LaLiga - preview 17. kola

21.12.2018, 08:44, aktualizováno 23.12.2018, 08:42
Previews
Valencia nevyhrává a nyní má ideální příležitost to změnit, na její trávník dorazí poslední Huesca. Leganés hraje doma se Sevillou, které se příliš nedaří venku, Rayo bude měřit síly s Levante...
Valencia CF - SD Huesca  (neděle 12:00)
Letošní remízový král z Valencie se stále neodrazil k lepším výkonům a i nadále se výsledkově spíše hledá. Na stadion Mestalla přijíždí suverénně nejhorší celek LaLigy Huesca, a tak domácí Los Che budou mít jedinečnou příležitost, jak nasednout na vítěznou vlnu.

Valencia v dosavadních šestnácti kolech remizovala v deseti případech, což jí drží na nelichotivé 14. příčce. Na výhru navíc čeká již tři kola, během nichž získala pouhé dva body za remízy 1:1 se Sevillou a Eibarem. Trenér Marcelino ví, že se pod ním začíná viklat židle, na které pomyslně sedí. "Nebereme nic jiného, než vítězství," prohlásil na předzápasové tiskové konferenci, kde se také vyjadřoval k nejčerstvějšímu odchodu Jasona Murilla na hostování do Barcelony.

Marcelino se bude muset vypořádat s absencí několika hráčů. S určitostí tak nenastoupí Goncalo Guedes, Geoffrey Kondogbia, Francis Coquelin, Mouctar Diakhaby, Kevin Gameiro nebo Gabriel Paulista.

Nováček Huesca se krčí na samém dně LaLigy. Jeho jediná výhra přišla hned v prvním kole na půdě Eibaru a od té doby dokázala Huesca ukopat pouhých pět bodů za stejný počet remíz. Ta poslední se zrodila v minulém kole na domácí půdě proti Villarrealu, což hostující celek zajisté povzbudilo. Pokud však má výběr trenéra Francisca překvapit a uspět na stadionu Mestalla, bude se muset vydat ze všech sil.

Huesca bude pro toto utkání postrádat vykartovaného Ezequiela Avilu a zraněné Luisinha, Juana Aguileru, Alexe Gallara a Carlose Akapa. Oba soupeři proti sobě stojí v první soutěžním utkání vůbec, přesto zůstávají favoritem domácí Los Che.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Neto - Piccini, Diakhaby, Garay, Gayá - Wass, Parejo, Soler, Cheryshev - Mina, Batshuayi
SD Huesca - pravděpodobná sestava:
Jovanovic - Miramon, Insua, Etxeita, Pulido - Gomez, Rivera, Melero - Gurler, Hernandez, Ferreiro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.41 - 4.66 - 9.34
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CD Leganés - Sevilla FC  (neděle 16:15)
Třetí Sevilla zamíří v rámci 17. kola LaLigy do Leganés. Oba dva týmy už dlouho nepoznaly pocit porážky. U domácích trvá bodová šňůra šest ligových zápasů, u celku z Andalusie dokonce o utkání více.

Hráči z předměstí Madridu pokazili začátek sezóny a za prvních pět kol si připsali jediný bod. Postupně se ale rozjeli a bilance dvou vítězství a čtyř remíz ze šesti posledních zápasů je vytáhla ze sestupových vod. Leganés se ovšem nadále trápí s ofenzivou, kterou má třetí nejhorší v celé soutěži. Celkově v jeho utkáních příliš branek nepadá, z deseti předchozích kol viděli diváci jen jedinkrát více než dvě trefy. Svěřence Mauricia Pellegrina táhne pětigólový Guido Carrillo, radostnou zprávou pro ně je, že se po trestu vrací další dva důležití hráči Rubén Pérez a Allan Nyom.

Lodivod modrobílých chová respekt k soupeři. "Sevilla je top tým ve Španělsku a Evropě. Pro nás není žádný soupeř lehký, stejně tak si ale myslím, že ani my nejsme lehkým soupeřem pro nikoho. Jsem vděčný za každodenní odhodlání kluků, kteří nemají vytoužené minuty," prohlásil Pellegrino.

Hosté ze Sevilly by potřebovali podávat venku stejné výkony, jako na svém stadionu. Zatímco v domácích utkáních uspěli napříč soutěžemi desetkrát v řadě, na soupeřových hřištích vyhráli jedno jediné z posledních osmi utkání. I tak se ovšem drží družina Pabla Machína na skvělé třetí pozici, v případě vítězství se dokonce může dostat o místo výše. Co se skórování týče, je celek z historického města druhým nejlepším po Barceloně a zásluhu na tom mají především tři střelci. André Silva, Ben Yedder a v tomto utkání chybějící Sarabia nastříleli dohromady 21 branek a všichni mají na kontě minimálně stejně gólů, jako například Karim Benzema, nejlepší střelec Realu Madrid.

Domácí se musí obejít bez zraněného tria Szymanowski, Muňoz, Santos, Sevillským nepomůže ze stejného důvodu Gonalons a Kjaer, vykartovaní jsou navíc Banega a již zmíněný Sarabia.
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Omeruo, Siovas, Bustinza - Nyom, Pérez, Vesga, J. Silva - Rodríguez - En-Nesyri, Carrillo
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Carrico, Mercado, Gómez - Navas, Amadou, Mesa, Escudero - Vázquez - A. Silva, Ben Yedder
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.11 - 3.24 - 2.53
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Rayo Vallecano - Levante UD  (neděle 18:30)
Rayu patří stále až předposlední příčka a v posledním utkání roku bude bojovat o tři body, které by jeho situaci mohly alespoň trochu vylepšit. Levante pro něj ale nebude vůbec snadným soupeřem, protože jeho letošní forma je velmi dobrá.

Rayo prožívá období kolem Vánoc až na předposledním místě, což mu vůbec nevyhovuje. Bohužel to ale odráží smutnou realitu nekvalitního a nezkušeného kádru, který má problémy na obou stranách hřiště. Rayo dosud nastřílelo jen 15 branek, což je třetí nejhorší produktivita. A v obraně to vypadá ještě hůř, protože pouze poslední Huesca dostala víc branek než Rayo.

A to mohlo být mnohem hůř. V minulém kole se totiž Rayo postavilo do cesty Realu Madrid. Slavný královský celek dost možná už myslel na mistrovství světa klubů, jehož se pak zúčastnil, ale přesto bylo o favoritovi jasno. Kromě Karima Benzemy ale obranu Raya už nikdo z jeho spoluhráčů nepřekonal a Rayo domů vezlo velmi solidní výkon. Dobrou zprávou pro fanoušky Raya je fakt, že kromě zraněného Gorky Elustonda se mohou těšit na všechny opory.

V táboře hostujícího Levante je ale situace daleko horší. Trenér Paco López se musí obejít bez hráčů jako Armando Sadiku, Pedro López, Samu García nebo bez dua Jason - Cabaco, které nemůže nastoupit kvůli přílišnému počtu karet.

Levante zatím patří k těm lepším překvapením aktuálního ročníku LaLigy. Sídlí totiž na skvělém osmém místě a na jeho kontě je už 22 bodů. V praxi to znamená, že Levante ztrácí na Evropskou ligu pouhé tři body! A to třeba i přes výprask, který inkasovalo naposledy od Barcelony. Vedoucí tým ligy Levante vyprášil pěti góly.

S tím trenér López nemohl být spokojen. "Je jasné, že když se stane něco takového, tak máme tendenci vidět jen to negativní. Samozřejmě nejsme spokojení s naším přístupem a už vůbec ne s výsledkem. Ale v tuto chvíli můžeme dělat jediné - poučit se a jít dál. Nesmíme se špatným výsledkem nechat dlouhodobě ovlivnit," dodal trenér López.
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Dimitrievski - Advincula, Galvez, Amat, Alex Moreno - Imbula, Comesana, Pozo - Embarba, De Tomas, Alvaro Garcia
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Oier - Coke, Rober Pier, Postigo, Chema, Garcia - Rochina, Campaňa, Bardhi - Roger, Morales
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.13 - 3.73 - 3.47
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Betis - SD Eibar  (sobota 13:00)
Eibar má další šanci, jak vylepšit svoji žalostnou venkovní bilanci. V sobotu po obědě ho totiž čeká dostaveníčko v Seville, kde si na něm chce smlsnout Real Betis. Pohárový účastník aktuální sezony se totiž prezentuje hodně suverénními výkony.

Real Betis v této sezoně zatím hraje velice působivě a jeho hra přináší výsledky. Menší ze dvou sevillských celků válí v Evropské lize, kde si i přes konkurenci AC Milán nebo Olympiakosu Pireus zajistil postup z prvního místa. Navíc jeho fotbal baví a dostává při něm velmi málo branek. A stejné je to i v LaLize. Mezi španělskou elitou Real Betis drží aktuální pátou příčku, tedy něco zcela odlišného, než na co byli fanoušci dlouhá léta zvyklí.

Od legendární Ligy mistrů a čtvrtého Realu Madrid navíc Béticos dělí jen čtyři body, takže ani tato vysněná meta není zcela zapovězená. V minulém kole hrál Betis hodně náročné utkání s Espanyolem Barcelona a dokonce prohrával. Nakonec ale především díky parádnímu závěru dokázal otočit výsledek utkání ve svůj prospěch a připsal si další důležité body.

A zkušený křídelník Cristian Tello, který vstřelil druhou branku, po zápase řekl: "Bylo to hodně důležité utkání, protože Espanyol je nebezpečný soupeř. V této sezoně se mu daří a my jsme museli být hodně obezřetní. Navíc nám to první inkasovaná branka vůbec neusnadnila. Ale máme výborný tým, opravdu skvělý kolektiv. Z dosavadní části sezony je vidět, že máme velký potenciál a chceme na sobě pořád pracovat," dodal Tello.

S Eibarem se Real Betis utkal v LaLize jen několikrát. Za poslední tři roky s ním ale nemá úplně nejlepší bilanci, protože z šesti duelů vyhrál jen dvakrát. Většinou však vyhrává domácí tým, na což se Béticos budou chtít spoléhat. Na stadionu Benito Villamarín jim to totiž docela jde.

Eibar plánoval vyšší příčky než ty, na kterých tráví zimu. V současné chvíli mu náleží až třinácté místo s dvaceti dosaženými body. Jeho obrana nepatří k těm úplně nejpevnějším, protože už inkasovala 24 branek, což je ligový podprůměr. A nejhorší disciplína je pro něj venkovní utkání. Eibar odehrál na hřištích svých soupeřů zatím sedm duelů, ale vyhrál z nich jen jediný. Ve všech sedmi navíc dokázal vstřelit jen pouhé čtyři branky!

Je tedy jasné, na čem budou chtít svěřenci trenéra Josého Luise Mendilibara pracovat nejvíc. V minulém kole se jim moc nevedlo, i když měli k dispozici vlastní stadion. Po gólovém spektáklu s Levante totiž proti Valencii poměrně rychle prohrávali a dlouho se jim nedařilo obranu Netopýrů rozbít. Pomohla jim k tomu až vybojovaná penalta, které v 56. minutě proměnil zkušený útočník Charles.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Lopez - Francis, Sidnei, Bartra, Feddal, Tello - Canales, William Carvalho, Lo Celso - Sanabria, Loren
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Riesgo - Ruben Pena, Paulo, Ramis, Cote - Orellana, Diop, Joan Jordan, Cucurella - Charles, Enrich
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.85 - 3.85 - 4.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atlético Madrid - Espanyol Barcelona  (sobota 16:15)
Úspěšný začátek Espanyolu Barcelona je pryč a katalánskému týmu se v poslední době opět nedaří. V LaLize dokonce prohrál už pět soutěžních duelů za sebou a další špatnou zprávu představuje jeho příští soupeř. Espanyol totiž čeká výlet na půdu Atlética Madrid.

Espanyol v úvodu letošního ročníku vůbec nehrál špatně a dařilo se mu skloubit zajímavý herní styl s výsledky. Ty ho vynesly dokonce až do míst, na kterých se dá snít o evropských pohárech. Možná to ale byl jen nával adrenalinu, protože prakticky od desátého kola začal Espanyolu docházet dech a jeho výkony se razantně zhoršily.

Aktuálně je na tom katalánský celek tak, že prohrál už pět zápasů LaLigy v řadě! Ve dvou z posledních tří ligových zápasů dokonce nedal ani jednu branku a postup v Copa del Rey naděje fanoušků jen tak nezlepší. Od konkurenčního městského rivala dostal Espanyol čtyři branky a sám se netrefil ani jednou. V minulém kole na to úspěšně navázal. Doma sice nad Realem Betis vedl díky trefě Sergia Garcíi, ale především kvůli velmi špatnému závěru utkání dvakrát inkasoval a nakonec prohrál 3:1.

Další porážka ho odsoudila k pádu až na současnou jedenáctou příčku. Je ale pravda, že k pohárům to pořád není nepřekonatelná vzdálenost. Espanyolu v tuto chvíli na šestý Alavés chybí jen čtyři body. A teoreticky by je mohl uhrát právě proti Atléticu, i když právě madridský celek je neoddiskutovatelným favoritem. Espanyolu se totiž proti Atléticu v poslední době velmi daří a dvě poslední klání vyhrál, aniž by inkasoval branku.

Jeho absencí navíc není tolik co u soupeře. Espanyolu nepomůže jen Mario Hermoso, přičemž menší zdravotní potíže trápí Javiho Lópeze. To domácí Atlético je na tom mnohem hůř. Do hry nemohou nastoupit veličiny jako Diego Costa, Filipe Luís, José Giménez nebo Lucas Hernández, navíc Thomase Lemara trápí menší svalové zranění.

Atlético po pohárové remíze s Bruggami koncentrovalo své síly na ligu, kde se mu poměrně daří. První Barcelona má na soupeře z Madridu náskok jen tři body a druhá Sevilla má pouze lepší skóre než Atlético. Tým trenéra Diega Simeoneho v minulém kole dokázal porazit Real Valladolid, i když s ním měl plno práce a musela rozhodnout až minuta 80.

Právě v ní se trefil francouzský střelec Antoine Griezmann, který poznamenal: "Minule to byla velká bitva a jsem moc rád za to, že jsme dokázali strhnout vedení na naši stranu. Opět to ukazuje náš charakter a vnitřní sílu našeho týmu. Teď v tom ale musíme pokračovat a udělat maximum pro to, abychom tři body získali také od Espanyolu," uzavřel Griezmann.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Arias, Savić, Godin, Saúl - Correa, Rodrigo, Koke, Lemar - Griezmann, Kalinić
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
D. Lopez - Javi Lopez, David Lopez, Duarte, Villa - Victor Sanchez, Roca, Darder - Baptistao, Iglesias, S. García
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.46 - 4.36 - 8.68
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - Celta Vigo  (sobota 18:30)
Sobotní podvečer nabídne souboj domácí Barcelony s vyzyvatelem Celtou Vigo. Jedná se o poslední utkání v tomto kalendářním roce a Barcelona může tak přečkat Vánoční svátky i Nový rok na čele tabulky.

Zdá se, že katalánský obr se opět zvedá a to v čele s hvězdným Lionelem Messim. Čerstvý držitel Zlaté kopačky za uplynulou sezonu se opět rozstřílel a v posledních dvou utkáních nasázel 5 branek a na další 3 přihrál!

Barcelona tak i díky němu v posledních třech utkáních La Ligy zvítězila a to při celkovém skóre 11:0. Jejich řádění nejprve odnesl Villareal dvěma góly, poté Espanyol čtyřmi a v posledním kole Levante obdrželo pět branek. Aktuální lídr tabulky vede o 3 body před Sevillou, která dohrává svůj zápas v neděli na půdě Leganés, a může tak své vedení dočasně navýšit na šest bodů.

Trenér Valverde nebude moci pro toto utkání počítat se Samuelem Umtitim, Thomasem Vermaelenem, Rafinhou a také Nelsonem Semedem. ,"Hra proti Celtě bude obtížná, protože mají výborné hráče a dobrou strukturu. Výhra je pro nás důležitá, protože chceme zakončit letošní rok se stejným náskokem před našimi rivaly," konstatoval na tiskové konferenci Valverde.

Hostující trenér Miguel Cardoso je na tom o poznání lépe, tomu bude chybět vykartovaný David Juncá a nejistý start má stále také Stanislav Lobotka.

Celta Vigo drží neporazitelnost v La Lize 3 utkání v řadě. Aktuálně 9. celek si poradil na domácím stadionu s Huescou 2:0, přestřílel venku Villareal 2:3 a za lehké zaváhání lze brát domácí remízu 0:0 s Leganésem.

Barcelona v pěti posledních utkáních na Camp Nou nasázela Vigu 18 branek. Lze tedy předpokládat, že i nyní se fanoušci mají na co těšit a mělo by padnout více gólů.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Stegen - Roberto, Pique, Lenglet, Alba - Rakitic, Busquets, Vidal - Messi, Suarez, Dembele
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Blanco - Mallo, Araujo, Costas, Alonso - Mendez, Beltran, Yokuslu, Boufal - Aspas, Gomez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.12 - 10.80 - 22.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - Real Valladolid  (sobota 20:45)
Bilbao se stále teprve sžívá s novým trenérem, ale plody jeho práce už jsou pomalu vidět. V minulém kole Bilbao remizovalo a tentokrát chce opět zvítězit, aby se v posledním utkání roku pokusilo odpoutat ode dna. Jeho soupeřem bude Real Valladolid.

Odvolaného Eduarda Berizza nahradil teprve nedávno nový muž na lavičce, kterým se stal Gaizka Garitano. Jeho úkol je jasný - dostat Bilbao co nejdřív co nejdál od sestupových pozic. Aktuálně je totiž pohled na tabulku pro fandy baskického celku hodně smutný. Lvi z Baskicka obývají dokonce až osmnáctou, tedy sestupovou příčku!

Na jejich kontě je jen 15 bodů, což není nijak veselá bilance. A ač by to čekal asi málokdo, tak Bilbao má třetí nejhorší útok, protože nasázel zatím jen 15 branek! S Garitanem se alespoň zlepšují výsledky, protože po výhře nad Gironou si jeho svěřenci v minulém kole připsali alespoň bod. Z Alavésu odjíždělo Bilbao s bodem v kapse za remízu 0:0, což je v jeho rozpoložení a vzhledem k formě Deportiva Alavés velmi solidní výsledek.

Přesto chce trenér Garitano víc. "Měli jsme na víc, ale nedokázali jsme proměnit naše šance. Na tom musíme pracovat, protože s naší potencí to vázne. Od některých hráčů očekávám víc po individuální stránce, ale i jako celek se musíme zvednout. Nejde tolerovat špatný přístup a evidentně s tím máme problémy. Vidíme ale, že se hráči snaží a že se zlepšují po technické i fyzické stránce," dodal nový kouč.

Právě proti Realu Valladolid by se Bilbau mohl dobrý výsledek podařit, protože s Valladolidem má Bilbao velmi dobré zkušenosti, a to zvlášť poslední dobou. Za pět posledních duelů Bilbao s Valladolidem neprohrálo ani jednou a čtyřikrát nad ním dokonce vyhrálo.

Valladolid se navíc vzpamatovává z porážky od Atlética Madrid, kterou utrpělo v minulém kole. Domácí Bilbao zřejmě nebude moci počítat se zraněnými Yerayem Álvarezem, Mikelem Ricem a Álexem Remirem. Hosté zase postrádají zraněného Iviho s Luismim.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Herrerín - Capa, Unai Nuněz, Inigo Martinez, Yuri - Dani Garcia, Beňat - Williams, Raul Garcia, Cordoba - Aduriz
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Moyano, Kiko Olivas, Calero, Nacho Martinez - Antonito, Michel, Alcaraz, Plano - Ünal, Toni Villa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.69 - 3.90 - 5.57
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Girona FC - Getafe CF  (pátek 19:30)
Girona se potřebuje do možná nejdřív dostat zase do tempa, ze kterého vypadla v posledních zápasech. Šanci k tomu má na domácí půdě stadionu Municipal de Montilivi, kam v pátek večer přijede madridské Getafe.

Girona už dva duely po sobě nevyhrála a její série šesti zápasů v LaLize bez porážky náhle skončila. Mohlo za to Bilbao, které si doma nechalo tři body díky jediné brance. A protože Girona nedokázala vstřelit byť jen jediný gól ani v minulém kole, tři body náležely také Seville. Ta byla samozřejmě velkým favoritem a především díky dvěma gólům krátce po změně stran to taky dokázala.

Girona se náhle ocitla až na desátém místě a na jejím kontě je 21 bodů, ale hrozí jí, že se po několika dalších špatných výsledcích propadne daleko hlouběji. Už po tomto zápase by mohla ztratit své místo v první desítce LaLigy. Pokud tomu chce zabránit, musí začít rychle střílet branky. A hlavním mužem, který to má v popisu práce, je zkušený kanonýr Cristhian Stuani. Ten zatím dosáhl na 11 branek a dělí se o druhou pozici v tabulce kanonýrů.

"Máme za sebou dva náročné duely a především se Sevillou nás ten zápas stál hodně sil. Je jasné, že Sevilla je obrovským favoritem v duelu skoro s každým, ale na hřišti to nebyl zase takový rozdíl. Jenže jsme neproměnili své šance. Vím, že to je hlavně moje zodpovědnost, protože jako útočník musím střílet góly. Nevím, proč to najednou jde hůř, ale slibuji, že na sobě budu pořád pracovat, abych se co nejdřív zase prosadil."

Proti Gironě se postaví Getafe, které má naopak v poslední době skvělou formu. Tým z předměstí Madridu už pět duelů neprohrál a směle se sápe k pohárovým příčkám. Aktuálně je už na sedmém místě, přičemž od Evropské ligy ho dělí jen jeden bod!

Po remíze s Leganésem si Getafe poradilo v rámci minulého kola s Realem Sociedad San Sebastian, o což se jedinou trefou utkání postaral už ve třetí minutě úspěšný Jorge Molina. Getafe vyhrálo zápas s Gironou naposledy před dlouhými pěti lety.
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Ramalho, Bernardo, Juanpe - Pedro Porro, Pons, Alex Garcia, Granell - Portu, Borja Garcia - Stuani
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Suarez, Djene, Cabrera, Antunes - Foulquier, Maksimović, Arambarri, Portillo - Molina, Mata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.62 - 3.08 - 3.14
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Sociedad - Deportivo Alavés  (pátek 21:00)
Deportivo Alavés má na první pohled snadnou úlohu, protože brání skvělé šesté místo proti týmu z naprostého spodku tabulky. V rámci páteční předehrávky 17. kola LaLigy se totiž podívá do San Sebastiánu, kde fotbal v těchto dnech moc radosti nepřináší.

Real totiž jen marně vzpomíná na doby, kdy se pohyboval blízko pohárovým příčkám a těšil se na to, až si zase jednou zahraje Evropskou ligu. Kdy rozdával radost svým herním pojetím a měl v kádru talenty, o které se praly ty největší velkokluby. Současnost nabízí mnohem smutnější pohled a tradiční baskická chlouba tráví zimu nedaleko pásma sestupu!

Za posledních deset soutěžních duelů vyhráli Baskové jen třikrát, což je opravdu hodně špatná bilance. V rámci elitní španělské ligy prohráli už tři duely po sobě a naposledy nedali ani jednu branku. O všechny body je obralo Getafe, které se díky Jorgemu Molinovi prosadilo už ve třetí minutě utkání! Na to Baskové nedokázali reagovat a nechali všechny body týmu z Madridu. I proto jsou nyní až na 15. příčce s pouhými devatenácti body na kontě.

Záložník Asier Illarramendi dobře ví, že tohle zkrátka nestačí. "Máme za sebou hodně špatné tři zápasy a pohled na naše postavení v tabulce je opravdu žalostný. Teď je před námi poslední utkání v roce a my ho prostě musíme zvládnout. Tři body v utkání proti favoritovi by byly krásným dárkem pro naše fanoušky, kteří za námi celou dobu stojí a podporují nás. Musíme se zlepšovat především v koncovce," uvědomuje si zkušený záložník.

V pátek večer ale na Real Sociedad nečeká nic jednoduché, i když může počítat s domácím prostředím stadionu Anoeta. Deportivu Alavés totiž stále patří skvělá šestá příčka v LaLize a už několikrát dokázalo překvapit mnohem zkušenější a slavnější soupeře.

Poslední dobou už mu ale také docházejí síly a dech. Alavés nevyhrál už pět soutěžních duelů a je opravdu s podivem, že ještě drží pohárovou příčku. V minulém kole se mu nepovedlo utkání s Bilbaem, v němž diváci branky neviděli žádné.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Moyá - Gorosabel, Llorente, Le Normand, Hernandez - Illaramendi, Zubeldia - Januzaj, Oyarzabal, Sandro - Willian Jose
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Ximo Navarro, Laguardia, Maripan, Duarte - Ibai, Pina, Manu Garcia, Jony - Sobrino, Calleri
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.73 - 3.69 - 5.61
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona16104246:1934
2.Sevilla FC1694329:1631
3.Atlético Madrid1687124:1231
4.Real Madrid1692524:1929
5.Real Betis1674519:1825
6.Deportivo Alavés1674518:1725
7.Getafe CF1666417:1224
8.Levante UD1664627:3022
9.Celta Vigo1656528:2421
10.Girona FC1656517:1921
11.Espanyol Barcelona1663718:2321
12.Real Valladolid1655615:1820
13.SD Eibar1655620:2420
14.Valencia CF16310313:1319
15.Real Sociedad1654718:1919
16.CD Leganés1646615:1918
17.Villarreal CF1636717:2115
18.Athletic Bilbao1629515:2315
19.Rayo Vallecano16241015:3110
20.SD Huesca16151014:328
Zbývající zápasy
03.01. 21:30Villarreal CF - Real Madrid

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (457)

Přidat komentář
ADM

Vidim, ze je potreba rozbehnut vianocnu debatu, lebo nam to tu upada odkedy Ronaldo nelaktuje superov za Real.

Ktorych 3 ludi povazujete za vobec najvacsich sportovcov v historii? A pre tych viac vyrecnych, preco?

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepsi futbalista historie - Lionel Messi.

Najlepsi automobilovy jazdec - Michael Schumacher.

U tretieho vaham - Michael Jordan alebo Wayne Gretzky.

Reagovat
Diego2

Najlepsi automobilovy jazdec : Sebastien Loeb

Reagovat
patas92

Federer, Messi, Gretzky/Jordan

Reagovat
smazaný uživatel

Yoda - šerm, Harry Potter - metlobal, Daryl Dixon - streľba z kuše

Reagovat
ADM

Vtip, ukáž sa.

Reagovat
dextroza_m

M. Ali - Phelps - Messi

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dám pět, tři nedokážu.

Messi, Pelé, Ali, Jordan, LeBron

Reagovat
dextroza_m

Paul Gascoigne

Reagovat
Gazza.8

Yes!

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozne tezky porovnavat mezi sportama, ale kdybych mel vyplivnout nejaky jmena, tak:

Gretzky, Tiger, MJ/LeBron.

Reagovat
CHONG

Tyson, Federer, Lemieux a LeBron, do fotbalu nejdu

Reagovat
CHONG

A pochopitelně ještě Lauda.

Reagovat
roman1978

fotbal - leo

hokej - mario

tenis - roger

motosport - ayrton

basket - mj

baseball - di maggio

box - rocky

martial arts - frank dux

stačí tihle tři?

Reagovat
Switchback

Senna https://www.csfd.cz/film/291617-senna/prehled/ doporučuji pokud si neviděl

Reagovat
ADM

skvely filmik

Reagovat
roman1978

viděl a vícekrát

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
technecium

Gretzky (nějaká vědecká studie napsala, že to je sportovec, který má v porovnání s ostatními hráči v daném sportu nejdominantnější výkony, a proto by tady neměl chybět), Schumacher (můj dětský idol, podobný případ jako Gretzky) no a s tím třetím nevím - Phelps? Federer? Alli? Bolt? A proto zvolím bratry Pospíšilovi v kolové

Reagovat
ADM

moje tri su Gretzky, Phelbs a pochopitelne Leo Ale tiez som uvazoval o Schumacherovi, Jordanovi, Boltovi ci Allim

Reagovat
Switchback

Gretzky je frajer, snad mu ale Ovechkin rekord v počtu gólů sebere

Reagovat
patas92

Proč Schumacher? To už radši Loeb nebo Valentino

Reagovat
technecium

Schumacher u mě kvůli tomu, jak vytáhl Ferrari.

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo je to 7 nasobny vitaz najprestiznejsej motoristickej sutaze.

Reagovat
valloire

to nic neznamená, kolikrát vyhrál kvalifikaci?

Reagovat
Gazdo

dobreee

Reagovat
technecium

Logicky je kvafikace ten jeden ročník šampionátu.

Reagovat
patas92

A jak ho za tři roky překoná Hamilton, tak mezi ty nejpelší sportovce historie bude patřit on?...To není nic proti Schumacherovi, jen mám obecně problém do těchhle anket dávat sportovce, u kterých 50% výsledku dělá technika.

Reagovat
ADM

Jo, to je velka pravda, ze by tam asi nemal byt clovek, co “len soferuje”

Reagovat
technecium

Ale zrovna Schumi závodil i s dost špatnou technikou a ten tým na základě svých schopností a znalosti a testování to prostě vytáhnu nahoru

Reagovat
ADM

Pre mna to bola zlata era Formule, videl som kazdy zavod, Michael bol pre mna boh, ako objektivne by som ho do tej top 3 urcite nezaradil, ale subjektivne to bol velky oblubenec.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Gazdo

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Switchback

Jordan, Ali, Gretzky

Reagovat
Gazdo

Reagovat
valloire

Svět - Pelé, Lemieux, Jordan.

Česko - Bican, Jágr, Zátopek.

Reagovat
valloire

...a Ivan Hrozný

Reagovat
smazaný uživatel

Messi, Tyson, Mayweather

Reagovat
-Carles-

Gretzky, Messi, Federer

Reagovat
Baronne

Ali, Messi, Bjorndalen (ať je to osvěžující trochu )

Reagovat
Stannis Baratheon

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, a buď Federer, Tiger Woods a nebo Milos z Krotónu.

Reagovat
herold

jordan, lemiuex, messi

Reagovat
Majk91

Najvacsi v historii: Messi, Federer, Bolt

Slovaci: Sagan, Martikan, bratia Hochschornerovci, Chara

Reagovat
Gazdo

Ali, Merckx, Jordan ked len tri. Neviem toto meno ma na padne pri kazdom sporte. Ali pri boxe, eddie pri cykle a jordan pri baskete. Futbal je v tomto strasne rozmanity kazdeho napadne nieco ine ale tieto mena su jednoducho definiciou celych sportov. Na gretzkyho uz dnesna mladez nema pamat ale to sa da povedat v podstate aj o merckxovi ale ten tu este nebol tak som dal jeho

Reagovat
valloire

za Eddieho

Reagovat
roman1978

Ja spíš Indurain

Reagovat
valloire

Já taky, furt jezdim ještě mimo jiné v Banestu, ale Merckx byl dominantnější.

Reagovat
Gazdo

Tak nikto taky ako merckx nebol a uz ani nebude a dovodom je aj to ze sa jednoducho cyklistika strasne diferencovala a specializovala, a tym padom uz nie je mozne byt uspesny na kazdom profile ako v minulosti. Mozno keby pretekal sagan v merckxovych dobach a merckxx v saganovych bolo by to naopak. Kazdopadne si myslim ze obidvaja jednoducho vytazili maximum z toho co mohli v danej dobe i ked samozrejme sagan ma este dost rokov pred sebou

Reagovat
valloire

Ono těch dominantních bylo víc. Coppi, Anquetil, Merckx, Hinault, Indurain, Armstrong a teď Froome. Já bych i toho Armstronga stavěl nejvýš, doping mi nezajímá, stejně vždycky všichni dopovali a případ Armstrong je spíš pokrytecký dílo Francouzů. Ale ten Eddie prostě vyhrával i klasiky a to je o fous před Lancem. Jako Sagy je můj nejoblíbenější současný jezdec, ale on nevyhraje Tour a to je podobný jako ten Leo ve fotbale.

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

předpokládám že se směješ tomu Messimu, což já teda taky kvůlivá MS, protože o cyklistice toho asi tolik nevíš

Reagovat
technecium

Směju se tomu, že jsi nemocnej a toho Messiho prostě zmíníš

Reagovat
valloire

Prej nemocnej....No protože je to podobný. Sagan nevyhraje Tour - největší podnik cyklistiky, Messi MS a ani ten Lendl, kterej to drtil, nevyhrál Wimbledon, takže nemůžou bejt považovaný za top. Chápu, že vám nemocnejm je to fuk a stejně si v horečce pojedete to svoje, ale je to směšný.

Reagovat
technecium

Není to podobný vůbec v ničem. Vyhrát etapu v cyklistice neznamená to stejné jako vyhrát zápas ve fotbale. Beru, kdybys řekl že Messi je jako Gretzky, kterej nikdy nevyhrál olympiádu, ale ta cyklistika je úplně mimo. Je teda Jágr víc než Gretzky, protože má olympiádu?

Reagovat
valloire

říkám....nemocnej, ani nerozeznáš důležitost, nevíš co ve kterým sportu je nejvíc, srovnáváš hrušky s jabkama...jak jsem v cyklistice mimo? to mi zajímá pověz....

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi mimo

Reagovat
valloire

to je nemožný, naopak se bavím nad novými měřítky

Reagovat
valloire

A co se týče hokeje...Gretzky hrál v době, kdy profíci na OH nesměli. Kdybys napsal Kanadskej pohár, to bylo totiž jediný měřítko, tak to beru. Vyčítat mu OH může jenom kulantně řečeno neznalec.

Reagovat
technecium

Nezájem. Kdyby byl co k čemu, tak to v roce 1998 vyhraje.

Reagovat
ADM

+ dával by góly aj slabšou nohou

Reagovat
Gazdo

Hlavou

Reagovat
ADM

Bez prilby

Reagovat
technecium

Po centru od modrý

Reagovat
ADM

Rovno z bully

Reagovat
valloire

chápu šahli vám na kluka z plakátu

Reagovat
el Principito

Reagovat
ADM

Ja neviem, ale keby som to mal brať z osvečeného pohľadu, tak musím povedať, že ti Leo strašne leží v žalúdku.

Reagovat
valloire

to je ale váš osvědčenej pohled...kdybych tu furt nečetl tu onanii i v roce MS, na kterým nehrál dobře, nepsal bych nic nebo ne tolik

Reagovat
Switchback

ještě napiš že jsi k Leošovi zcela objektivní

Reagovat
valloire

Jsem k Leošovi zcela objektivní mam zcela jasný kritéria a jak vidíš, nikde nepíšu C.Ronalda ani mýho oblíbenýho Zica. Já můžu s klidným svědomím nařknout z toho vás, protože si ty kritéria ohýbáte, abyste si ho obhájili. Hrát Crosby nebo Ovečkin za Barcelonu, musel bych číst, že jsou nejlepší v historii, ač snad nikdo nepochybuje o Gretzkym nebo Lemieuxovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo nepochybuje o Messim jenom ty ne aby jsi byl rád, že ho můžeš sledovat na vlastní oči (ne jako Peleho z dokumentů), tak do něj musíš furt rejpat a zpochybňovat. To, že byl Pele zvolen nejlepším hráčem 20 století, což je sporné, tak to z něj nedělá nejlepšího navždy, vždycky se objeví někdo lepší a ten lepší je Messi.

Mám pocit, že ho zvolili i sportovcem století, což je absolutní blbost, když v tom století byli daleko, daaaleko lepší a slavnější týpci ve svých sportech, než Pele.

Reagovat
valloire

Co je na tom spornýho? Pelé byl dřív ta největší ikona sportu. To, že vy o něm máte chabý povědomí, to nezmění. To, že jste zbláznění ze současnýho hráče, taky ne. On ani ten současnej není v poslední době nejlepší neboť trofeje a GB bere jinej. A já ho přesto nemám jako nej v historii. Spornej a to hodně je hráč, kterej nevyhrál MS ve svým sportu, ten největší turnaj ve svým sportu. Je to úplně stejný jako kdyby Gretzky nevyhrál Kanadskej pohár nebo SC a exceloval pouze v základní části NHL. To by mu bylo k hovnu, stejně jako čísla Messiho z ligy. Je to stejný jak nevyhrát v cyklistice Tour, v tenise Wimbledon, v atletice OH a můžeš klidně mít na mítinku světovej rekord, ale jak ho nepotvrdíš na OH, je to k hovnu. To jsou ty kritéria, potvrdit svou genialitu a dominanci na největším podniku, kde se tvoří legendy. Už se teď těším, až se vás zeptaj vaše děti : "a tati, ten Messi byl teda nejlepší a lepšího nebylo nikdy v historii jo? A proč teda nikdy nevyhrál mistrovství světa?" Jo, to bude prča. Zpochybňuješ trojnásobnýho mistra světa, ale o týpkovi co v PO MS nedal ani gol nepochybuješ. Falešnej šéf si a cvok.

Reagovat
smazaný uživatel

za 1) Ja nezpochybuji Peleho umění, ale to jak z něj děláš nadčlověka. za 2) není to trojnásobný vítěz, protože v 62 odehrál jen jeden zápas. Brazilci to podrtili bez něj (překvapivě).

Za 3) Brazilie vyhrávala MS se skore 20:3 atd. To ukazuje jejich nadvládu nad všemi v té době.

Za 4) Proč u tebe není,jak jsem už psal, Charlamov nejlepší hokejista všech dob? Je to kopie Peleho, ale v hokeji.

Dokumenty o Pelem tady viděl úplně každý a jeho zápasy si pouštěl taky úplně každý, to, že ty si myslíš, že jsi se na to díval sám je úsměvný

Reagovat
valloire

1. Já nezpochbňuju Messiho umění, ale to jak z něho děláš nadčlověka.

2. Je to trojnásobnej mistr světa, přispěl proti Mexiku, třeba by nepostoupili.... , i kdyby si mu počítal 2 tituly, pořád tam předvedl něco, na co se Messi vůbec nezmohl.

3. 20:3 jo? To jako kdy? Nadvláda tam byla, hádej proč?

4. Proč Charlamov?

Já to viděl už v době, kdys tahal kačírka. Je smutný, že si řekneš, jéééé to je pomalý, takže vlastně nic moc. A co mozek? Funguje? Ale to je zbytečná otázka.

Reagovat
smazaný uživatel

Charlamov, protože to byl nejlepší hráč nejlepší repre?

Reagovat
valloire

Charlamov byl nejlepší hráč nejlepší repre? Že o tom nevím a to jsem tu repre viděl hrát.

Reagovat
ADM

Tak o najlepšom hokejistovi sa tie názory tiež líšia - Wayne, Lemiex, Orr, Howe..

Reagovat
Kixi Syhimour

Zrovna v hokeji by se ty názory lišit nemohly, Gretzky je absolutně bez konkurence

Reagovat
Baronne

Ne na dlouho..

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Baronne

Ovečkin ho překoná v bodech, pak se názory budou lišit diametrálně.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nemyslím si

Reagovat
Baronne

Tak ty názory se lišej už teď a diskutuje se o tom, v budoucnu to bude ještě víc, i když se k němu jen přiblíží, což se samozřejmě stane, takže to je jistý. A je tam několik potenciálních hráčů, co ho můžou překonat i potom..

Reagovat
smazaný uživatel

*v golech, v bodech Gretzkyho nikdy nikdo neprekona

Navic i ty goly nejsou jistota, protoze Ovi furt potrebuje jeste 258 golu.

Reagovat
Baronne

Jo, gólech , nejsou, ale je jistý, že mu bude blízko, pokud ho někdo teď nezrakví na dva roky.. V bodech ho za 15 let překoná Pasta

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
Baronne

Jak hovno

Reagovat
patas92

Nepřekoná. 258 je šíleně hodně. Vždyť to je 5 padesátigólových sezón a Ovečkin se nad tuhle hranici dostal "jen" 7x z 12 sezón (když nepočítám výlukovou sezónu a tuhle probíhající)

Reagovat
valloire

to je jasný, on jenom šmoulí

Reagovat
Kixi Syhimour

V bodech asi ne, no

Reagovat
Baronne

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

tak vidíš jak si mimo....to stejný máte s Messim

Reagovat
Baronne

To jo, ale ty si mimo už padesát let, tak co je horší?

Reagovat
valloire

Vidím tvý názory na hokej a kdo je mimo? Jestli tady budem za 10 let, omluvíš se aspoň za toho Ovečkina? Protože nemá šanci. Absolutně.

Reagovat
Baronne

Body ne, góly jo Pasta je sarkasmus, to bys dědo moch pochopit ne?

Reagovat
valloire

Pastu jo, Ovečkina ne. Tam to myslíš vážně. Bez šance.

Reagovat
Baronne

Jj, ty góly myslim vážně, má velkou šanci ho překonat, a pak ta diskuze prostě pojede, takhle sem to myslel

Reagovat
Jordi Alba

Můžeš s klidným svědomím nařknout ostatní, že si ohýbají tvoje kritéria ?

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

to nejsou jenom moje kritéria, to platí po celým světě kromě Katalánska, proč, to víme

Reagovat
Baronne

Ale hovno

Reagovat
Jordi Alba

Tak to jo

Reagovat
valloire

Vyvrať mi, že v cyklistice je nejvíc Tour, v atletice OH, ve fotbale MS, v hokeji SC, CC a teď OH s profíkama, v tenise Wimbledon. No do toho.

Reagovat
Jordi Alba

Bavím se o fotbale. Nějaká cyklistika mě nezajímá. To, že ve fotbale je MS nepopírám,ale podle tvojí logiky toho kdejakej Adil Rami dokázal víc a je tím pádem lepší, než hráči co nemají MS.

Reagovat
Baronne

Rami > Ronaldo.

Reagovat
Jordi Alba

Já na něj reaguju jenom proto, že solidně nezvládá to velebení Messiho.

Reagovat
Baronne

Já s tebou souhlasim to lomítko bylo taky jenom pro naší legendu

Reagovat
valloire

Já to zvládám dobře. Vysvětluju vám vaši pomýlenost vidění světa červenomodrýma brejlema.

Reagovat
valloire

Hezkej argument, ale mimo že? Srovnáváme dominantní hráče svý doby, ne nějakýho Ramiho. Když jste probírali logiku, jestli vůbec, kdes byl? Logika není vždycky logika.

Reagovat
Jordi Alba

Proč dominantní, ty údajně kdysi nejlepší Brazilce si viděl přibližně tolikrát, jako toho Ramiho. Až si média za 30 let napíšou, že Modrič měl super dominantní rok v éře Messiho a Ronalda a proto vyhrál nějaký ocenění, tak přikývneš, proto že to média píšou?

Reagovat
valloire

Další argumentační fail. Vy to hoši nedávate...Proč bych je já měl vidět víckrát? To by nikdo na světě nemohl o nikom nic říct, protože někdo chodil na Pelého, ale Maradonu viděl párkrát v TV. A co se vlastně teda počítá? Musíš je vidět hrát každej boží víkend, aby sis udělal konečně představu jak je dobrej? Ne nemusíš. Na to je tu LM a MS. Ty dávný, z tvýho pohledu, Brazilce viděli jiní a ty už celkem popsali jako kdo byl dobrej. I já mám tu představu.

Modrič vyhrál LM a byl nejlepší hráč MS, kde dotáhl Chorvaty překvapivě do finále. Já bych to sice dal Crisovi, ale nemám problém s Lukou. Obvyklý podzim čerstvýho procitnutýho Messiho nikoho jak vidíš nezajímá. Je to jenom liga. A není tu sama, je tu i PL, italská....Modrič v těch superdůležitejch zápasech hrál skvěle, líp než všichni, vedlo to k trofejím a proto maj média a novináři pravdu.

Reagovat
Jordi Alba

Tak si užij diskutování s ostatníma. Názory sis zafixoval a ani by tě nenapadlo uvažovat o jinejch. To si radši zapnu Atlético x Espanyol.

Reagovat
valloire

Proč bych měl uvažovat o jinejch názorech? Já je tady vidím víš. Nic moc. Občas někdo zapomene, nezná všechny podmínky, reálie doby...Zatím mě to baví, protože se bavím že. Občas ale žasnu. Ovečkin prej dorovná Gretzkyho, Maradona měl okol sebe samý superhvězdy....Je to sranda. Pa

Reagovat
valloire

Charlamov byl nejlepší na světě

Reagovat
Majk91

lenze ty posudzuje celu karieru nejakeho sportovca na zaklade jedneho turnaja. A to, ze v jednych z najlepsich sutazi na svete (LL a LM) nasukal 600 golov a nahral na dalsich 200, ze vyhral nespocet trofeji, stanovil mnozstvo rekordov, ktore uz zrejme nikto neprekona (ako napr Gretzky v hokeji) ma mensiu vahu, nez pozdvihnutie jednej trofeji nad hlavu, od ktorej ho mimochodom delil malicky kusok. Cize podla teba jedno predlzenie s Nemcami rozhodlo o tom, ci je Messi najlepsi v historii, alebo nie? ved je to totalne smiesne.

Reagovat
patas92

Je, jenže MS ve fotbale nebo Kanadský pohár nemůžeš vyhrát sám, na rozdíl od Wimbledonu nebo Tour.

Reagovat
valloire

To je pravda páťo. Ale jsou hráči se kterýma je ta šance o dost vyšší.

Narazil jsem na celkem zajímavou věc....

Anketa: Koho byste radši brali do týmu? McDavida nebo Crosbyho?

Za mě asi Crosby. Connor je (a asi už vždycky bude) produktivnější, ale nezdá se mi, že by uměl ty hráče kolem sebe tak strhnout, udělat je lepšíma, jak to umí Crosby. Nemá zatím takové vůdcovské schopnosti.

velmi zajímavé, když si to přenesu do fotbalu...

Reagovat
patas92

...ta ti vyjde, že Messi = Crosby

Reagovat
valloire

Jak přesně dělá Messi okolo ty hráče lepší v LM nebo v repre? Co vyhrál krom 15 posledních hezkých pár let v LM? Co s repre? Ba ne. Má nějaký čísla. On je McDavid. Crosby je Pelé, Maradona, Ronaldo. Kromě toho zapomínáš na jedno. Asi jsi to myslel na současnou dobu, ale radši bych bral i teď McDavida, je mladší a ty vůdcovský schopnosti získá. Messimu je 31....

Reagovat
patas92

Ne

Reagovat
valloire

Ale ano.

Reagovat
Majk91

Zato povazujes Peleho ako najlepsieho v historii aj napriek tomu, ze hral iba v pralesnej lige v Brazilii a vyhral MS aj vdaka tomu, ze Brazilia mala vynimocnu generaciu a futbal nebol vo svete ani zdaleka taky vyrovnany, ako je teraz. Tvoje kriteria su uplne na hovno.

Reagovat
valloire

Z tý pralesní ligy teď chodí do Evropy tisíce hráčů...tehdy byli doma a 3x to vyhráli, trochu používej mozek ty trdlo. Fotbalová špička je furt stejná, tehdy byla i kvalitnější a to z prostýho důvodu. SSSR a Jugoslávie.

Reagovat
Majk91

jasne tisice hracov, ale presadi sa ich v naozaj kvalitnych sutaziach iba zlomok.

Reagovat
valloire

Jsi postiženej? Protože to tak vypadá. BYLI DOMA. Ta liga byla kvalitnější než v Evropě. Tenkrát. Jsou na to i ty výsledky. Dneska jsou všichni pomalu pryč po světě. Zkvalitní jejich soutěže a domácí ochudí. Jak by byla kvalitní španělská liga, kdyby tisíce Španělů posílili jiný ligy? Dokážeš to pobrat, není to moc informací? Pokračujem. Kdyby Pelé nebo Zico excelovali v takový soutěži jako je dneska brazilská, tvé námitky by byli na místě. Jenže oni excelovali v soutěži, kde všichni nejlepší byli doma. A hráči z tý soutěže v repre pak rozdrtili ty evropský týmy na MS. Přijelo takhle jednou Flamengo se Zicem (a nebyl to výběr světa jako je dneska Messi a spol v Barceloně) a dalo 3-0 tehdejšímu vládci Evropy FC Liverpool. Nedali mu šanci. Pobrals to? Chápeš ten rozdíl? Jestli ne, tak jdi a jebni si jí vo futra.

Reagovat
drussbarb

Ty mluvíš o ohýbání, svět se v prdel obrací.

Hypotéza :

Messi je Brazilec hrající za Real, bez titulku na MS

Val: Messi ne nej hráč historie.

Na tohle bych vsadil varle

Reagovat
valloire

jednokulčák

Reagovat
drussbarb

Messi taky nepotřebuje dvě nohy, tak co.

Stačí jedna koule,pokud je dost pěkná

Reagovat
valloire

brrrr

Reagovat
valloire

Možná kdyby to uměl pravou, může to dávat nejenom nalevo Albovi a a měl by víc na výběr. Barcelona by pak možná na jaře nedostávala takový debakly v LM. Možná.

Reagovat
smazaný uživatel

takže Barca už i dostává goly kvůli Messimu, co bude dál?

Reagovat
drussbarb

Jinak klubismus je v tomto zlo. Jak historie vysvětlit, že VŠICHNI vaši výš hodnotí CR7 a culé zase Blechu?

Reagovat
valloire

Pelé za Real nehrál....Zico taky ne. CR nám přinesl tituly a gol na zápas a v tý hlavní soutěži má lepší čísla než Messi. Asi proto.

Reagovat
Gazdo

Nie nie je. Sagan jednoducho nemoze vyhrat tour ak sa na to nezameria. Coz je rozdiel. Sagan by mozno v minulosti tour vyhral prave kvoli tomu ze jazdci neboli tak specializovani ako teraz, ale v sicastnosti jednoducho nema sancu ked chce jazdit tak ako jazdi. Keby jazdil v eddieho dobe napr taky kittel alebo gaviria so sucasnym vykonom kto by asi ovladal hromadne dojazdy? Eddie rozhodne nie. Tak isto si trufam povedat ze aj sucasny sagan a byvaly camcellara by udolali merckxa v klasikach jednoducho preto ze odvtedy sa cyklistika posunula asi tak ako ziadny iny sport. Bohvie ci by eddie nebol dnes na urovni dnesneho sagana akurat bez toho showmanstva.

Reagovat
valloire

Chápu, že to taky těžce neseš, ale cyklistika je Tour de France.

Reagovat
Gazdo

Ale ja to beriem. Len ma nebavi uz sucasna tour asi tak ako ma nebavi sucasny futbal. Jednoducho ide iba o vysledok a je jedno akym sposobom sa k tomu dostanes. Chyba tomu tale to srdiecko a radost zo samotneho sportu. V tomto je sagan take zjavenie

Reagovat
valloire

To ti rozumím. Sport šel do kytek, zakázal bych vysílačky. Ale Tour mě baví furt, taky jezdim a hlavně ty hory tam. Boží. Sagan je vážně skvělej a velkej borec. Bylo by zajímavý sledovat, co by se stalo, kdyby se dostal na vrchařskou váhu....

Reagovat
Gazdo

Nikdy sa pravdepodobne nedozvieme. Uz totiz aj ide do veku kedy jednoducho uz nebude tak hybat so svojou vahou ako ked mal este 20. A ano ten sport bez vysielaciek a wattmetrov by bol ovela pozeratelnejsi. Ja zase tour od roku 2012 nijak nemusim. Radsej pozeram mensie etapaky a samozrejme vuelta je vrchol a giro prijemny bonus

Reagovat
valloire

K Vueltě jsem vztah nějak nenašel. Je to takový Australian Open mezi grandslamy. Giro je skvělý, i jsem tam byl, když jel Lance, miluju Dolomity.

Reagovat
Gazdo

No ja som kedysi vueltu nemusel ale cca od roku 2012 ked tam contador tak superil s puritoˇ som si uu zamiloval a kazdorocne sa tesim viac na nu ako na tour. Samozrejme je pre mna stale top San remo a flandry

Reagovat
Gazdo

Co ti ja viem. Bavime sa cisto o osobnosti sportu. A to uz aj armstrong bol vyraznejsia. Nebavim sa tu o dopingu

Reagovat
valloire

No Indurain ve svý době byl hodně velká osobnost.

Reagovat
Gazdo

Ja neviem indurain ma nijak nenadchol hoci ma moje uznanie

Reagovat
valloire

Indurain byl stroj. Zajímavý je že tě nenadchl....

Reagovat
Gazdo

Prave preto ze bol taky stroj

Reagovat
valloire

Messi je taky stroj....

Reagovat
Gazdo

Nie nie je. Na messiho sa paradne diva

Reagovat
valloire

Já si nemůžu pomoct, ale vidím tam jistý šablony. Jakmile je má narušený, viz repre, už to není takový. A radši mam tu sambu.

Reagovat
Gazdo

Ale on je aj v repre skvely

Reagovat
valloire

jo, to jsem viděl, o skvělý mám teda jinou představu

Reagovat
Gazdo

Argentina bez messiho by bola asi na urovni panamy akurat s tym ze by nemala byt lebo material tam je. Ale bez messiho to jednoducho nefunguje

Reagovat
valloire

To přeháníš. Naopak si myslim, že bez něj a s Dybalou a Icardim by byli výborný. Což jsou přesně ti hráči, kteří nehráli kvůli němu....

Reagovat
smazaný uživatel

messi, nadal, zatopek

Reagovat
el Principito

Messi, Lemieux, Jordan, Ali, Federer, Schumacher, LeMond, Woods, Phelps

Reagovat
Gazdo

LeMond? Ako bol dobry ale zeby az tak?

Reagovat
el Principito

byl skvělý a byl by ještě lepší nebýt toho postřelení ... strašně jsem ho žral, později i Induraina

Reagovat
Gazdo

To je fakt na to postrelenie som zabudol. Trebars by aj eddie este natiahol tie svoje rekordy nebyt zraneni

Reagovat
valloire

Lemond jo? Hinault je Hinault.

Reagovat
Gazdo

Hinault bol arogantny blb hoci skvely cyklista. Nieco ako ronaldo vo futbale. A tiez ako ronaldo proste nevedel zniest ze je niekto lepsi

Reagovat
Baronne

Reagovat
valloire

ty vole co ty můžeš o tomhle vědět?

Reagovat
Baronne

Tolik co ty o Pelém

Reagovat
valloire

Já o Pelém vím hodně. Vím i kdo to byl Vasconcellos.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nevíš.

Reagovat
Baronne

Víš prt

Reagovat
valloire

Lemond byl lepší v době, kdy Hinault už končil. Takže jaká arogance? Celkově za kariéru je lepší Hinault.

Reagovat
Kokesh

Ze te nekdo povazuje za nejlepsiho v historii neznama, ze jsi mel kazdou sezonu v kariere lepsi, nez kdokoliv jiny. Cris se opravnene mohl citit v kariere nejlepsi na svete, protoze to tak jednoduse bylo.

Reagovat
roman1978

Reagovat
roman1978

a bartali je bartali. ten by strčil všechny do kapsy. nebýt války ........

je o něm moc pěkný film - Gino Bartali - L'intramontabile - to mění totálně pohled na anquetila, hinaulta, mercxe a hlavně na coppiho

Reagovat
valloire

jsem neviděl, mrknu

Reagovat
DrQQ

Lionel Messi,

Usain Bolt,

Wayne Gretzky.

Reagovat
bayern987

Gretzky, Federer, Schumacher, O'Sullivan

Reagovat
ADM

O'Sullivan Krásne hodiny strávené pri Eurosporte a jeho partičkách

Reagovat
Gazdo

to je tak ked to mas pustene a nezaujima ta to a zrazu sa pristihnes pri tom ako cakas na dalsi uder

Reagovat
roman1978

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Ali, Cruijff, Gretzky... posunuli svoj šport na inú úroveň.

Reagovat
smazaný uživatel

A ešte Merckx. Troch je málo, aj štyria len tak tak.

Reagovat
Diego2

Lemieux,Messi,Loeb

Lemieux a messi je klasika tam neni proc vysverlovat.

Loeb je pro me mr.motorsport. F1 jezdci jsou mimo F1 neskodni coz ukazovali v rally.

Loeb si rally totalne podmanil, pak prisel do wtcc a zase spicka, rallycross spicka, pikes peak rekord. Testy v F1 a jezdil casy jako F1 jezdci. Je to pro me absolutni motoristicky vseumel. Jinak podobny talent ma pry i Rossi.

Reagovat
Reggie

Mam dotaz. Dopredu predesilam, ze do toho skoro nevidim a nezajimam se o motosport (moc me neberou sporty, kde to neni jenon o vykonu cloveka), ale napsal jsi, ze jezdci F1 jsou neskodni v rally. Myslis, ze obracene by to nebylo taky tak? Kestli jsou nejaky priklady nevim.

Nechci rejpat, jenom se ptam. Loeb je samozrejme fenomen.

Reagovat
Diego2

Loeb s Ogierem by prorazili podle me i v F1. Veril bych i Sordovi.

Dal bych to moc nevidel.

Neberu to jak rypani, jen jezdci F1 a celkove F1 je dost protezovana a podle me nejlepsi ridici sveta jsou v rally

Reagovat
Reggie

Ok, dik za info. S tim protezovanim F1 souhlasim.

Reagovat
smazaný uživatel

lemiuex, messi, federer, phil taylor, hamilton, jordan, merckx, ali, bolt

Reagovat
drussbarb

Nejlepší jídlo :

Třeba jablko Golden, zmrzlina HD, pečená žebra U Kašny v Rajhradě, arašídy, horalka.

Stejně jako téma nejlepší sportovec ever, je toto naprosto zavádějící, jde o míchají jablek s hruškami.

Na toto máme všichni z nás nedostatečný přehled. Ale pro legraci zkusím vypsat ty,které jsem zažil na vlastní kůži, takže sorry Bicane, Pelé, Zátopku.

Svět :

Messi, Federer,

Reagovat
drussbarb

Posrané psaní na mobilu :

Svět :

Messi, Federer, Lemieux

ČR:

Železný, Ledecká, Hašek

Reagovat
Al Capone

Jordan, Gretzky, Federer... u fotbalu fakt těžko říct, ale asi bych vybíral mezi Pelém, Maradonou a Ronaldem.

Reagovat
valloire

ha, někdo normální

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Phelps

Loeb

Dryden, Lemieux

Federer

Lebron James...

voooole, to se nedá vybrat

Reagovat
valloire

Nedá Bola, páč těch sportů je víc než 3. Proč Dryden mě zajímá?

Reagovat
smazaný uživatel

Dryden byl totéž co Orr na pozici obránce a Lemieux s Gretzkym na pozici útočníka.

Jasně, chytal za tehdy dominantní Montreal, ale i tak bez debat dominoval. V momentě co odešel začal Montreal dostávat od 50-80 branek za sezonu více a měli štěstí, že tehdy získali asi nejlepšího play off brankáře historie NHL, Patricka Roye, jinak by jejich poslední Stanley Cup byl v sezoně 78/79.

Hlavně je mi ale sympatický jeho příběh. Tehdy nebylo více, než hrát za Montreal a on s díky roky odmítal, aby mohl studovat a pak i sezonu vynechal, aby dodělal práva. Pak vyhrál vše pro něj důležité a skončil, aby se mohl naplno věnovat zase jiným věcem, které jej zajímají, místo aby se honil za rekordy. Hodně dělá ta osobnost u mě.

Reagovat
valloire

Jo, tohle jsem četl a ještě jsem ho zažil i chytat. Tehdejší Montreal byla mašina. Hrozně se mi líbil Lafleur. Mě to zajímá z toho důvodu, že se na Kena postupem času trochu zapomnělo a tady vidím, že ne všichni. Takže palec a souhlas.

Reagovat
valloire

No když vidím, že si to cules pojali po svým, teď bych dal Di Stefano, C.Ronaldo a Pelé. Plus Zico.

Reagovat
smazaný uživatel

Dva z nich jsi neviděl, třetí běhal když ti bylo 5. Messi > Ronaldo. Takže tvuj list je absolutní fantasmagorický výmysl mezigalaktickýho prostoru.

Reagovat
valloire

a proto ti hráči nikdy neexistovali, tohle je demagogie nejhlubšího zrna Chudák Borg, nikdo ho dneska neviděl, vyhrál těch 5 Wimbledonů vůbec?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to jen dokazuje tvoje prosazování legend minulosti vsadím se, že za 50 let tady bude běhat nějakej týpek co nasází každou sezónu po 120 gólů a nějakej prďola bude psát: “Nojoo ale Ronaldo dokázal vyhrát ME hattrickem proti Maďarsku, co dokázal on? Nojoo Messi by to zakroutil od půlky rovnou do šibenice, vím to, viděl jsem dokument.”

Reagovat
valloire

Ne, já to jenom dokážu o něco líp srovnat, to co je důležitý, talent, hru a nepodstatný věci jako fyzička, kterou nadrtíš i ty a předběhneš třeba Cruyffa....A o Messim to říct nemůže, to nikde neviděl....no ale o Pelém by mohl co?

Reagovat
smazaný uživatel

Cruyff byl i za chuze lepší fotbalista, než Cristiano.

Kdo ti řekl, že ty to dokážeš srovnat líp? To jako, že my nevíme, že fyzická kondice hráčů byla horší než je teď? Talent. Řekni mi jak ty dokážeš srovnat talent, když je u tebe Ronaldo nad Messim

Reagovat
valloire

Fakt? Jeden z vašich argumentů je liga a míň titulů Ronalda. Teď se podívej na kariéru Cruyffa, kde měl u sebe španělskou špičku a Neeskense v Barceloně. Dokázal tam přesně co? První sezona, jinak veliký a úplný hovno. Tady se hodí to krásný český slovo - hype.

A jestliže byl Cruyff za chůze lepší, totéž můžu říct o Pelém.

Reagovat
smazaný uživatel

Cruyff bol vraj vyhlaseny druhym najlepsim hracom 20. storocia, hned za Pelem. Co si o tom myslis ?

Reagovat
valloire

Že je to píčovina, protože to byl Maradona. Za Ajax a MS hrál skvěle, v Barceloně byl špatnej. A přesto je to váš bůh.

Reagovat
smazaný uživatel

48 golu ze 145 zapasu za Barcu jako záložník a hral špatně

Reagovat
valloire

Barcelona 1974, obvyklá sestava. Sadurní - Cruz, Rifé, Gallego,Torres - Asensi, J.Carlos, Marcial - Sotil, Cruyff, Rexach. 1 liga, 1 pohár za 5 let. Tečka. Pirri, opravdu záložník, za stejnou dobu 45 golů jenom v lize. Co tam máš dál?

Reagovat
smazaný uživatel

Ničemu nerozumíš. Tečka.

Reagovat
valloire

já rozumim fšemu a kdykoliv tě ubiju mými vesměs kvalitními argumenty

Reagovat
smazaný uživatel

Tvý argumenty jsou falešní argumenti

Reagovat
valloire

a ty falešnej šéf

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole tak ty zpochybnujes i Cruyffa

Reagovat
PP

Pelé / Messi za fotbal

Gretzky za hokej

Seb. Loeb za motorsport

Borg / Federer - tenis

Basketbal - Jordan

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dám pět, tři nedokážu.

Messi, Pelé, Ali, Jordan, LeBron

Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
ADM

Reagovat
Xavi

Phelps, Zátopek, Gretzky a Jordan.

Reagovat
Switchback

Rakiticuv gól vyhlášen jako nejhezčí gól skupin LM https://streamable.com/sazfa ten komentátor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, O. Dembélé, Cillessen, Lenglet, Jordi Alba, Aleñá, Vidal, Miranda, Chumi.

Reagovat
smazaný uživatel

To je na facku, že stavíme hráče jen kvůli tomu aby jsme mu zvýšili cenu, to že hrajem hůř a můžem kvůli tomu i nevyhrát je asi druhořadý.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Barta je od počátku prvořadý byznys nad sportovní stránkou.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Koho máš na mysli? Jediný zdravý mimo nominaci je Munir, kde to je asi ovlivněno tím, že nechce prodloužit smlouvu končící v létě. Rafinha, Malcom, Vermaelen, Umtiti, Samper a Sergi Roberto jsou zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

No Denise

Reagovat
Hristo Stoichkov

A kdo tam měl být místo něj?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem to pochopil tak, že je to potencionální zakladní sestava. Takže místo Denise samozřejmě Vidal.

Reagovat
Hristo Stoichkov

A stoperská trojice Semedo, Piqué, Rakitić? Je to pouze nominace seřazená podle čísel, ve kterých hráči nastupují.

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Malcom zase bude leštit tribuny

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Phillipinho

Mazan prej dneska poprve v zakladni sestave a hned na Camp Nou proti Messimu. Hodne stesti

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

Asi bude namazán na chleba...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Loni už někde venku myslím slušně hořel a po poločase šel dolů

Reagovat
Majk91

Podla Cardosa je mozne, ze bude hrat dokonca na kridle. Inak dufam, ze dnes konecne nastupi po tom zraneni Lobotka.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
2miguel1

Messi

Gretzky

Bolt

Federer

LeBron

Sagan

Phelps

Shiffrin

Reagovat
Mercury

Sagan je tam trochu navic. Jinak Mikaela je fakt neskutecna posledni dobou...a Hirscher vlastne taky.

Reagovat
valloire

a kde máš Stenmarka?

Reagovat
smazaný uživatel

Objektívne, porovnávať hviezdy spred 50tich(Merckx, Pelé...) rokov, alebo dokonca spred 80tich(Bican) so súčasnými je... je to neporovnateľné. Veď koľkí diskutéri videli hrať Pelého? A koľkokrát? A Bicana? Ide o spomienkový optimizmus.

Jediným akým takým merítkom je zisk trofejí, počet bodov etc. Ale aj to je zavádzajúce, lebo pravidlá sa občas menia.

Reagovat
ADM

O 50 rokov budu vsetky mena co sme tu vymenovali vysmievane, lebo hrali pred 50 rokmi, ked obrancovia nevedeli branit etc. Takze to bola cisto subjektivna anketka, kto koho preferuje a poklada za vzor. Ja som napr tiez nikdy nesledoval NHL a Gretzkyho, ale co som videl dokumenty tak to bol absolutny brutal. V mladezi dal za sezonu 396 golov a podobne. Wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Ono tam je v hre mnoho faktorov. Veď Borg končil kariéru keď mal 25 rokov. Bobby Orr keď mal 28. Koľko titulov by mal Senna, ak by bol Prost v inom tíme? Ali 3 najlepšie roky neboxoval. Koľkí športovci prišli o OH pre nezmyselné bojkot hier 1976, 1980 a 1984?

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
valloire

Třeba zrovna Borg, kde mohl být dneska...třeba by nevyhořel, ale spíš asi taky jo. Měl to v sobě. Naprosto geniální tenista, mašina a obrovskej fenomen doby. No ale to ty víš. On byl tenis tenkrát a když náhodou prohrál, bylo to něco jako když prohrála sborná. A stejně to porovnávat můžeš. Federer nebo Sampras s Nadalem ho překonali, což jsem si nemyslel, že je možný. Prostě toho vyhráli víc a byli podobně dominantní. A neskončili tak brzy, dokázali vyhrávat dál.

Reagovat
valloire

Tak vidět ho naživo v TV přece nemusíš. Taky nevidím třeba Hazarda 100x do roka a stejně vím, že je skvělej. Ale viděli je jiní, v případě Bicana pouze ti na stadionu a jde o ten rozdíl mezi ním a tehdejšími hráči, co znamenal pro tým, jestli mohl hrát MS atd.(třeba Di Stefano). Porovnat se to určitě dá, musí se ale vzít v potaz spoustu dalších věcí a zdá se, že toho mnozí nejsou schopni. Čím delší dobu sport sleduješ, tím víc to porovnat můžeš, to je logický. Zažils toho daleko víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlas. Takmer so všetkým. Mierny nesúhlas je s tým porovnávaním. Pár vecí :

Boli doby, keď sa v hokeji rátala len jedna asistencia. Boli doby, keď sa vo futbale nemohlo striedať. Boli doby, keď sa nepredlžovalo, ale hral sa o 2 dni nový zápas. Boli doby, keď sa za víťazstvo dávali 2 body. Boli doby, keď sa v tenise nehral tie-break etc. Veľa sa v športe zmenilo. Ubudlo univerzálov, každý sa špecializuje. Najmarkantnejšie je to asi v cyklistike. Preto je ale nespochybniteľné, že Merckx musel byť extratrieda, ak vyhrával klasiky, rovinové etapy, vrchárske, časovky a utvoril rekord v hodinovke.

Reagovat
valloire

O těch věcech samozřejmě vím. Nebyly vytvořený šance ...Přesto se to dá plus minus porovnat. Něco bylo těžší tenkrát ač si to dneska nemyslí. Míče byli těžší, trávník hrbolatější, už se nedá hrát fotbal a hokej jako Bubník dohromady....Hráči se víc chrání, to dřív taky nebylo, dneska je to zase rychlejší. To se musí brát do úvahy, stejně jako třeba to, že se špička zužuje, je pár týmů, který si koupí v podstatě každýho hráče, takže dnešní hvězdy hrajou s tím nejlepším co je ve světě k mání. To dřív taky nebylo.

No vidíš a stejně se to dá porovnat....klidně prohlásím, že je Merckx nejlepší cyklista historie. Právě proto, cos napsal. Uměl vyhrát nejen Tour, ale v podstatě všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

A dokázal vyhrať Giro a Tour v jednom roku. Aby sa to nepovažovalo za náhodu, tak trikrát!!!

Dnes je len účasť na týchto dvoch GT niečo výnimočné.

Reagovat
valloire

Celkem věřím tomu, že to jde i dneska. Contador na to měl a i Froome. Holt nebyli jako Eddie.

Reagovat
ADM

https://www.fourfourtwo.com/fft100

S tymto rebrickom TOP 100 by som sa vedel uspokojit ako vravi valloire, zcela objektivní

Reagovat
Kixi Syhimour

Jací stopeři jsou podle vás momentálně nejlepší?

Reagovat
technecium

Pique, Umtiti a Lenglet a to přesně v tomhle pořadí

Reagovat
smazaný uživatel

Ako na vyprovokovanie slovnej prestrelky dobré, ale objektívne to nie je.

Reagovat
valloire

cules se nazapře, výborná volba

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Hristo Stoichkov

Bez pořadí Koulibaly, van Dijk, Chiellini, Piqué a Laporte/Varane.

Reagovat
valloire

Sergio Ramos. Kapitán.

Reagovat
roman1978

Reagovat
valloire

Reagovat
Generalní Gladiator

Van dijk,není vo čem,umí všechno, pak godín a chiellini, nepochybuju,že se mezi ně vrátí varane. Ale zdá se mi,že dřív bylo víc person a krajní obránci, to je snad ještě větší bída, když pominu alvese,nic moc..

Reagovat
patas92

Těžko říct. V Anglii Laporte s van Dijkem brutálně ční nad ostatníma stoperama. V PD se mi moc nezdá, že by někdo nějak extra vyčníval a ostatní ligy nesleduju.

Reagovat
Baronne

Škrtel, Škriniar a VVD, v tomhle pořadí.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Majk91

presnejsie: Skriniar, Skrtel, VVD, v tomto poradi. Predsalen Skrtel siel v poslednych rokoch trosku dole.

Reagovat
Baronne

Já myslim že takhle je to právěže ideální

Reagovat
Majk91

moze byt

Reagovat
SCELO

tak.

Reagovat
Mateo16

Gimenez,

Reagovat
smazaný uživatel

gratuluji ADM, podařilo se ti úspěšně zajebat diskuzi

Reagovat
ADM

A to bez tvojej asistencie

Reagovat
valloire

Reagovat
Baronne

Však je to dobře, bylo to tu mrtvý, nikdo se tu nehádá, jenom valloire občas pronese nějakou kravinku který se lidi chytnou.. Vyloženě příjemná předvánoční atmosféra.. Hnus.

Reagovat
teenz

Tenhle hnusnej klid dokaze zachranit jen navrat Guardioly, Mourinha a Cristiana.

Reagovat
Baronne

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

Stačil by Hazard s Icardim.

Reagovat
valloire

Já a kravinka. Pffff. Nemožné.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, ještě naposled sdílím svoji sérii o Sevilla FC, poslední díl je druhá část útočné fáze. Snad se bude líbit. Za zpětnou vazbu budu rád!

https://bielsistablog.blogspot.com/2018/12/sevilla-fc-ofenzivni-faze-22.html

Reagovat
Mateo16

Konecne sa zacina hypovat Odegaard v medii + Sancho

Reagovat
Ed_Hazard

Neviem či je slovo hypovať na mieste.

Reagovat
misinho7

jeden clanok o nom ako sa mu dari, ako konecne robi ten krok ze zbiera aj goly a asitencie

Reagovat
Ed_Hazard

Inak jeden z najväčších progresov urobil Martin asi v streľbe. Pamätám si ešte tie jeho pluvance v Castille a aj v Heerenvene. Katastrofa. Popracoval na nej a teraz už skoro vždy triafa bránu A teda sem tam pridá aj nejaký gólik.

Reagovat
Mateo16

+ anketa

Reagovat
valloire

Já mu nevěřím. Od mala má všechno na podnose až před nos. V 15 v Realu. Bude rozmazlenej a takovej nebude suprhvězda.

Reagovat
Mateo16

hypovat som myslel v kontexte ze sa o nom zacina citelne pisat , to nikdy nemal v RM

Reagovat
SIRBRANIKE

Pelé, Messi vs Gretzky, Lemieux, Orr vs Loeb, Senna, Schumacher vs Jordan vs Tyson, Ali vs Phelps vs Federer... Je to otázka osobních preferencí a je tažké to porovnávat. Moja trojka asi: Pelé, Gretzky, Federer.

Reagovat
valloire

zajímavý

Reagovat
Majk91

Lionel Messi v tento deň v roku 2012 stanovil nový rekord v počte strelených gólov za 1 kalendárny rok. 91.

Reagovat
valloire

Na goly je tu Zlatá kopačka

Reagovat
ADM

A na vsetko ostatne ma Perez Mastercard.

Reagovat
valloire

Nemá. Kdyby ho měl, hrál by Bernabeu Hazard s Icardim a fšechno bysme vihrály.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Hristo Stoichkov

Atleti se nechávají přehrávat i Espanyolem

Reagovat
ADM

A City nejakymi kopacmi

Reagovat
smazaný uživatel

Najprv ich zachráni tyč a neskôr dostanú penaltu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

za posazeni coutse

Reagovat
smazaný uživatel

Raději posadí Arthura než Raketu. S Raketou až do hrobu.

Reagovat
ADM

ze dava Arturovi zasluzeny cas a s Coutsom to je opacne

Reagovat
LAM

Vidala jsem bral ve venkovních zápasech,kdy není třeba takový držení míče,ale doma má hrát prostě Arthur.

Představa že budem mít v týmu Arthura a De Jonga,ale na lavičce Valverdeho je dost děsivá.

Reagovat
Rattlesnake

vidal je momentálně náš nejlepší záložník.

Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
blaugrana

Rakitic tam bude aj keby prisiel o jednu nohu, oko, ucho a ruku.

Reagovat
Mercury

Rakitic a Valverde mají románek. Mundo i AS psali o tom, že se opakovaně scházejí v barcelonské kavárně. Bulvár zveřejnil i nějaké fotky z jejich večerních procházek po pobřeží...

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem po návratě Arthura změnu. Tohle je nová úroveň kokotismu,

Reagovat
LAM

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
technecium

Kokosismu?

Reagovat
smazaný uživatel

Kokotismu

Reagovat
smazaný uživatel

LIDIIIIII !!!!

KDO MÁTE TELEVIZI SEZNAM - DÁVAJÍ TAM DNEŠNÍ ZÁPAS BARCY S CELTOU !!!

Nechápu jak to, přeci to má jen digy, možná se dá koupit balíček jednoho zápasu, každopádně je to paráda, upřímně teď nemám čas sledovat Barcu ani na netu (mnohdy nejsem doma, tak pak jen kouknu na sestřih...což je vlastně většinou na youtube video Messi vs soupeř ), dneska ale v TV, no paráda tak paráda...

TV seznam, 18:30 Barca - Celta !

Reagovat
smazaný uživatel

já jí mám normálně v UPC nabídce (klasik + nějaký sportovní a snad zpravodajský, už nevim..) a docela by mě zajímalo, jakej rozsah mají. Jen v rámci Prahy, nebo ČR ? A je zadara ? Ani nevim, já koukám v TV jen na pár kanálů, který jsou volně dostupný, většinou veřejnoprávní ,)

Reagovat
smazaný uživatel

díky za info

Asi Vánoční dárek

Reagovat
Footballer

Už dávali i Arsenal s Tottenhamem tuším 3 týdny zpátky...

Reagovat
roman1978

ty vole, to tady téměř každý ví. seznam se domluvil na jeden fotbal týdně.

Reagovat
smazaný uživatel

na EF už nechodím, nebaví mě věčný diskuze s někym jako Valloire a na TV koukám jen opravdu sporadicky a hodně výběrově...Prakticky jí zapínám na počasí v 18:55 a Události...Po osmej většinou vypínám, takže...Jako já vim teprve asi půl roku, že něco jako Seznam TV existuje

Reagovat
valloire

Hraje se finále mistrovství světa ve fotbale. Koho zajímá nějakej ligovej zápas neúspěšnýho týmu, kterej ani na tom MS neni?

Reagovat
valloire

Jinak správně....v 8 vypnout TV, vyčistit zoubky a hajat ! Ráno je škola.

Reagovat
Baronne

23. v neděli se nechodí do školy vallo

Reagovat
valloire

on nepsal nic o neděli šmoulinko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo Sergio

Reagovat
Ed_Hazard

Marcelo je už fakt tragéde, to neni možné už fakt..

Reagovat
smazaný uživatel

Luka

Reagovat
Ed_Hazard

Preboha na to sa nedá pozerať. Benzema, Gareth, Marcelo....strašne smiešne pôsobia...

Reagovat
Mercury

no vidim Real po pár týdnech a je to dost tragédie pořád...a to ještě Zelí s Vláškem tvrdili, že oproti semifinále hraje Real mnohem líp

Reagovat
Ed_Hazard

A hneď Karim

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se poprvé dívám na přímý přenos La ligy na TV Seznam. Nevíte jestli si najali nějaké známé komentátory nebo to bude komentovat nějaký "kmenový"?

Reagovat
drussbarb

Co to tak ten tlustoch mele o kometě typu Pelé???

Reagovat
valloire

taková urážka Krále

Reagovat
Murena

Reagovat
Rattlesnake

dembouz

Reagovat
smazaný uživatel

pekna akce

Reagovat
smazaný uživatel

krásná akce

Reagovat
smazaný uživatel

Raketa

Reagovat
vilp

Jak teď tohle nemohla být penalta?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Na Albu? To nebylo ve vápně, ne?

Reagovat
vilp

Na Llorenteho.

Reagovat
Jordi Alba

Aha

Reagovat
Ed_Hazard

Však on si to zachvilku nahradil

Reagovat
vilp

Moc mu to přeji, snad do základu Casemira už nepustí, převyšuje ho minimálně o třídu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Konečně navazuje na Alavés?

Reagovat
vilp

Tam jsem ho nesledoval. Ale líbí se mi moc. Nasazení, poziční hra, souboje, čtení protihráčů, dneska tam jednou sprintoval ke své brankové čáře, aby tam přerušil útok, a za pár minut sprint na druhou stranu, ze kterého měla být penalta. Jeho rychlost mě hodně baví. S balonem to samozřejmě může být lepší, ale Case těch chyb stejně naseká daleko víc.

Reagovat
vilp

Militãa z Porta náhodou neznáš?

Reagovat
smazaný uživatel

Na redditu o nem portugalsky fanousci psali jako o nejlepsim obranci kteryho Porto melo od dob Pepeho. Pry naprosta bestie.

Reagovat
vilp

Dík. Máš odkaz?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vilp

Ještě jednou dík. Já ho teda viděl jen na YouTube a krom toho, že vypadá hodně silně, má i neskutečnou rychlost.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jménem ano a zahlídnul jsem na něj i slušný reference, ale jinak vůbec nevím, o jaký typ obránce se má jednat, takže nemůžu sloužit.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To ho Porto koupilo v létě za pár mega (spekuluje se o 4-5) a během pár měsíců už mu zvyšují výkupku, jelikož se jim zdá 50 mega za něj málo?

Budu si o něm muset něco nastudovat, to vypadá na zajímavý případ. Ale těch velkoklubů, který shánějí stopery, je fakt mraky, to bude v létě opět slušná řežba. Možná zlatý Matthijs za 60-70

Reagovat
vilp

Něco jsem si našel na YT a s balonem vypadá docela dřevěně, ale dozadu by mohl být hodně slušný. Ta rychlost.

Reagovat
vilp

Tak jsem teď kouknul na poločas s Rio Ave a sice moc práce neměl, ale neprohrál souboj, jen teda trochu zaspal u gólu a už to nestihl dohnat.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mě už stopeři neberou, aspoň do chvíle, než nás Matthijs pošle k šípku. Ale špatný by nemusel být Tah nebo Pavard z toho, co jsem sledoval. Začínám se zaměřovat na “9”

Reagovat
vilp

Tah je dřevo a na Pavardovi taky nic nevidím, z té repre obrany Francie nejslabší článek, i když ve středu možná hraje líp. Jinak hodně štěstí, Icardi je náš a jinak toho krom Lautara moc nemáš, co?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Najít pořádnýho mladýho stopera kvalitního na míči je velká fuška. Když už nějaký existuje, je zaparkovaný v nějakým velkoklubu. Pavard se mi na beku taky nelíbí no.

Něco by tam bylo, Lautara možná dokáže Inter klasicky zničit, to je pro rozvoj hráčů nejhorší klub. Líbí se mi Werner (rychlost, pohyb, vynikající bez míče, schopný hrát na křídle, smlouva do 2020, takže v létě může být dostupný, profil David Villa) a pomalu se vrací Dolberg, kterýho prostě miluju, ačkoliv ho skoro všichni už odepsali. Bude potřebovat ještě trochu času, ale do budoucna mu věřím. Pak tam je spousta otazníků typu Jović, Pepé, Maxi Gomez, Piatek, možná Richarlisson.

Reagovat
Jordi Alba

Faul byl, ale mimo vápno.

Reagovat
smazaný uživatel

jasný faul

Reagovat
smazaný uživatel

co to je zase za kokot ten sudí? další jasný faul nepíská

Reagovat
vilp

To jsou mrzáci, to je hrůza. Šancí pomalu na deset gólů a krom dvou střel nic z toho.

Reagovat
Ed_Hazard

Práve si nasral Ramosa

Inu, pravda no. Stačí sa pozrieť kto dal dnes góly (hocikto okrem tých, ktorí to majú v popise práce )

Ramos za Isca (v kabíne musí byť fakt napiču nálada )

Reagovat
TrueCommunist

Připadá mi to nějaký hrozně pomalý celý. Plus ještě ty technický nedokonalosti.

Reagovat
smazaný uživatel

a zas

Reagovat
smazaný uživatel

Ten komentátor na Seznamu je dobře mimo

Reagovat
TrueCommunist

Reagovat
Rattlesnake

jordi to je pas

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
REPLIKATOR

Messiáš jak si vychutnal golmana

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Real Madrid znova oficiálne najlepší klub na svete

Reagovat
LAM

Výhrounad Kashimou a Al Ain

Reagovat
smazaný uživatel

Nie. Výhrou nad PSG, Juventusom, Bayernom, Liverpoolom, Kashimou a Al Ain. A nepriamo aj nad Barcelonou, Citiziens, United či Dortmundom.

Reagovat
technecium

Od Barcy jste dostali manitu, opět, ale to jen tak mimochodem

Reagovat
valloire

a vy jste v Kataru? nejste co? dokážeš mi to vysvětlit?

Reagovat
LAM

No nás jste ale neporazili.Stačí se podívat jak dopadla liga

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvládate

Reagovat
valloire

ne vole, výhrou nad PSG, Juve, Bayernem a Liverpoolem asi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
technecium

Hrajem fakt zkušeně. Ernesto

Reagovat
Greny

Holoubek ve studiu

Reagovat
LAM

No další letošní klasickej výkon kdy prostě hrajem na půl plynu a může to dopadnout jakkoliv.Naštěstí tam dva goly padli.

Jinak záloha v tomhle složení opravdu není na domácí zápasy.Tam není nikdo kdo by něco dokázal vytvořit a ti co obhajujou Rakitiče by se měli dívat pořáídně.Je nějakej důvod proč by neměl střídat v poločase?

Reagovat
smazaný uživatel

zkus spočítat, kolik získal za poločas míčů

Reagovat
LAM

Asi 3.Několikrát okolo něj poběhli jak kdyby tam nebyl a v rozehrávce je asi tak rychlej jak Mascherano na MS.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Rakitic málem zařídil gól, Celtě.

Reagovat
LAM

Reagovat
smazaný uživatel

*Padly a nějaká ta interpunkce by taky občas neuškodila.

Reagovat
smazaný uživatel

Alena na plac.

Reagovat
LAM

Arthur za Rakitiče a pak Coutinho a aAlena.

Reagovat
valloire

Vítězství. Drtivé vítězství Realu Madrid. Jsme mistři světa !

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímá to někoho?

Reagovat
smazaný uživatel

Nezáujem = nereagujem. Záujem = reagujem Kokosa to zaujíma

Reagovat
valloire

fšechny

Reagovat
valloire

co se týče světovýho dopadu, víc je sledován tento turnaj, i když ted ve Španělsku zrovna hraje Barcelona...říkal komentátor

Reagovat
smazaný uživatel

Drtivé vítězství nad týmem úrovně 3. Ligy v sranda poháru. Huraaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Do "sranda" poháru sa ale treba dostať cez pohár, kde treba poraziť napr. AS Rím

Reagovat
valloire

což se každýmu nepovede že jo, je to AS

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda pohár mě nezajímal ani když jsme to tam drtili my to jste vy nevěděli ani, že něco takovýho existuje.

Reagovat
Kokesh

Třeba 2006, drtivý debut.

Reagovat
smazaný uživatel

Máme to tam 3x drtivě vydrcený. Nikoho to nezajimá. Tenhle pohár zrušit, nebo z něj udělat normální celosvětový pro evropský týmy od skupiny začínajicí pohár. A né, že se nastupuje od semifinále.

Reagovat
Anacron

Takže druhou LM? .. očividně nechápeš tento "turnaj". Ať je jaký je.

Reagovat
smazaný uživatel

Žádnou druhou LM udělat z něj hlavní světový turnaj.

Protože teď ten turnaj pro Evropské týmy postrádaj smysl. Kontinentální pohár měl smysl, tenhle nemá.

Reagovat
valloire

Když poprvé zvítězil Real Madrid v mistrovství světa klubů, Barcelona sehrála v PMEZ přesně 1 ročník. Samozřejmě neúspěšný neboť byla dvakrát drtivě rozdrcena slavným Bílým Baletem a cules plakali v koutku.

Reagovat
smazaný uživatel

To 98% z vás nebylo na světě proto jsem to napsal.

Reagovat
ADM

A 100% z nas to nezaujima.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak

Reagovat
valloire

historie je velmi zajímavá osvětluje dění dneška

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak to, že ses z ní nepoučil a hlasuješ za rasisty, populisty a rasové a sociální poštvávače?

Ty bys Goebbelsovi tleskal ve stoje.

Reagovat
valloire

Právě že poučil. Goebbelsovi by ve stoje tleskali dnešní mainstreamový media. Ti se poučily jak se dělá propaganda. A takový ovce, ke kterým ses zařadil, jim to žerou i s navijákem. A propo, nechceš mi tu tvrdit, že je muslim rasa nebo že populista je něco špatnýho? A rasovej a sociální poštvávač je u mě elita EU.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby byl svět podle mě, tak by všude byl klid a mír, tráva by byla zelenější a ovoce chutnější. Protože jsem dobrej šéf.

Reagovat
valloire

A jak bys to udělal falešnej šéfe? Muj recept je celkem prostej a jasnej. Co tvuj? Promísíme to všude?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a populismus je to nejhorší co v politice může být. Kvůli tomu jsi hlasoval za SPD, protože jejich program je postavam na anti-muslim režimu, a tak ta méně vzdělaná část republiky za tu ohavnou stranu horlivě hlasuje.

Reagovat
valloire

Jo to určitě. Jako kdybych slyšel ČT, Guardian, NY Times a podobný hlásný levicový trouby.

Reagovat
smazaný uživatel

Nekoukám na nic, dělám si názor podle vlastního brilantního úsudku a na základě zkušeností.

Reagovat
valloire

Tvůj úsudek není moc brilantní co tak vidím. Jsi pomýlen a zkušeností jsi nabral pomálu. Pro začátek doporučuju poučné knihy Karla Maye Ve stínu pádišaha, kde se ti dostane objasnění, proč je muslim špatný a do Evropy nepatří, ať si o tom ta ropu podplacená baba v Říši myslí něco jinýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Můj úsudek je brilantní a zkušenosti mám na základě komunikace s tisíci lidí. Potkal jsem tolik muslimů kolik ty neuvidíš do konce svého života.

Reagovat
valloire

Nemůžeš mít brilantní úsudek a zároveň obhajovat muslimy. Mně jsou fuk, ale ať jsou doma. Není žádná náhoda, že kam vkročí muslim, tam se to řeže. Oni tě považují za svýho sluhu, maj to tak psaný v Koránu. To už věděl i ten Karel od Mayů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nikoho obhajovat nemusím.

Ne, nepovažuje a není to tam napsaný.

Jsi víc zblbej než jsem si myslel. Okamura je tvůj vůdce.

Reagovat
valloire

no jistě

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak MS klubu se hraje od 2000. Takže znova lžeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Že se s tim dementem bavíš, jeho schopnost upravovat si fakta jak se mu hodí je legendární. Skoro stejně jako jeho láska k Zemanovi

Reagovat
valloire

fakta jsou jasný troubo a jsou upravovaný pouze, aby se to hodilo vám

Reagovat
valloire

Interkontinentální pohár je MS. Takže si osvěž znalosti, furt ti to objasňovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne to není to samý je to absolutně jiný systém.

Reagovat
valloire

Ne není. Jsou tam akorát přizvaný další kontinenty, kde se stejně historicky hraje kulový. Primární je vždy souboj Evropa - J.Amerika. A byl vyrovnaný, dokud nezačali po zrušení počtu cizinců chodit do Evropy hráči z JA ve velkým. I ten váš falešnej Dream team , kterej se vopičil po tom pravym basketbalovým, dostal na prdel od Brazilců v čele s legendárním Tele Santanou - mužem samby. Ještě něco potřebuješ vědět? Klidně se zeptej, vidím že máš mezery. A velký.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to byl souboj Evropa vs J.Amerika. Ale teď jste hráli s Arabským týmem. Takže je to úplně jiný systém.

Reagovat
valloire

Ne není. Hudlaři z Arabskýho polostrova by nikdy River Plate neporazili. Jenže pár dní po oslavě a následná cesta s týmem udělali svý.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dembouzův pokrok je letos brutální a co je nejdůležitější - začíná vypadat solidně i bez míče, což bylo jeho největší slabinou. U toho Messiho gólu svým náběhem parádně získal prostor Albovi pro přihrávku a takových situací tam měl hned několik. Skvělá práce

Reagovat
Baronne

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
marke7

Reagovat
valloire

Medajle. Už rozdávaj medajle. Zlatý. Heč.

Reagovat
Generalní Gladiator

Teď? v prosinci? co to je za sport starý?

Reagovat
valloire

Tak. Mistrovství světa skončilo. Skončilo vítězství slavného Bílého Baletu, takže fše je tak, jak má být a je tedy čas se kouknout na lokální ligu. Na ty neúspěšný průměrný celky, které se Ronaldoproč na to MS nedostali.

Reagovat
Rattlesnake

nemělo to být spíše "Ronaldovíproč"? protože pak by to možná dávalo smysl.....vlastně ne.

Reagovat
valloire

Správně. Má to být Ronaldovíproč.

Reagovat
valloire

Rakitič hraje?

Reagovat
ADM

Dnes si Vidal vybral jeden z tych horsich zapasov

Reagovat
smazaný uživatel

ten rozhodčí je fakt na facku, hráči už jsou z něho solidně na prášky, dokonce i Messi hejtí

Reagovat
roman1978

další totální nuda

takže pro změnu - valverde out!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

V druhém poločase hrajeme dobrou sračku

Reagovat
ADM

Vyhra potesi, ale oci z toho boleli celkom, hlavne druhy polcas.

Reagovat
Murena

To bylo utrpení

Reagovat
LAM

Strašný,fuj

Reagovat
marke7

Ten Coutinho prostě... bez zápalu, bez nápadu, bez náběhu, hraje naivně. Na konci vypadá, jak kdyby hrál celých 90 minut, přitom má pouze jednu rychlost, u něj jsem sprint snad neviděl. Momentálně jasná lavička...

Reagovat
LAM

Nulová snaha

Reagovat
smazaný uživatel

denis suarez vol 2

Reagovat
marke7

No.. ale jako fakt

Reagovat
ADM

Dribling uspesny len smerom k nasem brane

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Ed_Hazard

Manzano pekný retard. Dnes mu tam niekto z Valencie natiahne. Penalta za nič...

Reagovat
Ed_Hazard

GAYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

A asi rovno pôjde von za druhú žltú za vyzlečenie dresu

Reagovat
Ed_Hazard

Tak nič, bol to Piccini

Reagovat
Phillipinho

To byl Piccini Pravdepodobne zachranil Marcelina.

Reagovat
Ed_Hazard

Vale ale nehrala až tak zle. Huesca je strašne odporný klub, musia sa pakovať do prdele. haluzáci a antifutbalisti..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele