FORTUNA:LIGA - souhrn 23. kola: Sparta se na výhru natrápila

26.02.2022, 16:55, aktualizováno 27.02.2022, 19:59
Komentáře a souhrny
Plzeň si s přehledem poradila s Pardubicemi a na tahu tak byla Slavia, která rovněž hravě zvítězila s Hradcem Králové. Naopak Sparta se zejména v první půli proti Zlínu trápila. Baník Ostrava potvrdil roli favorita v Ďolíčku proti Bohemians 1905. Výhru konečně slaví rovněž Slovácko, které otočilo duel s Mladou Boleslaví. Remízami skončilo derby Liberce s Jabloncem...

Sparta Praha - Fastav Zlín 2:0

27.02.2022 18:00

Góly: 47. Tomáš Čvančara, 87. Jakub Pešek

K ideálu měl výkon Sparty opět daleko, proti Zlínu však Letenští přece jen konečně dosáhli tří bodů. Po bezbrankové první půli zajistili Pražanům vítězství zásahy Tomáše Čvančary a Jakuba Peška. Zatímco sparťané zůstávají v ligové tabulce na třetím místě, zlínští "Ševci" klesli na jedenáctou pozici.

Fanoušci Letenských si v posledních týdnech mnoho radosti neužili a další nával zloby v nich málem vyvolala situace ze třetí minuty duelu. Penaltu si chtěl vymodlit hostující Vukadinović, jenže pád po domnělém kontaktu s brankářem Pražanů Holcem značně přihrál a pokutový kop se tedy nekopal. O čtyři minuty později mohla většina Letné naopak vybuchnout radostí. Mizerné rozehrávky Condeho chtěl využít Haraslín, v tutovce jej ovšem vychytal gólman hostů Rakovan.

Ve 13. minutě se do centra dění opět dostal Vukadinović, jehož si nepohlídala defenzíva domácích. Srbský fotbalista se nakonec i se štěstím dostal k zakončení, které nicméně zneškodnil Holec. Ten měl práci i ve 37. minutě, kdy do rukavic lapil Dramého pokus o obstřel.

Po bezkrevné první půli zahájila Sparta druhý poločas na výbornou. Haraslín ve 47. minutě předběhl Procházku a v pokutovém území vyhledal Čvančaru, jenž šťastně propasíroval merunu za Rakovanova záda. Na druhé straně mohl o sedm minut později odpovědět Dramé, který na Holce opět vyslal kroucenou střelu levačkou. Strážce domácí svatyně měl tentokrát víc práce, opět ale svůj celek uchránil od inkasování.

Právě Dramé si od sparťanského kotle vysloužil bezdůvodné bučení, jak nás upozornil pozorovatel na místě, rasistické chování podivných individuí se však v průběhu utkání neřešilo. Místo toho se sudí Machálek intenzivně zabýval incidentem z 81. minuty. Arbitr původně nařídil penaltu pro Spartu poté, co po kontaktu s Procházkou i Vraštilem upadl k zemi Hložek. Zlín ale v tuto chvíli ještě zachránila ruka Minčeva, která strážce v pokutovém území předcházela.

Nakonec ale hosté přece jen ještě jednou inkasovali. Minčev v 87. minutě vyhledal hlavu Peška, proti jehož zakončení se Rakovan natahoval marně.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - FK Teplice 0:0

27.02.2022 15:00

Góly: -

Teplice ve čtvrtém jarním zápase poprvé nevyhrály, přesto dokázaly vytěžit z utkání alespoň bod. Díky skvělému Grigarovi se přiblížily záchraně po bezbrankové remíze v Olomouci.

Sigma byla zejména v první půli jednoznačně lepším týmem. Už během první čtvrtiny utkání zahrozil González a poté měl velkou šanci Chytil, který ale nevyužil Tijaniho zaváhání. Navrátilovi se zase zamotal míč pod nohami a Chytil hlavičkoval jen do Grigara.

A v samotném závěru první půle se Grigar vytáhl proti Chytilovi znovu. Teplický brankář si na mladého útočníka počíhal po Daňkově zdařilé přihrávce. Po návratu ze šaten to zkoušel sám Daněk rovněž neúspěšně, z dorážky pak pálil González nad břevno.

Zajímavý střílený centr musel zkušený gólman likvidovat i po sedmdesáti minutách, Chvátalův přímák nakonec vytáhl na roh. A jelikož byla nepřesná i ojedinělá Tijaniho hlavička na druhé straně, skončilo utkání nerozhodně.

Sigma tak zůstává na deváté příčce, Teplice se posunuly na místo dvanácté.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Slavia Praha 1:5

27.02.2022 15:00

Góly: 90+1. Petr Rybička - 2. Jakub Hromada, 12. Ondřej Lingr, 22. Stanislav Tecl, 30. Stanislav Tecl, 71. Ondřej Lingr

Jednoduchá práce čekala na Slavii pár dní po postupu v Konferenční lize a týden před derby. Na hřišti Hradce Králové uspěla 1:5, když se po Hromadově brzké trefě dvakrát prosadili Lingr a Tecl. V závěru jen korigoval Rybička.

Úvodní gól zápasu padnul už po pár desítkách sekund. Po srážce dvou domácích hráčů ve středu hřiště se ujal balónu Hromada, jenž postupoval směrem k vápnu, načež přízemní ranou k tyči překonal Fendricha. Ačkoliv šlo o střelu dobře umístěnou, stále se dala považovat za chytatelnou.

Během následujících minut každý z týmu jednou zajímavě vypálil, Holeš ovšem netrefil bránu a Kubala jen připraveného Mandouse. Ve dvanácté minutě už sešívaní své vedení zdvojnásobili. Tecl rozehrál balón do strany na Juráska, jenž poslal do vápna výtečný přízemní balón. K tomu se na zadní tyči dostal Ondřej Lingr a do odkryté klece snadno zakončil.

Ani dvougólová ztráta, ani následná Olayinkova střela nestačily Východočechům k probrání se. Po necelé čtvrtině utkání předvedl obrovskou hrubku Fendrich, jenž šel hrát s míčem k rohovému praporku a přihrál na nohu Olayinky. Nigerijský křídelník okamžitě vyhledal ve vápně Stanislava Tecla, kterému se podařilo trefit poloprázdnou bránu.

Tím přetekl pohár trpělivosti trenéra Koubka s gólmanem Fendrichem, kterého vzápětí vystřídal Patrik Vízek. I ten však velmi rychle kapituloval. Masopustem rozehraná standardní situace našla hlavu Tecla, ten využil špatného vyběhnutí gólmana a usměrnil balón do sítě. Vzápětí přišla pro Pražany i nepříjemnost, kvůli zranění musel střídat Kačaraba.

Alespoň malou naději mohl ještě před odchodem do šaten vykřesat Kubala, ten ale z dobré pozice pálil jen nad břevno. Po přestávce se už Hradec probral a brzy mohl skórovat Vlkanova, jehož tečované střele mnoho nechybělo. Podobně na tom byly po hodině hry i Kubalův halfvolej či pokusy z kopaček Kučery a Novotného.

Jenže namísto snížení přišlo v jednasedmdesáté minutě završení "bůra". Po Olayinkově pasu pobídnul Madsen k zakončení Ondřeje Lingra a ten velmi tvrdou ranou pod břevno rozvlnil síť. Na opačném konci hřiště pronikl z úhlu až na malé vápno Mejdr, jenže jeho přihrávka se neujala.

Domácí se dočkali až na začátku nastaveného času. Vlkanova šikovně prostrčil na Kubalu, ten ještě předal Petru Rybičkovi a šestadvacetiletý hráč se dočkal premiérové ligové trefy. Další zaváhání Hradce mohl potrestat Fila, avšak zakončení se mu nepovedlo a konečný výsledek tak zněl 1:5.

Sešívaní se tak vrátili na první místo o skóre před Plzeň, Hradec je aktuálně osmý, avšak ve vyrovnaném středu tabulky ztrácí jen bod na šesté místo a má náskok dvou na skupinu o záchranu.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Dynamo České Budějovice 2:2

27.02.2022 15:00

Góly: 44. Lukáš Bartošák, 50. Filip Zorvan - 49. Michal Škoda, 80. Martin Králik

Jen malou cenu má pro Karvinou bod vybojovaný proti Českým Budějovicím. Slezané potřebují vítězit, k čemuž byli proti Dynamu blízko. Dvakrát ovšem prohospodařili náskok a jen minimálně smazali ztrátu na mužstva před sebou.

Především v první půli si hráči MFK mohli vypracovat solidní náskok. V dobré šanci se objevil například Durosinmi, avšak po centru Bartošáka trefil jen prostor, který hájil gólman Jihočechů Vorel. Později nabídl Karviné příležitost svou chybou v rozehrávce Škoda, volej Túlia ale proletěl těsně vedle tyče do zámezí. Sám Škoda se však taky blýskl v lepším světle, když brejk hostů sám zakončil střelou, již musel vyrazit domácí brankář Bajza.

Blíže gólu byli nicméně Slezané. Volej Durosinmiho ještě Vorel vytěsnil, ve 44. minutě už ale kapituloval. Pas od Túiia sklepl Papadopulos prsy pro Bartošáka, jehož volej po zemi zastavila až síť. Čtyři minuty po změně stran se však náskok MFK rozplynul. Škoda opět dostal prostor před pokutovým územím a tentokrát vyslal křižnou ránu k tyči, od níž se balón odrazil za Bajzova záda.

Hned vzápětí si ale Karviná vzala náskok zpět. Na centr Šehiće z levé strany si naskočil Zorvan a hlavičkou k tyči rozveselil domácí tábor. Jenže veselá nálada nevydržela až do závěrečného hvizdu. V 80. minutě se totiž do odraženého míče opřel obránce Dynama Králik a pumelicí k tyči zajistil konečnou remízu. Po ní se Budějovice posunuly na šesté místo, Slezané zůstávají beznadějně poslední.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - FK Pardubice 4:0

26.02.2022 18:00

Góly: 34. Lukáš Hejda, 44. Jan Kopic, 49. Milan Havel, 90+1. Tomáš Chorý

Plzeň zvítězila v domácím utkání 23. kola Fortuna ligy nad Pardubicemi poměrem 4:0. Viktoriáni naplno využili početní převahy po vyloučení Filipa Čiháka, jenž svou kariéru odstartoval právě v Plzni. Jeho první žlutou kartu nejprve z penalty nepotrestal Pavel Bucha, o vítěznou trefu se tak ve 34. minutě postaral chvíli po Čihákově druhém napomenutí Lukáš Hejda.

Viktorka, která dosud řádně proháněla mistrovskou Slavii, měla před sebou zdánlivě jednoduchý úkol - porazit doma předposlední Pardubice. Ty však bodovaly v posledních třech zápasech a naposledy uhrály remízu i se silným Slováckem. Slibné výsledky však nic neměnily na tom, že byli Východočeši jasným outsiderem, který byl zapleten v boji o záchranu a měl druhou nejhorší obranu ligy. Tu měl prověřit třeba reprezentant Jan Kopic, který nedávno podepsal s Viktorií smlouvu až do roku 2024.

První kritický moment pro Pardubice přišel už po sedmi minutách hry. Po faulu Čiháka v předbrankovém prostoru nařídil rozhodčí pokutový kop ve prospěch viktoriánů. Z penaltového puntíku ovšem bídně vypálil Bucha, jenž poslal míč těsně vedle levé tyče. Další čára přes rozpočet přišla ve 20. minutě, kdy se nevybíravým zákrokem ve středu pole provinil Čihák. Rozhodčí tento akt ocenil druhým žlutým kartonkem a duel pro pardubického zadáka skončil dřív než začal. Početní převahu využili Plzeňští o 14 minut později, když se po rohovém kopu prosadil hlavičkou Hejda. Před koncem poločasu stihl navýšit náskok Kopic, jenž si naběhl na centrovaný míč k zadní tyči a nekompromisně zakončil.

Gólové představení pokračovalo i ve druhém dějství. Milan Havel se zbavil obránců, pronikl do pokutového území a po zemi zakončil mezi nohy bezmocného Jiřího Letáčka. V 70. minutě se k efektnímu zakončení ve vápně odhodlal Jean-David Beauguel, avšak svým pokusem jen rozezvučel břevno. Finální tečku za zápasem udělal Tomáš Chorý, jenž se šťastným odrazem ve vápně prosadil v nastaveném čase.

Plzeň dle očekávání přehrála pardubické fotbalisty a dál statečně bojuje o titul. V dalším kole na Viktorku čeká 5. března výlet do Zlína. Pardubice, které dále čekají na první jarní gól, ve stejný den přivítají českobudějovický výběr.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Baník Ostrava 0:2

26.02.2022 15:00

Góly: 75. Nemanja Kuzmanović, 83. Ladislav Almási

Nějakou dobu to trvalo, avšak ve druhé půli přece jen přinesl střet Bohemians s Baníkem góly. A to výhradně do brány domácích, kteří tak prohráli podruhé v řadě a zůstávají ve skupině o udržení. Ostravané si naopak díky gólům Nemanji Kuzmanoviće a Ladislava Almásiho pojistili čtvrté místo v tabulce.

Bohužel jsme si již zvykli, že trávník ve vršovickém Ďolíčku nedisponuje po zimní přestávce valnou kvalitou. Zřejmě i proto nenabídl první poločas mnoho vzruchu. Ve 14. minutě se Slezané dožadovali pokutového kopu poté, co centr Kuzmanoviće přistál na ruce Köstla, sudí však celou situaci neposoudil jako penaltovou. Do slibné gólové příležitosti se těsně před přestávkou hnali tři hráči hostů. Míč vedl Koncevoj, který na sebe nakonec vzal zodpovědnost, celou situaci nicméně zbabral, neboť jeho zakončení zablokoval bránící Květ.

První zaznamenáníhodná šance druhé půle přišla až po hodině hry, kdy v nadějné pozici hlavičkoval nepřesně Puškáč. O tři minuty později chtěla kopat penaltu také Bohemka. Tentokrát totiž balón spadl na ruku Ndefeho, píšťalka arbitra nicméně zase zůstala němá.

Klíčový okamžik utkání se odehrál čtvrthodiny před koncem. Janošek v rohu hřiště připravil o balón Vaníčka, načež Falta prudkým centrem vyzval k hlavičce Almásiho. Tu ještě brankář Pražanů Valeš vyrazil na břevno, k dorážce se ovšem jako první nachomýtl Kuzmanović, jenž rozjásal početný kotel hostujících fanoušků.

Po brance na 0:1 se situace pro Bohemians záhy ještě víc zkomplikovala, neboť Hronek po obdržení druhé žluté karty musel opustit hřiště. V 82. minutě mohl domácí po chybě v rozehrávce definitivně srazit na kolena Buchta, jenže v obrovské šanci zpackal kličku na Valeše. Hned o minutu později si ale lépe počínal Almási. Slovenský útočník si naběhl za defenzivu a gólem pojistil tříbodový zisk Baníku.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - FK Mladá Boleslav 2:1

26.02.2022 15:00

Góly: 61. Václav Jurečka, 90+5. Václav Jurečka (pen.) - 17. David Douděra

Celou hodinu pokračovalo Slovácko ve střeleckém trápení i proti Mladé Boleslavi. Pak ale začal úřadovat střídající spasitel Václav Jurečka, který dvěma góly zařídil obrat ve skóre a tři body pro uherskohradišťské mužstvo. Moravané si tak pojistili páté místo v tabulce, Středočeši naopak dost možná přijdou o šestou příčku.

V úvodu se oba celky oťukávaly, do prvního nebezpečného zakončení se dostal domácí Cicilia, jenž hlavičkoval nad břevno. V 18. minutě rázně odpověděli hosté. Hlavatý vyhledal centrem v pokutovém území Douděru, který hlavou dopravil pas za záda marně se natahujícího brankáře Fryštáka.

Aby těch ran pro Moravany nebylo málo, musel se vzápětí poroučet ze hřiště zraněný stoper Kadlec. Vše zlé ale bylo pro něco dobré. Kadlece totiž vystřídal Jurečka, jehož přitom v základní sestavě poněkud překvapivě nahradil Cicilia. Ještě v první půli mohl Jurečka ukázat, že zápas na lavici náhradníku započal neprávem, ve velké šanci jej však vychytal boleslavský gólman Šeda. Následná dorážka Sadílka již na bránu neprošla.

Druhý poločas zahájili aktivněji Středočeši. Nejprve musel Fryšták vyrážet pokus Ladry zpoza pokutového území, poté se pořádně natáhl a vytěsnil přízemní křižnou střelu Ewertona z úhlu. V 61. minutě ale Ewerton vyrobil hrubici, která stála hosty vedení a v konečném součtu i bodový zisk. Brazilce totiž ve středu hřiště připravil o balón Reinberk, který vysunul Jurečku, jenž překonal Šedu a vyrovnal.

První jarní branka polila Slovácko živou vodou. Domácí se hnali za vítězstvím, kterého v samotném závěru přece jen dosáhli. Pomohl jim k tomu autor úvodní trefy duelu Douděra, který ve vlastní šestnáctce nedovoleně zastavil Vechetu. Nařízený pokutový kop si vzal na starost Jurečka, na jehož střelu si sice Šeda sáhnul, míč ovšem i tak rozvlnil síť a rozjásal uherskohradišťský stadion.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - FK Jablonec 1:1

26.02.2022 15:00

Góly: 54. Michael Rabušic (pen.) - 77. Michal Černák

Ve 23. kole Fortuna ligy bylo k vidění již 58. Podještědské derby. To skončilo dělbou bodů po remíze 1:1. Domácí Liberec si sice po proměněné penaltě Michala Rabušice dělal naděje na vítězství, to mu ale v 77. minutě zatrhl teprve 18letý Michal Černák. Odchovanec Jablonce se radoval z první trefy v nejvyšší české soutěži.

O derby vždy bylo známo, že nemá favorita. A přesně to platilo o zápasu dvou severočeských celků, které marně hledaly formu. Tým Petra Rady se i vlivem odloženého utkání se Spartou stále potácel na 14. místě a o trenérově pozici se vedla vážná debata. Na domácí straně Luboš Kozel sice svou misi nezačal špatně, momentálně však byl Liberec až na konci první desítky a na jaře se stále neradoval ze zisku tří bodů. V posledních sedmi duelech s Jabloncem na vlastním stadionu se navíc modrobílí radovali pouze dvakrát.

První lehčí šanci měli modří, kteří v deváté minutě kopali roh. Na něj si naskočil Rabušic, ale jeho nepřesná hlavička skončila jen na horní síti. V následujících minutách se naplno ukazovalo, že útoky obou týmů dosud patřily do hlubokého ligového suterénu. Šance totiž byly doopravdy nedostatkovou komoditou a diváci v prvních 20 minutách neviděli jedinou střelu mezi tři tyče. To změnil až hostující Jan Matoušek, který ale pálil jen do středu branky, kde čekal Jan Hanuš. Pěknou šanci měl po přiklepnutí spoluhráče krátce před poločasem Christian Frýdek, jenž si šikovně patičkou zasekl obránce, ale jeho následný pokus byl zblokován. To bylo před pauzou vše.

Do druhého poločasu vstoupil lépe Jablonec. Tomáš Malínský vypálil pár minut po návratu z kabin tvrdou ránu, která však o kus minula levou tyčku. Do vedení tak šli domácí. Po ruce ve vápně zahrával v 54. minutě penaltu Rabušic, který poslal Hanuše na druhou stranu a nedal mu šanci zasáhnout. Víceméně okamžitě mohl na druhé straně odpovědět Jakub Martinec, který po přímém kopu hlavičkoval. Jeho pokus doprostřed brány ale zlikvidoval Milan Knobloch. Úspěšnější byl v zeleném dresu Černák, který se v 77. minutě po zmatcích v soupeřově obraně protlačil k zakončení a nekompromisní ranou vyrovnal. To ale bylo z hlediska příležitostí vše a severočeské derby skončilo nerozhodně.

Zápas bez favorita tedy nepřekvapivě skončil dělbou bodů. Liberec v příštím kole čeká složitý úkol na hřišti Baníku Ostrava, kam pojede 5. března. Jablonec o den později přivítá fotbalisty Hradce.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha23183258:1657
2.Viktoria Plzeň23183244:1557
3.Sparta Praha22155250:2450
4.Baník Ostrava23136449:3145
5.1. FC Slovácko23134640:2543
6.Dynamo České Budějovice2377930:3528
7.FK Mladá Boleslav23831236:3827
8.FC Hradec Králové2369827:3427
9.Sigma Olomouc2368933:3126
10.Slovan Liberec22751021:3126
11.Fastav Zlín23741226:4025
12.FK Teplice23631425:3921
13.FK Jablonec2249917:3621
14.Bohemians Praha 190523631428:4821
15.FK Pardubice22471124:4519
16.MFK Karviná23171520:4010

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (129)

Přidat komentář
SuperBanikovec

Důležité tři body! Já jsem dnes rád hlavně za dobrou obranu, Pokorný snad neprohrál souboj. Boula taky dobrý konečně ukázal proč si ho Baník pořídil a taky zásluhu Janoška na gólu, všechno tohle moc důležité! Almasi půjde přímo do ciziny, neskutečně nebezpečný hráč..

Reagovat
AjaxFans

Super tři body

Reagovat
Losinho

Bolehlav

Reagovat
wwwx

Liberec zase přestal hrát po gólu. Za dva zápasy ztracené čtyři body, # kozelball.

Reagovat
smazaný uživatel

A on hrál před gólem?

Reagovat
Martin9719

Sledoval jsi někdy Duklu?

Reagovat
$$CaptainKokotko

Slovácko a Baník 3-4místo, Slovácko výhra v poháru. This is my sen

Reagovat
smazaný uživatel

Jes okej fenj ju

Reagovat
C.1922

Pokorný dnes opět kvalitní výkon. Jsem rád, že konečně dostal prostor potvrdit má slova, že je lepší než Svozil...

Kuzma

Reagovat
JarousFCB

Docela mě překvapuje. Ještě jsem ho neviděl hrát tak dobře, když se hrálo na dva stopery. Jen tak dál

Reagovat
FCB1922

Kuzma Havířov a Zlatan.

Krása, nádhera, Banicek nejlepší u nás

Reagovat
twl

Tvl herně to mělo dneska úroveň jen škoda že si toho Holíka nemůžeme dovolit.a ten trusa nic jsem nečekal ale dobrej byl ta Plzeň to bude válec

Reagovat
Martin9719

To si myslím že zatím není jistý zda si ho můžeme dovolit, přišel jsem až v 85. minutě, ale koukal jsem jak byl Trusa aktivní, nevím jak předtím

Reagovat
smazaný uživatel

Prisel jsem? Kam si prisel?

Reagovat
Martin9719

Co je ti po tom?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty brdo ty jsi agresivní.. Omlouvám se.

Reagovat
Martin9719

Chytneš se části mojí reakce debilní otázkou která je absolutně irelavantní k tématu. Jako co jsi chtěl slyšet, že jsem přišel na tu a tu adresu a díval se???

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ja se omlouvám, je to moje vina.

Reagovat
Pride

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Tromas

Myslím si, že si ho moci dovolit budeme v létě, pokud se Bogi u nás nerozhodne prodloužit a půjde někam do ciziny, jak on chce a asi to tak i dopadne. V tom případě si podle mě Holíka můžeme dovolit, pokud se tedy Šádek nerozhodne, že radši za inkasované peníze nebude chtít snížit dluh, ale myslím si, že koupě Holíka je důležitější i směrem do budoucna (Řezník není nejmladší). Zároveň když chceme další rok znovu po 3 letech hrát evropské poháry, tak bude důležité mít více možností v obraně. Hlavně když bude zraněný nějaký hráč, jako teď Řezník a Pernica.

Reagovat
Losinho

Inkasovaný peníze za hráče, kterýmu skončí smlouva?

Reagovat
smazaný uživatel

Čihák by se po dnešním výkonu mohl v létě vrátit do Plzně.

Reagovat
db18

A zahrát si pak s bratrem, který dnes vstřelil hattrick.

Reagovat
Akinfeev

Staněk se vždycky v nejlepšim zraní

Reagovat
Bex5

Ty mluvis jak jeho buchta

Reagovat
Akinfeev

V nejlepší fotbalové formě, samozřejmě

Reagovat
C-M@ster

Co mu je?

Reagovat
Akinfeev

Dostal nohou do zátylku od rozeběhlého hráče, kvůli čemuž střídal. Teď má dokonce podezření na otřes mozku.

Reagovat
C-M@ster

Ajo, tak to je pohoda.

Reagovat
db18

Už ho má potvrzený

Reagovat
Bex5

Tak jesteze jen tak, kamo. Jakmile se nekomu takhle zmota siska i po 15 minutach, ze si radsi sedne, je dobry se ho na nic neptat a vzit pryc. Vubec bych se nedivil, kdyby mel na druhej polocas uplny vokno.

Reagovat
C-M@ster

Kluby ve slovenské lize nastoupily do zápasu se sloganem STOP VOJNE

K iniciativě se odmítly připojit Slovan Bratislava a Dunajskíá Streda

Někdo info proč? Na fb akorát psali "majitel Slovanu má konexe na Rusko a je to nácek", to je teda hlavní důvod? A Streda? Však i Orbán se vyslovil proti útoku.

Reagovat
ratusek

Co všichni děláte? Neděle a 27 příspěvků a to jsme hráli už my a Plzeň

Reagovat
Radin

Je válka. Fotbal jde stranou. Koho to teď zajímá.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ratusek

Reagovat
lichna.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
srbic13

Reagovat
Coutinho10

Praha hraje až dnes

Reagovat
ratusek

Tak uvidíme o kolik stoupne počet příspěvků. To by musela být zase nějaká kontroverze

Reagovat
Coutinho10

i to je možný

Reagovat
Nadržený šimpanz

Že o takových věcech třeba nemluví Bosák ve svých monolozích při zápasecj jeho milované Slavie

Reagovat
Bakary3

Tak jako, on je komentator, casto prohodi vtipek o vsem moznym, ale necekas snad od nej, ze bude pri uapase zesiroka rozebirat takový veci, zene?

Nebo on to dělal treba s Kreti kabelou?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hnus. Bohužel Slavii nikdo nepotrestá, to není Vyšehrad. Jak se ti to čte, jako fanouškovi? Že jste měli snahu mimo ligy ovlivňovat i evropské poháry?

Reagovat
Bakary3

Obecne se mi to cte nahovno, ale uprimne, snaha ovlivnovat evropské pohary...

To byla takova dojemna naivni myslenka Berbra, ze Dasu všude milujou a vsichni se z ni zeserou, nic vic..

Kdyz prokazou, at potrestaj.

A spis ne... Jako Spartu, jako Plzen.

Vzdyt podivej i na tu Spartu, kdyt prisel strizkov s obvinenim, ze meli byt uplaceny, za to, ze to nedokazali, dostali padaka do druhy ligy a snad minus 9 bodu.

Kdyz kreta neprokazal obvineni z korupce ve svoji kabele, taky se nic nestalo.

Takze bych si tu nehral na neco, ze nekomu projde vic nez jinymu...

Reagovat
kilobyte

Tak Křetinský nebyl v ničem konkrétní, ne?

Reagovat
Bakary3

Mel prijit s obvinenim Plzně, Mirek byl zdrcenej

A nakonec to vypadalo, ze nemel jak to dokazat, tak to nechali vysumet.

Kdo vi, každopádně si domluvi schuzku na svazu, tam teda předloží dukazy a pak nic .. jinej klub by to asi odnesl.

Reagovat
lampas

No oni se spíš dohodli podle mě, že Křetínský nebude nic rozpitvávat a Spartě se za to nebudou dít už takový prasárny. Pokud si dobře vybavuji, tak od tý doby už Spartu snad nikdy nezařízli.

Reagovat
kilobyte

Tak on většinu toho tvrdil Pelta. Křetinský podle mě pouštěl jenom náznaky.

Reagovat
mistr129

Je to na hovno, Nezmar je očividně zmrd a otázkou je, jak moc do toho bylo zapojený Tvrdík a spol. - jestli jen posílali Dáše na schůzky LV, tak to přežiju, i když samozřejmě je možný, že měl nějaké echo, že to policie prověřuje.

Jinak jak říkám, nadšený z toho nejsem, ale kdybych si měl vybrat, jestli být čistý a podporovat ve volbách Berbrova poskoka, nebo mít tyhle skandály a udělat něco globálně na FAČRu, tak jsem rád, že to je tak tak to je. Asi i proto, abych se pak mohl uklidňovat, že se jen naskakovalo do vlaku či podobný nesmysly

Reagovat
Blasphemer

Vy si fakt myslíte, že tohle všechno jel Nezmar na svoje triko a Tvrdík o tom nevěděl?

Reagovat
mistr129

"otázkou je, jak moc do toho bylo zapojený Tvrdík"

To jsi vydedukoval z tohohle?

Reagovat
Blasphemer

No... jo.

Reagovat
mistr129

Tak jak tam píšu. Určitě věděl o nějakých schůzkách, ale je taky klidně možné, že "jen" do té míry - musíme se k nim chovat hezky, občas jim dát pozornost a budou za to na nás hodní. Tady si fakt netvrdím odhadnout jak to je, ale třeba v případě Vyšehradu tomu majiteli docela věřím, že si to Rogoz jel na vlastní pěst.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
r.mrazik

Vy jste hrozný naivky..

Reagovat
Spalovač šancí

Nezmar se choval divně a furt byl na odchodu, tak jsem myslel, že to je kvůli tomu, že Tvrdík dělal levárny. Ale po tom úniku, že nechtěl platit milión, to vypadá, že Nezmar jel na tu oranžovou spíše na vlastní pěst. Ale kdo ví

Reagovat
kilobyte

Nebo Nezmar zjistil, proč to Tvrdík nechtěl zaplatit a proto chtěl utéct.

Reagovat
Spalovač šancí

Jenže on nechtěl utéct jednou, ale nejmíň 3x

Reagovat
r.mrazik

protoze mu Tvrdik nechtel dat prachy za postup do LM...

Reagovat
Kiwi-21

Spíš chtěl jed na oranžovou ale na poslední chvíli blikla červená a už raději nezastavil

Reagovat
ratusek

Jo Luftjarda o ničem nevěděl. Akorát se mu spíš nechtělo platit, jelikož dostal echo od kámošů, že se to v pozadí vyšetřuje, tak at se do toho nenamočí oficiálně. Ale jen blázen si může myslet, že o ničem nevěděl

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Spalovač šancí

Ale já nepsal, že o ničem nevěděl. Nechápu, proč spousta lidí má potřebu vidět věci jen černobíle.

Tvrdík, když viděl, že nemá šanci se systém hnout oficiálně, mohl Nezmara pověřit, ať Berbra "zpracifikuje". A Nezmar zašel dál, o čemž Tvrdík už vědět nemusel, resp. mu to Nezmar řekl až ex post.

Reagovat
r.mrazik

tomu snad neveris ani ty samotny ne?

Reagovat
Spalovač šancí

A v případě Rogoze a Vyšehradu tomu taky věříš, že o tom majitel nevěděl?

Reagovat
Spalovač šancí

*nevěříš

Reagovat
r.mrazik

vi to vsichni majitele

stejne jako tehdejsi sef sparty vedel o peltovi a jeho cinklym jaru

proto tam ty lidi najimaji...ne proto,ze se hezky smejou

Reagovat
ondrasch77

Takhle mi to přijde nejpravděpodobnější

Reagovat
r.mrazik

Jj. Na vlastní pěst

Reagovat
ratusek

sám voják v poli

Reagovat
Coutinho10

jak říkal, že jel na oranžovou, tak to hodně tmavou teda...tohle je pro mě šok a navíc se to tahá ještě do EL

Reagovat
mistr129

Hromada

Reagovat
Losinho

Pohoda

Reagovat
John Obi Mikel

Dobrý zápas Snad nás to naladí na další program, který není úplně snadný.

Reagovat
Mass

Kačaraba svalový zranění, Hromada vymknutej kotník

Reagovat
meno

Hromadu nahradíme docela v pohodě, pokud bude Kúdela dobrej aspoň na 60 minut, tak se nebojím.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pablos

OT: sice blbá věta, ale klikejte než to smažou

https://auto.bazos.cz/inzerat/149020040/prodam-tank-z-ruska.php

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mistr129

Reagovat
Firkraag

za páďo je zdarma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám dneska se na Tecla plivat nebude, když dal dva góly

Reagovat
lampas

Proč Lingra ještě nezkusil Šilhavý v nároďáku, když tam jinak tahá různý Kopice a Sýkory...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Bakary3

Protože je nevyzkoušenej přeci.

A nebylo kdy, protoze hrajeme porad proti velmocem fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Má ho povolat na úkor Baraka?

Reagovat
Bakary3

Takze kdyby jel Lingr, kterej muze zahrat zprostredka, zprava, zleva, kdyz je nouze, tak i v utoku, tak by musel vynechat z 23clenny nominace Baraka?

Nebo z ceho jsi to vydedukoval?

Reagovat
ratusek

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Už tehdy při otázce na Lingra trenér Šilhavý řekla, že na jeho post má Baraka, ale že jeho výkony sleduje

Reagovat
Bakary3

To jo, tak to je ovsem od Franca neprustrelny argument

Reagovat
lampas

Třeba místo Zmrhala...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Cotton

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
m.iker007

Na Letné to dneska byla na hřišti bída jak od hráčů, tak od rozhodčího. Co mě ovšem nejvíc zklamalo, tak naši fanoučsci. Mám permici do sektoru C9 a už jsem na hlasy a výkřiky určitých primitivů zvyklej. Taky mě štve, co se děje na hřišti, ale to jak tihle jedinci už před výkopem nadávají vlastním hráčům do čuráků, potom pomalu slaví zkaženou přihrávku nebo prohraný souboj, hrůza.

No a ještě se tam plácaj po ramenou, že jsou nejvěrnější.

Reagovat
ACSMan

Dneska to byla bída v hledišti a samozřejmě skřeky tomu taky nepomohly. Když si vemu i fotbal samotný, dneska jsem jsem litoval že jsem vůbec cestoval do Prahy.

Reagovat
Axelrose

Hele bída, co se týká myšlení lidí je všude. Bych Ti mohl vyprávět o "taky" fanoušcích pardubického Dynama.

Když hráli hovno, tak pochopíš, že jim třeba lidi nadávají, etc. Ale letos se jim celkem daří (dařilo) a ve výsledku to vypadá, jako by hráli pořád o sestup.

Šest let tam chodí stejný dva debilové, oba navíc nadváhu, jeden do VIPky, druhý na normální sedačku, ale oba naprosto stejně vypatlaný a jednoduchý.

A navíc si myslí, že jsou vtipní.

Takže určité tipy lidí jsou prostě všude na stejné inteligenční (pod)úrovni. S tím nic nenaděláš, prostě debil zůstane debilem, i kdyby jsi ho kopal denně do koulí.

Reagovat
m.iker007

To jak si myslí, že jsou vtipný je přesný. Navíc okolo sedí lidi, co si taky začnou uvědomovat, že čím větší sprosťárna, tím větší legrace. A už to jede...

Hučení na černochy je vrchol, kdy si ty lidi taky často myslí, jaká je to prdel.

A to je další věc, Sparta by měla mít v týmu aspoň jednoho či dva africký kluky. Za jedno přinesou tak zoufale chybějící dynamiku a za druhý se těch pár jedinců uklidní.

Reagovat
meno

Jenže to by Vrba nesměl jet cz/sk cestu jako před 10 lety. Podobných hráčů, jako byl Costa je málo

Reagovat
kilobyte

Těžko může nasazovat černochy, když je v kádru nemá.

Reagovat
meno

Protože nic jako obměna kádru a přestupy neexistuje

Reagovat
kilobyte

Protože Vrba určuje přestupovou politiku Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

Buď v klidu. Tohle se děje v každém klubu. Fanoušci SKS taky Teclovi velmi vulgarne nadávají. Kapitán týmu. Nepochopitelne

Reagovat
RuneSKS

Neni to sice pravda, ale nevadí!

Reagovat
Bakary3

Pravda, jsou tu na nej takovy frustrovaný prispevky, ale všichni ho maji za sympataka a tak nejak taky nemam pocit, ze by tu byl vulgarne urazenej.

Reagovat
RuneSKS

Spíš taková úsměvná odevzdanost

Reagovat
ratusek

Reagovat
frankiefcb

jo no. To je prostě kalsika. Taky se potýkám s tím, že nademnou sedí úplná prasata

Reagovat
Gedofrey

Standa Standa

Reagovat
Greny

Hele dá se najít někde záznam zápasu Bohemians - Baník...

Reagovat
dtaire

pochopitelně na o2 tv... ale proč se na to dívat znovu?

Reagovat
Greny

jen me prislo ze na konci dostal Kostl zlutou a v zapise nic nebylo :) ja prave jedu ligu pres tipac ..

Reagovat
ratusek

měl tam nějakej zákrok nebo co a pak se hádal myslím s Kaločem. nebo myslíš něco jiného?

Reagovat
dtaire

vypadlo to, že šlápnul Faltovi na nohu, Baník pak zahrával standardku... Na livesportu píšou jako důvod podražení

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele