LaLiga - preview 29. kola

29.03.2019, 09:17, aktualizováno 31.03.2019, 09:37
Previews
Pěti zápasy bude dnes dohráno 29. kolo španělské nejvyšší soutěže. Atlético včera vyhrálo a nyní čeká na odpověď Realu, ten před sebou má domácí souboj s Huescou. V důležitém souboji o Ligu mistrů se proti sobě postaví Sevilla a Valencia...
Levante UD - SD Eibar  (neděle 12:00)
Levante v minulém kole přerušilo sérii tří porážek v řadě a uzmulo svému soupeři alespoň bod. Teď na něj bude chtít navázat na domácí půdě, kam v neděli v poledne zavítá Eibar. A tomu se ve Valencii moc nedaří.

Je pravda, že v porovnání s ostatními týmy toho spolu Levante a Eibar v první lize zase tak moc neodehrálo. Přesto ale Eibar i za těch pár let vnímá Valencii jako zakleté místo. Na Estadi Ciutat de València se totiž za posledních 16 let radoval z výhry jen jednou, v srpnu 2005. Od té doby se mu dobré výsledky proti domácímu Levante vyhýbají velkým obloukem.

Nedělní poledne ho do Valencie dostane znovu a tentokrát budou hosté favoritem. V tabulce první ligy mají na svého soka náskok přijatelných čtyř bodů, který budou chtít navýšit. Eibar navíc zas tak moc často neprohrává, za posledních deset soutěžních duelů se mu to stalo jen třikrát. Naposledy právě v minulém kole a musel z toho být hodně zklamaný, protože ještě v 90. minutě nad Realem Valladolid vedl. Během následujících tří minut se ale hostům povedlo dokonale otočit vývoj utkání a mohli slavit tři body!

Dobrou zprávou pro hosty je minimálně stav jejich marodky, která v podstatě zeje prázdnotou. Najdeme na ní totiž jen Anaitze Arbillu, pro kterého letošní sezona už skončila. Domácím naopak schází záložník Cheick Doukouré a pro karty nebude moci nastoupit ani Chema Rodríguez.

Domácí Levante se začíná zase blížit sestupovým příčkám, od kterých chtělo být co možná nejdál. V poslední době se mu to ale moc nedaří a v deseti předcházejících soutěžních duelech si Levante dokázalo připsat výhru jen dvakrát.

V minulém kole alespoň přerušilo příval porážek remízou s Realem Sociedad. V Baskicku mu k výslednému bodu pomohla vyrovnávací branka Borjy Mayorala deset minut před koncem. Velké potíže má Levante zejména vzadu, protože už dostalo 49 branek a to je po Rayu Vallecano (to dostalo už 51 gólů) druhý nejhorší výsledek v celé první lize.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Fernández - Moses Simon, Vezo, Postigo, Pier, Luna - Campaña, Rochina, Bardhi - Mayoral, Morales
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Rubén Peña, Paulo, Ramis, Cote - Orellana, Diop, Joan Jordán, Cucurella - Charles, Sergi Enrich
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.54 - 3.57 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Rayo Vallecano - Real Betis  (neděle 14:00)
Jak vybřednout z krize, ptají se v Madridu. Rayo prohrálo sedm zápasů v řadě a nyní doufá, že proti Realu Betis se situace otočí. Rayo nemá s Betisem vůbec špatnou vzájemnou bilanci, navíc i výkony Béticos jsou v letošní sezoně hodně za očekáváním.

Rayo potřebuje tři body jako sůl, neboť šance na setrvání v nejvyšší soutěži se kolo od kola čím dál více snižuje. Sedm porážek v řadě je pro madridský celek zkrátka příliš a je na čase to změnit. Reprezentační přestávka by tomu mohla pomoci a sám trenér Paco Jémez přiznal, že jeho tým má pomyslný nůž na krku: "Víme, že musíme vyhrát."

Domácí už ztrácí na nesestupové pozice šest bodů a další případná ztráta by mohla záchranné plány hodně zkomplikovat. Rayo se takřka po měsíci konečně představí vlastním divákům a určitě jim má co splácet. Vždyť jim doma radost z výhry dopřálo jen v pouhých třech případech.

Betis sice záchranářské starosti nemá, jeho výkony jsou ale rovněž za očekáváním. Na evropské poháry se zatím divá s odstupem, přitom kvalitou kádru se může rovnat i městskému konkurentovi Seville nebo o Ligu mistrů bojujícím Alavésu či Getafe. Betis naposledy utrpěl domácí debakl od Barcelony 1:4 a znovu tak nedokázal zapsat dvě výhry v řadě. Betisu se to naposledy povedlo v první polovině prosince loňského roku.

Domácí budou postrádat Elustonda a Amata, ale se soupeřem si nemají co vyčítat. I Betis bude oslaben o suspendovaného záložníka Guardada a navíc zdravotní potíže hlásí Firpo s Francisem.
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Dimitrievski - Moreno, Ba, Gálvez, Tito - Suárez, Imbula - García, Trejo, Embarba - Tomás
Real Betis - pravděpodobná sestava:
López - Mandi, Bartra, Sidnei - Barragán, Lo Celso, Carvalho, Tello - Canales, Jesé, Joaquín
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.98 - 3.59 - 2.43
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sevilla FC - Valencia CF  (neděle 16:15)
Vyrovnaný a napínavý souboj bude k vidění v Seville, kam zamíří její nejbližší ligový pronásledovatel z Valencie. Sevilla drží zuby nehty šestou příčku a Los Che se nachází pouhé tři body za ní. Budeme tak svědky přímého souboje o šesté místo.

Sevilla si v minulém kole odbyla úspěšnou premiéru s novým trenérem Caparrósem. Tomu se podařilo ihned tým výsledkově pozvednout a odvezl si cennou výhru 1:0 ze hřiště Espanyolu. Domácí na tomto výkonu budou chtít stavět i v neděli a čeká je o poznání těžší protivník. Pokud však mají ještě zachránit slibně rozjetou sezonu, nesmí si dovolit darovat body svým protivníkům v boji o LM. Na čtvrtou příčku ztrácí Sevilla aktuálně tři body a ještě tak zdaleka není i ničem rozhodnuto.

Trenér Caparrós hodnotil na předzápasové tiskové konferenci takto: "Valencia má dobrou formu, stále je ve třech soutěžích a v průběhu sezony se zlepšila. Je obeznámena s Marcelinovo myšlenkou a má velice kvalitní hráče. Pokud to bude v našich silách, bude to otevřená hra a doufáme, že to dopadne tak, jak jsme si to naplánovali." Nečekané komplikace musí Sevilla řešit na brankářském postu. Zranění nepustí do hry Tomáše Vaclíka a druhý gólman Soriano nemůže nastoupit kvůli karetnímu trestu. S největší pravděpodobností tak mezi tři tyče vyběhne mladík Javi, který doposud chytal za mládežnické výběry.

Hosté z Valencie neprohráli již deset utkání LaLigy v řadě. Los Che v těchto utkáních dokázali 4krát zvítězit a hned 6krát remizovat. Celkový počet 16 remíz v letošní LaLize z nich dělá remízového krále. Právě nemohoucnost v zisku plného počtu bodů za vítězství drží tento ambiciózní celek stále mimo pohárové příčky, na které se však po duelu se Sevillou může dostat. Los Che budou proti Seville i nadále chybět Francis Coquelin, Cristiano Piccini a Rubén Sobrino.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Javi - Navas, Mercado, Carrico, Wober - Sarabia, Gonalons, Banega, Promes - Yedder, Silva
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Neto - Wass, Garay, Paulista, Gaya - Soler, Parejo, Kondogbia, Guedes - Moreno, Gameiro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.37 - 3.49 - 3.16
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Valladolid - Real Sociedad  (neděle 18:30)
Sestupem ohrožený Real Valladolid bude hostit Real Sociedad na svém stadionu. Zatímco domácí se snaží vyhnout sestupovým vodám, hosté ze San Sebastianu drží 10. příčku a ještě se pokouší o závěrečný útok na pohárová místa.

Valladolid v minulém kole udolal v nastaveném čase Eibar a odvezl si domu tolik důležité 3 body. Tímto vítězstvím uťal smolnou sérii šesti utkání v řadě, během nichž nedokázal vyhrát. Domácí se nachází aktuálně na 17. příčce a sestupové pozice mají náskok 4 bodů. Případná výhra by je mohla posunout dokonce o pár příček výše. Do konce sezony zbývá již jen 10 kol, proto i již zmíněná výhra nad Eibarem v závěru zápasu může dodat tolik potřebný impuls na závěr sezony.

Domácí celek v letošní sezoně postrádá především spolehlivého střelce, když nejlepším střelcem celého týmu zůstává třígólový Enes Unal. Valladolid letos vstřelil pouhých 23 gólů a je tak nejhůře střílejícím celkem celé LaLigy. Mezi zraněnými hráči mu v neděli zůstávají Luismi, Toni Villa nebo Pablo Hervias.

Real Sociedad nevyhrál již 4 utkání v řadě. Remízy s Gironou a Levante a prohry s Atleticem a Sevillou znamenaly zisk pouhých 2 bodů. To zkomplikovalo jeho situaci v souboji o pohárové příčky. Hosté ztrácejí na šestou Sevillu již 7 bodů a pokud mají pomýšlet na poháry, tak si již nesmějí dovolit do konce sezony polevit ve svém úsilí.

Hostům se do sestavy vrací po karetním trestu středopolař Igor Zubeldia. Zároveň jim ze stejného důvodu vypadl Mikel Merino a na marodce zůstávají rovněž Asier Illarramendi, Diego Llorente a David Zurutuza.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Moyano, Olivas, Calero, Nacho - Michel, Alcaraz, Mohamed - Keko, Guardiola, Plano
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Zaldua, Navas, Elustondo, Hernandéz - Sangalli, Zubeldia, Pardo - Januzaj, José, Oyarzabal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.69 - 3.16 - 2.98
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Madrid - SD Huesca  (neděle 20:45)
Real Madrid přivítá v neděli na svém stadionu beznadějně poslední celek tabulky SD Huescu. Bílý balet se bude snažit ještě zabojovat alespoň o druhou příčku LaLigy, na kterou aktuálně ztrácí 2 body a kterou okupuje jeho městský rival Atlético. Huesca se nachází ve složité situaci, na záchranu ztrácí již 7 bodů a nikdo moc neočekává, že by si z Madridu měla přivést nějaké tolik potřebné body.

Na lavičku Bílého baletu opět usedl Zinédine Zidane a fanoušci tohoto velkoklubu vyhlížejí s očekáváním lepší zítřky. Již ve svém prvním utkání po návratu na lavičku udělal několik změn v základní sestavě mužstva, které na to příznivě reagovalo a zvítězilo nad Celtou Vigo 2:0.

V neděli proti Huesce to bude pro Zidana jubilejní 50. ligový zápas na stadionu Santiago Bernabéu. Doposud dokázal Zidane na tomto stadionu v LaLize zvítězit ve 36 utkáních, remizoval v 8 a v 5 případech skončil na straně poražených. Zidane ihned po svém opětovném jmenování vrátil do sestavy například Marcela nebo Isca. Neváhal posadit na lavičku Courtoise, kterého navíc s největší pravděpodobností nepustí ani na lavičku lehké zranění. Mezi dalšími zraněnými pak zůstávají Dani Carvajal a Vinícius Júnior.

Huesca byla již před sezonou považována za jednoho z aspirantů na sestup a prozatím se ji nedaří tuto předzvěst zvrátit. Poslední celek LaLigy prohrál dvě poslední utkání v řadě a to nejprve 1:2 na hřišti Getafe a posléze 1:3 doma s Alavésem. Nyní přijíždějí na Santiago Bernabéu a ačkoliv Real v letošní sezoně zaváhal i proti menším týmům, tak se neočekává, že by hosté měli být jakkoliv vyrovnaným soupeřem. Hosté budou v Madridu postrádat vykartovaného Davida Ferreira a několik zraněných hráčů. Mezi nimi jsou například Luisinho, Pablo Insúa, Jorge Miramon nebo Carlos Akapo.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Odriozola, Nacho, Ramos, Marcelo - Isco, Casemiro, Ceballos - Bale, Benzema, Vazquez
SD Huesca - pravděpodobná sestava:
Santamaria - Dieguez, Etxeita, Mantovani - Pulido, Herrera, Rivera, Gomez, Galan - Avila, Gallego
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.13 - 10.10 - 21.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - CD Leganés  (sobota 13:00)
Getafe se na čtvrtém místě musí pořád ohlížet za záda, protože mu na krk dýchají dva blížící se konkurenti. I proto se mu hodně hodí ligový kalendář, který k němu byl poměrně milostivý. Nadělil mu totiž domácí půdu a více než hratelného soupeře v podobě Leganésu.

Getafe to s Leganésem totiž poměrně dobře. V šesti dosud odehraných duelech od roku 2000 se Leganésu povedlo vyhrát jen jednou. Hlavním rozdílem je ale samozřejmě současnost a i ta favorizuje Getafe. Celek z předměstí Madridu se stal překvapením sezony a zatím se mu daří setrvávat na skvělém čtvrtém místě, které by pro něj znamenalo Ligu mistrů!

Za deset posledních kol LaLigy prohrálo Getafe jen jednou, když nestačilo na Atlético Madrid. V minulém kole sice taky nehrálo špatně, ale na víc než bod proti Valencii to nestačilo. I díky tomuto výsledku se Getafe stále může pyšnit třetí nejlepší defenzivou v lize, neboť jen Atlético Madrid a Valencia dostaly méně gólů.

Mladý záložník Mauro Arambarri mluvil před utkáním o sobotním soupeři. "Leganés je hodně zajímavý tým, se kterým není snadné hrát. Když zavře obranu, je těžké se skrze nic dostat. Bude to od nás vyžadovat rychlé myšlení, ale zároveň trpělivost. Nesmíme panikařit. Výhodou bude určitě domácí prostředí, protože se nám v něm daří sbírat body," dodal Arambarri.

Getafe posbíralo na Coliseum Alfonso Perez už 25 bodů ze třinácti zápasů a prohrálo zde jen čtyřikrát. Leganésu výjezdy naopak moc nesvědčí, o čemž svědčí jen devět posbíraných bodů ve čtrnácti duelech. To je mimochodem druhá nejhorší bilance v celé lize.

Celkově se Leganés nachází na čtrnáctém místě s třiatřiceti body na kontě. Poslední dobou ho trápí neproduktivní útok, který v předchozích třech zápasech zaznamenal jen jedinou branku. Naposledy se Leganésu nepovedlo utkání s Gironou, přímým konkurentem v boji o záchranu. Domácím vyschl střelecký prach, což dvěma trefami potrestal hostující útočník Cristian Portu a zabezpečil tři body Gironě.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Damián Suárez, Djené, Cabrera, Antunes - Foulquier, Mauro Arambarri, Maksimović, Portillo - Mata, Molina
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Nyom, Bustinza, Diego Reyes, Siovas, Silva - Perez, Recio, Óscar Rodríguez - En-Nesyri, Braithwaite
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.97 - 3.15 - 4.99
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - Espanyol Barcelona  (sobota 16:15)
Slavný stadion Camp Nou se v sobotu odpoledne stane dějištěm dalšího napínavého pokračování městského derby. V rámci El Derbi Barcelonés se na půdě domácího FC představí Espanyol, který už na výhru nad Barcelonou mimo své hřiště čeká slušnou řádku let.

Barcelonské derby možná nepatří k těm nejatraktivnějším nebo nejvášnivějším městským derby na světě, ale svoje kouzlo i pořádný kus rivality má. V rámci LaLigy se do sebe oba katalánské kluby pustily vůbec poprvé v roce 1929, před 89 lety! Domácí Barcelona vyhrála tento duel nejtěsnějším možným rozdílem, který však samozřejmě postupem času gradoval. Nyní oba kluby rozdělují obrovské nůžky v kvalitě, popularitě i finančních možnostech.

Barcelona, jak se zdá, úspěšně kráčí za dalším titulem. Real Madrid i Atlético už prožily své krize v tomto ročníku a to umožnilo Barceloně vybudovat si velmi pohodlný náskok deseti bodů. Hvězdní blaugranas jsou stále ve hře o trofej Ligy mistrů a rovněž mají zálusk na triumf v Copa del Rey, takže jejich letošní sezona může být opět ještě velmi úspěšná.

Už šest po sobě jdoucích soutěžních duelů Barcelona vyhrála, naposledy si před přestávkou poradila s Realem Betis. Ambicióznímu týmu a účastníkovi Evropské ligy Barcelona nadělila čtyři branky, o které se podělili Suárez s Messim (ten dal dokonce hattrick). Oba hráči se z reprezentačního srazu vrátili zranění, ale podle posledních zpráv už jsou fit a připraveni nastoupit.

Chorvatský záložník Ivan Rakitić před utkáním s Espanyolem prozradil: "Derby je vždycky specifické utkání, protože to má velký vliv na celé město. My samozřejmě nic jiného než tři body nebereme, ale víme, že to nepřijde samo. Musíme pro to udělat maximu, tak jako každý zápas. Naši soupeři považují za čest poražení Barcelony, takže se musíme pořád plně soustředit na náš výkon."

Faktem je, že Espanyolu se na půdě Barcelony moc nedaří. Za posledních 19 let se mu povedlo vyhrát zde jen v jediném případě, téměř přesně před deseti lety. Výjimkou tohoto střetu nejsou ani barcelonské výhry o čtyři nebo pět branek. Historicky nejlepším střelcem derby je samozřejmě Lionel Messi, který se prosadil proti Espanyolu už třiadvacetkrát.

V tomto derby obecně padá poměrně hodně gólů. Ve vzájemných zápasech v rámci všech soutěží dohromady oba týmy nasázely už 927 branek, takže nudit se diváci určitě nebudou.

I Espanyol hrál v minulém kole s týmem ze Sevilly, jenže špatně pochodil. Na domácí půdě totiž prohrál se Sevillou po brance Wissama Ben Yeddera a sám se netrefil ani jednou. Navíc byl vyloučen Sergi Darder, který tím pádem přijde o derby. Espanyolu nyní patří až třináctá příčka, což mu samozřejmě nestačí. Doposud dal jen 32 branek, což je ligový podprůměr.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Roberto, Piqué, Lenglet, Jordi Alba - Rakitić, Busquets, Arthur - Malcom, Messi, Coutinho
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
López - Rosales, Naldo, Lopez, Dídac Vila - Granero, Marc Roca, Melendo - Wu Lei, Borja Iglesias, Ferreyra
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.18 - 8.01 - 17.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Celta Vigo - Villarreal CF  (sobota 18:30)
Sobotní podvečer bude ve španělské LaLize patřit důležitému souboji mezi domácí Celtou Vigo a Villarrealem. Klíčový bude pro oba týmy, neboť oba se nacházejí hodně daleko za očekáváním. Oproti domácím našel Villarreal skvělou formu a bude favoritem.

Ještě poměrně nedávno jsme mohli Villarreal oprávněně kritizovat za jeho výkony, které se ani náhodou neshodovaly s nároky účastníka první ligy. Na jaře se ale výsledky Žluté ponorky rapidně zlepšily a zdá se, že to přišlo právě včas. Villarreal dokonce postoupil v rámci Evropské ligy přes silný Zenit Petrohrad a stále může uvažovat nad trofejí. Kromě jiného ale dokázal zkonsolidovat také své výkony v LaLize.

Ačkoliv byl před pár týdny na sestup, aktuálně si užívá šňůru čtyř vyhraných soutěžních duelů, z nichž dva se udály v domácí lize. Po výhře nad Levante se Villarreal radoval také před reprezentační přestávkou. Poradil si totiž na domácí půdě s Rayem Vallecano, kterému v pohodovém tempu nasázel tři branky. O dvě z nich se postaral Karl Toko Ekambi, k němuž se přidal také Gerard Moreno. Villarreal je nyní na šestnácté příčce a má na kontě už 29 bodů.

V posledních deseti utkáních Villarreal nebral tři body jen čtyřikrát, což je znatelné zlepšení oproti době nedávno minulé. Problémy by mu teď ale mohly dělat absence, kterých má opravdu požehnaně. Zraněni jsou Soriano, Trigueros, Miguelón, Bonera nebo Fuego, k nimž se přidává také vykartovaný Funes Mori.

Ani domácí na tom v tomto ohledu nejsou nejlépe. Iago Aspas se sice už vrací k tréninku, ale nedá se očekávat, že by nastoupil od prvních minut. Zraněni jsou také Néstor a Juncá. Celtě dělá největší potíže právě aktuální forma.

Tradiční tým totiž sídlí až na 18. místě a doposud získal jen pouhých 25 bodů! Právě dlouhá absence Iaga Aspase mu udělala pořádnou čáru přes rozpočet a Celta prohrává duel za duelem. V předchozích deseti utkáních se jí povedlo vyhrát jen jednou a osmkrát už prohrála. Gól nedala v posledních čtyřech zápasech.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Blanco - Hugo Mallo, Cabral, David Costas, Olaza - Lobotka, Okay - Sisto, Brais Méndez, Boufal - Maxi Gómez
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario, Álvaro, Iborra, Victor Ruiz, Pedraza - Santi Cazorla, Cáseres, Morlanes - Toko Ekambi, Bacca
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.45 - 3.45 - 3.06
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Deportivo Alavés - Atlético Madrid  (sobota 20:45)
Atlético Madrid v posledních dvou duelech prohrálo a nehodlá prohrát i potřetí. Další ztráta by totiž mohla znamenat pád z druhé až na třetí místo. Pro tři body ale pojedou svěřenci trenéra Diega Simeoneho do Alavésu, kterému zatím sezona vychází nad očekávání dobře.

Deportivo Alavés patří k velkým překvapením tohoto ročníku LaLigy, protože skromný celek vyhlašoval ještě před startem sezony jako hlavní cíl záchranu v první lize, ale realita je naprosto odlišná. Nejen, že už nyní je matematicky zachráněn a nasbíral už 44 bodů, ale dokonce hraje o poháry! A to zatím velmi úspěšně, protože mu zatím patří více než dobré páté místo, čili kvalifikace do Evropské ligy.

Alavés překonal hodně špatný přelom ledna a února, v němž třikrát po sobě prohrál, a začal opět sbírat body. V šesti zápasech za sebou neprohrál a na tři body mu jeho aktivity stačily i minule. Těsně před přestávkou se mu povedlo porazit domácí Huescu, i když si musel vedení vzít až v posledních deseti minutách. Dvěma góly se o to postaral prozatím poměrně nevýrazný útočník Jonathan Calleri.

Teď Alavés čeká soupeř nepoměrně těžší, protože na Estadio Mendizorrotza zavítají colchoneros. A s těmi Alavés nemá zase tak dobré zkušenosti. Zatímco v sezoně 2002 a 2003 nad favoritem dokázalo vyhrávat, v poslední době je kvalita výrazně na straně madridského velkoklubu. Atlético vyhrálo tři poslední vzájemné duely a čtyřikrát už od Alavésu nedostalo ani jednu branku!

Deportivo navíc nyní bude bez klíčového obránce Guillerma Maripána, který dostal stopku za příliš mnoho karet. Zraněn je navíc ještě Burgui. Ani hosté nepřijedou v kompletní sestavě. Kromě obránce Lucase Hernándeze, kterého je možné brát spíš už jako hráče Bayernu Mnichov, je zraněn také Santiago Arias. Kvůli kartám se na hřiště navíc nepodívá ani záložník Rodrigo.

Atlético se zotavuje ze dvou těžkých porážek, které v nedávné době utrpělo. Nejprve se rozplynul jeho sen o triumfu v Lize mistrů, přestože k němu měl po prvním dějství výrazně blíž než Juventus. Jenže v Turíně dostal tři branky a sám neskóroval ani jednou, takže se pro něj populární soutěž uzavřela velmi brzy. Ani v LaLize to zatím není zrovna valné, což si trenér Diego Simeone dobře uvědomuje.

V minulém kole utrpěla pověst Atlética další ránu, když dostala dvě branky na San Mamés proti domácímu Bilbau. To bylo zpočátku sezony vyloženě na sestup, ale v poslední době se jeho forma značně zlepšila. Atlético vyšlo střelecky naprázdno a muselo odjet bez bodů. Stále mu ale prozatím patří druhá příčka, ačkoli si musí hlídat záda. Real Madrid se Zidanem na lavičce je vzdálen pouhé dva body a nemíní zpomalit.
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Ximo Navarro, Ely, Laguardia, Duarte - Inui, Pina, Brašanac, Jony - Calleri, Borja Bastón
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Juanfran, Giménez, Godín, Filipe Luis - Saúl, Rodrigo, Koke, Lemar - Griezmann, Morata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.11 - 3.63 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Girona FC - Athletic Bilbao  (pátek 21:00)
V tradiční páteční předehrávce začnou 29. kolo hráči Girony a Athleticu Bilbao. Hosté z Baskicka se v minulém kole LaLigy vytáhli a teď by svůj počin rádi zopakovali. Rovněž Gironě se ale v poslední době začíná dařit sbírat body.

Mizerný úvod je zapomenut a v kabině Bilbaa opět vládne optimismus. Baskický celek ožil a v posledních týdnech začal sbírat důležité body, což ho vyneslo až na současné deváté místo. Když si vzpomeneme na to, jak se potácel v sestupové propasti, tak je ten progres opravdu velký. Bilbau se daří především proti velkým týmům. S Barcelonou remizoval a vyhrál nad Sevillou nebo Realem Betis.

Další skvělý výsledek si připsal na konto v minulém kole. Těsně před reprezentační přestávkou totiž sehrál duel s Atléticem Madrid a byl až nečekaně úspěšný. Na domácím stadionu San Mamés totiž diváky rozjásaly branky Iñakiho Williamse a Kenana Kodra. Co víc, brankář Iago Herrerín dokázal udržet čisté konto, což se proti Atléticu povede opravdu málokomu. To znamenalo posun vzhůru a pohárová Evropa je vzdálena již jen šest bodů.

Bilbao sehrálo s Gironou zatím jen tři duely a většinu z nich vyhrálo. Jen jednou se radovala Girona, což je příznačné. V těchto duelech vždycky vyhrál domácí tým, což by Girona nyní určitě uvítala. A není to vůbec nereálné, protože od Bilbaa ji dělí jen tři body a nachází se na dvanácté příčce.

V minulém kole se i Gironě povedlo vyhrát, rovněž 2:0 jako Bilbau. Jejím soupeřem bylo Leganés a za tři body Girona vděčí svému elitnímu střelci, Cristianu Portuovi, který dal dvě branky. O jeho přínosu pro tým hovořil obránce Juanpe.

"Minulé utkání se nám povedlo a z velké části za to vděčíme Portuovi. Jeho dvě branky nám pomohly k dalším bodům, což je jeho specialita. Na hřišti je to opora, vždycky si ví rady a jde příkladem. Kromě toho je to také skvělý chlap mimo hřiště, což se odráží samozřejmě i na vztazích v kabině," chválí zkušený obránce kanonýra týmu.
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Pedro Porro, Juanpe, Alcalà, Muniesa, Valery - Borja Garcia, Pons, Granell - Portu, Stuani
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Herrerín - Capa, Iñigo Martínez, Núñez, Yuri - Dani Garcia, San José - De Marcos, R. Garcia, Muniain - Williams
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.96 - 3.05 - 2.78
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona28206273:2766
2.Atlético Madrid28168439:1956
3.Real Madrid28173849:3254
4.Getafe CF281210636:2446
5.Deportivo Alavés28128831:3144
6.Sevilla FC28127947:3643
7.Valencia CF28816430:2340
8.Real Betis281161132:3639
9.Athletic Bilbao28813728:3137
10.Real Sociedad28991033:3336
11.SD Eibar28811936:3835
12.Girona FC288101031:3734
13.Espanyol Barcelona28971232:4134
14.CD Leganés28891127:3433
15.Levante UD28871338:4931
16.Villarreal CF286111132:3629
17.Real Valladolid28781323:3929
18.Celta Vigo28671536:4725
19.Rayo Vallecano28651730:5123
20.SD Huesca28571628:4722

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (434)

Přidat komentář
roman1978

Po dlouhé době repre pauza, která mi nevadila. Byl jsem v Londýně i v Praze. Takže

Ale i tak - konečně liga.

Reagovat
Generalní Gladiator

Jak na tebe působil kane a arthur?

Reagovat
roman1978

kane na mne celou jeho kariéru působí takovým divným dojmem. sice dává góly, ale mi prostě připadá jako jelito.

arthur byl na lavičce téměř celý zápas, ale za tu chvilku ok.

Reagovat
Generalní Gladiator

Šlo mi o dojem ze zápasu naživu,jak se ti kane jevil pohybově a tak,ale z toho co píšeš ,tě evidentně nenadchnul..

Reagovat
technecium

Kane je hráč naprosto ideální do premier league, ten by kdekoliv jinde zapadl do průměru, podobně jako Bale

Reagovat
Generalní Gladiator

To o něm tvrdíme všichni z pd, zajímal mě dojem ze z.naživo..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já to teda rozhodně netvrdím, je to pro mě jeden z nejkomplexnějších útočníků, absolutní špička. Problémem je “pouze” cena a to, že ho podle mě Pochettino postupem času odvaří.

Reagovat
roman1978

nenadchnul. to opravdu ne. má prostě divný pohyb, pořád jsem si myslel, že spadne. někdy na mne tak působí i suarez, ale kane je prostě extrém.

spíš jsem byl ale hrozně naštvaný - první gól mi připadal jako ofsajd, penalta ani náhodou - to říkali i angláni. nicméně atmoška fantastická a celkový zážitek na dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

ackoliv jsme meli zvucne soupere, ani jeden zapas jsem nedokoukal, u toho prvniho me nastval nas pristup, neofsajd, a sporna pencle..

u toho druhyho laxni pristup brazilie B, a nase kopacstvi

konecne liga

Reagovat
technecium

Tak jo, začíná klíčová část sezóny. Tahle repre pauza nás v posledních letech vždy stála sezónu. Suaréz, Pique, Lenglet čerství, na druhou stranu Messi, který by asi měl jít po sezóně na operaci. Kdy jindy než letos to zlomit? Nepůsobíme vyšťaveně jako loni, máme široký kádr, rozehranou řadu hráčů...

Reagovat
smazaný uživatel

Operaci ?

Reagovat
technecium

Tříslo

Reagovat
CHONG

Konečně liga. Getafe - jakékoliv vítězství, jakýmkoliv způsobem. Real - koukatelná hra, výhra, Keylor v bráně. A budu spokojený.

Reagovat
Visca el barca

Do LM jedine Vale či Sevilla. Getafe tam udělá jenom ostudu.

Reagovat
CHONG

Ostudu udělala právě Sevilla se Slavií. Jinak nejhorší, co se může stát je to, že Getafe nepostoupí ze skupiny, na čemž fakt nic ostudného nevidím (to letos koneckonců nepostoupila ani ta Valencia) a pokud tým, který má jeden z nejnižších rozpočtů v lize a ještě předloni hrál Segundu dokáže ukopat čtvrtý flek v nejlepší lize světa, tak si LM zaslouží, jako nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

borec

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby sis to přečetl, nemusel bys být zase za medvěda.

Reagovat
CHONG

Já to četl, ale povídačky o tom, že to byla jen a pouze ironie, mě moc neberou

Reagovat
Visca el barca

A co to bylo?

Reagovat
technecium

Ne každej je jako Cristiano, aby se zcela vážně chlubil tím, jak je krásný a dokonalý

Reagovat
smazaný uživatel

Koho zajimá co tě bere?

Reagovat
CHONG

Dle reakce minimálně tebe.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak ono se stačí podívat, co tomu předcházelo, byla to zajímavá twitterová přestřelka, kde tvůrci show rýpali do Piquého, ať si vyplní formulář, na základě kterýho ho pozvou. A celý ten pořad je prý show plná ironie a drsnýho humoru, ale to posuzovat nebudu, jelikož jsem to nikdy předtím neviděl. Ale zaujala mě reakce potrefených hus z Espanyolu, kteří brečí, jak Piqué nemá pokoru a přitom při každý návštěvě Cornelly uráží jeho, Shakiru i jejich děti.

Reagovat
CHONG

O důvod víc nevěřit tomu, že to byla jen ironie Ale nechme toho, mě jenom pobavil Jirka

Reagovat
Kokesh

Me spis bavi sledovat, jak Vam tyhle show od radoby inteligentniho borce prijdou vkusny, ale od ostatnich by jste je nezkousli. Proste blaboleni jak v MMA.

U nej to berete jako trolleni a ironii, rict to Cris je to namachrovany idiot. Jen proto, ze si kdekdo umi vygooglit informaci o jeho zazracnem IQ, ktere ti je ve fotbalu uplne k hovnu, kdyz se celou fotbalovou karieru chovas jako ubreceny kokot...

Co jsem si projel hosty na wiki, tak je v te show jediny znamy fotbalista za celou dobu a asi tam zrovna neni nahodou. Taky me to dokaze pobavit, treba odpoved na sex je vyborna a vtipna. Ale celkove to neni nic, co bych palcoval...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pokud to dokážeš posoudit v určitým kontextu, tak to je fakt úplně v pohodě. Styl této show, způsob jakým došlo k jeho pozvání, trollení Madridu či Espanyolu.

Cristianovo IQ jsem si negooglil, ani si úplně nemyslím, že by se celou fotbalovou kariéru choval jako ubrečený kokot, postupem času prošel určitým pozitivním vývojem.

Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
Hristo Stoichkov

Ten překlad je místy nepřesný, ale ta show byla velmi zajímavá. Jako jestli Messi trollí ještě víc, tak to musí být masakr.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě by tady mezi náma perfektně zapadl

Reagovat
technecium

Se tady inspiruje. Stejně jako Ernesto, když čte moje příspěvky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Namysleny kokot,preto ho nemam moc rad

Reagovat
technecium

Ty tam tu obrovskou dávku ironie nepoznáš co?

Reagovat
smazaný uživatel

tys to nečetl, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva ja som kokot ,sorry Pique

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám ho rád, ale tohle zandal ..

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, dával jsem odkaz už pod článek s Athleticem, ale hodím to i sem.

Napsal jsem článek o Athleticu, o vzniku, přestupové politice, akademii, takže kdo má zájem, může si přečíst. Díky

https://bielsistablog.blogspot.com/2019/03/athletic-club-klub-jako-zadny-jiny.html

Reagovat
Kokesh

https://www.reddit.com/r/soccer/comments/b6nf9c/in_their_115_year_history_club_nacional_of/

Tohle je taky masakr. Vubec jsem nemel tuseni, ze nekdo takovy existuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne ligovy fotbal, uz jsem ze zoufalosti pustil i basket ci extraligu

Reagovat
ADM

Ja Bournemouth - Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

De Ligt-o mou budoucnost se stará Raiola. To nemůže dopadnout dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Takže 70 za De ligta a dalších 30 pro něj do kapsy.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Kluivert9

Tak nějak to bude a všichni to ví.

Reagovat
smazaný uživatel

Raiola je svině a frajer zároveň.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já jsem přesvědčený, že skončí u nás. Spíš je otázka, jakým odchodem (či spíš odchody) to budeme financovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Rakitic, Umtiti, Couts, Cillessen

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik bokem snad chtít nebude, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: https://www.youtube.com/watch?v=Ael2imtRPkk

Torres byl neskutečnej hráč než přešel do Chelsea..

Reagovat
Pesojen

škoda ho, nikdy jsem nepochopil ten propad v Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě byl na stejný úrovni jako Ronaldo s Messim v té době. Byl neuvěřitelný, bohužel udělal životní chybu a tim si pokazil kariéru. Podle mě mohl být mnohem úspěšnější.

Reagovat
Pesojen

to je asi zas prehnany srovnani

tam muselo hrat vic faktoru, on uplne ztratil golovej instinkt a to co ho zdobilo

Reagovat
smazaný uživatel

To ano, ale až po přestupu do Chelsea. V Liverpoolu a v té době v reprezentaci předváděl neskutečné výkony.

Reagovat
Pesojen

ano, po prestupu, ale nemohlo to byt prestupem samotnym

Reagovat
smazaný uživatel

Je to škoda každopádně.

Reagovat
smazaný uživatel

"I miss Cristiano," Messi told FM Club 947 in Argentina. "Although it was a bit difficult to see him win trophies, he gave La Liga prestige”

“I don't want to forget anyone, but I think that Neymar, [Kylian] Mbappe, [Eden] Hazard, Luis Suarez and [Sergio] Aguero are the best," Messi added.

"I didn't mention Cristiano because I put him aside from the list with me."

Reagovat
Kixi Syhimour

Egoista

Reagovat
technecium

Reagovat
Kokesh

Aspon je videt, jak se vzajemne respektuji a kam je naschval stavi media. Coz "fanouskum" jako ty nic nerika...

Reagovat
CHONG

Dost mi ten jejich vztah připomíná Hunta s Laudou.

Reagovat
smazaný uživatel

“Fanouškům” jako já? Ja se narozdíl od “fanouška” jako ty, umím odprostit od všeho a uznat kvality všech , kteří si to zaslouží a Cristiano si to jednoznačně zaslouží a nejednou jsem ho tu chválil. To že tu horlivě diskutuji o Messi>Cristiano je samozřejmá a zábavná věc.

Reagovat
ADM

Zrovna ty si do Lea takisto kopnes..

Reagovat
Kokesh

Kdy? Nijak ho neshazuju ani neurazim. Spis z nej akorat nestrikam jako nekteri...

Reagovat
ADM

Okomentovat jeho neuspech na Cope a podobne si si neodpustil. Myslim, ze tu nikto z nasich taborov nie je uplne bez viny no. Ale reci typu, ze je Leo najlepsi aj v snurovani kopaciek mi tiez lezu hore krkom.

Reagovat
Gazdo

A videl si niekedy ako si snuruje kopacky?

Reagovat
valloire
Reagovat
valloire

poslední věta hombre

Reagovat
CHONG

Reagovat
ADM

"I didn't mention Cristiano because I put him aside from the list with me“

Nejak sa mi nechce verit, ze by to takto Leo povedal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale povídal a povídal tam daleko o více věcech.

Reagovat
ADM

Daj link ak mas, rad si precitam, dik

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jeden z jeho nejzajímavějších rozhovorů. To jeho působení v reprezentaci je v tomto kontextu hodně smutnou kapitolou.

Reagovat
CHONG

Dneska bohužel velký špatný, Leganés o parník lepší, snad večer Alavés s Atlety kříž.

Reagovat
ADM

V cestine je ten tvar velky spatny bezny? u nas sa pouziva “velmi zle” a velky zle by bolo dost nespisovne

Reagovat
CHONG

Je to dost nespisovně, je to patvar, který používá cikánka Jolanda, ta "věštkyně" z televize, co neumí mluvit

Reagovat
ADM

Lebo si to tu vsimam kazde kolo a uz mi to neslo do hlavy

Reagovat
Pesojen

to zavedla lingvistka Jolanda https://youtu.be/Rql3e34kyQM

Reagovat
patas92

Ustálené slovní spojení. Něco jako "hodně budeš někde"

Reagovat
technecium

Stegen - Semedo, Pique, Lenglet, Alba - Rakiič, Busquets, Arthur - Messi, Suarez, Coutinho

Reagovat
smazaný uživatel

4:0 - 2x Messi, 2x Luis, Couts.

Reagovat
CHONG

Počty ti jdou, no

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

stava se

Reagovat
CHONG

V první třídě občas jo

Reagovat
smazaný uživatel

Když klikneš na 4 místo na 5 na mobilu a nepřečteš si to po sobě, tak ano

Reagovat
Kluivert9

Překvapivá.

Reagovat
LAM

Asi tak k nějaký rotaci

Doufám že na Villareal nebude brát Lea a Albu.Tihle dna hrajou poslední dobou pořád a na LM musíme bejt v 100% síle.

Reagovat
ADM

Cela obrana, Bus, Arthur (par minut), Leo a Luis nehrali cely tyzden. Rotovat sa bude dalsi zapas

Reagovat
Kluivert9

To čtu celou sezónu

Reagovat
ADM

Lenze vy by ste pindali za kazdej situacie. To ze ma vela minut Semedo, Vidal, Alena, ze napriek cenovke nehra Coutinho, ze Messi nehral zbytocne zapasy Copy je prehliadane. Pred ocami mate len Luisa a Raketu..

Reagovat
smazaný uživatel

Leo odpocival a alba hral taky jeden repre mac

Reagovat
technecium

panikaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
celeb

nejaky acestream by nebol? Footybite nejak zabudol pridat streamy.

Reagovat
celeb

acestream://f5f1b74eabb6047dbb64aec5bb76c87972931401 nasiel som EN 2700, ak by niekto hladal

Reagovat
dextroza_m

Ja to m bein usa s Royem

Reagovat
celeb

Hej, je to BeIN s ich hviezdnou dvojicou reporterov, ale neviem presne dedukovat, co si chcel napisat.

Reagovat
dextroza_m

Ja to mam*, kazdopadne na tom webu ronaldo7 je vzdy dobry stream. Akorat pl tam nejde...

Reagovat
Salfovic

Kdo to komentuje ?

Reagovat
dextroza_m

Napis do googlu:"fc barcelona vs espanyol live stream ronaldo7", ja pouzivat stream c. 3 a vyssi, jedou ok.

Reagovat
celeb

vyskusal som aj ronaldo7.net, ale vsetky linky ma hadzu na sofascore. Nasiel som acestream(hore), takze mi to nevadi.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi pomotal

Reagovat
Kixi Syhimour

Atmosféra nic moc

Reagovat
technecium

to bude porod proti tomu bloku

Reagovat
ADM

Boze ja mam na toho Coutinha averziu. Suarez potrebuje utocnu podporu a on vyklusava do utoku a bezi tam za neho Rakitic

Reagovat
Salfovic

Teď to bylo krásně vidět z toho ptačího pohledu

Reagovat
Kixi Syhimour

jsem si všiml, jak to rozjíždíš proti Coutinhovi poslední dobou

Reagovat
ADM

Ja som ho k nam moc nechcel a dostal som v PL strasnu kefu a vysmech. Bohuzial svojim pristupom ku hre ma nasiera kazdym kolom este viac, takze sa nie je comu cudovat

Reagovat
Visca el barca

Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde. Dneska je úplně v pohodě.

Reagovat
ADM

Tvoje naroky su den co den nizsie

Reagovat
Visca el barca

Ne, jen ty si zaujat. Dnes hrajem kombinačně dobře. Ono to tak spadne. Třeba v situaci před přímákem, mu měl Leo prostě nahrát a zadrbal to. Co dnes Couts zkazil? Kombinačně je ok. Rozbíhá křídlo. Neztrácí míče. Chybí mi od něj střelba.

Reagovat
smazaný uživatel

hraje jako denis suarez, ano na nej by to stacilo, ale ten nema cenovku 150 mio a holt se ceka ze bude ROZDILOVY hrac

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

od začátku listopadu má v lize 0+1...to je prostě strašlivě špatné, to bych udělal i já, možná bych byl statisticky i lepší

Reagovat
Visca el barca

S tím souhlas.

Reagovat
ADM

A nejde len o to, ze nema statistiky, on v podstate vobec nevystreli

Reagovat
technecium

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nad tím, že je to u nás takový vyhypovaný Denis, už jsem párkrát přemýšlel, ale radši jsem to ani nezmiňoval.

Reagovat
ADM

neurobi nic navyse. A mal by..

Reagovat
DrQQ

Dnes sa raz vrátil šprintom a vybojoval loptu, postupne sa, síce slimačím tempom, ale zlepšuje. :-)

Reagovat
celeb

zachvilu zacina paradna cast sezony:

7.4. zapas o spicu LL s AdM

10.4. - navsteva na Old Trafforde

14.4. - liga vonku s Huescou

16.6. - odveta LM doma s MU

Na Huescu by som ani nikoho z A-cka nebral - rovno po navrate s Manchestru ich nechat v Barcelone oddychnut si. Na Huescu cisto s nahradnikmi a chalanmi z B-cka. Ak by sa aj stratili body, tak by nam to nemalo vadit.

Reagovat
smazaný uživatel

16.6?

Reagovat
celeb

16.4. samozrejme, sry

Reagovat
ADM

2 dni oddych len? Uff

Reagovat
patas92

S Huescou se hraje 13.4.

Reagovat
technecium

Posune se liga

Reagovat
ADM

O den. Nic moc tiez. 10-13-16

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli porazí atlety, tak snad je nechá spočnout.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Raketaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Ten fotbal se mi dnes moc líbí, je to nápadité a svižné, po repre unikát...chybí akorát víc tutovek, aby tam něco spadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud messi nevymysli pas dopredu, tak je to o nakopavani micu na nahodu, bejt tam nekdo hladovejsi proti nam, tak nasi profesuru rozdupe

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mně se toto prostě nelíbí, dvě “10” na křídlech a snaha všechno procpat ucpaným blokem Espanyolu. Chybí tam křídlo (Dembélé), který by dělalo takovýmu soupeři obrovský problémy. Snad to druhý poločas bude vypadat líp.

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, ale právě díky tomu mi připadá, že v útoku dnes zkoušíme zajímavé neokoukané věci

Reagovat
LAM

Fotbal taková letošní uspávačka.Hodně bez snahy a větších šancí.Na výhru budem muset ukázat určitě o hodně víc a před zápasem na Villarealu by to chtělo určitě vyhrát.

Opět a znova se čeká kdy něco vymyslí Messi,kterej ale nehraje na 100%

Reagovat
smazaný uživatel

tak to asi ofsajd nebyl

Reagovat
ADM

Messi bol. Uvidis zaber onedlho, co to dosvedci

Reagovat
ADM

Coutinho v zalohe. Dufam, ze vsetci zapinate stream

Reagovat
Switchback

Reagovat
technecium

Reagovat
ADM

Coutinho solí

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

ty jedeš

Reagovat
ADM

Ale mal tam hned dve akcie, takze to som mu nekrivdil

Reagovat
Visca el barca

V záloze je lepší, říkám to furt.

Reagovat
Messiáš

Couts velice slušnej

Reagovat
Visca el barca

Já teda nevim, ale loni hrál daleko líp protože hrál ze zálohy. Je tam vždy lepší, protože útočí z druhý vlny. Na křídlo nemá rychlost.

Reagovat
ADM

Brzdi euforiu, okrem toho uvodu zatial nic nepridal

Reagovat
Visca el barca

Dva tři zápasy tam hrát a je ok. Ale to by ho tak Ernesto musel někdy hrát.

Reagovat
ADM

Doma by som to ku koncu sezony skusil aj ja

Reagovat
Visca el barca

Přesně tak Nehraje tam od září.

Reagovat
smazaný uživatel

Malcom a Maradona in

Reagovat
smazaný uživatel

fuck škoda..ale byl to centr, Malcomovi to dost ujelo .

Reagovat
smazaný uživatel

ty voe, tak prolomíme ten beton nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

BŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮH

Reagovat
Messiáš

Reagovat
Murena

Leo

Reagovat
ADM

Reagovat
Visca el barca

Krása Leo

Reagovat
Footballer

Bus chtěl zasmečovat

Reagovat
Baronne

Co to bylo? Vidim to v hrozný kvalitě, ale teč tam nebyla ne? Ten gólmič skočil hrozně opožděně na druhou stranu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

se asi nedomluvili brankář s obráncem, který to chtěl hlavičkovat pryč. Zřejmě si Lopez i zařval nebo něco a obánce se zalekl a zkušeně zakončil

Reagovat
Baronne

Aha, tak tu teč sem neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

to bych ani nenazýval tečí.. borec stál na čáře vedle golmana a místo aby to odhlavičkoval, tak to zavěsil do brány

Reagovat
smazaný uživatel

haha.. dobrá hlava

Reagovat
smazaný uživatel

Sanchéz, hehe zasraní betonáři můžou jít do pekel

Reagovat
smazaný uživatel

to byl ale nehezký zákrok na Luise...ještě, že mu neotočil koleno

Reagovat
smazaný uživatel

Diego strašný hovado.

Reagovat
Salfovic

Připíší ten gól Messimu? V bráně by skončil i bez té hlavičky.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to, že ne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to změnili Messi gol

Reagovat
smazaný uživatel

na strankach la ligy ma ted pripsane oba dva

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně Lenglet

Reagovat
Murena

Mats

Reagovat
ADM

Stegen povodil

Reagovat
Murena

Malcom Messi

Reagovat
ADM

Malcom tie minuty proste dostavat musi, na kridle miesto Coutsa x-krat vhodnejsi

Reagovat
technecium

Reagovat
Visca el barca

Protože má rychlost. To je jasně daná věc. Malcom, Dembouz křídla. Couts a Vidal v záloze.

Reagovat
ADM

Ja sa vobec nehadam. Jeho agilita je zaklad kridelnej hry.

Reagovat
Visca el barca

Pokud by měl Ernesto koule. Tak hraje Malcoma s Dembouzem na křídle dle potřeby. Dokázal by střídat Lusita. Couts s Vidalem na pozici Dona dle potřeby. Trojka Busi,Arthur,Frenkie CM/DM dle potřeby. Aleňa sbírat minuty při zraněních a rozhodnutých stavech. Koupit De Ligta a na Jovice se vyprdnout. Stejně pokud přijde, tak jelikož Ernesto je konzerva, tak bude mít minut jako Paco či Malcom. Prodat Raketu, Denise, Rafinhu atd. A kádr je hotov. Ernesto je super trenér, ale nemá koule.

Reagovat
YNWA__MSN

Raketa je porad top.... Ba dokonce posledni mesice hraje jeste lepe

Reagovat
smazaný uživatel

dnes po Messim druhý nejlepší hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to se ví celou dobu. Nový hráč musí hrát jako bůh (Arthur), aby ho začal pomaličku stavět. Kdyby dostal Valverde nového 17-ti letého Messiho, tak hnije do 23let v béčku.

Reagovat
Visca el barca

Neumí absolutně pracovat s Malcomem a střídáním Suaréze. Couts od září hnije na křídle. Tohle mi na Ernestovi hodně vadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Neumí pracovat s nikým. Jemu by stačila soupiska o 15-ti hráčích. Střídá pořád stejně.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
ADM

Pep skvelo popracoval s Etoom, Hlebom, Yayom, Zlatanom, Chygrynskym. Lucho nam sem skvelo natahal Gomesa, Ardu, Aleixa...

Reagovat
technecium

Pep i Lucho mají těch flopu na kontě celkem dost. Pep odstrelil podle Take The Ball Pass the Ball Chygrinskeho poté, co 2x v poločase neuposlechl jeho taktické pokyny. Tohle kdyby si dovolil Valverde, tak ho tu zdejší odborníci sežerou.

Reagovat
smazaný uživatel

Sežerou za to, že by Ernesto odstřelil Chygrinskýho ? Nemyslím si.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zase bych trochu brzdil, mít Valverde Guardiolův vliv, tak máme Iňiga místo Lengleta, Williana za Malcoma či Andera Herreru místo Arthura.

Reagovat
technecium

To jsou nepodložené spekulace. A Pep s Luchem si sem taky natahali dost marastu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nejsou, to je realita. On sází hodně na zkušenosti. Jako trenéra ho uznávám, ale stavbu kádru bych mu nesvěřil. Naopak ho obdivuju třeba za to, že posadil Coutinha či Umtitiho, to by si spousta koučů nedovolila.

Reagovat
ADM

Ale nedovolí si posadiť Luisa za žiadnych okolností, to ho značne degraduje v tomto smere, aj napriek tomu Coutsovi a Samovi. Mnoho zápasov by sa mohlo dohrávať v zložení Malcom - Messi - Dembele, hlavne teda teraz na jar pri plnom zdraví hráčov asi každý jeden...

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Hristo Stoichkov

Samozřejmě, teoreticky máš pravdu, Suárez by určitě měl hrát míň. Ale chápu, že je to velmi těžko přenesitelný do praxe. Suárez je duší týmu a je potřeba, aby byl psychicky v pohodě. Myslíš, že by to šlo v kombinaci s tím, že by měl o 6-7 gólů míň a necítil se tak důležitý? Všichni víme, jak hraje/chová se, když se mu nedaří (=není psychicky v pohodě). Je to těžká situace a ačkoliv jsem ho několikrát kritizoval, nemám na to vyhraněný názor a až v Barce skončí, bude mi neskutečně chybět.

Reagovat
Visca el barca

Hristo pamatuješ jak si na něho rok v kuse nadával? U něj si potom rozhovoru obrátil o 360 stupňů

Reagovat
remeslnik

Jó, o 360 stupňů, tak to jo.

Reagovat
el Principito

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Hristo Stoichkov

Samozřejmě pamatuju, zas tak špatně na tom nejsem . Jsou pořád věci, který mi na něm vadí a u kterých vím, že už je neodstraní, jelikož jsou součástí jeho složitý povahy. Ale dokud neuvidím hráče, co ho bude schopný okamžitě nahradit, tak je to složitý. Když jsem se zaměřil v některých zápasech na jeho náběhy, tak bude opravdu hodně složitý najít někoho, kdo bude schopen a ochoten týmu nabídnout to, co mu dává právě Suárez. Ta jeho práce není vidět do chvíle, než se na to člověk speciálně zaměří, taky jsem u něj viděl hlavně špatný první dotyk a spoustu špatně vyřešených situací. S Messim taky není úplně jednoduchý hrát a asi nikoho nebude tak uznávat jako Luise, což je jeho obrovská výhoda.

Reagovat
Visca el barca

a už je lepší než Eťák nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nahodou

Reagovat
technecium

Lepší než Etoo je ve všem

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
valloire

Ne

Reagovat
Kluivert9

Ne

Reagovat
Gazdo

Ne

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ty mi dáváš... Záleží, jakou optikou se na to chceš nahlížet. Mým pohledem měl Sammy vyrovnanější výkony, což bylo ovlivněno i tím, že byl mladší a na vrcholu. Luisito celkově odvedl pro klub víc a na vrcholu byl i kvalitnějším hráčem. Nejlepší sezonu měl asi Ronaldo, ten byl s neporovnatelnou podporou ostatních (rozuměj Messiho) nezastavitelný.

Reagovat
Visca el barca

baví mě číst tvoje názory, tak proto se ptám. Barcu jsem bohužel za Ronalda ještě neskedoval. Začal jsem až Rivaldem. Díky němu vlastně Barce fandím. Ty ji sleduješ od kdy?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pravidelně asi tak od 2003, předtím jsem neměl přístup a internetový připojení, se kterým jsem půl zápasu trávil hledáním streamu, který by mi nepadal. Ale hodně jsem toho dokoukával zpětně.

Reagovat
Visca el barca

Hristo je nejoblíbenější hráč? Já jedu Barcu od roku 2007 v telce. Na net nemám nervy. To jsem si zažil tu jednu sezonu, než pořídilo La Ligu Digi a už nikdy víc.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Hristo byl můj první dres. Oblíbenec určitě, ale nejoblíbenější ne. Já už jedu taky dlouho v televizi, člověk zpohodlní a nechce řešit zbytečný starosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je Eťak nad Luisem, Sami měl o kousek geniality více než Luis a nebýt zranění a sporů s Rijkaardem tak by i ty čísla (který jsou i tak slušný) byly daleko lepší.

Luis má o prori Eťákovi jen jednu prřednost a to je srdce.

Reagovat
technecium

A víc gólů, asistencí, lepší spolupráci s Messim atd atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Luis hraje v absolutním prime time Messiho a není tam nikdo kdo by střílel goly kromě nich.

Za Samiho tam byl Ronaldinho, který to zásoboval jak asistencemi tak i goly.

A v neposlední řadě “spolupráce s Messim” není žádný kritérium, takže si nevycucávej atributy z prstu.

Reagovat
technecium

V současný době to je asi nejdůležitější kritérium

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle není kriterium, s Messim si sedne každá devítka, která bude v Barce hrát, protože je to prostě Messi.

Barcelona mělá vždy devítky světové extratřídy počínaje Césarem a končeje Luisem a upředňostovat Luise a znehodnocovat ostatní jen kvůli lepší chemii s Messim...

Reagovat
valloire

Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

I když je to zrádce, tak ho nejde nemít rád.

Reagovat
valloire

se shodnem

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zrádce je Figo, nikoliv Ronaldo. Je třeba reflektovat, jak klub (ne)fungoval. Nedostal, co si zasloužil, šel dál. Měl cítit za tu chvilku ke klubu nějakou vděčnost? Nemyslím si.

Reagovat
smazaný uživatel

Je úplně jedno proč odešel, peníze nepeníze. Vztahy s vedením je jedna věc a druhá je vztah se spoluhráči a fanoušky. Ronaldo byl zbožňován a přestup do Realu i když s mezištací je prostě zrada a plivanec do tváře všem Culés.

A to příjmení na F ani nevyslovuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli narazí v LM na Pepka, tak ten jeho čitelnou taktiku totálně rozmete.

Reagovat
ADM

Messi je Pepov kryptonit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Tak snad to uvidíme ve finále

Reagovat
celeb

Reagovat
technecium

Panikaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Nenene, je to dřevo co nemaká.

Reagovat
dextroza_m

Ironie, ze?

Reagovat
smazaný uživatel

Co myslis

Reagovat
Hristo Stoichkov

Navíc je vhodný i jako střídající žolík do LM místo Suáreze, který je po 70 minutách fyzicky našrot.

Reagovat
ADM

Tak kazdy mame pravo zasnivat si, ze...

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Hristo Stoichkov

Samozřejmě, ale jsem přesvědčený, že by to bylo do závěrů velkých zápasů mnohem platnější. Je to mimojiné způsob, kterým Real opanoval Ligu mistrů.

Reagovat
valloire

Zenthuras nesouhlasí.

Reagovat
YNWA__MSN

Suarez je po 70 min fyzicky nasrot kup si brejle

Reagovat
ADM

ok, 60

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
YNWA__MSN

Jmenuj jednoho jedineho hrotaka, ktery nabeha tolik co Suarez a ma stejne nebo vetsi fotbalove kvality..... Nekoho kdo by se do Barcy hodil lepe.... Nekoho kdo by se tak dobre sehral s Messim a nahraval mu, ikdyz se nabizi strilet.....???

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehmm, to se ale nevylučuje s tím co píše ADM

Reagovat
Gazdo

Gabriel Jesus

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
Gazdo

Smej sa kolko chces. Ten chlapec by sem sedel ako rit na serbel akurat je nekupitelny jednoducho

Reagovat
smazaný uživatel

Malcom do základu dopiči.

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto bylo krásné od všech

Reagovat
smazaný uživatel

leo celkem zákeřně teď ale

Reagovat
dextroza_m

Mlacom moc dobry, snad ho zacne stavet. Kazdy zapas si klidne 30 a vice minut muze zahrat. My ho musime udrzet a zacit zapojovat, at nekupujeme za rok dalsi kridlo za 80...

Reagovat
smazaný uživatel

Malcom-Messi-Dembele a jsme neporazitelní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Trpělivostí vydřená výhra, spokojenost Ale bylo to těžší, než se dalo čekat, Espanyol namíchal hodně hustý beton.

Reagovat
celeb

tak ich hra je o dost technickejsia a kvalitnejsia. Uz to nie je ta vojna faulov, laktov, drzani, provokovani, ... . Pre nas je taketo derby ovela lepsie, neubera to tolko sil a je nizsia sanca zraneni.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát měl málem Suarez protočené koleno.

Reagovat
celeb

otazne, ci to bolo naschval, ale z jedneho uhla to vyzeralo vseliako.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě si někdo po dnešku myslí, že Coutinho nepatří do základu a Malcom nemá na to hrát v BArce?

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho do zálohy *

Reagovat
smazaný uživatel

20 minut změní názory, založené na 40 zápasech

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho z Liverpoolu a brazilské repre a Malcom to dokazuje pokaždé, co vejde na trávník.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokaždé určitě ne. Třikrát. El Clásico základ, Inter a dnes jako střídající. Jinak v těch minutách nikdy nic moc nepředvedl. Ale úplně málo to zase není, pomalu se zlepšuje. Do plných by ale těžko fungoval, on před sebou potřebuje vidět místo a rozběhnout se, jinak je pozičně ztracený, nebo aspoň dosud během velké části z odehraných minut byl.

Reagovat
ADM

Reagovat
technecium

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já na něm vidím posun i za těch pár minut, co poslední dobou dostává. Už to není ten styl, jakým hrál po příchodu, tedy přímočaře na bránu za cenu častých nesmyslných ztrát. Dneska to před tou gólovou asistencí zdánlivě zadrbal, ale pak našel Messiho, což je prostě to nejúčinnější, co naši hráči mohou udělat. Jsem rád, že už to snad začíná chápat.

Reagovat
ADM

Reagovat
technecium

Coutinho by neměl hrat vůbec

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
celeb

do zakladu urcite nie. Zakladu a zalohy uz vobec nie, ta sa vykrystalizovala na Rakitic - Busq - Arthur, pricom lepsim alternantom je Vidal.

Navyse prichadza De Jong a vracia sa Rafinha. Ja by som sa Coutsa najradsej zbavil. Dnes podal najlepsi vykon za dlhu dobu a stale to nebolo nic moc, Iniesta by sa za to hanbil.

Reagovat
Visca el barca

Na Iniestu jste nesmyslně nadávali poslední 2-3 roky. Vy taky nevíte co chcete.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

nesmyselne urcite nie a skor to boli 3. Ked zahral dobre bol pochvaleny, ale az na posledny rok, ktory bol z tych posledny najlepsi to bolo s jeho vykonnostou velmi kolisave, tie sezony predtym mal dost zle, do formy sa vedel dostat len na jeden-dva mesiace. Navyse clovek ho porovnaval s tym, co od neho uz videl a ocakaval.

Couts dnes potesil viacerych, lebo podal svoj nadstandardny vykon, ale ked ho porovnas napr. s Ivanom, ktory 2x nebezpecne vystrelil, bol zapojeny v goloch, viac krat ziskal lopty v obrane, ... tak ani niet co porovnavat. Couts je stale niekde daleko vzadu. Za 150m.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Posilu za 150 musíš dokonce sezony hrát na jeho lepším postu. Stejně ho nemaj kam prodat.

Reagovat
celeb

Vsak Couts aj zacal nastupovat v zalohe, lenze sa velmi rychlo prislo na to, ze z hladiska defenzivy je to este horsie, nez Iniesta v najhorsich fazach sezony. On jednoducho neubrani nic, casto ani len nejavi zaujem o prenasledovanie hraca s loptou a vyvinutie usilia na nieco serioznejsie ako je len symbolicky pressing. Ba co je este horsie, dlhodobo straca lopty v nebezpecnych zonach, casto absolutne nezmyselne, ked sa snazi spravit slalom medzi 2-3 hracmi, ale nie ako Leo pri sestnastke, ale niekde az pri stredovom kruhu. To iste spravil napr. v utorok, ked hral s repre proti vam. Hodil si to medzi 2 vasich na stredovom kruhu, stratil loptu a len rezignovane pozeral dozadu. Dat si ho do 3clennej zalohy proti silnemu superovi je defacto samovrazda.

A ked je na kridle, tak je menej platnejsi pre tim ako Malcom, nehovoriac o Dembelem, ktory sa fantasticky zapracoval po problemovom 1. roku. Tak kde je potom Coutsove miesto v Barcelone? Do 4 clennej zalohy? Striedajuci hrac za 150m?

Ak niekto ponukne 100m, tak by sme sa ho mali okamzite zbavit, lebo ho jednoducho nepotrebujeme, nevieme vyuzit, a hlavne ma nejaky tazky blok, cez ktory sa jednoducho nevie dostat.

Couts este dostane tuto sezonu kopec sanci, hlavne v lige, kde uz mame pohodlny naskok a budeme musiet setrit sily. Bud sa konecne prebudi a nakopne k ocakavanym vykonom, alebo ...

Osobne by som ho najradsej vymenil za Bernarda Silvu a kludne aj doplatil.

Reagovat
Visca el barca

Se vším souhlas. Ale i tak si myslím, že v záloze je o třídu lepší. A Valverde ho tam naposled hrál letos v září? On je silnej v útoku z druhý vlny. Má super techniku. Může si to ťuknout s křídlem atd. Na pozici křídla v Barce při Leovi musí bejt hráč co je rychlej. Couts nemůže dělat náběhy. Zabíjí ho to. Na to nemá rychlost. Já bych ho s Frenkiem a Arthurem či Busim v záloze hrál. Ty ztráty se daj odstranit. A další věc. Přestal bych ho už řešit. To je ten největší problém. Včera byl Luisito na ránu a culés řeší Coutse. Ta cenovka ho bohužel zabíjí no. A není první ani poslední. Každopádně, já chci aby tu byl další rok. 100 stejně nikdo nedá.

Reagovat
technecium

Ano, s Arthurem a De Jong bych ho v záloze taky hrál. Ale teď rozhodně ne. Neukázal nic, co by mělo vytlačit ze současné záloze Rakitiče, Vidala nebo Arthura.

Reagovat
Visca el barca

Hrál tam naposledy v září a včera 20 minut.

Reagovat
celeb

Inak ja si pamatam dlhe debaty v EPL sekcii presne ohladom miesta, kde je by mal hrat. Tiez mal potobnu fazu kariery, ked bol casto neviditelny a jeho prinos bol dost otazny (je uz tomu par rokov). Ze je zrejme platnejsi, ked taha utoky viac hlbky a vysuva utocnikov presnymi pasmi. Lenze tie si zrejme nechal v Liverpoole.

Uvidime. Ci by dal niekto 100m?? To bude zalezat na pohyboch na trhu. Skoda, ze ma CFC stopku, ta by urcite po odchode Edena mala zaujem. MU ho stale ma ( a nechcu predlzit Harreru), po odchode Mbappeho nebude PSG vediet, co s peniazmi. Juve mozno strati Pjanica ci Comana (a ak prijde dobra ponuka tak asi spenazia aj Dybalu). Este raz, uvidime.

Reagovat
Majk91

Na iniestu niekto nadaval?

Reagovat
Visca el barca

Takovejch bylo, bohužel....

Reagovat
Majk91

mor na nich

Reagovat
Hristo Stoichkov

Proti tak hlubokýmu bloku klidně, ale nejlepší bude stejně jeho zpeněžení, tak drahý hráč musí mít jistý místo v základu a status hvězdy, od toho je Couts na míle daleko.

Reagovat
Visca el barca

Trenérova chyba.

Reagovat
technecium

Reagovat
Hristo Stoichkov

Valverde v tomto pracuje s tím, co má k dispozici. Coutinho může být ve středu zálohy City či Liverpoolu, protože tam brání opravdu celý tým (až na Kuna) a ofenzivní trojice Liverpoolu nebo Sané se Sterlingem či Bernardem Silvou odvedou hromadu práce, což po polozraněným Messim a vyčerpaným Suárezovi asi nikdo soudný chtít nemůže. Malcom dostal oproti Coutsovi tak desetkrát menší důvěru a stejně na něm člověk vidí mnohem větší chuť se prosadit i sebevědomí. Tohle je z 80% o Coutinhově mentální stránce...

Reagovat
Visca el barca

Jako máš pravdu v tomhle no. Ale to je věc co se mi na Ernestovi nelíbí. Proč je Suaréz vyčerpán? To ho nedokáže vystřídat a bojí se ho? Očividně ano. Má nejlepší tým za posledních x let. A na můj vkus je šíleně konzervativní. S Messim by uměl pracovat každej trenér, ale udělat z Malcoma křídlo typu Sterlinga jako Pep, to je um.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vyčerpán je proto, že mu je 32, to je přirozený vzhledem k tomu, jak fyzicky náročným způsobem hraje. Paradoxem je u něj to, že pokud nějaký zápas nehraje, zpravidla je pak ještě horší, podobně jako Rakitić. To jsou hráči, kteří hrají líp unavení, než když si odpočinou a vypadnou ze zápasovýho tempa. Je to dost neobvyklý, ale po těch letech u nás už se to dá označit za fakt. Konzervativní je Valverde určitě a jsou chvíle, zejména v LM, kdy by potřeboval víc riskovat, tam se zpravidla hraje ofenzivnější fotbal než v LaLize.

Pep hraje mnohem zábavnější a náročnější fotbal, ale u nás si ho nedovedu představit, musel by udělat přestavbu, jelikož tím svým stylem už by u nás hrát nemohl. Každý má něco do sebe, Pep tou svou náročností dokáže popravit i velký jména, což se mu určitě dělá jednodušeji s šejkama v zádech než u nás. Oproti tomu Messimu bych se ohradil, Valverde z něj dostává hodně i díky tomu, jak stabilizoval tým a sám Messi ho hodně uznává, což těžko bude náhoda. Buďme rádi za ten posun oproti Luchovi.

Reagovat
smazaný uživatel

První odstavec podepisuju. Tvrdím tady už roky, že ti dva prostě potřebují zátěž a když mají slabší formu, tak se do ní zpátky dostanou jenom na hřišti a ne tak, že budou ob zápas sedět. Ale stejně se tomu bude pořád někdo divit.

Reagovat
Pipo123

Celta nemôže zostúpiť, ten štadión a ich fans by mi hrozne chýbali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Nie som si tym isty. Ale mozno mas pravdu. Len cas ukaze

Reagovat
Anacron

Luca

Odriozola - Nacho - Ramos - Marcelo

Ceballos - Llorente - Isco

Brahim - Benzema - Bale

Slušný

Reagovat
el Principito

tlačenka pro synáčka?

Reagovat
misinho7

podla mna na tom neni nic zle.. proste dopraje mu nejake minuty za real kedze je nasa trojka a Thibo je zraneny .. pohodicka

Reagovat
smazaný uživatel

jn navas tech minut letos nasbiral

Reagovat
misinho7

a co to s tym ma? o Navasa sa pod Zidanom bat nemusime...

Reagovat
misinho7

tak synator dostava sancu som zvedavy teda...a este na to ako zahraje Brahim, ale inac prijemna zmena

Reagovat
Raul=Real

Hmm zaujimave

Reagovat
Jordi Alba

To je ten zmrd, co vytlačil Keylora? Nějak se v tom ztrácím.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
el Principito

Reagovat
CHONG

Jeden z nich, no

Reagovat
blaugrana

Tak Zidane nasadenim svojho synacika dava jasne najavo, ze liga je prenho uz pasé.

Reagovat
misinho7

a neni liga pase? sak ako povedal uz len da kazdemu sancu pokusia sa vyhrat co najviac zapasov, on si mozno este rozmysli kto zostane a uz sa to cele zacne pripravovat na dalsiu sezonu

Reagovat
X-bano-X

Ehm, to je šokantné

Reagovat
vilp

Nacho letos fakt bída, hrozný sešup.

Reagovat
misinho7

sialeny pad z jeho strany... bol to kvalitny 3 stoper ale je asi cas sa s nim rozlucit ... pripadne moze zostat ako 4ka

Reagovat
misinho7

Marcelo nahraje zle a potom vyklusava

Reagovat
Kixi Syhimour

What?

Reagovat
fabec1222

Zidane ven

Reagovat
ADM

Benzema to jebe

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema zatím nejlepší obránce Huescy

Reagovat
misinho7

Benzema pali a pali

Reagovat
Anacron

A tenhle dřevák bude v tom útoku i příští sezonu

Reagovat
CHONG

Mladý Zidane, Benzín a golfista, to si asi radši nechám ujít

Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Reagovat
vilp

Marcelo hrozný, to jsou strašný ztráty.

Reagovat
ADM

tam je uplne jasné, prečo nehral

Reagovat
misinho7

sice Marcela milujem ale snad neposadi Zizu Requilona hned na lavicku len kvoli tomu ze je to Marcelo ...

Reagovat
Ed_Hazard

Ďalší zápas už by mal hrať, tak isto ako Mariano.

Reagovat
misinho7

Marcelo zatial absolutne tragicky... kazda prihravka pokazena a okamzite ide Huesca do protiutoku

Reagovat
ADM

Benzema frajer

Reagovat
misinho7

Inac Brahim sa mi celkom paci, teraz aj asistencia ale Karim zas predtym riadne spalena sanca..to je strasidelne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

Už měl skoro dvě asistence i na druhé straně, parádně to tam Huesce posílá do brejků.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

traged gol

Reagovat
vilp

Luca má fakt neskutečnou rozehrávku, už loni na Villarrealu u toho vypadal skoro jak Ederson.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzín aspoň bojuje, ale Bale je na tom hřišti úplně k ničemu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jn urcite za 50+ nekam pujde, pac jsou vsichni na nej zvedavi

Reagovat
smazaný uživatel

cože?

Reagovat
smazaný uživatel

ohledne balea, to jen, ze si hodne madridistu namlouva, ze ma jeste nejakou cenu

Reagovat
smazaný uživatel

Ajo takhle... ze mě klidně ať jde někam za 20-30, ale ať táhne

Reagovat
ADM

Ja už som chvilu rozmýšlal, či som premeškal jeho striedanie

Reagovat
smazaný uživatel

Snad každý křídlo z laligy by bylo platnější jak Bale...

Reagovat
ADM

Vedel by som si tam predstaviť Douglasa Costu / Malcoma

Reagovat
Magic player

To i kdybych se snažil skrývat sebevíc, tak nasbiram za poločas více kontaktu s míčem než on. Takhle dokonale se vyhýbat hře je už skoro umění.

Reagovat
vilp

Marcos je beast, příští sezonu snad základ.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Raul=Real

Tak pri gole si prave on neprokril skorujuceho hraca

Reagovat
vilp

Máš pravdu, toho jsem si nevšiml.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

len mam taky pocit ze Casemiro je Zidanov oblubenec..bude to tazke

Reagovat
Magic player

V práci s míčem úplně jiný level než Case. To by ta záloha dostala hned velký boost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

A taky díky zrychlení jsou pro něj zisky mnohem jednodušší.

Reagovat
Magic player

A i díky tomu tolik nefauluje, to je pro mě hodně příjemná změna.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
technecium

Zas Casemirovi se nepiskaji fauly

Reagovat
Greny

Kdo zazdil ten gól Reálu? Jak tam byl u telajny úplně v pici

Reagovat
Mateo16

Ten pocit ked dnes zamrda Karim vsetko co sa len da. Ak ho v lete nestrelime tak buducu sezonu mozme na trofeje tak mozno iba hladiet

Reagovat
smazaný uživatel

Karim je náš nejmenší problém.

Reagovat
misinho7

nemusime ho hend strelit, stacilo by priiviest top utocnika a Karima poslat na lavicku

Reagovat
ADM

Takéto zakroky jeden rozhodca vytiahne to 10 metrov von k zárodku faulu, a druhý to potiahne pomaly k 16ke

Reagovat
SIRBRANIKE

Bale ma dnes baví.

Reagovat
misinho7

podla mna by Garetha nemali uz stavat lebo ta jeho cena pojde len dole tragedia za tragediou .. hlavne ze jeho agent zadrbe ze jeho cena je 150 ..budeme radi za 70

Reagovat
ADM

70eur ale

Reagovat
smazaný uživatel

Čím dál víc věřím, že i to je moc. U něj už prodáváte jen status hvězdy. A to uz netahne ak, jako v minulosti.

Reagovat
misinho7

pri dnesnom trhu kde , kde kto ide za sialene sumy to zas nie je take horibilne a plus k tomu Florentino predavat vie

Reagovat
smazaný uživatel

Zas už mu v létě bude 30 a to co předvádí je fakt katastrofa. další věc je jeho plat. Pokud by šel někde za 70+ 10mega ročně plat tak by to byla investice za 100 milionů s tím, že za 3-4 roky už ho nezpeněžíš.

Reagovat
Magic player

Ale všechno to jsou mladsí hraci s potenciálem. Gareth už bude jen horší, má obrovský plat, je věčně zraněný a hodí se jen do určitých typu zápasů a systému. My jsme fakt v prdeli a bojím se, že buď půjde za 30 mega(varianta ke které se přikláním) a nebo tu bude smrdet do konce smlouvy.

Reagovat
misinho7

za 30 nepojde o to sa nebojim ..skor by bola sanca aj v ramci vymeny ..na AS bolo nieco v zneni s Pogbom, ak ten bude chciet ist ku nam tak United sa uz dlho zaujimaju o Garetha, cize tam by bola sanca

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda toho banu pro chelsea, kdyby Bale mohl srazit cenu Edena v rámci výměny o 30 mega, tak za mě ideál

Reagovat
smazaný uživatel

Takovýhle hráči nechodí formou výměn. To se stalo jednou u Alexise, co si pamatuju. Naprostá výjimka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Generalní Gladiator

chtěl by si ho do liverpoolu?

Reagovat
Magic player

Není Vini a najednou nemáme jediného chlapa, který by to otevřel a precislil, všechno centry do vápna na Karima, který tam buď není a nebo jsou na něm nalepení dva stoperi.

A akorát to dopisu, tak samozřejmě dáme z centru na Karima gól.

Nic to ake nemění na tom, že prostě dalšího hráče jako je Vini nutně potřebujeme. Snad ten Eden klapne.

Reagovat
valloire

Reagovat
teenz

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

To co popisuješ je náš největší problém celou sezonu.Není to Karim, není to obrana ale to, že nikdo není pořádně schopnej přejít přes jednoho dva hráče a bez toho se hraje do zatažené obrany dost těžko.

Reagovat
Mateo16

Najvacsi problem je Karim , neni mozne aby prisiel dolezity zapas a on sa zmeni na Higuaina.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel nemůžu souhlasit

Reagovat
CHONG

Největší problém je, že nemáme střelce, k čemu ti je, že někdo přejde přes dva hráče, když pak nejsme schopni proměňovat tutovky (viz CdR proti Barceloně)..

Reagovat
Mateo16

Im to vysvetlit je fakt tazke mozu prist aj 10 Hazardovia, Pokial nebude mat kto davat goly tak je k nicomu.

Reagovat
vilp

Spíš je to tak trochu problém od doby, co odešel DiMa.

Reagovat
Magic player

Měli jsme tohle ještě v Marcelovi, ale letos mu už nejde ani to. Ten pokud přes přípravu nemakne a nezvedne se, měl by přijít o základ. Náhradu máme.

Reagovat
Mateo16

Nahrada ma byt akoze kto ? Reguilon ? Tak to po dlhej dobe bude prava strana lepsia ako lava.

Reagovat
Magic player

Kde zklamal prosimte? Prvni sezona kdy dostal poradne cuchnout a byl skvely v drtive vetsine zapasu.

Reagovat
Mateo16

Chyby v defenzive robi. Padlo par golov na jeho tricko coz mu nevycitam ale jeho prinos v ofenzive je hodne mali oproti Marcelovi,

Reagovat
misinho7

je neuveritelne ze v kadri nemame hraca ktory vie 1vs1 alebo teda neboji sa to skusat a aj mu to vychadza a dokaze tym vytvarat sance... je az smutne ze jediny kto to vie je 18 rocny chalan

Reagovat
misinho7

Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Solariho duch stále žije

Reagovat
smazaný uživatel

Gereth tomu nasadil korunu

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
misinho7

keby gareth nebol keket a trafil to do prazdnej brany tak je to v suchu ..ach jaj

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo kdyby při obrané standartce neminul hlavou balon o půl metru

Reagovat
Mateo16

Treba si zopakovat ZZ time 93 minuta, Niekto da gol

Reagovat
boryland

Go go vejprnice........

Reagovat
Magic player

Prosiiiiiiim dej tam toho Mariana...

Reagovat
Magic player

Díky.

Reagovat
teenz

Marcelo.

Reagovat
Mateo16

ZZ time

Reagovat
Magic player

Karim ti to zase jednou natrel.

Reagovat
Mateo16

Mne staci si pozriet Ajax a EC alebo nasledujuci tazsi zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Gólem proti poslednímu týmu tabulky?

Reagovat
Magic player

Ticho.

Reagovat
Anacron

Pořád je to více než se od něj dá očekávat takže

Reagovat
ADM

Ramos offside?

Reagovat
Magic player

Podle mě ne, ten bránící hráč udělal ukrok dozadu v nejméně vhodný okamžik a dostal ho tím z offsidu.

Reagovat
ADM

Ono sa to ani neriešilo? teda nie som presvedčený, ale telom resp ramenom tam vyzeral byť

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl, tělo měl o trochu za posledním hráčem, ale nejblíž bráně byla noha obránce

Reagovat
ADM

Hm, moze byt teda, sledoval som len vrch tela a tam síce obrancovi vystrelila ruka ale počíta sa len po rameno nie? Tie pravidla su španielska dedina niekedy

Reagovat
teenz

Vše ok

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl, ale těsně

Reagovat
SIRBRANIKE

Karim zaslúžene. Dnes asi jediný futbalita na ihrisku.

Reagovat
smazaný uživatel

Huesca je prostě smolařský tým Z Bernabeu si v této sezoně odvezl body skoro i ten, kdo nechtěl a zrovna oni to neudrží.

Reagovat
CHONG

Proti nám letos největší smolař jednoznačně Valladolid.

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu OT:

http://www.expansion.com/economia/politica/elecciones-generales/2019/03/31/5ca0836ee5fdea8c7e8b4601.html?cid=SIN8901

Tohle mě bouchlo do očí při pročítání španělských novin.

Tam ten socialismus jede neuvěřitelným tempem. Chtějí 600 - 1200 euro trvalého příjmu pro každýho Španěla bez rozdílu zda pracuje, nebo ne. Chtějí zvýšit důchody. Chtějí zkrátit pracovní dobu, ale zvýšit zaměstnancům mzdy, chtějí zvýšit daň z příjmu ... Tenhle levičáckej pohled na svět nebudu asi nikdy chápat.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Naopak, jinak to do budoucna fungovat ani nemůže než minimální trvalý příjem pro všechny. Dej tomu pár let ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Dát mi někdo trvalý příjem, tak nikdy nepřijdu od práce.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele