LaLiga - preview 28. kola

15.03.2019, 09:13, aktualizováno 17.03.2019, 08:44
Previews
Atlético Madrid v sobotu prohrálo a Barcelona může navýšit náskok na čele tabulky, potřebuje k tomu bodovat na půdě Betisu. Villarreal přivítá Rayo, Valencia hostí překvapení sezony Getafe a na vlastním trávníku se představí i Eibar a Espanyol...
SD Eibar - Real Valladolid  (neděle 12:00)
Valladolid se opět vrátil k porážkám a v poslední době nemají jeho fanoušci moc důvodů chodit na fotbal. Z minulého debaklu proti Realu Madrid se Valladolid pokusí zotavit na hřišti Eibaru, který naopak v pohodě sídlí ve středu tabulky.

Real Valladolid má za sebou konfrontaci s madridským gigantem, která pro něj nedopadla příliš dobře. Tuhami gól sice Real nalomil, ale královský celek si dokázal vzít zpátky vedení a domácím nasázel celkem čtyři branky. Výsledek byl nakonec pro Valladolid dost krutý, ale i takový je fotbal. Valladolid se potřebuje co nejrychleji oklepat ze své situace a další šanci má v neděli v pravé poledne.

S domácím Eibarem se Real Valladolid utkal už několikrát a za posledních šest střetů prohrál jen dvakrát. Teď by se mu body hodně hodily, protože Real Valladolid je stále až na 17. příčce. Na pásmo sestupu má náskok pouhého jednoho bodu, což není moc. Pokud chce svou situaci vylepšit, musí začít od útoku. Ten je totiž s jednadvaceti zásahy tím vůbec nejméně efektivním útokem v celé lize.

A moc optimismu nevzbuzují ani zprávy z marodky. Na ní jsou totiž hráči jako Luismi, Plaza, Villa, Fernández nebo Hervías. To domácí Eibar tolik starostí nemá a postrádá pouze Jordiho Calaveru.

Eibar se vyhřívá na příčkách, kde je mu dobře. Teď mu patří desátá pozice s pětatřiceti body na kontě. Eibaru se daří neprohrávat a to potvrdil i v minulém kole. Rád by zopakoval těsnou výhru nad Celtou Vigo, ale tentokrát se musel smířit jen s bodem. Ten mu na půdě Alavésu zajistil dvacet minut před koncem Marc Cardona.

A obránce Anaitz Arbilla k tomu řekl: "Máme za sebou celkem povedené utkání, i když těch bodů mohlo být víc. Udělali jsme ale jednu zásadní chybu a soupeř ji potrestal. Tomu se příště pokusíme vyvarovat. Čeká nás utkání s Valladolidem, do kterého musíme dát všechny. Určitě to totiž udělá i soupeř a byla by obrovská chyba ho podcenit jen kvůli tomu, že se mu teď v lize nedaří."
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Pena, Ramis, Arbilla, José A. Cote - Orellana, Diop, Jordan, Cucurella - Charles, Cardona
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Moyano, Kiko Olivas, Calero, Nacho - Keko, Alcaraz, Anuar, Michel - Plano, Sergi Guardiola
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.64 - 4.08 - 5.84
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - Sevilla FC  (neděle 16:15)
Sevilla s novým trenérem Joaquínem Caparrósem zavítá do Barcelony, kde je přivítá místní Espanyol. Oba nedělní soupeři měli na začátku letošní sezony skvělou formu a v průběhu podzimu se oba drželi v nejlepší čtyřce. Zatímco Espanyol se propadl do středu tabulky ještě v průběhu podzimu, Sevilla se musí vypořádat s výsledkovou krizí nyní a pokusit se zachránit slibně rozjetou sezonu.

Espanyol neprohrál již 6 ligových utkání v řadě. Dvě výhry a hned čtyři remízová utkání pomohla Espanyol alespoň částečně stabilizovat ve středu tabulky, odkud může i nadále stavět na těchto výsledcích a ještě se pokusit zabojovat o pohárové příčky. Šesté místo v tabulce aktuální drží jeho nedělní soupeř ze Sevilly s náskokem 6 bodů, což nemusí být při vyrovnanosti letošní LaLigy žádný nedostižný cíl.

Domácí sbírají body především na svém domácím stadionu. Hned 8 z letošních 9 výher zaznamenali právě na Estadi Cornella-El Prat. O střílení gólů se v letošní ročníku spolehlivé stará především Borja Iglesias. Ten je s 11 přesnými zásahy suverénně nejlepším střelcem týmu. V neděli jim bude chybět vykartovaný Victor Sánchez a zraněná trojice David Lopéz, Sergio García a Pablo Piatti.

Sevilla zažila ve čtvrtek hořký večer v pražském Edenu. Její vyřazení z letošního ročníku EL jen podtrhuje krizi v týmu, kterou navíc odnesl vyhazovem trenér Pablo Machín. Toho prozatím do konce letošní sezony nahradil Joaquín Caparrós, jenž bude mít před sebou nelehký úkol a to především psychicky pozvednout tápající tým.

V LaLize si Sevilla spravila chuť již v minulém kole, kdy především zásluhou Ben Yeddera rozstřílela Real Sociedad 5:2 a utnula tak sérii pěti zápasů bez výhry. Ben Yedder je s 15 góly nejen nejlepší střelec hostí, ale zároveň s Banegou a Sarabiou nejlépe hodnoceným hráčem v poli. Pozitivní zprávou je, že se do obrany vrací Simon Kjaer a nový trenér Caparrós tak bude postrádat pouze zraněného Nolita.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Lopez - Rosales, Hermoso, Naldo, Vila - Darder, Roca, Melendo - Ferreyra, Iglesias, Lei
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Kjaer, Carrico, Gomez - Navas, Banega, Mesa, Promes - Sarabia - Yedder, Haddadi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.58 - 3.51 - 2.84
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Valencia CF - Getafe CF  (neděle 18:30)
Atraktivní a vyrovnané utkání slibuje duel mezi domácí Valencií a hosty z Getafe. Hosté patří letos k největším překvapením LaLigy a v současnosti okupují pozice zaručující start v příštím ročníku LM. Los Che se pomalu ale jistě drápají vzhůru tabulkou a na pohárové příčky aktuálně ztrácejí pouhý bod.

Valencia neprohrála devět utkání LaLigy v řadě. Los Che v těchto utkáních dokázali 4x zvítězit a hned 5x remizovat. Celkový počet 15 remíz v letošní LaLize z nich dělá remízového krále. Právě nemohoucnost v zisku plného počtu bodů za vítězství drží tento ambiciózní celek stále mimo pohárové příčky.

Domácí postoupili do čtvrtfinále EL, kde změří síly s dalším španělským celkem Villarrealem. V této fázi soutěže lze již pomýšlet na nejvyšší metu, která by znamenala nejen zisk druhé nejprestižnější evropské trofeje, ale rovněž jistotu startu v příštím ročníku LM. Pokud by si Valencia nezajistila účast ze své ligové soutěže, byl by to pro ní velice lákavý bonus. Trenér Marcelino bude v nedělním duelu s Getafe postrádat pouze vykartovaného Facunda Roncagliu, jinak by měl mít k dispozici kompletní kádr.

Getafe i nadále udivuje LaLigu a po nedělním 28. kole se může alespoň na čas osamostatnit na 4. příčce. Hosté nepoznali hořkost porážky šest ligových kol, z nichž hned čtyři dokázali přetavit v zisk tří bodů. Poslední tři utkání přinesla pro Getafe vítězství vždy stejným poměrem 2:1, přičemž se jednalo o týmy Raya, Betisu a v posledním kole Huescy.

Domácí spoléhají především na Daniho Pareja, který hraje ve výborné formě a navíc je se sedmi góly nejlepším střelcem celého mužstva. Getafe bude v neděli postrádat dvojici zraněných hráčů Markela Bergara, Amath Ndiaye.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Neto - Piccini, Garay, Paulista, Gaya - Torres, Parejo, Kondogbia, Guedes - Moreno, Gameiro
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Suarez, Cabrera, Dakonam, Antunes - Foulquier, Maksimovic, Arambarri, Portillo - Mata, Molina
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.03 - 3.31 - 4.32
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Villarreal CF - Rayo Vallecano  (neděle 18:30)
Na Estadio de la Cerámica dojde k důležitému záchranářskému duelu mezi domácím Villarrealem a Rayem. Hosté potřebují zareagovat na šest po sobě jdoucích porážek v řadě, díky kterým se propadli až na předposlední místo tabulky. Favoritem sice budou domácí, ale Vallacano je v posledních vzájemných zápasech dokázalo obírat o body.

Ve Villarrealu začalo svítat na lepší časy. Žlutá ponorka před týdnem vyhrála v Levante, čímž opustila sestupové příčky a v týdnu navíc dokázala uspět nad Zenitem Petrohrad a postoupit do čtvrtfinále Evropské ligy. Na první pohled zpackaná sezona ještě může být zachráněna. Villarreal rozhodně má na to, aby celou Evropskou ligu vyhrál a kvalifikoval se do příštího ročníku Ligy mistrů. "Vždycky rád vyhrávám. Máme teď tři výhry v řadě a chceme přidat čtvrtou. Proti Rayu je to jako finále. Náš tým roste a to jak individuálně, tak i kolektivně. Musíme v tom pokračovat, věřit a vítězit," neskrýval radost kouč Javi Calleja.

Rayo se herně a výsledkově trápí. Naposledy dokázalo vyhrát koncem ledna na půdě Deportiva Alavés, ale pak přišla černá série šesti porážek v řadě, díky kterým je Rayo tam, kde je. A vůbec nevadí porážky od Atlética nebo Barcelony, nýbrž nepovedená utkání s Leganésem, Espanyolem nebo Gironou.

Nyní čeká klub z Madridu další soupeř, který bojuje o záchranu - šestnáctý Villarreal. "Musíme si na hřišti vést, jako bychom hráli finále," burcuje svůj tým trenér Míchel. Vallecano hrálo s Villarrealem první zápas 2:2 a bylo řečeno, že z posledních čtyř utkání má dokonce lepší vzájemnou bilanci dvou výher, jedné remízy a jedné porážky.

Žlutá ponorka nebude ani zdaleka kompletní a chybět budou zranění Bruno Soriano a Manu Trigueros, dále potrestaný Mario Gaspar a Daniele Bonera s Javim Fuegem. Rayo má výhodu takřka kompletního kádru až na jedinou výjimku, kterou je Gorka Elustondo.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Ruiz, Mori, González - Pedraza, Iborra, Cazorla, Fornals, Miguelón - Ekambi, Bacca
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Dimitrievski - Amat, Ba, Velázquez - Advíncula, Comesana, Suárez, Moreno - Embarba, De Tomás, Trejo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.64 - 4.24 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Betis - FC Barcelona  (neděle 20:45)
Barcelonu čeká v neděli večer utkání v Andalusii na horké půdě Realu Betis a pokud zvítězí, zvýší svůj náskok na čele soutěže. Kataláncům totiž nahrála porážka druhého Atlética, nicméně Betis nebude snadný soupeř. Svěřenci Quiqueho Setiéna jsou dosud jediný týmem, který Barceloně uštědřil domácí porážku, v listopadu 2018 zvítězili na Camp Nou po přestřelce 4:3. Budou padat branky i na stadionu Villamarín?

Atlético padlo a Barcelona má jedinečnou možnost navýšit vedení v čele LaLigy. V Seville jí čeká Betis, který se nevzdává naděje na evropské poháry a dokonce může pomýšlet i na Ligu mistrů, která je v tuto chvíli vzdálená šest bodů. Betis se však musí vypořádat s nekonzistencí výsledků. Po výhře ve Valladolidu doma podlehl Getafe a o týden později zase zvítězil. Nevyrovnanost výkonů sráží Betis celou sezonu a především díky tomu se nachází až na osmém místě tabulky.

Domácí čeká slovutná Barcelona, soupeř, který má výrazně lepší vzájemnou bilanci, ovšem také soupeř, který doma se zelenobílými prohrál. V listopadu loňského roku šlo o dosud jedinou domácí porážku Barcelony v letošní sezoně. "Jsme přesvědčení, že i v tomto zápase se můžeme postarat o další překvapení. Budeme se snažit Barceloně zkomplikovat život svými zbraněmi," nechal se slyšet na tiskové konferenci trenér Quique Setién. Na druhou stranu příznivci Los Verdiblancos nemají na návštěvu Barcelony zrovna hezké vzpomínky. V minulé sezoně Barca na Betisu triumfovala a zvítězila drtivě 5:0.

Barcelona zatím může být po všech stránkách spokojena. Ligu vede s dostatečným náskokem, bude hrát finále Copa del Rey a rovněž i čtvrtfinále Ligy mistrů. Blaugranas si v týdnu poradili s nebezpečným Lyonem 5:1 a v další fázi soutěže je čeká Manchester United.

Na stadionu Benito Villamarín se utkají celky s velmi podobným herním stylem. I Betis velice rád drží dlouho balón na svých kopačkách, v průměru 63.84%, zatímco u Katalánců je číslo o něco vyšší 64.81%.

Co se týče absencí, Betis se bude muset vypořádat s absencemi Júniora Firpa, Francise a Antonia Barragána. Tři hráče postrádá i Barca, proti Lyonu se zranil křídelník Dembélé a na marodce rovněž zůstávají Rafinha a Vermaelen.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
López - Sidnei, Bartra, Mandi - Guardado, Carvalho, Lo Celso, Tello - Joaquín, Jesé, Canales
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
ter Stegen - Semedo, Piqué, Umtiti, Alba - Rakitić, Busquets, Arthur - Messi, Suárez, Coutinho
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.46 - 4.96 - 1.49
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SD Huesca - Deportivo Alavés  (sobota 13:00)
Už je to hodně dávno od doby, kdy se Huesca naposledy radovala z výhry nad Deportivem Alavés. Další šanci dostane v sobotu hned po obědě a navíc na domácí půdě. Deportivo Alavés ale stále drží pátou příčku a bude chtít stůj co stůj tři body.

Huesca se v poslední době značně zlepšila a dokázala si poradit i s takovými týmy jako Sevilla, Real Betis nebo Girona. Její šance na záchranu tak razantně stouply, přestože sídlí stále až na posledním místě LaLigy. Na 17. Real Valladolid už ale ztrácí jen čtyři body, což je oproti začátku tohoto roku velké zlepšení. Minulé kolo ale provinčnímu celku nevyšlo podle představ.

Huesca na půdě Getafe sice skvěle začala a ještě po první půli nad domácími vedla o jednu branku, ale druhý poločas se jí příliš nevyvedl. Poslední tým tabulky dostal po změně stran dvě rychlé branky, takže se opět musel obejít bez bodů. Huesce se navíc proti Alavésu moc nedaří a je jedno, jestli hraje před vlastními fanoušky, nebo jestli cestuje na půdu soupeře.

Od roku 2009 vyhrála Huesca jen jedno vzájemné střetnutí, zatímco Alavés se radovalo ve zbývajících čtyřech zápasech. V posledních pěti utkáních LaLigy navíc Alavés nepoznal, jaké to je být poražený. Stále se mu tak daří držet páté místo, i když po několika remízách v minulých týdnech se jeho odstup od čtvrtého Getafe výrazně zvýšil.

Alavésu navíc dýchá na záda šestá Sevilla, která ztrácí jen jeden bod a vzhledem ke kvalitě obou kádrů i jejich zkušenostem je Sevilla favorit. Alavés po výhře nad Villarrealem sice v minulém kole dobře začal a nad Eibarem doma vedl, jenže dvacet minut před koncem srovnal na 1:1 Cardona a body se dělily.

Tato další ztráta vedla k navýšení tlaku na Deportivo, které musí co nejdřív zapracovat především na své ofenzivní produktivitě. Dosud se mu totiž povedlo dát jen 28 branek, což je ligový podprůměr. Podaří se mu zlepšit jej proti Huesce?
SD Huesca - pravděpodobná sestava:
Santamaría - Miramon, Pulido, Mantovani, Dieguez, Ferreiro - Yangel Herrera, Juanpi, Moi Gòmez - Gallego, Chimy Ávila
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Ximo Navarro, Maripán, Laguardia, Duarte - Manu García, Pina, Brašanać - Inui, Jonathan Calleri, Jony
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.43 - 3.22 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Madrid - Celta Vigo  (sobota 16:15)
Real Madrid čeká obnovená premiéra trenéra Zinedina Zidana na jeho lavičce a zkušený Francouz si dobře uvědomuje, že musí ze svého týmu vymáčknout co nejvíc. Ztrátu na druhé Atlético bude chtít aspoň na pár hodin umazat v duelu proti Celtě Vigo.

Real Madrid se odhodlal k ráznému řešení a propustil nedávno jmenovaného trenéra Santiaga Solariho. Důvodem byly samozřejmě neuspokojivé výsledky v lize a především pak v Lize mistrů. Chvíli se sice spekulovalo o velkých trenérských rošádách, ale vedení se nakonec rozhodlo pro osvědčenou volbu - přivedlo zpátky vysoce ceněného trenéra Zinedina Zidana a to k radosti drtivé většiny fanoušků.

Především mu ale dalo pravomoc i prostředky vytvářet Real podle svých představ, což byl jeden z hlavních důvodů proč Zidane Real po skončení minulé sezony opustil. Jeho první práce začne na populárním stadionu Santiago Bernabéu, který uvítá staronového trenéra jako spasitele. Realu totiž v lize patří až třetí místo s výrazným odstupem dvanácti bodů na první Barcelonu, což je pro tak ambiciózní celek naprosto nepřípustné.

Výhodou trenéra Zidana je například to, že se jeho tým teď může plně soustředit jen na LaLigu a nemusí řešit výsledky v Lize mistrů. Nevýhodou jsou zranění, kterých není zrovna málo. Mimo hru jsou Lucas Vázquez, Dani Carvajal, Vinícius Junior a zřejmě také Marcos Llorente. Pro karty bude scházet záložník Casemiro, který dostal dvě žluté karty v minulém kole. Po odpykání karetního trestu se do hry naopak vrací kapitán Sergio Ramos.

Real v něm konečně ukončil sérii tří prohraných zápasů v řadě, která stála mimo jiné za jeho vyřazením z Ligy mistrů. Tentokrát čtyři branky sám nasázel, i když ve Valladolidu dost překvapivě nejprve prohrával. Teď je pouze třetí za Barcelonou a Atléticem Madrid s jednapadesáti body na kontě.

Celta Vigo může také mluvit o zpackané sezoně, i když v jejím případě nabírá neúspěch téměř biblických rozměrů. Celta je až na 18. místě a zralá na sestup! Zatím dokázala nashromáždit pouhých 25 bodů a nevypadá to s ní moc dobře. Problémy má v útoku i obraně, neboť zadní řada dostala už 45 branek, což je druhý nejhorší výsledek v aktuálním ročníku.

Útok na tom není o moc lépe a z části je to způsobeno i dlouhodobým zraněním Iaga Aspase. Zkušený kanonýr, na kterého se Celta vždy mohla spolehnout, bude mimo hru zřejmě až do konce měsíce, což je pro tým z Viga obrovskou ztrátou. V minulém kole se Celtě povedlo prohrát s Realem Betis, aniž by mu vstřelila jedinou branku. Víc než jeden gól dala Celta v posledních deseti kolech jen dvakrát. Teď jí pro karty bude chybět také obránce Hugo Mallo.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Odriozola, Ramos, Varane, Marcelo - Modrić, Ceballos, Kroos - Isco, Benzema, Bale
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Rubén - Kevin, Costas, Araujo, Juncà - Lobotka, Okay - Brais Méndez, Boufal, Boudebouz - Maxi Gómez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.15 - 9.64 - 18.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - Atlético Madrid  (sobota 18:30)
Atlético chce co nejrychleji zapomenout na hořké vyřazení z Ligy mistrů a ideální šanci k tomu má v sobotu v podvečer. To se totiž vypraví do centra Baskicka, aby sehrálo souboj s Bilbaem. Domácí Lvi se už dokázali vyškrábat z pásma sestupu a patří jim místo ve středu tabulky.

Colchoneros pod vedením trenéra Simeoneho měli skvěle rozehraný dvojzápas s Juventusem v rámci osmifinále Ligy mistrů. Doma nad turínským gigantem vyhráli jasně 2:0 a naprosto ze hřiště vymazali veškeré jeho hvězdy. Do Turína proto jeli s optimismem. Ani ten ale nestačil, protože se zrovna ze řetězu urval Cristiano Ronaldo a nasázel svému oblíbenému soupeři opět hattrick! Tím ukončil naděje španělského celku a dál poslal právě Juventus.

Atlético především v ofenzivě působilo velmi jalovým dojmem a ani Antoine Griezmann na hřišti nebyl téměř vidět. Po velkém zklamání z předvedené hry a především výsledku se Atlético potřebuje sebrat. V současné chvíli je na druhém místě tabulky, ale dá se očekávat, že Real Madrid na něj bude ještě zle dotírat. Ideální šancí k návratu na vítěznou vlnu je pro Atlety sobotní večer, kdy zavítají na stadion San Mamés do Bilbaa, kde se jim poměrně daří. Bilbao tady nad Atléticem vyhrálo naposledy začátkem roku 2013!

Zkušený obránce Juanfran před zápasem zmínil: "Zápas s Juventusem nás hodně mrzí, představovali jsme si to úplně jinak. Teď ale nemá smysl řešit, co jsme mohli udělat jinak a že jsme prohráli. Je potřeba otočit list a nejlépe se to dělá díky výhře. Do Bilbaa jedeme pro tři body, i když víme, že to bude hodně náročné utkání. Věřím ale, že když předvedeme dostatečně vyzrálý výkon, tři body mohou být naše."

Atlético má poměrně velké potíže se složením obrany, která je decimována zraněními. Mimo hru jsou Stefan Savić, Santiago Arias, Filipe Luís a taky Lucas Hernández, což už je početné oslabení. Dá se proto očekávat, že na beku nastoupí Saúl. Ani domácí nebudou kompletní, protože jim schází hráči jako Aritz Aduriz, Íñigo Lekue, Ander Capa nebo vykartovaný Íñigo Martínez.

Bilbao sice začalo svou pouť novým ročníkem poměrně špatně a chvílemi se pohybovalo až v oblasti pásma sestupu, ale postupem času se z něho dokázalo zvednout. Aktuálně mu patří jedenáctá příčka a dokonce jen šest bodů Lvi ztrácí na Evropskou ligu.

V minulém kole se jim nevedlo tak, jak by si asi představovali. Po náročné porážce od Valencie chtěli tři body a navíc hráli na domácí půdě. Proti nim se postavil Espanyol Barcelona a ten se díky Ferreyrově gólu z deváté minuty ujal těsného vedení. Deset minut před koncem sice srovnal domácí veterán Raúl García, ale ze zápasu se určitě dalo vytěžit víc.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Herrerin - De Marcos, Yeray, Unai Nunez, Berchiche - San José, D. García - Susaeta, R. García, Muniain - Williams
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Saúl, Giménez, Godin, Juanfran - Koke, Rodrigo, Partey, Vitolo - Griezmann, Diego Costa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.77 - 2.98 - 2.36
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
CD Leganés - Girona FC  (sobota 20:45)
V sobotu večer se do křížku pustí dva blízcí tabulkoví sousedi. Na Estadio Municipal de Butarque uvítá domácí Leganés hosty z Girony s vědomím, že nad nimi za posledních deset let ještě ani jednou nevyhrál.

Leganés je v trochu lepší pozici. Má 33 bodů a sídlí na 13. místě, což je vzhledem k jeho ambicím před sezonou tak akorát. Rozhodně jde do zápasu v mnohem lepší formě než jeho soupeř, protože v posledních deseti soutěžních zápasech prohrál jen třikrát. Za sebou má za tu dobu skalpy třeba Realu Madrid, Realu Betis nebo Levante. V minulém kole se mu ale zase tak dobře nevedlo, minimálně po výsledkové stránce.

Domácímu Atléticu Madrid totiž hráči Leganésu gól nedali a odjeli z hlavního města bez bodů, o čemž rozhodl jediným gólem Saúl Ñíguez. Leganés teď bude stát proti týmu, nad kterým za posledních deset let nevyhrál ani jednou. V sedmi posledních kláních se třikrát radovala Girona a ve zbytku duelů se body dělily. Dobrou zprávou může být ale téměř prázdná marodka, na níž je v tuto chvíli jen Jonathan Silva.

To hosté přijedou v mnohem slabší sestavě. Zranění totiž nenechají hrát Luize, Mojicu, Beníteze nebo Planase s Garcíou. K tomu všemu se zdá, že se Girona opět vrátila k tradiční špatné formě. Poté, co senzačně porazila Real Madrid, si připsala další dva skvělé výsledky proti Realu Sociedad a také proti Rayu Vallecano. V minulém kole ale vzala její snaha za své, když Girona opět prohrála.

Proti Valencii sice hrála velmi dobře a dvacet minut si mohla užívat početní výhodu, ale ani to jí na body nestačilo. Útočník Ferrán Torres totiž gólem v devadesáté minutě rozhodl o třech bodech pro Netopýry a Girona se tak musela opět obejít bez bodů. Girona má o dva góly lepší útok než Leganés, který se ale zase pyšní lepší obranou. Ta dosud inkasovala jen 32 branek a v tomto ohledu patří k lepšímu průměru LaLigy.
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Nyom, Bustinza, Omeruo, Siovas, Kravec - Recio, Pérez, Óscar - En-Nesyri, Braithwaite
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Ramalho, Bernardo, Alcalá, Muniesa - Aleix García, Pons, Granell - Portu, Borja García, Stuani
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.31 - 3.12 - 3.67
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Sociedad - Levante UD  (pátek 21:00)
Levante v posledních třech duelech nedokázalo vyhrát a jeho pád tabulkou se stále nezastavuje. V současnosti až patnáctý celek tabulky jede už v pátek večer v předehrávce 28. kola LaLigy na stadion Anoeta, kde jej čeká silný Real Sociedad.

A není to zrovna příjemná cesta, protože Levante se z Baskicka domů příliš často s body v kapse nevrací. Za posledních patnáct let se mu to povedlo jen jednou, konkrétně v březnu roku 2012. Jinak se ve většině případů opírá o silnou domácí formu Real Sociedad San Sebastián, který bude favoritem i nyní. Levante totiž prožívá hodně smolnou sezonu a v posledních deseti kolech se mu povedlo vyhrát jen dvakrát.

Už ve dvou utkáních se Levante neprosadilo a minule opět přišlo o všechny body. Na minulé kolo nebude vzpomínat moc dobře především proto, že oba góly mu Villarreal vstřelil až v nastavení druhé půle, takže Levante bylo opravdu blízko bodu. Omlouval se hlavně mladý obránce Rober, který si vstřelil vlastní branku.

"Je mi samozřejmě hodně líto, že jsme nedosáhli na body a že jsem si dal vlastní gól. Moc rád bych to odčinil, ale vím, že teď už nemá smysl to řešit. Musím v následujícím utkání udělat lepší dojem a pomoct mému týmu k bodům. Čeká nás výlet na Anoetu, kde se nám dlouhodobě nedaří a chceme to změnit. Domácí budou opět hodně nepříjemní, takže musíme využívat naše šance na sto procent," dodává mladík.

Hlavním problémem Levante je obrana, která v této sezoně inkasovala už 48 branek! To je spolu s Rayem Vallecano nejhorší skóre ze všech týmů první ligy. Real Sociedad dostal o šestnáct branek méně a je na solidní deváté příčce.

I Baskové ale dobře vědí, že mají na víc. Především v poslední době se jim zase tak moc nedaří sbírat body. Prohráli totiž s Atléticem Madrid a naposledy nestačili ani na Sevillu. Co víc, od obou soupeřů dostali dohromady sedm branek, takže jejich sebevědomí je na bodu mrazu.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Zaldua, Moreno, Raùl Navas, T. Hernández - Zurutuza, Pardo, Merino - Januzaj, Sandro, Oyarzabal
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Fernández - Moses Simon, Cabaco, Postigo, Pier, Luna - Campaña, Rochina, Bardhi - Mayoral, Morales
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.87 - 3.70 - 4.53
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona27196269:2663
2.Atlético Madrid27168339:1756
3.Real Madrid27163847:3251
4.Getafe CF27129636:2445
5.Deportivo Alavés27118828:3041
6.Sevilla FC27117946:3640
7.Valencia CF27815430:2339
8.Real Betis271161031:3239
9.Real Sociedad27981032:3235
10.SD Eibar27811835:3635
11.Athletic Bilbao27713726:3134
12.Espanyol Barcelona27971132:4034
13.CD Leganés27891027:3233
14.Girona FC277101029:3731
15.Levante UD27861337:4830
16.Villarreal CF275111129:3526
17.Real Valladolid27681321:3826
18.Celta Vigo27671436:4525
19.Rayo Vallecano27651629:4823
20.SD Huesca27571527:4422

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (848)

Přidat komentář
Ed_Hazard

Na toto kolo sa tesim ako uz dlho nie Som aj dost zvedavy na zostavu. Ocakavam minimalne navrat Marcela.

Reagovat
technecium

Abyste nebyli všichni zklamaní, až naběhne

Courtois - Carvajal, Ramos, Varane, Reguillon - Kroos, Casemiro, Modrič - Bale, Benzema, Asensio

Reagovat
Anacron

No ale to je naprosto jasný že to tak dopadne Těžko pošle najednou do základu Marcela, Isca nebo Mariana Navíc prostě stejně nemá vůbec z čeho vybírat. Ten zbytek sezony mu vážně nezávidím. Psal jsem to před tím že všichni budou očekávat ve zbytku sezony 10 výher 5:0 a už je to tady natěšenost nejvyšší úrovně

Reagovat
Ed_Hazard

Fakt niekto ocakava valec do konca sezony? Ja to beriem skor ako skorsi zaciatok predsezonnej pripravy

Reagovat
Anacron

Víš kolik lidí se jenom podívá, vidí že je tam Zidane a okamžitě bude chtít drtivý výsledky? Ty taky čekáš 4:0 Ale pořád tam není nikdo kdo je schopný ty branky dát

Reagovat
Ed_Hazard

Ja cakam 4:0 len teraz proti Celte a iba preto, ze bude zrazu vycisteny vzduch v kabine po x mesacnej toxickej atmosfere.

Reagovat
smazaný uživatel

A ešte podstatný detail. Celta je momentálne tragická. Takže kľudne to môže byť aj 4-0.

Reagovat
Ed_Hazard

I ked cez vikend tipujem vyhru minimalne o 3 goly. "Nova" metla zameta najlepsie, ti hraci budu hrat uvolnene a Celta to teda riadne pociti. Tipujem 4:0 s akoukolvek zostavou

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
Ed_Hazard

Ved ja necakam velke zmeny, prave naopak. Oproti tvojej tam tipujem Marcela a Lucasa + nominacka Isca na zapas s tym ze bude par minut na travniku.

Reagovat
Mateo16

Lucas je mesaic out a Gareth je po zraneny.

Reagovat
Mateo16

Reguilon je po zraneni. Bude hrat Marcelo. V ofenzive tam je zacina byt celkom zaujimave ci Asensio, Isco alebo Gareth

Reagovat
ciernyribiz

Carvajal je zraneny ty guma

Reagovat
ciernyribiz

a casemiro ma stopku ty demente

Reagovat
ADM

Zrovna proti Celte môžete hrať aj s celou 11kou Marcelov

Reagovat
CHONG

Já očekávám Keylora

Reagovat
ADM

Proti Betisu bez Dembélého, strašná škoda. By som tam namiesto Coutsa radšej poslal Malcoma

Reagovat
technecium

Já bych tam poslal oba a trochu to protočil

Reagovat
ADM

Také sci-fi hned z rána

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pokud Atlético v sobotu nevyhraje, tak bych se nebál ani větších změn, zejména v ofenzivě.

Reagovat
smazaný uživatel

určite bude rotovať. bude hrať semedo. That´s all !

Reagovat
technecium

Druhej poločas LYonu budiž nám varováním, protože ti hráči to od 60. minutě očividně už nezvládali fyzicky

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré zápasy o víkendu.. Zz prvý zápas, takže na něj jsem hodně zvědavý. Nečekám výhru 5:0, ale chtěl bych vidět i Kroose jezdiz po prdeli.. a samozřejmě Keylora v brance.

Samozřejmě Betis - Barcelona bude skvělý zápas. Výborná atmosféra jako vždy a doufám, že i domácí vyhrají.. musí se dostat do konce sezony před Getafe na 4. fleka.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Abidal, Planes a Segura byli včera na zápase Interu s Frankfurtem a vzhledem k tomu, že v tomto plným složení necestují příliš často, bych se vůbec nedivil tomu, pokud by se zájem o Joviće měl stupňovat. Podle všeho je eminentní zájem i o de Ligta, takže můžeme začít pomalu vymýšlet, jakou hvězdu obětovat, pokud to máme finančně utáhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

pre mňa asi Dembelé - je to super hráčik ale mentál a navyše vyzerá že so svojím prístupom k futbalu sa z neho stáva IP.

Reagovat
ADM

Prvé zranenie po roku, ak odrátam ten nešťastný členok, ktorý bol čistá smola...

Reagovat
patas92

Jedno vážné zranění za rok je v toleranci?

Reagovat
ADM

"sa z neho stáva IP"

A teda toto hlavne nie je žiadne vážne zranenie .. a keby nenastúpil v LM tak je na víkend pravdepodobne úplne v pohode

Reagovat
patas92

V téhle sezóně už byl zraněný dvakrát, vynechal 9 zápasů a teď k nim přidá další. Jestli tohle není známká hráče náchylného na zranění, tak pak už nevím co. A to ani nemluvím o tom, že ani zdaleka není tolik vytěžovaný, jako ostatní hráči základu.

Já ho neprodávám, ale zatím na mě působí jako presně ten typ hráče, který těch zranění bude mít hodně.

Reagovat
ADM

5x kvôli zraneniu (členok), 4x nebol v kádri kvôli .. no bohvie kvôli čomu všetkému

V Dortmunde odohral pred prestupom k nám celú sezónu, 3400 minút, nemal ani jedno zranenie. U nás sa to posralo s tým zranením na úvod a to sa s ním ťahalo no...

Reagovat
patas92

A furt táhne, říkáš?

Reagovat
ADM

Fetoval si?

Píšem ti že vynechal 5 zápasov kvôli zraneniu, ktoré nemá nič spoločné s jeho prístupom k tréningu, strave, regenerácií alebo náchylnosti na zranenie, proste podvrtnutie členku neovplyvníš .. podobne ako si Leo zlomil ruku čistou smolou.

Teraz sa zranil vážnejšie po roku, pretože sme jeho maličký problém so stehnom (aký máva každý člen kádru v sezóne), premenili vo vážnejšie zranenie tým, že sme to riskli. Neviem, prečo do toho ťaháš jeho vyťaženie alebo náchylnosť na zranenia, keď to s tým teraz nemá nič spoločné..

Reagovat
Baronne

Ten de Ligt mi přijde úplně, ale úplně zbytečnej

Reagovat
Kluivert9

Bereš Rakitiče jako hvězdu?

Reagovat
Hristo Stoichkov

No, těch 200 mega investic z něj asi nevydolujeme.

Reagovat
ADM

Mne to zatiaľ vychádza tak na 140 mega za trio Coutinho / Malcom / Umtiti, ale zvlášť ten posledný ma moc neteší a pri súčasnej situácií z neho nevydolujeme moc veľa..

Reagovat
Kluivert9

Koupit Joviče, zbavit se Rakitiče, Gomese, Rafinhy a nekupovat de Ligta

Reagovat
technecium

De Ligt, Jovič in

Rakitič, Rafinha, Gomes out

Reagovat
ADM

Ty na ten odchod Rakitiča meníš názor každý týždeň

Reagovat
technecium

Jo, máš pravdu. Já vždycky přemýšlím, jestli chci víc pustit Vidala nebo Rakitiče Ale dospěl jsem k názoru v posledních týdnech, že nakonec pro nás asi bude prospěšnější Vidal právě kvůli tomu, jaký je to buldog. Teda za předpokladu, že se smíří s tím, že bude chodit jako lavičkář většinou. Rakitiče mám strašně rád, ale asi bych ho pro to duo Jovič, De Ligt obětoval...

Jinak Umtitiho bych nepouštěl, nechal bych odejít Todiba nebo jak se to píše. De Ligt je o dva levely výš. Beztak ho Ernesto na tiskovkách hypuje, jen aby ho v létě mohli draze prodat

Reagovat
Kokesh

Eminentní?

Barcelona made a counteroffer to Militão last week. The player and his agent refused the offer. [@JLSanchez78]

Reagovat
Hristo Stoichkov

Sorry, ale to je hloupost. Už delší dobu jdeme po de Ligtovi, o Militaovi nebyla ani zmínka. Navíc silně pochybuju, že budeme chtít hráče za 50 mega bez toho, abysme na něj měli volný non-EU spot. Tohle beru jako klasický špičkování Barca vs Real jako u každýho většího přestupu.

Reagovat
ADM

Reagovat
Kokesh

Muze byt, ale s Barcou byl taky spojovan, navic neni prvni brazilec, u ktereho se vyuziva skautingu konkurenta a pote se jen dorovnavaji nabidky.

Malcom stejne dalsi sezonu pod Valverdem hrat nebude. Nesmysl ho drzet...

Reagovat
Hristo Stoichkov

V dnešní době mají velkokluby tolik skautů, že mají dokonale zmapovaný všechny opravdu nadějný hráče, takže Barca samozřejmě o Militaovi věděla, stejně jako další kluby. Stejně tak jste vy věděli o Frenkiem či Matthijsovi, to je normální věc.

Uvidíme, u hráčů typu Malcoma je to často o tom, že musí využít těch pár příležitostí, které dostanou. Teď se reálně jedna taková rýsuje. Těžko říct, jestli jinak odejde, to bude záležet na tom, jaký budou k dispozici nabídky, ale pokud by měl odejít, musí dorazit jiný křídlo, takže to moc velký smysl nedává.

Reagovat
vilp

Jsem včera viděl první poločas a Jović se mi teda líbí hodně. Přehled, technika, krytí míče (umí dobře využít svoji postavu), první dotek, zrychlování útoků... všechno výborný. Žádný předržování míče a s tou šancí si taky poradit hodně chladnokrevně. Plus podle videí docela komplexní zakončovatel. Akorát mi oproti ostatním spoluhráčům přišel trochu línější při presinku.

Reagovat
vilp

https://youtu.be/EOAvMYKDS5g

Teď jsem si našel tenhle sestřih a v druhým poločase toho dost zazdil.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Sestřih jeho akcí na San Siru jsem viděl a první poločas tam vypadal opravdu fantasticky, strašně se mi líbilo, jak dokázal podržet těžký míče a jednoduchým způsobem dostávat spoluhráče do zakončení. To mi třeba chybí u Icardiho (kromě pohybu), který to možná je schopný dělat, což párkrát i dokázal, ale pochybuju, že někdo bude mít takovou trpělivost, aby to z něj dokázal dlouhodobě dolovat. Línější asi bude, což ještě umocňují jeho spoluhráči, kteří jsou fyzicky našlapaní a hrajou hodně náročný fotbal. I přes ty jeho prozatímní neduhy si myslím, že 50 mega by na dnešním trhu stálo za risk, je to typově velmi zajímavý hráč a navíc má obrovskou škálu zakončení, což dokáže spoustu problémů přikrýt. Myslím, že i vám by se mhl dost hodit.

Reagovat
vilp

Určitě hodil, taky mi hned padl do oka.

Reagovat
CHONG

Letos už nečekám žádné výrazné zlepšení, ale po nějaké době se zase v sobotu těším na zápas, to mi pro teď zatím stačí

Reagovat
misinho7

ja som planoval ze prvykrat v zivote vynecham vacsinu zapasov realu do konca sezony..ale po prichode legendy....to budem musiet asi odlozit

Reagovat
CHONG

Já bych to dokoukal i tak, ale spíše ze setrvačnosti, teď s radostí

Reagovat
Hristo Stoichkov

To byl asi jeden z hlavních důvodů, proč byla nutnost přivést ZZ už teď. Ta návštěvnost vašich zápasů byla letos celkem slabá a po vypadnutí s Ajaxem by to nejspíš byla absolutní mizérie, pokud by nedorazil ZZ. Tímto tahem Florentinem vyřešil dva problémy najednou.

Reagovat
CHONG

Reagovat
technecium

když nad tím přemýšlím, tak bych docela i rád hrál s United

Reagovat
CHONG

Na sociálních sítích koluje fotka dokumentu, na kterém už jsou údajně dvojice pro letošní čtvrtfinále. Pokud by se spekulace potvrdily utkal by se Juventus s Portem, Liverpool s Ajaxem, Manchester United by vyzval Tottenham a nejsledovanějším duelem by byl souboj Barcelony s Manchesterem City.

Reagovat
technecium

tak to není pravda no

Reagovat
CHONG

Není no.

Reagovat
ADM

Tych fotiek nakoniec bolo asi pre kazdu moznu dvojicu

Reagovat
CHONG

Tak se ti to splnilo.

Reagovat
ADM

som zvedavy ako to dopadne, tiez som ich chcel

Reagovat
CHONG

Podle mě je vydrtíte nepěkným způsobem,

Reagovat
smazaný uživatel

je to tam

Reagovat
technecium

A taky to teoreticky vychází na Pepka ve finále

Reagovat
Mateo16

LOOOOOL. Dalsi LAHKY SUPER pre FCB. Zdielaz kim to nesmasu !!!!

Reagovat
Ed_Hazard

Ka skusim nasadit postup UTD

Reagovat
patas92

Super los. United -> Liverpool -> City, přesnšě takhle jsem si to představoval, snad to vyjde

Reagovat
technecium

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nejlepší poměr atraktivita vs hratelnost, navíc jsme s nima dlouho nehráli. A ještě nám krásně přešoupli odvetu na Camp Nou.

Reagovat
technecium

No a hlavně to je tým, který má asi nejslebší obranu z těch všech, takže by to mohly být moc pěkné zápasy. A taky tak nějak tuším, že si Ernesto namaže zase hatery na chleba když Oleho takticky přejede.

Reagovat
Visca el barca

Strašně se těším.

Reagovat
Billy McClane

Ta domaca odveta je pre vas evidentne velmi dolezita. Za poslednych 6 rokov, ak ste hrali druhy zapas vonku ste vzdy vypadli.

Reagovat
ADM

S Juve nam nepomohlo ani to.

Reagovat
Billy McClane

To nie, len som chcel poukazat na to, ze tu bilanciu postupov cez druhy zapas vonku mate za posledne roky katastrofalnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si přál jeden z Manchesterů

Reagovat
smazaný uživatel

Los LM:

Ajax - Juventus

Liverpool- Porto

Tottenham - City

Barca - United

Reagovat
Hristo Stoichkov

Za mě strašná nuda. Člověk má sice radost, že Real, PSG či Bayern jsou venku, ale pak tam samozřejmě chybí.

Reagovat
technecium

Letos ta LM podle mě bude neskutečná pecka, protože se to rýsuje na nejsilnější semifinále za hodně dlouhou dobu.

Reagovat
Anacron

No nevím, poslední roky:

Liverpool, Real, Bayern, Řím

Real, Atleti, Juve, Monaco

City, Real, Atleti, Bayern

Juve, Real, Barca, Bayern

Atleti, Chelsea, Real, Bayern

Bayern, Barca, Dortmund, Real

Dost kvalitní bych řekl, až na jednou Řím a jednou Monaco je to všechno top.

Reagovat
ADM

Pri semi City, Barca, Liverpool a Juve by sa jednalo pravdepodobne o 4 najlepšie tímy v Európe aktuálne, k tomu za tých posledných 6 sezón rovnám len toto

Juve, Real, Barca, Bayern

Reagovat
valloire

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
sylarko

len pockaj na semifinale

Reagovat
Mateo16

ZZ potvrdil ze Marcelo a Isco budu zajtra hrat

Reagovat
Mateo16

86 mega e prva ponuka za Edena

Reagovat
Kluivert9

To nabízíte, že k tomu vezmete i Barkleyho a Cahilla, ne?

Reagovat
Ed_Hazard

Ja stále verím, že viac ako 100M nedáme. Však preboha, o rok by bol zadarmo..

Reagovat
misinho7

Reagovat
ADM

Teraz pozerám že Lenglet aj Laporte, aktuálne dvaja najlepší Francúzsky stopéri, sú mimo nominácie? Good job, aspon oddýchne Clement

Reagovat
technecium

Reagovat
Hristo Stoichkov

Deschamps (France NT coach): "Clement Lenglet does not have international experience yet, although that is a bit because of me."

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Gazdo

Vraj prioritou bude Maxi Gomez ako nahrada luisa ja to vzdavam

Reagovat
Xavi

OT: řeší se tady někde Oktagon 11?

Reagovat
X-bano-X

jop

Reagovat
Xavi

Kde?

Reagovat
X-bano-X

Sory zle som to precital

Reagovat
Anacron

Reagovat
smazaný uživatel

08:21 Messimu odolal jenom Gramenet

Lionel Messi ve středu večer vyrovnal rekord Barcelony v počtu výher, na svém kontě jich podobně jako Xavi má 467. Argentinská hvězda za katalánský klub nastoupila proti 85 soupeřům a 84 z nich se spoluhráči minimálně jednou porazila. Jediným týmem, proti němuž Messi za Barcelonu nastoupil a nevyhrál, je překvapivě UDA Gramenet.

to je skvělé

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Dayman

Navas

Odriozola, Varane, Ramos, Marcelo

Modrić, Kroos, Isco

Asensio, Benzema, Bale

Courtois, Nacho, Reguilón, Valverde, Ceballos, Brahim, Mariano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jen teda škoda zranění Vinicia a tím pádem Balea v sestavě

Reagovat
Mateo16

Bale hra na pravo. Vinicius sa nedotkne ziadno Garetha. Zmena trenera aj celkom uskodi Lucasovi

Reagovat
smazaný uživatel

Však Vini vlevo, Marco vpravo, Bale lavička

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

to by bola luxusna zostavicka potom

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ed_Hazard

Dúfam že v nejakej 50-55 min pôjde dolu Bale a nastúpi Mariano.

Reagovat
misinho7

Ja dufam v Brahima, mohol by dostavat teraz viac šancí

Reagovat
ADM

ty vole, ten to tam zrezal hneď od príchodu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
nani92

Zidane "Navas will be my league keeper and Courtois will be my UCL goalkeeper for the rest of the season"

Reagovat
Gazdo

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Salfovic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Magic player

Keylor <3

Reagovat
Kixi Syhimour

Thibo

Reagovat
Mateo16

Keylor; Odriozola - Rafa - Sergio -Marcelo; Luka - Toni - Isco; Marco - Karim - Gareth

ZZ sa toho neboji ultraofenziva

Thiboa

Reagovat
Ed_Hazard

V to, že Thibo sadne na lávku som ani nedúfal. Paráda

Reagovat
Whitemedia

Bravo Zidane..

ušoplesk

Reagovat
valloire

Nastupuje Real Madrid pod vedením Zinedina Zidana. Soupeře čeká ohnivá bouře a nevýslovná zkáza. Bud rozdrcen. Na prach.

Reagovat
Ed_Hazard

Na molekuly

Reagovat
ADM

Reagovat
boryland

Reagovat
Raul=Real

Zizu zostava na šéfa

Reagovat
CHONG

Keylor Začátek ušopleskova konce.

Reagovat
ADM

Keď som videl Keylorovu rozohrávku v CdR na Nou Campe, tak možno aj začiatok vašeho konca. Má to svoje plusy aj mínusy..

Reagovat
CHONG

Rozehrávku má možná špatnou, ale na to nehrajeme, za Keylora mluví výsledky minulých let a ušoplesk letos nechytil nic navíc.

Reagovat
Hokaido

Tibo

Reagovat
Anacron

Tak to jsem nečekal teda hlavně za sympaťáka Ale jako kdo bude bránit to nevím

Reagovat
Magic player

Sází podle mě na to, že budou všichni jezdit po prdeli a odbrani to jako tým. Jediný od koho to klasicky nečekám je ten líný zmetek na křídle.

Reagovat
Gazdo

Niektore periodika v poslednej dobe spojuju Raheema Sterlinga s Realom Madrid. No to by bol pruser teda

Reagovat
Ed_Hazard

Bale + 70M za Sterlinga a dohodneme sa Ten by bol fakt super. Ale od reality to má ´daleko, neverím že k nám príde nejaký ostrovan v najbližších rokoch..

Reagovat
ADM

Pep a Bale

Reagovat
Magic player

hodne komicka predstava.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Gazdo

Keby k vam isiel sterling tak by ma fakt drblo ten nech zostane v city alebo barca nic ine

Reagovat
Mateo16

Ako kazde leto. Vobec sa toho nebojim

Reagovat
technecium

No mohli byste dneska rupnout

Reagovat
CHONG

Zelenka je strašidelně mimo

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já vůbec nechápu, jak ho ještě můžou někam zvát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Anacron

To teď na bein zpíval Hudson naší hymnu?

Reagovat
Magic player

Bale pressuje.

Reagovat
ADM

Asi chce mať skorej hotovo a šup na golf

Reagovat
Magic player

Keylor zdravi Courtoise. Nadherny zakrok.

Reagovat
janinho

stream pls.

Reagovat
Anacron

Keylor

Reagovat
Ed_Hazard

Lobotka je zatiaľ skvelý

Reagovat
Hristo Stoichkov

Už bylo na čase.

Reagovat
Ed_Hazard

Pozične je tam strašný chaos. Nechápem v akých priestoroch sa pohybuje Bale. Asensia som si skoro nevšimol, na Iscovi sa zase podpísala nulová herná prax, až mi ho je ľúto.

Reagovat
Messiáš

Pome Celta

Reagovat
Anacron

Bohužel je hrozně vidět že nám vůbec o nic nejde.

Reagovat
CHONG

Tak jde nám o to, abychom nebyli až třetí nejlepší tým v Madridu

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nečekal jsem teda od Realu žádný zázraky, ale tohle je solidní hrůza.

Reagovat
ADM

Reagovat
CHONG

Tak je to stejná hrůza jako celou sezónu, těžko čekat, že se něco zázračně změní jenom pár dní po příchodu ZZ, před příchodem posil, navíc ve fázi, kdy už se sezóna vlastně jenom dohrává...

Reagovat
Anacron

To je marný vysvětlovat. Bohužel hrozně lidi si najedou myslí že se to celé otočí což je samozřejmě totální nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zázraky snad nikdo nečeká, ale pokud hrajete jednou týdně, čekal bych jiný nasazení, zvlášt s novým trenérem. Pozičně je to ještě horší - pressink žádný, Celta vás větrá i s třemi útočícími hráči a to chodí do brejků pomalu výklusem.

Reagovat
Anacron

No když vůbec o nic nejde tak těžko bude nějaký extra nasazení.

Reagovat
X-bano-X

Mate 6 bodov naskok pred Getafe, ktore bojuje o LM.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já bych řekl, že dost hráču by mělo bojovat o místo v kádru na další sezonu, ale asi to tak nebude.

Reagovat
Anacron

Já bych řekl že je naprosto jasný kdo zůstane a kdo ne a 10 posledních zápasů ve kterých se nedá nic získat na tom nic nezmění.

Reagovat
Salfovic

Vypadli ze zápasového tempa.

Reagovat
CHONG

Co na to říct, mají v hlavách, že sezóna de facto skončila a serou na to, plus tam jsou hráči, kterým prostě chybí herní vytížení...

Reagovat
vilp

Aspoň chodí balony do vápna. Akorát Karim je buď mimo šestnáctku nebo prostě spí.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem čekal, že na ně Real nalítne a zatím taková nuda.

Reagovat
Mateo16

Benzema ty vole jeho nabeh do vapna, 5 x tam dostal loptu , 5 x nic

Reagovat
Anacron

VAR nic? To si dělaj kozy ne.

Reagovat
masly008

Reagovat
X-bano-X

Jednak to bolo pred vapnom a druhak rozhodca ukazoval ze komunikoval s var room.

Reagovat
Salfovic

A co to tam sedí za kokoty, jestli tohle u nich není na hraně červené

Reagovat
masly008

však měl být přímák a žlutá pro beka,ale nic? s VARem?

Reagovat
DrQQ

S VARom mohli byť len 3 výsledky:

1.červená karta,

2.penalta,

3.nič.

Nakoniec sa uplatnila 3.možnosť.

Reagovat
masly008

bylo to před 16,takže přímák,červená se možná dala dát,ale za mě žlutá.

Reagovat
Anacron

No tak to je velká čipovina

Reagovat
Anacron

A já snad říkám že chci penaltu? nebo to že to bylo před vápnem znamená že to není faul? A že komunikoval mě fakt nezajímá když mu ti idioti co tam sedí řeknou že v pohodě.

Reagovat
X-bano-X

Pisal som ze rozhodca tam ukazoval na sluchatko, takze komunikoval s var room.

Reagovat
Anacron

No a já říkám že je mi jedno jestli si s nima telefonoval nebo ne, když výsledek je takový že se faul nepískal

Reagovat
Ed_Hazard

už sme si ale zvykli..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

VAR nemohl být využit, jelikož se nejednalo o faul na penaltu ani zákrok na červenou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DreamTeam

Z toho by červenou klidně vypotili.

Reagovat
Ed_Hazard

Však to bolo na hrane vápna.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nebylo, pustil ho dobrý půlmetr před vápnem.

Reagovat
Ed_Hazard

To sa ti kecá od telky. Toto nemusí rozhodca vidieť a často ani nevidí. Po podobnej situácii sa pískala na Viniciusa. Tam ho ale reálne aj zasiahol až vo vápne, čo nemohol rozhodca bez VARu vidieť.

Reagovat
Magic player

Omezit VAR timhle zpusobem je strasne plytvani tou technologii.

Reagovat
Kixi Syhimour

Červená

Reagovat
Salfovic

Jasná.

Reagovat
Mateo16

To chod do prdele rozhodca

Reagovat
Magic player

Tohle je loket klidne na rudou.

Reagovat
masly008

není.žádnž úmysl.prostě běžel a trefil ho.žlutá přesná.

Reagovat
X-bano-X

Kecy. Jasne ho chcel odstrcit, len necakal ze tym laktom trafi hlavu. Ved s nom siel jasne dohora. Neviem kto talto normalme beha.

Reagovat
masly008

bale

Reagovat
CHONG

Ty naděláš, prostě zapomněl, že není na golfu.

Reagovat
X-bano-X

Ako ja by som za to redku nedal ale umysel tam bol jasny.

Reagovat
Magic player

Zpetne bych ji taky nedal, hodne tmava zluta no.

Reagovat
Salfovic

Žádný úmysl

Reagovat
smazaný uživatel

No to sice rozhodčímu naznačoval, ale v opakovačce bylo vidět, že ho chtěl tím loktem odstrčit. Bohužel pro něj tam měl obránce hlavu.

Reagovat
Magic player

Zadny umysl? Divali jsme se oba na to same?

Reagovat
masly008

jako ty vidíš úmysl ho loktem trefit do hlavy?Já vidím že se naží před něj dát ruku a trefí ho loktem.Ale každý vidí asi co chce že?

Reagovat
X-bano-X

Umyselne siel do suboja laktom. Koniec.

Reagovat
Magic player

Ja nerikam, ze mu chtel tim loktem zlomit celist, chtel si udelat prostor a odstrcit ho, coz je ale porad UMYSLNE POUZITI LOKTU.

Reagovat
DreamTeam

To určitě

Reagovat
Mateo16

Rozhodca nastavene 3 minuty a kkt ukonci to po 2

Reagovat
Ed_Hazard

Ćo zabudol koľko nastavil? Tomu rozhodcovi dnes miestami dobre preblikáva.

Reagovat
Switchback

Reagovat
Mateo16

Velke velke velke pozitivum je ze v tejto zostave nehorime. To je celkom prijemne prekvapenie.

Reagovat
zidane78

nehorime? a hrajeme proti komu? nemaj ruzove okuliare,ked muzstvo ako celta nas neviem preverit

Reagovat
Mateo16

Hrame proti Celte tuto sezonu sme nemali problem horiet proti kazdemu. Tak to teraz smerom do zadu nehraj na "slaby super"

Reagovat
smazaný uživatel

Zázraky od Realu asi nikdo nečekal, ale po 4 nebo kolika prohrách za sebou na domácím stadionu bych očekával jinou snahu. Takhle vyjde Celtě nějaký centr a zase se vezou.

Reagovat
CHONG

Zaznamenal jste někdo jakoukoliv spekulaci, o níž se zmiňovali Bosman a ten druhý hejhula, vzhledem k rozbrojům mezi ZZ a Ramosem?

Reagovat
Magic player

Ja ne a cumel jsem na to jak blazen.

Reagovat
Kixi Syhimour

Co říkal?

Reagovat
CHONG

Že se Ramos vyjadřoval ve stylu, že návraty Mourka a ZZ by si moc nepřál, a že dokonce vztah s Ramosem byl jedním z důvodů odchodu ZZ...

Reagovat
Anacron

Jestli je to pravda tak Ramos to už vážně přehání. Měl by si uvědomit kde je jeho místo. To vypadá že za každým odchodem trenéra stojí především Ramos. Pokaždý se spekuluje že on vede skupinku hráčů, kteří jsou proti tomu trenérovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne a celkově mi přijdou všichni v tom studiu mimo

Reagovat
ADM

Ten away dres kupujem, nádhera, ale ten domáci ....

https://twitter.com/BarcaWorldwide/status/1106909262981353472

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ta druhá sada se fakt povedla, ale ta první

Reagovat
CHONG

Venkovní dres moc pěkný, domácí na úrovni Messiho obleků.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

pěknej

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Rakitič už navrhuje i dresy jo?

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Gazdo

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Coutinho10

ala Chorvatsko jo ?

Reagovat
Magic player

Ten debil je ještě schopný dostat druhou žlutou.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Ed_Hazard

Lol Ramos. LooooooooooooolBoufal Dvaja cocoti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Gareth si niekedy nadbieha, ako keby mal za riťou 3 vlečky

Reagovat
Ed_Hazard

Toto asi pískne ako offside

Reagovat
kaja900

Taky myslim

Reagovat
Mateo16

Sice to asi neuznaju ale druhy polcas hrame viac odvaznejsie a Celta uz tak nebrani

Reagovat
CR7RONALDO

Neviem, aké sú pravidlá, ale ja by som toto asi uznal, pretože Varane sa lopte snažil vyhnúť, čo mal robiť?

Reagovat
smazaný uživatel

Nehýbat se.

Reagovat
CR7RONALDO

Len neviem, či by ho potom tá lopta netrafila.

Reagovat
smazaný uživatel

No trefil, ale tím, že se tomu míči vyhnul se zapojil do hry. Míč by ho právě trefil ale takhle se úmyslně vyhnul z čehož byl gól.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Bylo vidět, jak golman čekal, že se to od Varana odrazí a ovlivnilo to jeho reakci, rozhodnutí. Zapojil se prostě do hry.

Reagovat
Ed_Hazard

Brankár akurát tak videl, že je v metrovom offsajde.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Z kamery ze zadu bylo jasně vidět, že čeká, jestli Varane nebude tečovat, jinak by to podle mě i měl.

Reagovat
vilp

Reagovat
Anacron

Vždyť musel být jasný i tomu brankáři že je Varane v ofsajdu tak jak mohl čekat jestli to tečuje.

Reagovat
vilp

Nechápu, co zase řešili dvě minuty. Dva záběry a po deseti sekundách to bylo jasný.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já bych podobný situace spíš pouštěl, gólmana podobně jako Tagliafico nijak neovlivnil.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
vilp

Já ne. Podle mě ho Varane dost ovlivnil, protože do poslední chvíle nevěděl, co dělat, a na zem še kvůli tomul pozdě.

Reagovat
DreamTeam

Blbost. Moc dobře věděl že je v offsidu, takže jeho chyba.

Reagovat
Ed_Hazard

Nemyslím ani že chyba. nečudoval by som sa, keby sa brankár spoliehal na to že pískne ofsajd

Reagovat
DreamTeam

No a kdyby nepisknul,tak jasná chyba

Reagovat
vilp

Jasný.

Reagovat
valloire

Reagovat
gonzalesl_is_back

Správně neuznaný. Jedeme dál.

Reagovat
Ed_Hazard

Tak teraz mi pvoedzte, akým spôsobom ovplyvnil Varane hru. Brankárovi netienil, brankár mal celý čas čistý výhlad. Kokotina a riadna...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se bere jako ofsajd..

Reagovat
Ed_Hazard

Ja viem, aj to píšem hore. Ale nemalo by sa, tento konkrétny prípad nie. Nebol priamo pred brankárom, nebránil mu vo výhľade. Nebránil mu v pohybe, nebránil mu absolútne v ničom.

Reagovat
smazaný uživatel

Dali jsme gól, tak je to jedno..

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kixi Syhimour

Však mu bránil ve výhledu

Reagovat
DreamTeam

Nebránil.

Reagovat
Kixi Syhimour

Minimálně čekal na jeho reakci a v hlavní moment byl míč před Varanem, takže ho neviděl v nejkritičtější okamžik.

Reagovat
DreamTeam

Správně neuznané,ale chtělo by to úpravu v těchhle případech.

Jadna chyba gólmana.

Reagovat
fefo

Stal v trajektorii lopty, nakolko zakryval brankarovi vyhlad nemas ako posudit. Jasny offside.

Reagovat
Mateo16

Reagovat
fefo

este si palcujte takyto vykrik zufalstva. 100% cisty offside a tupci by este aj z toho chceli goly.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel jasnej..

Reagovat
Ed_Hazard

Táák poďme. Mariano, Brahim a Ceba in.

Reagovat
smazaný uživatel

Iscooo !

Reagovat
Kixi Syhimour

Benzín už jede

Reagovat
smazaný uživatel

Isco Disco

Reagovat
CHONG

Isco, bitches

Reagovat
misinho7

Marco pekne

Reagovat
Magic player

Marco to zahrál ve stylu Leoše.

Reagovat
Mateo16

Isco a Asensio tym to pomoze na psychiku ako hrom

Reagovat
Anacron

GOOOOOOOL

Už jsem čekal že to neuznají Jinak co to tam melou že se od Isca čekalo víc on vůbec nehrál a teď od něj někdo čekal výkon alá Messi?

Reagovat
Pepe1911

jsem si říkal jestli slyšim dobře

Reagovat
Salfovic

Tyhlety stínící ofsajdy bych zrušil a byl by klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Pak by hráči schválně lezli před brankáře, aby neviděl. Tohle pravidlo má smysl. A pár gólů padlo i v téhle situaci. Stačí aby se ten hráč vůbec nehýbal a netrefil ho míč.

Reagovat
Anacron

No tak by tam stáli no a co, další možnost jak dát branku a padalo by těch gólů víc alespoň.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
smazaný uživatel

Asensio dneska skvělej.

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, Marco tam sprintuje napravo a Blbý s Blbějším si vyklusávají

Reagovat
Magic player

To byl maras no. Když si to porovnas s tím jak nabihal do vápna Cristiano...

Reagovat
Anacron

Reagovat
misinho7

Cristiano by tam nabehol ak blazon aby to mohol zakoncit

Reagovat
Ed_Hazard

Asensiovi v druhom polčase narástli krídla. Hodne aktivny

Reagovat
Mateo16

Asesnio dnes Naopak stary Karim je spat

Reagovat
smazaný uživatel

Napravo mu to jde

Reagovat
Mateo16

Reagovat
Ed_Hazard

To je dobré vedieť. Mal by tam dostávať priestor aj naďalej. Dnes ke´d bol naľavo, tak to bola celkom nuda..

Reagovat
misinho7

Marco mi pride ale strasne naladovy..on dakedy hraje pekne dopredu snazi sa utocit a ist na to priamejsie..a dakedy strasne alibisticky nahrava furt dozadu...na tom by mal zamakat

Reagovat
DrQQ

Mal by hrať napravo od ihriska. :-)

Reagovat
Kixi Syhimour

Novou smlouvu

Reagovat
Ed_Hazard

Čo na tom Valverdem vidia, že dostáva tak veľa priestoru

Reagovat
Mateo16

Tiez tomu nechapem

Reagovat
CHONG

Hole in one

Reagovat
smazaný uživatel

Navyšuje svoji tržní cenu

Reagovat
Ed_Hazard

Úprimne. Ak by pristúpil na zredukovanie platu o 50%, tak by som si ho na lávku nechal

Reagovat
Anacron

No vida opičák zakopl o míč a je to gól

Reagovat
Mateo16

Daj tam Mariana

Reagovat
Magic player

Už se chystá.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ed_Hazard

Pekná reakcia fanúšikov ku Karimovi

Reagovat
Ed_Hazard

Bale sa v 83 min stiahne v rýchlom pokluse na LB? To som videl kedy naposledy, v Tottenhame?

Reagovat
DreamTeam

Tak bohužel dělá všechno proto,aby tu zůstal. Ale jako kdyby hrál v tom nadazeni pokaždé jako dnes,tak bych ho tu zkousnul.

Reagovat
Magic player

Kdoví jak by se zápas vyvíjel kdyby Keylor nevytahl ten save proti Gomezove hlavičce a my tekli hned po patnácti minutách. Fanoušci by začali pískat, tlak by rostl a s tím i nervozita hráčů. Pro mě klíčový moment zápasu.

Reagovat
Remt

Real mi s Zidanem na lavičce přijde o 100% sympatictejsi , i ta hra je tak nejak atraktivnější mi přijde

Reagovat
CHONG

Druhý poločas už koukatelny, hlavně pěkný výkon Marca a za gól Isca jsem moc rád

Reagovat
valloire

Drtivé vítězství Realu Madrid.

Reagovat
technecium

Máš nízké nároky, dědo

Reagovat
valloire

Real Madrid vždy drtivě vítězí a když ne, jedná se o zcela jasný podvod.

Reagovat
loki5

Se Zidanem se zvedli už jsou lepší než tým na sestupové příčce.

Reagovat
boryland

Nikdy uz nebude.....no.

Reagovat
CHONG

Ta poznámka ve studiu ohledně Tottenhamu

Reagovat
Whitemedia

Morata, Costa, Griezmann a v 71 minutě 0 střel na bránu

Reagovat
ADM

Podľa mňa by mal ísť Simeone o dúm dál..

Reagovat
Hristo Stoichkov

No, s tou supersmlouvou v kapse tomu vůbec nevěřím...

Reagovat
ADM

Neverím ani ja, ale prospelo by to obom stranám asi

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
Miguel19

Já myslel, že si Morata maže hejtry na chleba..

Reagovat
Phillipinho

Dal uz 3 goly plus 2 regulerni, ktery mu nebyli uznany. Navic herne slusny. Urcite s mu nikdo nemuze posmivat

Reagovat
smazaný uživatel

To umí jen Valverde.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Athletic Gimenez slušně dojebal.

Reagovat
Switchback

2:0 už

Reagovat
Hristo Stoichkov

Znova dojebal, i když smolně.

Reagovat
Kluivert9

Bylo jasný, že to po té LM nezvládnou.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Taky jsem tomu věřil, vypadají psychicky zlomení, navíc i herně je to utrpení.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
X-bano-X

Slušne, slušne. Snáď sa s tým zajtra neuspokojíme a zaberieme naplno. 10 bodov by bol luxus, ktorý musíme pred repre pauzou proste spraviť.

Reagovat
ADM

Najlepšie keby sme to spravili bez Luisa, Messiho, Busa a Albu

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
LAM

Protože jsou unavený.Messi sice podal proti Lyonu dobrej výkon,ale bylo vidět že už toho má taky dost(srovnat to třeba s zápasem na Tottenhamu kde lítal po hřišti fakt nejde)

Třeba Juventus zejtra bude taky šetřit Ronalda a Barca potřebuje to samý.Pokuď bude hrát Leo vše a teď i repre,tak se obávám že LM bude pasé.Jeho potřebujem v nejlepší kondici.

Reagovat
ADM

Pretože repre

Reagovat
Ed_Hazard

to o vašich stratách po repre pauzách túto sezónu snáď vobec neplatí. Nemáte sa čoho báť, kludne môžete nasadiť Bčko.

Reagovat
smazaný uživatel

Cholo už ten tým předej dál. Tohle je nedůstojný tomu materiálu v záloze a útoku.

Reagovat
CHONG

Atlety ještě dáme

Reagovat
Ed_Hazard

To bez debaty. S Culés bude ramíza a do konca sezóny to poserú viac krát ako my.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Pepek má krásně našlápnuto k tomu, aby vyhrál v MC všechno co jde, quadruple.

Reagovat
Generalní Gladiator

To je nemožné, kumulace zápasů city odrovná.

Reagovat
CHONG

V LM falešník jako obvykle shoří a i v té lize je snad Live předskočí.

Reagovat
Visca el barca

Letos půjde do finále.

Reagovat
CHONG

Semifinále strop, přičemž by mě nepřekvapil ani konec proti slepicím

Reagovat
Generalní Gladiator

Semifi není rozhodně shoření a proti juve tuplem,pokud sehrají vyrovnanou partii. Vyrovná nejlepší výsledek v historie..

Reagovat
Visca el barca

Nezáviď mu furt. Letos jsem je viděl xkrát. A na finále prostě maj. I dvojzápas s Liverpoolem hráli úplně jinak než loni.

Reagovat
Generalní Gladiator

Hlavně ten první byl úžasnej taktickej výkon, v tom druhém měli zase nůž na krku a zvládli to.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
CHONG

Nezáviď mu

Reagovat
Visca el barca

Je top a ty to nedáváš.

Reagovat
CHONG

Ale to přeci neznamená, že mu závidím

Prostě ho nemám rád, samozřejmě je tam z mojí strany animozita kvůli Barceloně, ale taky je vyhypovaný (v ligové soutěži je bezkonkurenční, ale v LM je to prostě po odchodu z Barcelony bída) a hlavně má z top trenérů nejvíc rozevřené nůžky, co se týče chování při vítězství a porážce, když se vyhrává, tak je to dokonalý gentleman, a když se prohrává, tak je to větší nezvládajko a kokot než Mourek, prostě falešněj Pepek, no.

Reagovat
Visca el barca

V tomhle je daleko horší Klopp.

Reagovat
CHONG

Nepřijde mi.

Reagovat
Visca el barca

Vítr, déšť...

Reagovat
CHONG

Klasické výmluvy, na Pepkovu podrážděnost a ukřivděnost se to nechytá

Reagovat
Visca el barca

Možná tak u tebe.

Reagovat
technecium

Jasná věc

Reagovat
valloire

Reagovat
Hristo Stoichkov

Všeobecně si tam nemají co vyčítat, pouze OGS do toho vnesl svěží vítr.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Potom nerozumím zbožšťování Ancelottiho, který se chová přesně tak, jak si právě popsal. O Pepkovi už je obecně známo, že je to absolutní perfekcionista, který jakýkoliv selhání nezvládá, ale právě o Carlettovi furt koluje ta mediální slupka, pod kterou se skrývá něco dost odlišnýho.

Reagovat
Generalní Gladiator

Pep se neotírá o bývalé týmy ani trenéry, to co ten trenér,co byl vykopnutej z bayernu,páč to tam nezvládal,prohlásil po vyřazení psg, skvěle demonstruje jeho charakter.

Reagovat
CHONG

Reagovat
CHONG

Tak u Carletta jsem fakt žádné výlevy srovnatelné s Pepkem, Mourkem nebo třeba Vrbou fakt nezaznamenal.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mně naposledy učaroval třeba v zápase s Juve, kde se choval jak smyslů zbavený a nabádal svý hráče k tomu, aby Juve nevrátili míč po brutálním faulu. Jinak u těch TOP trenérů až na čestný výjimky nevidím rozdíly a vzhledem k tlaku, který na ně je vyvíjen, je to pro mě pochopitelný.

Reagovat
Visca el barca

Tak CHONG má z Pepka pouze mindrák.

Reagovat
technecium

Jasná věc

Reagovat
valloire

Reagovat
el Principito

a neni sám ... to jak si s Realem vytíral prdel spousta místních ještě nerozdýchala

Reagovat
CHONG

My máme Pepka, vy zase Mourka

Reagovat
el Principito

no to určitě

Reagovat
Visca el barca

z Mourka máme leda prdel.

Reagovat
CHONG

Váš typický přístup, když my nadáváme Pepkovi, je to mindrák, když vy nadáváte Mouřenínovi nebo nazýváte ZZ luckerem, tak je to jenom prdel

Reagovat
Visca el barca

Kdo tady z nás krom Jirky řeší vyhořeléhou Mourinha?

Reagovat
CHONG

Závist a mindrák, ty radši přispívej na Mimibazar

Reagovat
CHONG

Přímo v zápase to beru, mně jde spíš o to pozápasové nezvládání, jako se mi tím začíná dost zajídat Vrba.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já to stavím na podobnou úroveň. Vrba je totální extrém, jeho působení v repre ho zlomilo, od tý doby má pocit, že po něm všichni jdou.

Reagovat
Jordi Alba

Atléticu se pěkně sype sezóna, moc pěkný.

Reagovat
Magic player

Taky mi to dela radost, nejsme v tech srackach sami.

Reagovat
Anacron

Reagovat
technecium

Stegen - Roberto, Pique, Lenglet, Semedo - Alena, Rakitič, Vidal - Malcom, Boateng, Coutinho

Reagovat
CHONG

prohra

Reagovat
technecium

Můžeme si ji dovolit, že jo

Reagovat
CHONG

Klidně i pět

Reagovat
Generalní Gladiator

Atleti nám včera neskutečně nahráli,takže sestava top + ještě umtiti za pikače,bod dneska stačí, prohra není tragédie.

Reagovat
technecium

Pique bude mít dva týdny volno, stejně jako Lenglet

Reagovat
Generalní Gladiator

Jo,ale umtitiho potřebujem dostat do herní praxe.

Reagovat
technecium

To udělá repre

Reagovat
Generalní Gladiator

Pokud to máme takhle zařízený,tož budiž,ale i tak bych raději viděl pikače idpočívat.

Reagovat
Visca el barca

Srdcař Grizi by chtěl zase do Barcelony

Reagovat
technecium

Ale my už ho nechceme. Loni bych ho bral.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
ADM

No ani keby sa ostrihal

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
el Principito

Reagovat
Hristo Stoichkov

Podle všeho ho chce především Valverde, takže možná jenom předstíraný zájem, aby byl v klubu klid. Každopádně Atleti se tím jeho podpisem slušně rozsypali. Dali mu 25 mega čistýho a teď mají několik hráčů na odchodu, jelikož si je nemůžou finančně dovolit. Francouzi navíc píšou o tom, že má mít klauzuli “pouze” 120 místo často všude zmiňovaných 200 mega. To už můžeme radši zabrousit do Hazarda

Reagovat
Visca el barca

Taky jsem pro Edena Couts k šejkům a neporazí nás pak nikdo!

Reagovat
ADM

Coutinho, Suarez ( ) out - Jovic, Sanè in

Kridla Dembele, Sané a v strede Messi

Reagovat
Hristo Stoichkov

Doufám, že tím Suárezem myslíš Denise . Sané asi těžko, kolem příchodů City je nějaký velký ticho, skoro to začíná vypadat, jak kdyby se na ně řítil zákaz přestupů, o čemž už se spekulovalo. Na Coutinhovo místo by se mi do budoucna líbil Joao Felix - neuvěřitelný hráč na svůj věk.

Reagovat
ADM

Tak vidíš, ako je to s Luisom opäť tento rok. Naozaj rád by som bol, keby si s novou 9 dokázal rozdeliť minúty aspoň na 60/40, a to sa nestane, čiže pravdepodobne len zabijeme ďalšieho útočníka, za ktorého vyhodime 30-50mega Nevidím spôsob, ako s Ernestom zapracujeme nového útočníka kým tu bude Luis. Toho istého sa bojím pri Raketovi

A Sané je len zbožné prianie už 3.rok

Reagovat
vilp

Výkupka 120 mega. Jen do toho.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jaký na něj máš názor? Benfica tam má neskutečně zajímavý mladíky, hrajou skvělý fotbal a právě Joao Felix mě zaujal nejvíc. Variabilní, neuvěřitelný vidění prostoru, technika, driblink, má všechno. Ta výkupka mě sere.

Reagovat
vilp

Skoro ho neznám, když jsem na začátku sezony koukával na Grimalda, tak ještě moc nehrál.

Reagovat
vilp

Jinak Alex letos dává parádní góly z dálky, takovou kvalitu u střelby jsem nečekal.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To dával vždycky, má unikátní techniku kopu. Spoustu jich dával už v béčku Barcy, kde hrával i v záloze. Mě by zajímalo, jak by zvládnul další posty, protože je to skvělý hráč a jako pouhý backup Alby přijít nemůže. U vás podobně, zvlášť po příchodu ZZ.

Reagovat
vilp

Tak pro mě je to hráč za Marcela. Jinak moc nechápu, co teda v Benfica dělali s Jovićem. Včera jsem si stáhl zápas z EL proti Marseille a ten kluk má prostě obří kvalitu, to je fakt láska na první pohled.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Takže by si chtěl, aby Marcelo odešel? To nevím, ale teď tam mají Seferoviće, který každý zápas pálí neuvěřitelný věci. Těžko říct, dost zainteresovaných lidí se shoduje na tom, že stejně tak má spoustu zápasů, kde není vůbec vidět. Já si na něj pořád tvořím názor a jsem alibisticky někde mezi oběma tábory.

Reagovat
vilp

Zatím nechtěl, uvidíme za rok.

Reagovat
Generalní Gladiator

Typologicky mnohem vhodnější k nám než třeba mbappé, viděn ve třech zápasech,které mu vyšli. Řeší situace nestandartně,kolikrát zvolil možnost,která by mě ani nenapadla, on se baví skoro jako ronaldinho, v budoucnu jednoznačně nejkreativnější křídlo, ta jeho nečitelnost ho dostane i nad saného. Uvidíme,v jaké pozici nakonec skončí. Jeho střelecké schopnosti jsou třešničkou na dortu.

Reagovat
vilp

Křídlo? Spíš desítka teda.

Reagovat
Generalní Gladiator

asi může hrát všude, v těch třech zápasech hrál dvakrát vpravo,jednou vlevo

Reagovat
Hristo Stoichkov

K desítce má nejblíž, ale unikátní na něm je právě to, kolik postů dokáže bez nějaký adaptace zahrát na takový úrovni. V tom mi připomíná třeba Bernarda Silvu.

Reagovat
Generalní Gladiator

zvládl by hru v tříčlenný záloze?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jo, taky mě hodně zaujal svou nečitelností a prostorovým viděním, který prostě v jeho věku není normální. Spolu s technikou, zdravou drzostí, schopností prosadit se ve stísněných prostorech. Fakt hodně zábavný hráč.

Reagovat
Gazdo

Trochu ale bude musiet nabrat svaloviny inak uz teraz by mohol byt platny

Reagovat
Kluivert9

Kolik má výkupku?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Kluivert9

Jo to bylo už na Felixe Zmátlo mě těch 120 výš u Griezmanna

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

to by bylo slušné psycho. Ous a Leroy na křídlech s tím, že Leo by je zásoboval, hm... to zní až strašidelně

Reagovat
smazaný uživatel

Leroy je bohužel neprodejný. Toho šejkové nepustí.

Reagovat
Phillipinho

To si cetl kde, ze je nekolik hracu na odchodu?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak o tom se spekuluje už několik měsíců. Godín, Juanfran, Filipe, Lucas, Thomas - to je v podstatě celá defenzivní kostra. Chápu, že jste chtěli posunout klub na TOP úroveň, ale podle mě to nebyl (zatím) dobrý tah a mám obavy, jaký následky to může mít. Vůbec tomu nepřidalo ani to, že Cholo nedokázal zabudovat megaposily (bez problémů se chytil snad jenom Rodri), výsledky jsou navíc mnohem lepší, než opravdu předváděná hra. Jak by sis představoval kádr pro příští sezonu? S Cholem nebo bez něj?

Reagovat
Generalní Gladiator

Kdo má zájem o thomase?

Reagovat
Phillipinho

Anglie a AS Rim.

Reagovat
Kixi Syhimour

Já bych ho bral, chcete Lallanu?

Reagovat
Phillipinho

Ja bych si ji predstavoval bez Chola. Stejne to vlastne vidi fanousci Atletica, kteri v hlasovani na AS hlasovali ve vetsim procentu pro jeho odchod. Jenze to se pravdepodobne nestane, jelikoz ted podepsal smlouvu s platem 24 mega na sezonu, takze jeho vyplaceni ze smlouvy je temer nerealny. Co se tyce kadru, tak si myslim, ze jasny priority by melo byt prodlouzeni smlouvy Oblaka a Lucase, u kteryho to vsak bohuzel nevypada. V tom pripade bude nutny, privest 2 novy stopery a 2 levy beky, z nichz snad jeden bude Telles. Co se tyce zalohy, tak nejak citim, ze Thomas odejde. Z utoku bych pustil Costu za poradnou palku do Ciny a koupil utocnika ke Griezmannovi a Moratovi. Urcite bych dal jeste sanci Lemarovi, ale bojim se, ze pod Cholem jako vsem sikovnym hracum psenka nepokvete. Correa out.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Souhlas až na Thomase, který je pro mě jeden z nejpodceňovanějších hráčů LaLigy, toho bych se snažil udržet. Jinak s Cholem to už těžko bude lepší, pro obě strany by bylo dobrý, kdyby se zavčasu rozešly, než aby pak odcházel jako zpráskaný pes po tom všem, co vybudoval a vyhrál.

Reagovat
opretis

Thomas je fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

pustit Costu rok poté, co se k vám vrátil za brutálních 60 mega? Pravda, že je teď pořád zraněný nebo co a ani mu to moc nestřílelo, ale to je snad jen dočasné.

Reagovat
opretis

Proč Correa out? Perfektní střídající hráč. Juventus nepočítám.

Reagovat
smazaný uživatel

A koho prodáte, když chcete přivést Edena?

Reagovat
2miguel1

Coutinha. Mozno este za viac ked konci Edenovi o rok zmluva. Hazard Suarez Messi, to by bolo delo

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinha? To by byl slušnej provar.. pochybuju, že vám za něj někdo dá alespoň 100 mega..

Reagovat
ADM

Hazarda už nie. Už je starý.

Reagovat
CHONG

Pokud máme o Hazarda zájem my, tak jste bez šance, faktor ZZ nepřebijete.

Reagovat
Visca el barca

To jsem tu slyšel tenkrát u Luisita taky

Reagovat
smazaný uživatel

i u Neymara

Reagovat
CHONG

Žoldák Neymar je super příklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si myslíš, že když Edenovi přistane nabídka od Realu za 400 tis tydně a od Barcy za 600, že si vybere vás? nebuď naivní.

Reagovat
CHONG

Zase si půjčíte?

Reagovat
smazaný uživatel

To vam může být u prdele

Reagovat
CHONG

To jo, ale pro zasmání dobrý.

Reagovat
Baronne

Ale kdyby šel Hazard k nám, tak by ses moc nesmál

Reagovat
CHONG

O toho snad ani vedení nikdy opravdový zájem nemělo.

Reagovat
valloire

Suareze nikdo nechtěl.

Reagovat
Kixi Syhimour

Chyba

Reagovat
misinho7

su bez sance

Reagovat
Hristo Stoichkov

Však my chceme jenom Chelsea pomoct navýšit cenu . Momentálně máme silnější kádr než vy, takže si můžeme dovolit luxus v podobě investic do budoucnosti, Hazard by už nedával moc smysl, ačkoliv je to pochopitelně skvělý hráč.

Reagovat
CHONG

Chelsea není zrovna v pozici, ve které by si mohla diktovat nějaké navyšování ceny, buď dostanou něco teď nebo příští rok nic.

Reagovat
technecium

Jim to za ten příští rok nic prostě stojí

Reagovat
CHONG

Uvidíme

Reagovat
Hristo Stoichkov

Oni mají tak šílený peníze z TV práv, že často nemusejí uvažovat racionálně. Uvidíme, byl bych asi rád, kdyby k vám za 100+ dorazil.

Reagovat
valloire

Na Edena mi nešahej

Reagovat
Kluivert9

Svoji šanci už prosral, smůla

Reagovat
smazaný uživatel

Zase hráč, který je vynikající na pravé straně, ale protože máme Messiho, tak bude hrát zleva a vydá ze sebe jen průměr. Viz Malcom, Dembele, kteří jsou světová třída na Messiho straně, ale na druhé už to je o třídu horší. Zbytečnost ho přivádět.

Reagovat
opretis

Ať už takhle sezóna skončí.

Reagovat
CHONG

David de Gea by nakonec přece jenom mohl chytat za Real Madrid. Španělský brankář působí v Manchesteru United, Bílý balet se o něho v minulosti opakovaně zajímal a svůj zájem se prý chystá obnovit. Staronový trenér Zinedine Zidane dle tisku není velkým fanouškem Thibauta Courtoise, před nímž ve včerejším souboji s Celtou Vigo dostal přednost Keylor Navas.

Jeď Zizou

Reagovat
smazaný uživatel

To bude zajímavý sledovat.. Zizou si to udělá po svém..

Reagovat
Nihilister

Tomu belgickýmu arogantovi to nejde nepřát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Takže žeby Courtoise nakoniec trojkou

Reagovat
Ed_Hazard

Čo tak výmena kus za kus? Brali by to v UTD?

Reagovat
Mateo16

ZZ vcera povedel ze chce davat viac priestoru Marcelovi. Iscovi , Garethovi a Asensiovi aby z nich dostal maximum.

Hodne som zvedavy kto z trojice Reguilon , Lucas a Vinicius na to doplati

Reagovat
Magic player

Zinedine Zidane po včerejším zápase:

• "Courtoise mám rád. Ukázal, že je skvělý brankář, ale chci aby se Keylor cítil také důležitý. Nezapomenu na to, co pro tento tým udělal. Hrává méně a právě proto musí hrát."

• "U Marcela je to stejné jako u Keylora. Není to věc o Courtoisovi ani Reguilónovi nebo o tom hráči, který dnes nehrál na úkor Isca. Co chci udělat je znovuzrození všech hráčů."

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
mayday

Tak kam si vyplaká Kurtoá přestup po sezoně?

Reagovat
Kluivert9

Dycky Madrid. Getafe?

Reagovat
mayday

Vallecano by mu slušelo, blbovi. Tomu opravdu přeju, ať si vybrečí nějakej Bayern a skončí tam zase na lávce.

Reagovat
CHONG

Nechceme

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Atletico Oblaka, tak se vrátí.

Reagovat
smazaný uživatel

monchi zpatky v seville, no s tim kadrem meli navic nez jsou ted..

Reagovat
Phillipinho

Ten kadr hlavne od zacatku neni prizpusobenej na Machinovo 3-5-2.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Určitě, ale stejně tak mě zklamal Machín tím, že nedokázal tak dlouho zareagovat a najít něco smysluplnýho. Myslel jsem, že je adaptabilnější a dokáže se tomu přizpůsobit.

Reagovat
One-Real

Já je teda často nevidím, ale ten výkon na Slávii, to jsem regulérně koukal. Jasně, bylo v tom dvojzápase ze strany Slávie HODNĚ štěstí, ale Sevilla ani zdaleka tak zajímavá, jak jí pamatuju.

Reagovat
X-bano-X

Ako nech sa na mňa nikto nehnevá ale to čo sa stalo v Eibare je proste krádež najprv pustí offside, síce tesný ale podľa mňa bol a potom pískne faul brankára a pecku ako čo mal Dmitrovič ostať visieť vo vzduchu? Jasne si do neho útočník nabehol, lopta šla mimo bránku ako toto je podľa mňa proste fail. Následný gĺ na 1:2 bol už len klinec do rakvy.

Reagovat
One-Real

Povídej, já to měl na tiketu.

Reagovat
ManUnited

Vaclík ani na lavičce

Reagovat
Switchback

Se prej zranil při rozcvičce

Reagovat
Coutinho10

Slávka ho odrovnala

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten Villarreal fakt spadne

Reagovat
el Principito

spíš Celta

Reagovat
Kixi Syhimour

To jsme si pomohli

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
technecium

Hezký, Ernesto se poučil z toho, jak minule naši tříčlennou zálohu zničila ta jejich pětičlenná a nasadil 4-4-2

To jsem zvědavý

Reagovat
ADM

Semedo mohol ísť dozadu a Roberto na RM ...

Reagovat
technecium
Reagovat
LAM

Nádhera

Neměla by spíš Barcelona s našim potenciálem zkusit přehrát Betis než defacto zkoušet spíš rozbít hru Betisu?

Reagovat
technecium

Však je jdem přehrát a rozbít se čtyřčlennou zálohou

Reagovat
ADM

Škoda, že sme upustilo od toho skvelého 3-5-2 a miesto toho ideme hrať zase nejaké 4-4-2

Reagovat
Ed_Hazard

Plná palba, nie? Až na osmana teda.

Reagovat
ADM

Bohužial. Dúfam, že opory prežijú repre pauzu

Reagovat
Ed_Hazard

Nechápem. Proste, fakt nechápem. Kludne ste tam mohli dať polovicu zostavy poskladanú z B-týmu. Ja byť Culé, tak som nasraný jak sviňa.

Reagovat
technecium

Ernesto si prostě asi chce udělat desetibodový náskok. A ty čtyři zápasy, který si díky tomu bude moci dovolit vypustit si nechá na dny před LM. Teda aspoň tak bych to udělal já

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
LAM

Valverde prostě neumí dát týmu odpočinek což už trvá druhej rok.

Mluvilo se že Messi bude víc sedět,ale hraje pořád a teď jede i na repre.Už teď vidim jak v nejtěžších zápasech LM kde bude nejvíc potřeba bude tahat nohy a Valverde bude čumět jako loni na AS

Reagovat
smazaný uživatel

Valverdemu stačí 14-15 hráčů na celou sezónu.

Reagovat
technecium

loni měl Messi touhle dobou o 11 zápasů víc

Reagovat
LAM

Jen a jen kvůli zranění na podzim.Jaro hraje defacto celý.

Reagovat
technecium

Ok. Tak by měl hrát jen LM a doufat, že mu to tam v těch pár zápasech aspoň spadne

Reagovat
ADM

Je uplne jedno kvoli comu to je. Ma o 11 zapasov menej. Ak sa nemylim inak tak kvoli zraneniu vynechal tak 4

Reagovat
Gazdo

Nemozes byt nasrany ked si rezignovany. To uz len tak pozries, das hlavu do dlani a ides dalej no. Nieco ako toto

http://www.reactiongifs.com/r/spchlss.gif

Reagovat
smazaný uživatel

z jakého to je filmu?

Reagovat
Gazdo

Tiez nad tym stale rozmyslam

Reagovat
Switchback

High Fidelity asi

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

To asi nikdo.

Reagovat
valloire

ale nejsi

Reagovat
Gazdo

Reagovat
LAM

Reagovat
smazaný uživatel

sRaketa, Busquets, Arthur, Vidal...se Všema čtyřma jsme snad ještě nikdy nehráli, nebo jo? Potom, že Valverde dává očekávané sestavy, tohle mě dost překvapilo. Nejdražší posile všech dob to i přes výjimečně zlepšený výkon taky nedává zadarmo, to se mi líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

aspoň se Couts pošetří na repre zápas do Edenu

Reagovat
smazaný uživatel

Momentalne asi neni v LaLize nesympaticky tym nez Getafe...zborit, pokopat a neustale se hadat

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě Madrid.

Reagovat
technecium

Jasná věc

Reagovat
valloire

vymysli si vlastní kurva

Reagovat
technecium

Zkušený diskutér ví přesně, co napsat, aby nasral dalšího.

Reagovat
valloire

vymysli si vlastní kurva

Reagovat
Ed_Hazard

OT: James dnes hattrick

Reagovat
roman1978

lebron?

Reagovat
Ed_Hazard

Ano, ten LeBron hrajúci za Bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

ten měl dát proti Liverpoolu, teprve potom by mohl být označen za zkušeného hráče

Reagovat
valloire

a další

Reagovat
technecium

Nějakej dobrej stream?

Reagovat
xjert02
Reagovat
smazaný uživatel

Roberto

Reagovat
Salfovic

Ale ta sestava Barcelony bez krajních záložníků / křídel je zajímavá, tím by se mohl inspirovat Šilhavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Leeeeeoooooooo

Reagovat
Murena

Leo

Reagovat
Coutinho10

Messi klasika

Reagovat
patas92

GOAT...ale kde má vousy?

Reagovat
technecium

Děsnej účes teda

Reagovat
smazaný uživatel

Bez vousu hraje líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Slušne to teraz pštal Barce, až si počkal na faulík pred vápnom. Nečudujem sa hráčom Betisu za tie nasrané reakcie.

Reagovat
Salfovic

A těsně před tím neodpískal faul Barce

Reagovat
Ed_Hazard

Tesne pred tým faulom neodpískal 2x behom pár sekúnd Betisu. Neviem čo tam ďalej splietaš.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Udělat tohle naší, tak se budeš vysmivat nasraným debatním kroužkum.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
technecium

Tak už mu tam ty přímáky zas padají

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
smazaný uživatel

fantazie a ještě plachtící debil Pau jako bonus

Reagovat
smazaný uživatel

Wow. Krásný krásný krásný. Leo neuveritelny.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, jak to nemohl brankář mít.

Reagovat
patas92

Protože to bylo nechytatelně konputé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
drussbarb

Jak za mých mladých let říkali Slováci :

"Jágr, štěstí, náhoda"

Reagovat
smazaný uživatel

Přímý kop pisknuty naprosto směšně sice, ale jak to zase trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím hodně v pohodě, když si vzpomenu, jak nás ničili minule a otočili jsme to až ve druhém poločase

Reagovat
smazaný uživatel

skvelej tah s vidalem

Reagovat
technecium

Reagovat
roman1978

roberto

Reagovat
smazaný uživatel

Bartra

Reagovat
technecium

Betis hodně přikládá pod kotlem

Reagovat
smazaný uživatel

Busi zkus to někdy sám.

Reagovat
ADM

Rakitič dnes toho zadrbal viac než za celu sezonu, neuveriteľné

Reagovat
technecium

Valverdeho jsem právě poprvé viděl se vztekat

Reagovat
Teoretik

Stejně je Tello hrozně nedoceněný hráč

Reagovat
Kluivert9

Tohle nedat

Reagovat
smazaný uživatel

Guardado už měl být veku

Reagovat
Murena

Suares

Reagovat
Murena

*z

Reagovat
Teoretik

Suárez to zas prodal

Reagovat
smazaný uživatel

suarez na higuaina

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste si pořád nezvykli, že Luis 100% tutovky schválně nedává?

Reagovat
ADM

Suarez dpč mal si tam 10minút času

Reagovat
smazaný uživatel

Napravil narážečkou

Reagovat
patas92

Všechno zapomenuto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

tak na to, že hrajeme v devíti, nás tak moc nepřehrávají.

rakitič a suarez dolů. ale to by tam nesměl být ten připosranec.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Leeeeooooooooooooo

Reagovat
Murena

Leo Luis

Reagovat
patas92

Teď Luis geniálně

Reagovat
smazaný uživatel

Klokanomet: Luis nadhermá přihrávka

Reagovat
ADM

Normalne mi Rakitič už až tak nevadí, ale kiežby tam dnes bol miesto neho Aleňa. Dnes ho na tom ihrisku nedávam...

Reagovat
smazaný uživatel

mě dnes připadá slabý spíš Arthur...ale týmově uplně v pohodě výkon, není proč moc kritizovat

Reagovat
smazaný uživatel

arthur je hodne pod tlakem, bus a raketa mu moc nepomuzou, hrajou staticky

Reagovat
ADM

Arthur tam mal pár užasných dlhých pasov, narážačiek, zachránil nás pred gólom. Rakitič mi príde pomalý, nezvláda pressing Betisu, celkovo nie je v zápase, ale ku koncu sa zlepšil

Reagovat
technecium

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Jako tohle je asi asistence sezóny ale

Reagovat
smazaný uživatel

ale i ten presink predtim super

Reagovat
ADM

golasooo

Reagovat
smazaný uživatel

krasna akce

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOL!!

Sua nádherně...zrovna když roman1965221865 vyblil svoje klasické sračky, o to sladší

Reagovat
technecium

Reagovat
LAM

V koncovce je prostě strašnej.To je pro hroťáka velkej problém.

Reagovat
roman1978

to na tom, že hrál poločas totální piču nic nemění.

hrajeme totální sračku a nebýt lea, tak ...... ale to dement tvého kalibru a ještě ten druhej stejně nepochopí

Reagovat
technecium

Hrajem tak, abychom na Betisu v klidu vyhráli. Valverde si zas maže hejtry na chleba.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

No podle reakcí Valverdeho u lajny z tý hry sám moc nadšenej není.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Hrajem moc dobře, tak na ně řve, ať hrajou hůř

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Běž fandit radši Příbrami, tam můžeš nadávat v každém zápase a poprávu. Užívat si třeba kouzla kulturisty Fantiše. Vybral si špatně, tady se ještě pár let nedočkáš.

Reagovat
Rattlesnake

luis

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez prostě 3/4 zápasu zkazí na co sáhne a pak se mu povede tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

Co dneska zkazil? Nedal jednu šanci, jednu si sám vytvořil a jednou neskutečně nahrál na gól. Podle mě je v plusu

Reagovat
smazaný uživatel

Beru to z celkového hlediska. Dneska akorát ta tutovka. Ale často má zápasy, kdy netrefí ani stodolu a přihrávka na 5m je problém, ale pak dá gól nebo něco jako dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

suarez takovou tutovku neda ale takhle prihraje ten si to proste chce vydrit

Reagovat
smazaný uživatel

On je strašně zvláštní kvůli tomuhle.

Reagovat
2miguel1

Luis

Reagovat
smazaný uživatel

dneska messi lita jak za mlada, zase je to vepredu o nem, ale vidal tam taky skvele sekunduje

Reagovat
roman1978

vidal a leo zatím top

Reagovat
smazaný uživatel

Protože se konečně oholil.

Reagovat
ADM

bradu si musí nechať, je s ňou väčší buldog

Reagovat
smazaný uživatel

Arthur a Vidal famózní, Leo si jede svojí ligu klasicky. Sundal bych Raketu za Coutse nebo Aleňu

Reagovat
smazaný uživatel

Leo by tam mohl fouknout ještě 2. Ať to před repre pauzou zaokrouhlí na 30g.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi 38+21

Suárez 20+11

najděte lepší duo

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká devítka měla za éry Messiho špatný statistiky? Paco se nepočítá.

Tady je jen jeden faktor a Luis to není.

Reagovat
smazaný uživatel

A proto byl nejlepší hráč Ajaxu, Liverpoolu a roky je klíčový hráč reprezentace. Messiho tam nikde nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, agresore už se uklidni ty vole. chorej advokát.

Kde tvrdím, že to není dobrej hráč?

Ja tvrdím, že jsme měli vždycky dobrý devítky.

Reagovat
smazaný uživatel

Suaréz je asi nejproduktivnější 9 co hrála s Messim.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

zadna nebyla takhle produktivni a dobra. a hlavne zadna nemela s messim takovou souhru..

Reagovat
patas92

Na druhou stranu, pokud nepočítáme epizodu se Zlatanem, tak v podstatě hrál jenom s Eťákem a Suarezem, to taky není úplně velký vzorek

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kluci s Eťákem si to daval úplně stejně, až na to, že jim tam pomáhal k tomu Ronaldinho. Takže si to hezky rozdělili.

Reagovat
Kixi Syhimour

Betis není měřítko , řekněte mi až porazí Fulham

Reagovat
smazaný uživatel

Lusi panebože buď už trošku chlap konečně.

Reagovat
Salfovic

Proč třeba teď o poločase nestáhl Messiho ?

Reagovat
smazaný uživatel

Moc brzo. Betis je schopný to klidně i otočit.

Reagovat
technecium

Reagovat
Kixi Syhimour

Csaplárka

Reagovat
smazaný uživatel

Canales bez karty?

Reagovat
smazaný uživatel

Odpuštěno.

Reagovat
ADM

Semedo sa rozcvičuje Dnes Roberto uplne bez nadstavby, nehráme proti Realu no

Reagovat
technecium

* Marcelovi

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

bartra spatnej, setien z nej dobre kvete

Reagovat
technecium

Luisi

Reagovat
Murena

Luis

Reagovat
technecium

Dvě tutovky po sobě ukázkově zazdil, ach jo

Reagovat
Murena

Luis

Reagovat
smazaný uživatel

suarez zase

Reagovat
smazaný uživatel

Bartra klasik

Reagovat
ADM

Suarez uz nikdy neda gol, nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
ADM

LOL

Reagovat
alcantara

*V LM uz nikdy neda gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Luis si maže hejtry na chleba

Reagovat
smazaný uživatel

to víš že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti zase je, chorá hlavo?

Reagovat
Salfovic

Suarez tedy dneska luxusní Spalovač Šancí

Reagovat
patas92

Už se chtěl napsat, že Suarez je asi nejhorší brejkový hráč ever

Reagovat
technecium

TO JE BLÁZEN

Reagovat
smazaný uživatel

neskutecny fotbal

Reagovat
Jordi Alba

To je zabiják tvl.

Reagovat
smazaný uživatel

A OPĚT POVODIL já ho prostě miluju, PISTOLEROOOOO

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to on děla jak? Proč nedává 100% tutovky a pak veme a uplete z hovna bič, jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je bestie. Celou sezonu hraje hovno a pak celou obranu Betisu posadí na zadek.

Reagovat
Kixi Syhimour

no do háje

Reagovat
Teoretik

Bartra

Reagovat
Rattlesnake

on je nemocnej prostě

Reagovat
smazaný uživatel

bartra v hlubokym, hlubokym lese

Reagovat
smazaný uživatel

Luis

ale už mohl mít klidně 3 asistence, kdyby to v předchozích situacích pouštěl na Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera.

Reagovat
smazaný uživatel

luis je uplny genius ♥ zdejsi barca "fanousci" si ho nezaslouzi..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

On je prostě fotbalový troll. On je schopný při skoku ze člunu do vody netrefit vodu a pak tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

On tú genialitu dávkuje naozaj opatrne a aj tak často ani sám neviem ako

Reagovat
smazaný uživatel

to je ale schopny udelat v postate kazdy utocnik na svete.. (tu vodu)

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
kaja900

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajem sračku a přesto 0:3 na Betisu. Suárez je tragéd a přesto božská asistence a skvělý sólový gól. Barcelona musí být nejlepší tým na světě, jinak to neni možny.

Reagovat
smazaný uživatel

3:0, 25 minut do konce tak nebuď Ernesto posranej a pošli tam nějaký nohy co si moc nekopnou

Reagovat
ADM

Aleňa a Malcom

Reagovat
alcantara

Semedo

Reagovat
drussbarb

Krásná žlutá, palec nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

Semedo omg...padej hned když už

Reagovat
smazaný uživatel

Ani Ronaldovi to moc nešlo ze začátku. Techniku vypiloval až MAdridu. Dej mu čas a on si povodí hejtry.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Trošku se ho rukavicí dotkl, tak kdyby neměl reakce jak Rimmer na diskotéce, tak by to snad byla pencle

Reagovat
drussbarb

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

semedo

Reagovat
ADM

Semedo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Operácia Kanibal má úspešne zahájená, beštia je nezastavitelná.

Reagovat
2miguel1

Messi mi pride uz asi tak 5-6 zapasov, ked ma loptu na kopacke trochu pomaly.

Reagovat
ADM

O 3 mesiace 32 rokov, večne to nepôjde

Reagovat
2miguel1

skor si myslim, ze je trochu zraneny

Reagovat
ADM

Lenže toto ty píšeš už tak polku sezony ..

Reagovat
2miguel1

toto mam od toho zapasu so Sevillou, ked sa chytal za trieslo

Reagovat
Salfovic

Tak dlouho už je unavený.

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt v lm i dnes ma uplne skvely pohyb jako za mlada

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

lol?

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je zase na svým levelu. Neuvěřitelny přehled. Miluju ho.

Reagovat
Detektiv

Reagovat
ADM

Malcoma a Aleňu za Luisa a Lea

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho jak Leo druhý poločas ubral na aktivitě je jasný, že ho střídat nebude.

Reagovat
PP

Barca neskutečně zkušeně. Výkřiky některých nespokojenců jsou prostě nepochopitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

No první poločas si asi neviděl co? Si tam s náma Betis dělal co chce. Valverdemu málem praskla cévka jak tam poskakoval u čáry. Druhý poločas klasicky u Barcelony lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

??? Betis nám nedělal ani polovinu problémů, co při posledním ligovém zápase u nich. Neměli skoro ani pořádnou tutovku. Dnes hrajeme hodně dobře, fakt nechápu, co už někteří chcete.

Reagovat
smazaný uživatel

Panebože já nepíšu, že hrajeme na hovno. Ale každej musí uznat, že nám v prvním poločase Betis zatápěl a gól nám nedali snad jenom zázrakem. Sundej si ty růžové brýle.

Jako to tu někteří přehání s hejtem, tak ty to přeháníš úplně opačně.

Reagovat
PP

já viděl Betis na Barce a tam si teprve s váma dělal co chtěl. Ale faktem je, že první poločas jsem viděl až od 25.minuty a to mi nepřišlo nějak hrozné už.. Herně vás má Betis přečtené jak málokdo, nicméně faktor Messi je dnes rozhodující.

Já spíš narážel na to, že máte 10b. náskok v lize a ano, není to tukec jak s Xavim, Iniestou či Ronaldinhem, ale zvykněte si na to, že je to pragmatický, úsporný fotbal s výhrama. Takový Real 3 roky zpět s Messim navrch..

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslel jsem to tak, že by jsme hráli nějak příšerně. Jen tady je to přeplněný buď úplnýma hejtrama nebo naprostýma sluníčkama. Nehrajeme špatně, ale taky to není žádný terno.

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde by měl začít hrát Fifu, pak by věděl, že se střídá v 60 minutě a ideálně všechny tři

Reagovat
technecium

Reagovat
drussbarb

V 65, aspoň já.

A komentátor se tomu pokaždé diví

Reagovat
ADM

Reagovat
ADM

every fucking match

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde neumi stridat nebo co

Reagovat
smazaný uživatel

semedo mizernej dneska

Reagovat
Murena

Messiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Leo je jinde prostě

Reagovat
technecium

náááádhera

Reagovat
Hristo Stoichkov

Masakr

Reagovat
smazaný uživatel

BŮH

Reagovat
ADM

Leooooooo

Mal by som pridať heatmap......

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

MESSI MESSI MESSI

Reagovat
Salfovic

Ten je prostě jinde.

Reagovat
Kluivert9

Krása

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
smazaný uživatel

zalozte mu cirkev!

Reagovat
ADM

Reagovat
Murena

Reagovat
PP

Reagovat
alcantara

Sefcovic by bol prvy clen.

Reagovat
ADM

možno by dokázal vymenovať aspon 2-3 členov

Reagovat
Ed_Hazard

Hlavne nevymyslat viac ako 5 prikazanim. To je alfa a omega.

Reagovat
DrQQ

Nie, to by malo byť alfa a epsilon. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože náboženství je podle mě kravina, ale do téhle církve bych se klidně přidal.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
valloire

stačí sekta a ta už tu je

Reagovat
smazaný uživatel

neskutecne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Detektiv

GOAT

Reagovat
patas92

Vysvětlete mi někdo z jakého důvodu ten mentál nestřídá

Reagovat
technecium

Reagovat
patas92

Páráda, v 89. minutě Když zápas je už doboru půlhodinku rozhodnutý

Reagovat
technecium

Reagovat
alcantara

Pretoze sa Suarez moze zranit

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tady

Reagovat
technecium

Fejkuje zranění, aby nemusel na repre

Reagovat
Salfovic

Kdo střídá nevěří své 11.

Reagovat
ADM

"How do you put statistics on this? This is immeasurable"

Reagovat
2miguel1

Nieeeee ::

Reagovat
boryland

Leooooo the best..........

Reagovat
smazaný uživatel

(Raketa devátá asistence v sezoně)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
drussbarb

Ale jo, dnes slušný výkon.

Aneb není hattrick jako hattrick

Reagovat
technecium

Reagovat
drussbarb

Včera jsem popíjel s kamarádem z opačné strany názorového spektra a když jsem mu řekl, že by se u vstřelené branky z penalty mohl kromě střelce i zamyslet i nad tím, jak k penaltě došlo, a tím bude jedna penalta, ehm cennější, než jiná penalta, tak řekl, že gól je gól, nic co mu předcházelo jen nezajímá, a jestli si z něj dělám srandu. Asi tak

Reagovat
technecium

Nějak si před sebou toho doklepávače obhájit musí, že jo

Reagovat
drussbarb

Ale to přitom není kritika CR7, mě jen štve, že se srovnává s Bohem, to mi hlava nebere.

Dobrou

Reagovat
valloire

Taky nekritizuju Messiho, jen mě štve, že se srovnává s Králem. To mi hlava nebere.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože vždycky ve srovnání s Messim vyjde jako ten horší. Taky by mě to štvalo. Měli by mu najít slabšího fotbalistu na srovnávání

Reagovat
valloire

během 5 let 4 GB...svět ví a leo? one Gb

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Betisu skandují MESSI, MESSI ...

Tohle dokáže jenom LEo.

Reagovat
X-bano-X

Ja si pamätám ako aj Ronaldovi po góle skandovali Messi, Messi

Reagovat
Salfovic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
drussbarb

Reagovat
Majk91

Reagovat
ADM

Reagovat
Cizinkx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nevím, jestli po gólech, ale tenhle pokřik se jel na spoustě stadionů. Zrovna Cristianovi to muselo trhat žíly.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

To je podle mě GOAT všech sportovců.. nejen fotbalu.

Tohle proste není normální..

Reagovat
Stannis Baratheon

Není to ani nejlepší hráč Barcelony

Reagovat
el Principito

Reagovat
Stannis Baratheon

Nevim co je k míchu...

Reagovat
el Principito

tvoje rozumy

Reagovat
Cizinkx

Krásné gesto od fanoušků Betisu, celý stadion skanduje Messi Messi. Fakt pecka.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
ADM

Tvl to je za to, že ho tam zápas čo zápas necháva 90 minut

Reagovat
Dr. Admess

Suárez se stihl zranit. Valverde

Reagovat
technecium

Jen se mu nechce na repre, tak naschvál podklouznul

Reagovat
2miguel1

Aspon nemusi do Číny

Reagovat
smazaný uživatel

Maže si repre na chleba

Reagovat
Salfovic

Tahle nezaviněná zranění často končí dlouhodobou absencí.

Reagovat
roman1978

On je fakt z jiné planety. Neskutečné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reakce Sergiho Roberta na ten kus.

Reagovat
Dr. Admess

Nebyl jedinej, tuším i Rakitic měl podobnou reakci.

Reagovat
ADM

Lenglet

Reagovat
smazaný uživatel

I jejich brankář

Reagovat
drussbarb

Reagovat
Detektiv

He doesnt make defenders cry... He makes them wear diapers... Ray Hudson dneska bavi,,,

Reagovat
smazaný uživatel

to měli uznat kurva

Reagovat
smazaný uživatel

To bychom chtěli moc.

Reagovat
Dr. Admess

Leo, ty seš marnej.

Reagovat
Stannis Baratheon

Pěkný, ale na Ronalda se letos stejně asi nechytá, ten je úplně jinde.

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Zkušený hráč ví, že mu stačí jen jeden dobrý zápas v sezóně, kde máchá rukama a má tam svoji brečící děvku, aby byl nejlepší. To jen ti nezkušení hrají skvěle celý rok a baví diváky po celém světě.

Reagovat
marke7

Vidím to stejně. Nikdo nemá takovou mediální sílu jako Ronaldo, u něj opravdu jeden zápas dokáže v očích veřejnosti udělat dojem, že je skvělý celý rok. Přitom hovno.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
drussbarb

Jen doufám, aby se tomu dnešku věnovali naše média, ať si tu potěchu pro oko užijí i ti, co nemají Digi ani stream

Reagovat
ADM

Podľa mňa trolíš, ale ak nie, tak trolíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Svatá pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

betis fans nejprve vypiska vlastni hrace aby pak salutoval leovi , husty

Reagovat
pingla

při pohledu na tohoto Messiho mám vážný strach o naši obranou dvojku Young - Smalling

Reagovat
drussbarb

Jen nám to nezakřikni

Reagovat
smazaný uživatel

V suchym triku

Reagovat
Gazdo

Ja by som na ten zapas minimalne na Camp Nou dal vekovu hranicu 18+

Reagovat
technecium

United bych vůbec nepodcenoval. Oleho temná magie může kdykoliv uradovat. Abychom zase nezaplakali.

Reagovat
Gazdo

United s kludom podcenujem v obrannej fazi. Odkedy ole nastupil tak som videl asi 5 zapasov a ziadna hitparada to teda nie je. United s prstom v riti dame. To uz viac som sa bal lyonu. Teraz jedina hrozba je Rashford ktory je utaveny a Lukaku.

Reagovat
ADM

Reagovat
technecium

To jsme si říkali i o AS a jak to dopadlo. V LM není lehkého soupeře. Tak tady přestaň machrovat, nebo kvůli tobě vypadnem

Reagovat
Hristo Stoichkov

Taky jsem měl z Lyonu divný pocit, zejména kvůli tomu, co jsou schopni předvést (třeba proti City). Naštěstí nejsou příliš konzistentní. Pokud proti United nepůjdeme s nějakýma většíma ztrátama, tak z nich strach rozhodně nemám.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
ADM

Reagovat
valloire

United vyřídíte jedna dvě.

Reagovat
Gazdo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele