FORTUNA:LIGA - preview 28. kola: Slavia útočí na první místo

09.04.2022, 08:21, aktualizováno 10.04.2022, 08:52
Previews
Plzeň vydolovala v Olomouci jen bod a Slavia má další možnost vrátit se do čela, proti Pardubicím to bude mít snazší než před týdnem na západě Čech. Baník Ostrava se střetne s Hradcem Králové, vedle toho se dnes hrají ještě další dva zápasy...
FK Jablonec - Fastav Zlín  (neděle 16:00)
Jak jinak než výsledkem 1:1 skončil poslední ligový duel Jablonce. Severočeši přesto doufají, že jednoho dne ukončí remízové prokletí. Nejlépe již po nejbližším střetnutí proti Zlínu, jenž naposledy rovněž uhrál plichtu v budějovické vánici.

Bod vybojovaný na jihu Čech však mohou Moravané brát jako výhru. Oběma celkům, jež na sebe před týdnem narazily na Střeleckém ostrově, komplikovala souhru na hřišti sněhová nadílka, a aby těch problému nebylo málo, dohrával Zlín většinu duelu v deseti. Navzdory vyloučení a nevlídnému počasí však "Ševci" dvakrát náskok Budějovic smazali.

Také Jablonec se poměrně nedávno ukázal u soutoku řek Vltavy a Malše. Tak úspěšný jak Zlín zde ale nebyl. Prohra 0:2 přitom znamená ve výsledkovém přehledu Severočechů anomálii. Ve zbylých šesti z posledních sedmi klání totiž družina vedená trenérem Petrem Radou jen a pouze remizovala.

Během uplynulého víkendu přitom mohli Jablonečtí své trápení ukončit. Do utkání proti Pardubicím vstoupili dobře a první poločas také ovládli. Po změně stran ovšem rychle doplatili na nedůslednost a dovolili soupeři vyrovnat. Po již 13. plichtě v sezoně tak Severočeši zůstávají až na 12. místě v tabulce a po konci základní části si pravděpodobně zahrají ve skupině o záchranu.

Zlín sídlí jen o jednu pozici výše, což by po 30 kolech rovněž znamenalo účast ve stejné skupině jako Jablonec. Fastav však doposud posbíral o čtyři body více než Severočeši a stále se může posunout i výše. K tomu by ovšem v neděli potřeboval nejlépe zvítězit.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Surzyn, Martinec, Kubista, Zelený - Hübschman - Malínský, Kratochvíl, Houska, Pilař - Silný
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Kolář, Simerský, Matejov - Conde - Dramé, Hrubý, Janetzký, Hloušek - Vukadinović
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.79 - 3.56 - 5.01
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Mladá Boleslav - Dynamo České Budějovice  (neděle 16:00)
Stále ve hře o první šestku, ovšem i s rizikem pádu do té spodní. Taková je situace Mladé Boleslavi i Českých Budějovic před vzájemným zápasem. Dynamo do něj jde s náskokem dvou míst a jednoho bodu.

Středočeši v posledním měsíci nesbírají zrovna nejlepší výsledky. Vedle jasné domácí porážky se Spartou si připsali dvě venkovní remízy, nejprve na půdě Bohemians a naposledy sice na svém stadionu, ovšem v zápase, kdy bylo jako domácí veden tamní azylant z Hradce Králové. Tehdy dvakrát prohrávali, na Vlkanovovu trefu však dokázal odpovědět Douděra, na tu Kubalovu zase Šimek.

Budějovičtí se na jaře rovněž neprezentují bůhvíjak dobře a z osmi duelů vyhráli jen jediný. Naposledy se rozešli výsledkem 2:2 se Zlínem v bláznivém zápase na sněhu. Skóre otevřel Mihálik, jenže vlastní brankou srovnal Konda. Druhý poločas odehráli Jihočeši celý v přesilovce a po Cedidlově zásahu do své svatyně se dostali znovu do vedení, jenže poslední slovo měl Janetzký.

Domácím budou chybět vykartovaní Hlavatý se Sladkým a zranění Karafiát, Mašek a Škoda, hosté se možná musí obejít bez Havla, Mršiće a Nováka.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Douděra, Šimek, Suchý, Preisler - Matějovský, Dancák - Skalák, Mužík, Ewerton - Ladra
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Vorel - Čolič, Králik, Konda, Skovajsa - Hora, Valenta - Van Buren, Michal Škoda, Brandner - Mihálik
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.81 - 3.99 - 4.23
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - FC Hradec Králové  (neděle 16:00)
Již déle než měsíc čeká Baník Ostrava na ligové vítězství. Mezitím se Slezané propadli tabulkou, načež hrozí, že slibně rozehraný ročník zakončí v rozpacích. Utkání proti Hradci Králové napoví, zda ještě pro Ostravany má smysl honit se za čtvrtou příčkou.

Zrovna za porážku na půdě Sparty sice není nutné Baníku spílat. Svěřenci trenéra Ondřeje Smetany se na Letné dokonce dostali do vedení, a přestože se na východ republiky vraceli s prázdnou, nezanechali v hlavním městě špatný dojem. Více však Slezané štvou ztráty z předešlých dnů. V březnu totiž Ostravané nezvítězili ani jednou, když nejprve remizovali s Libercem i Slováckem, načež překvapivě podlehli poslední Karviné.

Za poslední čtyři kola tak Baník získal jen dva body a pustil před sebe rozjeté Slovácko. Zatímco mužstvo z Uherského Hradiště tak po roce opět míří do pohárové Evropy, Slezané se na podzim na výlet za hranice republiky zřejmě nevydají. Konec základní části se totiž kvapem blíží a v následující nadstavbě proti těm nejsilnějším už Smetana a spol. mnoho bodů zřejmě nenahrabou.

V nadstavbové skupině o titul se dost možná objeví také Hradec Králové. Nováček soutěže totiž ze všech celků ze středu pole nejlépe zvládá jarní část ročníku. Naposledy však "Votroky" naštvala ztráta dvou bodů z utkání proti Mladé Boleslavi. Hradečtí totiž nad Středočechy hned dvakrát vedli, avšak ani jednou jim náskok moc dlouho nevydržel. I přesto po remíze 2:2 prodloužili ligovou neporazitelnost na slušné čtyři zápasy v řadě.

Vzhledem k velkému bodovému rozdílu mezi pátým a šestým místem se rojí otázky, zda má šestá pozice po základní části vůbec nějaký smysl. Hradec ale na nějaké spekulování vůbec nehodlá přistoupit. "Správná hospodyňka musí být neskromná. Když už jsme se odpoutali od poslední skupiny, a navíc se momentálně pohybujeme i nad tou prostřední, budeme se snažit nad ní zůstat a nasbírat zkušenosti z dalších pěti špičkových utkání. Ta by se hodila v příštím ročníku, který bude složitější," vzkázal jasně asistent hlavního kouče "Votroků" Stanislav Hejkal.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Ndefe, Svozil, Lischka, Fleišman - Buchta, Kaloč, Kuzmanovič, Tetour, Koncevoj - Almási
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Vízek - Čech, Král, Leibl - Mejdr, Soukeník, Rada, Novotný - Rybička, Kubala, Vlkanova
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.89 - 3.71 - 4.16
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - FK Pardubice  (neděle 19:00)
Relativně snadný zápas by měl čekat na Slavii mezi dvěma duely čtvrtfinále Konferenční ligy s Feyenoordem. Na domácí půdě totiž přivítá Pardubice, které mají záchranářské starosti a na výhru už čekají opravdu dlouho.

Sešívaní za sebou mají bláznivý zápas v Rotterdamu. Po matném úvodu a Sinisterrově trefě prohrávali, ještě před pauzou ale srovnal Olayinka. Do druhé půle vstoupili lépe právě oni, jenže po Sorově brance domácí zase otočili díky Senesimu a Kökcuovi. Až v páté minutě nastavení zachránil alespoň remízu Traoré.

Důležitý zápas za sebou přitom mají i v lize. Průběh utkání v Plzni můžeme nazvat jako úplně opačný, neboť Pražanům se až do Lingrova gólu na startu druhé půle dařilo výrazně lépe. Pak ale Plzeň zabrala a díky Chorému srovnala, Vršovičtí tak z posledních pěti pokusů zvítězili jen jednou.

Poslední výhra Východočechů se datuje dokonce do předvánočního období, na jaře z osmi zápasů vytěžili jen čtyři remízy. Ta poslední se zrodila před týdnem proti Jablonci, kdy po Malínského trefě prohrávali, nicméně nedlouho po návratu ze šaten na konečných 1:1 srovnal Huf.

"Dlouhodobě říkám, že Slavie je mužstvo na evropské úrovni. V neděli se potkáme s obrovskou kvalitou. Musíme podat lepší výkon než v minulých kolech, abychom si mohli říci, že jsme odehráli dobrý zápas," upozorňuje trenér Jiří Krejčí.

Od postupu Pardubic do nejvyšší soutěže se tyto týmy střetly třikrát. První z těchto duelů skončil remízou, další dva už ovšem Slavia jasně zvládla. V listopadu v Ďolíčku sice v první půli neskórovala, po přestávce ovšem nastřílela pět gólů - po dvou si připsali Krmenčík s Lingrem, poslední přidal Ekpai.

Trpišovského družina se musí obejít bez zraněných Bořila, Krmenčíka a Masopusta, otazník pak visí nad Holešem, Samkem a Ševčíkem. Hostům nepomohou vykartovaný Čihák, ze Slavie hostující Červ s Markovićem a zraněný Šimek, k němuž se možná přidá i Čelůstka.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Mandous - Bah, Hovorka, Kačaraba, Plavšič - Traoré, Talovjerov - Lingr, Provod, Schranz - Sor
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Boháč - Kostka, Toml, Hranáč, Cadu - Jeřábek - Tischler, Vacek, Solil, Rezek - Huf
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.12 - 9.30 - 25.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha 1905 - Slovan Liberec  (sobota 16:00)
Už sedm zápasů čekají fotbalisté Bohemians na vítězství a kvůli tomu se propadli až na barážové pozice. Nyní budou na svém hřišti čelit soupeři, jenž hájí své postavení v prostřední skupině.

Klokani naposledy zvítězili v polovině dubna, od té doby stihli vypadnout z poháru a následně ze šesti ligových utkání vytěžit jen tři remízy. Ta úplně poslední se zrodila v Karviné, kde před týdnem po Šehićově trefě dokonce prohrávali, ve druhé půli ovšem srovnal Květ.

"Určitě nás čeká těžký soupeř, se kterým ale hrajeme vždy vyrovnanou partii. Doufám, že doma potvrdíme bod z Karviné a všechny tři body zůstanou zítra v Ďolíčku. Největším nebezpečím Liberce jsou kreativní hráči. Zároveň má Slovan nebezpečné standardky. Čeká nás bojovný zápas plný soubojů," upozorňuje kapitán Josef Jindřišek.

"Jdeme si pro tři body. Liberec má dobré individuality, ofenzivní hráči jsou velmi nebezpeční a my je musíme dobře pohlídat. Věřím, že zápas zvládneme," přizvukuje mu Jan Chramosta.

Slovanu před reprezentační přestávkou porážkou v Olomouci skončila série pozitivních výsledků, další nečekanou prohru zaznamenal i minulý víkend na domácí půdě. Podlehli totiž Teplicím, jimž na vítězství stačil jediný zásah Sejka.

Vzájemné střety se výrazně lépe daří domácím mužstvům. Hosté vyhráli naposledy na jaře 2016, v úvodním utkání této sezony uspěl Liberec U Nisy poměrem 2:1. Vše podstatné se událo až v závěru, na Chalušovu branku ještě odpověděl Puškáč, Tuptův zásah už zůstal bez odezvy.

Bohemce bude v nadcházejícím zápase, druhém pro trenéra Veselého, chybět zraněná čtveřice Bederka, Hůlka, Kovařík a Necid, otazník navíc visí i nad startem Keity a Puškáče. Hosté nemohou počítat s vykartovaným Tiéhim a zdravotně indisponovaným Plechatým. Nejistota panuje i okolo Fukaly, Matouška a Stocha.

Utkání ve vršovickém Ďolíčku začne se sobotní šestnáctou hodinou, dozorovat na něj jako rozhodčí bude Ondřej Berka.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Dostál, Křapka, Vondra, Hašek - Mareček, Petrák - Vaníček, Hronek, Květ - Chramosta
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Knobloch - Koscelník, Štetina, Purzitidis, Mikula - Gebre Selassie, Havelka - Ghali, Frýdek, Tupta - Rondič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.64 - 3.05 - 2.96
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
1. FC Slovácko - MFK Karviná  (sobota 16:00)
Jistotu čtvrtého místa po základní části může mít po tomto víkendu Slovácko. Stačí mu k tomu splnit relativně jednoduchý úkol, a to porazit poslední Karvinou. Rovněž ta ale v poslední době získala cenné body.

Muži z Uherského Hradiště se po matném vstupu do jarní části zmátořili a už sedmkrát po sobě nenašli přemožitele. Nyní jdou do utkání se třemi těsnými výhrami v zádech. Po úspěchu na Bohemians a pohárovém vítězství proti Hradci Králové naposledy zvítězili i s Olomoucí, proti níž jediným gólem v pětašedesáté minutě rozhodl Havlík.

Slezanům se na jaře daří podstatně více než na podzim. Z osmi odehraných utkání vytěžili devět bodů, z toho čtyři ve dvou posledních případech. Před reprezentační přestávkou se jim zadařilo v malém derby v Ostravě, po ní doma obrali Bohemians. Po Šehićově trefě dokonce vedli, ve druhé půli ovšem srovnal Květ.

Slovácko ve vzájemných duelech už osmkrát v řadě neprohrálo, přičemž šest jich zvládlo rovnou, a ztrácelo až v listopadových zápasech. V ligovém utkání v Karviné po Papadopulosově trefě otočili Hofmann s Kalabiškou, v závěru vyrovnal Túlio. Následný pohárový střet Jihomoravané zásluhou Jurečky srovnali až v nastavení, prodloužení pak přineslo dva Ciciliovy zásahy.

Domácí se musí obejít bez zraněné brankářské dvojice Fryšták Nguyen, do hry nezasáhne ani karvinský gólman Bajza, jehož nepustí dohoda klubů. Zranění pak neumožní nastoupit Bartlovi, Čmelíkovi, Mangabeirovi a Tavaresovi. Otazník pak visí nad Zychem.

Utkání v Uherském Hradišti začíná se sobotní šestnáctou hodinou, dozorovat na něj bude sudí Klíma.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Borek - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Holzer - Havlík, Ljovin - Petržela, Sadílek, Jurečka - Cicilia
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Ciupa - Mikuš, Buchta, Kobouri, Šehič - Túlio, Ndiaye - Zorvan, Svoboda, Bartošák - Durosinmi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.36 - 4.76 - 10.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - Viktoria Plzeň  (sobota 16:00)
Plzeň po velkém boji proti Slavii uchránila vedoucí postavení, zároveň ale sčítala hned několik ztrát. Do Olomouce, která má po minulém kole co napravovat, se tak Viktoria vydá bez několika důležitých členů kádru.

Stížnosti na kvalitu ligových šlágrů se již staly mediálním koloritem, avšak co naplat, když souboje kvalitních celků tolik nebaví? Zejména Plzeň je na výtky z redakcí zjevně hluchá. A tak jsme uplynulý víkend sledovali především urputnou bitvu o první místo mezi západočeskou Viktorií a pražskou Slavií. Očekávaný duel nabídl tuhou defenzivu domácích, množství tvrdých soubojů, ale pohříchu jen minimum skutečně pohledných akcí.

To ovšem Plzeňské až tolik netrápí. Západočeši proti Slavii splnili jeden důležitý úkol a nepustili sešívané před sebe. V utkání, které se odehrálo minulou neděli, sice chvíli ztráceli krok, přesná hlavička útočníka Tomáše Chorého však zařídila konečnou dělbu bodů. Viktoria se tak v ligové tabulce dál vyhřívá na první pozici s jednobodovým náskokem na červeno-bílé Pražany, další čtyři body pak má k dobru před těmi rudými, tedy Spartou.

Dle papírových předpokladů by Západočeši měli na čele setrvat i po 28. kole. Už je to ostatně hodně dlouho, co Sigma na Viktorii vyzrála naposledy. Více než 10 let starou demolici 4:0 pamatuje z možných aktérů sobotního klání pouze olomoucký Jan Navrátil, jenž se tehdy na zostuzení Plzeňských podílel jednou brankou. I nyní by si na křídelníka Hanáků měli hráči v červeno-bílých dresech dávat pozor. Právě Navrátil totiž svůj tým v posledních týdnech gólově táhne.

Naposledy ovšem celá Olomouc vyšla gólově naprázdno proti Slovácku. Zápas v Uherském Hradišti se vůbec nelíbil kouči Hanáků Václavu Jílkovi, jenž si na pozápasové tiskové konferenci nebral servítky. "Dopředu jsme dnes nepředvedli skoro nic, byl to z hlediska ofenzívy nejhorší výkon na jaře," prohlásil rozhořčený lodivod Sigmy před týdnem.

Je tak jasné, že na domácí půdě se Olomoučtí budou chtít prezentovat v mnohem lepším světle. K tomu by Hanáci mohli využít hned několika absencí na straně soupeře. S Viktorií totiž na Moravu neodcestuje záložník Pavel Bucha, který si po obdržení červené karty proti Slavii musí odpykat disciplinární trest. Stopka za karty, tentokrát za ty žluté, vylučuje také start dalšího středpoplaře Jana Sýkory. No a stoper Filip Kaša zase musel na operaci kolena a sezona pro něj s největší pravděpodobností skončila.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Stejskal - Chvátal, Hubník, Jemelka, Zmrzlý - Breite, Greššák - Daněk, Růsek, Navrátil - Chytil
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Havel, Pernica, Hejda, Santos - Káčer, Kalvach - Kopic, Čermák, Mosquera - Beauguel
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.41 - 3.01 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Teplice - Sparta Praha  (sobota 19:00)
Zažehnala Sparta krizi? Letenští zvítězili ve třech posledních utkáních a polemiky o možném konci trenéra rázem nahradily úvahy, zda Pražané ještě mají naději na zisk titulu. Pro její uchování si ale minimálně do konce základní části nemohou dovolit žádné zaváhání, už vůbec ne na půdě sestupem ohrožených Teplic.

Nejprve jasná převaha proti Pardubicím, poté snadné vítězství na půdě Mladé Boleslavi a po reprezentační pauze také vydřený skalp ostravského Baníku. Sparta zřejmě definitivně zapomněla na nepovedené období a opět umí nalézt správnou cestu, která ji pravidelně dovede ke třem bodům. Letenským se navíc daří i střelecky. Proti Pardubicím i Boleslavi se prosadili třikrát, k porážce Ostravanů pak pro změnu stačily dvě přesné trefy.

V posledním zmíněném duelu se sice Pražané více zapotili, ve výsledku ale náročný duel zvládli. "Byl to těžký zápas, jak bývá s Baníkem zvykem. Ale čekali jsme to a myslím, že jsme do toho nevstoupili úplně špatně. Sice jsme v sedmé minutě dostali zbytečný gól ze standardky, chtěli jsme si na to dávat pozor, Baník je v tom silný. Celé utkání jsme ale hráli úplně naplno, nechali jsme na hřišti všechno, takhle to má vypadat. Byli jsme odměněni góly, hodnotím to pozitivně," pochvaloval si kouč Sparty Pavel Vrba.

Poslední duel si pochvalovali také Tepličtí. "Skláři" po nepovedeném březnu zabrali a na začátku dubna zvládli výlet pod Ještěd. Výhru v Liberci vystřelil útočník Václav Sejk, který se ovšem v sobotu proti Spartě nepředstaví, neboť na severu Čech hostuje právě z Letné. Ze stejného důvodu vynechá klání také středopolař Teplic Jan Fortelný.

Navzdory absencím však Skláři věří, že favorita z Prahy mohou potrápit. "Já si říkám, že tenhle zápas pro nás bude obrazem toho, jestli jsme se trošku zlepšili, nebo ne. Ale těžko říkat, jak to bude. Uvidíme, jak budou oba týmy zdravé. Ale oba potřebují body, tak to bude hodně zajímavá bitva pro fanoušky," uvedl kouč Severočechů Jiří Jarošík, který zároveň doufá, že na teplická Stínadla si v sobotu najde cestu alespoň deset tisíc diváků.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Kučera, Tijani, Vondrášek - Hyčka, Mareček, Jukl, Boljevič - Žitný - Žák, Ledecký
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Heča - Wiesner, Vitík, Hancko, Höjer - Pešek, Sáček, Ladislav Krejčí II, Dočkal, Hložek - Čvančara
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.18 - 4.01 - 1.59
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň27205248:1765
2.Slavia Praha27204362:1864
3.Sparta Praha27186359:2960
4.1. FC Slovácko27165644:2653
5.Baník Ostrava27138652:3747
6.FC Hradec Králové27811834:3935
7.Sigma Olomouc27891036:3333
8.Dynamo České Budějovice27891037:4133
9.Slovan Liberec27961227:3533
10.FK Mladá Boleslav27951341:4532
11.Fastav Zlín27851434:4729
12.FK Jablonec274131020:4125
13.FK Teplice27731727:4324
14.Bohemians Praha 190527661532:5324
15.FK Pardubice27491431:6021
16.MFK Karviná27281725:4514

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (248)

Přidat komentář
meno

První pro nejlepší ligu na světě!

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
ratusek

Slovácko výpomoc? čtvrtí budou tak jako tak

Reagovat
ACSeRw!n

Karviny uz nikdo nepomuze

Reagovat
smazaný uživatel

Když dokážou stáhnout ztrátu po 30 kolech tak na 4-5 bodů, tak mají ještě šanci na baráž, ale museli by pak ve skupině nekopů udělat aspoň 3 výhry a k tomu jim tam asi bude chybět Slavia a Baník.

Reagovat
Salfovic

Když nedokážou ani doma porazit trapnou Bohemku, tak jsou nějaké propočty k ničemu.

Reagovat
Martin9719

Reagovat
PISTOLERO

A proč by pomáhali nějakým slezským žebrákům?

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
wwwx

Už by taky FAČR mohl změnit přestupní řád a zakázat zákazy nastupování hostujících hráčů proti mateřskému klubu.

Reagovat
Martin9719

Je to krávovina, už vidím jak nás ohrožuje za týden Falta nebo Janošek.

Reagovat
smetos

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
delfin

Reagovat
Salfovic

To je snad na dohodě těch dvou klubů, co se má do toho kdo srát.

Reagovat
Mass

Jak by se tohle vymáhalo? Jako že všichni hráči na hostování musí automaticky hrát (a to na 100%, ideálně někoho zranit) proti svému mateřskému klubu?

Reagovat
wwwx

Proč bys to vymáhal? Jseš trenér, máš hráče na hostování, tak ho postavíš, když ho potřebuješ. Já o žádné povinnosti nasazování nemluvím. Včera hrál Mayoral proti Realu za Getafe 45 minut a kdo měl s tím jakejkoliv problém? Fortelný a obzvláště Sejk potřebují hrát těžké zápasy pro svůj rozvoj a takhle o dva ze šesti v sezóně přijdou. Sejk podobný zápas ještě nikdy nehrál. Včera to byl pro Spartu jednoduchý a konec konců nudný zápas, když nemohli dva stěžejní ofenzivní hráči soupeře nastoupit. Zákaz nástupu hostujících hráčů ovlivňuje regulérnost soutěže, týmy závislé na hostování bez možnosti nasadit hráče rozdávají snáze body Spartě a Slávii a spíš oberou ten druhý sled jako Baník či Liberec. V případě evropských pohárů se k tomu UEFA vyjádřila před semifinále Chelsea - Atletico u Curtoise (https://www.bbc.com/sport/football/26972498) a v evropských pohárech hostující hráči běžně nastupují proti mateřským klubům.

Reagovat
mistr129

S těma podminkama hostování ale vždy souhlasí mateřský klub, nový klub i hráč, tak pak nevidím důvod do toho zasahovat

Reagovat
Kiwi-21

Na jednu stranu souhlasím

Ale teď si představ že jsme v koeficientu o dost výše

Mistr jde přímo LM

Sparta v posledním kole vede ligu

Fortelný 90+3 minutě za stavu 1:0 pro Spartu co by zajišťovalo titul a peníze z LM

Obejde 2 hráče a kolmicí najde Sejka a ten dá na 1:1 a je po titulu

Konec sezóny a ti 2 se vrací do Sparty

Myslím si že jak vedení, spoluhráči a I oni samotní by z toho nebyly rozhodně nadšení jak by se viděli

Reagovat
kilobyte

A nebo by Sejk byl sám před prázdnou bránou a netrefil by z metru bránu a příští sezóně by si třeba zahrál předkolo LM za Spartu.

To by byli teprve diskuze.

Reagovat
Kiwi-21

Taky no

Reagovat
Mass

Nebo když Mešanovič (na hostování ze Slavie) nedal penaltu proti Slavii. Aha, ale to se stalo.

Reagovat
kilobyte

Ten šel rovnou na přestup, ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Nebo když Courtois v Atleticu vychytal v semifinále Chelsea, které se naopak zranil Čech a musel chytat Schwarzer.

Reagovat
Mass

Já mluvim o tom, jak bys vymáhal ten zákaz zákazu od FAČRu. Protože tohle je dohoda mezi kluby.

Reagovat
wwwx

Tak jako FAČR a UEFA vymáhá jiné povinnosti. FFP, licence trenéru, způsobilost hráčů nastoupit. Uefa tenkrát, když Chelsea chtěla peníze od Atletica dodatečně za nástup Courtoise, jinak mu to neumožní, řekla, že veškeré domluvy v tomto konkrétním případě mezi kluby ohledně nemožnosti nasadit hostujícího hráče, pokud takové existují, jsou z její moci anulovány a že jeden klub nebude určovat druhému, jací hráči za něj můžou nastoupit. Courtois nastoupil a Chelsea nic nedostala. Všechny smlouvy mezi klouby musí být v souladu se stanovami FIFA, UEFA, FAČR a mj. s přestupním řádem. Pokud ho FAČR upraví, tak se jím kluby musí řídit, v nových smlouvách nepochybně. Když vzniknou nejasnosti, má určitě FAČR orgány, které o sporu rozhodnou. Tvou otázku vlastně nechápu, dává mi stejný smysl jako otázka, jak ČR vymáhá dodržování zákonů na svém území.

Reagovat
kilobyte

Nejsem si jistý, ale oni nemají zakázáno hrát proti mateřskému klubu (to by šlo blbě ošetřit smluvně), ale májí ve smlouvě "poplatek" za nastoupení do zápasu.

Většina klubů v ČR bere hráče na hostování právě kvůli tomu, že je to skoro nic nestojí. Jenže je otázka posilovali by by top kluby soupeře v lize, když z toho nebudou mít žádné peníze a nebo by radši poslali hostovat hráče do zahraničí?

Reagovat
John Obi Mikel

Sigma má málo stoperů, že podepisuje toho Buchala?

Reagovat
Puskas

Těm starým končí smlouva, vyloučen není ani odchod Jemelky.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak ale berou ho jen do konce sezóny.

Reagovat
Puskas

S tím, že pak ji můžou prodloužit.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
20fredy20

Moze niekto napisat aka by bola zostava Slavie keby boli vsetci fit a bez trestov, najsilnejsia mozna.

Reagovat
Greny

Mandous

Bah, Ousou, Hovorka, Jurásek

Holeš, Provod

Lingr, Ševčík, Olayinka

Sor

Za mě asi nějak takhle

Reagovat
delfin

Akorat Traore/Sevcik, ti dva jsou rekl bych rovnocenni, kdyz jsou ve forme.

Reagovat
meno

Kolář

Bah, Kúdela, Hovorka, Bořil

Holeš, Provod

Lingr, Oscar, Olí

Sor

Reagovat
Mass

Reagovat
Bakary3

Mandous

Bah, Kudela (Ousou), Hovorka, Jurasek - Holes, Provod - Lingr, Plavsic, Olayinka - Sor

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych to tak nějak viděl, pokud by byli všichni ve formě. Snad možná Bořil za Juráska - ale to je takový na vážkách.

Reagovat
Bakary3

No, bojim se, ze Bora dost ztrati na dynamice, obratnosti a bude to znat

Reagovat
smazaný uživatel

Já se takhle bojím i o Kúdelu a Hovorku...

Reagovat
Bakary3

Tak Kudelovi je 35, tam to prijit uz musi...

Hovorka vypadal celkem slusne, ale 3 x operovanej křižák, to nebude nic dobryho.

Reagovat
meno

Jenže zase jeho vůdčí schopnosti jsou hrozně důležité. Bylo období několika zápasů, kdy se páska střídala z člověka na člověka a bylo to znát, že nejde o nic dobrého. Pak to dostal Olí a začalo to vypadat k světu.

Reagovat
Bakary3

To urcite jo, ale musi to byt někdo s oevnou pozici v zakladu, ne aby to byl talisman na hristi.

Ja bych ho videl spis jako altarnaci na oba kraje, nalevo musi hrát Jurasek, napravo Bah.

Reagovat
pingla

Drobisz na lavce Slovácka, 45 let

Reagovat
Martin9719

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Martin9719

Kdo ví co dělá další legenda Miroslav Filipko..?

Reagovat
meno

Spíš Sňozík, už chytil ten taxík?

Reagovat
Martin9719

Tak Budínský už asi taky řidičák má, tak on už to snad taky stihnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Sňozík by byl v současné Bohemce pořád nejlepší brankář.

Reagovat
meno

Bačkovský byl jenom hype?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
db18

Reagovat
Greny

tak moc jiných variant nemeli

Reagovat
Salfovic

Jako na první pohled to vtipné je, ale když jim chybí oba brankáři, tak to nijak šokující není.

Reagovat
oli9

Já taky čuměl na livesportu... Říkám, jee on má kluka a cjyta5 někde v junior e že to nevím a aha tak ne

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
lampas

Ten prodával zápasy snad ještě víc jak Hauzr

Reagovat
Mass

No občas pouštěl fakt divný věci..

Reagovat
Mass

V přípravnym zápase na soustředění za Slavii dokonce Radek Černý (48) chytal.

Reagovat
Tromas

Dneska pro nás bude s chybějícími Buchou a Sýkorou (stěžejní hráči ze základu) nejlepší výsledek naše klasika (výhra o gól) navíc venku.

Reagovat
Martin9719

Dnes nastala změna, takže hra se ještě víc zjednoduší a uvidíme jestli to povede k tlaku nebo naopak totálně propadneme uprostřed zálohy díky Čermákovi.

Reagovat
pingla

tpč Túlio jak to uklidil k tyčce

Reagovat
didosh

OT:Je tu někdo, kdo sleduje Oktagon?Je nějaký jiný stream než Novotného shit tv?

Reagovat
Greny

Myslím že ne .. Tipsport bude mít jen prelims

Reagovat
ACSeRw!n

to je nejaka zmena vzdycky meli cely turnaje

Reagovat
lampas

Novotný musí pořád hledat nový způsoby jak okrádat lidi

Reagovat
didosh

Ok dík

Reagovat
smazaný uživatel

Koupil si už někdy někdo ten přenos přes net? https://ibb.co/WBqyZn6

Reagovat
ratusek

je tu někde diskuze? myslím, že jo.

Co sleduju komenty na FB, tak zase bodové dávačky domácím za chvíli to bude jen český Oktagon

Reagovat
Greny

Někde jo .. ale to co teď předvedli v zápase Dohnal vs Furtado... To bych blil....

Reagovat
ratusek

četl jsem jen onlajn a Furtado ho solidně bacil. ale asi ani to nestačí no

Reagovat
lichna.

A nebylo to tím, že první dvě kola ten Dohnal vyhral a tím pádem ta smršť v třetím byla k ničemu?

Reagovat
Greny

No za mě vyhrál Furtado třetí kolo 10:8 tam nepředvedl nic Dohnal to byla jasná dominance kola predtím teoreticky mohlo být každé kolo 10:9 pro Dohnala ..

Reagovat
ratusek

tvl, takže zase výhra 1:0

Reagovat
Martin9719

Yess!!!! Bogy!!!!

Reagovat
John Obi Mikel

Sigma

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
monty25

Plzeň Až do toho gólu Sigmy se mi Fantasy vyvíjela úplně ideálně...

Reagovat
Salfovic

Šulc to Plzni vystřílí

Reagovat
Martin9719

Gratulace k titulu, takhle se o titul vážně nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, ale úplně jistý to zatím ještě nemáme. Ale je to na dobrý cestě.

Reagovat
Martin9719

No bude ještě zajímavý váš souboj se Slavii.

Reagovat
Slovácký trojboj

SLOVÁCKO

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Mimalu

Reagovat
John Obi Mikel

Děkujeme Sigmě Zítra jsme na tahu my a nesmíme to zkazit.

Reagovat
Martin9719

Dnes můžeš spíš děkovat naší labilní hře, kdy si myslíme že stačí dát gól a pak už se nic nemůže stát. Dál pak taky sabotující lavičce která přišla Sigmě prřihrávat do protiútoků a Bílkovi za rezignovaná a nepochopitelná střídání.

Reagovat
ratusek

tak vám to holt jednou už konečně taky nevyšlo ty haluze a štěstí

Reagovat
Martin9719

Tak ono nejde tak o ty haluze, když hraješ dobře tak to tam pak nějak padá, ale my máme za celej zápas 2-3 pološance a to se vyhrává těžko. Dnes mě nejvíc nasralo jako kdyby nám těch posledních 10-15 minut ten bod snad i stačil. Lavička nic, nikdo nezařve, nikdo to nestrhne, změna, riskování nic, však Slavie hraje jen s týmy co hrají o záchranu do konce základní části, tak to určitě bude ztrácet žejo, takže nám bod stačí.

Reagovat
ratusek

jenže takhle hrajete 90% zápasů a vycházelo to. Tak to dnes už konečně nevyšlo.

Reagovat
Martin9719

No to jo, ale hra šla neskutečně dolů na jaře, mě to přijde že opravdu dobře jsme hráli jen po gólu Lingra a pak cca 70 minut proti Spartě. Pardubice nepočítám, to je povinnost.

Reagovat
ratusek

Azevedo nedal za Trnavu pentli

Reagovat
John Obi Mikel

U vás je docela proměňoval, ne?

Reagovat
Selänne

Dočkal tpč

Reagovat
John Obi Mikel

Boljevič bože, takhle si to předkopnout

Reagovat
Martin9719

Si tak říkám jestli ty Teplice jsou vážně tak dobrý nebo ta Sparta tak strašná

Reagovat
ACSeRw!n

dobrej divizni zapas

Reagovat
monty25

Za mě zatím dobrý.

Reagovat
ratusek

tvl on to nedal?

Reagovat
Bruny

Fakt neuvěřitelný. Vypadá to jako kdyby si oba týmy prohodily dresy. Teplice fotbalovější a Sparta jalová a bez nápadu.To jsme to dopracovali, když za ACS hrají takoví nekopové a průměráci... všichni to vidí, jen vedení asi ne (už celé roky).

Reagovat
John Obi Mikel

Vondrášek

Reagovat
John Obi Mikel

Prošek jde do hry

Reagovat
monty25

Pět minut nekoukám a Teplice dostanou gól.

Reagovat
monty25

Ty vole, za tohle kartu?

Reagovat
John Obi Mikel

Ho přesvědčili Spartani Nejdřív vypadal, že ji nedá.

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Co by jako Dočkal chtěl... Pičo on mu za to fakt dal kartu

Reagovat
monty25

A je po zápase.

Reagovat
meno

Ale přál jsem vám, pod Jarošíkem je to úplně jinej svět než pod Kučerou.

Reagovat
meno

Ale že to trvalo 7 let, než jste zase trefili dobrýho trenéra, to je hustý.

Reagovat
monty25

Šmejkal byl podle mě taky dobrej, ten tam byl ještě na podzim 2019.

Reagovat
meno

Nebyl špatnej, to ale neznamená, že byl dobrej

Reagovat
monty25

Tak sahali jsme s ním po pohárech, co chceš víc?

Reagovat
meno

To tehdy i Příbram ne?

Reagovat
monty25

Příbram v té sezoně (2016/2017) byla poslední. Ale dva roky předtím opravdu hrála o poháry, tehdy taky skončila pátá.

Reagovat
meno

Začínám zapomínat, to není dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je to dobrý, nebuď fajnovka... Já už si nevzpomínám, kdy jsem začal zapomínat...

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
meno

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
didosh

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
ratusek

jestli ještě udržíš moč, tak dobrý

Reagovat
John Obi Mikel

Kde on skončil?

Reagovat
monty25

Prostějov

Reagovat
Martin9719

Vole, to jsme to fakt dopracovali, budeme druzí a Sparta 3 body za námi.

Reagovat
monty25

Jsem neměl to srdce dát si Čvančaru do Fantasy...

Reagovat
Selänne

Já neměl srdce nechat ho na tiketu - za 2.90

Reagovat
monty25

Prej penalta

Reagovat
ratusek

tvl ještě že máme VAR, ale viděl to asi jinak v té rychlosti

Reagovat
Pan.Antonin

Odpískal by teda penaltu nebýt ofsajdu? I když zahrál balón a pak nohu?

Reagovat
Freedo

Dík Olmíku. Jestli dnes vyhrajem, tak dám na oslavu Olomoucké tvarůžky

Reagovat
Greny

Šmiga dnes na lávku za áčko? Že nehraje za béčko?

Reagovat
John Obi Mikel

Je tam

Reagovat
ZB 07

Nechápu, proč jsme přestali hrát

Reagovat
Greny

Naše klasika .. s tímto do ligy nemůžeme

Reagovat
ratusek

Kdybyste to zbytečně nepustili Líšni, tak by to bylo o 15 a příště doma Ústí, to byste už v případě výhry mohli slavit. a začít koncepčně přemýšlet jaký kádr bude v 1.lize. Ale vy tady moc spokojeni nejste s výkony, co tak čtu

Reagovat
Greny

Dostálek byl super hráč ale jako trenér je to velký špatný... Doufám že hned dzkraje příští sezony rupneme 4 zápasy a půjde...

Reagovat
Greny

Plus majitel je ještě větší dement

Reagovat
Salfovic

Ten žižkovskej stadion to je něco strašnýho, ještě jak tam skoro všude vyrvali sedačky, no hrůza.

Reagovat
monty25

Vyrvali je jenom na jižní tribuně, kde se stejně nemůže sedět.

Reagovat
John Obi Mikel

Pustil jsem si ty góly a Sakala s Březinou se teda vůbec nepředvedli

Reagovat
noustres

Sakala měl skákat na můstku odjakživa.

Reagovat
smazaný uživatel

On ještě v zimě skákal, ale měl tak slabou výkonnost, že se na to asi vykašlal a začal se soustředit jen na fotbal.

Reagovat
Greny

A ještě hrál na černo

Reagovat
FKVZLFC

Sedačky chybí akorát na jižní nekryté tribuně, byla v havarijním stavu, tak ji uzavřeli a budou ji opravovat, říkal to o poločasu majitel... Stadion má genius loci, občerstvení snad nejlepší na českejch profi-fotbalech a trávník, jakej nemá valná většina ligových stadionů

Reagovat
Salfovic

Na východní taky.

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
adalbertus

Hradec!

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Fakt

Plukovník do baráže

Reagovat
ratusek

Hloušek Pilař Plukovníka fakt chtějí odstřelit

jinak Baník zatím kvalitka jsem rád, že jsem si na nedělní odpoledne vybral náš zápas

Reagovat
monty25

Zlínu chybí oba stopeři, tak jsem si do Fantasy dal Malínskýho a Silnýho...

Reagovat
andrew96

Šikovný.

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec uplne v klidu body dnes...

Reagovat
bobis21

To bylo tak strašné že jsem z toho dostal rakovinu

Reagovat
božský John

Ok, psal jsem to uz v unoru, ale tam mi moc nikdo neporadil.

Kde maj v druhy lize nejlepsi klobky? Viktorku nepocitam, ta spadne do CFL.

Reagovat
monty25

Tak asi na Dukle jsou taky dobrý, navíc tam nejsou moc fronty.

Reagovat
božský John

Tam je to dobry, ale Viktorka je furt teda za me nejlepsi. Uvidime, jestli udrzej kvalitu i ve treti lize.

Reagovat
monty25

Snad jo, ta klobása/cigáro je tam tuhle sezonu jediná dobrá věc na celým fotbale.

Reagovat
božský John

Dneska jsem s malou chtel jit, ze uz je velka a konečně ji ukazu, nad cim se tatinek kazdej vikend nervuje, ale kdyz jsem videl, jak je venku a jak to dopadlo, tak jsem rad, ze jsem ji toho zazitku prozatim usetril

Na Jablonec ji nevemu, nechci, aby nam na dvere tukala socialka, ze ji trapime

Reagovat
božský John

Jinak ja mam Viktorku asi 5 minut od baraku (jsem mozna moh napsat driv, aby bylo zrejmy, kam jsem chtel s dcerou jit), tak obcas zajdu a letos to je fakt k pobliti.

Reagovat
Puskas

Tam je mají za tisícovku, ne? Novotný by mohl vzpomínat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje Hradec tak dobře nebo baník tak strašně

Reagovat
Martin9719

Je to slušný fotbalový panoptikum, to nám ta forma možná na Baník bude i s přehledem stačit.

Reagovat
HorajzmAmmann

Banik hrozně...

Reagovat
ratusek

katastrofa. Hráči nebo Smetana už uplně rezignovali. to je zoufalství

Reagovat
HorajzmAmmann

Svozil nevypadá dobře...

Reagovat
PISTOLERO

Pojďme Hradec už jim tam něco šoupněte

Reagovat
monty25

Silný je tam takovou dobu a dá prd. Ikaunieks přijde a dá góla.

Reagovat
Banikovec7

Chudák Janošek chce moc hrát s míčem a málo nakopávat, tak si u Smetany nezahraje

Reagovat
ratusek

Reagovat
veikko

Střed hřiště celý zápas úplně příšerný a dohraje to kompletně bez vystřídání.

Reagovat
monty25

V tom Jablonci je vidět úplný hovno, i když hrajou s oranžovým míčem...

Reagovat
Gelu28

Kdy už v baníku bude trenér co tomu dá nějakou tvář odešel jsem z hospody v 78.minutě zápasu....normálně hradec je lepší bohužel ....

Reagovat
Coutinho10

Fila

Sestava: Mandous – Bah, Ousou, Hovorka, Jurásek – Hromada, Provod – Schranz, Plavšić, Lingr – Fila

Lavička: Kolář, Olayinka, Tecl, Kúdela, Ševčík, Traoré, Šmiga

Reagovat
monty25

Potřebuju, aby Lingr udělal o 4 body víc než Provod.

Reagovat
monty25

Hm, tak to asi nevyjde.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

Tak už bylo na čase aby mu dal cuchnout.. přeji jen je mezi EKL hrál málo... A on není zrovna hráč co si to nechá líbit.. příští rok ho čekám na hostování

Reagovat
Cotton

Holeš je na tom jak?

Reagovat
Greny

Doufám že v červnu na repre bude ok

Reagovat
smazaný uživatel

Snad mu Hašek v těch 4 zápasech dá plný počet minut, ať je rozehraný na další sezónu.

Reagovat
Coutinho10

zatim neni info...bud to neni vazny a bude na Feyenoord ok a ted dostal volno nebo to je vazny, coz se spis obavam a muze dlouho chybet

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Asi je naivní čekat, že by v téhle formě mohl Baník bodovat v Plzni.

Reagovat
noustres

Ty jsi nepochopil naší ligu. Musíš očekávat neočekávané. Je to přece sport a nikdy nevíš.

Reagovat
Greny

Jedině že by to pískali rozhodci od Novotnyho z Oktagonu

Reagovat
Martin9719

Možná když změní trenéra, jinak bude paralela s loňským rokem v předpoledním kole.

Reagovat
Realita

O2tv: "Je duben, tak jsem si myslel, že už aprílové počasí nebude..."

Reagovat
lada.sp

Reagovat
Gelu28

to je dement kdo to řekl a jen tím podrhl kvalitu "odborníků" na O2 TV

Reagovat
John Obi Mikel

Mandous

Reagovat
John Obi Mikel

Za tohle žlutou

Reagovat
mistr129

Úžasný obranný zákrok

Reagovat
John Obi Mikel

A komentátoři by taky mohli zkusit fandit Pardubkám méně okatě

Reagovat
John Obi Mikel

Ale zase cením, že zná Verdiho Aidu

Reagovat
Martin9719

Na Radotínskýho s Pilným nemá nikdo.

Reagovat
monty25

Pokud vím, tak Pilný je z Hradce. Ten asi Pardubkám zrovna nefandí...

Reagovat
Martin9719

Tak to myslím obecně hlavně o zápasech Sparty, když tahle dvojka kralovala ještě na Fandovi, teď už komentují taky občas zvlášť Nezapomenutelná fráze "dobře to dopadlo" po každým ubráněným útoku proti Spartě.

Reagovat
John Obi Mikel

Provod

Reagovat
smazaný uživatel

Ou, sou to penalty! Exekutor vyprovodil Letáčka na parkoviště.

Reagovat
John Obi Mikel

Gólman byl úplně bez sch(r)anze

Reagovat
Cotton

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl jsem. Bílek před zápasem zase telefonoval?

Reagovat
John Obi Mikel

Maximálně tak tomu obránci Jasná penalta.

Reagovat
mrtvej ofsajd

tzv. na "Radakoviče"

Reagovat
kilobyte

Komentář na Livesportu taky výborný.

40'

Matyáš Hanč (Pardubice) se ve své ofenzivní snaze dopustil útočného faulu. Zvuk píšťalky zastavuje hru. Dalibor Černý vše viděl, a také správně vyhodnotil. Jedni se radují, druzí protestují jak mohou. Tak je to snad při každé penaltě. V tento moment se raduje Slavia Praha.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
delfin

Jestli ti z livesportu taky neprocitaj diskuze na EF.

Reagovat
Mass

Reagovat
John Obi Mikel

Výkon průměr. Hodně se mi líbí Jurásek, naopak vůbec Plavšič, kterýho bych o poločas střídal. Špatný výkon

Reagovat
clinger

ještě že tě s tím Plavšičem neposlechl

Reagovat
John Obi Mikel

Kdybych ho býval zhejtil víc, tak by proměnil i tenhle brejk

Reagovat
mistr129

Fila

Reagovat
John Obi Mikel

Provod Fila

Reagovat
mrtvej ofsajd

krásnej gól

Reagovat
John Obi Mikel

Schranz

Reagovat
SIRBRANIKE

Gól jak o Zlatana.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Střídej Baha, ať si odechne...

Reagovat
clinger

Reagovat
Komix

Šmiga

Reagovat
John Obi Mikel

Šmiga

Reagovat
delfin

Plavsic

Reagovat
smazaný uživatel

Pardubky vyrovnat.

Reagovat
meno

Standa to měl vypočtený!

Reagovat
Selänne

Tecl

Reagovat
mistr129

Standa zkušeně připravil Ibrovi, takhle to chtěl od začátku

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
John Obi Mikel

Traoreeeeee

Reagovat
mrtvej ofsajd

Standa ze zásady neproměňuje nájezdy!

Reagovat
delfin

Nechapu, co vam na Teclovi tak vadi.

Reagovat
Remt

Čím větší šance tím větší šance.. že nedá

Reagovat
delfin

Achjo, vy jste nenapravitelni, dyt to nekonec vyresil dobre.

Reagovat
John Obi Mikel

Já bych věděl

Reagovat
mrtvej ofsajd

Teď je to sranda, ale až to udělá ve čtvrtek, tak se poserem.

Reagovat
ratusek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele