LaLiga - preview 21. kola

26.01.2019, 11:26, aktualizováno 28.01.2019, 08:26
Previews
Ještě před několika týdny by měla pondělní dohrávka jasného favorita v domácích, Rayo se ovšem dokázalo zvednout a z posledních čtyř zápasů uhrálo deset bodů. Deportivo Alavés je na tom každopádně stále skvěle a může si pojistit pátou příčku...
Deportivo Alavés - Rayo Vallecano  (pondělí 21:00)
Deportivo Alavés přivítá na svém hřišti rozjeté Rayo Vallecano. Domácí celek patří v letošní sezoně k příjemným překvapením a drží si skvělou pátou příčku. Hosté z Vallecana však přijíždějí ve výtečné formě a zarputile se snaží vymanit ze sestupových pozic.

Domácí celek učinil ze svého stadionu Mendizorrotza nedobytnou pevnost. Společně s Atléticem Madrid si jako jediný celek LaLigy drží domácí neporazitelnost a ani jeho pondělní soupeř to zde nebude mít snadné. Deportivo podává v letošní sezoně poměrně stabilní výkony, nicméně se potýká se slabší produktivitou svého útoku. Oba útočníci základní sestavy Bastón a Calleri vyprodukovali po 4 ligových brankách, což po 20 odehraných kolech není žádný zázrak.
Trenér Fernandéz sází na zodpovědný týmový výkon a umožnil tím tomuto skromnému celku bojovat o pohárové příčky v tabulce. Pro toto utkání nebude moci počítat s vykartovaným Tomásem Pinou a zraněným Rodrigem Elym. Japonský reprezentant Takashi Inui je i nadále na Asijském poháru, proto také on nebude moci v pondělí nastoupit. Další citelnou ztrátou pro Alavés bude absence nejlepšího nahrávače týmu Jonyho, který si začátkem ledna přivodil zranění kotníku a stále není stoprocentně fit.

Rayo Vallecano je stále namočeno do záchranářských bojů. Tento celek z předměstí Madridu byl v průběhu prosince doslova pokropen živou vodou, která zapříčinila, že Rayo vyhrálo 3 z posledních 4 ligových duelů. V minulém kole ztratilo dobře rozehraný zápas a vedení 2:0 proti San Sebastianu. I tak ale bod za konečnou remízu 2:2 může mít na konci sezony cenu zlata.

Trenér Michel nabádá své svěřence, aby se nenechali zbytečně rozptylovat a soustředili se pouze na nadcházející zápas. "Měli jsme týden čas na přípravu na tento zápas. Nálada týmu je dobrá a naše myšlenka je pouze taková, že zápas v pondělí je stejný jako každý jiný," dodal na předzápasové tiskové konferenci. Spoléhat se bude především na svého elitního střelce Raúla de Tomáse, který letos nasázel již 8 gólů a postrádat pro toto utkání bude pouze zraněného Elustonda a Gaela Kakutu.
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Navarro, Maripan, Laguardia, Duarte - Sobrino, Garcia, Wakaso, Burgui - Calleri, Baston
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Dimitrevski - Amat, Ba, Velazquez - Advincula, Comesana, Imbula, Moreno - Embarda, Tomas, Trejo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.24 - 3.35 - 3.56
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Valladolid - Celta Vigo  (neděle 12:00)
Další z týmů, kterým letošní sezona naprosto nevychází, je Celta Vigo. Někdejší pohárový účastník se nachází v opravdu špatné situaci a momentálně bojuje o to, aby nespadl na sestupové pozice. Připíše si proti Realu Valladolid pátou porážku v řadě?

S velkou pravděpodobností se dočkáme alespoň jedné branky. Celta Vigo totiž už v šesti posledních utkáních na hřištích soupeřů inkasovala minimálně dvakrát. Real Valladolid zase ve třech minulých domácích zápasech prohrál jak po půli, tak i po konečném hvizdu rozhodčího. A že by se tyto dva týmy rozešly bez branek, to se stalo naposledy před dlouhými šestnácti roky!

Ani jeden z nich navíc teď není v oslnivé formě a rozhodně větší překvapení je to v případě Celty Vigo. Tradiční celek španělské první ligy se pohybuje až na 17. příčce a jen jeden jediný bod ho dělí od pásma posledních tří týmů v tabulce! Do takto kritické situace ho mimo jiné dohnala série čtyř porážek v řadě. Naposledy Celta dostala dvě branky od Valencie a na domácí půdě nedokázala Los Che vzdorovat.

Teď se navíc musí potýkat s poměrně velkou ztrátou. Zranil se totiž zkušený útočník a tahoun týmu, kterým je Iago Aspas. Mimo hru bude kvůli obnovenému zranění lýtka asi deset dní, což nejsou moc dobré zprávy. Kromě něj se Celta nemůže spolehnout ani na dvojici Costas a Yokuslu.

Ani hosté nebudou kompletní, i když jejich jedinou starostí ohledně zranění je Luismi. Real Valladolid ale musí zapracovat především na svém projevu na Estadio José Zorrilla. V dobře známých místech se mu totiž nedaří a to ani s Celtou. Vyhrál nad ní jen dvakrát od roku 2000.

A moc se mu nedaří ani v současné chvíli. Poté, co ho z Copa del Rey vyprovodilo Getafe, si v minulém kole Real Valladolid připsal další porážku. Nestačil totiž na Levante, jehož obranu nepřekonal ani jednou. I kvůli tomu je až na 16. místě, přičemž na Celtu má náskok jen jednoho bodu.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Moyano, Kiko Olivas, Calero, Nacho Martínez - Keko, Alcaraz, Míchel, Plano - Toni Villa, Ünal
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Blanco - Hugo Mallo, Araujo, Hoedt, Juncá - Jozabed, Lobotka - Pione Sisto, Méndez, Boufal - Maxi Gómez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.59 - 3.13 - 3.13
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Girona FC - FC Barcelona  (neděle 16:15)
Neděle nám nabídne malé katalánské derby mezi domácí Gironou a Barcelonou. Oba celky se nacházejí ve zcela odlišném rozpoložení. Zatímco hosté v LaLize válcují jednoho soupeře za druhým, Girona čeká na ligovou výhru již od konce listopadu.

Domácí celek prožíval fantastický podzim, během něhož se dostal až k příčkám zaručujícím start v evropských pohárech. Na konci listopadu však přišla stagnace výsledků, která přinesla za posledních sedm ligových duelů čtyři remízy a tři porážky. Girona se rázem ocitla až na 12. místě tabulky a stále hledá způsob, jak se vrátit na vítěznou vlnu.

Girona nemá špatné vstupy do zápasů. Problémem se stala labilita týmu, který nedokázal udržet vedení ve třech posledních ligových zápasech, které skončily dvakrát remízovým stavem a jednou porážkou na hřišti Betisu. Ve čtvrtek proběhlo první čtvrtfinálové utkání Copa del Rey, které Girona sehrála na Santiago Bernabeu. I zde šla velice brzy do vedení po gólu Lozana, avšak konečný výsledek 4:2 ve prospěch domácího Realu nedává Gironě příliš optimismu do odvety, která se bude hrát již tuto středu.

Trenér Eusebio má poměrně širokou marodku hráčů. Musí se vypořádat se ztrátou Johana Mojicy, Beniteze, Patricka Robertse nebo Carlsese Planase. Eusebiovi se naopak vrací do sestavy útočník Cristhian Stuani, který by měl být největší ofenzivní hrozbou domácích.

Barcelona nadále drtí své protivníky v lize. Sedm posledních zápasů a sedm výher při skóre 21:2 je skutečně působivá bilance, kterou si přiváží do Girony. Drobná klopýtnutí nastala pouze v rámci Copy del Rey, kde Barcelona utrpěla porážku 1:2 na půdě Levante a nejčerstvěji v Seville (0:2), která přišla tuto středu.

"Víme, že Girona má spoustu entuziasmu, protože mají dobrou sezonu v LaLize i v Copa del Rey. Každý tým to má na stadionu Montilivi těžké. Bude to důležité a komplikované utkání. Rozhodující jsou body v tabulce a proto musíme vyhrát tento duel," hodnotí svého soupeře trenér Valverde na předzápasové tiskovce. Tomu budou pro toto utkání chybět především Rafinha, Samuel Umtiti a Ousmane Dembélé.
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Espinosa, Juanpe, Alcalá - Porro, Garcia, Pons, Fernandez - Partu, Stuani, Garcia
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Stegen - Roberto, Pique, Lenglet, Alba - Rakitic, Busquets, Arthur - Messi, Suarez, Coutinho
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.98 - 5.92 - 1.32
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Athletic Bilbao - Real Betis  (neděle 18:30)
Bilbao se sice v poslední době zvedá a jeho forma se vrací, ale ještě pořád se na tabulku LaLigy nemůže dívat s hrdostí. Teď jej navíc čeká ostrý test, protože na San Mamés přijede Real Betis. A ten chce zpátky na pohárové příčky.

V říjnu a listopadu se Bilbau vůbec nedařilo a jeho výkony musely fanoušky baskického týmu hodně mrzet. Místy se Bilbao pohybovalo hodně blízko sestupovým místům a porážel jej kde kdo. Začátkem prosince ale u týmu skončil Eduardo Berizzo a jeho místo zaujal Gaizka Garitano. A od té doby jeho noví svěřenci v rámci LaLigy ještě ani jednou neprohráli! Baskové nestačili pouze na Sevillu v rámci Copa del Rey a nyní se proto mohou soustředit jen na první ligu.

V ní jim patří až 14. místo, což rozhodně není pro fanoušky příjemná zpráva. Nicméně pokrok oproti posledním měsícům je znatelný. Po ligové výhře nad Sevillou se Bilbao nedokázalo postarat o více než jednu branku proti Villarrealu, což pro něj v současné krizi Žluté ponorky byla ztráta. Střed tabulky je ale hodně našlapaný a od osmého Realu Sociedad dělí Bilbao jen tři body.

Další body chce veterán Beñat Etxebarria získat právě proti Betisu. "Samozřejmě jsme si vědomi toho, že Betis hraje skvělý fotbal a aktuálně se mu daří nad očekávání. Má výborné hráče a sbírá zkušenosti velmi rychle. Nebude to snadný soupeř a to ani za předpokladu, že hraje mimo vlastní stadion. Může zahrozit prakticky z každé standardní situace, takže musíme být hodně opatrní. Ať už půjde na hřiště kdokoli, tak je jasné, že ze sebe musí vydat maximum."

To se v duelech Bilbaa s Betisem naklání poslední dobou právě na stranu baskického celku. Lvi vyhráli za posledních deset soutěžních duelů už sedmkrát a nehodlají jen tak přestat. Pravdou navíc je, že se Realu Betis na půdě Bilbaa zase tak moc nedaří. Od roku 2001 zde vyhrál jen ve čtyřech případech.

Tentokrát má ale Bilbao vážné potíže s marodkou. Do hry se pro příliš karet nedostaví právě výše zmíněný Beñat Etxebarria a zranění jsou hráči jako Rico, Lekue, Aduriz nebo García. To v případě hostů jsou absence mnohem menší a zdravotní stav je otázkou pouze u dua krajních hráčů Firpa s Franciesem.

Real Betis překvapil svým tažením v Evropské lize a už se těší na její pokračování. Zůstává ve hře také v rámci Copa del Rey, kde naposledy remizoval na půdě Espanyolu. V LaLize bral naposledy tři body, i když to bylo hodně těsné. Gironu ale nakonec se štěstím přestřílel a tato výhra mu dovolila zůstat jen dva body za šestým Getafe.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Herrerín - Capa, Yeray, Iñigo Martínez, Yuri - Dani García, San José - Ibai, Muniain, Córdoba - Williams
Real Betis - pravděpodobná sestava:
López - Mandi, Bartra, Sidnei - Barragán, William Carvalho, Guardado, Tello - Canales, Lo Celso - Morón
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.10 - 3.32 - 4.04
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Sociedad - SD Huesca  (neděle 18:30)
Na stadion Anoeta v San Sebastianu dorazí poslední celek LaLigy SD Huesca. Tento tým byl již před sezonou považován za jednoho z aspirantů na sestup a průběh sezony dává těmto prognózám za pravdu.

Domácí Real Sociedad drží šňůru pěti zápasů bez porážky. Mezi nejcennější skalpy bude zajisté patřit ten ze Santiaga Bernabeu a domácí vítězství 3:2 nad Espanyolem Barcelona. Ačkoliv v dvou utkání Copa del Rey neprohrál Real Sociedad ani v jednom případě, v důsledku vyššího počtu vstřelených branek na hřišti soupeře postoupil do dalšího kola Real Betis. Poslední ligové kolo pak nabídlo dělbu bodů na hřišti Raya za remízu 2:2.

Trenér Alguacil bude chtít i nadále stavět na předešlých výkonech svých svěřenců a dostat se opět do hry o pohárovou Evropu. V tomto utkání se však bude muset obejít bez několika hráčů. Na marodce mu zůstávají Martin Merquelanz, Andoni Gorosabel, Jon Bautista a nejistý start mají také Hector Moreno a Kevin Rodrigues.

Hosté z Huescy přijíždějí do San Sebastianu v roli jasného outsidera. S jedenácti body se krčí na samém dně tabulky a se sedmnácti vstřelenými góly mají nejhorší útok v lize. Pokud mají reálně uvažovat o záchraně v LaLize, musí zapracovat především na tomto svém nedostatku.

Pokud nahlédneme na letošní výsledky Huescy, tak zjistíme, že tým trenéra Francisca Rodrigueze vyhrál pouhá dvě utkání. První výhra přišla hned v prvním kole a na druhou výhru se Huesca načekala 18 soutěžních zápasů! Dlouho kýžená výhra přišla v 18. kole na domácím hřišti proti Betisu, avšak následující dvě utkání přinesla opět porážky se záporným skóre 0:4. Trenér hostí nebude moci počítat pouze se zraněným Luisinhem.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Elustondo, Moreno, Llorente, Hernandez - Merino, Illaramendi - Januzaj, Sangalli, Oyarzabal - José
SD Huesca - pravděpodobná sestava:
Santamaria - Miramon, Insua, Etxeita, Pulido - Herrera, Rivera, Gomez - Hernandez, Gallego, Ferreiro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.58 - 4.22 - 6.37
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - Real Madrid  (neděle 20:45)
Na Estadi Cornella-El Prat v Barceloně zavítá slavný Bílý balet. Menší z barcelonských celků neprožívá zrovna zářné období, avšak také Real Madrid se musí vypořádávat s nedostatečnými výkony a psychickou nepohodou uvnitř prvního týmu.

Espanyol patřil na podzim mezi překvapení LaLigy. V listopadu padla na tým trenéra Rubiho podzimní deka, z pod které se ne a ne vyhrabat ven. Osm porážek z devíti posledních utkání je skutečně mizerná vizitka týmu, který do zmíněného listopadu směle pošilhával po pohárových příčkách. Nyní se musí soustředit na jeden zápas za druhým, pokud se má slibně rozjetá sezona ještě zachránit se ctí. Střed tabulky je poměrně vyrovnaný a Espanyol má na sestupové příčky k dobru pouhé čtyři body.

Trenéra Rubiho čeká mimořádně obtížný zápas, ve kterém navíc bude postrádat celou řadu svých svěřenců. Zranění zůstávají Hernan Perez, Oscar Duarte, Naldo nebo David Lopez. To vše v kombinaci s aktuální formou týmu a skutečností, že Bílý balet vyhrál 12 ze 13 posledních vzájemných duelů, nedodává Rubimu příliš optimismu.

Real Madrid se pomalu, ale jistě škrábe tabulkou vzhůru. Stále to však není ten Real, který jsou jeho fanoušci zvyklí vídat z let minulých. Nepřesvědčivé výsledky proti papírově slabším soupeřům nesou fandové Bílého baletu značně nelibě a objevují se kritická slova nejen na hráče, ale také na argentinského trenéra Solariho. "Proti Espanyolu budeme muset vyprodukovat stejnou intenzitu, kterou jsme ukázali v našich nedávných utkáních. Musíme jet ven s maximálním úsilím na udržení těchto dobrých výkonů," nechal se slyšet Solari na předzápasové tiskové konferenci.

Solari od svého přesunu k prvnímu týmu stále nedokázal najít recept na utužení týmového ducha svých svěřenců. Na veřejnost prosakují špatné vztahy s některými hráči. V nemilost upadl nejprve Isco, který ztratil místo v základní sestavě, následovaný v nedávné době obráncem Marcelem. U toho se proslýchá o nadváze a na jeho místo se tak tlačí mladý Sergio Reguilón. Mimo tuto dvojici se bude muset Solari obejít bez Garetha Balea, Jasuse Valleja, Marca Asensia nebo Keylora Navase.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Lopez - Rosales, Lopez, Hermoso. Vila - Darder, Roca, Granero - Baptistao, Iglesias, Garcia
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Reguilon - Modric, Casemiro, Kroos - Vazquez, Benzema, Vinicius
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.49 - 4.10 - 1.66
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sevilla FC - Levante UD  (sobota 13:00)
Sevilla potřebuje co možná nejrychleji zastavit strmý pád, který ji potkal v poslední době. A jen těžko si pro to mohla vybrat lepšího soupeře. V sobotu odpoledne se totiž na její půdě představí Levante. A tomu se v Seville vůbec nedaří.

Seville vyšel začátek sezony naprosto ideálně i přes větší množství změn v kádru dokázal sympatický celek vydržet na předních pozicích. V poslední době se ale jeho jindy produktivnímu útoku naprosto přestalo dařit a to mělo za následek prudký pokles formy. Sevilla sice patří k nejlepším střelcům v současném ročníku LaLigy, ale přesto v posledních čtyřech soutěžních duelech vstřelila jen dva góly!

Po ligové porážce od Bilbaa se Sevilla s Basky utkala také v odvetě poháru Copa del Rey a ani v něm si nevedla moc dobře. Nakonec byla hodně ráda za to, že v prvním utkání vyhrála o dvě branky a mohla se tak radovat z hodně těsného postupu. V minulém kole LaLigy pokračovala její mizérie utkáním s Realem Madrid. Ostře sledované utkání Sevilla nezvládla a ze stadionu Santiago Bernabéu si odvezla porážku o dvě branky. Ve čtvrtfinále Copa del Rey už to ale bylo lepší a Sevilla porazila Barcelonu!

Jedním ze světlejších momentů byl André Silva. Ten stihl už osm branek za 19 kol, ale v poslední době vyschl střelecký prach i jemu. "Je hodně náročné potýkat se s propadem formy. Mám na tom samozřejmě velký podíl, protože útočník je hodnocen především vstřelenými góly. A my jich poslední dobou moc nedáváme. Ale věřím, že výhra nad Barcelonou nám hodně prospěje a my začneme zase vyhrávat i v lize. Třeba se trefím právě proti Levante," přeje si mladý Portugalec.

Sevilla má s Levante velmi dobré zkušenosti a doufá, že se jí povede na ně navázat. Levante si totiž odvezlo tři body ze Sevilly jen jednou od roku 2004! Zvlášť minulé vzájemné utkání si Levante hodně dobře pamatuje, protože při něm dostalo potupných šest gólů.

Zatímco Sevilla drží poměrně urputně čtvrté místo před dotírajícími týmy jako Alavés nebo Getafe, Levante sídlí až na desáté příčce. Na něj se zase pomalu dotahuje Girona s Eibarem, takže boj o střed tabulky bude ještě hodně napínavý. Levante má v útoku také velkou sílu a dokázalo dát už 32 branek, tedy o jeden gól víc než Sevilla. Obrana mu ale mnoho radosti dělat nemůže, protože inkasovala už 35 gólů.

V posledních deseti kolech LaLigy vyhrálo Levante jen dvakrát a jeho forma nenapovídá, že by se věci měnily k lepšímu. Celek z Valencie nezvládl odvetu s Barcelonou a vypadl z Copa del Rey. V minulém kole se mu ale povedlo porazit Real Valladolid, což by rád zopakoval proti Seville.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Carriço, Kjaer, Sergi Gómez - Promes, Banega, Mesa, Escudero - Vázquez - Ben Yedder, André Silva
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Oier - Jason, Coke, Erick Cabaco, Róber Pier, Toño García - Rochina, Campaña, Bardhi - Roger, Morales
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.39 - 5.29 - 8.21
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atlético Madrid - Getafe CF  (sobota 16:15)
Getafe už pět soutěžních zápasů v řadě neprohrálo a přesunulo se na příčky zaručující start v Evropské lize. Teď by si tým z předměstí Madridu rád vyšlápl na dalšího velkého favorita. Cestuje poměrně blízko, neboť jeho sokem bude domácí Atlético Madrid.

Atlético se snaží udržovat si zdravý odstup od Barcelony, která se zatím usídlila na prvním místě LaLigy. Popřípadě čekat na její zaváhání. Trenér Diego Simeone ani jeho hráči se totiž v žádném případě nevzdávají možnosti dostat se na první příčku, na níž ztrácí jen pět bodů. Stejný odstup si colchoneros udržují od třetího Realu Madrid, takže bitva o nejvyšší pozice je ve Španělsku stále hodně otevřená.

Atléticu se sice nepovedl dvojduel s Gironou v rámci Copa del Rey a rozloučilo se s touto soutěží daleko dřív, než asi před sezonou plánovalo, ale jinak se mu daří. Na vypadnutí z poháru reagoval madridský celek tím nejlepším možným způsobem - jasnou výhrou o tři branky, které nasázel domácí Huesce. Výhra nad posledním týmem tabulky na druhou stranu zase tak moc o kvalitě týmu neukazuje a v tomto směru bude Getafe mnohem náročnějším soupeřem.

A obránce Santiago Arias si je toho dobře vědom. "Máme radost z toho, že jsme v lize naposledy udrželi čisté konto a jednoznačně jsme utkání ovládli. Vyhráli jsme a tři body jsme hodně potřebovali, ale teď je před námi ještě lepší soupeř. Getafe je hodně nekompromisní, zápasy s ním bolí a jeho postavení v tabulce leccos vypovídá o kvalitách celého týmu. Věřím ale, že se nám povede dobré utkání a že vnutíme soupeři naši hru."

Colchoneros jsou nyní na druhém místě a pokud jde o zápasy na domácí půdě Wanda Metropolitano, tak je opravdovou tvrzí. Pouze Barcelona má na vlastní půdě lepší výsledky. V zápasech s Getafe je Atlético naprosto suverénní a už devět posledních zápasů v řadě se mu povedlo svého soupeře porazit.

Co víc, Atlético v těchto zápasech nedostalo od Getafe ani jednu branku! Poslední výhra Getafe na půdě Atlética sice stála za to (3:0), ale tento úspěch je už téměř devět let starý! Getafe čeká hodně těžký úkol zvláště proto, že se Atlético stále pyšní nejlepší obranou ligy. Dosud dostalo v rámci elitní španělské soutěže jen třináct branek a nikdo na něj v tomto ohledu nemá.

Getafe ale bude náročný soupeř, protože získalo už 31 bodů a dokázalo si poradit s nejedním favoritem. Jeho snová sezona zatím značí solidní šesté místo, přičemž Getafe ztrácí na Ligu mistrů jen dva body! Naposledy doma porazilo právě Alavés a nasázelo mu čtyři góly, k čemuž si střihlo ještě vítězné utkání Copa del Rey nad Valencií.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Arias, Giménez, Godin, Lucas Hernandez - V. Mollejo, Rodrigo, Thomas, Lemar - Griezmann, Kalinić
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Damian, Djené, Bruno, Cabrera - Foulquier, Arambarri, Maksimović, Antunes - Mata, Jorge Molina
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.74 - 3.35 - 6.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CD Leganés - SD Eibar  (sobota 18:30)
Leganés poslední dobou v LaLize zase předvádí matné výkony a pásmo sestupu se s každým dalším neúspěchem přibližuje. Teď však domácí cítí šanci, protože v sobotu večer se na jejich půdě představí Eibar. A od něj dělí Leganés jen tři body.

Leganés je až na 15. místě tabulky a zatím nasbíral 22 bodů. Za posledních deset soutěžních duelů dokázal vyhrát čtyřikrát a i když si v odvetě Copa del Rey poradil s Realem Madrid, v součtu obou zápasů mu to na vysněný postup nestačilo. Po Realu se mu do cesty postavil další obrovský favorit, kterým byla Barcelona. Ta dle očekávání neměla s Leganésem slitování a nadělila mu tři branky.

Po několika zápasech, v nichž byl Leganés jasným outsiderem, konečně nadchází duel, v němž by síly mohly být na obou stranách vyrovnané. Eibar totiž má na svého soka náskok jen pouhých tří bodů. O ně bude chtít bojovat také útočník Youssef En-Nesyri, který sice měl drobné zdravotní potíže a vynechal několik tréninků, ale na utkání by měl být připraven.

"Po zápase s Barcelonou nám bylo líto některých situací a toho, že jsme nastoupili s příliš velkým respektem proti soupeři. To je obecně často náš problém, na kterém musíme pracovat. Eibar má své kvality, což už několikrát ukázal. Takže pokud chceme tři body, nesmíme udělat chyby. Všechno začíná v hlavě a v tom, jak se na utkání připravíme."

Leganés se doma bude muset obejít jen bez zraněného dua Szymanowski - Carrillo. Hosté zase postrádají Fabiana Orellanu s Pedrem Leónem. Starosti jim ale musí dělat především forma na cizích stadionech. V posledních sedmi příležitostech totiž dokázal Eibar skórovat v rámci ligy jen pětkrát!

Ještě štěstí, že právě proti Leganésu mu to docela pálí. Ve skutečnosti s Leganésem od roku 2003 ještě ani jednou neprohrál! V minulém kole Eibar zvládl další náročnou výzvu, když nasázel tři branky Espanyolu Barcelona a připsal si díky tomu teprve svou šestou výhru v této sezoně.
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Nyom, Tarin, Omeruo, Siovas, J. Silva - Recio, Vesga, Oscar - En-Nesyri, Braithwaite
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Riesgo - Pena, Ramis, Arbilla, José A. Cote - De Blasis, Diop, Jordan, Cucurella - Charles, S. Enrich
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.78 - 2.98 - 3.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Valencia CF - Villarreal CF  (sobota 20:45)
Běžně jsme zvyklí vídat tyto dva soupeře, jak se přetahují o evropské poháry a když má Villarreal dobrý rok, tak rovnou o Ligu mistrů. V současné chvíli ale Žlutá ponorka hraje vyloženě o záchranu a ani Valencia na tom není zrovna dobře.

Villarreal je zatím suverénně největším zklamáním dosavadního průběhu LaLigy. Tým, který často bojoval o Ligu mistrů a působil v Evropské lize, se potápí. Věren svému jménu se ambiciózní tým zatím nedokázal vyhrabat ze dna LaLigy a do 21. kola nejvyšší španělské ligy vstupuje z pozice druhého nejhoršího týmu v lize! Za dvacet odehraných duelů dokázal Villarreal posbírat jen pouhých 18 bodů, což je prostě mizérie.

V LaLize se z výhry radoval naposledy v polovině listopadu minulého roku a od té doby opět strádá. Už nefiguruje ani v Copa del Rey, o což se především díky skvělé odvetě postaral Espanyol Barcelona. A ani minulé kolo LaLigy Žluté ponorce moc velkou radost neudělalo. Villarreal doma remizoval s Bilbaem a to dokonce až díky brance v posledních dvaceti minutách zápasu.

Žlutá ponorka navíc na půdě Valencie nebude kompletní. Kvůli kartám se do utkání nepostaví obránce Ramiro Funes Mori a zranění zase do hry nepustí dvojici Morlanes a Bruno Soriano. Domácí jsou na tom po této stránce ještě hůř, protože kvůli kartám zmešká utkání Gabriel Paulista a zraněných je také slušná řádka. Patří mezi ně Gameiro, Guedes, Kondogbia nebo Coquelin.

Ani Valencia neprožívá nijak povedenou sezonu, byť o útrapách fanoušků Villarrealu se jí může jen zdát. Současná devátá příčka není pro Valencii ničím jiným než zklamáním. Netopýři se chtějí co možná nejdřív vznést k pohárovým příčkám a jakkoli na to mají kvalitní kádr i trenéra, tak výsledky jejich cílům neodpovídají.

Valencia vyhrála jen čtyři soutěžní zápasy z posledních deseti a naposledy v Copa del Rey si s ní poradilo Getafe. Los Che nemůže příliš těšit ani pohled do historie vzájemných duelů, protože Villarreal vyhrál už tři z posledních pěti zápasů. Ve třech duelech už Valencia nedokázala dát soupeři ani jeden gól!
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Neto - Piccini, Garay, Diakhaby, Gayá - C. Soler, Coquelin, Parejo, Čeryšev - Rodrigo, Santi Mina
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario, Álvaro, Víctor Ruiz, Juame Costa - Cáseres, Iborra - Chukwueze, Cazorla, Fornals - Moreno
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.12 - 3.44 - 3.81
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona20144256:2146
2.Atlético Madrid20118130:1341
3.Real Madrid20113630:2436
4.Sevilla FC2096531:2233
5.Deportivo Alavés2095622:2332
6.Getafe CF2087525:1631
7.Real Betis2085725:2529
8.Real Sociedad2075825:2426
9.Valencia CF20511419:1826
10.Levante UD2075832:3526
11.SD Eibar2067724:2825
12.Girona FC2059623:2624
13.Espanyol Barcelona20731021:3024
14.Athletic Bilbao20411521:2623
15.CD Leganés2057818:2422
16.Real Valladolid2057817:2322
17.Celta Vigo2056932:3421
18.Rayo Vallecano20551024:3620
19.Villarreal CF2039821:2618
20.SD Huesca20251317:3911

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (607)

Přidat komentář
roman1978

no juchu

Reagovat
ADM

Tak podľa toho čo Frenkie povedal, rozprával sa pri rozhodovaní ako s Tuchelom, tak aj s Pepom, ale od nás hovoril len s ľudmi z klubu a nie priamo s Ernestom.

1. Buď tu máme ďalšieho Malcoma

2. Ernesto odchádza po sezóne

3. Ernesto má proste v p***

Reagovat
roman1978

prosím 2. a nebo dřív

Reagovat
Visca el barca

Já jsem četl už něco o Van Bronchorstovi

Reagovat
ADM

No tak to snáď Ernesto zostane..

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

4. Je to naprosto nepodstatná informace jak vzhledem k Ernestovi, tak De Jongovi. Existuje snad nějaká povinnost trenéra mluvit před přestupem s hráčem? Valverde pokud vím připravuje tým na zápasy, které teď máme každé tři dny. Myslíš, že má čas nebo se nějak motat do tak složitého přestupu?

5. Ale pořád lepší než zase nějaké obrovské offtopic vlákno o seriálech nebo nejlepších sportovcích.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Co ja viem, podla mna ked bojujes proti takemu menu ako Pep, mohol by si Ernesto najst aspon 5 min a povedat Frenkiemu, ze by ho mal rad v time. Ako tymto ho nijak nekritizujem, taky telefonat malo vybavit hlavne vedenie a nie sam Ernesto. Urcite to nakazali Messimu, co v tomto pripade stacilo a bolo rozhodnute

Reagovat
ADM

Keby nebolo mojich offtopicov tak tu diskusia zomrie Realisti sa hanbili za svoj tim a u nas vrcholi spor Ernestovci vs Odporci

Reagovat
Ed_Hazard

Nemyslím si, že sa niekto hanbí. Tu skôr už nikto nemá silu niečo komentovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Myslíš spor inteligentní Ernestovci versus ignorantští odpůrci?

Reagovat
CHONG

Tak diskuze byla hlavně hádky na téma Real vs. Barcelona a Cristiano vs. Messi, Cris je pryč a vy jste o parník před námi, takže jaksi není moc o čem se hádat...

Reagovat
smazaný uživatel

Už konečně došlo i vám, kdo je lepší.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
CHONG

Takže falešnému Pepkovi dal košem

Reagovat
el Principito

a divíš se? Vybírat si mezi Barcelonou a City ... Udělal dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Ono zase, Pep bude v CIty už jednu, maximálně dvě sezóny, ale De Jong by tam možná zůstal dalších deset. Po odchodě Pepka bude CIty už jenom upadat.

Reagovat
smazaný uživatel

6. Mluvil s ním Messi, to stačí

Reagovat
Ed_Hazard

Nechápem tie komentáre typu - tréner s ním nehovoril. Veď s ním hovoril

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak ten náš model už delší dobu vypadá tak, že trenér pracuje s kádrem, který mu složí sportovní vedení a nějak výrazněji do toho nezasahuje. A v případě Ernesta to tak je rozhodně správně.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby šlo Williana, tak by za ním osobně příletěl.

Reagovat
CHONG

OT: Na O2 sport teď říkali, že prý bychom měli mít už v zimě zájem o Girouda, zachytili jste o tom někde něco, já teda ne

Reagovat
Jordi Alba

To vás ještě naučí si vážit Benzemy.

Reagovat
CHONG

Jednak je to určitě blbost a jednak drtivá většina z nás si Benzína váží, ale z minulosti se prostě žít nedá, on už zkrátka musí jít o stupínek níž.

Reagovat
smazaný uživatel

Už tak před 2 sezónami bylo pozdě...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nebylo. Je to náš nejlepší útočník. Pakovat se musí jiní.

Reagovat
Anacron

No to že je to náš nejlepší útočník značí to jaká tragédie to v útoku je. Ne to že on je super útočník.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to super útočník. Ale když je nejlepší z tragického útoku, tak neměli by spíš odejít ti, kdo jsou z toho tragického útoku nejhorší? Nevšiml jsem si, že by se vyhazoval Asensio nebo Isco. Je to čistě jen o oblíbenosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Super útočník to už pár sezon není, jen dřív se mohl schovávat za Ronalda, který tam sypal jeden gól za druhým. Benzema s 13 góly za 30 zápasů není ani zdaleka vhodná náhrada...

Reagovat
Anacron

Jo jenže Asensio nebo Isco mají ještě dost času se probrat. Benzín má 31 let. A oni nejsou hroťáci a pomyslný střelci číslo jedna. Náš nejlepší střelec má o ČTYŘI branky víc než náš stoper. To svědčí o všem. A jinak z toho útoku by mělo vypadnout samozřejmě víc hráčů. Bale, Benzema, Lucas určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

až na toho Lucase, to je srdcař

Reagovat
valloire

Reagovat
Anacron

Jo to je, ale jak píše CHONG, tak maximálně jako žolík, ale v základu hrát nemůže.

Reagovat
CHONG

Lucase bych si nechal, jako žolík z lavičky může být hodně platný, jinak souhlas.

Reagovat
Anacron

Jo jako žolík byl dobrej, ale určitě ne aby hrál základ.

Reagovat
CHONG

Reagovat
valloire

Reagovat
Stannis Baratheon

tak jak jsi na tom?

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
CHONG

Žádného jiného totiž nemáme

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem útočník/křídlo. Prostě je to náš nejlepší útočný hráč.

Reagovat
CHONG

Tak to není, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, promiň, zapomněl jsem na nedostižného Viníciuse.

Reagovat
CHONG

On i ten Lucas je lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas je hodně dobrý, to je pravda, ale Benzema je v součastnosti náš tahoun.

Reagovat
smazaný uživatel

Mariano je lepší teda kdyby dostal šanci, ale tu nedostane protože Benzema je nedotknutelný bez ohledu na to, že má průměrně 3 dobrý zápasy za sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

Mariano kromě toho 1 gólu vůbec nic nepředvedl, spíš naopak. Benzema podává vynikající výkony už x sezón.

Reagovat
CHONG

Vynikající výkony

Reagovat
smazaný uživatel

Vynikající možná ne, ale dělá to, co dělat má. Dává góly a pracuje pro tým, to je nejdůležitější.

Reagovat
CHONG

Dává góly?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, je to náš nejlepší střelec.

Reagovat
CHONG

Ještě aby ne, když jiného útočníka nemáme, mimochodem i RdT, který se u nás nedostal do sestavy, má v lize víc gólů než Benzín.

Reagovat
Ed_Hazard

RdT u nás sice dostal málo priestoru, ale za to málo bolo vidieť. že bude u nás tápať. neviem či to je psychikou, alebo niečim iným, ale toto sme videli už u mrte hráčov, nie? Illara, Alonso (Marcos), teraz RdT. Bolo ich oveľa viac. Hráči čo boli v Reale zlý a po prestupe boli najlepší hráči svojch nových týmov.

Reagovat
CHONG

To ale nic nemění na tom, že dal víc gólů, než náš útočník č. 1.

Reagovat
Ed_Hazard

Ale za iný tým. A to, že hrá za horší tým a má možno horšiu distribúciu prihrávok nič neznamená. niekedy štatistiky a logika nehrajú rolu. Ja som mal z neho pocit, že je Real naňho "veľa" Rád by som sa ale samozrejme mýlil.

Reagovat
SIRBRANIKE

Klokanomet má druhý účet a už trolí aj vás?

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pouze jiný názor na věc a nejdu s davem.

Reagovat
Reggie

Reagovat
Anacron

No taky neměl kdy to předvést. Za to Benzema už léta předvádí všechno, jenom ne střílení branek. Jo když tu byl Cris, tak to tolik nevadilo, zvlášť když byli sehraní. Ale teď? To je trágédie. A argumentovat, tím že je nejlepší střelec? A kdo je mu konkurent? Bale co odehraje třetinu sezony, labilní stoper, a dřevák Lucas? Tak to ukazuje jeho kvalitu teda.

Reagovat
Raul=Real

Lucas urcite nie je drevak

Reagovat
Anacron

No tak už dlouho nepředvedl nějaký dobrý driblink jako loňský sezony. Akorát dělá poslední dobou pořád dokola jednu a tu samou kličku.

Reagovat
smazaný uživatel

13 gólů v této sezóně je v pohodě. Je to náš nejlepší střelec, tak není to tragédie spíš od jiných hráčů? Jak už jsem psal nahoře, je to jenom otázka popularity, vy chcete pořád nějaké milionové nákupy nebo zázračné fracky z Brazílie, ale nevážíte si toho, co v týmu už máme. Třeba já jsem s aktuální soupiskou spokojený, když přijde v létě Hazard a Hermoso, budu maximálně spokojený.

Reagovat
Anacron

No to není v pohodě. Musíš se taky podívat komu ty góly dal. V LM dal 3 Plzni jinak nic. V poháru dal jeden Melile ze třetí ligy a jeden Gironě. Jeden dal v super poháru Atletum. A v lize je to teda tragickejch 7 branek - 2x Leganes, 2x Girona, 1x Celta, 1x Rayo a 1x Villareal. Jinak vyšel 15x na prázdno. Tak to je hodně v pohodě jeho 13 gólů v sezoně no.

Aktuální soupiska je nejhorší snad za 10 let. To nevím jak s tím můžeš být spokojen, zvlášť když to před dvěma lety vypadalo že máme vybudovanej tým, kterej může suverénně dominovat x let a Perez a spol to totálně zesrali.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mě by zajímalo, proč se místo Benzemy nenadává na někoho jiného? Isco, Asensio, Bale, Mariano...všichni jsou hrozní. Ale může za to Benzema.

Reagovat
Anacron

Nadává se na všechny, ale Benzín tu už dávno neměl být, hraje pořád a to co je schopnej nedat je neuvěřitelný, takže je prostě první na ráně. A s tím Iscem, Asensiem atd jsem ti to vysvětlil nahoře.

Reagovat
Anacron

A taky je to tím, že ti ostatní hráli dobře minulé sezony, takže tohle je víceméně jejich první takhle tragická sezona, zatímco Karim takhle hraje už několik let.

Reagovat
smazaný uživatel

Bale v minulých sezónách vyloženě zářil.

Reagovat
Anacron

Ok vzdávám to

Reagovat
smazaný uživatel

Bo ti došly argumenty.

Reagovat
Anacron

Na ty tvoje "argumenty" rozhodně. Když mi na můj těžce vypocený sloh o Benzemovi odepíšeš "Bale zářil" tak nevím co dál no. Patrně na tebe působí Karima kouzlo jako na všechny v Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Ed_Hazard

Niektorí si ho vážia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Marcela zas prestali

Reagovat
ADM

Vážite si ho až moc, keď má takú nadváhu.

Reagovat
madridcan

Taky nelogicky antivtip na vtip som este nevidel

Reagovat
DrQQ

Keby si ho vážili, tak zistia jeho nadváhu. :-)

Reagovat
Ed_Hazard

Tak ja osobne - vážiť som si ho neprestal. Len je myslím na čase zhodiť tú masku o tom aký je perfektný, že je to najlepší LB na svete a je nenahraditeľný. Nemyslím si ani jedno z toho.

Reagovat
technecium

Nejlepší na světě nebyl nikdy

Reagovat
valloire

dozadu samozřejmě ne

Reagovat
Anacron

To snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě budeme Barceloně závidět Boatenga...

Reagovat
CHONG

Ten Boateng je taková sranda, něco jako u nás Ade nebo Hrášek, ale jinak Barcelona bohužel posiluje dost slušně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako backup bude dobrý si myslím. Osobně bych ho do Realu klidně bral

Reagovat
CHONG

No, my bychom hlavně měli už konečně přivést nějakou opravdovou kvalitu.

Reagovat
ADM

To je jeden z tých wtf prestupov, kedy si proste neviem predstaviť, že to nevynde. Z Boatenga sa na staré kolená opäť stane hviezda a bude u nás spoľahlivý back-up dú útoku na ďalšie 3 roky

Reagovat
smazaný uživatel

A pak ho střelíte za velký prachy do Číny

Reagovat
smazaný uživatel

Není náš, takže bohužel ne

Reagovat
Ed_Hazard

To ťažko

Reagovat
Coutinho10

v jakym porade ?

Reagovat
CHONG

Evropský fotbal

Reagovat
Coutinho10

pak se taky podivam

Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
CHONG

OT 2: Sledujete někdo Most?

Reagovat
el Principito

českej nebo ten dánsko-švédskej? já sleduju oba, ten českej po dobrém začátku trochu zvolnil, poslední 2 díly nic moc, k tomu dánsko-švédskýmu jsem se dostal až asi před 14 dny a úplně ho hltám ... parádní

Reagovat
CHONG

Myslel jsem ten český s Hofmannem, dánský je paráda, ale osobně jsem přestal sledovat po odchodu Kima Bodnii.

Reagovat
el Principito

já vůbec nejsem seriálovej typ, ale Broen mě fakt chytnul. Moc pěkně udělaný. Ten českej sleduju jen z toho důvodu, že 3 kolegyně v práci jsou z Mostu okolí a každé úterý ráno to probírají. Viděl si to?

Reagovat
CHONG

Jj, mně se to líbí celkem dost, do Mostu jsem před pár lety jezdil pravidelně k soudu, tak se mi vrací vzpomínky A Hofmann a Stárková jsou parádní.

Reagovat
el Principito

Reagovat
patas92

Jj. Tenhle typ humoru úplně nemám rád, ale na naše poměry je to pecka

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dobrý seriál, u některých scén se člověk fakt zasměje nahlas ale kdybych měl srovnávat s dalšími seriály od Kolečka, tak víc se mi líbila Čtvrtá hvězda

Reagovat
CHONG

Čtvrtá hvězda je top no, hlavně teda Trojan (nečekaně), scéna s natáčením porna je neskutečná

Reagovat
Coutinho10

az vcera jsem videl prvni dil a celkem me to chytlo, takze brzo dokoukam i ty zbyvajici

Reagovat
ADM

Arthur 22 let,

Riqui Puig 19,

Frenkie de Jong 21,

Carles Aleñá 21 let.

Stav zálohy pred 2-3 rokmi a prospekt, ktorý máme pred nami teraz, to vôbec nevyzerá zle

Reagovat
Gazdo

Plus Oriol

Reagovat
Reggie

Jak jsem zavidel Realu par let zpatky, kdy dovedli hrace jako Ceballos nebo Asensio.... A kde jsme se skladanim kadru my a kde je Real? Parada, moc me to tesi!

Reagovat
ADM

Ale zatiaľ sme ho len zložili, ešte musí ten káder začať predvádzať výkony. Im sa to tiež rozpadlo pod rukami napriek hráčom ako James či Kovačič, a Isco či Asensio stále nejdú tým správnym smerom..

Reagovat
Reggie

To souhlasim, ale minimalne Arthur dokazu, ze to byl skvelej nakup a ze (snad) naplni ty obrovsky ocekavani. Dembele uz vali (tuk tuk) a Frenkiemu verim, ze pro nej Barca bude naprosto idealni. Plus ten mladej stoper, kteryho se priznam vubec neznam, ale jdou na nej super reference. Jeste bych poladil Jovice, at neco okouka od Luisita a pak to po nem vezme .

Jak rikas, v Realu byl ten potencial obrovskej, ale nekde je chyba. Ale urcite to nebude trvat vecne, proto jsem nadsenej z tech nadeji, ktery ted dokazeme privest. Mrzi me Malcom, u nej je to takovy vselijaky a poradne nevim, co si o tom mam myslet.

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle skládačku musí dát dohromady potom schopný trenér. O Manchesteru United a odchodu Mourinha by se mělo vyučovat v trenérských školách.

Reagovat
Reggie

Reagovat
Kokesh

GK Courtouis, Navas, Lunin, Luca Zidane/ RB Carvajal, Odriozola/ CB Ramos, Varane, Nacho, Vallejo/ LB Marcelo, Theo, Hakimi, Reguilon/ DM Casemiro, Llorente/ CM Modric, Ceballos, Kroos, Kovacic/ AM Isco, Brahim, Odegaard, James, Asensio, LWRW Bale, Lucas, Vinicius, Rodrygo/ ST Benzema, Mariano, RdT, Borja

Tohle vsechno jsou hraci pod smlouvou v RM. S posily jako Militao, Hazard a Icardi ten tym muze byt naprosto dokonaly i v pripade odchodu treba Bale. Barcelona ma v letosnim kadru 10 hracu, kteri budou letosni tricatnici nebo uz 30 presahli. RM 6.

Ciste teoreticky 25 hracu na pristi sezonu ...Courtouis, Navas, Lunin/Carvajal, Odriozola/Ramos, Varane, Nacho, Militao/Marcelo, Hakimi/Casemiro, Llorente/Modric, Ceballos, Kroos, Kovacic, Isco/Hazard, James, Vinicius, Lucas/Icardi, Benzema, Rodrygo

Staci do toho jen napumpovat stejne penize, jako vy. O nicem jinym to neni...

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Reggie

Ja s tebou souhlasim, vsak to taky pisu, ze to nebude trvat dlouhu ta vase "krize". Pokud by prisel Hazard a Icardi, tak jste zpatky. Mame ted vekovej prumer trosku vyssi, na druhou stranu pokud bude pokracovat v nakup jako Arthur nebo Dembele, tak to bude dobry. Pokud budes mit v zakladu 3-4 hrace, kterejm je 30 nebo neco malo pres, tak se to porad da. Ale chce to takto postupne omlazovat jako to delame.

Reagovat
Generalní Gladiator

Asensio,ceballos,varane,carvahal,casemiro,kroos,isco-ten tým se zdál nedostižitelný v budoucnu, stačilo koupit hazarda a mbappeho a bylo.Záviděli jsme hlavně španěle asensia a isca.Dnes bych je nechtěl ani zadarmo.Po odchodu neymara to vypadalo na dobu temna.Hezky se to obrací.

Reagovat
smazaný uživatel

Odchod jednoho hráče ti nevytvoří dobu temna. Já jsem zase věřil, že po odchodu Neymara budeme silnější.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nebál bych se napsat, že to vypadá přímo fantasticky. Navíc jsou v béčku ještě Collado, Monchu, Oriol či v Juvenilu například Orellana. A mimojiný se budeme podílet na příchodu brazilskýho pravýho beka Emersona do Betisu, který taky vypadá hodně slušně. Máme zaplatit pár mega a vzhledem k tomu, že je ve Španělsku zakázaný spoluvlastnictví, budeme na něj mít předkupní právo či procenta z dalšího prodeje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ceballos > Arthur

Llorente > de Jong

Valverde > Alena

Reagovat
ADM

Jedine s čím viem súhlasiť je to, že Valverde je lepší tréner ako Alena

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne, teď vážně...je Alena opravdu tak dobrý? Má na to hrát u vás za 2-3 roky základ?

Reagovat
ADM

Neviem vôbec ako hrá ten váš Valverde

Teraz na Seville bolo vidieť, že tomu ešte úplne nestíha, to si žiada viac herného času v dospelom futbale. Ale minulé kolo v lige bol úžasný, skvelé krytie lopty, stabilita, kontrola lopty pod tlakom. V domácom zápase proti lahšiemu súperovi určite upgrade proti Rakitičovi na tej pozícii.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Mně se víc líbí Riqui Puig, ale je takový až moc malinký

Reagovat
ADM

Na tom zatiaľ moc nezáleží, pozri na Iniestu v jeho veku. Keby sa vtedy nehralo v XXL dresoch, tak nikto skutočne nevie aký je maličký. Predpokladám že okolo 20-21 už bude silnejší, klub určite spraví aj príslušné opatrenia vrámci posilňovne. Inak Puig zaujal hodne aj mňa, ale zatiaľ dostal fakt málo času na hlbšie posúdenie (Béčko nesledujem, len na YT, a tam je Gomés nový Pirlo )

Reagovat
Visca el barca

je to tak no. Ale zrovn on mi strašně v práci s míčem připomína Dona Andrése. Strašně hezky se na něj kouká. Každopádně máme po letech Gomesů, Turanů, Aleixů atd příjemné problémy.

Reagovat
remeslnik

Velký rozdím mezi Riquim a Donem je to, že ten mladší je daleko víc jednonohý a dost přibarvuje fauly na svou osobu, než by se snažil souboje ustát. Don toto nikdy nedělal a i proto měl větší úctu i mezi soupeři.

Reagovat
technecium

Puig má strašně úžasnej takovej ten Iniestovskej čich na pohyb do volnýho prostoru, to se mi na něm líbí. Ale faktem je, že s jeho současnou muskulaturou, by ho v tom středě pole sežrali.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jasné, že byl minulé kolo lepší, když v poháru hrál úplně mimo svojí pozici.

Reagovat
smazaný uživatel

On by se už i teď neztratil v základě.

Reagovat
Reggie

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
technecium

Arthur, De Jong, Alena

To je moje vysněná záloha. Arthur přinášející klid a strojově přesnou rozehrávku po celém prostoru hřiště tzv téměř na Xaviho, De Jong hrající dynamičtějšího Busquetse, schopného přejít 1 na 1, Alena, pokud bude dostávat šance, tak bude přinášet tah na bránu a do soupeřova vápna. Z mého pohledu dynamická, běhavá, moderní a velmi kreativní záloha. Myslím, že poprvé v historii bychom měli hráčský materiál, se kterým by dokázal pracovat Klopp

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pořád bych tam radši viděl Riquiho a Aleňu ve volnější roli před nima. Riqui je geniální a v kombinaci s Arthurem a Frenkiem by to mohla být slušná dominance. Aleňova velká výhoda a nevýhoda v jednom je jeho univerzálnost, díky který dokáže na velmi kvalitní úrovni zahrát několik postů, čímž se může snadno stát, že nikdy nebude mít stálý post, což už časem doběhlo spoustu skvělých hráčů.

Reagovat
Generalní Gladiator

kdyby byl aleňa schopen vykrýt dvě pozice na top úrovni,byl by to pro barcu poklad

Reagovat
REPLIKATOR

Sevilla má očividně problém střílet góly...

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Jo dneska se to ukazalo v plny nahote.

Reagovat
REPLIKATOR

aha

Reagovat
remeslnik

Doma nemá Sevilla problém střílet branky, uvidí se venku. To bylo vidět na S.Bernabeu, tam se druhou půli nedostali skoro za půlku, to byl Real tak dobrý ?!

Reagovat
Coutinho10

Sevilla 5 na 1 nedala

Reagovat
Phillipinho

It’s now 45 goals and 18 assists between Sarabia, Ben Yedder and André Silva in all competitions this seaso

Reagovat
ADM

Pozerám, že máme na zápas druhý najvyšší počet vstrelených gólov v TOP 5 ligách (neviem či ten prvý tím vôbec rátať ). Ernesto to drtí

PSG 3,26

FC Barcelona 2,8

Manchester City 2,69

B. Dortmund 2,5

Liverpool 2,34

Reagovat
smazaný uživatel

Obranar Valverde

Reagovat
smazaný uživatel

nejofenzivnější beton všech dob

Reagovat
Mateo16

Setién: "¿Júnior? Fichar por el Real Madrid siempre es bueno"

Liverpool 2006

Reagovat
Ed_Hazard

Marcelo, Reguilon, Hakimi, Firpo? A načo? Ešte je Theo na hosťovačke v Sociedade

Reagovat
Mateo16

Hakimi a Theo su uz predany. Toto znamena odchod Marcela v lete do Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jako prodany?

Reagovat
Mateo16

Tak s Theom sa uz ani nerata a o Hakimim chce Borusia jednat na trvaly prestup s cim RM nebude mat problem maximalne sa tam zarhne niaka buyback dolozka

Reagovat
smazaný uživatel

No pri tom Hakimim dúfam, že RM bude mať problém ako tak sledujem aj jeho dnešný výkon.

Reagovat
Ed_Hazard

Prečo by sme mali púšťať Hakimiho? Však sa javí dokonca lepšie ako Firpo Dnes za BVB zatiaľ 1+1.

https://www.livescore.in/cz/zapas/WnBM2O22/?externalProjectId=20050#video

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Mna sa nepytaj

Ja opisujem iba skutocnosti a skutocnost je ze o Firpa velmi velky zaujem a aj nieco viac ked trener betisu toto hovori na tlacovke

Reagovat
misinho7

s Hakimiho rastie svetový krajny bek a mi ho predame? Sak v BVB tak vyrastol ze bral by som ho spat hned teraz... Podobny pripad ako Dani v Leverkusene

Reagovat
Raul=Real

Theo predaj, Hakimi este rok hostovacka, Reguli hostovacka v LaLige aa do novej sezony s dvojicou Marcelo & Firpo o rok dva Marcelo skonci a rozhodne sa medzi Regulim a Achrafom... Cisto teoreticky by sa to dalo

Reagovat
smazaný uživatel

griezz jake bodlo, lucky boy

Reagovat
remeslnik

To nebylo bodlo, to byl čistý nárt.

Reagovat
smazaný uživatel

prislo mi ze si to predkopl a pak jenom do toho spickou tukl

Reagovat
remeslnik

Bodlo se používalo na krátkou vzdálenost, tzn. třeba v "malém fotbale", protože se tím způsobem dá těžko mířit. Z těch 20ti m by to Griez neriskoval, že netrefí. Ale je fakt, že to měl na "dlouhou nohu", nártem blíž ke špici.

Reagovat
netopier

Valencia dala gól z 1. šance zápasu. Asi sa mi sníva

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/Milestonemonger/status/1089251650622054400

Riquiho asistence včera proti Sabadellu celkem myslím 3 asistence a Perez hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

Nadhera

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle váš Odegaard nedokáže.

Reagovat
Generalní Gladiator

jasná věc

Reagovat
Ed_Hazard

Sorry ale pripadá mi to, že tu zase začínať hypovať každý dotyk nejaého vašeho hráča Prihráva pekná, ale takých padne 10 za víkend. Nejak moc to prežívate, hombre.

Reagovat
smazaný uživatel

10 za víkend?

Reagovat
Ed_Hazard

Bral som do úvahy len top 5 líg - prvé ligy.

Ak by som to bral všeobecne, tak 30 za víkend

Reagovat
smazaný uživatel

Ukaz

Reagovat
Miguel19

Však to stejný je u vás

Reagovat
Ed_Hazard

My hypujeme koho?

Reagovat
smazaný uživatel

Odegaarda?

Reagovat
technecium

Cristiana?

Reagovat
valloire

Messiho !

Reagovat
Ed_Hazard

To ťažko.

Reagovat
valloire

novej Zico

Reagovat
technecium

Pff, Zico by v Barce seděl na tribuně. Tohle bude nový Xavi skrizeny s Iniestou

Reagovat
valloire

Kdyby hrál Zico za Barcelonu, vihrály biste PMEZ několikrát a já bych měl dilema....Ale on by tam nešel. Šel by k nám. To je jasná věc.

Reagovat
smazaný uživatel

Každej rozumnej Brazilec jde k nám

Reagovat
valloire

a pak prozří jako Fenomeno

Reagovat
valloire

fuj to je ale hrozná představa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Nominácia:

Brankáři: Courtois, Luca a Altube

Obránci: Ramos, Varane, Nacho, Marcelo, Carvajal a Reguilón

Záložníci: Kroos, Modrić, Casemiro, Llorente, Brahim, Isco a Ceballos

Útočníci: Benzema, Bale, Lucas Vázquez a Vinícius

Zranění: Keylor, Vallejo, Asensio a Mariano

Rozhodnutí trenéra: Odriozola a Valverde

Dani a Modrič ohrozený kartovým trestom (nehrali by tým pádom ďalší týždeň proti Atletiku) a on pošle Odriozolu na tribúnu

Reagovat
smazaný uživatel

Ukaž radši těch 30 stejných asistencí.

Reagovat
valloire

takovejch asistencí nasral Horvi 10 za zápas

Reagovat
smazaný uživatel

V 19 letech mel Horvi maximálně 10x sračku za zápas.

Reagovat
valloire

to ještě tolik nelil

Reagovat
LAM

Jseš opět vedle.S atletama až za dva tejdny

Reagovat
Ed_Hazard

Pravda, čítal som to v článku a neoveril si info. Tým pádom sa obaja dnes idú vykartovať

Reagovat
technecium

Ernesto má nejlepší střídání v celý lize jo?

Reagovat
roman1978

Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, Cillessen, Malcom, Lenglet, Jordi Alba, Prince, S. Roberto, Aleñá, Vidal, Vermaelen.

Reagovat
misinho7

Bale sa vracia.. Som zvedavy ako to Solari vyriesi ked sa vrati este aj Marco.. Posadit Vinca snad ani nemoze pri jeho forme, snad bude mat gule nato aby sedel Bale v pohode tak isto ako dokazal posadit Marcela kvoli katastrofalnej forme.

Reagovat
Ed_Hazard

Na lávku snad pôjde Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

Ter Stegen, Semedo, Piqué, Lenglet, Alba; Busquets, Rakitic, Arturo Vidal; Messi, Suárez y Coutinho.

Reagovat
ADM

Práve dnes som rozmýšlal, že snáď nenastúpi Roberto Škoda Arthura, ale ten musí byť plne pripravený na 90min proti Seville.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
valloire

Feyenoord - Ajax 3:2 poločas, katastrofále defenzive fon Ajax říká říšský komentátor...De Ligt s De Jongem hoří jak papír a Van Persie si je natírá na chleba.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby ti stálo nepřestalo stát péro nad čím bys honil nejvíc?

1. Zeman

2. Okamura

3. Ronaldo

4. Neúspěch Barcelony

5. Neúspěch Messiho

Reagovat
Jordi Alba

Hodně intelektuální věta.

Reagovat
Mercury

6. Vasconcelos

Reagovat
valloire

ten je tvůj

Reagovat
valloire

nad tímhle příspěvkem

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Anacron

Kdo by kdy řekl, že na dešifrování komentáře na EF bude člověk potřebovat enigmu.

Reagovat
ADM

Dá sa povedať, že si na tento moment čakal celú sezónu?

Reagovat
Jordi Alba

Do mrtvol se nekope.

Reagovat
ADM

Nikdy doteraz som ho nevidel napísať príspevok o nich dvoch...

Reagovat
Jordi Alba

Něco mu radost dělat musí.

Reagovat
valloire

Chtěl jsem se kouknout na slavnej Ajax, budoucího soupeře mistra světa a Evropy....De Ligt je vtip, De Jong dopředu se snaží, dozadu v lese a to DNA jsem taky viděl párkrát za sudím hlava v dlaních Takhle s náma nemaj šanci i přes to, že hrajem hovno.

Reagovat
LAM

Za poslední dva zápasy dostali tolik golů jak za celou sezonu Asi teď fakt nemají týden.Pokuď se nevzpamatujou tak nemusej na dvojzápas ani nastupovat(Ale asi každej i tak čeká jasnej postup Realu i přes to že nemají nějakou formu).

O De jonga strach nemám.Ten ukazuje už delší dobu že pro nás může bejt parádní posila.

Reagovat
Ed_Hazard

de Ligt dnes tiež bieda?

Reagovat
LAM

Já doufám že po něm nepůjdeme.Umtiti bude příští sezonu určitě ok +Pique,Lenglet a ten Todibo.Nevim proč by měl chodit další stoper.Spíš pořádná dvojka na hrot.

Reagovat
valloire

Jj, není nikde....5-2

Reagovat
ADM

Mladým chlapcom sa ťažšie rozbieha po takmer mesačnej pauze, podľa mňa si si to dobre nenačasoval. Ale súhlasím v De Ligtom, ja mám tiež tak nejak šťastie ho vidieť zrovna, keď je komický

Reagovat
valloire

Zápas s Feyenoordem, ne s Vejprnicema. Ale tak může to bejt náhoda, nějak je nesleduju.

Reagovat
LAM

do minulýho tejdne dostali 8 golů v lize.Asi nějaká velká oslava.

Reagovat
valloire

nebo to pilujou na nás

Reagovat
Generalní Gladiator

já ho viděl proti portugalcům a tam v suchým triku vymazal třeba ronalda a to už je celkem měřítko

Reagovat
Kluivert9

Že na něj ještě vůbec reagujete

Reagovat
LAM

Stegen-Alba,Lunglet,Pique,Semedo-Sergio,Rakitič,Vidal-Messi,Suarez Coutinho.

Bez Dembeleho a Arthura(kterýho určitě šetří na Sevillu a Valencii)ani nemohl postavit nic jinnýho.

Reagovat
Jordi Alba

Nedělej a začni hejtovat.

Reagovat
LAM

Až když se zápas nepodaří

Kritiky bylo dost po Seville.Snad dneska předvedou dobrej zápas a ve středu otočej se Sevillou.

Reagovat
smazaný uživatel

Rakitic no

Reagovat
ADM

Reagovat
valloire

6-2

Reagovat
smazaný uživatel

slušný náklad

Reagovat
smazaný uživatel

ale chápu, že se ti zrovna tento výsledek líbí

Reagovat
valloire

no nevim, jestli vypadnem s nima, budeme vtipný

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl jsem na jejich postup vsadit barák, ale tohle mě nahlodalo

Reagovat
Generalní Gladiator

bílou špínu musíme dostat my

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Murena

Semedo

Reagovat
Generalní Gladiator

jdeme si pro titul!

Reagovat
Gazdo

Semendo

Reagovat
Coutinho10

Semedo nekompromisne

Reagovat
smazaný uživatel

Semedo?! No to snad

Reagovat
ADM

Golasooo

Reagovat
sylarko

Dakto stream na mobil pls?

Reagovat
Murena

Couts

Reagovat
smazaný uživatel

Ale konečně se aspoň rozběhl

Reagovat
Coutinho10

aaaaah..to mel bejt gol

Reagovat
smazaný uživatel

co chce víc kua

Reagovat
ADM

Coouuuuts, už to tam zakonči

Reagovat
Ed_Hazard

Karma za ten Semedov goal po ping-pongu Granady

Reagovat
blaugrana

Toto zakončenie len potrhlo jeho psychické rozploženie.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepodtrhlo, ještě více ho to srazí.

Reagovat
smazaný uživatel

couts v mezihre horsi jak sua

Reagovat
Coutinho10

i Messi to umi hezky ztratit na vlastni polovine....

Reagovat
smazaný uživatel

A taky se okamžitě snažil vybojovat míč zpátky...

Reagovat
Coutinho10

no, to zrovna uplne nevypadalo

Reagovat
ADM

Občas dá čuchnúť súperom

Reagovat
ADM

Jak vraví komentátor čo sledujem, keď Coutinho stratí loptu alebo má zlý prvý dotyk, po strate už len maximálne spraví pár krokov bez nejakého záujmu o counter-press, akoby si hovoril že niečo ako pressing nie je pre neho. A to je neakceptovateľné v top klube

Reagovat
alcantara

Tie dva centre meter do autu boli ceresnickou na torte, lovely touch

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

to se posral ten pičus ne? jasná ruka

Reagovat
smazaný uživatel

tohle nebyla ruka?

Reagovat
Ed_Hazard

Tá vaša pre ster Stegenom? Hej bola

Reagovat
2miguel1

Uz vas omrzel Rakitic, tak teraz Coutinho? Nie je to ziadna slava z jeho strany, ale taktiez ziadna katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

Já nejsem příznivec zbytečné kritiky, ale takhle prostě dlouhodobě nemůže hrát fotbalista ani za pětinovou cenu, natož za 130 mega nebo kolik.

Reagovat
2miguel1

On nie je utočník. Ked mohol hrat v zalohe so Salahom Manem Firminom, neviem preco nemoze hrat v zalohe v Barce. Taktiez nesuhlasim, ze nema fyzicku pripravenost. Po Busovi nabeha dost casto prave najviac on

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde zabíjí jeho talent

Reagovat
ADM

Aj Cesc nabehal pravidelne najviac.

Reagovat
blaugrana

Boha. Ked hra Lw, tak nemôze tvorit a byt platny? Co je toto za kktina? Ked hra zalohu, tak ma rovnaky prejav ako na kridle.

Reagovat
ADM

Navyše to LW ani nehrá, hrá hlbšie než Leo a Luis, len tie útoky tam dobieha, presne ako v Live...

Reagovat
Visca el barca

Na řadě je Suaréz

Reagovat
celeb

vsak posral coho sa dotkol! Mal x strat za sebou, nevie prejst cez 1 hraca. Dnes to uz graduje a nevidi to len slepec.

Ked aj neberiem do uvahy tu sialenu cenu (s bonusmi cca 160 mega), je to najhorsi hrac na ploche s nulovym sebavedomim, seriovy kikser.

Reagovat
ADM

Pravidelne ho negatívne komentuju aj všetci komentátori na rôznych streamoch - za prístup k hre, ku stratám lopty, k presingu, ale potom ti sem niekto príde vynadať, že si ho vôbec dovoluješ kritizovať.

Reagovat
celeb

jj, viaceri by tu mali prestat onanovat nad hracmi a zacat si pozorne vsimat co robia na ihrisku. To, ze v ich FIFE su bohovia a na plagate vyzeraju super nas ostatnych moc neberie.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho je sialene hrozny.

Reagovat
ADM

Mohli sme radšej hrať opäť to 3-5-2, toto je celkom holomajzňa

Reagovat
Hristo Stoichkov

Podle mě se s tímto složením zálohy nic moc lepšího čekat nedalo. Ale aspoň je vidět, jak to vypadá bez Arthura.

Reagovat
Ed_Hazard

Škoda, Girona už mohla dať minimálne jeden goal za polčas.

Reagovat
smazaný uživatel

Stegen a PIqué

Reagovat
smazaný uživatel

jako když si vezmu, jaký shitstorm se tu vždycky strhne, když Raketa stračí jednou za poločas míč, tak je tady ještě velký klid vzhledem k tomu, co předvádí Coutinho...teď třeba vybojoval odkop od brány Girony

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jednou za zápas to bylo. To jo.

Taky se od ty doby zlepšil a je tu klid. A zrovna od tebe je ta kritika na nějakého hráče hodně vtipná po té tvojí obraně Rakitice se Suarezem.

Reagovat
Visca el barca

Asi tak no

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud někoho bráním, tak nikoho jiného nemůžu kritizovat? Nebo co je to za logiku. Navíc kritika těch dvou bývá často neoprávněná, protože i přes občasné horší výkony pořád přinášejí týmu hodně. Užitečnost Coutinha v posledních 15 zápasech nevidím, s jednou či dvěma výjimkami. Když byl produktivní, tak jsem jeho herní bezradnost toleroval, ale ted nepřihraje ani nepromění šanci ani neudělá krok navíc. Vždyť je to nejdražší posila v historii, hotový hráč v nejlepších letech! Od koho jiného čekat když ne špičkové, tak aspon nadprůměrné výkony?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby hrál Rakitic v útoku, taky by ho nikdo za chyby nekritizoval, když to není jeho pozice.

Reagovat
puji

Neskutečná nuda pod Valverdem.Hnus,

Reagovat
alcantara

No Dembele, no fun

Reagovat
ADM

Sergio si normálne ničí svoju povesť v takýchto zápasoch.

Reagovat
Visca el barca

Busi je letos prostě hrozný.

Reagovat
LAM

Přeesně tak.

Reagovat
roman1978

Zase hrozna holomajzna. Bez artha je ta záloha žalostná. Valverde out....

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, dnes som zaregistroval ďalšie zaujímavé slovo: VARcelona

Reagovat
Mercury

Jj hlavne po te ruce ted

Reagovat
LAM

a těch dvouch offsidech co nebyly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Mám pocit že postupem sezony klesáme v hnusnejch výkonech čím dál níž.Ta hra pod Valverdem je jedna velká holomajzna a nic nenasvědčuje zlepšení.Z tohodle bolej oči.

Už se bojim teĎ co budem předvádět venku v LM.

Coutinho je teď pod Dmbelem tak o 3 levely a Arthur hodně chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

a proto máme v lize 7 výher za sebou a skore zatím 22:3 strašidelné výkony

Reagovat
dextroza_m

Jenže když sleduješ Barcu, tak nejde jen o výsledky, nejsme Atletico nebo Chelsea (snad se nikdo neurazí), náš fotbal má bavit.

Reagovat
LAM

výsledky jsou o dost lepší než výkony.Ale loni se tu taky všichni utěšovali a pak jsme jeli na AS........

Reagovat
ADM

Posledných 7 zápasov (8 ak rátam dnešnú výhru) máme najlepší ligový win streak v celej Európe. Práveže tá hra a kvalita tímu sa časom patrne zvyšuje, len to pokulháva teraz vzhľadom na vyššie vyťaženie kvôli CdR (ako vždy..)

Reagovat
LAM

Letos tu CDR tak nedrtíme a Girona hrála to samý.Ve čtvrtek třeba na Realu.

Reagovat
Kluivert9

No a? Fandím Barceloně kvůli špičkovýmu fotbalu, který dřív hrávalaa je schopná hrát i teď. To by ale na lavičce nesměl sedět ten neschopný komediant. Kdyby mě zajímaly jen výhry a tituly, tak fandím Juventusu Valverdeho out.

Reagovat
ADM

Ak by bola okamžitá kvalita na post trénera, ktorý nás transformuje a má skúsenosti s takýmto hviezdnym kádrom, tak ok, všetkými desiatmi. Ale nikoho takého aktuálne nevidím...

Reagovat
Kixi Syhimour

to je magořina

Reagovat
smazaný uživatel

To tu teď vypadá, že si každý brání svého miláčka a je rád když je tady kritizovaný někdo jiný Ja kritizuji Rakitiče když hraje špatně, Valverdeho když dělá kokotiny. A nedělá mi problém je pochválit a nedělá mi problém kritizovat jakýhokoli hráče včetně Messiho.

Jedni hledají každou chybu u Malcoma, druzí u Coutinha, třetí u Rakitiče, tohle je špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

muj milacek je bus ale proste letos je polovicni, ale couts se milackem jeste nestal, takze nemuze delat takovyhle boty

Reagovat
smazaný uživatel

No Bus se mi nelíbí už delší dobu, ale z respektu k němu jsem tu nic nepsal.

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak jsou tu lidi co začali fandit jen díky Coutinhovi.

Reagovat
dextroza_m

Třeba C utinho

Reagovat
Coutinho10

a to vadi ?

Reagovat
smazaný uživatel

Mně ne

Reagovat
Mercury

Reagovat
Mercury

tohle fakt nebylo na rudou...resp. ani na žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

Faul jo ale na druhou žlutou fakt ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
celeb

Dalsia lahkovazna strata Coutinha, ktrora viedla k velkej sanci Girony. Dnes si 'hejteri Coutinha' prijdu na svoje. Ked sa lopta nakoniec znova dostala k nemu, znovu ju stratil

Reagovat
dextroza_m

Kdoví jak by to vypadalo, kdyby svou šanci na začátku proměnil...

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez zase dělá ostudu kdyby raději bojoval o góly a ne o fauly.

Reagovat
dextroza_m

Bráníme proti Gironě, která hraje v 10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Valverdeho ví

Reagovat
dextroza_m

On je fakt trenér tak pro Bilbao, ja bych tak chtěl Kloppa...

Reagovat
Anacron

To znám

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
ADM

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
messi80

Dnešný výkon totálna katastrofa zatiaľ....sú 10 a ešte nás aj biju

Reagovat
dextroza_m

Snad přijde Arthur a podrží chvilku balon, tRagitic rychle pryč!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole my proti 10 hrajeme ještě hůř než proti 11

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo i za Pepa, klasika

Reagovat
Coutinho10

setreni na Copu no

Reagovat
Switchback

Valverade ven

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

switchback BACK

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murena

To je strašný

Reagovat
dextroza_m

Jsem se podíval teď na čas a zděsil se, že je teprve 65. minuta, přijde mi, jak kdybych sledoval půl života ten "mastrštyk"

Reagovat
dextroza_m

Arthur přišel a hned je míč pod kontrolou

Reagovat
smazaný uživatel

Já se musím smát...to už se mají proti nám všechny týmy automaticky posrat nebo co? Navíc v lize se šetříme na tu vaši vysněnou LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Která je za měsíc

Reagovat
Murena

Aspoň tak, Leo

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde Arthur a najednou se na to dá dívat

Reagovat
dextroza_m

Leo - aneb jak je to jednoduché

Reagovat
smazaný uživatel

a hejtři jsou v pekle, opět vyhrajeme venku s čistým kontem, to bude mrzení

Reagovat
dextroza_m

Ano, ale přišlo mi u zápasu, že právě proběhly tři doby ledové...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

v Itálii dnes padlo ve 4 zápasech 25 gólů, úžasné otočky a přestřelky, Barca nemusí být tvým jediným programem, pokud se chceš bavit

Reagovat
dextroza_m

Dívej, taky nemam jen fotbal. Chci sledovat to nejlepší, když tomu dávám svůj čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, řekni mi, proč jsi začal fandit Barceloně?

Reagovat
dextroza_m

Má to kulisu k usínání, když většinou hrajeme v noci

Reagovat
LAM

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je dno.

Reagovat
ADM

Gol krásny, výkon smiešny..ale čo predvádza Alba na lajne nie je fyzicky možné už

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde out, mělo to bejt už 4:0 a nehraje Aleňa ani nějaký další dítě z béčka.

Reagovat
dextroza_m

Couts vystřelil nebo se mi to zdálo?

Reagovat
Kocour Klapuška

To v tom Španělsku používají po každým gólu kvůli každý domnělý pičovině?

Reagovat
dextroza_m

Nějak se to musí naučit

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt to bylo těsne o centimetr.

Reagovat
Kocour Klapuška

A u prvního gólu to bylo proč?

Reagovat
Murena

Luis

Reagovat
dextroza_m

Šoupni tam Malcoma, ať se začne konečně rozehrávat

Reagovat
smazaný uživatel

Messi mohlo to být o třídu

Reagovat
smazaný uživatel

Alba to řekl přesně: “Messi vyhrává zápasy”. To je vše, někteří tu žijí v iluzi, nebudu jmenovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

po dnešním zápase

Alba: "Semedo vyhrává zápasy."

Reagovat
Jordi Alba

To neřeknu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

To ako povedal nejakú novinku? Kto tu tvrdí opak? Všetci vidia, že keď nehrá, tak ste často hotoví

Už sa opakujem ako zasenutá platňa, ale....som neskutočne zvedavý, čo bude, keď Messi skončí..

Reagovat
smazaný uživatel

No to asi všichni

Reagovat
LAM

Zase od doby co je tu Abidal,tak se hodně staráme o budoucnost-Arthur,De Jong,Alena,Puig,Semedo,Dembele,Umtiti,Lenglet,Ter Stegen.

Všechno maldí hráči od kterejch toho čekám do budoucna hodně.Až skončí Leo tak už tu naštěstí nebude ani Suarez(za kterýho čekám dobrou náhradu)a s Messim odejde i jeho velkej plat kvůli čemu za něj může přijít skvělá náhrada(i když samozřejmě nikdy nedosáhne jeho kvalit)

Reagovat
Ed_Hazard

To nie je odoved na moju uvahu.

Ak neratam Alenu, Puiga, de Jonga tak vsetci ostatni uz teraz za vas hravaju. A v momente ak tam neni Messi, ste hotovi. A Alena, Puig a Frankie na tom nic nezmenia.

Neviem kto by musel prist, aby ste dokazali vymazat Messiho odchod. Ja mam dojem ze je cely klub nanho tak brutalne viazany, ze si po jeho odchode budete musiet pretrpiet 2-3 sezony bez nejakych extra trofeji aby ste sa naucili hrat futbal bez "Messiho"

Ta zavislost na nom je nenormalna..

Reagovat
Generalní Gladiator

Uvidí se, trošku pomůže to,že jeho role bude postupně upadat.Kdyby šel jinam třeba v 28,tak by nás to úplně ochromilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky je to hodně o trenerovi. Se Xavim to bude zase o level jinde než s Valverdem.

Reagovat
Kixi Syhimour

a to jako proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože v tom vyrostl. Nepojede si Pragmatickou sračku jako Valverde. Má Pepovu školu.

Reagovat
SIRBRANIKE

Skoro ako v poslednom el clasi

Reagovat
pantondavo

Až na vyřazovací fázi LM a nároďák

Reagovat
smazaný uživatel

4x LM, nejlepší střelec Argentiny v historii

Reagovat
pantondavo

Tak proc furt konci?

Reagovat
valloire

no, hrát víc zápasů Di Stefano, Sivori, Kempes, Batistuta....pfff

Reagovat
smazaný uživatel

A hráli?

Reagovat
valloire

tak asi nehráli ne? jinak by šel Lionel s tím průměrem do kytek, prostě nic extra

Reagovat
smazaný uživatel

“By, jinak by, kdyby” už přestaň.

Reagovat
valloire

prostě v repre, kde není sehranej, je v prdeli, pochop to už....i záložník Zico má lepší průměr a to o parník

Reagovat
smazaný uživatel

Messi - nejlepší střelec v historii Argentiny. Vidíš tam někde jméno Maradona, Batistuta, Di Stefano?

Reagovat
valloire

ze 130 zápasů by to dal i Vízek

Reagovat
smazaný uživatel

On k těm golum má i 40 asistencí. Víme?

Reagovat
valloire

Zico se směje a to tak, že hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Zico je nejlepsi strelec v historii Brazilie?

Reagovat
valloire

Neni, ale furt je lepší než Leo. A teď jsme probírali asistence.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi má všechno, chápeš všechno. Už se s tím srovnej.

Reagovat
valloire

Tak zase....Má MS? Nemá. Má aspoň Copu? Nemá. Abys věděl, jak se to dělá, tak bájný Alfredo má Copu i přesto, že hrál jenom 6 zápasů za Argentinu. Dal v nich samozřejmě 6 fíků. Tak takhle se to dělá. No ale to je don Alfredo, na toho Leo prostě nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
roman1978

Jen malý dotaz. Kolikrát že to vyhrál Zico s asi nejlepší Brazílii MS?

Reagovat
valloire

Taky to je stejně jako u Messiho chyba.

Reagovat
technecium

Reagovat
remeslnik

Messi vám na nějaké statistiky kašle. Nepotřebuje nic překonávat a ani nikomu nic dokazovat.

Reagovat
valloire

jo, a každou chvíli tu nějaký jsou

Reagovat
Masi

Nejen Messi no. On i ten Alba už roky ukazuje, že ofenzívu z velké části táhne taky. Po jeho konci to bude taky pěkně těžké najít někoho, kdo tak dobře podporuje útok.

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde opět povodil a rozhodl zápas - nechal Gironu 15 minut vycukat, nasadil Arthura na uklidnění hry a je to v cajku

Reagovat
remeslnik

Jó, hov... povodil. To můžeš říct, kdyby neměli vyložené šance, ještě štěstí, že jsou v koncovce "šikovní" jak Couts nebo Sua a že Barca má Stegena. V 60té minutě to mohlo být klidně 3:1. Zase měla Barca z prd... kliku, ty Povodile

Reagovat
Coutinho10

ne, Coutsovi ten gol neni pran

Reagovat
dextroza_m

Minulý rok by měl za dnes už dva...

Reagovat
Coutinho10

j bohuzel jsou obdobi, kdy to proste nepada ...znam i z vlastni zkusenosti, takze snad se to brzo otoci

Reagovat
Kocour Klapuška

Znáš to z vlastní zkušenosti, Coutinho

Reagovat
remeslnik

Jsem netušil, že Coutinho umí česky a píše sem. To se snad nestihl ani vysprchovat !!! Jak to stíhá ? Aspoň že je sebekritický.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to drevo.

Reagovat
Coutinho10

ale

Reagovat
Coutinho10

ani Luisovi, ale hlavni jsou dalsi 3 body

Reagovat
Murena

Luis

Reagovat
smazaný uživatel

klidně to mohlo být 5:0

Reagovat
ADM

Jo, Granada nemala žiadne šance

Reagovat
smazaný uživatel

my máme Stegena

Reagovat
Kluivert9

Granada určitě

Reagovat
ADM

Shit

Reagovat
puji

Barca může kupovat koho chce.Ale pod Valverdem to stejnš nebude k pokoukaní.

Reagovat
smazaný uživatel

Arthur, Vidal i Lengle podla mna slusne posily.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale herne je to nuda, to je fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

klidná výhra o dva góly, přesně jak sem si myslel Messi na půl plynu, takže opět pošetřeno

OSMÁ výhra v lize za sebou - tímto jsme překonali loňské dvě sedmizápasové série

skóre 23:2

Reagovat
LAM

tak snad ty našetřený síly někdy uvidim

Reagovat
smazaný uživatel

K čemu se dívas ma zápasy, když tě stejně jenom zajímá výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

V posledních 5 ligových venkovních zápasech jsme dostali 2 góly. To je prostě neuvěřitelné zlepšení, které není možné žádným způsobem popřít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
puji

Ale nedá se na to dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Reguilón - Modrić, Casemiro, Kroos - Lucas, Benzema, Vinícius

Luca, Nacho, Marcelo, Llorente, Ceballos, Isco, Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte že tak Pot ma oblial, keď som videl na livesport.cz základnú zostavu so 6 obrancami + Case s Marcosom

Reagovat
LAM

Taky jsem se tomu divil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Ten Lucas to je fakt smrt

Reagovat
misinho7

To uz skorej by posadil Modrica, Toniho ci Ramosa ako Lucasa neviem co take spravil ze si vysluzil takyto neohrozitelny zaklad..po navrate Garetha by ho mohol posadit, pls

Reagovat
Ed_Hazard

Je to makac. Odzaciatku je zjavne ze Solari dava priestor hracom ktori nechaju na ihrisku aj dusu.

Reagovat
Anacron

Co tam teda dělá Kroos?

Reagovat
Ed_Hazard

Diriguje stred poľa a drží línie?

Reagovat
misinho7

To mu neberiem, velky makac vracia sa dava do toho vsetko.. Ale myslim ze nato aby si hral v zaklade realu treba aj kvalitu.. To ale bohuzial asi teraz neplatí.. Hlavne co sa tyka RW.. Je jasne ze tam vela variant nemame, sice teraz sa vrati Gareth a Marco cize som zveda ci daco Solari zmeni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Taky makac ze cez neho idu vsetky posledne goly

Reagovat
misinho7

Kanonier Karim

Reagovat
Raul=Real

Mariano sa uz cez neho do zakladu nepozrie asi nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

to mel luka dalnici az k brane pri tom golu

Reagovat
misinho7

Captain

Reagovat
Kokesh

Kapitán kapitánů

Reagovat
PP

Ramose? Spíš zmrd zmrdů..

Reagovat
Raul=Real

Sergiovi ide karta no

Reagovat
ADM

Nebol si daleko od pravdy v tej chvíli

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
PP

Říkám si, že mrknu na Real jak jsou špatní a oni si to dávají s naprostým přehledem.. Nevím, jestli je současný Espanyol měřítkem, ale co šance, to gol nebo golovka..

Reagovat
Raul=Real

Drtime to vsetko zaradom

Reagovat
misinho7

Posledne zapasy sme praveze celkom ok, herne to neni nikdy top ale da sa to

Reagovat
Jordi Alba

Podle očekávání, před LM naberou sebevědomí, v ní mají Ajax, takže jdou dál a ještě mají teď velkou šanci na CdR.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jakože jestli s tímhle vyhrajou LM (a já ti říkám, že bez šance), tak je to regulérně na uzavření tý soutěže pro ostatní

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kixi Syhimour

Neber to zle , jen už tomu nevěřím a ani nechci, bez šance jsem trochu přehnal, ale fakt si to nemyslím, sorry.

Reagovat
Ed_Hazard

Tak to si nemysli nikto, pri sucasnej situacii. Ak urveme aspon CdR tak budem rad. A bude sa to asi rovnat zazraku

Reagovat
CHONG

Ani bych neřekl, že jsi to přehnal, proti týmům jako je Liverpool, Juve, Barcelona nebo Bayern nemáme s tímhle materiálem ve dvojzápase šanci, jedině možná proti PSG, ti jsou schopní se posrat už v šatně...

Reagovat
Kixi Syhimour

tak třeba to vygraduje ta forma, ale pochybuju. Nicméně možná se ten tým dokáže hecnout, ale nevím. Proti nám bych měl i pochybnosti (což je u mě normální ), protože by mohla nastat podobná situace jako s tvým PSG, ale od toho tam je Klopp, nebo by nastal extrém, že bychom se chtěli pomstít, což je asi víc pravděpodobné . Ale proti špičce to je letos pro vás dost černé, ale tak co, z vrcholu můžeš jen dolů.

Reagovat
CHONG

Pokud se v pavouku nepotkají dřív, tak na finále tipuju Juve - Live, s dalším prohraným finále pro Kloppa

Reagovat
Kixi Syhimour

To by bylo zas výsměchu od ostatních , podle mě asi ani tak daleko nedojdeme, soustředíme se víc na ligu si myslí a to je přesnější teďka pro nás, kdybych si měl vybrat, tak beru ligu. Jinak asi bys to přál po RM asi nejvíc Juve, ne?

Reagovat
CHONG

Juve nebo Live, to bych nic nenamítal, Juve kvůli Crisovi a Maxovi a Live kvůli Kloppovi a tomu loňsku, to pro vás bylo fakt hodně smolné.

Reagovat
Kixi Syhimour

No což, jde se dál , jinak sic smolný, ale v Play-off se nám taky hodněkrát rozhodčí přiklonil na naši stranu a pořád lepší než prohrát gólem v poslední minutě.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Jordi Alba

To by bylo hezký, souboj zkušeností v prohraných finále Klopp vs Juventus.

Reagovat
Kixi Syhimour

Mně to prohraný finále nepřijde moc hezké

Reagovat
Jordi Alba

Vy vyhrajete letos tu PL. Hlavně, ať si tam nikdo nehraje na Gerrarda a bude to cajk.

Reagovat
Kixi Syhimour

Zatím to je jak čekání na smrt (ale stejnak tomu nevěřím), ono stav našeho mužstva tomu i odpovídá , obrana je téměř celá zraněná, Ox chybí.... Teďka zápas proti CP se obrana rozhodla, že si odjede na dovolenou a místo Alissona mohl být klidně Karius , aspoň ten útok zabral, bohužel to vypadá, že se City zase rozjíždějí , snad prohranou v tom Gelsenkirchenu a budou se šetřit na LM v lize. Plus pořád tu jsou zápasy s Totáčem a Chelsea a výjezd na Old Trafford + City mají teďka Arsenal, třeba bude zázrak

Reagovat
Jordi Alba

U City je problém, že do těch pohárů nebo klidně i nějakejch zápasů PL si můžou dát jinejch 11 hráčů a i tak to válcujou, no. Na ně sem zvědavej v tý LM, jestli se už někam dostanou.

Reagovat
Kixi Syhimour

Přesně jak jsem psal, jedinej těžko nahraditelnej hráč je Fernandinho, proto si taky myslím, že teď se ten titul urvat musí, jinak už to moc dobře nevidím. Každopádně ať se dostanou třeba někam do semifinále, ba i do finále (snad na ně nikde nenarazíme) když to nevyhrajou, aspoň zvednou koeficient

Reagovat
PP

nebude s námi zázrak.. Máme zraněné 4 stopery z 5, což proti City je konečná pro každý tým na světě..

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak vyhrajete 8:7 no, jen si na ně věřte

Reagovat
misinho7

Reagovat
Kixi Syhimour

To je na to bez šance?

Reagovat
Jordi Alba

Nedivil bych se zas nějakýmu Anglicko-španělskýmu finále. Tady je velká posedlost tou LM mezi fandama Barcelony, ale to bych řekl je způsobeno z části tím, že jí teď vyhrávál Real.

Reagovat
Kixi Syhimour

Já osobně do role největšího favorita pasuju FCB, tady si mnozí stěžují, ale nejtěžší skupiny jste vyhráli raz dva, navíc s výhrou ve Wembley. Nedokážu tipovat ani to finále, LFC podle mě bude letos v LM slabší, konec konců všechni se teď soustředí na titul. City pokud nebudou bez formy, tak se dostanou někam, Spurs asi vyřadí i ten Dortmund, ale třeba MUN by fakt mohli PSG zatopit. Nicméně Real stejnak ten Ajax přehraje bez větších potíží, stejně jako vy Lyon. Jsem zvědavěj na Atletico, Juve nemá moc formu, třeba toho využijou (i když ti taky nehrají úplně nejlépe)

Reagovat
Jordi Alba

Je tam dost silných dvojic + jeden z dvojky Porto x Řím se dostane dál, takže to bude zajímavý, no. Atlético snad něco urve, nikdo nechce aby se soustředili jenom na ligu. Při nejhorším se zas dostane nějak do finále Juventus a tam to s někým prohraje.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak mně to je jako fandovi LFC může být asi i jedno, hlavní je ta liga, v LM asi poletíme buď teď, nebo v dalším kole. Když už, tak ať nevyhrajou Španělé (když už tak ta Barcelona asi, Real už je trochu nudnej) a MUN (hlavně ty ne ) + PSG (snad aspoň vyřadí tem Manchester) byl bych vcelku pro Bayern (ale snad nás nevyřadí) nebo Porto

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ne my, tak Ajax by byl příjemná změna.

Reagovat
remeslnik

Ajax na to nemá, aby to celé vyhrál (mimochodem, dnes dostal "šestku" od Feyenoordu), dokonce začínám věřit Realu v dvojzápase s ním, MUN nejenže PSG zatopí, ale ho i vyřadí ( "ropáci" teď nejsou zvyklí na těžké soupeře) a Kohouti Dortmund asi taky neporazí.

Reagovat
Anacron

A přitom tu pořád čtu že hlavní je liga.

Reagovat
Jordi Alba

Tak já bych byl dost znechucenej, kdyby se vypustila LL na úkor LM, ale co tu čtu, tak většina fanoušků Barcelony je posedlá tou LM.

Reagovat
Generalní Gladiator

já jsem posedlej ligou, není třeba jednu soutež vypouštět kvůli druhé

Reagovat
smazaný uživatel

V Anglii se jedou čtyři soutěže. City si jde pro všechny a nebrečí.

Reagovat
Jordi Alba

To je správný přístup, ale taky tady zas nemaj tolik fanoušků, co by se k tomu vyjadřovali.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak City by dokázali postavit i druhou 11, která by v PL hrála o poháry. Nehledě na to, že Citizens vcelku přeje los (třeba my jsme měli v League Cupu a FA Cupu, ostatně i v LM o dost těžší)

Reagovat
misinho7

Hra moze byt slaba ale hraci rovnaky az na Crisa... Ale ak vyhrajeme s touto hrou aspon sa ukaze aka sracka je Liverpool a dalsi

Reagovat
Kixi Syhimour

Nevím co jsem ti udělal, že ze všech týmů (včetně FCB) zmíníš nás , ale ok . Nevím, zda sra*ka, podle mě, to můžete vyhrát jen shodou náhod a štěstí, ale ostatní se pak budou vysmívat těm dotyčným klubům asi i oprávněně.

Ono možná, že ten Ronaldo asi byl trochu důležitá součást týmu , bez něho není ten útok moc hrozbou pro týmy jako FCB, Bayern, MCFC, PSG, Dortmund, Juventus....

Jen to neber jako nějaký nadávky.

Reagovat
misinho7

V pohode ja ti to neberiem len to bez sance mi prislo smiesne.. Kazdy tym ma sancu a este k tomu ak je to real aj ked nemusi mat formu.. A aj ked nema Crisa, ktory sice nie je len tak hocikto ale nevyhral to sam

Reagovat
CHONG

Ramosova palice je něco neuvěřitelného

Reagovat
PP

za dvojsmysl..

Reagovat
CHONG

Reagovat
technecium

Reagovat
gonzalesl_is_back

Vini je dopředu obvykle parádní, ale dozadu brání naivně jako žáček. Ten gól šel 2x přes něho...

Reagovat
Ed_Hazard

Ten gol siel po prihravke Ramosa.. Myslim

Reagovat
gonzalesl_is_back

To je možný, ale hrozně naivně bránil na lajně, z čehož byla střela -> roh a pak zas odrážel střelu náskokem, místo stínění, která skončila u samotnýho Baptistaa. Neříkám, že je to úplně jeho vina, jen dozadu neumí číst hru.

Reagovat
Ed_Hazard

To ani Marcelo nikdy nevedel

Reagovat
gonzalesl_is_back

To je pravda To je o level horší. Ne-li o víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos žlutá ve 27.minutě? Pojď synu!

Reagovat
Kokesh

Za tohle kartu

Reagovat
Anacron

Tvl to byl faul

Reagovat
Ed_Hazard

Za taketo lakte chodi Ramos pravidelne von. Tu bez karty Boha...

Reagovat
Dayman
Reagovat
smazaný uživatel

Měl ho dostat Ramos.

Reagovat
cokoliv

Pravidelně? Myslíš ten každý 15. loket?

Reagovat
Anacron

To je mentál ten rozhodčí.

Reagovat
valloire

Kanonýr

Reagovat
JM

Big Benz

Reagovat
misinho7

Vinco a Karim

Reagovat
CHONG

Tak to zase bude v létě bez posily na hrot

Reagovat
misinho7

Ja dufam ze to nehrozi.. Poslat Mariana znova o dom dalej, nechat si Karima a priviest nejakeho top hrotaka

Reagovat
gonzalesl_is_back

Co furt mají všichni proti Marianovi? Je to vynikající útočník, jen měl smůlu, že dostal málo prostoru a pak se zranil. Ano, mohl v těch pár minutách zazářit víc, ale kolik těch šancí za ty roky dostal Benzema za tu tužku, co předváděl? Dostal jich víc než několik hráčů celkem za celou kariéru. Nezatracovat.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Mateo16

Modric to je forma. Ten rozhoduje zapasy.

Reagovat
misinho7

Chalan je spat, posledné zapasy top rozohravame sa na tu LM

Reagovat
janinho

Ajax v 2 poslednych zapasoch dostal 10 golov. len tak dalej...

Reagovat
smazaný uživatel

Karim si opět všechny maže na chleba! Legenda!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rattlesnake

konečně se trochu vzmáháte. tenhle real mě už zase baví nenávidět

Reagovat
remeslnik

Reagovat
Raul=Real

Benzin to teraz pekne zahral na Luku

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že to tam nepadlo.

Reagovat
misinho7

Asi prvy Vincov zapas ktory mu naozaj ze nevysiel, dnes mimo hru nemal ani loptu poriadne. Som zvedavy na Garetha

Reagovat
smazaný uživatel

Dlho to Garethovi netrvalo

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

Benzema zas dnes dotyk boha.. Ten si ich tam všetkých vodi jak kuzelky, mne sa paci ze raz za cas ma zapas kde hraje ako Boh

Reagovat
Anacron

Mě by se líbilo, kdyby ten poměr otočil a měl jednou za čas zápas kdy hraje jak po pařbě to bych na něj i přestal nadávat

Reagovat
Kokesh

Karim to dnes neskutečně motá...

Reagovat
Raul=Real

Dnes je jasne najlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Hral niekto RPG sériu Gothic? Názory, oplatí sa zahrať?

Reagovat
CHONG

Jednoznačně, parádní pařba.

Reagovat
Ed_Hazard

Perfektny zazitok, urcote odporucam

Reagovat
smazaný uživatel

Je to super. Dvojka byla bomba, trojka už stála za hovno.

Reagovat
Bastaron

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
PP

Reagovat
SIRBRANIKE

Kultovka, ale teraz by som to už nedal. Grafika z roku +/- 2004. To je tak na zasmiatie.

Reagovat
technecium

Jedničku a dvojku jsem hrál, bylo to fajn.

Ale dej si Kingdom Come, to mi sežralo asi 150 hodin

Reagovat
Baronne

To teda radši Odyssey

Reagovat
technecium

Kingdom Come je nejlepší hra, co jsem asi kdy hrál. To český prostředí je naprosto dokonalý.

https://www.youtube.com/watch?v=9KsgPkmj79I&has_verified=1

A až v nějaký hře bude takhle skvělá scéna, dej mi vědět

Reagovat
Baronne

Čoveče mě to vůbec nenadchlo, RDR2, Odyssey a GoW mi přijdou fakt na jinym levelu, ale jestli tě nadchlo to český prostředí, tak to ti nenabídnu no

Reagovat
patas92

Je ten nový Assassin dobrý? Po RDR2 nemám co hrát

Reagovat
Baronne

Hele za mě výbornej, váhám právě co je lepší z těchhle dvou.. Hrál si GoW a nebo Origins? Ten open world je tam prostě o dost větší než v tom RDR no

Reagovat
patas92

Jakože to je na úrovní RDR2? Já už jsem smířený s tím, že všechny hry, co do konce života budu hrát, už budou jen horší (jedíná šance TLOU2)

GoW jsem samozžejmě hrál, Origins ne. Z té série jsem hrál jenom pty první díly na PC před 10 lety. Spideyho si hrál?

Reagovat
Baronne

No já bych řek že jo, ale nechci abys pak byl zklamanej a přišel mě zprcat , Tyjo hele bude Anthem, Tsushima a Sekiro, to jsou docela kandidáti na dorovnání aspoň, a v létě Crash Team Racing, na to se neskutečně těšim , Spideyho jsem hrál, ten byl taky super, ale asi bych ho řadil níž než Gow, RDR a Odyssey.. I Lara byla super, ale ta byla hrozně kraťoučká.. Co ty máš ještě v merku nebo si pařil poslední dobou?

Reagovat
patas92

Anthem neznám, ale vypadá to na RPG a na to zas moc nejsem. Tsushima a Sekiro vypadají dobře.

Lara je super ♥, ale jak říkáš, kampaň je fakt hrozně krátká. Jinak já mám PS necelý rok, takže jsem víceméně hrál jen ty must play hry - celá série Uncharted a Lary, Last of Us, GoW a RDR2.

Top3 zatím RDR2, Last of Us a Uncharted 2

Reagovat
Baronne

A Gow tě nenadchlo? Já mám TOP 3 právě Odyssey, GoW a RDR, Assasína bych zařadil mezi must play , Spidey určitě neurazí, ale nevim jestli tě nadchne po tom všem co jsi hrál. Jinak nevím jak ty hry kupuješ, ale občas kouknu na letgo nebo facebook market, lidi to tam prodávají třeba i za půlku ceny, takže to bych ti určo doporučil

Reagovat
patas92

To je #4

Ty starší jsem kupoval z druhé ruky (letgo, bazoš, gamebazar). Novinky pak kupuju za benefit body z práce.

Reagovat
Baronne

Tak to je fajn Tak kdybys pak něco novýho hrál, třeba tu Ody, dej vědět jak se líbilo

Reagovat
patas92

Nahlodal jsi mě, tak si to dám

Reagovat
ADM

Nepoznám ten tvoje bazáry, ale game.co.uk má tiež pekné preowned deals

Reagovat
JM

Karim neskutečný

Reagovat
CHONG

Benzín dneska parádní, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Španielsky rozhodcovia neprestávajú "baviť" Lakeť do tváre bez karty a teraz tasí rovno červenú.

Reagovat
vilp

Za tohle už se červený dneska dávat nemají, ne? Nebo jak to je? Já už se v tom fakt nevyznam.

Reagovat
Raul=Real

Myslim ze len ten dvojity trest sa zmiernil... Teda podobny faul v pokutovom uzemi je penalta + zlta...nie cervena

Reagovat
Kily

pár lidí mluvilo o tom, že chce změnu a v Anglii se dokonce chystala nějaká jednání, ale nejspíš zůstalo jen u toho, tahle červená byla úplně v pořádku

Reagovat
Kokesh

A jak chceš trestat únik, když jde sám na gólmana? Nic jiného než přimak + červená být ani nemůže...

Reagovat
janinho

jj, ako pise Raul=Real... malo sa zamedzit dvojitym trestom (penalta + CK), takze v tomto pripade asi sudi nemal na vyber.

Reagovat
vilp

Psal jsem to hned po prvním záběru, kde to vypadalo jako penalta. Moje chyba.

Reagovat
vilp

Srovnával jsem si to se zákrokem Jonese na Hazarda ve finále FA Cupu, kde z toho byl PK se žlutou.

Reagovat
Raul=Real

Snad bude Varane po odvolani pauzovat len 1 zapas

Reagovat
Ed_Hazard

Varane Smola trocha no.

Reagovat
CHONG

Celkem přísná.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, snáď sa to zranenie Sergia nie je nič vážne, keďže Rapha sa vykartoval a Jesú zranený, ako vždy.

Reagovat
janinho

za CK su automaticky 2 zapasy STOP??? lebo ak bude Varane chybat na Atleticu a Ramos otazny tak by sa na to jeden normalne vyje*al.

Reagovat
misinho7

To by sme boli pekne v prdeli.. A pritom teraz chytame super formu.. Aj si na tych atletov verim

Reagovat
janinho

a pri nasom stasti nam vitazny gol jebne morata

neviem ci by solari nemal na supisku dopisat radsej aj hierra.

Reagovat
Anacron

Nic jinýho nečekám

Reagovat
smazaný uživatel

1. Zápas s Atlétmi je až za 2 týždne, to by Ramos mal stihnúť.

2. ČK sú, pokiaľ viem, 2 zápasy, ale na SB sa už zrejme píše odvolanie proti karte.

Reagovat
janinho

no dufam, ze striedal skor ako prevencia... ale tak, s kolenom aj nieco co vyzera ako drobnost moze skoncit 2mesacnou marodkou. uz to buduce kolo bude zaujimave. tipujem stopersku dvojicu nacho-casemiro.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy byste se proti všemu odvolávali. Fauloval? Fauloval. Tak to přijměte jako chlapi.

Reagovat
smazaný uživatel

Na čo ste sa odvolávali proti červenej karte Roberta v Clásicu? Fauloval? Fauloval. Tak to prijmite ako chlapi.

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Neviem ako su postavene pravidla, ale za mna nie je co riesit. Nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Prima redka je za jeden zapas, v pripade pouziti nasili za tri. Varane bude chybet akorat proti Alaves.

Reagovat
pantondavo

Kdyby ho aspon chtel sejmout, ale uskakovat a jen ho liznout, pech

Reagovat
smazaný uživatel

Btw ako to, že Manzano dal hráčovi Realu redku, keď je to podľa istej skupiny "náš" človek?

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to bylo 1:1, tak ji nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Rozprávka typu "Benzema dal gól a Ronaldo zdvihnutou rukou signalizoval ofsajd" z Katalánska

Reagovat
CHONG

To bylo top

Reagovat
Gazdo

Tak dufam ze sa real nakopne... uz ma to prestavalo bavit normalne ta sikana

Reagovat
smazaný uživatel

krásný gól

Reagovat
misinho7

Snad to nebude este dráma po tej redke...

Reagovat
Kokesh

Třetí nebo čtvrtá situace v zápase, kdy je náš krajní bek za stopery...nechápu.

Reagovat
Raul=Real

Nacho druha zlta niee?

Reagovat
Raul=Real

Aha, tak prvu dostal zrejme Dani, aj ked grafika vtedy ukazovala Nacha

Reagovat
Mateo16

Nie je to uplne jedno ci bude stat Varane 1 zapas alebo 2 ? Liga je stratena , jediny co mozme vyhrat je Copa a to pokial Sevilla neukaze niaky zazrak mozme skrkat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro nás lepší, když uhrajete alespoň remízu. Tak se snažte chlapci.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele