FORTUNA:LIGA - souhrn 9. kola: Slavia zůstává bez porážky

25.09.2021, 17:56, aktualizováno 26.09.2021, 20:59
Komentáře a souhrny
Slavia přehrála Hradec Králové a zůstává bez porážky. Liberec odolal silnému tlaku Jablonce a po dvou porážkách opět vyhrál derby. Slovácko si proti Mladé Boleslavi málem střihlo tenisový výsledek. Plzeň nejtěsnějším poměrem vyhrála v Pardubicích a má jistotu, že i po tomto kole zůstane na prvním místě. Sparta si poradila ve Zlíně, Baník Ostrava otočil zápas s Bohemians 1905...

Slavia Praha - FC Hradec Králové 4:1

26.09.2021 19:00

Góly: 7. Jan Kuchta, 40. Daniel Samek, 50. Jan Kuchta, 60. Ibrahim Traoré - 90+1. Jiří Kateřiňák

Také od druhého z pražských "S" inkasoval Hradec Králové čtyři branky. Zatímco na hřišti Sparty vzdorovali "Votroci" jeden celý poločas, ve vršovickém Edenu nabrali velmi brzy manko, které se postupně navyšovalo.

Slavia po 54. ligovém utkání bez porážky nadále v tabulce stínuje vedoucí Plzeň. Sešívané mohla mrzet jen ztráta čistého konta, o které gólman Aleš Mandous přišel až v samotném závěru.

Horší utkání každopádně odehrál brankář Hradce Fendrich. Ten již v sedmé minutě neudržel centr Ševčíka z pravé strany a dovolil pohotovému Kuchtovi ze snadné dorážky otevřít skóre duelu. Za dalších šest minut se Kuchta připletl do další šance domácích, když prodloužil aut Bořila na Stanciua. Rumunský záložník se šikovně proháčkoval k zakončení, to ale rozvlnilo síť pouze z boku.

Ve 20. minutě mohl Kuchta skórovat podruhé. Útočníka Pražanů vyhledal za obranou Východočechů povedeným obloučkem Samek, sám Kuchta pak chtěl Fendricha přelstít podobným způsobem, strážce hostující svatyně se ovšem tentokrát zaskvěl. Až ve 37. minutě na sebe konečně upozornil také nováček nejvyšší soutěže, volej Soukeníka nicméně zneškodnil Mandous.

Tři minuty nato zase udeřila Slavia. Přihrávka Schranze se po přiťuknutí od Ševčíka dostala k Samkovi, jenž zpoza pokutového území zamířil po zemi k tyči, od níž se balón odrazil za Fendrichova záda — 2:0. Další míče již Fendrich za sebe nepustil, neboť pro druhý poločas jej v bráně Votroků nahradil v lize debutující Vízek.

Společně s Vízkem se po přestávce na hřišti objevil také Prekop, jenž čtyři minuty po změně stran dobře napadal rozehrávku sešívaných, jeho výsledné zakončení nicméně Mandouse nezaměstnalo. Domácí se naopak prosadili hned z protiakce. Masopust na levé straně pohledně zakombinoval s Kuchtou, načež druhý jmenovaný "přivítal" Vízka v první lize zásahem na 3:0.

V pohodě hrající slávisté se další výbornou souhrou blýskli v 58. minutě. Vízek sice tentokrát na Kuchtu vyzrál, jenže z následného rohového kopu jej překonal Traoré, kterého na zadní tyči vyhledal Bah. Až poté Pražané dovolili hostům vytvořit si příležitosti alespoň pro čestný zásah, jenže Novotný nejprve vyprášil Mandousovy rukavice a podruhé se tentýž hráč ani netrefil mezi tři tyče.

Až v 90. minutě se Hradec dočkal. Kateřinákovu bombu po rohovém kopu přizvedl bránící Tecl tak nešťastně, že se Mandous zmohl jen na výkřik zloby.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Sigma Olomouc 0:0

26.09.2021 16:00

Góly: -

Teplicím se sice podařilo ubránit olomouckou vozbu, samy však gól nevstřelily a po jednom z nejnudnějších zápasu v sezoně se s Hanáky rozešly smírně. A jelikož Středočeši zvítězili od začátku ročníku jen jednou, rozhodlo se vedení klubu pro odvolání hlavního kouče Radima Kučery.

Zatímco v první půli hýřili aktivitou spíš domácí, po změně stran byla blíže skórování Sigma. Celkově se však urodilo jen pár příležitostí. Ve 20. minutě se do odraženého míče opřel teplický Jukl, který jen prověřil brankáře Olomouce Macíka. O dvanáct minut později prostrčil Moulis balón na Černého, jehož křižný pokus proletěl kolem tyče. Těsně před přestávkou hlavičkoval po rohovém kopu nepřesně Knapík.

Zdánlivou aktivitu Sigmy po změně stran mohl v 70. minutě zužitkovat Daněk, jenže pobídku od Šípa promáchl, načež Zmrzlý nemířil přesně. V nastavení pak gólman Teplic Čtvrtečka neodhadl let míče po rohovém, avšak hlavičkující Matoušek s Daňkem nečekané zaváhání strážce domácí svatyně nepotrestali.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - 1. FC Slovácko 3:5

26.09.2021 16:00

Góly: 45+1. Ewerton, 73. Ewerton, 87. Ewerton - 17. Michal Kohút, 23. Václav Jurečka, 26. Jan Kalabiška, 57. Václav Jurečka, 61. Milan Petržela

Vsítit hattrick, a přesto nezvítězit? Zpravidla se autor tří branek může radovat též z vítězství svého celku, brazilský záložník Ewerton však takové štěstí v duelu Mladé Boleslavi se Slováckem neměl. Moravané totiž v automobilovém městě skórovali hned pětkrát a zpět do Uherského Hradiště odvezli všechny body.

Ewerton tak nechtěně napodobil Romana Kukletu, který před více než 30 lety táhl třemi góly Spartu ve Vítkovicích, načež Pražané na východě republiky stejně padli. V neděli dělal brazilský šikula vše pro to, aby smazal nepříznivý výsledek. Jeho produktivní finiš nicméně přišel pozdě.

Středočeši totiž prospali již první půli. Hostující Jurečka se sice nejprve pouze zastřeloval, když v deváté minutě hlavičkoval těsně vedle a za další tři minuty rozchytal gólmana Boleslavi Halousku, v 17. minutě už se však Slovácko ujalo vedení. Kombinaci před pokutovým územím soupeře zakončil Reinberk přihrávkou na nabíhajícího Kohúta, jenž přelstil Halousku poprvé.

O šest minut později odvrátil Jurásek centr Holzera pouze k Jurečkovi, který míč pohotově uklidil za Halouskova záda. A když ve 26. minutě prodloužil Reinberk rohový kop Havlíka na zadní tyč, kde měl snadnou práci Kalabiška, vedli Moravané již o tři góly.

Domácí před přestávkou alespoň jednou kontrovali. Ladra v nastavení první půle přihrál do pokutového území Škodovi, který na druhé tyči našel Ewertona, jenž Středočechy konečně povzbudil. A kdoví, jak by se utkání vyvíjelo, kdyby Fila devět minut po změně stran zpoza šestnáctky jen těsně neminul bránu hostů.

Nehraje se ovšem na kdyby, nýbrž na góly. A ty pořád přidávali zejména Moravané. Čtvrtý zásah přistál v bráně Boleslavi v 56. minutě. Kohút vyhledal nehlídaného Jurečku, který až příliš snadno skóroval do odkryté poloviny svatyně. Za dalších pět minut vyvrcholilo představení Slovácka pohlednou kombinací mezi Sadílkem, Havlíkem a přesně zakončujícím Petrželou — 1:5.

Přestože o osudu zápasu již bylo víceméně rozhodnuto, domácí se zcela nevzdali a nakonec prohráli "jen" o dvě branky. O to se zasloužil zejména Ewerton, který se v 73. minutě uvolnil k přesnému obstřelu, aby za dalších 14 minut svůj kousek téměř identicky zopakoval.

Poslední slovo však nakonec málem patřilo Moravanům, Hofmann si však v nastavení před brankou pomohl rukou a jeho zásah hlavní rozhodčí neuznal.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Slovan Liberec 0:1

26.09.2021 16:00

Góly: 37. Ľubomír Tupta

Pozdní posilování se Liberci začíná vyplácet. Spokojenost u Nisy panuje především s Ľubomírem Tuptou, který pro Slovan vystřelil již dvě výhry. Tu poslední dokonce v prestižním derby na půdě podještědského rivala Jablonce.

Domácí zahájili duel aktivněji a v 15. minutě mohli svou převahu zužitkovat. Považanec na polovině hřiště obral o balón Havelku, Kratochvíl pak obelstil Plechatého, jenže důležitým zákrokem se blýskl gólman Liberce Knobloch. Slovan vzápetí kontroval přizemní střelou Faška, kterou zastavil brankář Jablonce Hanuš.

Po 20 minutách hry měli hosté velké štěstí, když Mikula tečoval centr Holíka do tyče vlastní brány. Do vedení tak ve 37. minutě šel místo domácích Slovan. Tupta poslal přímý kop přes zeď k tyči, kde se Hanuš navzdory urputné snaze natahoval marně.

O vyrovnání se po přestávce snažil zejména Čvančara, jenže žádnou ze svých šancí nezužitkoval. Nejblíže gólu byl v 79. minutě Kubista, jehož hlavička po rohovém kopu přistála na břevně. Ještě předtím vyvolal rozruch již podruhé v mači Mikula, jenž si v pokutovém území nastřelil vlastní ruku, což však není v rozporu s pravidly. Penalta pro domácí se tak nepískala.

Liberec tlak rivala ustál a v lize zvítězil podruhé v řadě. Na Jablonec už Slovan v tabulce ztrácí jediný bod.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - Sparta Praha 2:5

25.09.2021 19:00

Góly: 41. Dominik Simerský, 90. Tomáš Poznar - 8. Ondřej Čelůstka, 45+1. Filip Panák, 57. Jakub Pešek, 81. Dominik Simerský (vl.), 90+1. Martin Minčev

Zápas z kategorie těch snazších za sebou mají fotbalisté Sparty. Ti ve Zlíně zvítězili 5:2 po trefách Čelůstky, Panáka, Peška, Minčeva a vlastenci Simerského. Poslední jmenovaný za domácí srovnával v prvním poločase na 1:1, čestnou trefu v závěru přidal Poznar.

Ševci do zápasu nevkročili zrovna nejhůře, avšak po nedůslednosti už v osmé minutě kapitulovali. Peškův centr do vápna našel Ondřeje Čelůstku, jenž hlavou rozvlnil síť svého bývalého klubu. Po čtvrtině utkání to mohlo být pro žluto-modré ještě horší, proti Pavelkově hlavičce se činil Rakovan, jenž balón vyškrábl na břevno. Tento brankář si poradil i s následným Peškovým únikem.

Srovnat mohl ve čtyřicáté minutě Tkáč, jemuž na poslední chvíli zabránil v zakončení Wiesner. Následný rohový kop už ovšem byl úspěšný, Vraštil totiž v rámci závaru ve vápně našel Dominika Simerského, jemuž se podařilo míč dostat za brankovou čáru. Přesto do šaten odcházeli spokojenější sparťani. Roh totiž využili i oni, konkrétně si vysoký balón našel Filip Panák, jehož první gól v rudém dresu znamenal pro domácí velkou komplikaci do šatny.

Zhruba deset minut po návratu ze šaten se Vrbově družině podařilo odskočit. Hložek přihrál balón na Jakuba Peška, proti němuž už vybíhal Rakovan, avšak šikovný křídelník si poradil a lobem poslal balón do sítě. 1:3! Nepříjemnosti se začaly dít v závěrečné čtvrtině utkání. Nejprve musel po pouhých čtyřech minutách na hřišti vystřídat Filip Souček, jehož zranění nevypadalo vůbec dobře, následně bylo utkání přerušeno pro rasistické výlevy domácích fanoušků vůči Florinu Nitovi.

Čtvrt hodiny před koncem mohl přidat definitivní pojistku na vítězství Pražanů střídající Minčev, jemuž se nepovedlo zužitkovat Hanckovu pobídku. Vzápětí mohl druhý zásah přidat Pešek, jenže se mu nezdařilo obejít Rakovana. Nakonec tak byl pátý gól zápasu vlastním. Pokus na zadní tyči zapomenutého Haraslína totiž Dominik Simerský tečoval do své brány a v zápase tak překonal oba gólmany.

V samotném závěru hrací doby to vypadalo, že se ševcům povede zmírnit vysokou porážku. Jawo skvělým pasem vybídnul Tomáše Poznara k samostatnému úniku, zkušený kanonýr jej zužitkoval a překonal Nitu. Jenže bleskově se vedení zase rozrostlo na třígólové. Martin Minčev se dočkal kýžené trefy, když po pěkné akci zakončoval mimo dosah Rakovana.

Výsledek 2:5 už zůstal konečným a Sparta se tak na nabitém čele tabulky propracovala alespoň na čas na druhé místo. Na Plzeň ztrácí čtyři body, Baník má o jeden za sebou stejně jako Slavii, ta ale má dva zápasy k dobru. Zlín je naopak po třech porážkách v řadě až jedenáctý a vypadá to, že jej opět čekají záchranářské starosti.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Bohemians Praha 1905 4:1

25.09.2021 16:00

Góly: 38. Lukáš Budínský, 48. Nemanja Kuzmanović, 66. Jakub Pokorný, 74. Ladislav Almási - 10. Jan Chramosta

Podobné pocity jako před týdnem zažili v zápase devátého kola fanoušci Bohemians. Jejich mužstvo totiž na hřišti Baníku vedlo po Chramostově trefě, nakonec to ale zase skončilo debaklem, tentokráte 4:1. O obrat se postarali Budínský, Kuzmanović, Pokorný a Almási.

Hned v úvodu mohl domácí mužstvo poslat do vedení Tetour, Klímovu přihrávku ovšem nevyužil a pálil nepřesně. Namísto toho se jako první prosadili Klokani. Zcela zapomenutý byl na zadní tyči Jan Chramos, který dostal pas od Ljovina a po zpracování bez větších potíží skóroval.

Zápas měl velký spád, vyrovnání viselo ve vzduchu po Klímově centru na Kuzmanoviće, jenž zakončil těsně vedle. Vzápětí po Tetourově načechraném míči srbský ofenzivní univerzál prodlužoval na Almásiho, ani tomu se ale nepodařilo najít prostor mezi třemi tyčemi. Na opačném konci hřišti zahrozil znovu Chramosta, proti němuž se reflexivním zákrokem blýsknul Laštůvka.

Tím šance Bohemky nekončily, další Chramostův pokus zneškodnil až na brankové čáře Lischka, Hronkovu tvrdou střelu zase zastavil vybíhající Laštůvka. Baníkovcům se nakonec povedlo vsítit ještě před pauzou cenný gól. Almásimu se po centru nepodařilo zakončit, nicméně odkop obrany trefil jen Lukáše Budínského, od něhož se míč odrazil za záda Bačkovského. Gólman hostí se ještě v první půli musel vyšvihnout proti Almásiho pokusu.

Po návratu ze šaten netrvalo dlouho a Slezané se dostali do vedení. Stačilo k tomu párkrát přenést hru ze strany na stranu, nakonec se přetažený míč dostal k Almásimu, který hlavou vracel míč zpět do ohně. Bačkovský při boxování zaváhal a poslal kulatý nesmysl jen k Nemanjovi Kuzmanovićovi, jenž jej z krkolomné pozice dokázal nasměrovat směrem na místo určení.

Vzápětí se nezadařilo Bederkovi, jenž mohl z úhlu potrestat soupeřovu chybu. Prázdnou bránu ovšem netrefil, rozezvučel jenom její konstrukci. A tak se po třech čtvrtinách utkání znovu poštěstilo domácím. Fleišmanův roh doletěl přesně na hlavu Jakuba Pokorného, od níž míč skvostným způsobem putoval k tyči mimo dosah brankáře.

A to stále nebylo vše, zanedlouho stadion ve Vítkovicích slavil počtvrté. Tentokráte na tom měl velký podíl Ndefe, jehož pas našel Ladislava Almásiho. Ten prokázal, že hlavičkovat umí a svou svrchní částí těla skóroval. Baníkovcům se přesto nepodařilo zápas dohrát tak, jak by si představovali. Ne snad, že by se jim nedařilo herně, avšak Kuzmanović za zbytečný zákrok uviděl druhou žlutou kartu a v příštím zápase si nezahraje.

Více informací k zápasu

FK Pardubice - Viktoria Plzeň 0:1

25.09.2021 16:00

Góly: 75. Lukáš Hejda

Hodně dlouho to vypadalo, že Pardubice uhrají v těžkém domácím zápase proti Plzni alespoň remízu, poté ale znovu v dresu viktoriánů udeřil někdo z obránců. Tentokráte to byl Hejda, který jediným gólem rozhodl o výsledku 0:1.

Během úvodní čtvrthodiny se nejnebezpečněji jevil Kopic, jenž nejprve rozchytal Boháče, vzápětí podstatně nebezpečnější ránu poslal o kousek nad břevno. Po rohovém kopu zajímavě pálil Sýkora, to však bylo od Západočechů na nějaký čas všechno. Naopak na druhé straně Cadu z překvapivé pozice vystřelil a jeho pokus skončil na tyči.

Po návratu ze šaten se Boháč musel vyšvihnout proti Sýkorově pumelici, Janoškův centr měl za následek zajímavou Pernicovu hlavičku. Když byla odehrána hodina hry, připravil Řezník velkou šanci Šulcovi, který jí ale pohrdnul. Až v pětasedmdesáté minutě Bucha odehrál balón pod sebe na Lukáše Hejdu, jehož výstavní rána se ukázala býti velkým soustem pro pardubického gólmana.

Východočeši na branku nedokázali zareagovat a po devíti kolech tak mají na kontě stále jen jedno vítězství, kvůli čemuž se aktuálně nachází na třinácté příčce. Naopak Viktorka je nadále první, byť po dohrání svých zápasů ji může přeskočit Slavia, jež má o pět bodů a dvě utkání méně.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - MFK Karviná 3:1

25.09.2021 16:00

Góly: 28. Mick van Buren, 35. Jakub Hora, 60. Ondřej Mihálik - 26. Antonín Křapka

Cenné vítězství si v souboji dvou celků nacházejících se ve spodní šestce připsaly České Budějovice. Ty proti Karviné sice prohrávaly po brance Křapky, nicméně zásluhou van Burena, Hory a Mihálika zněl konečný výsledek 3:1.

V první čtvrtině utkání se lépe jevilo Dynamo. Basseyovu střelu vyškrábl Bolek jen k Mršicóvi, jenž ale nebyl připraven a odkrytou bránu netrefil. Na gólmana si nepřišli ani Bassey a Hora, a tak zničehonic udeřili Slezané. Protiútok po rohovém kopu vedl Mikuš, jeho střelu brankář vyrazil k Antonínu Křapkovi a ten hlavou s přehledem uklidil.

Vedení Karviné ale nevydrželo dlouho. Bleskově totiž přišla další standardka od rohového praporku, kterou Novák prodloužil na Micka van Burena a ten ze zadní tyče skóroval. A brzy Jihočeši završili obrat, a to podobným způsobem, jako předtím skóroval soupeř. Van Burenovu ránu z brejku Bolek zneškodnil, ale míč se odrazil k Jakubu Horovi a ten si už věděl rady.

Po přestávce dostali hosté příležitost vyrovnat, Bartošákův přímák ani následný centr na Šindeláře ovšem úspěch neslavily. Namísto toho po hodině hry přišel další zásah Budějovic. Van Buren vyhledal Ondřeje Mihálika, proti jehož pokusu se karvinský gólman natahoval marně.

Jihočeši se tak v tabulce vyšvihli už na osmou příčku a rázem jsou v klidnějších vodách, naopak Karviná je nadále jediným týmem bez vítězství.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň980115:724
2.Slavia Praha871024:722
3.Sparta Praha962124:920
4.Baník Ostrava961219:1119
5.1. FC Slovácko961216:919
6.Sigma Olomouc834120:1313
7.FC Hradec Králové93338:1212
8.Dynamo České Budějovice931510:1210
9.Bohemians Praha 1905923414:219
10.FK Jablonec92346:139
11.Fastav Zlín930612:239
12.FK Mladá Boleslav922515:178
13.Slovan Liberec92256:138
14.FK Pardubice913512:166
15.FK Teplice91267:175
16.MFK Karviná904510:184

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (203)

Přidat komentář
HorajzmAmmann

Rozhodla produktivita. Celkově doma slušná produktivita

Bačkovský šílený výkon. Lašty naopak (kromě jedné situace) skvělý.

+Almásí, Kuzmanovič, Laštůvka, Klíma, a nakonec i Ndefe

menší mínus Smetana (Kaloče bych tam dal dříve, střed fakt hořel)

Ale celkově výborný zápas Pro nezaujatého díváka myslím super

Reagovat
Liquid

zaplať pán bůh nebo spíše zaplať Boleslavi, Slovácku i Spartě za to jak špatně sbírali body do koeficientu, a tím jsme přišli o 1 tým v pohárech, protože jinak byste se tam v příští sezóně dostali

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
iamek

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
veikko

Reagovat
jsemdement

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
PH8

Reagovat
Euphael

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Banikovec7

Jak presne za to snizeni pro letosni sezonu muze Slovacko? Si aspon zjisti jak to funguje ty kaspare.

Reagovat
Liquid

a ty se zase vyjadřuj přesně ty kašpare, pro letošní sezónu k žádnému snížení nedošlo Slovácko jen zadělalo na problémy v dalších sezónách, v tomto máš pravdu

Reagovat
Banikovec7

Jak nedošlo? Z minulé sezóny postupovalo 5 týmů, z letošní 4, takže došlo ke snížení pro letošní sezónu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
John Obi Mikel

On to spojení "pro letošní sezónu" myslel, že v letošním předkole stále bylo 5 týmů.

Reagovat
Banikovec7

To já vím, ale plete přes sebe různé věci. U něj teda nic neobvyklého.

Reagovat
Shevchenko

Na to jaký jsi uznávaný uživatel, tak přehled moc nemáš

Reagovat
smazaný uživatel

On tam prostě někoho z Moravy zakombinovat musel. Děláš, jako by si ho neznal.

Reagovat
FCB1922

Shoř

Reagovat
Liquid

Ty si neshořel v Edenu po tom nášupu od našeho béčka ?

Reagovat
smazaný uživatel

Odkdy hraje Liberec v Edenu

Reagovat
Zdechlina

Ty si dick

Reagovat
Banikovec7

V prvnim polocase me krome obrany hrozne stvala ta neschopnost poradne nacentrovat, kdyz jsme tam meli 3 dvoumetrove chlapy. Ve druhem to konecne zaclo litat a byly z toho goly.

Reagovat
HorajzmAmmann

to nebyla vyloženě obrana, ale spíš Tetour i Budínský hrál hrozně vysoko.

Já když viděl sestavu tak jsem myslel, že Tetour bude zatažený, ale jeho to prostě táhne dopředu a asi vždycky táhnout bude. Takže experiment dobrý, ale proti Bohemce, která má slušné protiútoky to moc nefungovalo.

Pak přišel Kaloč a bylo to lepší.

Reagovat
veikko

Uvidíme jak to Smetana poskládá bez Kuzmy. Vím, že na Potočného ti moc sahat nemám, ale místo něj bych rád viděl Buchtu (Potočný z lavičky) a místo Kuzmy bych raději viděl Jánoše. Mi se totiž Kaloč dost líbí jako klasický CM, když ho Jánoš jistí vzadu a má tak možnost hrát dopředu i dozadu.

Reagovat
bobis21

No pokud bude Baník zase hrát těch 3-4-1-2 tak by Buchta byl spíš právě ten podhrot ne?

Reagovat
veikko

Jo, do systému se 3 stopery se na křídlo moc nehodí. V případě, že by hrál ten podhrot, by ale střed zálohy musel být s jedním z dvojice Jánoš, Kaloč. Dva kreativní a ofenzivně laděné záložníky spolu už po Bohemce snad ne...

Reagovat
bobis21

Právě - Buchta by se v tom systému na kraji úplně zabil. Dal bych ho buď na podhrot nebo na hrot a pod něj Budinského. V tom středu musí být někdo kdo je ochotný pomáhat vzadu, takže jak říkáš, jeden z dvojice Kaloč/Jánoš. Ale teda pokud začneme hrát na 2 hroty tak se zas neměl pouštět ten Zajíc

Reagovat
HorajzmAmmann

k poslední větě - šance pro Smékala?

Reagovat
bobis21

Klidně. Ale ofenzivních hráčů máme dost, takže si dovedu představit že ve dvojici nahoře může hrát i Kuzma, Azevedo nebo Buchta vedle jednoho z vysokých a pod nimi třeba Budinský na AM s Tetourem a Kaločem pod ním.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak to už by nebylo na dva hroty, ale spíš hrot + by někdo hrál pod ním. I když ono to tak ve výsledku asi funguje i s Klímou. Zrovna třeba Azevedo by se dost stahoval pro balony jak ho znám.

Reagovat
smazaný uživatel

Smékal je typologicky dosti podobný dvojici Klíma Almasi, v tom smyslu, že jeho největší síla je ve vápně. Konečně jsme to rozestavení 3 5 2 vyzkoušeli. Minulý týden jsem to tu psal a sklidil sem kritiku. Pokud by jsme tak hráli, tak jeden útočník chybí, pokud se tam nepočítá s dvojicí Buchta, Kuzma.

Reagovat
HorajzmAmmann

není to špatné rozestavení, ale asi by bylo lepší s Jánošem no

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Jánoše nechápu co se tam děje. Ten klasický štít tam zkrátka chybí. Otázka, zda by to nemohl hrát Pokorný. Pak by ale zase chyběl stoper. Jinak ten střed máme kvalitní. (Budínský, Tetour, Kaloč) Výhodou je, že každý je typologicky trošku jiný.

Reagovat
bobis21

Já myslím že je to úplně jednoduché. Po sezoně mu končí smlouva a řeší se jeho odchod. Až bude jasné že zůstává, bude zase hrát. Stejně jako Azevedo v minulé sezoně.

Reagovat
HorajzmAmmann

chápu teda správně, že nechce prodloužit?

Reagovat
bobis21

No zatím neprodloužil, ale netuším na čem to stojí. Asi se i\ řeší že už by teď neměl takovou roli jako když přicházel, což se možná zase nemusí líbit jemu. Neházel bych to jen na něj.

Reagovat
HorajzmAmmann

to určitě ne, hlavně se mi osobně nelíbí odstřelení hráče na základě toho, že nechce třeba podepsat. I když ví, že ten hráč tady nebude tak pokud ty vztahy jsou ok ať normálně hraje. Pořád je součástí kádru pro dané období. Navíc ho i celkem potřebujeme a za Baník toho odmakal dost.

Reagovat
bobis21

Taky pro to moc nejsem no, ale vypadá že u nás to tak asi bude fungovat (viz právě Azevedo před rokem).

Reagovat
HorajzmAmmann

osobně se mi líbilo jak to bylo třeba s Procházkou. Prostě hrál a pak odešel v tichosti do Zlína.

Ale samozřejmě asi záleží na konkrétní situaci. Moc do toho nevidím takže bůh ví co v tom je.

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím, jinak by nedostal prostor ani v poháru, či proti Slavii.

Reagovat
bobis21

Na Slavii chyběl kvůli zranění Tetour a Smetana se bál hrát ofenzivněji s Budinským, proto podle mě hrál. A pohár s třetiligovým týmem je na úrovni toho béčka kde teď párkrát nastoupil...

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak Buchta prý je spíš podhrot než křídlo.

Reagovat
veikko

Asi jo, každopádně i na křídle mu to jde. Já mám osobně radši spíš takové ty ofenzivní záložníky se smyslem pro finální přihrávku. Zajišťovat by to mohl samozřejmě Tetour z hloubi pole, ale pak se zase zabíjí talent Kaloče, kterému ten klasický DM prostě nejde, mi přijde. Samozřejmě všechno je to o tom, jak se ti hráči pohybují po hřišti, není to jen na papíře podle rozestavení. Na druhou stranu při atletických schopnostech našich beků by si Buchta klidně mohl i z křídla sbíhat do středu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Já nemám problém s normální kritikou na hráče, ale fakt mi vadí útočné reakce, kdy někomu chci fandit, přát a nevadí mi v základu Včera jsem nenapsal nic špatně a teď nevím kdo to byl se z toho mohl posrat (snad jsi to nebyl ty)

Pokud někdo napíše, že se mu nelíbí jeho výkony s tím problém nemám.

Pokud někdo píše zápas co zápas reakce typu Potočný nebo "běž s tím Potokem do prdele" s tím už problém mám. Je to pořád hráč Baníku a musíme stát za všema i když víme, že to skřípe.

Každopádně jak píšeš. Varianta na Liberec Jánoš - Kaloč a křídla třeba Buchta/Azevedo vypadají fajn A možná Jaroň?

Reagovat
veikko

Já určitě ne, snažím se zásadně nepoužívat vulgarismy a diskutovat slušně a konstruktivně. Nicméně taky z něj nadšený nejsem, každopádně oproti jeho výkonům u nás před hostovačkou je tam to zlepšení viditelné. Podle mě by mu naopak nasazení z lavičky do zápasu mohlo prospět a mohl by to být pro něj ten správný impulz. Jaroň by si klidně taky šanci zasloužil. Je mu 20, v MSFL se mu dost daří. Prakticky není důvod ho nevyzkoušet.

Reagovat
HorajzmAmmann

ano, Smékal i Jaroň vypadají slušně.

Vždycky se o někom hrozně mluví jaký to je talent jak cyp (Wojatschke, Šmiga, Barkov) a pak jde stejně do A-týmu někdo, koho vůbec neznám (Buchta, teď Jaroň, Smékal aspoň v poháru)

Reagovat
veikko

To tady někdo zmiňoval, že spousta tady těch kluků se začne cítit samolibě a začnou pařit. Pak logicky pokud není člověk talent typu George Besta, tak tě začnou převyšovat borci, kteří na ten rozvoj nekašlou. Šmigovi je 17, toho bych ještě rozhodně nijak neodepisoval, ale třeba Wojatschke se plácá kdesi v Dolním Benešově a nedal v MSFL ještě ani gól. Ale zase budu objektivní, neznám příčiny, proč se zasekl. Třeba to není kvůli nezodpovědnosti nebo jen prostě svůj cíl vidí jinde než ve fotbale.

Reagovat
Banikovec7

Jo tak ja myslel celou obrannou fazi, ne primo obrance. A nejvetsi problem podle me byl v tom prostoru mezi stopery a wingbacky, kudy prochazely brejky Bohemky. Potocny s Ndefem zustavali furt nekde vepredu a tri stoperi byli moc blizko sebe a vznikaly tam diry.

Reagovat
HorajzmAmmann

No on to ukazoval i Holoubek ve studiu. Stačil jeden prohraný souboj ve středu hřiště a vzhledem k tomu jak bylo na krajích volno a ve středu nikdo nezajišťoval tak Bohemka měla volno.

Reagovat
Banikovec7

Mi ten střed teda přišel dost děravý i minulé zápasy s Kaločem, za mě by měl hrát Jánoš.

Reagovat
JarousFCB

On prostě Kaloč není DM.To že není úplné dřevo, začal ukazovat až když ho Smetana začal stavět výše. Teď z něj zase dělá DM a výkony nic moc.

Reagovat
Banikovec7

Tak to vime uz vsichni, ale zjevne s Janosem tam je nejaky problem, tak ho tam porad stavi no.

Reagovat
HorajzmAmmann

to jo, ale pořád to je lepší DM než Tetour nebo Budínský

Reagovat
smazaný uživatel

Začíná nam celkem těžký los. Ted se teprve ukáže.

Reagovat
HorajzmAmmann

ale jo jsem zvědavý. Hlavně na zápasy se Slovanem a Slováckem. Nejde mi ani tak o Spartu, Plzeň, ale zápas se Slováckem bude podle mého o 6 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Z příštích 2 zápasů 4b a budu spoko

Reagovat
smazaný uživatel

Mě teda než počet bodů bude zajímat, jak se bude tým prezentovat. Body sbíráme celkem slušně, ale ta hra je často mizerná. Teď to vypadá, že Smetana našel formaci, která by mohla sedět spoustě klukům a tím by mohla růst jejich výkonnost. Teď zápas s Libercem, který se bude určitě chtít vytáhnout, následně Slovácko, kdy je to vždycky těžké a závěrem Karviná, kde to může být jakékoli, klidně mohou mít nového trenéra. To vůbec není jednoduchý los, klidně i 5 bodů z něj a neprohra by byla skvělá.

Reagovat
martin1

Poslední vzájemný zápas s Pardubicemi byl hrozný, takže jsem měl trochu obavy, ale Hejda to pěkně trefil a v letošní sezoně už podruhé 3 body z Ďolíčku a to se cení.

Reagovat
db18

Reagovat
C-M@ster

Líšeň

Reagovat
db18

Zatím jedem dost nad plán, tak snad to udrží.

Pohledné to tolik není, ale na rozdíl od Krejčího ušil Bílek hru na míru hráčům, které má k dispozici...

Reagovat
Liquid

jen to udržte, snad vám pomůžem vítězstvím v derby, pak byste měli na Spartu 7 bodů k dobru, ikdyž 2. i 3.místo je tuším jen předkolo confy

Reagovat
db18

Právě... proto to chce držet palce Hradci (aby spravedlivě obral i Slavii, když obrali nás)

Reagovat
Liquid

titul je ještě na dlouho v naších sešívaných rukách

Reagovat
kattos

Hele nečetl jsi to co o něm říkal Hoftych a ted chceš znít chytře?

Jinak ale zatím paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Je to velké překvapení, teda hlavně jak Bílek zapracoval na obraně. Plus defakto v každém zápase dáváte gol. Zatím hodně povedená sezóna bych řekl.

Reagovat
Witcher

Plzeň to už nepustí

Reagovat
smazaný uživatel

Asi sis toho nevšiml, ale slavie ma o dva zápasy méně a ztrácí 5 bodů.

Reagovat
Sosi

Kdyby si mistři nenechávali odkládat kola... to se pak neporazitelnost natahuje jednoduše.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, nikde neni napsáno, že se to mistrům nemůže vymstít

Reagovat
HorajzmAmmann

Kdyby měla Slavie ty dohrávky teď tam s jedním stoperem gratuluju

Reagovat
John Obi Mikel

Taky se může stát, že se bude dohrávat v době, kdy tam zdravý stoper nebude žádný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale to jde trošku za vedením ne? Z mého pohledu ten poslední prestupák byl hodně špatný. Nepovedlo se vám vyřešit problematické místa, místo toho máte hráče co úplně nepotřebujete ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Ani ne. Na papíře jsme měli 4 zdravé stopery (+ Holeše) + ještě Hovorku, který se tenhle půlrok vrátí. Akorát se zranili ještě další 3, tak teď máme jednoho a zaskakuje tam Holeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Zima nakonec odešel, Kačaraba byl loni slabý a Ouso hrál jen 2. Švédskou. To mi nepřijde jako dobře vyřešený post. Plus mohli aspoň nějaké hostování na konci přestupáku vyřešit.

Reagovat
John Obi Mikel

Z tohohle hlediska to vidím stejně, já to myslel jakože počtem.

Trpiš se ale vyjadřoval, že Kačarabovi věří a počítalo se s Kudela-Kacaraba a na lavce Takacs+Ousou s tim ze se pak vrati Hovorka.

A pokud se nepletu, Kačaraba s Takácsem se zranili až po konci přestupáku.

Reagovat
smazaný uživatel

Kačaraba se myslím zranil před, Takacs určitě až po a stejně Kúdela. Ale to je vcelku irelevantní. Tým, který má ambici hrát 3 soutěže by měl jít do sezóny aspoň se 4 kvalitními stopery + jedna až dvě alternativy.

Slavie ti jde do sezóny s Kúdelou. Kačaraba se dlouho nevědělo ani jestli zůstane a nakonec se s ním domluvili až padl ten borec z Molde. To mi nepřipadá jako nějaká super důvěra. Ousu je zajímavá posila, ale není to hned hráč, který by tě měl spasit. Takács už byl na hraničním přechodu s Polskem a vrátil se. Jako 4-5 stoper asi v pohodě, ale taky je věčně zraněný.

Hovorku nemůže nikdo brát ani vážně. Kdo ví jak dlouho bude zraněný a nikdo neví v jaké formě se vrátí.

A teď za mě to nejhorší. Holeš, který je absolutně nejlepší DM v lize, místo toho aby byl 5. - 6. volba na stopera, tak ti tam hraje pravidelně.

Reagovat
Losinho

Kúdela, Kačaraba, Ousou, Takács + ty alternativy Holeš, Bořil, Hromada/Traoré + možná ten Hovorka. Se Zimou by mi to přišlo OK, bez nějak je to takový nijaký.

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě je to hrozně slabé. Kdyby ta obrana byla Kúdela, Zima, Ousu, Takács a posila, tak bych řekl, že to zvládli vyřešit, takhle tam vidím jediného stopera schopného konkurovat v Evropě.

Reagovat
žrout

Kacharaba se zranil až v EKL proti Unionu, to byl přestupák dávno pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

OK, díky za upřesnění, myslel jsem, že se zranil už dříve. Ale pořád se mi ta obrana nepozdává.

Reagovat
adoxx

Trochu OT: bylo by docela fajn vidět brněnské derby v 1. lize

Reagovat
ratusek

vždyť ho vidíš ve 2.lize

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Liquid

aby na něj na Srbskou přišlo 3 tisíce diváků to fakt néééé

Reagovat
Greny

A proto tam bylo naposledy přes osm tisíc lidí....

Reagovat
Shevchenko

Sni dál

Reagovat
kilobyte

I jeden prvoligový klub je na Brno asi hodně.

Reagovat
diskoschlampe

Slovan v suchým triku. Když jsem viděl Doležala v základu, byl jsem v klidu.

Reagovat
ondrasch77

https://www.livesport.cz/zapas/UXcaArDC/#prehled-zapasu/statistiky-zapasu/0

Od Jablonce nastřelený břevno a tyč, od Liberce připosranej fotbal a strach o výsledek

Reagovat
diskoschlampe

to byl sarkasmus ty hlavo

Reagovat
Pablos

Tak čekal jsem gólové hody spíš Teplice - Olomouc. Ale jako Slovácko a Ewerthon jeli jiný bomby

Reagovat
Pablos

*Ewerton

Reagovat
Pablos

Jinak moc nechápu, proč ten Nguyen furt tak píčoval u těch posledních dvou gólech... střely technický za vápnem ...by měl spíš píčovat sám na sebe né ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani bych se tady nevysral, ale šťastný návrat ze špinavýho předměstí. Bez řechtaček, klobása hnus a všude teče už jenom studená voda. Špína. Krásný 3 body. Slovan!

Reagovat
PavlíčeQ

Hnus. 9 bodů za 9 kol je zoufale málo. Liga ztracena, špička daleko, takže se soustředit na domácí pohár a postup do jarní části EKL.

Liberci každopádně gratulace, vyhrát bez toho aniž by si vytvořili jedinou šanci je svým způsobem taky umění.

Co ale nepochopím je, proč se pořád brání hráči, kteří si nastřelí vlastní ruku. To je opravdu asi nejsměšnější pravidlo současnosti. Za takový situace se mají kopat 2 penalty za sebou a ne toho hrače ještě bránit.

Reagovat
ratusek

a ještě bych pro neschopnost dal tomu hráči červenou a 3 zápasy stop

Reagovat
smazaný uživatel

A když to udělá opakovaně, tak tu ruku useknout.

Reagovat
Azazelo RD

Spis nohu. Aby se nemel cim nastrelit do ruky. Nebo balon sebrat.

Reagovat
Remt

Nebo ruku. Aby se neměl do čeho nastrelit. Chichi

Reagovat
Remt

To nakopnutí vlastní ruky taky nepochopím. To je úplně nesmyslné

Reagovat
John Obi Mikel

Zvláštní to pravidlo

Píská se to jen týmu, co hraje proti Liverpoolu

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
monty25

Kučera v Teplicích končí.

https://fkteplice.cz/clanek.asp?id=9962

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Liquid

Koho bysis představoval na lávce? Ta spekulace s Jarošíkem je dost k smíchu, ten vyhořel i ve Slovinsku kde šel trénovat mistra.....

Reagovat
monty25

To je otázka, na kterou neznám odpověď. Podle mě to není až tak o trenérovi, v tom kádru prostě chybí kvalita a navíc mají Teplice velkou marodku. Vůbec nechci Jarošíka podceňovat (Ústí se mi pod ním docela líbilo), ale to už by mi větší smysl dával třeba Franz.

Reagovat
smazaný uživatel

Dle mého nakonec vezmou ze svých zdrojů.

Reagovat
monty25

Frťala se vyloženě nabízí, ale favoritem je prý Jarošík. Tak uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba jim to sedne, ale příliš tomu nevěřím. Jarošík má lepší angažmá v Ústí za sebou, ale tam dost těžil ze síly kádru. Tady bude mít nejslabší kádr, všude bude jezdit jako outsider a bude muset pravidelně sbírat body.

Reagovat
John Obi Mikel

Já bych čekal Frťalu.

Reagovat
db18

Reagovat
Slavia10

Samek je poklad !

Reagovat
smazaný uživatel

Většina pokladů se někde zakope.

Reagovat
fabec1222

OT: Debata k předvolební debatě? Už někde je? Nebo sleduje vůbec někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že bych se radši díval na gay porno než na politickou debatu.

Reagovat
Alan_Shearer

Rakusan to dobre natira Buresovi.

Reagovat
fabec1222

Mě příjde nejhorší Šlachta, asi půjdu zítra hned naložit under 3,9%. V TV je zatím úplně marnej, příjde mi jak student, kterej jde nepřipravenej na zkoušku... Majerová je úplná psychopatka.

PirStan dobrej tah, že tam poslali Rakušana, a ne Bartoše, jelikož Bartoš prostě automaticky sere svou přítomností důchodce, a u těhlech TV diskuzí se dá víc předpokládat, že je sledují právě starší lidé.

Reagovat
Alan_Shearer

Slachta nema sanci, krome fizlovani nic nenabizi a sam o sobe je dost slabej no. Majerovou ani nevnimam, tyhle subjekty co nemaj realnou sanci na snemovnu moc neresim. S Bartosem mas recht. Celkove si rikam, ze tehda meli jit starostove se Spolu, udelali by dost pres 30% a Pirati by si v klidu jeli svoji piratskou notu, spolecnou kampan hrube nezvladli. Nicmene meli choutky na premiersky kreslo no.

Reagovat
Losinho

Škoda, že nejde STAN s ODS.

Reagovat
smazaný uživatel

To by se ODS musela úplně překonat, směřování i lidi

Reagovat
Alan_Shearer

Vsak ODS dala Starostum nabidku ..

Reagovat
smazaný uživatel

mam tam preklep, chtel jsem napsat prekopat ne prekonat, proste se zmenit, aby s nimi byli stan ochotni spolupracovat tak uzce

Reagovat
Shevchenko

Já bych bral STAN s TOP09.

Reagovat
bobis21

Programově mají k sobě nejblíže STAN a Piráti, pak teprve s TOP09.

Reagovat
r.mrazik

šlichta je pitomy fizl,ze kteryho meli prdel i na oddeleni,ktere on vedl...

Reagovat
Liquid

to si měl naložit hned někdy na jaře když ho dali do průzkumu, kdy měl under 5% za 3,15, lituju, že jsem to nezkoušel každý měsíc a mám to tedy jen 1x za litra

Reagovat
Neon

Reagovat
Greny

Chvíli jsem to zapnul a toho picusa z ANO mě stačilo chvili vidět a slyšet a přepnul jsem to jinam

Reagovat
John Obi Mikel

Slavia > předvolební debata

Reagovat
smazaný uživatel

O kus výš píšu totéž.

Reagovat
John Obi Mikel

Spokojenost dneska. Dopředu to bylo hodně pěkný, dozadu to ale občas skřípalo, Feyenoord/Sparta by nás trestaly víc.

Skvělí Kuchta, Masopust a Samek

Podle v obou zápasech (EKL a derby) hrát Samek od začátku nebude a jsem zvědav, do jakého ho Trpiš pošle. Podle mně ho postavit v derby nebude mít odvahu.

Reagovat
Losinho

V Nizozemsku hrát určitě nebude, dost tahal nohy a stejně ho tam nechali 90 minut.

Reagovat
Coutinho10

skoda neudrzeni cistyho konta a trochu za tu pasaz mezi 1:0 a 2:0, kdy sme dost polevili, ale jinak zapas c. 54 bez prohry....not bad

http://www.rsssf.com/miscellaneous/unbeaten.html#leag

Reagovat
Liquid

takže když porazíme Spartu tak je solidní šance, že po 1/3 základní části bude Sparta 5.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to? To přece není možné, oni přece vyhráli ten jeden zápas s Rapidem a hrajou tu Evropskou ligu, oni nemůžou bejt až pátý...

Reagovat
Liquid

mimochodem ten Rapid aktuálně a to je doma porazil https://www.eurofotbal.cz/souteze/rakousko/bundesliga/2021-2022/tabulky/

Reagovat
John Obi Mikel

Ono to bylo docela vidět, že ten Rapid není nic moc.

Reagovat
Coutinho10

jsem si to rikal i nedavno, ze meli mega luck pri losu, jinak by mozna nehrali ani EKL

Reagovat
Losinho

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
John Obi Mikel

Mají 2 odložené zápasy.

Reagovat
Coutinho10

nekde jinde jim vychazeji vstric a asi za to nejsou tolik hejtovani jako my...tady nas malem sezrali za 1 odlozeny zapas...nechci videt, kdyby jich bylo vic jako v Polsku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Bojím se podívat, jak je na tom CSKA Sofia.

Reagovat
Greny

CSKA je na tom dobre

Reagovat
John Obi Mikel

Mají o 2 zápasy méně.

Reagovat
kilobyte

Tak my ale přes Rapid postoupili.

Reagovat
John Obi Mikel

Já jen, že pokud by Niecienzu a Zaglebii porazili, tak by byli pátí a ta tabulka by tu nebyla.

Pokud by porazili jen Niecienzu, tak mají 12 bodů a střed tabulky a taky byste tu tabulku sem neposlali.

Reagovat
kilobyte

Tak ale pořád mají 3 výhry a 4 prohry. Navíc polská liga je kvalitou spíše horší než rakouská. Takže ten výsměch, že Sparta porazila Rapid jen doma a postoupila jen díky štěstí, je docela mimo vzhledem k výkonu Slavie.

Reagovat
žrout

Jenže zatímco Legia postoupila s obrovským štěstím i proti 10 a jejich trenér na tiskovce prohlásil, že by chtěl hrát jako Slavia, tak u Rapidu jsem tohle zrovna neslyšel. Slavie měla jen smůlu a v útoku Tecla, jinak byla jasně lepší. Ale prostě někdy to tak bývá, že postoupí ten horší. Kdežto vy jste v tom dvojzápase Rapid zrovna nepřevyšovali, což by pro vás mělo být varování.

Reagovat
kilobyte

Pořád smůla. S Dynamem, Midtjyllandem, Ferencvárosem a Legií. Letos už vám to možná došlo, že by to chtělo pozměnit přípravu, nebo se ta smůla bude stále opakovat.

Reagovat
žrout

Podívej se, kolik favoritů se letos nepostoupilo do LM a nemyslím si, že je to jenom náhodou, že všem chybělo v přípravě větší počet reprezentantů, kteří pak nebyli v optimalní formě.

Hele můžeš to brát s posměchem tu smůlu, ale s oběma soupeři byla letos Slavie lepší, tak to prostě objektivně bylo. Že to nedokázala přetavit do výsledku, je do jisté míry nedostatečná kvalita ve finální fázi a pak taky jasná smůla viz vlastňák přes drn v Budapešti nebo červená ve 4. minutě, která byla naprosto smolná.

Reagovat
kilobyte

Posrali jste 4 zápasy. To není smůla.

Reagovat
žrout

Posrali 2 a v obou to o smůle bylo.

Reagovat
mistr129

Smůla byl Midtjylland a Legia, s Dynamem byl prasorozhodčí a s Ferencvárosem to zkazily individuální hrubky a nemohoucnost v zakončení.

Reagovat
kilobyte

Jsou 2 možnosti jak to brát. Buď to byla smůla a nedá se s tím nic dělat a nebo to byly vaše chyby a můžete na nich pracovat.

To je skoro jak my v derby. Taky máme vždy "smůlu", že nevyužijeme herní převahu v prvním poločase, nebo nedáme penaltu, z první vaší šance dostaneme gól, atd.

Reagovat
ratusek

Reagovat
PH8

Ten RB

Reagovat
KingMaster13

Tak ono fakt bylo vidět že ten Rapid za moc nestojí Nicméně furt je porazili my Legii ne

Reagovat
žrout

Tak s Legií jste byli lepší oba zápasy a doplatili jste jenom na tu redku a dřevěného Tecla.

S Rapidem Sparta venku lepší nebyla, hrála podobně blbě jak teď na Brondby. Jenom doma je přehráli. Mi přijde prostě Sparta dost slabá na evropské úrovni a s Rapidem měli fakt štěstí, že ho dostali.

Reagovat
KingMaster13

Sice ano ale pomalu každý útok Legie skončil golem. To je taky o kvalitě ono se nesmí koukat jen na kvalitu vepředu, navíc Tecl ukázal že byla slabina i ten útok

Reagovat
Coutinho10

jako ono stoji na zamysleni, ze uz to asi neni nahoda a i na ceske scene Sparta padla s Plzni a neporazila doma Jablonec (poharove ucastniky), takze asi na ty silnejsi tymy s vyjimkou Rapidu (neni az tak silny), tak moc neumej a porazej pouze prumerny a podprumerny ligovy tymy

my sme meli bohuzel jak s Ferencem, tak Legii smulu, ale beru to, stane se...EKL taky zajimava

Reagovat
GrimeBaller98

Jebat predmesti!!! Rado, doufam ze ti brzo praskne cevka ty Peltova kurvo

Reagovat
PavlíčeQ

Je smutný, když někdo nedokáže unést ani výhru Už bys měl dostat ban, jsi evidentně nemocný.

Reagovat
Pablos

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
iamek

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
HorajzmAmmann

Koukám na tabulku a co to vidím...

4. !!!!!!!

ZASE JSEM MĚL PRAVDU

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Pablos

ale předtím si to tak s humorem nebral

Reagovat
HorajzmAmmann

to je fakt, přiznávám

Reagovat
lichna.

Reagovat
žrout

Co ten Alijagič, má na SKS?

Reagovat
KingMaster13

Určitě by nebyl horší než Tecl. Pokud by se mu dávala šance tak po Kuchtovi by klidně mohl být 2. útočník

Reagovat
Losinho

Určitě není lepší jak Krmelec.

Reagovat
John Obi Mikel

Bude tu Krmelec příští sezónu?

Reagovat
žrout

Pokud bude dlouhodobě předvádět výkony jako proti Unionu nebo Bohemce, tak bych tu opci uplatnil

Reagovat
Coutinho10

vcera mel smulu, ze uz bylo rozhodnuto a hrala se udrzba...uvidime, jestli to bude ukazovat pravidelne

Reagovat
Greny

pokud bude dlouhodobe predvadet vykony tak ta cena bude zase uplne jina...

Reagovat
žrout

Těžko může být cena jiná, když mají opci

Reagovat
kilobyte

Nebyla tam jen opce, když postoupíte do LM?

Reagovat
žrout

V tom případě by jenom byla povinná

Reagovat
Losinho

Doufám, že jo. Alijagiče bych viděl spíš na nějaký Budějky nebo Pardubice zatím.. a kupovat někoho jinýho je u nás problém, když jde o útok.

Reagovat
KingMaster13

Krmelce bych upřímně pustil.

Reagovat
Logan

Vůbec. Kuchta je do roka pryč s těmihle výkony a pak máš dvojku Krmelec/Schranz a k nim Tecl. To už by mohl Alijagic dostávat minuty klidne.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tecl má ještě dva roky smlouvu, útok máme pořešenej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele