FORTUNA:LIGA - souhrn 28. kola: Slavia je zpět na čele

09.04.2022, 17:56, aktualizováno 10.04.2022, 20:54
Komentáře a souhrny
Plzeň neudržela vedení v Olomouci a po remíze 1:1 přišla o první místo, neboť Slavia jednoznačně přehrála Pardubice. Stoprocentní byla Sparta, která neměla problémy v Teplicích, Slovácko přehrálo Karvinou a pojistilo si čtvrtou pozici. Baník Ostrava remizoval s Hradcem Králové. Po třech zápasech vyhrála Mladá Boleslav...

Slavia Praha - FK Pardubice 4:0

10.04.2022 19:00

Góly: 41. Lukáš Provod (pen.), 54. Lukáš Provod, 62. Ivan Schranz, 84. Ibrahim Traoré

Slavia ovládla zápas 28. kola Fortuna ligy a proti Pardubicím si připsala snadné vítězství 4:0. Hned dvě branky si připsal na konto Lukáš Provod, který v lize skóroval poprvé od prosince 2020. Ivan Schranz navíc vsítil jubilejní 100. gól pražského celku napříč všemi soutěžemi v letošní sezoně. Sešívaní se tak vrátili do čela tabulky, druhá Plzeň za nimi zaostává o jeden bod.

Po mimořádně vyčerpávajícím duelu Evropské konferenční ligy v Rotterdamu se museli sešívaní rychle přeorientovat na obraz všedního dne v podobě prvoligového duelu. Navzdory tomu, že sázkové kanceláře zcela jednoznačně favorizovaly domácí celek, Pardubičtí nebyli bez šancí na body. Slavii totiž sužovala rozsáhlá marodka i špatné výkony brankářů. Po nepovedeném zápase Ondřeje Koláře proti Feyenoordu tak dostal šanci Aleš Mandous.

Slavia však od úplného začátku kontrolovala tempo zápasu. Do první velké šance se překvapivě probojoval pardubický Kamil Vacek, který se dostal do samostatného úniku, proti jeho ráně zleva však Mandous předvedl výborný zákrok. Pardubická snaha vzala za své ve 41. minutě, kdy byl Aiham Ousou faulován v šestnáctce. K penaltě se postavil Provod, který s přehledem poslal Slavii do vedení.

Také ve druhé půli byli fanoušci svědky šancí na obou stranách. Ve výborné pozici se ocitl Dominik Kostka, jeho hlavičku z penaltového prostoru opět hbitě vychytal Mandous. Následně opět udeřila po krásné akci Slavia. David Jurásek poslal centr do šestnáctky, kde našel Daniela Filu. Ten sice nebyl v ideální pozici na zakončení, ukázal ale přehled o hře, když patičkou poslal balon na volného Provoda, proti jehož střele neměl Jiří Letáček nejmenší šanci. Pražané začali být hladoví a po pár minutách přišla další branka. Srdjan Plavšič z levé strany hřiště namířil centr až před bránu, tam jej našel Schranz, který z těžké pozice nezaváhal. Ani Mandous nebyl bez práce, z ostrého úhlu střílel Lukáš Matějka, domácí gólman si poradil také s dalekonosným pokusem Kostky. V úplném závěru se dostal do úniku Stanislav Tecl, kterého sice pardubický gólman zbrzdil, nezabránil však přihrávce na Ibrahima Traorého, který zakončil do naprosto prázdné brány.

Slavia dobře hrajícího outsidera nepodcenila a připsala si povinné tři body v boji o titul. Cesta za obhajobou pro ni bude pokračovat příští neděli, kdy zavítá do Jablonce. Pardubice se poperou o záchranářské body ve stejný den v Ďolíčku s Teplicemi.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Fastav Zlín 1:1

10.04.2022 16:00

Góly: 72. Dāvis Ikaunieks - 5. Adam Hloušek

Už zase. Sice se dlouho zdálo, že Jablonec nebude schopen vstřelit Zlínu gól, ve druhé půli se ale přece jen jednoho přesného zásahu dočkal. Ten však znamenal jen tradiční remízu 1:1, po níž Severočeši i hostující "Ševci" setrvávají ve spodní polovině tabulky.

Otevření skóre ze strany Zlína přišlo již v páté minutě hry. Vukadinović se na levé straně uvolnil k centru, který hlavičkou zužitkoval Hloušek. Za Jablonec hodlal odpovědět Kratochvíl, avšak jeho ránu z 20. minuty vyrazil brankář hostů Rakovan. Ten přežil také závar o šest minut později, jenž vyvolal střelecký pokus Surzyna. A neprosadil se ani Zelený, který si ve 30. minutě naskočil na rohový kop Kroba, avšak mířil těsně nad břevno.

Za Moravany po půlhodině hry zahrozil Cedila, jehož ránu z dálky musel řešit gólman domácích Hanuš. Největší šanci na vyrovnání měli Severočeši v první půli po faulu Hlouška na Surzyna, jenž se odehrál v pokutovém území. Jablonec tak dostal k dispozici penaltu, tu ovšem neproměnil Pilař, jehož střelu vytěsnil Rakovan.

Strážce zlínské svatyně si poradil i deset minut po změně stran, kdy zneškodnil hlavičku Malínského i následnou dorážku Silného. Ojedinělou příležitost na navýšení náskoku hostů měl po hodině hry Vukadinović, jehož uvolnil Hrubý, jenže srbský rychlík vůbec netrefil bránu.

Jablonec nakonec spasili dva střídající hráči. Kubista si v 72. minutě naskočil na rohový kop, který na zadní tyči úspěšně zavřel Ikaunieks. Lotyšský útočník se dvojnásobným hrdinou mohl stát za dalších deset minut, tentokrát však v obrovské šanci netrefil prostor mezi třemi tyčemi. A když v závěru nemířil do brány ani Malínský, museli se Severočeši spokojit s dalším bodem.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Dynamo České Budějovice 2:0

10.04.2022 16:00

Góly: 31. Ewerton, 77. David Douděra

Mladá Boleslav přehrála ve 28. kole Fortuna ligy v domácím prostředí České Budějovice 2:0 a vyhoupla se na sedmou příčku. O rozdílovou branku, které předcházelo individuální proniknutí skrze obranu, se postaral ve 31. minutě svým 10. zásahem v ročníku Brazilec Ewerton.

Přestože se oba celky na jaře radovaly z jediné výhry, stále zaujímaly pozice v prostřední skupině, v níž se během nadstavby bude hrát o peněžitou odměnu. Vzájemné střetnutí v posledních letech lépe zvládala Mladá Boleslav, ovšem ten letošní i díky gólu Mateje Mršiče ovládli Jihočeši. Chorvat však pro utkání nebyl k dispozici a zranění zhatilo i jeden z dalších zajímavých příběhů tohoto duelu. K souboji bratří Škodových došlo až v posledních minutách v důsledku předešlého zranění staršího Milana, hostující Michal nechyběl v základní sestavě.

První pozdvižení přišlo již v 10. minutě, kdy se ve vápně k zemi svalil Tomáš Ladra a do akce bylo povoláno video. To však o pokutovém kopu nerozhodlo, a tak si na velkou šanci museli diváci v Lokotrans areně chvíli počkat. Ewerton, který se postaral o první střelu na bránu ve 31. minutě, zařídil také druhou, a tentokrát i gólovou. Brazilec si udělal z obrany Dynama tréninkové kužely a protancoval až před brankáře Dávida Šípoše, pod nímž pouze podstrčil míč a mohl jít slavit. Domácí byli i nadále aktivnějším týmem, stav už ale v první půli nezměnili.

Po faulu a malé slovní výměně chtěl nebezpečnou střelou ohrozit Šípošovu bránu ze standardní situace Marek Matějovský, síť ovšem rozvlnil pouze z vnější strany. Ohrožení na opačné straně hřiště bylo o něco vzácnější a Jan Šeda si výrazného zapojení do hry příliš neužil. Zákrok si domácí brankář nemusel připisovat ani při šanci Benjamina Čoliče, kterého v nadějné pozici zradilo zpracování a k zakončení se nedostal. Nepřesnosti zejména v útoku Jihočechy provázely i nadále a i přes zvýšenou snahu byli potrestáni podruhé. Dlouhý míč Matějovského si našel David Douděra a krásným obloučkem překonal vybíhajícího Šípoše.

Druhou jarní výhru si tak v souboji celků ze středu tabulky připsala Mladá Boleslav. Ta se v příštím kole, které se odehraje v jednotném čase 17. dubna, představí ve Zlíně. České Budějovice přivítají Bohemians.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - FC Hradec Králové 0:0

10.04.2022 16:00

Góly: -

Ani proti Hradci Králové neukončil ostravský Baník výsledkové tápání. Slezané vyšli v duelu 28. kola gólově naprázdno a po závěrečném hvizdu museli být rádi, že hosté z východu Čech je napodobili. Na hřišti totiž více zlobili právě hradečtí "Votroci".

Jako první se nicméně chtěl předvést domácí Koncevoj, jenž si v šesté minutě navedl míč z pravé strany hřiště víc doprostřed, ve výsledku ovšem vyprodukoval slabou střelu, kterou bez potíží lapil gólman hostů Vízek. Postupem času však převzal iniciativu Hradec, jenž mohl udeřit po půlhodině hry, ale osamocený Král hlavičkoval po rohovém kopu přímo do ostravského brankáře Laštůvky.

Ve 36. minutě se v obrovské šanci ocitl Buchta, jenže pouze potvrdil, že na jaře se nenachází v dobrém rozpoložení a nechal vyniknout vyběhnuvšího Vízka. V herní pohodě naopak celou sezonu hraje Vlkanova, jenž se krátce po změně stran šikovně uvolnil k zakončení, to ale poslal pouze do zámezí. Nepřesně pálil také v 71. minutě hostující útočník Vašulín.

Baník se ve druhém poločase mohl pochlubit pouze ránou Falty z 84. minuty, kterou nicméně bezpečně pokryl Vízek. Nic kloudného domácí nevymysleli ani v nastaveném čase. Ostravané tak opět nabrali větší ztrátu na páté Slovácko, na druhou stranu si však dál udržují pohodlný náskok před šestou příčkou, kterou okupuje právě Hradec.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Sparta Praha 0:3

09.04.2022 19:00

Góly: 47. Tomáš Čvančara, 58. Martin Vitík, 65. Tomáš Čvančara

Letenští v zápase 28. kola Fortuna ligy porazili Teplice 3:0. Po špatném výkonu v prvním poločase dokázali ve druhém dějství nastartovat rudý gólostroj a svého soupeře přestříleli. Dvěma góly se blýskl útočník Tomáš Čvančara, který si tak připsal čtvrtý a pátý ligový zásah ve sparťanském dresu.

Teplice na jaře dokázaly vyhrát již čtyřikrát, před zápasem se Spartou se však vyskytly hned dva výrazné zádrhely. Tím prvním byla absence Jana Fortelného a Václava Sejka, kteří na severu Čech hostovali z Letné. Právě oni vstřelili tři ze čtyř vítězných gólů při zmíněných výhrách. Druhým pak byla vzájemná bilance se svým soupeřem, s nímž prohrály čtyřikrát v řadě. Doma Skláři porazili sparťany naposledy v roce 2014.

Ke změně této negativní statistiky mohl přispět Dejan Boljevič, jenž mířil v 10. minutě těsně vedle tyče. Ve 23. minutě se po rohu mohl hlavou prosadit Tomáš Vondrášek, síť sparťanské branky ale nerozvlnil. Pražané nepředváděli dobrý výkon a měli problém dostat se do tempa. Nebezpečnější byli Skláři, kteří zahrávali několik rohů a pronikali do rudé obrany. Ve 44. minutě vyslal první střelu na branku na straně Sparty Adam Hložek, jeho pumelici ale vyrazil zkušený Tomáš Grigar.

Hložek byl také u důležitého momentu ve 47. minutě, kdy po dobrém průniku po levé straně nachystal míč Čvančarovi, jenž propasíroval míč do brány. Inkasovaný gól dostal domácí do kolen, čehož sparťani využili v 58. minutě, kdy Bořek Dočkal našel centrem naskakujícího Martina Vitíka, který zvýšil na 2:0. Další gól přidal o sedm minut později Čvančara, který doklepl do brány přihrávku Lukáše Haraslína. Svěřenci trenéra Pavla Vrby si následující minuty hlídali a nechtěli dopustit žádné komplikace v cestě za třemi body. Nic na tom nezměnila ani dělovka Daniela Trubače ze 77. minuty, se kterou si poradil připravený Dominik Holec.

Sparťané tak porazili svého soupeře popáté za sebou a radovali se ze čtvrté ligové výhry v řadě. Tím se dostali do kontaktu se druhou Slavií, na niž nově ztrácí pouhý bod. V příštím kole 17. dubna přivítají Slovácko, Teplice se tentýž den utkají s Pardubicemi.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Slovan Liberec 0:0

09.04.2022 16:00

Góly: -

Utkání 28. kola Fortuna ligy mezi Bohemians a Libercem skončilo nerozhodným výsledkem 0:0. Domácí sice byli v zápase aktivnější, všechny jejich příležitosti však skončily u skvěle chytajícího brankáře Oliviera Vliegena. Ten si nemohl přát lepší ligovou premiéru, Klokanům navíc prodloužil sérii bez výhry už na sedm ligových klání.

Bohemka potvrzovala špatnou sezonu i v posledních ligových duelech, jelikož už šestkrát v řadě neokusila pocit vítězství. Nepomáhalo jí v tom ani domácí prostředí, kde se z výhry radovala naposledy 12. února. V minulém kole navíc domácí fotbalisté nedokázali vyzrát ani na jednoznačně poslední Karvinou, odkud si odvezli pouze bod. Na druhé straně Liberec se po senzační výhře nad Slavií také trápil, protože dvě střetnutí v řadě prohrál a navíc nedokázal vstřelit ani jednu branku.

Hráči obou týmů se snažili od začátku utkání podnikat ofenzivní výpady, dlouhé minuty se však nedostali do nebezpečných šancí. To se změnilo až v 15. minutě, kdy se hostující Marios Pourzitidis zblízka neprosadil proti Romanu Valešovi. Na druhé straně se krásně uvolnil David Bartek, i hostující gólman byl však připraven. Vzápětí pálil vysoko nad Dominik Hašek z Bohemians, o chvíli později zklamal z nájezdu ze strany i jeho spoluhráč Jakub Fulnek, jenž trefil pouze debutujícího gólmana Liberce Vliegena.

Ve druhém poločase dostali Klokani svého soupeře pod tlak, vyložená šance přišla v 57. minutě, kdy kapitán zelenobílých Josef Jindřišek rozezněl s přispěním zákroku Vliegena břevno. V následujících minutách musel hlavní rozhodčí krotit emoce hráčů, kteří hráli na hraně pravidel. Postupem času byly častěji vidět náznaky šancí u branky Liberce, domácí fotbalisty však zrazovala předfinální fáze. V 85. minutě mohl o výhře rozhodnout Michael Rabušic, jeho hlavička po rohu však našla pouze náruč Valeše.

Bohemians tak opět nedokázali vyhrát a ze zápasu si odnesli pouze bod. Oba celky čeká další duel 17. dubna, Bohemians se v rámci předposledního kola základní části Fortuna ligy střetnou s Českými Budějovicemi. Slovan pak svede souboj s poslední Karvinou.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - MFK Karviná 3:1

09.04.2022 16:00

Góly: 2. Marco Túlio (vl.), 49. Rigino Cicilia, 61. Stanislav Hofmann - 78. Vlasij Sinjavskij

Tým z Uherského Hradiště ve 28. kole Fortuna ligy přehrál na domácí půdě Karvinou 3:1 a dál udržuje naděje na třetí příčku. O vítězství domácích se postaral ve 49. minutě rozhodující trefou Rigino Cicilia. Poprvé nastoupil v základní sestavě Jiří Borek, který přišel o čisté konto zásluhou závěrečné branky Vlasije Sinjavského.

Šance Karviné na záchranu v minulém kole opět značně pohasly. Doma totiž nedokázala porazit Bohemians a na předposlední Pardubice stále ztrácela sedm bodů. Slovácko navíc se Slezany neprohrálo sedm ligových střetnutí v řadě. Hostům mohly hrát do karet problémy v hradišťském brankovišti, kde poprvé nastoupil v základu mladý gólman Borek, který však proti Olomouci nedostal jediný gól.

Netrvalo dlouho a domácí fanoušci se radovali ze vstřelené branky. Autorem gólu se stal smolař slezského výběru Túlio, jenž si hlavičkou sklepl balon přímo do vlastní sítě. Hra se následně zvolnila a následoval vyrovnaný úsek, ve kterém se oba celky snažily nalézt cestu skrz soupeřovu obranu. To se mohlo podařit Václavu Jurečkovi, který se dostal až do vápna a vypálil, gólman ale svůj tým podržel a povedeným zákrokem vyrazil míč na tyč. Slovácko bylo po této šanci nebezpečnějším týmem, v pojišťovací branku se jim ale jejich úsilí přetavit do konce poločasu nepodařilo.

Po změně stran domácí opět udeřili. Obránci Karviné si nechali propadnout poměrně pomalý centr do vápna, který technickou střelou v pádu uklidil pod břevno Rigino Cicilia. Stejný hráč mohl svůj střelecký účet o chvíli později rozšířit o další trefu, ve vyložené šanci ovšem zaváhal a poslal míč mimo tři tyče. Jeho chybu ale o chvíli později napravil Stanislav Hofmann. Na povedený centr Milana Petržely si vyskočil nejvýše a balon poslal hlavou za záda bezmocného gólmana. Slovácku rostla s nadělenými brankami chuť a dále se hnalo do gólových příležitostí. Slezané však další příkoří nedopustili a v závěru vstřelili alespoň čestný zásah, o který se postaral estonský útočník Sinjavskij.

Slovácko tak vyhrálo již pátý z posledních šesti ligových zápasů a nadále se snaží vyvíjet tlak na třetí Spartu. Právě s ní se střetne v příštím kole 17. dubna, zápas se odehraje na pražské Letné. Karviná se tentýž den představí v Liberci.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Viktoria Plzeň 1:1

09.04.2022 16:00

Góly: 66. Antonín Růsek - 57. Jean-David Beauguel

Duel 28. kola Fortuna ligy mezi Olomoucí a Plzní skončil smírně 1:1. Po bezgólové první půli skóroval nejprve hostující Jean-David Beaugel, Sigma však dokázala rychle odpovědět zásluhou Antonína Růska. Viktoria si tak připsala již třetí ligovou remízu v řadě a ztratila cenné body v boji o titul. Speciální klání odehrál domácí obránce Michal Vepřek, který naskočil do jubilejního 250. ligového zápasu.

Hanáky sužovala v duelech s plzeňskou Viktorkou tragická bilance. Nevyhráli už 17 vzájemných klání v řadě a naposledy uspěli před více než 10 lety. V předchozích kolech navíc předváděli nevýrazné výkony, které jim často vynášely body jen s pořádnou dávkou štěstí. Ve vyrovnané tabulce byli přesto na dostřel nejlepší šestce, zároveň však stále mohli spadnout do skupiny o záchranu. Vedoucí celek soutěže minulý týden remizoval v klíčovém duelu se Slavií, přičemž se pod trefu Viktorie podepsali dva bývalí fotbalisté Sigmy - Lukáš Kalvach a Tomáš Chorý.

Přestože v úvodních okamžicích začala modrá lavina aktivní kombinací směrem dopředu, následující minuty přinesly pravý opak. Západočeši obléhali hranici velkého vápna a vyslali hned několik nebezpečných centrů, žádný z nich se však neujal. Slibnou příležitost si Viktoriáni nakonec vypracovali krátce před odehranou půlhodinou. Přesné kombinace zkraje hřiště využil Milan Havel, který poslal slibný pas na zadní tyč, kde číhal Chorý. Nicméně plzeňský forvard nedokázal usměrnit míč do odkryté sítě. Na druhé straně měl jednu z mála šancí Růsek, 23letý brněnský odchovanec mířil vysoko nad, a v první půli se tak fanoušci gólu nedočkali.

Po poločasové pauze přišla v 57. minutě první změna skóre, o kterou se zasloužili favorizovaní fotbalisté v bílých dresech. Nejprve našel Jhon Mosquera přihrávkou z prvního doteku Beaugela, Francouz následně střelou na bližší tyč propálil gólmana Matúše Macíka. Opařená Olomouc se však rychle oklepala a po devíti minutách srovnala střelecký účet. Míč od rohového praporku nalezl nikým nehlídaného Růska, jenž přízemní ranou zblízka trefil přesně prostor mezi třemi tyčemi. Závěrečné dění nabídlo atraktivní podívanou, kdy obě jedenáctky neváhaly riskovat, obranné šiky byly ovšem úspěšnější, a zápas tak skončil nerozhodně.

Sigma tak znovu nedokázala porazit Plzeň, byť zisk bodu rozhodně nemusí být zklamáním. V příštím kole se 17. dubna představí v Mladé Boleslavi při duelu s Hradcem Králové. Viktoria tentýž den přivítá Baník Ostrava.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha28214366:1867
2.Viktoria Plzeň28206249:1866
3.Sparta Praha28196362:2963
4.1. FC Slovácko28175647:2756
5.Baník Ostrava28139652:3748
6.FC Hradec Králové28812834:3936
7.FK Mladá Boleslav281051343:4535
8.Sigma Olomouc288101037:3434
9.Slovan Liberec28971227:3534
10.Dynamo České Budějovice28891137:4333
11.Fastav Zlín28861435:4830
12.FK Jablonec284141021:4226
13.Bohemians Praha 190528671532:5325
14.FK Teplice28731827:4624
15.FK Pardubice28491531:6421
16.MFK Karviná28281826:4814

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (178)

Přidat komentář
Losinho

Reagovat
John Obi Mikel

Sigma

Reagovat
ratusek

ikdyž přát vám nebo Plzni to je jak výběr jeslti si nechat uříznout levou nebo pravou kouli

Reagovat
delfin

Na noze?

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
ratusek

Tak po tomto kole

Slavia 67

Plzeň 67

Sparta 63

Slavia by byla hloupá, kdyby si nechala ujít první místo před nadstavbou. Sparta je moc daleko, ty 4 body jsou strašně moc

Reagovat
smazaný uživatel

Ten bod navíc má Plzeň za umělecký dojem?

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
John Obi Mikel

Plzeň má po tomto kole 66

Reagovat
ratusek

ajo, jsem to blbec bral podle téhle tabulky kde to je už započítané

Reagovat
meno

Sparta 61 a nedivil bych se, kdyby je Tepláky porazily

Reagovat
meno

Tak to mi nevyšlo

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
vanGomm

Tak když tedy vy Slavia vyhrála bylo by to po 28.kole

67 Slavia

66 Plzeň Pokud by se také Spartě podařilo vyhrát.Tak by na Slavii ztrácela vlastně těch bodů 5.

Reagovat
Losinho

Vzájemný zápasy i pořadí po základní části pro Slavii.

Reagovat
Mass

Ten reportér ze strany vypadá jako DUML.

Reagovat
ladyboy arsenal

Olmik Raději titul pro sešivky a snad na druhý se dostane ještě Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Cicilia - Stroj z Curacaa

Reagovat
oli9

Slovácko jede

Reagovat
delfin

Jn pěkná šňůra, když nedají přístí týden body Spartě, tak to pro ně může být ještě víc zajímavý.

Reagovat
Cotton

Konečně bude nadstavba zajímavá

Reagovat
monty25

Tušil jsem, že to bez Sejka a Fortelnýho půjde těžko, ale první půle vypadala víc než dobře. Bohužel, po přestávce Spartě stačilo 20 minut a bylo po zápase.

Tak snad aspoň v úterý vyhrajou v Teplicích domácí...

https://zeny.fotbal.cz/zeny-se-sesly-v-teplicich-v-utery-hosti-island/a16174

Reagovat
Beči

Čvančara je výborný, snad mu to vydrží a budeme mít dlouhodobě v útoku vystaráno

Reagovat
ladyboy arsenal

Záleží jaký máte ambice. Jestli ste smíření s tím, že budete hrávat druhý housle v lize a v Evropě vyletíte v předkolech, pak máte s Čvančarou na hrotu vystaráno, to jo

Reagovat
delfin

Nemyslím si, že vyletěj. Nemyslím si, že čvančara je fotbalová lama.

Reagovat
ladyboy arsenal

lehce nadprůměrný ligista...jako jestli ambice Sparty po té dekádě půstu klesly takhle nízko, pak dobrý

Reagovat
delfin

A co se mi tím snažíš vysvětlit? Když ti říkám, že Sparta postoupí do pohárů, že je pro tebe nízko?

Reagovat
ladyboy arsenal

mně je to fuk a tobě zjevně taky

Reagovat
delfin

Takže čtvrtfinale EL, nebo výš? Tak třeba rovnou LM?

Reagovat
dave30

Já celkem zírám, jak Slavii či Spartě vyjdou 2-3 zápasy a rázem tady máme evropský tým...

Reagovat
Beči

To si snad nikdo reálně nemyslí...

Reagovat
dave30

Také si myslím, že je to jenom taková hecovačka. Ale některé příspěvky vypadají tak, že tomu pár lidí i věří...

Reagovat
delfin

A Plzen taky, plus Slovacko celkem vyhrava. Prece je vyborny, kdyz evropsky tym bude hrat s dalsimi evropskymi tymy.

Reagovat
dave30

Jj, naše země leží v samém srdci Evropy, takže všechny naše týmy jsou evropské...

Reagovat
delfin

Chtě nechtě, máš pravdu. Ale kdyby ti to nedalo, můžeš kouknout třeba na klubový koeficient uefa, na jaké pozici se usadila Slavia, a kdo všechno je až za ní.

Reagovat
Beči

Jasně, tomu borci je 21 a ty už přesně víš, že to nebude útočník Evropských parametrů

Reagovat
ladyboy arsenal

ano, pro tebe v 21 to je nadějný mladík ale ve světě to je v tomhle věku už hotovej hráč..na druhou stranu neříkám, že z něj nemůže být celkem spolehlivej ligovej střelec

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
meno

Ehm ehm Vardy

Reagovat
ladyboy arsenal

no super, tak sis vybral jednoho typka z milionu, kterej vystřelil starší

Reagovat
Beči

Stejně tak, jako tys napsal, že každý je v 21 v zahraničí hotovej hráč. To jsou také spíš výjimky.

Reagovat
John Obi Mikel

Ehm ehm Koller

Reagovat
meno

Ehm ehm van der Sar, Toni, Pršo, Nistelrooy, Klose, Javi Varas.

U nás Škoda, Lafata, Mandous...

Těch hráčů je prostě kotel a někdo je tahoun od 19 a pak většinou končí dřív a někdo se do toho svého peaku dostane později a pak většinou končí později, dokladem budiž Rooney a třeba ten Toni.

Reagovat
Pablos

Rooney ? Největší wonderkid své doby hned vedle Ronalda byl marnej a prosadil se až později jo ?

Reagovat
meno

někdo je tahoun od 19 a pak většinou končí dřív = Rooney

Reagovat
Pablos

Tak to souvětí pokračovalo ale. Oká chápu, ale napsal si to kostrbatě

Reagovat
meno

Napsal jsem to jako hotentot, ale přijde mi to dost zřejmé

Reagovat
Pablos

Tak bylo ráno a já mám rozjezdy pomalejší ..to je klidně taky jedna z možností

Reagovat
Beči

Nepřeháněj a negeneralizuj. Ti, co jsou už v 21 letech tahouni, to jsou také spíše výjimky. Rozhodně častější, než v ČR, ale přesto spíše výjimky, než standard. A v 21 letech opravdu není starý a naše liga na prosazování mladých hráčů není zrovna tou nejlepší - přesto se prosadil a rozhodně může dál růst. Je nesmysl teď dělat nějaké predikce. Může vyhořet a může taky ohromně narůst a za tři roky přestupovat do TOP 5 lig, nikdo nemůže vědět nic dopředu.

Reagovat
stas87

Haaland, Havertz, Wirtz, Bellingham, Musiala, Davies, Diaby, Baumgartner, Lindström, Szoboszlai, to su len mena z BL. Pravda, ten Musiala je otazny vzhladom k pojmu tahun, ale je to hrac Bayernu a keby bol v mensom klube, ten zaklad by isto hral a cisla mal slusne. Ten kto sleduje L1, LL ci Seriu A by nasiel podobny zoznam hracov okolo 21 rokov co tahaju svoje timy. A isto najdes mladikov v danskej, svedskej, belgickej, polskej ci rakuskej lige, co maju 21 rokov a menej, co tahaju svoje timy. Takze za mna to ziadna vynimka nie je, pretoze ak sa ma trener rozhodnut medzi hracom co ma 19 rokov a povedzme 26 rokov a su na podobnej vykonnostnej urovni, tak z väcsej casti hrava ten mladsi. Z jednoducheho dovodu - buduci zisk z predaja do klubovej kasy. Z toho tie kluby az na tie uplne vynimky ako Bayern ci City ziju. V CR je to stale naopak, hra na vysledky a uprednostnovanie radoby skusenosti je stale viac ako dovera v mladeho hraca. A asi este nejaky cas bude trvat, kym sa tento pohlad zmeni, ci k tomu niekedy vobec dojde. Ak sa teda mam pozriet na velke odchody z ceskej ligy povedzme za posledne styri roky, tak jedine vynimky su Sima, Zima, Trmal, Hornicek a Kral. To mi teda pride zufale malo, ale je to vec nazoru.

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
naheCZ

Reagovat
ladyboy arsenal

Hele mně jen přišlo, že to uspokojení ze Čvančary poté, co dal dva fíky teplákům, není na místě. Klub jako Sparta musí mít nejvyšší cíle. Tzn. titul a jaro v evropských pohárech. Na to, aby vás tenhle kolík táhl za takto ambiciózními cily, imho nemá. Zároveň není důvod aby vyhořel. Může si dát svých +/- 10 gólů každou sezónu. Jak jsem psal, lehce nadprůměrnej ligovej kopáč. Ano je to jen predikce. Však od toho tu EuroFotbal máme no ne?

Reagovat
Beči

Mě vadí jiná věc a to ta, že ho automaticky řadíš mezi "ligové kopáče", co dají 10 gólů za sezónu a nemůže Spartu táhnout. Proč by nemohl? Jak jsi přišel na to, že na to nemá? Máš k tomu nějaké faktické důvody?

Reagovat
ladyboy arsenal

A co jsou pro tebe faktické důvody? Statistiky? Průměrné...vždyť on ani v tom Jabku nevynikal tak, že by ten klub přerostl a musel jít hned výš. Od začátku mi to přišlo jako zimní panic buy, kdy Sparta potřebovala nutně udělat přestup a nikdo lepší k dispozici v lize nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, opravdu neskutečný rozbor Čvančary. Ty budeš zřejmě expert

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, neskutečné. Turbokokot ví, co znamená slovo expert. Skutečně neskutečné.

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha, proč tady ze sebe děláš dementa? Reagoval sem nějak na tebe? Myslím, že ne, tak běž do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
kilobyte

V lize má v téhle sezóně už 10 gólů za 1200 minut.

Reagovat
Firkraag

Hrál jako v Bohemce, akorát na Slovácku mu to trpět nebudou...

Reagovat
bobis21

Pokud nepřijde nějaká významná změna naší hry, můžeme ještě regulérně bojovat i o to 5. místo, když někdo za námi chytne formu...

Reagovat
smazaný uživatel

To můžete být v klidu, i kdybyste už všechno prohráli, tak nevěřím, že se někdo za vámi dostane na 48 bodů. Akorát teda 5. a 6. místo je asi úplně stejně k hovnu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Popravdě začínám být trošku vytočený. Banik měl Jánoše... Teď má Janoška. Co ten Smetana chce od střední zalohy? Vždyť s Janosem fungovala i když byl Jánoš bez formy. Teď to je fakt úplná tragédie. ...

A když už máme Janoška, který tu kvalitu má tak taky nehraje. Nechápu...

Reagovat
HorajzmAmmann

Jo a Koubek pan trenér. Hradec hrál fantasticky... Nejde mu to nepřát.

Reagovat
didosh

Koubek z hovna bič no...

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, z houna bič, až skončí bude chybět .....

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Puskas

Reagovat
ratusek

Tohle nemá smysl. Asi ho hned nevyrazí, ale všichni ví, že tohle nemá budoucnost, takže to ještě do konce ročníku protrpíme. Pak se možná v nadstavbě hecneme doma na Slavii, ale to je tak vše. Otázka je, kdo ho nahradí

Reagovat
HorajzmAmmann

když už to vidím i já tak to je na palec nahoru.

Ale udělám výjimku. Teď to je tak moc v hajzlu, že bych ho vyrazil klidně hned...

Ale nejspíš mluvím zase v emocích, takže uvidím zítra

Reagovat
Banikovec7

Ať to klidně dotrénuje, je mladý, ať získává zkušenosti a učí se, stejně už o nic nejde, ale v létě musí samozřejmě přijít někdo jiný.

Reagovat
ratusek

jo ale k čemu? hráče to evidentně nebaví. jemu sice na Baníku z rozhovorů záleží, ale bohužel zatím na to nemá. On by měl být asistent a učit se. Navíc ta celoroční taktika nákopů na hrot, kterou každý už ke konci podzimu prokoukl je věc, kterou se už učit fakt nepotřebujeme.

Reagovat
Banikovec7

No k ničemu, jak říkám, už stejně o nic nejde. At si to vedení pořádně zanalyzuje a vybere do léta náhradu, lepší než teď narychlo někoho shánět během pár dní. Ale abych řekl pravdu, tak už našemu vedení nevěřím, že v otázce trenéra a celkové koncepce ví co dělá.

Reagovat
ratusek

O všem hovoří geniální příchod Chlumeckého

Reagovat
smazaný uživatel

Nahonem v takový moment osvědčeného stopera neseženeš, brali ho kvůli nejistotě s Lischkou. Že ho Smetana nečekaně dal hned do základu je jiná věc....

Reagovat
Kepy_FCB

taky nevěřím lidem co dotáhnou na výroční zápas Celtic

Reagovat
smazaný uživatel

Martin Hašek, to je defacto tutovka

Reagovat
Fodbalysta

Baníkovci, koho k vám v létě ke kormidlu ? Svědík, Vrba(pokud to ve Spartě nedopadne). ? Jinak u Svozila to vidím na křižák a konec sezony.

Reagovat
KingMaster13

Horejš

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjádřil se, že nechce do Asie

Reagovat
Shevchenko

Neskutečný humor

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
$$CaptainKokotko

Rada

Reagovat
smazaný uživatel

Ten by mohl být super. Rázovitý trenér, v razovitem regionu

Reagovat
John Obi Mikel

Hašek

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
C.1922

Když sem dneska viděl Hradec tak klidně i ten Koubek. Hlavně ne žádní Horejšové a podobní...

Reagovat
Fodbalysta

Proč ne Horejš ? Přijde mi momentálně jako nejprogresivnější trenér po Jindrovi, co v lize máme.

Reagovat
C.1922

Však se s Budějovicema plácá už x sezón v průměru, na tom není progresivního vůbec nic. Není tam vůbec žádný posun jako třeba u Slovácka...

Reagovat
meno

S tím, co musí v Dynamu snášet... K nám bych ho bral hned Tedy, až Jindra půjde do United

Reagovat
Kaspar

Prvni trener, ktery tomu tymu dal tvar a prestal z nej byt odpad, po postupu zadny starosti se zachranou a hned klidny stred. K tomu jaky ma nad sebou vedeni, tak si vede hodne dobre.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Diky za retardovanej nazor. Faktem je, ze Horejs postoupil s Budejkama do prvni ligy a s tim kadrem uz par sezon hraje ve stredu tabulky, coz v minulosti nebylo pravidlem, kdy stale postupovali a padali. Tak si tam vemte Koubka, kterej se vam na to kvuli veku pristi rok vysere. Fakt koncepce

Reagovat
C.1922

Pro tebe ten názor nebyl když se stebou nikdo nebaví.

Reagovat
Losinho

ten je dobře mimo

Reagovat
smetos

pani Koubkova velice nelibe nese, ze jeste trenuje. Myslim ze i sam rikal ze Hradec bude posledni stace a nedivil bych se, kdyby to zabalil uz letos. Ale je to frajer co dokazal a snad vydrzi co nejdele

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kepy_FCB

Asi jediná babka co chce aby dědek seděl doma

Reagovat
delfin

Lol

Reagovat
Kaspar

Chtel koncit po sezone, ale ted je docela nalomeny a chce ten tym dotahnout na novy stadion.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Salfovic

Nemá šanci se toho dožít.

Reagovat
didosh

Reagovat
pingla

Reagovat
Puskas

A kdo ano?

Reagovat
kilobyte

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

.....to by musel trénovat aspoň do devadesáti .....

Reagovat
kilobyte

A začít ho osobně stavět.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už by měl doma skutečně sbalené kufry ....

Reagovat
Fakt

Stará kurva

Reagovat
Fodbalysta

Nemyslím si, že by Rada Baníku nějak pomohl.

Reagovat
Kepy_FCB

Lička junior

Reagovat
čolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

nebo Horejš. jiná možnost není. Pokud nechceme zase brát nějaké experimenty. A hlavně pročistit kádr, těch průměráků je tam zase až moc. I když, je možné, že pod Smetanou je to nebaví a nejde jim to. Jménama to špatné není, ale výkonama těžce podprůměr

Reagovat
smazaný uživatel

neříkám, že určitě ne .... ale u Horejše mi trochu chybí, že zatím nebyl jinde a tedy se neví, jak uspěl nebo neuspěl v klubu, kde jsou výrazně vyšší očekávání a tlak fanoušků i vedení, na pohárové příčky (pokud možno). Když se to nezkusí, tak se to nebude vědět, ale nebral bych ho jako prakticky tutovku. I kdyby třeba neuspěl na Spartě nebo někde venku, vždycky mu to může něco dát v dobrém i špatném směru (tzn. příště si dám pozor na tohle, budu tvrdší v požadování posil apod.). A já mám obavu, že my docela tápeme, jak dál - zlepšit se kombinačně nebo nakopávaná, zase jsou někteří za očekáváním, pořád se nám více nedaří přechody mladých do chlapů. Možná by to zvládl bezvadně v cizím, jiném prostředí, ale on prostě dosud jinde nebyl, to riziko tam je.

Reagovat
ratusek

jako jo. Je rozdíl mezi trénováním týmu bez ambicí, kde střed tabulky se bere jako uspěch a trénováním týmů, kde se očekává utok na poháry a dlouhodobý úspěch

Reagovat
Puskas

Bylo by to zajímavé.

Reagovat
KoryVCF

Ten by byl skvělej si myslím a docela bych vám ho i přál, divím se že to jméno tady nepadá častěji

Reagovat
frankiefcb

Lavička

Reagovat
HorajzmAmmann

teď čtu, že trenuje Kuvajt

Reagovat
John Obi Mikel

Myslím, že v létě končí.

Reagovat
delfin

Nechat tam jen Galaska.

Reagovat
Shevchenko

Nic proti Smetanovi, celkově to jeho angažmá u nás beru pozitivně. Ale jestli se chceme někam posunout, tak musíme zvážit další možnosti.

Horejšovi končí smlouva, to snad musí být jasná priorita.

Reagovat
KingMaster13

Perspektivní mladej úspěšnej trenér a zadarmo. To musí být jasná věc

Reagovat
ratusek

Reagovat
Salfovic

Ten si chvíli počká až Sparta vykopne Vrbu.

Reagovat
Shevchenko

A bude čekat kde?

Reagovat
Salfovic

Co já vím. Doma, na rybách, v hospodě, v bordelu.

Reagovat
smetos

Tam Svedika

Reagovat
Martin9719

Tak pokud Vrba udrží nastolený tempo z posledních zápasů tak se rozhodně pakovat nebude.

Reagovat
noustres

Cíl je, vybudovat silnou trojici klubů. Jinak se neposunem. Ale nebude to hned.

Reagovat
Kepy_FCB

Ten jde k repre né?

Reagovat
BaggioRoberto

Ten půjde do Prahy, i kdyby to měla být Bohemka. Kdo ti půjde z jihu Čech do Ostravy? Nikdo.

Reagovat
Puskas

Když půjde o angažmá, tak klidně půjde. Není moc možností si vybírat, máš omezený počet ligových týmů. Chodili k nám trenéři ze Slovenska, z Prahy, i velká jména, proč by nepřišel on, kdyby dostal laso?

Reagovat
Shevchenko

na tohle si přišel sám nebo máš tuhle totální hovadinu nějak podloženou?

Reagovat
Losinho

Dlouhodobě je brán jako náhrada za Trpiše. Neříkám, že by k vám nešel, ale tu Bohemku v létě klidně vezme.

Reagovat
John Obi Mikel

Já myslím, že kdyby byl na výběr Baník-Bohemka, tak spíš vezme Ostravu.

Reagovat
Firkraag

Zase bych řekl, že peníze budou na prvním místě a v tom určitě Baníku konkurovat nebudeme, takže přežije i tu Ostravu případně.

Reagovat
Kepy_FCB

Nekoukal jsem čekal jsem to... Ve v Plzni za týden za fackovací panáky a v celé nadstavbě vlastně taky

Když vzpomenu hloupé fb koláže které se smály Spartě že měla 1-2 zimní přestupy a my 7-8 a stejně to dopadlo jako vždy

Reagovat
John Obi Mikel

Provod hodně dobrý výkon Ještě hodně pomohl Mandous, snad dostane šanci ve čtvrtek.

Reagovat
delfin

Super ze na ty goly nemusel Provi dlouho cekat.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Pomohla nám ta hloupá penalta. Vítězství důležitý, teď se to láme. Ztráta Plzně v Olomouci může být klíčová.

+ Výkony nováčků - Juráska, Fily, debut Šmigy.

+ Výkony navrátilců - Hovorka, Provod skvělí.

Mandous zachytal, nikdo se nezranil.

První místo již neopustíme.

Reagovat
Martin9719

Leda by Jablonec dokonal hattrick remíz proti top 3

Reagovat
mrtvej ofsajd

Tam to bude těžký, ale věřím, že Baník i -Bolka Vás potrápí...a nemuselo by to být z Vaší strany stoprocentní.

Reagovat
Martin9719

Baník je z formy, to my ale taky, každopádně pro nás Boleslav v posledním kole je potenciální rána do zátylku, vzhledem k tomu jak tam dlouhodobě hrajeme.

Reagovat
vanGomm

Slavia je v přístím kole v horší situaci než Plzeň a Sparta.Hraje totiž v Jablonci a ten potřebuje každý bod.Soupeři Plzně a Sparty už o umístění v lize nehrají.Pokud Slavia zápas v Jablonci vyhraje budou to pro ni velmi důležité body.Jinak jsem zvědav,kdo skončí na 6.místě,protože tam se asi nikomu nechce. To je totiž další z mnoha špatných míst té nadstavby.

Reagovat
kecipep

Baník ještě hraje o 4. flek

Reagovat
ratusek

Baník hraje, ale určitě ne o 4.flek

Reagovat
kecipep

Rád bych tomu věřil, ale ještě je to otevřené. Zvlášť před vzájemným zápasem

Reagovat
vanGomm

Otevřené už sotva.Ten rozdíl 8 bodů je za momentální situace přece jen valký.Navíc Ostrava ted prohraje v Plzni a v té skupině 1-6 to na nějaké obr bodové zisky pro Baník také nevypadá.V nadstavbě se tedy na 4 a 5 fleku už s hodně velkou pravděpodobností nic měnit nebude.Myslím,že o umístění na tom 6.místě se bude taktizovat,protože pro týmy (Hradec,Liberec,M.Boleslav,Olomouc ev.Č.Budějovice je mnohem výhodnější hrát skupinu 7-10.

Reagovat
kilobyte

V čem je výhodnější hrát o 7. místo než být 6.?

Reagovat
Imos

dostaneš mega a výhodu do poháru

Reagovat
kilobyte

Za konečné umístění berou peníze všichni. Před 7 lety byl rozdíl mezi 6. a 7. 100k. To sice moc není. Ale pak se ještě rozdělují peníze za TV práva a ty se taky rozdělují podle umístění. Tam už by ten rozdíl měl být větší. V nadstavbě hraje 6. tým doma s 1. a 2. Takže dva zajímavé zápasy pro diváky, kde může očekávat i vyprodaný stadion. Naopak 7. tým hraje s 10. a když vyhraje, tak si zahraje ještě s 8., nebo 9. Což nejsou moc lákavé zápasy.

Takže 6. tým na tom bude lépe i kdyby vše prohrál. Naopak 7. tým musí zvládnout 2 dvojzápasy a stejně mu ten milion nepokryje rozdíl na 6.

Jakou výhodu do poháru? O předkolo už se nehraje a v Mol cupu se zrušilo nasazení a vše se losuje, kromě finále, ale tam domácí určuje posledních 5 ročníků poháru.

Reagovat
Cotton

Přesně tak. Navíc vynechat v poháru 1. kolo, kde by stejně ten 7. tým jel někam do Převýšova je úplně k ničemu.

Reagovat
kilobyte

Co je zrušený souboj 7. a 4./5. o předkolo, tak je právě 6. místo pro střed tabulky nejlepší. Zahrají si 5 kvalitních zápasů a ještě budou doma hostit 1. a 2. Takže slušný výdělek na vstupném.

Reagovat
ratusek

Jo tak proto hrajeme, jak hrajeme. Ale ti pod náma nám to kazí

Reagovat
ratusek

Baník potrápí? Dostanem bůra a pofrčíme domů. Celkem bych si to i přál, at Smetanu vyhodí hned

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi do prdele. Máš adekvátní náhradu? Nemáš. Smetana odvádí dobrou práci. Ano, teď je tým v malé výsledkové krizi, ale na víc než páté místo ten tým prostě nemá

Reagovat
ratusek

V malé krizi?

Když už to sere i ty nejzarytější příznivce, tak to asi malá krizička nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Malá výsledková to už není, bohužel. Herně to není dobré prakticky celé jaro. Zasloužená výhra snad jen na Bohemce s klokanem, jinak i výhry byly po výkonech, kdy toho soupeř měl víc a my měli dost štěstí, při šancích soupeře a herně+na šance jsme lepší nebyli, slabota na pozici v Top 5. Historie se neptá, počítají se body, ale.... Dostat od posledních dvou doma 7 kusů, to holt nepomůže. Udělal blbost, že dal Chlumeckého zpočátku hned do základu. To byl velký risk, i když nemusel. Dost s Teplicemi šlo přes něj, myslím, že mančaft ten zápas hodně poznamenal ...

Reagovat
Pablos

Herně to není u Baníku od vrácení se do ligy... asi bych to už hledal trošku jinde než jen u trenéra.

Reagovat
lichna.

To není úplně pravda.. Jak nas Bob zachránil tak pak na podzim jsme hráli zajímavý fotbal, než všichni odkoukali že máme jen jednu šablonu. Však jsme i po podzimu byli 3.

Plus pak některé zápasy pod Kozlem snesly měřítko a tento podzim v tech domácích zápasech to bylo často celkem ok.

Jen to prostě nejsme schopni ukazovat trvale a je smutné, že Smetana hraje s tímhle týmem to samé dá se říct, co hral Bob. Dvě lajny na hristi, nakopni a pak se uvidí.

Reagovat
Freedo

Mandous musí chytat i v týdnu. Jinak první půle byla dost slabá, až pak se to rozjelo. Provod je velká posila, je vidět, že to pořád v noze má a hlavně hroznej klid na míči, je vidět, jak si věří. On může být ten, co rozhodne klíčová utkání v baráži.

Reagovat
mistr129

Fila mluví jak nějaký myslitel z vesnický diskotéky

Reagovat
Freedo

Úplně normální rozhovor, pokud myslíš ten z tvslavia.

Reagovat
Mass

Na 19 letýho fotbalistu výkon na mikrofonu ještě dobrý

Reagovat
Remt

Souhlas, skoro podobně bezchybný, jako kdyz moje mlada mluvi do mikrofonu

Reagovat
mistr129

van Persie

Reagovat
Losinho

Šmiga dobrej pas

Reagovat
HorajzmAmmann

Jak se řešilo proč Takacs, proč Chlumecký a že jsou oba zbytečný... tak chci jenom říct, že Svozil nejspíš na půl roku mimo, Lischka vykartovaný a Pokorný má antibiotika.

Ještě, že si Laco zahrál už proti B-týmu a prý je to varianta.. tak uvidíme Hlavně nic neuspěchat.

Reagovat
Puskas

Kdy jindy než před Plzní ztratit obranu...

Reagovat
SuperBanikovec

Já doufám že Laco se do sestavy dostane, projeví kvalitu a nepustí tam už ani Svozila ani Pokorného.. Ukazuje se, že to opravdu nejsou hráči do první pětky... Oba jsou natolik dobří, aby za ně Baník nehledal náhradu, přitom, ale už několik let se tenhle mocenský kartel Pokorný-Svozil točí dokolečka dokola, každý chvilku tahá pilku do doby než ten druhý udělá nějakou botu. A oba už mě opravdu, opravdu v Baníku nebaví. Nemají žádnou silnou stránku.. Jediné co je vůbec nějak vyznačuje jsou Pokorného akrobatické pokusy (gól nůžkami nádherný, uznávám) a Svozila simulace, což ani jedno není pro obránce nijak důležité... Jinak o jejich herním stylu nedokážu říct nic, leda šeď.

Reagovat
Losinho

Takács dlouhodobě zase pohoří na zdraví, na něm to stavět nemůžete.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele