Makaay má zlomenou nohu, olympiáda pro něho končí

15.08.2008, 18:06
Aktuality
Roy Makaay se hodně těšil na olympijský turnaj a z Pekingu si chtěl odvézt medaili. To se mu možná povede, svým spoluhráčům ovšem na hřišti již nepomůže. Zkušený nizozemský útočník se dnes podrobil podrobným vyšetřením a ta odhalila zlomeninu nohy...

33letý útočník si zranění přivodil během úvodního duelu proti Nigérii, přesto nastoupil k dalším dvěma zápasům. Do duelu se Spojenými státy zasáhl jako střídající hráč, proti Japonsku pak nastoupil v základní sestavě.

Podle prvních odhadů nemělo být zranění vážné, jenomže bolest přetrvávala a na řadu tak přišlo podrobné vyšetření. Makaay se do vlasti nevrátí okamžitě, ale i nadále bude pobývat v Asii a pokusí se psychicky pomoci svým spoluhráčům před zítřejším čtvrtfinálovým duelem s Argentinou.

Makaay tak dopadl podobně jako další zkušený útočník Tommaso Rocchi. Rovněž on si domů odvezl zlomenou nohu a přijde o úvod nové ligové sezony.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (1812)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele