Jubilejní hattrick CR7 a loupežníci z Brightonu: 33. kolo Premier League v kostce

19.04.2022, 17:21
Názory a komentáře
Cristiano Ronaldo (© AFP)
Padesátý hattrick na klubové scéně, šedesátý v součtu s reprezentací. Cristiano Ronaldo opět ukázal, že je i v pokročilém fotbalovém věku zakončovatelem par excellence. Nebojácný Norwich odjel po jeho galapředstavení s prázdnou a pomalu, ale jistě míří zpět do EFL Championship. Manchester United naopak stále flirtuje s účastí v Lize mistrů i proto, že Brighton vynuloval Tottenham.

O cenném vítězství Seagulls rozhodl v 90. minutě pohlednou individuální akcí Leandro Trossard, kterou se můžete pokochat v naší tradiční videorubrice. Spurs po čtyřzápasové sérii výher padli a před Red Devils mají šest kol před koncem tříbodový náskok.

Stejnou ztrátu se bude snažit v závěru ligového ročníku smazat Arsenal, jenž potřetí v řadě kousal nečekanou porážku, tentokrát 0:1 v Southamptonu. Na rozdíl od dvojice konkurentů sice odehrál o utkání méně, ale vzhledem k momentální formě lze jen těžko předpokládat, že středeční dohrávka s Chelsea na zmíněném manku něco změní.

Třetí Blues si navíc před londýnským derby zvedli sebevědomí postupem přes Crystal Palace do finále FA Cupu, ve kterém narazí na Liverpool. Reds totiž v očekávaném semifinále přestříleli Manchester City 3:2 i díky dvěma brankám Sadia Maného.

Aspiranti na titul se po povinnostech v nejstarší pohárové soutěži na světě vrátí do kolotoče Premier League v úterý, respektive ve středu. V polovině týdne naopak nebudou v akci fotbalisté West Hamu. V neděli remizovali 1:1 s o záchranu bojujícím Burnley, na šesté Gunners ztrácejí dva body a odehráli o dvě střetnutí více.

Další tým z anglické metropole Brentford potvrdil vynikající formu ve Watfordu, kde loupil trefou Pontuse Janssona v páté minutě nastaveného času, a v totožné fázi utkání rozhodl o důležitém vítězství, konkrétně nad Leicesterem, také Bruno Guimarães z Newcastlu. "Magickou" hranici 40 bodů nutnou k udržení se mezi elitou už má nejbohatší klub soutěže na dosah.

TOP 3 góly:




TOP 3 hráči dle WhoScored.com:


1. Cristiano Ronaldo (Manchester United) - 9.67 / 3 góly, 8 střel, klíčová přihrávka, 89procentní úspěšnost přihrávek.

2. Jan Bednarek (Southampton) - 8.64 / gól, čisté konto, 7 zastavení ofenzivní akce soupeře, 2 úspěšné vzdušné souboje.

3. Bruno Guimarães (Newcastle) - 8.50 / 2 góly, 4 střely, 3 úspěšné driblinky, 4 úspěšné souboje.

TOP hráči dle Fantasy Premier League:


1. Cristiano Ronaldo (Manchester United) - 17 bodů.

2. Jan Bednarek (Southampton) - 15 bodů.

3. Bruno Guimarães (Newcastle) - 14 bodů.

Sestava 33. kola:


Autor: Marek Ustohal


Brankář: Fraser Forster (Southampton) - Po šestigólovém výprasku od Chelsea zamkl branku a zahodil klíč. V utkání s Arsenalem zapsal šest zákroků a minimálně polovinou z nich zvedl příznivce na St Mary's ze sedadel. Robinzonáda proti střele, kterou v 17. minutě vyprodukoval Bukayo Saka, hrála prim snad v každém sestřihu nejlepších momentů uplynulého víkendu. Sečteno, podtrženo - Man of the match.

Pravý stoper: Joël Veltman (Brighton) - K čistému kontu a velmi cennému skalpu favorizovaného soupeře, konkrétně Tottenhamu, pomohl svému zaměstnavateli i třicetiletý Nizozemec. Ve famózní formě hrajícímu Son Heung-minovi nedovolil v kooperaci se spoluhráči jedinou střelu mezi tyče, navzdory menšímu vzrůstu vyhrál šest vzdušných soubojů, a navíc byl vidět i na opačné straně, když se dvakrát pokusil ohrozit Huga Llorise.

Stoper: Pontus Jansson (Brentford) - Branku soupeře pravidelně ohrožuje po standardních situacích stoper Bees, který se ve Watfordu podruhé v ročníku trefil do černého (v předchozích dvou sezonách v klubu neskóroval ani jednou, pozn. autora). Na Vicarage Road zužitkoval v páté minutě nastaveného času přímý kop Christiana Eriksena, knockoutoval Hornets a zajistil nováčkovi soutěže třetí vítězství v řadě a páté z posledních šesti zápasů.

Levý stoper: Jan Bednarek (Southampton) - Z rozhodujícího gólu se v sobotu radoval také šestadvacetiletý polský reprezentant, jenž v závěru první půle pohotovou ranou procedil míč skrze rukavice Aarona Ramsdalea. Ocenit je nutné i nadprůměrný výkon v defenzivní činnosti - pět zisků míče a sedm zastavení ofenzivní akce soupeře tento fakt jednoznačně potvrzuje.

Pravý záložník: Kieran Dowell (Norwich) - V probíhající sezoně nastoupil od začátku teprve pošesté, ale během nadcházejících týdnů přidá bezesporu další utkání. Z individuálního hlediska totiž na slavném Old Trafford prožil nezapomenutelné odpoledne. V první půli poslal do sítě nezištnou přihrávku Teema Pukkiho, kterému po změně stran zmíněnou "laskavost" oplatil. S cenovkou 5,1 milionu by mohl oslovit nejednoho manažera ve Fantasy Premier League.

Střední defenzivní záložník: Bruno Guimarães (Newcastle) - Ještě levnější variantou (4,9 milionu) je v populární hře nejdražší zimní akvizice Magpies. Čtyřiadvacetiletý Brazilec se bryskně stal miláčkem fanoušků v St. James‘ Parku a svou pozici si upevnil v neděli, kdy dvěma brankami skolil ambiciózní Leicester. Vítěznou zaznamenal v páté minutě nastavení po 40metrovém sprintu. Vyprodanou arénu dostával do varu i řadou úspěšných osobních soubojů.

Střední defenzivní záložník: Tomáš Souček (West Ham) - V této disciplíně tradičně vyniká i kapitán českého národního týmu. Kromě plnění defenzivních povinností opět naběhal nejvíce kilometrů ze všech hráčů na trávníku, a navíc přidal nadstavbu v podobě vstřeleného gólu. V 74. minutě s notnou dávkou štěstí usměrnil do branky Burnley centr Manuela Lanziniho a poprvé od 27. února v Premier League pumpoval radostí.

Levý záložník: Christian Eriksen (Brentford) - Když dánský reprezentant nastoupil od úvodního hvizdu, Bees pokaždé (5x) vyhráli. Kreativní záložník, který hraje po červnové zástavě srdce během střetnutí evropského šampionátu s voperovaným kardioverter-defibrilátorem, se činil i proti Watfordu. S lehkostí sobě vlastní režíroval hru, třikrát poslal spoluhráče do zajímavé příležitosti a v nastaveném čase posadil míč na hlavu skórujícího Janssona.

Pravý útočník: Anthony Elanga (Manchester United) - Fanoušci Red Devils nemají v této sezoně příliš důvodů k radosti, jednou z výjimek je však rostoucí výkonnost devatenáctiletého křídelníka. V duelu s posledním Norwichem hýřil aktivitou, neustále se nabízel, zaplněný stadion bavil svižným driblinkem a Ronaldovi výrazně pomohl k hattricku. První gól mu připravil jako na zlatém podnosu. Před třetím vybojoval přímý kop, z něhož CR7 rozhodl.

Střední útočník: Cristiano Ronaldo (Manchester United) - Padesátý hattrick na klubové scéně, šedesátý v součtu s reprezentací. Bilance fenomenálního Portugalce bere dech. Strhne v nadcházejících šlágrech s Liverpoolem, Arsenalem a Chelsea své v neideální formě hrající spoluhráče k výrazně nadprůměrným výkonům? Pokud ano, místenka v Champions League se může stát realitou.

Levý útočník: Teemu Pukki (Norwich) - Champions League si určitě nezahrají Canaries, a přestože se v posledních zápasech lepší, pravděpodobně je mine i účast v příští sezoně Premier League. Na dvaatřicetiletého odchovance finského KooTeePee je ovšem spolehnutí. V manchesterském chrámu Old Trafford zaokrouhlil počet branek v letošním ročníku na deset, blýskl se pohlednou asistencí a ocitl se i v několika dalších šancích.

Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City31235372:2074
2.Liverpool FC31227279:2273
3.Chelsea FC30188464:2362
4.Tottenham Hotspur321831156:3857
5.Manchester United32159852:4454
6.Arsenal FC311731145:3754
7.West Ham United331571152:4352
8.Wolverhampton Wanderers321541333:2849
9.Leicester City301171246:5040
10.Brighton & Hove Albion329131029:3740
11.Brentford FC331161641:4939
12.Southampton FC329121138:5239
13.Crystal Palace318131043:4037
14.Newcastle United329101336:5537
15.Aston Villa311131742:4636
16.Leeds United32891538:6833
17.Everton FC30841833:5228
18.Burnley FC314131426:4525
19.Watford FC32642230:6222
20.Norwich City32562122:6621

Autor: Jakub Vaněk

Komentáře (744)

Přidat komentář
kovi610

"Ronalda se je potreba zbavit, je jenom na prítež"

Reagovat
jk

Forster fakt povedený zápas

Reagovat
Agent z Melmacu

Bilance fenomenálního Portugalce bere dech. Strhne v nadcházejících šlágrech s Liverpoolem, Arsenalem a Chelsea své v neideální formě hrající spoluhráče k výrazně nadprůměrným výkonům?

to ste nepísali včera že?

Reagovat
MySch017

CR7 je bojovník, avšak takéto niečo dokážete položiť hocikoho. Nedivil by som sa, ak by vynechal aj ďalšie zápasy, nielen tento s Liverpoolom. Sám som otcom štvormesačných dvojičiek a nedokážem si predstaviť, čo teraz musí prežívať.

Reagovat
kilobyte

To je stejně masakr. 60 hattricků. Dost útočníků nedá ani 60 gólů a pro většinu by 180 gólů byl sen.

Reagovat
Neutron

tak Cristiano je predsalen inde ako drviva vacsina hracov...

Reagovat
Losinho

30 před třicítkou, 30 po

Reagovat
kissak

Bruno se stal miláčkem fanoušků.

Je fajn, že se Magpies zase vrátili na vítěznou vlnu, kdy dovedli porazit dva aspiranty na evropské poháry.

Reagovat
Kixi Syhimour

Alisson - Robertson, Matip, van DIjk, Arnold - Fabinho, Henderson, Thiago - Diaz, Mané, Salah

Subs: Kelleher, Konaté, Milner, Gomez, Tsimikas, Jota, Keita, Jones, Origi

Firmino - minor foot injury

Reagovat
mithro

Jones to zvladne. 5-0

Reagovat
Coutinho10

čekal bych teda, že Jota bude už hrát, ale asi teda ještě není ready na větší část zápasu

Reagovat
Kixi Syhimour

To bych si myslil, že určitě je, Klopp asi věří tomuhle, nicméně proti Evertonu ho určitě čekám v základu.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
avicii

Poďme do nich, začína derby týždeň tak nech je skóre co najlepšie a 6 bodov doma

Reagovat
nani92

Phil Jones

Reagovat
Neutron

Reagovat
Coutinho10

i tým United pro úplnost bez Ronalda (otázka, jestli výhoda nebo nevýhoda)

MU XI: De Gea, Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Jones, Dalot, Matic, Pogba, Fernandes, Elanga, Rashford

Subs: Henderson, Bailly, Telles, McTominay, Hannibal, Mata, Lingard, Sancho, Garnacho.

Reagovat
Seydou Doumbia

hlavně neslav žádný gol ani výhru, to je povinnost

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
John Obi Mikel

5-3-2 ?

Reagovat
Salfovic

CHAOS

Reagovat
Coutinho10

vypadá to tak, už se těšim na ten autobus

Reagovat
avicii

Boja sa ďalšej 5ky

Reagovat
Coutinho10

vypadá to tak

Reagovat
Bandita_Harry

Toto musíme dotrhat jak noviny

Reagovat
Coutinho10

chce to rychlý gól, jinak to může bejt náročný

Reagovat
SpecialOne

Phil Jones STARTS

He's been captained by 41 #FPL managers this Gameweek

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
mithro

Reagovat
Coutinho10

beztak to jsou všichni lidi z ligy: Fewest Points Wins

Reagovat
r.mrazik

a bude hrat dobre...uvidis

Reagovat
Swarley

V té konkurenci by zahrál dobře i pytel hoven po obrně

Reagovat
Swarley

Reagovat
SpecialOne

No já jsem zvědavý na to kombo s Maguirem.

Reagovat
Nikikrew

Čo je s Oxom? Zranenie ci už aj lavička je pre neho tesná?

Reagovat
Kixi Syhimour

Od února byl pravidelně na lávce, nicméně v současnosti se tam asi opravdu nevejde, o zranění nic nevím.

Reagovat
Nikikrew

No tak ten v Liverpoole nespravil velku dieru...

Reagovat
O.Giroud

necudoval by som sa druhej moznosti, ked pozeram na lavicku tak asi by som poslal na tribunu jeho

Reagovat
Remt

Já bych ho poslal do jiného týmu. Ideálně výměnou za peníze

Reagovat
O.Giroud

No zmluvu ma len do buduceho roku a nepotrebujeme zas dalsieho hraca aby odisiel zadarmo pri nasej prestupovej politike.

Reagovat
martin.b

Dle sestav dneska házená na útočné půlce, United ani nic jinýho nezbývá. Snad budem vepředu dost pohyblivý a nebudem United pouštět do breaků.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak teda bezpodmínečně musíme vyhrát, stejně jako na Old Trafford na podzim, tentokrát ale hrajeme i doma. Je to sice derby a my v největším bordelu jsme taky někdy dokázali rivalům zatopit, nicméně něco jiného než 3 body bude zklamáním a i tečkou za titulem

Reagovat
Coutinho10

už jde do tuhýho a ani tak to nemusí stačit

Reagovat
avicii

Stále je to derby a do zavretej obrany býva pre nas problém, je len otázka ci aj reálne bude zavretá

Reagovat
Neutron

no...ked robi vratnika Harry

Reagovat
Bandita_Harry

A strážnika Phil

Reagovat
Ligter

nejhorší policejní stanice všech dob

Reagovat
Neutron

a tak z Phila neviem preco si robite srandu...nebol to nejaky kiksar

Reagovat
Bandita_Harry

Tak asi tie grimasy sú celkom sranda

Reagovat
Neutron

ta hej, ale chudak Jonesy proste

Reagovat
Salfovic

Bude zázrak když nebude rozhodnuto už po poločase.

Reagovat
r.mrazik

simte...nikomu se nehraje proti autobusu,takze ani liverpool to nebude mit az tak snadne

Reagovat
mithro

ale ved nasi nevedia hrat autobus. oni nevedia branit

Reagovat
Salfovic

Jenže to by ten bus museli umět.

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentně si se mýlil

Reagovat
r.mrazik

bylo to spis prani nez realita

Reagovat
Whitemedia

"I wouldn't be playing every game for Manchester United in the starting eleven if I'd been playing bad every game. There's a reason why both managers have put me in the starting eleven every game."

Harry Maguire defends his performances after the criticisms he has received

Reagovat
J0EL

Reagovat
mithro

Reagovat
bbbauch

Ten at radsi drzi hubu fakt

Reagovat
smazaný uživatel

a ten důvod je jen cenovka

Reagovat
avicii

Reagovat
Busby babes

ta v tom nehraje ted uz zadnou roli.

Reagovat
Freedo

Reagovat
To som ja

Ak to fakt povedal,tak to vysvetľuje úplne všetko

Reagovat
vrabejka

Je třeba vylepšit skóre

Reagovat
vceradnesazitra

Maguire-Jones. Blahopřeju Liverpoolu k vítězství

Reagovat
pospec7

Goooooooooooool

Reagovat
Kixi Syhimour

De Gea se rozčiluje kam?

Krásný gól

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo, aha, od Arnolda zbytečné

Reagovat
J0EL

Mohol ho zabit.

Reagovat
Coutinho10

Gooooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaal to je onooooo rychlej goool Diaaaaaz

Reagovat
Luc-Luc

Bum

Reagovat
smazaný uživatel

to budu jatky

Reagovat
Coutinho10

každopádně to napůl radování je na nic

Reagovat
Miguel19

Arnold slušnej pičusek..

Reagovat
SpecialOne

karta

Reagovat
Remt

To by byla bžunda kdyby ho do tý řepy fakt nakouřil takhle jen málem. Určitě to nebylo naschvál, ale bylo to pitomý. Podobně pitomý jako když si to Míchy o tyč dal sám, i když ne, to bylo skvělý

Reagovat
Losinho

Maguire jak ani nesprintoval

Reagovat
vceradnesazitra

To on ani neumí, nejpomalejší stoper v top klubech

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

věděl, že to je zbytečný pošetřil síly

Reagovat
John Obi Mikel

Kvalitní obrana

Reagovat
masly008

Hary pozičně na okres

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
nani92

Ok, môžem pozerať hokej a Svadbu na prvý pohľad

Reagovat
mimi_united

Za mňa tesný offside a Arnold mal dostať kartu

Reagovat
dantetomas

S arnoldom suhlasim, ale kde bol ten ofsajd? No jo, zenska a pravidlo o ofsajde

Reagovat
Whitemedia

Však to je nani

Reagovat
dantetomas

Hej? Ja som si ten nick pamatal z par rokov dozadu ako zensku, ale asi sa mi to len mari

Reagovat
Neutron

uz vtedy to bol nani

Reagovat
pospec7

Reagovat
Diskostu

Kolko to bude dnes ?

Reagovat
Salfovic

Těch 7:0 se fakt nabízí

Reagovat
Neutron

padaj naspat do La sekcie...debilko.

Reagovat
Coutinho10

ja myslel, že sedmička, až to bude 7:0

Reagovat
Skalda29

To je hrozné, jak tam nikdo nebyl.

Reagovat
Coutinho10

a United jdou střídat

Reagovat
martin.b

Od Trenta určitě ne úmysl, spíš nešikovnost. ale facku by si od Davida zasloužil

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
John Obi Mikel

Kdyby ho trefil, tak dostane kartu

Reagovat
81Tomas

A byla by naprosto zaslouzena, ale proste se ukopl, umysl ho nakourit bych v tom fakt nehledal..

Reagovat
John Obi Mikel

Tak jako kdo by tohle úmyslně dělal

Reagovat
Remt

Na základce jsem jich pár znal

Reagovat
Remt

Kdyby ho trefil, tak ho budou křísit, však to byla mrda jak svině

Reagovat
Salfovic

Celkem by mě zajímalo, jestli by pak dostal žlutou či červenou.

Reagovat
John Obi Mikel

ČK ne? Jak Řepka.

Reagovat
martin.b

Hlavně Trent je v tomhle kokot, že jde hned to trapný čelo na čelo místo, aby se omluvil… zrovna David je v poho sympoš.

Reagovat
John Obi Mikel

Trent se takhle čeluje nějak často, zrovna dneska ráno jsem na inst.reel viděl nějaký sestřih

Reagovat
Remt

Hele dokud po tom nebude trapně padat a simulovat že dostal čelo tak za mě to není tak hrozné. Je to sice "divný" ale pořád chlapštější než pak simulovat

Reagovat
Svatej

vztekloun to je, ale jsou horší věci

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
avicii

Reagovat
eder

Gesto super

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
mimi_united

Reagovat
DieFohlenBMG

JLingz za Pavla, takzvaně krása střídá nádheru a TAA bez karty je vtip

Reagovat
Luc-Luc

Soucasni united je snad nejhorsi pomer cena/kvalita v historii fotbalu, to je neskutecna bida

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomeň na toho trageda na lavičce

Reagovat
Remt

Vydržel Pogba na hřišti delší dobu na podzim nebo teď? (Ne že bych se chtěl posmivat zraneni)

Reagovat
Freedo

Já bych si i tipnul, že by mohl hrát dál, kdyby chtěl. Ale on je prostě takovej. Každej přestupák doufám, že konečně odejde.

Reagovat
Vsadim gule

To je hnus, co tam predvadime

Reagovat
Shottack

Thiago se rozehrál do absolutní fantazie...

Reagovat
Coutinho10

pojdme to dalším golem vyjadrit

Reagovat
Whitemedia

Defenzíva United nahrává jen hráčům Liverpoolu proč?

Reagovat
Wazza228

Jsou zvyklý hrát v červených dresech

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dantetomas

To je strasny bordel v radach Man Utd... na to sa tak krasne pozera

Reagovat
ondris

Thiago si robí exhibíciu?

Reagovat
eder

On neuvěřitelně střídá zápasy, kdy je téměř dokonalý a je radost na něj koukat s těmi, kdy je naopak na pár facek...

Reagovat
Swarley

Ani zakopnout do autu to neumíme, to je úlet

Reagovat
Rothbard

V kontextu toho, co výše píše Luc-luc: Byl fakt někdy nějaký tým (berme třeba posledních 20 let) na tom hůře skrz výsledky i předváděnou hru co se týče hráčů (a jejich tržní hodnoty), jaké měl? I současná Barca by United vyklepala 4:0 a to je co říct.

Reagovat
Kixi Syhimour

To bylo porno

Reagovat
Nikikrew

Krasna akcia

Reagovat
pospec7

Salaaaaaaaaaaah

Reagovat
mimi_united

Maguire ako kapitán je hanba Dúfam že v lete ho vykopneme a nájdeme k Varanovi kvalitného stopéra

Reagovat
Luc-Luc

Goooooooooooollll buuuuummm

Reagovat
dantetomas

Quick wank

Reagovat
Coutinho10

Gooooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaal MOOOOOOOOOO nááádhera

Reagovat
Shottack

orgááááááááč

Reagovat
OTASi

tak to klobouček

Reagovat
O.Giroud

chyba Konate aby niekto tam tu hlavicku zajebal do brany

Reagovat
O.Giroud

chyba Konate aby niekto tam tu hlavicku zajebal do brany

Reagovat
mithro

kto cakal nieco ine.

Reagovat
mithro

ale toto bol pekny gol.

Reagovat
oli9

21 minuta united, o faulu.. 60 úspěšných přihrávek a jediné co zatím mají ve statistikách je 1 aut a 1 přímý kop ... Takto sem je snad u nás ještě neviděl na to srat

Reagovat
Wazza228

Tak tohle bude pěknej večer, no Každopádně pěknej gól

Reagovat
Luc-Luc

Mane

Reagovat
John Obi Mikel

United vůbec netuší

Reagovat
kaja900

Pěkná akce

Reagovat
smazaný uživatel

Mane zatím úžasné pasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nadhera chlapci

Reagovat
Swarley

Těch obráncu tam může být klidně 60, ale když budou jen stát a čumět, tak to bude k ničemu

Reagovat
Likan7

Dneska to bude fakt dno

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten facepalm

Reagovat
O.Giroud

Memecko by sme mali

Reagovat
John Obi Mikel

Co to ten Ragnick vymyslel za taktiku? United úplně nuloví

Reagovat
avicii

Ragnick trénersky skoro nič.. Ale ma to fakt ťažké

Reagovat
smazaný uživatel

Hroznej zoufalec a to by měl po sezoně v klubu někomu radit. To je snad vtip

Reagovat
Salfovic
Reagovat
smazaný uživatel

not arrogant just better pamatate?

Reagovat
J0EL

Toto zreje uz dobrych 10 rokov jak vinko

Reagovat
Coutinho10

jako na kolotoči

Reagovat
smazaný uživatel

Salah maže hejtry na chleba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

uplne zbytočný zápas, však tí hráči nemajú žiadnu motiváciu, žiadny záujem. Dobre vedia, že väčšina v lete končí. Hodne špecifická situácia no.

Reagovat
pospec7

Reagovat
vceradnesazitra

Hlavně Pogba se na to dobře vysral a řekl si o střídání v 8. minutě

Reagovat
smazaný uživatel

Když seš zraněnej, tak nemůžeš hrát

Reagovat
masly008

Nebránitelné

Reagovat
Remt

leda že by byl Mane víc pod tlakem aby to takto nemohl dát

Reagovat
smazaný uživatel

United ::lol: Takový výkon by tam nepredvedl ani Sunderland

Reagovat
Remt

Na obranu MU - toto když se povede tak se to hodně těžko brání.

Salah- konečně!

Máme - rozehrává se do zajímavé formy

Reagovat
mimi_united

Snáď dostaneme debakel a vedenie si uvedomí že v lete treba rozbiť prasiatko

Reagovat
masly008

Jako ještě více rozbít? to už nejde ne?

Reagovat
smazaný uživatel

U těchto klaunů jde. United jsou totiž pračka na peníze. Nic jiného. Čistý byznys, kde se perou prachy.

Reagovat
Swarley

Pár hráčům ale o hlavu

Reagovat
mimi_united

Mysleli sme si že keď budeme stavať na angličanoch bude to v prospech veci. A práve tí nás ťahajú najviac dole

Reagovat
Swarley

Však jsou marni všichni a je jedno odkud jsou, se divím, že Elanga chce hrát za áčko, v dorostu musel mít lepší spoluhráče

Reagovat
mithro

Reagovat
Ranoth

pokial vam bude robit kapitana Maguire tak mozete utratit aj dalsich 500 milionov a nepomoze vam to, lenze bohuzial jeho sa uz nezbavite aj keby ho ponuknete zadarmo dobrovolne urcite neodide a taky plat ako ma v MU mu nedaju nikde

Reagovat
avicii

Nádherné góly.. Orgazmus...

Reagovat
Salfovic

Pro ManU je průser, že Pool musí honit skóre.

Reagovat
mithro

pre ManU je pruser, ze su v rozklade. tento zapas nic neriesi aj keby vyhrali.

Reagovat
Losinho

Liverpool zatím luxus výkon

Reagovat
mimi_united

Hrajú dobre ale titul im zase ujde o bod Ale aspoň si pohladkajú ego na tom že rozbijú klub s dočasným trénerom ktorý je v prestavbe

Reagovat
oli9

ty vole ty už tu fnukas dopředu

Reagovat
smazaný uživatel

V jaké přestavbě? Tam nikdo nic přestavuje, jenom se kupují random pokémoni.

Reagovat
smazaný uživatel

Od kdy se přestavba dělá 10 let?

Reagovat
Losinho

V přestavbě po 2. místě z minulý sezóny

Reagovat
Greny

Jakože jste vzali Ronalda kterýmu je 37 aby jste na něm dalších pět až deset let stavěli než to konečně prestavite?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pospec7

Tvl

Reagovat
Ranoth

nerobite prestavbu uz od odchodu Sira Alexa ?

Reagovat
Likan7

Dělali jsme od tý doby asi 4 už

Reagovat
LFC182

Cry more

Reagovat
Ranoth

a btw, furt lepsie stratit titul o bod nez byt od neho vzdialeny o 20 bodov

Reagovat
Bandita_Harry

Áno, ste hrozni chudacikovia fnuk fnuk.

Reagovat
r.mrazik

tak predpovedi se nepovedly...

Reagovat
Dawon

Fakt hrozně komicky výkon a nejhorší je, že člověka už to ani nenasere protože úplně přesně takový výkon před zápasem čeká...fakt bych víc věřil v tomhle zápase Norwichi, protože ty by mohl Liverpool aspoň podcenit, nás znásilní na sucho do zadku a kralovsky si to uzijou...a zcela zaslouženě.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Greny

United zatím strašná sestava, výkon a ostuda

Reagovat
Vsadim gule

Konečně se mi seknul obraz. Nedalo se na to dívat

Reagovat
Maresma

Thiago je naprosto neuvěřitelnej.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
ondris

Thiago je ❤︎

Reagovat
Remt

Chvílemi si říkám jestli může ještě předvést něco lepšího a on to za minutu předvede:D to se tak skvěle sleduje..

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pospec7

Reagovat
avicii

Reagovat
Bastaron

Jop, hezky mi připomněl jeho nejlepší časy v Bayernu.

Reagovat
Sandstorm

Ten tým je tuto sezónu v největším rozkladu po konci SAFa.

Přitom stále. Když si to dám na papír, do FMka, do Fify, tak tomu chybí jen Declan Rice.

Reagovat
Fairplay

To už dávno neplatí, však tam není jediné kvalitní křídlo, Sancho je z těch nákupů z Bundesligy úplně nejhorší a to je v konkurenci Tima s Pulisicem (a vlastně i Havertzem) co říct. A Rashford asi letos zapomněl hrát fotbal nebo nevím...

Reagovat
pingla

k čemu tam kurva přišel Lingard, však je katastrofální

Reagovat
Greny

Pogba musel do mekáče na hambáč a kolu

Reagovat
RickNash

vypadá to spíš, jako kdyby Pogba akorát odešel, no

Reagovat
smazaný uživatel

Jako upřímně, tohle jr naprosto exhibice. Ale totální. To je jako zápas FA Cupu, kdy přijel na Anfield tým z League One.

Reagovat
ondris

Aj keď skóre o tom veľmi nevypovedá, horší výkon od súpera na Anfielde som už dávno nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FKVZLFC

Reagovat
Swarley

a to vás ani nesleduju

Reagovat
Skalda29

Aspoň přihlásit o ofsajd se umí. To je katastrofa.

Reagovat
Rothbard

Ale Varana mi je líto. Být v takovém týmu.

Reagovat
Likan7

Thiago musí ty naše hráče totálně srát

Reagovat
Swarley

Však všichni chodí a mají v prdeli

Reagovat
Likan7

On se nám úplně tlemí tou hrou. Někomu rupnou nervy dneska

Reagovat
Swarley

Pokud někomu rupnou, tak to bude Bruno a roztrha tu novou smlouvu

Reagovat
81Tomas

Tezko, ti jsou ledove klidni a maji v pici vsechno

Reagovat
mimi_united

Out: Maguire, Jones, Bailly, Mata, Matic, Lingard, Rash, Cavani, Greenwood (rozviazať zmluvu)

In: CDM (Phillips), CB (Koundé), RW/LW (???) +viac zapracovať mladých hráčov (Mejbri...)

Kvalita > kvantita

Reagovat
Losinho

To bude hodně širokej mančaft

Reagovat
smazaný uživatel

Matic zrovna patří k tomu nejlepšímu, co máte. Přes svůj věk si stále udržuje slušnou formu.

Reagovat
Fairplay

Koundé bude druhej Maguire. Pro Vás by skoro nemuselo být úplně špatný řešení za 20 podepsat Koulibalyho na pár let, má rok do konce smlouvy, nová v nedohlednu, do Anglie by se podle mě docela hodil a k Varanovi bych si ho dokázal představit.

Reagovat
smazaný uživatel

Víceméně souhlas

Reagovat
Eichel

Koundé je skvelý hráč, to Maguire nikdy nebol a ani nebude.

Reagovat
Salfovic

Já nechápu, že ten Koulibaly pořád hnije v Neapoli.

Reagovat
Fairplay

Cenovka. Pořád za něj chtěli sto mega, pak snad někdo tolik i nabídl někdy v době Maguira a zas jim to bylo málo.. no a když loni konečně byli ochotni ho poslat za míň (60), tak za tolik 30leteho stopera nikdo nechce.

Reagovat
Salfovic

Tak několikrát tam už prodlužoval, že si nedal do smlouvy nějakou smysluplnou výkupku.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyskočila zajímavá statistika. De Gea je druhý v počtu úspěšných zákroků v této sezóně. To značí je jedno, a to jak otřesnou obranu M U má.

Harry

Reagovat
r.mrazik

jdu koukat na Batmana...urcite to bude mene temne nez nase hra

Reagovat
Losinho

Reagovat
OTASi

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Ligter

Reagovat
vladis271

no je to temné dosť....ale baví ma to...ešte mám tak hodinu na dopozeranie.

Reagovat
r.mrazik

ty na to koukas navickrat? tyjo...tak to bych tomu filmu neudelal

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
8lampard8

Reagovat
r.mrazik

ti tri stoperi tam jsou uplne na picu...to mel zhustit spis zalohu,nez obranu

Reagovat
smazaný uživatel

Trashford

Reagovat
r.mrazik

matic jak tam vyklusava...

prdele...seru na to, batman!

Reagovat
Coutinho10

Thiago si to dnes užívá...přesně typ soupeře pro něj

Reagovat
avicii

Vodí si ich tam jak slepé malomocné kone, neuveriteľne

Reagovat
O.Giroud

Nemusia ma ale uspat

Reagovat
kylo ren

Rozpustit tým zbourat stadion a postavit místo toho třeba lidl

Reagovat
Likan7

Jestli ETH kouká, tak o poločase podepíše raději Spartě než tomuhle...

Reagovat
LFC182

Kolik miliard ze united utratili jen tuhle sezonu?

Reagovat
kylo ren

Ti víš klub v přestavbě...

Reagovat
Likan7

Ne že by to něco měnilo, ale nikdo z nich nehraje

Reagovat
vceradnesazitra

Reagovat
Likan7

já vim

Reagovat
Neutron

Miliard? Rublov?

Reagovat
Miguel19

Se nedivím, že byl Ragnick zakopanej někde v Rusku. Však to od SAFa asi největší zoufalost od United. Co jim tak po konci sezony může radit tvl?

Reagovat
Cobra

Reagovat
avicii

Uprimne som čakal ze aspoň v niečom im pomôže a ze do vedenia klubu dobra posila ale teda dosť o tom pochybujem

Reagovat
Busby babes

vsak te hre dodal aspon nejakej rad. ale na Pool proste ted nemame. Navic pristup nekterych hracu je fakt az trapnej...

Reagovat
O.Giroud

ako bal som sa, ze aspon nas pokosite ako to zvykol Everton, ale teda velke zufalstvo a najhorsie na tom je, ze stale ste mali resp. mate sancu na LM.

Reagovat
Busby babes

jo, to taky nechapu, jak je to mozny. ale s timhle pristupem nemame sanci neco ve zbytku sezony uhrat.

Reagovat
Neutron

ono to je celkovo velmi zaujimave, najhorsi United v historii PL a najkrajsi futbal Arsenalu za posledne roky a realne sme od seba iba o skore

aj ked mi je jasne, ze vo vzajomnom zapase nas asi rozbiju

Reagovat
Remt

Pořád je to ale jenom 2:0. Jedna akce a můžou být zpět ve hře ne že ne

Reagovat
masly008

Jako že dají gol od svojí 16?

Reagovat
O.Giroud

tak staci jedna blbost Alissona alebo niekoho z hracov LFC a hned ich to moze nakopnut, je to nepravdepodobne, ale tak nebolo by to prvy ani poslednykrat

Reagovat
Remt

Souhlas - jedná hloupost a jsou v zápase, 2:0 je prostě málo, chce to třetí gól

Reagovat
John Obi Mikel

Allison karate

Reagovat
Coutinho10

udělat z toho fotku by stálo za to

Reagovat
Luc-Luc

Krasnej prvni polocas, krasny goly...ucka bezzubi, jeste ze dva pridat a bude to top

Reagovat
Coutinho10

jo, takto by to šlo

Reagovat
LAM

Liverpool dobrej válec.

United...............

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona sa tiež moc nevyznamenala

Reagovat
avicii

Super výkon, pridať ešte góly na pohodu a skore, Thiago ako z inej planéty..

Reagovat
Likan7

Dejte nám normálně nějakýho potupnýho bůra, ať je to znásilnění vidět i ve skóre. Tohle není normální. Tam funguje trochu jen Gea.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako herní dominance naprosto devastující, k Thiagovi nemám slov, Salah 1+1, nicméně stejně je třeba koncentrace a co nejrychleji to zabít v druhé půli

Reagovat
masly008

Jak se zabíjí mrtvola?

Reagovat
Kixi Syhimour

2:0 je poněkud ošemetné vedení, to snad nemusím říkat

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Diskostu

škoda že Liverpool nevie podať taký výkon proti CIty či Chelsey...

Reagovat
smazaný uživatel

protože to jsou soupeři úplně jiné úrovně

Reagovat
Swarley

Však to se snaží hrát, my ty zápasy úplně odevzdáváme, to je úplně zoufalé... Thiago si tam z nás dělá prdel, protože ani nikdo z těch vemen není schopný si k němu stoupnout a alespoň trochu mu to znepříjemnit... Bez zájmu, bez zápalu, bez nějakého plánu...

Ale tak to je zápas co zápas...

Reagovat
Freedo

Nejhorší je, že člověk nic jinýho ani nečekal. Liverpool krásný akce. United ale totálně bez zájmu. Tohle by měl bejt zápas, kdy do toho dají vše, třeba i přitvrdí a znechutí hru.

Reagovat
oli9

Odevzdanejsi tým jsem ještě neviděl. Ale už tam nejsou hráči jako Carrick,

Neville atd kteří by tam zdali trávu 90 minut... Těm hráčům je derby úplně u prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Ozaj vie v United niečo spraviť len Ronaldo ktorý dnes nehrá. Inak vzdávam hold fanúšikom Liverpoolu za 7 minútu a úctu k nemu. Inak United nemá absolutný systém tvár hry keď vidím hru Liverpoolu je mi do plaču. Mám taký dojem že by ich viacej potrápil Slovan Bratislava ako my. Aby si nevytvorili aspoň 2 3 pološance je na ostudu. Źiadny pressing systém hry nič. Proste United nemá svoju tvár a výraz Fergusona hovorí za všetko!

Reagovat
smazaný uživatel

Když nebudou v LM, tak raději bez pohárů. Jinak si nedokážu vysvětlit nulové nasazení hráčů MU.

Reagovat
Kixi Syhimour

Manchester United xG 0.00

Reagovat
Coutinho10

ani si to nemuselo nějak složitě počítat

Reagovat
Whitemedia

Když si vzpomenu na ty roky, kdy jsem jim toho Rashforda záviděl.. Teď to má úplně na háku, nebo je otrávený z Manchesteru a nebo oboje dohromady, ale je to tragédie..

Reagovat
bbbauch

Tuhle sezonu je to fakt katastrofa… Rooney to vystihnul, snad se probere.

Reagovat
oli9

Kolik hráčů united v létě půjde pryč? Nebo spíš kdo z tohoto týmu je použitelný.. Ti 3 vepředu v základu... A?

Reagovat
Likan7

Jako že je Rash použitelný v základu?

Reagovat
Diskostu

Gea Varane Bruno Sancho reálne ma na základ Shaw Lindelof Bissaka Fred Tominay Raschford na lavičku dobrý... Počítam že cca 10 hráčov pôjde Off z United napr Matič Mata Pogba Lingard Jones Bailly Henderson Cavani ....

Reagovat
Maximm9

Ono by uplne stacilo se zbavit toho Maguire a United by mel v tenhle moment i pres jejich strasne zapasy o 10 bodu vice a bojuji s Chelsea o 3 misto

Reagovat
r.mrazik

pogba,lingard,mata,matic...ti jdou pryc najisto

pak mozna jones,bailly,ronaldo,henderson

Reagovat
Wazza228

Cavani taky jistý odchod. Uvidí se ještě co Martial, ale ten útok bude solidně rozebranej.

Reagovat
r.mrazik

na toho jsem zapomnel...ten je porad nekde mimo,tak uz s nim ani nepocitam

Reagovat
Wazza228

Já na něj taky občas zapomenu.

Reagovat
Maximm9

O Martialovi jsem slysel, ze uvaziju o predcasnem ukonceni hostovani, ale mozna jen drby, nevim jak tam hraje.

Reagovat
Wazza228

co jsem slyšel, tak hraje stejně, jak poslední dobu u nás o předčasném ukončení nic nevím, ale nechávat si ho určitě nechtějí. Kdo ví, jestli ho vůbec nekdo bude v létě chtít.

Reagovat
Salfovic

Chudák Roy Keane, co ten komu kdy udělal.

Reagovat
masly008

Co je to za otázku? Vždyť to byl vždycky kokot

Reagovat
J0EL

Reagovat
minoLFC

Reagovat
avicii

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Remt

Z pár sestřihů na YouTube bych řekl že pár lidem teda něco udělal

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Budu fandit ten Hagovi, ať s tím bordelem něco udělá. Tam je něco fakt špatně

Reagovat
Swarley

Jak všichni čumí, na hřišti i na lavičce... Tak čumím já doma na ten hnus, vy do prdele něco dělejte...

Reagovat
Grahf

ty čumíš doma zadarmo, oni za to berú ťažké prachy. Neviem, kto je tu väčší loser

Reagovat
Swarley

Reagovat
Wazza228

No on za to čumění ještě platí

Reagovat
Remt

Jurgen stíhá trénovat i opravovat techniku hlavnímu rozhodčímu, respekt

Reagovat
Wazza228

Musí se nějak zabavit, trénovat dneska moc nemusí

Reagovat
Swarley

Robertson je strašnej dement

Reagovat
Skalda29

Pěkně Sancho, i já na gauči jsem musel zatleskat za střelu aspoň

Reagovat
Kixi Syhimour

Nevím, no, proč neútočit ?

Reagovat
O.Giroud

od 30. min regulerne zaspavam, 200 prihravok dozadu a potom to poslat bud na Salaha, ze snad poprechadza alebo to niekde ManUtd dojebe

Reagovat
O.Giroud

ubraneny Arnoldom trapas

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo

Reagovat
Luc-Luc

Sancha je tam skoda

Reagovat
pingla

chtělo by to gól ale

Reagovat
J0EL

Reagovat
oli9

Máš ho tam

Reagovat
Diskostu

Sancho dobrý hračik... len chyba mu palebná sila..

Reagovat
smazaný uživatel

to myslel Henderson vazne?

Reagovat
RickNash

bylo vidět, že mu přišláp špičku chodidla. úplně nechtěně, a správně to nebylo pískaný, ale slušně bolet to samozřejmě mohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

ako prepac, ale po prisliapnuti spicky chodidla tam hento predviedol? Bolo mi trapne za neho. Hravam futbal a viem, co to je, ked ti niekto prisliapne nohu kopackami, ale to simulovanie od Hendersona bola hanba

Reagovat
Kixi Syhimour

Vystřídej Hendersona

Reagovat
81Tomas

To je sracka vzdycky, kdyz se snazi hrat profesorsky ty vole

Reagovat
Shottack

game - set - match

Reagovat
Luc-Luc

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllll Maneeeeeeeeeeee

Reagovat
Coutinho10

Goooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal Maaaneeeeeeeeeeeeeeee tak tak

Reagovat
Kixi Syhimour

Goooooooooooooollllll

Reagovat
Shottack

Takový výtlem od Henda

Reagovat
dantetomas

Harry, pojd jsem, kam jdes?

Reagovat
oli9

Bruno to pěkně nedává je v souboji první a radši to jebne do diváků

Reagovat
O.Giroud

konecne, nechapem preco musia hrat zrazu tak priposrane ked to je zapas tak na 5:0

Reagovat
pingla

z totálního hovno a abych nezapomněl, díky Harry, že jsi od něj stál ty 2 metry, které se mu šikly

Reagovat
vceradnesazitra

Jak někdo mohl dát za Maguira 80 mega fakt nechápu

Reagovat
kovi610

Maguire ty jseš opravdu kokot level Hyper...

Reagovat
Remt

Nevim jak vy ale já mám o hráči zápasu dnes opravdu jasno

Reagovat
vceradnesazitra

Maguire?

Reagovat
Shuriken_YNWA

Reagovat
Diskostu

Kamil Zayatte

Reagovat
nani92

Tak Slovan postúpil a Mirke s Matejom to žiaľ nevyšlo

Reagovat
Neutron

Kto by chcel taku urevanu kravu

Reagovat
Nikikrew

btw to je strasna kktina. Nechapem tych co to robia za peniaze, este viac kto to pozera

Reagovat
Neutron

Teraz si opisal 90% obsahu co chodi v TV a teda samozrejme suhlas.

Reagovat
Nikikrew

Ved preto len minimalne pozeram TV, sracky

Reagovat
nani92

Asi jo, ale on bol viac hormonalny ako ona, typ ufnukaneho decka

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tento zápas dopadne dle očekávání. Ještě prosím zítra 3 kousky pro woolwich a v sobotu po obědě manu - woolwich každý po bodu.

Reagovat
Diskostu

očakávam ešte nejakú poriadnu hrubicu od Alissona

Reagovat
Coutinho10

to je lahoda to sledovat ty kombinace

Reagovat
ondris

Tá Maného prihrávočka na Andyho.

Reagovat
Swarley

https://m.youtube.com/watch?v=n82UcMjC1pk

Ti dva vzadu jsou Maguire s Lindelofem

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

by mě zajímalo, co Thiago říkal Kloppovi...Thiago působil, že to je něco vtipnýho, ale Klopp se moc příjemně netvářil

Reagovat
FKVZLFC

Thiago předvedl úplně famózní výkon

Reagovat
Remt

Je potřeba ho šetřit ještě bude na konci sezóny potřeba. V této formě jednoznačně Man od the match naprosto jasný, to nezpochybni snad nikdo kdo zápas viděl. Luxus. Nejlepší jeho výkon v dresu LFC. Nádhera. Další superlativy už mě nenapadají

Reagovat
FKVZLFC

On nejen, že nic nezkazil, ale on snad ještě každý míč povýšil na úplnou laskominu

Reagovat
oli9

Reagovat
LeonardoUžoa

To je fakt takový kokot vyjebaný ten Maguire. Já ho už fakt nedávám.

Reagovat
Luc-Luc

Tvl co to je za afromana

Reagovat
Coutinho10

novej obarvenej Fellaini ?

Reagovat
Luc-Luc

Moooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Coutinho10

MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAL

Reagovat
Kixi Syhimour

Luxus Jota, přivítal mladíka, Salah

Reagovat
Cobra

Maguire druhá přihrávka do totálně debilní pozice, kdy to ten hráč ztratil a dostali z toho gól.

Reagovat
Diskostu

Hanibal pekný debut

Reagovat
Remt

Jako jo ztratil to v blbý pozici ale on mu to tedy moc neulehčil

Reagovat
mithro

toto bolo na kapitana

Reagovat
mithro

Maguire to je absolutny troll

Reagovat
LeonardoUžoa

Fakt tvl, ať shoří v pekle, mentál.

Reagovat
Luc-Luc

Mo zustan

Reagovat
vceradnesazitra

Maguire :D Ten pas úplně mimo a positioning ještě víc mimo.

Reagovat
nani92

Jednu štatistiku mal Ronaldo lepšiu ako Salah a ešte aj tú mu tí kokoti dojebú

Reagovat
martin.b

Aneb jak zpříjemnit parťákovi debut

Reagovat
Coutinho10

Keita taky nadherne

Reagovat
kovi610

20.4.2022 "Maguire dostal po prohre v Liverpoolu stovky výhrůžek smrtí"

Reagovat
Neutron

Ten uz ich musel dostat za kamion

Reagovat
kovi610

Dnes padne rekord...bych rekl..

Reagovat
minoLFC

Pohodové tri body proti tomu slabšiemu klubu z Manchestru

Reagovat
Kixi Syhimour

Bruneček klasik

Reagovat
mithro

no konecne aspon zlta, hannibal

Reagovat
mithro

a bruno sa nemoze nechat zahanbit

Reagovat
J0EL

Bruno uz nezvlada

Reagovat
oli9

Už asi tak 70 minut

Reagovat
Diskostu

Keita hrozný hrač...

Reagovat
pospec7

Krysa frustrovaná

Reagovat
oli9

Bruno to nezvládá snad od 15. minuty

Reagovat
Coutinho10

fernandes

Reagovat
Whitemedia

Keita je strašná kurva.

Reagovat
Remt

Za co? Za to došlápnutí? Vždyť byl ve vzduchu, někam doslapnout musel, vyhýbal se soupeři. Žádný úmysl a žlutou za to dostal, to je adekvátní

Reagovat
avicii

Kiež by si bol takto prísny na vašich za každú volovinu aj s Miguelom tu urážať každého hráča co neni Chelsea rent boy

Reagovat
O.Giroud

vtipne, zapnut LFC a len cakat na sancu sa niecoho chytit

Reagovat
Whitemedia

Na hráče Chelsea jsem daleko přísnější než na cizí, akorát většinou zápasy Chelsea řeším na jiné stránce.

Reagovat
avicii

No v to dúfam teda lebo toto som si tu u teba všimol ... Niekto spraví trosku horší faul a už je najväčšia neviem co.. A potom niečo predvedie vás hráč a to sú super sympataci alebo tak nejak asi

Reagovat
Whitemedia

U vás si všímám dlouhodobě Keity a Maného, u nich prostě vidím, že tu zákeřnost mají v sobě. No a dřív Salah a jeho simulace, ale to už jsem dlouho neřešil. Ale jinak takhle z extrému do extrému nejdu, vidím například, že u nás je zákeřné hovado Rudiger a že třeba Mount s Havertzem taky občas umí solidně provokovat a vysírat.

Kde vůbec netuším a stopro nedávám smysl, tak je pískání a nepískání ruk, tam se dlouho nechytám.

Reagovat
avicii

Reagovat
Salfovic

Tam už se nemůže chytat nikdo.

Reagovat
Svatej

Však jsme braní jako dost nevděčná a urvana skupina, co furt sekyruje vlastní hráče.

Reagovat
LAM

Může mi někdo zcela vážně říct jak je možný, že takovej magor jako Maguire hraje základ v United?

Má ten hráč aspoň něco co je průměrnýho a né podprůměrnýho? Když může on hrát stopera v United, tak už snad každej.

Reagovat
LeonardoUžoa

Já nevím kdo je víc k smíchu, zda li ten samotnej píčus, nebo ten, kdo za takového píčuse dá 80 mega a kurví si ním víkend co víkend výsledky.

Reagovat
O.Giroud

Tak on hra dobre, nemoze za to ze hra s 3 dalsimi obrancami co vsetko dojebu

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kovi610

Reagovat
Chittak_LFC

cenovku

Reagovat
81Tomas

Mrdka nezklamala no

Reagovat
pingla

měl ho pořádně přejet za ten balon, kterým chtěl trefit de geu

Reagovat
Bandita_Harry

Určite ho chcel trafiť

Reagovat
pingla

To je úplně jedno, žlutou měl vyfasovat okamžitě

Reagovat
Minister

Bruno je najväčšia mrdka... keby to niekto spravil jemu, tak tam ešte doteraz vyplakava.

Reagovat
nani92

Musel tam prísť teenager, aby konečne niekoho zjebal

Reagovat
vceradnesazitra

Pogba a podobní přizdisráči na to nemají. V derby se musí trefovat kolena na Keana. Hanibal to jedinej pochopil.

Reagovat
Remt

Dokážu si užít šlagr kola i bez toho

Reagovat
Steve Stifler

Hannibal a Bruno Takhle jste měli hrát od začátku, chcípáci

Reagovat
oli9

Bruno vždyť ten tak hraje od začátku... Hraje píču a nezvládá

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Remt

By jich tam zbyla polovička. Tohle zkusil minule Pogba a vydržel na place asi 5 minut

Reagovat
Coutinho10

škoda Mo...měl být hattrick

Reagovat
oli9

Nedat 5:0 těmto zebrakum je celkem ostuda

Reagovat
masly008

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

to byla nadhera sledovat

Reagovat
Luc-Luc

Krasa United na kolenou opet ynwa!!!

Reagovat
Diskostu

Najsmutnejšie na tom je to že Pool tak či tak titul nedá City je inde...

Reagovat
Svatej

Bože, to jsou píčoviny

Reagovat
Remt

Reagovat
avicii

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
gunner123

Reagovat
Infernoqt

Já osobně mám Live už tři roky za nejlepší tým světa. A to se mi hodně hnusí něco takového říct.

Ale dost za to může ten covid. By španělské kluby, jako hlavně Real třeba, jinak posilovaly. Zejména Realu věřím, že se od příští sezony dost (kvalitou) zvedne.

Reagovat
oli9

Rozdíl skóre

Liverpol +61

Unkted +4

Reagovat
Ligter

o krok blíž ke konci sezóny

Reagovat
Swarley

Borci už asi trénují na příští sezónu, kdy v téhle fázi povedeme ligu o dvacet bodů a budeme to na půl plynu dohravat... Koumáci..

Reagovat
Ligter

Reagovat
kovi610

Royu Keanovi se musí otevírat kudla v kapse když vidí na place toho zmrda maguireho...To je opravdu kokot na pohledání.. +ten jeho negramotnej super idiotskej výraz...

Reagovat
Neutron

Croodsovi, cisty Harry.

Reagovat
avicii

Trosku úcty k najdrahsiemu obrancovi na planéte

Reagovat
kovi610

meli by ho 80mil krát kopnout do toho jeho dementního pysku...

Reagovat
Bandita_Harry

Brno Kibernet frustrovaný

Reagovat
Swarley

Jako fakt regulérně úplná ztráta času ten zápas hrát, od taktiky, nasazení hráčů, všechno úplně, ale úplně zoufalé a zbytečné... Když to nikoho nebaví, tak to nechte 3:0 a dopadlo by to líp... Stejně tam jen všichni čumí, po zápase budou kecat, jak to příště bude lepší a tomu nevěří ani samotní hráči, tak proč se trápit...

Nejvíc pobaví, když pak někde píšou, že bojujeme o TOP 4... Stačí mrknout na náš jeden zápas a o nějakém boji nemůže být absolutně řeč...

Reagovat
Nikikrew

Ved ten boj o top4 je suboj kriplov tak neviem co riesis

Reagovat
O.Giroud

Je az vtipne, resp. smutne ze tento ManUtd je v podstate stale v boji o TOP4

Reagovat
Front hell

Tak se podívej kdo s ním o tu top 4 bojuje

Reagovat
martin.b

@martynziegler

Manchester United have a higher net spend on transfers than ANY other club in the world over last 10 years- 1billion euros.

Quick reminder…

Reagovat
Infernoqt

Potíž je v tom, že ty hráče, co kupujeme, neumíme využít... anebo je dokonce nevyužijeme vůbec, což je ještě horší. Pořád doufám, že se to změní. Teď před příchodem ten Haga tu jsou slibné náznaky, že by se to mělo zlepšit, jen nás čeká další velká přestavba. Možná vůbec ta největší od odchodu SAFa.

Reagovat
LeonardoUžoa

Jestli tam Ten Hag podepíše, tak je praštěnej. Já jako chudý člověk bych od tama za týden zdrhnul a změnil si číslo. Všechna čest Ralfovi.

Reagovat
Infernoqt

Ten Hag už je náš, do týdne ho máme ohlásit.

Reagovat
Swarley

Jestli se dneska díval, tak ho můžeme ohlásit leda jako nezvěstného, protože ten už se neozve

Reagovat
Infernoqt

Tak on s tím počítá. Jsem poslouchal celej Romanův podcast i Rangnickův rozhovor. Ten Hag vyžaduje čas finální slovo transfery. Za dva až tři roky prý můžeme mít kompetentní mužstvo, ale teď musíme být trpěliví...

Reagovat
Infernoqt

čas a finální slovo na transfery*

Reagovat
Swarley

Trpělivost bych měl, kdyby se na hřišti opakovaně neplouzili jak lemry... Kvalitou je ten tým uplne někde jinde než to, co předvádí... Elanga je poslední zápasy jasně nejlepší a to není tím, že je nejkvalitnější, ale alespoň od těch ostatních sraček není líný na krok...

Pokud nebude okamžitě schopný změnit jejich přístup, tak se tam odrovná jakýkoliv trenér... Normálně bych jim ty zápasy pouštěl od rána do večera... Tady stojíš jak idiot, tady cumis, tady nestojíš u hráče, tady zase cumis... Sikanoval bych je tím, protože na to se fakt nehodí dívat...

Jako fakt by mě zajímalo, co si říkají, když se třeba na ten dnešní zápas dívají spolu... Co si k tomu můžou říct? Však to je normálně trapas, ostuda, zahodit kopačky a jít hrát kuličky....

Reagovat
avicii

Reagovat
Infernoqt

Lepší to nebude. Z té zálohy je zdravej jen veterán Matič a teď nás čeká Chelsea a Arsenal. Si opravdu říkám, jestli by fakt nebylo lepší tu jednu celou sezonu zahrát bez Evropy.

Můj osobní názor? Může za to Ole. Protože nepochopitelně na tuhle sezonu změnil herní styl a všechno se mu rozsypalo jako domeček z karet. Ze dne na den se rozhodl, že budeme napadat, že začneme hrát ofenzivně jako City, ale najednou se ukázalo, že nám to nezvládá obrana.

A možná za to fakt může ten návrat Ronalda, protože bez něj bychom hráli pořád protiútočný fotbal a i když by to na titul nebylo, drželi bychom se toho, co jsme hráli minulé sezony. Žádný trenér si prostě nemůže dovolit změnit herní styl. Na co pak ten tým buduje? Na co si tam tahá hráče do určitého stylu, když to pak změní? Ole mě letos nejvíc nasral.

Reagovat
Freedo

Manchester United nemůže být tým, co bude každej zápas hrát na brejky. Proti Liverpoolu nebo City dejme tomu, ale pak máš spoustu zápasů typu doma proti někomu ze spodní poloviny tabulky. Záloha měla kvalitu na to, aby dokázala dominovat a diktovat tempo hry. Za Olem toho jde spoustu, ale opravdu bych mu nevyčítal, že každý zápas nebetonoval. Naopak dneska to vypadalo mnohem líp, když do hry šlo další ostrý křídlo Sancho a změnila se formace na 4 obránce. Jones byl fakt úlet, hodit ho takto do vody. A v takovém zápase musí hrát McTom.

Jinak přičiny bych hledal jinde. Proč po odchodu Fergusona pohořelo už 5 obránců, i když se utratily stovky miliónů liber? Každej kouč měl jinej styl, ale nikomu se nedařilo držet krok se špičkou ligy. V klubu je cosi prohnilýho. Nedokážu to pojmenovat, ale hodnoty šly do prdele. Možná je to fakt těmi penězi a egem. Těžko se mi s těmi hráči identifikuje. Většina mi přijde spíš jako namyšlení zmrdi.

Reagovat
Freedo

*5 trenérů

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, hodíme to na Ronalda Vždyť i dneska byl neviditelný. Běžte do prdele vy experti

Reagovat
Infernoqt

Jsi nepochopil tu myšlenku. Jeden hráč netvoří celý tým. My jsme na příchod Ronalda nebyli připraveni. Měli jsme setup na úplně jiný styl.

Reagovat
kovi610

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
avicii

Reagovat
Infernoqt

Jako upřímně, tohle je zcela jistě nejslabší United tým v celé historii PL. Ta přestavba je nutná jako sůl. Bohužel byl ten výsledek očekávaný, protože máme velkou marodku a málem nás porazil i Norwich. Ruku na srdce, letos to drží takhle vysoko jen De Gea. Bez něj by to klidně bylo 10. místo a níž.

Reagovat
Spalovač šancí

Jaká přestavba? Vždyť už to přestavěli asi 10x za posledních 5 let ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přestavba, přestupy Ať ten Haag ukáže, co v něm je a pracuje s tímto kadrem. Vždyť je to sen, on může tým jen zlepšit, horší už to být nemůže

Reagovat
Nikikrew

2 - Mohamed Salah is only the second player to both score and assist in home and away games against Manchester United in a single Premier League season, after Mesut Ozil in 2015-16. Ya.

Aha Borci

Reagovat
Nikikrew

Liverpool a City su uplne niekde inde. Fakt si neviem predstavit do 3-4 rokoch ze by ich niekto ohrozil, mozno jedine Chelsea. United, my aj Spurs potrebuju hodne posilnit aby boli konkurencieschopni.

Reagovat
martin.b

Každá vlna jednou skončí, za 2 roky nejspíš Klopp skončí a nejsem asi jedinej, kdo se bojí co přijde po něm To nemluvím o tom, že bez Virgila jsme extrémně zranitelní...

Reagovat
Ranoth

akoze bez Kloppa to bude zo zaciatku tazke, to je jasne ale z jeho prace budeme tazit este roky rokuce tak isto ako Dortmund, takze by som sa zas nejak nebal buducnosti bez Kloppa to skor City by sa mali bat, ze po odchode Pepka sa vratia casi Pellegriniho

Reagovat
Salfovic

A proč nebudou City těžit z práce Pepka ?

Reagovat
Remt

Reagovat
Neutron

Reagovat
Svatej

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Front hell

Reagovat
Swarley

City má mnohem větší předpoklad tu úroveň po odchodu Pepka alespoň nějak udržet, protože šejkové... To dost pravděpodobně čeká větší sešup Liverpool, tam to stojí a padá s Kloppem...

Reagovat
Ranoth

sejkovia tam boli davno pred Pepom a nikdy tak nedominovali ako teraz, nie kazdy trener dokaze pracovat s takymi hviezdami

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme, vy ťažiť budete, ale City už tažiť nebude

Reagovat
Swarley

City už mají od šejků natěženo až až

Reagovat
r.mrazik

Jasný...pokud za dva roky odejde Klopp, za tři pak Salah a Mane, tak to bude ještě hodně zajímavé

Reagovat
Neutron

Ti podla mna odidu skor ako Klopp

Reagovat
r.mrazik

i to je mozny. ono to bude i pak zajimave, jak je dokazi nahradit

Reagovat
O.Giroud

a hlavne Klopp je znamy tym, ze dokaze z hracov vytrieskat maximum. Odide a kludne moze hrat Liverpool o dost slabsie, ja teda vobec nemam dobry pocit z jeho pripadneho odchodu preto dufam, ze nejake trofeje este stihne nez skonci.

Reagovat
Neutron

blbost, budete z jeho prace cerpat roky rokuce...80 rokov kludne, nemate sa coho bat

Reagovat
O.Giroud

bohuzial nie som Vrabejka ci Ranoth

Reagovat
vladis271

to nemá nikto. Ja očakávam, že to bude ako s Borrusiou. Teda, že nebudeme najväčší favorit na titul (imho to nie sme ani s Kloppom), ale nechá ten klub v takom stave, že dlhé roky to bude stačiť na B4 s outside chance na titul. Možno ako chelsea túto sezónu. Len na dlhodobej škále.

Ten káder je teraz nereálne dobrý. Fakt začínam veriť, že sme jedno zakopnutie City od titulu.

Reagovat
O.Giroud

Uvidime, za posledne roky som aj zmenil nazor na majitelov a verim, ze vedia ako pokracovat.

Reagovat
Neutron

tu dlhodobu skalu myslis dokedy sa nerozpadne ta kostra co mate teraz?

Reagovat
vladis271

nvm, kedy odišiel klopp z Dortmundu?

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Borussia_Dortmund_seasons

ten pattern je tam vidieť.

Reagovat
Neutron

to hej, ale Dortmund sa skor profiluje ako klub s tym, ze rozvija mlade talenty, kdezto vy sa chcete profilovat ako sampioni, nie? Navyse v BL bude asi mensia konkurencia ako v PL.

Reagovat
r.mrazik

v PL je ale mnohem vetsi a narocnejsi konkurence...liver pujde vykony dolu, proste fotbalova klasika v PL

Reagovat
Neutron

tak Diaz zatial vyzera dost dobre...ale hej, ten faktor Klopp je tam proste neodskriepitelny, neviem co si Ranoth dal, ale treskol riadnu kokotinu.

Reagovat
Ranoth

sranda ako sa tu najviac ozyvaju red debils ktory si o nejakej koncepcnej praci a budovani tymu pre buduncost mozu len nechat zdat vo svojich mokrych snickoch

Reagovat
Neutron

keby si mal trochu sudnosti tak napises ano napisal som picovinu, ale ty si taky debil, ze si to este nestihol ani postrehnut, chod sa pozdravit s Vrabejkou a neotravuj. Navyse imbecilnejsiu a infantilnejsiu prezyvku ako red debils som snad nepocul, to si vymyslel sam?

Reagovat
Ranoth

Mame Diaza a Jotu, myslis, ze budu horsi nez Mane a Firmino ? Salahovych 30 golov v PL asi nedaju, ale urcite to nebude ziadny velky downgrade a nejaka nahrada za Salaha urcite pride

Reagovat
r.mrazik

ano, myslim,ze tihle dva budou horsi jak salah a mane

salah je top hrac sveta,podobna kvalita jen tak neprijde

Reagovat
fenixLFC

tak on salah tiez neprichadzal ako top hrac sveta

Reagovat
r.mrazik

to je uplne jedno

Reagovat
Ranoth

podobna to urcite nie, to ani do barcy alebo realu neprisla podobna nahrada za Messiho/Ronalda, a ani nepride, takych hracov sa da len tazko nahradit rovnakou kvalitou ale naozaj verim, ze to ziadny VELKY prepad nebude a uvidime este kto pride na miesto Salaha

Reagovat
r.mrazik

vsak v pohode

za me to propad bude,protoze jen tak liverpool nesezene kridlo,ktere da 22 golu za 30 zapasu PL jako on letosni sezonu...

Reagovat
Ranoth

preto som zdoraznil VELKY prepad to urcite bude o tom sa vobec nemusime bavit, taky tym aky mame teraz uz mozno ani nezazijeme

Reagovat
r.mrazik

Záleží co bereš za velký...

Reagovat
Neutron

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Po něm přijde Gerrard

Reagovat
Bandita_Harry

Zatiaľ to na to moc nevyzera

Reagovat
bbbauch

J0EL18.03.2022 11:04

Sme 2-3 hraci od rovnocenneho boja so City a Poolom (nie LM).

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
O.Giroud

mozno myslel Mbappe, De Bruyne a Van Dijk

Reagovat
Neutron

Reagovat
J0EL

Vytrhnute z kontextu. U teba ale akukolvek logiku nema zmysel hladat.

Ano, bolo to myslene 2-3 top hraci a k aktualnemu kadru Poolu a City (bez dalsich posil). Argumentoval som, ze uz aj nasi mladici budu zase o rok skusenejsi (prave nedostatok skusenosti nas tento rok stal najviac bodov). Takze ano, 2-3 top hraci plus dalsie skusenosti u nasich mladikov by nam v tom malo vyrazne pomoct za predpokladu, ze City ani Pool eztra neposilnia (co som aj pisal, ze je to velmi nepravdepodobne).

Reagovat
Neutron

ako ratat s tym, ze City nijak extra neposilni to naco si si vobec dral klavesnicu navyse ides tu riesit nejake skusenosti, myslis, ze to je adekvatne k timom, ktore zvladli tazke sutaze a na konci zdvihli trofej? Ty proste hovoris o uplne idealnej konstalacii hviezd, ale to dlhodobo proste nejde, vid. to ze sa vam zranili dvaja hraci a mate styri prehry z piatich zapasov??

Reagovat
J0EL

Myslis o idealnej konstalacii ako ked Leicester vyhral titul?

Ja som nikde nepisal ze 2-3 hraci a Pool aj City budeme drvit... Ale ze nam to mozevyrazne pomoct sa im priblizit. Btw. S tym som ani neprisiel ja, len som sa zapojil do diskusie, kde to pisali uz ti predomnou.

Myslis, ze ako Poolu odide Salah, tak pride hrac, ktory bude lepsi? Alebo ze im to lepsie sadne aj bez neho? Tzn. ze budu lepsi?

Kazdopadne aktualne na nich nemame a ani vsetko zavisi aj od zraneni a tych posil prave o com bola diskusia. Zaraza ma akurat ze tu pride tento trulo, vytrhne z celej diskusie jeden prispevok a ohana sa tu nim jak nejakou dogmou.

Reagovat
Neutron

kolkokrat sa to vam stalo, ze ste nemali nikoho zraneneho a vsetci hrali tak 50% nad svoje moznosti? ak sa na toto chces spoliehat

ok, ja som reagoval na to co si teraz napisal, celu tu diskusiu si pamatam iba zbezne.

No zrovna u Liverpoolu si myslim, ze im ovela viac uskodi odchod Kloppa ako odchod Salaha.

vsak to je na EF uplne bezne, keby to malo ten kontext okolo tak to zdaleka nie je take uderne

Reagovat
J0EL

S tymto sa da suhlasit do bodky.

Teda az na to ze velmi pravdepodobne odchod Salaha pride skor ako odchod Kloppa preto som pisal prave o Salahovi. A pretoze snad nikto nepochybuje o tom, ze po odchode Kloppa to bude mat Pool velmi tazke. Takeho trenera nikde len tak uz nenajdes.

Reagovat
Neutron

to je jasne tak ako nikto nenahradi SAFA tak predpokladam, ze rovnako na tom budu po odchode Kloppa (teraz nemyslim ten marazmus, v ktorom sme, ale skor ta situacia, ze najst niekoho kto by mal nadviazat na jeho pracu).

Reagovat
bbbauch

Typek co nepochopi a zkresluje argumentaci tady bude mlit neco o logice btw uz jede efsearch, chtel ses vratit k nejakejm mejm kecum o utoku na titul, tak good luck.

Reagovat
J0EL

Lepsie by som ta ani ja nepopisal, takze za sebareflexiu

Ad2: Neviem ci sme sa bavili o tvojich kecoch konkretne. Myslim, ze to bolo vo

vseobecnosti o mufanoch tu. A ano, Swarley, Busby, kiwwi vsetci pisali, ze cokolvek mimo titulu je neuspech. Pisali to aj dalsi ale trollov do uvahy neberiem (mimi atd). Na druhej strane, od teba som taky postoj nenasiel. Takze ak sme sa bavili cisto o tebe, moja chyba uznavam...

Reagovat
Infernoqt

Co mě štve, je ten Bruno. Druhej nejlépe placenej hráč ligy a mám pocit, že na to vůbec nemá. Nesedí mi do kombinace, nesedí mi ani do top klubu. Čím dál víc se mi přestává líbit

Reagovat
Remt

No on šel dolů s příchodem Criss ne? Do té doby byl fenomenální. Nikdy ho nebudu mít rád pro jeho simulace ale hráč to je (loni byl) excelentní

Reagovat
Infernoqt

Tak je to hráč do určitého stylu. S Olem jsme hráli protiútočný fotbal, kam seděl. Od této sezony i Ole ale upustil od protiútočného stylu a šlo to s ním dolů. A nejen s tím, s celým týmem. Obávám se, že takovýto hráč nesedne ani Hagovi. Snad se pletu.

Reagovat
LeonardoUžoa

Letos nemá klid na míči a má hrozné řešení. Podle mě je právě komplexní. Dobrej na postupný útok i brejky. Použitelnej pro mnoho koučů.

Reagovat
avicii

O je to protiutocny štýl?

Reagovat
Infernoqt

Že jsme zalezli a hráli na brejky. S touhle vizí přišel Ole do United. Říkal, že chce mladé a dravé hráče a nejběhavější tým v lize. S příchodem Ronalda to ale celé překopal a najednou začal napadat a všechno se to rozpadlo. Teď už tam nikdo neumí nic.

Reagovat
Freedo

Reagovat
Svatej

By ho zas mohl ozivit jak Tadice ne?

Reagovat
Infernoqt

Jak říkám, doufám, že se pletu. Ale fakta jsou taková, že Bruno má v týmu nejvíce ztrát míčů. Možná je to jen frustrace, ale už mu nevychází ani krátké příhrávky. Proti Norwichi, kterej nám mimochodem byl vyrovnaným soupeřem, zahrál pomalu nejhůř na ploše.

Když ho Hag oživí, tak super, když ne, tak jsme zase s tou novou smlouvou udělali další chybný krok, kterých jsme za posledních deset let udělali mraky.

Reagovat
Salfovic

Rád bych někdy od Oleho slyšel upřímné vyjádření na příchod Ronalda.

Reagovat
Infernoqt

Můj názor je, že jsme ho podepsali, aby ho nezískali City. Nic jiného v tom nebude. Za nitky jsme začali tahat na poslední chvíli, hodně fanoušků se tehdy bouřilo.

Logicky si říkám (a je to jen můj názor), že Ole chtěl Ronaldovi přizpůsobit herní styl, protože ta změna nastala fakticky až s jeho příchodem.

Ole měl jedno interview - pokud to tu někoho zajímá - a tam veřejně přiznal, že od této sezony chtěl hrát více ofenzivně a více napadat. Minulou sezonu jsme hráli na dva štíty, teď jednoho štíta (v interview pro MUTV řekl McTominaye) transformoval na útočné SZ. Cílem bylo rychle odebírat míče a házet to na Ronalda, abychom více využili jeho zabijácký instinkt. No a v ten moment se to celé začalo sypat. Jak jsme se otevřeli, tak jsme zjistili, že to ten tým, a zejména obrana, nezvládá.

Reagovat
Salfovic

Mě by prostě zajímalo, jestli ho skutečně chtěl nebo mu byl defacto vnucen.

Reagovat
Infernoqt

Slyšel jsem názor, že vnucen, protože kdyby Ronaldo hrál za City (a vyhrával s nimi trofeje), byla by to z pro značku United velká potupa. Ronaldo je modla a aby hrál za městského rivala, to fanoušci neunesli.

Reagovat
Salfovic

Ale pak nedává moc smysl se zlobit na Oleho za změnu stylu hry, kterou prostě udělat musel.

Reagovat
Nuno čomes

Vy jste strašní blázni, když mu dáte takovou smlouvu. Vyletěl v Portugalsku, loni u vás v té bídě. V Itálii byl dost průměrný.

Reagovat
r.mrazik

Pořád je skvělý. Jen je nutné si vzít, s kým a jak tam hraje..pokud se tomu dá nějaký směr, tak zase vyletí nahoru..

Reagovat
Swarley

o něj možná jako o jediného fakt strach nemám

Reagovat
Coutinho10

chtělo by to, aby Brighton po Arsenalu a Tottenhamu vyhrál i na Man City ať to má větší náboj ten závěr

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

A aby Tottenham po Man City vyhrál i na Liverpoolu.

Reagovat
Coutinho10

to už je historie + vzdálená budoucnost a navíc na vás celkem umíme ...Brighton má teď ten trojboj hezky za sebou, tak by to bylo stylovější, pokud by to dokončili

Reagovat
Ranoth

staci aj remizka

Reagovat
Coutinho10

ja vim, že jo, ale radši budu věřit ve výhru, pokračování ve famozní série Brightonu než doufat v remízu a bejt zklamanej z prohry, tak lepší doufat ve výhru a nebejt pak tolik zklamanej z remízy

Reagovat
avicii

Užil som si to, druhý polčas už taký profesorsky výkon ale aj tak rozdiel dvoch tried.. Na rade Everton, ty by tiež zaslúžili 4-5 kusov a ak by hráči united mali aspoň štipku charakteru tak sa do konca sezóny vzdajú platov, pol miliardový káder zrelý na okamžité rozviazanie zmlúv

Reagovat
Ranoth

ved oni hraju len pre peniaze tak preco by sa ich mali vzdavat

Reagovat
Fairplay

Maguire bez přehánění nejhorší stoper v dějinách Premier League. To je úplnej šašek, to jeho neustálý vybíhání Ten musí být letos podepsaný pod nejméně 30 gólů, to je fakt naprostá šílenost. Jak může tohle hovno dělat kapitána, jedinej sprint dozadu nedá pořád jen zkouší na Ramose nějaký výpady dopředu a vysokej blok apod přitom to jde gól za gólem na jeho hlavu. Tohle namyšlený hovno musí mít cenu ještě menší než Kepa.

Reagovat
Svatej

Byli tu daleko horší tragédi, naopak dost přeháníš..

Maguire je prostě teď pořádně lepkavý hovno, na který se nalepí každej průser, ale nehraje tu ligu jen poslední rok a půl.. Možná nejhorší vzhledem k cenovce, ale ne v obecný rovině..

Reagovat
Infi

je momentálně naprosto katastrofální, má reakční čas jak někdo z okresu a jak řeší některé situace, to se člověk nestačí divit kolikrát

Reagovat
kovi610

Reagovat
Busby babes

Reagovat
aramaki

On sa vráti k Foxes za smiešnu sumu a bude hrať znova ako pred prestupom. Proste to nie je hráč do veľkoklubu.

Reagovat
Busby babes

jj napsat bez prehaneni a nejhorsi stoper v dejinach PL v jedny vete...

Reagovat
Kapřík

hrozná přeháňka

Reagovat
Infernoqt

Roy Keane: “It’s not the #mufc I played for, it’s like a completely different club.” [Sky Sports]

Reagovat
vodka

ja na to uz nejaky cas nemam nervy, ze uz davam jen sestrihy, ale maguire dpc... ten at jde nekam sazet mrkve.

Reagovat
Swarley

Přijít z práce a ještě ho vidět jak se mi motá na zahradě v záhonku, to už bych fakt nedal

Reagovat
vladis271

nechel som to dávať pred zápasom, aby som to nezakríkol. Ale takto isto som sa pred zápasom s MU nikdy necítil. Až tak, že to celé derby išlo nejak okolo mna. Samozrejme k tomu mohli dopomoct aj iné veci ako ukrajina alebo iné čo nechcem rozoberať tu

.

Ale fakt som očakával pohodlné 3 body a išlo to podla scenára až tak, že mi tam strašne chýbal ten náboj klasického derby kedy očakávam vždy, že MU môže skorovať z každého protiutoku. Tuna som to fakt neočakával. divné až taký evertonvibes som mal z toho zápasu.

Reagovat
Registrujisejenproto

Koukam az ted na sestrih, nadhera a ten kašpárek De Gea co zkousel pri prvnim golu na Trenta?

Reagovat
O.Giroud

ved mu Trent skoro ustrelil hlavu

Reagovat
Registrujisejenproto

To me teda ani nenapadlo ale videl jsem jen jeden zaber, tak to mozna zkresluje. Diky

Reagovat
Remt

Podle mě mu to možná strejchlo obličej nebo to šlo dál? Měl to jen tak tak

Reagovat
twelwer

hadam fuzy na brade mu to trosku oholilo

Reagovat
O.Giroud

Tak ani to nie je nic prijemne.

Reagovat
Remt

Vůbec ne, já bych za to dal Trentovi na držku okamžitě, tady se Davidovi vůbec nedivím

Reagovat
twelwer

u mna jasna cervena rovno by som bezal mu jednu hodit za to trafenie

Reagovat
O.Giroud

Neviem najst ziadny zaber asi sa TV cinili, ale vyzeralo to ze ho to aj strejchlo ako pise Remt

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kixi Syhimour

9:0 za sezónu, nemám slov, prostě fenomenální.

Alisson udělal jeden zákrok, ale i tak bych jeho výkon označil za naprosto skvělý, protože přihrávky rozdával neskutečně, Thiago byl dneska regulérní cheat code, monstrum, tohle jsem od záložníka LFC nikdy předtím neviděl. Mané hraje ve formě titulové sezóny poslední zápasy, Salah potvrdil zlepšující se formu a k asistencím přidal i góly, Diaz přidává kanadské bodíky, na lavičce 4. nejlepší střelec celé soutěže...

United naprostá katastrofa, třeba přičíst zranění, nicméně i tak naprosto bezduchý a bídný výkon, takhle strašné výkony jsme ani my za těch 30 let v derby nepodávali. Fenomenální, že za útraty na úrovni City jsou na tom takto.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo a jinak cíl pro sezónu splněn, jsme oficiálně v LM

Reagovat
Infernoqt

To je na tom to děsivé. Měli jste, když to tak nazvu, bídu dvacet let, ale nikdy jste nehráli tak odevzdaně, jako hrajeme odevzdaně my teď. Peníze kazí charakter a my vážně máme nejvíce přeplacený tým světa. Proto tu sezonu jen dohráváme, a proto nás málem dal i Norwich.

Reagovat
O.Giroud

Je to divne, po dlhom case som si ani tak neuzival vyhru proti ManUtd proste som to bral ako nejaky zapas s Norwichom, kde ma akurat nasralo 200 prihravok dozadu ked sa nam hodi kazdy gol, lebo vobec nie je nerealne aby rozhodovalo skore.

Hlavne ma vzdy prekvapi Rashford, ten ked ma loptu tak len cakam kedy ju strati.

Reagovat
Infernoqt

Rangnick: "This team needs to be rebuilt, it is clear. A game like today showed in a very drastic way that big rebuild is necessary."

Je to k smíchu, ale je to fakt -.-

Reagovat
Infernoqt

Myslím si, že podobná prohlášení hráčům na sebevědomí nepřidají. Asi nemůžeme očekávat nějaké nasazení, když vědí, že s nimi nepočítáme a když je takto veřejně ponižujeme. Trochu mi to přijde, jako by Rangnick řekl, že ten tým je k hovnu a je potřeba ho obměnit.

Reagovat
Neutron

Ale vsak ma pravdu.

Reagovat
Swarley

A co to chudackum udělá? Že odchodi příští zápas? Žádná změna

Reagovat
Svatej

furt se s hracema zachazi jak s deckama. Fakt si casto nedovedu představit, jak by zvladali stres z beznych prací, kde po nich nekdo slape kazdej den, celej den...

Reagovat
Swarley

jako předvést v práci to co poslední týdny oni na hřišti, tak minimálně budu bez všech prémií, každý den bych musel na test alkoholu a tvrdýho fetu, protože to fakt není normální, co předvádí...

Přehnaná kritika je taky bordel a když to přejde do nějaké šikany, tak to samozřejmě v pořádku není... Ale pokud to mají borci úplně v prdeli, plouzi se tam jak lemry, tak ať jdou fakt do prdele... Výplaty poslat na obranu Ukrajiny, tam se bojuje... Všem fandům, co na ten zápas včera jeli by to měli hráči všechno proplatit.... Nebo ať dopředu oznámí, že to mají v paži a ani se nerozbehnou, člověk se už pak podle toho zařídí...

Jako ty poslední výkony jsou fakt naprosto neuctivé ke všemu, co je s klubem spojeno... Čest pár výjimkám, ale zbytek ať se klidně sbalí a vypadne... Dorost by to odehrál líp...

Reagovat
r.mrazik

Nasrat na hráče....když na to serou oni.

Ať jdou hrát třeba do Crystal Palace

Reagovat
Svatej

Reagovat
Neutron

Navyse sa s nimi nepocita z nejakeho dovodu, pravidelne ho dehonestovali na ihrisku svojimi vykonmi, takych hracov treba poslat do Wiganu a nie ich motivovat a riesit ich psychicke zdravie, hnat bicom do pice.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Akoze hrozi, ze budu hrat este horsie ako vcera? to sa da?

Reagovat
Infernoqt

Rangnick: "There could be six, seven, eight, maybe ten new players." #mulive

Reagovat
Sandstorm

No a podobný počet odejde...

Reagovat
Sandstorm

Ale nedovedu si představit přivést tolik nových hráčů za jedno přestupové období. Maximum je tak těch 6.

Reagovat
Sandstorm

Tak nějakých 6-8 hráčů určitě odejde...to je exodus jak prase.

Reagovat
Infernoqt

větší než s příchodem van Gaala. Ale na druhou stranu je dobrý, že se s tím Hag nebude srát, že si to bude budovat k obrazu svému.

Reagovat
Sandstorm

Koho se ideálně zbavit toto léto na sto procent.

Jones, Bailly, Pogba, Matic, Mata, Lingard, Martial, Cavani

Otazníky do budoucna, možná už i pro nadcházející léto nebo pokud se nezvednou pod novým manažerem:

Henderson, Dalot, AWB, Maguire, Lindelof, Telles, Fred, McTom, van de Beek, Rashford, Ronaldo.

V podstatě stavět se dá asi jen na DDG, Shaw, Varane, Bruno, Sancho a nějací mladíci jako Elanga, Mejbri...

Reagovat
Sandstorm

Garner, Amad...

Reagovat
Zaschrona

1. Vzpomněl bych můj starý výrok - Maguire fakt zahrál jak předražená verze Michaela Keana. Není v tom sám ani zdaleka (stejně jako to tak u Keana není), ale jeho výkon vs. třeba výkon stopera z podobné cenové kategorie na druhé straně, to je fakt jiný svět.

2. United jsou poslední měsíce nejzoufalejší tým v PL a to jsem teda jak letos, tak v minulosti na Anfieldu, viděl fakt mnohé. Na LM to nebude, nový trenér ještě v týmu není, spousta hráčů skončí, ten tým to prostě vzdal. A za jedno, dvě léta, tohle dát dohromady určitě nepůjde - a s ohledem na to, že jsou náš největší soupeř v tragickém utrácení peněz na fotbalovém trhu, tak s nimi bude dál pěkná porce zábavy...

3. Liverpool hraje naprosto fantasticky a je neskutečné, že to zas nemusí stačit na titul.

4. Super gesto fandů směrem k rodině Ronalda. Není moc nesympatičtějších osob na fotbalových trávnících, ale i on si v téhle chvíli zaslouží podobnou podporu. Snad si z toho lidství něco do budoucna vezme, aby se příště třeba zachoval líp ke klukovi, kterému rozbije telefon...

Reagovat
masina_LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chittak_LFC

Reagovat
Chittak_LFC

pěkně napsáno

Reagovat
stuff

Reagovat
FUnk

2. + posledni mesic zdatne sekunduje arsenal, snad se taky nepridame...

Reagovat
Busby babes

1) ted je predrazena verze Stetiny. na druhou stranu se na nej haze uplne vsechno, protoze je to ted nejaka moda nebo co. Ale formu nema, o tom zadna. Ale treba v narodaku hraje porad skvele a rok aneco zpatky hral skvele i u nas. Problem neni jen na jeho strane, ocividne.

2) bohuzel, Pool je ted jinde. U nas to pulka kadru uz zabalila a to je problem, kdyz souper ma motivaci a nasazeni...

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Infi

Reagovat
Chittak_LFC

Víte co je hlavní příčina krize ManU? Je to (samozřejmě v nadsázce) SAF. To on udělal z ManU v tehdejší době válec a jeden z nejlépe fungujících týmů (resp. jednu z nejlépe fungujících organizací, protože jeho přesah do "mimo" trenérských sfér klubu je nezpochybnitelný). Všechny jeho úspěchy nastavily laťku tak vysoko, že každý nový manager je okamžitě pod tlakem a výsledky a pěkná hra jsou očekávány instantně. To vede k "drahým" nákupům, které samy o sobě zase vytvářejí tlak na tyto nové hráče, od kterých se čeká, že z fleku udělají 10 čistých kont v řadě, popř. 20+20 za sezónu v případě ofenzivního hráče.

Jako fanda LFC mně krize ManU nevadí, na druhou se stále raději budu rvát o titul s ManU, než s City, Chelsea, Newcastle atd. Ale jestli je Ten Hag, kterej byc měl ManU vytáhnout ze sra...? Vsadil bych boty, že ne (a klidně může bejt skvělej manager pro Ajax, nebo třeba i pro Spurs, ale ne pro United), a budu překvapen, když bude na lavici v létě 2024.

Reagovat
nani92

Z toho bude dobrý scenár v CSM, prišiel si do United a v klube ti ostalo 6 hráčov

Reagovat
Chittak_LFC

a mezi nima Maguire.

Reagovat
vceradnesazitra

Hardcore obtížnost

Reagovat
Kapřík

A Garay už je jako na potvoru ve fotbalové důchodu.

Reagovat
Zaschrona

Harry Maguire is basically Michael Keane with a bigger head and more England caps.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Neutron

Reagovat
kissak

Pokud se někdy mufani budou chtít zbavit Maguira, pak to bude solidní provar z původních 75 m.

Reagovat
nani92

tu už peniaze nehrajú rolu, on musí proste odísť aj zadarmo

Reagovat
vceradnesazitra

Klidně zadarmo a ještě zaplatit půlku platu, to bude pro MU největší posila

Reagovat
kissak

je dobrý, že pokud byly ve smlouvě nějaký výkonnostní bonusy, tak za ty mufani připlácet nemuseli

Reagovat
kissak

Mě by jen zajímalo co způsobilo jeho pokles formy? V Lestru nevypadal tak marně, že by se mu podlomila z toho "Divadla snů"?

Reagovat
mul

On na Eure hral dobre, minulú sezónu tiež.

Reagovat
Dawon

Je to bizarni, ale v podstate uplne to same potkalo Rashforda, jen on holt hraje nahore, takze na jeho triko nepadaji obdrzene goly a tak se ta otresna forma trosku vic schova.

Tohle bude pro Ten Haga obrovska vyzva, znovu probudit hlavne tyhle dva hrace...Maguire se neproda, za nejakou rozumnou castku by ho nikdo nechtel a my ho proste neprodame za drobne po takove investici.

Tohle bude pro ne prvni volne leto bez fotbalu po dlouhe dobe, tak snad se nejak mentalne zrestartujou a v kombinaci s novym trenerem se znovu dostanou do formy. Maugire nikdy nebude stoperska hvezda, ale ve forme je to dobry hrac, ktery v kazdem zapase ten tym nepotapi a to porad v dobre fungujicim tymu muze stacit. No a Rashford v nejlepsi forme muze tahnout i takhle velky tym a to bude vzhledem k pravdepodobne absenci penez na prestupy hodne potreba.

Reagovat
Aldeano

"Maugire nikdy nebude stoperska hvezda, ale ve forme je to dobry hrac, ktery v kazdem zapase ten tym nepotapi a to porad v dobre fungujicim tymu muze stacit".

S tou jeho cenovkou je to strašný popis, tohle chceš tak od odchovance z akademie.

Reagovat
Dawon

Tak s tou cenou je to samozrejme katastrofa, ale ted uz s tim nic moc nadelat nejde...furt je lepsi mit dobreho stopera za 80 mega nez cloveka, co hraje jak po mrtvici Tezko proste tedka koupime dalsiho draheho hrace na tu pozici, tak musime pracovat s tim, co tam je, a pokusit se z toho jeste neco vyzdimat

Reagovat
kovi610

Reagovat
Busby babes

u nas zaloha nebrani a nevyuzivame jeho prednosti, naopak odhalujem jeho slabiny. koukni jak hraje za narodak. tam je nastaveni uplne jiny a on v tom prostredi hraje velmi dobre.

Reagovat
Busby babes

https://theathletic.com/3107541/2022/02/10/manchester-united-are-asking-harry-maguire-to-be-something-hes-not/

tady je docela dobrej clanek na tohle tema no.

This isn’t to say he hasn’t had his own patches of poor individual form but, if he played in a system that did not hinder him, that could be improved. The more possession United control as a team, the less he’ll have to dive into duels as opposed to guarding space. A better United makes for a better Maguire.

Maguire as an example forces us football fans to ask a broader question about how we evaluate players: how much does the system around a player change what we see on our television screens? Maguire is a good defender — and he’s proved that he is even more than a defender, too.

Reagovat
Dawon

Nevim jestli ten prvni odstavec uplne funguje jako dobra obhajoba...V podstate cim mene drzime balon a cim vice musi Maguire realne branit, tim horsi jsou jeho vykony? To asi neni uplne vlastnost, kterou u sveho stopera cislo 1 hledam

To ze v lepsim tymu bude vypadat lepe asi taky neni zrovna prevratna msylenka, to se da hadam aplikovat tak na 95 % vsech fotbalistu sveta

Jinak ale jako souhlasim, samozrejme neni tak spatny, jak aktualne hraje, ale mnohem vic nez o nejakem systemu je tohle podle me o totalni mentalnim rozkladu...vsak ten hrac proste neda ani jednoduchou prihravku na par metru, dela uplne neuveritelne skolacke mentalni hrubky, to nema se systemem moc spolecneho. System sice muze limitovat situace, ve kterych ty hrubky nejcasteji dela, ale tohle myslim muze fungovat fakt jen do urcite miry.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiez mi to pride dost vtipne. United hraju systemom, kde chudacika nutia vela branit, co sposobuje, ze hra zle

Reagovat
Busby babes

jasne no, ale tak da se to aplikovat i opacne, ze jo. dej k nam VVD a taky o nem za 2 mesice nebudeme rikat, ze to je nejlepsi stoper na svete.

Reagovat
Busby babes

btw jak hral Hannibal? ctu chvalu, ale nevim, jestli to neni takove to> novej mladej hrac, tak je automaticky super?

Reagovat
masina_LFC

behal a fauloval

Reagovat
O.Giroud

premotivovane, hrat sa este 5 min tak ma redku ale co si budeme vyzeral najlepsie z tych hracov ManUtd lebo aspon nam to trochu zneprijemnil

Reagovat
Busby babes

ok, aspon bojoval.

Reagovat
Neutron

aspon bol vidiet zapal...

Reagovat
Mike Litoris

K balonu se dostal asi jen dvakrát, z toho jednou ho po ztratil a byl z toho gól. Nutno dodat, že ho hroznou přihrávkou pohřbil Maguire.

Fotbalově tedy nepředvedl nic, jen zplašeně běhal a dojížděl hráče Liverpoolu tak, že klidně mohl jít do sorchy dřív, kdyby rozhodčí moc chtěl. Takhle si ho jen zavolal a uklidnil ho.

Reagovat
avicii

Ako možno talent ale za co ho preboha včera mohli chváliť

Reagovat
Aldeano

Reagovat
r.mrazik

samozrejme,ze kdyz funguje tym,tak i dany hrac je na tom lepe

ale to nemeni nic na tom,ze ten vocas brani hur jak typci v okrese

svadet to na system je extremne jednoduchy

Reagovat
kovi610

Reagovat
Svatej

Vím o tymu, co ma v útoku hráče, co se bude prodavat jeste hur, tohle se stava

Reagovat
Neutron

Reagovat
kissak

hustý

Reagovat
Jolly Roger

Liverpool v Manchesteru jako Slavia v Golčově Jeníkově.

Reagovat
smazaný uživatel

Sadio Mane has now scored as many PL goals as Ryan Giggs, but in 374 fewer games

Reagovat
hodoňa

Tak Giggs tam nebyl od úplně od toho, aby tým táhl střelecky.

Reagovat
Neutron

Tak treba porovnat aj rovnake posty no…

Reagovat
Swarley

Škoda, že má Giggs jen 13 krát víc titulů v PL než Mane

Reagovat
r.mrazik

achjo

Reagovat
smazaný uživatel

ja nevravim ze je lepsi len ma to zaujalo

Reagovat
r.mrazik

tak giggs hral cely zivot ve 442, takze na goly tam byli primarne jini...mane je temer utocnik

Reagovat
SpecialOne

Myslíte si, že Mitrovič příští sezónu konečně zaboduje i v PL nebo to bude tradičních 38/4?

Reagovat
Bandita_Harry

Myslím že tých 15 dá

Reagovat
FUnk

*12

Reagovat
Bandita_Harry

15*12 už mi príde trošku moc, aj keď je vo forme

Reagovat
kissak

U nás jsem ho měl hodně rád i když se v EPL neprosadil, ale i v Champu za nás byl produktivní.

Moc bych mu to přál.

Reagovat
smazaný uživatel

Včerajši zapas ok, myslim, ze to bola definitivna bodka pre vela tych sráčov, ktorí si kralovsky zarabaju a hraju totalne hovno, po sezone vela z nich skonci a snad to začnu budovať uplne inak, vidim, ze ak by bolo na Rangnickovi, tak by väcsinu tych sračov vyhodil po sezone bez pardonu

Reagovat
fff

Inak neviem, ci je nejaka aktualna statistika zapasov, v ktorych za nas nastupil Thiago, no este nedavno bolo daco take, ze ked hral on a Fabinho, tak tusim z cca 20 zapasov sme vyhrali 18 ci 19 a dostali mozno menej ako 5 golov.

Predpokladam, ze aktualne to bude nieco podobne.

Thiago bol neskutocny nakup a ked hra, tak jednak je to radost pozerat a jednak to ma zjavny vplyv na vysledky. Thiago a Fabinho zaklad zalohy a k nim sa mne osobne najviac pozdava Keita, Henderson mozno proti slabsim superom. Kazdopadne to chce zaloznika v lete.

Reagovat
Malresi

Ja sa musim priznat, ze mne Thiago vo vela zapasoch pil krv, vadili mi tie jeho neustale prihravky na istotu, ako aj fyzicka slabost, resp. prepadavanie v subojoch. To, co ale predvadza v poslednych zapasoch/mesiacoch je úplne iná pesnička. Fantasticky hrac.

Reagovat
Bandita_Harry

Pride Carvalho, ale to bude asi tak všetko

Reagovat
Bandita_Harry

Je pravda že v poslednom čase dostáva viac príležitosť Milner ako Jones s Elliottom bohvie či je to len z taktických dôvodov. Ox si už asi necuchne vôbec, bol by som prekvapený keby zostal. Myslím že je tam miesto len pre jeden príchod.

Reagovat
mr.Silver

Wow, dneska Chelsea, to bude zázrak, jestli budeme brát bod.

Tomiyasu je údajně blízko návratu, ale nevím, jestli bych ho takto nerozehraného postavil od první minuty.

Ramsdale - Tomi, Gabriel, White, Cedric - Xhaka, Elneny - Pepe, Odegaard, Saka - Martinelli

Toto by byla podle mě na dnešní zápas ideální sestava, musíme hrát na brejky, což by mohlo i Pepemu i Martinellimu na hrotu vyhovovat. Dostaneme střed Lokonga, Odegaard, a na hrotu bude strašit Nketiah (případně Laca, pokud se dal dokupy).

Fakt hrůza ta sestava, my potřebujeme dva útočníky a jednoho top CM jako sůl.

Reagovat
smazaný uživatel

Alisson completed more passes (51) than United's entire central midfield (50)

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
O.Giroud

ani neviem ci sa mam tomu smiat, lebo regulerne ma vcera tie neustale prihravky na Alissona unavovali

Reagovat
dantetomas

Na druhej strane, niektore jeho pasy by zaloznicj Man Utd nedali ani na fife. Po jednom s nich onanoval dokonca aj Gary Neville a este si zo seba robil prdel: "Neviem, ci som podobny pas dal za celu svoju karieru. A to som bol hrac v poli"

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Neutron

predsalen sa poziadavka na rozohravku brankara velmi zmenila od doby co Gary hraval...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

zapas jsem nevidel, jen goly (lol nase braneni) a jsem prijemne prekvapen. cekal jsem 5:0, takze o gol lepsi... well done.

kdo cekal cokoliv jineho tak nas nevidel hrat posledni tydny. Jsem rad, ze jsem sel do divadla. Btw. Studio 2 a jejich hra o Beckhamovi je super, doporucu zajit.

Reagovat
Mato178178

jak sa chcel pochvaliy ze bol v divadle

Reagovat
r.mrazik

u toho prvniho golu,jak ho ten debil necha otocit a nahrat...porad stoji extremne daleko od svyho hrace, jeho braneni je totalne na pest

samozrejme nepomaha tragicky matic pred nim,ale i tak...hruza

Reagovat
mr.Silver

No podle mě dosral 3 góly - první, třetí a čtvrtý (ta rozehrávka ). To tam místo něj nikoho nemáte?

Reagovat
Busby babes

3. ? tam se necha Elanga preskocit hracem Poolu, jinak ta prihravka byla v pohode. Navic teda ztrata mice hluboko na pulce Poolu a zbytek uz pak uplne trapne odbranenej. zadnej tlak na hrace s micem, Mane uplne volnej a Jones nebo kdo to tam je se na nej jen skarede diva... jak je tohle Maguirova vina?

Reagovat
mr.Silver

Maneho měl hlídat právě Maguire, ale samozřejmě to był trapas od celého týmu.

Reagovat
Busby babes

jo, sorry, mas pravdu. ja to videl na malem mobilu a prohodil jsem Maguire s druhym stoperem. jo, to mel hlidat, takze souhlasim s tim, cos psal.

Reagovat
Dawon

Tak Mane byl pri tom golu celkem jednoznacne Maguiruv hrac, takze je asi celkem fer rict, ze to byla castecne i jeho chyba, jakkoliv to samozrejme bylo stejne jako vetsinu zapasu tak nejak kolektivni selhani skoro vsech na hristi.

Reagovat
Busby babes

jop, blbe jsem to videl. moje chyba.

Reagovat
Busby babes

4. dost zajebal no.

Reagovat
Busby babes

predpokladam, ze mluvis o Maguirovi? ten prvni... no tam udela takovou tu klasickou chybu, ze se rozhodne vystoupit a pak si to rozmysli... to proste uz musi risknout a dohrat to naplno, kdyz uz se rozhodne do toho jit. Jinak teda Dalot a spol absolutne nezachytili nabeh a je otazka kde byl Matic nebo nekdo ze zalohy no. proste tech chyb je tam daleko vic, Maguire je jen jednim z nich.

Reagovat
r.mrazik

primarni je nenechat otocit hrace s micem...tohle se uci deti uz v mladsich hracich

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
O.Giroud

Divadlu snu?

Reagovat
supporter

Kloppa jsem obdivoval uz v Dortmundu, ale to co predvadi v LFC je opravdu vizitka nejlepsiho manazera na svete. Jinak teda s tezkym srdcem musim rict, ze ten tym Liverpoolu (tym, be klub) je mi mnohem sympatictejsi nez ta banda primadon co hraje u nas. Jako fanousek United vam zavidim fans LFC. Nezbyva nez doufat ve zmenu vedeni.

Reagovat
Bandita_Harry

Si dobrý suppporter

Reagovat
supporter

A co to ma co spolecneho s tim jaky jsem supporter. Na zapasy chodim poslednich 7 let i pres to co se v klubu deje. To, ze mi tym neni sympaticky neznamena ze jsem zanevrel na klub nebo prevlekl kabat

Reagovat
dantetomas

No ja by som v tom Harryho prispevku ironiu nehladal, tak sa necerti

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Bandita_Harry

Čakal som že to zoberieš z opačného konca ako som to napísal.

Reagovat
supporter

Omlouvam se, moje chyba. Asi uz jsem zvykly dostavat to sezrat ze vsech stran. Diky za vysvetleni

Reagovat
Bandita_Harry

Pohoda, pozeráme sa na to rovnako

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
nani92

Ked nie Ten Haag, tak aspon Kali a Fico

Reagovat
smazaný uživatel

dnesny den sa zacal krasne

Reagovat
smazaný uživatel

hotovy som

Reagovat
Malresi

Reagovat
vladis271

Reagovat
Nikikrew

cumim od rana

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
J0EL

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

ale s žilinkom jak GP good luck with that...

Reagovat
Neutron

Aj tak uplne nerozumiem tomu postoju tych hracov, vsak im ide aj o dalsie angazma nie?

Reagovat
Remt

jako volne hrace je vzdycky nekdo vezme, nejakej zoufalec, ktery bere odpady, treba Juve, pripadne Barca

Reagovat
Neutron

tak okej, ale tazko budu mat nejaku paku na to si pytat vyssie platy...ako neviem mozno ja som naivny

Reagovat
Remt

hele ja bych premyslel podobne jako ty. Ale tohle jsou fotbalisti a ti nepremysli tak jako my

Reagovat
O.Giroud

Tak zas nie su to hraci zo Slovenskej ligy, o nich bude zaujem.

Reagovat
Neutron

nejde o to, zeby o nich zaujem nebol, ale ide o to kde o nich ten zaujem bude a kolko si zarobia, vzdy je lepsie ist do lepsieho klubu alebo do klubu, ktory ta aspon fajn zaplati (vid. United ). S takymto postojom moze tazko prist niekam a vydupat si plat, ked ho nema cim podlozit. Nejde ani o to, ze United nemaju vysledky, ale keby sa aspon snazili tak by bolo vsetkym jasne, ze nie ten dany hrac je lenivy kokot s absolutne neprofesionalnym pristupom, ale ze tam nefungovalo nieco ine.

Reagovat
Busby babes

Ralf Rangnick confirms plans of Man United revolution in the summer: “There will be a rebuild here. Six, seven, maybe TEN new players will come”.

tohle bude pruser. s tim, jak dlouhodobe fungujem na prestupaku... ale tak nezbyva asi nez doufat, ze jsme se aspon nejak poucili.

Reagovat
O.Giroud

to som robil v Managerovi po prvej sezone a akurat som to mal chut odinstalovat.

Reagovat
Neutron

vzdy vyletel nejaky mladik, ked hral

Reagovat
andkoo

povedzme si na rovinu, horsie ako v tuto sezonu to nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne do pici musi 8 linych nebo prestarlych kokotu a vsecky insta curaky poslat do kurev. Penize na to asi mame. Nechal bych: De Gea, Lindelof (s tezkym srdcem), Dalot (backup), Telles (backup), McTominay ( backup), Fred (backup), Sancho, Cris, Rashford a Pogba (oba po poradnym vyplachu hlavy), Bruno. + 8 novych hotovych hracu: 2x CB. RB. LB. CM. LW. RW. ST. A doplnit mladikama.

Reagovat
Neutron

na Pogbu uz je neskoro...

Reagovat
Neutron

kazde leto sa spajame s desiatkami hracov, aj ked realne pridu ja neviem dvaja, vies co to bude toto leto, ked kazdy vie, ze ideme skladat komplet novy tim? Mozno k nam konecne prestupi ten Garay, ci kto to bol co k nam prestupoval snad 8 rokov

Reagovat
Swarley

Kdyby přišel Garay se Sneijderem, mohlo být všechno jinak

Reagovat
Neutron

Reagovat
Busby babes

https://theathletic.com/news/exclusive-manchester-uniteds-two-leading-scouts-leave-club/UhiwpchnG9Q6/

a v kombinaci s timhle to je zajimavej mix. hlavni scaut a sef skautingu odchazi.

Reagovat
supporter

Tak to teda good luck v hledani noveho pusobiste. Last employer: Manchester United 2021/2022

Reagovat
Dawon

No jestli byl chief scout od 2014, tak jeho odchod asi neobrecim

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

treba to prečistiť krasne vsetko

Reagovat
r.mrazik

tak posledni roky bych skauta mohl delat i ja...sancho a varane...prace snu

Reagovat
Muffi

Nemel chtit Ten Hag hlavni slovo pri prestupech?

Me to prijde jako spatny vtip. Rangnickovi je 66 ci kolik a nejambicioznejsi klub co vedl, bylo Gazpromem dotovane Schalke.

Ten Hag ma 50 a nejdal to dotahl do Ajaxu a zadna z tech 4 hvezd, co od nej odesla za dohromady 225 mega (de Jong, de Ligt, Zyiech, Beek) porad tou top kvalitou neni.

Ti dva spolu nikdy nepracovali, zkusenosti s anglickou ligou a velkym fotbalem budou mit ten Rangnickuv pulrok a maji dat dohromady United, kde cas moc nedostanou. Kazdy, kdo odtrenuje 2 roky v PL ma vetsi zkusenosti nez tihle dva dohromady.

Hodne by me prekvapilo, kdyby to vyslo.

Reagovat
Salfovic

Nevím proč, ale vzpomněl jsem si na to, jak Liberec trénoval Csaplár s Kotrbou.

Reagovat
Neutron

kto by mal byt podla teba teda alternativa? Cisto zo zaujimavosti. Mlady, ostrielany trener, ktory ma potencial do buducna.

Reagovat
Muffi

Netusim.

Ale jako fanda lfc bych rozhodne nechtel treba gerrarda jen proto, ze je legenda a udelal titul s rangers. Dat mu sanci v dosrane sezone budiz, ale jako plnohodnotny ne.

Nesleduju fotbal zas tak detailne, abych u klubu dokazal urcit, co je zasluha financnich moznosti v kombinaci s dobre fungujicim sportovnim usekem(lipsko, jardimovo monaco) a co jde ciste za koucem.

Reagovat
Neutron

tak vies ono nikdy ten vyber nie je neobmedzeny...ja nejak nevidim momentalne lepsiu moznost.

Reagovat
O.Giroud

Weiss by vas dal do laty. Ten by povyhadzoval polku timu po prvom treningu

Reagovat
Neutron

ten nie je velmi mlady a ma tolko skusenosti s PL co ten Hag

Reagovat
O.Giroud

nevadi, tych 10 rokov este moze potiahnut a skusenosti ma jeho Weissko ml. toho zobere zo sebou

Reagovat
Busby babes

nemel a ani nechce, udajne teda. Chce mit moznost veta. ale jinak chce byt head coach. Stejne jako v Ajaxu. on ani nema nejake zkusenosti s timhle. v Ajaxu je nastavena poradne fotbalova struktura, skauting, pak DoF coz byl Overmars a tak. Samozrejme ze to s nim pak konzultuji ale neni to tak, ze by rozhodoval o vsem. udajne takhle by to chtel mit i dal.

No Rangnick treba postavil zaklady fungovani Red bull klubu, ze jo.

ad ETH, nevim, nerikam, ze to vyjde, ale hodnotit ho dle toho, ze se hraci co pod nim hrali skvele jinde nechytli? to asi neni jeho vina, ne?

Rangnick bude konzultant, ktery mozna ani nebude mit nejak velke slovo a pravomoce cokoliv rozhodnout...

Reagovat
Muffi

A kde ty redbully proboha zpochybnuju? Redvbuly funguji dobre a kdyz od nich bere hrace, mas jistotu, ze je vychovavan podle nejakych parametru, v tom je to stejne vsude.

Ale mas radu dalsich veci, ktere funguji v United uplne jinak. Oba redbully jsou do znacne miry zamereny na vychovu, United na okamzity uspech. Ambice obou klubu jsou taky jine a s tim souvisi cas, ktery muzes do daneho hrace investovat. V lipsku se muzes s borcem za 15 mega rok crcat, v United ani nahodou. Lipsku nevadi vypadnout s Atalanrou v CF EL, v United te vynesou v zubech.

Trpisak ma se slavii dost skvelych vysledku v Evrope ale prijit do Lazia, vsichni se budou dost divit. A to je srovnatelny skok s Ten Hagem.

A to same je ajax. Ty hrace jsem psal proto, ze jsou to nejlepsi, s cim ten hag pracoval, a ve velkym fotbalu to presto neni uplna spicka. Ted bude muset delat jen s tou uplnou spickou, pokid ma byt uspesny.

Reagovat
Busby babes

tak pises o nejambicioznejsim klubu jako Schalke, tak jen upozornuju na to, ze Rangnick i pomohl vybudovat Red bull kluby, coz neni uplne malo.

zytek uz jsou jen takove reci. I v united jsme dost trpelivi s hracema, nekdy az moc.

Ad hraci. no, pokud teda LM neberem jako spicku velkeho fotbalu, tak nevim co berem... ti hraci dokazali dominovat na hristi treba Realu nebo Juve. Ze pak odejdou jinam a tam se jim tolik nedari nemusi nic znamenat. jine prostredi, klub kam uplne nezapadnou... tech duvodu muze byt spousta a o praci ETH to nevypovida vubec nic.

Ja nerikam, ze ETH bude uspesny, treba bouchne jako vsichni pred nim, ale jen rikam, ze tvoje argumentace je divna nebo v nekterych pripadech i spatna. byl u nas Mourinho nebo LVG, vetsi vahy ve fotbale proste uz nejsou a stejne neuspeli. To, ze ETH trenoval jen Ajax je z tohodle uhlu pohleud vlastne irelevantni. i kdyby mel za sebou staci v Realu, tak to neznamena, ze uspeje u nas...

Reagovat
Muffi

Dokazali to jedno jaro, kdy se jim vse seslo.dalsi rok je z Lm vyradili Valencia a CFC, z EL Getafe.

Schalke je z hlediska tlaku mnohem slozitejsi prostredi nez lipsko.

A co do toho tahas Moua s Gaalem? Mou byl po katastrofalni pulsezone v CFC s tezce posramocenym renome a LvG byl problematick kouc vzdy. Ve kterem klubu krome AZ vydrel 3 roky?

Reagovat
Neutron

taha ich tam pretoze argumentujes tym, ze ten Hag trenuje nejaky posrany Ajax a zrazu ma ist trenovat svetovy velkoklub a neveris, ze moze uspiet, tak ti napisal, ze nas trenovali aj najuspesnejsi treneri svojej doby a stalo to za hovno rovnako

proste stale nerozumiem tomu k comu vlastne mieris a co tym chces povedat. Ak ti vadi, ze sa tu niektori fans tesia z ETH tak to napis rovno, samozrejme, ze to nie je zaruceny uspech, bude to chciet vela prace, mozno to jednoducho ani neda, ale tak niekto nas trenovat musi a ta banda vo vedeni sa rozhodla pre tento tandem...nam nezostava nic ine iba dufat, ze to ustoja a vam neostava nic ine iba dufat, ze budu pokracovat v trende, ktory je v United teraz

Reagovat
Busby babes

dokazali to a pak rozprodali kadr a staveli novej tym. tohle shazovani uspechu... jako proc? Zbytek uz asi ani nereaguju no. protoze pises uplne o necem jinem nez jsem psal ja.

Reagovat
Neutron

ten Mou musi mat na toho Matica riadnu uchylku tvl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele