FORTUNA:LIGA - souhrn 14. kola: Plzeň přišla o první místo

06.11.2021, 17:01, aktualizováno 07.11.2021, 19:54
Komentáře a souhrny
Plzeň se rozešla bez gólu s Olomoucí, poprvé doma ztratila a opouští čelo FORTUNA:LIGY, na první místo se před ní posunula Slavia. Ztrátu zaznamenalo i Slovácko, to uhrálo pouze bod na půdě poslední Karviné. Sparta zvládla přestřelku s Teplicemi...

Sparta Praha - FK Teplice 4:2

07.11.2021 18:00

Góly: 30. Ladislav Krejčí, 39. Dávid Hancko, 77. Matěj Pulkrab, 88. Matěj Pulkrab - 40. Matías Succar, 79. Jakub Mareš (pen.)

Pražská Sparta porazila v zápase 14. kola Fortuna ligy Teplice 4:2. Letenské poslal do vedení Ladislav Krejčí mladší, navázal na něj Dávid Hancko. Za hosty však ještě před přestávkou snížil Matías Succar. Na první gól Matěje Pulkraba ještě z penalty reagoval Jakub Mareš, domácí útočník ale v závěru druhým přesným zásahem pečetil vítězství svého celku.

Ve třinácté minutě Sparta po zisku míče ve středu hřiště podnikla rychlý přechod do útoku díky průniku Martina Minčeva, ten svoji snahu zakončil střelou mezi nohama Lukáše Marečka, míč se pak od vnější části tyče odrazil vedle branky do zámezí. O pět minut později Lukáš Haraslín při rychlém průniku po útočné polovině a vniknutí do pokutového území nejdříve uklouzl, povedlo se mu však míč udržet a okamžitě po návratu na nohy střílel, z nepřipravené pozice však velmi nepřesně.

Pražané tak udeřili po půlhodině hry. Po Peškově rohu se do vzduchu zavěsil Ladislav Krejčí mladší a přesnou hlavičkou ke vzdálenější tyči otevřel skóre zápasu. Mladý defenzivní záložník navíc mohl za šest minut rozvlnit síť podruhé. Jan Machálek po zhlédnutí videozáznamu totiž nařídil penaltu pro Spartu za ruku Admira Ljevakoviće. Ten paží srazil předchozí centr Peška. Míč si na penaltový bod postavil právě Ladislav Krejčí mladší, jenže jeho střelu k pravé tyči brankář Grigar výborným zákrokem vyrazil. Sparťanské patálie s penaltami tak pokračují.

Ve 39. minutě zase bylo před hostující bránou divoko. Nejprve po výborném Dočkalově centru Martin Minčev prudkou hlavičkou orazítkoval břevno. Poté Jakub Pešek po pravé straně potáhl míč k pokutovému území, pak byl tvrdě atakován Ljevakovićem, ale stačil posunout míč k Dávidu Hanckovi, jenž pokořil Tomáše Grigara. Domácí se však nejspíš nechali uchlácholit dosavadním vývojem, a tak Teplice ještě před přestávkou udeřily. Po akci Ladislava Kodada se v pokutovém území uvolnil Matías Succar a přesnou střelou k tyči nedal Nitovi šanci zasáhnout.

Začátek druhého poločasu sice územně patřil Spartě, ale po Hanckově nepřesné ráně a Panákově slabé hlavičce se ke slovu přihlásili v 56. minutě hosté. Tomáš Vondrášek byl faulován při průniku po pravé straně, míč se však odrazil ke Štěpánu Krunertovi, tak rozhodčí Machálek ponechal výhodu, Krunertovu střelu ke vzdálenější tyči Florin Nita vytáhl skvělým zákrokem na roh. Za pár minut už však zase bylo živo na druhé straně. Jakub Pešek si na pravé straně narazil míč s Tomášem Wiesnerem a po výborném centru byl blízko třetí gólové asistenci, Matěj Pulkrab ale na míč těsně nedosáhl a Ladislav Krejčí mladší jej nedokázal dotlačit do sítě.

Teplice mohly udeřit v 75 minutě. Tomáš Wiesner extrémně špatnou přihrávkou vybídl hosty do brejku dvou hráčů proti jednomu, Trubač řešil tuto situaci individuálně, jeho střela však byla zablokována. A tak Sparta o dvě minuty později trestala. Po Hanckově pasu se za Chaloupkova záda dostal Matěj Pulkrab a přes vybíhajícího brankáře Grigara dokázal elegantním obloučkem skórovat.

Sparta však zřejmě nechtěla zápas dohrát v klidu. Ladislav Krejčí mladší totiž u kraje pokutového území fauloval probíhajícího Tomáše Vondráška a hned věděl, co bude následovat. Jakub Mareš kopl penaltu po zemi doprostřed, Florin Nita spadl doprava a neměl šanci zasáhnout. Další vzruch na Letné nastal dvě minuty před koncem základní hrací doby. Florin Nita nepřesvědčivým odkopem přihrál přímo Jakubu Marešovi, jenž by měl před sebou prázdnou branku, míč ale nedokázal zpracovat. Sparta tak přežila horkou chvilku a z protiútoku udeřila. Lukáš Haraslín pronikl po útočné polovině, mezi teplickými obránci přesně přihrál Matěji Pulkrabovi, jenž trefil takřka odkrytou branku.

Sparta se tak díky výhře zařadila o dva body za první Slavii a o bod za druhou Plzeň na třetí příčku, naopak Teplice budou během reprezentační přestávky poslední.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - 1. FC Slovácko 2:2

07.11.2021 15:00

Góly: 11. Michal Papadopulos, 81. Marco Túlio - 37. Stanislav Hofmann, 56. Jan Kalabiška

Slovácko prošvihlo jedinečnou možnost posunout se tabulkou vzhůru a namísto toho o jednu příčku kleslo. Moravané ztratili body po šesti vítězných kolech a na půdě poslední Karviné jen remizovali.

Body se nicméně dělily spravedlivě. Na domácích Slezanech totiž nedávný výpadek nebyl znát a favoritovi z Uherského Hradiště se herně vyrovnali. Navíc po 11 minutách hry se právě Karviná ujala vedení. Na centr Křapky z pravé strany si naběhl Papadopulos, jehož letmý zásah levou nohou nasměroval míč za záda gólmana Nguyena.

Hosté mohli vyrovnat za dalších osm minut, jenže Sadílek hlavičkoval po pasu od Kadlece mimo tři tyče. Ve 37. minutě už však bylo v táboře Moravanů veselo. Hofmann nahrál do meziprostoru Sadílkovi a z pozice stopera neváhal podpořit ofenzivu. Nakonec to byl právě on, kdo pohlednou akci úspěšně zakončil.

Záhy mohlo Slovácko dokonat obrat, avšak Ciciliův volej přeletěl břevno. Stejně dopadl pokus Kalabišky šest minut po změně stran, v 56. minutě si ale levý bek hostů vše vynahradil. Zcela osamoceného Kalabišku našel na levé straně Cicilia, načež adresát propálil karvinského brankáře Bolka.

Domácí ale nesložili zbraně. V 59. minutě trefil tyč Šehić, o sedmnáct minut později zase Dramého centr málem zaskočil Nguyena, který své zaváhání následně napravil proti dorážejícímu Papadopulosovi. V 81. minutě už nicméně Nguyen lovil míč ze sítě, když mu po centru Qoseho nedal šanci tvrdou hlavičkou Túlio — 2:2.

Přesto vítězství nakonec mohli urvat hosté. MFK však od pohromy uchránil Bolek, který nejprve v 86. minutě po dlouhém autu Sadílka a následném prodloužení Cicilii reflexivně vychytal Kalabišku, aby čtyři minuty nato po dalším vhazování zastavil ránu Hofmanna.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - FK Jablonec 0:0

07.11.2021 15:00

Góly: -

Ve Zlíně se třásly pouze tyče a břevna. Ačkoli obě mužstva nepůsobila směrem dopředu nijak špatným dojmem, v koncovce se jim jednoduše nedařilo. Jablonec tak protáhl své čekání na ligové vítězství už na sedm zápasů v řadě, jeho sok naopak prodloužil svou sérii bez prohry na tři utkání za sebou a zároveň přerušil šňůru pěti porážek z minulých střetnutí se Severočechy.

Do první vážnější možnosti se propracovali domácí, nicméně Čanturišvili ke své smůle trefil pouze břevno. Následně se osměloval taktéž jeho spoluhráč Poznar, na brankáře Hanuše však nevyzrál. I hosté si každopádně v minutách následujících vytvořili slušné příležitosti, a to díky Kratochvílovi. Ten nejprve nevyzrál na zlínského gólmana Rakovana a pak napálil jen tyčku.

Ve 25. minutě opětovně zahrozil moravský výběr, Vraštilovu hlavičku ale zlikvidoval Hanuš, na opačné straně se neprosadil Pleštil. Ani po přestávce žádnou ze šancí nepřetavily oba týmy v nějaký gól, blíže mu byl přece jenom Jablonec, jenže Pilař hlavičkoval do břevna, Doležela vychytal Rakovan a v 71. minutě zase smutnil Pilař, jenž orazítkoval brankovou konstrukci.

Více informací k zápasu

FK Pardubice - Slavia Praha 0:5

07.11.2021 15:00

Góly: 58. Michael Krmenčík, 63. Michael Krmenčík, 64. Ondřej Lingr, 75. Ondřej Lingr, 80. Ubong Ekpai

Ještě do poločasu bylo skóre mezi Pardubicemi a Slavií nerozhodné. Po přestávce však došlo k jednoznačné dominanci sešívaných, kteří během dvaadvaceti minut vsítili hned pět branek, a dočkali se tak očekávaného vítězství. Zatímco vysoká porážka nechala domácí ve spodních patrech průběžného pořadí, jejich soupeř se propracoval do samotného čela ligové tabulky.

Hosté poprvé zahrozili už ve 3. minutě. Bah rozehrál rohový kop centrem do šestnáctky, tam našel Ousoua, jenž hlavou trefil tyčku, k dorážce se ještě propracoval Kačaraba, z blízkosti ale bránu přestřelil. O pár chvil později se řítil na brankáře Boháče osamocený Masopust, dostal se ovšem do přílišné blízkosti svého protivníka, čili z celé akce Slavie nevyrezultoval úspěch.

Ve 28. minutě se poprvé mohli ozvat též domácí, lépe řečeno jim pomohl k jejich první šanci zásah VAR, který si všiml, že Kačaraba ve vlastním pokutovém území zahrál rukou, a sudí Petřík nařídil pokutový kop. K tomu se postavil ve 31. minutě Jeřábek, jenže jakožto exekutor si nepočínal dobře. Gólman Mandous za vyrovnaného stavu vytasil důležitý povedený zákrok.

Ve 43. minutě se mohl ujmout vedení pražský celek, Krmenčík se zjevil v tutové pozici, z ní nicméně fantasticky zasahujícího Boháče nepřelstil. Góly zkrátka přišly na řadu až po obrátce. Ten rozhodující padl v 58. minutě, to když podél pravé lajny ukázal Bah, jak rychlý umí být, vyslal přízemní centr do vápna, odkud již Krmenčík bez větších problémů zacílil do branky.

Od té doby se pardubická defenzíva začala rozpadat na nejmenší kousky. V 63. minutě musel Boháč lovit balón ze své sítě podruhé, poněvadž Lingr ho ze středu hrací plochy umně vsunul na Masopusta, ten ještě přihrál na lépe postaveného Krmenčíka, který znovu snadno skóroval. Východočeský výběr záhy inkasoval další ránu, jeho sok ze svého trendu prostě neustoupil.

V 64. minutě Bah uvolnil svým pasem Masopusta, ten podstrčil míč pod sebe Lingrovi, jenž střelou z první zařídil Slávistům třetí přesný zásah v pořadí. V 75. minutě se Lingr zapisoval na listinu šutérů podruhé, využil totiž Stanciuovu přesnou pobídku. Nepopulárního búra poté Pardubice vyfasovaly v 80. minutě, Ekpai po Stanciuově kolmici své sólo zakončil zdárně.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Sigma Olomouc 0:0

06.11.2021 18:00

Góly: -

Očekávaný sobotní zápas mezi Plzní a Olomoucí sice nabídl zajímavé utkání, avšak gól jsme v něm ani jeden neviděli. Naopak ani jeden tým nedohrával v plném počtu, po Hubníkově vyloučení srovnal počet hráčů na hřišti Kaša.

V úvodní desetiminutovce se Hanáci dostali do dvou šancí. Po Růskově pasu vychytal Daňka Staněk, Kalvachovy špatné rozehrávky zase nevyužil Zifčák. Vzápětí se ukázali i Viktoriáni, Beauguelovi se ale hlavou nepovedlo umístit do brány Sýkorův centr. Stejnou částí těla si obdobně vedl na druhé straně Hubník.

Asi největší příležitost dosavadního průběhu utkání měl po necelé půlhodině Čermák, jenž po pěkné kombinaci zakončil prachbídně. Západočechům se nadále nedařil trefovat bránu, v čemž pokračoval třeba i Sýkora. A když už si Bucha vedl lépe, vychytal jej skvělý Macík. Na konci první půle se udála ještě jedna důležitá věc - Hubník fauloval unikajícího Kopice a z rukou sudího uviděl červenou kartu.

Během čtvrthodiny ve druhé půli srovnal počet hráčů na hřišti Kaša. Ten chvíli po obdržení žluté karty nesmyslně trefil protihráče a musel se předčasně odebrat do sprch. I bez něj mohl otevřít skóre Sýkora, Macík ale reflexivně zasáhnul stejně jako vzápětí proti Buchově střele. Poté stálo při Sigmě velké štěstí. Beauguelova hlavička se od tyče odrazila k Chorému, jehož zablokoval obětavým skluzem Jemelka.

Dvacet minut před koncem mohl Zifčák ztrestat Hejdovu chybu, samostatný únik však zakončil hodně nepřesnou střelou. Ačkoliv Plzeň měla optický tlak, největší šanci v koncovce měla Olomouc. Zahradníček ale v protiútoku namísto přihrávky volil střelu, jež se mu nepovedla a nic tak nezměnila na konečném výsledku 0:0.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Bohemians Praha 1905 2:1

06.11.2021 15:00

Góly: 73. Matěj Chaluš, 89. Ľubomír Tupta - 77. David Puškáč

Třetí vítězství v řadě si připsal Liberec. V souboji s přímým konkurentem si poradil s Bohemkou 2:1, když se během závěrečné dvacetiminutovky prosadili Chaluš a Tupta. Mezitím vyrovnával Puškáč.

Slovan do zápasu vstupoval v dobrém rozpoložení, v předchozích dvou zápasech totiž skolil Teplice a Olomouc. Naopak "Klokani" nezvládli výlety na Slovácko a do Mladé Boleslavi a nenavazovali tak na dobré výkony trvající od konce srpna do začátku října.

Na první větší příležitost se čekalo do třiadvacáté minuty. To se odhodlal k tvrdé ráně ze střední vzdálenosti Novák, proti němuž se musel činit Knobloch. Na opačném konci hřiště si Bačkovský počíhal na Matouškovu střelu. Před pauzou byla k vidění ještě jedna příležitost na každé straně, ani Květův přímák, ani Júsufova hlavička ale úspěch neslavily.

Nedlouho po přestávce se o skórování pokoušeli zejména Liberečtí, o žádné vyložené šance však nešlo. Matoušek pálil šajtlí mimo, Frýdkova přízemním rána rovněž nenašla cíl. Až po necelé hodině hry se hostující gólman musel opravdu vyšvihnout, když Matouškovi zamezil v pokusu o přelobování.

Ve třiasedmdesáté minutě hry už se diváci dočkali prvního gólu. Rohový kop letěl na hlavu Júsufa, který prodlužoval do prostoru, kde stál Matěj Chaluš. Tomu sice míč odskočil, nicméně ještě se k němu dostal a zavěsil. Vedení však Slovanu nevydrželo dlouho. Hronek přiťuknul balón Davidu Puškáčovi, jehož dělovka skončila za zády brankáře.

Už to vypadalo, že se soupeři U Nisy rozejdou smírně, když přišel konec základní hrací doby. Po standardní situaci se kulatý nesmysl odrazil k Mikulovi, jehož pas do vápna našel Ľubomíra Tuptu a ten z otočky rozhodl o vítězství Slovanu.

Severočeši se tak v tabulce dostali na průběžnou devátou pozici už jen s tříbodovou ztrátou na skupinu o titul, Bohemians se naopak po třetí porážce v řadě napevno usadili mezi nejhorší šesticí.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - FK Mladá Boleslav 2:1

06.11.2021 15:00

Góly: 31. Fortune Bassey, 62. Matej Mršić - 30. Milan Škoda

V souboji tabulkových konkurentů byl v Českých Budějovicích k vidění obrat. Domácí mužstvo proti Mladé Boleslavi prohrávalo po brance Milana Škody, nicméně bleskově dokázal srovnat Bassey a po pauze dokonal obrat Mršić.

Úvod utkání se nenesl zrovna v nejatraktivnějším duchu, až ve čtyřiadvacáté minutě Mršićův centr na poslední chvíli odehrál Preisler. Na druhé straně po Čolićově pasu hlavičkoval nepřesně Bassey. Skóre bylo nakonec otevřeno po půlhodině hry. To na vápně dostal chvíli Milan Škoda, jehož rána na zadní tyč stačila na překonání gólmana.

Vedení Středočechům ale nevydrželo dlouho. Opět se v dobrém světle ukázala souhra Čoliće s Basseyem, který na rozdíl od předchozího případu zamířil přesně a srovnal. Chvíli po návratu ze šaten Skalák neuspěl tváří v tvář Vorlovi, z dorážky neslavil ani Hlavatý. O něco později pálil mimo z dobré pozice Ewerton.

Namísto toho tak udeřilo Dynamo. Van Burenův dlouhý míč za obranu si našel Matej Mršić, jenž si připravil střelu na levou nohu, což se mu vyplatilo a přineslo to gól. Jelikož Jurásek ze standardky střílel nepřesně a Smržovu ránu zlikvidoval Vorel, stala se tato trefa vítěznou.

Jihočeši se tak v tabulce po třech zápasech bez výhry vyšvihli před svého soka na sedmé místo, Boleslav je aktuálně osmá, avšak rovněž na dostřel skupině o titul.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Baník Ostrava 1:1

06.11.2021 15:00

Góly: 65. Filip Kubala - 73. Nemanja Kuzmanović

Už čtvrtý soutěžní zápas bez výhry za sebou má Baník Ostrava. Ten si ani podruhé v krátké době nedokázal přijít na Hradec Králové, v jeho mladoboleslavském azylu remizovali 1:1. Po Kubalově trefě dokonce prohrával, zanedlouho ale srovnal Kuzmanović.

První poločas nenabídl mnoho fotbalové krásy. Své rychlosti nedokázal k zakončení využít Vlkanova, Tetour zase prudkou ránu vyslal nepřesně. Když už se Kaločovi povedlo trefit zařízení, připsal si Fendrich poměrně snadný zákrok. Největší vzrušení první půle přinesl její závěr, kdy Vlkanovovu střelu tečoval Kaloč do tyče.

Až po dvaceti minutách druhého poločasu se konečně příznivci dočkali gólu. Opět v tom měl prsty Vlkanova, jehož hlavička našla Filipa Kubalu a ten už dokázal najít recept na Budinského. Ovšem vedení Východočechům dlouho nevydrželo. Budínského skvělý pas na Nemanju Kuzmanoviće totiž dokázal Srb zužitkovat k ráně do šibenice.

Jelikož zbytek utkání nepřinesl žádné větší příležitosti, zůstala situace mezi těmito dvěma mužstvy stejná. Baník je i po třetí ztrátě v řadě nadále pátý se čtyřiadvaceti body a zápasem k dobru, Hradec je hned za ním na šestém místě. Těšit jej může to, že jeho nejbližší konkurenti prohráli, i fakt, že Slezané v příštím kole sehrají duel s Plzní.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha14112137:1135
2.Viktoria Plzeň14111223:1034
3.Sparta Praha14103136:1533
4.1. FC Slovácko14102227:1432
5.Baník Ostrava1373325:1624
6.FC Hradec Králové1455419:2020
7.Dynamo České Budějovice1453619:2018
8.FK Mladá Boleslav1452724:2317
9.Sigma Olomouc1445522:2117
10.Slovan Liberec1452713:2017
11.Fastav Zlín1442817:2814
12.FK Jablonec1427511:2313
13.Bohemians Praha 19051333718:2812
14.FK Pardubice1415816:298
15.MFK Karviná1205712:235
16.FK Teplice14121112:305

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (155)

Přidat komentář
Kepy_FCB

Bod z hřiště 6.týmu ligy je pro tým jako má Baník dobrý

Reagovat
dtaire

Reagovat
Liquid

a Liberec 3 body od skupiny o titul aby ještě neklofl Baníkovce

Reagovat
Banikovec7

Vždyť jsi říkal, že už máme jisté páté místo

Reagovat
Liquid

zdálo se, ale vy jste schopný posrat i neposratelný

Reagovat
Kepy_FCB

na jaře velkopopovickýho vyštípou hráči, to už ho budou mít plné kecky

Reagovat
bobis21

Válka a nákopy ... stagnace pokračuje

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně přesně napsáno. Je mi z toho smutno, protože jsem byl rád, že dostal šanci mladý regionální trenér. Bohužel po občasném záblesku příjdou tyto neslané nemastné výkony. Klub se herně nijak neposouvá, přestože skvěle pracuje Grusmann a majitel sype do kádru peníze. Otázka, zda nepřišel čas se bavit o budoucnosti trenéra a hledání od nové sezony náhrady.

Reagovat
bobis21

Já bych zase rád viděl že někdo dostane čas. Tohle měnění trenéra každý rok je podle mě jedna z věcí které nás drží na místě. Je Smetena ten správný kdo by měl dostat ten prostor? Nevím. Ale kdo jsou ty varianty na výměnu? Padaly tu jména jako Svědík, Holoubek a Lavička - první je nereálný, zbylí dva nevím jestli by měli zájem ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální scénář je, že se bude dařit, hra se bude nějak vyvíjet a to vše pod Smetanou. Ale zatím to tam bohužel nevidím. Pánik byl kritizován za herní obraz defakto pořád, říkalo se jak už to v Ostravě nechceme a přivedl se Kozel, který má nějaký rukopis. Ten položil základy nějaké formě fotbalu, který rozhodně měl budoucnost, ale bohužel to angažma mu nevyšlo. Ale to neznamená, že ta cesta byla špatná a Smetana se bral s tím, že znal prostředí a věděl, co s v klubu děje a očekávání bylo, že nějak navážě ne práci Kozla. Ale to se nestalo, on ten klub vrátil do dob, než Kozel přišel. Začátek sezóny dal nějakou naději, že v přípravě něco dostal hráčům pod kůži a ten fotbal byl hodně zajímavý. Ale vydrželo to 3-4 kola a vrátilo se to do totální šedi, ze které vyčnívá jen několik výkonů, jako proti Spartě.

Reagovat
Kaspar

Budejce Jsem zvedavy jestli ten Bassey vydrzi i na jaro

Reagovat
smazaný uživatel

Na co zase Smetana čekal se střídáním ? Opět, až budeme prohrávat....

Potok klasika - fauly, gesta, řeči ..... soubojů vyhraje pomálu ...... bohužel na Baník nemá mentálně - darovat, při rychlém jednání sada rozlišováků navrch .... Proč tam raději nedáš Chvěju ....

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku se obávám, že Smetana narazil na své trenérské limity a není schopen ten tým někam dál posunout. Není to vyloženě průser, ale všichni jsme čekali, že Baník se trošku posune a ono se to moc neděje.

Reagovat
Spalovač šancí

Anebo spíše narazil na limity kádru

Reagovat
ratusek

"Výkon" Potočného mě ani nepřekvapil. Absolutně nehcápu, co na něm Smetana vidí.

Jak to vypadalo ze začátku se Smetanou nadějně, tak je to letargie a stagnace. Výkon se Spartou nepočítám, to hrajeme dobře doma vždy. Na druhou stranu na lepší než 5.místo to stejně není, takže hrajeme tak nějak na plán,

Reagovat
AjaxFans

Jakou má fci Galásek?Teda, spíš jaké má slovo

Reagovat
smazaný uživatel

Žádné, asi jako hráč v repre.

Reagovat
oli9

co v repre odehrál špatně? Ty vole mít teď defenzivniho záložníka co hraje za ajax 150 zápasu a dá v nich 25 gólů tak se radujeme... Nikdy nezklamal

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je tak vysilující. O jeho herním přínosu snad není řeč.

Reagovat
ratusek

Tak po zítřku tabulka s 35,34,34,33 body. paráda

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
$dolar$

Docela hezkej zapas dneska. Sigma prekvapila. S timhle se da zit. Sanci jsme meli hodne a vytknul bych akorat tu naprostou demenci Kasi.

Reagovat
martin1

Reagovat
Blasphemer

Vždyť to bylo úplně hrozný.

Reagovat
FCSL

Konečně se Plzni vracej ty haluze. Příští kolo rupnou s Baníkem

Reagovat
$dolar$

Tak spatne na tom snad jeste nejsme.

Reagovat
djiros

Vždyť nedáte dohromady obranu. Budete rádi za remízu.

Reagovat
adam77

Vždyť jste neporazili ani Olomouc

Reagovat
Banikovec7

Tak podle něj je Baník kvalitou někde mezi Opavou a Třincem.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitou nevím, ale podle mapy tam je určitě.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Firkraag

Reagovat
HorajzmAmmann

Pan trenér Kozel skvěle

Jsem rád, že nás změna trenéra posunula do roku 2018 do období Jirka Fleisman má balón a v 99% to jebne rychle za obranu...

No nic, ve výsledku 2 body z posledních zápasů beru. Pořád je největší průser ztráta se Slováckem. Plzeň už porazíme

Reagovat
smazaný uživatel

Měli byste. Kurzy na zápas jsou teď 2,56-3,25-2,57, vzhledem k absencím Plzně tam čekám pád kurzu na Baník někam ke 2. A pak to skončí klasicky 0:2.

Reagovat
lichna.

Hele já taky nejsem spokojen se současným stavem, ale za Kozla jsme na konci jeho angažmá měli problém vystřelit na branu. Někteří hodně rychle zapomínají...

To že nás fotbal chtěl naučit, neznamená, že by nás ho naučil.

Reagovat
HorajzmAmmann

To je sice fakt, ale tady to vypadá, že fakt nevíme co chceme. Hrajeme kombinačně, nemáme středního záložníka. Hrajeme bez mezihry, příjde Budinský...

Pořád to jde z extrému do extrému... Aspoň můj pocit takhle těsně po fotbalu... No uvidíme jak to bude dál.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ale jako nestěžuju si, to jenom takové popichnuti ... Já se současným stavem spokojený jsem. Naopak já nezapomínám, ještě nedávno jsem chodil na Baník do Varnsdorfu a Sokolova, takže ...

Reagovat
ratusek

To je sice pravda, ale jinak přešlapujeme na místě už několik měsíců. Sice na to nejlepší u nás nemáme, ale ten druhý sled by měl být náš a nějak moc není

Reagovat
HorajzmAmmann

Není??? Bolka, Liberec, Olomouc, Jablonec daleko za náma. Slovácko má teď 2 nejlepší sezóny v historii a drží se boje o titul... Uvidíme jak dlouho jim to vydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty víš co je problém? Že ty kluby co jmenuješ buď pracují s menším rozpočtem, nebo jsou špatně vedené (Boleslav), případně prochází brutální herné krizí (Jablonec). To, že ty týmy máme za sebou dle mého není úplně tím, jak moc dobří jsme, ale spíš jak špatná je konkurence. Samozřejmě top6 je určitě příjemná, ale ruku na srdce, nečekal si letos taky víc?

Reagovat
HorajzmAmmann

Jediné co jsem nečekal je to, že Jablonec bude tak špatný a Slovácko tak dobré. Jinak jsme přesně tam kde máme být...

4.-5. místo je fajn, něco jiného pokud někdo finančně nepomůže Brabcovi může chtít jenom blázet.

Reagovat
lichna.

Tohle je hrozný alibismus. Pokud si tohle říkají i ve vedení, tak chápu, že se nic neděje.

Reagovat
HorajzmAmmann

* realita.... vedení ať si dělá co chce. Já jsem fanoušek a pokud nebudeme mimo top3 tak se hroutit fakt nebudu.

Reagovat
lichna.

4.misto je prostě minimum, na co bychom měli cílit. Rozhodně ne nic co by si člověk řekl je to ok. Neco jiného by bylo kdybychom aspon během toho vychovavali X mladých a ty posílali do světa...

Reagovat
HorajzmAmmann

Když se kouknu na kádry, tak Boleslav, Jablonec o tolik horší nejsou. Lepší kádr samozřejmě asi máme, ale nic co by mělo znamenat, že budeme mít po 13 kolech 15 bodů +

Říkám - ten pohyb od 4.- do 6. místa je naprosto reálný...

Reagovat
lichna.

Ano, ale my zaostáváme za Slováckem a pokud se něco nezmění, tak i za "TOP 3" a to výrazně.

Tam jde spíše o to, že ty nůžky by se měly zužovat, už jen s ohledem na peníze, které do toho Brabec dává. Máš pocit, že se ty nůžky zužují?

Reagovat
smazaný uživatel

Neblázni. Kdyby to stačilo, tak v létě neposilujeme. I Brabec chce něco vyhrát, posunout se. A finančně to zvládá sám. Zkrátka nebude utrácet, co pražské s. Ale jsme srovnatelní s Plzní a nevím jak na tom je přesně Jablonec. Každopádně twn cíl musí být minimálně top 3

Reagovat
Kepy_FCB

Sám už ne, teď se někde chlubili že mají 150 partnerů už...

Reagovat
ratusek

my máme jedny z nejlepších podmínek v lize, hned po pražských S a hrajeme už několik let takovou válečnou tužku. Ale co čekat, když hrají hráči jako Potočný, Kuzmanovič, Klíma. Nechal se zdrhnout Zajíc a Budínský sedí

Reagovat
lichna.

Jo s tím souhlas. Jen to velebeni Kozla mi nesedelo. U nás taky začal nadějně.. Navíc meli bychom spise řešit, jak by se mohl zlepšit Smetana.

Reagovat
HorajzmAmmann

Já bych ani nechtěl vyhazovat Smetanu... nevím kdo místo něj. Svedik, Koubek nereálný, Možná bych si u nás dokázal představit Radu? Ale jinak fakt nevím...

Reagovat
meno

Lavička

Reagovat
HorajzmAmmann

Ten bude předražený....

Reagovat
meno

Zaplatí se jednou skupinou v EKL a prodejem Almásiho za 75M někam do Belgie

Reagovat
Kepy_FCB

až takhle je drahej

Reagovat
meno

Tak furt dál přešlapujte na místě. Jak dlouho tam už Brabec je a kolik do toho nasypal peněz, abyste vždycky skončili těsně před branami evropských soutěží?

Reagovat
Kepy_FCB

že někoho brutálně přeplatíme povede spíše k osudu Kozla podobnému

Reagovat
KingMaster13

Jedině Horejš V Budějkách odvádí skvělou práci a má na to jednou se vyrovnat Trpišákovi

Reagovat
HorajzmAmmann

no nejlepší varianta by byla, kdyby se začalo víc herně + zase výsledkově dařit Smetanovi no...

A přitom to je celkem jednoduché, nechat hrát Jánoše, dát více šancí Budínskému (možná Azevedovi?) a občas si zahrát fotbal už od defenzivy a nejít na to nákopama vždycky...

Reagovat
lichna.

Místo koho Janos? Kaloc mi ted přišel dva zápasy jeden z nej.

A ono je to těžké. Kuzma dneska jeden z nejhorších ale pak dá zase krásný gol..

Reagovat
HorajzmAmmann

Jednoznačně bych chtěl vidět zálohu Jánoš-Kaloč-Budínský třeba 3,4 zápasy po sobě...

Reagovat
HorajzmAmmann

mimochodem Kuzma krásný gol, ale proč že jo? Nádherný balon od Budínského. Jenom se potřebuje vyhrát, v sobě to má...

Reagovat
lichna.

Techniku a hlavu rozhodně, ale má i pohyb? A bude to ve Smetanovskem pojetí stačit? Tetour je ceneny proto, že třeba nemá tak geniální řešení, ale přidá k tomu i ten pohyb.

Reagovat
HorajzmAmmann

Právě proto tam bude i ten Jánoš, Kaloč, aby ti to v tom středu odběhal. Ronaldo taky nemá moc pohyb, ale když ti zajistí 6 bodů ve skupině LM postoupíš...

Navíc se podle mého ten pohyb u Bídínského dost podceňuje, že by to byla v porovnáním s Tetourem tak taková ultra bída si nemyslím. Úplně v klidu má pohyb na to, aby zvládnul zápas v naší lize... Pavel Horváth by si tím pádem v Baníku asi moc neškrtnul...a to je možná špatné myšlení.

Do teď to celkem fungovalo, Baník bodoval, Budínský když dostal čuchnout neměl nic (pochopitelně, za 200 minut se nerozehraješ). Teď se třeba začíná obracet karta...

A pokud sem někdo přivedl Smetanovi Budínského, který hraje v naší lize od doby co neměl řidičák a víme teda, že se nám nehodí do systému tak bych ho hnal od Bazalů na míle daleko... to prostě nemůže být pravda. Podle mého s ním Smetana musí normálně počítat do základu, akorát nečekal, že se třeba tak rozehraje Kuzmanovič...

Reagovat
lichna.

Tak já nevím, kolik zapasu jsi letos videl. Ale vidět, jak Budinskeho na hristi po deseti minutách predbiha i hrac co je na hristi od začátku.... Tetour je pohybově úplně jinde.

A jak říkám, pochybuju že by Smetana Tetoura vyndal a tím pádem tam aktualne pro Budinskeho místo úplně nevidim.

Srovnání Ronalda nebo Horvatha s Budinskym jsou jak srovnavat Malysze a Maturu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako s tím naprostý souhlas. Nejlepší varianta by byla, kdyby se Smetana chytl, ta hra by dávala nějaký smysl, a pak by přišly i výsledky, ale po roce to tak zatím nevypadá.

Reagovat
meno

Ten do Baníku nemůže, tam musí jít někdo zkušenej. Koukej, co toxický prostředí Baníku udělalo s Kozlem a jak jeho tým hraje teď, když má klid

Reagovat
ratusek

tvl ze začátku jsme taky měli z Kozla radost a nebýt včera zoufalých rozhodčích, tak nevyhrál. Nehledě na to, že Liberec nemá kádr na to hrát o záchranu

Reagovat
lichna.

Jak jeho tým hraje ted? My jsme je i se Smetanou porazili a ted sice mají tři výhry ale jak a s kým? Poměrně šťastná vyhra v Teplicích a ted to taky proti Bohemce nebylo kdovijake. Na hodnocení angažmá si to chce ještě rozhodně pockat. Tak jako u nás, kde začal taky zajímavým nastupem.

Reagovat
martin1

Byl to celkem svižný zápas, přeci jen téměř celý poločas se hrálo 10 na 10. Byla tam velká převaha a Sigma hrozila jen z protiútoků a většina z nich vznikla naprostou hloupostí. Opět se ukázalo, že ta koncovka je hrozná, což platí i o Sigmě. Aspoň že se Buchovi po desítkách (ne)střel konečně povedla nějaká solidnější střela, ale i tak je to málo. Zbytečně a hloupě ztracený 2 body. Kaša je vůl, 3. ČK za necelý rok není náhoda ...

Reagovat
Blasphemer

Kaša je úplnej dement.

Reagovat
lichna.

Tak na to jsme upozorňovali už když k vám sel. Ale pak předvedl několik dobrých výkonu, tak se na to zapomnělo.

Reagovat
fsada

Naopak spíš zápas nic moc.. Ještě, že jsem lístky zadara... Hnus nic moc.. Viktorka nic neukázala, nebýt té tyče, tak to byl ospalý zápas.. Děs, běs.. Na Zápas Viktorky s Baníkem jsem opravdu zvědavý

Reagovat
fsada

Měl **

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjebana Karviná, nasrany jak svina, tohle měli být 3 povinné body

Reagovat
John Obi Mikel

Dnes po dlouhé době velká spokojenost s výkonem. Mandous podržel, Bah a Oscar dobří dopředu, Ousou se zlepšuje, Masopust a Stanciu dobrá druhá půle, Lingr to skvěle oživil, Krmelec 2 góly, Ekpai a Madsen povedené střídání. Ani první půle nebyla úplně špatná (chyběly tomu góly) a v druhé jsme rozjeli neskutečný kolotoč.

Za mně Lingr hráč utkání a Aleš Mandous hrdina první půle.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně nechtěl bych být teď v kabině Slovácka, Svědík bude pěkně nasrany, po 2 gole místo aby jsme je dorazili tak úplně přestali hrát

Reagovat
Kepy_FCB

Kluby z Ďolíčku by se měly dohodnout se Slávií a hrát raději v Edenu

Reagovat
John Obi Mikel

*druhé půle v Edenu

Reagovat
Kepy_FCB

Karviná snad se chytne, snad jim vypomůžeme, nám už o nic bohužel nejde. Kdy je vůbec ta dohrávka

Reagovat
John Obi Mikel

Podle livesportu 24.11.

Reagovat
slonzacky_lenoch

24.11 v 17.00

Reagovat
Liquid

Reagovat
slonzacky_lenoch

Zajímalo by mě čím to je, že končně hrajem fotbal na který se dá dívat. Jestli trenérem, konečně normální sestavou, tou dvoutýdenní pauzou nebo čím...

Reagovat
Salfovic

Covidovým dopingem.

Reagovat
Liquid

covid jim dal křídla

Reagovat
ratusek

Pardubice solidně v piči letos

Reagovat
smazaný uživatel

Stará dobrá Slavia je zpět a Krmelec se dostává do své dřívější superformy... O titulu je rozhodnuto.

Reagovat
FCSL

Na Slovácko už jenom 15b, ty ještě předběhnem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Ztráta remíza v Karviné. Ale vyrovnaný zápas. No nic za 14 dnů se Spartou doma

Reagovat
Liquid

co myslíte kdyby Rada nedal tu Žilinu, tak by byl teď kde při této bilanci Jablonce 12.místo, 14 zápasů 2 výhry při skóre 11:23 a slabých 13 bodů

Reagovat
John Obi Mikel

Pokud nepostoupí ze skupiny a bude pokračovat v ligové "formě", tak ho Pelta v zimě nahradí.

Reagovat
Banikovec7

Tak právě to, že to Žilinu dal, je asi největší důvod toho, jak na tom teď v lize jsou.

Reagovat
Salfovic

Přesně, nebejt blbejch pohárů, tak mohli mít klid a hrát o poháry,

Reagovat
Firkraag

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
ratusek

Reagovat
db18

Reagovat
Feind

nebyt blbych poharu, hraje o pohary

Reagovat
Vasil

Reagovat
Liquid

Jako naznačuješ, že kdyby se týden soustředili na zápas v lize tak by najednou místo tyček dávali góly ? Jasně v ty Plzni kde to tuším měli po cestování by nedostali 5:0 ale třeba 2:1 a ty body by to stejně nedalo. Podle mě to je jen takový alibi.

Reagovat
Zdechlina

Slovácko škoda. Nicméně dnes slabý výkon, čekal jsem větší hitparádu. Ale pohled na tabulku je pořád neskutečný. Solidní jízda

Reagovat
John Obi Mikel

Teplice sympatický výkon. Škoda hodně zbytečných gólů. Za bojovný druhý poločas by si zasloužili plichtu. Myslím ale, že to na záchranu stačit nebude. Uvidíme, jak teď proti Pardubkám a Zlínu. Pokud oba prohrajou, můžou už si pomalu chystat kádr na druhou ligu.

Reagovat
djiros

Ten už mají sestavený od srpna.

Reagovat
kilobyte

Skoro celou první půli jen čekali, kolik jim naložíme. Kdybychom je nepustili do zápasů, tak by to možná takhle hráli až do konce. Přitom pak dokázali dělat problémy. Takže bych je za tu snahu zase tolik nechválil.

Reagovat
C-M@ster

Fakt mě zajímá, proč ten Hancko nekopal tu pentlu.

Sparta si to zbytečně zkomplikovala. Krejčího neproměnění dost poznamenalo.

Reagovat
Jan Horáček

Mají ty Pardubice vůbec zájem první ligu udržet ? Pracuje se tam vůbec na rekonstrukci Letního stadionu ? Já tam byl v srpnu na výletě, byl všední den 10 hodin dopoledne a nedělo se tam nic, neviděl jsem tam ani stroje ani pracovníky.

Reagovat
meno

Ti se udrží jak nic.

Reagovat
Liquid

tož chládka a tintěru vidíš místo PCE v Čelákovicích, Poříčanech....tak nemají čas ještě pracovat doma

Reagovat
Coutinho10

Mandous se neskutecne rozjel a hodne nam ten zapas ulehcil, ze zvladl na 2x zakrocit pri te penalte....Pardubky do 1. golu celkem dobre branili, ale stejne jako Bohemka po nasem 1. golu odpadli a pak uz se jim to tam valilo a bylo po zapase

jinak super, ze se nam konecne povedlo dostat na 1. misto...jeste tak pred mesicem nebo kdy to tak uplne nevypadalo, ale kdyz to zopakuju, tak jak mas jistyho golmana, tak hned se hraje lip a od te doby, co ted chyta bez prostridani je famozni a to se projevuje i na pravidelnem ziskavani vyher

Reagovat
Aldeano

Pulkrab v lize 100z/33g. Stále jen 24 let, ale obrovská škoda, mohl mít už daleko více gólů. Snad mu to bude střílet i dál.

Reagovat
berliner

Succar za Gol Sparte na jejim hristi, konecne se trefil v ceske lize,snad to nebude jeho posledni venkovni Gol za Teplice a snad bude vic latinskoamerickych hracu v ceske lize a snad i vic Peruanskych

Reagovat
Keeper117

Čo je so Stochom? Prečo nehráva

Reagovat
Liquid

zraněnej ale už je v tréninku dle včerejší tiskovky Kozla

Reagovat
smazaný uživatel

Šetří se na repre.

Reagovat
meno

OT:

Anketa Slavík, kdo je hudebně nejmenší zlo?

Zpěvák: Václav Noid Bárta, Ben Cristovao, Vojtěch Dyk, Tomáš Klus, Richard Krajčo, Daniel Landa, Mirai Navrátil, Jaromír Nohavica, Tomáš Ortel, Pokáč, Josef Vojtek a Marek Ztracený.

Za mě Dyk.

Zpěvačka: Monika Absolonová, Monika Bagárová, Lucie Bílá, Eva Burešová, Ewa Farna, Marta Jandová, Aneta Langerová, Lenny, Olga Lounová, Martina Pártlová, Lucie Vondráčková a Hana Zagorová.

Lenny

Kapela: Chinaski, Divokej Bill, Dymytry, Jelen, Kabát, Kryštof, Lucie, Mirai, Ortel, Rybičky 48, Škwor a Slza.

Tohle je hrozná bída a asi Rybičky, ale to jenom protože mě serou nejmíň

Reagovat
lichna.

48 Rybiček rovná se hola pica, nejlepší MC v republice Jarek Nohavica!

Reagovat
naheCZ

Vojtek. Bílá za spolupráci s Arakainem. Dymytry, to není žádné zlo...

Reagovat
ratusek

Jo Pepa Vojtek

Reagovat
meno

Dymytry mají superskvělýho bubeníka a tím končí

Reagovat
ratusek

Ten výběr zpěváků je šílenej

Ale těším se až rap vyhraje Řezník a půjde si pro cenu a těch sto litrů, co mu dluží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Mirai, Hanička a Mirai

Reagovat
lampas

Zpěvák: Tam je to velký hnus, asi jediný Pokáč se mi zdá celkem v pohodě.

Zpěvačka: Tam kromě Lenny je to taky samý hnus. Čímž nechci řict, že by Lucka Bílá neuměla zpívat, ale při pohledu na ní mám chuť zabíjet, takže smůla.

Kapela: Překvapivě mi nevadí nikdo, až na Ortel, což ale beru spíš jako parodii a takovou komickou vložku naší kulturní fronty.

Reagovat
kilobyte

Co Aneta Langerová? Hlas má luxusní a zpívá si to co se líbí jí.

Reagovat
kilobyte

Pokáč, Ztracený

Langerová, Lenny

Divokej Bill, Lucie, Rybičky

Předpokládám, že ani jeden z nich se ale nedostane ani na bednu.

Reagovat
frankiefcb

Nohavica, Farná, Lucie

Reagovat
ACSeRw!n

Landa a Cristovao je zpevak ??

Reagovat
10adam

Zpěvák: Pokáč, Ztracený

Zpěvačka: Lenny, jinak hrůza

Kapela: Divokej Bill, v pohodě i Jelen, Lucie, Chinaski a celkem i Kryštof

Reagovat
smazaný uživatel

Zlo

Reagovat
insane

Kill it with fire.

Reagovat
Losinho

Bez Gotta

Reagovat
HorajzmAmmann

pfff, kde je kurva Berenika?

Reagovat
kilobyte

Dělá stojky.

Reagovat
HorajzmAmmann

já z ní taky...

Reagovat
Mass

Berenika není žádná kurva

Reagovat
$dolar$

Pokac, Nohavica, Landa

Netuším, neposlouchám, asi Bílá má nejlepší hlas.

Jelen, Škwor mozna

Reagovat
doshcz

zpěvák: měl by být Bárta

zpěvačka: Lenny nebo Ewa jsou v pohodě

kapela: uff.. z nostalgie řeknu Lucie

Reagovat
doshcz

*Dan Bárta samozřejmě

Reagovat
monty25

Zpěvák: Nejvíc věcí mám rád určitě od Nohavici, jinak Mirai nebo Ztracený.

Zpěvačka: Olga Lounová

Kapela: Mirai

Reagovat
run

Proč Krejčí nedostal za tu penaltovou kosu žlutou ?

Reagovat
Hristo Stoichkov

To se asi ani nedá nijak vysvětlit.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

OT : Panák v repre

Reagovat
naheCZ

A s ním i Kopic

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele