FORTUNA:LIGA - souhrn 5. kola

09.08.2019, 19:56, aktualizováno 11.08.2019, 20:59
Komentáře a souhrny
Plzeň doma překvapivě nestačila na Slovácko a na vedoucí Slavii, která těsným poměrem zdolala Liberec, ztrácí tři body. Na Viktorii se navíc dotáhl Jablonec, který si poradil s Opavou. Sparta odjíždí bez bodu z Mladé Boleslavi, kde inkasovala čtyřikrát. Tři body mohl slavit také ostravský Baník, jenž přestřílel Bohemians 1905...

FK Mladá Boleslav - Sparta Praha 4:3

11.08.2019 19:00

Góly: 17. Muris Mešanović (pen.), 38. Muris Mešanović, 75. Muris Mešanović, 90+4. Lukáš Budínský - 29. Dávid Hancko, 74. Benjamin Tetteh, 86. Libor Kozák

Sedm gólů. Takovou nálož mohla sledovat pětitisícovka diváků, která dorazila na závěrečný zápas pátého kola FORTUNA:LIGY. Na vítězství domácí Boleslavi se hattrickem a asistencí na Budínského gól podílel Mešanović, za Spartu skórovali Hancko, Tetteh a Kozák.

Hned po šesti minutách se musel pořádně činit Šeda, který horko těžko likvidoval Kozákovu šanci. Střílející hráč se ale stejně nacházel v ofsajdu, tudíž veškeré vzrušení bylo zbytečné. Po patnácti minutách se tak mohli radovat Šedovi spoluhráči. Štetina ve skluzu a ve vápně zahrál rukou, za což sudí odpískal penaltu, již potvrdil i VAR. Její exekuce se ujal Muris Mešanović a pověst kanonýra potvrdil.

Vedení však mladoboleslavským hráčům nevydrželo ani čtvrt hodiny. Rohový kop z pravé strany rozehrál tentokráte v základu startující Karlsson, na jeho centr na si seběhl debutant Dávid Hancko, jenž přesnou a pěknou hlavičkou na zadní tyč rozjásal početné sparťanské obecenstvo.

Do šaten přesto odcházeli spokojenější domácí. Protiútok Letenských zastavil Bucha a založil akci svého týmu. Na pravé straně podržel míč Matějovský a přihrál na střed nabíhajícímu Murisi Mešanovićovi. Ten se ani tentokráte nemýlil a poslal Středočechy do vedení.

Po návratu z kabin přišla velká příležitost pro dosud mlčícího Kozáka, který zblízka přestřelil bránu. Nedlouho poté, co byl vystřídán nejlepší ligový střelec Kanga, vyrobil Šeda hrubku, načež si Křapka nastřelil svou ruku, sudí ani po poradě s videoasistentem pokutový kop nenařídil. Do šance se tak dostal Bucha, jenže o kousek minul.

Do konce řádné hrací doby zbývalo něco přes šestnáct minut, když rudí srovnali stav utkání. A stejně jako v prvním případě, i tentokráte to bylo přímo po rohovém kopu. Ten pro změnu rozehrával Trávník, jehož centr se snesl přesně na hlavu Benjamina Tetteha a od ní za Šedova záda.

Jenže sparťané předvedli trestuhodnou věc. Prakticky ihned po rozehrání ze středového kruhu umožnili mužům z města automobilky založit útočnou akci, v jejímž závěru Bucha předal balón Murisi Mešanovićovi. Bosenský snajpr a oblíbenec slávistických fanoušku opět mířil přesně a završil hattrick.

Hosté se vrhli do tlaku a snažili se vyrovnat. Přímý kop Hancka prolétl jen těsně nad břevnem, v penaltu doufali fanoušci Sparty po souboji Matějovského se Štetinou, ovšem ani po zhlédnutí opakovaných záběrů ji rozhodčí nenařídil. Radosti se ale přece jen dočkali, do třetice jejich oblíbenci skórovali hlavou. Štetina dlouhým a přesným pasem přes polovinu hřiště našel Kozáka, jenž prolomil své trápení a uklidil míč do sítě.

Jílkovi svěřenci byli blízko vítězství, když Šeda likvidoval Haškovu dělovku, nakonec se ale radovala lavička pod vedením Jozefa Webera. Ten poslal v nastavení na hřiště Lukáše Budínského, jenž se na malém vápně dostal k napodruhé úspěšnému Mešanovićově centru a rozjásal zaplněné ochozy mladoboleslavské arény.

Domácí tak i přes nižší počet odehraných zápasů okupují pátou příčku se ztrátou bodu na druhý Jablonec, zato Sparta se krčí až na místě sedmém.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - 1. FC Slovácko 0:2

11.08.2019 16:30

Góly: 42. Ondřej Šašinka, 61. Tomáš Zajíc

Slovácko po Spartě vyloupilo i Plzeň a připsalo si třetí výhru v sezóně. Viktoria po překvapivé prohře čeká na vítězství již čtyři soutěžní duely. Zápas ve Štruncových sadech rozhodli dvěma brankami útočníci Moravanů Ondřej Šašinka s Tomášem Zajícem.

Trenér domácích Vrba udělal oproti čtvrteční prohře v Antverpách, kde Viktoria hrála v rámci předkola Evropské ligy, hned sedm změn. V obraně se nově objevili Pernica a Hloušek, v záloze zůstal jen Kalvach, vedle kterého nyní ve středu pole působili Procházka a Hořava. Na křídle nastoupili Kayamba s Mihálikem a o branky se měl starat především útočník Chorý. Naopak hosté nastoupili v téže sestavě jako před týdnem ve vítězném derby se Zlínem.

Jako první zahrozilo v sedmé minutě Slovácko. Zajíc táhl po levé straně útok, avšak jeho přihrávku zazdil Havlík, který střílel mimo tři tyče. Západočeši odpověděli za dvě minuty, kdy sražená rána Procházky skončila těsně vedle brány. Při této akci se zranil hostující Divíšek, jehož nahradil Šimko. Ve 14. minutě se Moravanům málem vyplatilo důrazné napadání a brankář Plzně Hruška měl co dělat, aby odkopem zažehnal nebezpečí. Pokus Daníčka trefit odkrytou svatyni se minul účinkem.

Poté se tempo hry uklidnilo, až ve 27. minutě pálil nad břevno Chorý. Osm minut poté se zajímavé uvolnil Hořava, jenže zakončení mu hrubě nevyšlo. Také hosté ale měli své šance jako například Petržela, který v 39. minutě vyprášil rukavice Hruškovi, ještě na jaře svému spoluhráči. Domácí na varování nedbali a ve 42. minutě byli potrestáni. Hejda lehce prohrál souboj se Zajícem, jenž před brankou našel Šašinku, který vstřelil svou první branku v dresu Slovácka.

Po změně stran se do hry dostal domácí Krmenčík, který již po minutě pobytu na hřišti dopravil míč do sítě, gól ale kvůli předešlému ofsajdu přihrávajícího Kayamby neplatil. V 51. minutě pálil levý bek Viktorie Hloušek jen těsně vedle tyče. Za dalších osm minut to stejný hráč zkusil znovu a tentokrát minul druhou štangli Trmalovy svatyně.

Zdálo se, že se Plzeň zlepšila a blížila se vyrovnání, když po hodině hry přišel druhý přesný zásah hostů. Petržela vyslal za obranu Zajíce, který zakončil samostatný únik obloučkem přes Hrušku a zvýšil nečekaný náskok Slovácka. Od té doby jakoby domácí zamrzli a vůbec se nemohli dostat do šancí. Moravané naopak hrozili dál, v 85. minutě hlavičkoval těsně vedle střídající Kalabiška. Za Viktorii ještě zahrozil zajímavým pokusem Krmenčík, který gólman Trmal nadvakrát zlikvidoval. To však bylo od Západočechů pohříchu vše.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - SFC Opava 2:1

11.08.2019 16:30

Góly: 56. Jan Sýkora, 71. Jan Matoušek - 63. Pavel Zavadil

Jablonec doma ani potřetí nezaváhal, tentokrát udolal Opavu, která prohrála třetí zápas v řadě. Na branky čekali diváci až do druhého poločasu. Kromě gólů zápas ovlivnila červená karta pro hostujícího Jurečku.

Do sestavy domácích se vrátil pravý obránce Holík a záložník Hübschmann, mimo hru naopak zůstali stoper Břečka a středopolař Pilík. Trenér Slezanů Kopecký učinil jedinou změnu v základní jedenáctce, když místo Mondeka nastoupil Svozil.

Severočeši mohli jít do vedení již po čtyřech minutách hry, ale Matoušek hlavičkoval po centru od Sýkory do břevna. Za dalších osmnáct minut měl Matoušek další dobrou příležitost, jenže po chytré rozehrávce standardní situace od Kroba netrefil balón ideálně. Po dlouhé době temna zahrozila ve 35. minutě Opava, a to pořádně. Zapalačovu hlavičku z bezprostřední blízkosti vytáhl skvěle brankář Hrubý a Dedičovo zakončení o pár okamžiků později lízlo břevno.

Čtyři minuty po změně stran hlavičkoval po Jovovićově pasu Doležal, gólman SFC Fendrich byl však na zemi včas. Za další tři minuty si Jurečka pustil pusu na špacír směrem k sudí Adámkové. Za odměnu viděl druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. Domácí využili přesilovku již o tři minuty později.Hübschmann posunul Jovovićovu přihrávku k Sýkorovi, jenž se dostal do pokutového území a zblízka přelstil Fendricha.

Krátce po prvním gólu mohl vedení Jablonce zvýšit Doležal, toho však tygřím skokem zastavil Fendrich. Opava mohla odpovědět v 59. minutě, kdy Dedič sám před Hrubým trefil jen hrudník gólmana Severočechů. O čtyři minutě později se ale podařilo Slezanům vyrovnat. Zavadil rozehrál přímý kop z dálky nečekaně přímo na bránu a dokonale zaskočil spícího Hrubého. V 67. minutě zasáhl Hrubý opět nejistě a vyboxoval centr jen k Zapalačovi, toho však následně strážce jablonecké svatyně vychytal.

Vítězný gól utkání padl v 71. minutě. Matoušek si nachystal míč před šestnáctkou ke střele a zamířil přesně k tyči. Podruhé mohla Opava vyrovnat v 78. minutě, jenže Stáňa trefil břevno. O dvě minuty později se Matoušek mohl znovu prosadit, jeho tečovaná rána skončila těsně nad bránou. V závěru se ještě mohl prosadit střídající Chramosta, kterému se však povedlo spálil tři tutovky. I tak si Jablonec pohlídal vítězství.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Slovan Liberec 1:0

10.08.2019 19:30

Góly: 39. Lukáš Masopust

Stejně jako ve většině předchozích zápasů to nebyl od fotbalistů Slavie zejména ve finální fázi hvězdný výkon, cenné vítězství proti neoblíbenému soupeř z Liberce před prázdnými tribunami si ale pohlídali. Jedinou branku utkání vstřelil před pauzou Masopust.

Sešívaní tlačili soupeře hned od začátku. Van Buren hlavičkoval vedle, dělovku v základní sestavě poprvé startujícího Stanciua zase vytáhl Nguyen. Zavzpomínat na svou jarní trefu v Edenu tehdy ještě v jabloneckém dresu mohl Holeš, jehož střelu však tentokráte zlikvidoval gólman.

Největší šance libereckého týmu přišla po půl hodině. Po Frydrychově ztrátě našel Potočný perfektním centrem Nešického, jenž hlavičkoval vedle tyče. Nedlouho poté už branka padla, avšak na druhé straně. Souček vybojoval na Nešickém míč a odcentroval na Lukáše Masopusta, jehož hlavička zapadla do sítě. Gól do šatny mohl přidat ještě Stanciu, jenže z přímého kopu mířil mimo.

Nadále se skvěle prezentoval Nguyen, který během chvíle zneškodnil Masopustovu fantastickou střelu do vzdálenější šibenice i Frydrychův pokus. Dvacet minut před koncem se musel blýsknout znovu, tentokráte proti Součkově hlavičce po Hušbauerově centru.

Pojistit své vedení mohli červenobílí i v samotném závěru. Po skvělé Hovorkově rozehrávce a van Burenově uvolnění prošel míč až k Hušbauerovi, který však z oblasti penaltového puntíku trestuhodně překopl.

Sám van Buren poté nedokázal svou střelu na bližší tyč procpat za Nguyenova záda. I tak si ale Slavia pohlídala vítězství i čtvrté čisté konto v sezóně a minimálně do nedělního zápasu Plzně vede ligový peloton.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - MFK Karviná 1:1

10.08.2019 17:00

Góly: 37. Václav Jemelka - 84. Michal Petráň

Olomouc nezvládla dobře rozehraný duel s Karvinou a pouze remizovala. Sigma se do vedení dostala v první půli a dlouho držela otěže zápasu pevně v rukách, jenž v závěru polevila v koncentraci a zbytečně inkasovala.

Domácí nastoupili v totožné sestavě jako před týdnem v Liberci. Dokopy se tak stihl dát i záložník Greššák, jenž musel u Nisy kvůli zranění střídat. Slezanům se již uzdravil stoper Kouřil, jenž nahradil Stropka, a taky Guba. Vukadinović se tak přesunul na pravé křídlo a Putyera se musel smířit pouze s lavičkou náhradníků.

Diváci na Andrově stadionu se dlouhou dobu nudili. Až po dvaceti minutách hry je ze spánku vzbudila akce Sigmy. Yunise po pobídce od Plška vychytal gólman Karviné Hrdlička a Falta následně trefil bránícího hráče. Hanáci však přebrali iniciativu a po půlhodině si vypracovali další šanci, jenže Yunis nezakončil přesně po přihrávce od Housky.

Ve 36. minutě už pramenil z aktivity Olomouce gól. Kerbr vyslal střelu do přehuštěného prostoru, kde míč tečoval Jemelka tak šikovně, že se zastavil až v síti - 1:0. Hosté v prvních čtyřiceti pěti minutách nepředvedli vůbec nic a až v těsně před pauzou se po nepovedeném rohovém kopu domácích hnali dopředu. Akci táhl Guba, ale jeho pas do pokutového území na poslední chvíli odvrátili domácí hráči.

V 54. minutě se Karviná dostala do další šance opět po chybě hráčů Sigmy. Greššák špatně rozehrál a na Janečkův centr těsně nedosáhl Petráň. Následně pálil nepřesně Čonka. Hanáci odpověděli za tři minuty, avšak Yunis vyslal v tísni jen slabou střelu, kterou Hrdlička v pohodě kryl. Na hřiště se dostal hostující Ba Loua, který v 67. minutě konečně alespoň trochu prověřil brankáře Sigmy Reichla.

Zvýšit vedení domácích mohl Pilař, ale minutu po Ba Louově pokusu pálil těsně vedle. Za dalších devět minut se zase ukázal Ba Loua a málem vyrovnal, jeho přímý kop však dobrým zákrokem vytáhl Reichl. Sedm minu před koncem však hosté přece jen srovnali. Petráň se dostal nejrychleji k vyraženému míči a zajistil dělbu bodů. V nastaveném čase ještě mohl Plšek vrátil Olomouci vedení, jenže neprostřelil hradbu těl před sebou.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Dynamo České Budějovice 2:0

10.08.2019 17:00

Góly: 9. Marko Alvir, 35. Michal Škoda

Příbramští fotbalisté získali v uplynulých pěti kolech sedm bodů a všechny na domácí půdě. Poslední tři proti nováčkovi a možném konkurentovi v boji o záchranu, Českým Budějovicím. Vítězství svými trefami zařídili Alvir a Škoda.

Právě Marko Alvir byl na začátku utkání nejviditelnějším hráčem. Nejprve svou dalekonosnou ranou pořádně vystrašil Staňka, aby jej minutu na to z bezprostřední blízkosti překonal a poslal Středočechy do vedení. Brzy střílel i potřetí, to jej však gólman stejně jako Škodu vychytal.

Budějovičtí se osmělili ve čtvrtině utkání, Schranzova hlavička však skončila jen nad bránou. Na druhé straně nadvakrát selhal v tutové šanci aktivně hrající Alvir. Nebezpečný byl i Škoda, jehož pokus Staněk vylapil.

Jenže v pětatřicáté minutě předvedl velký kiks, když nedokázal udržet v rukavicích Polidarovu střelu zleva a míč mu vypadl přímo na kopačky číhajícího Michala Škody. Ten už se z bezprostřední blízkosti nemýlil a vsítil již třetí branku v sezóně.

Po pauze se obraz hry trochu otočil a Jihočeši se hnali za vyrovnáním. Blízko snížení byl Mršić, jehož střela neletěla daleko od šibenice. V obrovské příležitosti se zjevil po sedmdesáti minutách Schranz, výtečným zákrokem však gólu zamezil Boháč.

Stejně vyzněl souboj téhle dvojice i v závěrečných minutách, na opačném konci hřiště zase Zeman po zdařené kličce vystřelil těsně nad břevno. Příbram se tak minimálně do zítra dostala do elitní šestky zaručující účast ve skupině o titul, Budějovice jsou dvanácté.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Bohemians Praha 1905 4:2

10.08.2019 15:00

Góly: 24. Nemanja Kuzmanović, 30. Martin Šindelář, 65. Nemanja Kuzmanović, 70. Tomáš Smola - 17. Petr Hronek, 61. Kamil Vacek (pen.)

Atraktivní podívanou nabídl souboj Baníku Ostrava s Bohemians. Lépe z duelu nakonec vyšli domácí, kteří i díky sporné brance zvítězili 4:2. Klokani sice dlouho i přes nemastný výkon drželi krok, jenže krátce po druhém vyrovnání inkasovali dvě branky a již nestihli odpovědět.

V základní jedenáctce Slezanů se místo zraněného obránce Stronatiho představil dle očekávání Šindelář. Hosté zase nastoupili v totožné jedenáctce jako před týdnem při remíze s Plzní. Gólman Bohemky Valeš musel již ve čtvrté minutě krýt nebezpečnou hlavičku Hrubého. O osm minut později byl Valeš překonán, jenže Smola kromě strážce svatyně hostů přehodil i bránu. Do vedení se v 17. minutě nečekaně dostali Klokani. Ti se po nepovedeném autu Fleišmana dostali rychle k míči a Hronek z úhlu propálil gólmana Budínského.

Gólová odpověď Baníku však přišla za sedm minut. Celou akci rozjel Hrubý, jenž vysunul Filla. Ten si všiml volného Kuzmanoviće, který zblízka vyrovnal. Hlavičku Smoly ještě Valeš vyrazil, k dorážce se však přihnal Šindelář. Jeho dorážku vytáhl Valeš dle rozhodčího až za brankovou čárou, byť záběr televizních kamer nedokázal průkazně regulérní gól. Tak či onak šli domácí do kabin za jednobrankového vedení.

Po přestávce se jako první osmělil De Azevedo, po jehož tvrdém projektilu musel skočit Valeš. V 53. minutě rozjel De Azevedo další akci, když našel Hrubého, jenž lehce tečoval míč, který Valeš vyrazil na rohový kop. Bohemians dlouho nic kloudného nevymysleli, až v 60. minutě se Vodháněl uvolnil okolo Šindeláře a pouze za cenu pokutového kopu jej fauloval Fillo. K penaltě se postavil Vacek a s přehledem proměnil - 2:2.

Slezanům mohlo být o čtyři minuty později ještě hůř, avšak Keïta z dobré pozice těsně minul tyč. A tak v podstatě hned z protiakce udeřil Baník. De Azevedo si zpracoval dlouhý nákop a posunul do šance na Kuzmanoviće, jenž tvrdou ranou vstřelil třetí branku domácích. Za dalších pět minut nacentroval Flešman na Smolu, který poslal hlavičku přesně k tyči a upravil na 4:2. Na drama ještě málem zadělal střídající Ugwu, jenž po pasu od Vacka hlavičkoval do tyče. Po gólové přestřelce se však nakonec radovali Slezané.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - FK Teplice 1:0

09.08.2019 18:00

Góly: 87. Jakub Janetzký

Dlouho to vypadalo, že se ve Zlíně budou body dělit. Až v 87. minutě se trefil žolík Jakub Janetzký, který tak rozhodl o výhře domácích nad Teplicemi. Ševci si připsali druhou výhru v sezóně, zato hosté poprvé ztratili body venku.

Kouč domácích Csaplár se po prohraném derby se Slováckem odhodlal k několika změnám. Ze sestavy vypadli Bartošák, Hnaníček a Matejov, které nahradili Nečas, Podio a Džafić. Na druhé straně se v záloze Sklářů místo Kučery představil Kodeš. Kvůli dohodě klubů nemohl do utkání zasáhnout Vyhnal, jenž v Teplicích hostuje právě ze Zlína. Do útoku se tak po jednozápasovém trestu vrátil Jakub Mareš.

Jako první zahrozily v 16. minutě Teplice. Jakub Mareš nejprve z úhlu prověřil brankáře Dostála, chvíli poté centroval Žitný na Horu, který v dobré pozici těsně nedosáhl na míč. Zlínu hodně dlouho trvalo, než vymyslel kloudnou akci. Teprve ve 29. minutě se po rychlé akci Podia s Džafićem zjevil před bránou hostů Mašek, avšak toho včasným výběhem vychytal brankář Grigar. O čtyři minuty později našel Podio přesným pasem Fantiše, ale jeho zakončení z úhlu nenadělalo Grigarovi mnoho starostí.

Po nezáživné první půle se oba týmy po změně stran připomněly střeleckými pokusy. Zatímco Kodeš alespoň zaměstnal Dostála, rána domácího Hlinky letěla k nedaleké řece Dřevnici. V 55. minutě se Poznarovi zničehonic podařilo dostat balón do sítě, jenže radost Ševců byla předčasná, neboť autor trefy se nacházel v ofsajdu. Šance však konečně začaly přibývat. V 60. minutě se v pokutovém území Zlína uvolnil Jakub Mareš, ale v obrovské šanci trefil jen prostředek brány, kde stál připravený Dostál.

Teplice znovu přebraly aktivitu. Hora však pálil nepřesně a Žitného nadějný pokus zblokovali obránci soupeře. Domácí odpověděli v 67. a 69. minutě, ale Džafić ani střídající Janetzký nevyzráli na Grigara. V 83. minutě měl dobrou možnost Poznar, ten však netrefil prostor mezi třemi tyčemi. O minutu později zase Žitný ztroskotal na Dostálovi. Rozuzlení tak přinesla až 87. minuta. Dlouhý nákop sklepl Fantiš do pokutového území, kde míč dokutálel až k Jantezkému, jenž sice netrefil balón ideálně, i tak jej ale dopravil do sítě a postaral se o jedinou branku utkání.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha54108:113
2.FK Jablonec531111:410
3.Viktoria Plzeň53118:610
4.Baník Ostrava53029:69
5.FK Mladá Boleslav43019:79
6.1. FC Slovácko53025:89
7.Sparta Praha521210:87
8.1. FK Příbram52126:77
9.Sigma Olomouc52124:57
10.Fastav Zlín52033:46
11.SFC Opava52034:86
12.Dynamo České Budějovice51225:65
13.Bohemians Praha 190551137:94
14.FK Teplice41123:74
15.Slovan Liberec51044:73
16.MFK Karviná50234:72

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (763)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tvl už ten gol Poznygo měl platit o to více když ho mám ve fantě

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak I můj případ

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Varnsdorf nastoupul v 8 lidech nebo co se tam stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Csapli a jeho past

Reagovat
smazaný uživatel

Páteční souhrn bez zápasu Baníčku = nuda v souhrnu se 3 komentáři..

Reagovat
Y.N.W.A

njn, teplický a zlínský obyvatelé maj život na rozdíl od... mne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

My totiž nepotřebujeme spamovat na internetu, aby nám někdo nekdy odpověděl

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kiwi-21

https://www.livesport.cz/hrac/kozak-matyas/ERcXQVW9/

Může mi někdo ze Sparťanů ho popsat a proč jsem nenašel víc jak 11.zapasů a 18.golů a dál jak by nikde nehrál ani podle transfermarktu ?

Kromě včerejší reprezentace do 19 let

Reagovat
Kiwi-21

Jj četl jsem před chvílí

Reagovat
Omanomet

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno je jasný s Liborem podle statistik nemá nic společného

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši, to bylo vtipný

Reagovat
Losinho

Za Spartu tam má počítaný jen zápasy, kde dal gól - jinak tam není zapsanej (chybí tam klasický sestavy) a tudíž se mu tam ty další zápasy neobjeví. Podobně to funguje u spousty horších lig nebo např. v hokeji u juniorek.

Reagovat
Han střelil první

je to tak.

Reagovat
Kiwi-21

Díky za objasnění

Reagovat
Blasphemer

Kozák? Tak to RIP in peace

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten, jak ho poslali domů?

Reagovat
ratusek

Škoda, že hráli proti Teplicím, mohl se Csaplár pakovat už po 5.kole

Reagovat
ZB 07

OT: Letos stále neporažení, dejte nám soupeře!

Reagovat
C-M@ster

Fans Zbrojovky začínají bejt regulérně alergičtí na fórky s Líšní

Škoda, že jim vzali nejlepšího hráče, bez něj asi budou ztrácet

Reagovat
ZB 07

Někteří jo. Ale já teda Líšni přeju. Zápas s Hradcem byl to nejlepší, co jsem za poslední 3 roky naživo viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

My zas letos bez obdrženýho gólu, dejte nám branku.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Euphael

Pockej na baraz

Reagovat
smazaný uživatel

Hej sberaci, z 16. mista se do baraze nejde.

Reagovat
Euphael

A co jako? My bude v desitce...

Zas te berou na nocni roupy? Chuju jak zbrzdis provoz tak zas dostanes pojeb a stravenky nebudou

Reagovat
smazaný uživatel

V desítce...

Hehe...

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole po tydnu se ti zas povedlo do toho tveho kutlochu za tescem dostat net a hned takove ambice...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Že tu prasárnu vůbec vytahuješ. Na tvém místě bych se styděl.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Když má obrana pod Kučerou po tolika zápasech nula obdržených branek, tady musí být něco špatně.

Reagovat
HorajzmAmmann

ty vole no jo vlastně...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

takže návrat krále?

Reagovat
smazaný uživatel

Až někdy v budoucnu, teď to určitě nepřipadá v úvahu

Reagovat
Greny

byl jsi vcera? ja chtel jet ale skoncil jsem az v 6 v praci .. ale prej hruza.. penalta jasna?

Reagovat
ZB 07

Byl, první poločas jsme hráli dobře, mělo to bejt tak 3:1 a byl by klid. Druhej poločas otřesnej, gól jsme dali z ničeho a pak jsme ještě udělali hloupou penaltu, kterou asi správně písknul. Každopádně takhle to dál nejde, stává se z nás pomalu druholigový mužstvo jako Pardubice nebo Hradec, kam si pro body jezdí každej Vidlákov. Pokud s tím nezačneme něco dělat, tak v tom pralese můžeme zkysnout klidně další 3 roky.

Reagovat
Carrick

Přitom jaro jste měli výborné, v baráži jste hráli taky slušně. Kádr máte mimo Krejčího vlastně stejný, i Šustr přijal roli největšího favorita. Zajímavé, že vám to z ničehonic tak drhne.

Reagovat
ZB 07

Kádr je na poměry druhé ligy kvalitní, ale v lize bychom měli problémy. V létě jsme nijak pořádně neposílili, navíc na jaře nám strašně pomohlo, že když jsme hráli s Třincem, ve Vítkovicích a v Jihlavě, tak tyto týmy neměly o co hrát, takže se na zápasy proti nám regulérně vykašlaly. Zpětně si říkám, že to povedený jaro nám tak akorát uškodilo, protože teď ten podzim vypadá stejně jako před rokem.

Reagovat
Greny

na to mam nazor jednoznacny :) a to je Sustr :) a jeho pristup k treninku ktery se nemusi libit hracum podle me pujde brzo uplne z Brna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Antoán Fantiš asistence

Reagovat
ratusek

Reagovat
andrew96

hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně, vpravo byl videt daleko vic, nez kdyz se trapil vedle Poznyho.

Reagovat
Omanomet

5 zápasů - 3 vstřelený branky... Csaplár a jeho útočný fotbal problém jsou hlavně ti hráči, technicky jsou na druhou ligu

Reagovat
HorajzmAmmann

ale ten Vachtang bude ale dobrý, ne?

Reagovat
Omanomet

Ten je skvělej už když přicházel, tak jsem byl nadšen. Koukni na YouTube na nějaké jeho góly, klíčky a tak. Ten je fakt dobrej. Pro něj je jediné dobře, že je trenérem Csaplár, který z těchto hráčů toho dokáže dost vytěžit

Reagovat
smazaný uživatel

koukněte na cervenou pro Cesca podle VARU :D

Reagovat
Kaspar

sahnul na nej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Tak on mu došlápl na lýtko.

Reagovat
smazaný uživatel

Z hlediste mi prislo, ze Pozny v ofsajdu byl, ale ted jsem koukal na TV a akorat me to nasralo. Treba me nekdo opravi, ale podle zaberu to nebylo prukazne, certifikovana ofsajd lajna se teprve testuje, takze bez ni to melo zustat podle rozhodnuti na hristi, tedy gol, ne?

Reagovat
monty25

Pak tam pomezní zvednul praporek, takže to posoudili jako ofsajd. Ta opakovačka byla úplně k ničemu, ale nejspíš to ofsajd nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Mas pravdu, on to nakonec zvednul. Ja to videl z vychodni tribuny a kdyz nemaval, soustredil jsem se pak uz jen na zakonceni, kdy to pak zvedl, jsem nevidel. Pak nechapu Zelenku, ktery k tomu rekl: "Pochvalme rozhodci za reseni", pritom spravne reseni je pustit hranicni situaci. Jinak remizovy zapas, obe muzstva holomajzna. Ja uz nemel silu ani drzkovat. Takhle slabe sklare jsem dlouho nevidel.

Reagovat
Omanomet

Fantiše jebe dost každý a teď už bude i trenér

Reagovat
smazaný uživatel

pro tyhle rozhovory se sleduje fotbal

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
HorajzmAmmann

Banik cekemv slusny vykon. Dneska fajn zapas celkove Jen tak dal...

Hruby a Azevedo

Smola a Kuzma

Obrana hrozna...

Reagovat
bobis21

Neví někdo jestli už bude Zio ready na spartu? Bez něj by to nebylo příjemné, to by se i Kozák prosadil

Reagovat
Posledni Kovboj

zase klid

Reagovat
Pride

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Baník na 3. místě, Páník ven

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ven. Kluci už ví, že nejpozději na konci podzimu konci, tak mohou hrát fotbal a srat na válku. A zdravím do druhé ligy!

Reagovat
ZB 07

Však vám se po něm ještě bude stýskat...

Reagovat
smazaný uživatel

Hele to nepopírám, některým se bude i stýskat. O tom to je, 100 lidi, 100 sympatií, 100 názoru.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
lichna.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Greny

muze byt a nebo hraji ti ktere si privedl a veri jim :) .. kazdopadne pokud hodlate menit trenera tak vedeni neni normalni ....

Reagovat
bobis21

Vyměnit Pánika po podzimu je naopak geniální tah

Reagovat
Greny

jako chapu .. ale dejte tam Kozla kterej hraje uplne jinej styl fotbalu, jako jo pokud mate tolik penez ze muzete koupit treba 7 hracu tak nevidim problem ... ale podle me jedinej hrac ktery by se hodil Kozlovi je Reiter mozna teda jeste Holzer nebo Granecny .. ale vse ostatni bude pro nej a jeho fotbal velkej problem

Reagovat
bobis21

Nezdá se mi že by se mu tam někdo vyloženě nehodil. Snad jen kraje obrany, kde by asi šel Celba a Granec. Zbytek nevidím problém - Hrubý, Jánoš, Dyjan, Kuzma, Reiter, Holzer i Diop mu tam klidně sedět můžou. Vysoké hráče na hrotu taky uměl využívat, takže I Smola si zahraje ... fakt mi nepřijde, že by musel přivést 7 hráčů

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Tak díky za názor od lidí, co o tom ví... Souhlasím, že je to již i otravné to řešit týden co týden.

Ale není náhoda, že dnes konečně Baník hrál fotbal a ne válku.

Reagovat
Greny

viz nahore

Reagovat
Spalovač šancí

Jestli to nebude úplně marnou Bohemkou

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ví, Bohemku nesleduji krom zápasu s námi, na to, ať ti odpoví jiní, tady nehodlám na její úkor dělat nějaké závěry.

Reagovat
Han střelil první

Jako Bohemka byla fakt strašná. Tak hlavně, jak nás měl Hašek přečtené

Reagovat
HorajzmAmmann

s Teplicema to bylo podobné, akorát všechno končilo u Grigara...

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně konečně jsme hráli fotbal, a odešli vítězně ne jako proti slovanu nebo teplicím. Hlavně tahle výhra kdy jsme museli otáčet, a za 2:2 stavu nakonec zvítězili nás nesmírně nakopne na Letnou

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ze to vzdycky musi komentovat a hodnotit lidi co o tom vi picu...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad brzy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Azevedo Opava boys Páník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Panik konci, kluci to ví, serou na jeho válku a najednou jak hrajeme super.

Mám radost.

Smola s Kuzmou zabijáci, to byl skvělý tah je angažovat a ještě k tomu zadara.

Fillo zajebal těžce penaltu, ale tak ještě se učí, no

Ale to naivní bránění, ten Zio chybí celkem slušně.

Reagovat
smazaný uživatel

A propo Azevedo, dnes dobře, ale pokud ovcim stačí jeden povedený zápas za to, jak najednou hodil Baníku záda a vytrucoval si odchod, tak je to celkem smutné...

Ať se vykoupi tímto výkonem zápas co zápas na podzim.

Reagovat
HorajzmAmmann

vzhledem k tomu co předváděl Holzer a Granečný tak Azevedo je jinde všech těch 228 minut. Tady nejde jen o tento zápas... neprskej a buď rád, že má Baník levé křídlo konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Neprskam, ho chválím.

Ale taky vím, jak se minulý rok zachoval vůči Baníku. Pokud ti je 228 minut od něj odpustkem, budiž.

Pro mě ne. Ať toto předvádí celý podzim, má co napravovat.

Reagovat
smazaný uživatel

stači mi granečný pár minut měl štěstí, že ho fauloval těsně před šestnáctkou a to byl taky jedinej moment kdy jsem ho viděl ještě jak nastupoval do hry

Reagovat
dinss

Ty jsi neskutečný influencer!

Reagovat
PP

kdepak, říká se tomu demagogie.. A ještě je to zaobalené to tajemna, kde já vím, co nikdo jiný neví, ale je to pravda a vy víte hovno..

Reagovat
montaigne33

Zábavný zápas!

Reagovat
montaigne33

Páník je dobrý trenér/ většinou rozumný... V lize není mnoho lepších než Bob.

Reagovat
čolo

Český fotbal pro fanoušky! Bambilion stupňů, dýchat se nedá... Potom se nemůžem divit že tam dva lidi zkolabují....

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně? a jak dopadli?

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, už vím. Snad budou v pořádku...

Reagovat
čolo

Jednoho odvezla sanita a druhý ležel po konci u vchodu. Vypadal že komunikuje s doktorkou normálně tak snad cajk.

Reagovat
smazaný uživatel

To rád slyším

Reagovat
doNny

Reagovat
fenixLFC

a kedy to maju dat? raz prsi raz teplo raz zima, furt cosi...

Reagovat
čolo

Třeba v šest večer. Ne ve tři. Jinak déšť ani zima problém nejsou. To se jen oddělí zrno od plev. Ale takové dusno... Jsem zdravý (po fyzické stránce ), mladý člověk ale taky se mi hůře dýchalo a bylo mi celkově těžko.

Reagovat
fenixLFC

dest a zima oddelia zrno od pliev ale velke horucavy nie?

Reagovat
čolo

Tak v dešti Ti na stadion moc vandráků nepřijde. Mi osobně déšť ani mráz vůbec nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál Baník a ani 100 komentářů? To v Ostravě nejde elektřina?

Reagovat
HorajzmAmmann

já jsem dneska v práci, sorry

Reagovat
SuperBanikovec

Vyhráli jsme, není na co nadávat..

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mistr129

Baník vyhrál, takže "fanoušci" nemají povinnost kopání do Pánika

Reagovat
smazaný uživatel

Židi ale mají potřebu komentovat cizí starosti, to je taky kouzelné

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavni maji potrebu sbirat smajliky. Tak jim tu jedinou zivotni napln neber a bud k utlacovanym mensinam trosku schovivavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Poll Hamm

Ze to pises zrovna ty který za posledních x let nevynechal ani jeden článek o karviné

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Losinho

Jakože dneska nešikanoval Kuzmanoviče?

Reagovat
smazaný uživatel

bo kluci uz serou na valku, vi ze bob konci

Reagovat
Bakary3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ještě jsme šli na zrzka do hospody. Baník vyhrál co více psát chceš

Reagovat
dextroza_m

Ze to zajima nekoho z dediny

Reagovat
smazaný uživatel

Azevedo se v poločase dozvěděl, že jsou na tribuně skauti, ne? To byla jeho naprostá exhibice ve druhém poločase. Konečně jsme vyhráli i "doma" a dvakrát za sebou, snad od dubna. Ale ideální výkon ani zdaleka, celkově ale velmi zábavný zápas .

Reagovat
HorajzmAmmann

do ofenzivy Baník už lépe hrát nikdy nebude. Pokud teda není v Havířově na autobusáku někde ropa...

do defenzivy chybí Stronati a Fleišman trochu bez formy

Reagovat
smazaný uživatel

Fleišman je v této sezóně celkem špatný v přepínání do obrany, dopředu stále super, ale celkově...Na Spartě tam čekám Granečného, ať se vyzkouší něco nového. Zio chyběl dost, pravda.

Reagovat
Mirek na tenisu

Za Fleišmanem jde první branka. Vykašlal se na krytí Hronka a vyklusával za ním jak lipicán. On je už dlouhodobě platný v ofenzívě, ale vzadu nestíhá.

Reagovat
HorajzmAmmann

taky souhlas...

Reagovat
SuperBanikovec

Nějaká německá SPZ dneska do VIPky vjížděla.

Reagovat
Mirek na tenisu

To byl Horst Fuchs....

Reagovat
Achašveróš

Azevedo vždycky maká, jen mu to vždycky nevychází

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi ho asi neviděl v Bratislavě

Reagovat
smazaný uživatel

Bože. Ty jsi vul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mirek na tenisu

Gól negól Šindeláře...Seděl jsem na tribuně na straně kde se to odehrálo a už od pohledu se mi nezdálo že by byl balon za čarou. Teď jsem si to pouštěl několikrát na O2, kde byl vidět golman Valeš ležící před čarou jak odráží nad sebou míč, atakuje ho Šindelář a ještě Kuzma který navíc hraje rukou. Pomezní mohl na 50 metrů těžko rozhodnout zda byl balon celým objemem za lajnou. Takže mi to vychází na hrubou chybu Zelinky. Nicméně Bohemka měla dneska tak strašnou obrannou hru, že si ani bod nezasloužila

Reagovat
HorajzmAmmann

do puntíku

Reagovat
C-M@ster

Trevor s Cukrouškem tě nařknou z toho, že seš zaujatej Brňák

Reagovat
smazaný uživatel

Co co co? Jediny kdo kdy tady nekoho narknul si byl ty, bo ses obycejny zmrd, co tady kyda spinu na majitele klubu bez jakykoliv dukazu. Zmrde.

Reagovat
C-M@ster

A co mám mít? Písemný doznání? Prostě se to šuškalo před sezónou a vše tomu zatím napovídá...

Reagovat
smazaný uživatel

A co tomu napovida,zmrde? Gol na 2:1 s Libercem z vymysleme standartky?

Jestli ti nahodou nesuska v hlave,zmrde.

Reagovat
Azazelo RD

Na 2:1 s Libercem je něco znepokojivého a rozhodně Vaše vedení nebylo shledáno nevinným, tak tady necukruj. Já si se závěry počkám na Fantíkovu investigativní novinařinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hohoho... tady s tim nepochodis, PL sekce je jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Co tomu napovídá? Že jsme chybami rozhodčích zatím více bodů ztratili než získali?

Reagovat
C-M@ster

Pokud tomuto vážně věříš, nemá cenu, abych tě přesvědčoval o opaku.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že ty věříš nesmyslum a hanis tady dobre jméno Baníku. Chápu, že jsi frustrovaný z Brna, druhé ligy a ze svého života, ale vše má své mantinely

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, že vás ještě dokáže rozhodit někdo, jako tady ten čurak z Brna.. Znám ho už z dřívějška z jiné stránky a musím říct, že víc zbytečná existence než on, tady na EF snad ani není...

Reagovat
bobis21

Tak mi ukaž tvůj výpočet, kolik bodů jsme tím ztratili a kolik získali. Pokud vím, tak jsme ztratili bod s Libercem po vymyšleném přímáku a tím to končí ne? Nebo bylo něco v Karviné?

Reagovat
smazaný uživatel

Suskani.

Reagovat
ratusek

Co tady říkal? nějak sem to přehlédl

Reagovat
smazaný uživatel

Radši se starej o něco, čemu rozumíš

Reagovat
Euphael

ty jsi labil jak piča ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Ty budeš asi hustej typek

Reagovat
Mirek na tenisu

Když jsem to viděl na tribuně Baníku tak jsem asi těžko ze Štatlu. Fandi ale nezblbni z toho

Reagovat
smazaný uživatel

Už je tu, knucejici brnak, krása

Reagovat
Kepy_FCB

Co ty tady vždyť máš buzna pride...

Reagovat
smazaný uživatel

Se mu z toho horka prehral mozek...

Reagovat
C-M@ster

A ty bys měl v Rusku mlátit demonstranty.

Reagovat
Kepy_FCB

a v Hongkongu taky

Reagovat
C-M@ster

Mně vrtá hlavou, proč ty země, co dělají všechno správně, jsou na úrovni rozvojových, zatímco v Německu, kde jsou s tím LBGT a zelenejma úplně vymaštění, mají obrovský platy a důchody.

Divný...

Na druhou stranu Putinovo, Zemanovo a předpokládám, že i Si-Ťin-Pchingovo okolí jsou samí miliardáři... Tak je to asi v pořádku.

Reagovat
Kepy_FCB

Ty děláš jako by ti exoti zařídili v Německu blahobyt.

Reagovat
lampas

Němci byli vyspělý národ již v době, kdy v Rusku ještě žili mamuti.

Reagovat
Pride

Mě vrtá hlavou, proč se tady s tou špínou vůbec bavíš.

Reagovat
Euphael

Reagovat
montaigne33

Petráň má celkem slušnou bilanci- střílel v PU, střílí v Karviné

Reagovat
Banikovec7

Honza Baranek trenuje s Banikem? Na videu z kabiny je na jedne skrince jmenovka s jeho jmenem a nevim proc by mel Vit skrinku v hracske satne.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni to Vita junior?

Reagovat
Banikovec7

Asi je to mozne.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Víťa mladší, ale z nějakého důvodu přišel do Baníku další velký talent Netolička z Vítkovic a už chytal první zápas v devatenáctce, bylo by nelogické, kdyby v dorostu měli dva talentované brankáře na jednu pozici. V béčku je Murín a příležitosti tam bude dostávat snad i Číž, takže mi z toho Vítek tak nějak vypadává...

Reagovat
smazaný uživatel

Pritom pred dvema dny podepsal smlouvu s Vítkovicemi?

Reagovat
smazaný uživatel

Svěrky právě označoval na IG toho samého Netoličku včera v Háji ve Slezsku, tak i při podpisu smlouvy ve Vítkovicích, taky jsem se divil...

Jsou dvě možnosti: prodloužili mu smlouvu na maximum u hráčů do 18 let, tedy do 30.6. 2022, aby od Baníku něco další léto dostali, kdyby se u nás chytnul. Nebo přišel jen pomoci sobě a Baníku, protože se Víťa buď zranil nebo lépe, šel na zkušenou někde do kvalitního mládežnického zahraničního týmu na hostování. Máme těch zajímavých brankářů až moc, do branky áčka se může prosadit až tak za 3, 4 sezóny a kdo ví jestli, Budinský je v ideálním věku, Číž je taky velký talent, nezapomínal bych pořád ještě i na Chmiela, který hostuje v Třinci, Lašty má smlouvu na dvě sezóny, takže kdyby Víťa odešel sbírat zkušenosti jinam, tak by to úplně ničemu nevadilo. Netolička je stejně kvalitní, jak jsem psal, takže problém vůbec nebude. Celkově má devatenáctka na top 3, možná i reálný boj o titul, ti kluci tam jsou skoro všichni opravdu zajímaví a kvalitní. Ukazují se tam už ty Brabcovy investice.

Reagovat
smazaný uživatel

No, byl to první zápas devatenactky, buďme zase při zemi. Ale skladba týmu je hodně zajímavá, o tom žádná.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo a to ještě mají Drozda v reprezentaci. Moc se mi líbí to mužstvo každopádně, vím, že jsou to pořád dorostenci a hlavně Slavia má silnější mužstvo, ale sny jsou pěkná věc

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Netolicka je u nás na hostování.

Reagovat
pingla

Netolička patří Slovácku ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nezaplatili opci.

Reagovat
lichna.

Dneska parádní výkon. Minimálně do ofenzívy. Za mě nejlepší Azevedo. Každý jeho útok smrděl velkou šanci. To sólo v druhém poločase a ta jeho Joga Bonito bylo super. Dále parádní Kuzma a nakonec i Smola, který dobře vyhrával ty hlavičkové souboje. Po dlouhé době jsme jen nenakopavali a hráli zajímavý fotbal a těch pěkných akci bylo fakt dost. Fillo až na penaltu skvělý výkon ten centr na Kuzmu před gólem paráda. Dneska fakt maximální spokojenost.

Btw: dneska U19 výhra 5:0, U17 4:1. Celkově povedený den.

Reagovat
smazaný uživatel

Ženské v přípravě ve Zlíně vyhrály 6:0

Btw., Baník vyfoukl 10 hraček olomoucké Sigme. Konečně si zahrají za velký tym

Reagovat
davios

Co vím tak ze Sigmy odešla do Baníku nějaká trenérka, a přetáhla si sem půlku kádru. Podmínky, které jim nabídl baník se vůbec nedají srovnat, se Sigmou když jely na zápas tak vlakem a od nádraží na stadion musely šlapat s báglama pěšky... A pak se tam ta trenérka nějak nepohodla, odešla a vzala sebou plno holek... Asi dobře pro baník i pro hráčky

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, máš pravdu

Nicméně Baník asi bere už vážně i dívčí tým, to je dobře. Třeba by do dvou let mohl vyjít návrat do první ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou na to alespoň nějaké dotace? Když to vezmu trochu sobecky, ženský tým mi připadá jako zbytečná finanční zátěž, na to kolik zajímá lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím čeče. Samozřejmě tam asi nějaké finance budou, ale ne moc velké, když vezmeš v potaz, že skoro všechno si holky platí samy. Akorát teď, když jsou již ve dvojce, trochu se zlepší podmínky. Ale určitě ne jak v mužském fotbale.

Nevadí, u nich je stejně vidět ta vděčnost více než u chlapů... A nekteré již to dotáhly do juniorských výběrů repre ČR

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, ale snad se do toho nebudou dávat zbytečné peníze na nákupy hráček někde z Čech aby se bojovalo o špici, ať to mají jen pro radost

Reagovat
monty25

Baňky pičo!

Reagovat
smazaný uživatel

Návrat královen

Reagovat
monty25

Reagovat
ratusek

fakt? to jsou ty podmínky tak špatné?

Reagovat
davios

Hele mám to od těch holek co přestoupily že Sigmy, jestli si to nějak pribarvily nevím, ale asi nemám až tak důvod jim nevěřit. Vypadá to, že Sigma na ty dívčí týmy sere, zatímco Baník jim hodlá věnovat pozornost a dát jim péči...

Ale jestli v Sigmě otáčí každý peníz u mužského týmu, tak si asi umíme všichni představit, kolik dávají na ten ženský...

Reagovat
sosna

Ženský fotbal bude součástí Sigmy od nastávající sezóny 2019/20. Ke spojení klubů došlo před pár měsíci. V dobách, kdy jezdili na zápas vlakem (od r. 2010 do dneška) se ženský klub jmenoval 1.FC Olomouc a se Sigmou neměl absolutně nic společného.

Reagovat
lichna.

Ženy..

Reagovat
Kepy_FCB

Brno-Ústí 2:2

Reagovat
Liquid

Reagovat
ZB 07

Už jsme před Líšní ale

Reagovat
db18

Stále neporažení.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ta naše impotence ve finální fázi je fakt neskutečná. Hovorka dneska famózní, k výborné rozehravce přidal ještě perfektní defenzivní práci

Reagovat
Mirek na tenisu

O tom, že Hovorka je fotbalista snad nikdo nepochybuje. Jeho skutečné kvality ale prověří teprve evropský pohár.

Reagovat
mistr129

Sice zas 1:0, ale narozdíl od Sigmy a Zlína jsem ani neměl nahnáno

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia je letos fenomenalni. S tou produktivitou urcite postoupi do LM

Reagovat
KingMaster13

2x 1:0 Obrana dělá šampiony

Reagovat
Losinho

To zakončování je neuvěřitelná zoufalost, ale že jsme Liberec na konci nepustili ani k náznaku nějaký šance se počítá. Obrana zatím naprosto super.

Reagovat
HorajzmAmmann

a kdo z Liberce by se do tý šance měl dostat? Jeden ve Spartě, druhý ve Slavii a ten třetí poslední jendou nohou ve Slavii.. zbytek průměr

Reagovat
Losinho

Tak z nějakýho centru kdokoliv, málokdy tam při vedení o gól není ani jeden závar, nic.. tohle bylo zvládnutý super. Ale ta ofenzíva, z toho se mi dělalo fakt zle.

Reagovat
FCSL

Geniální výkon Dopředu nic, 0 střel a gola jim daruje idiot Nešický, kterej hraje kvůli tomu, že s nima jednáme o Oscarovi... Offenziva je jak za Zsolta na konci sezony, s tim prostě žádnej trenér nic neudělá, když tam má jenom dřeváky

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tam byli lidi, nechci si ani představit, jak by to vypadalo

Reagovat
smazaný uživatel

Asi podobne.

Reagovat
ZB 07

no to teda jo

Reagovat
dinss

V Nizozemsku teď měli velký problémy s větrem a prohnalo se jim tam mírnější tornádo centrem Amsterdamu.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Tak proto se Plzeň snaží vypadnout s Antverpama Bojí se, že by na ně v Alkmaaru mohl spadnout stadion

Reagovat
ratusek

Reagovat
Han střelil první

Jak to v tom Nizozemsku dělají? Pamatuju si, že i Twente kdysi spadla střecha.

Reagovat
hodjohn

Nová kampaň. Stadióny bez střech.

Reagovat
Rolf

Před golem Slavie,jasný faul Součka.V 61min.jasná penalta pro Liberec,Souček láme soupeře

jak suchý klacek!73min,Hušbauer měl dostat druhou žlutou!To udělat rozhodčí ve prospěch

Sparty,tak si již nezapíská.Slátancí můžou vše!

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
C-M@ster

Se smějete, ale byli to vaši fanoušci, co u směšných penalt argumentovali screenama, kde je hráč drženej... https://i.imgur.com/LwtEQvg.png

Tady zkrátka drženej je... vzájemný to není... Liberečák skončil na zemi...

Já bych to nepískal, ale nerozumím tomu, kdy teda VAR nějaký držení pískne a kdy ne... s loňským metrem by to penalta pro Slavii klidně byla.

Reagovat
Losinho

Srovnávat tohle a třeba Krchovo objetí

Reagovat
JeséRodriguez

Obojí vedlo k jasné simulaci útočícího hráče, penalta ani jedna. Ale písknout Součkovi faul před gólem, to by se teda z fotbalu už definitivně stal bezkontaktní sport. Celkově už jsem alergickej, jak tady hlavně ty krajní obránci když jsou pod tlakem spadnou a rozhodčí jim to pískne. Je to směšný a jen ať z toho padaj góly.

Reagovat
andrew96

Reagovat
mistr129

Když někoho obejmeš tak, že kolem něj svíráš ruce, tak je asi jasný, že ho držíš. Z tohohle není poznat nic. A takovouhle penaltu pro nás loni taky několikrát nepískli, obdobná (ačkoliv s mnohem větší intenzitou) byla situace Zahustel vs Souček

Reagovat
C-M@ster

Rozeberu si to elektronickou tuzkou a pak ti dam vedet.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Mirek na tenisu

Je fakt, že sudí Marek, stejně jako v Ostravě Zelinka, byl tragický. VAR pokud na špílu je bývá vesměs na houby.

Reagovat
C-M@ster

Před gólem faul Součka to nebyl... tohle ti v necinklým zápase nepísknou.

https://gfycat.com/yellowishevergreenadmiralbutterfly

Jako je tam strčení rukama, ale není to nic extra tvrdýho.

Penalta - za mě ne - ale držení bylo (jako prakticky pokaždé)

https://i.imgur.com/LwtEQvg.png

73. minuta - měl Hušbauer dostat červenou. Rozhodčí přimhouřil oči... neradi za takovouhle blbost redku dávají... ale kdyby chtěl, tak ji dá a bylo by to čistě podle pravidel správnější rozhodnutí.

Reagovat
C-M@ster

Jinak já bych popravdě Hušbauerovi červenou taky nedoporučil.

U všech třech zákroků podle mě Marek rozhodl správně... ale kdyby chtěl být za svini, mohl to v klidu otočit.

Reagovat
Losinho

Jak je to v pravidlech? Za zakopnutí míče žlutá být musí nebo může?

Reagovat
čolo

Správně by měla být (je to popsáno jako nesportovní chování) ale který sudí to dodržuje... Jen ať ty karty klidně dávají (všem!), budu rád. Podle mě máš po odpískání sklopit uši, otočit se a zapojit se do bránění. Ne šahat na balon.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

Doufám, že ve Slavii jsou fakt tak blbý a v reakci na šmatláky v útoku a ne úplně top stopery přitáhnou osmýho hráče na střed zálohy, aby těm sedmi nebylo smutno

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar by spíš zůstal na v Liberci do zimy, a pak bychom si ho jako reakci na odchod Suka stáhli. Je to defenzivní záložník a těch tolik nemáme.

Reagovat
PlackaSKS

tam v podstatě na defenzivního zůstane král. traore hraje výš, souček odejde... oscar (nebo jiný hráč na ten post) prostě dává smysl, jen to chce i někoho do útoku, kraj zálohy a stopera-i když teda hovorka mile překvapuje a frydrych taky, takže pokud to udrží, tak proč ne

Reagovat
HorajzmAmmann

Doležal pls, ať máme šanci na Jablonec

Reagovat
PlackaSKS

To snad ne...

Reagovat
KingMaster13

........................ uf........ Tak to jsem teď musel solidně rozdejchávat

Reagovat
Euphael

Soucek odejde? No nevim nevim s tim odchodem.

Reagovat
ratusek

Jasně že odejde. vážně si někdo myslí, že mu Tvrdík bude platit 5 let takovou raketu? K tomu i plat Stanciu, i když ten odejde do roka.

U Součka to bylo zase hraní na notu "jo jsme super rodina" a pak se ti řped LM na to vysere Deli i Míša.

ale při neuspěchu v LM Souček tutově odejde, otázkou je jen kam

Reagovat
KingMaster13

Podle mě odejde v zimě. Teď kdyby odešel ještě on tak jsme "rekulérní" SK Výprodej Praha

Reagovat
Euphael

O to prave jde. Nerikam, ze neodejde proto, ze by tu chtel zustat. Problem je v tom, ze ho Tvrdik ceni na prepalenou castku a zaroven zohlednuje sportovni hledisko, takze top 5 ligy a ne hrat o udrzeni jako Zmrhal. Proste momentalne me nenapadne tym, ktery za neho vysoli 15 v eckach a bude hrat horni polovinu BL nebo ve Spanelsku. Skifi.

Reagovat
smazaný uživatel

Furt tvrdíte, že Suk odjede, ale on o něho mimo Spartaku není moc zájem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

A je snad?

Reagovat
Kang & Kodos

To by ještě dávalo smysl. Ale furt bych na místě Slavie investoval spíš do útoku

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
lichna.

Vím o jednom střelci, který dal tři góly v pěti zápasech. Za 20M bychom ho určitě prodali...

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo by pak za nás dával branky? Černý syn Panika?

TS je zatím útočník, jenž nám tu chyběl od dob Magice..

Reagovat
lichna.

Nevím. Kvalitu nějakou má, ale ten jeho ksicht v našem dresu mě prostě sere.

Reagovat
smazaný uživatel

No, co na to říct, gratuluji.

Reagovat
HorajzmAmmann

Oscar moc defenzivní není, ne? Spíš takový běhavý k někomu defenzivnějšímu... ale Oscara odstavím snad i já... to fakt není náhrada na Součka

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť oni mají tolik kvalitních útočníků a góly nikdo nedává. Škoda, Tecl, Buren, Masopust, Olayinka a možná další

Reagovat
smazaný uživatel

A Jusuf

Reagovat
Mirek na tenisu

Zapomněl jsi na zabijáka a bombera Škodu

Reagovat
Mirek na tenisu

...sorry. Přehlídl jsem ho drobka.

Reagovat
Mass

Škoďák už davno neni to co bejval (v minulý sezoně 4 góly ze hry), Tecl rok nehrál, Buren je hroznej palič, Maso a Olej sou křídla, Jusuf půl roku hrál dobře, ale potom nic. Takže nejlepší střelec bude zase někdo ze zálohy (tipuju Hušby).

Reagovat
ratusek

Škoda marnej, Buren není zabiják pro TOP tým. Buren je pro tým druhého sledu, kdy když dá gol, tak ho budou plácat po ramenou. Tecl na to nemá hlavou, Masopust je křídlo, Olej taky. Yusuf na to taky nemá. Takže kvantita vítězí nad kvalitou, reálně je nejkvalitnější asi Tecl, ale ten opakovaně když o něco jde, tak selhává, stejně jako Buren

Reagovat
Pyroman

Tenhle přestupák zatím těžce nedávají, jen houšť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Vzhledem k výsledkům určitě, jen houšť

Reagovat
Pyroman

zatím

Reagovat
hodjohn

asi touha zavést Barca styl alá tisíc nahrávek

Reagovat
Coutinho10

tak sice jenom 1:0, coz je vzdy osemetne, ale tentokrat vic na jistotu, ale tu efektivitu je potreba pred a hlavne na LM predkolo vylepsit, protoze tam tohle bude rozhodovat, takze jako pozitivni, ze si sance vytvarime, ale je potreba davat goly, tak uvidime, co priste

Reagovat
Mass

Tak nedá se očekávat, že kdokoliv z útoku si efektivitu do tý doby magicky zlepší. Zvlášť když např. bude hrát Buren, Král, Ševčík nebo Traoré, ani jeden z nich to zakončení moc nemá, u Olayinky se divim, jak to, že v Belgii měl 11+14 (asi ho tam moc nebránili). Snad něco dají Hušby, Suk, Maso a Rumuni.

Reagovat
Losinho

Král zakončení rozhodně má, jen se k němu moc nedostává. Např. ta včerejší střela by byla gólová, kdyby nebyla zblokovaná. Oproti třeba Traorému je to ale nebe a dudy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

j, no zrovna Olayinka treba gol dat mohl, kdyby mu to tam Mick dal do prazdny pri ty klicce v rohu vapna nebo kdyby Olayinka lip vyresil tu situaci na konci zapasu misto ty slaby strely, tak klidne mohl mit 1+1, takze tady se spis ukazalo, ze oba chteli dat ten gol vic nez aby ho dal nekdo jiny....

Masovi verim, ten tam ma casto dobry momenty a i vcera

Reagovat
KingMaster13

Podívej se na poslední zápasy, tam se pomalu nebrání. Deli parádní asistence ale vyvezl míc doprostřed hřiště a nikdo ho nenapadal. Tady by měl na krku 2 protihráče

Reagovat
KingMaster13

Zase ale v tom předkole očekávám, že se nebude zase tolik bránit. To v lize k nám přijede prostě většina týmů s urputnou defenzívou.

Reagovat
ratusek

Až vám Celtic dá v Celtic parku bůra, tak přijede bránit

Reagovat
KingMaster13

ale hovno, oni budou taky rádi když nám dají alespoň 2 goly v tom dvojzápase

Reagovat
ratusek

vypadá to na souboj kriplů no

Reagovat
KingMaster13

Ani ne, nejsme tak silní jak loni ale furt si myslím, že splňujeme kvalitou definici českého mistra Věřím, že se Celticem to bude dost vyrovnaný. Dopředu ale říkám, že golový to moc nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Ty góly vám chybí a to ještě nehrajete na více frontách...Nevím, 50 za zajímavého útočníka třeba někde z Balkánu a 50 za zajímavého stopera taky někde od tama jste dát asi mohli, navíc když jste prodávali. Proti Celticu hodně štěstí

Reagovat
KingMaster13

Díky, díky No mě zklamal ten Hnid z Tuniska. Ten by byl za 1 milion eur ale řekl si prý až o moc velkej plat. Jinak toho stopera rozhodně by přivést mohli. Ten útočník v naší hře není tak klíčovej, když ti záloha tam nabouchá přes 60 golů

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale když jsem viděl co dokázal nedat Buren v Karviné...Představ si, že tohle nedá třeba v poslední minutě dvojzápasu proti Celticu a vezme vám to skupinu LM...Prostě mi ve vašem kádru chybí někdo takový, stejně jako vzadu, i když neříkám, že je Frydrych špatný, ale...No, uvidíme.

Reagovat
KingMaster13

Frydrych se dost chytil teď. Hlavně on je dokonalej v kombinaci s Kúdelou nebo Hovorkou. Je dobře když ti stopeři nejsou stejný. Takhle Frydrycha nechat v základu a tamty 2 rotovat a bude to

Reagovat
Losinho

Začínám přát Kluži za to, jak na ní všichni zapomínají

Reagovat
KingMaster13

Ticho kacíři Na Rumuny neumíme. Na jediné Rumuny na které umíme jsou ti za řekou Jinak třeba Bolka letos způsobí revoluci v boji proti Rumunům

Reagovat
smazaný uživatel

Na Rumuny neumíme

Slavia hrála proti Rumunům třikrát

LM, uhraný čtyři body a postup právě přes Bukurešť do jara

Vaslui, postup přes ně v Uefě

znovu Bukurešť, postup přes ně v Uefě a navíc s celkovým skóre 5:2.

Ale na Rumuny neumíte no.

Reagovat
KingMaster13

Já myslel obecně český fotbal a s tou Vaslui to bylo hrozně uplácaný

Reagovat
Mirek na tenisu

S Rumunskem jsme 1:2 prohráli už na Mundialu 70 v Mexiku. Petráš - Dumitrache, Dumitrescu.....Hujer Metelescu Blescu

Reagovat
Coutinho10

no, jako jsem na to hodne zvedavej..hlavne si bude chtit dat pozor na zacatek zapasu a ne jako v Seville nebo Chelsea jim darovat nekolik golu, ale kdyz do toho dobre vstoupime, tak ta sance muze byt zajimava

Reagovat
KingMaster13

Mnohdy nás ale ta branka rozdráždila takže ono když to dobře dopadne tak ať si to tam v 1. minutě klidně Kolář sám kopne

Reagovat
Losinho

O to bych se zrovna nebál

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

taky pravda

Reagovat
oli9

Toho Krále proč staví tak málo ted ? vždyt nedávno pomalu repre hráč a ted

Reagovat
KingMaster13

Protože měl krátkou dovolenou kvůli reprezentaci a jeho tělo vzhledem k jeho věku absolvovalo spoustu zápasů které nikdy předtím neměl. Tímhle se akorát předchází nějakému ošklivějšímu zranění aby nebyl tak zatížen. Očekávám že koncem srpna už bude v základu

Reagovat
oli9

díky

Reagovat
KingMaster13

Rozhodně ho nikdo neodstřelil nebo tak jde jen o tu jeho zátěž

Reagovat
Mönchengladbach

Vrba v pátek kolem oběda letí.

Reagovat
Losinho

Chce to nový impuls.

Reagovat
Mönchengladbach

Šádek už ho musí mít plné zuby, tolik ostud v posledním roce, tolik ostudných venkovních debaklů...

Po vypadnutí s Antverpami už s ním bude i Paclík souhlasit.

Reagovat
Liquid

tak to zas nesouhlasím, v lize loni byla Plzeň skvělá, sice kolikrát vydřeně 1:0 ale body měla

Reagovat
Mönchengladbach

Píšu o ostudných venkovních debaklech, kdy kromě zápasu na Realu (který Plzeň "odčinila" doma) znamená zápas na hřišti silného soupeře (od Jablonce vejš) téměř automaticky debakl po katastrofálním výkonu všech řad.

Od minulého září:

Slavia 4:0

Jablonec 3:0

AS 5:0

Dinamo Záhřeb 3:0

Sparta 4:0

Pireus 4:0

Vymyká se jen zápas na CSKA (1:2) a lehce možná nadstavba na Slavii (3:1). A kdyby to v Antverpách skončilo 3:0, nikdo by taky nemohl říct ani popel.

Reagovat
smazaný uživatel

Pivarník zpět, Horváth asistent

Reagovat
C-M@ster

Svědík - Robin Hood české ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná i jo. Ještě bych počkal tři, čtyři kola.

Reagovat
Banikovec7

Škoda Opava, aspoň bod mohli a měli uhrát.

Reagovat
ratusek

že já piča to nevsadil. Psal jsem to tady někde, že Slovácko má životní šanci tam vyhrát

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
martin1

Totální zmar

Reagovat
Kepy_FCB

https://1url.cz/KMg41

z českého pralesa...

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Kepy_FCB

prý volil Zemana ale...

Reagovat
Shevchenko

To si ty?

Reagovat
Kepy_FCB

ne ale můj vzor

Reagovat
C-M@ster

Vypadá na to, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to ukazuje?

Reagovat
Kepy_FCB

že nejsou sudí?

Reagovat
Riviera Kid

Však prales vždycky mává kdo je po ruce, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Třetí a čtvrtou třídu mává vždycky někdo z týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

A většinou to mává pro svůj tým, ale my jsme mívali tak spravedlivého rozhodčího, že i všechny sporné situace mával proti nám. Pak se s ním níkdo nebavil a pivo pil u stolu s těmi, co na fotbal nechodili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je všude stejný

Reagovat
smazaný uživatel

To si chceš dát jedno po šichtě...

Reagovat
lichna.

Vrba Podle mě být tam Sobišek a ne ta borka, tak by se předvedl ještě více. Možná je to kvalitní trenér, ale jak jsem měl pro něj vždy sympatie, ještě tím spíše, že se hlásil k Baníku, tak tímhle jsem na něj strašně změnil názor..

Celkem by mě zajímalo, čím to je. Přitom kdysi to byl největší vtipálek, příjemný trenér.. Teď mi příjde, že ani při vyhraných zápasech si nikdy neodpustí nějaký kec..

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Pablos

dá se to někde najít ten rozhovor ? mně se to teda nedaří

Reagovat
monty25
Reagovat
Pablos

dík. Jinak mi přišlo, že odpovídal celkem normálně, než co jsem všecko možný čekal z těch komentů tady

Reagovat
Blasphemer

Podle mě za to může angažmá u repre. Tam ho i přes to, že vyhrál s přehledem kvaldu a vypadl víceméně spíš nešťastně, novináři hrozně jebali.

A od tý doby je s nima holt ve válce.

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Ale hovno, měl tam akorát tu kauzu s Limberským a pak ohledně odchodu do Ruska, o kterým věděli mediální mrdky snad půl roku předem. Jinak oproti Bílkovi nezažil nic

Reagovat
db18

Dostával sodu za "beton" proti Španělsku a další zápasy ve skupině. Proti Bílkovi taky hned odešel, takže toho tolik nestihli, jako kdyby pokračoval dál.

Reagovat
andrew96

Soda je silné slovo. Ten pravý hon se spustil až po Turecku, což ale taky spustil on sám, když se novinářům vysmíval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Každej zápas na Euru dostával sodu, co si to dovolil vybrat za sestavu. To Rusko byl taky od mediálních mrdek docela podraz, když to vytáhli během finálního turnaje.

Oproti Bílkovi to bylo samozřejmě hovno, ale jemu to asi stačilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice se chová hrozně, ale máš to naopak. Bíle byl oproti němu hovno

Reagovat
Godwinson

Tak to je přesně naopak, no

Reagovat
Kang & Kodos

O tom se psalo daleko dřív ne? Mně teda přijde jako daleko větší podraz mít x měsíců před Eurem jistej flek jinde. Což bylo v době, kdy snad až na tu věc s Limberským nemohl proti novinářům říct nic. A už tenkrát tam s ním byl Fitzel. Beztak ho zkazil.

Reagovat
Liquid

přesně tak, taky tam vidím jasně otočení jeho pohledu na všechny novináře od tý repre

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Se Sobíškem je docela v pohodě... pořádně ho serou jen blbý dotazy a redaktoři iSportu.

Reagovat
smazaný uživatel

U těch vyhraných si spíše rýpne zpětně, pokud dostal nepříjemnou/nebo blbou otázku v posledních třech utkáních.

Reagovat
Spalovač šancí

Jak je člověk starší a úspěšnější, tak je čím dál víc nad věcí, anebo naopak ztrácí sebereflexi, příp. získává pocit, že mu všichni závidí a snaží se o úspěšch obrat. U Vrby to bohužel vypadá na tu druhou variantu.

Reagovat
ondrasch77

Fajn pohled na tabulku Jablonec 2., Liberec 15.

Plzeň - Pernica, Hejda

Reagovat
KingMaster13

Na to že vás porazil Jerevan tak solidní no

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ondrasch77

Vy jste taky dokázali vyhrát titul i přesto, že vás porazil Talin

Reagovat
Stannis Baratheon

Ale nevyřadil, a to je zásadní.

Reagovat
ondrasch77

Nevšiml jsem si, že Kingmaster psal něco o vyřazení...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
FCSL

My si vybíráme ostudu v lize, vy v pohárech no

Reagovat
Banikovec7

Ale co tak sleduju vaše zápasy, tak moc ani nevíte jak jste k těm 10 bodům přišli.

Reagovat
Losinho

To skoro nikdo v lize, celkově je to zoufalost

Reagovat
andrew96

Slovácko ne, to má méně než si zaslouží.

Reagovat
Liquid

ale podívej, Sýkora a Matoušek je táhnou gólově, oba patří náma dnes Mešan hattrick, ten už nám teda nepatří a byl to poslední sezóny neskutečnej palič když zrovna nebyl zraněnej a Bolce může ještě dost pomoct zatímco nás vepředu tlačí bota

Reagovat
Losinho

Jo, ale stejně bych Mešanoviče zpátky nebral.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byl jeho nejpovedenější zápas v Bolce, taková výjimka. A je dobře, že je v Boleslavi, protože my Spartu porazíme i bez něj, ale on ji teď porazil i s Boleslaví

Reagovat
ondrasch77

Tak to platí asi i o vás, ne?

Zápas s klokanem jsem neviděl, ale z těch předchozích kolikrát bolely oči

Reagovat
Banikovec7

Venku jsme měli štěstí no, vyhráli jsme oba víceméně vyrovnané zápasy. Ale zase doma jsme neměli ty první 2 zápasy prohrát.

Reagovat
insane

Tak ale zatim Jablonec hrál docela easy zápasy, ne? Kromě Sparty, kde prohrál.

Reagovat
ondrasch77

Nehrajeme zatím podle mých představ, změn v sestavě je příliš...

Reagovat
lampas

Reagovat
lampas

Nechceme hrát zbytečně skupinu o titul jako loni

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Kepy_FCB

Tu Opavu asi nachal Pelta hodně podřezat co?

Reagovat
ondrasch77

Tobě musela máma sednout na hlavu, jinak si to nedovedu vysvětlit

Reagovat
smazaný uživatel

Facesitting

Reagovat
Kepy_FCB

Omylem prozradil sve touhy

Reagovat
Losinho

Co udělal Vrba?

Reagovat
HorajzmAmmann

6. kolo

Sparta vs Baník

7. kolo

Baník vs Slovácko

kurva...

Reagovat
smazaný uživatel

4body budou

Reagovat
čolo

6

Reagovat
PavlíčeQ

Dneska jsme utrpěli výhru, ale 3 body se určitě počítají. Neuvěřitelný, že jsme s tímhle 2. v lize s nejlepším útokem ligy.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Tak útok máte parádní. Horší je to se středem pole.

Reagovat
ondrasch77

A co teprve s obranou

Reagovat
smazaný uživatel

Jako chtěl jsem to napsat, ale to mi přijde strašně nefér kvůli tomu, že je úplně nová. Navíc dost pod tlakem právě kvůli slabému středu zálohy.

Reagovat
ondrasch77

Tak v záloze schází v podstatě jen Tráva.... a Považanec bohužel žádný playmaker není...

Obrana hoří jako sviňa, občas něco chytí Hrubý, ale dneska klasický zkrat, kdy si snad hodil do brány ten Zavadilův centr

Reagovat
Blasphemer

Výsledek je to poslední, co mě sere, ale ta převedená hra... jako pochopil bych, když by při takový rotaci neklapaly nějaký systémový věci, ale že tam chyběl důraz a bojovnost, to mě teda sere. Laxnost a naprosto odfláknutej zápas.

Reagovat
db18

Reagovat
martin1

Reagovat
Spalovač šancí

A proč by se měli snažit? Stejně ví, že je poslední zápas, kdy je tam Vrba pustí.

Reagovat
Kepy_FCB

Líšeň opět vládci Brna a jihu Moravy

Reagovat
Banikovec7

Přece jen liga do Brna.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne asi

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
ZB 07

super

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Mešanovič

Reagovat
montaigne33

Mešanoviče (možná) nakonec koupí Sparta... SKS s ním mohla/měla prodloužit smlouvu... Jinak zatím dobrý zápas.

Reagovat
db18

(to jen tak na úvod)

Reagovat
Blasphemer

Musíme hledat pozitiva. Hořava snad po dnešku definitivně skončil.

Reagovat
db18

Já se bojím, že skončil i Pišta. Ten tam měl přitom dobré věci... (a fakt by si někdy už měl odpočinout Kayamba)

Reagovat
Blasphemer

Kayamba tam měl dobrý věci. Tu průnikovku na Chorýho a pak ještě jednu (na Hořavu? teď si nejsem jistej), to měly bejt dvě áčka. Kazil taky dost, ale furt u něj vidím snahu a chuť hrát.

Pišta dnes bohužel velký hovno, ale snad ho to nebude místo. Příšerný byl dnes i Krmenčík. Hned po nástupu tam měl jeden dobrý náběh a potom úplný hovno.

Reagovat
db18

Kayambu bych tam právě pustil jako žolíka, aby to oživil. Samozřejmě se to nesmí zabít základem, jako dneska, když hrál Hořava na úkor Janoška... a místo Chorého bych na hrotu taky zkusil Pištu (na křídle pak nejdřív Kovařík, potom Kayamba)

Reagovat
Blasphemer

Kovařík na základ taky nemá, dneska by podle mě v základu žádnej impakt na mužstvo taky nepřinesl. Ale jo, možná by ten Joel víc oživil hru až když by střídal, ale je to asi jedno. Dneska bych problémy hledal spíš jinde.

Reagovat
db18

Jako primárně v obraně a pak v záloze, když tam hrají současně Procházka a Hořava.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
ratusek

Krmenčík se z toho už nevzpamatuje a budete si všechny strany vyčítat jeho tehdejší udržení. Kayamba má sebevědomí a psychiku uplně v háji

Reagovat
Blasphemer

Zatím to nevypadá, ale furt ještě budu doufat, že se do zimy probere.

Reagovat
db18

Nah, skupina LM to pořád kompenzuje.

Reagovat
ratusek

ste ho měli střelit letos i zraněnýho, jak byl zájem. Ale, kdo to mohl vědět no.

Reagovat
db18

Když tam nebylo korektní jednání s klubem z Belgie, když se domluvila cena a pak chtěli slevu kvůli zdravotnímu stavu... blbý je, že tým za ním nefunguje, jinak by to měl taky lepší... snad se někdy na podzim trochu ukopne v repre a někdo ho na základě toho koupí.

Reagovat
ratusek

jak jsem psal, chybí dle mě hlavně podhrot. Čermák hrál jak se vyspí zrovna, ale pořád lepší než v této sezoně. Ale celkově tam nelítají moc centry a souhra vázne. jinak by Krmelec na tom byl lépe

Reagovat
db18

Hrozně mne pak sere, když vidím Buchu dneska nebo Šulce minulý týden proti vám.

Reagovat
ratusek

jo Šulce ste si měli nechat a aby hrál spolu s Kalvachem místo Hroša. Tohle Vrba trochu posral, je to jeho styl "mladé nechci". Škoda

Reagovat
db18

Tak Janošek to CM zvládá taky slušně... ale chce to někoho ještě k nim, protože jak píšeš, Čermák je podle toho, jak se vyspí.

Reagovat
Spalovač šancí

třeba konečně Slavia

Reagovat
smazaný uživatel

Pišta ukázal svoji nekvalitu. Jestli podrží Vrbu, tak ten si pod ním už nekopne

Reagovat
db18

Hrál asi poprvé u nás nalevo. Napravo (na Bohemce) byl mnohem lepší... snad ho neodepíšou. Herc to asi bude mít ještě složitější, ten hrál jen za juniorku.

Reagovat
smazaný uživatel

Pista hral zatim nejlip na podhrotu proti Karviny. Nalevo byl dneska spatne a presto prihral Hlouskovi do hezkyho nabehu.

Reagovat
db18

Jo, to jsem zrovna neviděl. Ale proti Bohemce hrál nejdřív podhrot a pak se přesunul ještě napravo, kde mi přišel aktivnější (jen škoda, že si nerozuměl s Řízkem...)

...ještě bych ho asi vyzkoušel na hrotu, i když je blbý, že skáče z pozice na pozici a pořádně se nemá kdy/kde chytit.

Reagovat
dinss

Mihálik hlavně nesmí hrát podhrot a levý křídlo. Ať klidně hraje Mihálik křídlo a druhý Kája jelikož Kopic by taky potřeboval trošku přes držku. Hlavně nechápu proč hrajou dva čistokrevní CDM vedle sebe v Plzni proti Slovácku. Hořava zase tragédie? Jsem zvědavý jak to poskládá na čtvrtek.

Reagovat
db18

Měl asi dvě nadějné akce. První byla rozehrávka ze standardky. A u druhé dostal balon, ale okamžitě se tam srazil s hráčem Slovácka, takže z toho nic nebylo (krom toho, že hráč Slovácka musel střídat).

Reagovat
dinss

Jinak hra stejná jako od zápasu v Řecku, co?

Reagovat
db18

Já bych řekl, že na Bohemce jsme hráli asi líp. Teď to obrana vyloženě (hlavně stopeři) srali.

Reagovat
dinss

moc nerozumím tomu proč nehrál Brabec...

Reagovat
Blasphemer

Stopeři to měli těžce v píči dnes. Až bude Hubník ready, tak s Brábou jasnej základ a tyhle dva max. na střídání.

Reagovat
db18

Reagovat
ondrasch77

Pišta je především útočník, nevím proč se ho snaží narvat na křídlo..., když hrál křídlo u nás, tak to taky stálo za prd...

Reagovat
dinss

V přípravě hrát to křídlo fakt dobře.. CAM není pro něj. Není to žádný tvořič. On potřebuje dostat balon do rychlosti, jeden na jednoho...

Reagovat
insane

Kozák je takovej Chorý s lepším CVčkem.

Reagovat
montaigne33

asi tak... Jen kdysi zazářil v EL...

Reagovat
REPLIKATOR

Plzeň a 4 zápasy bez gólu

Reagovat
twl

Takový talpy nàs porazì 0:2..to je hnus ten vrba neučì trefit zařìzenì...

Reagovat
smazaný uživatel

Karlsson dolů? Vždyť hrál dobře.

Reagovat
RadekVonCZE

Taky nechápu

Reagovat
montaigne33

Kozák je posila k nezaplacení...

Reagovat
chavi.27

Kozaku jdi uz do prdele a zustan tam

Reagovat
mayday

Ten Kozák, to je prostě drsný. To je bomber.

Reagovat
insane

Kozáka tam nechá a Kangu stáhne, tyvole! Ten i kdyby tam zůstal do rána na prázdnym hřišti, tak branku nedá.

Reagovat
montaigne33

Muris je borec SKS ho měla udržet/ byl zraněn, trápil se v koncovce- ale je to talentovaný fotbalista

Reagovat
FCSL
Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný gól.

Reagovat
lampas

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

a Sadílek asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Necidovi?

Reagovat
Liquid

Reagovat
Pablos

Reagovat
Kepy_FCB

G9ooooooooooooooóĺĺllĺ

Reagovat
BaggioRoberto

U Sparty nemá cenu řešit nějaké výkony, dokud dostaneme góla z každé jedné sebemenší pitchoviny, tak je zbytečný veškerý snažení. To je bránění na úrovni IV. třídy.

Reagovat
smazaný uživatel

S námi to bude souboj obran

Reagovat
ratusek

Tak odvolají ho hned v pondělí? nebo až po odvětě v Turecku a následné remíze s náma

Reagovat
Greny

Komentátoři : kdybych si měl s pistolí u hlavy vybrat co pískat tak je to penalta.... A mýlil bych se

Reagovat
pingla

Sparta baví fotbalem a to chceme!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
RadekVonCZE

Jílek Out

Reagovat
smazaný uživatel

Ted jsem prisel, ale musim rict, ze to co jsme dneska predvadeli, to byl nas nejhorsi zapas tak za poslednich 5 let. Bez pohybu, bez sance, bez myslenky, naprosta silenost. Slovacko neskutecne dobre pripravene na nas.

Reagovat
db18

...jako, doufám, že Svědík potáhne do zahraničí k lepšímu klubu.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nebo k vám

Reagovat
db18

Já bych ho bral. Ale nevím, jak by na tom byl u týmu, kde by byl téměř pokaždé favoritem... možná jako trenérské duo s Holoubkem...

Reagovat
dinss

Chytne se Vrba za rypák a konečně mu dojde, že to co fungovalo minulé sezony už je tady přečtené? Nebo co tam zase dneska vyváděl?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to ten Svedik, co doma prohrál s Budejkami a dostal šestku v Jabku?

Reagovat
db18

Je to ten Svědík, co nás obere o body, i kdyby sem přijel s Baníkem, kdy je Kučera(?) dovedl k sestupu...

Reagovat
bobis21

Kučera to nebyl, byl to Korytář na podzim a Petržela na jaře (žádný trenér by s tím kádrem ale nic jiného neuhrál)

Reagovat
andrew96

Budějky byla hrůza, ale v Jablonci Slovácko klidně mohlo vyhrát.

Reagovat
Blasphemer

Předloňský jaro si nepamatuješ? Tam bylo takových výkonů deset za sebou.

Reagovat
db18

Pořád tam byl Hubník, který to trochu držel...

Reagovat
osobnostx

Už jste neměli vypracovanou tutovku asi 3 zápasy v řadě, takže tam to bude hluboký problém.

Reagovat
db18

Ještě, že Sparta hrála až po nás a dokáže tak zachránit zkažený večer.

Reagovat
smazaný uživatel

To samé já s Chelsea.

Reagovat
Bruny

To já fandím Chelsea a Spartě, takže povedený den.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to doporučuju pustit nějaký film na rozveselení.

Reagovat
Bruny

Jen abych nesledoval tyhle filmy na rozveselení celý rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Na Prima Cool běží Star Wars... bohužel teda Clone Wars.

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Hokaido, upřímnou soustrast.

Reagovat
db18

Reagovat
Rarášek

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Masopust pls

Reagovat
Hokaido

Reagovat
dinss

Jsme dvá..cítím s tebou.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
montaigne33

Mimořádně zábavný fotbal ale střed obrany Bolky i Sparty je zoufalý... S takovou obranou jen těžko postoupí do EL... MURIS MUŽ KOLA! SKS ho měla udržet- dát mu šanci (ale možná si nesedl s Trpišem)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Génius Jílek. Sáhl do obrany tak, že vyndal solidního beka, Štetinu nechal a máme z toho 4 góly v síti. Pak stáhne dva hráče s největším potenciálem udělat něco vepředu, aby jedinej potenciální tvůrce zůstal na křídle. Jestli měl dneska v plánu ze sebe udělat čuráka, tak to zvládl s přehledem. Ale tak každej svýho stěstí strůjce. Když budou mít jistý místo tragédi, který nás připravili už o kolik bodů, ale on bude točit sestavou bůhvíkde jinde, tak mu právě nýmandi jako Štetina nebo Kozák podříznou větev. Zaplať bůh, že tyhle dva nakonec nezařídili bod, to by ještě byli za spasitele

Reagovat
San Iker

Reagovat
db18

Pak bude volný Vrba.

Reagovat
Kang & Kodos

A vy vezmete Radu.

Reagovat
KingMaster13

Jílka Popřípadě Jožku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El-Pistolero-68

Ale toho Kozaka bych jeste porad nezatracoval. Stetina hraje hovno dlouhodobe a je silenost, ze hraje zaklad...

Reagovat
Kang & Kodos

Takhle, Kozáka bych určitě neodstavil úplně, ale aby s takovym servisem měl jeden gól, to je šílený. Měl by chodit z lavičky.

Reagovat
El-Pistolero-68

Nevim, jestli by mu ta lavicka uplne pomohla. Navic Tetteh mi prijde lepsi, kdyz prijde az v prubehu hry... A jina moznost momentalne neni.

Ted ten gol konecne dal, takze pristi zapas by urcite mel byt v zakladu. A uvidime, treba se od toho odrazi... Jen skoda, ze nezustalo u toho, ze vyrovnaval na 3:3 a zachranil aspon bod...

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Tak štětina tam nemá co dělat, to je kopyto, ale stáhnutím kangy a jeho náhradou v podobě Tetteha z vás jen udělal sudokopytníka (vola). Podle mě Jílek pod tlakem zbytečně ztrácí trpělivost a mění to jen proto, aby bylo spokojené okolí/diváci. Takhle si to ale nikdy nesedne a jen kazíte průměrné hráče, co by jinde měli na víc.

Reagovat
Posledni Kovboj

zacina me docela srat

Reagovat
Coutinho10

tak tomuhle rikam hezka nedele

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Liquid

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kixi Syhimour

United vyhráli

Reagovat
Coutinho10

beru to z tý druhý stránky...aspoň Chelsea prohrála MU až tolik neohromili...Chelsea měla větší šance mi přišlo (tyč, břevno), takže uvidíme v dalších zápasech...horší jsou ty City, který vypadaj ještě silnější

Reagovat
smazaný uživatel

A já to neviděl...

Reagovat
goodbay

Obrana se neřeší už 2 roky a mění se jen trenéři. Takže to je uplně jasné. Jalová, nedůrazná obrana. Každej útok od 70 minuty smrděl. Jedinné co se zlepšilo jsou rohy.

Reagovat
Selänne

Stopeři hoří od roku 2016. Co uděláš? Přivedeš stopera s problémy se srdcem, kterej bude ready bůhvíkdy. Už aby Vacek psal další oslavný ódy na Rosickýho.

Reagovat
goodbay

Už ani nevím, jaký poslední stoper za něco stál, Brabec?

Reagovat
Selänne

Asi Brabec na jaře 2016. Pak už jenom velký špatný.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kepy_FCB

Jilek prijal moc velke sousto a uz chce to trapeni skoncit

Reagovat
HorajzmAmmann

Takže Slavia titul, ale o 2. místo to bude asi boj....

Reagovat
20DollarsInMyPocket

S Panikem to urvete

Reagovat
frankiefcb

S ním tezko. Pokud výměna přijde brzy tak snad o poháry si zahrajeme. Kádr nemáme špatný.

Reagovat
db18

Však ho nikdo nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tam? Podle šancí sestupně asi Sparta, Bolka, Plzeň, Jablonec a my

Reagovat
C-M@ster

Sparta 6 bodů na první a 5 na poslední místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
BaggioRoberto

Oni nebrání, jenom stínujou. Každej zápas minimálně dva góly, úplně zdarma. Hrát proti Spartě to je sen.

Reagovat
lampas

Ofenziva Boleslavi je nyní snad nejlepší v lize a to jim ještě odešel Komličenko. Dát to dohromady se Slovanem, tak je z toho mančaft na titul.

Reagovat
Hokaido

Jj, ten Nguyen v bráně by jim hodně pomohl.

Reagovat
Kang & Kodos

A dát dohromady plzeňskej útok a naší obranu, tak by to trumflo bodovej zápis Střížkova z tý sezony, kdy jim sebrali 20 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
uff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
ZB 07

Reagovat
BaggioRoberto

Proti Spartě se trefí i Schranz nebo Kalabiška, to neni měřítko.

Reagovat
Rarášek

Stojí mi to za tu korunu, co jsem zaplatit O2?

Reagovat
C-M@ster

Za tu korunu jsem dneska mohl vidět United vyhrát 4:0 s Chelsea a Spartu padnout 4:3 s Bolkou.

Nejlíp investovaná koruna.

Reagovat
BaggioRoberto

Neboj, bude líp. I tvojí Chelsea jednou povolí přestupy a Sparta se taky jednou naučí bránit.

Reagovat
ratusek

tam je teda i premier league v tom balíčku s tím HBO? Jsem si nevšiml v programu, dal jsem hned zápas Bolky

Reagovat
BaggioRoberto

Premiere sport

Reagovat
C-M@ster

Jojo.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Raylan

Ja to mam přesně naopak, super promrdaný odpoledne dneska

Reagovat
pingla

Reagovat
Losinho

Reagovat
oli9

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
PlackaSKS

vždyt matějovský ti hrál dobře

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Btw proc nebyl Sulc v nominaci?

Reagovat
Pyroman

Šašci, hlavně si hoďte vysmátý storiečka zase. Půlka srpna a už máme inkasovaný góly od Daníčka, Schranze a hattrick od Mešanoviče, za to by se měla odebírat licence. Jílek je schopnej dvakrát odpálit Karlossona po poločase, ale Štětina, kterej měl ve Spartě skončit okamžitě po tý komedii v derby a s Costou tvořej suverénně nejhorší stoperskou dvojici, jakou jde ze všech variant sestavit, má pro velkej úspěch místo v základu předplacený.

Reagovat
Euphael

ja bych proti vam regulerne nasadil Sasinku

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Costa až tak hrozný není, pokud přihlédnu k přehlížení saní.

Reagovat
Pyroman

Je lepší než Štětina, ale to je každej druhej stoper v lize. Ve dvojici s někým, kdo umí rozehrát (snad Lischka) si svoje ještě odehraje, ale současný duo je dost strašný.

Reagovat
Liquid

Viděls co tam dělal Costa při 4.gólu dnes ? Ten první poločas v ČB byl také šílený. Ale furt je lepší než Radakovič.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak jsem to myslel, že z těch co Sparta má je to ještě dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

pri 4. golu mi pripomnel Mustafiho, ten taky mava rukama, diriguje jakoby a nesleduje hru. Costa vcera to stejny

Reagovat
Posledni Kovboj

ja jsem zase trnul v prvnim polocase, jak doklouzal ve vapne az k Mesanovicovi. Ale stihnul to a trefil mic, dikybohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud myslíme stejný souboj, tak trefil míč, ale pak Costovi stejně ty nohy samy "vystřelily" a propnul je před sebe On to má automaticky, jako když otevřeš ledničku a rozsvítí se světlo, tak když Costa sedne/lehne, tak mu vystřelí ty sáňkové nohy

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
andrew96

Reagovat
Liquid

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu Hanckovi zapomněli říct, že krajní bek má taky bránit?

Reagovat
Raylan

Máme stejně obdržených gólů jako Slovácko, který dostalo 6ku od Jablonce.

Reagovat
Hokaido

Jílek mě dneska strašně nasral. My máme Kangu - momentálně nejlepšího hráče ligy, kterej dokáže vymyslet přihrávku/centr do šance každý dvě minuty, chce hrát s balonem atd., což je přesně to, co tým potřebuje, když prohrává. Navíc všichni víme, že je psychicky hodně křehkej a tohle střídání prostě ponese strašně špatně, to ho může klidně přepnout do úplně jinýho, negativního modu a budeme v háji. Kdyby hrál vyloženě špatně, tak bych to pochopil a myslím, že by to pochopil i on, ale na střídání tam byli minimálně 3 vyloženě horší hráči a nikdo nad Kangou nevyčníval. Nikdy nepochopím, co tímhle Jílek sledoval (i když to nakonec tak napůl vyšlo).

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Jen tak dál a v zimě ho podepíšem na příští sezonu. (Kangu... aby si to nikdo nespletl s Jílkem)

Reagovat
KingMaster13

U něj to je hroznej risk, že by vám to tam mohl rozjebat. Mezi těmi SPD voliči nevim nevim

Reagovat
db18

Podle mne SPD volil maximálně Krmenčík. Limba mi přišlo, že si z toho dělal prdel...

Reagovat
KingMaster13

Nevím nevím, tam jich dle mě bylo víc. Kanga by hodně blbě zapadal i k nám natož k vám.

Reagovat
andrew96

Kanga je marxistický intelektuál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Já jsem tady minule psal, že má smlouvu jen do konce sezony, ale nakonec ji prý má ještě o rok delší. Tak aby sis nedělal zbytečný naděje.

Reagovat
Euphael

vy uz nepodepisete nic...jde to s vama od desiti k peti a letos uz neprejdete ani pres prumeraky do poharu...za tri sezonu nam budete delat tasky

Reagovat
Banikovec7

budete mit po Baniku druhou farmu.

Reagovat
Euphael

Banik neni nase farma...nevim co to tu zkousis.

Reagovat
lichna.

Za tři sezony budete hnít v druhé lize. Tak jsem zvědav, jak se vám to povede.

Reagovat
Euphael

to vis ze jo

Reagovat
bobis21

myslíš že spadnete až do MSFL jo?

Reagovat
PlackaSKS

tak třeba trávníka sem si všiml v 88 minutě.. jestli ho šetřil na turky když se to vyvíjelo takhle.. to moc nechápu

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Twl... aniž bych nějak komentoval Kangu, tyhle názory jsou vážně k zblití

Reagovat
Hokaido

Jak to myslíš „tyhle názory, aniž bys komentoval Kangu“?

Reagovat
smazaný uživatel

ať už jde o jakého koliv hráče. Nikdo není nevystřídatelnej, jsou to profesionálové a musí plnit pokyny. Tohle by se netrpělo žádnému hráči nikde na světě.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
goodbay

Já v tom vidím zjednodušení hry...a víceméně mu to nakonec vyšlo. Hrálo se na nákopy a padly z toho 2 goly. Taky jsem to nechápal, ale po zápase to nakonec týmu neuškodilo. Problém je ov obraně a tam by nebyl ani Kanga.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc Kanga víc než 60 minut nezvládá ani do ofenzivy při takovém tempu. Viděli jsme ve čtvrtek. Je třeba ho šetřit na odvetu... Ale pro některé je prostě nevystřídatelnej

Reagovat
smazaný uživatel

ještě doplním, taktika to byla od Jílka naprosto správná a logická. Špatně bylo střídání Karlssona, protože ten by se právě do takové hry výborně hodil na rozdíl do Trávníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Jilek se posral, zazmatkoval a chtel to hrat pres duraz a nakopy na dve veze.. tahle sezona bude opet prustrel

Reagovat
Mirek na tenisu

Hancko... já toho chlapce znám i z repre Slovače. Výborný fotbalista. Určitě posila do základní sestavy. Je jen škoda, že se přimotal ke 3. a 4. gólu. Nechci říct že to byly jenom jeho góly, ale hlavně u třetího gólu vypustil bránění. Vítězný gól MB byl zase trochu haluz, opticky to vypadalo na zaspání Hancka. Zachrápal taky Costa.

Reagovat
Hokaido

Tak on se přimotal i ke druhýmu golu. Nebo přimotal... byl někde v prdeli na půlce.

Reagovat
chavi.27

ale prosimte, a ten Travnik jako bezel najednou kam?

Reagovat
smazaný uživatel

Costa v momente prihravky na 4.gol vubec nesledoval centrujiciho Mesanovice, nemel vubec prehled o hre. Hancko v tom je trochu nevinne

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hele a ten Hancko je původně stoper? Že s nějakými defenzivními návyky je docela na štíru.

Reagovat
dinss

Bek/stoper.

Reagovat
PBLead

Co tohle bylo za vysvětlení?

Reagovat
chavi.27

presne informativni hodnota nulova.... Nebyla to pentle protoze jsme to nevyhodnotili jako prestupek....

insert 'You don´t say' meme

Reagovat
PBLead

Reagovat
Hokaido

Jinak za mě teda zákrok na Štetinu jasná pencle. Někdo argumentuje tím, že tam od něj byl šlapák, ale Matějovský měl tu nohu ještě víc a nakouřil ho do lýtka.

Reagovat
Greny

Jako tam si asi obhájí obojí... Ale co se stalo dneska u nás v pralese... jasnej Faul ve vápně neodpiskany a padl gól ... Rozhodci gól neuznal a piskl penaltu

Reagovat
Hokaido

Ne... Nevěřím.

Reagovat
db18

Jo? Mne přišlo, že ho kopl špičkou do podrážky... nicméně sudí podle mne vyhodnotil situaci tak, že oba tam šli podobně a tudíž nešlo o hrubou chybu, takže ponechal původní rozhodnutí (VAR může zasáhnout/změnit rozhodnutí, pokud jde o hrubou chybu)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

trefil ho do podrážky, protože tam šel štětina šlapákem.. lýtko tam vůbec nebylo

Reagovat
Raylan

Já si teda představuju jako šlapák něco jinýho. Mi spíš přišlo, že si to chtěl Štetina zpracovat špičkou a Matějovský ho zespoda trefil.

Reagovat
PlackaSKS

zpracovat? vždyt to odkopával ne?.. podle mě to šlapák spíš byl, kdyby to vyhodnotil opačně, tak bych se ale taky nedivil. v tý reakci mi šlo hlavně o to lýtko, který tam prostě vůbec nebylo.

Reagovat
Raylan

Jasný no, dost těžký na posouzení, neviděl bych to 100% ani na jednu stranu.

Reagovat
Hokaido

Vůbec, trefil ho do lýtka nebo teda spíš do holeně. Podrážky se ani nedotknul.

Tady je začátek: https://imgur.com/a/D2Mbi46

Štetina jasně hraje míč.

Tady je konec toho souboje: https://imgur.com/a/ACVGITX

Tady jinej záběr: https://imgur.com/a/2GLWelZ

Reagovat
PlackaSKS

že zahrál míč sem nikde nerozporoval. ale ta druhá fotka je úplně mimo.. je to až po kontaktu. kdyby si to dal o chvilku dřív, tak tam je vidět jak ho trefí zespoda do podrážky. samozřejmě pak ta noha vyletí výš, ale to už se štětiny podruhé nedotkne...

Reagovat
Hokaido

Ok, takže Štetina si drží přesně to místo, kam to podle těhlech záběru vypadá že byl trefený, protože mu asi v půlsekundě došlo, jak to bude vypadat v televizi.

Jestli máš O2, tak si pust zpětně a nebudeš psát takový nesmysly.

Reagovat
andrew96

Reagovat
PlackaSKS

tady došlo ke kontaktu: https://imgur.com/TiYvehM

Reagovat
Hokaido

Sory, ale na tomhle nerozpoznám vůbec nic.

Reagovat
PlackaSKS

Moje it maximum

Reagovat
PlackaSKS

Buďto nevíš co je lytko, nebo si jen úplně mimo.. Ale že si drží fotbalista to místo je genialni argument

Reagovat
Hokaido

Však jsem se pak opravil na holeň, tak nedělej dementa.

Reagovat
PlackaSKS

Toho jsem si nevšiml. Nicméně ani holen, ani lytko. Podrážka

Reagovat
PlackaSKS

Výš

Reagovat
smazaný uživatel

Obr Koloděj

11.08.2019 12:23

#

Mešanovič dneska hattrick

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Pablos

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Euphael

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

kloboucek

Reagovat
PlackaSKS

nádhera, přiště to dej třeba van burenovi, pravděpodobnost podobná a hodilo by se

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Kang & Kodos

Už sem nechoď

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
krisa

Reagovat
uff

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
JeséRodriguez

Upřímně, hned jak jsem se ti k tomu trochu vysmál tak jsem si říkal, že to ještě zakřiknu

Reagovat
smazaný uživatel

Něco podobného jsem napsal myslim C-Masterovi před zápasem Plzně s Karvinou s Krmenčíkem a pak jsem byl sakra rád, že dal jenom dva

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
SpartaOvenka

Hancka škoda, ale dle dnešního výkonu se připletl do výkonostního rajónu Štětiny, 2 se tam prostě nemůžou vejít a dnes se to potvrdilo.

Sláva Hanouskům a Radakovičům, spaste nás

Reagovat
Hokaido

Fakt by mě zajímalo, jakou má vlastně Jílek pozici. Hlavně jestli by přežil nepostup v Turecku a pak třeba nevýhru s Baníkem.

Reagovat
Liquid

přežil, je to Rosickýho kůň, Rosický mu dá čas

Reagovat
lichna.

V druhé lize byl jednu prohru od toho aby ho vyhodili z Olomouce a jak to nakonec vytáhnul..

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Určitě to přežije

Reagovat
Posledni Kovboj

to brzo zjistime zejo

Reagovat
smazaný uživatel

podle me dostane minimalne dva roky

Reagovat
FCSL

Sparta fakt luxus no, nejdřív to ztratěj 10 minut před koncem s Trabzonem a ted 4:3 na Bolce A to to ani herně nebyli nejhorší zápasy od nich Ted to poserou v Turecku, začne se vyhazovat Jílek, Kanga si vynutí přestup..

Reagovat
smazaný uživatel

To je nejlepší ze materiál kterej má potenciál posedává napříč prdelema celý Evropy kvůli penězům a tady hraje ten pouzitelnej zbytek co na to nemá.

Reagovat
dinss

Reagovat
mistr129

člověk je na pár hodin pryč a přijde o galapředstavení Plzně, Chelsea i Sparty. Mešanoviće bych jim hned vyměnil za našeho Holanďana.

Reagovat
mistr129
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
mistr129
Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
andrew96

Reagovat
RadekVonCZE

Daniel Konečný

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
mistr129

Reagovat
mistr129

To je od Horajzma s Cukrouškem ne?

Reagovat
db18

každopádně ze vzorku, který jsem v sobotu zahlídl mi přišlo, že 90% lesbiček spadá do kategorie U15

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
montaigne33

SKS nakoupila X záložníků, kt nechávají hostovat... Baluta a další se do hry skoro nedostanou... A co odchovanci, kde ti jsou? Útočníka Nezmar nesežene a Murise nechá odejít... A jak je to se stopery prověří až boj o LM... Proč, když stále nakupují na Severu, raději nezískají tamní špičkové skauty?

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem psal včera, Losinho nesouhlasil..Nezmar je parodie na managera, měli by se s Luftjardou chytnout za ruce a vypadnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JeséRodriguez

Že dal včera Mešanovič hattrick obraně, která vypadá jak z B třídy nic nemění na tom, že to je pořád strašnej palič. Jen se koukni třeba na dvojzápas s Ordabasy v předkole EL, případně jiné ligové zápasy MB.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale to, cos napsal, je blbost. Oscar přišel předem jako náhrada za Součka. U obránců nikdo takhle předem nepřišel a taky to byla chyba. Odchovanci teď nejsou, protože v předešlém odbobí jsme na tom byli dost špatně i co se týče mládeže. Ta práce nového vedení se ještě nemůže projevit. Murisovi se povedl zápas po jaké době, ale to neznamená, že je lepší než Buren. Je dobře pro všechny strany, že odešel. Z nákupů z Liberce a Jablonce všechny vyšly.

Reagovat
mistr129

Podle mě je Muris lepší než Buren, ale ani jeden není útočník číslo 1 nebo 2 pro Slavii

Reagovat
JeséRodriguez

Ale přišel. Přišli Chaluš a Pokorný, že se neprosadili ani na hostování už je věc druhá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to máš pravdu. Ale myslel jsem to spíš tak, že spousta fanoušků Nezmarovi vyčítala, že někdo nepřišel letos ještě před odchodem Ngadea a Deliho. Já si nemyslím, že to nezvládli, protože v zimě přišel Král a stejně nebylo jasný, že oba odejdou. V zimě myslím, že Souček přestoupí určitě.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
montaigne33

Uvidíme, co se stane... Je divné, že musí tak často nakupovat přes "severní mezičlánek"? Skauti pro SKS nepracují? Tvrdík udělal pro Slavii hodně dobrého.

Reagovat
montaigne33

Souhlas...

Reagovat
montaigne33

Muris se po zranění dostává do formy- myslím, že mu SKS měla dát šanci. Ale jak si sedli s Trpišem, netuším...

Reagovat
Kepy_FCB

Jihlava dresy jak vyber Vatikanu...

Reagovat
Han střelil první

OT: Teď jsem si volal s kamarádkou, co odjela do Švédska na Erasmus a sdělila mi své obavy, že se bojí, že ji pošlou domů. Nedokázal jsem ji vysvětlit svůj minutový smích.

Reagovat
Euphael

zkus to vysvetlit tady

Reagovat
Han střelil první

Jsem zhulený, tak jsem se prostě smál.

Reagovat
PBLead

bezfrazi.cz/nez-me-poslou-domu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
andrew96

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
krisa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
uff

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
ZB 07

Reagovat
JackDaniels.

?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JackDaniels.

Ako sa ukazal Hancko?

Reagovat
ratusek

Dopředu dobrý. do obrany sttrašnej zmatkář a šly přes něj 3 goly

Reagovat
JackDaniels.

vazne?? Tak to ma prekvapuje, ja som snad od neho nevidel zly vykon, dufam, ze tonbola dobra volba naa hostovanie

Reagovat
ratusek

Dozadu byl splašenej a vůbec nedržel pozice, kde má být. Další zápasy to bude lepší

Reagovat
JackDaniels.

Jee to skkratka skoda, ze ho kompletnee vsetci stavaaju ma laavu obranu od Fiore(kde odohral par minut, repre(nemame laveho obrancu) teraz uz aj v novom klube, pritom sa sam jasne vyjadril, ze mu stredny obranca vyhovyje ovela viac, pride mi yo ako plytvabie jeho talentom, ked hral v Ziline, kde si urobil vo velmi mladom veku meno bolo to prave v strede obrany

Reagovat
ratusek

oni říkali v přenosu, že kvůli tomu levému beku i dost zhubnul. Takže je asi dost ctižádostivý a obětuje se pro tým a možnost být prospěšný

Reagovat
Kang & Kodos

To aby zas nabral

Reagovat
ratusek

tak stoperská dvojice Kaya-Hancko by mohla být zajimavá, ale Kayu jste asi uplně odstřelili kvůli těm bonusům. Co je na tom pravdy nevím

Reagovat
JackDaniels.

Mentalitu ma zrejme spravnu, no preco ho transformovat na lavo ked v strede je uz hotovy, som zvedavy na akom pote a ako sa mu budev Sparte darit, naa papieri je to pre Spartu super posila co vsak ako kazdy musi potvrdit

Reagovat
Losinho

Nebola

Reagovat
ratusek

tombola

Reagovat
Greny

priste asi navrat Hanouska do sestavy

Reagovat
smazaný uživatel

Jílek i Weber ven, na to se nedá koukat!

Reagovat
smazaný uživatel

Po sezóně se tak nějak všeobecně usoudí, že nejvíce musíme posílit v obraně a díky zranění Drchala i v útoku. A teď máme za sebou páte ligové kolo a stopeři jsou stejní jako loni, tím pádem logicky dostáváme stále trapné goly. Jako bonus navíc máme v útoku hráče, který na jeden gól potřebuje zhruba 13 tutovek.

Jenže můžeme si to opakovat pořád, dokud budeme kupovat hráče kteří nemají nadprůměrnou kvalitu, tak to bude pořád stejné. Tohle je bohužel i chyba Rosickeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Mé hodnocení 5. kola Baníku a rivalů v boji o poháry:

- Jsem rád za tři body "doma" a dvě vítězství v řadě za sebou od dubna, spolupráce Kuzmy se Smolou fungovala zatím nejlépe v sezóně a Azeveda aspoň zatím fotbal zase baví. Obrana však byla příšerná a tohle v dalších zápasech rozhodně stačit nebude. 9 bodů z 15 možných s takovým losem je pořád málo, ale ty dvě výhry trochu klidu přeci jen dodaly, do repre přestávky alespoň 4 body, hlavně už sakra porazit to Slovácko!!! Na trenéra názor neměním, s takovými výsledky by mi ale nástup někoho až v zimě nevadil.

- Liberci chybí špílmachr a kvalitní hroťák, jejich zápasy budou o pár gólech, díky kvalitním hráčům směrem do defenzivy. Budou mít starosti s tím se do desítky vůbec dostat.

- Olomouc začala sezónu lépe než loni a bude hodně nepříjemný soupeř, mají lepší zálohu a stoperskou dvojici, my zase útok.

- Boleslav ukazuje, je tří nadstandardní střední záložníci doplnění velmi dobrým DZ Hubínkem mohou v této sezóně dělat ten rozdíl, Bucha byl opět naprosto skvělý, Matějovský neskutečný přehled a Budinský je prostě produktivní. Wágner naproti tomu téměř bez pohybu, opět se ukazuje, že nevzít jeho místo Smoly nebylo špatné rozhodnutí. Mešanovičovi tam padlo všechno, skvělý výkon, ale lepší než Kuzma není, navíc otázkou je, jak mu dlouho vydrží zdraví. Obrana a brankář jsou ale slabinou a myslím, že to bude Bolku stát hodně bodů v lize a další pokračování v Evropě.

- Jablonec bodově zvládnul start více než dobře, mají i dost štěstí, ale zatím jim to vychází. Rozhodně si ale myslím, že k top trojce mají dál než my a spol. k Jablonci, což v minulé sezóně nebylo.

Reagovat
Liquid

máš tam zásadní chybu a to hned v úvodu, Baník hraje o udržení, nikoliv o poháry, takto většina lidí na EF skončí ve čtení hned v první větě

Reagovat
ratusek

Slovácko nám dá zase výprask jinak remíza ze Sparty snad bude.

Proměnit aspon jednu penaltu, tak jsme na dostřel prvnímu, což svědčí o urovni naší ligy na druhou stranu jsme měli kromě Opavy v pohodě los. To těžší nás teprve čeká a bude to pád na pozice kolem 10.místa

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď tak negativní furt

Reagovat
smazaný uživatel

JAB má asi i štěstí, každopádně na to, že to plukovník hraje skoro pokaždé s jiným stoperským složením, jsou teda vysoko ........ Co se týče nás, tak se skoro začínám obávat při Flaškově neformě u bránění, aby tam Boban nešoupl oblíbeného Danka. Ve Zlíně tam za Páníka hrával..... S koncem Páníka netuším, co je/není pravda. Moc nevěřím, že by Kozel už teď konkrétněji ladil příchod od jarní části. To je hodně dlouho. Pokud není změna teď, tak mi to přijde jen jako prvotní zdvořilostní a oťukávací kontakty. Nevím, píšu jen pocit....

Reagovat
smazaný uživatel

Rád bych na Spartě viděl takovou sestavu: Budinský - Fillo, Stronati, Šindelář, Granečný - Reiter, Jánoš, Jirásek, Azevedo - Hrubý - Kuzmanovič

Dávat Smolu nebo Baroše na tým, kde potřebuješ rychlostní typy a potřebuješ je presovat mi přijde zvláštní, stejně jako Fleišmana, který v přepínání do obrany docela dost pokulhává, je pravda, že je to i spoluprácí s levým křídlem, ani od Azeveda ta práce směrem dozadu není zrovna skvělá. Granečný má navíc solidní potenciál pro levého beka, Holzer ne. Jinak s body z tama úplně nepočítám, ta jejich hra nám nevyhovuje, rád bych se spletl, ale pro mě je daleko důležitější vyhrát se Slováckem a konečně neprohrát v Jablonci. O Jablonci, ať je to s nimi jakkoliv co se týče zranění, tak nemohu říct nic obdivuhodného, domácí výsledky dost zkreslují, ale klidně mohli mít místo 9 bodů třeba jen 3 jako my, jak s Bohemkou, tak dokonce i se Slováckem a s Opavou určitě měli velkou kliku a proto si myslím, že nám a spol. budou blíž než oni sami k top 3. U Plzně bych si možná vsadil na výměnu trenéra již velmi brzy, ale zase se do toho brzy dostanou a na "bedně" budou. Sparta mě směrem dopředu baví ze všech top týmů nejvíc, je tam vidět nějaký pozitivní směr, samozřejmě problémy v obraně je i letos nejspíš diskvalifikují z boje o titul a skupiny EL, ale konečně mají snad na čem stavět a nějakou bodovou sérii dříve či později udělají.

Reagovat
smazaný uživatel

Ad trenér: Trenér samozřejmě přijít musí, ale opravdu to musí být kvalita, ne Pivarník, DUml a spol. Kozel, Svědík a takoví ano. Baník bude do 10. místa po podzimu, ten tým ukazuje, že ty týmy s prominutím druhého sledu dokáže porazit venku a přehrát a porazit je doma, ti hráči mají kvalitu a charakter, kdyby jsme byli třeba 8., po podzimu, tak se vlastně nic dramatického neděje, ale později než v zimě už by přijít neměl, byl by dost problém, kdyby se měla nějaká fáze hledáním správného systému protáhnout až do další sezóny, spíš tedy velká škoda .

Reagovat
smazaný uživatel

Mně naopak Granec na beku nikdy nepřesvědčil. Fleišman sice teď dozadu dost hoří a nemá moc dobrou formu, ale asi bych to nechal. Přece jen má nejvíc zkušeností. Přiznám, že mě nebere směrem dozadu představa Granec na levém beku a před ním místy živelný a hůře řiditelný Carlos......

S Pivarníkem, člověče, ti nevím. Má to teď pošramocené po posledních 2 angažmá. Ale předtím to nebylo zlé. Klokan, Plzeň, předtím Olomouc vytáhl na poměry hodně vysoko a i poměrně atraktivně hráli ....V Brně to vypadá na hlubší problém, kdoví, kdo všechno si tam nabije hubu, pokud by odvolali Šustra ... ve Zlíně si nejspíš nesedl s některými v kabině .... Mám u něj otazník po těch dvou angažmá (změnil on u sebe něco ??) , ale nejsem úplně přesvědčený, že by to muselo být zlé ..... DUml = šmarjá, nestraš

Reagovat
A Seleção

Jakozto dlouholetý fanousek Arsenalu jsem si posledních par let rikal,ze fandit tomuhle klubu je prokletí,jenže pak přišel Strama a celej ten projekt “Evropa” a celá tahle myšlenka nabrala úplně novej rozměr

Reagovat
Puskas

OT: Včera jsem byl v kině na ten dokument o Maradonovi, doporučuji, fakt hodně dobrá záležitost.

Reagovat
krisa

OT: Koubek a Suchý: áčko+gól za Augsburg

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele