LaLiga - preview 16. kola

14.12.2018, 08:49, aktualizováno 17.12.2018, 09:20
Previews
Athletic před týdnem ukončil dlouhé čekání na ligovou výhru a zlepšenou formu chce potvrdit i v dohrávce šestnáctého kola španělské ligy. Celek z Bilbaa čeká baskické derby, představí se na půdě horšícího se Deportiva Alavés...
Deportivo Alavés - Athletic Bilbao  (pondělí 21:00)
Alavésu pomalu dochází šťáva, nebo se to tak alespoň může zdát vzhledem k jeho posledním výsledkům. Bilbao je na opačné straně tabulky a bojuje o záchranu, ale síly se mu pomalu vrací.

Bilbao čelí hodně náročné sezoně a vůbec se mu nedaří herně ani výsledkově. Baskický celek byl zvyklý pohybovat se ve středu tabulky a jedním okem vzhlížet k evropským pohárům. Letos ale nedělá svým fanouškům vůbec radost a na poháry zatím myslet nemůže. Stále se totiž nachází až na 18. místě! Není proto divu, že se vedení tradičního mužstva rozhodlo jednat.

Od kormidla byl odvolán trenér Eduardo Berizzo a jeho nástupcem se stal zkušený Gaizka Garitano. Jeho cílem je nejprve zachránit baskický tým a postupně se snad i blížit k vyšším příčkám. Garitano sice nezačal nejlépe a Baskové dostali tři branky od Levante, ale od té doby se poučili. Garitanovo působení u týmu už nese ovoce a Bilbao vyhrálo jak v Copa del Rey nad Huescou, tak i v minulém kole.

To si poradilo s Gironou, na čemž měl velkou zásluhu především úspěšný střelec Aritz Aduriz. A kromě toho Baskové udrželi čisté konto, což u nich letos taky nebylo samozřejmostí. Teď je však čeká další těžký úkol, protože jedou do Alavésu. S tamním Deportivem nemají úplně dobré zkušenosti a z Estadio Mendizorrotza se jako vítězové vraceli naposledy před dlouhými patnácti lety!

Na první pohled je navíc rozdíl mezi Deportivem Alavés a Bilbaem obrovský. Alavés sídlí na výtečné páté příčce, což nikdo nečekal. A dlouhodobě se mu daří ukazovat, že to s bojem o poháry myslí smrtelně vážně.

Poslední dobou se ale přeci jen zdá, že Deportivu tak trochu dochází šťáva. V pěti minulých utkáních vyhrál jen jednou a bez bodů se musel obejít také naposled. Depor sice jel do Madridu k duelu s Atléticem odhodlaný, ale domů se vracel po jasném debaklu 3:0. Tudíž by měl teď zabrat, protože Levante a Betis jsou od něj vzdáleny jen o dva body.
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Martin, Ximo Navarro, Laguardia, Duarte - Pina, Garcia, Wakaso - Ibai, Calleri, Jony
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Herrerín - Capa, Yeray, Nuñez, De Marcos - San José, Beñat - Williams, R. Garcia, Muniaín - Aduriz
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.01 - 3.17 - 2.66
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sevilla FC - Girona FC  (neděle 12:00)
Atraktivní a vyrovnané utkání nás bude čekat ve městě Sevilla, kde místní FC přivítá Gironu. Oba celky mají solidní formu a zatímco domácí směle pošilhávají po nejvyšších příčkách, Girona se drží na dohled pohárovým pozicím.

Sevilla předvádí v letošní sezóně skvělé výsledky. V domácí LaLize je neporažena již 6 utkání v řadě a herní pohodu si drží také v Evropské lize. Zde ve čtvrtek deklasovala Krasnodar 3:0 a zajistila si tak postup z prvního místa skupiny J. V domácí lize drží prvenství Barcelona, nicméně tříbodový rozdíl není nedostižný, a tak může Sevilla stále prohánět favorita soutěže.

"Girona je silný soupeř, mají skvělou formu na cizím hřišti... chceme podat stejný výkon, jaký jsme podali ve čtvrtek," vyjádřil své přání trenér Machín. Ten nebude moci počítat se zraněnými Maximem Gonalonsem, Aleixem Vidalem a vykartovaným Francem Vázquezem. Naopak může opět využít služeb uzdraveného stopera Kjaera.

Katalánská Girona přijíždí do Sevilly jako jeden z nejlepších venkovních týmů letošní LaLigy. Tento skromný celek prohrál doposud pouhé jediné venkovní utkání a to v minulém kole v Bilbau. I přes toto zaváhání zůstává Girona příjemným překvapením letošní sezony.

Hostujícímu kormidelníkovi Eusebiovi budou pro toto utkání scházet Johan Mojica, Aday Benítez, Patrick Roberts a nejistý start mají stále Carles Planas, Marc Muniesa a gólmanská jednička Yassine Bounou.

Girona ve vzájemných zápasech se Sevillou nedokázala zvítězit a především nedokázala vstřelit ani jediný gól.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Carrico, Kjaer, Gómez - Navas, Banega, Mesa, Escudero - Sarabia - Yedder, Silva
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Espinosa, Juanpe, Ramalho - Porro, Garcia, Pons, Granell - Portu, Stuani, Garcia
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.43 - 4.86 - 8.05
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - Real Betis  (neděle 16:15)
Od chvíle, kdy Espanyol dýchal konkurenční Barceloně na záda a okupoval druhou příčku, uběhla nějaká doba a aktuálně je situace zcela odlišná. Espanyol doma přivítá Betis z pozice až jedenáctého týmu soutěže, zatímco Béticos jsou sedmí a regulérně se vrátili do bojů o evropské poháry.

Skvělá série Espanyolu, která vynesla mužstvo na druhé místo LaLigy, skončila 5. listopadu. Od té doby přišla jiná série, tentokráte čtyř porážek v řadě a pád až na jedenácté místo. Vše završila porážka v katalánském derby od Barcelony 0:4, která navíc přišla v době, kdy se tým vzpamatovával z jiné těžké porážky od Getafe 0:3. Na Espanyol zkrátka padla výsledková deka, jíž se potřebuje co nejrychleji zbavit. Situace ve středu tabulky i kolem pohárových příček je nesmírně vyrovnaná, takže tři body ze zápasu s Betisem mohou Espanyol opět katapultovat na dostřel evropským pohárům.

Betis má za sebou rozporuplný týden. Nejprve v lize porazil Rayo 2:0 a potvrdil vzrůstající formu, ovšem v týdnu jenom remizoval na půdě lucemburského trpaslíka Dudelange 0:0, čímž své příznivce zrovna dvakrát nepotěšil. Pravda, Béticos už měli postup v kapse, ale proti lucemburskému mančaftu musí loni pátý tým španělské LaLigy prostě zvítězit.

Espanyol má s Betisem vyrovnanou bilanci a vyrovnané utkání se očekává i tentokrát. V loňské sezoně vyhrál vždy domácí tým. Katalánci se ale doma přeci jenom více nadřeli, zvítězili "jen" 1:0, zatímco Betis doma úřadoval a díky brankám Firpa, Boudebouze a Guerrera zvítězil jasně 3:0. Espanyol se chce před vlastními diváky vrátit zpět na vítěznou vlnu a určitě nebude bez šance. Betis na venkovních hřištích zrovna neoslňuje, zvítězit tam dokázal jen dvakrát ze sedmi případů.

Domácí celek se bude muset obejít bez zraněného Maria Hermosa a mimo hru je i vykartovaný Dídac Vilà. Oba hráči patří do základní jedenáctky a domácímu výběru budou citelně scházet, na druhou stranu ani Betis není kompletní. Postrádá sice "jen" jednoho hráče, ale o to klíčovějšího. Zranění totiž stále nepustí do hry Andrése Guardada.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Diego López - Pedrosa, Duarte, David López, Javi López - Granero, Roca, Darder - García, Iglesias, Pérez
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Pau López - Mandi, Bartra, Sidnei - Barragán, Lo Celso, Canales, Carvalho, Firpo - Joaquín . Morón
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.55 - 3.39 - 2.96
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SD Huesca - Villarreal CF  (neděle 18:30)
Kdo by to byl před sezonou tušil, že se Villarreal v necelé polovině ligového ročníku ocitne v pozici celku bojujícího o záchranu. Žlutou ponorku dělí od osmnácté příčky jen lepší skóre, takže utkání s poslední Huescou potřebuje nutně zvládnout. Pomoci by Villarrealu mohla výhra v Evropské lize nad Spartakem Moskva.

Ta přišla pro Villarreal v ne úplně hvězdné době, dvě ligové porážky v řadě totiž poslaly hostující tým až na samotnou hranici sestupu. Celkově už Žlutá ponorka letos v lize prohrála sedmkrát, což je po Huesce a Rayu nejvíc ze všech účastníků. Zdálo se přitom, že by listopadová výhra nad Betisem mohla Villarreal nasměrovat k lepším zítřkům. Následné utkání s Barcelonou ale uvrhlo klub znovu do deprese, která se ještě více prohloubila další domácí porážkou od Celty Vigo.

Villarreal si špatné ligové výsledky alespoň částečně kompenzuje na evropské scéně. Po výhře nad Spartakem Moskva zakončil skupinovou část Evropské ligy na prvním místě a na jaře ho čeká vyřazovací fáze. Vzhledem ke zkušenostem, které Žlutá ponorka v Evropské lize má, je právem považována za jednoho ze spolufavoritů na celkové vítězství, bez ohledu na ligové trápení. Nový kouč Luis García pak doufá, že si jeho svěřenci výkony z Evropské ligy přenesou do domácí soutěže.

Na valencijský celek čeká v tomto kole Huesca, beznadějně poslední tým ligové tabulky. Huesca dosud nasbírala jen sedm bodů a stále se nemůže vymanit z krize. Jediného vítězství dosáhla v úvodním kole na půdě Eibaru a od té doby čeká na triumf marně. Po minulém výkonu už se série bez vítězství vyšplhala na čtrnáct utkání v řadě. Na druhou stranu výkon proti Realu Madrid nebyl špatný, Huesca prohrála nejtěsnějším rozdílem a klidně si proti slavnějšímu sokovi mohla odnést bod.

Oba celky v tuto chvíli trápí rozsáhlá marodka. Huesce ani proti Villarrealu nepomohou Luisinho, Gallar, Akapo, Musto, Aquilera, Rúben nebo Semedo. Tým Luise Garcíi je na tom podobně, hrát nebudou Bruno Soriano, Iturra, Miguelón, Barbosa a Sansone.

Villarreal sice Huescu naposledy porazil, ovšem na domácím hřišti. Poslední návštěva stadionu El Alcoraz pro něj nedopadla dobře, Huesca totiž zvítězila 2:0. Poslední tým soutěže má s Villarrealem jen lehce zápornou bilanci.
SD Huesca - pravděpodobná sestava:
Jovanović - Pulido, Etxeita, Ínsua, Miramón - Melero, Rivera, Gómez - Ferreior, Hernández, Ávilla
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Gaspar, Ruiz, González, Costa - Chukwueze, Trigueros, Cáceres, Fornals - Bacca, Moreno
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.43 - 3.34 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Levante UD - FC Barcelona  (neděle 20:45)
V květnu letošního roku přichystalo Levante pozdějšímu vítězi celé soutěže nečekanou porážku 4:5, čímž ho připravilo o historický zápis odehrané sezony bez jediné prohry. Po zhruba sedmi měsících se Barcelona na Ciutat de Valéncia představí znovu a tentokrát chce bezpodmínečně zvítězit a udržet těsné vedení v tabulce. Na Barcelonu se ze zadních pozic tlačí hned trojice týmů.

Sevilla, Atlético Madrid a Real Madrid jsou největšími konkurenty Barcelony v boji o ligový primát. Atlético se navíc díky výhře na lídra dotáhlo, takže aby Barca odskočila, potřebuje na hřišti Levante zvítězit. Katalánci budou velkým favoritem, v lize si naposledy poradili s Espanyolem i Villarrealem s celkovým skóre 6:0! Během týdne sice remizovali v Lize mistrů na Camp Nou s Tottenhamem, ale to už měli postup z prvního místa dávno v kapse.

Levante porazilo Barcelonu jen jednou jedinkrát v historii a to v již zmiňovaném květnovém klání 5:4. Diváci na Ciutat de Valéncia by se za podobný výkon i brankové hody jistě nezlobili, pravdou ale je, že to Levante bude mít hodně obtížné.

Domácím se letos daří a průběžné sedmé místo je toho důkazem. Od října navíc prohráli pouze utkání s Realem Sociedad a například dokázali zvítězit na Santiago Bernabéu 2:1. Zápasy Levante bývají i v letošní sezoně poměrně bohaté na góly, před týdnem si Granotas připsali další divoký výsledek, tentokrát 4:4 na hřišti Eibaru.

Svěřenci Paca Lópeze budou v zápase s Barcelonou spoléhat na protiútoky, o kterých kouč Ernesto Valverde prohlásil, že jsou velmi rychlé a nebezpečné. Dá se předpokládat, že Barca bude na balónu opět dominantní.

Levante bude v souboji s Barcelonou oslabeno o Armanda Sadika, Samu Garcíu, Morálese a Cheicka Doukourého. Nejistý je i start Pedra Lópeze. Podobná situace panuje i na straně Katalánců. Kouč Ernesto Valverde se musí obejít bez Rafinhy, Umtitiho, Malcoma, Sergi Roberta i jeho jmenovce Sampera. Hlavní zbraň Barcelony ale netkví na obraně, nýbrž na útočném trojzubci Messi, Suárez, Dembélé, který bude připraven.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Olazábal - Pier, Rodríguez, Cabaco - Toňo, Bardhi, Campaňa, Rochina, Jason - Morales, Martí
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
ter Stegen - Semedo, Piqué, Lenglet, Alba - Rakitić, Busquets, Vidal - Messi, Suárez, Dembélé
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 12.50 - 8.04 - 1.21
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Getafe CF - Real Sociedad  (sobota 13:00)
Realu Sociedad se stále nedaří navazovat na své dobré výkony a jeho forma je jak na houpačce. Určitou konzistenci naopak našlo Getafe, které v sobotním odpoledni baskického soupeře na své půdě uvítá.

Coliseum Alfonso Perez se stane dějištěm sobotního duelu mezi domácím Getafe a hosty ze San Sebastiánu. Tým z pobřežního města v Baskicku zoufale potřebuje najít určitý rytmus a vyrovnanost, protože jeho sezona zatím nic takového nenabízí. Po dobrém výkonu přijde na řadu hodně špatné utkání, z něhož si Baskové zpravidla nepřipíšou ani jeden bod.

Getafe se s Realem Sociedad utkalo už mnohokrát v minulosti a poslední dobou se mu daří. V pěti minulých soubojích prohrálo jen jednou a hned tři poslední vyhrálo. A vždycky to bylo pořádné drama, které často rozdělila jediná branka. V současné době je favoritem opět Getafe, které se usadilo na pohodlné osmé příčce a přemýšlí, jak své postavení ještě vylepšit. Po dvou výhrách se v minulém kole jeho štěstí zaseklo na Leganésu, který po hodině hry dokázal srovnat a remízový výsledek i udržet.

Mladý záložník Getafe Nemanja Maksimović pak prozradil: "Je škoda, že jsme naše vedení naposledy neudrželi, protože šancí jsme měli dost a nehráli jsme špatně. Ale udělali jsme jednu chybu a soupeř nás potrestal. Kdybychom včas přidali další branku, nemusely to být takové nervy. Real Sociedad je hodně nevypočitatelný. Jednou hraje famózně a zápas zcela kontroluje, jindy ale udělá zbytečnou chybu. My se ji pokusíme využít," dodává mladík.

Baskové zvládli vyřadit Celtu Vigo z Copa del Rey, ale v LaLize se jim zase tak moc nedaří. Po porážce od Realu Betis nezískali body ani minule. To se utkali s Realem Valladolid, který si vybudoval územní převahu a také dvě branky. Gól Mikela Oyarzabala dal sice Baskům naději, ale víc už neznamenal. I proto jsou hráči nyní až na 13. místě LaLigy. Getafe se navíc pyšní výbornou obranou, která zatím dostala jen 12 branek!
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Suárez, Dakonam, Gonzalez, Leandro Cabrera - Foulquier, Maksimović, Arambarri, Ndiaye - Molina, Mata
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Moya - Zaldua, Le Normand, Moreno, Theo Hernandez - Illaramendi, Merino - Januzaj, Zurutuza, Oyarzabal - Willian José
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.31 - 3.20 - 3.58
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Valladolid - Atlético Madrid  (sobota 16:15)
Atlético Madrid má za sebou náročné utkání v Lize mistrů, ale nabitý program mu nedovolí moc dlouho odpočívat. Svěřenci trenéra Diega Simeoneho se přetahují se Sevillou o druhé místo a další šanci na tři body cítí proti Realu Valladolid.

Základní skupiny nejslavnější klubové soutěže světa skončily a jedním z jejich protagonistů bylo také Atlético Madrid. Colchoneros měli sice všechno ve svých rukou a v posledním duelu s Bruggami jim šlo o první místo, ale nedokázali nad belgickým soupeřem zvítězit! Fanoušci Atletů museli být zklamaní, protože v souběžně hraném utkání Borussia Dortmund vyhrála nad Monakem a získala první místo.

Atlético tak čeká v osmifinále pravděpodobně složitější soupeř, což není zrovna povzbudivá informace. Teď se ale hráči musí myslí i srdcem vrátit na trávníky LaLigy, kde je čeká další těžká bitva. Atlético si samozřejmě klade ty nejvyšší cíle v pohárech i ve španělské elitní lize. V ní mu zatím patří až třetí místo, na které si Colchoneros dlouho zvykali. Jejich ztráta na první Barcelonu ale není nijak hrozivá, protože v současné chvíli činí jen tři body.

Na domácím stadionu Atlético zvítězilo v Copa del Rey a povedlo se mu také poslední ligové kolo. Proti Alavésu se blýskla ofenzivní složka týmu trenéra Simeoneho, která soupeři nasázela tři góly. Zároveň navíc Atlético nedostalo gól. To ho ostatně v této sezoně znovu zdobí a s pouhými deseti inkasovanými góly se pyšní vůbec nejlepší obranou v lize.

Zkušený kolumbijský obránce Santiago Arias k tomu poznamenal: "Je pravda, že se nám v obraně daří velmi dobře. Na to, kolik hráčů máme zraněných a jak často musí někdo alternovat na postu, který mu není úplně vlastní, hrajeme výborně. Dobrá obrana ale není práce jen brankáře nebo nás, obránců. Snaží se celý tým a celý tým přispívá k dobrému výsledku. K dobré obraně ale musíme přidat tu druhou část, střelbu branek. A to je také odpovědnost každého hráče," uvědomuje si pravý bek.

Atlético se s Realem Valladolid utkalo už mnohokrát a nepřekvapivě se dařilo mnohem víc Colchoneros. Minulých šest duelů v řadě Atlético vyhrálo a tři poslední zápasy vyhrálo s čistým kontem. Valladolid střídá dobré výkony s těmi horšími, asi tak, jak je u nováčka LaLigy zvykem. Návaznost a kontinuita mu mnoho neříká a nejde mu.

Za posledních deset soutěžních duelů vyhrál Real Valladolid pětkrát a po postupu v Copa del Rey přes Mallorcu uspěl také v minulém kole první ligy. Dokázal totiž zvítězit nad domácím Realem Sociedad, který zabral až příliš pozdě a musel se spokojit jen s porážkou 2:1. Menší zdravotní potíže má stále ještě Javi Moyano.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Antonito, Kiko Olivas, Calero, Nacho Martinez - Keko, Michel, Alcaraz, Toni Villa - Plano, Ünal
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Arias, Savić, Lucas Hernandez, Saul - Correa, Rodrigo, Thomas, Lemar - Griezmann, Kalinić
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.24 - 3.47 - 1.73
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Madrid - Rayo Vallecano  (sobota 18:30)
Real Madrid se oklepává z potupné porážky v Lize mistrů a hodlá na ni co nejdřív odpovědět třemi body. Šanci na ni cítí v utkání proti Rayu Vallecano, které se odehraje na Santiago Bernabéu. Hostující celek by pro to mohl být ideálním soupeřem.

Real Madrid měl už skupinu vyhranou a postup dávno zajištěn, takže mu v posledním utkání základní skupiny zase tak o moc nešlo. Chtěl ale ukázat, že bere jakoukoli situaci zodpovědně a před vlastními fanoušky na slavném Santiago Bernabéu uspět. Jenže totálně selhal! Nejenže jeho hra neodpovídala standardům, ale především výsledek mnoho lidí překvapil. Moskevské CSKA totiž dokázalo vyplenit hlavní španělské město a domácí ekipě nasázelo tři góly!

To byl pro trenéra Santiaga Solariho hodně velký políček. Teprve druhá porážka od té doby, co nastoupil na místo uvolněné po Julenu Lopeteguim. A hodně bolela. V obou případech prohry Real ani jednou neskóroval a vždycky dostal tři branky. Načež mladý trenér Santiago Solari žádá po hráčích okamžitou nápravu.

"Těžko se mi hledají slova pro to, co jsme viděli. Tohle nebyl Real Madrid, který trénuji a na který jsem hrdý. Je pravda, že náš soupeř měl hodně velkou motivaci a my už měli postup do další fáze zajištěný. Ale to neznamená, že bychom se snad měli k utkání postavit takto. Je potřeba se zamyslet nad tím, co jsme udělali špatně, a napravit to. Teď je před námi jen málo dní na přípravu, takže nesmíme nic zanedbat," dodává trenér Solari.

V dobře známé LaLize to Realu jde pod jeho vedením mnohem lépe. Po Valencii zvládl také další duel s trochu podceňovaným soupeřem, kterým byla Huesca. Ani ta ale královskému klubu nedala nic zadarmo a hodně bojovala o body. Hostům nakonec stačila branka Velšana Garetha Balea z úvodu utkání k výhře. I díky tomu je Real na čtvrtém místě a od první Barcelony ho dělí jen hratelných pět bodů.

S Rayem už Bílý balet několik zápasů sehrál a asi jen málokoho překvapí, že Rayo nad svým protivníkem nevyhrálo ještě ani jednou. Vyloženě zdrcující byla poslední návštěva Raya v Madridu, protože pak odjíždělo s výpraskem o deseti gólech! A zatím se nezdá, že by se situace u něj nějak zásadně lepšila.

Rayo Vallecano je až na předposledním místě a zatím posbíralo jen deset bodů, takže by mělo být snadným terčem. Velké potíže má zejména v obraně, která dostala už 30 gólů! Dva z nich měl na svědomí Real Betis, který se s Vallecanem utkal v minulém kole. Ze Sevilly odjíždělo Rayo opět bez bodů, a to díky zásahům Lo Celsa se Sidneiem.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Odriozola, Varane, Sergio Ramos, Marcelo - Modrić, Llorente, Ceballos - Vazquez, Benzema, Isco
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Dimitrievski - Advincula, Galvez, J. Amat, Alex Moreno - Imbula, Comesana, Trejo - Embarba, Pozo, Alvaro Garcia
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.15 - 9.42 - 19.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SD Eibar - Valencia CF  (sobota 20:45)
Valencia v Lize mistrů překonala sama sebe a předvedla vynikající výkon. Teď by nutně potřebovala něco podobného ukázat také v LaLize, kde se jí zatím vůbec nedaří. Pomůže jí utkání s domácím Eibarem?

Kádr Valencie zažil v týdnu skvělý impuls. Dokázal totiž porazit Manchester United, který byl jasným favoritem utkání Ligy mistrů! Ačkoli Netopýrům doma už prakticky o nic nešlo, musí to pro ně být velký vzpruha. Ani herně to vůbec nebylo špatné a trenérovi Marcelinovi se může dýchat zase o něco lépe. Pokud by to ale Valencia nedokázala v lize zopakovat, byl by tento skoro historický počin skoro zbytečný.

Valencia nutně potřebuje další body, aby se mohla škrábat tabulkou vzhůru. Zatím se totiž stále nachází až na 15. místě, což je pro tradiční klub a pohárového účastníka zkrátka ostudně málo. Největší potíže dělá Valencii zejména útok, který sice nepostrádá kvalitu, ale zatím dal jen dvanáct branek! A to nejmíň z celé ligy.

Valencia je zatím expertem na remízy, kterých si na své konto připsala už devět. Tu poslední z nich v minulém kole proti Seville. I když za ni budou hráči hodně rádi, protože se urodila až v samém závěru, když se prosadil Mouctar Diakhaby. Netopýři se nyní musí obejít bez zraněného útočníka Guedese.

Valencia se s Eibarem utkala už několikrát a jsou to bitvy hodně vyrovnané. I skóre z nich je v rovnováze, protože oba soupeři si už třikrát připsali tři body. Valencia dokonce prohrála už tři zápasy z posledních čtyř. V minulém klání se však soupeři rozešli bez bodů a dokonce i bez branek.

Eibar ani tentokrát nebude pro svého soupeře snadným soustem. V této sezoně dokázal o body obrat už nejednoho favorita a o jeho nevypočitatelnosti mluví například šokující výhra 3:0 nad Realem Madrid. Po porážce od Raya svedl Eibar na domácí půdě velkou bitvu s Levante a každý divák si musel tohle utkání pochvalovat. Padlo v něm totiž hned osm branek a oba týmy se rozešly smírně. Zápas s Valencií pro něj bude klíčový i proto, že Valencia je jeho nejbližším sousedem v tabulce.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Riesgo - Rubén Peña, Oliveira, Ramis, Cote - Orellana, Diop, Escalante, Cucurella - Enrich, Charles
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Neto - Wass, Garay, Gabriel Paulista, Gayà - C. Soler, Parejo, Coquelin, Čeryšev - Rodrigo, Santi Mina
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.65 - 3.20 - 2.99
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Celta Vigo - CD Leganés  (pátek 21:00)
Celta Vigo se zase snaží stoupat tabulkou a poslední dva duely se jí povedly. V páteční předehrávce 16. kola nejvyšší španělské ligy se na Estadio Balaídos postaví proti Leganésu. Hosté se sice dostali hodně blízko sestupovým pozicím, ale už mockrát své soky překvapili.

Celta Vigo zažívá hodně špatnou sezonu a převážně na začátku se potácela až kolem sestupového pásma. Hodně jí samozřejmě pomohla také změna trenéra, když neúspěšného Mohameda vystřídal Miguel Cardoso. A jeho ozdravná kůra je okamžitě vidět. Celta pod jeho vedením sehrála tři zápasy. V rámci Copa del Rey sice prohrála s Realem Sociedad San Sebastian, což ji hodně mrzelo, ale v lize se jí daří.

Po výhře nad Huescou předvedla podobné představení také minule proti Villarrealu. To už byl mnohem těžší soupeř, ale Celta si s ním nakonec poradila. Vděčit za tři body může především části kolem přestávky, kdy nasázela svému sokovi tři branky. A to právě rozhodlo, protože Carlos Bacca v samém závěru pálil přesně ještě dvakrát a utkání hodně zdramatizoval. Teď je i díky tomu Celta na solidním 11. místě a na jejím kontě je 20 bodů.

Mladý záložník Celty Brais Méndez k tomu řekl: "Ještě pořád to není umístění, které bychom chtěli mít na konci sezony. Naším snem jsou samozřejmě evropské poháry a uvidíme, kam až se dostaneme. Kádr máme dostatečně kvalitní a poslední dobou ukazujeme, že umíme bojovat. Dalším krokem bude Leganés a věřím, že i z tohoto utkání si můžeme odnést tři body," pokračoval Méndez.

To ale nebude vůbec nic jednoduchého, protože Leganés jen tak neprohrává. Vlastně prohrál v posledních deseti utkáních jen jednou, když nestačil na Levante. Od té doby se mu ale daří sbírat pravidelně alespoň bod. Ani v jeho případě se ale nedá mluvit o spokojenosti, protože tabulka je k němu mnohem méně vstřícná.

Leganés je totiž až na 16. místě a pouhé tři body ho dělí od sestupových míst! V minulém kole Leganés uhrál jen remízu s Getafe a navíc byl ke konci utkání vyloučen Rubén Pérez, který tak přijde o výlet do Viga.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Rubén - Mallo, David Costas, Araujo, Juncà - Brais, Okay, Fran Beltran, Boufal - Aspas, M. Gómez
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Juanfran, Tarin, Omeruo, Siovas, J. Silva - Vesga, Gumbau, Oscar - Carrillo, En-Nesyri
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.93 - 3.49 - 4.53
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona1594241:1931
2.Sevilla FC1584327:1628
3.Atlético Madrid1577121:1028
4.Real Madrid1582523:1926
5.Deportivo Alavés1573518:1724
6.Levante UD1564527:2522
7.Real Betis1564516:1722
8.Getafe CF1556416:1221
9.Girona FC1556417:1721
10.Espanyol Barcelona1563617:2021
11.Celta Vigo1555528:2420
12.Real Valladolid1555513:1520
13.Real Sociedad1554618:1819
14.SD Eibar1554619:2319
15.Valencia CF1539312:1218
16.CD Leganés1545615:1917
17.Villarreal CF1535715:1914
18.Athletic Bilbao1528515:2314
19.Rayo Vallecano1524915:3010
20.SD Huesca15141012:307

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (559)

Přidat komentář
smazaný uživatel

levante - barca 0:2 (vidal, messi)

valladolid - atleti 0:0

real madrid - vallecano 1:1 (ramos, ramos)

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ahoj, pokusil jsem se o analýzu hry Sevilly, tentokrát jsem se zaměřil na ofenzivu, je zde i část o Vaclíkovi. V dalších dnech vyjde i pokračování. Věřím, že to některé z vás zaujme Za přečtení a zpětnou vazbu budu rád! https://bielsistablog.blogspot.com/2018/12/fc-sevilla-ofenzivni-faze-12.html

Reagovat
fsada

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
Mateo16

Bale netrenoval dnes. Koho tam postavi proti Rayu ? Isca , Asensia ? Ani nahodou tutovka ze bude hrat Vinicius

Reagovat
misinho7

To by bola pecka.. Vinco chcel jediny s Marcom hrat aj v stredu... V tej nasej totalnej biede bol asi najlepsi hrac.. Nech hraje ked ostatni na to jebu

Reagovat
technecium

Přání losu:

Barca - Ajax

Real - Liverpool

PSG - Atletico

City - AS Řím

Porto - Tottenham

Juventus - Schalke

Bayern - United

Dortmund - Lyon

Realita:

Barca - Liverpool

Real - Schalke

PSG - Tottenham

City - Atletico

Juventus - Ajax

Dortmund - Tottenham

Bayern - Lyon

Porto - United

Reagovat
Mateo16

Cize tvoja pointa prispevku je ze Real dostane najlahsieho supera a FCB najtazsieho

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Všemocný iluminát Flo Neapol, Bayern, Atlético, Juventus, PSG, Juventus, Bayern, Liverpool

Reagovat
technecium

As Řím, Wolfsburg, City, Atletico je už legendární

Reagovat
smazaný uživatel

Fanúšik Barcelony bude hovoriť, že AS Rím je ľahký súper

Reagovat
technecium

Je. Objektivně. Taky dostali 4:1. Ale naši do toho šli prostě na hovno. Tohle byl jedinej vesmír, ve kterým Barca v tom dvojzápase vypadla.

Reagovat
valloire

ne nebyl

Reagovat
technecium

Jasně že jo..

Reagovat
valloire

dostali 4-1 zcela jasnym podvodem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Anacron

Za to ty jsi ve všech vesmírech asi stejně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Z AS jste se normálně zesjali a měli jste dostat min. 5 gólů..

Reagovat
valloire

Reagovat
Mateo16

uz pri prvom muzstve z tvojho losu ste leteli Lahky los

Reagovat
technecium

Ostatně jako téměř vždy

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol, Bayern, Atlético, Juventus, PSG, Juventus, Bayern, Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

2014: Schalke, Dortmund, Bayern, Atlético

2016: AS Rím ( ), Wolfsburg, Citiziens, Atlético

Reagovat
smazaný uživatel

ja chci

real -slepice,

my -schalke,

juve - atleti ,

psg- liverpool

bayern - MU

Reagovat
sylarko

psg liverpool byt nemoze..hrali v skupine..

Reagovat
valloire

že tě huba nebolí

Reagovat
Generalní Gladiator

chci real,už je to dlouho,co jsme si na něm pochutnali,los mu přál,snad se nám už letos nevyhne

Reagovat
valloire

jo, zrovna teď, když jsme na dně.....sráčí minulý roky byste vyhučeli

Reagovat
Generalní Gladiator

Šelmu nezajímá, jaký bebe má králík, prostě ho sežere.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

hezký

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
mistr129

Reagovat
Messiáš

Reagovat
X-bano-X

Barca - AS

Real - Liverpool

Juventus - Atletico

PSG - Tottenham

Porto - Ajax

City - Schalke

Bayern - United

Dortmund - Lyon

Reagovat
Mateo16

Rivaldo "Me gustaría ver a Isco en el Barcelona..."

Reagovat
smazaný uživatel

Srbský útočník Luka Jovič je jedním ze zimních přestupových cílů Bayernu Mnichov. Sám autor deseti bundesligových gólů z této sezony se vyjádřil v rozhovoru pro Bild, že jeho snem je hrát v Lize mistrů. (kicker.de)

No problem. V Barcelone je moznosti hrat LM viac ako dost.

Reagovat
valloire

ale jenom do čtvrtfinále

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme jak si letos povede ten tvůj slavný Real, kterého 3x po sobě dotlačili do finále rozhodčí

Letos končí v dalším kole

Pak piš svoje moudra

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

jo, to určitě.....možná CR v tom prvnim, zbytek je hovadina

Reagovat
smazaný uživatel

S VARem jste nahrani

Reagovat
valloire

ani ne

Reagovat
smazaný uživatel

To vy taky..

Reagovat
smazaný uživatel

Nám to zatím jen prospívá

Reagovat
smazaný uživatel

No taky to od vás nejsou bůh ví jaké výkony.. Obrana tragická, jenom ta záloha s útokem vám klape. Ale jestli to bude stačit v LM, to teprve uvidíme..

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel ani ta záloha s útokem není bůhvíco.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to hnedka v osmifinále dobrýho soupeře, kterej by vás pořádně prověřil.. Takovej Liverpool by byl ideální.

Reagovat
Anacron

To tady čteme 3 roky, že v dalším kole, ale teď už vážně, no v semifinále už určitě atd atd

Reagovat
Ed_Hazard

OT: Ty vole ak náhodou postúpime do štvrťfinále a dostaneme City, tak náš roznesú ako nejaký provinční klub. Strašný válec, tento rok bude LM ich.

Reagovat
smazaný uživatel

1. To isté sa písalo aj pred dvojzápasom s PSG, Bayernom či Juventusom.

2. Citiziens boli veľkými favoritmi na víťazstvo LM aj pred rokom

Výsledok? Víťaz Real Madrid C.F.

Reagovat
vilp

Akorát PSG a Juve vystřílel Cristiano. Kdo to bude teď?

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Anacron

Karim

Reagovat
vilp

Možná proti Ulreichovi nebo Kariusovi.

Reagovat
valloire

už se těšim

Reagovat
Ed_Hazard

Ja mať vašu istotu, chlapi City je tento rok fakt dominantné. Myslím, že prejdu aj Juve..

Reagovat
valloire

to jsi mě nepochopil.....těším se, až nás rozsekají na kousky

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus nemůže mít štěstí celý rok, čekám, že v čtvrtfinále/semifinále skončí..

Reagovat
Kixi Syhimour

To sis uvědomil až teďka? Nebo proč to píšeš teď? Něco se změnilo?

Reagovat
Ed_Hazard

Dnes tam majú tretinu základnej zostavy lavičkárov. Aj napriek tomu si idú svoje. Ak by tam bol KdB, Aguero, Sterling, prípadne Stones..

Reagovat
Kixi Syhimour

Aha, no to není nic nového, že každého masakrujou i bez nejlepších hráčů, to tu už bylo .....

Reagovat
Ed_Hazard

(Medzitým Jesus kladivom na 2:0)

Reagovat
Kixi Syhimour

Berte to pozitivně, sic by vás naprosto rozstříleli, ale alespoň s nima nemusíte hrát v lize, zrovna když máte po 10 letech nějakej kádr, kterej by ten titul papírově získal v minulých sezónách

Reagovat
smazaný uživatel

Pepek to umí s každým hráčem. Je neskutečné, jak dokáže využít všechny v týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

A navíc nepotřebuje hvězdy, on je vytváří.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
CHONG

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

true story

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

řekl bych, že jediný kdo něco vytváří jsi ty a to ze sebe blbce

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Ed_Hazard

Doprdele, jak ja bych ho chcel u nás. Ten by z nás urobil stroj. Nemyslím si, že máme tak zlých hráčov, stačilo by doplniť hrot a krídlo, prípadne stopera..

Reagovat
CHONG

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

to je na kárnou komisi

Reagovat
technecium

Ty by sis za tituly nechal i koleno vrtat, tak si tu zas nehraj na nějaký hodnoty

Reagovat
valloire

to vypadá, jako bys mě vůbec neznal.....Pepek?

Reagovat
Baronne

Po měsíci by ses voblizoval

Reagovat
valloire

odstup ode mě Satane

Reagovat
Baronne

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Juan Román Riquelme

Ibra by o tom neco rekl...

Reagovat
technecium

Ibra je dement

Reagovat
technecium

I dement může mít občas pravdu

Reagovat
Mateo16

City neni silny klub. Skor Juve a PSG

Reagovat
Kixi Syhimour

to jsou žvásty

Reagovat
Mateo16

ach jo. Znova ta ista rozpravka. Pride LM a muzstva PL zazracne uplne vyhoria rok co rok.

Reagovat
Kixi Syhimour

A proto zmiňuješ PSG

Reagovat
Kixi Syhimour

(který sice není z PL, ale jistě víš kam mířím)

Reagovat
Mateo16

PSG verim pretoze maju 2 hracov z TOP5 hracov naj na svete oni vedia roztrhat obranu. Jedina ich slabina je zaloha , blby system na 5 obrancov a nekvalitny trener.

Reagovat
vilp

Ta záloha je velký problém, kór pokud se vykartuje Verratti, protože si pak ani nerozehrají. Bez pořádné posily jim nevěřím.

Reagovat
Mateo16

Zaloha je velky problem vedla Verrattiho hra este Draxler ci AdM este horsie je ked tam da Marquinhosa a do obrany da Kimbapeho ci ako sa vola.

V lete 2 posily a mozu na niekolko rokov dominovat v EU.

Reagovat
Kixi Syhimour

Paříž už v EU dominuje, tě upozorňuju

Reagovat
Hristo Stoichkov

Asi tak no, Verratti je nenahraditelný. Navíc šance, že by prošel play-off bez zranění a karetních trestů, je docela mizivá.

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmm a třeba takový City má asi nejlepší zálohu na světě, jednoho z nejlepších trenérů historie, skvělé obránce a brankaře, kteří dostali pouhých 9 gólů v lize, 8. nejlepšího střelce historie PL, nejsilnější lavičku na světě....

To mi přijde jako slušná protiváha proti tomu tvému PSG

Reagovat
Kixi Syhimour

teď tedy 10 gólů, ale to je pořád dobré

Reagovat
Mateo16

Nemyslim si ze City maju lepisu zalohu ako RM aj ked teraz mame kader na kasu. Obrana stale tam hra niekto z dvojky Stones a Otamendi ktory vedia potopit muzstvo.

Najvacsi problem v City vidim ze tam nemaju ziadneho lidra ako Eden , Neymar, CR , Mbappe ktory vedia rozhodovat velke zapasy. Dokaze to Sane ? alebo Sterling ? Aguero ale ten ma svoje roky uz.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak minimálně vyrovnanou zálohu.

Otamendi nehraje, hraje Laporte, momentálně hráč na světové úrovni. Stones někdy chyby dělá, ale oproti předminulé sezóně to je stěna, není to Lovren. Nemají sic ty největší superhvězdy, ale jak se ukázalo, tak takový Sané dokáže tým táhnout dobře, Sterling když se vyspí, tak je to jedno z nejlepší křídel v Anglii. Když nemá den jeden má ho druhej. Situaci pak kdyžtak zachraňuje Mahrez, kterej tam perfektně pasuje a je úplně jedo kolik je Aguerovi, ten chlápek je pořád jeden z nejlepších na svém postu.

Reagovat
Mateo16

Na ligu to staci ale bude to aj na LM ?

Sane je prilis mlady na to aby rozhodoval tak velke zapasy v LM. Sterling ? vieme ako to vzdy dopadne v dolezitejsi zapas.

Reagovat
Kixi Syhimour

Sané na to není mladý, nás málem vyřadil a on na to má...

Na ligu to stačí i PSG a teď je dáváš před MCFC, mají na to oba, ale MCFC více.

U Strelinga jde fakt o to jak se vyspí, ale statistiky má v této sezóně zatím nejlepší za svou kariéru bych si tipl.

Reagovat
smazaný uživatel

Zalohu má City daleko lepší než máte nyní vy.

Hráči jako Silva nebo De Bruyne jsou dostateční lídři, dokáou rozhodnout zápasy.

A hlavně, ti hráči jsou vhodní do systému, nejsou kupováni jako pokémoni.

Reagovat
Mateo16

vhodni do systemu, KdB co ma od CM B2B hraca na mile daleko

Reagovat
Phillipinho

PSG ma prave jenom individuality. Jako tym to za moc nic nestoji. City>PSG

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim, s Barcou a loni s námi měli smůlu. Letos taky čekám, že se dostanou dále..

Reagovat
smazaný uživatel

City je daleko silnější tým než PSG.

Juve je special, ten se nedá porovnávat, je silný sám o sobě.

Reagovat
CHONG

Nemyslím si, nás by přejeli, o tom žádná, ale jak dostanou Juve nebo Live, tak zase končí, i to PSG nebo Barcelona (pokud Messi nepůjde na houby) je podle mě vyřadí, na LM nemají a Pepek je po odchodu z Barcelony v LM marný.

Reagovat
ADM

Gundogan k nám Nechcem to Francúzske hovno

Reagovat
technecium

Srát na takovýhle nákupy, musíme budovat tým, co tu zůstane po Messim - De Jong, De Jigt atd

Reagovat
ADM

Tak Gunda sme mohli kupovať už tak pred 4 rokmi (namiesto Rakičita, uff neviem ako toto znesieš ) Ale jasne, máš pravdu, Gundo je starý a Rabiot slabý

Reagovat
Visca el barca

Rabiot je příšerný no....

Reagovat
smazaný uživatel

Gundogan neni zadna vyhra, Rakitic je daleko lepsi. To neni zadna posila.

Reagovat
Hristo Stoichkov

K čemu by nám měl být Gundogan, obyčejný posouvač balonů?

Reagovat
smazaný uživatel

jednoho už máme, stačí.

Reagovat
technecium

Arthura

Reagovat
ADM

stará láska z Fify nehrdzavie

Reagovat
Hristo Stoichkov

Hm, já si často říkal, odkud se vzalo to jeho zbožšťování. Díky za vysvětlení

Reagovat
ADM

Ale zas si tak celkom nemyslím, že je to obyčajný posúvač lopty. Narozdiel od takého Rakitiča je slušne dynamický, rýchly, skvelý na lopte, má slušné zakončenie...

Reagovat
Hristo Stoichkov

V BvB byl velmi dobrý, ale já s ním mám problém, že TOP úroveň neukázal v těch největších zápasech, kde právě dokázal pouze posouvat míče. Rakitić dokázal dominovat ve spoustě Clásic, v Seville byl famózní nebo v repre Chorvatska, kam více pasuje svým herním stylem. Jeho největší problém je, že nezapadá do herního stylu Barcy, ale individuálně je pro mě lepším hráčem než Gundo.

Reagovat
valloire

to ale přece není nutný ukazovat top úroveň v těch největších zápasech, stačí když ji ukáže během celýho roku v lize ne?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Je mi jasný, na co narážíš a diskutovat s tebou o tom nebudu, mimozemšťan ukazuje svou úroveň naprosto všude Jo a ligová soutěž má hned několik mimořádně těžkých zápasů.

Reagovat
valloire

není to úplně na tebe, ale to víš... já mám rád ten tlak v playoff, v lize to lze napravit

Reagovat
smazaný uživatel

Proto nemas povedomi o fotbale, kdyz se divad jen na PO MS a LM.

Reagovat
Visca el barca

naopak nevěřím Juve. Ta jejich záloha je příšerná. Strašně přeceněný tým na základě nekvalitní ligy.

Reagovat
Ed_Hazard

Ja mám Juve tradične rád, ale momentálne im neprajem

Reagovat
Visca el barca

Proč?

Reagovat
Ed_Hazard

Tak

Reagovat
technecium

To je prostě jako když tebe, hustýho týpka, sexy blondýna vymění za hodnýho nerda, protože jí ho bylo líto. Taky je pak nesnášíš

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Hristo Stoichkov

Juve jako jeden z mála dnešních týmů umí kvalitně bránit, měnit tempo i herní styly. To jsou vlastnosti, kterými jsou pro spoustu soupeřů nečitelní, zvlášť v zápasech, kde nepotřebují být příliš kreativní. Zatím se jim nepovedlo vyladit nějakou povedenou ofenzivní formaci, ale opravdová Liga mistrů začíná až na jaře.

Reagovat
valloire

Reagovat
The Krupy

dúfam, že dostaneme vás

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
CHONG

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

a Král jim dá 3 fíky

Reagovat
technecium

Kdy naposled dal Barce tři fíky?

Reagovat
valloire

ve dvojzápase hombre

Reagovat
technecium

Jo, už přidáváme podmínky. Holt ne každý je jako Messi

Reagovat
valloire

penaltovej hattrick, ten předtím je v pravěku

Reagovat
valloire

a snad je to PO a hraje se na dva zápasy

Reagovat
technecium

Juventus by byl fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas.

Reagovat
Hristo Stoichkov

V Anglii to válcují, ale v Evropě to nic přesvědčivýho rozhodně není. Viděl jsem je v obou zápasech s Lyonem a příliš toho neukázali, Lyon neměl problém dostávat se do šancí. Podle mě byli loni lepší, ale je možný, že s návratem KdB půjdou nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
valloire

to samý se mi stává v GB

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky.

Reagovat
valloire

jinak to dal Bílý Pelé v Udine za rok a půl

Reagovat
technecium

https://www.youtube.com/watch?v=iRUYn0iICsQ

Já napočítal osm To má Messi za poslední rok a půl víc. Jak je tohle možný?

Reagovat
smazaný uživatel

Valloire zase klamal ? Chudak, ten uz nevie, cim zaujat.

Reagovat
valloire

já nikdy nelžu

Reagovat
valloire

17 za Udine

Reagovat
technecium

Mrkni na video, do toho počítají i penalty

Reagovat
valloire

17 přímáků za v podstatě rok a půl co byl v Udine, to to musím psát furt tak polopaticky ?

Reagovat
technecium

Není to pravda. Aspoň je na tom vidět, že vnímáš fotbalisty na základě mýtů , legend a bájí

Reagovat
valloire

bože zjisti si to ne....odteď nic nezdrojuju, co napíšu, je fakt a to nezpochybnitelný. Amen

Reagovat
technecium

Já to zjištěný mám. Ty jsi šarlatán

Reagovat
technecium
Reagovat
valloire

jsi vedle jak Leo na MS

Reagovat
technecium

Lžeš jako Pelé o svých úspěších

Reagovat
valloire

Pelé ale lhát nemusí, on je má

Reagovat
technecium

Pelé si jen přisvojil úspěchy jiných

Reagovat
valloire

on je vytvořil

Reagovat
technecium

Pelé je Garrincha

Reagovat
valloire

Garrinchu inspiroval zraněný Pelé. Kromě toho, jeho gol proti Mexiku je z takový dimenze, kterou Leo nezná.

Reagovat
technecium

Nezná, protože Pelé je oproti Messimu asi jako červ. Taky neznáš červa, kterýho momentálně zašlapuješ svou botou.

Reagovat
valloire

Messi je tak malinkej, že nemůže nikoho zašlapovat, zvlášť ne toho největšího obra kopaný, co dal v PO MS 7 golů v 6 zápasech. Messi nedal ani jeden v 7, takže je tak malinkej, že nestojí za řeč.

Reagovat
technecium

Až Pelé vyhraje Zlatý míč, dej vědět. MS je k ničemu

Reagovat
valloire

Pfff, Pelé jich má 7.

Reagovat
Baronne

Reagovat
valloire

neuvěřitelný

Reagovat
Baronne

Ty seš neuvěřitelnej vole , omílat tady argumentama "kdyby", kdyby šlo o kohokoliv jinýho tak se nad tim ani nepozastavíš

Reagovat
valloire

ale Pelé jich má vážně 7 schválně jestli na to přijdeš...a není to kdyby

Reagovat
Baronne

Tyhle sranda trofeje nepočítám, nesnaž se tu mystifikovat ty šmoulo

Reagovat
valloire

Sám si šmoula Zlatej míč France Football je sranda trofej jo?

Reagovat
Baronne

https://cs.wikipedia.org/wiki/Zlat%C3%BD_m%C3%AD%C4%8D Zlatý míč France Football, "legenda" Pelé nikde

Reagovat
valloire

hledej víc šmudlo

Reagovat
smazaný uživatel

Zase dezinformace a “upraveny fakta” v podani Valla

Reagovat
valloire

co se týče historie jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
valloire

dokaž to

Reagovat
smazaný uživatel

Dokazal jsem to tak, že Pele má 0 zlatých míčů. Slovy NULA.

Reagovat
valloire

A já říkám, že 7 Zlatých míčů, slovy SEDM. A jelikož mám vždycky pravdu, spor je vyřešen.

Reagovat
smazaný uživatel

Spor je vyřešen až to já uznám za vhodný.

Reagovat
valloire

Sice tam máš boss a to jedinej, ale jsi falešnej šéf. Pravej šéf jsem já.

Reagovat
smazaný uživatel

No to je zase dezinformace ve tvým podání. Šéf jsem byl vždy já.

Reagovat
valloire

ale falešnej

Reagovat
smazaný uživatel

Co sis to dovolil kacířství.

Reagovat
valloire

Kacířství je, že si někdo myslí, že by mohl bejt Leoš nejlepší v historii. Za to bych klidně upaloval na hranici. My ty bludy vymýtime. Pravej šéf jsem já a to tak, že přesně tam, kde mi to zajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

Leoš je nejlepší v historii a né arogantní tlučhuba.

Reagovat
valloire

Když někdo nedá ani jeden gol ve vyřazovačce a neni mistr světa, nestojí za řeč. Já myslel, že vás ty pomatený názory přešly po letošním MS, kde tomu dal razítko, ale asi stačí nasázet pár golů Vejprnicím a je to tu zas.

Reagovat
smazaný uživatel

Když je někdo 15 let v kuse nejlepší hráč světa, tak je nejlepší všech dob, tečka.

Reagovat
valloire

To máš pravdu, ale byl to Pelé od svejch 17 let až do 31. Takže dle tebe nejlepší hráč světa 2003 byl Messi jo? Hoši hoši....to je dno. Nevíte kam.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
valloire

wenger

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
valloire

ne, marná snaha, prďola vyhoří na MS nemá nárok

Reagovat
smazaný uživatel

fotbal neni jenom MS, už to pochop.

Reagovat
valloire

je, všechno ostatní je jenom příprava na něj, pochop to

Reagovat
smazaný uživatel

Ne není.

Reagovat
valloire

Ano, je. Fotbal začínáš hrát jako malej, abys byl mistrem světa, ne abys v obklopení nejlepších hráčů z celýho světa porazil Levante. Bejt mistrem světa je to to největší, co můžeš ve fotbale dokázat. I Messi to ví.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
valloire

ano, ví

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
valloire

Ale ano a neodporuj pořád šéfovi. To tě neučili, že má vždycky pravdu?

Reagovat
smazaný uživatel

šéf jsem já.

Reagovat
valloire

Fakt ne. Na to nemáš dostatečný zkušenosti. To, že si to dáš do nicku, z tebe šéfa neudělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám zkušeností na rozdávání

Reagovat
valloire

Jenže ne tolik jako já. Šach mat bašťoune.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto jsem tě v ultrabitvě Pele vs Messi rozdrtil

Reagovat
valloire

A čím jako? Můj neprůstřelný argument je 3-0 a 7-0. Drtivé vítězství.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakých 7-0? Běž spát, už ti to nemyslí

Reagovat
valloire

Moje mysl je jasná jako letní den. Chápu, že nevíš co je to 7-0, tak tedy věz, že je to počet golů v playoff MS.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi ho předčil ve všech ohledech, tvoje MS nic nedokazuje .

Reagovat
valloire

MS dokazuje fšechno. Pelé uměl oběma nohama, hlavou, nůžky, dribling....Messi je lempl s nízkým těžištěm.

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
valloire

" Pelé uměl všechno: skvěle hlavičkoval, měl výskok jak kůň, pravá noha výborná, levačka taky. Ten kluk uměl i chytat, jak byl pružný a gumový. " Ivo Viktor.

ANO

Reagovat
smazaný uživatel

+ by zvladl hrát stopera a beka, viď oooo řekl to Ivo Viktor jooo, no tak to jooo. Ale že většina hráčů co hráli proti Messimu říkají, že on je nejlepší, tak to měřítko není, že?

Reagovat
valloire

ne není, nehráli proti Královi

Reagovat
ED91

Pekne ste sa pohadali, az do stratena

Reagovat
smazaný uživatel

Pele ma jen kecy co nikoho nezajimají, fenomeno byl lepsi nez on. Brazilie byla valec i bez toho ignoranta. To je jako kdyby jsi rekl, ze by Sověti nebyli válec bez Charlamova. Proste je to hvezdicka nejlepsi brazilsky repre vsech dob.

Reagovat
valloire

jestli je Pelé hvězdička tak je Messi temná hmota

Reagovat
technecium

Bez temné hmoty by se hvězdy rozpadly celý vesmir roztrhal, takže můžeme směle na základě tvého tvrzení označit Messiho za boha

Reagovat
technecium

Šach mat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Baronne

Reagovat
patas92

Zajímavé, že nařčení ze lhaní vyvracíš jenom u Pelého

Reagovat
valloire

co to?

Reagovat
technecium

Reagovat
CHONG

Getafe Aspoň někdo mi dělá radost

Reagovat
Ed_Hazard

Keylor má dnes narodeniny, snáď ukáže Solari troška rešpektu a hodí ho do základu.

Reagovat
Phillipinho

Kalinic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Modric: "Simeone has a constant need to undermine Real Madrid."

Reagovat
Phillipinho

Cholo to bední proti Valladolidu hned od zacatku druhyho polocasu

Reagovat
Phillipinho

Filipe zranenej. Tam neni schopnej zadnej hrac z defenzivy odehrat nekolik zapasu za sebou bez toho aby se nezranil

Reagovat
madridcan

Odpadnem. Pekne Vallaloid, pekne Simeone

Reagovat
Phillipinho

Cholovo taktika do druhyho polocasu naprosto dokonala

Reagovat
Phillipinho

Jo a ted za stavu 2:2 tam da Cholo dalsiho stopera. Cholo

Reagovat
Phillipinho

Tak a ted prosim zase posli vsechny do vlastniho vapna, abychom dostali dalsi gol.

Reagovat
Ed_Hazard

Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modrič, Llorente, Kroos - Lucas, Benzema, Asensio.

Lavička: Navas, Vallejo, Odriozola, Valverde, Ceballos, Isco, Vinícius.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá sestava

Reagovat
smazaný uživatel

16:50 Beşiktaş se rozloučil s Pepem

Volným hráčem se stal Pepe. Portugalský obránce už není zaměstnancem Beşiktaşe, turecký klub konkrétní důvod k rozvázání spolupráce s mistrem Evropy neuvedl. (lequipe.fr)

Reagovat
Ed_Hazard

Keby sme ho tak podpísali v zime, och

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

góóóóóoooooooooooooooooooooooool!!!!! Benzeeemaaaa!!!

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna když jsem chtěl napsat jak hrajeme špatně

Reagovat
Ed_Hazard

Nehráme vyslovene zle, hrávali sme ovela horšie Ja mám ale pocit, že sme vpredu absolútne bez nápadu. Ak útočíme, tak útočíme vo velmi malo počte hráčov takže väčšina akcií, kedy je napríklad Karim vpredu a chce ťahať loptu, tak nemôže lebo mu nikto nepomáha. A logicky potom príde prihrávka dozadu...

Marcu už môžeme oficiálne označiť za paliča. Neuveritelné kolko šancí ten chalan už spáli..

Reagovat
Ed_Hazard

Marca*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To že útočíme v malom počte je dané aj tým, že strede zálohy hráme s 3 hráčmi, ktorí majú tendenciu hrať skôr viac z hĺbky a do poslednej tretiny ihriska sa veľmi nehrnú.

Reagovat
smazaný uživatel

Marco

Reagovat
smazaný uživatel

Asensio o poločase dolů...Vinícius na plac.

Reagovat
gonzalesl_is_back

U Marca to ale podle mě není kvalitou, spíš psychikou. U některých hráčů sešup z formy udělá ohromný rozdíl. Jinak se tu často nadává na Lucase, ale ten si to prostě od začátku do konce odmaká a často jako jediný dokáže aspoň dát rozdílovou přihrávku.

Reagovat
Israha

Tohle si myslím taky. Je škoda, že v sobě nemá víc arogance a takového toho zdravého zmrdství a ostrých loktů, něco na styl Mbappého nebo Dembélého. Sympaťák a hodný kluk, ale až moc.

Reagovat
Mateo16

Ved mu na tych dvoch absolutne chyba, Frist touch a dribbling. Ten rozdiel je tam oborvsky

Reagovat
Israha

Fotbalový um jsem teď ale vůbec nehodnotil, jen čistě psychiku.

Reagovat
Mateo16

Ta psychika je u kazdeho hraca momentalne problem

Reagovat
Israha

No třeba u toho Lucase ne, jak psal gonzalesl nahoře. Těch vítězných typů se silnou vůlí v týmu několik je, problém ale je, že v podstatě nikdo z nich není ofenzivní hráč.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Proti těm dvěma mu toho chybí mnohem víc, ale co v současný době předvádí je něco absolutně neuvěřitelnýho. Strašná marnost

Reagovat
Mateo16

2 x sam na branu a on to 2 x zahodi

Reagovat
smazaný uživatel

Kroos je dnes výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

Marcos taky. Naopak Modrićovi to dnes moc nejde.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
gonzalesl_is_back

Kroos dnes Strašně je v té záloze znát oproti zmatkujícímu Ceballosovi.

Reagovat
Mateo16

To je hanba proti tragickemu Rayo tam branime 1-0 vysledok.

Neviem co je s Asensiom ale je hotovy.

Reagovat
Mateo16

Este ze Rayo je tak zufale , strasidelny vykon

Reagovat
Mateo16

S takym vykonom nech idu do prdele.

Reagovat
vilp

Kdyby Asensio nebyl ocas, by by dávno hotovo a mohlo se to dohrát v klidu.

Reagovat
Mateo16

Ved to bol najhorsi super z celej ligy. a my sa tam v 90 minute strachujeme o body ale jasne moze za to Asensio.

Reagovat
vilp

Kdyby dal na 2:0, tak se asi v 90. minutě nestrachuješ, ne?

Reagovat
Israha

Neproměnění dvou tutovek je individuální selhání, ten podprůměrný výkon zbytku týmu je naprosto jiná věc. Protože i ten podprůměr na Rayo v pohodě stačil.

Reagovat
vilp

Jinak výkon samozřejmě už tak nějak klasicky na hovno (hlavně druhý poločas), ale ta bídná efektivita to ještě strašně umocňuje a tohle fakt není poprvé, kdy mohl Asensio navýšit náskok a nic z toho.

Reagovat
Mateo16

mne slo skor o ten pohyb a celkovo o celu hru to neni iba Asensiom, Modric a Kroos smerom hore nic. Marcelo , Dani detto.

Ak sa teraz zranil Karim Solarimu tak to rovno moze zabalit a mozme hladat noveho trenera.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Samozřejmě máte spoustu problémů a Asensio je jenom jedním z nich, ale většina z vás opravdu rychle zapomněla, jak jste ho vzývali a na jakou úroveň TOP hráčů ho nesmyslně řadili. Teď strkáte hlavu do písku a svádíte to na celý tým, ale pravda je, že v ofenzivě jsou Isco s Asensiem ta největší zklamání. Chtěli větší roli a zodpovědnost za tým a zatím teda brutálně pohořeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes som si spätne pozrel práve kvôli Asensiovi zostrihy zápasov z úvodu sezóny 17/18, kde bol famózny (najmä zápas s Valenciou doma 2:2) a bola to jeho najlepšia verzia. Aj keď to bol veľmi krátky časový úsek, ktorý odohral v takejto forme (hoci aj koniec sezóny 16/17 a Euro U21 mal výborné), mi preto tieto vysoké očakávania na jeho osobu neprídu až tak prepálené.. O to viac sú pre mňa sklamaním jeho súčasné výkony, ale na druhej strane by som bol nerád ak by nám túto jeho najlepšiu verziu ukázal v inom klube, preto by som ho ešte minimálne jednu sezónu podržal. Treba tiež podotknúť, že v repre boli výkony Marca a Isca najmä pod Julenom minimálne o triedu vyššie ako v klube, a dnes pod Enriquem toto konštatovanie platí aj o Ceballosovi.

Reagovat
Mateo16

Isco odohral za Lopeho 5 zapasov potom sa zranil Celkom vtipny ludia ocakavaju od neho ze bude rozhodovat zapasy. On je tam skor na to aby tie sance vytvaral , v com neni problem. Teraz je jeho situacia skor o tom ako sa viac pohadat so Solarim. Na to aj Solari doplati lebo Isca potrebuje.

Asensio ? Nehra dobre ale kto to od neho cakal ? Ved nikdy nepatril medzi zakaldnu 11stku ZZ a teraz ma tahat RM ?

Je tam viac problemov Bale, Modric, Varane, Kroos ale to je teraz taky trend kritizovat Marcela, Isca , Asensia a ine problemy ignorovat

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
vilp

Akorát Isco zatím nic moc nevytvořil no, tak jak není problém? Proti CSKA měl možná 4x dobrou pozici pro finálku a hovno.

Reagovat
Mateo16

Hodnotim pod Lopem tam mal vzdy vytvorenu 1-2 tutovky. To chces hodnotit po tom co ho Solari nechal sediet 6 x za sebou ?

Reagovat
valloire

Reagovat
CHONG

Pane Hornik a Vám se ten fotbal jako líbil?

Reagovat
Mateo16

Asensio a Benzema zraneni

Reagovat
Ed_Hazard

Norský Messi golaso

Reagovat
LAM

Messi v jeho letech řádil za Barcelonu

Reagovat
Mateo16

To hra dnes na CM . Odegaard > De Jong

Reagovat
Ed_Hazard

Na CM býva super, nepáčilo sa mi ako ho silovo tlačili v Heerenvene na krídla..

Reagovat
Ed_Hazard

A k tomu ešte nastrelil konštrukciu. Ďalšiu sezónu už ho trebaz ačleniť do týmu, načo sú nám brazílske deti keď máme hviezdu už zopár rokov v Cantere a po hosťovačkách

Reagovat
Mateo16

Uvidime co Martin odchadzal do holanska tak sa s RM nerozisiel celkom dobre.

Reagovat
Ed_Hazard

O tom nič neviem, zachytil som iba nejaké fámy o tom, že ho tatko tlačil do holandska, (namiesto pôsobenia v LL) aby to mal bližšie domov A nejaké vyhlásenie vydal pred pár týždňami aj Martin, že je preňho priorita RM.

Reagovat
Mateo16

A RM ho tlacil na hostovacku do Laligy jeho tatko agent to odmietol a isiel do holanska

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já si teda myslím, že další náctiletí pokemoni jsou asi to poslední, co v současný době potřebujete. Kdo vám skládá ten tým? To snad nemohou být stejní lidé jako před několika lety, kdy jste vytvořili úžasný tým.

Reagovat
Ed_Hazard

Tak pozor, od zajtra už Martin nebude žiaden náctiletý (oslavuje 20. rokov ). Určite som za, mladých hráčov do prvého týmu už netreba, ale odignorovať Odegaarda by bol fail. Aspoň sezónu-dve si v Ačku musí odkrútiť a musí sa mu dať šanca ukázať sa.

Netuším čo sa deje v štruktúrach klubu. Možno sme to chceli proste skúsiť bez Crisa a bez veľkého mena, iba s hráčmi, ktorých máme. Možno to bolo teda rozhodnutie Pereza, Lopaty a ďalších kompetentných. Vidíme, že to nevyšlo, takže v lete prídu nákupy, som o tom skoro presvedčený. Ak nie, tak je to jasná sabotáž

Hazard, Icardi, Hermoso (ja by som skúsil aj toho de Ligta) a poriadny tréner na lávku, ktorýurobí s hráčmi poriadok a bude všetko zase v poriadku. Ešte som zvedavý ako sa ukáže Brahim Diaz, ktorý je už prakticky upečený.

Reagovat
vilp

Já bych de Ligta nezkoušel, za ty prachy to chce v naší situaci jistotu a ne další otazník. Třeba mě štve, že prodloužil ten Giménez, toho bych bral za tehdejší výkupku hned. Jinak by to v ideálním případě chtělo i LB a CM.

Reagovat
Ed_Hazard

Ďalšieho Atleta? Však to bolo podľa mňa nereálne odzačiatku.

Na LB bude stačiť niekto z komba Marcelo/Raguilon/Hakimi tam by som ďalšiu megastar netlačil, načo..

Na CM by hlavne mal začať hrávať pravidelnejšie Isco, aby chytil znova formu

Reagovat
vilp

Atleta se školou Chola, kvalitou a takovými zkušenostmi na svůj věk klidně. Nereálné to být nemuselo, kdybychom na něm začali pracovat ve správný čas, protože Simeone z nějakého nesmyslného důvodu miluje Saviće (José nebyl nepostradatelný) a výkupka byla hratelná, stačilo ji zaplatit. Ta trojka na LB je výborná no, Marcelo s nadváhou a za zenitem, pravonohý sprinter Hakimi a Reguilón, ze kterého špička imho nikdy nebude. Dost velký sešup oproti tomu, na co jsme byli několik let zvyklí.

Reagovat
El Cid z City

Diaz bude potřebovat velkou trpělivost, bude ji real mít? Moc toho u nás neodehrál,ale skvěle kryje míč,nízké těžiště,kombinačně ok, ale přišlo mi,že mu vše dlouho trvá a při jeho pokusech 1na1 mu chyběla větší dynamika,ale hrál málo. Ovšem když nastoupil foden(ještě mladší hráč), tak za podobný čas ukázal vždy mnohem víc.Jde zadarmo nebo v zimě něco zaplatíte?

Reagovat
Ed_Hazard

Hovorí sa o nejakých cca 11M € s tým, že prestúpi už v zime.

Čo je na tom pravdy uvidíme v najbližších týždňoch.

Reagovat
Mateo16

Diaz je najvacsie WTF co sa teraz deje. Nechapem preco ho uz teraz chcu ked ma ledva Vinicius 350 min. aj Palacios si to rozmyslel a pride az v lete.

Urcite zaplatime Floretino nebere hracov zadarmo asi nechce mat zle vztahy s City.

Reagovat
El Cid z City

Má smlouvu asi do léta,takže pokud přijde v zimě, zaplatit je normální. Trochu mě překvapilo,že jde ještě do většího klubu, rozumější by byla asi cesta sancha(dortmund), zkusit villareal,sevillu.

Reagovat
vilp

Potom se podívám na sestřih jeho akcí.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ale jo, jako provokace docela slušný. Doufám teda, že to nemyslíš vážně.

Reagovat
Ed_Hazard

De Jong = hype

Reagovat
vilp

Hype stoper.

Reagovat
Ed_Hazard

Pseudostoper hrajúci v zálohe

Reagovat
technecium

Norskej Messi je teda psudokřídlo hrající v záloze?

Reagovat
Ed_Hazard

Nórsky Messi je svetové CM, ktoré tréner schválne staval na krídlo, aby konkurentom Realu neukázal jeho pravý potenciál a vo svete nezavládla panika.

Reagovat
technecium

Norský Messi je takový horší Asensio, který je takový horší Dembele.

Reagovat
Ed_Hazard

Dembele? Akože ten chlapec s pokazenými hodinkami?

Reagovat
technecium

Hodinky si koupí nový, ale Asensio si talent nekoupí

Reagovat
ADM

Reagovat
Ed_Hazard

Slabé, lacné (ako tie Dembeleho hodinky).

Reagovat
valloire

hodinky jsou záležitost hlavy a tu si taky nekoupí

Reagovat
valloire

Reagovat
Hristo Stoichkov

Hype je dneska každý talentovaný hráč, to už je holt úděl dnešní doby. Ale Frenkie to má aspoň podložený několika zápasy proti špičkovým soupeřům, který zvládnul skvěle. Daleko větší hype je de Ligt, který ZATÍM není na takovým levelu a všichni spíše odhadují, co z něho může vyrůst.

Reagovat
Ed_Hazard

Neberte ma zase tak vážne. Ja som celkom zvedavý kam sa obaja poberú a ako im to pôjde v konkurencii, akú nájdu v každom top klube.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Frenkie je svými schopnostmi a mimořádnou inteligencí předurčen k úžasný kariéře. Matthijs má na svůj věk obrovský dispozice, vůdcovský kvality a zkušenosti, ale klíčový bude, jestli (či případně za jak dlouho) se dostane na TOP úroveň, zatím tam ani zdaleka nepatří, což je samozřejmě v jeho věku logický.

Reagovat
Mateo16

Preco by som nemal brat ?

Hraju rovnaku sutaz. Odegaard ma lepsiu techniku , vedenie lopty , efektivitu. Pokial viem Martin je 98 rocnik , Jong 97. Kreativita a finalna prihravka ? Neviem sice ako to chces merat ale Martinova slabina to rozhodne neni

De Jong ma tie repre vykony a tych je par. Ma lepsiu vykonnost ale rozhodne to neni hrac co sa hypuje na 80 mega, kde by posadil Coutinha atd.

Reagovat
vilp

Efektivitu? Frenkie hraje registu a má stejné statistiky, tak nevím no. A o vedení lopty a technice taky pochybuji.

Reagovat
Mateo16

Efektivita ok. Preco pochybujes o vedeni lopty a technike ? Lebo Martin je na lopte rychlejsi a 1vs1 silnejsi a Frist touch a dribbling velmi slny.

Reagovat
vilp

Však Frenkie je taky dobrý a dynamický driblér, akorát má díky svému postu často svázané ruce. Teď jsem koukal na úspěšné souboje 1v1 na squawce a je to 21 ku 18 pro Frenkieho s tím, že má cca o 100 minut víc.

Reagovat
Hristo Stoichkov

https://streamable.com/y7fht

Tady je třeba dobrý přehled Frenkieho pozitivních vlastností, on je na svůj věk mimořádně inteligentně a takticky vyspělý a to je podle mě důvod, proč může z fleku hrát základ ve velkoklubu. S lepšími spoluhráči půjde raketově nahoru, ačkoliv Ajax má po letech opravdu velmi zajímavý tým. Nechci moc soudit Odegaarda, na to jsem ho viděl málo, ale on si především vybral špatnou cestu. Souhlasím s tím, že má některý velmi zajímavý vlastnosti (periferní vidění, přihrávka, vedení míče), ale pořád je to pro mě klučina, kterýho hodíš do vody (fyzicky a fotbalově nejtěžší zápasy) a on se utopí, je příliš křehký. To byl třeba svýho času i Iniesta (nebo momentálně Riqui Puig), musíš s nimi zacházet velmi citlivě a postupně je zabudovávat do týmu. Přístup Realu k Odegaardovi nebyl a není ideální a to je podle mě hlavní důvod, proč nikdy nenaplní svůj potenciál.

Reagovat
Jerichoo

Pripomína mi Kroosa

Reagovat
Mateo16

Je skvely ale stale je to Holanska liga. Kde ma velmi vela casu, priestoru ziadny pressing , ziadne tvrde suboje. Naviac je to Ajax a nie FCB ci Real na videu aj Ceballos vypadal ako novy AdM a smerom hore je posrany dat prihravku. Uplne iny tlak je v RM ci FCB.

Mna celkom aj vtipne dorazilo ako ho davate pred Countinha. Co sa tyka Odegaarda ? Problem je jeho otec , agent ktori pozera aj na svoje zaujimy. Co ma RM robit ? Priestor ale dostane som si isty.

Reagovat
Generalní Gladiator

Couts je úplně jiná pozice,jeho chci na místě rakety, s hol.ligou souhlas,ikdyž takovej sanchez se prosadil v tottenhamu, a letošní výkony ajaxu v LM nejsou náhoda, v repre dokazuje, že je fakt dobrej, francie,německo tě prověří až až.

Reagovat
Generalní Gladiator

Dlouhý pasy , když se nestáhne messi,tak je dovede snad už jen pikoš.

Reagovat
technecium

De Jong je podle mě naprosto ideální náhrada za post Busquetse. Díky té dynamice při vyvážení míče bychom mohli začít hrát výrazně svižnější fotbal, což by především Coutinhovi s Dembelem mohlo více sedět. V takovém systému bych si dovedl snad i představit Messiho na středu útoku. Celkové by to bylo celé daleko ofenzivnější a jak by se zde řeklo "koukatelnější.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já jsem především čím dál přesvědčenější o tom, že Arthur s Frenkiem by vytvořili úžasnou dvojku, posty bych úplně neřešil, svými vlastnostmi by se mohli skvěle doplňovat.

Reagovat
technecium

Reagovat
ADM

Pozícia Busa sa nám všetkým pomaly krásne vytráca z tímu

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ne, resp. až v dlouhodobějším horizontu.

Reagovat
ADM

Tak ja som to myslel tak, že v tom tíme je teraz dosť stratený a úprimne by tam sedel viac niekto dynamickejší a možno aj tvrdí - ak sa mu to viac neprisposobí a neprivedie napr Frenkie.

Reagovat
alcantara

Co je docela kacirske, ale tak to je Vas boj.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
valloire

u nás by to bylo na kárnou komisi

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tohle mu nemůže projít bez náležitýho trestu.

Reagovat
valloire

diščiplína bejt muší

Reagovat
ADM

Celkom si nepochopil point.

Reagovat
alcantara

A ten je?

Reagovat
ADM

Že sám Bus sa trápi v tom chaose, ešte viac pri pomalým záložníkoch a hráčoch, ktorý nevedia kontrolovať tempo a držať loptu (Coutinho, Dembele). Stále hráme viac a viac zápasov, kde by tam sedel viac Kanté než on. To nie je žiadna kritika smerom k Busovi...

Reagovat
alcantara

Odpovedal si si sam, super. Vzdy budem radsej vidiet Sergia, ktory sa s tym pasuje pri spoluhracoch s futbalovym IQ -100, ako napr. Kanteho, ktory by priniesol do nasej zalohy s jeho rozohravkou uz uplnu anarchiu. Mat anglicku zalohu fakt nie je moj sen.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nezlob se na mě, ale kvůli Rakitićovi přece nemůžeme obětovat Buse

Reagovat
ADM

Ja len zhrnujem situaciu na ihrisku predsa. Vsak inak by som stal v prvej rade na obetovanie Rakitica ale s Rabiotom to nebude o nic lepsie...

Reagovat
smazaný uživatel

Prej Norsky Messi, ten má k Messimu daleko tak, jak má Zeman daleko ke střízlivosti.

Reagovat
Ed_Hazard

Jeho heat map dnes

https://imgur.com/a/1o2Gjp6

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Majk91

fakt velky talent ked aj Bero ma viac golov vo Vitesse nez on

Reagovat
Ed_Hazard

To si sa vratil vecer z kalby ozraly alebo ako si prisiel na tento grandiozny argument?

Reagovat
Majk91

tak trochu

Reagovat
misinho7

aha lebo na jeho poste ide o goly

Reagovat
Majk91

ked ide o norskeho Messiho tak by malo byt jedno ze na akom poste hra

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Mateo16

Co citam tak fanusikovia Realu znova vypiskali hracov. To bude zaujimava sezona

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona vraj prijala špeciálnu stratégiu na vyriešenie Dembélého disciplíny 21-ročný svojprávny človek nevie, aké sú jeho povinnosti a potrebuje niekoľko ľudí, aby sa oňho staralo a dávalo pozor?

Reagovat
smazaný uživatel

*starali, dávali

Reagovat
Hristo Stoichkov

Můžu se zeptat, co je na tom tak strašně vtipnýho?

Reagovat
smazaný uživatel

To, že dospelý svojprávny profesionálny športovec potrebuje iných, aby mu pripomínali jeho povinnosti.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dembélého fotbalový potenciál je tak obrovský, že si jednoznačně zaslouží individuální přístup. To, z jakýho vzešel prostředí a že to s ním není a nikdy nebude úplně jednoduchý, bylo dávno známo už před jeho přestupem z BvB. Proto jsem nikdy nepochopil, proč se to neřešilo hned po jeho příchodu a nechal se v náruči jeho kamarádů, kteří ho rozhodně nevedou správným směrem a kromě sparingu při hraní videoher mu toho asi moc nenabídnou. Messi dostal taky jako mladík Pepeho Costu, který s ním je dodnes a má na jeho kariéru jednoznačně pozitivní vliv. Další věc je ta, že někdo vlivný z vedení klubu je evidentně proti němu (možná už od jeho příchodu, nebo chtějí zpátky Neymara, takoví lidé v klubu podle seriózních informací opravdu jsou). Tento týden koneckonců prohlásil bývalý sportovní ředitel Robert Fernandez, že Neymar zaspal minimálně patnáctkrát, ale nikdy tato informace nepronikla na veřejnost, zatímco u Dembélého unikne každá blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš odkaz na toho Fernandeze?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože mě taky překvapuje, že se řeší takové, dejme tomu "detaily", když podle mě nějaký pozdní příjezd na trénink atd. nemůže být ani na takové fotbalové úrovni žádná výjimka.

Reagovat
ADM

Ja som tiež nikdy v živote nestretol dospelého človeka pochádzajúceho z biednych podmienok, navyše (pre slniečkarov) s nepopierateľne odlišnými rasovými predispozíciami, ktorému sa nedostalo doma poriadnej výchovy a nevedel sa správať.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

No 21 let neni zas nejakej zavratnej vek, ve kterym musi mit clovek nutne rozum.

Reagovat
Diego2

Hlavne v dnesni dementni dobe

Reagovat
valloire

tak

Reagovat
Generalní Gladiator

On to určitě ví,jenom není schopen jich dostát.Jsem zvědavej,jak se jeho příběh bude vyvíjet, spíš to bude horská dráha,než jenom vzlet či pád.

Reagovat
alcantara

Vermaelen pravy bek?

Reagovat
smazaný uživatel

snad to Huesca udrží

Reagovat
Ed_Hazard

Neuveritelne čo robí rozhodca. To je na licenciu toto.

Reagovat
Jordi Alba

Tenhle zápas je celkově unikát.

Reagovat
houdic

Nemít Asenja tak je to 3-1, neskutečný jakou hrajem bídu.

Reagovat
Ed_Hazard

To ako preveroval pri VAR vašu penaltu, a akú penaltu odpískal následne po nej, je škandál proste. Bacca bol rozhodený tým preverovaním, uplne som čakal že to nedá..

Reagovat
Jordi Alba

Já teda sleduju po očku, ale ty penalty Huesci ani nekontroloval, ne ? A u toho Bacci, kde ho tam sundal gólman to řešil 5 minut.

Reagovat
houdic

Nekontroloval. Jak mohl nekontrolovat tu druhou penaltu asi nikdy nepochopim, asi ze sebe nechtěl dělat kokota, když vyloučil Maria. Ta první byla taky divná, ale nemá tam Manu takhle skákat jak dorostenec.

Reagovat
Jordi Alba

Ty hráči Huesci snad ale padaj pokaždý, když sou ve vápně, to není možný. Každopádně ta Huesca je o dost lepší, docela zarážející.

Reagovat
Jordi Alba

Lol gól Moreno.

Reagovat
Ed_Hazard

A ja som predčasne vybral tiket....to neni možné

Reagovat
Jordi Alba

Co si tam všechno měl ?

Reagovat
Ed_Hazard

Ponorka 02, AS 10, Sporting Lisabon 10

Išiel som na istotu K tomu mi ešte vyšlo live-UTD obaja gol a Neapol 2 (keď som neskôr uvidel zostavu Neapolu, skoro ma drblo). Za 50€ 203,87€ výhra. Predčasne vybrané za 127,50€.

Reagovat
smazaný uživatel

Ter Stegen, Piqué, Lenglet, Vermaelen, Jordi Alba, Busquets, Vidal, Rakitic, Messi, Suárez, Dembélé.

Reagovat
LAM

Co je tohle za blbost?Bez RB?To chce dělat takovejhle šílenej experiment zrovna na Levante?

Reagovat
patas92

Semedo zraněný, takže asi nebyla jiná možnost.

Reagovat
LAM

To bude bramboračka Roberto už trénuje naplno,tak už ho mohl povolat.

Reagovat
Phillipinho

Podle me to dava kvuli tomu, ze Levante hraje na 3 stopery a wing backy stejne jako Betis, proti kterymu Barca vyhorela.

Reagovat
ADM

3-4-3?

Reagovat
smazaný uživatel

cítím dobrý zápas, 2:4

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Ed_Hazard

Levante dnes neprehrá!

1:1

Reagovat
LAM

když vidim tu sestavu,tak to taky na moc golů nevidim.

Reagovat
smazaný uživatel

tak už se na ten zápas ani nemusíš dívat, když je ti všechno dopředu jasné

Reagovat
LAM

Tak tobě je hra ukradená.Řešíš jenom výsledek,ale někdo se na ten fotbal chce i dívat,aby ho bavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty řešíš jenom sestavu a nezajímá tě zápas, to je mnohem horší Podle sestavy bohužel nepoznáš, jestli tě fotbal bude bavit, tak to funguje jenom na playstationu. Mě baví každý zápas oblíbeného týmu, i kdyby to byla absolutní holomajzna.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýval Rochina vždycky kapitán?

Reagovat
smazaný uživatel

ok.. už vím, proč už není

Reagovat
smazaný uživatel

žlutá za první faul a navíc ho ani netrefil

Reagovat
alcantara

Dembele ako wingback je tiez teda napad, ty vole. Casovana bomba.

Reagovat
ADM

3-5-2 s ním, this is my sen

Reagovat
ADM

Slušná bramboračka teda. Nikto nevie čo má hrať. Suarez ako bonus zas ani nevie hrať futbal

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec ne

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Bardhi

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal docela magor, držet hráče ve vápně za krk

Reagovat
smazaný uživatel

SUAAAAAAAAAA

Reagovat
ADM

Z hovna

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad začnem konečně něco hrát

Reagovat
smazaný uživatel

fantastické zakončení

Reagovat
Ed_Hazard

Spravodlivosť neexistuje, to neni normálne

Reagovat
ADM

Veru, tá tretia LM už bola navyše

Reagovat
Ed_Hazard

Slabé, posnaž sa aj ty viac

Reagovat
valloire

ne nebyla, musíš mít Zlatej hattrick, je to stylový

Reagovat
ADM

Ok, takéto rozumné vysvetlenie beriem.

Reagovat
valloire

kdybys ještě něco nevěděl, klidně se zeptej

Reagovat
Gazdo

Ono my mat trenera tak sme na tom skvele. Vy zase nie ste na tom zle co sa tyka kadra (az na utocnika) len musi niekto prefackat tie vase hviezdicky

Reagovat
Switchback

Zapnu to a dame gol, není zač

Reagovat
Visca el barca

Luisitoooo

Reagovat
dextroza_m

Takové áčko

Reagovat
Switchback

Leošek jaký áčko

Reagovat
Footballer

Messiho periferní vidění

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
dextroza_m

Leo nekompromisne

Reagovat
smazaný uživatel

Busquets dvakrát skvěle

Reagovat
ADM

Dufam, že golik pekny, lebo mne vypadol stream

Reagovat
dextroza_m

Busq zachytl nahravku soupere, vyslal Lea a ten s prstem v nose

Reagovat
Visca el barca

Messi tak snad to už dohrajem v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné, první nejagresivnější půlhodinu Levante jsme přečkali a jakmile trochu polevili, využili jsme toho Na tak nepříjemný venkovní zápas zatím skvělé.

Reagovat
LAM

Do našeho golu strašná bramboračka.Mohli jsme bejt rádi že neprohráváme.

Hlavně Dembele má dneska hodně nevděčnou úlohu v tom že musí hrát jak RB tak křídlo,ale zvládá to slušně(Jeho žlutá úplně směšná)Když se nestihne vrátiti tak tam musí hrát Pique na rychlý křídlo což pro něj není ideální.

Konec poločasu dobrej.Nechápu jak mohl Messi vidět Suareze u toho prvního golu a ten druhej pěkně mezi.

Reagovat
roberos

Ta Messiho přihrávka na Suaréze naprostá genialita - viděl někdy někdo takovou přihrávku ( a Leoš je předvádí pravidelně) od CR7 - odpovím ne ! Messi nahraje spoluhráči kterej ho gólově

dorovná a co CR7 - radši 10x vypálí jen aby někdo nedal v klubu víc gólů než on .

Reagovat
dextroza_m

Kochej se Messim a nezabyvej se Ronaldem, bude se ti lepe zit.

Reagovat
roberos

Reagovat
valloire

Reagovat
Murena

Messi

Reagovat
smazaný uživatel

eas peazy a hejtri sů v piči, Sua opět krásně

Reagovat
ADM

Messiáš

Reagovat
Majk91

GOAT

Reagovat
dextroza_m

Messi je strasna bestie na tom vapne.

Reagovat
ADM

A už by bolo zmeniť to samovražedné rozostavenie s Dembelem na wingbacku

Reagovat
ADM

"Barihi launch it to the orbit"

Reagovat
Visca el barca

Raketa hraje stopera?

Reagovat
ADM

Verma asi zranenie, inak to nema logiku.

Reagovat
Visca el barca

Tak mám Semeda ne?

Reagovat
ADM

Zranil sa pred zápasom.

Reagovat
Visca el barca

Tsk to pardon. To jsem nevěděl.

Reagovat
2miguel1

neni na lavicke

Reagovat
patas92

Pravého beka

Reagovat
Murena

Nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

GENIÁLNÍ AKCE

Reagovat
ADM

Bláááázni

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez - devítka bez techniky, pche

Reagovat
Mercury

1/10 mu ty jesle vychazeji. Taky skoro nic jineho uz nezkousi

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Footballer

Reagovat
dextroza_m

Jak lego rozebrani

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
ADM

Pique krása, posledné zápasy forma ako hrom. Suarez a Vidal

Reagovat
dextroza_m

Vidal je hodne vylepseny Paulinho

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
ADM

Vidal je okamžitý miláčik, nepamatám si hráča, ktorého by som si tak rýchlo tak oblúbil.

Reagovat
Mercury

Gomes

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
dextroza_m

Ten je nas oblibenec, ale az v dresu Evertonu

Reagovat
Visca el barca

Já Arthura

Reagovat
ADM

Na moj vkus hrá stále strašne vela dozadu

Reagovat
Generalní Gladiator

valverde statické hráče rozdávající přihrávky do strany miluje,takže mu nic jiného nezbývá,aby si zahrál

Reagovat
Kixi Syhimour

Messi?

Reagovat
ADM

To je trošku iné, Messiho evidujem pomaly od žiakov, navyše v dobe ked prichádzal do Ačka tam bol Ronaldinho a vtedy nebol nikto viac .. narážal som skôr na prestupy.

Reagovat
Kixi Syhimour

Aha, zkusím to jinak, Ronaldinho?

Reagovat
ADM

Moze byť no, ale ideme do velkej hlbky, 15 rokov, to uz je v kategorii "nepamatam si"

Reagovat
smazaný uživatel

já Dembélého

Reagovat
Gazdo

Musim

Reagovat
Majk91

a dalsi pre krala. Suarez tiez krasne

Reagovat
Visca el barca

David Villa v hledišti

Reagovat
smazaný uživatel

4:0, pošli tam Aleñu vole

Reagovat
smazaný uživatel

Dembelé krásně

Reagovat
Rattlesnake

takový likvidace tyve

Reagovat
Jordi Alba

Luis

Reagovat
Murena

Luis

Reagovat
smazaný uživatel

uspěchal jak prase no, stane se

Reagovat
ADM

Luis frajer, 5 metrov vedla

Reagovat
Generalní Gladiator

messi bůh

Reagovat
2miguel1

ja by som to dal, to co teraz nedal Sua

Reagovat
smazaný uživatel

ale nedal bys, to co on dal

Reagovat
2miguel1

bez debaty

Reagovat
smazaný uživatel

Stegen

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Denis dopiče, když je skoro jistý, že tu za měsíc už nebude

Reagovat
Jordi Alba

Právě proto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Zvedají mu cenu

Reagovat
ADM

Tak to by mal hrať len v Cope proti 3 ligistom

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna si ji mohl zvýšit

Reagovat
Majk91

praveze mu ju takto znizuju

Reagovat
Murena

Denis

Reagovat
alcantara

To su palici, neskutocne

Reagovat
rave

Leo je dneska velice při chuti. Boží vidět ho takhle napadat.

Reagovat
Mercury

Reagovat
Jordi Alba

Pique

Reagovat
smazaný uživatel

ten Messiho hattrick byl za 17 minut

Reagovat
Murena

Pique

Reagovat
smazaný uživatel

Piqué má střeleckou formu jak hovado

Reagovat
alcantara

Gerard im to ukazuje

Reagovat
smazaný uživatel

Piqueeee

Reagovat
ADM

Lego Technik

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Majk91

Messi 3+2

Reagovat
smazaný uživatel

Leo 3+2?

Reagovat
ADM

Plus ačko Denisovi a Luisovi, ktorí nedali takmer do prázdnej

Reagovat
Generalní Gladiator

3+4 by bylo vypovídající

Reagovat
smazaný uživatel

jestli tento zápas někoho nebavil, tak už to musí být nemoc

Reagovat
alcantara

Leo 3+2, famozne

Reagovat
smazaný uživatel

Do hajzlu. Po sto letech vynechám zápas a nestačím se divit, jak tam Leo čaruje.

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez taky, škoda že ses nedíval

Reagovat
smazaný uživatel

to samy ja

Reagovat
Remt

už na půlce když se do toho Pique málem zamotal jsem si říkal Proč se jim do tý rozehrávy sere:-D to samý jsem si říkal ve vápně pro se jim tam do toho motá a ejhle jak to dopadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Stegen to čisté konto prostě chce, slušná robinzonáda

Reagovat
Remt

4 záběry a ani z jednoho nebylo vidět jestli to šlo nebo nešlo do brány, fakt big up režie

Reagovat
ADM

Piqué Vzadu nepriepustný, vpredu dáva góly. Po katastrofálnom úvode sa do toho dostáva.

Reagovat
ADM

Leova heat map najhustejšia v stredovom kruhu, 3+2

Reagovat
DrQQ

Je to ako nosiť drevo do lesa, liať vodu do mora, vláčiť sovy do Atén - vravieť, že Messi je najlepší. :-D

Reagovat
vilp

Tak dobrý, snad Frenkie zahraje dva životní zápasy.

Reagovat
valloire

http://beta.ems.ladbiblegroup.com/s3/content/8f694dd15c16ef5e4e0dfea06e06ebad.jpg

když tu byla řeč o přímejch kopech.....to hypování je strašný

Zico se směje.

Reagovat
technecium

Kde máš Krále?

Reagovat
Generalní Gladiator

už ho nech, nemůžeš srovnávat jednoho hráče s messim, na spoustu disciplín si vždycky musí najít nějaké eso za posledních 100,aby to jakž takž šlo

Reagovat
technecium

Je fakt, na přímáky má Zica, na góly Pelého, na přihrávky Sokratese, na dribbling Fenoména atd... No a tím jen dokazuje, že je nejlepší, protože zvládá všechno, kdežto každej z nich před ním byl dobrej jen v něčem

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
valloire

Na to stačí Pelé a je ve všem lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je hodně zavádějící statistika, když Messi rozehrává skoro úplně všechny přímé kopy Barcelony. To znamená ze všech vzdáleností a úhlů. Takže velké procento jich je centrů apd. Nebo tu budeš tvrdit, že Atletico kopalo od sezóny 2014/15 jen 27 přímých kopů? A Barcelona jich na bránu kopala 179? To by se musela udělat statistika kolik jich bylo kopaných přímo na bránu.

Reagovat
valloire

Ty vole jak je nějaká statistika jiná než je vaše vidění světa a že jich je....vokecáváme to. Asi jich 27 kopal sám Griz a je to na bránu ne? Takže jaký centry zase?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak upravovat statistiku? Když Griezman kope z 95% jen přímé kopy na bránu zatím co Messi kope úplně všechny, tak je jasné, že % úspěšnost vychází lépe pro Griezmana. Proto píšu, pokud by se měla zhodnotit čistě úspěšnost přímých kopů, tak bys musel počítat pouze ty kopané na bránu. Už si to pobral dědku? Nebo si nastuduj co to je Free-kick. Jo kdyby tam bylo direct free-kick, tak by se to v úvahu brát dalo.

Reagovat
valloire

Hele mladej, myslíš že tu statistiku dělal blbec, co do toho počítá i centry a ne střelu na bránu? Smiř se s tím, že není tak o parník nejlepší. Stejný jako ty vaše vytvořený šance. V Evropě na konci desítky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, beru to teda, že je to je jen na bránu což tam není uvedeno a proto se hádám. Ono je totiž docela zarážející, že takový Griezman, jako hlavní exekutor v Atleticu kopal jen 27 kopů na branku a Messi oproti němu 179? Vždyť třeba ten Eriksen 87 a to se v Totenhamu střídají snad tři.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak spousta lidí tvrdí, že lepší než Zico byl v přímácích Marcelinho Carioca. Ale o něm jsem slyšel poprvé až když jsem to četl

Reagovat
technecium

Co to děláš? Proč mu připomínáš dalšího hráče, kterej byl v jeho očích lepší než Messi. To zas nebude klid jak s Vasconecelesem

Reagovat
valloire

neboj hombre

Reagovat
valloire

Kdo to tvrdí, je šarlatán a skončí na hranici. Chválím, že čteš. Zico to kopal v době, kdy zeď stála tak 7 metrů od exekutora neb nebyl sprej že....Musím ale uznat, že se Leo zlepšil a kope to dobře.

Reagovat
technecium

jdeš do sebe

Reagovat
valloire

tak když mu něco jde, pochválím, když ne....

Reagovat
smazaný uživatel

U Messiho vyzdvihují brankáři hlavně to, že nikdy neví kam to kopne. Navíc to kope hodně vysoko s velkou rotací, to se pak skoro nedá chytat i když trefí stranu kam to poletí.

U Marcelinha argumentují lidé tím, že na rozdíl od Zica, to dával ze všech vzdáleností. Zico byl nejnebezpečnejší blízko brány.

Reagovat
valloire

To máš pravdu. 15 metrů a dokázal to tam zakroutit. On to ale uměl i z dálky.

https://youtu.be/0FHy76dlApo?t=95

Na začátku stojí za povšimnutí jak to trefuje i dneska.

Reagovat
Generalní Gladiator

no to je snad nad slunce jasný!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele