LaLiga - preview 18. kola

04.01.2019, 08:44, aktualizováno 07.01.2019, 08:30
Previews
Soubojem dvou zatím zklamaných bude zakončeno osmnácté kolo španělské nejvyšší soutěže. Celta chtěla bojovat o poháry a místo toho je až na čtrnáctém místě tabulky. Ještě hůře je na tom Athletic, tomu patří sestupová osmnáctá pozice...
Celta Vigo - Athletic Bilbao  (pondělí 21:00)
Celta Vigo bude v pondělní dohrávce 18. kola LaLigy hostit Athletic Bilbao. Oba soupeři by se v tabulce viděli rádi o několik pater výše a k tomu potřebují začít naplno bodovat.

Fanoušci domácího celku jsou v posledních letech zvyklí vídat svůj tým na místech zaručující evropské poháry. Letošní sezona je pro tým z Viga jako na houpačce a stále se mu nepodařilo ustálit výsledky. Poslední tři duely LaLigy v roce 2018 přinesly výhru, remízu i prohru, což jen dokazuje rozkolísanost výsledků.

Citelnou ztrátou pro trenéra Miguela Cardosu bude zranění Iaga Aspase z posledního předvánočního kola v Barceloně na Camp Nou. Aspas vstřelil v probíhající sezoně již 10 ligových gólů a podle všech prognóz se může jeho pauza protáhnout na několik týdnů. "Iago je Iago, ale všichni naši hráči jsou důležití. Ten, kdo nastoupí místo něho, přinese zase něco jiného a my se s tím snažíme vypořádat od okamžiku, kdy se zranil. Máme kvalitní hráče s nadšením a touhou hrát dobře," neztrácí optimismus Cardoso. Otazník dále visí nad startem dalšího ofenzivního hráče Emreho Mora.

Bilbao se v letošní sezoně vyloženě trápí. Tento tradiční baskický tým zaznamenal pouhé dvě výhry a deset remíz, což ho stále drží v sestupových vodách. Nový trenér Gaizka Garitano od svého prosincového příchodu vyhrál dvě soutěžní utkání, dvakrát remizoval a zatím se vyhnul porážce, což musí fanoušky Bilbaa těšit.

Na druhou stranu Bilbao zůstává jediným týmem LaLigy, kterému se nepodařilo ani jednou zvítězit na hřišti soupeře. Uvidíme, zda nový rok 2019 přinese změnu a Athletic se začne posouvat do vyšších pater tabulky, kam bezpochyby patří.

Proti Celtě se Garitano bude muset obejít bez vykartovaných Yeraye Alvareze a Raula Garcii. Na marodce zůstávají Mikel Rico a Inigo Lekue. Poslední vzájemné utkání přineslo nerozhodný výsledek 1:1 a vzhledem k formě obou soupeřů, lze i nyní předpokládat velice vyrovnané utkání.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Blanco - Mallo, Araujo, Costas, Junca - Beltran, Yokuslu, Lobotka - Mendez, Gomez, Boufal
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Herrerin - Capa, Nunez, Martinez, Yuri - Garcia, Etxebarria - Susaeta, Muniain, Williams - Aduriz
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.44 - 3.23 - 3.27
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SD Eibar - Villarreal CF  (neděle 12:00)
Villarrealu se stále nedaří dostat se z ohrožení a pásmo sestupu je pořád hodně blízko. Alespoň psychologicky by Žluté ponorce mohla pomoci poslední remíza s Realem Madrid, takže výlet do Eibaru by nemusel být zase tak náročný.

V rámci odloženého 17. kola LaLigy se Žlutá ponorka utkala s Realem Madrid, který v původním čase odehrál úspěšné mistrovství světa klubů. A pauza evidentně Villarrealu prospěla, neboť ve čtvrtek večer dokázal s Realem Madrid udržet krok a po konci utkání svítilo na světelné tabuli skóre 2:2, což pro Villarreal v současné chvíli není vůbec špatný výsledek.

Žluté ponorce se totiž v této sezoně vůbec nedaří. Ačkoli v Evropské lize dokázala uhájit dokonce první místo ve skupině a její výkony v pohárech stály za vidění, tak domácí scéna LaLigy je pro její fanoušky utrpením. Ambiciózní celek a pravidelný účastník pohárů se totiž krčí až na 17. místě! Zatím za 17 utkání dokázal nasbírat pouhých 16 bodů a i když vedení investovalo do kádru Žluté ponorky, dokázal jindy ofenzivní celek nastřílet jen 19 branek!

Právě v útoku tkví zásadní problém, spolu s mnoha absencemi, které Villarreal od začátku sezony decimují. Doposud se Villarrealu povedlo vyhrát jen třikrát, což je prostě nepřípustné. V minulém kole sice jen remizoval, ale bod z utkání s Realem Madrid je pro něj velmi dobrým výsledkem. O dva góly se postaral veterán Santi Cazorla.

Ten by neměl chybět ani v utkání s Eibarem, což se ale nedá říct o mnoha jeho spoluhráčích. Mimo hru jsou Bruno Soriano, Jaume Costa nebo Álvaro González. Domácí Eibar je na tom mnohem lépe, protože mu schází jen veterán Pedro León. Zpátky do hry se navíc Eibaru vrací uzdravený brankář Dmitrović.

Eibar rovněž zažil strmý pád. Začátek sezony mu sice vyšel, ale v poslední době se mu přestalo dařit. V současné době má za sebou čtyři soutěžní remízy a patří mu až 13. místo. Ve třech ze čtyř posledních utkání proti Villarrealu si ale poradil fantasticky a vyhrál.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Peña, Ramis, Arbilla, Cote - Orellana, Jordán, Diop, Cucurella - Enrich, Charles
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Gaspar, Ruíz, Mori, Pedraza - Cáseres, Fuego - Chukwueze, Fornals, Cazorla - Moreno
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.20 - 3.45 - 3.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sevilla FC - Atlético Madrid  (neděle 16:15)
Souboj druhého se třetím celkem španělské LaLigy nabídne atraktivní souboj mezi domácí Sevillou FC a Atléticem Madrid. Oba celky od sebe dělí přesně dva body a bude to tak přímý souboj o druhou příčku, respektive o to, kdo bude i nadále pronásledovat vedoucí Barcelonu.

Páteční otevřený trénink na stadionu Ramón Sáchnez-Pizjuán sledovalo přes 20.000 diváků, kteří své svěřence burcovali před tímto veledůležitým utkáním. Sevilla FC prožívá skvělou první polovinu sezony, během níž se drží na dohled čela tabulky a bude chtít v těchto výsledcích pokračovat i v novém kalendářním roce.

Domácí celek prohrál pouhé jediné utkání z posledních čtrnácti soutěžních duelů, přičemž se jednalo o porážku v EL se Standardem Lutych. V LaLize Sevilla prohrála naposledy v říjnu na stadionu Camp Nou a od té doby drží šňůru osmi utkání bez porážky. Sevilla patří k jedněm z nejúspěšnějších domácích celků v lize. Na svém stadionu padla pouze v jediném případě s Getafe a obdržela zde pouhých 5 branek.

"Stojíme před velkým ligovým rivalem. Atletico je velmi těžkým soupeřem. Měli bychom se zaměřit na naše silné stránky, pokud budeme hrát na 100%, můžeme porazit kohokoliv," hodnotil šance svých svěřenců před utkáním trenér Pablo Machín. Tomu se vrací do sestavy po karetních trestech Ever Banega a Pablo Sarabia. Naopak se bude muset obejít bez zraněného Maxima Gonalonse a vykartovaných Franca Vázquéze a Gabriela Mercada.

Atletico Madrid sází již tradičně na svou neprostupnou obranu v čele s gólmanem Oblakem, který pustil za svá záda pouhých 12 střel. I díky němu tak Atleti drží druhou příčku a doposud poznali pouhou jedinou hořkost z porážky v LaLize. Výběr trenéra Simeoneho je suverénně nejlepší celek na domácím hřišti, avšak ve venkovních utkáních mají značné rezervy. Pět remíz na soupeřových hřištích a především pouhých devět vstřelených branek zabránilo Atletům ve větším bodovém zisku.

Trenér Simeone bude i po novém roce postrádat především Diega Costu, který se začátkem ledna vrátil po operaci do hlavního města Španělska a čeká ho ještě měsíční rekonvalescence. Společně s ním zůstává na marodce Filipe Luis, jinak by Simeone měl mít k dispozici kompletní mužstvo.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Carrico, Kjaer, Gómez - Navas, Banega, Mesa, Escudero - Sarabia - Yedder, Silva
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Juanfran, Savič, Godín, Niguez - Koke, Rodrigo, Partey, Lemar - Correa, Griezmann
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.95 - 3.38 - 2.56
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Madrid - Real Sociedad  (neděle 18:30)
První utkání v novém roce již netrpělivě očekává Santiago Bernabeu. Do Madridu přijíždí aktuálně patnáctý celek LaLigy Real Sociedad ze San Sebastianu.

Příznivci Bílého baletu stále nejsou spokojeni s předváděnou hrou týmu, ačkoliv trenér Solari začal alespoň získávat tolik potřebné body do tabulky. Real Madrid se postupně prokousal na čtvrtou příčku a čeká ho ještě pořádný kus práce, pokud má napravit zpackaný začátek sezony. Solari musí i nadále pracovat především s psychikou mužstva, které stále nebudí takový respekt soupeřů, jako tomu bylo v letech minulých. Pracovat musí především na produktivitě v ofenzivě, kam dle spekulací médií hledá Bílý balet neustále kýženou posilu.

Real čeká v lednu náročný program. "Máme před sebou opravdu náročný měsíc, protože nás čeká zápas každé tři dny. Nejdůležitější je, že si udržujeme naši úroveň energie v zápasech nahoře a že začínáme vítat zpět zraněné hráče. Je také důležité, abychom si nepřivodili další zranění," podotkl Solari v předzápasové tiskové konferenci. Tomu se v průběhu minulého kola zranil Gareth Bale, který bude laborovat se zraněným lýtkem zhruba dva týdny. Na marodce pak zůstávají i nadále Mariano, Marcos Asensio a Marcos Llorente.

Hosté ze San Sebastianu se stále trápí a drží nelichotivou sérii čtyř proher v řadě. Výmluvné je, že se Realu Sociedad daří více na venkovních hřištích než před vlastními fanoušky doma. Co se týká venkovních zápasů jsou Baskové třetím nejlepším celkem soutěže. Trenér Imanol Alguacil nebude moct počítat s Theo Hernandézem, který je v klubu na hostování z Madridu a proti Realu tedy hrát nesmí. Na marodce dále zůstávaj Martin Merquelanz, Kevin Rodrigues a Andoni Gorosabel.

Real Sociedad čeká těžké utkání proti soupeři, který se sice nenachází v nejoptimálnější formě, avšak poslední bodový zisk na Santiago Bernabeu získal naposledy roku 2006!
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Casemiro, Kroos - Vazquez, Benzema, Isco
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Zaldua, Moreno, Llorente, Elustondo - Zubeldia, Illaramendi - Januzaj, Zurutuza, Oyarzabal - José
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.35 - 5.37 - 9.61
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - FC Barcelona  (neděle 20:45)
Na stadion Coliseum Alfonzo Perez přijíždí aktuální lídr LaLigy FC Barcelona. Hosté si v případě výhry mohou i nadále udržet první příčku, zatímco domácí směle pošilhávají po pohárových pozicích.

Getafe hraje v aktuální sezoně ve výborné formě. Sedmý celek LaLigy neprohrál již šest soutěžních utkání v řadě a je tak jedním z největších překvapení. Trenér Bordalás se již tradičně spoléhá především na skvělou defenzivu, která je po Atléticu Madrid druhá nejlepší v celé soutěži.

Tento skromný celek z předměstí Madridu čeká velice těžké utkání a bude muset zapracovat především na zlepšení své produktivity v útoku, pokud má svému soupeři znepříjemnit zápas. Bordalás nebude moci počítat se zraněným Markelem Bergarou a Amathem Ndiayem, přičemž Gaku Shibasaki již odcestoval na Asijský pohár.

Barcelonští stejně jako Getafe očekávají první utkání v novém kalendářním roce. Hosté drží šňůru čtyř vítězství v řadě při skóre 13:0 a zajisté budou chtít v těchto výsledcích pokračovat i v roce 2019. Barcelona očekává náročný program i v druhé polovině sezony, jelikož zůstává ve hře ve všech soutěžích, které bude chtít vyhrát.

"Getafe je tvrdým soupeřem, který si vytváří silný tlak. Bojuje o Evropské poháry, nečeká nás nic snadného," chválil svého soupeře na tiskové konferenci kouč Ernesto Valverde. Trenér hostů může počítat s navrátilci Malcomem a také Sergim Robertem. Na marodce zůstávají Rafinha, Samuel Umtiti nebo Thomas Vermaelen.

Pokud jde o vzájemné měření sil, neprohrála Barcelona s Getafe již 13 utkání v řadě. Můžeme očekávat vyrovnané utkání, nebo snad další demolici v podání Messiho a spol.?
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Suarez, Cabrera, Dakonam, Antunes - Foulquier, Maksimovic, Arambarri, Saiz - Mata, Molina
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Stegen - Semedo, Pique, Lenglet, Alba - Rakitic, Busquets, Vidal - Messi, Suarez, Dembelé
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.78 - 5.03 - 1.47
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Valladolid - Rayo Vallecano  (sobota 13:00)
Předposlední Rayo Vallecano se s rokem 2018 rozloučilo výhrou, čímž ukončilo svou sérii tří prohraných zápasů v řadě. V rámci 18. kola ho čeká náročný výjezd do Valladolidu, který se usídlil ve středu tabulky.

Rayo Vallecano za posledních deset ligových kol dokázalo vyhrát jen dvakrát. Naposledy právě v minulém kole, když si na Estadio Teresa Rivero poradilo s Levante. Pomohla mu k tomu vlastní branka Toña a především vítězný gól Raúla de Tomáse. Na něj v Rayu hodně spoléhají a jeho góly budou potřeba, má-li se Rayo v nejvyšší soutěži zachránit. Zatím to tak ale nevypadá, protože Rayu stále patří až předposlední příčka.

Rayu se moc nedaří ani na venkovních hřištích, protože za osm výjezdů si připsalo jen jedinou výhru! Jeho největší slabinou je především obrana, která dostala už 32 branek. To je druhý nejhorší výsledek v LaLize. Rayo Vallecano navíc ve Valladolidu vyhrálo naposledy před dlouhými sedmnácti lety, takže je jasné, že tahle cesta nepatří k jeho nejoblíbenějším.

Dalším problémem Raya jsou absence. Pro utkání s Realem Valladolid už jich nemá zase tak moc, ale stále mu schází hráči jako Gorka Elustondo nebo Giannelli Imbula, kterého do zápasu nepustí karty. Valladolid má mnohem lepší vyhlídky, protože menší zdravotní problémy tíží jen dvojici Luismi a Ivi.

Domácí Valladolid je na tom trochu lépe. Aktuálně sídlí na 12. příčce s jednadvaceti body, což pro něj není zrovna špatná bilance. Po těsné prohře s Atléticem Madrid se navíc v minulém kole radovalo alespoň z bodu. Na hřišti baskického Bilbaa mu ho zajistil Óscar Plano gólem v nastavení utkání.

Právě Plano poté řekl: "Samozřejmě mám obrovskou radost z toho, že jsem dal gól, ale nejvíc mě těší, že jsme uhráli bod. A to už v době, kdy jsme si to možná ani sami nemysleli. Z toho je zase vidět, že musíte opravdu bojovat až do posledních vteřin. A to chceme ukázat i proti Rayu," dodal.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Moyano, Kiko Olivas, Calero, Nacho - Keko, Michel, Alcaraz, Toni - Óscar Plano, Ünal
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Dmitrievski - Advincula, Velazquez, Abdoulaye Ba, Amat, Alex Moreno - Embarba, Comesana, Pozo, Alvaro - De Tomás
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.17 - 3.30 - 3.83
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo Alavés - Valencia CF  (sobota 16:15)
Ještě nedávno strádající Valencia se dere vzhůru tabulkou a její výkony se kolo od kola zlepšují. Forma jejího dalšího soupeře se naopak zhoršuje. Jak si Netopýři poradí na půdě domácího Deportiva Alavés?

Valencia se ještě nedávno topila v krizi, která zasahovala jak její působení v Evropě, tak především v LaLize. Liga mistrů pro Netopýry sice skončila, ale v náročné konkurenci dokázal španělský celek vybojovat alespoň třetí místo ve skupině, takže si zajistil alespoň Evropskou ligu. Své síly i pozornost tedy bude muset dál dělit mezi první ligu a poháry. Postupně se mu však daří stoupat tabulkou.

Netopýři jsou už na osmém místě a mají na kontě 22 bodů. Na příčky Evropské ligy nyní ztrácí pouze čtyři body, což rozhodně není nepřekonatelná ztráta. Valencia prohrála v lize naposledy na začátku prosince a od té doby sbírá body pravidelně. Dařilo se jí i v minulém kole, když narazila na Huescu. Sice s ní ještě v 90. minutě remizovala, ale pak se prosadil mladý obránce Cristiano Piccini, který rozhodl o třech bodech.

A prožíval hodně velkou radost. "Je to neuvěřitelný pocit, když váš gól rozhodne utkání. Navíc v nastaveném čase, kdy jsou ty emoce nejsilnější. Jsem moc rád za to, že jsme to zvládli a mohli vyhrát, protože jsme se chtěli rozloučit s tímhle rokem pozitivně. Teď je pro nás hodně důležité, abychom zvládli utkání s Alavésem a posunuli se v tabulce zase o něco výš. Pořád nám naše místo nesmí stačit," dodal mladý obránce.

Nikdo v celé LaLize nenasbíral víc remíz než Valencia (10). Té se navíc proti Alavésu poměrně daří. Od roku 2000 s ním v rámci první ligy prohrála jen ve dvou případech a většinou si bere tři body. Také minulé utkání zvládla Valencia lépe, když zvítězila nad svým sokem 3:1.

Oba kluby mají několik vážných absencí. Na trávník Estadio Mendizorrotza tentokrát v domácích barvách nevyběhnou zranění Rodrigo Ely a Antonio sivera, přičemž kvůli kartám nebudou moci nastoupit Mubarak Wakaso a Rubén Duarte. Ani hosté z Valencie nepřijedou kompletní, protože jim schází Soler, Gayá, Guedes a Kondogbia, což už jsou podstatné ztráty.

Deportivo Alavés se s minulým rokem rozloučil tím nejlepším možným způsobem - těsnou výhrou nad Realem Sociedad, kterou zajistil už v 11. minutě úspěšný střelec Jonathan Calleri. I díky této brance zůstává Deportivo v těsném kontaktu s Realem Madrid a patří mu stále solidní pátá příčka. Na celek, který je zvyklý bojovat o záchranu, je to úžasný moment. Deportivo od Ligy mistrů dělí jen dva body!
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Martin, Laguardia, Maripan, A. Marin - Ibai, Manu Garcia, Pina, Jony - Calleri, Sobrino
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Neto - Piccini, Garay, Gabriel Paulista, Lato - Ferran, Wass, Parejo, Čeryšev - Rodrigo, Santi Mina
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.36 - 3.24 - 2.39
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SD Huesca - Real Betis  (sobota 20:45)
Real Betis v poslední době neprohrává a střeží své pohárové příčky, jak jen to jde. Už se na něj totiž dotahuje nejeden soupeř, který si dělá zálusk na Evropu. I proto je Betis hodně rád, že jeho dalším soupeřem bude poslední Huesca.

Real Betis zatím hodně překvapuje a především jeho působení v evropských pohárech budí velmi obdivné reakce. Betis dokázal postoupit dokonce z prvního místa a může se na jaře těšit na pokračování spanilé jízdy. Zároveň s tím ale stíhá bojovat i v LaLize, kde se mu daří nad jeho obvyklé poměry. Aktuálně Béticos sídlí na šesté příčce a na jeho kontě je 26 bodů.

Musí si ale dávat pozor, protože se za ním štosují týmy, které čekají na jeho zaváhání. Jen bod chybí Getafe a nesmíme zapomínat ani na zlepšující se Valencii. V minulém kole Real Betis trochu zklamal, protože pouze remizoval s Eibarem. A ještě mohl být rád, protože Eibar rozhodně nebyl horším týmem.

Proti Huesce má tým ze Sevilly velmi dobré statistiky a ještě ani jednou s ní neprohrál. Teď se ale bude muset obejít bez jedné velké opory, univerzálního záložníka Júniora Firpa, který se i přes hodně mladistvý věk zapracoval do sestavy. Kromě něj bude scházet také Sidnei. Ani domácí nepůjdou do souboje kompletní, neboť postrádají Luisinha s Gurlerem.

Především ale postrádají dobrou formu, a to prakticky od prvního hracího dne. Huesca se svými výkony okamžitě zařadila do "elitní" společnosti týmu zralých na sestup. Zatím se jeví jako nejvážnější kandidát, protože má na kontě jen pouhých osm bodů!

To stačí až na poslední místo v tabulce. Ze všech prvoligových týmů má Huesca také nejhorší skóre, protože dala jen 15 branek a navíc dostala už 34 gólů. To z ní dělá vůbec nejhorší obranu ligy a je jasné, kde tým trenéra Francisca Javiera Rodrígueze tlačí bota nejvíc. Naposledy Huesca nezvládla duel s Valencií a podlehla jí 2:1.
SD Huesca - pravděpodobná sestava:
Santamaria - Miramon, Insua, Etxeita, Akapo - Musto - Moi, Melero, Rivera, Ferreiro - Cucho Hernandez
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Pau Lopez - Francis, Mandi, Bartra, Feddal, Tello - Canales, William Carvalho, Lo Celso - Sanabria, Joaquin
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.27 - 3.53 - 2.29
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Levante UD - Girona FC  (pátek 19:00)
Ve Španělsku se opět naplno rozbíhá nejvyšší fotbalová soutěž a opět nepřijdeme o páteční předehrávku. První ze dvou pátečních chodů zajistí domácí Levante, které se v souboji dvou tabulkových sousedů postaví proti Gironě.

Levante má rozhodně co napravovat. Jeho poslední výkony totiž nemohou potěšit fanoušky, hráče a ni vedení klubu. Levante v lize vyhrálo naposledy před více než měsícem a pak k tomu přidalo ještě jednu výhru v rámci Copa del Rey. Poslední dva zápasy pro něj ale skončily bez bodů. Nejprve Levante dostalo potupných pět branek od Barcelony a následně těsně prohrálo s domácím Rayem Vallecano.

Jedinou branku Levante měl na svědomí kanonýr Rubén Rochina, který před utkáním s Gironou prozradil: "Naší silnou stránkou je to, že se nikdy nevzdáváme. Pokaždé najdeme cestu ven a snažíme se na sobě opravdu tvrdě pracovat. Víme, že poslední dva duely rozhodně mohly být lepší, ale nás porážky nezlomí. Naopak jsou pro nás motivací. Chceme na domácí půdě uspět a dopřát našim fanouškům mnohem lepší výsledek proti Gironě."

Levante se s Gironou utkalo už několikrát, převážně to bylo ve druhé nejvyšší soutěži. Je ale ve vzájemných duelech úspěšnějším týmem, na což bude spoléhat také nyní. Poslední dva vzájemné duely skončily vždy remízou 1:1.

Oba týmy trápí poměrně široká marodka, která oběma trenérům hodně znepříjemňuje volbu základní jedenáctky. Na straně domácích nevyběhne na trávník Estadi Ciutat de València Antonio Luna, Rubén Rochina, Samu García nebo Armando Sadiku, i když jeho zdravotní stav se stále lepší. Hosté postrádají zraněné hráče Pereho Ponse, Patricka Robertse, Adaye Beníteze či Johana Mojicu.

Girona se se starým rokem rozloučila remízou proti Getafe, kterou zařídil brankou v 85. minutě Bernardo Espinosa. A bylo to hodně zapotřebí, protože předtím Girona dvakrát po sobě prohrála. Nestačila totiž na Bilbao a Sevillu. Teď bude spoléhat i na to, že Levante před vlastními fanoušky strádá. Polovinu z osmi odehraných duelů totiž doma prohrálo.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Oier - Coke, Postigo, Cabaco, Rober Pier, Toňo - Jason, Campaňa, Bardhi - Morales, Roger
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Pedro Porro, Ramalho, Bernardo, Juanpe, Granell - Douglas Luiz, Aleix Garcia, Borja Garcia - Portu, Stuani
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.23 - 3.63 - 3.32
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Espanyol Barcelona - CD Leganés  (pátek 21:00)
Espanyol se s minulým rokem rozloučil hodně bídně a nový rok vyhlíží jako slibný začátek. V páteční předehrávce 18. kola LaLigy se bude muset poprat s Leganésem, který je ohrožený sestupem.

Espanyol na začátku ligy tradičně vystřelil nahoru a dařilo se mu. Jeho hra bavila diváky a především nesla potřebné výsledky, takže se Espanyol usídlil dokonce u příček evropských pohárů! To už je ale dávno pryč a v současné době se katalánský celek hodně trápí. Z jeho boje o Evropu se stal boj o záchranu mezi španělskou elitou, protože nyní se Espanyol Barcelona nachází až na 14. místě!

V rámci ligy si Espanyol připsal poslední tři body začátkem listopadu, což už je řádná doba. Následně přišla jedna porážka za druhou, takže Espanyol má nyní na kontě jen "ubohých" 21 bodů. Pravdou je, že Espanyol neměl moc štěstí na soupeře. Po debaklu od městského rivala na jeho půdu dorazil Real Betis a v minulém kole před svátky se proti němu postavilo Atlético. Tomu nakonec stačila ke třem bodům jediná branka úspěšného střelce Antoinea Griezmanna.

Mladý záložník Sergi Darder v rozhovoru pro Marcu sdělil: "Musíme to překonat a zvítězit sami nad sebou. Nedaří se nám, ale myslím, že je to jen nějaká únava spojená s koncem roku. V posledních dvou duelech jsme nehráli vůbec špatně a proti Atléticu stačilo málo, abychom vybojovali remízu. Nezbývá, než pracovat ještě usilovněji a v dalším kole konečně vyhrát."

Trochu by Espanyolu mohl pomoct fakt, že má téměř kompletní osazenstvo. Pro karty mu chybí jen veterán záložní řady Esteban Granero, přičemž menší zdravotní potíže trápí Hermosa. To hosté jsou na tom mnohem hůř - mimo hru jsou hráči jako Santos, Pérez, Szymanowski nebo Muñoz.

Leganés tolik rozhodně neprohrává, nicméně jeho postavení v tabulce je ještě horší. Před 18. kolem mu patří až 16. příčka a na pásmo sestupu má náskok jen tří bodů! Naposledy ale dokázal urvat remízu se Sevillou a znovu ukázal, že když má den, umí být hodně nebezpečný.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
López - Vilà, Oscar Duarte, D. López, Javi López - Darder, Roca, Victor Sánchez - S. García, B. Iglesias, Baptistão
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Siovas, Omeruo, Bustinza - Jonathan Silva, Vesga, Gumbau, Nyom - Oscar Rodriguez - En Nesyri, Carrillo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.01 - 3.25 - 4.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona17114248:1937
2.Atlético Madrid1797125:1234
3.Sevilla FC1795330:1732
4.Real Madrid1793526:2130
5.Deportivo Alavés1784519:1728
6.Real Betis1775520:1926
7.Getafe CF1767418:1325
8.Valencia CF17410315:1422
9.Girona FC1757518:2022
10.Levante UD1764728:3222
11.Celta Vigo1756628:2621
12.Real Valladolid1756616:1921
13.SD Eibar1756621:2521
14.Espanyol Barcelona1763818:2421
15.Real Sociedad1754818:2019
16.CD Leganés1747616:2019
17.Villarreal CF1737719:2316
18.Athletic Bilbao17210516:2416
19.Rayo Vallecano17341017:3213
20.SD Huesca17151115:348

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1081)

Přidat komentář
roman1978

1. pro výhru barcelony

Reagovat
roman1978

fc

Reagovat
smazaný uživatel

Najprv remíza Sevilly s Atléticom Madrid, potom vysoká výhra Realu Madrid pod skvelom výkone tímu a následne prekvapujúca výhra Getafe nad Barcelonou. Potom niečo buchlo a ja som sa zobudil zo sna

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, dlouhodobě nám to v lize nejde. Nevím jestli je to tím, že tým to proti soupeřům v lize tolik nebaví, nedokážou se vyhecovat nebo proč, nicméně 2 tituly za 10 let je sakramentsky málo. A naše momentální přestupová politika nákupem všech "dětí" a doufání, že se někdo chytne? Já to beru, ale šanci pak skoro nedostávají. A hlavně nemyslím si, že jsme klub, který by měl jít touto cestou. Proto letos věřím alespoň v Copu

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já vám nevěřím ani v Copě, musíte hrabat v lize a máte úzký kádr, což je špatná kombinace pro to uspět v tom našlapaným lednovým programu. Navíc tam máte i spoustu hráčů, kteří mají podobný zápasy ve zvyku podcenit.

Reagovat
smazaný uživatel

Neber mi aspoň trošku tý naděje. Jako pravdu máš, nicméně jsme momentálně v půlce sezony, stát se ještě může cokoliv. Ale vyhlídky pro nás opět nejsou nic moc, ikdyž pravidelněji máme jaro lepší.

Reagovat
ADM

Getafe druha najlepsia obrana v lige, to zas bude porod

Reagovat
smazaný uživatel

2.nejlepsi obrana vs 1.nejlepsi utok?

Reagovat
dextroza_m

= 3. nejhorší zápas sezony celé La Ligy

Reagovat
roman1978

rakitič nám to vyhraje s prstem v nose

Reagovat
smazaný uživatel

getafe - barca 0:2 (oba goly raketa)

Reagovat
smazaný uživatel

Gareth opět zraněný..

Reagovat
smazaný uživatel

a to mala byt tato sezona jeho

Reagovat
smazaný uživatel

To se říká od jeho příchodu pokaždé..

Reagovat
smazaný uživatel

tak to tam bol Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

To sice ano, ale Bale přicházel za 100 mega stejně, jak Ronaldo, ale ten přínos pro tým je propastně rozdílnej..

Reagovat
smazaný uživatel

Todibo od juna novym hracom Barcelony. Mal by prist zadarmo, podpisal na 4 sezony.

https://www.sport.es/es/noticias/barca/barca-por-hecho-fichaje-todibo-7229253

Reagovat
smazaný uživatel

neco o nem vime?

Reagovat
smazaný uživatel

Viem o onom len, ze ho chcel aj Real. Vraj novy Varane.

Reagovat
ADM

Hm, tak uvidíme, či to znamená, že je dobrý alebo len toľko, že je to Francúz.

Reagovat
smazaný uživatel

ja chci novyho van dijka a staryho klidne taky

Reagovat
Hristo Stoichkov

Solidní rychlost, velká fyzická síla, slušný čtení hry, na míči taky nevypadá špatně. Viděl jsem teda pouze jeho asi desetiminutový video na youtube a pár příspěvků těch, co ho viděli hrát. Šlo po něm Juve, City či Neapol, takže něco v něm snad bude. City ho prý chtělo o teď v zimě na přestup, ale dal jim košem.

Reagovat
Hristo Stoichkov

A Rabiot už taky vypadá hodně blízko. 10 za podpis + 10 ročně.

Reagovat
Visca el barca

Není těch Francouzů trochu moc?

Reagovat
ADM

privítal by som opäť viac Španielov a nejakého bulldoga z Nemecka

Reagovat
Gazdo

Z toho prestupu ak sa stane tak normalne grcam

Reagovat
Footballer

Ten plat hnus

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Mateo16

Nakoniec De Ligt nepride

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak to už se nějaký čas jeví jako velmi pravděpodobný, toho finančně nedáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, prý kvůli toho, že mu není vedení schopno zajistit pravidelný základ. Bohužel, ne všichni jsou Rakitic.

Reagovat
smazaný uživatel

to bude nákup typu Wagué, do béčka a za rok si možná zahraje pár zápasů

Reagovat
Hristo Stoichkov

Wagué mimochodem vypadá velmi dobře a Valverde s ním počítá minimálně do lednových zápasů CdR.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tomu se nedivím, na MS nehrál vůbec špatně

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

To skóre 26:21

Reagovat
ADM

Toľko gólov má Leo + Luis

Reagovat
Mateo16

Gareth 15 dni out. Pre Solariho konecna.

Reagovat
LAM

Casemiro,Kross,Modrič-Isco,Benzema,Lucas?

V čem by měl bejt problém?

Reagovat
Mateo16

V tom ze sa s Iscom 2 mesiace hadal , kaslal na neho , posielal ho na tribunu a ide do klucovej casti sezony a ma byt jeho tahunom. Uplne sa mu to vratilo ako bumerang.

Nehovoriac o tom ze jeho taktika zalozena na chybe supera a naslednom protiutoku to stou 11stkou moze tak snivat.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se Solarimu jako vratilo? Tak bude ted nasazovat Isca.. no a co? Pocitam, ze jako profesionalni hrac to uvidi jako prilezost jak Solarimu ukazat, ze se posadil nepravem a bude tak mit o motivaci na hristi navic. Coz je pro Real dobre.

Reagovat
Mateo16

No to ze ho proti AS posielal na tribunu , nedaval mu ani 5 min. Teraz ho potrebuje v najlepsej forme. Pre ktoru on neurobil nic. Takto to ani nefunguje. Kazdy hrac potrebuje doveru aby ho robila lespim hracom. Ta dovera nefunguje jak z Iscovej strany tak zo Solariho.

Bez dovery to nikdy nebude fungovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten útok bude mega slabej..

Reagovat
CHONG

Jedem, Getafe

Reagovat
ADM

Dobré páni a dámy. Máme tu nový rok a ja som si samozrejme pre vás ušetril ďalšiu anketu. My znalí, sa samozrejme môžeme zapojiť a tak rozšíriť znalosti tých menej znalých na tomto webe.

Ktoré futbalové výkony jednotlivcov považujete za tie najlepšie, ktoré ste mohli sledovať? A tentokrát skúsme vynechať tých dvoch mimozemšťanov, dominujúcich poslednej dekáde.

► Robben vs Španielsko MS 2014 - Úžasný druhý polčas, 100% nasadenie a diabol v očiach.

► Zidane vs Brazília 2006 - Zizou ich tam cvičil v suchom triku, elegancia nadovšetko.

► Neymar vs PSG - Zamýšlaľ som na toto miesto kopu mien, medzi ktorými boli Ronaldinho, Xavi či Iniesta .. Nebol to v žiadnom zmysle Neymarov magický večer, ale tých posledných pár minút mu nikdy nezabudnem a bez neho by sa to nestalo.

BONUS : Lea proti Atleticu doma v 2011/2012 si neodpustím

Reagovat
technecium

Xaviho 4 Áčka na Reálu

Zidane se může jít klouzat

Reagovat
Xavi

Reagovat
Hristo Stoichkov

U Xaviho i finále Eura 2008 proti Němcům.

Reagovat
madridcan

Tam skor semifinale nie?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak celý play-off měl skvělý, mně zůstalo v paměti právě to finále, což asi bude dost ovlivněný tím, že jsem viděl jeho sestřih z toho zápasu pár týdnů zpátky.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Xavi

Rivaldo proti Valencii, Puyol proti Madridu - první zápas Figa na Nou Camp v dresu Reálu ( Puyol ho neskutečně vymazal) a Ronaldinho proti Madridu, jak dal ty dvě branky a pak mu tleskali Madrid fans.

Reagovat
vilp

https://vimeo.com/285836131

Jinak Varane doma v CdR proti Barceloně 2013, Isco na Deportivu 2017, Marcelo doma s Bayernem 2017.

Reagovat
technecium

3:56 je přesná ukázka toho, co mi nejvíc vadí na Hazardovi, abych ho uznal za Top Top hráče

Reagovat
Kokesh

To posledni po cem Hazard touzi je tvoje uznani...

Reagovat
technecium

Po mým uznání touží každý hráč. Až to teprve potvrzuje jejich kvalitu

Reagovat
valloire

ne, já jsem měřítko

Reagovat
vilp

Taky mi to vadí, třeba proti Brazílii na MS tam taky takhle zbytečně zadrbal jeden brejk. Ale pod Sarrim už to nedělá.

Reagovat
vilp

A hned je (jasně, při absenci KdB) nejlepší tvůrce v lize, akorát mu to bohužel zakončují hlavně Willian, Giroud a Morata.

Reagovat
Mateo16

Ked uz Isco tak proti Gijonu

https://www.youtube.com/watch?v=prDCtswCMIw

Reagovat
vilp

Nie.

Reagovat
vilp

3:55 Lucas nahraje. Překvapil.

Reagovat
ADM

Reagovat
Hristo Stoichkov

Xavi s Iniestou mě bavili spoustu let, Ozil měl v Realu úžasný zápasy, Pirlo, Busquets, Modrić, momentálně mě hodně baví Frenkie de Jong či Riqui Puig v béčku, Neymar je neskutečně zábavný, když má chuť. Asi tak no, já už si jednotlivý zápasy úplně nepamatuju

Reagovat
Visca el barca

Nezmínit Lea

Reagovat
smazaný uživatel

Leo, Leo, kdo to je??ahaaa Baptistao

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak jeho dal jako jedno z kritérií. Každopádně těch jeho nadpozemských výkonů jsou vysoký desítky, čímž to splývá a ve finále už to každý bere jako obyčejnou věc.

Reagovat
vilp

Je toho hrozně moc. Modrić měl svůj nejlepší zápas asi na EURU 2012 proti Španělsku, Özil ani nevím, možná první domácí derby s Atléticem. Jinak ještě Hart a Čech z Nou Campu.

Reagovat
ADM

Hart na Nou Campe je pravidelne moja nočná mora aj vo Fife...

Reagovat
technecium

Reagovat
CHONG

Když se budu držet zadání a vynechám Crise a Messiho, plus vynechám i některé výše zmiňované a navíc vynechám obecně Real, tak se mi jako první vybaví asi Kaká proti účkařům, Bale proti Interu a Arsavin proti Liverpoolu.

Reagovat
vilp

Reagovat
ADM

Reagovat
technecium

Hlavně ten Bale. Maicon se z toho už nikdy nevzpamatoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Visca el barca

Messi proti Realu, kdy dal ten gól na 3-2. Ronaldinho doma proti Chelsea kdy dal asi tisíc patiček. Xavi, když jsem ho viděl poprvé naživo.To byla slast. Je toho moc, ale tohle jsou pro mě nej hráči

Reagovat
Kokesh

No zatim tu nikdo nema Ronaldo vs MU, Neymar vs PSG.

Reagovat
Kokesh

OK, tak priste musim cist cely prispevek.

Reagovat
ADM

doublefail

Reagovat
ADM

Resp ty asi myslis Fenomena

Reagovat
technecium

Triplefail

Reagovat
Kokesh

Nynejsiho Ronalda se prakticky vzdy snazim oznacovat jako Crise. Nechci si plest myslenky na stovky hodin sledovani O Fenomena a Zidana z jejich doby.

Reagovat
Kixi Syhimour

Baresi proti Brazilcům ve finále MS 1994

Hart proti vám v LM

Reagovat
Kixi Syhimour

+Henry proti Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Zidan - MS06 celkově

Henry vs Inter LM03

Henry vs Real Madrid M06

Henry vs Barcelona LM06

Ronaldinho - ovace na Bernabeu

Neymar vs PSG

Ronaldinho vs Chelsea

Je jich milion, tak to radši nechám takhle a teď jen čekat až příjde Vall se zápasy roku 1947 atd.

Reagovat
roman1978

diego proti belgii na ms v mexicu

zico proti francii na ms v mexicu (galibier bude souhlasit )

hagi na ms v usa proti argentině

salenko proti kamerunu na ms v usa

hristo na ms v usa proti německu

marco na euru v nsr proti sssr

rossi na ms 1982 ve španělsku proti brazílii (další perlička pro galibiera)

paul gascoine na euru 1996 proti skotsku

ty vole, já už nevím, je toho strašně moc, mohl bych pokračovat do nekonečna

Reagovat
valloire

Reagovat
roman1978

Reagovat
X-bano-X

Hmmmm veľmi ťažké, tak skúsim:

Bergkamp na MS proti Argentíne ale vlastne prakticky každý jeho zápas za Ajax či Arsenal

Ronaldinho na Reale pri potlesku v stoji

Iniesta s Xavim, tiež skoro vždy ale pamätné sú najmä clasica, také prvé Mourinove nebolo zle

Abidal v clasicu pred rakom

Neymar vs PSG

Rivaldo pri hattricku na San Sire

Reagovat
patas92

Ter Stegen první zápas s Bayernem 2015

Reagovat
technecium

Spíš ten druhej ne? V prvním Bayern neměl střelu na bránu

Reagovat
ADM

Reagovat
patas92

pravda

Reagovat
Mateo16

Iker Muniain vs Atletico , Finale EL

Reagovat
Leo Rekordman

Prvi polcas atletico vs chelsea v super cope

#Falcao

Reagovat
Leo Rekordman

*cupe

Reagovat
ADM

skvelý výber

Reagovat
valloire

►Viktor vs Německo 1976

►Zico vs Liverpool 1981

►Sloup vs Itálie 1982

►Platini vs Belgie 1984

►Butragueno vs SSSR 1986

►Maradona vs Belgie 1986

►Ducadam vs Barcelona 1986

►Ronaldo vs MU 2003

►Robben vs ČR 2004

►Zidane vs Brazílie 2006

Reagovat
technecium

Dědo, zápasy v rozlišení 320x240 mají hovno vypovídající hodnotu, když tam hráče nerozpoznáš od míče. To je pak snadný básnit o super výkonech jak tam ten kterej lítal po hřišti..

Reagovat
valloire

Všechno jsem to viděl někdy na černobílý, ale většinou na barevný tv a zcela jasně ty cucáku. No a jelikož historie je spravedlivá a čas neúprosný, za 30 let ti totéž někdo napíše o tvym milovanym Lionelovi....troubo.

Reagovat
ADM

Presne tak. Sneijderova legendárna štatistika je táto - He has had the most shots without finding the back of the net in the top five leagues. (2010/2011)

Reagovat
roman1978

sup stál akorát v ofsajdu - nic zvláštního

diego

roben jen jeden poločas

jinak ok

Reagovat
houdic

Nedvěd proti Itálii 2006

Riquelme proti Interu, když se Ponorka dostala do semifinále LM 2006 myslim

A trochu kontroverze, Limberský proti Portugalsku 2012, jinak je toho víc ale většina už tu je.

Reagovat
technecium
Reagovat
ADM

Alebo Ibra proti Anglicku

Reagovat
Jerichoo

Sneijder mal na ms alebo euro, nedokážem si spomenúť neuveriteľný zápas kedy urobil aj rekord v najviac vytvorených šanciach.

Reagovat
valloire

tomu nevěřím, vytvořit šance umí jedinej fotbalista na světě i v historii

Reagovat
ADM

Presne tak. Sneijderova legendárna štatistika je táto - He has had the most shots without finding the back of the net in the top five leagues. (2010/2011)

Sem to malo byť.

Reagovat
madridcan

Jan Novak proti As Rim doma. Mfk Košice-Rim 3:3

Reagovat
penepi

Jeden vybrat nedokazem, ale z tych, co som videl na vlastne oci, v tom mam uplne jasno -- Adriano za Inter v 2005 proti Petrzalke.

Reagovat
Switchback

Ten Rabiot k nám už je tutovka?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Oficiálně ne, ale už se na tom shodují prakticky všichni.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už prý i ten přestup Tobida se považuje za hotový ale nakolik je to pravdivé nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby někdo nevěděl, tak TV seznam bude vysílat Real v neděli.

Reagovat
smazaný uživatel

Brahim Diaz do Realu ? Pustil by ho Guatdiola, keby v nom videl talent ?

Reagovat
Ed_Hazard

Jak pustil? Však mu v lete končí zmluva a na City hodil bobek..

Reagovat
technecium

Kdyby v něm Pep viděl potenciál, tak smlouvu má. Ale prosím, určitě vás vytrhne z krize

Reagovat
CHONG

Reagovat
Kokesh

Takze potencial nema?

Reagovat
Gazdo

Aby tak nebolo. Toto vysmievanie sa prestupom mladych hracov sa v buducne moze pekne vypomstit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

A komu? Mně to je fakt jedno. Tři roky nazpět jsme se Realu smáli za Asensia, rok a půl oni nám za něj, teď se smějem zase my... Není to jedno? Zas tak vážně to neberu.

Reagovat
Ed_Hazard

Ide hlavne o to, že si mimo (ako tradične). len som ti napísal, že slovo "pustil", si tu použil proste zle, Pepek mu zmluvu ponúkol a Diaz odmietol. Tým to hasne.

O tom, že nás vytrhne z krízy, píšeš ako si iba ty. Nikto nevie čo od neho čakať, kludne môže zhniť v Castille alebo od leta zýačne hrávať pravidelne v Ačku ( ). Who knows. Tak sa hoď do kľudu prosím ťa.

Reagovat
LAM

Já ale fakt už nechápu tu vaši politiku.Co maj jako vyřešit tyhle nákupy hráčů kteří ještě nic nedokázali.Ten počet se pořád zvyšuje,ale kdy ti hráči začnou nějak řešit vaší situaci.

Jestli opravdu v létě odejde Modrič,Marcelo a dál bude na lávce i Isco tak by to mohl bejt dost slušnej problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si, ze to je nutny psat, protoze to je nad slunce jasny, ale tak stejne to napisu. Bezprostedne tyhle nakupy mladych hracu nemaj vyresit vubec nic a uz vubec ne tu soucasnou "krizi". Jsou to nakupy do budoucna, ne na ted. Ta soucasna krize je resitelna nakupem 1-2 world class hracu do ofenzivy, coz Perez v lete stejne udela.

Reagovat
LAM

Udělá?To se čekalo už teď v létě a nic.

Reagovat
smazaný uživatel

No a taky se pekne spalil, takze cekam, ze pristi leto uz stejnou chybu neudela.

Reagovat
vilp

A koho čekáš? Mně ten Icardi třeba moc nevychází, protože to Benzema letos táhne, tak nečekám, že budou chtít devítku. Takže Hazard a dál nic nemám.

Reagovat
Mateo16

Sancho Flore proste tieto typy hracov miluje.

Reagovat
vilp

Další děcko.

Reagovat
Mateo16

Pokial takto bude pokracovat bude jedno z najlepsich kridiel BD, Ked si spatne pozrem ze nemal problem poslat 180 mega za Mbappeho

Reagovat
vilp

Jenže kdyby se Mbappé neukázal v LM, tak to za něj nedal.

Reagovat
Mateo16

jj ty to vidis na koho ? Moc tomu neverim ze to vybavi iba Edenom ale posil nebude vela to som si isty

Reagovat
vilp

Netuším, jak jsem psal. Když si to projedeš na TM, tak není odkud brát. Třeba kdyby měl jít pryč Bale, tak ani sám nevím, koho bych místo něj aspoň trochu chtěl. Potřebujem góly, což třeba Sancho vůbec neřeší.

Reagovat
Mateo16

Tak ja by som bral jednoho z dua z PSG viac ako Edena + Edena k tomu ale je jasne ze to je nerealne.

Dybalovi sa nedari. O Martialovi ani len nazrnak spravy. Bale tuto sezonu prezije. Ak pride Eden tak aj tak zobere minuty Asensiovi. Cize hotoveho hraca nepotrebujes a ak odide Asensio na hostovacku tak potrebujes dalsie kridlo.

Reagovat
vilp

Dej pokoj s Neymarem, fuj.

Reagovat
ADM

Podľa mňa, ak bude sám Werner rozmýšlať hlavou, tak má najväčšiu šancu hrať práve u vás. Ak teda bude záujem...

Reagovat
Ed_Hazard

Sanchovi neveríš? Ano, zatiaľ mu vyšla iba pol sezóna, ale...z neho to tak nejak srší, ako pred časom z Mbappého..

Reagovat
vilp

Já do útoku nechci žádný děcko prostě, potřebujem hotový a zkušený hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale oproti ostatním už něco předvedl na světové úrovni.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola věděl, že nebude mít potenciál Sancho.. a kde je teď.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Současný Pep jde po okamžitý kvalitě, nějaký potenciál do budoucna ho moc nezajímá.

Reagovat
Gazdo

Rabiot ofiko

Reagovat
LAM

Pokuď k němu přijde v létě opravdu De Jong tak naprosto v pohodě.

Vypadá to že do léta odejdou Rakitič,Denis,Rafinha a Gomes,takže by záloha vypadala Sergio,Vidal,Arthur,De Jong,Rabiot a Alena.To je přece paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Puig potom dostane šanci až někdy ve 26. Paráda.

Reagovat
LAM

Puig ani nemá jít příští rok do áčka.Na tohle fakt nejde spoléhat.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl si kopnout alespoň v Copě a ve slabších zápasech třeba, ale s tak širokým kádrem ani to. Příští rok už tam nebude Valverde, tak se příští trenér možná bude chtít zaměřit na mladíky, ale nebude mít moc možnosti při tolika hráčích..

Reagovat
LAM

Mladíky?

Dembele,Arthur,Alena,Malcom,Rabiot,De Jong?,Semedo,Umtiti,Leglet.

A tohle má bejt jako co?Já myslim že mladejch hráčů by tam bylo docela dost,jen včechny fobře využít.A asi i jinej trenér kterej dokáže postavit i lepší systém.

Reagovat
smazaný uživatel

La Masia jak vyšitá

Reagovat
LAM

Ano protože Brcelona vždy hrála jen s hráči s La Masie Ti hráči v béčku nejdřív musej potvrdit že mají hrát za Áčko a až pak tam můžou dostat šanci.Pokuď to bude právě Puig(kterýmu já osobně věřim)tak jen dobře,ale musí dál pracovat a čekat na přílržitost.V 19 opravdu hrát základ do Barci nepůjde.

A pokuď by měl vysedávat na lavičce a dostávat 15minut každej druhej zápas,tak je lepší ať hraje v béčku a trénuje s áčkem.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Riqui svou kvalitu potvrzuje naprosto všude, kde dostane šanci. Promiň, ale tohle je hrozně hloupý přístup, díky kterýmu jsme “odsouzeni” k tomu kupovat světový talenty za obrovský prostředky. Pouze kvůli tomu, že těm svým nedokážeme dát opravdovou šanci v áčku. Samozřejmě chápu, že to není tak jednoduchý jako v Benfice či Ajaxu, ale pak na to logicky doplácíme. Stačí se podívat na Aleňu, ten už měl být v áčku dávno a během těch pár šancí jasně dokázal, že má týmu co nabídnout a navíc má i atributy, díky kterým dokáže tým v určitých momentech i posunout dopředu. A nevím, proč mluvíš o tom, že přece nemůže být v 19 letech v základu, o tom ani nikdo nemluvil.

Reagovat
technecium

On spíš naráží na to, že ti naši odchovanci se do Áčka neprobojovali v 19, ale později. A nemusíme si nalhávat, že dřív byla situace jiná. Prostě hráli až když byli schopní ty koupené hráče áčka posadit. Vezmi si Iniestu. Neskutečný talent, ale pravidelně začal hrát od začátku kdy? Až v 21 letech začal nastupovat pravidelně do zápasů, většinou jako náhradník na konci. A trpělivě na sobě pracoval, nezpochybnitelnou součástí Áčka se stal později...

Puig by měl být v áčku a šance by měl dostávat, jsem pro, ale řeči, že dřív to bylo růžovější jsou mimo. Jen jsme asi díky Guardiolovi zapomněli, jak to tady vždycky chodilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš díky Van Gaalovi - Xavi, Iniesta, Puyol i Messi začali hrát díky němu.

Reagovat
technecium

Messi asi sotva... Iniesta 6 zápasů. Co tam máš dál?

Reagovat
smazaný uživatel

Van Gaal začal preferovat hráče z La Masie a dával jim šance, Rijkaard v tom pokračoval. Takže přstqň mudrovat furt do kolečka, moc ti to nejde.

Reagovat
technecium

Já mám Van Gaala rád, protože všude po něm zůstali nadějní hráči v Áčku. V Ajaxu celej tým, v Bayernu Muller s Kroosem, v United Rashford s Lingaardem, v Barceloně samozřejmě Xavi s Puyolem... To rozhodně nezpochybňuju.

Ale dneska je ta situace jiná než za Van Gaala a Rijkaarda. Dnes jsme mimojiné díky přítomnosti Messiho permanentně tlačení do okamžitého úspěchu a to se se vší úctou k Aleňovi, Puigovi a dalším neslučuje s jejich herními minutami, zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom žádná

Reagovat
valloire

zatímco předtím jste do okamžitýho úspěchu tlačený nebyli, to se změnilo až přítomností Messiho

Reagovat
technecium

Messiho tým vyhrál 9 lig, to je víc než třetina všech historických triumfů Barcy. Prostě se čeká, že se v tom bude pokračovat. Dřív ten tlak na úspěch takový nebyl.

Reagovat
valloire

Ale byl, je to Barcelona proboha To že nepřišel, je jiná věc.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Iniesta van Gaala označuje za nejdůležitějšího kouče svý kariéry, takže tolik asi k tomuto tématu. Messimu dal šanci Rijkaard, ale tam je to úplně jedno, to byl tak gigantický talent, že by ho nezabil ani Mourinho.

Reagovat
ADM

Vždy ma zaujímalo, ako by sa vyvíjala Messiho kariéra, keby v 2008 prišiel Mou a nie Pep. Našťastie sa to nikdy nedozvieme.

Reagovat
valloire

Reagovat
technecium

Já ten palec od tebe snad ani nechci, to je prostě stigma

Reagovat
valloire

Moc jich ode mě nemáš, jenom tehdy, když máš pravdu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Opravdu bych se to snažil posuzovat případ od případu, ale ti největší talenti typu Aleny či Riquiho Puiga musí dostat příležitost a speciální zacházení už dřív. I kvůli tomu, jak jsme v posledních letech zacházeli s odchovanci jich tolik špičkových zdrhlo jinam - namátkou Sergio Gomez, Eric Garcia, Bernabeu, Mboula či Robert Navarro. A pokud by nepřišel k béčku Pimienta, tak Riqui, Miranda, Oriol, Collado nebo Abel Ruiz už jsou pryč, jelikož neviděli šanci na svůj herní vývoj.

A toho Riquiho tady zmiňuju zejména proto, že místo toho aby dostal šanci, kterou si rozhodně zaslouží, tahá se na jeho místo rozmazlený a přeplacený Rabiot, který má problémy se všema, kteří se s ním kdy potkali...

Reagovat
technecium

Jo, já Rabiota taky nechci. Spíš jen narážím na to, že tento stav není nic novýho.

Reagovat
valloire

On to začal už Gaal, pak Rijkaard, ale jenom proto, že byli nucení, páč jste nemohli rozhazovat jako obvykle. Guardiola si taky vytáhl hráče. A že jste zapomněli, vám tu voslům píšu už pěknejch pár let. Ale to ne, to je troll....

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe se nikdo na nic neptal pemprsko

Reagovat
valloire

musím to uvést na pravou míru, páč tápete mlíkaři

Reagovat
smazaný uživatel

Nestihl jsi to, byl jsem tu dřív

Reagovat
valloire

no ale tápal jsi

Reagovat
smazaný uživatel

Ani na vteřinu

Reagovat
valloire

díky Van Gaalovi - Xavi, Iniesta, Puyol i Messi začali hrát díky němu.....

ty prostě nedokážeš uznat, že ses zmýlil co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nezmýlil ty joudo

Reagovat
smazaný uživatel

Jedině u Messiho, ten by začal hrát i při tobě.

Reagovat
valloire

napíšeš 4 a pravda jsou 2, ale ty ses nezmýlil jo joudo? navíc ani nevíš, kdo dal šanci tvýmu polobohu

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda jsou 2? joudo radši kdyby jsi mlčel.

Reagovat
valloire

No a kolikpak? Ale zase na tebe dobrý, půlku jsi trefil, to se ti často nestane.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže kdo podle tebe z trojce Puyol, Xavi, Iniesta nejsou pravda? všechny z Bčka vytáhl Van Gaal. Jdi si radši studovat knihy o Di Stefanovi, kterýho jste nám ukradli.

Reagovat
valloire

Zase vedle. V historii nejsi kovaný. Iniesta od Gaala nic nedostal. Stavět ho začal Rijkaard.

Reagovat
smazaný uživatel

Valle, žiješ v době digitalizace a v době nejsnadnějšího přístupu informací. Stačilo mi 5 vteřin: https://youtu.be/sivB1ngz1To Na 1:20 se podívej kdo je trenérem.

Reagovat
valloire

Si asi nerozumíme. 6 zápasů a střídání v LM není nic.

Reagovat
smazaný uživatel

No samozřejmě, že nerozumíme. Mluvíme tu o tom, kdo těm klukům začal dávat šance a ne o tom pod kým začali hrát stabilní základ, to jsou dvě rozdílný věci. Nemluvě o tom, ž to byla poslední Gaalova sezona v Barce.

Reagovat
valloire

Je normální ho vyzkoušet. Takovejch hráčů je hafo. To ale neznamená dát šanci. Šanci mu dal Rijkaard, Gaal ho vyzkoušel. V LM převážně když bylo rozhodnuto.

Reagovat
smazaný uživatel

hele když řeknu, že země je kulatá, ty řeknes, že je placatá, viď? To že mi sem píšeš tvůj pohled na “dát šanci” neznamená, že tomu tak je. Ja píšu fakta.

Reagovat
valloire

Ne, tak to není. Já ti říkám, že je kulatá, dam ti sem údaje, že tomu tak je a ty odpovíš, že je placatá. Jsi tmář.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě naopak, poslouchej šéfa.

Reagovat
valloire

Šéf jsem já.

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta asi taky neví o čem mluví, měl bys ho poučit.

https://www.mirror.co.uk/sport/football/news/andres-iniesta-selects-louis-van-12519729

Reagovat
valloire

Jak říkám, vyzkoušel ho. Dal mu asi takovou šanci jako Messimu.

Reagovat
smazaný uživatel

nevzdáváš se, to je většinou dobrý, ale né teď, když jsi rozdrcen.

Reagovat
valloire

Já rozdrcen? Ty jsi rozdrcen.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi.

Reagovat
valloire

to je nemožné

Reagovat
ADM

Chlapci, vy máte druhú pubertu?

Reagovat
valloire

se jenom pošťuchujem

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to vím dobře ty joudo ty asi neumíš moc přemýšlet, takže ještě jednou: Rijkaard pokračoval v tom v čem začal Van Gaal a v tom byl smysl toho co jsem napsal.

Reagovat
valloire

Musel jsi to upřesnit. My tady asi všichni víme, jak to pan boss, mimochodem falešnej, myslel původně.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím?! Falešnej? rouhání!

Reagovat
valloire

Reagovat
Generalní Gladiator

Když byl messi tuším poprvé na tréninku áčka, všem z něj spadla brada, ronaldinho,xavi? vo tom tehdy mluvili,že mu nikdo nedokázal vzít balon,že to ještě neviděli.Bral jsem to klasicky na lehkou váhu,kuci si trochu zapřeháněli.On by šanci dostal i teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

A to čerpáš odkud?

Reagovat
smazaný uživatel

ještě plus Couts

Reagovat
smazaný uživatel

já ho beru. Zadarmo super posila.

Reagovat
ADM

Zadarmo nech aj gágor roztrhne Nechceme Gomesa, nechceme Rakitiča, nechceme statických záložníkov bez nejakej výraznejšej nadstavby - vítame Rabiota s prestreleným platom.

Ak sa naozaj privedie De Jong, tak druhý záložník mal byť dynamickejší - mladšia verzia Vidala, ktorý u nás dosť funguje a búra stereotyp.

Reagovat
Visca el barca

plus plat 10 mega. Jako náhradník? Hnus.

Reagovat
LAM

Dle mě ho určitě chtěl Valverde a teď byla možnost ho přivést jen za plat V 23 hraje za PSG a za repre Francie takže v něm něco je a když odejde Valverde tak nikde není napsaný že ho za rok dva nemůžem zpeněžit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten se bude držet Barcelony jako klíště. Na dalších 5 let se ho nezbavíme.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já mám největší problémy s jeho mentalitou (na hřišti i mimo). Jestli se nezmění a opravdu nevím, co by ho mělo přinutit k tomu, aby se tomu tak opravdu stalo, bude to pro nás rakovina. Když vidím ta videa (a není jich málo), jak se prochází místo návratu do defenzivy, to je opravdu děs. Ještě bych ho přežil se skřípěním zubů, pokud by přicházel jako alternativa k Busquetsovi na DM. Ale on tam nechce hrát, kvůli čemuž měl problémy s Deschampsem i Emerym. V kombinaci s tím, že zablokuje rozvoj odchovanců, je to mimořádně hloupý přestup.

Reagovat
Gazdo

Chcel som to napisat

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zadarmo = plat Iniesty v poslední sezoně. Dobrou chuť

Reagovat
Kokesh

Tak vseobecne se jim zlepsuji platovy a podpisovy podminky pri transferu zadarmo, ale jak pises, ta castka je ulet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

těším se na něho, konečně bude změna hejtů

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Protože kvůli němu nejspíš odejde v létě Rakitic

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
blaugrana

Ze je to ofiko mas odkial?

Reagovat
Gazdo

Sledujem par rokov jednu stranku malu na socialnych sietach kde davaju prestupy a zatial sa este nemylili ked uz napisali done deal. Samozrejme by som bol rad keby spravili prvy preslap

Reagovat
blaugrana

Pana beka. Ofiko je snad vtedy, ked je to na fcbarcelona.com.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani to nemusí být pravda. Viz Malcom a ofiko na stránkách AS Řím.

Reagovat
Gazdo

Ja tomu verim lebo doteraz sa nemylili ale ako vravim rad budem ak ano. Ale pre mna uz je to hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

co vsichni blbnou, v dnesnim svete je tohle deal jak prase, navic optikou nakupu coutse, kterej je lemroidni, a aspirant na denise suareze vol 2, jsou tohle naprosty drobny..navic mu to muze sednout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jestli je Couts lemroidní, tak se nauč další vývojový fáze toho slova, abys byl připraven, až Rabiot poprvý naskočí v našem dresu.

Reagovat
smazaný uživatel

lemroidni, lemroidnejsi, gomes

Reagovat
technecium

Reagovat
Hristo Stoichkov

Podle Munda chce Raiola za podpis de Ligta €10m pro sebe a €12m ročně pro samotnýho hráče. Arsenal má zájem o Denise (snad se bude jednat o přestup, nikoliv hostování) a Todibo by mohl dorazit možná už v lednu za zhruba €3m. Ohledně Frenkieho prý panuje optimismus (v Barce i PSG ), podle nějakých insiderů z Ajaxu je hráč spíš nakloněn Barce.

Reagovat
Generalní Gladiator

Zajímala by mě naše stragie ohledně stoperů, přišel murilo, naco pátej stoper? Jo,pokud ho tam už nenechaj čutnout, tak je lepší,pokud bude u nás.V létě murilo pryč, umtiti,pique,lenglet- todibo nemá bez zranění někoho z nich šanci(spíše zranění dvou), typově jsem si takového stopera přál už dávno (umtiti,lenglet nejsou úplně můj šálek kávy).Lenglet fajn trojka, ale na víc to nevidím, nikdy nebude lídr obrany.Umtiti-není a nebude na něj spoleh kvůli zraněním, piqué-jako na houpačce,na jeho odsunutí je ještě brzo. Vzít todiba na lávku je pro něj škoda, nechápu,že nejde raději někam do dortmundu,odkud ho kludně za rok či dva kdokoli odkoupí.Z pozice č.4 se nikam neposune.Možná by to chtělo nějakej radikální zásah.

Reagovat
technecium

Třeba se počítá s Umtitim na operaci? Nebo se nepočítá s Vermaelenem

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jo, s Umtitim to vypadá špatně a Vermaelen je mimo prakticky pořád. Spíš jde ale o to, aby Todibo ve svým věku půlrok jenom netrénoval, takže by se mu nejspíš hledalo hostování.

Reagovat
smazaný uživatel

Murilo půjde v létě zase pryč a vedení se určitě už Vermaelena budou chtít taky zbavit.

Jinak Umtiti se mi poslední dobou vůbec nelíbil. Od tich tahanic s jeho smlouvou hraje o level hůře.

Reagovat
madridcan

Na mieste fanusikov Barcelony sa nebojim Getafe, ako skor barcelonskej novorocnej tradicie to odflaknut. V drvivej vacsine to vsak bolo debilnym rozhodnutim trenera o rozostaveni a menami hracov v zaklade, takze este mate nadej...

Reagovat
madridcan

Vlastne, ked sa spatne nad tou poslednou vetou zamyslam...

Reagovat
Ed_Hazard

No, my by sme o "novoročnej tragédii" mali pomlčať

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

No toho se teda moc nebojím. Valverde tam dá hned plnou palbu.

Reagovat
Ed_Hazard

Celkom som zvedavý na zostavu proti sockám. Vo štvrtok nasadil svoju najsilnejšiu zostavu. Ak to zopakuje aj v nedeľu tak vyhlasujem verejný lov na jeho hlavu. Takýmto štýlom ten náš zabrzdený herný prejav doslova zavaríme a okrem neformy príde aj únava hráčov

Reagovat
technecium
Reagovat
smazaný uživatel

Jde mu to líp na pravou nohu a stejně to kopne levou

Reagovat
smazaný uživatel

Nominace na Getafe

Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, O. Dembélé, Cillessen, Malcom, Lenglet, Murillo, Jordi Alba, S. Roberto, Aleñá, Vidal

Reagovat
smazaný uživatel

Co myslíte vyzkouší Murilla?

Reagovat
roman1978

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ernesto a něco zkoušet? Ten si pojede svojí klasiku.

Reagovat
roman1978

takže pro změnu

mats

roberto - pikáč - lenglet - alba

rakitič - bus - vidal

dembs - leo - sua

Reagovat
roman1978

přání:

mats

semedo - pique - lenglet - alba

arthur - arturo - couts

dembs - leo - malcom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Bránit bude kdo?

Reagovat
valloire

Vidal

Reagovat
smazaný uživatel

Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou tam čtyři obránci. Nebo jich chceš deset, jak u Mourka?

Reagovat
technecium

Ok

Reagovat
Generalní Gladiator

73.min. vidal/arthur

Reagovat
smazaný uživatel

74.min. rakitic/alena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Akože sa Rakitič zraní?

Reagovat
technecium

Ideální sestava na venkovní zápas se silným soupeřem, navíc následuje Copa, kde dostanou šanci ostatní

Reagovat
technecium

Stegen - Semedo, Pique, Lenglet, Alba - Dembele, Busquets, Vidal, Coutinho - Messi - Suarez

Reagovat
ADM

Couts na pozícií, kde tie výkony občas aj stáli za to.

Reagovat
CHONG

Rayo

Reagovat
Mateo16

https://www.marca.com/futbol/real-madrid/2019/01/05/5c2f89cf468aeba4608b4633.html

Militao za 50 mega J. Firpo dalsich 50 mega. Aby nam aj cosi na Edena zostalo

Reagovat
smazaný uživatel

Militao > De Ligt

Reagovat
smazaný uživatel

Lea Santosa uz nechcete ?

Reagovat
smazaný uživatel

Firpo sa javí dobre, ale krajných obrancov poriešených máme. Marcelo ešte 1-2 sezóny dá, v Dortmunde sa rozohráva Achraf a aj Regui vyzerá, že na backup jeho kvalita postačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Achraf patri mezi nejlepsi beky BL. Snad mu dame sanci az Marcelo nebude.

Reagovat
ADM

U vás hral RB nie? Prirodzene je RB či LB?

Reagovat
Ed_Hazard

RB, myslím že je prednostne pravák.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pravak, ale v Dortmundu hraje nalevo.

Reagovat
ADM

Jo, to viem ze v Dortmunde hrá z druhej strany. Btw nikdy som nemal rád predsudok, že by na lavo mal hrať lavák a napravo pravák. To už záleží od toho, či od neho tréner chce len jeden center za druhým alebo nejakú nadstavbu. Taký Marcelo by so svojou strelou a technikou bol možno prospešnejší na RB v momentálnej situácií..

Reagovat
valloire

Reagovat
vilp

To fakt nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

No tak by prezmenu nebránil napravo...

Reagovat
vilp

Ale do útoku by byl horší. Při centrech a nabíhaných balonech, kdy to musíš poslat z první (jako většinou Alba) obrovský problém. Ta jedna střela za zápas, ke které se dostane, je fakt nepodstatná.

Reagovat
ADM

Tak Alba je typ obrancu, ktorého by som nikdy nedal na druhú stranu. Ale kým u nás bol Dani Alvés, vždy som si hovoril, že by ho bolo vyskúšať nalavo, hlavne časom kedy dal presný jeden center z 10, no technicky a kombinačne bol jeden z najlepších v tíme a nerobilo by mu problém dostať loptu do stredu po zemi, bližšie k útočníkom... Samozrejme je to všetko len teória, prevedenie na ihrisku môže byť podobné ako keď hral Digne 10minúť napravo a skoro sme dostali 12 gólov

Reagovat
valloire

Tak kdybys dal Albu napravo, zautomatizované a leta prověřené herní situace, postupy by šli do kopru a co pak dál? Napravo se to házet nedá.

Reagovat
ADM
Reagovat
valloire

to je Alves....jde o to, že plejmejkr běží středem hřiště a levou to pošle na Albu....v okamžiku, když tam nebude, dostaneme repre

Reagovat
ADM

Rozmýšlam, ako mohol vôbec Leo hrať bez neho do roku 2012 a ako môže hrať bez Xaviho už od roku 2015

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

Xavi, Iniesta za zadkem, pak Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Měl tam Alvese místo Alby.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nemyslím si, že by zrovna Hakimi pro vás něco vyřešil. Typický běhavý hráč, pro kterýho je ideální styl BvB, ale nevěřím, že by měl v Realu zanechat nějakou hlubší stopu.

Reagovat
vilp

Ještě k tomu na LB.

Reagovat
Mateo16

Prave preto by som tu ciastku za Firpa dal a Reguilona by som poslal hostovat.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já Florentinovi rozumím čím dál míň.

Reagovat
vilp

Zrovna tenhle přestup je ok.

Reagovat
ADM

Vy buď budete o 5 rokov úplne na smiech alebo vydrtíte 5x treble. Nič medzi mám pocit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Anebo je tu další možnost, že se změní strategie a pokoupí se hotovky.

Reagovat
ADM

Ak ešte zostanú nejaké peniaze

Reagovat
valloire

je našušněno v prasátku dost

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ta cena za Militaa není nic hroznýho, na dnešní trh mi to připadá v pohodě. Za Firpa bych to nedal ani náhodou.

Reagovat
vilp

Na tohoto se těším v LM proti Římu. Jinak má podobnou charakteristiku jak Pepe nebo Varane, parádní atlet s neskutečnou rychlostí. Plus jde z Evropy a místo Valleja se nám někdo mladší hodí.

Reagovat
misinho7

ten moze byt delo

Reagovat
Kluivert9

A nemusí.

Reagovat
misinho7

tak to iste plati aj pre De light a dalsich...

Reagovat
LAM

Ti další mají aspoň něco pořádnýho odehráno.

Reagovat
misinho7

nj 5 rokov kariery uz maju za sebou ze?

Reagovat
Kluivert9

Další světlo

Reagovat
LAM

Budiž světlo

Reagovat
Mateo16
Reagovat
ADM

Kupujeme.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To bude strašný dělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně už mu bude tak 30

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo s Ramosem v těch soubojích jak žáci.

Reagovat
Mateo16

Zrovna Alba a Pique by horeli rovnako.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zrovna Piqué s Albou proti němu hráli měsíc zpátky a nehořeli ani zdaleka. Marcelo je směrem dozadu snad nejhorší bek ligy.

Reagovat
technecium

Reagovat
Mateo16

Doma alebo vonku ?? Lebo to je dost podstatny rozdiel. Marcelo proti Villarrealu nemohol ani za jeden gol. Vsetko to slo z Carvajalovej strany.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Doma. Při prvním gólu klasicky špatně vystoupil na Chukwuezeho a zmizel někam do prázdna, na druhým měl taky svůj podíl, ale tam bylo několik faktorů. Měl letos vůbec nějaký zápas, kde by se přes něj soupeř nedostal do jasný šance? Těch pár defenzivně zvládnutých zápasů bylo s Reguilonem na beku.

Reagovat
Mateo16

Tak to je zrodiel hrat doma a vonku Co som napisal za tym si stojim pretoze sledovat Albu v repre je celkom zabavne proti Chorvatsku ho 2 x povodil Jedvaj.

Co sa tyka toho golu ? Ze tam silny dribler obisiel Marcela ? OK alebo pozri to video. Casemiro tam prehral suboj , dokonca mu tam Samu dal jasle. Najvacsi podiel tam ma Lucas ktory dostupil ku Cazorlovi az ked Thiboa vyberal loptu zo siete.

Druhy gol. Carvajal sa zabudol niekde v lese a Ramos tam urobil velku hrubku. Reguilon ? To je mozne ale co jeho prinos do ofenzivy ? Uz len teraz je to tragicke a jedine ako vieme dat gol je trestat hrubky supera a do toho este prist o Marcela ? Kto tam bude ako tvorit ? Sami nedokazeme vytvorit nic.

Reagovat
Baronne

Reagovat
LAM
Reagovat
ADM

patas92 bude mať krásne ráno pri kakau

Reagovat
patas92

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Reagovat
technecium

Kdy se stanovují přesný termíny únorových zápasů?

Reagovat
Hristo Stoichkov

3-4 týdny před zápasem.

Reagovat
blaugrana

Tak vraj je zaujem o Skriniara.

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni naši hráči rezervy by měli rozvazat smlouvy a jít jinam, kde mají sanci si zahrát, než se změní naše vedení i trenér.

Už aby byl Pique prezident a dal tam Xaviho.

Reagovat
technecium

Protože v rezervě máme plno špičkových stoperů

Reagovat
Gazdo

Ako vies ze nie?

Reagovat
technecium

Protože v rezervě nemáme žádného špičkového stopera

Reagovat
Gazdo

Ok

Reagovat
blaugrana

Trochu uz bluznite s tou akademiou. Vsetci tu zijete v iluzii, ze La Masia dokaze produkovat kazdorocne hracov ako Puyol, Xavi, Cesc a pod. Preboha Barca je top klub a nie klub, kde sa môze davat sanca kazdemu mladikovi. Tie lukrativne kontrakty, ktore klub ma su viazane aj tym, ze sa klub udrzi na špici. Fakt by som chcel vidiet tvare fanusikov, keby hrala Barca stred tabulky so zostavou plnou odchovancov.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám o sestavě plné odchovanců, ale správném doplňování z venčí (Arthur, De Jong atd.). Je to ještě horší sledovat, když tam ta kvalita je a nevyužívá se. Naposledy přivedení Murilla, kde by jeho úlohy klidně zastal Chumi. Děláme pokusy s průměrnýma hráčema, kteří se musí přizpůsobovat stylu Barcelony, což není vůbec jednoduché, málokdo se tomu dokáže přizpůsobit, místo hráčů, kteří jsou k tomu stylu vedení od malička. Vyrůstají v tom, takže jejich předpoklady pro úspěch v A týmu jsou daleko větší.

Každým dalším přivedeným cizincem a pragmatickým, alibistickým trenérem se ničí to, čím je Barcelona vyjímečná.

Reagovat
technecium

Chumi není žádný oslnivý talent, něco jako Fontás

Reagovat
Hristo Stoichkov

To beru, otázka je, jestli je zapotřebí na čtvrtýho stopera hledat nějakou hvězdu. Samozřejmě je řešením i zkušený hráč smířený se svou rolí.

Reagovat
blaugrana

Keby ten Chumi na to mal, tak sancu dostane. Proste ti treneri toho hraca vidia denno denne. Tu niekto napise, ze je to megatqlent a uz sa tu nesie na tej vlne. Plakalo sa tu ohladom Mobtoyu, Bojana, oboch Dos Santosov a pod. Jedina strata z La Masie, o ktorej zatial viem je Thiago.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Onana, Bellerín, Grimaldo, Thiago či Icardi

Reagovat
smazaný uživatel

Bojan byl obrovský talent a taky trochu unikát, protože u nás hrál základ od 17 let. V první sezoně 2007/8 dal 11 gólů. (od té doby už nikdy nedal víc než 10 golů za sezonu...) Kdyby takový hráč existoval dnes, okamžitě by měl cenovku minimálně 100 mega. V něm museli vidět tehdejší trenéři zcela vážně druhého Messiho, proto hrál i v takovém věku a dokazoval to i střelecky. Já sem to v něm tehdy viděl taky, hrál na svůj věk neskutečně. Nejlepší roky kariéry si bohužel vyčerpal během 17-20 roku. Podle mě jedna z nejpodivnějších kariér všech dob, v 17 hraješ základ v Barceloně a o 12 let později máš v půlce sezony 360 odehraných minut a 1 gól v Champu.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=rbwIfve0558

byl skvělý, malý technický zabiják, škoda ho

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak byly k tomu objektivní důvody, bohužel. Četl si jeho zpověď, ne?

Reagovat
Baronne

Co se s ním stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlava to nedala

Reagovat
ADM

Čítal som nejaký článok/rozhovor, ako sa ohromne zosypal psychicky, čo bol hlavný dôvod jeho neúspechu.

Reagovat
smazaný uživatel

*v první sezoně dokonce 12+6

Reagovat
Gazdo

Bojan bol talent obrovsky odvtedy taky la masia nemala a ani alen ani riqui to nezmenia. Kariera samozrejme moze byt u tych dvoch lepsia ako u bojana ale ten talent ktory mal nas druhy messi nemaju.

Reagovat
smazaný uživatel

Alena je omnoho vacsi talent.

Reagovat
Gazdo

Ako bojan? Nikdy tu sa budem hadat do krvi

Reagovat
Baronne

Talent teda určitě ne..

Reagovat
remeslnik

, talent určitě ne, ale dispozice má slušné. Je to bojovník, za pár roků z něj může být nový Puyol, záleží jak k tomu všemu přistoupí. Hlavně má lepší psychiku než Krkič.

Reagovat
technecium

Myslím, že v tý době jsi nás nesledoval, ale bylo období, kdy se do zápasů nominovali hráči z béčka typu Montoya, Bartra, Dos Santos, Fontas, Muniesa. To jsi měl číst toho breku na to, proč se tam dávají nekopové z béčka, když se náhodou nevyhrálo. Viz Sociedad 2014/2015 atd...

Nemůže hrát každý jelito z Béčka, protože reálně na to má teď fakt málokdo. Za rok Puig s Oriolem dejme tomu

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nenazýval bych to žádným blouzněním. La Masia kromě krize ovlivněný zákazem přestupů (nemožnost doplňovat mládežnický týmy) neustále produkuje kvalitní hráče, problémem je to, že spousta z nich legitimně hledá v dorosteneckým věku nejlepší cestu pro svou kariéru a vzhledem k tomu, jak se k mladíkům choval například Lucho, je pochopitelný, že spousta z nich zmizí v zahraničí. Jsou to špičkoví talenti (namátkou Mboula, Gomez, Eric Garcia, Navarro či Moreno). Pokud by nepřišel k béčku na jaře Pimienta, většina z těch nejlepších, kterým shodou okolností končily smlouvy, by zmizela. Pokud nebudou dostávat šanci ani ti nejtalentovanější z nich, jaký důvod budou mít v Barce zůstávat a proč vůbec udržovat tak kvalitní akademii?

Nikdo nechce hrát pouze s vlastními odchovanci. Všichni chceme hvězdy typu Coutinha, Suáreze, Dembélého, Arthura či de Jonga, ale v kádru je i tak dostatek prostoru pro mladíky, díky čemuž by se i snížil platový rozpočet, který praská ve švech. A přivádět zmiňovanýho Škriniara za nějakou šílenost typu €80m by bylo totální zoufalství.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Arthur je hvězda?

Reagovat
smazaný uživatel

brazilské ligy

Reagovat
technecium

Jako Pelé

Reagovat
valloire

Dnešní brazilská liga je vybrakovaná liga. Tehdy nikoliv. Závěr si udělej sám, jsi - li toho schopen.

Reagovat
technecium

Brazilská liga je furt stejná. Jeden až dva týmy a zbytek nebránící indiání, který trenéři natáhli někde v lepším případě ze slumu v Riu a v horším odvedli z nitra džungle.

Reagovat
valloire

Takže nejsi schopen. To je šok.

Reagovat
Baronne

jsi-li*

Reagovat
valloire

co mi vopravuješ?

Reagovat
Baronne

No očividně to potřebuješ už

Reagovat
ADM

Dembele a De Jong su hviezdy? Samozrejme to písal na ich výkonnostný potenciál, byť hviezdami...

Reagovat
valloire

Hvězda je u mě Neymar, Suarez, Hazard....

Reagovat
technecium

Hazard v týhle společnosti není hvězda

Reagovat
valloire

jasně

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Hristo Stoichkov

S tebou jsou parádní diskuze. Z dlouhýho příspěvku dotáhneš vytáhnout nepodstatnou blbost a kolem ní pak udělat deset reakcí. Samozřejmě je to budoucí hvězda.

Reagovat
valloire

jdu na dřeň a rozproudím diskuzi

Reagovat
Baronne

Jdeš do kopru a kurvíš diskuze

Reagovat
valloire

jo, zdravá kritika tohle umí

Reagovat
Baronne

Já ti dám zdravá kritika tyvole , od tebe už sem tu viděl skoro fšecko, ale zdravá kritika ti chybí pacholku

Reagovat
blaugrana

Ved Alena pomaly nakukuje do Acka, Puig je fagan a ma este casz habadej. Mne pride, ze dnes by niekzori hraci chceli hrat v 18tich zaklad vo velkoklube.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Ve 26 letech nakukuje do áčka a to jen díky tomu, že se Rafinha zranil.

Reagovat
technecium

Alenovi bylo včera 21

Reagovat
smazaný uživatel

ja ho měl celou dobu za staršího. Už mi hrabe.

Reagovat
technecium

Reagovat
blaugrana

Kedy stihol tak zostarnut?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi neco zobe

Reagovat
Hristo Stoichkov

Promiň, ale tohle je hrozně hloupý přístup. Pokud na to má, tak může hrát třeba v osmnácti, v čem je takový problém? Pro Riquiho by to bylo přínosnější, než hrát v béčku, kde ho mastí jak někde na vesnici, v LaLize mají hráči daleko větší ochranu. Navíc doba se posunula a hráči dospívají dřív, na to je třeba reagovat a ne se mermomocí řídit podle situace před patnácti lety. Problém je, že jeho místo zabírají Denis, Rafinha či dokonce Rabiot, což nejsou lepší hráči ani teď, natož v horizontu pár let.

Reagovat
blaugrana

Mysliet si, ze to takto môze fungovat vo velkoklube je utopia, to sam dobre vies.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Samozřejmě, že ne. Vy pořád nejste schopni pochopit, že ti hráči nebudou čekat do 22-23 let, jestli náhodou nedostanou šanci v áčku. Mají na prvním místě svou kariéru, což je naprosto logický. Proč by měli neustále odmítat BvB, Monaco či týmy z PL, pokud neuvidí reálnou možnost dostat se do áčka? Já třeba musím přiznat, že se situace v poslední době zlepšila, vedení se konečně chytilo za palici, vyhodilo Gerarda z béčka, vzalo skvělýho Pimientu z Juvenilu a udělalo spoustu práce. Nikoliv kvůli tomu, že by to byli nějací zastánci La Masie, ale konečně pochopili, že bez zapojení vlastní akademie je to neufinancovatelný.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, tady si někteří mysli, že ti hráči budou čekat jen kvůli tomu, že je to Barcelona. Nebudou.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
valloire

hráči dospívaj furt stejně, někdo na to má a někdo ne...a těch je většina

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
smazaný uživatel

V lete sme kupili Ronalda Arauja. Nevie niekto, ako sa mu dari ?

Reagovat
Ed_Hazard

Dnes by som to chcel vidieť takto:

4-4-2

Thibo - Carvajal, Ramos, Varane, Reguilon - Kroos, Modrič, Cebba, Isco - Vinicius, Karim

Ale už vidím ako to skončí

4-3-3

Thibo - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Modrič, Casemiro, Kroos, - *hocikto len tam nedá Isca*, Karim, Lucas

Reagovat
Raul=Real

Ja by som tam dal este kludne Navasa... Ale inak

Reagovat
Ed_Hazard

Samozrejme aj ja. Už si ale nerobím ilúzie, ten si za nás viac nekopne....

Reagovat
technecium

Jak si to 4-4-2 představuješ pozičně? 4 hráči co nejlíp hrají na středu hřiště na nějakém přechodu mezi CM/AM

Reagovat
Ed_Hazard

Modrič viac zprava (hore som ho vymenil s Kroosom) a isco zľava. Alebo ideálne diamant.

Reagovat
valloire

samej trenda tady Modrič, Kroos, James, Isco....nic ti to neříká že jo?

Reagovat
technecium

Jen tam nevidím toho Jamese a Isca ve formě no

Reagovat
valloire

ale je to taky 4-4-2 a fungovalo to

Reagovat
technecium

Ale všichni byli o 5 let mladší a Ceballos není James

Reagovat
valloire

irelevantní

Reagovat
Hristo Stoichkov

Však to bylo jedno z mála ofenzivních 442, co jsem viděl fungovat v posledních letech. Dneska už to fungovat nemůže, jelikož nemáte produktivního Jamese a všem je o 5 let víc.

Reagovat
valloire

Tak James chybí, to že jsou o 5 let starší je fuk. Stejný jako kdybych ti napsal v 2014 že nemůže fungovat Xavi, Iniesta, Bus, páč jsou o 5 let starší.

Reagovat
Mateo16

Normalne to vidim rovnako Na tu ofenzivnu poziciu da Ceballosa a zabije cely zapas. Skoda ze sa na to neda nikde podat

Reagovat
Kaspar

OT: Babis s Moravcem si neskutecne davaj

Reagovat
Baronne

Rozvedl bys to nějak?

Reagovat
valloire

hádali se o číslech....nuda

Reagovat
Ed_Hazard

Eibar riadne drtí ponorku. A my sem mali s nimi problém + nás obrali o body

Reagovat
valloire

tak Eibar si nás povodil taky

Reagovat
Ed_Hazard

Otázkou je, kto si nás nepovodil.

Reagovat
valloire

Plzeň

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
teenz

Reagovat
Jordi Alba

Oni hrajou ten svůj útočnej fotbal snad proti každýmu.

Reagovat
Ed_Hazard

Už to bolo vo vlákne pod Emerym ale....Morata Toto neposlať do brány je veľký kumšt

https://twitter.com/FootyYapper/status/1081591076459372551

Reagovat
remeslnik

On to stejně udělal schválně, protože věděl, že je v offsidu

Reagovat
technecium

Reagovat
Ed_Hazard

Hej, vedel, že je v ofsajde. To ale nemení nič na tom, že je umenie toto prekopnúť aj keby to chcel (čo je tak ale troška hlúposť, nie?)

Reagovat
remeslnik

... ale dyť to byla sranda !!!

Reagovat
ADM

Však toto sú úplne najťažšie zakončenia. Kludne to tam pošlem z 25 metrov ale z tohto sa mi klepú kolená vždy

Reagovat
JM

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Foppy

A úplně nejhorší je situace, kdy míč letí dlouho a tak má člověk ještě dost času si tu jednoduchost zakončení uvědomovat

Reagovat
Baronne

Tak tohle, a možná ještě z lehčích pozic udělal už tuhle sezónu tak 10x..

Reagovat
Allianz_Arena

Je tu někdo, kdo občas sleduje Eibar? Oni opravdu své soupeře tak přehrávají nebo v tomto případě statistiky trochu zkreslují?

Reagovat
Jordi Alba

Skoro pokaždý, co sem je viděl, tak přehrávají, nebo minimálně mají o dost více střel.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Doma rozhodně, viděl jsem statistiku, podle který mají nejlepší pressing v TOP5 ligách, čemuž bych věřil. Bez míče jsou skvělí a neskutečně běhaví, každý tam má problémy. Možná je i hřiště v Eibaru o něco menší, ale tím si nejsem jistý, možná to jen zkresluje záběr TV.

Reagovat
Jordi Alba

A to snad pokaždý prodají nějakýho z důležitých hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Villareal hral ve ctvrtek proti realu a eibar hraje hodne utocny fotbal normalne

Reagovat
X-bano-X

jj prehrávajú. Doma to majú zmáknuté.

Reagovat
Phillipinho

Dneska proti Seville mozna nejdulezitejsi zapas v sezone. Kdyz vidim tu sestavu jakou zase vymysli Cholo, tak to na body moc nevidim...

Reagovat
Jordi Alba

Sem zvědavej, docela bych dnes favorizoval Sevillu.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nemá někdo zkušenosti/neví někdo jaká je pravděpodobnost a šance sehnání lístků na derby Celtic - Rangers ? Ideálně asi přes jejich stránky.. Díky.

Reagovat
valloire

11-1.....jsem úplně zapomněl.

Reagovat
technecium

Jako Pardubice?

Reagovat
valloire

tak

Reagovat
technecium

Pardubicim fandím od svých 4 let a letos mě opravdu hodně testují

Reagovat
valloire

Mě Škodofka testovala dřív. Teď již pouze radost. A nemusí se vyhrávat pořád. Ale je vidět co dokáže jeden jedinej hráč. Z toho by si měl vzít příklad Flo.

Od tý doby, co u vás skončil Kusý, jdete do kopru. Letos je to velkej hard, což je škoda, protože Pardubice patří historicky vejš.

Reagovat
technecium

Ano, je to všechno o Kusým. On uměl sehnat prachy. Za Moelleru byly Pardubice nejbohatší v Česku. Teď naopak.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Clásico, Sevilla a Eibar?

Reagovat
valloire

zde je řeč o hokeji hombre

Reagovat
el Principito

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Odkdy hraje Saul levého beka?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Od tý doby, co mají mimo 3/4 obrany

Reagovat
Phillipinho

Ale hraje tam jako kdyby to byla jeho obvykla pozice

Reagovat
smazaný uživatel

18°C v Seville. Stahujem sa do Spanielska.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Visca el barca

Ale jen v zimě

Reagovat
ADM

20°C ideál, kraťasy a mikina

Reagovat
Visca el barca

Ták

Reagovat
fefo

No ale nechaj si letne sidlo nekde u nas, v lete je v Andaluzii neznesitelne. Ja som bol v juli v Seville a Cordobe a nikdy viac. V noci teploty blizko 40.

Reagovat
Visca el barca

To je snad ještě horší varianta než to co je teď v ČR. Nesnášim tyhle vedra.

Reagovat
fefo

To rozhodne, u nas je mierna klima, sme na to zvyknuti. Andaluzia je extrem, jedno z najteplejsich miest v europe. Cez den sa to este nejak da, v klime, alebo v tieni na pive Ale tie noci bez poriadneho spanku su zlo.

Reagovat
Hristo Stoichkov

V Seville je v tomhle počasí strašný vzduch, to se opravdu nedá a to mám teplo hodně rád.

Reagovat
Visca el barca

Lemar bude asi flop což?

Reagovat
Visca el barca

Sevilla o třídu lepší. Atleti hůza. Ten jejich fotbal je fakt hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle Atletico musi Juve vyradit. Jinak to bude jednoduse propadak.

Reagovat
ADM

snáď ich Atleti vyradia

Reagovat
smazaný uživatel

Oprava. Juve musi tohle Atletico vyradit. Jinak to bude propadak.

Reagovat
ADM

Hmm, ja som to pochopil, ale aj tak..

Reagovat
DrQQ

Rozumiem, toto Atlético Talianov vyradí! :-)

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
patas92

Reagovat
misinho7

Thibo-Dani,Ramos,Varane,Marcelo-Toni,Case,Luka-Vinco,Karim,Lucas ... Vinco v zaklade prvy raz tesim sa na sambu snad ..a snad ukopeme vyhru ale Isca som dnes v zaklade cakal... mohol ho kludne dat do zalohy alebo konecne dat dole Lucasa

Reagovat
ADM

No tak si to teda na pár minút zapnem. Som zvedavý na tu Čiernu Baču.

Reagovat
misinho7

ja sa kvoli nemu tesim na zapas... pozerat tie nase srackoidne vykony kde je to totalne katastrofa a ukopeme vyhru 1:0 ..teraz aspon Vinco kus zabavi, mozno postraca ale aspon bude utocit a zabavat... snad mu ten mladicky elan neodide tak skoro, ked hraje pri takych profesoroch ako Bale, Lucas atd

Reagovat
misinho7

ked tak rozmyslam riadny zosun dole v ocakavaniach .. dakedy som sa tesil ako nasupeme debakel a Ronaldo zadrbe hattrick .. a teraz sa tesim na par kluciek

Reagovat
Anacron

Normálně si mě navnadil, abych si to pustil

Reagovat
misinho7

nemas zaco

Reagovat
Anacron

Díky no

Reagovat
Mateo16

To je kokot

Reagovat
Mateo16

To uz tam mohol fakt dat toho Ceballosa , nieeee on tam da najmenej skuseneho hraca.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj to len preto lebo Bale je zranený a z nejakých nepochopiteľných dôvodov je v jeho hierarchii ešte aj Vinicius vyššie ako Isco. Inač ťažko od neho čakať nejaký prekvapivý krok.

Reagovat
misinho7

ked sme v srackach nech aspon dava sance mladym ..keby by bol bale zdravy,znova to je to iste utocne trio a pohroma... ked uz je ta sezona v pi.i aspon nech uz hraju mladici..este ked pride Diaz snad bude hravat.... ked si ich Perez tak kupuje nech hraju ked sme kvoli jeho prestupovej politike stratili celu sezonu...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Těch zápasů je v lednu mraky, bavit se o nějakým vytížení má smysl leda s určitým časovým odstupem.

Reagovat
misinho7

mraky ich moze byt ale Solari tam bude drbat to iste dookola

Reagovat
Ed_Hazard

Vinicius si už zaslúžil šancu. To je v poriadku. Len načo potrebujeme stále jebať do stredu tú evergreenovú trojku? Jeden z nich mal dnes sedieť v prospech Isca alebo Daniho a naopak poslať tam Modriča/Kroosa v stredu proti Leganés. Či proti Leganés tam dáme zase komplet "B" - Valverde, Cebba, Isco? To smrdí prúserom. Znova.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Isco je kľúčovým hráčom RM je priorita pre Solariho úspech ho dostať do formy. Vinicius je iba talent ktorý zatiaľ ma veľmi veľa chýb aby dostával zaklad. Aj Ceballos je rozdielovejsim hracom

Reagovat
misinho7

a myslis ze ten jeho talent sa bude rozvijat tym ze dostane 5-10 min na konci ked sa par krat dostane k lopte? samozrejme som za to aby hral Isco ale dnes sa to dalo poriesit inac tak ako pise Ed_hazard...mal vystriedat niekoho zo stredovej trojice pripadne kludne nemusel hrat Lucas..

Reagovat
One-Real

Isco v létě pryč a pak celý klub rozpustit.

Reagovat
misinho7

Solari v lete prec .. a Isco zostane

Reagovat
Ross Geller

Solari pryč do konce měsíce. Peréz v létě pryč.

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

to zní jako plán

Reagovat
misinho7

Inac co ten Marco kedy bude zdravy? verim ze novy rok zacne lepsie ...rad by som castejsie videl utok Vinco,Karim,Marco a pod nimi Isco/Luka,Llorente,Toni

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, remiza

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Generalní Gladiator

kříž, hodí se

Reagovat
ADM

Len ak vyhráme.

Reagovat
Generalní Gladiator

hodí se ikdyž prohráme,ne?

Reagovat
ADM

Čo to je morálku?

Reagovat
ADM

*za morálku

Reagovat
Generalní Gladiator

no tak když všechno vyhrajem, tak se přece hodit nebude

Reagovat
valloire

Olé

Reagovat
Ed_Hazard

Kokoti brazílsky. Znova a znova. Dopiče už s Casemirom aj Marcelom......

Reagovat
Jordi Alba

Pískej konec.

Reagovat
roman1978

Reagovat
Raul=Real

Ten Casemiro mi uz riadne pije krv

Reagovat
misinho7

Marcelo a Case ... pici Llorente uzdrav sa rychlo a posli toho drevaka do rite..

Reagovat
vilp

Casemiro zkušeně.

Reagovat
Anacron

Docela blekota ten komentátor na seznamu

Reagovat
JM

Reagovat
roman1978

Reagovat
Ed_Hazard

Modrič, ktorý hádže aut. už som videl všetko.

Reagovat
Anacron

Klasik ve formě

Reagovat
Anacron

Už jste se na to všichni vysrali?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

To je bída hoši, ta naše hra nemá nic. Prostě nic.

Reagovat
Pesojen

Marcelo nejstarší hráč Realu

Reagovat
valloire

Reagovat
ADM

Casemiro, Benzema.. Pat a Mat

Reagovat
Anacron

Bohužel jich je tam o dost víc

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jediné, aspoň menší pozitivum, je pro mně zatím Vinicius

Reagovat
misinho7

Vinco je snad jedine pozitivum na tej katastrofe

Reagovat
technecium

Ten Vincour vypadá herně asi nejlíp z celého týmu, to je normální?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, ale stejně kdyby byl Bale zdravej, tak hraje on

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

no nie je to normalne ked 18 rocny chalan je najlepsi v Reale chalan co ma ledva odohrate 20 zapasov u muzov lepsi nez hraci ktori vyhravali posledne roky tolko oceneni

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

u nas se taky vyduseni lavickari muzou pretrhnout

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ve chvíli, kdy je snad jediným hráčem ochotným udělat něco v pohybu, to asi normální je.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

Máš tam vyprodáno Flo. Zaplnit stadion je to hlavní.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Pesojen

rozhodčí zatím

Reagovat
smazaný uživatel

3 LM po sobe, ale fnukani must go on

Reagovat
Anacron

Co mají 3 LM po sobě společného s tou momentální sračkou?

Reagovat
smazaný uživatel

protoze je to momentalni, to je neskutecny, co maji rikat fanousci jinejch klubu, kteri jsou ve srabu leta a leta

Reagovat
valloire

ale ti nás nezajímají hombre

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou ti dnesni mladi, vsechno chteji hned

Reagovat
valloire

trpělivost přináší růže

Reagovat
Anacron

Jo momentální půl roku...ale ok ..co teda máme dělat? Plácat se po zádech že máme nejvíc titulů z ligy v historii, jelikož ta tragédie je jenom momentálně?

Reagovat
Ed_Hazard

Lucasove kľučky má snaď prečítané aj 5 ročné dieťa. V momente ako dostane loptu, všetci vedia, čo urobí.

Casemiro na mňa pôsobí ako 28 ročný "starý" brazílsky futbalista, ktorý si odkopal svoje a už žije iba zo svojej predošlej "slávy". Myslím, že si je vedomý svojej pozície a toho, že ho tam ten argentínsky pokémon bude tlačiť vždy keď nebude zrovna na JISke (pre Čechov JIPke)

Postaviť Marcela niekedy v budúcnosti do obrany, bude už číre diletantstvo. Ak má byť súčasť týmu, tak mu treba nájsť inú pozíciu. Jediná vec čo ho vždy zdobila - centre - už radšej ani nekomentujem.

Kroos s Modričom sú v strede utopení, nemajú si to s kým dať v tomto našom nesystéme.

Dani, Varane, Ramos OK dnes Karim tiež relatívne, momentálne by viac neuhral ani ten Icardi alebo hocikto iný. tá spálená tutovka zamrzí, ale to je Karim proste. Thiba nekomentujem, nakoľko nemal žiadnu prácu.

Najsvetlejší moment je jednoznačne Vinicius, u ktorého sa nebojím napísať, že vo fungujúcom systéme, by zahviezdil ešte viac.

Druhý polčas čakám druhý gól z brejku (pokial na polčase nestiahne Casemira, Lucasa a Marcela). To vypískanie po hvizde si plne zaslúžia..

Reagovat
misinho7

aboslutne suhlasim zo vsetkym, hlavne Vinco by v nejakom systeme bol brutalny, tie jeho nabehy maju zmysel ale casto su ignorovane...

Lucas je drevak a drevakom bude, jeho klucke hodim si to doprava a centrujem precital uz kazdy obranca a neskoci mu na to nik...

Ostatok je katastrofa..

Reagovat
Ed_Hazard

Lucas je dobrý do unavenej obrany. Stavať na ňom hru je ale vrchol amaterizmu.

Reagovat
misinho7

presne, s nim ako zolikom to fungovalo vyborne ale na zaklad ani omylom

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Anacron

Přesně.. v nějakém, jakémkoli systému.

Reagovat
Ed_Hazard

Inak podotkol by som výkon Diega Llorenteho. produkovať kvalitných hráčov pre konkurentov nám vždy šlo Si môžu podať ruku s Hermosom.

Reagovat
SIRBRANIKE

Súhlas až na Benzemu. Na neho sa pozerat to je už asi lepšie si vypichnút oči.

Reagovat
technecium

Casemirovi snad poprvé piskaji tyhle fauly, který mu teď tři roky procházely. A náhle se Reálu sype obrana

Reagovat
valloire

to je přesně ono, trefils hřebíka na hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Real dávají v TV na Seznam.cz TV

Reagovat
valloire

nedávají

Reagovat
misinho7

Tak snad pride ten Diaz a bude sa teiz takto snazit a behat ako Vinco ..a mozme to hrat na Vinco,Karim,Diaz s tinedzermi a legendou na hrote..horsie ako teraz to nebude

Reagovat
smazaný uživatel

jen tak dál

Reagovat
valloire

Útok Realu a ve předu 2 hráči proti 7

Reagovat
valloire

vepředu

Reagovat
Baronne

Reagovat
ADM

S Vincom bude asi ešte kopa srandy v budúcnosti...

Reagovat
technecium

Vinco tzv na Robinha

Reagovat
ADM

Chalan má 18 a vyzerá dosť slušne. Nevidím dôvod dávať mu nálepku..

Reagovat
technecium

Připomíná mi Robinha

Reagovat
ADM

Myslel som, že narážaš na zásobu fintičiek ale neschopnosť rozhodovať

Reagovat
technecium

Robinho ve švy době vypadal úplně stejně jako teď Vincour

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
technecium

Hezký Ernesto

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

za posazeni coutse

Reagovat
smazaný uživatel

Ten seděl už dříve. Ale odvaha posadit Buse a nechat tam pořád Raketu.

Reagovat
smazaný uživatel

co ten datum tam?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nezájem hráčů Realu je teda ale do očí bijící. A pro mě teda dost nepochopitelná záležitost.

Reagovat
valloire

nemáme trenéra, ale to znáš z naší ligy...

Reagovat
valloire

Olé

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle červená ?

Reagovat
smazaný uživatel

respektive druhá žlutá? To se trochu posral..

Reagovat
technecium

Naprosto jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně přísná..

Reagovat
pantondavo

Reagovat
SIRBRANIKE

Faul zozadu bez lopty, nech vám nejebe, ale zase na druhú stranu mohli ste kopat dve penalty. Tá na Ramosa sa dala pískat a na Vinca bola jasná.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Jordi Alba

Lucas zkušeně.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Naprosto laxní přístup (mimo Vinca a možná občasným záblesků někoho dalšího). Lucas i Marcelo jsou naprosto vyjebaní. Oba předvedli zbytečné fauly na žlutou na půlce soupeře navíc teď červená. Amaterismus největšího kalibru. Je čas na velkou změnu.

Reagovat
smazaný uživatel

zacnes fandit Barce?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč roztrhl ten dres?

Reagovat
smazaný uživatel

konečně si uvědomil, že kdyby neudělal penaltu proti Juve, tak už by dávno hrál někde v Huesce a ne za Real

Reagovat
technecium

Reagovat
ADM

Flex

Reagovat
smazaný uživatel

To je šílený, jak jen stojej.

Reagovat
Pesojen

krásný průběh zápasu

Reagovat
misinho7

Lucas je najvcsi kokot sveta a dufam ze si uz za nas nezahra

Reagovat
technecium

Ale když nasimuloval penaltu proti Juve, tak to byl miláčik

Reagovat
valloire

o čem to mluvíš?

Reagovat
Remt

myslíš to jak z metru místo aby napálil míč do sítě, se podělal, že se netrefí a radši si počkal než přiběhl obránce aby spadnul? Dřív to pro mě byl s Navasem jedinej sympaťák.. dnes

Reagovat
valloire

jj, čekal až ho sundaj Terry Fox hadr tady

Reagovat
Remt

Od tebe ani nečekám objektivní postoj k čemukoliv ohledně Realu. Řeknu ti to polopatě aby jsi to pochopil i ty - Stál tam jak buzerant a jakmile byl někdo v blízkosti, tak prostě spad. Ano, obránce tam šel docela hloupě, ale ten šupák by spad ať by tam šel jakkoliv, potom si ještě jako tradičně tleskal se spoluhráčema jak že čur*ček šikovně spadnul, že mu to rozhodčí sežral..

Celkově výkon rozhodčích v zápasech Realu proti Juve a především proti Bayernu byl nejhorší výkon co si pamatuju.. proti Bayernu snad 5-6 sporných penaltových zákroků a situací (ruka Marcela, 2 prasácký zákroky Ramose proti Lewovi - zákroky a lá jsem pomalej kok*t, už na to nemám, tak ho aspoň pořádně zrakvim, hraju za Real tak se to stejně nepískne.. - Bijete se do hrudi jak jste po druhý obhájili, přitom v posledních 2-3 dvojzápasech vás tak moc tlačili rozhodčí až to z celýho ročníku Ligy mistrů udělalo naprostou frašku:-) styděl bych se za to být fanouškem Realu a vůbec vytáhnout něco jako "podruhý jsme obhájili"

Reagovat
valloire

áááá, zhrzenej fanda Liverpoolu....jestli s myslíš, že čekal na faul, tak si prostě cvok

Reagovat
Remt

Stejně jako Live fandím i Barce, nepřijdu si nijak zhrzenej, díval jsem se na zápasy kde nehrál ani jeden z mých oblíbených klubů, snažil jsem se dívat objektivně, ale stejně jako dneska rozhodčí přehlížel penaltu na Viniciuse, stejně tak minulej rok přehlíželi rozhodčí cokoliv ve spojení s reálem, byla to naprostá trapárna:-) Probuď se a nekoukej na ten Reálek tak zaslepeně, bylo to tak očividný, že to viděli snad všichni kromě tebe, a tobě podobných

Reagovat
pantondavo

Zrovna ten faul na Lucase byl nejmin spornej moment. Jinak souhlas.

Reagovat
Remt

Raději jsem se na ten zákrok znova mrknul, já ti nevim, v takový chvíli by naprostá většina hráčů nezpracovávala ale hrála to z jedničky, navíc padal dřív než se ho dotkl - s VARem by to bylo tak 50/50 minimálně.. Ale jsi asi první fanda Realu co toto přiznal.. Mě třeba osobně sere když se někomu připískává, kor pokud je to takhle očividný a štve mě to ať jde o tým, kterýmu fandím a nebo o ten druhej, z takový výhry člověk nemůže mít radost

Reagovat
pantondavo

Nebylo to pro me zas tak evidentni protezovani, videl jsem i horsi.

Reagovat
valloire

Stejně jako Live fandím i Barce..... to se opravdu nemůžem shodnout a psát mi, že jsem zaslepenej, je fakt k popukání. Sporný momenty budou vždycky a vítěz to holt odsere nejvíc.

https://youtu.be/5Sf4sUqHKcs?t=460

Co je na tomhle očividnýho, kromě 100% dementního faulu v poslední minutě, fakt nevím. Místo toho, aby si obrana Juventusu šahal do svědomí, že to dopustili, tak se budou hádat. A ty perličky jako že penalta se v poslední minutě nepíská.....běh Terryho Foxe.

Reagovat
technecium

Máš recht

Reagovat
valloire

Reagovat
Bastaron

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
ADM

Kroos je stroj. Ak bola pred pár rokmi len 1% šanca získať ho, mali sme ho mať

Reagovat
smazaný uživatel

Ani náhodou. Dřevák s přesnou přihrávkou.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl sergio co nedá... To je smůly

Reagovat
smazaný uživatel

Video nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zaplacený asi jinak nevim co tam videorozhodčí dělá..

Reagovat
valloire

tam je video? velmi jistý sudí

Reagovat
smazaný uživatel

Asi Katalánec..

Reagovat
valloire

tutovej, hrajem hovno a maj z nás stejně takovej vítr

Reagovat
smazaný uživatel

Sami hrajou hovno, tak to musí mít pojištěný no..

Reagovat
valloire

Co to je katalánskýho sudího zase

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačná penalta na Viniciuse a video nikde? Co to má být za komedii dneska..

Reagovat
gonzalesl_is_back

Jasná možná i redka pro golmana a pentle. Pěkně Vini.

Reagovat
Jackmaker1989

kde v piči je video?

Reagovat
smazaný uživatel

Od čeho je video, když tohle nechá bez opravy.

Reagovat
X-bano-X

Pred zápasom ukazujú čo presne môže video ovplyvniť.

Reagovat
smazaný uživatel

A penaltovej zákrok mezi to samozřejmě patří

Reagovat
JM

Například penaltu... Nebo červenou kartu

Reagovat
X-bano-X

Napr.

Reagovat
valloire

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
technecium

Začíná to mít grady

Reagovat
pantondavo

At tu pak barka kids fnukaj, jak se realu pripiskava. Dneska tragickej rozhodci

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

ligu beztak vyhrávaj díky zákulisí

Reagovat
technecium

Vy zas LM a zlatý míče

Reagovat
smazaný uživatel

A proto Real madrid > Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

nezvladajko ...next

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
misinho7

jasna penalta co to je za chuja rozhodcu naco je var?

Reagovat
technecium

Komentátor trochu dement ne?

Reagovat
valloire

Reagovat
cokoliv

mele hovna a ještě je strašně neprofesionální

Reagovat
Coutinho10

nezvlada

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

jak se jim nechce presovat, to je strašná komedie

Reagovat
ADM

Teda z tých záberov som sa nepresvedčil ešte na 100% .. brankár určite nemal loptu, ale ani hráča nie? Vinicius to trošku prifilmoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
Hristo Stoichkov

Taky mi přišlo, že to odpíchnul dřív, nechápu že to neukážou z více záběrů.

Reagovat
Mercury

Ja myslim, ze ji klidne mohl pisknout

Reagovat
X-bano-X

Hmmm podľa mňa ho trafil no.

Reagovat
vilp

Hlavně ten kokůtek nepískl a ukazoval na balon, kterého se ten golman ani nedotknul, takže je úplně absurdní, ze se na to vůbec nešel podívat.

Reagovat
X-bano-X

Myslím že sám od seba sa na to nemôže ísť pozrieť či?

Reagovat
vilp

Však jo, ale tak spolu snad nějak komunikují, ne? Já to prostě nechápu, jak se něco takovýho může stát.

Reagovat
ADM

Tak ale k tomu ho má práve VAR vyzvať nie? Tam si tiež nerobia robotu poriadne. Rozhodca v tej rýchlosti nedokázal posúdiť, že tam nebola ruka brankára na lopte..

Reagovat
Jerichoo

Za čo išiel Lucas von?

Reagovat
Jackmaker1989

Za to že je idiot a spravil čistý faul na ŽK a už je jednu mal

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
valloire

2 žlutý

Reagovat
X-bano-X

"Taktický" faul na druhú žltú

Reagovat
technecium

Takticky faul za druhou žlutou je super oxymoron btw

Reagovat
X-bano-X

Preto tie " ".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí se posral a poslal ho ven za normální zákrok..

Reagovat
X-bano-X

Rozhodca mu tam ukazoval že to bol už druhý zákrok......chvíľu predtým mal pri čiare jeden žltý a ten nechal tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Samotný zákrok na žlutou nebyl.. jestli mu to nasčítal, tak ok. Ale zdá se mi to i přesto trochu přísný.. Spíš mě zajímá, jak si obhájí tu penaltičku..

Reagovat
Ed_Hazard

Real sledujem už dlhé dlhé roky...ale ako zablúdil teraz Marcelo na pravú stranu ihriska? Toto už je paródia

Reagovat
misinho7

Dnes po zasape Solari zadrbe ze treba si cenit aj prehry? ako minule zadrbal ze remizu si treba cenit

Reagovat
smazaný uživatel

vinco hop do bazenu

Reagovat
smazaný uživatel

vinco hop do bazenu

Reagovat
smazaný uživatel

socky to souuu lamy

Reagovat
valloire

No ty krávo, ten sudí je dement. Tohle se stát na Barce, Pique ironicky tleská na vipku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole co je to za hovado ten rozhodčí.. To není normální už..

Reagovat
dextroza_m

Ukoncete ty klauny, dejte jeste jednoho...

Reagovat
ADM

To je prehliadka dementov v 16ke, tento zápas

Reagovat
Alf14

Ten rozhodčí to je slušnej odpad

Reagovat
smazaný uživatel

jn real prasi a on nic nepiskne

Reagovat
dextroza_m

Dobry je :-)

Reagovat
gonzalesl_is_back

Tenhle rozhodčí by si neměl dlouho zapískat. Trest!

Reagovat
Ed_Hazard

Ten rozhodca je megakokot. Januzaj za úmyselnú ruku na zemi bez karty a naopak žltá pre Luku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Nechutná vám vlastní meducína?

Reagovat
smazaný uživatel

říká fanoušek Barcelony..

Reagovat
valloire

že tě huba nebolí

Reagovat
X-bano-X

Veď dostal žltú za reči, presne za to po čom roky voláte......

Reagovat
smazaný uživatel

Ale za úmyslnou ruku nedostal Januzaj nic..

Reagovat
valloire

ale jaksi se nedostavuje u jistejch týmů

Reagovat
JM

Tak

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
vladino10

Reagovat
Kincl

Neznám ho ale ten černoch vepředu se jako jediný o něco snaží ale je na to sám.

Reagovat
Remt

stál hodně, ale rozhodně v něm něco bude, bejt tam Ronaldo dost možná by vedle něj hodně vyrostl:-) celkově mi přijde, že bejt tam Cris tak by všichni hráli o levl vejš než hrají teď

Reagovat
Kincl

Aha zajímavé nečekal jsem že stál tolik, ale příjde mi že se jako jediný snaží běžet dopředu rychle :)

Reagovat
pantondavo

Snad bude nekdy piskat i proti Barce

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

luka dostal GB diky perezovi a jak mu narostli kridla

Reagovat
smazaný uživatel

máš na víc

Reagovat
JM

Tenhle ani ne. Tohle je takové jeho maximum.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

On toho Roberta fakt nacpal do základu

Reagovat
Generalní Gladiator

Hoď sem sestavu,ď

Reagovat
smazaný uživatel

Ter Stegen-Roberto-Pique-Lenglet-Alba-Rakitič-Arthur-Vidal-Messi-Suarez-Dembelé

Reagovat
Generalní Gladiator

Tvl,aspoň ten arthur, dost mě potěšil , chci ho vidět na týhle pozici s raketou a vidalem, paráda

Reagovat
smazaný uživatel

odchovanci vpřed

Reagovat
smazaný uživatel

Real Sociedad ma tak pomale protiutoky ako keby tam maju vsetci min. 35

Reagovat
dextroza_m

To tak 55 vole

Reagovat
smazaný uživatel

tvl Zurutuza je teda fakt rychlík, dálnice na bránu a nic

Reagovat
X-bano-X

Tak už má roky.

Reagovat
One-Real

Celé špatně. Takhle se budou po zápase místo toho herního guláše řešit sporný situace. Jed musí pryč z Madridu.

Reagovat
Mateo16

Ked uz hra Kroos takto tragicky tak Solari proste musi ist prec

Reagovat
blaugrana

Semedo keby bol najlepsi RB sveta, tak sedi, lebo Roberto.

Reagovat
Mercury

Porad mi to vadi o mnoho min jak zcela neposaditelny Rakitic

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

To přeceňování Semeda nabírá neuvěřitelných rozměrů...hrál při zranění Roberta slušně, ale zas taková hitparáda, aby měl jistý základ navždy, to opravdu nebyla.

Reagovat
dextroza_m

Annnnoooo

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jim nemůže nikdo nic vyčítat.. Rozhodčí ten zápas neskutečně ovlivnil.

Reagovat
Jackmaker1989

Môže, to že rozhodca pískal strašne je fakt ale tá tutovka Beznemu a Ramosa sa musí premienať a nemuselo sa tu diskutovať

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně zahodily tutové šance, ale červená diskutabilní, jasná penalta neodpískaná.. Dneska nebylo štěstí a ještě k tomu šel Sebastianu na ruku rozhodčí.

Reagovat
Jackmaker1989

Červená bola absolútne oprávnená, to že Vazquez je idiot je jeho problém. Jediné čo výrazne ovplyvnil bola tá penalta a možno ČK pre golmana. Tie minifauly môže otáčať aj v iných zápasoch ale s tou penaltou mu jeblo solídne a ak nie jemu, tak tomu čo sedí za VARom. Pretože ak doma vtedy zapískali tú penaltu neskoro pre Varanovu ruku, tak toto je smiešne.

Reagovat
smazaný uživatel

Za takové zákroky se karta nedává.. přesně věděl že už jednu měl.. podobných zákroků tam bylo x a nedal za ně nic.

Reagovat
Jackmaker1989

Čože? Však ho zobral zozadu + mu jasne ukazoval, že tesne predtým urobil ďalši taký faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Kontakt tam byl..

Reagovat
technecium

Nevím jak jindy, ale dnes by to útočník nevytrhl. Totální chaos, ne systém atd

Reagovat
smazaný uživatel

Však to je od začátku sezony..Já podobný výkon čekal. Perez by se měl už rozhoupat k něčemu nebo budem hrát o Evropskou ligu..

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
X-bano-X

Jj presne tak, nikto im nemôže nič vyčítať

Reagovat
eLJay.91

Wtf? Vždyť i do tý červený hrál Real tak "dobře", že byl jeho nejlepším hráčem osmnáctiletej kluk.

Reagovat
smazaný uživatel

A co si čekal.. Každý ví jak letos hrajeme, že nemáme schopnýho útočníka, kterej dává pravidleně góly. Není to první tragický výsledek v týhle sezoně.

Reagovat
eLJay.91

Tak pak ale nepiš, že hráčům není co vyčítat. Vždyť to bylo otřesný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jedna věc je, že makali a měli šance na to vstřelit třeba i 5 gólů.. bohužel měli smůlu, a i se složením útoku na hřišti se dalo čekat, že moc gólů nevstřelíme.. Jasně Casemira a spol. bych zjebal neskutečně za tu penaltu v první minutě..

Reagovat
eLJay.91

No... Makali... To bych zas neřekl. Drželi balón, měli šance. Ale třeba ta tutovka Benzemy fakt nebyla smůla. To je prostě dřeváctví.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Benzemu nemá cenu řešit.. Ale Ramos, Vinicius atd.. Šancí bylo dost.. Plus ta penalta neodpískaná..

Reagovat
eLJay.91

No, ta penalta. Já si myslím, že gólman toho Viniciuse ani nestihl trefit, protože on šel na zem sám. Věděl, že gólmana má pod sebou, tak padl. Když pak jela opakovačka, tak mi fakt přišlo, že ke kontaktu nestihlo dojít. Přitom stačilo, aby Vinicius s tím pádem počkal a gólman by ho trefil.

Reagovat
Jackmaker1989

Tak keď si mysleli, že za CR7 nepríde nikto a bude to v pohode, tak neviem...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak většina Madridistů nadávala, že nikdo nepřišel, ale co naděláš, když to vedou dementi.. Máme desítky mladejch brazilců za miliardy na cestě, ale pořádná posila nikde.. Holt tu letošní sezonu obětujem.

Reagovat
Jackmaker1989

Aby z toho nakoniec bolo to 4te miesto aspoň :D a dúfam, že to bude iba jedna sezóna, lebo toto môže byť veľký prúser.

Reagovat
technecium

Rozhodčí může za to, že při útoku Sociedadu z jakékoliv strany jdou 2 na 1 protože se vám nevrací zaloha

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
lajka30

Když Real nemůže na rozhodčího se odkáže.

Reagovat
valloire

Olé

Reagovat
Jackmaker1989

Ten Reguilion spravil akože čo keď letel na pravú stranu a potom chýbal tam kde mal byť? Akože to ho naučil Marcelo?

Reagovat
smazaný uživatel

pardal

Reagovat
Majk91

Pre Real to bude este tuhy boj o kvalifikaciu do buducej LM

Reagovat
technecium

Gooooll

Jak se ty tři realisti u lajny jen ohlidnuli a vysral se na to a nechali ho tam samotneho

Reagovat
valloire

tak když máš 3 LM za sebou, tak běhat nemusíš

Reagovat
PP

ty musíš žít sám..

Reagovat
valloire

ironie ti nic neříká co

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

nazdar

Reagovat
dextroza_m

Jeste jeden!!

Reagovat
ADM

A Mateo chcel Isca miesto Vinca. Strašný výkon..

Reagovat
misinho7

Reagovat
Mateo16

Co akoze tam ma spravit ? Prisiel ked vylucili Lucasa a este ho dal za Casemira hrat defenzivny post.

Reagovat
technecium

Tak třeba nenamazavat při rozehravce by stačilo

Reagovat
Mateo16

To by urcite pomohlo Rozbite cele muzstvo

Reagovat
ADM

U nás Alba v určitom bode tiež nehral, a nikto nič nerozbil.

Reagovat
Mateo16

Sledujes vobec zapas a RM ? Tam nic nefunguje

Reagovat
vilp

Plus aspoň trochu snahy, jestli by si chtěl vybojovat místo.

Reagovat
Mateo16

Ja ti neviem pozrem na Kroosa a jeho snaha je nulova. Hrac ktory ma najlepsiu vykonnost na svete. Hmm koho je to asi chyba ?

Reagovat
vilp

Ale Kroos hraje, ten o základ bojovat nemusí. Isco ne a nic navíc neudělá. Jinak tento tým a sezona, to je katastrofa. Já budu brát jako úspěch LaLigu do čtvrtýho místa.

Reagovat
Mateo16

Je to o motivacii a pokial ti sa ti prechadza najlepsi hrac co sa tyka vykonnosti na svete. tak asi bude chyba v trenerovi.

Reagovat
ADM

Kroos sa prechádza odkedy je v Reale. Ale narozdiel od Isca dá presnú prihrávku z prvej na 2 až 70 metrov a nestráca lopty.

Reagovat
Mateo16

Hovori sa to o pohybe a motivacii. Jo jasne ten Kroos ktory pochoval Lopeho proti CSKA

Reagovat
vilp

Jeden nepodstatný zápas. Pekný.

Reagovat
Mateo16

To som poukazal iba na fakt ze Kroos tuto sezonu hra hodne zle. Inak stale si myslim ze 1 titul sa da urobit keby sme mali normalneho trenera.

Reagovat
vilp
Reagovat
vilp

Jinak ten tvůj Firpo umí bránit? Protože pochybuji, že je s balonem a celkově dopředu lepší.

Reagovat
Remt

Letos barca strašně ztrácí, podle mě víc než předchozí roky a stejně to na první místo La ligy stačí :D

Reagovat
ADM

Hmm nahrať?

Reagovat
smazaný uživatel

To som chcel aj ja, ale treba povedať že Isco je úplne mimo, a to najmä po fyzickej stránke.

Reagovat
Mateo16

Tu mate toho skveleho Reguilona. Dakujeme za druhy gol

Reagovat
Serg!o

Mourinho incoming?

Reagovat
ADM

Hmm, tak okolo koho to Mou postaví?

Reagovat
smazaný uživatel

Fella je na odchode

Reagovat
X-bano-X

ale sme zlí

Reagovat
ADM

Na oplátku zase isto vyhrajú LM

Reagovat
misinho7

a kto nam ju vystriela? ja budem rad ak prejdeme cez Ajax...a potom snad nedsotaneme debakel od dakoho

Reagovat
ADM

Zidana ukážu na hlavnej obrazovke a súper si strelí 3 vlastné góly, aj tak si inak neviem vysvetliť tie tri predošlé sezóny.

Reagovat
valloire

Hráli jsme celoplošnej agresivní moderní nátlakovej fotbal světovýho formátu. Letos nic takovýho nehrajem.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Remt

to už by se tentokrát Perez asi nedoplatil aby to s touhle holomajznou letos vyhráli

Reagovat
Murena

Reagovat
misinho7

sezona stratena ..tak prosim nech aspon stavia toho Vinca do zakladu nech vyraastie a rozvija sa...jediny hrac co za nieco stoji

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
Remt

Reagovat
smazaný uživatel

Clovek vsadi, ze daji oba gol a dosere mu to Real... to neni normalni..

Reagovat
pantondavo

To se tezko hraje v 10 proti 12

Reagovat
smazaný uživatel

In Mou or Rafa we trust

Reagovat
Jackmaker1989

Miesto 35 bodov je 30. Jediné pozitívum tejto sezóny je Vinicius, dúfam, že bude takto pokračovať.

Reagovat
misinho7

bol by schopny Perez vyhodit Solariho uz teraz? pls pls

Reagovat
CHONG

Ale jo, odpoledne jsem se díval na Bad Times at the El Royale, tak jsem na to jen plynule navázal.

Jinak výkon rozhodčího tragikomický, ale skutečnost, že doma prohrajeme po naprosto směšném výkonu proti Sockam a fňukáme kvůli rozhodčímu, to je jenom tragické.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
Remt

Já nevím co ty ale já v tom vidím i určité prvky komičnosti

Reagovat
CHONG

Já ne, mně to přijde jenom smutné.

Reagovat
smazaný uživatel

příště si pusti lepší film, třeba bude lepší i zápas

Reagovat
CHONG

S filmem jsem byl velmi spokojen, tomu fotbalu odpovídal pouze ten název

Reagovat
JM

"O té česti..." komentátor

Reagovat
eLJay.91

Reagovat
CHONG

Předvedl podobně kvalitní výkon jako naši hráči.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
dextroza_m

Jose

Reagovat
Jackmaker1989

Isco ten sprint

Reagovat
indy

Reagovat
smazaný uživatel

wow Isco ved vobec nestihal

Reagovat
ADM

Tak Oyarzabal a Isco v šprinte, hotové atletické dni..

Reagovat
valloire

Jak se ti to líbí Flo?

Reagovat
dextroza_m

Rikal, ze dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Vincek pěkná střela

Reagovat
smazaný uživatel

Williane, ty debile

Reagovat
DrQQ

To je William.

Reagovat
DrQQ

Á nie, je to Willian!

Reagovat
smazaný uživatel

Isco zralej na návrat do Malagy a ne na přestup do PL

Reagovat
smazaný uživatel

to ma za to ze si vybral real a ne barcu svyho casu

Reagovat
Mateo16

ved vyhral 4 x LM za poslednych 5 rokov Zly vyber

Reagovat
smazaný uživatel

no a ze si zrovna u toho zahral

Reagovat
Mateo16

2 x hral v zaklade. 2 x nastupil za lavicky.

Reagovat
Anacron

Jo v posledních dvou finále byl v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Solari byl opět posolen

Reagovat
smazaný uživatel

A já dneska chtěl vsadit na remizu Sevilly a prohru Realu no nic, příště.

Reagovat
CHONG

Tak určitě

Reagovat
smazaný uživatel

a barcelonu si chtel dat co, prozrad o velky vezire

Reagovat
smazaný uživatel

Na Barcu zásadně nesázím a nevím čemu se divíte, tohle byly pravděpodobný výsledky.

Reagovat
PP

jak se tak dívám na vzájemné zápasy, tak ze 16 vzájemných zápasů vyhráli Socky jednou a to doma.. Takže příště v roce 2029 to zase můžeš vsadit a třeba se poštěstí..

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusí to být zrovna se Sebastianama.

Reagovat
ADM

To naše bratríčkovanie s Realom pokračuje či dnes vyhráme?

Reagovat
Generalní Gladiator

real ztratil,tak snad toho využijeme!

Reagovat
Mateo16

Solari musi vypadnut

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu je chyba jen v trenérovi ?

Jasně ohledně Isca a Keylora rozhodně, ale to ostatní..

Reagovat
Mateo16

Ano , rovnaky zapas RM odohral proti FCB a Lope sa vyhadzoval. Ked nefunguje nic moze za to trener

Reagovat
smazaný uživatel

Chyba byla, že se Lopemu nedalo právo rozhodovat o přestupech.. on si chtěl někoho přivést, ale vedení bylo proti.. Solari je dement, že odepsal Navase a rozhádal se s Iscem, ale s timhle týmem v současný formě by nenadělal nic ani Zidane.. Posily v lednu nepřijdou a v létě kdo ví..

Reagovat
Ed_Hazard

Toto sa u nás opakuje už minimálne druhú dekádu. Solari nemá u hráčov rešpekt, nevie s nimi pracovať, tak to potom takto vyzerá. Nemusí to byť vyslovene jeho chyba, len proste nie je ten pravý pre Real. 2x vytiahnuť z juniorky trénera, ktorý ti zaručí trofeje, by bol už veľmi veľký luck.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Solari udělal chyby s Navasem a Iscem. Ale nemůžeš mu dávat zavinu, že nemáme náhradu za Crise..

Reagovat
Ed_Hazard

Som presvedčený, že to nie je iba Crisom. Tí hráči k nemu neprejavujú žiadne emócie. Ja to vidím na dusno v kabíne. A takéto výsledky to len znásobia. neverím, že sa Solari dožije konca zimného prestupáku.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto měl Perez a spol. nakupovat.. Ale my nakupujem jen předražený mladý Brazilce s nízkou jistotou, že z nich jednou opravdu něco bude.. Vedení je největší problém.

Reagovat
valloire

Solari není Zidane že.

Reagovat
ADM

https://twitter.com/Ha307Mu/status/1081989776033624068

No neviem... Ta spodná ruka ho určite nestiahla.

Reagovat
valloire

Srovnávaj nás se Spartou taková urážka

Reagovat
nani92

to áno, pre Spartu

Reagovat
pepinho2

Reagovat
valloire

farma by se k tomu neměla vyjadřovat

Reagovat
Mateo16

Napisem to tu x krat po sebe Vinicius nemoze hrat v zaklade RM, Je skvele ze hra s radostou a pohybom ale vo finalnej faze zahodil co sa dalo. On ale nemoze byt hrac ktory taha RM v 18 rokoch.

Jedna cesta uspechu je dostat starych hracov do formy. Kroos, Modric, Isco , Casemiro , Marcelo , Varane , Ramos , Benzema.

Davat ich na lavicku aby tu mal priestor Marcos, Reguilon , Lucas, Vinicius. Neni cesta pretoze oni vam LM nevystrielaju.

Reagovat
misinho7

nj posadme hraca ktory sa jediny snazi, jediny je nebezpecny a je vlastne v tej sracke aj najlepsi, lebo zahodil nejake sance co Asensio,Karim a spol zahadzuju bezne...a dajm tam starych ved mozno ale len mozno sa dsotanu do formy a ak nie nevadi

Reagovat
Mateo16

Ved to je zatial jediny ligovy zapas ktory zahral. Len preto ze sa od neho nic neocakava. Ak by sme hrali EC ci LM s 18rocnym hracom tak to by bola katastrofa

Reagovat
ADM

Však bez neho by ste finálnu fázu ani nemali

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Anacron

A jak je chceš ty dřeváky dostat do formy? Tuplem v útoku, kde je na výběr mezi slepým(Benz) a chromým(Lucas).

Reagovat
PP

jako, plácá hovadiny, ale RM by si měl vzít příklad z United.. Po odchodu ultradebila ze 4 zápasů ti samí hráči vyhráli 4 s krásným skore.. RM potřebuje více osobnost než trenéra.. viz Zidane.

Reagovat
Mateo16

Ved vyhrali 3x po sebe LM. drevaky

Za to ze mame neschopneho trenera a Floretina oni nemozu

Reagovat
Anacron

A co že vyhráli 3 LM za sebou? Z toho budou mít základ do důchodu? Už loni to bylo štěstí a Ronaldo. Letos už je to čistá tragédie. X hráčů už měla být dávno pryč a nebo minimálně měli mít nějakého konkurenta na svoji pozici. A ne mladíky, ale hvězdy. To jádro toho týmu je stejný už hrozně dlouho a je potřeba to nějak měnit a oživovat novejma tvářema, který budou mít logicky mnohem větší chuť bojovat a vyhrávat.

Reagovat
Mateo16

stesti

Reagovat
Anacron

Ano, nevím čemu se směješ, ostatní soutěže v minulé i téhle sezoně jsou ukázkou.

Reagovat
Mateo16

Minuly rok sme mali vobec najtazsich superov v LM a napises stesti no co ti nam na to odpisat ?

Reagovat
Anacron

Ty haluzácký branky proti Bayernu a Liverpoolu bylo co? Obrázek kvalitní hry asi ne.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Ed_Hazard

Viď ADM. Keby tam nebol Vinicius, tak by som to vypol hneď po tej penalte v 3. minute.

Reagovat
Mateo16

To je sice pravda odohral skvely zapas ale pokial teraz posadis tych hracov ktory vyhrali 4x LM a das tam hracov ktory maju dobru formu tak ziadny velky zapas nevyhras a potom ked ten velky zapas pride oni nebudu mat potrebunu formu.

Reagovat
Ed_Hazard

Čiže vlastne píšeš, že máme stavať hráčov s menami hej? S tým teda rozhodne nesúhlasím..

Reagovat
Gazdo

Reagovat
technecium

Někdo dobrej stream?

Reagovat
smazaný uživatel

s365.live/cz/home

Reagovat
smazaný uživatel

Rakitic nalevo. Ideální šance vystřídat ihned za Coutse.

Reagovat
smazaný uživatel

dembouz

Reagovat
Generalní Gladiator

Raketa se hezky vyprdla na bránění

Reagovat
smazaný uživatel

rano vyslo slunce

Reagovat
X-bano-X

VAR

Reagovat
PP

Dívám se na to potřetí a není mi jasné, proč ten gol neplatil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasnej faul na Lengleta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

::biggrin:

Reagovat
smazaný uživatel

kompenzoval tu penaltu co mel dat dembelemu

Reagovat
pantondavo

UEFAlona je zpet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

se vší úctou, na současný Real to opravdu nemá zapotřebí..

Reagovat
Remt

Ani mě

Reagovat
smazaný uživatel

Arthure, co to bylo omg

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

arthur hlavne musi zacit davat pasy i delsi nez na 2 metry, pokud chce byt novy xavi

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, dlouhé pasy skoro nedělá a když, tak často chybuje

Reagovat
smazaný uživatel

Co mu naordinoval Ernesto, to dělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Alba ty pico

Reagovat
smazaný uživatel

Co se to tam děje

Reagovat
technecium

Alboooooo

Reagovat
Remt

ten ho tahá za dres, ten mu dá pomalu facku, ten se skácí a brečí půl hodiny, to je zas komedie

Reagovat
smazaný uživatel

no s tinlhe sudim bude sranda jeste

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí si dneska jedou svoje

Reagovat
PP

Wow.. Během 15 minut udělal tento rozhodčí 4 hrubky.. To sem snad ještě neviděl za tak krátkou dobu tolik pičovin..

Reagovat
X-bano-X

Kua to čo za šlapák

Reagovat
Murena

Vidal

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně rudá za tohle

Reagovat
smazaný uživatel

to je snad i na červenou tvl

Reagovat
Remt

za tu malou domů bych poslal ze hřiště Vidala

Reagovat
technecium

Vidale?!

Co to jako mělo být ta malá domů?

Reagovat
Remt

:D ta byla milimetrově přesná, Stegen si s tím profesorsky poradil, věřím, že ho to ale ve výsledku muselo kurevsky bolet

Reagovat
X-bano-X

Trafiť to pod alebo nad chránič tak má nohu na 2 časti.

Reagovat
Remt

prvně když jsem ho viděl válet se, myslel jsem si, že to byla simulace jako předtím alba, ale tohle musela bejt zatracená bolest

Reagovat
smazaný uživatel

tohle bude kurevsky vyhecovaný zápas, už ted se na to těším

Reagovat
ADM

Slušné bomby zatiaľ

Reagovat
technecium

Tohle bude strašná bramboračka, tady zas bude nablito

Reagovat
Murena

Leo

Reagovat
X-bano-X

Leooooooooooooo

Reagovat
alcantara

Kraaaaaaal

Reagovat
technecium

Could you do it on a cold night in Getafe?

Reagovat
smazaný uživatel

ale ne ve středu

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
technecium

Messiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo? Kdo? No Meeeesssiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

A zrovna když jsem si šel udělat čaj

Reagovat
smazaný uživatel

krásně za tím šel

Reagovat
Generalní Gladiator

Arthur dá konečně dlouhej balon a hned tohle!

Reagovat
smazaný uživatel

jeste ze to tu cte

Reagovat
Generalní Gladiator

A další kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Leo je Ďábel

Reagovat
smazaný uživatel

Císař

Reagovat
smazaný uživatel

Messi brutální přihrávka

Reagovat
Murena

Pique

Reagovat
smazaný uživatel

ten gól ná skvěle pomohl, teď hrajeme parádně

Reagovat
Generalní Gladiator

Paráda, ale konečně působíme kompaktně, víme co hrát a střed je hoodně silnej!

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde konečně ukazuje emoce

Reagovat
technecium

Tohle už je křeč

Reagovat
smazaný uživatel

už ho nemůžu ani pochválit, ty vole? Uklidněte se vy dva.

Reagovat
smazaný uživatel

jasná teč! to se snad posral

Reagovat
ADM

Alba dnes nedohrá

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je tak dobrej, že by snad i zařídil aby Valloiremu zas narostly vlasy a přestal se pomočovat

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

a teď jasná žlutá pro napadajícího hráče Getafe...ten sudí je magor

Reagovat
Remt

Taky si říkám, že do nich zajížděj slušně dneska

Reagovat
technecium

3-5-2 s Rakitičem uprostřed obrany na dlouhý míče na křídla fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je jeho role, ne kde by měl být kreativní. Suarez dneska zase marný, splasene tam pobíhá, jak kdyby nevěděl, co má dělat. KdYž se má stáhnout, stojí v offsidu a kdYž má být na hrotu, rozběhne se s hodinovym zpožděním.

Reagovat
technecium

Suarez je od toho, aby pobíhal, jestli sis nevšiml. Dělá místo Messimu

Reagovat
ADM

Reagovat
ADM

Odkedy sme sa dostali z pod toho tlaku, hráme slušný futbal prispôsobený hre vonku

Reagovat
PP

Škoda, že se nedává nějaké ocenění za první část sezony.. Messi je o třídu nad celou planetou.

Reagovat
Generalní Gladiator

Odměnu dostane, ale až na konci sezony, desátej titul, rozumíš?DESÁTEJ!!!

Reagovat
ADM

Alebo za celú kariéru

Reagovat
X-bano-X

Whouaaaaou

Reagovat
Murena

Luis krása

Reagovat
smazaný uživatel

Suaaa Suaaaa Suaaaa Suaareeeez

Reagovat
smazaný uživatel

golasooo

Reagovat
patas92

dafuq

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně se ukop

Reagovat
ADM

Reagovat
technecium

Suaréz tohle prostě umí nejlíp na světě, nepamatuju hráče, co by tak často trefoval góly z jedničky

Reagovat
smazaný uživatel

ibra je v tomhle taky dobrej

Reagovat
technecium

byl

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
Remt

Stejně tak brilantně umí vypadat, že je celej zápas úplně k ho*vnu a nic mu nejde, znuděně se nevrací z offsajdu a tak a ve výsledku rozhodně zápas a nikoho to moc neštve

Reagovat
ADM

Leo, keby chcel samozrejme.

Reagovat
vilp

Icardi.

Reagovat
technecium
Reagovat
vilp

Jinak jsem nemyslel, že je lepší, ale má slušný potenciál se takovou úroveň dostat, až bude hrát v trochu kvalitnějším týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

PISTOLEEEEEEROOOOOOOOOOOOO BITCHES!!!!!!!!!!

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jedno nedokážu pochopit, proč máme tolik tréninkových hřišť v Madridu?

Reagovat
technecium

Kde jinde je mít než v jámě lvové? Zoceluje to

Reagovat
smazaný uživatel

dokáže spálit to co mnohokrát nespálí ani Benzema a pak tohle

Reagovat
Murena

Reagovat
X-bano-X

Heh no toto bude ešte zábava.

Reagovat
Remt

Však je to dobře, jen ať se něco děje, je nuda pořád koukat na 4:0, 5:0..

Reagovat
technecium

není

Reagovat
X-bano-X

jj je to fajn, aj keď mám Albu vo fante.....

Reagovat
Remt

věřím tomu, že barca má dneska na to soupeře ve druhým poločase naprosto přejet a vyhrát ještě rozdílem třídy

Reagovat
technecium

Všechno z toho, že nepísknul faul na Dembeleho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe zase neuznal naprosto regulérní gol, takže bych se moc neozýval

Reagovat
technecium

Naprosto správně ho neuznal

Reagovat
PP

hmmmm, moc hezký od Getafe..

Reagovat
smazaný uživatel

nehrálo se tak 7 minut a žádné nastavení? ten rozhodčí je naprostý šílenec

Reagovat
ADM

Trend v Španielsku

Reagovat
technecium

Vítr vane z Madridu

Reagovat
Visca el barca

Vidal zralej na vystřídání. Jinak Arthur mě fskt neskutečně baví. Luis a Leo klasa. Obrana zas skřípe.

Reagovat
technecium

Vidal sice není vidět na balóny a jeví se tedy, že je k hovnu, ale jeho pohyb bez míče je dnes nenahraditelnej a dělá tam velký penzum práce. Za mě Valverde dobře trefil sestavu a systém a zesral mu to teď rozhodčí

Reagovat
ADM

Odpustil nám ten gol na uvod...

Reagovat
smazaný uživatel

a penaltu na dembeleho?

Reagovat
smazaný uživatel

tam byl jasný faul, to pískl jako jednu z mála věcí dobře

Reagovat
Generalní Gladiator

Arthur bombice, bejt místo něj bus, tak ten střed neovládáme a daleko víc propadáme, ale radost mi dělá i dembele, začíná chápat messiho a nabíhá si ve správný čas do správných míst.Není to jen hloupej běžec, jak jsem se obával, z něj může jednou bejt druhej asensio.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Jen Hypensio ne.

Reagovat
ADM

?

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
patas92

Suarez je stejně úkaz. Každý dotek s míčem buď úplně zazdí, nebo vymyslí něco geniálního. Tam není nic mezi.

Reagovat
Footballer

Reagovat
remeslnik

U Suareze by bylo dobré, kdyby to měl 1ku1. Jenže on to má 20 ku1 ve prospěch těch zazděných ( šancí a přihrávek)..... je lepší zedník .

Reagovat
smazaný uživatel

ale beru ho ! Má drive, ikdyž občas kouše...Raději to, než nějakýho věčně smutně se tvářícího Modriče, co vyhrál GB jen díky stříbrný z MS (turnaji, kterej se koná během pár týdnů a nemá..NEMÁ , Varlleoire, žádnou vypovídající hodnotu, hlavně vzhledem k tomu, že i sebelepší hráč neudělá nic s tím, když jeho spoluhráči jsou k ničemu.), wtf ? Tak proč to dopr. nevyhrál teda Mbappe, hm ?? Absolutně na hov. trofej, má to bejt kur. individuální ocenění, nehledě na týmový úspěchy. Ale ok, individuality vytváří ony úspěchy. Beru, ale vysvětlete mi někdo, proč teda GB nevyhrál Mbappe namísto Modriče, když ho převyšuje jak individuálně, tak i tím konečným úspěchem na MS a tím, že byl v mnoha zápasech klíčovým hráčem ??

Reagovat
Generalní Gladiator

protože LM, francie měla lídrů tři prdele a vůbec, srát na to

Reagovat
smazaný uživatel

koukal jsem na zápasy Realu v LM a nemám páru, kdy by byl Modric excelentní v nějakym zápase. Jako on má můj obdiv, je to hráč par excellence, ale je absolutní nesmysl mu cpát GB pro nejlepšího hráče roku, když tu je všechny převyšující Messi a nebo i ten Ronaldo (otázka...Real bude úspěšnější spíš bez Ronalda nebo Modriče ? Dřív bych tohle z klávesnice nevypustil, protože jsem ho podceňoval (Ronalda), ale teď tvrdim že je to monstrum...byť díky jeho totálnímu egocentrismu, ale to je irelevantní.

Reagovat
valloire

MS je v podstatě turnaj jako paralympiáda. Hattrick proti Zaragoze má největší vypovídající hodnotu. Ty jsi genius.

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

90 % jeho dotyku je samozrejme to "mezi"...

Reagovat
smazaný uživatel

Messi dneska hattrick a zápas skončí 5:1 pro Barcu....Kdo má love na účtu, ládujte to tam mě už tikety pochcal real. Mám fakt tucha, zkuste to někdo, kdo může kurde ten Messi je dokonalej... Co bude až on nebude (čutat) nikdo jinej mě tak nebaví prostě...Achjo.

Reagovat
smazaný uživatel

*mně

Reagovat
drussbarb

Mě taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý vyhecovaný zápas, strašně mě to baví, i když ten rozhodčí by potřeboval proliskat. Škoda té ojedinělé chyby na konci, zbytečná nekoncentrovanost. Jinak ale hrajeme dobře, jsme na ten zápas kvalitně připravení a taktika funguje, Valverde dobře věděl, že to bude jeden z nejtěžších venkovních zápasů. Messi vodí neuvěřitelně, dobře se dívá i na Dembelého - jeho sebevědomí je o kotel jinde než loni, na té jistotě na míči je to do očí bijící. Dnes sice taky ztratil dva míče kličkou do hráče, ale v tom dnešním výkonu se to ztratí. Pokud nepolevíme a budeme pokračovat v tom co hrajem, tak to musíme zvládnout.

Reagovat
Generalní Gladiator

Takhle si představuju výkon venku v LM, kompaktnost, trpělivost, silní na míči, agresivní bez něj.

Reagovat
remeslnik

Branka na 2:1 - největší díl viny na TS. Jak může nechat hlavičkovat hráče po 30ti m centru z malého vápna !! když to měl k němu dva kroky a celé to měl jak na dlani !!! Určitě mu to někdo řekl, protože pak si chodil pro centry až ke kraji 16ky.

Reagovat
LAM

Útočná trojka v čele s Messim paráda,ale obrana opět úplně mimo(je náhoda že vždy hraje hůř když hraje Roberto?)

Tohle bude ještě hodně těžký,protože každej jejich balon do vápna znamená velký nebezpečí.Na tý obraně se musí prostě zapracovat.

Reagovat
Generalní Gladiator

podpora útoku od něj mic moc, škoda,že tam nemáme někoho, kdo to aspoň umí zavřít vzadu.

Reagovat
ADM

S tým Robertom na tom niečo bude túto sezonu..

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

snad vam odejde..

Reagovat
smazaný uživatel

Tím gólem se aspoň zrušila Czaplárova past.

Reagovat
technecium

Reagovat
ADM

Btw, teraz dostaneme gól ale vyhráme 2-4

Reagovat
off-olda

OT: Neymar si nechal "nastřelit"? dlouhé blond dredy. PSG hraje pohár a on je teda nepřehlédnutelný.

Reagovat
vilp

Zajímalo by mě, jestli by teď pískl penaltu, kdyby to nebyl ofsajd.

Reagovat
technecium

Raketo?

Reagovat
smazaný uživatel

Stegen!

Reagovat
smazaný uživatel

jasný faul a ještě se vymlouvá buzík

Reagovat
smazaný uživatel

komu schazi couts kdyz mame takovyho dembice

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžeš porovnávat útočníka a záložníka

Reagovat
smazaný uživatel

uf

Reagovat
technecium

Teď hrajem příšerně. Bus za Raketu aby se to zklidnilo, takhle to nejde

Reagovat
smazaný uživatel

MorATA

Reagovat
patas92

Morata-esque

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase hrůza se na to dívat. Vůbec žádná dominance, přehrávání soupeře, jen nakopy dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana je fakt bída, aby nás to nestálo jednoho dne LM

Reagovat
ADM

Ale nepošlem tam ani bohovi supersonica Semeda

Reagovat
smazaný uživatel

taaaak, Sergio to uklidní Valverde

Reagovat
PP

Luxusní zápas..

Reagovat
smazaný uživatel

dneska nase kridla velmi slaba

Reagovat
technecium

Reagovat
ADM

Prečo Arthur začal hľadať tie najhoršie riešenia? Namiesto odovzdania lopty sa točí, krúti, hľadá ...

Reagovat
technecium

Protože je vyšťavenej?

Reagovat
ADM

Mne to tak príde celý zápas, nevravím že neustále, ale často to robím..

Reagovat
ADM

Robí

Reagovat
technecium

LeOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Messi kuaaa to měl dát

Reagovat
technecium

Co bylo na tom transparentu s Coutinhem?

Reagovat
ADM

Me da sua camisa?

Reagovat
technecium

jde mi o překlad

Reagovat
ADM

Dáš mi dres?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli mu dá jeho dres

Reagovat
alcantara

Zacni konecne nieco hrat, drevak!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Couts.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá hrát jak lemra

Reagovat
ADM

Lepšie si tak zvykáme na Rabiota. Couts

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Toho radši nepřipomínej ani Coutse mám rád a je mi ho líto, ale za ty jeho výkony si základ fakt nezaslouží no

Reagovat
smazaný uživatel

Problém není v něm.

Reagovat
smazaný uživatel

ale je

Reagovat
smazaný uživatel

v trenérovi

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to Ernesto raději preferuje ve hře tři DMka a raději cpe Coutse na křídlo, kde je nulový. S touhle připosraností hrát na výhru o jeden gól můžeme zapomenout na LM.

Reagovat
technecium

Lepší na křídle než v záloze

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost.

Reagovat
technecium

Ty se mnou o tomhle vůbec nediskutuj, protože tomu vůbec nerozumíš. ztrácíš můj čas

Reagovat
roman1978

Valverde je prostě picus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

"Coutinho lacks joy, he looks distract"

Presne tak. A aký to kontrast oproti Dembélému, ktorému narástli krídla

Reagovat
technecium

Suaréz posral na co sáhnul, ale dal krásnej gól, klasika

Reagovat
smazaný uživatel

jn

Reagovat
smazaný uživatel

ale dřel jak blázen

Reagovat
smazaný uživatel

Dřel to jo, ale jak na konci místo toho, aby přihrál volnému Coutsovi, který by šel sám na bránu, se snažil prokličkovat třemi hráči, mě celkem nasral. Jenom doufám, že mu ve čtvrtek proti Levante dá Valverde oddych, protože takhle bude už v březnu mrtvý

Reagovat
technecium

Reagovat
roman1978

Další těžký zápas venku a fantastická výhra. Liga se vyrovnává. Uz není lehkých soupeřů. Fantastický zvolenou taktikou jsme eliminovali nadpozemsky kvalitního soupeře. Nepostradatelni hráči opět jen potvrdili svůj vysoký standart. A samotná hra? Pohádka. O tomto zápase a vlastně i o velké spoustě dalších za poslední rok a půl se budou vést diskuze a bude se na ně vzpomínat ještě dlouhá léta. Bravo bravo

Reagovat
LAM

Valverde

Dokuď budou nějaký výsledky,tak se nic měnit nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam!!! Paráda Zápas, který bolel a smrděl, ale o to to bylo zábavnější Messi fantastický výkon, dnes do toho dával všechno

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele