Gólový stoper Havel aneb Události 19. kola FORTUNA:LIGY

11.12.2019, 23:19
Názory a komentáře
Předposlední podzimní kolo příliš překvapivých výsledků nepřineslo. Jediným takovým bylo vítězství Slovácka v domácím zápase nad Plzní. Viktorka tak v titulovém "souboji" na Slavii, která zvítězila hladce v Liberci, ztrácí už čtrnáct bodů.

Naopak střed tabulky se i díky vítězství mužů z Uherského Hradiště vyrovnává. Ti z osmého místa ztrácí pouhé tři body na třetí Spartu, jež vítězstvím ve vzájemném zápase o skóre předehnala Mladou Boleslav. Stejně bodů jako tyto dva celky má po výhře v Opavě i Jablonec.

Jen o dva body pozadu je díky výhře v Ďolíčku ostravský Baník a Dynamo, které si poradilo s Příbramí. Čím dál více se horní polovina tabulky vzdaluje Sigmě, která ztratila při remíze s Karvinou. Naopak se musí obávat i o desítku, neboť Teplice si poradily se Zlínem.

Zápas kola


Sparta Praha-Mladá Boleslav

Pražané už v osmé minutě utkání plného krásných branek vedli o dvě branky, nic jistého to pro ně neznamenalo. Po Budínském se prosadil i Bucha, naštěstí pro domácí hned po něm rozvlnil síť Kanga. Vítězství v závěrečné dvacetiminutovce pečetili Tetteh a vlastencem Hubínek.



Gól kola


1. Michal Sáček (Sparta Praha)

Michal Sáček bravurním způsobem dokázal už po dvou minutách poslat Letenské do vedení. Po Frýdkově rohovém kopu se balón odrazil za vápno, kde se k němu dostal sparťanský pravý bek a nechytatelnou ranou k tyči zavěsil.



2. Guélor Kanga (Sparta Praha)



3. Petr Ševčík (Slavia Praha)



Jedenáctka kola



Brankář - Aleš Mandous (Sigma Olomouc)

Sigma proti Karviné nezářila, alespoň k remíze jí povedeným zápasem pomohl její gólman. Mandous v prvním poločase vychytal Smržovu dělovku. Po přestávce zneškodnil Ba Louův únik i přízemní ránu. Nejvíce se blýskl, když nad břevno vyškrábl Vukadinovićův pokus.

Pravý obránce - Michal Sáček (Sparta Praha)

Patřila mu zejména úvodní desetiminutovka. Odražený míč po standardce znamenal jeho ránu, která s naprostou přesností zapadla mimo Stejskalův dosah. Pět minut poté asistoval u druhého gólu, když našel pěkně pálícího Haška.

Střední obránce - Lukáš Havel (Dynamo České Budějovice)

Ofenzivní i defenzivní opora Dynama opět udeřila. Vzadu pomohla k další nule, navíc nedlouho po návratu ze šaten navýšila vedení. Havel si našel nízký centr Čoliće a nohou nechytatelně k tyči umístil míč. Kaňkou na jeho výkonu byla neproměněná penalta.

Levý obránce - Jiří Fleišman (Baník Ostrava)

K nepříliš obvyklému výsledku v podobě venkovního vítězství Baníku s čistým kontem výraznou měrou přispěl jeho levý bek. Fleišman nejprve vykopl do prázdné brány mířící Ugwuovu střelu, aby poté asistoval u gólu Baníku, když přesně našel Kuzmanoviće.

Pravý záložník - Petr Ševčík (Slavia Praha)

Na míči opět jistý, předvedl několik dobrých pasů i průniků. Nejvýraznějším jeho momentem byl poslední gól zápasu, kdy po narážečce obešel gólmana a do prázdné brány zakončil. Záhy se mohl prosadit znovu, tentokráte však jeho dělovku zlikvidoval jeden z obránců.

Střední záložník - Nicolae Stanciu (Slavia Praha)

Dvěma asistencemi dirigoval výhru sešívaných. Už v osmé minutě z pravé strany od brankové čáry odcentroval přímo na hlavu Škody, který rozvlnil síť, po pauze právě on brilantně našel Ševčíka. Tentokráte ani tolik nestřílel a snažil se hru spíše tvořit.

Střední záložník - Patrik Hellebrand (Slovácko)

Na hřiště přišel až na závěrečnou čtvrthodinu, i to mu stačilo na premiérový ligový gól. Po Sadílkově povedeném průniku se k němu odrazil míč a mladý záložník už si se situací poradil. Vybojoval ještě na Kalvachovi zajímavou standardku.

Střední záložník - Guélor Kanga (Sparta Praha)

Asi největší tahoun povedeného ofenzivního výkonu rudých. V první půli nebezpečně pálil a vytvořil gólovou situaci, pro ofsajd bohužel neuznanou. Po pauze zase jeho pobídky nevyužil Hložek, a tak to vzal Kanga na sebe a famózní ranou vrátil Spartě vedení. Po jeho trestném kopu si navíc Hubínek vstřelil vlastenec.

Levý záložník - Ondřej Lingr (Karviná)

Už v úvodní pětačtyřicetiminutovce byl nejaktivnějším mužem na hřišti, kýžené ovoce ale jeho výkon nepřinesl. Až po přestávce dokázal zužitkovat tlak Slezanů a hlavou po Ba Louově pasu překonat gólmana.

Útočník - Milan Škoda (Slavia Praha)

Jeden z nejlepších výkonů útočníka v sešívaném v této sezóně. Přesnou hlavičkou otevřel skóre utkání, v další příležitosti ho Nguyen vychytal. To ho ale neodradilo a sklepnutím připravil gólovku Traorému, který se nemýlil.

Útočník - David Ledecký (Dynamo České Budějovice)

Už během úvodní desetiminutovky otevřel skóre, po Mršićově centru měl balón v pro něj rutinní pozici a rozvlnil síť. Vybojoval i několik faulů a párkrát vytvořil zajímavou příležitost, druhé trefy už se ale nedočkal.

Co by vám nemělo uniknout


Vítězstvím proti Viktorii završil kouč Slovácka Martin Svědík svou první stovku bodů v první lize.

Nepříliš vyvedené utkání v podání rozhodčích přišlo hned na úvod kola, v duelu mezi Baníkem a Bohemkou. První přiložené video je tedy spíše humornou vložkou než zásadním ovlivněním zápasu...



Zato další situace už mohla vývoj zápasu zvrátit. Procházka v rohu vápna bez odehrání balónu poslal k zemi Havla, ani po zkontrolování opakovaných záběrů však penalta ke smůle Klokanů nařízená nebyla. Nutno dodat, že několik hodně sporných momentů bylo zase odpískáno ve prospěch Bohemians.



Začátek druhé půle proti Slavii se Liberci poměrně povedl a mohl snížit manko na soupeře, Kolářovo neodhadnutí balónu ale zůstalo nepotrestané, neboť z brankové čáry míč vyhlavičkoval Kúdela. Ten si to zřejmě nacvičil na úterní zápas v Dortmundu, tam to ovšem předvedl na útočné polovině.



Už potřetí v sezóně zahodil Tomáš Souček pokutový kop a vyrovnal tím dosavadní rekord nejvyšší soutěže. Nguyena nechal vyniknout takovouto penaltou.



Nejenže Mladá Boleslav odjela z Letné s prázdnou, ještě se bude v posledním kole muset obejít bez nejlepšího kanonýra Komličenka. Ten se zákrokem na Mandjecka totiž nechal hodně hloupě vyloučit.

Zachyceno na sociálních sítích


Mladým se víkendové kolo nadmíru vydařilo.


Stejně tak Spartě bez útočníka.


Pane Křetínský, to je majstrštik!


Pan Rehaq už zřejmě nebude fake.


A na závěr obrovská tragédie v Íránu.


Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha19163041:351
2.Viktoria Plzeň19114434:1837
3.Sparta Praha1995539:2632
4.FK Mladá Boleslav19102737:2932
5.FK Jablonec1995532:2532
6.Baník Ostrava1993730:2330
7.Dynamo České Budějovice1993732:2930
8.1. FC Slovácko1985624:2529
9.Slovan Liberec1973930:3024
10.Sigma Olomouc1959524:2424
11.FK Teplice1957717:2822
12.Bohemians Praha 190519541019:3119
13.Fastav Zlín19531114:3018
14.SFC Opava1935119:2914
15.MFK Karviná19271013:2713
16.1. FK Příbram19341214:3213

Autor: Martin Vejdělek

Komentáře (106)

Přidat komentář
Greny

Jinak jsem zvědav jak teď přistoupí Slavia ke změnám v týmu... Trpis naznačil zužovani kádru: tak by mohl prodat všechny útočníky jen nechat Škodu a jednoho koupit.. dal Hromada nastoupil někdy za Slavii vůbec v lize? A asi prodej Součka, Olayinky já bych prodal asi i Koláře...

A pak jak se postaví kluby v Česku ke Slavii... Vydělali balík plus v zádech Číňan... Na místě majitelu ostatních klubu bych nešel pod 25 -30 milionu

Reagovat
mistr129

Z osy kádru doufám v prodeje jen dva z trojice Coufal, Souček, Olayinka.

Být to na mě, jdu do jara takhle:

Kolář, Markovič, Kovář

Holeš, Kúdela, Takács, Frydrych, Bořil, Zelený, + jeden bek ať už levnější z ligy, nebo z mládeže

Masopust, Ševčík, Stanciu, Oscar, Hušbauer, Traoré, Olayinka, Felipe

Musa, Škoda, Tecl

Kromě Musy a Oscara bych stažení z hostování zvažoval jen u Baluty, ten by na jaře měl čas se konečně rozehrát.

Reagovat
smazaný uživatel

*225 - 230 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě, všechny prodaj a nechají si 34 letou neprespektivní lopatu, co dala letos dva góly a z toho jeden z penalty a to ještě nadvakrát s odřenýma ušima.ŠKODA VEN!!!!!!!

Reagovat
Losinho

Jdi už do prdele konečně.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
andrew96

Těžké rozhodování mezi Sáčkem a Haškem. Ale nakonec za mě Hašek, a ti kvůli jeho oslavám...nejen svého gólů. https://t.co/A8PaqDnKX8

Reagovat
smazaný uživatel

Kuzma neni v sestave kola proc?!

Reagovat
Puskas

Pazdera zpět do Zlína?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, však jinak to ani dopadnout nemohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Holzer, Diop a Páník :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Diopa ne. Jinak souhlas.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Martens14

To je logické, nejlepšího střelce týmu chtít pryč. Spíše Smola ať zmizí.

Reagovat
smazaný uživatel

Smola ať zůstane, musí ale hodně zamakat, pak se v létě uvidí. Diop musí prodloužit, třeba na něj přijde po sezóně nabídka (10+ mega), tak proč ho neprodat, nebudu proti tomu mít vůbec nic (stejně jako u jiných), musí za to ale Brabec dostat nějaké normální peníze, nejde pouštět někoho perspektivního kvůli malichernostem po skončení smlouvy nebo půl roku před koncem, takhle to nemůže v ambiciózním klubu fungovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheMally11

ten Mandjack je takovej simulant a ještě k tomu blbec, že se chytne za špatnou nohu

Reagovat
naheCZ

Jako dobře to zahrál no. Na druhou stranu ho klidně mohl poslat ven už za ten zákrok před tím.

Reagovat
ondrasch77

Ale 150 tisíc ze vstupného od FCB pro 7 postižených rodin mi přijde jako plivnutí do vody, vůbec ve vztahu, že je to poslední domácí zápas podzimu, hraje se v sobotu, přijede Sparta a pravděpodobně bude fullhouse...

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha...

Reagovat
ondrasch77

To je už všechno?

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

7?

Reagovat
Shevchenko

Aha vůbec jsem si nevšimnul

Reagovat
smazaný uživatel

Plivnutí do vody to není, když nepočítám permice, tak se to Baníku vyplatí při návštěvě +- 11,5 tisíce a výš, což se asi stane, ale ne o moc, vyprodáno by spíš být nemělo. Navíc kabina může vybrat dalších 100 tisíc, klidně i 200, na +- 30 lidí je to 6500,- na jednoho. Do "čapky" od fanoušků věřím ve 150 tisíc, takže cca půl mega od Baníku celkově, na počet sedmi rodin tedy 70 tisíc na jednu...To je slušné si myslím, hodně slušné.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem chuj 1,5 mega při takové návštěvě na vstupném, ne 150 tisíc...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne smysl te akce neni vubec o penezich...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to super iniciativa sama o sobě, jen jsem to Ondraschovi vypočítal přibližně v penězích, když to potřebuje řešit...

Reagovat
Puskas

Jakákoli částka bude pro někoho málo, navíc ještě něco dají hráči. Je ale škoda, že tu o tom není článek. Když někdo řídí navalený a chytne ho policie, když někdo krátí daně nebo zmlátí hosta v putyce, tak článek je, když ale někdo dělá takové pěkné gesto, lhostejno kdo, tak není.

Reagovat
smazaný uživatel

On se zas hrabe v něčem, čemu nerozumí a ještě k tomu toto citlivé téma. Tím jen dokazuje, co on je zač, idiot...

Reagovat
ondrasch77

Hlavně, že ty rozumíš všemu, vepřová hlavo...

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, tos mi to nandal.

Reagovat
ondrasch77

Jako dycky blbečku

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi sám, když se vrtáš v téhle vzpomínkové věci. Ale tak co se divím, že jo. Idiotem si byl, idiotem zůstaneš. Snad tvoje děti na tom budou lépe než ty.

Reagovat
ondrasch77

Já se v tom nevrtám...,

jen jsem poznamenal že by v rámci piety takového masakru mohl klub věnovat vyšší částku než kolikrát dává za pokuty za chování svých fanoušků...

Reagovat
Kepy_FCB

to víš fanoušek Pelty...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Jemu neco vysvetlovat je uplne zbytecne kdyz doted vubec nepochopil podstatu teto akce a dal vypousti nesmysly o penezich atd

Reagovat
Bakary3

Nechci vůbec znevažovat aktivitu Baníku (ikdyž jo, málo mi to přijde taky, je to měsíční plat průměrnýho hráče), je to super.

Ale co je smyslem akce, když ne peníze, jak píšeš?

Jasně, můžeme říct "rozpoutání vlny solidarity", ale samozřejmě, že smyslem tý akce jsou peníze.

Reagovat
Puskas

Když jsem byl den poté v Ostravě, nepřipadalo mi, že by to na ni dolehlo, ale známá, která je z Ostravy, mě na změněnou atmosféru upozornila. Ač mi to nepřišlo, třeba na tom něco bylo, nějaká ta deka, takže ten smysl je i v něčem jiném, než jsou peníze, protože ty, co ty prachy dávají v té atmosféře žijí a kdokoli z nich tam mohl mít známé.

Reagovat
Puskas

, to zasáhlo určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Sounalezitost, podpora pozustalych ze v tom nejsou sami. Samozrejme, ze bude super kdyz se vybere co nejvic ale tohle ted trapi lidi ze vseho nejmin... Pokud to teda zrovna nejsi materialisticky kokot jako ondrasch

Reagovat
ondrasch77

Víš co znamená ten zdvihnutej palec v mém prvním komentu na toto téma, prosťáčku?

Reagovat
Bakary3

Chapu.

Ale kdyz uz takovy gesto udelas, o penize proste jde.

Kdyby dal Banik 20 tisic a rekl, ze nejde o penize, vsichni se tomu vysmejou, a mne se ta castka v kontextu nakladu klubu nezda velka, ale kazdy to muze videt jinak.

Ale od Baniku super, to vubec fakt nechci shazovat.

Reagovat
Puskas

Baník přispívá docela často, onehdy třeba na dětskou kliniku, tady fakt jde o to projevení účasti, které pozůstalým pomůže i třeba psychiky.

Reagovat
mayday

Celkem souhlasím. Ti pozůstalí, zvlášť pokud jde o nějaké děti apod., potřebují hlavně ty peníze, takže souhlasím s tím, že smyslem by mělo být vybrat co nejvíc. Akce pěkná, bez debaty, ale taky mi to teda nepřijde zas tolik.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten účet bude fungovat až do konce března, takže je možné, že Baník třeba ještě něco uspořádá Hned by měla každá rodina zemřelých dostat 300 tisíc od státu a 100 tisíc od města Ostravy. Jak jsem psal výše, dohromady 500 tisíc (lístky+fanoušci+kabina) se tím zítra vydělá určitě...

Reagovat
mayday

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Mohl dát víc, nemusel dát nic. Kdyby podobně přispěli další sportovní kluby z okolí (hlavně hokejky), tak by z toho byla asi slušná suma.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Hokejky budou myslím přispívat taky. Mě by u těch (ondrasch, bakary), kteří kritizují částku zajímalo, kolik by Baník musel dát na jednoho nevinného mrtvého peněz, aby se jim to nezdálo málo. Kde mají tu hranici?

Reagovat
lichna.

Já jsem tě měl za v pohodě uživatele, ale co tady poslední dobou, když už napíšeš, předvádíš, to je fakt směšné..

150k ze vstupného, výběr fanoušků, výběr mezi hráči a zaměstnanci.. Celkově to bude za klub dost velká částka na to, že teoreticky nemuseli posílat nic, protože nejsou ničím vázaní..

Reagovat
ondrasch77

Psal jsem o 150-ti od klubu...

Reagovat
lichna.

Hraci a zaměstnanci vyberou mezi sebou další peníze. To snad není Od klubu?

Reagovat
John Obi Mikel

Já bych Baník pochválil, už jen za to, že nějaké peníze dal. Na výši nehledím.

Reagovat
ondrasch77

Ale jo..., já chápu, že to je tryzna, ale když už někdo chce věnovat peníze, tak ať věnuje peníze, ne 20 litrů na rodinu...

Nebavím se o hráčích, fanoušcích, realizáku...

Podobné částky jako KLUB FCB uvolňuje na tuto charitu platí FAČRu za stupiditu vlastních fanoušků každé (druhé) kolo a Brabec tomu údajně přeje....

Takže když lze 100 tis. zaplatit za každé (druhé) kolo, tak proč ne pozůstalým masakru....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses vazne hovado

Reagovat
negrles

Ty jsi ultra pica

Reagovat
smazaný uživatel

O Olayinku se podle sport.cz zajímá AS Řím.

Reagovat
smazaný uživatel

A co tam bude delat? Vzdyt ztraci jednoduche balony, kazi jednoduche prihravky a nedava jasne tutovky

Reagovat
Kang & Kodos

ještě v srpnu to byl hráč tak pro béčko

Reagovat
smazaný uživatel

No a právě proto si ho vybrali, protože udělal za pár měsíců neuvěřitelnej progres a jednou to bude skvělej hráč.

Reagovat
mayday

Každej, kdo trošku rozumí fotbalu a viděl Olajnku párkrát hrát, tak musí vidět, že je to v podstatě dřevák, kterej nic nevypustí a do všeho jde naplno.

A takoví to mívají ve vlnách. On je teď ve strašným laufu, a i tak strašně moc věcí posere. Až spadne na jaře do sraček, tak zase měsíc nebude schopnej zpracovat balón nebo nahrát na tři metry.

Reagovat
Bakary3

Vcelku nesouhlasim...

On ma skvely fyzicky predpoklady, na africkyho hrace mi prijde az neobycejne pracovitej a tymovej a hlavne v lize mistru ukazal, ze umi proti nejsilnejsim souperum.

Technicky na tom rozhodne neni zle, jak tu nekteri pisou, problem ma spis s vyberem sptavnyho reseni > a pak tedy i s produktivitou, od kridla se ceka vic.

Ale kolik uz bylo hracu, kteri se najednou v tomhle posunuli za pul roku uplne jinam.

Nerikam AS Rim, ale verim, ze treba i nekde v Nemecku by se uchytit mohl.

Sice je Olej starsi, ale kdyz Bony odchazel ze Sparty (kdo vi, kolik mu bylo, kdyz vidim, jak se brzy vytratil ) taky nevypadal na Man City...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

Jako jo, líbí se mi, že to neni žádná primadona, která by žila ze svojí cenovky a furt dřel, aby to zlomil. Ale furt bych od něj čekal víc

Reagovat
Losinho

Celkem souhlas, ale i tak bych toho současnýho hypu využil. Když si srovnám třeba jeho a Ševčíka, tak bych Olejovi při parádní nabídce ještě uvařil něco na cestu.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Puskas

Nestačil by chleba s řízkem v alobalu?

Reagovat
Losinho

Nestačil by alobal?

Reagovat
mayday

Ale však jo. S těmi prvními dvěma odstavci souhlasím.

Nejvíc bych mu vyčítal ten výběr řešení situací, to má fakt otřesný.

Z mýho pohledu mu na nějaký lepší zahraničí ale zkrátka nevěřím, tam už bude potřeba zase jiná kvalita. Plus ta produktivita, taky špatný.

Reagovat
andrew96

Reagovat
Rarášek

Reagovat
meno

Každej, kdo trošku rozumí fotbalu a viděl Olajnku párkrát hrát, tak musí vidět, že píšeš úplný sračky.

Howgh.

Reagovat
mayday

Píše, jak jinak, fanoušek Slavie Ale v pořádku. Podle mě to zas takový sračky nejsou, ale názor může mít každej jinej

Reagovat
Puskas

Ztrácet jednoduché balony, kazit jednoduché přihrávky a nedávat jasné tutovky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, ten hype nechápu. Asi nikdo mu nemůže upřít, že běhá a snaží se. Ale když má míč, tak buď naběhne do hráče při pokusu o jakousi kličku, nebo zkazí přihrávku. Rozumim, že je zapotřebí mít v týmu běhavýho hráče, ale nebyl by lepší...no...fotbalista než atlet?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasím.

Reagovat
KingMaster13

Hlavní je na něm vydělat, kdyžtak se vrátí zpátky Jako dle mě to je dobrej hráč co dělá fakt progres a v té top lize může fakt vyletět. Na angažmá v AS Řím mu monetálně ale fakt nevěřím, dle mě by si měl vybrat menší klub

Reagovat
Coutinho10

pral bych mu to, ale zalezi na tom, kolik nabidnou

Reagovat
smazaný uživatel

5-7

Reagovat
meno

Tohle je ještě living meme?

Reagovat
KingMaster13

Tohle neumírá

Reagovat
smazaný uživatel

Ale třeba Než mě pošlou domů už umřelo, dlouho jsem to tady neviděl.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

a já si ten článek ještě nepřečetl

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, jestli by se tam prosadil. Je sice hodně pracovitý, ale kvalita přece jen chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba skonci po Teplicích a ma prevzit slovensky narodak.

Reagovat
Spalovač šancí

A Hapal do Plzně

Reagovat
smazaný uživatel

Do Plzně jde Gula, už se o tom veřejně mluví tři měsíce.

Reagovat
Stannis Baratheon

Ne, Hapal zpět ke slovenský U21. Takže se vlastně jen protočí.

Reagovat
lampas

Vždyť slíbili Hapalovi, že ho nechají odkoučovat i tu baráž.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele