FORTUNA:LIGA - souhrn 15. kola

15.01.2021, 19:56, aktualizováno 17.01.2021, 20:25
Komentáře a souhrny
Slavia otočila zápas s Olomoucí a drží si šestibodový odstup na druhý Jablonec, který v předehrávce rozstřílel Teplice. Další ztrátu si na konto zapsala Sparta, která v Ostravě s Baníkem remizovala 0:0, načež stejný výsledek přinesl duel mezi Příbramí a Plzní. Slovácko si poradilo s Karvinou a venku naplno bodovaly České Budějovice...

Baník Ostrava - Sparta Praha 0:0

17.01.2021 18:30

Góly: -

Šlágr kola mezi ostravským Baníkem a pražskou Spartou byl zásadně ovlivněn těžkými podmínkami, kvůli kterým zápas nepobral mnoho krásy. I proto dopadl duel rivalů bezgólovou plichtou. Hosté tak v tabulce ztratili kontakt s druhým Jabloncem, Slezané se posunuli na průběžné páté místo.

Již ve druhé minutě se osmělil Juliš, jehož pokus z dálky ale domácího brankáře Laštůvku nezaměstnal. Jinak útočná kombinace na obtížném terénu vázla u obou mužstev. Ve 20. minutě už však musel být Laštůvka ve střehu, neboť po pasu od Sáčka jej pozoruhodným zakončením z první málem přehodil Krejčí. Strážce svatyně Baníku se nicméně po balónu ještě stihl natáhnout a vyrazit jej na rohový kop.

Ostravané prvně zahrozili až ve 25. minuty, ovšem jejich brejk rozhodně nebyl k zahození. Tetour z pravé strany vyhledal před bránou De Azeveda, jenž se natlačil před Plechatého a ve složité pozici zakončil těsně nad břevno. Krátce poté si oba zmínění hráči Slezanů prohodili role, ovšem Tetour v dobré pozici nepropálil obranný blok před sebou. Baník se snažil hrozit především z kontrů, avšak žádný útok se do přestávky neujal. To samé platilo o snaze Pražanů.

Po změně stran se kvalita hry ještě snížila. Promrzlé Vítkovice zkrátka pohledné kopané nepřály a šancí bylo k vidění poskrovnu. A když už se De Azevedo dostal do palebné pozice, tak mu zakončení nesedlo a gólman Niţă jen kontroloval míč letící daleko od jeho kasy. Podobně však mrzl na druhé straně také nevytížený Laštůvka.

Až v 78. minutě to zahučelo před bránou hostí, když Holzer od rohového praporku vyhledal hlavu Stronatiho, jehož zakončení se jen těsně nevměstnalo mezi tři tyče. O čtyři minuty později táhl protiútok Sparty po pravé straně Vindheim, jenže centr na Juliše šel až moc dozadu, takže útočník hostů hlavičkoval v záklonu dost nepřesně. Oba celky se tedy rozešly zaslouženě smírně.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Viktoria Plzeň 0:0

17.01.2021 16:00

Góly: -

Ani nové tváře v záloze nepomohly Plzni k vítězství v prvním lednovém utkání na hřišti Příbrami. Hostům k prolomení obrany soupeře nestačila ani penalta, kterou zahodil Aleš Čermák, a jejich podzimní mizérie se tak protáhla i na stadionu jednoho z nejhorších týmů ligy.

Výčet šancí zahájila devátá minuta, v níž po rohovém kopu Příbrami hlavičkoval nad plzeňskou bránu Tregler. Devět minut poté řešila Plzeň velkou nepříjemnost, neboť trávník musel kvůli zranění opustit stoper Hejda, který na plac pustil náhradníka Kašu. Jinak ale hosté nepotvrzovali roli favorita a naopak ve 30. minutě nebyl domácí Tomáš Pilík daleko od toho, aby zpoza šestnáctky otevřel skóre.

Až ke konci první půle začali Západočeši konečně vystrkovat drápy. Zimní posilu Faltu ale ve 39. minutě vychytal gólman Kočí, kterého o čtyři minuty později po standardní situaci nepřekonal ani Kaša.

Sedm minut po změně stran zkusil z dálky štěstí Kalvach, jehož ránu tečoval bránící Kingue hlavou jen těsně nad břevno. Pět minut nato měl brankář Hruška nečekaně plné ruce práce s nepříliš nebezpečnou střelou Kingueho, kterou pouze vyrazil, načež musel zlikvidovat dorážku Voltra.

V 70. minutě ale měli domácí velké štěstí, když plzeňský Čermák hlavičkoval po centru od Kašy do horní tyče. Za další dvě minuty se tentýž fotbalista postavil k rozehrávce přímého kopu - napoprvé sice trefil zeď, ovšem poté z voleje minul tyč pouze o kousek.

Vůbec největší šanci ale dostal Čermák v 87. minutě. Střídajícího Matějku totiž při předchozí akci fauloval v pokutovém území Soldát, a tak sudí Orel po konzultaci s kolegou u videa odpískal pokutový kop pro Plzeň. Jenže Čermák v klíčové situaci neobstál, neboť míč vůbec netrefil ideálně a jeho střela si ani nenašla cestu mezi tři tyče. Body se tak u řeky Litavky dělily.

Více informací k zápasu

FK Pardubice - Dynamo České Budějovice 0:2

17.01.2021 14:00

Góly: 41. Benjamin Čolić (pen.), 87. Marko Alvir

Pardubicím nevyšel start do jarní části sezony úplně podle představ, neboť ve svém vršovickém azylu ztratily všechny body s budějovickým Dynamem. Východočeši herně za svým protivníkem nezaostali, nicméně góly stříleli pouze hosté včetně posily z Plzně Marka Alvira.

Duel zajímavě uvedl v šesté minutě pardubický Černý, který z dálky prověřil pozornost budějovického gólmana Drobného. Další závažnější práci měl brankář Jihočechů až ve 29. minutě, avšak pokus Hlavatého taktéž neměl nárok na otevření skóre. Krátce poté si proti Javorkovi konečně připsal zákrok též gólman soupeře Boháč.

Ve 37. minutě zkusil štěstí zajímavě Alvir, jenž si nejprve na levé straně vyměnil merunu s Novákem a poté přízemním pokusem přinutil Boháče k důležitému zákroku. Za další čtyři minuty už ale Pardubice kapitulovaly. Surzyn si totiž předtím počínal nedovoleně v souboji s Novákem a rozhodčí Klíma po poradě s kolegou u videa nařídil penaltu, kterou i přes Boháčovu snahu proměnil Čolić.

Dvanáct minut po změně stran se jako buldok dral v pokutovém území hostů čerstvý muž na hřišti Huf, jehož průnik z úhlu zastavil svýma nohama až Drobný. Krátce poté se Budějovice radovaly z druhého zásahu, ale jejich radost byla předčasná, neboť videorozhodčí nalezl faul Alvira, který vrátil skóre do předchozí podoby.

Velmi blízko vyrovnání byl v 83. minutě Surzyn, jenž mohl odčinit svůj prohřešek před prvním gólem, avšak z dálky trefil tyč. A tak se o čtyři minuty později rozběhl na druhé straně hřiště Javorek, který na hraně ofsajdu rozběhl Alvira, jenž samostatný únik na Boháče zakončil šikovným obloučkem - 0:2.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Sigma Olomouc 3:1

16.01.2021 18:30

Góly: 19. Ondřej Kúdela (pen.), 39. Jan Kuchta, 62. Jan Kuchta - 15. Radim Breite

Nebyl to jednoduchý zápas, přesto ho Slavia zvládla a do jarní části FORTUNA:LIGY vstoupila vítězně. Proti Olomouci prohrávala po trefě Breiteho, skóre však otočila díky trefě Kúdely a dvěma Kuchtovým zásahům na konečných 3:1.

Slavia nastoupila se dvěma novici v základní sestavě. Obrannou čtveřici před Kolářem ve složení Bořil, Hovorka, Kúdela doplnil na pravé straně dánský bek Bah, ve středu hřiště pak se Stanciuem a Oscarem naskočil navrátilec z hostování Hromada. Křídelní pozice obstarávali Sima s Provodem a na hrotu se představil Jan Kuchta.

Během úvodní desetiminutovky přišla jen jedna zajímavější situace. Po Simově sklepnutí prověřil Mandouse Bořil. Z úvodní trefy se ale překvapivě radovala Sigma. Kúdelova nepřesnost rezultovala v balón pro Radima Breiteho, jenž tváří v tvář Kolářovi uspěl a poslal míč mezi tři tyče.

Jen pár desítek sekund poté šel v pokutovém území k zemi Kuchta, což rozhodčí odměnil pokutovým kopem pro Slavii. Jeho exekuce se ujal Ondřej Kúdela, jenž zamířil na druhou stranu, než skákal Mandous, a díky tomu uspěl. 1:1.

Deset minut před přestávkou zahrával přímý kop Houska, balón si však bez větších potíží sebral Kolář. Na opačném konci hřiště přišla druhá penalta ve prospěch sešívaných, tentokráte po Houskově zákroku na Hromadu. Jan Kuchta se sice nechal Mandousem vychytat, k jeho štěstí se kulatý nesmysl odrazil zpět k němu a umístit jej do poloodkryté klece už nebyl těžký úkol.

Po hodině hry udeřil Jan Kuchta podruhé. Hromada odhlavičkoval míč do vápna, kde s k němu probojoval právě útočník červenobílých. Napoprvé se stejně jako před úvodní trefou přes gólmana neprosadil, dorážka už však slavila úspěch a na světě byl uklidňovací gól pro Vršovické.

Čtvrt hodiny před závěrečným hvizdem předal Yunis balón Chytilovi, který ale z malého vápna nedokázal ani zakončit. Krátce nato zahrávala standardní situaci Stanciu, k brance chybělo opravdu málo.

Sešívaní tak drží první místo v tabulce se šestibodovým náskokem na druhý Jablonec. Sigma se po dlouhé době propadla mimo elitní pětku, aktuálně je šestá.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - MFK Karviná 2:0

16.01.2021 16:00

Góly: 51. Vlastimil Daníček (pen.), 58. Jan Kliment

Stejně dobře jako skončili podzim začali i jaro. Fotbalisté Slovácka se v tabulce vyšvihli už na čtvrté místo poté, co porazili Karvinou 2:0. Obě branky padly krátce po přestávce, nejprve se z penalty prosadil Daníček, následně skóroval Kliment.

Úvod utkání se nesl spíše v opatrném duchu. Po čtvrthodině vedl Petržela rychlý protiútok, následně ovšem selhal jeho technika a ze situace nebylo nic. Následně se uvolnil Kliment, ten pro změnu vypálil příliš vysoko. Na opačném konci hřiště hlavičkoval Papadopulos jen do připraveného Nemravy. A jelikož se neujal ani Smržův trestňák v závěru, šlo se do kabin s bezbrankovým stavem.

Krátce po přestávce zahrál Herc ve vápně rukou. Dlouho se hrálo dál, nicméně po zásahu videa byl nařízen pokutový kop. Jeho exekuce se ujal Vlastimil Daníček, jenž na druhou stranu, než skákal Neuman, proměnil. Jen o pár minut později odcentroval Sadílek na malé vápno, odkud Jan Kliment hlavičkoval přesně mezi tři tyče.

Příležitost zahrávat penaltu pak dostala i Karviná, a to poté, co Havlík odehrál míč rukou. Jenže zahrávající Papadopulos kopnul balón na stejnou stranu, jako skákal Nemrava, a situace zůstala nevyužita. Zatímco Karviná tedy nadále uzavírá elitní desítku, Slovácko je aktuálně na pozicích zaručujících evropské poháry.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Bohemians Praha 1905 1:1

16.01.2021 16:00

Góly: 13. Jhon Mosquera - 70. Matěj Pulkrab

Po trefě svého bývalého hráče Mosquery prohrávali fotbalisté Bohemians v Liberci, nakonec se ale radovali z cenného bodu. Gól na 1:1 vstřelil Pulkrab, který pro změnu dříve oblékal dres Slovanu.

Na nepříliš kvalitním terénu na severu Čech jako první zahrozil Novák, jehož přímý kop skončil zhruba metr nad břevnem. Na opačném konci hřiště odcentroval Mosquera na Peška, který z voleje nedokázal zamířit mezi tři tyče.

Úvodní trefa přišla ve třinácté minutě. Le Giang zaváhal v souboji s Rondićem, což rezultovalo v odražený míč pro Jhona Mosqueru. Ten vypálil mezi nohama bránícího hráče, Le Giang proti tomu už neměl šanci.

Po čtvrtině utkání mohl srovnat Tomáš Necid, který už překonal i gólmana, avšak balónu v cestě do sítě zabránil Chaluš. Po návratu ze šaten byl blízko navýšení rozdílu ve skóre Rondić, který ovšem nedokázal procpat Peškův centr za Le Giangova záda.

Na druhé straně se mohl předvést Ljovin, který z obrovské dálky zamířil jen o pár centimetrů výše, než by bylo záhodno. Na cíl nedokázal vypálit ani Vaníček, jehož pokus z úhlu byl rovněž nepřesný.

Tlak Bohemians následně gradoval. Proti Puškáčovi se sice ještě dokázal dvakrát vyšvihnout Nguyen, nicméně druhou z těchto střel dorazil do sítě Matěj Pulkrab. Bleskově mohl vrátit Slovanu vedení po Peškově pasu Pourzitidis, ovšem i on si vylámal zuby na brankáři, stejně jako na Nguyenovi Ljovin.

Další trefy už jsme se ve zbytku utkání nedočkali. Liberečtí tak aktuálně v tabulce drží páté místo, Bohemians si o místo polepšili na příčku třináctou.

Více informací k zápasu

SFC Opava - Fastav Zlín 0:0

16.01.2021 14:00

Góly: -

Ani jedna branka nebyla k vidění v souboji dvou žluto-modrých celků v rámci prvního jarního kola v Opavě. Domácí tým byl Zlínu vyrovnaným celkem, nakonec neskóroval ani neinkasoval a raduje se z cenného bodu.

Hosté mohli jít do vedení v sedmé minutě, kdy se do vápna dostal Jawo, jehož prudká rána skončila v boční síti. Hned v prvním utkání za opavský tým se mohl gólově prosadit Hellebrand, jehož pokus nakonec skončil na břevně. Na opačném konci hřiště zamířil Conde příliš vysoko.

Ještě před přestávkou zajímavě střílel Smola, jenž i překonal brankáře, avšak z brankové čáry odkopl míč Buchta. Po návratu z kabin se mohla uvést i další posila slezského celku, Nešického rána ovšem byla zblokována. Nepřesně zakončoval po hodině hry z voleje i Tiéhi.

Pro závěrečnou čtvrtinu utkání převzali iniciativu ševci. Nejprve Fendrich krotil Dramého nebezpečný pokus, následně musel opavský gólman chytat i Procházkovu hlavičku. Nejblíže skórování byl nakonec čtvrt hodiny před koncem Cedidla, který poslal balón do břevna.

A jelikož v závěru nedokázal usměrnit míč mezi tři tyče ani Jawo, skončilo utkání nerozhodným výsledkem. Opava zůstává i tak na poslední příčce, Zlín je aktuálně jedenáctý.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Zbrojovka Brno 1:1

16.01.2021 14:00

Góly: 60. Marek Matějovský - 39. Luděk Pernica

Ani návrat Marka Matějovského nepomohl Mladé Boleslavi v záchranářském souboji s Brnem k vítězství. Zbrojovka dokonce po trefě Pernicy vedla, po hodině hry však právě Matějovský zachránil alespoň remízu.

V úvodu utkání se aktivněji projevovali hosté. Pachlopníkův centr na Fouska skončil zakončením nad břevno. Poté přišla delší nudná pasáž, až v sedmatřicáté minutě Šustr musel zastavovat Klímovu skákavou střelu. Byli to ale Brněnští, kteří se dostali ještě před pauzou do vedení. Vaňkova standardka letěla na hlavu nové posily Luďka Pernicy, který nedal Šedovi sebemenší šanci.

Boleslav se okamžitě po návratu ze šaten hnala za vyrovnáním. Nejprve byly sraženy pokusy Klímy i Ladry, následně Ladra dokonce procpal míč do sítě, jenže video gól odvolalo vinou předcházející Křapkovy ruky. Až po hodině hry to na sebe vzal Marek Matějovský, jenž zamířil přesně k tyči mimo Šustrův dosah.

A jelikož v závěru Šumbera poslal balón jen do břevna, skončilo utkání nerozhodně. Oba celky tak nadále mají deset bodů a drží se na dělené patnácté příčce.

Více informací k zápasu

FK Teplice - FK Jablonec 0:5

15.01.2021 18:00

Góly: 22. Jakub Považanec, 34. Vladimir Jovović, 39. Miloš Kratochvíl, 56. Jan Krob, 88. Robert Hrubý

Na výtečnou formu ze druhé poloviny podzimu navázali v prvním zápase jarní části fotbalisté Jablonce. Ti v Teplicích zvítězili poměrem 0:5, když se postupně prosadili Považanec, Jovović, Kratochvíl, Krob a Hrubý.

V úvodních sekundách utkání to každý z týmů zkusil ze střední vzdálenosti. Žitný ani Kratochvíl ovšem nedokázali zamířit mezi tři tyče. Po necelé čtvrthodině se Jovović pokoušel přelobovat gólmana, ovšem neúspěšně. Naopak na druhé straně si málem vlastní gól vstřelil Zelený.

Nedlouho poté se dostal Jovović do další příležitosti, tentokráte však minul. Když byla odehrána čtvrtina utkání, dočkali se Radovi svěřenci branky. Doležal prodloužil Kratochvílův centr k Jakubu Považancovi, jehož přesná rána skončila za zády Grigara.

I na druhém gólu se výrazně podílel Doležal. Ten si tentokráte naběhl na Pilařův pas a na brankáři sice ztroskotal, nicméně Vladimir Jovović pak už dokázal dorazit balón do poloodkryté klece.

Bleskově mohl trefu číslo tři přidat Holík, jemuž nakonec chybělo pár centimetrů. Namísto něho se tak do střelecké listiny zapsal Miloš Kratochvíl, který využil Žitného obrovské hrubky a tváří v tvář Grigarovi uspěl a poslal míč mezi tři tyče.

Nakonec se proti Teplicím prosadil i jejich bývalý obránce. Po Považancově centru udělal velký závar Pilař, vše rezultovalo odraženým míčem k Janu Krobovi. Na něj už zívala prázdná brána, s čímž si zkušený bek dokázal poradit.

Po sedmdesáti minutách se mohli skláři dočkat čestné trefy, to by ovšem Doležal nesměl ztečovat Marešovu ránu do zámezí. Doležal pak o sobě znovu dal vědět i na útočné polovině, jeho střele ze zajímavé pozice ale scházela přesnost.

Těsně před koncem základní hrací doby završili zeleno-bílí "bůra". Považanec pobídl Roberta Hrubého, ten se odhodlal vystřelit a jeho pumelice letěla mimo Grigarův dosah. Jablonec se tak nadále udrží na druhé příčce a ukázal, že to s poháry myslí vážně, Teplice se naopak elitní desítce přiblížit nedokázaly.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha14122039:538
2.FK Jablonec15102331:1532
3.Sparta Praha1492329:1829
4.1. FC Slovácko1473425:1524
5.Baník Ostrava1364318:1022
6.Slovan Liberec1464421:1622
7.Sigma Olomouc1557321:1822
8.FK Pardubice1564515:1722
9.Viktoria Plzeň1563628:2121
10.MFK Karviná1555514:2020
11.Dynamo České Budějovice1446419:2218
12.Fastav Zlín1452715:1717
13.FK Teplice1551916:3316
14.Bohemians Praha 19051443717:1915
15.FK Mladá Boleslav1524917:2910
16.Zbrojovka Brno1524913:2810
17.1. FK Příbram1424810:2810
18.SFC Opava1314810:277

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (320)

Přidat komentář
Kepy_FCB

Kucera porad parodie na trenera

Reagovat
Gelu28

přesně tak....je to lempl

Reagovat
smazaný uživatel

Rada útočí na titul

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice Jak je to možný, vždyť přivedli tak brutální posily jako Mazuch nebo Macej

Reagovat
smazaný uživatel

Vítězství Jablonce sem očekával, ale takhle dominantní výkon ani omylem. Musím říct, že to byl fantastický výkon, plný skvělých individuálních výkonů.

Naopak Teplice až na pár náznaků špatné. Co se týče obrany, tak jak sem už dříve psal. Týmy pod vedením Kučery absolutně neumí bránit. Ti kluci neví, co mají hrát. Pokud to tak půjde dále, tak mám svého favorita na sestup.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
braveheart

Reagovat
žrout

Co ty týmy vede k tomu, že angažují Kučeru? Hlava mi to nebere

Reagovat
mayday

Tohle je podle mě jeho poslední angažmá v první lize, bude následovat Pivarníka.

Reagovat
FCSL

Rada Z tý jejich sestavy bych k nám bral maximálně tak Holíka a Jovoviče a on je s tím kádrem na 2. místě, to je neskutečný

Reagovat
mayday

Tak s tím kádrem... Samozřejmě druhý místo je bomba, ale když se podívám na jiný kádry, tak Jablonec je na tom hodně dobře.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Slavia10

Martinec dneska nehrál a ten taky půjde výš ještě.

Reagovat
ondrasch77

Tak proč jste s námi na podzim hráli jak chorý? Ještě navíc s napůjčovanou sestavou že Slavie...

Děláš, jak kdyby vaši fotbalisti byly nějaké hvězdy. Kromě Mary, Nguyena a hostujících hráčů je ten váš spolek spíš slabší průměr...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak krom Mary, Nguyena a hostujících hráčů, tam nikdo další není.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
ratusek

Reagovat
Freedo

Reagovat
cr7sux

Reagovat
FCSL

Však to ani nemělo vyznít nějak negativně, klid Naopak pozitivně pro Radu. Máte fungující systém a šlapete jako tým. A taky vám prospělo vypadnutí z EL, my jsme tam odehráli o 8 zápasů víc, to je pak znát. A navíc vás tam taky dostali hostující hráči Matoušek se Sýkorou, takže o tom bych pomlčel

Reagovat
AC Sparta Praha good

Sýkora je v Lechu Poznaň

Reagovat
John Obi Mikel

Však mluví o minulé sezóně.

Reagovat
ondrasch77

Což je trošku mimo, když původně hodnotil sezónu letošní...

Reagovat
John Obi Mikel

Jako já nevím, proč o tom mluví, jen jsem z toho poznal, že o tom mluví.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ondrasch77

Dneska perfektní zápas, Jablonec dominoval a bavil. Prvního jarního kola jsem se obával, ale jak se ukázalo, obavy byly liché, Slavia se už určitě těší na společný zápas za 14 dní

Takhle komplexní vyjít od všech našich hráčů po celý zápas jsem už dlouho neviděl. Dneska má ode mě klobouček i Poví a Kratochvíl (toho nebo Kroba) bych i označil za hráče utkání.

Reagovat
ondrasch77

*komplexní výkon

Reagovat
smazaný uživatel

To bych řekl, že byl Jovovic. Nešetřil krokem, dal branku, bylo ho plné hřiště.

Reagovat
ondrasch77

Taky se mi líbil, ale oba mnou zmínění byli efektivnější. Kratochvíla bylo taky plné hřiště, mohl dát gól už v první patnáctiminutovce, centroval na poviho gól, a způsob jakým dal gól na 3:0 byl perfektní.

Krob byl v první půli všude, skvělé se doplňovali s Pilkou, kopal centry, pomohl udržet čisté konto.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono se kuriózně vybírá hůře, když tam bylo tolik povedených výkonů. Vlastně jediný, kdo měl trošku horší zápas byl Pleštil. Ale možná by to bylo jinak, kdyby nešel do zápasu v čase, kdy už šlo spíš jen o kontrolu hry.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Radin

Pilař byl hodně vidět

Reagovat
Zofka

Za mě očekávaný výsledek. Lyže nebo běžky má doma více lidí než kopačky. Lyžování bylo vždy v ČR číslo jedna a ani odpor klu u proti tomu nic nezmůže.

Reagovat
smazaný uživatel

To je otázka. Já bych zase řekl, že míč má doma víc lidí než sjízdný kopec.

Reagovat
Zofka

Já mám samozřejmě fotbal rád, jinak bych tu nebyl. A s tím míčem máš pravdu. Dokonce i moje tvrzení bere poslední roky za své, protože lidé si zvykli lyže půjčovat. Ale i tak je obecně lyžování c. 1, protože ho provozuje více lidí než kopanou. Kopanou lidé provozují skoro téměř vždy registrované, lyžování rekreačně preba 2 krát za rok. Nejde tady z mé strany o to se přít, ale zrovna lyže jsem očekával a myslím, že logicky je to nejpopulárnější sport.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ale v tý atraktivitě sledování až 8.? Když se podíváš na jakejkoliv sportovní web, tak je rubrika fotbal první nebo druhá a je tam o něm nejvíc článků, takže logicky se o něj zajímá nejvíc lidí.

Reagovat
Radin

Ovšem na koukání je klasické lyžování těžká nuda. Zvlášť v té bídě co předvádí naše repre, kdy dva že tří jezdí úplně na konci..

Reagovat
Zofka

Tak ne vždy jde o atraktivitu v televizi. Asi si to lidé přeložili jako atraktivitu v tom to provozovat. Ale znáš to, anketa dopadne tak, jak si ji uděláš

Reagovat
ondrasch77

Běžky mám doma samozřejmě taky, ale koukat na to v televizi by mě nikdy nenapadlo.

Reagovat
monty25

To já teď koukám docela často, když moje bývalá spolužačka Razýmová běhá SP. Jinak za dob Neumannové a Bauera bylo docela běžné to sledovat.

Reagovat
ondrasch77

Vždyť je to nuda..., nic se tam neděje. Nejhorší je snad biatlon, kde půlka těch běžců nedělá klasický běh na lyžích, protože nejsou dost rychlí na špičku a tak k tomu přidali flintu, kde nejsou schopni trefit terč a obíhají trestná kola

Sledování sportu, v kterém je nějaký český reprezent / tým úspěšný, je český národní pasivní sport. To tam ti blbci Hniličkovi zapoměli dát na tohle kolonku

Reagovat
monty25

Já teda tu biatlonovou mánii taky nesdílím. Běh na lyžích je nuda, když tam někdo utíká ostatním o parník jako např. Johaug. Teď na Tour de Ski nebyla a hned to bylo zajímavější. Taky by to televize mohla zatraktivnit třeba tím, že bude ukazovat obraz v obraze... Jinak já obecně sleduju ty sporty, kde někomu fandím a nemusí to být zrovna Češi. Třeba dřív jsem mnohem víc sledoval alpské lyžování kvůli Lindsey Vonn. Teď sice výborně jezdí Ledecká, ale už mě to tolik nebaví. Naopak ten běh na lyžích mě zajímá, ale kdyby tam nebyla Razýmová, tak to taky nesleduju.

Reagovat
ondrasch77

Chápu..., Lindsey a Ledecká jsou trochu jinej level

Reagovat
Kepy_FCB

Me bavil v detstvi Bjorn Daehlie a norove obecne

Reagovat
ratusek

hele biatlon ti to aspon ten závod udělá většinou atraktivní ta střelba a promíchá pořadí. Ale běh na lyžích je prostě nuda a ty dálkové běhy kdy to komentuje Čapek, to je nuda největší. klobouk dolu před těmi výkony, ale v TV stačí zapnout poslední půl hodinu, kdy se tam začíná něco dít to už jsou lepší sdruženáři, kteří aspon před během skákají

Z lyžování mě strašně baví slalom, ten sem sice dřív nesnášel, ale když je v TV tak se dívám. baví mě dost

Reagovat
martin1

Reagovat
ondrasch77

V biatlonu mě sere právě ta jejich kolikrát totální neschopnost trefit terč, vždyť je to mnohdy totální amaterismus...

Já dřív nesnášel tenis, dneska občas kouknu. Ale jen chlapi

Reagovat
lichna.

Ono to asi nebude taková prdel, že jo..

Já osobně začal biatlon sledovat někde před tou mánií. Když už jsme jezdili slušně, ale ještě to nebylo na nějaké medaile. A celkem jsem i rád, že to teď sleduje méně lidí. Protože našim samozřejmě fandím, ale atraktivní závod pro mě je i ten, kde skončí naši např. na 40. místě a níže...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Wyrda

Taky tak. V dobe kdy byla koukalová tehdy jeste Soukalová teprve na vzestupu a Vítek teprv končil. Co jsem slysel tak je to docela humus jezdit s tou malorážkou a jeste si umet pohlidat ze nedojedes uplne hotový na střelnici. Z toho ted treba tezi Moravec který nikdy nebehal nejrychleji ael ted si proste umi pohlidat aby dobre zastrilel. To je videt treban a Charvatove ze ta si to asi neumi pohlidat vubec. Samozrejme u ni je to z vetsiny v hlave.

Reagovat
lichna.

Jo tak Charvátová je uplny extrem no. Ale proste i Eckhoff která tuhle sezonu ma parádní nebo Boemu se stane ze udela 3,4 chyby

Reagovat
mayday

Tak jim se to stane jednou za čas, v uvozovkách za sezonu. Minulej týden Boe vyhořel na střelnici, Tiril dneska. Charvátová vyhoří v podstatě v osmi závodech z deseti snad, ve štafetě úplně pokaždý. Už to má samozřejmě v hlavě ty štafety, ale ona prostě neumí střílet, i když jede sama za sebe, tak to jsou pokaždý dvě rány mimo.

Jediná konkurenceschopná je tam Davidová a i tam něco chybí, taky neumí míč zastřílet čistě. Ale samozřejmě s ohledem na zbytek kádru buďme rádi za ni. Nějakej boom a mánie je ale už pryč.

Reagovat
Firkraag

Jooo, ne všichni jsou jako Olé, kterej ani střílet nemusel a stejně všem ujel

Reagovat
martin1

Reagovat
andrew96

V jejich tepové frekvenci? Silný soud.

Reagovat
ratusek

ale tak oni jsou na to odmala (někteří později) trénovaní. To by aspon ten základ zvládnout mohli ne? a když to zvládnout i přeučené běžkyně na lyžích, tak to asi takový nepřekonatelný problém být nemůže.

Reagovat
andrew96

Tenisti trénují servis a stejně si musí kolikrát pomáhat přes druhé podání. Mohl bych pokračovat. Jistě, trénují, ale úplná sranda to nebude, kór s dalšími jinými faktory (počasí, fanoušci,...). Takhle primitivně by pak šlo odpálit každý sport (viz tenis). Navíc u nejlepších se ve výsledku kvalitativní rozdíly tak jako tak projeví — ať už v běhu, či střelbě.

Reagovat
ratusek

tak jasně, ale říká se, že když člověk nepočítá třeba tu TOP5, tak tenisti umí hrát všichni stejně, akorát to dělá hlava. v těhc individuálních sportech to bude o hlavě řekl bych

Reagovat
andrew96

Právě proto nevidím důvod, proč degradovat kvalitu biatlonu, jelikož z něj podobně jako u tenisu potřebuješ dávku umu a není to jen o tom, že si lehnu na podložku a pálím.

Reagovat
Losinho

Reagovat
ondrasch77

Krom jiného monty..., ty nejsi úplně klasický vzorek českého sportovního fanouška

Nic ve zlém

Reagovat
monty25

To je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Lyžování nikdy nebylo u nás sport číslo jedna. Když už to chceš brát podle toho, co nejvíc lidí dělá rekreačně, tak bude samozřejmě na prvním místě turistika.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Mirek na tenisu

Je doba mediálních kampaní. O biatlon se skoro nikdo nezajímal a to jsme měli občas nějakou medaili i titul. Pak vyrostli Soukalová, Vítková, Moravec, Krčmář a na Kavčích horách ucítili šanci na cesťáky. Spustili seriály přenosů, žvanění ze studií, rozhovorů o ničem a najednou všichni hodnotili běh, stojku, ležku, mázu. Kdysi jsme všichni sledovali skoky na lyžích. Měli jsme Ploce, Sakalu, Jandu...a dneska? Kdo se dívá na skoky?

Reagovat
ondrasch77

Na to jsem koukal jako dítě..., dokonce jsem si zapisoval výsledky apod...

Dneska bych šel radši skládat uhlí než na tohle koukat...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

OT: https://imgur.com/3lN7AKR

Kdo dneska neviděl Události, tak přišel o to, jak bezdomovec griluje maso na odpadkovém koši

Reagovat
Kepy_FCB

za kliky na jedne ruce, to kazdej neda

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

dal holkám potom ochutnat? Hledí docela mlsně.

Reagovat
ACSMan

Ale ony chtěly ochutnat jiné masíčko, než to na "grilu"

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Vysajmi hadici
Reagovat
smazaný uživatel

"Pan je schopnej", strih a dedek klikuje na jedny ruce. Ty vole to je dokonalost.

Reagovat
didosh

Domrdanec nastoupil za Würzburg...

Reagovat
AC Sparta Praha good

V některých případech se chová jako debil, ale fotbalově není zlej

Reagovat
smazaný uživatel

U něho je to všechno o kopačkach

Reagovat
ACSMan

Musí se už uzdravit Heidenreich ať mohou Teplice myslet na horní polovinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ten to určitě vytrhne

Reagovat
run

Heidenreich a návrat Fortelného - to by hodně změnilo

Reagovat
Losinho

Rada

Reagovat
ZB 07

Bude to tuhý jaro, nakonec můžeme být rádi za bod.

Reagovat
soukup

to jsme věděli už v červenci

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Pernica nejen, že posílí obranu, ale může dát i několik důležitých branek

Reagovat
Blasphemer

My ty hostování umíme.

Reagovat
smazaný uživatel

No aby vás jeho absence ještě sakra netrápila. Hejda má docela často zdravotní problémy a navíc letos se moc s formou nepotkal, což platí i pro Brabce. Navíc třetí stoper Kaša, u kterého nikdo neví jak na tom vlastně je.

Reagovat
Blasphemer

Mně se to taky nelíbí. Určitě bych byl radši, kdyby zůstal tady.

Reagovat
ondrasch77

Právě..., místo abyste ho stavěli místo tragického Brabce, tak ho pošlete do Brna

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš jako to, že nehrál ani Řezník ani Janosek?

Reagovat
Blasphemer

No, spíš to, že často posíláme hostovat hráče, kteří nám ve finále nakonec ještě chybí.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No Janošek je prej otřesnej tuhle sezonu, ten by vás asi úplně nevytrh

Reagovat
Blasphemer

Jo, to je. Na druhou stranu, u nás se mi dost líbil, když tady párkrát nakoukl na hřiště. Spíš jsem myslel Matějku a Šulce, jelikož v útoku úplně nepřesvědčil Kobra a ani Jean a ta záloha by už taky potřebovala okysličit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já předpokládám, že konečně dostane šanci Šulc.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak to jo, Šulc měl zůstat už na podzim a Matějka je zas jinej typ než Bogel a Ondrášek.

Reagovat
db18

to samé předtím Bucha, ten byl taky na hostování zbytečně dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že tato branka byla v sezóně jeho poslední. Jsem ochotný se klidně vsadit

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Radin

Bod je prostě málo.. Alespoň plichtili Bolka s Brnem..

Reagovat
lampas

Ztracený body.

Reagovat
John Obi Mikel

Skoro samé remízky zatím.

Reagovat
Kepy_FCB

Bohemko diky

Reagovat
smazaný uživatel

4. Místo!♥️♥️

Reagovat
Zdechlina

This is my sen... Už bych končil sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Proč ne....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Akorát že když se předčasně ukončí sezóna, tak se pořadí nebude určovat podle počtu bodů, ale podle poměru bodů na zápas. Takže

Slavia

Sparta

Jablonec

Baník

Slovácko

A to se ještě musí odehrát 50%, takže teď by byla jen anulace.

Reagovat
Zdechlina

Já vím. To se jen tak říká

Reagovat
ratusek

ukončit!!!

Reagovat
kilobyte

Takže anulace?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
JackDaniels.

Ako hra Hromada?

Reagovat
meno

Dneska byl dobrej

Reagovat
montaigne33

Dařilo se mu

Reagovat
PlackaSKS

jo, super. zavinil jen jeden gol

Reagovat
Radin

Nejdříve pochybné testy, teď dvě penalty. Tvrdík hned jasně ukazuje Portugalci, že tady se nic měnit nebude a kdyby měl kecy, tak je zalepí čínské peníze. Nechápu jak mohou být rádi Slavisti za to politické prase ve svém klubu, když dříve okrádal nás všechny.. Dcerunka už taky prodlážděnou cestičku hak ta od Grosse. Zmrdi to jsou :)

Reagovat
meno

Nedělej ze sebe kreténa...

Reagovat
Radin

Kreténa dělá každý, kdo má krátkou paměť. Politikům se nevěří, politici se kontrolují. Kdo se kdykoliv namočil do těhle sraček je zmrd a zmrdem zůstane :)

Reagovat
meno

Jde mi o ty kopance do dcer. Ani Jana, ani Natálie nemůžou za své otce.

Reagovat
Radin

To máš pravdu, ale těží z toho. Z nakradených peněz :) Každopádně je to jedno, kdybych hledal všude, tak v každém klubu někoho takového najdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Spartě ne

Reagovat
dave30

Reagovat
Bakary3

Zrovna od tebe me takovy komentář mrzi

Protoze jsi rozumnej a musim si rict - neco na tom je...

Reagovat
Radin

Nemám rád lidi z politiky, proti Slávii to nic není. Hraje tam dokonce Ševčík tady od nás :) Akorát politiku sleduji asi 18 let a nemůžu si pomoci, jak to tady je. Samozřejmě, že ostatní nejsou o moc lepší, těch pofiderních 'vůdců' je tam víc. Tvrdík jen srovnal strany. Už se klidním. Vlastně i diskutovat o politice zbytečně rizhádá lidi. Trochu výlev no :)

Reagovat
remeslnik

Radine, ty jsi ze Supík?

Reagovat
Radin

Z Jeseníku. Za Supiky jsem hrál a ty? :)

Reagovat
remeslnik

No já su ze Zlína, kde i bydlím a působím. Ale v Supíkách máme spolupracující firmu a mám tam uskladněný matroš. Dole u Pelca. A taky tam mám v okolí spoustu známých. Hlavně v Mikulkách, kde jsme byli, než kameňák prodali. A o Ševčovi vím, že je místní, ze Supík. Je to ve Slávce jeden z mála kreativních a technických hráčů s přehledem a fotbalovou hlavou (většinou tam jsou běžci a vytrvalci), jen na tuto úroveň mu, bohužel, trochu chybí max rychlost. Je to borec, že se dostal až tam, kde je. Moc mu fandím.

Když se v Mikulkách před časem ženil kamoš ( už 16 let), tak jsme mu unesli nevěstu na Kolibu ke krbu. A on ju chudák nemohl najít, kdoví, jestli ju vůbec hledal - tam ho to nenapadlo, museli jsme mu po dvou hodinách volat, kde jsme. ... na poslední chvílu, už jsme díky ní byli bez peněz !!!

Reagovat
Radin

Na to jak jsou Supíkovice malé, kolem 500-700 obyvatel, tak mají ve Slávii ještě dva kluky v žácích, bratři Pudilovi. Chybí mu hlava, plus občas má problémy se zraněním. On docela dost pařil vždy, klasika. I když na fotbale makat umí, díky otci :) Je tu krásně, hory, okolí, běh, lyže, turismus, ale tvrdý život no. Pro firmy je dostupnost na prd a je tady málo peněz. Život tady je za odměnu

Reagovat
remeslnik

Tak ať se daří tobě i tvým klubům !!

Reagovat
Radin

Děkuji, tobě také :)

Reagovat
Mirek na tenisu

Supíkovice? No, co co! Zřejmě slušnej oddíl!

Reagovat
Bakary3

Jo, chapu, na tebe nezvykle prudka reakce

Bohuzel, rodinu a majitele svyho klubu si nevybiras

Ikdyz teda... zrejme to dela dobre...

Reagovat
Losinho

:(

Reagovat
Elliasson

Jak paní Šárka Grossová tak i mladší slečna Grossová nedosáhly svých úspěchů díky rodině. Takže tenhle komentář moc není hodnotný.

Reagovat
Radin

To s tou matkou nemyslíš vážně, že ne? Vždyť byla servírka v kantýně ve sněmovně , než dostala prachy Grosse (přeloženo nás všech) na podnikání, kde se vyšplhala jménem.. Dcerka je tuctová zpěvačka, nezajímavej hlas. Tam učitelé a nejlepší možná příprava dělá své. Sečteno potrženo tady hrály prachy prim :)

Reagovat
Elliasson

Je vidět, že vůbec nevíš, v čem Šárka podniká. Ale kazit iluze Ti nebudu.

Reagovat
ratusek

vlastním tělem?

Reagovat
smazaný uživatel

V kantyne měla přezdívku hulibaba, nevím proč

Reagovat
ratusek

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Radin

Jeho postavení ilustruje třeba tehdejší přátelství s miliardářem Andrejem Babišem, jehož firma sponzorovala produkční aktivity Grossovy manželky Šárky // Raději to neřeš. Byl by si zklamaný, kde a v čem žijeme.. Po revoluci byla naděje, ale tu zničili právě takoví lidé..

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Mirek na tenisu

Po které? Říjnové nebo Únorové?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
meno

Mdlej výkon, nevím jestli někdo zahrál nějak extra, dobře hráli Hromada s Oscarem, Kúdela a Kuchta. První penalta prapodivná, druhá asi jo, ale Hromada tomu přidal.

Dneska to bylo takový klasický po pauzový, ještě jak chybělo asi 7 hráčů

3 body super, ale pravá strana Bah Sima je zatím minimálně nedobrá

Reagovat
KingMaster13

Ten první zápas po pauze je prostě vždy tragédie to je naše docela velká slabina. V Karviné to ještě nebude ono ale bude to snad o dost lepší. Ta strana Bah a Sima bude brutální až se sehrají a dostanou se do tempa. Penalta druhá ok, první ruka Kuchty Ale ten první gol co jsme dostali byl hrozitánskej to byly snad 4 chyby za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Sima je zoufalec, ten na jaře vyhoří jak svíčka. Slávka klasicky no, Jarda si to pohlidal

Reagovat
Rolf

Cirkus Eden v plná parádě,Berka pískal jak měl,penalty viděl on a pitomečkové z 02.

Reagovat
Bakary3

To byl totalni nefotbalovej hnus.

Ikdyz jsem koukal na stream s asi 5 min zpožděním, u nekterych nahravek jsem mel pocit, ze kdybych prepnul do realnyho casu, porad by se jeste musely kutalet.

Zadna inzenzita, presnost ani kreativita.

Reseni Stanciua katastrofalni.

Sima uplne zabrzdenej, tezkopadnej... Provod prkennej, uplne... Kuchta vemeno, ale aspon mu to tam pada...

Jinak první zakrok jsem nevidel, druhou pentli jen jednou z poradnyho zaberu a teda vubec se mi nezdala, sice absolutne odsuzuju braneni rukama, ale dyt se ho snad sotva dotknul a slávista k zemi jak podtatej....

Vůbec se mi to nelibilo, v kombinaci s tim, ze nebyt penalt, tak totalni neschopnost prehrat prumernyho protivnika.

Maly pozitivum Bah, bude dobrej. A 3b. Vic nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Slavii byli sakra znát absence. Jak to většinou Trpiš poskládá, že člověk nějak extra nepozná, že někdo chybí, tak dnes se to úplně nepovedlo. Nicméně ani jeden tým si nevytvořil nějak moc šancí, takže 4 góly jsou vlastně zázrak.

Oosbně mě Bah zatím moc nenadchl a vůbec bych se nedivil, kdyby si v příštím zápase sedl a vrátil se tam Masopust, protože ta pravá strana dnes nefungovala.

Reagovat
Losinho

S tím se myslím počítá, že aspoň ze začátku bude hrát víc Masopust než Bah, kterej si nemohl zahrát ani přátelák.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych naopak čekal, že teď ho tam bude Trpiš co nejvíc ohrávat, aby se s týmem co nejvíc sžil do zápasu s Leicesterem. Ono nechat ho na lavičce a posílat ho tam na pár minut mi moc logiku nedává.

Další věc je ten přetlak v útoku. Trošku mi tam v tuto chvíli nesedí Tecl a minimálně jeden by hostovat měl jít.

Reagovat
Losinho

Mně určitě jo, minimálně dokud se nezžije s týmem. Měl pár tréninků, musí si zvykat na novou ligu a nový rozestavení. Nedivil bych se, kdyby proti Liškám ještě hrál Masopust.

V útoku za mě určitě stačí Kuchta + Musa + Yusuf, van Buren spíš jako alternativa na křídlo, Yusuf často spíš jako podhrot. Tecl by určitě měl odejít nejpozději v létě.

Reagovat
smazaný uživatel

OK, s tím vlastně v globálu souhlasím, jen si myslím, že na systém si může lépe zvykat v zápasech. Do zápasů s Liškama je tam jen Jablonec silný, jinak zápasy, kde by Slavie měla nejspíš vyhrát. Ono hrát zápas nebo trénovat je sakra rozdíl.

Reagovat
Losinho

Je, taky do tý doby určitě něco odehraje. Ale myslím, že proti Liškám půjde Trpiš na jistotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bah takový horší Vindheim

Reagovat
Losinho

Jj určitě

Reagovat
Bakary3

To byl totalni nefotbalovej hnus.

Ikdyz jsem koukal na stream s asi 5 min zpožděním, u nekterych nahravek jsem mel pocit, ze kdybych prepnul do realnyho casu, porad by se jeste musely kutalet.

Zadna inzenzita, presnost ani kreativita.

Reseni Stanciua katastrofalni.

Sima uplne zabrzdenej, tezkopadnej... Provod prkennej, uplne... Kuchta vemeno, ale aspon mu to tam pada...

Jinak první zakrok jsem nevidel, druhou pentli jen jednou z poradnyho zaberu a teda vubec se mi nezdala, sice absolutne odsuzuju braneni rukama, ale dyt se ho snad sotva dotknul a slávista k zemi jak podtatej....

Vůbec se mi to nelibilo, v kombinaci s tim, ze nebyt penalt, tak totalni neschopnost prehrat prumernyho protivnika.

Maly pozitivum Bah, bude dobrej. A 3b. Vic nic.

Reagovat
jackinho10

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Už nebumbej.

Reagovat
Bakary3

Kluci, co se vam nezda, vam se to líbilo?

Mne to prislo hrozny. Nepil jsem

Jen abych upřesnil Baha - nerikam, ze hral kdovijak, to ne... ale mel tam nekdy dobry naznaky, rekl bych, ze to bude ok.

Reagovat
Losinho

Mně to přišlo lepší než některý domácí zápasy na podzim. A ještě když vezmu v potaz, že to byl první zápas a v celkem kombinovaný sestavě.

Reagovat
jackinho10

Jako na prvni zapas po pauze, kdy jeste hodne hracu nemohlo trenovat, mi to prislo jako dobry vykon, zvlast teda 2. polocas. A navic nesmi se zapominat, ze Olomouc hraje dobre a neni to s nimi jednoduche.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo neříká, že to byl parádní zápas. Ale mrkni na sestavu, kolik hráčů chybělo. Je dobré, že dostali šanci další, ale fanoušek nemůže očekávat top výkon v tomto složení.

Bah určitě nezklamal, ale kvality bude muset teprve ukázat.

Možná se tím rýsuje odchod Máša, a Bah bude za mě i lepší volbou. Uvidíme.

Reagovat
Bakary3

Pro vsechny - samozrejme chapu, ze někteří treba moc netrenovali, ok, ale pauza byla hodne kratka, tady mpc nevidim nejaky alibi. Navic s kondici evidentne problem nebyl.

Absence pri siri kadru neberu, misto Zimy Hovorka, misto Sevy a Holese Oscar a Hromada, misto Olayinky Provod - pokud Trpis mluvi o tom, ze chce mit na kazdej post 3 hrace, nemuzou byt absence omluvou, protoze ma vic nez kvalitni nahrady.

Vzdyt ja nerikam jdete vsichni do prdele, umite hovno... mozna jsem byl namlsanej, ale kvalita hry pro me byla teda hodne nizka.

3 tydny pauza od posledniho mistraku a par hracu mimo pro to nevidim jako omluvu.

Reagovat
Losinho

Když si vezmu domácí zápasy s Bohemkou, Libercem nebo Brnem, tak to nebylo o nic horší. Ono si nutno přiznat, že úplně nehrajeme fotbal, kterej by byl nějakou pastvou pro oči. Plus ta Olomouc hrála fakt dobře, čekal jsem od nich slabší výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Však ty pošty jsou zdvojené a ztrojené...ale nemůžeš čekat, že budou všichni v takovém kolotoči sehrají stejně kvalitně.

Nikdo nic neomlouvá, vyhrálo se 31, byli jsme lepší než soupeř a zaslouženě jsme vyhráli.

Reagovat
Freedo

Tak ono se to lehce řekne, ale když ti chybí 5 hráčů, co by jinak byli v základu, tak to prostě znát bude vždycky. Výkon nebyl ideální, to uznávám, ale zase není důvod pro takovou kritiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Masa*

Reagovat
Rezan

neumíš hledat pozitiva. Třeba Kuchta ukázal jako umí zakončovat oběma nohama. Nejprve pravou nedal penaltu, aby následně mohl ukázat, jaký cit má v levačce.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozitiva: práce s rozhodčími

Reagovat
kilobyte

Ruce má prý taky dobrý.

Reagovat
John Obi Mikel

Já to nebudu výrazně hodnotit. Bylo to tak strašné, že jsem se po chvíli raději koukal na Lampardův antifotbal.

Reagovat
Bakary3

Tak to vypada, ze my dva mame snizeny prah pro neestetiku fotbalu

Reagovat
Coutinho10

pozitivum z dnešního zápasu bych viděl v tom, že jsme to dohráli celkem v klidu o 2 branky, což v posledních zápasech tak moc časté nebylo...většinou se vedlo o gól a museli jsme se vždy strachovat, jestli to udržíme nebo ne a i dnes tam Olomouc měla šanci dát gól na 3:2, ale naštěstí až na toto jsme to dohráli zkušeně bez nervů a jinak jsem rád i za Micka a Yusufa, že se dostali na hřiště

teď jsem hodně zvědavý v úterý na Mol Cup s Duklou, kde by třeba Mick s Yusufem mohli jít do základu či Beran

Reagovat
smazaný uživatel

Beran snad ne, ten byl zoufalej i v Liberci

Reagovat
Coutinho10

tak konci podzimu uz nedostaval takovou minutaz, protoze tam uz koncil, ale jinak hlavne v minuly sezone byl suprovej a ma to v noze, technickej...verim, ze to je dobra posila pro nas a zapas proti Dukle bude idealni pro jeho zacatek u nas

Reagovat
Losinho

Což neznamená, že bude zoufalej ve Slavii. V letní přípravě jeden z nejlepších hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie už zase jede klasicky přes penalty?

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Včerejšek jde za vedením a Karlem. První jarní kolo a my nemáme jedinýho středního záložníka do základu To že nebudem mít Hromadu ani Berana a vykartovanýho Sadílka bylo jasný od zápasu se Spartou, před měsícem... Neskutečnej amatérismus 150 mega za EL a k hovnu, nejsou schopný to doplnit, to se nestávalo ani v dobách největších výprodejů Karl už na to musí úplně srát. Určitě zas čekáme, koho nám pošle áčko na konci přestupáku Včera v sestavě 4 stopeři, 2 krajní beci, 2 křídla a 2 útočníci, co maj 2 metry Chudák Hoftych, jenom čekám, kdy ho to přestane bavit jako Hornyáka

Reagovat
smazaný uživatel

Když sem viděl tu sestavu, tak sem nevěděl, zda se mám smát nebo brečet. Jak před sezónou se zdálo jako výhra, kolik skvělých hráčů tam Slavie poslala, tak teď vás to hezky sestřelilo. Jako pokud chce Liberec myslet na poháry, potřebuje okamžitě 3-4 hotové fotbalisty.

Reagovat
smazaný uživatel

Hornyak byl narozdil od Hoftycha trenér

Reagovat
Imos

No to je docela smutný, když je Hoftych s Lampasem a Svědíkem nejlepší kouč ligy (po Henrym)

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodně není

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Imos

tohle je v háji, luftjarda si s náma vytřel prdel a poslal malinu s takacsem bolce za stejskala (kterýho taky nechápu k čemu potřebujou) celou přípravu Karl ví, že nemáme nikoho na střed a stejně se na to totálně vymrdá, máme přes 100 mega na evropě a nejsme schopni koupit ani nějaký hovno za 3 mega ... ta včerejší sestava byla fakt smutná, lavička neexistující, na druhý straně bohemka i s lavičkou o dost lepší kádr než jsme tam měli my hoftych přiznává že je ještě o někoho zájem a chtěl by 3 hráče sakra, ale my těch hráčů na doplnění potřebujeme tak 5 teďka by bylo ideální aby šel Ludva pokouřit křéťovi, vysvětlit mu že je to byznis a jestli by nám pár hráčů nepůjčil, že se mu to vyplatí ... hnedka bych nepohrdnul Trávníkem, Fortelným, Minčevem, mladým Frýdkem bohužel, do konce února přijdou max 3 hráči, ani náhodou nepřijdou nějak brzo po sobě a budeme nakonec rádi, že budeme hrát střed tabulky

Reagovat
kilobyte

Nasrat ani uklízečku vám nepůjčí.

Reagovat
Imos

ještě pár let zpátky vám vyhovovalo posílat nám pět hráčů na hostování, tak proč najednou dělat uraženou slečinku

Reagovat
kilobyte

Tady nejde o uražení, ale už se nenecháme ojebávat a vy to jinak neumíte.

Reagovat
Imos

jako byste nás taky několikrát nepojebali ale jasné, nás všechny mrzí, že už nám na dealy typu Vácha-Pavelka, Frýdek neskočíte ale nějaká hostovačka, kdy se u nás ten hráč pravděpodobně zvedne není nic proti ničemu

Reagovat
kilobyte

Tak ono jde i o to chování při vyjednávání hostování. Prý bylo vždy už něco domluveného a když se sešli s Nezmarem, tak ten začal se snižováním části platu, který bude hradit Liberec. Ve výsledku by chtěli ještě za to hostování dostat zaplaceno.

Reagovat
smazaný uživatel

ACS určitě nebude půjčovat hráče farmě SKS

Reagovat
Imos

Protože předtím jsme vůbec nebyli farma ACS trochu pokrytectví

Reagovat
ratusek

Reagovat
dinss

Jak hrál Alvir? Koukal jste někdo?

Reagovat
Mirek na tenisu

Trochu se hledal, ale fotbalista to je.

Reagovat
dinss

To víme ale musí hrát... Ne, že je každej druhej měsíc zraněnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Adrian Gulaccioni.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
martin1

Koželuh a Staněk snad příště v z základu, ještě jsem si říkal, ať nejde kopat penaltu Čermák, a pak vidím jak se k ní hrne ... Před ní tam měl několik špatných kontaktů s míčem + chvíli předtím si nechal dát zbytečnou kartu, jako by mu vadilo, že nehrál od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses naivni. Urcite posadi Hrusku, kterej vychytal nulu. A Kozeluh se taky v zadnem pripade nedocka.

Reagovat
martin1

Vím no, ale člověk musí mít přání a udržovat si nějakou naději, že to přání vyjde.

Reagovat
db18

Reagovat
dinss

Reagovat
AC Sparta Praha good

Vychytal proti Příbrami nulu!? dobrá práce

Reagovat
Kepy_FCB

ty jo Plzeň nenakoplo ani Berbra propuštění

Reagovat
smazaný uživatel

Náčelník má teď jinou práci ....

Reagovat
smazaný uživatel

Idiote

Reagovat
db18

Sežeňte libovolnýho tělocvikáře a psychologa a ukončete tu mikrobídu...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

My bychom o jednom tělocvikáři věděli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Byl bych rád, kdyby se to pod Gulou ještě zlomilo, ale když odejde, tak se mi fakt uleví... (jenom ať to není Vrba nebo Psotka...)

Reagovat
smazaný uživatel

Radši bys měl Gulu, než jednoho z těch dvou?

Reagovat
noustres

Třeba přijde Svědík.

Reagovat
db18

Jo. Klidně i Horvátha...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych vzal doslova kohokoliv, klidne Zaka. Horsi to bejt nemuze.

Reagovat
db18

tam už je taková deka, že souhlasim... (ale fakt podle mne krom Vrby, protože to začlo už za něj, i když to nebylo tak hrozné)

Reagovat
db18

Vrba může potřetí přijít jedině až tu nebude mít nikoho z té první a jen málo hráčů z té druhé "vlny".

Reagovat
Mönchengladbach

Proč???

Reagovat
db18

Protože už teď podruhé to rychle sklouzlo do ponorky. A nevím, jestli tam byl nějaký blok i ze strany Šádka, nebo byl jen Vrba paličák, ale přestavba se totálně zaspala...

Reagovat
dinss

Reagovat
Liquid

výborný bod pro Příbram, ale záchrana vede přes Teplice a Zlín a ti jsou stále daleko....

Reagovat
JessePinkman

Hezkypěkně Dynamo .. To jsem nečekal. Kdyby se teď povedlo udělat doma 6 bodů... dobře by se na tu tabulku koukalo.

Reagovat
Studni

Reagovat
smazaný uživatel

Čermák zadrbal další mikrosituaci. Tvl, ve Starkově - to už budou duoboys zez Plzně hodně skřípat zuby.....

--------------

Co ten náš Pepek - jsme ho kupovali do vitríny ? Furt zraněný nebo jak ?

Reagovat
smazaný uživatel

SÁDKU,na co čekáš

Reagovat
smazaný uživatel

Už toho mám plný zuby... okamžitě odvolat toho blbce Gulu!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Adolfe Sádku slyšíš???

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

https://1url.cz/JzcP7

najdi soupeře...

Reagovat
smazaný uživatel

Černochům jsou aspoň vidět hlavy a ruce, zbytek není vidět skoro vůbec

Reagovat
Salfovic

respektive spoluhráče

Reagovat
John Obi Mikel

Střely na branku 1:0, ve druhé půli 0:0. Celkově dneska gólová neděle.

Reagovat
ondrasch77

Jsme národ v pátek zbytečně rozmlsali

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
braveheart

Reagovat
Salfovic

Krásná fotbalová neděle, tři zápasy (Plzeň, Baník a L´pool) a žádnej gól

Reagovat
bobis21

Měl ses jít radši projít ven

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
iamek

Taky

Reagovat
HorajzmAmmann

nápodobně... Jediný Budějky

Reagovat
SuperBanikovec

Kozelball pěkný.. Nicméně dnes na hřišti byla kopa borců hladových prorazit Spartu a nakonec nejustrašenější na stadioně je Kozel. Hrozná škoda.. No na druhou stranu bod se Spartou ok, teď je třeba vymlátit bez lítosti Uherské Hradiště.

Reagovat
bobis21

Na to že je skóre 0:0 to nebyl špatný zápas, alespoň mě teda docela bavil. Jasný remízový zápas, nikdo horší nebyl. Šancí jsme možná měli více, ale když nic nejde na bránu, nemá cenu řešit jestli jsme měli vyhrát.

Kaloč podle mě slušný, ten hate je na něj podle mě hrozně nezasloužený. Jasně, není to žádný David Silva, ale potenciál být hráčem jako Souček (bez té gólové prudktivity teda, to po žádném B2B hráči nemůže nikdo chtít) podle mě klidně má a jsem rád že dostává prostor

Střídání mohly přijít dřív, čerstvý Buchta mohl využít nejistého Plechatého na beku asi lépe, ale myslím že žádný z hráčů dnes nezklamal.

Reagovat
kilobyte

Dlouho nebylo "Tahle Sparta se dala porazit".

Reagovat
smazaný uživatel

Kozel a jeho šikana Buchty a protěžování Potočného

Reagovat
smazaný uživatel

Kozelball Chyběl jenom gól...

Reagovat
Kepy_FCB

Bída! Takto oslabená Sparta s tolika průměráky nemusí do Ostravy přijet několik desetiletí přesto přesto zase neporaženi.

Kozel střídal pozdě, Potočný neměl jít vůbec,s tímto trenérem jsem schopni porážet jen suterén a to ještě se štěstím a problémy. Jsem zvědav jestli vůbec někdy porazíme pod Kozlem klub z top5-6

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

pravidelne, v kazdym zapase, porazite sami sebe. ty vas nepocitas do top6?

Reagovat
HorajzmAmmann

počkej si do středy

Reagovat
HorajzmAmmann

Bod beru, ale dneska se mohla Sparta porazit. Tak snad si branky nechají na Slovácko a Zlin...

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně já to beru jako ztrátu. Sparta přijela do Ostravy ubránit bod a celkem pohodlně k němu dokráčeli. Soupeř přijede s naprosto tragickou obranou a trenér pošle do hry útočníka v 86. minutě? Střed zálohy hraje v tom nejdefenzivnějším pojetí jaké vůbec může. Takhle by asi tým, který chce hrát o Evropu neměl hrát.

Reagovat
PlackaSKS

žádná alibisticka spokojenost.

Reagovat
Bakary3

Vzdyt Sparta mela v obrane jedinyho schopnyho hrace..

V zaloze hrali dozadu o Dočkala min, protoze pri braneni je tam jak namalovanej. Mimo nrj byli v zaloze hraci, ktery jsou dopredu neskodny.

Jo, Baniku tam neco spadnout mohlo, ale cilene si pro 3 body nesli, Kozlovi stacil bod.

S takhle slabou Spartou...

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel je to přesně, jak to píšeš. Od ostatních místních Baníkovců zase sklidím jen posměch, protože oni tady budou pořád psát kozelball. No já upřímně bych bral klidně o nějaký bod méně, ale lepší herní obraz a konečně něco uhrát i s top kluby.

Jediné malé plus, že herní obraz se zvedl. Už to není ta tragédie, kde se jen kopl do balonu, který pak letěl přes půl hřiště a souboj. Nicméně pořád sem přesvědčen, že po roce by ta hra měla být někde jinde. A co mi hlava nebere, pořád se píše, že to není ještě Kozlův tým. Tak by mě zajímalo, kdy bude. Jeho hráči by měli být Potok a Tetour, přičemž první jmenovaný je v tuto chvíli naprosto tragický.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Musím říct, že z toho taky nemám dojem nějaký joo kvalitní hry.

Jestli hra za Páníka byla tak hrozná, že teď stačí ke spokojenosti tak málo? Tak mi to asi připadá.

Když to tak vezmu, tak kombinace odzadu tam moc není, někdy mi přišlo až komický, jak se Laštůvka nebo stopeři báli rozehrát na střeďáky, který okolo sebe široko daleko nikoho neměli, a vlastně ani oni míč moc nechtěli.

Stejně ta hra zezadu byla založena na delším míči a když se povedlo to zalepit, tak vepředu už se trošku kombinovalo.

Přitom se záložníky Jánoš, Tetour, Mena, Kuzmanovič, bych čekal kvalitnější kombinaci už z vlastní poloviny.

A jak píšeš, jasně, že ten tým je v pohodě. Jánoše by bral v lize každej, k němu jeho kůň Tetour, jeho nákup Mena, plus ten Kuzmanovič.

Azevedo je momentálně asi jedním z nejlepších hráčů ligy, fakt jsem čuměl, jak válí.

Na levý straně má Potočnýho, kterýho chtěl... Holzera, Buchtu...

Do útoku Zajíc je na naší ligu taky nadstandard. Nemyslím si, že by tam kvalita nebyla a že by to nebylo podle jeho představ.

Reagovat
braveheart

Asi jediná radost, že jsme Spartu přehrávali víceméně skoro celý zápas, to tu taky nebývalo. Nebyla to ta připosraná hra, na druhou stranu, kdyby si to tam nedávali až do branky a ty 2-3 akce vyřešily střelou a ne přihrávkou do země nikoho, mohlo být taky jinak. Ja včeta tipoval 0:0, ale hra mě potěšila.

Reagovat
smazaný uživatel

Hra se jednoznačně zlepšila, o tom se nemusíme vůbec bavit, jen ta efektiva je žalostná. Stačí se kouknout do kolonky střely, tak jich bylo 11, ale jediná šla mezi tři tyče.

Reagovat
braveheart

Já doufám, že takhle zahrajeme i ve středu,,

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě pan trenér Kozel nedá spát ani po roce. Slušná obsese...

Reagovat
Bakary3

určitě

Reagovat
Mirek na tenisu

Pan trenér Lubomír Kozel

Reagovat
Losinho

Tak tam vyšší ambice nejsou..

Reagovat
HorajzmAmmann

tragickou obranou bych neřekl. Vitík a Hancko skvěle odehraný zápas. Naopak to, že nehrál na stoperu Plechatý/Lischka a zahrál tam Vitík je dost posun.

Hanousek je taky normální ligový obránce. Zase nedělejme ze Sparty tragédy. Ano, to že jim chybělo x hráčů bylo vidět a Baník je mohl porazit. Ale bod před zápase bych bral a beru ho i teď.

A že hrál střed zálohy v co nejdefenzivnějším pojetí? Nesmysl - vždyť Tetour se staral pouze o ofenzivu a Kaloč zahrál na svoje poměry taky slušně do ofenzivy.

Reagovat
Bakary3

Skvěle odehraný zápas, no když na ně nebyl vyvíjenej tlak, tak jo, odehráli to v pohodě.

Nedělám z nich tragédy, ale takovou Spartu by Baník prostě měl porazit, ty píšeš mohl - mohl, ale zas tak moc nechtěl.

Kdyby do nich bušili, protože byli prostě pasivní... a nepadlo to tam, tak jo, ale tohle byla od Baníku spíš taková údržba s tím, že tam třeba něco spadne. Cíleně za třema bodama nešli.

A je tedy jiný, ještě defezivnější pojetí tý zálohy? Myslím, že asi ne, protože Kuzmanovič i Mena jsou ofenzivnější než všichni, co tam byli. Nebo ne?

Reagovat
HorajzmAmmann

Cíleně za třema bodama nešli - to je irelevantní, já tam snahu do ofenzivy viděl. Možná si pleteš kvalitu v předfinální fázi s údržbou. Žádná údržba to rozhodně nebyla. Prostě nám to v koncovce moc nejde. A zase buďme nohama na zemi, drtit Spartu doma to by jim muselo chybět dalších 7 hráčů.

Mohl tam dát Menu, ale poprvé by hrál v -15, bůh ví jak by se to na něm podepsalo. Nikoho jiného tam dát nemohl. Stejná záloha hrála i v Bolce a bylo to do ofenzivy hodně kvalitní...

Reagovat
Bakary3

OK, já tohle prostě vidím jinak.

Tohle není nic proti Baníku, ale mě tohle sralo třeba i u Trpiše, když v předkole s Dynamem Kyjev hráli tak jako "snad tam něco spadne", ale když do nich měli zajet, neudělal nic.

V tomhle směru to nevidím jako "jít na 100% za výhrou", ale spíš jako ustrašenost svým způsobem a defacto "bezpečnou a kontrolovanou defenzivu".

Já tenhle přístup prostě nemám rád a stejně jako u Trpiše tehdy, ano tady nevidím Baník jako tým, který si nějak zvlášť zasloužil vyhrát - prostě pro tu výhru neobětovali dost.

Reagovat
Banikovec7

Já nevím pořád s tou "takovou" Spartou. Jasně, beru že jim spousta hráčů chybí, ale stejně, když srovnám včerejší sestavy, kolik hráčů Baníku by se do té sparťanské vešlo? Asi Stronati místo jednoho stopera a pak bychom mohli polemizovat o Jánošovi s Fleišmanem oproti konkurentům na jejich pozicích. Přijde mi, že se dělá, jak kdyby Sparta přijel s dorostem.

Reagovat
HorajzmAmmann

kdyby jel Baník bez 10 hráčů třeba do Teplic a v základu byl třeba Buchta, Kaloč, Mena, Svozil, tedy hráči širšího kádru taky bych úplně nechtěl, aby nás někdo přejel. Pořád to byla celkem slušná ligová sestava. Až na Vitíka a Plechatého žádný průser. A i ten Vitík už měl za sebou zápas s Interem a fakt je to slušný ligový stoper. A že musela hrát střední záloha Sáček-Dočkal? Kolikrát u nás hrál na defenzivním záložníkovi Jirásek loni a nikdo nebrečel...

Reagovat
Bakary3

Ja bych videl v sestave Sparty z toho, co hralo za Banik- Fillo, Stronati, Fleisman, Janos lepsi nez Sacek, Azevedo, rekl bych i Tetour misto Minceva..

Treba Krejci - Holzer vidím sulnul.

V poli to tedy vidim 6-4 prp Banik, a tp jeste u Dockala mam silny pochybnosti, jestli ted je platnejsi nez treba Kuzmanovic, je hroznej...

Bez debat bych v poli ze spartanu nechal jen Hancka a Julise.

Reagovat
Banikovec7

Tetour místo Minčeva beru no, Kuzma je šílený poslední rok a za Holzera mluví ta statistika kterou tam včera ukazovali, že má asi 37 zápasů v řadě bez gólu a asistence.

Reagovat
Bakary3

Ok, ale porad vidim kvalitu na strane Baniku

A teda.... on dockal nebo starej krejci jsou taky sileny, tezko porovnavat, no

Reagovat
Mirek na tenisu

17letý Vitík hrál výborně. To spíše Plechatý měl na kraji obrany horší chvíle. Hancko poliíř a Hanousek kromě jedné chyby na začátku nic nezkazil.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně je silné slovo, ale je pravda, že to zvládl obstojně

Reagovat
db18

Reagovat
doshcz

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Kepy_FCB

Jo a budu ještě zvědav kolik v tomto kole hráčů chytlo v tom mrazu kovid...

Reagovat
Spalovač šancí

Ani jeden, Covid není blbej, aby v takové kose lezl ven. Se vozí pěkně v teple v MHD jako bezďáci.

Reagovat
Mirek na tenisu

...nebo vlka.

Reagovat
SpartaOvenka

Vzhledem k tolika absencím a docela kvalitnímu výkonu Baníku bod dobrý

Reagovat
wikingskrin

Dnes se nedá Baníčku vyčíst bojovnost a nasazení. Výkon byl dobrý kluci jezdili po prdeli chyběl tomu jen gol. Co mě štve je to, že když máme v 60. minutě největší tlak tak tam Kozel nepošle nikoho (zajíce, menu, potoka) ale pošle je tam až skoro v 85. minutě, když už je to skoro k hovnu. Prostě bod nám stačil, i když jsme měli na víc. Tak marnou Spartu ve Vítkovicích nepamatuji.

Reagovat
Mirek na tenisu

Tak absence Sparty byly dost masivní. Ale je fakt, že velkoklubu by se tohle nemělo stávat. Baník byl po většinu hry dominantní na balonu, výborně rozvíjel útoky po obou stranách (Fillo, Fleišman) a přesně kombinoval. Černá pecka Azevedo má super formu! Finálka nebo střela ale chyběly. Sázka na hroťáka Kuzmanoviče nevyšla. On je nebezpečnější z druhé vlny. Proč ale nikdo nevystřelil? Nita včera trochu zmatkoval a Laštůvka už mívá na kluzkém terénu problém s pohyblivostí. I když tu Fillovu "malou domů" vytáhl bravurně...

Reagovat
Mirek na tenisu

Zapomněl jsem kvalitu Tetoura. Včera byl excelentní!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Losinho

9 bodů náskok

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia valec, sparta sracka jako vzdy. Sima - Bah, to bude fantazie.

Turbomental a r.mrzak, to jsou kostata.

Reagovat
ratusek

Válec? S pomocí sudích jako vždy

Reagovat
clinger

kdy ještě například?myslíš třeba jako v Plzni,kde naopak penaltu na Símu nepískl,nebo nevyloučil Buchtu?

Reagovat
Bakary3

za tu penaltu, vubec jsem nepochopil, ze se nad tim nikdo nepozastavoval, prestoze Hejda jednoznacne sundal Simu, balon nezahral a jemu zamezil v zakonceni do prazdny brany..

Reagovat
smazaný uživatel

Budějovice by měly, dobrovolně, přesunout všechna svá utkání na hřiště soupeřů. Odtud pravidelně vozí body.

Reagovat
mayday

Včera jsem koukal na Dohráno a skutečně neviděli na videu ruku Kuchty před penaltou? Z mýho pohledu to bylo viditelný z každýho záběru.

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
smazaný uživatel

Taky sem na to koukal a bylo to tak 50 na 50, trošku škoda, že nezveřejní ten rezervní záznam, kde to prý bylo jasně vidět. Aspoˇby se zamezilo těmhle spekulacím.

Reagovat
mayday

No co ukazovali ty asi tři záběry v Dohránu, tak za mě ruka teda jasná. Já jsem v tom viděl, jak mu balon lehce odskočil od levé kozy a zastavil se o ruku no.

Reagovat
doshcz

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to vidět hned a docela jasně, nechápu ty kecy o "neprůkaznosti"

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
db18

Reagovat
žrout

Tak jsem koukal na Kuchtovu ruku a podle mě byla celkem viditelná, ale stopro průkazný záběr to úplně není. Nicméně jsem to pochopil tak, že to nepískali, protože i kdyby byla, ruka po odrazu míče od vlastního těla se podle nových pravidel nepíská, ne?

Reagovat
Mirek na tenisu

Z jednoho záběru bylo jasně vidět, že míč změnil směr od Kuchtovic paže...pokud je to co píšeš v pravidlech tak je musel psát házenkář.

Reagovat
žrout

Tak prý jen ve vlastní 16, ale přesně to nemůžu nikde najít tenhle případ. Jenom vím, že už takové ruky pískané nebyly.

Reagovat
Greny

Nepřišlo mi že by Kuchta byl ve svym vápně, ale možná jsi to viděl jinak

Reagovat
žrout

Tak ve vlastním vápně nebyl, asi to platí jen tam, máš pravdu. Nicméně ti rozhodčí nějak argumentovali tím, že rukou nevytvořil gólovou situaci nebo nedal gól, tak to nebyla nijak zásadní ruka, kterou je taxativně nutné pískat (+ navíc ne úplně průkazné záběry VAR, byť m přijde viditelné, že se o tu ruku míč otřel).

Reagovat
žrout

Tak podle příhody rozhodnutí bylo v pořádku:

„Budeme-li počítat s tím, že se míč opravdu odrazil od ruky, protože jinak bychom to vůbec neřešili, tak za prvé ruka byla přirozeně u těla. Nejedná se tedy o nedovolenou hru,“

„A zároveň si hráč dotekem ruky nevytvořil zjevnou brankovou příležitost, ze které by skóroval,“

„Anebo nevytvořil zjevnou brankovou příležitost ani žádnému svému spoluhráči. Jan Kuchta byl zády k brance obklopen několika protihráči, musel by tedy ještě svádět několik soubojů,“

Reagovat
oli9

OT Pekhart repre forma

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele