FORTUNA:LIGA - souhrn 1. kola: Slavia vstoupila do sezony vítězně

24.07.2021, 17:59, aktualizováno 25.07.2021, 20:55
Komentáře a souhrny
Slavia přetlačila Zlín a vítězně vstoupila za obhajobou titulu, neporazitelnost prodloužila na 47 ligových zápasů. Sparta otočila utkání s Olomoucí. Tři body má také Plzeň, která si poradila s Mladou Boleslaví. Jablonec nejtěsnějším poměrem porazil Ostravu, naopak Liberec v souboji pohárových aspirantů podlehl Slovácku...

Fastav Zlín - Slavia Praha 0:1

25.07.2021 19:00

Góly: 70. Jan Kuchta

Zlín na úvod sezony nebyl v domácím zápase daleko od senzačního bodového zisku, na Slavii ale nakonec nestačil. V sedmdesáté minutě totiž o výsledku rozhodl pěknou ranou Kuchta.

V úvodu měli více příležitostí "Ševci". Reiter s Hrubým mohli potrestat nedorozumění v soupeřově obraně, po centru druhého jmenovaného o chvíli později hlavičkoval Vraštil mimo. A stejně tak si na opačném konci hřiště počínal Lingr. Stanciu z přímého kopu sice bránu trefil, Dostál ale balón bez větších potíží pohlídal.

I nadále si pak šance vytvářeli zejména Vršovičtí, jmenovitě byl vidět Traoré. Ten zpoza vápna napřáhl a vypálil nad břevno, později z pokutového území nedokázal dát do svého zakončení potřebnou razanci. Po návratu ze šaten vedl Plavšić rychlý protiútok, následný střelecký pokus Oscara skončil na Dostálovi.

V sedmdesáté minutě Slavii vytrhnul trn z paty nejlepší její šutér loňské sezony. Po pěkné přihrávce Oscara se Jan Kuchta dostal ve vápně k balonu a prudkou ranou na bližší tyč rozvlnil síť. Vzápětí to z ostrého úhlu zkoušeli postupně Schranz a Stanciu, na oba si počíhal Dostál.

I když Zlín v závěru několikrát lehce zahrozil, nedokázal nic změnit na tom, že z náročného startu do sezony nevytěžil ani bod. Naopak sešívaní mohou být spokojeni, stejně jako její úhlavní rival vydřeli cenné vítězství.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - FK Mladá Boleslav 2:1

25.07.2021 16:00

Góly: 28. Jean-David Beauguel, 36. Radim Řezník - 62. Milan Škoda

Podobný průběh jako čtvrteční pohárové utkání s Brestem měl v podání Plzně duel prvního kola FORTUNA:LIGY proti Mladé Boleslavi. Díky Beauguelovi a Řezníkovi v poločase Viktorka vedla o dvě branky, po Škodově kontaktní trefě se ale strachovala o vítězství 2:1.

Úvod utkání žádnou zajímavou příležitost nenabídl, na tu se čekalo až do osmadvacáté minuty, přičemž hned ta první byla gólová. Pernicův nákop Kačer poslal na Jeana-Davida Beauguela, jemuž se povedlo propálit Šedu. Vzápětí mohlo být zase srovnáno, po Ewertonově rohu ale Milan Škoda hlavičkoval nepřesně.

Avšak poté, co Karafiátova Preislerem tečovaná střela nadělala starosti Hruškovi, se zase zadařilo viktoriánům. Hybšův centr Beauguel nedokázal rozumně zasáhnout, zmatky v mladoboleslavské obraně ale umožnily Radimu Řezníkovi zavírat tuto situaci. Plzeňský obránce pak už dokázal zamířit mezi tři tyče.

Jen pár okamžiků po návratu ze šaten se mohl při svém debutu v dresu Středočechů blýsknout Škoda, jehož lob přes Hrušku nakonec skončil na břevně. O deset minut později se o gól naděje pokoušel i Ewerton, ten ale pro změnu vypálil nepřesně.

Byli to ale nakonec právě tito dva boleslavští hráči, kteří se zasloužili o branku. Ewerton si na levé straně pohrál se třemi obránci, s Řezníkem dokonce několikrát, a naservíroval balón do malého vápna, kde již číhal Škoda. Zkušenému kanonýrovi a bývalému reprezentantovi nečinilo žádný problém rozvlnit síť.

Avšak mnoho dalšího už toho Jarolímovi svěřenci nepředvedli. Za zmínku ze zbytku utkání stojí snad už jen Dancákova tečovaná rána, jež se ale neujala a Západočeši oslavili vítězství 2:1. Na čtvrteční odvetu předkola Konferenční ligy s Brestem se tak naladili pozitivně.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - FK Teplice 1:0

25.07.2021 16:00

Góly: 61. Ondřej Mihálik

Ačkoliv obraz hry by po většinu zápasu napovídal o opačném výsledku, dokázali hráči Českých Budějovic uhájit domácí prostředí a zdolat Teplice 1:0. Po hodině hry o tomto výsledku rozhodl Mihálik.

Po čtvrtině utkání se do obrovské příležitosti dostal čerstvě teplický Ledecký, který předtím dlouhou dobu oblékal dres Dynama. Na svého někdejšího spoluhráče Vorla si ale nedokázal přijít, domácí gólman totiž míč dokázal reflexivně zastavit. A budějovický brankář se zaskvěl i v závěru prvního poločasu, kdy si pro změnu poradil s Hyčkovou tutovkou.

Deset minut po přestávce se k zemi v pokutovém území poroučel Michal Škoda. Zda šlo o nedovolený zákrok, to je irelevantní, neboť se předtím nacházel v ofsajdu. Zanedlouho pálil Brandner, střela sama o sobě nebezpečně nepůsobila, jenže Chlumecký ji tečoval tak, že se Grigar musel skutečně předvést.

Po hodině hry už se Jihočeši dočkali. Centr z pravé strany našel Ondřeje Mihálika, jehož tečovaný pokus skončil za zády hostujícího gólmana. Na to už Teplice nedokázaly zareagovat a neukončily dlouhé čekání na venkovní vítězství.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - 1. FC Slovácko 0:1

25.07.2021 16:00

Góly: 31. Milan Petržela

Nerodilo se to lehce, přesto Slovácko zvládlo vstup do ligové soutěže se ziskem plného počtu bodů. Jihomoravany v Liberci poslal do vedení po půlhodině Milan Petržela, a ačkoliv byl pětadvacet minut před koncem vyloučen Cicilia, skončilo utkání výsledkem 0:1.

V úvodu to ze zajímavé standardky zkoušel Havelka, úspěšný ale jeho pokus nebyl. Po půlhodině hry tohoto nepříliš pohledného zápasu se do vedení dostala Svědíkova družina. Holzerův pas do pokutového území našel Milana Petrželu, jenž si poradil s dvojicí protihráčů a ranou na přední tyč otevřel gólový účet utkání.

Aktivní Holzer mohl vzápětí zvýšit, nakonec se však nedostal ani ke střele. Další jeho střelu pak chytil Knobloch. Krátce po přestávce se do veliké šance dostal Nečas, ovšem kvůli nepovedenému zakončení srovnat nedokázal. Gembický už byl o něco přesnější, avšak ani on nepřekonal Bajzu.

Komplikace pro Slovácko přišla v devětašedesáté minutě. Cicilia naprosto hloupě sestřelil Gebre Selassieho a naprosto po zásluze uviděl červenou kartu. Jenže Slovan této přesilovky příliš nevyužil, za celou dobu se do zajímavější pozice dostal jen Novotný, jenž ale stejně na balon nedosáhl.

Slovácko si tak po čtvrtečním nezdaru v Plovdivu zvedlo před veledůležitou odvetou sebevědomí a navíc si do ligové tabulky připsalo cenné tři body.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Sigma Olomouc 3:2

24.07.2021 19:00

Góly: 12. David Moberg Karlsson (pen.), 64. Ladislav Krejčí, 78. Roman Hubník (vl.) - 3. Kryštof Daněk, 90+3. Pablo González

Tak tohle utkání bude bezpochyby ozdobou kola. Sparta v Generali Areně přivítala Sigmu Olomouc a obě jedenáctky daly do utkání všechno. Sigma sice brzy vedla, ale v utkání plném zvratů tři body nakonec neurvala. Jednak kvůli inkasované penaltě a jednak kvůli vlastní brance.

Šlágr prvního kola nejvyšší české ligy okořenil úvod duelu trochu nečekaně. Domácí Sparta totiž velmi brzy prohrávala. Sigmě stačily tři minuty k tomu, Martin Hála potáhl míč po straně až do vápna, v němž našel rozběhnutého Kryštofa Daňka. Tomu se povedlo zacílit přesně a z voleje prostřelil brankáře Florina Niţu!

Sparta však dokázala jen o chvíli později srovnat. Po osmi minutách totiž ve vápně upadl Casper Höjer, který se po narážečce s Dočkalem hnal na bránu. Trochu diskutabilní penalta platila, byť zákrok se odehrál přinejlepším na hraně pokutového území. Nervy ze železa ukázal švédský profesionál David Moberg Karlsson a nedal brankáři Matúšovi Macíkovi žádnou šanci - 1:1.

Vedoucí trefu měl na kopačce zkušený záložník David Pavelka, jenže střelu z otočky po Dočkalově rohu poslal vysoko nad bránu. Hložkova hlavička zase po centru od Karlssona mířila nad bránu. Mnohem větší šanci měl ve 30. minutě Michal Sáček, který se vřítil do vápna a dostal do něj krásnou nahrávku od Hložka, jenže Sáčkovo zakončení pokryl brankář Macík.

První půle skončila bez většího vzruchu, zato ta druhá už ukázala mnohem víc fotbalové krásy. Pět minut po změně stran vyrazil brankář Macík krásnou ránu Bořka Dočkala mimo stejně jako dorážku od Peška. O chvíli později se celá situace opakovala. Adam Hložek parádní patičkou připravil obrovskou šanci pro Bořka Dočkala, toho vychytal Macík a dorážející Pešek přestřelil branku!

Další Dočkalova přihrávka se málem změnila v asistenci na gól poté, co Ladislav Krejčí ve vzduchu jen těsně hlavičkoval mimo. Ladislav Krejčí mladší však Spartu po hodině hry přeci jen spasil. Po Dočkalově přesně zahrané standardní situaci si totiž zblízka poradil s brankářem Macíkem a Letná mohla slavit.

Když navíc v 78. minutě Adam Hložek přihrával ostrý centr před bránu a do vlastní sítě ho poslal nešťastný Roman Hubník, bylo téměř rozhodnuto. Drama ale ještě nekončilo.

Dvě minuty před koncem Krejčí mladší protáhl brankáře Macíka, který jeho zakončení vytáhl nad břevno. Přesto se sparťanští hráči ještě zapotili. V nastaveném čase totiž Jáchym Šíp hlavičkoval velmi dobře a jeho zakončení dorazil do sítě Pablo González. Sudí sice nejprve odmával ofsajd, ale poté, co byl sudí Orel povolán k videu, verdikt přehodnotil. Sigma ale už neměl síly ani čas a odjíždí z Prahy poražena.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Bohemians Praha 1905 1:1

24.07.2021 16:00

Góly: 14. Daniel Vašulín - 53. David Puškáč

Hradec Králové byl hodně blízko třem bodům a v utkání s Bohemians dlouho vedl, ale nakonec si doma nechává jen bod. Pražský celek vybojoval v Mladé Boleslavi cennou remízu díky trefě Davida Puškáče, kterému se právě v Mladé Boleslavi velmi daří.

Na první trefu utkání jsme nemuseli čekat moc dlouho. "Domácímu" Hradci stačilo jen 14 minut na to, aby se prosadil. Centrovaný míč Jana Mejdra si našel hlavičkující Daniel Vašulín a vstřelil v pořadí druhou branku této nové sezony.

Pražané mohli podruhé inkasovat jen o pár minut později, když přetažený centr vrátil hlavou před branku Kodeš, jenže osamocený Donát u tyče nedokázal zacílit přesně. Aktivnější Hradec sázel mimo jiné na rychlé kontry a jeden takový mohl ve 34. minutě potrestat Erik Prekop. Do šance postupoval rychleji než vracející se obrány Klokanů, jenže jeho přízemní ránu brankář Bačkovský dokázal vyrazit.

Druhou půli začali lépe hosté. Tři minuty po změně stran postupoval na soupeřovu bránu Chramosta, kterého parádním výkopem našel brankář Bačkovský, jenže ránu zkušeného borce vychytal Vilém Fendrich. Na opačné straně zase Pavel Dvořák nastřelil tyč za Bačkovského zády.

Rozhodující chvíle z hlediska konečného výsledku nastala v 53. minutě, když Kovaříkův přetažený centr od rohového kopu vrátil Chramosta před bránu a tam nadvakrát pálil přesně David Puškáč. V závěru sice ještě mohl vstřelit rozhodující branku Pavel Dvořák, jenže jeho pokus levačkou těsně minul tyč!

Více informací k zápasu

FK Pardubice - MFK Karviná 2:2

24.07.2021 16:00

Góly: 64. Emil Tischler, 75. Emil Tischler - 5. Kristi Qose (pen.), 49. Michal Papadopulos

Pardubice sice v utkání s Karvinou brzo prohrávaly, ale ani manko dvou branek je ze hry úplně neodstavilo. Dvě jednoduché akce s neomylným střelcem Tischlerem jim totiž zajistily bod.

Loňský nováček z Pardubic narazil dnes odpoledne na domácí půdě na tým, který má v první lize nepoměrně víc zkušeností. A je pravda, že utkání mu od začátku rozhodně nepřálo. Už ve čtvrté minutě totiž Čmelík pálil ve vápně tvrdou ranou do Letáčka a navíc se sudí po pádu ve vápně šel podívat na video. To mu napovědělo, že šlo o nedovolený zákrok, takže k penaltě se mohl postavit Kristi Qose. Brankáře poslal na druhou stranu a slavil vůbec první gól letošního ročníku!

I Pardubice měly velkou šanci na vstřelení své první branky, konkrétně ve 29. minutě. Vše začal stoper Filip Čihák, který nejprve sebral ze vzduchu přihrávku od soupeře a následně se vydal do útoku. Po narážečce s Tischlerem centrem našel hlavu Cadua, který zamířil jen těsně vedle levé tyče.

Když už se chýlila první polovina utkání ke konci, musel do akce hostující brankář Neuman. Tvrdou ránu svou levou nohou vyslal na jeho bránu Michal Beran, který svého soka vyzkoušel ještě o pár minut později.

Do šaten šli ale spokojenější hosté. A z jejich pohledu začala polovina druhá snad ještě lépe. Po pouhých čtyřech minutách karvinští znovu udeřili. Kapitán Michal Papadopulos dostal ve vápně příliš mnoho prostoru a zkušeně ho dokázal uklidit do sítě - 2:0.

Jenže Karviná nebyla v suchu. Po hodině hry jí to naznačil Čihák, který hlavičkoval Čelůstkův volný přímý kop do šibenice a jen skvělý Neuman zachránil svůj tým. Ne však nadlouho. V 64. minutě si jeho obrana nepohlídala dlouhý nákop, zatímco Emil Tischler svou roli zvládl a snížil. Karviná si z téhle situace evidentně poučení nevzala, protože o 11 minut později Čelůstka opět nastartoval Emila Tischlera a z něj se druhou trefou stal pardubický hrdina!

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Baník Ostrava 1:0

24.07.2021 16:00

Góly: 88. Václav Pilař

Jablonec má první body v sezoně! Domácí prostředí mu svědčí, protože v něm dnes odpoledne vyhrál nad ostravským Baníkem. Za tři body vděčí jedinému úspěšnému střelci, Václavu Pilařovi.

Úvodní duel Jablonce s Baníkem odstartovalo poměrně živě a první šance jsme se dočkali už ve třetí minutě. Jubilant Tomáš Malínský, který dnes nastoupil ke svému stopadesátému utkání v první lize, skvěle nacentroval před bránu, kde do vzduchu vystoupal Pleštil. Mířil ale příliš vysoko. Do akce musel i domácí brankář Hanuš, kterého vystrašila rázná střela De Azeveda zpoza vápna.

V šesté minutě musel Hanuš opět do akce, když ho vyzkoušel hlavičkující slovenský mladík Almási. V prvních deseti minutách se to šancemi na obou stranách jen hemžilo a diváci u televizí si rozhodně nemohli stěžovat. V osmé minutě dokonce zazvučelo břevno, které po zakončení Kratochvíla zachránilo brankáře Laštůvku!

Zkušený brankář měl plné ruce i nohy práce po pětadvaceti minutách, kdy jablonečtí rozjeli další parádní akci. Pleštil utekl všem naháněčům a ve vápně našel Kratochvíla, který narazil opět jen na vynikajícího Laštůvku. První půle rozhodně nenudila a druhá taky stála za to. Deset minut po jejím začátku si centrovaný míč od Kuzmanoviće Martinec dokonce srazil na vlastní tyč!

S úderem hodiny hry se Ostrava málem dostala do vedení. Svozil sklepl nákop ze standardky k nohám Almásiho, který si gól dal, jenže VAR jej vzápětí pro ofsajd odvolal! Centrovaný míč od Potočného mohl zase do brány dopravit Lischka, jenže toho vychytal skvělým reflexivním zákrokem Hanuš! Do utkání chtěl promluvit i střídající Yira Sor, jenže jeho tvrdá rána skončila jen těsně nad bránou.

Přesto se téměř 2 400 diváků nakonec branky dočkalo. Dvě minuty před koncem zápasu se o ni postaral střídající Václav Pilař, který hlavičkoval do sítě centr od Pleštila - 1:0 pro domácí Jablonec.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Sparta Praha11003:23
2.Viktoria Plzeň11002:13
3.Dynamo České Budějovice11001:03
 Slavia Praha11001:03
 FK Jablonec11001:03
 1. FC Slovácko11001:03
7.FK Pardubice10102:21
 MFK Karviná10102:21
9.FC Hradec Králové10101:11
 Bohemians Praha 190510101:11
11.Sigma Olomouc10012:30
12.FK Mladá Boleslav10011:20
13.FK Teplice10010:10
 Fastav Zlín10010:10
 Baník Ostrava10010:10
 Slovan Liberec10010:10

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (321)

Přidat komentář
Banikovec7

No můžem si za to sami, velkých šancí jsme měli rozhodně více než Jablonec a měli jsme něco dát. Ale výkon hlavně ve druhém poločase bych řekl docela slušný, tak příště už výhra.

Reagovat
Axelrose

Tak mě nepřišlo, že byste hráli nějak extra špatně i v první půli.

Ten offside byl takový divný, ale asi si to obhájí, když se na to koukal.

Druhou půlku jsem neviděl, držel jsem palce Pcím.

A vyšlo to

Reagovat
Banikovec7

No byla tam delší pasáž, kdy jsme byli pod velkým tlakem. Ofsajd to byl, Kaloč Martince ovlivnil.

Reagovat
smazaný uživatel

Plná p... komentářů ale ani jeden si nevšimne že je nadpis na slovenskou ligu...hlavně že na ME měl pan autor trapný nadpisy dokola...i když zda se tomuhle jelitu da vubec říkat autor

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
PavlíčeQ

První půle v našem podání dobrá, druhá hrozná. Šťastná výhra.

Považanec opět udělal rozdíl a potvrdil, že je nejlepší hráč Jablonce.

Reagovat
thewall

Do pr*ele. Tohle mělo být ukončení dlouhé šňůry. Koncovka na nic. A faul na Ndefeho žádný nebyl.

Reagovat
JarousFCB

... trochu si pomohl rukama, ale nic hrozného. Spíše jsem nasrany na toho Klímu, že nedal tu tutovku. Jinak v Jablonci tak dobrý výkon nepamatuju. Škoda

Reagovat
thewall

Pomohl, ale v mezích, které patří k fotbalu. Mám rád, když se nepíská úzkostlivě. Být to na druhé straně a rozhodčí by písknul faul, tak mi praskne cévka...

Nejen Klíma, který měl tutovku jako poslední. Už v té době jsme měli vést. Ten gól v závěru, to bylo jen jakési nevyhnutelné finále, když hrajeme v Jablonci.

Reagovat
hodjohn

U Klímy začala akce Považance. Vstup tedy nic moc.

Reagovat
Mirek na tenisu

Smetana nefňukal. Smekám před ním. Ofsajd byl hodně divný. Rada by brečel jak želva...

Reagovat
smazaný uživatel

Smetana OUT Panik IN

Reagovat
$dolar$

Banik se letos vrati kam patri - do druhy ligy.

Reagovat
Posledni Kovboj

navrat krale

Reagovat
Mirek na tenisu

Nasrat krále

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Klasické 1. kolo kdy ani jeden z mančaftů v tom horku nehrál nic líbivého a útočného. Offside si ještě několikrát shlédnu, mě to přišlo jako regulérní gól ale viděl jsem opakovačku jednou a prý tam někdo z offsidu někoho z obránců blokoval na což jsem se nezaměřil, ale ten asistující v offsidu nebyl dle mě! A kdo se to nechal obejít jak 11 letá holka před tím gólem Jablonce? Jestli to byl Potočný který přišel na hřiště v 67. minutě a o 20 minut později už nemůže a nechá se takhle snadno obejít aby z toho byl nakonec gól, tak ať táhne rovnou do píče a už nikdy neleze ani na trénink Baníku, hovado jedno!

Reagovat
JarousFCB

Podle mě to byl pěkný ofenzivní fotbal

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
PavlíčeQ

Na první kolo velice slušný zápas. Akorát pro vás s blbým koncem, my jsme byli šťastnější.

Reagovat
forma

Reagovat
icemike

byl, je mimo

Reagovat
Mirek na tenisu

Když nastoupí rychlé křídlo jako je Pleštil nemá Fleišman na placu co dělat. Hořel jak fakla...

Reagovat
Freedo

Proč je na fotce u článku nějaká fotbalistka?

Reagovat
PavlíčeQ

Slovy klasika: wow neskutečný humor

Reagovat
Freedo

A kdybych napsal fotbalistQa, PavlíčQu?

Reagovat
PavlíčeQ

Tak nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Tishlera jsme neměli nechat jen tak odejít, mohl být důležitý hráč, škoda no, takto na něm Pardubice v budoucnu hodně vydělaji

Reagovat
smazaný uživatel

PELTA A JEHO OTROK FOUSEK se vrací na scénu. ...Skončil Bebr tak bude mit sudí podplacené PELTA. ...Nic se nezměnilo v kapr lize....Jen místo Barbra je PELTA. ..

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

fňuk fňuk nic jinýho

Reagovat
Rolf

Na číňany je i Pelta krátký.Ti společně s Ivánkem a správnými "sponzory"změny nedovolí!

Reagovat
PavlíčeQ

„Hráli jsme až do konce. Dobře jsme vystřídali a je vidět, že i v úzkém kádru má naše lavička kvalitu. Dnes vyhrál šťastnější tým, ale pro mě jsou důležité tři body,“ těšilo vítězství Radu, který se pak opět vytočil, protože další tisková konference probíhala pouze prostřednictvím internetu bez přímé účasti novinářů v presscentru. „Už mě tohle fakt vytáčí. Jsme oočkovaní a nemůžeme se vidět? Jsme tu jak cvičené opice v zoologické zahradě. Novináři k fotbalu patří, ať tu jsou, já tu koukám do stěny. Zas doma dostanu vynadáno, že jsem se rozčílil. Ať se na LFA někdo už zamyslí,“ zvýšil hlas jablonecký trenér.

Reagovat
KingMaster13

Asi už zapomněl na pana Janegu

Reagovat
ratusek

naprosto v pořádku.

dost co se pořád nastupuje zvlát, fakt jak dementi

Reagovat
ratusek

Opava

Líšeň

Žižkov

Reagovat
Akinfeev

Žižkov v Csaplárově pasti

Reagovat
ondrasch77

Fajn pohled na tabulku

Reagovat
HorajzmAmmann

No... Výkon mi přišel ok, šanci bylo na Jablonec dost. Kromě Budínského a Jirky výkony taky celkem ok, ale bohužel zase bez bodu. Každopádně mi přijde, že ten tým má celkem kvalitu a Almásí bude výborný hrotak. Fantastický ve vzduchu. Jen mu to tam čepovat.

Nejvíc nás ale sral ten ocas s tou trumpetou. Zrovna dneska měl Jablonec 16 rohů aby tam před každým troubil jak pica. Njn, předměstí.

Zlín bude 3:0 v suchým tričku

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak poprvé jsem měl možnost vidět fans mimo sektor, bohužel jsem trošku podcenil přípravu a po pár dnech se nedal koupit lístek do sektoru. No nevadí, vzal jsem rodinu a když se nedalo koukat na fotbal koukal jsem na fans. Fantazie...nejlepší u nás.

Reagovat
Stannis Baratheon

Nejlepší u nás

dyk je to tam samej vylízanec

Reagovat
Banikovec7

to znáš z discordu

Reagovat
Stannis Baratheon

Ty seš výjimka, samozřejmě

Reagovat
PlackaSKS

Lichna a ty už jste zmizeli, zapomíná se snadno.

Reagovat
Banikovec7

jo, už nevíte jaké to bylo, když tam byli rozumní lidé

Reagovat
PlackaSKS

Jj, přesně tak..

Reagovat
AjaxFans

Ale počty mají neskutečné

Reagovat
HorajzmAmmann

a u Vás je to co?

Reagovat
PlackaSKS

Tváře už nepálí?

Reagovat
HorajzmAmmann

samej kokot, díky za odpověď

Reagovat
PlackaSKS

Snad se neobtisknou, to by se blbě vysvětlovalo

Reagovat
HorajzmAmmann

v pohodě, už jsem dostal i více

Reagovat
Posledni Kovboj

a kamaradis se s kazdym, kdo te zmlati?

Reagovat
Freedo

Reagovat
HorajzmAmmann

a ty se k tomu pořád vyjadřuješ proč?

Reagovat
Posledni Kovboj

ja se ptal prvni

Reagovat
HorajzmAmmann

já odpovídám jenom kamarádům jako trevor ne mrdkám na netu co ani neznám...

Reagovat
HorajzmAmmann

i když ty zase taková mrdka taky nejsi, ale poslední dobou mě taky sereš, tak ti odpovídat nebudu

Reagovat
Posledni Kovboj

ja mrdka samozrejme jsem

Reagovat
HorajzmAmmann

trochu...

Reagovat
doshcz

ty to jen predstiras, si zlaticko

Reagovat
Posledni Kovboj

hovno

Reagovat
Losinho

Reagovat
C-M@ster

Tebe zmlátila Plačka?

Reagovat
mistr129

Reagovat
Pablos

mimo sektor... a jaj... ty si zahráváš

Reagovat
KingMaster13

A co teprve fakt, že nebyl za plotem

Reagovat
Pablos

ten je odepsanej

Reagovat
ratusek

Reagovat
Posledni Kovboj

bude flakanec

Reagovat
Kepy_FCB

Rozmazaji mu kerku

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Kepy_FCB

Zamerne podcenil, ze?

Reagovat
HorajzmAmmann

jj, rok se bojím trevora a nebudu teď nikdy chodit do kotle...

Reagovat
Hurrikane

Trevor je plešatý pračurák.. ☺️

Reagovat
HorajzmAmmann

Vy jste jim snad taky úplně posedlý. Běžte se léčit...

Jestli se pod každým mým příspěvkem bude řešit Trevor tak to tady už nic psát nebudu. Curaci... Jsem si přišel pokecat o fotbale a řešíme tedy píčoviny...

Reagovat
Hurrikane

Já určitě tím blbečkem nejsem posedlý, ztráta času řekl bych

Reagovat
HorajzmAmmann

Ztráta času a přesto si tu stupidní poznámku neodpustíš

Reagovat
Kiwi-21

Souhlasím ač jsem byl z Trevorem na kříži a myslím si o něm své, tak vůbec nechápu že má někdo potřebu ho zmiňovat když tu není

Reagovat
Mirek na tenisu

Jůů! Ta byla ale přísná! Ostatně k faulu došlo před hranicí velkého vápna. Po neuznaném gólu v Gablonz na Letné další důkaz že pod Příhodou to už bude všechno růžové a fajn

Reagovat
thewall

Spíš vymyšlená než přísná.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jablonec - Baník super zápas, škoda, že nepadlo víc gólů, šancí bylo dost.

Reagovat
Filipow

Tyvole, běda lize kterou vede Jablonec

Reagovat
John Obi Mikel

Sporných momentů docela dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny posouzené správně.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mirek na tenisu

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

Asi protože je to faul na lajně velkýho vápna a to už se počítá stejně jako kdyby to bylo ve vápně?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Céčka vůbec nemusíš reagovat, to je takový haxball troll a tupelo z Brna

Reagovat
C-M@ster

Ten dotek je jednoznačně za lajnou.

Reagovat
Kaspar

Názor Sportu:

Správně odpískaný pokutový kop. K prvnímu kontaktu sice došlo mimo pokutové území, posuzuje se ovšem těžší přestupek. A k němu už došlo ve vápně, kdy Zmrzlý došlápl na Höjerovu nohu.

Reagovat
C-M@ster

To mi právě nepřišlo a to jsem si to pouštěl několikrát, jestli tam fakt to došlápnutí bylo.

Reagovat
Posledni Kovboj

piskej konec

Reagovat
kilobyte

Tak už vedeme ligu. Letos to bude start cíl. Pískej konec.

Reagovat
Neon

Hojer, Krejčí ml. super, Sáček několik parádních driblinků. Střed v druhé půli nic moc, Štetina je ve své staré formě, kvůli které málem ve Spartě skončil, snad si vzpomene na ty lepší výkony - málem redka a ten druhý gol olomouce jde přes jeho podskočený míč. Proti Rapidu snad Čelůstka Hancko, a záloha Krejčí ml., Sáček, Karabec a uběhat ty dřeváky.

Reagovat
Bakary3

Taková záložní trojka by byla super

Reagovat
GreatWhite

Fotbal určitě zábavnější než pod Látalem. Výhra Sparty dle obrazu hry zasloužená. Ovšem je tam trochu pachuť díky té neudělené červené pro Štětinu. Pak by zápas vypadal úplně jinak.

Noví hráči vesměs fajn, mladí kluci super. Tragédie Látal, chtělo by to hrát na 3 stopery, to nám dnes celkem šlo.

No a jsem zvědavý, jaký bude trest pro Spartu za rasismus, v dnešní době se to dost hrotí, tak snad jim hned nezavřou stadion.

Reagovat
montaigne33

Reagovat
smazaný uživatel

Orel

Reagovat
smazaný uživatel

Panna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ratusek

Jsem rád, že sudí Orel spolu s asistentem u videa předvedli rovinu a velmi kvalitní výkon

Reagovat
Mirek na tenisu

Tak shrňme si to. O2 TV nasrala kvanta svých uživatelů, když se nedokázala dohodnout s vysílatelem Sport 1 a 2. A dnes nám SvěcenýVrbaBernatský naservíroval jakési virtuální studio s upocenými experty, které vždycky vyvolal jak ve škole k tabuli ke komentu situací. Jediným oživením byly Holoubkovy upnuté džíny do půl lýtek a malé sako Studia ČT byl humus, ale tohle je jako pirátské vysílání čaroděje Rumburaka.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Rolf

Číňani mohou být spokojeni,mají to plně pod kontrolou.Vše se bude dít podle jejich not!

Reagovat
John Obi Mikel

Po dnešku tohle napsat.

Reagovat
montaigne33

Reagovat
C-M@ster

Twitter pozastavil fejkovej účet SK Líšně, co bavil masy

https://twitter.com/sk_lisen

Reagovat
smazaný uživatel

super

Reagovat
smazaný uživatel

Idioti, nejlepší účet na Twitteru

Reagovat
Kepy_FCB

Někdo je musel nahlásit, tipuji uživatel Zbrojovka Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

SPARTA BY BEZ POMOCI ROZHODČÍHO MĚLA MÉNĚ TITULU NEŽ PLZEŇ V HISTORII ČESKÉ LIGY

Reagovat
Kepy_FCB

A PLZEN BEZ ROZHODCIHO BY BYLA V MINUSU

Reagovat
Pablos

VYDĚLÁVEJTE CAPSLOCKEM Z DOMOVA, ZA MĚSÍC JSEM DOSTAL NA ÚČET 20 HALÉŘŮ.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
db18

Reagovat
Zark

JÁ SEXY DÍVKU

Reagovat
Mass

Reagovat
h8_sfatto

ZCELA SOUHLASÍM S NÁZORY PANA PREZIDENTA NA NOVINÁŘE

Reagovat
Freedo

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

A Plzeň by bez pomoci Sparty v roce 2006 sestoupila a těžko by pak za 5 let udělala titul

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, morálním vítězem těch 5 plzeňských titulů je Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
John Obi Mikel

Sparta přijde s tím, že tam seděl a pískal Kedel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježíš, a kdyby to bylo v Sinobu tak se to zase popře jakoby se nic nestalo.

Reagovat
JacksLFC

co to zas meles tvle. Mas slusny komplexy... Bucet piskat a nadavat se na soupere bude vzdycky a je jedno jestli je bilej, cernej nebo fialovej... To jen oni za vsim vidi rasismus a buceni berou urazku Viz Beauguel na Slavii apod. Dokud se nehazou po nich banany tak by meli drzet hubu a krok a hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeana hodně cenim za to, že na to stále poukazuje, přestože je urazen o to víc

Reagovat
dinss

No, tak hrozná druhá půle nicméně výhra se počítá. Doufám v návrat zraněných hráčů. Je teda třeba vylepšit hlavně hru Mosquery protože vpravo může hrát v klidu Balu. Bylo vidět, ze hlavně středu došla fyzička a Hlavatý s Janoškem tak měl jít prostě dřív. Nejlepší hráč asi Hruška. Dneska nás fakt podržel…

Reagovat
Mirek na tenisu

Janošek?! Co ten dělá v Plzni? Ten chlap obráží českou ligu takový rekordman na věk a počet klubů. Hrozné kopyto...

Reagovat
Salfovic

Patří Plzni.

Reagovat
smazaný uživatel

Důležité 3 body, sice trochu se štěstím, ale počítá se, zbytečná červená, která nás zatlačila, teď odpočinout a hurá na Plovdiv!

Reagovat
Alan_Shearer

Neskutecny jak moc ubohej tym se z nas stal

Reagovat
dinss

Reagovat
Stannis Baratheon

Co do kádru, tak po Pardubicích, Hradci a Teplicích nejhorší v lize.

Reagovat
Banikovec7

to asi ne

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak kdo je ještě za nima?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak půlka ligy

Reagovat
Stannis Baratheon

To fakt ne.

Reagovat
Banikovec7

No určitě Zlín a podle mě teda týmy jako Sigma, Budějovice, Karviná, Bohemka lepší kádry nemají, spíš naopak.

Reagovat
Stannis Baratheon

Zlín je tak srovnatelný, možná trochu horší no. Ale zbytek má lepší kádr určitě.

Reagovat
lampas

Mít dva regulerní střední záložníky, tak by to bylo na boj o 6. místo, ale s tímhle materiálem je to na boj o záchranu.

Reagovat
Stannis Baratheon

No tak absence kvality na některých postech je jedna věc, ale celkově se mi zdá ten kádr hrozně úzký.

Reagovat
lampas

Nejsme Slavia ani Sparta, úzký kádr má leckdo a navíc my ho měli vždycky. Poslední titul jsme udělali se třinácti hráči celkem

Reagovat
Stannis Baratheon

Ale tak to byla úplně jiná kvalita.

Reagovat
smazaný uživatel

Kamso je na odchodu, nebo co je s ním?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, chce odejít

Reagovat
KingMaster13

Obrana a útok je na dost dobré úrovni. Jen ta záloha no.

Reagovat
Stannis Baratheon

Útok?

A obrana dejme tomu...

Reagovat
KingMaster13

Tak Rondič je novej Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Utok s Rabusicem nemuze byt nikdy na dobry urovni. Vzdyt je to tragickej fotbalista, ktery radu let nic neumi. Zapomente uz na tu nostalgii a na to, ze chodi po Liberci chlastat se Stajnerem.

Reagovat
KingMaster13

Viz výše, Rondič je novej Benzema, ten to zmákne sám

Reagovat
smazaný uživatel

Si děláš srandu s tím útokem ne? Jestli tohle myslíš vážně, tak si totální fotbalovej analfabet

Reagovat
KingMaster13

Samozřejmě že dělám to bych Rondiče nepřirovnával k Benzemovi Ale obranu solidní mají za tím si stojím

Reagovat
lampas

Reagovat
kecipep

Ještě to zas doženete do konce přestupáku, jinak zatím bída

Reagovat
smazaný uživatel

Musí přijít posily a odejít Hoftych a bude zase dobře

Reagovat
monty25

Taková prohra je horší, než kdyby Teplice dostaly od ČB klepec. V 1. půli byly Teplice jasně lepší (ČB neměly žádnou střelu), jenže Ledeckého skvěle vychytal gólman Vorel a pak proti němu selhal Hyčka, který šel sám na bránu. Domácí po přestávce zapnuli na nějakých 10-15 minut, což jim stačilo na jeden gól a tři body.

Reagovat
$dolar$

To logo Sparty je fakt priserny. Myslel jsem si, ze si po case zvyknu, ale ne, porad je to silenej hnus. Malinko lip to vypada s tema hvezdama nad nim, ale jinak je to fakt jak logo pro nejakej negerskej tym.

Reagovat
Pablos

Mně se zdálo docela fajn ...ale časem se mi zdá hnusnější a hnusnější ...negerskej tým, je trošku ujetej názor na mě, ale jinak ano, velký špatný, nemá to šmrnc nic.

Reagovat
delfin

Kreta asi nezna porekadlo: "Co funguje, na to nesahej". To stary logo bylo fajn.

Reagovat
Zark

i v te tabulce to bije do očí, taková temná strana

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pablos

Smrtka Praha

Reagovat
John Obi Mikel

Doufám, že Tvrdíka taky nenapadne nějaká "moderní aktualizace"

Reagovat
meno

ban

Reagovat
$dolar$

Reagovat
JohnKoul

Co se divis ty tupy hovado.

Reagovat
$dolar$

Ban

Reagovat
smazaný uživatel

tento zmrd, to tu ale může psát den co den a nic

Reagovat
r.mrazik

Achmujboze...

Reagovat
$dolar$

Tobě se líbí, jo?

Reagovat
r.mrazik

Jo. Mně se líbí.

Ale tyvoe...

Reagovat
Liquid

jo sparta chtěla být cool digitální, ale ono stále i to logo Juventusu je příšerný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
martin1

Jsou to 3 body takže super. 1. poločas ještě šel, 2. byl slabý. Nicméně proti posílené MB bez 8 hráčů základní sestavy či na hraně základní sestavy jsou 3 body hlavní. Akorát nechápu střídání Káčera a Šulce až v 86. minutě, Šulc toho už měl dost a Káčer na tom byl podobně, to chtělo tak aspoň o 10 minut dřív. Křídla opět nic moc, Kayamba aspoň pracoval dozadu, ale Mosquera byl neviditelný. Ba Loua není Bílkův oblíbenec, což je škoda, protože kvalita tam je a aby hrál jen 10 minut to je na nic. Jsem zvědav na sestavu ve čtvrtek, zda se už někdo vrátí nebo jestli se někdo nepřidá na marodku, zápas stál hodně sil a ne všichni vypadali, že jsou na 100 % zdravotně a kondičně v pořádku.

Reagovat
dinss

Všichni tři ve středu druhej poločas měli dost. Kyamba mel jít dolu taky výrazně dřív.

Reagovat
kecipep

Mistr Svědík funguje i v další sezóně. Dneska s obměněnou sestavou a stejně 3 body z Liberce. Jen tak dál

Reagovat
oli9

Slovácko

Baník zas plná huba keců tady na diskuzi... A bude zase 7. 8. místo

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Liquid

moc se nesměj, klidně to může být až to 10.místo

Reagovat
Banikovec7

to klidně může, taky se nesměju tomu umístění, ale jeho posedlosti

Reagovat
smazaný uživatel

Za to Slovácko se pravidelně umísťuje na špici. Už jste udělali titul?

Reagovat
oli9

jenže tady neni sro komentářů a tipů jak budeme 3 jak vždycky u Ostravy a pak klasický hovno se srackou a jen se tu píše jak vyhodit trenéra a prosím prohrát

Reagovat
Banikovec7

Slušná posedlost Baníkem, když to tu musíš jen tak z ničeho nic napsat, ikdyž dnes ani nehrál. Nehledě na to, že letos nikdo nic takového ani nepsal.

Reagovat
Mirek na tenisu

Banikovci v Gablonz. 90 minut pěvecký sbor ostravských akademiků. Stoletá oddrhovačka o Peltovi, kdysi terčem Šafarčík, Kajnar a kdoví kdo ještě. Sbormistr si nevšiml že Damková už v českém fotbale nepůsobí druhým rokem...

Reagovat
Salfovic

To už dýl, ne ?

Reagovat
Imos

Čekal jsem dneska docela slabý Slovan, ale že to bude až taková netaktická bída jsem nečekal Nečas ať kurva táhne do Admiry Praha třeba a nehraje ligu, to je hrozný sledovat, druhý poločas se sice zvedl, ale stejně to je bída, Mezsáros projistotu zahrál ještě větší hovno jak on jestli v pátek Hoftych říkal, že jestli uzná že potřebujeme posílit tak posílíme, tak doufám, že hned zítra nastoupí do tréninku dva střeďáci a jedno pořádný křídlo k Matouškovi nic moc pozitivního, Gebre je pan Hráč, obrana není tak suprová jak bychom čekali, útok bez středu je úplně zbytečný a dokud někdo nepřijde tak střed nemáme Knobloch jednička v lize v týmu jako jsme my být nemůže, prosím strejdo přečti si to a posaď ho zajímalo by mě, jak teďka všichni mimoliberečtí obhájí že slovan stejně tu šestku uhraje, i když jasně říkáme, že máme nejhorší kádr za posledních 6 let

Reagovat
lampas

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

At je kadr jaky je, Hoftych atakuje bednu v nejtragictejsi hre za 20 let. Sice chodi mezi obycejny lidi do hospody, trenuje v teplakovce a jezdi na treninky ve skodovce, ale jinak jeho pusobeni u nas je naprosto ubohy. V prumeru jedna strela na branu a zachvaty smichu, kdykoliv se pokousime o kombinaci. Kopnete uz ho do patricnych mist.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně souhlas. Čím dříve odejde, tím lépe

Reagovat
JacksLFC

WTF, tak se cum s cim musi pracovat taky, tam se pak toho moc vymyslet neda

Reagovat
KingMaster13

Paráda, prostě takovej ten ne super výkon na začátek ale klíčové jsou body Zlín nám nikdy moc nevyhovoval a ukázalo se to i dnes. V Teplicích už čekám lepší výkon a snad už budou připravení i reprezentanti protože to bude generálka na Ferencvarozs

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
John Obi Mikel

Herně máme co vylepšovat. Proti Teplicím už by to mohlo být lepší. Vůbec se mi nelíbil Stanciu, přihrávky se mu nevedly a střílí jak pitomec z každé pozice, když je v dostřelu.

Kuchta Oscar Traoré

Reagovat
KingMaster13

Stanciu podzimy nemívá moc dobré, takže u něj se trochu bojím

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Spalovač šancí

Stanciův podzim > Pánikovo jaro ...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Elliasson

Asi jsme viděli jiný zápas. Nicovy nahrávky bych hodnotil jinak.

Reagovat
Coutinho10

hlavni jsou 3 body na uvod ...Plzen a Sparta narozdil od nas hrala doma a taky vyhra jenom gol, takze tezky zapas na uvod splnen a verim, ze v dalsich zapasech i po zapojeni dalsich hracu to bude jeste lepsi

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Fumetsu

Njn první místo od začátku do konce, už ho nepustíme :)

Reagovat
delfin

Mohl bych ti rict že ne, ale nechcu ti to kazit.

Reagovat
kilobyte

Taky jsem si říkal. Ale příští zápas máme v Liberci. Očekávám ostudu.

Reagovat
Fumetsu

Po tom co předvedl Liberec dneska bych to tak černě neviděl.

Reagovat
kilobyte

Jejich styl nám nesedí, větší problém než kvalita soupeře nám dělá jejich nasazení a ještě hrajeme venku. Navíc před tím zápas s Rapidem.

No snad to vyjde.

Reagovat
GrimeBaller98

Bud v klidu, s Hoftychovym antifotbal a resenim picovin okolo nam date aspon 4 goly, jeste kdyz je v brane ten cednik

Reagovat
Spalovač šancí

Jako minulou sezonu po 3. kole

Reagovat
John Obi Mikel

Ty naběhané metry u Zlína a Slavie jsou obrovský rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia 6 hráčů, kteří měli nad 10 km. Zlín jenom Poznar nad 10 km. Tady se dela fotbal.

Reagovat
monty25

Lehce OT: Má tady někdo něco objednáno ze 2. série? Co tomu říkáte?

https://www.youtube.com/watch?v=nPdp8_8tg7w

Mně přijde ten Hobby box, tak jsem na to zvědav. Připadá mi, že na těch speciálních kartách (Team Leaders Auto, Game Jersey, Imperial Scripted Memorabilia) jsou snad zajímavější hráči než v 1. sérii. Tak snad budu mít štěstí na někoho lepšího než Fendricha, při vší úctě k jeho rukavicím.

https://sportzoo.s15.cdn-upgates.com/n/n60cf05baf1b81-fortuna-liga-2020-21-seria-2-checklist.pdf

Reagovat
smazaný uživatel

Existuje u tohohle nějaká komunita a něco jako burza, kde by se dalo směnovat? Mám dost duplicitních karet nebo karet týmů co mi jsou ukradené

Reagovat
dinss

Já bych si to klidně koupil ale tohle mi chybi

Reagovat
monty25

Nějaká komunita je asi na FB. Já mám na výměnu z 1. série Trubače, Vondráška a Vaňka.

Reagovat
Tochal

Na FB jsou dvě velký skupiny, kde se prodává i vyměňuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si chtěl koupit exclusive boxy, ale bohužel to SportZoo zase pojebalo a vykoupily to kartickarny a na nás smrtelniky nezbylo.. Zklamali hromadu lidi na které se nedostalo a kartickarny dávají fotky jak mají 80 balíku od SportZoo atd… Z 1. Série jsem kupoval 2 hobby boxy, uvidím co z té druhé.. chtěl jsem exclusive, ale ten už nesezenu..

Reagovat
Tochal

Exclusivy se vyprodaly za asi 12 minut, neskutečný.

Reagovat
mayday

CT sport už nebude dávat ani Dohráno?

Reagovat
Liquid

jsou to sráči a nyní tedy okénko z 2.ligy již bude chybět

Reagovat
Igner Farnsworth

Mzdové náklady pro rok 2021 jsou 2,5 miliardy. Na fotbal už nezbylo no

Reagovat
Witcher

Všechny peníze padli za vejlety komentátorů s experty na euru

Reagovat
Tochal

Budou, ale až po konci OH.

Reagovat
mayday

Jo? Tak aspoň tak.

Reagovat
John Obi Mikel

Nebezpečný zákrok

Reagovat
mistr129

Reagovat
$$CaptainKokotko

Ta fotka je hrozná no . Naštěstí je ok a Regino snad dostane odpovídající trest.

Reagovat
Liquid

Ujfaluši, Jankulovski a toto by byl třetí dlouhodobě reprezentující obránce co by po dlouhých letech v zahraničí zažil jepičí comeback

Reagovat
pingla

taky za to zaslouženě dostal červenou

Reagovat
exse

Jestli nám hned Slavie nepošle 5 hráčů do základu, tak letos fakt budem mít co dělat abychom nesestoupili. Ten kádr je naprosto šílenej a Hoftych je trenér max pro druhou ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hoftych je traged a ty jeho rozhovory to jen umocnujou. Prijel souper, co hraje Evropu, behali jsme, souboje mely silu, dostali jsme se do nebezpecnych situaci, poucime se.

Reagovat
Losinho

Po tý pseudo přípravě jsem čekal horší výkon, nakonec celkem spokojenost za týden tragický Teplice a pak už snad budou ready i reprezentanti a bude z čeho vybírat

Hodně dobrej Plavšič, hodně na pěst Ekpai.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
cubinho

OT: Je někde diskuze k OH?

Reagovat
Remt

zdá se mi to nebo o fotbale na LOH se tu vubec nedebatuje?:D

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ani nemůže nikoho zajímat

Reagovat
fabec1222

Tak špatný vysílací čas, ČT to ani nevysílá, takže kdo nemá Eurosport, tak se k tomu ani nedostane...

Viděl jsem pár zápasů, a strašná sračka, zlaté Euro, jako ty týmy mimo Evropu a jižní Ameriku, to je prostě na vypíchnutí očí.

Reagovat
fabec1222

Plus Španělsko mi příjde šileně unavený a pomalý, asi i tim, že tam jsou ti hráči z Eura... Francie zas, že na to až na vyjímky totálně sere.

Reagovat
fabec1222

OT:Rohan Benuš šíleně přemotivovanej a pěkně to dojebal.... Překvapilo mě, že Martinák ještě závodí A taky, že na LOH už nejsou dvojice Hochschorneři ještě závodí?

Reagovat
fabec1222

A do toho Kvitová To dostala menzes před 3. setem ne?

Reagovat
fabec1222

Teď na to koukám, to je hrůza Klasická ženská vyjebávka, ve srovnání s prvním setem to je jako pohled na ženskou, která se první baví s nějakým jiným týpkem, a ve třetím pak vypadá, jako když se baví holky se mnou

Reagovat
mayday

Odešla spíš fyzicky si myslím.

Reagovat
Greny

Rohan super ale jestli vyhraje jeden ze dvou zápasů Choupenitz tak to bude největší překvapení na LOH z našeho tymu snad za historií ČR

Reagovat
cubinho

To si nemyslím. Už z různých ME posbíral nějaké medaile, takže zas takové obrovské překvapení to není.

Reagovat
Greny

Ano z ME ale tak furt je to závod jednou za čtyři v tomto případě pět let... Vím že patří mezi evropskou spicku

Reagovat
Neon

ti dva poslední se pěkně vykoupali na tom samém miste. Choupenitz v 12:20 šermuje v semifinále, jen skoda Cinka, ten bronz by dal, kdyby nepichnul.

Reagovat
cubinho

ČT mě totálně štve. Místo toho, aby dali alespoň záznamy Choupenitze, tak dávají ze záznamu Kvitovou. To stejné Rohan, který jel o medaile, a Cinku už byl ze hry. Ještě, že se to dá přepinát na Slováky, Poláky a Eurosport

Reagovat
lichna.

Jediná škoda, že těch 8 kanálů Eurosportu je jen online a přes set top box to nejde naladit.

Neustále jedu kombo mobil, PC a TV.

Reagovat
cubinho

Stejně tak

Reagovat
fabec1222

Mě příjde, že na té LOH je prostě šíleně moc sportů, ani jako nestíhám sledovat, co všechno tam vlastně je, a co se zrovna děje

Ale jako v tom množství sportů, že tam prostě furt není florbal třeba, nechápu... Naopak je tam spousta kravin úplnejch

Reagovat
lichna.

Florbal by byl parádní no. Naopak třeba to že tam bude příště Breakdance, to je sranda..

Reagovat
Greny

Já bych dal cyklokros na zimni

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bohužel se prý jako zimní sport dá klasifikovat jen něco na ledu nebo sněhu.

Reagovat
Freedo

wtf, to fakt?

Reagovat
lichna.

Pokud se nemýlím, tak ano.

Reagovat
Greny

Jj breakdance bude

Reagovat
Greny

Tak když tam je třeba skateboarding a vyhrávají třináctileté holky tak to je pohoda?

Reagovat
Freedo

Ano, to je sport.

Reagovat
lichna.

Mi osobně tam skateboarding nevadí tolik, jako ten Breakdance. To už mi příjde hodně ujeté.

Na druhou stranu, určitě si to pustím.

Reagovat
Freedo

Já se hlavně divím, že to ještě někdo provozuje. Jelo to na přelomu století a nejmíň v posledních 10 letech jsem to nikde neviděl.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Florbal = sport netalentovaných. Ale připouštím, že v záplavě těch sportů by se na OH ztratil

Reagovat
Baronne

A hrál si to někdy, ty vemeno?

Reagovat
Kepy_FCB

Jo jasne florbal aby byla medaile ze sportu na kterej vsude serou

Reagovat
mayday

Chytrá TV a teď akce Eurosport player na rok za 319, a můžeš si pouštět co chceš.

Reagovat
lichna.

Akorát já to využiju max na tu olympiádu. Navíc teď dělám z domu, tak mi to stačí i na tom PC přes O2TV.

Reagovat
mayday

Já jsem teď zrovna na měsíc mezi prací doma, tak jsem si to koupil, na rok 3 stovky jsou drobný, vždyť to člověk nechá v hospodě během dvou hodin.

Po olympiádě to využiju minimálně na tenis, uvidíme.

Reagovat
lichna.

Tak změna, ty kanály jsou naladitelné i přes set top box.

Reagovat
fabec1222

Souhlasim, taky letos bída, a taky mě nasralo, že jsem třeba za den viděl 3x to samé, ikdyž je tam spousta akcí, co by mohli ukázat, ale asi je limutuje těch 300 hodin no

A taky různě furt mění program, takže se ani nedá spolehnout na to, co maj vysílat

Reagovat
smazaný uživatel

Rohana dávali na webu, ne? Nechápu, proč by měli kolo před koncem kol přepínat jinam, jenom protože Cink je ze hry venku.

Reagovat
John Obi Mikel

Čupeniče teď ČT vysílala.

Reagovat
lichna.

Nezaložíš nějakou diskusi na LOH? Sice už jsou v průběhu, ale divím se, že ještě nikdo nic nevytvořil.

Reagovat
fabec1222

Já zakládám zimní diskuze, tohle ať si založí někdo jinej, ale jsem pro, takže bych řekl, že je to na tobě

Reagovat
lichna.
Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu Cink , hezky v tý skupině o bronz zaútočil

Reagovat
Greny

Dvojice už nejsou vůbec .. ani ve světovém poháru zrušili to... Na příštích OH bude naopak nová disciplína něco jak skikros na zimní OH budou branky co musí projet a čtyři nebo pět jich jede zaroven

Reagovat
smazaný uživatel

nezlobte se, ale už mě to začíná fakt štvát. Když fanoušci řvou na hráče bílé pleti ty ku.... ty pi... řvou na hráče Slavie nebo Sparty, Baníku atd. různé pokřiky, tak se z toho taky nedělá žádná velká věda, ale automaticky, když se zařve na hráče tmavé pleti, tak je z toho velký humbuk. Emoce jednoduše patří ke sportu, někdo je neovládne, vypustí hnus i směrem k protihráči bílé pleti, když se často uráží rodiče, partnerky, nevím co všechno v tom zápalu (i když to neschvaluji samozřejmě, ale děje se to a dělo se to a dít se to bude) a patří to prostě k tomu povolání fotbalisty, že tě budou jedni fanoušci milovat a často druzí nenávidět a nemusíš být ani jiné barvy pleti, národnosti, atd. a posloucháš nadávky a musíš s tím žít. Nežijeme v dávné době, kdy lidé tmavé pleti neměli žádné práva, tak jako gayové třeba za komunistů, ale paradoxně dneska tito lidé přesto, že jim nejsou upírána skoro žádná práva (až na to být rodič, i když už v tomto jsou výjimky), tak mi přijde, že obě komunity řvou čím dál více a chtějí mít větší práva než majorita.... a svět jim na to skáče a to vytváří postupně nevraživost mezi majoritou vůči těmto menšinám....je to smutné, kam tento svět spěje, jsem hrdý na to, že jsem bílý heterosexuál, i když dnes už je to něco, co se moc nenosí...buď si gay, bisexuál a nebo transgender...

Reagovat
dinss

Tak na druhou stranu se na hráče nemusí řvát rasisticky. Můžeš do nich jet podobně jako do těch bílých. Nicméně horší je to, když se na někoho řve, že je bílá kurva a neřeší se to.

Reagovat
didosh

Reagovat
Skalda29

Ono se na ně nadává stejně jak na bílé. Jen za zmrde, buzerante a jiné, přidají černý. Kterým to trochu umocní tu nadávku... já si pamatuji, jednou na Karviné seděl nějaký blbec a ten většinu zápasu řval na Floa ze Slávie. Ale to byl nějaký namrdany nymand.. dědci si ho semtam zkrotili

Reagovat
Kiwi-21

To ještě dobrý já si pamatuji při baráži z Jihlavou že nějací puberťaci 2-3 nadávaly sprostě na Svědíka na lavičce Jihlavy

Po chvíli jsem se naštval že za 1 sedím tu z malým dítětem ať se uklidní

A za 2 že dělají ze sebe totální dementy protože Jihlavu trénoval Kučera a ne Svědík, jak se začaly lidi okolo jim smát tak byl klid

Reagovat
Freedo

Vždyť Flo byl bílej.

Reagovat
didosh

To jsme dva co to sere...

Reagovat
meno

Reagovat
Greny

A kde máš problém? Hraje asi lepší momentálně... Máte taky talenty a nejsou ani na lávce nebo max tribuně

Reagovat
dinss

Nemám problém. Je mi to maximálně u prdele. Ať je třeba posílá Vrba všechny do hajzlu rovnou ty mladý kluky. Třeba půjdou k nám.

Reagovat
smazaný uživatel

Další důkaz toho, že fotbalovými agenti jsou rakovinou fotbalu.

Reagovat
Neon

Reagovat
Greny

A ještě dodám... Když se to agentovi nelíbí tak nemá psát na Twitter ale kurva začít makat a už má být někde na hostování v lize

Reagovat
dinss

Tak třeba se fakt se Spartou nedá domluvit.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

A vidíš on v té Slavii vlastně ani nebyl ne? I když ho představovali jako posilu

Reagovat
John Obi Mikel

To jsem tehdy vůbec nepochopil.

Reagovat
naheCZ

Si ani už nepamatuji, že k nám měl jít Ale tak to stejný tenkrát s Šuralem že, když šel pak do Sparty...tam se dohodnou s agentem, ale že by si před představením hráče počkali na jeho souhlas/podpis smlouvy to ne

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No nebyl. Tehdy měl Tvrdík ještě tu svou mánii, kdy potřeboval všechno vykecat, i to, co ještě nebyla pravda, ale mohla by bejt.

Reagovat
doshcz

Reagovat
Selänne

Reagovat
Frick

Je tu někde téma, kde se řeší olympiáda, podobně jako se řešilo MS v hokeji?

Reagovat
Frick

Díky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele