FORTUNA:LIGA - souhrn 17. kola: Slovácko poprvé padlo doma

04.12.2021, 16:58, aktualizováno 05.12.2021, 19:58
Komentáře a souhrny
Na čele bude i po tomto kole Slavia, mistr nezaváhal v Olomouci a vyhrál 1:0. Sparta nepůsobí přesvědčivým dojmem, v Karviné to ale na body stačilo a triumf 2:1 znamenal posun na druhé místo, kde Letenské následně vystřídala Plzeň. Teplice přehrály Zlín a odpoutaly se ode dna tabulky, po výhře nad Hradcem dál stoupá Liberec...

1. FC Slovácko - Viktoria Plzeň 1:2

05.12.2021 18:00

Góly: 90+3. Ondřej Šašinka - 1. Milan Havel, 69. Jean-David Beauguel

Slovácko si svou reputaci po minulém výbuchu na půdě Českých Budějovic nenapravilo. Ve šlágru kola proti Plzni sice herně nepůsobilo vůbec špatně, rozhodně bylo tím nebezpečnějším týmem, avšak produktivita tentokráte byla jednoznačně na straně jeho protivníka. Tomu také nahrály do karet rozhodnutí videorozhodčích, po jejichž verdiktech se odvolávaly dvě trefy.

Uběhlo opravdu jen pár desítek vteřin od úvodního hvizdu sudího Pechance a už Slovácko muselo skousávat první inkasovanou branku. Sýkora poslal centr z pravé strany do šestnáctky, Pernica ho hlavou prodloužil za sebe pro volného Havla, který z blízkosti doklepával balón za záda brankáře Nguyena. Záhy mohl vedení Plzně navyšovat Bucha, pálil ale jen do boční sítě.

Domácí se v ofenzívě dlouho nemohli vůbec prosadit. Až ve 34. minutě si v podstatě vytvořili svou první větší příležitost, Havlík dokonce cílil přesně k tyči, ovšem VAR si všiml, že krátce předtím si jeho spoluhráč Kohút zpracoval míč rukou, čili branka nebyla uznaná. Nepříjemný moment každopádně moravský celek nažhavil, jenomže v koncovce se mu absolutně nedařilo.

Ve 43. minutě Kalabiška vyslal zleva pas do vápna, Jurečka se ocitl ve vyložené pozici, avšak nenašel správnou mušku. Poté hrozil Kohút a jeho hlavičku před brankovou čárou vyškrábl na poslední chvíli gólman Staněk. A v nastavení prvního dějství Kohút smutnil ještě jednou, po pobídce zprava od Reinberka na zadní tyči orazítkoval snad z metru brankovou konstrukci.

Kohút pokračoval ve své aktivitě i po obrátce, ve 47. minutě však zlikvidoval opět jeho šanci svým reflexivním zákrokem Staněk. V 53. minutě již Slovácko rozvlnilo síť, podruhé v tomto klání, jenže mu zase radost pokazilo video, které prokázalo, že se po Kadlecově kolmici zjevil skórující Jurečka v těsném ofsajdu. Suma sumárum Plzeň přežila hodně kritických okamžiků.

I když směrem dopředu nevykazovala s pravidelností tolik gólových možností jako její sok, když už se do nějaké dostala, uměla být efektivní. V 68. minutě se o druhý plzeňský přesný zásah postaral Beauguel, jenž převzal merunu po Řezníkovi a překonal Nguyena. Domácí pak pouze snížili stav, počínání Šašinky z nastavení nicméně v bodový úspěch nevyrezultovalo.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - FK Jablonec 1:2

05.12.2021 15:00

Góly: 85. Petr Hronek - 8. Tomáš Čvančara, 45+1. David Houska

Ještě po hodině hry to vypadalo na relativně klidnou výhru Jablonce, neboť mu v první půli dali dvougólové vedení Čvančara s Houskou. Nicméně v krátkém sledu pak byli vyloučeni Malínský s Pilařem, domácí Bohemians však dokázal jen Hronkem snížit na 1:2.

Na první trefu jsme nečekali dlouho. S Pilařovou ranou si ještě Le Giang poradil, v osmé minutě Malínský sklepnul na Tomáše Čvančaru, jehož mimořádně zdařilá střela slavila úspěch. Po klidné pasáži utkání přišly dvě šance v rychlém sledu. V sedmatřicáté minutě Kratochvíl patičkou pobídnul Malínského, který ale řešení zpackal. Na opačném konci hřiště měl Hanuš velké problémy s Fulnekovým centrem.

Nakonec Severočeši své vedení ještě před odchodem do šaten navýšili. Kratochvíl opět ukázal svou dobrou kopací techniku, když přenesl balón na Housku. Ten z otočky napálil míč směrem na bránu, kde si na něj sice Le Giang sáhl, v cestě do sítě mu ale nezabránil. Krátce po přestávce se domácí radovali z branky Jindřiška, ne však na dlouho. Po diskuzi s VAR se totiž zjistilo, že Hronek zahrál předtím rukou a gól byl tak odvolán.

Komplikace pro Radovy svěřence přišly po hodině hry. Malínský při snaze o odkop zasáhnul Bartka do obličeje, za což z rukou sudího uviděl druhou žlutou kartu a musel tak do sprch. Zanedlouho pak Pilař, rovněž hrající pod varováním, trefil soupeře do tváře pro změnu rukou, i on se přes svou značnou nevoli poroučel předčasně do šaten. To mohli Klokani hned potrestat, Květ ale z hranice šestnáctky pálil těsně mimo.

Úspěch neslavil ani Bartek, jehož Necidem tečované zakončení skončilo na brankové konstrukci. Až pět minut před koncem základní hrací doby dostal Vršovické na kontakt Petr Hronek, který po Nového centru procedil míč za Hanuše. Vyrovnat mohl později ještě Novák, proti tomu ale jablonecký gólman zasáhl a pomohl tak ukončit černou sérii svého týmu.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Dynamo České Budějovice 4:1

05.12.2021 15:00

Góly: 2. Jiří Klíma, 7. Jiří Fleišman, 28. David Buchta, 88. Nemanja Kuzmanović - 86. Michal Škoda

Na rozuzlení nedělního utkání mezi Baníkem a Českými Budějovicemi se nečekalo dlouho. Za Slezany během prvních sedmi minut skórovali Klíma s Fleišmanem, ještě v první půli zvyšoval Buchta. Po Škodově snížení bleskově Kuzmanović pojistil na konečných 4:1.

Hned první výraznější akce utkání přinesla zahajovací trefu. Tetour si pohlídal ofsajdovou linii a přihrál pod sebe na nabíhajícího Jiřího Klímu, jenž s naprostým přehledem skóroval. I druhý zásah přišel po akci z pravé strany. Tam došlo k nedovolenému zákroku na Ndefeho, což rezultovalo v standardku z velmi ostrého úhlu. Té se ujal Jiří Fleišman, který svým pokusem na branku překvapil asi všechny včetně brankář Vorla, ten totiž míč pustil do sítě.

I nadále Slezané svého soupeře tlačili. Klímovi se v dobré příležitosti nepovedlo balón zpracovat a ten mu utekl do autu, nedlouho poté po Ndefeho pasu a Azevedově přiklepnutí zakončoval Lischka mimo. Další souhra už však gólovou radost přinesla. Kaloč famózním pasem za obranu našel nabíhajícího Davida Buchtu, který lobem přinutil Vorla kapitulovat potřetí.

Jihočeši se i nadále museli bránit, k jejich štěstí Azevedo zakončil protiútok bídně, když namísto zpracování a střely podél brankáře napálil míč z první mimo prostor tří tyčí. Až pak konečně zahrozilo i Dynamo. Van Buren se už už dral do zakončení, avšak Budinský hrdinně zasáhl. Přesto se nizozemský útočník dostal k další šanci, tentokráte mu pro změnu střelecký pokus zhatil Fleišman.

I do druhé půle vstoupili Ostravští aktivně. Fleišmanův centr na Klímovu hlavu málem slavil úspěch, kdyby se nevyznamenal Vorel. Po třech čtvrtinách utkání Bassey výtečně našel Vaise, ani ten ale nenašel na Budinského recept. A tak se Budějovice dočkaly až v závěru, kdy Vaisův centr doletěl na Michala Škodu, jehož hlavička skončila za gólmanovými zády.

Přesto Baník nenechal Dynamu ani poslední slovo. Jen o pár desítek sekund později totiž Svozil našel na hranici vápna Nemanju Kuzmanoviće a ten si ranou z první připsal gól. Smetanova družina si své vedení pohodlně pohlídala, natáhla svou šňůru neporazitelnosti a hlavně se dotáhla na rozdíl tří bodů ke čtvrtému Slovácku. Naopak Budějovice se propadly na desátou příčku.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - FK Pardubice 2:3

05.12.2021 15:00

Góly: 56. Ewerton, 90+2. Daniel Fila - 8. Cadu, 10. Mojmír Chytil, 18. Mojmír Chytil

Překvapení se v neděli odpoledne zrodilo v Mladé Boleslavi, domácí zde nezvládli vstup do utkání s Pardubicemi a nakonec prohráli 2:3. Východočeši své trefy vměstnali do prvních osmnácti minut zápasu.

Pardubicím se v letošní sezoně nedaří a bojují o záchranu, Mladoboleslavští zaspali úvod a to se jim stalo osudným. V sedmé minutě vzali na lehkou váhu první varování Chytila a o chvíli později už inkasovali - Kostka poslal do vápna nenápadný centr, v pokutovém území selhali dva obránci a Cadu dostal k dispozici tutovku, kterou nepohrdl - 0:1.

Nejednalo se o jediný šok pro domácí, v desáté minutě se ujala nenápadná střela Chytila a v minutě osmnácté znovu úřadoval hostující útočník, defenzíva mu dopřála spoustu prostoru k postupu a Chytil celou akci zakončil další přesnou střelou - 0:3.

Opaření svěřenci Karla Jarolíma se z vývoje dlouho oklepávali a do hry se dostali až po půlhodině. Ve 33. minutě se poprvé blýskl Letáček, když zlikvidoval tutovku bývalého spoluhráče Ewertona. Zajímavé věci se děly i v závěru poločasu. Suchý hlavičkou orazítkoval břevno a míč do brány nedokázali dostat ani jeho dorážející spoluhráči, v nastavení se někdejší obránce Basileje drbal za hlavu znovu, Letáček proti němu vytáhl fantastický zákrok a uchránil svému týmu vysoký náskok.

Letáček byl ústřední postavou svého mužstva a po návratu z kabin si na něm vylámal zuby rovněž Škoda. Hostující brankář držel čisté konto do 56. minuty, v té poslal míč do vápna Douděra a Ewerton odčaroval kouzlo mladého gólmana - 1:3.

Vstřelená branka domácí nabudila, v 64. minutě znovu pálil Ewerton a z trestného kopu zamířil jen těsně vedle. Na druhé straně odmítl přidat razítko na pardubický triumf Chytil, ten vystihl rozehrávku jednoho ze stoperů, pelášil sám na Škodu a nakonec prováhal možnost zakončit, důležitou roli sehrál Douděra.

Závěr přinesl mladoboleslavský tlak a nejprve dva skvělé zákroky Letáčka proti tutovkám Maška. Oba byly o to důležitější, že se domácí nakonec kontaktní branky přece jenom dočkali - ve druhé minutě nastavení přiletěl do vápna centr z levé strany, Suchý ho sklepl k Filovi a ten z první zapěl labutí píseň favorita - 2:3.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Slavia Praha 0:1

04.12.2021 18:00

Góly: 56. Jan Kuchta

Slavia sice v Olomouci neproměnila penaltu, zaváhání ovšem rychle napravila a po přesném zásahu Jana Kuchty zvítězila v nejvyšší soutěží pošesté za sebou. Pražané tak zůstávají na čele, olomoucká Sigma se naopak po dalším nezdaru propadla do druhé poloviny tabulky.

Poprvé se sešívaní dožadovali pokutového kopu už ve 12. minutě, avšak sudí Zelinka i expert televizní stanice O2 TV Sport Petr Švancara se shodli, že Spáčil nakopl Kuchtu tak nějak omylem. A tak se slávisté museli o gól pokoušet konstruktivněji. Ve 26. minutě jim však nejprve trochu zatrnulo po voleji Gonzáleze, jenž nicméně přeletěl břevno. Až krátce poté se rozběhl po pravé straně Olayinka, po jehož centru Kuchta hlavičkoval příliš vysoko.

Ve 42. minutě se do zakončení tlačil Schranz, míči v cestě na bránu však zabránil blokující Hubník. O dvě minuty později vpadli do otevřené obrany Hanáků Kuchta s Olayinkou, jenže druhý jmenovaný v obrovské šanci poslal balón vedle tyče do zámězí.

Sedm minut po přestávce přišlápl Stanciua v pokutovém území Sigmy Hubník, což Zelinka odhalil až po zhlédnutí videozáznamu. Buď jak buď, arbitr již tentokrát penaltu pro hosty nařídil. Exekuci si vzal na starost sám faulovaný hráč, jeho panenka se ale od břevna odrazila zpět do hřiště.

Bezgólový stav nakonec vydržel do 56. minuty. Oscarů centr vyrazil brankář Olomouce Macík jen k Masopustovi, od něhož se balón odrazil ke Kuchtovi, který již gólmana domácích propálil. Ve zbývajícím průběhu duelu si sešívaní vedení vcelku pohodlně hlídali. V nastaveném čase navíc mohl druhou branku Pražanů přidat Stanciu, jeho projektil zpoza šestnáctky ale Macík vyrazil.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Fastav Zlín 4:1

04.12.2021 15:20

Góly: 61. Jan Fortelný, 64. Jan Shejbal, 68. Jakub Mareš, 90+3. Daniel Trubač - 57. Robert Hrubý

Teplice proti Zlínu dlouho doplácely na neproměňování šancí, v druhém poločase se ovšem nadechly k velkolepému obratu. Díky němu si "Skláři" připsali teprve druhé vítězství v ročníku a po dlouhé době opustili poslední příčku v tabulce.

Domácí se vedení mohli ujmout mnohem dřív, jenže to by museli využívat své příležitosti. Již ve druhé minutě se na brankáře hostů Rakovana řítil po přihrávce Mareš, strážce svatyně Moravanů ovšem nepřekonal. Za dalších devět minut musel Rakovan zasahovat znovu, kdy jej střelou z dálky po standardní situaci poněkud zaskočil Rezek.

Hosté mohli skórovat zničehonic v 15. minutě. Nákop Cedidly propadl za obranu Teplic k Reiterovi, ten míč posunul za gólmana "Sklářů" Grigara, do brány ale nezacílil. Na druhé straně se po půlhodině hry ocitl v další obrovské šanci Mareš, jenž zakončil rychlý brejk Severočechů nepřesným zakončením. Poté domácí málem zaskočil Janetzký, který po pasu od Cedidly hlavičkoval do tyče. Výčet příležitosti z první půle završil aktivní Mareš, jehož obstřel vytěsnil Rakovan konečky prstů.

Dvanáct minut po změně stran se ke zděšení Severočechů ujali vedení hosté. Hrubý před pokutovým územím obelstil Chlumeckého a následnou přízemní ránou překonal Grigara. Svým gólem ale Teplice jen rozdráždil. Po hodině hry totiž obrat ve skóre rozjel Fortelný, který se prodral do vápna a přehozením přes Rakovana rychle vyrovnal.

Za další tři minuty už Severočeši vedli. V závaru po standardní situaci se nejrychleji zorientoval Shejbal, jenž i za pomoci břevna rozpoutal velkou euforii v táboře Teplic. O čtyři minuty později vyslal Fortelný dopředu Mareše, který elegantním obloučkem konečně přelstil Rakovana. Radost "Sklářům" sice nejprve zhatil asistent sudího mávající ofsajd, arbitři u videa nicméně postavení mimo hru nezaregistrovali a hlavní rozhodčí následně třetí gól Severočechů rovněž posvětil. V nastaveném čase ještě velkolepé vítězství domácích posvětil ránou z hranice pokutového území Trubač.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - FC Hradec Králové 1:0

04.12.2021 15:00

Góly: 38. Ľubomír Tupta

Jediný přesný zásah Ľubomíra Tupty stačil Liberci k vítězství nad Hradcem Králové. Slovan se po dalším úspěchu posunul minimálně na 24 hodin do první poloviny tabulky, Hosté sice zejména ve druhé půli doráželi na zisk alespoň jednoho bodu, nakonec však u Nisy zůstaly všechny tři.

První polovina duelu nabídla vyrovnanou partii s minimem vyložených šancí. Do jedné z mála slušných příležitostí se po přihrávce Júsufa tlačil Havelka, jenže před bránou nezasáhl míč ideálně. Mnohem lépe vyšla Liberci kombinace ve 38. minutě. Frýdek vysunul dopředu Tuptu, který svůj úprk zakončil gólově. Hned vzápětí mohl vyrovnat Urma, k němuž se odrazila zablokovaná střela Vašulína, obránce Hradce ale trestuhodně přestřelil bránu.

Po přestávce držel Slovan nad vodou zejména brankář Knobloch. Ten se činil proti hlavičce Vašulína, kterou vyškrábl mimo tři tyče, i proti ráně Leibla z dálky, již zase ukryl v rukavicích. Pořádně se celý Liberec zapotil po nepovedeném odkopu Plechatého, po němž měl vyrovnání na kopačce Vašulín. Útočník Východočechů nicméně nabídnutou šanci uspěchal a Knoblocha mezi nohama neprostřelil.

V závěru se do otevřené obrany hostů hnalo hned několik hráčů. Zakončení měl nakonec na vrub Stoch, který si i kvůli zdravotním potížím zatím mnoho startů v dresu Slovanu nepřipsal. Své gólové konto proti Hradci nerozšířil, neboť jeho sražená střela přeletěla břevno, po závěrečném hvizdu se však se svými spoluhráči mohl radovat z výhry.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Sparta Praha 1:2

04.12.2021 15:00

Góly: 78. Vlasij Sinjavskij - 60. Matěj Pulkrab, 76. Lukáš Haraslín

Hodinu hry dokázala Karviná vzdorovat Spartě, pak ale domácí srazila na kolena minela brankáře Petra Bolka, díky níž se Letenští dostali do vedení. To již do konce utkání nepustili a z východu republiky vezou tři body.

Hosté usilovali o vytvoření náskoku již v první půli, přáno jim však nebylo. V sedmé minutě získali sparťané míč v blízkosti pokutového území MFK, avšak výsledná střela Hložka po zemi mezi tři tyče nemístila. Po 20 minutách hry zaskočil Bolka Karlsson, jehož centr z úhlu spadl na břevno. Za dalších šest minut se k slibné ráně dostal Haraslín, trefil ovšem jen hlavu bránícího Eduarda Santose, který uchránil Slezany od inkasování.

Do další šance Pražanů se ve 30. minutě dostal Hancko, k němuž doputoval míč po přihrávce Karlssona, kterou ještě prodloužil Hložek, Levý bek Sparty nicméně zakončoval na dlouhou nohu a bránu domácích přestřelil. Těsně před přestávkou mohl po centru Wiesnera znovu skórovat Hancko, jehož neubránil Křapka, jenže tentokrát zakončení slovenského fotbalisty skončilo na břevně.

Po změně stran zahrozila jako první Karviná. nejprve Šehić přestřelil břevno, záhy stejný hráč vyhledal v pokutovém území Svobodu, který přeskočil svého strážce, do brány se ovšem netrefil. To se na druhé straně podařilo v 51. minutě Karlssonovi, jehož skákavou střelu vyrazil Bolek.

O devět minut později se Bolek stal rychle z hrdiny psancem. Nejprve po rohovém kopu vychytal hlavičkujícího Panáka i dorážejícího Hložka. Po dalším rohu vracel míč do ohně Wiesner, když však Hložkovi nevyšlo zpracování, zdálo se, že akce hostů vyjde do ztracena. Jenže Bolek se místo chycení míče pustil do spoluhráčů a nechal hrát Pulkraba. Ten chytře využil nepochopitelného zkratu strážce domácí svatyně a z úhlu otevřel skóre střelou do téměř prázdné brány.

V 67. minutě se sice Bolek trochu revanšoval, když lapil zakončení Haraslína, devět minut nato už ale zase lovil pumlíč ze sítě. Pohlednou kombinaci Letenských zakončil Haraslín střelou po zemi, za kterou se Bolek jen ohlédl. Vzápětí ještě zdramatizoval zápas Sinjavskij, kterého rychlým rozehráním standardní situace vyhledal Qose, načež reprezentant Estonska přehodil brankáře Sparty Holce a snížil. Na vyrovnání už se ale Slezané nezmohli.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha17142146:1144
2.Viktoria Plzeň17132233:1341
3.Sparta Praha17123240:2139
4.1. FC Slovácko17112434:1935
5.Baník Ostrava1795335:2232
6.FC Hradec Králové1766522:2324
7.FK Mladá Boleslav1772828:2623
8.Slovan Liberec1772817:2323
9.Sigma Olomouc1756629:2521
10.Dynamo České Budějovice1763824:2921
11.Bohemians Praha 19051753925:3718
12.FK Jablonec1737713:3016
13.Fastav Zlín17431020:3515
14.FK Pardubice1735922:3714
15.FK Teplice17221317:368
16.MFK Karviná17051215:335

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (185)

Přidat komentář
ACSMan

Pulky

Reagovat
Liquid

ale hra Sparty dost hrůza, z těch prvních 4 hrajou nejméně kvalitní fotbal

Reagovat
John Obi Mikel

Bolek jim daroval zadara vítězství. Škoda, Karviná na bod měla.

Reagovat
Registrujisejenproto

co z toho, že na bod měli (i když si dnes myslím, že spíše ne), co i z toho, že naprostou většinu proher prohráli jen o gól a často nebyli rozhodně ani horším týmem, bohužel realita je taková, že po 17 zápasech má ten tým zoufalých 5 bodů, a rozdá si to do konce sezóny o předposlední flek s druhými zoufalci, kteří ale již nyní mají náskok.

přitom před sezónou či po prvních pár zápasech jsem i přes bodové neúspěchy věřil, že klidně mohou hrát střed tabulky. co už no, já ale už lámu hůl

Reagovat
John Obi Mikel

Půl roku bez výhry je TRISTNÍ bilance.

Reagovat
Registrujisejenproto

naprostý souhlas, ostudné, neomluvitelné

Reagovat
Selänne

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Chamezjunior

Tady není co řešit. Bolek, Buchta a Krapka ven. Raději zkusit s dorostenci protože horší to opravdu být nemůže, protože Karviná je ostudou ligy. Nevyhrát ani jeden zápas do konce roku je opravdové umění. Druhá liga už je jistá. Možná bych i prodal Eduarda a další hráče, pokud o ně projeví zájem a začal stavět tým pro druhou ligu, jinak to dopadne jak v Příbrami.

Reagovat
Registrujisejenproto

pokud ten tým reálně sestoupí, tak je konec, neufinancují to

Reagovat
Chamezjunior

Tak Opava na tom byla finančně ještě hůř a myslím že se snad stabilizovali. Otázkou je co bude až sestoupí a s jakým rozpočtem budou hospodařit. Nemyslím si, že by na tom ale byli hůř než ve Varnsdorfu, Chrudimi. nebo Vyskově.

Reagovat
Mirek na tenisu

Bolek je ještě větší vemeno než byl jeho fotr co kdysi chytal za Jiskru Hrušov krajský přebor a pak byl ligovým rozhodčím.

Reagovat
Figi

Zadny stres. Karvina se da jeste dohromady a ligu v pohode udrzi. Ligova pauza jim prospeje. Tym se trochu pomeni a bude to slapat. Na to bych si i vsadil.

Reagovat
meno

Tak to vsaď, kurzy nebudou blbý.

Reagovat
Chamezjunior

Pokud v zimě nevyhraji, tak se jim ta atmosféra přenese do přípravy a na jaro. Navíc pokud by teď Teplice 2x vyhrály a Karviná rupla, tak je hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Posledni Kovboj

je celkem priznacny ze nejvetsi ratlik a mala uchcana krysa hroti fanouskovstvi MMA

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Hrozný výkon. S tímhle Union neporazíme, chce to něco změnit. Sigma sice druhou půli ani nevystřelila, ale náš výkon nebyl zdaleka optimální.

Reagovat
John Obi Mikel

Stanciu nemůže kopat penalty (nedal v kariéře už 9 penalt z 25) a chce to najít nového exekutora.

Reagovat
meno

Ať to kope Ousou, když už to má vzít po Kúdelovi, tak se vším všudy

Reagovat
John Obi Mikel

Jžš to ne

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Salfovic

Trenéra.

Reagovat
Pablos

strašnej fotbal

Reagovat
Kaspar

Musovi to v Portugalsku pekne sedlo

Reagovat
John Obi Mikel

V lize 8x od začátku a 4 góly. Škoda, že ho Trpiš nedokázal využít, on prostě potřebuje pohyblivého útočníka. A Musa byl ještě mnohem statičtější než třeba Škoda.

Reagovat
oli9

Nechápu Slavii nechám si Standu a nadějného útočníka co herně poroste pošlu pryč... Do kdy má u vás smlouvu?

Reagovat
Kaspar

Do 2024, ale Boavista na nej ma opci.

Reagovat
Radikal

Nehodil se do herního stylu. Standa už stejně pokračovat nebude a Kuchtič s Krmenčíkem se nám hodí mnohem více.

Reagovat
dinss

Nedivil bych se kdyby Kuchta šel do prdele a Krmelce jste nezaplatili.

Reagovat
Mass

Tak to bych koupil Čvančaru a stáhl z hostování Alijagiče.

Reagovat
dinss

Ono to tak ve finále asi dopadne. Pro vás nejlepší volba...suverénně.

Reagovat
Mass

Co je na tom divnýho? Musa nechtěl bejt dvojka za Kuchtou. Tecl je dvojka nebo trojka a nevadí mu to.

Reagovat
bourbon

navíc když Tecl náhodou nastoupí tak je okamžitě v repre

Reagovat
Liquid

jestli jsem si něco přál, tak porazit ty šmejdy hanácký nějakým kontroverzním gólem jen škoda, že tam nebili sešívaní fanoušci, zase by Hanáci dostali na budku

Reagovat
Pablos

Kdyby se bílí sešívání fanoušci, tak jsou biti na budku oni

Reagovat
Fodbalysta

Co jinyho by si mohla prat Slavisticka buzna

Reagovat
Mirek na tenisu

Sigma stačila Slavii jenom v první půli, po přestávce to bylo jako kdysi v hokeji ČSSR-SSSR. Sborná nás mačkala a naši jenom padali do střel, zašlapovali nebo vyhazovali na icing. Bohužel realita české současnosti. Slavii s jejím čínským rozpočtem a kádrem není dnešní Sigma schopna konkurovat. Stejně jako většina ligy. Gól Kuchty: když na Kyslíku ukazovali na nákresu co je ruka a co rameno byla to pro mě novinka. Podle toho to bylo u Masopusta na hraně. Logiku to ale nemá. Zahrál míč horní částí bicepsu, tedy podle anatomie rukou neboli paží. Navíc rozšířil mírným pohybem ruky směrem k letu míče obvod hrudníku. Logicky si pomohl míč, který by jinak nezasáhl zpracovat. Ctíme-li ducha této krásné hry, měl sudí pískat ruku. Čert se v těch dnešních pravidlech hraní rukou vyznej. Hráč si nakopne ruku ale pentle se nepíská. Proč?! Vždyť je to jeho nešikovnost.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Pablos

Umí ta Slavia hrát už i něco jinýho než kopanou u prostřed hřiště?

Reagovat
ratusek

a semtam si zahrát i volejbal

Reagovat
Bakary3

Casto jssm teda ke krase hry Slavie kritickej, az to schytam i od slavistu, vcera jsem to teda zapl ve 30.min, ale moc nechapu... meli tam pekny akce, ta golovka schranze byla top.

Stejne tak akce pred penaltou, kdy si to Stanciu narazil snad 3x z sebou.

Byly tam narazecky kolem lajny, dobre tam kombinoval oscar, dopredu se slavia dostavala uz kombinaci od svyho vapna.

Ano, je problem dobývat soupere nasackovanyho ve vapne, i tak to slavie kombinaci dokazala.

Kombinace skončila, az kdyz prisel ten kreten krmencik, protoze zas nejde uhrat ciste souboj a jen fauluje. Hrac k hovnu.

Reagovat
Pablos

Já viděl až druhej poločas, jestli byl pěknej fotbal první půlku tak se omlouvám. Mně osobně se druhej nelíbil, nebylo tam nic jiného, než tisíce ztrát, že se z milionů pokusů něco sem tam chytne, nepovažuji za fajn výkon

Reagovat
Pablos

Teplice a stíhací jízda

Reagovat
mistr129

Tak jsem si konečně pustil opakovaný záznam a v situaci, kdy se tedy rukáv dresu bere jako rameno, bylo tohle teda jasné rameno a nechápu, jak někdo, kdo viděl víc než fotku (jako včera já) může tvrdit, že šlo o neregulérní gól

Reagovat
KingMaster13

To už je jen kampaň, ty lidi tady už prostě akorát se poblejou po každém našem gole a vidí tam něco. Už to začíná bejt fakt otravný

Reagovat
mistr129

Ale tak to není jen u nás, stejně to má Sparta i Plzeň. Další věc, kdyby to, co včera Minář, předvedl Šádek, Houštecký, Vrba nebo někdo z těchhle 3 klubů, tak tu je o tom půlka diskuze, takhle jsem to musel zdlouhavě hledat

Reagovat
John Obi Mikel

Udělat to Tvrdík, probírá se to ještě další 2 týdny.

Reagovat
Kaspar

Tak on zase Greny po par dnech napise omluvu, ze za to svy chovani nemuze, ze je to zpusobeny chlastem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
lichna.

Reagovat
Banikovec7

měl rukáv až k zápěstí, takže ještě s rezervou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Výhra

Prohra paklubu

Výhra Jablonce

Reagovat
John Obi Mikel

Od kdy ty fandíš Jablonci

Reagovat
John Obi Mikel

*přeješ

Reagovat
ratusek

Nefandím. Ale ta výhra nasere Ondrashe, Pavličqa a Božského Johnyho

Reagovat
$dolar$

Reagovat
ondrasch77

Nechápu...

Reagovat
John Obi Mikel

Asi myslí, že chcete odvolávat Radu, nebo nevim

Reagovat
ratusek

Reagovat
ondrasch77

Tak hlavně PavlíčeQ a BJ jsou zastánci vyhození Rady... Já většinou pouze v emocích

Má svoje mouchy a často mě sere, především nestřídáním, tím že více nerotuje hráče, neustálým stavěním Kubisty na stopera a taktikou vytvářet si šance pouze přes centry z křídel. Ale kluci za ním furt jdou i přesto, že je u týmu 4 roky, spoustu věcí poslední dobou změnil. Kubista už není stoper, ale na své pozici CM, konečně hraje pravidelně Čvančara, který má formu a ne Doli, který se netrefí ani z malého vápna, oba včerejší góly nepadly po centru z křídla. Takže za mě spokojenost, za výhru jsem rád, snad to kluci zlomili...

A ruku na srdce, pokud ve čtvrtek vyhraje v Kluži a postoupí s týmem do jara EKL, tak se stane nesmrtelnou legendou FKJ

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
HorajzmAmmann

Budínský

Azevedo

Klíma

2. poločas

Laco po těch pochvalách a nominacích do repre v hajzlu

Reagovat
HorajzmAmmann

jo a Jirka Fleišman 3+4 znovu nejproduktivnější obránce ligy.

Reagovat
ratusek

Takže Laco terno nebude a vypadá to na tradiční posilu ze Slovenska

Reagovat
HorajzmAmmann

ale bude, jenom prostě nemá formu a momentálně vypadá naopak lépe Klíma, který je ve formě.

Každopádně jsem rád, že máme 2 typologicky podobné útočníky a oba dva se můžou střídat podle formy.

Reagovat
frankiefcb

jako na základě dvou zápasů jo? To je rychlé odepsání našeho nejlepšího střelce.

Reagovat
ratusek

Tak ze Slovenska moc dobrého z hlediska hráčů nečekám. Uvidíme ještě.

Reagovat
frankiefcb

Laco ukázal, že je výborný a je spíše fajn, že když se mu zrovna nedaří, tak ho zastoupí Klíma. Oba jsou super posily.

Reagovat
thewall

Ndefe

Azevedo

Klíma dal branku (super), ale jinak hodně kazí. Dnes tak 4/5 přihrávek buď vyloženě špatně nebo se dalo zahrát lépe.

Laco mi přijde nervní. Možná vysoké ambice, moc chce, ale nelíbí se mi jeho frustrované a utrápené výrazy potom, co nedostane míč, případně dostane, ale ne tak, jak by potřeboval. Doufám, že se zklidní a srovná se v hlavě.

Výkon v první půli úplný balzám po Zlíně. Druhou půli bych skousnul, kdyby zvolnili, ale takticky kontrolovali zápas. Bohužel to nebyla žádná kontrola zápasu, ale čekání na gól Budějek.

Reagovat
$dolar$

Neskutecny curaci ta Bolka. Mel jsem jejich neprohru a jedina chyba na 12k.

Reagovat
ratusek

Nemáš sázet na Bolku

Reagovat
smazaný uživatel

Zvlášť před vánoci, kdy se zvyšuje pravděpodobnost, že budou mít vsazeno hráči.

Reagovat
Selänne

Já jsem naštěstí vklad + něco málo navíc vyhrál na live sázkách. Ale dojebali to úplně všem.

Reagovat
Kepy_FCB

1.půle nevyužita možnost historicky rekordní poločasové výhry, škoda. V 2.pol. už soupeř měl ligovou úroveň a vzhledem k rozdílu skóre nebyl důvod to hrotit do plných takže spokojenost.

Za týden s Pardubkama čekám grc výkon, po dnešku zase zavládne uspokojení.

Pusťte lidi na fotbal všechny a bez podmínek!

Reagovat
Trand

3 body Ještě že je Karviná tak marná, výhra Teplic zamrzí, ale co se dá dělat.

Reagovat
John Obi Mikel

Pardubice se rozjíždí Za týden výhra v Ostravě a na jaře posun tabulkou.

Reagovat
Liquid

Reagovat
ratusek

Reagovat
thewall

Ani v Praze a v Ostravě už ani teoreticky

Reagovat
John Obi Mikel

*s Ostravou

Reagovat
smazaný uživatel

Proti 12ti se holt hraje špatně no

Reagovat
dinss

Kolik kýblů slz vybrečel adámek95?

Reagovat
Oli99

To by nespočítal nikdo

Reagovat
oli9

Si za takovou výhru rád? Vlastně jo, vždyť curaci z Plzně hlavně že je výhra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Jsem. Vím, že byla reKulérní takže kromě výkonu, který nebyl optimální jsem se třemi body spokojený. Stačí ti to takhle čůráku?

Reagovat
martin1

Reagovat
Oli99

Reagovat
db18

Reagovat
havrys99

Reagovat
Martin9719

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
db18

Reagovat
John Obi Mikel

Ta Plzeň taky nemůže ztratit

Reagovat
smazaný uživatel

Když má v zádech rozhodčího tak bohužel ne

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Lucker Bílek opět úřaduje - držení míče 25% a beton od 2.minuty

Reagovat
smazaný uživatel

Na pytel je že uteklo čelo tabulky a přiblížil se Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zdechlina

Tak tohle bolí asi víc než Budějky, plzeň nepředvedla vůbec nic, ale ve finále jsme si to klasicky projeli sami. Za mě bych ruku pustil, ale druhý gól byl jasný ofsajd. O tom bez debat. Nicméně z předvedené hry a šancí se mělo určitě vytěžit víc No nic, když se urve top 6, bude to super. Musíme si užít tu jízdu, dokud tu Svědík ještě je. FCS nikdy nehrálo o špicu, takže si poslední měsíce náležitě uživám.

Reagovat
Y.N.W.A

Nemám strach, že byste neskončili do 4. S tou hrou tam patříte, Baník nemá takovou kvalitu a bude ztrácet víc. Čtyřka pro pohary je jasná. LM Slavia, KL Sparta, Slovacko a Plzeň

Reagovat
Zdechlina

Do konce sezony ještě daleko. Chce to zase začít sbírat body

Reagovat
dinss

Víceméně souhlasím.

Reagovat
martin1

Do 30. minuty to vypadalo slušně, pak to šlo do háje. Nakonec vydřená a důležitá výhra. A někteří zdejší kašpaři jsou vážně neskuteční, neřeknu, kdyby tam byl nějaký zářez, ale toto ... Kohút zpracovává rukou, Kadlec přihrává Jurečkovi do ofsajdu. Být to na druhé straně a rozhodčí gól(y) uznal, to by ti stejní jeli totožnou písničku.

Reagovat
Y.N.W.A

Aneb jak si obhájit svůj zaujatej pohled

Reagovat
martin1

Reagovat
vanGomm

Tak jsem se definitivně přesvědčil,že platit program O2 jsou naprosto vyhozené peníze.

Reagovat
Y.N.W.A

Gratuluji k objevení Ameriky

Reagovat
vanGomm

Bez té gratulace,až tak hloupej zase nejsem Proto jsem si to také nepořídil.Sledovat naší ligu by bylo totiž i zadarmo drahé.Jenom se divím,že se najdou lidi,kteří za tato "divadla" na stadionech ještě zaplatí na vstupném.Jedná se zřejmě o určitý druh masochismu.

Reagovat
Mass

Až pujdeš, tak zhasni.

Reagovat
vanGomm

že jo

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem objevil už před měsícem a nemá to vůbec nic společnýho s tím, že potřebuju peníze na dárky.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Mass

Kolik dárků za ty ušetřený tři stovky nakoupíš?

Reagovat
$dolar$

5-7

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kepy_FCB

0,05 - 2,7

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mistr129

Tak to se znovu opakovalo dřív než jsem tušil, jasná ruka (kterou sudí naživo vidět nemohl, proto do toho pochopitelně vstoupil VAR) a jasný ofsajd a lidi si stejně stěžují, že sudí Slovácku nepomohl k bodům

mistr129 05.12.2021 12:19#

Ale tak to není jen u nás, stejně to má Sparta i Plzeň. Další věc, kdyby to, co včera Minář, předvedl Šádek, Houštecký, Vrba nebo někdo z těchhle 3 klubů, tak tu je o tom půlka diskuze, takhle jsem to musel zdlouhavě hledat

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
dinss

Nicméně stejně si myslím, že ty pravidlo o ruce je ve fotbale fakt dementní. Včera to dle mýho a je jedno jestli jste to vy nebo my byla prostě ruka.

Reagovat
Bakary3

Ja rikam, ze kdyby mel ruku amputovanou od ramene dolu, tak nenahral.

Zase nedelejme kreteny, ze nevime, kde je rameno.

A obecne, ty pravidla uz absolutně prasej, ze uz nemam chut ty zmeny registrovat, protoze je to jedna hovadina za druhou.

Reagovat
dinss

Navíc je to fakt každý rok jiný. Frajer si to evidentně přiklepne rukou do běhu a platí to protože nedá gol on? Nebo jako? Já fakt nevim. Jak mile je to ruka, tak je to prostě ruka. Chápu, že když se o ní opíráš na zemi. Dal bych jenom rukáv a od něj dolů ruka...

Reagovat
Bakary3

Bohuzel tady se proste spis chrani hraci, kteri tou rukou chtene ci nechtene ziskaji výhodu, nakonec umysl je stejne jako u faulu fuk...

Ale to pravidlo je cim dal absurdnejsi.

Jo, jsem pro, aby se nepiskaly ruce, kdy jsou ve vapne 1na1, kousek od sebe a ten druhej tk najednou zvedne (nemluvím o situaci, kdy se utocici hrac jasne pripravuje k centru, to si pam ten branici musi dat pozor) a tukne mu to o ruku , to nepiskat.

Ale tady jsou jednoznacny ruce a nic. To uz muzou rovnou rict, ze mic ve vapne letici vzduchem se muze hrat rukama, bude to jen logickej vyvoj tech jejich debilit.

Reagovat
Blasphemer

Já se normálně přiznám, že u ruky už fakt nevím, co se píská a co ne. Kolikrát se něco nepískne úplně proti zdravému rozumu a naopak. A ty zdůvodnění naší komise jsou kolikrát takové fádní. A do toho to ještě komplikuje ten VAR, kdy jednou tvrdí, že do toho nemůže vstupovat a pak zase že jo.

Reagovat
Bakary3

To je taky pravda, prijde mi to uz trosku, ze to postavili tak, aby rozhodci neudelal nikdy chybu a vzdycky si to "obhajil".

A ten var ma nejakej protokol, sice uplne na hovno... a jeste k tomu si to taky delaj, jak se jim zlibi.

Kazda zmena jen prinasi vic a víc alibismu.

Reagovat
Blasphemer

Jo, asi tak. Pokud to není úplně zjevná chyba proti pravidlům, tak z toho ten rozhodčí vyjde dobře, protože vlastně nic neposral, nemohl to posoudit, je to na jeho subjektivním metru atd.

Reagovat
oli9

Nejhorší na tom je, že co je ruka a co ne vlastně nikdo neví... Každý jen čeká co na to rozhodčí a ten si pak obě varianty vždy obhají

Reagovat
mistr129

Jo, zčásti souhlasím a určitě bych neměl nic proti tomu, kdyby se nesla diskuze o tom, že to pravidlo je třeba hloupé a tak. Nicméně v případě Masopusta si stěžovat na tlačení Slavie, když to je podle pravidel, je mimo.

Co se týče dementnosti toho pravidla, tak selským rozumem je Kohútova ruka jasná ruka a u Masopusta to vidím na takovou šedou zónu. Každopádně ať už ta pravidla byla jakákoliv, vždycky se pak našla nějaká situace, pro kterou byla daná úprava nelogická a nadávalo se. A přijde mi lepší mít to taxativně nastavené, než aby si rozhodčí při každé hře rukou mohl vymyslet cokoliv.

Reagovat
dinss

Jenže ono je vůbec těžký si na nějaký to pravidlo zvyknout. Když ho kurva každou sezonu mění a je to horší a horší.

Reagovat
kecipep

Mačkali jsme je jak citrón, gólů jsme měli dát 5 a byl by klid. Každopádně supr výkon a do té trojky se dostanem, nemám obav.

Reagovat
Liquid

Záložník Slovácka Michal Kohút se po utkání dušoval, že rukou před neuznaným gólem rozhodně nehrál. „Pro mě je nepochopitelné, že branka neplatila. Ruka to nebyla ani náhodou. Já jsem nejdřív myslel, že se řeší ofsajd. Když jsme zjistili, že má jít o ruku, vysvětloval jsem rozhodčímu, že jsem se balonu ani nedotkl. On byl bohužel jiného názoru. Já ruku ale nenašel ani po zápase na videu," krčí člen reprezentační jednadvacítky zklamaně rameny.

takže můj dojem byl správný, tohlec je přesně ikonický případ, kdy VAR záměrně ovlivňuje zápasy, bohužel záznam zápasu asi v archivu nenajdu abych vám pauznul ten průkazný záběr, že to do ruky nešlo, objevil se pouze 1x a pak už ukazovali ty zkreslené, které byly samozřejmě podsunuty hlavnímu, fakt ten VAR zrušte

Reagovat
mistr129

Kohút se asi učil od mistra

https://youtu.be/nyL-eQLYu8U?t=38

Reagovat
kilobyte

Takže jen jeden průkazný záběr a ostatní jsou zkreslené. Nemůže to být i naopak?

Reagovat
Liquid

právě že nemůže, protože z toho záběru řekněme z místa kde dřív byli ti brankoví sudí byla vidět celá levá Kohútova ruka a zřetelná mezera mezi tou rukou a míčem, ale jak jsem psal, hned jak to bylo vidět byl záběr useknut a už ho tam nešoupli, být zápas na ČT tak bych to v archivu dohledal, na O2 ti link poslat nemohu, podobně se ale manipulovalo v Anglii když Chelsea vyloučili hráče nebo gólmana v zápase s Liverpoolem a byl poslán useklý záběr, kde nebylo vidět zdali to byl poslední hráč, navíc místo videa podsunuli hlavnímu jen useklou fotku

Reagovat
srbic13

vzdyt ten mic po tom tvym nedoteku zmenil rotaci, coz bylo prave patrne z toho zaberu, ktery zkoumali. neni o cem

Reagovat
Kepy_FCB

Cože berbrovcům zase pomohli, nevěřím

Reagovat
dinss

Tak hlavně aby jste vy pomohli nám v cestě za titulem.

Reagovat
ratusek

Plzeň už je zase silná v zákulisí

Reagovat
db18

Vždycky byla.

Reagovat
ratusek

No chvíli to právě vypadalo, že ne. Ale jsem rád, že svět je zase v pořádku

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Aldeano

Reagovat
frankiefcb

Ty jo ta ruka tam dle mého byla jasná. Spíše mě zajímá jestli se to píská. Vím, že se měnily pravidla, ale měl jsem za to, že když se to od těla odrazí do ruky, tak se tyhle ruky nepískají. Takže teť fakt nevím.

Reagovat
Puskas

V Dohránu to řešili a vyřešili s tím, že podle těch pravidel by se to pískat nemělo.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
dinss

Reagovat
mistr129

To nastřelení si vlastní ruky se nepískal jen ve vlastním vapne ne? Aspoň mi to tedy takhle nedávno rozhodčí vysvětloval. Tady si proste tou rukou míč regulérně zpracoval ve stylu Henryho proti Irům. To pravidlo o ruce je sice debilní (viz Masopust), ale tohle by už bylo moc

Reagovat
Puskas

Teď, když útočník nechtěně zahraje rukou, nezvětší objem svého těla a má ruku v přirozené pozici, ale branku vstřelí jeho spoluhráč, gól platí. Když však neúmyslně zahraje rukou a následně branku vstřelí sám, gól neplatí.

Reagovat
mistr129

Jo, to vím, ale tady měl tu ruku před sebou a objem těla zvětšil právě, podle mě i dost výrazně.

Reagovat
Puskas

Byl to přirozený pohyb v běhu, vůbec bych tam neviděl úmysl, že by si ten balon připinkával před sebe. Kdyby tam tu ruku neměl, spadne míč taky před něj. Vždyť obránci ani ruku nereklamovali, přitom jindy mávají jak na 1. máje.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
mistr129

Nebo chápeme se, zkrátka si z té ruky udělal "koš" a balón nemohl odletět do boku. Sice byl ten odraz nepatrný, ale podle mě mu v tom zpracování i dost pomohl (ne že by to z hlediska pravidel bylo relevantní)

Reagovat
Puskas

Já myslím, že ne. Ale to je fuk, ta pravidla o ruce jsou pořád nejasná a můžeš si je vyložit dle libosti.

Reagovat
frankiefcb

no právě mi přišlo, že ten míč vůbec nezměnil směr, nebo spíše ten dotyk nezměnil nějak výrazně směr toho míče. Byl to jenom nepatrný kontakt.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Greny

to je jen kdyz si to nastrelis ve vlastnim vapne jinak ne (strasna kundovina ze?)

Reagovat
frankiefcb

to nastřelení je pičovina, ale zároveň je i to, že se ti míč odrazí od těla do ruky a to se nepíská. Pokud tam není aktivní úmyslný pohyb ruky. .

Reagovat
Lemond Laws

Slovácko.

1.gol - ruka byla, to snad každý, kdo má oči v pořádku na záběrech vidí. Ovšem, jak je to dle pravidel a kdy se má pískat a kdy ne, to neumím říct.

2.gol - ofsajd

Nevím, co tady je zase za brekot, že Plzni se musá pomáhat.

Prostě se to sešlo proti Slovácku takhle špatně, ale co jako mají rozhodčí dělat? Řeknou si, jéé ty hrajou symapticky, já jim ten gol uznám, ikdyž byl proti pravidlům..

Reagovat
Blasphemer

Já si myslím, že ta ruka byla ve dvou záběrech docela jasně vidět. V O2 studiu si samozřejmě vybrali zrovna ten záběr, který byl nejméně průkazný, aby měli kontroverzi. Ostatně i komentátoři u toho jasného ofsajdu tvrdili, že nebyl, přestože tam prolítlo několikrát opakování, kde to bylo jasně.

Mi přijde, že toto dělají fakt schválně. Třeba i v posledním derby S bylo poločasové studio jen o tom, že tam hledali nějaké kontroverze. A pak se samozřejmě nic jiného neřeší ani po zápase.

Reagovat
Blasphemer

Ale abych byl fér, tak na ČT to byl pravý opak. Tam se snažili rozhodnutí sudích nekomentovat a nebo bylo obligátní: "Rozhodčí to pískl a ten má vždy pravdu." Což je samozřejmě taky špatně.

Nicméně na O2 už to začíná být opačný extrém a snaží se tam bulvarizovat úplně všechno, místo toho, aby se věnovali spíš tomu fotbalu.

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
dinss

Tak celý O2 je jedná velká kontroverze.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
oli9

Pravidla o ruce jsou sice komplikovaná, ale zase tak dramaticky bych to neviděl. V tomhle kole jsme měli 3 momenty a 2 byly jasné a jedn sporný:

1. Bohemka neuznaný gól jasné - ruka od těla přihrávka spoluhráči, který dal gól a správně neuznáno

2. Slovácko zcela chybně neuznáno, je vlastně jedno jestli hráč rukou hrál či ne, protože i kdyby hrál rukou tak nešlo o úmysl a ruka byla v přirozeném pohybu míč si hráč navíc následně zpracoval pak udělal několik kliček a přihrál spoluhráči, který gól dal a ten gól platit měl je to totiž zcela ve shodě s vyjádřením Příhody před sezonou pro ČTK: Ruka není, pokud odpovídá pohybu těla, což je revoluce v tom pravidle. Pokud ho (hráče) míč trefí do ruky a nepůjde o nedovolenou hru, bude branka v případě, že například před jejím dosažením provede několik kliček, platit.

3. Asi nejspornější moment na Slavii budeme se totiž dohadovat, jestli paže zvětšuje objem těla nepřirozeně nebo přirozeně. Podle mě ale jde o to, že paže prostě zvětšuje plochu těla. Kdyby v té definici bylo napsáno trupu, je po problému protože paže prostě není trup a kdyby tam bylo jen napsáno zvětšuje je to také jasné, protože je tam ale napsáno tělo a přirozeně je to na rozhodčím. Tak jak je zmíněno v článku nejpodivnějším je fakt, že si to rozhodčí ani nešel překontrolovat.

Reagovat
Rothbard

Co to bylo za druhé žluté pro jablonecké hráče a následné vyloučení?

Reagovat
ondrasch77

Malina hra vysokou nohou, kdy kopl proihráče do xichtu. Asi v pořádku...

Pilka v zápalu hry nechtěně zasáhl xicht třímetrovýho Köstla a ten obrovskej chlap se skácel k zemi.

Tahle byla hodně přísná...

Reagovat
božský John

Doma proti Teplicim, utahany po Kluzi, na buhvijakym travniku...to bude joga bonito jak prase

Reagovat
ratusek

A hlavně když to ten čurák zase postaví tak, že to v Kluži nečekali

Reagovat
smazaný uživatel

Solidní tragédie v Teplicích

Reagovat
Imos

Tupta už svými góly udělal 12 bodů Slovanu a prej Ťunťa podle Novotnýho

Reagovat
$dolar$

Minule jeden bod Slovanu sebral..

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Imos

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele