LaLiga - preview 14. kola: Rayo zpět před Barcelonu?

19.11.2021, 09:26, aktualizováno 22.11.2021, 08:29
Previews
Oscar Trejo (© AFP)
Čtrnácté kolo španělské ligy uzavře souboj dvou nováčků. Rayo se senzačně pohybuje na pohárových pozicích a vrátí se na v případě bodového zisku v utkání s Mallorkou, ta táhne sérii čtyř remíz v řadě...
Rayo Vallecano - RCD Mallorca  (pondělí 21:00)
Pondělní dohrávka španělské LaLigy nabídne souboj dvou nováčků Vallecana s Mallorcou. Domácí se pohybují na příčkách zaručujících evropské poháry a tam budou chtít setrvat i po tomto duelu. Mallorca nevyhrála pět kol v řadě, na druhou stranu v nich našla jen jednoho přemožitele.

Tím se stal vedoucí Real Sociedad. Mallorca byla na Anoetě blízko senzačnímu bodu, ale prosadit se nakonec nedokázala a prohrála 0:1. V následujících čtyřech kolech pak pokaždé dělila body - s Valencií, Sevillou, Cádizem a Elche.

Hlavním cílem ostrovanů je pochopitelně záchrana, ale kouč García by si představoval ještě vyšší umístění. Aktuální třinácté místo rozhodně není špatnou vizitkou a Rayo čeká na domácí půdě houževnatý soupeř.

Madridský celek patří k příjemným překvapením LaLigy. Před reprezentační přestávkou jen těsně nestačil na věhlasný Real Madrid a po dvou zápasech bez inkasovaného gólu zůstal bez bodu. Vallecanu patří po nekompletních třinácti kolech skvělé šesté místo a to před sezonou čekal málokdo.

Ještě v loňské sezoně hrály oba celky druhou nejvyšší soutěž a vzájemné duely skončily vždy výhrou hostujícího celku. Vzhledem k formě jsou tentokrát papírovým favoritem Los Franjirrojos.

Velkou ztrátou pro domácí je absence útočníka Radamela Falcaa. Kolumbijec laboruje se zraněnými třísly. Hrát nebude ani Martin Merquelanz, jehož trápí zraněné koleno. Ani Mallorca nemůže počítat s kompletním kádrem. Scházejí Takefusa Kubo, Antonio Raillo a Matthew Hoppe.
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Dimitrievski - Balliu, Saveljich, Catena, F Garcia - Ciss, Comesana - Palazon, Trejo, A Garcia - Guardiola
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Reina - Maffeo, Valjent, Russo, Olivan - Sevilla, Baba - Kang-In, Sanchez, Rodriguez - Angel
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.95 - 3.39 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - Cádiz CF  (neděle 14:00)
Stadion Coliseum Alfonso Perez v Getafe se stane dějištěm poledního utkání v neděli a opět v něm půjde o hodně. Domácí se neskonale trápí a touží opustit poslední příčku, k čemuž by jim body z utkání pomohly. Soupeř ale bude hodně nebezpečný.

Getafe opět měnilo trenéra a vsadilo při tom na známou tvář. Do čela celku z předměstí Madridu se dostal již potřetí ve své kariéře Quique Sánchez Flores, který nahradil odvolaného trenéra Míchela. Má jediný cíl - zachránit tradiční celek v první lize. Jeho vyhlídky byly už při nástupu do funkce hodně špatné a ani poslední týdny nenabízí mnoho pozitiv.

Getafe vyhrálo z posledních pěti duelů jediný, minulé kolo pro něj zase skončilo těsnou porážkou od Villarrealu. Domácí dres ještě notnou chvíli neoblékne Kuba Jankto a zřejmě se nestihne uzdravit ani Abdulai Sabit. Hostům se naopak vrátili Garrido, Calderon i Mari.

Cádiz i proto nebude snadnou kořistí. Ve třech posledních duelech Cádiz neprohrál a naposledy si poradil dokonce i s Athleticem. Díky této výhře poskočil na šestnáctou příčku mimo sestupové pásmo.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Nyom, Mitrović, Djene, Akurugu - Suarez, Maksimović, Arambarri, Aleñá - Ünal, Poveda
Cádiz CF - pravděpodobná sestava:
Ledesma - Iza, Haroyan, Cala, Espino - Salvi, Jonsson, Fernandez, Lozano - Sobrino, Negredo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.13 - 3.08 - 4.34
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Granada CF - Real Madrid  (neděle 16:15)
Velkého favorita má utkání na Nuovo los Cármenes v Granadě. Real Madrid tu od porážky v roce 2013 nepřetržitě vyhrává a tři body bude chtít získat i v neděli. V tabulce je mezi oběma soupeři obrovský rozdíl - Real Madrid ztrácí na první místo jeden bod, zatímco Granada je jen díky lepšímu skóre na poslední nesestupové pozici.

Real Madrid je určitě favoritem, přesto si bude muset dávat pozor. Granada už doma dokázala zaskočit například Sevillu, kterou porazila 1:0 a bod získala i na Camp Nou proti Barceloně. Obecně se ale Granadě nedaří a místo vytouženého útoku na pohárové příčky se trápí v dolní polovině tabulky. Po dvanácti kolech je sedmnáctá a jen díky lepšímu skóre se nenachází v sestupovém pásmu. I z tohoto hlediska by se Granadě hodil v nedělním zápase alespoň bod, jenže s Realem to bude mít hodně těžké.

Královský velkoklub chce letos jednoznačně získat mistrovský titul a sesadit z trůnu městského rivala Atlético. Ačkoliv je v tabulce na druhém místě pouhý bod za Realem Sociedad, nejsou jeho výsledky zas tak přesvědčivé. Real Madrid sice vyhrává, ale na tři body se povětšinou musí nadřít. Těsně vyhrál v Elche i doma proti Rayu.

Podobné je to i v Lize mistrů, kde dokonce doma prohrál se Šeriffem Tiraspol. Právě s moldavským celkem si to ve středu rozdá znovu a tentokrát na jeho půdě. S devíti body Real kraluje své skupině a pokud zvítězí, zajistí si postup do osmifinálové fáze.

V květnu vyhrál Real Madrid na hřišti Granady vysoko 4:1 a tento výsledek by rád zopakoval. Jak už bylo řečeno, Granada neporazila madridský velkoklub od roku 2013 a dokonce s ním nezískala ani bod. "Doufám, že si v neděli užijeme skvělý zápas a pokusíme se uhrát dobrý výsledek. Myslím, že můžeme porazit všechny soupeře. Připravovali jsme se a mysleli na to, jak využít těch pár slabin, které mají," nechal se slyšet kouč domácích Moreno.

Granada nebude v nedělním utkání kompletní. Kvůli zranění jí scházejí Duarte, Milla a Ruiz. Připraveni už ale budou Eteki a Gonalons, což je pro trenéra Morena vynikající zpráva. Dobrá situace panuje i v táboře Bílého baletu. Carlo Ancelotti nemůže počítat pouze s Balem a Ceballosem.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Maximiano - Quini, Diaz, Sanchez, Neva - Rochina, Monchu, Gonalons, Soro - Molina, Suarez
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Carvajal, Militao, Alaba, Mendy - Kroos, Casemiro, Modrić - Rodrygo, Benzema, Vinicius
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.26 - 4.91 - 1.46
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Elche CF - Real Betis  (neděle 18:30)
Nedělní podvečer nás vtáhne do dění na Estadio Manuel Martínez Valero. Do Elche se dostaví Real Betis a byl by za normálních okolností jasným favoritem. Poslední dobou se od něj ale štěstí odvrátilo a jeho výsledky se rapidně zhoršily.

Elche má za sebou několik hodně nepovedených duelů a výhru naposledy oslavilo už před pěti zápasy. Od té doby (osmé kolo) třikrát prohrálo a ve dvou případech si připsalo bod. Stejné to bylo před reprezentační pauzou, kdy Elche hrálo s Mallorkou. A docela se mu dařilo, díky dvěma brankám Boyého vedlo nad domácím týmem ještě v 90. minutě.

Nakonec ale ani dvě branky argentinského střelce nebyly dost, protože v poslední akci utkání, psala se tehdy už 95. minuta, srovnal na konečných 2:2 Pablo Maffeo. Po dalším zaváhání kleslo Elche až na 18. příčku.

Dobrou zprávou pro trenéra Frana Escribu je aspoň fakt, že má kompletní kádr. Menší svalové zranění na tréninku postihlo jen Piattiho. Hosté jsou na tom trochu hůř, protože jim schází Guido Rodríguez, Camarasa a taky Sabaly.

Béticos musí děkovat dobře načasované přestávce, protože teď víc než kdy dřív potřebovali pauzu. Prohráli totiž už ve třech posledních soutěžních duelech a dokonce v nich nedali ani jednu branku! Tým trenéra Manuela Pellegriniho prohrál v lize s Atléticem a Sevillou kromě pohárové porážky od Leverkusenu. A to s celkovým skóre 0:9!
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Casilla - Palacios, Bigas, Roco, Mojica - Gumbau, Mascarell - Pérez, Guti, Fidel - Boyé
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Silva - Bellerín, Pezzella, Ruiz, Moreno - Guardado, Carvalho - Rodri, Canales, Fékir - Iglesias
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.22 - 3.28 - 2.45
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Sociedad - Valencia CF  (neděle 21:00)
Na čele LaLigy se stále drží Real Sociedad a v neděli večer ho čeká náročný zápas s Valencií. Svěřenci trenéra Imanola Alguacila prohráli jen v prvním kole, jinak drží neporazitelnost napříč všemi soutěžemi. Udrží skvostnou bilanci i proti "Los Che", kteří se snaží znovu vrátit do pohárové Evropy?

Real Sociedad se stále drží na prvním místě, přestože dvě ligová vítězství v řadě naposledy zaznamenal koncem září. Pravdou je, že na prvním místě se také drží díky většímu počtu odehraných zápasů. Na druhý Real Madrid má před tímto kolem jednobodový náskok, avšak o jeden odehraný zápas více.

Výborné tažení "La Realu" to ale nijak nesnižuje. Imanol Alguacil odvedl s baskickým klubem vynikajícím práci a aktuální postavení je zcela zasloužené. Realu Sociedad se navíc daří i v Evropské lize, kde po čtyřech kolech drží druhé postupové místo. Ve čtvrtek ho však čeká hodně náročný a klíčový souboj v Monaku, který bude potřeba zvládnout. Jinými slovy, domácí mají před sebou hodně důležité období. Proti Valencii budou chtít udržet první místo a v Monaku se přiblížit postupu do jarní fáze.

Zajímavé výsledky má za sebou desátá Valencia. Netopýři vstoupili do sezony dobře, ale postupně odpadli a teprve nedávno přerušili nelichotivou sérii bez vítězství výhrou nad Villarrealem. Tu ještě podpořili remízou 3:3 s Atléticem Madrid, když v nastaveném čase dokázali stáhnout výsledek z 1:3.

Valencia však stále hledá optimální tempo i formu a návrat do evropských pohárů pro ní bude složitý. Trenér Pepe Bordalás si dobře uvědomuje, že musí zapracovat na kontinuitě výsledků, protože bez nich to ve velké konkurenci LaLigy nepůjde. Každopádně Valencia nebude na Anoetě bez šance. V loňské sezoně tam dokázala zvítězit po jediném gólu Maxiho Gómeze a v domácí odvetě remizovala 2:2. Vzájemné souboje bývají hodně vyrovnané a stejný scénář se očekává i v neděli večer. "Loni to byl pěkný zápas. Vyhráli jsme a byl to povedený zápas pro celý tým. V defenzívě jsme si vedli dobře. Gólu předcházel centr Gayi, do kterého jsem vložil nohu a poslal ho do sítě. Snad se nám vítězství podaří zopakovat a získáme tři body," zavzpomínal Maxi Gómez.

Baskům bude chybět Zubeldia, zatímco starty Guridiho, Monreala a Illarramendiho jsou přinejmenším nejisté. Důležitý je návrat útočníka Oyarzabala, jenž by měl vytvořit ofenzivní trio s Isakem a Januzajem. Kompletní nebude ani Valencia, které schází Paulista a Guillamon.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Zaldua, Elustondo, Le Normand, Rico - D Silva, Merino, Zubimendi - Januzaj, Isak, Oyarzabal
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Cillessen - Foulquier, Diakhaby, Alderete, Gaya - Soler, Wass, Račić, Duro - Guedes, Gomez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.65 - 4.07 - 5.68
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Celta Vigo - Villarreal CF  (sobota 14:00)
Celta se stále pohybuje dost daleko od středu tabulky a po třinácti odehraných kolech má mnohem blíž k sestupovým problémům. A ty se v sobotu odpoledne možná ještě prohloubí, protože do Viga se podívá Villarreal, který znovu nachází ztracenou formu.

Dvě remízy, dva stejné výsledky, ale na oba se dá dívat absolutně opačně. Zatímco v předminulém kole byli fanoušci Celty za remízu s Rayem Vallecano hodně zklamaní a naštvaní, minulé kolo jim připadalo jako pohádka. Celta sice znova remizovala, ale tentokrát se samotnou Barcelonou. Bod jí navíc urvala až v posledních vteřinách hry, kdy se hrálo už přes nastavený čas.

Byla to velká paráda, protože ještě o poločase prohrávala Celta s katalánským gigantem o tři branky! Po změně stran ale její hráči předvedli naprosto fantastický zvrat a dokázali dorovnat. Dvěma góly k tomu pomohl velikán Iago Aspas, který je stále s přehledem historicky nejlepším ligovým střelcem klubu.

A doufá, že do konce sezony (po té příští mu končí smlouva) stihne svému klubu pomoct ještě mnohokrát. "Minulé kolo bylo fantastické, ale byly to taky pořádné nervy. Naše reakce po změně stran zůstane ještě dlouho v hlavách fanoušků, ale my bychom se měli zamyslet primárně nad tím, jak jsme mohli o poločase tak moc prohrávat. To musíme zlepšit, pokud se chceme pustit tabulkou vzhůru."

Celta by měla zlepšit taky to, jak se doma prezentuje proti Villarrealu. Když totiž Žlutá ponorka dorazí, málokdy vytěží domácí Celta aspoň bod. Výhru si navíc připsala jen jednou za posledních patnáct let! Takže žádná sláva.

A teď to nevypadá o moc líp, protože Villarreal se těsně před reprezentační pauzou rozjel. Letos se mu obecně nedaří napodobovat pohárovou formu a v LaLize mu dlouho ujížděl vlak. V minulém kole ale tým trenéra Emeryho dokázal navázat na pohárovou výhru i v duelu s Getafe a díky jediné trefě si připsal tři body. Přesto mu patří až 12. místo a do ideálu má Emeryho tým hodně daleko.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Dituro - Vazquez, Murillo, Araujo, Galán - Tapia - Suárez, Méndez, Nolito - Mina, Aspas
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Rulli - Aurier, Albiol, Torres, Pedraza - Capoué, Parejo, Coquelin - Trigueros - Alcácer, Danjuma
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.54 - 3.25 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sevilla FC - Deportivo Alavés  (sobota 16:15)
Sevilla toho s Alavésem nahrála poměrně hodně, ale v roli hostujícího týmu se Alavésu nikdy nepovedlo soupeře porazit. Další šanci na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána bude Depor mít v sobotu odpoledne.

Nečeká ho ale nic snadného. Domácí celek dělí svou dosavadní sezonu na jedno velké zklamání a jedno pozitivum. V Lize mistrů je to z jeho strany zatím solidní propadák, protože v nepříliš těžké skupině patří Seville až poslední místo! Na záda se dívá dokonce i Lille s Wolfsburgem, což jsou týmy, které podle předsezónních prognóz měla Sevilla v milionářské soutěži jasně porážet.

Trenér Julen Lopetegui si je dobře vědom, že v Lize mistrů má jeho tým značné mezery a hodně pošramocenou pověst, ale v LaLize si na své místo stěžovat rozhodně nemůže. Po dvanácti odehraných kolech se totiž Sevilla usadila na skvělém třetím místě, přičemž na první flek ztrácí jen jediný bod. A spolu s druhým Realem má navíc o utkání méně než první Real Sociedad.

Zápas s Deporem ale domácí berou velmi vážně. "Myslím, že nám ta krátká pauza přišla určitě vhod. Mohli jsme si trochu oddechnout, utřídit myšlenky a vyzkoušet něco nového. Potřebujeme se dobře naladit na klíčová utkání Ligy mistrů, kde jsme rozhodně ještě neřekli poslední slovo. S Deportivem to bude hodně složité, protože poslední dobou chytil skvělou formu a v jeho hře je jasný řád," dodal trenér Lopetegui.

Deportivo od devátého kola, kdy si neporadilo s Realem Betis, neprohrálo. Zvítězilo nad Cádizem, Elche i Levante a navrch ještě vybojovalo bod s Barcelonou. V těchto čtyřech utkáních dali svěřenci trenéra Callejy šest branek, přičemž za prvních osm odehraných duelů se jim povedlo dát jen pouhé dva góly! Tahle série ho vynesla na současnou 14. příčku.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Montiel, Koundé, Diego Carlos, Acuña - Rakitić, Fernando, Jordan - Ocampos, Mir, Suso
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Aguirregabiria, Laguardia, Lejeune, Duarte - Moya, Loum, Pons - Pellistri, Joselu, Rioja
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.49 - 4.26 - 8.18
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atlético Madrid - CA Osasuna  (sobota 18:30)
Atlético má co napravovat, protože dvě důležitá utkání před reprezentační pauzou se mu vůbec nepovedla. Další šanci na vylepšení své situace má poslední mistr Španělska v sobotu navečer, kdy se na jeho stadion podívá Osasuna.

Colchoneros v této sezoně zatím ztrácí na všech frontách a jejich loňská sezona se zdá na míle daleko. Forma, s jakou vyrukovali minulý ročník, vzbuzovala strach, zatímco letos je to v porovnání s loňskou sezonou bída. Když mělo loni Atlético odehráno stejný počet zápasů, tedy dvanáct, tak na kontě nemělo 23 bodů jako dnes, ale o šest víc.

Lepší bylo ve všech ohledech, kupříkladu dostalo za dvanáct zápasů jen pět branek, zatímco letos je jeho obrana o poznání průchodnější. Atlético inkasovalo už 13 branek a ani v útoku na tom není zrovna nejlépe. Není divu, že se zatím usadilo až na čtvrtém místě. Na druhou stranu, i většina konkurence body celkem pravidelně ztrácí, takže není třeba házet flintu do žita.

A trenér Simeone doufá, že se jeho týmu povede už sobotní utkání před vlastními příznivci. "Z posledních dvou duelů jsme vyválčili jen jeden bod, což není zrovna příjemná bilance. Oproti tomu, jak se nám dařilo v minulé sezoně, je to teď trochu těžší. Ale vede z toho jediná cesta - každý musí pracovat na sto procent a jsem si jist, že se brzy zlepší i výsledky."

K zápasu může trenér Simeone povolat mnohem víc hráčů než byl zvyklý, jediným absentérem zůstává Kieran Trippier. Obdobná situace panuje taky v kádru soupeře, kde je jediným hráčem neschopným nastoupit obránce Aridane Hernández.

Osasuně se delší dobu dařilo své soupeře nepříjemně překvapovat a usadila se v pásmu kolem pohárů. Nicméně poslední výsledky týmu trenéra Jagoby Arrasateho se zhoršily, celek z Pamplony nevyhrál už ve čtyřech zápasech. Poslední dva z nich prohrál pokaždé 0:2 a klesl proto až na sedmou pozici.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Savić, Giménez, Hermoso - Llorente, Koke, De Paul, Carrasco - Griezmann, Suárez, Correa
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Vidal, U. Garcia, D. García, Sanchez - Moncayola, Brašanac, Torro - Ávila, Kike, R. Garcia
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.51 - 4.23 - 7.84
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - Espanyol Barcelona  (sobota 21:00)
Éra Xaviho nadchází. Začne už v sobotu večer, kdy se populární a legendární muž postaví poprvé v soutěžním utkání na lavičku svého milovaného klubu. A i když od něj nikdo nečeká zázraky, pozornost na něj vržená by pro někoho mohla být neúnosná.

Xavi se vrací do Barcelony! Samozřejmě jako kouč, není to přece Dani Alves. Nejeden člověk by ale jeho práci mohl definovat jako nadlidsky náročnou, protože někdejší záložník Blaugranas přichází jako vysněný spasitel. V roli, do jaké si jej přálo opravdu velké množství fanoušků, kteří v něm viděli přirozeného nástupce prakticky jakéhokoli zkušenějšího trenéra.

Někdejší legendární záložník se nakonec dokázal vyvázat z angažmá v Kataru a nový prezident ho s velkou pompou ukázal médiím i fanouškům. Prezentuje ho jako osobnost, která má spasit svůj milovaný klub. Barcelona se totiž nachází v hodně nepříjemné situaci. Výsledkovou i herní krizi řešilo vedení vyhazovem zkušeného Ronalda Koemana a vsadilo na Xaviho.

Toho čeká obrovská výzva, protože katarská liga se se španělskou nedá srovnávat ani za mák. O to budou očekávání větší a culés natěšenější. Xavi má co napravovat, protože se pokusí vytáhnout dopředu až devátý klub celé ligy! Barcelona má po dvanácti duelech na kontě jen 17 bodů a to s nepříliš atraktivním skóre 19:15.

Xavi rozkopne svou kariéru trenéra hodně odvážně, protože ho čeká prestižní Derbi Barceloní. Populární duel dvou barcelonských soků nezažijí přímo na place zranění Ansu Fati, Ousmane Dembélé, Martin Braithwaite a Sergio Agüero. Hostující kouč Vicente Moreno se zase musí obejít bez dvojice Oscar Gil a Keidi Bare.

Espanyol by v případě výhry mohl svého soka i předskočit, protože má stejně jako Barcelona 17 bodů. Morenův tým dokonce dostal ještě o dvě branky méně. Těsně před začátkem reprezentační pauzy se Espanyolu povedlo vyhrát nad Granadou, o což se postarali Pedrosa s De Tomásem. Mimochodem, rekordmanem v tomto derby v počtu zápasů není nikdo jiný než Xavi. Nastoupil už do šestatřiceti duelů.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Roberto, Araujo, Garcia, Alba - Gavi, Busquets, F. De Jong - Depay, L. De Jong, Coutinho
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Lopez - Vidal, Gómez, Cabrera, Pedrosa - Morlanes, Darder - Melamed, Melendo, Embarba - De Tomás
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.54 - 4.47 - 6.69
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Levante UD - Athletic Bilbao  (pátek 21:00)
Páteční předehrávka 14. kola nejvyšší španělské ligy přinese opětovný boj Levante o výhru. Celek z Valencie je totiž jediným týmem, který doposud ani jednou nevyhrál! A v pátek večer nebude mít zrovna snadného soka, protože se na jeho hřiště podívá Athletic.

Levante má před sebou náročnou výzvu. Sice není v tabulce až na posledním místě, ale moc mu k tomuhle primátu neschází. Vlastně ho od poslední příčky dělí jen lepší skóre. Levante doposud dokázalo získat jen šest bodů a je jediným týmem, který ještě ani jednou nevyhrál. Při pohledu na jeho statistiky asi není těžké vyčíst, kde je jeho hlavní problém a proč se mu to nedaří.

Tým vedený trenérem Javierem Pereirou (jenž na lavičce valencijského celku stojí teprve od října tohoto roku) má hlavní potíže v obraně, která je tou zdaleka nejhorší řadou v celé první lize. Levante totiž dostalo už 25 branek! Opět proto potvrzuje, že v první lize se zvládá držet jen tak tak a marně vzpomíná na sezonu 2012/2013, kdy se probojovalo až do Evropské ligy (a nevedlo si vůbec špatně, došlo až osmifinále, kde nestačilo na Rubin Kazaň).

V pátek večer se na Estadi Ciutat de València dostaví Athletic, který má co napravovat. Baskickému celku se totiž vůbec nedaří. Už ve třech posledních kolech totiž nedokázal vyhrát a jeho původně ideální pohárové umístění se rázem proměnilo v pád na osmou příčku. Celek z Bilbaa má sice utkání k dobru, ale protože je jeho soupeřem Real Madrid, tak se snadnými třemi body Lvi počítat moc nemohou.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Fernandez - Miramon, Vezo, Pier, Clerc - Bardhi, Campaña, Radoja - Cantero, Soldado, Morales
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simón - Lekue, Alvarez, Martinez, Balenziaga - Berenguer, Vencedor, D. García, Muniaín - Williams, R. García
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.55 - 3.34 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Sociedad1384119:1028
2.Real Madrid1283128:1327
3.Sevilla FC1283121:727
4.Atlético Madrid1265121:1323
5.Real Betis1363419:1721
6.Rayo Vallecano1362519:1420
7.CA Osasuna1354414:1719
8.Athletic Bilbao1246211:818
9.FC Barcelona1245319:1517
10.Valencia CF1345421:2017
11.Espanyol Barcelona1345414:1317
12.Villarreal CF1236314:1215
13.RCD Mallorca1336413:1915
14.Deportivo Alavés124178:1513
15.Celta Vigo1333713:1712
16.Cádiz CF1326512:1912
17.Granada CF1225511:1611
18.Elche CF1325611:1711
19.Levante UD1306712:256
20.Getafe CF131396:196

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (249)

Přidat komentář
HalaMadrid_Flx

FINALLY!

Reagovat
fabec1222

Ani covid, ani vláda, ani nová sezona Zaklínače. Nic nás nemůže zastavit, a tak přichází nová sezona zimních sportů

EF je opět připraveno, a je nezbytné, aby se navázalo na tradice zimních diskuzí. Největší experti se opět scházejí na jedom místě, aby prokázali své mnohaleté zkušenosti ze sledování TV stanic.

Ať už jste amatérský epidemiolog, naočkovaná ovce, popírač, je to jedno. Vypněte ligové soutěže fotbalu, vymažte kanály Nova Sport 3,4 a přidejte se k nám k vrcholu sportovní sezony

https://www.eurofotbal.cz/clanky/lavicka-slavi-vanoce-ve-vedru-u-plaze-ale-tradic-se-nevzda-104302/?nocount=1#forum

Reagovat
Gazdo

Zimne sporty

Reagovat
2miguel1

Španielska sekcia, neviete či je možné si predplatit stream/TV španielsku stanicu? Movistar / Canal+ / La Liga TV. Cez Acestream sa daju prehrat španielske TV ale často so sekaním.

Reagovat
Phillipinho

Taky by me zajimalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Doporucuju si najit jmeno Romain Molina a vsechnu spinu co vcera vykydal na svet fotbalu. Neuveritelny veci. Jednou z veci je bohuzel i nas Mendy, ktery pry pred nekolika lety (v dobe kdy byl v Lyonu) mel zmlatit a sexualne napadnout nejakou zenskou. Resila to i policie. Lyon se to vsechno snazil ututlat, aby mohli Mendyho prodat. Pokud se tohle vsechno ukaze jako pravda, tak to je celkem jednoznacne podklad pro rozvazani smlouvy a na zalobu jak na Lyon, tak na Mendyho. Smutny.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a Mendy dneska chybel na treninku, takze se urcite neco deje.

Reagovat
smazaný uživatel

*Tak nechybel.

Reagovat
Kenneth

Vcera trenoval, dneska pry chybel.

Reagovat
misinho7

hlavne ze vcera bol clanok ze ako si ho dovoluju pomylit s Mendym zo City... a dnes..

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Přesně to jsem psal právě pod ten článek, šílenost..

Reagovat
misinho7

kazdopadne ak je to pravda, tak rip Mendy, bola by ho skoda lebo je to paradny lavy obranca ale toto mu v Reale neodpustia...a zazalovat Lyon..

Reagovat
teenz

Super, nás nejlepší obránce je zraněnej nebo ve vězení.

Reagovat
Kenneth

Uz jen podle toho jak se vyjadril k te kauze, slo videt ze to je primitiv.

Reagovat
Kenneth

Jinak mel Mendy tu zenskou udajne nekolikrat uderit a kdyz lezela na zemi, tak do ni i nekolikrat kopnout.

Reagovat
smazaný uživatel

"Jsme v roce 2021. Už dost! Bude to nějaký čas trvat, ale nakonec nás budete respektovat. Ať už se vám to líbí, nebo ne."

Reagovat
herbage

pokud je vaše příjmení Mendy a na profi úrovni levého beka, je celkem vysoká pravděpodobnost, že se z vás vyklube sexuální delikvent. Pokud stojíte v bráně, tak jste nejspíš Ok

Reagovat
herbage

*hrajete levého beka

Reagovat
Jordi Alba

Teď už je taky nemám problém od sebe odlišit, jeden znásilňuje ženský a druhej jim k tomu ještě rozbije držku. Kdo tohle nevidí, tak je dement a ať si zajde na oční.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Slušný nářez. Kdyby byl jenom zlomek pravdou, o čemž vůbec nepochybuju, je to i tak naprosto šílený.

Reagovat
vilp

Prý ho chytili i pod vlivem za volantem.

Reagovat
Kokesh

To by nebyl první ani poslední...ale prý má s alkoholem problémy dlouhodobě. Fandil jsme mu, škoda.

Nakonec se ten Regui může zdát opravdu jako fail.

Reagovat
janinho

jak to nakonec? to bol fail od uplneho zaciatku.

Reagovat
madridcan

Topka z diskusie

,,Taky ho mohl vytáhnout, ona se začala smát a tak ji jebl, což ho samozřejmě neomlouvá."

Reagovat
ratusek

jsi nechutný rasista podle nich a místní elity

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pedri na další minimálně měsíc out, Koeman ho pěkně odvařil . Jinak Xavi pěkná tiskovka, po dlouhý době se opravdu těším na zápas Barcy.

Reagovat
blaugrana

Myslim, ze vela z nas bude mat az prehnane ocakavania, aj napriek tomu, ze je tu Xavi len fhvilu a je to jeho prvy zapas, ale uz ti zivo oredatavujem, ako o 21 :20 hacnu komentare....Je to horsie ako pod Koemanom...wtf? dopixi, na to sa neda pozerat a pod.

Reagovat
Visca el barca

To uděláš přesně ty

Reagovat
blaugrana

Nee, ja az tak 35. minute zacnem prskat.

Reagovat
LAM

Při současný marodce a pár trénincích po Xavim se nedá čekat nic, možná trochu lepší pressing

Reagovat
blaugrana

ale picovat sa bude aj tak

Reagovat
ratusek

Reagovat
Jordi Alba

Budou tu už v 20:00 při zveřejnění sestav.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Myslím, že překvapí a minimálně na jedno křídlo vsadí na neozkoušenýho hráče (Abde, Ilias).

Reagovat
LAM

Stegen-Alba, Araujo, Piqué, Mingueza-Sergio, De jong, Gavi-Coutinho, Depay, Demir.

Nic jinýho v tom týmu teď nemáme. Dávat tam další 17,18 hráče už moc nepomůže.

Ideál by byl: Alba, García, Araujo, Dest-De jong, Gavi(Nico) Pedri-Fati, Depay, Dembele

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ten útok je šílený, tam jsem si skoro jistý, že to Xavi radši zkusí s nějakým talentovaným mladíkem, než tam dávat další šanci tragickýmu Coutinhovi. A Demir teda taky dost sešel a bude potřebovat čas.

Reagovat
LAM

Ještě aby nesešel, když vůbec nehraje a nebo dostane jednou za tři tejdny 20 minut na RW což není jeho pozice

Reagovat
Hristo Stoichkov

Na můj vkus lehko ztrácel míče, což je ve dvojici s Memphisem smrtící kombinace.

Reagovat
patas92

Však vzhledem k marodce tam ani není moc prostor něco vymýšlet

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas proti Celtě ukázal, že opravdu jde hrát dobře i okamžitě. Takže očekávání jsou v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Ale to sme tu vralveli vsetci ze takto Pedriho uvari… ako smutne je ze to vidia aj fans na EF ale ludia co su s nim denno denne nie

Reagovat
marke7

Pedri si za to může i sám. Místo, aby si dopřál pořádného odpočinku, tak nebyl schopen ani po Olympiádě dodržet pauzu, ale musel se vrátit do tréninku dříve.

Reagovat
Gazdo

V tom veku ale unavu moc necitis len zrazu ti nieco rupne

Reagovat
Bakary3

Jojo, urcite by v tomhle mel nest odpovednost 17 letej kluk...

Reagovat
Jkb

Koeman ho netahal na Euro a potom ještě Olympiádu.

Reagovat
CHONG

Prohra v derby by byla hezká premiéra

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
2miguel1

Dembélé neprišiel v utorok na tréning, pretože si myslel, že sa netrénuje doobeda, ale poobede

Reagovat
blaugrana

proste profesional

Reagovat
Mass

Tohle dělal v Dortmundu, když si chtěl vytrucovat přestup do Barcy.

Reagovat
Agent z Melmacu

Reagovat
madridcan
Reagovat
LAM

Z Xaviho mám hodně pozitivní pocity, ale nedají se čekat zázraky.

Zvlášť situace v útoku je teda dobře tragická-jenom Depay do ofenzívy je teda k smíchu a nedokážu si představit jak teda budeme hrát. Déšť a Pedri stále out, takže to zas bude hroznej slepenec. V současný době máme nejslabší složení ofenzívy v lize.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Doufám, že dneska bude aspoň na pár minut debutovat Ilias, který vypadá skvěle. A tak nějak očekavám, že dostane brzo šanci i Umtiti.

Reagovat
2miguel1

Ten utok, to je katastrofa mat len Depaya. No extremne som zvedavy na tu zostavu od Xaviho

Reagovat
valloire

V lednu prej dostane Xavi na posily 10 mega liber. To by mohl koupit ze Sparty Hložka.

Reagovat
Jordi Alba

Západní Šunka nabídne 11 a jsme bez šance.

Reagovat
smazaný uživatel

to už spíš Krejčího, aby vám dojebal kotníky v Clásicu

Reagovat
ADM

Jdem si pro treble

Reagovat
LAM

Trable?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
blaugrana

kipia teba a budes happiness manazer v klube

Reagovat
valloire

"Kdyby nebylo Madridu, vyhráli bychom všechno. Historie se k nám nezachovala spravedlivě." Barcelonská logika 1961, Luis Suarez.

Reagovat
Agent z Melmacu

uši jak kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si je nech spravit.

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
Agent z Melmacu

ročník 77 humor

Reagovat
smazaný uživatel

říká fanoušek seriálu z roku 86

Reagovat
Agent z Melmacu

lepší humor

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne hele, spíš tvůj nevkus. Na uši i seriály

Reagovat
Agent z Melmacu

môžem ti ukázať aj kokot, možno zmeníš názor

Reagovat
madridcan

A sa začne smiať?

Reagovat
Agent z Melmacu

cez slzy

Reagovat
smazaný uživatel

Alavés pěkně

Reagovat
vilp

Na twitteru se teď rozjelo, že Kun končí kariéru, ale zatím žádný pořádný zdroj.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Je to tak, příští týden má být ofiko tiskovka .

Reagovat
Lemiux66

Reagovat
LAM

Tohle prostě není normální

Opravdu příští rok pro nás bez pohárů

Reagovat
misinho7

no moc toho za Barcu neodohral teda ale aspon stihol El Clasico a dal nam golik, myslim si, ze ked to ma byt jeho posledny gol tak potom stal za to

Reagovat
smazaný uživatel

Raketa spasitel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ilias v základu .

Reagovat
LAM

Ter Stegen; Mingueza, Piqué, Eric, Alba; Busquets, Nico, De Jong; Gavi, Memphis and Ilias

Jinak ale z toho fakt strach nejde.Espanyol má lepší útok.Pokuď si pohlídají Depaye, tak mají po problémech

Reagovat
smazaný uživatel

snad se neposere z plného Camp Nou

Reagovat
LAM

Plného?

Reagovat
Rattlesnake

na Xaviho premču + derby by mohla solidní návštěva.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy jindy?

Reagovat
Salfovic

Až budete hrát v posledním kole o záchranu.

Reagovat
Svatej

Tak zajímavá sestava ze to pustim taky

Reagovat
2miguel1

niekto stream ?

Reagovat
Rattlesnake
Reagovat
Kokesh

Žlutá za simulaci a žlutá pro Piqueho za loket...nechápu...

Reagovat
teenz

Reagovat
Rattlesnake

penalta a žlutá pro de Thomase za simulaci...nechápu...

Reagovat
Jordi Alba

Na to už jsme si tu zvykli, že nechápeš.

Reagovat
teenz

No moment, ten pokus o penaltu byl celkem vtipnej, ne?

Reagovat
Jordi Alba

Spíš trapnej, to ale nic nemění na tý původní myšlence.

Reagovat
Kokesh

Mění. Ale to zase nedokážeš pochopit a tím tvým pidi mozečkem právě Ty.

Reagovat
Jordi Alba

Teď si na to kápnul.

Reagovat
Mass

Tak co se s Xavim jen tak nezmění sou ty barcelonský filmovačky...

Reagovat
ttopi

Jo. Běžne to funguje tak, že přijde novej trenér a poprosí kluky, aby toho nechali...

Reagovat
Mass

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

hej? non stop je na zemi len ta mrdks rdt

Reagovat
Mass

Ale ale on si začal!

Reagovat
roman1978

Ať si dá Memphis gólů kolik chce, ale nikdy se mi nelíbil a nikdy nebude mít na Barcu.

Reagovat
Mercury

Strasne jednoduchy hrac

Reagovat
Seydou Doumbia

má horší spolusráče než v lyonu a repre tak co chceš

Reagovat
Mass

Zatim je tam úplně nanic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Že si můžeme vybírat

Reagovat
Visca el barca

Bez útočníků góla nedáš

Reagovat
LAM

Pohyb a přístup dobrej, ale bez útočníků a normálního RB se stejně hrát nedá.

S tím Xavi nic nenadělá a dneska čekám remízu. Do konce roku těch ztrát bude ještě hodně

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme po zemi, zkoušíme, nabíháme, v pořádku. Konečně každá akce nekončí zběsilým centrem na nikoho jak za Koemana, i když ke konci poločasu už jsme trochu ztráceli trpělivost v kombinaci. Dnes mě sere Mingueza, který zajebal x míčů a ještě pustil de Tomáse do šance. Depay je zase ztracený, nevím co s ním, bohužel je to jediný útočník. Dobře hraje Gavi, maká, sebevědomě kombinuje, od Iliase to taky není špatné na první zápas. Každopádně to chce ještě přitlačit, jednoduché to nebude.

Reagovat
LAM

Mingueza není RB. I Alves po 3 trénincích by tam hrál o level jinde.

Reagovat
EaP

Tak Memphis je stratený , lebo nemá s kým si to dať vo finálnej tretine. Videli sme, že Memphis bez Fatiho a s Fatim je rapídny rozdiel. Len nechápem na neho tie hejty. On je strašne podobný Benzemovi , podobný typ útočníka , dokáže sa dostať aj sám do šance , jediný si okolo 16 dovolí ísť do kľučky a tu dostáva hejty jak Roberto. Ja ho mám rad , nebojí sa niečo vyskúšať , vystreliť či urobiť hráča aj keď je v 16ke. Nieje to Leo ale prínosom je určite .

Reagovat
2miguel1

Tak toto pude!

Len musia prist Fati Dembele Pedri Dest

Reagovat
LAM

Takže za půl roku

Reagovat
Jordi Alba

A na 2 zápasy.

Reagovat
Dr. Admess

Fotbal zatím hodně pěkný!

Ale to, jak tam dneska padáme, mě už neskutečně se*e!

Reagovat
kaja900

Tohle by neměla být penalta

Reagovat
roman1978

Reagovat
kaja900

Mam vás v tiketum, tak nebrečím jen myslím že neměla být, minimálně to mohl zkoumat VAR

Reagovat
roman1978

Reagovat
Dr. Admess

Tam není VAR, kterej by tu penaltu odvolal?

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Gavi krásně!

Reagovat
Jordi Alba

Bez videa, jo ? Ta LaLiga si fakt jede svoje.

Reagovat
roman1978

Video to prezkoumalo a neshledalo v rozhodnutí rozhodčího závažné pochybení. Takže penalta.

Reagovat
ttopi

Podle mě ho pak levou nohou skolil. Pískatelná.

Reagovat
roman1978

Přesně

Reagovat
Selänne

Reagovat
Jordi Alba

Pak to omrknu znova, jsem to viděl a šel v klidu na záchod s tím, že to odvolá.

Reagovat
pingla

wtf, stoper parádně odehraje balon do autu a penalta?

Reagovat
Kyrill

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
roman1978

Jo a penalta jasná

Reagovat
Selänne

S Xavim se navrátily staré pořádky, jak tak koukám

Reagovat
roman1978

Reagovat
Registrujisejenproto

klasicka spinava barcelonská penalta

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Jako kontakt u druhé nohy asi byl. Ale nejradši bych Depayovi dal žlutou za to divadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Teď spíš Abde mohl být rád, že neviděl červenou

Reagovat
Ed_Hazard

Tak to chodte doprdele. Toto snad nikto nemoze povazovat za faul. Naopak pekny zakrok obrancu.

https://www.goalstube.online/2021/11/barcelona-espanyol.html?m=1

Reagovat
roman1978

Nefňukej. Penalta jasná. Ve třetím a čtvrtém záběru to jde pěkně vidět. Zezadu do prave nohy.

A nejkrásnější je, když brečí madristi, kteří pěkných pár let žili z pádů delfína.

Reagovat
smazaný uživatel

katalánec...

Reagovat
mistr129

ten předposlední záběr je naprosto jasný, to buď někdo úmyslně nevidí nebo je slepý

Reagovat
smazaný uživatel

A to ze pred tim "zezadu do prave nohy" ten obrance vzal uplne jasne mic ignorujes proc?

Reagovat
roman1978

To nijak neignoruji. Nicméně to nemá žádný vliv na faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, ze ma. Byl to naprosto cisty zakrok.

Reagovat
roman1978

Toto už pár let neplatí. Odehrani míče nemá vůbec žádný vliv na posuzování faulu.

Reagovat
ttopi

Reagovat
Selänne

Reagovat
Foppy

Sorry, ale tohle není penalta Když chceš moralizovat za Ronalda, tak zkus být objektivní i na druhou stranu. Máš sice pravdu, že Cabrera se Depaye dotkl, ale opravdu jen dotkl pravou nohou do pravé nohy. Toto fakt není faul. Btw, Depay by podle mě šel k zemi tak jako tak, prostě jako to dělá většina útočníků při jakémkoliv kontaktu ve vápně ve chvíli, kdy jim dojde, že jejich šance je pryč...

Reagovat
Mass

Ale málokdo tomu přidá ještě tři sudy

Reagovat
Foppy

Tak samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
gonzalesl_is_back

Tak to si děláš prdel. To je fakt komedie. Naprosto čistý zákrok.

Reagovat
Mass

Depay nový Neymar? Tedy v počtu sudů po nafilmované penaltě

Reagovat
Reggie

Za mě to penalta spíš není. Ale za tvoje klasický plakání to asi stálo

Reagovat
smazaný uživatel

Abde výborný nástup

Reagovat
Rattlesnake

zatím to vypadá, že až se fati s pedrim dají zdravotně do kupy, tak se asi vrátí do rezervy nebo co...

Reagovat
Rattlesnake

oscare ty jsi kráva

Reagovat
smazaný uživatel

Mingueza zase tvl

Reagovat
Rattlesnake

more abde je šelma

Reagovat
smazaný uživatel

Ještěže Depay umí kopat penalty, ty ztráty při jeho pomalých kličkách mě dojímají.

Reagovat
smazaný uživatel

nastupuje Wolej, pozor na něho

Reagovat
smazaný uživatel

Abde se s tím vůbec nesere, parádně agresivní průniky

Reagovat
2miguel1

Mingueza moze byt tak stvrty stoper maximalne

Reagovat
roman1978

Mingueza může být stoper úplně bez problémů. Horší je to na beku.

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole...díky Mato

Reagovat
Murena

Reagovat
roman1978

Ty vole, ti nas melou.

Reagovat
Jordi Alba

To jak je tam nechávaj hlavičkovat v tom vápně.

Reagovat
Rattlesnake

roteiro lítá kolem Čecha...

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý bordel ve druhém poločase máme štěstí

Reagovat
ttopi

Ty vole... Jestli to budou 3 body, tak kurva zlatý....

Reagovat
kaja900

Neproměněná tutovka a dvě tyčky během pár minut

Reagovat
Phillipinho

RDT je fakt skvelej hrac.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kluivert9

V suchým

Reagovat
Dr. Admess

Pokud s Xavim přišla i štěstěna, nejsem proti.

Reagovat
smazaný uživatel

nový Zidane

Reagovat
2miguel1

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Jordi Alba

Coutinho jak mu to tam málem sklepnul tvl.

Reagovat
Foppy

Náhodou to neudělal blbě. Jako když mu to přistávalo v této výšce, tak co měl dělat? Podle mě by to pro vás dopadlo mnohem hůř, kdyby tam zkusil strčit hlavu. Bůh ví, kam by to šlo

Reagovat
Jordi Alba

Asi je fakt, že kdyby to to nemohlo zkoušelo odvrátit jinak, tak si ho tam šoupne sám.

Reagovat
Foppy

No právě Ještě jsem čekal, že to zpracuje na prsa a pak to na něj bude moc vysoko a nechá to

Reagovat
santini

Ešteže má wu lei sikmejsiu nohu ako oči

Reagovat
blaugrana

najhorsie je, ze s xavim sa tu zdvihol aj pocet hodnotiacich z bielej strany

Reagovat
ttopi

Jo seběhli se tu slušně. Nedávají to

Reagovat
teenz

Je pravda, ze z vasi formy jde strach. Nedavame to.

Reagovat
valloire

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
el Principito

a to ještě nepřišel největší fanoušek Messiho a Barcelony Valloire

Reagovat
blaugrana

to je uplne jasne, ze sa vyjadri nejakym sofistikovanym komentarom...jedina sanca je, ze siel na Sumavz a nema pristup na net

Reagovat
Kejza

no, tak tři body jako dárek na uvítanou.. první poločas

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Kenneth

Všechno špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

cursed image

Reagovat
ACSeRw!n

humus

Reagovat
Jordi Alba

A jak byl Neymar pro smích. když podával dřív vyjádření že by si znova rád zahrál s Messim.

Reagovat
blaugrana

Ale som zvedavy, aky bude zaklad zalohy, ked sa vrati Pedri. Bus tam asi budem 100 percentne, kedze Nico je stavany na ofenzivnejsej pozicii. Gavi ak mu forma vydrzi, tak musi proste tiez hrat zaklad a FdJ s Pedrim sa budu mlatit zrejme o tretiu poziciu.

Reagovat
zasranej malíř

Co je zase s Edenem že není v nominaci?

Reagovat
zasranej malíř

Žaludeční problémy

Reagovat
Kenneth

Klub už oznámil že je od ledna k prodeji. Chelsea by se nad nama mohla smilovat.

Reagovat
zasranej malíř

Nevim, jestli ho Tuchel bude chtít, jedině Newcastle by nám vytrhl trn z paty, ale tam zas nebude chtít Eden

Reagovat
Gazdo

Verim tomu ze keby mu zastrngotali este vacsim balikom ako ma v Reale tak by siel

Reagovat
Miguel19

Když bude zdarma

Reagovat
Kenneth

Klidne jeste nekoho k tomu, treba Balea.

Reagovat
CHONG

U toho je to jedno, končí mu smlouva.

Reagovat
teenz

Reagovat
Kily8

Zase ho bolí pupek, prežral sa jak hovado zase...

Reagovat
valloire

Koukám novej trenda, starý penaltičky.

Reagovat
zasranej malíř

Thibo-Carvajal-Alaba-Nacho-Mendy-CKM-Vini-Benz-Asensio

Reagovat
Jackmaker1989

Ty kks, akože Hazard je fail, ale toho Balea by som vyhodil do piče okamžite. Nehrá 25 rokov, potom ide na repre a zase je zranený.

Reagovat
misinho7

Marcooo

Reagovat
smazaný uživatel

skvěle Sua, ještě jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Neunasis, ze Barcelona hraje o stred se svym mestskym rivalem, co ty sasku

Reagovat
ACSeRw!n

luxusne vyreseno

Reagovat
zasranej malíř

Paráda

Reagovat
Jackmaker1989

Lukita, čo ti dáva

Reagovat
misinho7

Tak toto bolo parada

Reagovat
zasranej malíř

Monchu

Reagovat
smazaný uživatel

Vinicius je tam dobre vysira.

Reagovat
Ed_Hazard

A redka úplne správne, Monchu-ho lopta vôbec nezaujímala, proste kosa z frustrácie. Rozhodca

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

Vini je blazen s tym driblingom okrem zakoncenia aj v tomto siel uplne na top uroven.

Reagovat
Ed_Hazard

Zakríkol si to, teraz to mohol v klude upratať do brány

Reagovat
misinho7

hej ten volej mu nevysiel, ale zas super akcia...nepamatam kedy sme mali v time takeho hracika co by tak bavil a dribloval..mozno Cris na uplnom zaciatku ale bavi ma to, radost pozerat

Reagovat
Kily8

Reagovat
fRRR

Benzema je neuvěřitelnej hráč. Ten toho odmaká, odběhá, ví kde kdo je, přihrávky má skvělý. Zasloužil by si letos vyhrát nějakou velkou trofej a tak mít větší šanci na zlatej míč, přál bych mu to.

Reagovat
Kokesh

Na GB měl, má si myslím solidní šanci, ale Lewa by mel být určitě před ním. Snad to nevyhraje ten šutér, co dal první ligový gól až v listopadu

Reagovat
fRRR

Právě, letos bych mu to nedal, ale pokud to udrží a s Realem něco vyhraje, popřípadě s repre, tak bych byl rád kdyby mu to dali.

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim dobre, ze Carlo strida vsechny klicovy hrace, aby meli dostatek odpocinku? Co se to s nim stalo?

Reagovat
zasranej malíř

Taky jsem na to hleděl

Reagovat
blaugrana

Fekir chytil celkom formu. Keby nebol taka.sklenenka, tak by som ho bral vsetkymi dvadsiatimimi.

Reagovat
Mass

To bych teda nečekal takovej vyhrocenej závěr zrovna mezi sockama a netopýrama.

Rozhodčí, kterej jim naštěstí nežere ty trapný simulace, a to z obou stran.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatial vyborne, 2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele