FORTUNA:LIGA - souhrn 19. kola

14.12.2018, 19:56, aktualizováno 17.12.2018, 19:54
Komentáře a souhrny
Slavia uspěla v Jablonci a po výhře 2:0 má na druhou Plzeň, která pro změnu vyhrála s Karvinou, čtyřbodový náskok. Sparta zakončila nepovedený podzim remízou v Příbrami. Tři body za domácí výhry berou Teplice, Opava a Slovácko, zatímco v Ostravě a na Bohemians diváci neviděli ani jeden gól...

FK Jablonec - Slavia Praha 0:2

17.12.2018 18:00

Góly: 18. Milan Škoda, 71. Josef Hušbauer

Slavia vyškolila Jablonec v produktivitě a přezimuje na čele tabulky s čtyřbodovým náskokem. Domácí zase zůstali na čtvrtém místě. Severočeši si sice v zápase vytvořili víc brankových příležitostí, avšak ani jednou nepřekonali výborně chytajícího Koláře.

Jablonci chyběl vykartovaný Doležal, kterého v útoku nahradil Chramosta. Hostům se vrátil levý obránce Bořil, jenž zpět na lavičku posadil Zeleného. Jinak Pražané nastoupili ve stejné sestavě jako v utkání Evropské ligy proti Zenitu Petrohradu.

Úvod duelu patřil Severočechům. Již ve druhé minutě pálil po Hanouskově přihrávce těsně vedle Považanec. O několik chvil později si Chramosta naběhl na pas od Trávníka, přelstil Koláře, ale jeho nabídku neuklidil do sítě Jovović. Za další dvě minuty zakončoval po rohovém kopu opět Chramosta, jehož skvěle vychytal Kolář. Brankář sešívaných se proti Chramostovi blýskl i ve 13. minutě, kdy po Chybě Ngadeua vyrazil volej útočníka domácích.

O tři minuty později však přišla pro Severočechy studená sprcha. Nejprve Škoda trefil tyč, následně však obránce Holeš zahrál rukou v pokutovém území. Nařízenou penaltu proměnil kapitán Škoda a Slavia se v podstatě z ničeho nic dostala do vedení. I přes inkasovanou branku byl Jablonec nadále aktivnějším celkem. Po půlhodině hry nechybělo Trávníkovi mnoho, aby nebezpečně zakončil Chramostův prudký centr.

Devět minut před koncem první půle se Trávník na pravé straně uvolnil přes Bořila ke střele levou nohou, kterou Kolář vytáhl nad břevno. Za další tři minuty se domácí dožadovali penalty. Hübschman nepodvedeným volejem trefil ruku Součka, ten ale měl podle všeho svou horní končetinu u těla. V nastaveném čase zahrozili po delší době sešívaní. Severočeši odvrátili rohový kop zpět do Stochovi, jenž pumelicí těsně minul svatyni soupeře.

Šest minut po změně stran vyrobil chybu Kúdela, jehož nepovedenou malou domů srazil Kolář pouze ke Kratochvílovi, jenž poslal balón do brány. Sudí Berka však vyrovnávací gól nakonec odvolal, neboť Koláře předtím fauloval dotírající Chramosta. Hosté odpověděli o tři minuty později. Na Stochem rozehranou standardní situaci si naskočil Souček a hlavičkoval jen těsně nad bránu.

Postupem času se Slavii povedlo otupit snahu domácích a dvacet minut před koncem přidali druhou gólovou pojistku. Stoch z levé strany propasíroval míč na přední tyč, kde si naběhl Hušbauer a zblízka skóroval. V závěru se Jablonec již nezmohl na odpor, sešívaní naopak kontrolovali průběh zápasu a nakonec si bez potíží pohlídali zisk tří bodů.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - MFK Karviná 2:1

16.12.2018 15:00

Góly: 7. Jan Kopic, 33. Roman Procházka - 68. Adriel Ba Loua

Plzeň se s podzimní částí sezóny rozloučila zaslouženým vítězstvím. Proti Karviné dominovala především v prvním poločase, kdy ji do vedení poslal Kopic, náskok zvýšil Procházka. Gól naděj vstřelil v 68. minutě Ba Loua.

Plzeňští vstoupili do zápasu velmi nažhavení a v prvním poločase předvedli kolotoč. Po třech minutách se ukázal Chorý a po parádní zidanovce vyzval Kopice. Toho až na poslední chvíli zblokoval karvinský obránce Krivak. Netrvalo dlouho a Kopic se zjevil v další příležitosti, kterou už proměnil. Ze své levé strany ho našel přesným centrem na přední tyč Kovařík, Kopic se nemýlil a poslal míč za záda Berkovce.

Další tři solidní příležitosti měli Viktoriáni okolo dvacáté minuty. Nejprve se po Berkovcově zásahu proti Chorého střele dostal Čermák, kvůli ofsajdu ovšem nemohl v akci pokračovat. Poté nerušen vyvezl míč Hubník, k překvapení všech se odhodlal k technické střele, jenže ta skončila pouze mezi diváky. Stejně jako při úvodní brance poslal Kovařík centr do vápna, tentokrát si ho našel Čermák, jehož ránu z první na roh vyrazil Berkovec.

Chvilku po třicáté minutě už Plzeň vedla 2:0. Roman Procházka se ujal exekuce přímého kopu a nechytatelnou ranou překonal bezmocného Berkovce. Navázat se na něj snažil Limberský, jenž z hranice velkého vápna trefil spojnici hostující branky. Za tři minuty se levý plzeňský bek dostal do další příležitosti, tentokrát už proti jeho dělovce zasahoval Berkovec.

Těsně nad břevnem skončila povedená rána Kovaříka, na druhé straně se dostali vůbec k první střele hráči hostí, Gubův pokus zlikvidoval Hruška. Po velmi atraktivní první půli plzeňští vedli o dvě branky.

Ta druhá už byla výrazně nudnější. Dvacet minut před koncem se povedlo Karviné vsítit kontaktní gól. Na Gubův přesný pas za obranu si naběhl Ba Loua, který tváří v tvář Hruškovi uspěl a vykřesal pro Slezany naději. Pouze něco přes 5000 diváků si našlo cestu na toto utkání a ve zbytku druhé půle už neviděli žádnou velkou gólovou příležitost.

Viktorka se tudíž minimálně na den dotáhla na rozdíl jednoho bodu k vedoucí Slavii, na druhém místě bude mít přes zimní pauzu náskok minimálně devíti bodů. Naopak Karviná drží druhé místo od konce se stejným počtem bodů jako poslední Dukla. Na čtrnáctou Olomouc oba celky ztrácí čtyři body.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Sparta Praha 1:1

15.12.2018 17:00

Góly: 45+5. Jan Rezek - 31. Benjamin Tetteh

Páté místo v tabulce, s dvěma body spolu s Libercem nejhorší tým posledních čtyř podzimních kol. V nepříjemné rozpoložení budou sparťané trávit zimní přestávku. Skóre v Příbrami otevřel Tetteh, ještě do poločasu ale srovnal Rezek.

Po třech minutách se utkání přerušilo. Z kotle hostů přilétlo na hrací, z nichž jedna prolétla kousek od domácího gólmana Kočího. Hlavními aktéry byli tedy na dalších asi pět minut hasiči. Když se začalo znovu hrát, vyslal Rezek Voltra, který se srazil s brankářem, aby poté poslal míč do odkryté sítě. Jenže sudí Jílek, zřejmě oprávněně, odpískal faul útočícího hráče.

Kvůli ošetřování Heči nastalo další přerušení, po němž se příbramští na rozhodčího opět zlobili. Mingazov pronikl do pokutového území, kde po kontaktu se soupeřem upadl, penaltu si ale nevymodlil. Chvíli na to se do velké příležitosti dostala i Sparta. Po rohovém kopu se dostal k hlavičce Pulkrab. Brankáře Kočího se mu překonat povedlo, ne tak jeho spoluhráče, který za brankáře na čáře zaskočil.

Právě mladý gólman Příbrami se stal terčem dalšího nesportovního chování sektoru sparťanský fanoušků, kteří ho zasypali desítkami sněhových koulí. Důvod k radosti dal těmto fanouškům po půlhodině Tetteh. Do vápna si naběhl na přihrávku Vukadinoviče a umístěnou ranou otevřel skóre. Krátce na to mohl rozdíl navýšit Frýdek. Na hranu šestnáctky se dostal ke sklepnutému balónu, ten ale trefil vysoko nad břevno.

Tabule čtvrtého rozhodčího ukázala desetiminutové nastavení, v němž se udály důležité věci. Nejprve se v podobné příležitosti jako Frýdek ocitl Wiesner, dopadl ale stejně jako jeho spoluhráč. V páté minutě hrané nad rámec základní hrací doby se k přímému kopu postavil Jan Rezek. Jeho střela přes zeď nepatřila mezi ty nejlepší, obrovskou chybou ovšem pomohl příbramským srovnat Heča.

Druhý poločas začala Sparta de facto v deseti, neboť Tetteha trápil stehenní sval. I tak se dostali letenští do veliké šance po rohovém kopu, Pulkrab ale nečekal, že k němu balon propadne, a poslal ho výrazně mimo tři tyče.

Do další větší šance se dostal až deset minut před koncem Costa. Ten zkoušel technickým pokusem z dvaceti metrů překonat Kočího, o kousek však branku minul. A tudíž se do vedení mohli dostat příbramští. Nacvičený standardka umožnila Mingazovovi dostat se před Heču, gólu zabránila pouze tyč.

Nic dalšího se už nestalo. Sparta tedy na závěr podzimu nevyhrála čtyřikrát v řadě, Csaplárovi svěřenci zase mají na kontě z posledních devíti kol jedinou výhru z Julisky.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Slovan Liberec 0:0

15.12.2018 15:00

Góly: -

Žádné hitparády se fanoušci na stadionu Bohemians 1905 nedočkali. Velkých příležitostí bylo poskromnu na obou stranách a domácí Klokani se s libereckým Slovanem rozešli smírně 0:0.

Po necelých pěti minutách mohl jít Liberec do vedení. Malinský centroval z pravé strany, ve vápně si na míč naskočil Oršula, domácí ale podržel brankář Fryšták. Během další půlhodiny se neudálo nic, co by stálo za řeč, nejnebezpečnější byla střela Martina Haška z dálky, Nguyen ovšem bez problémů lapil.

Zajímavá situace nastala, když se na libereckého Aaronse sběhli čtyři hráči Bohemky. Anglický záložník si ve složité situaci poradil, následná střela z nulového úhlu ale letěla jen do boční sítě. Liberečtí se do vedení mohli dostat ještě v nastaveném čase, když Malinský z dálky napřáhl. Fryštáka zachránilo pouze břevno.

Do druhého poločasu Klokani nastoupili mnohem lépe než do toho prvního. Ještě z něj neuběhla ani minuta, když po akci Bohemians u levé postranní čáry dostal na vápno míč Vodháněl. Střelu mu sedla náramně a Ngueyen ji jen s velkými obtížemi vytěsnil na roh.

Zbytečné vzrušení zavládlo zhruba po hodině hry. Domácí Koubek mířil sám na brankáře, nejenže mu Nguyen míč vypíchl, útočník Klokanů byl navíc v ofsajdovém postavení. Na každé straně poté vzniklo jedno ohrožení brány. Mašek ji ale z přímého kopu přestřelil a Malinského tečovanou ránu i přes potíže zneškodnil Fryšták.

V další desetiminutovce byli dvakrát blízko gólu liberečtí. Aaronsův lob přes brankáře nejprve jen těsně minul prostor mezi třemi tyčemi, následně Jusuf sklepl míč jen na Karafiáta, jehož střelu na brankové čáře komicky zneškodnil jeho spoluhráč. Ani ve zbytku zápas se nepovedlo nikomu vstřelit branku a Bohemians tak po utkání s Duklou a ve Vítkovicích nedokázali skórovat potřetí v řadě.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Dukla Praha 1:0

15.12.2018 15:00

Góly: 13. Tomáš Zajíc

Slovácko opět uspělo doma a přezimuje na jedenáctém místě. Dukla si naopak připsala druhou porážku v řadě a zůstává na posledním místě. Jedinou branku utkání vstřelil hned v úvodu Zajíc.

Domácí se museli vypořádat s absencí pravého obránce Jurošky, kterého zastoupil Šimko. Pražanům zase kromě Tetoura chyběl také střelecký tahoun Djuranović, jehož se v útoku pokusil nahradit Brandner.

Moravané byli blízko již v jedenácté minutě, kdy si Navrátil navedl míč doprostřed a vypálil těsně vedle tyče. Nakonec se diváci v Uherském Hradišti radovali o minutu později. Nejprve brankář Rada vyrazil střelu Daníčka, ovšem následný Divíškův centr se snesl na hlavu Zajíce, který již neměl problém doklepnout míč do sítě. Duklu inkasovaná branka probudila a v 15. minutě musel zasahovat též gólman domácích Trmal, jenž vytěsnil pokus Bredy.

Vzkříšení hostů ale netrvalo dlouho. Ve 28. minutě vypíchl aktivní Divíšek balón a jeho technickou střelu zblokovala obrana soupeře na poslední chvíli na rohový kop. Za dalších pět minut pálil těsně mimo svatyni Pražanů Zajíc. Těsně před přestávkou mohl zvýšit vedení Slovácka Navrátil, k němuž doputoval centr prodloužený Zajícem, ovšem záložník domácích nastřelil jen protihráče.

Po přestávce se Dukla hnala za vyrovnáním a domácí ohrožovala zejména ze standardních situací. Obrana Moravanů však odolala a hosty v podstatě nepustila do žádné větší příležitosti. V nastaveném čase naopak mohl udeřit střídající Kuchta, jenže rada si z jeho pokusem poradil. I tak se závěrečném hvizdu radovali z bodového zisku hráči Slovácka.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Fastav Zlín 2:1

15.12.2018 15:00

Góly: 30. Pavel Moulis, 65. Jakub Hora - 39. Pavel Vyhnal

Teplice si poradily se Zlínem a bodově se dotáhly na sedmý Liberec. Hosté po další porážce zůstávají šestí. Domácí většinu zápasu dominovali a po trefách Moulise a Hory si došli pro zasloužené tři body.

Hrdina posledního utkání sklářů na Letné Moulis si svým výkonem vysloužil místo v základní sestavě na úkor Hyčky. Hostující kouč Bílek zasáhl do jedenáctky svého týmu razantněji. Po zranění se vrátil Hnaníček, jenž se však místo stopera vžil do role záložníka. Na pravém kraji suploval za vykartovaného Matejova Jiráček a vepředu operovali hned tři útočníci, neboť duo Beauguela s Vyhnalem doplnil Poznar.

Od začátku hýřili aktivitou především domácí fotbalisté. Již ve druhé minutě se do šance tlačil Jindráček, ovšem z úhlu pálil vysoko nad břevno. Za dalších sedmnáct minut pálil taktéž nepřesně Hora. Ve 24. minutě se po Moulisově několikrát tečované střele natahoval Hora, ale míč do brány neuklidil. Po následném rohovém kopu se kulatý nesmysl odrazil k Trubačovi, jehož střelu vykopával až z brankové čáry Gajić.

Po půlhodině hry však Teplice přece jen konečně udeřily. Vondrášek přenesením hry našel Moulise, který si zpracoval do běhu a pumelicí z voleje vsítil druhou branku v druhém zápase v řadě. O pár minut později se k zakončení dostal i autor přihrávky na první gól Vondrášek, ovšem brankář Dostál míč vyrazil. Následně zničehonic udeřil Zlín. Po Bartošákově centru využil nepozornosti obrany domácích Vyhnal a hlavičkou upravil na poločasových 1:1.

Když se čtyři minuty po změně stran dostal do slibné střelecké příležitosti Poznar, zdálo se, že by ševci mohli být v druhé půli vyrovnaným soupeřem. Brzy však skláři znovu převzali otěže duelu a dostávali se do šancí. Velkou šanci spálil v 55. minutě Kučera, jenž v pokutovém území trestuhodně přestřelil. Za dalších deset minut předvedli domácí rychlý přechod do útoku, na jehož konci nacentroval Krob na Horu, který vrátil Teplicím jednobrankový náskok.

Po další inkasované brance se hosté přece jen probudili. Již tři minuty po Horově brance vystrašil Jiráček brankáře domácích Grigara, který míč vyrazil pouze k Poznarovi, ovšem urostlý útočník již nedokázal usměrnit míč mezi tři tyče. V závěru dvakrát zakončoval Beauguel, nejprve však jeho střelu pod břevno vytáhl Grigar a v nastaveném čase hlavičkoval vedle teplické svatyně.

Více informací k zápasu

SFC Opava - FK Mladá Boleslav 2:1

15.12.2018 15:00

Góly: 4. Tomáš Smola, 62. Nemanja Kuzmanović - 76. Nikolaj Komličenko

SFC Opava se pomstila Mladé Boleslavi za prohru v prvním vzájemném zápase. Za domácí se trefili Smola a Kuzmanovič, skóre korigoval Komličenko. Boleslavští zakončili podzim třemi zápasy bez vítězství.

Hned po čtyřech minutách vypuklo na stadionu nadšení. Hrabinův centr sklepl Kuzmanovič, našel si ho Tomáš Smola a umístěnou ranou otevřel gólový účet utkání. Po chvíli opět zkoušel Kuzmanovič vyzvat Smolu, šanci ale včasným výběhem zneškodnil Šeda.

Ke slovu se dostali i hosté. Nečekaným způsobem rozehrál standardní situaci Přikryl. Všichni byli připraveni na centr, boleslavský záložník zkusil překvapit Fendricha, což se mu ovšem nepovedlo. Po necelé půlhodině hry se pro změnu dostal do slušné příležitosti Kayamba, jeho střelu z úhlu ale srazil za čáru Hůlka. Obrovskou šanci spálil Kayambův spoluhráč Simerský. Ze strany na něj přilétl přesný centr, zpracování předvedl perfektní, jeho rána ale zamířila pouze mezi diváky.

Krátce po přestávce mohl snížit nejlepší ligový kanonýr Komličenko. Ruský snajpr číhal na zadní tyči, kde ho přesně našel Mareš. Hlavička ale mířila mimo branku. Ten samý hráč se dostal do úniku po hodině hry, stejně jako v předchozím případě zamířil mimo prostor tří tyčí.

A tak svůj náskok navýšili Slezané, akce tentokrát proběhla v opačném gardu než první gólová. Smola sklepl na vápno Nemanjovi Kuzmanovičovi, který výstavní trefou vymetl šibenici. V interním souboji o nejlepšího střelce týmu se tak dotáhl na Smolu, který mu v první půli odskočil.

Zhruba dvacet minut před koncem se ve dvou šancích během chvíle objevil opět Komličenko. Svozil netrefil dlouhý nákop, který propadl právě k ruskému útočníkovi. Jen tak tak ho ale ještě stihl odzbrojit navrátivší se Žídek. Napodruhé už úspěšný byl. Opět se dostal k propadnutému míči, tentokráte už, leč hodně krkolomně, Fendricha překonal a upevnil si pozici suverénně nejproduktivnějšího hráče Fortuna ligy.

Prakticky okamžitě po gólu měli hosté několik náznaků, největší šanci zbytku utkání měla ale Opava. To když Zavadil zakroutil přímý kop z rohu vápna pod do šibenice, Šeda ale pohotovým zákrokem vytěsnil balón na roh. Solidní příležitost měli ještě boleslavští v nastaveném čase, kdy centr z pravé strany proletěl vápnem, na zadní tyči se k němu dostal Novák, jeho pokus ale ještě stihl zblokovat Hrabina.

Opava se tímto počinem dostala svého dnešního soupeře a zakončí podzimní část na devátém místě. Mladá Boleslav přezimuje o pozici níže.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Sigma Olomouc 0:0

14.12.2018 18:00

Góly: -

Baník po dvou výhrách ztratil body s Olomoucí. Ostrava tak zůstává na třetím místě, bude však čekat na výsledky konkurentů. Sigma po nepříliš záživném duelu zůstává ve spodních patrech tabulky.

Slezanům chyběl kvůli žlutým kartám střední záložník Jánoš, kterého zastoupil Mešaninov. V útoku dostal důvěru Diop, jenž se dobrým výkonem uvedl v předchozím zápase proti Bohemians. Trenér hostů Jílek opět postavil na stopera záložníka Kalvacha, nalevo navíc suploval Chvátal. Záložní řadu tak na krajích hřiště doplnili Falta s uzdraveným Pilařem a v útoku se vedle Dvořáka pohyboval Yunis.

V úvodu utkání se oba týmy blýskly náznaky příležitostí, víc dopředu se však přece jen hnal Baník. K zakončení se dostali například Fillo či Diop, ale oba pokusy stihla zablokovat obrana Sigmy. V 16. minutě se zase připomněli Hanáci, ani v tomto případě však nemusel brankář Laštůvka zasahovat. Za dalších sedm minut se na druhé straně hnal do šance Diop, stoper Jemelka však senegalského forvarda zastavil.

V bojovném zápase neměli brankáři mnoho práce, až v 26. minutě musel Laštůvka zlikvidovat nebezpečnou střelu Housky. Po půlhodině hry se do Fleišmanova centru opřel z voleje Šašinka a Jemelka dalším blokem nasměroval střelu vedle brány. Pět minut před přestávkou vznikl v pokutovém území Olomouce závar, po kterém velké šance Diopa a Šašinky zlikvidoval gólman Buchta.

Po změně stran se v první tutovce ocitl Stronati, k němuž po rohovém kopu prodloužil míč Diop, avšak urostlý obránce trefil pouze břevno. Aktivitu Slezanů následně potvrdil Holzer, jehož střelu musel zkrotit Buchta. Olomouc ve druhém poločase tahala za kratší konec a měla co dělat, aby se ubránila tlaku domácích fotbalistů. Přesto mohli Hanáci v 70. minutě udeřit. Pilař posadil balón na hlavu Yunis, jenž zcela osamocen trestuhodně minul.

Postupně začal Baník ztrácet územní převahu a do hry se dostávala také Sigma. Blízko gólu byl Houska, jehož střelu na poslední chvíli zblokovala obrana Ostravy na rohový kop. V nastaveném čase ohrozil Buchtu ranou z úhlu střídající Granečný, avšak strážce olomoucké svatyně zůstal pozorný. To byla také poslední akce bojovného zápasu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha19161248:1649
2.Viktoria Plzeň19143229:1545
3.Baník Ostrava19104525:1534
4.FK Jablonec19103638:1833
5.Sparta Praha1995530:1632
6.Fastav Zlín1993725:2230
7.Slovan Liberec1967617:1725
8.FK Teplice1974821:2525
9.SFC Opava19721026:3023
10.FK Mladá Boleslav1964936:3622
11.1. FC Slovácko19701221:3121
12.1. FK Příbram1955924:4320
13.Bohemians Praha 19051947818:2719
14.Sigma Olomouc19541017:3219
15.MFK Karviná19431224:3715
16.Dukla Praha19431215:3415

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (706)

Přidat komentář
Kepy_FCB

0:0 jsem predpokladal s je to i spravedlivy vysledek

V zime snad odejdou antitalenti a penezozrouti a prijdou posily.

King Panik

Reagovat
mayday

Penězožroutem myslíš třeba Filla? No ale kde vzít posily, který těmi penězožrouty nebudou?

Reagovat
Kepy_FCB

Penezozrout je hrac jehoz vykony neodpovidaji platu.

Dobre hrace je spravne zaplatit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

nejlepší výsledek. Snad se Jankul hecne a po tomhle podepíše pořádnýho útočníka a ne nějaký průměráky z Pardubic (ke vší úctě k Petráňovi)

Ale dneska to zabil Pánik. Pravá strana 2. poločas celkem fungovala a on tam jedne atleta

A poslední akcí ukázal, proč to není na základ. Každý normální by si to zaseknul a přihrával nebo centroval...

Reagovat
mayday

Já bych spíš řekl, že to měl risknout a zabalit to do vápna, natlačit se před beka. Ten maličkej náskok na to měl.

Reagovat
Han střelil první

Jasně, že měl jít sám. Nám se to ale samozřejmě snadno vyhodnocuje.

Reagovat
sosna

Troufnu si tvrdit, že většina místních uživatelů by to proměnila.

Reagovat
andrew96

"Zdeněk Hruška, vole. Poď sem, kam jdeš, vole. Kam to chceš."

Reagovat
HorajzmAmmann

tak s mičem tě vždycky bek doběhne.... kouknu se na to znova, ale někdo z našich tam musel dobíhat

Reagovat
mayday

Jeden tam dobíhal do vápna mám pocit, ale on to dostal docela dobře do běhu a jak se dostal k vápnu, tak zpomalil a bek ho zablokoval. Teď se to samozřejmě radí, ale zbývalo pár sekund, měl to zkusit risknout a natlačit se před něj, možná by mu to vyšlo.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak snad bude brzo sestřih...

Reagovat
smazaný uživatel

S tím jak je rychlý to měl zkusit.

Reagovat
mayday

Já jsem si taky hned říkal. Samozřejmě stačí maličký zaváhání a náskok je pryč, ale čekal jsem, že do toho vápna vlítne.

Reagovat
lichna.

Vždyt Holzer byl celý zápas úplně nulový... To střídání mělo přijít ještě dříve..

Reagovat
Kepy_FCB

Tak něco si na Boba musel vycucat z prstu ...

Reagovat
HorajzmAmmann

No jasne debile ...

Reagovat
HorajzmAmmann

ale ta prava strana nebyla... vsechno slo pres ni aten tlak byl ukoncen spresunitim Filla na levou

Reagovat
lichna.

No bohužel. Podle mě tlak byl utlumen spíše tím, že přišel Kuba Šašinka.

Reagovat
HorajzmAmmann

to je taky pravda

Reagovat
ratusek

Ještě,. že podzim už končí. Sigma tragická a my ještě více. I když takhle hrajeme pořád ale vždy tu jednu šanci využijeme, dneska sme taky mohli vyhrát 1:0. Nedá se nic dělat, chce to křídlo a utočníka a aasi i pravého beka. no tak 3-4 kousky do základu. Tak snad se Jankul pochlapí a nebude brát zoufalce ze 2.ligy nebo ze Slovenska

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Blasphemer

https://youtu.be/6Rjl11QCAUw

heslo dnešního zápasu

Reagovat
Pride

Vždycky mě dostane, jak tam nejdřív sedí celý zničený.

Reagovat
Infi

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Spalovač šancí

Esence naší duše

Reagovat
Salfovic

To byl frajer, říct to takhle narovinu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

0:09 ale ten přímák byl kopnutej docela solidně.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Shevchenko

Na tom rozhovoru je vtipné úplně všechno Jak tam seděl

Reagovat
Mass

Reagovat
Infi

Reagovat
taws

Tak tohle byl přesně ten zápas kdy si ani jeden tým nezasloužil remízu..oba by zasloužili nula bodů.

Jinak ten diop je dobrej tak na Hlučín. Zlatej mladej Šašinka. náš hlavní problém ale není v útočnících. My hlavně potrebujem nějakýho kreativního záložníka co vytvoří nějaký šance. Hrubý je produktivní akorát při domluvě s holzerem před zadrbáním rohovýho kopu a Fillo je jen parodie toho fotbalisty z Teplic. Z takovou podporou by góly nedával ani Ibrahimovič.

Jak nám chybí ten azevedo

Reagovat
mayday

Já bych teda řekl, že Baníku chybí útočník, ale to je tak ve většině ligových klubů. Protože ať je tým marnej jak chce, nějakou tu dobrou šanci si každej zápas vytvoří, ale když je vepředu nekopa, tak z toho ten gól není no. Aby dal hrotovej hráč za 15-18 zápasů 4 góly, a ty ještě ve dvou zápasech, to je prostě málo.

Reagovat
taws

Jo sasinkove nejsou žádná hitparáda, ale pořád aspoň u Ondry je vidět nějaká fotbalovost oproti diopovi. Jenže tam je fakt vidět že pro ně ten tým pořádně žádnou šanci nevytvoří, dneska měl Šašinka velkou šanci ve vápně jen díky nějakýmu odraženýmu míči.

Hodně je to vidět když hraje Bary. Kromě nějakých nakopu je prostě od týmu odříznutý, tak se vrací až na půlku pro míče a pak ty akce sám táhne. Hrubý nahrává většinou obráncům a fillovy centry konci na prvním bránícím hráči. Takže když se Holzer nepotká s formou a nehraje ani Jirásek, tak se prostě ti útočníci k šancím nedostanou. Takže v první řadě je potřeba řešit záložníka co dokáže vytvořit šance a až potom řešit posily do útoku

Reagovat
HorajzmAmmann

Nebýt Diopa, tak tam z těch nákopů nemáme ani hovno. On dokázal ty centry aspoň trošku podržet, udělat na sebe faul nebo něco... Šašinkové neměli dneska vůbec nic...

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
taws

Já se teda nevybavuju že by tam měl diop nějaký vyhraný souboje. Jo sice maká, ale to v první lize nestačí

Reagovat
HorajzmAmmann

v tom stylu co hraje Pánik je dost platný a určitě to stačí... daleko platnější než Šašinkové dohromady.. musíte pochopit, že Baník nebude hrát s 4-4-2 nikdy kombinační fotbal, ale rychle nahoru, podržet od útočníka, sklepnout do stran, centry, přečíslení... proto se nám doma hraje hůř. Venku máme více prostoru. A v tom je Baroš/Diop strašně platný... Možná by nebylo od věci, zaměřit se na posílení středu hřiště a hrát 4-2-3-1

Reagovat
smazaný uživatel

Ondra zase katastrofa, jen trochu zlepšil pohyb. Ale balon si nepokryje, při zpracování si to ukopne do strany a obránce mu to vezme, při výkopu míč nepodrží. Fandil jsem mu naposledy na Bohemce, od té doby mě sere.

Kuba se mi líbí od Plzně, jenže taky od Plzně už může ukazovat jen bojovnost, většinu balonů dostává na hovno, nemá to komu sklepnout, k tomu má i trochu smůly. Ale pořád věřím že jestli se kousne ještě více, půjde to. Pokud by měl vysedávat na lavičce, raději ať jde na hostování třeba do Karviné pokud prodají Wagnera. Má v nejvyšší soutěži odehráno 43 zápasů (přepočet z minut, někdy to sbíral po troškách) a dal 12 gólů (i se Slovenskem).

Ondru taky poslat někam kde mu dají šanci v útoku. Potřebuje se naučit hrát chytře a získat jistotu.

Pro zajímavost naši poslední útočníci: Baroš, Diop, Šašinkové, Poznar, Urgela, Narh, Červenka, (Alispahiče nepočítám), Sivrič, Svěrky, Petrus, Zapata, Dedič, Engelmann, Fantiš, Kraut, Krmenčík, Petrus, Rolinc, Škutka, Majtán, Onuchukwu (řidič), Soukup, Staško, Stratil, Vrťo, Zeher.

Reagovat
mayday

Já teda nevím, ale mně oba Šašinci přijdou strašní. Diop je strašnej v šancích, ale dost odmaká, vleze do všeho, podrží, sklepne. Šašinci nemají vůbec nic, když vidím Baník.

Reagovat
lichna.

Já se teda běžně Ondry zastávám, ale dneska toho posral fakt hodně. Diop v mezihře rozhodně lepší..

Reagovat
smazaný uživatel

Azevedo vazne nechybi

Reagovat
lichna.

Minimálně jako hráč, který oživí pravou nebo levou stranu chybí. Ale je jasné že po tom co bylo v létě tu už bude mít dveře zavrene. Nebo ne? (případ Holzer)

Reagovat
HorajzmAmmann

Chybí, Uměl to rozběhat, podržet balon... 100% chybí...

Reagovat
andrew96

Pro Jablonec trochu škoda, že je pauza. Sparta v rozkladu, Baník herně mimo. Ale aspoň by nemusel být boj o třetí flek nuda. Třeba to ještě urve pan Bílek.

Reagovat
ondrasch77

Já myslím, že nám už taky trochu dochází dech..., velká marodka, ikdyž se teď někteří hráči vrací, v pondělí bude dělba bodů...

Reagovat
andrew96

Třeba vám právě víc sedí, když jste v neustálém zápřahu. Dobře víme, že pořádně jste začali hrát až se začátkem EL.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Spartě pauza může jenom pomoct, Jablonec se přeorientuje jen na ligu (záleží i kolik toho prodá), Baník se musí dát dohromady (bez posil vrch neudrží), Zlín jsem skoro neviděl.

Tipuju boj o 3.místo mezi Jabloncem a Spartou, boj o 5.místo mezi FCB a Zlínem.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
meno

Slavia, Plzeň, Gablkonz, Zlín, Sparta, Baník

Reagovat
Jirka3811

Dík za podporu !!!

Reagovat
Banikovec7

Na naše poměry z posledních týdnů spíš nadprůměrný výkon, ale pořád hrozné. Větší a více šancí určitě na naší straně, ale moc zasloužené vítězství by to asi nebylo. Největší pozitivum - snad poslední zápas J. Šašinky v Baníku

Reagovat
HorajzmAmmann

začátky poločasů celkem ok. 2:1 na tutovky.

A z 13 rohů neudělat nic je taky celkem strašný...

Reagovat
smazaný uživatel

Rohy pekelné. Všechny stejné. Jde tam Hrubý a Holzer, Holzer přeběhne balon a Hrubý to kopne vždy na stejné místo (pokud překopne prvního hráče v šestnáctce).

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední? Prodej, nebo jen přání? (Nejdříve snad musíme někoho přivést, chtít něco uhrát jen s Diopem, křehčím Barym a Ošašinkou by bylo bláznovství.)

Reagovat
Banikovec7

Jen prani, ale ja uz fakt nemam nervy se na nej divat, dnes prohraval i souboje, ve kterych byl sam. A kdyz uz na balon doskoci, tak je to nahodny generator odrazu.

Reagovat
lichna.

Definoval jsi to naprosto přesně. Dneska to bylo fakt tragické. Buď prohraje souboj nebo ho vyhraje ale někam do háje. A nebo neudělá krok navíc aby byl u míče.

Já osobně jsem propagátor hry s odchovanci a mrzí mě to. Ale Kuba na to nejspíše nemá a ty občasné výkřiky do tmy viz Plzeň, to byla fakt asi náhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Banik je treti a mistni chachari tady breci, neskutecny...

Reagovat
HorajzmAmmann

a kdyby tady Baník machroval, že je 3. tak tady zase píšete, že nejsme soudný no...

Reagovat
sosna

Mlčeti zlato.

Reagovat
smazaný uživatel

ja ne

Reagovat
HorajzmAmmann

možná ne, já jen říkám, že ty výkony z poslední doby neodpovídají bodovému zisku a pokud se chce Baník udržet, musí se zlepšit a posílit.

s jídlem roste chuť... a na tom přeci není nic špatného. Před sezonou bych 5. místo bral jako fantastický úspěch. Kdyby Baník skončil 6. nebo 7. byl bych vzhledem k průběhu sezony dost nasraný. Když už ty body jsou, ať se to riskne a seženou hráči, kteří ten Baník můžou bojovat o 3. flek a ještě k tomu zahrát občas super fotbal...

Reagovat
Bex5

Uznavam, pomyslel bych si to. Mozna to i napsal ...

Reagovat
smazaný uživatel

#komunita

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Firkraag

Kdyz byli poslední, tak furt něco mleli o králi

Reagovat
Banikovec7

Kral je kral, ikdyby byl ve treti lize.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Harlem shake antifa!

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužená remíza, průměrná návštěva a jsem rád, že podzim končí Baník měl po dlouhé době konečně dobrý rok, zachránili jsme se a tuhle sezónu rozjeli opravdu dobře, jsme ve hře o poháry na dvou frontách, to je prostě paráda. Doufám, že další rok bude ještě lepší a jsem zvědavý na posily.

Reagovat
lichna.

Bod asi zasloužený, Sigma tam měla pár závarů, které hodně smrděly, my zase to břevno apod.

Kuba Šašinka na to dle mě prostě nemá a v zimě bychom se měli rozloučit. Dneska snad nevyhrál balon. Ondra Šašinka na hostovačku do Vítkovic. Něco v něm je, ale chybí mu sebedůvěra. Udržet míč umí celkem dobře. Diop hodně důležitý v prostoru mezi Zálohou a útokem. Jinak se mi celkem líbil i Meschaninov, i když stoperům lépe pomáhá Jánoš.

Každopádně super podzim, i kdyby jsme skončili 5. V zimě posílit v útoku, pravé obraně a v záloze (střed, PZ) a myslím si, že tu TOP4-5 bychom mohli dát.

Reagovat
smazaný uživatel

Co predvedl Granecny pri te posledni akci to je se jen tak nevidi Hnup. Sasinky ani nema cenu komentovat, hlavne stary se zase ukazal. Uz se tesim az v zime potahne co nejdal od Ostravy, bo to co predvadi je ukazkova sabotaz. Zio dnes top, nejlepsi stoper ligy. Svoje si odehral i Artom, Fillo a Prochazka jinak bida...

Ale na pohary nam to furt staci.

Reagovat
lichna.

Souhlas. Na druhou stranu, po posledních výkonech Holzera ten Granecny byl celkem oživení. I když souhlas že tu poslední akci zajebal. Ale to podle mě plynulo z nerozehranosti.

Reagovat
Puskas

Byl tam už 15 minut. Ono sice není lehké takto naskočit, na druhou stranu se od něj očekává, že bude přínosem, když ho postaví. To by ho tam pak nemusel vůbec dávat. Musí být platný od 1. vteřiny, od 1. dotyku a míčem.

Reagovat
lichna.

Holzer ale není o nic lepší.. Ne li hůř..

Reagovat
Puskas

V 1. půli docela ušel, ve 2. úplně zmizel, možná i tím, že jsme hráli výlučně zprava.

Reagovat
lichna.

No já nevím. Mi osobně přišel mizerný. Uplně se vytratil. Ale tak uvidíme, teď je pauza, Granec i Holzer můžou znovu zamakat a zabojovat o místo. Rozhodně bych levou stranu nechal mezi těma dvěma. A za nima Fleišman. Tam to máme vyřešeno.

Reagovat
HorajzmAmmann

Holzer je ale jediny, kdo umi nacentrovat...

Reagovat
ratusek

no včera to byla komedie ty rohy i centry od všech, ale tím trpíme několik sezon, většina letí na prvního bránícího hráče. radši at to překopávají než trefit prvního hráče, za to bych liskal na tréninku

Reagovat
lichna.

Jo, tak asi 5 zápasů zpátky...

Reagovat
meno

Nejlepší stoper ligy

Reagovat
Bakary3

Kam se serou Deli, Ngadeu, Kudela, Hubnik.. Proste neni o cem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sasinko, chce te Liberec, Svedik a Olomouc, bez, utikej, penize jsou vice nez ty a prat se tam a machrovat muzes taky

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej. Jakuba chce někdo z první české ligy ? Tomu se mi nějak nechce věřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, chce, proto vas oblibeny profesor si musi nechat chcat na hlavu, pac je to prodejní artikl... At jdou do pice oba...

Reagovat
ratusek

jakože má nařízeno aby hráli oba? Na druhou stranu koho tam chceš dát.

Ale od jara budeme snad hrát 4-2-3-1 a ne 4-4-2, to je styl uplně na hovno když na něj nemáš hráče

Reagovat
Kepy_FCB

Nedávno chtěli ať se pořádně ukážou a když zklamali může za to Páník...

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Prodejní artikl Když jestli za něj dostaneme 5 mega, tak to bude výhra...V systému 4-4-2, navíc bez Baroše, bylo jasné, že nastoupí aspoň na chvíli.

Reagovat
smazaný uživatel

No prave, i tech 5M by byla vyhra...

Reagovat
Kepy_FCB

Ty už se ztrácíš i v tom co sám napíšeš..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rad, ze ti stále dělám radost, v čase adventním mi to hreje na dusi o to vice.

Snad se dockas a jako bonus na tebe vyjde Harlem shake!

Reagovat
Losinho

nuceně nasazovat hráče, aby ho Baník střelil místo za 4 mega za 5 skvělý i na tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Ano ❤

Reagovat
Kepy_FCB

Nemáš co dodat, já se ti nedivím...

Když si zmínil ten adventní čas nechtěl by sis dát aspoň pár hodin pauzu a jako správný líný cajzl vyrazit do nákupního centra třeba?

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je spis stejne sranda, ze se snazis mluvit-diskutovat tak nějak vecne, o Baniku a pak jsi tu treba ty a dalsi, kteri se hlasi k dejme tomu k FCB, ale to je asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Vsechno, nic ho nezajímá a jsi tu jen od toho, abys tu urazel ostatní, kteri se treba zajímají o ten samy tym, co ty.

K cemu vlastně ty jsi?

Mi prijdes, ze jsi necim zamindrakovany, mas nějakou zlobu a jelikož si tu frustraci neumis vybit v reálu, tak chodis sem si to něčím kompenzovat, ze jo?

Reagovat
Kepy_FCB

Potrefená husa právě napsala svůj psycho profil. Já nikomu nikdy nevyhrožuju zbitím/zabitím, nejezdím na výjezdy abych machroval v bandě atd.

Nic nezajímá tebe krom chlastu a dezinformaci okolo FCB. A k čemu vlastně jsi ty? Týden co týden na výjezdy, doma jsou rádi když vypadneš že? A pak hned sem torpédovat věcné diskuse a srát lidi...

Reagovat
smazaný uživatel

Tobe musel nekdo na vyjezdu udelat neco moc oskliveho. Ale ber to trosku jako chlap a ne ubreceba devka...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou kluby pro ktere je holt dulezity i ten milion. Vy zidi ted sice zijete v uplne jine financni sfere, ale vseho do casu.

Reagovat
Losinho

vzhledem k výkonu ta cena spíš klesla

Reagovat
smazaný uživatel

Takze sis klasicky nasral do huby.

Reagovat
Losinho

Podle tý teorie ho nasadil s tím, že se mu zápas povede a zvedne mu cenu. Což je píčovina a kdyby to tak bejt mělo, tak se to moc nepovedlo.

Takže klasicky ne-e. Zkus si z huby vytáhnout trevorovo péro a zapnout mozek.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ono to je totiž jen o jednom zápase. A co se tyce pera... Jses s tím ubohej.

Reagovat
smazaný uživatel

“Jsi” nebo “seš”, vás tam na východě česky neučí?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsmutnejsi na tom je, ze on neni blbej proto, ze je z vychodu, on je totiz Prazak..

Reagovat
smazaný uživatel

*Pražan !

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatý Vlasta Petržela naposled, kdy kabina byla jednotná a sla za cílem... Ale ne, furt Panik, Panik, Panik...

Reagovat
lichna.

Reagovat
dinss

Reagovat
Kepy_FCB

Ve 2 v noci po 10 pivech ho chce půlka ligy..

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Tri tymy jsou půlka ligy? Tak to asi chlastas vic nez ja tedy

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, jasne...

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

toho byl tak cert dluzen, druhej yunis snad ani v nejhorsim snu.

Reagovat
smazaný uživatel

plati pro oba dva

Reagovat
lichna.

No Yunis ty balóny aspoň udržel. Upřímně, dlouho neměl Stronati s nikým tak velký problém..

Reagovat
ratusek

taktak, Patricio je zápas od zápasu lepší, ale s Yunisem měl dost velký problém. Kdyby Yunis nebyl takovej zmatkář, tak by měl náběh na top tým naší ligy. Měl jsem celkem vyvalený oči jak si chvílema Patricia vodil

Reagovat
Puskas

Oni ti jednoduše hrající útočníci bývají často na hlídání těžší.

Reagovat
sosna

Proč nedostává víc prostoru na úkor vždy tragického Dvořáka ví jenom Bůh. (čti Venca Jílek)

Reagovat
Erialdur

Dvořák je víc do kombinace (Yunis hraje dost sólově a snaží se vždy zakončit, což není nutně špatně). A i když se to říka dost těžce je Dvořák produktivnější. Yunis netrefí stodolu (snad zatím).

Podruhé v krátké době spolu nesouhlasíme, tak si to nějak neber. Není to nic proti tobě a nemá smysl začínát nějakej fight, když už nás tu fanoušků Sigmy je 5 a půl. Prostě máme jen jiný názor.

Reagovat
sosna

Tak Yunis hraje čistej hrot, takže brát to na sebe a cpát se do zakončení po něm Jílek bezpochyby vyžaduje. Sice mu to tam zatím nepadá, ale třeba se Zlínem zařídil přímák i penaltu, z kterých padly oba góly. A hlavně oproti Dvořákovi, kterej hraje poslední dobou pořád celý zápasy, dostával čuchnout na posledních 10-20 minut, kdy už většinou hrajeme nákopy do zatažené obrany a tam je hrozně těžký se prosadit. A Dvořákova produktivita? Jedna hlavička v Karviné, která mu vynesla místo v sestavě a předtím gól Baníku v rozhodnutém zápase. Jinak netrefil ani planetu, na které je ta stodola postavená.

Reagovat
Erialdur

Já s tebou v podstatě souhlasím. Akorát si teda nejsem jistej tím, že na to Yunis má. Na druhou stranu chápu i Jílka, že tam zatím cpe Dvořáka.

Reagovat
sosna

No právě aby jsme zjistili jestli na to Yunis má, tak by měl dostat víc prostoru. Dřív to nešlo přes Chorého, pak přes Řezníčka. Pod nima hrál Plšek ve formě. Tak kdy jindy když né teď, kdy se střelecky trápíme, hrajeme na dva útočníky a jedno místo v sestavě zabírá Pavel Dvořák, kterej na to nemá ani omylem a ví to celá liga u pěkných pár let.

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych prave rekl, ze yunis by byl dobry do kombinace, ale v podstate chodi na hriste v takove dobe, kdyz uz se jen nakopava

Reagovat
sosna

Reagovat
andrew96

V lize hrál základ po čtyřech měsících, navíc hned proti velmi silnému mužstvu. Nezatracoval bych ho.

Reagovat
meno

Velmi silnému mužstvu

Reagovat
ratusek

Vás sme dali v 10

Reagovat
meno
Reagovat
andrew96

V rámci ligy rozhodně

Reagovat
meno

V lize jsou 2 TOP mužstva, Sparta, která by mohla být TOP mít trenéra a Jablonec, který je o kousek nad zbytkem. Pak je průměr, kde rozhoduje momentální forma.

Graficky to vypadá takto:

http://tinypic.com/r/birkk/9

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

ale musis si uvedomit ten kontext zapasu, kde cely zapas v podstate jen podstupoval souboje s mozna nejsilnejsim stoperem ligy a stale faulujicim prochazkou. to fakt nebylo nic jednoducheho

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Bakary3

Nevim, na koho z Banikovcu bych mel konkretne reagovat, ale vyhazovat oba Sasinky, napadat Granecnyho, jaky je to tele, shazovat Panika.. Treba ten Ondra podle me bude solidni utocnik..

Po tom, co jeden nahraval a druhej skoroval nekdy v patym kole jste z nich chcali.

Granecnyho tu furt vynasite, jakej je to talent a jak jste nechteli, at prichazi Holzer aby hral misto nej..

K tomu prskani na Panika.. Tak jestli ma teda v tymu takovy kopyta, jak pisete, tak vysledky super, ne?

Jedete nad plan a jste schopny tu svoje hrace i trenera shazovat, to mi prijde dost divny teda, vyhrady byt muzou, ale tohle mi prijde trosku moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Prskam ja, beru to vse na sebe, to nevztahuj na ostatní. A Sasinci... Hraji si na krale Ostravy, nosanky nahoru a de facto nic nedokázali. Granecny, kdyby se nechytl party, je o parník lepsi hrac nez do ted.

Reagovat
smazaný uživatel

A snad naposledy, Panika si vazim, ne, ze bych si na nem neco honil, treba svůj posrany zivot, jako někteří na me ci Kucerovi, ale jeho proste vidím, ze by byl prospěšnější u mladeze, treba místo Masleje.

A do Acka FCB dat jineho, progresivnejsiho trenéra.

On by se nemusel nervovat s kreteny a naopak s nima by jiny trenér zatocil, vyhra pro vsechny, hlavně pro Banik

Reagovat
Kepy_FCB

Protoze si s hejtem Panika neuspel, ani kurburti te nepodporili, tak ti nezbyva nez vycouvat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Ale muzes to zkoušet na me dal, aby sis ulevil. Skoda jen, ze to, co sem napsal Bakarymu tu píší uz mesic, dva? A ke své spokojeností nepotřebuji neci podporu.

Ale to ty asi nikdy nepochopis.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
skteel

trevor je holt jeden z nejvetsich bizaru tady

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se predved, povez neco taky k Baniku, nemu jen dalsi frustrat?

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
honza.kvapill

Tak jako takhle kdyz to napises asi cajk, s tim bych i souhlasil. ale o par radku vys pises at jde do pice. Tak nevim,

Reagovat
ratusek

Jak nervovat s kretény atd? Furt nechápu na co narážíš, docela mě to zajímá co je u nás špatně

Reagovat
Bakary3

At je to jakkoliv, tak takhle urazet hrace svyho klubu je na povazenou, na hristi mi to fakt neprijde, ze by na to srali, pak bych nadavky pochopil..

A ze si Panika vazis, uctu si predstavuji jinak nez prphlaseni ve stylu "profesor Panik, top zachranar", " vas oblibeny profesor, skvele to odkoucoval", "nasazuje Sasinku, necha si chcat na hlavu", neustaly posilani k mladezi.

Ze si ho vazis mi prijde, ze jen rikas, ale vypada to uplne jinak teda...

Reagovat
smazaný uživatel

No, necham to na tobe, co si o tom myslis, asi do toho vidis vice nez ja...

Reagovat
Kepy_FCB

Sleduješ jak spartani si honí posrane životy na Scasnym ... A to jsou 5., ty jsi glorifikoval antitrenéra kterej byl schopnej s námi sestoupit už ve 23.kole. Ty si tak hlupý ze to ani není možné!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak diky za příspěvek, nic vic chytřejšího jsem vlastně od tebe ani nemohl cekat. Ale tak kdyz se ti uleví...

Reagovat
smazaný uživatel

Opet totalne mimo. Uz toho nech

Reagovat
Bakary3

Zase jsi me odzbrojil argumenty

A neboj, nenecham, kvuli tobe urcite ne

Reagovat
smazaný uživatel

No to vis. Nekdo tady operuje fakty a informacemi, nekdy tady pousti domenky a konspirace. :)

Reagovat
HorajzmAmmann

A to mají Šašinci žít z toho, že předvedli něco naposledy v 5. kole? (Sorry, Kuba Šašinka zahrál dobře v Plzni) . Granečný se za poslední 2 roky skoro v ničem nezlepšil.

Reagovat
Puskas

Včera oba Šašinky vygumoval Jemelka.

Reagovat
Losinho

tým na hovno, trenér na hovno, ale třetí flek na jaře to půjde dolů pokud vážně neposílí, ale Páník odvedl top práci

Reagovat
ratusek

My víme, že potřebujeme tak 4 hráče a ukáe se jaké má vedení ambice. Vuď půjdeme po šestce a výhře v ppháru nebo se spokojíme se zapracováním mladých a bude nám stačit prostředek

Reagovat
Losinho

Šestku dáte, náskok už nějakej je a ty týmy od 7. dál budou ztrácet hodně.. ale mohli byste zkusit skončit před Spartou

Reagovat
ratusek

když nám necháte pohár, tak před sebe Spartu nepustíme

Reagovat
Losinho

až tak mi na vašem štěstí nezáleží hele

Reagovat
ratusek

Reagovat
Bakary3

Reagovat
taws

Reagovat
Han střelil první

Oba Šašové i Granec hlavně nemají profesionální přístup k fotbalu, to je ten problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Tedy Skuhravý tu Opavu musel slušně dusit

No a překvapením kola je bez debat bezbranková plichta na Bohemce

Reagovat
Banikovec7

Slušné výsledky 9 bodů náskoku na druhou skupinu v těch 11 kolech snad neztratíme a Zlín taky trošku odpadl.

Reagovat
ManUnited

Ještě že už je konec závěr podzimu hroznej..Aaronse hlavně neprodlužovat, to je sprinter né fotbalista, Elvis by měl taky táhnout do prdele. Oršula jako ofenzivní univerzál asi na lávku zůstat může a Pázler jako žolík asi taky dobrej...ale chce to prostě za prachy z prodeje Ševčíka sehnat útočníka, co bude schopnej dát za jaro aspoň 5 gólů!!! Obrana naopak šlape dobře, nikdy bych nevěřil, že z Kafa bude takovej držák. Ševčík bude chybět, ale věřím, že Oscar jeho ofenzivní přínos aspoň z části nahradí.

Do jara prosím takhle:

---------------------------Nguyen----------------------------

----Koscelnik----Kačaraba----Karafiát----Hybš-------

--------------------Breite------------Mara-------------------

---Potočný----------------Oscar----------------Pešek---

-----------------------------POSILA--------------------------

Jinak fotbal pod Zsoltem nebyl špatnej, často jsme dopláceli na bídnou koncovku, ale herní projev byl docela dobrej (samozřejmě několik vyjímek by se našlo)

Reagovat
meno

Doufám, že k vám půjde Muris

Reagovat
FCSL

Hlavně kdyby odešel jen Ševčík, tak by to bylo super, ale obávám se, že těch odchodů bude klasicky víc. Po Breitem jde zas Baník, trochu se bojim, že ted už to klapne, když jsou tak vepředu. Prý je zájem i o Karafiáta Na Oscara jsme pořád neuplatnili opci a jak známe Ludvu... To zas bude tahanice. Kacharabu máme do konce sezony, nebo jak to je s ním vůbec? O něj by taky byla škoda přijít, když deffenziva tak klape. Určitě to chce nějaký golový hráče no. Útočník a nejlíp i nějakej záložník, protože ze zálohy dává jen Potočný a ten to zas vynahrazuje slabší hrou

Reagovat
HorajzmAmmann

Po Breitem zase Banik?

Reagovat
AjaxFans

Tak 4 wedstrijdy a 9 bodíků,paráda

Reagovat
Thorrin

Pěkně SFC. Po všech těch problémech - finance, odchod Skuhravého, "domácí" zápasy v Brně, je 23 bodů a 9. místo v tabulce naprosto parádní.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Shevchenko

Doufám, že jeho syn začal fandit Opavě když se jí začalo dařit Přece nebude fandit poslední Dukle.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Liquid

Reagovat
andrew96

Reagovat
monty25

Teplice na 8. místě po podzimu, navíc jenom o skóre za Libercem a s výhrou ve vzájemném zápase. Jak to jednu dobu vypadalo rozpačitě, tak závěr podzimu vyšel parádně (asi se kluci zdravě naštvali po tý komedii na Dukle). Hejkal se ukázal jako dobrá volba. Teď sehnat přes zimu náhradu za Vaněčka a na jaře můžeme zaútočit na Evropu jak z ligy, tak z poháru...

Reagovat
Basty

Dneska Smola první gól ze solidního ofsidu to by viděl i slepý ještě že to ten pomézní nestíhal druhý gól kuzmanovič trefil parádně ! a Komličenko mi udělal radost protože jsem měl na něj vsazeno kúrz 2,20 zadarmo

Reagovat
ZB 07

Oboustranně hroznej fotbal

Reagovat
Hokaido

Nejhorší na tom je, že už mě to ani nějak nesere... Dobrý je alespoň to, že Ščasný má teďka přesně nulovou šanci, že u nás bude pokračovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ščasny bude až do léta

Reagovat
smazaný uživatel

kerýho ?

Reagovat
smazaný uživatel

*minimálně až do léta

Reagovat
Losinho

Myslíš?

Reagovat
pepinho2

Na tu nulovou šanci jsi přišel jak? Však on za nic nemůže, to Stramaccioni. Rosa i DK ho podporují.

Reagovat
Hokaido

Tohle nemůže ustát.

Reagovat
pepinho2

Může. Uvidíš

Reagovat
KingMaster13

Tak se vrátí holt do kanceláře

Reagovat
Kang & Kodos

Kéž by

Reagovat
monty25
Reagovat
andrew96

Celkem šílenost, jak se za tu dobu Sparta proměnila.

Reagovat
HorajzmAmmann

Kdy naposledy byl Banik po podzimu pred Spartou?

Zdendo, hlavne podrz trenera

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně našla Sparta srdcaře ...

ňákej Jílek

Reagovat
smazaný uživatel

Csaplar snad zustane, chybel by mi.

Reagovat
Hyrax

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Losinho

Reagovat
pepinho2

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Liquid

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
ondrasch77

Tak Příbram má po dvou zápasech se Spartou víc bodů než my, to nechápu

Reagovat
HorajzmAmmann

Tabulka za poslednich 10 kol

12. Sparta 9 bodu

16. Bohemka 8 bodu

Reagovat
Spalovač šancí

Bohemka ztrácí jen bod na spartu

Reagovat
smazaný uživatel

Bod z venku = uspech

Reagovat
Kang & Kodos

Neumim si představit, že by Ščasný zůstal na Spartě třeba jenom jako prodavač ve stánku. Za poslední 4 zápasy 2 body (přitom jedinej těžší soupeř byl Jablonec).

Nejvtipnější na tom je, že když přišel Strammacioni, tak byl v podstatě od začátku pod palbou snad všech mediálních mrdek i lidí, co se pohybujou kolem fotbalu. Svěcený si vymejšlel story, jak cizinci trénujou jednou týdně, každej nadával na počet cizinců, prostě všechno špatně.

Ščasný nastoupil do pozice, která se snad ani nedala posrat. Ale jemu se to stejně povedlo. Po 19 kolech má ještě o bod míň než Strama, cizinců tam je ještě víc (hejt za to paradoxně dostává mnohem menší), hra je ještě horší, systém pořád žádnej. Přitom je to v podstatě "jeho" tým. Většinu hráčů vybíral nebo vytáhl do áčka on.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už si povíme?

Reagovat
Kang & Kodos

Ano, pořád jsi čurák

Reagovat
smazaný uživatel

A čím víc mám pravdu, tím větší že?

Reagovat
Kang & Kodos

Zkoušej to na někoho, kdo si nepamatuje, co jsi za kokota.

Reagovat
smazaný uživatel

Vulgární urážky od nácka co nadává novinářům do mediálních mrdek jsou pro mě jen pochvalou. Běž si uctívat Okamuru, on ti třeba přikývne jak jsou ty hvězdné posily Sparty super a Sparta je vlastně první s obrovským náskokem, jen to novináři zatajují

Reagovat
Kang & Kodos

Jsem věděl, že to nakonec posereš. Do sluníčkáře už mi tady pár lidí vynadalo, ale do nácka ne I jako troll stojíš za píču

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, označuješ mě za kokota, idiota, čůráka, prý stojím za piču, ale já nadávám tobě

Urážet novináře je zvěrstvo. Oni opravdu za tu bídu Sparty nemůžou. Ani já ne. Zkus si napřed vyhodnotit kde je skutečně problém, místo toho abys vulgárně urážel ty, co mají celou dobu pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi sis ho spletl se mnou.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
PBLead

Reagovat
Sosi

Reagovat
pepinho2

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Liquid

a co z toho vyplývá - návrat Taliána !!!

Reagovat
ratusek

A Siegl aspol drží hubu. Itala kritizoval kde kdo ale Zdendu z těch super srdcařů co razí českou cestu nikdo kokoty Mikolandu, Švancaru atd ani nepočítám

Reagovat
Pablos

zase při působení Štramáka se tu ve velkém prohlašovalo, že z toho se Sparta bude dostávat ještě minimálně rok

Reagovat
JeséRodriguez

Tak Strama si tady vyjednal smlouvu, o které se jiným trenérům tady ani nesnilo. Samozřejmě prachy = závist, média po něm šly hned od začátku. Herně i výsledkově to stálo za hovno. Jak se ukazuje zpětně, vypadnout s CZ Bělehrad nebyla taková ostuda, Zvezda teď dokázala konkurovat evropským velkoklubům a posbírala dost bodů, to by nedal žádnej tým z naší ligy. Strama českou ligu předtím neznal a na to doplatil, ale Ščasný se tady pohybuje celej život.

Jinak by mě zajímalo, jak by v současné Spartě hrál Biabiany. Vstup do ligy měl skvělej, teď by ho uměli hledat Kanga i Stanciu. Když si vezmu současná křídla a celkově kraje ve Spartě, tak tam není snad nikdo, kdo by uměl dát centr. Costa dneska absolutní katastrofa co se centrovaných míčů týče, Plavšič a Vukadinovič jsou hráči do počtu, úplně k ničemu. Vatajelu dal ve Spartě snad 3 centry a těží z toho doteď, jinak když letos nastupoval tak hrál taky špatně.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Elliasson

No právě. U Biabianyho by mě mrzelo, že odešel, být fanouškem Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to s tema medialnima mrdkama je presny.. proste prisel clovek "z venku" a mistni debilci se mohli posrat, ze nekdo bere vetsi penize.. cista zavist

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
dextroza_m

pozorovatel

Reagovat
Losinho

Střely na bránu - 5:2

Reagovat
Hokaido

Neobjektivní Novinář

3 min ·

Útok Sparty je asi jediný útok na světě, ke kterému by se ani ISIS nepřihlásil...

wow

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidim moc rozdil mezi utokem, zalohou nebo obranou..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už to u totálního fotbalu bývá ...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
sosna

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Euphael

Reagovat
andrew96

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No to je vazne k popukani...

Reagovat
Bex5

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

to není tak vtipné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Ta bída bude pokračovat bez ohledu na to, kdo je tam trenérem. Je třeba změnit Spartu od základů.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo od vrcholu - majitele

Reagovat
Salfovic

Nejlépe od špičky ledovce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

Reagovat
mayday

Jenže tenhle majitel znamená obrovskej přísun peněz, těžko říct, kde by vzali peníze bez Křetínskýho. Schopnej manažer, jako byl třeba Pelta nebo to druhý prase, co teď dělá hoteliéra v Rakousku (za boha si nevzpomenu na jméno a hledat to teď nebudu), kterej sehnal peníze... Byl by tam teď někdo takovej? Pochybuju.

Reagovat
monty25

Košťál

Reagovat
mayday

Jo, Košťál. To byl manažer velmi schopnej. Kdyby teď Kretovi ruplo v kouli a chtěl odejít, strašně bych chtěl vidět, kdo by to tak vedl, kdo by sháněl penize.

Reagovat
ondrasch77

Babiš on se vždy snaží získat největší zájmové skupiny

Reagovat
HorajzmAmmann

Rezek

Reagovat
smazaný uživatel

tahle sparta mě prostě baví

Reagovat
AjaxFans

Jen houst

Reagovat
smazaný uživatel

Stramaccioni nasadil laťku hodně nízko.

Našel se ale borec, který jí ještě dokázal podkročit.

Reagovat
Sosi

chtěl jsem tady vložit odkaz na Hermese Conrada, jak podlézá laťku, ale nemůžu to už půl hodiny najít, tak na to seru

Reagovat
meno
Reagovat
Sosi

hledal jsem nějaký reprezentativní záběr

Reagovat
mayday

Reagovat
matZz

co je to podkročit?

Reagovat
dinss

Souhrn kola plný nářků fanoušků Baníku a nářků na nářky fanoušků Baníku. Buďte rádi za třetí místo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ani by mě nepřekvapilo, kdyby si bohatýr Křetínský povolal znovu svého vysněného Stramaccioniho to by byl celkem komický scénář.....

Co jsem četl, tak se totiž žádná trenérská rošáda nemá konat, spíš si ale Zdenda vydupal nákup posil (a zřejmě i pár ochodů, možná i STanciua)...jakože neznám detaily, ale zajímá mě, co teď bude sparta vlastně dělat...ta situace je vážná, fanoušci na to reagují jak reagují...

Reagovat
Spalovač šancí

Strama by přišel, ale jedině s větším rozpočtem na posily

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

a širším realizačním týmem

Reagovat
dondinho

Fakt jim za tohle Křéťa ještě pořád platí???

Reagovat
smazaný uživatel

z té sparty se nakonec stává i docela sympatický celek, jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Na dnešku mě mrzí snad jen to, že toho pyra nebylo víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

9 bodů na 7 místo, to nesmíme posrat. Navíc týmy co se mohou dotáhnout máme všechny doma - Liberec, Bolka, Opava, Tepláky. Nesmíme to fakt posrat

Reagovat
smazaný uživatel

6. Misto mozna ukopete na konci sezony.

Reagovat
ratusek

Tak to by nám stačilo, mít v nadstavbě top týmy a měřit se s nima.

Reagovat
Losinho

a měli byste nás, Plzeň a nejspíš Jablonec/Spartu doma

Reagovat
HorajzmAmmann

což nám vlastně sedí...

Reagovat
Losinho

Hlavně atraktivní zápasy na konci sezony, což není špatný. I pro pokladnu, třeba pak nebudete muset nasazovat Šašinku kvůli prachům

Reagovat
doshcz

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, co by se muselo stát, abyste spadli do 7ky...navíc jsem četl, že Pánik chce posily...

Reagovat
HorajzmAmmann

5-7

... ale stejně sem vám to, kokoti, psal už před rokem

Reagovat
ratusek

nedávno si hledal spoje do dědin jako je Varnsdorf a ťed machruješ

Reagovat
HorajzmAmmann

Jedine autem ... brrr

Reagovat
smazaný uživatel

Představ si ze skončíte 7. a v nadstavbe budete hrat se Slováckem a Opavou

Reagovat
ratusek

Neser hlavně ne Slovácko a navíc se Svědíkem.

Reagovat
Losinho

Aby Svědík nedopadl jak s Jihlavou - dobrý začátek a pak už od porážky k porážce

Reagovat
smazaný uživatel

Navic dobry zacatek mel tuhle sezonu i Kordula, Svedik asi nebude spatny, ale jestli ono to nebude taky souperema (Baník)

Reagovat
ratusek

my sme třetí a vy z nás děláte zoufalce na sestup

Reagovat
Losinho

Spíš jde o to, že proti vám by Slovácko vyhrálo, i kdybych byl na lavičce já.

Reagovat
ratusek

asi z nich máme komplex jako Plzeň z vás

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že je to komplex...Prostě jim vyšlo všechno, nám nic, my jsme hráli, oni dávali góly, J. Šašinka dal tyč, potom oni dali gól z rohu na 0:2 a pak už bylo jedno, jestli to bude 1:2, 0:3, 0:4...Nám chyběli Zio s Diopem a Fleišmanem, obrovské ztráty, když nemáme široký kádr...Slovácko má navíc dost dobré mužstvo, Janošek, Daníček, Juroška, Navrátil, Trmal, Zajíc, Havlík...Mladí, kvalitní a sebevědomí kluci, kteří se chtějí prodat dál, hrají tam v porovnání s kluky z Baníku nebo z těch top mužstev prakticky bez tlaku, to je prostě výhoda...V červenci hrály trapně obě mužstva, my jsme byli možná méně trapnější a kdyby to skončilo 1:2 pro nás, tak by asi nikdo neřekl ani popel, ale to bránění standardky v nastavení na úrovni krajského přeboru a následný rozhodující gól byl důležitou fackou, takový Stronati podává od té doby dobré, vynikající výkony. Po listopadové prohře jsme zase udělali sedm bodů ve zbylých zápasech a neinkasovali žádný gól a tím pádem jsme si udrželi luxusní náskok před 7. místem a dokonce přezimujeme před Spartou...Všechno zlé, je pro něco dobré .

Reagovat
Losinho

a my z Jablonce.. v pondělí očekávám další díl

Reagovat
ratusek

já ne, vsadil sem na vás barák. A jelikož venku dost mrzne, tak se koukejte snažit

Reagovat
smazaný uživatel

Jak píše Losinho, je to váš neoblíbený soupeř.

Reagovat
Blasphemer

Dyť prohrál všehovšudy čtyřikrát na jaře.

Reagovat
Blasphemer

Oprava - pětkrát.

Reagovat
Losinho

no po tom dobrým začátku vyhrál z posledních 10 kol jeden zápas i když je samozřejmě pravda, že Jihlava podělala podzim

spíš tím chci říct, že se ze Svědíka dělá trochu moc velká hvězda

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm - tak ani s Příbramí to nevyšlo. Tento způsob Sparty zdá se mi poněkud neščastným...

Reagovat
Kaspar
Reagovat
Salfovic

Tedy když se člověk koukne na ty návštěvy, tak se ti idioti z ligové asosiace můžou za to debilní rozšíření ligy poplácat po zádech

Reagovat
Liquid

no ale za těch víc zápasů na tom kluby a FAČR pravděpodobně vydělají tak jako tak

Reagovat
Salfovic

Tak kvůli ničemu jinému se ta šaškárna nezaváděla. Ale vzhledem k tomu, za kolik se prodávají TV práva, to musí být celkem směšná částka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

to snad né

Reagovat
smazaný uživatel

" klubový zpravodaj 12.10.2018:

otázka: Dovedl byste si představit hrát za Baník?:

odpověď Kuzmanoviče: NE "

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
HorajzmAmmann

#prodejnakurva

Reagovat
smazaný uživatel

Ti druzi, boj na vice frontach! To vyzni jak Akta X

Charakter holt delaji penize

Tak snad ho Panik nezabije na kridle jako Filla.

Reagovat
lichna.

A tohle fakt chceme?

Reagovat
HorajzmAmmann

po těch výkonech Baníku možná i jo... prý je to skoro "zadarmo"

Reagovat
lichna.

Nezájem. Nechci ani kdyby nám za to platili.

Reagovat
HorajzmAmmann

a hlavně:

Koho chleba jíš, toho píseň zpívej

už to pochopte jak směrem do Baníku tak směrem z Baníku. Bohužel...

Reagovat
lichna.

Tohle je ale ještě trošku jiný případ..

Reagovat
HorajzmAmmann

Hele, ale zase.. koukám na to video a řekl to úplně normálně. V té době jako hráč Opavy naprosto normální reakce na to, když se tě někdo zeptá jestli pujde do Baníku. Řekl, že teď by tam nešel (v květnu ještě nikdo nemohl vědět, že skončí Baník 3., teda já to tušil, ale to je jiná...) Kdyby se teď někdo zeptal někoho z Baníku zda půjde do Slavie tak řekne že ne, ale nakonec by tam každý přestoupil. Jestli v Opavě nedostává výplatu, ani se mu nedivím...

Reagovat
smazaný uživatel

Dementa Smolu bych nevydychal ale Kuzma je ok.

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Mi vadí primárně to, jak se o nás vyjadřuje ohledně postupů apod. Takový hráč nemá za mě v Baníku co dělat. Ale já o prestupech nerozhoduju.

Reagovat
smazaný uživatel

Čeče, trochu mi to připomíná jidáše Holzera...Pro Kuzmu plusové body, že tam mu dluží a kdo ví, jakého majitele budou mít. Havířovák zdrhnul, když už se to u nás začalo stavět na nohy.

Reagovat
HorajzmAmmann

A na sportu pisou uz i o Hrabinovi a Puskacovi

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, známá jména novinářské agentury...Už chybí jen Smola

Reagovat
HorajzmAmmann

Zavadil

Reagovat
smazaný uživatel

RIP in piece lichna

Reagovat
lichna.

To bych už asi nedal.

Reagovat
Kepy_FCB

Hrabina je banikovec ale nevim zda má na Baník..

Reagovat
smazaný uživatel

Však by měl být Hrabina opavským odchovancem, fakt je baníkovec?...Jednoznačně by nám pomohli Kuzmanovič se Svozilem, ideálně Kuzmanoviče hned, Svozila jim nechat na hostování do léta, 5 mega za oba + Stáňu a Kubu Šašinku k nim, Stáňa by mohl mít šanci, Kuba by tam začal makat nebo spadnul ještě do větších s*aček...Nemuselo by to být úplně špatné...

Reagovat
Kepy_FCB

Jeden kámoš povídal...

Reagovat
lichna.

Pojďme ještě přivést Šurala a Váchu a já fakt začnu přemýšlet o tom, jestli strávím jaro na svém místě na stadionu.

Reagovat
Puskas

Jako že by sis koupil sedačku blíže hřišti, abys lépe viděl?

Reagovat
lichna.

Nějak tak jsem to myslel.

Reagovat
frankiefcb

ne

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
lichna.

Reagovat
Puskas

Asi to byl takový sen, že se ho ani neodvažoval snít.

Reagovat
Salfovic

Opava se nechce zachránit ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Srb v Baníku ❤

Reagovat
pawelFCB

Jde za lepším... tak, jak to dělá většina hráčů.

Reagovat
Salfovic

Pro Plzeň škoda, že je teď přestávka.

Reagovat
smazaný uživatel

Fotka Procházky

Reagovat
Blasphemer

Honza Kovařík > všichni ostatní křídla v 1ize

Reagovat
Blasphemer

A jinak teda Procházka. Ze začátku hrál strašný hovno, ale Vrba prostě ví, co dělá a zase to ukázal... podržel ho nějakou chvíli a poslední zápasy hraje jak z partesu. Omlouvám se, že sem ho mu tady dával čočku.

A hlavně máme konečně někoho na přímáky, už si ani nepamatuju, kdy jsme dali nakonec z trestného kopu gól po přímé střele. Tak snad to na jaře ještě párkrát uvidím.

Reagovat
Bex5

Prochy hraje s nápadně stoupavou tendencí ... Navíc je to dříč i sympaťák. A když do míče kopne, není to vyloženě píčovina do řeky, většinou.

Reagovat
Hyrax

Reagovat
KingMaster13

ehmmmmm....Myslím, že král Zmrhy má co říct

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Čeština <3

Reagovat
Blasphemer

Původně tam byli záložníci, ale pak sem to radši přepsal na křídla, protože nejlepší záložník je přeci jen Hrošovský.

A koukám, že v druhým příspěvku sem se taky při přepisování vysral na kontrolu.

Reagovat
Bex5

Reagovat
HorajzmAmmann

Abdulla Jusúf je na 95% nová posila Slavie!

Slávistické Zprávy na FB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka má jednoho útočníka, tak ho prodá do Slavie...Nějak tomu přestávám rozumět

Reagovat
HorajzmAmmann

nevím co to je za zdroj je to jen nějaká stránka na FB. Takže uvidíme ...

Reagovat
smazaný uživatel

Divil bych se tomu hodně...Nechat všechno na Julišovi, který je zdravotně na tom dost bídně a osmnáctiletém Koubkovi...Nevím no, Mašek i Nečas mi jako typičtí hroťáci nepřipadají...Slavia možná jednoho útočníka potřebuje, ale ta má trochu jiné možnosti než koukat do Bohemky...Sám o sobě potřebuje Yusuf na sobě ještě hodně pracovat, Bohemka pro něj je ideální, zatím. Můj názor.

Reagovat
HorajzmAmmann

vzhledem k tomu, že má SKS asi 100 hráčů tak by se možná jednalo o nějakou výměnu nebo hostovačku...

Reagovat
Salfovic

Škodův návrat domů

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš Mešanovič

Reagovat
mistr129

toho bych bral

Reagovat
Losinho

poloamatér

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vlado Weiss na 96 % do Plzně.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Bex5

charakter 10/10 ... zapadne

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

*69%

Reagovat
HorajzmAmmann

Nemanja Kuzmanovič na 100% v Ostravě

Reagovat
HorajzmAmmann

* Nemanja Kuzmanovič na 100% bydlí v Ostravě

Reagovat
Bex5

* Nemanja Kuzmanovič se na 100% nenarodil v Ostravě

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Míša agent Skotnica nakonec úkol splnil a někoho nám vnutil?

Reagovat
smazaný uživatel

No, on to spíš ještě dementoval, že to není tak horké

Reagovat
smazaný uživatel

No jako jestli Petráň s tím ze Slovenska, tak to raději tady Kuzmu teda..

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, kdo ví, jak to je...Agent Kvasnicanám ho cpe celý podzim a co je zajímavé, přišel teď s tím Deník a Kvasnica o tom nepsal ani článek, jen to skoro dementoval na TW. Tudíž buď nechce přijít o prémie za vyjednaný přestup nebo je to pravda a on kecá.

Ale pokud vyjde, budu mít radost, nebude za moc peněz a ty ušetřené se mohou zainvestovat jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, jako někde jsem četl že má být Kuzma za hubičku, takže kdyby vyšel tak cajk a peníze investovat do Přikryl / Květ / Panák

Reagovat
lichna.

Zadarmo drahý

Reagovat
Banikovec7

No dnes byl i ve Sportu takový miničláneček, kde říká "zdroj Sportu" že "asi to dopadne". Ale autora článku nevím,

Reagovat
HorajzmAmmann

a poslední:

Tomáš Rosický se má stát sportovním ředitelem Sparty, bude mít hlavní zodpovědnost za fungování a výsledky A-týmu.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Bex5

chudák Rosa ... ale naštěstí je nevyhoditelnej. Toho by milovali, i kdyby spadli do 2.ligy.

Reagovat
Salfovic

No, na spartaforever to už taky schytává.

Reagovat
Puskas

Chudák, nezkušený v dané oblasti a schytá to za ty nýmandy.

Reagovat
KingMaster13

Cože? On Lička za nás někdy hrál?

Reagovat
pawelFCB

V sezone 2013-2014 a zasahl do 13 zapasu. Pak sel do Francie.

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda

Reagovat
Salfovic

tam neexistuje nějaká podmínka odehraných zápasů?

Ale aspoň bude prdel, až tam bude jednou Limberský hrát za Spartu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ten debil je schopný tam jít už letos...

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
sosna

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Rarášek

Reagovat
KingMaster13

A jo Mě to úplně vypadlo, on jak toho moc neodehrál tak člověk na něj úplně zapomněl Stejně je to divný já ho vždy vnímal jako Baníkovce

Reagovat
Coutinho10

neco jako Micola

Reagovat
KingMaster13

U Mičoly si alespoň člověk pamatuje nějakej gol

Reagovat
Coutinho10

to ja si spis pamatuju ty jeho nervozni rozhovory

Reagovat
HorajzmAmmann

On tak mluvil vzdycky

Reagovat
Blasphemer

Tenkrát když jste byli v píči, tak šel k vám... ale do míče si moc nekopl, co si tak pamatuju.

Reagovat
KingMaster13

možná proto si ho nepamatuju Stejně ale je vtipný že jde za nás kopat derby Já ho spíš vždy vnímal jako Baníkovce

Reagovat
Puskas

Byl tam, tuším, ve stejné sezoně jako Lukeš.

Reagovat
HorajzmAmmann

Odehral 800 minut a byl tam v dobe po Brestu... s Micolou a ne Lukesem

Reagovat
Puskas

Jo, já si to spletl s Marcelem, ten tam byl 2001. Na to, že tam byl Mario, jsem zcela zapomněl.

Reagovat
Kepy_FCB

Asi nemáte lidi

Reagovat
KingMaster13

vypadá to tak

Reagovat
smazaný uživatel

A to snad znamena ze neni banikovec?

Reagovat
Losinho

Rudi

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Lukeše.

Reagovat
HorajzmAmmann

TABULKA - PÍSKEJ KONEC !!!!

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
Coutinho10

Tak nejenom dnesek, ale celkove podzim dopadl fantasticky...zvladli jsme nejenom tezky domaci zapasy, ale i postup do jara EL, takze velka spokojenost a jenom skoda, ze ted je pauza a nemuzeme hned pristi vikend pokracovat dal, ale verim tomu, ze i pres tu zimni prestavku se nic nezmeni a pojedeme dal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

houby nezmění, věřim, že přes zimní pauzu se ještě líp zapracují posily a trpiš je donutí makat, takže ta fyzická dominance bude daleko větší

Reagovat
Coutinho10

v tom případě nelze než souhlasit, ale aby nám zase nevypadla půlka sestavy

Reagovat
PlackaSKS

jako taky mě to napadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, nakoupí se v zimě další várka dělníků, takže to bude v pohodě

Reagovat
PlackaSKS

koukám, že už se začalo

Reagovat
Kepy_FCB

Baník přezimuje na bronzu

Neuvěřitelné co parta kolem pana trenéra Páníka dokázala

Bohumil Páník slunce modrobileho světa

Reagovat
mistr129

Rada

Reagovat
božský John

No co, aspon taky vidime, jaky to je kdyz nas rezou rozhodci. Ten neuznanej gol byl smesnej. "Marias" rozhodciho Karviny a vykartovani Doliho minule taky.

Jinak tohle je nase stara bolest a buh vi, jak z toho ven. Kdyz se podivam na Plzen, tak ta ten krucek do naprosty spicky udelala asi diky tomu, ze tam mela vitezny typy, co to urvou za kazdou cenu. To neumime a umirame na krasu. Tezko rict, kde takovy hrace vzit

Reagovat
HorajzmAmmann

Baník to má naopak, ale vždycky to dokáže nějak urvat a když dá 1. gol tak už to dokopou. Ten typ těch bojovníků Stronati, Fleišman, Šindelář, Baroš ... k nezaplacení

Ale Jablonec hraje dobře, stejně nás určitě přeskočíte a skončíte na 3. místě. Spartě přestávám věřit

Reagovat
JeséRodriguez

hlavně loket Stocha do obličeje Hanouska, za to samé dostal třeba Kanga na Slovácku červenou a všichni ho tady lynčovali

Reagovat
Posledni Kovboj

tak lync, cernoch, to se nabizi zejo

Reagovat
smazaný uživatel

Je vítanej.

Reagovat
smazaný uživatel

Loket

Reagovat
JeséRodriguez

Ty vole, prostě úder do obličeje, buď to chceš vidět, nebo ne. Kanga za to samý dostal červenou a psalo se, jaké to není nedisciplinovaný prase, v diskuzi taky nablito.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžeš dávat za každý úder do obličeje červenou, tady to bylo omylem, Kanga to udělal naschvál.

Reagovat
JeséRodriguez

bylo to úplně to samý, oba si dávali tělo před hráče do souboje a ohnali se rukou...jestli je to chtěný nebo ne poznáš jak? za mě bylo nechtěný obojí, ale metr je dvojí.

Reagovat
mistr129

Bože do čehos to duši dal

Reagovat
JeséRodriguez

všichni jenom kecy

Reagovat
smazaný uživatel

A neříkej mi vole

Reagovat
smazaný uživatel

A loktem to bolí víc.

Reagovat
PavlíčeQ

Viděl jsem to jen na stadionu, ale to neuznání gólu mi taky přišlo vtipný. Kolář se tam válí, nechává se ošetřovat a pár desítek sekund na to tam sází zdevastovanou nohou výkopy na 50 metrů. Možná se tu rodí nový Ospina

Reagovat
smazaný uživatel

Válel se tam dlouho to jo, ale faul to byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuznanej gól si pusť ještě jednou a pak až říkej soudy. Jasnej faul. Kdykoliv mimo vápno by to bez váhání odpískal a ty bys ani necekl.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
mistr129

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Spalovač šancí

Vítězné typy asi nemůžete mít z principu, protože pořád jste přestupní stanicí. Pokud někdo dlouhodobě vyčnívá a má na to rozhodovat, tak jde pryč do SS, Plzně nebo ven. V domácích zápasech by to možná šlo urvat přes faktor diváků, kdyby byl pravidelně plný dům. Ale to by řešilo jenom domácí zápasy.

...

Ale pokud se podaří proniknout do skupiny EL i v dalším roce, tak min. v lize se to projeví pozitivně.

Reagovat
KingMaster13

Ty kráso neskutečnej podzim, hoši děkujem Nepamatuju, že bychom měli někdy po 19. kolech tolik bodů, přesto je Plzeň jen 4 body za námi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Tohle nevyhrát, to je taky umění. Hrajeme dobře, Slavia si ani neprdne a konec nula dva

Reagovat
mrtvej ofsajd

tak to zase ne, ale hráli jste dobře a sahali po remíze. Rozhodla prokuktivita

Reagovat
mistr129

Škoda, že jsme jedinou haluzáckou výhru podzimu urvali zrovna proti vám, radši bych proti Spartě nebo Baníku, ale co už. Podle mě uděláte 3. flek, kdyby se Sparta zbláznila, tak nejhůř čvrtej.

Reagovat
smazaný uživatel

To už je fotbal, často to bylo naopak pro nás.

Reagovat
Coutinho10

byli jste hodne neprijemny, ale o to vic si tech 3 bodu cenim a jsem rad, ze moje predzapasovy ocekavani vysla a podarilo se to u vas prolomit, ale je pravda, ze tech strel jste tam meli pomerne dost a casto hejtovany Kolar nas opet podrzel a ukazal, ze je kvalitni brankar, ale v nasi lize a obzvlast za nas ma daleko min moznosti to potvrzovat, protoze toho na nej moc nechodi, ale zrovna dnes nebo v Bordeaux (i pres prohru) tymu hodne pomohl no a vy stejne jako v EL dojizdite na tu neproduktivitu ...ale casem to vychytate

Reagovat
PavlíčeQ

Neříkám nic. Mě většinu podzimu provázelo zklamání. Vstup do sezóny se nepovedl, z EL zklamání - ač jsme ve všech zápasech byli minimálně vyrovnaným soupeřem, tak 5 bodů celkově je fakt málo. No a teď ty poslední 2 kola - 2 prohry. Už jsem fakt rád, že je konec podzimu

Reagovat
smazaný uživatel

co jako od Jablonce čekáš? Nechápu...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
PavlíčeQ

Navíc vypadnutí z poháru po prohře s posledním týmem ligy a nevyhraný derby po neproměněný penaltě a ložence v nastavení. Zlatá zimní pauza

Reagovat
Coutinho10

jo to chápu, že z vašeho pohledu trochu zklamání bude...zajímavý, že v tý Karviný jste prohráli hned 2x jak v poháru, tak lize, ale aspoň se můžete už soustředit na jednu soutěž a to může být vaše výhoda, ale jinak jste to zvládali dobře a po EL většinou ten ligový duel zvládli, takže uvidíme, co bude na jaře a i kádr, kdo vám tam zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečnej zápas v Jablonci - utrpěli jsme vítězství, Jablonec si to takhle nezasloužil, na druhou stranu už bylo na čase tam něco nějak uhrát a fotbal někdy dělá nesmyslný prasárny - jako třeba nám v Rusku. Takže celkem zajímavý ukončení zajímavýho podzimu. A ten pohled na tabulku bude hřát celou zimu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

za první řádek

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Salfovic

Pořád ještě slávisti brečí, jak je řežou rozhodčí, nebo už jim pískají ,,rovinu” ???

Reagovat
smazaný uživatel

PODPLACENÝ VIDEO

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, jednoduché. Prostě se na video nekoukne. A offside se mávne rovnou

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy přesně se na video nekoukal? A offside nám taky takhle nedávno mávli ještě před videem

Reagovat
HorajzmAmmann

ten týpek v těch Teplicích

Reagovat
monty25

Myslíš toho letce z tribuny?

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
monty25

No, naštěstí se mu nic nestalo, ale neměl by tolik chlastat...

https://fotbal.idnes.cz/fotbal-teplice-pad-fanousek-dft-/fotbal.aspx?c=A181217_101646_fotbal_tof

Reagovat
HorajzmAmmann

Němečtí fanoušci nejsou na severočeských stadionech vzácností. Navštěvují i hokejovou extraligu v Litvínově a Chomutově. „Na naše zápasy jezdí poměrně hodně Němců, hlavně z příhraničního Altenbergu a okolí,“ tvrdí Kovařík.

Zdroj: https://fotbal.idnes.cz/fotbal-teplice-pad-fanousek-dft-/fotbal.aspx?c=A181217_101646_fotbal_tof

Reagovat
monty25

Nakonec se ještě zjistí, že je tam v hledišti víc Němců než Čechů...

Reagovat
Posledni Kovboj

si berou Sudety zpatky

Reagovat
meno

Reagovat
Blasphemer

V Plzni jich taky potkáš na stadionu pokaždé taky docela dost.

Reagovat
Kang & Kodos

Teď jsem viděl/slyšel i frajera s řehtačkou. Zaprvý jsem mu jí chtěl hodit někam do píči a zadruhý jsem chtěl vědět, jestli to neni zběh z Jablonce

Reagovat
Bosko

V Chomutove na hokeji jich je vzdycky jak much, chlmetaj tam jedno pivo za druhym a nektery se pak podle toho chovaj. Jinak jsou ale v pohode a je videt, ze Chomutovu celkem fandej. Jednou me pobavilo, jak se nejaka particka tlemila ze za Chomutov hraje Kämpf.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Co budeme do února dělat?

Reagovat
HorajzmAmmann

sledovat přestupy a zimní ligu

a smát se Spartě ...

Reagovat
smazaný uživatel

Trénovat žongly, ať do toho můžem kecat.

Reagovat
smazaný uživatel

Psát diplomku

Reagovat
Blasphemer

Já mám mít do konce týdne alespoň téma... smůla no.

Reagovat
Posledni Kovboj

nepotrebujes oponenta? Ja ti to zhodnotim

Reagovat
Blasphemer

Teď bych spíš potřeboval hlavně vedoucího.

Reagovat
KingMaster13

Co studuješ? Třeba bych ti něco vymyslel

Reagovat
Blasphemer

Dálkově ČZU... jako téma nemám problém vymyslet, ale všichni lidi, který jsem chtěl za vedoucí, mě vyfakovali, že už mají moc studentů a další neberou. Za chvíli už budu muset psát už i školníkovi nebo vrátnýmu.

Reagovat
KingMaster13

A obor jestli máš alespoň něco trochu příbuznýho geografii tak bych ti možná i vedoucího mohl dělat

Reagovat
Blasphemer

Externí vedoucí byla původně moje vize, ale bylo mi řečeno, že tam je to tak neskutečně byrokratickej a nasírací proces a bude lepší když se na to vyseru. Což moc nechápu, ale ok.

Reagovat
KingMaster13

škoda Byla by sranda sledovat neúplného bakaláře který píše práci jak dělá vedoucího někomu kdo píše diplomku

Reagovat
Bex5

Reagovat
KingMaster13

já bakalářku teda

Reagovat
Coutinho10

FPL to jisti

Reagovat
Kepy_FCB

Sledovat úpolové sporty

Reagovat
Bosko

Silvestrovsky derby

Reagovat
smazaný uživatel

chlast a fet

Reagovat
monty25

Nevíte, jaká je pravděpodobnost, že Mešanovič půjde do Teplic? Párkrát jsem to četl, ale nevím, jak moc to mám brát vážně. Každopádně by to byla posila jako kráva.

Reagovat
smazaný uživatel

Nečetl jsem to ale šel by

Reagovat
mistr129

Tak jsem si ty dvě situace pustil, Součkova ruka jasná a Jabka měli kopat penaltu.

U toho gólu si ale stojím za tím, co jsem napsal u prevka. Gól stoprocentně platit neměl, Koláře tam prošlápnul pěkně. Asi se tam pak nemusel válet celou věčnost, ale věřím, že v první chvíli to bolelo

https://imgur.com/a/wweBBMY

Reagovat
mistr129

Aha, teď koukám, že ta ruka možná byla mimo vápno, proto se k tomu nemohl vrátit

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to mimo vápno, ruka ano. Souhlasím.

Reagovat
ondrasch77

Pecka ne, ale přímák úplně jasnej...

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale na přímák ti nemůže prý pomoct video. Je to blbost ale je to tak.

Reagovat
ondrasch77

Nač pomoc videa? Tohle měl rozhodčí 5 mětrů před sebou... Za chvíli se bez videa ani nevyserem...

Reagovat
PlackaSKS

jenže "součkovu ruku" podle pravidel ani písknout neměl. loket byl u těla, on zády k bráně. je to přesně situace, kterou řešili už v pátym kole. přiznám se, že moc nevim kdy se má ruka pískat a kdy ne, protože je v tom podle mě celkem bordel, ale přesně tohle popisovali... dokonce bych s tim i souhlasil a takový ruce nepískal, na druhou stranu bych rozhodně trestal když si to do ruky kopne hráč sám... nevim, asi se to brzy potvrdí nebo vyvrátí komisí

Reagovat
ondrasch77
Reagovat
PlackaSKS

no podle mě jí u těla měl, pár centimetrů od něj prostě považuju za "u těla"... nemusí ji mít nutně nalepenou na boku když to je v nějakých mezích a takovýhle ruce bych nepískal. navíc v tomhle videu je hovno vidět. když sem koukal na zápas, tak z opakovaček co měly daleko větší kvalitu to vypadalo, že loket byl u těla a míč ho odrazil dál (pokud si to teda dobře pamatuju). každopádně i kdyby, tak to byly centimetry, var se použít nemohl a případně se podobný chyby stávají. ale jak sem psal, to je na komisi a za mě v tomhle chybu neudělal. na druhou stranu mluvim konkrétně o téhle situaci a zápas podle mě neodpískal dobře

Reagovat
ondrasch77

A co ta Coufalova ruka už v 1. minutě?

Reagovat
smazaný uživatel

Tam byla nějaká ruka ?

Reagovat
ondrasch77

Pusť si sestřih, cca 1:40 zápasu, střílí (asi) Jovovič a od Coufalovy ruky se míč odráží...

Reagovat
PlackaSKS

hele, z prvního záběru sem si myslel, že ruka, z druhýho hrudník. nevim. tam pokud ho to trefilo čistě do ruky, tak penalta

Reagovat
ondrasch77

Mě přišlo, že to je ruka... Někteří naši taky hulákali "ruka", ale videem se nikdo nezabíval...

Reagovat
PlackaSKS

normálně bych vycházel z toho, že kdyby to byla ruka, var by hlavního vyzval, aby se na situaci podíval. ale vzhledem k tomu jak u nás var občas funguje a že je schopen vyhodnotit i očividný situace špatně, tak si tak jistý nejsem. musel bych se podivat, z opakovačky sem si byl jistý hrudníkem, ale i tam záleží na úhlu no. a že hráči nebo fanoušci křičeli ruka nic neznamená, to snad víme oba

Reagovat
ondrasch77

tak jasný... Po videorozhodčím kluci házeli kouličky už před výkopem, tak se ani nedivím, že přezkoumával situace pouze pro Slavii

Reagovat
PlackaSKS

No takze jste si to prohráli sami ještě před začátkem

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za nadpis - mohla se pískat penalta - tak buď měla nebo neměla snad

Reagovat
ondrasch77

Já ho nevymyslel...

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám to na tebe

Reagovat
Losinho

Neviděl jsem, bylo to nezasloužený nebo hodně nezasloužený?

Reagovat
mistr129

První půlku jsem prochrápal, na základě druhý jen nezasloužený

Reagovat
smazaný uživatel

První půlku oni lepší, druhou půlku my lepší.

Reagovat
Losinho

to je výrazně nad očekávání

Reagovat
smazaný uživatel

Výsměch českému fotbalu. Všechno překontrolovat pro Slávku a u nás si je jistý na první pohled, že ruka Slávisty nebyla a kouknout se radši ani nejde... Vrchol byla kontrola faulu u videa na konci, když ležel Sýkora ze které usoudil, že to není ani na žlutou Video je fajn, ale bohužel i tak to rozhodčí může očividně ovlivnit, tak to je asi fuk

Reagovat
smazaný uživatel

Trávníkovi měl dát na konci žlutou

Reagovat
JeséRodriguez

dneska teda solidní zářez

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, zářez, kdy všechno sudí vyhodnotil správně. Peklo tyhle rozhodčí

Reagovat
JeséRodriguez

to nemá cenu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co vyhodnotil blbě z těch zásadních situací?

Reagovat
JeséRodriguez

Stochův úder do obličeje = nedávno tady někdo někdo psal, že za úder do obličeje by se mělo vylučovat, zvlášť za takovejhle. Součkovu ruku měl taky jednoznačně písknout jako penaltu a pak překontrolovat, ale zkušeně to ošéfoval.

Každýmu rozhodčí občas pomůže a pískne něco navíc, ale u Vás je to vždycky nejlepší, jak dokážete být nejvíc poškozený a ublížení (např Kyjev), ale sami neuznáte absolutně nic (ne všichni).

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
JeséRodriguez

bolí to

Reagovat
PlackaSKS

tak už se na tabulku nedívej, stejně je dlouhá pauza

Reagovat
JeséRodriguez

argument nepopírám, že máme krizi, nepopírám, že nám občas někdo něco pískne nebo nepískne...ale dneska vás Jablonec celkem přehrával, minimálně bod si zasloužil a to ty prostě uznat neumíš

Reagovat
PlackaSKS

asi podobnej argument jako tvoje "bolí to". a k tomu jestli nás jablonec přehrával a zasloužil si bod jsem se tady nikde ani nevyjadřoval, ale jsem rád, že víš co si o tom myslim i bez toho

Reagovat
JeséRodriguez

dobrou

Reagovat
smazaný uživatel

Stocha jsem neviděl, tam můžeš mít pravdu. Toho ti proto vyvracet nebudu. Ale proč má ruku mimo vápno písknout jako penaltu a pak ji odvolat, to fakt nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Stocha ti klidně potvrdím, ano tam to asi mohlo být na redku. Souček rukou též hrál ale tam to bylo nějak zdůvodňovaný, že když není ve vápně tak rozhodčí není povinen se na video kouknout a je to na jeho vyhodnocení. Nebo teda něco takového jsem slyšel, nevím jestli to je pravda, zase kdyby k tomu videu musel chodit furt tak se zápas hraje ještě teď. Penalta proti Jablonci přísná. Ruka to byla ale.......tady by bylo snadnější kdyby se zavedlo, že jakákoli ruka bude penalta, ať už byla nastřelená nebo ne, či u těla. Takhle je v tom prostě bordel. Za jednou věcí si ale stojím. Ten gol Jablonce platit neměl. Kontakt tam byl.

Reagovat
smazaný uživatel

U Stocha to v žádným případě nebylo na redku.

Reagovat
KingMaster13

Já myslím, že jo ale je to můj úhel pohledu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé že po Kyjevě takhle nepsali...

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Losinho

Tak tam byl ten gól na 2:0 z jasnýho ofsajdu, to je trošku rozdíl

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nebyl ten rozdíl v tom, že to bylo proti vám...

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
mistr129

jste tu dneska Jablonečáci jak Céčko po debaklu 4:0. Normálně v pohodě, ale teď neunášíte. Fakt chceš říkat že to na Koláře nebyl faul?

Reagovat
Losinho

No, snad se z toho vyspíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Banikovec7

Chtělo by to líp prostudovat pravidla, podle videa dát žlutou nemůže, stejně tak tu ruku nekontroloval, protože byla mimo vápno a přímák podle videa taky písknou nemůže. Jedině tak, že by původně pískl penaltu a na základě videa to posunul před vápno.

Reagovat
Losinho

ze stejného důvodu nemohl dostat Kanga za ten loket žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

A nám ukradli tak 3 rohové kopy, vám jeden přímák za vápnem, penalta i neuznaný gól posouzeny správně, Trávník na měl dostat kartu.

S poslední větou souhlasim, ale dnes video neudělalo chybu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, tak tím pádem nám vzal možná nájezd za offside, který nebyla přesto to mávnul, i když hraniční situace má pouštět a nechat na video. Hledat faul, kde není je prostě ubohost. To se od teď bude zkoumat každý ležící hráč, jestli se za to nedá dát karta? Tak to Sparta bude hrát 190 minut, než se všechny Plavšičovy skoky prozkoumají... Rohy si hledej jak chceš. To už můžeme začít vytahovat, že tam od vás někdo měl mít žlutou za zdržování asi 4x v prvním poločase, to už asi fakt nebudeme hrotit takhle ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu hrotit je to zbytečný ,ale napsat na tohle výsměch je hloupost.

Reagovat
PlackaSKS

součkova ruka mimo vápno, nemohl kontrolovat, protože by nešlo o penaltu. u trávníka se ujistil, že to nebylo na červenou a na základě videa mu jí bud musel dát nebo to nechat bez karty. bylo by lepší si nejdřív zjistit jak se to má hodnotit než budeš vynášet podobný soudy...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže vlastně jsme měli mít standartku 16,5 metru od branky, ale je v cajku, že to nepískl a kouknout se nemohl jít, protože sice nevidí ruku, ale vidí, že hráč ve výskoku je půl metru mim vápno... Mávnutý offside, který nebyl, když je video, je taky cajk. Chodit kontrolovat každý zákrok, jestli by náhodou nemohl vyhodit hráče Jablonce je taky v cajku. Možná by si chtělo umět přiznat, že vás podržel rozhodčí a snažit se vyhrávat ty zápasy na hřišti. Třeba pak nebudete vypadávat v LM s prvním soupeřem a nebudete mít v Evropě s nestrannými rozhodčími 5 branek za 8 zápasů...

Reagovat
PlackaSKS

standardku z hranice vápna jste kopat měli, ale ty si stěžuješ, že nepoužil video. nemohl, protože rozhodčí u videa viděli, že je to mimo vápno a tim pádem ho ke zhlednutí videa nepřizvali. navíc bylo evidentně, že je souček mimo vápno. ke kontrole videa po zákroku trávníka (a rozhodně nechodil kontrolovat každý zákrok, tenhle byl snad jediný) ho taky pozval var a vyhodnotil to správně. zákrok jasně na žlutou, ale on ji nedal a na základě videa ani dodatečně dát nemohl. nechápeš o čem mluvím, stěžuješ si na rozhodčího v souvislosti s var, ale podle nastavených pravidel to řešil správně. do toho penalta jasná, faul na koláře od chramosty taky. trávník bořila trefil loktem tak, že mu tekla krev-bez karty. stoch se hanouska sotva dotknul, žlutá. trávník prošlápne sýkorovi kotník-bež karty. já neřikám, že rozhodčí pískal dobře, pískal podle mě mizerně, ale na obě strany. jediný co dnes fungovalo podle nastavených pravidel byl var, jestli jsou nastavena správně je věc druhá. možná by to chtělo se trošku uklidnit a přestat tady brečet, třeba bys pak nebyl za třídního idiota.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak ono to bylo evidentní. Zajímavé, že třeba mistr výše i po zkouknutí videa nejdřív myslel, že to byla penalta. To se stává málokdy u EVIDENTNÍ situace. Asi si špatně vyčistil desítky dioptrie? Trávník Bořila trefil po faulu Bořila, správně odpískané. Ale to samozřejmě nemusím nestrannému odborníkovi na fotbalová pravidla vysvětlovat. K offsidu ses koukám nějak nevyjádřil, to se ti nějak nehodilo že. Mně je to asi fuk. Koukám, že jste zaslepení a pyšní na takovéhle férové výhry. Tak si to užijte. Ono se vám to zase vrátí v předkole LM, až nebudete mít zkušenosti s podobnými zápasy, protože v lize to za váš pořešil rozhodčí

Reagovat
PlackaSKS

o offsidu nevim, nebudu se tedy k němu vyjadřovat. podle mě to evidentní bylo a podle rozhodčího očividně taky, tohle navíc posoudil správně, takže nechápu na co si stěžuješ. bořil dostal loktem dřív než trefil trávníka, komentátoři si sami nebyli jisti kdo byl v tom souboji trefen první, takže taky evidentní? a ruka součka? třeba v pátem kole se objevilo tohle :V předchozím pátém dějství komise vytkla rozhodčímu Machálkovi, že odpískal penaltu za ruku jihlavského Krejčího v Teplicích. Trubač vypálil za hranicí vápna, hostující stoper se otočil zády a míč směřující na bránu ho trefil do paže, kterou měl u těla.

„Rozhodčí Machálek hrubě chyboval, neoprávněně nařídil pokutový kop za hru rukou hostujícího hráče,“ znělo stanovisko komise. S tím lze souhlasit.

Zdroj: https://fotbal.idnes.cz/zmatena-fotbalova-pravidla-kdy-se-hra-rukou-piska-jako-prestupek-pha-/fotbal.aspx?c=A170911_131431_fotbal_min"...

takže součkova ruka taky evidentní nebo vlastně jen neznáš pravidla? chápu, že nejste zvyklí prohrávat zrovna s náma, taky mě tři body překvapily, ale nejdřív se trošku uklidni a pak piš podobný kraviny... vždyt je to zbytečný a trapný

Reagovat
Bosko

Peltovče, prostuduj si, co se smí videem přezkoumávat a řešit a pak nebudeš za vola.

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi, jak všichni Slávisti ví, že se to přezkoumávat nemůže, ale nějak jim nevadí, že ta ruka třeba jako byla

Reagovat
smazaný uživatel

A našel jsi už čas na to, abys kouknul na to, co za ruku to bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. Loket co rozšířil plochu těla. Přiznalo to i několik vašich fans Jestli s tím nesouhlasíš, jdi nejdřív vysvětlit jim, že to ruka nebyla, až je všechny přesvědčíš, jsem na řadě já. Hezky chronologicky

Reagovat
smazaný uživatel

Já píšu, že to ruka nebyla? Hezky píšeš, že loket rozšířil plochu těla, což je sice pravda, ale taky tak vůbec hra rukou není definovaná.

Reagovat
Bosko

I pokud by byla, tak byla mimo vapno. A nerikam ze byla, ani ze nebyla. Podle me tohle byla takova ta klasicky tezko posouditelna hra rukou. Stejne to bylo venku takze za 1) by to penalta nebyla 2) to rozhodci nemohl prezkoumat 3)by to stejne nejaky vase kopyto poslalo nekam na hnuj, nebo co za tou brankou je

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, takže vlastně byla, ale naše kopyto, co má asi nejlepší standartky v lize, by to vlastně zazdilo Super názor, děkuji za objektivitu. Radost bavit se s takovýmito ochránci spravedlnosti.

Reagovat
Bosko

Kde pisu ze byla? Ocividne jsi z toho rozrusenej a neni s tebou rozumna rec. Ale nevim o co ti jde, tak jste prohrali, to se stava. Jste na tom dobre. Snad bys nechtel abyste byli vejs, snad bys nechtel zas do poharu. Tam jste delali ostudu uz letos. Loni Zlin a pristi rok je rada na nejakym dalsim tymu do poctu. Bud fer, dej sanci v poharech nekomu jinymu a nebudes tu muset fnukat

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
HorajzmAmmann

Nejméně hráčů za podzimní část nasadil Baník Ostrava (19)

nejvíce Sparta (27)

Reagovat
ZB 07

Teď koukám, že my hrajem první zápas až 2.března Debilní druhá liga, fakt

Reagovat
monty25

Můžeš zatím chodit na přípravu, ne? Já plánuju, že v lednu (to bude stejnej bizár, jako když jsem byl na hokeji v srpnu ) půjdu hned na druhý zápas Viktorky Žižkov v přípravě, protože jsem fakt zvědav na tu obměnu kádru...

Reagovat
meno

Jak hrál Petar Musa?

Reagovat
monty25

Ze začátku mu to hodně střílelo, pak už moc ne. Každopádně při té bídě patřil k nejlepším, útočník č. 1.

Reagovat
meno

Je tam potenciál na Slavii?

Reagovat
monty25

Myslím, že na Slavii zatím ještě ne.

Reagovat
ZB 07

No vzhledem k výběru soupeřů se toho trochu obávám. Generálku na ligu hrajem proti Vyškovu Btw, snad se Viktorka zvedne, byl bych radši kdyby z FNL spadlo Táborsko třeba se Sokolovem, to jsou strašný díry.

Reagovat
HorajzmAmmann

strašný vzpomínky

I když já byl teda jen v Pardubicích a Varnsdorfu. Ale Žižkov a Olomouc byla velká paráda Ten Žižkov bych vrátil místo Dukly a jednu, dvě sezony...

Reagovat
ZB 07

Já si taky zatím vybírám jen trochu fotbalový destinace, ale třeba teď Třinec, to byl fakt masakr. Malá vesnice, tribuny nikde, stadion odpornej a ještě jsme tam prohráli...fakt doufám, že nějakým zázrakem postoupíme už tuto sezónu.

Reagovat
C-M@ster

Tak z druhé ligy kdo splňuje prvoligový kritéria?

Budějovice, Jihlava, Hradec, Brno?

Reagovat
ZB 07

No je to vtipný, protože ani u Jihlavy údajně z finančních důvodů neměly bejt postupový ambice (ale kritéria splňujou) a Hradec podle mě kvůli tomu tankodromu, na kterým hraje, postoupit nemůže. Takže reálnej problém by pro nás měly bejt jenom Budějky, ale asi není na místě to řešit, dokud budeme v tabulce za Varnsdorfem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vis prd, co je druha liga...

Prave ze Sokolov, Vlasim, Taborsko, ty kravo, to si připomenout jako memento, ze do pralesa zas minimálně dalsich 50 let ne-e...

Reagovat
andrew96

Ehm...OT

Reagovat
smazaný uživatel

Hodne velkej zarez Jablonce. Se divim, ze si to nechava Pelta libit. Ten gol mel samozrejme platit, to ze se ho Chramosta spickou kopacky dotknul, nemeni nic na tom, ze pak Kolar udelal dalsi dva kroky a padnul na zem, az kdyz videl, ze to posral.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
HorajzmAmmann

17.10.2018 - Indický fotbalista Gourav Mukhi vstřelil v šestnácti letech svůj první gól v indické Super Lize. Jednalo se o nejmladšího střelce v historii indické ligy.

17.12.2018 - Indický fotbalista Gourav Mukhi byl potrestán pozastavením činnosti na 6 měsíců za věkový podvod. Je mu 28 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
20DollarsInMyPocket

To je vocas, když už chci fejkovat věk, tak se aspoň budu holit do hladka a ne že budu vypadat jak pirát z karibiku

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
sosna

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
F.Torres

Reagovat
lichna.

Reagovat
Infi

Reagovat
Salfovic

18.12.2018 - Sparta hlásí první zimní posilu. Prvním Indem v tuzemské soutěži se stává ...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Posledni Kovboj

Indie no

Reagovat
Puskas

Ještě čekám zprávu, že bude potrestán za neoprávněné nastupování, protože nemá registračku.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
db18

Reagovat
Logan

se nestačím divit co se tady dočtu o tom, jak nás dneska rozhodčí dotlačil k výhře ...

Hráli jsme hovno, neměli pohyb a žádné odražené balony.

Jablonec byl lepší, Trpiš to po zápase dobře zhodnotil, že se trochu otočil ten zápas z Edenu, kdy jsme zas byli lepší my a taky prohráli.

Ale rozhodčí?

Jediná situace, kterou nevyřešil správně, byla ruka Součka. Já bych jí asi písknul, i když teda jí měl u těla a skoro bych řekl, že si obhájí její nepísknutí. Přezkoumat to nemohl.

Jinak penalta byla jasná.

Faul na Koláře byl taky jasnej vždyť mu normálně přišlápnul kotník, i ten druhej balon by jinak měl dřív než útočící hráč.

Stoch červená? Nevím, podle mě je za tohle žlutá ok. Stejně tak jí ale měl dostat Trávník za loket na Bořila a pak i za skluz na Sýkoru. Nedostal ani jednu.

Odmávanej offside nevím ze které situace, ale jestli tam sporná byla, určitě to pustit měl.

Každopádně když se vrátím k výkonu, tak mě štve, že Trpiš musel vidět na začátku druhé půle, že nehrajeme dobře a koledujeme si o gol, a stejně nestřídá a nereaguje na vývoj.

Druhý zklamání bylo, že Baluta ani Maty nebyli ani na lávce. Radši bych dal ty minuty Matymu než Mešimu, kterej je na odchodu.

Ale on to musí vědět nejlíp, proč se tak rozhodl a výsledky má naprosto skvělý, takže kdo jsem já abych ho kritizoval.

Možná ne uplně zasloužený vítězství, ale rozhodně zasloužený celý podzim a věřím, že na jaře budeme pokračovat. V lize i EL, los nám přál, věřím že si to s Genkem na férovku rozdáme!

Reagovat
HorajzmAmmann

Trenér Bohemky Martin Hašek:

''Když máte permanentně mužstvo zdravotně v pr*eli, můžete leda tak ho*no."

Rada: "Když mi zbyde 11 hráčů, je to fajn, můžeme hrát. "

Reagovat
PlackaSKS

za pozitivní přístup

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
db18

Reagovat
meno

Nejlepší zpráva podzimu je, že Moulis nabral formu a já doufám v podobný scénář, jako byl u Milana Škody

Reagovat
Sir Ravealot
Reagovat
C-M@ster

Tak pořád se v médiích jebe do Plzně, přitom Slavii letos potahali v lize daleko častěji.

Ti hráči to taky vnímají, tak se mu nedivím.

Reagovat
Sir Ravealot

I kdyby. Tak přece ligovej hráč si nemůže dovolit takhle se vysmívat předsedovi konkurenčního klubu. Nehledě na to, že ukázal jakej je to nezvladajko, tak je to hlavně hrozně neprofesionální.

A to nemluvím o tom, že gól Jablonce, i ruka mimo vápno byly posouzený správně. Všechny zápasy Slavie, jsem neviděl, tak úplně nemůžu hodnotit jak jim rozhodčí připískávaj.

Reagovat
Salfovic

Tak u kopačky je to celkem fuk, horší je, když se na tuhle úroveň dostávají ti předsedové klubů

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
C-M@ster

"Předsedovi konkurenčního klubu". Však je to jenom Tvrdík.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si spíš myslim, že hráči vnímají, že je letos Slavie uplně jinde jako tým. Pak cítí, že proti nim nemají šanci a dementi typu Limberský pak takhle kvíkaj. Já si nestranně fakt myslím, že ty penalty a červený, jak tu hodně lidi zmiňují vyplívají z jejich herní dominance.

Reagovat
C-M@ster

Tu poslední větu si vem ctrl+c, pak si ji ctrl+v aplikuj na Plzeň a pak si vem všechny ty bulvární utoky proti Plzni a to i ze strany Tvrdíka.

Tohle je spíš taková odveta a první, kdo vypálil, byl skutečně Tvrdík a ne Limba.

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám, že to tak u Plzně taky nebylo. Většinou to tak bývá, že proti nejsilnějšímu týmu se nejčastěji fauluje.

Reagovat
Puskas

rekulérní

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Limba, je důležitý se nebát ozvat, když se děje krivda

Reagovat
Losinho

Reagovat
Alf da Gama

Reagovat
Hyrax

Reagovat
ratusek

Reagovat
wyqinac

to je zrovna ten posledni co by si mel otvirat hubu

Reagovat
frankiefcb

a v čem? Vždyť byl ten faul jasný.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

A lašty nejvíce nul !

Reagovat
ratusek

Třetí

Kde jsou ti dementi co psali že jasně sestoupíme?

Doufám, že posílíme a šestku udržíme ať máme super zápasy před vyprodanými hledišti.

Hlavně nespadnout do 2.části a navíc se Slováckem a Opavou

Reagovat
smazaný uživatel

Když fandíš i Ružomberoku...Jak vidíš Mustedanagiče a Qoseho i toho Tandira? Myslíš, že by pro Baník mohli být posilami? Mustedanagič sice patří Spartě, ale představa toho, že vyndá ze sestavy třeba Stancia je...Úsměvná. Tihle tři borci totiž vypadají docela dobře...O Tandirovi se i ve skutečnosti mluvilo, že by do Baníku mohl přijít.

Reagovat
pepinho2

Zizu fakt dobře nevypadá momentálně. V mládeži vynikal a teď se nedokáže prosadit v lize tak špatné úrovni. A to ho trénuje Holoubek, který ho vedl i v mládeži. Dost ho limituje to, že je fakt těžký introvert.

Reagovat
ratusek

Zizu je bohužel ztracen, čekal jsem od něj daleko více. Qose by nemusel být špatný, loni se mi líbil hodně. Letos sem ty zápasy moc nesledoval. Tandir, no goly dává, ale jestli brát utok ze Slovenska, tak asi Šporara ale ten je neprpdejný

Reagovat
Blasphemer

Limberský

Reagovat
ratusek

Dobře mu naložil. Sice je to vůl, ale jsem rád, že na pomoc Slavistům od příchodu čínanů někdo ukázal a Limba má v piči, takže bude veselo.

Reagovat
Losinho

a kde přesně byla nějaká jasná pomoc?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Že zrovna Plzeňák takhle reaguje Zloděj křičí, chyťte zloděje!

Reagovat
Losinho

povídej

Reagovat
wyqinac

taky by me zajimalo.. Plzen uz zapomnela na ty penalticky co letos kopala nepravem, nebo ty jasny co se proti ni nepiskly..

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Říká fanoušek klubu, který kope už několik let nejvíce penalt a proti kterýmu se kope nejmíň penatl...

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik let?

Reagovat
Losinho

několik let = 1 a půl? a to si ještě minulou sezonou nejsem jistej a hledat to nechci

Reagovat
wyqinac

Reagovat
wyqinac

WOW

Reagovat
wyqinac

WOW tak jsem to ted projel tak lehce a za poslednich 12 zapasu jsme kopali 5 penalt a proti nam se kopalo 5 penalt, to je ale hrozny, jak kopeme nejvic penalt a proti nam je nejmin

Reagovat
deporpepa

Reagovat
deporpepa

To že se Plzni připískávalo, to bohužel ano... Ale vyčistilo se to a poslední dobou pokud se stane chyba rozhodčího a je to obvykle na obě strany stejné... A je to podobné jak u Sparty i Slavie, i když je pravda, že u Slavie možná malinko častěji, ale to může být jen můj subjektivní názor. Každopádně co se týče penalt, nikdo nemůže tvrdit, že Plzeň zahrává nejvíce penalt a kope se pro ní nejméně penalt, na to tu jsou statistiky a ty hovoří jinak.

Reagovat
wyqinac

tak je pravda, ze Slavie letos kopala nejvic penalt, nicmene kopalo se proti ni 5 nebo 6 penalt, coz rozhodne neni ani zdaleka nejmin v lize

Reagovat
Kang & Kodos

Slavie sice těch penalt kope hodně, ale já si takhle z hlavy nevybavuju, že by se u nějaký pencle řešilo, že byla vymyšlená

Reagovat
ondrasch77

Body v roce 2018 - Slavia 76, Jablonec 68...

Reagovat
Spalovač šancí

Vedení Jablonec za to, že po nepovedeném začátku ligy nechali Radu.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele