LaLiga - preview 26. kola

01.03.2019, 09:23, aktualizováno 04.03.2019, 08:29
Previews
Střetnutí tabulkových sousedů přinese pondělní dohrávka LaLigy. Leganés hostí Levante, proti kterému se mu dlouhodobě nedaří. Dokáže tuhle bilanci konečně prolomit?
CD Leganés - Levante UD  (pondělí 21:00)
Pondělní dohrávku 26. kola LaLigy obstará duel mezi Leganés a Levante. Oba celky mají shodně bodů a patří do širšího středu tabulky, kde jsou jen malé bodové rozdíly. Leganés i Levante mají aktuálně náskok 7 bodů na sestupové příčky a zároveň ztrácí stejný počet bodů na pohárová umístění.

Domácí Leganés půjde do pondělního zápasu v poměrně slušné formě. V posledních pěti ligových duelech si připsal 2 výhry, 2 remízy a jedinou porážku od Realu Sociedad. V posledním ligovém zápase se Leganés protrápil k remíze s Valencií až do samotného závěru zápasu. Cenný bod musel v 89. minutě zachraňovat Martin Braithwaite a domácí ještě v nastaveném čase přišli o En-Nesyriho pro příští ligový zápas. Tento mladý marocký útočník je s 8 góly nejlepším střelcem svého klubu, nicméně v pondělí mu bude chybět kvůli již zmíněnému karetnímu trestu.

Levante se momentálně nenachází v nejoptimálnější formě. V posledních pěti ligových duelech dokázalo pouze jednou vyhrát na Celtě Vigo, jednou remizovalo a hned třikrát prohrálo. Vysoká výhra 4:1 proti Vigu přinesla především úlevu v podobě vstřelených branek. Do té doby vyšlo Levante třikrát po sobě na prázdno. Poslední ligový duel odehraný doma přinesl sice porážku 1:2 s Realem Madrid, avšak herně domácí nepropadli.

Hosté sázejí v ofenzivě na své dva elitní střelce Martího a Moralese, kteří společně nasázeli 18 branek. Vzadu jim bude citelně scházet vykartovaný Rubén Rochina a dále zraněný Cheick Doukouré.
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuellar - Omeruo, Siovas, Bustinza - Nyom, Perez, Vesga, Silva - Rodriguez - Carrillo, Braithwaite
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Fernandez - Pier, Cabaco, Vezo - Coke, Vukcevic, Campana, Luna - Bardhi - Morales, Marti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.97 - 3.53 - 4.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SD Eibar - Celta Vigo  (neděle 12:00)
Eibar má už delší dobu problémy s tím, aby proti Celtě dokázal získat tři body. Další šanci má v pravé poledne v neděli, neboť na Estadio Municipal de Ipurua přijede právě tým z Viga. A na něj se Eibar dívá z vyšších pater tabulky.

Hned po Villarrealu je Celta Vigo pro fanoušky španělské kopané asi tím největším překvapením. Samozřejmě v negativním slova smyslu, protože tým, který byl zvyklý pohybovat se v prostředí pohárových příček, se trápí na úplně opačném konci tabulky. Když za 25 odehraných duelů vyhrajete jen šestkrát, tak na nic jiného než boj o záchranu asi stejně myslet nemůžete. Celtě se nedaří výsledkově ani herně.

Tým z Viga je až 17. a "chlubí" se druhou nejhorší obranou v lize. Dostal totiž už 43 branek a prakticky pro každého soupeře je radost se s Celtou utkat. V deseti posledních kolech Celta vyhrála jen jednou a minulé kolo pro ni také bylo zklamáním. Ačkoli proti Deportivu Alavés nehrála vůbec špatně, nedokázala svému soupeři dát ani jednu branku a nakonec se s ním rozešla bezbrankovou remízou.

Eibar na minulé kolo také nebude vzpomínat s láskou, protože podruhé za posledních deset soutěžních duelů prohrál. Nestačil totiž na domácí Athletic Bilbao a zejména pak na první branku domácích v první minutě. Od té doby se mu nic nedařilo a skóre už se po zbytek zápasu neměnilo. Zkušeného záložníka Papakouliho Diopa to hodně mrzelo.

"Vůbec jsme nedokázali reagovat na tak nepříznivý začátek. Když dostanete gól v první minutě, pak je to hodně o psychice. A my jsme se už nedokázali vzpamatovat. Je to škoda, protože herně to nebylo z naší strany špatné. Nezbývá nám, než na domácí půdě znovu vyhrát a najít svoje sebevědomí."

Eibar, který je na jedenáctém místě, pro to ale nemá nejlepší dispozice. Především pak v tom ohledu, že proti Celtě se mu nikdy moc nedařilo. Aktuálně tým z Viga vyhrál pět posledních duelů v řadě a tuhle sérii by si moc rád protáhl.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Riesgo - Rubén Peña, Arbilla, Paulo, Cote - Orellana, Diop, Joan Jordán, Cucurella - Charles, Sergi Enrich
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Blanco - Costas, Hoedt, Araujo - Hugo Mallo, Lobotka, Okay, Juncà - Brais Méndez, Jensen - Maxi Gómez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 3.68 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Betis - Getafe CF  (neděle 16:15)
Real Betis sice skvěle začal své působení v LaLize a zaujal i v Evropské lize, ale v posledních týdnech se mu přestalo dařit. Pád tabulkou se pokusí zažehnat na Estadio Benito Villamarín, kam v neděli odpoledne zavítá nebezpečné Getafe.

Slovo nebezpečné je v případě Getafe možná ještě známkou podcenění. Pokud nějaký tým zvládá vytřít zrak nejednomu favoritovi a ocitá se na místě, kde zdánlivě "nemá co dělat", tak je to právě klub z okolí Madridu. Před sezonou byl pasován na jednoho z kandidátů boje o záchranu, ale na těchto místech ho nehledejte. Getafe zvládá sezonu na jedničku a aktuálně sídlí na čtvrtém místě! Žádná větší krize, žádný pokles formy - Getafe se neohroženě pouští do bojů se žraloky LaLigy.

Hned za ním je to samozřejmě hodně našlapané a na záda mu dýchají týmy jako Sevilla nebo Deportivo Alavés, které na Getafe shodně ztrácejí jen dva body. Další bod chybí právě nedělnímu soupeři Getafe, Realu Betis, což dělá z celého utkání mnohem zajímavější podívanou. Hlavní zbraní Getafe je především obrana, která zatím dostala jen 22 branek. To z ní dělá třetí nejlepší defenzivu v celé soutěži!

Velký podíl na tom má brankář David Soria, který je neotřesitelnou jedničkou. Odchytal totiž všech 25 kol a nechyběl ani minutu. "Nevím přesně, čím to je, že jsme tak vysoko, ale užíváme si to. Je to samozřejmě tvrdou prací, kterou do toho každý přinášíme, ale taky skvělým kolektivem. Snažíme se, aby nás fotbal bavil a aby bavil i naše fanoušky. I díky nim jsme tam, kde jsme. Cítím obrovskou hrdost, když se podívám na tabulku, a vidím, v jaké společnosti jsme," dodal zkušený brankář.

Určitým problémem by pro Getafe a jeho trenéra Josého Bordaláse mohly být absence. Zraněni jsou totiž Bergara, Ndiaye nebo Arambarri, i když ten by podle posledních zpráv mohl být připraven do utkání zasáhnout. Domácí Béticos takové starosti nemají, protože jim schází jen jeden jediný hráč - krajní bek Júnior Firpo.

Radost můžou mít i z domácího prostředí, protože Getafe se v Seville trápí. Za posledních patnáct let vyhrálo Getafe na Estadio Benito Villamarín jen dvakrát, naposledy před více než osmi lety. Getafe zvládlo lépe také minulé kolo, protože si připsalo tři body po těsné a náročné výhře nad Rayem Vallecano.

Real Betis naproti tomu poslední dobou častokrát neuspěl. V minulém kole sice porazil domácí Real Valladolid a posunul se na současnou sedmou příčku, ale kromě toho vypadl z Copa del Rey na úkor Valencie. Zklamání musel překousnout také v Evropské lize, neboť po vzájemném souboji jde dál Rennes. V rámci první ligy vyhráli Béticos jen čtyřikrát v posledních deseti kolech.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
López - Mandi, Bartra, Sidnei - Francis, Carvalho, Lo Celso, Guardado - Canales, Lainez - Loren
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Damián Suárez, Djené, Cabrera, Olivera - Foulquier, Arambarri, Maksimović, Portillo - Mata, Molina
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.39 - 3.15 - 3.46
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Sociedad - Atlético Madrid  (neděle 18:30)
Na stadion Anoeta ve městě San Sebastian zavítá madridské Atletico. Fanoušci se mohou těšit na vyrovnanou bitvu týmů, hrající ve skvělé formě a sázející především na svou kvalitní defenzivní práci.

Real Sociedad si v kalendářním roce 2019 drží stále svou neporazitelnost. Čtyři soutěžní výhry a šest remíz je skvělá vizitka týmu, který se dere tabulkou opět směrem vzhůru. Aktuálně osmý celek staví především na zodpovědném týmovém výkonu a navíc se může spolehnout na svou defenzivu. V posledních pěti duelech obdržel gólman Rulli pouze jedinou branku a celý tým se může spolehnout na jeho výkony.

Horší statistiky můžeme hledat v ofenzivě domácích. V již zmiňovaných pěti posledních duelech udrželi domácí 4krát čisté konto, což je skvělý počin, nicméně ve 3 případech nedokázali vstřelit soupeři jediný gól. La Real se potýká s poměrně rozsáhlou marodkou. V neděli nebudou moci nastoupit Martin Merquelanz, Andoni Gorosabel, Asier Illarramendi nebo Adnan Januzaj.

"Atléti" se již oklepali ze dvou ligových proher a včetně osmifinálového klání LM proti Juventusu udrželi 3 utkání v řadě čisté konto. V posledním ligovém duelu proti Villarealu předvedlo Atlético svůj tradiční výkon. Simeoneho parta se neprezentuje žádným nátlakovým fotbalem, spoléhá se především na pevnou obranu s rychlými brejky a na téměř bezchybného gólmana Oblaka, který se i v minulém kole hodně zapotil, aby svůj tým podržel.

Hosté se stále pokouší dotírat v tabulce na vedoucí Barcelonu. Aktuální rozdíl 7 bodů nevypadá nikterak nedostižně, avšak propastný rozdíl je v především v produktivitě obou celků. Při pohledu na individuální statistiky zjistíme, že ofenziva Atlética je prakticky odkázaná na Antoina Griezmanna. Jeho 11 gólů a 7 asistencí činí přesně 50% ligových branek Atlética v letošní sezoně. Trenér Simeone nebude moci spoléhat na zraněného Lucase Hernándeze, Nikolu Kaliniče, Stefana Saviče a očekává se, že ani Diego Costa nebude připraven hned k úvodnímu výkopu.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Zaldua, Navas, Llorente, Hernandez - Merino, Zubeldia, Zurutuza - Oyarzabal, José, Juanmi
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Juanfran, Gimenez, Godin, Luis - Niguez, Rodrigo, Partey, Koke - Morata, Griezmann
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.08 - 3.17 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Valencia CF - Athletic Bilbao  (neděle 20:45)
Nedělní večer nabídne dramatickou a vyrovnanou bitvu mezi domácími Los Che a hosty z Bilbaa. Oba celky mají shodně bodů v tabulce a oba patří mezi letošní remízové rekordmany. Zatímco Valencia v dosavadních 25 kolech remizovala hned patnáctkrát, Bilbao je v těsném závěsu s 12 ligovými remízami.

Valencia prohrála v posledních 11 kolech LaLigy pouze jediné utkání. To by byl skvělý počin, nicméně pouhé tři výhry a sedm remízových výsledků drží tento tradiční celek na deváté příčce tabulky. Nejen fanoušci, ale zajisté i všichni v klubu by si přáli být na vyšších pozicích. K tomu je však nutné začít vyhrávat a pokusit se utnout aktuální šňůru čtyř remíz v řadě. Valencia má v posledních zápasech stále větší potíže s ofenzivou. V uplynulých dvou domácích utkáních se jí nepodařilo vstřelit jediný gól a podle toho vypadají i některé osobní statistiky hráčů.

Trenér domácích Marcelino nemá ve svém týmu aktuálně žádného hráče, který by vzal zodpovědnost na sebe a svými výkony a góly táhl zbytek týmu za vítězstvím. Aktuálně nejlepším střelcem i celkově hodnoceným hráčem zůstává středopolař Dani Parejo, jehož 6 ligových branek může těžko Los Che posunout na pohárové příčky. Marcelino by měl mít k dispozici téměř kompletní mužstvo a na marodce mu zůstává pouze stoper Garay.

Bilbao zažívalo doslova hrůzostrašný podzim. Pokud jsme srovnávali oba nedělní soupeře počtem bodů a obdobným počtem remíz, můžeme najít i některé další podobnosti. Bilbao stejně jako Valencia padlo v LaLize pouze jedinkrát za posledních 11 kol, avšak na rozdíl od domácích k tomu přidalo hned šest výher. Díky tomu se vyhouplo ze sestupových vod na 10. příčku se ztrátou pouhých čtyř bodů na pohárovou Evropu.

Hosté se rovněž jako domácí trápí především v koncovce. Zkušený Aritz Aduriz je v této sezoně více na marodce než na hrací ploše a věk nelze zastavit. Nejlepším střelcem klubu zůstává se 7 zásahy Iňaki Williams, následovaný Ikerem Muniainem se 6 zásahy.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Neto - Paccini, Roncaglia, Paulista, Gaya - Soler, Parejo, Kondogbia, Cheryshev - Moreno, Mina
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Herrerin - Marcos, Alvarez, Martinez, Yuri - Garcia, Etxebarria - Susaeta, Garcia, Muniain - Williams
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.04 - 3.24 - 4.44
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Espanyol Barcelona - Real Valladolid  (sobota 13:00)
Sobotní program 26. kola LaLigy začne v Barceloně, kam zavítá Real Valladolid. Tomu se v poslední době moc nedaří, ale to se dá říct i o jeho soupeři. Domácí Espanyol je totiž od Valladolidu v tabulce vzdálen jen na čtyři body.

Tohle bude souboj mezi domácí nepříliš povedenou obranou, která pouští poměrně dost branek, a hostujícím útokem, který naprosto naplňuje význam slova bezzubý. Real Valladolid totiž nastřílel jen pouhých 19 branek, což je suverénně nejhorší výkon ze všech týmů v elitní španělské lize. Ze vstřelení branky se Real Valladolid radoval naposledy koncem ledna při utkání s Celtou Vigo, kde dal rovnou dva.

Minulé kolo už mu tak moc nevyšlo. Po těsné porážce od Barcelony se Realu Valladolid nepovedlo ani utkání s Realem Betis, který si na Estadio José Zorrilla poradil s domácí ekipou díky dvěma gólům a mohl si nechat všechny tři body. I kvůli tomu se Real Valladolid musel spokojit až se současným 16. místem a z hlediska záchrany to s ním zrovna ideálně nevypadá.

O tom, že musí zlepšit hlavně útok, není pochyb. Zkušený útočník Óscar Plano k tomu podotkl: "Máme velké problémy v zakončení a víme o nich. Postrádáme jednak zkušenost a jednak klid. Nevěříme si a musíme s tím něco dělat. Nejsme vůbec efektivní, i když se do šancí jako takových dostat dokážeme. Věřím ale, že se nám to povede a dokážeme se zachránit v první lize."

V první lize i v poháru už se oba soupeři potkali mnohokrát a Espanyol má lepší bilanci. Především pak na domácí půdě, protože Real Valladolid odjížděl z Estadi Cornellà-El Prat jako vítěz za 18 posledních let jen jednou!

Domácí Espanyol je favoritem i nyní, ačkoli ani jeho sezona se nevyvíjí tak, jak by si fanoušci asi přáli. V posledních deseti kolech LaLigy vyhrál jen dvakrát a to mu zatím stačí až na 14. příčku. Faktem navíc je, že jeho obrana nepatří k nejpevnějším. Dostala totiž už 38 branek, což je o sedm víc než Valladolid.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
López - Rosales, Hermoso, Lopez, Dídac Vila - Granero, Marc Roca, Darder - Wu Lei, B. Iglesias, Melendo
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Antoñito, Kiko Olivas, Calero, Nacho Martínez - Hervias, Alcaraz, Míchel - Plano, Guardiola, Keko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.67 - 3.90 - 5.81
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - Deportivo Alavés  (sobota 16:15)
Alavés už ve dvou posledních duelech nevyhrál a moc rád by se ke třem bodům zase vrátil. Los mu k tomu určil poměrně snadného soupeře, protože Deportivo dostane šanci využít hrůzostrašné formy Villarrealu na jeho půdě.

Villarreal nepřestává udivovat. Současná sezona pro něj znamená skvělé představení v evropských pohárech, ale naprosté zklamání v rámci první španělské ligy. Ve chvíli, kdy se mu daří nejméně, porazí favorizovanou a rozjetou Sevillu o tři branky. Ale místo toho, aby tenhle výsledek znamenal zlepšení výkonů a impuls k lepším zítřkům, tak Villarreal opět spadne do problémů a prohrává.

Svým fanouškům alespoň protáhl radování v Evropské lize, kde se mu povedlo přejít přes silný Sporting. Po postupové remíze na domácí půdě se mu ale opět nepovedlo utkání LaLigy, v němž nastoupil proti Atléticu Madrid. Z Madridu se totiž Villarreal vracel jako poražený po výsledku 2:0 pro domácí tým.

Výsledek mrzel i mladého záložníka Santiaga Cáserese, který v rozhovoru pro Marcu sdělil: "Je jasné, že tenhle výsledek jsme si nepřáli. I když proti nám stálo Atlético, chtěli jsme získat nějaké body. Nemyslím si ale, že bychom hráli špatně. Upřímně nevím, co se s námi děje, že je takový rozdíl mezi našimi výkony v pohárech a v lize. Jsem si ale jist, že se nám povede vyhrát dostatečný počet zápasů, abychom se zachránili. Tahle zkušenost nám nakonec může prospět."

Na Estadio de la Cerámica se v sobotu odpoledne dostaví nelehký soupeř. Deportivo Alavés si v této sezoně zatím prohodilo s Villarrealem role a zaujalo jeho obvyklé místo v popředí tabulky. Aktuálně je na skvělém šestém místě, což by mu po sezoně stačilo na Evropskou ligu.

V poslední době se mu ale trochu přestalo dařit a z deseti posledních utkání dokázal Depor vyhrát jen třikrát. Naposledy ho o víc bodů obrala Celta Vigo, která s ním bez branek remizovala po nepříliš záživném utkání. A na to bude chtít Depor odpovědět výhrou, neboť se na něj nepříjemně dotahuje Real Betis spolu s Realem Sociedad.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Álvaro, Funes Mori, Ruiz - Mario, Santi Cazorla, Iborra, Fornals, Pedraza - Toko Ekambi, Bacca
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Vigaray, Guillermo Maripán, Laguardia, Duarte - Brašanac, Manu Garcia, Wakaso - Jony, Calleri, Inui
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.58 - 4.25 - 6.31
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SD Huesca - Sevilla FC  (sobota 18:30)
Sevilla se vzpamatovává z prohraného zápasu proti Barceloně, který ji odeslal až na pátou příčku. Ambiciózní klub se samozřejmě s tímto umístěním nehodlá spokojit a ideální šanci má v sobotu večer. Jede totiž na půdu posledního týmu tabulky a nic jiného než tři body nečeká.

Minulé kolo nedopadlo pro Sevillu moc dobře. V přímé konfrontaci dvou velkých týmů španělské kopané se Sevilla postavila do cesty prvnímu týmu tabulky, Barceloně. Sevilla sice svého hosta nepříjemně překvapila a ještě v polovině utkání vedla o jednu branku, jenž pak se začal rozjíždět Lionel Messi. Za celé utkání dal hattrick a výrazně se podepsal po výhru Barcelony v poměru 4:2. Sevilla tak musí skousnout další nepříjemný výsledek.

Ten pro ni mimo jiné znamená sestup až na pátou příčku. Na čtvrtém místě ji totiž vystřídalo překvapení sezony, Getafe. To má na Sevillu v současné chvíli náskok pouhých dvou bodů, takže pro Sevillu žádná velká překážka. Sevilla se navíc pyšní velmi dobrou ofenzivou, která zatím zaznamenala už 40 branek a je v tomto směru třetím nejlepším útokem ligy.

Sevillu už velmi brzy čeká náročné utkání se Slavií, která se pokusí přejít přes jasného favorita do další fáze Evropské ligy. Ještě předtím se ale Sevilla musí plně koncentrovat na duel s Huescou, i když by bylo hodně snadné ji podcenit. A to je něco, čemu se hráči musí vyhnout, pokud chtějí opět vyhrát. Uvědomuje si to i obránce Gabriel Mercado.

"Je škoda, že jsme z utkání proti Barceloně nebrali víc bodů, protože jsme na to měli. Nedokázali jsme ale zastavit Lionela Messiho, což je prostě vždy problém. Nesmíme se teď zaměřovat na minulost nebo na Evropskou ligu, protože ani Huesca nám nedá body zadarmo. Je snadné podcenit soupeře, ale to se nám nesmí stát. Budeme bojovat a věřím, že uspějeme," míní zkušený obránce.

Huesca sice své výkony v nedávné době mírně zlepšila, ale tempo LaLigy pořád nestíhá. Stále jí patří až poslední místo v tabulce a nějakou dobu se na tom zřejmě nic nezmění. Na kontě nováčka LaLigy je jen 19 bodů, za což může především špatná obrana. Huesca totiž za 25 odehraných duelů inkasovala už 41 gólů, což je třetí nejhorší obrana v lize.

Když se Huesca utkala se Sevillou poprvé, byla z toho těsná porážka 2:1 a gól v dramatickém závěru. Minulé kolo rovněž Huesce nepřineslo tolik radosti, kolik by si přála. Po porážce od Bilbaa dokázala obrat o dva body Espanyol Barcelona i přesto, že od dvacáté minuty na půdě soupeře prohrávala. Dvojice hráčů Akapo a Rivera má nyní menší zdravotní potíže.
SD Huesca - pravděpodobná sestava:
Santamaría - Miramon, Etxeita, Pulido, Dieguez, Javi Galan - Herrera, Juanpi, Moi Gòmez - Gallego, Chimy Ávila
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Kjaer, Wöber, Sergi Gómez - Navas, Sarabia, Banega, Roque Mesa, Promes - Ben Yedder, Silva
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.06 - 3.67 - 1.97
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Madrid - FC Barcelona  (sobota 20:45)
Šanci na reparát za vyřazení v semifinále Copy del Rey bude mít v sobotu Bílý balet během dalšího napínavého El Clasica. Čeká nás již třetí vzájemný duel od začátku února a fanoušci obou týmů se mohou tradičně těšit na napínavou bitvu. Pokud pohlédneme na vzájemná střetnutí těchto odvěkých rivalů, Bílý balet nedokázal svého soka z Barcelony porazit již pět utkání v řadě. V probíhající sezoně došlo ke třem vzájemným duelům a Barcelona v nich zaznamenala dvě výhry a jeden nerozhodný výsledek při celkovém skóre 9:2.

Real bude mít v sobotu na Santiago Bernabéu jedinečnou šanci, jak alespoň částečně stáhnout náskok suverénní Barcelony na čele tabulky. V současné chvíli domácí ztrácí na Katalánce 9 bodů, což v této fázi sezony a formě Blaugranas není zrovna málo. Real se po celou letošní sezonu potýká s nekonzistentními výkony a několikrát se mu stalo, že ho na vlastním stadionu zaskočil nejeden protivník. Nemusíme hledat nikterak daleko v minulosti, je to přesně týden, kdy do Madridu přijel jiný katalánský celek z Girony a nečekaně si odvezl všechny tři body za vítězství 2:1. Podobný husarský kousek se povedl na začátku ledna také Realu Sociedad, který madridskému velkoklubu nedovolil na jeho vlastním stadionu takřka nic a odjel domu s cenným skalpem za výhru 2:0.

Předpokládá se, že Solari nasadí totožnou sestavu, jakou nasadil během odvetného utkání Copa del Rey v tomto týdnu. Jedinou změnou tak nejspíše bude výměna Navase za Courtoise a hráči jako Bale, Marcelo nebo Isco by opět neměli být v zahajovací sestavě. Solari bude v sobotu postrádat vykartovaného Nacha a stále zraněného Marcose Lllorenteho.

Barcelona může udělat další výrazný krok na cestě za titulem v LaLize. Katalánci vedou ligu před madridskými celky o 7, respektive 9 bodů a po sobotě se může tento rozestup ještě prohloubit. Barcelona neprohrála v domácí soutěži již 13 utkání v řadě a zaznamenala hned 10 výher. El Clasico bývá však zcela ošemetný zápas, kdy se již mnohokrát stalo, že předzápasová očekávání se nenaplnila. Hosté jdou do tohoto souboje v pozici mírného favorita, avšak Valverdeho výběr nesmí v žádném případě nic podcenit, pokud má pomýšlet na bodový úspěch.

Jak již bylo nastíněno na začátku, jen v letošních 3 vzájemných duelech nasázela Barcelona Realu 9 branek. Dá se tak očekávat, že v sobotu uvidí fanoušci rovněž gólovou podívanou. Pro tohle utkání bude Valverde postrádat především zraněného Rafinhu a Thomase Vermaelena, jinak však bude mít k dispozici kompletní mužstvo.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Reguilón - Modrič, Casemiro, Kroos - Vázquez, Benzema, Vinicius
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Stegen - Semedo, Piqué, Umtiti, Alba - Roberto, Busquets, Rakitič - Messi, Suárez, Dembélé
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.63 - 3.75 - 2.65
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Rayo Vallecano - Girona FC  (pátek 21:00)
Předposlední Rayo Vallecano cítí velkou šanci na zlepšení svého postavení, protože v pátek večer uvítá na svém stadionu Teresa Rivero Gironu. Proti té se madridskému týmu poměrně daří, což bude chtít v úvodním utkání 26. kola LaLigy potvrdit.

Rayo zatím nemá moc důvodů k tomu, aby mohlo oslavovat. Jeho výkony jsou v poslední době přinejmenším podprůměrné. Ještě před měsícem se zdálo, že je vše na nejlepší cestě k postupu do vyšších pater společnosti. Rayo vyhrávalo a sbíralo poctivě bod za bodem i proti lepším soupeřům. Jenže únor je v tomto směru pro něj tristní, neboť Rayo v něm všechny dosud hrané zápasy prohrálo!

To se samozřejmě rázem projevilo i na tabulce, která jasně odsuzuje Rayo k pádu do druhé ligy. Aktuálně je Rayo až na předposledním místě a nasbíralo jen 23 bodů. Největší potíže pak má evidentně v obraně, která doposud zaznamenala už 43 inkasovaných gólů. To je mimochodem druhý nejhorší výsledek v soutěži.

V minulém kole se Rayu taktéž nedařilo a po těsné porážce od Atlética Madrid si od něj všechny body vzalo i Getafe. Rayu ani vyrovnávací branka Raúla de Tomáse nestačila, protože dvacet minut před koncem dostalo další branku od Moliny. V tomto ohledu je na tom Girona o trochu lépe, protože ta už ve dvou minulých kolech neprohrála.

Šokující výhru nad Realem Madrid v minulém kole napodobila domácí remízou s Realem Sociedad a i když její fanoušci nemohli být na hráče tak pyšní jako při senzační výhře nad Bílým baletem, ani bod proti silnému soupeři nebyl špatný. V posledních deseti utkáních ale Girona vyhrála jen jednou a i proto se nyní potácí těsně nad pásmem sestupu, od něhož ji dělí jen dvě příčky a pět bodů.

Historie mírně favorizuje domácí tým, protože Rayo to s Gironou umí. Oba týmy se potkávaly především ve druhé nejvyšší lize a za posledních deset let vyhrála Girona nad svým soupeřem jen dvakrát. Rayo si připsalo výhry už ve čtyřech případech a doufá, že tuto bilanci ještě vylepší v páteční předehrávce.
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Dimitrievski - Velázquez, Abdoulaye Ba, Amat - Tito, Imbula, Comesaña, Álex Moreno - Embarba, Trejo - De Tomás
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Ramalho, Bernardo, Alcalà, Garcia - Douglas Luiz, Pons, Granell - Portu, Stuani, Borja Garcia
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.46 - 3.32 - 3.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona25176265:2557
2.Atlético Madrid25148336:1750
3.Real Madrid25153743:3048
4.Getafe CF25109632:2239
5.Sevilla FC25107840:3237
6.Deportivo Alavés25107825:2837
7.Real Betis25106929:3036
8.Real Sociedad2598830:2535
9.Valencia CF25615425:2133
10.Athletic Bilbao25712625:2833
11.SD Eibar25710833:3531
12.CD Leganés2579926:3130
13.Levante UD25861137:4530
14.Espanyol Barcelona25861128:3830
15.Girona FC25610925:3428
16.Real Valladolid25681119:3126
17.Celta Vigo25671236:4325
18.Villarreal CF254111026:3323
19.Rayo Vallecano25651428:4323
20.SD Huesca25471424:4119

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (892)

Přidat komentář
Visca el barca

Tak kolik jim dáme tentokrát?

Reagovat
dextroza_m

Pýcha předchází pád...

Reagovat
Visca el barca

Sranda. Stačí mi remíza. Důležité je pošetření Luisita

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně tak jednoznačně bych to neviděl . Když jsem viděl, jaký měla Barca štěstí v tejdnu, protože zakončení Realu je tragický, tak stačí, aby Real seřídil mířidla a může to bejt 3:0...

Reagovat
smazaný uživatel

Vinicius potřebuje pár let, Benzema je už dávno ztracenej a Bale se na předzápasovým tréninku zraní. V tomhle zápase to ještě neočekávám.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se do sestavy zítra vrátí Arthur, tak očekávám úplně jiný herní projev než minule. Ale bude to podle mě ještě víc vyhroceny než v Copě, protože i přes to že Real je pořád v LM, tak Copa byla nejspíš jejich jediná šance na získání trofeje a budou se za to vyřazení chtít pomstít.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Hristo Stoichkov

Radši bych viděl jeho postupný zvyšování minutáže, přece jenom už to bylo jeho druhý svalový zranění a je třeba být opatrný, ačkoliv by se nám v Clásicu velmi hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen doufám, že zase nepostaví vedle sebe Rakitice s Robertem. V základu musí být Arthur nebo Alena!

Reagovat
CHONG

Přijde mi, že ta EC, ve kterých vlastně o moc nejde, nám jdou výsledkově celkem dobře, tak jsem zvědavý. Kdybychom zopakovali výkon ze středy a přidali k tomu gólovou nadstavbu, tak by to bylo fajn. Každopádně doufám (i když moc nevěřím) v rotaci sestavy, protože jinak s námi bude Ajax v úterý mávat, jak piko se Zenthurasem.

Reagovat
technecium

Jdou vám právě proto, že Barca nemá o co hrát

Reagovat
CHONG

Může být, ale spíš mi přijde, že se nám z těch nakládaček z posledních let v důležitých zápasech vždy rozklepou kolena, kdežto v těch méně důležitých to prostě hodíme za hlavu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tam jde spíš o to, že Barcelona v důležitých zápasech do toho jde naplno a vy se klepete před Messim.

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud neuhraje Real aspoň remízu, tak je fanoušci sežorou. Zvláště prohrát 2x za sebou doma během jednoho týdne.

Reagovat
Anacron

Mě je třeba ten výsledek docela jedno, když o nic nejde a jsme tak v hajzlu že nic neočekávám

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím tím domácí fanoušky.

Reagovat
valloire

ať si to Perez vyžere

Reagovat
smazaný uživatel

Když budete hrát na 500% a Barcelona vyklusávat, tak je ta remíza celkem reálná.

Reagovat
Vincent Vegan

Rayo dnes musí za 3b.

Reagovat
CHONG

Reagovat
X-bano-X

Nikdy.

Reagovat
Jordi Alba

Chytá Iraizoz, tak bych se tý výhře Raya ani nedivil.

Reagovat
CHONG

Reagovat
CHONG

Dorostenecký B-tým Realu Madrid povede nově klubová legenda Raúl Gonzales. Bývalý vynikající útočník ve funkci vystřídá Alvara Benita. Ten byl podle spekulací ve španělských médiích odvolán především proto, že v rozhlasovém pořadu po středeční porážce 0:3 s Barcelonou kritizoval hvězdy prvního týmu v čele se Sergio Ramosem.

Raúl super, ale ten důvod vyhazovu Benita, to je prostě špatně

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já jsem teda četl, že kritizoval zejména Kroose a Casemira. Každopádně hodně zajímavý důvod pro vyhazov.

Reagovat
X-bano-X

Typický madridský fanúšik. To nie len my to aj oni....... Čo na tom, že je to zaujímavý dôvod pre vyhadzov mení fakt, že to spravila v minulosti aj Barcelona?

Reagovat
valloire

co koulíš? je to trefný, s vyhozením Benita podobný, tak proč by to sem nemohl dát?

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
valloire

od vás se tohle ale vůůůůůbec nedělá co? kurva bano neser mi, jsem od středy napruženej, tady bude válka

Reagovat
smazaný uživatel

Kterou jako vždy prohraješ, zase jste si vymysleli něco, co jsme nikdy neřekli.

Reagovat
Mateo16

Ja som nakoniec rad. Konecne niekto tresta tych vypatlancov. Co tam kritizuju hracov po zapase ako najvacsi general.

Helguera, Benita snad konecne pride aj na rad Valdano. To je strasna spina.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale kritizoval Kroosa a Casemira čo si myslím je trošku oprávnené a chválil Vinca.

Reagovat
Mateo16

Absolutne nechapem preco kritizoval Kroosa. Prehrava sa spolu a aj vyhrava a prave ked by som mal oznacit niekoho kto moze za tu prehru tak to bol Vinicius pre svoje spalene sance ale neurobim to.

Reagovat
valloire

Připadá ti normální, že se nemůže vyjádřit k výkonu? No mně teda ne. Smál jsem se prve Barceloně, směju se i tomuhle.

Reagovat
Mateo16

Ok moze ale kritzovat Kroosa aspon keby mal opodstatnene argumenty ale nema ich.

Dedek uz sa na to vyser. Ty si ukazka toho ako stari ludia dehonestuju spolocnost. Celkom realne a jednine riesenie je starych ludi je ,,,,,,.... Snad kazdy si vie domysliet velmi by to spolocnosti prospelo.

Reagovat
technecium

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Visca el barca

ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Magic player

Boha jeho...

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

"Konečné riešenie"... to je teda názor.

Ty to plánuješ zabaliť predtým, ako začneš dehonestovať spoločnosť?

Reagovat
JackDaniels.

To by uz zabalil davno..

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
el Principito

Reagovat
Mateo16

Ale som vas vytrolil vy kurvy domyslave Pre valloireho celkom zrkladlo. Tkzv na Kazmu

Reagovat
valloire

Ty vytrolíš max sám sebe, protože jsi hloupý stvoření zrkladlo. Tvoje dlouhodobě tupý názory co se týče Realu se tu tak nějak tolerovali. Každej, i ten největší blbec má to právo, ovšem nemáš právo do toho zatahovat mimofotbalový věci. Tady jsi překročil čáru a dle toho se s tebou budu bavit nejen já, ale i další. Já jsem ti napsal názor na vyhození Benita a pominul jsem tvoje neuctivý výrazy na něj a i na legendu klubu Valdana, kterej má samozřejmě taky nějakej svůj názor, pro kterej je u tebe špína. Přesto sis neodpustil urážky v odpovědi. Tak ok, jak chceš, já se nehádám a neurážím fandy svýho tábora, taková výsada je určena pouze tupým cules (musím dodat čest výjimkám, oni ví). Tak teď se ti tý výsady dostane taky ty troubo. Pa Kazmo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby důchodci jako valloire nevolili Babiše a Okamuru, tak je u nás mnohem líp.

Reagovat
smazaný uživatel

A co studenti, kteří volí smažky

Reagovat
valloire

tak jo, chceš si hrát? jsem pro ty zmrde

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Anacron

To víš tam se jede diktátor Perez a nic víc.

Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
smazaný uživatel

Subscribe to the FT to read

Reagovat
Switchback

si asi moc nepřečteme

Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
remeslnik

Hristo dík, vynikající článek. Myslím, že žádný fanoušek po jeho přečtení nebude mít stejný pohled na tento klub a jeho veličiny, než před čtením. ( = osobní názor).

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tobě to šlo normálně přečíst nebo sis musel zaplatit aspoň zkušební období? Na začátku to bylo volně dostupný, teď je to v placený sekci... Ale já to i teď vidím v kompletní verzi, ačkoliv si spousta lidí stěžuje, že to bez zaplacení nefunguje.

https://pbs.twimg.com/media/D0kFGPgWoAAH5YE?format=jpg&name=large

Třeba tohle je od Valverdeho velká pravda. V tom článku je spousta informací dávajících ho do lepšího světla, než to na první pohled z dálky může vypadat. Je to další důvod chápat, proč je u hráčů tak oblíbený.

Reagovat
technecium

Z toho Twitteroveho odkazů to jde normálně.

Valverde mi podle toho článku přišel ještě jako větší salámista než normálně

Reagovat
remeslnik

No, jen jsem to zkusil a podařilo se mi to, a jsem za to rád. ( mmch teď jsem si to zkusil znovu a jde mi to spustit pořád ). Otevřel jsem si tuto diskuzi v Googlu, ten celý článek jsem si našel v popisku prvního obrázku a dal jsem si "přeložit" a ikdyž to bylo jako vždy kostrbaté, logika věci se dala pochopit. Ten grandiózně velkorysý projekt BIH, v tom jejich fotbalovém "Silicon Valley", to je něco, co vysoce převyšuje normální dění v jakémkoli fotb. klubu. Tedy aspoň nevím, že někde jinde něco podobného je, ale je i to možné. To bys věděl nejspíš ty. To, co tam Vv říká o Messim a jeho prvních minutách, je zvláštní a jen podtrhuje Leovy schopnosti. Uvidíme večer.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm...…………………

Já to vidím jasně - BARCA porazí slaboučký REAL nejméně o dvě branky. REAL v čele s nekopou RAMOSEM nemá šanci, už se těším jak si je tam MESSI bude vodit jako malé kluky...……………..

Reagovat
dextroza_m

Kolik trollů si dnes ještě založí účet?

Reagovat
smazaný uživatel

Pane DEXTROZA, jak mám vědět kolik trollů si dnes hodlá založit účet??? Jste kapánek mimo mísu že, ale nevadí...……………

Uvidíte, že REAL zítra nezvítězí a ani gól nevstřelí. Stejně jako ve středu odejde ze hřiště s pláčem.

P.S. BARCA DO TOHO!!!

Reagovat
roman1978

Reagovat
iamek

To je Katano alias Eric ne? Největší kokot na idnes

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos hrát nebude, v posledním zápase dostal redku

Reagovat
valloire

už nemysli, nedělá ti to dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Redku dostane dneska.

Reagovat
Visca el barca

Budeme zítra hrát v těch dresech ze sezony 98/99?? Na oslavu výročí 20. let s Nike?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jo

Reagovat
Visca el barca

To bude super

Reagovat
smazaný uživatel

link link link

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koho byste chtěli příští rok v La Lize ?? Osobně mě Osasuna moc nezajímá, Malaga tam patří, Deportivo asi taky a pak to hrozně přeji letos Albacete nebo už pár let chci hrozně do ligy Real Oviedo.

Reagovat
X-bano-X

Z tých čo majú reálnu šancu tak asi niekto z Albacete, Depor, Oviedo, Granada a Cadiz. Určite by som nechcel kšeftárov z Malagy a Osasuna ma nikdy ničím nezaujala.

Reagovat
CHONG

Málaga, La Coruňa a Mallorca, ale ta to nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

SOUHLAS s BARCAFAN10, až na to Oviedo. Malaga, Albcete i La Coruňa jsou sympatické týmy.............

Reagovat
roman1978

Hlavne ne ty hovada z Malagy. Jinek asi to Video, či Jordicete.

Reagovat
Xavi

Malaga, Depor a já bych to přál ještě Zaragoze, ale i tomu Oviedu.

Reagovat
torcida

cadiz, depor, mallorca

Reagovat
Rudnevs

Deportivo La Coruña! Čo sa vlastne stalo, že sú v Segunde? Veď začiatkom tisícročia to bol špičkový tím, ktorý vyhral i La Ligu a hral tam tuším Makaay.

Dovolenková destinácia Mallorca by bola tiež zaujímavá, ale tí už majú celkom stratu.

Reagovat
Xavi

Nejsou tak ekonomický silní. V devadesátých letech to ještě nebylo tak moc o penězích. Tenkrát se to Irruretovi podařilo parádně poskládat. Hrál tam i Rivaldo, než šel do Barcy, Bebeto... Donato, Valeron, Fran, Manuel Pablo skončili, ale rovnocenná náhrada nepřišla.

A k tomu sestupu bych dodal, že dost spalovali šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde nekdo tady na Clasico do toho kina v Brne?

Reagovat
ADM

To Clásico v kinách to je nápad, to zas bude bitiek, ak to neprebehne uplne hladko...

Reagovat
smazaný uživatel

na klid Real je tak dole, ze to bude na pohodu, ani me nenapadlo ze by tam k necemu mohlo dojit. Ja jdu taky s kamosem co bude urcite v dresu Realu, urcite bude mit i salu, je to fajn kluk z prace a ani on urcite nic takovyho neceka. Ale zas na druhou stranu, lidi sou kundy, tam by fakt mohlo k necemu dojit..je to vecer, sobota, no kdovi jak to dopadne

Reagovat
valloire

blbost, pískne ten kundál penaltu a seřežu celý kino kurva teda aspoň bych to zkusil

Reagovat
smazaný uživatel

A ty jdeš zítra do kina do Prahy hlupáčku ??

Reagovat
valloire

kdo je u tebe hlupáček kundále?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak starej hlupáčku, nevíš že se na otázku neodpovídá otázkou ty holoto

Reagovat
smazaný uživatel

Důchodce bude v kině řvát na lidi jako, když mu v Tescu vyprodají mlíko v akci. Kam jsme se to dostali.

Reagovat
valloire

takový blbečky jako ty si dávám k snídani

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nejíš moc zdravě.

Reagovat
valloire

jsi tučný?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, dědečku.

Reagovat
valloire

https://valloire.rajce.idnes.cz/Nastenka# připadam ti jako typickej dědeček jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole tak ty jsi mlaďoch a všem tady cpeš, že jsi zažil občanskou válku v USA.

Reagovat
valloire

zdání klame bossi a nauč se číst

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se nauč posuzovat fouly.

Reagovat
valloire

to umím

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš tady ze sebe starýho dědka a pak tady dáš fotku nějakýho psychopata?

Reagovat
valloire

psychopata jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten výraz tak vypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

To je tvůj vnuk, starouši?

Reagovat
patas92

Typický fanoušek Ortelu

Reagovat
valloire

spíš Metallicy

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Typický volič SPD

Reagovat
blunted

Ja jdu v Brne a toho se teda vubec nebojim.... Tesim se moc. Pred lety jsem byl na El Clasicu v kine v Marakesi. Velky kino, narvanej sal, tak 1000 lidi, navic legendarni zapas 5-0 barca a byl to jeden z mych nej fotbalovejch zazitku a to vcetne hrozne pratelsky atmosfery... Ale je fakt, ze tam je zakazanej alkohol tak tady u nas to mozna bude horsi

Reagovat
smazaný uživatel

tady dojde pulka uz s naterem a druha pulka bude mit naredenej rum v Cole a rozbije se az v kine, klasika

Reagovat
Kluivert9

Jdem, nějaký fighty před kinem?

Reagovat
smazaný uživatel

a hele, prvni zajemce co to tady ctu, tak se zacinam trochu bat jak to cely dopadne kazdopadne budu spis kvuli vyrovnanosti na spicce prat Realu, ale na reakce ostatnich v kine po vstrelenych golech se uz tesim ted

Reagovat
Kluivert9

Došel ti voucher i na nápoj?

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, tobe ne? neni tam ale specifikovany, co to bude za napoj

Reagovat
Kluivert9

Právě, že ne... jen popcorn.

Reagovat
CHONG

Kdo by měl zájem, tak na O2 Sport za chvilku basketbalové EC v Eurolize

Reagovat
Jordi Alba

3 prdele šancí a je z toho 1 gól.

Reagovat
valloire

takže zřejmě kvalitní oddíl, mistr světa a Evropy nedal ani jeden

Reagovat
CHONG

Zatím dost slabý týden pro Madrid

Reagovat
Visca el barca

Vše se obrací k lepšímu Každopádně evropskej basket mě tolik nebere. Radši NBA.

Reagovat
blaugrana

Dnes by som siel do 442. Stegen, Semedo, Pikac, Lenglet, Alba na RM Vidal, osobka na toho pubertaka, Ivan, Bus, Arthue a vpredu Dembas a Leo.

Reagovat
DreamTeam

No já doufám hlavně,že zase bude hrát Vinicius.

To jak si mazal na chleba Semeda mě bavilo asi nejvíc z celýho zápasu.

Reagovat
ADM

U nás si mazal Semedo na chleba Viniciusa...

Rozdiel urobil Regulion miesto Marcela .. a Roberto, ktorý Semeda nechával samého na oboch väčšinou a ten nevedel kam skákať celý zápas...

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
roman1978

Reagovat
technecium

Reagovat
patas92

Reagovat
ADM

Ako vzdy ked nieco napisem kedy ten vztah medzi nami nabral tento smer? Neda mi to spavat

Reagovat
patas92

Ne, že bych nesouhlasil, ale nechci ti zbytečně zvyšovat seběvědomí dalším palcem nahoru.

Reagovat
ADM

Začal som po dlhej dobe hrať divoké-kmene a som tretí, takže nejaká nula ma už aj tak nerozhodí....

Reagovat
technecium

Divoké kmeny? Jedině Webgame

Reagovat
Petřík-FCB

WEBGAME

Nechápu, že to pořád funguje. Hráli jsme to s partou asi před 8-10 rokama a nedávno jsme na to vzpomínali nejlepší hra

Reagovat
technecium

Už to moc nefunguje, protože tam je minimum hráčů, nefunguje moc trh, všichni se znají a dopředu si domlouvali výhry věku

Reagovat
Switchback

to ještě existuje jo? si pamatuju jak jsem 10let+ zpátky jel traviana, to byly časy

Reagovat
smazaný uživatel

To ještě existuje? To už si radši stáhni Mount and Blade. Je to na podobným principu, jen mnohem propracovanější.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Ed_Hazard

Pravda, mne sa dobre pozeralo na celú ľavú stranu, Vini aj regui. z neho mám ale najväčšiu radosť Dúfam len, že nebudeme vymýšlať nejakú pičovinu typu Firpo za 50M (všetka česť tomu hráčovi, určite by bol prínos, ale ďakujem, máme svoje vlastné zdroje)

Reagovat
Jordi Alba

Firpo navíc vypadá být trochu skleněnej poslední dobou.

Reagovat
Ed_Hazard

To som vôbec nepostrehol. Snáď to je len dočasne, nakoľko sa javí, že bude mať veľkú budúcnosť. Škoda by bola ďalšieho talentu so zraneniami na krku.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Kokesh

Rozdil byl v prvni rade v odlisne situaci a hernim projevu obou tymu. Na NC hral prvnich 20 min RM jen do otevrene obrany, kde to hasil Pique a Semedo byl kdesi na pulce, Barca se prezentovala daleko of. snahou, nez o par dnu pozdeji na SB, coz samozrejme pote vyustilo v prebrani otezi zapasu a pote to bylo uz jen o jednom tymu.

Kdezto na SB byla situace jina. Vinicius ucil Semeda zvlast v situacich 1na1, tech situaci kde by vasi pravou stranu precislili a da se vinit tymova chyba, bylo daleko mene. Samozrejme i tohle je problem, to je jak kdyz si vzpomenu na braneni Marcela proti Navasovi ze Sevilly. Kdyz ti s takovym rychlym a prunikovym hracem nepomuze zona a dostupovani zalohy ci stoperu, je takto ofenzivne ladeny bek namydleny jako nikdy...

Mimochodem prave on udelal ten faul na Vincka, z ktereho mohla byt v klidu penalta.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Semedo, ačkoliv je to jinak jeden z nejlepších beků 1vs1, často “zneužívá” svou obrovskou rychlost a dělá mnoho pozičních chyb, tohle podle mě nebylo o Robertovi, jehož roli na hřišti jsem teda absolutně nepochopil. Doufám, že dneska bude hrát zas, potřeboval by hrát víc zápasů proti tak rychlým a pohyblivým hráčům jako Vinicius, kterých na světě moc není.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Tak jestli jeho finálka bude vypadat furt stejně, tak ať tam je 90 minut.

Reagovat
DreamTeam

Tak nepředpokládal bych že najednou z něj bude přeborník..

Taky doufám v 90.

Reagovat
Ed_Hazard

Neviem prečo, ale na dnes sa veľmi teším. Chcem vidieť či nastúpi zase Vinicius a či urobí ten krok dopredu (začne doťahovať akcie do konca, premieňať šance a pod). Ak to bude aj do budúcna ten hráč, čo nevie dotiahnuť veci do konca, tak nám bvude k ničomu. toto je ten malý detail, čo robí veľkých hráčov. Je to iba na ňom.

Dnes by som to chcel vidieť takto:

Thibo ( ) - Regui, Ramos, Varane, Dani - Ceballos, Kroos, Modrič - Vinicius, Mariano, Asensio

Reagovat
ADM

Case stoji za karty?

Reagovat
Ed_Hazard

Nie, je normálne v nominácii. Len ho tam nechcem. Nemám silu odpočítavať sekundy do momentu, kedy urobí penaltu, schytá redku alebo bude strácať triviálne lopty.

Reagovat
ADM

Mne okrem tej penalty prišiel vynikajuci cez týždeň

Reagovat
Ed_Hazard

Pravidelne stráca naprosto hlúpe lopty. Potom dá ale gól, po ktorom na to každý zabudne. A o tých jeho hraničných fauloch sa asi ani nemusíme baviť. Btw, tých nezmyselných penált urobil za svoje pôsobenie u nás už veľa, tak isto, ako Ramos.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Špatně nevypadal spíš kvůli tomu, že Real měl ve středu zálohy početní převahu a on byl velkou část zápasu volným hráčem, což byl evidentně Valverdeho taktický záměr.

Reagovat
CHONG

Až na ušopleska to vypadá pěkně, ale bojím se, že se nedočkáme

Reagovat
Malresi

Tak dnes verím, že pohodlne vyhráme v Huesce, straty si už nemôžeme dovoliť. Po druhé, Real by už konečne mohol týchto frackov umlčať, nedá sa to čítať. V stredu boli lepší, ak pridajú aj efektivitu môže sa kľudne zrodiť opačný výsledok. Takže Vamos Sevilla a Hala Madrid dnes !!!

Reagovat
CHONG

Ale Getafe musí vyhrát taky

Reagovat
Malresi

Dnes kľudne, ale potom musia raz stratiť a my naopak už nie

Reagovat
Jordi Alba

Moje řeč Getafe dnes výhra a zejtra už prohra.

Reagovat
Malresi

Reagovat
Magic player

Reagovat
Visca el barca

Getafe nemá v LM co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by nemohli? Když si to v lize uhrajou, tak ať klidně jdou.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Ed_Hazard

To isto, že som dal na Vás kluci. Pôvodne som mal neprehru

Reagovat
CHONG

Jinak podle Calderóna Mou v létě zpátky k nám a na espn už proběhla i nějaká polemika o jeho pondělním návratu v případě, že to dneska zase bude nějaký fail

Reagovat
Malresi

Krok späť

Reagovat
CHONG

Tak podle mě je to stejně jenom kachna nebo obvyklé Calderónovo škemrání o pozornost.

Reagovat
Malresi

Jako jo, ale o kom se jeste uvazuje? Za mne Poche... jednoznacna volba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Ten snad ne.

Reagovat
CHONG

Ideální byl za mě Jardim, ale to jsme prosrali. Ono těch možností teď moc není, nejreálnější se mi jeví, že Juve bude chtít změnu, Poche by byl fajn, ale chtělo by to asi dost intenzivní jednání s Levym a tak nějak mi přijde, že na to už Pérez nemá koule.

Reagovat
Ed_Hazard

Ked sme ho nepodpisali v momente ked bol volny, tak teraz uz bez sance. Flore nad nim ocividne ani neuvazoval..

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by nás Flore překvapit a vyhandlovat příchod Pocheho za návrat Balea

Reagovat
ADM

A ešte doplatok od Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak

Reagovat
Mateo16

Keby prisiel Poche som si isty ze Gareth by ostal a dalsi hraci tiez. Jediny kto by to schytal je Asensio prichodom Edena a Rodryga.

Reagovat
Malresi

Podla mna by Poche instantne išiel po Eriksenovi

Reagovat
Malresi

Co sa vlastne porobilo s Florom? Sa mi zda, ze od cca 2014-2015 ako to prevzal Zizou nikoho World Class nekupil, Curtois bol nepotrebny. Nehovorim, ze mate vyrazne slabiny, ale proste toto nebol nikdy jeho styl... za starych cias by ste uz davno mali Hazarda, Icardiho a trebars Salaha...... takto hrate furt s hracmi, ktori vyhrali vsetko co sa dalo.

Reagovat
CHONG

Tak výraznou slabinu máme určitě v útoku. Co je příčinou toho, že se stal z maníka, který byl schopen v jednom přestupáku přivést Ronalda, Kaká, Benzemu, Xabiho Alonsa a několik dalších hráčů, maník, který po odchodu jediného skutečně gólového hráče, zvažuje, zda vůbec přivést zpět Mariana, to opravdu netuším a možná se i trochu bojím odpovědi.

Reagovat
Anacron

Demence

Reagovat
smazaný uživatel

Příznaky by mohl znát Valloire a napsat nám, jestli jí Perez opravdu má.

Reagovat
Magic player

Reagovat
Kixi Syhimour

Kdy přesně se ten Villarreal hodlá zvednout?

Reagovat
Raul=Real

Isco a Mariano v nominacii? to snad Solari nemysli vazne

Reagovat
Ed_Hazard

Bez prdele, bodaj by dal Isca hrať, mňa by to potešilo

Reagovat
Raul=Real

oboch

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
technecium

Nechá je hrát, dostanete na prdel, on je z toho obviní a už je nebude muset nasazovat

Reagovat
Raul=Real

s iSCOM a Marianom v zaklade na prdel dostat nemozeme

Reagovat
Generalní Gladiator

Poprvé po 87letech může Barcelona bílou špínu překonat v počtu vítězství ze vzájemnejch ofiko mačů, voba majó 95 výher,

Reagovat
blaugrana

1. Od roku 2002 získala Barcelona na štadióne Realu až 54% zápasov. Do roku 2002 to bolo len 17%.

2. Barcelona dala gól 17x z posledných 18 stretnutí v Santiago Bernabéu. V priemere strelila na štadióne SB 2,25 gólu na zápas.

3. Barça zaznamenala tri alebo viac gólov v piatich z posledných siedmych zápasov (71%) na SB.

4. Leo Messi strelil 15 z jeho 26 gólov v El Clásico na štadióne Real Madrid.

5. Ak budeme analyzovať posledných 10 zápasov Barcy vonku na rôznych španielskych štadiónoch, ukázalo sa, že len v Getafe blaugranas získali viac zápasov (8 z 10) a získal viac bodov (25, 30) ako na Santiago Bernabeu (7 výhier, 21 bodov).

6. Pred vyššie uvedenými 7 výhrami v desiatich zápasoch na Bernabéu, Barcelona získala iba 14 zo 78 zápasov na tomto štadióne.

7. Zoznam hráčov Barcelony s najväčším počtom víťazstiev na Santiago Bernabéu:

11 - Leo Messi

10 - Sergio Busquets, Gerard Piqué

9 - Andrés Iniesta

8 - Xavi Hernández

Reagovat
smazaný uživatel

brutální

Reagovat
smazaný uživatel

Co na to říct, holt dobrá generace hráčů..

Reagovat
boryland

Takze jdeme Barca!......to tam opet vyloupit..........

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
blaugrana

Ak Boh da, tak sa podari predat Coutinha aspon za 100 a dotaihnut Eriksena. Uzasny hrac a sedel by na Donovu poziciu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Visca el barca

Couts je lepší.

Reagovat
blaugrana

Mozno, ale v Barcelone to asi nebude.

Reagovat
Coutinho10

zatim to tak vypada...uvidime, co dnes, ale asi ta herni pozice mu tolik nesedi

Reagovat
blaugrana

Dnes snad nenastupi, nechcem aby sme hrali od hraca menej...a s tou hernou poziciou. Pre Krista, ved uz to je omielanie stale dookola, hral aj v zalohe aj tak prd vymyslel. Do toho nebrani, ked strati lotpu, tak mrda na pressing. Z kridla sa akoze neda nic vymysliet?

Reagovat
Coutinho10

jo da, ale neni to vylozene rychlostni kridlo + nejsou tu typy hracu jako v LFC, protoze vsechno se jede pres Messiho, ale s tim mel pocitat, kdyz do toho prestupu chtel jit

Reagovat
Kixi Syhimour

Já nevím, proč jste ho vůbec kupovali, co to je za skauting? Někteří tvrdili, že je očividné, že nemůže hrát v záloze, páč hraje styl alá Messi a na křídle není tak dobrý.

Reagovat
Visca el barca

No a s Robertem jsme v 10 nehráli?

Reagovat
blaugrana

Tak prave preto by tam dnes mal byt Arthur, či Vidal, alebo kľudne aj Alena.

Reagovat
ADM

Alebo kludne všetci traja naraz, to by som raz rád videl, napr proti Rayu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen se k vám nehodí.. navíc toho coutinha jste rychle odepsali..

Reagovat
blaugrana

Luis Suarez strelil najviac golov realu.(11) Od roku 2014 im strelil gol v kazdej sezone.

Reagovat
Anacron

Když už nic jinýho tak doufám že Case nebo Sergio sejmou tu špínu Suareze ať má důvod k tomu jeho řvaní a válení

Reagovat
technecium

Já zas doufám, že někdo zpřeláme Ramosovi hnátu. Zločin na tyranu není zločin

Reagovat
blaugrana

Vidal by mu mohol sliapnut na ksicht v 93. minute.

Reagovat
Anacron

Ramos by tam s každým udělal rychlý proces prosím tě.

Reagovat
technecium

Vidal už se bojí

Reagovat
drussbarb

A můj otec by přepral tvého otce

Reagovat
smazaný uživatel

No to jo, je to slečinka.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

dobre se ukazujes

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

ty budes dobrej matros, proc to sledujes?

Reagovat
smazaný uživatel

to váš spíš sejme on, další dva góly jsou na cestě

Reagovat
LAM

Nutno podotknout,že ve středu jsme odehráli nejhroší první poločas na SB co pamatuju.Ten nezájem o hru a špatnej pohyb vypadal že ani nechcem postoupit.

Kdyby se to mělo opakovat i dnes,tak asi těžko budem mít takovou efektivitu jak ve středu.

Reagovat
ADM

Cez týždeň šlo asi o to, čo najviac vyčerpať prvý polčas Real, ktorý mal o deň menej. Akurát, že sme boli ovela bližšie tomu, aby sa nám to vypomstilo, než sme chceli

Reagovat
smazaný uživatel

ale nakonec to vyšlo dokonale

Reagovat
smazaný uživatel

Podle všeho se má do Barcelony stěhovat v létě Alberto Moreno od nás.

Reagovat
Kixi Syhimour

doufám, že myslíš Espanyol

Reagovat
smazaný uživatel

Pls.

Reagovat
Kixi Syhimour

Co by tam ten tragéd dělal?

Reagovat
smazaný uživatel

Náhradníka za Albu, že by?

Reagovat
Kixi Syhimour

Aha, v klubu, který je ještě výše než my, přičemž u nás odehrál letos úctyhodných 5 zápasů, neumí bránit a jeho útočné výlety taky nejsou nejlepší, takže tragéd, bude dělat back up za hráče, který to potřebuje jako sůl a bez něhož FCB hraje o dost hůře.

12/10, to ti tak budu věřit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten hráč nemá to dělat back up v LFC, tak půjde do FCB

Reagovat
YNWA__MSN

Přesně... To je naprostý nesmysl

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak teda beru

Reagovat
smazaný uživatel

Taková zajímavost. V posledních 5 ligových el clasico na Santiago Bernabeu padlo průměrně 4,6 gólu na zápas a byly uděleny 4 červené karty.

Tak se máme na co těšit a očekávám, že Ramos opět předvede své klasické "rudé představení".

Reagovat
smazaný uživatel

Vecer je třeba posetrit síly a neprohrat. Taková plichta 2:2 by byla dobrá. Hlavně bez zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

V El Clásicu bych síly moc nešetřil. Šetříme se proti slabým (ehm) týmům a už tak na to většina lidí tady nadává, jako kdybychom museli každý tým z druhé poloviny tabulky rozbít 5:0 se 100% nasazením od 1. do 90.minuty. A nejde o málo, je to jedna z posledních šancí Realu, jak nebýt za úplné voly a navíc se vrátit na relativně dosažitelných 6 bodů ztráty.

Reagovat
technecium

Ale vůbec ne. Večer se musí vyhrát za každou cenu a odpálit jednoho kandidáta na titul nadobro pryč. Máme pak týden pauzu a Rayo před LM

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

já měl zato, že hrajeme s Lyonem uz teď

No tak ok - hrajme naplno

Reagovat
vilp

Ten "kandidát" se odpálí sám, takže klid.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
2miguel1

nehrame cez tyzden, plus dalsie kolo je doma Rayo. Dnes to vidim na Stegen-Roberto( ) Umtiti ,Pique,Alba - Sergio,Arthur,Rakitic- Coutinho,Suarez,Messi

Reagovat
smazaný uživatel

bez Dembeleho myslis? na neho a Vinciuse se nejvic tesim

Reagovat
vilp

Hm, Mbappé nakonec ještě Messimu ukradne zlatou kopačku.

Reagovat
Kixi Syhimour

20 zápasů v lize - 22 + 8

Reagovat
DrQQ

24+5

Reagovat
LAM

Francie má stejnej koeficient?

Reagovat
ADM

Už ano

Reagovat
smazaný uživatel

Francie by podle kvality týmů měla mít 1. Španělsko a Anglie - 2, Itálie 1,5, Francie a Německo 1.

Reagovat
ADM

Moc o tom ani nepochybujem, s tym naskokom mu to tam posledných 5-6 kol uz budu posielať za kazdu cenu pred prazdnu...

Reagovat
Majk91

Messi sa neda, dnes si na svojom treningovom ihrisku vylepsi golove konto.

Reagovat
Visca el barca

Ty retro dresy dnes nebudou

Reagovat
blaugrana

Rakuten to zatrhol.

Reagovat
YNWA__MSN

Neeeeeee do píce já se na ně tak tesil

Reagovat
Ed_Hazard

Looooool

Thibo - Regui, Ramos, varane, Carvajal - Kroos, Case, Modrič - Vinicius, Karim, BALE!!!!!!!!!

Reagovat
Raul=Real

Solari nezarotuje a nezarotuje a navyse ak uz ano, tak tam da Garetha

Reagovat
Mateo16

Snad im to dieslovy traktor ukaze

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
CHONG

CHONG28.02.2019 10:01#

Solari bude podle mě posraný až za ušima, takže čekám, že tam šoupne totéž co včera, akorát místo Keylora tam bude ušoplesk a možná naskočí Bale, abychom zase nedostali céres od agenta, takže v úterý s námi bude Ajax mávat jak vichr s topolem.

Reagovat
technecium

Reagovat
Gazdo

Ked ti to tak ide kto vyhra LM? rozmyslam nad tiketom

Reagovat
CHONG

Já tipuju Atlety, proti Juve bylo vidět, že finále na Wandě je pro ně fakt obrovský motor.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
ADM

Vidím správne rasizmus pri Varanovi? Len za to že je trošku černejší nemôže mať prvé písmenko velké?

Reagovat
X-bano-X

Podľa mňa je to len šovinizmus

Reagovat
Kixi Syhimour

Je to welšský nacionalista

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Super, Arthur si opět strčí do Madridskou zálohu do kapsy a snad Sergi nebude hořet proti Vinckovi.

Reagovat
Majk91

na pravej strane slimaci Roberto a Rakitic vs Vinicius a Regui... som zvedavy, ze ako ich budu chytat so svojou rychlostou.

Reagovat
ADM

Reagovat
ADM

Vinicius a Regui boli dvaja najrýchlejší hráči cez týždeň nie? To bude prča... RIP

Reagovat
Gazdo

na to sa strasne tesim

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde to má pod kontrolou. Kolikrát si vás tady musí vodit, aby jste to pochopili?

Reagovat
smazaný uživatel

povodí si Vinicia jak koně

Reagovat
ADM

Arthur musí byť ready hlavne na LM, ale som rád, že dnes bude na ihrisku záložník

Reagovat
smazaný uživatel

cajk

Reagovat
Salfovic

Do píči, co to je zase za bordel. Sevillské penaltě předcházel ofsajd a nic

Reagovat
misinho7

Inac preco neda na lavku Mariana miesto Valverdeho? aky ma zmysel lavka bez nahradneho hrotaka a utocnika

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
smazaný uživatel

MUNIR SOLÍ

Reagovat
smazaný uživatel

tak ne

Reagovat
Raul=Real

Sledujete tu komediu od VARu v Huesce?

Reagovat
Mihi

Čo sa stalo? Mal som Sevillu posledný zápas na tikete

Reagovat
Raul=Real

VAR niekolko minut rozoberal ofsajd pred penaltou sevilly a aj tak chybne nariadil penltu... Inak ale Sevilla solidny tlak no... Ale prave v 8.minute nastavenia dava Huesca vitazny gol

Reagovat
Salfovic

Taky z ofsajdu

Reagovat
remeslnik

Z ofsajdu to nebylo !!! Ukazovali to po zápase z nadhledu od branky Huescy k brance Sevilly a sevilácký pravý bek byl ještě asi o 2m blíž ke své brance, než hráč Huescy, co přebíral míč. Vše OK.

Reagovat
Kixi Syhimour

Sevilla

Reagovat
Jordi Alba

Huesca vs Sevilla

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla vyhrála jeden z posledních 10 ligových zápasů gratz

Reagovat
Salfovic

S tou jejich aktuální formou jsou snad schopní vypadnout i s tou Slávií

Reagovat
Kyrill

Carvajal RIP

Reagovat
Salfovic

A vítěznému gólu Huescy předcházel ofsajd. Já to mrdám

K dnešnímu výkonu VAR snad jedině: http://tinyurl.com/y3dov7ob

Reagovat
ADM

Videjko v strede spodného radu mám rád

Reagovat
Kixi Syhimour

NSFW si tam hodit mohl

Reagovat
X-bano-X

Offside to nebol, ten záber ktorý bol v tv neukázal pravého obráncu, ktorý sa zabudol.

Reagovat
Kokesh

https://www.livesport.cz/zapas/dUn2Aqt7/#video

Vzdyt je to uplne regulerni gol, nechapu proc je toho plny twitter...

Reagovat
Salfovic

Tohle video nic neřeší.

Reagovat
Detective

Protoze ten uplne prvni hrac, kterej v tomhle videu zpracuje balon a upadne byl v momentu prihravky v ofsajdu. Z tohodle videa to ovsem poradne poznat nejde.

Reagovat
Anacron

Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Snad po sezoně fakt potáhne

Reagovat
Generalní Gladiator

jsem docela zvědavej,kým a jak budeme zdvojovat vinicia,jinak roberta roztrhá..

Reagovat
smazaný uživatel

Bus nadhera.

Reagovat
ADM

bus ty si debil

Reagovat
CHONG

On jako Mariano zase není ani na lavičce?

Reagovat
cristiano.K.

nekdo stream pls

Reagovat
icka
Reagovat
andycek1

Prosím niekto stream máte??

Reagovat
icka

Rakitic

Reagovat
sensei25

Asi dostal sek z Madridu ten zmrd.

Reagovat
smazaný uživatel

Nový král dajverů - Vinicius

Reagovat
sensei25

Requlion zlta karta nic,teraz dani trafi messiho ako kopac z lazov a zasa nic...rozhodca chod do pice

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Mallenco mi pije krv, nech už ide do pečka

Reagovat
smazaný uživatel

fuck! ale dobře přikládáme pod kotlem

Reagovat
roman1978

Jak dokáže jeden Arthur změnit obraz hry.

Reagovat
smazaný uživatel

dobře mu Piqué nakládá debílkovi

Reagovat
smazaný uživatel

Stegen je blázen s tou rozehravkou. ti protihráči na nej musí mít šílené nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Zamindrakovana barcelonska luza v diskusi opet nezvlada

Reagovat
roman1978

Změn drogy a nebo dealera

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
icka

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ADM

Ešte dokedy sa bude Bus otáčať s loptou k bráne, ked može nahrávať dopredu? už nie raz to smrdelo

Reagovat
smazaný uživatel

leze mi to na nervy.

Reagovat
smazaný uživatel

s takovým skillem si to může proti Vejprnicím dovolit

Reagovat
Xavi

Reagovat
vilp

Hrozný, fakt hrozný. Akorát s Frenkiem to nemá moc společnýho podle mě.

Reagovat
sensei25

Jooooooooo...

Reagovat
Murena

Raketaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

SI!

Reagovat
X-bano-X

Golazooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Coutinho10

Rak zkusene

Reagovat
smazaný uživatel

Raakeettaaaa - muj oblívený hraaaaač

Reagovat
smazaný uživatel

obrana

Reagovat
smazaný uživatel

RAKETÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Reagovat
roman1978

Reagovat
Kixi Syhimour

The Best

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte mu smlouvu do 2030 do prdele!!!

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois

Reagovat
smazaný uživatel

akce bohů Sua, Roberto a Raketa si vodí hejtry v El Clásicích

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Rakeetaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rattlesnake

kam se ale hnal Courtois?

Reagovat
sensei25

Ved daj zltu tomu decku...e fauly a filmar k tomu

Reagovat
smazaný uživatel

Simulant

Reagovat
Coutinho10

zlutou za simulovani by si zaslouzil

Reagovat
smazaný uživatel

Žlutá karta ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

to je vuul

Reagovat
smazaný uživatel

Reguilon

Reagovat
Ed_Hazard

Takže nebol kontakt hej?

Reagovat
Spalovač šancí

Já bych mu ten jeho faul odpustil

Reagovat
Ed_Hazard

Ja by som to tiež nepískal, nechápel ale tie reakcie hore. Štrajchol ho čo sme každý videli z opakovačky, prečo sa teda niekto čuduje, že spadol po kontakte na zem?

Reagovat
smazaný uživatel

A celé dva kroky mu trvalo si uvědomit, že se dres otřel o dres

Reagovat
Spalovač šancí

Já tam tedy viděl kopnutí ze strany Reguilona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Ti hraci Barcy jsou strasni uplakanci, pri kazdem pisknuti se sebehnou jake male deti a breci

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sleduješ Clasico poprvé?

Reagovat
smazaný uživatel

hrát to doma neumí, ale padat jo

Reagovat
smazaný uživatel

Jedem jsme lepší!

Reagovat
smazaný uživatel

Kontakt tam byl

Reagovat
roman1978

Fotbal není bezkontaktní sport. Ale chápu, že jste zvyklí, že se vam píská i vítr.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jste zvyklí vy..

Reagovat
smazaný uživatel

na to je zvyklý Padicius

Reagovat
roman1978

Jak, ze jste vyhrali svuj posledni zapas?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky můžu zmínit milion případů, kdy vám piskl směšnou penaltu..

Reagovat
masly008

však píše že tam byl konmtakt,ne že to byla penalta.né každý pád je simulace.ikdyž la liga no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle simulace ale byla.

Reagovat
masly008

sprintoval,brnknul mu o nohu,spadnul,vstanul a hrál dál.žádnen skok nebo rozčilování.zase nebuďte hned ze všeho posraní.

Reagovat
smazaný uživatel

Z čeho jsem posranej? Z toho že spadl když zakopl o trn trávy?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Napíše fanoušek Barcy jinak já to nerozporuju, to byla reakce na to volání po žluté za simulování

Reagovat
sensei25

Krista to co za faul

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně Raketa, těsné

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá Valverde ten oblek o číslo nebo dvě větší?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Kalhoty mu trochu nesedí.

Reagovat
Mercury

:

Reagovat
sensei25

Tak ten im pomaha neskutocne,ma az oci bolia z toho trageda

Reagovat
smazaný uživatel

Rakitič dneska překvapivě výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

to je škody kua

Sua ale opět parádně

Reagovat
smazaný uživatel

boze Suarez mas to za potrebu stale sa valat

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez se taky furt válí dobytek..

Reagovat
smazaný uživatel

Madridský Dembelé totálne vymazán

Reagovat
smazaný uživatel

40 minuta..

Reagovat
smazaný uživatel

Ve kterých je totálně vymazán.

Reagovat
smazaný uživatel

Povíme si po konci zápasu.

Reagovat
Generalní Gladiator

povídej

Reagovat
smazaný uživatel

Vinicius jako jeden z mála dobrý výkon. Že měl smůlu v zakončení a v některých případech se ukopl.. ok, ale celkově na 18 let super výkon proti Barceloně v EC.

1 na 1, dostával se do střeleckých pozic. Lenglet mu vyrazil jasný gól na roh. Zkrátka na 18 let úžasný výkon. Opět.

Reagovat
sensei25

V stredu hral ten Vinicius fantasticky a dnes nam ukazuje Roberto ako nanho.Staci pri nom stáť a je ani nie polovicny.

Reagovat
smazaný uživatel

hehe Ramosek, kdo jinému jámu kopá...

Reagovat
sensei25

Katim a Bale ani neviem,ze su na ihrisku.Takze kto z nich dvoch nam da gol?:-)

Reagovat
pingla

Fotbal vyjma Messiho na urovni Crystal Palace proti Burnley tolik pádů nevidíš ani v naší kapr lize

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo to pak vidíme v LM kdo je na jaký úrovni

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo končíte ve čtvrtfinále.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Anglický týmy vyřazujem pravidelně když nechápeš smysl příspěvku tak nereaguj.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď uraženej..

Reagovat
masly008

hlavně to tempo.tam se většina prochází.nejlepší je bus,ten snad ještě neudělal rychlý krok,ale zase je fakt že ví kam si má dojít.

Reagovat
smazaný uživatel

Začne už je zlutit?

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos odpad

Reagovat
masly008

to neodporuji,ale teď tam messimu jenom nechal nohu,zase taková prasárna to nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

a ted?

Reagovat
masly008

co?to jak vyskakoval a dotkl se rukou messiho.ale no ták.

Reagovat
Jackmaker1989

Chod do pice, sa pozri na Suareza. Ramos je odpad ale taky isty ako Suarez

Reagovat
Spalovač šancí

Kvalitní střelba

Reagovat
smazaný uživatel

geniální střela Filmiciuse

Reagovat
sensei25

Ramos to je skurvene prasa zakerne.Sa neda pozerat na toho skurvenca.

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Nedělej ostudu Arsenalu a vypadni.

Reagovat
smazaný uživatel

uz je ticho

Reagovat
masly008

ne

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Zasranej čurák vymrdanej, zastřelit hovado.

Reagovat
smazaný uživatel

Ban

Reagovat
CHONG

Zase nezvládáš

Reagovat
smazaný uživatel

Ramose fakt nezvládám, já bych ho veřejně popravil.

Reagovat
CHONG

Hmmm

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
valloire

Reagovat
Anacron

Prášky kámo

Reagovat
Salfovic

Ty by měl Ramos opravdu brát.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi neválej se..

Reagovat
roman1978

Zab se sasku

Reagovat
smazaný uživatel

BAN

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos to je hrozná kurva, doufám, že dnes půjde ven

Reagovat
SpecialOne

Messi

Reagovat
Spalovač šancí

To je prase ten Ramos

Reagovat
Coutinho10

Ramos klasika....

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zmrd ve žlutým na to čumí z 5 metrů a nic.

Reagovat
smazaný uživatel

přímo na to hleděl buzík

Reagovat
YNWA__MSN

Přesně

Reagovat
roman1978

Ráno a je fakt zkurveny bezmozek a hovado.

Reagovat
roman1978

Ramos

Reagovat
smazaný uživatel

ramosi ty kurvo!

Reagovat
20fredy20

Leo dobre ze si to nenecha od toho kokota

Reagovat
smazaný uživatel

Zlámejte už mu někdo ty hnáty.

Reagovat
Salfovic

Ten jedinec by měl za to dostat nějaké mimořádné ocenění. V případě angličana minimálně sira.

Reagovat
ADM

Ramos

Klobuk dole pred Raketou, Dembele ešte nenastúpil...

Reagovat
REPLIKATOR

Ramos

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos je prostě lidský odpad...

Reagovat
stas87

Ten rozhodca ns to pozera a neodpiska to vobec. Asi dostal instrukciu aby Ramos dohral.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos je fakt psychicky nemocnej. Tohle prostě nejsou náhody.

Reagovat
Rox

Ramos

Reagovat
vilp

Snad poslední Bejlovo Clásico.

Reagovat
ADM

"Is it Real going left

or Bale just disappearing?"

Reagovat
vilp

13 kontaktů s balonem za poločas, to je na křídlo fakt hrůza. Zase "bojuje" o základ tak, že se plíží jak lemra.

Reagovat
Ed_Hazard

Tiež som to zachytil

Reagovat
smazaný uživatel

Se ho dotkne rukou a on tam dělá komedie..

Reagovat
sensei25

Zalez kkt.O vasu superhviezdu Vinca sa len obtries a uz leti.

Reagovat
smazaný uživatel

A obhajuji ho snad za ty simulace? Ne. Trestat žlutou kartou každého z těch simulantů.. suarez, alba, vincek aspol.

Reagovat
sensei25

Uz mal mat kartu aj requlion a aj carvahal...ale rozhodca tam ocividne spi a nakoniec sa to cele zvrtne na kopanu...

Reagovat
smazaný uživatel

Však ano, ale ve Španělsku je to takhle nastavené všude. A obzvlášť ve vyhecovaných El clasikách..

Reagovat
LAM

Jseš dement

Reagovat
smazaný uživatel

Vyložený loket to nebyl.. dal mu rukou, faul ano, ale ne na to, aby se tam válel a pak vyskočil. Trochu objektivity.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

na tri saltá to nebolo ale bolieť to mohlo fest. Treba uvážiť nie len úder ale tu energiu nasobilo to, že obaja boli v slušnej rychlosti... stačí sa len pozrieť ako to nim zatriaslo bezprostredne po údere....

Reagovat
X-bano-X

Dotkne rukou? Veď ho trafil lakťom priamo na ústa.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak..

Reagovat
X-bano-X

Veď to teraz v štúdiu dávali snáď z 5 uhlov. Normálne ho trafil lakťom na hubu, tou rukou ho tam potom už len tak štrechol.

Reagovat
smazaný uživatel

Rukou ho trefil jako první, loktem ho následně štrejchnul.. faul ano, ale ne na červenou. Prostě Ramos no. K němu ty blikance patří.

Reagovat
YNWA__MSN

Godbles až já te potkám tak se tě taky dotknu.... Že tě ani vlastní máma nepozná curaku jeden

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

O tom silně pochybuji.. ale místo chlapáckých řečí doma za kompem si radši pusť youtube a podívej se na ten zákrok znova. Faul ano, na žlutou možná, ale o loket se nejdenalo. Nezastávam se Sergia, zbytečný zákrok, ale v žádným případě loket jak tu píšete.

Reagovat
kiwwi

Rakitic je výborný... Dosť som sa v ňom mýlil

Suarez s Ramosom ale ako vždy najväčší zmrdi, u nich som sa nemýlil nikdy

Reagovat
Salfovic

Jsem v šoku, co to, že se Ramos potom čelíčkování nesvalil a nezačal umírat

Reagovat
PP

Být to jiný hráč, tak si člověk řekne neohrabanost.. že se jedná o toho zmrda Ramose, tak to neberu. Jen se divím, že si na něj někdo nepočká a netrefí toho hajzla loktem do rypáku, ať ochutná vlastní medicíny.

Reagovat
Salfovic

To taky nechápu. V hokeji by už byl dávno v nemocnici.

Reagovat
X-bano-X

Normálne to vo mne vrie keď vidím tu špinu Mallencovskú ako sa na všetko pozerá. Ale na každú sviňu sa varí voda

Reagovat
eder

Messi je nechutný simulant. Divím se, že to má ještě vůbec zapotřebí. Asi brambůrky Lays tolik nevynášejí...

Reagovat
Rox

Sranda nebo jsi prostě dement ?

Reagovat
smazaný uživatel

To neni potřeba se ani ptát ne?

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo tak trapné až je mi stydno i za tebe

Reagovat
roberos

Ty blbe to byl jasný faul toho prasete Ramose

Reagovat
YNWA__MSN

To musíš vědět ne? Vždyť ty v bramburkarne pracuješ... Ale asi ani na to nestačís

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
LAM

Na co je tam Var?Zase se to Realu nehodí?Jasnej úmysl a červená

Reagovat
PP

jako, faulem tam šel Messi, Ramos to herně udělal skvěle, ale to jeho ohnání s úmyslem trefit ksicht je prostě nechutnost.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Jseš blazen? Jaká červená..

Reagovat
YNWA__MSN

Ty si ale retard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Veď tam bol normálne úmysel, normálne bolo vidieť ako sa ňou ohnal

Reagovat
smazaný uživatel

Tupohlav opět v akci a rozhodčí se na to jen dívá

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo? Vidím Messiho na zemi a v tom mi spadl stream.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos se po Messim ve výskoku "ohnal" rukou

Reagovat
smazaný uživatel

Proč uvozovky? To jste tak připosraný uznat, že váš kapitán je kus hovna?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože nevím jak to jinak popsat a tohle mi přijde nejblíž, ale ne úplně přesný?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos mu při výskoku úmyslně střelil na nos.

Reagovat
smazaný uživatel

dobíhali míč proti sobě a čurák i když u něho byl dřív, tak nadskočil a schválně nechal roztažené ruce a trefil Messiho klasicky loktem

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos si chtěl takticky říci o červenou, aby si trochu odpočinul, jelikož vůbec nestíhá a rozhodčí to trochu nepochopil.

Reagovat
Miguel19

Kapitán kapitánů tragickej výkon a k tomu totální odpad. Klasik.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Banikovec7

Nechápu jak mohl nedostat kartu už za ten první zákrok, kdy tam nechal nohu, ikdyž míč už byl úplně jinde, ale tohle

Reagovat
20fredy20

Diega costu na toho kokota ramosa

Reagovat
smazaný uživatel

Nasazení Balea se skutečně vyplatilo, škoda že nehraje

Reagovat
vilp

A zbytek vypadá dost vyflusle, v úterý to zavání dalším průserem.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, docela smutný, když tam mimo Viniciuse musí nejvíc lítat Luka, kterýmu je 33

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím dobré, ještě přidat dva góly, nechat vyčervenat loketníka a bude klid. Sua a Raketa Trochu mě sejří Dembelé, má tam kotel prostoru, ale háže si míč zbytečně do strany, než aby nastartoval rakety a jel na bránu.

Reagovat
LAM

Výkon oproti CDR úplně jinde.Škoda že není stejná efektivita.V obraně by to ale mohlo bejt lepší.Hlavně ať Sergio přestane ve středu vymejšlet blbosti

Reagovat
sensei25

Len aby tam nedal Asensia,toho sa bojim asi najviac,lebo do sanci sa vie dostat a aj casto zakoncuje.Vinocius,Benzema a Bale ani neviem ze su na ihrisku.

Reagovat
smazaný uživatel

Filmicius bol vidiet

Reagovat
celeb

Kurva jedna zakerna, nechapem ako moze normalny clovek fandit timu, ktory taku zakernu spinu simulantsku ma dokonca za kapitana!

Reagovat
Generalní Gladiator

gdyby byl v barce,tak jí fandím dál taky

Reagovat
lajka30

Gdyby

Reagovat
Generalní Gladiator

co se ti nelýbý?

Reagovat
lajka30

Že jsi dobrý češtin.

Reagovat
celeb

jedna vec je sport, oblubeny klub, ...

druha vec je charakter, fair-play a image. Akokolvek uznavam Ramosvu schopnost strhnut vitazstva hlavne v zapasoch LM vynimocnymi vykonmi, tieto non-stop spinavosti, lakte v ksichtoch (ci uz Lewa, Messi, Salah, ...hocikto), okorenene teatralnymi padmi pri akomkolvek naznaku straty lopty ... . Univerzalna spina.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Anacron

Taky nechápu jak někdo může fandit týmu kde hraje Suarez.

Reagovat
celeb

jj, Suarez pravidelne dava lakte do ksichtu? V simulaciach mozu sutazit, to je tak vsetko. Ramos je navyse zakerna svina.

Reagovat
Anacron

Ten i kdyby dál loket někomu tak by u toho zařval že by dostal slavíka a zahrál scénu na Oscara.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo to snad popírá?

Reagovat
Anacron

Ne já říkám proč je mi z něj na blití

Reagovat
YNWA__MSN

To si říkám skoro pokazdy, když ten tým vidim

Reagovat
smazaný uživatel

Aký kapitán, taký tím.

Reagovat
YNWA__MSN

Ramos je zkurvena píča a rozhodčí taky

Reagovat
Anacron

Stydím se za něj no. Další lempl Bale ať tahne co nejdřív.

Reagovat
smazaný uživatel

Oproti středě o level lepší výkon. Ano, v určitých chvílích nás Real zmáčkne, ale to prostě bude vždycky. Arthur je prostě faktor - hráč k nezaplacení.

Sergi Roberto je na Vincovi o několik lodí lepší, než Semedo. Zajímavé. Na druhé straně se projevuje absence Lucase, takže má Alba s Dembouzem o hodně víc místa a času.

Ramos je nemocnej člověk nebo zákeřný prase - nevím co je pro něj horší.

Mallenco prvně sekne Sergiovi kartu už ve druhé minutě a na druhé straně nekartuje vůbec nic. To je prostě strašný rozhodčí.

Řešil VAR tu ruku Carvajala? Byla v nepřirozené pozici ... nevím, jak se to má nebo nemá pískat, tak se ptám.

Reagovat
ADM

Carvajal si ju tam hodil od vlastnej nohy nie? To by sa pískať nemalo

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych tu ruku nepískal. Nešťastně nastřelená a nepřerušila akci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak koukám, že Real nemá žádnou kartu. To je fakt ostuda rozhodcovského sboru.

Reagovat
X-bano-X

Pri tej ruke to bolo tak blízko že tam nemohol reagovať, tam určite žiadna pecka.

Reagovat
PP

bylo to blízko podle mě - bez šance na reakci.

Reagovat
Generalní Gladiator

z jednoho záběru bylo patrné,že změnila dráhu míče,chtěl bych to vidět znovu.

žlutá pro sergia byla tutová, jo na druhý straně měla bejt taky, ale mně se rozhodčí jinak pozdává...na vincka hrajem jinak, mnohem dřív k němu přistupujem, nemá čas přijmout přihrávku,zdvojujume ho, a když real útočí do plnejch, je dost mimo.Nebezpečnej je po naší ztrátě míče, když nejsme zmormovaný.Arthur je zvíře,co dodat.

Reagovat
KKralik77

Dobrej zápas. Ještě přidat pár gólů, facek a jsem spokojenej

Reagovat
stas87

Ja ale nechapem trenera Realu. Modric a Kroos uz nemaju fyzicku k tomu, aby nahanali mladsich superov v tom strede. Tak upravim tu hru tak aby sa to zakrylo, nie? A oni prepadaju v kuse, nedrzi priestor, hraju daleko od seba a nechaju hracov Barcelony v tom strede ihriska v klude uplne. S tymto zlozenim zalohy dostanu od Varcelony pravidelne na prdel. A yo mali stastie, ze v Cope nehral Arthur a aj tak sa drzali len do prveho golu.

Reagovat
misinho7

drzali do prveho golu ? sak sme hrali vyboren ale nedavali sance ... po tom druhom gole sa to ale rozpadlo..dnes je to vykon horsi

Reagovat
sensei25

V stredu ste hrali fakt vyborne.Dnes je ten vykon tak o 60%horsi.

Reagovat
stas87

No a nie? Po tom prvom gole sa Barcelona ukludnila a vyrazne zlepsila.

Reagovat
Anacron

A kdo tam má asi hrát?

Reagovat
stas87

Tak to je otazka pre vedenie, zejo. Je stred zalohy post ktory chce niekto riesit vobec?

Reagovat
Anacron

No tak bavíme se o momentální situaci. Takže tam není na výběr. A vedení nechce řešit žádnej post.

Reagovat
stas87

Ok, mna to napadlo kvoli tomu, ze pred chvilou skoncil prestupak. Barcelona to riesi, ma Arthura, pride de Jong v lete. Real potrebuje tiez ten stred posilnit, inak prestane byt konkurencie schopny a bude to daleko horsie.

Reagovat
Anacron

No my potřebujeme výměnu tak 5 hráčů alespoň. Jenže Pérez na to dlabe. Na to tu nadáváme už dost dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Perez setri na Neymara resp. Hazarda

Reagovat
Mateo16

Sialenost je ze tam na lavicke ma Ceballosa a Isca a pre osobne ego radsej potopi RM Inak skvely trener ale zase musime vsetko zvalit na Gareth ze nehra podla predstav ved to ze hra cela 11stka uplne na hovno to je uz vedlajsie. To je rozum fanusikov madridu

Reagovat
valloire

Balea jsi viděl? Líbí se ti jak napadá, bojuje a vůbec se může přetrhnout pro tým? Asi en co? Hraje si Ronalda, ale není Ronaldo. Kdo si myslí, že se Balemu v Realu ubližuje, je vypatlanec. Takže jak mateo? Jsi vypatlanec?

Reagovat
sensei25

Chong uz napis aj nieco ty.Tvoj nazor ma vzdy zaujima.Kde v pici si?:-)

Reagovat
CHONG

Co bych jako měl psát?

Reagovat
sensei25

Nazor na prvy polcas.Hra,rozhodca,pocity,co 2polcas?:-)

Reagovat
CHONG

Všechno špatně

Reagovat
eder

Hrát dnes v bílém božský Cristiano, tak je to tak 5:0 pro Real. Opět se ukazuje (pokolikáté už?), že Messi není nic než přeceňovaný šmírák...

Reagovat
smazaný uživatel

ufff tak už som videl asi všetko...toto je aj troll na pi.u

Reagovat
smazaný uživatel

nemoze byt na pi.u ked si na neho zareagoval

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
YNWA__MSN

A u tebe Edere, se ukazuje, že na tebe ta hláška, že po té party můžeš být rád, že nestekas... Bohužel neplatí

Reagovat
drussbarb

Reagovat
hornito

Reagovat
roman1978

Peří? Koks? Háčko? A nebo jsi jen blb?

Reagovat
PP

Když člověk vidí Premier league, tak si říká, co tam ti rozhodčí pohledávají.. ale pak si člověk zapne Primera Division a v PL je to vlastně v pohodě..

Reagovat
smazaný uživatel

no v pohode to neni, ale tiez to nie je ziadna slava na ten vysmech od fans PD a VAR tiez nie je ziadna vyhra na to, aby to rok pockalo

Reagovat
SpecialOne

samý ubrečený protestující simulant

Reagovat
PP

nooo, to ani ne, spíš spousta rozhodnutí je prostě špatných.. celý zápas. V Anglii pískají dobře a pak jsou schopni na 2 písknutí úplně dokurvit zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Valloire je ve výkopu nebo rozlepuje plakáty s Okamurou?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten se na to po středě radši vysral.

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam rad tie suboje Messi vs. Ramos

Reagovat
Rattlesnake

před zápasem se tam div nezačali hubičkovat a o pět minut pozdějc to je boj na život a na smrt. to taky můžu.

Reagovat
Salfovic

To hubičkování ?

Reagovat
Whitemedia

Ramos kokot.. dokázal bych ty zákeřnosti u něj přejít, kdyby on sám dokázal ustát fauly.. jenže k té zákeřnosti je to ještě navíc simulantská plačka a to už je fakt pekelná kombinace..

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Erdovec

je to totální mrdka, bohužel se mu to často i vyplácí no...

Reagovat
smazaný uživatel

silna osobnost no

Reagovat
T:o:M

Puyol to byl srdcař a bojovník, přijal a dokázal i rozdat, Ramos je kvalitní bek, ale jinak je to totální bezcharakterní zmrd, žádný srdcař.

Reagovat
Mateo16

3 EC a Solari nevyhra ani jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak v tom kině musí být docela sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad je Leo vpohodě

Reagovat
Mateo16

Karim

Reagovat
Whitemedia

určitě věděl, že je v ofsajdu

Reagovat
Mateo16

On tam posiela Valverdeho U mna konecna

Reagovat
Raul=Real

Valverde in?

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká ruka ty vole

Reagovat
garruklol

Reagovat
smazaný uživatel

žádná ruka. zmrd Mallenco

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou luckeři..

Reagovat
Ed_Hazard

Daj tam už Mariana preboha. To fakt nedostane žiadnu šancu ukázať sa?

Reagovat
Mateo16

Ako myslis ze ho posle z tribuny na ihrisko ?

Reagovat
Ed_Hazard

Však bol v nominácii, nie?

Reagovat
Ed_Hazard

Ajs Iscom, wtf.

Reagovat
vilp

Ale na lávku se nedostal.

Reagovat
X-bano-X

Marianno je na tribune

Reagovat
smazaný uživatel

odbornik sleduj radeji druhou madarskou

Reagovat
Coutinho10

co delaj v ty obrane ...ufff

Reagovat
smazaný uživatel

Bus ty vole

Reagovat
TrueCommunist

Nechápu proč tady všichni nadávaj na Ramose a přitom jim nevadí hráči jako Neymar nebo Suaréz, který mi přijdou jako ještě větší odpad..

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, ti dva mají úplný klid. Nikdo je neřeší.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Salfovic

Ti jsou sice odpad, ale Ramos je samostatná kategorie.

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem, ze o Suareza nikto nikdy neriesil

Reagovat
smazaný uživatel

Jim nešlo nikdy o to, aby zmrzačili protihráče.

Reagovat
roman1978

Jasně, ti dva vlastně už zranili takovou spoustu hráčů.

Reagovat
Anacron

No protože je to hráč Barcy to je jasný...sebereflexe nula.

Reagovat
loki5

Suaréz i Neymar jsou simulantská banda.

Reagovat
vilp

Ten Vini je fakt tragéd, on by to netrefil ani z metru do prázdné.

Reagovat
Kixi Syhimour

Misinho incoming

Reagovat
smazaný uživatel

Za co žlutá pro Ramose? toho Messiho se nesmí člověk dotknout..

Reagovat
smazaný uživatel

videli sme

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyl ani faul v tomhle případě..

Reagovat
smazaný uživatel

takze sledujes

Reagovat
smazaný uživatel

tvl ty jseš inteligent..

Reagovat
smazaný uživatel

Že by mu sečetl všechny ty zákroky předtím?

Reagovat
smazaný uživatel

Předtím žlutá ano.. ale za tohle?

Reagovat
smazaný uživatel

boze tak mu to mozno spocital, co sledujes futbal prvykrat

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to byl faul, tak ano..

Reagovat
ADM

Jasne, šak ked sa rozbehnutému futbalistovi postavíš do cesty, to nie je faul

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy si neviděl dát rozhodčího žlutou po menším faulu, kdy hráči sečetl třeba tři předchozí fauly?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tohle faul nebyl tvl.. to je ten problém.

Reagovat
X-bano-X

nj v hokeji nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Tak si to pozri, Ramos chcel zastaviť Messiho bez snahy hrať loptu. O čo sa tam vlastne pokúšal?

Reagovat
smazaný uživatel

Já na to koukal x krát, a červenou za rohle bych nedal já ani profík u videa. Tak co tu řešíme?

Reagovat
X-bano-X

Zhodou okolností to riešime aj na iných fórach a no si v tomto názore dosť osamotený. A VAR nebol použitý, keďže Malenco to neukazoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byl faul, o tom žádná, ale na červenou by to bylo přísný. Ale chápu, nenáviděný Ramos se dotkl vaší hvězdy. V opačném případě bych taky prskal.

Reagovat
X-bano-X

ok

Reagovat
vilp

Pořádně vypískat culíčka.

Reagovat
smazaný uživatel

Lenglet

Reagovat
Ed_Hazard

Vinicius má obrovskú smolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos je fakt vtipný

Reagovat
eder

Zase úplně vymyšlená žlutá...

Reagovat
masly008

taková žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě mu sečetl všechny ty zákroky předtím.

Reagovat
Whitemedia

Bale hrál?

Reagovat
masly008

byl tam

Reagovat
Whitemedia

Nekoukám teda od začátku, ale vůbec jsem ho nepostřehl

Reagovat
Salfovic

To Bale od začátku koukal.

Reagovat
Mateo16

Gareth ani ruku nepodal to je taky krasny obraz vztahov

Reagovat
garruklol

Hlavne, ze ma Mariana na tribune a pak to jeste vysperkuje Valverdem

Reagovat
roman1978

Ať tomu Ramosovi už někdo prošlápne ksicht.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Lenglet

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadni.

Reagovat
masly008

ne

Reagovat
Whitemedia

hezky oplatil

Reagovat
T:o:M

Lenglet dneska parádně a teď taky..

Reagovat
stas87

Ramos dostane zltu za najmenej tvrdy faul. To je komedia zo strany Mallenca. Kenglet pekna prasarna.

Reagovat
Salfovic

Pěkně Lenglet Jen houšť a větší kapky.

Reagovat
Kixi Syhimour

Kurz na Real

Reagovat
smazaný uživatel

skvěle Lenglet vlastní medicínka

Reagovat
PP

To byl ale ošklivý loket.. Nicméně, s čím kdo zachází..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Suarez zase není schopný zpracovat balon, ale bude řvát po Dembelem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

Reagovat
Salfovic

Je mladej a černej. Od toho tam je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ADM

imp incoming

Reagovat
drussbarb

Reagovat
fefo

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Dembeléééé, ale krásné akce

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez strašně pomalej.

Reagovat
smazaný uživatel

jak mu schválně nechali prostor ke střele, parádně kluci

Reagovat
Raul=Real

Milion centrov a nic z toho... To je taktika

Reagovat
Kixi Syhimour

Young approves

Reagovat
smazaný uživatel

Vamos Isco

Reagovat
CR7RONALDO

Neviem prečo, ale tento zápas mi pripadá ako nejaký priateľák

Reagovat
BílíAndelDrcKo

atmosféra je podobná ako pred 10 rokmi, vtedy to tiež bývalo relatívne uvoľnené, kym neprišiel Mourinho a nezačalo sa viac riešiť Ronaldo vs. Messi... vtedy sa to začalo zas viac hrotiť hlavne medzi zápasmi a rečami

Reagovat
CR7RONALDO

Je to možné, ja som začal futbal pozerať v roku 2010.

Reagovat
Anacron

Asi protože o nic nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Asensio

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asensio proč to děláš..

Reagovat
Salfovic

Aspoň je prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Asensio

Reagovat
Kixi Syhimour

Asensio

Reagovat
smazaný uživatel

A teď příde Arcon a Godbless s “kontakt tam byl”.

Reagovat
Raul=Real

Jezis Asensio s tym simulovanim su uz maximalne trapni

Reagovat
20fredy20

Ti kokoti si myslia ze maju kupeneho rozhodcu ako v lm , ine delfiny

Reagovat
patas92

Asensio

Reagovat
PP

S. Roberto takto hrává často?? Dneska skvělý teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten takhle hraje snad jenom proti Realu.

Reagovat
ADM

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

po Messim nejvi saistenci v EC

Reagovat
X-bano-X

Čím lepší súper tým hrá lepšíe, netuším prečo ale je to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Asensio

Reagovat
ADM

Asensio zomrel neholil si nohy pred zapasom?

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Mateo16

Asensio

Reagovat
Whitemedia

proč mu jako nedal žlutou?

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
roman1978

Kontakt tam byl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cizinkx

Co to, taková jebka simulantská ? :D Co to tam nacvičoval? :D Tak tohle bylo krasné prezentování

Reagovat
smazaný uživatel

Asensio Umí ten Real něco jiného než padat jak hrušky?

Reagovat
20fredy20

Dat gola z metroveho ofsajdu

Reagovat
X-bano-X

Lakte

Reagovat
valloire

to je asi odkoukaný v Clasicu

Reagovat
Jacks11

Asensio král

Reagovat
Erdovec

lol Asensio

Reagovat
smazaný uživatel

Ať jde Luis někam už, on zpomalí všechno.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak Asensio už mohl být venku

Reagovat
roman1978

Spíš měl už být venku

Reagovat
smazaný uživatel

Busquets

Reagovat
Murena

Mats

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že Stegen trefil balon místo hlavy Ramose.

Reagovat
roman1978

Reagovat
SaianSupaCrew

Stegen dobrá zeď

Reagovat
Whitemedia

a Asensio už měl být venku

Reagovat
smazaný uživatel

Asensio libové střídání

Reagovat
Coutinho10

Pique

Reagovat
smazaný uživatel

Pique

Reagovat
Kixi Syhimour

Piqué

Reagovat
smazaný uživatel

kks Pique takto ist cez svoju branu

Reagovat
20fredy20

Pique si to doslova uziva

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Coutinha to nebaví od pohladu

Reagovat
stas87

Musim ale pochvalit Piqueho, dnes bez najmensej chybicky okrem toho rohu.

Reagovat
PP

3.zápas po sobě co vidím a je pokaždé fantastický..

Reagovat
patas92

I Lenglet. Umtiti se přes něj zpátky do základu už nedostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dostane.

Reagovat
masly008

shakira už si z toho dělá srandu.si tam soluje v pětce

Reagovat
_Blind_

Strašný fotbal

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Luis nezpracuje ani jednoduchý míč co s nim je ty vole

Reagovat
Switchback

právě že nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Napriek tomu dnes spracoval viac lôpt ako za posledné dva mesiace

Reagovat
smazaný uživatel

To co zas za faul..

Reagovat
Ed_Hazard

Semedo - tak nejak si predstavujem, že vyzerá brat Willa Smitha (ak nejakého má).

Reagovat
Murena

Škoda Leo

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal suprovej

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio zab toho Vidala..

Reagovat
20fredy20

King Arturo parada

Reagovat
ADM

Vidal moze vyučovať Coutinha, ako naskočiť do zapasu z lavičky. Úžasný

Reagovat
Kixi Syhimour

Komentátor

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Kixi Syhimour

To bylo spíš za celej zápas, ale mluvil souvisle, když si spletl rod u přídavného jména krásně to opsal, věděl o čem mluví, přidával fórky a nebál se jí trochu dál, za mě skvělej, ale Slovák ho dnes taky dobře doplnil, za mě dobrá dvojka

Reagovat
Salfovic

Pěkně se tam stáčela, být brána o metr dál, tak tam je.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže je to 96-95

Real drcen, drcen a drcen.

Reagovat
drussbarb

Reagovat
valloire

po 70 letech poprvé Barcelona ve vedení...co to teda bylo doteď?

Reagovat
X-bano-X

88 rokoch

Reagovat
valloire

dokonce

Reagovat
X-bano-X

Dlho to trvalo ale dočkali sme sa

Reagovat
valloire

každej chvilku tahá pilku

Reagovat
DrQQ

Nie, nie, trend je jasný. :-)

Reagovat
valloire

Trend? Ještě v červnu jste byli zoufalí z další LM Realu.

Reagovat
DrQQ

LM to neokecáš, ide o vzájomnú bilanciu a tam je trend jasný.

Reagovat
valloire

ta je divná

Reagovat
Murena

Paráda

Reagovat
technecium

Zkušené mužstvo...

Reagovat
vilp

Vidal neskutečný.

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Isco se už vyptával Messiho jestli u nás není pro něj místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš mu říkal: “Vidíš s kým vším to musím hrát?”

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo komu to říkal?

Reagovat
Mateo16

Urcite sa nieco takeho spytal

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

JE TO TAM!!!!!!!!!!!!§

Reagovat
REPLIKATOR

Dobro opět zvítězilo nad zlem

Reagovat
celeb

zmrdri zase sprzneni na vlastnom stadione, tak im treba, ked maju bezcharakternu kurvu ako kapitana.

Reagovat
Mateo16

To je proste k hovnu ked FCB poda tak tragicky vykon a nie sme schopny dat co i len gol. Vsetko to ide cez Vinicia a on to vsetko bere na seba. Zahodi 5 tutoviek za 1 polcas, potom cela psychika muzstva ide do hovien.

Solari 3 EC 0 vyhier aspon 1 som cakal ze vyhra.

Reagovat
Erdovec

Isca to asi už v Realu moc nebere, solidní chitchat s Messim s úsměvem

Reagovat
CHONG

Velký špatný, ale ať si to Pérez vyžere.

Reagovat
valloire

Reagovat
Raul=Real

Nic no... V lige nech dava Solari viac sanci mladikom, o nic uz nejde...snad teda Mariano, Odriozola, Ceballos, Llorente a Isco dostanu konecne viac minut A skusit este v LM nieco uhrat

Reagovat
X-bano-X

Podľa mňa je Isco na odchode

Reagovat
Raul=Real

Mozno by ho zaklad do konca ligy este dokazal presvedcit len Solari asi nema pre neho flek

Reagovat
X-bano-X

Solari bude vyhodený, Isco pôjde sám asi tak. Ale tak uvidí sa kto vás bude trénovať v novej sezóne.

Reagovat
Gazza.8

sezona z prdele...Benzema lídr ofenzívy, ušoplesk v bráně, Solari střídá Kroose za Valverdeho...už nemůžu prostě

Reagovat
ADM

Ale Dembélé úrychlene do formy spred zranenia, nevyužíva ani 10% schopností

Reagovat
Generalní Gladiator

tvl z isca má stříkat pot,krev a slzy a on se tam místo toho,aby žral trávu prochází,usmívá a háže forky na messiho, bože-ať po něm nejdeme..

Reagovat
Mateo16

On moze za tu prehru

Reagovat
Generalní Gladiator

přijde tam na chvilku, viděls vidala?musí vypustit duši a on to má na klobáse..

Reagovat
Mateo16

Ked tam prichadzal to muzstvo uz bolo zlomene uplne ina situacia ako Vidal ktory prisiel do laufu.

Reagovat
ADM

Ale ja sa mu už ani nečudujem, ak ho tréner takto na polroka odpísal bez bezprecedentného dôvodu...

Reagovat
Mateo16

Novinari na Marce a AS To tazko kritizuju Solariho za to

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

motat se s micem dokola jak pes co honi svuj ocas mi zas neprijde jako bezprecedentni duvod

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte mi klidně ban ale: VALLOIRE TY VYMRDANA KOMUNISTICKÁ LOPATO, VYŽER SI TO TY ZMRDE!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jacks11

ale notak... k tomuhle se fanda FCB nemusí snižovat

Reagovat
smazaný uživatel

Komunisti jako Valloire zasluhujou lynč každej den

Reagovat
ADM

Reagovat
roman1978

Party?

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
smazaný uživatel

Dostanete se letos dál než do čtvrtfinále?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

Už je načase.

Reagovat
smazaný uživatel

Vall je tazky sociopat. S nim argumentacne neuspejes, pretoze nema charakter, cit, prezentuje ludsky odpad. Na dochodku robi zo seba klauna v hadkach s ludmi, ktorym by mohol byt dedo. Je to taka Latentna homo-geriatricka stoka s fotkami Ronalda po garzonke.

Reagovat
drussbarb

Už jsem si myslel,že jsem jediný,kdo si toho všiml

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

jinak správně, argumentačně se mnou neuspějete, pak zbejvaj takovýhle výlevy, svědčící o dlouhodobé frustraci a které doprovodím výstižně....

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kluivert9

I vyhrávat se musí umět...

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
valloire

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
technecium

Reagovat
Mateo16

Inak ten Stegen musi byt momentalne najlepsi branar na svete. Z neho ide take sebavedomie ze to Viniciusovi ocami vytlaca na tribunu. Ale tu rozohravku radsot pozerat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
CHONG

On nebo Oblak, no.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
X-bano-X

V podstate nemá výraznú slabinu.

Reagovat
DrQQ

Má, vybiehanie na centre a ich sťahovanie, čo je založené na jeho menšom vzraste. Ale dnes sa to nepotvrdilo.

Reagovat
X-bano-X

Hmmmmm, nie je v tom top ale zas aby to bola jeho slabina? Mozno ak by chytal v PL kde sa cemtruje kedna radost bu tp bolo viac viditelne ale u nas tam toho nema tolko aby to ze mu to "neide" bolo nejak viditelne.

Reagovat
DrQQ

Nejakú chybičku musí mať, inak by na neho bohovia mohli začať žiarliť.

Reagovat
X-bano-X

Tak samozrejme. Ide skor o to ze trebarz Navas ma rozhoravku proste z 10 pokusov 2 krat nahra spoluhracovi, Iker mal zas zle vybehy a stahovanie lopty po centroch, Courtoa zas z dovodu vysky ide horsie na zem, nema az tak dobre citanie......a Mats proste nema taku vec ale ani Oblak.

Reagovat
Rudnevs

Poslednou dobou chytá neskutočne. Som zvedavý, či a ako sa to prejaví na jeho pozícii v reprezentácii.

Reagovat
Phillipinho

Oblak a on jsou daleko pred ostatnima.

Reagovat
YNWA__MSN

Barcaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! Víc než jen klub

Reagovat
YNWA__MSN

Sergi Roberto dneska práva strana obrany držela mnohem lépe, než když hrál Semedo... Nechápu ty hejty na Sergiho

Reagovat
smazaný uživatel

Protože on takhle hraje snad jenom proti Realu. A navíc měl dneska před sebou defenzivního Rakitice. Semedo tam měl právě Sergiho, který se celý zápas pohyboval bůhví kde.

Reagovat
YNWA__MSN

Rakitic mu nepomahal 1v1 s Viniciusem a jeho nabehy.... Nic to nemění na tom že hrál lépe než Semedo

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže Semedo se musel zase x krát za poločas v plným sprintu vracet zpátky s Viniciusem, právě proto, že tam neměl Rakitice. Z toho pak vyplývalo to že nestíhal.

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
ADM

Raketa tam toho ale odmakal extremne vela

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
YNWA__MSN

Neschazuj Robertuv výkon

Reagovat
ADM

A kde som ho zhodil prosím ťa?

Reagovat
patas92

Reagovat
celeb

Ok, emocie (nahnane kvoli Ramosovym laktom) ustali, cas hodnotit. Zacnem extremami.

Rakitic a Sergi Roberto. Obaja tuto sezonu predvadzaju silne podpriemerne vykony, hlavne Roberto. Dnes bol fantasticky a Ivan detto. Do tohto EC dali vsetko ta bolo to vidiet. Dalej nasleduje Lenglet, ktory takisto podal vysoko nadstandardny vykon. Nie, ze by som mal nieco proti nemu, dlhodobo ho sledujem, ale aj ked sa snazi, robi dost chyby. Tuto sezonu vdaka zraneniu Umtitiho ma vela prilezitosti, kde ukazuje, ze je vyborny 3. stoper, ale na zaklad to stale nie je ono. Dnes podal vysoko-nadpriemerny vykon. Stale za Gerardom, ale na jeho pomery to bolo nieco extra. Messi - po tom narazeni stehna (v januari?) mu nejak odisli priame kopy. Po tom svinstve mu na 100% v satni dohovorili, nech sa setri kym vyhravame, stiahol sa trochu dozadu, mal par sanci. Snad bude v poriadku, tie zabery ako sa chytal za triesla neboli moc povzbudive. Luis lietal ako drak, mal par dobrych striel, snad bude na najdolezitejsiu cast sezony v poriadku. Dembele sa snazil, mohlo to byt lepsie, ale OK. Arthur - jemne podpriemerny vykon po zraneni, par zbytocnych strat, ale stale super vyhliadka do buducna. Couts - katastrofa. Ja uz nad nim lamem 3. palicu, vyzera to byt beznadejne, ci uz sa jedna o Copu, LM, ligovy zapas s outsiderom, alebo EC... stale jeden z najhorsich hracov.

Do opacneho tabora: Vinicius vyzera vyborne, na svoj vek fakt super hracik. Sergio - karma si pre teba raz prijde.

Reagovat
CHONG

Pokud vezmu všechna čtyři letošní EC, tak jediné slovo, které mě napadá, je zmar. Barcelona ve všech utkáních uspěla a nejhorší na tom je, že mi přišlo, že se vůbec nenadřela. Plus mi teda ta EC přijdou taková divná, statická, bez náboje, chybí mi ta válečná vřava, ve kterou se EC měnila pod Mourkem

Reagovat
Kluivert9

To mi právě nechybí. Konečně to není takovej blázinec.

Reagovat
Gazdo

aj mne

Reagovat
Ed_Hazard

A oficiálne som nad Solarim zlomil palicu. Tie ťahy s Marianom sú na hodinovú výpoveď. Aby sme jediného hroťáka nechávali permanentne mimo nominácie a pravidelne potom nemali alternatívu ako vpredu rozhýbať alebo zmeniť hru pri nepriaznivom stave? To fakt nie je normálne.

Príchod Edena je nevyhnutný, Vinícius s tým jeho nepremieňaním a nedoťahovaním šancí nemôže hrávať permanentne základ. Nech je akokoľvek dobrý, futbal sa hrá na góly a tie nie je schopný vo veľkých zápasoch ani dať, ani pripraviť. Svoj čas na ihrisku musí samozrejme dostať a aj si ho za svoj talent zaslúži, dávať mu ale všetok čas, je pre nás cesta do pekla.

Včerajšok som viac menej odignoroval a zápas len počúval, ale z toho mála čo som videl - hlavne v závere ma zase prekvapil Regui. Ten tam sná´d šprintoval hore dole aj v posledných minútach zápasu. Neuveriteľný zápal pre hru, necháva na ihrisku dokonca viac, ako Vazquez. A to som si myslel, že viac už nejde

Reagovat
valloire

Opravdu si ale myslíte, že by Mariano pomohl? Já o tom nejsem moc přesvědčenej. No a Vinicius se potřebuje vyhrát a měl by hrát základ. Ono se to za čas vyplatí, stejně jako Reguilon. Proto musí pryč Marcelo, jestli se pro něj nenajde jinej post. A to Marcela miluju, ale v zájmu budoucnosti je to nevyhnutelný. Přestavba je tady a doufejme, že dopadne líp než ta sovětská.

Reagovat
X-bano-X

Sam som zvedavy na vase leto, asi aj viac ako na nase.

Reagovat
valloire

no bude sranda, snad nebudu zase nasranej jako loni

Reagovat
valloire

Sergio Ramos - legenda. Je skvělý, že tolik pomatenejch cule sereš. Známka toho, že to děláš dobře. Kapitán.

Reagovat
roberos

Ramos je stějně vylízanej jako ty a tvoje pomáda

Reagovat
valloire

opjavdu?

Reagovat
Diego2

Souhlasim Vyborny kapitan. Nas cule tesi jak vypadaji vzajemne zapasy v kterych vede Real

Reagovat
valloire

Myš, která letos machruje na zraněného lva se zataženými drápy, bude stejně v budoucnu sežrána až se lev uzdraví a bude mít zase drápy.

Reagovat
Diego2

To neni machrovani to jsou fakta.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to že my jsme obrovský tygr, který si dáva lvy ke snídani.

Reagovat
valloire

Myš, která si myslí, že je obrovský tygr, je zhulená jako Zenthuras.

Reagovat
smazaný uživatel

96-95.

Reagovat
stas87

No tak mas o jedno kilo viacej ako on.

Reagovat
smazaný uživatel

Zhulenej je ten tvůj i tak neškodný a zdegenerovaný lev, dědulo dědo dědululo. Barcelona je smečka tygrů, který si pochutnává na vystrašených ovcích.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, že si myš dává lva posledních 20 let úplně v klidu, tak to není tak špatný.

Reagovat
dextroza_m

Vis, proc lev neleze na strom?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Btw prestante s tymi metaforami. Dnes je to tu sami lev, mys, tiger. Ako na stretnuti Ezopov

Reagovat
ADM

Morata to tam sype slušne od príchodu, či už mu to uznajú alebo nie

Reagovat
CHONG

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Rudnevs

Rodrigo krásny gól!!!

Reagovat
QooBo

Reagovat
Anacron

https://www.facebook.com/btsport/videos/990428831150760/UzpfSTE5MDgxMzk1NzU5NTcwMToyMzkwOTEwNTI0MjUyNjg5/

Náhodou jsem narazil na tenhle gól a jako Juninho byl samozřejmě mistr, ale co tam Valdes jako předváděl

Reagovat
smazaný uživatel

Juninho byl v tomhle nejlepší z nejlepších. I Iker se o tom mohl přesvědčit :D https://www.youtube.com/watch?v=B7TifUDcVtM

Reagovat
Diego2

Za me z jeho golu - https://youtu.be/5qxFvFzBgz4

Reagovat
ADM

To ako tá lopta zrazu zapadla bolo brutálne, ale asi nikdy nepochopím, ako mohli fanúšikovia panikáriť, že po Valdésovi nebudeme vedieť nájsť vhodného brankára. Hneď Bravo, Stegen aj Jasper boli/sú lepší než on... Nikdy som ho nemal rád, toľko nezmyselných gólov čo on pustil, námatkou tieto dva od CR...

Tento rozhodol o titule v podstate, neviem si predstaviť, že by to Stegen nechytil..

https://www.youtube.com/watch?v=7LUFC0Skq3U

A toto......

https://www.youtube.com/watch?v=Kp6v5bPtoiA

Reagovat
Anacron

Tak ten první mi nepřipadá zas jako nějakej extrém ale ten druhej to je prostě neskutečný Vůbec celá ta akce je vtipná Nejdřív si Ronaldo parádně patičkou hodí míč, pak to na hovno zpracuje, tak to vypadá že je po akci a na konec si Valdes hodí takovou šmudlu do branky

Reagovat
ADM

Mne príde aj ten prvý dosť nezvládnutý oproti brankárskym schopnostiam Mats-a alebo Neuera, tí by hlavou neuhli, spravili by sa väčšími a oveľa lepšie by sa presunuli k Ronaldovi. A hlavne jeho zákrok príde tak pol sekundy po Ronaldovom zakončení

Reagovat
Xavi

Vychytal nám finále LM s 2006. Spousta Trofeo Zamora. Valdés byl dobrý brankář.

Ten první gól nebyl tak hrozný a ten druhý trochu smůla. Steven už pustil horší góly.

Reagovat
Xavi

*Stegen

Reagovat
ADM

Na začiatku pôsobenia, keď nemal stabilné miesto v zostave.

Reagovat
ADM

Jo, aj finále v 2009 toho pochytal dosť, všeobecne mal svoje dni, ale určite nebol tak nenahraditeľný, ako sa o ňom v čase jeho pôsobenia hovorilo.

Reagovat
Diego2

Mel zapasy kde byl fenomenalni...ale v celku jsem z nej uz tak nadseny nebyl ...

Reagovat
Xavi

Jj. nahradit se ho podařilo vskutku náramně.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To si evidentně nezažil ty brankáře, co tam byli před ním. A že jsme jich zkusili mraky.

Reagovat
ADM

No je pravdou, že nie

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jinak bys na to měl jiný názor, Vicky byl výborný.

Reagovat
ADM

Tak ale ja ani nevravím, že nemal svoje kvality, hlavne teda reflexy mal jeden čas jedny z najlepších na svete, no nikdy mi nebol sympatický a prišlo mi, že púšťa kopu zbytočných gólov, čo sa vo svetle Brava, MAtSa a Jaspera ešte zvýraznilo, pri nich vyzerá dvojka Valdés a predovšetkým Pinto až komicky . Dobru pred Valdésom hodnotiť neviem, každopádne som o tom neraz počul, otázka je, či boli brankári pred Victorom tak zlí alebo Victor tak dobrý

Reagovat
valloire

samej lempl

Reagovat
ADM

nemôžem za to, že Victor chytal odkedy som začal sledovať futbal

Reagovat
valloire

ti to ale v nejmenším nevyčítám hombre

Reagovat
DrQQ

Pre Barcelonu bol nenahraditeľný, lebo len máloktorý brankár hral vtedy tak dobre nohami. Dnes je to už iné.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

wtf? vždyť byl často kritizovaný, rozhodně o něm většina fanoušků nemluvila jako o nenahraditelném

Reagovat
patas92

Takže byl špatný na základě pár chyb z nějakých 500 zápasů?

Reagovat
ADM

hele, Rakitic tiez na tom ihrisku nehra s obrnou a nebude sa na neho spominat ako uplny prevar, no takisto ho mnoho ludi nema rada a takisto robi kopu hlupych chyb (Suarez posledne 2 sezony detto). Neviem preco do toho tahas, ze by mal byt Valdes zly. Nikdy som ho nemal rad a nebol podla mna top, ale kvality na Barcelonu mal..

Reagovat
patas92

Ok...Top samozřejmě byl. Podobné chyby, jako si postnul výše, občas udělal i Iker, Buffon a udělá je i MATS, to nejsou žádné hrůzy .

Stegen je/bude lepší gólman, ale Valdes to měl tehdy pod Pepkem mnohem těžší. Při rozehrávce věčně pod tlakem, jelikož se dlouhýma balonama se nerozehrávalo. Žádný golman v té době by pro Barcelonu nebyl lepší.

Reagovat
Generalní Gladiator

Poslední Valdesova sezona byla fantastická, to byl doslova zvíře.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele