LaLiga - preview 22. kola

04.02.2019, 08:30
Aktuality
Rayo nabralo skvělou formu, z posledních pěti zápasů vytěžilo třináct bodů a dostalo se do kontaktu s pozicemi zaručujícími záchranu ve španělské nejvyšší soutěži. Teď ho čeká hodně důležitý zápas, na svém trávníku přivítá Leganés...
Rayo Vallecano - CD Leganés  (pondělí 21:00)
Tuhá bitva o záchranu v LaLize nás bude čekat v pondělní dohrávce 22. kola. Rozjeté Rayo přivítá Leganés, se kterým sdílí stejný počet bodů v tabulce. Tři body z tohoto utkání mohou mít na konci sezony cenu zlata, proto oba tito soupeři nic nepodcení a budou chtít naplno bodovat.

Domácí Rayo vzalo boj o záchranu v lize vážně a již pět utkání v řadě nepoznalo přemožitele. Tento tým posbíral za posledních pět zápasů celých 13 bodů z celkových 23. Čtyři výhry a jedna remíza je skutečně skvělá bilance a nyní se Rayo na domácí půdě střetává se soupeřem, který je v tabulce těsně před ním a kterého může odsunout místo sebe na sestupovou příčku. To bude zajisté dostatečná motivace k tomu, aby svěřenci trenéra Míchela předvedli co nejlepší výkon.

"LaLiga je velmi vyrovnaná a každé vítězství je velmi důležité. Nevšímáme si, kam bychom se posunuli, kdybychom vyhráli. Tým se na utkání těší, hrajeme doma a s našimi fanoušky jsme mnohem silnější," prohlásil Míchel na předzápasové tiskové konferenci. Ten nebude moci počítat s vykartovaným Bebém a Santim Comesañou. Zranění zůstávají Gorka Elustondo, Alberto García a také čerstvá posila Franco di Santo.

Leganés nebude žádný lehký soupeř. Tento celek vyhrál po novém roce domácí utkání Huesce, remizoval s Eibarem a prohrál s oběma barcelonskými celky, vždy ve venkovních utkáních. Hosté budou postrádat především svého nejlepšího střelce Carilla a budou tak v útoku spoléhat především na En-Nesyriho. Dále se nebudou moci spolehnout na Alexandera Szymanowskiho a Ezequiela Munoze.
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Dimitrevski - Amat, Ba, Velazquez - Advincula, Medran, Imbula, Moreno - Embarba, Tomas, Trejo
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuellar - Omeruo, Siovas, Bustinza - Nyom, Perez, Vesga, Silva - Rodriguez - En-Nesyri, Braithwaite
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.46 - 3.21 - 3.27
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - Espanyol Barcelona  (neděle 12:00)
Villarreal po další porážce klesl až na předposlední místo a jeho vyhlídky jsou přinejmenším depresivní. Žlutá ponorka nutně potřebuje sbírat body a k tomu by ráda využila domácí prostředí. Na Estadio de la Cerámica se v neděli v poledne dostaví Espanyol Barcelona.

Espanyolu se povedl začátek ligy a po dobrých výkonech si připisoval jeden úspěch za druhým. Po jednadvaceti kolech už je ale zase na místech, kde ho vídáme nejčastěji - ve spodní části tabulky. Aktuálně patří barcelonskému týmu až patnáctá příčka a na jeho kontě je 24 bodů. Od sestupového pásma ho tedy dělí jen pouhé tři body, což už není tak příjemná zpráva pro jeho fanoušky.

Espanyol dostal už 34 branek a v tomto směru patří k těm nejhorším týmům v tabulce. Za posledních deset ligových střetnutí dokázal sebrat tři body jen v jediném případě, když si poradil s Leganésem. Jinak je to ale v jeho podání zmar a zklamání. V minulém kole LaLigy dostal od Realu Madrid hned čtyři branky a se zlou se potázal také v rámci Copa del Rey. Na domácí Real Betis nestačil, navíc utkání dospělo až do prodloužení. Takže Espanyol ztratil vedle postupu také plno sil.

Ty musí co nejdřív poskládat dohromady, protože ho čeká další náročný sok. Villarreal se totiž nebude chtít vzdát a zvlášť na vlastní půdě by mohl být pro hosty hodně velkým nebezpečím. A to přesto, jak moc se mu nedaří. Villarreal měl před sezonou opět pohárové ambice. V polovině sezony je ale všechno úplně jinak.

Žlutá ponorka se potápí a v současné chvíli jí reálně hrozí pád do druhé nejvyšší ligy! Villarreal se totiž nachází až na průběžném 19. místě. Prohrál už devět zápasů a ve stejném počtu z nich remizoval. I proto má na kontě jen 18 bodů. Vedení proto udělalo razantní krok a odvolalo trenéra Garcíu. Na jeho se vrací Javi Calleja, kterého García v prosinci nahradil. Pomůže staronový trenér k lepším výsledkům?
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario Gaspar, Alvaro, Funes Mori, Costa - Chukwueze, Trigueros, Iborra, Cazorla - Ekambi, Moreno
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
López - Rosales, Lluis Lopez, Hermoso, Didac - Darder, V. Sanchez, Melendo - Sergio Garcia, Iglesias, Piatti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.14 - 3.61 - 3.58
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Betis - Atlético Madrid  (neděle 16:15)
Atraktivní duel lze očekávat při střetnutí domácího Betisu s Atleticem Madrid. Favoritem utkání bude hostující Atletico, které se stále drží na dohled vedoucí Barceloně a po jejím sobotním zaváhání se může dotáhnout na pouhé tři body.

Betis se v novém kalendářním roce stále spíše trápí a hledá. Jediná ligová výhra v posledních 4 utkáních je pro tento ambiciózní celek žalostně málo a aktuálně se tak propadl až na 9. místo. Během ledna si Betis dokázal poradit pouze v domácím střetnutí s Gironou, kterou porazil těsným výsledkem 3:2. Následovaly 3 porážky od Huescy, Realu Madrid a v posledním kolem od Athleticu. Lehkým povzbuzením zůstává postup v Copa del Rey na úkor Espanyolu Barcelona.

Domácí tým se bude muset vypořádat s nesmírně obtížným protivníkem, proti kterému se mu nehraje vůbec dobře. Z pohledu statistiky od té doby, co Atletico vede Simeone, nedokázal Betis tento tým porazit. Atletico zvítězilo v 9 případech a ve 3 došlo na nerozhodný stav. V neděli bude Betis postrádat především Williama Carvalha, Cristiana Tella a Juniora Firpa.

Atletico jako jediný tým LaLigy drží krok s vedoucí Barcelonou. První a zároveň poslední ligová prohra přišla již ve 3. kole proti Celtě Vigo, k tomu si tým trenéra Simeoneho připsal 12 výher a 8 remíz. Atleti se již tradičně spoléhají na neprostupnou obranu se skvělým Oblakem v bráně. Ten drží čisté konto již 3 ligová utkání v řadě a vepředu sází Simeone na svojí největší ofenzivní hvězdu Griezmanna. Toho minulý týden doplnil na hrotu útoku Álvaro Morata, nová akvizice z Londýnské Chelsea.

Simeone má poměrně širokou marodku hráčů. Dlouhodobě zraněného Diega Costu má nahradit již zmiňovaný Morata. Vrásky na čele mu musí působit především absence v jeho pověstné defenzivě. Zranění zůstávají oba stopeři Stefan Savič a Diego Godín, stejně jako levý bek Filipe Luis.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Lopéz - Mandi, Bartra, Sidnei - Barragan, Celso, Gurdado, Francis - Canales, Moron, Joaquin
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Arias, Gimenez, Hernandez, Juanfran - Niguez, Rodrigo, Partey, Lemar - Morata, Grizmann
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.97 - 3.34 - 2.11
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SD Eibar - Girona FC  (neděle 18:30)
Gironě se v poslední době přestalo dařit a porážky se na jejím kontě kupí stále častěji. Další šanci zastavit pád tabulkou má v neděli v podvečer, kdy se dostaví na stadion Eibaru. Jeho oblíbenou disciplínou se pro změnu stávají remízy.

Fanoušci Girony teď neprožívají úplně ideální dny. Zatímco v minulém roce se jejich týmu poměrně dařilo pravidelně sbírat body, s nástupem nového roku jej štěstí definitivně opustilo. Aktuálně Girona v posledních deseti soutěžních zápasech nevyhrála ani jednou a hned čtyřikrát po sobě naposledy prohrála. Dvojzápasem s Realem Madrid se pro ni uzavřela cesta do další fáze Copa del Rey, takže jí nyní zbývá už jen LaLiga.

V ní je Girona až na 14. místě poté, co za 21 zápasů nasbírala jen 24 bodů. Problémy má zejména s útokem, který zaznamenal jen 23 branek. Z velké části je to způsobeno také množstvím absencí, které Gironu srážejí. Posuďte sami - pro utkání s Eibarem jí budou scházet hráči jako Doumbia, Mojica, García, Roberts, Benítez nebo Planas. Kromě nich nemůže nastoupit ani Espinosa, kterému vystavily stopku karty.

Na vzájemném souboji obou týmů je hodně vidět rozdíl mezi první a druhou ligou. Zatímco zápasy v Segundě vyhrávala spíše Girona, tak od doby, kdy je v první lize, vyhrál všechna tři klání Eibar. Ve dvou případech z toho nasázel svému soupeři čtyři branky, takže zřejmě můžeme očekávat gólově bohaté utkání.

Tento trend potvrzuje Eibar dlouhodobě, protože v posledních deseti utkáních se mu nepovedlo vstřelit gól jen jednou. Po jasné výhře nad Espanyolem se Eibaru minule už tolik nedařilo. Eibar v utkání s Leganésem sice vedl o dvě branky, ale nadějné vedení prohospodařil a nakonec si oba týmy body jen rozdělily.

Jistou útěchu pro něj ale představuje fakt, že jediným zraněným hráčem je Pedro León. A navíc se mu na Estadio Municipal de Ipurua daří. Z jedenácti zápasů hraných na svém stadionu Eibar prohrál jen dvakrát, takže Gironu nečeká nic snadného.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Pena, Ramis, Arbilla, José Cote - Orellana, Diop, Jordan, Cucurella - Kike Garcia, S. Enrich
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Pedro Porro, Alcalà, Ramalho, Juanpe, Valery - Pere Pons, A. Garcia, Granell - Portu, Stuani
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.65 - 4.24 - 5.42
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Madrid - Deportivo Alavés  (neděle 20:45)
Real Madrid podle slov Santiaga Solariho čeká extrémně důležitý zápas proti Deportivu Alavés, jež po vynikajícím začátku začalo ztrácet dech. Ten naopak sílí u Realu, který si může připsat už čtvrtou výhru v řadě a především si pojistit třetí místo.

Není to tak dávno, co se Real Madrid topil v krizi a svému soupeři z Alavésu koukal na záda. Bílý balet ale konečně zabral a začal vítězit, zatímco Depor ztrácel kde se dalo. Real vyhrál už tři ligové zápasy v řadě, přes Gironu se dostal i do semifinále Copa del Rey a vypadá to, že se začíná konečně blýskat na lepší časy. Na druhou stranu v aktuální sezoně už jsme to párkrát slyšeli a nejednou byli fanoušci vystaveni dalšímu zklamání. "Je to extrémně důležitý zápas proti solidnímu a konkurenceschopnému protivníkovi, který nám to jistě ztíží. Je to disciplinovaný, velmi solidní tým, který prožívá skvělou sezonu. V lize jsou pátí a vedli si ještě lépe. Budeme se muset na to utkání maximálně koncentrovat," uvedl Santiago Solari.

Real Madrid bude proti Alavésu jednoznačný favorit. Ve vzájemné bilanci má jasně navrch a vlastně prohrál jen jedno jediné utkání, shodou okolností to poslední, v osmém kole na Mendizorrotze. Jinak připomeňme, že Solariho hoši zvítězili nad oběma sevillskými kluby a před týdnem vyhráli divokým výsledkem 4:2 na Espanyolu.

Deportivo Alavés už jednou letos Real zaskočilo a rádo by se o to pokusilo znovu na věhlasném Santiago Bernabéu, kde se mu to nikdy před tím nepodařilo. Hostům by se senzační výsledek hodil, Alavés se totiž propadá tabulkou a tři kola už nedokázal získat plný počet bodů. Před týdnem doma ostudně prohrál s Vallecanem 0:1 a ještě před tím schytal debakl 0:4 od Getafe. Real se bude muset obejít bez Jesúse Valleja, jehož trápí zranění, zatímco Dani Carvajal a Raphael Varane nemůžou nastoupit z důvodu karetního trestu. Kompletní nebude ani druhá strana, Depor stále nemůže počítat s Takashi Inuim, který reprezentoval Japonsko na asijském šampionátu a také obráncem Rodrigem Elym.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Odriozola, Nacho, Ramos, Reguilón - Ceballos, Casemiro, Modrić - Bale, Asensio, Benzema
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Navarro, Maripán, Laguardia, Duarte - Burgui, García, Pina, Jony - Calleri, Bastón
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.19 - 7.98 - 16.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Levante UD - Getafe CF  (sobota 13:00)
Levante se vzpamatovává z těžkého k.o., které utrpělo v minulém kole od Sevilly. Pokusí se na něj zapomenout v domácím prostředí, kam přijede Getafe. To je zase dost unavené po náročném pohárovém klání s Valencií.

Getafe se v krátkém rozmezí tří dní vrací do Valencie a doufá, že z ní bude odjíždět spokojenější než minule. To sem jelo za účelem odvety Copa del Rey, v níž mu soupeřem byla FC Valencia. Getafe mělo solidní pozici, neboť v domácím zápase udolalo svého soka o jednu branku. Jenže doma se Valencia zvedla a nasázela soupeři tři branky, čímž si zajistila postup do semifinále.

V sobotu po poledni cestuje Getafe na Estadi Ciutat de València, kde na něj bude netrpělivě čekat Levante. Getafe je jasným favoritem, protože v posledních deseti zápasech prohrálo jen třikrát a stále se drží na skvělém šestém místě tabulky. Jeho chloubou je především obranná práce, protože dostalo jen 18 branek! To je ve srovnání s ostatními ligovými účastníky nadprůměrná bilance. V lize naposledy Getafe nestačilo na Atlético Madrid, i když špatný výkon rozhodně neukázalo.

Snad vyjma posledních dvou střetnutí se často stávalo, že vyhrával domácí tým. Levante se ale už ve dvou minulých kláních povedlo neinkasovat a vždy vstřelit branku, takže si teď hodlá připsat třetí úspěch za sebou. Musí se ale dát dohromady po hodně náročném minulém kole. Že to se Sevillou nebude mít jednoduché, to bylo všem jasné. Ale že nedá ani branku a dostane jich rovnou pět, to čekal jen málokdo.

K tomu všemu má v dresu Levante menší zdravotní potíže dvojice Rober a Rochina. Getafe má také několik absencí a především dva vykartované hráče. Těmi jsou Djené a Cabrera, kteří viděli červené karty v minulém kole. Od Getafe by se Levante mohlo učit bránit, protože je to právě domácí celek, který má tu vůbec nejhorší obranu v lize. Dohromady dostal už 40 branek. Přesto je Levante na 12. místě.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Oier - Jason, Coke, Erick Cabaco, Vezo, Toño García - Rochina, Campaña, Bardhi - Roger, Morales
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Foulquier, I. Miquel, Olivera, Antunes - Portillo, Mauro Arambarri, Maksimović, Samu Sáiz - Mata, Molina
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.61 - 3.37 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Sociedad - Athletic Bilbao  (sobota 16:15)
Na stadionu Anoeta v San Sebastiánu bude v sobotu odpoledne hodně živo, protože domácí čeká klíčové utkání. Real Sociedad chce vylepšit zhoršující se formu. Soupeřem, který se tomu bude snažit zabránit je baskické Bilbao. Lvům se ale na rozdíl od domácích v poslední době vcelku daří.

La Real se v tuto chvíli usadil na deváté příčce a stále vzhlíží k pohárovým místům. Na šesté Getafe po jednadvaceti kolech ztrácí jen čtyři body, což není nepřekonatelná vzdálenost. Real Sociedad sice v novém roce ještě ani jednou neprohrál a pravidelně se mu daří sbírat body, ale také se mu množí na kontě remízy. Už ve třech posledních kláních v rámci poháru i ligy nevyhrál. V minulém kole se musel spokojit s bodem proti Huesce, které nedokázal vstřelit ani jednu branku.

V tomto směru ostatně patří k průměru ve španělské elitní společnosti, protože zatím dal jen 25 branek. Proti Bilbau mu to ale pálí, jak ukazují vzájemné duely. V posledních třech dal Bilbau šest branek a dostal jen dvě. Lvům se na Anoetě zase tak moc nedaří a za posledních 18 let zde vyhráli jen v pěti případech.

Oba soupeři mají poměrně dost absencí. Na straně domácích jsou mimo hru Gorosabel, Elustondo, Miguel Angel Moya nebo Merquelanz. Za hosty z důvodu karet nenastoupí De Marcos, přičemž mezi zraněné se počítají hráči jako Rico, Lekue nebo Aduriz.

Bilbao nebude pro domácí vůbec snadným soupeřem. Od začátku prosince totiž chytilo skvělou formu a podrobilo si nejednoho favorita. Za posledních deset utkání ve všech soutěžích Bilbao padlo jen jednou, když v poháru nestačilo na Sevillu.

Po remíze s Villarrealem se mu opět začalo dařit a minulé kolo pro něj znamenalo posun vpřed. Iker Muniain se totiž stal jediným střelcem napínavého duelu s Realem Betis, takže Bilbao účastníka pohárů porazilo. I díky tomu je nyní na 11. místě, přičemž na svého soupeře ztrácí jen jeden jediný bod.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Zaldua, Navas, D. Llorente, Theo Hernandez - Merino, Illaramendi, Zubeldia - Januzaj, Willian José, Oyarzabal
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Herrerin - Capa, Yeray, Inigo Martinez, Yuri Berechiche - Dani Garcia, Beňat - Ibai, Muniain, Cordoba - Williams
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.60 - 3.00 - 3.26
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Barcelona - Valencia CF  (sobota 18:30)
Šlágrem 22. kola LaLigy je bezpochyby utkání domácí Barcelony proti Valencii. Barcelona vede ligu o pět bodů před nejbližším pronásledovatelem Atléticem Madrid. Valencia se drží zuby nehty na dohled pohárovým příčkám a fanoušci obou táborů se tak mohou těšit na atraktivní duel.

Barcelonští si drží senzační formu. Osm posledních ligových kol a osm vítězství při skóre 23:2, to je pro Valverdeho výběr skvělá bilance. Výbornou formu potvrdila Barcelona také v domácím poháru. Ačkoliv první zápas se Sevillou skončil nadějnou výhrou Sevillských 2:0, tak v odvetném střetnutí přišla kanonáda 6:1 ve prospěch Barcelonských. To by mohla být pro tým dostatečná morální vzpruha před utkáním s Los Che.

Valencia nebude chtít dát svou kůži lacino. Valverde se může opět naplno spolehnout na hvězdného Lionela Messiho, který se v posledních sedmi ligových kolech trefil hned desetkrát. Postrádat bude naopak vykartovaného Sergia Busquetse a zraněné trio Rafinha, Ousamane Dembélé a Samuel Umtiti.

Hosté mají od nového roku vzestupnou formu. Prvotní prohra na půdě Alavésu a domácí remíza s Valladolidem doplnily důležité výhry nad Vigem a Villarealem. Nyní budou Los Che stát proti nejtěžšímu možnému soupeři a to na jeho hřišti. Ve vzájemných střetnutích těchto dvou celků padá poměrně dost branek. Přesto Valencia nedokázala svého katalánského soka porazit již 7 utkání v řadě.

Trenér Marcelino mluvil na předzápasové konferenci především o Messim: "Messi nám všem rozdává radost až do té chvíle, kdy hrajete proti němu, pak vás přiměje trpět. Hraje na tak vysoké úrovni již mnoho let. Pokusíme se, aby jeho čas strávený s míčem byl co nejmenší, ale bude to velmi obtížné." Marcelino se bude muset vypořádat s absencí vykartovaného Mouctara Diakhabyho. Zdravotní potíže pak nedovolí nasadit Goncala Guedese, mimo hru jsou Garay a Gayá a chybět by měl rovněž Gabriel Paulista.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Stegen - Roberto, Pique, Lenglet, Alba - Rakitic, Vidal, Arthur - Messi, Suarez, Coutinho
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Neto - Piccini, Paulista, Garay, Lato - Soler, Parejo, Coquelin, Cheryshev - Moreno, Mina
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.37 - 5.61 - 8.09
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Celta Vigo - Sevilla FC  (sobota 20:45)
Celta Vigo se ocitá v herní i výsledkové krizi, která ji poslala na dno tabulky. Teď se budou domácí modlit o zázrak, protože jejich soupeř nebude mít slitování. Na Estadio Balaídos do Viga se dostaví Sevilla, které se v LaLize poměrně daří.

Celta prožívá hodně smutné období, které se dá klidně popsat jako krize. Už pět soutěžních zápasů v řadě Celta prohrála a vždy při tom dostala alespoň dvě branky. Po Valencii hrála v minulém kole proti Realu Valladolid a doufala, že svou smůlu zlomí. Nestalo se a ačkoli Celta od 16. minuty nad svým sokem vedla, ve druhé půli Keko s Planem otočili vývoj utkání ve prospěch domácího Valladolidu.

Výsledek poslal Celtu až na osmnáctou, tedy sestupovou příčku. Celtě schází na sedmnácté Rayo dva body, které chce co nejdřív získat. Ani herně se jí ale nedaří a problémy má především v obraně. Defenzivní práce Viga, dříve poměrně jistá a přesná, nyní nefunguje. Dokazuje to mimo jiné už 36 obdržených branek, což Celtu řadí k podprůměru ligy.

Moc radostí vedení týmu nemá ani z marodky, na které je několik hráčů. Patří mezi ně Iago Aspas, David Costas nebo Yokuslu. K tomu musíme připočíst Wesleyho Hoedta, který dostal v minulém kole červenou kartu a na chvíli si od fotbalu odpočine. Celtu může těšit snad jen to, že Sevilla na její půdě zase tak moc úspěchů neprožívá. Za posledních 18 let vyhrála Sevilla ve Vigu jen čtyřikrát.

Ani Sevilla do utkání nevstupuje v optimální formě. Z části je to kvůli zraněním, kterých má poměrně dost. Mimo hru jsou Nolito, Jesus Navas, Maxime Gonalons, Joris Gnagnon nebo Munir El Haddadi.

V novém roce se Seville nedaří tak, jak by si asi její fanoušci po povedeném podzimu představovali. V posledních deseti utkáních v rámci všech soutěží Sevilla vyhrála jen čtyřikrát. Nejčerstvějším výsledkem pak je vysoká porážka, kterou Sevilla utrpěla od Barcelony. V odvetě poháru totiž první podařený výsledek nepotvrdila a prohrála vysoko 1:6!

Je otázka, co takový výsledek může způsobit v hlavách hráčů. V rámci ligy se Seville předtím dařilo a připsala si naopak skvělý výsledek v utkání proti Levante. Svého soka vůbec nešetřila a nasázela mu pět branek. Teď se karta obrátila.

Obránce Sergi Gómez ale věří, že nepovedenou odvetu dostanou hráči brzy z hlavy. "Je náročné tohle překousnout, protože jsme do utkání šli s poměrně optimistickou náladou a věřili jsme, že se nám může podařit vyřadit Barcelonu. Teď bude klíčové, abychom se z našich chyb poučili a šli dál. Musíme se teď zaměřovat na ligu," míní zkušený obránce.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Rubén - Hugo Mallo, Cabral, Araujo, Juncá - Lobotka, Jozabed - Boufal, Méndez, Sisto - M. Gómez
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Aleix Vidal, Carriço, S. Gomez, Wöber, Promes - Mesa, Banega, Vazquez - Ben Yedder, Silva
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.54 - 3.63 - 2.14
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SD Huesca - Real Valladolid  (pátek 21:00)
Beznadějně poslední Huesca se pokusí překvapit favorita, kterým je Real Valladolid. Ani jeho pozice není zrovna ideální, takže souboj s posledním týmem tabulky nadšeně vítá. Pokusí se tedy vylepšit své statistiky na půdě soupeře.

Huesca je stále na poslední příčce LaLigy a ještě dlouho na ní vydrží. V páteční předehrávce 22. kola se na Estadio El Alcoraz utká s týmem, proti kterému se jí poměrně daří. Oponentem jí totiž bude Real Valladolid. Oba soupeři se často potkávali v druhé nejvyšší lize a většinou se dařilo Huesce. Především na její půdě dokázala sbírat body pravidelně a od roku 2010 dokázal Real Valladolid vyhrát v Huesce jen jednou!

I na to bude spoléhat poslední tým tabulky. Huesca v posledních deseti kolech neměla moc důvodů k úsměvu, protože vyhrála jen jednou. Minule alespoň neprohrála, protože s Realem Sociedad San Sebastian si dokázala rozdělit body a neinkasovat. Přesto je poslední a dostala už 39 branek, což značí druhou nejhorší obranu v lize hned po Levante.

A obránce Jorge Miramón si uvědomuje, že to nestačí. "Pokud se chceme zachránit, musíme se zlepšit především v obraně. Dostáváme až příliš často nesmyslné branky, kterým šlo předejít. Částečně platíme i za nezkušenost, ale tím se to nedá omlouvat. Víme, kde je problém, a snažíme se ho řešit. Potřebujeme být víc důrazní a lépe spolu na hřišti komunikovat, protože potom jsme sehranější."

Jeho soupeřem bude Real Valladolid, kterému se také příliš nedaří. Jeho forma je hodně nestálá a nováček ligy má velké problémy s tím, aby dokázal navázat na dobré výkony. Jen v posledních deseti kolech pětkrát prohrál a třikrát remizoval.

Po porážce od Levante o dvě branky se opět zvedl a v minulém kole dokázal bodovat naplno. Za oběť mu padla Celta Vigo a to i přesto, že od 16. minuty díky brance Sista vedla. Domácí ale ukázali charakter a v závěru zápasu výsledek otočili díky Planovi s Kekem.
SD Huesca - pravděpodobná sestava:
Santamaria - Miramon, Etxeita, Pulido, Insua, Akapo - Moi, Rivera, Herrera - Cucho, Enric Gallego
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Moyano, Kiko Olivas, Calero, Nacho - Keko, Alcaraz, Borja Fernandez, Toni - Plano, Sergi Guardiola
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.30 - 3.33 - 3.46
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona21154258:2149
2.Atlético Madrid21128132:1344
3.Real Madrid21123634:2639
4.Sevilla FC21106536:2236
5.Deportivo Alavés2195722:2432
6.Getafe CF2187625:1831
7.Valencia CF21611422:1829
8.Real Betis2185825:2629
9.Real Sociedad2176825:2427
10.SD Eibar2168726:3026
11.Athletic Bilbao21511522:2626
12.Levante UD2175932:4026
13.Real Valladolid2167819:2425
14.Girona FC2159723:2824
15.Espanyol Barcelona21731123:3424
16.CD Leganés2158820:2623
17.Rayo Vallecano21651025:3623
18.Celta Vigo21561033:3621
19.Villarreal CF2139921:2918
20.SD Huesca21261317:3912

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (652)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. Pre Real Madrid C.F.

Reagovat
smazaný uživatel

K čemu je to dobré?

Reagovat
drussbarb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Bavi ma ked je Real brany za outsidera. O to viac bude potom tesit ked vam zavrieme huby nasou vyhrou

Reagovat
smazaný uživatel

Dostanete za dvojzápas desítku a budete rádi, až to skončí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Messi the Genius"10"

Reagovat
smazaný uživatel

Atléti by mohli "pustiť perie" v Betise, šanca tam určite je. V budúcom kole vylúpiť Wandu a môže začať honba na prvú priečku.

Reagovat
misinho7

honbu na prvu priecku? Totalne nerealna vec.. 10 teda 11 bodov je uplne nerealne... Budeme radi za to druhe miesto ktore ak vyhrame na Wande je velmi mozne

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to náročné, ale nie nemožné. Za 17 kôl sa môže stať hocičo, a ak je matematická šanca, treba veriť. Každý zápas začína za stavu 0:0 a Barcelona ešte cestuje na SB, do Betisu, Sevilly či Eibaru. A ako ukázal doterajší priebeh La Ligy, o prekvapenia núdza nie je. Onedlho príde na rad aj LM.

Reagovat
CHONG

Dvakrát porazíme Gironu v CdR a už přemýšlíme o titulu? Budeme rádi za druhý flek a za čtvrtfinále v LM a vzhledem k postupu Barcelony ani to CdR moc nevidím, je to sice smutná prognóza, ale na druhou stranu jakýkoliv letošní úspěch by mohl být v konečném důsledku kontraproduktivní.

Reagovat
remeslnik

Nevěš hlavu. Sice to neříkám rád, ale Real se začíná rozjíždět ( před měsícem by i v Gironě měli problém vyhrát takovým stylem) a neviděl bych to pro něj špatně ani v LM, zvlášť když bylo dobře vidět, že i Ajax dokáže dostat mlatu. Barca bude muset hrát časem taky víc se základem než s Bčkem, takže bude nejspíš záležet na tom, komu déle vydrží zdravé opory. Ještě může být z bílých černý kůň, základem ale musí být výhra na Wandě.

Reagovat
CHONG

To není o věšení hlavy, titul je prostě odepsaný, Raul to níž popsal úplně přesně, a i když jsme se možná trochu zvedli, tak ve čtvrtfinále LM týmy typu Girony prostě nejsou.

Reagovat
remeslnik

Jak myslíš, jako fanda Barcy ( Messiho) bych byl jedině rád. Ovšem nejskrytějším a nejnebezpečnějším nepřítelem bývá klub sám sobě v případě sebeuspokojení a Barca k tomu bývá náchylná víc jak vy. Prostě se mi ta vaše hra včera líbila, to nasazení do poslední minuty i za rozhodnutého stavu.

Reagovat
remeslnik

Chongu, pořád si myslíš, že situace okolo prvního místa v LL (pokud tedy dnes Real vyhraje) je jasná? Včera Barca plichtila s Vale a to hrála doma. No a jestli dnes Real nezaváhá, tak to bude s Barcou jen o 8 bodů + vzájemný zápas na SB. Takže v případě úspěchu i v tomto, by to bylo jen o 5 a to čeká ještě dalších 15 zápasů. Já si myslím, že šanci máte ještě pořád slušnou, odepsaného bych nic neviděl a to opět připomínám, že vám nefandím, takže nehledám žádné nemožné kombinace ve prospěch Realu.

Reagovat
valloire

Reagovat
Raul=Real

11 bodov straty znamena ze Barca musi tak 5krat zavahat a Real ani raz, co je samozrejme totalny nonsens... Ak by sme len brali ze Real do konca ligy strati uz len 1-2 krat tak barca by musela 6-7 krat, co je cca kazdy treti zapas a to je samozrejme nerealne

Reagovat
smazaný uživatel

Na SB jezdíme na trénink, jedinej těžkej zápas bude v Seville.

Reagovat
misinho7

Co ten Brahim? ten jeho prestup nedava logiku, ked prisiel bolo fajn kedze polka kadra bola out ale teraz je tam Vinco, Bale, Asensio, Lucas ci Isco... V CdR uz minuty asi nedostane kedze sme uz v semi... Celu sezonu asi presedi na tribune... To si teda nepomohol mali sme ho kúpiť a obratom poslat na hostovacku do La Ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo podpísať ho až v lete.

Reagovat
El Cid z City

V létě ne,to bychom na něm nevydělali.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vždyť jste logiku těch investovaných prostředků přece viděli v tom udržet si dobrý vztah se City, ne? Je hodně naivní myslet si, že jakýkoliv hráč dokáže plynule naskočit z rezervy City do nějaký, byť třeba širší, rotace Realu Madrid, zas tak úžasní tam opravdu nejsou.

Reagovat
Vincent Vegan

Snad dnes Huesca 3 body a na konci sezony se oba dnesšní soupeří spolu s Leganesem budou pakovat Rayo i Celta se musí zachrání.

Nahoru pak ideálně někdo z Cádiz, Coruňa, Málaga, Osasuna nebo Oviedo.

Reagovat
CHONG

Rayo to zvládne.

Reagovat
Vincent Vegan

Snad jo. A Celta snad taky. To už radši ať vypadne Villarreal než někdo z těch dvou

Reagovat
CHONG

Rayo se zvedlo dobře, od zápasu s Realem pět zápasů bez prohry, z toho čtyři výhry. Celta naopak působí dost tragicky, ta bude muset máknout.

Reagovat
Vincent Vegan

to jo. No jsem každopádně zvědav, co předvede Di Santo. Moc si od něj neslibuju, ale tak třeba se chytí.

Reagovat
CHONG

RdT tu záchranu vystřílí sám

Reagovat
stas87

Franco je timu najviac prospesny, ked sa od neho nic necaka. Mal to tak v Anglicku, mal to tak vo Werderu a moze to tak mat aj v Rayu. On irobil tragicke rozhodnutie ist z Werderu do Schalke. Tam sa ukazalo, ze nema na to potiahnut tim co hra v europe. Ale pre stred a spodok tabulky svoj prinos ma. V Bremen vyborne spolupracoval vtedy s mladikom Selkem, tu moze zasa dobre spolupracovat s RdT.

Reagovat
Vincent Vegan

Jo, já si ho v Brémách pamatuju. Tehdy měl asi nejlepší formu. Ve Wiganu to kdysi taky šlo. Jen si nejsem jist, co s ním pobyt v Gelsenkirchenu udělal

Mimochodem nevíš, jak je to s Wiesenhofem? Smlouva ještě na rok a pak se uvidí? Už by to fakt chtělo normálního sponzora. Tohle je podobně nechutný, jak kdyby to sponzoroval IS nebo Agrofert

Reagovat
ADM

Ako to vôbec vyzerá s Umtitim? V januári sa malo rozhodnúť, či pôjde na operáciu alebo nie ... celé mi to už pripadá len ako predlžovanie nevyhnutného

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že včera už individuálně trénoval

Reagovat
smazaný uživatel

Je kolem něho nějaké zvláštní ticho. Asi to nevypadá moc dobře.

Reagovat
Visca el barca

Včera individuál. Bohužel si myslím, že stejně skončí na operaci.

Reagovat
ADM

Videl som, ze trenoval, ale ci sa nevie viac o tom, ako to koleno vyzera. Ci to je na dobrej ceste alebo stale len skusaju ci to zaberie

Reagovat
Hristo Stoichkov

Kluboví doktoři byli od začátku pro operaci, ale je to prý dost komplikovaný případ. Nakonec se dalo na názor samotnýho hráče, který zkusil ještě alternativní léčbu, byl tuším v prosinci zhruba dva týdny v Dubaji. Je skoro jistý, že maximálně na konci sezony stejně bude muset pod kudlu, tak snad nám ještě aspoň pomůže v pár zápasech na jaře.

Reagovat
ADM

dik

Tak to naozaj mohol ist na operaciu co najskor takto nehra teraz a nebude ani druhu polovicu roka poriadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Bojí se operace. Má s tím hodně špatné zkušenosti.

Reagovat
Visca el barca

Tak a máme v semifinále Real.

Reagovat
technecium

Ty vole, kdo chtěl Real.. . Koukat na ten Ramosuv ksicht dvakrat

Reagovat
valloire

a my na ten Suareze, Buse, Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Fešáci a sympaťáci. Neříkej, že by sis jako žena nedal říct.

Reagovat
valloire

leda tak je pochcat

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš pissing nebo squirting?

Reagovat
ADM
Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
technecium

02.02.2019 LaLiga 22. kolo FC Barcelona - Valencia CF info

06.02.2019 Copa del Rey SF 1.z FC Barcelona - Real Madrid info

10.02.2019 LaLiga 23. kolo Athletic Bilbao - FC Barcelona info

17.02.2019 LaLiga 24. kolo FC Barcelona - Real Valladolid info

19.02.2019 Liga mistrů OF 1.z Olympique Lyon - FC Barcelona info

24.02.2019 LaLiga 25. kolo Sevilla FC - FC Barcelona info

27.02.2019 Copa del Rey SF 2.z Real Madrid - FC Barcelona info

03.03.2019 LaLiga 26. kolo Real Madrid - FC Barcelona info

Fuj to je rozpis

Reagovat
smazaný uživatel

To není tak strašný. Akorát Sevilla a pak za 3 dny Real odveta je nic moc.

Reagovat
technecium

Je tam jedinej zápas, kterej papírové zvládne bez top sestavy - btw ten na kterej se zrovna chystám Takže myslím, že ji ak by to mohlo být dost vyčerpávající

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje se první zápas na Bernabeu nebo na Camp nou?

Reagovat
technecium

U nás

Reagovat
smazaný uživatel

No v tom případě to bude hodně zajímavé. Ale myslím že to zvládneme. Chtělo by to zpátky Dembelého.

Reagovat
smazaný uživatel

a 13.3. odveta Lyonu To bude parádní fotbalový měsíc

Reagovat
LAM

Proč je druhej zápas CDR až v únoru?

Reagovat
Visca el barca

LM

Reagovat
LAM

Větší blbost je hrát EC dvakrát za 4 dny

Reagovat
abu

no konec února a začátek března bude sranda. Snad si Barca dobre naplanuje formu.

Reagovat
drussbarb

Holt začíná nejdůležitější část sezóny

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ačkoliv to ve světle přestupů či čerstvě vylosovanýho Clásica celkem zapadlo, tak mi to nedá a musím zmínit, že včera měl tiskovku mnou oblíbený kandidát na prezidenta Barcy v roce 2021 - Victor Font. Prezentoval několik skvělých myšlenek i lidí, kterými by se chtěl ve funkci obklopit. Kdo má zájem se o tom informovat, tak třeba na odkazu níže je celkem pěkný souhrn.

https://twitter.com/navidjaaan/status/1091033844684333058

Reagovat
Footballer

To vypadá nadějně

Reagovat
Phillipinho

Krasnej los Copy . El Clasico a Betis s Valencii, kde Marcelino muze zachranit sezony a Betis postoupit do finale, ktery by hral doma na Villamarinu. Pekny

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Baghdad Bounedjah, hráč Al Sadd: „Xavi mi povedal, že v Katalánsku učia deti na to, aby nenávideli Real Madrid.”

Reagovat
CHONG

Xavi je zajímavá postavička, jeden z nejlepších záložníků všech dob, který vyhrál všechno, co šlo a přitom zakomplexovaný až na půdu.

Reagovat
ADM

V podstate len človek jak každý druhý tu. On neznáša Real, tu sa neznáša Messi, Ronaldo, Neymar, whatever... Myslím, že takéto charakterové črtty neovplynuje úspech či neúspech...

Reagovat
Ed_Hazard

Az na to ze mi sme tu len banda internet heroes a on tazky profik Taky drobny rozdiel

Reagovat
ADM

*my

Taky drobny rozdiel tiez

Reagovat
technecium

Reagovat
patas92

No, nejdrobnější rozdíl je hlavně v tom, že Xavi fakt neřekl (alespoň podle téhle citace), že to tak ty děti učí on. Jen že se to tak učí v Katalánsku

Reagovat
ADM

Veď tak to pochopil aj tak len Jedi, preto na to nikto pol dňa nereagoval, Chong už len chcel rozvíriť debatu o Xavim

Reagovat
patas92

Tak pak je ale zakomplexovaný spíš CHONG, když má potřebu tohle psát, bez nějakého relevantního podnětu

Reagovat
CHONG

Tak relevantních podnětů ohledně komplexu z Realu / Madridu předvedl Xavi už pěknou řádku

Reagovat
technecium

Chong je na Xaviho upnutej. Závidí, že tak dobryho záložníka v Reálu nikdy neměli

Reagovat
CHONG

Jj, to bude tím

Reagovat
valloire

co to?

Reagovat
technecium

Tak to je. Se s tím smiř

Reagovat
valloire

Zidane se směje.

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane se Xavimu rozplácává na podrážce.

Reagovat
valloire

Zidane ty tituly řídil. Xavi se tam plácal a v podstatě neví jak to vyhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Fuck, ja som po gramatickej stránke tragický v poslednom čase Takéto samozrejmé veci failujem

Reagovat
technecium

Tak očividně se stal jedním z nejlepších i když byl zakomplexovaný, takže to žádná brzda nebyla

Reagovat
Gazdo

Pele a maradona takisto

Reagovat
2miguel1

V stredu sme hrali vecer, dnes uz zasa v sobotu zapas plus v stredu hned EC.

Dnes by som dal zostavu: Stegen-Semedo,Murillo,Lenglet,Vermaelen-Alena,Vidal,Rakitic-Malcom,Prince,Messi(chodiaci)

Reagovat
ADM

Dnes ideálne výhra bez Messiho, Luisa a Albu. Uvidíme, čo to bude nakoniec

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde je upír. Žádná změna.

Reagovat
Messi the Genius"10"

všem vypadali vlasy nebo zešedivěli

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prý první zápas semifinále CdR mezi Barcou a Realem má pískat Mateu Lahoz

Reagovat
smazaný uživatel

jak jinak

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvedavej kolik zapasu jim bude v LM piskat Cakir.

Reagovat
technecium

Všechny

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
CHONG

To by šlo, ať můžete zase rok fňukat.

Reagovat
ADM

Tak to je nevyhoda hlavne pre futbal vseobecne, uplne jedno na ktoru stranu. Strasny idiot

Reagovat
Magic player

Ta jeho důležitost a potřeba být vidět za každou cenu je příšerná. Už teď vím, že z toho nějak udělá své představení.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si jdu rovnou sadit na 2 penalty pro Real. To je tutovka.

Reagovat
blaugrana
Reagovat
technecium

Ty jeho loby za každý situace mi chybí

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

O 15:30 hra Frankfurt s Dortmundom. Snad sa Jovic ukaze v plnej parade.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Jordi Alba

Jako taky mám rád mladý talentovaný hráče, ale ty seš ukázkovej pedofil.

Reagovat
smazaný uživatel

*efebofil

Reagovat
Jordi Alba

Třeba rád i holky.

Reagovat
Generalní Gladiator

Co jović?Nebyl čas sledovat, gol takovej suarezovskej, on to sype ze všech pozic.

Reagovat
technecium

http://www.imagehosting.cz/?v=img201wsw.jpg

Ciwe, ten Google je už tak chytrej, že mi rovnou radí i sestavy

Reagovat
Jordi Alba

Ale polštinu do češtiny automaticky nepřekládá, co?

Reagovat
technecium

Reagovat
Jordi Alba

To 1. slovo je česky? Teď z toho vyjdu špatně ještě já.

Reagovat
technecium

To se u nás říká - Ty vole - - - > Tyve - - - > Ciwe

Jo a taky to používají Opraski s Český hystorje

Reagovat
Jordi Alba

A kde vůbec, Hradec?

Reagovat
technecium

Vrchlabí, Trutnov

Reagovat
smazaný uživatel

Z Vrchlabí znám 2 týpky, z Trutnova jednoho a nikdy jsem od nich nic takovýho neslyšel.

Reagovat
CHONG

Gratulace

Reagovat
Stannis Baratheon

i u nás na Pardubicku to známe

Reagovat
valloire

Pardubice

Reagovat
smazaný uživatel

Pardubice u Hradce.

Reagovat
Stannis Baratheon

Pardubice, hlavní město Č

Reagovat
Juan Román Riquelme

Fuck off Pernikov

Reagovat
opretis

Ne, ne, to jen Hradec je u Pardubic, ne naopak

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Jordi Alba

Aleñá

Reagovat
smazaný uživatel

a Vermaelen

Reagovat
ADM

A Alba posetreny

Reagovat
smazaný uživatel

Piqueho chce uhonit.

Reagovat
valloire

buzny

Reagovat
Hristo Stoichkov

Celkově je tam od Ernesta velmi pozitivní posun.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Magic player

Bez tebe a Arthura davam Vale sanci.

Reagovat
LAM

Snad to nebude znamenat problémy s Vale.S nima ty zápasy bejvají dost často těžký.

Reagovat
blaugrana

Dufam, ze v lete dojde back up na LB. Uz som tu spominal Ferlanda Mendyho. Myslim, ze by bol super.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mně se líbí on i Grimaldo, ale pochybuju, že budou mít motivaci jít leštit lavičku za Jordim, na to jsou až moc kvalitní. Já pořád věřím Mirandovi. Jasně, nevyšlo mu Levante, ale poslední týdny v béčku vypadá skvěle, chce to trpělivost. A třeba nás překvapí i Sergi nebo Semedo, Nelson v Seville na tý pozici nevypadal vůbec špatně.

Reagovat
blaugrana

Mne sa nikdy nepacilo, ked hrali LB ortodoxní pravaci. Uvidime ako sa to vyvinie s Mirandom.

Reagovat
Generalní Gladiator

na pár zápasů to jde, problém je,že valencijští nejsou žádný vořezávátka

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mně se to taky nelíbí, ale musíme se smířit s tím, že nebudeme mít na každým backupu obrovskou kvalitu, to je (zejména finančně) neudržitelný stav. A jak jsem zmínil výš, do budoucna věřím Mirandovi.

Reagovat
LAM

Miranda v sobě nemá nic,čim by to měl bejt hráč do Barcelony.Cucurella snad přijde v létě.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Na základě čeho tak soudíš? Že v osmnácti nestíhal proti týmu z LaLigy?

Reagovat
LAM

On není nic extra ani do obrany i do útoku.Nevim kdo kdy viděl něco jinnýho.

Reagovat
vilp

Grimalda prý sleduje Atlético, kam se vůbec nehodí. Achjo.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já bych ho do Barcy bral hned, ale musel by zvládnout i další post(y), aby se dostal k solidním minutám, dokud je Alba na vrcholu. Například u nás v béčku hrál pod Eusebiem velmi dobře LCM, někdy i RCM a dokázal zaskočit i na obou křídlech. Potom by to mohlo fungovat, techniku i herní inteligenci na to rozhodně má, podobně jako třeba Kimmich, Guerreiro či Alaba.

Reagovat
messi80

Cucurella hra v eibare skvelé.idealny zaskok za albu

Reagovat
Jordi Alba

Zatím i hodně kazí a do obrany se mu moc nechce, co sem viděl Eibar.

Reagovat
blaugrana

Tam hra LM, LW nie LB.

Reagovat
LAM

Jordi to hrával taky ve Valencii docela často a u nás hraje jen LB.Adriano kterej hrál RB byl křídlo a Alves taky často hraje ve předu.Nevidim problém proč by si zas Cucurella nezvykl na LB.

Reagovat
smazaný uživatel

Teeeer Steegeeeen

Reagovat
Magic player

Tohle bude Vale strasne mrzet...

Reagovat
smazaný uživatel

Stegen

Reagovat
Kluivert9

Roberto klasický hoří

Reagovat
smazaný uživatel

penalta!

Reagovat
smazaný uživatel

tak nic, byl to odraz od těla

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

co se směješ, na první pohled to vypadalo, že se tam hlásí jak ve škole

Reagovat
CHONG

Tomu, jak si ani nepočkáš na opakovačku a hned křičíš penalta

Reagovat
valloire

https://youtu.be/VzVwKE_de08?t=72

ani kdyby nebyl, tak by nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tu zase ty bys nemel plnohodnotny zivot bez toho zapasu.

Reagovat
valloire

co to meleš bossíku? jenom dávám podobnej příklad, tohle se přece nepíská

Reagovat
smazaný uživatel

No jak vidis nepiska

Reagovat
valloire

ale jen proto, že to nešlo přímo pokrytče

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem to s Chelsea ty chodicí mrtvolo.

Reagovat
valloire

jaká mrtvola cucáku, jsem sice nachcípanej, ale jinak lámu skály...a přešlápni si

Reagovat
drussbarb

Co za blba chodí na zápasy Barcy, jen aby tu pak prudil ostatní...

Reagovat
valloire

stejně je to na opačný straně

Reagovat
drussbarb

Ano, i tam jsou, ale já na vaše zápasy nechodím prudit ani číst, takže mi naši trollové můžou být u zádele

Reagovat
valloire

jsi holt ctnost sama

Reagovat
smazaný uživatel

Ne vaše zapasy jsou všem u zadku.

Reagovat
valloire

tak proč ses modlil s Lays při LM at to nedáme.....

Reagovat
smazaný uživatel

Na finale LM bych se dival i kdyby tam hěralo Hordni dolni s Dolni Horni.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

teď to hezky utahujeme a Aleňa se dost dobře rozehrává

Reagovat
rave

Aleñá je v tom středu boží. S ním se musí počítat do základu od příští sezóny. Těším se, až uvidím Arthura, De Jonga a jeho pohromadě.

Reagovat
Woyta

Goooooool Kevinkoooooo!

Reagovat
smazaný uživatel

Co ted reknou zastánci spravedlnosti v bílym na neodpiskany faul na Roberta?

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

No tenhle smajlík tu předvádíte vždycky vy

Reagovat
CHONG

Ty naposled dvě minuty zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

No ne čongu mně příjde vtipný, jak tu řešíte i špatně odmávaný out pro Barcu, ale když se děje tohle tak je to vpohodě

Reagovat
CHONG

Reagovat
valloire

fotbal neni krasobruslení

Reagovat
smazaný uživatel

Takže budem pouštět fauly? pokrytečtí bělidla.

Reagovat
valloire

žádnej nikdo neviděl

Reagovat
valloire

hups

Reagovat
Coutinho10

hmmm hezky to zacina....

Reagovat
patas92

To nebyl faul na Messiho?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl. Mallenco zase saskuje.

Reagovat
smazaný uživatel

na hraně...šel do něho rukama, ale zároveň měl možná o trochu dřív míč

Reagovat
smazaný uživatel

Byl.

Reagovat
rave

Nebyl. Vypíchl mu balón čistě.

Reagovat
patas92

No, jako toho míče se dotkl, zároveň ho ale celkem jasně fauloval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rave

Ruce tam trošku pracovaly, no.

Reagovat
valloire

ne, všechno neni faul

Reagovat
blaugrana

Alba, Bus, Arthur out...a je to kurva znat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle bylo hodně laciné kua ale protiútok krásný, k tomu nic

Reagovat
REPLIKATOR

Neto

Reagovat
smazaný uživatel

jak to chytil

Reagovat
Coutinho10

Roberto twl

Reagovat
Kixi Syhimour

Se to sype

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto ty vole jdi domu.

Reagovat
REPLIKATOR

Gameiro expanduje

Reagovat
Kluivert9

Roberto

Reagovat
ADM

Roberto jebe

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelonske cubky tu zase placou na rozhodci i kdyz je nijak neposkodil

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Magic player

Roberto tam krasne plapola.

Reagovat
ADM

Nie je migueli v Barcelone tvl?

Reagovat
Coutinho10

bravo, takze Messi + Roberto = 0:2

Reagovat
rave

Úplně zbytečně, vždyť ten balón letěl dva metry nad nima.

Reagovat
10

kde je ten chytrák Visca?

Reagovat
blaugrana

Tak na dnes stacilo...

Reagovat
valloire

hups

Reagovat
Woyta

AMUNT VALENCIA! GRANDE PAREJO!

Reagovat
smazaný uživatel

tvl, co děláte kurva!

Reagovat
REPLIKATOR

Nechytatelná...

Reagovat
Switchback

Klasika jednou za měsíc to zapnu a vidím tohle

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna. Sergi jak zák.

Reagovat
smazaný uživatel

celá obrana strašně nedisciplinovaná dnes, nedá se to házet jenom na Roberta...teď musíme sakra zabrat

Reagovat
smazaný uživatel

Času pořád dost.

Reagovat
celeb

pekne. Hrame bez Lengleta, Albu, Busqa, Arthura (Dembeleho beriem, je zraneny) - vsak je to len nejaka Valencia ...

Zas neprimerane podcenenie supera. 1-2 hraci mimo A-cka maximalne, ale nie 4!

Reagovat
celeb

jo a Sergi Roberto nalavo je este horsi od Sergi Roberta napravo. Uz pri 1. gole mal svoj podiel, navyse tam boli dalsie kiksy, ked si zle vyratal drahu, nepobehol a uz sa zas zlietali netopiere na MAtSa.

Reagovat
Kluivert9

Hroznej vždy a všude.

Reagovat
celeb

ako mal aj 1 efektny zakrok, ked volejom zachytil pas na Rodriga? a potom ty bombu do zrde, ale ked sa to cele zrata, tak stale je to velmi malo. To uz radsej tam dat Semeda (ktory hra dnes velmi dobre). Inak kupujeme stopera za stoperom, ale bekov vobec neriesime. Spoliehat sa na Mirandu ... neviem no.

Reagovat
smazaný uživatel

Alba na plac

Reagovat
Coutinho10

misto golu penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Huuuups

Reagovat
Coutinho10

tak aspon 1:2 do satny

Reagovat
Switchback

Vypnu stream a za minutu padne gól ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapinej ho uz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Messi 20 golu 2 penalty

Anonym: 17 golu 5 penalt

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo má 17 golu?

Reagovat
smazaný uživatel

No vidis to, jeste jsem mu prilepsil.

Reagovat
smazaný uživatel

Není třeba mu přilepšovat, ten už má v zadku narvanou naleštěnou plešatou Valloireho hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Mallenco zase za dementa.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč teď píská penaltu tvl? Nechá to dohrát do gólu a pak to pískne

Reagovat
REPLIKATOR

Byla by prdel, kdyby písknul a pak ji podle VARu odvolal

Reagovat
smazaný uživatel

Bych házel notebook z okna

Reagovat
ADM

Leo povodil ... penalta s prehľadom, vyčkal na pohyb brankára, wau

Reagovat
REPLIKATOR

Messiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
gonzalesl_is_back

Škodička, zbytečná situace po špatně přečteném pohybu obránce. A penalta s kurveským štěstím hodně lacině kopnutá (ano, už slyším, že si počkal, jak golman padá).

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

ty si taky laciný vole

Reagovat
valloire

jak čertíci

Reagovat
Baronne

To jste vy taky, tady čekáte jak úchyláci na klučíka vole na naší ztrátu, a když se to zadaří tak vylezete, krysy

Reagovat
smazaný uživatel

Od bílých voblud nemůžeš očekávat nic jiného.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Někteří máme objektivitu. Třeba teď jsem pochválil v duchu Semeda a v komentech Raketu.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej počkej, nedávno jsi tady rozjížděl něco i ty.

Reagovat
valloire

spíš myslím, jakmile se někdo trochu otře o Messiho....

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ustojí.

Reagovat
valloire

to jo, okolo vápna jde k zemi rád

Reagovat
smazaný uživatel

A co váš král co zbaběle utekl? Ten šel k zemi rád kdekoli a kdykoli.

Reagovat
valloire

jenže to byly fšechno fauly, fšechno, Messiho porazí i vánek

Reagovat
roberos

Ty zmetku - ještě do dneška se CR11 lidi smějou za jeho bazén a podobné nafilmované pády . Messi na rozdíl od Penalda nepadá jen aby si ten nagelovanej zmetek kopl penaltu .

Reagovat
valloire

čau

Reagovat
drussbarb

Když na něj nebude nikdo reagovat,za rok dva je pryč

Reagovat
valloire

a Král splnil misi a šel za novou výzvou

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokázal ovládnout španělskou ligu, tak šel do týmu, který ovládne svojí ligu i bez něj. Chytrý tah jistého titulu, aby pak mohl o sobě říkat, že je král.

Reagovat
valloire

On je Král. Ovládl LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Od kdy je Cakir král?

Reagovat
smazaný uživatel

Splnil možná tak chovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Messimu dáš bodyček a ustojí to. Fakenalda se ani nedotkneš a vítr ho odfoukne několik metrů.

Reagovat
valloire

to bylo dneska vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Fakenaldo lítal?

Reagovat
CHONG

Ty jsi nějaké dítě s jednociferným věkem, takovou "přezdívku" nemůže "vymyslet" ani puberťák.

Reagovat
Magic player

Nech ho, je sranda sledovat tu jeho trapnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Trapnej jsi ty a ten tvůj Real.

Reagovat
Magic player

Reagovat
smazaný uživatel

běž si hrát ty kartičky.

Reagovat
CHONG

A ty.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Je to výstižný - popisuje to osobu, který si kvůli marketingu dala jméno po slavným fotbalistovi.

Reagovat
smazaný uživatel

*která

Reagovat
CHONG

Jméno má od rodičů a to jako poctu Ronaldu Reaganovi, ale zkusil jsi to, dítě.

Reagovat
Magic player

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, byl to promyšlený tah, jak být populární v USA.

Reagovat
smazaný uživatel

Na jaký tržnici tě najdu?

Reagovat
CHONG

Proč, chceš si přijít pro facku?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to je někde v Praze, kam se dostane MHD, tak klidně.

Reagovat
CHONG

Neříkal jsi, že máš Mercedes?

Reagovat
smazaný uživatel

Dal jsem si jointa, tak nemůžu řídit. V 10 jdu na párty.

Reagovat
CHONG

Já jsem si myslel, že jsi jenom blbej a ty jsi ve skutečnosti navíc vysmaženej, teď už ty tvoje příspěvky dávají větší smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká je tvoje omluva pro ty tvoje nesmysly soudruhu?

Reagovat
CHONG

Já omluvy ani výmluvy nepotřebuju, smažko.

Reagovat
smazaný uživatel

Když si jednou za rok dám jointa, tak jsem smažka? Ok. To je ještě v pohodě proti tomu, jak jsi tady psal o análních zkušenostech s manželkou, černá díro.

Reagovat
CHONG

Ty jsi tím análem fakt posedlý, přestaň smažit, dokud ti ještě stojí tyč a zkus to taky, ať tady nemusíš pořád slintat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne tolik jako ty. Moc jsi v mládí koukal na porno a přenesl sis špatné mravy do života.

Reagovat
CHONG

Říká feťák

Reagovat
smazaný uživatel

Začínám pochybovat, že jsi opravdu právník. Ten by měl znát definici takového pojmu a podmínky jeho nabytí.

Reagovat
CHONG

Ticho, fetko

Reagovat
smazaný uživatel

Jen taková otázka. Když si jednou ročně na Štědrý den dám skleničku vína, jsem alkoholik?

Reagovat
CHONG

Jen taková otázka, po skleničce vína taky vidíš Manzana místo Mallenca?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem to někde četl. V zápase sleduju hlavně Leoše a jeho geniální kousky.

Reagovat
valloire

tak ještě jsi i vožrala

Reagovat
valloire

tak se říká hajánkovi?

Reagovat
Kixi Syhimour

Penalta pro Valencii taky naprosto zbytečná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Celou dobu se koukal na gólmana. Mysli si co chceš.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Nemyslím, vím a vidím. Čuměl do země

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!§

Reagovat
smazaný uživatel

Trpaslik jmenem Pessi

Reagovat
smazaný uživatel

buzna jménem robík

Reagovat
smazaný uživatel

To je nějaký dítě s jednociferným věkem, takovej nick si nemůže dát ani puberťák.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý příspevěk, už ti bylo aspoň 10?

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
CHONG

Už jsi zvládl ten rozchod?

Reagovat
Stannis Baratheon

dejme tomu

Reagovat
CHONG

Co to znamená?

Reagovat
smazaný uživatel

P*chá jinou, ale ještě se z toho úplně nevzpamatoval.

Reagovat
rave

Vidal je tam dneska jenom do počtu. Skoro se nedostává do hry a při těch brejcích vždycky chybí vzadu. Zbytečný hráč do takového zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Semedo dneska suprový

Reagovat
ADM

za odmenu dostal

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Sergi

Reagovat
Coutinho10

Vidal...davej pozor

Reagovat
gonzalesl_is_back

Snižte někdo Messimu ve FIFĚ zakončení. Rakitič

Reagovat
smazaný uživatel

Ve FIFĚ si zaslouží něco takovýho: https://imgur.com/a/w12eHs6

Reagovat
REPLIKATOR

Vidalovi už došla s Coutinhem trpělivost

Reagovat
smazaný uživatel

Co proved?

Reagovat
REPLIKATOR

Vidal nebo Coutinho?

Reagovat
smazaný uživatel

Oba

Reagovat
REPLIKATOR

Coutinho hraje tužku a dostal za to po hlavě.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda teď Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Raketa fantasticky

Reagovat
Woyta

Ferran paradne udela dva hrace a pak se zprasi Wass s Cerysevem

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

tohle bude ještě dobrý zápas, na otočení máme

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý zápas. Snad se nikdo nevykartuje. Pár jedinců k tomu má blízko

Reagovat
Jordi Alba

Vidal sundá Coutinha a jak se šašci z Vale hned opičí

Reagovat
smazaný uživatel

Hrame nekompatke. Jeden hrac prepadne v defenzive a pada cela obrana.

Reagovat
smazaný uživatel

nekompaktne

Reagovat
smazaný uživatel

zdá se mi, že Vidal zatím nestíhá, nebo je moc vysunutý vepředu, moc těch protiútoků nezachytil a to většinou začínaly přes střed

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to otocime. Na druhy polcas zaloha Arthur, Rakitic, Alena.

Reagovat
LAM

Na co tam je ten VAR?Nejdřív nejsou schopný poradit rozhodčímu že před prvnim golem Valencie byl faul na Messiho a pak i ta penalta Valencie kdy ten hráč spíš kopl do Roberta než by ho Sergi fauloval

Jinak ten hle experiment už letos ne.Roberto nemůže hrát na LB,protože pak je to úplnej chaos a Arthur do hry.Tohodle jsem se přesně bál že zas budem nahánět všechno a budem se šetřit v lize.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě sis nezvykl? Valverdeho specialita cpát hráče mimo jejich pozice.

Reagovat
valloire

ty krávo, objektivita sama....Roberto nefauloval, ale na Messiho to faul byl ani hovno

Reagovat
LAM

Tak se koukni ještě jednou.Jak ten hráč Valencie viděl že de míč moc vysoko tak sobou praštil a podkopl Sergiho.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Do tohohle bych už VAR necpal. Ale faul měl pískat.

Reagovat
Rudnevs

Valencia pekne! Pozerám to zároveň so Schalke a musím uznať, že z dvojice zápasov je La Liga zatiaľ zaujímavejšia...

Malleco pri tej penalte urobil chybu, on to pískol asi v tom momente, keď Messi strieľal, takto to nefunguje, mal to písknúť hneď alebo nechať dohrať...

Mimochodom, zdalo sa mi to alebo v závere po tej zrážke s Wassom ostal Cheryshev ležať na zemi a Barcelona hrala ďalej bez zakopnutia lopty?

Reagovat
Jordi Alba

Nezdálo.

Reagovat
smazaný uživatel

Lehl si až po chvíli když už jsem útočili. A tu penaltu měl písknout dřív nebo nechat gól.

Reagovat
X-bano-X

To s tým zakopnutím je na dlhšie, ale v skratke asi toľko že lopta sa zakopávala ale potom to pár tímov prestalo robiť(nebudem menovať) s odvolávaním sa na to že hru má prerušiť rozhodca a preto sa teraz nezakopáva. Bolo to aj v nejakom vyhlásení len teraz neviem či od ligy alebo od rozhodcovskej komisie.

Reagovat
ADM

Aaach, nesťahuj Semeda, ale Roberta

Reagovat
T:o:M

Co na to říct, taky to nechápu, začínám chápat averzi některých fans vůči Ernestovi..

Reagovat
smazaný uživatel

To si děláš prdel, že sundal Semeda a nechal tam Roberta

Reagovat
smazaný uživatel

19:06 Barcelona uplatní opci na Valverdeho

Ernesto Valverde bude rovněž v příští sezoně trenérem Barcelony. Katalánský klub disponuje opcí na prodloužení spolupráce se svým kormidelníkem a a tu se chystá využít, sám kouč proti tomu nic nenamítá.

Tady končí sranda. Pique okamžitě udělat puč na Bartmeua.

Reagovat
Gazdo

To sa este nevie ci ernesto nenamieta. Ale tak ci tak je jasne ze vedenie ho chce predlzit coz na zamyslenie je. I ked sucasne vedenie je este viac na zamyslenie

Reagovat
smazaný uživatel

bodaj by nie ked vyhra pohar, ligu aj LM

Reagovat
smazaný uživatel

Alibismus. Dnešní vedení by bylo posrane angažovat někoho jako Pepa před deseti lety a provést čistky v týmu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vale je přesně typem brejkovýho týmu, kde je citelně znát, že naše ofenzivní trojka vůbec nepressuje. Dostanou se bez problémů přes první vlnu a druhou překonávají jednoduchou přihrávkou ideálně z prvního dotyku. S tím toho záloha moc neudělá, ačkoliv Rakitić evidentně nedokáže číst hru, resp. prostor tak dobře jako Busquets, což je znát. Každopádně to je myslím pořád zápas, který máme na to otočit.

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
Kluivert9

Valverde out!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

Ten picu dál dolů semeda a ne roberta?

Nepřestává překvapovat.

Reagovat
smazaný uživatel

ty se snad dneska nebavíš? výsledek tě přece nezajímá a hra zábavná je

Reagovat
roman1978

S

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on sundá Semeda a nechá tam Roberta se žlutou kartou? To se mi moc nelíbí.

Reagovat
ADM

Tam muselo byť zranenie, inak to snáď neni schopný spraviť ani on

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý start

Reagovat
valloire

I Messi simuluje

Reagovat
smazaný uživatel

Neni ti líto toho času co strávíš u sledování zápasů Barcelony, jen abys tu mohl vypisovat ty svoje sračky? Mohl bys mezitím jít třeba hlídat hranice před migrantama, nebo si hlídat lopatu, aby ti jí někdo neukrad

Reagovat
valloire

nevotravuj

Reagovat
valloire

sleduju hru

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad ti neunikly dva goly Císaře lopato

Reagovat
valloire

co máš s tou lopatou? stejská se ti?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš vidlácká lopata, mimochodem byl jsi vůbec někdy na Bernabeu na zápase? Předpokládám že ne, stejně jako dál než v Tatrách, ale o všem máš přehled a vîš všechno nejlíp co se kde děje. Messi ani muslimové nemůžou za tvůj posranej život

Reagovat
valloire

já byl i v Dolomitech heč

Reagovat
smazaný uživatel

Neodpověděls, ale o voličích Zemana je známo, že jsou to nevzdělaný lopaty co mají problém s chápaním psaného textu.

Reagovat
valloire

a o voličích demokratickýho bloku je známo, že to jsou vzdělaní manažeři a lůza jim to kazí

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád bez odpovědi

Reagovat
valloire

co je ti do toho?

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi jasný, že máš s demokracií problém komouši

Reagovat
valloire

problém mam jenom s deibilama, co jim teče mlíko po bradě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Ty budeš nějaký kunsthistorik, viď?

Reagovat
smazaný uživatel

Jakou má spojitost historie umění s mým komentářem?

Reagovat
CHONG

Že poznámky o lopatách mají většinou zástupci podobných užitečných profesí.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Valloireho přesnější označení neexistuje, jinak teda absolventem FF UK nebo pdoobný zbytečnosti fakt fakt nejsem

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
drussbarb

Ser na něj,na chudáka

Reagovat
smazaný uživatel

v tom je horsi nez ronaldo no

Reagovat
smazaný uživatel

Valencie má víc štestí než rozumu, což se nedá říct o soupeřích Realu, ti když vedou tak je to zaslouženě.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Vsak si sprosty

Reagovat
smazaný uživatel

skvěle Alena

Reagovat
smazaný uživatel

už to tam musí spadnout

Reagovat
Stannis Baratheon

To jak Messi dokáže podržet balon než se někde objeví mezírka a hned co to do ní pošle tak si sám hledá prostor - to je neskutečný a neskutečně tím pomáhá týmu.

A Aleňá by si mohl z fleku skočit do Hollywoodu zahrát si záporáka v nějaký westernovce

Reagovat
smazaný uživatel

Mně připomíná Sonyho z kmotra.

Reagovat
roberos

Messi je a bude jen jeden - lepší hráč tu nebyl a ani nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Couts špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia este dostane 5ku

Reagovat
valloire

i Coutinho simuluje

Reagovat
ADM

Tak tomu nič ine nezostava zase dnes. Uvolniť sa a potiahnut je pre neho neznámy pojem

Reagovat
REPLIKATOR

Ty simuluješ objektivitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na každý pád hráču Barcelony tu máme 5 komentářú klanu z Madridu. Jak úsměvné.

Reagovat
CHONG

Quid pro quo

Reagovat
sylarko

Dakto link na stream na mobil?

Reagovat
ADM

GOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

boze to je Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Leooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Leeeeeeeoooooooooooooo, tady mate curaaciiiii

Reagovat
Murena

Mes siiiii

Reagovat
Coutinho10

Messi

Reagovat
gonzalesl_is_back

Barca drží míč a Valencia hrozí. Škoda, krásné brejky.

Reagovat
smazaný uživatel

To už mohlo být tak 5:5. Šílený kolotoč.

Reagovat
smazaný uživatel

Valloire ty lopato: Hups

Reagovat
Kluivert9

Messi Tak ještě jeden a může ten blb Neto odkopávat třeba půl hodiny

Reagovat
patas92

goat

Reagovat
Rattlesnake

nedáš, dostaneš.

Reagovat
Magic player

Nedas dostanes v plne nahote.

Reagovat
ADM

Aleňa skvelý, Arthur to ale rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Couts

Reagovat
ADM

Nemyslím gólom, ale výkonom

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak, někdo skáče na lavičce a strká do trenéra a někdo prostě stříli góly.

Reagovat
REPLIKATOR

Bůh

Reagovat
10

to zase bude Ronaldo na nervy večer

Reagovat
Kluivert9

Parmě dá 3 góly jak nic.

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim to beztak bude zas 1:0 alebo 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

To nic, nějaká penalta to napraví.

Reagovat
valloire

jako dneska?

Reagovat
smazaný uživatel

21 g 2 penalty. A ted se podivej na zbabeleho krale.

Reagovat
valloire

závodili ve Španělsku, teď už ne

Reagovat
10

on závodí nonstop, je to posedlost, nemusí to být přímo s Messim...akorát teď má období, kdy je to dost kontraproduktivní

Reagovat
valloire

to se spraví v LM

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

To dopadne jen dvěma způsoby. Buď dá hattrick nebo vyjde na prázdno.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná střela.

Reagovat
smazaný uživatel

Arthur jde do hry. To otočíme.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOL BŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮH (mám to zpožděné)

Reagovat
Messiáš

Ještě jeden Leo

Reagovat
smazaný uživatel

Alena nejlepší výkon u nás

Reagovat
blaugrana

uz len kvôli tym parodiam valoarovi a gonzalesovi sa to musi otocit

Reagovat
CHONG

Jinak se zabiješ?

Reagovat
valloire

ukážeš mi smajlíka ?

Reagovat
sylarko

Streaaaaam na mobil pls rychlo

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.realstream.pw/en/player/5c5565e5e03d8644992717/4/226/5c55e0cba4d04/FCBarcelona-ValenciaCF/768/432

zkus tenhle. Mě to většinou jde i na mobilu. Jen musíš odklikat ty reklamy

Reagovat
Rattlesnake

proč tam leo dostává za čarou ten handjob? doufám že to není tříslo.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že má Messi jenom křeč.

Reagovat
ADM

Kolenom do stehna dostal ak som dobre videl

Reagovat
smazaný uživatel

Jo teď to dávali z opakovačky.

Reagovat
Coutinho10

škoda ty zblokovaný střely od Couutse

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Valencia má ale hnusný dresy, něco mi to připomíná.

Reagovat
CHONG

Tvůj ksicht

Reagovat
smazaný uživatel

Co ty by jsi dal za to aby jsi měl muj hezkej ksicht, zrůdo.

Reagovat
CHONG

Nic

Reagovat
valloire

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
opretis

Reagovat
Stannis Baratheon

rasisto

Reagovat
CHONG

podvodníku

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsme u podvodů, kde je brácha?

Reagovat
CHONG

Teď zrovna s přítelkyní na víkend na návštěvě u nás v Praze, mám pozdravovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Pozdravuj

Reagovat
CHONG

Prý děkuje.

Reagovat
valloire

Arsenal

Reagovat
Rudnevs

Čo je na nich hnusné?

Reagovat
valloire

co asi...bílá

Reagovat
Rudnevs

Ach jaj... Že som vôbec reagoval.

Reagovat
ADM

Ved tam nebol ani faul nie?

Reagovat
blaugrana

nebol

Reagovat
smazaný uživatel

Alba out na příští hru

Reagovat
smazaný uživatel

2 minuty? To jako vážně

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ADM

Dpc potrbeujeme dať gól a prehadzujeme to zo strany na stranu, pomooc

Reagovat
smazaný uživatel

Co delat proti betonu?

Reagovat
ADM

No nacentrovať to do 16ky keď zostava 30 sekund keď tam je Vidal, Pique aj Suarez.

Reagovat
celeb

Malcom si dobre zabehol uplne na kraj, aj maval rukou. Stacilo mu nahrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam nebylo kudy.

Reagovat
gonzalesl_is_back

2 body doma. To beru, když hráli šusťáci doma.

Reagovat
Stannis Baratheon

Jak dva body doma? Nezajímá vás spíš bodový zisk Vale? Tudíž 1 bod ztráta ne?

Reagovat
Ed_Hazard

On to asi berie tak, ze v pripade vyhry Realu sa posunieme o 2 body blizsie

Reagovat
Stannis Baratheon

však já vím, to jsem pochopil, jen si myslím že by pro vás bylo spíš lepší, aby Valencia nezískala aní bod, protože pro vás je letos v lize větším soupeřem právě Valencia než Barcelona.

Reagovat
Ed_Hazard

Vtipne..

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužená plichta. Messi je bůh. Mallenco je idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

2 minuty škoda, že od 70.minuty náš tlak opadl, ale i tak dobrý zápas...s trochou štěstí jsme to v klidu otočili

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
ADM

S trochou Dembélého

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný zápas. Bitva až dokonce. Ale ty 2 nastavený minuty nechápu. Být to v Anglii tak nastaví min. 5 min.

Reagovat
smazaný uživatel

2min som pri vyrovnanom stave snad este nevidel maximalne ked uz sa zapas len dohraval a bolo to tak 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

doma je remíza vždycky ztráta, ale Valencia hrála dobře a vedla 2:0, takže remíza asi ok

Reagovat
abu

Hezky zapas.

Ale ten Vermaelen uz aby vypadl

Alba totalne nenahraditelny. Calena musi hodne snazit.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca se vydala cestou sebedestrukce. Jedina moznost je doufat, ze se vrati Guardiola. Jinak tohle bude na dlouhou dobu posledni titul

Reagovat
smazaný uživatel

a doprdele ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

Pro toto se registrovat

Reagovat
Kluivert9

Kvůli tomuhle se registrovat

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Free_player

to byl zas Valloire ne ?

Reagovat
ADM

Nick bol 4-2-3-1, takže možno aj Mourinho

Reagovat
roman1978

Za stavu 0:2 jsem si vsadil talíř na výhru. Škoda no. Od vyrovnání to bylo bezzube. Takže už obligátní: Valverde out.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to bezzubé hlavně proto, že Messi hrál od ošetřování očividně ve stoje, aby si něco neutrhl A opět se ptám: od kdy tě zajímá výsledek? Dnes to byla 70 minut čirá zábava

Reagovat
Dr. Admess

Hochu, ty seš fakt jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ti pořád nezdá?

Reagovat
technecium

V téhle argumentaci vůči blbeckovi Romanovi má pravdu. On furt volá po zábavě.

Reagovat
roman1978

Já nevím, ale blbeček asi budeš ty a tam australan. Co je těžkého pochopit na tom, že jsem měl dneska i výsledkové očekávání, když píšu, že jsem si vsadil? Proč na mne reagujete? Pište si své picoviny a neotravujte.

Reagovat
technecium

Já nemůžu za tvůj posranej život

Reagovat
roman1978

To je opět reakce.

Reagovat
Generalní Gladiator

Co říkáš na běh rakitiče? taky ti to připadá jako kdyby běžel koulař mezi čtvrtkařama?

Reagovat
ADM

Prislo mi, ze tam Malcomovi nechceli ani nahravat. Ten musi valit na treningu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsou zvykli ze tam je couts

Reagovat
smazaný uživatel

Zenthuras, nejako si sa nám odmlčal po zistení, že Manzano nepískal včerajší zápas Barcy Naňho si totižto chcel hodiť vinu za stratu 2 bodov.

Reagovat
LAM

Dneska očekávám jasnou výhru Atletů.Mohli přes tejden odpočívat a Betis po těch 120minut v CDR nebude mít šanci.

Reagovat
Phillipinho

Tak Setien asi bude rotovat. V tydnu je ceka Copa, kterou bude urcite preferovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Villareal

Reagovat
houdic

Nekopej do mrtvol

Reagovat
zidane78

Real vyhraje jedine ak bude hrat dobre,ak nie tak moze aj prehrat.

Reagovat
garruklol

Reagovat
Jordi Alba

Give me more

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

subscribed to zidane78 facts

Reagovat
Anacron

To je na to vsadit barák, že dá dřevák hned gól.

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti na Seznam TV.

Reagovat
FC Porto FC

No to je nuda to Atletico. Hroznej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

to je tim nudnym betisem prece

Reagovat
Phillipinho

Spis od Betisu ne? Ti si nahravaji takhle kazdej zapas.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Oboustranná šílenost. Kromě zákroku Oblaka nestojí za zmínku vůbec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

A takřka dokonalé prostorové organizace ani jednoho z klubů sis asi nevšiml, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Nuda je jednoznačný, jednostranný nebo organizačně chaotický fotbal. Tohle byl vrcholně taktický zápas, kdy měl úplně každý hráč absolutní vědomí o povaze, prostoru a čase zápasu. Problém byl akorát v tom, že vyjma Griezmanna a Canalese v tom zápase nefiguroval žádný další génius, který by tu fyzickou obtížnost a sevřenost dokázal prorazit něčím naprosto nečekaným a odlišným. Dva top útoční hráči jsou na takovou úroveň málo.

Reagovat
Ed_Hazard

Morata na nepoznanie. V drese Juve aj Realu jazdil po prdeli cely zapas, niekedy ho clovek videl ze sa v plnom sprinte vratil az na liniu obrany a dnes? V pokluse snad cely cas

Reagovat
Free_player

proč myslíš, že v CFC už ani nehrál ?

Reagovat
M0rb1D4S

Morata je otřesný hráč. Člověk to ale nesmí moc psát na internet, protože kdyby se to náhodou dostalo k němu, tak z toho bude mít měsíc deprese a chodit k psychiatrovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Prostě se s ním něco stalo. Úplně mu změkl temperament. Nehrál úplně špatně. Ale to co on odvedl třicátník Torres. Fotbal se pro něho zase musí stát bojem, to už je ale psychologický úkol Simeoneho.

Reagovat
Kokesh

Tohle musi byt penalta...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Betis nakonec vcerejsi remiza muze jeste byt ziskem

Reagovat
One-Real

Pozor na smrtící duo Solari - Vázquez.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To byly řeči o unaveném Betisu z poháru.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jen klasická predikce z první.

Reagovat
Ed_Hazard

j

Reagovat
smazaný uživatel

Lemar teda slušnej provar. Ten dvojzápas s Juve snad ani nechci videt. To bude šílenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Žádný provar to není. Své úkoly si plní od začátku svého příchodu dobře, od šestnáctky po šestnáctku je silný a stabilní na míči. Problémem je akorát nadstavba. Je ale třeba pochopit, že taktická úroveň celé La ligy je na svém vrcholu a prosadit se tam není snadné. Momentálně je proti drtivé většině tamních klubů potřeba takřka až genialita, aby hráč dominoval. To snad od Lemara nikdo nemohl čekat, pokud ho už dříve viděl.

Reagovat
Jordi Alba

Vysvětlete mu už někdo jakej je rozdíl mezi Lainezem a Firpem pls.

Reagovat
Hristo Stoichkov

U Digi to beru, je na to sám, ale na Seznamu ten přenos zajišťuje několik lidí a jenom ve studiu jsou 3, kteří by ho na to měli upozornit.

Reagovat
Phillipinho

Lainez hlavne neni ani na lavicce. Sileny

Reagovat
smazaný uživatel

Tady zase jede hnidopišství.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se spletl proboha. Jinak komentoval solidně.

Reagovat
Jordi Alba

3x po sobě, při střídání, kartě a obraném zákroku. Pokaždé ten záběr byl opakovanej, podobný si moc nejsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jazykově upřesním - neznal je. Každopádně by mělo skutečný smysl se kvůli tomu čertit jen kdybys byl Firpo nebo Lainez, protože takhle to zavání znalostním intelektuálstvím, které na sebe chce za každou cenu upozorňovat. Proč už tu kritiku teda konstruktivně nevyvážíš tím, že si celkového obrazu hry a jednotlivých situací všímá Lípa intuitivně a dobře? Proč tu naopak není kritika na nedostatečné komentování odborníků ve studiu, kteří k obrazu zápasu vyjma pitvořivého popisování v obecnosti už samo-všeříkajících jednotlivých situacích, banálních ekonomických poznatků či jedině přínosného našeho historického kontextu, nic moc neřekli. Čest Petru Koubovi, který měl jako jediný vážnou slušnost, ohledně kvality fotbalu, říct, že fotbal nemá jen útočnou stránku, ale i tu defenzivní. Zkrátka to takhle v obecnosti vyzní jako by Lípa odkomentoval ten zápas jako trdlo a při tom komentoval na české poměry špičkově.

Reagovat
Jordi Alba

Neznal je, tak to je hezký.

K ostatním se nevyjadřuju, sem rád, že tam zůstalo jen mrkátko a přibyl pán, co umí R. Případné odpovědi tě ušetřím, ne nevadí mi takový lidé, ano i tak to kritizuju. Nechci se na ně dívat, ano nemusím. Není pěkné se někomu smát, když je možné, že v reálném životě třeba taky umím a vypadám jako hovno. Dík za pokec, zas někdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to píšeš? Já ti vůbec nerozumím. Teda trochu jo, ale nechci si myslet, žes seriózně myšlenou kritiku vztáhl na svoje přezdívky jim či na vzhled nebo na co? wtf, tak to souhlas, sbohem, to se nemá smysl dál bavit.

Reagovat
misinho7

tak nakoniec ani to druhe miesto nemusi byt nerealne

Reagovat
Mateo16

Rovno na titul sa ide

Reagovat
CHONG

Atleti celkem mizerní, to zase bude příští týden strašná holomajzna.

Reagovat
smazaný uživatel

Mizerní těžko. Spíš invenčně impotentní. Jestli jsi neviděl náročnost toho zápasu...

Reagovat
LAM

Jak se ukazuje tak Atleti budou mít v budoucnu dost problémů nahradit Godina a Costu.Hlavně Costa i když nedá gol,tak vždy ten tým nějak vyburcuje.Jinak jestli budou předvádět něco podobnýho proti Juve,tak nemají šanci.

Reagovat
Raul=Real

Pride mi, ze ten tim ma potencial hrat ovela krajsi a ofenzivnejsi futbal... Ale Simeone no

Reagovat
smazaný uživatel

Potenciál má možná tak jen teoretický. Skutečný potenciál je v tom, že má Atlético ještě šanci pronásledovat Barcelonu ve hře o titul.

Reagovat
Raul=Real

Nie, uz nemá

Reagovat
smazaný uživatel

To není ještě úplně tak jednoznačné. Nezapomínej, že má Atlético v Lize Mistrů hned v osmifinále Juventus a taky na to, že v ní bude chtít jít tenhle rok Barcelona hodně daleko.

Reagovat
Raul=Real

No dajme tomu ked to vsetko zapadne a vypadli by ste uz s Juve a Barca by v lige setrila sily tak by tam sanca bola... Ak ale prehrate s Realom tak myslim ze je hotovo a naopak sa mozete vy sustredit na ligu majstrov

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, zápas s Realem bude nejen pro bodovou stránku, ale i pro tu mentální, klíčový.

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
smazaný uživatel

Hysterie. Nehrál Koke a především Saul, který je v tomto ohledu klíčový. Gimenez má taky vůdčí schopnosti.

Reagovat
Kixi Syhimour

Co čekali s Moratou v útoku?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Moratu měla být penalta. Každopádně to s ním bude těžší než jsem čekal. Potřebuje pochopit souvislosti jedné a té samé věci - že ho musí fotbal bolet, tzn. že musí chodit do míst, kde fotbal bolí a že se musí každý zápas dostat k fyzickému vyčerpání.

Reagovat
Baronne

Ten už je hodně dlouho v píči, v Chelsea předváděl eště o level horší výkony, a předváděl je rok vkuse.. Na jeho restart už teda moc nevěřim

Reagovat
smazaný uživatel

On ty fyzické parametry ale má, ty se v tak brzkém věku neztrácejí. Problém je spíš v tom, že už přestal chtít jako hráč trpět a něco dokazovat. Chtě nechtě pro něj to ale bývá většinou tak, že úspěšnému sportovci, pokud není extrémně talentovaný, musí být jeho povolání (poslání) až fanatickou ideologií, ne pouhým vysněným a vyplněným časem.

Reagovat
Baronne

Má no, ale je totálně v prdeli psychicky, a ta psychika je prostě nejdůležitější věc..

Reagovat
smazaný uživatel

Ani bych neřekl, že je na tom psychicky špatně. Včera se choval s nadhledem a uctivě vůči soupeři. Problém je ale spíš právě v tom, že útočník nemůže být hodný. Musí chtít víc než kterýkoliv hráč z jiných řad soupeře pokořit.

Reagovat
Baronne

Hele sledoval jsem ho rok v Chelsea, a je totálně labilní a psychicky nevyzrálej. Ze začátku se aspoň snažil, a dařilo se mu půl roku výborně, potom prostě úplně odešel, nevim co se mu v tý makovici stalo, ale ničim jinym to neni..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak může to být celým tím společensky výsměšným ovzduším, očekáváním, uspokojením v osobním životě či strastí v něm atd. To už je jedno. Každopádně včera působil vyrovnaně a v pohodě, až hodně. Akorát bez dravosti a soutěživosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale má to v sobě a je tu ještě faktor Simeone.

Reagovat
Ed_Hazard

Kolega, Morata je na tom psychicky rovnako zle ako kadektory chlapik z Bohnic. Doslova. On je hotovy. To sa neda ani slovami popisat.

Vzdy bol labilny. Vela z nas madristas toto cakalo. Bude zazrak ak zacne strielat nejak pravidelnejsie goly. Taky rate a taku formu ako odhral v Juve alebo poslednu v Reale, uz ale nikdy nezopakuje. Blok proste..

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Musím ale uznat, že podobný problém se sebevědomím se mu už zdá se nepodařilo vyřešit u Kaliniče.

Reagovat
Robbie

Premyslim ze bych jel na Real-Barcelona, kde schanite letenky a jsou k dispozici v den zapasu na pokladne a cca kolik to vyjde, diky

Reagovat
smazaný uživatel

clasico vyprodany dlouho dopredu, leda od prekupniku u stadaku, ale je to risk

Reagovat
Y.N.W.A

takto bez šance, jedině přes sportovní cestovky.... jestli na vlastní triko, tak max nějakej Eibar, Getafe a podobný za rozumný ceny...

Reagovat
Dayman

Courtois

Odriozola, Nacho, Ramos, Reguilón

Modrić, Casemiro, Ceballos

Bale, Benzema, Vinícius

Navas, Javi Sánchez, Marcelo, Llorente, Isco, Asensio, Mariano

Reagovat
Kokesh

Neverim, ze je Lucas na stridacce. Solari musi vedet, ze se Bale pri rozcvicce zrani...

Reagovat
ADM

Som tu zachytil nejaký nadpis expresky, že sa RM vyprázdnila maródka .. tak čo je s Carvajalom a Varanom?

Reagovat
Magic player

Karty

Reagovat
ADM

takže 2v1 šetrenie na nás

Reagovat
Mateo16

Skor to znamena ze bude hrat EC. Takze niekto z dvojky Bale , Vinicius si sadne a niak tusim ze to bude Bale.

Tieto vztahy s hracmi ma uistuju ze Solari pokracovat nebude

Reagovat
Kokesh

Asi jo.

Pravdepodobne Vinicius, tohle je jeho 8 zapas v rade.

Reagovat
Mateo16

A ? Na to nikdy Solari nepozeral

Reagovat
Kokesh

Muze byt. Kazdopadne jestli posadi Bale, aspon dokaze, ze koule ma a jde mu v prve rade o bojovnost, kondici ci formu. Coz se v pripadech Reguilon/Marcelo, Ceballos/Isco, Lucas, Vini/Isco da pochopit...

Reagovat
Mateo16

Nic nevyhra s mladymi hracmi a na kompletku si rozbije cely kader ktory 4 x vyhral LM ale da sa to pochopit To zrovna Bale neni Isco / Asesnio ktory si nechaju srat na hlavu.

Ako vo finale LM pri ZZ ak ma posadis chcem odist.

Reagovat
Kokesh

Samozrejme mohl nechat hrat Marcela s evidentni nadvahou a nechuti do hry a Isca po operaci, kde ho neposlouchali nohy a pet minut po stridani v 80 minute ho presprintoval hrac, co makal cely zapas....

S tim co mi tu predkladas, se nemusi tvorit taktika na soupere, ale jednoduse udelat sestava podle jmen...

Reagovat
Mateo16

Nie ale pracovat na ich forme. a nie teraz ked pride EC tu bude sediet Isco, Marcelo , Casemiro , Bale , Asensio.

To musi byt v kabine skvela nalada

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Magic player

Ja ho nevidim ani na stridacce, cumim na to jak blazen a nemuzu tomu uverit.

Reagovat
misinho7

Dobra zostava na El clasico asi Vinco tym padom sedi

Reagovat
Raul=Real

iSCO uz asi sancu v zaklade nedostane nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Isco s Marcelem půjdou pryč..

Reagovat
Kokesh

Má někdo vsazeno na žlutou pro Sergia?

Reagovat
Magic player

Legendaaaaa

Reagovat
misinho7

Vinco, Requilion a Legendaa

Reagovat
vilp

Kokos s praporkem, to je proste neuvěřitelný zase.

Reagovat
vilp

*Kokot

Reagovat
Magic player

Opet tleskam spanelskym rozhodcim, kteri stale nechapou jak spravne pouzit VAR...

Reagovat
Kokesh

proč to nenechají dohrat

Reagovat
misinho7

naco je ta skurvena Var? sak toto nebol ofsajd toto mal nechat

Reagovat
One-Real

Karim necelých 20 branek od top 5 střelců v historii RM. To stihne letos do konce sezóny včetně hattricku ve finále LM.

Reagovat
vilp

Ten Bale, to je zase výkon... Za poločas 5x u balonu a všechno špatně.

Reagovat
Magic player

Normalne mi diky nemu zacal chybet Lucas v zakladu.

Reagovat
Mateo16

Ak ho posadi na EC tak v lete bude este zabava

Reagovat
misinho7

preco by ho nemohol posadit ked hra picu? to iste ako Isca ci Marcela...a v lete ho potom predat

Reagovat
Magic player

Protoze oni nemaji zaludek na to, aby sli brecet za agentem a ten pak za Perezem.

Reagovat
Mateo16

Skvely pristup ako pretocit pol kadra za 1 prestupak

Reagovat
vilp

Lepší přístup než hraní za zásluhy...

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

Bale zase v lese 18r. chalan na druhom kridle si ho strci do vrecka... dufam ze na El Clasico bude sediet Bale a bude na tom pravom kridle Lucas, neverim ze to pisem ako jeho najvacsi hejter ale on aspon zamaka dozadu, nejake plus oproti Garethovi

Reagovat
Magic player

Nejen dozadu, celkove se neboji byt aktivni, snazi se hrat 1vs1 a delat nejaky rozdil, bojovnost ani nezminuju. Bale se tam jen plouzi jak lemra.

Reagovat
misinho7

tak ako kvalita Garetha sa neda popriet je to rozdielovy hrac ale ked to cele vyzera ze jeho to nebavi..vobec nema loptu neskusa nic... Lucas je sice urcite horsi tak o 2 triedy ale ako pises snazi sa a maka a to bude viac platnejsie ako to ze to top hrac ma na salame

Reagovat
gonzalesl_is_back

Víceméně souhlas, na druhou stranu první půli mu nikdo skoro nenahrál. Nedivím se.

Reagovat
madridcan

Nazory sa daju menit, to je vyvoj. Ale ty si si isiel Balea cez mrtvoly, tak co tak zrazu?

Reagovat
Diego2

Rikal jsem ze Benzema bez Ronalda ozije. Trvalo to trosku vic ja jsem cekal ale uz jede. I Gonzalo ponatira chleba

Reagovat
Kokesh

Viniiii

Reagovat
misinho7

Vincoooooo nam sa tam rodi neuveritelna star na tej lavej strane mame na vela rokov vystarane s brazilskou sambou

Reagovat
smazaný uživatel

600. pro Vincka

Reagovat
valloire

Mireček zkušeně

Reagovat
valloire

Další drtivé vítězství úřadujícího mistra světa a Evropy.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Podařený zápas, forma se drží, spokojenost. Vini, Case precizní. Ramos unstoppable vzadu. Dani si odehrál svoje. A velký radost za Mariana! Ten to potřeboval.

Reagovat
CHONG

Odri je parádní, Vincek mě baví moc, ten až se naučí pořádně střílet, tak to bude dělo a MD7 moc hezký návrat.

Reagovat
Mateo16

Za tu loptu na Odriozolu Isco dohral. Na tom dvojkom metri sa musim iba smiat.

Nechcem naozaj nechcem vidiet zostavu na EC ale Messi bude hrat cize o mourinhovsky beton bude postarane

Reagovat
misinho7

Reagovat
madridcan

Po ofenzivnom zapase Realu napisat takuto picovinu vedie skor k nazoru, ze Mourinho zacinal ako asistent v Barcelone

Reagovat
Xavi

Však jste vždycky říkali, že za Mourinha se hrálo ofenzivně, kromě zápasů s Barcelonou.

A Mourinho byl hlavně překladatel.

Reagovat
madridcan

A ty si zase uvedom, ze JA, nie som VY, takze tieto blbosti pis ostatnym, nie mne

Reagovat
Xavi

Ok, taky nemám rád takové to VY. Nemyslel jsem to tak špatně. Ale to seš asi první madridista, který si nemyslí, že jste pod Mourinhem hráli ofenzivně.

Reagovat
madridcan

Si normalny? Ten kokot mohol vyhrat decimu v roku 2012. Ruku na srdce ty ako Cule, Real bol nezastavitelny. Ked Ozil vyrovnal na Bayerne sme sa stiahli a Gomez dal v poslednej minute na 2:1. Vtedy sme vedeli Bayern dorazit, ako to predviedol o dva roky neskor Carlo. Ale nie. Naco? Lepsie bude o tyzden neskor klacat jak kurva pri penaltovych rozstreloch a dufat, ze Bastian to dojebe. Som si 100% isty, ze Chelsea by padla, ak by sme boli vo finale my a nie Bayern

Reagovat
Xavi

Proč bych neměl být normální? Co to je za reakci? Ty už ses fakt úplně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že chlapci začali zvládat zápasy proti papírově slabším soupeřům, ale ve středu se ukáže, jak na tom doopravdy jsme v porovnání s tím nejlepším, co ve Španělsku najdeme..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele