FORTUNA:LIGA - preview 7. kola

06.11.2020, 10:51, aktualizováno 08.11.2020, 08:30
Previews
Sparta ve čtvrtek zvládla souboj s Celticem a nyní na ní čeká další těžký zápas - nastoupí v Plzni. Slavia je favoritem souboje s Mladou Boleslaví, Karviná hostí Bohemians 1905 a Teplice si to v severočeském derby rozdají s Libercem...
MFK Karviná - Bohemians Praha 1905  (neděle 14:00)
K souboji sousedů ze středu tabulky dojde v Karviné. Domácí MFK, které v uplynulých šesti kolech prohrálo pouze jednou, přivítá pražské Bohemians. Hosté se již tradičně musí vypořádat s poměrně rozsáhlou marodkou.

Slezanům se pravidelně daří oživovat české luhy a háji zajímavými akvizicemi a jinak tomu není ani letos. Do Karviné před sezonou zamířil opravdu zajímavý mix hráčů. Solidní kopací technikou vybavený obránce Filip Twardzik, slovenský mládežnický reprezentant Christián Herc, nadějný záložník Tomáš Ostrák či zkušený střelec Michal Papadopulos. Ti všichni pomáhají MFK v slušném startu do sezony.

V Karviné se na opětovný začátek pravidelně připravovali. "Hráče jsme udržovali v tom, že restart přijde. Opakovali jsme jim to na začátku každého týdne. Všichni se těšíme, těší se určitě i hráči soupeře. Nikoho nebude potřebovat nijak zvlášť motivovat. Nevíme, co můžeme od zápasu čekat, pět týdnů jsme nehráli zápas - to je jediný otazník. Ovšem chuť po utkání to určitě vyváží," uvedl trenér Juraj Jarábek.

Bohemka zahájila probíhající ročník náramně, když čtyřmi góly zesměšnila Mladou Boleslav. Jenže následně přišlo třízápasové čekání na vítězství, které přibrzdilo rozlet "Klokanů". Do toho Pražané přišli kvůli koronaviru o utkání v Českých Budějovicích. Až výhra nad Zlínem dostala mužstvo z Vršovic do středu tabulky. V dalším vzestupu se zeleno-bílým bude snažit pomoct zkušený útočník Tomáš Necid, jenž do Ďolíčku dorazil již během přerušení ligy.

Pražané by jistě rádi měli o svém protivníkovi co nejvíce informací, jenže to není v současnosti možné. "Aktuálně nevíme nic o žádném soupeři. Není známo, zda jsou nějací hráči Karviné zranění či v karanténě. V posledních dvou zápasech před přestávkou proti Mladé Boleslavi a Brnu nastoupila Karviná ve stejné sestavě. Pokud se nic nestane, tak nejspíš nastoupí ve stejném složení i proti nám. Dělali jsme celou dobu vše pro to, abychom byli připraveni na moment, kdy osudové rozhodnutí přijde a liga se opět rozběhne. Doufám, že se naše snaha na hřišti projeví. Je to stejné pro oba týmy," řekl asistent hostujícího kouče Erich Brabec.

Zatímco domácí by měli nastoupit v nejsilnější sestavě, hostům schází brankář Roman Valeš a stoper Lukáš Pokorný. Nejisté jsou též účasti dalších zadáků Daniela Köstla s Davidem Bartkem a záložníků Filipa Hronka s Janem Vodhánělem.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Neuman - Ndefe, Santos, Šindelář, Twardzik - Mikuš, Herc, Qose, Bartošák - Ostrák - Papadopulos
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Bederka, Krch, Hůlka - Dostál, Jindřišek, Vacek, Schumacher - Hronek, Puškáč, Vaníček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.50 - 3.14 - 3.06
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - Slovan Liberec  (neděle 14:00)
Stejně jako ve čtvrtek v Hoffenheimu se i v nedělním ligovém zápase musí Liberec obejít bez početné řady koronavirem nakažených hráčů. Využít tohoto budou chtít Teplice, které vítězství potřebují jako sůl.

"Skláři" v šesti odehraných kolech získali pouhopouhých šest bodů, což je v tabulce řadí až na dvanácté místo. Vítězství si připsali v zápasech s Baníkem a Příbramí, přitom i v dalších utkáních (kromě toho v Edenu) měli papírově velké šance na body. Nestačili totiž na Pardubice, Slovácko a naposledy ani Opavu, odkud odjížděli s prázdnou i přesto, že od deváté minuty zásluhou Mareše vedli. Právě ten je se dvěma góly nejlepším střelcem týmu, jemuž ofenziva klape solidně - od osmého místa níže nemá žádný tým více vstřelených branek.

Liberečtí byli jedním ze tří českých týmů, které v posledních týdnech hrály soutěžní zápasy. Skóre 2:10 ze tří zápasů Evropské ligy sice může vypadat zle, podíváme-li se ale na toto působení detailněji, dá se hodnotit jako solidní. Hned na úvod totiž Slovan překvapivě zdolal Gent, načež prohrál v Bělehradě a bez velkého množství hráčů i v Hoffenheimu. V ligové tabulce jej po šesti kolech najdeme na pátém místě, s posledním vývojem však nemůže být příliš spokojen. Vybojoval totiž jen čtyři body z trojboje Karviná, Pardubice a Příbram.

Vzájemné souboje se v poslední době více daří Teplicím, které v lize uspěly v pěti ze sedmi případů. Stejně tak i v tom posledním v květnu, kdy o výhře rozhodli Kučera a Řezníček. Zbylá dvě utkání skončila remízou.

Domácí nemohou počítat se zraněnými Nazarovem a Hyčkou, v ohrožení je i start Shejbala. Hostům chybí více než deset hráčů kvůli covidu, nejvíce mohou pocítit neúčast Nguyena, Júsufa, Mosquery, Sadílka, Matouška či Rabušice. Ze zdravotních důvodů panuje otazník nad Peškem a Jugasem.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Heidenreich, Mareček - Černý, Kučera, Trubač, Žitný, Vukadinovič - Mareš, Řezníček
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hasalík - Koscelník, Mikula, Kačaraba, Purzitidis, Kosek - Cancola, Nešický, Hromada, Mara - Rondič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.83 - 3.77 - 4.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - FK Mladá Boleslav  (neděle 16:00)
Důležitá vítězství na evropských kolbištích má za sebou pražská Slavia, která teď po více než měsíci naskočí i do ligových bojů. Na rozjezd má ideálního soupeře, proti Mladé Boleslavi se jí totiž nebývale daří.

Sešívaní vstoupili do Evropské ligy hrůzostrašně, když podlehli na jeho půdě outsiderovi skupiny Beer-Shevě. Poté si ale doma dokázali poradit se dvěma kluby z top ligy, nejprve díky Olayinkovi zdolali Leverkusen, ve čtvrtek porazili i francouzské Nice. To už se museli obejít bez pětice koronavirem nakažených hráčů, otěží se tak museli ujmout netypičtí hrdinové. Dva góly vstřelila letní posila Jan Kuchta, mezitím se prosadil i mladý Senegalec Sima.

V ligové soutěži zatím i díky nejlepší defenzivě nastřádala Slavia šestnáct bodů z osmnácti možných, aktuálně drží sérii tří vítězství v řadě. Po domácích úspěších s Teplicemi a Slováckem si přivezla tři body i z Ostravy, kde rozhodl z penalty Stanciu.

"Obrovsky se těšíme až se liga opět rozeběhne, protože pauza byla neskutečně dlouhá, my jsme měli štěstí, že jsme mohli hrát Evropskou ligu. Tu kdybychom nehráli, tak máme okousané nehty snad i na nohách, protože ta doba byla strašně dlouhá. Těšíme se, až se to rozběhne," říká asistent trenéra Jaroslav Köstl.

Středočeši nezvládli první tři kola FORTUNA:LIGY, z nichž nezískali ani jeden bod. Poté alespoň trochu zabrali a po vítězství s Jabloncem remizovali s Karvinou a Českými Budějovicemi. Proti nim po trefách Zahustela a Škody už o dvě branky vedli, v závěrech poločasů ale tento náskok ztratili. Přesně měsíc před tímto utkáním pak ještě stihli odehrát pohárový duel v Chrudimi, který zvládli díky penaltovému rozstřelu.

Mladá Boleslav na začátku desetiletí držela sérii jedenácti vzájemných utkání bez porážky, první úspěch Slavie ale rozjel novou šňůru. Červenobílí mají aktuálně devět po sobě jdoucích výher, na konci května vyhráli v městě automobilky díky trefě Ševčíka 1:0.

Vršovičtí nemohou pro nadcházející utkání počítat se zraněným Karafiátem a koronavirem postiženou pěticí Bořil, Kúdela, Provod, Malinský a Kovář. Hosté přijedou bez Mazucha, Matějovského a Jiřího Klímy.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Masopust, Hovorka, Zima, Oscar - Ševčík, Holeš - Sima, Stanciu, Olayinka - Tecl
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Mikulec - Jakub Klíma, Tatajev, Křapka - Zahustel, Túlio, Budínský, Mazáň - Fulnek, Škoda, D. Mašek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.21 - 6.87 - 14.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - Sparta Praha  (neděle 18:15)
Sparta má jako jeden z mála týmů pravidelný zápasový program a do sledovaného zápasu v Plzni půjde mnohem rozehranější než ztuhlý soupeř. Vedoucí mužstvo ligové tabulky tak po letech cítí šanci na úspěch v nepříliš oblíbených Štruncových sadech.

Oproti předchozím letům, kdy si Sparta zpravidla užívala poháry se soupeři z třetí nejvyšší soutěže ČFL, zatímco Plzeň objížděla celou Evropu, nastala aktuálně nezvyklá situace. Viktoriáni se totiž na mezinárodní zápolení celků starého kontinentu dívají jen u televize a kvůli výpadku domácí ligy přišli o jakýkoli zápasový zápřah. Naopak Pražané v posledních týdnech poznali taje Milána či Glasgow a na rozdíl od většiny souputníků z FORTUNA:LIGY mají kalendář v rámci možností zaplněný.

Nemusí to však nutně znamenat, že Letenští dostali před střetnutím ve Štruncových sadech výhodu. Úvodní zápolení ve skupinové fázi Evropské ligy totiž mnoho klidu do kabiny sparťanů nepřineslo. Nejenže Pražané schytali dva debakly od Lille a AC Milán, ale navíc se jim opět rozšířil počet marodů. Trenéra Václava Kotala nyní trápí zejména absence útočníka Adama Hložka, jehož na několik měsíců vyřadilo ze hry zraněné chodidlo. Vedle Hložka zápolí se zdravotními patáliemi také brankáři Milan Heča s Dominikem Holcem, obránci Lukáš Štetina s Matějem Hanouskem a záložníci Filip Souček s Martinem Minčevem.

Před posledním odehraným zápasem s glasgowským Celticem navíc z Kotalových plánů vypadl i ostřílený stoper Ondřej Čelůstka. Sparta však i bez zmíněného výčtu marodů ve Skotsku příjemně překvapila. Úspěchu pomohl mimo jiné návrat gólmana Florina Niţy a stopera Dávida Hancka do sestavy, kteří zase naopak lehce ulevili výčtu absencí. Bojovně naladění Pražané vstřelili Celticu čtyři branky, přičemž hattrickem se zaskvěl Lukáš Juliš. Letenští po důležité výhře poskočili v tabulce H Evropské ligy na třetí místo a stále drží reálnou naději na postup do další fáze soutěže, jenž se bude týkat dvou nejlepších mužstev z grupy. Postupová místa nicméně nadále patří Lille a milánskému AC.

I tak vítězství nad slavným britským mužstvem Spartu povzbudilo. "Věřím, že výhra na půdě Celticu je pro nás psychická vzpruha, že se lépe vyrovnáme s krátkou pauzou, která mezi zápasy je. Vrátili jsme se ráno a hned v neděli máme velmi těžký zápas v Plzni. Hlavně po předchozích dvou porážkách v Evropské lize nám výhra nad Celticem z psychického hlediska pomůže. Ale myslím, že to bude úplně jiné utkání. Jak my, tak Plzeň víme, o co hrajeme," řekl Kotal.

Zatímco Pražané svými výkony v pohárové Evropě nastavili pozorovatelům zrcadlo, o rozpoložení Plzně je těžké si utvořit obrázek. Západočeši odehráli poslední soutěžní mač před měsícem o jejich formě tak něco málo napoví jen pohled na výsledky z úvodu sezony. Začátek ligy nevyšel Viktorii úplně podle plánů. Velkou facku dostala družina slovenského trenéra Adriána Guľy zejména v Liberci, další body pak nechali ladem při remíze v Olomouci.

Plzeň tak na Spartu, která v lize zůstává stoprocentní, ztrácí pět bodů. Navíc jak již bylo zmíněno, Viktoria se letos neúčastní ani skupinových bojů v jedné z evropských soutěží. Západočeši přitom původně mohli nakouknout i do Ligy mistrů, jenže v duelu s nizozemských Alkmaarem selhali v jeho závěrečné části. Následně si Guľa a spol. nespravili chuť ani v Evropské lize, s níž se rozloučili v posledním předkole poté, co nestačili na izraelský Hapoel Beer-Ševa.

Vitkoriáni po restartu touží především po návratu na vítěznou vlnu. "Velmi se těšíme. Je to druhý restart v koronavirové situaci, shodou okolností opět se Spartou, tentokrát v domácím prostředí. Samozřejmě zápas je velmi složité něčím nahradit, obzvlášť když musíte dodržovat ještě nějaká přísná kritéria, nemůžete hrát ani přátelská střetnutí. Ale věřím, že budeme připraveni nejen fyzicky, technicky a takticky, ale i týmově. Máme obrovskou motivaci vyhrát tento nejbližší zápas a věřím, že to zvládneme bez ohledu na okolnosti," uvedl Guľa, jemuž bude chybět klíčový středopolař Lukáš Kalvach.

Plzeň a Sparta na sebe mají při restartu soutěže po koronavirové pauze štěstí, jak ostatně Guľa trefně poznamenal. Také na jaře, kdy se tuzemská soutěž zastavila na dva měsíce, se po jejím rozběhnutí hráči Západočechů a Pražanů ihned potkali. Tehdy na Letné uspěla Viktoria, která se ze tří bodů radovala i v dalším vzájemném střetnutí v nadstavbě. Jarní osmifinále MOL Cupu zase vyšlo lépe Letenským.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Hejda, Brabec, Limberský - Bucha, Čermák, Káčer - Ba Loua, Ondrášek, Kopic
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Plechatý, Pavelka, Hancko - Vindheim, Sáček, Ladislav Krejčí II, Dočkal, Ladislav Krejčí I - Juliš, Karlsson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.17 - 3.49 - 3.39
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Pardubice - SFC Opava  (sobota 14:00)
První vítězství v probíhající sezóně si v minulém kole připsali fotbalisté Opavy, pak ale přišla koronavirová přestávka. Nyní se pokusí urvat další body v Ďolíčku, kde je přivítají v solidní formě hrající Pardubice.

Východočeši si v posledních dvou kolech připsali dvě vítězství se dvěma čistými konty. Nejprve zdolali na domácí půdě Liberec 3:0, naposledy (tedy na začátku října) si odvezli tři body z Uherské Hradiště. O vítězství proti oslabenému Slovácku rozhodl až ve čtvrté minutě nastavení Surzyn. Žádný tým z horní poloviny tabulky každopádně nemá méně vstřelených branek než právě Pardubice, což se promítá i do tabulky střelců. V té jsou nejlepší Tischler se zmíněným Surzynem se dvěma trefami.

Výsledky Opavy nabírají vzestupnou tendenci. Z prvních dvou kol vyšla bodově naprázdno, pak zvládla dvě remízy a po porážce v Jablonci doma dokonce zvítězila. Teplice zdolala 2:1, když nepříznivý výsledek otočila díky zásahům Žídka a Mondeka. Poslední jmenovaný je také nejgólovějším hráčem Slezanů, stejně jako protivníci z Pardubice má na kontě dvě branky.

Týmy se po dlouhou dobu pravidelně potkávali ve druhé lize, kde šlo povětšinou o vyrovnané zápasy. Pětkrát v nich zvítězila Opava, čtyřikrát Pardubice a jedno utkání skončilo remízou.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.10 - 3.33 - 3.79
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dynamo České Budějovice - Fastav Zlín  (sobota 16:00)
Přestože Českým Budějovicím vstup do sezony příliš nevyšel, fotbalisté hájící barvy Jihočechů se již těší na duel se Zlínem. V něm by jistě rádi vylepšili střeleckou produktivitu, která je v úvodních kolech trápila. Hosté zase chtějí zastavit sérii porážek.

Jihočeská i valašská metropole si mohou užívat privilegia v podobě účasti vlastního fotbalového i hokejového souboru v nejvyšších soutěžích obou nejpopulárnějších tuzemských sportů. Jenže tvrdé restrikce neumožňovali žádnému z nich se po měsíc účastnit klání s ostatními republikovými protivníky. V probíhajícím týdnu se ale situace změnila a fotbal s hokejem se v Budějovicích i Zlíně vrátí na scénu.

Budějovický Střelecký ostrov tak znovu ožije kopanou, byť bez diváků. I bez jejich podpory se však Dynamo pokusí odpoutat od spodních pater tabulky a vzpomenout si na loňské solidní výkony. Vždyť v dosavadních pěti kolech nezvítězili svěřenci trenéra Davida Horejše ani jednou. Bodový zisk zajistily Jihočechům pouze tři remízy, což ve výsledku stačí pouze na šestnácté místo.

Hráči Dynama se návratu na trávníky nemohou dočkat. "Těšíme se, už nám to samozřejmě chybělo. Sice to nebyla tak dlouhá pauza jako na jaře, ale i tak jsme čekali několik týdnů. Máme velkou chuť a motivaci, bylo to znát i na posledních trénincích," uvedl mladý záložník Pavel Šulc, jenž se alespoň během neplánované přestávky stihl dát zdravotně do pořádku.

Moravští Ševci zahájili ročník nadějněji. Dvě výhry v úvodních třech kolech i sympatický výkon na hřišti Sparty daly fanouškům Zlína naději, že pod koučem Bohumilem Páníkem, jenž se napříč komunitou příznivců Moravanů netěší stoprocentní podpoře, by to přece jen mohlo klapat. Avšak poslední ztráty s Olomoucí a pražskými Bohemians zase vrátily Páníkovu družinu na zem.

Ani na Střeleckém ostrově nečeká Moravany snadná práce. "Čeká nás soupeř, který má vysokou úroveň, je konsolidovaný a má doplněný kádr. Bude záležet na tom, kolik hráčů bude mít trenér k dispozici. Pokud budou v plném složení, tak je to určitě tým, který hraje nepříjemným pojetím hry a má vysokou úroveň jak v brance, tak v útočné fázi," předpověděl Páník.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Drobný - Čolić, Talovierov, Havel, Novák - Čavoš, Havelka - Brandner, Javorek, Mršić - van Buren
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Matejov, Simerský, Buchta, Procházka - Dramé, Conde, Jiráček, Čanturišvili - Jawo, Poznar
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.09 - 3.52 - 3.59
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Sigma Olomouc  (sobota 16:00)
Slovácko se na ligové trávníky vrátí v souboji dvou celků z Moravy. Na městský stadion Miroslava Valenty totiž dorazí olomoucká Sigma. Hanákům se před nucenou pauzou vedlo lépe než soupeři, v sobotu jim ale bude chybět hlavní kouč.

Za normálních okolností by duel v Uherském Hradišti zřejmě probíhal v doprovodu solidní atmosféry. Z hanácké metropole to směrem na Slovácko přece jen není až tak daleko. Jenže bohužel, epidemiologická opatření nepustí na stadion ani jednoho diváka. "Samozřejmě se nemusíme bavit o tom, že ta divácká kulisa prostě chybí. Víme, že plný stadion dokáže hráče vybičovat k lepším výkonům až na hranici možností. Je to náš dvanáctý hráč, takže toto nám bude určitě chybět," uvedl poněkud mrzutě kouč domácích Martin Svědík.

Podpora fanoušků by se Slovácku opravdu hodila. S jejich pomocí by se mohlo snáze vrátit na pozitivní vlnu, která je provázela úvodní kola sezony. Po očekávané porážce na hřišti Slavie však celek z Uherského Hradiště nečekaně (a nešťastně) přenechal všechny body nováčkovi z Pardubic a rázem spadl do druhé poloviny tabulky.

Naštěstí pro Svědíka je drtivá většina kádru k dispozici. "Máme tam několik šrámů. Určitě nebude Josef Divíšek, který se léčí dlouhodoběji se svalovým zraněním. Máme tam pak několik drobnějších zranění, ale ve čtvrtek nás čekají testy na covid, tak doufejme, že budeme všichni v pořádku," prozradil někdejší lodivod ostravského Baníku či Mladé Boleslavi.

Také Olomouc rozehrála ligový ročník solidně a na rozdíl od Slovácka setrvala v nastoleném trendu. Sigma v šesti odehraných zápasech ztratila všechny body jen proti Spartě. Doma naopak urvala cennou remízu v duelu s Plzní a za tři body postupně skolila Liberec, Bohemians, Brno a Zlín. Dosavadní čtvrté místo je pro Hanáky jistě uspokojivým vysvědčením.

Dobrá forma ale může být po dlouhé pauze klidně fuč. "Zápas se Slováckem bude zase taková neznámá. Předpokládám, že utkání bude především o důrazu a o první brance. Ve čtvrtek jsme podstoupili testy a teprve se dozvíme, s kým můžeme počítat do zápasu. Musíme si s tím poradit. Taková je teď situace. V první části týdne trénujete, připravujete mužstvo a pak vám z toho může vypadnout několik hráčů. To se nám stalo třeba před Plzní," řekl trenér Olomouce Radoslav Látal, jenž do Uherského Hradiště kvůli disciplinárnímu trestu neodcestuje.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nemrava - Reinberk, Kadlec, Hofmann, Kalabiška - Havlík, Daníček - Petržela, Sadílek Navrátil - Cicilia
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Mandous - Hála, Hubník, Beneš, Zmrzlý - Greššák - Zahradníček, Breite, González, Falta - Nešpor
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.11 - 3.35 - 3.73
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FK Příbram - Baník Ostrava  (sobota 18:15)
Zatím za očekáváním zůstává v této sezóně ostravský Baník, kterému může hrát do karet dlouhá přestávka zaviněná koronavirem. Navíc má k dispozici ideálního soupeře pro restart, míří na půdu předposlední Příbrami.

Pro Středočechy je začátek sezóny doslova hororovým. Z pěti ligových zápasů vytěžili pouhopouhý jeden bod za domácí remízu s Opavou, do toho už stihli vypadnout z poháru, když těsně před přestávkou nestačili na Hradec Králové. V posledním ligovém utkání odjeli s prázdnou z Liberce, kde sice hodinu drželi bezbrankový výsledek, pak ale hattrickem rozhodl Rabušic. Příbram se také "pyšní" nejhorší ligovou ofenzivou, přidáme-li k tomu druhou nejhorší defenzivu, pak z toho lepší než sedmnácté místo být nemůže.

Co se týče počtu branek, které padnou průměrně v jednom utkání, pak jsou zápasy Baníku nejnudnějšími v celé soutěži. Ostravští zatím sedm branek inkasovali a šest vstřelili, z toho polovinu při jediném vítězství proti Pardubicím. Poté stihli už dvakrát prohrát, nejprve bez bodu odjeli z Teplic, pak doma podlehli svému oblíbenému soupeři Slavii. Hlavním tahounem ofenzivy slezského celku je nečekaně Brazilec Azevedo, jenž dvě branky sám vstřelil a na jednu další nahrál. K tomu nutno podotknout, že naskočil jen ke třem ligovým zápasům.

"Příbram potřebuje bodovat stejně jako my. Každý ligový zápas je těžký. Doufám, že ta změna v realizačním týmu pro hráče mnoho neznamená. Myslím si, že hráči mají od trenérů jasné instrukce, jak se na hřišti chovat a jaký bude způsob hry," říká Ondřej Smetana, který jako trenér zaskakuje za pozitivně testovaného Luboše Kozla.

Příbramským se v posledních vzájemných zápasech nedaří překonávat defenzivu Baníku, už čtyřikrát v řadě vyšli gólově naprázdno. Zatímco předtím drželi sérii pěti zápasů bez porážky, teď získali bod jen za květnovou bezbrankovou remízu.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.91 - 3.47 - 2.01
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Jablonec - Zbrojovka Brno  (pátek 18:00)
Zdánlivě jednoduchý úkol stojí před hráči Jablonce, kteří po měsíční ligové pauze způsobené koronavirovou krizí hostí v tabulce poslední Brno a jsou favoritem utkání. Na lavičce domácího týmu ale bude společně s celým realizačním týmem chybět kvůli pozitivním testům trenér Petr Rada.

Jablonec zažil v přestupovém období před sezónou již klasický průvan sestavou. Klub opustila řada hráčů hostujících z pražských "S" a Severočeši do nové sezóny vstoupili s prakticky novým hráčským kolektivem. Ten se ale Petru Radovi povedlo složit a Jablonec se po šesti ligových kolech nachází na šestém místě ligové tabulky.

Solidní postavení v ligové tabulce zajistily Jablonci hlavně dobré výkony z domácího stadiónu. Severočeši vyhráli všechna tři domácí ligová utkání, přičemž porazili postupně Pardubice, Baník a Opavu. Horší jsou již výsledky z venkovních hřišť, kde Radovi svěřenci ze tří zápasů vydolovali pouze jeden bod.

Poslední zápas odehráli Jablonečtí na pražské Letné proti Spartě a i přes porážku 2:1 výkonem rozhodně nezklamali. V posledních minutách zápasu dostali ligového lídra pod tlak a sahali po bodu.

Měsíční přestávka od ligového fotbalu ovšem vynáší na povrch mnoho otazníků: "Uvidíme jak na tom budeme herně po té měsíční pauze. První kola teď budou asi hlavně o vůli a morálce. Naposledy jsme sice prohráli na Spartě, ale za výkon jsme se stydět nemuseli, byl tam vidět určitý nárůst. Ale už se těšíme, zaplaťpánbůh, že to vláda povolila," prohlásil před zápasem kouč domácích Petr Rada.

Dvaašedesátiletý trenér ale nepomůže svým svěřencům přímo na hřišti. V realizačním týmu bývalého reprezentačního kouče byly pozitivní testy na koronavirus a všichni, včetně hlavního trenéra, musí do izolace. Hlavním trenérem Jablonce proti Brnu tak bude kouč béčka Džimis Bekakis.

Brno zasáhly výsledky testování před obnovením soutěže ještě silněji. Testy na začátku týdne odhalily nákazu u šesti členů hráčského kádru, a pokud předzápasové testování neukáže jinak, bude se muset trenér Machálek obejít bez nich.

To Zbrojovce komplikuje už tak dost zkomplikovanou situaci. Tým z moravské metropole na rozdíl od Pardubic nehýří nováčkovským entuziasmem a nachází se s jediným bodem po šesti kolech na posledním místě ligové tabulky.

Miloslava Machálka musely v uplynulých kolech trápit hlavně výkony v defenzivě. Zbrojovka obdržela alarmujících sedmnáct gólů a hned v polovině odehraných ligových zápasů dostala čtyři góly.

Změnu by mohl přinést přechod na hru se třemi stopery, kterou Machálek vyzkoušel těsně před pozastavením soutěží v poháru s Jihlavou, kdy ve stoperské trojici nastoupili Hlavica, Šural a Gajič. Během měsíční přestávky se navíc stihl uzdravit další stoper, zkušený kapitán týmu Pavel Dreksa.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holík, Martinec, Štěpánek, Podaný - Ladra, Hübschman, Považanec, Zelený - Schranz, Čvančara.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Floder - Šural, Gajič, Hlavica, Moravec - Štepanovský, Vaněk, Sedlák, Reiter - Přichystal, Růsek.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.46 - 4.65 - 7.13
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Sparta Praha660020:618
2.Slavia Praha651019:216
3.Viktoria Plzeň641116:1013
4.Sigma Olomouc641111:713
5.Slovan Liberec631210:610
6.FK Jablonec63129:610
7.FK Pardubice63127:610
8.MFK Karviná62317:79
9.Bohemians Praha 190552127:77
10.1. FC Slovácko52125:67
11.Fastav Zlín62048:106
12.FK Teplice62048:136
13.Baník Ostrava61236:75
14.FK Mladá Boleslav61236:115
 SFC Opava61236:115
16.Dynamo České Budějovice50324:123
17.1. FK Příbram50143:131
18.Zbrojovka Brno60155:171

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (800)

Přidat komentář
Kepy_FCB

Zlomyslná nesmyslná pauza soudruha tuneláře Prymule konečně u konce

Reagovat
Kepy_FCB

Příbram-Baník 1:0, obávám se že předvedou sračku jak v Teplicích, vždyť po pauze jim to projde a Kozlovi běží další doba hájení tentokrát za prymulopauzu

07.11. 14:00 FK Pardubice - SFC Opava 1:0

07.11. 16:00 Dynamo České Budějovice - Fastav Zlín 1:1

07.11. 16:00 1. FC Slovácko - Sigma Olomouc 2:1

08.11. 14:00 MFK Karviná - Bohemians Praha 1905 2:0

08.11. 14:00 FK Teplice - Slovan Liberec 2:0

Slavia Praha - FK Mladá Boleslav 2:0

08.11. 18:15 Viktoria Plzeň - Sparta Praha 1:3

Peltinec - Brno 7:0

Reagovat
smazaný uživatel

mě hlavně zajímá, kdo se postaví do kasy, a jestli začne Pepe v základu.

Reagovat
Kepy_FCB

Lapeš ne? Ten španěl určitě nastoupí, věřil bych i v základu ale určitě zdaleka né na celý mač.

Reagovat
Han střelil první

Jestli nebude chytat Murin, tak nechápu, k čemu dělá trojku.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Jablonec - Brno 4:0

Pardubice - Opava 3:1

Budějky - Zlín 0:1

Slovácko - Olomouc 1:1

Příbram - Baník 0:0

Karviná - Bohemians 1:2

Teplice - Liberec 1:0

Slavia - MB 3:0

Plzeň - Sparta 2:4

Reagovat
ZB 07

Ten kurz na Jablonec podezřele stoupá, za normálních okolností bych nám vůbec nevěřil, ale tady v tý divný době bych se nedivil, kdybychom urvali nějaký body.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Možná to chtěj jenom vyšroubovat každopádně záleží kdo má ten čínskej syfl. Jestli jsou to hráči co normálně v základu nejsou tak se snad zadaří

Reagovat
Greny

jsou bez treneru .. tak treba maji i nejake hrace out :) .. a nebo Pelta nalozil na Brno za ten kurz mas hned vydelane cash

Reagovat
ZB 07

Tak my taky máme nějaký hráče out, furt moc nevěřím ani tomu, že dáme gól. Ale tak třeba jsme přes tu pauzu dohnali ligovou úroveň

Reagovat
Liquid

stoupá jen proto, že sázkaři počítají s nerozehraností Jablonce což je logický, je to ta samá situace kdy začíná 1.kolo, nebo 1.jarní, s tím že tehdá se aspoň trénuje a hrajou přáteláky což teď nebylo, čili i zcela jasný zápasy budou mít teď kurzy vyrovnanější a je i větší šance na remízy

Reagovat
Skleepy

Covid Radovi nic neudělá, ale spíš mám strach, aby ho nekleplo, když na to dneska bude muset čumět od televize.

Reagovat
božský John

*od teletextu

Reagovat
db18

Reagovat
andrew96

205, růžové podbarvení, zeleně střelci

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Liquid

Reagovat
Han střelil první

Jede to na čt, to asi zvládne naladit.

Reagovat
Banikovec7

Ale jen půl hodiny, pak mu začíná Ulice

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Rada je českej Chuck Norris. V karanténě je ve skutečnosti virus, co chytil Radu.

Reagovat
Greny

tak do korona pauzy jsme meli jednoho zdraveho beka... dneska pro jistotu maji chybet ofenzivni hraci

Reagovat
Losinho

Zrovna útok a půlka zálohy vypadá slušně ne?

Reagovat
slonzacky_lenoch

OT: V dnešním Sportu zajímavý rozhovor s M. Papadopulosem

Reagovat
smazaný uživatel

Na hřišti a na lavičce béčková sestava, avšak za plotem tradiční a áčková, klasicky bez horazjma

Reagovat
doshcz

horajz není dement no

Reagovat
smazaný uživatel

Není no, to všichni víme.

Reagovat
doshcz

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

i když trošku jo....

Reagovat
doshcz

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kaspar

si fakt dostal pres hubu od nacelnikovo party?

Reagovat
HorajzmAmmann

ne

Reagovat
Kaspar

tak bylo tu neco o fackach

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha, kolik ti je? Si to najdi kde se to řešilo a dozvíš se vše podstatné a ne, že tu s tím budeš spamovat až do Vánoc.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se podle toho taky tak chovej.

Reagovat
smazaný uživatel

Michale, pls.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co to máš za predstavu, že oslovením jménem někoho setres píšeš tu rozumy a sám se chováš jako debil.a jsem Kuba

Reagovat
Kaspar

jeste ti z toho praskne curak nacku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Banikovec7

A zrovna musime hrat s tymem, kde uz to meli snad vsichni

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Dneska se ta fanta skládá opravdu nádherně...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nevyhrajem v Plzni teď, tak už nikdy.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

jede to

Reagovat
Liquid

Jablonec - Brno 1:0

Pardubice - Opava 0:0

ČB - Zlín 2:2

Slovácko - Olomouc 1:0

Příbram - Ostrava 1:0

Karviná - Bohemians 0:2

Teplice - Liberec 3:0

Slavia - Mladá Boleslav 1:1

Plzeň - Sparta 1:0

Reagovat
C-M@ster

„Máme dnes vyšetřených zhruba padesát profesionálních sportovců, českých reprezentantů v různých sportech, a přibližně deset procent z nich má po nemoci přetrvávající a nijak nevysvětlitelnou únavu. Nejsou schopni jít naplno do tréninku, klidně se u něj pozvrací. Trvá jim čtrnáct dnů, tři neděle a někdy i měsíc, než se vrátí zpět,“ říká Jiří Dostal.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/bez-frazi-plus-nevysvetlitelna-unava-a-ztrata-vykonu-lekar-o-covidu-ve-sportu-126628

Reagovat
Kaspar

tak to jsem mel i po borelioze, jeste tak pul roku po ni mi trvalo nez unava a zadychani zmizelo a mohl jsem zacit zase normalne fungovat

Reagovat
smazaný uživatel

A můžu se zeptat jestli jsi s tím něco dělal, nebo jsi jen čekal, až si to tělo spraví samo?

Reagovat
Kaspar

prvni rok nemoci jsem nedelal nic, to jsem se max prochazel po dome a zahrade, dal jsem nevydrzel, me to zaclo v lednu, jak skoncila zima a zacalo se oteplovat, tak jsem zacal chodit ven normalne jako predtim, ale po par minutach jsem byl mrtvy, parkrat jsem to zkousel i premahat i kdyz jsem citil ze uz nemuzu a pak jsem vzdy skoncil v nemocnici na kapackach jakmile skoncilo leto a zaclo se ochlazovat, tak mi to vzdy ulevilo a uz to bylo lepsi, ze zacatku to bylo fakt hrozny, to jsem jen rano vstal z postele, dosel do kuchyne pro piti a musel jsem si sednout jinak bych sel k zemi, jak to trvalo do konce roku nez se to zaclo zlepsovat, tak uz jsem byl i dost protivny na kazdyho jinak krome toho celodenni velky boleti hlavy, svalu, kloubu, pri delsim pohybu hned krece,.... denne jsem chodil na nejaky vitaminovy injekce, denne hrst prasku po tom roce to ustoupilo, potom jsem uz jen par mesicu porad zobal ruzny vitaminy, po ty borelce stacilo aby name nekdo zakaslal a hned jsem zase lehnul, imunita nula , ted uz fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za sdílení. Takže dost hrůza koukám. Nějaká "alternativa" tě nenapadla? Nejsi na to?

Reagovat
Kaspar

co tou alternativou myslis?

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaké léčitele, bylinky, homeopatii... Zkusil bych všechno co není jedovaté v takové situaci.

Reagovat
Kaspar

to ne, u techto lidi bych se bal, ze by me rozebrali jeste vic a uz nikdy nesrovnali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaspar

jinak nejhorsi byl ten prvni mesic, to jsem nevedel na cem jsem, protoze krevni testy byly vzdy v poradku, nikde nic nevideli, si me prehazovalo z jedny nemocnice do druhy na ruzny vysetreni, vzdy kazdych par dni prisli s tim co by mi mohlo byt, takze podle toho mi davali prasky, takze ten prvni mesic jsem jedl denne prasky na neco co mi ani nebylo, to tomu organismu taky nepridalo. Kdyz uz nevedeli co, tak me nakonec poslali na magnetickou rezonanci, jestli ty bolesti nemam z toho, ze bych mel v hlave nador, coz me taky zrovna nehodilo do klidu po tom mesici uz mi to v krvi vyslo, ale i tak jsem cekal ze tak max mesica budu ok, znova uz bych to teda nechtel jinak ono ani moc delat fyzicky neslo, jak jsem z toho byl vyflusly, k tomu behem prvniho pul roku jsem ztratil neco pres 30kg, byl jsem rad ty prvni mesice ze aspon chodim po dome

Reagovat
smazaný uživatel

Já si kdysi prošel něčím podobným, ale psychicky - deprese. Ve výsledku to koukám vypadá dost podobně. Energie nula. Člověk je rád, že udrží příbor a nají se Dobrá škola

Reagovat
Kaspar

par let predtim jeste obrna licniho nervu, se rano probudim a najednou prava polovina obliceje mrtva, pekny sok treba jsem nemohl nafouknou tvare, protoze kdyz jsem zavrel pusu, tak tu pravou pulku pusy jsem neudrzel zavrenou, nemohl jsem mrkat pravym okem nebo ho zavrit, ani zvednout oboci nejhorsi to bylo na spani, mit oko porad prelepeny a kazdou chvili vykapavat, jak vysychalo kdyz neslo mrkat 3 mesice rehabilitace nez mi to rozhybali, od prosince do unora/brezna, coz bylo blby takhle v zime, protoze venku jsem porad musel nosit kapucu jak blbec, abych tu stranu drzel porad v teple, to cviceni taky na palici, porad si pomahat rukou na ty pravy strane aby to slo vse nastejno jako maji lidi kazdy rok chripku, anginu apod, tak to se mi vyhyba, akorat vzdy jednou za par let si vyzeru neco takovyho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byly choroby a teď o těch holkách

Reagovat
Kaspar

ty jsou zdravy, mrchy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Muffi

A co s tim chces delat?

Ja mel v maturitaku mononukleozu. Ve skole jsem nebyl snad 7 tydnu, dva z toho vanocni prazdniny. 4 z toho teploty, i po tech 7 unava po sezeni ve skole, 20 kilo dolu a dieta a zakaz sportu vcetnne telaku do jppara/leta.

Ono by stacilo, kdyby jste dostali anginu, chripku nebo neco podobneho a hned by vam zklaplo. A treba pri podezreni na encefalitidu - kolac po klisteti jsem mel z prasku pravidelne sracky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak už jsem psal výše. Třeba zkusit něco z přírodní medicíny, nebo tak. Prostě jsem se jen ptal, nic za tím nehledej.

Reagovat
fabec1222

Mononukleoza to samý. Zimní sportovci, když se nakazí něčím takovým v létě, tak kolikrát i pořád v té zimní sezoně nejsou schopný podávat výkony na 100%.

Reagovat
czepelin

má dnes smysl fandit Zbrojovce pane Berbr?

Reagovat
smazaný uživatel

Očividně má. Asi se ztratily notičky.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska koukáme všichni, ne? Po tak dlouhý přestávce bych se díval klidně i na Jablonec se Zbrojovkou

Reagovat
Greny

ono Tě to rychle prejde ... nemam strach

Reagovat
smazaný uživatel

Uspokojit nadrženou závislost ale stejně musím

Reagovat
Greny

Floder - Kotula, Gajič, Dreksa, Moravec - Sedlák - Stepanovsky, Sumbera, Fousek, Reiter - Prichystal ..

tak to nakonec mohlo byt mnohem horsi ta sestava ...

Reagovat
naheCZ

taky jsem čekal, že to bude daleko horší. A to je na lávce ještě Pachlopník

Reagovat
Greny

a Barnabáš Lacík

Reagovat
ZB 07

Sestava dobrá, pojďme zabojovat!

Reagovat
Coutinho10

jsem zvědavej na tvůj tým na Sazkafantasy

Reagovat
Greny

ja tam najebal hrace Jablonce ted na rychlo a vsadil i na Jablonec = dneska bodujeme

Reagovat
Coutinho10

taky jsem nad tím přemejšlel, ale dal jsem tam od nich pouze Doležala za dobrou cenu

Reagovat
ZB 07

To byla fakt improvizace

Reagovat
Coutinho10

j, mně to začalo fakt skvěle...místo aby Reiter dal góla, tak se zranil

Reagovat
GabrielBatistuta

Já věřil Jablonci a je to v <I> Gratuluji ke 3 bodům.

Reagovat
Coutinho10

to jsi to hodne hodil na jednu kartu Nica jsem se trochu bal, protoze v EL nehral v zakladu ani jednou, takze jsem ho radsi vynechal, takze pokud se nejak vyrazne neutrhne, tak to je v suchym triku

Reagovat
GabrielBatistuta

No, prostě jsem Jablonci věřil + jsem doufal, že budeš přes 100 M a budeš mít nějaký srážky. Stanciu něco udělá, ale nesměl by ti nikdo nastoupit. Škoda, zatím jsem byl 100%

Reagovat
Coutinho10

j, vyjimecne jsem nesel do 115 M, protoze u plno tech drahych hracu neni 100% jistota ze nastoupi napr. diky korone nebo hrajou plzen se spartou, takze radsi nez mit kolem 105-110 M tym, tak jsem to narval do 100 M, ale priste se uz asi vratim ke sve klasice

priste napravis

Reagovat
GabrielBatistuta

Jo, teď se to hůř vybírá. I proto jsem si počkal na sestavu a narval tam Jablonečáky, kteří byli v základu. Taktika

Reagovat
Coutinho10

jojo, jako najednu stranu lepsi, ze mas jistotu, ze hrajou...takto jsem vybral Dolezala s Reiterem a zbytek vetsinou jsem dal od nas z tech, kteri hrali ve ctvrtek a jsou tak k dispozici, tak uvidime, co z toho bude

Reagovat
Greny

Rada nez vytočí a zavola o prestavce trenera tak bude 60.minuta

Reagovat
C-M@ster

Snad Berka píská jedno z posledních utkání než ho taky zatknou...

Reagovat
Greny

u nej je fakt zahada jak muze piskat ligu ja nepamatuju zapas co jsem videl a on to piskal kde by to nejak nezkurvil

Reagovat
Greny

Vlasto vole ... fotbalistum v ceske lize odskakuje balon od nohy normalne za to pauza fakt nemuze

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

tyčka to je skoda

Reagovat
KingMaster13

Fotbal ale zatím lepší než jsem očekával

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kluci jsou radi ze se vyblbnou po tom utrpeni doma se staryma.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Greny

a osol ho kartou dementa

Reagovat
KingMaster13

A může se dávat karta za simulování po přezkoumání varem?

Reagovat
Greny

pochopitelne

Reagovat
KingMaster13

Tak pak jí měl dostat

Reagovat
Greny

nebo tak ... dve kola zpet jsem to videl v bundeslize .. borec skocil.. nic se nedelo .. video prezkoumalo to .. simulace a zluta.. predpokladam ze u nas je to stejne

Reagovat
KingMaster13

Já právě sám nevím ale u toho videa je to občas na hlavu ty pravidla

Reagovat
Kiwi-21

Žlutá?

Se divím u nás i v LM se mi zdá že se přezkoumavá pouze vyloučení

Reagovat
Coutinho10

taky jsem si nebyl jistej, protoze jsem mel za to, ze VAR muze resit jenom pripadnou cervenou kartu, takze to by se simulovani netykalo, ale dostat ji mel i bez VARu

Reagovat
KingMaster13

Jako to uplatnění je někdy fakt na hlavu, protože VAR může přezkoumávat jen penalty myslím a offsidy takže odhalí faul na červenou ale nestalo se to před vápnem ale těsně před ním tak to rozhodčí nesmí zapískat, proto jsem si nebyl jist jestli tam není nějaká podobná pitomost v tom

Reagovat
monty25

Pilař je pořád stejná herečka.

Reagovat
Greny

jen nechapu proc mu neda kartu

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně mohl střílet, ne? To už je fakt mentalita. Před 8 lety by dal gól a běžel s míčem na půlku.

Reagovat
Salfovic

Teď by měl dostat kartu, ale to by ten VAR musel být co k čemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych karty dával při zjevném filmování. Stane se, že hráč prostě ztratí rovnováhu, ničeho se nedomáhá a dostane kartu vlastně za nic.

Reagovat
Greny

pokud si to videl tak si videl ze toto nebyl rozhodne ten pripad

Reagovat
smazaný uživatel

jen jsem to chtěl zobecnit.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

Hladík

Reagovat
Selänne

Hladík

Reagovat
Blasphemer

Tohle mi kurevsky chybělo.

Reagovat
Steve Stifler

Tak super, viděli jsme dost, už to můžete zase přerušit

Reagovat
Kaspar

snad od dalsiho zapasu zase Cvancara, Dolezal je bida

Reagovat
fabec1222

OT: Depp dal výpověď (= byl vyhozen) z Fantastickcýh zvířat Svět se úplně zbláznil... To bych si i tipnul, že třetí díl bude poslední, a pomalu se začnou soustředit na Prokleté dítě.

Reagovat
Al Capone

chudak Johnny.

Ale proklete dite si myslim ze nezfilmuji. Kdyz to je totalni sracka.

Reagovat
fabec1222

Ale cinká to dolarama, takže se to určitě někdy zrealizuje.

Reagovat
Al Capone

Nemyslim si. Kazdy fanousek Pottera se shodne ze je to fakt sranec, Staci ze je to divadelni hra. Nicmene, ze se Harry jeste objevi na filmovem platne je docela mozne a rekl bych ze i hodne pravdepodobne.

Reagovat
smazaný uživatel

Fantastická zvířata jsou špatné filmy To ať radši překecají Radcliffa a natočí to Prokleté dítě

Reagovat
fabec1222

Já jsem teda zvědavý, jak to vyřeší. Ale zavání to minimálně dalším odkladem, jestli chtěj všechno s Deppem přetočit. Pokud by jeho nástupce dali až do dalšího dílu, tak už nic přetáčet nemusí no. Nebo narvou do třetího dílu celou linku Brumbál vs Grindelward, a tam by také museli určitě přetáčet.

Reagovat
smazaný uživatel

A kolik má natočených scén Depp ve trojce? Hodně/málo/žádné?

Reagovat
fabec1222

Tak to netušim, asi málo nebo žádné. Ještě tu jeho postavu můžou teoreticky třeba z trojky vyškrtnout. Voldemort taky v Princi vůbec nebyl.

Reagovat
fabec1222

Tak odklad na léto 2022 potvrzen.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to bude dlouhý čekání

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prý Mikkelsen. To si teda docela vyhozením Deppa navýšili rozpočet, když mu musí platit celý plat jako odstupné.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsou. Knížky by samozřejmě byly lepší, ale filmy jsou určitě srovnatelné s HP.

Reagovat
fabec1222

No taky bych se přikláněl k tomu, že FZ jsou zatím kvalitativně za HP, a to i za nejhorším filmovým dílem série (Princ). Hlavní problém už je v samotném názvu, který už dneska nedává žádný smysl, protože všichni chtěj Brumbál vs Grindelwand, a Mlok nikoho nezajímá. Už ve dvojce byl spíš vedlejší postava, a do dalších dílů jeho postava a směřování nemá moc smysl. A zvířata už vůbec ne. Taky jde poznat, že tvůrci dopředu nemají rozplánované jednotlivé části, protože dvojka byla v podstatě jen taková druhá jednička, kdy se začínalo zas od znova.

Reagovat
Al Capone

Ne, dvojka zvirat je strasna prekombinovana blbost.

Reagovat
Losinho

No fuj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Boze kolik mas roku... Takova kundovina

Reagovat
fabec1222

26, ty?

Reagovat
smazaný uživatel

30

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

Ja treba uz nemam 20 a porad si ctu fantasy, sbiram lego, hraji hry. Proc se omezovat

Reagovat
$$CaptainKokotko

Mě je 29 a přijde mě, že je poslední dobou skoro všechno kundovina

Reagovat
$$CaptainKokotko

Většina filmů a seriálů. Aspoň jsem začal víc číst.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jeho postava tam musí být až do konce , tak buď ho nahradí někým jiným a nebude se o tom mluvit nebo Mnoholičný lektvar jako v prvním díle?

Prokleté dítě snad ne, to bylo vážně přes čáru.

Reagovat
db18

To je dobře.

Reagovat
Müllered

Třeba se po dvaceti letech vysere na mainstream a zase si zahraje v něčem pořádném, kde se nebude jen pitvořit.

Reagovat
Stannis Baratheon

Přesně po 20 letech

Reagovat
Greny

piskni penaltu za to kde mel tu nohu

Reagovat
Coutinho10

kdyby tam sel jak Olayinka proti Leverkusenu, tak Brno slo do vedeni

Reagovat
Greny

Jedna vec je jista ani za pet tydnu treninku se Floder nenauci kopat do balonu to je hrozny

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se to nenaučil do 23let,tezko na tom něco změní pár týdnů

Reagovat
Greny

goooooooool

Reagovat
monty25

Kompletní obrana z Jablonce ve Fantasy nebyl dobrej nápad...

Reagovat
martin1

Kdyby jen obrana ...

Reagovat
monty25

Taky jsem měl ještě Ladru a Doležala. Ale co koukám, tak jsme na tom v naší minilize všichni podobně...

Reagovat
KingMaster13

Rip fanta

Reagovat
smazaný uživatel

Jakou ma kurva Hubschmann porad pro Jablonec pridanou hodnotu?

Reagovat
Salfovic

Jeho dresy jdou na dračku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec i prodava dresy?

Reagovat
smazaný uživatel

Když sem zabloudí někdo v předkolech

Reagovat
Greny

jakoze kdyz si vymeni dres tak si koupi z fanshopu novou sadu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože s tím zabloudivším týmem přijedou i nějací fans a dres si koupí jako suvenýr

Reagovat
Greny

vzdyt je tam v tom stredu z nich nejlepsi

Reagovat
Alan_Shearer

Berbr prej ve vazbe chytil covid, hihihihi

Reagovat
doshcz

kdyby radši aids

Reagovat
ACSeRw!n

plus i vsichni jeho vysetrovatele - win win

Reagovat
smazaný uživatel

Dreksa Gajic je slusna dvojka. Ti kdyz budou furt, tak Brno hodne vyroste.

Reagovat
soukup

jo no, je to rozdíl, když nám v obraně najednou hrajou obránci a dokonce obránci, co nejsou dorostenci

Reagovat
Greny

Nemec : trener vymenil hrace post za post ... Cermak defenzivni zaloznik nebo stoper.. Fousek krajni zaloznik nebo utocnik

Reagovat
Rothbard

Tady někdo po zápase dostane céres.

Reagovat
ondrasch77

Doufám, že jim Radu pustěj do repráků a zamknou dveře od šatny....

Reagovat
smazaný uživatel

Teda i Jablonci si člověk uvědomí, jak ti diváci chybí.

Reagovat
Gelu28

Petr Švancík už ve štatlu chladí šampáno

Reagovat
Dejwa

Větší sračku co hrál Jablonec jsem dlouho neviděl, zasloužený body

Reagovat
Greny

hrali jen to co jim dovolil souper

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ondrasch77

Doležale, chyť se s Vlastou Hrubým za ruku a můžete se v klidu vrátit zpět na Moravu nebo jít kamkoliv doprdele...

Můžete sebou vzít i Hübschmanna (který začne hrát až když se prohrává) a Plukovníka (díky, dlouho to bylo skvělý, ale už stačilo... a neustálé protěžování naprosto tragického Doliho, který už nedal téměř rok góla, je víc než úsměvný, s ním hrajeme každý zápas o 10-ti )

Taky nechápu nasazení dvou DM do základu, když hrajeme proti Brnu, které má 8 vynucených změn , místo aby hrál v základu Robert Hrubý... Ještě jsem zapoměl na lemru / skokana Pilaře, toho píčuse si vemte sebou taky!!!

Reagovat
db18

K těm 8 vynuceným změnám: chápeš, že to jsou změny k lepšímu, že jo?

Reagovat
ondrasch77

Tak já Brno nějak extra nesleduju..., ale vypadá to že asi jo

Reagovat
db18

Minimálně v obraně to znamená, že se jim vrátili obránci.

Reagovat
Greny

Poprvé v sezoně jsme hráli na čtyři obránce myslím tím obránce ne záložníky v obraně a nebo dorostence

Reagovat
ondrasch77

Všiml jsem si Dreksy, docela se mi líbil, byl skoro u všeho a nedal Dolimu ani čuchnout, ale je fakt, že to by při doliho formě zvládl i Řepka po návratu s kriminálu s jednou nohou...

Gajič taky dobrý.

Reagovat
Gelu28

Pilař ne to nemá a gólman Hrubý taky dávno ne

Reagovat
Gelu28

Jo a jestli dnes Baník nevyhraje v Příbrami tak vyhodte půlku kádru......tohle už bude neomluvitelné....kecy typy že se dlouho nehraje a tak fakt neberu

Reagovat
Kepy_FCB

Kozla, hlavně Kozla vyhodit remízu neberu

Reagovat
Gelu28

já taky remízu neberu...čas hájení skončil

Reagovat
smazaný uživatel

Kozel s tím nemá nic společného, když tam bude Smetana...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Smetana pojede podle nejakych instrukcí. Vyhazovat Kozla je blbost.

Reagovat
John Obi Mikel

To si fakt myslíte, že taktiku nebude dneska určovat Kozel?

Reagovat
braveheart

Ono jestli to vůbec je o Kozlovi.. Uvidíme dneska s čím se předvedou..

Reagovat
Kostomlat

to bylo Pánika vyhodit, Kozla vyhodit... koho vy byste hoši chtěli?

Reagovat
John Obi Mikel

Habance na ně

Reagovat
Kostomlat

Reagovat
bobis21

Většina nikdy nevyhazovala ani jednoho...

Reagovat
braveheart

Reagovat
Salfovic

Jarda se na to určitě kouká opačně a když neporazí trapnej Baník, tak Horváth letí.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes nám fotbalový bůh vrátí včasnou výměnu trenéra u béčka a pan trenér Smetana zažije vítěznou ligovou premiéru

Reagovat
oli9

Slovácko zpět na vítěznou

Reagovat
Gelu28

já dnes docela Slovácku věřím

Reagovat
Banikovec7

To je šílený fotbal

Reagovat
mickey mouse

úroveň divize

Reagovat
Kaspar

Jelikoz se rozhodci uz budou bat nekoho tahat, tak by melo byt jasny, ze spadne Pribram a Opava, ale kdo bude ten treti?

Reagovat
slonzacky_lenoch

Brno nebo Budějovice

Reagovat
mickey mouse

přes dva

Reagovat
Coutinho10

Mick v zakladu za Budejky

Reagovat
JessePinkman

Musí dát gól...

Reagovat
db18

Krásně Pardubice.

Reagovat
Coutinho10

se jim kousnuli oba prenosy

Reagovat
HorajzmAmmann

Jsem zvědavý na sestavu:

Přání: Murín - Fillo, Stronati, Svozil, Holzer - Jánoš, Tetour - Kuzmanovič, Mena, Azevedo - Potočný

snad bude hrát od začátku Mena

Reagovat
HorajzmAmmann

tak je to:

Murín - Fillo, Stronati, Pokorný, Holzer - Jánoš, Kaloč - Azevedo, Tetour, Potočný - Tijany

Reagovat
HorajzmAmmann

lavička: Daněk, Svozil, Kuzmanovič, Zajíc, Šašinka O., Mena, Buchta

Reagovat
braveheart

Ty voe, zas Potok v základu..

Reagovat
HorajzmAmmann

já mu fandím a věřím, že se ještě chytne. Jenom si myslím, že to je lepší hroťák než křídlo u týmu, kde nehraješ vyloženě na protiútoky.

Reagovat
braveheart

Řekl bych, že i tady už dávno doba hájení uběhla..

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
braveheart

Sorry, za skoro rok nic nepředvedl, ale absolutně nic

Reagovat
Kepy_FCB

Kdyby nepředvedl ale on zkurví co může

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem chtěl přidat nějaký hate na Potoka. A on akorát dostane takovou malinu

Reagovat
Greny

ot: Cerny dalsi asistence

Reagovat
JeséRodriguez

super, snad v další nominaci už konečně bude

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Vuelta pěkná poslední etapa

Reagovat
Gelu28

On ten marnej Páník ještě odveze z budějek plnej počet

Reagovat
smazaný uživatel

Kozel ven!

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi blázen? Musí zůstat v karanténě

Reagovat
Kostomlat

OT: Karjala - to tam máme tak dobré mužstvo a ostatní tak špatné, anebo prostě hrajeme dobře?

Reagovat
Greny

Rusko porazilo Svedy a Finy se svoji dvacitkou

Reagovat
Kostomlat

uvidíme zítra s Ruskem

Reagovat
Greny

zitra na dvacitku pujde cast nasich mladiku...

B: Pařik

O : Svozil(17 let), Kubicek, Jiricek (16let)

U: Teply, Myšák, Pytlík, Novák , Raska

Reagovat
HorajzmAmmann

těžko říct, ale co přišel k repre Šilhavý a k hokejové Říha tak se to začalo obracet k lepšímu. Herně Říha reprezentaci zvednul neskutečně. Teď v tom snad bude Pešán pokračovat. Placku z velké akce už potřebujeme jako sůl...

Reagovat
Greny

pokud bude MS tak bude letos.. nepojedou hraci z NHL sance budou vyssi

Reagovat
Kostomlat

Reagovat
braveheart

Pokud MS bude, to aby si každý tým připravil i B a C-tým..

Reagovat
Kostomlat

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
ACSeRw!n

proste hokej.. hra na nahodu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mají v tom hokeji hokej.

Reagovat
RadekVonCZE

Tak Fini mají svůj ligovej výběr a Švédi mají taky svůj ligovej výběr. Zas bych to tolik nepřeceňoval, ale hrajem dobře A Rusové mají U20tku

Reagovat
HorajzmAmmann

u nás je taky ligový výběr hlavně z Finska...

Reagovat
RadekVonCZE

Chápu jak to myslíš

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově mi ta EHT i za normálních okolností přijde nudná. To bych tam radši nějak přibral Německo, Švýcarsko a možná Slovensko.

Reagovat
RadekVonCZE

V podstatě tam hrajou vyrovnané týmy, ale to není špatný nápad. Švýcary bych přibral určitě, Slováky možná, Němce ne.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Nesnáším hokej

Reagovat
Hiko

já zase vajíčka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Videl som dve tretiny Svedsko-CR. Najväcsi rozdiel bola hra bekov, kde svedi dost zaostavali a obrancovia utocnikom velmi nepomahali, to podpora na druhej strane bola vyrazne vyssia. Finsko neprerusilo ligu, v nominacii tak su hraci z KooKoo ci Jukuritu a hraci, ktori vo svojich mancaftoch v Liige hraju druhy ci treti utok. Novacikov maju dvanast. Svedi maju novacikov sedem, celkom dost mlady mancaft. Velka skoda, ze svedska a finska dvadsiatka neodohrala o tomto vikende ziadny pripravak. Dohodnute boli tri zapasy, ale ani jeden sa neodohra.

Ale spät k hre..cesi ma prekvapili. Hlavne hraju vsetky pätky kompaktne dopredu aj dozadu, maju skvely pohyb na oboch koncoch a dobre brani stredne pasmo, takze svedi za dve tretiny dost tazko udrzali puk na hokejkach tak, aby sa vobec rozostavili v utocnom pasme. Chvilami to bolo dost zufale, ako lahko im cesi vyhodili puk z pasma a oni sa nemohli dostat cez modru ciaru. Lenze to je len EHT, tam svedom az tak o uspech nejde a ked maju moznost skusat, tak to jednoducho urobi. Priority maju v sezone kazdy rok v decembr/januari, v marci a potom seniorske majstrovstva. Ak nebudu hraci z NHL, tak svedi mozno ani do semiifinale neprejdu..

Reagovat
pingla

to je prostě král, ale doslova

Reagovat
smazaný uživatel

To je dement

Reagovat
db18

dlouhodobě...

Reagovat
Mirek na tenisu

Někteří ti kluci vopálení to mají v hlavě totálně vygumované.

Reagovat
John Obi Mikel

to je rekord, ne?

Reagovat
cubinho

Možná i světový

Reagovat
cubinho

Kingue

Reagovat
Salfovic

Tuhle sebranku tedy Horváthovi nezávidím.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak jo... Co víc teď chceme. Příbram a ještě redka ve 3. minutě.

Reagovat
John Obi Mikel

Ještě by si mohli dát vlastňák a mohli byste mít penaltu

Reagovat
cubinho

Reagovat
braveheart

Teď budou dobývat prešovský beton, což jim vůbec nejde..

Reagovat
Rothbard

Obě oprávněné?

Reagovat
čolo

Zcela bez debat.

Reagovat
db18

Za to druhé mohl dostat rovnou červenou, ne? (jestli přepis na onlajnech odpovídá realitě)

Reagovat
Banikovec7

Moc ne, nešel vyloženě sám, oba zákroky na žlutou.

Reagovat
bobis21

To zas ne, na přímou červenou to určitě nebylo.

Reagovat
Greny

Kingue

Reagovat
Gelu28

Příbrami bude stačit se jenom posouvat ....oni bohužel moc tvořit a překvapivě něco vymyslet neumí ...ach jo..snad to nebude 0:0

Reagovat
Selänne

Rezek pořád stejná mrdka

Reagovat
bobis21

Chce nominaci na euro ve skotsku?

Reagovat
braveheart

Reagovat
salm0n

Skotsko žije

Reagovat
HorajzmAmmann

Rezek a Pilař... Tu Plzeň v sobě máš už pořád

Reagovat
DenisLaw

Rezek

Reagovat
Wyrda

rezek nezklamal

Reagovat
Kepy_FCB

ani píču kartu pro rezka

Reagovat
cubinho

Existuje nějaký stream?

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
cubinho

dík

Reagovat
KingMaster13

Ježiš to bude prdel až to Příbram nějak ukope na 1:0

Reagovat
braveheart

To nebude prdel, to je prostě rok 2020

Reagovat
KingMaster13

Sparta vede českou ligu, AC Serii A, Lille Ligue 1, Southampton PL

Reagovat
Kepy_FCB

AC Milán patří hore, dost bylo zkorumpovaného Juvehnusu

Reagovat
KingMaster13

To 100% souhlasím ale s tím kádrem co mají tak jdou hore ale letos ještě na titul útočit neměli, je to prostě překvapení Jinak Juventusu už dost bylo pokud půjdou do háje tak budu jedině rád

Reagovat
braveheart

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Snad banik ukope remizku.

Reagovat
Kepy_FCB

ale slyšet naši bandu u stadionu je fakt dobře

Reagovat
Banikovec7

To jsou zvuky z O2

Reagovat
Gelu28

No....Rezek a Pilík...vy škaredé palice.....co těma hlavama furt kroutíte

Reagovat
Mirek na tenisu

Kde jsou ti fanoušci Baníku? Za tribunou? Jet přes celou republiku na fotbal a nic nevidět. Akorát 90 minut pořvávat...to nevymyslíš.

Reagovat
Kepy_FCB

na starkově balkóně

Reagovat
FCB1922

Reagovat
HorajzmAmmann

Tijany tam je k hovnu, když na něj neletěl ani jeden centr.

Reagovat
HorajzmAmmann

+ mi tam chybí nějaká střela z dálky od Jánoše třeba.

Reagovat
Gelu28

on má hlavně výběr místa úplně k hovnu

Reagovat
mistr129

Kaloč

Reagovat
Kaspar

to je hrozny nezvyk, kdyz ti rozhodci najednou piskaj rovinu

Reagovat
HorajzmAmmann

tohle bych klidně písknul...

Reagovat
Kaspar

tak tvl, to napisu a par vterin na to takovy zakrok no

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

No teď pomohli Baniku

Reagovat
Kepy_FCB

penalta

Reagovat
Banikovec7

Kaloč ven, Pepa dovnitř

Reagovat
Mirek na tenisu

Královec druhý zákrok na pentli a nic! Už i Jarda se bojí... že by kapříci nepřipluli?

Reagovat
Greny

hele proti Baníku se moc nechodí v poslední dobe

Reagovat
Banikovec7

A první byl kde?

Reagovat
Mirek na tenisu

Rezek. Takových penalt už jsme viděli. I po VAR...

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Selänne

Reagovat
Banikovec7

Já bych teda za tohle penaltu nechtěl ani na druhé straně, ale Kaloč je tam úplně k ničemu a za celý poločas buď posílá nesmyslné přihrávky nebo tahá soupeře za dres.

Reagovat
braveheart

Hmm, ale Příbram od začátku v deseti a Baník jedna ušmudlaná střela mimo branku. A na to jsem se celý měsíc těšil..

Reagovat
HorajzmAmmann

sundat Tijany, Kaloč, Potočný , nahoru Zajíc, Mena, Kuzmanovič

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
HorajzmAmmann

ha skoro

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Insider

Reagovat
braveheart

Kozlovi spadlo O2 a čte EF

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
braveheart

Mena, Zajíc, Kuzma

Reagovat
HorajzmAmmann

btw když vidím toho Smetanu vedle Kuzmy a Meny tak bych ho nejradši na ten hrot poslal. Na tu hlavu mu tam snad něco spadne

Reagovat
mistr129

To je obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Fillo

Reagovat
db18

Reagovat
Banikovec7

Co to je za kartu?

Reagovat
Greny

zluta

Reagovat
Banikovec7

Ajo, mám černobílou tv

Reagovat
Gelu28

To je odpornej fotbal

Reagovat
bobis21

Proč je sakra Kuzma do zbytečného skluzu když už má žlutou

Reagovat
Banikovec7

je úplně mimo dnes

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

Zajíc (Vais), Potočný (Kleščík)

Reagovat
Banikovec7

Ty vole

Reagovat
HorajzmAmmann

Leo Zajíc

Reagovat
pingla

zajda tyvole

Reagovat
Kaspar

jak banda kuzelu

Reagovat
bobis21

Zajíc kužely

Reagovat
cubinho

Zajíc - gól roku?

Reagovat
smazaný uživatel

Zajíc nám trochu spravil chuť

Reagovat
doshcz

pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

Kozelball

Reagovat
Selänne

A máme gol sezony, co?

Reagovat
HorajzmAmmann

Ještě že nejsem za plotem Nevidět tenhle gol live v přenosu byl bych pěkně nasraný...

Reagovat
braveheart

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že sme opustili místo za plotem abysme dodrželi vládní nařízení, jinak b to beztak bylo furt 0:0. Nakonec není dement ani ten co tam byl, co? Ale sem rád, že Baník je válec bez ohledu na účast za plotem.

Reagovat
John Obi Mikel

Se nějak rozestříleli.

Reagovat
Gelu28

Hezky černoch namazal...horváta dnes odevezou na ARO.....obranu v 2.půli jak žáci

Reagovat
Banikovec7

3 asistence Příbram

Reagovat
Gelu28

jo no.....to taky zápas blbec pro ně se vším všudy

Reagovat
jackinho10

Kalvach je zraneny?

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlouhý době si zase musím zvykat na zápasy v 10:15

Reagovat
Greny

Ale komentuje Karoch parada

Reagovat
Greny

To byl gol

Reagovat
Greny

A hned druhej ale ten byl hezky vykombinovanej... Každopádně ta obrana je hrozna Jihlavy

Reagovat
fabec1222

Jihlava docela nával na lavičce

Reagovat
Greny

špičička ✓

Reagovat
smazaný uživatel

Asi 5 pozitivních a Klobása po zranění. 2:0 po půlce je ještě dobrý, třeba přijde Csaplár

Reagovat
Greny

Už klepe na dvere

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec pěknej výkon

Reagovat
Kostomlat

Reagovat
Kostomlat

Csaplárova past

Reagovat
John Obi Mikel

Jak jste zatím spokojení s Vlčkem a Červem?

Reagovat
smazaný uživatel

Oba hrajou v základu, Červ mi přijde hodně konstruktivní směrem dopředu. Vlček je bohužel členem obrany, která zatím moc nefunguje (viz 3 dnešní góly).

Reagovat
John Obi Mikel

dík

Reagovat
Greny

Jak říkal komentátor že Machálek si Zbrojovku asi nezapiska tak snad hned příští kolo hrajeme doma s Příbrami tak delegovat Machalka ať Příbram ochutí svoji medicínu

Reagovat
ZB 07

Co ten Liberec, nastoupí zas s béčkem ne? Kurz na Teplice je furt poměrně vysoko, tak přemýšlím, jestli to hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jak to mají oni, ale třeba u nás všichni nemocní už v pátek trénovali.

Reagovat
db18

Takže hrajete s Hečou?

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel se toho obávám.

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Selänne

Reagovat
HorajzmAmmann

Liberec prý dalších 5 s covidem... Psal Mádl.

Reagovat
ZB 07

No tak jsem zvědavej, sázet na ligu v týhle době je fakt loterie

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Greny

Liberec to v podstatě vyhrál... Jedno kolo ztratí...přes repre pauzu se dají do kupy a ušetří šílené peníze za testy do února

Reagovat
HorajzmAmmann

v Teplicích by prohrál i v plný palbě.

Reagovat
db18

Viktorka to zvládla během poslední repre pauzy a přerušení ligy...

https://thumbs.gfycat.com/LightheartedImperfectIslandcanary-size_restricted.gif

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči, co měli covid, pak už nemusí na test?

Reagovat
Greny

Myslím si že potom se nemusí 90 dní testovat(pokud nemají žádné příznaky)

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda věřím, že libe neprohraje.

Reagovat
HorajzmAmmann

Zase tak hroznou sestavu teda nemá. Čekal jsem to horší. V základu Pešek, Hromada, Kacharaba, Jugas...

Reagovat
HorajzmAmmann

Knobloch - Kacharaba, Jugas, Purizitidis - Pešek, Michal, Nesicky, Hromada, Kosek -Matousek, Rondic

Na lavičce už nikdo

Reagovat
HorajzmAmmann

...nikdo z těch lepších

Reagovat
Losinho

To je hrozný

Reagovat
smazaný uživatel

Knobloch

Reagovat
db18

Lepší než ten co byl v EL...

Reagovat
Imos

tak ten to měl těžký, 2001, starty jen v ČFL a najednou jdeš na Hoffenheim, když máš před sebou půlku béčka, co má bránit

Reagovat
Rolf

Paclík si to ošetřil!Plzeň-Sparta píská lump Franěk.Sparta tam nemusí ani jezdit!

Reagovat
db18

A u videa je Berka. Sázejte baráky na Plzeň!

Reagovat
Coutinho10

Necka v zakladu za Bohemku

Reagovat
db18

RIP Bohemka

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Firkraag

Kurzy na to, jak rychle se zraní?

Reagovat
Coutinho10

docela jsem se bal, jak tam do nej zajel ten karvinak a jeste si stezoval, ze dostal zlutou

Reagovat
monty25

Teplice

Reagovat
djiros

Obrana Teplic Mareček

Reagovat
HorajzmAmmann

Teplice

Reagovat
Selänne

Na ty Teplice byl až moc krásnej kurz, no.

Reagovat
djiros

Ale teď Trubač luxusně

Reagovat
monty25

Trubač Akorát mě štve, že jsem ho vyndal z Fantasy a dal tam Žitnýho.

Reagovat
HorajzmAmmann

Trubač dobře

Reagovat
djiros

Ať to rozpustí. Vukadinovic

Reagovat
Selänne

To jsou zoufalci tvl.

Reagovat
smazaný uživatel

Grigar taky nic nechytí

Reagovat
Selänne

Dlouho jsem neviděl tak zoufalej výkon jako ten dnešní od Marečka.

Reagovat
djiros

Za půl hodiny toho posral až až. Nemůže být čistý.

Reagovat
John Obi Mikel

Viděl jsi Marečka proti Slavii?

Reagovat
monty25

Tak aspoň padaj góly.

Reagovat
monty25

Reagovat
doshcz

asi ofsajd Řezníčka co

Reagovat
HorajzmAmmann

kdo to tam dostával céres od Hoftycha?

Reagovat
Coutinho10

Kuchta opet v zakladu a i Nico

Sestava: Kolář – Masopust, Hovorka, Zima, Oscar – Ševčík, Holeš – Sima, Stanciu, Olayinka – Kuchta

Lavička: Vágner, Tecl, Takács, Traoré, Lingr, Musa, Jurásek

Reagovat
Coutinho10

a vlastne i Sima

Reagovat
KingMaster13

Toho Lingra měl v základu nechat, hrál skvěle Spíš bych tam dal Nica za Ševčíka, i když i ten už poslední zápas neměl špatnej. Kuchta podle mě dneska ukáže že je kopyto Jinak jsem překvapen že nepošetřil třeba Holeše a nedal tam Laca, však Laco vždy když hrál nebyl špatnej a teď ho skoro vůbec nevyužívá

Reagovat
Coutinho10

j Lingra skoda, ale sakra ted koukam, ze Sevcika mam jako kapitana

Reagovat
Coutinho10

tak dobry, beru zpet...uplne jsem ho prehlednul, jak je jako defenzivni zaloznik

Reagovat
KingMaster13

Já si dal do fanty Zimu a Olayinku myslím Hodně mě překvapuje ale že nevyužíváme víc toho Laca, když nehraje poháry tak ligu by mohl odkopat solidně

Reagovat
Coutinho10

toho Laca myslim uz odepsal tak nejak...to potvrzuje i to, ze neni na soupisce EL...neni to typ hrace, ktery by mu tam sedel, ale na druhou stranu i tyto hrace potrebujes

ja mam celou nasi obranu, Sevcika C a Kuchtu, protoze jsem moc nevedel, koho tam dat, tak jsem to vsadil primarne na nas, tak uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

To je radosti, doufal jsem, že Stancia do Vánoc neuvidím. Bohužel...lavička mu seděla líp.

Reagovat
John Obi Mikel

Dneska jsem čekal Musu s Takácsem a Traorém, ale je pravda, že když je reprepauza, tak to otočit nemusel vůbec.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kaspar

kdo je to ten Popelky kun?

Reagovat
John Obi Mikel

Dorostenec.

Reagovat
monty25

Řezníček kapitán ve Fantasy

Reagovat
Coutinho10

Teplice kopali penaltu ale Reznicek

Reagovat
monty25

Jsem zvědav, na co se Hejkal bude vymlouvat tentokrát...

Reagovat
Coutinho10

jedine, ze role favorita vam svazala nohy

Reagovat
monty25

Reagovat
Spalovač šancí

Že nejsou zvyklí kopat penalty, jak je rozhodčí předtím řezali ...

Reagovat
smazaný uživatel

Parádně kopnutý...ale pro brankáře

Reagovat
HorajzmAmmann

Knobloch dobře

Reagovat
monty25

Myslím, že náš duel ve Fantasy nemůžeš nevyhrát. Ledaže by se v Plzni utrhnul Juliš.

Reagovat
HorajzmAmmann

Řezníček Měl jsem ho tam, ale když jsem viděl, že je v základu Doležal dal jsem tam Doležala. Ale naposledy jsem dal víc než 4 hráče z jednoho týmu, protože potom je celá fanta v hajzlu

Reagovat
monty25

Já tam mám oba, dokonce jsem se mezi Řezníčkem a Doležalem rozmýšlel, komu dám pásku. V pátek jsem si myslel, jak jsem udělal dobře a nakonec by byl Doležal menší zlo...

Reagovat
Selänne

Liberec k té výhře přijde jak slepej k houslím.

Reagovat
monty25

Tohle jestli Teplice aspoň nevyrovnaj...

Reagovat
monty25

Proti Teplicím je hvězdou i Rondič.

Reagovat
Coutinho10

no nevim ta penalta pro Karvinou..z toho zaberu to nebylo uplnen100%, ze to byla ruka

Reagovat
Firkraag

nebylo to vidět, měl jeden záběr, ale zmrd to pískne

Reagovat
Coutinho10

j, cekal bych za normalnich okolnosti, pokud ta ruka neni jasna, tak ze nepiskne a ne opacny reseni, ze pokud to neni jasna neruka, tak to nepiskne...max. mu to lizlo chlupy na ruce, ale jsme v ceskem fotbale, takze teda ruka

Reagovat
doshcz

Fortelný dobrá forma, ostatní bohužel kopyta

Reagovat
Firkraag

CO je to za zkurvenyho curaka

Reagovat
monty25

Hejkal ven!

Reagovat
Liquid

teda ty kurzy na Slavii nechápu, 1,18 při tom jak je oslabená a to Bolka nejsou žádní nazdárci ani normálně, jako třeba vyhraje ale 1,18 dost neodpovídá realitě

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. vůbec, proto Slávka hraje o první flek a Bolka o záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav je nerozerhaná a trapná. Naopak prakticky stejná sestava sks přejela Nice. Za mě takový reálný kurs 1.3

Reagovat
Firkraag

Hraje Zahustel vole

Reagovat
Liquid

ten nás sestřelil už na jaře

Reagovat
Liquid

Liberec jen 2 střídání a ještě navíc v nastavení při tom jak je zdecimovaný a unavený po Hoffících, máš možnost 5x vystřídat a on ty samé hráče udře, tohlec je už na odbory, normální tyranie, možná si řekl, že je ještě vezme i na exkurzi do Jáchymova a tohlec byla dobrá průprava

Reagovat
FCSL

Však tam byli samí mladíci a nechtěl do toho zasahovat a vyplatilo se...

Reagovat
Liquid

teď je otázka co na to odbory

Reagovat
Azazelo RD

Chtějí kurzarbeit, aby to Karl nemusel platit celý.

Reagovat
ManUnited

Kuba Matoušek je Dan James českých luhů a hájů, prostě jenom sprinter

Reagovat
John Obi Mikel

Myslíš Honzu Matouška?

Reagovat
ManUnited

Jo každopádně na věci to nic nemění

Reagovat
cr7sux

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Coutinho10

Olieeeeeeeeeeee

Reagovat
KingMaster13

Pěkně Olejník, ten chytil teď neskutečnou formu

Reagovat
Coutinho10

Oscar na Deliho

Reagovat
KingMaster13

Z něj taky roste úžasnej hráč, hlavně má obrovskej potenciál

Reagovat
Kaspar

OT: Frydek zatim Lucernu nosi stesti

Reagovat
Coutinho10

Sima dobre na Nica

Reagovat
Coutinho10

Kuchta podme pridat 2. gol

Reagovat
John Obi Mikel

Chtělo by to přidat druhý gól. Boleslav neměla skoro nic, s ní zaváhat by mě dost štvalo.

Reagovat
Coutinho10

proti Nice bylo odskoceni na rozdil 2 golu taky klicovy..chce to i dnes

Reagovat
John Obi Mikel

Hlavně ta Boleslav byla úplně marná (to 5-4-1 jim neprospívá), teď se bohužel po fénu Webera trochu zvednou. Chce to druhý direkt(gól).

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo jedině dobře, aby začali hrát dopředu a přestali betonovat.

Reagovat
Coutinho10

j, uz to zmenili

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ale Sima zatím paráda, na to, že má odkopáno úplný houno.

Reagovat
Firkraag

Někdo link na Slavii?

Reagovat
Firkraag

Nebo raději stream, než mě pošlete domů

Reagovat
Bruny

Kup si O2tv a máš navěky vystaráno. (Ta cena zase tak ohromná není).

Reagovat
Firkraag

Nechci.

Reagovat
Bruny

Nejlepší věci jsou zadarmo, chápu.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

DMK covid

Aspon že chytá Nita.

Nita - Plechatý, Pavelka, Hancko - Vindheim, Sáček ,Dočkal, LK37, Polidar - Juliš, Krejčí starší

Reagovat
Greny

Čekal jsem Karabce místo Dockala

Reagovat
Bruny

Sestava pěkná. Věřím, že Krejčí st. dokáže DMK do určité míry nahradit, jelikož jsou si typologicky dost podobní (i když Laco už krapet ztratil tu svojí rychlost, kterou dříve oplýval). Každopádně dneska věřím, že budou tři body!

Reagovat
Bakary3

Podle me - nedokaze a nejsou typologicky vubec podobný

Reagovat
doshcz

jn

Reagovat
cr7sux

prece kridlo jak kridlo

Reagovat
Bakary3

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Polidar možná v útoku

Reagovat
Bruny

Tak to bude zajímavé.

Reagovat
db18

tipsport už nejde spustit v tv?

Reagovat
Greny

Plzeň asi nejsilnější možná i s Kalvachem...

Možná místo Kopice mohl hrát Kayamba ale na Kopice zde byl strasnej hejt takže dneska 2+1

Reagovat
db18

Káčer > Čermák

Reagovat
dinss

Zase Havel tyvole.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak moc trapnej ten Drchal musí být, když místo něj hraje ten šašek Škoda.

Reagovat
John Obi Mikel

Jak moc trapná je Boleslav, když je od nich šašek Škoda jeden z nejlepších.

Reagovat
smazaný uživatel

V čem je nejlepší?

Reagovat
John Obi Mikel

A kdo tam byl lepší?

Reagovat
Losinho

Druhej poločas je nechutná bramboračka.

Reagovat
Coutinho10

snad ted po stridani to bude lepsi

Reagovat
John Obi Mikel

Já jsem říkal, že se zvednou.

Reagovat
Losinho

Traoré měl přijít mnohem dřív, přesně zápas pro něj.

Reagovat
John Obi Mikel

Stanciu nejhorší na hřišti.

Reagovat
Greny

Konečně tam dal Drchala

Reagovat
Bruny

Tak snad dá gól. Nikdo jiný z Bolky toho očividně není schopný (krom Zahustela, samozřejmě).

Reagovat
PhilipS

Koukám 15 minut. Oscar takhle hraje celej zápas? Úžasnej.

Reagovat
John Obi Mikel

Byl i lepší.

Reagovat
PhilipS

Hbitej jak Kanté. Umí skvěle jakoby provlíknout přihrávku dopředu. Do toho neutavitelnej. Z něho roste velkej poklad pro Slavii

Reagovat
Bakary3

A s micem na noze mi na ty levy strane prijde jak Marcelo

Reagovat
Bakary3

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Bolka je naprosto marná

Reagovat
OTASi

já idiot dal že slavie vyhraje o 2 takovej hnus co hrajou v druhým poločase, ta boleslav je neuvěřitelně marná

Reagovat
dave30

Co ten Hovorka? Takže s Němci stoperská dvojce Jemelka, Stronati?

Reagovat
db18

Lepší než s Hovorkou

Reagovat
Nuno čomes

Tak jestli se s nim počítá na stopera v repre tak je to velmi špatný vtip.

Reagovat
Greny

Rejžek od 85 píská jakékoli kontakt proti Holce na druhou stranu nic

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Mně teda přišlo, že pískal bez chyby

Reagovat
Greny

Jo to jo jen mě přišlo že těch pět minut pískal dost úzkostlivě

Reagovat
dinss

To byl strašnej zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase první, normálka

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli bychom zkusit s nějakým doplatkem vyměnit Lischku a Tataeva. Ten jedinej je pro mě v současné Bolce aspoň trochu zajímavej.

Reagovat
db18

Gabriel, ale ten blb ho nestaví...

Reagovat
dinss

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tataev je takovej odrážeč.. imo ve Spartě by dopadl jako Lischka.

Reagovat
okorec

Ďakujem vopred ak niekto máte link na stream na Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

www.zumpa.cz

Reagovat
Bruny

Vtipe, vylez.

Reagovat
smazaný uživatel

pozor, neklikat na Lucku s Eliškou

Reagovat
Greny

KdB

Reagovat
Salfovic

Plzeň v těch dresech vypadá jak Brno.

Reagovat
db18

Plzeň a Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Presny.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady máme toho slavného Plechateho

Reagovat
Blasphemer

Ještě ze mu to dnes Celustka nekurvi.

Reagovat
John Obi Mikel

To už by prohrávali 2:0 Takovéhle trollení je neprůstřelné.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Selänne

Tolik asi k Plechatýmu.

Reagovat
Raylan

Lischka 2, jeden zapas mu vyjde, další ne. Prumernej ligovej hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

ne asi kurva.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Sparťanští stopeři strike back.

Reagovat
Greny

Plechaty

Reagovat
Bruny

Komplikace, ale Spartička otočí!

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
C-M@ster

První věc, co mě při téhle akci napadla, bylo, jestli to nebyl ofsajd a o kolik.

O2 nabídne snad 6 replayů, ale žádnej z boku. Proč?

Jinak Bucha

Reagovat
ratusek

Reagovat
dinss

Komentátoři: ,, Sparta sice tehdy prohrála 1:0 ale mohla pomýšlet na tříbodový zisk...''

WTF?

Reagovat
Salfovic

Tak na ten pomýšlel i Celtic.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu nevěřím. Sparta bude venku z pohárů. Navíc už se uzdravil Hancko. Stoper měl přijít před sezonou.

Reagovat
Selänne

Jeden z dvojice Lischka a Plechatý půjde určitě hostovat. Dost možná i oba, protože David nemá na Spartu hlavu. V tom případě bys měl dva zdravé stopery.

Reagovat
smazaný uživatel

Plechatymu bych dal ještě šanci a pustil ho na hostovacku

Liška je hotovej. Ale jestli to tak vidí i na Spartě, to nevím. Navíc je otázka, koho za ně. Stopeři nerostou na stromě.

Reagovat
smazaný uživatel

Plechatý bude dobrej. Ten klidně ať zůstane. Já bych k Hanckovi a Čelůstkovi stáhl Krejčího.

Reagovat
smazaný uživatel

Liška, Plechatý.... To je prostě jeden drek.

Reagovat
Selänne

Bohužel oba s naprosto šílenou rozehrou. Ale já jsem za tyhle chyby rád, aspoň v zimě přijde stoper.

Reagovat
andrew96

Hejda klasicky pozdě a klasicky jako prase.

Reagovat
smazaný uživatel

A klasický bez karty. Sudí na to čumí z pěti metrů.

Reagovat
andrew96

Reagovat
Raylan

Asi 5 faulu za minutu. Pak to nemá vypadat jak to vypadá, když jsou rozhodčí dementi a nedavaj karty.

Reagovat
r.mrazik

Dávej karty kurva

Reagovat
BaggioRoberto

Tohle je v pjdeli. Uzdravi se Hancko po pul roce a zase je mimo Čelůstka, o Štetinovi ani nemluvim. Plechatý je stejný pako jako Lischka, tyhle blikance to nepochopim.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta jede mof Evropske ligy To, co udelal Plechaty by neudelal ani dorostencec v okresni soutěži

Reagovat
dinss

Na ublíženýho Dočkyho jsem se těšil. Ten mi na Celticu dost chyběl...

Reagovat
Firkraag

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

A Krejčímu ji dá hned z první.

Reagovat
C-M@ster

Však ju zrušil, v klidu... a je tam krev.

Reagovat
Greny

Plechatymu a myslím že může být rád za žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle by nedal rudou ani na Slavii.

Reagovat
salami

Hodne tlacenej pokus

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na nedávnou historii

Reagovat
dinss

Reagovat
Greny

Zde mohl dát i červenou si myslim

Reagovat
chavi.27

prosimte...

Reagovat
Greny

Je pravda že to mohl posoudit i tak že větší trest bude když bude Plechatý pokračovat ... Ale šel do toho fakt nešikovně a hodně blbe

Reagovat
jackinho10

Nastesti nezpusobil souperi zadne vazne zraneni.. jj ten oblicej ma Bucha cerveny, protoze mu pousti dres..

Reagovat
smazaný uživatel

simulant, nosí si v kapse kečup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Nejhorší komentátoři tihle dva kokoti. Třeba teďka při faulu Čermáka na Pavelku, kdy mu jasně šlápne na nárt a přitom jeden z nich plácne, jak ho dojel na holeň. To na to kurva nečumí?

Reagovat
John Obi Mikel

"Dočkal pohladil balón"

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen o hromadu líp připravena.

Reagovat
Salfovic

Ten je v Liberci.

Reagovat
doshcz

tak měli na to měsíc a nikdo jim nechybí otočíme ještě, jedem

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda zatím vidím dneska Spartu hodně slabou. Celkově je ta sinusoida výkonu neuvěřitelná. Ode zdi ke zdi.

Reagovat
Selänne

Ale hovno. Prostě dala gola z hovna, teď se zatáhne a bude hrát na brejky. Žádná překvapivá taktika.

Reagovat
Raylan

Reagovat
Bruny

Reagovat
dinss

Nemyslím si. Od začátku lepší, Sparta se neumí dostat z vlastní poloviny ven... to je klíčový.

Reagovat
Selänne

To teda fakt ani náhodou. Vždyť do té doby snad nebyl ani náznak šance z vaší strany. Bohužel jsme se dostali úplně z ničeho pod tlak.

Reagovat
dinss

Reagovat
Selänne

Asi koukáš na jinej zápas, nebo proč koulíš očima? My jsme nebyli ani pod tlakem.

Reagovat
smazaný uživatel

A co jste meli? Prevahu ne, sance ne, 3 prihravky po sobe ne

Reagovat
Selänne

A co měla Plzeň do té 7. minuty? Vždyť to byl naprosto vyrovnanej zápas. Nikdo nikoho netlačil. Žádný šance, prostě nic. Takovej opatrnej start od obou. To až Plechatý udělal totální píčovinu, která totálně obrátila směr utkání.

Reagovat
smazaný uživatel

3 goly.

Reagovat
Selänne

Nejsi dement? Mluvím to o začátku utkání, jak jsme do něj vstoupili.

Reagovat
dinss

Hrozně mimo ale dobře. Koukni se na skore a pojď hovořit dál, díky.

Reagovat
Selänne

Asi ti evidentně dělá problém psaný text, tak ti to třeba ještě nakreslím.

Reagovat
dinss

Už jsi to nakreslil? Nebo..proč to tady ještě není? Nebo to neumíš?

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Raylan

Prasata, to je neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

O poločase musí Plechatý dolů. Když pominu fakt, že jeho výkon je taková divizní žumpa, tak si ještě koleduje o redku

Reagovat
John Obi Mikel

A půjde tam Lischka.

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Souček např

Reagovat
Salfovic

Jako celkem nuda.

Reagovat
Selänne

Reagovat
John Obi Mikel

Hezkej gól. Ondrášek

Reagovat
monty25

Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobrej když nehraje s Dočkalem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reakce dinsse

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte nam soupere.

Reagovat
OTASi

už jsem měli, Alkmaar nebo Beer Ševu třeba

Reagovat
dinss

Kobráááá

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta je tym skotskyho stylu no, tam vy vedla ligu o 15 bodu... ale tady to nase cesky smrdlani neni nic pro ne.. Sacekdinho a Dockybuh se tezko nahecujou proti provincnimu klubu.

Reagovat
Rothbard

Limberského šajtle. Kobra pěkná volej Obrana Sparty Taktika Sparty v tomto zápase? Not found.

Reagovat
Blasphemer

Limba nádhera

Reagovat
andrew96

Je to sice hrozné mešuge, ale ta šajtle... jednou bude chybět.

Reagovat
mistr129

Krejčí

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Klasik

Reagovat
smazaný uživatel

Super Krejčí... 2:0 tečete, je třeba zajíždět jak dement a být pod žlutou.. fotbalově to ani nezkoušej zvednout

Reagovat
aither

Reagovat
OTASi

Ondrášek

Reagovat
dinss

Já furt moc nechápu, proč hraje Krejčí ml. za Spartu. To je tak k hovnu hráč..Nerozehraje, neumí dát kloudnou přihrávku, zbytečně fauluje.

Reagovat
smazaný uživatel

někdo musel po Frýdkovi převzít štafetu

Reagovat
OTASi

Reagovat
dinss

Ale jo, tak ten uměl alespoň vystřelit a byl univerzál. Kromě útoku a brány odehrál snad všechno. Tohle kopyto teče úplně všude.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta uz 15 let marne hleda nejakyho srdcare, kterej by zvedl svym vykonem a jizdou celej tym.. ale konci to u Frydku, Krejcich a podobnych hoven.. kteri krome zakernosti nemaji nic. Mrzi me, ze zadnej trener, kterej byl ve Sparte tohle nerozpoznal.. ani Kotal u Krejciho.. trenerska skola je asi bedna hoven.

Kdyz si vezmu ze Krejci ml. ma byt to samy co byl nejlepsi stoper ligy Repka

Reagovat
r.mrazik

Asi ti měli zavolat

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoze 90% diskuteru tady by jim to potvrdilo ty lojzo. Krome zaslepencu ze sparty.

Reagovat
r.mrazik

Ale stejně ti měli zavolat...se nedělej, však taky borec

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí by byl daleko vhodnější na stoperu.

Reagovat
Salfovic

Udělal Loula dneska něco dobře ?

Reagovat
Jackmaker1989

Nech si hovorí kto chce čo chce, krásne sa ukazuje ako je Dočkal proti silnejším už k hovnu.

Preto som vždy preferoval Kangu. Niekto za Dočkala musí behať naviac. Krásne sa to ukázalo proti AC a aj na Celticu a ukazuje sa to aj dnes. Proste nestíha. Plzeň dnes zobrala ten zápas od podlahy, Spartu to bolí a ukazuje sa to.

Reagovat
smazaný uživatel

..ale kdyz on umi lobnout balon za obranu sice se to hralo naposledy v 86´, ale nekomu se to libi..

Reagovat
dinss

On je k hovnu proti těm silnějším týmům dlouhodobě a moc nechápu, proč hraje i reprezentaci tenhle pseudokapitán, když máme topovou zálohu Darida, Král, Souček a tenhle flusač se do ní vůbec nehodí.

Reagovat
Jackmaker1989

100 % súhlas a mali si nechať Kangu ale dobre iba pre Plzeň a Slaviu že nie.

Reagovat
Greny

Ondrášek je skvělej a ta hra tělem je super...

Reagovat
smazaný uživatel

Na ligu nadstandartní

Reagovat
r.mrazik

Nasazení Polidara se vůbec nepovedlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkala už nechat hrát jen proti slabým soupeřům a pokud by se mu to nelíbilo, tak poslat pryč. Ten rozdíl v rychlosti zálohy bez něj a s ním je brutální

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
dinss

Já bych ho nechal klidně hrát i proti těm silnějším soupeřům..

Reagovat
Salfovic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaspar

Tak Horvi byl stejny pripad a skvele to s nim fungovalo, jenze narozdil od Dockala mel kolem sebe hrace co to obehali za nej, Dockal ma vedle sebe dalsi dva sneky Pavelku s Krejcim

Reagovat
db18

V poslední sezoně už to taky nebylo úplně ono... navíc když pak místo Horvátha hrál střed Darida-Hořava, tak to bylo porno.

Reagovat
dinss

To hrál Hořka ještě dobře..

Reagovat
db18

troufám si říct, že to byl vůbec náš nejsilnější střed, jaký jsme kdy měli.

Reagovat
dinss

Tenkrát snad ztratil balon jen proti Man City...

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze se nikdy nestetkala trojice horava - darida, hroso. nevim, jestli by to fungovalo ale chtel bych to videt

Reagovat
smazaný uživatel

ale horvi ma tu kreativitu, techniku a fotbalove mysleni na vyssi urovni nez kdy dockal mel..

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Bakary3

Plus bych doplnil - ikdyz to byl trosku tlustoch na fotbalovy pomery, vedel, jak ten souboj vyhrat i bez rychlosti, predvidal, pomohl si telem.

Dockal je vsude druhej a jeste je v tech soubojich bidnej.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

jako Hušbauer no

Reagovat
John Obi Mikel

Hušbauer na tom takhle zle zdaleka nebyl, zvlášť když měl vedle sebe Součka a spol., kteří mu dost pomohli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
dinss

Tak snad už bude klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Polocas 3:0 neni moc..

Reagovat
C-M@ster

Zavřou Berbra a Spartě v lize došel dech.

Reagovat
smazaný uživatel

Krejci ml protoze skakat na vysokej balon po rohu je too mainstream

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Na to, jak byl Kotal namistrovanej po Celticu, tak je teď nějakej zaraženej

Reagovat
Salfovic

Zasekl se v té plechovce,

Reagovat
Greny

Tak hrozně jsme v Plzni nezahráli ani my

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný výkon, Plzeň je rok od roku horší a my tam předvedem výkon na úrovni Dolních Chaber. V zimě má Rosicky co dělat

Reagovat
Selänne

Tak zase zpátky na zem, no.

Reagovat
r.mrazik

Uff..to byl neskutečně marný poločas

Reagovat
Rothbard

V čem je dobrý hráč v bílém dresu s číslem 37?

Reagovat
C-M@ster

Ve sbírání karet.

Reagovat
dinss

Však to mu jde.

Reagovat
Skleepy

Nevím, ale z pozice CDM nebo stopera už dal letos tři góly.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ale Limba klobouk dolů v jeho letech.

Reagovat
Ross Geller

Ušetřím si nervy a na 2. poločas koukat nebudu. To je katastrofa. Prostě spousta zraněných hráčů a je vidět, že chybí...

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoze spousta = Celustka?

Reagovat
smazaný uživatel

Celustka, Stetina, Hložek, DMK

Reagovat
r.mrazik

Plus ten mladý Jugoš

Reagovat
stas87

Bulharsko fakt nepatri do Juhoslavie..

Reagovat
smazaný uživatel

Tím to rozhodně není.Oni ty lemry nebojujou, asi si mysleli, že když smázli Celtic, jsou jasní mistři, to je u Sparty naprosto běžné od roku 1893.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě že to tím je.. se stoperským triem Čelůstka - Hancko - Štetina by to rozhodně vypadalo jinak .. to stejný ofenziva, kde Hložek a DMK prostě chybí.. a nějaký "chytrý" názor slávisty na tom vůbec nic nezmění..

Reagovat
db18

Se Spartou bychom mohli hrát častěji.

Reagovat
John Obi Mikel

Hapalova/Mourinhova past

Reagovat
Gelu28

Hapalova past neexistuje....je to dřevák a netrenér

Reagovat
rufus

Neskutečný, že si během celého zápasu nejsme schopný vypracovat jedinou gólovou šanci a Plzeň necháme snadno dávat branky. Na kvalitnější soupeře prostě nemůžeme postavit zálohu s Dočkalem a Krejčím.. Dočkal je pomalý a nestíhá tempo a Krejčí na to zatím nemá a nezvládá hrát pozičně. Polidar v útoku je úplně mimo. Plechatý šílený kiks, ale jemu narozdíl od Lischky věřím, že ještě může výkonnostně růst. Chudák Nita, s těmi góly toho moc nemohl dělat, ale nejspíš to znamená, že si příště zase zachytá Heča.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Losinho

Na jak dlouho má chybět Čelůstka?

Reagovat
oli9

Sparta zpátky v realitě

Reagovat
Jackmaker1989

Dopadlo to presne tak ako vždy keď Sparta prišla namachrovaná a s plnou hubou kecu do Plzne - dostala buuuura.

Reagovat
OTASi

Dočkal na to fakt sere, nějaký napadání má v píči

Reagovat
John Obi Mikel

Kobra nejlepší na hřišti

Reagovat
OTASi

zaslouženě v repre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Berbra musí co nejdřív propustit, protože to Plzni jde víc bez něj než s ním

Reagovat
Dejl

Tak Plzni odchod Berbra uškodil mnohem míň, než Spartě odchod Chovance.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta Praga sasci ligy Sralta opet k smichu cele republice, vyjebanci, pojdete

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťanské mrdky incestacke, chcipnete

Reagovat
Salfovic

Adolfe ?

Reagovat
smazaný uživatel

ban

Reagovat
RadekVonCZE

Drž hubu strejdo

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak my ani nestřídáme.

Reagovat
dinss

Kdo dřív dostane druhou žlutou?

Krejčí?

Plechatý?

Oba najednou?

Reagovat
John Obi Mikel

Plechatý za faul a Krejčí hned po něm za řeči.

Reagovat
dinss

Ideální scénář.

Reagovat
oli9

Krejčí

Reagovat
Greny

Jednoznačně Krejčí ... Dávám mu dva souboje

Reagovat
dinss

Přijde mi to, nebo je i Hancko hodně mimo?

Reagovat
db18

Kobra efekt

Reagovat
dinss

Má tedy velkou auru, když hraje hlavně na druhý straně.

Reagovat
db18

Se ho bojí jak čert kříže.

Reagovat
John Obi Mikel

*jak myška kobry

Reagovat
smazaný uživatel

On byl kromě 2 zápasů i před zraněním dost často mimo.

Reagovat
OTASi

lol teď ale Ba loua spadnul sám ne?

Reagovat
db18

to dělá vždycky

Reagovat
smazaný uživatel

Bejt to Teplice tak mají červenou

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky stream??

Reagovat
smazaný uživatel

thx

Reagovat
monty25

Mirka Mrázová by to dala.

Reagovat
smazaný uživatel

Travnik to jde rozhybat... jinak Kreciho centry, Ladikovo ze Serie A .. na zlatym podnose a pocukrovany.

Reagovat
OTASi

Reagovat
Jackmaker1989

Krejčí je neskutočný omyl.

Reagovat
Kaspar

Jediny fotbalista na lavce a on ho tam neda

Reagovat
smazaný uživatel

Šmarda?

Reagovat
John Obi Mikel

Loučka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sralta Praga mrdky ligy

Reagovat
Selänne

Karabec je asi moc ofenzivní, tak je zbytečný ho tam dávat.

Reagovat
Selänne

Ale všechna čest před Plzní, dneska je to z jejich strany jeden z nejlepších zápasů za poslední roky. Fakt jim vychází i to, co vlastně ani nechtěj.

Reagovat
andrew96

Přitom jim stačí jen nikterak náročně bránit a trestat chyby.

Reagovat
Selänne

Je to tak. Ale i kombinačně je to v některých chvílích fakt super. Každopádně dost podobná paralela se zápasem v Beer-Ševě. Tam Plzeň taky inkasovala hned na začátku, přičemž se ji rázem všechno rozsypalo a do hry se za celej zápas v podstatě nedostala.

Reagovat
andrew96

První gól byl dnes pro Plzeň důležitý. Od té doby si dovolovali víc a víc.

Reagovat
Jackmaker1989

A flusku tam nechá, výborne.

Reagovat
OTASi

ty sparťanský centry

Reagovat
smazaný uživatel

Hanousek a jeho zpracování míče mi vážně chybělo

Reagovat
OTASi

to je hráč kterej má reálně opravdu na tu duklu, při dobrý vůli na jablonec..absolutně nechápu co ve spartě dělá

Reagovat
dinss

Na druhou stranu...Nejlepší hráč na vaši levou stranu.

Reagovat
smazaný uživatel

To nechápe nikdo.

Reagovat
rufus

Reagovat
Greny

Už to omlouvají marodkou jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Rohy na kratko a Dockyho centr do prvniho borce.. pastva pro oci.. a naslednej roh opet do prvniho hrace? Orgasmus a ocni squirt.

Reagovat
dinss

Pojďte jim tam fláknout ještě dva...

Reagovat
John Obi Mikel

Alvir

Reagovat
diskoschlampe

Sparta, střely na branku: 0

Reagovat
db18

taková klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole on hraje krysar Plavsic? On tam jeste je? Tos to ta cistka stala za vylizprdel hosi.

Reagovat
Jackmaker1989

Absoútne nechápem ako cudzinec, ktorý ešte nič nepriniesol je tam tak dlho.

Reagovat
OTASi

Beaugel se zase tradičně sere na křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

Tos to je snad jasny ne

Reagovat
OTASi

jansá penalta

Reagovat
monty25

Ten Hanousek je neskutečnej dřevák.

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne z druhe strany nez mel balon ho zajede Nenapadny.. sak to do pici nema zadnou logiku, k tomu balonu se nemel sanci ani priblizit.

Reagovat
Selänne

To je fakt kus idiota,

Reagovat
OTASi

míč netrefil, kopice jo.. není o čem

Reagovat
Salfovic

Reagovat
smazaný uživatel

Hanousek je sice všech debilů král, ale tohle penalta není ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
OTASi

Reagovat
Jackmaker1989

Uplne jasna penalta.

Reagovat
Dejl

Ještě tu o těch zraněných....

Reagovat
havrys99

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Reagovat
lichna.

Reagovat
Rothbard

Neoblekl Hanousek špatný dres? Hraje půl hodiny a neudělal snad jedinou dobrou věc pro tým v bílém.

Reagovat
havrys99

Dočkal, to je zoufalec

Reagovat
Kaspar

Nita zajimavy postoj pred penaltou

Reagovat
Blasphemer

Škoda, měl kopat Limba.

Reagovat
dinss

Dočky má bebíčko

Reagovat
smazaný uživatel

"tohle byl asi nejnebezpecnejsi rana spartanu"... asi jo, kdyz byla prvni.

Reagovat
OTASi

Reagovat
OTASi

Plvavšič

Reagovat
OTASi

kurva

Reagovat
John Obi Mikel

Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Zbytečný gol. Škody tý pecky.

Reagovat
Greny

Jak se na to vyjebali ti obránci úplně ted

Reagovat
John Obi Mikel

Plavšič nejlepší ze Sparty.

Reagovat
rufus

Karabec.

Reagovat
Fabregas@ole

Achjo, Bucha nedá desítku a Alvir taková krpa. Dneska si rudoši normálně měli odvést búra, tvl

Reagovat
Jackmaker1989

Ešte super výsledok pre Spartu

Reagovat
Freedo

Jako Slávista mám smíšené pocity. Sparta byla před pauzou vnímaná jako větší rival v souboji o titul, ale zase nechci, aby se rozjela Plzeň.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Rothbard

slávista s malým

Reagovat
smazaný uživatel

to se máš čím chlubit, že jsi slávista s malým

Reagovat
dondinho

Bylo jasný že to nebude pořád bez ztráty kyticky ale nechávat body zrovna plzeňským dřevákům to na*ere

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele