FORTUNA:LIGA - preview 23. kola: Sparta si znovu napravuje reputaci

26.02.2022, 08:42, aktualizováno 27.02.2022, 09:02
Previews
Jakub Pešek (© AFP)
Plzeň včera neměla problémy s Pardubicemi a nyní čeká na odpověď Slavie - ta se střetne s druhým východočeským zástupcem v nejvyšší soutěži. Sparta večer hostí Zlín, o body do doje o záchranu budou hrát Teplice a Karviná...
Sigma Olomouc - FK Teplice  (neděle 15:00)
Na jaře zatím skvostnou formou oplývající Teplice čeká v neděli utkání, ve kterém se ze sestupových příček mohou výrazně přiblížit středu tabulky. Míří totiž na hřiště desáté Olomouce.

Hanáci zatím ze čtyř soutěžních zápasů měli na jaře důvod k úsměvu jen jednou, když zdolali Mladou Boleslav. Po prohře v Jablonci a pohárovém penaltovém nezdaru se Slováckem totiž zamířili na hřiště Baníku, kde ve vyrovnaném duelu padli jediným gólem z kopačky Pokorného, který se řadí mezi ty vůbec nejpovedenější.

Skláři už do zimní přestávky šli s relativně dobrou náladou, když uspěli ve dvou z posledních třech zápasů. Na jaře jsou zatím dokonce stoprocentní, když vedle přestřelky ve Vítkovicích zvládli i dvě domácí utkání díky jediném gólu. Minulý týden proti Karviné rozhodl v úvodu Fortelný, Teplice tak mají co do záchrany rázem veselejší vyhlídky.

Vzájemné střety v poslední době příliš zábavy nenabídly. Čtyři nejnedávnější skončily remízovým výsledkem, přičemž v součtu v nich padly jen čtyři góly. Pokud půjdeme více do historie, zjistíme, že Teplice od roku 2014 nevyhrály už dvanáctkrát v řadě.

Domácí se v zápase musí obejít bez zraněných Hály s Vaněčkem a možná i dua Yunis, Šíp. Na straně hostí se nepředstaví Kodad, Mazuch a Moulis, otazník visí nad Succarem.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Stejskal - Chvátal, Beneš, Jemelka, Zmrzlý - Breite, Greššák - Daněk, Růsek, Navrátil - Chytil
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Kučera, Tijani, Vondrášek - Hyčka, Mareček, Fortelný, Trubač, Boljevič - Sejk, Žák
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.70 - 3.73 - 5.47
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Hradec Králové - Slavia Praha  (neděle 15:00)
Slavia po dvou výhrách nad Fenerbahce proklouzla do osmifinále Konferenční ligy, nyní se ovšem musí plně zkoncentrovat na ligovou soutěž. V královehradeckém azylu v Mladé Boleslavi totiž musí zareagovat na vítězství Plzně.

Východočeši zatím na jaře podávají solidní výkony, bodů však mohlo být ještě víc. Po porážce v Plzni, remíze s Českými Budějovicemi a pohárovém postupu přes Bohemians totiž před týdnem jen bez branek remizovali v derby s Pardubicemi, přestože už po půlhodině šel soupeř do deseti.

Sešívaní i v domácí odvetě uspěli s Fenerbahce 3:2. Dvěma zásahy se na tom podílel Sor, skóre předtím otevřel Schranz. Ještě než ale budou v boji o postup mezi osm nejlepších čelit Linci, musí zvládnout ligové duely s Hradcem Králové a Spartou. Po rozpačitém startu už přeci jen na domácí půdě působí lépe a jak proti Slovácku, tak proti Bohemians těsně zvítězili.

"Jsou v první polovině tabulky, mají skvělou organizaci hry a hodně soubojových hráčů. V těch zápasech nepadá moc gólů. Mají zajímavé hráče. Respektujeme jejich výsledky proti silným týmům na domácí půdě, porazili tam Plzeň, se Spartou to bylo těsné. Nepadá tam moc gólů, musíme se na to dobře připravit," upozorňuje trenér Jindřich Trpišovský.

Vršovičtí z posledních šesti vzájemných zápasů vytěžili šestnáct bodů. V zářijovém duelu nováčka rozdrtili poměrem 4:1. Vedle dvou zásahů už odešlého Kuchty se prosadili i Samek a Traoré, v závěru skóre kosmeticky upravoval Kateřiňák. Pro zajímavost, z nejnovějších tří střetů má Slavia skóre 11:1!

Domácí se představí bez zraněných Dvořáka a Urmy, na straně hostí budou ze zdravotních důvodů chybět Bah, Bořil, Hovorka a Provod. Otazník navíc visí nad startem trojice Kolář, Masopust, Ševčík.

Utkání na stadionu v Mladé Boleslavi začíná v neděli v 15 hodin, pískat jej bude hlavní sudí Klíma.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Klíma, Král, Leibl - Mejdr, Kodeš, Rada, Novotný - Kubala, Vašulín, Vlkanova
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Mandous - Masopust, Ousou, Kačaraba, Oscar - Hromada, Holeš - Schranz, Plavšič, Olayinka - Tecl
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.12 - 4.05 - 1.59
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
MFK Karviná - Dynamo České Budějovice  (neděle 15:00)
Karviná před týdnem prohrála klíčový duel v Teplicích a její šance na záchranu v nejvyšší soutěži se opět o něco smrskly. Slezané se však pořád nevzdávají a doufají v úspěch proti Českým Budějovicím, kterým se v probíhajícím ročníku nedaří na hřištích soupeřů.

Družstvo kouče Bohumila Páníka zůstává poslední, navzdory velké ztrátě však hodlá se svým postavením něco dělat. "Navzdory naší pozici v tabulce budeme dál bojovat. Když se teď podařilo třikrát za sebou vyhrát Teplicím, proč by se to nemělo povést i nám? Když se dostane mužstvo do laufu, může to jít. Je to jen o tom, zda se vám taková série také podaří. Pokud ano, můžeme se stále dotlačit na naše soupeře a znervóznit je." řekl trenér MFK.

Na vítěznou vlnu může Karviná najet proti Budějovicím, které dál čekají na první venkovní výhru. "Po smolné domácí porážce s Plzní máme před sebou dva náročné venkovní zápasy s celky z konce tabulky. Věřím, že se nám povede v koncovce daleko lépe a nejlépe už v Karviné získáme první venkovní vítězství," uvedl lodivod Jihočechů David Horejš.

Zatímco hosté dorazí do Karviné v plné polní, Slezané postrádají zraněné středopolaře Daniela Bartla s Jeanem Mangabeirou a útočníka Rafaela Tavarese. Nejisté jsou navíc starty záložníka Lukáše Čmelíka a forvarda Kacpera Zycha.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bajza - Dramé, Buchta, Šehić - Látal, Jánoš, Qose, Bartošák - Zorvan, Papadopulos, Durosinmi
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Vorel - Čolić, Havel, Králik, Skovajsa - Valenta, Hora - Van Buren, Škoda, Mršić - Mihálik
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.07 - 3.16 - 2.49
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - Fastav Zlín  (neděle 18:00)
Sparta na jaře zvítězila z pěti odehraných soutěžních utkání pouze v jediném a na Letné se začíná hovořit o krizi. Pokud by Pražané neporazili ani Zlín, kritické hlasy by nabraly na síle a dost možná by se začaly dožadovat odvolání kouče Pavla Vrby.

Letenští minulé kolo nejvyšší soutěže vynechali z důvodu nepříznivého počasí v Jablonci. Ani více času na odpočinek a přípravu však sparťanům nepomohlo v odvětě play-off Evropské konferenční ligy na půdě Partizanu Bělehrad. Srbský celek navázal na vítězství z prvního utkání a uspěl také na vlastním hřišti. Pražané se naopak pro tuto sezonu s evropskými poháry rozloučili.

Sparta tak v únoru uspěla pouze ve čtvrtfinále národního poháru proti rivalovi ze Slavii. Jinak se ale celku z levého břehu řeky Vltavy nedaří. "Nevím, jestli to je krize. Určitě výsledky nejsou podle představ asi nás všech. Musíme se zlepšit v ofenzivě. V podzimní části jsme byli, co se týče ofenzivy, výrazně lepší a měli více pokusů. Teď se do šancí nedostáváme a nevím, proč to tak je. Nedaří se nám ani prosazovat individuálně," láme si hlavu nad dosavadním zápolením trenér Vrba.

Zlín může být se vstupem do jara relativně spokojen, neboť ve třech zápasech získal solidních šest bodů. Velkou radost měli "Ševci" zejména před týdnem, kdy v krajském derby zdolali uherskohradišťské Slovácko. Navzdory rozsáhlé marodce, kterou způsobila nákaza koronavirem, se tak Moravané nachází v dobrém rozpoložení. A to i přesto, že z Baťova města dost možná odejde útočník Tomáš Poznar.

Pohodu dokládají též slova lodivoda Zlína Jana Jelínka. "Poslední dva zápasy s šesti body a dvěma čistými konty vzadu nám vlily energii do žil a my ji chceme na Letné využít. Sparta není v dobré situaci, vypadla v evropském poháru, ani v lize nepodává přesvědčivé výkony. Z toho mi ale vyplývá, že proti nám prostě musí zabrat a bodovat. My jim to chceme co nejvíce znepříjemnit," uvedl.

Vedle Poznara, který dolaďuje přestup do polské Niecieczy, se za hosty na Letné nepředstaví ještě zranění Martin Fillo s Rudolfem Reiterem a vykartovaný Jakub Janetzký. O startu Vachtanga Čanturišviliho a Marka Hlinky se teprve rozhodne. Sparta postrádá Ondřeje Čelůstku, Matěje Pulkraba a Lukáše Juliše.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Holec - Wiesner, Panák, Vitík, Hancko - Pešek, Sáček, Krejčí ml., Hložek, Haraslín - Čvančara
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Vraštil, Procházka, Matejov - Conde - Dramé, Hrubý, Tkáč, Vukadinović - Fantiš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.30 - 5.60 - 11.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bohemians Praha 1905 - Baník Ostrava  (sobota 15:00)
V úvodním měření sil v této sezoně slavil vysoké vítězství Baník, pražští Bohemians tak mají ostravskému protivníkovi co vracet. Favoritem duelu ve vršovickém Ďolíčku budou nicméně hostující Slezané, kteří usilují o kvalifikaci do evropských pohárů.

Bohemka naopak bude na konci ročníku ráda, pokud se zachrání v nejvyšší soutěži. Pro splnění daného cíle získali "Klokani" v dosavadních třech jarních zápasech stejný počet bodů za vítězství nad Zlínem. Družina trenéra Luďka Klusáčka naopak neuspěla v Teplicích ani před týdnem ve vršovickém derby na půdě Slavie. Uvedené výsledky stačí Pražanům na průběžné jedenácté místo v tabulce.

V závěru přestupového období, které skončilo před několika dny, nebyli Bohemians tak aktivní jako v lednu. Kádr již neposílila žádná nová tvář, naopak směrem ven poněkud překvapivě zamířili Vojtěch Novák s Pavlem Osmančíkem. Oba mladíci zůstanou na jaře v Praze, zahrají si ovšem jen druhou ligu na Žižkově. Především šikovný Novák by se přitom mohl "Klokanům" v sezoně ještě hodit.

Baník naopak hýřil aktivitou do samého konce přestupového okna. Nejprve Ostravu definitivně opustil osmnáctiletý útočník Daniel Šmiga, jenž neodolal vábení Slavie. Opačným směrem zamířil defenzivní univerzál Ladislav Takács. Ten bude ve Slezsku hostovat podobně jako středopolař Dominik Janošek, jehož schopnosti pořád bůhvíproč nedokáže využít plzeňská Viktoria.

Ostravané tak vyzbrojili na zbývající část ročníku, která rozhodne o tom, jak budou sezonu 2021/22 bilancovat. Baník se zatím drží na rozhodně uspokojivé čtvrté příčce a odráží nápor uherskohradišťského Slovácka. Naposledy svěřenci kouče Ondřeje Smetany přemohli v prestižním souboji olomouckou Sigmu, jejíž odpor utlumil parádními nůžkami stoper Jakub Pokorný.

Zdravotní problémy řeší Baník především ve středu pole. Na půdě Bohemians budou z různých důvodů scházet Daniel Tetour, Lukáš Budínský a Matěj Šín. Hrát nemůže ani vykartovaný Ubong Ekpai, ani čerstvě příchozí Takács. Klokanům dlouhodobě schází stoper Lukáš Hůlka, boje proti Slezanům se nezúčastní ani útočníci Jan Chramosta s Tomášem Necidem.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Köstl, Bederka, Křapka - Dostál, Jindřišek, Mareček, Kovařík - Květ, Hronek - Puškáč
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Juroška, Pokorný, Lischka, Fleišman - Ndefe, Kaloč, Boula, Kuzmanović, Falta - Almási
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.35 - 3.31 - 3.17
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
1. FC Slovácko - FK Mladá Boleslav  (sobota 15:00)
Tři zápasy, ani jeden gól. Slovácko na jaře marně hledá střelce a komplikuje si boj na špici tabulky. Další šanci na ukončení čekání na gól nabídne duel s Mladou Boleslaví, která se v únoru rovněž hledá a výsledkovou krizi řeší změnou na trenérském postu.

Moravané mohou být v tabulce celkem v klidu. Na nejbližší pronásledovatele mají komfortní náskok, avšak když už se ocitli na pátém místě, rádi by ročník zakončili mimořádným úspěchem. Tomu se nicméně po jarním spánku moc neblíží. Nejprve Slovácko nestačilo na pražskou Slavii, poté propadlo v krajském derby proti Zlínu a naposledy jen remizovalo bez branek s rozehrávajícími se Pardubicemi.

Sami hráči celku z Uherského Hradiště nedovedou současné patálie jednoduše vysvětlit. "Nevstoupili jsme do jarní části ligové soutěže dobře. Trápíme se, přitom na tréninku všichni dřou. Jen nám to tam nepadá. Nechápu to, první půlku sezony nám tam padlo všechno, ale teď? Vůbec nic. Musíme to zlomit," nabádá obránce Moravanů Patrik Šimko.

Mladá Boleslav se v tabulce nachází jen o jednu pozici za Slováckem, zároveň ale na Moravany ztrácí propastných 13 bodů. Ambiciózní Středočeši se tak dál plácají ve středu tabulky, neboť během tří jarních zápasů získali podobně jako Slovácko jediný bod. Ten navíc získali jen díky show brazilského šikuly Ewertona, který jakž takž drží mančaft z města Škodovek nad vodou.

Ani Ewertonovo řádění ale nepomohlo Karlu Jarolímovi, jehož vedení klubu odvolalo z funkce trenéra. Nástupcem Jarolíma se rychle stal Pavel Hoftych, který naposledy vedl liberecký Slovan. Se Severočechy vybojoval Hoftych evropské poháry a podobné zadání zřejmě dostane také v Boleslavi. Byť je otázka, zda může takový úkol splnit ještě letos.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Reinberk, Hoffman, Šimko, Kalabiška - Daníček, Ljovin - Petržela, Sadílek, Holzer - Jurečka
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Douděra, Suchý, Šimek, Preisler - Horský, Hlavatý, Dancák, Ewerton, Skalák - Ladra
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.90 - 3.51 - 4.37
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - FK Jablonec  (sobota 15:00)
Pikantní jarní premiéra na domácím stadionu čeká fotbalisty Liberce. Na hřiště u řeky Nisy totiž dorazí nedaleký Jablonec, který tak domácí vyzve v 58. podještědském ligovém derby.

Kvůli odložení zápasů proti Pardubicím a Zlínu nastoupil Liberec do jarní části sezony později než většina dalších účastníků nejvyšší soutěže. Duel proti zlínským "Ševcům" již stihl dohrát, body si však z Moravy nepřivezl. A úspěchem neskončil ani výlet do Středočeského kraje. Slovan vedl proti Mladé Boleslavi o dvě branky, vedení však v závěru utkání ztratil a nakonec se musel spokojit pouze s bodem.

Hráči pod vedením trenéra Luboše Kozla se tak po zimní pauze neaklimatizovali zrovna nejlépe. V nahuštěném středu tabulky okupuje Liberec desátou příčku, ovšem na šestou Boleslav ztrácí jen dva body a navíc má k dobru již zmíněné střetnutí s Pardubicemi.

Také druhé mužstvo z úpatí Ještědu nalezneme v dolní polovině tabulky. Jablonci se vůbec nevydařil ligový podzim a ve zbytku ročníku bude mít co dělat, aby se vyhnul sestupovým starostem. Mužstvu vyznávajícímu zeleno-bílou kombinace barev se ale na rozdíl od Liberce lépe daří v průběhu února. Nejprve zdolalo olomouckou Sigmu, následně vybojovalo remízu v Karviné. Před týdnem se ovšem do Jablonce přihnala sněhová nadílka, kvůli níž svěřenci kouče Petra Rady nemohli odehrát utkání proti pražské Spartě.

Zeleno-bílí tak nadále zůstávají v bezprostřední blízkosti sestupové zóny. "My jsme na tom v tabulce špatně, Liberec o trochu lépe. Ale myslím, že tohle jde v derby stranou. Doufám, že nebudou žádné ošklivé zákroky a že se nikomu nic nestane" prohlásil před prestižním duelem Rada.

Na půdě rivala bude Jablonec postrádat levého beka Jana Kroba a útočníka Martina Nešpora - oba laborují se zraněním. Hostům nepomůže ani nemocný záložník Dominik Pleštil s jeho kolegou ze středu pole Milošem Kratochvílem, jenž si musí odpykat trest za čtyři udělené žluté karty v sezoně. Ze stejného důvodu bude Liberec postrádat stopera Lukáše Štetinu. Na marodce zůstává forvard Júsuf Hilál, start obránce Michala Fukaly je nejistý.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Knobloch - Gebre Selassie, Plechatý, Purzitidis, Mikula - Tiéhi, Havelka - Koscelník, Frýdek, Matoušek - Rondić
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Surzyn, Martinec, Kubista, Zelený - Hübschman - Malínský, Považanec, Houska, Pilař - Silný
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.37 - 3.01 - 3.47
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Plzeň - FK Pardubice  (sobota 18:00)
Plzeň přeskupila síly a je připravena na boje ve zbývající části ročníku. Sílu pozměněného kádru může Viktoria vyzkoušet proti Pardubicím, které v únoru doposud nevsítili jedinou branku.

Někteří sice nad tímto krokem nesouhlasně kroutí hlavou, vedení Západočechů však má jiný názor a rozhodlo se středopolaře Dominika Janoška poslat na hostování do ostravského Baníku. Zároveň ale Plzeň nelenila a při cestě ze Slezska ukořistila posilu. Eduardo Santos totiž vyměnil dres Jihlavy za ten červeno-modrý.

Po Liboru Holíkovi tak kouč Michal Bílek získal dalšího muže do zraněními sužované defenzivy. Ta nicméně naposledy velmi dobře obstála v Českých Budějovicích, kdy i výbornému výkonu brankáře Jindřicha Staňka udržela čisté konto. Na druhé straně se naopak prosadil Pavel Bucha, jenž Západočechům vystřelil vítězství. Díky němu Plzeň dál nepouští z očí Slavii, která vévodí tabulce jen díky lepšímu skóre.

Úplně jiné starosti mají Pardubice. Východočeši vyběhli po zimě na ligové trávníky o něco později kvůli střevní viróze. Poté, co se nemoc přehnala, uhrál soubor trenérů Jiřího Krejčího a Jaroslava Novotného dvě bezbrankové remízy. Nejprve se rozešel smírně ve východočeském derby s Hradcem Králové, následně skončil výsledkem 0:0 také střet se Slováckem.

Pardubice se tak za dva zápasy v tabulce nikam neposunuly a dál zůstávají předposlední. Na západě Čech jim navíc nepomohou někteří hráči. "Bude nám chybět dvojice Hranáč - Matějka, která je u nás na hostování právě z Plzně, s tím jsme počítali. Ale scházet nám bude zraněný Pojezný, který musel střídat v utkání se Slováckem a také Jeřábek, jehož trest za vyloučení v derby bude trvat ještě jeden zápas." shrnul absence lodivod Krejčí.

Na druhé straně barikády se nepředstaví zranění obránci Radim Řezník s Luďkem Pernicou a Josefem Koželuh. V dlouhodobé rekonvalescenci zase pokračuje křídelník Ondřej Pachlopník.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Holík, Kaša, Hejda, Havel - Bucha, Kalvach - Kopic, Sýkora, Mosquera - Chorý
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Letáček - Kostka, Čihák, Toml, Cadu - Jeřábek - Tischler, Vacek, Solil, Patrák - Černý
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.26 - 5.97 - 12.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha22173253:1554
2.Viktoria Plzeň22173240:1554
3.Sparta Praha21145248:2447
4.Baník Ostrava22126447:3142
5.1. FC Slovácko22124638:2440
6.FK Mladá Boleslav22831135:3627
7.FC Hradec Králové2269726:2927
8.Dynamo České Budějovice2276928:3327
9.Sigma Olomouc2267933:3125
10.Slovan Liberec21741020:3025
11.Fastav Zlín22741126:3825
12.Bohemians Praha 190522631328:4621
13.FK Teplice22621425:3920
14.FK Jablonec2148916:3520
15.FK Pardubice21471024:4119
16.MFK Karviná22161518:389

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (264)

Přidat komentář
Fakt

Ještě žádný komentář a to hraje i Baník dneska.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kaspar

Taky mi to bylo divny, rikal jsem se jestli se tu nekde pod jinym clankem ostatni nedohodli na nejaky bojkot, tak jsem to nechtel pripadne narusit

Reagovat
smazaný uživatel

Tyjo fakt

Reagovat
Neon

všichni jsme v diskuzi o ukrajině

Reagovat
ACSeRw!n

fotbal

Reagovat
John Obi Mikel

Myslíte, že bude lepší a koukatelnější zápas v Ďolíčku, nebo Jablonec-Liberec?

Reagovat
andrew96

Slovácko.

Reagovat
braveheart

V Ďolíčku by mohl být dneska zajímavý fotbal.

Reagovat
thewall

Čekám, že oba zápasy budou z fobalového hlediska jen pro ryzí fandy zúčastněných týmů

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec - Jablonec 0:0, Bohemians - Baník 2:4. Vyber si podle toho, jestli jsi fanoušek kvalitního FDF nebo chyb v defenzivě.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Jestli ty hřiště stojí za hovno, tak je to asi jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý na Bohemku. 76%všech sázek (cca 1mega) na Baník, ale kurz na Baník od rána roste. To je podle mne neobvyklý jev

Reagovat
thewall

Jsem zvědavý na Baník

Souhlas, takový vývoj by odporoval logickému algoritmu, na kterém stojí byznys sázkovek.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi dostali čeka od velkého táty

Reagovat
thewall

Řekl bych, že taťka teď řeší budoucnost vlastní prdele než body v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok no, nebudme naivní, že bez táty karavana nejede dál

Reagovat
C.1922

Možná jen reakce na to, že dnes Tetour jen za béčko.

Reagovat
bobis21

Nečekám že se na to na Bohemce bude dát dívat, takže pro nezaujaté spíš to druhé

Reagovat
ratusek

Spíš derby nebo i Slovácko. Náš zápas bude grc pro fajnšmekry. Záleží, kam se řadíš

Reagovat
John Obi Mikel

Já jsem velký fotbalový kajšmentke

Reagovat
Greny

Na fortune 3 kurz na Baník ... Hraju

Reagovat
ratusek

Za barák?

Reagovat
Greny

Zas tak vám nevěřím ... Ale proč to nezahrat

Reagovat
bobis21

Podle Tipsportu byl původně 2.3, teď 3.11, to je teda zajímavý vývoj...

Reagovat
braveheart

Takže Baník se rozklepe zase už v Pruhonicích?

Reagovat
thewall

Zajímavé i ve vztahu s bilancí Baníku s Bohemkou v posledních sezónách. Jsem čím dál zvědavější, jak to dnes dopadne.

Reagovat
C.1922

Já dával ráno za 2,68... to sem se zase ojebal

Reagovat
bobis21

Tetour dnes hrál za béčko, takže se návrat blíží

Buchta nehraje ani při absenci Ekpaie, to se mi moc nelíbí, že by byl až tak z formy?

Reagovat
JarousFCB

Nechápu proč pořád sedí :/

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím, že by byl horší než Kontsevoj

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
HorajzmAmmann

Klidně by se tam dalo diskutovat i o zápasu Bohemka Baník...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
db18

A Pardubicích.

Reagovat
HorajzmAmmann

Petrák docela loket v obličeji ne? :-D

Reagovat
HorajzmAmmann

Koncevoj ... Škoda.

Reagovat
bobis21

Dneska fakt může padnout gól zase jedině ze standardky, ale proto tam máme Pokorného

Každopádně když vidím ten trávník tak tady už se kombinační fotbal hrát v této sezoně nebude, ať už přijede kdokoliv

A co místní předvádějí na Gigliho fakt nechápu

Reagovat
Banikovec7

Rozhodne Laco

Reagovat
HorajzmAmmann

Ndefe se jim pomstí brankou nebo asistenci.

0:1

Reagovat
Shevchenko

Snad tam něco padne, o něco jsme lepší. Trávník katastrofa.

Reagovat
ratusek

Ewerton

Reagovat
John Obi Mikel

Slovácko první jarní gól

Reagovat
ratusek

Janošek, Kuzma

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

A Almási ukázal, že je famózní hlavičkář

Reagovat
bobis21

Kuzma

A Janošek za vybojování míče

Reagovat
John Obi Mikel

Kaloč wtf

Reagovat
bobis21

Reagovat
John Obi Mikel

Se tam skácel, jak kdyby ho zastřelil

Reagovat
bobis21

Tak tohle v rychlosti moc ustát nejde. Nebo tam pak ještě nějak ležel na zemi?

Reagovat
HorajzmAmmann

dost přísná...

Reagovat
bobis21

Faul určitě, žlutá spíš ne

Reagovat
ratusek

Buchta tzv na Šulce

Reagovat
HorajzmAmmann

Lacoooooo

Reagovat
ratusek

Kuzma opět

Almasi

Reagovat
HorajzmAmmann

top 3 střelci v top 10

Reagovat
ratusek

tak doufám, že to nebude jak u Sora

Reagovat
Losinho

Ahoj

Reagovat
smazaný uživatel

PENALTA!

Reagovat
ratusek

sice jsme vám mohli odskočit, ale za porážku paklubu

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooool Jurečka!!!

Reagovat
Mimalu

goooooooooooooooooooooool

Reagovat
HorajzmAmmann

Slovácko trošku kazí radost, ale nevadí. Zaslouženě 3 body. Zase čisté konto. Zase se trefil Laco a Kuzma kličkový hráč Baníku 1+1. Kuzma mi dělá opravdu velkou radost.

Reagovat
John Obi Mikel

Hlavně že odvolali Jarolíma

Reagovat
monty25

Já si do Fantasy dám Ciciliu a dva góly dá Jurečka, co tam přijde v 18. minutě...

Reagovat
Akinfeev

Neměl Černák přestoupit do toho Gibraltaru?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mistr129

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

zase obligátních 1:0?

Reagovat
Greny

Bucha

Reagovat
John Obi Mikel

Toho už k penaltě nepustí

Reagovat
Greny

Ok JDB byl mimo ale nechápu proč to nekope Kalvach dlouhodobě

Reagovat
dtaire

vypadá to, že Kalvach by ji kopnul mimo na druhou stranu

Reagovat
mistr129

Čihák

Reagovat
John Obi Mikel

Čihák

Reagovat
ratusek

Čihák

Reagovat
Greny

To je dobrej Řezník tvl ... Klidně přímo ruda

Reagovat
mistr129

a cením Řezníka s velkým Ř

Reagovat
Greny

Tak bylo to podobné dost

Reagovat
ratusek

a je po zápase. to bude na jednu bránu, bída a pak dá Plzeň v 78.minutě gol a skončí to 1:0

Reagovat
John Obi Mikel

Holík jak je tam motá

Reagovat
mistr129

nápis na dresu Plzně palec nahoru, ale z určitého úhlu to vypadá jako DO WAR PLEASE

Reagovat
Greny

To bude 0:0 úplně to vidim

Reagovat
John Obi Mikel

Já jsem pro

Reagovat
John Obi Mikel

Tak nic

Reagovat
Salfovic

Dobrej komik ten Letáček

Reagovat
smazaný uživatel

Když tak koukám na tu tabulku střelců, začínám mít trochu strach, že se Takacsovi nebude muset vymýšlet přezdívka, protože od příští sezóny už bude on tím jediným Lacem v kádru Baníku

Reagovat
HorajzmAmmann

ten strach začínáš mít teď?

Vždyť to je celkem pravděpodobné, ale pokud odejde tak za hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by ještě potahat půl roku, pokud se to povedlo a vykopalo by se nějaké to předkolo. Ale asi jsem moc naivní

Reagovat
HorajzmAmmann

já teda doufám, že případě postupu by nám mohl ještě pomoct. Smlouvu tu má, takže to bude jenom na nás.

Ale co, Klíma taky není vůbec marný. Některé zápasy se mi zdál i lepší než Laco.

Reagovat
ratusek

hlavně doufám, že nepůjde do posrané Slavie

Reagovat
Remt

V to právě všichni doufáme že půjde. A pak za 200 ven

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
HorajzmAmmann

jestli má jít za 50 mega do Slavie a pak dalších 20% z dalšího přestupu tak se to může vyplatit daleko víc, než kdyby šel rovnou ven.

Ty procenta z dalšího přestupu jsou hodně lákavé. Sor tam odehrál asi 150 minut, dostal se do týmu konfederační ligy, to je super reklama. Pokud se mu bude dařit tak půjde ven fakt za ranec. Moc popravdě nechápu, co máme proti přestupům zrovna do Slavie. Baníku to může jenom pomoct.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jiná samozřejmě bude, až budeme hrát skupinu EL no

Reagovat
Kiwi-21

Tím pádem bych ale nepočítal že by Baníku pomohl v předkolech protože by ho nemohla pak nasadit Slavia na podzim a bude ho chtít sama využít

Reagovat
Selänne

Otázka je, co znamená hodně.

Reagovat
mario23

Kacharaba může hrát? Neměl by se vrátit a bojovat?

Reagovat
John Obi Mikel

Zranil se ve čtvrtek Bah, naopak blíží se návrat Masopusta, tak jsem zvědavý, kdo dnes nastoupí na pravém obránci. Stejně tak je na první zápas s Lincem vykartovaný Kačaraba, takže by se mohl začít sehrávat Talovjerov, případně rozehrávat Kedel. V základu bych po dlouhé době rád viděl Madsena a od začátku by se mohl objevit také Samek. Nabízí se také, že by dal poprvé od začátku Filu. Uvidíme, jak to na Hradec Trpiš protočí a poskládá.

Reagovat
John Obi Mikel

Baník vám přestěhovali do Afriky

Reagovat
ratusek

Nejen Baník, ale i Duklu, Táborsko a třeba Zlín

Reagovat
Kiwi-21

Tak u Simy bych to ještě chapal když nehrál předtím soutěžní utkání pokud se nepletu

Ale jinak je to fakt kravina z tou Afikou

Reagovat
John Obi Mikel

Deli byl vlastně ze Sparty, takže i Spartu.

Reagovat
Mass

Ngadeu přišel z Rumunska, už se tý Africe aspoň trochu blížíme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

A za tohle chtějí, ať platíme.

Reagovat
monty25

Palička je vocas, ale já mám třeba Premium kvůli rozhovorům Lucie Macháčové.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Coutinho10

Sestava: Mandous – Masopust, Ousou, Kačaraba, Jurásek – Hromada, Holeš – Lingr, Madsen, Olayinka – Tecl

Lavička: Kovář, Talovjerov, Samek, Fila, Oscar, Sor, Schranz

jinak ty naše webový stránky mě poslední době fakt štvou, protože tu hodinu před zápasem, když jsou sestavy, tak to je děsně zasekaný a přetížený a nejde to vůbec načíst

Reagovat
John Obi Mikel

Madsen Tecl

Reagovat
Coutinho10

Krmelec asi teda odepsanej

Reagovat
John Obi Mikel

Asi. Taky jsem čekal v základu Filu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl tě dneska pochcal

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
ratusek

Tecl

Reagovat
Coutinho10

Jindra vi co dela

Reagovat
Pablos

Sparta si rozhodně nemůže napravit reputaci nějákou případnou výhrou nad Zlínem

Reagovat
John Obi Mikel

Hromadaaaaa

Reagovat
Coutinho10

Hromadic

Reagovat
mistr129

Hromada

Reagovat
Coutinho10

jinak ta strela Hromady, jak to brankari lehce skocilo tady nam teren pomohl

Reagovat
John Obi Mikel

Hromada chytře poslal po zemi

Reagovat
Coutinho10

jj

Reagovat
John Obi Mikel

Lingrrrrr

Reagovat
Coutinho10

Lingr i ve fante

Reagovat
hrundy

Ty kravo oni sou z Tecla úplně hotový...

Reagovat
mistr129

Teclinho

Reagovat
Coutinho10

Teclik kanonyr

Reagovat
John Obi Mikel

Tecl

Gólman zkušeně

Reagovat
John Obi Mikel

I v prvním zápase daroval gól Kuchtovi.

Reagovat
Coutinho10

to byla Bolka myslim ne Hradec

Reagovat
John Obi Mikel

V Hradci taky, ale trochu jiným způsobem.

Reagovat
Coutinho10

tak to uz si nepamatuju

Reagovat
Selänne

Tecl

Reagovat
pingla

tyvole Tecl dal gól, Putinova atomovka může zůstat ke sklepě

Reagovat
DieFohlenBMG

Svět se změnil.

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, konec světa se očividně blíží.

Reagovat
John Obi Mikel

Koubek střídá gólmana

Reagovat
Mass

Standa Tecl do repre!

Reagovat
John Obi Mikel

Budeš koukat až tam bude.

Reagovat
thewall

Dá hattrick a má to v kapse.

Reagovat
mistr129

Kde až byl tou rukou?

Reagovat
mistr129

Aha, to byla noha

Reagovat
DieFohlenBMG

Standooo

Reagovat
John Obi Mikel

Standaaaa Repre volá

Reagovat
mistr129

Bude hattrick a druhé střídání brankářů?

Reagovat
John Obi Mikel

Už nemaj dalšího

Reagovat
DieFohlenBMG

Koubek

Reagovat
fabec1222

Jak už tam neni klasická dvojka Lindr / Ottmar, tak to stojí za hovno

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

pojd Tecliku na hattrick jeste ho prodame ven

Reagovat
thewall

V Rusku je teď poptávka po kanonýrech.

Reagovat
Konspirator

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Teclík tímto gólem vyrovnal svůj slávistický rekord v počtu ligových gólů za sezónu (loňské 4).

Reagovat
Mass

Už má základ do konce sezony jistý.

Reagovat
Mass

Tecl

Reagovat
John Obi Mikel

Chudák Taras

Reagovat
KnoxXx

Tecl si vystrielal zaklad na dalsie 2 roky

Reagovat
czechfant

Dneska to jde jen extrémně za trenérem. Proti extremně nabehany slavii dá pomalého radu s ještě pomalejším Kučerou. Harazima na levo místo fungujíciho Novotnýho to nepochopí asi nikdo

Reagovat
czechfant

Mimochodem ten druhej gol, když maj tu kameru tak blbě, tak podle mě ani není možný poznat jestli to ofsajd byl nebo ne. Ne že by to dnes bylo dulezity

Reagovat
John Obi Mikel

Z Talovierova děláme DM.

Reagovat
Pablos

já myslel dělo

Reagovat
meno

Což ono to je pro něj možná nejideálnější

Reagovat
Coutinho10

krasne vykombinovany skoro az do sance

Reagovat
John Obi Mikel

Dneska super výkon od celého týmu. I když nám to Hradec dost zlehčuje. Škoda zranění Kačaraby, snad nic vážnýho.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Hra kočky s myší. Od Madsena čekám víc.

Reagovat
Pablos

Případné nestihnutí uzdravení Schicka nás nemusí děsit...je tu Standa Teclonátor

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Ten už má na rok 2022 gólové vybráno.

Reagovat
Greny

Na východě už skončil přestupak? Teď tam střelci chybi

Reagovat
smetos

Rad bych se zeptal, kdyz jsou ukrajinsti muzi povolavani branit zem, proc neodjeli Kacharaba, Yarmolenko ci Jaremčuk? Diky

Reagovat
Registrujisejenproto

Aby se mely dyliny jako ty nad cim pohorsovat

Reagovat
smetos

Si borec kamo, neskutecne si me setrel. Mama te mela radsi spolknout. To chci tak moc, ze nedostanu slusnou odpoved?

Reagovat
Azazelo RD

Teď už ho máma nespolkne, to bys chtěl fakt moc.

Reagovat
Kaspar

Ukrajincum v zahranici prijde povolavaci rozkaz, ale nemaji povinnost tam jit. Rozhodnuti je na nich

Reagovat
Coutinho10

Madsen + Lingr

Reagovat
DieFohlenBMG

pojdme dát ještě 2-3 góly

Reagovat
ACSeRw!n

tady je videt, na ci strane je Cinska Slavie.. vykon naprosto neovlivneny ruskou agresi

Reagovat
NataženýTříslo

Reagovat
Mass

On je fakt dement, tak dlouho se snažil nějak spojit Slavii s rusáky, až napsal totální nesmysl.

Reagovat
Bakary3

Docela jo, tady to fakt neni vtipný, nic.

Netaktni, dementni.

Reagovat
ACSeRw!n

netaktni je ted resit fotbal.. nechapu, ze se neprerusi souteze

Reagovat
Bakary3

Ne, netaktni a dementni byl tvůj komentář.

A tak proč ten fotbal resis teda?

Reagovat
mistr129

Reagovat
ACSeRw!n

ten samozrejme taky, ale pouze byl reakci na to, jak tady lidi oslavuji Teclovi goly a pritom za humny litaj rakety..

Reagovat
ratusek

Proč se mají přerušovat soutěže?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
monty25

Přesně, zrovna když zase můžou chodit diváci...

Reagovat
kilobyte

Jako fanoušek Sparty jeho touhu po přerušení chápu, ale je to blbost.

Reagovat
ratusek

tak vy se z té krize nedostanete ani přerušením soutěží. Vy potřebujete pořádně poskládat sestavu ve středu hřiště a zbytek se už dostaví.

Dnes ste to dle mě poskládali dobře, tak jsem zvědav. LK37 se Součkem a před nima Karabec. to by mělo fungovat

Reagovat
smazaný uživatel

Erwin strikes again!

Reagovat
NataženýTříslo

Nešel by tu se mnou někdo do sdíleného balíčku u O2?

Reagovat
mario23

Napsal jsem ti pm :)

Reagovat
Coutinho10

takhle zbytecne prijit o cisty konto

Reagovat
vanGomm

Karviná-Č.Budějovice 2:2.Roznodčí nastavuje 2.minuty,ale nastavení se hrálo 4:30.Co se tam stalo?

Reagovat
Kiwi-21

Ošetření Čoliče po 1,5 minutě nastavení

Reagovat
vanGomm

Aha,ale stejně tam 1 min.byla navíc.Lepší hrát na čistý čas,tedy pouze když je balon ve hře. npř.2x35.Stejně se víc minut nehraje.Fotbal by se hrál normálně,protože hodiny by se zastavily jen když by se nehrálo.Vlastně by si toho ani nikdo,včetně hráčů nevšiml.Pro všechny stejné.Takto je to na benevolenci toho kterého rozhodčího.Někdo nastaví 2 někdo 4 a další 8 a pak je ještě nastavení v nastavení.Navíc by rozhodčí měli o starost méně.

Reagovat
vanGomm

www.eurofotbal.cz/clanky/fotbal-rozhodci-pravidla-a-vubec-49457/ Takže těch 2x35mitut by bylo ještě moc Stejně si myslím,že hrát na čistý čas at už 2x30,nebo 2x35 by bylo lepší.

Reagovat
PlackaSKS

proč myslíš, že se hrála ještě minuta navíc?

Reagovat
vanGomm

Nastavovat se mělo 2 Hrálo se 4:30 a 1:30 tam prý bylo to ošetřování.4:30-1:30-2:00= 1:00.Pokud by měli rozhodčí nastavovat všedny prodlevy,tak buseli nastavovat tak 30 minut Viz odkaz v mém příspěvku výše,protože fotbal se hraje doopravdy tak max 65 minut

Reagovat
PlackaSKS

mno.. jak víš, že to ošetření trvalo minutu a půl?

Reagovat
Kiwi-21

Ja se díval a řekl bych spíše 2 až 2,5 minuty i se žlutou pro Vorla

Reagovat
PlackaSKS

takže nastavil jak měl

Reagovat
Kiwi-21

Z toho co jsem viděl určitě

Reagovat
vanGomm

Dejme tomu v tom prodloužení.Pokud by se ale měly spravedlivě nastavovat všechny prodlevy v zápasech,tak by muselo nastavovat daleko více.Skutečná délka fotbalových zápasů se většinou pohybuje mezi 60-65 min. www.eurofotbal.cz/slanky/fotbal-rozhodci-pravidla-a-vubec-49457/ Ty góly na cizích hřištích už zrušili a ted by to chtělo zavést i ten čistý čas.Nastavovat (viz odkaz) totiž pouze 3-4 minuty je naprosto o ničem.To si na spravedlnost jenom hrají.Když by to mělo být opravdu férové,tak by rozhodčí museli nastavovat 25-30 minut Zavést čistý čas bud 2x30,nebo 2x35 by to vyřešilo.

Reagovat
Kiwi-21

Zrovna v tom zapase bylo tak málo přerušení že čistého času (alespoň v 2 poločase) bylo opravdu dost

Reagovat
PlackaSKS

já jsem reagoval na konkrétní situaci a to bylo prodloužení daného nastavení. očividně proběhlo správně i když si psal, že o minutu protáhl.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí čekal, jestli mu náhodou nepřijdou na účet prachy od majitelů jednoho z týmů jako předplatné za 3. gól, a v čase 94:30 si řekl, že už asi nikdo nic nepošle, tak to ukončil.

Reagovat
ratusek

co to bylo za kačera donalda s brýlema

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kaspar

To nebude penalta

Reagovat
mistr129

Reagovat
ratusek

Holec. kolikrát to bude muset ještě zkurvit?

Reagovat
ratusek

tak beru zpět. ale šel tam jak blb. prvně se zastaví a pak tam nakonec stejně jde

Reagovat
Losinho

stačilo, aby Vukadinovič neskočil a ten blbec by ho sejmul

Reagovat
pingla

Vukadin nemusel padat...

Reagovat
Sosi

Simulace jasná, ale Holec mel jednoznacne hrat balon...

Reagovat
mistr129

Hele nejdřív mi to přišlo taky jako simulace, ale podle mě mu tu zadní nohu trefil ne?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Vsak skocil a nechal za sebou nohy... to proste neni penalta.

Reagovat
mistr129

Penalta ne, spíš bych ani kartu nedával

Reagovat
PlackaSKS

jasně skočil. ale stejně tak měl dostat žlutou haraslín

Reagovat
ratusek

Haraslín

Reagovat
mistr129

Haraslín

Reagovat
Coutinho10

Haraslin

Reagovat
Kaspar

Za to ze Zlin nastoupil v Ukrajinskych dresech

Reagovat
smazaný uživatel

Ti je podporujou dlouhodobě

Reagovat
smazaný uživatel

Až na ten úvod solidní poločas

Reagovat
DieFohlenBMG

Sparta drží čisté konto. To vypadá nadějně.

Reagovat
mario23

Zatím držíme nadějnou remízu. Při troše štěstí utrpíme vítězství.

Reagovat
FCSL

Sparta je od tý výhry nad Slavií úplně v prdeli Vrba je taky zralej na vyhazov, většina kádru úplně z formy Jak Slavie hráče zlepšuje, tak ve Spartě jdou vždycky do hajzlu, to je úplně neskutečný

Reagovat
ratusek

však v neděli tam Sparta dostane trojec

Reagovat
Selänne

Stačí se podívat na Hložka, jak šlo jeho sebevědomí úplně do hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Gól tut

Reagovat
Mass

Když vidim tu reklamu na "plyn z první ruky" tak se mi vrací puberta

https://www.youtube.com/watch?v=gADjYs3KgvQ

Reagovat
pingla

od gólu jsme hodně přidali na aktivitě dopředu, snad tam něco spadne

Reagovat
mistr129

kontumace

Reagovat
Mass

Byl někdy na Letný zápas, aby hlasatel nevýzýval fanoušky, aby rasisticky neuráželi?

Reagovat
ratusek

další flastr, najs

Reagovat
mario23

Takže těsná výhra a všechno zas bude v pořádku i když výkon opět slabej?!?

Reagovat
ratusek

Conde dobrej výmyk

Reagovat
Kaspar

Nepamatuju si jak hral Soucek pred zranenim, ale po nem je priserny

Reagovat
ratusek

hraje příšerně. Karabec taky bída na tom podhrotu. Ta střední záloha je bídná, ale prý posílit nepotřebujou

Reagovat
mistr129

Co to je za penaltu taky?

Reagovat
ratusek

penalta ani omylem

Reagovat
Selänne

Faul jo, ale osobně bych to nepískl kvůli Minčevovi.

Reagovat
Mass

Twl v prvnim poločase skočil rozhodčí na tzv. keeper's bait, teď zase na lethal facebrush? Vždyť ty simulace jsou jak z videa Art of Diving.

Reagovat
Mass

Mmch ten lethal facebrush zkouší Hložek dnes už podruhý.

Reagovat
Pablos

To mi vždy leze na nervy ...chápu si asi mladej ...ale i tak Ani mi na to asi neodpovídej, víš dobře, že se neshodnem

Reagovat
Mass

Co ti leze na nervy?

Reagovat
kilobyte

A pak alibisticky pískne ruku, která byla dlouho předtím.

Reagovat
Neri04

Wtf, vzdyt to byla jasna facka do obliceje, co to meles o art of diving...

Reagovat
ratusek

Haraslín i Pešek jsou solidně v prdeli

Reagovat
ratusek

že já něco píšu

Reagovat
Kaspar

Ono je pristi tyden derby? to zase bude reznicina

Reagovat
smazaný uživatel

Dostanete ještě větší nakládačku než minule.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele