FORTUNA:LIGA - souhrn 10. kola: Hlavní město patří Spartě

02.10.2021, 17:55, aktualizováno 03.10.2021, 20:58
Komentáře a souhrny
Vládcem hlavního města je Sparta, v tradičním derby přehrála Slavii. Ostrava potvrdila formu a vyhrála v Liberci. Jablonce pozdním gólem vybojoval remízu s Hradcem Králové. Plzeň zůstane v čele tabulky. Doma si nakonec poradila se Zlínem, i když se asi nadřela víc, než čekala. Slovácko otočilo zápas s Teplicemi a doma zůstává stoprocentní.

Sparta Praha - Slavia Praha 1:0

03.10.2021 19:00

Góly: 42. Lukáš Haraslín

Sparťané se po předlouhých pěti letech dočkali vítězství nad nenáviděným rivalem z druhého břehu Vltavy. Jubilejní 300. derby výrazně ovlivnila červená karta pro obránce Slavie Aihama Ousoua, načež Letenští početní výhodu okamžitě využili díky přímému kopu Lukáše Haraslína. Víc branek v utkání nakonec nepadlo, to však domácím určitě nevadilo, neboť se i po hubeném vítězství posunuli v ligové tabulce před sešívané na druhé místo.

Zatímco na straně Letensých nedošlo po čtvrtečním utkání v Evropské lize proti skotským Rangers k žádné změně, kouč Slavie Trpišovský po porážce od nizozemského Feyenoordu posadil hned pět hráčů. V sestavě se nově ukázali Bořil se Samkem, Lingrem, Schranzem a Kuchtou, kteří nahradili Oscara, Traorého, Stanciua, Ekpaie a Tecla.

Po nepovedeném akustickém vyladění sparťanské hymny ještě před úvodním hvizdem hrozilo, že se derby zvrtne jen do samých potyček a hádek. Po úvodu plném tvrdých osobních soubojů si nicméně obě strany barikády začaly vytvářet své příležitosti. Tu první velkou měl hostující útočník Kuchta, jenž po dlouhém autovém vhazování od Masopusta odstavil Panáka, z úhlu ale nepropálil gólmana Sparty Niţu a z dorážky se neprosadil ani Lingr.

Ve 20. minutě se po dobrém napadání dostal do dobré příležitosti Ševčík, jenže jeho sólo zakončené nebezpečnou střelou zhatil nešťastně blokující spoluhráč Masopust. Poté se začali osmělovat též Letenští. Ve 28. minutě pálil po chytře rozehrané standardní situaci Haraslín, bránu protivníka však netrefil. O šest minut později se přes obranu hostů prokličkoval Pešek, jehož ránu zastavil brankář Slavie Mandous.

Čtyři minuty před koncem první půle přišel zásadní okamžik. Ousou poměrně hloupě poslal k zemi Haraslína, a jelikož viděl již druhou žlutou kartu, musel kolbiště předčasně opustit. Vyloučení nicméně nebylo jedinou ránou, která v tu chvíli sešívané postihla. Následný přímý volný kop totiž rozehrál Haraslín, který díky teči bránícího Schranze poslal Spartu do vedení. Sám slovenský fotbalista vsítil svůj první gól v rudém dresu.

Krátce po změně stran se Haraslín mohl prosadit podruhé, avšak z bezprostřední blízkosti trefil pouze Mandouse. V 50. minutě vyslal na druhé straně nebezpečný volej Stanciu, jenž v poločase nahradil nevýrazného Samka, Niţă ale míč vyrazil nad břevno. Devět minut nato zase domácí předvedli pohlednou kombinaci, kterou však v závěrečné fázi pokazil Haraslín, jenž zbytečně otálel se zakončením.

Slavia se průběh derby snažila změnit několika střídáními, i kvůli početní nevýhodě ale bránu Letenských ve druhé v podstatě vůbec neohrozila. V takovém případě stačilo domácím jen kontrolovat výsledek. Po dlouhých 54 utkání tak skončila rekordní neporazitelnost sešívaných v nejvyšší soutěži.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Baník Ostrava 0:2

03.10.2021 16:00

Góly: 43. Jiří Fleišman, 63. Ladislav Almási

Slovan Liberec v desátém kole FORTUNA:LIGY nestačil na Baník Ostrava, se kterým prohrál 0:2. O výhře "Chacharů" rozhodli Jiří Fleišman a Ladislav Almási.

Ostrava se dostala do první zajímavější šance v osmé minutě. Z hloubi pole centroval Lischka a na jeho míč si naběhl Jiří Klíma. Branku ale přestřelil. O tři minuty později se odrazil balón k Fleišmanovi. To jeho tvrdá rána byla daleko nebezpečnější. I Knobloch si s první střelou na jeho bránu poradil.

Jan Mikula hezky prostrčil míč po půlhodině hry na svého jmenovce Matouška. Liberecký záložník mířil v dobré pozici podél brankáře, ale Jan Laštůvka ukázal, proč má stále důvěru od trenérů a mrštným zákrokem střelu vyrazil. Ve 37. minutě si liberečtí zápas značně zkomplikovali. Červenou kartu dostal po konzultaci s videorozhodčím Christ Joel Tiéhi, který šlápl podrážkou na nohu skluzujícímu Ndefemu. Otázkou zůstává, jestli to byl zákrok na přímou červenou kartu.

Netrvalo dlouho a Baník přesilovku zužitkoval v první gól. Centr Potočného byl přizvednut jedním z domácích hráčů přímo k nohám Jiřího Fleišmana a exliberecký obránce zpoza vápna propálil vše, co mu stálo v cestě včetně brankáře Knoblocha.

Vedení se hostům podařilo navýšit v 63. minutě. Gigli Ndefe načechral balon z pravé strany přímo mezi stopery na hlavu Ladislava Almásiho, který svou hlavičkou pod břevno zvýšil náskok Slezanů. Nutno říct, že brankář Knobloch v této situaci mohl zareagovat rychleji a možná míč vyrazit.

Na poslední minuty se však poměr sil na hřišti vyrovnal. Po zásahu loktem do obličeje Chaluše totiž viděl druhou žlutou a následně červenou kartu útočník Ladislav Almási. Poté ještě Miroslav Stoch napřáhl ke střele ze střední vzdálenosti a Jan Laštůvka se musel hodně natahovat, aby míč vyškrábl.

Liberec je po deseti duelech na třináctém místě, Baník na čtvrté příčce.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - FK Mladá Boleslav 0:1

03.10.2021 16:00

Góly: 81. Marek Matějovský

Karviná prohrála v desátém kole FORTUNA:LIGY s Mladou Boleslaví 0:1. Za hosty si jedinou branku připsal v poslední desetiminutovce Marek Matějovský.

Zajímavá střela Papadopulose, poté co Qose rozjel v osmé minutě akci středem a o soupeře předložil míč svému kapitánovi. Střela bývalého hráče Arsenalu prolétla zhruba metr od pravé tyče Šedovy brány. Po zpětné přihrávce Suchého o dvě minuty později téměř od levého praporku si našel míč v pokutovém území Milan Škoda, ale střelou z první napálil balón vedle karvinské brány.

Bolek se ve 24. minutě ukázal ve vynikajícím světle, když zlikvidoval šanci Ewertona, který kličkou do středu poslal na párek obránce Šindeláře a poté střelou z úhlu donutil k zákroku domácího gólmana. Posléze měli hosté další velkou šanci, když po centru Juráska z levé strany hlavičkoval na přední tyči Škoda a moc nechybělo, aby uklidil míč na zadní tyč.

Poté co hosté získali v 72. minutě míč na útočné polovině, rozjeli rychlý brejk, který průnikem po pravé straně zakončil střelou k pravé tyči Hlavatý. Brankář Bolek se položil na zem a balón kryl. O šest minut později měl obrovskou šanci Milan Škoda. Přímý kop Matějovského poslal hlavou do ohně Ewerton, Suchý sklepl míč pro Škodu, který prudkou střelou k tyči donutil k fantastickému zákroku brankáře Bolka. Karvinský gólman vyrazil míč vedle brány.

Po chvíli přišel další závar před karvinskou brankou. Ewerton pronikl do pokutového území, přihrál do malého vápna, kde se snažili dotlačit míč do brány Šimek, Hlavatý i Suchý, ale míč za brankovou čáru nedostali. Další tlak před karvinskou brankou už domácí nepřežili. Škoda zpětnou přihrávkou vybídl do šance Ewertona, ten místo střely volil ještě přihrávku k pravé tyči, kam si naběhl Marek Matějovský, který střelou pod břevno poslal Středočechy do vedení.

Skóre už se neměnilo, a tak je Karviná v tabulce poslední a Boleslavi patří desátá příčka.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - FK Jablonec 2:2

03.10.2021 16:00

Góly: 19. Pavel Dvořák, 63. Jan Král - 13. Miloš Kratochvíl, 90+9. Tomáš Malínský

Hradec Králové remizoval 2:2 v zápase desátého ligového kola s Jabloncem. Za domácí se trefili Dvořák a Král, za hosty Kratochvíl a Malínský.

Po rohovém kopu Rady ve dvanácté minutě se balon ve vápně několikrát odrazil, a nakonec se dostal k Mejdrovi, s jehož zakončením si ale Hanuš poradil. A tak přišla branka na druhé straně. Pleštil dostal výborný pas do křídla a následně přízemním centrem našel nikým neatakovaného Miloše Kratochvíla, jenž zblízka překonal marně se natahujícího Vízka.

"Votroci" však po šesti minutách srovnali na 1:1. Hosté nedokázali přesně rozehrát a k míči se dostal Vašulín. Ten si na pravé straně obehrál Zeleného a poté poslal do šestnáctky střílený centr, který s přispěním jemné teče Pavla Dvořáka skončil za zády Hanuše. Ve 49. minutě Haitl poslal do vápna parádní centr, na který si naskočil Pleštil. Ten zakončoval z hranice malého vápna a Vízkovu svatyni jen o kousek minul.

Hradec Králové se dostal do vedení v 62. minutě. Po centru Vlkanovy se Hanuš ve vápně srazil s jedním ze svých spoluhráčů a hosté následně úplně přestali hrát. To však neplatilo u domácích a k volnému míči se pak dostal Jan Král, jenž jej poslal do prázdné brány. Posledních dvacet minut si však domácí hrající v azylu v Mladé Boleslavi značně zkomplikovali. "Votroci" totiž dohrávali v deseti. Otto Urma uprostřed hřiště stáhl k zemi Nešpora a po druhé žluté kartě byl vyloučen.

Severočeši svůj závěrečný tlak nakonec přetavili ve vyrovnávací branku. Kratochvíl v deváté nastavené minutě před vápnem udržel balon a poté ho procpal na Kubistu, jenž jej ještě prodloužil za sebe. Tam se nacházel Tomáš Malínský, jenž nekompromisní pumelicí pod břevno nedal Vízkovi šanci zasáhnout.

Hradec je po remíze v tabulce osmý, Jablonec až jedenáctý.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Fastav Zlín 2:1

02.10.2021 19:00

Góly: 6. Jean-David Beauguel (pen.), 85. Jean-David Beauguel - 15. Lukáš Vraštil

Výhra Plzně o jeden gól? Jasná věc. Viktoria se sice na vítězství nad Zlínem nečekaně nadřela, díky dvěma gólům Jeana-Davida Beauguela však Moravany přece jen přemohla. Svěřenci kouče Michala Bílka tak zůstávají na čele ligové tabulky.

Západočeši šli do vedení již v šesté minutě díky proměněné penaltě, kterou způsobila hra hostujícího Simerského rukou ve vlastní šestnáctce. Nařízený pokutový kop pak s přehledem proměnil Beauguel střelou k tyči.

Vedení však Viktorii vydrželo jen necelých deset minut. V 15. minutě si totiž na centr ze standardní situace od Čanturišviliho naskočil nehlídaný Vraštil, jenž hlavičkou k tyči překonal gólmana domácích Staňka. "Ševci" se osmělili rovněž tři minuty po vyrovnání opět po standardní situaci, po níž tentokrát zakončoval Poznar. Jeho ránu ale Staněk tentokrát vyrazil.

Hned z protiakce si Plzeň mohla vzít jednobrankový náskok zpět. Řezník připravil tutovku pro Kopice, jenže křídelník Západočechů ze zhruba deseti metrů nedokázal trefit bránu soupeře. Mezi tři tyče nemířil ani na druhé straně Poznar, jehož pokus nad břevno uzavřel výčet šancí v první půli.

Po změně stran si Viktoria vytvořila územní převahu, avšak jen horko těžko se dostávala do gólových příležitostí. V 60. minutě si Beauguel sice počínal důrazněji ve vzdušném souboji s brankářem hostů Šiškou, jenž si v Plzni zrovna odbýval svou ligovou premiéru, avšak hlavička útočníka Západočechů přeletěla břevno. Za dalších čtrnáct minut se Beauguel dostal ke střele z otočky, Šišku ale zakončením vedle tyče znovu neohrozil.

Po třetí šanci ve druhém poločase už se ale francouzský forvard mohl radovat. V 84. minutě totiž zužitkoval centr Janoška, čímž definitivně zlomil odpor Zlína.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - FK Teplice 3:2

02.10.2021 16:00

Góly: 40. Petr Reinberk, 52. Václav Jurečka, 61. Petr Reinberk - 15. Jan Rezek, 73. Ladislav Kodad

Nový kouč Teplic Jiří Jarošík se pokusil Slovácko překvapit nasazením veterána Jana Rezka, jenž se v 39 letech stal historicky nejstarším hráčem "Sklářů" v nejvyšší soutěži. Navzdory Rezkově gólové radosti se však Severočeši vrací domů s prázdnou. Domácí totiž nepříznivý stav obrátili ve svůj prospěch.

Skóre otevřel právě Rezek, který se přitom před půlrokem ještě v dresu Příbrami s prvoligovou scénou rozloučil. Slovácko nicméně ještě v první půli vyrovnalo a po změně stran dokonalo obrat. Nečekaným hrdinou Moravanů se stal pravý obránce Petr Reinberk, jenž se gólově prosadil hned dvakrát.

Domácí se vedení mohli ujmout již v úvodu, když centr Holzera přizvedl bránící Mazuch jen k Petrželovi, který ovšem na zadní tyči přestřelil svatyni Severočechů. Teplice odpověděly rovnou přesným zásahem. Laňkův pas z 15. minuty propadl až k Rezkovi, jenž už snadno dorazil míč do odkryté poloviny brány.

Slovácko okamžitě usilovalo o odpověď, které se nakonec dočkalo ještě před přestávkou. Předtím další pokus Petržely proskákal jen těsně vedle tyče, ve 40. minutě už ale uherskohradišťský stadion vybuchl nadšením. Po centru Kalabišky hlavičkoval Reinberk, jenž i s porcí štěstí prodral míč za brankovou čáru, byť gólman hostů Čtvrtečka dělal vše pro to, aby brance zabránil.

Sedm minut po změně stran už domácí vedli. Nápaditou kombinaci rozjel Kohút, Holzer patičkou vysunul Kalabišku, ten zleva našel nabíhajícího Jurečku a útočník Moravanů se již v pokutovém území prosadil. Vzápětí mohl Jurečka po zaváhání Chlumeckého přidat další zásah, jenže v obrovské šanci netrefil bránu soupeře.

Domácí nicméně kontrolovali hru. Holzer sice z úhlu ještě trefil tyč, v 61. minutě se ale do odraženého míče opřel Reinberk, který propálil poněkud děravého Čtvrtečku. Poté se však strážce teplické svatyně vyznamenal, když zastavil Sadílka.

V 73. minutě zničehonic udeřili Severočeši. Trubač vyslal Kodada, jenž šikovně přehodil brankáře Slovácka Nguyena. Na závěrečný nápor už se ale "Skláři" nezmohli, a když Nguyen snadno lapil hlavičku Succara, zůstaly tři body v Uherském Hradišti.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Sigma Olomouc 2:0

02.10.2021 16:00

Góly: 23. Daniel Köstl, 25. Jan Chramosta

Bohemians výborně vyšla první půle, díky které nakonec porazili Olomouc. V dresu "Klokanů" se prosadili Daniel Köstl s Janem Chramostou, Hanáci se naopak na žádnou gólovou odpověď nezmohli.

Pražané na nic nečekali a od úvodu usilovali o vedoucí branku. V desáté minutě si balón na střelu navedl Květ, jenž zpoza pokutového území zamířil do tyče. Za dalších sedm minut se po nepřehledné situaci dostal k zakončení Chramosta, z otočky ale bránu Olomouce netrefil.

Ve 23. minutě už ale měli domácí více štěstí. Po dalším tuhém boji o míč stál ve správný čas na správném místě Köstl, který před bránou tentokrát nenakopl protihráče, jak je jindy jeho častým zvykem. Stoper Bohemians se totiž nacházel ve vápně soupeře, kde kulatý nesmysl poslal přesně k tyči — 1:0. Navíc za další dvě minuty si Chramosta zpracoval přihrávku od Květa z levé strany, pohotovým volejem rovněž rozvlnil síť a zvýšil náskok "Klokanů".

Sigma se skórování přiblížila až po hodině hry. Brankář Pražanů Bačkovský sice vyrazil centr Šípa, ovšem jen k Breitemu, jehož střelu zastavil až na brankové čáře zaskakující Krch. V 68. minutě si šanci sám vypracoval Ljovin, z úhlu však mezi tři tyče nezamířil. Na druhé straně naopak slušně vypálil Hála, Bačkovský ale pokus záložník Hanáků vyrazil.

Těsně před závěrečným hvizdem se i s trochou štěstí do pokutového území prodral Jemelka, jenže bránu domácích trestuhodně netrefil. Olomouc tak na sobotní výlet do hlavního města nebude vzpomínat v dobrém.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - FK Pardubice 3:1

02.10.2021 16:00

Góly: 26. Mick van Buren, 42. Jakub Hora, 53. Fortune Bassey - 21. Martin Šejvl

Českobudějovické Dynamo nezačalo utkání s Pardubicemi nejlépe, po počátečním hledání ale Jihočeši zabrali a na domácí půdě vybojovali cenné vítězství. Hosté z východu Čech naopak prohráli již třetí utkání v řadě.

Pardubice přitom po úvodním hvizdu hýřili aktivitou a využívali nedorozumění v defenzivě Budějovic. Kostka například využil špatné komunikace mezi stopery Králikem s Talovierovem, v závěru ale ztroskotal na českobudějovickém brankáři Vorlovi. Po 20 minutách hry však Šejvl dostal ve středu hřiště až příliš mnoho prostoru, čehož stoper hostů využil k přesné dalekonosné ráně k tyči — 0:1.

Východočeši mohli dokonce vést o dvě branky, jenže Jeřábek po rohovém kopu hlavičkoval do břevna. Nedlouho poté přišel trest na druhé straně. Van Burena sice po centru Hellebranda nejprve vychytal Boháč, avšak z dorážky se již nizozemský útočník nemýlil a ve 26. minutě vyrovnal skóre.

Ještě před pauzou pak Jihočeši dokonali obrat. Rychlý protiútok po ubráněném rohu Pardubic rozjel Hellebrand přihrávkou na Basseyho, ten dopředu vysunul Horu, jenž i se štěstím propálil Boháče. Sedm minut po změně stran se domácím povedlo vedení navýšit. Na rohový kop Mršiće si naskočil nikým nehlídaný Bassey, jehož hlavičku nezastavil ani Boháč.

Východočeši nehráli věru zle, jenže Budějovice držel Vorel, jenž se ve druhém poločase blýskl vynikajícím zákrokem proti hlavičce Čiháka. V dresu Dynama pak slibnou příležitost neproměnil Mihálik, jehož z úhlu vychytal Boháč, to však domácí soubor nakonec nemuselo vůbec mrzet.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň1090117:827
2.Sparta Praha1072125:923
3.Slavia Praha971124:822
4.Baník Ostrava1071221:1122
5.1. FC Slovácko1071219:1122
6.Sigma Olomouc934220:1513
7.Dynamo České Budějovice1041513:1313
8.FC Hradec Králové1034310:1413
9.Bohemians Praha 19051033416:2112
10.FK Mladá Boleslav1032516:1711
11.FK Jablonec102448:1510
12.Fastav Zlín1030713:259
13.Slovan Liberec102266:158
14.FK Pardubice1013613:196
15.FK Teplice101279:205
16.MFK Karviná1004610:194

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (361)

Přidat komentář
Pablos

Pardubice to budou mít letos asi těžké

Reagovat
adalbertus

druhá liga

Reagovat
Puskas

Klasická 2. sezona.

Reagovat
dtaire

Jak říkal Boháč: dokud nejsou poslední, je to dobrý. A trápících se týmů je naštěstí stále dost.

Reagovat
andrew96

Se zvednou, nemám strach.

Reagovat
Pablos

já jim to přát budu, mně jsou celkem sympatičtí

Reagovat
Liquid

spadne Zlín, ten jak nemá silný podzim tak půjde a teď 4 prohry v řadě, to by Páník nedopustil

Reagovat
smazaný uživatel

Reinberk dal za celou kariéru dosud 7 gólů a teď 2 za zápas...ten se dnes v UH najebe jak hovado.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že bohužel ne, střídal kvůli zranění a vypadá to že to bude vážnější

Reagovat
ratusek

Reagovat
dantetomas

Tak sa najebe este viac, rano nemusi na trening

Reagovat
Rob Roy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
meno

Peťa Reinberk zraje jako víno!

Reagovat
oli9

Slovácko

Reagovat
Greny

OT: když koukám na tabulku FNL tak nejspíše přes zimu skončíme na prvním místě... Tak uvidíme co se bude dít v pauze... Koho mám sportinvest přivede a zda se bude stavět kádr a výhledem už na ligu

Reagovat
C-M@ster

Škoda, že Líšeň nedotáhla výhru.

Mohly to bejt první dvě místa.

Reagovat
smazaný uživatel

Líšeň je po horším začátku jasně druhá nejlepší a druhá po podzimu bude. Zbrojovka má podle momentální situace naději na náskok aspoň 9 bodů po podzimu, nesmí nic a nikoho podcenit.

Reagovat
Bagr007

I tak je potřeba posílit. Lavička je tak slabá, že po prvním střídání jde vždycky kvalita hry katastrofálně dolů.

Reagovat
ratusek

7 bodů je dobrejch. Ale snad se nikdo nezraní, protože to bys vás zasáhlo hodně. A s Dostálkem js iteda už spoojen'?

Reagovat
Bagr007

Ne, ale dokud tam bude Bartoněk, tak se ho nezbavíme

Reagovat
ratusek

Jenže pokud nějaký ten náskok bude pořád, tak Bartoněk to neprodá. Leda že by chtěl prodat klub v první lize, který bude mít větší cenu samozřejmě.

Nicméně na 1.ligu by to chtělo razantně doplnit kádr i na pozice v realizáku. Protože jinak to bude zase hned sestup

Reagovat
Greny

Prý je ten prodej už těsně před podpisem

Reagovat
ratusek

Ty jo. To ani nevím. O koho má jít?

Reagovat
Greny

Vypadá to na ten SportInvest

Reagovat
ratusek

A je dobře být vlastněn hráčskou agenturou?

Reagovat
Greny

Za mě cajk ... Vše je lepší než copánek

Reagovat
Bagr007

Uvidíme, po odchodu Prosů jsem si říkal, že to bude už jen lepší a jak to dopadlo. Ale snad se objeví aspoň nějaké sportovní ambice.

Reagovat
Greny

Nejsem ale ta úroveň FNL je letos asi fakt špatná...

Reagovat
C-M@ster

Plzeň

Reagovat
C-M@ster

Jinak těch málo komentů tu je kvůli tomu dlouhýmu popisu u souhrnu?

Reagovat
smazaný uživatel

Spis vetsina favoritu vyhrala tak neni duvod hejtovat

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Sparta, Slavie, Jabloň, Liberec a Ostrava hrajou až zítra, takže to nikdo teď večer nesledoval a vesničani jsou na svých zábavách.

Reagovat
Zdechlina

Vesničani sú na hodech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Proč tam taháš Peltonec

Reagovat
ratusek

Reagovat
Salfovic

FC Viktoria 2:1

Reagovat
Rarášek

V zimě koupit Basseye prosím.

Reagovat
KingMaster13

Ten se mi taky hodně. On a Mick dělají hru Budějic velice zábavnou

Reagovat
Liquid

Do Nového Boru? Ne ten bude sešívaný.

Reagovat
db18

Další Tetteg...

Reagovat
Rarášek

Co tím chce básník říct? Tetteh je skvělej útočník a zrovna teď by se Spartě hodil taky.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Losinho

Reagovat
lichna.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
milan78

né pětku né..., raději kofolu

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych vzkázat do Budějc, že mě docela dost štvou. Musel jsem si koupit O2, protože jinde fotbal není. A když si pustím Budějovice, oni okamžitě dostanou branku. Abych je nenutil prohrát, tak to vypnu a oni vyhrávají. A to už podruhé. K čemu je mi O2, když se na to nesmím dívat, jelikož nechci Budějovice poslat do druhé ligy?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Banikovec7

Muzes tam sledovat Griezmanna

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný příběh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Almasi je jak zjevení, neskutečné zvíře a Fleišman s Ndefem jsou jedny z nejlepších krajů ligy, Jirka je jak stroj a Ndefe mu zdatně sekunduje

Reagovat
bobis21

Zápas co zápas úplně zbytečné karty Ale body teda těžíme hodně nad plán, i přes naše bránění na náhodu.

Laco bude příště hodně chybět...

Reagovat
smazaný uživatel

a vychází to zrovna na zápas o 6 bodů, to je pech

Reagovat
Imos

To máte těžký když vepředu hrajete na duo ala Líba Kozák, Libá Došek těch karet na vaší straně mohlo být jen za poločas o pár víc

Reagovat
Kepy_FCB

Bál jsem se že efekt nového koštěte na lávce Libe bude ještě působit ale bude možná naopak začátek konce docenta tam. Jen škoda Almyho karty.

Až se zbavíme hráčů kteří vyčnívají špatnými výkony tak to bude i na boj o titul.

Peltonec

Reagovat
smazaný uživatel

já bych klidnil euforii.. Stačí jedno/dvě zranění důležitých hráčů a dost možná se obraz hry/příjem bodů přeruší. Chce to ždímat, dokud to jde. Snad nějak ukopeme i to slovácko, karviná by měla být povinnost v momentálním rozpoložení.

Reagovat
ratusek

Karviná už bude mít nového trenéra, lkterý je nakopne.

Tipuju to na Franze

Reagovat
GrimeBaller98

Kostete do červený jsme byli lepsi,bohuzel Tiehi to posral. Ale je to mnohem lepsi než nakopavana pod Hoftychem

Reagovat
lichna.

Lepší určitě ne, maximálně vyrovnaný tym.

Reagovat
GrimeBaller98

Do cervene karty, jste se jednu dobu skoro nedostali ani za pulku, tak bud taky trosku objektivni. Nemit v tymu Matouska (kteryho bych nejradsi poslal hned zpatky) a Mikulu, tak by tam mohlo neco i padnout. A co predvadel Ndefe nebo Svozil, to radsi skoda slov

Reagovat
lichna.

OK

Reagovat
bobis21

Co přesně udělal Ndefe? Byl faulován? Doslova zločinec

Reagovat
Imos

I když jsi faulován (a z tribuny to nevypadalo o nic hůř, než třeba Almasiho hlavička do Tiehiho ksichtu ani za kartu) tak nemusíš ležet tak zkurveně moc jako ti vaši "tvrďáci" a proto byl zaslouženě vypískanej simulant

Reagovat
bobis21

Tak se prosím podívej na ten záběr znovu. Byl to hodně hnusný faul a může být rád že odešel po svých. Ty vole on mu kolíkama prošlápne kotník a vy děláte jako by se nic nestalo

Reagovat
Imos

na záběry ti kašlu, z tribuny do toho Ndefe skočil jak čůrák a souboj na obě strany stejný, samozřejmě že když jeden záběr zpomalíš třikrát tak je prošlápnutý kotník každý souboj

Reagovat
bobis21

Jinými slovy - vůbec jsi to neviděl, jen chceš být nasraný

Reagovat
Imos

Správné je tedy vyjadřovat se jen po zhlédnutí minimálně deseti záběru v HD, nejlépe desetkrát po sobě, jestli tam náhodou nebylo něco co naživo vidět není? tak ako tak to s tím VARem vyřešili špatně, když na redku to hned nebylo a druhou žlutou dát nemohl

Reagovat
bobis21

Klidně to mohlo být i na červenou. Žlutá když je rozhodčí hodný, červenou si ale taky za tu prasárnu obhájí. Jedinou chybu udělal že ho nevyhodil rovnou a potřeboval k tomu video.

Reagovat
Imos

to ses zas posral žlutou okay, to ještě vezmu ale fakt tady z toho nedělej prasárnu prosimtě, už tak to je k smíchu rozhodnutí

Reagovat
bobis21

Proč by ne? Když soupeři zašlápneš kotník, žlutá je minimum.

Reagovat
Banikovec7

Vzdyt tam byly do cervene dve nebezpecne situace a obe mel Banik.

Reagovat
Imos

jasné, většinu času jsme lepší, ale vám se povedlo párkrát náhodně poslat centr na vápno a heeej my jsme byli nebezpečnější, to nic nemění na tom jak nahovno jste hráli

Reagovat
Banikovec7

Tak posli zadost na LFA, at vam pripisou bod za vyssi drzeni mice v prvnim polocase.

Reagovat
lichna.

Reagovat
Imos

kdyby jen v prvním, ale vy i proti deseti jste hráli hrozně účelově, jsem si připadal že vás trénuje náš Hoftych během naší půlroční krize

Reagovat
ratusek

Svozil ano ale co dělal Ndefe? Nechal si schválně prošlapávat nohy a schytávat lokty do hlavy?

Reagovat
Liquid

výborně Almasi zrovna proti Slovácku out, to by tam Slovácko mohlo vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Obrovská škoda. Výborný přestup, možná nejlepší za poslední roky (beru od postupu zpět do ligy) Nicméně 3 poslední zápasy s kvalitními soupeři a 7 bodů. Proč ne.

Reagovat
PavlíčeQ

Hocku, to byl skandální výkon. Doufám, že tě v tunelu plukovník pořádně rozkope.

Reagovat
PlackaSKS

vy byste mu měli spíš děkovat...

Reagovat
PavlíčeQ

Za co přesně? Za to, že nepřerušil hru, když ležel gólman bezvládně na hřišti? Nebo za to, jak Kateřiňák prasácky dohrál Kubistu po odehrání míče a místo stoprocentní redky, dal ještě žlutou Kubistovi?

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
PlackaSKS

hru přerušit nestihl, bylo to rychlé a byl daleko. ale konkrétně sem myslel za to jak nechal pilaře dohrát i po druhý žlutý a nastavil dokud jste nedali gol.. kateřinák červenou dostat mohl, nicméně kubista dostal žlutou taky v pořádku

Reagovat
PavlíčeQ

Mohl ji dostat jo? Však byla naprosto jasná, nevím za co jinýho by se měla dávat.

Reagovat
PlackaSKS

třeba za druhou žlutou.. jako pilař...

Reagovat
PavlíčeQ

S tím Pilařem si sám nejsem jist, počkám si na zápis z utkání. Dle livesportu tu kartu v 61. minutě dostal Surzyn, ne Pilař.

Reagovat
PlackaSKS

to jediný by to vysvětlovalo. nicméně pak tam jsou sporný jen dva okamžiky-případná červená pro toho kokota co tam naletěl a pak veeeelmi dlouhé nastavení. nelíbilo se mi jak pískal, ale rozhodně bych neřekl, že to bylo na jednu stranu.

Reagovat
PavlíčeQ

Pískal celkově hrozně, proto píšu skandální výkon. S délkou nastavení bych asi problém neměl. Hodně dlouho se nehrálo kvůli Hanušovi, pak tam taky ošetřovali toho gólmana Hradce a dobrých pár minut se nehrálo ještě kvůli nepenaltě.

Reagovat
PavlíčeQ

Koukám na zápis a v 61. minutě kartu dostal skutečně Surzyn, ne Pilař.

Reagovat
PlackaSKS

tak to by vysvětlilo dohrání pilaře. i když za ten faul klidně první mohl dostat..

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Liquid

co bys chtěl, červená pro HK, 9 minut nastavení, to musel snad zařídit Pelta osobně ne ?

Reagovat
PavlíčeQ

Kvůli Hanušovi se nehrálo 5 minut, kvůli nepenaltě 2-3 minuty a kvůli gólmanovi Hradce 1-2 minuty, do toho několik střídání.

Reagovat
lichna.

Ted jsem to viděl, tam to jasne jde za bránícím hráčem.. Za ty dvě tři sekundy tohle prostě rozhodci neni schopen posoudit a brankáři v těchto soubojích často simuluji.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Banikovec7

ještě bych chápal, že si někdo bude stěžovat, že tím ohrozil zdraví Hanuše, ale brečet, že je tím sudí zařízl a kvůli němu dostali gól, to je úplně mimo

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
PavlíčeQ

No vidíš a on zrovna nesimuloval a musel střídat

Reagovat
lichna.

Jo, jenže to nemůže rozhodci poznat. Mluvit o nějakém zarezu je prostě nesmysl. Spise bych byl nasraný na toho hrace, že to hned nekopnul do hajzlu.

Reagovat
PavlíčeQ

Za mě to zářez byl, ale mluví ze mě emoce, musím se na to podívat ještě jednou. Nicméně i kdyby to zářez nebyl, tak v 78. minutě měl vidět redku Kateřinák. Ta byla bez debat.

Reagovat
Liquid

Děláš si srandu? Naprosto regulérní gól, blbost 2 hráčů Jablonce, že se srazí a ty z toho viníš ještě sudího a ještě pitomost Považance, že nezakopne míč....

Reagovat
PavlíčeQ

Pokud leží hráč bezvládně na zemi, tak je mi úplně u prdele, jestli k tomu došlo po srážce se spoluhráčem nebo protihráčem. Rozhodčí měl okamžitě přerušit hru.

Reagovat
havrys99

Reagovat
Liquid

příště Karviná vyhrát v Olomouci a vyhajpovaný Jílek bude vyhozen

Reagovat
ratusek

Výsledek paráda. Kozel poražen, snad bude pořádně brečet

A až kosmeticky upravíme dva posty v sestavě, bude to ještě lepší

. Jo a Svozil at jde do piče s tím neustálým simulováním.

škoda za Smetanův prokauč, že tam zbytečně nechal Laca, ale co se dá dělat. Příště Klíma na hrotu., který je mizernej

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kozel

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, najednou nám chybí Zajíc. Většina tu psala, jak ho nepotřebujeme, že je až třetí volba. Najednou hrajeme na dva útočníky a dvojice Almasi Zajíc nezní vůbec špatně. Snad jen Slávisti psali, že jsme si ho měli nechat. Osobně bych hodil do toho útoku Buchtu a vidělo by se.

Reagovat
lichna.

Bude Klíma a pod ním Kuzma, ja myslim, že to klidně může fungovat, jen to asi nepůjde stylem dáme centr a spolehame na Laca.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ano, ale příjde mi škoda ustoupit od formace, která funguje.

Reagovat
HorajzmAmmann

Bude hrát Klima a na lavičku konečně Smékal.

Těším se.... I když Laco je bůh

Reagovat
lichna.

Pochybuju. Podle me do zimy tam nebude dávat ani Smékala ani Jarone.

To spise tam půjde Granec. Nebo nikdo protože Laco odpadne ale Kuzma bude zpátky.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak to je škoda.

Ale na druhou stranu postup do 2. ligy taky není úplně nedůležitý.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak. Taky nevěřím, že ti mladí dostanou nějakou šanci. Nedostával ji ani Drozd, který byl asi i lepší.

Reagovat
HorajzmAmmann

Souhlasím. I s tím Potokem. Lavička by mu neublížila. Poslední zápasy nehraje dobře to uznám i já.

Reagovat
smazaný uživatel

třeba by mu to prospělo. Posledních 15 minut. At ukáže, co (ne)umí

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

at uz konecne odepisou Potocneho Klima jeste sance dostane, ale taky na to asi nema. Fakt klicovy zapas nas ceka a takhle prokaucovat Laca to je proste vul Smetana a pomalu se stydim za jeho chaoticke rozhovory, ale vysledky ma. Maji to fajn rozjete ale prijde mi ze udrzet 3 nebo i 4 misto bude nerealne.

Reagovat
ratusek

nereálné to je. Ale zase máme dobrej základ pro udržení šestky a to je cíl sezony. Klíma se nepovedl, ale nevadí. jako žolík asi dobrej, na základ to není. A to si nechají utéct Zajíce tvl

Reagovat
Kepy_FCB

Viděls ten hodinovej rozhovor na youtube jak otázku proč staví Potočnýho odpověděl že ani sám neví

Reagovat
FCB1922

Na brečeni jses největší expert ty, vole..

Reagovat
slonzacky_lenoch

Zatím neofiko předpokládám že v úterý ofic: Weber ven, údajně se intenzivně řeší Lavička. Ale jak říkám neoficiál zatím.

Reagovat
ratusek

proč až v uterý? Vyrazit ještě dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud nemají nikoho domluveného, nemohou ho vyrazit. Ono asi nebude ani moc trenérů, co by se tam hrnulo. A ti co na to čekají, tak ty zas asi nebude chtít Karviná.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Peníze nebudou problém, s tím manšaftem se dá něco dělat, tenhle poděl jde výhradně za trenérem.

Reagovat
smazaný uživatel

Weber je dobrý trenér. Bohužel mu moc nehrají klíčový hráči. Dva roky zpět Karvinou zachránila ukončená soutěž, loni to zvládli právě díky němu nad očekávání.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Ne že nehrají. On je hlavně nenasazuje... Siňavskij a mladí sedí na zadku a hrajou ti co na to nemají..

Reagovat
smazaný uživatel

Co když na to ti hráči nemají? On je přece vidí v tréningu. Nejlépe ví v jaké jsou situaci a kdyby mu měli pomoct, dal by je tam. On hraje o své angažmá a pokud teď skončí, tak už se bude jen těžko někde prosazovat. Nevyšlo mu to 2x v Karviné a jednou Bolce.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Tak minimálně Siňavskij jako reprezentant na to má.. Ale nevím. Každopádně doufám že s ním vyrazí dveře... Fakt to chce nový vítr.

Reagovat
Chamezjunior

Asi tak, kdyby na to neměl, tak není reprezentantem A týmu. To stejné Jurásek, Svoboda. Nechápu, proč nehrají v základní sestavě. A už vůbec nechápu, proč hrají na 5 obránců proti týmům jako jsou Teplice, Budějovice a Boleslavi.

Reagovat
meno

Není.

Reagovat
Figi

I kdyz se soutez ukoncila pred nadstavbou, tak karvona stejne mela pet bodu naskok na posledniho, takze by stejne nespadla a mozna by se vyhla jeste i barazi, kde ztracela bod na Zlin. Jinak minulou sezonu ji zachranil Jarabek. Byli na 12 miste kdyz ho vyhodili.

Reagovat
smazaný uživatel

Jarábek byl dobrej

Reagovat
slonzacky_lenoch

V úterý oficiální prohlášení myslím že už si balí kufry. Je to fakt hnůj se na ten náš fotbal dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by to byl Lavička, tak by to asi byla jediná přijatelná varianta místo Webera.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Naposledy byl v PL údajně probíhalo nějaké oťukávání už v létě

Reagovat
smazaný uživatel

Plíšková na stadionu, takže Sparta prej neprohraje.

Reagovat
dejvikker

Reagovat
Chamezjunior

Jožko děkujeme! Weber ven!

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

Vám ten Kozel dobře leží v žaludku.

Reagovat
frankiefcb

Kepymu ale mu lezi v zaludku snad vsichni byvali treneri Baniku.

Reagovat
Kepy_FCB

jen dva

Reagovat
bobis21

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Imos

tak řekl to dobře a jak bylo, není o čem

Reagovat
John Obi Mikel

To je to naše letní "posilování". Z těch nováčků je konkurenceschopný akorát Schranz, jinak je to děs. Můžeme si za to sami.

Reagovat
Greny

Vždyť jste mě zde psali že na stoperu není problém a že je to cajk

Reagovat
John Obi Mikel

Kdo? Kdy? Já?

Reagovat
Greny

Ty zrovna osobně myslím ne, abych byl objektivní ale pamatuju jak jsem psal že Slavia měla řešit stopera prioritně a ne třeba Krmelce

Reagovat
John Obi Mikel

Protože já jako kritik Kačaraby jsem to určitě nepsal.

Reagovat
Greny

Však v pohodě ;) já to bral spíš vseobecne

Reagovat
Greny

Sorry

Reagovat
Neon

A z Plavšiče už má být dávno dělo, ne?

Reagovat
El-Pistolero-68

Nemá na to.

Reagovat
El-Pistolero-68

Jak se daří Ekpaiovi? To byl pro mě váš nejpřekvapivější přestup.

Reagovat
John Obi Mikel

Ekpai hraje nad moje očekávání. To ale neznamená dobře,

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Pablos

No Nezmar no párty

Reagovat
Greny

Boril na rozhovor pls

Reagovat
Rarášek

Reagovat
ratusek

Reagovat
matZz

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
martin1

Reagovat
KingMaster13

Honzo, honzo pojďte k nám

Reagovat
Kixi Syhimour

Já se neschovávám, já se ale vůbec neschovávám

Reagovat
Pablos

Reagovat
Blasphemer

uga buga

Reagovat
Bex5

Reagovat
Kepy_FCB

Mohli jsme sice být chvilku na 3. místě ale jsem rád že už konečně prohráli a boj o titul bude trošku zajímavější snad.

Reagovat
FCB1922

Olé Baník Ostrava!

Ale teda červená pro libereckého hráče celkem přísná...

Nicméně, oni to pak brali fest od podlahy, slušné emoce.. A lepší tým zaslouženě vyhrál.

Reagovat
GrimeBaller98

lepsi tym? Na papire urcite, ale vcera herne zadna slava. Nebyt te cervene, tak by to vypadalo jinak, protoze ze hry jsme meli jednu dobu vice, bohuzel bez efektu. Ale gratulace k vyhre, udelali jste vcera super atmosferu

Reagovat
off-olda

Bořil je taková vymaštěná píča

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Pablos

už by ho mohl někdo trošku sundat... pro začátek aspoň Šilhavý z nominací

Reagovat
John Obi Mikel

Pff, ten jde do základu.

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
montaigne33

Sparta, jak řekli i ve studiu, měla dohrávat v 10- nebo dokonce jen 9 hráčích... Berka pískal podobně jako před léty "slavný" Pavlín Jirků...

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě měla dohrávat Slavie v 7 hráčích, bez Ousoua, Bořila, Baha a Masopusta.

Reagovat
montaigne33

To právě neměla... ale Bořil je strašný exot...

Reagovat
montaigne33

Bořil není rozhodně hráč pro repre atd.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Diky sudimu ze ndal borilovi kartu a me 2000 prase

Reagovat
Firkraag

Bořil kartu dostal po zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

A jooo pocita se nice

Reagovat
HorajzmAmmann

zdá se mi to, nebo si Ndefe a jeho právník zatím nikde nestěžuje na rasismus?

Čekal jsem celé Nizozemsko a Ostravu na nohou a ono zatím nic.. tak kde to jsme. Ach jo

Reagovat
John Obi Mikel

Chce to zménit právníka. Moc mírumilovný.

Reagovat
ratusek

něco z toho musíme vytřískat.

A budou si plést Jablonec a Liberec

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Super že Dočkal a Polidar už jsou zpátky. Měli by se stihnout vrátit za těch 14 dní i někteří další absenteri?

Reagovat
Kaspar

Kdo jiny by mel tu serii bez prohry ukoncit nez Sparta, aspon je to takovy symbolicky.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Neon

Reagovat
irik

VLÁDCI!!!

Reagovat
Rothbard

Ta TOP5 se letos utrhla poměrně brzo.

Reagovat
smazaný uživatel

O to překvapivější, že v ní není Jablonec ani Liberec.

Reagovat
Salfovic

Liberec ?

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec

Reagovat
Imos

Reichenberg jestli jsi přespolní

Reagovat
Kepy_FCB

Tvl takový zářez Argentiny ve finále futsaloveho MS

FIFA mafia

Reagovat
C-M@ster

ukaž

Reagovat
montaigne33

FIFA/ UEFA MAFIA

Reagovat
Firkraag

Co se stalo?

Reagovat
Kaspar

Tak ted uz je Plzen oficialne prvni, v zavesu hned na jednom bode 4 tymy

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
lichna.

Tak oni obnoví Dohráno a udělají z něho tohle...

Reagovat
Pablos

Jdu si to pustit od začátku a mrknu na to... Jsem zvědav

Reagovat
lichna.

No není to klasické Dohráno ale pridali do toho studio, hosta apod. Běží to 20 minut a byl jeden sestřih derby a mluví ted celou dobu o derby.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Pablos

No hned na začátku řekl Kozohorák že mají licenci jen 3 minuty na sestřih

Reagovat
lichna.

Jasně ale to máš 24 minut sestřihy, když dáš ještě druhou ligu tak jsi na pul hodině a to bohatě stačí. Uvidíš to hlavní v zápasech, případně nějaké ohlasy po utkání.

Reagovat
Pablos

No ono i normálně to starý Dohrano se v klidu do těch 3 minut vešlo. Ale nevadí mi to s tím studiem.

Reagovat
lichna.

Jo ta druhá půlka už dobrý.

Reagovat
Kepy_FCB

Bude už teď pravidelně nebo jen když bude pražácké derby?

Jinak Ščasný nějak sešel co sešel z očí...

Reagovat
lichna.

Ja myslim, ze by to mělo být už pravidelně.

Reagovat
Pablos

Ale ten Sčasný mluvil sympatický, naprosto objektivně

Reagovat
Greny

Nebude to tím co jim dovolí O2 ... Oni i na toto musí mít tv práva

Reagovat
Alan_Shearer

Petr Fiala, budouci premier

Reagovat
Liquid

premier tak možná do mateřské školky, naprostá nula, nemá nic co by měl premiér mít a hlavně nebude mít dostatek hlasů na to aby vůbec dostal šanci od prezidenta, je to hrobař ODS stejně jako Hamáček je hrobař ČSSD

Reagovat
Greny

Radši premiéra z mateřské školky než z vězení

Reagovat
smazaný uživatel

to je hodně naivní představa myslet si, že v našem pseudoprávním, jakoby demokratickém státě toho velkorybáře zavřou a jak už několikrát zopakoval-nikdy neodstoupí!Tak si to zapamatuj a smiř se s tím

Reagovat
Jolly Roger

Lepší ako ten oný Babiš,

Reagovat
Alan_Shearer

Jaka nula, ty vole? A co mu do premiera jako chybi?

Reagovat
smazaný uživatel

Na co ty si hraješ? Všechno víš, všude si byl dvakrát, od všeho máš klíče

Reagovat
Liquid

to protože jsem tu dlouhodobě jeden z nejrespektovanějších uživatelů

Reagovat
mistr129

Reagovat
pawelFCB

Spíše je ostuda, že kdysi suverénní ODS která měla jasný program se dnes musí spojovat s trpaslíky, se kterými se ani v některých otázkách typu eura, manželství pro všechny či migrace neshodne. Kdysi měla i samostatně mnohem více procent než tolik, kolik jim dává průzkum v koalici. Spíše by se měli nad sebou zamyslet, proč to tak je.

Reagovat
dtaire

Jestli se třeba nemění voliči, respektive jejich názory a problémy...Taky stran je mnohem víc. Myslím, že bude zajímavé zjistit, kolik procent mandátů ve SPOLU získá. Teoreticky by své trpaslíky mohla využít a díky preferenčním hlasům získat více, než je její síla v průzkumech

Reagovat
smazaný uživatel

možná to může být tím, že už ve vládě nějakou dobu pobyli a skutek utek. Přidej pár korupčních skandálů a výsledek je realita.

Reagovat
andrew96

To zamyšlení bylo aktuální před 8 lety.

Reagovat
Liquid

je to tak, ten profesůrek tu ODS dotáhl do politického středu

Reagovat
Sosi

Jednoznacne nejserioznejsi z tech vsech, druhy Rakusan, pak dlouho nikdo. Pak Bartos, pak zase dlouho nikdo a na zaver se muzou pobit vsichni ti blbecci Babisove, Oka.urove, Filipove, Hamackove ci Slichtove.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak co se mi líbí Baník se zase vrátil k produktivním krajním obráncům jako za doby F+F.

1. místo Fleišman 2+4

2. místo Chvátal 0+5

3. místo Ndefe 0+4

super

Reagovat
r.mrazik

Konečně výhra nad Slavií...po tolika letech...ostuda.

Fotbal první poločas fajn, druhý celkem bída.

Lidi na stadionu super, záchodů ale málo

Jinak jestli někdo chodí na naší ligu pravidelně, tak všechna čest, na to se nedá celkově moc koukat...

Reagovat
Bakary3

Specialne derby je prehlidka mentálu busicich do sebe od zacatku do konce, kdy rozhodci si s tim absolutne neumi poradit a trestat zdravi nebezpečný zakroky.

Vetsinou si tam typci jen honi ego, kdyz na to fotbalove nemaji.

Reagovat
r.mrazik

Pro diváky na stadionech doufám, že je to jinak lepší.

Protože tohle nakopavani balónu moc zazivne tedy není.

Samý faul...po zemi hrát snad nikdo neumí.

Narazit z první je úplně scifi.

No uff...

Reagovat
Neri04

"Narazit z první je úplně scifi." Zrovna to tam Sparta nekolikrat v druhe puli mela...

Reagovat
r.mrazik

Asi to bylo lépe vidět v TV než na stadionu...

Reagovat
Neri04

Ja byl na stadionu. Nekolikrat na leve strane Hancko, Haraslin, s hraci ze stredu hriste...

Reagovat
r.mrazik

Nádherný to bylo

Reagovat
Neri04

Atmosfera skvela, fotbal o dost horsi, ale zase bych z toho nedelal totalni sracku, byly tam hezke veci, ac jich bylo o dost mene, nez bych rad videl...

Reagovat
r.mrazik

prvni byl ok, druhy polocas byla sracka... tam se moc vykouzlit neda

Reagovat
Neri04

Druhy polocas mi neprisel tak hrozny, prvnich deset-patnact minut bylo bezva, mohli jsme tam dat dva, tri goly, za me zacatek druheho polocasu nasim nejlepsim usekem celeho derby. Ano, pak to slo hrozne dolu, dali jsme souperi zbytecne cuchnout a konec byl uz jen o mydleni a umlaceni toho vysledku do konce.

Reagovat
r.mrazik

ok, mne se proste druhy polocas vubec nelibil

Reagovat
Neri04

Rozumim, beru to. :) Jsem s tim nazorem, ze zacatek druheho polocasu byl nasi nejlepsi casti sam, musim se s s tim naucit zit.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Ty by si potřeboval fotbalu trochu porozumět. Evidentně si úplně mimo

Reagovat
r.mrazik

Dobře dítě.

Mazej spát.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, samej zmrd včera, Krmencik, Ousou, Bah, Kuchta a největší ze všech zmrdu Bořil

Reagovat
Blasphemer

Však derby je předváděnou hrou vždy nejhorší zápas pomalu.

Reagovat
r.mrazik

Jj. Je to tak

Reagovat
m.iker007

Na stranu druhou, i díky všem okolnostem byla včera neskutečná atmosféra na stadióně. Už se asi dlouho nestane, aby Haraslín zadrbal brutální gólovku a lidi pomalu aplaudovali a hned zase pozitivně hecovali...Čímž divák na stadionu promine, že fotbalových akcí bylo míň, ale zase třeba sóla Ševčíka či Peška stály za to.

Slávisti byli taky slušně slyšet.

Reagovat
montaigne33

Dnes Ajax prohrál- utkání skončilo 0:1, stejný počet branek jako v DERBY PRAŽSKÝCH S... ale v Amstru se hrál kvalitní fotbal/s dobrým výkonem rozhodčího Utkání v Praze proběhlo jako bitva, spousta faulů, málo pohledných akcí, slabý rozhodčí atd. Jak říká klasik: A to se Vám jako líbilo?

Reagovat
hromdopolice

Tak si to měl v 15. minutě vypnout

Reagovat
montaigne33

Asi měl...

Reagovat
smazaný uživatel

Raději nepiš nic, než takovou sračku

Reagovat
montaigne33

No, tak tvůj názor mě dostal do kolen... byl to příšerný fotbal (spíš jen faulovaná s míčem) a tvému klubu pomohl k vítězství rozhodčí... různá realita CZ okopávaná vs, fotbal v Nizozemí

Reagovat
Modi6

Faul na faul tohle letošní derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je snad vzdycky stejny. Mně se to tak líbí, od derby neočekávám nic jinýho. Pohlednej fotbal očekávám ze zápasů Plzně se Spartou či Slavii. Od derby čekám šarvátky, fauly, krev, emoce atd.

Reagovat
Coutinho10

tak série neporazitelnosti se bohužel zastavila na čísle 54, ale i tak obrovský respekt všem, kteří se na tom za víc jak 1 a půl roku podíleli, že něco takového mohlo vzniknout v našech podmínkách....je to obrovský úspěch, který si myslím se už nepovede nikomu překonat, takže klobouk dolů

http://www.rsssf.com/miscellaneous/unbeaten.html#leag

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Liquid

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo, pohádka skončila. Sparta byla o trošku lepší, skóre je celkem zasloužený. Na jednu stranu jsem smutný, že jsme ukončili sérii neporazitelnosti, na druhou stranu jsem hledal pozitiva. Je fajn, že se letos asi bude liga hrát až do konce a asi bude napínavější než předchozí ročníky, kdy bylo v dubnu prakticky jasno. To druhý pozitivum je tak trochu teoretický - už od zápasu s Rangers jsem měl takovej pocit, že hrajeme nervní fotbal, že jde hlavně o to něco neposrat a dodělat pohár, prodloužit sérii - prostě nehrát fotbal, ale nějak smolit statistiky, čísílka a počty úspěchů. Teď by to z nás snad mohlo spadnout. Druhá věc je, že buď dáme dohromady funkční obranu nebo prostě musíme začít hrát jinak. Předtím byl náš fotbal postavenej na solidní obraně a celkem slušném gólmanovi hrajícím dopředu, s rychlým přechodem do útoku. Sice to celý tak nějak vypadalo jako nějaký víření bez hlavy a paty, ale tím vířením se často nějaká díra u soupeře otevřela a padaly góly. Případnou chybu a útok soupeře zastavila jistá obrana a něco chytil Kolář. Jenže momentálně hraje obrana v troskách, ten přechod dopředu citelně chybí a to víření tu hlavu a patu nemá vůbec, protože všechno je pozdě. A samozřejmě když už se dopředu cpe soupeř, tak to hrozí gólem v naší brance nebo přinejmenším nutným taktickým faulem. Takže doufám, že se nám dají dohromady stopeři a zase začne obrana hrát to, co Jindra celou dobu chce, nebo nemá smysl tenhle typ fotbalu hrát a měla by se změnit taktika. Uvidíme. Každopádně Slavii děkuji za poslední roky, strašně si to užívám a nějaký dnešní prohraný derby na tom nic nezmění.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhlety rozbory…

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Coutinho10

tak tak

Reagovat
JackDaniels.

Je niekde individualne hodnotenie hracov v derby?

Reagovat
kilobyte

Určitě bude ve Sportu.

Reagovat
GrimeBaller98

Co pan Ndefe a jeho natrikrat zlomena noha podle toho co tam předváděl za divadlo? A ne jednou?

Reagovat
HorajzmAmmann

Dobré ráno, jak se máte tam dole?

Reagovat
GrimeBaller98

V pohode, gratuluji Vam k vyhre. Ale Ndefe je ubozak

Reagovat
HorajzmAmmann

Netuším, neviděl jsem ani jednou že by simuloval. To že ho přišlápnul Tiehy kolíkama asi nebude úplně ok. Pak netuším... Nezdá se mi něco, že by udělal něco co by vám sebralo 3 body.

Ale pískání fajn, aspoň to mělo emoce a aspoň jsem slyšel vaše fans když byl u míče Ndefe. Příjemná změna.

Reagovat
Banikovec7

Nadavat Svozilovi je na miste, ale tohle… se na ty zakroky aspon podivej, nez to vyplodis.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
ratusek

Tvl bud trochu normální

Reagovat
HorajzmAmmann

viď Že brečí chachaři, slávisti, sparťani se dá pochopit, ale že brečí všichni 3 fans Slovanu je k smíchu.

Ještě týden a kupuju si člun, do práce budu jezdit po Nise

Reagovat
Imos

možná by potom bylo na místě abyste byli trochu normální vy a uznali, že to asi není brekot támhle z tramtárie ale opodstatnělý a naprosto po takovým zápase v pořádku

Reagovat
lichna.

Když máš několik záběrů, jak Ndefemu prošlápli nohu a stále tvrdíš to, co tu tvrdíš, tak to brekot z tramtárie je.

Ano, byl tam pak ještě jeden souboj v druhém poločase, kde Ndefe udělal zbytečně pár sudů. Ale hejtit ho za ten Tiehiho zákrok je nesmysl.

Reagovat
GrimeBaller98

Vzdyt tam Ndefe sel do skluzu sam, co mel Tiehi delat?

Ndefe je placka a Svozil jeste vets

Reagovat
lichna.

Takhle by se ale dala obhájit půlka faulu.

To pak i to vyloučení Almasiho bylo nefér, protože ten liberečák si naběhnul na jeho ruce..

A o Svozilovi tady nikdo nespekuluje,to je hrozný simulant.

Reagovat
GrimeBaller98

Budes se divit, ale z meho pohledu nemela byt pro Almasiho cervena.

A jasny, Tiehi asi mel jit ven, ale urcite ne rovnou CK - To je strasne nefer vzhledem k stopce na dalsi utkani.

Hlavne mi prisla hodne prisna ta prvni zluta pro Tiehiho, ale to uz je asi jedno.

Me to mrzi hlavne z toho duvodu, ze jsme konecne neco i hrali, hrali jsme kombinacne a dali jsme si vice jak 5 prihravek za sebou ( ), coz je velka zmena oproti nakopavane Hoftycha. Bohuzel po cervene to uz nebylo nic moc a po 2.golu Baniku to byla katastrofa

Reagovat
lichna.

Souhlasím, měla to být druhá žlutá pro Tiehiho.

Reagovat
Banikovec7

No jenže to od vás byl úplně stejný zápas jako v době kdy byl Kozel u nás, je hezké, že hrajete kombinačně, ale pokud se z toho nedostanete do šancí, tak je to úplně k ničemu.

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tvoje pohledy

Reagovat
Imos

Tak Almasi s těmi lokty, taháním a hlavičky mohl dostat druhou žluto kdykoliv a hodně jsem se divil, že v prvním poločase nedostal nic

Ještě si připiš ke Svozilovi Potoka ten byl taky vždycky expert

Reagovat
lichna.

Jasně, ale Svozila ani Potočného se tu nikdo nezastává.

Reagovat
Imos

Reagovat
HorajzmAmmann

Vždyť je naprosto irelevantní jak k tomu došlo Když tě někdo sejme v autě tak jsi simulant, když umřeš?

To že to Tiehi nechtěl je jedna věc a to že na něj šlápnul a celkem brutálně to bolí je věc druhá.

Reagovat
GrimeBaller98

Muj argument je ten, ze tam Ndefe sel jak blazen a sam sel do toho nebezpecne. Ano vylouceni chapu, ale to divadlo co predvadel cely zapas bylo vazne neco a tvoje prirovnani neni moc povedene, ale dobre.

Me jde spise o to, ze ten zakrok byl na ZK, ne primo na CK. A navic ta prvni ZK byla vysmech.

Ale jak rikam ve vysledku jste vyhrali zaslouzene a zapas me bavil, jen mi vadi,ze Tiehi bude chybet.

A pan Svozil si zaslouzil dostat pres drzku, to je hroznej debil s prominutim, skoda ze mu ji Lubo nepustil

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak jestli tu redku dostal hned nebo po 2. žluté je už celkem jedno. Stejně by byl venku.

A jak psal lichna, vůbec nám nepřišlo, že by po celý zápas nějak abnormálně simuloval.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak Tiehi podle mého chybět bude, ale zase se vám vrací Koscelník do formy se dostává Yusuf a Stoch včera výborný. Ten kdyby hrál v základu tak nevyhrajeme.

Přesně to co jsem čekal. Budete za žebráky první kola, pak vyhodíte trenéra přivedete nějaký hráče zadarmo nebo hostovačky a půjdete nahoru. Klasika.

Reagovat
bobis21

V tomto souboji nesimuloval vůbec. A kde dál simuloval, můžeš říct nějakou situaci?

Reagovat
Imos

Stále tvrdím že to nebylo hnedle za červenou stejně jako co si vybrečel Potok předtím nebylo na žlutou

Tak od vašich tam bylo něco pořád, normální souboje a tam furt někdo zkoušel si lehnout a vybrečet si přerušení, to bylo fakt na zblití

Reagovat
lichna.

Hele že to měla být druhá žlutá, s tím souhlasím. To už je ale pak chyba rozhodčího a disciplinárka by k tomu měla přihlédnout.

Co se týče nějakého simulování, to už si myslím že je hodně subjektivní, jak na to kdo nahlíží. Vsadím se, že kdybych si to pustil znovu, tak tam taky najdu několik zákroků, které z mého pohledu faul nebyly ale Liberecký hráč pak zůstal ležet.

Reagovat
HorajzmAmmann

bohužel to dělá úplně každý, někdo více někdo méně, ale každý bohužel trošku simuluje.

Reagovat
Imos

Snad DK bude trochu normální a napaří mu jen jeden zápas

Asi jo, ale přišlo mi, že od nás tam polehával nejvíc Chaluš po soubojích s těmi vašemi kobylami, ale jinak to u nás bylo rozhodně v jiném měřítku než u vás, Almasi to taky hezky vochcal, že dal někomu hlavičku a když se to písklo tak si lehl na zem taky, aby nedostal žlutou

Reagovat
ratusek

O to nejde, že budou mít člun na Nise, ale Ndefe má hodně ošklivě prošláplou nohu a oni ho tady obvinují ze simulace a že si za to může sám. No kde jsme

Reagovat
HanzBP
Reagovat
HorajzmAmmann

Šlápnout mi takhle někdo na nohu tak chcípnu vole

Reagovat
HorajzmAmmann

Ale zase bych nechtěl hejtovat soupeře, protože Ndefe si to předkopnul, pak do toho šel skluzem a bohužel na něj Tiehi šlápnul. Řeknul bych, že to prostě nechtěl. Takže žlutá ok, ale rovnou červená ne.

Reagovat
HanzBP

Jo určitě to nebylo chtěné, asi bych taky dával spíše žlutou, ale červená taky obhajitelná.

Reagovat
lichna.

Mimochodem mě nejvíc dorazil Kozel (známý v Baníku tím, že se na vše díval hned na tabletu), který ti po zápase řekne, že tam byl buď žádný nebo velmí jemný kontakt a že to na kartu nebylo.

Tak kde jsme? Díky bohu za Smetanu..

Reagovat
JarousFCB

Asi v Liberci nenafasoval tablet

Reagovat
ratusek

Ten blb fakt tohle řekl? Panebože

Reagovat
lichna.

Jj v Dohránu to myslím bylo.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
PH8

Zápas jsem neviděl, ale s výsledkem teda fakt nesouhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad máme na Zajíce dostatečnou opci ....

Doufejme, že se Klíma víc zklidní a začne víc věřit, nečekám rovnou brankostroj, ale moc míčů teda nepodrží .....

Z Dohrána neumím poznat, jestlu vyločení Tiehiho i Almasiho byly na kartu, pro mě blbé záběry .... Byly - objektivně ?

Almasi bude se Slováckem chybět , možná ho měl se žlutou v 80. už sundat, ale na druhou stranu nechat to vpředu úplně bez útoku a tedy nic nahoře nepodržet - to se dá zápas ztratit za 13-15 minut s nastavením .... Klíma byl už dole, Potočný taky. Problém spíš v tom, že nebyl útočník na střídání, když chyběl i Kuzma .....

Reagovat
HorajzmAmmann

ano - ano oba po 2. žluté.

Tiehi hned červená ne.

Jinak Almásí se přežije, proto Teplicím a MB taky nebyl v základu a nějak se to přežilo.

Čeho se víc bojím tak ztráta Lischky se Spartou.

Reagovat
ratusek

Tak se Spartou zase budeme zesraní, tam budeme rádi za bod. No uvidíme

Reagovat
HorajzmAmmann

doma snad ne. Hlavně snad dojde full house, ale doma to většinou špatné není.

Venku to je tragedie to jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky. To je pravda, Lišák vzadu bude takyí díra, ale pokud Svozil zahraje, jako v Olomouci, tak snad s Pokorným to nějak dají. Zatím je to daleko, po Slovácku, tuším do Karviné. Doufám, že nezmění trenéra před zápasem s námi .....

Reagovat
ratusek

Obě červené objektivně byly. Obě neštastné, ale prostě byly a za Almasiho může Smetana, který ho tam držel zbytečně dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

díky, on byl problém spíš v tom, že nebyl ani Kuzma a nebyl nikdo do útoku na střídání. Asi mohl nechat Potočného a stáhnout Almasiho. Šel do většího risku, nevyšlo. Ale zase podle mě lepší, než po 2. gólu tam místo Almasiho poslat Pokorného na "utěsnění", jako za Boba. Že nechtěl Smetana rezignovat na udržení míče vpředu a aspoň nějaké vyhrané souboje, celkem chápu.

Reagovat
Imos

OT: https://www.sport.cz/fotbal/ceska-1-liga/clanek/2777611-ndefe-jako-kamara-lidi-si-asi-museli-vybit-frustraci-mrzelo-smetanu-buceni-na-jeho-hrace.html#section-artcl

And here we go, nevím proč sport.cz má titulek, kde to skoro zní jako bychom na něj házeli banány a pak v článku Smetana v klidu, že nějak ventilovat frustraci museli, naprosto zasloužený vypískání Gigliho

Reagovat
frankiefcb

zasloužené? Týpek mu prošlápne nohu. Chápu, ež se pískalo na stadioně, ale po zápase a po shlédnutí zákroků snad každý soudný musí pochopit, že nešlo o žádné simulování a solidně to bolelo.

Reagovat
Imos

V tu chvíli zaslouženě, vůbec to takhle nevypadalo nemůžeš tyhle věci soudit od televize přece ...

Reagovat
Banikovec7

Vysmíváš se debilním nadpisům sportu.cz (což máš pravdu) a pak argumentuješ takhle

Reagovat
Imos

WTF co ti na tom vadí? pro lidi na stadionu bylo naprosto na místě toho hráče vypískat, co ti vadí? čím ti to přijde srovnatelný s tím titulkem?

Reagovat
Banikovec7

No tak to máš napsat nějak normálně, ale tím, že tam napíšeš "naprosto zasloužený", jsi z toho udělal úplný nesmysl.

Reagovat
Imos

jako by napsat jen zasloužený bylo nějak jiný

Reagovat
Banikovec7

No nebylo, bylo by to stejné, kdybys napsal že to bylo v emocích a že jste to na stadionu viděli jinak, tak to je úplně v pořádku. Ale zasloužené to prostě nebylo. Zasloužené by to bylo na Svozila, jak píšeš bobis.

Reagovat
Imos

okayokay, napsaný takhle by to asi bylo úplně neprůstřelný, holt pod zasloužený jsem myslel to co tady píšeš, nevadí

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
mistr129

Reagovat
frankiefcb

v dané chvíli chápu, že jsou emoce. Ale tvrdit teď, ež zaslouženě? No to snad ne. V týmu máme jiného adepta na pravidelné vypískávaní za simulace.

Reagovat
bobis21

Říkat že "zaslouženě za simulace" a přitom nepískat na Svozila je dobrý úlet

Reagovat
Imos

že se nepískalo tolik na Svozila taky nechápu, holt to celý schytal Gigli v ten zápas a v ten zápas to vypadalo zaslouženě

Reagovat
bobis21

To já ti neberu že na stadionu to tak třeba vypadalo. Ale druhý den už bych čekal, že uznáš že kolíky na kotník jsou prostě faul který bolí jak kráva

Reagovat
Imos

tak poslední příspěvky už se snažím na ten faul nereagovat, na tom, že případně druhá žlutá to mohla být jsme se už shodli a červená rovnou ne (i když to v konečným důsledku rozdíl není) a do svědomí těch hráčů nevidím abych posuzoval jak moc to bolelo

Reagovat
HorajzmAmmann

Celkem jsem se bál nějakýho brekotu, ale nakonec Smetana celkem normální vyjádření Když to řeknu hodně blbě pískot se mi popravdě i líbil. Emoce k tomu patří.

Tak snad Vám to vrátíme doma a taky si zapískáme

Reagovat
Imos

Při tom titulku jsem si říkal, co si přečtu za hovna a Smetana úplně na pohodu

Souhlas, to je stejný jako když se píská na Petrželu, Chorýho a podobný, to dodá ty správný grády zápasu

Tak vy byste mohli hodně "ocenit" Matouška třeba ne?

Reagovat
HorajzmAmmann

Já když jsem na stadionu a nestane se to přímo před mojí tribunou a nevidím to na 100% tak to nerad hodnotím. Emoce na stadionu ok, to samozřejmě nadávám i když si jsem jistý, že to bylo vyhodnoceno správně, člověk se asi nechá unést davem, ale rád se pak na všechno kouknu doma u TV a pak si to nějak vyhodnotím.

Popravdě třeba ta karta Žifčáka to jsem viděl v TV a jeden den se mi to zdálo jasně na redku a 2. den jsem si tak jistý nebyl Takže emoce no

Já byl včera na severní na Áčku a metr od nás tam Potočný netrefil balon a nakopnul nějakého hráče Slovanu. A pak tam šel ještě za rozhodčím že se nic nestalo. No kouzelný Ohledně Matouška jsem si ničeho nevšimnul.

Reagovat
Imos

Tak v ten den zápasu jsou ty emoce vždycky na výši a taky ten záběr jak někdo dával na twitter nevypadá nejlíp

Já byl na hlavní Áčku a oba fauly Tiehiho jsme měli před námi a vůbec to právě nevypadalo hrozně a když tyhle podivné výroky jsou častější tak je potom fanda hodně v ráži, tenhle zápas Machálkovi to pouštění nepouštění soubojů moc nevycházelo

Jo? Mně přišlo, že na to jakou bídu hraje, tak furt nějaký hádání, sraní se do protihráčů a tak, ale pravda, že my jsme už na Matouška taky trochu zasedlí

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak já byl rád, že jsem se na ten zápas dostal.

Silnice od šaldáku dolů zavřená a já jak je uzavřená trasa kterou znám jsem nahranej, protože vůbec nevim kam mám jet.

A 15:58 jim ani nefungoval prodej lístků takže nervy už před zápasem.

Reagovat
Imos

U nás jsou tyhle uzavírky hrozná hovadina

To já radši šel dost v předstihu, aby se mi tohle nestalo

Ale tak nakonec pro tebe šťastný konec

Reagovat
HorajzmAmmann

Čekám kdy zase rozkopou Horákovou na 2 roky

Reagovat
Imos

po komunálkách?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli obecenstvo nedělá hu-hu-hu a neháže banány na hřiště, tak nechápu, který kkt může vůbec řešit pískot a souvislé hučení nebo bučení...... Bylo, je a bude vždycky, při emocích. Co bylo v tomto případě nevím, jestli ne opičí skřeky, tak už se fakt asi vyprdnu i na sledování fotbalu, protože to dnešní prostředí je fakt o zdraví a rozum .....

Reagovat
Imos

bylo jen normální pískání, přípádně hůů nebo fuj, nic hroznýho

Reagovat
Banikovec7

Tak nejsme v Británii, tady by snad ani nikoho nenapadlo, že to bylo kvůli něčemu jinému, než těm situacím ze zápasu.

Reagovat
Imos

Reagovat
John Obi Mikel

Kuchta v repre

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
montaigne33

Zaslouží si šanci.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele