LaLiga - preview 12. kola

09.11.2018, 09:02, aktualizováno 11.11.2018, 09:14
Previews
Barcelona hraje doma s Betisem a hodlá si pojistit vedení v tabulce. Zajímavou podívanou slibuje souboj Sevilly s Espanyolem a nic snadného nečeká ani na Real Madrid, ten cestuje do Viga. Rayo bude měřit síly s Villarrealem, Deportivo Alavés je favoritem zápasu s Huescou...
Deportivo Alavés - SD Huesca  (neděle 12:00)
V neděli přesně v 10 hodin se na stadionu Mendizorrotza domácí Alavés pokusí získat další cenné body do tabulky. Tentokrát by po minulé porážce mohl vyhrát, protože jeho soupeřem bude poslední tým tabulky Huesca.

Huesca je zatím jasným kandidátem na sestup. A to v otázce herního projevu i výsledků. Ani jedna z těchto dvou stránek nemůže fanouškům dělat radost. Společně s Rayem Vallecano má Huesca nejhorší obranu a dostala už 23 gólů. Ani útok není ničím pozitivním, protože nováček ligy zatím dal jen devět branek. Z týmu jde vidět nervozita, nezkušenost a malá kvalita kádru.

Doposud si Huesca připsala jen jedno jediné vítězství a sedm porážek. V minulém kole alespoň ukončila sérii tří porážek v řadě, když si rozdělila body s Getafe. Tady už sahala po dalším vítězství, ale v nastavení druhého poločasu udeřil Jorge Molina. Menší problémy bude mít Huesca s marodkou. Na ní se totiž ocitli Gonzalo Melero, Luisinho a Rajko Brezančić.

Huesca se s Deportivem Alavés už několikrát utkala, především ve druhé nejvyšší soutěži. Recept na něj ale našla jen jednou za posledních 18 let, konkrétně před devíti roky. Jinak se daří mnohem častěji Deportivu. To ostatně ukazuje svůj potenciál také v letošní sezoně, která se v jeho podání zatím jeví fantasticky. Deportivo je na výtečné páté příčce a získalo už 20 bodů, takže prohání velikány jako Atlético Madrid, Real Madrid nebo Sevillu.

Optimismus musel být mírně zkrocen v minulém kole LaLigy, v němž Depor na svého soupeře nestačil. Po pohárové remíze s Gironou si tři body doma nechal Eibar, který využil delší početní výhody. Deportivo sice rychle vedlo, ale ani to mu na body nestačilo.

Obránce Guillermo Maripán k nedělnímu duelu uvedl: "Je škoda, že jsme minule prohráli, ale o to větší motivaci teď budeme mít. Nehodláme nic podcenit a i když je Huesca na posledním místě, tak to neznamená, že to pro nás bude snadné utkání. Musíme být velmi pozorní," dodal mladý obránce.
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Ximo, Laguardia, Marapian, Martin - Ibai, Brašanac, Garcia, Jony Rodriguez - Bastón, Calleri
SD Huesca - pravděpodobná sestava:
Jovanović - Miramon, Pulido, Exeita, Semedo, Akapo - Gurler, Musto, Moi Gomez, David Ferrero - Cucho
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.19 - 3.23 - 3.87
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - Real Betis  (neděle 16:15)
Svatomartinské odpoledne nabídne na stadionu Camp Nou utkání domácí FC Barcelony s týmem Betisu Sevilla. Domácí tým je považován za horkého favorita utkání, avšak hostující "Verdiblancos" nebudou chtít dát svou kůži zadarmo.

Oba soupeři mají za sebou čerstvě zápasy v evropských pohárech. Zatímco Barcelona remizovala na San Siru s milánským Interem, hostující Betis rovněž remizoval 1:1, shodou okolností v utkání proti druhému milánskému velikánovi AC v Evropské lize.

Barcelona se vyhřívá na čele tabulky s tříbodovým náskokem před svým městským rivalem Espanyolem. Domácím se v posledních zápasech La Ligy poměrně daří. Ačkoliv se museli vypořádat s absencí své největší ofenzivní hvězdy Messiho, nasázeli soupeřům v posledních třech kolech dvanáct gólů!

Trenéra Valverdeho musí těšit nejen produktivita jeho týmu, nýbrž i nejčerstvější zprávy, že se mu do sestavy na toto utkání vrací již zmiňovaný Lionel Messi a také Samuel Umtiti. Neočekává se, že budou oba 100% fit a připraveni nastoupit na celých 90 minut, nicméně minimálně u Messiho můžeme předpokládat nějaký čas na trávníku. Trenér katalánského klubu totiž stále nemůže počítat se službami zraněného Philippeho Coutinha a v nominaci na utkání není ani mladíček Dembélé, který měl mít v týdnu žaludeční potíže. "Čeká nás důležitý zápas proti týmu, který se snaží zabránit ve vaší hře.Oba chceme kontrolovat hru", dodal domácí trenér na tiskové konferenci.

Tým Betisu se nachází v nelichotivé pozici. V La Lize mu patří až 14. příčka a navíc se potýká (společně s Valencií) s nejhorším útokem s pouhými osmi vstřelenými góly. Určitou vzpruhou a oživením koncovky může být minulé kolo, kdy se Betisu podařilo vstřelit 3 góly do sítě Celty Vigo. Na tým trenéra Setiéna může doléhat i náročnost programu, jelikož bojuje také v Evropské lize. Tam se týmu daří a má nadějnou pozici pro postup do jarní vyřazovaní fáze.

Hosté mají před sebou nelehký úkol, uspět na hřišti soupeře, který je zde porazil v 9 posledních případech. Barcelonský celek hraje ve výtečné formě a v prvních 11 kolech dokázal nasázet svým soupeřům 31 gólů. Lze tedy očekávat opět ofenzivní smršť, se kterou se sevillský tým bude muset vypořádat.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Stegen - Roberto, Piqué, Lenglet, Alba - Rakitic, Busquets, Arthur - Rafinha, Suaréz, Messi
Real Betis - pravděpodobná sestava:
López - Mandi, Bartra, Sidnei - Barragán, Guardado, Carvalho, Firpo - Canales, Morón, Celso
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.21 - 7.51 - 14.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Rayo Vallecano - Villarreal CF  (neděle 18:30)
Na Estadio Teresa Rivero v Madridu přijede celek Villarreal. Domácí Rayo se pohybuje u dna tabulky, přičemž na svého soupeře ztrácí pouhé 4 body.

Vallecano nezažívá zrovna optimální sezónu a čeká ho ještě mnoho tvrdé práce, pokud má pomýšlet na záchranu v soutěži. Výběr trenéra Míchela má na svém kontě pouhou jedinou výhru a s 23 obdrženými góly má nejhorší obranu LaLigy. Jedinou výhru si tento klub připsal proti Huesce, se kterou se dělí o poslední příčku.

Trenéra Míchela netrápí jen špatná forma jeho svěřenců, nýbrž také četná marodka. Do dnešního duelu nezasáhnou Tito, Alvaro Medrán, Oscar Trejo, Alejandro Gálvez a otazník visí také nad Gaelem Kakutou.

Bídný vstup do sezony zažívá Villarreal. Účastník letošní Evropské ligy se pohybuje až na 16. místě a vedení klubu začíná být nespokojeno s výsledky. "Pokud se nedaří, je to neustále stejné, jste pod tlakem a všichni se koncentrují na trenéra, to on nese největší zodpovědnost a já to chápu, nijak mě to tak neznepokojuje," reagoval před týdnem na spekulace ohledně svého odvolání kouč Calleja.

Žlutá ponorka si v Evropské lize může mnout ruce. Stále si drží první příčku ve své skupině a předpokládá se, že bude chtít v této soutěži dojít hodně daleko. V domácí LaLize však čeká na výhru již 5 kol a nyní bude mít jedinečnou příležitost, jak si bodově polepšit a vyplavat tabulkou malinko výše.

Trenér Calleja se nebude moci i nadále spolehnout na svého střelce Baccu, stejně jako na Bruna Soriana nebo Javiho Fuega. V minulém kole zachránil alespoň bod ze zápasu s Levante mladý Alfonso Pedraza. Na tohoto krajního záložníka se bude Calleja spoléhat i v dnešním utkání. Tento mladý záložník se rozehrál ke slušným výkonům, přičemž se množí spekulace o zájmu ze strany slavného Realu Madrid.

Při vzájemném měření sil těchto dvou celků zvítězil v posledních 4 případech domácí tým.
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
García - Advíncula, Amat, Ba, Moreno - Imbula, Comesana, Pozo - Embarba, Tomás, Garcia
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Gaspar, Gonzáles, Mori, Costa - Trigueros, Cáseres - Chukwueze, Fornals, Pedraza - Moreno
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.20 - 3.52 - 2.34
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sevilla FC - Espanyol Barcelona  (neděle 18:30)
Nedělní odpoledne nám nabídne utkání mezi domácí Sevillou ,a Espanyolem Barcelona. Oba celky hrají v dosavadním průběhu LaLigy ve výtečné formě a můžeme tak vidět utkání mezi čtvrtým a třetím celkem tabulky.

Domácí Sevilla má za sebou vítězné utkání Evropské ligy na půdě tureckého Akhisar Belediyespor. V domácí soutěži se výběru trenéra Machína rovněž vede náramně a s 22 vstřelenými góly má hned po Barceloně nejproduktivnější útok LaLigy.

Výběr trenéra Machína je navíc neporažen již 5 utkání v řadě, přičemž poslední prohru zaznamenal na půdě Camp Nou, městského rivala svého dnešního soupeře. Za sevillský tým nebude moci nastoupit stále zraněný stoper Simon Kjaer. Nejistý start má také André Silva, který v letošní sezoně zaznamenal již 7 přesných zásahů. Gabriel Mercado a Wissam Ben Yeder rovněž bojují s drobnými zraněními, která je nejspíše stále nepustí do zápasu.

Jestliže se domácí Sevilla může opírat především o svou produktivitu v ofenzivě, hostující Espanyol pro změnu o nejlepší defenzivu společně s Atleticem Madrid. Zkušený gólman Diego López pustil v letošní LaLize za záda pouhých 8 gólů a společně se svými spoluhráči drží naději na evropské poháry v příští sezoně.

Co se týče ofenzivní práce Espanyolu, tam by to mohlo být o poznání lepší. Patnáct vstřelených branek není žádným ternem, přičemž hned 6 vstřelil útočník Borja Iglesias. Trenéra Rubiho jistě těší forma jeho klíčového forvarda, nicméně by potřeboval, aby i jeho spoluhráči začali dávat více gólů, pokud mají pomýšlet na udržení svých pozic v tabulce.

Hostující celek z Barcelony bude pro toto utkání postrádat především dvojici Hernán Pérez a Naldo, kteří s týmem stále ani netrénují.

Espanylo Barcelona je již 6 utkání v řadě neporažen, přičemž jeho poslední výlet na Estadio Ramon Sanchez Pizjuan skončil remízou 1:1. I dnes lze očekávat především vyrovnanou bitvu.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Garrico, Amadou, Gomez - Navas, Banega, Vazquez, Arana - Sarabia, Promes - Muriel
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
López - López, López, Hermoso, Vilá - Darder, Roca, Granero - Piatti, Iglesias, Garcia
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.94 - 3.59 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Celta Vigo - Real Madrid  (neděle 20:45)
Dvanácté kolo La Ligy uzavře v neděli večer duel domácí Celty Vigo proti Realu Madrid. Ani jeden z těchto celků se nenachází vyloženě v oslnivé formě a můžeme očekávat ofenzivní utkání, do kterého vstupuje hostující Real jako favorit na vítězství.

Domácí výběr vyhrál jediné z posledních osmi ligových utkání a v současné chvíli se nachází ve druhé polovině tabulky. Trenér Mohamed může stavět především na výkonech ze dvou posledních ligových zápasů, ze kterých vytěžil 4 body a hlavně se mu podařilo nastřílet 7 gólů. V tomto ohledu se bude trenér spoléhat především na svou útočnou dvojici Iago Aspas a Maxi Goméz, kteří společně nastříleli úctyhodných 14 gólů v La Lize.

Trenéru Mohamedovi bude ve středu pole chybět zraněný Stanislav Lobotka, kterého by tak měl nahradit Okay Yokuslu. Dalším zraněným hráčem zůstává mladý Mathias Jensen a otazník visí také nad Emre Morem. "Celta nemůže dovolit Realu protiútoky.. remíza nám nestačí, musíme vyhrát.. Real Madrid je však tým s velkou reputací, který se zotavuje a přijede do Viga připraven vyhrát," hodnotí své šance před utkáním domácí trenér.

Santiago Solari vedl doposud áčko Realu ve třech utkáních, během nichž jeho tým vždy zvítězil, dokázal vstřelit 11 gólů a neinkasoval ani jednou! Očekává se, že toto utkání napoví mnohé o trenérově budoucnosti u áčka. Hned na pondělí je sjednána schůzka vedení klubu, kde by se mělo rozhodnout o Solariho dalším působení.

Při vší úctě k českému mistrovi z Plzně, nestál doposud Solari proti týmu, který by mohl Real Madrid více prověřit. UD Melilla i Real Valladolid nejsou podle mnohých adekvátním měřítkem, ačkoliv při pohledu na výsledky z těchto zápasů, musí být každý fanoušek Realu Madrid jistě potěšen. Trenér Solari musí navíc počítat se stále početnou marodkou, na které zůstávají Raphael Varane, Jesus Vallejo, Dani Carvajal, Marcelo a Mariano. Především výčet zraněných obránců musí trenérovi dělat vrásky na čele, jak nejlépe poskládat zadní řady a eliminovat nebezpečí útočníků Viga.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Álvarez - Mallo, Cabral, Roncaglia, Junca - Hjulsager, Yokuslu, Beltrán, Méndez - Aspas, Gómez
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Odriozola, Nacho, Ramos, Reguilón - Modrič, Casemiro, Kroos - Bale, Benzema, Asensio
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.30 - 4.54 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Real Valladolid - SD Eibar  (sobota 13:00)
Real Valladolid naposledy nestačil na zkušený Real Madrid a jeho série sedmi soutěžních utkání bez porážky skončila. Zpátky do sedla se bude chtít dostat před vlastními fanoušky, kde ho už v sobotu odpoledne otestuje Eibar.

Sedm zápasů ve všech soutěžích už Real Valladolid neprohrál. Jeho velmi dobrá série, která ho vynesla až na osmou příčku! Jenže v minulém kole tato série skončila. Real Valladolid přijel na stadion Santiaga Bernabéua a i když si nevedl špatně, v posledních deseti minutách už nevydržel. Zlomily ho dva góly, kvůli kterým Real Madrid slavil cennou výhru.

Do zápasu naskočil jako střídající hráč italský mladík Daniele Verde, který po skončení utkání poznamenal: "Samozřejmě je to krásný pocit, když víte, že vběhnete na trávník tak slavného stadionu a před plným hledištěm hrajete proti největším hvězdám. Nás samozřejmě trochu mrzí, že jsme nedokázali bodovat, ale myslím, že za náš výkon se nemusíme stydět. Osobně se tu cítím skvěle a moc rád bych v klubu ještě dlouho setrval," přeje si odchovanec AS Řím.

Real Valladolid bude mít jen jednu absenci, neboť se zranil mladý záložník Ivi. Hostující Eibar je na tom i v tomto ohledu mnohem hůř. Zraněni jsou Pedro León, Pedro Bigas nebo Iván Ramis. Kvůli karetnímu trestu z minulého kola pak nemůže hrát ani Pablo de Blasis.

De Blasis dostal červenou kartu v minulém kole proti Deportivu Alavés a byla to jediná skvrna na tomto utkání. Eibar totiž předvedl výtečný finiš a ačkoli už od 4. minuty prohrával, dokázal se sebrat a dostal soupeře pod tlak. Výsledkem byly góly Jordána a Diopa, který se prosadil až v nastavení druhé půle.

I díky tomuto vítězství se Eibar posunul na průběžnou 12. příčku a na svého soupeře aktuálně ztrácí jen dva body, takže o motivaci má postaráno. Real Valladolid se s Eibarem už několikrát utkal v rámci Segundy a Eibar se domů vracel jako vítěz jen jednou za posledních patnáct let. Naposledy se mu to povedlo v roce 2005.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Moyano, Kiko Olivas, Calero, Martinez - Antonito, Michel Herrero, Alcaraz, Villa - Suarez, Ünal
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dimitrović - Pena, Iliveira, Arbilla, Jose Angel - Jordan, Diop, Escalante, Orellana - Enrich, Kike
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.61 - 3.13 - 3.11
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - Valencia CF  (sobota 16:15)
Valencia se letos hodně trápí a listopad tráví na místech, která se jí vůbec nezamlouvají. V týdnu se Netopýrům ale povedlo zvládnout utkání Ligy mistrů, což by mohl být odrazový můstek k lepším zítřkům. Proti bude v sobotu odpoledne domácí Getafe.

Netopýři prožívají hodně smutnou sezonu, protože ačkoli herně nehrají vůbec zle, výsledky se nedostavují. Z Valencie se stal odborník na remízy a to i v zápasech proti jasným outsiderům, které měla Valencia dobře rozehrané. Letos zkrátka neumí dotahovat věci do správného konce. Los Che však neztrácejí víru a doufají v odrazový můstek k lepším výsledkům.

Jeden takový možná přišel ve středu. Do Valencie se v rámci základních skupin Ligy mistrů dostavili švýcarští Young Boys. Ti sice skórovali a reagovali tak na první branku Santiho Miny, ale když mladý Španěl přidal ještě jeden gól a ve druhé půli se trefil také Carlos Soler, bylo o vítězi jasně rozhodnuto. Konečně se Valencia dočkala výhry.

Teď doufá, že dokáže napravit minulé kolo, které se jí hrubě nepovedlo. Valencia v něm totiž nestačila na Gironu, která si díky jediné brance odvezla z Mestally všechny tři body. Ani s Getafe to nebude vůbec snadná záležitost, protože nad Getafe Valencia nevyhrála už dlouhé tři roky. Ve dvou posledních vzájemných střetech v první lize vždycky o gól prohrála.

Útočník Santi Mina je ale odhodlán to změnit. "Víme, že se nám proti Getafe moc nedařilo. Ale teď po utkání s Young Boys všichni cítíme, že jsme udělali krok vzhůru. Nebylo to snadné utkání, ale zvládli jsme ho výborně. Cítím, že teď nám začíná nová sezona, tohle by mohl být začátek něčeho skvělého. Potřebovali jsme se odpíchnout od nedávných výsledků a pokud se nám povede pokračovat ve stejném tempu, můžeme stoupat tabulkou."

Jediným hráčem, který zcela určitě nebude k dispozici trenéru Marcelinovi, je mladý útočník Denis Čeryšev. Domácí Getafe zase postrádá Markela Bergaru a pro karetní trest nemůže nastoupit ani Djené Dakonam.

Getafe se ocitlo na skvělé osmé příčce a jen čtyři body mu schází na třetí Sevillu. Za posledních deset utkání Getafe prohrálo jen dvakrát, když nestačilo na Atlético Madrid a Levante. V minulém kole se mu o moc lépe nedařilo, neboť si celek z předměstí Madridu jen rozdělil body s Huescou.

Vyrovnávací branku v nastavení obstaral útočník Jorge Molina, který by rád rozšířil svůj gólový účet. "V utkání s Huescou se nám nedařilo tak, jak jsme plánovali. Především v zakončení jsme postrádali klid a větší důraz. Ale jsme rádi alespoň za remízu. Teď se můžeme naplno soustředit jen na další duel. A já bych moc rád opět pomohl týmu gólem."
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Damian, Bruno, Cabrera, Antunes - Foulquier, Maksimović, Arambarri, Amath - Molina, Angel Rodriguez
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Neto - Wass, Gabriel, Garay, Gayà - Soler, Kondogbia, Parejo, Guedes - Rodrigo, Batshuayi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.08 - 3.08 - 2.66
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atlético Madrid - Athletic Bilbao  (sobota 18:30)
Atlético Madrid má za sebou povedené utkání základní skupiny Ligy mistrů proti Borussii Dortmund a na dobrý výkon bude chtít navázat v sobotu v podvečer. Stadion Wanda Metropolitano totiž navštíví Bilbao, kterému se zatím absolutně nedaří.

Bilbao prožívá naprosto katastrofální sezonu. Fanouškům musí výkony a především výsledky baskického celku připadat jako noční můra, která se neustále opakuje a nekončí. Za jedenáct dosud odehraných duelů se Baskové radovali jen z jediné výhry! S deseti body na kontě jim aktuálně patří až 17. příčka a na pásmo sestupu mají náskok jen jednoho bodu.

Tým, který chtěl usilovat o poháry, se zatím našel v remízách, kterých má ve španělské lize víc jen Valencia (8). V minulém kole jel Athletic Bilbao do Barcelony, kde jej čekal tamní Espanyol. A i když ani tentokrát nehrál baskický tým výrazně hůř, nestačilo to ani na bod. Zoufale neefektivní útok se totiž neprosadil, takže domácím v pohodě stačila jediná branka, o níž se postaral Borja Iglesias.

Zkušený záložník Markel Susaeta ale nehodlá házet flintu do žita. "Je jasné, že hrajeme pod svými možnostmi. Nedaří se nám prakticky nic z toho, co nám jde na tréninku. Tohle je nová situace pro hodně z nás, ale musíme se s ní poprat jako tým. Táhnout za jeden provaz a dostat ze sebe maximum. Odpovědností každého z nás je odehrát co nejlépe každé utkání a se stejným cílem půjdeme i do zápasu s Atléticem. Nic není dopředu ztraceno."

Za hosty nenastoupí zraněný Yeray Álvarez, zatímco kvůli kartám se do hry nedostane Dani Garcia. V domácím dresu neuvidíme obránce Josého Giméneze ani Lucase Hernándeze. A jistý není ani start Kokeho, Stefana Saviće, Thomase Lemara nebo Diega Godína. Trenér Simeone tedy musí doufat, že se mu alespoň někdo z nich uzdraví včas.

Atlético v minulém kole nezvládlo zápas s Leganésem úplně podle svých představ a s outsiderem jen remizovalo. Chuť si napravilo až v Lize mistrů, kde jej čekala Borussia Dortmund. Té se Colchoneros chtěli pomstít za poslední duel, ve kterém jim německý tým nasázel čtyři branky. A odveta se skutečně Atléticu povedla mnohem lépe, neboť o jeho domácí výhře rozhodli Saúl Ñíguez a Antoine Griezmann.

V Lize mistrů Atlético kráčí za postupem spolu s německým soupeřem, ale v LaLize by své postavení určitě rád vylepšil. V této chvíli jsou svěřenci trenéra Simeoneho na čtvrtém místě se ztrátou čtyř bodů na první Barcelonu. S Bilbaem to ale umí výtečně, protože tři poslední vzájemné duely Atlético suverénně vyhrálo. Baskičtí Lvi se z výhry nad slavným soupeřem radovali naposledy před pěti lety a v Madridu to bylo ještě o další dva roky dříve. Mají tedy co napravovat.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Arias, Savić, Godín, Filipe Luis - Correa, Saul, Rodri, Koke - Griezmann, Diego Costa
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Herrerín - De Marcos, Nunez, Inigo, Yuri - San José, Iturraspe, Mikel Rico - Susaeta, Aduriz, Muniain
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.61 - 3.70 - 7.57
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Girona FC - CD Leganés  (sobota 20:45)
Girona v minulém kole hodně překvapila, když se jí povedlo porazit Valencii. Na tento výkon bude chtít navázat v duelu s Leganésem, kterému se naopak hrubě nedaří. Momentálně sídlí Leganés až na 18. místě LaLigy.

Girona už ve čtyřech po sobě jdoucích duelech ve všech soutěžích dohromady neprohrála a začíná se jí dařit. Po výhře nad Rayem se jí povedlo porazit také Valencii, což čekal málokdo. Girona v utkání ukázala hodně velké odhodlání a snahu, především se jí ale dařilo neutralizovat útoky Netopýrů. Nakonec stačila Gironě jediná branka, o kterou se ve druhé půli postaral záložník Pere Pons.

A právě ten v rozhovoru pro Marcu sdělil: "Byl to skvělý pocit, když utkání končilo a já věděl, že moje branka rozhodla. Samozřejmě mám z gólu velkou radost, ale nejlepší na tom je, že jsme vyhráli jako tým. To je pro mě vždycky to nejdůležitější. Konečně se zdá, že se nám naše tvrdá práce na trénincích začíná vyplácet. Věřím, že pokud takhle budeme pokračovat, můžeme dosáhnout velkých věcí také v této sezoně," míní záložník Girony.

Katalánský celek je aktuálně na 10. místě a na kontě má šestnáct bodů. Velké problémy bude ale Girona mít vzhledem k absencím. Do utkání nezasáhnou hráči jako Douglas Luiz, Johan Mojica, Portu nebo Aday Benítez. Zcela fit není ani útočník Stuani. Hosté mají tři zraněné hráče, mezi něž patří Ezequiel Muñoz, Unai Bustinza a Alexander Szymanowski.

Leganés je na tom mnohem hůř co se týká postavení v tabulce. Patří mu až 18. příčka a na jeho kontě je jen devět bodů. Doposud Leganés vyhrál jen dva duely a trápí ho zejména útok. Ten zaznamenal jen devět vstřelených branek, což je hluboký podprůměr v rámci první španělské ligy. V minulém kole si Leganés ale dokázal získat respekt, když o dva body okradl Atlético Madrid. Ačkoli s favoritem prohrával, nevzdal se a osm minut před koncem srovnal na konečných 1:1.
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Pedro Porro, Ramalho, Bernardo, Muniesa, Planas - Granell, Pere Pons, Borja Garcia - Roberts, Stuani
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuellar - Juanfran, Omeruo, Tarin, Siovas, Silva - El Zhar, Ruben Perez, Recio, Rodriguez - En-Nesyri
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.22 - 3.25 - 3.76
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Levante UD - Real Sociedad  (pátek 21:00)
Levante překvapuje velmi dobrou formou a pohled na tabulku LaLigy musí každého jeho fanouška nesmírně těšit. V páteční předehrávce 12. kola španělské nejvyšší soutěže na půdu Levante dorazí Real Sociedad, jehož forma je mnohem horší.

Asi málokterý celek ve španělské lize překvapuje dobrou formu tak jako Levante. Tým, který většinou bojoval až do posledních chvil o záchranu a ne vždy se mu to dařilo, teď pobývá na skvělé sedmé příčce! Na čtvrté Atlético Madrid a s tím spojenou Ligu mistrů teď Levante ztrácí jen pouhé tři body! Samozřejmě je teprve první polovina sezony, takže tyto výsledky se musí brát s rezervou, nicméně Levante už mnohokrát ukázalo, že umí překvapit.

Už šest soutěžních duelů v řadě Levante neprohrálo a čtyři z nich vyhrálo. A to včetně vzpomínaného duelu s Realem Madrid, v němž šokovalo španělskou veřejnost. V minulém kole Levante opět sahalo po třech bodech, když se mu do cesty postavil nevýrazný Villarreal. A nebýt vyrovnání Alfonsa Pedrazy z třetí minuty nastavení, byly by to body tři.

Není divu, že trenér Paco López své hráče chválil. "Jsem moc rád za to, že jsme se nevzdali a bojovali. Za to, že jako tým máme nějakou identitu a jasné představy o tom, jak některé situace řešit. Budujeme si vlastní sebevědomí a zpětnou vazbu, abychom se neustále zlepšovali. Zároveň vidím, že si hráči umí fotbal stále užít, takže je v týmu skvělá atmosféra," prohlásil někdejší fotbalista.

Ten nemůže v duelu s Realem Sociedad počítat s několika hráči. Mimo hru jsou zranění Rubén Rochina nebo Armando Sadiku s Nikolou Vukčevićem. Hosté mají absencí víc a na Estadi Ciutat de València se neukážou hráči jako Mikel Merino, Luca Sangalli, Martín Merquelanz nebo Joseba Zaldua.

Real Sociedad tráví začátky listopad až na 13. místě v tabulce, daleko od jeho ideálů a cílů. Za deset posledních duelů vyhrál jen dvakrát a ani herně to není zrovna příjemný požitek. V minulém kole však udržel na uzdě hráče Sevilly, se kterou si po remíze 0:0 rozdělil body.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Oier - Jason, Rober Suarez, Postigo, Chema, Toño - Prčić, Campaña, Bardhi - Roger, Morales
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Moyà - Aritz, Moreno, Llorente, Theo - Zubeldia, Illaramendi - Januzaj, Jimenez, Oyarzabal - Willian José
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.96 - 3.36 - 2.57
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona1173131:1424
2.Espanyol Barcelona1163215:821
3.Sevilla FC1162322:1320
4.Atlético Madrid1155113:620
5.Deportivo Alavés1162315:1120
6.Real Madrid1152416:1417
7.Levante UD1152417:1617
8.Getafe CF1144311:916
9.Real Valladolid114439:916
10.Girona FC1144313:1416
11.Celta Vigo1135320:1614
12.SD Eibar1142512:1814
13.Real Sociedad1134412:1313
14.Real Betis113448:1213
15.Valencia CF111827:911
16.Villarreal CF112459:1110
17.Athletic Bilbao1117311:1610
18.CD Leganés112369:169
19.Rayo Vallecano1113712:236
20.SD Huesca111379:236

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (720)

Přidat komentář
dextroza_m

Snad Regál tu EL udrží..

Reagovat
smazaný uživatel

Messi se nejspíš vrátí po zranění a Betisu se poslední dobou nedaří. To bude destrukce.

5:1 (4xMessi, Suarez - Joaquín)

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem četl, že Messi možná ještě nebude

Reagovat
Kluivert9

Messi out, Dembele out, Coutinho out, Malcom určitě na tribuně, nebo lavičce... no jsem na tu sestavu zvědavej

Reagovat
smazaný uživatel

No bude to sranda

Reagovat
Majk91

Valverde to urcite postavi nejak takto: Rafinha - Suarez - Roberto A Malcom samozrejme na tribune

Reagovat
Phillipinho

Ja jsem na konfrontaci Barcy s letosnim Betisem hodne zvedavej. Setien urcite nic menit nebude, ten prijede na Nou Camp se stejnou taktikou jako vzdycky a to je drzet mic a neriskovat. Pokud ovsem bude klasicky vytahovat celou obrannou radu az nekam na utocnou polovinu, tak ho muze Messi se Suarezem a Dembelem poradne ztrestat. Uvidime jaka bude taktika Valverdeho.

Reagovat
technecium

To ti klidně řeknu. Ideální

Reagovat
patas92

Reagovat
ADM

Reagovat
Sergi Samper

tzv. Na výhru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Je to mozny. Je to vybornej trener.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Ousmande Dembele opat chybal na treningu. Tentokrat kvoli "gastroenteritis".

Reagovat
smazaný uživatel

Asi náročná noc v uliciach Barcelony

Reagovat
Kluivert9

Klub včera přes hodinu hledal Démbélého

Ousmane Dembélé se včera neukázal na tréninku a Barceloně trvalo hodinu a půl než přišla na to, kde vlastně je. Klub se jej snažil kontaktovat a nakonec vyrazil přímo k němu. Hráč byl zalezlý doma, zasažen silnou gastroentritidou, kterou nakonec potvrdil i lékařský tým.

Reagovat
Mercury

taky mívám v sobotu virózu...

Reagovat
smazaný uživatel

kks on vyzera na decentného mentála.

Reagovat
ADM

Sral na to.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Byl bych docela opatrný, od Munda a Sportu chodí spoustu opravdu nesmyslných “zaručených” zpráv zejména o Malcomovi a Dembélém, který se nakonec častokrát ukázaly jako úplně zcestný. Těžko hodnotit tento případ, ono se to nakonec ukáže na tom, jestli (ne)bude mít Valverdeho důvěru.

Reagovat
opretis

Zajímá mě složení obrany, protože ta marodka je fakt katastrofa. Jestli nevyhrajeme nad tou bidou, co teď Baskové zažívají (nejen výsledkově, ale i herně) tak to pomalu definitivně potopí moje naděje na úspěšnou sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

podle me bude neco takovyho

rafinha - suarez - sergi

arthur - bus - raketa

alba - lenglet - pique - semedo

Reagovat
sylarko

ja dufam, ze to bude rafinha-suarez-malcom

Reagovat
Kluivert9

Jo, nějaká taková sračka to zas bude. Valverde out.

Reagovat
santini

Toto bude jeden z najlepších víkendov môjho života..prave cestujem do Porta, kde idem zajtra na zápas proti Brage a v nedeľu ráno sa vraciam do Viga, kde sa už neviem dočkať zápasu proti Realu... Škoda,že Stano asi nenastúpi, ald jeho post nás našťastie až tak extrémne nepáli...určite by som tipoval neprehru domácich

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
ADM

Co vravis na svoju opatovnu nominaciu? Pride mi to trosku nasilu, akoze po tom ludia volali a Lucho musel reagovat

Reagovat
Jordi Alba

Nejhorší možná věc pro Barcelonu.

Reagovat
ADM

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

OT

Z pohledu trenérského působení, bude jako větší legenda brán Guardiola v Barceloně nebo Zidane v Realu? A proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě asi Guardiola. Sice nevyhrál 3x Lm za sebou, ten tým s ním dokázal vlastně všechno. Treble (6 trofejí v jednom roce). Pod ním se pořádně nastartoval Messi. Dal šanci akademii. Byl dá se říct víc spjatý s klubem a jeho celkovou filozofií. Navíc se nebál dělat velký změny. (Ronaldinho, Ibra..)

Navíc Barcelonu jakoby nakopnul v cestě do budoucna. Zidane mi přijde, že spíš vyždímal to nejlepší co tam už tak nějak měl. Jinak po taktický stránce jasně vede Guardiola. Co se týká motivační jsou na tom podobně.

Můj názor.

Reagovat
smazaný uživatel

zidan je lucker a i carvajal to vi

Reagovat
valloire

a tys trouba a my to víme

Reagovat
smazaný uživatel

Pro hlupaka kazdy hlupak

Reagovat
valloire

dole ti bano pochybuje o tom, že největší soutěž je LM ale já jsem hlupák asi

Reagovat
X-bano-X

By ma zaujímalo to tvoje meradlo veľkosti súťaže Dúfam že to nemeráš uhlomerom

Reagovat
Billy McClane

Tak urcite su nejake atributy podla coho sa daju sutaze porovnavat -

1, sledovanost divakov

2, prijmy zo sutaze a celkovy objem penazi ktore sa v sutazi tocia

3, ceny vstupeniek

4, pocet najlepsich hracov sveta, ktory sutaz hraju

5, globalnost sutaze, cize kolko krajin je do nej zapojenych

6, medialny ohlas

Myslim, ze vsetky tieto atributy ma LM lepsie ako hociaka narodna liga.

Reagovat
Israha

Ono to nemusí nutně znamenat, že je LM nejnáročnější soutěží, to bych řekl, že určitě není...ale díky těmto zmíněným aspektům má tu "velikost" na své straně.

Reagovat
X-bano-X

Čo sa týka tohto, tak je to samozrejme pravda ale okrem bodu 4 sú to všetko veci tak nejak nesúvisiace priamo s futbalom ako takým. Sú to všetko tie serepetičky okolo. Ja som vždy hovoril že pre mňa osobne je výhra v lige viac ako výhra LM okrem prípadu keby sa podarilo ako prvému obhájiť LM. Obhajoba je proste viac. Výhra ligy mi príde ako výsledok celoročnej práce, najmä v prípade LL a PL, kde je konkurencia na top úrovni. A preto je pre mňa treble viac ako čokoľvek pretože ukazuje že ten tím, nie jen tá 11 hráčov ale celý tím, celé zázemie pracovalo celú sezónu na 100%. To sa nedá oklamať nejakou chybne písknutou penaltou či zle mávnutým offside. Preto si myslím že dať 3 krát po sebe La Ligu je náročnejšie ako LM. Real odpíska ligu v novembri a sústredí sa len na pár zápasov v LM kedy si môže dovoliť šetriť najlepších hráčov aby boli v 100% kondícii na vyradzovaciu fázu LM a vie že aj tak v lige skončí do 4 miesta a má LM istú aj na ďalší rok. Oproti tomu súper, ktorý má šancu na titul v lige musí vyšťavovať hráčov zápas čo zápas. Logicky sú teda vo výhode tie tímy, ktoré sa sústredia len na 1 súťaž. A keď medzi tie tímy patrí klub prakticky s neobmedzeným rozpočtom.......

Ak by bola LM súťažou len pre majstrov, bolo by to iné a jej prestíž by bola v podstate neotrasiteľná. Predstav si že by LM hrali len majstri top 10 líg podľa koeficientu: Anglicka, Španielska, Portugalska, Nemecka, Francúzska, Talianska, Turecka, Ruska, Ukrajiny, Belgicka, víťaz minuloročnej edície LM a EL, finalisti predkola v ktorom by proti sebe hrali majstri z krajín 11-20 podľa koeficientu a finalisti z predkola v ktorom by proti sebe stáli tímy ktoré skončili v lige na druhom mieste v ligách 1-20 podľa koeficientu.

To máme súťaž s 16 top tímami, ktorá by aj ligy zatraktívnila, keďže by sa nemohlo stať to, že by niekto boje v lige vypúšťal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze tohle je otazka perspektivy. U tebe jako u fanouska Barcelony mi tyhle cile zni alibisticky. Stereotypni usili, ktere vyzaduje domaci soutez, potazmo pohar, ci uspech na vicero frontach soucasne, je enormne narocne pro kluby ranku Atletica, ale kluby ranku a moznosti Realu a Barcelony se tehle cilu ucastni automaticky. Coz znamena, ze jim tuhle ucast zajistuje uz samotne povedomi a kvalita, ktera je na lokalni urovni predurcena pouze dobyvat zapas od zapasu. To az v rozmanitosti Ligy mistru jsou kluby jako Real a Barcelona vystaveny tomu, ze to budou ony kdo budou soumeritelnou kvalitou dobyvany. Soumeritelnost kvality je tak meritko, ktere musi z Ligy mistru nutne delat prestiznejsi soutez. Edin Dzeko se sice nedavno vyjadril, ze je pro nej Liga mistru kvuli tomu, ze je souper dobyva, snazsi, ale to je pouze vyjadreni tech, jejichz cilem je zakladni skupina ci maximalne tak ctvrtfinale. Na konci pavouka Ligy mistru totiz uz nestaci samotna kvalita a to ani u klubu jako jsou Real a Barcelona, ale uspech tam vyjevuje svou nutnost hrat i v tech nejnepatricnejsich momentech a situacich jako nejodolnejsi organismus, napjaty na nejvyssi miru, at uz se jedna o jakehokoliv hrace, vcetne v domaci soutezi pravidelne takrka neubranitelneho Messiho. To jsou okamziky, kdy nestaci mit pouze donre rozlozenou individualni kvalitu, ktera v domaci soutezi zajisti vetsinu bodu, ale kdy je nezbytne soustredit tu kvalitu v system, ktery se stane kvalitou sam o sobe. Tenhle system dokaze zajistit jen ideologie vizionarske osobnosti, napr. Guardioly nebo stmelujici vira samotneho mustva, jez je jen vhodne kocirovana, to zas predstavuje osobnost Zidaneho, nebo v posledni rade vzdorovite vzedmuti nizsi kvality, predstavovane treba Simeoneho Atleticem, ktere v domaci soutezi strizlivym pohledem dlouhodobe prakticky nema sanci, protoze skutecnou kvalitu nahrazuje vuli k ni, coz je samo o sobe lez, ackoli lze uspechu jejim neprirozenym vypetim presto dosahnout. Kvuli tomuhle vsemu se bude od takoveho klubu jako je Barcelona vzdy ocekavat predevsim ucast v nejposlednejsich bojich o vitezstvi v Lize mistru spis nez zisk titulu v domaci soutezi, protoze tam ho predpoklada uz samotna jeji kvalita.

Reagovat
smazaný uživatel

A tim padem vyplyva otazka. Mohli bychom Barcelonu povazovat za skutecneho viteze, kdyz by se sesel rocnik uzkoprse dodrzovane Ligy MISTRU, v kterem by se stalo, ze by se v nem seslo seskupeni, v kterem by musela porazit dejme tomu viteze nemecke ligy Dortmund, francouzske Monaco, italske Juventus (ktery jediny by ji byl soumeritelnym souperem) a anglicky Leicester. Zahnano do extremu. Tys to rozsiril o kluby z druheho mista. Pak by zanikla moznost nebezpeci treba od klubu jako je Atletico. A porad by to tak nedosahovalo prestize, kterou predstavuje rozmanitost soucasneho formatu, ktery je dlouhodobe vyvijen, coz by se nemelo podcenovat. Oni moc dobre vi, co delaji.

Reagovat
X-bano-X

Ja ti neviem ale nejak si nemyslím že Atletico nemôže konkurovať Realu či Barcelone. Naopak dokáže vyhrávať jak Ligu alebo končiť v nej na druhom mieste, tak EL a preto by tu LM hrávať mohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokaze vyhrat ligu, ne vyhravat. A jeho nejcastejsi ligove umisteni pod Simeonem je 3.misto. a to v drtive vetsine, vyjma vitezne sezony a minule. To by v tvem navrhu znamenalo, ze by si v Lize mistru prakticky nezahralo, ac je to paradoxne tym stvoreny na velka utkani a v nich soumeritelny. To by bylo absurdni.

Reagovat
X-bano-X

Stále je tu cesta cez výhru EL...... ale samozrejme by to bola škoda. Tak ako by bola škoda United, Chelsea či Liverpoolu, milánskych klubov ....... na druhej strane by EL bola našľapaná ako dávno nie Mohli by zaviesť opäť PVP aby aj tie poháre neboli len do počtu a víťaz by tiež mohol do LM....proste ciest by mohlo byť viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz si konecne udelejte tu elitarskou ligu a jdete doprdele.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
X-bano-X

Hmmmm ok, takže titul v La Lige pre Barcelonu predurčuje jej kvalita a čo Real, tam ho kvalita nepredurčuje? A čo PL a tímy ako Chelsea, oba Manchestre, Liverpool, Arsenal či Tottenham? Tam ich kvalita automaticky nepredurčuje titul? To nám to nakoniec vypáli tak, že máš všade viac tímov ale len 1 titul. A k titulu cesta trnistá v prípade top tímov zahustená bojmi v 3 súťažiach.

A ešte k tým cieľom mňa ako fanúšika Barcelony - ja nikde o svojich cieľoch nepíšem. Píšem o poradí priorít. Cieľ je vždy vyhrať všetko - preto pre mňa výhra všetkého v 1 sezóne je viac ako výhra 1 súťaže tj obhajoba jedinej súťaže viac rokov po sebe.

K súmernosti kvality - prepáč ale tu kvalitu sme videli naposledy keď v tragickej forme hrajúci Real narazil na Plzeň alebo City na Šachťar. Si porovnaj zápasy Barcelony s Interom a Barcelony s Rayom. Toľko k súmernosti kvality. La Liga sa neskutočne vyrovnáva pričom v LM mi príde že je stále cca 10 klubov na top úrovni a za nimi priepasť. A tá priepasť je oveľa viac viditeľná, ako priepasť medzi medzi vrchnou a spodnou časťou ligovej tabuľky.

Samozrejme chápem motiváciu hráčov v zápase LM a ligy ale aj tak, tá motivácia predsa existuje aj u súperov.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoduse - v soucasnosti jsou k titulu ve Spanelsku predurceni Real a Barcelona, v Anglii skutecne pouze Manchester City, v Nemecku Bayern, ve Francii PSG, v Italii Juventus. To lokalni uprednostnovani, co v tobe vznika, je zpusobeno Realem, ale nezda se mi, ze by v Barcelone premysleli jinak, jenom na to ted proste nemeli. Pochybuju, ze by sis tyhle otazky o formatech pokladal, kdyby 3* za sebou tu Ligu mistru vyhrala Barcelona.

Reagovat
smazaný uživatel

Paklize to tyhle tymy ve svych ligach vyhraji, nikdo se nad tim vyrazneji nepozastavi. Proc? Protoze naplni predpoklady, predpoklady vyvstavaji s jistou samozrejmosti. Naopak, kdyz to momentalne vyhraje nekdo jiny, rekne se, ze je to pro ten dany klub velka vec, protoze soucasne podminky je k tomu nepredurcovaly a ony se jim vzeprely. Rekne se Chelsea ziskala titul pred City, Dortmund a Neapol se vzeprely Bayernu, respektive Juventusu, atd. At chces nebo ne meritka vytvareji favorite. Spanelsko je v tomhle specificke, protoze jsou tam s prestavkami pri prestavbach prakticky vzdy dva. To je vas osud. Ale protoze jsme se na to naucili divat globalne rekne se - vitezstvi Realu v LM je vic nez vitezstvi Barcelony v PD/LL. Nic mimoradneho ke kritice se nedeje. To je jen globalni pohled nadrazen tomu lokalnimu, protoze ve svete vladne silny monismus. Nevim, proc by se to melo nejak dramaticky hierarchizovat. Pak tedy zrusme Ligu mistru, v hospodarstvi vyzenme ze zemi cizi kapital a ustanovme izolovane nacionalni socialismy. To by sis pak ale asi na tu svou Barcelonu nemohl zajet, ba mozna by sis ji nemohl ani nikde jine pustit. Tohle uz je prekonane. Vratit to nelze. Real je vitezem transcendentni nenasytnosti, nabozenske nenasytnosti, tvorici planetarni hrdiny. Tak chod jenom na Slovan. Mysli skutecne lokalne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale rozumim ti. Sam jsem se snazil najit zase ryzost. Ale uz to nejde. Uz jsme v tom namoceni vsichni. Mozna, ze uz to nejde od konce feudalnich systemu, mozna ze to neslo od te doby, co vytvoril vubec clovek spolecenstvi. Vzhlizet k cizimu je nam vlastni. Ale je jasne, ze je to stale o uhlu pohledu, proto s tebou souhlasim, ze se da i s klidnym srdcem rict, ze vitezstvi Barcelony v La lize je vic nez x titulu Realu z LM.

Reagovat
X-bano-X

ale aby som ti to oplatil, aj tvoje tvrdenie má v sebe veľa pravdy a z iného uhlu pohľadu ako je môj, môže byť tým správnym a pravdivým.

Reagovat
smazaný uživatel

Drzost ti nechybi.

Reagovat
X-bano-X

Áno, som tým povestný. Prchký, drzý, no spravodlivý

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, spravedlivy. Spravedlivy je clovek az tehdy, kdyz zabiji zvirata a nemusi to delat nikdo za neho.

Reagovat
X-bano-X

V podstate každý z nás produkuje toľko plastov, ktoré zabíjajú život v moriach v takom rozsahu, že mi z toho vychádza jednoznačná spravodlivosť. Ako sa hovorí "všetci tu umrieme" a budeme si za to môcť sami.

Reagovat
smazaný uživatel

To neni spravedlnost, to je kauzalita.

Reagovat
X-bano-X

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Hraní si se slovy. Spravedlnost se dá v tomto případě najít například jen ve velmi omezeném množství mnoha příkladů. Stejně tak jde v tom i najít určitou kauzalitu namísto spravedlnosti. Každý dle toho, co se mu zrovna hodí a vydávat to za nehybná fakta není zrovna šťastné. Já osobně bych právě tento popis za spravedlivý ohodnotil z pohledu psychologie, ty z pohledu filosofie ne.

A ne, nehodlám diskutovat Jdu spát, protože jsem unavený přednáškou, ze které jsem se právě vrátil a kde bylo krásně na sílu tlačeno, že vegani mají mnohem vyšší IQ než všežravci. No a právě kvůli tomu zabíjení zvířat jsem se toho chytl.

Reagovat
smazaný uživatel

Zadna hra, jen vim o silenstvi lidi, kteri v zakulisi mest delaji spinavou praci a dockaji se jen abstraktnich kecu o spravedlnosti tech, co se zivi myslenim. Proto tolik nenavisti proti Havlovi a tech dalsich, kteri jsou plni reci o nadeji, o lepsich zitrcich a o ctnosti. Zadna nadeje v tom neni. Obhajovat si spravedlnost a dostat u toho kus masa na taliri, to je k nicemu. Lepsi o spravedlnosti nemluvit vubec. Pokud neco vyssiho je tak pocitovana nespravedlnost, ktera trpi nebo se msti. Spravedlnost neexistuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo existuje, ale jen jako justicni vyhodnocovani nasledku nespravedlnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Může být

Reagovat
X-bano-X

Rozumiem premise no aj tak si nemyslím že je na 100% správna. Áno ako sa povie že ligu vyhrá Real alebo Barcelona resp. City, Utd, Chelsea či Liverpool je to na 99% platné aj o sezóne. Ale stále je to 50vs50 resp. 25% na víťaza. Ak by si ale tvrdil ligu vyhrá Real, to tvrdenie by stálo na hlinených nohách. Preto je LL resp. PL mimo tvojej premisy pretože presný víťaz sa nedá tak ľahko predvídať ako v Taliansku, Nemecku či Francúzsku.

Reagovat
smazaný uživatel

Da se predvidat strasne lehko. V Anglii bude jakykoli jiny vitez nez budou City prekvapenim, vlastne nerozumim proc do toho principialne motas takove United nebo Tottenham. Osobne neverim ani novemu kouzlu Arsenalu a Liverpoolu. Ta predurceni vytvari pevne zaklady kvality na vsech urovnich a tu maji momentalne jen City. La liga je to same, akorat ve dvou klubech. Tahle sezona je uplne jina, protoze je Real po kocovine.

Reagovat
X-bano-X

Ok poviem to inak. Ak by titul v Anglicku vyhrala Chelsea, vôbec by som sa nad tým nepozastavil, tak isto by som sa nepozastavil nad tým ak by v Taliansku nevyhral Juventus. Naopak prekvapilo by ma ak by nevyhral Bayern či PSG. Nakoniec už zajtra je Manchesterské derby, tak môžeme reálne vidieť ako sa vyvŕbia naše predpoklady v praxi. United je totiž klub bohatstvom oplývajúci, čo potvrdzujú nákupy Mourinha čoby hlavného principála. A že to naozaj vyzerá ako v cirkuse to už nie je o potenciály klubu tu ligu vyhrať ale o koncepčnej práci managera, ktorá zlyháva. Keďže City, United, Chelsea a Liverpool sú kluby, ktoré nemajú problém s nákupmi atakujúcimi ba v niektorých prípadoch presahujúcimi 80 miliónov dá sa celkom reálne hovoriť o kandidátoch na titul. Už len to, že hráč si musí prestup inam vytrucovať pretože klub sa svojej hviezdy pri absencii výkupnej klauzuly nevzdá, hovorí o ambíciách reálnych a nie o fantasmagórii fanúšikov.

Reagovat
smazaný uživatel

No uz dost, uz me to tvoje vykladani reality za pomoci principu nebavi. Ja verim Guardiolovi, a ten predpoklad mi pripada cisty a jasny, a jeho stabilizovanemu muzstvu, ty si ver treba v principala (princip | principal, nahoda? Nemyslim si)

Reagovat
X-bano-X

Ok ďakujem za prínosnú diskusiu(btw: tiež verím Pepovi ale pšštt)

Reagovat
smazaný uživatel

Vedel jsem, ze v neho veris, ale nechal jsem se do toho laskovani zatahnout. To neni moc dobre, rika to, ze oba nemame smysl zivota.

Reagovat
X-bano-X

To že je mi prednejšia liga ako LM som písal už dávno, po našom treble. V LM je proste jeden faktor, ktorý je na ligovej scéne dosť eliminovaný a to faktor "šťastia". Inak sa nedá vysvetliť že neskorší víťaz narazí na majstra akejkoľvek krajiny až v semifinále resp. prvý "porovnateľne" silný súper ho čaká až tesne pod najvyšším stupňom, pokiaľ druhá strana má to povestné "derby" kolo čo kolo. Preto si aj myslím že skôr či neskôr sa dočkáme "superligy" a tam už ľahkých súperov nebude. Na smolu Barcelony to bude už bez Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

V losovacim vyrazovacim pavouku zadny faktor stesti neexistuje. A neexistuje ani v klasickem pavouku. To je podle meho jen zavistivy post-pohled. Pred losem maji podminky vsichni stejne. V klasickem pavouku zas tenhle zpetny pocit vznika, kdyz jim zamicha skupinovy krach nejakeho z favoritu.

Reagovat
X-bano-X

Práve preto je formát každý s každým, doma - vonku tou najspravodlivejšou alternatívou pre vyhodnotenie najlepšieho tímu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Samozřejmě, že ve vyřazovacím systému, kde každý duel trvá pouze 180 minut, se ten vliv štěstí a momentální formy násobí. V lize je ten faktor naprosto minimální.

Reagovat
smazaný uživatel

Tim vasim vrcholne racionalnim prizdisracstvim jsem skutecne zaskocen. Vsechno nalajnovat, zorganizovat, vyhodnotit. Uspavani deju cloveku vlastnich jako riskovani, bezprostredni vasen, bud anebo, celit nastale situaci, pocit velikosti pred slozitym ukolem, v primem prenosu. Nejradsi byste to vsechno natahli, rozmelnili, ukazdodenili. Jdu blejt

Reagovat
X-bano-X

Ale zobral si to za zlý koniec. Premisa bola LM vs Ligová súťaž resp. výhra 3 roky LM v rade vs vyhrať všetko v jednom roku. Všetko ostatné je len vata a fantazírovanie. Čistý nástrel.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Ze je tvym i Hristovym cilem tohle srovnani jsem tam prvne nevidel. Chytl jsem se te kritiky stavajiciho formatu LM a hloupe jsem se v tom tahl. Obema se omlouvam

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak to vůbec, naopak formát LM a to, že se ke špičce zařadily finančně nadopovaný kluby typu PSG či City udělalo z tý soutěže něco fenomenálního, s čím se atraktivitou nemůže měřit snad žádná další sportovní událost.

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

to je jasný, ale zbytečný. Jeho názor je pokryteckej a je danej tím, že ligu vyhrává Barcelona a LM ne. Bejt to naopak, i jeho názor by byl opačnej. Tak to je.

Reagovat
X-bano-X

Samozrejme, preto som to tu písal po nami vyhranej LM si zo dňa na deň väčší troll

Reagovat
valloire

Co to kurva meleš? Jsi tak debilně sebestřednej, že si myslíš, že si někdo bude pamatovat, cos psal před x lety a ještě máš tu drzost psát něco o trollech? Co to je za idiotskej argument? No nic méně se k tobě hodí bašťoune.

Reagovat
X-bano-X

To že si nepamätáš čo písala taká persóna ako ja pred pár rokmi, čo to vypovedá o tom, čo si môžeš pamätať z rokov dávno minulých.

Reagovat
valloire

vole

Reagovat
Anacron

To by byla neotřesitelná prestiž? Když by chyběly nejlepší kluby na světě? To by žádná soutěž o top 16 týmech fakt nebyla. MS klubů má neotřesitelnou prestiž protože se tam dostanou jenom vítězové jednotlivých pohárů? Ne nemá, je to soutěž o hovně.

Reagovat
X-bano-X

A podľa čoho sú to tie najlepśie kluby? Podľa toho že nedokážu vyhrať vlastnú ligovú súťaž?

Reagovat
valloire

která se proměnila v pouhou kvalifikaci na co? no na LM

Reagovat
X-bano-X

Choď do Španielska na štadión a rozprávaj im o tom, prečo tam vlastne chodia keď je to len hlúpa kvalifikácia

Reagovat
Anacron

Když si nebudeš hrát na hlupáka tak ti dojde že třetí Atletico nebo Tottenham je lepší než vítěz Belgický nebo třeba Turecký ligy. Ale to jsem myslel že není žádná novinka

Reagovat
X-bano-X

Síce trocha útočné ale tak všetci sme len ľudia. Koeficient sa mení a bolo by "trochu" diskriminačné opomenúť krajiny z top 10, nehovoriac o tom, že prílev takto získaných financií by im pomohol k stabilite, ktorá by zákonite viedla k možnosti odmietať ponuky za top hráčov. Ale samozrejme že by tímy rangu Atletica či Tottenhamu chýbali, no keď si vezmeš že by LM vyhral tím zo Španielska, priamo by teda postúpil druhý a tretie Atletico by mohlo postúpiť cez výhru v EL a v prípade znovu zavedenie PVP by sa mohlo stať že by LM hrali kľudne aj 4 tímy z jednej krajiny. Len by ich cesta bola atraktívnejšia.

Reagovat
Anacron

To už jsou ale velká kdyby ta cesta. A stejně to neřeší to že x super týmu by se tam nedostalo.

Reagovat
X-bano-X

To je pravda a naviac by sme prišli o super skupinu v zložení Porto, Schalke, Galatasaray a Lokomotiv.

Reagovat
Anacron

Proč? Kromě Schalke by se tam ti tři tvým způsobem mohli v klidu dostat tak proč by jsme o tu skupinu přišli? Místo Schalke by tam mohl být nejakej Ajax třeba no, tak to by byla pecka skupina.

Reagovat
X-bano-X

Nechcem ti brať ilúzie ale ťažko by v jednej skupine boli majstri krajín umiestnených rankingovo na 6,7,10 a 12.

Reagovat
Anacron

Ok moje chyba tak si dej pro mě tu práci a napiš jak by vypadaly skupiny podle loňských výsledků lig. To jsem fakt zvědavěj na to famózní složení.

Reagovat
X-bano-X

4 skupiny po 4 týmoch:

1 koš(víťaz LM + prvý tri krajiny z koeficientu): Real, Barca, City, Juventus

2 koš(víťaz EL + 4-6 krajiny z koeficientu): Atletico, Bayern, PSG, Lokomotiv

3 koš(víťaz PVP + krajiny na 7-9 z koeficientu): ?, Porto, Club Bruggy, Šachťar

4 koš(10 krajina z koeficientu, 2 finalisti majstrovskej vetvy 11-20, víťaz nemajstrovskej vetvy 1-20): Galatasaray, ?,?,? - príklad Galatasaray, PSV, Celtic a napr United/Neapol/Valencia/Ajax?

Reagovat
Anacron

ale i tak by se tam v klidu mohla vytvořit skupina o nic lepší než si psal nahoře, akorát s tím rozdílem že by tam byl jeden jasný favorit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak Bano souhlas, ze ligu by to zatraktivnilo. Ale na ukor Ligy mistru. A to uz se spis casem vytvori samotna elitarska liga nez tohle.

Reagovat
X-bano-X

Všetko k tomu smeruje.

Reagovat
ADM

Tazko povedat, ale casom (bavime sa o horizonte +30 rokov) bude asi Pep brany ako vacsia trenerska legenda, ako niekto, kto hral jeden z najlepsich futbalov vobec a ozivil pamiatku Cruyffa. Zidane takyto styl nedefinoval, ale pravdepodobne zostane tak minimalne na storocie jedinym trenerom s podobnym zapisom v historii.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Samozřejmě Guardiola, který vytvořil dost možná nejlepší tým všech dob, se kterým válcoval celý svět. V době, kdy byla tendence řadit Zidanův Real před Pepovu Barcu, dokázal prohrát ligu naprosto ostudným způsobem, což nakonec může být tím klíčovým faktorem.

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiolov futbal je nie len uspesny, ale aj pohladi oko narocneho divaka.

Reagovat
valloire

no ale záleží na vkusu každého soudruha že....

Reagovat
Kenneth

Guardiola protože z toho profitovala i španělská repre.

Reagovat
valloire

Samozřejmě Zidane. Vyhrát 3x za sebou LM se nedá ničím přebít. I počet trofejí je famozní. Dokázal přesvědčit Ronalda, aby nehrál kdejakej pouťák a soustředil se na LM, což by dle mě nedokázal nikdo. Guardiola měl svou vizi, ale v okamžiku, kdy to nešlo, nedokázal reagovat. Zizu ukočíroval kabinu, dokázal z hráčů vymačknout maximum, dokázal se přizpůsobit prostředí a ne ho přetvářet, k čemuž mu jistě pomohlo jméno a jeho minulost, ale taky zkušenost při tvorbě týmu. Proto hájil Navase, držel Benzemu, přesvědčil CR, stavěl Caseho.

Reagovat
smazaný uživatel

Říkáš, že Pepek nedokázal reagovat, ale zase když Zidanovi něco nešlo, tak to raději úplně vypustil. Třeba ligu.

Reagovat
valloire

Myslel jsem třeba spíš vývoj zápasu v LM, kdy hrál furt to stejný.

Reagovat
X-bano-X

Tá LM to je taká tvoja univerzálna odpoveď na všetko.

Reagovat
valloire

no když je to ta největší soutěž

Reagovat
X-bano-X

Najväčšia súťaž Ako pre koho

Reagovat
valloire

pro úplně všechny kromě asi tebe jsi vůbec normální? je to stejný jako kdybych napsal Messi? Hrošovský je lepší...cvoku

Reagovat
X-bano-X

Hovoríš z cesty

Reagovat
valloire

to je debata...voda je mokrá - ne, není takový hovadiny si použij na nějaký jiný

Reagovat
X-bano-X

To áno presne si vystihol svoje vágne argumenty.

Reagovat
valloire

děláš ze sebe blbce, jen pokračuj

Reagovat
Gazdo

Moc na silu vall

Reagovat
valloire

no ani ne, tenhle můj názor je podepřenej i odborníkem

Reagovat
Gazdo

Len trolis nikto nikdy nespochybni zlaty hattrick ale pepov vplyv na barcu bol ovela vacsi ako zidanov na real

Reagovat
X-bano-X

Pepov vplyv na futbal ako taký, nie len na Barcu.

Reagovat
valloire

len troliš

Reagovat
Gazdo

Ti dam dedo ja pisem fakty

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
X-bano-X

Pep, pretože zmenil futbal ako málokto v novodobej histórii.

Reagovat
Kily

určitě Guardiola, jeho tým byl dominantnější a za nejlepší ve své době ho nejen na základě trofejí, ale i na základě herní dominance považovala i veřejnost. Navíc po něm zůstaly v Barceloně pevné základy, na kterých jeho následovníci mohli stavět a sbírat další úspěchy. Zidane samozřejmě nemůže vyloženě za to, co se v Realu po jeho odchodu dělo a nedělo a není vyloženě jeho chyba, že ten tým letos působí vyčpěle, když nepřišly potřebné posily, ale to nic nemění na tom, co po sobě v Barceloně zanechal Guardiola

Reagovat
pepinho2

Reagovat
-Carles-

Guardiola s prehľadom. Najdominantnejší tím v histórii, postavený na odchovancoch, výrazný dosah na úspechy Španielska, dodnes a ešte dlho sa bude v Barcelone brať ako vzor pre budúcich trénerov. On je absolútna trénerská ikona

Reagovat
Dody10

Podle mě větší legendou bude brán Pep, je to inovátor, jehož Barcelona hrála s takovou dominancí, že vyvolávala u fanoušků, včetně mě, pocit neporazitelnosti. U soupeřů se to muselo opravdu sejít, aby ten tým porazil. U Zidanova Realu, přestože vyhráli 3x LM, jsem nikdy ten pocit z jejich herního pojetí neměl.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
valloire

Zatímco Real v LM posledních pár let ten dojem nevyvolal.

Reagovat
X-bano-X

Herne vôbec, výsledkovo samozrejme áno. Výsledky sú ale pre historikov. Keď nás, čo sme to všetko videli na vlastné oči prežiješ, môžeš oblbovať novú generáciu presne tak isto ako oblbuješ tú aktuálnu rečami o indiánoch z pralesa.

Reagovat
smazaný uživatel

Herne vubec? Vzdyt to byl mistami nadherny jednoduchy fotbal plny brilantnich individualnich reseni. Praveze mel v sobe tu lehkost, kterou Guardiolova Barcelona nikdy nemela, protoze vzdy nesla znamky strojovosti. I kdyz byla obecne neporovnatelne dominantnejsi.

Reagovat
X-bano-X

Dôležité je slovo miestami. Svojho času bol dominantný Ajax, Juventus, Bayern, Real a Barcelona. Ale tú hernú časť aktuálny Real spĺňal tak maximálne pri jedinom z tých troch posledných výhier. A áno samozrejme zo mňa môže hovoriť vyslovená antipatia voči tomuto klubu, na druhej strane je tu aj snaha sa odosobniť a len všeľudové hlasovanie dokáže rozlúsknuť dilemu, ktorá z tých dvoch tvárí má navrch

Reagovat
smazaný uživatel

Presne. Uplne presne s tebou souhlasim... otazka vkusu

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
valloire

Ty jsi jenom zhrzenej zapšklej cules. Nic víc. Vidět vítězit soka musí bejt těžký co? A koho oblbuju? Já si Barcelonu pamatuju z dřívějška, z 80.let, pověz bano, bylo to stejný jako dneska? Pamatuju Real, pamatuju kdo začal třeba z odchovancema....to je oblbování? Nehodí se ti to tady co? Chceš obraz Barcelony čistej jako lilie, průkopníka či co, jenže to prostě není pravda. Vždycky jste jenom byli pozadu za tím Realem. A to tě sere a pak tady vyvádíš, snižuješ nejprestižnější a největší soutěž, což je směšný. A to jenom proto, že sis před 10 lety z radosti nad tím, že ta tvá Barca je konečně lepší než nenáviděnej soupeř, nedovedl představit, že by mohl ten Real takhle dominovat a vyhrát LM 4x v 5 letech. Zatemnilo ti to mozek, no ale nejsi sám.

Reagovat
X-bano-X

Si sa ale pekne opustil

Reagovat
Mateo16

Ach jo . Hermosa Fakt druheho Nacha potrebujeme pri vykonoch Varana.

Reagovat
Phillipinho

Nejlepsi stoper letosni La ligy. Luchovo pozvanka na repre sraz naprosto zaslouzena.

Reagovat
X-bano-X

Fakt je tak dobrý? Espanyol skoro vôbec nesledujem, to aby som si ho pozrel.

Reagovat
Phillipinho

Ne ze bych Espanyol sledoval pravidelne, videl jsem asi 2-3 zapasy. Ale v podstate vetsina expertu na La ligu ze Spanelska i Anglie, ktery sleduju na Twitteru se shodujou, ze je fakt vyborny.

Reagovat
X-bano-X

Tak to díkes na tip, v nedeľu proti Seville pozriem ako mu to ide.

Reagovat
Ed_Hazard

je

Reagovat
Hristo Stoichkov

Prý je velmi dobrý (Espanyol jsem viděl minimálně) a hlavně celá ta stoperská špička má až neuvěřitelný výkyvy formy...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vždyť na něj máte nějakou směšnou výkupku, ne? Ramos i Varane jsou přetížení, Valleja ani nemá cenu komentovat. Hermoso za těch podmínek pohodová volba vzhledem k tomu, že budete muset investovat desítky, spíš teda stovky mega na dalších postech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Nejde o peniaze ale ten post po jeho kupe sa nebude dalej riesit. Momentalne potrebujeme lepsieho hraca ktory tam nebude iba ako lepic obrany ale ktory bude tlacit na Ramosa a Varana. Myslis ze je to Hermoso po 1 sezone ?

Nehovoriac o tom ze nam ujdu iny obrancovia v lete.

O milionoch v lete mam celkom pochyby. Floretino je na PSG kratky , jedina moznost je Eden a ak Icardi podpise tak tu bude Karim do 40tky

Reagovat
Kenneth

A třeba se chytí a půjde stejnou cestou jako Carvajal.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
ADM

MAtS mimo nominácie Nemecka

Reagovat
X-bano-X

Dobre pre nás.

Reagovat
sylarko

Ja by som bol najradsej keby nikto z nasich hracov nechodil na repre zapasy, aspon co sa tyka priatelskych zapasov

Reagovat
ADM

Ako to samozrejme, len je to výsmech ak je to teda nominácia aj na ligu národov

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
technecium

Nejlepší brankář v Evropě a nedostane se do repre?

Reagovat
Kixi Syhimour

S tím sic nesouhlasím, že je nejlepší v Evropě, ale ten výsměch byl myšlen na Löwa, že ho nevzal, nikoliv na ter Stegena.

Reagovat
valloire

No ako pre koho....Hruška je lepší

Reagovat
X-bano-X

"to je debata...voda je mokrá - ne, není"

Reagovat
valloire

je to ten level...líbí?

Reagovat
X-bano-X

Level, ktorý si sem priniesol tj. žneš čo si si zasial

Reagovat
valloire

ne, já jsem nic nepřinesl

Reagovat
Hristo Stoichkov

Má nějaký problémy s ramenem a potřebuje odpočívat.

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ať zítra chytá Jasper...

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Coutinho10

tak asi mel odpocivat

Reagovat
Hristo Stoichkov

Messi a Umtiti zpět v nominaci na zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele mimo nominacie.

Reagovat
technecium

Snad se vzpamatuje

Reagovat
ADM

Cisto teoreticky ak mal naozaj take silne zaludocne problemy, nebolo by to ani rozumne. Vyrazna strata vody atd..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Dle mě je to taky hlavní důvod.Myslim že většina těch zaručenejch informací ze Španělska(Z Dembeleho tam dělaj novej hon na čarodejnice)jsou úplně mimo.

Reagovat
Hristo Stoichkov

No, podle Valverdeho tiskovky to tak úplně nevypadá, že by ještě nebyl fit...

Reagovat
ADM

Nemam to tak nasledovane ako ty

Reagovat
valloire

A čí je to chyba? Aha!

Reagovat
Jordi Alba

Ideál.

Reagovat
LAM

Ideál:

Stegen-Alba,Leglet,Pique,Semedo-Sergio,Vidal,Arthur-Malcom,Suarez,Messi.

Pokuď je Messi ok,tak snad půjde od začátku.Bez něho by to bylo ve předu hodně chudý.

Reagovat
blaugrana
Reagovat
smazaný uživatel

Keylor Navas vynechá reprezentační sraz, protože chce zůstat v Madridu, aby mohl bojovat o místo jedničky.

Koho volíte vy, popřípadě kdo vás v této sezóně více přesvědčil?

Keylor Navas -

Thibaut Courtois -

Reagovat
X-bano-X

Mňa presvedčil Solari, že je tým správnym na miesto trénera Realu, aj keď sa ma na to nikto nepýta

Reagovat
smazaný uživatel

Court všema deseti.

Navas ať odejde někam jinam.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Byl nejvyšší čas přivést Keylorovi kvalitního konkurenta a (budoucí) jedničku, ale zároveň si myslím, že Courtois byl krok vedle, takže nevím, kam se s tímto názorem mám zařadit.

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois si svoje odchyta, ale zatim nepredvedl nic navic. Navas toho zase neodchytal letos tolik, aby me presvedcil, ze by to s nim bylo jiny. Osobne je mi celkove tahle golmanska kontroverze uplne jedno. Oba jsou kvalitni golmani.

Reagovat
Kenneth

Má to ale i těžký když před ním stojí takový cedník.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Whitemedia

Courtois měl vždy problémy předvádět něco navíc..

Reagovat
Hristo Stoichkov

To se s ním táhne už od Atlética, kde začínal ten jeho někdy až nesmyslný hype.

Reagovat
Mateo16

Jedno ? Pozri ake ma statistiky Keylor v LM a ten argentinsky traged ho odpise. Skvela praca

Reagovat
valloire

odstřelit základní stavební kámen týmu Zlatýho hattricku je chyba

Reagovat
Kenneth

Courtois liga a Keylor LM + Copa s tím že po sezoně bude Cortouis jasná jednička.

Reagovat
smazaný uživatel

Keylor je skvelý brankár, srdciar a veľký poctivec. Futbal je ale o tímoch a nik, vrátane CR7 a LM10, nie je viac ako tím. Skôr či neskôr by bolo potrebné priviesť náhradu za už takmer 32-ročného Keylora (pri všetkej úcte ku Casillovi, ten nebol pre Keylora ani len konkurencia). Príchod tak kvalitného brankára za 30 mega, akým Courtois je, a pri dnešných šialených prestupových cenách, preto vítam. A kto bude chytať v zápasoch mi je jedno. Obaja majú svoju kvalitu a patria spolu do TOP3 brankárskych dvojíc na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

U gólmanů je ten věk ale posunutý úplně jinam. 32 let je ještě naprosto v pohodě a může (teď už spíš "mohl by") dát ještě vynikající 2 - 3 roky. Na náhradu jste měli ještě času fůru.

Takový Bravo šel v 31ti teprv do Barci a ve 33ti hned další velký přestup do City.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Keylor je atlet, tam se opravdu nedá čekat, že bude excelentní i ve vyšším věku. Navíc se čím dál větší důraz klade na rozehrávku a poziční hru, což jsou objektivně jeho největší slabiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

jestli šlo Realu o brankáře s kvalitní rozehrávkou, tak si vybrali špatně..

Reagovat
vilp

Ale oproti loňské sezoně nebo repre šel docela nahoru. Ale i Keylor se zlepšil a co jsem koukal na čísle, tak je má lepší než Tybát.

Reagovat
Hristo Stoichkov

A není to spíš tím, že hraje za konstruktivnějšími stopery, kteří se nebojí brát míče ani ve složitějších situacích? Já nějaký velký pokroky u Courtoise nepozoruju.

Reagovat
vilp

Určitě. Ale i on sám hraje mnohem víc nakrátko. V Chelsea kopal pomalu každý druhý balon do háje. A taky to podle mě bude dost o trenérech, protože, jak už jsem psal, nahoru šel i Keylor a celkově je to jedna z věcí, ve které se ten tým oproti loňsku viditelně zlepšil.

Reagovat
smazaný uživatel

takže šáhli pro Courta, který tu rozehrávku má taky špatnou ...

Navas chytal ještě loni skvěle. Žádné známky poklesu výkonnosti nebyly. Další vývoj jsou jen spekulace. Já nemám důvod věřit, že by šel letos o hodně níž a příští rok někam do kopru. Dokonce bych dal krk na to, že by se to nestalo.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Navas měl v lize spoustu slabších chvilek, oproti MAtSovi či Oblakovi razantně ztrácel. V LM tu laťku držel vysoko a chyby dělal pouze výjimečně. Real každopádně k němu potřeboval sehnat konkurenta, který se s ním popere o post jedničky. Courtois je ale příliš velký a problémový jméno na to, aby seděl na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

To popisuješ celý Real. V tom případe potřebuji konkurenci na spoustu dalších míst v sestavě.

Nesmysl.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jasně, to určitě potřebují, to snad nikdo ani nepopírá. Ale je rozdíl mít připravenýho Odriozolu, Valleja (před hromadou zranění), Ceballose, Viniciuse, Rodryga, Mariana, Valverdeho nebo stárnoucího Casillu, který nikdy neměl kvalitu a plnil pouze roli dvojky, jejíž nejlepší vlastností je to, že nebrblá ani v případech, kdy dlouhodobě nedostane šanci...

Reagovat
Gazza.8

Já jsem hlavně rád, že Solari snad konečně určil jasnou jedničku. To střídání brankářů mi vadí. Neprospívá to ani jednomu. Brankář potřebuje pravidelně chytat. Pro obranu je taky podle mě lepší.

Reagovat
2miguel1

Ter Stegen-Semedo,Pique,Umtiti,Alba-Sergio,Arthur,Rakitic-Rafinha,Suarez,Malcom

Reagovat
smazaný uživatel

Bude hrát Messi místo Rafinhi. A místo Rakety bude Vidal.

Reagovat
Majk91

Rakitic bude hrat, aj keby mal nohy v sadre.

Reagovat
ADM

Chcel by som prezmenu na DM vidiet niekoho dynamickejsieho (ako bol Masch), ale teraz v kadri nikto taky nie je.

Reagovat
Mateo16

Inak novy Gago podpisany.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes sa hra finale Copa Libertadores. Mozes si tam noveho Gaga ochecknut.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Z toho, co jsem měl možnost vidět, mi teda Gaga nepřipomíná ani trochu Z toho mála se mi celkem líbil, akorát nejsem fanouškem zaplácnutí non-EU spotů náctiletými talenty...

Reagovat
Mateo16

za 20 mega cena celkom pohode na tie palky co platime za Brazilcov.

Ja ked vidim ako hra Vinicius tak som zmenil na tych brazilcanov nazor este je tam jeden Pedrinho ktory ma hodnotenie ako R10 a celkom som zvedavy na Paquetu v AC.

Ked to tak zoberem kto prisiel z Brazilskej ligy a presadil sa , Malcom, Gabriel Jesus, Arthur atd tak si nemyslim ze to je zla strategia.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Cena mi taky přijde v pohodě, ale spíš bude záležet na tom, kdo bude trenérem a jak ty hráče dokáže rozvíjet. Paqueta se mi líbí, už aby byl v Evropě Malcoma bych neřešil, ten potřeboval několik let v Bordeaux, pokud teda řešíš téma, jestli se největší brazilští, resp. celkově jihoameričtí talenti dokážou (ihned) prosadit v Evropě.

Reagovat
misinho7

wtf este si ho ani nevidel hrat zapas a ze vraj novy Gago..na youtube posobi v pohode, z coho usudzujes toho Gaga akoze? v Argentin je povazovany za ich najvacsi talent

Reagovat
Mateo16

No prave z toho Youtube nemusim ho vidiet na zivo alebo v zapase. First touch a dribling su zrovna neni jeho najlepsie vlasnosti. No dufam ze mi vytrie zrak

Reagovat
Hristo Stoichkov

Atlético opět neuvěřitelně marný.

Reagovat
misinho7

inac co ten Hakimi v BVB? nechapem jak sa tak dokazal posunut u nas niekedy posobil velmi alibisticky a v BVB na tom LB si ide ako neskutocny pan to budeme mat na RB ci LB krasne vystarane do buducna

Reagovat
smazaný uživatel

Alcaaaaacer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Dortmund Barce aj Realu zlepsuje hracov...z Paca bude top striker z Hakimiho top LB ci RB

Reagovat
Gazdo

Uz tam len trenerov poslat

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně vyškolil Neuera. S lehkostí zakončil, jako kdyby se to naučil od Messiho.

Reagovat
vilp

Parádně z malého vápna zahodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teda pár minut předtím spálil neuvěřitelnou tutovku.

Reagovat
QooBo

Reagovat
Mateo16

Odegaaaaaaard teda Meeeeeessiiiii

Reagovat
blaugrana

Dnes očakávam Mesajaha v základe.

Stegen-Semedo, Pique, Lenglet, Alba-Rak, Bus, Arthur-Malcom, Messi a Luis.

Reagovat
Visca el barca

Tak Modric prý vede v hlasování zlatého míče. Varane druhý, Kilian třetí. Pokud to je pravda, tak to je slušný vtip

Reagovat
Kily

to MS má ještě větší vliv, než jsem čekal, mohli by to dát Mbappému

Reagovat
smazaný uživatel

To by nevymyslel ani vall

Reagovat
misinho7

Z kade to máš? Tak hlasovanie sa tuším už aj skončilo nie? Malo sa to ukončiť niekedy začiatkom novembra

Reagovat
Hristo Stoichkov

Přišlo to tuším od nějakýho francouzskýho rádia s tím, že je to pořadí po zhruba polovině hlasujících, což už by byl docela legitimní vzorek, pokud by se to ukázalo být pravdou.

Reagovat
misinho7

hmm no ak by bol Ronaldo a Messi mimo top 3 tak to by bol iny zazrak frantici si tam svojich neskutocne tlacia, griezman kazdy den toci o tom ako by to mal vyhrat ... Mbappe tiez povedal ze Ronaldo a Messi si nezasluzia, ze tento rok dakto z francuzska ... a taktiez vsetky legendy frantikov to iste dookola ...tak snad to da Luka( aj ked po tej nasej zime som neveril ze to moze dat) pripadne bola by parada keby to dal Varane( taktiez som myslel ze po tej katastrofalnej zime nema najmensiu sancu ani na top 3, ale na jar a na MS bol paradny )

Reagovat
Hristo Stoichkov

Je to špatný i jako vtip, Luka má snad nejhorší sezónu co pamatuju, Varane dost podobně. Letos je to divný ročník a jsem si jistý, že se bude kritizovat každý potenciální vítěz. Je to teda dost i o prioritách, osobně je pro mě nejvíc celoroční kontinuita výkonů, než dva až tři vydařený zápasy na Mundialu či v Champions League.

Reagovat
Kenneth

Jaka by byla tvoje top 3?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Messi a asi dva z trojky Salah, Cristiano a Varane.

Reagovat
valloire

zase Messi

Reagovat
ADM

Messi, Mbappe, CR (bez poradia)

Reagovat
vilp

Salah.

Reagovat
ADM

Podobne ako Modric uplne biedna druha polovica roka. Messi a CR su celorocne stale individualne inde a nedat tam Kyliana za cely jeho tento rok a hlavne MS mi pride mimo.

Reagovat
vilp

Jak úplně bídná? Však má zatím 7+4, na MS 2/2.

Reagovat
ADM

No kamarat je najvacsi fanusik Poolu a Salaha, a nonstop ho kritizuje od uvodu sezony, este nedavno striedal v LM, to sa tak brutalne zlepsil alebo hladis len na statistiky?

Reagovat
vilp

Jo, hledím.Teď dal další, rozhoduje zápasy, to se s Modricem nedá vůbec srovnat. Na co bych měl navíc koukat u Cristiana?

Reagovat
ADM

Jo, ale tak ale každý z nich narozdiel od Salah aj niečo vyhral, Cristiano LM / Messi liga, pohár, zlatá kopačka / Mbappe liga a MS, každý z nich troch nezaostáva ani v druhej polovici roka. Ako byť to za sezónu, tak je to pravdepodobne po MS medzi Salahom a Modričom, ale teda aspoň u mňa sa to výrazne pomenilo. CR síce tiež nepredvádzal od Juve v LM extratriedu (a jeden zápas v skupine na MS by to nemal ovplyniť) ale po prestupe do Juve zmenil tvár toho tímu a vštepil im túžbu po víťazstve a je tam ústrednou postavou, to ma presvedčilo že by v tej top3 mal byť. Objektívnejší človek by pravdepodoben vymenil Messiho za Salaha, ale mne to nedá no

Potom sú tu hráči ako Griez, ale ako poznamenal už Andy, on je vynikajúci v mnohých veciach, ale nevyniká v žiadnej a tak je trošku neatraktívny...

Reagovat
vilp

Nic proti, ale Juve bez Cristiana vyhrával úplně stejně, akorát jim chyběl hráč, co to dotáhne do konce v play-off LM.

Reagovat
ADM

Ale ved v pohode, o tom je diskusia a rôzne názory. Pre mňa sú CR a Messi stále nedostižní na individuálnom leveli.

Aká by bola teda tvoja top 3? Resp aj s poradím.

Reagovat
vilp

Nevím, kdyby Liverpool zvládl finále, tak bych to dal Salahovi, takže těžko říct. Nejlepší je pořád Leo, ale jestli si to zaslouží? Asi ne. Jinak Criste už tak vysoko nějakou dobu nemám, nedávno jsem na YT narazil na video z časů po Mourinhem a už je to fakt stín toho hráče, jakým býval. U Mbappého bych si taky nebyl tak jistý, teď jede jak stroj, má MS, kde byl pro mě s Varanem nejlepší Francouz, ale loni ta klubová sezona nebyla nijak zázračná. Takže co je víc? Pár gólů na začátku sezony, nebo skvělé výkony v play-off LM? Protože když se budu rozhodovat mezi Kylianem a Raphou, tak volím to druhé. Takže asi Salah, Messi, Varane. Vyhraje podle mě Luka, myslím si to už dlouho, ale podle mě už hrál (pod Ancelottim) mnohem líp.

Reagovat
Mateo16

Preco by si to nedal Kylianovi ? Ved momentalne herne najlepsi hrac na svete. Minuly rok 21 g. Nevysla mu LM ale suverene ma MS + momentalna forma. 13g za 900min

Varane za momentalnu sezonu to nemoze dostat a Luka ma najhorsiu sezonu v RM

Reagovat
ADM

herne najlepší hráč na svete je stále Messi, tam sa nič nezmenilo za tých pár dní čo má zlomenu ruku

Reagovat
vilp

* než tato.

Reagovat
vilp

Však jsem to tam napsal. Play-off LM s titulem mínus současnost je pro mě pořád víc tato sezona Mbappého.

Reagovat
vilp

* než tato.

Reagovat
ADM

Nič v zlom, ale ked si to nezasluzi Messi, tak za čo Salah, keď svoj tím nezvládol dotiahnuť k žiadnej trofeji (samozrejme okolnosti hlavne LM mu neboli naklonene!? Tento rok je to fakt Sofiina voľba

Reagovat
vilp

Salah za tu jízdu v LM samozřejmě, bohužel pro něj to nedotáhl do konce. Jinak prostě favorita nemám a je mi to vlastně docela fuk.

Reagovat
Hristo Stoichkov

S tou druhou větou souhlasím, dospěl jsem k podobnýmu resumé

Reagovat
Gazdo

Touchdown

Reagovat
Generalní Gladiator

hlasuje už jen redakce nebo jak to vlastně je?

Reagovat
smazaný uživatel

No redaktor Goal.com má taky zajímavý žebříček

1 Luka Modric

2 Cristiano Ronaldo

3 Mohamed Salah

4 Marcelo

5 Diego Godin

6 Kevin De Bruyne

7 Kylian Mbappe

8 Raphael Varane

9 Sergio Ramos

10 Antoine Griezmann

11 Lionel Messi

12 Eden Hazard

13 Alisson

14 Harry Kane

15 Jorginho

16 Sadio Mane

17 Sergej Milinkovic-Savic

18 Douglas Costa

19 Samuel Umtiti

20 Gareth Bale

21 Paul Pogba

22 Mario Mandzukic

23 Milan Skriniar

24 Jan Oblak

25 Sergio Aguero

Reagovat
smazaný uživatel

(Jinak tohle nemá nic společnýho s tím hlasováním Zlatýho míče)

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Anacron

To je komedie

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 do polcasu a potom Carles Alena na plac. Prosim

Reagovat
blaugrana

edení Barcelony údajně odmítlo jednat o trvalém přestupu portugalského záložníka Andrého Gomese, který v tomto ročníku hostuje v anglickém Evertonu. Katalánský klub by prý o pětadvacetiletého hráče zatím nechtěl přijít.

WTF????

Reagovat
smazaný uživatel

Jo když jsem si to přečetl, tak jsem taky nechápal

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde ho chce zpět, genius ví co dělá.

Reagovat
Manau

Prosím někdo stream na Baník?

Reagovat
blaugrana
Reagovat
smazaný uživatel

Gomes i Mina, tak to se na ten západ asi podívám.

Reagovat
Kluivert9

V Evertonu můžou exhráči Barcy vytvořit odbory. Mina, Digne, Gomes, Sandro...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Malcom v základu

Reagovat
ADM

Reagovat
patas92

Reagovat
ADM

Semedo a Vidal mohli byť dnes v základe.

Reagovat
Jordi Alba

I Messi, tak snad je fakt už 100% ok.

Reagovat
Jordi Alba
Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Robbie

Cetl sem samou chvalu na mladika Reguilon, ale nevim zaco, proti Plzni sem poslouchal na radiozurnalu a vzdycky u nej akce skoncila

Reagovat
smazaný uživatel

Neriaď sa podľa radiožurnálu Marcelo, Carvajal, Odriozola, Reguilón a Achraf. Krajní beci ako lusk

Reagovat
misinho7

pozri si posledne 3 stretnutia a zistis preco

Reagovat
blaugrana

Ja neviem, co Semedo spravil Valverdemu, ale muselo to byt nieco zle. A Malcom snad bude hrat sprava.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu jsem zvědav, co dnes legenda předvede...

Reagovat
Jordi Alba

Když nepokazí úplně všechno, co jde, tak horší jak Dembélé bejt nemůže.

Reagovat
ADM

Reagovat
blaugrana

Predpokladám, že ti spraví dobre, keď sa mu nebude dariť.

Reagovat
Majk91

Rakitic? zase hovno. Alibista, ktory posere vacsinu veci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

trapné

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Majk91

Skoda Semeda a Vidala, to mam v tipovacke -2b

Reagovat
Jordi Alba

Malcom přesná nahrávka, Dembélé končí.

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
smazaný uživatel

Piqué dobře zabral

Reagovat
smazaný uživatel

Já vidím v Malcomovi větší potenciál než u Dembouze.

Reagovat
smazaný uživatel

Malcom nepřesná střela. Končí

Reagovat
smazaný uživatel

Rakitič posraná kolmice. V základu navždy.

Reagovat
Jordi Alba

Solidní tempo zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Golazo

Reagovat
smazaný uživatel

no nevadí, aspoň má Malcom příležitost se pořádně ukázat

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto...achjo

Reagovat
celeb

Roberto na bekovi je uz absolutne nepouzitelny. Vdaka za tu nadhernu sezonu, ked tam zaziaril, ale od vtedy ide jeho vykon na tomto poste len a len nadol. Nie je schopny zablokovat center ani strelu utocnika. Naco tam vobec je, Semedo uz davno mal byt v zaklade.

Reagovat
smazaný uživatel

wow Messi řádně v lese

Reagovat
Majk91

Valverde a jeho kone ... Roberto je strasne slaby v defenzive. Chudak Semedo, ten moze akurat dufat, ze sa Roberto zase zrani, inak si nezahra

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělá Firpo jsem věděl asi minutu dopředu. Sergi Roberto neubrani fakt nic. Už několikáté zápas je na tom beku po něm díra.

Reagovat
Generalní Gladiator

ale kurva igdyby to nevěděl,na střed ho prostě nesmí pustit..

Reagovat
smazaný uživatel

On všechno odcouvava. Hrůzný bránění.

Reagovat
smazaný uživatel

Semedo je mnohem důraznější

Reagovat
Jordi Alba

Tak takhle věta má těžkou myšlenku.

Reagovat
Generalní Gladiator

Nepohlídat si kličku do středu a pustit ho do mnohem výhodnější pozice.Měl mu případně umožnit kličku do strany,po které by byl v mnohem větším úhlu,prostě školácká chyba..

Reagovat
Jordi Alba

Já myslel to, jak byla napsaná ta věta.

Reagovat
Phillipinho

Ja tedaa Roberta chapu. Junior je ortodoxni levak, ktery pouzil pravou nohu poprve v zivote. Tohle se dalo tezko od nej ocekavat.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Lenglet

Reagovat
celeb

Dpc aj s Robertom! On je tam absolutne zbytocny, nebrani nikoho a nic!

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši, ale budíček. To je bránění jak v okresu.

Reagovat
blaugrana

Roberto hori jak noviny.

Reagovat
smazaný uživatel

Stegen skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana neexistuje. Vyborne.

Reagovat
Murena

Reagovat
Kluivert9

Valverde Out!

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle Betis.. Barca vůbec neví!!!

Reagovat
alcantara

Zaloha rozobrana na atomy, skvely navrat. Okres.

Reagovat
Hokaido

Joaquin ještě hraje. Toho jsem míval strašně rád.

Reagovat
REPLIKATOR

On tebe taky.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Omfg...tak tohle ne kluci. Na to, že hraje Malcom, tak je to od celého týmu velká slabota

Reagovat
Dr. Admess

Jsi marnej, marnej.. Slabý i na tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelně špatná ta obrana dneska

Reagovat
Phillipinho

Setienovo stylu tohle velky hriste absolutne skvele vyhovuje.

Reagovat
celeb

Zas Roberto, to co bolo za branenie??? Natlacil sa na Piqueho a nechal na svojej strane uplne volneho hraca, ktory potom centroval uplne nebraneny. To je sialene, ako zle dokaze hrat.

Reagovat
patas92

Radši tady nebudu dávat to, co jsem psal po zápasu s Interem...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase - co a koho bránil sergi Roberto?

Reagovat
celeb

vzduch, pripadne toho vtaka, co tam lietal po ihrisku. Je otrasny.

Reagovat
REPLIKATOR

Obrana k smíchu. Joaquin celou dobu úplně sám

Reagovat
Dr. Admess

Betis od začátku presuje každého hráče, ale Ernesto nijak nezareagoval. Jak šokující.

Reagovat
smazaný uživatel

všichni řeší obranu, ale co útok? nula šancí, kromě Lengleta

Reagovat
Dr. Admess

A jak se mají vypracovat šance, když není žádná podpora od zálohy a žádná mezihra od obrany? Achjo, hrál jsi ty někdy vůbec fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je snad logické, na to nemusím důležitě upozorňovat jako ty...asi jako říkat, že je voda mokrá. Fakt je ten, že celá trojka vepředu je marná a herně spolu absolutně nekomunikuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Marní mi teda nepříjdou to spíš ta záloha. Dokonce i Valverde si toho všiml a dal rozcvičovat Vidala.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to sunda Arthura

Reagovat
Gazdo

Ty by si dal dole rakitica?? Coooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska byl měl fakt už dát dolů Rakitice. Je strašně nevýrazný a navíc ta žlutá. Tenhle zápas se ještě vyhrotí a už vidím tu červenou. A pokud ne Rakitic tak Bus. Dneska dělá nějak moc chyb.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se na to podívej. Messi dostal míč a čekal kdo se nabídne a nic všichni stáli a čuměli.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska všechno špatně

Reagovat
blaugrana

A on ma pici proste. Semedo, Vidal in, ale vsak on ma cas...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ty vole oni procházej obranou jako nůž máslem, spíš nůž vzduchem.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva.. kdokoliv má balón nemá komu přihrát, ostatní jen stojí a čumí. Luis ve předu naprosto hrozný.

Reagovat
smazaný uživatel

Při útoku Betisu jsem ještě neviděl ze by se aspoň jeden ze zalozniku vracel jiným než vycházkovym tempem...dozadu je to strašná tragédie, vepredu jenom tragédie...druhy poločasy máme lepší tak snad..

Reagovat
smazaný uživatel

Ernesto jim musí v pulce vyčistit pajsl, protože tohle je nejhorší poločas v sezóně.

Reagovat
smazaný uživatel

Alavés byl aspoň venku, tohle je hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Betis není celou sezonu schopný vstřelit gól a nám dá dva za poločas

Reagovat
Phillipinho

Valverde by totiz musel prenechat Betisu mic a po jeho zisku hral rychle nahoru, na brejky, jako to hrajou proti nim vsichni v lize.

Reagovat
Switchback

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Máme nad čím přemýšlet. Tohle je katastrofa ve všech řadách.

Reagovat
ADM

Roberto musi ist dole A dnes aj Arthur, uz par zapasov stagnuje

Reagovat
smazaný uživatel

V druhom polcase to bude urcite lepsie. Verim tomu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jistě, protože to horší už být nemůže......

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

2/3 lopt stratenych na nasej pravej strane, kde operuje Roberto a Rakitic. Po slubnom zaciatku sledujeme len 1 protiutok Betisu po nasej strate za 2.

V 1. rade nech Ernesto rozvicuje Semeda, kedze Roberto je na dve facky a kopanec do riti. Nechopny kryt si protihraca, blokovat centre a strely, pohybujuci sa ako splaseny zajac, akurat v slow replay. Otrasny vykon.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana je dneska jalová, ale problém je i záloha. Rakitice jsem si všiml až když dostal, žlutou. Při bránění vyklusávají zpátky jako by se nic nedělo. Útok zatím nemá moc cenu komentovat. Když nefungují obě řady vzadu. Messi se zatím pomalu rozjíždí, ale hraje dost slušně. Suaréz za poločas nezpracoval tak 10 nahrávek.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana je dneska jalová, ale problém je i záloha. Rakitice jsem si všiml až když dostal, žlutou. Při bránění vyklusávají zpátky jako by se nic nedělo. Útok zatím nemá moc cenu komentovat. Když nefungují obě řady vzadu. Messi se zatím pomalu rozjíždí, ale hraje dost slušně. Suaréz za poločas nezpracoval tak 10 nahrávek.

Reagovat
alcantara

A kto mi garantuje, ze takyto polcas nepredvedieme na jar v play off a bude zase koniec? Sialeny rozdiel oproti tyzdnu. Nechapem, co si mam o Valverdem mysliet, ale takato nekonzinstentnost sa len tak nevidi. Zatial to je tak, ze oproti minulej sezone sa tragicke vykony z LM presunuli do ligy.

Reagovat
LAM

rozdíl je hlavně v pohybu.Naše záloha vypadá úplně zatavená,protože hrajou pořád a přístup k zápasu je děsivej.Dá se to ale teĎ změnit?To si nemyslim.

Reagovat
LAM

Výkon na pokuty.Nejhorší poločas sezony.

Hlavní problém je v naší záloze která dneska prostě nehraje(únava?)u druhýho golu jak tam nechali jenom naší obranu,to bylo něco neuvěřitelnýho.

Vidal půjde do hry,ale do útoku když chybí Dembele a Coutinho,nemá kdo přijít.Dle mě není šance tohle otočit.Betis to zavře a bude hrát na brejky a s tim co hrajem tam dostanem ještě dva(Roberto opět ukázal jak špatnej je při bránění 1vs1)

Reagovat
Phillipinho

El Betis es el mejor equipo que ha pasado por el Camp Nou hasta el momento. Van 0-2 y acaba el primer tiempo ahogando al Barça y recuperando el balón arriba. Tremenda personalidad.

Je treba rict, ze takhle dobre na Nou Campu letos jeste nikdo nezahral.

Reagovat
LAM

Jsou 14.Hrajou tak kvůli tomu že my se skoro nehejbáme.

Reagovat
Phillipinho

Jsou 14 kvuli tomu, ze nemaji utocnika, ktery dava goly. Herne patri v lize k nejlepsim. Podivej se jak vyloupili San Siro.

Reagovat
puji

Valverde hraje celou sezonu se 14ti borcama.Jsou utahyní jak šňurka od hajzlu.

Reagovat
patas92

Sergi sice hoří, Rakitič mu tam ale taky nechává slušnou dálnici.

Reagovat
patas92

A o Rakitičově záporném příspěvku ofenzivě asi nemá cenu mluvit každý zápas...

Reagovat
Gazdo

Inak je mi strasne luto malcoma. Dostane konecne priestor v zapase ale bohuzial na lavom kridle kde je jednoducho ako jasny lavak ktory si to rad taha tou lavackou utopeny. Logicky zahra zle a valverde to musel vediet. Tym padom si obhaji ked malcom opat posadi a je to

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna schytá zápas kde je všechno špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečné, jak ty výkony zápas od zápasu kolísají.

Reagovat
smazaný uživatel

Semedo, Vidal in

Rakitic, Roberto out

Jinak to nevidím. Vidal už se rozcvičoval, ale pochybuji, že půjde dolů Raketa.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve druhém poločase chci vidět pořádný kolotoč kua Bylo mi podezřelé, už když se kluci s širokými úsměvy v tunelu zdravili jako v hospodě...kamarádství je jedna věc, ale teď hrajete za rozdílné týmy hoši.

Reagovat
celeb

Rakitic aj Busq pri 2. gole na facku. Nakoniec z toho bola situacia 6 vs 4, kedy sa zo zaloznikov jediny Arthur pripojil k braneniu (aj to oneskorene). Najhrosie to vsak stale 'poriesil' Roberto.

Ak ma Valverde aspon stipku zdraveho rozumu, tak Roberto do 2. polcasu nenastupi a zaroven uz bude pripraveny aj Vidal namiesto Rakitica (pripadne Busqa a posunutie Rakitica do stredu).

Reagovat
patas92

Arthur dolů Valverde se překonává každým zápasem

Reagovat
smazaný uživatel

hrál něco? nehrál

Reagovat
smazaný uživatel

nečekané rozhodnutí.

Reagovat
celeb

tak jediny, ktory sa vracal pri 2. gole. Nabuduce bude vediet, ze sa ma na branenie vysrat. Hlavne, ze ostal Roberto.

Reagovat
alcantara

Dnes bol spatny. Ale Sergio s Ivanom o nic lepsie, tragedia.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic. Nezbývá, než jít štěstíčka naproti. Dávám za 3.6 že to otočíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Vidal, konečně střela

Reagovat
Hristo Stoichkov

Betis skvělý, poráží nás našimi (možná už bývalými) zbraněmi. Skvělý pressing, všichni v pohybu, odzadu klidní a trpěliví na míči, klobouk dolů. Setién si Valverdeho namazal a ten za celý šílený poločas nedokázal nijak zareagovat... Jinak Valverde se s pressingem Betisu chtěl vyrovnat jako kdysi Lucho s Pepovým Bayernem - vylákat soupeře, hrát od MAtSe dlouhý míče před dvě linie až na Suáreze, kde vzniká situace 3vs3. Ale Luisito je dneska šílený, takže to vůbec nefunguje.

Reagovat
Gazdo

Mas setiena nasledovaneho? Ak ano aky je v praci s mladymi hracmi?

Reagovat
Dr. Admess

Ernesto

Reagovat
smazaný uživatel

Malcom zbytečný, v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň si dokazaluvědomíte naběhnout. Dolů měl jít Luis

Reagovat
smazaný uživatel

Dokázal *

Reagovat
smazaný uživatel

Máš druhý vánoce viď?

Reagovat
Jordi Alba

Solidní blok tou rukou.

Reagovat
smazaný uživatel

Opět nečekané střídání.

Reagovat
smazaný uživatel

fuck, pěkně Sua

Reagovat
smazaný uživatel

Sergi dneska opravdu nemá den.

Reagovat
roman1978

To je takový picus ten valverde.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
blaugrana

Roberto musi mat fotky Valverdeho ako przni barana proste. Lebo dopice toto je chore, ze on je stale na ihrisku.

Reagovat
smazaný uživatel

przni barana

Reagovat
smazaný uživatel

Raketa s Luisem s je ofotili.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Dr. Admess

Potřebujeme dát dva góly a na place Rakitić. To je prostě nonsens. Ernesto, ty jsi fakt blbej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Rattlesnake

ivan

Reagovat
celeb

Rakitic kopi chybu za chybou. Nechapem, preco nesiel Vidal radsej namiesto neho. Ale aspon Munir ma obrovsky prinos pre nasu hru ....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jakž takž se podařilo stabilizovat hru. Teď ještě nějaká ta nadstavba od našich hvězd. Ono by to mohlo jít.

Reagovat
eliskafan

Pískej KONEC!

Reagovat
smazaný uživatel

Lahoz má velmi malý cit pro hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Piqueho na 9ku a jedeme.

Reagovat
smazaný uživatel

JO! díky Tello

Reagovat
smazaný uživatel

Alena

Reagovat
smazaný uživatel

Nene Alena místo Rakitiče?

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

přichází Alena, takže doufám, že začnete Valverdeho uctívat

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží, jestli půjde kopyto dolů

Reagovat
smazaný uživatel

kopyto, co předvedlo za 60 minut dva centry, z toho jeden přesný, už je dole

Reagovat
Rattlesnake

agent tello

Reagovat
Dr. Admess

Ivan stále na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

neposer se

Reagovat
Hristo Stoichkov

Díky Tello, udělat takový faul s VAR je neuvěřitelná hloupost. Aleňa na plac, ať to rozhýbe

Reagovat
smazaný uživatel

dobrou atmošku to chytlo

Reagovat
Murena

Mats

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jdi Ernesto do piče aj s Ivanem ro už snad není pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera

Reagovat
REPLIKATOR

Csaplárova past začíná fungovat

Reagovat
eliskafan

Výborně! Povolit, přitáhnout. Krása

Reagovat
smazaný uživatel

Stegenovi jeblo?

Reagovat
ADM

Paralympiada este aby naaahodou nemal niekto naskok na cele

Reagovat
Ed_Hazard

Looooooooool konečne po 4 sezónach urobil kokotinu. Dožil som sa toho

Reagovat
Murena

Reagovat
ADM

Reagovat
Ed_Hazard

Nesmej sa, doteraz som bol presvedčený o tom, že to nie je človek.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky že není, jen mu bylo blbý být bezchybným, když celý tým je jedná chyba na chybě.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

střídat brankáře, okamžitě!

Reagovat
smazaný uživatel

Chápeš, že svým neustálým tupým popichováním (to je jediný cíl tvé existence tady) zvyšuješ nenávíst jak k sobě, tak obzvláště i k Valverdovi a Rakitičovi? Ten hejt by byl o 50% menší, kdyby jsi tu svojí zpičenou klávesnici zahodil.

Reagovat
smazaný uživatel

nezájem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si odeber Barcelonu z profilu, protože ty jsi jen troll.

Reagovat
smazaný uživatel

já fandím, narozdíl od vás, primitivních hejtrů

Reagovat
smazaný uživatel

Kde fandíš ty osle?

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte jim bůra..

Reagovat
Ed_Hazard

Kludne to môže skončiť remízkou alebo váhrou Barcy, ešte by som nepredbiehal

Reagovat
smazaný uživatel

Visí tam 4 gól

Reagovat
Ed_Hazard

Snaď budeš mať pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jakákoliv výhra Betisu, také potěší..

Reagovat
Ed_Hazard

Samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte jim bůra

Reagovat
Kluivert9

Nejsme Real...

Reagovat
smazaný uživatel

fakt jo

Reagovat
REPLIKATOR

ter Stegen

Reagovat
smazaný uživatel

Betis je ve všem lepší, jistější. Dneska zasloužená prohra a stejným způsobem vypadnem i z LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
blaugrana

Je smutne, ze na Nou Campe sa hra takyto futbal.

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Ed_Hazard

Smutné je skôr, že tam je ticho ako na cintoríne (alebo sú pokazené mikrofóny?)

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok, stane se Matsi

Reagovat
Kixi Syhimour

*Marcu

Reagovat
ADM

kolkokrat podrzal

Reagovat
smazaný uživatel

Hynku, Viléme, Jarmilo...

Reagovat
Kixi Syhimour

sorry, ale nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Meeeessssiiiii

Reagovat
Kixi Syhimour

Offside

Reagovat
ADM

Ne

Reagovat
Kixi Syhimour

Jasnej, uno taky souhlasí

Reagovat
ADM

Vsak v opakovacne bol Munir v linii s obrancom

Reagovat
Kixi Syhimour

Dle mého byl za, link máš?

Reagovat
ADM

Nemam, uvidime neskor

Reagovat
smazaný uživatel

MESSSSSIIIIIIIIIIII FANTASTICKY a munirek taky

Reagovat
smazaný uživatel

Oba v offsidu

Reagovat
Dr. Admess

Výborně Ivan! Ernesto, tady máš, ty jeden čuráku.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Rakitic buduci zapas bez zakladu. Ernesto radsej hodi biely uterak

Reagovat
Gazdo

To neprezije radsej kontumacne prehrat

Reagovat
Murena

Raketa aspoň 3 zapasy stopku prosím

Reagovat
smazaný uživatel

lepší než dostat čtvrtý gól, vyrovnat můžem i v deseti

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Ty osle.

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses fakt idiot.

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

největší idiot je podezřele často ten, kdo se snaží tvářit jako nejmenší idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi za idiota často, ale podezřelého na tom neni vůbec nic.

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Označování názorového oponenta za idiota...co mi to jenom připomíná! Zeman už ovlivňuje i culés, to jsme to v tomhle posraném státě dotáhli na pěknou úroveň

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nejsi názorový oponent, ty jsi obyčejný troll a za trolla už tu budeš vždy.

Reagovat
Kily

tak už chybí jen obhajovací argument o tom, že ve skutečném životě se chováš naprosto normálně a máme to komplet

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Příští zápas můžem kontumovat, bez Rakety se na hřiště nepujde!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

mna jebne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ernesto se právě zhroutil. Bez Rakitice nevi co má hrát.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle!!! Zaslouženě Betis skvělý týmový výkon..

Reagovat
smazaný uživatel

No neříkal jsem to

Já věděl. že tu redku dostane, ten byl jasnej hned jak dostal tu žlutou

Reagovat
eliskafan

Myslela jsem, že nás rozhodčí Antonio Lahoz potopí, ale zatím vynikající předvedená hra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Betis nás přejel se vším všudy od první do poslední minuty. Ernesto bez žádné změny v systému za celej zápas. A to fakt někdo (hlavně ti dva trollové) věří, že s ním můžeme pomýšlet na výhru v LM?

Reagovat
Dayman

Canales

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas blbec

Reagovat
celeb

vobec. Betis nepremenil kopec vylozenych sanci. Hraju famozne a my zle. Toto nie je zapas, kde super da gol z nula sanci. Tu je zapas, kedy ma superov trener rozum a povie hracom - nabiehajte z lava, kde je neschopny Roberto a centrujte z tade. Ono to vzdy prejde a z kazdeho 3. centra moze byt gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslel jsem To tak, že to není zasloužený, ale tak, že nám dnes vypadlo že hry úplně všechno. Dokonce zachyboval jindy neuvěřitelný Mats a zaklincovala to ruda, což je něco, co se nam taky nestává.

Reagovat
Gazdo

Ale jirko my hrame na hovno stale. Dali sme akurat vykony v LM inak je to strasne. A aj to sa nevie ako moc je to sposobene neschopnostou tohtosezonneho spurs a sucasneho interu

Reagovat
smazaný uživatel

dnes fakt vypadáme v obraně skoro jak Plzeň proti Realu

Reagovat
celeb

zastavil Roberto aspon jednu jedinu prihravku z jeho strany do vapna? Tym myslim za posledne 3 zapasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavá otázka.

Reagovat
ADM

Reagovat
Rattlesnake

ještě stáhnem.

Reagovat
smazaný uživatel

To má Valverde za to, že tam nechává Raketu ikdyž je totálně špatnej. Hned jak dostal tu žlutou, tak měl jít o poločase dolů. Prohra bude zasloužená.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Rakitice proti Atleticu je výhoda pro nás. Takhle to ber.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to jsem si neuvědomil. Už mi nějak ta prohra nevadí

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy naposledy jsme dostali manitu na NC?

Reagovat
smazaný uživatel

Loni ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bylo venku

Reagovat
Anacron

Barca ví co předvedeme my tak nás v tom opět nechtějí nechat to je celý

Reagovat
Jordi Alba

Alavés jasnej titul, Barcelona a Real jsou jen do počtu.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Gazdo

Je krasne ze sme vecni rivali a kamosi zaroven

Reagovat
blaugrana

Este Roberto cervena pls.

Reagovat
celeb

najlepsie aj s trestom na 5 zapasov

Reagovat
Kenneth

Barca ztratila takze to dneska dojebeme automaticky taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo naopak vyhrajeme a Solari zustane. Tohle je jeho prilezitost.

Reagovat
Kenneth

Klidne at zustane, tahle sezona je stejne ztracena. Doufam ze v lete se poresi Pochettino.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl offside ty pýčo!

Reagovat
ADM

Gol na 3-4 cize to skonci 3-5

Reagovat
smazaný uživatel

to nebyl ofsajd

Reagovat
Kixi Syhimour

Hrát v 11, tak ještě vyrovnaj

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči z lavičky umí krásně kombinovat a vytvářet šance. Suarez už úplně neviditelný.

Reagovat
blaugrana

A napriek tomu nebude Vidal v zaklade buduci zapas. Tam najebe Rafinhu radsej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby alespoň Alenu

Reagovat
blaugrana

Ak Roberto nadtupi v zaklade aj dalsi zapas, tak si robi Valverde regulernu picu zo vsetkych fanusikov. Klokanometa neratam.

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

tak aspoň chvilka dramatu

Reagovat
Kluivert9

Valverde Out!

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

My to dnes musíme zvládnout za 3 body.

Reagovat
ADM

No, mam rad taketo zapasy, ale ked ich stihneme otocit. Roberto by si mal sadnut na tri zapasy..takze najblizsie zaklad.

Reagovat
eliskafan

Body jsem nečekala. Předvedená hra byla vynikající. Snad přestaneme klopýtat se"slabšími" mužstvy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Carvalho ako začal po konečnom hvizde obíjmať Lahoza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jacks11

Pique, Rakitic jsou mrdky a musí odejít z FC Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak VAR si zaslouží

Reagovat
Kluivert9

Ale ta prohra za příští zápas bez Rakitiče stála. Ještě mohl jít do hajzlu Roberto...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

Reagovat
Majk91

Reagovat
king23

Messi dnes neviditelný, podobně jako poslední 3 zápasy Barcy....

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň umí dávat góly

Reagovat
Gazdo

Reagovat
loki5

To je pravda jen dal dva góly a založil akci ze které padl ten třetí. Měl slabší den.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem od něj čekal dneska 4-5 gólů no

Reagovat
Mateo16

Dovidenia Reguilon , Junior Firpo nuevo Marcelo

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ed_Hazard

Do riti, ten Espanyol ide.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si to udrží, tak Barcelonské derby bude mít pořádný grády. To bude řež.

Reagovat
Ed_Hazard

Mne sa ale páči, že stráca Barca a aj my. Tá liga je oveľa atraktívnejšia takto.

Reagovat
smazaný uživatel

O titul se aspoň bude bojovat až do konce. Když koukám na tabulku a mezi 1 a 12 místem je jen 8 bodů.. Kdo by to u Laligy čekal.

Reagovat
Ed_Hazard

Dnes tipujem

Thibo - Reguilon, Ramos, Nacho, Odri - Kroos, Casemiro, Modrič - Isco, Benzema, Bale

Inak to asi ani v súčasnosti poskladať nejde Asensio nastúpi v priebehu.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro presne. Akorat misto Isca hraje Lucas "GOAT" Vazquez.

Reagovat
Mateo16

Snad uz ten Argentinsky traged vypadne nadobro

Reagovat
CHONG

Bale, Benzema, Lucas - útok hodný Realu Madrid.

Reagovat
Ed_Hazard

Maximálne som tam čakal Asensia namiesto Isca, ale Lucasa, wtf akože...

Reagovat
Mateo16

Isco hrat urcite nebude. Solari ho tam nechce

Reagovat
Kenneth

Není divu když letos nedělá nic jinýho než jen přešlapuje s balonem na místě.

Reagovat
Mateo16

Este ze vsetci ostatny hraju tak skvelo

Reagovat
misinho7

Thibo - Reguilon, Ramos, Nacho, Odri - Kroos, Casemiro, Modrič - Lucas, Benzema, Bale

jemu s tym Lucasom dobre jebe.. forma na tretiu ligu ale v zaklade zas...

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně je momentálně stále platnější než Vinícius...ten by měl hrát třetí ligu...na víc zatím nemá. Lucas > Vinícius

Reagovat
Mateo16

Momentalny Lucas je uplna parodia na hraca.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se jeho výkony líbí, když to porovnám s Viníciusem, tak je to 100 a 1. Každý máme asi jiná kritérie. Mě si nekoupí na nějaké laciné triky s míčem.

Reagovat
misinho7

akoze chces porovnavnavat nejakych 120 minut Vinca s tolkym casom co hraje Lucas? plus chlapca co ma cerstvych 18 a este len zacina medzi profesionalmi proti hracovi ktory uz ma tolko vyhrate ? a aj za tych par minut bol Vinco platnejsi a nejde tu len o nejake triky .... nikto nehovori ze ma byt v zaklade hned ale Lucas tam byt nema to je jasne

Reagovat
smazaný uživatel

V čem konkrétně byl platnější? Nevšiml jsem si, že by vypomáhal obraně.

Reagovat
misinho7

co máš s tou obranou? Poďme porovnavat prínos Thiba a Navasa v útoku..

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, jsem obránce Keylorův přínos v útoku je samozřejmě větší...

Reagovat
Mateo16

Ak sa ti paci ze posere kazdu zakladnu prihravku na 5 metrov tak hej potom hra skvelo

Reagovat
smazaný uživatel

Získá o mnoho více míčů při bránění...Vinícius se do bránění zas tolik nehrne. To je prostě to o čem mluvím, obdivuju hráče jako Nacho, Casemiro nebo Lucas, kteří to odmakají bez keců.

Reagovat
Kenneth

Už se tu prosím neztrapnuj.

Reagovat
misinho7

co s tym ma Vinicius wtf? mal tam byt Isco ci Marco a nie Lucas ktory je suverejne najhorsi formou ..a ty uz chod s tym svojim hejtom Vinca dakde prec za to ze sa ti nepacia jeho zuby a je ti nesympaticky tak by sme podla teba mali pretlacovat hracov ktori hraju hovno ..ale su to stare kone a maju meno ... ty by si bol trener jak vino

Reagovat
smazaný uživatel

přestanu ho hejtovat, až ho ty přestaneš hypovat

Reagovat
misinho7

kde konkretne som ho teraz hypoval? skor som sa dotkol dvojho milacika Lucasa a ty si to nezvladol

Reagovat
valloire

mluvte česky kurva, to je hrozný

Reagovat
Anacron

Už s tím přestaň prosím tě

Reagovat
Raul=Real

Isco opat len lavicka? Jebe ti Solari?

Reagovat
smazaný uživatel

No zrovna když se šíří tyhle zvěsti. To moc dobrý není.

Španělský záložník Isco prý není vůbec spokojen s tím, jak často ho nový trenér Santiago Solari nasazuje to zápasů. Pokud by měla situace pokračovat, bude prý zvažovat odchod z madridského klubu. O zájemce by jistě neměl nouzi. Před časem se hovořilo o vážném zájmu Juventusu. (as.com)

Reagovat
ciernyribiz

nech len ide ved hra totalnu sracku

Reagovat
Mateo16

Nahrada za odchadzajuceho Modrica. Chce to este vacsiu krizu

Reagovat
ciernyribiz

verim ze sa vrati kovacic a dufam ze aj james, le isco hra tuto sezonu naozaj dost zle

Reagovat
Mateo16

Skvely hraci za Modrica

Reagovat
Kokesh

Kdy naposledy ukazal, ze si zaslouzi zaklad? Od te bozske pulsezony pod Carlem neumi vyuzit hluchych mist Modrice v sezone a vetsinou se trapi s nim. Par zapasu za sezonu a porad je z nej spanelsky wonderkid. Skoda, ze se na vykony z repre vubec nechyta...

Reagovat
Mateo16

Netusim kde si zil 2 roky asi v jaskyni ale vies ze tu hovorime o hracovi ktory so systemom 4-3-1-2 vyhral 2 x LM ?

Reagovat
Kenneth

Měl by přestat fnukat a začít něco hrát. Asensio to samý. Pak jsme nuceni se dívat na Vazquéze.

Reagovat
Kokesh

Tak Lucas neni individualista, narozdil od tech dvou. On je vyborny, kdyz slape tym a toci se na pomezi zakladu a lavicku, pak je to jeden z nejlepsich nahradniku sveta. Ale letos je fakt otres...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
misinho7

Reagovat
Mateo16

Nejde o to ze Iscovi a Asensiovi nedava minuty ale ty vole Lucas ? To tam rovno moze dat Viniciusa

Reagovat
Kenneth

Lucas hraje takhle už několik let, tak proč se divíš jako by si sledoval Real 2 měsíce?

Reagovat
Mateo16

Lucas nikdy takto nehral , On sice bol v zakonceni a centrovani vzdy traged ale nikdy takto zle neriesil situacie ako tento rok

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Barca Komici....nám daj búra a pak prohrajou s Betisem. Nic proti Betisu, naopak. Vychází mi z toho, že jsme komici taky. Díky Flo. Jak se ti to líbí?

Reagovat
smazaný uživatel

přesně Betis > Barcelona > Real

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

De Tomás stejně gólů jako Karim...

Reagovat
Robbie

Solari zatim jede na jistotu, ja ho chapu ze dava Lucase, on je zodpovedny dozadu, Isco hraje stejne bidne, zbytecne pridrzuje mic a tak, bohuzel mi nesedi do systemu 4-3-3, ale to ani Ceballos a Asensio :(

Reagovat
Anacron

Lucas, Benzema a Bale tak to budou fotbalové orgie

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zápas šestýho se čtrnáctým, kde vítěz bude šestý, to zní zajímavě Jinak čekám velmi koukatelný fotbal s Aspasem a Maxim ve formě

Reagovat
Kokesh

Case v riti, ale nedivim se po takových klepetech.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, to prevzeti mice.

Reagovat
misinho7

Karim toho musel niekto vymenit pred zapasom s Plznou .. ta akcia tam, teraz to prebratie a Luka

Reagovat
gonzalesl_is_back

Karim bude mít letos ještě formu

Reagovat
smazaný uživatel

Vazquez tam asi uz ctyrikrat spadnul na prdel a to jsou popravde jediny pripady kdy jsem ho zaregistroval na hristi.

Reagovat
misinho7

nechapem jeho vyznam tam

Reagovat
smazaný uživatel

Já ano...

Reagovat
Ed_Hazard

Brzdil som už proti Plzni, ale dnes musím. Reguilón sa šance nezľakol a je božský, hlavne v útoku. Čo center, to závar pred bránkou súpera

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

inac Requlion, nevedel som ze mame taky poklad v akademii a tie centre ma naozaj vyborne

Reagovat
smazaný uživatel

omg

Reagovat
Ed_Hazard

Toni To si robíš srandu

Reagovat
Anacron

Tvl Kroos

Reagovat
misinho7

Je to vazne Karim ten hrac s 9kou ? Nesposnavam ho posledne zapasy ako keby sa nam vratila jeho verzia spred 5 rokov

Reagovat
misinho7

nespoznavam

Reagovat
Anacron

Tak asi potřebuje šňůru deseti zápasů kde hraje hůř než beznohý aby pak něco předvedl.

Reagovat
misinho7

za co zlta? oni nam davaju laktovky a teraz to spravi Requilion uplne neumyselne a hned zlta

Reagovat
Mishko

tak tu sa mohlo (malo) červenať...

Reagovat
misinho7

este ai polcas neskocil a dalsi zraneni ... a Requilon pritom vyborna forma ..skoda

Reagovat
Anacron

Nám zraní všechny hráče prasata ne

Reagovat
kaja900

Parada, uz ted mame zranenou skoro celou obranu a jeste se zrani requilon, kterej vypadal posledni zapasy fakt dobre a jeste jako bonus zranenej casemiro

Reagovat
Mateo16

Chvalabohu ze piskol do pistalky ten je celkom silny.

Ak este 1 gol nedame , tak Celta 1 gol da urcite aj ked co tam zahadzuju silaneost

Reagovat
Kokesh

Karim trochu top výkon, zatím dělá právě on ten rozdil. Celkem slušná podívaná, jen bych radši viděl Marca nalevo a Garetha na druhé straně.

Reagovat
Robbie

3,60 na cervenou kartu

Reagovat
Ed_Hazard

Škoda, tešil som sa na Viniciusa. Zápas ako robený preňho, do unavenej obrany Celty by bol perfektnou voľbou. Takto tam pôjde Marco v 67. min..

Reagovat
misinho7

podobne..velka skoda

Reagovat
Jackmaker1989

Čo to dnes ten Benzín Prvých 50 min z jeho strany super

Reagovat
Jackmaker1989

benzín

Reagovat
Mateo16

Lucas je fakt strasny traged

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci prehanet, ale Benzema je pravdepodobne nejlepsi utocnik co kdy zil.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Reagovat
Mateo16

Tutovka ze to Flore vybavi na gol pre Benzemu

Reagovat
Ed_Hazard

Karim the beast.

Preboha čo si dal za drogu?

Reagovat
gonzalesl_is_back

Legendary Big Benz is back!

Reagovat
misinho7

Jeho naozaj niekto vymenil tusim Floro raz povedal ze Karim je krizenec Ronalda a Zidana...tak dnesny zapas to dokazuje

Reagovat
misinho7

Nahral Lucas dnes dobre aspon raz? uspesnost jeho nahravok musi byt 10 %

Reagovat
JM

Dneska bude Karim určitě "náhodně" vybrán na dopingovou kontrolu. Tohle musí být podezřelé všem.

Reagovat
Anacron

Nevadí Karim jde na hattrick dneska

Reagovat
ADM

0-2 og Benzema

Wtf the fuck

Reagovat
Mateo16

Emre Mor pod

Reagovat
Ed_Hazard

Celta riadny mäsiary. My ten zápas ani nedohráme

Reagovat
smazaný uživatel

Real už zdržuje

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

No nič, Bale na LB?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by ne

Reagovat
misinho7

To sa nam dnes zrani kazdy z obrany ci ako?

Reagovat
Mateo16

Ceballos takto poslat subera do brejku

Reagovat
Anacron

Celá obrana v háji...jak je na tom Varane, Marcelo a Carvajal?

Reagovat
Mateo16

Panenka som to vedel

Reagovat
valloire

Sergio ala Panenka Tonda je náš nejslavnější plejer.

Reagovat
Kokesh

Nejlepší panenkar ever.

Reagovat
Kenneth

Fakt to zase tak kopl.

Reagovat
Anacron

To je blázen vždyť to bylo úplně jasný

Reagovat
ADM

Brankári La Ligy sú na to očividne stále dostatočne hlúpi.

Reagovat
smazaný uživatel

Důležité 3 body..

Reagovat
misinho7

4 vyhry po sebe a dnes aj celkom dobry vykon hlavne na zaciatku a este k tomu ked mame skoro celu obranu out snad sa to rozbieha

Reagovat
smazaný uživatel

Ceballos parádní trefa..

Reagovat
Dayman

wow

Reagovat
Ed_Hazard

Ty pičo nekompromísná

Reagovat
Anacron

Ceballos

Reagovat
smazaný uživatel

Takze Solari si urcite vybojoval dalsi angazma. Neda se rict, ze by me poradne presvedcil, nicmene pod nim se nam aspon trochu vratila takova ta zidanovska cerna magie. Otazkou je jak dlouho to vydrzi.

Reagovat
Mateo16

Aky boj ? Ved nas Conte , Bob odmietli. Flore nema na vyber aj keby tam dnes dostal 0-4

Reagovat
smazaný uživatel

Jardim je volnej.

Reagovat
Mateo16

a chcel by ist zrakvit karieru do RM ?

Reagovat
misinho7

ale nie co na tom bude ... po Lopem sme davali same tycky a mali sme len nestastie..teraz ich dostavame my specialne na zaciatku zapasu, nejak to prezijeme a potom nasupeme goly pohoda

Reagovat
misinho7

Solari si nas ale zatial ale vodi celkom prvy tazsi zapas a 4:1

Reagovat
Ed_Hazard

Tuším si nepozeral do konca

Reagovat
misinho7

ked som to dopisal a poslal dostali sme gol

Reagovat
Mateo16

Skvele ze Gareth hra na lavom kridle Este mu vide sezona a ziadny Eden nepride.

Reagovat
Anacron

No dneska byl ale opět hroznej.

Reagovat
Mateo16

V RM to nikoho nazaujima. Su sa pozera iba na cisla

Reagovat
Anacron

No taky si je dneska nijak nezlepšil.

Reagovat
Anacron

Paráda 4 body za cirkusem i přes tu katastrofální epizodu s Lopem.

Reagovat
misinho7

na to ze to bol nas najhorsi vstup, prekonali sme niekolko negativnych rekordov tak je ten odstup od prveho naozaj maly

Reagovat
JM

Hodně se jede chvála na Reguilona, která je samozřejmě úplně v pořádku a souhlasím s ní, ale mně se teda hodně líbí i Odriozola. Hraje suprově.

Reagovat
misinho7

Odriozola parada, Dani bude mat brutalnu konkurenciu ..nechapem preco ho ignoroval Lope

Reagovat
JM

Já jsem taky nepochopil proč místo něho kolikrát hrál na pravém obránci třeba Lucas, když byl Odriozola připravený. Zvláště jsem to pak nechápal, když vezmeme v potaz Lucasovu aktuální formu, spíše tedy neformu.

Reagovat
Anacron

To je asi tím že od něj se to tak nějak čekalo, ale Reguilon je zjevení.

Reagovat
JM

Nešlo mi o očekávání u jednotlivých hráčů, ten rozdíl tam pochopitelně je. Jenom mi přišlo vhodné zmínit i Odriozolu, jak se chopil šance.

Reagovat
CHONG

Pořád nevím, jestli z toho mám mít radost nebo ne, na jednu stranu je výhra vždycky fajn a dvakrát tolik, když Barcelona ztratila, na druhou stranu mi to smrdí tím, že Pérez podlehne dojmu, že je všechno fajn, že to všechno byla Lopeho vina, a že vlastně není potřeba nic měnit, což bude nevyhnutelně znamenat cestu do pekel.

Reagovat
Kenneth

Radši Solariho než Martíneze a podobný. V létě se pak pokusit o Pocheho.

Reagovat
CHONG

Právě toho léta se obávám.

Reagovat
misinho7

Tak v lete musime nakupit to mu musi byt jasne.. I keby sme dali double treble a neviem co vsetko mozne so zazrakom s tymto kadrom tak tam musi byt prestavba co sa tyka utoku.. To musi vidiet aj Floro

Reagovat
Al Capone

Výborně kluci, sezona ještě není ztracená

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele