FORTUNA:LIGA - souhrn 22. kola: Olayinka rozhodl bitvu o Vršovice

19.02.2022, 16:58, aktualizováno 20.02.2022, 19:56
Komentáře a souhrny
Slavia zásluhou Olayinky ovládla vršovické derby a udržela se tak před Plzní, která i díky skvělému Staňkovi uspěla v Českých Budějovicích. Baník Ostrava zvítězil nad Olomoucí a upevnil si průběžnou čtvrtou příčku před Slováckem, které v regionálním derby odjelo s prázdnou ze Zlína. Východočeské derby mezi Pardubicemi a Hradcem Králové skončilo bezgólovou remízou. Mladá Boleslav v neděli vstala z mrtvých a remizovala s Libercem 3:3...

Slavia Praha - Bohemians Praha 1905 1:0

20.02.2022 18:00

Góly: 43. Peter Olayinka

Jak je už ve vršovických derby tradicí, ani to nedělní neoplývalo zrovna fotbalovou krásou. Bohemians se v mnoha ohledech dokázali Slavii vyrovnat a nakonec v Edenu prohráli těsně 1:0, když akrobatickým způsobem rozhodl Olayinka.

Během první dvacetiminutovky stál za zmínku snad jen Schranzův pokus po narážečce o Plavšiće či Olayinkův okus o nůžky, ani jedna z těchto střel však neletěla na Valešovu svatyni. Poté si zákrok připsal Kolář, Květovu slabou ránu ovšem snadno zkrotil. A tentýž hráč vzápětí pálil nepřesně.

Valeš se musel činit po necelé půlhodině hry, kdy mu nadělala starosti Ševčíkova tečovaná střela. Nedlouho poté se Klokani mohli dostat do vedení, po Květově pobídce ale Mareček ve slibné pozici nestihl zakončit.

V závěru první půle se tak do vedení dostali sešívaní. Z pravé strany šikovně odcentroval Bah, Peter Olayinka si při náběhu k malému vápnu odstavil bránícího hráče a poté z výšky nohou ťuknul balón za bezmocného gólmana. Ještě před odchodem do šaten to zkoušel Samek, leč nepřesně.

Krátce po návratu na hřiště předvedl navrátilec do brány Kolář zákrok večera, když se rychle přesunul a zlikvidoval Puškáčovu hlavičku na bližší tyč. Valeš každopádně nezůstal o mnoho pozadu, neboť po zaváhání obránců musel krotit Teclův únik. Plavšićovu ránu poté jen pozoroval, jak zamířila těsně vedle šibenice.

V samotné koncovce ještě dokázal druhou dorážkou dopravit Traoré balón za brankářova záda, jenže Fila, jenž mu míč připravil do prázdné brány, byl předtím v ofsajdu a trefa tak po zásahu VAR neplatila. To ale nic nezměnilo na slávistickém vítězství a návratu na první příčku, Bohemka je už jen bod nad barážovými pozicemi.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Slovan Liberec 3:3

20.02.2022 15:00

Góly: 9. Ewerton, 69. Michal Hlavatý, 90+2. Ewerton - 24. Jan Matoušek, 29. Imad Rondić, 53. Jan Matoušek

Gólovou bilanci tohoto kola zachraňoval duel v Mladé Boleslavi. Domácí tam hostili Liberec, přičemž každý z týmů měl jednoho dvougólového střelce. Zazářili Ewerton a Matoušek, kromě nich přidali své zásahy ještě Hlavatý a Rondić a konečný výsledek tak zněl 3:3.

Karel Jarolím vsadil na rozestavení se třemi stopery Smržem, Šimkem a Preislerem, jimž kryl záda Šeda. Středovou trojici utvořili Dancák, Ewerton a Matějovský, na křídlech operovali Pech s Douděrou. Hlavními ofenzivními zbraněmi byli Mužík a Ladra. Slovan nastoupil s klasičtější formací 4-2-3-1, přičemž před Knoblochem naskočili Gebre Selassie, Plechatý, Pourzitidis a Mikula. V záloze kolem Tiéhiho, Havelky a Frýdka působili Koscelník s Matouškem, hrotovým útočníkem byl nepřekvapivě Imad Rondić.

V úvodu byl hodně viditelný Matějovský. Jeho zakončení nejprve Knobloch zneškodnil, vzápětí ovšem zkušený středopolař posunul míč na Ladru, jenž přiťuknul Ewertonovi a ten tvrdou ranou otevřel gólový účet utkání. Obě mužstva měla v následujících minutách kopec smůly. Po Havelkově centru hlavičkoval těsně nad v tutové příležitosti Rondić, za domácí napálil Ewerton břevno.

Po čtvrtině utkání zničehonic Slovan srovnal. Purzitidis poslal z levé strany zajímavý balón do vápna, který si našel Jan Matoušek. Ten svým volejem nedal Šedovi šanci. A zanedlouho hosté dokonali obrat. Tentokráte do vápna kopnul balón Frýdek, který na zadní tyči vyhledal Imada Rondiće, jehož hlavička rovněž skončila v síti.

Nedlouho po přestávce Ladra nevyužil Ewertonovy pobídky a pálil jen do Knoblocha, namísto toho tak Liberečtí zdvojnásobili své vedení. Dancák špatně odehrál Frýdkův roh, z čehož vyplynul odraz balónu k Janu Matouškovi a ten dokázal zapsat druhý zásah v zápase. Jenže Středočeši se nevzdali a v devětašedesáté minutě dokázali využít Matějovského zaváhání. Nepřesnou rozehrávku vystihnul Mikula, posunul na Rondiće a ten vsítil kontaktní trefu.

Pár minut před koncem základní hrací doby mohl přidat pojistku na výhru Severočechů mladý Višinský, který ale nevyužil Tuptovy přihrávky a přestřelil prázdnou svatyni. A za to přišel trest. Ewerton si sám připravil balón na střelu zpoza vápna, ta mu sedla náramně a skončila za Knoblochovými zády.

Mladá Boleslav se tak díky tomuto zisku dostala na šesté místo tabulky. Liberec je sice až desátý, pokud však zvládne svůj zápas, který má k dobru, poskočí až před svého nedělního konkurenta.

Více informací k zápasu

FK Teplice - MFK Karviná 1:0

20.02.2022 15:00

Góly: 22. Jan Fortelný

Teplice potvrdily výbornou únorovou formu i v důležitém utkání proti Karviné. "Skláři" vybojovali další tři body díky šťastné trefě Jana Fortelného, vítězství proti Slezanům si nicméně za odehraných 90 minut bezesporu zasloužili.

Severočechům vyšel především první poločas. Jako první se předvedl útočník Sejk, jenž přízemní střelou protáhl karvinského brankáře Bajzu. Následně vyvolal zmatek před pokutovým územím hostů centr Hyčky, po němž pálil Fortelný nad břevno. Ten samý hráč se ale ve 22. minutě postaral o první a nakonec taky jediný gól střetnutí. Standardní situace z kopačky záložníka Teplic propadla za klubko hráčů a skončila až v síti.

Slezané poprvé zahrozili až těsně před přestávkou, Látalovi ale střela nesedla, ránu navíc zablokoval bránící Vondrášek. Po změně stran se však do šancí opět dostávali spíš domácí. Trubačovi překazil radost obránce MFK Dramé, Hlavičku Žáka po pasu od Hyčky zase ukryl do rukavic Bajza. Karviná nicméně na těžkém terénu nic zajímavého nevymyslela a její hráči tak pořád mají nad čím přemýšlet. Teplice naopak dál stoupají tabulkou.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Viktoria Plzeň 0:1

19.02.2022 18:00

Góly: 75. Pavel Bucha

České Budějovice se v duelu proti Plzni prezentovaly sympatickým výkonem, jenže řadu jejich šancí pochytal proti svému bývalému zaměstnavateli skvělý Staněk. Ve druhé půli o dalším těsném vítězství hostů rozhodl Bucha.

Dynamo do utkání vlétlo jako uragán a v desáté minutě se do velké šance dostal Škoda, který ve skluzu trefil jen Staňka. Plzeňský brankář zastavil i Mršićův pokus z úhlu, chvíli na to se po Škodově famózní střele natahoval marně, ta ovšem skončila jen na břevně. Proti Novákově hlavičce zase zakročil Havel.

Tlak Jihočechů poté trochu utichl, po přestávce však zajímavou akci rozjel van Buren. Jenže Mršić ji zakončil prachbídně. Naopak po hodině hry konečně výrazněji zahrozili i viktoriáni. Po Buchově prostrčení se ocitl ve střelecké pozici Sýkora, kterého vychytal Vorel. Pavel Bucha se tak poté sám ujal gólové taktovky. I přes svůj nevelký vzrůst si našel Mosquerův centr a výtečnou hlavičkou poslal balón mimo dosah brankáře.

Černo-bílí mohli srovnat v samotném závěru. Po standardní situaci z úhlu mířil do poloodkryté klece Tolno, ale Staněk se stihl rychle přesunout a tutovou šanci zastavil. Následné Havlovy nůžky skončily jen kousek nad břevnem. Plzeň se i díky tomu vrátila minimálně do neděle na první místo, kde má náskok tří bodů na Slavii.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - 1. FC Slovácko 1:0

19.02.2022 15:00

Góly: 82. Martin Cedidla

Nepovedený vstup do jara za sebou mají fotbalisté Slovácka. Ti po celkem očekávané prohře se Slavií nezvládli ani utkání ve Zlíně. Derby s přispěním Fryštákovy chyby rozhodl v závěru jediným gólem Cedidla.

Rozhodně ovšem nešlo v podání Ševců o štěstí, ti totiž od úvodních minut svému letos úspěšnějšímu rivalovi zatápěli. Zajímavě to hned zkoušel Conde, Nguyen si jeho ránu pohlídal. Poradil si i s Fantišovou šancí, po půlhodině však musel z důvodu poraněného stehna střídat a nahradil jej Tomáš Fryšták. Už předtím musel indisponovaného Kohúta vystřídat Šašinka.

V závěru první půle bylo k vidění několik nepřesných střel ze střední vzdálenosti. Dvakrát tak pálil Dramé, což proložil přímákem Havlík. Po návratu ze šaten se hned kontrolovalo video, to když Fantiš nastřelil Daníčkovu ruku. Hra ovšem pokračovala dál, otevřít skóre tak na opačném konci hřiště mohl po Sadílkově centru Ljovin.

Po necelé hodině hry Condemu chybělo málo, aby úspěšně přeloboval Fryštáka. Následně Jurečka dokázal rozvlnit síť, ale využil při tom ofsajdového postavení. Za Zlín poté zazdili dva brejky Vukadinović a Tkáč - první pálil do brankáře, druhý do břevna. Přesto se domácí kýženého gólu dočkali.

Cedidla z velmi ostrého úhlu pravděpodobně pouze vracel Hrubého centr do malého vápna, Fryšták však tuto hlavičku podcenil a srazil si ji do brány. Aby těch pohrom pro Slovácko nebylo málo, za ošklivý šlapák se ještě nechal vyloučit Michal Tomič.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Sigma Olomouc 1:0

19.02.2022 15:00

Góly: 81. Jakub Pokorný

Diváci ve Vítkovicích v očekávaném utkání se Sigmou dlouho branku neviděli, když ale přišla, stála za to. Zápas jediným gólem rozhodl po osmdesáti minutách hry Pokorný, jenž vystřihl spektakulární nůžky.

V úvodu o sobě dal dvakrát věděl Ekpai. Nejprve jeho centr odvracel Beneš na roh, po něm sám Nigerijec hlavičkoval a Stejskal se musel vyšvihnout. Jinak jsme v první půli byli svědky jen několika ne úplně vydařených pokusů, ať už v podání Kuzmanoviće, Gonzáleze či Fleišmana.

Na startu druhé půle. Kuzmanović v akrobatické pozici zakončil jen do Stejskala. Dosud největší příležitost měla po hodině hry Sigma, Benešovu hlavičku po Chvátalově centru výtečně zastavil Laštůvka. Ten si vzápětí musel poradit i s podařenou střelou Breiteho. Další z Chvátalových zajímavých pasů úspěch neslavil i proto, že González s Chytilem si trochu překáželi.

Ve druhé půli ne tolik aktivní Baník nakonec rozhodl mimořádně pohledným způsobem. Rohový kop vrátil do ohně Klíma, načež zhruba z úrovně penalty poslal Jakub Pokorný spektakulárními nůžkami balón mimo dosah Stejskala. A jelikož Laštůvka si poté poradil s Navrátilovým pokusem, slavili domácí cenné vítězství.

Díky němu se na čtvrtém místě odtrhli od Slovácka, které má zápas k dobru. Sigma pohrdla šancí na posun do nejlepší šestky a je devátá.

Více informací k zápasu

FK Pardubice - FC Hradec Králové 0:0

19.02.2022 15:00

Góly: -

Pardubicím po necelé půlhodině východočeského derby rozhodčí sebral gól a namísto toho šly do oslabení, přesto nehodily flintu do žita. Proti Hradci Králové nadále působily aktivně a vybojovaly alespoň bod za remízu 0:0.

Celku s koněm ve znaku se povedla první půlhodina lépe. Solil pořádně prověřil Fendricha, poté Jeřábek dokonce rozvlnil síť. Jenže sudí po zhlédnutí videa nejenže branku neuznal, ale ještě skórujícího Jeřábka vyloučil, protože ten předtím mimo hru udeřil do obličeje bránícího hráče.

I přesto mohl ještě v první půli poslat svůj tým do vedení Cadu, ten ovšem promrhal loženou pozici a mířil jen doprostřed. Ve druhé půli příliš akce vidět nebylo, Votroci se každopádně nemohli dostat do tlaku. Namísto toho dvacet minut před koncem po Caduově přistrčení orazítkoval Rezek tyč.

Na druhé straně v závěru neuspěli Rybička, Kubala ani Vašulín a utkání tak skončilo bez gólů. Za daných okolností je bod pro Pardubice v boji o záchranu beze sporu cenný, naopak pro Hradec v boji o elitní šestku spíše ztrátou.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha22173253:1554
2.Viktoria Plzeň22173240:1554
3.Sparta Praha21145248:2447
4.Baník Ostrava22126447:3142
5.1. FC Slovácko21123638:2439
6.FK Mladá Boleslav22831135:3627
7.FC Hradec Králové2269726:2927
8.Dynamo České Budějovice2276928:3327
9.Sigma Olomouc2267933:3125
10.Slovan Liberec21741020:3025
11.Fastav Zlín22741126:3825
12.Bohemians Praha 190522631328:4621
13.FK Teplice22621425:3920
14.FK Jablonec2148916:3520
15.FK Pardubice20461024:4118
16.MFK Karviná22161518:389
Zbývající zápasy
20.02. 15:00FK Jablonec - Sparta Praha

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (210)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hodně špatný vstup do jara, 3 zápasy bez gólu. Dnes to stalo za hovno od samého začátku, nejdřív zranění Kohúta, kterého nahradil ultra tragický Sasinka, potom zranění Nguyena, jsem zvědavý na úterý proti Pardubicím, kde to bude těžké, ale snad aspoň bod bude, 4 místo asi nedáme

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
oli9

Špatný začátek hodně špatný, prohrát se může, ale ne tak že hrajem 3 zápas totální hovno. Petržela chyběl, Kohut taky... Ale i tak prostě si nic nevytvorit 3 zápasy šance je bída

Reagovat
ondrasch77

Už na podzim s náma jste hráli jak ponocný...

Reagovat
bobis21

Sigma mi přišla o něco lepší ve druhém poločase, takže 3 body jsou zlaté.

Kaloč, Pokorný, Falta dnes dobrý výkon. Jsem zvědavý jak dlouho vydrží Daněk v Olomouci, myslím že tak do léta ...

Reagovat
thewall

V kombinaci s výsledkem Slovácka jsou ty 3 body diamantové. Ale stejně mám obavu, že 4 flek nebude na poháry stačit.

Reagovat
bobis21

Tak bude jedině když vyhraje pohár Sparta. A favoritem tam určitě je ...

Reagovat
thewall

Po těch jejich posledních výkonech bych se nedivil, pokud je vyřadí Jabka, případně ve finále to urve Slovácko.

Reagovat
AjaxFans

Doufejme. Ale výsledky zatim na pytel

Reagovat
SuperBanikovec

Sparta bude chtít hodně vyhrát ten pohár když v lize ztrácí na první místo už dost bodů.

Reagovat
thewall

Doufám, ale Slovácko bude mít možná ještě větší motivaci než Sparta, která asi nejhůř to třetí místo dá.

Reagovat
mistr129

Jestli se dostanete do pohárů je mi jedno, ale snad skončíte čtvrtí... kombinace Sparta výhra v poháru a Slovácko v Evropě by mi pila krev

Reagovat
bobis21

Proč Slovácko?

Reagovat
John Obi Mikel

On ho nemá z nějakého důvodu rád.

Reagovat
Pablos

Já bych tam teda Slovácko třeba taky nechtěl... ten kádr není do pohárů ani náhodou u Baníku bych asi čekal větší šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně raději Baník než Slovácko

Reagovat
mistr129

Jak píše John, nemám ho vůbec rád a navíc jim v pohárech nevěřím

Reagovat
thewall

Kdyby nebylo Svědíka, tak asi budu mít podobně. Zemek, Valenta, Mynář, ...

Reagovat
smazaný uživatel

Mynář nemá se Slováckem nic společného, není majitel, nemá ani žádnou funkci v klubu

Reagovat
thewall

No když Mynář nemá žádné vazby na Zemka, Valentu a vlastně je to takový tamní nýmand z nedalekých Osvětiman ...

Mj. cituji z rozhovoru se Šumulikovským z loňského listopadu: "Otázka: A co ten Mynář?

Odpověď: Znám ho a vím, jak se chová. Pro klub žije, občas si s námi zahraje na tréninku a já politiku neřeším. Na hřišti je mi úplně ukradená."

Reagovat
Uwe háže buly

Asi jak Pelta v Jablonci

Reagovat
bobis21

Zemek je velké negativum no Ale jinak je mám rád a často tam jezdím

Reagovat
mistr129

Mně vadí jednak to co píše thewall, navíc ani Svědíka nevnímám jako zrovna sympaťáka (čímž neříkam že mi nějak vadí, takový neutrál).

Hlavně ale jsou hráči Slovácka takový prototyp vidláků. Ať už věci typu "Praha může a Morava ne" nebo tradiční prasárny (letos mají s přehledem nejvíc vyloučení a co si pamatuju, tak většina je za šlapáky apod.)

Reagovat
$$CaptainKokotko

Já to chápu. Mě to vadí taky. Jak to máš se Slavii?

Reagovat
mistr129

Majitel mi vadí, hráče mám z naprosté většiny rád

Reagovat
smazaný uživatel

Taky tak...

Reagovat
John Obi Mikel

Slovácku ten start vůbec nevyšel teda

Reagovat
ladyboy arsenal

Bílkova klasika... nepřekvapilo by asi nikoho, kdyby se takhle prohaluzili až k titulu

Reagovat
Martin9719

Proč jako jeho klasika? Možná výsledkově, jinak Dynamo je jeden z nejllíp presujících týmů ligy, Sparta tam body nechala. Za mě naprosto skvělý 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bex5

Jo, minulej zapas na Sparte naprosto uhaluzena remiza

Reagovat
Tromas

Ty vole zase infarktový závěr, kde nám prdel (3 body) zachránil Staněk stejně, jako v podzimním zápase doma proti Budějovicím. My prostě neumíme kompletně zavřít vzadu a uhrát ten zápas v klidu, jak nám už ukázala Sparta. Je to jediná věc, kterou se musíme naučit chceme-li dál bojovat o titul se Slávií.

Reagovat
Martin9719

Dnes bych jim to nevyčítal, ale v jiných zápasech by jsme toho dosáhnout mohli no.

Reagovat
smazaný uživatel

Udržet to Plzeň minule na Spartě, tak dnes se lufťáčkovi pozvolna rosily brejličky ....

Záloha bez Tetoura nadále zlá, Kaločovi to moc teď nejde, s odchodem Pokorného k vlčí smečce bych si to ještě rozmyslel, pane trenére ......

Reagovat
bobis21

vždyť Kaloč dnes jeden z nejlepších

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám, že je přímo zlý, ale můj subjektivní pocit je, že hrál už i lepší zápasy .....

Většinu odražených míčů měl soupeř ..... ale není vše samozřejmě o jednom hráči.

Reagovat
bobis21

Většinu odražených míčů sice měli, ale když nějaký měl Baník, byl to právě Kaloč. Dnes podle mě zahrál přesně to co se od takového box-to-box záložníka čeká.

Reagovat
smazaný uživatel

On je právě výborný jako box to box. Ideální hráč, když jsou ve středu 3. Jenže neustále se hraje na dva. Na toho ofenzivnějšího máme Tetoura a navíc Kali nemá úplně tu předfinální nahrávku a na toho defenzivnějšího by zas potřeboval lepší poziční hru a odebírání balonů. Kdyby se hrálo na 3 uprostřed a byl tam typické DM, tak si myslím, že je Kaloč ještě výrazně lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

No paani, ty budes expert. Ja Kaloce nijak zvlášť nemusim, ale jestli mu to dnes neslo, tak uz snad abys hral ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Hloupá reakce, řekl jsem jen svůj pocit, nikde neříkám, že je to jediná pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Mas pravdu, ja zapomenul na to, ze v dnesni dobe se muze kazdy vyjadrovat ke vsemu a ani tomu nemusi rozumět.

Reagovat
smazaný uživatel

Normální diskuse při různých názorech je v pohodě, ale tyhle vysírací řeči si strč víš kam. Jestli na víc nemáš nebo mít nechceš, tak raději mlč....Na kravském hov*ně jsem s tebou neklouzal.

Reagovat
Banikovec7

Podle mě je největší problém v záloze ten, že těm hráčům chybí technika, o to víc, když nehraje Tetour. Ti další jsou siloví, vyhrávají souboje, ale zpracování míče, přesnost přihrávek a takové věci, to je hrozná bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouhodobě se mi zdá Pokorný jako náš nejlepší stoper. I když má slabší zápasy, tak to platí pro všechny naše stopery. Rád ybch už konečně viděl vzadu hru na 3, protože na ten styl fotbalu teď máme defakto skvělý materiál.

Reagovat
Banikovec7

To ti nestačila ta hra vzadu na 3 proti Teplicím jo? Nebo na podzim proti Bohemce.

Reagovat
SuperBanikovec

Podle mě je to Smetanův dlouhodobý cíl tři stopeři. Není náhoda že jsme jich teď v zimě tolik nakoupili. Chlumecký Pojezný, Harušťák se při tom jeví taky dobře. Tolik levonohych stoperu bychom jinak neuživili.

Reagovat
monty25

To teda byly dneska kanonády. Snad zítra Sejk a spol. zase vylepší gólový průměr.

Reagovat
Martin9719

Jo hele, Teplice se posunou nahoru, vylepší gólový průměr kola, asi jsem zaspal tak 2 sezony

Reagovat
Firkraag

Slavie ho vylepší, to se neboj.

Reagovat
Losinho

Ta Plzeň to je šílený

Reagovat
Liquid

jako slavista bys jí měl přát přeci lepší 2.Plzeň než 2.Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
db18

Lepší 1. Plzeň, než 2. Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

13 ze 17 výher o 1 gól... navíc když vidím jejich los, tak to do konce základní části dají ještě 6x. Bílek je Bůh.

Reagovat
Selänne

A pak přijde Evropa, kde je vyřadí amatéři z Irska.

Reagovat
thewall

Ještě hůř, oni byli z Walesu

Reagovat
Martin9719

Co takhle, Dněpr Mogilev nebo co to bylo?? To jsi ještě nebyl na světě viď

Reagovat
thewall

Správně, Dněpr Mogilev. A klídek prádelníku ....

BTW: Jsem si jistý, že tady poměrně dost zvyšuji věkový průměr

Reagovat
PlackaSKS

Wow, gratuluju, že ses dožil.

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako? Kvuli tomu tam máme mít zákaz působení nebo co? Baník od te doby udělal kus práce a vypadá to, že by má i zajištěnou budoucnost. Druhou šanci si zaslouží každý. I sparta po subotici.

Reagovat
Martin9719

A sice že mě ty vaše debilní poznámky pěkně serou abych byl upřímnej, 10 let se potácíte na hraně zkázy, zatímco my tady děláme keoficient, hrála se LM po nevím jaký době, stejně tak Slavie a vy co máte problémy sami se sebou, pak se jednou dostanete takřka na pohárový umístění a všem se smějete a přejete všechno špatný, ale to asi vyplývá z toho že jsme proti vám 2x rozhodli o titulu nebo nevím, já jsem vám teda osobně druhou ligu nikdy nepřál, Bazaly aby padly taky ne, trocha vzájemnýho respektu by neškodila.

Reagovat
bobis21

By mě teda zajímalo kde vidíš to co tady píšeš. Kdo takové věci říká?

Reagovat
Martin9719

Vždyť to tady je každej tejden od někoho, to tady čtu pořád, jakej jsme póvl, jak nám smrdí pivovar, samý blicí smajlíci atd atd.

Reagovat
thewall

Moc to prožíváš. V pohárech vám fandím (jako všem českým týmům) a přál jsem postup přes TNS. Ty rýpance jsou spíš právě z toho, jak jste to s těmi amatéry podělali s koeficientem. Příspěvek v nejlepších letech byl na klobouček.

Zpočátku vašeho zlatého věku jsem vám přál i v lize, jenže to šlo do kopru s tím, jak se začal ukazovat zákulisní vliv Berbra a Paclíka.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne nebrec, bud rad, ze jste vylezli z kanalu a hrajete nahoře. Chleba levnejsi nebude, neřeš to tolik

Reagovat
mistr129

Reagovat
ratusek

Co že? Čtu tady nadávky na vaše štěstí a výhry 1:0, což je pravda. Ale povl a smrdící pivovar? To sis spletl forum?

Reagovat
smazaný uživatel

Já osobně jsem si dovolil otřít boty o Spartu. Na plzen jsem nikdy neřekl křivý slovo a v poharech jsem jim vždycky přál. Takže nebud tak vztahovačnej

Reagovat
Salfovic

Tak smrdící pivovar jim místní alkáči leda záviděj.

Reagovat
berliner

Az na to ze s TNS skoro vypadli,postup vybojovali na penalty a vypadli az s CSKA Sofia

Reagovat
thewall

Pravda. Chvíli po odeslání příspěvku mi to naskočilo. A to jsem viděl všechny 4 zápasy.

Reagovat
Bex5

amateri.ie

Reagovat
db18

Kde se vzala pohádka o amatérech?

Reagovat
martin1

Reagovat
Martin9719

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Reagovat
ratusek

piče oni to zase uhaluzili

Reagovat
smazaný uživatel

Pokorný neskutečně. Přeju mu, aby ho no ta nakoplo a v základu zůstal. Nechápu, proč na jeho místo cpali na sílu chluma nebo svozila. Ani jeden mě úplně nepřesvědčil a z toho jeden mě vyloženě sere tím, jak se furt válí a padá při každém kontaktu s protihráčem. Někdy i bez nej

Reagovat
ratusek

Reagovat
FCB1922

Reagovat
smazaný uživatel

Chlumecký je alternativa za levého stopera(Lischka). Svozil už šel do sebe a neválí se tak často.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se v něm vidíš, když se ho zastáváš

Reagovat
smazaný uživatel

Pokorného je mi líto, ale Svozil se zvednul.

Reagovat
dantetomas

Zo zeme?

Reagovat
smazaný uživatel

to je do silvestrovské rubriky málo

Reagovat
bobis21

No zrovna v minulém zápase se zase válel, což mě vzhledem k výsledu sralo o to víc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bex5

OT: gratulace, bratia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fodbalysta

Ten Banik to bude hrozna ostuda, jestli se nejakym zazrakem dostane do poharu.

Reagovat
smazaný uživatel

No bože. A kdyby, no a co?

Reagovat
Greny

No případně dostanete stejnej ceres jako Bolka ...

Reagovat
smazaný uživatel

Horší než prehypovana sparta by to nemuselo být.

Reagovat
thewall

Kávová sedlina, křišťálová koule, horoskop nebo z čeho to máš?

Reagovat
Salfovic

Zkušenosti.

Reagovat
thewall

Spíš bych sázel na negativní citovou vazbu k Baníku.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
srandamač

Asi jako každý čtvrtý tým z Česka, co jde do pohárů. Ta kvalita tam prostě není a na pohárové zkušenosti se to hrát nedá, když ten tým vždycky okamžitě ztrácí v lize a tudíž se tam další sezónu nedostane. Tenhle začarovaný kruh tady byl, je a bude.

Reagovat
Zdechlina

Slovacko takto se derby nehraje. Kluci by se už mohli aj probudit. Zatím je to velká bída.

Reagovat
berliner

Mensi OT: Muze mi nekdo vysvetlit proc si Waregem nenechal Choreho Bez nej jsou skoro na padaka

Reagovat
db18

Zranění a peníze.

Reagovat
berliner

To zraneni chapu ale jinak ty penize ja myslel ze belgickej klub je bohatsi nez ceskej,kazdopadne uplne tam nepropadl dal 4 Goly

Reagovat
FCB1922

Krásná výhra, všichni cajk, na tribuně zábava :-)

Reagovat
$$CaptainKokotko

Slovácko 4místo plus EKL nebo vyhrát pohár by bylo super. Když se to nepovede, tak to snad vyjde Baníku. Jen nechápu zase ty kecy. To se ty týmy na to mají vysrat a nesnažit se o poháry? Fanatici FC Koeficient . Jinak Plzeň je fakt nechutná. Snad jim to vydrží a boj o titul bude zajímavější. Bílek

Reagovat
smazaný uživatel

Já už Plzeň taky přestal pít, ale jestli maji udelat titul díky výhrám 1:0 az do konce sezony, proč ne.

Reagovat
berliner

Za fanatiky FC Koeficient udeluji a smekam klobouk

Reagovat
berliner

P.S. Taky nejsem priznivec cechackovskeho FC Koeficient protoze kromne nas se to nikde jinde snad nepraktikuje aspon nevim o tom ze by napriklad ve Skotsku fans Rangers fandili v Evrope Celticu a naopak a nebo ze by fans Interu Milan fandili AC a takhle by se dalo pokracovat

Reagovat
Kaspar

No radeji bych kdyby nas stihala Sparta misto Plzne, u Sparty by byla jistota, ze zase po dobrym vysledku se uspokoji a pujdou do hajzlu Kdezto Plzen si jede pekne v klidu bez vypadku

Reagovat
Martin9719

Jenže to by ta Sparta musela mít nejdřív konzistentní výsledky aby se vám mohla nadobro přiblížit

Reagovat
smazaný uživatel

Já tohle psal na začátku ligy asi po třetím kole, že mám letos větší strach z Plzně než ze Sparty, protože Sparta je nevyrovnaná.

Reagovat
Kaspar

A Budejce co rict, za dva zapasy 3 body v lufte

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten óbr bosenskej talent po té tragédii co předvedl ve Zlíně dnes ani na lavičce Slovanu

Reagovat
AjaxFans

Dobře Bolka

Reagovat
vanGomm

Karviná uhrála se Slavii 4 body!! Je ale téměř jisté,že jim to bude k ničemu.

Reagovat
Kepy_FCB

Derby Bolky s Libe teď ve zprávách na ČT24 okomentovali jako bitvu dálnici D10

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Pablos

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
db18

Reagovat
John Obi Mikel

Jirka Štěpán no

Reagovat
Euphael

to nerikal on

Reagovat
Cotton

Ne, ten by zmínil manželky, snoubenky a přítelkyně minimálně půlky hráčů.

Reagovat
jsemdement

A dosazene vzdelani nebo investice.

Reagovat
John Obi Mikel

Aha

Reagovat
Euphael

Reagovat
montaigne33

To nepřekvapuje...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
lampas

Reagovat
Bobr15

Nevíte někdo jak hrál dnes za Slavii Fila?

Reagovat
Pablos

nijak, už Slavia nebyla tak aktivní po jeho příchodu

Reagovat
smazaný uživatel

No, stejne toho stihl tak 10x vic nez Tecl za posledni tri zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě ne

Reagovat
Bobr15

Dobře, díky. Já jsem ho sledoval ve Zbrojovce a to mi nepřipadal jako nějaký dobrý hráč. Tak od něj moc nečekám. V Boleslavi se ale celkem rozehrál, tak uvidíme.

Reagovat
Mass

To ti k udělání úsudku stačí názor od Pablose?

Reagovat
Pablos

Já ho ale tím nehodnotím, tohle prostě byl úsek zápasu kdy nebylo moc co ohodnotit....z toho vůbec nevycházej.

Reagovat
Losinho

Za mě teda super

Reagovat
Pablos

No super... Jako já ho nehejtuju, ale moc toho prostě předvést nemohl, špatnej zápas na hodnocení

Reagovat
Mass

Měl tam střelu, kterou jen brankář vyrazil k Traorému, kterej zakončil. Ale byl to ofsajd.

Reagovat
Pablos

Slavia to do jara pojala po Bílkovsku

Reagovat
John Obi Mikel

S Teclem to jinak nejde

Reagovat
Coutinho10

skoda, ze se to nepovedlo pojistit a porad bylo nebezpeci, ze daji nejakou haluz, ale 3 body mame a to je klicovy...priste snad lepe a hlavne bejt efektivnejsi pri strelach

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
PlackaSKS

Nejsem odborník, ale chápu dobře, že Sparta je teď vlastně čtvrta?

Reagovat
mistr129

Reagovat
Losinho

Stejně sranda, jak Fila stihl za 25 minut uhrát víc balónů než Tecl za celou sezónu. Důležitá výhra

Reagovat
PlackaSKS

Tecl běhá a bojuje. Proti krmencikovi byl z Boha...

Reagovat
db18

Třeba zrušit gól postavením v ofsajdu.

Reagovat
Losinho

Tak nebejt něj, tak ten gól asi nepadl

Reagovat
mistr129

Mareček dobrý rozhovor

Reagovat
smazaný uživatel

To je strašná rvačka kriplů mezi Slavií a Plzní. Už aby byla 1. Sparta a česká liga se nemusela za svého mistra stydět.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
Salfovic

Ta dnes měla pro jistotu bláto na hřišti.

Reagovat
Freedo

Reagovat
db18

Reagovat
SIRBRANIKE

Tpč

Reagovat
lampas

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
mrtvej ofsajd

Hodně důležitá výhra, zvláště po čtvrtečním zápase v nohách. Co mě ale fakt sralo, jak Slavia v druhém poločase šla x-krát do situace 3 na 3 nebo podobně a v podstatě nic z toho neuhráli. Častokrát to končilo nepřesností nebo zadrbáním.

Myslel jsem, že takový situace se prostě trénujou...

Samek za strkačky.

Reagovat
smazaný uživatel

Samek ale jinak nic nepredvedl

Reagovat
mrtvej ofsajd

Koukám že hejtovat mladý odchovance slavie je tvoje dnešní zábava.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby bylo za co chválit, tak s pochvalou nemám problém

Reagovat
Lof

Reagovat
John Obi Mikel

Nebyla to ani zdaleka žádná hitparáda. Očekávám od našich hráčů více.

Líbil se mi Bah, docela dobré utkání odehrál Kačaraba, aktivní byl i Oscar (byť přesnost hrozná), na klíčové akci má myslím podíl i Ševčík (nahrával Bahovi), Olayinka těžké zakončení zvládl s bravurou a líbil se mi i výkon střídajících hráčů Madsena s Traorém. A Kolář předvedl dobrý zákrok

Naopak Teclovi se dneska povedla snad jedna jediná akce, naopak měl opět stoprocentní tutovku a opět ji zazdil. O poločas taky zaslouženě střídal Schranz. A Plavšič taky žádná sláva, doprostřed hřiště bych ho nedával.

Reagovat
meno

Ivan měl dobrej vstup, ale od tý doby je příšernej

Reagovat
delfin

Fakt jsem rad, ze Olej do ty Kodane neodesel. Je neuverileny, kolik toho nabeha, pressing defenziva, lita tam porad.

Reagovat
Remt

A přitom pořád vypadá tak divně nekoordinovaně pří běhu jako když přicházel :D Běhá jak tele, ale obeha toho hodně to je fakt :)

Reagovat
ladyboy arsenal

takový oku lahodící kolo pro fanklub defenzívy...jen v té Bolce se nějak posrali

Reagovat
John Obi Mikel

Bajza Co to bylo za zákrok?

Reagovat
mistr129

Tyvole Jarošík nejenže jako Ondřej Moravec vypadá, ale i mluví

Reagovat
John Obi Mikel

Teplicím změna trenéra jednoznačně pomohla

Reagovat
Freedo

Nechci dělat proroka, ale Taloveirov by mohl následovat cestu Krále. Na defenzivní záloze vypadal dnes dobře, na svůj věk je klidnej na míči. Navíc je nejvyšší z týmu (195 cm), takže by to pomohlo při standardkách.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
Rothbard

OT: Je někde diskuze k Ukrajina-Rusko?

Reagovat
John Obi Mikel

Hattrick

Reagovat
C-M@ster

Dala levou, pravou i hlavou.

Klobouk dolů.

Reagovat
Salfovic

Hattrick Meikayly Moore

Reagovat
Mass

Reagovat
mistr129

Já aspoň myslel že to byla smůla, ale kromě toho druhého si je tam regulérně kopla

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

A docela kvalitní zakončení, takhle dobře to nedá ani většina útočníků.

Reagovat
frankiefcb

první bych i pochopil, bo tohle se odehrává hrozně blbě a stává se to i nejlepším. Ale ten třetí je bohužel nekvalita, i když to už jsem taky viděl ve vrcholovém fotbalu.

Reagovat
Losinho

Kalas

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Mass

Reagovat
lichna.

A nebo to je až moc velká kvalita (mrk mrk).

Reagovat
Mimalu

První je snad nejtypičtější vlastňak, to se děje dost často, druhý smůla, pro třetí omluva neexistuje

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Mass

Reagovat
monty25

Chlumeckého sestra

Reagovat
Trand

Hattrick proti Američankám, která hráčka tohle má

Reagovat
Fodbalysta

až si zas budou ženský stěžovat, proč nemají stejný prachy jako chlapi

Reagovat
krupa1919

OT: Kolik nakonec dostanou ty Budejky odečet bodu za toho Burena?

Reagovat
Registrujisejenproto

I kdyby 20, tak stejne sestoupi ti zoufalci z vychodu

Reagovat
ttopi

Nic, nakonec jse prý vše v pořádku.

Reagovat
Kaspar

Ani Sivok uz se nebrani navratu

Reagovat
Mass

Správnej podpis se našel v jinym hrníčku.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Shevchenko

Mají na O2 nebo někde jinde nějaké sestřihy kola? Myslím pouze highlighty třeba do 30 minut bez zbytečného kecání. Dohráno je moc dlouhé a nebaví mě.

Reagovat
lichna.

U Dohrána stačí přežít ten první zápas který se okecává a pak to jde celkem už rychle ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Sestřihy jednotlivých zápasů jsou na isportu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele