LaLiga - preview 23. kola

08.02.2019, 08:48, aktualizováno 11.02.2019, 08:45
Previews
Deportivo Alavés prohrálo tři ligové zápasy v řadě a tuto sérii hodná utnout v zápase s Levante. Backický celek je na sedmém místě tabulky, Levante na něj ze čtrnácté pozice ztrácí jen pět bodů...
Deportivo Alavés - Levante UD  (pondělí 21:00)
Pondělní dohrávku 23. kola LaLigy obstará duel mezi Deportivem Alavés a Levante UD. Oba celky dělí přesně pětibodový rozdíl. Zatímco domácí se stále pokouší útočit na pohárové příčky, hosté se momentálně pohybují ve spodní polovině tabulky.

Alavés se až do začátku ledna držel na dostřel příčkám zaručující start v příštím ročníku Ligy mistrů. Vše se ale změnilo ve druhé polovině ledna, kdy přišly tři nepovedené zápasy. Prohry s Getafe, Rayo Vallecano a v minulém kole s Realem Madrid způsobily, že Alaves se propadl na aktuálně sedmou příčku. Výsledková mizérie se navíc prohlubuje s vyschlým prachem útočících hráčů, jelikož Alavés nevstřelil branku ve všech třech posledních kolech!

Trenér Abelardo přes výsledkovou mizérii svým svěřencům i nadále věří: "Výsledky nebyly pozitivní, ale myslím, že i ve zmíněných utkáních byly světlé momenty." V tomto zápase se bude muset obejít bez Rorgiga Ely, Darka Brasanace a Martina Aguirregabia. K týmu se naopak vrací Takashi Inui, který se ke svému týmu opět připojil po právě skončeném Mistrovství Asie.

Hosté z Levante mají v letošní sezoně výsledky jako na horské dráze. Aktuálně 13. tým LaLigy remizoval v minulém kole doma s Getafe, předtím padl na Seville 0:5 a ještě týden předtím porazil doma Valladolid 2:0. Tři zápasy a tři naprosto rozdílné výsledky korespondují s celkovým rozpoložením tohoto týmu. Hosté se budou muset obejít bez vykartovaného Josého Campaña. Na marodce navíc zůstávají Sergio Postigo, Rubén Rochina a také Chema Rodriguez.
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Navarro, Maripán, Laguardia, Duarte - Inui, Garcia, Pina, Jony - Calleri, Baston
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Fernandez - Pier, Cabaco, Vezo - Jason, Vukcevic, Bardhi, Coke - Morales - Mayoral, Marti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.13 - 3.53 - 3.67
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
CD Leganés - Real Betis  (neděle 12:00)
Polední klání v rámci nedělního programu 23. kola LaLigy zavede diváky na Estadio Municipal de Butarque. Na jedné straně stojí domácí Leganés, jehož sezona se zatím vyvíjí podle očekávání. A soupeřem mu bude Real Betis, tým s pohárovými ambicemi.

Real Betis se už pět let snaží vyhrát v Leganésu. Ae ještě se mu to nepovedlo ani jednou! Pravidlem v utkáních těchto dvou soupeřů je především výhra domácích. V prvních zápasech ji dokázal Leganés zlomit a vyhrál i v Betisu, ale to se událo ve druhé lize v roce 2015. Od té doby se hodně věcí změnilo a zejména na Betisu je to znát. Dříve nerozkoukaný nováček, který čerstvě postoupil zpět mezi elitu, je nyní obávaným soupeřem.

Ve čtvrtek ho čeká první utkání vyřazovací fáze Evropské ligy proti Stade Rennes, na které se Béticos pilně připravují. Ještě předtím ale musí dát maximum svých možností a schopností právě do duelu LaLigy na půdě Leganésu. Betis nyní sídlí na poslední pohárové pozici, tedy šestém místě. Už se na něj ale tlačí nejeden soupeř čekající na zaváhání Béticos.

Zejména Deportivo Alavés bude v následujících týdnech zdatným soupeřem, protože od Realu Betis jej dělí jen horší skóre. A to přesto, jak skvěle si Béticos vedli v minulém kole LaLigy. K překvapení mnohých se jim totiž podařilo ubránit tlaku Atlética Madrid a díky jediné brance Sergia Canalese se mohli radovat z výhry!

Kromě toho ještě v náročném programu sehráli duel s Valencií, který v Seville skončil 2:2. Odveta Copa del Rey proto bude opět zajímavá. Teď se Betis musí obejít bez zraněného Tella a vykartovaných Mandiho s Firpem.

Domácí Leganés je na tom obdobně, protože mu schází karetní hříšník Nyom plus dvojice zraněných hráčů Muňoz a Szymanowski. Leganés v posledních deseti soutěžních utkáních vyhrál jen třikrát. Po remíze s Eibarem se mu zadařilo v minulém kole, v němž si i bez vyloučeného Nyoma poradil s Rayem Vallecano.
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Bustinza, Reyes, Omeruo, Dimitrios Siovas, Silva - Recio, Ruben Perez, Óscar Rodríguez - En-Nesyri, Braithwaite
Real Betis - pravděpodobná sestava:
López - Bartra, Sidnei, Feddal - Barragán, Kaptoum, Lo Celso, Francis - Canales, Joaquin - Sergio Leon
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.10 - 3.29 - 4.09
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Valencia CF - Real Sociedad  (neděle 16:15)
Nesmírně vyrovnaný a atraktivní duel můžeme očekávat v neděli na stadionu Mestalla ve Valencii. Domácí se zde utkají s Realem Sociedad, se kterým sdílí stejný počet bodů v tabulce. Vítězný celek v tomto střetnutí se může posunout na pohárové příčky, na které oba kluby aktuálně ztrácejí pouhé 2 body.

Domácí Los Che neprohráli již 4 utkání LaLigy v řadě. Pomalejší start do kalendářního roku 2019 se podařilo dohnat venkovní výhrou 2:1 na stadionu Celty Vigo. Následovala důležitá domácí výhra 3:0 nad Villarealem a především pak překvapení v podobě remízy 2:2 v minulém kole na slavném Camp Nou. Valencie dokonce senzačně vedla v Barceloně 2:0, ale dvakrát udeřil Messi a byl z toho nakonec nerozhodný výsledek.

Na tyto úspěchy bude chtít navázat výběr trenéra Marcelina i na domácím hřišti. Nejen trenérovi, ale zajisté i příznivcům Los Che musela udělat radost zpráva, že se podařilo prodloužit smlouvu s Danim Parejou, který je v letošním ročníku nejlepším střelcem mužstva. Marcelino nebude moci nasadit pouze vykartovaného Mouctara Diakhabyho, jinak bude mít k dispozici kompletní mužstvo.

Vyzyvatelé ze San Sebastianu nebudou lehkým soupeřem. V letošním roce 2019 si stále drží neporazitelnost, což dělá 7 soutěžních utkání v řadě. Takové výsledky vrací Real Sociedad zpět do hry o pohárovou Evropu. Za zmínku stojí především vyloupení Santiaga Bernabeu po výhře 2:0 a také prestižní vítězství v minulém kole nad Bilbaem.

Hosté těží především ze schopností svého útočného tria José, Januzaj, Oyarzabal. Tato trojice se postarala o více než polovinu všech ligových branek svého klubu. Trenér Alguacil bude pro toto utkání postrádat Martina Merquelanze, Andoniho Gorosabela, Miguela Moyu nebo Davida Zurutuzu.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Neto - Wass, Paulista, Garay, Gayá - Soler, Parejo, Coquelin, Torres - Gameiro, Mina
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Zaldua, Navas, Llorente, Hernandez - Merino, Illaramendi, Sangalli - Januzaj, José, Oyarzabal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.86 - 3.61 - 4.76
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sevilla FC - SD Eibar  (neděle 18:30)
Domácí Sevilla vyzve v neděli odpoledne Eibar. Ačkoliv by měl být domácí celek považován za horkého favorita, Eibar nebude chtít dát svou kůži lacino a bude se snažit Sevillským znepříjemnit tento zápas.

Sevilla dokázala za celý leden vyhrát pouze jediné ligové klání. Tři prohry a jedna remíza pak znamenaly, že tým, který do prosince držel krok s Barcelonou, zůstává s minimálním náskokem na 4. pozici LaLigy. Sevillský tým neměl v lednu jednoduchý los. Athletic našel od začátku roku 2019 pouze jediného přemožitele. Real Madrid a Celta Vigo byly na svých stadionech příliš velkým soustem, a tak jediná výhra přišla na konci ledna s Levante.

"Musíme se snažit vyhrát každý zápas. Nejsme spokojeni s naší současnou formou a musíme to změnit. Budeme za sebou mít fanoušky, kteří nás podporují a obvykle zde hrajeme velmi dobře," hodnotil své mužstvo trenér Machín. Seville se vrací celá řada rekonvalescentů v čele s Navasem nebo Gonalonsem. "Někteří jsou zpět a můžeme trénovat s více hráči, než jsme doposud mohli. Stále je třeba ještě trocha času na to, aby se plně zotavili a mohli trénovat normálně s týmem," pokračoval Machín v otázce svých svěřenců.

Hosté z Eibaru drží solidní 10. místo v tabulce LaLigy. V posledních několika zápasech si Eibar připsal důležité body, především za přesvědčivé domácí výhry 3:0 s Espanyolem respektive Gironou. Pohlédneme-li dále do minulosti, tak zjistíme, že Eibar prohrál pouze jedinkrát z devíti posledních utkání a to na hřišti suverénní Barcelony.

Trenér José Mendilibar se letos může opřít především o elitního střelce Charlese a jeho dvorního nahrávače Jordána. Na marodce mu zůstává Pedro Leon, Marko Dmitrovic a Jordi Calavera.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Carrico, Kjaer, Gomez - Promes, Banega, Vazquez, Escudero - Sarabia - Yedder, Silva
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Riesgo - Pena, Ramis, Arbilla, Cote - Orellana, Jordan, Diop, Cucurella - Charles, Enrich
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.84 - 3.65 - 4.77
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - FC Barcelona  (neděle 20:45)
Stadion San Mamés bude hostit atraktivní duel mezi Athleticem a hostující Barcelonou. Domácí se od začátku kalendářního roku vydrápali ze sestupových pozic a chtějí se co nejrychleji ustálit v horní polovině tabulky. Hosté i nadále drží sérii výborných výsledků a vítězství by jim zvýšilo náskok na čele ligy již na osm bodů.

Athletic od začátku kalendářního roku 2019 padl poprvé v minulém kole na stadionu Anoeta. V prestižním baskickém derby prohrál na půdě Realu Sociedad 1:2 a jednalo se tak o první prohru za posledních osm ligových kol. I přes tuto ztrátu se zdá, že mužstvo našlo opět recept, jak vylepšit hru a především pak sbírat pravidelně body.

Trenér Garitano se může spolehnout především na svou ofenzivu vedenou Inaki Williamsem a Ikerem Muniainem, kteří se postarali o víc než polovinu ligových gólů Basků. Do utkání proti Barceloně nebude moci nastoupit vykartovaný Ander Capa. Mezi zraněnými pak zůstávají Inigo Lekue, Aritz Aduriz, Peru Nolaskoain a Mikel Rico.

Barcelona v minulém kole senzačně prohrávala na vlastním stadionu s Valencií již 0:2, když jí z bryndy vysekal a doslova vystřílel Lionel Messi. Zápas nakonec skončil remízou 2:2, což znamenalo lehké klopýtnutí a přerušení série osmi výher v řadě. Barcelona tak i nadále vede s přehledem ligu a výhra v tomto zápase jí může udržet v čele s náskokem osmi bodů.

"Bude to krásný zápas, ale na San Mamés je to vždy obtížné, čeká nás jedno z nejtěžších utkání v sezoně. Kalendář je nabitý a složitý pro všechny týmy, které se účastní tří soutěží. Vyžaduje to velké úsilí a tým musí být na tento úkol připraven," hodnotil trenér Valverde na předzápasové konferenci.

Barcelona v týdnu sehrála první semifinále poháru a doma jen remizovala s Realem Madrid (1:1). Valverdemu bude v tomto utkání chybět vykartovaný Jordi Alba a několik zraněných hráčů. Na marodce jsou Rafinha, Samuel Umtiti, Jasper Cillessen nebo Arthur. Do nominace se vrací Dembélé a ve výběru je i Messi, po problémech se stehnem ovšem s velkou pravděpodobností začne jen na lavičce náhradníků.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Herrerin - Marcos, Alvarez, Martinez, Yuri - Garcia, Etxebarria - Gomez, Garcia, Muniain - Williams
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Stegen - Semedo, Pique, Lenglet, Roberto - Vidal, Busquets, Rakitic - Dembélé, Suarez, Coutinho
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.99 - 3.89 - 1.76
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Getafe CF - Celta Vigo  (sobota 13:00)
Na podzim loňského roku se týmy Getafe a Celty Vigo rozešly spravedlivou remízou, ale v odvetě by potřeboval každý z nich tři body. Madridský celek aby si pojistil pohárové umístění a vytvořil tlak na čtvrtou Sevillu a Celta Vigo, aby zlepšila své vyhlídky na záchranu. Celestes totiž dělí od sestupové propasti pouhý bod.

Velké povzbuzení galicijskému týmu dodala výhra z minulého týdne nad Sevillou (1:0), po které Vigo konečně ukončilo čekání na vítězství. To trvalo plných šest kol, díky kterým se hrdý klub propadl do sestupové propasti. Celta Vigo se výhrou nad Sevillou vyškrábala na bezpečné příčky, ale má k dispozici jen jednobodový náskok, takže jakékoliv další zaváhání může znamenat opětovný sešup.

Celta se teď představí ve španělské metropoli Madridu na stadionu Alfonsa Pereze, kde v novodobé historii vyhrála jen jednou, před necelými třemi roky. "Musíme předvést stejný výkon jako proti Seville. Víme jaký druh fotbalu Getafe hraje, vzhledem ke svému postavení v tabulce jde o velmi sebevědomý tým s jasnými rysy," prohlásil k soupeři trenér Celty Vigo Miguel Cardoso.

Getafe je aktuálně pátý celek LaLigy, který ale v posledních dvou kolech ztratil. Nejprve nezvládl madridské derby s Atléticem a posléze remizoval bez branek na půdě Levante. Pohárové páté místo je i vzhledem k těmto výsledkům v jeho držení, ovšem situace je velmi vyrovnaná, vždyť například desátý Eibar je vzdálen na pouhé tři body. "Budeme pracovat a snažit se, abychom skončili co nejvýše. Celta je tým, který je vybaven velmi dobrými a technickými hráči. Je to tým, která v příští sezoně udělá Evropu," varoval kouč Getafe José Bordalás.

Getafe nebudou k dispozici zranění Markel Bergara a Amath Ndiaye. K tomu je nutné přičíst i suspendovaného Bruna Gonzáleze. Celta Vigo je na tom o poznání lépe, hrát nebude pouze Okay Yokuslu, hrdina zápasu se Sevillou nasbíral nepovolený počet žlutých karet.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soría - Antuňes, Dakonam, Cabrera, Suárez - Sáiz, Arambarri, Maksimović, Foulquier - Molina, Mata
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Blanco - Mallo, Araújo, Costas, Juncá - Beltrán, Lobotka - Méndez, Sánchez, Boufal - Gómez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.03 - 3.31 - 4.32
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atlético Madrid - Real Madrid  (sobota 16:15)
Sobotní odpoledne nabízí fanouškům fotbalu po celém světě jednu očekávanou a vyhlíženou událost - El Derbi Madrileño. Tentokrát se dějištěm stane Wanda Metropolitano a sázky jsou o to zajímavější, že oba dravce od sebe dělí jen dva body.

Ve Španělsku existují už řadu let dva hodně profláknuté souboje a v obou figuruje Real Madrid. Buď jako soupeř Barcelony v El Clásicu, nebo když se utká s městským rivalem, Atléticem Madrid. A teď je tu další epizoda právě z této ságy. Populární zápas už spolu oba týmy sehrály mnohokrát, v současnosti to bude derby s kulatým číslem 222 v rámci všech soutěží.

Zatím v nich rozložení sil jednoznačně vyplývá pro královský Bílý balet, který si připsal už 109 výher oproti 56 vítězstvím Atlética. Vede také na góly, což je vcelku pochopitelné. Obrana Atlética je pověstná svou pevností a skvělou defenzivní prací celého mužstva, ale přesto má Real na kontě už 367 vstřelených branek a jen 280 inkasovaných.

Naposledy to ale taková sláva nebyla a jednalo se spíš o taktickou bitvu mezi dvěma velmi vyrovnanými soupeři. Branka nepadla ani jedna, takže se body dělily. O emoce ale nebude nouze, což dokazuje i to, jak často sudí v těchto vyhecovaných zápasech tahají z rukávu karty obou barev. Teď je navíc hodně v sázce, neboť Atlético na druhém místě vede před Realem jen o dva body. A klasicky se třetí v řadě z dálky směje, když se dva perou. Barcelona totiž vede ligu o šest bodů.

Na lavičce Realu Madrid působí jeho někdejší hráč a i když to v mnoha případech není nejšťastnější varianta, Realu se to vyplácí. Po Zinedinu Zidaneovi se totiž ukazuje v dobrém světle také Santiago Solari. Oproti holohlavému Francouzovi samozřejmě nebyl tak známí fotbalista a i jako trenér má vzhledem k němu co dohánět, ale faktem je, že Real Madrid pod jeho vedením opět jistě kráčí k výhrám.

V posledních deseti kolech prohrál jen dvakrát a zatím se mu daří také v Copa del Rey. Naposledy vyzval domácí Barcelonu a z její půdy si odvezl velmi nadějnou remízu 1:1, ke které gólem přispěl křídelník Lucas Vázquez. A ten v rozhovoru pro oficiální stránky klubu hovořil i o nadcházejícím derby.

"Utkání s Barcelonou nám vzalo hodně sil, ale je na nás a na našem realizačním týmu, abychom se dostali opět do formy a pohody. Zápasy s Atléticem jsou vždycky hodně emotivní a patří to k tomu, vždycky to zachvátí celé město. Už se na tento duel moc těšíme, protože cítíme šanci se dostat před Atlético. K tomu ale budeme potřebovat veškeré naše síly a soustředěnost, neboť Atlético je hodně vytrvalé a umí bleskurychle trestat chyby."

Atlético v letošní sezoně jen tak neprohrává. Spolu s Barcelonou je v tomto ohledu nejlepší z celé ligy, neboť bez bodů se Colchoneros obešli jen ve dvou případech. Jeden takový nastal v minulém kole, když Atlético překvapivě nestačilo na Real Betis. Dokonce mu ani nevstřelilo gól, což u Simeoneho výběru také není obvyklé.

Teď se musí obejít pouze bez obránce Stefana Saviće, který je zraněn. V dobré formě není ani záložník Koke s Diegem Costou. Real Madrid má naopak výhodu kompletního kádru, protože se mu po odpykání karetního trestu vrací dvojice Daniel Carvajal a Raphaël Varane.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Juanfran, Giménez, Godin, Lucas Hernández - Correa, Rodri, Thomas, Saúl - Griezmann, Morata
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Reguillón - Modrić, Casemiro, Kroos - Bale, Benzema, Vinicius Jr.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.67 - 3.20 - 2.97
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Espanyol Barcelona - Rayo Vallecano  (sobota 18:30)
Rayo Vallecano je pořádně namočené v sestupových problémech a navíc ho v sobotu čeká hodně náročný test. Když totiž Rayo jede na půdu Estadi Cornellà-El Prat k zápasům domácího Espanyolu, většinou si body domů nevozí.

Oba celky se spolu za tu dlouhou dobu v první lize utkaly už mnohokrát. Za posledních 18 let se ale Rayu povedlo vyloupit stadion Espanyolu jen v jednom případě, a to už před dvanácti lety. Jinak se Espanyol minimálně na svém stadionu projevuje ve velmi dobré formě a nemá problémy nasázet svému soupeři tři a více branek.

Teď se mu ale hrubě nedaří. Po velmi slibném začátku ligy, kdy Espanyol sbíral pravidelně body a předváděl dobrý fotbal, nastal na podzim útlum. Celá zima je v jeho případě hodně smutným představením. V posledních deseti soutěžních utkáních se Espanyolu povedlo vyhrát jen dvakrát, z čehož jen jedno utkání zasahovalo do LaLigy. Už čtyři kola nejvyšší španělské ligy Espanyol čeká na vítězství.

V tom minulém se mu ale povedlo ukázat, že má dostatek kvality i charakteru. Na půdě Villarrealu sice Espanyol prohrával o dvě branky, jenže během posledních patnácti minut zvládl dorovnat a slavil alespoň bod. Přesto se katalánský celek pořád pohybuje až na 15. místě, což pro jeho fanoušky prostě nestačí. Aktuálně má na kontě jen pouhých 25 bodů a největší potíže má v obraně. Ta inkasovala už 36 gólů a jedná se o jednu z nejhorších obran v lize.

Kvůli kartám navíc bude Espanyolu v domácím utkání scházet Mario Hermoso a zraněni jsou Duarte s Naldem. Karetní trest si bude v hostujícím dresu odpykávat Óscar Trejo, zatímco zraněným hráčem je Gorka Elustondo.

Rayo Vallecano už je dávno venku z poháru a může se soustředit na ligu. V ní mu pořád patří až 18. místo s pouhými třiadvaceti body. Poslední dobou se mu ale daří znovu získávat body a v minulých pěti kolech hned třikrát vyhrálo. Naposledy si s ním ale poradilo Leganés.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
López - Rosales, Luís López, D. Lopez, Dídac Vila - Melendo, Roca, Darder - Piatti, Iglesias, Sergio García
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Dimitrievski - Velázquez, Abdoulaye Ba, J. Amat - Advíncula, Imbula, Comesaña, Álex Moreno - Embarba, Garcìa - De Tomás
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.73 - 3.90 - 5.23
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Girona FC - SD Huesca  (sobota 20:45)
Girona se potkala s hodně špatnou formou a ta by ji mohla velmi brzo stát pád mezi poslední tři místa. Paradoxně by se o to mohl postarat úplně poslední tým tabulky. Huesca jede do Girony po fantastickém výsledku z minulého kola.

Huesca je stále až na posledním místě tabulky a dlouho se na tom ještě nic nezmění. Už ale dokázala několikrát překvapit a získat dobrý výsledek. Například v minulém kole museli její fanoušci být radostí bez sebe. Huesca totiž po třech zápasech bez výhry uvítala na své půdě Real Valladolid a neměla s ním slitování. V jejím týmu všechno šlapalo na sto procent a výsledkem byl debakl hostí 4:0!

Něco podobného by Huesca moc ráda zopakovala nyní. Zkušený obránce Jorge Pulido k tomu uvedl: "Minule jsme ukázali, že ještě nejsme mrtví, že ještě je o co hrát. Pořád věříme v záchranu a dokud bude matematicky aspoň trochu možná, tak se na ni budeme zaměřovat. Teď je hlavně potřeba neustále zlepšovat své schopnosti, aby takové výsledky nebyly jen náhodné. Potřebujeme na ně navázat už proti Gironě."

Huesce k tomu nepomůže Luisinho, Melero, Herrera a Hernández. Domácí Girona má mnohem větší starosti s absencemi a jen těžko se bude trenérovi skládat sestava. Zraněni jsou hráči jako Doumbia, Mojica, Benítez, Muniesa, Roberts, Iraizoz a karetní trest si odpykává Alcalá.

Girona se v rámci LaLigy radovala ze tří bodů naposledy 25. listopadu minulého roku, když si poradila s Espanyolem. Od té doby se jí ale nedaří a teď zažívá hodně nešťastné období. Posledních pět soutěžních duelů prohrála a porážky o tři góly nejsou výjimkou. V minulém kole se chtěla oklepat z pohárové porážky, ale moc jí to nevyšlo.

Eibar jí totiž za první hodinu nasázel tři branky a hosty nenechal pořádně ani zakončit. Není divu, že s tak špatnou obranou se bude Girona ještě těžko zachraňovat, momentálně je až na 17. místě a její náskok na pásmo sestupu tvoří jen jeden bod.
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Ramalho, Bernardo, Juanpe - Pedro Porro, Pons, Douglas Luiz, Valery - Portu, Àlex Granell - Stuani
SD Huesca - pravděpodobná sestava:
Santamaría - Miramón, Etxeita, Insua, Dieguez, Javi Galan - Herrera, Christian Rivera, Gómez - Enric Gallego, Ávila
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.92 - 3.52 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Valladolid - Villarreal CF  (pátek 21:00)
Villarreal vsadil na starou známou tvář, když na lavičku přivedl opět Javiho Calleju. Jeho premiéra nedopadla nejlépe, takže si Žlutá ponorka bude chtít spravit náladu v dalším zápase. Páteční předehrávka 23. kola ji zavede do Valladolidu.

A moc ofenzivní utkání asi čekat nemusíme. V devět večer se na Estadio José Zorrilla představí domácí útok, který je v rámci ligy tím vůbec nejméně produktivním. Za 22 odehraných kol totiž dokázal skórovat jen devatenáctkrát! Villarreal, ač má mnohem kvalitnější a zkušenější kádr, na tom není o mnoho lépe. Ten si zatím dokázal připsat jen o čtyři branky více.

Přesto se Real Valladolid zatím drží solidně daleko od příček, kam žádný klub nechce patřit. Na sestupové pásmo má Valladolid k dobru dva body a zatím mu to stačí na 14. příčku. Tentokrát se bude chtít svým fanouškům revanšovat za minulé kolo, ve kterém předvedl hodně smutný výkon. Od posledního týmu tabulky, Huescy, totiž dostal rovnou čtyři branky a sám se nezmohl na žádnou odpověď!

Ještě štěstí, že mu to alespoň s Villarrealem tak jde, a především doma. Z Valladolidu se Villarreal vracel jako vítěz jen jednou za dlouhých sedmnáct let. V posledních dvou střetnutích od Villarrealu navíc Valladolid nedostal ani jeden gól. To Villarreal zatím "úspěšně" pokračuje ve vršení neúspěchů, které ho v této sezoně zatím provází.

V současné chvíli mu patří až předposlední příčka celé tabulky, od které se zatím nedokázal odlepit. A to ani přesto, že se na lavičku vrátil Javi Calleja. Když za 22 kol vyhrajete pouze třikrát, je pak těžké myslet na záchranu. Kromě toho budou staronovému kouči chybět hráči jako Bruno Soriano nebo Manuel Trigueros.

Naposledy Villarreal prohospodařil dvougólové vedení nad Espanyolem Barcelona a jen s ním remizoval. Ani Real Valladolid nebude kompletní, neboť na domácí půdě bude nyní postrádat Fernanda Calera a Luismiho. Po odpykání trestu se ale do hry vrací Michel, což bude vítaná posila.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Moyano, Kiko Olivas, Joaquín, Nacho Martínez - Keko, Alcaraz, Míchel, Toni Villa - Plano, Sergi Guardiola
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Miguelón, Álvaro, Funes Mori, Victor Ruiz, Alfonso Pedraza - Santi Cazorla, Iborra, Fornals - Toko Ekambi, Moreno
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.24 - 3.39 - 2.37
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona22155260:2350
2.Atlético Madrid22128232:1444
3.Real Madrid22133637:2642
4.Sevilla FC22106636:2336
5.Getafe CF2288625:1832
6.Real Betis2295826:2632
7.Deportivo Alavés2295822:2732
8.Valencia CF22612424:2030
9.Real Sociedad2286827:2530
10.SD Eibar2278729:3029
11.Levante UD2276932:4027
12.Athletic Bilbao22511623:2826
13.CD Leganés2268822:2726
14.Real Valladolid2267919:2825
15.Espanyol Barcelona22741125:3625
16.Celta Vigo22661034:3624
17.Girona FC2259823:3124
18.Rayo Vallecano22651126:3823
19.Villarreal CF22310923:3119
20.SD Huesca22361321:3915

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (819)

Přidat komentář
Ed_Hazard

Troska na zamyslenie ze sme poslednych 5 zapasov (skoro 2 roky) nad Atletmi nevyhrali. Najvyssi cas.

Realne zelanie je ale take, ze remiza bude zlata

Reagovat
Raul=Real

Hlavne nie remíza! Nech tu Barcelonu niekto este trocha ponahana

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ideální samozřejmě remíza, ale vůbec by mi nevadila ani výhra Atlética, jelikož jsem asi jeden z mála, pro koho jste pořád větší hrozbou na titul než Atleti.

Reagovat
ADM

Pred LM je tá remíza úplne najlepšie riešenie. Za predpokladu našej výhry by to bolo -8b / -10b, čo nám dáva pohodlnú možnosť trošku experimentovať so zostavou vo februári pred dôležitejšími stretnutiami

Reagovat
CHONG

Ono je to vlastně trochu úsměvné. když si uvědomíš, že při odchodu Lopeho jsme ztráceli na titul 7 bodů, teď všude čteš, jak jsme se zvedli atd. (což je nutno uznat pravda) a na titul ztrácíme 8 (po víkendu možná 11) bodů

Reagovat
Ed_Hazard

Tak Barcelona prakticky nestraca. V LL ma 10 zapasov bez prehry a do minuleho tyzdna tahala seriu 8 vyhier v rade. Moc moznosti na stiahnutie naskoku nam nedala.

Reagovat
CHONG

Já vím, jenom to působí úsměvně Na druhou stranu, minimálně ty socky doma jsme dát měli a hned by to bylo o pět.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
CHONG

Jinak, co si myslíš o Solariho setrvání - (i) chtěl bys, aby zůstal a (ii) myslíš si, že zůstane?

Reagovat
Ed_Hazard

Ak mám byť úprimný, tak sa to vo mne za posledné týždne tak zmiešalo, že netuším čo by som si želal viac Na jednej strane ma Solari stále o ničom nepresvedčil, na druhej sa vo mne prebudil čudný pocit, že ho kabína prijala, zomkla sa a idú z tejto sezóny vytrieskať čo najviac.

Zatiaľ si stále myslím, že na konci sezóny odíde. Uvidíme čo prinesú najbližšie týždne. Má šancu sa ukázať.

Reagovat
valloire

Správnej pocit nějakým podivným způsobem mě přesvědčil, že je trenér.

Reagovat
Gazdo

Lebo si nenecha zatial srat na hlavu od hracov coze je nevidane a strasne rad by som to vidaval vsade castejsie

Reagovat
Baronne

Máte trenéra?

Reagovat
valloire

asi jo

Reagovat
CHONG

Není to sice takové hovno, jak jsem si o něm myslel po angažmá v Castille, ale pořád je to podle mě maximálně průměrný kouč, bez nějakých vyloženě silných stránek, který nemá na to, aby dlouhodobě vedl klub kalibru Realu, takže doufám, že získá CdR, doklepe sezónu a přenechá místo Maxovi nebo Pochemu.

Reagovat
Malresi

Pls priveďte Pocheho a v United nech ostane Ole.

Reagovat
smazaný uživatel

V EC v březnu ji musíme obrat o 3 body..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Určitě jste se zvedli, navíc jste měli i slušný los, ale spíš to přikládám tomu, že Atlético mělo v souhrnu velký štěstí a reálně už měli být za vámi.

Reagovat
Ed_Hazard

Aj podla mna sme vacsia hrozba ako Atleti. Tak ci tak sa ale stale bavime o tom, ci je pre kona vacsou hrozbou mucha alebo komar

Reagovat
smazaný uživatel

bacha ale tento kôň má trošičku krivé nohy tento krát.. Stačí že Messi bude sedieť a je to tam. Coutinhovi sa nedarí, Suarez robí suaréza a sme doma

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě doufám ve výhru, ale především si přeju postoupit přes Barcu v poháru..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To se povedlo..

Reagovat
ADM

In the last 10 years, Barça has played 16 matches in Madrid.

In 10 of those games, they have gotten a result that would see them through to the Copa final.

Reagovat
technecium

2:6

Reagovat
Hristo Stoichkov

Rabiotův podpis v Barce prakticky vyloučen. Důvody jsou velmi dobré Aleñovy výkony, příchod Frenkieho (Nike po něm mimochodem chce, aby hrál s “21” a křestním jménem na dresu za účelem vytvoření brandu, on se na to podle svých slov zatím moc netváří), neochota samotnýho Rabiota hrát na pivotu a těžká jednání, během nichž jeho zástupci jezdí po Evropě a snaží se vyvolat “aukci”, jestli se to tak dá nazvat. Valverde měl navíc někde prohlásit, že počítá s Oriolé do prvního týmu, pokud bude pokračovat jako trenér. Jako o nový “9” se začalo kromě dlouhodobě zmiňovaných mluvit i o Rodrigovi a Rashfordovi. Inter navíc slídí kolem Rakitiće, takže v souhrnu velmi dobrý zprávy.

Reagovat
smazaný uživatel

tech 90mega je ale silne prestrelenych ze?

Reagovat
Ed_Hazard

Zobuď sa, tento krát sa nejedná o nejakú vašu ázijskú pračku na peniaze.

Reagovat
ADM

28 rocny Rodrigo za XY mega snad nie. To uz radsej ten Rash, aspon by niekto stihal dobiehat Dembeleho akcie.

Reagovat
Kokesh

Vám stejně nic jinýho nezbývá, než podepisovat do širšího kádru své hráče s nulovými platovými nároky. Nechce se mi věřit, že po tom všem máte nárok si v klidu přivést De Light a další spekulace, to by jste museli podepisovat kontrakt s Nike každý rok...

Reagovat
smazaný uživatel

De Light je kdo? Nová devitka? Nebo brankář?

Reagovat
technecium

Víš, že 2018/2019 jsme v plusu na net spend?

Reagovat
technecium

Pětina platového rozpočttu je Messi. Pokud ho to udrží od nás a pokud to vyhnalo Ronalda od vás, nemám s tím nejmenší problém.

Reagovat
valloire

pfff, Ronaldo neměl motivaci po Zlatým hattricku, proto šel jinam

Reagovat
technecium

Tomu sám nevěříš. Kralovi přece nemizi motivace

Reagovat
valloire

Když vyhraješ Zlatej hattrick, co chceš dokázat víc? Ronaldo to zjistil a odešel za novou výzvou... Messi to nezjistí nikdy.

Reagovat
technecium

Proč teda Roncek říkal, že odešel protože ho v Reálu finančně nedocenovali?

Reagovat
ADM

Prestaň, valloire má vždycky pravdu a keď ju nemá, čas ukáže že ju mal

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

si rozumíme

Reagovat
drussbarb

Proč na toho trola reagovat?

Reagovat
valloire

proč to furt psát jako idiot?

Reagovat
drussbarb

Protože píšeš jak idiot

Reagovat
valloire

co na tom přesně bylo idiotskýho hlavo?

Reagovat
valloire

to se ti patrně něco zdálo

Reagovat
Baronne

Tyvole Rash by byl skvělej

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona přišla o zraněného Arthura

Ze sestavy Barcelony vypadne Arthur Melo, brazilský záložník si poranil stehenní sval a chybět bude tři až čtyři týdny. (football-espana.net)

A sakra.

Reagovat
roman1978

Reagovat
ADM

No, vzhľadom na nabitý program, tipujem že Coutinha najbližší mesiac uvidíme aj zálohe. To je na tom zranení najhoršie

Reagovat
2miguel1

To je osud. Konečne bude v zalohe

Reagovat
sylarko

mozno teraz konecne ukaze, ze jeho miesto je v zalohe a nie na kridle

Reagovat
smazaný uživatel

Právě naopak. U Valverdeho dostanou hráči šanci, jen pri zranění druhého a ukážou, že na to mají. Jinak Valverde nemá koule na to něco zkoušet. Viz Arthur, Alena, Malcom, Semedo atd...

Reagovat
Visca el barca

V záloze u nás hrál pomalu celé jaro. Ty výkony byly o třídu lepší než letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrali sme na jaro 442 alebo jeho variant 4231 a Coutinho kraj zalohy ?

Reagovat
ADM

Jo, Couts hral najčastejšie RM alebo LM v 442

Reagovat
technecium

Reagovat
ADM

V úplne inom rozostavení s hráčom navyše..

Ale ja som ho chcel tou poznámkou len nakopnúť, budem mile rád ak moje predsudky zničí

Reagovat
Visca el barca

Já vim. Každopádně Lyon by jsme bez Arthura měli zvládnout. Dokonce by na odvetu mohl být fit ne? Mrzí mě že nestihne odvetu Clasica

Reagovat
technecium

Jak píše ADM, hrál v záloze buď napravo s Iniestou Busem a Raketou, nebo na Iniestově pozici vlevo, kde měl spolu v záloze ještě Buse, Raketu a Paulinha, takže to ve výsledku bylo stejné jako když hraje letos na křídle, protože pořád za sebou musí mít tři hráče.

Reagovat
technecium

Puig na scénu!

Lyon snad dáme i bez něj a on by pak na klíčovou část sezóny aspoň mohl být svěží.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Hodně citelná ztráta, s Lyonem to bez něj bude dost náročný.

Reagovat
Gazdo

A modric sa niekde smeje este teraz... lahoz

Reagovat
celeb

hlavne, ze stihol byt den pred EC na Neymarovej party. Facka ako hrom, snad sa spamata.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dva dny. Samozřejmě to byla chyba, ale je to mladý hráč a je třeba s ním i v tomto směru pracovat. Rozhodně se nepotřebuje vzpamatovávat, jak tady tvrdíš. Mimochodem Dembélé, který měl svýho času snad nejhorší přístup profesionála za dlouhý roky, je teď chválen za naprosto příkladný chování a práci, co dělá nad svý povinnosti. A vzhledem k tomu, jak dobře dokázal hrát i s neprofesionálním chováním, asi málokdo může být připraven na to, co se bude dít, až bude stoprocentně soustředěný na svý fotbalový povinnosti

Reagovat
Baronne

Myslíš že na tom může mít zásluhu Abidal? Na Dembzovo zlepšení v chování?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Svůj podíl určitě má, ale bude tam víc faktorů. Paradoxně mu “pomohlo” i to, když opět zaspal trénink a byl z toho velký poprask. V tom čase si klub uvědomil, že je to hráč, který potřebuje individuální přístup. Ten ostatně podle mě měl mít hned po svým příchodu už jen díky tomu, kolik do něj bylo investováno. Abidal s ním často mluví, má v týmu několik Francouzů, změnil se přístup Messiho a Suáreze, tým ho evidentně vzal mezi sebe, což je ovlivněno i tím, že jsou přesvědčeni o jeho fotbalových schopnostech. Určitě se cítí líp, zvládá zodpovědnější role a má pro tým mimořádnou důležitost.

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem rozhovor s Bartomeuem, kde říkal, že si s Dembelém kolikrát volal i v půl 1 ráno a hovořili o jeho budoucnosti a přístupu atd.

Takže se do toho dá se říct zapojili úplně všichni. Hodně mu taky pomohl Messi.

Reagovat
ADM

Tak aj Luis hovoril pred pár dňami, že jeho hlavný problém bol v prístupe, ako mu všetci naookolo hovoria, aká bude superstar a on nadobudol dojem, že to príde samo, bez toho aby každý deň tvrdo makal.

Reagovat
celeb

tak party zacala v pondelok vecera a otazne, do kedy tam nas Arthur bol. Predpokladam, ze tam prespal a do Barcelony dosiel az utorok - den pred EC.

Spamatavat sa je mozno trochu prehnane, ale domievam sa, ze jeho zranenie mohlo suvisiet prave s nedostatocnou pripravou na EC - mozem sa mylit. Arthur je sympatak a robi radost sa na nho divat. Barca je pre neho ako stvorena a on pre nu. Ale teraz chybat bude a Neymar tam mal okolo seba stovky dalsich.

Reagovat
celeb

* v pondelok vecer a je otazne ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Arthur prý je out na 4 týdny

Reagovat
CHONG

Jinak Bartomeu prohlásil, že Barcelona chce v létě s Realem mluvit o přestupu Isca

Reagovat
technecium

Reagovat
ADM

Bartomeu démission

Reagovat
2miguel1

on by bol asi dalsi Fabregas u nas.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Reggie

Reagovat
Hristo Stoichkov

Takhle to fakt neřekl. Prohlásil, že pokud by ho chtěli, budou s Realem jednat a nevylučuje to pouze z důvodu, že je hráčem Realu Madrid. Jeho příchod opravdu nehrozí.

Reagovat
CHONG

Já četl tohle: „Pokud by ho naši trenéři chtěli, a pokud by Isco skutečně chtěl opustit Real Madrid, pak se o něj samozřejmě budeme ucházet. Za dobu, co jsem v Barceloně, k podobnému přestupu ještě nedošlo. Nemáme s Realem žádnou dohodu o tom, že bychom si nemohli přetahovat hráče. Každý tým chce mít ve svém týmu ty nejlepší hráče, aby byl co nejvíce konkurenceschopný. Budeme s Realem v létě hovořit o Iscově přestupu.“

Reagovat
Hristo Stoichkov

Viděl jsem podobný vyjádření až na poslední větu, která dost mění kontext celý odpovědi

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidím na tom nič neobvyklé. Spomína dve podmienky. Isco bude chcieť odísť a tréneri Barcelony ho budú chcieť.

Ak bude toto splnené, môžu začať jednať...nič viac, nič menej.

Reagovat
smazaný uživatel

Další predrzovac balonu ala Neymar.

Reagovat
Generalní Gladiator

Vůbec

Reagovat
-Carles-

ani zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Trofnu si říct, že by v Barce zastínil Coutinha..

Reagovat
ADM

Najlahsiu ulohu v sucasnom kadri by snad zvladol no

Reagovat
smazaný uživatel

hm modric dik

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Když nejlepší fotbalista světa sleduje toho pátýho.

https://i.imgur.com/jEpeZtE_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=medium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi

Reagovat
valloire

asi si říká, jak mohl bejt vůůbec v desítce

Reagovat
smazaný uživatel

pro Modrice za sebereflexi.

Reagovat
Baronne

Reagovat
Stannis Baratheon

jak jedeš v GoT chlape?

Reagovat
valloire

Konec 6.serie.

Reagovat
Stannis Baratheon

ajaj, takže Velký třesk

Reagovat
smazaný uživatel

Nestiha a prasi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Messi, netrenoval. S Realem hrál fakt přes zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bylo jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ako dnes dopadne madridské derby? Dnes beriem 3 body po akomkoľvek výkone. Prípadná výhra akéhokoľvek madridského klubu môže popri prípadnom zaváhaní Barcelony v Bilbau znova "zamotať" boj o titul.

Reagovat
Anacron

No naše výhra to moc nezamotá.

Reagovat
Jordi Alba

Ideálně remíza.

Reagovat
technecium

Reagovat
Generalní Gladiator

Boj o titul je otevřenej pořád,nic není hotovo a dlouho nebude

Reagovat
CHONG

Co to je zase za blábol s tím odchodem Casemira, že nepatří mezi nepostradatelné hráče trenéra Solariho, ten snad v létě potáhne první...

Reagovat
One-Real

Odri už je taky třetí zápas na tribuně ne? Ten bude další.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Ed_Hazard

Odriho nenominovanie som fakt nepochopil

Reagovat
CHONG

Solariho nominace jsou mimo, viz středeční EC, Mariano a Regulion na tribuně, takže neviditelného Benzína a tragického Marcela neměl kdo nahradit.

Reagovat
Baronne

Tottenham si chce pojistit Christiana Eriksena, avšak zatím se mu to nedaří. Podle posledních zpráv dánský reprezentant odmítl již třetí nabídku "Kohoutů", načež celou situaci bedlivě sleduje Barcelona. Co bysme s ním dělali a kde bysme vzali peníze?

Reagovat
smazaný uživatel

Někoho si tam museli novináři vymyslet, aby to bylo zajímavý. Bylo to 50 na 50 s Realem

Reagovat
valloire

Ste nenažraný a chcete úplně fšechny. Hamba.

Reagovat
Baronne

Ale plosimtebe

Reagovat
Generalní Gladiator

Fšichni chcó k nám,ale my nézme nafukovací

Reagovat
valloire

Coutinho No dobře mu tak, tak straaaašně spěchal do Barcelony, trucoval, nebyl schopnej dohrát sezonu v Liverpoolu a teď se ho chtěj zbavit.

Reagovat
Jordi Alba

Ten jestli se nevzpamatuje, tak může jít.

Reagovat
valloire

Musíš víc čekat.....Podívej na Isca, 6 let čekáme.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Malresi

Co by on teraz dal za to byť naspäť v Poole.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne.

Reagovat
blaugrana
Reagovat
smazaný uživatel

Snad už všichni po tomhle zápase pochopí, že Semedo je jasná jednička na RB. Silný, technický a hlavně rychlý. Roberto je bohužel až moc univerzální.

Reagovat
CHONG

Getafe, bitches

Reagovat
Jordi Alba

Mají neskutečnou výhodu, týmy co snima budou hrát o Evropu hrajou EL a Betis s Vale ještě CdR. Navíc umí bránit a mají 3 kvalitní útočníky, tohle smrdí EL.

Reagovat
el Principito

Reagovat
Jordi Alba

Na mě neblej, já jim to taky nepřeju.

Reagovat
el Principito

to nebylo na tebe, ale na Getafe

Reagovat
Malresi

Reagovat
Ed_Hazard

Thibo - Reguilon, Ramos, Varane, Carvajal - Kroos, Casemiro, Modrič - Vinicius, Karim, Lucas

Reagovat
Magic player

VItezna.

Reagovat
Kokesh

Nejsilnejsi 11

Alvaro opet proti nam...

Reagovat
CHONG

Keylor

Reagovat
Ed_Hazard

Ja som rád aspoň za to, že dostal šancu v Cope.

Reagovat
Mateo16

Pod Ancelottim sa to volalo ako si odvarit zakladnu zostavu. Hmm pod Solarim Vitazna a najsilnejsia 11stka

Reagovat
vilp

Souhlas, radši bych šetřil hráče na Ajax.

Reagovat
valloire

Reagovat
Anacron

No to bude tím, že Carlo měl tu soupisku naprosto jinde jak kvalitou tak kvantitou. A tohle, až na brankáře, je nejspíš momentálně nejsilnější sestava. Ale smutný to je.

Reagovat
Mateo16

Kvantitou tam mal jedine Jeseho ktoreho nevyuzival. Toto skor som poukazoval na to ze mal rotovat aspon niakych hracov pred Ajaxom

Ale neviem Bale 3 x na lavicke ci sa snim pohadal alebo Asensio ktory zaklad nevidel 2,5 mesiaca z toho 1 mesiac zraneny alebo Ceballosa

Reagovat
Ed_Hazard

Hráme s Atletikom preboha. Šetriť môže kedykoľvek inokedy okrem derbi Madrileño a EC

Reagovat
vilp

Však to derby nemá žádný význam, takže co jako?

Reagovat
Ed_Hazard

Derby má vždy význam.

Reagovat
Magic player

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
vilp

Určitě no, hlavně když se s takovou ztrátou na čelo hrají v jednom týdnu dva další vyčerpávající zápasy v jiných soutěžích, kde opravdu o něco jde. Škoda, že nikdo nemá koule jak Mourinho na jaře 2013, kdy v lize postavil na Clásico béčkovou sestavu a nakonec to ještě vyhrál.

Reagovat
Kokesh

Jo a nebo vse hnal na ukor LM, kterou nakonec musel vyhrat Carlo...

To jsme nakonec videli u Barcy, ktera muze mit Copu maximalne v prdeli a preferovat LM, pritom do ni naskoci i zraneny Messi...

Reagovat
vilp

Já neříkám, že všechno, ale uvědom si, že Modrić, Vinícius a Benzema nejspíš budou hrát 4 zápasy za 10 dní, hlavně pro třicátníky skvělá vytíženost. Carvajal, Reguilón a Lucas 3, to prostě smrdí...

Reagovat
Jordi Alba

Tak pro tebe jo, pro lidi z Madridu ne.

Reagovat
Anacron

Viděl si co předváděl Bale proti Barce? Fakt ho nesnáším . Lucas se alespoň snaží. A Asensio je čerstvě po zranění tak asi nepůjde hrát základ proti těmhle prasatum.

Reagovat
Kokesh

Vsak on by byl prvni kdo by tu Bale kritizoval, ze je uplne neschopny hrac do plnych.

Tenhle clovek je podle komentaru zraly na Chocholouska a kazajku.

Reagovat
Mateo16

To je pravda ale cela moja pointa prispevku bola o rotacii a teraz sa to znova dostalo do polohy preco by mal hrat Bale ? Ja som poukazal na to co predviedol Vinicius v EC.

Reagovat
valloire

Reagovat
Magic player

A to ma hrat Bale i presto, ze stoji za hovno? Pokud prekypuje energii, tak at to aspon ukaze, Vini a Lucas i kdyz hrajou skoro vsechno, tak jsou pohybem uplne nekde jinde, zadna unava na nich neni znat. Marco si ten zaklad taky moc nezaslouzil, pak se zranil a ted zase nejake minuty dostal.

Reagovat
Mateo16

Nerad to tu pisem ale pokial Vinicius sa psychicky zlozli za 45 min v EC. Tak to je uplne jedno ci hra velky zapas on alebo Gareth.

Reagovat
ADM

hocjaký iný 18 ročný hráč, čo nedávno kopal v pralese, by sa psychicky zložil už pred EC. Za to u vás to bol opäť najlepší hráč v útoku

Reagovat
Magic player

Ja uz na nej v tomhle ani nebudu reagovat, jednou jsem mu to napsal a stejne si jede svoje.

Reagovat
Mateo16

Tak pokial 4 brejky a z toho 2 tutove brejky zle vyriesi tak to potom tazko moze byt najlepsi hrac v utoku.

Reagovat
SIRBRANIKE

Tak znovu. Má 18r. Trocha súdnosti by nezaškodilo.

Reagovat
vilp

To nebyl no, vzhledem k tomu, že krom centru před gólem posral prakticky všechno, na co sáhnul.

Reagovat
ADM

Jo, posral, ale mal X akcií a hráči ho hladali. Benzemu a Lucasa mimo tej akcii nebolo ani vidieť.

Reagovat
vilp

Dnes daleko lepší.

Reagovat
vacin
Reagovat
valloire

Bale hrát musí. Má méno. My potřebujeme ména, nějaký ména, abysme to fšecko vihrály.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
ADM

Ozaj, Seriho ešte sleduješ? Dneska som pozeral Fulham tak 30 minút a medzi tými kopáčmi, čo boli schopní maximálne nacentrovať na hlavu súpera, tam vyzeral ako Arthur

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vůbec, Premier League celkově sleduju okrajově, jako liga mě moc nebaví.

Reagovat
ADM

Mňa baví pár hráčov, pre ktorých občas zápasy pustím, ale inak súhlas no, taká Huesca je oproti spodku tabuľky v PL hotová Brazílska samba

Reagovat
SIRBRANIKE

PL je úplne iný šport. Mna najviac rozosmieva ked dostanú loptu do vzduchu. Odkop, súboj, hlava, súboj, špatná prihrácka, súboj...

Reagovat
Xavi

Reagovat
Magic player

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

No a ako by vyzerala silnejšia zostava podľa teba? Možno skúsiť Asensia namiesto Lucasa, to je tak všetko.

Reagovat
Mateo16

Uricte tam mal by Ceballos za 34 rocneho Modrica

Reagovat
Ed_Hazard

Tak Cebu som tam chcel vidieť aj ja, to je pravda.

Reagovat
valloire

nepostavit Luku proti Atleticu

Reagovat
Kokesh

Carlo byl nekdy v situaci jako Solari, kde musi honit ztracene body ze zacatku sezony a opravdu tristni kondici?

Reagovat
blaugrana

Griezmann, to je zas uces. Cisty pedofil.

Reagovat
valloire

Nastuouje Real Madrid. Soupeř bude rozdrcen.

Reagovat
Ed_Hazard

Arias redka, pičus jeden hnilý

Reagovat
patas92

Nějaký acestream?

Reagovat
Kokesh

Té nenávisti z řad fanoušků vůči Thibovi se opravdu musím smát, vzhledem k okolnostem že to nikdy nebyl jejich hráč. Narozdíl od Adana a Álvara na druhé straně...

Reagovat
Imago

Pánové, máme někdo funkční stream? Předem díky...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Imago

Reagovat
Anacron

Vždycky si říkám, že těm atletum docela přeju. V LM určitě. A pak přijde společnej zápas a vím naprosto jistě že je nenávidím

Reagovat
valloire

sou to močky

Reagovat
Magic player

Caseeeeeeee !!!

Reagovat
valloire

Gol gol gol daly sme gol Kouzelník z Brazílie.

Reagovat
Ed_Hazard

Case luxusne

Reagovat
KillSwitch

Preco real opakoval ten roh? To som nepochopil

Reagovat
Ed_Hazard

Lopta bola v pohybe a zdalo sa mi že tak 30 cm od vyznačeného miesta, odial sa má rozohrávať

Reagovat
KillSwitch

Ale ved to zrusil az po nejakych 3 prihravkach

Reagovat
gonzalesl_is_back

Už tomu Casemirovi zvedejte agility ve FIFĚ

Reagovat
SIRBRANIKE

FIFA

Reagovat
Anacron

Golasoo...nejlepší Brazilec momentálně! O parník.

Reagovat
valloire

Výborně Case, rozdej ty těla.

Reagovat
Magic player

Nadherny balon od Viniho.

Reagovat
valloire

Lucasi bejt tam Král, je to 0-2...no co už

Reagovat
Ed_Hazard

Vinicius Skvelá prihrávka za obranu

Reagovat
valloire

Píčo, novej Pelé

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Ed_Hazard

Za toto žltá Lucasovi?

Reagovat
JM

A Arias nic

Reagovat
Magic player

Tak tohle je faul kurva...

Reagovat
Mateo16

Vinicius 1:1 podobnych situacii tam mal dalsie 2 ale ja ze sa stazujem

Reagovat
Kokesh

Jenže ted to byl na něj jasný faul...

Reagovat
Mateo16

Nevidel som poriadne tu situaciu ale mal tam 2 uplne rovnake dalsie

Reagovat
Ed_Hazard

Však to bol faul boha

Reagovat
valloire

di do riti

Reagovat
vilp

To by Navas měl podle mě.

Reagovat
valloire

ten taky chytí hovno

Reagovat
alcantara

A este by si mohli v miestnosti tlapnut, nech je zase pribeh

Reagovat
Ed_Hazard

Faul na Viniciusa nič???? Ešte si dal do úst píšťalku a potom to schválne pustil

Reagovat
roman1978

ano, další rozhodčí, co vám ubližuje. a var - to je jen barcelonský nástroj moci.

Reagovat
Ed_Hazard

Choď do piče.Dakujem

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to přišlo to samé co předtím pustil Lucasovi na Hernandeze.

Reagovat
roman1978

přesně

Reagovat
Ed_Hazard

Až na to, že sa tie dve situácie absolútne v ničom nepodobali.

Reagovat
roman1978

ne no, protože jedna byla proti vám a ta druhá na druhou stranu

Reagovat
gonzalesl_is_back

Curtois tvle. Neumí prostě zakleknout jak v hokeji když už je u něj... Btw podle mě faul předtím na Vincka...

Reagovat
el Principito

Reagovat
CHONG

Keylor by tohle měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Courtois má na ty housle štěstí

Reagovat
nani92

tak on si ich tam priam pýta, verím, že aj Morata by mu dal gol

Reagovat
Magic player

Okamzite se mi vybavilo, ze on ma s timhle dlouhodobe problem.

Reagovat
ADM

No ale s jeho výškou a dĺžkou nôh sa môže aj posrať, tak rýchlo nezaklakne aby mu to tam neposlali...

Reagovat
nani92

LaLiga VAR jue vysmech

Reagovat
valloire

Jasnej podvod.

Reagovat
smazaný uživatel

Vi jste ubrečení, to je strašné.

Reagovat
valloire

kde?

Reagovat
smazaný uživatel

fšude kolem

Reagovat
valloire

nic nevidim

Reagovat
Jerichoo

Wtf sak to bol jasný faul

Reagovat
Kokesh

Podle mě to ani neresili...jen offside. Což je prostě opět výsměch...měl se jít podívat na obrazovku hlavní, takhle je ten VAR úplně na hovno.

Reagovat
2miguel1

VAR je to najhorsie, co mohlo Real postihnut

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Xavi

Reagovat
valloire

Griezmann vypadá jak německej pornoherec.

Reagovat
Generalní Gladiator

fakt?často čumíš na německý porno?

Reagovat
dextroza_m

ATmosféra na Wandě

Reagovat
roman1978

jak si madristi zvykli, že pokaždé, když se jich jen někdo dotkne, tak je to faul . Koukám taky na Liverpool a nad tímto by se tam nikdo ani nepozastavil.

ale na druhou stranu - ten brekot - to zahřeje

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Nene romčo. To si pleteš s váma. Já s tim nemam problém, tělo je tělo.

Reagovat
blaugrana

valloire09.02.2019 16:47#

Jasnej podvod.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
valloire

vždycky, když Real Madrid inkasuje, smrdí to podvodem

Reagovat
madridcan

Akoze tvoj brekot nas ma zohriat?

Reagovat
valloire

Celkem to pouští, tak není to krasobruslení, hlavně jde o metr. Aby byl stejnej.

Reagovat
roman1978

Reagovat
KillSwitch

Keby nepadli kazdych 30 sekund po kazdom dotyku, tak by sa na ten futbal aj dalo pozerat

Reagovat
Anacron

No doufám že se Benzín nevrací do své obvyklé formy. Totálně neviditelnej.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten Vinícuis si tam z nich dělá dobrej den

Reagovat
CHONG

Nevím, ale asi bych faul taky nepiskal, fotbal má být kontaktní sport, teď jde o to, aby ten metr byl nastavený stejně pro obě strany, jo a kdyby byl jedničkou ten lepší z brankářů, tak pořád vedeme.

Reagovat
Diego2

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
dextroza_m

Ten obránce je dmnt?

Reagovat
Magic player

Tohle by mela byt penalta.

Reagovat
Kixi Syhimour

Mimo území

Reagovat
Kixi Syhimour

Přímák

Reagovat
valloire

penaltička

Reagovat
Mateo16

Gimenez taky hrac urobi toto

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt VARu, tak Atléticu není uznaný gól (ofside) a písknuta penalta pro Real

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nic, ale neměla být,

Reagovat
dextroza_m

wtf Var? Ho sundal před vápnem

Reagovat
Magic player

Sundal ho az kolenem kterym k nemu doklouzal, kdyby ty nohy nestahnul a sundal ho driv, byl by na tom paradoxne lepe. Aspon tak mi to prislo.

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
valloire

jasná věc

Reagovat
Kily

Reagovat
Magic player

Jooooo kurva.

Reagovat
dextroza_m

Už se těším, jak si dmnt Slovan bude tohle u VARu ospravedlňovat

Reagovat
valloire

něco ti tam spadlo Mraku

Reagovat
Dayman

Sergioooooooooo

Reagovat
patas92

Lol, však to bylo venku

Reagovat
valloire

slepej jako bano

Reagovat
smazaný uživatel

Ale doklouzal tam. Takže penaltička musela být

Reagovat
Kokesh

Gimenez na parku....kapitán kapitánů golasooo

Reagovat
Jordi Alba

Tohle je stadion.

Reagovat
smazaný uživatel

Hala madrid..

Reagovat
Ed_Hazard

Však to bolo ale pol metra mimo vápno VAR je to najhorsie, co mohlo Real postihnut

Reagovat
Diego2

Podle me teda ten kontakt prisel ve vapne

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Diego2

Ale no kurna se na ten fotbal divejte, jedni chteji faul u golu Atletica a ted zas penaltu vytahnout ven... proste klouzal za nim a trefil ho ve vapne i kdyz tak tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Já se díval i na zpomalený záběry, vzal ho metr před.

Reagovat
Magic player

Tak ses slepy jak patrona.

Reagovat
valloire

to bude těma brejlema červenomodrýma

Reagovat
Ed_Hazard

Mne to prišlo zo záberov na Setanta sport (ruský stream ), že ho triafal špičkou už jasne pred vápnom.

Reagovat
Magic player

Trefil, ale bezel dal, padal az ve vapne, po kontaktu kolenem, kdyz obrance stahoval nohy, paradoxne, aby to nebyla penalta.

Reagovat
CR7RONALDO

To video je najhoršie fakt v Španielsku.

Reagovat
dextroza_m

tady to valí ještě na VHS

Reagovat
smazaný uživatel

Správně posouzeno

Reagovat
bayern987

Mimo vápno, to nemá smysl vůbec.

Reagovat
bayern987

Ale ten obránce úplný dement, jak tohle může někoho v důležitém zápase vůbec napadnout?

Reagovat
KillSwitch

Faul pokracoval v 16tke...nezalezi na tom kde faul zacal, ale kde skoncil...prestudujte si pravidla

Reagovat
dextroza_m

Takže já tě skopnu 3m před vápnem, ty budeš dělat kotrmelce až za brankovou čáru mimo bránu a je to roh?

Reagovat
valloire

přesně jako u Suareze

Reagovat
dextroza_m

Je jedno u koho, je to blbost.

Reagovat
valloire

faul nastal až ve vápně tim kolenem

Reagovat
dextroza_m

Faul nastal tim, že odkopl míč a podkopl mu nohu

Reagovat
KillSwitch

Stale boli spolu v sklze, keby ho iba skopol a on by dopadol do 16tky, tak sa nepiska

Reagovat
Jerichoo

Keď robíš kotrmelce to sa podľa teba považuje za to že niekto pokračuje vo faule?

Reagovat
dextroza_m

Podle kompjutru NE

Reagovat
ADM

Preto je u rozhodcov trend vracať ten faul hádam k prvému dotyku 3 metre dozadu

Reagovat
dextroza_m

V Itálii jsou pravidla úplně jinde, pak se přeřazuje do 2. ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

logicky

Reagovat
dextroza_m

Až na ten Arsenal slušný výběr týmů

Reagovat
patas92

IMHO mám nejlepší výběr tady na Eurofotbale

Reagovat
valloire

no to těžko

Reagovat
dextroza_m

Ty temu prd rozumíš

Reagovat
valloire

já rozumim fšemu

Reagovat
Mateo16

Takze napr ked urobi faul na Neymara a ten to dokotula do 16stky bude penalta ?

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
dextroza_m

To je nebezpečí už na vlastní polovině

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ed_Hazard

Logicky vravíš Takže keď ťa začnem ťahať za dres 2 metre pred vápnom a ty spadneš (podľa tvojich slov, ukončíš faul) vo vápne, píska sa penalta, hej?

Reagovat
KillSwitch

Ak spadnes do vapna a protihrac ta stale drzi za dres tak ano

Reagovat
janinho

nesplietaj. ak faulujes len pred vapnom tak to bude pr.kop. ale henten kopol viniciusa pred vapnom aj potom v pade vo vapne. penalta jasna, nie je o com.

Reagovat
ronaldinho_10

Co se ale týká podle pravidel pouze držení, které může probíhat klidně několik metrů. U jiných druhů faulu toto neplatí.

Reagovat
janinho

ani sa mi to nechcelo pisat ale je to presne takto. ak obranca zacne utocnika okopavat na polke ihriska a bude pokracovat az na 5ku, tak to akoze podla niektorych ma byt pr.kop na polke ihriska???? sa uvedomte niektori a ozaj vezmite do ruky pravidla. nie je to az taka hruba kniha!! zakrok sa piska na mieste kde bol posledny faul, bodka.

Reagovat
KillSwitch

Reagovat
smazaný uživatel

Nadáváte na VAR, ale bez něj by neuznali gól atletům kvůli offsidu a tu penaltu by písknul stejně.

Reagovat
CHONG

Jinak Vincek si zatím maže obránce na chleba, ale ty oslavy Courtoise jsou celkem hnus

Reagovat
Kokesh

https://twitter.com/Goldenarzisse/status/1094261744271347712?s=19

Jestli se tohle pouští v Anglii, pak chápu proč nejsou schopni konkurovat v Evropě...

Reagovat
Magic player

Ja nechapu, o cem se tu vubec bavime. Faul to byl, problem je, ze VAR fakt zkoumal jen ten offside...

Reagovat
Anacron

No o tom že to byl faul.

Reagovat
Ed_Hazard

Sorry ale toto je jednoznačne faul. Vletel doňho jak nindža a lopty sa ani len nechytil.

Reagovat
Generalní Gladiator

ty ho asi nechápeš..

Reagovat
Ed_Hazard

Ale chápem. Ja som mal narážku na opačné komentáre.

Reagovat
smazaný uživatel

a to ze carva pred prvnim golem slozil lemara nic?stejna situace

Reagovat
ADM

Morata tesne

Reagovat
Ed_Hazard

Radosť pozerať na hráčov ako Reguilon Carvajal alebo Lucas (aj ked ten nám niekedy pije krv). Keby takto po prdeli jazdili všetci a každý zápas..

Reagovat
valloire

Reagovat
Magic player

Reagovat
Magic player

Alvarovi se poprve v zapase neco povedet a je to stejne offside.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

ty vole co to zase bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je ofsajd jo? šaráda pokračuje

Reagovat
2miguel1

bol, 20 centi ale bol

Reagovat
vilp

Byl.

Reagovat
ADM

Nohu mal dalej, predpokladam ze to logickejší záber potvrdí..

Reagovat
patas92

logickejší záber

Reagovat
ADM

S naznačenými líniami.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně těsný ale nejspíš byl.

Reagovat
KillSwitch

Cisty offside

Reagovat
janinho

to vazne???? toto ak nebol ofsajd tak ja som karkulka. nestaci ze tomu komentatorovi na Digi dnes jebe?

Reagovat
vilp

Už jsem se lekl, že to ti dementi zase uznají.

Reagovat
ADM

offside

Reagovat
Harakan

Reagovat
nani92

a ževraj bude Real s VAR slabší

Reagovat
Anacron

Jak se radoval

Reagovat
valloire

Konečně. Bale na plac. Dávej tam ty ména, ňáký ména, abysme vihrály.

Reagovat
Mateo16

Reagovat
KillSwitch

Toto su tak nezmyselne stavky

Reagovat
smazaný uživatel

Morata je istota, že nedá gól, 20€ v kešeni, v pondelok mám hodinu voľna

Reagovat
ADM

Riskovať to za taký slabý kurz..

Reagovat
smazaný uživatel

Morata ten vandrák, to je jasné, že nedá gól, 20€ v kešeni, v pondelok idem až na desiatu

Reagovat
Jordi Alba

Jinej byznysmen.

Reagovat
KillSwitch

viem, že je to niktoš...ale cez víkend vieš vybrať aspoň 5 zápasov s kurzom 2 ktoré ti na 80% vyjdu

Reagovat
Ed_Hazard

Omg Dani prečo si sa nedováľal do vápna pre druhú penaltu

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Costa ještě žije? Ten by se proti Realu hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Zraněný

Reagovat
vilp

To jsou fakt prasata, hnus...

Reagovat
Magic player

Zacinaji to dohravat jak totalni curaci.

Reagovat
valloire

bezmozek

Reagovat
Mateo16

Ti cernosi v zalohe Atletica a Arias to su paradne vykony teda

Reagovat
Anacron

Jako dobrý faul, ale ten řev? bych se styděl

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si nejdřív myslel, že ho tam vzal šlapákem přes kotník jak řval.

Reagovat
JM

Slapakem přes kotníky už ho vzal Arias a bylo to bez karty. Tak teď si pro jistotu zakřičel

Reagovat
Anacron

Měl blbý že to bylo přímo u mikráku

Reagovat
wild

Thomas

Reagovat
smazaný uživatel

Modrič se zase diví, jako kdyby nikdy neviděl žlutou barvu

Reagovat
vilp

Tohle se pískat dalo imho...

Reagovat
Magic player

Dalo no. Casemu uplne jeblo, takova jeho klasika.

Reagovat
valloire

svalil se jak pytel /Iniesta)

Reagovat
JM

Reagovat
Magic player

Jenze Case mu dal moznost neco vubec prihrat, o to mi jde, vubec do nej nemusel jit. A dela tohle casto, co si budem...

Reagovat
Ed_Hazard

Dalo, ale faul na Balea

Reagovat
valloire

Morata komédia

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se chtěl radovat zm*deček při tom neuznanym gólu..

Reagovat
CHONG

Stejný pičusek jak Courtois.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je aspoň náš teď

Reagovat
smazaný uživatel

Prasata atleti

Reagovat
Ed_Hazard

Morata nedohrá .najväčší nezvládajko v Španielsku

Reagovat
valloire

nedohrál

Reagovat
Ed_Hazard

Chcel som dodať, ak ho Cholo nevystrieda. Nevadí

Reagovat
Ed_Hazard

Daj tam Mariana a Asensia. Jeden z nich dá dnes golaso

Reagovat
Magic player

No, aspon k necemu ses. Zakonceni.

Reagovat
Kokesh

Svetovy...on to na tu zadní trefí snad pokaždé...

Reagovat
valloire

gol gol gol daly sme gol Bale je novej Král

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Anacron

Olalaaa dřevák pěkně

Reagovat
gonzalesl_is_back

Aspoň že ten slimák umí střílet.

Reagovat
kaja900

Bale ! jinak morata strasnej idiot, at si shnije v tom atleticu treba, hroznej dement se z nej stal

Reagovat
smazaný uživatel

jakoze u vas jim nebyl?

Reagovat
Magic player

Bylo tam mezi nasima a nim citit napeti. Cekal jsem trochu, ze nekomu ujedou nervy.

Reagovat
CHONG

Aspoň střílet pořád umí

Reagovat
ADM

No ak zajtra vyhráme, tak ok. Ak nie, Real v boji o titul po všetkých tých hovnách

Reagovat
Magic player

Pockal bych s timhle na Clasico.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
kaja900

Mala sance tam je, ale vidim to spis boj o 2. misto sice sme se zvedli, ale ten zacatek sme posr*li az moc

Reagovat
Mateo16

Reagovat
valloire

Vypadni

Reagovat
Kixi Syhimour

Real bude ještě vicemistrem

Reagovat
Raul=Real

Tibo tie oslavy ale trocha prehana

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak jsem si vcelku říkal, že bych je i chtěl v LM, ale teď chudák Ajax

Reagovat
Ed_Hazard

Loool tie Thibove oslavy Už to troška preháňa nie?

Reagovat
Magic player

On je idiot, prokazal to mnohokrat v minulosti a dokazuje to i ted. Ten kontrast s Keylorem ani nemuze byt vetsi...

Reagovat
Mateo16

Thomas to je vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois taky dobrej výmaz

Reagovat
kaja900

Lepsi jak morata, kterej se chtel po.tom svym.neuznanym golu radobat jak kdyby dal gol ve finale ligy mistru

Reagovat
smazaný uživatel

Jo protože to Courtois přesně taky neudělal.

Reagovat
Ed_Hazard

Ja sa mu vôbec nečudujem. Keď tam fans naňho celý zápas bučia a nadávajú mu, tak má na to dosť pádny dôvod.

Reagovat
Anacron

Takhle hrajou ty prasata běžně? To není možný že nemají všichni nějaký stopky za karty

Reagovat
Diego2

OT - ty ceny listku na to el clasico v kine

Reagovat
ADM

Ronaldo ich s týmto v LM pravdepodobne rýchlo pošle domov.

Reagovat
valloire

Reagovat
Jordi Alba

Doufejme.

Reagovat
Kokesh

Však jsou po zemi naprosto průměrní, jakmile nejsou sestavení v bloku dle schémat Simeoneho, tak jdou vidět všechny jejich nedostatky...

Reagovat
Ed_Hazard

Ja si myslím že sa hecnú.l Finále na ich štadione bude dobrá motivácia.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Lucas dlouhodobě za neustálou pilnou práci dopředu i dozadu

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Magic player

Reagovat
smazaný uživatel

Takže je na tom Real nakonec lépe jak za Zidana s Ronaldem. 2 v lize se ztrátou zatím 5b. A hrajou všechny 3 soutěže.

Reagovat
valloire

no to neni

Reagovat
Switchback

Bale je lepší leader než CR

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
valloire

Drtivé vítězství Realu Madrid

Reagovat
JM

Solari in!

Reagovat
CHONG

Ale jenom do konce sezóny

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Ja si počkám na odvetu CdR a ligové EC. Potom sa uvidí, do ktorého tábora sa pridám

Reagovat
valloire

alibisto

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
dextroza_m

Ať je to jak chce, nehledě na rozhodčí a VAR byl Real lepší. Solari klobouček jak je nakopl

Reagovat
CHONG

Hezky, pěkně, akorát se pořád nedokážu rozhodnout, jestli my jsme hráli tak dobře, Atleti tak špatně, nebo jestli to byla kombinace obého. Jo a Morata a Courtois jsou hrozní debílci.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi kombinace obojího. Chyby atletika + Real hrál dobře.

Reagovat
valloire

Hráli jsme dobře. Ba výborně. Náhoda to není.

Reagovat
drussbarb

Co dělali? Neviděl jsem

Reagovat
CHONG

Courtois slavil každý gól, jak smyslu zbavený, naprosto bez respektu k týmu, ve kterém se z něj stal top gólman a Morata úplně na facku, snaha nafilmovat penaltu, oslava gólu, který mu nakonec neuznali a celkem nevybíravé zajíždění do našich hráčů, prostě dva debílci.

Reagovat
drussbarb

Kokoti oba dva

Reagovat
CHONG

Teď řeknu trochu kacířskou myšlenku, ale jak jsem na jednu stranu nadšený, jak jsme se zvedli, tak na druhou stranu se ve mě vzmáhá strach, že ta sezóna nebude úplný průser, Pérez se na to v létě opět vysere a příští rok se nám to vrátí v plné palbě

Reagovat
Kixi Syhimour

Já si myslím, že už nějaké megalomanské nákupy pod Florem nebudou, to už musí někdo jiný

Reagovat
Ed_Hazard

Príchod napr. Hazarda je už asi uplne jasný každému..

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten mi teda původně vypadl když jsem to psal , ale i tak tomu pořád nevěřím. Ok, když vyjmu jeho, tak platí mé stanovisko nahoře, jenom teď vyznívá naprosto stupidně

Reagovat
Ed_Hazard

Ono okrem neho ani nikoho viac nepotrebujeme. Za predpokladu, že sa riadne chytí Mariano, tak ani ten hrot.

Za mňa by to ale hroťáka chcelo.

Reagovat
Kixi Syhimour

A tak koho, když částečně vyvracíš Icardiho níže. Vemte si Kanea + Rashforda a basta

Reagovat
Ed_Hazard

Ide mi o to, že Karima momentálne neposadí nikto Kvôli jeho statusu v klube a tiež aj forme. Ak by mal ale niekto prísť, tak by som bol za toho Icardiho.

Reagovat
CHONG

Tak teď záleží, co myslíš megalomanským nákupem, pokud nákupy typu Neymar, Mbappe, Kane apod., tak ty ani nežádám, pokud tím myslíš nákupy typu Hazard, Icardi apod., tak ty žádám, ale právě z jejich nerealizace začínám mít celkem strach.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak nějak asi oboje, Hazard se ještě jeví vcelku reálně, ale Benzema u vás bude strašit i další sezónu, podle mě, Icardi asi nepřijde

Reagovat
Ed_Hazard

Mne sa ale Karimov prejav v posledných mesiacoch páči Ani ten Icardi ho podľa mňa nevyšupne zo zostavy

Reagovat
CHONG

Měl pár hodně slušných zápasů, ale ve středu jsem ho neviděl cca od desáté minuty a dneska snad vůbec.

Reagovat
Ed_Hazard

Tak dnes robil znova raz čiernu robotu. Aj podľa heatmapy strávil väčšinu zápasu tesne nad stredovým kruhom. Veľa lôpt sice nevybojoval, ale do kombinácie sa ponúkal stále. Ak bude pracovať pre krídla, ktorú potom budú servírovať gólové prihrávky (hocikomu), tak za mňa jeho úloha splnená.

Reagovat
JM

Reagovat
CHONG

Nevím no, já bych rád hrotového útočníka, který nasype aspoň třicet gólů za sezónu.

Reagovat
Magic player

Mi se Icardi typologicky vubec nelibi, to bych se radeji snazil vykoupit z Manchesterů Jesuse/Rashforda.

Reagovat
Magic player

Presne tak, dneska hral vylozene AM/SS a prace odvedl strasne moc, mi se libil.

Reagovat
valloire

nic kacířskýho...taky mam strach, ale momentálně se mi to líbí, takhle jsme to měli hrát od začátku

Reagovat
smazaný uživatel

Nominacia na Bilbao:

Ter Stegen, Semedo, Piqué, Rakitic, Busquets, Coutinho, Suárez, Messi, Dembélé, Malcom, Lenglet, Murillo, Boateng, Sergi Roberto, Aleñá, Vidal, Vermaelen, Miranda (dorsal 27) e Iñaki Peña (30).

Reagovat
Ed_Hazard

Zaujimavé ako sa k zraneniam stavajú oba kluby. V Reale ak máš čo i len šrám, tak sa do nominácie nedostaneš ani keby ako velmi chceš a u vás je Valverde očividne posratý až za ušami, tak bude Messiho brať aj keby mal behať s barlami Dúfajte, že sa zajtra nedokaličí ešte viac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Lenže v Reale takmer umierajú hráči po oholení nôh, toto by som moc nevyťahoval

Reagovat
Malresi

Ľudia, ako to, že Huesca je posledná Jasné, videl som ich hrať X krát aj tragicky, ale napr. dnes alebo proti Barce vtedy na jeseň boli skvelí. Myslíte, že sa môžu zachrániť?

Reagovat
ADM

Videl som dnes Fulham, takže chápem tvoj obdiv spojený s údivom. No, aj taká je La Liga

Reagovat
Malresi

Díky, mne sa futbal Huescy veľmi páči, rovnako ako futbal takmer všetkých španielskych tímov. Je to radosť pozerať, pokial sa venuju hrači a tréneri len futbalu. Po Seville mám rád kopec španielskych klubov, napr. Alavés, i keď tí nehrajú tak pekný futbal ako napr. Girona či Vallecano.

Ty okrem FCB a MC máš rád nejaký konkrétny klub? A máš pravdu, Fulhamu bude ale škoda.

Reagovat
Jordi Alba

Jestli jim rozhodčí bude pískat jako včera, tak se v pohodě udržej.

Reagovat
Malresi

To zasa nechcem. Ale su mi sympatickí.

Reagovat
Malresi

Na čase, Leganes celý čas lepšie

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde na tiskovce. Arthura nahradí buď Vidal, Alena nebo COUTINHO.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Nie nahodou az treti v poradi

Reagovat
Malresi

Braithwaite ake solo škoda zakončenia, teraz cm chybali Silvovi

Reagovat
Malresi

Nádhera, je po zápase

Reagovat
Kixi Syhimour

Ty jsi to tady nějak rozjel za 2 dny, jsi naprosto všude

Reagovat
Malresi

Vikend, vsade futbal a nevynechavam snad ani jeden playtime. Mam totiz po mesiaci volny vikend.

Reagovat
Phillipinho

Lega valec. Braithwaite+El Nesyri je vyborna dvojka.

Reagovat
Malresi

Hlavne Braithwaite. Zaujimala by ma cena pri prestupe do PL. 20-30 mega?

Reagovat
Phillipinho

On ted prisel na hostovani z Champu z Middlesborough

Reagovat
Malresi

Aha. Skoda ho v Boro, ak nepostupia ostane trvalo imo.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Messiáš

Reagovat
Jordi Alba

El Nesyri solidní forma.

Reagovat
ADM

Dnes vpredu Dembélé - Prince - Malcom

Ride or Die, remember

Reagovat
smazaný uživatel

Malcom to potáhne

Reagovat
smazaný uživatel

Ten, kdo z nich bude hrát na pravé straně, bude MOTM. Pokud teda bude mít k sobě Semeda.

Reagovat
ADM

Semedo nebude hrať

Reagovat
smazaný uživatel

I tak, napravo to jde oběma lépe.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Prý má být v základu Messi.

Reagovat
ADM

Tak Dembele - Princ - Messi

Luis musí sedieť

Reagovat
ADM

Tak nič

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kluivert9

Malcom zahrál super, tak je potřeba ho posadit A Roberto v záloze je největší vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto bude hrát LB.

Reagovat
Kluivert9

Ještě lepší

Reagovat
culé

Nebude v zálohe, tam je Sergio, Vidal, Raketa

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

V Barceloně by měl stačit první a zatím jediný dobrý výkon na okamžitý základ?

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavá sestava. Jde vidět že si Valverde na Lyon věří, když tam poslal takhle narvanou sestavu.

Reagovat
LAM

Máme v týdnu volno

Reagovat
smazaný uživatel

teď na to koukám. Myslel jsem že hrajeme tenhle týden

Reagovat
ADM

Aj ja. Tak potom nič, zostava ok

Reagovat
smazaný uživatel

je to těžký zápas venku a můžeme zvýšit náskok na 8 bodů...dneska se fakt není na co šetřit

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem že hrajeme tenhle týden, proto mi ta sestava přišla zvláštní

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dneska máme velkou šanci zajistit si klid do dalších ligových zápasů.

Reagovat
Ed_Hazard

Valverde posera. Ći messi už je úplne v cajku?

Reagovat
LAM

Včéra se tak zdál.Snad by ho tam neposlali nedoléčenýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Minulou sezónu hrál snad 3 zápasy přes zranění. Možný je všechno.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
LAM

Škoda že už nemůže hrát od začátku Dembele.Snad ve druhym poločase a příště proti Valladolidu.

Jinak je průser že není nikdo pořádnej na LB a musej tam hrát praváci.

Reagovat
ADM

Piqué už rovno odpadne na tom ihrisku, spolu s Luisom.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud nebude Umtiti 100% v pohodě, tak bude Pique hrát nonstop.

Reagovat
ADM

Veď mne je jasné, že Ernesto nič nespraví s tým, ale je to už brutálna porcia minút

Reagovat
2miguel1

Ramos ma este o 2 zapasy viac.

Reagovat
ADM

Ramos je lepšie fyzicky pripravený, ale takisto je to až nezmyselne vela.

Reagovat
LAM

Vermaelen,Lenglet by šlo,ale jen v domácích zápasech s Albou a Semedem.

Reagovat
patas92

Však příští kolo je doma Valladolid. To klidně může nastoupit Murillo s Vermaelenem

Reagovat
ADM

Môže, ale Murillo tých šancí zatiaľ moc nedostal. Dúfam, že to tam pred LM značne prerotujeme na kľúčových pozíciách - ale neuverím, kým neuvidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Machínova machina se trošku zasekla.

Reagovat
smazaný uživatel

3 výhry z posledních 11 ligových zápasů, tzn. stejně jak Sparta

Reagovat
LAM

Tak snad i proti nám 24.2

Reagovat
smazaný uživatel

Semedo nalevo vzhledem k Williamsově rychlosti dobrý nápad

Reagovat
dextroza_m

Semedo je prostě top.

Reagovat
Ed_Hazard

Pískaj koniec

Reagovat
PP

Vidalovi někdo zakázal hrát na víc doteků než jeden?

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal dneska vstal levou nohou.

Reagovat
Magic player

Vidal je snad ozralej.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Hristo Stoichkov

Azpiazu: "It is possible that Messi is not 100% but he is very close to that level."

Reagovat
smazaný uživatel

To nechápu proč ho tam cpou když není v pohodě.

Reagovat
Ed_Hazard

Jak že nechápeš Však to robíte roky vkuse.

Reagovat
dextroza_m

MAtS

Reagovat
smazaný uživatel

uff Stegen

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáme vůbec zálohu. Vidal po flamu. Rakitic zná jen přihrávku dozadu. Aspoň Bus je dobrý. V útoku Messi sám. Dneska gól nepadne.

Reagovat
dextroza_m

Nepochopím, proč Couts nehraje zálohu a Malcom křídlo dpč

Reagovat
smazaný uživatel

Priposranost Valverdeho.

Reagovat
Generalní Gladiator

couts hraje víc ze středu, semedo obstarává křídelní prostory

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
Ed_Hazard

Houby, Messi zariadi. Vyhráte vklude o 2 góly..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadil si si?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevsazim, ale tohle si o sázku říkalo.

Reagovat
dextroza_m

Začínám být na toho tRagitiče alergický

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Majk91

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
PP

Pěkně tu Barcu melou..

Reagovat
Rattlesnake

iňaki má raketový pohon.

Reagovat
Messiáš

To zase smrdí zápasem, ve kterém Suarezovi zavazí míč

Reagovat
Magic player

Inaki to hraje chytre a hleda si do souboju Piqueho.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda To by byl gól

Reagovat
smazaný uživatel

Břevno

Reagovat
blaugrana

Roberto je napicu na oboch bokoch, Semedo exceloval na RB v EC. Vysledok? Semedo na LB.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Coutinho10

a hraje na LB snad špatně ?

Reagovat
Generalní Gladiator

semedo má lepší předpoklady nahradit albu,to je celý,proto tam je

Reagovat
blaugrana

Lenze ho nenahradza ani na 40 %. Napravo je to o inom. Mohla byt dobra aspon prava strana, takto su napicu obe.

Reagovat
Generalní Gladiator

já to vidím jinak, hraje velice dobře, přes coutse máme těžiště hry víc vlevo, s robertem by ta strana byla uplně mrtvá

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
PP

Vidal je tragikomický..

Reagovat
2miguel1

Suarez zatial najhorsi vykon hraca Barcy aky som kedy videl

Reagovat
Mercury

Douglas? Chygrinskij?

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez se dneska předhání s Vidalem, kdo toho víc zmrví?

Reagovat
smazaný uživatel

Suaréz by se aspoň mohl chytit za tu nohu do které dostal. Dneska je fakt komickej.

Reagovat
ADM

"What is Coutinho's role in this squad?"

Lepšie by som sa neopýtal. Otrasný výkon od všetkých

Reagovat
blaugrana

Alena okamzite IN za Rakitica.

Reagovat
smazaný uživatel

A dembele za Vidala. Couts do zálohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Semedo je král, do druhý půlky Dembič a Prince. Coutinho ať si to zkusí radši v záloze, na to křídlo fakt nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi, Semedo a Stegen. Ti jediný dneska něco hrajou. A Busquets dneska taky slušnej. Zbytek hrůza.

Reagovat
PP

Jinak dotaz, jaktože je na tom Athletic tak bídně v tabulce? To se dokážou vyhecovat jenom proti Barce? Hráči jako Garcia či Iňaki Williams jsou špičkoví..

Reagovat
smazaný uživatel

My hrajeme naprosto bídně.

Reagovat
PP

jenže já viděl i ten podzimní zápas a tam vás Athletic taky slušně mačkal.. Hrajete hovno, to jo, ale to je rozdíl třídy a nějakým zázrakem netečete o dva goly..

Reagovat
Generalní Gladiator

to je prostě la liga, venku jsou to všechno těžký zápasy, kór tady

Reagovat
smazaný uživatel

garcia je simulant srovnatelnej s krystynou

Reagovat
Magic player

Podivej se na tu tabulku jako celek a vsimni si bodovych rozestupu, v podstate cela ta liga je strasne vyrovnana a mezi pohary a sestupem mas rozdil 9 bodu.

Reagovat
X-bano-X

Mali zlého trénera, od výmeny sú ako vymenení

Reagovat
smazaný uživatel

Nepodarený štart do súťaže.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinh... teda Valverde out.

Reagovat
patas92

Vidal po tom hřišti pobíhá naprosto bezmyšlenkvitě Jak se člověk s takový fotbalovým IQ proboha dostal do Barcelony?

Reagovat
ADM

Snáď najhorší polčas za dlhú dobu. Bez všetkého, ale hlavne bez pohybu. Jedinú kontru do otvorenej obrany Rakitič zasekne a prenesie hru na druhu stranu Luis s Coutinhom ani nemuseli hrať, Vidal absolútne tragický. Každá prihrávka dozadu Leovi

Reagovat
ADM

A v takomto zápase, kde Messi teda stále nie je 100% a Luis točí 90minút už pár týždňov si nemôžme na krídle ani len pomyslieť na Coutinha... fakt neviem aká je jeho úloha, netvorí, nestriela, neprechádza 1 na 1. Snáď Dembele čo najskor IN a keď už nič, tak ho skúsiť v tej zálohe, horší ako Rakitič s Vidalom dnes nebude

Reagovat
LAM

Dobrá bramboračka(opět).Ta záloha bez Arthura je prostě špatná a Vidal dneska hraje asi nejhorší zápas v Barceloně.Se Suarezem to poslední dobou taky mov neodehrajeme.

Ve druhym poločase určitě Dembele místo Coutinha a asi Alena místa Vidala.

S timhle fotbalem to bude vypadat na Lyonu asi hodně ošklivě.

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho alespoň něco hraje. Dolu musí Rakitic, Suarez, Vidal.

Reagovat
Majk91

Suarez si nezasluzi facku, ale nejaku Chuck Norris kopacku z otocky rovno na zuby. Medzihra na urovni dedinskej ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

to říkám od začátku sezóny. Ten se měl už loni prodat, dokud měl cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bilbao už je zase nepříjemně tuhé...až do minulého kola měli 7 zápasů bez prohry a náhoda to není, dnes hrají fakt hodně dobře. Bude to hodně těžké, ale chtělo by to jakýmkoliv způsobem urvat. Jinak zápasy na San Mamés nejsou skoro nikdy hezké a většinou tam máme problémy, takže snad nebude moc brečení, že se na to nedá dívat Vidal a Coutinho mi ale opět připadají do počtu. Ke konci poločasu se začal chytat aspoň Messi, tak snad bude pokračovat.

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu proc nezkusim prince misto suareze, kterej je proste mimo formu, arturo taky nema den, aspon dozadu to odjezdi, couts je tragedie ne pokracovani, jen cekam kdy se zrani a uz se ho nezbavime nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nechutně smrdí další ztrátou. Suarez by v tom útoku už taky mohl něco předvést zatím všechny akce které jdou přes něj končí na prvním obránci

Reagovat
smazaný uživatel

Lehko se kritizuje, ale je tam fakt sám...Coutinho neudělá nic, Semedo nemá finálku a jediný, kdo ho hledá, je Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

Každou přihrávku pokazil. Nesmyslně se tam pohybuje. Lepší na jeho místě by byl i Malcom.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy ten packal něco předvedl? Jeden podařený zápas v EC a tím končí.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Snad jediná útěcha pro mě je, že nebýt dodatečný dohody u Arthura, takhle nějak by naše hra vypadala celý podzim. Tragédie, snad to co nejdřív oživí Aleňou, Malcomem a Dembélém.

Reagovat
smazaný uživatel

Malcoma tam ani za nic nepošle. To by se musel Messi zranit.

Reagovat
technecium

Ty jsi solidní hysterka

Reagovat
blaugrana

Inac tato zaloha, to je totalne zbytocna lajna. Ivan s Busom naraz, to je plne zbytocne. Bud jeden, alebo druhy ku....Vidal dnes tiež obyčajný posuvac, ziadne lietanie po riti.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasnej faul na Messiho!! Debilni VAR nefunguje!!

Reagovat
smazaný uživatel

Prdele tomu sudímu snad dneska zapomněli dát karty nebo co

Reagovat
smazaný uživatel

Jo nepískejte ty fauly na Messiho

Reagovat
Generalní Gladiator

Klid, moc těžkej soupeř, navíc to už vypadá dobře,k tomu žolík v kapse, jednoho tam šoupnem, hlavně neinkasovat.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aleňa už se rozcvičuje

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal už by fakt měl jít dolů, ten je mimo jak prase.

Reagovat
smazaný uživatel

To je víc vyhrocený než bylo El Clasico

Reagovat
smazaný uživatel

Může za to ten blb, kterej neví co je to žlutá karta. Je jasný, že to začnou hráči brousit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no ten rozhodčí to těžce nezvládá.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal zahraje tragicky a jde dolů jako první - potom, že Valverde neumí střídat

Reagovat
smazaný uživatel

To by musel být úplný retard, kdyby nestřídal Vidala.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam pořád běhá Suarez s Raketou?

Reagovat
Ed_Hazard

San Jose škodaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez dneska zbytečný, mohl by zkusit Boa, nemá tím co ztratit a Malcom by podle mě oživil hru místo Roberta.

Reagovat
smazaný uživatel

A ted da Luisito gol pravou půlkou, už to vidím.

Reagovat
2miguel1

Daj tam Osmana

Reagovat
smazaný uživatel

Luis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
2miguel1

Vystriedaj uz toho suareza!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jak pořvává na ostatní

Me u Luise někdy přijde, že mu prohodili pravou nohu s levou.

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho do zálohy místo Rakitiče, nalevo Ousmana a Suaraze za Prince nebo Malcoma

Reagovat
Coutinho10

bohužel...

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, už vystřídaní Rakitiče je skoro nereálný, ale aby sundal Suareze, to je naprostý scifi

Reagovat
smazaný uživatel

Dembouz to tam jde rozhodnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez v žádném velkoklubu nehraje tak zbytečný hráč, jako on. On by měl mít depky a ne Coutinho.

Reagovat
smazaný uživatel

běž už do prdele

Reagovat
technecium

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

"Na co čekáš? Tak na co čekáš?! "

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Mohl bys jít příkladem.

Reagovat
Magic player

Už vidím jak to rozhodne Dembele bombou pod břevno po třech zasekavackach.

Reagovat
smazaný uživatel

A Klokanomet přiběhne s příspěvkem jak to byl geniální tah od Valverdeho

Reagovat
Ed_Hazard

Iňaki je fakt parádny, To je škoda slov. Hrá presne, čo Bilbao potrebuje. Len je škoda, že v tom týme nedokáže naplno rozvinúť svoj potenciál. Bol by skvelou posilou pre hociktorý veľkoklub v Európe.

Reagovat
Kixi Syhimour

Iked

Reagovat
smazaný uživatel

Steeeeegeeeeeeeeeen

Reagovat
Coutinho10

Stegen

Reagovat
smazaný uživatel

STEGEN JE MAGOR

Reagovat
Messiáš

Ter Stegen nej golman na světě

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak zase nejlepší ne, ale do špičky ke řazen jednoznačně

Reagovat
Messiáš

Oblak je možná lepší. Nikdo jinej mne opravdu nenapadá

Reagovat
Kixi Syhimour

+de Gea a shodneme ae

Reagovat
Messiáš

De Gea fakt ne

Reagovat
Kixi Syhimour

Pročpak

Reagovat
Messiáš

Tak spíš jinak, De Gea by nemohl chytat v Barceloně, kde si myslím, že ten tlak na brankáře je ještě o stupeň vyšší než v MU. Uznávám, že na čáře a co se týče reflexu, je De Gea jedinečný, ale na to, že je to Španěl bych od něj čekal i lepší hru nohou a dle mého mu dělají problémy centrované míče (zde částečně můžeme polemizovat, jestli je to tím, že v PL není golman tak chranen a tech soubojů tam má více). Ale jinak je to samozřejme špička a ti 3 jsou top 3 a pak už možná záleží i trochu na vkusu

Reagovat
Kixi Syhimour

to je dobrý postoj, jenom nesouhlasím s tím tlakem, nevidím k tomu tvrzení důvod, MUN je ještě k tomu horší obranu, nic na tom ani nemění fakt, že jsou v krizi

Reagovat
Kixi Syhimour

+ teda proti hře nohou ani nic nemám, ale oni to ani po něm nevyžadují

Reagovat
Messiáš

Mě přijde, že to na něj občas doléhá v repre, kde i někteří fans volají, aby se dala přiležitost Kepovi a to, že nemá tak neotřesitelnou pozici jako má v MU si myslím, že může za občasné přešlapy, které by normálně golman jeho kvalit nedělal. Ale jako je to supertřída, rád vzpomínám jak vychytal Muriela z pár metrů, když hráli proti Seville. Krásnej reflexivní zákrok

Reagovat
Kixi Syhimour

Podle mě tomu nepomohla sitauce v repre, přeci jen na ME chytal fakt dobře, ale stejnak to tam není jak v MUN. Jinak ale Kepa v PL úplně nezáří, ten by neměl být náhradou, dle mého.

Jinak v PL už tolikrát vychytal Coutinha a vlastně všechny, na tom nevzpomínám s nějakým nadšením.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je momentálně lepší?

Reagovat
Kixi Syhimour

De Gea

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
Kixi Syhimour

Za mě jo

Reagovat
technecium

Reagovat
Kixi Syhimour

Jak neočekávaná reakce od tebe

Reagovat
CHONG

Stegen, Oblak a DDG jsou každopádně o parník před ostatními, mezi nimi třemi bych moc rozdíl nedělal.

Reagovat
Kixi Syhimour

Za mě se Gea ale stejně nejlepší

Reagovat
Ed_Hazard

MAtS je na svete nr.1. točo stvára proste nie je normálne. On má snáď rýchlejšie reflexy ako Flash. Do toho wonder saves, perfektné čítanie hry, hra nohami, vyhadzovanie lôpt rukou. Minimálne najkomplexnejší brankár na svete je.

Reagovat
Kixi Syhimour

De Gea totěž..... (až na ty nohy, ale to po něm ani nechcou)

Reagovat
smazaný uživatel

Komplexnější je Stegen.. hrát nohama jako on umí málokdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dobou předvádí neskutečné výkony Handanovic.. bez něj by Inter dostával o 3 góly na zápas více.. Ale stegen momentálně nejkomplexnější golman na světě

Reagovat
Gazdo

Ja normalne neverim

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem objektivní..

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli takhle bude hrát Barca i v LM a víme, že to umí, tak se o postup Lyonu nebojím.

Reagovat
technecium

Tak tohle byl jeden z nejlepších zákroků, jakej jsem kdy viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš náhoda

Reagovat
technecium

Vždyť to reflexivně vyškrábnul rukou, šlo to mimo něj

Reagovat
Magic player

Stegen si jede Keyloruv level.

Reagovat
Kluivert9

Koho?

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Frantszek

Inaki ho tam stejně dá

Reagovat
roman1978

to už je fakt na přesdržku. přehrává nás 12tý tým tabulky, který tam má jen jednoho fotbalistu. nedá se na to koukat. suarez, rakitič a roberto dohrají do konce i kdyby měli zlomenou nohu a nebo si sedli do středového kruhu a hráli karty.

a již obligátní: ten pičus (čti valverde) ven!!!!!!!!!

Reagovat
Frantszek

nejleoší 12.tým nasvětě ale..

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Bastaron

Je Leicester.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Chybí tam jeden hráč ve vápně

Reagovat
smazaný uživatel

Jako čemu se divíte, máme jednu z nejpomalejších záloh a nejpomalejší stoperkou dvojici, bez Alby kontry nikdo nestíhá. Tohle se bude dít pravidelně.

Reagovat
Magic player

Za tohle žlutou.

Reagovat
Ed_Hazard

Lol, on ešte takto dodatočne pridal minutu? To som ešte nikdy nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

neni to typicke, ale deje se to normal

Reagovat
smazaný uživatel

Panebože co? Za každe střídání, zranění, zdržení atd se přidává čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Protetik ani žltá karta? Úmyselná ruka

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak by hráč Bilbaa šel do nebezpečného útoku viď? Tvoje znalosti pravidel jsou výborné.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná úmyslná hra rukou = žlutá..

Reagovat
smazaný uživatel

Ruce měl před obličejem kdyby ne trefí ho to do ksichtu.

Reagovat
Ed_Hazard

Čo prosím?? Však vyzeral akoby oberal hrušky zo stromu.

Reagovat
smazaný uživatel

Video? Nebo fotku, viděl jsem opakovačku ze zadu.

Reagovat
Ed_Hazard

To nemá s nejakým útokom nič spoločné. Za toto býva žltá uplne v pohode.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kluivert9

Valverde out!

Reagovat
roman1978

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten trenér Bilbaa vypadá jak agresivní pedofil

Reagovat
CHONG

Reagovat
ADM

Toto bolo horšie než ten Fulham včera. Otras

Reagovat
smazaný uživatel

coooo?? Tohle je snad penalta ne?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Z prvního záběru to tak vypadalo.

Reagovat
ronaldinho_10

Je fakt, že míč hrál pouze Dembelé a obránce vzal ve skluzu pouze jeho nohy bez zásahu míče. Ale asi lepší, že to nepísknul. Zbytečně by se vyrojili různé konspirace a za ten výkon jsme si to nezasloužili.

Reagovat
Kixi Syhimour

Semedo, ne?

Reagovat
ronaldinho_10

Jasně, moje chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Nepleť se do něčeho co si ani neviděl

Reagovat
valloire

právěže jo

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuji. Za celý zápas ani jeden komentář. To mi nesedí.

Reagovat
valloire

nechal jsem vás v tý bidě na pokoji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

blbosť, tú ruku za druhú žltú by si neprežil v tichosti

Reagovat
valloire

jak vidíš, ano

Reagovat
ADM

Zapierať, zapierať, zapierať. Ja tomu rozumiem tiež som nikdy nevynechal školu........

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší hráč jednoznačně Stegen, bez něho by nebyl ani bod.

Reagovat
roman1978

tak, ono nikdo vlastně nemohl chtít po to debilovy, aby chtěl vyhrát na san mames. ono to byl vlastně jeho athletic, co nás naposledy porazil.

Reagovat
smazaný uživatel

Další ztráta..

Reagovat
technecium

Chybí nám tah na bránu. Proč prostě proti tomu bloku víc nestřílíme z dálky?

Reagovat
ADM

Chýba nám zdravý úsudok, Messi celý zápas nebehá, vyndu info ze nie je 100%, k tomu tam necháme Suareza, ktorý je uplne mimo a podľa mňa teda aj fyzicky, lebo len stál v tom útoku väčšinu času a Coutinha, ktorý je mimo podobne. Malcom to tam mal ísť aspon skúsiť rozpohybovať, keď aj za Messiho na 20 minút, veď tam to všetko bolo úplne bez pohybu.

Reagovat
Magic player

Jak se pak asi ti hraci citi, kdyz vidi, ze trener necha radsi hrat cely zapas nekoho, kdo neni pres zraneni schopny podat stoprocentni vykon a oni jen lesti lavicku. To ti se sebevedomim zamava.

Reagovat
Gazdo

To vobec nezamava sebavedomim ale nervami. Ja som to podobne zazil raz ked trener mal svojich oblubencov a ostatnych staval tak max 5 min. Vzdy ked som videl co za kopyto hra na mojej pozicii (nie ze by som ja bol svetovy ale aj tak) tak ma oci boleli a nic. To ti neznizi sebavedomie ale zacnes uvazovat ci je spravne v tom klube zostat ked to ocividne nema zmysel. Nastastie sa to zlepsilo ked bola taka mensia vzbura ked uz aj fanusikovia zacali piskat

Reagovat
Malresi

U nas detto ked sme ako dorast vyhrali ligu. Kader v A bol prestarnuty ale hrali sme v zaklade z dorastu iba 3 a zvysok nebol ani na lavicke. Takto sme hrali celu sezonu, potom sa vzburili niektori hraci na cele s nami troma, pridali sa fanusikovia a vedenie a trenera nahradil nas trener dorastu. Ihnes prvy zapas sme hrali 7 dorastenci a zvysok skuseni borci. Tu sezonu sme sa ledva zachranili no 5 rokov neskor sme skoro s rovnakou zostavou ako v doraste vyhrali ligu v A kategorii.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Když dáš dohromady Rakitiće s Vidalem, je to záruka nulový kreativity a Messi se pak plácá někde na úrovni Busquetse, jelikož dopředu k němu nedostaneme jediný míč. Začínáme vypadat opravdu špatně, tak nějak klasicky v tomto období. Suárez plete nohama, Messi polozraněný, zbytek unavený. Dneska to Valverde podle mě absolutně nezvládnul, vzhledem k náskoku měl možnost zariskovat a nechat klíčový ofenzivní hráče odpočinout.

Reagovat
Mercury

Tragedie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ińaki by se už mohl posunout o level výš.. Neskutečný hráč

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
CHONG

Semifinále CdR snad dotáhneme, v LM Barcelona standardně shoří a i ta liga by ještě nakonec mohla být celkem šavlovačka, že by ti katalánští šašci nakonec zakončili sezónu bez trofeje, hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

To se nestane toho se nebojím

Reagovat
CHONG

Taky nevěřím tomu, že ligu ještě proserete, ale bylo by to milé

Reagovat
smazaný uživatel

Nic nikam nedotáhnete vy bílé zrůdy.

Reagovat
Kluivert9

Mokré bílé sny.

Reagovat
Visca el barca

Je strašně vtipné jak ti zas narůstají ramena Vrací se Di Maria a spol. A přitom to je o 7 bodů.

Reagovat
madridcan

Nie nepodobne tebe minule sezony, takze nemoralizuj. Nevidim jeden jediny dovod, preco by po tej tragedii co sme predvadzali jesen 2018, nemohli vidiet aspon malu iskricku nadeje. Tvoja reakcia vsak na nejaku tu nervozitu poukazuje a nie ste presvedceni tvarou svojho muzstva.

A inak ja som trebars v klude, februar sme odstartovali paradne, ale nemame nic isye a zavahanie pride. Co ma vsak naplna optimizmom je to, ze Solari dava hrat hladnych hracov(Marcelo nadvaha paradoxne ) a chcu sa bit. To mi dodava strasny optimizmus do finalnej casti sezony

Reagovat
valloire

a ke to známka trenéra

Reagovat
Malresi

Bez pochyb. Nahradi ho Floro aj ak date trebars CDR alebo nedajboze ligu ci LM? Alebo Poche za kazdu cenu?

Reagovat
valloire

těžko říct

Reagovat
Malresi

K cemu sa priklanis ty,? popr. nech sa vyjadria aj ostatni madridisti.

Reagovat
valloire

Stejně jako asi Flo k tomu, nechat Solariho ukázat co umí. Nemusí se nic vyhrát, ale musí bejt vidět progres a to, že tomu týmu má co dát do budoucna. Takže se uvidí na jaře. Zatím si myslím, že dobrý.

Reagovat
Malresi

Ma on aj nejaku filosofiu resp. takticky plan A a B alebo len vymenil hracov bez formy za hladovejsich?

Reagovat
valloire

je pragmatickej jako ZZ a nebojí se posadit hvězdy, to je na Real dobrý

Reagovat
Malresi

Jo, diky val.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi něco ukazuje. Ještě nedávno to bylo "nemáme trenéra"

Reagovat
valloire

je

Reagovat
Gazdo

ano prosim

Reagovat
JM

Teď jsem se díval na sestřih Bilbaa proti Barceloně a za co byl vyloučený ten de Marcos? Byl tam teda jenom jeden záběr, ale to nebyla ruka, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

byla to ruka, vystrčil ji proti míči, který by prošel na hodně nadějné přečíslení

Reagovat
JM

https://youtu.be/I3OdeP8nmRU?t=63

Já jsem se díval jenom tady na ten krátký sestřih z oficiálního kanálu LaLigy a podle toho jednoho záběru tam tu ruku prostě nevidím. Ale asi byla, když se podle všeho ani moc nerozčiloval(i).

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to vypadalo trochu jako rameno, ale míč narazil docela daleko od hrany ramena, navíc ruka šla jasně proti míči, já to tam vidím jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

v kontextu tech prasaren co jim poustel, bylo tohle rameno dost mimo

Reagovat
ADM

Lopta letela do volného priestoru za obranu na Dembélého, a on zdvihol ruku v lakti aby zabránil jej prechodu. Síce to bolo pravdepodobne ešte rameno, no rozhodol úmysel hrať tú ruku rukou asi.. v podstate šiel támerne rukou proti lopte

Reagovat
smazaný uživatel

To akorát vyhradovala nemohou nosit toho rozhodčího. Celý zápas nic nepískal a pak začal pískat nesmysly. Ale ruka nejspíš byla. Udělal chybu že vystřelil i rukou nahoru. Kdyby to neudělal tak to srazil čistě ramenem.

Reagovat
smazaný uživatel

Vygradovala *

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohoucnost*

Reagovat
valloire

hodně směšný vyloučení

Reagovat
blaugrana

Barca sa vraj dohodla s Jovičom na podmienkach zmluvy.

Reagovat
Malresi

Aky zdroj? Imo najlepsia dostupna devina.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes snad prohra Levante.

Reagovat
Malresi

Naopak. Snad Levante vyhra. Prial by som Leganes EL.

Reagovat
vilp

Florentino: "¿Fichar un 9? Tenemos al mejor del mundo." To bylo jasný.

Reagovat
Malresi

Obrana Levante je žalostná.

Reagovat
Mateo16

Marcelo: "Si el Madrid no me quiere, me pagan y me voy"

Ach jo to bude na hovno leto. Naprv som si myslel ze vela odchodov nebude ale teraz si myslim ze ich bude dost teda ak Solari prezije leto.

Marcelo, Isco, Asensio, Bale, Kovacic, James, Casemiro?, Modric?

Reagovat
Malresi

Inui je spatny a moc. Nvm kde sa vzal ten hype kolo neho. Inak Alaves ak neposilni, tak v tej EL bude hrat druhe husle. De facto maju schopnu obranu a zvysok je priemer.

Reagovat
Jordi Alba

Ještě v Eibaru byl dobrej. Jinak Alavés imho Evropu neuhraje, dávám jim nejmenší šanci. Jejich nejsilnější konkurenti sice mají kromě LL ještě EL/LM a 2 k tomu CdR, ale jestli se tam udrží nějakej nečekanej tým, tak Getafe, tam si to můžou podělat jenom vlastní vinou.

Reagovat
Malresi

Dufam, ze mas pravdu. Alaves by dobru reklamu La Lige neurobil. Moj vlhky sen je Leganes v EL, ale popravde okrem Alavesu a Betisu mi tam nebude vadit nikto.

Jo a ten Inui, on ma brutalne hrozny decision making. Na to doplaca.

Reagovat
CHONG

Jak ses dostal k fandění Leganésu?

Reagovat
Malresi

Krasny stadion, fans, ale hlavně styl fotbalu aky mi imponuje. Rychly prechod, brutalni pressing a kontry. Presne tak ako LFC, Sevilla, BVB. Popravde som ich mal za defenzivny tim este do minulej sezony, to som ale La Ligu tak moc nesledoval. Teraz kukam kazdy zapas, ked cas dovoli a je to fakt najlepsia liga sveta. Leganes su moj milacik.

Reagovat
CHONG

A plánuješ zajet na ně naživo?

Reagovat
Malresi

Urcite. S priatelkou mame domluvenou dovolenku do Italske Kalabrie, ale chceme si dat cez Francii trip postupne cez Baskicko, Katalansko, Valenciu, Madrid az do Andaluzie. Pak asi skocime jeste na Mallorcu a naspat domov. Mozem sa spytat preco ty Getafe? Je to najvacsi rival Leganes, i ked sportovne sme v uzadi dlhe roky.

Reagovat
CHONG

To zní jako moc pěkný trip Kolik si na to dáváte času?

U mě je to v první řadě tak, že já nezbožňuji jenom Real jako klub, ale i Madrid jako město, takže jsem vždycky pokukoval i po tom, jak se daří ostatním madridským klubům a v sezóně 15/16 spadli do Segundy současně jak Getafe, tak i Rayo, tak jsem na ně občas koukl, jak se jim daří návrat zpátky mezi elitu a časem jsem je sledoval víc a víc.

Jinak u Getafe se mi líbí styl, jakým hrají, aspoň teda od té doby, co je koučuje Bordalás a je strašně sympatické, jak se tým s jedním z nejnižších rozpočtů v lize dokáže už druhý rok po sobě (navíc hned po návratu z druhé ligy) držet na čelních příčkách.

A co se týče Raya, tak tam je to hlavně kvůli fanouškům, atmosféře na stadioně a taky tam hostuje můj miláček RdT

Reagovat
Malresi

Do Kalabrie ideme letecky na 8 dni, pak chceme prejst Franciu za 2 dni a Spanielsko dalsich 7 dni. Mne sa zasa ako mesto najviac na svete paci Sevilla.

Jo tak to je hezke a respektuji to. Mne sa Getafe pacilo vzdy o nieco menej ako ine madridske kluby, prisli mi nemasni neslani.

Rayo je specificke a do La ligy bezpochyb patri. Kto je RdT?

Reagovat
CHONG

Takže necelé tři týdny, to zní jako moc fajn dovča.

RdT je Raúl de Tomás.

Reagovat
Malresi

V praci ma kolegovia uvolnia, zdroje na to su, tak proc ne? Italii a Spanelsko milujem.

Aha, aky je to post, ma na to presadit sa aj v Acku?

Reagovat
CHONG

Za lásku ke Španělsku

RdT je hrotový útočník, a i když bych si to přál, tak se obávám, že se v áčku Realu neprosadí, neboť nedostane ani pořádnou šanci se předvést

Reagovat
Malresi

Bude mat aspon na lepsie evropske kluby?

Kto sa u vas naposledy presadil z akademie na hrote? Koťata a pak snad jen Raul, ne?

Reagovat
CHONG

On je dobrý striker, uvidíme, co v létě, třeba nakonec dostane nějaký prostor v přípravě Realu, a když ne, tak by určitě mohl do klubu, který je o třídu výš, než Rayo, třeba do Getafe

Reagovat
Malresi

Nebo Leganes, ak nedotiahneme Braithwaita na trvalo.

Reagovat
CHONG

To už se mi zamlouvá o trochu méně

Reagovat
Malresi

Tak uvidime no. Kazdopadne fajn pokec.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Jordi Alba

Ty tu jinak asi nekomentuješ moc často?

Reagovat
Malresi

No, vzdy som sledoval diskusiu, Sevillu a od decembra zhruba pravidelne aj Leganes, ale neprispieval som, nakolko som sa nepokladal za dostatocne znaleho spanielskeho futbalu, co koniec koncov sa nepokladam doposial.

Taktiez som sa snazil vytriedit miestnych trollov, ktorych je kopec.

Reagovat
Jordi Alba

Nepokládal za dostatečně znalého, to by tu mezi sebou diskutovalo tak 5 lidí. Je vždy pěkný vidět někoho, kdo podporuje i menší kluby. Dřív sem často koukal i na Real/Atlético a doufal, že ztratí body, ale teď, když zrovna nehraje Barcelona, Girona, Tottenham, tak vybírám mezi jakýmkoliv zápasem LL, kde nehraje Real a Atlético, ty mám snad následovaný z celý LL tenhle rok nejmíň.

Reagovat
Malresi

Podobne. Ked to tak zratam, tak cirou nahodou som najviac krat videl prave Leganes a som za to rad. Ten posun, najma futbalovy aky spravili je krasny.

Reagovat
CHONG

Proč Getafe nečekanej tým, vždyť už vloni na EL útočili a letos to holt ještě posunuli o kousek dopředu

Reagovat
Jordi Alba

Tak jasně, loni jim k tomu chybělo málo, ale furt bych čekal před sezonou nějaký týmy před nima, nebo aspoň bodově blízko k nim. Připomínáj mi trošku Atlético, nebojí se hrát agresivně, mají tahouna v obraně v podobě Djeneho. O útoku ani nemluvím, Molina + Angel doplnění o nejlepšího střelce Segundy (btw tyhle 3 v LL 22/28 gólů Getafe v LL. Bordalas tam odvádí skvělou práci no, to se musí nechat, to se o Eusebiovi v Gironě bohužel říct nedá.

Reagovat
Jordi Alba

Jinak teda bejt tebou a Getafe urvat EL, tak si výjezd do Madridu naplánuju na ten termín, kdy maj Evropu.

Reagovat
CHONG

Takový je plán

Reagovat
Jordi Alba

Kolik tě to tak cca vyjde vychází na ty 3 kluby + tam neumřít na ulici hlady? Já bych jako další chtěl letět na Barcelonu fotbal + basket, Gironu + sem tam chtěl hodit závod F1, ale to mi na 98% nevyjdou termíny, takže místo toho asi nějakej zápas Segundy/Béčka Barcelony.

Reagovat
CHONG

Záleží na jak dlouho a jaký máš doprovodný program:

- V říjnu jsme byli v Madridu na pět dní, letěli jsme s přestupem v Bruselu, bydleli jsme ve dvouhvězdičkovém hotelu v centru a byli jsme na basketu (Real - Baskonia) a třech fotbalech (Real - Levante, Real - Plzeň a Rayo - Getafe), bez nějakého dalšího doprovodného programu a včetně jídla, pití a nákupů v Primarku nás to každého vyšlo cca na patnáctku.

- Předtím v květnu jsme byli v Madridu na osm dní, letěli jsme přímým letem, bydleli jsme ve čtyřhvězdičkovém hotelu mimo centrum, byli jsme na dvou fotbalech (Real - Celta a Rayo - Cordoba), basket nám nevyšel, protože Real byl zrovna na Final Four v Bělehradě a co se týče doprovodného programu, tak jsme byli na prohlídce SB a Wandy, na býčích zápasech, na výletě v Toledu, v muzeu námořní historie a muzeu historie Madridu a na vyhlídkové věži na Cibeles a včetně jídla, pití a nákupů v Primarku nás to každého vyšlo cca na dvacku.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
JM

Jenom menší poznámka, na vyhlídce na Cibeles jsme byli až v tom říjnu. Chtěli jsme v květnu, ale to se celá budova rekonstruovala

Reagovat
CHONG

Pravda

Reagovat
valloire

takže na tu Plzeň ses dostal v pohodě mezi domácí?

Reagovat
CHONG

Jasná páka, pardále.

Reagovat
valloire

Ta k to mi sere, že jsem kluky nepřemluvil. My mysleli, že to nejde, že to je na občanku či pas, jak se o tom psalo. Sedět nahoře viktoriánama a pořádně nic nevidět se nám nechtělo a navíc jsem měl lístek na domácí zápas už od začátku září na nej místo u středovýho kruhu.

Reagovat
CHONG

To jste posrali, no. My měli problém akorát s tím, že nám nešli koupit lístky online přes ofiko stránky, ale přímo v pokladně na SB jsme je koupili naprosto bez problémů.

Reagovat
valloire

Takže to UEFA nemá vůbec ošetřený nebo to nebylo vyhodnocený jako rizikovej mač a neřešili to...No myslím, žes mi něco podobnýho psal a měls pravdu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele