LaLiga - preview 27. kola

08.03.2019, 08:58, aktualizováno 10.03.2019, 09:21
Previews
Real Madrid zajíždí do Valladolidu, kde musí reagovat na výhry Barcelony a Atlética Madrid. Sevilla pro změn u hosté Real Sociedad. Na opačném konci tabulky bojují Celta Vigo a Villarreal, kteří shodně potřebují naplno bodovat...
Celta Vigo - Real Betis  (neděle 12:00)
Real Betis musí co nejdřív zarazit pád tabulkou, který ho v posledních týdnech potkal. V případě dalšího neúspěchu by se mu příčky zaručující postup do Evropské ligy totiž mohly snadno začít vzdalovat. Béticos mají štěstí, že ani jejich soupeř z Viga není zrovna ve formě.

Klub ze Sevilly se v novém roce spíš hledá, a to jak herně, tak výsledkově. Poslední týdny jsou pro fanoušky obzvláště zklamáním, protože se Betis propadl až na osmou příčku. V posledních pěti zápasech prohrál už třikrát a stejný výsledek uhrál i v minulém kole. Na domácí půdě se sice ve druhé půli notně zlepšil a díky Joaquínovi dokonce utkání s Getafe zdramatizoval, leč na body to ani tentokrát nestačilo.

Není to ale zase tak strašné, jak by se mohlo zdát, protože Real Betis má pohárové příčky stále na dosah. Dělí jej od nich jen jediný bod, který ztrácí na šestou Sevillu. Na Estadio Balaídos ve Vigu se mu ale moc nedaří, protože za posledních 18 let zde vyhrál jen třikrát. Pro duel s Celtou mu bude chybět mladý obránce Júnior Firpo a zcela zdráv není ani veterán Barragán.

Domácí s marodkou nemusí mít moc velké starosti, neb jim schází jen Iago Aspas. Početně to tedy není nic nezvladatelného, ale na hřišti už je jeho absence o poznání znatelnější. Celta se bez svého lídra a kanonýra hodně trápí a z jindy ambiciózního mužstva je málem tým na sestup. K tomu Celta nemá daleko, protože je až na 17. příčce a zatím posbírala jen 25 bodů.

Přestože v útoku to také není žádná sláva, její hlavní problém spočívá v obraně. Celta inkasovala už 44 gólů, což je po Levante a Rayu třetí nejhorší výsledek dosavadního ročníku.

Celta prohrála osm utkání z posledních deseti a následky na sebe nenechaly dlouho čekat. Od týmu byl odvolán trenér Miguel Cardoso, jehož místo zaujal zkušený Francisco Escribá. Pro nového kouče to tedy bude premiéra na hodně horké lavičce a ne zrovna jednoduchá.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Rubén - Hugo Mallo, Araujo, Hoedt, Juncà - Lobotka, Okay - Brais Méndez, Jozabez, Boufal - Maxi Gómez
Real Betis - pravděpodobná sestava:
López - Mandi, Bartra, Sidnei - Joaquin, Carvalho, Guardado, Tello - Canales, Lo Celso - Jesè
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.55 - 3.34 - 3.01
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Girona FC - Valencia CF  (neděle 16:15)
Valencia se dostává do formy a kromě pohárové Evropy se jí daří také v LaLize. Další tři body na cestě k pohárům bude chtít přidat v Gironě. Ta však dokázala porazit mnohem větší favority a její forma jde strmě nahoru, takže Marcelinovy svěřence nečeká nic snadného.

Los Che se po herní i výsledkové stránce zvedají a boj o evropské poháry rozhodně nevzdávají. V poslední době se jejich forma zlepšila a tvrdá práce konečně začala nést ovoce. Za deset soutěžních utkání v řadě Valencia neprohrála ani jednou a zůstává také ve hře o Copa del Rey. Kromě toho Valencia zvládla první utkání osmifinále s Krasnodarem v rámci Evropské ligy a díky dvěma rychlým gólům Rodriga se může těšit na odvetu.

Nejdůležitější je ale zlepšení výsledků v LaLize, protože Valencia si nechce nechat ujít poháry i v příští sezoně. Proto teď nesmí polevit. Aktuálně je na sedmém místě a na Sevillu ztrácí jen jeden bod. I díky minulému kolu, ve kterém si zvládla poradit s Bilbaem. Ke cti jí navíc slouží, že udržela čisté konto, což samozřejmě trenéra Marcelina hodně těší.

"Už proti Bilbau jsme předvedli, že umíme hrát poutavý fotbal a že můžeme pravidelně sbírat body. Dařila se nám snad každá akce tak, jak jsme chtěli. Konečně přinesl náš fotbal výsledky, které jsme si přáli. I v utkání Evropské ligy jsme dokázali vyhrát, jen je škoda, že tady jsme čisté konto neudrželi. Pořád máme v obraně dost práce a prostoru ke zlepšení," dodal Marcelino.

Výhodou Netopýrů je i fakt, že kromě Ezequiela Garaye nemají žádné další absence. Girona takové štěstí nemá, protože mimo hru jsou Juanpe, Douglas Luiz, Benítez, Mojica nebo Planas.

Girona prožila hodně mizerný vstup do nového roku a prohrávala jedno utkání za druhým, ale v polovině února šokovala. Poradila si totiž s Realem Madrid. Od té doby neprohrála ani jedno utkání a v minulém kole zvládla i veledůležité střetnutí s Rayem Vallecano, které dvěma góly sestřelil Cristhian Stuani.
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Ramalho, Bernardo, Alcalà, R. Garcia - Aleix García, Pons, Granell - Portu, Stuani, Borja Garcia
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Neto - Wass, Diakhaby, Roncaglia, Gayá - Torres, Kondogbia, Parejo, Čeryšev - Rodrigo, Santi Mina
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.27 - 3.24 - 2.44
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Levante UD - Villarreal CF  (neděle 18:30)
Napínavý a vyrovnaný souboj nás čeká v neděli mezi domácím Levante a hostujícím Villarealem. Oba týmy se nachází v ohrožení sestupu. Villareal je aktuálně na 18. příčce a na nesestupové pozice ztrácí 2 body. Levante je na tom o malinko lépe, na Villareal má aktuálně 7 bodů náskok a v neděli může udělat další důležitý krok za záchranou.

Levante se momentálně nenachází v nejoptimálnější formě. V posledních šesti ligových duelech dokázalo pouze jednou vyhrát ve Vigu, jednou remizovalo a hned čtyřikrát prohrálo. Vysoká výhra 4:1 proti Vigu přinesla především úlevu v podobě vstřelených branek. Do té doby vyšlo Levante třikrát po sobě na prázdno. Poslední ligový duel na půdě Leganés přišla další porážku 0:1 z pohledu domácího Leganésu.

Domácí sázejí v ofenzivě na své dva elitní střelce Martího a Moralese, kteří společně nasázeli 18 branek. V neděli jim pak bude scházet zraněný Cheick Doukouré a Sergio Postigo.

Žlutá ponorka má v letošní sezoně dvě zcela odlišné tváře. V Evropské lize válcuje jednoho soupeře za druhým, což ve čtvrtek pocítil Zenit Petrohrad, jenž doma padnul s Villarealem 1:3 a hosté si tak zadělali na postup do čtvrtfinále. V domácí lize působí Villareal zcela odlišným dojmem. Tento tradiční celek, který je zvyklý bojovat o pohárové příčky, se plácá na dně tabulky. Jeho aktuální ligová forma je opravdu žalostná. V posledních 13 ligových kolech dokázal Villareal zvítězit pouze jedinkrát, šestkrát remizoval a šestkrát prohrál.

Pokud se tým trenéra Javiera Calleja nezvedne a nezačne v lize opět vyhrávat, úspěchy v letošní EL budou mít velice hořkou chuť v případě sestupu z LaLigy. Hosté budou v neděli postrádat vykartovaného Álvara Gonzáleze a zraněné Bruna Soriana a Manu Triguerose.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Fernandez - Pier, Cabaco, Vezo - Simon, Bardhi, Campana, Luna - Rochina - Morales, Marti
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Gaspar, Mori, Ruzi - Miguelon, Fornals, Cazorla, Iborra, Pedraza - Bacca, Ekambi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.89 - 3.49 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sevilla FC - Real Sociedad  (neděle 18:30)
Atraktivní duel bude k vidění na Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, kam zavítá Real Sociedad. Domácí Sevilla právě neprožívá nejlepší období a v LaLize bude mít ještě co dělat, aby uhájila pohárové příčky. Právě na ně se zezadu dotírá Real Sociedad, který na šestou Sevillu ztrácí pouhé dva body.

Sevilla měla fantastický vstup do sezony a dlouho provětrávala i favorita soutěže Barcelonu. Aktuálně však andaluský celek nedokázal zvítězit v 5 posledních ligových duelech a získal v nich pouhý jeden bod za domácí remízu s Eibarem 2:2. Následné porážky posouvají Sevillu tabulkou stále níž a pokud má ještě zachránit slibně rozehranou sezonu, bude se muset zvednout i výsledkově.

Domácí mají za sebou čtvrteční duel v EL proti pražské Slavii. Utkání ukázalo přesně to, jak se Sevilla prezentuje rovněž v domácí soutěži. Vysoké herní tempo, držení míče a herní převaha, která však nebývá přetavena v zisk tří bodů. V utkání se Slávií se navíc zranil gólman Tomáš Vaclík, jenž čeká na výsledky vyšetření. Vaclík putoval po čtvrtečním zápase do nemocnice. "Zatím neznáme rozsah zranění. Tomáš se tvrdě praštil o tyč a byl otřesený. Musíme udělat řadu testů, abychom zjistili, jak na tom je," řekl novinářům trenér Sevilly Pablo Machín. Tomu navíc bude scházet další zraněná dvojice Nolito a Sergio Escudero. Machín nemůže navíc počítat ani s vykartovaným Simonem Kjaerem.

Hosté ze San Sebastianu hrají ve velice dobré formě. Ačkoliv v posledním kole padli doma s Atléticem Madrid, jednalo se o první porážku po 8 zápasech bez prohry. Tato skvělá šňůra vrací Real do hry o evropské poháry a jak již bylo zmíněno výše, ztrácí na 6. příčku pouhé dva body. Hosté budou v neděli postrádat především svého nejlepšího ligového střelce Williana Josého a zkušeného záložníka Asiera Illaramendiho.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Soriano - Wober, Mercado, Gomez - Navas, Banega, Vazquez, Promes - Sarabia - Yedder, Silva
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Zaldua, Navas, Moreno, Hernandez - Merino, Zubeldia, Zurutuza - Januzaj, Ramirez, Oyarzabal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.70 - 4.06 - 5.23
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Valladolid - Real Madrid  (neděle 20:45)
V neděli večer se na stadionu Josého Zorrilly představí Real Madrid, jenž se bude chtít proti Valladolidu revanšovat fanouškům za nečekané vyřazení z Ligy mistrů. Zní to neuvěřitelně, ale Bílý balet prohrál na vlastním stadionu čtyři soutěžní utkání v řadě, na druhou stranu venku je jeho bilance o poznání blýskavější a i ve Valladolidu bude navzdory všem útrapám favoritem.

Nečekaně vysoká porážka 1:4 od Ajaxu Amsterodam ukončila tříletou nadvládu Realu Madrid nad pohárovou Evropou a znovu potvrdila, že v letošní sezoně je to docela jiný Madrid, než jsme byli zvyklí. Real má velké problémy především na vlastním stadionu Santiaga Bérnabeua, kde prohrál už čtyři soutěžní zápasy v řadě, z toho dvakrát bolestivě s Barcelonou, tedy největším rivalem.

Real Madrid už je venku z Ligy mistrů i Copa del Rey, takže poslední možností na zisk trofeje je pro něj LaLiga, kde však na vedoucí Barcelonu markantně ztrácí. Propast už je dvanáctibodová! Po všech nezdarech se znovu začalo spekulovat o další výměně trenéra. Ve hře jsou jména jako Mourinho nebo Wenger, každopádně je téměř jisté, že Santiago Solari se u kormidla už dlouho neohřeje.

Bílý balet potřebuje ve Valladolidu uspět a na všechny nezdary z poslední doby dát rychle zapomenout. Domácí hrají o záchranu a nebudou mít proti Realu vůbec co ztratit. Valladolid v prvním utkání v Madridu nehrál špatně, ale nakonec prohrál 0:2. Ve španělské soutěži aktuálně zaznamenal už tři porážky v řadě, tu poslední na Espanyolu 1:3.

Ve vzájemných soubojích má pochopitelně Real výrazně navrch, Valladolidu se ho podařilo dokonale zaskočit v roce 2008, kdy doma vyhrál 1:0.

Valladolid nebude mít k dispozici Luisimiho, Toniho Villu, Borju Fernándeze i Stivena Plazu. Podobně je na tom i Solariho družina, potrestaný je stoper Sergio Ramos a zdravotní potíže mají Dani Carvajal, Lucas Vázquez i Vinícius Júnior, který se zranil ve vzpomínaném zápase s Ajaxem.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Nacho, Calero, Olivas, Moyano - Mohamed, Alcaraz, Míchel - Plaňo, Guardiola, Antoňito
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Odriozola, Varane, Nacho, Reguilón - Modrić, Casemiro, Kroos - Ceballos, Benzema, Asensio
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.60 - 4.40 - 1.61
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona27196269:2663
2.Atlético Madrid27168339:1756
3.Real Madrid26153843:3148
4.Getafe CF27129636:2445
5.Deportivo Alavés27118828:3041
6.Sevilla FC26107941:3437
7.Valencia CF26715427:2136
8.Real Betis261061030:3236
9.Real Sociedad2698930:2735
10.SD Eibar27811835:3635
11.Athletic Bilbao27713726:3134
12.Espanyol Barcelona27971132:4034
13.CD Leganés27891027:3233
14.Girona FC26710927:3431
15.Levante UD26861237:4630
16.Real Valladolid26681220:3426
17.Celta Vigo26671336:4425
18.Villarreal CF264111127:3523
19.Rayo Vallecano27651629:4823
20.SD Huesca27571527:4422

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (484)

Přidat komentář
CHONG

Tak na náš zápas jsem teda hodně zvědavý

Reagovat
Kluivert9

1. pro sestavu bez Suarez.

Reagovat
technecium

Jak se vám libila Captain Marvel?

Reagovat
ADM

Videl by som to, keby moji kamaráti radšej neuprednostnili večerný sex s frajerkami pred kinom kam sme to dopracovali

Reagovat
technecium

To v čem tě omezilo?

Reagovat
ADM

Nebudem tragediť sám v kine, až taký frajer nie som

Reagovat
CHONG

Co je na tom, mně už se třikrát stalo, že mě zaujal nějaký film a chtěl jsem ho vidět v kině, ale manželku ani kamarády to nezaujalo (plus brácha je na Moravě), tak jsem se na ně vysmahl a šel na to sám...

Reagovat
ADM

Tak ja by som sa tiež neopúšťal že som tam sám Ale kino sa pre mňa spája s partiou, hláškami k filmu, nejaké jedlo atď .. to ak si mam isť pozrieť film do kina sám, to mám aj doma dosť dobrý TV a audio

Reagovat
CHONG

Samozřejmě, že je to lepší s někým, ale pokud je to specifický film, který každému nesedne (každého nezaujme) a já se na něj fakt těším, tak jdu radši sám, než abych čekal, až bude k dispozici v nějaké slušné kvalitě...

Reagovat
ADM

Mojim snom je spraviť si v dome v pivnici takú tú klasickú americkú kino miestnosť ... 300cm obraz, 439 reprákov,kožené gauče, úplna tma

Reagovat
JM

Same here!

Reagovat
valloire

gurmán

Reagovat
Gazdo

Tiez tak

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidim v tom zadnej problem. Taky obcas zajdu sam. Lepsi nez prekecavat nekoho, komu se to nakonec stejne nebude libit..

Reagovat
patas92

Reagovat
Shevchenko

Šel jsem jednou sám a to na Dunkirk, vlastně jsem ho i chtěl vidět sám aby mě nikdo nerozptyloval.

Reagovat
ADM

Interstellar pre mňa úplne najväčší filmový zážitok aký som v kine kedy mal a teda o hodný kus, ale Dunkirk je asi jediné sklamanie od Nolana pre mňa..

Reagovat
Anacron

U Dunkirku jsem doslova usínal. Hroznej film. Jediný co mi zůstalo v paměti je jak Tom Hardy letí asi půl filmu bez paliva a pak v klidu přistane na pláži

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
madridcan

Najma ked som miesto Glass musel ist na Novu vyzvu s Jennifer Lopez, tak som sa nato vyjebal a na druhy den som isiel sam

Reagovat
DrQQ

To pred hlavným vchodom? :-)

Reagovat
patas92

Jak moc je nutné vidět to před novýma Avengers?

Reagovat
technecium

Nevím, Avengers 4 jsem jsem ještě neviděl. Ale představuje to novou postavu a potitulkova scéna je supr

Reagovat
patas92

Jak si to mohl nevidět?

Reagovat
patas92

A teda Avengers 4 ještě neviděl nikdo, nemyspíš Avengers 3?

Reagovat
technecium

Tak ty se ptáš, jestli to je potřeba vidět před novými Avengers. Tak ti píšu, že nevím, protože ty nový jsem ještě neviděl. Protože ještě nejsou v kinech

Reagovat
patas92

Jeez, tak asi mám na mysli, jestli tam je na ně nějaký hint nebo něco

Reagovat
technecium

Jojo

Reagovat
Baronne

Před Avengerama bych to určo dal

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě jo, protože na konci trojky volal Fury právě tu Marvel, než zmizel.

Reagovat
Baronne

Jj, v Avengers 4 bude klíčová postava společně s Ant-Manem

Reagovat
patas92

Snad ne

Reagovat
Baronne

Kdo tě sere, mravenec?

Reagovat
patas92

Nesere mě nikdo, jen tam nechci žádnou deus ex machina Capt. Marvel, co sama vyřídí Thanose.

Reagovat
Baronne

Tak to je mi líto, ale deus ex teď začala v kinech a za měsíc a půl Thanose vyřídí

Reagovat
technecium

Bude, protože je šíleně přepálená, sama by si podala celý Avengers

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný Thor a nebo Hulk by jí nejspíš zvládli.

Reagovat
Whitemedia

nezvládli

Reagovat
technecium

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím no. Film jsem neviděl ani komiksy nečetl. Ale viděl jsem na internetu nějaké porovnání a Thor v nejlepší formě tam byl myslím řazen nad ní. Ale samozřejmě to bylo podle komiksů, které mají tolik dějových linek, že v některém z nich je Thor nejspíš silnější,

Nejdřív jsem myslel, že v tich dalších Avengerech tam nalítne Adam Warlock, ale asi to nechají jen na CM.

Reagovat
Baronne

Thor by možná ve formě mohl zvládnout, na chvíli Marvelku, ale spíš ne a Hulk určitě ne.. Warlock měl být v GOG3, jenže tam je ten problém s režisérem a zatim to vypadá blbě

Reagovat
ADM

Nevidel som to ešte, ale je mi už smiešne ako každý rok vytiahnu niekoho najviac najmocnejšieho. Thanos, kamene nekonečna... zrazu má Thor sekeru, proti ktorej si neprdne 6 kameňov, zrazu príde Captain Marvel, ktorá si vytre prdel z Thanosom ... v kontraste toho extrémne slabý Vision vo filmoch ..

Reagovat
technecium

A v potitulkove scéně se Marvel objevila v centru Avemgers s ostatními. Nemáš zač

Reagovat
smazaný uživatel

BAN za spoilery

Reagovat
patas92

Když už tu je to vlákno teda, jaká je vaše filmová TOP3 za rok 2018?

U mě to je (bez pořadí) Spider-verse, Infinity War a Green Book. A s docela slušným náskokem před zbytem filmů, co jsem viděl.

Reagovat
ADM

Spider-verse som kukol vcera. Soundtrack asi jeden z najlepsich co som pocul, namet dost originalny ale ako celok nic moc.

Inak filmovo celkom slaby rok najviac zaujalo asi IW, nova seria Better call Saul a top roka pre mna Sex Education, uplne nevinny projekt ktory ma nadchol.

Reagovat
ADM

Este by som spomenul film Upgrade - film ako taky nezaujal ale zaver slusny mindfuck.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
teenz

Reagovat
patas92

Prý nic moc To je vůl

Reagovat
ADM

Netahajme do toho emocie

Reagovat
misinho7

od sex education som necakal nic ale nakoniec z toho bola dobra pecka

Reagovat
misinho7

Infinity war, bohemian a asi upgrade ..strasne sa mi pacili aj bird box a tiche misto a green book som este nevidel, ten musim dobehnut

Reagovat
misinho7

a velmi zaujiamve mi prislo aj Patranie/Searching ... ten styl toho filmu a sposob natocenia bol vazne skvely

Reagovat
patas92

Tiché místo je super, Bird box už míň, ale taky dobré. Upgrade jsem neviděl, ale nějak se mi do toho nechce

Reagovat
Whitemedia

Infinity War, Deadpool 2, Upgrade, Ready Player One.. jinak teda nic, co by mi utkvělo v paměti.. na Green Book, Spidera a Rhapsody se ale teprve chystám, jen se k tomu teda musím nějak dokopat..

já jsem ale spíš seriálový a tam už to bylo o poznání lepší.. Waco, Patrick Melrose, Bodyguard, Altered Carbon, Yellowstone, Titans, Deadly Class, Succession. The Looming Tower..

Reagovat
CHONG

Infinity War, Upgrade a Jack staví dům.

Reagovat
patas92

Koukl jsem na ten Upgrade. Nebylo to špatné, taková eRková verze Black Mirror, ale že bych z toho měl být nějak odvařený, to taky úplně ne.

Reagovat
DonAndres

OT pro Culés : Nechystáte se někdo na víkend do Barcelony 6.-7.4. na západ proti Atléticu?

Reagovat
DonAndres

* zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Ano :-) pokud potřebuješ poradit či cokoliv, tak na mail, zprávy tady sleduju jen výjimečně. miguelifcb@seznam.cz

Reagovat
ADM

"Mourinho má opět převzít Mourinho"

No tak ten v tom Reale asi dostal plnu moc

Reagovat
blaugrana
Reagovat
ADM

http://lineupbuilder.com/?sk=hx2m8

Nejaký domáci zápasík budúcu sezónu?

Reagovat
technecium

Je tam o obránce navíc

Reagovat
ADM

http://lineupbuilder.com/?sk=hx2m8 ?

Albu ako obrancu ani neberiem ...

Reagovat
technecium
Reagovat
ADM

Roberto na pekný domáci ofenzívny zápas, ktorý zrovna nie je proti Realu alebo PSG? fuj fuj fuj, nie

Reagovat
Visca el barca

Na té lajně si hlavně Dembouz rozumí daleko víc se Semedem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Tohle bych fakt chtěl vidět

Reagovat
Generalní Gladiator

Jaki se vám pozdává devítka mousa dembele?

Reagovat
Gazdo

Ciste kladivo. Skor by som isiel po inych alternativach a ako backup do buducna by som vytiahol abela ruiza

Reagovat
Visca el barca

Real nabídne 350 za Neymara. Teď mě napadla taková sranda. Ney půjde do Realu, za tuhle raketu. PSG odkoupí Coutse za 100+40 Rakitic. No a k nám půjde za 200 Eden Hazard

Reagovat
misinho7

350 za Neymara blazni... to uz snad eden za ovela mensiu sumu plus Mbappe za tych 350

Reagovat
Raul=Real

Taky dement snad Flo este nie je

Reagovat
Anacron

Nepodceňuj ho. Je to totální dement.

Reagovat
valloire

to se nestane

Reagovat
Gazdo

Trenér Barcelony Ernesto Valverde prohlásil, že tým Barcelony by v budoucnu mohla klidně vést žena. "Pokrok nezastavíte. Ženský fotbal si získává stále větší pozornost a proniká i do toho mužského. Už tu máme ženské rozhodčí a jednou možná i první mužský tým Barcelony může vést žena. Jestli se to doopravdy stane, to nevím, ale určitě je to možné," prohlásil Valverde

Ok no to by mi vystavilo uz konecnu

Reagovat
Kluivert9

Klidně. Pravděpodobně by zvládla pracovat se sestavou líp, jak on.

Reagovat
Gazdo

To zvladne aj opica ale ja som v tomto taky asi obmedzeny. Mne by tam jednoducho zena vadila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Bylo by mi to docela fuk, jestli trenér nebo trenérka, jenom prosím ať pak nemusím poslouchat to, že je pyšná, že to dokázala jako žena a podobný bláboly.

Reagovat
Gazdo

Ved toto. Ja uz som uplne negativne naladeny voci zenam a to hlavne kvoli tej tlacenke co momentalne posledne roky prebieha. Porovnam to so sucasnou situaciou barcelony. Roberto a Rakitc boli este donedavna absolutni oblubenci u vacsiny cules. Sympataci, makaci. Ale bohuzial neustalym protezovanim a absolutnym pretazenim sa z nich stali obetne baranky a teraz uz by ich kazdy co najradsej videl na tribune. Jednoducho su voci nim vsetci negativne naladeni a pritom by stacilo netlacit tak nasilu

Reagovat
ADM

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Anacron

Moc si neumím představit jak ženská vede tým chlapů u nás teda určitě ne. Tam nemá respekt skoro žádný trenér, natož pak nějaká pipina

Reagovat
smazaný uživatel

To je úplný úlet.

Reagovat
technecium

Když by to byla nějaká fakt pěkná ženská, tak proč ne.

Reagovat
smazaný uživatel

To by pak bylo jasný proč Rakitič hraje furt v základu.

Reagovat
blaugrana

To viš a manželky celého kádru by si ju počkali pred NC a dali by jej po papuli.

Reagovat
smazaný uživatel

Už vidím jak by nějaký hráč měl problém se střídáním a třeba by ji pak nepodal ruku nebo by se vyjádřil kriticky vůči trenérovi. Hned by se rozjela mediální kampaň jaký to je sexistický prase a že to je z důvodu, že je žena. Jen ať si zůstanou u ženského fotbalu a do toho mužského se nepletou.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Gazdo

Sry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Valverdeho politické prohlášení bych nebral vážně. Ten celou dobu mluví tak, aby nikoho neurazil nebo nepohorsil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Stegen - Semedo, Pique, Umtiti, Miranda - Alena, Rakitič, Vidal - Malcom, Boateng, Coutinho

V případě potřeby to Leo a Suarez zachrání z lavičky.

Reagovat
ADM

Dembele miesto Boatenga, potrebuje sa chytit, po zraneni ma sice acka ale herne dost zle.

Reagovat
technecium

Hlavně Miranda s Boatengem nejsou v nominaci

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Hristo Stoichkov

Boateng ani Miranda nejsou v nominaci.

Reagovat
Robbie

Muze mi rict proc je na Alaves-Eibar na 1 takovy vysoky kurz ?

Reagovat
blaugrana

25.11.17 LL Alaves Eibar 1 : 2

27.04.17 LL Alaves Eibar 0 : 0

21.12.13 LL2 Alaves Eibar 0 : 2

Reagovat
smazaný uživatel

jn zvlastni

Reagovat
smazaný uživatel

Nalozil sem na Alaves...ac se to nezda, Eibar je nejhorsi venkovni tym v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourek je na tolik omezenej člověk, že nemůže říct Messi a místo toho to zkrátil na “number 10 od Barcelona”

https://youtu.be/rq5D0E8rJt0

Reagovat
smazaný uživatel

*of

Reagovat
ADM

Moc by som to neriesil, odkedy nie je v Reale niekolkokrat prejavil Messimu uznanie a respekt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

wtf co tie spravy o Seedorfovi? to si snad robia srandu je to sympatak ale tam to konci..zatial nikde nic poriadne neukazal

Reagovat
Kixi Syhimour

Když už jste angažovali Solariho, který ukázal úplné nic, tak je to možné

Reagovat
misinho7

solariho angazovanie bolo len docasne..vyslo mu tam par zapasov a zrazu mu zacali verit a dali mu zmluvu na viac rokov a mozno verili ze to bude pripad ako Zidane ..

Reagovat
Mateo16

Seedorf neni ani sympatak. On je klon Solariho. Ale vidiet ze Floretino tu zmenu trenera chce uz teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Ak už niekto tak Guti, ten sa aspoň doteraz javil ako talentovaný coach.

Reagovat
Mateo16

Ach joo Floretino , mas za ulohu robit 2 veci

Vyhodit Solariho , nájst normalneho trenera ktory bude spajat hracov a zlepsi vztahy

Od novej sezony ZZ.

Nic tazkeho ani to nedokaze. Som strasne moc rad ze Chelsea dostala ban a Eden asi pada. To je Floretino v grandioznej sracke

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě by nebylo na škodu, kdyby Real vyměnil trenéra už teď. Aspoň by ten trenér zhodnotil nynější situaci a v létě by mohl jednat. To jak by hrál tým dokonce sezóny už nehraje roli.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Anacron

Myslím že ne. Teď by tam přišel a tupá část publika by hned čekala změnu, zlepšenou hru, výhry atd. A to je víceméně nereálný. Lepší když přijde s čistým štítem před přestupákem a podívá se tam na to s čistým pohledem. Teď by přišel a co by viděl? Hráče bez formy, rozhádanou kabinu atd. Lepší když si dají všichni pauzu a pak začnou na novo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase kdyby přišel teď, tak by sám zjistil, jak to v tom týmu je a co potřebuje změnu pro jeho styl fotbalu. Z nějaké přípravy v létě nebo z toho co by teď viděl to nezhodnotí tak, jako kdyby ten tým pár měsíců už vedl a udělal si obrázek o tom koho poslat pryč a koho přivést.

Reagovat
Anacron

Jo to je určitě pravda, ale stejně si myslím že lepší je počkat a po dovolených začít úplně od nuly bez předsudků a s chutí. Na to aby ten trenér viděl že Bale a Benzema mají vystřelit nemusí být několik měsíců u týmu a babrat se s nima v takový krizi ze který stejně v téhle sezoně už nevede žádná cesta.

Reagovat
smazaný uživatel

Gaurdiola se prý domluvil s Juventusem

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu nevěřím. Jestli chce nudu, mohl jít rovnou do PSG za ještě lepší prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra v LM? teoreticky opanuje LM se City, také ligu a hurá na novou výzvu

Reagovat
smazaný uživatel

Výzvu má teďkom. Opanovat Anglii a LM jé náročnější než titul s Juve, kde ho k tomu ani nepotřebují.

Reagovat
technecium

Tak to se potkají dva blázni s Ronaldem. Představuju si to jako dva Rimmery v dílu červenýho trpaslíka Já na Druhou

Reagovat
ADM

Vobec neverim. S City dokopy este nic nedokazal, urcite o dost menej ako s Bavormi a ma

tam zlozeny tim este tak na 3-4 roky v pohode.

Reagovat
2miguel1

Guardiola zostava v jednom klube 3-4 roky max. To je jeho filozofia

Reagovat
ADM

'If it's going well, I'll stay more years here': Pep Guardiola opens the door to extending his stay at Manchester City

Z konca novembra, nemyslím, že by sa toľko zmenilo odvtedy

Reagovat
CHONG

Takže vyhrají ligu a v LM shoří, to si moc nepomůžou, ale aspoň bude k mání Max.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
technecium

Šetří Rakitiče s Robertem jen jo?

Reagovat
2miguel1

hrame az v stredu. Ak by sme hrali uz v utorok, verim, ze by setril viac.

Reagovat
technecium

Reagovat
alcantara

neuveritelne

Reagovat
ADM

robí si srandu nie

Reagovat
2miguel1

preco??

Reagovat
ADM

Suarez, Pique

Reagovat
technecium

Zas na druhou stranu jsme měli týden volno.

Reagovat
ADM

Jo, ale ten Suarez proste bije do očí po tom čo predvádza a Pique, ktorý konečne mohol vydýchnuť.

Reagovat
LAM

Tak aspoň Pique nepojede na repre.

Reagovat
ADM

Jaj vidíš, na to som aj zabudol.

Reagovat
technecium

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
LAM

Takže Dembele,Raktič a Roberto ve středu místo Coutinha,Vidala a Semeda.

Snad zápas umožní i trochu pošetřit Suareze.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ach jo.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Dožijeme se někdy alespoň trošku útočnější zálohy nebo tam bude až do konce kariéry v Barce cpát 3 DMka?

Reagovat
sylarko

Ja by som chcel vidiet aspon raz zalohu couts-bus-arthur ale to uvidim asi len vo sne

Reagovat
technecium

Fuj, záloha se třema DM

Reagovat
ADM

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
technecium

Máme vůbec tvou optikou někoho, kdo není DM?

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba Couts, Aleňa i Arthur by mohl být bomba dopředu, ale jeho úloha je momentálně jiná

Reagovat
Switchback

Valverade ven!

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
LAM

To Atletiko je už trapný s tim 1:0.Čekám že s nima tu bude boj asi až do konce.

Reagovat
technecium

To je dobře. Potřebujeme držet v ostrazitosti a v presu. Nechceme dopadnout jako PSG nebo Juventus

Reagovat
LAM

Naopak.Mohlo by se líp rotovat.Juve bych ještě před odvetou neodepisoval.

Reagovat
ADM

Ked nad tým rozmýšlam, extrémna rotácia musí byť v období január, február a zväčša apríl, ked sa hrá stále čo 3 dni. Ale situácia ako napr dnes, ked by boli hráči bez futbalu do LM až 10dní, to tiež nie je dobre pre ich hru... Snáď teda ale taký Suárez nedostane viac ako 60min.

Reagovat
technecium

Jak v FMku - nehrajes, klesá ti Match sharpness.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď naivní. Stejně by nerotoval.

Reagovat
dextroza_m

Opravdu tam ten kokot musel dát Lea i Luise? Ty vole je tohle normální...?

Reagovat
smazaný uživatel

Víte někdo, proč už neni Boateng ani na lávce? Máte nějaký drby?

A prosim nic ve stylu, že Valverde je debil.

Reagovat
dextroza_m

Valverde je extrémní debil...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Protože tam přišel jako pojistka, kdyby se Suarez zranil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale taky s ním není Valverde spokojený

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo myšleno ironicky, protože Suareze snad nikdy neposadí. Jestli je s ním spokojený nevím.

Reagovat
Cizinkx

Boze ten Suarez je tím řevem smrti, tak nechutný hovado, že to není ani možný. Rve jako kdyby ho na nože brali . Pritom nic, a za 1 sec už je nahoře a hrozně diskutuje. Fuj,

Reagovat
dextroza_m

Je to tak, prostě tohle je ostuda, hrají to chlapi, ne baletky dpč.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Anacron

Já fakt nemůžu pochopit jak jim to myslí (asi nemyslí no..) když ví že to vidí milion kamer. Jak Džeko teď naposledy. Šašci Dal bych je na 5 minut na led a chtěl bych vidět co by tam předváděli. A rozhodně nemluvím o NHL stačilo by mezi starý páprdy co si chodí zahrát v důchodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jim je jedno, jak to vidí diváci. Hlavně, že jim to rozhodčí zbaští. Kéž by tu bylo víc hráčů jako Messi, kteří za celou kariéru nesimulovali ani tomu nepřidávali.

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

jako Messi je super, ale vodsud podsud

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Gazdo

Reagovat
dextroza_m

Díval jsem se na sestřih utkání co jsme měli s Leverkusenem v LM, tam prostě bylo vepředu pořád tolik lidí, dnes je tam jeden a to ještě někdy, hlavně si počkat, až doběhnou zpět, ať nedáváme srabsky z brejků.

Reagovat
Switchback

Bez karty jo? hmmm

Reagovat
sylarko

Nejaky link na mobil.pls?

Reagovat
dextroza_m

napiš do vyhledávače: FC Barcelona vs Rayo live stream Ronaldo7 a tam od streamu č. tři mi vždy nějaký jede na mobilu, lepší jak v tv pomalu. Jen to musíš proklikat, ale to znáš...

Reagovat
sylarko

Nechce mi to ist

Reagovat
dextroza_m

Je jich tam X, zkus 3,4,5.. Já se na to dívám skoro každý týden.

Reagovat
dextroza_m

Alexis na zápase?

Reagovat
smazaný uživatel

Přijel se zeptat, jestli ho vezmeme zpátky.

Reagovat
Murena

Couts

Reagovat
ADM

Tak to už si zo mna Couts robís pi*u

Reagovat
Murena

Reagovat
ADM

nedáš dostaneš ... zase Couts .. predajte toho dreváka

Reagovat
smazaný uživatel

On je možná hodně věci, ale dřevák fakt ne..

Reagovat
Coutinho10

skoda,ze to Couts dostal na levou skoro na paty, ale jinak hezka akce

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
dextroza_m

škoda,že se z něj stal dřevák

Reagovat
Coutinho10

nebyla to lehka pozice hned na strelu, protoze se do toho nemohl oprit, ale verim, ze nejakej gol by to otocil, ale zatim bohuzel

Reagovat
Kluivert9

Ať už Barcu trénuje ta ženská radši

Reagovat
Coutinho10

haluz z dalky, ale neda se nic delat...jeste je dost casu

Reagovat
smazaný uživatel

Na kterou piču nám je tenhle Mourinho/Simeone styl hry, když nám dá gól z brejku téměř kdokoliv.

Reagovat
dextroza_m

Valverde ven, fakt kurwa ven.

Reagovat
dextroza_m

Valverde ven, fakt kurwa ven.

Reagovat
dextroza_m

V poločase vystřídá Roberta za Semeda a tím má splněno.

Reagovat
technecium

Vy jste strašný plačky

Reagovat
ADM

Reagovat
dextroza_m

Tak naštěstí si ten fotbal užíváš, tak nemusíš naříkat nad hrou. Fanoušek defenzivního fotbalu.

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Dr. Admess

A tenhle Valverde dostal prodloužení smlovy.

Reagovat
dextroza_m

Zajímalo by mě, co by stakovým materiálem hrál Klopp, Guardiola nebo někdo kdo má koule..

Reagovat
Dr. Admess

Asi tak...

Reagovat
technecium

Úplně stejně

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
hornito

hype Klopp

Reagovat
Kixi Syhimour

Ani jeden z těch trenérů na svůj styl nemá hráče. Klopp potřebuje pracovité hráče a Pep hráče na tiki-taka

Reagovat
dextroza_m

A my máme hráče na co? Krasobruslení?

Reagovat
technecium

Na to, co hrajem

Reagovat
dextroza_m

Jistě, nejlepší hráč světa, jedna z nejlepších devítek na světě, hráč co stál 160mil liber, další stál asi 140, pak tady máme top střední obránce, top levého beka, top DM, top golman v práci s míčem, hodně slušné záložníky, ale hrajeme tento humus.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak už se do háje rozhodněte, zda je Suarez top, nebo dřevák

Reagovat
dextroza_m

Tak určitě patří mezi nejužší špičku, nemyslíš?

Reagovat
technecium

Ale vy se o něm tak nevyjadrujete a radši byste Malcoma

Reagovat
dextroza_m

Tak rád bych viděl Malcoma s větším herním vytížením, co je na tom špatně? Navíc on není devítka..

Reagovat
technecium

Asi 150x jsem tady četl, jak by měl Malcom hrát uprostřed místo Suareze

Reagovat
dextroza_m

No, ale nemůžeš na mě házet výlevy jiných..

Reagovat
Kixi Syhimour

Ano, ale já ho nesleduji, tady se na něj mění názory každým týdnem

Reagovat
technecium

Reagovat
Anacron

Tak on má neskutečnou vlastnost to střídat

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Valverdem je to dřevák.

Reagovat
technecium

To, že má hráč nějakou cenovku, neznamená, že musí automaticky produkovat fancy fotbal na oko. Mame statickou zálohu, fajn na poziční hru, ne na rychlý Kloppův fotbal. Záloha určuje herní projev týmu.

Reagovat
dextroza_m

No tak nechápu, proč ten dmnt Valverde nedá Coutse na AM... ?

Reagovat
technecium

Viz níž

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To co hrajeme dneska. Na to má tým i tým z dolní části tabulky. Zase buďte soudní.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nemáte hráče na tiki-taka a pracovité taky až na vyjímky nemáte, systém Kloppa (ten původní, který myslíš, páč letos hrajem ne nijak hezky) je magořina, která potřebuje specifické hráče

Reagovat
dextroza_m

Na tiki taka je jaký styl hráče potřeba? Podle mě technicky zdatní, to snad nemáme? Chceš říct, že Barca má hráče na defenzivní fotbal bez pohybu?

Reagovat
Kixi Syhimour

Nemáte zálohu na úrovni City, popř. útok, jde o to kam řadíš Messiho

Reagovat
dextroza_m

Busq - Arthur - Vidal je si myslím hodně slušná.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ano, ale na míle daleko od City

Reagovat
dextroza_m

Proč myslíš? Nebo spíš koho konkrétně, že je tak slabý, že by si v City nečutl?

Reagovat
Kixi Syhimour

Arthur a Vidal jsou hráči na lavičku v MCFC, oni mají nejlepší zálohu na světě, hned 3 kreativní hráče, prostě nejde srovnávat

Reagovat
dextroza_m

No nevím, jestli je nejlepší mít v týmu tři kreativní záložníky. Nemyslím si, že ji papírově máme o tolik horší. Jen je trenér nenutí bránit bránit bránit. Co hráli před Pepkem? Nic...

Reagovat
Kixi Syhimour

KdB a Silva byli vždy evidování jako nejlepší kreativní záložníci, Silva druhej obrovský vzrostl

Reagovat
dextroza_m

Mám jen dvě slova: Xavi - Iniesta

Reagovat
Kixi Syhimour

A ty snad máte? Nebo jako jaká je souvislost

Reagovat
dextroza_m

"evidování jako nejlepší kreativní záložníci"

Reagovat
Kixi Syhimour

Současnosti myšleno, co sis jako myslel?

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal je na lavičce i v Barce a vsadím se, že by Arthur pod Guardiolou hrál základ. On je do jeho systému jako stvořenej.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

koho by Arthur posadil teda v City?

Reagovat
technecium

Fernandinha leda

Reagovat
smazaný uživatel

Fernandinha a za pár let by strčil do kapsy všechny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Ale fotbal City s tím hrát nebudeš, protože De Bruyne je lepší ve finální třetině hřiště než Arthur, Silva ani nemluvě oproti Vidalovi a Busquets není tak behavy jako Fernandinho

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

To si měl střílet Luisi

Reagovat
Murena

Pikáč

Reagovat
ADM

Golasoooo

Reagovat
Coutinho10

Pique jeste v 1. polocase

Reagovat
Coutinho10

vedle...mel bejt

Reagovat
smazaný uživatel

PIQUÉ SOLÍ!!!! ještě že tak, jinak není z čeho dát gól

Reagovat
ADM

Dembele už sa rozcvičuje Coutinho zase drtí no

Reagovat
celeb

Cooltinho by uz konecne mohol zacat hrat aspon nieco na urovni B-timu ... alebo sa zbalit a vypadnut. Hocikto, kto da 90+ je vitany.

Reagovat
ADM

Ja by som ho pustil už aj zadarmo, len nech ho nevidím

Reagovat
smazaný uživatel

Za to může Valverde, kdyby hrál o pět metrů víc ke středu, bude z něho dělo.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbost . Kdyby hrál v záloze má jiné úkoly a pohyboval se jinak po hřišti rozdíl by to byl.

Reagovat
technecium

Hlavně by neměl za sebou nikoho, kdo by hasil jeho průsery, to by byl ten největší rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale zase by nezkoušel ty průniky jako teď, když hraje křídlo a tak nějak se to od něj očekává. To by vedlo k méně ztrátám. A hlavně by podle mě měl mnohem více střel ze střední vzdálenosti. Na kontrolu středu techniku má. Škoda že ho tam nezkusí.

Reagovat
technecium

Už loni se tu nadávalio, že ztrácí jednoduchý míče a to hrál ještě dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na křídle je ho škoda. U nás je pro něj prostě místo v záloze. Na křídle se bude jenom trápit.

Reagovat
technecium

Ale trápil se i v záloze. Je ztracenej.

Reagovat
technecium

Já si ho nejlíp umím představit v 4-2-3-1 vlevo. Ale to by musel přestat dělat kokotiny

Reagovat
ADM

Však už dnes hrá hlbšie, keď sa tvorí väčšina hráčov je pred ním (dá to max do strany Busovi alebo Albovi)neviem kam hlbšie ho ešte chcete posunúť, v Poole nehral DM

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

ono aj v Poole mal obdobia, ked mu to neslo a frflalo sa nanho. Po case fans usudili, ze hra lepsie, ked hra hlbsie, lenze to mohlo fungovat v PL, nie v PD, kde su timy ovela technickejsie a jeho straty su ovela castejsie vyuzite supermi. Aj ked najhorsi je IMHO jeho pristup. Ma deku, nekomunikuje, zatvara sa, neveri si, ...

Reagovat
celeb

njn, mal zamestnat geodeta, ktory mu bude vytycovat trasu, aby bol pouzitelny.

Reagovat
Switchback

to nedá nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

To bude problém...

Reagovat
blaugrana

To je fakt v pi...ako v pi... je Coutinho. Ja uz len fakt dufam v tu pomstu PSG za 400 melonov.

Reagovat
dextroza_m

I v PSG mají oči :D

Reagovat
2miguel1

Napisal som to uz síce velakrat, ale napišem to zasa. Messi a spol maju nejake Rayo u riti, nepretrhnu sa proti takymto superom, preto aj to nasadrnie je také, tym padom aj hra

Reagovat
smazaný uživatel

Je to brutálně úsporná hra...taktika, kdy Messi posílá dlouhé míče za obranu a jednou, dvakrát se to uchytí. Hlavně ve druhé půlce sezony je vidět jasná změna přístupu v domácích zápasech proti slabším, kdy to prostě chceme nějak ukopat na výhru. Ty domácí náklady 6:0 mi sice chybí, ale vzhledem k LM to dává smysl.

Reagovat
LAM

Už ani Rayo nedáme s klidem?

Řekl hráčům někldo že Atleti jsou jen 4 body za náma?Zatim to tak nevypadá.Jsem zvšdavej za koho půjde Dembele.

Reagovat
celeb

tak nase 1. polcasy vacsinou velmi slavne nebyvaju.

Reagovat
dextroza_m

OT: NA Spartě +11 minut? Co se tam stalo?

Reagovat
pingla

fanousci plzne to nezvladli

Reagovat
dextroza_m

Kéž by ještě zmlátili Limberského

Reagovat
pingla

vlastni fanousci? OK

Reagovat
dextroza_m

Všichni, toho nemůže mít rád nikdo

Reagovat
valloire

nic, policie

Reagovat
blaugrana

Prezident dnes 50ty kus v kariere.

Reagovat
dextroza_m

Tak tohle mi chvilku trvalo Myslel si asi Pikáče a jeho gol, že?

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Messiáš

Vsichni hraji totalni tuzku, ale kritizuje se klasicky jen Coutinho a to si ten chudak tu sanci, kterou mel sam vybojoval svym napadanim..

Reagovat
technecium

A nedal v podstatě do prázdný

Reagovat
Messiáš

Reagovat
Messiáš

Vsichni hraji totalni tuzku, ale kritizuje se klasicky jen Coutinho a to si ten chudak tu sanci, kterou mel sam vybojoval svym napadanim..

Reagovat
alcantara

Arthur dole Ma nizku cenovku, smola

Reagovat
ADM

Po zranení, chce ho na LM, najskôr nejaký problem so zranením a nechce sa riskovať

Reagovat
technecium

Pssst, Valverde to určitě udělal špatně

Reagovat
alcantara

To som zvedavy, dokedy bude po zraneni Ak je zraneny, potom ok.

Reagovat
ADM

Nepochopím takúto kritiku, ked je Arthur očividne jednym z najoblubenejších Ernestových hračov a hrá stále, ked može

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
alcantara

Tak skor mal ist dole niekto iny, na to ten prispevok narazal. Nepochopil si, nevadi.

Reagovat
ADM

Ja som to pochopil velmi dobre. Ty si nepochopil, ze Ernesto by Arthura nestriedal ako prveho cez polčas bezdovodne.

Reagovat
alcantara

Skoda, ze to tak nema u Coutinha. A Arthurovi nie je nic, pokial viem.

Reagovat
technecium

Dobrý střídání, Dembele vpravo, Messi uprostred

Reagovat
Murena

Messi

Reagovat
dextroza_m

A ještě určitě vyhrajeme penaltou, Johan se v hrobě obrací.

Reagovat
technecium

Jo. Zatracená výhra. Radši prohrát

Reagovat
dextroza_m

To jsem napsal?

Reagovat
smazaný uživatel

a je tam

Reagovat
smazaný uživatel

Co to teď předváděl Suarez Messi volný a on to centruje na Coutse

Reagovat
technecium

'Busquets's backheel, but Coutinho isnt ready.'

V tomhle je všechno

Reagovat
smazaný uživatel

tyhlety party brazilci

Reagovat
ADM

Dembele a Semedo to je uplne iná debata

Reagovat
dextroza_m

Rozcvičuje se Roberto s Rakiticem

Reagovat
Murena

Luis

Reagovat
smazaný uživatel

couts platnej jak dopredu tak dozadu.. PRODAT

Reagovat
celeb

Paradne branenie od Coutsa, vyklusavanie za hracom supera. Ten clovek robi zle skoro vsetko, k comu sa pripletie.

Reagovat
technecium

Toto bylo do očí bijící

Reagovat
celeb

a zas uplne vypustene branenie. Ako Gomes sa aspon snazil, ked uz nic ineho. Ba vlastne on aj dokazal branit, akurat dopredu bol k nicomu.

Reagovat
ADM

Gomes aspon fauloval

Reagovat
dextroza_m

Ale sám sebe

Reagovat
Murena

To je hrůza co hrajem

Reagovat
ADM

Messi tiež slušný mám v piči mod, 4 stratene lopty za sebou

Reagovat
technecium

Pohodový cvičení za 1+1

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez naco prihraval

Reagovat
ADM

A opäť, keby ho Couts sfauloval odzadu na ich polke, nebolo by to za žltú, Takto musel za žltú faulovať Bus, to je fakt neuveriteľný decision making ...

Reagovat
Switchback

Reagovat
technecium

Reagovat
celeb

Inak dnes mal Luis 2-3 dobre situacie pred brankarom a vzdy zbytocne nahraval na obsadeneho Messiho. Mohol by trosku posebcit pre zmenu.

Reagovat
sylarko

Reagovat
dextroza_m

A vám se ten fotbal jako líbil pane Horník?

Reagovat
alcantara

Vydrzat sledovat to 90 min je ale slusna vyzva

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
patas92

No Ivan no party

Reagovat
ADM

Rakitič solíííí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

nadhera ani nevedia ako

Reagovat
celeb

NC aplauzuje, ked ide Couts dole, alebo sa tak tesia na Ivana?

Reagovat
celeb

Ivane

Reagovat
smazaný uživatel

Přišlo mi, že už se na Coutse píská a na Ivana obří ovace s pískotem.

Reagovat
ADM

Ale Dembele skvelý, celý druhý polčas hrozí z tej strany..

Reagovat
Coutinho10

Rakitic hezky na Luise

Reagovat
dextroza_m

No konečně něco z fotbalové poezie

Reagovat
celeb

To sa nam hra v 11

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Stačí Rakitič na hřišti a náš přechod do kontru je o level lepší

Reagovat
technecium

Coutinho by to poslal dozadu

Reagovat
celeb

tak ono aj Ivan to poslal dozadu, presne na Luisa. Couts by tam hlavne nebol.

Reagovat
smazaný uživatel

konečně vyšla akce do konce ale musel to zařídit RAKETA

Reagovat
Gazdo

Akoze rakitica som presyteny ale ked si mam vybrat ci momentalny couts alebo raketa tak kludne nech raketa odohra celu sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

tak tenhle gol musel nastvat hodne fanousku barcy

Reagovat
T:o:M

Letos to bude hnusný titul, ale snad bude.. .. Coutinho mám skoro nejradsi, ale co tedka předvádí to fakt nejde... ...ale šanci bych mu ještě dal...minimálně sezónu, vloni hrál kvalitně, letos je to hrůza, ale pořád věřím že to v sobě má... ...

Reagovat
Switchback

Barto už prodává coutinha během zápasu

Reagovat
ADM

Reagovat
Murena

Reagovat
dextroza_m

Spíš věnuje za odvoz.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Suarez sa môže zase v stredu potkýnať o vlastné nohy po 90 minútach cez víkend... ach, čo už.

Reagovat
celeb

tak dnes to ani z jeho strany nejake vysoke tempo nebolo. Bolo vidiet, ze ak sla lopta dalej od neho, tak nejavil zaujem. Ale striedany byt mohol. Najviac nabehal asi Alba, skor ten mohol byt poslany na lavicku a namiesto neho Roberto (napravo, Semedo nalavo). Ale to by zas nehral Malcom.

Reagovat
ADM

60 min Suarezovi, 30 Malcomovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Vidal najlepší na ihrisku. Páčil sa mi aj Suárez a striedajúci hráči. Messi dnes frustrovaný sám so seba. Očakávam proti Lyonu od neho koncert. Povinné 3 body. Druhý polčas bol lepší a presing priam ukážkový. Škoda hrozne riešených útočných situácií. Visca el Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Otočený zápas se vždycky počítá, i v tréninkovém tempu

Reagovat
CHONG

RdT to trefil moc hezky

Reagovat
Hristo Stoichkov

Velmi dobrý hráč, snad půjde do klubu v LaLize, kde bude bojovat o poháry, Rayo už přerostl.

Reagovat
X-bano-X

Pre mňa hrozne nesympatický hráč, taký typický frajerik ktorý prešiel canterou Realu.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Reagovat
X-bano-X

No ono je to tak. Ja nehodnotím jeho futbalové kvality, tie sú na vysokej úrovni, hodnotím ten zvyšok - ako sa správa po odpískaní, ako strká do protihráčov, ako sa tam stále háda, okopáva. To je presne to dna Realu, kde sa to vo vašich zápasoch červení pravidelne, hráči odtiaľ vychádzajú ako majstri sveta pritom nič svetoborné nedokázali.

Reagovat
CHONG

Tvoje klasická zaujatost.

Reagovat
X-bano-X

Aha, no ok.

Reagovat
CHONG

Úplně nejlepší by bylo, kdybychom mu dali šanci my, ale tomu bohužel moc nevěřím

Reagovat
Raul=Real

Isco mimo nominacie?! to uz si robi Solari srandu snad...

Reagovat
CHONG

Je to dement, snad potáhne už zítra.

Reagovat
ADM

Isco?

Reagovat
CHONG

Já věděl, že mám napsat argentinský dement.

Reagovat
Anacron

Klub proti němu vede disciplinární řízení Takže oni budou hrozně řešit to že s nima nejel autobusem, ale aby něco udělali s tou katastrofou to ne

Reagovat
vilp

Isco se nedostavil na poradu před zápasem proti Valladolidu, Santiago Solari ho proto nezahrnul do nominace a podle televize La Sexta požádal vedení klubu, aby hráčův prohřešek formálně řešilo.

Reagovat
CHONG

Že má ten argentinský sráč vůbec tu drzost o něco žádat

Reagovat
el Principito

Reagovat
Kokesh

Úplně vidím, jak dotáhne celou sezónu...měl být odvolaný ihned následující den po Ajaxu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tato situace asi nemá žádný optimální řešení. Pokud by se dočasnýmu trenérovi dařilo, což není vůbec vyloučený, fanoušci by vyvíjeli tlak, aby zůstal, což se stalo i u Solariho. Třeba Florentino tuto chybu nechce opakovat.

Reagovat
Mateo16

Florentino chce vyhodit Solariho ale nema tam koho posadit. To je celkom smutne ze Solari ten kader rozbije na kompletku.

Reagovat
Kokesh

To chápu. Je potřeba ale uklidnit situaci a nic jiného kromě vyhazovu mě nenapadá. Kvůli velkému jménu v létě se nemůže tahle blamáž jen tak ignorovat...ať to klidně vezme do konce sezony jak je zvykem jeho asistent, kdokoliv z mládeže, třeba i Xavi Alonso...

Reagovat
smazaný uživatel

Takovy naivni braneni v PD ooravdu cekat nemuze

Reagovat
smazaný uživatel

jasně

Reagovat
LAM

Bez srandy.Hráči mají daleko míň prostoru s míčem na noze.

Reagovat
smazaný uživatel

LM

Reagovat
ADM

Tak ten pohyb bez lopty skúša v PD často a dopadne to tak, že je z toho protiutok a inkasujeme

Reagovat
technecium

Reagovat
Kixi Syhimour

Není to LM?

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo

Reagovat
Mateo16

Seoane To ako som cakal ze aspon prerotuje zostavu.

Reagovat
ADM

Juventus by mohl zkusit Ramose

Sergio Ramos byl po kritice spojený s odchodem z Realu Madrid, pokud by se tak skutečně stalo, mohl by zamířit do Itálie. Podle místních zpráv se o zkušeného stopera zajímá Juventus

Juventus za posledný polrok kúpil úplne každého top hráča v Európe, teda aspon podľa bulváru

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se snaží vykoupit celý Real.

Reagovat
Gazdo

A hlavne cez tridsiatku

Reagovat
DrQQ

No hráčovo meno musí začínať na R. :-)

Reagovat
Greny

To se bude muset Ronaldo rozhodnout zda chce v týdnu Marcela nebo Ramose

Reagovat
Mateo16

Aby nebolo fakt malo. Tak Ramos a Marcelo sa pobili

https://www.marca.com/futbol/real-madrid/2019/03/10/5c854623468aeba77a8b464f.html

Nech uz toho argentinskeho trageda za ktoreho riesi problem Ramos vyhodia a ide sa s novym stitom

Reagovat
misinho7

vyznam pobili si predstavujem ianc ale ok .. skor mali slovnu potycku, bitka je nieco ine ... ale je jasne ze je tam napatie no ..

Reagovat
LAM

Co to je za sestavu Realu?

Reagovat
ADM

Neviem, ale lavička, ktorú som im extrémne závidel vs 2 roky neskôr

Keylor Navas

Jesus Vallejo

Marcelo

Federico Valverde

Brahim Diaz

Cristo Gonzalez

Jaime Seoane

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Keylor Navas; Dani Carvajal, Raphael Varane, Sergio Ramos, Marcelo; Casemiro, Toni Kroos, Luka Modric; Gareth Bale, Karim Benzema, Cristiano Ronaldo. Bench: Kiko Casilla, Pepe, Mateo Kovacic, Isco, Lucas Vazquez. (James Rodrigez, Morata, Asensio)

Trochu rozdíl no.

Reagovat
misinho7

Reagovat
pingla

tvl, penalta a teď ofsajd dobrej zápas zatím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Přijde mi to jako kdyby se Real chtěl zbavit trenéra ale domácí a sudí jsou proti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
sensei25

To v tej miestnosti Var som iba ja zle videl ale nikoho som tam nevidel?

Reagovat
Dayman
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
ADM

To je sranda či skutočnosť?

Reagovat
pingla

naprosto skvělý

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Mateo16

Reagovat
REPLIKATOR

záběr roku

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
el Principito

Reagovat
Majk91

no co, sli na cigu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Dayman

mělo by jít o záběr na místnost z předchozího zápasu, směšné na té situaci je ale stejně to, že tak jasnou situaci řešili dlouho, jako by tam zprvu opravdu nebyli

https://twitter.com/sidlowe/status/1104840686996783107

Reagovat
smazaný uživatel

Hned mě to napadlo, že jen prohodili záběry do jiné místnosti, ale stejně je to sranda

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kokesh

Takže za cca. 8 minut nepromenena penalta a dva neuznané góly kvůli offsidu...

Reagovat
CHONG

Ten druhý navíc podle mě teda ofsajd nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl a dost jasný. To ten první byl o centimetry.

Reagovat
Kokesh

Byly oba...

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
smazaný uživatel

Rozpustite ten cirkus! Solariho chcú všetci evidentne vidieť mimo trénerskej stoličky

Reagovat
Hristo Stoichkov

Všichni určitě ne

Reagovat
misinho7

no akoze viem ze to maju v pici a mozno chcu odrbat aj Solariho..ale bolo by dobre dalsi rok hrat LM

Reagovat
Kluivert9

Aspoň tam budete mít Getafe, které máte tak rádi

Reagovat
misinho7

Getafe staci 4 miesto 3 madridske kluby v LM

Reagovat
CHONG

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší byl záběr na videorozhodci.. obrazovky a u nich nikdo, jen prázdná místnost

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kyrill

Odriozola by měl mít na stupnici od 1 do 10 tak mínus 5. Okamžitě bych ho střídal, kdyby bylo za koho. A ten pěší fotbal

Reagovat
ADM

obranca

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ADM

Karim frajer, oslavuje gol po tých všetkých sračkách z minuleho tyzdna akoby ním rozhodoval ligu

Reagovat
gonzalesl_is_back

Asi tak, zase se chytl proti malý rybce a je na hrušce.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Valladolidu je mi skoro až líto, ti si v těch letošních dvou ligových zápasech vybrali smůly tak na deset let dopředu.

Reagovat
technecium

Za ten trávník, co nasadili proti nám, si to jedině zaslouží

Reagovat
CHONG

Všechno není jenom o vás.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JM

Reagovat
Visca el barca

Letos je

Reagovat
ADM

Regulion s Odrim to su dva odtrhnuté vagóny, nezastaviteľní. Tí si tie šprinty cez celé ihrisko dávajú len tak na chuť ...

Reagovat
Mateo16

Reguilon dnes hori a hori

Reagovat
ADM

Tak ja hovorím len o tom, ako šprintuju dopredu bez rozmyslu

Reagovat
Mateo16

To je kkkt zase prve striedanie a ide dole Kroos. Fakt chory kkt

Valverde sam na branu

Reagovat
smazaný uživatel

nevěřím Casemiro redka

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Casemiro

Reagovat
gonzalesl_is_back

Tohohle rozhodčího mám rád. Objektivní, nesere se s tím. To už dokopeme. #holomajzna

Reagovat
gonzalesl_is_back

Na Nachovi je vidět, že potřebuje po zranění víc hrát. Dnes

Reagovat
gonzalesl_is_back

Lukiiitaaaaa

Reagovat
CHONG

Po prvním poločase jsem doufal, že Solariho vidím na lavičce Realu dnes naposled, teď si holt budu muset počkat do konce sezóny, no

Reagovat
Mateo16

Ne diky moc. To mustvo aj tak trenuje uz iba Ramos. Dementa poslat prec nevidim ziadny dovod mu davat dalsich 11 zapasov ked Valladolid neni schopny dat z 5 metrov gol

Solari von

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele