FORTUNA:LIGA - preview 9. kola

27.11.2020, 09:08, aktualizováno 29.11.2020, 08:48
Previews
Sparta se představí v Teplicích, kde o svou práci bude bojovat trenér Stanislav Hejkal. A za úkol dostal vítězství, jinak končí. Letenští Na Stínadlech neprohráli šestkrát za sebou, na druhou stranu z toho pětkrát remizovali a na sever přijíždějí po dvou ligových porážkách za sebou. To Slavia se po euforickém vítězství v Nice ukáže doma proti Brnu, které by pro ni papírově nemělo znamenal nezdolatelnou překážku. Boheminas s Jabloncem a Ostrava s Libercem nehrají kvůli karanténě...
FK Teplice - Sparta Praha  (neděle 16:00)
Teplický kouč Stanislav Hejkal potřebuje v neděli zvítězit, jinak pravděpodobně přijde o práci. Musí však zdolat silnou Spartu, která navíc hodlá odčinit týden staré zaváhání z domácí půdy.

Téměř přesně před dvěma lety se Hejkalovi povedl husarský kousek. Teplice kormidloval teprve několik týdnů a ligové vody brázdil spíše podle toho, jak zrovna foukl vítr. Přesto však zkraje prosince urval nečekanou výhru na sparťanské Letné, kde před odchodem na sever Čech působil jako asistent trenéra.

V neděli pak Hejkal může svoji teplickou anabázi poněkud symbolicky uzavřít v duelu s Pražany. Od vyhazovu jej uchrání pouze vítězství, věří v něj však vůbec někdo? A i kdyby se Hejkalovi náhodou zadařilo, vyřeší se tím něco? Sotva. Židle lodivoda "Sklářů" se kymácí povážlivě dlouho a Hejkal za celou tu dobu neukázal, proč by měl na Stínadlech setrvat.

Trenérská ultimáta jsou nicméně jakousi teplickou úchylkou. Někdejší redaktor Deníku Sport Karel Häring v posledním vydání Fotbal fokus podcastu vzpomínal, kterak měl před několika lety nůž na krku také tehdejší teplický kouč Petr Rada. Padáka nakonec dostal. Hejkal ale přesto doufá, že Radův osud nebude následovat. "Jsme odhodlaní zápas vyhrát, jen je situace o to složitější, že nůž na krku mám před utkáním se Spartou," uvedl.

Ano, Sparta je opravdu zvučné jméno, které stále vzbuzuje respekt. Ovšem například České Budějovice o minulém víkendu ukázaly, že na Letenské lze mazaně vyzrát. Pražané totiž kolabovali v obraně, což se jim ostatně nestalo poprvé. Kvůli sedmi inkasovaným brankám z posledních dvou kol přišla družina trenéra Václava Kotala o první místo v tabulce, které přenechala arcirivalovi Slavii.

Na druhou stranu si sparťané zvedli sebevědomí čtvrtečním úspěchem v Evropské lize, kdy rozstříleli skotský Celtic. "Vítězství nad Celticem nám všem po nedělní prohře s Budějovicemi spravilo náladu. Musíme dobře zregenerovat, co nejvíc si odpočinout a připravit se na Teplice. Myslím, že když k tomu hráči přistoupí zodpovědně, měli bychom utkání zvládnout," řekl Kotalův asistent Michal Šmarda.

S Pražany do Teplic neodcestují zranění obránci Ondřej Čelůstka s Lukášem Štetinou, a útočníci Adam Hložek, Adam Karabec a Libor Kozák. Hrát nebude ani David Pavelka, jenž viděl proti Budějovicím červenou kartu. O startu stopera Dávida Hancka a záložníků Ladislava Krejčího "staršího" s Michalem Sáčkem se teprve rozhodně.

Domácí budou postrádat středopolaře Jana Fortelného a forvarda Matyáše Kozáka, kteří jako kmenoví hráči Sparty nemohou proti svému zaměstnavateli nastoupit. Zdravotní problémy pak do hry nepustí brankáře Tomáše Grigara, zadáky Davida Heidenreicha s Janem Knapíkem a záložníka Matěje Radostu.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Němeček - Vukadinovič, Mareček, Shejbal, Černý - Moulis, Kučera, Žitný, Trubač - Řezníček, Mareš
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Vindheim, Plechatý, Hancko, Hanousek - Karlsson, Trávník, Dočkal, Ladislav Krejčí II, Plavšić - Juliš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.95 - 4.14 - 1.68
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slavia Praha - Zbrojovka Brno  (neděle 18:30)
Po úspěchu v Evropské lize na půdě Nice musí Slavia přepnout do ligového módu a nepodcenit soupeře. Čeká ji sice až šestnáctá Zbrojovka, ta ale v posledních dvou zápasech dokázala bodovat...

Sešívaní naposledy prohráli ve druhé polovině října na hřišti Beer-Shevy. Od té doby si připsali pět po sobě jdoucích vítězství, z nichž tři byli na evropské půdě. Po Leverkusenu dokázali dvakrát přehrát i Nice, ve čtvrtek ve Francii vyhráli poměrem 3:1. O góly se postarali Lingr, Olayinka a Sima.

"Únava se odbourává určitě lépe po vyhraném zápase. Navíc za sebou máme takovou úspěšnou sérii, kdy se nám daří. Jsme na vlně a doufám, že si to udržíme i s Brnem, které se pomalu v poslední době zvedá. Viděli jsme jejich poslední dva zápasy a odehráli je velice slušně. Je před námi povinnost vyhrát a uděláme pro to maximum. Uvidíme, v jakém stavu bude po zápase s Nice kádr. Musíme si vyhodnotit, kteří hráči nám typologicky do zápasu s Brnem zapadnou," okomentoval situaci asistent trenéra Jaroslav Köstl.

I v lize se slávisté v poslední době prezentovali výtečnou formou, což potvrdili minulý víkend v Opavě. Tam po poločase vedli jen o gól díky Kúdelovi, pak ale přidal dvě branky Kuchta a po jedné Bořil, Sima a Musa, díky čemuž z toho bylo vítězství 6:0. V tabulce střelců přitom červenobílí příliš vysoko nejsou, nejlépe jsou na tom třígóloví Tecl, Bořil, Kúdela a Musa.

Zbrojovka je na tom co do zastoupení mezi kanonýry ještě hůře, tam to ale není ani v nejmenším překvapivé. Žádný tým totiž v lize neskóroval méně, nedobrou ofenzivu Brno potvrzovalo i při svých úspěších. Remíza s Příbramí, vítězství v Jablonci i pohárový postup s Jihlavou, to vše se zrodilo jen s jednou brankou na kontě. Více dokázalo vstřelit jen jednou, když Sigmě podlehlo 2:4.

Ve vzájemných zápasech měla před sestupem Zbrojovky jednoznačně navrch Slavia, která zvítězila pětkrát v řadě s celkovým skóre 13:1. Poslední úspěch na Srbské ovšem vůbec jednoznačný nebyl, až v sedmdesáté minutě rozhodl jediným gólem o hubeném vítězství Tecl.

Domácí nemohou pro zápas počítat se zraněným Hovorkou, v ohrožení jsou i starty Oscara, Karafiáta a Provoda. Hosté přijedou bez Bariše, Kotuly, Kryštůfka, Reitera, Vaňka a Vintra.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Masopust, Kúdela, Zima, Bořil - Holeš, Traoré - Lingr, Stanciu, Olayinka - Kuchta
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Floder - Moravec, Gajič, Dreksa, Kotula - Štepanovský, Sedlák, Šumbera, Fousek - Hladík, Přichystal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.14 - 9.06 - 20.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - FK Mladá Boleslav  (sobota 14:00)
Na hřiště poslední Příbrami zavítá celek z opačného konce Středočeského kraje. Mladá Boleslav v uplynulém kole po třech utkáních zvítězila a doufá, že konečně najede na vítěznou vlnu. Domácí pak budou zřejmě rádi za jakýkoliv bodový zisk.

Život nenabízí mnoho jistot, avšak jako fanoušek české nejvyšší soutěže se například můžete spolehnout, že Příbram bojuje o záchranu prvoligové příslušnosti do posledního dechu. Někdy se jí dokonce povede vstát z mrtvých. Ovšem i znalci prostředí začínají pochybovat, kolik toho klub od řeky Litavky vydrží. Aktuální forma je totiž žalostná a světlo na konci tunelu bliká chabou září.

Minulý víkend sice Příbram teprve podruhé v probíhajícím ročníku inkasovala v jednom zápase méně než třikrát a hned z toho byl druhý bod do sbírky. To ale rozhodně nestačí. Navíc onu remízu z Brna darovali svěřencům kouče Pavla Horvátha sami Moravané. Horváth to vskutku nemá lehké. Kádr, s nímž pracuje, disponuje dost možná nejslabší kvalitou z celé ligy, navíc se často obměňuje, což klidu a stabilitě rozhodně nepřispívá. Pokud se však výsledky nezlepší, dá se očekávat, že mizérii odskáče právě Horváth.

Ani v Mladé Boleslavi nejsou z průběhu ročníku nadšeni. Hráči z města automobilů jsou zvyklí atakovat pohárové pozice, ovšem na začátku sezony body především ztráceli, a proto se družina trenéra Jozefa Webera usadila u spodku tabulky. Naposledy nicméně Boleslav přejela Pardubice a alespoň se odpoutala od sestupových příček.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.88 - 3.54 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
1. FC Slovácko - SFC Opava  (sobota 16:00)
Slovácko si na rozdíl od většiny ligových účastníků užívalo o uplynulém víkendu dovolenou a do zápasu proti Opavě by tak měla jít domácí skvadra odpočata. Hosté se naopak potřebují oklepat z nedávného debaklu.

Přestože kádr Slovácka zatím úspěšně vzdoruje zásahu koronavirem, zákeřná nemoc i tak Moravany bezprostředně ovlivňuje. Celek z Uherského Hradiště totiž teprve dva týdny zpět dohrál odložený duel z Příbramí, jenž byl přesunut z důvodu nákazy příbramské kabiny covidem. Slovácko dohrávku hravě zvládlo, následně se ale lazaret otevřel u protivníka z Ostravy, tudíž minulý víkend mělo družstvo trenéra Martina Svědíka volno.

I tak Moravané bojují s divokým rozpisem se ctí. Drží se ve středu tabulky a oproti konkurenci mají odložený mač s ostravským Baníkem k dobru. Do toho se Svědík snaží svým svěřencům naordinovat nové trendy, například hru na tři obránce. "Kdykoliv můžeme přejít na systém se čtyřmi obránci, který jsme hráli několik let, ale od léta jsme zkoušeli alternativu se třemi obránci a myslím, že jsme to vstřebali celkem rychle. Ale jak říkám, je to to alternativa a jsme schopní hrát jak na tři obránce, tak i na čtyři," uvedl obránce Slovácka Patrik Šimko.

Také Opava pod mladým koučem Radoslavem Kováčem praktikuje rozestavení se třemi stopery. Avšak ani zhuštění prostoru před vlastní bránou neodvrátilo debakl, jenž Slezané utrpěli před týdnem od Slavie. Vysoké porážce nezabránila ani čerstvá posila do zálohy Christ Tiehi. SFC tak zůstává ve spodních patrech tabulky a zatím vše nasvědčuje tomu, že si zopakuje tuhý boj o záchranu.

Pokud Slezané nechtějí zabřednout do krize, měli by se již v Uherském Hradišti prezentovat působivým výkonem. "Spíš než na soupeře se musíme soustředit hlavně sami na sebe. Potřebujeme udržet koncentraci po celých devadesát minut a musíme dbát také na dobrou organizaci hry, bez toho můžeme uspět jen těžko," prohlásil Kováč.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.45 - 4.54 - 7.77
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
MFK Karviná - Fastav Zlín  (sobota 16:00)
Bitva dvou týmů, které aktuálně uzavírají první polovinu tabulky, bude k vidění v sobotu v Karviné. Domácí tým tam přivítá Zlín, přičemž mu nahrává i bilance vzájemných zápasů.

Slezané do reprezentační přestávky drželi sérii čtyř ligových utkání bez porážky, ta skončila minulý týden v Olomouci jednoznačným nezdarem 3:0. Po vlastenci gólmana Neumana přidaly své zásahy Hála s Nešporem. Další nevýhodou Karviné je, že domácí půda není její velkou oporou, vyhrát tam dokázala jen v posledním utkání proti Bohemians.

"Ševci" se v této sezóně pohybují po sinusoidách. Po úvodní prohře dvakrát v řadě zvítězili, následovala série čtyř porážek v řadě včetně konce v MOL Cupu. Covidová pauza jim však velmi pomohla, po ní nejprve vyplenili hřiště Českých Budějovic, načež díky Poznarově trefě zdolali i Plzeň. Právě Tomáš Poznar je spolu s Francouzem Dramém nejlepším střelcem týmu, oba mají na kontě tři branky.

V první lize na sebe tato mužstva narazila osmkrát, přičemž v sedmi z těchto utkání zvítězili domácí. Výjimkou byl zápas ve Zlíně před rokem v srpnu, díky čemuž má Karviná momentálně tři výhry v řadě. Zajímavostí také je, že na sebe narazí bratranci. V karvinském dresu hraje Soufiane Dramé, za hosty nastupuje Youba Dramé.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Neuman - Ndefe, Santos, Šindelář, Twardzik - Hanousek - Ostrák, Herc, Qose, Bartošák - Papadopulos
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Simerský, Buchta, Procházka - Fantiš, Conde, Jiráček, Čanturišvili - Jawo, Poznar, Y. Dramé
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.12 - 3.42 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dynamo České Budějovice - Viktoria Plzeň  (sobota 18:30)
Velmi nepovedené zápasy na venkovních hřištích má za sebou plzeňská Viktorka. Její utkání v Budějovicích navíc přichází v ne úplně ideální čas - Dynamo se totiž zvedlo a dvakrát za sebou naplno bodovalo.

Po návratu na trávníky začátkem listopadu sice ještě Jihočeši podlehli Zlínu, reprezentační přestávka jim však pomohla o ve dvou zápasech získali šest bodů. Nejprve zaskočili Spartu, její Letnou vyplenili poměrem 4:2, když se dvakrát prosadil Brandner a po jednom gólu přidali Mészáros s Javorkem. V dohrávce pátého kola pak díky Čolićově penaltě a Mészárosově zásahu zdolali dalšího pražského soupeře Bohemians.

Viktoriáni naposledy prohráli vinou Poznarovy trefy ve Zlíně, což pro ně znamenalo propad na čtvrté místo za Olomouc. Tento nezdar potvrdil neuspokojivou venkovní formu Plzně, která v nové sezóně odehrála šest soutěžních utkání na hřišti soupeře. Z toho dokázala vyhrát jen v Ďolíčku a remizovala na Andrově stadionu, jinak to byly samé porážky, ať už v lize nebo evropských předkolech.

"Nehrají špatný fotbal. Snaží se o určitý způsob ofenzivní hry, velmi konstruktivní. Bodově se jim to do té doby nevyplácelo, ale teď už ano, takže víme, že to bude zajímavý soupeř. Ale my toužíme po vítězství. Budějovice byly na Spartě efektivní a dokázaly odstranit ze hry prvky, kvůli kterým se jim předtím nedařilo. Bude to nepříjemný soupeř, co má šikovné hráče," varuje středopolař Aleš Čermák.

Západočeši každopádně narazí na svého oblíbeného soupeře. Dynamo ve vzájemném zápase naposledy zvítězilo v roce 2006, aktuálně má Viktoria šňůru sedmi výher v řadě. Naposledy ve Štruncových sadech ovšem měla namále, když zvítězila až díky brance Mihálika z devětaosmdesáté minuty.

Domácí tým se musí obejít bez Šulce, Ekpaie a Matějky, kteří nemohou nastoupit kvůli dohodě mezi kluby. Ledeckého zase do hry nepustí zranění. Na straně hostí není k dispozici Hybš, v ohrožení je i start Havla.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Drobný - Čolič, Králik, Talověrov, Skovajsa - Čavoš, Havelka - Van Buren, Javorek, Mészáros - Brandner
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Hejda, Brabec, Limberský - Bucha, Kalvach, Čermák - Kayamba, Ondrášek, Kopic
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.42 - 4.67 - 1.45
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Pardubice - Sigma Olomouc  (pátek 18:00)
Olomoucká Sigma potvrdila minulý víkend formu a díky zaváhání Plzně se vyšvihla na bronzovou pozici. Své postavení bude hájit proti Pardubicím, které nedávno zasáhl koronavirus, ovšem v "domácím" Ďolíčku se jim od úvodního zápasu daří.

Pražsko-plzeňský triumvirát na špici tabulky narušuje horda dobře naladěných Hanáků, kteří se odnaučili prohrávat. Pravidelné ztráty přitom byly ještě na jaře vcelku rutinou, ovšem od začátku probíhající sezony se směřování družiny kouče Radoslava Látala otočilo o 180 stupňů. Zatímco experti si lámou hlavu nad tím, co zapříčinilo olomoucký obrat, fanoušci Sigmy si výkony Hanáků radostně užívají.

Olomouc před startem 9. kola okupuje třetí příčku a z psychické výhody značně těží. "Určitě je to pro nás povzbuzení. Víme, že některé zápasy nebyly z naší strany ideální, ale mužstvo si po psychické stránce více věří díky vědomí získaných bodů," uvedl Látal, nad nímž ještě pár měsíců dozadu kdekdo lámal hůl.

V pátek se Hanáci mohou stát prvním mužstvem v ročníku, které si odveze všechny body z "domácího" hřiště Pardubic. Východočeši si kvůli nevyhovujícímu pardubickému stadionu museli najít dočasný azyl v pražských Vršovicím, to jim ale očividně nevadí. Z výkonů předváděných u Botiče svěřenci trenéra Jiřího Krejčího těží a především díky nim se nováček ligy překvapivě drží v hodní polovině tabulky.

Venku ale Pardubicím tolik pšenka nekvete, což ukázalo i poslední utkání v Mladé Boleslavi. Nutno dodat, že kádr Východočechů zasáhl koronavirus, jenž ze hry vyřadil hned dvanáct hráčů. "Bylo to velmi zvláštní koukat na kluky v televizi bez toho, abych do zápasu mohl naskočit. Ale v této době si tím asi projde nakonec skoro každý," řekl záložník Lukáš Pfeifer, který už bude proti Olomouci fit.

Zda se však do sestavy vrátí Jan Jeřábek, Tomáš Solil, Emil Tischler či Cadu, kteří koronavirus také prodělali, to není jisté. Páteční duel nicméně jistě vynechají Michal Surzyn s Jiřím Slámou, kteří jako kmenoví hráči Olomouce nemohou proti mateřskému klubu nastoupit. Na straně Sigmy je otázka, zda se v základní jedenáctce objeví Roman Hubník, který vynechal zápas s Karvinou v minulém kole.
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Boháč - Prosek, Šejvl, Toml, Čelůstka - Jeřábek - Tischler, Solil, Hlavatý, Cadu - Černý
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Mandous - Hála, Beneš, Poulolo, Zmrzlý - González, Breite, Houska, Greššák, Falta - Nešpor
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.59 - 3.07 - 2.28
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha871026:222
2.Sparta Praha860223:1318
3.Sigma Olomouc852114:717
4.Viktoria Plzeň851219:1216
5.FK Jablonec841312:813
6.Slovan Liberec841313:1013
7.FK Pardubice84139:1013
8.Fastav Zlín840411:1112
9.MFK Karviná83329:1112
10.1. FC Slovácko732210:711
11.Bohemians Praha 1905831411:1110
12.Dynamo České Budějovice823311:179
13.Baník Ostrava722310:78
14.FK Mladá Boleslav822410:138
15.FK Teplice82069:176
16.Zbrojovka Brno81257:185
17.SFC Opava81256:185
18.1. FK Příbram80265:232
Zbývající zápasy
29.11. 14:00Baník Ostrava - Slovan Liberec (zápas odložen)
29.11. 14:00FK Jablonec - Bohemians Praha 1905 (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (719)

Přidat komentář
Greny

tak u Faita je definitivni ze Zbrojovku nekoupi... dement s copankem fakt

Reagovat
smazaný uživatel

jakej fait?

Reagovat
smazaný uživatel

aha, už to mám, škoda no...

Reagovat
C-M@ster

Ty články o Berbrovi jsou celkem vtipný.

Zabaveny štosy bankovek s nápisem "moje" nebo konverzace s Šádkem, jestli má boty na tancování...

Reagovat
Heisenberg

Ty SMS ještě vyšetřoval traktorista, ne? Každopádně se na ně potom vysrali, což byla chyba.

Reagovat
ratusek

Škoda, že s Libercem nehrajeme teď. Hrál by jejich B tým, měli bysme větší šanci než později.

Dnes by to mohl.být dobrý zápas. Pardubice doma dobré a Sigma překvapení ligy, můj tip je však 1.

Reagovat
Kepy_FCB

Jo jasně aby Kozel získal lacinou výhru a žil z ní další měsíce

Reagovat
smazaný uživatel

Zase nedělejte z Liberce nějakou Chelsea (jak tehdy Karoch nebo kdo ) "Doma" musíme standardně porážet kohokoliv mimo top 3 a mimochodem, rozhodně bude větší šance v lednu, kdy až na nějaké 3 hráče z kádru se nemusíme až do konce února zajímat o Covid. Hlavně musí vydržet Kozlík přes zimu, i když hlupákům jako třeba Kepy a spol. kvůli odloženým zápasům a jiným zbytečným ztrátám bude umístění po konci podzimu velmi pravděpodobně vyhovovat v jeho hejtování, tak racionálně uvažující člověk se musí podívat na všechny okolnosti a nezapomínat, že Baník bude mít odehranou jen třetinu svých zápasů po podzimu, z toho jen 5 "doma" (i se Slováckem budeme hrát to odložené utkání nejdříve v lednu, dnes oficiálně potvrzené Štěpánem Hanušem z LFA).

Reagovat
Kepy_FCB

Budoucnost ukáže kdo je hlupák

Reagovat
smazaný uživatel

Hlupák jsi každopádně...Jak jsem tě respektoval, tak poslední dobou se tak chováš. Ale když tě to baví...

Reagovat
smazaný uživatel

Kozel ven!

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Kepy_FCB

Pardubice - Olomouc 2:2

28.11. 14:00 1. FK Příbram - FK Mladá Boleslav 0:3

28.11. 16:00 1. FC Slovácko - SFC Opava 2:0

28.11. 16:00 MFK Karviná - Fastav Zlín 2:1

28.11. 18:30 Dynamo České Budějovice - Viktoria Plzeň 1:2

29.11. 14:00 Baník Ostrava - Slovan Liberec (zápas odložen)

29.11. 14:00 FK Jablonec - Bohemians Praha 1905 1:1

29.11. 16:00 FK Teplice - Sparta Praha 1:2

29.11. 18:30 Slavia Praha - Zbrojovka Brno 12:0

Reagovat
Liquid

Reagovat
Greny

OT: tak to vypada ze chcipl PES

Reagovat
db18

(ale na jednu stranu to chápu, Prahu by měli spíš počítat dohromady se Stř. kraje, už jen kvůli tomu, že se všichni sjedou do Prahy do IKEA, když to otevřou... - což při tom jejich debilnim eshopu naprosto chápu... )

Reagovat
FCB1922

A ty jsi zas jinačí sebevrah, že dobrovolně do IKEI

Reagovat
db18

Potřebuju garnyže.

Reagovat
FCB1922

Však v Jysku, Hornbach atd.

No, ale karma ti to dle tvého příspěvku jinde vrátila, tvou naivitu tam cosi kupovat a objednávat

Reagovat
db18

Hornbach apod. jsem už projel a tam nemaj vhodný...

Reagovat
FCB1922

Máš atypický rozměr? Ale že zrovna IKEA se svou sériovkou vyhovovala?

Reagovat
db18

No, potřebuju dvojitou garnyž na jedno okno cca 310 cm a pak na druhé okno cca 120 cm a aby byly stejné. Takže ta jejich "teleskopická" vyhovovala dobře. Ostatní většinou nemají tak dlouhý a když už, tak pak zas nemají tu krátkou...

Reagovat
ratusek

A xhceš dřevo nebo kovovou?

Reagovat
db18

kovovou

Reagovat
ratusek

To.jsem vyřešil na levné garnyže nebo tak nějak. Tyč jsem si zkrátil a dobrý. Mají tam i dvojité. Ale tu stránku si asi už zkusil

Reagovat
FCB1922

Hm, tak to se ti nedivím, že jsi zvolil cestu peklem

Reagovat
20DollarsInMyPocket

IKEA na čerňáku je hell

Reagovat
db18

Jako asi každá ikea

Reagovat
smazaný uživatel

Masový kuličky jsou dobrý

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Greny

Ne nechápu.. Za týden se smaze co? Vypatlanci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bude to regionálně nebo celostátně?

Reagovat
Greny

dle 3 N = nikdo nic nevi

Reagovat
ACSeRw!n

prej celostatne.. pritom Praha je na lvl 2

Reagovat
ratusek

Uděláme tabulku, díky které každý ví, jak to bude. Tabulka měla být závazná a každý by věděl co bude. dnes už ten kokot Havlíček řekne, že PES je jen doporučení a Blatný chce vyškrnout Prahu, takžš si potřebuje ohnout statistiku. Já doufám, že to těm dementům ve volbách lidi spočítají a bihužel komanči schválí ten nouzák v prosinci znovu.

Vláda lhářů, debilů to je prosím naše vedení státu. Lidi mdlého rozumu užívající si aroganci moci

Reagovat
meno

Je těžký odhadovat volby skoro rok dopředu, ale vidím to zhruba na

30 % Staráti

25 % ANO

20 % Konblok

8,8 % SPD

Socani v nějakým levicovým bloku 5 - 7 %

Komunisti 3 - 5 %

Trikolora 3 %

Svobodní 2 %

A pak zbytek

Reagovat
meno

Ale klidně se může zesrat jedna nebo i obě z koalic. Socani budou dál debilní a na spojování se vyserou a nedostanou se. Může se stát atentát v Praze a Okamura skočí na 15 a Klaus mladší na 5...

Reagovat
KingMaster13

Já bych to spíš prohodil 30% Ano 25% Piráti ale každopádně Andrej ostrouhá, jelikož on jak nevyhraje volby o parník tak je to pro něj průšvih. Se zbytkem tvého předpokladu souhlasím

Reagovat
meno

Andrej nemá prostor na takovou mobilizaci, lidi sice zapomínají, ale klasická kampaň proti Babišovi může operovat s něčím reálným a ne 50M za čapí hnízdo nebo střety zájmů, který jsou většině u zadku. Spojení Pirátů a Starostů má za ideálních okolností potenicál nad 35 %, těch 30 % je docela střízlivej odhad. 25 % u ANO je jeho strop.

Reagovat
KingMaster13

Jasně ale ty zapomínáš na Českou mentalitu Ty lidi co volili doposud tak mu to odpustí a pošlou mu to znova, takže těch 30 udělá. Babišův volič je člověk kterýmu je úplně jedno co se na něj vytáhne a nevěří tomu, takže jemu to nespadne. Konkurenci má jen protože Piráti se vyšvihli a sebrali hlasy těm menším stranám + Starostové táhnou. Hele spíš mi řekni, když by Piráti a Stan dali těch 30% s kým reálně mohou sestavit koalici aby měli většinu kdyby to dopadlo tvých předkoladů a je reálné aby Babiš šel s SPD když by mu nic nezbylo jiného?

Reagovat
andrew96

Nemyslím si, že český volič by odpouštěl, kór po veškerých prožitých deziluzích a ztracených snech. Zároveň to asi není rozhodující hledisko. Spíš uvažuje, co mu volba dá zpět, což se Babišovi skrze jeho dárky daří.

Reagovat
KingMaster13

Prostě se ale shodneme že Babiš přijde jen o malou část voličů. Něco jako Zeman když byl podruhé volen, jen prostě Drahoš dostal mnohem víc hlasů a tak to vypadalo že měl Zeman slabší podporu na % i když těch hlasů dostal ještě víc než při prvním zvolení. To samé bude s Babišem. Dostane možná o trochu méně ale bude to vypadat jako propadák nicméně jen kvůli tomu že Piráti budou za ním těsně s nějakými 27% třeba.

Reagovat
meno

Drahoš nevyhrál jenom díky tlačence médií. Kdyby neměl tolik prostoru na to říkat své nevím a mohli se projevit i ostatní kandidáti (hlavně Fischer byl vynikající, kompetentní a rétoricky zdatný), tak by druhé místo nikdy neudělal a na hradě jsme mohli mít 2 roky už někoho, kdo se z nás nesnaží udělat rusko-čínskou gubernii.

Reagovat
KingMaster13

Ten Fischer plně souhlasím, toho jsem v prvním kole volil a moc se mi líbil

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Imos

Reagovat
andrew96

Také si myslím, že Babiš dostane vcelku dost. Ale pokud bude hrát odpuštění nějakou roli, tak díky tomu, že ANO bude mít co nabídnout. Plus bude záležet, jak moc ještě (ne)zpacká koronavirus.

Reagovat
meno

Jenže pragmatický volič ANO si do teď nemohl osobně na nic stěžovat, jenže teď umřelo 8k lidí a v naší malé bublině voličstva Andreje Babiše budou lidi znát osobně oběti jeho nekompetence.

Povolební spojování bude bolet no. Furt si myslím, že půjde sestavit vládu Liberálního a Konzervativního bloku, s tím, že si budou navzájem odstřelovat ty vyhraněnější hlasy typu Zahradil nebo Lukl.

Reagovat
KingMaster13

Tak ono 8 tisíc moc není furt v globálním měřítku, když koukneš třeba na Itálii nebo UK kde to jsou desetitisíce někde i statisíce. Takže ty jeho voliči si mohou furt říci že zachránil co šlo, svedou to na Vojtěcha a co. Ale bude tam hrát víc faktorů.

Reagovat
meno

V přepočtu úmrtí na počet obyvatel jsme 11. nejhorší v Evropě a nejsme víc v prdeli jenom díky úžasnýmu zdravotnictví, který je podfinancovaný a jak prase a za obrovský sekery v rozpočtu. Já jsem třeba progresivista levičák, věřím v silný sociální stát, ale zároveň to musejí být přesně mířené peníze v rámci udržitelnosti. Tohle je spalování peněz bez účelu. Vojtěch byl objektivně důstojný ministr zdravotnictví, ale s krizí to měl složit sám od sebe a ne se trápit něčím, na co nemá erudici.

Reagovat
andrew96

Nevěřím v tak vysoký zisk STAN + Piráti. A svobodní už jsou mrtví, to bude něco jako SPOZ v roce 2017.

Reagovat
meno

Můžou jet linku: Čumte, máme Senátora, nejsme mrtví. To ti těch pár procent udělá. A zisk STAN Piráti bude vysokej, protože voliči těch stran nemají koho volit, ale zároveň jsou občansky uvědomělí a tak hlasovat budou.

Reagovat
andrew96

Svobodní už nemají koho oslovit. U STAN + piráti: nemyslím si, že by středový elektorát byl až tak velký. Už jejich aktuální úspěch je mimořádný. Dost voličů STAN se taky může protivit hlas pirátům, jiní zase nemají po regionálních volbách důvod volit starosty na celostátní úrovni.

Reagovat
meno

To si piš, že mají. Liberální pravičáci určitě nebudou volit Konzervativní blok a zároveň to nehodí Liberálnímu bloku, protože vidí Piráty jako levici. S dobře mířenou kampaní můžou mít Svobodní teoreticky i 3 % a nárok na příspěvek od státu. STAN i Piráti (hlavně Piráti) od voleb stabilně rostou a nabírají na sebe zklamané voliče vlastně úplně všech. A vsadím se s tebou o 2 Braníky v akci, že seberou hodně hlasů ANO a Konzervativnímu bloku a budou po volbách první se ziskem 30 %+

Reagovat
andrew96

Potenciální voliči svobodných se v pohodě identifikují s ODS+TOP+KDU. Konzervativní blok je pouze mediální nálepka, ale to neznamená, že strany vylučují liberalismus, zejména ekonomický. Případně mohou volit i Trikoloru. Svobodní jsou už příliš na periferii na to, aby povstali.

Takže poprosím 2 Braníky a přihrazuji, že Svobodní se nedostanou přes 1 %.

Reagovat
meno

Svobodní nikdy nebudou volit něco, kde je TOPka nebo KDU. Neblázni. Trikolora je na ně taky moc konzervativní.

Reagovat
andrew96

Tak sami kombinují liberalismus s konzervatismem.

Reagovat
meno

Svobodní jsou libertariáni takže na klasickým politickým kompasu

by naše strany byly nějak takhle

Konzervatismus

KSČM KDU

ODS

ČSSD

Levice ANO TOP09 Pravice

STAN

Piráti

Svobodní

Liberalismus

Reagovat
twerp

Hele ty se na to díváš hrozně z ekonomického pohledu. Třeba ze sociálního pohledu jsou piráti daleko více liberální, než svobodní.

Reagovat
meno

Jo, ono tohle dělení v rámci klasického levice x pravice a konzer x libe nemá úplně vypovídající hodnotu, protože dimenzí rozdělování politiky je hrozně moc. Nechtěl jsem úplně sklouznout do těchto vod

Reagovat
andrew96

Reagovat
meno

Do prdele, pojebal se mi kompas! No tak nic

Reagovat
db18

topka k pravici? wtf?

Reagovat
meno

TOPka je pravicovější než ODS a na ose Lib x Kon je přesně uprostřed, protože se tam melou 2 křídla. Městští liberálové (Pekarová, Feri) a klasičtí od KDU odtrhnuvší konzervativci (Kalousek, Czernin...)

Reagovat
db18

TOPka je cože?

Reagovat
meno

Topka je na ekonomické ose víc pravicová než ODS. A jestli chceš změnit můj názor, tak argumenty https://archiv.ihned.cz/c1-66832280-moznost-rychle-propoustet-by-podnikum-pomohla-na-odstupne-by-jim-prispival-stat-navrhuje-pekarova-adamova

Reagovat
mistr129

Já si dost myslím, že první průzkům, který dá STAN + Piráti na první místo, rozjede takový šílenství, že těch 30 % je reálných.

Reagovat
andrew96

Podle mě už nemají moc kde brát.

Reagovat
mistr129

STAN bývá u dost lidí bez ohledu na volební preference takovou tou druhou volbou, plus když vidím, jak spousta voličů TOPky jde stylem "dva z patnácti tisíc členů ODS se mi nelíbí, nemůžu trojkoalici volit"... A Piráti sice už asi vytěžili všechno z ČSSD, ale pořád mají šanci na antisystémové voliče.

Reagovat
andrew96

Antisystémové možná dřív, teď už tolik ne. A podle mě už teď STAN průzkumy dost nadhodnotily. To by musel přijít extrémní odliv z pravice.

Reagovat
Imos

Tak STAN samotné má potenciál na max 10-12 % a Piráti ukazují, že kolem těch 20 % urvou sami o sobě, takže není zas tak nereálný, že koalice těch 30 % dát může

Reagovat
smazaný uživatel

To je dost pesimistický odhad.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se s SPD mýlíš a tolik idiotů se nenajde

Reagovat
meno

Ve volbách měli 10,64, takže 8,8 je posun k lepšímu A číslo jsem samozřejmě volil záměrně. Když pominu laciné vtípečky, tak na https://mandaty.cz/ (agregátor předvolebních průzkumů relevantních agentur) mají 7 % díky (kvůli) krizi.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, teď už mi to došlo

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi pouze přeješ, ale realita je jinde..

Reagovat
meno

A kde je realita?

Reagovat
smazaný uživatel

Já tyhle spekulace a prognózy nemám rád, většinou je vždy výsledek zcela rozdílný. Souhlasím s tím, že Piráti půjdou nahoru, ale 25 % se mi zdá moc. U Konbloku to samé 20 %. U Andreje je to otázka o kolik voličů za dobu pandemie přijde, ale viděl bych to zas na jeho vítězství.

Reagovat
smazaný uživatel

Stručně řečeno realita je taková, že absolutně nemáme páru, kdo vyhraje a podobný odhady jsou trochu mimo. Do tý doby se může stát spousta věcí.

Reagovat
meno

Piráti by 25 % udělali sami, teď v bloku se STANem, to bude nad 30.

Reagovat
smazaný uživatel

A z čeho vycházíš?

Reagovat
meno

Z jejich stabilního růstu, který je nejlíp zmapovaný zde https://mandaty.cz/

A z analýzy, kterou si nechali vypracovat před hlasováním o koalici se STANem, kde počítají a předikují možné budoucí procentní zisky zde: https://imgur.com/a/qcYo6pl

Samotnou analýzu si pak můžeš na pirátským fóru

Reagovat
smazaný uživatel

No tak uvidíme po volbách. Bude to možná konečně zajímavý.

Reagovat
fabec1222

To máš výsledky tak za Prahu ne? Přičti si tam výsledky z dalších krajů, a budeš mít Staráti tak na 15%

Reagovat
meno

Vzhledem k našemu systému máme asi 4 důležitý kraje (Prahu, Moravskolezský, Středočeský a Jihomoravský), ale i tak má koalice Starátů (metodika: Součet zisku v krajských volbách*0,9 případný odliv) od 18,21 po 32,96 (v Libereckým dokonce přes 40, ale tam je fenomén Půta). Ještě vem v potaz, že voliči STANu a Pirátů, především jich,

Reagovat
meno

do voleb druhého sledu, tzn. ne poslanecká sněmovna a prezident, volit moc nechodí. Ve srovnání třeba s voliči ODS, TOP a KDU

Reagovat
fabec1222

Půta je zkorumpovaný čůrák, ale všichni ho u nás milujou no. Rád se fotí a ukazuje na akcích, to furt zabírá no...

Reagovat
KingMaster13

Jenže nejhorší na tom je to, že by to nebylo o nic lepší ani s jinou stranou to je právě ten průser, není tam strana u který bych řekl že je fakt super. Za mě by byli super Starostové ale nechcu koalici s Pirátama

Reagovat
ratusek

já bohužel tuším, že by to s jinýma stranama, akorát s jinejma jménama, bylo stejné. jo piráti budou zlo, na tom stanaři nevydělají a dopadnou jak minule, prý žádaná nevěsta jak zo žvanil Gazdík

Reagovat
KingMaster13

Přitom jinak ti Starostové jsou super ale nelíbí se mi že jdou s Piráty, kdyby šli s ODS tak by to bylo o dost lepší S jinou stranou by to bylo to samé bohužel co je teď akorát by tam nebyla ta postava Babiše jakožto zloděje no

Reagovat
mistr129

Starostové jsou určitě schopní, minimálně Rakušan odvedl na radnici kus práce. Na celostátní úrovni jsou ale dost ideově vyprázdněni, lépe řečeno sbírají úspěšné komunální politiky bez ohledu na jejich politický postoj.

Reagovat
KingMaster13

Starostové jsou super, o tom žádná

Reagovat
Heisenberg

No a co teda mají za program? Kdo je tam tak super kromě Rakušana a Farskýho?

Klasická strana pro lidi bez názoru, tisíckrát radši strany s programem typu ODS/Piráti než tyhle TOP/KDU hybridy se slušností jako programem.

Reagovat
bobis21

Internet evidentně máš, takže jejich program najdeš asi za 15 sekund.

Reagovat
meno

http://www.starostove-nezavisli.cz/fmfile/0/files/STAN_program_17_final.pdf

84 stran programu na období 2017 - 21. To je docela solidní, nemyslíš?

A kdo je tam super? Třeba Sršeň, Kovářová, Pecková, Linhart, Hilšer, Smoljak nebo Bek.

Reagovat
ratusek

tak zrovna lhář Smoljak je teda terno. to co ted předváděl s ČT (jak odvolala dozorčí komisi),. to byl oteda něco

Reagovat
meno

Co předváděl? To, že nestojí o rozvrat instituce, kterou se Zeman s Babišem rozhodli zničit a dosadili si do Rady svoje lidi, aby se jim to povedlo. Sorry, ale díky za Senát, poslední funkční politickou instituci u nás.

Reagovat
ratusek

Rozvrat instituce? Tvl

Reagovat
meno

Se podívej jak je na tom po ovládnutí veřejnoprávních médií vládnoucí garniturou Polsko a Maďarsko

Reagovat
ratusek

Odvolá se poradní víceméně nedůležitý orgán Rady ČT a tobě podobní z toho udělají ovládnutí médií. No ty vole. Navíc odvolat dozorčí komisi chtěl Šrapatka dřív než do rady přišli ti noví členové letos a to nikdo nedemonstroval a nedělsl konec ČT. Víc na tuhle blbost nereaguji.

Reagovat
meno

Šarapatka to nechtěl, chtěl to Kratochvíl. A proč je to daleko větší průser, než některým dochází tak prosím pěkně tady https://a2larm.cz/2020/11/kolaps-18-vratislav-dostal-hlasovani-do-medialnich-rad-reziruje-faltynek-okamura-a-filip/

Reagovat
smazaný uživatel

Alarm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
meno

Jsem přesně čekal, kterej debílek jako první řekne Alarm, anižby si poslechl byť 5 minut z toho podcastu. Komentuje to týpeček z info.cz.

Ale jsem rád, že jsem i trefil, kdo bude tím prvním slaboduchým, co se ozve

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
meno

A ještě to nedělají sofistikovaně, ale proti zákonně jak banda úplných vobšoustů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
meno

Proč ti nevoní spojení STAN a Pirátů?

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže je tu nějaká politická strana, která by razila naprosto odlišný pohled? Já měl dojem, že se obrazně řečeno hádají jen o barvu roušek, ne o jejich skutečném smyslu (opakuji - obrazně).

Reagovat
ratusek

Bohužel máš pravdu, všichni štěkají, ale nakonec si vše odsouhlasí a jsou ty ostatní strany rády, že ve vládě nejsou ony a nemusí řešit tuto situaci.

Reagovat
KingMaster13

Jako ono v téhle situaci je to spíš o hubu bejt ve vládě

Reagovat
smazaný uživatel

Názory Svobodných se mi líbí, dobře komunikují na sociálních sítích. Nevím, kolik dostanou %, ale přál bych si, aby hodě. Nízké daně, málo dotací a jednoduché sociální dávky. To říká maximálně ještě ODS, ale u té už se párkrát stalo, že před volbama říkali hezké věci, které, ale po volbách neplnili.

Reagovat
sosna

Nejvyšší čas spustit semafor.

Reagovat
andrew96

Bělobrádek pls

Reagovat
meno

Reagovat
ACSeRw!n

zase to zodpovednejm prazakum kurvej vidlaci, nic prekvapivyho

Reagovat
ratusek

Tvl ta tiskovka ta teda stojí za to

Reagovat
Greny

"vse klesa ale nic neuvolnime"

Reagovat
KingMaster13

Klidně bych to ještě týden nechal ať to vše klesne ještě více ale nějaká opatření bych zrušil viz níže.

Reagovat
ratusek

Jo je to 57, ale uvolnovat nebudeme, protože to je hraniční a pro jistotu vyřadíme Prahu.

A nejvíc ale nechápu tu mantru R čísla. Testuje se cíleně, vytrasovaně, takže je vysoká pravděpodobnost pozitivity a když funguje trasování, tak je vlastně dobře takový podíl nakažených. Kdyby to bylo plošně a bylo by 20%, tak je průser. Ale takto cíleně ne, škoda, že to dementi ve vládě nechápou

Reagovat
Muffi

Argumentaci ohledně pozitivity testů taky vůbec nechápu, navíc se tím dá velmi snadno manipulovat tím, koho na testy pošleš.

Ideální situace, pokud pomineme nulu, je podchytit všechny nově nakažené a zároveň nedělat ani jeden test navíc(peníze nerostou na stromě , tedy pozitivita 100. TO je ale nesmysl, jde tedy o indikátor, zda těch testů děláš málo nebo moc. Pokud se ti pozitivita drží na 40 a jsi na hraně kapacity, měl bys ji navýšit, pokud máš 5 jak prý doporučuje WHO, házíš peníze do kanálu.

Reagovat
KingMaster13

Mě už je to jedno, raději ať to nechaj ještě týden tak nějak. Otevřou obchody a otevřou je i v neděli ať se to více rozptýlí, zákaz vycházení je taky na facku, když zvlášť v tomhle počasí nikdo nikam nechodí To jsou taková omezení k ničemu a jinak alespoň by to za ten týden ještě pokleslo a pak otevřít ty hospody teda. Paradoxem je že nejvíc se měli chránit domovy seniorů a tyhle zařízení a kupodivu ty to nejvíce odsrali

Reagovat
ratusek

Mě už ti senioři normálně serou. Chápu, taky budu starej, ale kurva furt se na ně má brát ohled a to co člověk vidí v obchodech, to už z jejich strany není nornální. A likvidujeme vše kvůli nim, kteří si toho neváží. Bravo.

Jenže ty opatření jsou tak dementní, že to ty domovy nechrání. Proto to tak je

Reagovat
KingMaster13

Mě to taky štve, přitom my se těch seniorů ani neptáme jestli to tak chtějí, třeba by většina byla pro aby ten život se nezastavoval. Kdo se cítí ohrožen tak se bude chránit a kdo ne tak to dodržovat stejně pořádně nebude u těch seniorů. Třeba moje babička se bojí, všude nosí roušku poctivě, moc nechodí ven, požádala nás abychom jí nakupovali ale už jí to třeba začíná ničit psychicky A my taky za ní furt nemůžeme, já píšu diplomku, mám z práce doma home office takže 10 hodin denně na kompu.

Reagovat
ratusek

No právě, půjdou do háje i psychicky. To,je nejhorší, ale to se neřeší, jelikož to není populární.

Kdo se bojí, tak prostě at sedí doma i když budš vše otevřené, nikdo to nikomu nezakazuje

Reagovat
KingMaster13

Jako budeme se s tím muset naučit žít. Ještě furt doufám v to očkování ale kdo ví kdy a jak to bude fungovat

Reagovat
Greny

jenze seniorum se nic v podstate nemeni...at opatreni jsou nebo ne

Reagovat
smazaný uživatel

Já třeba nechápu to další otevírání škol, stejně jsou za dva týdny prázdniny, ne? (nemyslím teď první, druhý třídy a maturanty, ti tam chodit potřebují)

Reagovat
KingMaster13

Přesně já chodím na VŠ a za 2 týdny nám končí semestr, tak mi to taky přijde už zbytečný

Reagovat
mistr129

Tak my třeba máme už od října vyhlášeno, že celý semestr proběhne online

Reagovat
KingMaster13

My to máme dle situace no, máme i nějaký praktický měření, takže na ty možná dojde, ačkoli chodit s totálkou v tomhle počasí se mi fakt nechce

Reagovat
ratusek

Potřebují tam chodit všichny studenti a žáci. Od března do školy nechodili skoro vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť se učí doma. A dávat je tam na dva týdny mi přijde zbytečný.

Reagovat
ratusek

Viděl si tu domácí výuku? Ti potřebují každý den školy a nezameškat ani minutu

Reagovat
KingMaster13

Můj bratr má výuku matiky že učitel učí 5 minut, pošle příklady a nic ani nevysvětlí, takže pak u něj sedí 2 hodiny máma a snaží se mu to vysvětlit

Reagovat
ratusek

Přesně tak. ty základy jdou, ale pak začnou složitosti a to už nejde doma

Reagovat
fabec1222

Je to fraška, taky jsem se ptal. Výuka přes léto je jediné rozumné řešení.

Reagovat
bobis21

Neučí. Co vím od kolegů tak když mají doma 2 hodiny za den tak je to úspěch, většinou mají spíše jednu. Výuka prostě reálně neprobíhá, možná na pár školách.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zase co já slyšel, tak mají třeba dvě třetiny hodin jako online schůzky a ten zbytek ve formě nějakých úkolů. Asi teda s výjimkou tělocviku

Reagovat
bobis21

Jako vím o gymplu kde o učiteli jednoho maturitního předmětu od března neslyšeli (a teď jsou v posledním ročníku). No hodně štěstí u matury ...

Reagovat
Greny

pokud to neuvolni v pondeli tak nikdy... lidi to uz budou mit v pici

Reagovat
ratusek

Doufám, že uspěje ta žaloba senátorů, aspon k něčemu by senát byl

Reagovat
KingMaster13

To zase ne, tu hospodu si člověk vždy vynutí ale ze svého pohledu u hospod bych týden počkal, spíš je na hovno že to neumí říct natvrdo, protože některé hospody neví jestli objednat chlast či ne. Prostě když je to nerozhodně tak říct natvrdo jdeme do toho a nebo vyčkáme týden jakože opatrnost. Nejhorší je teď nerozhodnost, kdyby se rozhodli jakkoli tak se to dá pochopit je to fakt 50 na 50 ale rozhodnout se.

Reagovat
Greny

za me je to jasny.. s necim po pulroce prisli s velkou slaviu a rekli to jasne te se ridi dle toho....cislo mluvi jasne otvirame.. nazdar

vse ostatni beru jako podraz a nemel by jim byt prodlouzen nouzovy stav

Reagovat
KingMaster13

Je pravda, že když to řekli takhle dopředu tak to podraz je, jen říkám že bych pochopil i třeba týden počkání aby ten počet nakažených klesl třeba ještě o 20 000. Máme 2 týdny karanténu a počet nakažených klesl z nějakých 130 000 aktivních případů na 70 čož je docela solidní

Reagovat
Muffi

počet aktivních případů je vzhledem ke způsobu ukončení karantény čisté hausnumero.

Reagovat
Heisenberg

Ten hlavní průser už od jara je pořád stejnej. Přehršel opatření, který jsou vyhlašovaný nejdřív dva dny před jejich účinností.

Jak na to má reagovat OSVČ, která má nakoupit zboží, případně vzít zpátky lidi do pracovního poměru? Co zaměstnanci, který si i přes zavřený podniky musí nějak vydělávat, proto musí chodit na brigádu? Jak potom lidi v píči mít nemají?

Reagovat
db18

ono stačí, že nesmíš venku chlastat a hned se ten pohyb venku omezí...

Reagovat
Losinho

Praha skoro na druhým stupni a stejně nemůžeš ani do posranýho fitka

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Prahu osamostatnit a jedem

Reagovat
KingMaster13

Kvůli nějakým Karlovým Varům, darovat je Německu a hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

To zas počkej, to už tady jednou bylo a moc dobře to nedopadlo

Reagovat
smazaný uživatel

To mě na tom štve ze všeho nejvíce. Proč to neudělat na kraje. Hranice taky nemáme uzavřené.

Reagovat
ratusek

protože se ti všichni ze středočeského kraje sjedou do Prahy na nákupy atd. Což je sice pravda, ale právě proto bych to uvolnil plošně všude a nazdar

Reagovat
Muffi

a co od té bandy čekáš?

Blatný hned po nástupu pro Vládu dnes řekl, že noční zákaz vycházení není nutný pokud by lidi zbytek drželi a že je to jen vlastně nástroj, jak kvantifikovat, zda lidi chodí ven, stejně tak se nebudou zpřísňovat opatření. To vše v týdnu, kdy bylo 73 000 nakažených. https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/koronavirus-novy-ministr-zdravotnictvi-jan-blatny-rozhovor-mf-dnes.A201030_174643_domaci_brzy

V reálu mrd, zpřísnění 15 metry a argumentace zahraničím. Pak zpatlá čokla a zákaz vycházení rozšíří hned do dvou stupňů. Argumentace? nula. Absurdnost omezení základních lidských práv v podobě svobody pohybu jakousi kvantifikací je pak totální WTF.

Máme naslouchat odborníkům, jako je protěžovaný expert Levínský, dle kterého je situace v Praze 24.11. varující a o 3 dny později chce vláda Prahu yyškrtnout, protože jim kurví čísla?

A o zbylém chaosu nemluvě, soud je poslal s rouškama venku doprdele, protože to neodůvodnili, upravili to nařízení vůbec?

člověk má z doby studií na VŠ úctu k akademické sféře, ale i tam se setká s nešvary, pak vidí, co jsou někteří z oboru (historie) schopní pod jménem inovativního přístupu napsat jak odborně, tak do masmédií, vzpomene si třeba na Robejsška, nebo teď vidí co předvádí tohle panoptikum neustále stejných lidí kolem covidu, hledající další cesty jak dojit stát, tak se úcta a ochota to platit vytrácí.

Vtipný je, že tam mají lidi z miliardy univerzit, ale aby znali základy české geografie, tak to ne. čísla jim kurví Praha ale že na 57 jsou mj. Střední Čechy a Ostrava a 62 má Brno a Ústí, tedy 6 milionů lidí a víc než polovina republiky, je fuk, nejdůležitější je Vysočina na 75.

Reagovat
ratusek

a na Vysočině to kazí jen Havl.Brod

Reagovat
Muffi

a ještě na jednu absurditu jsem si vzpomněl.

vyjádření borce z Tesca, že na karanténu oblečení jsou připravení a nečekají problémy. Chápu to dobře, že na 4 pro řetězce karanténa na hadry neplatí ale na 3 pro malé obchody platit bude?

Reagovat
ACSeRw!n

pro hrace Plzne to musi bejt strasne demotivujici, hrat s vedomim, ze jim budou odecteny body za korupci, nebo jeste neco horsiho

Reagovat
db18

I tak budem v top3

Reagovat
db18

(před Spartou)

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik myslite, ze by dneska bylo za standardni situace v hledisti v tento cas a v tuto zimu, na stadionu divaku? Ja si myslim, ze by se ten pohled na prazdne hlediste, jake je dneska, moc nelisil

Reagovat
db18

Lidi jsou nadržený, věřím že by tam 3 tisíce přišli, kdyby to byl první zápas na který se může...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, myslim klasicky stav bez pandemie.

Reagovat
HorajzmAmmann

záleží jak kde. Do Ostravy by na ty lepší zápasy 6 000 + přišlo, ACS 9 000, SKS klidně kolem 11 000. Ostatní bída asi jako vždy

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, tyto stadiony maji návštěvnost dlouhodobě super, ale ja myslel jen tento dnesni zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Pardubice v Praze, 5. domácí zápas v sezóně, v tomhle mrazu, v pátek "odpoledne" - max tak 800 lidí.

Reagovat
Fabregas@ole

Pokud myslíš dneska na zápas Pardubic v Ďolíčku, tak odhaduju cca 445 platících.

Reagovat
John Obi Mikel

Kdo to komentuje tu Olomouc?

Reagovat
Greny

Štěpan, Pešír?

Reagovat
John Obi Mikel

Já ho normálně nepoznal

Reagovat
Selänne

Bohužel Štěpán

Reagovat
Greny

Uz byli nějaký drby? Nesleduju od zacatku

Reagovat
John Obi Mikel

Jen že Pfeifer je kadeřník.

Reagovat
John Obi Mikel

Jinak ten Černý je strašnej borec.

Reagovat
ratusek

Zatím zklamání, nuda až na jeden moment

Olomouc hovno, ale zase dají haluzáka a vyhrajou

Reagovat
Greny

Jak z toho teď Sigma vyjela

Reagovat
Rothbard

Černý má ten dres celkem malý, ne?

Reagovat
Greny

Na jare ve FNL mu byl jeste mensi

Reagovat
John Obi Mikel

Za Pardubice hraje kadeřník, správce hřiště a Černý s bříškem a my s nima jen remizovali.

Pardubice>Nice

Reagovat
cubinho

Reagovat
Selänne

Jeřábek se posral v lese, ne?

Reagovat
Greny

Ma dvojku na tiketu

Reagovat
Rothbard

Tam parkuju

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

uz stridat nemuzou ne?

Reagovat
jackinho10

Ted nad tim prave uvazuju. V ceske lize muzou byt 4 okna pro stridani?

Reagovat
smazaný uživatel

Zaver, jak v Premier League

Reagovat
John Obi Mikel

Heeeeezky.

Reagovat
KingMaster13

dobře Haf

Reagovat
John Obi Mikel

Huh?

Reagovat
Neon

Duh!

Reagovat
ratusek

Reagovat
cubinho

Idioti. Nepochopím nikdy, proč každý český tým po tom, co vstřelí gól, začne bránit výsledek

Reagovat
cubinho

Pardubice zaslouženě srovnaly

Reagovat
John Obi Mikel

Děláš, jako by to dělali jenom Češi.

Reagovat
HorajzmAmmann

není to spíš tím, že tým co prohrává hraje víc na risk do ofenzivy?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Bakary3

To by se v Nemecku nestalo !!!

Reagovat
db18

Pěkně

Reagovat
Salfovic

Hodně nezasloužené body pro Olomouc.

Reagovat
ratusek

Jeřábek naprostej blb. Nevím co od toho čekal, navíc tam bylo video, takže by se kopalo tak či tak

Reagovat
cubinho

Aha, protože Pardubice na hřišti dominovaly. Vsak cely druhy polocas az do prvního golu se Pardubky nedostaly za půlku

Reagovat
mickey mouse

Jak je to s tou konferenční ligou? To jako opravdu máme dva zástupce co se budou moci kvalifikovat do LM a dva do konf. ligy a EL nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Příští sezónu budeme mít 2+1+2, potom 1+0+3

Reagovat
Nadržený šimpanz

1+1+3

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to bysme museli být v top 15

Reagovat
jackinho10

Do EL z poharu

Reagovat
Liquid

tak dneska to snad Příbram dá za 3 body, ale budou to mít těžké

Reagovat
monty25
Reagovat
martin1

Tak ty můžeš být v pohodě, pěkně ses Jablonci vyhnul.

Reagovat
monty25

To jo, ale mám co napravovat. Minul jsem se připravil o 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na ty dnesni slagry

https://youtu.be/z2z-yV65oh4

Reagovat
Neon

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda

Reagovat
Greny

OT : Zlej Kaja už v osmifinále

Reagovat
KingMaster13

Voltrrrrrrrrrrrrr Tak má zase na rok vystaráno kanonýr

Reagovat
ratusek

ty se díváš? jaký to je? nechceš si vypíchnout oči? já se podívám na Slovácko a pak Plzeň a jejich venkovní křeč a odvolání Guly

Reagovat
KingMaster13

Typickej troll zápas český ligy, kde dají gol Voltr, Michal Škoda a Vávra alias 3 elitní matadoři v nejlepších letech Já dneska dost sázím na Budějky, jsou ve formě, Plzeň ne a Budějky když mají elán tak jsou schopni porazit kohokoli a dnešní porážka si myslím že by Gulovi reálně vaz mohla zlomit

Reagovat
ratusek

no ono je otázka, jestli ho mají kým nahradit. a než tam dát nějakýho trenérskýho dinosaura, tak si asi nechají Gulu, ale pod ním ten progres nebude. slepá ulička, asi jako u nás

Reagovat
KingMaster13

Bílek a Horvi budou za chvíli k dispozici

Reagovat
ratusek

Reagovat
mickey mouse

Franta Straka dělá s Třincem zázraky

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika, ne? Prvni pul rok zazraky, a pak je na vyhozeni Kazde jeho angazma za posledni roky ma stejnou dejovou linku.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ZB 07

Ta Boleslav je tak zbytečnej tým

Reagovat
Neon

Příbram mohli obrat o body, ale alespoň se drží daleko od pohárů.

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
ratusek

Reagovat
oli9

totálně zbytečný... Slušela by jim 3. liga

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Od roku 2010 neudělali nic dobrého, kromě té 1 sezony s Komličenkem

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Ikaunieks šel hodně dolů, to nechápu, co nedal

Reagovat
andrew96

Reagovat
Salfovic

Viděl jsem jen 2/2 a Příbram v něm nebyla vůbec špatná.

Reagovat
Spalovač šancí

Reprezentant Poznar

Reagovat
Whitemedia

Poznar kanonýr

Reagovat
smazaný uživatel

Opava to jsou zoufalci

Reagovat
doNny

A vy mistři světa ve středu tabulky

Reagovat
oli9

Neunasis

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt ma pravdu

Reagovat
FCB1922

Co čekáš?

Za týden derby !

Reagovat
KingMaster13

Poznarův návrat do Plzně coming soon

Reagovat
ratusek

já se spíš děsím toho, aby ho nepovolali do repre

Reagovat
KingMaster13

Klid Schickinho, Kobra, Krmelec a Julda ho tam nepustí

Reagovat
db18

Nezlobil bych se... hrát by sice nemusel, ale aspoň by proti nám nedával góly.

Reagovat
KingMaster13

Za chvíli z něj bude další Hloušek

Reagovat
Salfovic

Ten furt smrdí v Plzni ?

Reagovat
db18

V Lauternu brousí levou lajnu (beze srandy)

Reagovat
ZB 07

Toho Páníka stejně nepochopím, jak to se Zlínem dělá

Reagovat
KingMaster13

On to ale dělá pokaždé furt, všimni že vždy jeho týmy dopadnou stejně. Okolo 5-6. místa, nádherným fotbalovým podzimem, bídou na jaře a neumí teda moc hrát proti favoritům ale ta jeho konzistence je neuvěřitelná. Spíš by ale shořel v týmu typu Sparta, protože on s každým týmem vybojuje to 5-6. místo, takže čím ambicioznější tým tím větší průser no

Reagovat
pingla

však Páník taky není trenér pro klub s ambicemi na titul a poháry

Reagovat
ratusek

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

tak je podzim že jo, na jaře zase budou na sestup

Reagovat
smazaný uživatel

MILÁNEK!

Reagovat
Zark

Zlínchester PoznyGol #PanikVen

Reagovat
smazaný uživatel

Nech se ta liga snizi aspon na 14 účastníků, protože to je neuvěřitelné, co za pakaz jsou tymy, jako Opava, Karviná, atd. Tyhle tymy nemaji pomalu ani na prvni polovinu FNL.

Reagovat
pingla

Bazja, tyvole

Reagovat
pingla

*Bajza

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš to je debil ten Bajza

Reagovat
Mimalu

Bajza

Reagovat
ratusek

neviděl jsem, ale Bajza

Reagovat
Kaspar

se podivej na livesportu, u cesky ligy videa jdou

Reagovat
ratusek

šikula Bajza

Reagovat
smazaný uživatel

Bajza dalsi expert, co si mysli, ze je druhy Neuer, lol.

Reagovat
oli9

Srat na to přidejte jim ještě 2 ať si odvezou bura

Reagovat
smazaný uživatel

Nabízí se obligátní otázka: Kdo spadne a proč právě Opava a Brno?

Opavě bohužel nikdo tak, jako Boleslav a při nejhorším i ostatní týmy z čech Příbrami nepomůžou.

Brnu to možná pustí Slovácko, Sigma nebo Zlín, ale až jim o nic nepůjde na konci ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlášek komentuje skoky na lyžích. Dno ČT dosaženo. Naštěstí existuje eurosport s Hartmanem.

Reagovat
Neon

To se podívám, třeba zazní nějaký skvost jako "pískni to"

Reagovat
Greny

To komentuje už několik let

Reagovat
andrew96

A vůbec ne špatně.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Nekoukám, ale to je ten Hartmann, jak chodí do Dohrána Plus??

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsem zatmění. Žádný Hartman, ale Barkman.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty dva první góly co dostala Opava jsou masakr. To fakt není obrana profesionálního týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Frantaaa Strakaaa... Poslední 5 zápasů a 13 bodů.. (celkem 5 utkání) a to je přebral s 0b a beznadějně poslední

Reagovat
Salfovic

Tak musí bodovat dokud to jde, na jaře jeho kouzlo vyprchá.

Reagovat
ratusek

tvl dle mě offside jak prase, ale asi ne no

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak teď fakt nevím jaký záběr měl k dispozici rozhodčí, ale tohle bych teda neuznal..

Reagovat
HorajzmAmmann

?? wtf

Reagovat
ZB 07

Co to teď bylo v té Karviné?

Reagovat
ratusek

Papa něco plácl a on to kvůli tomu neuznal. ale signalizoval offside a to Papa nemohl vidět ze svého pohledu

Reagovat
ZB 07

Jako vypadalo to, že Poznar usmlouval u Papadopulose offside

Reagovat
ratusek

tak už to vysvětlil. rozhodčí si mysleli že to šlo od Zlínáka, ale prodlužoval Papadopulos, což bylo jasné hned. nevím na co ten Orel a Blažej čuměli

Reagovat
Greny

Řeknu to takhle... Pokud rozhodčí nejsou schopní ani s varem toto vyřešit neměli by v lize co delat

Reagovat
ratusek

Reagovat
HorajzmAmmann

tak asi se musel Papadopulos přiznat, že to tečoval on. Ale stejně to nechápu, protože to bylo jasně vidět na videu. Jasný ofside a jasně to tečoval Papadopulos. Nechápu proč to teda uznal

Reagovat
smazaný uživatel

Co se tam stalo? Zase je tlačili rozhodčí?

Reagovat
ZB 07

Papadopulos posunul hlavou balón na Gubu do jasnýho ofsajdu, padl gól, kterej pak zkoumali 2 rozhodčí u VARu a z nějakýho záhadnýho důvodu usoudili, že míč šel od zlínskýho hráče a gól uznali. Ale Poznar pak v podstatě ukecal Papadopulose, aby se přiznal, že míč tečoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tohle můžou na videu nevidět?

Reagovat
Salfovic

Prohrávající sestava se nemění

Reagovat
ratusek

hlavně to zdůvodnění je strašně směšné

Reagovat
Salfovic

Co říkal ?

Reagovat
ratusek

jestli se bavíme o Plzni, tak že prý se mu ta hra líbila, že je na čem stavět a že stejně nemají kým nahradit, jelikož mají zraněné a ostatní nemají fyzickou kondici

Reagovat
db18

Ty vole, Káčer je u nás už skoro rok a furt nemá kondici jo?

Reagovat
ratusek

nevím, který hráč patří do jaké škatulky, ale vtipné to je

Reagovat
db18

Zranění jsou Havel, Hybš a Mihálik, zbytek prý nemá kondici...

Reagovat
Losinho

A máte vůbec nějaký tréninky?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

v pátek večer a pak se sejdou na zápase

Reagovat
Salfovic

Tréninky jsou pro amatéry.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
dinss

Přitom na hostování Šulc, Hlavatý...

Reagovat
db18

Reagovat
Greny

Česká liga je prostě neuvěřitelna ... Nebude lepší když už si to prostě budou rovnou pískat hráči?

Reagovat
John Obi Mikel

Tenkrát na západě

Reagovat
John Obi Mikel

Vorla hodili do vody, uvidíme jestli neutopí.

Reagovat
John Obi Mikel

Nebo aby ho spolu s Králikem neuštkla Kobra.

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda.

Reagovat
ratusek

škoda, mohlo být veselo hned od začátku

Reagovat
db18

Nehrál rukou?

Reagovat
dinss

Čekám nápor a teď už z druhý šance Budějovic padne gol...

Reagovat
ratusek

Mick je buldog, ale prostě na tým urovně Slavie prostě nemá. má na tým kolem středu tabulky, kde když se mu něco povede budou mu za to vděční, ale v týmu co má ambice by ho prcali za to, že skoro vše zkurví ve finální fázi

Reagovat
KingMaster13

Přitom povahově je hrozně v pohodě, na to že vypadá drsně tak fakt sympaťák fakt bych si přál aby si ho někdo vzal a zůstal tu. Slovácko nebo nějaký podobný klub by za něj byli rádi si myslím, on sám ví, že na víc nemá

Reagovat
ratusek

tak mě by se líbil i u nás na křídlo nebo na hrot/podhrot. Pro týmy jako my, Slovácko atd by byl určitě posila

Reagovat
KingMaster13

On je dost běhavej a pracovitej, takže do mužstva co hraje na brejky by se dost hodil.

Reagovat
John Obi Mikel

Za mě je lepší jak Tecl.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

to bez debat.

Reagovat
dinss

Ale tolik toho neodpracuje...jinak by tam zůstal.

Reagovat
John Obi Mikel

Naopak. Buren je taky tvrdě pracující hráč.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

A premysli fotbalovejc nez Stanik.

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl nic neodpracuje. Urcite ne pro Slavii, to ze beha jak dement je k nicemu, ztrati kazdej balon a kazdej jeho nabeh je uplne nesmyslnej.

Reagovat
Losinho

Ta Teclova práce, z toho se stal hroznej argument na jakoukoliv jeho kritiku. Neříkám, že útočník musí bejt líný hovado typu Musa nebo Kozák, ale zkus si třeba porovnat "práci" Kuchty proti Nice a Teclovu v naprostý většině zápasů.

Tecl má většinu náběhů tak na hovno, že ani neodvede obránce a neudělá prostor, neudrží snad jedinej míč, minimálně půlka přihrávek jde buď úplně mimo, nebo alespoň do výšky kolen. O nějaký produktivitě snad bude lepší se vůbec nebavit.

Buren je sice jelito s pohledem věčně na míč, ale pořád celkově lepší hráč, navíc s mnohem větším přínosem z lavičky.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
naheCZ

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jo jo, tahle mantra, jakým je přínosem pro tým, je fakt nesmyslná. Jak píšeš, častokrát nedokázal udržet míč, slabej v osobních soubojích a o jeho rychlosti jsem začal mít poslední dobou fakt pochyby, i vzhledem k tomu, že mi přišel i dost zavázanej (něco jako kdysi Vácha, ten to měl ve svalech, Tecl je spíš tvarohovej).

Ten příklad s Kuchtou fakt sedí, takhle se pracuje pro tým.

Reagovat
Selänne

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

ta jeho bojovnost pro tým je skvělá, pro Budějky super hráč

Reagovat
Kaspar

Nerikali co je s Drobnym, ze nechyta ?

Reagovat
John Obi Mikel

Myslí na budoucnost, Drobný normálně na lavici.

Reagovat
dinss

Když nic jinýho, tak to bude alespoň hezkej fotbal..

Reagovat
smazaný uživatel

Baví někoho ten náš fotbal?

Reagovat
Salfovic

Byl Loula vůbec u míče?

Reagovat
naheCZ

Já jsem ho před chvíli zaregistroval na tom hřišti snad poprvé

Reagovat
db18

Jo, Řezník ho párkrát nahrávkou zahnal k praporku...

Reagovat
smazaný uživatel

To vyhraje Plzeň nafilmovanou penaltou v 90 minut

Reagovat
KingMaster13

Berbr umírá v nemocnici v Brně, to se nestane. Tenhle zápas vyhraje Mick pro Budějky

Reagovat
dinss

Reagovat
ratusek

by mě zajímalo, co to ten kopic říkal Limbovi

Reagovat
naheCZ

Reagovat
KingMaster13

Že má pro něj prášek

Reagovat
dinss

Vystřídej toho Kopice... ten víc nadává než hraje.

Reagovat
db18

Čermáka na hřišti už nemůže najít ani Guľa...

Reagovat
ratusek

on tam dá žána jen na 13 minut i kdž je pravda, že tam nelítá do vápna nic, takže bude k hovnu

Reagovat
John Obi Mikel

Až tam něco poletí, bude Žán bezpečně u lajny.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
ratusek

Reagovat
db18

V klidu, Řezník čeká, než si Dynamo všechny obsadí a dostoupí dalších 5 hráčů Dynama do vápna a až pak se přestane točit a nacentruje...

Reagovat
dinss

0:0 na hřišti Budějovic...ale prostě nebudeme hrát na dva.

Reagovat
John Obi Mikel

Hrát na 2 není moderní

Reagovat
db18

Řezník neskutečně spomaluje tu hru...

Reagovat
naheCZ

Řezník

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.

Takze Bilek v pondeli představený. Uz to chapu. Cekalo se na Bilka

Reagovat
db18

Zapomněl, že pro nasimulování penalty tam musí být i protihráč, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Řezník má vsazeno? Co tam vyváděl?

Reagovat
Selänne

Čermák geniálně A Řezník na tzv na Tecla.

Reagovat
dinss

Reagovat
KingMaster13

Řezník není hráč pro moderní fotbal Ten by měl hrát tak v Opavě někde

Reagovat
Selänne

Přitom dřív byl fakt skvělej. Škoda těch zranění.

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Bilek bude Plzni sedet. Mozna by to mohl byt jejich druhy Vrba. Byt Slavii, tak se jeste bojim.

Reagovat
dinss

A to jsi sebral kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo jiny by tam mohl jit? Svedika Slovacko nepusti.

Reagovat
John Obi Mikel

Jílek.

Reagovat
dinss

Reagovat
John Obi Mikel

Tak Hašek+Hašek

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že jim neděláš sportovního ředitele, obě varianty se mi líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidím se. Tobe jako fandovi Sparty by se určitě libilo, ze by se pod Haskem staly opet (pod)prumernym klubem

Reagovat
smazaný uživatel

Jedine.

Reagovat
naheCZ

Jak tam celou dobu melou, že to bude určitě rozehrávat Čermák střelou na bránu a že Káčer je tam jen do počtu a nakonec to rozehraje on

Reagovat
ratusek

Gula má systém nebo spíš nemá žádný systém stejně jako ke konci za Vrby. člověk by ani neřekl, že je tam jiný trenér a už celkem dlouho na to, aby prosadil jiný systém. Je to hrůza, to Šádek nevidí? I když ten ted má jiné starosti

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
monty25

Kdyby se na jaře víc snažil, tak ještě mohl hrát FNL za Viktorku.

Reagovat
HorajzmAmmann

Už nehraje nikde?

Reagovat
monty25

ČFL za Domažlice

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak brigáda dobrá no. Ale vzhledem k tomu co za dřeváky hraje v 2. lize se divím, že ho někdo nevezme. Za Žižkov hrál špatně? Nebo to je jenom v přístupu?

Reagovat
monty25

Tak bylo vidět, že to fotbalista je, ale nebyl moc produktivní. Možná v nějakém horším týmu FNL by se uplatnil.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Já ho viděl za ty Domažlice hrát, absolutně zapadl, vůbec nevyčníval.

Reagovat
Kepy_FCB

za hadr pod nosem

Reagovat
HorajzmAmmann

Třeba to dělá zadarmo a pomáhá lidem v 1. linii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
monty25

Reagovat
Kepy_FCB

No sláva....

https://1url.cz/wzX2M

Reagovat
ratusek

posunuli to elegantně na čtvrtek. A ve vnitřních prostorech sportovci musí mít roušky. To vymýšlel naprosto retardovanej debil, který když má jít se svou tlustou prdelí jen do auta, tak se u toho zadejchá. Předpokládám ale, že ve fitkách a tělocvičnách nejsou blbci a budou ty roušky požadovat jen aby se neřeklo

Reagovat
Greny

Chtel bych pískat třeba amatérskou soutěž ve futsale to bude parada

Reagovat
ratusek

když čtu ta opatření ohledně sportování ve vnitřních sportovištích, tak v té vládě jsou fakt banda dementů, a že k tomu nemá co říct ani ministr MŠMT, to už je fakt k pláči

Reagovat
Kepy_FCB

to bude v klidu, křehkolidé tam nechodí a bonzáci si tam nikoho nedovolí fotit jako nebohé prodavačky

Reagovat
Greny

A co děcka a hokej? Počítá se košík jako ochrana dychacich cest?

Reagovat
smazaný uživatel

Super

Akorát nechápu to otevření zbytku SŠ, stejně to bude rotační a do prázdnin jsou už jen dva týdny.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
ZB 07

Ten čtvrtek mi moc nedává smysl, buď to měli dát od zítřka, nebo až pak od dalšího týdne

Reagovat
ratusek

bohužel ve středu očekávám tiskovku, že se to zhoršilo a od čtvrtka nic otevírat nebudem. buzeranti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

směj se jak chceš, ale už tam nějací přiblblí imunulogové melou, že je to dobře že až čtvrtek a že je čas ještě couvnout

jinak já jdu ve čtvrtek cvičit, pak do knihovny a pak do hospody na čepované. a do 14 dnů asi umřu no, jak se hned nakazím a způsobím apokalypsu

Reagovat
smazaný uživatel

Já se směju tomu, že to je bohužel asi pravda, co jsi napsal. Očekávám, že to do čtvrtka ještě zruší, případně omezí.

Reagovat
ratusek

pozitivum by na tom bylo to, že by ANO definitivně skončilo. protože tohle by nerozdýchaly ani nejzarytější koblihy

Reagovat
smazaný uživatel

No koblihy budou Babiše volit pořád, ať už udělá cokoliv.

Reagovat
Liquid

dámy a pánové, dnes to přijde, dívejte se, dnes bude překonán brankový rekord 1.české fotbalové, Slavia rozdrtí Brno 10:0

Reagovat
smazaný uživatel

Smutné zkušenosti velí nic nepodcenit.Když Slavia ztrácí body, tak jen s outsidery..10:0 to nebude určitě

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Losinho

Čekám trápení a 1:0, nebo to Brno otevře a 5:0.

Reagovat
Liquid

snad tam dá Stanciua, ten by na ty pomalý hráče Brna měl platit rychlostí, na hrot Musu a ten dá dnes 4 góly ze 4 střel

Reagovat
RuneSKS

Stanciu neni rychlý a spadne při každym kontaktu, takže mu to nepiskaj ani když to faul je..

Reagovat
Neon

Reagovat
kilobyte

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Přesně, ses skoro trefil

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Liquid

jinak být ve vedení Teplic tak jednám rychle s ohledem na aktuálně volného Michala Bílka, který v Teplicích končil kariéru hráče a začínal kariéru trenéra, protože opravdu i Plzeň o něho může mít zájem a vzhledem k tomu, že odcházel ze Zlína do Kazachstánu, tak už velké nároky mít nemusí, ostatně nedivil bych se ani zájmu takového Baníku

Reagovat
John Obi Mikel

Dneska bych to dal takto: Kolář - Masopust, Karafiát/Takács, Zima, Bořil - Traoré, Ševčík - Malinský, Stanciu, Provod - Musa

a pošetřil tak proti Brnu některé hráče na důležité následující zápasy.

Reagovat
John Obi Mikel

I když nevím, jestli je Provod k dispozici.

Reagovat
KingMaster13

Proti Brnu by se dost hodil Sima, takže pokud je zdráv tak doufám že ho tam Jindra loupne. Takács souhlas ten není na soupisce pro EL, takže v lize bychom ho mohli vytížit. Stanciu se snad chytne už.

Reagovat
Liquid

já bych na těch stoperech nechal hrát jak Karafiáta tak Takácse a ať si Zima odpočine, na křídlo místo Provoda bych dal Simu jinak souhlas, ikdyž ten Ševčík se mi poslední dobou nelíbí, takže místo něj spíš Lingra

Reagovat
KingMaster13

Zima je mladej, ať se vyhraje. Kúdela je starší tomu se odpočinek bude hodit víc Zase oba stopery bych měnit nechtěl ať nedojde k nějaký blamáži. Sima určitě, ten kluk má formu jak kráva a potřebuje si ji udržovat a čím víc mu poroste sebevědomí tak tím víc si bude časem dovolovat.

Reagovat
naheCZ

No Zima proti Nice na konci zápasu nevypadal, že má energie na rozdávání, odpočinek bych mu dopřál.

Reagovat
Venny

Reagovat
John Obi Mikel

Taky jsem nad tema stoperama takhle přemýšlel, ale nakonec jsem nechtěl vyhodit oba. Nad Simou jsem taky přemýšlel a nad odpočinkem Ševčíka taky. Ale zase záloha Stanciu-Lingr mi přijde až moc ofenzivní.

Reagovat
HorajzmAmmann

F1

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Halo, kombinéza, všechno dost pomohlo.

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
andrew96

Reagovat
fabec1222

Co to je? Kdy se to stalo? Však závod až 16:15

Reagovat
fabec1222

Aha, tak začátek 15:10, jsem to nějak posral

Reagovat
HorajzmAmmann

15:10 začal. Hned v 1. kole Grosjean napálil do svodidel, auto se rozpůlilo a monopost ihned začal hořet. Grosjean tam seděl asi 10 vteřin a naštěstí sám vylezl.

Reagovat
fabec1222

A už se jede? Aspoň mám čas si to pustit od začátku, a ještě stihnu live na konec

Reagovat
HorajzmAmmann

nejede, opravují svodidla.

Reagovat
fabec1222

Už na to koukám Tak to byl šílenej výbuch, to kdybych viděl live, tak sem taky mrtvej u TV

Reagovat
Greny

Zázraky se dějí... Myslel jsem že je po nem

Reagovat
Rudnevs

Šialené. Absolutne šialené.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
fabec1222

Teď Stroll ještě omg

Reagovat
HorajzmAmmann

"Hallo" dneska zachránilo dva životy asi

Reagovat
fabec1222

Zas Kvyat, to tam chce pekně procedit to závodní pole Asi si chce zajistit jejich místa.

Reagovat
HorajzmAmmann

letos jsou ty závody dost divočina. Mugello, Turecko a dneska.

Reagovat
John Obi Mikel

Kvjat zabiják.

Reagovat
KingMaster13

To je fakt hovado ten Kvyat

Reagovat
Rudnevs

Na jeho obranu, za tú Grosjeanovu nehodu moc nemohol. To si podľa mňa Grosjean zavinil skôr sám.

Reagovat
KingMaster13

Já spíš myslím toho Strolla. Grosjean si to dost zavinil sám ale taky u toho byl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pane Hejkal, uzijte si posledni zapas, a pak vas cekam jako experta ve studiu O2.

Jo, mimochodem, poslední zptavy hovoří o tom, ze panove Jilek a Bilek uz parkuji sva Ferrari pred Stinadlami.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Souček, ten to zase odnese za Dočkala a Trávníka. Ale hlavně že konečně hraje

Reagovat
ACSeRw!n

super sestava 0:2

Reagovat
Coutinho10

wow Ljevakovic v zakladu Teplic

Reagovat
John Obi Mikel

Ljevakovič

Reagovat
John Obi Mikel

Proč nehraje Vondrášek?

Reagovat
Jackmaker1989

Niekto link? Nejdú mi klasické všetky čo používam.

Reagovat
Adalberto.Littleoak
Reagovat
Jackmaker1989

Dik, neseka ti to? toto je jediny co potom pustilo aj mne

Reagovat
Adalberto.Littleoak

občas ano, o lepšim nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jsem zvedavy, kdy se hrac za miliardu Julis, prosadi i v lize Za rok? Lucker hloupy

Reagovat
Bruny

Vede tabulku střelců.. takže výsměch úplně není na místě (+ těch 5 gölů v EL).

Reagovat
ratusek

Hanousek je prostě kouzelnej, tam v tom vápně nikdo ani nemusí být, protože ten centr pokaždé letí do prdele

Reagovat
John Obi Mikel

Kardinální chyba

Reagovat
ratusek

koukám, že se tam nic nezměnilo z hlediska trávníku

Reagovat
Neon

Tam snad poslali trénovat místní jezdecký klub, ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Trávník

Reagovat
HorajzmAmmann

Trávník nebo trávník?

Reagovat
John Obi Mikel

Ten zelenej.

Reagovat
ACSeRw!n

strasny..

Reagovat
Bruny

Trávníka, Hanouska a Lischku vrátit do Jablonce.

Reagovat
John Obi Mikel

Já myslel pažit.

Reagovat
Bruny

Tak jako tak, obojí hrůza.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Bruny

Btw. parádní nick. Jsem rád, že si někdo našeho ostrostřelce (z dob minulých) cení.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ACSeRw!n

u nas nikdo nema nakop.. to sou strely jak z mladsich zaku

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Neon

Hanousek asi doufá, že když několikrát napere centr do prvního teplického, tak je to přestane časem bavit a radši uhnou.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

třeba je chce trefit do ruky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Proč tam nedá Vondráška?

Reagovat
Kaspar

co s tim tipacem posledni zhruba mesic je? se tam na nic neda koukat, vse se po par vterinach porad seka

Reagovat
monty25

Vondrášek by nevydržel ani 60 minut, že tam dává Radostu?

Reagovat
John Obi Mikel

Hlavně takhle jde na stopera Černý.

Reagovat
ratusek

Karlsson je jak Van Buren, hračičky, akcičky, centry, přínos pro hru asi dobrý, ale to zakončení. to je hrozný

Reagovat
Raylan

To ne, on je právě dost produktivní.

Reagovat
Bruny

Reagovat
ratusek

no jak ho poslední dobou vidím, tak v té finální fázi zvolí snad vždy špatné rozhodnutí. ale že se dostává do šancí mu nejde upřít, akorát Sparta potřebuje goly

Reagovat
smazaný uživatel

to ne, chce to trochu se sehrát a naučit se v klíčovou chvíli předat míč, ale může být klíčovým hráčem v týhle sezóně

Reagovat
Raylan

Už tomu Hanouskovi vpředu neprihravejte, všechno dojebe. At si tam klidně běhá, ale bez balonu.

Reagovat
Neon

Dočkal se teď na něj podíval a radši se s balonem otočil pryč

Reagovat
smazaný uživatel

Ten než se otočí tak je hra zase jinde.

Reagovat
Greny

Tak Hanousek bude nabíhat na druhé strane

Reagovat
smazaný uživatel

Ti dva hrají v jiné časové doméně

Reagovat
Aldeano

A oba hrají jiný sport, když je Hanousek spíš na atletiku.

Reagovat
smazaný uživatel

A Dočkal foot golf. Dnešní fotbal je ale spíš o té atletice.

Reagovat
Aldeano

Ale nesmí ti překážet balón. To se obávám, že i v dnešním fotbale stále vadí. Třeba se jednou dočkáme toho, že bude na hřišti běhat 10 Hanousků na každé straně a budou do sebe navzájem kopat míčem a běhat, ale gól potom nepadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty pořád předpokládáš, že ty nepřesnosti jsou kvůli Hanouskovi, popřípadě dalším hráčům. Za to ale může právě Dočkal, protože prakticky nehraje bez míče. Neexistuje u něj nabídka ani se nepokouší natáhnout na sebe hráče. Což je zvlášť u středového hráče obrovský problém a celá Sparta to má daleko složitější.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Hanousek je dneska skvělej

Reagovat
Raylan

Uzasnej.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Neskutečnej

Reagovat
HorajzmAmmann

famozní

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se líbí, jak komentátoři pějí ódy na Dočkala například za ten dlouhý pas na Karlssona. Kdyby ale předtím Hanousek neobešel dva hráče a další dva na sebe nenatáhl, tak se statický Dočkal k míči ani nedostane. A Hanousek se vyhejtuje protože to nezvládl

Reagovat
Bruny

Tak snad to vidí někdo ze zahraničí, a koupí ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Impozantní.

Reagovat
Neon

Superlativní

Reagovat
Selänne

Reagovat
John Obi Mikel

V brance nezkušený brankář, před ním záložník Ljevakovič, SHEJBAL a křídelník Černý, na wing-beku pak mladíček Radosta a ofenzivní Moulis. Tohle by byl zázrak udržet čisté konto.

Reagovat
ratusek

však je ostuda, že Sparta nedala ještě gol. ta obrana dělá školácké chyby, Ljeva neumí odkopnout míč a vždy namaže, ale Sparta tomu nedala ještě gol

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kincl

To je hra ty kráso rudá chátra

Reagovat
monty25

Takhle by to mohlo zůstat.

Reagovat
Kincl

Zku**ený Teplice ty kráso ani gol jim nedají :)) ale titul by chtěli

Reagovat
smazaný uživatel

0:11 na strely

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo dá první gól, vyhraje

Reagovat
Greny

Co když padne první vlastní gól?

Reagovat
Jackmaker1989

OT: Celtic jedeeeeeee

Reagovat
monty25

Aha, takže Vondrášek je na střídačce jenom do počtu.

Reagovat
John Obi Mikel

To nejsou v béčku nějací stopeři? Resp. To se musel pouštět Kodeš?

Reagovat
monty25

Nevím, proč není Hošek. Minule na střídačce byl.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
salm0n

Už pošlete Hanouska do *****

Reagovat
ratusek

ten Hanousek je fakt zoufalej, ale on za to nemůže, na tuhle uroven nemá, ale pořád ho tam dávají, takže on hraje jak nejlépe umí, akorát to stačí tak na střed tabulky, spíše níže.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kincl

TO je ten Celtic tolik v pytli že je porazí tahle Sparta? Která má problémy s Budějovicema a Teplicema? :D

Reagovat
Neon

Celtic si zahrál mnohem víc, než Teplice, ale nemají tak zmáknutý beton, proto dostali dvakrát čtyřku.

Reagovat
Wambasen

Celtic právě vypadnul doma v poháru s nějakým průměrným skotským týmem. Dokonce měl méně střel na bránu než soupeř.

Reagovat
smazaný uživatel

Spartanskej Soucek ma vsechno co ten nas... Vyber mista, celkem prehled, vyhrava souboje.. ale kritickou prihravku neda, spis zajebe, golovej zatim taky neni.. ale porad bych ho ze vsech spartanskych CM stavel nejcastej, potencial v nem je.. Suk taky v jeho letech nezaril v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Královec? Tak to sem myslel, že je jasná.

... ale nutno dodat, že on to faul asi byl

Reagovat
salm0n

Díky VAR

Reagovat
monty25

A je hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

..Juliš je gólovej jak zmrd, snad v zimě odejde.

Reagovat
Neon

snad zůstane.

Reagovat
Neon

No sláva.

Reagovat
ACSeRw!n

Docky dalsi acko

Reagovat
smazaný uživatel

dokonalá souhra

Reagovat
Kincl

A trenér Teplic si může hledat práci

Reagovat
Desmond Glazebrook

Tak Hejkal dohejkal.

Reagovat
Kepy_FCB

O jednom trenérovi, který by ho nahradil, bych věděl...

Reagovat
Desmond Glazebrook

Vrba?

Reagovat
Kepy_FCB

Ne, né

Kozel!

Reagovat
Kepy_FCB

baskatbalisté prohráli i s Dánskem (90:91)

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Konečně do piči konečně Juldaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Tepláky škoda, zápas pro ně jak dělanej na výhru 1:0 po haluzi. Teď už jim nevěřím ani na bod.

Reagovat
Deki

Krejčí za Hanouska, to je z bláta do louže

Reagovat
Neon

Zatím ano

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečnej ten utajenej balon šajtlí na Trávníka do autu.. To je fakt technik a myslitel.

Reagovat
smazaný uživatel

starej Krejda neudělal ještě ani jednu věc dobře dneska

Reagovat
Greny

Ze Juliš není v repre fakt nechápu...

Reagovat
smazaný uživatel

O to vic ze se tam obcas mihne Tecl.

Reagovat
Coutinho10

hmmmm hodne zajimavy...Musa zaklad

Sestava: Kolář – Bořil, Kúdela, Karafiát, Oscar – Traoré – Jurásek, Stanciu, Lingr, Provod – Musa

Lavička: Kovář, Holeš, Olayinka, Tecl, Sima, Masopust, Rigo

Reagovat
smazaný uživatel

Wow. To bude vraždění neviňátek.

Reagovat
Coutinho10

mohlo by byt

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo odchozená profesořina.

Reagovat
Coutinho10

ja doufam, ze ne...tito hraci nehrali vetsinou v EL posledne, budou chtit presvedcit Trpise, aby jim vic veril

Reagovat
smazaný uživatel

Jurásek = českej Sima?

Reagovat
Coutinho10

to asi uplne ne, ale par minut uz hral...jsem na nej zvedavej

Reagovat
monty25

Mám čtyři slávisty ve Fantasy, ani jeden není v základu a jenom dva na střídačce.

Reagovat
Coutinho10

ja to tentokrat celkem trefil, protoze oba mi hrajou 3 ze 4 a naopak muj souper Ondrasch trefil pouze 1 ze 4 a jeden z nich, co nehraji ma i s paskou, takze super

Reagovat
naheCZ

Jurásek jsem na něj zvědavej

Reagovat
Coutinho10

taky

Reagovat
smazaný uživatel

Trávník ještě nedal za Spartu v lize gól? V kolika zápasech proboha?

Reagovat
Neon

34 zápasů. V poslední sezoně v Jablonci dal v 33 zápasech deset gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

To je křeč jak hovado.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu jak může mít v Jablonci formu na repre a pak po přestupu do Sparty být tak tragickej.

Reagovat
Firkraag

Neměl formu na repre. Hrál uplně stejný hovno víceméně. Povedl se mu tak 1ze 3 zápasů (dobře tak asi ve Spartě předvádí větší hovno). Akorát v Jablonci to není tak vidět, tam ho všichni chválej, když je Jablonec třetí, když je Sparta třetí je pod oprávněnou kritikou. Když třeba přijel Jablonec na Bohemku, Trávník byl nejhorší hráč na hřišti, absolutně líná pseudohvězda a přítěž pro tým. Dokonce jsem se divil, že ho Rada nestáhl.

Reagovat
smazaný uživatel

V Jablonci asi stacilo zapadnout a pak obcas vyletet 1-2 golama a nejakou wonder akci.

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Deki

Krejčí st. to anomálie tvle

Reagovat
Neon

A Královec nepozná ruku od zadku

Reagovat
Deki

To měl za to, jaký je kopyto

Reagovat
Neon

Reagovat
Banikovec7

Minchev se starším Krejčím by měli co dělat aby se dostali do sestavy Teplic

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Mincheva vzali kde proboha. Krejčímu st. by měli z CV vymazat starty v Serii A.

Reagovat
djwenca

tak hlavně Minchev potřebuje nějakou herní praxi, podle profilu na Eurofotbalu hrál bulharskou ligu asi od 16ti let, a statistiky tam špatný neměl, takže asi v něm něco je....ale je to těžký, když dostává většinou šanci na 5 minut....

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Neon

Stáhnout Fortelného a Havelku a Trávníka poslat někam do háje na hostovačku, z tohodle se na Letné nevyhrabe.

Reagovat
smazaný uživatel

Na nem je od prvni minuty vzdycky videt, jak se tesi az to skonci.

Reagovat
kilobyte

Rovnou prodat. I kdyby se na hostování chytil, tak ho nemůžeme posílat na hostování pokaždé, když ztratí formu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kučero, jestli prcáš tak jak střílíš.. tak tu Lindu nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal má zakázáno střílet?

Reagovat
KingMaster13

Jako Teplice............. tohle nebyl ligovej výkon. Brno hrálo proti Spartě bez obrany ale alespoň to nějak vypadalo. Tady bylo od začátku jasné, že ti frajeři nepřelezou půlku. S tímhle nic neudělá sebelepší trenér. Teplice půjdou o patýrko níž

Reagovat
kilobyte

Už jsem čekal, že tam Hejkal pošle na konci uklízečku, protože poslední zdravý hráč se zraní při rozcvičce a ta nás v 95. minutě sestřelí.

Reagovat
oli9

Chorý si dělá prdel.. Takhle ho kua uvidíme n EURU

Reagovat
smazaný uživatel

Co, kde? Co?

Reagovat
oli9

expreska

Reagovat
smazaný uživatel

Piči to snad ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice je to Čech, ale ani tak mu úspěch v zahraničí nepřeju. Je to totální hovado.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jan Koller revival

Reagovat
db18

Lepší než Kuchta...

Reagovat
Liquid

Brno stylově v černém, jako na funusu se budete mít milí Brňáci.

Reagovat
smazaný uživatel

Růsek, Pachli.. voni snad budou nebezpeční..

Reagovat
Coutinho10

no, zatim to tam trochu hori

Reagovat
smazaný uživatel

Tomáš Chorý vykazuje reprezentační formu

Reagovat
DieFohlenBMG

Zbořil

Reagovat
naheCZ

Obrana pěkně hoří

Reagovat
DieFohlenBMG

už jsem ho tam viděl, Kolísek očividně taky

Reagovat
Coutinho10

jurasek to neda Musovi do prazdne

Reagovat
naheCZ

Šlo vidět, že od začátku byl rozhodnut, že to vezme do zakončení.

Reagovat
Coutinho10

j, bohuzel...stalo nas to gol

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To bych mu nevycital, byl v dobré pozici a všechno to bylo ve velké rychlosti.

Reagovat
Coutinho10

no, byl dost z uhlu, Musa byl uplne sam a nikdo kolem nej

Reagovat
John Obi Mikel

Jak to zatím vypadá herně? Sleduju Chelsea.

Reagovat
Coutinho10

je to hodne slaby...naopak Brno melo vetsi sance

Reagovat
John Obi Mikel

Tak jdu na to, hroznější než Chelsea to snad být nemůže.

Reagovat
Coutinho10

na vas pak kouknu v sestrihu, tak se tesim

Reagovat
John Obi Mikel

Klasickej José (který třeba vygumoval Hakima) a Lampard do toho taky moc nebušil, aby nedal prostor k brejkům. Taktický bodík. Taktika porazila divácký požitek.

Reagovat
Banikovec7

Stanciu

Reagovat
Coutinho10

bida s tymem, ktery neporazi doma Pribram

Reagovat
KingMaster13

Prostě nemělo bejt tolik změn

Reagovat
Coutinho10

j, to je prvni vec, ale i tak jsem si rikal podle uvodni sestavy, ze to vetsinou jsou hraci, kteri toho odehrali za nas uz vic, takze by to nemel bejt problem, ale jak vidime, tak je

Reagovat
KingMaster13

Ono se to projeví když je těch změn až moc (nesouhra, nejsou tam ty automatismy). Jsem pro dát volno Zimovi a Holešovi, kteří toho odkopali teď fakt dost. Nechápu ale proč nehraje třeba Sima. Kolik toho odehrál 4 zápasy? On nebo když už Olayinka a tohle nám tam prostě chybí. Stanciu je totálně z formy zase. Jako do zadu to taky není jistý moc ale není to tak katastrofický ale směrem dopředu je to hrozný

Reagovat
Coutinho10

j, ale i ten Karafiat, tam podcenil jednu situaci, Oscar taky dnes neni uplne idealni, asi mu nevyhovuje, kdyz tam nema Olayinku...uvidime, jak pujde zacatek, ale jinak to teda budeme muset prostridat

Reagovat
KingMaster13

Já tohle osobně fakt nemám rád, tohle totální protáčení sestavy se nám vždy vymstilo. Neřeknu když je to kvůli zraněním třeba nutné ale tady to tak nutné nebylo. Sima/Olayinka 1 měl hrát. Nejlépe teda oba. Zbytek bych pochopil.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Těch změn je fakt hodně, znát to určitě je, ale Brno doma je do konce podzimu nejlehčí zápas, který by se i tak měl zvládnout. Ten program je naprosto smrtící a buď musíš každý zápas dělat 3 změny, nebo si vyhlídnout podobný typ zápasu a protočit to skoro komplet, podobně jako vloni s Bohemkou či letos se Slováckem. Stačí to nějak ukopat a budeme na to koukat jinak, Sparta prakticky nerotuje a po slibným úvodu sezony je nucena hrát naplno až do konce zápasů, to by se někde mělo projevit.

Reagovat
KingMaster13

Tak ono jsou zápasy které jsou jiné typologicky a tak to protočíš. Nicméně teď je v lize nejdůležitější část podzimu, kdy je potřeba před derby vyhrát, protože v případě udržení náskoku to pak dá do derby strašnou výhodu a pokud díky té výhodě se vyhraje i v derby tak je prakticky o titulu jasno, proto to raději pak porotovat třeba s Libercem (který bude podobně zdechlej po EL) než teď

Reagovat
smazaný uživatel

Obcas to tak mame no.. jizda, vyhrava se.. a pak totalni sranec a trapeni. To je v hlave tohle..

Reagovat
KingMaster13

Přesně, totální podcenění. Ono už Jindra mi přijde že to podcenil tou sestavou

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teda ale stanciu by proti Brnu a podobnym tymum mel dominovat a delat si z nich prdel. Akorat se trapi, samej souboj... nevim, moje ocekavani rozhodne nenaplnuje.

Reagovat
KingMaster13

Chápu Trpiše proč ho chtěl nasadit ale možná to měl spíš udělat v zápase kde bude mít více prostoru Každopádně Stanciu mi zrovna nevadí. Mě vadí Provod hlavně protože ten tu hru hrozně brzdí

Reagovat
$$CaptainKokotko

Kdy jindy to chceš protočit s takovým programem? Podle mě správné rozhodnutí. Teď 3střídání, stejně to zvládnete.

Reagovat
KingMaster13

Za sebe raději ztratit s Libercem než s Brnem Jako snad to ukopeme ale jestli ne tak to bude fakt hodně na hovno

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Celtic dneska doma v osmifinále poháru s Ross County 0:2. Na nich leží těžká deka.....

Reagovat
naheCZ

Bořil na stopera?

Reagovat
Coutinho10

Holes, Masopust, Olayinka misto Karafiata a Provoda a Lingra

Reagovat
KingMaster13

Olayinka ale toho Karafiáta tam mohl nechat

Reagovat
smazaný uživatel

Brno do útoku!

Reagovat
Greny

Šural... No to smrdí penaltu... Vypadá to že to jdeme změnit dle střídání na tři stopery...

Hlavně ať tam nedá Trpis Tecla... Ten nám dal gól snad vždy ať hrál kdekoli

Reagovat
smazaný uživatel

Si dam do pici na tom vapne. Kurva uz.

Reagovat
monty25

Sima rozhodne.

Reagovat
soukup

spíš rozhodne nějaká úplná blbost od nás, kterou si pohřbíme celej ten poctivej výkon

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

yep.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
naheCZ

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle musí dávat.

Reagovat
naheCZ

To na něj bylo moc jednoduché...

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste brec ze chces penaltu. Olayinku v lize ne, on je jak postizenej.

Reagovat
mistr129

KONEČNĚ

Reagovat
John Obi Mikel

gooooool Simaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
DieFohlenBMG

Siiiiiiiiiiiiiiiiiima

Reagovat
mistr129

Ten obránce každopádně

Reagovat
Coutinho10

Gooaaaaaaaaal Simaaaaaaaaaaa, kdo jinej

Reagovat
smazaný uživatel

Sem rad ze mame borce, kterej razantne ukroji z herniho casu Teclovi.

Reagovat
DieFohlenBMG

škoda, mohl mít 1+1 za 5 minut

Reagovat
andrew96

Gajić jak ho pamatujeme.

Reagovat
KingMaster13

Kurva jsem to říkal, že Sima měl hrát

Reagovat
John Obi Mikel

Musa

Reagovat
naheCZ

Musa

Reagovat
Coutinho10

ach jo Muso Nico ale luxusne

Reagovat
DieFohlenBMG

Můsič

Reagovat
KingMaster13

Petare kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Dřevopust

Reagovat
naheCZ

Masopust

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Teclík

Reagovat
naheCZ

Tecl kvalita

Reagovat
DieFohlenBMG

Teclík byl v prostoru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Já toho Simu prostě žeru.

Reagovat
Remt

nakopne míč do hajzlu, doběhne ho, porve se o něj a vybojuje ho

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsi nez nakopnout balon na Tecla.

Reagovat
Remt

No jako možná to dává větší smysl, to ano:D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

famozni

Reagovat
oli9

Ten Sima je po sezoně někde v Anglii

Reagovat
Coutinho10

Sima, to je jina liga

Reagovat
DieFohlenBMG

za to bude pochvala od trenéra

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka byla fakt nebezpečná? Vždyť už tak 25 minut nebyli za půlkou

Reagovat
DieFohlenBMG

dík vole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tos dojebal.

Reagovat
naheCZ

Nemůžeme po zápase Tecla dát Zbrojovce? Tam by se možná i uplatnil...u nás už fakt ne

Reagovat
smazaný uživatel

U nich by imho na zaklad taky nemel.

Reagovat
soukup

ale musíte ho i platit, dyť bere zhruba tolik, co půlka našeho kádru dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

Coz je hrozny, vzhledem k tomu jak je useless.

Reagovat
soukup

Tak u vás bere každej raketu. Co je u vás základ pro mladý kluky co začínají nakukovat do áčka, tak u nás má tak možná Vaněk s Dreksou.

Reagovat
mistr129

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

ci piiiičo... mozna neni nejlepsi reseni davat prostor kazdymu drevu kdyz vedeme 1:0, abysme nepodrzeli mic ve predu a mohl nas souper vybrejkovat.

Timto kritizuju nasazeni Tecla, mel tri mice, vsechny zkurvil.

Reagovat
Losinho

Ten by měl maximálně dělat parťáka mladejm v béčku.

Reagovat
smazaný uživatel

krásně sem to nakřikl! BRNOOOO

Reagovat
Coutinho10

no ty vole

Reagovat
monty25

Ten rozběh před tím rohem byl hustej. No nevím, jestli Sima stihne ještě jednoho...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude "Ruka penda kopu"

Reagovat
Kincl

židi no

Reagovat
KingMaster13

Fakt jste mě nasrali, kokoti a Tecl ať jde do píči

Reagovat
Losinho

12:1 na rohy a gól z něj dá jen Brno

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Liquid

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Kolar nakop do vapna.. Tecl "Tak do toho ja nejdu".

Reagovat
monty25

Liquida jebne.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Přesně jsem to čekal že ty kecy se otočí, tohle já přímo nesnášim když někdo z našich dělá

Reagovat
soukup

Liquid je primárně píčus a až pak slávista, takže to "někdo z našich" si nemusíš tolik brát

Reagovat
KingMaster13

Ale furt se k nám hlásí

Reagovat
andrew96

Tak se na něj vyser (spolu s ostatními) a je klid.

Reagovat
soukup

já doufám

Reagovat
Greny

doufam

Reagovat
Liquid

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Freedo

Dobrý, že se smějete Teclovi. Ten Musův nájezd by aspoň pořádně napálil do gólmana, ale Musa si hraje na hvězdu a špičičkou to pohladí vedle.

Reagovat
kilobyte

To ukázal proti Skotsku, jak dokáže trefit bránu.

Reagovat
Freedo

Kolik sis vydělal za léto?

Reagovat
kilobyte

Kolik se ti vejde kol do sklepa?

Reagovat
martin1

Brno

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Asi si dám Zbrojovku do vedlejších oblíbených

Reagovat
smazaný uživatel

Hosi 0 za 981

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele