FORTUNA:LIGA - preview 9. kola

13.09.2019, 08:38, aktualizováno 16.09.2019, 08:39
Previews
Slavia v sobotu neměla problémy se Slováckem a nyní čeká na odpověď Plzně. Západočeši budou mít výhodu domácího prostředí a proti sobě těžkého soupeře, na jejich trávníku se představí Jablonec...
Viktoria Plzeň - FK Jablonec  (pondělí 18:00)
To nejlepší na konec. Toto nepsané pravidlo platí i pro deváté kolo české nejvyšší soutěže, v jehož pondělní dohrávce budou diváci sledovat duel o druhé místo. To zatím drží Plzeň, Jablonec ji však je v patách.

Viktoriáni podle všeho již mají za sebou krizi obsahující vypadnutí z obou evropských soutěží a tři ligové ztráty. V závěru srpna totiž dokázali vyhrát oba zápasy, po jednoznačném vítězství s Opavou dokázali vyloupit i Příbram. Tam po úvodním Krmenčíkově gólu rozhodl v závěru Kopic.

Doma se však Západočechům v tomto kalendářním roce daří. Ve Štruncových sadech odehráli patnáct soutěžních zápasů, v nichž jen jednou prohráli a dokázali porazit i Záhřeb, Slavii, Spartu nebo Antverpy. K pokračování této série budou potřebovat přičinění některého z ofenzivní es, zatím nejvíce branek mají na kontě Kopic a Krmenčík, a sice tři.

Jablonečtí se z evropských pohárů kvůli nezdaru s Pjunikem pakovali hodně rychle, soustředění na ligu se jim však zatím vyplácí. Jedinou vadou na jinak zdařeném vstupu do sezóny je tři týdny starý výsledek v Příbrami, odkud si zelenobílí odvezli čtyřgólový debakl.

Na druhou stranu tento duel pouze vypovídá o venkovní formě Severočechů v roce 2019. Na začátku února zvítězil v Olomouci, od té doby jedenáctkrát v řadě nevyhráli, získali jen tři body a ani jednou nevstřelili více než jednu branku. Předpoklady k jejímu prolomení mají nejlepší dva kanonýři, který dosud patří mezi deset nejlepších ligových. Sýkora se prosadil už čtyřikrát, Matoušek má na kontě o gól méně.

Červenomodří se musí obejít bez zraněných Hubníka a Kayamby, jejich soupeři budou ze stejného důvodu chybět Kubista, Curikov, Pleštil a Štěpánek.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Brabec, Hejda, Limberský - Kalvach, Hořava - Kopic, Čermák, Kovařík - Krmenčík
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holík, Plechatý, Břečka, Krob - Hübschman - Jovovič, Považanec, Sýkora - Matoušek - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.55 - 4.25 - 6.86
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
MFK Karviná - Bohemians Praha 1905  (neděle 15:00)
Po bezbodových třech kolech fotbalisté Karviné zabrali a už nejsou na dně ligové tabulky, odlepit se ještě více mohou proti Bohemians. S těmi se doma v tomto kalendářním roce potkali již dvakrát, v obou případech odcházeli bez bodu a gólu.

Karviná poprvé bodovala ve čtvrtém kole, když bezbrankovou plichtou zaskočila Slavii. To ji zřejmě nakoplo, neboť v dalším průběhu podlehla pouze Liberci, remizovat dokázala i se Sigmou a Teplicemi, jednoznačně navíc zvítězila ve Zlíně a v poháru ve Frýdku-Místku. Jedním z hlavních tahounů zvedajících se Slezanů je Michal Petráň, který ve své debutové sezóně v první lize vstřelil již tři branky. Dvěma se podílel na zisku bodů, ta třetí byla do sítě Plzně.

"Je to nepříjemný, těžký a běhavý mančaft. Rukopis kouče Haška je na jejich hře hodně znát. My ovšem potřebujeme a chceme doma vyhrát, protože se nám to v předchozích domácích zápasech ještě nepodařilo. Uděláme pro to všichni maximum, tři body potřebujeme jako sůl," tvrdí trenér František Straka.

Klokani se sice v tabulce drží na konci elitní desítky, všech deset bodů ale získali na svém stadionu v Ďolíčku, kde naposledy porazili zásluhou dvou premiérových Vodhánělových branek Liberec. Venku se jim ale vůbec nedaří, postupně si odvezli porážky z Jablonce, Příbrami, Ostravy i Edenu. Na rozdíl od předchozí sezóny se však zelenobílí prezentují poměrně vysokým počtem vstřelených gólů, na dvanácti trefách má zásluhu zejména pětice dvougólových střelců.

Kamil Vacek slibuje, že se svými spoluhráči zabojuje o první venkovní body. "Dokázali doma obrat o body i Slavii a vyhrát ve Zlíně. Máme k soupeři respekt, ale potřebujeme přivézt body ze hřiště soupeře. Uděláme všechno pro to, abychom náš cíl splnili," burcuje záložník Bohemians.

Oba soupeře trápí četné absence. Ze zdravotních důvodů budou chybět hostující Dostál, Le Giang, Puškáč a Vondra, stejně tak domácí Dreksa a Moravec. Karviná se musí obejít i bez vykartovaného Rundiće.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Hrdlička - Ndefe, Kouřil, Krivák, Čonka - Hanousek - Ba Loua, Janečka, Bukata, Guba - Petráň
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Hůlka, Krch, Pokorný - Bartek, Vacek, Jindřišek, Podaný - Hronek, Keita, Vodháněl
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.42 - 3.40 - 3.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Fastav Zlín - Sparta Praha  (neděle 15:00)
Nedělní program FORTUNA:LIGY otevřou dva celky, které do reprezentační pauzy rozhodně nešly dobře naladěny. Oba totiž v posledních dvou zápasech nedokázali vyhrát a pohybují se níže, než by se jim líbilo.

Zlín měl na konci prázdnin poměrně jednoduchý los, který ale absolutně nezvládl. Doma nejprve schytal čtyřgólový debakl od Karviné, aby následně s prázdnou odjížděl i z Českých Budějovic. Zmíněná porážka od Slezanů byla prvním nepovedeným domácím zápasem ševců, ti předtím totiž dokázali porazit Teplice i Karvinou a po dobrém výkonu těsně padli se Slavií.

Sparta je navíc v poslední době poměrně oblíbeným soupeřem na té zlínské Letné. Domácí z posledních tří ligových vzájemných zápasů získali hned pět bodů, mezitím ještě vyřadili soupeře z poháru. Žlutomodří mají před dalším pokusem o skalp favorita ve svém středu jediného vícególového střelce, Tomáš Poznar se prosadil třikrát.

Pražané před přestávkou ukázali hlavní slabinu své hry - děravou obranu. Dvakrát v řadě totiž obdrželi tři branky, nejprve při porážce v Liberci, poté i doma s Olomoucí. To se ale prosadili i Kozák, Hložek a Kanga, díky čemuž utkání skončilo alespoň remízou.

Spartě se v soutěžních duelech na půdě soupeře v poslední době vůbec nedaří. Naposledy vyhráli na konci dubna v Opavě, od té doby remizovali v Českých Budějovicích a pětkrát prohráli, přičemž dohromady obdrželi sedmnáct branek. Kompenzovat špatnou defenzivu budou muset ofenzivní hráči, spoléhat se rudí budou zejména na Kangu, jenž zapsal již pět gólů a dvě asistence, Hložek se prosadil třikrát a na stejný počet gólů i přihrál.

Oba týmy nadále trápí rozsáhlá marodka. Domácí budou postrádat hned čtveřici hráčů i se zraněným Podiem, velký počet mužů chybí i hostům, a to včetně kapitána Dočkala. V ohrožení je nyní navíc i start Hanouska.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Hlinka, Buchta, Azackij - Fantiš, Jiráček, Hnaníček, Mašek, Čanturišvili - Wágner, Poznar
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Sáček, Štetina, Hancko, Hanousek - Hložek, Hašek, Mandjeck, Kanga, Plavšič - Kozák
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.34 - 3.88 - 1.86
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - Dynamo České Budějovice  (neděle 17:00)
Napůl úspěšná je zatím sezóna Baníku, který ke čtyřem vítězstvím přidal čtyři porážky. Nyní bude čelit nováčkovi z Českých Budějovic, jenž před reprezentační pauzou po dlouhé době bodoval.

Ostravští v dosavadním průběhu sezóny střídají dobré výsledky s těmi špatnými a o žádných velkých sériích se u nich hovořit nedá. Zatímco v prvních čtyřech kolech vždy doma prohráli a venku vyhráli, poté se situace otočila a do přestávky tak šli s porážkou z Jablonce v zádech.

Na druhou stranu fanoušci chodící pouze do Vítkovic mívají po utkáních v poslední době dobrou náladu, neboť v srpnu Baník porazil Bohemians i Slovácko, přičemž dohromady nastřílel sedm branek. Slezané se na útočné polovině spoléhají především na duo Smola, Kuzmanović, každý z nich nastřílel tři góly.

Jihočeši po postupu vstoupili do nového ročníku velmi dobře, když z prvních čtyř duelů vytěžili pět bodů. Poté však třikrát v řadě hladce prohráli, avšak útěchou jim může být poslední vítězství proti Zlínu, na němž se při svém debutu podílel Michael Rabušic. Jeho příchod nebyl jedinou změnou v závěru přestupního období, neboť do Slavie naopak odešel Provod.

Domácí pro zápas nemohou počítat se zraněným Pazderou, zdravotní důvody do hry možná nepustí Stronatiho. Marodka hostí je prázdná, avšak Kladrubský do duelu nezasáhne vinou trestu za červenou kartu, z Baníku hostující Helešic zase nenastoupí kvůli dohodě klubů.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Fillo, Procházka, Stronati, Fleišman - Reiter, Jánoš, Jirásek, De Azevedo - Kuzmanovič, Smola
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Staněk - Čolič, Havel, Kulhánek, Novák - Čavoš, Havelka - Brandner, Javorek, Schranz - Ledecký
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.56 - 4.42 - 6.16
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - FK Teplice  (sobota 16:30)
Oba sobotní soupeři, Liberec i Teplice, se v úvodu sezóny spíše trápí a namísto bojů o evropské poháry se potácejí ve spodní šestce. Hosté jsou dokonce až na samém dně tabulky, nutno podotknout, že mají utkání v Mladé Boleslavi k dobru.

Pro hráče Slovanu bylo krizové zejména měsíční utkání od poloviny července do poloviny srpna. Po úvodním úspěchu v Ostravě totiž čtyřikrát v řadě prohráli, a přestože další dvě utkání zvládli (mimochodem i se Spartou), porážka v Ďolíčku je ale zase srazila mimo elitní desítku.

Právě vítězství proti letenskému celku bylo prvním domácím od dubna, mezitím přišly ztráty hned ve čtyřech zápasech. O další tři body bude v ofenzivě usilovat zejména Roman Potočný, který je se třemi góly nejlepším střelcem svého týmu.

Jako nevyzpytatelný by se dal hodnotit tým Teplic v dosavadním průběh sezóny. Skláři totiž dokázali získat tři body v Ostravě nebo doma remizovat s Plzní. Na druhou stranu inkasovali pět gólů od Slavie nebo naposledy před reprezentační pauzou uhráli jen bezbrankovou remízu proti Karviné.

Pavel Drsek moc dobře ví, co si žlutomodří musí pohlídat. "Breite a Oskar a k tomu ještě Mara, o němž nevíme, na jaké pozici bude hrát, tvoří běhavou a technicky velmi dobře vybavenou zálohu. Hra Liberce stojí hlavně na středu pole, tam je potřeba to pokrýt," varuje asistent potrestaného Hejkala.

Obou soupeřů se zatím drží štěstěna ohledně zdravotního stavu hráčů. Z důvodu zranění bude chybět hostující Nazarov, v ohrožení je i start domácí dvojice Karafiát, Kuchta. Mikula a Jakub Mareš si odpykávají disciplinární trest za čtyři žluté karty.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Fukala, Kačaraba, Mara, Hybš - Breite, Oscar - Malinský, Potočný, Pešek - Musa
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Jeřábek, Shejbal, P. Mareš - Trubač, Ljevakovič, Žitný, Kučera, Moulis - Vyhnal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.69 - 3.79 - 5.79
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - 1. FK Příbram  (sobota 16:30)
Mladá Boleslav i Příbram zatím naplňují předsezónní očekávání a ještě si polepšit mohou ve vzájemném duelu. V těch se v poslední době příliš nedaří celku od Litavky, který vyhrál jediný z posledních sedmi soutěžních střetnutí.

Muži z města automobilky měli vstup do sezóny okořeněný ještě zápolením v předkolech Evropské ligy, v nichž prošli přes Ordabasy a vypadli s FCSB, přesto se jim daří i v lize. Alespoň tedy doma, kde jsou prozatím ve čtyřech utkáních stoprocentní, třikrát vstřelili čtyři branky a dokázali porazit i Spartu.

Naopak venku to vůbec žádná sláva není, po porážkách v Ďolíčku a Jablonci přišly před reprezentační pauzou první bodu za remízu na Slovácku, kterou v nastavení vystřelil Klíma. Modrobílí se jinak i přes zápas k dobru řadí mezi nejofenzivnější týmy v lize, o což se starají dva z pěti nejlepších ligových střelců. Komličenko vstřelil už pět gólů, Mešanović má na kontě o jednu méně.

Příbramští v sezóně zatím jedou podle podobného metru jako jejich soupeř. Všech deset svých bodů totiž uhráli Na Litavce, venku třikrát prohráli a nevstřelili ani gól. Nevedlo se jim ani v poháru, z něhož vypadli v Chlumci nad Cidlinou. Jejich hlavním tahounem je druhý nejlepší kanonýr FORTUNA:LIGY Škoda, jenž vstřelil pět z jedenácti branek.

Zatímco domácím bude chybět jen zotavující se Wiesner, naopak hosté se musí obejít bez zraněných Kingueho s Květem a vykartovaného Rezka.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Jakub Klíma, Křapka, Pudil, Túlio - Bucha, Hubínek, Matějovský, Fulnek - Komličenko, Mešanovič
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Boháč - Tregler, Kodr, Šimek, Cmiljanovič - Alvir, Voltr, Soldát, Polidar, Zeman - Škoda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.44 - 4.94 - 7.66
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - 1. FC Slovácko  (sobota 19:00)
Už v úterý vypukne Slavii základní skupina Ligy mistrů na půdě Interu Milán, předtím ji ale ještě čeká náročná šichta na domácí půdě. Napravit zaváhání s Opavou chce proti Slovácku, které je v tabulce zatím překvapivě páté.

Sešívaní v dosavadním průběhu sezóny odehráli deset utkání, z nichž v osmi udrželi čisté konto a ve stejném počtu zápasů získali plný počet bodů. Jediným ztrátami byla bezbranková remíza v Karviné a naposledy remíza proti deseti v Opavě - Slezsko tedy slávistům zřejmě příliš nesvědčí.

V soutěžních duelech červenobílí vyhráli na domácí půdě už devětkrát za sebou. V této sezóně navíc ve čtyřech duelech ani jednou neinkasovali, a to včetně duelu o Ligu mistrů s Kluží. Slavia sice vstřelila v lize už šestnáct branek, přesto její hráči v tabulce střelců nijak nezáří. Nejlépe je na tom se třemi zářezy Hušbauer.

Slovácko v tomto ročníku FORTUNA:LIGY prohrálo jen třikrát, vždy to ale stálo za to. Šlo totiž o poměrně nečekané porážky, z nichž nejvýraznějších bylo šest inkasovaných gólů v Jablonci. Naposledy s připsalo první remízu sezóny, když proti Mladé Boleslavi ztratilo vedení v závěru.

Mužům z Uherského Hradiště se proti Slavii v poslední době vůbec nedaří, osmkrát v řadě ji nedokázali porazit. Naposledy si z Edenu odvezli čtyřgólový příděl. Aby se to neopakovalo, o to se budou snažit i dosud nejlepší střelci Zajíc a Petržela, kteří se trefili dvakrát.

Patrik Šimko varuje před fyzickými přednostmi soupeře. "Největší síla Slavia je v presinku a represinku. Nenechají svému soupeři kousek prostoru, jsou velmi běhaví. Navíc mají velmi široký kádr, který má kvalitu jak individuální, tak i celkově herní," říká slovenský obránce.

Týmy se nepotýkají s velkým počtem absencí, domácím chybí ze zdravotních důvodů Hromada, hostům z disciplinárních Navrátil. Nejistý je i start Dvořáka s Juroškou.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Kúdela, Hovorka, Bořil - Souček - Masopust, Stanciu, Hušbauer, Olayinka - Škoda
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Šimko - Havlík, Daníček - Petržela, Šašinka, Kalabiška - Zajíc
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.24 - 6.49 - 15.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - SFC Opava  (pátek 18:00)
Šest ligových zápasů v řadě bez jediného vítězství, taková je aktuální série fotbalistů Opavy. Ti se pokusí zaskočit na jeho půdě favorita z Olomouc, kde v poslední době všechna vzájemná utkání končila remízou.

Sigma si před reprezentační přestávkou připsala hned tři cenné výsledky. Po úspěších s Teplicemi a v poháru v Rosicích si dojel pro remízu na Letnou. Tamní atraktivní duel skončil 3:3 a za Hanáky se prosadili dvakrát Plšek a jednou Hála.

Olomoučtí letos doma sehráli tři zápasy, v nichž drží neporazitelnost. Nutno ale dodat, že nešlo o bůhvíjak těžké soupeř. Kromě zmíněných sklářů porazili Zlín a smírně se rozešli s Karvinou. Spoléhat se budou zejména na nejlepšího ligového střelce Plška, vinou zranění naopak do utkání nenaskočí Sladký.

Radoslav Látal očekává náročné utkání. "Nečeká nás nic lehkého. Jestli si myslíme, že přijede Opava a bude to jednoduché, na to zapomeňme. Naší povinností je teď bodovat a o to je to těžší," varuje olomoucký kouč.

Slezanům se po stoprocentním startu do ligy vůbec nedaří. Paradoxně jediným úspěchem z posledních šesti zápasů je dva týdny starý bod proti Slavii, který v nastavení trefil Žídek a vstřelil teprve pátou trefu Opavy v probíhající sezóně. Skutečně bídná je venkovní bilance žlutomodrých v aktuálním kalendářním roce. Na stadionech soupeřů odehráli dvanáct ligových utkání, v nichž oslavili jediné vítězství.

Hosté navíc přijedou se značně zúženým kádrem, vinou zranění totiž nejsou k dispozici Knejzlík, Šulc a Rychlý, trest za červenou kartu si zase odpykává Svozil. V ohrožení je i start Řezníčka a Opokua.

Ivan Kopecký připouští tlak na svůj tým. "Sigma naposledy po velmi dobrém výkonu remizovala na Spartě, předtím doma porazila Teplice. Je v pohodě. Při pohledu na tabulku je jasné, že potřebujeme bodovat. Všichni si uvědomujeme, o co hrajeme," uvedl trenér.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Reichl - Hála, Beneš, Jemelka, Vepřek - Pilař, Houska, Plšek, Greššák, Falta - Yunis.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Šrom - Hrabina, Simerský, Schaffartzik, Žídek - Souček, Zavadil - Mondek, Jurečka, Zapalač - Dedič.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.61 - 4.24 - 5.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha862016:220
2.Viktoria Plzeň852115:817
3.FK Jablonec851215:1016
4.FK Mladá Boleslav741215:1213
5.1. FC Slovácko84138:1213
6.Baník Ostrava840413:1012
7.Sparta Praha832316:1411
8.Sigma Olomouc832311:1111
9.1. FK Příbram831411:1110
10.Bohemians Praha 1905831412:1610
11.Slovan Liberec83059:109
12.Fastav Zlín83057:109
13.Dynamo České Budějovice82249:138
14.SFC Opava82155:167
15.MFK Karviná81348:96
16.FK Teplice71334:106

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (951)

Přidat komentář
sosna

Buchta - Hála, Beneš, Jemelka, Kerbr - Pilař, Houska, Plšek, Zmrzlý, Falta - Yunis.

Reagovat
lichna.

OT: Slibuju, že je to poslední SPAM s tímto..

V sobotu12.10. budeme na 99% pořádat sraz české sekce Eurofotbalu v Praze. Jistota je nějaká hospoda, pokud se najde hřiště a bude zájem, mohli bychom si i zakopat a ukázat, kdo z nás je Deli a kdo z nás je Štětina.

Kdo by měl zájem, zavítejte do diskuse níže..

https://www.eurofotbal.cz/clanky/scasny-spartu-trenovat-nechci-29370/?forum=1#forum

Reagovat
dextroza_m

Vsichni jsme Baros!

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem Šindelář po 20 pivech

Reagovat
smazaný uživatel

tam se ti ani nepřiznají kdo je kdo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Coutinho10

kam na to chodíš ...ještě, že mě tohle minulo

Reagovat
lichna.

Včera jsem se šel stříhat, tak mám o něco kratší vlasy. Ale jinak to sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Placka vypadá jak můj spolužák ze základky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

Taky mi připomněl jednoho běloruského spolužáka z vysoké

Reagovat
PlackaSKS

Placka tam vypadá jako já na základce...

Reagovat
KingMaster13

Na to, že Placka je starej fotr tak vypadá kurva dobře

Reagovat
PlackaSKS

kvůli tý fotce jsem se oholil a shodil tak 20-30 kilo

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Kang je ale hiphoper ne?

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Blasphemer

kéž bych vypadal alespoň z poloviny tak cool

Reagovat
lichna.

To nech na nás, ať to posoudíme.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kepy_FCB

Nema ti kdo palcovat instac ze delas sraz?

Reagovat
lichna.

Doraz a můžeme o tom pokecat naživo..

Reagovat
SuperBanikovec

Demence level Čechmánek.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Puskas

Teď by přes něj mohl někdo přejít do gólu a zatočit pak před ním volantem...

Jinak ta Plzeň je taková půjčovna. Limberský půjčoval tady tomu, Kopic zase tomu drogovému dealerovi...

Reagovat
Blasphemer

A co teprve takovej Egon... ale ten je teda na opačný straně barikády než věřitel Limba.

Reagovat
Losinho

Zonky

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
frankiefcb

Limberský prý Čeňkovi P. důvěřoval. „Chodil luxusně oblékaný, měl drahé hodinky, vypadal, že je úspěšný, že mu jde podnikání dobře. Jeho nabídka mi přišla zajímavá, tak jsem do toho šel. Věřil jsem mu, bral jsem ho jako kamaráda. Když se ozval, že potřebuje peníze na nějaké auto, tak jsem mu je prostě poslal. Víc jsem to neřešil,“ řekl fotbalista policistům. ty vole

Reagovat
Kang & Kodos

Šílený. Borec prostě naposílá pět míčů frajerovi v kvalitním obleku.

Reagovat
frankiefcb

"vypadal, že je úspěšný". Masakr no

Reagovat
Puskas

Jo, šaty dělaj člověka.

Reagovat
KingMaster13

Nahodím oblek a asi to zkusím taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
Petr325

Adriano, Ronaldo (BRA), Sergio Peter, Pavel Horváth a Lakatošová z vedlejší ulice...

Reagovat
dextroza_m

Budejky musime sfouknout rozdilem tridy, konecne liga BP!

Reagovat
smazaný uživatel

Panik out až v zimě, tak proč ne. Vyhrajeme tak 8:0, #SmolaPico tipuji 4xgoly...

Reagovat
lichna.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Kepy_FCB

Hlavne vyskolit Sivoka!

Reagovat
smazaný uživatel

Kdysi byla anketa o nejhoršího, nejprotivnějšího uživatele. Dnes naopak můžete vybrat až tři uživatele, kteří jsou oblíbeni, mají zajímavé příspěvky, nejsou útoční a sprostí.

DISCLAIMER: NEHLASUJTE SAMI ZA SEBE, KAZÍ TO VÝSLEDKY ANKETY!

VYHRAZUJI SI PRÁVO ODSTRANIT PŘÍSPĚVKY, O KTERÝCH SE DOMNÍVÁM, ŽE TO JSOU DUPLICITNÍ HLASY

https://forms.gle/5yqiXvnrtuudiyZUA

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že nikoho takového nemám Když si přečtu něco zajímavého, tak mě zajímá obsah, ne kdo to psal

Reagovat
Rarášek

REPLIKATOR

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Trevor

Reagovat
JarousFCB

Jako by ho popisoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak do židovských peci neposílám jen tak někoho, jinak mír

Reagovat
smazaný uživatel

nevím pyčo

Reagovat
smazaný uživatel

Liquid

Reagovat
monty25

Tak jsem zahlasoval...

1. Kang & Kodos, 2. Coutinho10, 3. Puskas

Reagovat
Kang & Kodos

"nejsou útoční a sprostí"

lol

Reagovat
KingMaster13

Ty jsi útočnej převážně na svůj tým takže se to dá počítat v dobrém

Reagovat
monty25

Útočnej podle mě nejsi. Sprostej sice jo, ale je to většinou vtipný.

Reagovat
Uwe háže buly

Puskás se na to nehodí

Reagovat
HorajzmAmmann

Coutinho

Reagovat
Coutinho10

co se ti nezdá

Reagovat
monty25

Spíš si myslím, že na tebe zapomněl...

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

jo tak

Reagovat
KingMaster13

No já jsem nezapomněl

Reagovat
Coutinho10

ani ja na tebe

Reagovat
KingMaster13

Super tak alespoň 1 hlas tam bude

Reagovat
Coutinho10

díky

Reagovat
smazaný uživatel

za Kanga

Reagovat
Han střelil první

Já měl jasno, Ozzy67, Liquid a lampas

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

HonzaBanik a Monty

Reagovat
monty25

Dík.

Reagovat
HorajzmAmmann

Honza je fajn, ale občas to posere délkou textu a nechce se mi to číst. Jinak ale dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
KingMaster13

Můžu hlasovat znova? Při svém pokusu jsem ještě nevěděl, že tam můžu napsat 3 lidi

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, původní hlas mohu smazat.

Reagovat
KingMaster13

ok

Reagovat
HorajzmAmmann

chachary nedávám, to by nebylo objektivní. Takže Kang, Ondrasch a Monty

Reagovat
ondrasch77

Díky, cením...

Nicméně nesplňuje "...nejsou útoční a sprostí."

Reagovat
KingMaster13

Tvoje nálety na Liberec a Karla už jsou legendární

Reagovat
ondrasch77

Tak většinou to funguje systémem - akce - reakce

Reagovat
Kang & Kodos

Nemůžu hlasovat, to bych byl jak Costa při vyhlašovaní sparťanskýho hráče roku. Oni mu výslovně řeknou jednoho, on obratem řekne dva a ještě si pak vzpomene na třetího

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím koho, pravděpodovně nebudu hlasovat.

Reagovat
KingMaster13

To je dost defenzivní

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

S takovýmhle nickem na mě prosím nereaguj.

Reagovat
ondrasch77

Tak pošli hlas mě

Reagovat
Coutinho10

tak nakonec jsem se toho hlasování taky zúčastnil, tak uvidíme

Reagovat
Salfovic

A výhrou bude společná večeře se zdejším největším pičusem.

Reagovat
Kang & Kodos

To bych mohl jíst sám se sebou

Reagovat
lichna.

Reagovat
Salfovic

Dvojitá večeře

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
icka

Reagovat
Blasphemer

Ozzy, arsin, Masopust

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě Rolf, nikdo jiný tu o fotbale tak fundovaně nepíše.

Reagovat
ondrasch77

Kdo je Rolf?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

Konec repre pauzy a já vyhlížím konečně opět zápasy naší ligy asi jako https://www.supporters.cz/images/clanky/preview-9-kolo-fortunaligy-9017.jpg

Reagovat
Kepy_FCB

Zitra velky svatecni den v Brne

Pome Líšeň❤

Reagovat
C-M@ster

Ja ti nechci brat iluze o brnenskym el classicu, ale hraci ze zbrojovky za lisen nenastoupi + lisen sama uvedla, ze pro ni by bylo idealni, aby hrali dvojku a zbrojovka jednicku a mohli tezit ze spoluprace, protoze nemaji moc love na svy hrace.

Cokoliv jinyho nez vyhra zbrojovky by bylo kurva prekvapeni, byt by me to pobavilo.

Reagovat
veikko

Kvalita sice hrozná, ale připomnělo mi to tohle.

https://www.youtube.com/watch?v=br_FQP2v61A

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Liquid

Reagovat
Kepy_FCB

Argentina ve finale basketbalistu

Scola>Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Jestli tohle nedá Sigma, tak to je na vyhazov Látala

Reagovat
smazaný uživatel

Ve studiu Kalouda, komentuje Pešír. Pekelná kombinace

Reagovat
Mirek na tenisu

Pešír to je naprosté jazykové dno. Podobné lingvistické kouzelníky (vono, volnej, todle, přímej, bejt....) by měli pouštět ke komentování až se naučí pořádně česky.

Reagovat
Han střelil první

Liga je zpátky! Souček spleten s Mondekem.

Reagovat
doshcz

vypadá jak Král a jmenuje se Souček, sem z toho taky zmatenej

Reagovat
Stannis Baratheon

Tandir se zranil, nebo už na to začal jebat?

Reagovat
doshcz

Olomouc na papíře nemá vůbec špatnej základ. Poladit krajní beky a brankáře a musej hrát pravidelně top 6.

Reagovat
Miguel19

Strašná nekvalita. Ani jeden fotbalovej moment za poločas.

Reagovat
Salfovic

Není Fotbalové Baroko nemocné? Jestli ne, tak je to anorektická děvka

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak tak vypadal celou karieru

Reagovat
Salfovic

To by si jako stoper nevydělal ani na chleba. Ten vypadá jak nějakej maratónec.

Reagovat
Kepy_FCB

☆☆☆Do velkeho brnenskeho derby zbyva 18 hodin !!!☆☆☆

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Liquid

Reagovat
Kepy_FCB

Ten sektor Opavy vypada dost dobre

Reagovat
djiros

Šrom se vrací ke svému standardu

Reagovat
Liquid

Reagovat
Kepy_FCB

Jsou slepy ty idioti tvl

Reagovat
Salfovic

Už má náš VAR ten systém na přesné určení ofsajdové čáry ???

Reagovat
djiros

Nemá, proto by mě zajímalo podle čeho to určil. Bylo to fakt hraniční.

Reagovat
dave30

Již jsem to psal několikrát. VAR má odstraňovat hrubé chyby. Jestliže bez ofsajdlajny ze zastaveného záběru nejsou schopni odhalit ofsajd, tak to hrubá chyba není... Ofsajdlajnu nebrat, kdo je zvědavý na ofsajd o špičku kopačky?

Reagovat
Mirek na tenisu

Štěpán a Pešír nejhorší je když se naprosto nevtipní moderátoři snaží být zábavní.

Reagovat
Mirek na tenisu

S malými pindaly jako jsou Mondek a Stáňa můžou hrát tak max. líný míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi zde někdo prosím vysvětlit rozdíl mezi ofsajdovou situací v zápase Opava - Baník a dnešním utkání? Tedy co se týče VAR?

Reagovat
smazaný uživatel

Moc to nechápu. Měl jsem za to, že když není podle videa jasná ani jedna varianta, tak se ponechává původní rozhodnutí (dnes tedy odmávaný ofsajd). A zase je to jinak

Reagovat
dave30

Vidíš, to mě nenapadlo. Možná v těchto případech vždy uznají gól, protože by bylo hrubou chybou ho neuznat (pokud nenjde prokazatelně o ofsajd). Je to nějaké divné...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to není z videa vidět, považoval bych za logické, že to nechají na rozhodčím, který byl zrovna v tomhle případě v lepším postavení a mávnul ofsajd. Oni si ty pravidla vždycky ohnou podle sebe a nějak to obkecají, občas sice řeknou, že rozhodčí udělali chybu, ale další zápas je zase nominují.

Reagovat
smazaný uživatel

Šrom

Reagovat
Hokaido
Reagovat
JarousFCB

My se scházíme na fotbale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hodne slabe. Kdyby tam byl aspon typek co venci psa...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dlouho jsi byl na těch stránkách, než jsi našel takový obrázek kvůli tak slabému "vtipu"?

Reagovat
smazaný uživatel

To by i moje slepá stoletá babka našla vtipnější obrázek

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

ty butthurt komentare

Reagovat
negrles

Butthurt jak pica no

Reagovat
ZB 07

!DERBY!

Za 2 a půl hodiny to vypukne, lístky mizí hodně rychle, na facebooku se vytvořila umělá rivalita, takže jsem hodně zvědavej, co se bude dít na tribunách. Zároveň snad první start Vaňka a Šmída, na to, že hrajeme takovou bídu, se fakt neskutečně těším dneska

Reagovat
lichna.

Ještě chci vidět, až nás bude někdo z Dukly lákat na derby s Žižkovem a pak už asi můžu říct, že jsem zažil všechno.

Reagovat
ZB 07

Pff, Brněnské EL Clasico bude o třídu výš než Podještědské derby třeba

Reagovat
ondrasch77

Kolik bylo?

Reagovat
Liquid

se Žižkovem ne ale s Vyšehradem jo

Reagovat
Han střelil první

Chtěl jsem se jít podívat, ale tak jsem se překuřil, že bych ten cringe asi nedal, tak radši jenom v tv.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ratusek

to bude fraška se 3 bodama pro vás

Reagovat
ZB 07

Počítám s tím.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Liquid

musím říct, že se těším a budu se dívat v TV, snad to nepodělají rozhodčí, v hokeji taky ve dvojce bylo derby Kometa vs. Ytong aj dříve za minulého režimu kdy se to myslím jmenovalo Ingstav, místo Prostějova tam taky krásně ještě mohl být LeRK a během 1 sezóny by byly další derby

Reagovat
C-M@ster

Jj ale toto je derby dvou klubu, co chcou, aby zbrojovka vyhrala a postoupila

Reagovat
Liquid

nějak si nepřipouštím tradiční moravskou výpomoct, snad tam půjdou hráči Líšně s motivací a nepustí to jen tak

Reagovat
Riviera Kid
Reagovat
Stannis Baratheon

Já si myslím, že je to kvůli tomu že vyrůstala v zajatí, a neosvojili si základní instinkty a pudy důležitý pro přežití v divočině. Zvířata by tak v přírodě pravděpodobně moc dlouho nepřežila.

Reagovat
Stannis Baratheon

Jak hrál včera ten González?

Reagovat
Frank Lampard 8

Velmi dobře. Kombinoval se spoluhráči, jak kdyby s nimi hrál už od přípravy. Navíc po jeho střele padl první gól Olomouce.

Reagovat
smazaný uživatel

sehranost se precenuje, kdyz to mas v noze, tak to mas proste v noze

Reagovat
Wyrda

Pardubky v te druhé lize nějak valí.. nějaká šance to dlouhodobě udržet a porvat se o postup do ligy?

Reagovat
Stannis Baratheon

Peněz do toho jde rok od roku víc a víc, hlavně díky výchově mládeže, která je na druhou ligu fakt špičková, zejména díky ambiciozním trenérům, kteří za sebou mají zajímavé stáže v cizině. Pokud by se trochu připojilo i město, postavil by se stadion. To by mohlo přilákat i trochu většího sponzora, než jsou tam teď, jelikož ta ruina je bohužel odrazuje, a sami by do ní investovat nechtěli, což by od něj lidé ale očekávali očekávali, a tak by radši couvl. Poté věřím, že by se vše stabilizovalo, lidé by tu začali chodit na stadion, jelikož dojíždět do Prahy (drtivá většina lidí tu fandí Spartě nebo Slavii) už by je taky mohlo přestat bavit, a začali by podporovat svůj lokální klub. Navíc by jezdila spousta lidí z okolí, kteří to mají všude daleko, do Olomouce, do Jihlavy i do Prahy. (ani já nejsem přímo z Pardubic)

Věřím, že když dá radnice stadionu zelenou, bude to paprsek naděje, že by Pardubice mohli být v poměrně blízké budoucnosti (10-15 let) pravidelným účastníkem nejvyšší soutěže, něco jako je teď například Příbram nebo Teplice.

Možná jsem naivní, ale budoucnost fotbalu ve městě perníku vidím světle.

Reagovat
ondrasch77

Já žil v domnění, že Pardubice mají stadión pro první ligu...

Reagovat
Losinho

Pardubice stadion dřív než Hradec a nakonec i ten postup oslaví dřív

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Stannis Baratheon

No, sezona je teprve na začátku, tak snad ta forma vydrží a není to jen ojedinělé forma.

Reagovat
Riviera Kid

Hráli někdy Pardubice 1. ligu?

Reagovat
Salfovic

VCHZ Pardubice v roce 1969

Dukla Pardubice šest sezon, naposled v roce 1960.

SK Pardubice osm sezon, naposled v roce 1946.

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
Stannis Baratheon

FK Pardubice jako takové ne. tým vznikl nějakých 12 let zpět, s tím že začínal v divizi. Pardubice měli spoustu malých klubů, ale žádný velký. 2 největší z nich se spojili a tak vzniklo právě FK. Zároveň pak spousta dalších malých klubů zaniklo, včetně toho, kde jsem já jako čtyřletý špunt začínal a v devíti z něj odcházel. FK Pardubice už existoval i před tím (Explosia), ale současný FK se nepovažuje za jeho "nástupnický" klub. Ten nejvyšší soutěž hrál, ale snad jen dvě nebo tři sezony, přesně nevím, a je to už sakra dlouho. Pak tu byl též SK Pardubice, a ten už těch sezon v nejvyšší soutěži zvládl více, ale to bylo snad někdy v meziválečném období nebo tak nějak. Žádný z těch týmů ale nikdy neměl velkou fanouškovskou základnu, a s tím měl pomoct vznik nového, velkého klubu těch 12, 13 nebo 14 let zpátky.

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
Liquid

bude to krásný střídání stráží, hokejový Pardubice sestup z extraligy, fotbalový postup mezi elitu

Reagovat
adalbertus

nestraš

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
FCSL

Tak snad Balu hned základ, v takovejch zápasech by se měl ukázat, tak snad pomůže

Nguyen - Fukala, Kačaraba, Mara, Hybš - Breite, Oscar - Potočný, Baluta, Pešek - Musa/Kuchta

Jinak Komlichenko 3 a víc golů @ 10,4

Reagovat
Posledni Kovboj

teda to by mohlo vyjit

Reagovat
Posledni Kovboj

*to mohlo

Reagovat
Kaspar

peknyho hada ma Sustr na spanku

Reagovat
smazaný uživatel

Balkon fans

Reagovat
Banikovec7

Kalouda “tak jsem si rekl ty vole”

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Han střelil první

Tak ty vole ještěže jsem nešel. To se asi posrali s tím "fotbalem" ne?

Reagovat
Han střelil první

Omg vždyť hraje Liverpool.

Reagovat
skat

Rád bych proti Teplicím viděl na stoperu vedle Kačaraby Chaluše. Maru bych nechal v záloze. Uvidíme, jestli Baluta půjde na plac rovnou, nebo z lavičky. Osobně tipuju, že půjde hned od začátku a bude na střídání po poločase... Hybš by taky potřeboval posadit, ale nevím koho místo něj, když je Mikula mimo.

Sestava: Nguyen - Fukala, Kačaraba, Chaluš, Hybš-Malinský, Breite, Alibekov, Potočný -Baluta- Musa

Reagovat
Blasphemer

Magera jaký nůžky.

Reagovat
Liquid

to je fakt nechutná blamáž od rozhodčího, 2 jasné penalty pro Líšeň nepísknutý a dokonce tu druhou ještě označí za faul Líšně při velká šanci Líšně, jasný odraz od hráče Zbrojovky a roh nepřišel, ten sudí do 1.ligy nesmí

Reagovat
RadekVonCZE

Alex Král v základu Spartaku hned

Reagovat
KingMaster13

Jak už jsem psal Spartak za něj dal hodně peněz a i Alex umí dělat dobrý rozhodnutí, rozhodně se nebojím toho že by se neprosadil.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad mu vyjde zacatek toho angazma jak ve Slavii, kdy teda zavrel rypak hodne lidem. Je zdrave sebevedomej, mohl by to zvladnout. Bude tam v obrane nebo jako zaloznik, nevis?

Reagovat
KingMaster13

Co tak koukám tak hraje v záloze, nevím úplně jak Spartak hraje ale předpokládám že bude asi ten defenzivnější, což si myslím že je jeho nejlepší post Na stoperu je taky dobrej ale tam tolik nevynikne jeho kreativita a myšlení

Reagovat
smazaný uživatel

dikes Mne se libi vic v zaloze, jako B2B, ma nezdolnou fyzicku, pokryje dost prostoru. Za me rozhodne v zaloze, na stoperovi v Teplicich me ani nijak zvlast nezaujal, teda krom veku a ze hraje

Reagovat
KingMaster13

Mě jo i na pozici stopera dokázal vykouzlit nevídané věci jako při zápase na Bohemce ta asistence nebo celý zápas na Spartě jak hrál Ale je ho tam prostě škoda. Ten box to box je pro něj nejlepší

Reagovat
FCSL
Reagovat
FCSL

Baluta vypadá jak Bakoš

Reagovat
KingMaster13

No...... mít lepšího útočníka tak je to tým pomalu na Evropu

Reagovat
exse

Kuchta je v pohodě. Spíše mít lepší křídla a kreativního záložníka, ikdyž to možná zalepí Baluta.

Reagovat
KingMaster13

Baluta je dostatečně kreativní Potočný s Malinským jsou zase dříči ti to odmakají, ačkoli rozumím že fotbalovost jim chybí

Reagovat
smazaný uživatel

Mohu poprosit o pomoc se seminárkou? Nezabere vám to moc času.

https://www.survio.com/survey/d/V4A9I0R1U4U9D1A1W

Reagovat
smazaný uživatel

Máš to tam.

Reagovat
Losinho

Dojel jsem jí až do konce

Reagovat
ZB 07

Reagovat
FCSL

Co to má Příbram na lavici za Portugalce

https://www.livesport.cz/hrac/paulinho/bZX01ZXF/

Reagovat
monty25

Nečekal jsem, že to zapnu a Teplice už povedou.

Reagovat
FCSL

Klasický Teplice proti nám. Z první střely nám daj gola. Posledních 5 vzájemnejch 0-1-4

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
monty25

Shejbal

Reagovat
Kaspar

jakou trpelivost jeste budete mit s Hejkalem ?

Reagovat
monty25

Myslím, že dnešek a středa hodně napoví.

Reagovat
Kaspar

bylo by zajimavy ho vyhodit v zapase ve kterym tam ani neni

Reagovat
Kang & Kodos

Má to složitý. Když rupnou, tak už budou hodně dole a on to neustojí. Když vyhrajou, tak si v Teplicích potvrdí, že to jde bez něj líp, a on to neustojí

Reagovat
Han střelil první

To je super kopaná

Reagovat
3M

Libe je stejně prašivej jak my

Reagovat
exse

Jako ten Baluta by mohl být aji docela platnej, nemít za sebou 2 naprostý matláky. Posazení Oscara na úkor dvou hráčů s technikou na úrovni okresu je fakt na roztrhání licence.

Reagovat
KingMaster13

On je skvělej to víme všichni, Trpišovi se z nějakého důvodu ale nelíbí (moc se nevrací a není to takovej bojovník), možná ho proto poslal k vám na převýchovu. Nicméně technicky z něj bude těžit velmi

Reagovat
FCSL

Tak Oscar byl na repre, takže kdoví kdy se vrátil vůbec. Škoda že není Alibekov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Nevím no, leda že by byl lehce zraněnej, poslední zápas hrál v neděli, což mi přijde jako kopa času na to aby se vrátil a zregeneroval.

Reagovat
smazaný uživatel

Příbramské dny otevřených dveří , Komličenko je šílenec, ale taky rozhodně nejlepší útočník v lize, Bucha v zimě do Plzně stoprocentně, Alvir výborný. Jinak je vlastně po zápase. Takže druhý poločas Slovan - Teplice.

Reagovat
KingMaster13

Já bych ho tam nechal vyhrát. Teď je šíleně na koni, v Bolce mu to sedí a příští sezonu se může do Plzně vrátit jako hráč na úplně jiným levlu. Pokud mu to vydrží tak být Kopicem tak se začnu hodně bát o místo

Reagovat
smazaný uživatel

Však je to desítka hlavně...Se kterou se Plzeň dost trápí Boleslav musí trochu oslabovat.

Reagovat
KingMaster13

Naopak je nechat silné aby nás sejmuli a jestli byli chytří tak proti nim Bucha nebude moci nastoupit ve vzájemném. Jinak on sice je do středu ale Bolka ho využívá na kraji a tam se mi líbí snad ještě více. Potom se tu nabízí že by Plzeň mohla hrát nějak takhle.

Hruška- Limbreský, Hubník, Brabec, Hloušek- Kalvach, Jánošek- Kayamba, Šulc, Bucha- Krmenčík

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já to píšu hlavně, kvůli tomu, že chci Baník v pohárech, tak se mi hod8, když bude Bolka oslabená, ale ano, co jsi napsal, tak smysl dává. Uvidíme v zimě.

Reagovat
KingMaster13

To chápu ale zase s tím jak hrajete.... no nevím byl bych rád asi za top 6 ale v poháry bych moc nedoufal Nic proti

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale já prostě s těmi investicemi do kádru nemohu říct stačí mi střed tabulky...To už je na vedení, co s tou hrou udělá a jak v zimě posílí, ale já budu v poháry doufat, i třeba přes skupinu od 7. do 10. místa. Je čas skončit s výmluvami, aspoň u fanoušků Baníku a tlačit celý klub vpřed.

Reagovat
KingMaster13

Já ti rozumím I přes tu špatnou hru to tam chceš dotlačit to je v pořádku. My taky 3 roky zpátky vyhráli titul špatnou hrou a všichni jsme byli rádi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Zase kdo v lize hraje nějak líp kromě TOP3 a teď Bolky, kterým to taky vydrží kdo ví jak dlouho.

Reagovat
KingMaster13

To je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ona Bolka taky nehraje pořád tak exkluzivně...Dost jim dnes pomáhá i neskutečně naivní obrana Příbrami, která měla posílit o zkušeného stopera ideálně... Bolka třeba na Slovácku neskutečně špatná. Každopádně Komličenko a Bucha jsou obrovsky kvalitní hráči a ostatní z ofenzivy moc nezaostávají.

Reagovat
FCSL

Komli ještě jeden Škoda že nešel na tu pentli

Reagovat
KingMaster13

Jinak Bolka pokud dokáže vyhrát tu dohrávku v Teplicích tak to z její strany může být hodně dobrá sezona

Reagovat
Liquid

Sparta bude mít docela fušku se před ní dostat

Reagovat
Losinho

teoreticky 5 bodů náskok

Reagovat
Liquid

a vzájemný výhru + Komličenko v kádru

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
doshcz

Baluta měl vzít ty Budějovice, tam se aspoň snažej hrát fotbal.

Reagovat
lampas

Hoftycha vyrazit dokud je čas, ten nemá týmu absolutně co dát. Je to amatér dobrej tak do divize možná.

Reagovat
exse

Když má už i lampas pravdu, tak je to fakt špatný.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
lampas

Já mám pravdu vždycky....

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
FCSL

Pokud by přišel ten Kozel, tak jo. Ale problém je v offenzivě a s tím nic neudělal ani Zsolt. Bez útočníka a kreativního záložníka to nepůjde. Pod Zsoltem to aspon držela deffenziva, ted dostáváme blbý goly po individuálních chybách

Reagovat
ondrasch77

K vám už nepůjde nikdo, kdo má nějaké jméno...

U vás je to díky Karlovi loterie jako svině

Reagovat
RadekVonCZE

Smůla, že nepřišel Kozel

Reagovat
Spalovač šancí

Naopak po letech pitomých experimentů konečně starý dobrý Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jsem vám tady chtěl oznámit, že jsem nestihl upravit sestavu ve Fantě a zůstali mi tam Bucha, Mešan a Komličenko jako kapitán. Tak se mějte, zase někdy. :)

Reagovat
doshcz

kromě Buchy je mám taky no, bodový hody

Reagovat
ondrasch77

Ani netuším, kdo jsi...

Reagovat
monty25

Bod asi dobrej, ale docela se obávám středy, když vidím Boleslav...

Reagovat
KingMaster13

Tak další osmička to snad nebude

Reagovat
monty25

Doufám, že se dneska vystříleli...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Rajnoch

Reagovat
Kang & Kodos

Hora jsem to věděl

Reagovat
Posledni Kovboj

Cerna?

Reagovat
Kang & Kodos

Bílá

Reagovat
Posledni Kovboj

that's racist.gif

Reagovat
Kaspar

Vanecek dva goly v prvnim polocase za Puskas

Reagovat
Kaspar

teda ve druhym

Reagovat
Posledni Kovboj

takze repre?

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Losinho

Vykope si přestup třeba do Skotska

Reagovat
montaigne33

Reagovat
ondrasch77

Jenže nesmí zapomenout (jako loni), že nemaj pauzu a nejet chlastat na tři neděle na Bali

Reagovat
LinDan

Někdo stream na SKS?

Reagovat
djwenca

na stránce Sport a vše kolem něj

Reagovat
LinDan

Seš borec, díky!

Reagovat
pingla

máte někdo acestream na O2 nebo Orange?

Reagovat
Rudy

Link na ten slovensky acestream mate? Je tam Slavie ne? Thx

Reagovat
Losinho

Hovorka

Reagovat
Paprika

Kdyz vidim ty poloprazdne tribuny... tak snad se budou vsichni Jardovi radne omlouvat, protoze jinak se taky mize se stat ze ty permice nebude komu prodavat

Reagovat
Losinho

Neboj, on o ně ten zájem bude

Reagovat
Paprika

Jasne ze jo... to byla nadsazka ale je to smutny = napr. dnes by bylo snad vice omluvenek nez prichozich...

Reagovat
Losinho

Jsou prostě moc levný, jednoduchý.. do některých sektorů ti stačí jít 7x, aby se ti permice vyplatila - z 18 zápasů. Plus tam máš předkupní právo na poháry a českej pohár zadara.

Reagovat
mistr129

V kategorii C ušetříš 1500 už na balíčku na LM, takže když pak zajdeš ještě na Spartu s Plzní, máš to zaplacený

Reagovat
Losinho

Jj, já tam tu Evropu nechtěl tak počítat, protože LM není každej rok a ceny permic jsou víceméně stejný. To zdražení je fakt nutný.

Reagovat
mistr129

Já bych spíš na tu Evropu nedával takový rozdíl mezi permanentkáři a ostatními, přeci jenom výhodou permanentky je přednostní nákup a nemusíš se o to prát.

Reagovat
Losinho

Pořád na tom budeš tak, že ti na ligu stačí přijít na asi 35% zápasů. Klidně by to mohlo bejt 60..

Reagovat
mistr129

Tak teď zavádí to pravidlo, že musíš aspoň 7 ze 14 zbývajících ligových zápasů navštívit, abys mohl permanentku obnovit. To je za mě fér.

Reagovat
smazaný uživatel

A co takhle zavést, že by museli do tří dnů před zápasem potvrdit účast, jinak je místo volně k prodeji.

Reagovat
mistr129

Spíš bych byl pro, aby klidně počet povinných zápasů klidně třeba 16 z 18 za tu sezónu, ale s tím, že alespoň dva dny předem uvolnění permice se ti počítá jako účast.

Reagovat
Losinho

Reagovat
mistr129

Plus teda ještě třeba možnost "vyměnit" si na dané utkání permanentku za normální lístek, abych to například mohl uvolnit někomu bez toho, abychom se museli vidět.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Posledni Kovboj

ofsajd ani za hovno no

Reagovat
smazaný uživatel

Škodovi ty nůžky moc nevycházejí. S Rio Ave neuznal gól rozhodčí, na jaře v jednom zápase trefil břevno. Snad mu to tam někdy padne.

Reagovat
KingMaster13

Přál bych mu to

Reagovat
smazaný uživatel

Pepaaaa

Reagovat
Losinho

Dobrej gól zadara

Reagovat
mistr129

Gólman to teda hodně usnadnil

Reagovat
monty25

Hušbauer ve Fantasy Ještě Olayinka by mohl něco dát, ať mám před Miguelem náskok...

Reagovat
db18

Bucha, Mešanovic (C), Provod. (zatím jediní bodovaní)

Reagovat
monty25

Buchu jsem taky zvažoval, nakonec jsem vybral Budínskýho. Měl jsem radši dát oba.

Reagovat
exse

No nevím, řekl bych že ten Hovorka v offsidu se do hry zapojil.

Reagovat
smazaný uživatel

Cíl je jasný, přidat gól a neudělat opět hrdinu z jejich golmana.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je 16 ze Slovácka? Už nám daroval dva góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Coufal.

Reagovat
Greny

OT: koukali jste na Zbrojovku s Lisni? Jak vypadali ty zákroky z tribuny na první dobrou první zákrok jak dostal žlutou tak penalta vůbec a druhá jasná jak tam vybíhal Floder a šel tam divné...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč vám Bohemka nechala svého nejlepšího stopera?

Reagovat
Liquid

obě penalty jasné

Reagovat
Posledni Kovboj

to si Kalabiska dela prdel

Reagovat
Posledni Kovboj

*Simko

Reagovat
smazaný uživatel

I u prvního byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Svědík Nedat do brány Trmala se nedá nijak logicky vysvětlit.

Reagovat
smazaný uživatel

Dávat proti Slavii nováčka do branky bývá na 90% dobrý krok

Reagovat
mistr129

Reagovat
Losinho

Však toho Škodu vychytal dobře, na něj bych to nesváděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Na mě nereaguj, já ho nekritizuju.

Reagovat
Losinho

Jakože to ani teď není úplně špatnej krok

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Stanciu zatím jako jedinej umí něco udělat s tím napadáním Slovácka a rozehrát i jinak než to plesknout stoperům.

Reagovat
Posledni Kovboj

Stanciu jeste nezkazil balon. Kazda prihravka presne na nohu.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda má neskutečnou smůlu

Reagovat
mistr129

Škoda

Reagovat
Losinho

Milan "Kozák" Škoda

Reagovat
Posledni Kovboj

Kozak Kola?

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorka

Reagovat
Losinho

Zatím Škovorka.

Reagovat
mistr129

Já se bavím

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně hrajeme.

Reagovat
mistr129

To zaprvý, zadruhý teď Hofmann byl už asi třetí úplně wtf moment

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Ten je fotbalově vejš než ostatní na hřišti dohromady

Reagovat
montaigne33

SKS zatím výborná, kdyby v pol. vedla 4:0, nikdo by se nemohl divit... Opět mě napadá, že by se Slavii hodil "zabiják" Komličenko (ale možná si s Trpišem nesedli)

Reagovat
smazaný uživatel

Taky by mu nemusel sednout styl hry, útočníci, co tam máme se mi zdají pracovitější.

Reagovat
smazaný uživatel

K Holoubkově rozebrání druhé gólové akce bych přidaly ze hlavní chybou nebyl špatný návrat hráčů, ale přihravka beka ve vlastním vápně soupeři. Samozřejmě ale, že obojí je špatně.

P.S. A Reinberger je Rajnoch a Berger dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátor doporučuje vsadit na Slovácko!

Reagovat
monty25

Olayinka

Reagovat
Losinho

Olayinka

Reagovat
Kaspar

Olayinka je proste spatny a je jedno jestli je drahy nebo levny

Reagovat
smazaný uživatel

Šimko dnes dvě asistence

Reagovat
Losinho

Petržela

Reagovat
smazaný uživatel

Petrzela

Reagovat
AjaxFans

Co bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl jít sám na bránu a šlápl si na balón.

Reagovat
Kang & Kodos

Jak jsme si tady dělali ze Zmrhala pořád prdel, tak oproti Olayinkovi je to Ronaldinho v nejlepší formě

Reagovat
smazaný uživatel

To byl ale vždycky

Reagovat
KingMaster13

A to se zdál jako nejlepší hráč belgické ligy

Reagovat
Selänne

Reagovat
KingMaster13

Měl tam snad 11 golů a asi 7 asitencí Takže na kanadský bodování byl hodně nahoře.

Reagovat
Selänne

Na 8. místě. Mimochodem před ním byli Vormer, Chevalier, Rezaei, Morioka, Thelin nebo Abdoulay Diaby... Dost pochybuji, že si o některých hráčích vůbec slyšel...já jenom o dvou, no.

Tady je prostě důvod, proč se ho Gent zbavil za suchý z nosu a nedal mu šanci. Za poslední 3 roky prodali 13 fotbalistů za větší částku. To mluví za všechno.

Reagovat
KingMaster13

Však já to myslel v nadsázce Nicméně nemůžeš říct že by byl zase nějak daleko. Za mě to je úžasná statistika. Jinak o 3 těch hráčích z 6 jsem slyšel. Vormer, Thelin a Diaby

Reagovat
Selänne

Reagovat
mistr129

Jen bacha, není to Abou Diaby

Reagovat
KingMaster13

vím

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

V součtu s pohárem i ligou dokonce 11 golů a 13 asistencí to je šílenost

Reagovat
smazaný uživatel

O kvalitě belgické ligy už jsme tu diskutovali.

Reagovat
Losinho

Mimo první půlku tabulky.. se vešel do top 10. Možná.

Reagovat
KingMaster13

Však jsem to myslel trochu s nadsázkou ale taky nebyl až tak daleko

Reagovat
smazaný uživatel

No, mě se zdá Hora na hostování lepší hráč než Olayinka za ty prachy. Uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Provod

Reagovat
Losinho

Průvod

Reagovat
HorajzmAmmann

Hora, Provod Mažou si hejtry na chleba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hora jsem čekal, že bude bomba provoda jsem sotva viděl tak, ale jde vidět, že mu to šlape. Na ligu paráda. Navíc oba dva můžou klidně postupem času do repre

Reagovat
Han střelil první

Ty vole, jim to hnedka šlape.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Posledni Kovboj

*

Reagovat
AjaxFans

Doufám, že dáte Budějice.Mám na vás vsazeno¨

Reagovat
KingMaster13

To je Jindrovo kouzlo.

Reagovat
AjaxFans

To je kouzlo peněz

Reagovat
KingMaster13

No nevím jestli teda Provod třeba byl za nějakou závratnou částku

Reagovat
Blasphemer

Byl. Zaprodal svou duši ďáblu.

Reagovat
Losinho

Ale levně

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Provod bude neskutečnej kauf Jindra z něj udělá hvězdu ligy

Reagovat
martin1

Reagovat
Posledni Kovboj

Takovy zakonceni ten se toho fakt neboji

Reagovat
KingMaster13

Paráda v suchým triku, na to že Slovácko letos nebude nic lehkýho tak super, hra mě potěšila a hlavně se dobře uvedli posily. Navíc zatím jsme nedostali gol v lize od soupeře v plném počtu Takže vzhůru na Letnou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
montaigne33

Hušbauer je hráč s nadprůměrnou kop. technikou, kreativitou, kvalitním myšlením atd. Není a nikdy nebude sprinter, ale pokud mu Trpiš najde vhodné místo v sestavě, tak může hrát i v Evropě (sprinty by obstarali jiní )

Reagovat
Spalovač šancí

Charakteristikou by se hodil ideálně na brankaře

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak myslím, že v Evropě nemůžou hrát Hušbauer a Stanciu spolu, buď jeden a nebo druhý. Anebo Ševčík.

Reagovat
Losinho

tak to je jasný, při našem stylu hry absolutně neexistuje že "někdo bude sprintovat za někoho".. Hušbauer bude v LM rád za pár minut za rozhodnutýho stavu

Reagovat
smazaný uživatel

No Stanciu proti Kluži nějak extra neoslnil, uvidíme, jak na tom bude v LM.

Reagovat
Losinho

Běžecky?

Reagovat
Selänne

Nemůže, to už ukázal několikrát.

Reagovat
montaigne33

Neoslnil v těch zápasech, kde nepřesvědčili i další... Rozhodne Trpiš

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, netýká se to české ligy, ale fotbalu ano, takže to sem dávám Napsal jsem článek o meziprostoru a jeho využití Guardiolou v Manchesteru City. Myslím, že některé z vás by to mohlo zajímat

https://bielsistablog.blogspot.com/2019/09/guardiola-meziprostor-analyza.html

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a v základu Sparty by měl být Kaya, Lischka i Frýdek

Reagovat
smazaný uživatel

Porcal v 31 debut v lize Slovácko dalo prostor talentu?

Reagovat
oli9

chtěli zksuit jestli s ním mají dál počítat, sice nechápu co jim ukáže zápas zrovna na slavii

Reagovat
Kang & Kodos

Lischka dneska konečně nehrál za béčko Dokonce ani ben Chaim a Vindheim. Tak to jsem zvědavej.

Reagovat
Losinho

Že by je odstřelil úplně?

Reagovat
Wambasen

Radakovič je hned první zápas v základu za Orenburg

Reagovat
Banikovec7

Dnes opet drtiva vyhra.

Reagovat
Kang & Kodos

Jílek bude Kayovi platit bonusy ze svýho nebo jak?

Reagovat
Raylan

Reagovat
KingMaster13

Jako upřímně být já trenér tak raději vyplatím Káju než sledovat Radakoviče a toho druhého klauna

Reagovat
smazaný uživatel

Když si konečně myslím, že má Jilek aspoň špetku rozumu a složí kvalitní stoperskou dvojici, tak se zas ukazuje, že je to prostě dement místo Nity nechá chytat Heču.

Reagovat
KingMaster13

Asi si řekl, že jakožto odchovanec Slovácka bude mít na Zlín speciální motivaci

Reagovat
Kang & Kodos

Fakt je, že Nita posledních pár zápasů nic nechytil. I když kromě jendoho gólu v Liberci mu nejde nic moc vyčítat.

Reagovat
KingMaster13

Ono taky chytat za obranou kde Štetina rozdává jednu asistenci za druhou nemůže být radost

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by taky fajn ho nechat chytat pod kvalitnější obranou. Heča neumí pomalu ani kopnout do míče, vlastně nevím snad jediný aspekt, ve kterém je lepší.

Reagovat
KingMaster13

Tak on není špatnej ale lepší než Nita není

Reagovat
smazaný uživatel

umi cesky.. ale tak to umim i ja, ale s chytanim je to uz horsi..

Reagovat
Losinho

Tak třeba Švancara by tě dal hned aspoň na lavičku.

Reagovat
Kaspar

Frydek by se s Nitou nedomluvil a Kovace uz tam taky nema, tak musi chytat Heca

Reagovat
Raylan

Heča, Frýdek

Reagovat
KingMaster13

A Frýdek už se rozehrává na derby Jako dobře si Sparta uvědomuje, že když dostane redku tak my je neporazíme. Má to ale háček..... on jí nedostane i kdyby tam Traorému zlomil nohu

Reagovat
Kang & Kodos

Sestava asi v cajku. Máme snad nejhorší obranu v lize, tak tam Jílek posílá dva defenzivnější záložníky, aby to vyztužili a Kanga bude mít víc volnosti. Frýdek místo Hancka vypadá vtipně, ale Hancko byl o dva levely lepší na stoperu a Frýdek byl vždycky na beku nejlepší. Teoreticky to chápu, teď jak to bude vypadat.

Reagovat
smazaný uživatel

az na Hecu a Plavsice luxusni sestava

Reagovat
Losinho

Frýdek

Reagovat
andrew96

Duo Poznar s Wágnerem, to se Kaya a Lischka potkají znovu v nemocnici s otřesy mozku.

Reagovat
Kang & Kodos

Škoda že sedí Kozák, to už by se muselo hrát v helmách

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hraje Frýdek a za Zlín také Fantiš.

Reagovat
andrew96

To bude taky slušný souboj titánů.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že nehrajou na stejné straně.

Reagovat
andrew96

Dost možná budou, Vakho hraje zpravidla zleva. Ale u Csaplára je všechno možné.

Reagovat
smazaný uživatel

snad jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Csaplár Poznar, Wágner a Fantiš v jedné sestavě. Já už jsem asi viděl všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

A na lavičce Železník.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejkomičtější mi přijde útok Železník, Fantiš

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

utocnik cislo 4

Reagovat
smazaný uživatel

Fantiš není útočník, hraje v obraně

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, že zrovna proti nám musí Sparta postavit takovou sestavu...

Reagovat
KingMaster13

Tak zase nechceme aby odvolali Jílka před derby

Reagovat
smazaný uživatel

Vy máte taky slušnou.

Reagovat
smazaný uživatel

bejt tebou sem v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

To je sprosťák v tom studiu

Reagovat
Stannis Baratheon

Petkov Vypadá zajímavě

Reagovat
KingMaster13

Zase si tam neodpustili tu jízlivou poznámku, že za Spartu chytali vždy čeští reprezentanti a teď tam chytá Rumun Tak tam chytá Rumun bože, když je dobrej tak ať chytá. Tohle myšlení je hrozný. My jsme zase vždy vychovávali reprezentanty na post stopera a teď poslední roky nám tam hráli černoši, no a co

Reagovat
doshcz

dmnce no

Reagovat
Kang & Kodos

Kdo zas?

Reagovat
KingMaster13

Tentokrát celá reportáž o tom

Reagovat
Kang & Kodos

Výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

goooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Banikovec7

Aza

Reagovat
smazaný uživatel

Si ho zase vemte

Reagovat
Banikovec7

Asi ne, dík.

Reagovat
Coutinho10

on to neodkopne

Reagovat
Neon

Azackij Urošem kola?

Reagovat
Kang & Kodos

Azackij Ale Frýdek pěknej náběh a dobrá přihrávka na Krejčího. Tohle u Hanouska chybělo, ten běhal akorát po lajně

Reagovat
KingMaster13

Co to jelito dalo zase za gol

Reagovat
Raylan

Kaku Azackij

Reagovat
KingMaster13

Zmrhal přinesl do Brescie vítěznou mentalitu a to je jen na lavičce

Reagovat
Losinho

Krejčí taky na lávce ať už se na ně vysere

Reagovat
KingMaster13

Tak Krejčí se furt snaží tam prosadit Ale měl by, nicméně jestli se agentovi mu podaří něco sehnat v zahraničí tak by to měl ještě zkusit. Vrátit se do Plzně může kdykoli

Reagovat
Firkraag

Zato Majějů v základu

Reagovat
KingMaster13

Tak Matějů už tam hrál s nima serii B a teď se jim daří a vítězná sestava se nemění. V Cagliari nečekaně vyhráli a na AC prohráli po velkém boji o gol.

Reagovat
Losinho

Tak ten hrál i loni všechno když mohl, to už by bylo fakt smutný.

Reagovat
KingMaster13

Ale pozor už má asistenci

Reagovat
mayday

Krejčí má tak na nějakej Štýrskej Hradec, ten nemá v TOP5 lize vůbec co dělat.

Reagovat
KingMaster13

Brescia válí Jsem říkal letos to bude černej kůň. Tonali nový Pirlo

Reagovat
Losinho

Lischka všechno v pořádku

Reagovat
Raylan

Kaku, ty přihrávky

Reagovat
Losinho

v létě podepíšeme

Reagovat
Losinho

Dostál

Reagovat
Banikovec7

To není faul ne?

Reagovat
Coutinho10

asi jo, ale ta komedie...jak se vali a predstira zraneni

Reagovat
Banikovec7

No tak to věřím, že mu něco bylo, ale spíš tím jak pak dopadl, přišlo mi, že skákal jen aby se vyhnul Dostálovi.

Reagovat
Coutinho10

no nevim....neni to prvne, co tohle predvedl

Reagovat
Losinho

Buď on nebo lokťák Kozák, to je panečku miss sympatie. A to maj za sebou ještě Kangu s Frýdkem.

Reagovat
Coutinho10

a pristi vikend derby...hlavne frydek mi chybel

Reagovat
Losinho

Jsem zvědavej, doma se vždycky hecnou. Ale na jaře u nás třikrát za sebou nestíhali a Jílek na nás neumí vůbec.

Reagovat
KingMaster13

Neumí ale vždy prohrál těsně, jednou mu to taky vyjít musí. Doma se umí hecnout, nebude to lehké. Hlavně my přijedeme vyždímaný z Milána a ty naši prďolové budou bránit buď obřího Tetteha a nebo Kozáka s loktama. Nebude to sranda

Reagovat
Losinho

Frydrych Tetteha asi zvládne. Neříkám, že to bude nějak lehký, ale nebejt LM, tak o výhře nepochybuju vůbec.

Reagovat
KingMaster13

Nápodobně my bychom je uběhali a tečka. Takhle budu brát asi i remízu

Reagovat
KingMaster13

Jinak s Tettehem měl loni problémy i Ngadeu takže nic lehkého, prostě kluci musí na něj jinak. Třeba ho dostávat do offsidů apod

Reagovat
Coutinho10

j bude to hodne tezky po ty LM

Reagovat
smazaný uživatel

kryple.. doufam. ze vam taliani zejtra zlamou nohy

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Tetteh si z toho souboje odnes zraneni

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole, minuta hučeni na Tetteha a Kanga penalta, to bude zlý. Žlutá pro Kangu za barák

Reagovat
KingMaster13

A máme tu Csaplára

Reagovat
Raylan

Času dost, ještě přidáme .

Reagovat
Neon

To by ale Zlín musel začít bránit ,aby nedostali do půle ještě třetí.

Reagovat
KingMaster13

Však teď začnou

Reagovat
Kang & Kodos

Tak jsme se lapili

Reagovat
KingMaster13

Past sklapla

Reagovat
Nuno čomes

Dařilo se někdy Csaplarovi někde?

Reagovat
Ross Geller

Jeho největším trenérským úspěchem je mistrovský titul a čtvrtfinále Poháru UEFA s Libercem v sezóně 2001/02.

Reagovat
KingMaster13

Kde navíc ještě nebyl hlavní trenér ale asistent Škorpila

Reagovat
Ross Geller

Klub tehdy trénoval v rovnocenné dvojici s Ladislavem Škorpilem.

Reagovat
KingMaster13

Jako jo ale furt na tom neměl ten 100% trenérskej podíl. Všechna jeho angažmá po té byla většinou tragédie až na Příbram tam mě překvapil

Reagovat
Selänne

ne

Reagovat
Raylan

Tak pro Heču hrála rozehrává nohama jo

Reagovat
doshcz

rád to kope do autu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaspar

to uz neni ono s touhle stoperskou dvojici

Reagovat
Kang & Kodos

Lischka zatim neni úplně jistej, dokonalý to určitě neni

Reagovat
Raylan

Ani Kaya, ale je to pochopitelný.

Reagovat
KingMaster13

Ono je to i tím výkonem Zlína, který nehraje nic ale určitě tahle dvojice bude pro Spartu nejlepší

Reagovat
Kang & Kodos

Krejčí naprostá paráda

Reagovat
Neon

nádherně se tam vymotal, to bude štít, který dokáže dost pomoct i dopředu

Reagovat
JeséRodriguez

S Mandjeckem paráda, jen škoda, že to odsral Hašek, kterej má celkem formu

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Kang & Kodos

Haška je škoda, ale tenhle typ starostí je mnohem příjemnější než když si říkáš, kdo půjde na porážku na stopera nebo jestli toho míň posere Kozák nebo Tetteh

Reagovat
JeséRodriguez

...když jsme u toho, mohl by dostat i na hrotu šanci Graiciar, ale to je asi utopie v následujících dvou zápasech

Reagovat
smazaný uživatel

Hasek neni zadnej zazrak, ale spis Travnika je velka skoda. Timhle mu asi konci kariera.

Reagovat
Kang & Kodos

Hašek měl posledních pár kol formu, Trávník u nás kromě vybojovaný penalty s Příbramí zatim neukázal nic. A dokud neodejde Kanga, tak ani neukáže

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je sakra za rozhodčího?

Reagovat
Ross Geller

Jiří Houdek

Reagovat
Kang & Kodos

Čemu se jako divil?

Reagovat
Raylan

Zkus tam dat DMK alespoň v 60. a Hlóžu vlevo. Plavsic ať běhá, jak běhá, tak je proste úplně nulovej.

Reagovat
Kang & Kodos

To měl bejt gól

Reagovat
Banikovec7

Hlavně to borci mávli a pískli nepochopitelně ještě před gólem, takže by ani platit nemohl.

Reagovat
Kang & Kodos

Zrovna tohle byla ukázková situace, kdy mávat neměl a pak by se to pořešilo u videa

Reagovat
Neon

Zlín může být jen rád, stále tak zůstává otevřená Capiho past

Reagovat
Kang & Kodos

Však jo, zase nás řežou

Reagovat
Losinho

Zlín už je lepší škoda těch šancí a tohohle ofsajdu

Reagovat
KingMaster13

Mašek to teď Zlínu málem pokazil

Reagovat
doshcz

ten druhej záběr vypadal jako ofsajd ale stejně nemají tu čáru tak těžko říct

Reagovat
smazaný uživatel

Ten stadion Zlina je ostuda, jak nekde na vesnici... To tam nemuzou dostavit tu pulku tribuny nebo o co jim jde?

Reagovat
mistr129

Nebo aspoň dát kamery na druhou stranu

Reagovat
exse

A tos ještě neviděl vlakový nádraží ve Zlíně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lada.sp

já se tam jednou po fotbale pochcal, posral a poblil a vůbec si mě nikdo nevšiml

Reagovat
Liquid

vlakem se tam skoro nejezdí, většina stejně jede z Otrokovic trolejí

Reagovat
Blasphemer

Vlakáč jsem teda neviděl, ale to město celkově na mě působilo dojmem, že mu ten stadion docela odpovídá.

Reagovat
andrew96

Fotbalový svatostánek dělá ještě dobrou vizitku, hokejový je ten pravý Gottwaldov.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžou, protože nemají povolení

Reagovat
smazaný uživatel

To jim dali povoleni jen na pulku tribuny a vedle jim jako kompromis povolili mit parkoviste nebo co? achjo

Reagovat
andrew96

V rohu je pozemek, který je stadionu nepatří.

Reagovat
smazaný uživatel

dyt to je vesnice, nevim co bys chtel, Marakanu ?

Reagovat
Raylan

Tetteh

Reagovat
Kang & Kodos

Ještě když Plavšič jednou za čas trefí takovej centr

Reagovat
Posledni Kovboj

tomu bych moc velkou vahu neprikladal, ten branici hrac mu ho tecoval

Reagovat
Kang & Kodos

Aha, mně to bylo hned nějaký divný

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

byl tečovaný

Reagovat
Zdechlina

Hej ševci, kde máte kotel?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim dobra pomoc od rozhodciho sparte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doshcz

Mandjeck strašnej tank

Reagovat
Posledni Kovboj

0:2 v polocase uvedomujou si proti komu hrajou?

Reagovat
Raylan

Ač ho fakt nemám rad, tak Frýdek je oproti Hanouskovi velkej upgrade.

Reagovat
Posledni Kovboj

Anketa:

Plavsic kope vsechny centry a vsechny standartky na prvniho braniciho hrace, protoze

je po lobotomii

dal nedokopne

Reagovat
KingMaster13

Nemá sílu prostě

Reagovat
KingMaster13

*

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Losinho

Reagovat
Selänne

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Je profesor matematiky v koncentračním táboře

Reagovat
andrew96

A pere na 1940.

Reagovat
Blasphemer

je slabý a nemocný

Reagovat
ondrasch77

Co chceš při 160 cm?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Zlín skvěle takticky uhlídal Csaplára a teď už jen to lehčí a to dát Spartě 3 goly

Reagovat
Firkraag

Reagovat
mistr129

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Firkraag

Reagovat
mistr129

Reagovat
Firkraag

Reagovat
KingMaster13

Já toho Frýdka nemůžu poslouchat, ten má tak hrozně ubrečenej hls

Reagovat
KingMaster13

Jinak kdyby to někoho zajímalo tak sleduju i Bresciu proti Bologni a Matějů velmi dobrý výkon. Nikdy jsem nečekal že tenhle borec může hrát v Itálii Serii A a takhle dobře. Mrzí mě, že nehrají proti sobě Zmrhal a Krejčí protože oni dva momentálně svádí boj o post LK v repre Takhle bohužel vyhraje ten kdo odehraje více minut A Tonali vám říkám že je nový Pirlo Jeho pasy za obranu nádhera

Reagovat
Posledni Kovboj

To docela cumim, ja od Mateju cekal takovou tu ceskou klasiku, dokopat smlouvu a v 25 zpatky do ligy nekam do Bolky.

Reagovat
KingMaster13

Kdo ví, klidně časem mohou někoho přivést a on fakt půjde ale zatím dle mě není třeba ho nahrazovat. Hraje fakt dobře.

Reagovat
Losinho

Tak když bude hrát dál, tak příště v nominaci repre. A ten boj moc nevidím, když třeba minule ani jeden z nich na srazu nebyl

Reagovat
KingMaster13

Protože se to lepí Janktem, který ovšem taky nehraje A věřím tomu, že Zmrhal začne. Teď se Brescii daří a trenér do toho nechce šahat mi přijde

Reagovat
Losinho

Ale pod Šilhavým hraje slušně. A ta jeho vytíženost je furt někde jinde než u Krejčího. Zmrhal na to nemá, to jsme snad věděli před tím jeho odchodem (už asi tak 5 let před odchodem) všichni, ne?

Reagovat
KingMaster13

Ale jo tak dělám si z toho trochu srandu, nicméně kdyby v té Itálii začal hrát a ti 2 ne tak šance tam je

Reagovat
Losinho

Koukám na Livesport a jen doufám, že dneškem Matějů nedohrál

Reagovat
KingMaster13

Nemůže za to Dessena jim úplně dojebal zápas.

Reagovat
Losinho

No jeden gól šel přes něj

Reagovat
KingMaster13

Sice ano ale Brescia byla donucena se zatáhnout což by jinak neudělala. Tohle mu vyčítat nikdo nebude

Reagovat
KingMaster13

A Zmrhal jde na plac

Reagovat
Liquid

mimořádně tragický výkon Zlína, s tímhlec by neuspěl ani proti Zbrojovce ve 2.lize, a to se říká, že Zlín ty podzimy umí, s takovou bude brzy Csaplár na pracáku a jestli Zlín naváže na tradičně bídný jara, tak není o čem

Reagovat
Neon

Jedou Csaplárovu past a Zlín naruby ve velkým, podzim nanic a na jaře útok na titul.

Reagovat
ondrasch77

Tak anketa o tom, že fotbalový teorik Csaplár bude první vylitej, dopadává vcelku věrohodně

Reagovat
HorajzmAmmann

Laštůvka - Fillo, Stronati, Procházka, Fleišman Reiter, Hrubý, Jánoš, Azevedo - Diop, Baroš

Baroš, Stronati ve fantasy za 12,1 dohromady :-*

Reagovat
Banikovec7

Já spoléhal, že tě dožene Kuzma

Reagovat
KingMaster13

Kurva kde je Kuzmanovič? Baroš super toho tam mám taky ale ty vole

Reagovat
HorajzmAmmann

lavička - Smola, Kuzmanovič, Jirásek, Holzer, Lalkovič, Šindelář

Reagovat
KingMaster13

Shiiiiit Zase přišla nějaká zrada co mi nepomohla ve fantě

Reagovat
HorajzmAmmann

ČB

Staněk- Havel, ten na koho se už nemělo čekat, Novák, Čavoš - Čolič, Ledecký, Brandner, Javorek, Havelka, Schranz

Delarge na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

On prostě ne a neudělá nějakou zmenu, čím by překvapil. Dyt to musí být sranda i pro soupeře uhádnout sestavu. A ještě to jeho negrske dítě Diop

Reagovat
Posledni Kovboj

Milacek publika Matusovic to ale rika dobre - klic (a nejvyraznejsi rozdil oproti predchozim zapasum) jsou Mandjeck s Krejcim. Kez by jim to tak chtelo vydrzet.

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi špatný výkon Zlína, podpořený docela dobrým výkonem Sparty a ještě rozhodčím, který lehce pomáhá hostům. Nevím, jestli schválně, nebo svoji nekvalitou omylem. I Zlín ale měl šance a zápas ještě rozhodnutý není.

Reagovat
Neon

Plavšič. DMK na plac

Reagovat
Raylan

Plavsic kurva, tobě zakázali jít do zakončení, nebo co ?!

Reagovat
Posledni Kovboj

...Plavsic

Reagovat
Kang & Kodos

Ty děcka skákající na trampolíně jsou top.

Reagovat
Posledni Kovboj

to je rozcvicka, Csaplar dava sanci talentum

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Selänne

Reagovat
Raylan

Skodaaaaaaa

Reagovat
Posledni Kovboj

on je proste buh

Reagovat
Neon

OT: Hokejová Sparta jede, snad to tentokrát vzadu trochu zavřou a nebude to zas 6:6

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

7 minuta a 4:1

Reagovat
Neon

A bez Kvapila.

Reagovat
Neon

Tvl už sedm golů a to ještě neskončila první třetina

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

ale hrajem dobře

Reagovat
Neon

Od půlky hráli prozměnu sračku, hlavně v obraně.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Tak 6 gólů v první třetině a ještě k tomu v Liberci

Reagovat
Neon

Reagovat
Rarášek

Letos to jsou kurva zápasy zatím tyvole, takovou sezónu chci!!

Reagovat
Neon

Já bych radši, kdyby fakt začali víc bránit a Machovský chytat, 7:4 a Liberec teď pojede TS

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

Reagovat
Neon

Tak nějak jsem to čekal po druhé třetině, že Liberec vyrovná, Birner a Bulíř to vzali na sebe a v podstatě sami to v třetí třetině dorovnali, stejně jak předtím v Plzni Mertl a Gulaš.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

tvl Kanga, ten to má v noze

Reagovat
Ross Geller

Hoši včera se u mě kámoš tak vožral, že mi poblil celou koupelnu. Ale jako fakt doslova, jako v těch amerických filmech, jak tam ukážou celou zeblitou koupelnu. Normálně celej hajzl od blitek, všechny 4 zdi poblitý, umyvadlo, vana poblité, dnes jsem to půl dnes drhnul a fakt až od podlahy pod strop blitky. Fakt vám nikomu nepřeju takovýto zažitek...

Reagovat
Posledni Kovboj

jak se chtel pochlubit ze ma kamose

Reagovat
doshcz

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Selänne

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Ross Geller

A druhý kámoš mi to pomohl uklízet.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
mistr129

Nejsi ty ten jak se posral cestou domu?

Reagovat
Kang & Kodos

je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

*bývalý kámoš

Reagovat
Ross Geller

To ne, přeci se kvůli tomu s ním nepřestanu bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zdechlina

A proč si to třeba neuklidí sám?

Reagovat
Ross Geller

Protože za prvé jsem to musel jít uklízet ještě v noci, abych si mohl dojít na záchod a vykoupat se. To se muselo uklidit hned alespoň provizorně a on v tom stavu toho fakt schopný nebyl. A pak ráno jsem to vše vydezinfokoval a tak, a to on také nemohl, páč byl celý dopoledne ještě na plech a poblil si i vlastní koupelnu doma.

Reagovat
doshcz

to je nějakej amatér ne

Reagovat
Zdechlina

ja sakra, to mosela byt divočina To dostal při blutí epileptický záchvat nebo co?

Reagovat
Ross Geller

Hele já nevím jak to dokázal, on musel blít všema směrama.

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

tpc

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

jo to znam, taky se mi to stavalo na prvnim stupni zakladky

Reagovat
smazaný uživatel

Tetteh hrál dnes dobře.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

jo

Reagovat
Raylan

Co, Vindheim znovu marodí? Díky bohu za Sáčka

Reagovat
Ross Geller

*Bohu

Reagovat
smazaný uživatel

BohU

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Losinho

Srdce obrany

Reagovat
Raylan

Krejčí na stoperu, Hancko bek a Frýdek DM

Reagovat
Raylan

Krejčí

Reagovat
doshcz

trochu mě sere že ten druhej poločas hrajeme jak kdyby sme měli hrát v úterý v Miláně..

Reagovat
smazaný uživatel

Anglické noviny si to myslí.

Reagovat
KingMaster13

Tak tam leťte místo nás Na Inter umíte, ještě někde seberte Holka a šup na ně

Reagovat
doshcz

do základu dáme Dudla, Juliše a tak a Inter se z nás zesere

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
doshcz

ty vole ten Kozák je fakt úplně k ničemu, ve hře nulovej a v zakončení ještě horší

Reagovat
ondrasch77

Nikdy nezapomenu, jak kdysi po zranění nastoupil za AV a hrál úplně to samé hovno jako hraje teď... A skupina jeho příznivců mi nadávala, že si nevážím českého útočníka v PL apod. sračky...

Jen jsem tím chtěl říct " pojdmě věci nazývat skutečnými slovy a ne nějakými fabulacemi"...

To, že prošel Laziem a Aston Villou z něj žádnou extra třídu nevytvořilo

Nechytá se ani v české lize...

Reagovat
Raylan

Snad to zranění Krejčího nebude vážně, ale nevypadalo to moc dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Prý kotník.

Reagovat
Raylan

Jj, držel se za nej a nemohl na to moc stoupnout.

Reagovat
Losinho

Co to bylo?

Reagovat
doshcz

když nevíš co s míčem, pošli ho do piče

Reagovat
Losinho

to bylo na to divný odmávnutí, respektive spíš odpísknutí ofsajdu

Reagovat
doshcz

jo stejně by to Libor nedal

Reagovat
Neon

Tak Kozák je Kozák kola, to je jistý

Reagovat
mistr129

Už se na to vyser, debile jeden

Reagovat
Euphael

co to je?

Reagovat
mistr129

To řval někdo z tribuny

Reagovat
Kang & Kodos

"Už se na to vyser, debile jeden"

Reagovat
Posledni Kovboj

"se na to vyser, debile jedeeeeen"

Reagovat
Ross Geller

Stačí, když se to sem napíše jednou.

Reagovat
mistr129

nevím proč po mě opakujou

Reagovat
Kaspar

hlavne ze ty si byl s Rachel jen jednou

Reagovat
Posledni Kovboj

nestaci

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

kdo to komu říkal?

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas Karvina v Bohemka splnil ocekavani. A Zlin otresny. Z toho Csaplara se udělalo kdovi co, a pritom ten jeho tým hraje, jak kdyby se videli poprve.

Reagovat
ondrasch77

Tak měl změnu v každé řadě..., ale jinak si o Csaplárovi myslím svoje

Reagovat
doshcz

Bresciu ste tady dobře zaklely

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Bologna je momentálně druhá forza Siniša

Reagovat
doshcz

konečně máme hráče v top týmu, i když jen leští lávku

Reagovat
Rolf

Jankto ji leští přímo na tribuně,ale v nároďáku je hvězda nejzářivější.

Reagovat
KingMaster13

Jankto je na tribuně třeba a ještě hraje v týmu co je poslední

Reagovat
doshcz

já myslel Krejčího že hraje teď za top klub jakože

Reagovat
smazaný uživatel

+1

Reagovat
Han střelil první

Diop

Reagovat
Han střelil první

Proč mě Stronati sere: je s Procházkou na půlce, může normálně rozehrát, ale pošle to Procházkovi jak psovi, a tomu pak nezbývá nic jiného než to nakopnout.

Reagovat
Han střelil první

Tak teď se Brabec nedoplatí

Reagovat
smazaný uživatel

Fillo

Diop

Reagovat
smazaný uživatel

Baník dnes hraje hodně dobře.

Reagovat
Banikovec7

ale Budejky jsou hrozne slabe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

pěkný fotbal, ale nastoupil Diop, takže tady stejně budou kecy o válce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

stejne ty kecy o válce si vymysleli jen místní gumy. to bylo to nejmenší co mohl jejich mozek vymyslet, aby se nasilu mohli napasovat do pozice "tvrdě" protestujících frajerů

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak to jsou Panikova slova...gumo.

Reagovat
Zark

mrtko

Reagovat
Han střelil první

já to myslel spíše tak, že ne vždy je to válka.

Reagovat
smazaný uživatel

Diop

Reagovat
Losinho

Šikanátor Páník drží Baník v top 5

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhodit!

Reagovat
smazaný uživatel

Stokrát se to tu vysvětlovalo a stejně se pak chováš stejně jako další Židi od vás... Ale tak chápu, starost o druhé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bude třeba sepsat nějaký souhrn proč "Pánik ven!", který budeme s chladnou(!) hlavou vkládat jen přes ctrl+c, ctrl+v pod tyhle příspěvky Jiné reakce jsou zbytečné.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaspar

hrajou dobre a jeste si Diop da klidne gol, misto aby byli u dna tabulky, takova anarchie se nebude dal trpet, po zapase ocekavana rezignace

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Lukýňo se stará o Banicek, to je hezké.

Reagovat
Losinho

Jak málo stačí ke štěstí

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
HorajzmAmmann

Diop

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se dnes líbí výkon Fleišmana.

Reagovat
smazaný uživatel

Budejce marne jako Slovácko. Negrske dítě potřebovalo 2348493 šanci na branku, gratuluji. Teď se tam zas asi uhnizdi na dlouho

Měřítko bude za týden Boleslav, tohle by nás mělo nechat v klidu.

Reagovat
Han střelil první

Potřetí v řadě u nás marný soupeř. Možná jenom prostě hrajeme dobře, což už třetí zápas v řadě doma prostě hrajeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Boleslav bude měřítko! Pokud teda nebude marná

Reagovat
smazaný uživatel

Tam přijedeme na výlet jako Budějovice k nám. Nebo jako my do Jablonce. Nebo jako my na Spartu. Počkej, vždyť to vlastně Pánik trénuje dobře, už jsme doma porazili Budějovice, Slovácko i Bohemku.

Reagovat
Losinho

Trénuje

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, v pohodě. Já sem vyléčen po minulém podzimu.

Takže tyhle výhry neprecenuji.

Reagovat
Han střelil první

Minulý podzim mi ty výhry přišly právě mnohem ubojovanější. Jinak tvůj Smola pičo to teď pěkně zazdil.

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, zajebal to.

Kolikrát to zajebal Diop za poslední rok, když se tu snažíš tak blbě provokovat?

Ano, vyhráváme, to nejde popřít, ale taky se mrkni na ty soupeře. Proti nám vyloženě zahrála jen Bohemka, pak sme je přejeli, což bylo super.

Víc asi netřeba diskutovat, ono není ani moc o čem.

Reagovat
ondrasch77

Byl jsi před 14-ti dny v Jabku?

Reagovat
smazaný uživatel

To ses vzpomněl až teď?

Reagovat
Puskas

Tak někdy to trvá, než člověk vystřízliví.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Ptám se, zda jsi byl na zápase Baníku v Jablonci...

Na co mám jako vzpomínat?

Reagovat
smazaný uživatel

Že sis na to vzpomněl po 14 dnech... Nevím, co tím teď chceš dokázat.

Reagovat
ondrasch77

Ty seš jak ženská..., jak co tím chci dokázat?

Nechápeš jednoduchou otázku?

Příště ti to napíšu jak pro debila. ANO I NE

Reagovat
smazaný uživatel

Laštůvka

Reagovat
smazaný uživatel

Něco k tomu zranění, nebo předtím?

Reagovat
smazaný uživatel

V tom zápase nic nezkazil. Jen se zranil, což bude pro ně oslabením.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to jsem viděl. Proto jsem se ptal, proč koulíš očima

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rabušic chytá formu, Baník si musí dávat pozor.

Reagovat
Han střelil první

https://bit.ly/2kNUcOD Stronati při rozehrávce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Jinak dnes od 19:00 bude na YT v premiere posledni 8. dil Totaln! Sezony

https://youtu.be/85El3hd3jWM

Reagovat
smazaný uživatel

Smola

Ale bude se kritizovat hlavně Diop.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, když už tu děláš ze sebe blbeho zida, tak se podívej, kolik šanci a střel potřeboval Smola na vstreleni branek oproti Diopovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dej si muslim tyčinku žide ten van buran by došel až k rohovému praporku

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Burenem máš bohužel pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Sivok si to umí udělat příjemný, hned týden volno

Reagovat
Firkraag

To víš, tady nebude mít sparťanskou protekci

Reagovat
PavlíčeQ

Plzeň - Jablonec 6:0 (Hejda, Pernica, Hloušek, Kopic, Kovařík, Mihálik)

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ratusek

Pondělní dohrávka

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

jakej je pro to tenhle tejden důvod?

Reagovat
ratusek

Žádnej, taky nechápu. Mohlo se zo hrát včera od 19:00 a bylo by. Ale když už to je, tak se podívám

Reagovat
db18

To byl hokej... já bych to dal na sobotu.

Reagovat
ratusek

jo vlastně. no tak si za to můžete sami nebo se to mělo hrát před hokejem, ale to bych neviděl

Reagovat
Losinho

Plzeň dva dny navíc oproti Slavii po repre pauze.. Šádek

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
lichna.

OT: Poslední SPAM k srazu. 12.10.2019 budeme dělat sraz české sekce z EF v Praze. V plánu je zahrát si fotbálek a následně to jít zapít. Jelikož jsme změnili diskusi pro domlouvání, tak kdo má zájem, přidejte si sledování této diskuse https://www.eurofotbal.cz/clanky/dukle-bude-do-konce-podzimu-chybet-zraneny-stoper-stetina-311013/?nocount=1#forum

Díky

Reagovat
Puskas

deváté kolo u konce a zatím žádný vyhozený trenér.

Reagovat
ratusek

Už to mohl být Pepík, škoda těch 2 výher po sobě.

Reagovat
ondrasch77

Csaplára vyhodí až po prohraném zápase s námi v 11. kole...

Reagovat
Blasphemer

Docela zvláštní, že když je kvůli zranění Čermáka nutné překopat střed zálohy, nedostane šanci Janošek, ale Procházka, co letos hrál snad jednou.

Ale Roman si taky zaslouží šanci, tak snad se do toho vrhne po hlavě.

Reagovat
db18

No, Cermak je pry na hodne dlouho mimo... A Prochazku jsem spis chtel videt na RB misto Reznika... No a Janosek snad bude dostavat sance misto Horavy/Prochazky v zaloze...

Reagovat
ratusek

Reagovat
Han střelil první

Vacek patří odkdy k nejslušnějším hráčům?

Reagovat
ratusek

Sýkora individuálně výbornej

Reagovat
Kang & Kodos

Doležal mu to pak luxusně dokurvil

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kang & Kodos

Ten Matoušek mi fakt přijde nějak vyrýsovanej

Reagovat
20DollarsInMyPocket

předtím mi přišel takovej tvarohovej.

Reagovat
Kang & Kodos

Limberskýmu dneska docela přeju gól, mohl by pak rozhazovat bankovky

Reagovat
Coutinho10

dneska hraje jako by hral LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Maaaaaaaaty

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Maty

Reagovat
ratusek

Nedáš dostaneš. Zoufalé řešení Plzně a Jablonec následně lehounce dal gol

Reagovat
Coutinho10

kazdopadne i Sykorka se mi hodne libi...luxusne prebira mice + technika a tolik nekazi

Reagovat
ratusek

dneska je namotivovanej proti Plzni no jestli dohraje, bude rád

Reagovat
Coutinho10

j ta zluta me celkem desi

Reagovat
Kang & Kodos

Ty píčo, to je skvadra zmrdů

Reagovat
ratusek

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Coutinho10

Chovanec hodne zklamal

Reagovat
smazaný uživatel

nech Jozka zit

Reagovat
eliskafan

Ta Plzeň už je stejně nesympatická jako Sparta

Reagovat
KingMaster13

Nevím jak to ta Plzeň dělá ale při výběru středního záložníka snad ještě neudělali botu. To ať byl Horvi, Jiráček, Darida, Hořava, Hrošovský, Kalvach tak vždy super kvalita

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanschitz

Reagovat
KingMaster13

A i on se povedl ale Vrba ho odstřelil

Reagovat
Kang & Kodos

Hanousek, Živulič, Kace, Ivanschitz, Herc...

Reagovat
KingMaster13

Herc je mladej ne? Tomu ještě šanci dají. Ivanschitz viz nahoře. Kace byl střeďák? Nebyl spíš křídlo? A Živulič na toho bych zapomněl

Reagovat
ratusek

Hercovi šanci už nedají, ho pošlou pryč

Reagovat
KingMaster13

To udělají lišácky. Udělají z něj před Anglánama totálního nekopu co si nekopne ani v český lize, oni jim ho za almužnu prodají a pak ho začnou nasazovat

Reagovat
Banikovec7

Krasny gol, ale sudi teda pekne zatlacil ke konci polocasu bych rekl.

Reagovat
ratusek

proč ty holky kurví tunou makeupu

Reagovat
Kang & Kodos

Sýkora To je mudrc

Reagovat
Kang & Kodos

Jinak samozřejmě Deniska

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Pravá strana Jablonce dost hoří. Jovovič dopředu nic a ještě ho tam Limba školí jak malýho kluka.

Reagovat
ratusek

Rada s Šádkem měli je nechat

Reagovat
Coutinho10

Rada vs Sadek

Reagovat
ratusek

Doufám, že je osloví Novotný

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Zápas století

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Rada-Šádek

Reagovat
smazaný uživatel

Sadek kontra Plukovnik

Reagovat
smazaný uživatel

Už se usmířili

Reagovat
Coutinho10

a uz jsou kamaradi

Reagovat
ratusek

to jsem už neviděl sakra

Reagovat
KingMaster13

Plukovníku nedělej to On na tebe vytáhne tank

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Spíš klacek

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Kurva měl jsem přepnuto na Simpsny, video!!!

Reagovat
Kaspar

co se tam.stalo.mezi Radou a Sadkem?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

Takový to když naše zimní příprava nebylo žádný Španělsko ale Krkonoše a běžky

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Kang & Kodos

Jablonec góly z úplnýho hovna úplnýho ale

Reagovat
KingMaster13

To je úplně jedno ať klidně pokračují

Reagovat
smazaný uživatel

Druha pulka vyrovnana a par minut pred timhle golem takhle podobne Holik strilel uz jednou.

Reagovat
Coutinho10

wow Holik

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne to Holik trefil

Reagovat
Coutinho10

btw. ta LM je uz zalozena.....viz diskuze Slavia - Inter

Reagovat
Riviera Kid

Plzeň to jsou hrozný vemena.

Reagovat
KingMaster13

Vzhledem k mému duelu ve fantě by bylo ideální aby si Krmenčík dal vlasťnák a nedal penaltu a Kalvach dal ještě 1 gol

Reagovat
Riviera Kid

Krmencik si posledni dobou mysli ze je Messi.

Reagovat
Kang & Kodos

Si měl tu ruku uříznout?

Reagovat
forma

Reagovat
Banikovec7

Ten Krmenčík je hrozný dement Ten už ani nechce dávat góly, jen padat pokaždé co se dostane do vápna.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole ta byla přísná. Tohle kdyby pískli Slavii, tak se tu všichni poserou.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že byla. Máš ale pravdu.

Reagovat
C-M@ster

Už tam byla jedna ruka předtím, tak jim to sečetl.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
montaigne33

Sakra přísná... Takové penalty fotbalu ubližují...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
db18

má někdo screen?

Reagovat
KingMaster13

Tenhle moment si někdo uložte až tu zase bude brečet Dolar, že jsme loni vyhráli 20 penaltama

Reagovat
forma

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň má zase štěstí

Reagovat
exse

Škoda že zahráli ten Krmenčíkův skok, to bych si rád dal z opakovačky.

Reagovat
hrundy

Video opet uraduje

Reagovat
Steve Stifler

Ještě se z toho radujte, podvodníci

Reagovat
Kang & Kodos

To až Rada uvidí v záznamu, tak Šádek dostane high kick

Reagovat
czechfant

Pravidlově nejspíše ano. Já bych tohle nepískal. Vždyť jediný způsob, jak tomu předejít je mít ruku za zády a to je při sportování fakt divný :D

Reagovat
forma

Vymr*danej VAR úplně k hajzlu páč za monitorem tam sedí Tonda Vomáčka, kterej zrovmna svačí když se má něco rozhodnout. M*DKY ! Doufám že tohle bude mít dohru !

Reagovat
KingMaster13

Celkově s tím Varem se tu zachází až diletantsky

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Už tam vedle Šádka stála nějaká gorila.

Reagovat
C-M@ster

TO JSOU GOLY

Reagovat
pingla

dobráááááá

Reagovat
smazaný uživatel

Kopic

Reagovat
Losinho

Zase o titul s Šádkem

Reagovat
ratusek

tvl dyt to pro vás není soupeř. Vy si hrajete svou ligu. Aspoň to není taková nuda

Reagovat
Losinho

To říkali všichni i loni a nakonec to rozhodla tyčka Kovaříka, už se na to vyserte nejsme o level jinde než Plzeň, jen je v módě to tvrdit

Reagovat
KingMaster13

Loni nás semlel ten program. Letos pochybuju že to dotáhneme do semifinále LM

Reagovat
ratusek

ale do semifinále EL jo

Reagovat
KingMaster13

Takže nám věříš, že to 3. místo v LM dáme?

Reagovat
ratusek

řekl bych, že se rozhodne hned zítra

Reagovat
KingMaster13

No tak uvidíme

Reagovat
Losinho

No a Plzeň má už volno teď, že jo..

Reagovat
KingMaster13

Tak loni měla taky volno asi o 2 měsíce dřív než my Jako oba týmy jsou na tom dost podobně ale z nás přeci jen cítím větší touhu vyhrávat a i ten styl je lepší

Reagovat
Losinho

Taky skoro neztrácela.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Ale jste. Herním projevem a sílou kádru úplně jinde. Akorát Plzni to pořád nějak vychází..

Jediné, čím vás můžou dostat je to, že mají mnohem volnější program.

Reagovat
Losinho

Jj, bohužel pro nás jde prostě o body. Loni to bylo těsný a tuhle sezónu zatím o 3.. rozhodně to neberu jako hotovou věc

Reagovat
lichna.

Tak to samozřejmě není. Ale favoritem jste rozhodně největším.

Reagovat
Losinho

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Blasphemer

"Plzni to pořád nějak vychází..."

Tohle čtu už tak asi šestej rok v řadě. Neskutečný klikaři jsme.

Reagovat
lichna.

Tak sorry, ale poslední sezony to u vás fakt nebylo o tom, že byste někoho šíleně přehrávali. Spíše jste to vyhrávali tak, jako kdysi Sparta...

Když si mám představit dominantní tým, je to v naší lize momentálně Slavia. To není nic proti Plzni, jen jak to vidím obecně.

Reagovat
Blasphemer

Jo, to s tou Spartou je docela přesný přirovnání. Přesto nemám problém uznat, že Sparta byla v tý době prostě dominantní. I když se ta hra nemusela líbit, prostě každýho nakonec přejeli, i když naoko hráli hovno.

Plzeň na tom byla po odchodu Vrby podobně. Takže se asi sluší říct stejná věc, byli prostě podobně dominantní a taky v lize přejeli všechny, i když z toho boleli oči.

Mně se jenom nelíbí, když někdo napíše, že to pořád nějak vychází... pořád to nějak vychází x let v řadě, takže to asi nebude úplná náhoda a zlehčování není na místě.

Reagovat
lichna.

Tak vychází to, protože máte a měli jste hráče, kteří ze dvou šancí dají tři góly, hlavně teda loni. Tam jsem viděl nespočet zápasů, kdy jste rozhodně lepší nebyli, ale stejně jste si odvezli tři body.

Reagovat
Blasphemer

Zrovna letos je to teda spíš o tom, že na tři góly potřebujeme těch šancí alespoň patnáct.

Ale nějaký dvě sezóny zpět a dále to tak bylo. Loni ani nevím, ale asi jo. Těch herně špatných zápasů jsme měli taky dost.

Letos se mi to zatím ale fakt líbí, herně je to většinou dobré, šancí si vytváříme dost a soupeře tlačíme víc. Což doteď tak úplně nebylo. Paradoxně si myslím, že v letošní sezóně budeme hrát nejhezčí fotbal za posledních x let, ale titul nebude.

Reagovat
lichna.

Jo, letos to není herně špatné. S tím souhlasím.

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Kliid, jako loni prostě nevšímat si jich a jet si to svoje

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Těžko se hraje proti takovému Mocipánovi

Reagovat
KingMaster13

Už loni na nás nestačili a nebudou ani letos. Navíc jak řekl Ratusek, alespoň to není taková nuda. A upřímně my hrajeme lépe pod tlakem. Když víc odskočíme tak hrajeme jak v Opavě

Reagovat
KingMaster13

Kdo vůbec bude dneska v Tiki taka?

Reagovat
doshcz

Mercedes, Smicer, Taclík, Kohák a hráčka Sparty Ringelová

Reagovat
KingMaster13

Ty vole to bude mít Mercedes zase oplzlý kecy

Reagovat
doshcz

Reagovat
doshcz

btw to že tam je Švancara když je tam ta holka mě neskutečně sere, nedozvíš se nic a jen budeš poslouchat Švancary debilní kecy na ženskej fotbal a cizince

Reagovat
KingMaster13

A Kohák ten tam bude taky spíš šaškovat ale mohla by být sranda když si to sedne

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ha, Chorý, to se bude žlutit

Reagovat
ratusek

on má k dispozici Žána, ale dá tam neschopu Chorého

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Banikovec7

Tak beru zpět

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bude redka.

Reagovat
ratusek

jasná červená

Reagovat
doshcz

za to ho měl vyhodit

Reagovat
Riviera Kid

Jasná červená, kurva.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole to trvá, běžte do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Červená.

Reagovat
smazaný uživatel

Správně

Reagovat
Coutinho10

redka, aby se nereklo

Reagovat
ratusek

to video je takhle směšně dlouhé i v jiných ligách? Nebo jsme tak pomalí jen my

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Chorý

Reagovat
Kang & Kodos

Chorý

Reagovat
smazaný uživatel

Zmrd Chorý.

Reagovat
Riviera Kid

Choreho fakt nenávidím.

Reagovat
doshcz

z nastavení se hrála minuta ne

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Kang & Kodos

Chorý je fakt ultračurák

Reagovat
C-M@ster

Jak ho sundal

Reagovat
doshcz

Chorá mrdka

Reagovat
Banikovec7

Jak tu někdo psal o sympatické dvojce Kozák - Tetteh, tak Krmenčík - Chorý to je úplně jiná liga.

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
forma

Reagovat
ratusek

To je hovado zasraný. sám bečí při každém kontaktu a pak ho sjede na rudou

Reagovat
Steve Stifler

To jako vážně ukončil přesně, když se dobrý tři minuty nehrálo?

Reagovat
doshcz

největší žumpa

Reagovat
C-M@ster

Kokot, no

Reagovat
Pyroman

Směšný, ještě každej faul zabral tak půl minuty, než to odměřil a nasprejoval.

Reagovat
forma

Reagovat
smazaný uživatel

Odpornej závěr, hnus ta česká liga.Chorý je strašnej kripl.Za toho Matyho měl dostat redku, dobytek zkurvenej

Reagovat
forma

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Co se týče Chorého, tak jsem fakt nezvládajko. Toho zmrda fakt nesnáším.

Reagovat
KingMaster13

To jméno Chorý k tomu člověk fakt sedí Na hlavu je hodně chorý

Reagovat
montaigne33

Dnes to Plz šťastně uhrála- ale domnívám se, že na konci ligy skončí i za Spartou (Šádek- Nešádek...) Jejich hra je letos pomalá a celkově vnímám spíš pokles než růst.

Reagovat
forma

Tendenčně vedené utkání no ... Co ale s tím

Reagovat
ondrasch77

Já bych zas úplně neřekl...

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, slávisti. Dejte si studenej ručník na hlavu, aby vám nepraskla žilka.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele