FORTUNA:LIGA - preview 8. kola

20.11.2020, 08:55, aktualizováno 22.11.2020, 08:53
Previews
Pražská Sparta a plzeňská Viktoria se budou snažit stáhnout manko na vedoucí Slavii, která si zastřílela v sobotu v Opavě. Letenští přivítají na svém hřišti České Budějovice, Západočeši mají papírově složitější úkol. Chtějí-li se vrátit minimálně před Olomouc, potřebují body ze Zlína. Duel Baníku se Slováckem byl odložen kvůli koronaviru v ostravském celku, takže už zbývá na neděli jediný mač a to bitva z chvostu startovního pole mezi šestnáctým Brnem a poslední Příbramí...
Zbrojovka Brno - 1. FK Příbram  (neděle 14:00)
Zápas dvou týmů vyskytujících se ve spodních patrech tabulky bude k vidění v neděli odpoledne v Brně. Domácí Zbrojovka tam po premiérovém vítězství přivítá tým, který na něj stále čeká, a to Příbram.

Brněnští měli ještě na začátku října jen jeden dílčí úspěch, kterým byla remíza s Bohemians. Kontumační postup přes Rosice v poháru se nijak počítat nemůže, zato vítězství s Jihlavou před covidovou přestávkou už ano. Stejným výsledkem, tedy 1:0, urvali Jihomoravané i premiérové vítězství v nejvyšší soutěži, když před dvěma týdny díky Přichystalově brance vyplenili Jablonec.

"Dobře víme, že v lize není žádný slabý tým. Musíme k utkání přistoupit maximálně zodpovědně, soustředit se jen na náš výkon a snažit se, aby byl co nejlepší. Víme, že nám nepomohou diváci, ale to bylo dané dlouho dopředu a je to věc, kterou nedokáže ovlivnit," říká trenér Miloslav Machálek.

Středočeši jsou na tom ještě hůře, nejenže na hřišti Hradce Králové už vypadli z poháru, navíc v lize získali pouhý bod za domácí remízu s Opavou. Jejich výsledky navíc mají sestupnou tendenci, po úvodních sympatickým výkonech přišla porážka o tři branky v Liberci a o čtyři s Baníkem a v dohrávce v Uherském Hradišti. Tam se Příbram prosadila pouze Pilíkem z penalty, za domácí naopak skórovali dvakrát Daníček a jednou Hofmann, Sadílek a Cicilia.

Vzájemné zápasy jsou v posledních letech velmi vyrovnanou záležitostí, naposledy skončily o více než jednu branku na jaře 2013. Od té doby vyhrála dvakrát Příbram, čtyřikrát Brno a další čtyři zápasy skončily smírně.

Domácí se musí obejít bez zraněných Endla, Kryštůfka a Vintra, v ohrožení je navíc start Reitera stejně jako v případě hostujícího Nového.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Floder - Moravec, Gajič, Dreksa, Kotula - Štepanovský, Sedlák, Šumbera, Fousek - Přichystal, Růsek
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Melichar - Svoboda, Diarra, Kingue, Cmiljanovič - Pilík, Zorvan, Folprecht, Vávra - Vais, Rezek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.57 - 4.23 - 6.04
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fastav Zlín - Viktoria Plzeň  (neděle 16:00)
Plzeň se vydává na půdu oblíbeného soka ze Zlína s cílem navázat na vyvedené utkání proti pražské Spartě a udržet kontakt na čelo tabulky. Domácím se proti Západočechům dlouhodobě nedaří a v neděli mohou jen překvapit.

Zlínští Ševci zatím dost lavírují mezi uspokojivými výsledky a těmi horšími a na postavení v tabulce je to znát. Moravané se po sedmi zápasech drží v jejich středu, což víceméně splňuje předsezonní cíle. V posledním kole ukončilo mužstvo od řeky Dřevnice sérii porážek a zabrali v Českých Budějovicích. Utkání na jihu Čech se sice zprvu nevyvíjelo pro Moravany dobře, avšak díky dvěma brankám v druhé půli a bravurnímu výkonu brankáře Stanislava Dostála získali tři body.

V neděli ale čeká na Ševce přece jen těžší kalibr. "Bude to pro mě zajímavá konfrontace, velká výzva. Vím, že bude těžké se prosadit, ale když budu lepší než oni a dám třeba gól, klidně můžeme pomýšlet na nějaký bodový zisk," těší se na souboje se stopery Plzně útočník Zlína Tomáš Poznar, mimochodem v minulosti hráč Západočechů.

Na druhé straně barikády zažije návrat do známého prostředí Jean-David Beauguel. Francouzský forvard si právě u Dřevnice vykopal přestup do plzeňských Štruncových sadů. "Už se těším, až potkám staré známé. Ale na hřišti na to už myslet nebudu, tam vždy makám na sto procent," prohlásil Beauguel.

Plzeň měla během reprezentační přestávky důvod k radosti. Těsně před pauzou totiž zcela jednoznačně porazili do té doby suverénní Spartu a na třetím místě stáhli manko na špici tabulky. Nabyté sebevědomí pak zužitkovali někteří Viktoriání v národním týmu. Jakub Brabec odvedl spolehlivý výkon v obraně a Zděnek Ondrášek se blýskl brankou proti Slovensku. Na hřiště se v dresu se lvem na prsu dostal i záložník Jan Kopic.

Hostům by neměl scházet žádný z klíčových hráčů, domácím se zase po zranění vrací krajní bek Róbert Matejov a záložníci Cheick Conde s Pedrem Martínezem. Mimo hru naopak na straně Zlína nadále zůstávají stoper Lukáš Vraštil, mladičký středopolař Jan Hellebrand a útočník Pavel Vyhnal.

Viktoria to na Ševce dlouhodobě umí, Zlínu naposledy podlehla před dvanácti lety. Poslední duel na moravské Letné ovšem skončil dělbou bodů, přičemž domácí tehdy nebyli daleko od vítězství.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Buchta, Procházka - Fantiš, Conde, Jiráček, Čanturišvili - Jawo, Poznar, Dramé
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Havel, Hejda, Brabec, Limberský - Bucha, Kalvach, Čermák - Ba Loua, Ondrášek, Kopic
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.18 - 4.11 - 1.58
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sparta Praha - Dynamo České Budějovice  (neděle 18:30)
Pražská Sparta dostala naposledy pořádně na frak a byla sesazena z prozatímního trůnu. Proti Budějovicím neberou Letenští nic jiného než výhru, neboť soupeř se nachází v bídném rozpoložení a do sezony se rozjíždí velmi pomalu.

Prvních šest kol sice vyšlo Spartě na jedničku, avšak pořád se čekalo, až její defenzivu prověří soupeř toho nejvyššího kalibru. Taková konfrontace se naskytla v kole sedmém, v němž Letenští navštívili plzeňské Štruncovy sady. A vskutku šlo spíše o prohlídku západočeské metropole než regulérní boj o ligové body. Domácí Viktoria totiž hostům nedala sebemenší šanci a zpět do hlavního města je vypravila třemi gólovými dárky.

Sparta tak přišla o první místo v tabulce, které přenechala Slavii. Navrch se Pražané musí vypořádat s absencemi opor, neboť zranění trápí například obránce Ondřeje Čelůstku či útočníka Adama Hložka. "Situace ohledně koronaviru a zranění je stejná pro všechny týmy, na to se vymlouvat nemůžeme. Pracuje s kluky, které máme. Ti jsou nachystaní a musíme to ukázat v neděli," uvedl asistent hlavního trenéra Luboš Loučka.

Hlavním úkolem Letenských, kteří z důvodu výročí 127 let od založení klubu nastoupí ve speciálních retro dresech, bude odčinit nezdar z Plzně. "Budějovice se snaží hrát velmi aktivně, napadají. Samozřejmě asi nemají tolik bodů, jak by si představovaly. Musíme vycházet z dobré obrany. Nesmíme dostat nějaký blbý gól, abychom měli možnost zápas uchopit pevně do svých rukou a nemuseli nic honit," pokračoval Loučka.

Budějovicím se skutečně nedaří a spolu s Příbramí jsou jediným celkem, který od úvodního kola ještě neokusil radost z výhry. Blízko prvnímu úspěchu byli Jihočeši v posledním utkání proti Zlínu v němž se ujali vedení, které však neudrželi a moravskému protivníkovi nakonec podlehli.

Tříbodový zisk nelze příliš očekávat ani z výletu na Letnou, ovšem kouč Dynama David Horejš rozhodně nestahuje před vzdáleným brodem kalhoty. "Musí tam být od nás zdravé sebevědomí. Za recept jsme klukům dávali i loňský zápas, kdy jsme tam remizovali 3:3. Jestli tam pojedeme s nějakou obavou, nemáme šanci", prohlásil lodivod Budějovic, jemuž na marodce zůstávají útočníci David Ledecký s Lukášem Matějkou.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Heča - Plechatý, Pavelka, Lischka - Vindheim, Ladislav Krejčí II, Sáček, Dočkal, Ladislav Krejčí I - Juliš, Polidar
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Drobný - Čolič, Králik, Havel, Skovajsa - Čavoš, Javorek - Brandner, Mészáros, Mršič - Van Buren
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.29 - 6.05 - 9.71
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - FK Pardubice  (sobota 14:00)
Mladoboleslavští fotbalisté již na vlastním hřišti ochutnali v probíhajícím ročníku vítězství, plichtu i porážku. Proti rozjetým Pardubicím doufají, že k výsledkům přidají další tříbodový zisk, který by se jim náramně hodil. Hosté ale hrají ve formě a hodlají zaskočit dalšího protivníka.

Už je načase, aby se mužstvu z města automobilů začalo pravidelně dařit. V začátku sezony se Mladá Boleslav potýkala s bídou a nouzí a až ve čtvrtém kole přišlo první vítězství. Následné dvě remízy s papírově slabšími soupeři ovšem nenaznačily, že by se Středočeši měli odlepit ze spodních pater tabulky. A i po poslední očekávané porážce s pražskou Slavií zůstává družina trenéra Jozefa Webera pouze na pěti bodech.

Čtyři z nich sice urvali Středočeši na vlastní půdě, ale Lokotrans aréna už nadále nepřipomíná nedobytnou tvrz. "Na domácím hřišti musíme jít odhodlaněji a zodpovědněji za vítězstvím a tím pádem ziskem tří bodů než v předchozích nevydařených domácích zápasech se Zlínem a Budějovicemi," prohlásil Weber.

Před startem ročníku určitě málokdo očekával, že Mladá Boleslav bude ztrácet i na nováčka z Pardubic. Je tomu ale skutečně tak. Východočeši na rozdíl od sobotního protivníka propluli prvními třemi koly překvapivě úspěšně, když posbírali 13 bodů z 21 možných. Sebevědomí svěřenci kouče Jiřího Krejčího tak před víkendovými zápasy sídlí na vynikajícím šestém místě.

Obránce Pardubic Jan Prosek si i tak nemyslí, že by východočeské mužstvo mělo být na mladoboleslavském trávníku favoritem. "Je to soupeř, který zatím nezískal příliš bodů a to je pro mě překvapivé, protože Boleslav má kvalitní tým, který je již dlouho pohromadě. V minulém kole na Slavii ukázali, že dokáží přejít z rozestavení 5-4-1 na 4-2-3-1, takže mohou nastoupit v jakémkoliv rozestavení," uvedl pětadvacetiletý zadák.

Pardubická kopaná se s tou mladoboleslavskou utká na soutěžní úrovni poprvé po šestnácti letech, kdy na sebe obě města naposledy narazila ve 2. lize.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Mikulec - Jakub Klíma, Tatajev, Křapka - Zahustel, Janošek, Túlio, Mazáň - Budínský, Mašek - Škoda
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Boháč - Prosek, Čihák, Toml, Surzyn - Jeřábek - Cadu, Solil, Hlavatý, Tischler - Černý
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.50 - 4.18 - 7.37
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bohemians Praha 1905 - FK Teplice  (sobota 16:00)
Souboj dvanáctého týmu se třináctým bude k vidění v sobotu v Ďolíčku. Bohemians tam přivítají Teplice, půjde tedy o bitvu celků, které by se v tabulce rády viděly výrazně výše, než kde stojí doposud.

Výkony "Klokanů" můžeme zatím nazvat nevyrovnanými. Jak jinak to říci, když v jednom utkání jsou schopni čtyřmi góly vyprovodit Mladou Boleslav, načež ztratí body s Brnem a schytají debakl od Plzně i Olomouce. Po druhém a posledním vítězství se Zlínem přišla porážka s dalším celkem, který by měli porážet, a to Karvinou. Na jejím hřišti sice na Bartošákův gól zareagoval Hůlka, Qoseho penalta však už zůstala bez odezvy.

"Skláři" ze sedmi zápasů prohráli hned v pěti, k jejich štěstí ty zbylé dva v Příbrami a s Ostravou dokázali vyhrát. Poslední dvě utkání však dopadla katastrofálně, porážky v Opavě a doma od koronavirem postiženého Liberce si určitě za rámeček dát nemohou. Stejně tak to, že zmíněná výhra v Příbrami je dosud jedinou venkovní od 5. října 2019!

Bilance vzájemných zápasů je v poslední době vzácně vyrovnaná, za posledních deset let dokázaly jen jedinkrát Teplice zvítězit dvakrát za sebou. Z posledních čtyř utkání každé mužstvo uspělo ve dvou, naposledy v květnu smetla Bohemka soupeře 4:0.

Domácí nemohou počítat se zraněnými Bartkem, Pokorným a Valešem, v ohrožení jsou navíc starty Köstla a Puškáče. Teplice dorazí bez vykartovaného Vondráška a zdravotně indisponovaného Hyčky, kterého možná za postranní čarou doplní Shejbal.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Bederka, Krch, Hůlka - Hronek, Ljovin, Jindřišek, Květ, Vodháněl - Necid, Pulkrab
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Černý, Heidenreich, Mareček, Vukadinovič - Žitný, Kučera, Fortelný, Trubač, Moulis - Řezníček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.96 - 3.67 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - MFK Karviná  (sobota 16:00)
Výrazně výše, než se čekalo, jsou doposud v tabulce týmy Olomouce a Karviné. Nyní se na Andrově stadionu střetnou ve vzájemném zápase, který je navíc za současné situace bitvou o umístění na pohárových příčkách.

Hanáci si v prvním zápase po covidové přestávce připsali první ztrátu, která se dá označit za zbytečnou - bez branek totiž skončilo jejich utkání v Uherském Hradišti. Do té doby nedokázali najít recept pouze na Plzeň, s níž alespoň remizovali, a na Spartu, které jednoznačně podlehli. Dokázali však porazit Liberec, Bohemians, Brno i Zlín.

Od Karviné se toho po utrápené minulé sezóně mnoho nečekalo, proto je dvanáct bodů ze sedmi zápasů příjemným překvapením. Slezané navíc od poloviny září ve čtyřech zápasech neprohráli, po remízách v Liberci a s Mladou Boleslaví zdolali Brno a Bohemians. Proti "Klokanům" brzy vedli díky Bartošákovi, na což sice ještě dokázal odvětit Hůlka, z penalty ovšem později rozhodl Qose.

Ve vzájemných utkáních má od postupu Karviné do nejvyšší soutěže jednoznačně navrch Sigma. Ta si ze sedmi zápasů odnesla čtyři vítězství a tři remízy, naposledy v červnu vyhrála 3:1 zejména díky dvěma trefám Juliše. Nyní se ale trenér Radoslav Látal musí vypořádat s absencí dvou důležitých hráčů, a to středního záložníka Housky a stopera Beneše.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Mandous - Hála, Hubník, Beneš, Zmrzlý - Greššák - González, Breite, Chytil, Falta - Nešpor
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bolek - Ndefe, Santos, Šindelář, Twardzik - Mikuš, Herc, Qose, Bartošák - Ostrák - Papadopulos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.03 - 3.20 - 4.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SFC Opava - Slavia Praha  (sobota 18:30)
Generálku na důležitý zápas Evropské ligy v Nice má před sebou Slavia Tu čeká výlet na hřiště Opavy, na němž v minulé sezóně nedokázala zvítězit.

Slezané zatím vůbec ničím nenaznačují, že by měli výrazně vylepšit loňské umístění. Z prvních pěti zápasů vytěžili pouhopouhé dva body za remízy v Příbrami a s Českými Budějovicemi, a když konečně zvítězili proti Teplicím, přišlo přerušení ligy kvůli nařízení vlády. Po něm to opět nebyl dobrý výkon, Opava si přijela pro porážku k pardubickému nováčkovi do azylu v Ďolíčku.

Sešívaní měli výhodu rozehranosti díky zápasům Evropské ligy, ve kterých udrželi body alespoň v domácím prostředí a aktuálně jsou na postupové příčce. Zmíněné výhody využili v posledním zápase s Mladou Boleslaví, proti níž byli ze začátku jednoznačně lepším týmem a nakonec také zvítězili 1:0 díky brzké trefě Olayinky.

Od návratu Opavy do ligy je Slavia ve vzájemných zápasech úspěšnější, nejsou to však bůhvíjak jednoznačné výsledky. Doma červenobílí v obou případech zvítězili o dvě branky, přičemž tu druhou přidali až v závěru, ve Slezsku to bylo ještě těsnější. V prvním případě otočili nepříznivý stav a získali tři body, ve druhém naopak v nastavení o vítězství přišli.

"Je to zápas, na který si musíme dávat pozor, protože my jsme tam loni podali nejhorší výkon v sezoně, kdy jsme remizovali 1:1 proti soupeři, který hrál v deseti. Opavě zápasy doma vyhovují, soustředí se na defenzivu, podává bojovné, agresivní výkony a chodí do rychlých protiútoků. Očekávám stejný zápas v tom, že budeme dobývat branku soupeře. Opava hraje většinou na tři stopery, někdy i na pět obránců v obranné fázi. Určitě to nepodceníme, protože je po reprezentační pauze a víme, jak jsou naše výkony po přestávce kostrbaté," varuje kouč Jindřich Trpišovský.

Domácí se musí obejít bez zraněných Hnaníčka, Schaffartzika a Darmovzala, hosté nemohou ze zdravotních důvodů počítat s Hovorkou a Karafiátem. V ohrožení je i start dalšího potenciálního stopera Takácse a brankáře Koláře.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Didiba, Žídek, Večerka - Mondek, Texl, Zavadil, Řezníček, Helešic - Juřena, Holík
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Masopust, Zima, Kúdela, Bořil - Ševčík, Holeš - Malinský, Stanciu, Olayinka - Kuchta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 14.30 - 6.79 - 1.22
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slovan Liberec - FK Jablonec  (pátek 18:45)
Bohužel bez diváků uvedou Liberec a Jablonec další díl ze ságy podještědských derby. Do duelu u liberecké Nisy půjde z lepší výchozí pozice domácí celek, jenž se drží v tabulce výše než "předměstský" rival a navíc již prodělal nebezpečnou epidemii.

Liberec má za sebou nemilou zkušenost s koronavirem, který před reprezentační přestávkou zasáhl mnoho hráčů. Ti Slovanu chyběli jednak v Evropské lize, jednak v domácí soutěži pro duel v Teplicích. Mužstvo poskládané z hráčů, kteří obvykle vysedávají na lavičce nebo nastupují za rezervní tým, se však vytáhlo a na teplických Stínadlech urvalo tři body, díky čemuž Liberec poskočil v tabulce na páté místo.

Navíc se v kádru Slovanu zlepšila i zdravotní situace. "Prakticky celé naše mužstvo si prošlo nákazou. Jsme rádi, že většina hráčů měla bezpříznakový průběh či mírné nachlazení. Určitě může být výhoda, že už nemusíme podstupovat testování a ani nehrozí případná stopka kvůli covidu," prohlásil trenér Liberce Pavel Hoftych.

V Jablonci koronavirus nezacílil na hráče, ale na realizační tým. Kouč Petr Rada tak v posledním utkání proti brněnské Zbrojovce trnul u televizní obrazovky a jen zoufale pozoroval marnou snahu svých svěřenců, kteří na soupeře z Moravy nakonec nestačili. Zeleno-bílá družina tím pádem po druhé ligové prohře v řadě spadla na deváté místo.

V souboji rivalů má Jablonec příležitost utnout nepříznivou šňůru. "Je to derby, je to tým v největší blízkosti Jablonce. Známe se navzájem, v Liberci jsem působil, i když už je to nějaký rok. Teď jsem v Jablonci a budu se snažit, abychom tam uspěli," uvedl Rada.

Podobně se na páteční seanci těší též v Liberci. "Derby vždy znamená hodně pro fanoušky a ostatní, kteří v regionu bydlí. Má to grády. Jablonec má velmi zkušené mužstvo, v posledních letech vždy skončil mezi pěti nejlepšími týmy soutěže. Soupeři se úplně nedařilo v posledních zápasech, naše výhoda by mohla být Evropská liga. Očekávám, že půjde o vyrovnanou taktickou hru," řekl Hoftychův asistent Pavel Medynský.

Domácím se sice pravděpodobně vrátí řada hráčů, nicméně jistě bude chybět záložník Jakub Pešek, který v duelu s Teplicemi uviděl červenou kartu. Na straně Jablonce bude absentovat duo zraněných záložníků Vojtěch Kubista s Milošem Kratochvílem.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Koscelník, Kačaraba, Tijani, Mikula - Hromada, Sadílek - Matoušek, Mara, Mosquera - Yusuf
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
V. Hrubý - Holík, Martinec, Štěpánek, Krob - Ladra, R. Hrubý, Hübschman, Považanec, Pilař - Schranz
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.21 - 3.33 - 3.47
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha761020:219
2.Sparta Praha760121:918
3.Viktoria Plzeň751119:1116
4.Sigma Olomouc742111:714
5.Slovan Liberec741212:713
6.FK Pardubice74128:613
7.MFK Karviná73319:812
8.1. FC Slovácko732210:711
9.FK Jablonec73139:710
10.Fastav Zlín730410:119
11.Baník Ostrava722310:78
12.Bohemians Praha 190562138:97
13.FK Teplice72059:156
14.FK Mladá Boleslav71246:125
 SFC Opava71246:125
16.Zbrojovka Brno71156:174
17.Dynamo České Budějovice60335:143
18.1. FK Příbram70164:221
Zbývající zápasy
22.11. 14:00Baník Ostrava - 1. FC Slovácko (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (855)

Přidat komentář
fabec1222

OT: Zima se kvapem blíží, a to také znamená start sezony zimních sportů. Stejně tak jako loni, tak i letos je na EF připravena tématicka diskuze pro fanoušky zimních sportů jednotlivců. Kdo máte zájem, tak se přidejte sem: https://www.eurofotbal.cz/clanky/xavier-je-rad-ze-se-vyhnul-bezkovani-43748/

Reagovat
C-M@ster

Já to napřed pochopil tak, že je to diskuze o tom, kde si budete sdílet tipy kam jet na lyže.

Takže je to diskuze, kde se bude probírat biatlon, skoky na lyžích atd, jo?

Reagovat
fabec1222

jj, je to ta druhá varianta

Reagovat
smazaný uživatel

Zimních sportů Jednotlivců

Reagovat
fabec1222

Hokejky maj většinou svojí diskuzi, tak proto bez hokeje.

Reagovat
smazaný uživatel

A co curling?

Reagovat
smazaný uživatel

Budiž.

Reagovat
smazaný uživatel

Co boby? Nebo psí spřežení?

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Já si pamatuju jen, že vždy na MS nebo MS juniorů je tady diskuze

Reagovat
Salfovic

Krasobruslení

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, Geňa Medvěděva

Reagovat
smazaný uživatel

ale zase zranena..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

super

Reagovat
smazaný uživatel

-Podobně se na páteční seanci těší též v Liberci. "Derby vždy znamená hodně pro fanoušky a ostatní, kteří v regionu bydlí. Má to grády. Jablonec má velmi zkušené mužstvo, v posledních letech vždy skončil mezi pěti nejlepšími týmy soutěže. Soupeři se úplně nedařilo v posledních zápasech, naše výhoda by mohla být Evropská liga. Očekávám, že půjde o vyrovnanou taktickou hru," řekl Hoftychův asistent Pavel Medynský.-

Zajímavě psané preview seance

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
letitfly

Pánové, mám na Vás asi docela hloupej dotaz. Můžete mi prosím někdo popsat, proč je hejt na Kuchtu tak obrovskej? Nemám úplně přehled. Je to kvůli chování na hřišti (jako například LK37) nebo je to kvůli chování mimo hřiště (jako Limba, Krmelec,....)?

Je to mladej útočník...tak by mě zajímalo, jestli můžeme doufat, že z něj něco bude anebo jestli mu nebylo shůry dáno a jede v matech, kokeši a tak

Reagovat
mistr129

Ten první případ, akorát ne tak extrémní jako LK37 - do nikoho zákeřně nezajíždí, ale je to docela magor a často sebou hází o zem

Reagovat
RadekVonCZE

Jak psal mistr129, je to vozembouch.

Reagovat
Fabregas@ole

Je to takovej frajírskej vyčůránek, pro fandy soupeře červenej hard před očima

Fans Slavie si na něj zatím tak trochu zvykají, nedá se říct, že by si jej už oblíbili, ani na něj nejde hejt. Dle referencí např. z Teplic to byl spíše flákač na tréninku, v SKS tak prozatím nepůsobí.

Reagovat
Losinho

Pořád simuluje a je to blbeček.

Reagovat
naheCZ

Moje pocity: Děsnej simulant. Navíc ještě poměrně nedávno jsme ho posílali všude po hostování a nikde se pořádně neprosadil a pamatuji si, že všude byl spíše pro smích. Nakonec se ho rádi zbavíme prodejem do Liberce, pro jistotu si tam teda necháme výkupku. No a u tu hned využijeme, i když se mu dařilo vlastně jen půl roku. A i tak to vlastně nebyla taková hitparáda. A plus je schopnej spálit nemožný a na to už v týmu máme Tecla. Sice teda mladší verze Tecla, ale Tecl je aspoň sympaťák...

Reagovat
Stannis Baratheon

Prostě chce na tom hřišti nechat vše a tak kolikrát někoho nešťastně majzne loktem. Sem tam si taky zasimuluje. Ale není to tak hrozný.

Reagovat
John Obi Mikel

Je to takovej zlej hráč Občas někoho zajede, občas naopak sebou hodí. Prostě pro fandy soupeře nesnesitelnej. A protože hraje za Slavii, tak je ten hate dvojnásobný.

Reagovat
Blasphemer

Je to simulant a mrtka.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to je?

Reagovat
letitfly

Dík za odpovědi usuzuju, že to teda ještě není úplně ztracenej případ...

Reagovat
Infi

tohle je závěr, který si vyvodil z těch komentářů jo že ty jsi Kuchta

Reagovat
letitfly

Dokud nejede v matech, drogách, šlapkách, tak je to na česky poměry útočník, kterej by ještě neměl byt odepisovanej vim, nemám vysoký nároky, ale člověk se proste za nějakou dobu přizpůsobí podmínkám

Reagovat
Mass

Kuchta tady už profil má

Reagovat
Mass

Hraje stylem Diego Costa nebo Sergio Ramos. Tzn. hraje tvrdě, provokuje, sem tam přidá nějakou tu simulaci. V hispánských zemích by byl za takovej přístup velebenej, u nás tim moc obliby nezískal. Navíc nic moc technika, spíš hodně běhá, defenzivní útočník (jako Tecl).

Reagovat
RadekVonCZE

Teď se dívám na livesport, a to nám furt chybí polovina manšaftu?

Reagovat
C-M@ster

Mají to tam, ale podle mě by neměla. Pozitivní už byli 17 dnů zpět.

Reagovat
RadekVonCZE

Je mi to divný

Reagovat
smazaný uživatel

Sadílek a Chaluš v Kudy běží zajíc říkali, že jste už v pohodě a promoření. Livesport není úplně nejlepší co se týče aktualit.

Reagovat
Kepy_FCB

Liberec-Peltonec 2:0

Bolka-Pardubice 2:0

Bohemka-Teplice 2:1

Olomouc-Karviná 1:1

Opava-Slavia 1:3

Brno-Příbram 1:0

Zlín-Plzeň 0:0

Sparta-Budějky 3:2

Reagovat
Blasphemer

Vavruška velký trenérský návrat do Žižkova.

Reagovat
kilobyte

Vavruška a velký v jedné větě?

Reagovat
fabec1222

velký, hm.....

Reagovat
eleven11

Reagovat
adalbertus

nincs pénzetek vagy mi a fasz

Reagovat
ratusek

z toho se monty posere

Reagovat
ratusek

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

OT: Za chvili Jihlava - Blansko a koukám ze K. Šašinka z Baníku nehrava ani tam To je asi definitivní konec v prvních dvou ligach v CR

Reagovat
smazaný uživatel

Za Blansko hraje Haris Harba

Reagovat
Greny

Reagovat
fabec1222

Ten dopadl...

Reagovat
Greny

zaklad jistej, prachy bude mit velmi slusny...

Reagovat
mayday

Co znamená v Blansku velmi slušný prachy?

Reagovat
smazaný uživatel

No teď vedou 2:0, takže evidentně si polepšil

Reagovat
db18

To jo... z Jihlavy do Blanska.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Co jste tam vyvadeli? To je Blansko tak dobre?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, my špatní

Reagovat
smazaný uživatel

Však je to hráč tak maximálně pro divizi.

Reagovat
ZB 07

Říkal jsem si, super kurz doma na Jihlavu 1.81 a oni prohrávají 2:0 v poločase

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, Standa Klobása je na hřišti, takže se to za chvíli otočí

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou má Blansko docela zajímavý kádr

Reagovat
Greny

to nerikam ze ne :) pred sezonou jsem rikal ze si myslim ze se i celkem v pohode zachrani

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem rád za Lukáše Kaniu, odchovanec Baníku, ročník 1997, takže stále "použitelný", měl jak dobré jaro za Vítkovice, tak i teď na podzim za Blansko hraje, před zápasem 2+1, dnes další gól...Dal bych mu v přípravě šanci být Baníkem, křídla nám chybí. Kuba Šašinka to bude mít po konci smlouvy v Baníku na konci roku 2022 hodně těžké s nějakým angažmá v profi lize, ale ty dva roky ještě chráněný je...Kdyby ho nechtěli v Blansku, tak asi bude muset hrát za naše béčko, jinak nevím...Pokud přeci plní tréninkové plány, tak ho za to, že je špatný vyhodit nemohou, když už mu tu smlouvu jako špatnému prodlužovali Stejně jako Pepík Celba, který ji má až do léta 2023 jsou tohle celkem zátěže pro Baník, ale co už s tím teďka...

Reagovat
Greny

Kania je dobrej :) ten by mozna mohl do ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Kozel ven!

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Sadílek, zatím toho moc neodehrál, ne??

Reagovat
ManUnited

tak dnes zrovna základ, kromě Hromady chybí ještě Kačaraba a Matoušek

Reagovat
božský John

Hanus v brane, Povazanec s paskou. Buh s nama

Reagovat
Fabregas@ole

Ale zase Hübsch out, Kubista stoper

Reagovat
ondrasch77

Že nehraje Hrubý, beru jako pozitivum, nebudeme ztrácet balóny hned po "rozehře" od brány.

Hra Považance při absenci Hübschmanna bývá lepší než když je v sestavě...

Jako jediný fail vidím zařazení Pilaře do sestavy.

Reagovat
ratusek

Hrubý je pro vás lepší když přijde jako střídající hráč? myslím, že ste ho chválili

Reagovat
ManUnited

on myslel brankáře ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

ajo máš pravdu

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
božský John

Wtf dyt Hruby aspon umi chytit mic kdyz na nej leti.

Povazanec je prisernej - na balonu i pozicne

Reagovat
John Obi Mikel

Nemyslel gólmana?

Reagovat
božský John

Vzdyt pisu, ze Hruby narozdil od Hanuse umi chytit mic kdyz na nej leti

Reagovat
ratusek

on si spletl reakci

Reagovat
John Obi Mikel

Ne, jen jsem debil.

Reagovat
John Obi Mikel

Aha, ja myslel, ze myslis chytit jakoze zpracovat (ještě jak je ve druhém řádku Považanec) Moje chyba.

Reagovat
ondrasch77

A občas si ho sám hodí do brány Na čáře je dobrej, ale co předvádí při standartkách je taky kolikrát síla... Navíc kdykoliv vykopává od brány, tak je to 50/50

Považanec je většinou děsnej, ale všiml jsem si, že když hraje bez TH3, tak je na hřišti daleko jistější...

Reagovat
ratusek

Mě Považanec nepřišel tak zoufalej jak píšete. Jednu dobu dokonce si myslím, že měl dost dobrou formu.

no nebo si ho s někým pletu

Reagovat
John Obi Mikel

Mě teda přijde snad jako největší slabina.

Reagovat
božský John

On nebyval spatnej, ale posledni rok je hrozna zaba na prameni

Reagovat
ondrasch77

Je čím dál horší..., ale podle mě k tomu přispívá Rada i Hübschmann, kdy se hraje na dvě DM...

Reagovat
ondrasch77

Dneska "výborně" zazdil break do otevřené liberecké obrany někdy v prvním poločas...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ratusek

tvl Zelenka propálí fans v garážích. PČR udělá zátah

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
ratusek

Koscelník zkušeně, asi měl vsazeno

Reagovat
John Obi Mikel

Pěkný

Reagovat
John Obi Mikel

Tak Koscelníka asi nebude, musíme najít jinou náhradu za Coufala.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
božský John

Holik?

Reagovat
božský John

A ze je ten covid a doba je zla, tak bych byl lidovej a nechal bych vam ho za 100

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Nabídneme Zeleného s Jugasem.

Reagovat
božský John

Ok, v tom pripade chcem 150

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ondrasch77

Jugase

Kdyby se dneska nesrazil hlavou s Vojtou, tak jsem ani nevšiml, že byl na hřišti...

Reagovat
John Obi Mikel

To je můj favorit Akorát nebude levný.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Briggus

Hroznej uplakánek ten Rondič...

Reagovat
Greny

Mara, Tijani, Rondic

Hlavne ze mají Yusufa a nepustí ho k tomu

Reagovat
John Obi Mikel

Jusuf dobrá přihrávka.

Reagovat
salm0n

pane Kjob

Reagovat
ratusek

Krob je blbej, ale tohle nemůže být penalta

Reagovat
John Obi Mikel

Jasné držení za dres.

Reagovat
ratusek

to ano, ale Mosquera ani nenahrával a míč se odrazil uplně na druhou stranu.

Reagovat
John Obi Mikel

To ano, ale takovéhle penalty už dnes sudí pískaj.

Reagovat
czechfant

A to znamená, že je Krob mamlas a né, že to není penalta :D

Reagovat
db18

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
andrew96

Reagovat
salm0n

to je uplně jedno

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
db18

Což je jedno.

Reagovat
czechfant

Teď tam o tobě Bosák mluvil, pro ty co fotbal moc nesledují

Reagovat
ratusek

vtipálku

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ratusek

to že bych tohle nepískal, protože hra byla uplně někde jinde, neznamená ty troubo, že fotbal nesleduji

Reagovat
smazaný uživatel

A kdyz o nic neslo tak proc ho Krob tahl za ruku? Za takovou demenci bych to zrovna piskal tem debilum

Reagovat
Greny

Krob

Reagovat
ratusek

Tijani je dnes dost špatnej

Reagovat
Rothbard

Úplně jasná a Krob celkem nesmyslný a zbytečný faul.

Reagovat
REPLIKATOR

Krob A kdyby golman chytil, tak se opakuje, protože nestál na čáře.

Reagovat
Greny

to mohl kopat ale i Jablonec ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Taky tam byla jedna situace. A zrovna Rondič.

Reagovat
Greny

no dost podobna prave

Reagovat
božský John

Kdyby aspon zamezil lozeny sanci, ale za tohle bych ho nakopal do prdele. Klasickej jablonec fakt ze jo. Melem je jak blazen a sami je dostanem na kone

Reagovat
smazaný uživatel

Rada jede. Penalta zbytecna ale debilita Kroba, ted cistej zakrok.. zase si to dojebali sami tragedi. Kdyz vidim Hanuse v brane a ruzny Kubisty a Martince, tak to je dobrej upadek toho klubu.

Reagovat
ondrasch77

Tak zrovna Kubista i Martinec dneska docela zahráli...

A pokud píšeš o úpadku Jablonce, tak Kubista je odchovanec a za Jablonec hrál už tak před 6ti lety...

Reagovat
REPLIKATOR

Nezdá se vám taky, že Krob vypadá jako Luďan z Mostu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
RadekVonCZE

Máš divný představy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mosquera dneska strašnej. Naopak výbornej Pleštil

Reagovat
czechfant

i to zakončení mu moc nevyšlo. Zavřít oči a ránu

Reagovat
smazaný uživatel

celou dobu koukal na míč. Vůbec neviděl co dělá golman.

Reagovat
czechfant

To jsem se nekoukal, ale bylo by to vysvětlení.

Reagovat
REPLIKATOR

Pilař

Reagovat
PavlíčeQ

VAR klasicky k ničemu, místo penalty za stažení Schranze si rozhodčí zkušeně pár minut počká, aby pískl stažení na druhý straně supr

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
montaigne33

Bylo by to proti Slovanu, ale musím souhlasit...

Reagovat
Vysajmi hadici

Přijde mi super, když fanoušek protivníka něco přizná. To chce koule. Na druhou stranu, až budeme všichni objektivní, co budeme dělat ve volném čase místo hádání a lhaní? Příště lépe a méně objektivně!

Reagovat
ratusek

Tvl jasná pecka

Reagovat
PavlíčeQ

To by se to muselo odehrát v druhým vápně.

Reagovat
ratusek

tak, že je Zelinka jeden z nejzoufalejších sudích, to vím dávno. ale že se nešel ani podívat na VAR, to nechápu. Ta penalta na vás byla uplně mimo hru, tohle byla hra uplně, tak nevím

Reagovat
John Obi Mikel

Kdo je ve VARu?

Reagovat
ratusek

Rejžek

Reagovat
Greny

asi vyrejzoval

Reagovat
mistr129

Reagovat
RadekVonCZE

Rondić špatnej, vše co jde přes něj, tak hned posere.... Poslat ho do Bosny zpět.

Reagovat
Greny

on neni na hostovani ze Slavie?

Reagovat
Losinho

pošleme ho tam my

Reagovat
John Obi Mikel

Já myslel, že ho Libe koupil.

Reagovat
Greny

mozna jste jim ho darovali ori nejakym prestupu, ale ze by ho Karl koupil ?

Reagovat
John Obi Mikel

Karl koupil i Kuchtu.

Reagovat
andrew96

Náhodou se mu celkem daří v soubojích, dokáže získat míč. Rozhodně ten lepší z jeho výkonů.

Reagovat
negrles

Jusuf je hrozny

Reagovat
REPLIKATOR

Rondič skill

Reagovat
db18

To je ale karta pro Ramba, ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Hanuš

Reagovat
tnt03

Twle nechápu jak může být tak dlouho u nás. Mám hrůzu když ho vidím v sestavě

Reagovat
Salfovic

Ten Hanuš je děsnej komik.

Reagovat
KnoxXx

Ivaaaaan

Reagovat
John Obi Mikel

Schranz

Reagovat
REPLIKATOR

Mikula

Reagovat
John Obi Mikel

Tak krom Koscelníka nebude ani návrat Mikuly

Reagovat
Greny

Mikula

Reagovat
RadekVonCZE

Já nechápu, proč od našich středních obránců lítaj furt dopředu centry, když se ani netrefí

Reagovat
John Obi Mikel

Ten Sadílek taky dnes není nic moc. Hromada je lepší.

Reagovat
KnoxXx

Sadilek decentny nastupca Kuchtu

Reagovat
lampas

Body s Teplic jsou v kanále. Zbytečná ztráta a ještě proti klubu, který s námi bojuje o poháry Ale výkon na píču, takhle dostaneme ve čtvrtek dalšího bůra...

Reagovat
ratusek

Koscelník jak to zkoušel tvl

Reagovat
božský John

Zeleny je cesky James Milner - kridlo, osmicka, bek a ted i stoper

Reagovat
czechfant

a většinu z toho stihnul už u nás v Hradci

Reagovat
John Obi Mikel

Milner pro chudé.

Vyměníme za Holíka. Třeba zvládne i beka na druhé straně.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
PavlíčeQ

Příp. Alaba

Reagovat
db18

Já bych naopak řekl, že ve vyspělých ligách, je tohle faul...

Reagovat
Kokesh

No spíš rozhodčí od rozhodčího...osobně bych to taky pouštěl. Útočící je o 30/40 cm výš, než obránce, který zaspal...i když ho zbourá se vším všudy, obránce by v životě ten míč neměl.

Reagovat
db18

Nejde o to, že ho zboural, ale o těch 30 - 40 čísel je taky víc proto, že si na něj položil rameno a obránce tak nemá šanci být výš - leda by ho zboural.

Reagovat
tnt03

Podle mě v tom výskoku nebyl tak vysoko že by si pomohl, ale prostě vyskočil dřív a výš než soupeř. Ten se do souboje dostal pozdě. Za mě dobře že se tohle pouští.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
REPLIKATOR

Velmi slabý výkon a zasloužená prohra.

Reagovat
montaigne33

Hmm, bohužel...

Reagovat
tnt03

Teda Liberec se mi zdá celkem slaboučkej, to bude v evropě asi další ostuda Jako v lize nanože a jsem rád že dostali ale prostě jestli tohle je generálka na EL tak to nic moc.

Reagovat
ratusek

a tohle vyhrálo v Teplicích

Reagovat
ondrasch77

Tak v Teplicích vyhraje kdekdo..., mám pocit, že se potopěj sami i bez berbrova zakleknutí...

Reagovat
ratusek

a přijedem tam my a rupnem, klasika

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ratusek

jsme na stejné urovni jak Příbram s Teplicema si každej vytírá prdel, přijdeme my a vyhrajou. se fakt poseru

Reagovat
ondrasch77

Vždyť jste v Příbrami vyhráli velkým rozdílem, tak snad nebude tak zle...

Reagovat
KingMaster13

Vy budete všichni čumět až doma porazí Hoffenheim Oni ligu dost teď vypouští a šetří se na EL

Reagovat
ratusek

tak Hoffenheim bude hrát s céčkem, tak třeba jo

Reagovat
ondrasch77

Tak teď nebylo moc na co se šetřit, když se 14 dní nehrálo kvůli reprepauze...

Ale jestli hodlají hrát proti Hoffenheimu jako proti nám, tak je smetou jak Hitler Polsko...

Reagovat
montaigne33

Podještědská bitva... Bohužel, Slovan byl dnes ve všem horší, snad se zvedneme... s podobnými výkony bychom v EL nezískali žádné další body Jablonci evidentně prospěla nepřítomnost jejich kapitána TH, bez něho fungovala záloha i obrana Jablek mnohem lépe... Od nás mě příliš nezaujal nikdo... U FKJ= kvalitní Považanec, Pilař, Martinec, Zelený, Hrubý

Reagovat
ondrasch77

Souhlas s tou absencí...

Reagovat
ratusek

Mě se líbil i Pleštil

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že uvidíme úplně jiný zápas v Opavě než loni, to bylo strašný. Věřím v pohodovou výhru o 2-3 góly.

Očekávám sestavu: Kolář - Bořil/Masopust, Kúdela, Zima, Bořil/Oscar - Holeš, Ševčík - Malinský, Stanciu, Olayinka - Musa

Reagovat
Greny

vy mate v becku hrace s profi smlouvou?

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo v dnešní době ne?

Reagovat
Greny

Ty jo dost tymu nebude mít komplet béčko s profi smlouvama .. Si teda aspoň myslim ja

Reagovat
Kepy_FCB

Brnooo

Reagovat
lichna.

Tu poslední odpověď by si mel přečíst hlavne Michal "SKANDAL" Kvasnica...

Reagovat
meno

Vyhrajeme nebo bude po reprepauzní klasika a mám střelit 10 na neprohru Opavy?

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
HorajzmAmmann

ale asi zajímavá kvalifikace. Oranžový McLaren 3.+4. místo,

Reagovat
Greny

A výsledky zavodu precte tenhle:

https://www.facebook.com/watch/?v=369246127477568

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
naheCZ

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kepy_FCB

srandovní, ponižující a smutné zároveň

Reagovat
naheCZ

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
martin1

Reagovat
andrew96

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Infi

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci to sledovat celý, vyhraje konečně Bottas, nebo ho zase Hamilton předjede?

Reagovat
mistr129

Bottas šel v nesmyslný čas do trafiky a zbytek závodu už nikoho nepředjel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jako vždycky.

Reagovat
Spalovač šancí

Toto je Český sen 2?

Reagovat
Mada

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Gábu teda snad v zimě stáhnem.

Reagovat
Gelu28

Michal Škoda potvrzuje zatím, že byl vždy kopyto

Reagovat
db18

Se pěkně ukazuje, jaká díra Boháč je... příště snad dostane šanci Letáček.

Reagovat
Greny

OT: zapnete si Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Euphael

Reagovat
Greny

ze zacatku zapasu to bylo vodni polo .. zastavoval se jim i balon na vode na hristi

Reagovat
Euphael

Jsou nekde streamy na FL?

Reagovat
db18

tipsport

Reagovat
John Obi Mikel

Sport a vše kolem něj.

Reagovat
kopcan
Reagovat
smazaný uživatel

youtube

Reagovat
monty25

Jak že měl Hejkal to ultimátum?

Reagovat
Kaspar

vyhra nebo adie

Reagovat
monty25

Reagovat
Kaspar

mluvilio se uz o nejaky nahrade? jako znalec Teplic me napada jen Zdenda

Reagovat
Kaspar

ale skoda ze Franz chvili nepockal, tohle je pro nej jak delany

Reagovat
monty25

Taky si říkám, v Třinci se mu teď začalo dařit. Jinak o náhradě zatím nevím.

Reagovat
monty25

Teď říkal komentátor v přenosu, že to ultimátum dostal vyhrát aspoň jeden z následujících dvou zápasů. Takže ho možná vylejou až po Spartě...

Reagovat
meno

Hejkal Spartu porazí, to bude ošetřený

Reagovat
Greny

Jde vám o2?

Reagovat
HorajzmAmmann

Mají výpadek

Reagovat
Greny

Vyprcanci

Reagovat
HorajzmAmmann

nemít tam ligu, už u nich hodně dlouho nejsem.

Reagovat
Greny

Reagovat
db18

Reagovat
HorajzmAmmann

Nejede asi nikomu ... Na net se nejde přihlásit vůbec a ani TV se sekala

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Výpadek je jejich standardní stav, spíš by to chtělo nějaký termín pro dobu, kdy jim to náhodou jde.

Reagovat
Coutinho10

na notebooku nastesti jo, protoze to mam delsi dobu pusteny, ale koukal jsem i na PL, o polocase z toho vylezl a ted uz to tam nenahodim

Reagovat
John Obi Mikel

Mě zatím jede celou dobu. Ale stejně jako Coutinho koukám od 4 na Bohemku na noťasu.

Reagovat
Coutinho10

Holeš na lavicce

Sestava: Kolář – Masopust, Kúdela, Zima, Oscar – Ševčík, Traoré – Sima, Stanciu, Olayinka – Kuchta

Lavička: Kovář, Holeš, Bořil, Malínský, Lingr, Musa, Jurásek

Reagovat
Frank Lampard 8

Sigma

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo misto Hejkala? Jilek?

Reagovat
monty25

Hlavně ne Jílek nebo M. Hašek, jinak překousnu asi kohokoliv. Teda kromě Vavrušky, ale ten teď bude strašit na Viktorce...

Reagovat
smazaný uživatel

Hasek je asi reálnější, Jilek asi bude chtít vycerpat smlouvu od Sparty do konce

Reagovat
monty25

Když Haška, tak jedině Zdeňka.

Reagovat
John Obi Mikel

Ivana nechceš?

Reagovat
monty25

Ten by měl asi jinačí požadavky...

Reagovat
John Obi Mikel

Přijde Martin a posílí vás oba synátoři.

Reagovat
monty25

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nevím, jestli budou mít na tu juniorovu pokutu, aby pak nehráli od příštího roku ČFL.

Reagovat
John Obi Mikel

Nevrátí se Šmejkal?

Reagovat
monty25

Ten je ve Vlašimi.

Reagovat
John Obi Mikel

Ajo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla zítra prohraje a půjde k vám Roman Skuhravý.

Reagovat
monty25

No, to je taky tragéd.

Reagovat
ratusek

nemáš to hochu lehké, na Viktorce Vavruška a do Teplic Jílek

Reagovat
db18

Horváth

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, kdo misto Horvatha?

Reagovat
db18

Hejkal?

Reagovat
John Obi Mikel

Podvojná výměna.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, jak v NHL. Beru.

Reagovat
John Obi Mikel

Karel Jarolím.

Reagovat
John Obi Mikel

Pivarník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Kozla prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Daniela či Davida jako posilu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Jarolím je volnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ceka na Emiraty

Reagovat
mickey mouse

Seká se vám taky na Tipsportu obraz?

Reagovat
ACSeRw!n

ne

Reagovat
ACSeRw!n

ale to bude asi tim, ze na nej nekoukam

Reagovat
db18

U SKS zatím ne, když jsem koukal na Pardubice tak furt.

Reagovat
mickey mouse

u SFC-SKS je to už v pohodě, ale u těch přenosů z české ligy je to zadrhávání obrazu pravidelné

Reagovat
DieFohlenBMG

Ne, seká se mi o2 tv

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole to je písek ne? Šílený

Reagovat
John Obi Mikel

Ruka.

Reagovat
John Obi Mikel

Ale jinak těch prvnich 5 minut bylo nejhorsich v sezone. Ted uz jsme zapli.

Reagovat
hrundy

Celkem jasná penaltička.

Reagovat
Kepy_FCB

škodaaa

Reagovat
DieFohlenBMG

Dordič vs Zímič

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kréteni to vysypali pískem. Ale škodí to i jim, viz poslední střela Holíka.

Reagovat
John Obi Mikel

Goool

Reagovat
John Obi Mikel

Ale snad bude Kudela v pohode.

Reagovat
mickey mouse

Žídek

Reagovat
John Obi Mikel

Kanonýr.

Reagovat
John Obi Mikel

A o2 komentatori si toho ani nevsimli, hlavne ze furt melou a melou.

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
andrew96

Tak dopadlo to dle očekávání, netřeba se vzrušovat.

Reagovat
John Obi Mikel

Zrovna Žídek nám dal minule góla myslim.

Reagovat
andrew96

Ale určitě ne z tutovky!

Reagovat
John Obi Mikel

To byl nějaký dáreček od Přémy, pokud si dobře pamatuju.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ginzel opět kurví fotbal

Reagovat
Losinho

Hrozně rozkouskovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Písek, rozhodčí...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jo, na obě strany Ono je nejlepší nehrát vůbec, co?

Reagovat
Losinho

První místo

Reagovat
John Obi Mikel

Není to ono dneska, ale naštěstí vedem. K idealu to má daleko, asi za to může repre pauza. Ševčík-Stanciu se mi nelíbí, Kuchta taky není tolik ve hře.

Reagovat
veikko

Opavští, co ten Večerka? V 17 letech hrává celkem pravidelně ligu a co jsem zatím viděl, tak mi nepřijde, že by dělal nějaké hrubky. Že by v Opavě rostl zajímavý stoper do budoucna?

Reagovat
mickey mouse

Jedno z mála pozitiv na letošní sezóně. Sem tam v prvních zápasech měl nějaké chybky, ale jeví se jako slušná posila obranné řady do příštích let. Zatím toho neodehrál tolik tak těžko dělat závěry nějak víc. Ale společně s Ščudlou nejzajímavější jméno z našich mladíků.

Reagovat
John Obi Mikel

Opava na to jak nás trápí, tak si vyložené šance nevypracovává, v tom zakončení naštěstí selhávají.

Reagovat
John Obi Mikel

Kuchtaaaa góoool

Reagovat
Coutinho10

Sima ale fakt skvelej : :thumbsup::

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
John Obi Mikel

Super náběhy za obranu

Reagovat
djiros

Náběhy ano, když tam je dálnice. Ale koncovka?

Reagovat
John Obi Mikel

V rámci našeho týmu průměr.

Reagovat
djiros

Být v dresu soupeře, tak nevíme, že je na hřišti. Tohleto vychvalování zahraničních hráčů nerozumím.

Reagovat
John Obi Mikel

Být to Čech, vychvalujem ho úplně stejně, teda minimálně já ano.

Reagovat
djiros

Otázka, vzpomeneme si za půl roku? Fandím mu jako každému jinému, ale nefotbalový je. Malínského nemuseli vůbec kupovat.

Reagovat
Losinho

Simu kupovali v létě pro ČFL, nečekali že bude tak brzo na úrovni áčka. A teď tam jsou 4 křídla (i s ním), což je akorát.

Reagovat
djiros

To si řekli okolnosti ne výkonost. Zůstat Coufal, nebo Ševčík zprava, jak občas nastupoval, tak si ještě počká. Ale dobře, že má důvěru

Reagovat
smazaný uživatel

Být to Čech, tak vůbec nehraje.

Reagovat
djiros

Reagovat
John Obi Mikel

Na to jsi přišel jak?

Reagovat
smazaný uživatel

no.. tak to v českém fotbale jaksi bývá

Reagovat
John Obi Mikel

Nemyslím si.

Reagovat
Mass

Hlavně v Plzni nebo současné Spartě co?

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

To se pleteš, máme radost ze všech mladých hráčů, se kterými se až zase tolik nepočítalo, že budou v základu. Zima & Sima

Reagovat
Coutinho10

i koncovka byla

Reagovat
KingMaster13

Na těch centrech a zakončení ale musí ještě pracovat ale jinak se vyvíjí velice slibně, každý zápas je tam vidět pokrok

Reagovat
Losinho

Tak on je kopyťák, fotbalový myšlení má super, ale nohy to úplně nezvládají.

Reagovat
KingMaster13

Musí na tom dost makat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro me sympatictejsi ze aspon to mysleni ma.. nez treba tecl kterej beha uplne mimo misu, resi kazdou situaci nejhur jak to jde, nezpracuje balon, neprihraje po zemi ani vrchem a produktivni je neni.

Reagovat
Losinho

Taky, o tom žádná

Reagovat
DieFohlenBMG

Mne se nejvíc líbí, ze to třeba dvakrat posere, ale stejně to zase zkusi. To je je takové nečeské

Reagovat
Mass

Na ztrácení balónů už máme Olayinku.

Reagovat
Coutinho10

nastesti mu to klaplo i v koncovce...zaslouzil si to

Reagovat
Mass

Centry fakt nemá, ale jestli to neni tim že je to původně útočník. Dostane míč a před očima se mu udělá tunel s brankou na konci

Reagovat
John Obi Mikel

Goool Kuchta

Reagovat
monty25

Štve mě, že jsem pro tohle kolo nestihl složit Fantasy. Ale kdybych ji složil, tak bych byl naštvanej taky, protože jsem hodně zvažoval Kuchtu, ale upřednostnil jsem Yusufa a Necida.

Reagovat
DieFohlenBMG

Lol to máme úplně stejne, taky jsem chtěl dat kuchtiče a nakonec jsem tam dal Yusufa a Necku

Reagovat
DieFohlenBMG

Myslel jsem, ze bude hrat Musič od zacatku

Reagovat
KingMaster13

To je stejně úžasný co ten Liberec dělá za zázraky. To prostě stačí koupit hráče nějakou shitku, poslat jí na rok do Liberce a máš hráče jak hovado Kuchta nebyl fotbalista hodnej na ligu, když jsme ho tam poslali. Teď? Teď je to novej Krmenčík

Reagovat
John Obi Mikel

Krmenčík

Reagovat
KingMaster13

Jako typologicky je mu podobnej

Reagovat
John Obi Mikel

Nemyslím si, Krmenčík je víc silový/nemotorný.

Reagovat
KingMaster13

On je Kuchta taky docela takovej nemotornej. Ten gol proti Nice jak mu to uteklo ale šťastně se mu to odrazilo o obránce, nasadil tím housle dalšímu obránci a dal gol, tak jsem prostě viděl Krmenčíka

Reagovat
John Obi Mikel

Já spíš myslel těžkopádný než nemotorný. Kuchta mi přijde lehčí stavby těla a z toho taky pramení i ty jeho vozembouchy.

Reagovat
Losinho

Třeba myslel simulace.

Reagovat
KingMaster13

Simulace, to jak hraje, nečistý souboje, podobná stavba těla, dokonce i dost podobný goly dává.

Reagovat
Losinho

Tak to mám radost

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč dobrej, ale nesympatickej

Reagovat
djiros

Jako on dával celkem góly všude, kde byl. Tady bych Liberec nevyzdvihoval. Že není zrovna do party je věc jiná.

Reagovat
andrew96

Po 3 zápasech...

Reagovat
John Obi Mikel

Goool Bořil Traoré nádhera.

Reagovat
Komix

¨Sima Traoré

Reagovat
DieFohlenBMG

* Simič Traorič

Reagovat
fabec1222

No Hašek, no party

Reagovat
DieFohlenBMG

No jo, mě je ho snad i líto

Reagovat
DieFohlenBMG

*mně

Reagovat
John Obi Mikel

Goool Simaaa

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaaal Simaaaaaaaaa luxusne

Reagovat
mickey mouse

Po solidním prvním poločasu nakonec úplná katastrofa

Reagovat
John Obi Mikel

Oni to i kyslíci říkali, že vám druhé půle nejdou. Kondice?

Reagovat
mickey mouse

Pořád stejná písnička zápas co zápas - nalítneme zběsile na soupeře prvních pět minut ve kterých si vypracujeme dobré šance a jak nedáme během této doby gól tak úplně vypneme a děláme sparing partnera. Dneska jsme se celkem obstojně drželi celý poločas a doplatili jsme na to v druhé půlce, na SKS kondičně nestačíme ani trochu. Ale že to bude taková darda...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Komix

wtf Sima

Reagovat
Komix

po tom, co předvádí Zima a Sima už bych kupoval jen nonamy ze 3. ligy

Reagovat
John Obi Mikel

Nebo týpky, co mají podobná jména.

Reagovat
Komix
Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mistr129

A přestěhujeme se do peruánské metropole

Reagovat
smazaný uživatel

a s sebou vezmeme i mima

Reagovat
Komix

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
montaigne33

Reagovat
John Obi Mikel

Na toho jsem úplně zapomněl.

Reagovat
Komix

Reagovat
Coutinho10

Goal ala Thierry Henry

Reagovat
PhilipS

Skvělý. Slávia je zpět. Sima s Dorleym tomu týmu dodali šťávu. Mám radost, když se takhle daří mladejm hráčům. Tohle mě baví

Reagovat
DieFohlenBMG

A Zímič, ten kluk má Čaro

Reagovat
John Obi Mikel

Musaaaa goool

Reagovat
John Obi Mikel

Jen se obávám, abychom se nevystříleli před EL.

Reagovat
Coutinho10

nadhera Holes + Musa

Reagovat
smazaný uživatel

Game, set, match ✡︎

Reagovat
DieFohlenBMG

Drž piču

Reagovat
John Obi Mikel

Hezky dorostenec

Reagovat
montaigne33

Slavia bez problémů- odehrála dokonalý 2.poločas...

Reagovat
John Obi Mikel

Super 2.půle

Reagovat
Losinho

Hlavně ať je Oscar v pohodě na čtvrtek.

Reagovat
Mass

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

ale bojim se ze ne

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
DieFohlenBMG

Je to komplikace, ale Béřík ho dokáže nahradit

Reagovat
smazaný uživatel

Nahradit?Oscar Béřovi nesahá po kotníky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi fakt král imbecilů.

Reagovat
smazaný uživatel

No, zato ty jsi chytrák, ty tvoje cancy, který tu bleješ, to je něco.V čem je ty idiote lepší Oscar na levém beku?Vůbec v ničem, dozadu je o parník horší a dopředu to taky hitparáda není.Rychle jste našeho kapitána odstřelili.Je vidět, že tady tomu nikdo vůbec nerozumíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já doufám a předpokládám, že bude hrát základ vpravo a jen měl ještě oraz kvůli covidu. To nic nemění na tom že jsi retard.

Oscar je skvělý fotbalista s ohromným potenciálem růstu a základní sestavu si právem vybojoval. Zápas od zápasu je lepší a lepší a déle než do léta 2022 ve Slavii těžko vydrží.

Reagovat
Losinho

Nikdo ho neodstřelil, každej normální člověk ho chce napravo místo Masopusta.

Reagovat
smazaný uživatel

Opava se snažila hrát fotbal, neprasila. Tohle je pro budoucnost těch hráčů mnohem lepší než co vymýšlí Páníkové, Jílkové, Zdenál a další zaostalci. A ne, Jílek se svou psychikou fakt není moderní trenér.

Jinak Čínani už jsou jako Vietnamci. Kupují Večerku.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to kecáš, ten jejich kapitán byl pomalu na redku, na fauly taky Opava vyhrála, úplně zbytečně nám málem odstřelili Kudyho, ale neprasili...... že tys to neviděl?

Reagovat
smazaný uživatel

To má jako ve vápně obránce přestat hrát ty imbecile? A gólman uhnout?

Reagovat
DieFohlenBMG

Frajer dá gól na 6:0 v Opavě a slaví jako kdyby rozhodl finále LM. To žeru

Reagovat
Greny

Ot : na ČT Žižkov - Líšeň ...

Reagovat
db18

Reagovat
C-M@ster

Na ČT hraje Žižkov - Líšeň.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Pudil má slušnou vanu

Reagovat
Kepy_FCB

a vybraný slovník

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jak byval tenkej tak ted je ho dvakrat tolik.

Reagovat
Greny

Zdá se mi to nebo má ten Veselý(brankář Líšně) nějaké kilečko navíc ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne o kolecko min

Reagovat
Kepy_FCB

Ten Lutonský toho je už i v Líšni škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se ten Hrubeš ještě usmívá

Reagovat
mayday

"stadion", trávník, výkony... Druhá nejvyšší soutěž v ČR v kostce. To vypadá spíš jak krajskej přebor kolikrát

Reagovat
Greny

Floder - Moravec, Dreksa, Gajic, Kotula - Štěpánovský, Sedlák, Šumbera, Fousek - Hladík, Přichystal

No nejraději bych viděl Ruska místo Hladíka a Pachlopnika místo Šumbery, ale asi nejsou na celej zápas ok..

Dneska bude hrozně moc chybět Vaněk ...

Reagovat
veikko

Neměj strach, koukni na sestavu Příbrami a s tím by prohrál tak možná Vyšehrad. Příbram nemá absolutně žádnou kvalitu.

Reagovat
Greny

To nevis jaké máme dlouhodobě problémy s hrou do plných... A když vezmu "kreativniho" Sumberu a Hladíka kterej je schopnej zase prekopnout 3x tribunu tak budu rád za usmudlanych 1:0

Reagovat
soukup

pokud bude Příbram hrát zezadu, tak to vidím na optickou převahu ve středu hřiště, která se ale 30 metrů od branky změní v nemohoucnost. Tři střely z dálky vedle, dvě nebezpečný standartky, osm centrů, ale šest z nich najde jen soupeře. Prostě takový generický zápas spodku české ligy.

Reagovat
mxyzptllk

Pachlopník zas na lavičce... Vždyť už je zdravej, ne?

Reagovat
Greny

Měl by být zdravej, talentu ma dostatek, ale v poslední době prý lital v oblacích a musí se vrátit na zem

Reagovat
mxyzptllk

i kdyby kazil, radši bych se díval na něho než na Šumberu... Kdykoliv byl na hřišti, byl jeden z nejlepších.

Reagovat
smazaný uživatel

Co mas furt s tim Sumberou?

Reagovat
mxyzptllk

Já už jsem si tady na něho stěžoval? Ani nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry to by kolega

Reagovat
Greny

Já u toho hráče nedokážu říct co je jeho přednost.. v čem má vynikat... Nebo proč hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Ma skoro nejlepsi fyzicku a je hodne silnej.. to jako nekecam.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se potvrdí všechny absence, tak dnes budu rád za jakoukoliv výhru a výkon hodnotit nebudu.

Reagovat
Greny

Hladdiiiiiiiik

Reagovat
naheCZ

Fanoušek na střeše

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja nevim ale ta Pribram je priserna.. kam chodi na ty cernochy? Minule ten borec co dostal cervenou a ten stoper dneska je taky jak namalovanej (no pun intended). Celkove je ten tym strasnej, to si vybira Horvi ty hrace? Nebo je tak spatne trenuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Na D1 a D5 berou migranty z kamionů.

Reagovat
ratusek

nejsou kundy, není tanec. Príbram nemá prachy no

Reagovat
Mass

Kingue, ten co dostal minule redku, je z juniorky Slávie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ten Dreksa je uřvanej.

Reagovat
ratusek

tvl co ten Štepanovskej zkoušel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu proc to neukazali znovu ale mega fuckup no To byl skoro jasnej gol jenom ti prihrat nornalne.. a i kdyby to co zkousel vyslo tak by to nemelo razanci.. on je strasne vypatlane.

Reagovat
Stana95

něco takovýho je pomalu na vystřídání

Reagovat
fabec1222

Kdo místo Horvátha? Ale s tímhle kádrem to bude mít každý těžký, čekal jsem, že Příbram posílí mnohem líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Tobiáš

Reagovat
ratusek

jak je ted o přestávce na O2 ten sjezd na bruslích, no masakr

Reagovat
Greny

Machálek bunda na Wengera

Reagovat
Liquid

jako věděl jsem, že to bude špatný zápas, ale ta zoufalost z obou stran je šílená, oba týmy by hráli spodek tabulky i slovenské ligy, nemají v 1.český co pohledávat jak Brno tak Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Z tech 22 lidi na hristi maji na 1.ligu tak 4 lidi. + Pachli na lavce.

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvam se ale co to komentuje za sulina? Doted nerekl ze nastoupil Rusek. Po kazdym slovu ma 5 vterin pauzu. Informace ze Cermak "prestoupil z Lisni do Brna" je taky top..

Reagovat
Stana95

přesně to jsem si taky říkal, bylo tam dvojitý střídání a člověk aby 2 minuty čekal než řekne, kdo tam přišel

Reagovat
naheCZ

On podle mě nepoznal kdo tam jde, takže to řekl až zároveň s grafikou

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslim Hrozne to tak vypadalo.. stali tam ty 2 minuty minimalne a nic.. az pak se objevila grafika ze sumbera vs. cermak tak ty dva zminil ale Rusek vubec. Ani slovo.

Reagovat
Stana95

právě, Růska zmínil až když byl v nějakým souboji každopádně asi chceme moc, aby měl komentátor aspoň přehled o hráčích, který komentuje

Reagovat
smazaný uživatel

A furt říká penaltový spot, už mi na něm vadí všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Pribram se dostane k prvni slibne standartce a vsem znamy techniky nekvalitni fotbalista Rezek se rozhodne ze to praskne ze 30 metru naprimo... Ja uz prestavam chapat uplne vsechno v nekterych zapasech nasi profesionalni souteze.

Reagovat
smazaný uživatel

Floder si musi pokazde trikrat svistnout do rukavic nez odkopne od brany? Leti to pak dal ten balon?

Reagovat
ratusek

vážně tu Zbrojovku už vypli?

Reagovat
naheCZ

Musíš to sledovat na jednom z těch kanálů O2 TV Sport a ne na O2 TV fotbal...taky jsem si říkal, co mi tam skočila reklama

Reagovat
ratusek

zrovna sem to pustil na pecku

Reagovat
vanGomm

Tady je jasně vidět že by se liga měla snížit na 10 max. 12 týmů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná, trapná, zbytečná a jasná.

Reagovat
Greny

Ať jde ten Orel do hajzlu od šedesáté minuty píská vše na jednu stranu

Reagovat
ratusek

Tam není VAR ne? historie se opakuje

Reagovat
Greny

Je

Reagovat
Greny

Ale jen na jednu stranu

Reagovat
Mass

Reagovat
KingMaster13

Asi tak, když si lidi mysleli že Berbrem to končí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gelu28

Rozhodčí Orel a jeho další přehmat v lize...nechápu jak tento člověk může pískat ligu ...a to jsem v tomto zápase Brno vs. Příbram nezaujatý.....nevím co mu Starka slíbil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

tvl ukázkovej strom

Reagovat
ratusek

jak tam příbramáci ničí ten penaltový puntík

Reagovat
naheCZ

Reagovat
mxyzptllk

to není možný...

Reagovat
ratusek

to je takovej čurák on z toho neudělá ani faul

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna kurva, jak tam muze ten obrance tak vletet.. jezisi... to je komedie. Bylo to vevnitr imho. A faul teda urcite..

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Greny

No ty seš kunda Orle .....

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole nic se nezmenilo, zase vas zariznou proti Pribrami.

Reagovat
ratusek

mě tohle fakt sere. strom jako prase, kdekoliv jinde by to pískl, ale ve vápně ne. kdyby to aspon jak piča vytáhl ven a udělal přímák, ale ta piča to uplně odvolá. a za tleskání VARu a toho zmrda Chovance

Reagovat
ratusek

OT: Ristič luxusní asistence

Reagovat
RadekVonCZE

Aspoň se tu můžem chlubit, že hrál u nás

Reagovat
ratusek

hraje základ za Montpellier, ted by se vám dost hodil dle mě. ale nevím, nesleduju ho jak hraje

Reagovat
RadekVonCZE

U nás jako v lize, špatně jsem to napsal.

Reagovat
Kepy_FCB

Brno zase neporazí Příbram ani doma ale může za to rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Typico Pribram jeste nevyhrala a zdrzuje za remizovyho stavu proti Brnu, jeste kdyz se v druhy puli celkem chytli.. wtf

Reagovat
soukup

asi není cílem nesestoupit, ale sbírat bodík k bodíku a na konci sezóny být krásně předposlední

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda. To staci.

Reagovat
Alan_Shearer

Tak byt predposledni je celkem k hovnu.

Reagovat
naheCZ

Štepanovský, ten má velký přehled ve hře...bum to do prvního bránícího hráče

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz ten borec ty hrace vidi poprve tak nema radsi vymyslet nic navic.. karma.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to utnul.

Reagovat
ratusek

panebože, ten Orel je uplně vyprcanej tohle nebyl v žádnbým vesmíru faul, Soldát to podskočí jak piča a pak spadne

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný štěstí, že oba týmy budou hrát příští rok 2 ligu. Parodie na fotbal.

Reagovat
Selänne

Reagovat
Liquid

Reagovat
naheCZ

Kurva proč to nenechá dohrát a nenechá to kdyžtak na VARu, mě to jako faul teda vůbec nepřipadalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze na VARu by videl, ze to faul nebyl. Takhle na var nedoslo. Je to curak, ale neni blbej.

Reagovat
Stana95

teď těch posledních cca 10 minut bylo krásně vidět, jak je sudí nestrannej ... nás nepustil k vápnu

Reagovat
Greny

Tak píská ale od šedesáté minuty z ničeho nic začal vše otáčet

Reagovat
Liquid

Reagovat
Gelu28

Nikomu se nemá přát nic zlého...ale Orle ty grázle....kéž by ti brněnští hools kompletně zdemolovali auto aby jsi do Hradce odkud jsi musel jet vlakem

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Brno druhej polocas nic. Stridani hruza, Rusek neviditelnej a Cermak udelal akorat penaltu, vlastne dve no, ale Orlovy stacila jedna.

Reagovat
czechfant

V poslední minutě jasnej faul https://ctrlv.cz/290H

Ta penalta(neodpískaná) za mě tak na hranici faulu a na hranici PÚ

Reagovat
Greny

Mě ještě fascinovalo jak tam Kočí a ještě obránce rozrývají kopačkou penaltového puntík a Orel dá žlutou hraci Brna

Reagovat
czechfant

to se přiznám, že jsem nevěděl. Na druhou stranu vím, že Orel je Berbrův člověk, o tom žádná

Reagovat
KingMaster13

Jako tohle Brno mělo ukopat cinklej rozhodčí necinklej rozhodčí Kdo ztratí tenhle rok s Příbramí tak bude mít fakt problém, navíc doma

Reagovat
Liquid

rýsuje se to na padák pro trojici Opava, Příbram, Brno

Reagovat
KingMaster13

Ono to tak i vypadá, protože jedinej kdo ztratil s Příbramí je Brno a Opava, Budějovice věřím že se zvednou a ještě teda Teplice budou mít asi problém. Nikdo jinej tam asi nezasáhne do hry o sestup.

Reagovat
ratusek

Teplice přijedou k nám a mají 3 body

Reagovat
KingMaster13

Takže díky vám se zachrání alespoň někde hrajete klíčovou roli, rozhodujete kdo spadne a kdo ne

Reagovat
Kepy_FCB

Teplicím snad bude pomoženo za ty roky berbrových perzekucí vůči nim

Reagovat
Liquid

ČB se určitě zvednou a Teplice tam na rozdíl od té trojky mají sem tam nějakého fotbalistu a Řezníček jim nějaké body ukope, budou dole ale že by měli spadnout za někoho z té trojice si nemyslím, na jaře počítam že tabulkou budou padat Pardubice až budou přečtený, ale do té doby budou mít snad slušnej bodovej polštář

Reagovat
BaggioRoberto

Dneska hraje Sparticka, rak pojdme ji aspon z domova podporit, kdyz se nesmi na stadion. Nechci slyset zadny narky, ze Dockal s Krejcim uz na to nemaj, ze nehrajem dobre a podobne. Jsou to hraci kteri porad maji Sparte co dat a jsou produktivni. Nepovedl se zapas v Plzni, to se stane, je to v ramci ligy pro Spartu nejtezsi zapas. Plzen taky to nezabalila po drtive prohre v Liberci. Trener Kotal pracuje s hraci, ktere ma a dela to dobre. Kvuli neusralym zranenim, covidu atd. nema vetsinou moc z ceho vybirat. Ale nestezujme si, pojdme porazit Budejovice a Teplice a pak v derby muzem opet zautocit na prvni misto. Byl jsem to ja, kdo jako prvni, hned po losu FL prisel s tim planem prvnich 6 zapasu = 18 bodu. Plzen se zaspala, tak ted rikam nasledujici tri kola minimalne 7 bodu. SPARTA PRAHA olé!

Reagovat
RadekVonCZE

Jako nemáte si na co stěžovat furt, musí si všichni uvědomit, v jaké situace byla Sparta rok a dva roky zpět.

Reagovat
Liquid

zkušeně pohlídáno sudím, nepískl bych ani jednu penaltu, Orel pískl 2, ale tu druhou naštěstí neposvětil videosudí

Reagovat
pingla

jméno na dresu modré, číslo červené, to je snad světový unikát ne?

Reagovat
dinss

No..a?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty dresy nemůžou být odpornější.

Reagovat
pingla

jsou krásné, ale ten potisk je prostě divný

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se nedival, az ted..nevedele sem ze hraji v bilych.. kdo to mohl cekat.. ty jsou hezky, uznavam.

Reagovat
Selänne

Macron to vůbec nezvládl. Přitom letos vytvořily nádherný dresy pro PAOK, Lazio nebo Motherwell.

Reagovat
czechfant

Kopic reprezentant

Reagovat
smazaný uživatel

Berbr v base = žádná penalta

Reagovat
dinss

To je hrozný tohle pravidlo o chtěný/nechtěný ruce.

Reagovat
czechfant

Za tohle bych penalty kopal daleko spíš, než za různý nastřelení ze 3 metrů.

Reagovat
Šukézní Dušan

ba louLa už měl bejt venku a přitom nemá ani žlutou, coe to za prasorozhodčího?

Reagovat
dinss

Z první šance Zlína tyvole.

Reagovat
Salfovic

Jak tam Brabec vyklusával za Poznarem

Reagovat
dinss

Je hrozně smutný, že v naší lize je s touhle hrou Zlín poměrně nahoře..

Reagovat
doshcz

normální fotbal proti velkému favoritovi, co bys od nich jako chtěl? :D

Reagovat
czechfant

To se dá říct včera i o Tottenhamu :D

Reagovat
dinss

Však to je taky smutný!

Reagovat
andrew96

Ani ne, protože takový styl nepraktikuje zápas co zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvedavy, koho dalšího chce Plzen vzit za trenera, kdyz v podstatě vsechny ověřené uz najala a vyhodila Uz zbyva fakt jen Jarolim company se syny

Reagovat
KingMaster13

Ještě mohou furt zkusit taky Hašek klan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doshcz

Hašek se syny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Svědík

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu bych veril asi nejvíc, driv nebo pozdeji, tam pujde

Reagovat
dinss

Nemáme ani jinou možnost..

Reagovat
smazaný uživatel

Toho nechte kde je

Reagovat
smazaný uživatel

Skuhravý nebo Jílek, mladí a progresivní trenéři

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Nad Jílkem se prej tenkrát uvažovalo, když byl ještě v Olomouci. Tak snad je to po té anabázi ve Spartě rychle přešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Heča Lischka Hanousek

Reagovat
dinss

Reagovat
Raylan

Šílená sestava

Reagovat
KingMaster13

Na Budějovice v tomhle rozpoložení to stačit v klidu bude, člověk si v téhle době nemůže vybírat no

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím gól Plzeň potřebuju aspoň remízu

Reagovat
dinss

Já nechápu, proč to 3-5-2 nebo 3-5-1-1 nehrajeme furt místo 4-3-3

Reagovat
Gelu28

Páníkův anti - fotbal je na českou ligu jak dělanej

Reagovat
ratusek

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

naše liga je prostě nej. Plzeň zesměšní Spartu, aby pak prohrála se Zlínem, který prohrává kde se dá tvl

Reagovat
andrew96

To zní, jak kdyby byl Zlín poslední.

Reagovat
ratusek

tak ta vaše forma není kdovíjaká. navíc s tím nechutným antifotbalem byste měli být níž. škoda, že to stačí

Reagovat
dinss

Běs a nejhorší je, že to je stále a pořád dokola od tohodle zápasníka. Každopádně to je naše nemohoucnost, že nás tohle porazí.

Reagovat
ratusek

no koho místo Guly? reálný je asi akorát Svědík a ten bych řekl, že ještě nepůjde ze Slovácka pryč. Pak možnná Horejš? ale ten ještě musí dozrát asi

Reagovat
dinss

Jeden z nich... Jako není možný vyhrávat jenom doma. Ten styl by byl účinný kdyby ale byl o poznání rychlejší. My si to tam někde vzadu ťukáme...hraje na jeden dotek ale za stavu 0:1. S týmem, jako je Zlín, který hraje vzadu na 5 obránců a vidíš že ti to nejde? Tak to prostě zjednoduš...

Reagovat
smazaný uživatel

Pánik

Reagovat
andrew96

Ani ne, protože jestli vycházíš z toho, jak mužstva hrají proti Plzni, tak antifotbal praktikuje většina ligy.

Reagovat
Zark

tak furt maj víc bodů než některé bohatší celky a to je to, co se počítá

Reagovat
RadekVonCZE

Nejlepší liga na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Blbé rozhodčí!! chudák Roman, bez něj ten fotbal stojí za hovno

Reagovat
dinss

Tohle je úplně stejná ruka, jako při tý nepenaltě.

Reagovat
Greny

To pravidlo je otřesné když si to bránící napálí do ruky penalta není když to udělá útočník tak to ruka je

Reagovat
ratusek

Reagovat
dinss

Je to nesmysl...

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Zlín, proti silným týmům je ten jejich styl hodně účinný.

Reagovat
Zdechlina

Každá ztráta plísně potěší. I když zrovna Gottwaldov ...no berbr no párty vy šmejdi

Reagovat
dinss

Ještě, že nás ten Berbr potahal proti tý Spartě viď?

Jo, aha...

Reagovat
Zdechlina

Jo? Ani nevím...

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Ve studiu samozřejmě dva Sparťani

Jinak doufám, že ČB to dnes zlomí a zabodují. Buren dneska skóruje.

Reagovat
Liquid

bylo evidentní jakou má Holoubek radost ze ztráty Plzně

Reagovat
mistr129

32. prosince

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem nezaregistroval, co říkali?

Reagovat
mistr129

Holoubek říkal že se hraje do dvaatřicátého prosince

Reagovat
Greny

Reagovat
Salfovic

Přeřek, no bóže.

Reagovat
fabec1222

No co, však 2020 je super, tka proč si ho neprodloužit?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KnoxXx

vsak ani Borek v lige moc nebeha ...

Reagovat
Selänne

To nemohl být zdráv aspoň Karabec? Na koho se mám těšit?

Reagovat
Raylan

Ja doufám ze aspon na 20 minut uvidíme Mincheva...

Reagovat
Neon

Reagovat
Selänne

*Minčev..není to Angličan

Taky bych ho rád viděl, abych se aspoň přesvědčil, že fakt existuje.

Reagovat
KnoxXx

Hanousek uz rozbieha svoju show

Reagovat
ratusek

Van Buren klasika

Reagovat
KnoxXx

cit pre loptu na urovni Lischku

Reagovat
ratusek

čekal sem, že to vybombí k tyči do brány a on dá takovou přihrávku uplně na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Ať si Heča dá mezi nohy nějakou síťku, směšný a ubohý kolik mu tam propadne míčů. Zkurvena nula.

Reagovat
Neon

Nita by to měl

Reagovat
smazaný uživatel

nula už dneska nebude

Reagovat
kilobyte

Měl požádat spoluhráče, aby mu že Skotska přivezli kilt. Mohl by nastoupit v sukni, kdyby třeba řekl, že má náboženské důvody?

Reagovat
Mates_Matesović

Plechatý klasik, ale s čárou by to podle mě byl lehkej ofsajd.

Reagovat
BaggioRoberto

Ten to mávnul, ten to písknul, útočník předkloněnej do ofsajdu, tak co tu hru zdržujou?

Reagovat
smazaný uživatel

Horní částí těla byl v ofsajdu, kdyby měli čáry jak v Anglii tak to neuzná

Reagovat
smazaný uživatel

Romane, bez tebe to nejde.

Reagovat
Selänne

Heča a Plechatý omfgg rofl

Hoďte na ně síť

Reagovat
ZB 07

Nebejt tam VAR, tak bych to nechal hrát, ale takhle to byl podle mě mírnej ofsajd.

Reagovat
JessePinkman

To byl ofsajd, ale jsem rád, že to pustil.

Reagovat
Selänne

Teď se jenom modlit za další lockdown, ať se dá aspoň zdravotně ten tým dohromady. S tímhle nemáme nárok ani v lize, natož v pohárech.

Reagovat
Fernando_Torres

Experti z Premier League by tam asi těma svejma čáráma vykouzlili několikamilimetrovej ofsajd, ale za mně tohle je lepší systém. Co prostě ani po stopnutí záběru nevidíš, to ofsajd není a jede se.

Reagovat
mistr129

Jako klidně, ale zároveň by to chtělo kameru z nějakýho rozumnýho úhlu.

Reagovat
Fernando_Torres

To je zase bohužel pravda, naše liga má oproti zmíněný PL naprosto šílený kamerový pokrytí...

Reagovat
kilobyte

Systém dobrý, ale má jednu chybu. Někteří rozhodčí v některých situacích nevidí ani půl metru.

Reagovat
Raylan

Talovierov má mnohem větší potenciál než Plechaty, nechápu ze nezůstal.

Reagovat
KnoxXx

obrana s Kralikom a Skovajsom musi pravidelne dostavat 5 golov od timov ako Sparta ...

Reagovat
ratusek

taky se divím, že ta obrana zatím drží s těmahle dvouma

Reagovat
mistr129

Pavelka v tomhle úboru vypadá jak předseda spolkovýho výboru Hitlerjugend

Reagovat
KnoxXx

Plavsicovi ako-tak vyjde 1 center z 10

Reagovat
Raylan

Klasika.

Reagovat
KnoxXx

Drobny

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
dondinho

Sláva, už to vypadalo že mají zakázané ve vápně vystřelit.

Reagovat
HanzBP

Tam byl Dočkal celkem jasně v ofsajdu ne?

Reagovat
dondinho

Na ofsajdy se dnes nehrá..

Reagovat
smazaný uživatel

bylo tam č. 4

Reagovat
HanzBP

Asi jo, už jsem viděl obrázek.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

O2 orgasmus

Reagovat
kilobyte

Chvíli to vypadalo na nás klasický slavnostní výkon v retro dresech.

Reagovat
Neon

V té zimě si totiž dneska můžou i popoběhnout, aniž by ten dres propotili.

Reagovat
doshcz

dobrý tlak, jen to využít a nepouštět je moc k Lišákovi s Plechatým

Reagovat
smazaný uživatel

To vypadalo, že oba 2 góly byly z ofsajdu.

Reagovat
doshcz

náš bych neřekl.. budějic si myslím, že by v PL s tou jejich čárou byl ofsajd no

Reagovat
kilobyte

Útočné duo van Buren a van Büren.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Ty vole Drobný

Reagovat
mistr129

Lol

Reagovat
Neon

Reagovat
doshcz

pičo ten Heča

Reagovat
ACSeRw!n

Heca

Reagovat
ratusek

nevím proč nechytá Nita. Hečča je naprosto zoufalej golman

Reagovat
ratusek

tvl to je obrana oni si dávají přednost a trpaslík Šulc dá hlavu. Hanousek salámista, bych ho vyrazil

Reagovat
Bruny

Hanouska s Lischkou poslat zpátky do Peltonce..

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
andrew96

Reagovat
Jackmaker1989

Hečo, bež už do piči ty kokote...Absolutne nepochopitelne prehlizeni Nitu.

Reagovat
monty25

Jenom škoda, že to nedával Šulc. To by byl parádní gól hlavou.

Reagovat
Fernando_Torres

Litschka, Hanousek, Heča

Reagovat
dondinho

Obrana+Heča=klauni

Reagovat
doshcz

Olomouc a Liberec mají golmany v repre, my máme Heču a Plzeň Hrušku

Reagovat
exse

Ježiš to je krásný 2 góly z offsidu proti Spartě a ještě u nich doma. Za ty Chovancovy prasárny krásná náplast.

Reagovat
dondinho

Jestli byl mikroofsajd nebo ne je jedno...tohle byl defacto vlastenec

Reagovat
Raylan

Jako Heča s obranou jsou drevaci, ale tohle byl offside.

Reagovat
Bruny

Hezký oblíbený týmy, máme shodu hned 4 (když nepočítám repre).

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Reagovat
Mass

Twl, teď ještě kdyby ste zjistili, že ste oba dva gayové

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Taky nechápu proč nechytá Nita, ale tady je Heča asi až šestý v pořadí viníků

Reagovat
Neon

Ať se na ten VAR dneska vybodnou, stejně už pustil tři goly po offsidech dneska.

Reagovat
Neon

dvakrát dneska

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
OTASi

to se teď rozhodčí bude po každý sparťanský standartce ptát, jestli tam náhoodu nebyl faul?

Reagovat
Kepy_FCB

Sparta stejně otočí

Reagovat
smazaný uživatel

we'll see

Reagovat
Greny

Mincev na plac? Na něj jsem zvedavej

Reagovat
Dru Zeree

Reagovat
OTASi

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Zmrdeček dal dobrou hlavu

Reagovat
Mates_Matesović

Komiku vypíčenej

Reagovat
OTASi

Heča jak fandil tý faleši

Reagovat
mistr129

Reagovat
ZB 07

Heča

Reagovat
Greny

Heca..... normálně bych ho vystridal

Reagovat
ratusek

vystřídal? já bych mu okamžitě ukončil smlouvu. Nita na plac, je stokrát lepší dneska Hečovy snad všechny 3 goly

Reagovat
Greny

Přece mu neukoncim smlouvu když by byl na place pak odmítne odejít jak Kepa

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

do kariéry konce

Reagovat
aither

Tvl mám dost

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Heča do pejči

Reagovat
ratusek

Heča tvl, dyt se to šouralo hodinu do brány

Reagovat
ACSeRw!n

zase ten curak tam jenom stoji a cumi na to snad vod penalty, me jebne

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Já se na to vyseru

Reagovat
smazaný uživatel

Hečo?

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Ano Andrejko?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme oba zmrdi a nikdo nás nemá rád.

Prchaaaaaaal!!!!

Reagovat
jsemdement

Heca?

Reagovat
Selänne

To ej fakt krypl, nemám slov

Reagovat
Neon

Sbohem Hečo. A Lishka taky pryč, ač je mi to líto, potenciál měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Heča je taková zkurvena mrdka, to není možný.

Reagovat
ZB 07

To je skvost tento zápas. Sparta je zpět

Reagovat
ratusek

Reagovat
Greny

Taky bych se zasmál... Ale my budeme v červnu taky zpet

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
andrew96

Plavšić vrátil Strammův stín.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Greny

Nita by stihl za tu dobu si skočit pro pivo a zapálit cigaretu..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten jo, ubožák rumunskej, kolik má odchytáno a kolik dostal gólů???To je z bláta do louže, Sparta má mizernou obranu i všechny gólmany.No a hlavně trenéra, takovej starej dědek ví o moderním fotbalu úplný hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavněže ty tomu rozumíš.

Největší kretén na EF, Sheldon, tady musí onanovat. Prosím, drž hubu.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

dělá tady akorát ostudu všem ostatním normálním slávistům ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jasně, protože narozdíl od těch "normálních"Spartu nenávidím a přeju jí jen to nejhorší.Já bych Spartě nikdy výhru nepřál, i kdyby nás to sdtálo titul, ty rudý jelito. Tady není ostuda nikdo, všichni jste tu kreténi.Každej tu machruje, trefuje sestavy, výsledky a všechno je nakonec vždycky jinak, rudej xindle.Na toho pitomce nad rtřebou ani nebudu reagovat, to je můj osobní hejtr, koště, jak s oblibou každému říká

Reagovat
kilobyte

Takže ti nejde ani tak o Slavii ale spíš o Spartu, když bys radši aby Sparta prohrála než Slavia udělala titul.

Reagovat
Raylan

Tak sem nelez, když tu jsou všichni kreténi.

Reagovat
PlackaSKS

kde jenom tvoji rodiče udělali chybu...

Reagovat
stas87

Fandili Slavii a on to podedil po nich.

Reagovat
smazaný uživatel

On snad ani Slavii nefandí, je prostě jen mentál.

Reagovat
OTASi

Šulc je skvělej, Plzeň si ho musí v zimě stáhnout

Reagovat
OTASi

Budějovice > Celtic

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Dej si tam do oblíbenejch celtic hňupe

Reagovat
OTASi

víc už jich tam dát nejde

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

To máš blbý, co?

Reagovat
OTASi

no kdyby sparta neměla letos skupinu garantovanou, myslím že bych další políčko potřeboval

Reagovat
REPLIKATOR

Dal bych tam Waregem místo CSKA.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
dondinho

Na ev. další zápasy s tímto komikem v bráně se už nedívám.Howgh.

Reagovat
andrew96

Já se odmítám dívat na zápasy, kde tento komik nebude.

Reagovat
BaggioRoberto

Nejhorsi brankar co jsem kdy videl

Reagovat
jsemdement

Milánku, kamaráde. Můžeš chytat?

Reagovat
Neon

Přece se kvůli takové šmudle nebude válet po zemi...

Reagovat
kecipep

Jako vyčítat Hečovi první a druhý gól moc nechápu. O třetím už bychom se mohli bavit

Reagovat
Pyroman

U druhýho mohl jít po míči a je slušná šance, že by ho stihl vyboxovat mimo.

Reagovat
andrew96

Nebo když už se zastavil, tak se měl zase řádně zatáhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

SPARTA ostuda ligy.Kotal ven?

Reagovat
Losinho

Nita pak dostane šanci třeba ve Francii, Sparta rupne a schytá to jen on návratem na lavičku. Tutovka.

Reagovat
doshcz

Reagovat
naheCZ

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Jde o to, jestli má Kotal koule na to Heču posadit.....

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Na to snad ani není koulí potřeba, ne?

Reagovat
Pyroman

Heča je taková zkurvená díra, že to není možný. Být Nitou a vidět tohle, dám na lavičce Kotalovi rovnou dělo.

Reagovat
andrew96

Dočkal to levému bekovi Sparty vrací jako kdyby tam hrál Hanousek.

Reagovat
smazaný uživatel

"Petr Javorek (České Budějovice) zahrál přímý kop povedeným centrem do vápna. Obrana soupeře však dnes funguje na jedničku, a ani tento pokus jí nedělá problém zlikvidovat."

Reagovat
Gelu28

kde je ta slavná sparta ? pod Křetínským jste dávno ztratily lesk

Reagovat
Aldeano

Je to bohužel tak a nevidím důvod, proč by to pod ním mělo být po 15 letech najednou lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí

Reagovat
exse

Tvl, jasná červená.

Reagovat
Neon

Sudí teď poškodil Spartu.

Reagovat
OTASi

Reagovat
Mates_Matesović

Hnusná faul, červená a 47 zápasů stop

Reagovat
ratusek

měl ho vylejt, aspon by chytal Nita

Reagovat
monty25

Heča Hocek

Reagovat
OTASi

Reagovat
PBLead

jak tohle není faul heči? i jako sparťan absolutně nechápu....

Reagovat
Aldeano

A ani na VAR nic...

Reagovat
oli9

Každý roh nebo centr Sparty do vápna teď bude řešit VAR? Co kdyby náhodou nekro řekl pica nebo kurva?

Reagovat
mistr129

Co to je za pískání

Reagovat
montaigne33

Pískal šíleně... Děs...

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl. Jasná.

Reagovat
kilobyte

Heča nechytí ani hráče.

Reagovat
Greny

To ale na žlutou za filmování nebylo...to byl faul od Heci

Reagovat
Aldeano

Samozřejmě.

Reagovat
Mass

The keeper bait simulace jak z učebnice

Reagovat
Bruny

Máme pár desítek vteřin, konkrétně čtyři minuty.

Reagovat
OTASi

to už je skoro Tittelbach styl

Reagovat
oli9

A teď doma sfouknou Celtic 3:0

Reagovat
OTASi

tvl byl v souboji pozdě, evidentně došlo ke kontaktu, vždyť tohle se normálně píská

Reagovat
Mass
Reagovat
Losinho

Rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

REPREZENTANT PAVELKA- takový koště:))

Reagovat
OTASi

doufejme že ho tam jarda nebude cpát, Souček, Darida, Král jsou v pohodě do základu

Reagovat
montaigne33

Otřesný je i Dočkal...

Reagovat
PBLead

no nevim, zrovna za tohle redku... ale whatever, stejnak už to je prohraný...

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal žlutou, druhou

Reagovat
Bruny

Se mu to sečetlo. Dneska tam prasil docela dost.

Reagovat
Greny

Tomu už chybí jen aby Heca v 90+5 vyrovnal....

Reagovat
Steve Stifler

Brandner a Buren jinačí čuráci simulantský

Reagovat
Jackmaker1989

Rozhodca kokot! Miesto toho,aby vyjebal kokota Heču, tak ho tam nechá. Dojebal to, pičus

Reagovat
montaigne33

Rozhodčí byl zoufalý...

Reagovat
Jackmaker1989

To som myslel ako for, že proste toho idiota Heču mohol vylúčiť a uľahčiť to.

Reagovat
montaigne33

Pochopil jsem, jen jsem souhlasil

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera:)))))V Budějovicích by chtěl žít každý:))

Reagovat
OTASi

"Kromě mě" V. Kotal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"Na Budějovice já mám ty nejhorší vzpomínky."

Reagovat
montaigne33

Ano, každý... jak říká klasik

Reagovat
dave30

Já to slyšel, ale nechtělo se mi věřit, že říkáte takový nesmysl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"Nemá talent, Buren je támhle"

Reagovat
kilobyte

Reagovat
OTASi

Reagovat
Selänne

Reagovat
monty25

Ten poslední gól tak nějak zdokumentoval celý zápas...

Reagovat
dondinho

Sparta - ČB(+Heča) 2:4

Reagovat
ratusek

panebože proč po tom ten Heča nešel po té přihrávce? ten borec je uplně hroznej, ale uplně

Reagovat
doshcz

nechápu, jen kouká na balon

Reagovat
Aldeano

Nešel po míči, ale vracel se do branky...

Reagovat
OTASi

LOL Co to zas bylo ? jak už nehráli sparťani

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Wtf

Reagovat
Bruny

Oslava ČB aka "sme majstri Európyy"

Reagovat
montaigne33

Tu oslavu si rozhodně ZASLOUŽILI...

Reagovat
Bruny

To rozhodně. Dneska byly Budějky lepší.

Reagovat
montaigne33

VELKÁ GRATULACE DYNAMU Výborný MvB

Reagovat
Steve Stifler

A ještě dá ten pičus góla

Reagovat
Greny

Buren jaká přihrávka z nepovedené střely taková prunikovka

Reagovat
smazaný uživatel

Karlsson luxusni braneni

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Bořek jakej úprk do kabiny Kapitán

Reagovat
OTASi

neasi, ani nejde na děkovačku, pičus

Reagovat
ZB 07

top

Reagovat
djiros

Tohle bylo top

Reagovat
Greny

Bude Borek zase brečet nad rozhodčím jak má ve zvyku?

Reagovat
Desmond Glazebrook
Reagovat
smazaný uživatel

Krásný fotbalový víkend:)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Ok, rok 2020 se blíží ke konci a svět se pomalu vrací zpět k normálu. Spartička

Reagovat
Komix

Reagovat
KingMaster13

Budějovice, kterým dal hattrick Tecl a my je rozbombili 6:0 porazí Spartu, nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

No ale jak? Kdo dal 4 góly na Letný?:)

Reagovat
KingMaster13

Nebyla to Slavia 2008? Výhra 4:1 a Šmicer 2 goly?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, nikdo jiný to už nezvládl.

Reagovat
KingMaster13

Hlavně jisté první místo i po derby

Reagovat
ratusek

tvl dyt je to ve starých kolejích, jestli s touhle Spartou ztratíte vám se naopak vrací forma, jim odchází

Reagovat
KingMaster13

Ještě bych to nepřechválil, může zasáhnout Covid ale je dobré, že už je to jištěné trochu

Reagovat
KoryVCF

Ty dresy Sparty jsou fakt odporný

Reagovat
Kepy_FCB

Dobře nevypadají ale jsou věrnou kopií až na materiál, to né vždy u retrodresů bývá

Reagovat
Desmond Glazebrook

Jasná červená pro Heču. Aspoň by snad nezacláněl příští zápas...

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
Skleepy

Ne asi, jedina vec, co by v tom matchi udelal dobre, ze by zajistil to, aby priste nemohl chytat a ten sasek sudi, se na to vysere.

Reagovat
Jackmaker1989

Super. Vlastne, ono je to v pohode. Ak postavia na ďašlie zápasy Heču, tak sa vlastne potvrdí, že toto celé vedenie je banda diletantov a idiotov. Pretože ak ani po tomto výkone Heča proste nebude aspoň 5 zápasov na lavičke, tak je to absolútne nepochopiteľné ako niektoré ťahy v posledných rokoch a to už vyzeralo, že to ide k lepšiemu.

Reagovat
jackinho10

Idealni vikend

Reagovat
DieFohlenBMG

Reagovat
dave30

Hráči Budějovic za posledních 7 týdnů jeden soutěžní zápas. Dovedete si představit jak by to dopadlo, kdyby byli rozehraní?

Reagovat
DieFohlenBMG

Slavia, WHU, Sparta, Plzeň zase skvělý víkend, kdyby dal Suk ten gól, tak by to bylo dokonalý

Reagovat
montaigne33

Někteří hráči ACS nemají kvalitu, kt by odpovídala tradičnímu CZ top klubu... Lischka, Hanousek, Heča atd. jsou spíš jen "úderníci fotbalu", nikoliv extra fotbalisté s mimořádným talentem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele