FORTUNA:LIGA - souhrn 18. kola

29.11.2019, 19:59, aktualizováno 01.12.2019, 18:58
Komentáře a souhrny
Slavia naplnila roli favorita proti Karviné a drží si jedenáctibodový náskok na průběžně druhou Plzeň, která doma udolala Bohemians 1905. Mladá Boleslav vyhrála nad Teplicemi a tři body získala i Sparta. Olomouc si poradila s Libercem a po dlouhé době konečně zvítězila. Další výhru oslavily České Budějovice...

Slavia Praha - MFK Karviná 2:0

01.12.2019 17:00

Góly: 63. Ladislav Takács, 90+3. Milan Škoda (pen.)

Po neslaném výkonu proti Teplicím se slávisté doma moc nepředvedli ani proti poslední Karviné, přesto jim to znovu stačilo k zisku tří bodů. Výhru sešívaným nakonec vystřelili Laco Takács s Milanem Škodou. Domácí tak stále vedou ligu s jedenáctibodovým náskokem, hosté ze Slezska nadále celou tabulku uzavírají.

Ve středu obrany Pražanů nahradil Frydrycha Takács, Slavii navíc chyběl v minulém kole vyloučený Masopust, díky čemuž se do sestavy dostal útočník Van Buren. Slezané před týdnem vydolovali cenný bod proti Plzni, a tak kouč Jarábek neměl jediný důvod pro změny v základní jedenáctce.

Po dvou minutách hry vyslal první střelu domácí Coufal, proti němuž zasáhl brankář MFK Pastornický. Krátce poté si Hušbauer narazil se Ševčíkem a vyrazil do pokutového území, odkud pálil do tyče. Poté tlak sešívaných trochu opadl, a tak po deseti minutách mohl zajímavě, leč nepřesně vystřelit i hostující Lingr. Po delší době měla Slavia velkou šanci ve 22. minutě, kdy po Hušbauerově sraženém pokusu zakončoval zblízka Van Buren, trefil však jen vyběhnutého Pastornického.

Ve 25. minutě rozehrál Hušbauer standardní situaci na hlavu Van Burena, který ale velkou šancí pohrdl a zakončil pouze do zámezí. Čtyři minuty poté si podobně zpoza pokutového území počínal také Stanciu. Po půlhodině hry se neprosadil ani Olayinka, jenž po centru Coufala hlavičkoval přímo do náruče Pastornického. Vzápětí vyslal další sporadický, a hlavně nepřesný pokus za hosty Smrž.

Ve 33. minutě už byla Karviná blíže gólu, avšak Janečka ze standardní situace nakonec těsně minul bránu, kterou hájil gólman Pražanů Kolář. Domácí si poté do přestávky vytvořili ještě několik náznaků šancí, gólu se však nedočkali.

Krátce po příchodu na trávník z kabin se ke střele uvolnil Bořil, našel však jen připraveného Pastornického. Duel totožných aktérů měl stejný výsledek i ve 49. minutě, kdy levý bek sešívaných zakončoval z ostrého úhlu. Tlak Slavie nadále sílil a v 63. minutě přece jen vyústil v branku. Stanciu rozehrál standardní situaci  na hlavu Takácse, jenž svým premiérovým zásahem za Pražany otevřel skóre.

Druhý gól mohl krátce po tom prvním přidat střídající Škoda, nejprve ale v obrovské šanci přestřelil a následně trefil Pastornického. V 69. minutě si brankář Karviné poradil i s přímým kopem Stanciu a minutu nato sice podruhé kapituloval. jenže Hušbauerův gól neplatil kvůli údajné hře rukou střídajícího Provoda.

Zejména na Stanciuovi byl vidět střelecký hlad, což rumunský fotbalista prokázal deset minut před koncem, kdy z dalšího přímého kopu mířil jen těsně nad Pastornického svatyni. Vzápětí si gólman MFK poradil s dalšími pokusy Stanciua i Hušbauera. A tak domácím v nastaveném čase pomohl kapitán hostů Rundić, jenž ve vlastním pokutovém území zahrál rukou a nařízenou penaltu s velkým štěstím proměnil Škoda, který uzavřel konečný stav duelu.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Bohemians Praha 1905 1:0

01.12.2019 14:30

Góly: 32. Lukáš Kalvach

Plzeň si na své konto připsala hodně umolousanou výhru nad Boheimans. Domácí si za celý zápas nevytvořili větší tlak a k vítězství jim nakonec pomohla chyba soupeře. Nutno říct, že ani klokani toho směrem dopředu moc nepředvedli, a tak zůstávají v tabulce na jedenáctém místě. Západočeši zase nadále drží druhou pozici.

V sestavě Viktorie došlo k jediné změně, když místo Kayamby dostal šanci Kovařík, jenž se postavil na levý kraj obrany a před něj se tím pádem vysunul Hloušek. Hosté postrádali Havla s Vodhánělem, a tak se dostalo na jindy nevyužívané hráče. Zadní řady posílil mladý Köstl, v záloze zase operoval Schumacher. V útoku se pak místo Keity objevil Ugwu.

Západočeši zpočátku utahovali šrouby pozvolna. V jedenácté minutě se do odraženého míče opřel Řezník, ale pod tlakem pálil nepřesně. Ještě hůř dopadl pokus Krmenčíka o jedenáct minut později a vedle střílel i v 26. minutě Kopic. Do nebezpečného zakončení se za další čtyři minuty tlačil Krmenčík, ale ani on brankáře Bohemians Le Gianga neohrozil.

Ve 32. minutě však hostující Jindřišek přišel při rozehrávce o balón a Kalvach se tak řítil na Le Gianga, kterého také pohodlně překonal - 1:0. Poté domácí nadále kontrolovali hru a klokany do ničeho nepouštěli, sami se však celkem trápili v koncovce. Těsně před přestávkou se k zakončení zpoza pokutového území uvolnil Čermák, jenže i jeho střela skončila na tribuně.

Krátce po změně stran se z rohového kopu mohl prosadit Hejda, nakonec byl ale o něco pomalejší než obránci Pražanů. Postupem času začala i Bohemka ukazovat drápy. V 63. minutě vyprodukoval nepřesnou střelu střídající Keita, stejný hráč o dvě minuty později těsně nedoskočil na centr Podaného. Viktoria odpověděla šancí ze 70. minuty, kterou však pohrdl nový muž na hřišti Hořava.

Plzeňské trápení v koncovce pokračovalo i v 76. minutě, kdy hodně nepovedenou ránu vyprodukoval Kovařík. Další šanci na pojištění vítězství měli domácí v 89. minutě, kdy Chorý předložil balón Hořavovi, ten ale trefil pouze obránce. Hosté nakonec mohli v nastaveném čase zničehonic vyrovnat. Keita se uvolnil ke střele, kterou však nakonec s obtížemi vyrazil gólman Západočechů Hruška.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - FK Teplice 3:1

01.12.2019 14:30

Góly: 71. Jiří Klíma, 72. Lukáš Budínský, 74. Nikolaj Komličenko - 48. Patrik Žitný

V sedmdesáté minutě prohrávali, o čtyři minuty později už byli o dva góly ve vedení. Fotbalisté Mladé Boleslavi zvládli proti Teplicím bleskový obrat, na Žitného trefu postupně zareagovali Klíma, Budínský a Komličenko.

V úvodní desetiminutovce měl každý z týmů příležitost otevřít skóre. Budínského přímý kop naštěstí pro gólmana zeď přizvedla nad břevno, na Marešovu ránu z blízkosti si počkal Stejskal. O něco později to z dálky zkoušel Komličenko, jeho střele ovšem chyběla přesnost.

Ruský snajpr se po půlhodině pokoušel o samostatnou akci, ani tentokráte úspěch neslavil. Po dlouhé době zahrozili i skláři. Po Řezníčkově pasu napálil Hyčka bránícího hráče, Shejbalovu ránu po rohu vychytal gólman. Dvakrát chtěl prověřit gólmana v závěru první půle Budínský, v obou případech ale o pár centimetrů minul.

Krátce po návratu ze šaten šli hosté do vedení. Klíma odvrátil centr pouze na velké vápno, kde stál Patrik Žitný a prudkým pokusem otevřel gólový účet utkání. Aktivitou nadále hýřil Budínský, který však v obrovské šanci bránu netrefil.

Muži z města automobilky se dočkali po sedmdesáti minutách hry. Komličenko se prosadil mezi stopery a protáhl Grigara, ten zneškodnil i Ladrovu dorážku. Napotřetí už však byl bez šance, do brány míč procpal Jiří Klíma. Bleskově přišel i vedoucí gól. Lukáš Budínský dostal za vápnem spoustu času a střelou pod břevno překonal teplického gólmana.

A ani to ještě nebylo vše. Zanedlouho Matějovský našel Nikolaje Komličenka, který přízemním pokusem rozvlnil síť. Ve zbytku utkání mohl kontaktní gól vstřelit jen Žitný, na nějž si ovšem počíhal Stejskal. Středočeši se tak v tabulce vyšvihli na třetí místo, Teplice jsou dvanácté.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Dynamo České Budějovice 0:1

01.12.2019 14:30

Góly: 77. Patrik Čavoš

České Budějovice pokračují ve fantastické jízdě, když v Jablonci vyhráli šestý ligový zápas z posledních sedmi. Víc šancí v utkání přitom měli domácí, jediný gól však vstřelil hostující Čavoš, díky němuž se Dynamo vyšvihlo v tabulce na sedmou pozici. Naopak Severočeši po třetí ztrátě v řadě spadli na páté místo.

Domácí mohli zase počítat s levým obráncem Krobem a pravým křídlem Jovovićem, oba hráči se tak v sestavě postavili na svá místa. Zároveň však kouč Rada musel řešit vynucené absence Hübschmana a Matouška, prostor tak dostali středopolař Kubista a útočník Matoušek. Hostům kvůli trestu za žluté karty scházel Schranz, jehož v záloze nahradil Havelka.

Jablonec to v úvodu zkoušel střelami z dálky. Proti Jovovićovi ještě brankář Dynama Drobný zasahovat nemusel, na střelu Kubisty doprostřed brány už ale reagoval. V šestnácté minutě opět pálil nepřesně Jovović, to Chramostova hlavička o pět minut později byla mnohem nebezpečnější, ovšem útočník Severočechů mířil z bezprostřední blízkosti pouze do náruče Drobného. Budějovice odpověděly taktéž obrovskou šancí. Brandner svým únikem na gólmana Hrubého neuspěl, šanci ale zakončil centrem před bránu, kde Novákovo zakončení do prázdné klece odvrátil na brankové čáře obětavý Jugas.

Poté se hra poněkud uklidnila, až po půlhodině hry pálil akrobaticky nad břevno Sýkora, veškeré vzrušení však bylo kvůli postavení mimo hru zbytečné. Na druhé straně střílel příliš vysoko ve 43. minutě Havelka. Těsně před přestávkou měl gól na hlavě domácí Břečka, který hlavičkoval po centru od Kroba, avšak Jihočechy opět podržel Drobný.

Dvě minuty po změně stran poslal Krob do vápna další z řady svých nadýchaných pasů. Tentokrát oslovil Doležala, jenže Drobný byl opět pozorný a míč vyrazil. Za hosty odpověděl ve 49. minutě Mršić, jehož únik zastavil výborným zákrokem Hrubý. Po hodině hry se vyznamenal obránce Budějovic Čolić, který srazil gólovou hlavičku Chramosty na tyč, následně Jihočeši zablokovali i dorážku Doležala.

V 76. minutě se příliš nerozpakoval Kubista a tvrdou ránou jen těsně minul levou tyč Drobného svatyně. Hned za minutu ale jablonecká Střelnice oněměla. Domácí totiž propadli ve středu hřiště, čehož hosté využili ke smrtícímu protiútoku, který po centru Mršiće bez problémů zakončil Čavoš, jenž tak poslal Dynamo do vedení. Opaření Severočeši se v závěrečných minutách nezmohli na odpověď a podruhé v sezóně na domácí půdě prohráli.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Sparta Praha 0:1

30.11.2019 17:00

Góly: 30. Martin Hašek

Jediný gól stačil Spartě k tomu, aby zvítězila v Příbrami. Šťastným autorem vítězné branky se stal Martin Hašek, díky němuž hosté minimálně do neděle vystoupali na třetí místo. Naopak Příbram zůstává předposlední.

V nominaci na zápas chyběl domácí útočník Škoda, šanci tak dostal zkušený Slepička, který dlouho chyběl kvůli zranění. V sestavě letenských se na post stopera zatáhl Mandjeck, naopak Frýdek se z pozice levého beka vysunul na křídlo, jeho místo pak zaujal Hanousek. V útoku zase místo Kozáka operoval Tetteh.

Sparta začala zápas aktivně, avšak Kangova střela z deváté minuty se mezi tři tyče nevešla. Za dalších deset minut rozehrál gabonský fotbalista rohový kop na Hložka, jehož hlavičku pod břevno vytáhl brankář Kočí. O tři minuty později pálil nebezpečně Sáček, ale jeho pokus obrana Příbrami zablokovala. Krátce poté poprvé zahrozili o domácí, když po rohovém kopu Zemana zakončoval Slepička, mířil však pouze do náruče gólmana hostů Heči.

Ve 30. minutě šli letenští do vedení. Hanousek potáhl míč po levé straně, v pokutovém území našel Haška, který bezpečně uklidil míč do sítě. Sedm minut poté neodhadl Kočí centr Frýdka a mohl být rád, že Tetteh jeho hrubky nevyužil a hlavičkoval vedle. Na konci poločasu se probudili také domácí a ve 42. minutě střílel ze závaru ve vápně Rezek, jenže jeho pokus neprošel přes hradbu těl. V nastaveném čase se ještě Kočí vytasil s důležitým zákrokem proti Frýdkovi, jemuž balón na hlavu naservíroval Kanga.

Po přestávce zkoušel štěstí domácí Zeman, ale zpoza velkého vápna přestřelil. V 52. minutě po odvráceném rohovém kopu vrátil Hašek míč až do brány, jenže gól neplatil kvůli domnělému ofsajdu jednoho ze sparťanů. Jedenáct minut poté vyslal Kanga dopředu Tetteha, proti němuž se vyznamenal Kočí, vzápětí musel strážce příbramské svatyně zasáhnout proti ráně Frýdka. V 66. minutě si Tetteh opět naběhl za obranu a tentokrát div že nepřepůlil břevno.

Příbramští si ve druhé půli mnoho šancí na vyrovnání nevypracovali. Hosté si totiž relativně v klidu hlídali těsné vedení a sami se často tlačili dopředu, byť bez úspěchu. Nakonec ale i tak uhájili důležitý zisk tří bodů.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - 1. FC Slovácko 2:1

30.11.2019 14:30

Góly: 32. Tomáš Poznar, 80. Petr Jiráček - 86. Stanislav Hofmann

Zlín oplatil Slovácku porážku ze srpnového měření sil a regionálního rivala porazil po výsledku 2:1. Ševci se zároveň dokázali oklepat z debaklu z minulého kola a připsali si důležité tři body do boje o záchranu. Naopak hosté pomalu vyklízejí čelní pozice, neboť nevyhráli již počtvrté v řadě.

V základní sestavě Zlína chyběl vykartovaný středopolař Podio, jehož nahradil Hnaníček. Místo Folprechta pak dostal šanci záložník Džafić a Železníka v útoku zastoupil Wágner. Jedenáctka hostů zůstala oproti poslednímu ligovému mači s Jabloncem téměř beze změn, pouze do obrany se po jednozápasové pauze vrátil Hofmann.

První střelecký pokus vyprodukoval v šesté minutě Petržela, střela mu ale moc nesedla. Pět minut poté musel kouč Slovácka Svědík poprvé střídat, když zraněného Šašinku nahradil Kalabiška. Po oťukávacím úvodu napřáhl ve 20. minutě k tvrdé střele zpoza pokutového území Hlinka a jeho ránu zastavila až pravá tyč brány, kterou hájil gólman hostů Trmal.

Po půlhodině hry se skóre poprvé měnilo. Džafić ze standardní situace našel hlavu Poznara, který zamířil přesně k tyči. Ve 33. minutě si Džafić vymodlil faul na Juroškovi a sám se postavil k nařízenému přímému kopu, z něj však minul Trmalovu svatyni. Za další čtyři minuty mělo standardní situaci k dispozici také Slovácko. Havlíkův centr prodloužil na zadní tyč Daníček, kde na míč těsně nedosáhl Reinberk.

Krátce po změně stran vystrašil brankáře ševců Rakovana Petržela, když jeho střela prosvištěla kolem tyče. V 56. minutě se Juroškovi málem povedlo překvapit Rakovana, jeho centr však nakonec skončil nad břevnem. O pět minut později pohotově vypálil Havlík, ale Rakovan se vytasil s povedeným zákrokem. Zlín zahrozil až v 72. minutě, kdy velkou šanci spálil Poznar.

V 80. minutě šli domácí zničehonic do dvoubrankového trháku. Poznar poslal míč do vápna, kde nikým nehlídaný Jiráček překonal Trmala. Slovácko však za šest minut srovnalo. Havlík rozehrál standardní situaci a jeho centr uklidil do sítě Hofmann. V závěru hosté mohutně tlačili, dvakrát pálil nebezpečně Daníček, Sadílkovu gólovou hlavičku zase na poslední chvíli odvracel obětavý Hnaníček. Na výhře domácích už se ale nic nezměnilo.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Slovan Liberec 1:0

30.11.2019 14:30

Góly: 15. Michal Vepřek

Dva měsíce a dva týdny. Tak dlouho čekala fotbalová Olomouc na ligové vítězství. Toto čekání bylo ukončeno v domácím zápase osmnáctého kola, v němž zdolala ve formě hrající Liberec. Jediným gólem se o to zasloužil Vepřek.

Otevřít skóre přitom mohli Severočeši. Mikulův centr našel Breiteho hlavu, jenže ten usměrnit míč mezi tři tyče nedokázal. A tak se jako první prosadili domácí. Falta posunul míč na Chytila, jehož rána už překonala Nguyena, avšak možná mířila vedle, do brány ji tak ve skluzu docpal Michal Vepřek.

Srovnat stav mohl opět Breite, jenže na bránu nedokázal nasměrovat ani svůj pokus zpoza vápna. Když se ve velké šanci ocitl Musa, zastavil jej gólman Mandous. V jeho rukavicích skončila i rána Mary. Do šaten tak odcházeli s vedením v zádech Hanáci, přestože ze hry měli jednoznačně méně.

Po pauze domácí zlepšili svůj výkon, Houska pálil jen těsně mimo. Na druhé straně byl podruhé během utkání za hrdinu Vepřek, jenž z brankové čáry vykopl Musův pokus. Z asi nejtěžší pozice vyprodukoval svou nejlepší ránu zápasu Breite, ani tentokráte však Mandous zasahovat nemusel.

Gólmana Sigmy pořádně vystrašil Karafiát se svou dělovkou, závěr už ale patřil domácím. Nejprve Nguyen ve dvou velkých šancích vychytal Gonzáleze, ten pak v nastavení našel Faltu, jenž se však pro míč musel vracet a zakončit nedokázal. Olomouc se tak v tabulce dotáhla Slovanu na rozdíl jediného bodu a upevnila si postavení v elitní desítce.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - SFC Opava 0:0

29.11.2019 18:00

Góly: -

Slezské derby mezi Ostravou a Opavou branku nepřineslo. Hrál se sice zajímavý zápas, plný emoci, ale zaplněná vítkovická aréna si ani jednou nemohla zakřičet gól. Opava dvakrát orazítkovala tyč a Baníku ve čtvrté minutě nastavení překazil radost skvělým zákrokem Fendrich. Utkání výrazně ovlivnila červená karta pro Adama Jánoše.

Ve vítkovické aréně panovala skvělá atmosféra a pochopitelně i velké emoce, bez těch se utkání snad ani nemohlo odehrát. Trochu překvapivě patřila první půle Opavě a i když během ní žádný gól nepadl, k vidění byla celá řada zajímavých momentů.

Už ve 2. minutě musel brankář Laštůvka zasahovat, když po rohovém kopu zasáhl balón Dedić. Rána to nebyla razantní, ale nadělala před Laštůvkou velkou paseku, kterou domácí opora zvládla. O chvíli později měla Opava asi největší příležitost, po rychlé akci se před ostravským brankářem objevil osamocený Martin Sus a jeho rána i s přispěním zásahu Laštůvky skončila na tyči!

Baník poprvé zahrozil v 18. minutě po standardní situaci Kuzmanoviće, jeho rána šla k tyči, kam se výborně natáhl Fendrich. Aktivnější ale byla Opava, Jan Schaffartzik hlavičkoval vedle a po Mondekově šikovné akci, kdy se prosmýkl mezi dvěma obránci, na poslední chvíli zasáhl stoper Pokorný.

Klíčový moment celého utkání přišel pět minut před přestávkou. Hostující Souček povalil Jánoše a zaslouženě uviděl žlutou kartu. Jánoš ale neudržel nervy na uzdě, hned po pádu udeřil Součka do obličeje a sudí sudí mu také udělil žlutou kartu a protože byla v pořadí druhá, byl vyloučen. Celá situace ještě zabrnkala ostravským příznivcům na nervy, protože sudí Berka si po konzultaci s videorozhodčím nechal Jánoše zpětně zavolat, zrušil mu žlutou kartu a udělil rovnou červenou. Nutno podotknout, že zaslouženě.

Baník čekal celý druhý poločas v oslabení. Možná trochu paradoxně nebyla Opava už tolik aktivní a spíše vyčkávala, co jí nabídne soupeř. Opět přitom nechyběly emoce, kouč Baníku Bohumil Páník uviděl od Berky žlutou kartu a místní pořadatel byl upozorňován na vhozenou lahev na hrací ploše. Dvacet minut před koncem vyslal Kuzmanović průnikovou přihrávku na Smolu, který ale na balón těsně nedosáhl. Druhý poločas zdaleka nepřinesl tolik šancí jako ten první.

Ostrava měla některé náznaky šancí a nejblíže vyrovnání byla po Fleišmanově hodně nepříjemné střele na přední tyč, kterou donutil Fendricha k pohotovému zákroku. Krátce po tomto okamžiku se ještě dral k hlavičce Stronati. V 82. minutě měla Opava obrovskou šanci na rozhodující gól, na zadní tyči se po centru zjevil úplně volný Simerský a zblízka hlavičkoval, opět s přispěním Laštůvky, do tyče! Úplně poslední šanci měl už ve čtvrté minutě nastavení Diop, který za sebe hlavičkoval po centru Fleišmana a Fendrich předvedl zákrok zápasu. Baník nakonec remizoval s Opavou 0:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha18153038:348
2.Viktoria Plzeň18114333:1637
3.FK Mladá Boleslav18102635:2432
4.Sparta Praha1885534:2429
5.FK Jablonec1885530:2429
6.Baník Ostrava1883728:2327
7.Dynamo České Budějovice1883730:2927
8.1. FC Slovácko1875622:2426
9.Slovan Liberec1873830:2724
10.Sigma Olomouc1858523:2323
11.Bohemians Praha 19051854919:2919
12.FK Teplice1847715:2719
13.Fastav Zlín18531013:2818
14.SFC Opava1835108:2714
15.1. FK Příbram18341114:3013
16.MFK Karviná18261012:2612

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (310)

Přidat komentář
fabec1222

Pánik ven

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
bobis21

To zas bylo utrpení. Za celý zápas jedna trochu zajímavá situace - Diopova hlavička na konci. Jinak jen nuda

Reagovat
Kepy_FCB

Ostuda jak Brno neporazit současnou Opavu

Páník vyhodit ihned, fotbal o hovně,hnus

Reagovat
HorajzmAmmann

jinak teda

+ výkon fans, chorea

+ občas Kuzmanovič, Fleišman a Stronati

- Holzer

- střídání

- Jánoš

- Holzer

- počet fans

- Holzer

Reagovat
Rothbard

Kolik těch Holzerů bylo na hřišti?

Reagovat
HorajzmAmmann

tolikrát byl u míče

Reagovat
bobis21

Holzer vpravo nemá co dělat. Pokud dáš hráče na pozici na které nemá co dělat, musí jít špatný výkon za trenérem.

Reagovat
HorajzmAmmann

Holzer nemá dělat na hřišti...

Reagovat
HorajzmAmmann

co

Reagovat
bobis21

a kdys ho naposledy viděl hrát na své pozici? To nikdo dávno neviděl, protože ho trenér radši nacpe na druhou stranu i když na jeho pozici nikoho nemá

Reagovat
HorajzmAmmann

dneska ty křídla snad musí zahrát na obě strany trošku normálně, ne?

Reagovat
Puskas

Reagovat
bobis21

Ne. Záleží na typu hráče. Takový Herrmann taky nezahraje vůbec nic na levé straně. Musíš se trochu dívat na to, jakého máš hráče, ne slepě říkat že "zahraje vlevo, tak musí i vpravo". Tak jednoduché to prostě není.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
smazaný uživatel

To asi jo. Typ hráče - špatný - nezahraje nikde.

Reagovat
Paprika

Dnes jsem se na Holzera zameril primo na stadionu... ten kluk je na hristi naprosto zbytecny a stejne by to ukopal kdejaky dorostenec...pridana hodnota zadna...jeden na jednoho nic, tohle neexistuje! Je pokakanej nebo na to fakt nema... celkove kridla spatny vykon ( kuzma taky) neni tam drajv a tah na branu, ryhlost proste nic od modernich kridel... hrajou to jak vyber starych panu, mozna proto tak vynika Fillo a Flaisman

Reagovat
Kang & Kodos

Tak on ale hraje až na pár zápasů po přestupu hovno na jakýmkoli postu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Navíc nejspíš cítí, že moc důvěru nemá a je to pak dost vidět i na některých řešení.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm A ty trenujes jaký tým, že ses tak chytrej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Mi se teda líbil Hrubý. Naopak Zio dneska strašně kazil rozehrávku, ale strašně.

Reagovat
SuperBanikovec

Já bych přímo řekl, že v dějinách Stronattiho rozehravek to včera bylo to nejhorší co kdy bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Steonatimu při zápase prekazeji nohy?

Reagovat
SuperBanikovec

Vyloženě Včera měl tak tři přihrávky které ti nezahraje borec ani v krajskem přeboru.

Reagovat
SuperBanikovec

Zio včera hrozný.

Reagovat
HorajzmAmmann

ale všechny hlavičky jsou jeho... rozehravku u něj neřeším, měl by to rozehrávat raději Laštůvka...

Reagovat
SuperBanikovec

S tím se nedá nesouhlasit, naději vidím v Pokornem, včera párkrát taky zkazil rozehravku, ale párkrát tam skvěle založil akci. A i když to není zrovna buldozer, rozhodně se nebojí. Když bude hrát, za půl roku z něj může být skvělý stoper.

Reagovat
Pyroman

Opava se nemůže zachránit, tam mají aspoň na nějakej ligovej průměr tak Fendrich, Svozil a Šulc, zbytek šílenej.

Reagovat
Rothbard

Souček?

Reagovat
Pyroman

Jo, ten má asi potenciál ten marast přerůst, ale zatím toho zas tolik odehranýho nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Souček hraje ve Slavii

Reagovat
Kang & Kodos

A Zavadil, kterej když nesimuluje, tak je furt nejlepší

Reagovat
meno

Máte někdo isport prémium? Co se tam píše o přestupech Slavie prosím

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
Salfovic

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
3M

Reagovat
Blasphemer

Takhle nějak si představuju, že vypadal fotbal v době kamenný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Selänne

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
8lampard8

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Jánoš twl.. to měla být červená rovnou.

Reagovat
bobis21

však byla

Reagovat
smazaný uživatel

ne, byla to druhá žlutá.

Reagovat
mickey mouse

VAR to změnil na přímou ČK

Reagovat
bobis21

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jo, viděl jsem jen opakování

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by si měl vidět právě rovnou tu červenou

Reagovat
mickey mouse

Dřevěnější útok než ten náš jsem snad ještě neviděl. Už se nemůžu dočkat zimní přestávky a nového útočníka

Reagovat
smazaný uživatel

A za co by měl přijít? Snad jen ten Hadaščok, když mu končí smlouva.

Jinak souhlas, Dedič hroznej, zpomalil každej útok.

Reagovat
mickey mouse

Tak Balcárkovi bylo slíbeno, že dostane posily do ofenzívy, předpokládám že se bude zase lovit v 2. lize a nezbývá než doufat, že se najde druhý Kayamba.

Dedič je špatný, ale takový Juřena si snad ani nemůže říkat fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

Má přijít Juliš. Nevím tedy, jestli to je pro SFC výhra

Reagovat
lichna.

Tak v prvním poločase ten Dedič nevypadal tak špatně..

Reagovat
smazaný uživatel

No chlapci z Bazalů měli neskutečné štěstí a Laštůvku...

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Salfovic

Dobře si postavil tyče.

Reagovat
Shevchenko

a co ten váš výkon proti deseti v druhém poločase ?

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně celý zápas jste ticho a pak ten bod slavite jak ligu Mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

Fandili dost dobře, z B5, vlastně ve středu stadionu je to ideální na posouzení. Náš kotel taky super, ale my na těch béčkách jsme byli až trapní

Reagovat
smazaný uživatel

Neslyšel sem je celý zápas, až po závěrečném hvizdu. Jinak tam stali jak na vánoční frontě na banány.

Nicméně ať nekritizuji, jejich "Argentina" byla hodně dobrá.

A tak to jsme u toho, že sem ještě neviděl naše prezentace

Reagovat
lichna.

Dobri byli prvních 10 minut. Pak už jen průměr a spousta chorálů, které bych vsadil ruku do ohně, že už jsem slyšel u jiných táborů

Reagovat
smazaný uživatel

bych vsadil ruku do ohně

Reagovat
lichna.

Kurva, se mi sběhly myšlenky.. Samozřejmě bych dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný.

Reagovat
mickey mouse

tak Pánik neviděl

Reagovat
Shevchenko

Druhý poločas ušel, ale první neskutečná tragédie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Viděl jsem jen od 60.minuty, a od nás odpovídalo výkonu o jednoho méně a Opava naprosto zoufalá. Ti se nemůžou zachránit.

Škoda, že tsm nedal Baryho

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť i do vyloučení to byla naprostá tragédie. Míč se na zem dostal jen při odrazu od země. Střed zálohy jakoby neexistoval. Janoš ani Hrubý nedali za 90. minut ani jendu kloudnou přihrávku dopředu, pak se obránci raději uchýlí k překopávání na útok. Bohužel smola není Lukaku a i když bojuje, tak na tohle fakt nestačí, a když konečně nějaký míč uhraje, tak tam zase nikdo není. Diop nedostane nahrávku, jak je rok dlouhý. Jediné, co je trošku fotbalové je levá strana, kde Kuzmanovic občas něco vymyslí a Fleišman hraje pořád velice slušně.

Opava sice nehrála nic, ale po deseti minutách mohla vést o dvě branky a bylo po zápase.

Reagovat
ratusek

Tak o absenci kreativity víme.všichbi. od toho je tam snažící se Jirásek, nevím proč nehrál od začátku. Ke Smolovi se nevyjadřuji. Nataháme si průměráky do týmu jen proto že jsou zadarmo a pak se jich budeme těžko zbavovat. A Holzera majznout lopatou

Reagovat
smazaný uživatel

Placas nesmysly. Janos nemohl dát za 90min kloudnou přihrávku, když byl v průběhu prvního poločasu vyloučen. Samej odborník tady fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Opava at tahne z ligy do prdele.

Reagovat
pawelFCB

Tak ''Panikovci'' budou jiste zase spokojeni.

Reagovat
LH171186

Vždy když slyším "Baníček nejlepší u nás" , říkám si kde, jako nejlepší ve Slezsku ? Mezi Karvinou a Opavou ? Budiž, ale dnes hrozná holomajzna z obou stran, opravdu reklama na fotbal....

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, kdybychom mohli vykoupit Jablonec s Libercem a natahat si nějaké bubaky, asi by to pak vypadalo líp. Ale bohužel hrajeme s tím, co máme

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. A přesto s tím kadrem Panik nahrál slušný počet bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší na světě!

Reagovat
papanegra

Tak ta sedla pane Jánoš

Reagovat
Wyrda

Hm Pilař si to béčko v Olmu evidentně užívá, dneska hezky na Banícku

Reagovat
db18

Tak je přece zraněný, ne? Tak se jel podívat na nového zaměstnavatele.

Reagovat
smazaný uživatel

Opava potřebuje křídla, Pilaře bych jim přál .

Reagovat
ondrasch77

Skleněnej jak Rosa...

Reagovat
smazaný uživatel

Neslyšel jsi Džekyho? Chce hráče z první ligy a ne druholigisty a níž Pilař se vyloženě nabízí, Olomouc bude ráda za nějaké drobné, on bude chtít tak 100 tisíc měsíčně, proč by mu to nemohli na těch pět - šest měsíců dát a pak se uvidí, třeba i to zdraví mu vydrží...Produktivní křídla jim od doby Kayamby strašně chybí. Já je v lize chci, bez nich to nebude ono.

Reagovat
ondrasch77

Moc se mi to nezdá... V Opavě fakt není na rozhazování.

Tam spíš přitáhnou na host. někoho ze Slavie, která má kádr na tři soutěže a hraje jenom jednu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale koho? Tak možná někoho ze třetí ligy, z jejich béčka. V jejich áčku jsou taky kandidáti na odchod či hostování, jasně, ale ty můžou chtít týmy okolo jako Liberec, Teplice, Bohemka a proč by odcházeli někde skoro na druhý konec republiky, když mohou být někde, kde to budou mít z Prahy v dojezdové vzdálenosti?

Reagovat
ondrasch77

To je fakt...

Reagovat
Wyrda

Asi jo :D šel s Barankem a před nima Heinz

Reagovat
ronaldik

Béčku už jaksi skončil podzim

Reagovat
ratusek

Každopádně hazardujeme s umístěním a reálně nám hrozí při té obrovské vyrovnanosti i poslední skupina. Takové zoufalce musíme doma porážet

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, že je ta liga velmi vyrovnaná a máme celkem nahráno...Taky jsem stresoval, ale na 10. místo bude stačit 35 bodů +-, teď máme 26, venku třeba někdy i vyhrajeme i s BP, v takové Příbrami bychom to mohli se čtyřmi stopery zvládnout na 1:0, "doma" máme Boleslav, Jablonec, to nejsou neporazitelné týmy...Každopádně do konce podzimu čekám maximálně bod a 8. místo po podzimu, ideální čas po dvou letech zase na nějakou menší revoluci, jak v realizáku, tak i v kádru. Fakt jsme průměrní ve všech směrech a Opava měla víc gólovek, což je prostě nepřijatelné...

Reagovat
smazaný uživatel

*27

Reagovat
ratusek

Snad to vidí i vedení a čeká se jen na Kozla či na někoho jiného

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych nečekal na nikoho a klidně tam zatím dal i toho Tchuře z béčka...Horší to být přeci nemůže.

Reagovat
SuperBanikovec

Opatrně s takovým přáním.

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně by to byla nějaká reakce . Taky si nemyslím, že by měl být Tchuř trenérem dlouhodobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že může. Viz Kučera

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co ho tu pleteš. On neměl ani zdaleka takový kádr, myslím si, že má potenciál.

Reagovat
Kepy_FCB

ten chuj padal i s posilami

Reagovat
smazaný uživatel

Když dostal snad tři zápasy On je lepší na tu dlouhodobější práci jak Bob, ten zase umí tým vybudit na 5, 6 měsíců, pak už jsou jeho schody ohrané...

Reagovat
Kepy_FCB

být tam ještě o zápas déle tak ted hrajem 2.ligu

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, první dva zápasy Bob prohrál, jestli mě paměť nešálí...Pohár v Boleslavi a s Duklou ligu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako myslet si, že Kučera je lepší než Panik to je vrchol

Reagovat
smazaný uživatel

A kde jsem to napsal? Jak se to dá porovnat?

Reagovat
Kepy_FCB

tak snad potřeboval čas dát to po něm do kupy

Reagovat
smazaný uživatel

Kučera udělal chyby, třeba, že neuměl měnit styly, vždy jen ofenzíva, takže chyběly body, ale kdyby dlouhodoběji pracoval s větší kvalitou, tak by Baník tak nízko v tabulce určitě nebyl. Mě se jeho styl líbil i z toho pohledu, že rozvíjel individuální kvality ofenzivních hráčů. Bob je prostě bodař, což se hodilo, když jsme se potřebovali zachránit, ale teď už je to málo, navíc je jeho styl strašně přečtený, takže i ty body nedělá tak pravidelně, jak by měl. Neměj si Kučeru rád, je to tvá věc. Mě Páník ze začátku nevadil, ale už od loňského listopadu z něj fakt nemám dobrý pocit a nebaví mě ta válka v mnoha zápasech a taky atmosféra kolem FCB.

Reagovat
HorajzmAmmann

Uvědomte si někteří, že Kučera hrál s klukama jako Sus, Breda, Pokorný, Granečný, Stáňa, Azackyj, Panič a ještě s tím dokázal hrát super ofenzivní fotbal...

Reagovat
HorajzmAmmann

btw teď koukám a Psyché letos 7 branek v Eliteserien a je s nima na 6. místě

Reagovat
smazaný uživatel

Už jim sezóna skončila, ne? Tam se hraje jaro - podzim myslím. Ale jinak mu to přeju Klidně si myslím, že od nás hned po půlroce odcházet nemusel, je to strašně malý vzorek...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Super ofenzivní fotbal s hromadou děr v obraně. Bohužel, třeba v budoucnu změní můj názor na něj, ale tehdy byl prostě špatnou volbou a na Baník neměl. Dovolím si říct, že s Petrželou bychom tak špatně po podzimu neskončili.

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
bobis21

Nechceš doufám srovnávat tehdejší kádr s dnešním

Reagovat
Shevchenko

To snad nemůžeš myslet vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli reaguješ na mně, tak: Ten tým potřebuje impuls, za dva týdny do konce podzimu tam žádnou revoluci neudělá, ale může tam přinést impuls , čerstvý vzduch a taky by si vedení rozvázalo ruce pro jednání s kandidáty. Nikde jsem nepsal, aby dali Tchuřovi přípravu. Stejně si myslím, že se nic nezmění a Jankulovski je spokojený s Bobem...Ve hře o poháry defacto pořád jsme, já jsem s tím i smířený, že to tak bude.

Reagovat
KingMaster13
Reagovat
smazaný uživatel

Nech ho Spartě, ti ho taky budou potřebovat .

Reagovat
smazaný uživatel

Vedení musí být s postavením v tabulce spokojene

Reagovat
Kang & Kodos

Nedokážu si představit, že v takový konkurenci by měl bejt Baník od 11. místa níž. Takovou Příbram byste porazili, i kdyby půlka týmu běhala po čtyřech

Reagovat
ratusek

To sice ano. Ale jedeme k nim a tam sme schopni prohrát. No kamkoliv jedeme tak dostaneme, sem tam bodík. No a právě doma musíme vyhrávat. Navíc proto, že všechny top týmy máme na jaře doma a kdo cí jestli se nám.bude dařit aspon doma

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Šílený výkon, tohle nemělo nic společného s první ligou. Prostě brutální holomajzna, nic víc. Nevím, čí výkon by se dal vyzdvihnout, každopádně 90% týmu byla tragédie. Možná Pokorný zahrál skvěle, jinak asi nikdo. Trošku mě zklamalo nenasazení Baryho ani na pár minut a místo toho si zahrál Procházka jako bychom se měli šíleně bát o výsledek, přitom jsme tlačili spíše my, než Opava. Prostě strašná škoda, mělo to dopadnout úplně jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel tuhle hrůzu už Baník hraje více jak rok. Občas je výstřel do tmy, že se povede jeden zápas, či nějaká série výsledkově, ale pak zase tohle. Pánik má výsledky a sbírá body, ale hra je šílená. Pragmatismus stranou a chce to trenéra, který dá Baníku i nějakou tvář. Hráči to nejsou špatní, ale dle mého vůbec neví co mají hrát. Jmény je to kádr na top6, ale výsledky? Umístění v tabulce nijak nekoresponduje se skutenčou sílou kádru a je to spíš malý zázrak. Navíc při pohledu na lavičku nevidím ani žádný extra potenciál. Když to srovnám s Opavou mají tam aspoň zajímavého hráče jako Souček. Přiznám se nemám Opavskou mládež nastudovanou, ale pokud mají takových borců více, tak i když sestoupí, tak za 2-3 roky mohou mít zase zajímavý kádr a poprat se o postup.

Reagovat
Paprika

Tak nejak jsem “doufal” ze dnes kotel vytahne vlajku “opavaci” ale asi se da chapat ze ne, kazdapadne mohla byt sranda

Reagovat
Kang & Kodos

Prof. Šikana

Reagovat
insane

Otázka pro Baníkovce. Je nějak ve hře návrat na Bazaly, třeba i v horizontu 10-15 let, nebo to je definitivně mimo hru?

Reagovat
HorajzmAmmann

nebydlím v Ostravě takže do toho úplně nevidím, ale po té přestavbě se nebudou do Bazalů ani v horizontu 10.15 let strkat prachy, aby se to znovu předělalo na ligový stadion. Bohužel... tou přestabou na treninkové centrum asi definitivně padla poslední šance.

To už je větší šance, že si Brabec postaví stadion pro 12 000 někde jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě ne, ale věřím, že tam Bary bude mít rozlučku. HT není úplně marná, pojme celkem dost lidí, min. 1 tisíc a proč bychom ostatní fanoušci nemohli stát na těch vybetonovaných ochozech, to snad každý zvládne...

Reagovat
insane

Tak ty přísný regule se týkají jen oficiálních soutěží a zápasů, nebo ne? Na nějakou pouťovou rozlučku by to mohlo být volnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že jo, však na Lužánkách, jak se loučil Švancara, tak to tam i přes nějaké úpravy pořád nesplňovalo ani nějaké základní bezpečnostní pravidla.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to předělali na treninkové centrum, takže není. A ani Brabec s ničím takovým nepočítá.... Navíc by to chybělo i Baníku v té dnešní podobě.

V neposlední řadě - Bazaly i vítkovický stadion, co hraje Baník dnes, patří oboje městu. Město samo nebude chtít pustit Baník z pronájmu na Vítkovicích. Mají z toho nějaké prachy a při odchodu áčka Baníku by na miliardovém stadionu zůstaly akorát těžce balancující Vítkovice zase zralé na sestup ze druhé ligy.... , jednou ročně tretra bez Bolta... občas nějaká atletika .....možná jednou za pětiletku přátelák repre áčka s nějakým San Marinem .... a možná občasný slet jehovistů ...... Leda by soudruzi ještě obnovili spartakiádu .....

Reagovat
smazaný uživatel

jo a ještě americký fotbal, pokud by Steelers hráli furt finále, což se spoléhat nedá ....Otázkou je, co MMA pod širákem, když to je dnes tak populární .....Ale za vynaložené prachy do rekonstrukce pořád bez Baníku dost málo ......

Reagovat
smazaný uživatel

Podělal to primárně Jánoš..... ale profo ..... Už se nezdržuj žádným házením vidlí do toho, což sám stejně neuděláš ..... Protože co ? Protože ti nejpozději 14-ho večer jede vlak ..... Rád nejsem, ale .... Čestnou doživotní permanentku, čepici, soupravu, auto musli tyčinek a energy drinků na cyklistiku apod. .........co bude chtít, ať si řekne, v úctě ... ale dál to nejde..... Furt a furt tam bude dávat Holzera, který prostě potřebuje zkusit rozehrání někde v nižší soutěži mimo Baník, protože úplně odešel v hlavě ...... Pochopím, kdyby tam bez Reitera posunul Filla a na beka dal Pazderu, ten toho aspoň podělá míň. A srdíčko by mohlo zůstat pohlazeno, stav oblíbenců na hřišti by se nezměnil .... Ale mezek neeeeeee...... Proti Slavii v poháru, kdy měla zlý den, protočenou sestavu a byla k poražení se dařilo tam chodit zboku, dávat centry, chtělo to něco dohrát, trefit ......To pošle Smolu až ve 101. minutě ...... Dnes, kdy jeden veprostřed chybí, Opava si s tím moc neví rady a je to celkově holomajzna, Smola je vpředu dost k ničemu-odříznutý, nelítají ani moc balony na něj, ani centry a hapruje už tak jindy horší střed, o jednoho oslabený ...... tak na to hledí 30 minut druhé půle a váhá .... než dá Smolu dolů a dá tam středového .....Čekal, jestli ze standardky hlava (ke kterým jsem se ale prakticky nedostávali ....) ??? On se nakonec i rozhoupe, jenže by bylo zapotřebí poločasu o 120 minutách ...... Pouze můj názor.

Reagovat
čolo

Reagovat
ratusek

Přesně tak i s tím čestným rozloučením.

Tohle by si měli číst ti dementi, co nás furt kritizují, že se nám nelíbí naše zoufalá hra.

Reagovat
HorajzmAmmann

otázkou je, jestli by Baník Opavu porazil i s Jánošem o 11. Protože i do té doby byla snad Opava lepší...

Reagovat
SuperBanikovec

Podle mě to nemělo žádný vliv

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, to by neznačilo automaticky výhru v jedenácti. Já i beru, že se nevyhraje doma všechno, nejsme žádná mašina. Beru nějaké ztráty, teď, s OL, nebo s LIB na začátku .... Neřeším primárně výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
taws

Musím se diopovi omluvit, že jsem o něm tvrdil, že je největší kopyto... protože to co předvádí smola je úplná zoufalost. Jedina útěcha je, že přišel zadarmo.

Reagovat
SuperBanikovec

Když ti centry mají posílat Holzer zprava a Kuzma zleva, tak s tím nenaděláš nic.

Reagovat
taws

Jako jo, ale třeba včera na něj pár centru doletělo, ale buď byl v ofsajdu nebo mu piskli faul, jak si pokaždý v souboji dementně pomáhal rukama

Reagovat
HorajzmAmmann

tak Diop včera udělala vlastně jedinou šanci Baníku, kdy suprově vysunul Fleišmana. Jinak tam bylo něco ze standartek (hlavička na konci byla taky Diopa).

Ale Smola je poslední zápasy k hovnu úplně.

Reagovat
smazaný uživatel

Diop a Jirásek si zaslouží prodloužení smlouvy o dva roky aspoň, jak byli kritizování, tak patří mezi ty lepší...Neříkám, že je Diop druhým Drogbou a Jirásek druhým Rosickým, ale jsou v ideálním věku, mají už dost zkušeností a určitě musí naše vedení řešit jiné problémy, jak některé hráče, tak i omlazení kádru, včetně Smoly, ten musí máknout.

Reagovat
HorajzmAmmann

na lavičku asi určitě... Do 4-2-3-1 by se Jirásek hodil. Hlavně potřebujeme křídlo. Sice jich máme dost, ale při formě Holzera a nenasazování Lalkoviče jich právě až tak moc nemáme. Zraní se Reiter a Azevedo a jsme v hajzlu... celá záloha momentálně v píči

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě by jedno křídlo přijít mělo a zkusil bych třeba i toho Wojatschkeho v přípravě a uvidí se.

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
smazaný uživatel

No to nepřišel, jen za podpis dostal 3,5 milionu

Reagovat
smazaný uživatel

Místo trojky nulu a budeš docela blízko .

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu dostal zmiňovanou částku

Reagovat
smazaný uživatel

To nedostal ani Fillo, tak nefabuluj prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš fakt mimoň

Reagovat
smazaný uživatel

Nápodobně .

Reagovat
smazaný uživatel

To se doneslo k přiznivci Sparty jak ? Smolovi končila smlouva, nebyl do té doby trvalou a jasnou oporou ani v Opavě, Skuhravý ho nestavěl, jen střídal a ne pořád ..... Posun do Baníku je pro něj zatím jiný svět z hlediska zájmu sem jít, nevím, proč by mu Brabec měl dávat 3,5 míče za podpis, když to neměl ani starý otřískaný pes Fillo, kterého sem tahal i Bary ...

Reagovat
smazaný uživatel

My nedali 4 M za Přikryla a budeme dávat tři míče Smolovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Netrénoval Opavu v té době už Kopecký?

Reagovat
Kepy_FCB

Už ho vykopli

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

Já si to včera užil

Reagovat
smazaný uživatel

Ta odpověď našich malířů za urážku hradu

Reagovat
smazaný uživatel

Paník, ta stará kurva zajebal i derby

Reagovat
HorajzmAmmann

nemáš nějaké info proč byl Baroš na lavičce, ale už ho neposlal na hřiště? Včera se jeho střídání v 65. minutě přímo nabízelo...

Reagovat
HorajzmAmmann

protože jestli tam seděl zraněný a zabíral místo někomu jinému tak ať jdou do píči, to stejné u Azeveda...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Paník je pica, to snad stačí

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
čolo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak to tady vypadá? Řeší se klasicky Bob ven?

Reagovat
Salfovic

To byla krása

Reagovat
Kang & Kodos

Když je nejlepší hráč zápasů Hanousek následovanej Frýdkem, tak ti je jasný, jak strašný to muselo bejt. Některý pasáže byly vyloženě jak z pralesní ligy.Příbram úplně k smíchu, i když jsme fakt nepředvedli nic extra, tak vlastně ani neměli z čeho vyrovnat. A jak je Kanga z formy, jakože dneska byl fest, tak jsme totálně v píči a neschopný cokoli vymyslet. A tohle stačí na 3. místo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak spis co vsechno je schopnej Tetteh nedat..

Reagovat
Rarášek

Easy peasy lemon squeezy

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Alvir hrál? Chtěl jsem se na něj soustředit když prý je to taková hvězda, ale nějak jsem si ho nevšiml.

Reagovat
Rarášek

Jj, málem zabil Sáčka.

Reagovat
db18

Protože výjimečně hrál na hrotu.

Reagovat
Pyroman

Odpornej výkon, Příbram sice úplně mimo, ale i tak to mohli na 1:1 v klidu ukopat. Tetteha v zimě prodat komukoliv, kdo za něj bude ochotnej zaplatit, berem i ty běloruský rubly od šmelinářů z centra.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta třetí.. pojď před plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste nejak pretrpet dve kola a pak uz snad profesor Sikana potahne do pice nebo do te svoji slavne Brazilie

Reagovat
Euphael

Vydrz Bobe!!

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Coutinho10

OT: Čech nedávno rozjížděl povědomí o Csaplárovi pasti i v Oxfordu

https://youtu.be/I6gu8R3_Uv8?t=2455

Reagovat
Rarášek

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
8lampard8

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Trand

Reagovat
Ligter

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Puskas

Dostane za to čestný doktorát?

Reagovat
Coutinho10

to by mohl

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
smazaný uživatel

Prozatím asi nejlepší fotoreport z velkého derby. Pěkné fotky !

https://www.zonerama.com/SteiSi/Album/5817963

Reagovat
Kepy_FCB

fakt že jo

kam se hrabe tlustoprd....

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda cokoliv psát. Nechat se doma přehrávat od Bohemky.

Reagovat
poz3n

Za mě už prostě Vrba musí odejít. Poslední roky k tomu spěly a posledních x měsíců už to nastalo - Plzeň je v šílený smyčce naprostýho herního nezájmu a podle mě je jediná možnost, jak to vyřešit - konečně už zavřít dveře za érou Vrby. Už jen pohled na jeho obličej při jakémkoliv zápase podle mě vypovídá o tom, jak moc v prdeli to je. Je neuvěřitelný, že tohle stačí na 2. místo v tabulce.

Reagovat
ratusek

Přesně tak, vypadá to, že to nebaví už vůbec nikoho a že je potřeba začít novou éru a éru P.Vrby nechat spát

Reagovat
Selänne

Ale koho za něj? Ten tým stárne, prachy na lepší hráče nejsou, v létě možná odejde Krmelec... Pokud sám Vrba nechce odejít, tak nemá cenu řešit jeho náhradu. Pravda je taková, že nic lepšího stejně není k dispozici.

Reagovat
Salfovic

Vrba za půl roku končí tak jako tak, takže proč tu agónii prodlužovat.

Plzeň by měla jít do Svědíka, Gula je loterie.

Reagovat
poz3n

Ja si myslim, ze je cas zkusit nekoho “mladyho” a “nadejnyho”, ktery bude momentalne klidne horsim trenerem, ale ktery bude mit nejaky dobry predpoklad a hlad s tim tymem neco udelat. Vyber ze zajetych jmen v podstate neni, ja bych volil neco na zpusob styl Lampard. Muze se to nepodarit, ale alespon by se uz konecne neco delo. Tohle je jak cekani na smrt.

Reagovat
smazaný uživatel

Něco na způsob Lampars je Horváth.

Reagovat
Salfovic

Už dostudoval ?

Reagovat
Azazelo RD

Snaží se o ČZU, ale čeká na zápočet za zalejvání květináčů.

Reagovat
andrew96

Spíš hnojení.

Reagovat
Selänne

Ale koho? To jsou furt takový kecy...mladýho, perspektivního, nadějnýho... Jeden takovej byl donedávna v Liberci, dneska už je ve Slavii. Zrovna v případě Jílka se ukazuje, že ne vždycky je to ku prospěchu.

Reagovat
Kang & Kodos

Já hlavně nevim, kdo "mladej a progresivní" (což je spíš oblíbený spojení rádoby odborníků než nějaká reálná charakteristika) by zároveň dokázal zvládnout kabinu plnou idiotů

Reagovat
poz3n

Jilek na me pusobi ve Sparte takovym ustrasenym dojmem + to prostredi na Sparte je asi fakt dost v prdeli. Trpisovsky je samozrejme trefa do cernyho, zaroven mi v mnoha ohledech pripomina Vrbu na zacatku v Plzni, tak snad ho nepotka podobny osud ve smyslu zmeny povahy atd. V trenerech mimo 1. ligu se fakt neorientuju, jde mi spis o nejakou cestu, v kterou doufam. Vnimam to tak, ze Plzen potrebuje uz fakt nejakej vetsi restart.

Reagovat
Selänne

To je otázka.. Fakt Plzeň potřebuje restart? Já si hlavně myslím, že ten tým potřebuje 2-3 hotový hráče, a rozhodně už žádný pokus/omyl jako v případě Hlouška nebo Mihálika. Ten tým má pořád slušnou kvalitu, ale roky nezastavíš.

Je třeba si hlavně uvědomit, že nahradit Vrbu ještě neznamená, že to bude cesta k lepšímu. Pořád je to krok do neznáma, kterej může ten klub poslat ještě do větších sraček.

Reagovat
Salfovic

Tak ale takovou vyčuchlou mrdku nehráli ani pod Koubkem či Krejčím.

Reagovat
poz3n

S druhou casti samozrejme souhlasim, zaroven mam ale uz prave pochybnosti o tom, ze nam budou stacit 2-3 hotovi hraci (pokud pominu tu otazku, odkud je brat). Ja mam totiz uz dlouho pocit, ze Vrba na ne fakt prenasi ten divnej nezajem a absenci touhy delat neco jinak a zlepsovat se. Bojim se, ze pokud Vrba zustane a i by se povedlo sehnat zazrakem hotove hrace, ze je akorat taky podela do toho divnyho volnobehu a bude to furt stejny.

Reagovat
mistr129

Horejš, Svědík

Reagovat
Selänne

To ale taky není žádná hitparáda.

Reagovat
Uwe háže buly

Lepší, než nedělat nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Horváth jo?

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Reagovat
Salfovic

ČB snad jedou na poháry

Reagovat
meno

Já to říkal už před začátkem sezony

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Blasphemer

Doma s Bohemkou top výkon.

Reagovat
Selänne

Vrba do Sparty a Jílek do Olomouce. Win, win.

Reagovat
Kang & Kodos

A Látal do Plzně

Reagovat
mistr129

To už by byl win jen pro Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

LEGENDA na fotce k souhrnu

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem bohužel neviděl. Jak vypadala hra?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, líp než výsledek. Bylo tam dost spálených šancí, Buren 2krát, Bořil, Hušbauer, Olayinka… Stanciu v prvním poločase střílel dvakrát, tak že málem překopl tribunu, ale zase měl dobré přihrávky, kdy často chybělo ke gólu málo. Celkově od něj povedený výkon. Škoda přišel a hned měl dvě šance, kdy to řešil docela dobře, ale zase kousek chyběl, štěstí, že dal aspoň penaltu. On i Provod to pěkně oživili. Kolář si za celou dobu ani nezahrál, Karviná nulová. Nakonec padly góly jenom ze standardek, ale ze hry jsme si toho i díky neschopnosti soupeře taky vytvořili dost a odpovídalo by klidně 4:0.

Reagovat
smazaný uživatel

děkuji

Reagovat
fabec1222
Reagovat
smazaný uživatel

Clanek k navratu Dynama:

Blasphemer08.05.2019 20:55#

Tak o prvním sestupujícím příští sezóny už máme jasno.

db1808.05.2019 21:46#

Tak jeden fajn výjezd, a pak zase čau.

Reagovat
Kang & Kodos

To je naučí, psát něco na internet

Reagovat
Kepy_FCB

Já myslel jak to tam Sivok rozesere a ono naopak...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Teď jsi je dostal, podle mě už sem nevlezou

Reagovat
Salfovic

Chybí ti tam tvůj odhad.

Reagovat
Blasphemer

Slušnej kompfas.

Reagovat
smazaný uživatel

Radši to dej až na konci sezóny

Reagovat
db18

Když já na tom výjezdu ještě nebyl.

Reagovat
Coutinho10

tak 3 body máme, ale že by to byl nějaký fotbalový festival se říct nedá....ve 2. poločase to bylo chvilkama už lepší, ale bez penalty jenom 1:0 je málo...jinak návštěva nakonec přes 12 tisíc to jsem úplně nečekal, když jsem ze začátku viděl ten poloprázdný stadion

jo a jsem rád, že na penaltu šel Škoda a dal jí....kam to kopne to si hlavu nelámal a 2x to tam poslal úplně stejně teď jediný, co je zajímavý sledovat, jestli stihne tu stovku a pak Kolářův 2. pokus o to přeskočit Čecha

Reagovat
Kaspar

ale obe kopnul stejne kurevsky tam mel neskutecnou kliku

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že mu ji nečapl, tahlke se toho haluzáckýhgo polena snad nikdy nezbavíme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

na něj nemá cenu ani reagovat...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Coutinho10

j i brankář tam šel stejně, ale aspoň ukázal, že se tím nechce nějak zatěžovat...prostě nezájem, můžeš si tam skočit, ale stejně to nechytneš

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kepy_FCB

Zbylá podzimní kola bych odložil na jaro a nadstavbu zrušil. Už má začít mrznou, lidi se chystají na vánoce a silvestr takže to nebude mít sledovanost ani kvalitu.

Baník čekají dva za normálních okolností atraktivní mače ale vůbec se na ně netěším a čekám 0-1 bod. Páník musí odejít!

Reagovat
Salfovic

To je šílená kokotina ta nadstavba

Reagovat
HorajzmAmmann

čekám max 2x remízu no Taky se na to moc netěším.

Reagovat
Wyrda

No s bohemkou po fotbalove strance by to nebylo atraktivní ani v léte... Sparta mě sere hodne to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Takovej tradiční výkon, prvních 15 minut bušení do vrat, pak trochu odchozeno. Druhá půle začala podobně, naštěstí "tlak" vyvrcholil gólem. Pak už se skoro jen dohrávalo.

Nicméně ta naše útočná fáze mi přijde čím dál víc zoufalejší, resp. zejména finální řešení situací je tristní. Stanciu je napřesdržku, co se týče střel, ale aspoň ty přihrávky má furt super. A Ševčík se pomalu začíná stávat jedním z klíčových hráčů, je radost se na něj koukat, jak mu ten míč nepřekáží

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud budou hrát v pohárech pravidelně a taky se jim bude dařit prodávat hráče do ciziny, tak si to nemyslím, spíš naopak.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Kaspar

ten nastup hracu Sigmy na tiskovku takova traparna

Reagovat
smazaný uživatel

No ono je to podle me asi takhle. Sigma zacala najizdet na usporny program a prvni borci na odstrel jsou Pilar a Buchta (pomer cena/vykon fakt nic moc). Oba se vedeni rozhodlo trosku podusit na lavce/tribune s tim, ze se do medii rekne, ze jsou zraneni. Pilar si akorat nenechal srat na hlavu, protoze by jeste chtel idealne po sezone do zahranici a zverejnovani informaci o jeho udajnem zraneni mu tyhle snahy dost komplikuje. Buchta toho pred sebou uz moc nema, takze radsi podepise pamflet, ze Latal vedel o jeho zraneni driv nez doktori nez aby skoncil nekde v Prostejove.

Reagovat
sosna

Reagovat
db18

Tak jinak. Nescházela vám výraznější podpora směrem k Michaelu Krmenčíkovi?

„Taky bych si představoval, kdybychom měli v nejlepší formě Daridu, Horvátha a Hrošovského. My je bohužel nemáme. Nemám tolik možností jako v minulosti, kdy tito hráči byli v podpoře ofenzivy výraznější, než ti současní, kteří tady působí půl roku nebo rok. Uvidíme, zda to bude stačit, nebo ne.“

Více na https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2019-20/372430/ustepacny-vrba-taky-bych-rad-mel-daridu-nebo-horvatha-v-top-forme.html

Ty vole to snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Nebejt odchodu Jiracka, tak nedostane cuchnout Darida, nebejt odchodu Daridy, tak by nedostal šanci Hroso. Janosek je podobného typ hráče, ale zase nedostane sanci, než se Hořava a Procházka zrání nebo odejdou (v to už ani nedoufam).

Reagovat
Blasphemer

Ten Hořava včera. Dvě tutovky, obě zkurvil. Opět neskutečně zdržoval hru, předržoval míč a přihrával akorát na jistotu max. 2 metry na nejbližšího hráče. Absolutně nechápu, co na něm vidí.

Procházka mě taky sere, ale zrovna včera ho není za co jebat. Dozadu neměl žádný kiks a snažil se i docela rozehrávat. Sice nemůžu říct, že by mu to nějak šlo, ale taky to není žádnej playmaker. Alespoň se snažil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Prochazka je na hristi uplne k nicemu, kdyz je tam Kalvach. Souhlas, on se snazi defakto vzdycky, ale je drevenej a neni ani perspektivni. Nechapu proc ho nechava hrat.

Reagovat
Blasphemer

Jo, s tím určitě souhlasím. U něj je pozitivní akorát to, že jednou za čas umí vcelku nečekaně zavěsit. Což nám loni v mnoha zápasech dost pomohlo a zachránilo prdel. To musíme uznat.

Ale jeho přínos pro hru taky nijak nepřeceňuju. Kalvach je daleko lepší i na tu černou práci, typologicky by mi k němu daleko víc seděl ten Janošek. Takhle tam máme zbytečný nekreativní dřevo a trpí tím celá ofenziva.

Reagovat
Blasphemer

btw včera hrál naprosto příšerně Řezník. Už poněkolikáté za sebou. Vzhledem k tomu, že Procházka hrával část kariéry pravého beka, by možná bylo zajímavé ho tam zkusit. Neříkám, aby tam hrál nějak pravidelně, ale mohlo by to Řízka probrat.

Jak odešel Havel, tak šel Řezník strašně dolů. Asi by potřeboval cítit nějakou konkurenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem pro, ale u nas tam Prochazka nenastoupil ani jednou. Navic pochybuju, ze to Vrba vidi, to uz by s tim neco delal.

Reagovat
Blasphemer

Ty kraje jsou příšerný, no. Jak nehraje Limberský, tak jsme úplně v prdeli. Máme směrem do ofenzivy jedinýho použitelnýho hráče, a to Kopice.

Reagovat
Blasphemer

*krajního hráče

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Procházka má své uplatnění v těžších zápasech, nebo backup za Kalvacha, případně, když vedem v Bolce a je potřeba to zavřít (teď tam Vrba v takových situacích posílá Hořavu ), Vrba totálně ignoruje kreativnější hráče na úkor svých oblíbenců... (Janošek x Procházka, Herc x Hořava + ty hostování) a pak se ještě podivuje nad tím, že tam nikdo nedá balon dopředu...

Reagovat
Losinho

Reagovat
poz3n

Nerikal Vrba letos nebo loni neco v tom smyslu, ze mame nejlepsi kadr za dobu jeho ery?

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, ale odesel Hrosovsky

Reagovat
Blasphemer

Jak píše Dolar, no. Všichni tihle hráči dostali důvěru a pak nám to bohatě splatili. Janošek ji z nějakého důvodu nemá, což je vzhledem k výkonům Hořavy nebo Procházky naprosto nepochopitelné.

Buchu odstřelil po jednom zápase v poháru a jak teď válí za Bolku i za U21...

Reagovat
poz3n

Tohle je dalsi vec, ktera me posledni sezony sere. Vrba je schopnej odstrelit hrace po nekolika zapasech, mnohdy i po jednom. Casto ti hraci pak jinde ukazuji, ze dobri jsou. Naopak potom jede tu svoji nekoncici rutinu, kdy hrajou furt stejni hraci a stridaji furt ti stejni hraci, nehlede na to, jestli jim to jde, a nekdo novy nebo mlady sanci nedostane v podstate vubec.

Reagovat
Wyrda

Tak takhle to máme v podstatě úplně stejně v baniku. Progres nikde, střídání totožná ve stejných časech a úplná ignorace protocit sestavu ikdyz někteří hrají úplnou tužku.. Nikdo Vrbovi ani Bobovi Úspěchy nebere ale to co fungovalo deset let zpět se už dnes zmenilo

Reagovat
poz3n

Souhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u té Plzně je to snad ještě horší, zatímco my se stále v lize po době temna tak nějak stabilizujeme a ideální čas na řez jak v realizáku (i když ten měl být už taky spíš v létě), tak stoprocentně i v hráčském kádru bude teď v zimě. Tak oni už nejpozději v létě měli zakomponovat hráče jako Janošek, Bucha, Havel do základní sestavy. Plzeň nutně potřebuje, aby měla každý rok příjem v desítkách milionů a to z hráčů jako Procházka, Hořava, Řezník či Kovařík nikdy mít nebudou. Teď mají hodnotu 100 mega v Krmenčíkovi, ale už se to nikam moc nahoru posunout nemůže, spíš naopak, takže musí nejpozději po Euru jednat, Kalvach má potenciál, ale jinak? Nikdo z těch dalších hráčů jejich kádru nemá momentálně hodnotu vyšší jak 20 mega...Postupovat do skupiny LM bude extrémně náročné pro české kluby, včetně Slavie s takřka neomezeným rozpočtem, v EL jsou to takové spíš "drobné", musí se tam udělat masivní úspěch (1/4 finále a výš), aby to bylo opravdu zajímavé...Takhle je tam předpoklad spíše toho, že jejich rozpočet půjde pomaličku dolů, protože si fakt nemyslím, že v českých podmínkách je regionální klub schopen zajistit nějak dlouhodoběji 450 mega rozpočet jen sponzory a Paclíkem...

Reagovat
Kang & Kodos

Co se Plzni ale extrémně povedlo, je Brabec. Ještě nedávno si nešlo vůbec představit jejich obranu bez Hubníka, a teď se jim povedlo ho úplně v klidu nahradit, překvapivě dalším borcem ze Sparty. Navíc u něj je pořád i potenciál nějakýho prodeje

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, na něj jsem zapomněl .

Reagovat
Wyrda

Brabec se povedl to ano ale dal už je to bída. Místo maby se Mihalik byl nový Pilař tak hraje Hlousek, místo aby z Janouška byl Darida hraje Horava, Krmencik od toho co se neprodal stagnuje a spíš jde dolů možná bych Hrusku který už minulý rok plnohodnotne nahradil Kozacika

Reagovat
poz3n

Ja bych idealne vyprovodil Hrusku i Kozacika. Oba uz jsou podle me dost za svym vrcholem. Chtelo by to nekoho novyho, kdo tam nebude jen dohravat karieru.

Reagovat
Wyrda

A to? Trmala Vrbic nepostaví a jinak mě z dalších gólmanu napadá max nguyen

Reagovat
db18

Vrba už bude stavět úplně jiné hráče a jinde než v Plzni.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Reagovat
poz3n

Jeste kdyz to zobecnim: sere mi, ze v nasi lize je minimum klubu, ze kterych bych mel pocit nejakeho dlouhodobe zdraveho prostredi - dobra atmosfera v klubu, schopne vedeni, ktere ma jasny smer, odpovidajici trener s nejakou vizi a duverou od vedeni a dobra komunikace klubu smerem k verejnosti. Mam takovy pocit plus minus momentalne ze Slavie (nelibi se mi jeji cinske penize ale samotne vedeni klubu mi prijde dobre) a cas od casu se objevi nejaky mensi klub, ktery podobnym zpusobem pusobi, ale vetsinou je to jen kratkodoby jev. Naopak mi primo stve, jak v tomhle ohledu funguje Sparta (Sparte nefandim, ale radeji bych ji videl jako plnohodnotneho soupere, nez jako klub, ktery je lidem k smichu) a Plzen (naprosto me vytaci jeji komunikace s verejnosti).

Reagovat
Wyrda

Jo to souhlasím ale to je tím že v ČR se dlouhodobě nedá z fotbalu ekonomicky profitovat (nízké příjmy z TV práv atd) což znamená že buď máš nízký rozpočet, si kurva jako Karl a přidáš všechno co má ruce, peres v tom prachy jako Kréta nebo máš bohatý kámoše v Číně... Plzni se deset let dařilo bourat tento stereotyp ale tady začíná nárazet na nedostatečný počet kvalitních hráčů v ČR. Dřív si to všechno rozebrala Sparta, pak všechno podepsala Slavia, pak si to delila Sparta s Plzni a dneska si polovinu lepších hráčů podepisuje Slavia a tu druhou Sparta s Plzni. Stále si myslím že mít nějaký scouting na úrovni v zahraničí by stacilo ale do toho se evidentně nechce nikomu investovat protože je nejistý návrat peněz.

Prostě by muselo deset klubu koupit pár silnych firem které by vyrovnaly to že zde nejsou pořádne příjmy a pak možná by se tu vytvořilo pár klubu s dlouhodobou vizi, zajištěnym rozpočtem a možnosti mít v kádru hráče kteří se budou dát prodat dal aspoň za 100 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím z čeho usuzuješ že v Plzni není zdravé prostředí a nemá koncepci - stále hraje nad možnostmi regionálního klubu, finančně stabilizovaná, jasné majetkové vztahy s městem, solidní mládež, orientace na tuzemský trh a stále nejhůře druhá. Samozřejmě poslední zápasy bych také rád viděl více fotbalu mě ale stále více straší že nemáme prostě ani náznakem náhradu za Limbu. Kombo Kovařík - Hloušek je opravdu špatné. Kovařík může hrát jen před Limbou. Problém v komunikaci s medii ale nemusel vzejít jen ze strany Viktorky.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se objevila krásná citace na Twitteru... :

"I ve frontě na pivo a párek zažiješ víc emocí než při sledování Pánikova fotbalu"...

Reagovat
Wyrda

Coz odpovídá derby s Opavou... Největší emocí byla červená karta (oprávněné) pro Janose. Jinak nemohlo nic vyvést Boba z míry

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě snad jen dva zápasy a potáhne

Reagovat
Wyrda

jestli je k dispozici adekvátní náhrada jakože je tak je ideální doba

Reagovat
smazaný uživatel

Adekvátní náhrada... V současné situaci, ať vezme klidně Tchuř a nechytat se toho, zda je nějaká náhrada. Páníkem je to čím dál horší, ve všem, naprosto...

Reagovat
db18

Ďurica

Reagovat
Kang & Kodos

Jsem si hned vzpomněl, jak se všichni divili, že jde zrovna tam...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dynamo rozpočet na sezónu 45m. Plat Součka 50m bez bonusů. Je až zázrak, jak dynamo hraje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele