FORTUNA:LIGA - souhrn 30. kola

27.04.2019, 18:55, aktualizováno 27.04.2019, 19:04
Komentáře a souhrny
Nejlepší české kluby si napravily reputaci po nepovedeném 29. kole. Slavia přehrála Olomouc, Plzeň si snadno poradila s Duklou a Sparta uspěla v Opavě. Jablonec rozstřílel Ostravu, Mladá Boleslav zase neměla problémy se Zlínem...

1. FC Slovácko - Bohemians Praha 1905 1:1

27.04.2019 17:00

Góly: 67. Tomáš Zajíc - 22. David Bartek

Dva celky v poměrně odlišném rozpoložení se střetly v rámci posledního kola základní části v Uherském Hradišti. Domácímu Slovácku se na jaře moc nedaří, hosté z Ďolíčku naopak zahájili stíhací jízdu za desítkou. Ani jeden z celků do ní však nepronikl a v nadstavbě se utkají znovu.

Poprvé zahrozili domácí po třech minutách, Franićův pokus musel likvidovat Fryšták. Míč si osahal na druhé straně i Trmal, a sice po střele Závišky. Bohemians měli více ze hry i nadále. Blízko trefě měl už Jindřišek, síť nakonec rozvlnil až David Bartek. Ten si počkal na centr po parádní individuální akci Závišky a technicky překonal Trmala.

Brzy lovil míč ze sítě i gólman hostí, to když Franić hlavičkoval po Janoškově centru. Rozhodčí však naznali, že obránce Slovácka se nacházel v ofsajdu a gól byl zneplatněn. Před poločasem ještě pálil z výhodné pozice Kalabiška, ovšem Fryšták si s jeho slabým pokusem poradil.

Gólman Klokanů se předvedl i po přestávce proti Reinberkově hlavičce, bez práce nezůstal ani Trmal, jenž se pro změnu vytáhl na Puškáče. Asi pětadvacet minut před koncem už byl na ukazateli skóre nerozhodný stav. Havlík vysunul Hološka, který zase předal míč Zajícovi. Ten si poradil s Bartekem a s přispěním tyče překonal Fryštáka. 1:1.

V závěru vystrčili růžky zase Pražané. Nejprve skončila Hůlkova hlavička po Dostálově rohu na břevně, následně zahrozil dvakrát Jusuf, avšak oba jeho pokusy zneškodnil Trmal. Oba soupeři tak zůstávají těsně za hranicí prostřední skupiny na jedenáctém a dvanáctém místě s totožným bodovým ziskem.

Více informací k zápasu

FK Teplice - 1. FK Příbram 0:0

27.04.2019 17:00

Góly: -

O desáté místo bojovaly Teplice, o co nejvýhodnější pozici před nadstavou Příbram. Právě tyto dva celky na sebe narazily v rámci posledního kola a ofenzivní hody z toho věru nebyly. Na Stínadlech diváci viděli jen bezgólové představení.

Úvodní příležitost zápasu měli hosté, Mingazov však z nadějné pozice pálil nad. V ještě větší šanci se tentýž hráč objevil po čtvrthodině, kdy jeho pokus měl solidní razanci i výšku, zato umístění pokulhávalo. Osmělili se i tepličtí fotbalisté. Nejprve musel Antwi hasit situaci odkopem z malého vápna, blíže gólu už byl Moulise, kterého z blízkosti vychytal Kočí.

Utkání mělo v těchto chvílích rychlý spád a přelévalo se ze strany na stranu, Polidarovu střelu fantastickým zákrokem zlikvidoval Grigar. Před pauzou zase pokoušel štěstěnu ze střední vzdálenosti Květ, ani jeho střela se bohužel pro Středočechy neujala.

Po návratu z kabin se na větší vzrušení čekalo opravdu dlouho, až po třech čtvrtinách zápasu zachyboval Grigar a Chaluš mohl hlavičkovat míč do prázdné klece, kdyby na něj ovšem dosáhl. Do gólovky se dostal Hora, jehož pokus po centru zpacifikoval až Ondřej Kočí. Činit se na druhé straně musel i Grigar, a to proti bombě Voltra.

Na straně domácích zahrozil Žitný, který se obětavým skluzem pokoušel dosáhnout na Vondráškův pas. A jelikož nebyl úspěšný ani Květův přímák, gól přihlížející neviděli. To je pozitivní zpráva především pro teplické hráče, kteří udrželi desátou pozici a naděje na Evropskou ligu. V nadstavbě se střetnou s Mladou Boleslaví, Příbram čekají lité boje ve skupině o záchranu.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Baník Ostrava 4:0

27.04.2019 17:00

Góly: 16. Jakub Považanec, 36. Martin Doležal, 63. Martin Doležal, 90+1. Martin Doležal

Přímý souboj o čtvrté místo po základní části a tím výhodu domácího prostředí ve vzájemném utkání v nadstavbě poznal jednoznačného vítěze. Jablonec se zásluhou Považance dostal brzy do vedení, později třikrát navyšoval skóre Doležal a dostal se již na třináct branek.

První náznak příležitosti přišel v podání domácích velmi záhy. Trávníkův skákavý centr z pravé strany však Hrubý odehrál k Laštůvkovi, ten míč v pohodě zpacifikoval. Asistenci si však Trávník připsal o něco později. Šikovně rozehrál přímý kop, na jeho centr si někam k penaltě vybíhal Laštůvka, avšak na míč nedosáhl a Považanec jej uklidil do sítě.

Netrvalo dlouho a mohlo být vyrovnáno. Holzerova přihrávka našla přesně Granečného, ten vedl míč z levé strany směrem na brankáře Hrubého, jenž reflexivně vytáhl jeho pokus na bližší tyč.

Poté začal tempo utkání udávat zase Jablonec. Vatajelova dělovka ze dvaceti metrů jen těsně minula břevno. Neuspěl ani Doležal, který po Trávníkové famózní individuální akci a přihrávce minul poloprázdnou bránu. Nakonec se nejlepší jablonecký kanonýr přece jen prosadil. Jovović v šanci z úhlu selhal, avšak jeho nepovedený pokus doletěl k Doležalovi, který jej jednoduše uklidil do brány.

Druhá půle začala vlažněji a necelé tři tisícovky diváků viděly první příležitost až v době, kdy do konce zbývala půlhodina. To Jánošovu skvělou přízemní střelu vytěsnil na roh Hrubý. Cestu za třetí trefou díky tomu měli volnou Severočeši. Obrana Baníku byla příliš vysunuta a toho náběhem využil Martin Doležal, jenž se v úniku nemýlil a obstřelem znovu překonal Laštůvku. Ten kapituloval již potřetí, aniž by si připsal proti nějaké předchozí střele zákrok.

Tuto bilanci zkušený gólman změnil ve velkém stylu. Přečíslení tři na jednoho vyvrcholilo Doležalovým pasem Jovovićovi. Laštůvka jeho střelu dobrým zákrokem zneškodnil, stejně tak Hübschmanovu dorážku. Jablonec hrál i nadále v klidu a vše vyústilo další šancí, při níž mohl Doležal završit hattrick. To by však musel Sobolův centr usměrnit mezi tři tyče.

Co nezvládl v této situaci, dokázal Doležal v nastavení. Poprvé v kariéře vstřelil tři góly v jednom zápase poté, co se jako první dostal k Sobolově centru na malé vápno. A svůj střelecký účet mohl ještě rozšířit, kdyby jeho prudká rána byly o pár centimetrů přesnější. To už mu ale vadit nemusí, Jablonec před nadstavbou navýšil svůj náskok na čtvrté pozici na šest bodů 

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Dukla Praha 4:0

27.04.2019 17:00

Góly: 6. Roman Procházka, 36. Jan Kopic, 40. Jan Kopic, 90+2. Tomáš Hořava

Hodně jednoznačný vývoj zápasu mohli sledovat fanoušci ve Štruncových sadech, dozajista jim to ale nevadilo. Domácí Plzeň totiž nad pražskou Duklou zvítězila jednoznačně 4:0, základy položil již na začátku Procházka. Na něj navázal dvěma trefami Kopic a v závěru se prosadil ještě Hořava.

Viktoriáni nechtěli ponechat nic náhodě a už po pěti minutách se mohli poprvé radovat. Ve velké vzdálenosti od brány se dostal k míči Roman Procházka a poslal pumelici směrem k Radovi. Ta ještě byla tečována a možná právě proto byl na ní hostující gólman krátký.

Znovu Vrbovi svěřenci zahrozili až po další čtvrthodině. Kovaříkův centr na Kopice byl velmi slušný, adresát ovšem míč netrefil ideálně a ten letěl mimo prostor tří tyčí. Kopic se nachomýtl i do další příležitosti, když jeho centr propadl k Beauguelovi, jenž ale promáchl. Z pokračující akce se vyklubala šance pro Tomáše Chorého, který poslal míč jen mimo bránu.

A přece jen se Jan Kopic mohl radovat. Hrošovského pas na levé křídlo si zpracoval Kovařík a poslal centr právě na Kopice, jenž už s usměrněním míče do brány velké problémy neměl. Po dalších čtyřech minutách už v kolonce gólů u jeho jména svítila dvojka. Tentokráte k němu propadla Limberského šajtle, ani tentokrát se Jan Kopic nemýlil a skóroval. Dukla po třetí brance poprvé zahrozila, to když Holíkovu přízemní ránu vyrazil Hruška.

Blízko čtvrté trefě byli viktoriáni po přestávce. Centr zleva jako by zůstal bez zájmu bránících i útočících hráčů a proskákal podél brankové čáry. Z té následně musel vykopávat míč jeden z obránců poté, co Hrošovský překonal Radu. Plzeňští neuspěli ani po centru z levé strany, když hlavou selhal Kovařík. Podobně dopadl i Beauguel, toho zase vychytal Rada.

Další příležitosti (opět na straně domácích) přišli až v nastavení. Nejprve Kopic spálil šanci na hattrick, aby následně odcentroval na Kovaříka, jehož pokus zneškodnil skvělý Rada. Gólu se ve druhém poločase modročervení přece jen dočkali, když si Hořava narazil o Pačindu a umístěnou střelou k tyč skóroval.

Plzeň tak suverénně drží druhé místo zaručující předkolo Ligy mistrů, na lídra tabulky, pražskou Slavii, navíc ztrácí nadále jen čtyři body. Dukla je beznadějně poslední, nyní již se ztrátou devíti bodů

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Slovan Liberec 2:1

27.04.2019 17:00

Góly: 36. Dávid Guba, 56. Lukáš Budínský - 11. Jan Sýkora

Úspěšné období prožívají fotbalisté Karviné. Ti po skalpech Zlína a Sparty dokázali udolat i Liberec a jejich šance na přímou záchranu nadále stoupají. Za hosty otevřel skóre Sýkora, do přestávky stihl srovnat Guba a po ní rozhodl Budínský.

První větší příležitost hned znamenala pohromu pro domácí družstvo. To ztratilo při přechodové fázi míč, čehož využil Malinský. Centrem poslal míč na zadní tyč, odkud Potočný hlavou vrátil míč před bránu Sýkorovi, který stejnou částí těla poslal balón do odkryté klece.

Tím jako by se Liberec vystřílel a iniciativu převzala Karviná. Wágner se po Budínského prodloužení dostal k hlavičce na malém vápně, avšak minul bránu bezmocného Nguyena. Co se nepovedlo jemu, zvládl po pětatřiceti minutách Guba. Po chybě Koscelníka k němu prošla Ba Louova přihrávka, slovenský záložník si poradil elegantně a přehodil hostujícího gólmana.

I do druhého poločasu vstoupili lépe Slezané. Individuální akci nejprve předvedl Ba Loua a následně i Wágner, vytěžit z ní však dokázal jen chabou střelu slabší nohou. Pořádně se předvést musel Nguyen po Budínského pokusu, který horko těžko vyškrábl na roh.

Další minisouboj těchto dvou už ale vyšel lépe pro karvinského středového hráče. Po rohovém kopu se míč odrazil na vápno právě k Lukáši Budínskému, jehož atypická a asi i šťastná střela zapadla za záda libereckého gólmana. 2:1.

Severočeši se na chvíli osmělili a po Potočného trestném kopu měl šanci Kozák, avšak nedokázal se trefit do míče. Na druhé straně byl při chuti Budínský, tentokrát ale jeho pokus ze střední vzdálenosti mířil jen nad břevno. Další velké příležitosti už se diváci nedočkali a Karviná se tak blíží záchraně, na třinácté místo ztrácí již jen čtyři body. Liberec sice udržel šesté místo, ovšem na čtvrtý Jablonec ztrácí už tři výhry.

Více informací k zápasu

SFC Opava - Sparta Praha 0:3

27.04.2019 17:00

Góly: 25. Matěj Hanousek, 61. David Moberg Karlsson, 89. Václav Drchal

Úspěšný debut si v roli hlavního trenéra pražské Sparty odbyl dosavadní asistent Michal Horňák. Jeho mužstvo se po středečním debaklu od Slavie probralo a stejným výsledkem, tedy 0:3, zvládlo zápas v Opavě. Postupně se prosadili Hanousek, Karlsson a Drchal.

Hned na startu zápasu přišla pro Slezany nepříjemnost. Už po necelých třech minutách musel střídat zraněný Stáňa. Sparta poprvé lehčeji zahrozila o chvíli později, avšak Hašek by potřeboval několik centimetrů navíc, aby na Karlssonův centr dosáhl.

Po patnácti minutách málem dal vzpomenout na hrubku ze středečního derby, jeho nepovedenou přihrávku napravil Heča. Z následné akce přišla i první střela na bránu, Šrom si však se Sáčkovým pokusem poradil. Když ale Jurečka ztratil míč na Hanouskovi a ten vyslal přízemní ránu na vzdálenější tyč, byl už gólman žlutomodrých krátký.

Když bylo odehráno něco přes půl hodiny, našel Hložek skvělým pasem Drchala, jehož pokus z otočky zamířil kousek od pravé tyče. Letenští tlačili i nadále. Karlsson se sám řítil na brankáře, avšak Šrom jeho pokus přečetl a zneškodnil. Před pauzou se do akce dostalo i video, avšak sudí Jurečkův pád nepovažoval za natolik závažný, aby odpískal penaltu.

Po pauze měl Karlsson prsty v další nebezpečné akci, když našel ve výhodné pozici Haška, jenž selhal a poslal balón vedle levé tyče. Zahrozila i Opava, Smola hlavou prodloužil na Svozila, před nímž jen tak tak odehrál Drchal. Ten později pořádně protáhl Šroma po Karlssonově přihrávce.

Švédský záložník tudíž vzal osud zápasu do svých rukou. Sáček se vyhnul bránícímu hráči a právě Davidu Karlssonovi přeložil míč na pravou stranu. Jeho střela k tyči byla přesná a navýšila vedení Sparty. Jestliže před několika okamžiky připravil Drchal o šanci Svozila, teď byl zase zneškodněn on, a to Jurečkovou zásluhou.

Domácí byli blízko snížení patnáct minut před koncem, v obrovské příležitosti však selhal po Jursově centru Žídek. Neuspěl ani Zapalač, jehož pumelice skončila zamířila kousek od brány. Do třetice se ale nakonec prosadila Sparta. Hložek se ve vápně uvolnil a poslal míč na Václava Drchala, jenž mířil přesně a definitivně zpečetil zkázu Opavy.

Ta ještě v nastavení mohla dvakrát vstřelit alespoň čestný gól, v obou případech však Smola selhal. Opava tak jako jediná z konkurentů bojujících o záchranu nebodovala a zůstává třináctá, Sparta díky vítězství drží šestibodový náskok na Jablonec a téměř dvojnásobnou ztrátu na Plzeň.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Sigma Olomouc 2:1

27.04.2019 17:00

Góly: 26. Peter Olayinka, 60. Mick van Buren - 7. Jakub Yunis

Po zásluze získali fotbalisté Slavie tři body za vítězství 2:1 proti olomoucké Sigmě. Po brzké obdržené brance se nesesypali a ještě do poločasu zásluhou Olayinky srovnali, přestože velké množství příležitostí spálili. Po pauze rozhodl Mick van Buren..

Sešívaní vstoupili do utkání aktivně a hned po dvou minutách se dostali do první příležitosti. Hušbauerův přímý kop doletěl na hlavu Deliho, proti němuž vytáhl povedený zákrok debutant Mandous. Sigma přežila i Masopustovu sraženou střelu a následný Bořilův pokus nad bránu.

Krátce na to přišla pro domácí fanoušky studená sprcha. Na Plškův centr si skvěle naběhl Jakub Yunis, k míči vyskočil jako první a přesnou hlavičkou o zem překonal gólmana Koláře. Slávisté mohli brzy srovnat, když se Král dostal k odraženému míči, ani jeho pokus však neprošel až na brankáře.

Červenobílí hrozili i nadále, jenže solidní výkon odváděl Mandous, především když vychytal Van Burenovu hlavičku po Hušbauerově centru. Následně měl šanci i Olayinka, avšak s míčem se ve vápně zamotal. Zhruba ve čtvrtině zápasu už nigerijský křídelník skóroval. Při protiútoku dostal od Hušbauera přihrávku a z první technickou střelou na zadní tyč rozvlnil síť.

Nedlouho poté se znovu radovala Sigma a opět její hráč, jmenovitě Zahradníček, poslal míč za Kolářova záda hlavou, tentokrát však branka nemohla být uznána, neboť její autor se v době centru nacházel v ofsajdovém postavení. Příležitost překlopit vedení na stranu Slavie měl Masopust, který po Králově patičce netrefil bránu.

Domácí rozjeli kolotoč i na začátku druhé půle. K Bořilovi propadl centr a jeho dělovku horko těžko vytáhl skvělý Mandous. A když on chyboval v rozehrávce, selhal zase i Bořil. Tlak Slavie neustával a Deli z malého vápna hlavičkoval nad bránu.

Pozdvižení v Edenu nastalo poté, co Hušbauer v šestnáctce upadl po kontaktu s obráncem. Z dohrávané akce ohrozil bránu van Buren, jehož prudké hlavičce chyběly centimetry. Následně sudí zkoumal video, avšak porušení pravidel nezjistil. Nedlouho poté se Hušbauer sám dostal do velké příležitosti, excelentním zákrokem jeho pokus zneškodnil Mandous.

Bouřící příznivci se dočkali až po hodině hry. Král přijal přihrávku od Součka a vyvezl balón směrem k vápnu, kde jej do tutovky přeložil van Burenovi, který dělovkou na bližší tyč dostal slávisty do kýženého vedení. Po chvíli znovu, tentokrát neúspěšně, vyzkoušel Mandouse, následoval jej i Král, deset minut před koncem dopadl podobně i Olayinka.

A jelikož se neujala ani Součkova hlavička, vyhrála Slavia rozdílem jedné branky a díky tomu drží na čele náskok čtyř bodů na dotírající plzeňskou Viktorku. Sigma se propadla na osmou pozici a v nadstavbě se střetne se Zlínem.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Fastav Zlín 3:0

27.04.2019 17:00

Góly: 14. Nikolaj Komličenko, 40. Nikolaj Komličenko (pen.), 43. Tomáš Přikryl

Měl to být atraktivní souboj osmého s devátým o výhodnější postavení v nadstavbě, nic takového ale nepřišlo. Domácí Mladá Boleslav zvítězila poté, co udeřila třikrát již v první půli. Konkrétně to byl Přikryl a dvakrát Komličenko, jenž zakončil základní část se čtyřiadvaceti trefami.

Do první příležitosti se dostal Zlín. Po rohovém kopu se na přední tyči objevil nebráněný Gajić, jehož hlavička letěla nad břevno. Pak už začali úřadovat domácí. Mešanovićův pokus po Přikrylově pasu ještě Rakovan zneškodnil, po čtvrthodině hry už ale kapituloval. Mešanović využil otevřené defenzivy a našel Nikolaje Komličenka, jenž tváří v tvář gólmanovi neselhal a otevřel gólový účet zápasu.

Ruský kanonýr se mohl radovat podruhé po přímém kopu, jenž mu pohotovým zákrokem zneškodnil gólman. Prosadil se tak až asi pět minut před pauzou. Zákrok na Fulneka posoudil sudí jako penaltový, exekuce pokutového kopu se ujal právě Komličenko a nedal Rakovanovi nárok.

A krátce na to kapitulovali hosté potřetí. Špatné defenzivy využil zase Komličenko, ovšem tentokrát jako asistující. Našel totiž skvělou přihrávkou Tomáše Přikryla, který poslal míč za Rakovanova záda potřetí. Do kabin se tak odcházelo za jasného vedení mladoboleslavských hráčů.

Druhá půle akci výrazně postrádala. První příležitost se naskytla až v sedmasedmdesáté minutě. Exzlínský Hájek se snažil zneškodnit Bačův centr a napálil tyč vlastní brány. Na druhé straně se ujal exekuce standardní situace Mašek, jenže ze solidní pozice zamířil mimo.

To byly ty úplně poslední možnosti ke skórování v zápase a výhodu domácí odvety v nadstavbě si tak vybojovala Mladá Boleslav, která končí na sedmém místě a narazí na Teplice. O dvě příčky níže umístěný Zlín se utká s olomouckou Sigmou.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha30233472:2372
2.Viktoria Plzeň30215447:2768
3.Sparta Praha30176752:2757
4.FK Jablonec30156953:2651
5.Baník Ostrava301361138:3645
6.Slovan Liberec301191033:2842
7.FK Mladá Boleslav301191052:4442
8.Sigma Olomouc301241437:4340
9.Fastav Zlín301231532:4039
10.FK Teplice301061432:4236
11.Bohemians Praha 1905308101229:3734
12.1. FC Slovácko301041632:4534
13.SFC Opava30961539:4933
14.1. FK Příbram30871533:6331
15.MFK Karviná30851739:5329
16.Dukla Praha30552025:6220

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (332)

Přidat komentář
Pride

Romča Skuhravý Jednoznačně trenér sezóny

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Pride

Ty jeho sebevědomé rozhovory po příchodu jsou super.

Reagovat
BaggioRoberto

Nejlepší stopeři v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Liquid

Ščasný

Reagovat
Han střelil první

namazal si ho na chleba do té doby vysmívaný Kopecký

Reagovat
Pride

Přesně

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
mayday

Domrdal to ukázkově.

Reagovat
Pride

Tak zachránil sympatickou Opavu a udělal nám všem radost sestupem Dukly. Je to hrdina

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Bohužel od gólu 0:3 už to bylo jasné. Škoda že za stavu 0:2 jsme to tam aspoň jednou nedali, Hrubý to celkem vylapal. Pak už asi odešly úplně síly a končí to zase debaklem.

Reagovat
ondrasch77

Prvních 10 - 15 minut to bylo vyrovnaný, Jánoše tam výborně vyčapal Hrubý, po gólu jsme byli lepší my... Na začátku 2. půle jste tam měli tři gólovky po sobě a byli jste asi 10 minut lepší, ale po 3. gólu už to byla exhibice... Výsledek mohl být daleko vyšší v náš prospěch, Vám toho dost pochytal Laštůvka, ten byl výbornej, ještě se mi chvílema líbil Granec a Diop, naproti tomu Zio hořel jak papír...

Chtěl jsem se zeptat (pokud jsi koukal doma na pc), přišlo mi, že ten Doliho poslední gól byl z ofsajdu a pak tam bylo v 2. půli stažení Vaty - pecka nebo ne?

Reagovat
lichna.

Souhlasím asi se vším. Naše jediná šance byla na začátku druhého poločasu, kdybychom dali jeden gól, tak by se to podle mě vyrovnalo. Místo toho váš gól a pak už jak píšeš exhibice.

Souhlasím s Laštym, Grancem. Diop se mi zdal horší, ale chválil ho i Honza tady, tak možná jsem se jen blbě díval.

A co se týče těch otázek, u toho posledního gólu už jsem se pak nasraně přestal dívat, takže těžko říct, ale podle mě nebyl a stažení jsem si spíše nevšimnul, ani komentátor, tak si myslím, že tam nic tak hrozného nebylo.

Každopádně gratulace, to 4. místo si zasloužíte více. Myslím, že ho bez problémů už uhájíte a my se porveme s Libercem o to 5. místo, případně zkusíme překvapit Slavii. Což pokud budeme v kompletním složení (chyběl hlavně Fillo a Fleišman, případně Baroš minimálně na střídání), tak v tom jednom zápase můžeme konkurovat. Hlavně dneska se podle mě ukázalo, že jste byli mnohem čerstvější. U nás Janoš, Kuzma nebo Jirásek celkem tahali nohy..

Reagovat
ondrasch77

Tam jsem i trochu obával, aby jste se nechytli..., skutečně asi v naších myslích trochu zapracovala Csaplarova past

Diop - řeknu to takhle... už jsem ho viděl hrát daleko hůř než hrál dneska u nás, měl tam pár takových dobrých momentů

---

díky... Nevím, jestli dokážete překvapit Slavii (příliš s tím nepočítám), ale rozhodně budete v plné palbě silnější (Fleischmann šel docela do sebe a je z něj celkem lídr).

Reagovat
lichna.

Fleischmann je hokejista. Ten nás je Fleisman.

Reagovat
ondrasch77

No jo, ten hrával někde ve Washingtonu, ne... ,

kdo si kruciprdel má pamatovat, jak se ti joudové píšou, vůbec tihle počeštělí potomci zbabělců

Reagovat
smazaný uživatel

Neber To špatně ale lidé na sektoru dnes neřešili výhru, prohru, remízu. Dokonce support nabral na obrátkách, když Jbc vstřelilo branku, aspoň hráči domácích zažili jazdu na tribuně

Reagovat
Banikovec7

Vysledek ostudny, vykon povetsinou zase tak marny nebyl, tomu vypustenemu zaveru se nedivim, musi toho mit uz dost. Aspon ta Karvina umisteni

Reagovat
Liquid

EF a livesport mají prohozené 6/7.zde to má MB, domnívám se, že je to chyba a 6.by měl skončit Liberec

Reagovat
Kily

systém situace, kdy mají týmy stejný počet bodů, vyhodnocuje na základě skóre, už je to ok

Reagovat
Kang & Kodos

Opava hrála sympaticky, nechtěla se zatáhnout, což jim nakonec spíš uškodilo. Snad se vyhnou baráži, ligu si zaslouží. On nás kromě tý desetiminutovky, kdy nám skoro nepůjčili balon, fajn zápas, i přes tu na první pohled otřesnou sestavu. Akorát střídat se mohlo dřív, ale aspoň že tam dal na minutku toho mladýho Hájka.

Reagovat
Raylan

Nevíš co je ten Hájek z hráče? Křídlo, střední?

Reagovat
exse

Dneska špatný, ale z pohledu pohárů tam vidím stejnou šanci jako kdybychom skončili 7. Takhle si ale zahrajem 5 dobrých zápasů, takže asi nakonec lepší varianta. Porazit Bahník, uhrát pár bodů na ostatních a vzhůru do pohárů.

Reagovat
smazaný uživatel

Cukroušek

27.04.2019 09:18

#

Dnes remiza ideal. Udrzi nas na 5.miste a zaroven zustaneme ve hre o misto 4. No a kdyby sme zase nejak haluzove urvali vyhru jako na ppdzim, tak zas aspon bude Ondraschovi praskat cevka.

NESER SE DO JABLONCE KRETÉNE

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

Na co si to hraješ ty anonymní koště. Bez si ho vyhonit k oknu a dej pokoj, buzerante

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Teď si mu to tedy nandal chachare

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Zaplaťpánbúh, že jsme vyhráli, jinak bych asi tahal nohu

Reagovat
Kang & Kodos

Ještě máš nadstavbu

Reagovat
ondrasch77

Z posledních 7-mi domácích zápasů máme s Baníkem skóre 18:1 (6-1-0)..., takže opticky máme vítr v zádech

Reagovat
smazaný uživatel

Tahej koště

Reagovat
ondrasch77

Jseš borec Treve

Já vím, že tobě nešlo o výsledek, ale nám jo!

Reagovat
Losinho

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Co malesicka spalovna, už ti vyclenila čas, kdy tě prozene komínem?

Reagovat
smazaný uživatel

Wow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Bojíš se dalších náklepů v nadstavbě, nulo?

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak mi to ani tak moc nevadi ty Lojzo. Ja se na sektoru bavil aneb bez ohledu na vysledky

Reagovat
ondrasch77

Tak proč jste byli po 3. gólu tak dlouho zticha?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty musis mit nejaky, hodne velky problem... mimojine i se sluchem.

Reagovat
ondrasch77

Já vím, že jsi přesvědčený, že jste u nás předvedli naprosto ohlušující atmosféru, ale věř mi, že v kotli naproti to tak neznělo...

Uznávám, že na výjezdech dokážete vytvořit svému celku domácí atmosféru, i tentokrát to nebylo špatný, ale byly pasáže, kdy jste slyšet nebyli a ta po našem třetím gólu byla poměrně dlouhá...

Reagovat
lichna.

Já se nechci hádat, na místě jsem nebyl. Ale fandění po třetím gólu jsem slyšel i v TV..

Reagovat
ondrasch77

O.k., u nás v kotli slyšet nebylo..., asi jsme chvilku taky fandili

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem si jistý tou cévkou, ale jinak měl pravdu (po středečním zápase a bez hráčů F a F jsme o výhře moc neuvažovali, proto ideální remíza a nechat si ten velký boj do nadstavby). Tak o co jde? Nebo jen snaha o internetový fight?

Reagovat
ondrasch77

trevorFCB

23.04.2019 12:32

#

Šanci máte tak na bod... Tyhle kecy baví

Internetovej boj tady rozjíždí akorát tvůj polointeligentní soukmenovec Trevor, který nechápe psaný text...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, já sem se jen smál, jak píšete, že máme sotva na bod a jebali jste do FCB.

Zrovna ty mi něco piš o chápání psaného textu.

Reagovat
ondrasch77

Já jsem tam ale zmiňoval důvody, z kterých jsem usoudil, že na víc než bod to nebude...

Tak buď jsi úplnej debil nebo neumíš číst, ty jebale nebo spíš koště?

ondrasch77

23.04.2019 12:04

#

Holzer, Jánoš, Kuzma, Fillo i Fleišmann fotbalisti jsou a čekal bych od nich víc než jen boj.. Poslední váš zápas, co jsem viděl, byl s Boleslaví, před tím se Zlínem, s Libercem - utrpení...

Jak hrajeme my, se mi taky moc nezamlouvá, záloha je úplně bez formy, útok taky... Ale to jsem psal už výše.

Šanci máte, tak na bod...., nehraje Vám Fillo a Fleišmann...

Reagovat
smazaný uživatel

Usuzovat to podle zapasu ktere se hrali vice nez pred mesicem, Liberec byl dokonce v polovine unora.

Reagovat
ondrasch77

Trochu to vytrháváš z kontextu, byla to diskuze s HonzaBaník o nějakém rozpoložení týmů...

K prognóze zápasu slouží pouze poslední věta, která je v předchozím komentu doplněna o info, že ve středu hrajete pohár s Klokanem, za to že to tvůj kámoš absolutně nepobral, za to fakt nemůžu

Reagovat
smazaný uživatel

Jedeš stále jak kolovratek a ještě na sílu.

Vaše sebranka tu psala o Baníku, že bude rado za bod, že hrajeme odporný fotbal atd.

Když už tady střílís nějaké příspěvky, tak taky najdi ty, kde píšeme, že nám případná prohra žíly trhat nebude, ba naopak 5.misto lepší, ale že by to chtělo pokoru, zvláště od vás.

Reagovat
ondrasch77

Jak kolovrátek jsi leda tak ty!

Co je teda blbě?

1) že budete rádi za bod - zmínil jsem důvody proč to tak bude (i v předchozí diskuzi), absence Filla, Fleišmana + sehrání vloženého zápasu s Klokanem - potvrdilo se, byl to pro vás debakl - přesto jsi jak Babiš - furt jen ne,ne, píšeš to blbě... Nemám právo na názor?

2) nejhnusnější fotbal? - viděl jsem druhý poločas s Klokanem a u nás jste kromě 10 minut v každém poločase nepředvedli taky nic (předchozí zápasy nehodlám ani zmiňovat)

3) někde ti vnucuju, že tě bude srát, když prohrajete? My hrajeme na body, Vám je to u prdele, o.k., taky je mi to jedno na co hrajete vy...

4) 5. místo pro vás fakt lepší není, i Liberec vás předjede...

5) pokora - ta tady chybí v drtivé většině fanoušků Baníku (čest vyjímkám Honza, Lichna, Puskas apod.) Ty, Cukrouš, Kepy a Bobis jste úplně out

PS: pořiď si nějakou holku, třeba ti to dovolí trochu uvolnit páru koště

Reagovat
smazaný uživatel

Máš právo na názor prohrálo se, nás to netrápí, vy jste si na internetu pohonili triko (kéž by jste tak byli i aktivní na tribuně jako tady).

Svět se nezboril, máme 5.misto, včera sme si užili zábavu na sektoru a dal už nemá nic cenu řešit, koště internetové.

Páčko :-*

Reagovat
ondrasch77

Na internetu si nikdo triko nehonil , to je většinou doména Baníkovců, vycházeli jsme pouze z faktů, stejně jako to dělají např.analitici sázkovek

Na tribuně se vám rovnat nikdy nebudeme, nejsme tak velké město navíc patříme do druhého nejmenšího kraje v ČR (ale to bys mohl vědět, když k nám tak rád jezdíš) a nehonit si nan nás triko

Svět se nezbořil , máte 5. místo, skončíte 6. a ve finále vás Slavie smete jak Hitler Polsko

Proč chceš najednou končit v diskuzi? Došli ti argumenty? Stačí kecy typu - Baník King, kdo je víc apod...

Nezapomeň na tu holku, honímíre

Reagovat
smazaný uživatel

Na vás si triko praveze nikdo nehoni, jak na tribunach, tak na síti. Další blbost, cos napsal. Anebo spíše osobní zkušenost, jen otočena pro vlastní potřeby?

Končím diskuzi, protože s tebou to nemá cenu a hlavne nemám potřebu se bavit s internetovým nymandem, který ještě používá osobní osoceni a narážky, aniž by znal toho druhého a jaký on má život.

Cest.

Reagovat
ondrasch77

Vy si nehoníte triko jen na "nás", ale celkově v diskuzi! Zkus si ty vaše sračky někdy přečíst "nebaníkovskáma" brýlema" Naprostý nedostatek respektu je to, co vám chybí! Píšu ti to už potřetí, ale chápu, že ve své omezenosti nejsi schopný to postřehnout...

S nadávkami jsi tu začal ty, tak tu nebul...

Pokud budeš chtít, rád se s tebou někdy setkám (v Jablonci jsi jako doma) a můžeme si u piva vše v klidu vyříkat...

Reagovat
lichna.

Nechci se vám vměšovat do "debaty". Ale proč si myslíš, že nás Liberec předjede? Vždyť v poslední době má snad ještě horší formu než my, navíc tuhle sezonu s ním máme remízu, výhru a výhru v prodloužení v poháru. Navíc 3 body (při započtení toho, že jsme na tom po zč lépe, tak vlastně 4). Jo, u vás jsme nezahráli dobrý zápas, na druhou stranu předtím jsme Opavu porazili stylem, kdy jsme jí nedovolili vůbec nic, stejně tak Bohemce v poháru, s Plzní jsme měli minimálně remízovat, nebýt sleposti rozhodčích, pak suverenní výhra nad Teplicemi a výhra v poháru proti do té doby rozjetému Liberci.

Proti vám nám prostě došly síly, chyběly opory a za stavu 0:2 jsme měli dát gól, který jste nakonec dali vy. Tzn, nemyslím si, že bychom byli jasně odkázani na to skončit za Libercem.

Reagovat
ondrasch77

O.k., no problem, jen se klidně vměšuj

forma - když to vezmeme čistě tabulkově - https://www.livesport.cz/tabulka/4jvpyZQc/v14houu4/#form;overall;5

Jde o to 5. místo-

pokud se nepletu, tak hrajete na Spartě, u nás a v Plzni a pak doma s Lbc a pak se Slavii - 0/1, 0/1, 0, 1,/0, 0

Liberec - venku na Spartě, u nás a u vás a pak doma se Slavií a Plzní - 1/0, 0/1, 1, 0/1, 1/3

zhruba tak nějak vidím bodové ohodnocení nadstavbové části, navíc taky beru v potaz, že Liberec to vždycky nějak urve... Zkrátka si myslím, že nakonec bude 5. Liberec

O tom, jak pravděpodobně zápas s námi dopadne, jsem tady psal cca tři dny dopředu, nicméně jsem byl neustále napadán Trevorem, jak si můžu dovolit napsat, že Baník jede max. pro bod, i přesto, že jsem se to snažil hodnotit objektivně...

Reagovat
lichna.

Já to asi nemam tak promyšlené ale doma podle mě Liberec zase zvládneme. Dále věřím, že na Spartě a třeba i v Plzni bychom něco mohli uhrát. Tzn kdyby to vyšlo tak 5 bodů. Tím pádem by Liberec musel uhrat 9 bodů a tomu nevěřím.

Každopádně uvidíme, jen si nemyslím, že by to bylo tak jasně, jak jsi to prezentoval. A na zápas s vámi jsem zvědav za dva týdny. To budeme snad už v plné sestavě, odpočinutí. Takže věřím, že budeme kousat více.

Reagovat
ondrasch77

Beru taky v potaz, že i přesto, že bude všude VAR, tak bude ohýbán dle potřeby "silnějšího" celku..., takže mi z toho vychází, že v Plzni neuhraje nikdo ani bod... Na Spartu se sice hecnete, ale mají teď Horňáka, vyhráli v Opavě... Liberec doma porazit můžete, ale budete pod daleko větším tlakem, přeci jen vás dělí jen tři body...

U nás můžete klidně i uspět, když se vám to všechno sejde... Měli jsme teď slabší období, ale doufám, že zápas s vámi nás nakopne a Rada už je nenechá v klidu...

Reagovat
smazaný uživatel

Měli jste snad na víc?

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Jablonci, minimálně předkolo si zasloužíte, snad to ale bude za dva týdny vyrovnanější...Pozitiva: Granečný, Diop nebyl nejhorší a Bolf dostal 10 minut, fanoušci a jinak zapomenout co nejdřív, dokážu to pochopit, vzhledem k absencím a nabitému programu, ale šťastný z toho fakt nejsem. Jo a díky Karviné, za sejmutí Liberce, 13. místo není daleko, Straka vás zvednul neskutečně.

Reagovat
lichna.

Já nevím, ale mi se dneska Diop nelíbil. Přišlo mi, že se od něj všechny balóny odrážely, špatně řešil situace.. Rozhodně umí hrát lépe..

Reagovat
smazaný uživatel

Oproti Kuzmanovičovi byl někde jinde, Šašinku jsem zaznamenal při střídání, Dame měl tam fajn věci, na to, že toho moc neodtrénoval...Jinak umí hrát lépe určitě, ale vzhledem k okolnostem si myslím, že je ho třeba ocenit i tak.

Reagovat
lichna.

Tak Kuzma byl zatavený, ten byl úplně neviditelný. Obecně věřím, že jim teď ten týden pomůže a na Spartě už zase budou mnohem více aktivní..

Reagovat
ondrasch77

Kuzma tam měl taky pár dobrých momentů...

Reagovat
smazaný uživatel

Kuzma byl mimo, fakt...Ale nic mu nevyčítám, bylo to na něj hodně...Hrát proti vám, když tým není ve stoprocentní kondici a obecně nemá příliš běhavé mužstvo je cesta do pekel, to ukázala u vás už na podzim Plzeň, Trávníkovi a Doležalovi se zápas podařil, to taky bylo důležité, stopeři dobří, skoro bezchybní...Nelíbil se mi od vás Holeš, Granečný si ho hodně vychutnával, nečekaně. Snad to za dva týdny bude vyrovnanější.

Reagovat
ondrasch77

Granec hrál dobře, taky jsem ho všimnul , ale Holeš mi přišel (alespoň v první půli) jako jeden z těch nejlepších našich..., Tráva hodně kazil (na to co umí), a Doli, když už měl dva góly, tak bylo vidět, že všichni hrají jen na něj, aby dal hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty Trávníkovy standardky, to bylo něco , ten borec to má v noze neskutečně, přeju mu přestup rovnou ven, zasloužil by si to. Doležala asi vezme Slavia nebo Sparta, oba dva týmy potřebují někoho gólového a zároveň zkušeného na hrot, jsem zvědavý, jak vám to bez nich půjde...

Je pravdou, že jste za poslední roky objevili tolik hráčů pro moderní fotbal, že tomu člověk až nevěří, na provinční tým (bez urážky), takže věřím, že třeba Míra naláká Smolu nebo Wágnera a místo Trávníka Havlíka, Budínského, vrátí se vám Janetzký z hostování v Opavě, pak nevím, jak krajní hráči Vatajelu, Sobol a Holeš, taky moc nečekám, že by u vás pokračovali. Ale jak říkám, i kdyby, tak zase věřím, že někoho objevíte.

Granečný mě poslední zápasy hodně baví, snad v takových zápasech vytrvá...Jo a ještě jedna věc, Procházka a Stronati ukazují proti silnější týmům své nedostatky, jeden nemá rychlost, druhý nemá kvalitní rozehrávku + jim chyběla i ta šťáva, tak to byl dneska pěkný průchoďák, ale s touto stoperskou dvojicí bude každý zápas v nadstavbě a ve finále poháru pro nás strašně těžký, Šindelář se asi už v této sezóně nevrátí, tak z toho mám dost obavy...

Reagovat
lichna.

No Procházka byl dneska fakt špatný, Zio taky, ale ten aspoň občas nějaký ten souboj vyhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Něco vyhrál, ale jinak byl dost nepřesvědčivý, už jsem si toho všimnul dávno, že proti lepším týmům tahle stoperská dvojice prostě nefunguje ideálně, jak na Slavii, tak v Plzni a teď v Jablonci, na Spartě taky...To i s ohledem na možné minimálně předkolo EL, kde bysme velmi pravděpodobně hráli s minimálně stejně kvalitním/kvalitními soupeři jako je zmíněná čtyřka je prostě velmi varovné, proto si stojím za tím, že Prochymu bych poděkoval, ale smlouvu mu neprodlužoval, jestli k Šindelářovi se Stronatim Mešaninova a nebo stopery na hostování je otázkou...Já mezi nimi osobně nevidím žádného technicky a aspoň průměrně rychlostně založeného stopera, takže bych osobně hledal v jiných týmech, konkurenceschopný tým potřebuje aspoň tři kvalitní stopery.

Reagovat
ondrasch77

Trávník - Já ti Honzo nevím, ty jeho standardky jsou spíš takový bochany, navíc většinou přetažený... Je fakt, že šel nahoru, protože ještě loni jsem se vztekal, že to většinou kope na úroveň prsou / pupku Hlavní devizou je, že maká celý zápas i když se mu nedaří..., taky doufám, že půjde rovnou ven.

Doli má smlouvu do konce roku a u něj očekávám odchod taky ven (Rakousko, Polsko, Holandsko...), někde kde si vydělá víc než tady, ale na top klub to není (ani v ČR), to není zabiják do vápna, on je pracant, který potřebuje 10 šancí na gól, S+S půjdou podle mě po Kozákovi a stejně i přesto mají útočníků, že neví, co s nimi...

Smola už je docela starej, Wagner odsud odcházel ve "zlém", o Havlíkovi, Budínském do Jbc se bavíme už cca 2 roky (ale máme Fabryho, Pilíka, Janetzkého). Vata je na host. s opcí (pokud bude EL), tak bude uplatněna, Sobol bez, Šachtar ho chtěl stáhnout už v lednu, takže ten ne, Holeše bude chtít Sparta místo Zahustela...

Na druhou stranu si myslím, že ze Slavie dostaneme Zeleného, který se nechytl, možná ze Sparty Zahustela (aby hrál zálohu, ne beka), možná Standu Tecla (vrací se Matoušek, přijde Jusuf, možná někoho ještě koupí), navíc furt lovíme v druhé lize, na Balkáně, na Slovensku...

Procházka už má to nejlepší za sebou, ale má zkušenosti a Zio to za něj musí odmakat...

Zio je výbroný v luftu, ale dneska byl v poli marnej, na Doliho to párkrát zkoušel, ale vůbec neuspěl, proti rychlejším hráčům (Jovo, Tráva) vůbec nemá šanci...

Reagovat
ondrasch77

díky, druhý nejlepší útok i obrana...

V pozitivách jsi opoměl Laštůvku, ten Vám pochytal další dva góly...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ano, Lašty je držák Hrubý vám taky zachytal hodně dobře.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Mirek na tenisu

Za Laštym jde jednoznačně první gól.

Reagovat
ondrasch77

To sice jo, na druhou stranu i přes čtyřgólový příděl, byl jejich nejlepším hráčem

Reagovat
Banikovec7

No já si vybavuju akorát tu dvojšanci Jovovič - Hubschman, jinak snad vše co šlo na branku skončilo vevnitř.

Reagovat
ondrasch77

Mě přišlo, že chytil ještě navíc...

Reagovat
monty25

Fotbal strašnej, ale nakonec to Teplicím stačilo. Trefil nám to Zajíc ze Slovácka.

Reagovat
Erialdur

1. kolo play-off se Zlínem. Bude to vyrovnaný, ale mohli bychom to urvat.

PS: Připadám si jak na hokeji . Ale to není špatně.

Reagovat
tnt03

Doležal jak jsem mu to přál

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je podle vás nejnudnější tým české ligy, dlouhodobě? I včetně těch, co se mihnou tu v první, tu v druhé lize. Za mě FK Teplice, a to jsem místní.

Reagovat
Kang & Kodos

Sympatický, ale hrozně nudný.

Reagovat
Pride

Teplice, těsně v závěsu Slovácko.

Reagovat
exse

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Víceméně souhlas

Reagovat
Han střelil první

Boleslav.

Reagovat
andrew96

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doshcz

jo bohužel Teplice

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice, Slovácko, Jihlava, Zlín.

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava v lize není ňoumo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín a Teplice

Reagovat
Whitemedia

Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
lichna.

Dukla a pak Teplice..

Reagovat
Elliasson

Příbram, navzdor tomu, že se jim teď daří.

Reagovat
tnt03

Reagovat
Hafna

Teplice... pak Budejovice a Dukla

Reagovat
smazaný uživatel

Karvina úplně zaslouženě jak jsem se Frantovi nejdriv smál, musím smeknout.. skoda zářezu na Dukle a ze nepřišel dříve, mohlo to byt i mimo baráž

Reagovat
Kang & Kodos

Upřímně mi nakonec i přijde lepší skončit šestej a zahrát si zápasy proti těm nejlepším, než kalkulovat se 7. místem a pak si stejně na férovku zahrát proti Baníku/Jablonci, jestli vůbec

Reagovat
lichna.

No a hlavně hraješ jeden zápas na hřišti toho z vyšší skupiny.. Takže i když se prokoušeš přes to play off, tak to pak máš ještě těžké.

Navíc, Liberec na nás ztráta 3 body (4 v případě započtení vzájemných zápasů ze zákl.části) a to se dá dohnat. Něco jiného by bylo, kdyby třeba rozdíl byl 7-8 bodů..

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tohle kalkulování se nakonec většinou vymstí.

Reagovat
ratusek

Přesně, nechápu tu touhu hrát tu střední skupinu

Reagovat
Blasphemer

Hráčům dneska řekli, že Vrba jde do píči, ne? Jinak si takovej výkon neumím vysvětlit.

Reagovat
KingMaster13

Tak hráli jste proti Dukle, která je letos příšerně marná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Děkuji ti Karvinečko.

Reagovat
Liquid

30, fakt 30 střel dopustila Olomouc Slavii, zavedl bych pravidlo, že tým co nechá soupeře 30x vystřelit tak automaticky sestupuje, fakt takový tým tam nemá co dělat, ale zase chyba Slavie že nevyhraje takový zápas 8:0

Reagovat
Erialdur

Ok. Příště střílíme proti Slavii i z vlastní poloviny. Druhá liga vola!! Třicetkrát se nám to za zápas povede.

Reagovat
Liquid

nepovede, máte tam nekopy

Reagovat
Kang & Kodos

Já bych u tebe zavedl kastraci

Reagovat
smazaný uživatel

U vola už není.co kastrovat.

Reagovat
Posledni Kovboj

sance, ze se tenhle mamrd rozmnozi, je nastesti celkem nizka

Reagovat
sosna

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
KingMaster13

To by Kanga poslal půlku týmů do druhý ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Opatrně s tím co říkáš! Už vidím příští zasedání LFA a Svoboda tam povídá: "Měl bych námět na zajímavé zpestření ligy..."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Jinak vicemene se da rict, ze nam ted zbyvaji v sezone 2 zapasy, a to finale a domaci zapas s Libercem, kdyz ten zvladnem, tak bychom meli pate misto udrzet.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně venku by to chtělo už něco zahrát, zatím jeden dobrý zápas (Plzeň) na pět nepodařených...Zvláštní, jak se to oproti podzimu otočilo...

Reagovat
Salfovic

Takže po základní části je šestý tým bez šance na poháry, ale mají ji týmy na sedmém až desátém místě, zajímavej systém.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Slávka vyhraje pohár, tak je 6. tým 3 body od souboje o EL. To je bez šance?

Reagovat
Salfovic

Neuvědomil jsem si, že letos vlastnê bude pohárové i to páté místo.

Reagovat
Remt

tak aby bylo o co hrát ne?

Reagovat
Kepy_FCB

Gratulace Slavii k titulu , Berbrovi k 2.místu

nadstavbu budu bojkotovat.

Čau ve finále, tam budeme slavit!

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
lichna.

Reagovat
Tigerinho

je to vyprcanost

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Děkujeme za příspěvek

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná, nádherná jazda, finále poháru do Jablonce. Dnešek nadsenost, super, i díky setkání s lidma z Jbc

Reagovat
ondrasch77

Taky se mi to dneska moc líbilo, jen víc takových zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

Na sektoru urco, my jak doma, což pravda zas v Jablonci není tak těžké, místní asi hledali, kde si mohou vzít dávky, aby ten další měsíc nějak poresili bez hladomoru

Reagovat
ondrasch77

Ani netuším, co mi tím chceš sdělit...

Reagovat
FCSL

To bylo prostě jasný, že to poserem. Zase musíme vyhrát na Baníku, což jsme pocítili už v poháru. Jinak pochybuju, že uděláme nějakou větší sérii bodů. Škoda, že nemáme Spartu doma. Jinak Slavii znova neoberem, na Plzen umíme líp venku než doma a na Baníku a v Jablonci taky nevyhráváme. Škoda no, já bych teda byl radši na 7. místě. Tady se to bude dotahovat fakt těžko

Reagovat
Blasphemer

Jinak je fajn, že Dukla to má po dnešku už jistý. Ti se z toho už nevyhrabou.

A Karviná si myslím, že nakonec ještě i baráži unikne.

Reagovat
M0rb1D4S

Jako bylo by to super a s těmi výkony co pod Strakou předvádíme je to celkem reálné, ale pořád budu rád, když se vyhneme přímému sestupu.

Reagovat
Hokaido

Jebat Opavu.

Reagovat
doNny

A to je vše co umíš?

Reagovat
Hokaido

Bohužel.

Reagovat
Whitemedia

Ojebat celou Opavu je ale docela výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt je to zkurvene koště, bys ho sežral i s rukama za zády, buď v pohodě

Reagovat
ondrasch77

Z tvé neustálé potřeby psát někomu, že je koště, vyvozuju, že k němu máš negativní vztah...

Že by nějaká negativní podprahová vzpomínka z dětství?

Reagovat
smazaný uživatel

Od nej klasika.

Reagovat
Blasphemer

Ty vole, se Spartou ve středu od 17:30? Co za kokota to vymejšlelo?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Termín byl jasný předem... takže za to může ten, kdo zajistil, že jsme druzí a Sparta třetí...

...jen nechápu, proč už od 17:30 a ne 18:00 nebo 18:30 (to by měl být pořád čas, kdy by i sparťanům něco jelo zpět - i když stejně nesmí přijet... )

Reagovat
Salfovic

Není pak nějakej hokej ?

Reagovat
C-M@ster

Naši hrajou 16.5. a fotbal je 15.5.

Reagovat
Blasphemer

Jako asi to stihnu, ale s odřenou prdelí, no. Navíc už není prosinec, takže nechápu, proč se v pracovní den nemůže hrát někdy večer. Tohle je fakt hroznej nesmysl.

Reagovat
db18

Dlouho rozšířený nesmysl... o prázdninách (čti, než začne hokej) se hraje od tří... jak skončí prázdniny hraje se od osmi/sedmi...

Reagovat
Mirek na tenisu

Od kdy nezaměstnaní a nefachčenka řeší jestli je středa odpoledne nebo sobota ráno?

Reagovat
Kang & Kodos

Ve středu budu stát ve frontě na dávky, ne asi

Reagovat
Salfovic

Odpoledne už se prochlastávají

Reagovat
Blasphemer

To fakt nevím, Mirku. Třeba bys mi to mohl říct, když to máš takhle z první ruky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

A prej nevpustí nikoho, kdo bude mít na sobě sparťanskej gear a neprokáže se OP, že má bydliště v Plzeňský lm kraji.

Reagovat
Hokaido

Wtf?

Reagovat
Salfovic

Tak sparta fans mají zákaz.

Reagovat
Hokaido

Takže třeba fanoušek Plzně ze Strakonic se nedostane taky?

Reagovat
db18

Přesně tak... jenom z Horažďovic.

Reagovat
Erialdur

To je slušná demence.

Reagovat
db18

Reagovat
db18

...prostě sračka. Z Bezvěrova se dostaneš, z Toužimi už ne. Z Kařezu ano, z Žebráku ne... (já nemít permici, tak mam taky smůlu)

A sparťani ze Stodu můžou být vysmátí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Kluci ze Stoda jsou v pohodě.

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Copa?

Reagovat
Azazelo RD

Žebráci u Bezvěrova a Kařezu taky ne, takže je to spravedlivé.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
BaggioRoberto

To jako fakt budou projíždět všem občanky a pustí jenom západočechy? To se nesmí ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Chorý

Reagovat
smazaný uživatel

Hele koukal jsem koho do útoku u nás, a Ponce dal v Řecku 19 gólů, a v AS je nechtěný, výkupka údajně 5 mega, co jít po něm?

Reagovat
Han střelil první

Wow, trochu velké oči máš.

Reagovat
Coutinho10

Tak jak jsem ocekaval, tak Olomouc obcas byla neprijemna a asi nas trochu zaskocila, ale kvalita se nastesti projevila, ikdyz tech golubmelo bejt rozhodne vic, ale dulezity, ze jsme tentokrat nezavahali a ten zapas za 3 body zvladnuli a nechci predbihat, ale uz se tesim na ten dalsi domaci zapas s Plzni, kde se to asi rozlouskne nebo minimalne to hodne napovi

Reagovat
Pyroman

"Na dotaz, zda zprávy o zájmu Sparty nenarušily přípravu na závěrečný zápas základní části první ligy, reagoval: „Připadalo vám, že jsem nějak narušenej?“

Poslední tak dva roky docela jo.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
mistr129

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Kang & Kodos

Tohle říkal ještě pár dní předtím, než vedl první trénink v Machačkale

Reagovat
Coutinho10

tjn

Reagovat
smazaný uživatel

3 víkendy v řadě domácí zápas, paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lampas

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Reagovat
Salfovic

Nedvěd tam má slušně dementní výraz.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

fuj

Reagovat
Kixi Syhimour

Asi mám okno, kdo je ten vpravo?

Reagovat
Luc-Luc

to je fakt krasna zenska <3

Reagovat
Blasphemer

Václav Havel

Reagovat
Kepy_FCB

S Jágrem se nafotil?

Reagovat
Sir Ravealot

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel v tomhle si můžou s Jágrem podat ruce. Čech by se k něčemu takovýmu nesnížil.

Reagovat
mayday

Čech je intelektem malinko jinde no.

Reagovat
cink

Reagovat
smazaný uživatel

#freesato

Reagovat
mayday

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
Salfovic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

tak u nedveda nic noveho....

Reagovat
Mimalu

Reagovat
TheAdy

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Blasphemer

Buze

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

jesteze politiku uz davno nesleduju, tudiz nevim, kdo to je.. aspon se nenervuju

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Nás okradli o dva body!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Coutinho10

škoda, že to takhle neplatí u všech

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

(ale Liberec je před Bolkou)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Salfovic

Lenglet luxusně

Reagovat
smazaný uživatel

Reportáž z Teplic natáčeli na kalkulačce?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
C-M@ster

Ještě jeden malej OT:

Rennes vs PSG - Koubek v akci, finále francouzskýho poháru - 2:2 - 10 minut do konca

http://www.businesssearchs.com/the-fbi-searched-the-offices-of-microbiome-startup-ubiome/

(stream kvalita, ale požaduje vyplej adblock)

Reagovat
RadekVonCZE

Pojď Koubku!

Reagovat
C-M@ster

P E N A L T Y

Reagovat
smazaný uživatel

Tuchel docela slusna francouzstina

Reagovat
smazaný uživatel

Marquinhos se musi ptat Neymara

Reagovat
smazaný uživatel

Golmani teda nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim prosim at to Neymar neda

Reagovat
iamek

Haha Psg

Reagovat
OTASi

Tak Koubek si z 6 penalt nesáh na balon a stejně slaví

Reagovat
smazaný uživatel

Prej toho hodne pochytal predtim v zapase, je to tak?

Reagovat
Pesojen

přej mu to

Reagovat
Coutinho10

teď jsem to viděl ze záznamu ten rozstřel a fakt že jo...takhle se chytá na frajera

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň v poslední sezóně nedokázala porazit jen Real Madrid a.....Příbram.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
Coutinho10

tak Příbram je český Real Madrid...jak Csaplár říkal, že Antwi hraje jako Marcelo, tak na tom něco bude

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mayday

Dukla je vyřízená, to je paráda. Na baráž snad Příbram a pak už to nepřeju moc nikomu, ale tipl bych si, že Karviná z toho ještě možná i vybruslí.

Reagovat
cink

Snad

Reagovat
smazaný uživatel

Jedine co melo ligove parametry bylo setkani s BJ. Rad sem te videl chlape a cg k tradicni vyhre Za par tydnu repete

Reagovat
božský John

Bylo to supr! Tesim se znovu za par tydnu

Reagovat
oli9

Chci vidět kdo uloví Komličenka.... Sparta, SLavka nebo Plzen ? Nikdo jiný z ligy by nedával smysl... něbo někdo z Ruska ?

Reagovat
smazaný uživatel

rek bych Slavie, ale ty maj Jusufa, takze asi zahranici

Reagovat
Skalda29

Včera Karviná pěkný výkon. Liberec toho moc nepředvedl, a Kozák jim taky moc nepomohl když v souboji ho přetlačí Lingr i Ba Lua čekal na penaltu, jenže Liberec moc ve vápně nebyl..

Není někde minitabulka skupiny o udržení?

Reagovat
Kepy_FCB

Chrudim Kučera

Pěkná tribuna tam, o takové si v sousedních Pardubicích mohou nechat zdát

Reagovat
Han střelil první

A stačí jim, ideální stadec úměrný místu a soutěži. Kučerovi nepřeju neúspěch, ale on asi fakt nebude dobrý trenér.

Reagovat
Losinho

Vždyť na jaře nehrajou špatně.

Reagovat
Han střelil první

Hrajou podobně špatně jako Brno nebo Hradec a to stačí.

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Kepy_FCB

Gooooooooooool Chrudim 4:3 Kučera

Reagovat
Coutinho10

tak po dlouhy dobe jsem videl poctive cely zapas z FNL a parada lepsi zapas jsem si asi vybrat na sledovani nemohl a ten prubeh, ty zvraty...famozni zapas

Reagovat
Kepy_FCB

Já druhou půli a fakt paráda škoda jen toho SD rozlišení

Reagovat
Coutinho10

j tentokrat mi to ani nejak neprislo, ze by me to od toho odrazovalo...i 1. polocas byl super ...oba tymy mely nejaky sance + Chrudim nedala jeste penaltu

Reagovat
Kang & Kodos

Zrovna když Žižkov jednou za uherák udělal tři body Z toho už se nedostanou

Reagovat
Coutinho10

j vypadá to, že asi zabrali už pozdě a to má ještě Znojmo zápas k dobru

Reagovat
Han střelil první

Věřím v drtivý závěr. Žižkov mám docela rád.

Reagovat
Coutinho10

mně taky nevadí...mám rád pražské týmy, takže jim určitě nepřeju sestupy a radši bych je viděl v 1. lize, ale podle mě to zazdili minule v tom zápase s předposledním Táborskem...to měli vyhrát

Reagovat
Liquid

a já byl přímo na místě, naposledy na 2.lize jsem byl tuším na Vltavíně nebo Střížkově, takže taky luxus

Reagovat
Coutinho10

hezky tak to se ti povedlo vybrat

Reagovat
KingMaster13

Podle spekulací by se Thierry Henry mohl stát trenérem Anderlechtu...... Proč má furt tendenci chodit do tak rozesračkovaných klubů? Příště by ho mohli zkusit na Letný

Reagovat
Kang & Kodos

Copak Thierry, ale Stanciu...Nejdřív pod tim magorem ve Steaue, pak do Anderlechtu, odsud do Sparty a teď u Arabů. To je hroznej smolař

Reagovat
KingMaster13

No smolař....spíš bych to považoval za špatná životní rozhodnutí. Jako Steaua ho vychovala, takže tam asi moc na výběr neměl ale dál už si určoval kariéru sám. Jako jo šel do slavných klubů a přišel tam vždy asi v ten nejhorší moment co šlo ale i tak. Jako u Anderlechtu asi nikdo nemohl čekat, že se jim to takhle rozsype ale Sparta už byla v blátě když tam šel a něco čekat mohl

U Henryho mě baví, že přišel do Monaka v době kdy ten tým byl v největších hovnech a nemohlo to dopadnout jinak, než že si tam zkurví jméno a teď se řítí do Anderlechtu, což je druhá časovaná bomba

Reagovat
Coutinho10

to měl jít radši do MLS do NYRB, kde dřív hrál, ale asi nechtěli riskovat, když to nevyšlo

Reagovat
Losinho

Takže teď kam?

Reagovat
Blasphemer

Prej se chce vrátit do Prahy... takže mi to vychází na Duklu.

Reagovat
Losinho

Nebude chtít do druhé ligy.. Žižkov?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele