FORTUNA:LIGA - preview 7. kola

23.08.2019, 08:35, aktualizováno 25.08.2019, 08:24
Previews
Slavia včera neměla problémy s Bohemians 1905 a na tahu je nyní Plzeň, ta hostí Opavu. Sparta cestuje do Liberce, Mladá Boleslav bude měřit síly s Českými Budějovicemi...
Viktoria Plzeň - SFC Opava  (neděle 16:30)
Po dvou kolech byly v tabulce tři stoprocentní týmy - Slavia, Plzeň a Opava. Zatímco sešívaní nadále vedou tabulku, Slezané od té doby všechna utkání prohráli. Viktoriáni se udrželi o kolo déle, z posledních třech duelů ale vytěžili pouze dva body.

Domácí remíza proti Olympiakosu a následné vítězství s Karvinou, to byly poslední úspěchy plzeňských fotbalistů. Od té doby nezvládli odvetu v Pireu ani dvojzápas s Antverpami, v lize prohráli se Slováckem a pouze pro bod si přijeli do Ďolíčku a Teplic. Tam sice po gólu Kalvacha vedli, v závěru však dokázal vyrovnat Hora.

Pikantním bude duel pro Joela Kayambu, který bude mít zvláštní motivaci v podobě vítězství proti někdejším parťákům v kabině. "Potkám se s bývalými spoluhráči, se kterými jsem ještě dodnes v kontaktu a máme spolu dobrý vztah. Na to se těším, ale hlavně je to pro nás důležitý zápas," tvrdí konžský křídelník.

Z formy jsou i muži ze Slezska. Ti v úvodu sezóny porazili své konkurenty v boji o sestup, Příbram a České Budějovice, od té doby ale všechna čtyři utkání prohráli. Naposledy nestačili na Zlín, kromě dvou branek Poznara a jedné Podiovy bylo další pohromou pro Opavu vyloučení Pavla Zavadila, kvůli němuž nyní nebude k dispozici.

"Oproti poslednímu utkání je potřeba se zlepšit. Všichni si toho jsme vědomi. Zápas se Zlínem pro nás byl obrovským zklamáním, ale od hráčů cítím, že s tím chtějí něco udělat. Poctivě makají a teď bude důležité, abychom se od něčeho odrazili," věří trenér Ivan Kopecký.

Co se týče dalších absencí, budou žlutomodří postrádat zraněné Knejzlíka a Rychlého, zdravotní potíže trápí i Hrabinu, Helebranda a Žídka. Z domácích plejerů je v ohrožení start Čermáka, který by na marodce doplnil Ekpaie s Hubníkem.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Havel, Pernica, Brabec, Limberský - Kalvach, Janošek - Kayamba, Hořava, Kopic - Krmenčík
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Helebrand, Simerský, Svozil, Žídek - Schaffartzik, Mondek - Jurečka, Jursa, Zapalač - Dedič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.26 - 6.24 - 13.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - Dynamo České Budějovice  (neděle 16:30)
Fotbalisté Českých Budějovic se sice v úvodu sezóny prezentují sympatickou hrou, body ale sbírají jen zřídka a propadají se ke dnu tabulky. Šanci na odpich mají v Mladé Boleslavi, která potřebuje zabrat po nezdaru s Jabloncem.

Pro Středočechy je zatím obrovským rozdílem, zda hrají na svém stadionu, nebo míří na cizí půdu. Zatímco doma zvládli všechna tři utkání a nasázeli devět branek, venku jsou po dvou duelech bez bodu. Naposledy neuspěli právě na Střelnici, kde Ladrův gól nepomohl dohnat předchozí trefy Jovoviće a Doležala.

Mladé Boleslavi, která má k dobru ještě odložený zápas v Teplicích, se doma proti nadcházejícímu soupeři poměrně daří. Z posledních osmi zápasů pět vyhrála, ve dvou remizovala a jen jednou odcházela bez bodů.

Budějovičtí začali relativně dobře i výsledkově, pět bodů po čtyřech kolech rozhodně nebylo žádnou ostudou, zvláště když je získali za vítězství na Slovácku a remízy se Spartou a Jabloncem. Poté však ve dvou duelech proti Příbrami a Slavii nezískali ani bod a nedali gól, vinou čehož se momentálně krčí na patnácté příčce.

Zatímco marodka hostů je prázdná, domácí se musí obejít ze zdravotních důvodů bez Wiesnera, Túlia a nejlepšího čtyřgólového kanonýra Mešanoviće. V ohrožení je navíc i start Komličenkův.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Křapka, Takács, Pudil, Fulnek - Ladra, Budínský, Matějovský, Hubínek, Bucha - Wágner
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Staněk - Čolič, Havel, Novák, Kladrubský - Kulhánek, Javorek - Schranz, Provod, Mršič - Ledecký
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.51 - 4.56 - 6.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - Sparta Praha  (neděle 19:00)
Tradiční fotbalovou válku jako z devadesátých let očekávají diváci od nedělního mače U Nisy. Do Liberce totiž dorazí Sparta a duely těchto dvou týmů pod Ještědem často připomínají nelítostnou řež. Půjde však také o důležité body, které chtějí ukořistit obě strany.

Domácí Slovan zatím marně hledá pohodu, ať už herní či výsledkovou. V uplynulých šesti utkáních zvítězili Severočeši pouze dvakrát a před sedmým kolem figurovali v tabulce až na dvanáctém místě. Nutno dodat, že Liberec se musí potýkat z náročným losem. Na prahu sezóny již čelil Plzni, Slavii a nyní přivítá poslední tým z nejlepší trojky uplynulého ročníku, pražskou Spartu.

Zápasy U Nisy Letenské tradičně bolí a v neděli to zřejmě nebude jiné. "Posledně jsme vyhráli v Karviné a do utkání jdeme s čistými hlavami. Kvalitu Sparty všichni známe, víme o jejich dobrých stránkách, ale i o problémech, které má. Chceme urvat pozitivní výsledek," uvedl trenér Slovanu Pavel Hoftych, jenž mužstvo převzal v létě.

Sparta pojede do Liberce povzbuzena vítězstvím nad Baníkem Ostrava. Pražané ve sledovaném, avšak nepříliš pohledném duelu uhráli důležité tři body a částečně si spravili chuť po vypadnutí v Evropské lize s tureckým Trabzonsporem. V domácí soutěži pak letenští poskočili na páté místo.

Venku se ale Spartě zatím moc nedaří, remizovala v Českých Budějovicích a prohrála v Mladé Boleslavi. "Samozřejmě nás povzbudila výhra nad Baníkem i výkon, který jsme si i tak zanalyzovali. Libereckého trenéra Pavla Hoftycha znám. Vím, že má rád kombinační fotbal a věřím, že tentokrát to nebude jenom o válce. Věřím, že se utkají týmy, které chtějí hrát fotbal. Pracujeme na tom, abychom hráli venku podobně jako doma," řekl asistent hlavního trenéra Jiří Saňák.

Na straně domácích si nezahrají záložníci Oscar a Kamso Mara, kteří v posledním kole proti Karviné viděli červenou kartu. Mimo hru je také bek Michal Fukala. S absencemi Sparty je to již tradičně složitější. Z obránců stále chybí Ondřej Zahustel s Andreasem Vindheimem a Filipem Panákem, blízko prvnímu startu za A tým v lize je naopak stoper David Lischka. Záloze pořád nemohou pomoct zranění Bořek Dočkal, Martin Frýdek a Tal Ben Chaim a z útočníků nejsou k dispozici Václavové Drchal s Kadlecem a Matěj Pulkrab.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Mikula, Kačaraba, Chaluš, Hybš - Breite, Karafiát - Potočný, Nešický, Pešek - Kuchta
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Sáček, Radaković, Hancko, Hanousek - Mandjeck, Hašek - Trávník, Kanga, Hložek - Kozák
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.72 - 3.49 - 1.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Fastav Zlín - MFK Karviná  (sobota 17:00)
Zlín se po dvou výhrách v řadě vyšvihl do první poloviny tabulky a na domácí Letné touží připsat další tři body proti Karviné. Hosté v nové sezóně stále čekají na vítězství a proto figurují na úplném dně.

Zpočátku se zdálo, že angažmá Josefa Csaplára nezačíná zrovna růžově. Ševci v prvních čtyřech kolech zvítězili pouze jednou a působili u dna tabulky. Následně však zvládli klíčové duely s Teplicemi a v Opavě a rázem se mužstvo od řeky Dřevnice vyšplhalo na šesté místo. Moravané gólově nijak neexcelují, avšak spoléhají se na pevnou, tříčlennou obranu ve složení Hlinka, Buchta, Azackyj. Zlínská obrana je po šesti kolech druhá nejlepší v lize.

V nabité tabulce se ale pořadí může měnit po každém zápase, proto Ševci neberou proti Karviné nic jiného nežli vítězství. "Jsme si vědomi, že když cokoliv podceníme, tak se nám to hned vrátí. Také víme, jak jsme pro to museli celou přípravu dřít. Museli jsme se kousnout v zápasech, ve kterých se nám tolik nedařilo, abychom se dostali tam, kde jsme teď. Víme, že to máme dobře rozehrané, a byli bychom hlupáci, kdybychom k zápasu přistoupili benevolentně," uvědoměle varuje kapitán Zlína Petr Jiráček.

Slezanům to v létě stále nejde. MFK zůstává jediným týmem, který ještě nedosáhl na vítězství, doposud totiž uhrál pouze dvě remízy ze Slavii a v Olomouci. Hráči Karviné přitom na hřišti nepůsobí jako "nazdárci" a předvádějí slušné výkony. Selhávají však v koncovce, což je stojí cenné body. Není tak divu, že Slezané zůstávají na posledním místě s tříbodovou ztrátou na předposlední Teplice.

Pokud se Karviná nechce dostat hned zkraje sezóny pod tlak, musí co nejdříve sbírat body, ideálně vítězit. "Nám to teď moc nestřílí, v posledních třech duelech jsme dali jediný gól. Ale je pozitivní, že do šancí, chci říct vyložených šancí, se dostáváme. Jeden gól to může zlomit. Šance určitě mít budeme," uvedl Vukadin Vukadinović, letní posila Slezanů a záložník, který v minulosti úspěšně hájil zlínské barvy.

Domácím se již vrátil uzdravený útočník Lukáš Železník, ze sestavy ale naopak vypadl zraněný pravý bek Róbert Matejov. Do konce sezóny zůstává mimo hru stoper Lukáš Vraštil. Hostům nadále schází dva marodi, obránce Pavel Dreksa a záložník Jan Moravec.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Hlinka, Buchta, Azackyj - Fantiš, Mašek, Jiráček, Podio, Džafić - Janetzký, Poznar
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Hrdlička - Ndefe, Kouřil, Rundić, Čonka - Smrž, Hanousek - Vukadinović, Lingr, Ba Loua - Petráň
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.74 - 3.77 - 5.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - FK Jablonec  (sobota 17:00)
Trochu překvapivě je Jablonec nejbližším pronásledovatelem vedoucí Slavie. Druhé místo bude v sobotu hájit v Příbrami. Středočeši se zatím pohybují ve středu tabulky a těží ze znalosti domácího prostředí, hosty ze severu Čech tak nečeká snadná záležitost.

Od poslední návštěvy Jablonce v Příbrami uplynulo deset měsíců a duel z loňského podzimu by si hosty jistě rádi zopakovali. V říjnu 2018 neměli žádné zábrany a domácí zesměšnili šestigólovým výpraskem. Pozoruhodné bylo, že Severočeši zlomili kouzlo takzvané Csaplárovy pasti. Jablonec se v prvním poločase dostal do dvougólového vedení a navzdory všem fotbalovým zákonitostem se po přestávce ještě víc rozjel a přidal další čtyři zásahy. Přitom sám mistr Josef Csaplár vše sledoval osobně z lavičky poraženého mužstva.

Od té doby se však mnoho věcí změnilo. Kouč Csaplár odešel do Zlína a ve středních Čechách jen nahradil Roman Nádvorník. Někdejší lodivod Karviné zachránil Příbram v první lize a celkem se mu daří i v této sezóně. Středočeši jsou opět považováni za jedny z největších aspirantů na sestup, zatím se však drží na slušném jedenáctém místě. Vděčí za to především domácím výsledkům, kde uhráli všech sedm bodů. Venku už se ale zeleno-černým tolik nedaří, i proto figurují v dolní polovině tabulky.

Naposledy Příbram padla na Slovácku a Nádvorník nebyl s představením svých svěřenců vůbec spokojený. "Na Slovácku to byl náš nejhorší výkon v dosavadním průběhu ligy. V prvních kolech jsme hráli dobře kombinačně po zemi, ale na Slovácku jsme se vůbec nedostali do hry," řekl po nevydařeném zápase.

Ještě lépe si v nové sezóně počíná Jablonec, který se drží na vynikající druhé pozici v tabulce. Také Severočeši těží ze skvělé formy na domácí Střelnici, kde odehráli již čtyři z šesti ligových klání a všechna z nich zvládli za tři body. Venku to však taková sláva není, i proto, že družina kouče Petra Rady hrála jen dva zápasy na Spartě a v Českých Budějovicích. Zatímco na pražské Letné zeleno-bílí padli, na budějovickém Střeleckém ostrově uhráli alespoň bod.

Trenér Rada si dobře uvědomuje sílu Příbrami na stadionu U Litavky. ""Příbram je na tom jinak, než v minulé sezóně. Mají ustáleného trenéra, domácí zápasy zvládají, jen venku jim to tolik nevychází jako nám. Doma porazili Bohemku nebo teď České Budějovice. Takže domácí prostředí pro ně hraje důležitou roli. Kádr mají dobře poskládaný, mají tam starší i mladší hráče, pak zkušeného Rezka, o kterého se to celé asi opírá. Určitě je to nepříjemný soupeř, ale my tam jedeme s tím, že chceme uspět a bodovat,"

Zatímco domácí budou postrádat pouze dva zraněné hráče, stopera Oliviera Kingueho a záložníka Romana Květa, marodka Jablonce je o hodně početnější. Kvůli zdravotním komplikacím zůstávají mimo hu obránci Tomáš Břečka, Andrij Curikov a David Štěpánek a záložníci Vojtěch Kubista s Dominikem Pleštilem a Rafaelem Acostou.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Boháč - Tregler, Kodr, Šimek, Antwi - Alvir, Rezek, Soldát, Zeman - Polidar - Škoda
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holík, Jugas, Plechatý, Krob - Hübschman, Považanec - Jovović, Matoušek, Sýkora - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.62 - 3.46 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - Bohemians Praha 1905  (sobota 19:30)
Fanoušci Slavie teď řeší zejména nadějně rozehraný dvojzápas čtvrtého předkola Ligy mistrů proti Kluži, hráči se ale musí zkoncentrovat i na ligový duel. V sobotu večer totiž na svém stadionu sehrají proti nedalekým Bohemians derby o Vršovice.

Sešívaným se začátek sezóny výsledkově podařil. V sedmi soutěžních duelech pouze jednou ztratili vinou bezbrankové remízy, jen jednou také inkasovali při vysoké výhře v Teplicích. Ligovou tabulku vedou i díky třem vítězstvím v poměru 1:0, jedno další přidali i v úterý v Rumunsku.

Tam totiž dokázali vyplenit domácí stadion Kluže a zásluhou Masopustovy trefy si domů přivézt jednogólový náskok. K tomu dopomohl i Ondřej Kolář, který se vytáhl proti Omraniho penaltě. Právě gólman je jediným hráčem Slavie, který je v popředí v nějaké statistice - dominuje totiž mezi ligovými brankáři čistým kontům. Na útočné polovině se nejčastěji prosadili Hušbauer a Stanciu, oba dvakrát.

Ještě před pár měsíc oblékal Júsuf Hilál dres Bohemians, nyní se pokusí svým někdejším spoluhráčům vstřelit gól. "Těším se, že si zahraji proti svému bývalému týmu. Pro nás je to důležitý zápas, tyhle tři body do ligy potřebujeme, abychom se udrželi na prvním místě. Bude to dobrý zápas. My hrajeme doma, ale Bohemka dává do zápasů proti Slavii nebo Spartě všechno. A tuhle sezonu mají dobrý tým," varuje bahrajnský útočník.

Pro Klokany je v úvodu sezóny velkým rozdílem, zda hrají ve svém Ďolíčku nebo musí zamířit na půdu soupeře. Zatímco venku se trápí především jejich defenziva, při třech porážkách obdržela hned devět gólů, doma je to jiná písnička. Po vítězství nad Mladou Boleslaví a remíze s Plzní dokázali otočit stav 0:2 proti Olomouci a zásluhou branek Podaného, Hůlky a Bartka zvítězili.

Ani zelenobílí nemají žádného třígólového střelce, těch dvougólových mají ale hned několik. Z deseti branek se hned o osm postarala čtveřice Podaný, Hronek, Vacek a Keita. Proti Klokanům hovoří i bilance ze vzájemných zápasů. Pokud byla domácím týmem Slavia, slavila Bohemka úspěch naposledy v roce 1993. Od té doby neuspěla šestnáctkrát v řadě.

Muži ze západnější části Vršovic si sílu soupeře uvědomují. "Čeká nás aktuálně nejtěžší možný protivník v rámci české ligy. Hrajeme s nimi zrovna v době, kdy hrají nejdůležitější zápasy v sezoně. Není jednoduché se plně soustředit na utkání v lize. V hlavách už hráči můžou mít odvetu proti Kluži. Budeme chtít využít nejen této situace. Naší podporou je i obrat v utkání proti Olomouci, který nám určitě pomůže," věří trenér Martin Hašek.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Holeš, Kúdela, Hovorka, Zelený - Souček, Král - Masopust, Hušbauer, Olayinka - Škoda
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Hůlka, Krch, Šmíd - Bartek, Vacek, Jindřišek, Podaný - Hronek, Keita, Vodháněl
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.26 - 6.30 - 12.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - 1. FC Slovácko  (pátek 18:00)
Baník se v páteční předehrávce proti Slovácku pokusí otřepat z prohry na Spartě. Proti moravskému celku se ale Slezanům dlouhodobě nedaří. Hosté navíc zahájili sezónu skvostně a aktuálně hrají ve velké pohodě.

Slušný start Baníku do sezóny přibrzdila porážka v minulém kole na hřišti pražské Sparty. Očekávaný duel dlouholetých rivalů přinesl nečekaně nudnou podívanou. Zatímco Pražané se alespoň zmohli na dva přesné zásahy, hosté z Ostravy předvedli především ve druhém poločase mizerný výkon. Ve vyrovnané tabulce se Slezané rázem propadli na osmé místo a kritika na adresu trenéra Bohumila Páníka rázem opět po čase nabrala na síle.

Baníku se proti Slovácku příliš nedaří, poslední čtyři ligová utkání totiž ovládl celek z Uherského Hradiště. "Je pravda, že Slovácko je pro nás hodně nepříjemný soupeř. A oni naopak vědí, že se jim proti nám hraje dobře. Takže se to pokusíme zlomit. Ono to tak je, že máte týmy, proti kterým se vám hraje dobře. A naopak. Oni vždycky přijedou nabuzení, někdy to bylo i o štěstí, že jsme nedali nějaké šance, ale je to s nimi vždycky takový hodně bojovný zápas," uvědomuje si zápas Slezanů Robert Hrubý.

Slovácko zažívá přímo snový vstup do ročníku. Moravané po šesti kolech figurují na překvapivé třetí pozici. Svěřenci kouče Martina Svědíka, jenž mimochodem v minulosti vedl také Baník, sice podlehli Českým Budějovicím a Jablonci vše si ale vynahradili velkolepými vítězstvími na hřištích Sparty a Plzně a doma proti Zlínu a Příbrami. Do skvělé formy se rozehrál především navrátilec Milan Petržela, který poslední výhru proti Příbrami zařídil dvěma přesnými zásahy.

"Rádi bychom vycházeli z herního modelu a stylu, který nám přinesl úspěch na Spartě a Plzni. Bylo by skvělé to potvrdit do třetice. Jsme si vědomi, že nás v Ostravě čeká velmi těžké utkání před výbornou diváckou kulisou, která požene Baník dopředu," uvedl Svědíkův asistent Michal Šmarda.

Na hřišti Baníku se nepředstaví útočník Slovácka Ondřej Šašinka, který v Uherském Hradišti hostuje právě z Ostravy. Hostům schází také zranění obránci Jan Juroška s Domagojem Franićem a útočník Pavel Dvořák. Domácím nadále chybí Patrizio Stronati s Lukášem Pazderou. Oba obránci totiž laborují se zraněními. K dispozici už je naopak záložník Milan Lalkovič a také brankář Jan Laštůvka. Posledně jmenovaný by mezi třemi tyčemi mohl nahradit Viktora Budinskému, jemuž poslední zápas na Spartě příliš nevyšel.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Fillo, Šindelář, Procházka, Fleišman - Reiter, Jánoš, Hrubý, De Azevedo - Diop, Smola
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Divíšek - Havlík, Daníček - Petržela, Navrátil, Kalabiška - Zajíc
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.40 - 3.26 - 3.32
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sigma Olomouc - FK Teplice  (pátek 18:00)
Jednu ze dvou pátečních předehrávek sedmého kola FORTUNA:LIGY obstarají týmy, v jejichž táborech nepanuje nejlepší nálada. Domácí Sigma dvakrát v řadě ztratila body v závěru, Teplice se zase vyskytují těsně nade dnem tabulky.

Olomoučtí mohli z předchozích dvou zápasů snadno získat šest bodů, kdyby lépe zvládali koncovky. Takhle mají pouze jeden, proti Karviné si totiž nechali Petráněm vyrovnat deset minut před koncem, v Ďolíčku zase v závěrečné půlhodině ztratili nadějný náskok 0:2, který jim na přelomu poločasů dali vlastním gólem Fryšták a z penalty Plšek.

Radoslav Látal výmluvy nehledal. "Ztratili jsme koncentraci, nemůžeme zkrátka hrát jen 60 nebo 70 minut. Teplice jdou výkonnostně nahoru. Je to nevyzpytatelné mužstvo. Dokážou se semknout a připravit tak, že podají vynikající výkon. V utkání s Plzní hrály Teplice dobře," okomentoval olomoucký trenér i soupeře.

Na Andrově stadionu se oblíbenci fanoušků představí v sezóně teprve potřetí, což je pro jejich desáté místo polehčující okolnost. Kromě zápasu z Karviné doma sehráli i moravský souboj se Zlínem, ten skončil jejich těsným vítězstvím. Spoléhat se Hanáci budou na již zmíněného třígólového Plška, naopak otazník visí nad startem brankáře Buchty a trojice Vepřek, Zahradníček, Sladký.

Skláři sice odehráli vinou odloženého duelu s Mladou Boleslaví o zápas méně, přesto je jejich bilance patnácté místa a pěti bodů ze stejného počtu zápasů neuspokojivá. Na druhou stranu, jejich dosavadní los nepatřil mezi ty nejpříjemnější. Doma přivítali Severočeši první dva celky z loňského ročníku, od Slavie sice schytali debakl, ale proti Plzni jim dokázal před týdnem vystřelit bod Hora.

Venku se žlutomodrým vede o něco lépe, ačkoliv při posledním výjezdu do Zlína nebodovali. Z předchozích dvou zápasů totiž dokázali získat čtyři body i přes pouhé dvě vstřelené branky. Celkový počet čtyř gólů je spolu s Opavou a Karvinou nejnižším v celé lize. Nikdo z hráčů se navíc zatím nedokázal prosadit více než jednou.

Pavel Drsek věří, že hosté navážou na výkon proti Viktorce. "Jsme povzbuzeni bodem doma s Plzní. Olomouc odehrála na Bohemce zápas jak na houpačce. Je pravda, že se Olomouc trošku změnila. Nový trenér se tomu snaží dát svou tvář. Tolik se už netlačí do rozehry, jak tomu bylo dřív," konstatuje asistent trenéra Stanislava Hejkala.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Reichl - Radek Látal, Beneš, Jemelka, Kerbr - Pilař, Greššák, Houska, Falta - Plšek - Nešpor
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Jeřábek, Shejbal, P. Mareš - Hora, Kodeš, Kučera, Moulis - Žitný - J. Mareš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.81 - 3.67 - 4.94
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha651011:116
2.FK Jablonec641113:513
3.1. FC Slovácko64027:812
4.Viktoria Plzeň63219:711
5.Sparta Praha631212:810
6.Fastav Zlín63036:49
7.FK Mladá Boleslav530210:99
8.Baník Ostrava63039:89
9.Bohemians Praha 1905621310:117
10.Sigma Olomouc62136:87
11.1. FK Příbram62136:97
12.Slovan Liberec62045:76
13.SFC Opava62044:116
14.Dynamo České Budějovice61235:95
15.FK Teplice51224:85
16.MFK Karviná60244:82

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1613)

Přidat komentář
lichna.

Dneska vůbec nevím co čekat. Nějak si nedovedu představit, že bychom porazili Svědíkovo Slovácko při jejich formě..

Reagovat
Puskas

Navíc to není zrovna oblíbený soupeř.

Reagovat
Han střelil první

Vše se někdy láme a dnes je k tomu ideální příležitost.

Reagovat
Mirek na tenisu

Baník vyhraje v suchém dresu. Pokud bude hrát v obraně Míša Kadlec nemám obavu. Ale vážně. Bude to těžký špíl, ale já tak nějak cítím, že body zůstanou doma. Hradiště zase není takový tým, aby vyhrál třikrát za sebou venku.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko je dneska úplně bez šťávy, naštěstí pro nás

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Proč se proboha hrají v pátek dva zápasy a ještě k tomu ve stejný čas?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože atletika ve Vítkovicích o víkendu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Taky vůbec nechápu. Asi to tomu Baníku dělají naschvál

Reagovat
smazaný uživatel

Baník "doma" hraje v poslední době v pátek kvůli tomu, pač na víkend tam jsou bohužel pořešené jiné akce na stadioně.

Stačí se jen o to zajímat

Reagovat
Shevchenko

Aha a proč teda hraje v pátek Olomouc?

Reagovat
Puskas

Protože si ten duel vybrala ČT.

Reagovat
smazaný uživatel

Televize si je vybrala.

Reagovat
Shevchenko

No ok, ale pořád teda nechápu, proč to teda je ve stejný čas, mohlo se to minou aspoň o hodinu.

Reagovat
Puskas

Protože ve 20.00 je na ČT 1 Sněžný drak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
sosna

Reagovat
Shevchenko

Ok, tohle je neprůstřelný argument.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To mám v piči, proč takhle hraje i Sigma...

Reagovat
Shevchenko

A právě proto jsem se ptal na oba zápasy, nerozumíš psanému textu?

Reagovat
smazaný uživatel

Příště by stačilo "Děkuji", i když u tebe to bude asi problém. Tak se příště zas div jiným věcem.

Reagovat
Shevchenko

Tak ty mě chceš zase setřít tím, že vlastně vůbec nesleduji dění kolem Baníku a ještě ti mám děkovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, vidíš to

Reagovat
smazaný uživatel

Protože kromě současnýho Slovácka hrajou týmy který jsou všem u prdele a všichni to chtějí mít rychle za sebou.

Reagovat
sosna

Slabej pokus.

Reagovat
db18

Aspoň můžu vyzkoušet to O2...

Reagovat
Mirek na tenisu

Dneska ti to bude fachčit ve 3D...

Reagovat
Banger

Michal Šmarda, asistent Slovácka

Reagovat
andrew96

Myslím, že mu tam je lépe než ve Strakovce.

Reagovat
Mirek na tenisu

masér Mikuláš Minář, záruka milionu chvilek slastí.

Reagovat
smazaný uživatel

a pak že nerozumí kutůře.. fotbal je matka kultůry

Reagovat
smazaný uživatel

Asi mu to jeho poradci vyhodnotili jako důležitý projekt

Reagovat
smazaný uživatel

Banik-Slovacko, peknej match up, neni to sice souboj vylozene o celo, ale je pekny videt, co ted hraje Slovacko a kde se nachazi. Jedou na Banik, tak doufam, ze bude super atmoska a peknej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to o prvním gólu, o ničem jiném, po té katastrofě na Spartě nemám ani nějak chuť tam jít, ale nedá mi to, s Baníkem v dobrém a hlavně ve zlém.

Reagovat
KingMaster13

Užívej si, že po letech těch černých letech nemusíš řešit boj o záchranu, budoucnost Baníku vypadá optimisticky

Reagovat
smazaný uživatel

No, s těma na lavičce rozhodně

Reagovat
KingMaster13

Tak to je taková poslední překážka co vám brání v rozletu směrem do top 4 dejme tomu Nicméně zase opatrně ono moc lepších trenérů na výběr teď není.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor, ti někteří trenéři by i byli, ale...To je na dlouhé vypravování...Je pátek, je krásně, nenechme si kazit den

Reagovat
KingMaster13

Ono se stačí i podívat o kom se spekuluje do Plzně kdyby vyhodili Vrbu. Jarolím a Krejčí? To raději ať si nechají Vrbu i kdyby je měl poslat do pekla To jsou příšerný možnosti. A u vás si myslím že to o moc lepší nebude. Leda ten Kozel ale to je posera ten to nepřijme. Ten už odmítl takových špičkových klubů, že bych se fakt divil kdyby najednou to vzal

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych třeba Krejčího do Baníku bral...Naše mladé zná, oni si ho naopak nemohou vynachválit...

Reagovat
KingMaster13

Když trénoval Plzeň tak se mi teda jeho hra vůbec nelíbila.

Reagovat
ratusek

Vsázel hodně na defenzivu ne? To taky nechci

Reagovat
KingMaster13

No právě, vy potřebujete progresivního trenéra co sází hodně na mladý. K vám by mi pasoval zrovna ten Gula. Sice to není moc stratég ale to do ligy moc nevadí, rozjel by business s mladými hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to máš pravdu. Jen popisuji svůj pocit, že pokud by byl k mání a různí Kozlové atd. out, tak jo, proč ne, vše je lepší než to duo imbecilů na lavičce

Reagovat
KingMaster13

K vám by mi nejvíc seděl někdo jako Gula, co by tam rozjel monopol s mladými hráči. Vy máte blízko slovenské hranice takže ty slovenští trenéři by se u vás mohli cítit jako doma

Reagovat
smazaný uživatel

Gulu nepustí svaz Slovenska a když už, tak Slovan B. Neboj, já bych Gulu bral taky, i toho Ševelu (nehledě na to, co tu kdo říká), ale jeden je nereálný, druhý byl zamítnut s Holasem, zatím tedy.

Proto kdyby se naskytla šance (Vrba drahý pro nás, Kozel rovná se nevím), tak klíďo ten Krejčí

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

Ty vole s Ševelou jdi rekulérně do piče to si můžeme vzít rovnou DUMLa nebo třeba Jarolíma

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdu, nám by pomohl. Ale stejně dost možná nepříjde, tak není nač skákat zlostí či radostí do stropu, zatím si užívej dvou kriplů na lavičce, jenž mají trénovat Baník...Pro některé to jsou stále ještě páni trenéři

To už si raději zajdu na "B" tým nebo na ženské...

Reagovat
ratusek

Jenže se Ševelou bysme na tom byli jako ted, možná i hůře

Reagovat
Mirek na tenisu

Krejčí s charisma nula? Někdo mu na Strahově musí držet štangli.

Reagovat
Losinho

náhradníci stojí za píču

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já si hlavně chci užívat hru, chodil jsem tam s chutí i na jaře 2016, to ti mladíci aspoň hráli srdcem, i když byla pozice v tabulce jaká byla. Teď je celá ta atmosféra kolem týmu kvůli některým taková zvláštní.

Reagovat
KingMaster13

Já ti rozumím, je pravda, že třeba pod Šilhavým mě ta hra taky moc nebavila ačkoli jsme byli třeba 2. v tabulce ale furt jsem byl tak nějak rád, že jsme z těch hoven pryč

Reagovat
smazaný uživatel

Mládež mi dělá radost, často je chodím sledovat na nové tréninkové plochy na Vistu, 30 m od toho bydlí rodiče v paneláku, takže pro mě super, že je to tam. V úterý sedmnáctka a devatenáctka proti Plzni, měl bych to stihnout, to bude skvělý zápas a velká prověrka, ale to nastavení v hlavě mají na to, aby za každých okolností hráli fotbal, což kvituji a jedině takhle z nich mohou vyrůst fotbalisté...Otázka je, jestli pro áčko Baníku, protože...Tam to zase není nastaveno tak, jak bych očekával a chtěl.

Reagovat
ratusek

No moc právěže ne

Reagovat
KingMaster13

Jakto? Klub je stabilizovanej, rozjela se vám juniorka, kádr máte víc než solidní takže záchrany se bát už nemusíte, talenty taky některé tam máte. Jediná brzda už je jen Bob a jeho herní projev. Takže za mě to vypadá hodně dobře

Reagovat
lichna.

Reagovat
ratusek

Tak já do toho moc nevidím, ale co se dočtu na našich webech, tak to není tak růžové, jak se zdá samozřejmě, tl nemusí být pravda, ale že se vůbec o některých věcech jen spekuluje, mě nenechává klidným

Reagovat
KingMaster13

Jako já k vám do klubu samozřejmě taky tolik nevidím ale dle těch zpráv co mám tak to vypadá s váma docela dobře

Reagovat
Spalovač šancí

Souhlas, záchrany už se bát nemusí

Reagovat
smazaný uživatel

Mě už zhnusení opustilo a už se těším (i když i bojím, při srovnání pohyblivosti hráčů a jejich forem).

Reagovat
Kaspar

Kozel uz zase odmitnul nebo se jen spekulovalo o jeho prichodu ?

Reagovat
Puskas

Řekl "neeeeeeee".

Reagovat
andrew96

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Hokaido

Reagovat
krisa

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední zmínka v novinách byla o tom, že s ním měl Baník jednat a on myslím odmítnul s tím, že "teď nikam nejde, že je čeká nějaký turnaj".

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Slovácko nemá vyloženě skvělý kádr, třeba vzadu jsou bez někoho, kdo umí rozehrát a celkově jsou taky spíš přestárlí. Trmal je samozřejmě brankář s velkou perspektivou. Daníček bez pohybu, bez techniky, jen bořič, Havlík je skvělý, Navrátil má jen rychlost, technicky se mi nelíbí, Kalabiška to samé, navíc jsou už docela stáří, veterán Petržela je samozřejmě přestárlý, ale pořád na to překvapivě má, Zajíc bude skvělým útočníkem, jen je trochu skleněnka. Na lavičce se mi nelíbí nikdo, částečně zraněný Honza Juroška, ale tam to je spíš tím, že ho mám rád jako člověka a přehlížím jeho nedostatky. Na takové 12. místo mi ten kádr vychází papírově, my ho máme lepší, i pohybově, ale rozdíl je v trenérech...,To je úplně jiná galaxie.

Reagovat
andrew96

Navrátil je celkem slušný technik, to spíš Havlík mně přijde průměrný.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš, já to vidím opačně, Navrátil mi vždycky přišel hlavně jako sprinter, který v driblingu, 1na1 moc nevyniká.

Reagovat
andrew96

Taky jsem o něm nikdy neměl moc valné mínění. Nevím ale, co se s ním stalo před sezónou, jestli tomu pomohl i příchod Petržely, ale dost se zvedl, věří si a soubojů 1na1 se nebojí. Pořád ale odehrál jen pár kol.

Reagovat
smazaný uživatel

On do nich chodil vždy a strašně záleželo na jeho mentálním rozpoložení. Pokud si věřil, tak obešel každého, pokud byl psychicky dole, tak to byl hráč na okres.

Ale je to hráč, který je bojovný, maká, má dobré zrychlení (nikoliv už velkou maximální rychlost) a solidní techniku. A má bídné zakončení.

Reagovat
Kang & Kodos

Mají hlavně fantasticky sehraný brejky, v tom můžou školit celou ligu. Ve většině ostatních týmů si nejsou schopný dát ve sprintu dvě dobrý přihrávky, nebo se při sprintu s balonem div nepřerazí, viz Pázler.

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě, to je práce trenéra, vtisknout týmu ten správný styl se kterým mohou bodovat. Je jasné, že když nemáš hráče na to tvořit hru, tak jdu jinou cestou. My je taky příliš nemáme, ale jdeme si stále tvrdošíjně za svým a pak není ani hezký fotbal, ani body...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli podáme "výkon" jako na Spartě, tak není o čem, to i ten Daníček by si nás povodil.

Reagovat
smazaný uživatel

To i s Lanžhotem bysme měli problém s takovým výkonem...Samozřejmě, když nemáš pohyb a po hřišti chodíš, tak nikdy nevyužiješ ty nedostatky soupeře, to je jasné, ale ta středová defenzivní trojice Daníček - Kadlec - Hofmann je prostě pomalá a máme na to při správném způsobu hry ji roztrhat, když ale budeme hrát nakopávanou na Smolu, tak si na něm smlsnou, to je jasné a my se budeme trápit...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý kdo bude tlačit. Třeba zase budeme jen chodit, aby Slovácko bylo na naší polovině a nechodilo do brejků

Reagovat
smazaný uživatel

Super plán

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako ty si děláš prdel, ale nedivil bych se, kdyby to byla taktika

Reagovat
Mirek na tenisu

Děkujeme federální kriminální ústředně za podrobný rozbor soupeře a řekněme si na rovinu, že Baník dneska Uherské Hradiště přejede jak povodeň pastoušku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko do pohárů.

Reagovat
PISTOLERO

Bylo by to fajn oživení, ale na to je ještě hodně brzo. Víme jak dopadl Zlincester

Reagovat
Kang & Kodos

Udělal skupinu?

Reagovat
PISTOLERO

Ale z poháru. V lize tehdy vyletěli taky nahoru a pak jim došel dech.

Reagovat
andrew96

Pořád to stačilo na šesté místo, nejlepší umístění klubu v historii samostatné ligy.

Reagovat
Kang & Kodos

Kdybyste tenkrát vyhazovali Páníka, vytáhl by to až na pátý

Reagovat
andrew96

To šesté ještě udělal Páník.

Další sezónu jsem byl za jeho odchod rád, ta situace se dost podobala tomu, co je teď v Baníku. Horší náladu jsem měl o den později, kdy došel Petržela.

Reagovat
KingMaster13

Zase by jste nezažili jeho legendární tiskovku

Reagovat
smazaný uživatel

Vlasta je super. Poslední dobrý trenér v Baníku. Až odstupem času si můžou někteří docenit to, co u nás za těch podmínek předvedl.

Snad už má klid na duši a nikdo ho nestresuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Mi se líbil ze začátku (jak mluvil o platech toho ruského chlapce atp.), ke konci už ne. Ale už nevím proč Ještě musím dočíst tu jeho knížku, něž jsem se dostal ke kapitole o Baníku, tak mi do toho něco vlezlo a zapomněl jsem...

Reagovat
andrew96

Nezapomenutelných věcí bylo víc. S většinou z nich by se ale v klidu obešel.

Reagovat
Kang & Kodos

Ale jak obral Slavii v Edenu, to bylo královský

Reagovat
KingMaster13

Tak ta sezona byla špatná to nás obral kde kdo ale stejně to bylo 2. místo v suchým triku

Reagovat
smazaný uživatel

Kámo tak nějak se Zlín pořád motá ve středu tabulky. Jestli to znamená, že jim došel dech, tak je to asi pro Zlín super.

Reagovat
KingMaster13

Ale jo proč ne akorát by je ale tímhle tempem čekal brzo výprodej

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Losinho

Reagovat
andrew96

Reagovat
Kaspar

fanousci + stadion, proc ne

Reagovat
smazaný uživatel

Na Seznam TV je ted Horvi v tom poradu Bosaka

Reagovat
smazaný uživatel

Ušák. Škoda, slušelo by tomu spíš "Čurák". ..Dneska jsem si do Čuráka pozval Pavla Horvátha. Pavle, vítej u čuráka. Ahoj Čurák, teda Míro.

Reagovat
Mirek na tenisu

u takového příspěvku bys měl vždycky zařadit hvězdičku

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem že je ti ještě na hraně, ale ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Panik ven

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaspar

co je zac ten Sved ? vzdy tu kazdy tyden ctu jaky je to smejd, ze uz byl takovy ve Zline, ale tam ho nastesti Petrzela poslal hned doprdele, vubec netusim co dela tak spatnyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis Somberga?

Reagovat
Kaspar

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak swed je uplne nekdo jiny

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Han střelil první

Swed je dobrý. Pamatuji, jak nám vedl ve Studénce společně s Žemlíkem několik tréninků a hrozně na pohodu týpek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaspar

zni to svedsky ale is koho myslim stejne

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se k tobě jako ke Kašparovi Slávistovi dostal Swed?

Reagovat
Mirek na tenisu

Páník dovnitř!

Reagovat
Han střelil první

No tak jestli děláš v krematoriu, tak je to zase zbytečně brutální.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mirek na tenisu

Bob na hrad! Stačí ten slezkoostravský

Reagovat
Puskas

Nedělá nikde, co je tu, tak je na tenisu.

Reagovat
Mirek na tenisu

a ty si někdy viděl hrát Puskase? Já ano. On byl na rozdíl od tebe Boží.

Reagovat
Puskas

Ne, ale viděl jsem pár Mirků.

Reagovat
čolo

Dušínů?

Reagovat
smazaný uživatel

Sousedovic malého Mirka?

Reagovat
Puskas

Reagovat
Puskas

Reagovat
ratusek

No na Slovácko neumíme, Svědíka mám rád a neskutečně je pozvedl a lehce přizpůsobí taktiku našemu pěšímu stylu, takže myslím, že 1:2.

Ani nevím, jestli se dívat a ztratit 2 hodiny života a být zas nasranej ještě zítra

Reagovat
KingMaster13

Dneska za barák na Slovácko, Svědík je taktik co ty venkovní zápasy proti favoritům zvládá a navíc na ně neumíte. Máte z nich komplex jak my z Jablonce

Reagovat
smazaný uživatel

Tak my s Pánikem na lavičce favorit nejsme

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, co říkáš na výsledek ale překvapení je to asi pro všechny

Reagovat
KingMaster13

Co na to asi tak můžu říct Tak jsem bezďák no a coooooooooo no a cooooooooo no a coooooooooooo o o o

Reagovat
smazaný uživatel

Podle Trpisovskeho je jedinym nasim rychlostim hracem Holzer. Ten ktery se 3/4 roku ani poradne nepohnul.

Bohuzel se toho lidi chytli a posilaji do duchodu Flasku,Filla a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto byl Fillo tak smutný, když tě potkal a já si říkal, že je to tebou...

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsi nez abych mel na dresu cmaranici od Smoly.

Reagovat
smazaný uživatel

No, alespoň to bylo doprovázeno úsměvem a ne depresí

Reagovat
smazaný uživatel

Problemy se zrakem? Ve tvem veku uz se to lidem stava. Fillo se na tech fotkach taky usmiva.

Reagovat
smazaný uživatel

Shoř...

Reagovat
Puskas

Třeba ho bolí zub.

Reagovat
smazaný uživatel

To by musel nejake mit

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Já myslel, že mu vyprávěl, jak ho Fillo příjemně překvapil...

Reagovat
smazaný uživatel

A k tomu celej svůj životní příběh..Jo jo, to už známe

Tam je stejně nejlepší ten Jankulovski, jak to vše sleduje, kdo ho zas otravuje

Reagovat
Puskas

Rychlostních hráčů máme více, vždyť tolika z nich šla forma rychle dolů...

Reagovat
doshcz

však máte 100 megovýho Reitera, to je nejrychlostnější hráč v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Rikal to loni pred poslednim zapasem s nami. Ale uz tehdy tam byli Kuzma,Granec,Janos...

Reagovat
lichna.

Ale mluvil o základní sestavě, viz níže..

Reagovat
KingMaster13

Takhle rychle nenarostla cena nikomu v lize

Reagovat
Losinho

A neklesla

Reagovat
Losinho

Tehdy tam ještě nehrál.

Reagovat
lichna.

Tohle je hodně vytržené z kontextu.. Ta věta je při zjištění, s jakou sestavou proti nim budeme hrát. A když se na ni dívám, tak tam je Holzer skutečně jediný, co se umí rozběhnout rychleji, i když uznávám, že to dlouho už nepředvedl.

Jan Laštůvka, Lukáš Pazdera, Václav Procházka, Patrizio Stronati, Jiří Fleišman, Martin Fillo, Milan Jirásek, Martin Šindelář, Daniel Holzer Robert Hrubý, Ondřej Šašinka

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. i kdyz ani Osas nema moc problem s rychlosti...

Reagovat
F.Torres

Mel naprostou pravdu, tak nechapu tvoji reakci

Reagovat
doshcz

Teď nás čeká pět docela dost náročnejch kol. V Liberci, Zlíně a Plzni jsme schopný neudělat ani bod. Liberec je teda docela v prdeli tak doufám, že aspoň tam to dáme za plnej počet. A doma Slávka a Sigma.. no uvidíme.. snad nebudem ztrácet na 1.místo zas sto bodů po pár kolech

Reagovat
smazaný uživatel

Popiš mi situaci, kdy budete na první místo ztrácet 100 bodů.

Reagovat
KingMaster13

My všechno vyhrajeme a jim odečtou 10 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

... po pár kolech...

Reagovat
KingMaster13

V tom případě trochu větší odečet

Reagovat
doshcz

Popiš mi tvůj mozek a jeho schopnost chápat nadsázku, pls

Reagovat
ratusek

Reagovat
Han střelil první

Hyperbola.

Reagovat
Lemond Laws

Páteční šlágry Na to snad nebude nikdo dobrovolně koukat ne? V pátek večer

Reagovat
Puskas

Jen nedobrovolně:

Mami, já si chci uklidit.

Ne, nejprve se podívej na fotbal.

Reagovat
sosna

Koukat asi ne, ale dívat se bude spousta lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Někteří se třeba kouknou dýl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš ty "zezplzně'? Co to neříkaj?

Reagovat
smazaný uživatel

Ok beru, že hra Baníku na Spartě nebo úplně to ono,. Ae z pohledu tabulky před zápasem se ten zápas nejeví úplně nudně. Vůbec v letošním ročníku padá celkem dost gólů. A a to jich ještě občas Var pár vyruší

Reagovat
HorajzmAmmann

BACHA JE TU FOTBAL, ZAVÍREJTE DĚTI A ŽENY DO SKLEPŮ !!!

Reagovat
Puskas

Ale nezahazujte klíče.

Reagovat
smazaný uživatel

V Globusu už jsou v akci sudy s pivem... Jdou s poptávkou

Reagovat
HorajzmAmmann

https://www.rohlik.cz/1308879-heineken-pivo-svetly-lezak-soudek?gclid=CjwKCAjwnf7qBRAtEiwAseBO_PPIh149DAqbnqhpzHkQ0_fIRjMGuw3hYihOKNCacv1WMsz-R8k7phoCkpkQAvD_BwE

a tyhle 5L soudky se budou zase fakt dobře házet, podle mě tím dohodíš fakt daleko ! Zkusil bych na příštím výjezdu tyhle...

dohodíš i na druhou stranu stadionu a třeba nějaký mimino trefíš

Reagovat
Puskas
Reagovat
smazaný uživatel

Svalnatí alkoholici házejíc sudy s pivem na děti

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
naheCZ
Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Náhodou, pivo mají výborný.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Z jiného webu, příspěvek od kulajara...zase problémy v kotli (a pak proč nám tu borec píše, že u nás se někdo zraní každý druhý zápas) :

"...byli záchranáři horské záchranné služby požádáni o pomoc českou turistkou, která se nacházela i se svým kolegou na vrcholu Baníkova. Oba byli zasaženi bleskem, turistka utrpěla poranění dolní končetiny, její kolega byl tlakovou vlnou shozen do Baníkovského kotle."

Reagovat
smazaný uživatel

Ale víš o tom, že svého času tam byla každoroční pouť chacharů? A te´d slyšíš, jak tam blesk jebl tak, až někomu jeblo.

Reagovat
FruFru

Beztak to byl maskovaný sud.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo nezodpovědně odpálené pyro, pán B dostane pokutu

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem myslel, že ta pouť je pravidelná (mohla by být alespoň každých pět let, aby nezevšedněla jako nadstavba ). Já jsem ji měl v životním plánu....až někdy...blabla Ale poslední dobou sám sobě méně slibuji a více konám, už je to tak 9 ku 1, takže šance se zvyšuje. No já jsem se skoro posral jen u toho jak jsem ten blesk slyšel ve videu. Takže až tam půjdu, tak jedině prozkoumat tři webovky s počasím a jít dopoledne, to bývají bouřky myslím méně (a skákat po jedné noze - krokové napětí). Nevím jestli jsem nečetl na chacharech, že jak tam šli, tak ještě ve vlaku hlásili nic moc počasí (nebo doporučovali pláštěnky pokud by bylo oblačno

)...naštěstí nakonec dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten vyslap taky láká, to by stálo za to to někdy hecnout

Reagovat
Pablos

složení... pitná voda

Reagovat
sosna

Máš radši pivko z užitkové jo?

Reagovat
Pablos

to měl bejt úmyslný nesmysl

Reagovat
Sztanda
Reagovat
KingMaster13

Za sklepního chovatele

Reagovat
Kaspar

tak to ma dneska CT smulu, stejne kazdy bude koukat na Slovacko

Reagovat
Kepy_FCB

je to nesere

Reagovat
Puskas

I Vlášek se bude po očku dívat, zapomene se a vykřikne "gól".

Reagovat
Kepy_FCB

23.08. 18:00 Baník Ostrava - 1. FC Slovácko 2:2

23.08. 18:00 Sigma Olomouc - FK Teplice 2:1

24.08. 17:00 Fastav Zlín - MFK Karviná 2:1

24.08. 17:00 1. FK Příbram - FK Peltonec 1:0

24.08. 19:30 Slavia Praha - Bohemians 1905 2:0

25.08. 16:30 Viktoria Plzeň - SFC Opava 6:0

25.08. 16:30 Ml. Boleslav - Č. Budějovice 3:0

25.08. 19:00 Slovan Liberec - Sparta Praha 3:1

Jihlava - Líšeň 0:2

Hradec Králové - Chrudim 3:1

Brno - Vítkovice 0:3

Pardubice - Sokolov 2:0

Vyšehrad - Dukla 0:1

Prostějov - Třinec 0:0

Žižkov - Varnsdorf 2:1

Vlašim - Ústí n/L 1:2

Reagovat
ZB 07

dostat trojku od Vítkovic bych dneska bral, konečně by se pak třeba něco začalo dít.

Reagovat
naheCZ

Nejdříve doma 1:1, poté 2:2, tak dnes bych to viděl na 3:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Kdo dá 6 golů v Plzni?ikdyž,je pravda že ti budou bez Šulce i Zavadila

Reagovat
Kepy_FCB

Krmelec dá hečtyrk a dalsi dva si daj opavaci sami

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava - Líšeň 0:2

Reagovat
ratusek

Já bych se tomu nedivil , i když 2 facky v řadě asi nebudou

Reagovat
Shevchenko

V druhé lize bitva dvou jediných moravských mistrů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Brno 1978 Vítkovice 1986, žádný jiný moravský klub titul nevyhrál.

Reagovat
KingMaster13

To je docela smutný

Reagovat
Shevchenko

To nepopírám

Reagovat
Kepy_FCB

Vubec...

Reagovat
Mirek na tenisu

Baník Ostrava....

Reagovat
Shevchenko

Ne no.

Reagovat
Mirek na tenisu

Já si na rozdíl od většiny z vás ještě pamatuji zápasy na staré střelnici a dobu kdy Slezská Ostrava za sýkorákem byla živoucí čtvrtí. Stejně jako Kamenec, Zárubek , Kunčičky aj. A přesto beru Baník jako klub ze Slezska i Moravy.

Reagovat
bobis21

není moravský ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jen hraje na Moravě

Reagovat
bobis21

Tituly získal všechny na Slezské

Reagovat
smazaný uživatel

A ve Slezsku a v Čechách, (A přáteláky občas i v Evropě )

Reagovat
smazaný uživatel

Tak letos holt Slovácko no.

Reagovat
smazaný uživatel

Vítkovice jsou na Moravě? Není už to Slezsko? Proto ten zmatený smajlík.

Reagovat
Han střelil první

Vítkovice jsou na Moravě.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že máš pravdu Takže Baník už teď hraje zápasy taky na Moravě? A počítá se teď jako slezský nebo moravský klub?

Reagovat
smazaný uživatel

Prestan uz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Han střelil první

Tak azyl sere asi každého, no. Snažil jsem se ti normálně odpovědět, ale ty ses těšil jenom na to, ať můžeš napsat tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, omlouvám se, nemyslel jsem to jako rýpnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

To nemělo být rýpnutí, Slavia uz je taky po prestehovani vrsovicky klub (drive byla na Letné), Olympia Hradec Kralove pak byla taky prazsky klub, pote se sloucila s Radotinem. Vyznělo to jinak, než jsem zamýšlel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi má vlastní trauma, přes které se nedokáže přenést

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevím o tom, že by Slzeský FC Opava byla vysmívána za to, že hrávala po postupu v Brně. My to máme stejně, jen bude problém, jestli se někdy domluvíme s městem a společnými silami postavíme vlastní fotbalový stadion ve Slezsku (bez dráhy pro fanoušky a Bolta) a atleti ve Vítkovicích budou běhat časem kolem lesíku jako Za Lužánkami.

https://img.blesk.cz/img/2/full/1962220_.jpg

A nevěřím, že sis nechtěl rýpnout. Jsi tu dlouho, takže nevěřím, že jako fanoušek klubu ze západních Strašnic jsi nepochytil existenci Slezských klubů a ty věčné diskuze kolem.

Reagovat
smazaný uživatel

Věřit mi nemusíš, ale děláš chybu. Kdybych si chtěl rýpnout, tak to udělám lepším způsobem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Hanba ti

Reagovat
smazaný uživatel

Hanba mi

Reagovat
JessePinkman

Rabušic v Dynamu

Reagovat
JessePinkman

https://skcb.cz/clanek.asp?id=Posila-do-utoku-prichazi-Michael-Rabusic-8250

Talovierov do Sparty, Sivok dostal nabídku smlouvy a nějakej Slovák má přijít ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Dnes pohodová výhra

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych, že to Slovácko bude mít tak jednoduchý.

Reagovat
Nišimura

Kdy bude možnost dát si stadion v HK do svých oblíbených týmů?

Hradec opět posunul tendr na stavbu stadionu

Hradec Králové počtvrté posunul termín podání nabídek do šestisetmilionového tendru na stavbu nového stadionu, tentokrát z 29. srpna na 9. září. Důvodem jsou opět doplňující dotazy potenciálních uchazečů k zadávací dokumentaci, na které město jako zadavatel odpovídá. Posun termínu by neměl ovlivnit předpokládané zahájení stavby na začátku příštího roku

Reagovat
Mirek na tenisu

Hradce je škoda. V roce 1960 vyhrál ligu, v Pohár mistrů hrál s Barcelonou a vždy tam chodilo hodně diváků na fotbal. Hradec do ligy patří. Ovšem ten stadion je problém. Stavěl se kvůli fotbalu ale hlavně dojezdům Závodu míru. Hradec byl pravidelně etapovým městem. Cyklistika je dneska v perdeli a fotbal taky.

Reagovat
Liquid

snad dneska 2 výhry hostí, ale Teplicím tedy vůbec nevěřím

Reagovat
Losinho

Kurz na penaltu bude dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Julínek nemá v lize už rok, co dělat. A on si píská vesele dál a ještě má nejvíc utkání ze všech.

Reagovat
smazaný uživatel

Tresty pro rozhodčí už jsou zrušené? I kdybych nesouhlasil s tím co si myslí ta komise, tak jestli něco označí za velké pochybení, tak jakto, že v dalším kole zase nastoupí? Nebo je to trest, že přestože si by si od zvýhodněných týmů mohli vydělat, tak musí do práce znovu? Nechápu, že se proti tomu kluby nepostaví výrazněji, maximálně až je po všem (ale jen Jihlava - do té doby byla v řadě s ostatními neplzeňskými týmy).

Reagovat
db18

OT: Kepl šel hostovat do Pardubic. (na twitteru to ocenil mj. jeho konkurent Adam Vrba )

Reagovat
Kang & Kodos

Ten musel bejt nadšenej, když měl Vrba dva útočníky, jeden z nich byl Chorý, a on se stejně nedostal ani na lavičku

Reagovat
db18

V juniorce hlavně hrál na křídle... a Vrba s Pincem mají lepší formu.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak mohl vzít Vrba Vrbu

Reagovat
Stannis Baratheon

Těším se na něj.

Reagovat
Banikovec7

Šašinka?

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle se zachoval Baník, že ho nechá hrát

Reagovat
Banikovec7

To jo, ale moc nechápu kde přes týden vznikl ten rozhovor, kde se ho ptali co říká na to, že nemůže hrát a on měl odpovědět, že mu to nevadí, že by stejně asi ani nechtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se asi dohoda za 5 minut 12

I tak sem rád a upřímně doufám, že se mu bude proti nám i dařit.

Reagovat
Banikovec7

Asi jsme se slitovali, když nemají ani s ním dost lidí na lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš mne zarazil Lalkovič. Po zranění, za Béčko taky žádná sláva a už je na lavici

Reagovat
Han střelil první

Diop a Hrubý out, takže asi nebylo na výběr. Třeba během pěti minut rozhodne.

Reagovat
smazaný uživatel

Však šel před ním Holzer, neříkej, že bys nebral raději Lalkoviče? A Azevedo ti zahrál dobře (smajl držící se za pusu). Snad mu to vydrží déle než Danečkovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi se paradoxně Azevedo nelíbil, hodně kazil. A oboje špatně, když už, tak Granecny

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Zemkovi asi není líto vyhodit pár tisíc.

Reagovat
bobis21

děti mu teď živí stát, tak ušetřil na Šašinku

Reagovat
smazaný uživatel

Z ČT sport se pro tuto sezónu stává Tepláky TV? Nebo jak si vysvětlit, že už potřetí dávají zápas Teplic?

Reagovat
smazaný uživatel

Náhoda.

Reagovat
C-M@ster

Mají hodně fanoušků

Reagovat
negrles

Však i loni je dávali často

Reagovat
smazaný uživatel

Diop mimo nominaci ...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jak lezl z pod Bobova stolu tak se bouchnul do hlavy. Dobra ma, ze na nem nebude ta modrina videt.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak, vždyť alespoň běhá a chodí do soubojů. Kdy jsi to viděl u Hrubého a Holzera? Jeden sice alespoň běhá, ale druhý jen počítá plat a vrchol kariéry už má za sebou...

Reagovat
smazaný uživatel

DD8 má tři přihrávky do šance v této sezóně, v týmovém pořadí je společně s Azevedem na 4. místě a to toho odehrál zatím celkem málo, je cenný...Já chápu, že některým vadí a raději by tam viděli Ondru Š., ale i včerejší Ondrův výkon ukázal, že mu ta pozice desítky, kdy musí mnohem víc vypomáhat středu hřiště, prostě v porovnání s Diopem tak nesvědčí, není na ní tak dobrý, věřím, že to časem přijde a bude skvělý hlavně když bude hrát typickou devítku na kterou bude celé mužstvo makat, ale v porovnání Diop - Ondra na tu pozici prostě v současnosti Dame vychází lépe. Ty góly taky umí dávat, i když to typický kanonýr úplně není, nezapomínal bych na to, že byl náš nejlepší střelec loni a dal vítězný gól proti Brnu, který znamenal záchranu, takže Dame podává solidní až velmi dobré výkony, i když jsem ho ze začátku angažmá fakt neměl rád a posílal ho do Senegalu po Karviné , i když jinak i z rodinných důvodů nemám s černochy problém, takže pokud je oblíbenec Boba stejně jako Pazdera, tak u něj aspoň vidím výkony, Pazdera byl průměrný skoro vždycky. Dame je navíc v dobrém věku, můžeme ho prodat za dobré peníze někdy v budoucnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi Diop vadil, pokud ho tam zrovna cpal místo někoho, kdo hrává dobře, nebo když ho posunul do zálohy, kde není zvyklý. Jde to vlastně za Pánikem, ale to si uvědomím až když se nad tím zamyslím, při zápase se za to zlobím na Diopa Teď to bude mít alespoň doma těžké, Smolu a Kuzmu teď není třeba vyhazovat ze základu. Proti lepším týmům venku bych tam možná toho Diopa viděl místo Smoly, hodně toho oběhá.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, na Spartě měl být místo Toma Ty tahy jdou samozřejmě za Bobem, DD8 je částečně neoblíbený i kvůli své povaze, pokud se na to koukneš povrchně, tak on je bez emocí a velký introvert, to lidi nezaujme + samozřejmě černoch, na ty se v Česku kouká tak nějak celkově trochu s despektem. Azevedo je velký showman a hračička, to lidi baví, i když ne vždycky odvedl výkon, který by měl, ale i tak ho fans tak nějak víc brání, teď hraje Carlos samozřejmě skvěle a hlavně týmově, ale ne vždy tomu tak bylo a i tak neschytal takovou kritiku jako DD8 za svůj standardní dobrý výkon.

Reagovat
ratusek

tvl bez Hrubého. To zase bude luxusní podívaná. Jak to tam stopeři budou kydat naslepo dopředu a Jánoš se na to nebude moct dívat, tak si bude chodit pro míč, ale jelikož není od tvoření hry, tak na tom nebude o moc lépe. Snad se pochlapí Jirásek. Ale moc tomu dnes nevěřím, to zase bude fiasko

Reagovat
Banikovec7

Tak Jirasek si prave pro ty balony chodi a snazi se hrat daleko vic nez Hruby.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Taky se mi začal jiras líbit víc než hrubý. Hrubý mi přijde, že na to začal trochu srat

Reagovat
FruFru

Reagovat
smazaný uživatel

Já ty dva vůbec neumím zhodnotit. Dneska mi přišlo, že Hrubý je sice vidět, ale o to více vidím jeho chyby. A Alois zase moc vidět není a chvílemi jsem myslel, že středního hraje Kuzma a Azevedo s Jánošem.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč není proboha ta Ostrava se Slováckem v TV ???

Reagovat
smazaný uživatel

Je. Na O2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S nějakým komentátorem ze streamu. Snad neuvidíme nějaké hlášky typu David Bááártek a Josef Jindříííšek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Firkraag

Reagovat
smazaný uživatel

Popros Charlieho aby ti dal korunu na O2

Reagovat
ratusek

ježi on to píská Hrubeš, tak to bude stát zase za piču

Reagovat
smazaný uživatel

Kotel za 1*

Reagovat
ratusek

I Slovácko drží partu

ale nevím, jestli v jejich sektoru vůbec někdo je

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 30 jich tam bude

Reagovat
Paprika

Reagovat
Liquid

To byl prostest pro odchod Páníka ?

Reagovat
smazaný uživatel

Byli (i když ne tolik, ale to je chyba těch co nepřijeli) a bavili se fanděním i za stavu 3:0

Reagovat
exse

Dresy Sigmy.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

kolik tam je lidi ? 1500 ?

Reagovat
smazaný uživatel

myslim v Holomoci.. koukam, ze hraje jeste kral..

Reagovat
smazaný uživatel

Na Holomoc se díval asi sám, všichni sledovali krále

Reagovat
Mirek na tenisu

Komentátor na O2 jinak tiskový mluvčí města Karviná(!) Hudeček zase perlí poslal do kopru rozhodnutí disciplinárky. Prý to bylo na Letné jinak No to budou mít v režii radost...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je od nás z paneláku

Reagovat
Mirek na tenisu

Tam měl asi i zůstat. Už asi 15krát se zmínil o komorní atmosféře na stadionu. on tím úplně žije. Místo aby komentoval hru, věnuje se divákům.

Reagovat
ratusek

však to je v pořádku. čím víc na to upozornil, tím lépe. ikdyž těm čurákům ze svazu to nedojde

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Když ta hra za moc nestojí...

Reagovat
Mirek na tenisu

Baník hrál od začátku dobře. I bez fandění...gesta na houby.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
HorajzmAmmann

ty krávo, to je dobrá čutaná...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se to líbí, proto se občas kouknu na okresní soutěže.

Reagovat
ratusek

bez tý atmosféry je to fakt divný a hlavně v okrese tam slyšíš řvát dědky. tady neřve vůbec nikdo

Reagovat
Paprika

Na to se bez fandeni neda divat do ktere minuty to mame bojkotovat?

Reagovat
FruFru

na B-éčku jeden takový je

Reagovat
lichna.

Neříkej že myslíš toho na B6..

Reagovat
FruFru

Nene, o tom o kterém mluvím je někde na B8, možná začátek B9.

Reagovat
lichna.

Aha taky tam jednoho máme. V životě dle vzhledu fotbal nehrál, ale nadávat od první minuty všem do curaku, to by mu šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobré jak se v tom tichu shodnete na jednom, co dělá bordel

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, však jeden někde na B4 nebo B5 zatleskal a hned ho správně zdrbali, aby nerušil

Reagovat
ratusek

Tvl béčko zatím bída a to jsem čekal, že budou hrát o postup hned první sezonu. Sice hráli teď 3x venku, ale i tak

Reagovat
smazaný uživatel

Martin Foltýn

Reagovat
smazaný uživatel

Smola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Smola Azevedo

Reagovat
fabec1222

tkaničky

Reagovat
ratusek

Reinberkovo bránění to jsem čkeal spíš od Kadlece

Reagovat
Kepy_FCB

hezky pěkně

Reagovat
HorajzmAmmann

Smola náběh Azeveda Sněhulák Hofmann(?)

Reagovat
smazaný uživatel

V druhém poločase (možná se to řešilo dole, tam teprve dojdu ) se mi líbil jak cyp ten nebránitelný centr Reitera do prostoru kde nikdo nebyl a naběhl si tam zezadu směrem k naší brance Azevedo. Byl to brejk 3 na 3 a ještě tam odtáhl obránce Smola. To skoro vypadalo, že něco na těch trénincích cvičíme Azevedo to dal myslím koníkem vedle branky.

Reagovat
ratusek

Teď Petrželovo "bránění" oni dostali od Svědíka pokyn at nám to nechají nebo co

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela nikdy nebyl defenzivní hráč.

Reagovat
ratusek

to ano, ale takhle nechat doslova jít Fleišmana dopředu a za ním jakože vyklusávat v 17.minutě nebo ve které to bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Já věděl, proč vsadit na nás, byl tam krásný kurz, zatím podle plánu

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo zapnul zvuk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reiter tam toho Divíška dneska dobře větrá

Reagovat
smazaný uživatel

diametralni rozdil s fandenim a bez, snad to ozivi i hrace, zatim nicmoc

Reagovat
C-M@ster

ČT mohla klidně radši dávat Jihlava - Líšeň

Reagovat
HorajzmAmmann

Pánik > Svědík

Reagovat
smazaný uživatel

Fleišman

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
Mönchengladbach

Výsledky Slovácka jsou jasným důkazem, že na kaprligu může sázet buď blázen, nebo velmi dobře informovaný člověk.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Euphael

pekne

dostat ctrnact kacek z mědi a takto je znasobit šikulka

Reagovat
smazaný uživatel

tojo kdyby to dal za 14k,budu o něm říkat, že je pacient.

Reagovat
smazaný uživatel

Med je tvoje parketa.

Reagovat
smazaný uživatel

Měďojed Karvinsky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tím, že to píšeš zrovna ty mě to pobavilo.

Reagovat
exse

Velmi dobře informovaný blázen.

Reagovat
Mönchengladbach

Odvážné.

Reagovat
smazaný uživatel

Peníze neřeš. Kdo mě zná, tak ví, že sazím pro srandu desetniky. Když se to zajebe, tak to nebolí a naopak, když se zadari, máš malou, bezvýznamnou radost.

Reagovat
FruFru

Reagovat
smazaný uživatel

Tři šestky na tebe

Reagovat
smazaný uživatel

8 petek v plusu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Tak na pivko je

Reagovat
smazaný uživatel

jo, na jedno

Reagovat
Euphael

Piskej konec v obou zapasech

Reagovat
C-M@ster

Nebudu tu žlutou komentovat.

Reagovat
Kepy_FCB

Br.derby bude v tv! Uz se tesim

Reagovat
C-M@ster

Vím... sobota 13:00, termín žádná sláva.

Fandíš Líšni?

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec nasypal.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Kang & Kodos

Ty pohyby při tom bránění, pane Petržela, to vám poradil kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

To jsem viděl v televizi.

Reagovat
HorajzmAmmann

starý dobrý Jirka Fleišman je zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

Azevedo zrovna hrál parádně.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak pojď Lalkovič

Reagovat
KingMaster13

Do hajzlu....... takže je ze mě bezdomovec

Reagovat
ratusek

Reagovat
AjaxFans

Jaktože hraje Šašinka?

Reagovat
bobis21

Baník to dovolil

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko zaplatilo. Asi jim to za těch 150 k stojí. Proč ne, Ondra si zahraje, my zarobime.

Reagovat
AjaxFans

150 litrů, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi máte zase peníze, když to dáte, no.

To by mě ale pak zajímalo, kolik má Karviná resp. kolik je vykoupení u starého Sasinky, když proti nám nehrál

Reagovat
AjaxFans

No,když vidím to skóre,tak to nemusel hrát

Reagovat
Firkraag

150 mega, z něčeho toho Reitera zaplatit musej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 200 dokonce, díky

Reagovat
bobis21

však jo, ale Baník s tím musel souhlasit, to není tak že ti dám prachy do kapsy a můžeme dělat co chceme

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zas, abych nehrál mudrce, původně sem si myslel, že Baník udělal super gesto, až pak mě Kvasnica vyvedl z této domněnky, tak pak sem pátral, za kolik si prilepsime. Ty peníze mužem rovnou otočit a poslat Backovi

Reagovat
Banikovec7

Podle mě nemusel, nevím přesně jak to chodí, ale tuším, že se vždy dává nějaká částka za kterou může hrát, takže úplně zakázat se to asi nesmí.

Reagovat
bobis21

podle mě záleží na smlouvě, nemyslím si že je nějaké pravidlo, které takovou dohodu ve smlouvě zakazuje (ale možná ano, kdyby někdo věděl, rád se přiučím)

Reagovat
HorajzmAmmann

máme na pokutu

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Bodaj by sme mali viac takých Šašnikou!

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu kolem 150? Ten co měl tu sázkovku a dělal do politiky je ještě ve slovácku?

Reagovat
bobis21

Synot je sponzorem, ale dominantní jsou momentálně peníze majitele Zemka - i mezi sponzory dominují jeho firmy

Reagovat
smazaný uživatel

Takže podobně jako u nás.

Reagovat
Banikovec7

Prý ještě víc

Reagovat
smazaný uživatel

VAR

Reagovat
C-M@ster

Přísně posouzená ruka, co?

Reagovat
smazaný uživatel

ja nevim no.. je to tezky.. ruka to byla jasna, ale vubec to nebylo poznat z puvodniho pohledu, ani protihraci neprotestovali proti nicemu.. proste se mi to nelibi, sem asi uz starej

Reagovat
C-M@ster

Však mně taky ne... u těla byla...

Reagovat
smazaný uživatel

kdo nekdy hral fotbal pochopi.. to nebyla vec, ktera tu akci extremne ovlivnila, ale podle pravidel bohuzel jasna ruka.. a stejny je to u divnejch kontaktu ve vapne, brzo se budou piskat uplny sracky a hra bude trpet

Reagovat
Firkraag

Kdo hral fotbal, tak pochopi, ze tohle je umyslny zpracovani rukou podle mě teda... necha si tu ruku naschval tak, aby měl větší objem těla. Mohl to udělat o dost líp a ne jako idiot.

Reagovat
Liquid

Slovácko to prodalo, to není možný jak špatně ten celý tým hraje, Petržela zralý na vystřídání

Reagovat
HorajzmAmmann

Azevedoo

Reagovat
smazaný uživatel

Dyjan

Reagovat
HorajzmAmmann

dobrá dělovka... signál trošku na SKS

Reagovat
Dru Zeree

taky jsem si říkal

Reagovat
smazaný uživatel

Banik jednoznacne lepsi, Slovacko za poslednich 15 minut snad jednou na pulce Ostravy

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Baník je přehrává

Reagovat
fabec1222

VAR

Reagovat
smazaný uživatel

Co se děje v Olomouci? Komentátor Baníku říkal, že je skóre 1:1, ale podle Livesportu je 1:0. Byl neuznaný gól, nebo co?

Reagovat
Miguel19

Var. Mareš zpracovával rukou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

na základě VARu ano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Ten komentator je uplny amater. Komentuje i Karvinou nebo Vitkovice hokej. Vi hovno. VAR odvolal gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Už si toho všiml

Reagovat
Mirek na tenisu

Komentátor nesmí být fanoušek. To je amatérismus. V Ostravě holt nejsou lidi. Tak to dávají různým joudům z rádií.

Reagovat
Banikovec7

A to tady ten je z těch co komentujou ty zápasy na Moravě a ve Slezsku zdaleka nejlepší.

Reagovat
Mirek na tenisu

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Losinho

Jasná

Reagovat
db18

Reagovat
C-M@ster

Asi jo... ale nasrala by mě.

Reagovat
Losinho

Holt nebejt ní, tak je z toho aut pro Sigmu

Reagovat
C-M@ster

To si nemyslím.

Reagovat
oli9

Reagovat
3M

Řežou nás? Podle onlajnu poznám hovno

Reagovat
NataženýTříslo

Eurofotbal by měl na sebe brát odpovědnost za nevyhrané souboje ve Fantě.

Jakto, že Nešpor nehraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Sedí na lavici náhradníků. Přednost dostal Yunis.

Reagovat
smazaný uživatel

Řešit Vaněčka,proč nehraje ve Skotsku,když už je v Maďarku,tak je celkem umění

Reagovat
Tigerinho

Nevím, z jakého důvodu se nedostává do nominace. Ale tak hlavně že Skotsko sleduje každý kolo.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak ale nehraje tam, to nejde popřít

Reagovat
smazaný uživatel

To trefil...mají pravdu

Reagovat
doshcz

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
db18

Reagovat
mickey mouse

už si to tu přečetl

Reagovat
smazaný uživatel

uz se opravil, prej nejakej kamarad mu to objasnil, hahaha EF

Reagovat
smazaný uživatel

jo slyšel jsem

Reagovat
smazaný uživatel

jste kamarádi jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To říkal komentátor?

Reagovat
PISTOLERO

Csaplárova past

Reagovat
Mirek na tenisu

Bob to vošéfuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko

Baník

Hála

Reagovat
HorajzmAmmann

7 golů doma za 2 zápasy to tady dlouho nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Panik

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš marni soupeři

Reagovat
didosh

Reagovat
lichna.

Svést se to dá na cokoliv.. Bohemka ještě Ok, ale Slovácko jsme prostě k ničemu nepustili..

Reagovat
smazaný uživatel

Protože byli marni.

Reagovat
lichna.

Jasný...

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu nemůžeme brát nepouštění Slovácka do více větších šancí jako úspěch, pokud tedy chceme hrát o první šestku (Slovácko je se vší úctou tým spíše pro střed tabulky). #PánikStejněVen

Reagovat
lichna.

To sice je ale podívej jak hráli na Spartě nebo v Plzni. Mi osobně přišlo, že jsme herní systém trochu zmenili, a snažili se více zahušťovat ten střed pole aby neměli prostor na ty brejky. Ale samozřejmě říct, že soupeř byl marný je jednodušší.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je to pravda.

Reagovat
lichna.

Myslím, že diskusi na téma "Ne každý tvůj názor musí být pravda" jsme už vedli. Takže toho nechme zavčasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, máš pravdu. Asi pak jako já, kdy se to poté většinou potvrdilo.

Ale máš recht, byl by to zase zbytečný spam.

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

To byly i Teplice. Mělo být 10 gólů, ne 7 . Nebo dle bodů alespoň 7 bodů s tím, že se Slováckem by byla plichta, pokud by tu zahrálo dobře. Vlastně i ten Liberec byl minimálně na bod. Slovácko bych bral díky těm propracovaným brejkům jako nejsilnější z týmů, co u nás zatím hrály.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastně máme Boba, tak jo, je to dobré, jedeme na záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

Do války vole...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

VAR už zas šéfuje

Reagovat
anonym

VAR se nám dneska hodí

Reagovat
Miguel19

Co se diví. Jasná červená.

Reagovat
anonym

Reagovat
db18

Reagovat
exse

VAR. Jasná červená.

Reagovat
anonym

Reagovat
ratusek

Pod, dej tam Kaloče a Lalkoviče

Reagovat
ratusek

Teplice zachrání jedině ještě zoufalejší Karviná. Jinak letos padák

Reagovat
Skalda29

Začínající ligový rozhodčí Klíma, a už je zkažený

Gól po ruce jasný, ale tady todle.. vždyť ani rozhodčí nechtěl dát červenou

Reagovat
exse

Nebylo to sice tak vážný, ale prostě šlapák zezadu na stehno napnutou nohou musí být červená. Navíc měl plno času ji stáhnout, takže tam byl i úmysl.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
anonym

To je likvidační zákrok a echt čurákovina. Tohle se musí trestat pořád, dřív než to ukončí někomu kariéru.

Reagovat
Miguel19

Skluz na koleno Jasná rudá.

Reagovat
smazaný uživatel

z toho posledniho zaberu bylo videt, jak ma Kodes nohu az ve vysce Pilarova stehna a sejmul ho. Mel mu asi rovnou ukopnout hlavu, aby to byla jasnejsi redka

Reagovat
Euphael

Lol, za totozny faul vyloucili loni Budinskeho proti Sparte a dostal pak jeste zapas navic stopku...toto bylo cervena uplne v klidu. Pesir je mental.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Euphael

Noha nahore, trefi oblast pod kolenem...

Nicmene mas pravdu. Dal sis praci a nasel jsi zaznam, takze uznavam, ze to neni totozne. Dluzim ti omluvu.

Budinsky ho trefil zepredu a ke vsemu nejdriv balon. Takze Kodesuv zakrok horsi.

Reagovat
C-M@ster

Tak urcite...

Kolikama do holeně stojné nohy je odjakživa míň tvrdej faul, než když strejchnes neci stehno.

Reagovat
Euphael

Musíš se na ti dívat v konkrétní situaci. Každé takove strechnuti muze stat Pilare kariéru.

Reagovat
smazaný uživatel

Obě červené. Ta Teplická nebyla sice nějaká prasácká na zranění, ale šel tam bez úmyslu a čance trefit míč, zezadu, takže jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

další tyč škoda Smola

Reagovat
smazaný uživatel

Si hrajete na Chelsea?

Reagovat
Kang & Kodos

Slovácko je top manšaft. Ty jsou schopný ve středu vyhrát na Camp Nou a v neděli prohrát proti vlastnímu béčku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na Boleslv loni na podzim ještě nemají.

Reagovat
Zark

Pánik zas výhra, takto rip tvrde jadro FCB z prahé .

Reagovat
smazaný uživatel

Zas

Reagovat
Zark

pyčo 3 vyhry ze 4 zapasu, ted se poser zuker zmrde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Ten Yunis je tak špatnej hráč, že snad i porazí Kozáka v Kozákovi roku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Nehorázne poleno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Miguel19

Yunis top kanonýr.

Reagovat
Euphael

Zas ma ale vypimpovany instagram

Reagovat
HorajzmAmmann

Baroš jde sbírat zkušenosti nebo co? Holzer se může po roce ukázat, Lalkovič rozehrát po zranění, dostat čuchnout Kaloč..ale ne, on tam za stavu 3:0 jebne Baroše

Reagovat
ratusek

navíc Baroš hned zase bude střídat

Reagovat
Puskas

Postaví je v Lanžhotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jo, ale za takového stavu je tam mohl dát už teď dříve. Alespoň jednoho z nich.

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
smazaný uživatel

musel mu aspon trochu zavrit hubu a ukazat ho lidem

Reagovat
anonym

Odešel nám kanonýr Tak to asi ještě gól přidáme

Reagovat
anonym

I když mi to připomíná Plzeň v přesilovce, paradoxně je to nervóznější a s kopyťákama vepředu těžký

Reagovat
bobis21

Vedeme 3:0, třeba vyzkoušet mladíky - Baroš do hry...

Reagovat
ratusek

Měl dát šanci Lalkovičovi a Kaločovi a on tam mrdne Baroše a riskuje jeho zranění

Reagovat
bobis21

No Daníček mu na koleno skočil jako by mu chtěl ukončit kariéru

Reagovat
ratusek

no z toho opakovaného záběru jsem to viděl i na červenou kartu. ošklivej zákrok, ikdyž asi nechtěl a hned se omlouval

Reagovat
Mirek na tenisu

Redku mohl dát. O tom žádná. Asi vyhodnotil to, že Daníček byl jak to říct při tom zákroku nějak nešikovný, jakoby Baryho sejmul omylem...Navíc to měl na ŽK tuším 0:6 a ještě dát redku?

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň se mu ještě po zápase omlouval, ale příště by mohl raději myslet.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky hned bary fasnul pěkně na koleno od danicka

Reagovat
Blasphemer

Ve fantasy krásných -10 bodů zatím.

Reagovat
Puskas

Jen tak dál.

Reagovat
Blasphemer

Ještě si říkám, jestli dám Kodeše nebo Zmrzlýho...samozřejmě dám toho druhýho kreténa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

A kdybys byl co k čemu, dáš tam Hoffmana místo Divíška:).

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze nehraju proti tobe

Reagovat
smazaný uživatel

to je pěkné...všichni hrající zatím v záporu

Reagovat
Coutinho10

toto kolo proti sobě ...to jsem zvědavej, ale máme dost rozdílnej tým, tak to bude zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

já zatím nejsem moc "velký" soupeř ale minulý rok jsem využil zápas s tebou k odrazu k lepšímu

Reagovat
Coutinho10

tak snad se nebude historie opakovat ...teď mám smolnou šňůru 2 porážek, takže se taky potřebuju chytit

Reagovat
Coutinho10

i to je umění

Reagovat
fabec1222

Na Sigmu už nechodí ta ženská, co tam vždycky jako jediná fandila a řvala: SIGMA!!!!! SIGMA!!!!! ?

Reagovat
smazaný uživatel

To byla ta, co tolik fandila myslím Navrátilovi?

Reagovat
Kaspar

komentator tv ty transparenty nezabira, tak to aspon precte on

Reagovat
ratusek

protože posraná O2 se toho bojí

Reagovat
bobis21

Už to ukázali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

goooooooooool!!! Líšeň!!!!!!!!!!

Reagovat
ratusek

a hned dostali

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň nebyla nuda

Reagovat
ratusek

no myslím, že v tobě docela hrklo

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Rozhodčí nastavil 3 minuty... ono je to jedno, 2:0 neotočí, ale jen mezi udělením žluté karty, VARem, červenou a následným rozehráním uběhly 3 minuty a 20 sekund.

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec sype i pro Olomouc.

Reagovat
C-M@ster

Pochybuju. Jestli jo, nemám o tom zprávy.

Ale kolem 88. minuty rozhodčí pískl faul hlavou na loket protihráče... asi se z toho posral, když ho VAR znejistil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten delegát, co nedá mobil z ruky a vše točí, ať zdechne

A Smola do repre!

Reagovat
smazaný uživatel

Co točil, Bačkovi zprávu s pyrem, nebo že jsme zatahovali na fotbal politiku (výročí okupace )?

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno, od pokriku po pyro. Mluvil o tom komentátor a i od něj bylo slyšet, jak ho sere ten delegát l

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, už jsem se na ten zápas díval i v TV. Vlastně do 20.minuty byl delegát spokojený a hned jak se začalo fandit, tak už točil.

Reagovat
didosh

Borci stream na Brno?

Reagovat
didosh

Kurwy

Reagovat
C-M@ster

Byla zahájena šedesátiminutová čekací doba na obnovení dodávky elektrické energie. (20:06:57)

Reagovat
Kepy_FCB

Uz ani el.proud tam nechce tect

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Bob Páník

Reagovat
Mirek na tenisu

Když to tak beru kolem a kolem. Byl Baník dneska tak famozní nebo Synot tak tragický? Baník dneska exceloval, vycházelo mu, až na ty dvě tyče všecko, šel tomu naproti. Pořád se někdo nabízel. Kombinace na jeden dotek jako Arsenal v časech Henryho. A Synot? Něco tak hrozného jsem v lize už dlouho neviděl. To co prováděla obrana a golman při gólech Hra kočky s myší. Proto se divím Hrubešovi, že to místama tak jebal. Faul Filla na Navrátila byl jasná pentle, karty měl jednom pro hosty. I kliďas jako Svědík vytekl. Nejvíc mu k tomu ale pomohli jeho hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně pořád ne, ze začátku to často dávali jen dozadu, nabízel se jen jeden, lidi nervozní a hned pískali. Po gólu se to změnilo.

A faul Filla nevím, on na něj nalehnul tělem a Navrátil hned padal. Za stavu 3:0 si nemyslím, že by nám chtěl rozhodčí pomoct. Ale v prvním se mi zdálo, že se Šindelář přiznal k teči a rozhodčí stejně nechal vhazovat Filla. Takové ty drobné fauly pískal většinou normálně, jen občas pro nás. A ty, kdy by hrozila Slovácku druhá žlutá, nebo i červená (Daníček), tak ty nechával bez karet. Jako body nám nesebral, asi dvakrát jsem se zasmál, že to nebyl faul na našeho v žádném případě, dvakrát jsem chtěl kartu pro Slovácko, jednou mávnul ofsajd Azevedovi, který podle mě ani náhodou nebyl (neviděl jsem TV). Ale naštěstí z následující šance Smola trefil brankáře.

Reagovat
Mirek na tenisu

Tak ona by ta penalta pro synot stejně nic neřešila nicméně Navrátil měl balon u nohy a Fillo ho atakoval tělem a to by penalta měla být vždy. V PL by ji foukli o tom žádná a ještě by ji posvětilo video ::wink

Reagovat
db18
Reagovat
Kang & Kodos

Pár dní před kvalifikací LM. Extrémně cenim načasování

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

dobre mu na to odpovedeli.. snad si nenechaj srat fans na hlavu a pyro bude

Reagovat
smazaný uživatel

Divím se, že se nedomluví, že pyro budou u sebe mít jen Ultras a běžní kotelníci, kde by se mohli skrývat chuji se k němu nedostanou. Pokuty za bezpečné pyro by Čína snesla a noviny by neměly být z čeho hysterické.

Na druhou stranu by mě zajímalo, kde by LFA vydělávala, kdyby se přestalo používat pyro. To už by snad byly pokuty i za podobné pokřiky jako je naše"...všichni bojí seeee", protože by to bylo vulgární vůči nebojácným lidem.

Reagovat
mistr129

Divím se, že se třeba pašeráci s celníky nedomluví, že herák u sebe budou mít jenom Jorge a Pablo, ostatní se k ničemu nedostanou.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ten čas a oslavy naší výhry mě snad alespoň trochu omlouvají. Nevím jak je to možné, ale nějak mě v tu chvíli situace s tím, že pyro si donesou svoje nenapadla

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
C-M@ster

Jo aha... já myslel, že je truc od TS a ono je to nařízení od vedení Slavie, aby se tam nepašovalo pyro?

Reagovat
smazaný uživatel

To vypadá na sraz před Edenem.

Reagovat
Losinho

"odpověď sdělíme osobně"

"odpovíme vám v DM"

Dobrá práce

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska vršovické derby.

Protočil bych sestavu a nechal některé kluky z Kluže odpočívat.

Kolář - Holeš, Frydrych, Hovorka, Zelený - Král, Traoré - Baluta, Hušbauer, Ševčík(pokud je zdravý) - Tecl/Jusuf

Bylo by symbolické vidět Tecla znovu od začátku právě proti Klokanům, když se v zápase s nima na takovou dobu zranil.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.irozhlas.cz/zivotni-styl/spolecnost/facebook-nenavist-debaty-dokument-nenavistne-komentare-jsemtu_1908240702_sle

Tereza neskrývá, že měla strach jet za někým, kdo ji slovně napadl. Dokonce ji potom, co souhlasil s rozhovorem na mikrofon, požádal o erotické fotky. „Měla jsem strach, proto jsem jela s dramaturgem, nechtěla jsem se s ním v parku setkat sama, potom co mě vulgárně napadl,“ vysvětluje.

Po třech hodinách čekání dorazil do parku muž okolo čtyřiceti let a představil se jako Ozy.

tak to vypada, ze kdyby Kovboj chvilicku pockal, tak se sraz pred edenem uskutecni...

Reagovat
C-M@ster

Tak když už jsme u hejtu na fb...

https://www.facebook.com/Hokejavsekolemnej/photos/a.785515201504739/2667124093343831/?type=3&theater

Komentáře pod touhle fotkou jsou něco pro fantomase.

Půlka komentářů naráží na to, že je černej a má velký péro a druhá půlka je zhnusená, že si běloška bere černocha... no a třetí půlka to obhajuje, ale je celkem v menšině.

Reagovat
Han střelil první

Tak to je soda. Burani, no

Reagovat
Kepy_FCB

Treti pulka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Firkraag

Reagovat
frankiefcb

Ou

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Mohla by to bejt tvoje babička, ty debílku.

Reagovat
John Obi Mikel

Legenda slávistického fóra Ozzy

Reagovat
Kang & Kodos

Lischka zase za béčko To mi neříkejte, že skoro dva měsíce po přípravě nemá fyzičku.

Reagovat
Losinho

Hlavně, že ho ten expert furt nasazoval v přípravě a nemohl pořádně vyzkoušet dvojici, která by obstála v lize

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
SpartaOvenka

My hrajeme nějaké 442 s Julišem a Váchičem na hrotu, jinak si nevím vysvětlit, že zůstává ze všech nejvýš furt

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Losinho

Dneska 2:0 i s náhradníkama

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Losinho

Jak píše týpek, já bych si teda za dvacku předplatil pár zápasů

Reagovat
mistr129

máš pm

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto standartni postup.. neni duvod oductovat vice, nez pomernou cast.. muze bejt rad, ze mu to nabidli za celej den

Reagovat
Pablos

Účet mě stál korunu, zápas jsem viděl celej na streamu, pětikilo jsem využil na sluchátka... takže mám za 49,- Kč Sony sluchátka no... to se dá přežít

Jinak jo... vyprcanci z O2 ...ale tak to se ví

Já jsem spíš zvědavej na tu vlnu 22.9. až lidem co to netuší, až jim to začne luxovat účet, páč si to za to zadarmo nezruší.

Reagovat
C-M@ster

Jaký jsi koupil?

Reagovat
C-M@ster

Hele a O2 se z počítače dá normálně táhnout takovýmhle běžným HDMI kabelem?

https://vga-dvi-hdmi.heureka.cz/gembird-cc-hdmi4-10m/

Nebo člověk potřebuje rychlejší?

Reagovat
Pablos

já jsem ten pravej na takovýhle rozbor (ironie) Ale taky přemýšlím nad tím , že taky asi koupím, když se dostane Slavia do LM. Jen ještě musím doma občíhnout TV, už mě takhle vyjebala s domácím kinem, že jela jen optiku ...tak doufám, že vůbec nějáký HDMI slot má Jinak si myslím, že by to mohlo bejt cajk... ale kdo ví, to potřebujem ještě někoho do diskuze

Reagovat
rufus

Úplně v pohodě stačí ten běžný HDMI kabel.

Reagovat
Pablos

oká

Reagovat
smazaný uživatel

Já to mám přes DVI - HDMI (mám ještě starší komp) a jede to bez sekání. Kabel stojí stovku. Seká se mi obraz jen při přehrávání ze záznamu, ale to není problém kabelu, dělá mi to i na kompu

Reagovat
Posledni Kovboj

Kdyz jsme u toho, existujou sluchatka, co

a) z nich nevede kilometr kabelu

b) mi pri kazdym kroku 8x nevypadnou z ucha

c) nejsou uplne napicu?

Reagovat
Pablos

já to vím... ale měl jsem takovéhle asi před 10lety, tak jsem si je koupil z nostalgie. Jinak absolutně sluchátka nepotřebuju, ale za pade mi to je takněják šumák ...to i snídaně mě stojí víc

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Kang & Kodos

Já třeba zjistil, že nemá cenu kupovat levnější bezdrátový, protože jsou právě úplně na píču. A kupovat za 5 litrů real earpods mi přijde nesmyslný. Kór když podle ostatních jsou na píču taky

Reagovat
Posledni Kovboj

no...prave. Kurvadrat

Reagovat
Losinho

Já si kupoval nějaký ty bezdrátový android mrdky, co na ně byly reklamy úplně všude pár měsíců zpátky. A překvapivě zatím bez problému, i mladá je spokojená. Čekal jsem, že víc jak měsíc nevydrží

Reagovat
Kang & Kodos

Jaký? Já tak rok zpátky odjednával úplně basic asi za pětikilo, ale vydrží bez nabíjení tak hodinu, když jdu s mobilem v kapse, tak často padá signál, a s se zvukem to taky neni žádná sláva.

Reagovat
Losinho

TWS i7S - měli jsme to myslím zdarma, jen poštovný. Nějaká akce. Vydrží mi tak dvě, dvě a půl hodiny, signál mi teda naštěstí nevypadává.. a dýl jak hodinu teda na cestě nebejvám, většinou je používám hlavně v práci a tam mám jako správná socka furt něco v nabíječce

Reagovat
Kang & Kodos

Já jako správná socka počkal na dárek od O2, tak se teď rozhoduju mezi powerbankou a sluchátkama.

Reagovat
Pablos

powerbanka mě taky napadala no... ale tu bych možná nakonec využil i ještě míň sluchátka Jinak bacha, musíš koukat na to co je skladem na prodejně kde si to můžeš koupit, přes net to nejde. Tím se ten okruh taky trošku zredukuje

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, to už jsem zkusil. Bylo tam políčko pro slevovej kód, tak jsem nakopíroval ten svůj. Prej ne no...

Reagovat
Posledni Kovboj

a da se s tim sportovat? Drzi to v uchu?

Reagovat
Losinho

To si spíš vem nějaký sportovní, jak si to "zahákneš" za ucho ne? já při sportu nikdy neposlouchám, ale asi by to šlo

Reagovat
Posledni Kovboj

jsem vubec nevedel ze neco takovyho existuje zejo :) dik, jdu pohledat

Reagovat
Losinho

v poho

Reagovat
Losinho

vidím to stejně

Reagovat
Posledni Kovboj

Monca je king

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla i Pardubice na Csaplára

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Juliš je špatnej i v béčku. Jinak Čtvrtečka je výborný brankář. Dnes i v Domažlicích zachránil výsledek.

Reagovat
mario23

OT : Chápu, že píšu nevhod, ale hledáme čtvrtýho na sdílení O2 TV. Pokud seženem, změním O2 TV na balíček L, takže to bude i s anglickou ligu. Dyžtak soukromou zprávu, díky. :)

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Dneska to bude dobrej mišmaš, čekám něco takového:

Kolář - Holeš, Frydrych, Hovorka, Zelený - Souček (Král), Hušbauer - Baluta, Stanciu, Ševčík - Škoda (Yusuf)

Reagovat
Kaspar

snad teda Kral misto Soucka, ten kluk hraje vse jako jediny z tymu, kdyz nepocitam brankare

Reagovat
Stannis Baratheon

Z Polabí se žene vítr.

Reagovat
Banikovec7

Je nějaká šance, že byste šli do ligy?

Reagovat
Kaspar

krome Jihlavy a Brna nema nikdo stadion, Hradec by uz vyjimku nedostal

Reagovat
Banikovec7

Tak pokud mají nějaký plán přestavby, tak se dá hrát třeba rok někde jinde ne? Ale nevím jak moc to je reálné u Pardubic.

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec by šel Ústí i Žižkov taky. Dukla taky. S tím kdo nemůže do ligy, se to tady vždycky přehání

Reagovat
Kaspar

hradec a usti uz driv vyjimku meli a stadion porad nemaji, takze dalsi uz nedostanou

Reagovat
smazaný uživatel

V Ústí si to od té doby zlepšili. A Hradec by dal nějaký záruky, oni by se dohodli.

Reagovat
Kang & Kodos

V Hradci by celej rok akorát prodlužovali tendr

Reagovat
San Iker

Ústí má stadion už 5+ let, proč si to nikdo nikdy nepamatuje? Hrála tu i repre a 21ka

Reagovat
doshcz

Reagovat
Kaspar

a jeste Dukla

Reagovat
Stannis Baratheon

To bohužel vůbec, ale vůbec nikdo neví. Třeba by vedení rok v azylu v lize rozhoupal ke stavbě stadionu, jelikož sponzoři by se hrnuli asi trochu víc a třeba i lidi by se začali víc zajímat. Je tu strašný potenciál, jak naplnit stadion 8-9 tisíci lidí, kteří jsou po pořádném fotbale v PCE hladoví, ale na starý stadion se jim prostě nechce a druhá liga pro ně není lákadlo.

Co se týče hry, tam vůbec strach nemám, do budoucna už vůbec. Díky trenérům mládeže se zkušenostmi ze stáží z ciziny máme za posledních pár let jednu z nejlepších mládeží v ČR, a když se podaří udržet ty nejlepší z každé kategorie pohromadě až do mužů, liga nás jistojistě nemine.

Reagovat
Kaspar

jak rikas, toho stadionu je skoda, protoze potencial fanousku a tymu tam je velky, je tam videt dlouhodobe kvalita prace

Reagovat
smazaný uživatel

9k lidi.. nejlepsi mladez... kolebka fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

V Pardubicích se hlavně fandí Spartě, Slavii, Baníku, možná i Hradci, až pak je někde místní klub...

Reagovat
Stannis Baratheon

Ano, fandí se tu Spartě a Slavii. Ale to proto, že tu nikdy žádný velký klub nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proto je nesmysl těch 8-9 k..

Reagovat
Stannis Baratheon

Koukni se, jak to šlo v Plzni. Pár let vyšlo, postavil se stadion, začala se budovat mládež a rázem je to třetí nebo čtvrtý největší klub v ČR. Samozřejmě stejný osud u nás nečekám, ale nevím proč by první na nový stadion nemohlo chodit na případnou nejvyšší soutěž hodně zvědavých a hladových fanoušků, respektive diváků.

Reagovat
Kaspar

OT: tak Suchy uz lavicka po prvnim zapase

Reagovat
Han střelil první

Rozestavení 2-1-4-1. No ten perlí hned od startu.

Reagovat
smazaný uživatel

V tu chvíli jsem si říkal, že bychom mohli snadno vyhrát. Škoda, že se opravil

Reagovat
Greny

Jablonec to prodal?

Reagovat
KingMaster13

To už je takový jejich zvyk při zápasech s Příbramí

Reagovat
Losinho

Ne, akorát venku naposledy vyhrál na začátku února a Příbram je naopak doma slušná.

Reagovat
Euphael

Reagovat
božský John

Nene. Hrajem furt stejne priserne jako od zacatku sezony, jen nemame stesti, ktery jsme doposud meli. A Pribram hraje dobre

Reagovat
FruFru

Příbram si jde pro Evropu

Reagovat
Han střelil první

Takový ofsajd pustit

Reagovat
Euphael

JESTE ZE JE POZNAR KOPYTO

Reagovat
Kang & Kodos

Příbram - Jablonec To nemohlo skončit jinak

Reagovat
PavlíčeQ

Csaplárova past je tam, teď to můžeme rozjet

Reagovat
smazaný uživatel

Vaněk --> Zaglebie, Lechia a nebo za Dujdou do Bukurešti.

Reagovat
Euphael

bylo jasne ze nepujde do ceska.....SS a Plzen ho nepotrebujou a nikdo jiny ho nezaplati

Reagovat
smazaný uživatel

Alvir je hodně zajímavý hráč Příbram mě fakt bavila první poločas, ale nečekal jsem, že Jablonec bude tak příšerný...

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně snad za tři body

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Ted jeste aby dalsi 3 zustaly na Anfieldu

Reagovat
kiciN

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Supr výsledky Ještě by to mohla dokonat Bohemka

Reagovat
C-M@ster

Klobouk dolů před Bohemkou

https://www.facebook.com/sektor1905/posts/2221887661269953?__xts__[0]=68.ARAwlRwayS0OpsMp9-qBakrhZ44_azPfrhgqkJ9u7-2fMGJO9M25vwjCRRfISNzgxZcHPEdoUVK8pQJnf9LJ4J_W9qPd3jxTLxx-9hwlGIJlZU8bSs0Cor-K3ovW2ZqXy6Qe06kzVgrr_2ucaE_cafVMZ3Nw2-Mt03dihwk8cX7CwQZ73M3fpP3AxOvx9f4gQDVzRMzYVaI1sucOPuobCdhhnnTyx6BYh5kEaoWj91Xd9izDk6N0kSOKutaoDz8zHadnBFo65yBRDoGgL-4AUB-4w7QGlNRImqUuC19ii90MPe057u5ZdJvOu-m5SeRCek8WiJM5jMTN1yhAiHvvvw&__tn__=-R

Reagovat
Hokaido

Alvir to tam dobře motá.

Reagovat
KingMaster13
Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Kaspar

no tak to jdi do vole prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Ta levá strana bude strašnej průchoďák. Zelený je lepší dopředu než dozadu a Baluta nebrání vůbec.

Reagovat
Liquid

já na to koukal zprava a říkal jsem si útok Zelený + Baluta

Reagovat
Firkraag

Reagovat
andrew96

Grafika je šílená.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kang & Kodos

To jsou výsledky... Bohemka za tři body, to nemůže skončit jinak

Reagovat
KingMaster13

Když se podíváš na naší sestavu tak to klidně možný je

Reagovat
Banikovec7

Neskutečné góly Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Ty vole snad si Jindra uvědomuje že to je ligovej zápas a ne mol cup proti Chrudimi

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak už tam aspoň necpe komedianta Přému

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda > Krmenčík

Reagovat
KingMaster13

Škoda > Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Kterej je kterej

Reagovat
KingMaster13

To ať si každý domyslí

Reagovat
Losinho

M. Škoda > M. Škoda

Už víš?

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Mi. Škoda > Mi. Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

2. tým tabulky dostane 4 fíky na půdě jasného aspiranta na sestup Liga

Reagovat
smazaný uživatel

dneska taky prohrajete, ale u vás se to dá omluvit

Reagovat
KingMaster13

Já věřím že si s tím nějak poradíme

Reagovat
Banikovec7

Tak pořád tam snad každý hráč kromě Markoviče stál více, než Bohemka utratila za posily za celou historii

Reagovat
KingMaster13

To je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Jooooo!!!!! Jedem na poháry!!!! Příbram!!!!!

Reagovat
montaigne33

Sobotní odpol. výsledky považuji za maxim. překvapivé= sázkovky se radují... Že STRAKOVCI zničí CSAPLAROVCE je šokující...

Reagovat
Venny

Že nechá odpočívat i Koláře, to bych teda nečekal Dneska to bude zajímavý

Reagovat
KingMaster13

To jsem vůbec nepochopil, má formu tak by ho měl Jindra udržet v provozu aby nevypadl. Buď je ten Markovič tak strašně dobrej že si to zasloužil a nebo Kolář chtěl volno, bo nevím už

Reagovat
smazaný uživatel

10 zmen v zakladni sestave? Ocekavam bud hroznej pruser nebo hroznou parádu

Reagovat
smazaný uživatel

Miiiiiiiiiiiiiša Škoooooooooooda!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Slušnost zase jednou zvítězila nad zlem, špínou a mediálně provokovanou nenávistí!

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram chlouba ligy!!!!!!!

Reagovat
Liquid

skvělé nedělní výsledky, skvěle Karviná a výborně Příbram snad to nezkazí Slavie a půjdem do trháku

Reagovat
smazaný uživatel

Markovič Až na 2 hráče jsem sestavu trefil.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se to odeslalo 2x a opožděně

Reagovat
Losinho

Sestava baráky na Bohemku?

Reagovat
John Obi Mikel

S tímhle kurzem? Na co by ti pak bylo v případě výhry tolik baráků

Reagovat
smazaný uživatel

Markovič Až na 2 hráče jsem sestavu trefil.

Reagovat
smazaný uživatel

Na 3

Reagovat
F.Torres

Sestava dobra. Hraci se musi drzet v herni zatezi a pokud budem hrat pohary, tak ty sestavy musime tocit. Lavicka je siroka a kdy jindy to otocit nez ted, kdy nas ceka nejdulezitejsi zapas sezony a hrajem s jednim z nejslabsich celku doma. Snad se ukaze Baluta aTecl se postupne zacne zastrelovat tip:3:0

Reagovat
smazaný uživatel

dneska sestava na hurá fotbal, může být sranda!

Reagovat
John Obi Mikel

Komentátor věří klokanůn.

Reagovat
John Obi Mikel

Jo on je to Homolka. Tak to se nedivím. Já si říkal, že je nějakej špatnej.

Reagovat
Banikovec7

Bohemáci

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Bohemaci.

Reagovat
smazaný uživatel

co tam probehlo ? ted sem prisel

Reagovat
John Obi Mikel

Transparent.

Derby bez chorea je jak twitter bez Jardy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
lichna.

To ale nedává smysl protože u toho druhého je odpověď lepší...

Reagovat
andrew96

Reagovat
KingMaster13

To se mi taky líbilo. Výstižné a vtipné

Reagovat
John Obi Mikel

Mně se to nelíbilo Chudák Jára

Reagovat
John Obi Mikel

Pepaaaaa

Reagovat
John Obi Mikel

Stanciu, uč se!

Reagovat
Venny

Reagovat
KingMaster13

Pičooooooooooooooo, cožeeeeeeeeeeee?

Reagovat
Coutinho10

kapitan ve fante

Reagovat
John Obi Mikel

Krch už druhý ostrý faul, bude si muset dávat pozor.

Reagovat
Losinho

Pepíček

Reagovat
Spalovač šancí

Tvrdík nějak kyne

Reagovat
John Obi Mikel

Zelený zatím klasika, nebezpečný dopředu i dozadu

Reagovat
Losinho

Tecl zatím podělal úplně všechno

Reagovat
John Obi Mikel

To se zlepší.

Reagovat
Losinho

Až vystřídá tak určitě

Reagovat
KingMaster13

Tecla je mi upřímně až líto jak si tam z něj dělaj kužel

Reagovat
John Obi Mikel

Zkušený faul

Reagovat
John Obi Mikel

Keita

Reagovat
Kang & Kodos

Dám pravou kouli za to, že Baluta dneska hraje naposled

Reagovat
Kang & Kodos

*levou

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

A jako jaký je v tom rozdíl jestli ti vezmou levou nebo pravou? Hypoteticky je možné že Baluta ještě nějaký Mol cup hrát bude

Reagovat
Kang & Kodos

Dneska je strašnej, Trpiš ho stejně moc nemá rád, ten půjde.

Reagovat
KingMaster13

Já souhlasím ale ptal jsem se na kouli

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kang & Kodos

Je to závážný rozhodnutí, nejsem si úplně jistej.

Reagovat
KingMaster13

Tak asi podle toho která je výkonější

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Losinho

Krutá ven

Reagovat
Losinho

Keita

Reagovat
John Obi Mikel

Chudák Frýďa

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda, že ho nelobnul. Král pěkně.

Reagovat
Losinho

Škoda, že neudělal cokoliv jinýho

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda, že nedal gol

Reagovat
Losinho

nebudeme to komplikovat

Reagovat
Kang & Kodos

Sudí zatim pěkně. Nijak se s tim nesere, za všechny lokty hned karta

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
jackinho10

Krome Krcha, ktery hral na zacatku 2x loktem

Reagovat
John Obi Mikel

Frydrych zatím parádní.

Reagovat
Losinho

Trpiš si o půli může vybrat mezi střídáním Tecla, Yusufa a Baluty

Reagovat
smazaný uživatel

Přál jsem si, ať se Baluta prosadí, líbí se mi ten jeho styl, technika atd. Ale dneska je špatnej, myslím si, že hraje naposledy. Od Ševčíka je to bohužel dneska podobný.

Reagovat
John Obi Mikel

O půli bych nechal sestavu stejnou, nejhorší za mě Jusuf a Baluta, nejlepší Frydrych, Kúdela, Král a za nima Hušbauer

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím je to dobrý, Bohemka neměla nic. Chce to však přidat druhou branku, jinak se budem "strachovat" o výsledek.

Reagovat
KingMaster13

Otevřený to docela mají na to že je to Bohemka takže snad. Kdyžtak 1:0 to jistí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že tyhle bojkoty zatím máme za sebou. Špatná atmosféra, jen 100x "slavie do toho" jinak nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Telefonující fanoušek

Reagovat
Paprika

TS bojkot a zbytek stadionu “slavie do toho” chapu spravne?

Reagovat
John Obi Mikel

Však to jakž takž jde.

Reagovat
John Obi Mikel

Zeleného naučit bránit a centrovat a bude to nejlepší levý obránce ligy.

Reagovat
Losinho

ten má "jen" fotbalovost a tak nějak bojovnost, podle mě by zahrál úplně stejně i kdekoliv v záloze

Reagovat
John Obi Mikel

Ale sympaťák to je.

Reagovat
John Obi Mikel

MÍŠA FRYDRYCH

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný faul Keity na Fryštáka, gól měl být odvolán

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Riviera Kid

Fryšták

Reagovat
Losinho

Fryšták

Reagovat
Banikovec7

S TS vs. Jarda by ještě mohla být sranda

Reagovat
HorajzmAmmann

7. gol kariéry? Vždyť na eurofotbalu jich je tak 15 ligových + 5 v poháru

Reagovat
Losinho

Kudela?

Reagovat
HorajzmAmmann

Frydrych

Reagovat
Losinho

To byl možná 7. gól za Slavii, ale i tam bych čekal víc

Reagovat
mistr129

Jusuf

Reagovat
GuyFox

Prej husta bitka na TS

Reagovat
HorajzmAmmann

Jusuf

Reagovat
John Obi Mikel

Krása střídá nádheru.

Reagovat
mistr129

pěkná standardka

Reagovat
John Obi Mikel

Hušbauer hodně dobrý výkon.

Reagovat
John Obi Mikel

Vacek zaslouženě.

Reagovat
mistr129

On se diví

Reagovat
John Obi Mikel

A komentátoři s ním.

Reagovat
Losinho

komentátoři dementi, prej setrvačnost

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Vždyť mu dal loket vy šašci.

Reagovat
F.Torres

Hotovo. Nalozit jim na cestu jeste

Reagovat
HorajzmAmmann

ty vle vždyť jasnej loket do xychtu...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Na Nigérijce pozor, ti jsou dobří.

Reagovat
KingMaster13

A proto jejich nejlepší hráč jsi furt ty ačkoli už jsi před důchodem

Reagovat
John Obi Mikel

Vždyť mám stejně let jak Messi

A výborný Ndidi už je se mnou nastejno

Reagovat
KingMaster13

Dědku

Reagovat
Spalovač šancí

Mikel už je out

Reagovat
John Obi Mikel

Ty seš out.

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
John Obi Mikel

Kúdela odpočívá.

Reagovat
mistr129

Co to bylo od toho Bohemáka za nesmyslný skluz?

Reagovat
Firkraag

nenene, Fernando nám gól teda nedá

Reagovat
montaigne33

SKS je velice kvalitní tým= zdvojení na každém postu (POKUD SE NESTANE NĚCO NEČEKANÉHO, OBHÁJÍ TITUL). Hušbauer (sice není rychlostní typ/ ale má vysoké fotbal. IQ a vynikající kop. techniku!), patř mezi top 7 záložníků ligy- dnes fantastická rána Horváth byl ještě pomalejší běžec a hrál výborně LIGU MISTRŮ... Pro Slavii dnes bezproblémová záležitost, ještě zvládnout odvetu s Kluží. TS by snad mohla pochopit, že podpora klubu/ hráčů je víc než pyro atd.

Reagovat
smazaný uživatel

TS fakt odpad... Jako nenapadá mě nic, díky čemu bych pochopil jejich nefandění

Reagovat
mistr129

Reagovat
Losinho

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

Místo uznání chyb se chovají jak malá děcka, co si myslí že jsou, středobod Vesmíru.

Reagovat
Kang & Kodos

Mě zajímaj hlavně myšlenkový pochody Tvrdíka, kterej zákaz chorea propálí v takovou chvíli.

Reagovat
Paprika

Tam to bude ještě zajimave... ted se tam piskalo pri dekovace

Reagovat
Kang & Kodos

Nevim, nemám na tohle jasnej názor. Kromě konstatování, že Tvrdík je vemeno

Reagovat
Kang & Kodos

Jakože je normální, když jsou fans nasraný ve chvíli, kdy se na hřišti nedaří a ve vedení to taky nevypadá všelijak. Ale nasrat je v situaci, kdy je Slavie v Česku jasná jednička a má pár dní před nejdůležitějším zápasem desetiletí, to je umění hodný velmistra.

Reagovat
Paprika

Tesim se na koment od Jardy

Reagovat
Liquid

trošku tě nechápu, on měl s nima velkou trpělivost, byl opakovaně vybízenej, ať s těmi fanoušky něco dělá, skoro pokaždý se něco házelo z TS na hřiště a Slavie opakovaně jak v lize tak v UEFě platila pokuty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Jako fakt je protest přes nefandění takový problém? Samozřejmě, napadání ať už slovní nebo fyzické těch, co chtějí fandit je přes čáru. Ale TS zvolila tento postup protestu a příjde mi to naprosto v pohodě.

Nebo by bylo lepší kdyby celý zápas posílali LFA do piče a u toho zapalili největší pyroshow roku?

Reagovat
KingMaster13

Mě vadila spíš ta děkovačka Jako že jí nechtěli tak fajn ale že budou nadávat a vyhrožovat hráčům že si jí udělali u jiné tribuny? Zbytečně dělají dusnou atmosféru před našim zápasem roku

Reagovat
smazaný uživatel

opravdu je na miste slovo "zbytecne" ?

Reagovat
KingMaster13

Protest beru, ta některá opatření byla drsná. To jako že nefandili to prostě beru ale ta děkovačka a mlácení lidí co fandí bylo zbytečný. Ono ti hráči i vedení to vnímají takže tohle je škoda. O tom protestu se vědělo takže tam to hráče nijak nepřekvapilo a vědělo se že nebude i děkovačka pod severem ale pak ať nepičují na tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme mlaceni je demence.. ale fans by meli stat za nima a ne se jenom snazit parkrat zarvat za zapas "Slavie do toho" a tim to jako povazovat za vyreseni atmosfery na stadionu.. a jeste si delat vlastni dekovacku nekde jinde, to je vylozene uz provokace vuci nim.. kazdopadne je krasny, videt u vas po dlouhy dobe neco negativniho, Kluzi budu moc drzet palce, at to otoci

Reagovat
KingMaster13

No já nevím tak zase to beru, že fanoušci nechtěli být ochuzeni o děkovačku a hráčům určitě taky byla slušnost poděkovat když v podstatě náhradníci znemožnili Bohemku. A doufám že se to do středy dá rychle do kupy, rozjedem to a ty nás celý podzim budeš vídat v televizi nejlepší klubové soutěže světa

Reagovat
lichna.

Jako jo, ta děkovačka byla zvláštní. Ale pokud nechtěli fandit celý zápas, chápu, že nechtěli i děkovačku. Ono taky by se nic nestalo, kdyby hráči jen zatleskali aktivním sektorům a na tuhle děkovačku se vykašlali a nechali to až bude TS zase aktivní..

Reagovat
KingMaster13

Tak já ten protest beru i to že nechtěli děkovačku ale měli se vysrat na to, že si jí udělal zbytek stadionu tečka.

Reagovat
Losinho

Tak ale ono jde hlavně o to napadání se, bohužel. Styl protestu jinak za mě naprosto OK. Do toho šaškování s děkovačkou a posílání hráčů do prdele, to taky vyloženě dává smysl, když ti za to můžou úplně nejmíň.

Reagovat
lichna.

Tak u napadání jsem nebyl. Zaznamenal jsem jen jednu story o té skupině padesátníků, co na TS provokovala. Pokud je to pravda, pak si nic jiného nezasloužili.

Reagovat
Losinho

Nevím přesně, jak to bylo, ale prostě dělat podobný chujoviny ve chvíli, kdy máme před LM a ligu drtíme, to je fakt na palici. A je mi celkem jedno, kdo za to může.

A určitě za to nemůžou hráči, kteří jsou pičovaný za to, že jdou poděkovat východní tribuně.

Reagovat
lichna.

Jasný, pičovat do hráčů, že jdou na východ je blbost. Na druhé straně, asi bylo jasné, že se nebude líbit TS to, když se tahle děkovačka bude odehrávat s ostatnímí fans, když je svým způsobem jejich...

Primárně ale kritizovat TS za to, že mlčela, je směšné..

Reagovat
KingMaster13

Tu za to nikdo nekritizuje taky. I my ostatní fanoušci uznáváme že Tvrdík to přehnal ale bohužel po tom incidentu s Olomoucí se něco stát bohužel muselo to zase TS taky musí pochopit. Zase ale když si ostatní fanoušci chtějí tu děkovačku udělat tak to měli nechat bejt. I před zápasem se vedli debaty a rozhodlo se že na TS se fandit nebude ale kdo bude chtít jinak tak není problém aby se v tom zápase fandilo akorát z jiných sektorů. Nakonec jim vadilo i tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Placka zapomnel, ze nesedi za monitorem u EF.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

U toho stylu protestu je jenom vtipný to, že takto protestovali ti, co jinak mají na internetu silácký řeči, že kdo nefandí, má jít třeba na východ

Reagovat
Losinho

takovej jsem byl v šestnácti taky..

Reagovat
lichna.

Jeden o koze druhý o voze. Naprosto jiná situace...

Reagovat
rufus

Nechápu slávisty, jak v současné situaci můžou být proti TS.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neskutecny..

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
lichna.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

85% fanoušků Slavie je proti TS za jejich opakující se excesy s házením předmětů, přerušování zápasů, urážení Straky apod

Reagovat
smazaný uživatel

WTF

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Jako zakazali jim choreografie a udělali úplně dementní uzavření sektoru. Protest je naprosto v pořádku. Tvrdík místo toho, aby se snažil situaci uklidnit, tak pere špinavé prádlo přes Twitter. Neprofesionální.

Reagovat
smazaný uživatel

Bojkot naprosto v pořádku vzhledem k tomu, co předvádí Tvrdík s podporou svých twitterových ovcí.

Jedna věc je dlouhodobé chování jejich sešívané mládeže, ale o nich jsem se nagativně vyjadřoval už x let zpět, když je prakticky nikdo ze současných kritiků neznal. Druhá je ovšem ta, že Tvrdík spustil naprosto nesmyslné buzerace a použil tu nejhorší věc, která se v ČR a nejvíce u policajtů praktikuje nejvíce = kolektivní vina.

Reagovat
KingMaster13

Tvrdík hrozně neohrabaně dloubl do vosího hnízda a má na tom velkou část viny. Kdyby jednal v klidu a bez emocí tak se to dalo určitě vyřešit mnohem lépe.

Reagovat
RuneSKS

Včera klasika na TS. Něco se ti nelíbí, tak dostaneš. Ale jen když za mnou bude stát 30-40 stejně vymletejch debilů.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle se praktikuje bezne i u nas

Reagovat
Liquid

a proto by mělo být i vaše zájmu tyto kriminálníky z řad fanoušků dostat ze stadionu

Reagovat
Liquid

Reagovat
HorajzmAmmann

Van Buren a jeho nájezdy

Reagovat
Losinho

Tam je i střela vedle úspěch

Reagovat
HorajzmAmmann

Hušbauer

Reagovat
John Obi Mikel

Dnes parádní

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda Traoré

Reagovat
John Obi Mikel

A Baluta

Reagovat
Selänne

Reagovat
mistr129

Reagovat
montaigne33

Hušbauera bych pustil na Kluž- to není kvalitou/ rychlostně Juventus, City, Barca, Ajax, Bayern ad. Myšlení, rozehrávka, zakončení JH je MIMOŘÁDNÉ!

Reagovat
John Obi Mikel

Já bych ho tam hodil ke konci zápasu.

Reagovat
Liquid

tipuju to tak na 70.minutu

Reagovat
Selänne

Hušbauer už několikrát ukázal, že Evropa je level, na kterej prostě nemá. Nemůžeš dělat stejný chyby a čekat jiný výsledek.

Reagovat
montaigne33

Až tolik chyb v evr. pohárech si u něho nevybavím... Spíš mi to připadá jako určité "onálepkování" - podobně jako v případě repre před nedávnem u Plašila... Dnes byl Hušbauer skvělý

Reagovat
Selänne

Vůbec tu nejde o chyby. Jde o to, že nestíhá tempo. S nálepkováním to fakt nemá absolutně nic společnýho. Napsal si to v podstatě ty sám, že Hušbauer vyniká myšlením a a rozehrávkou, ale to je dáno především tím, že na všechno má strašně moc času. Ale ten čas mu v Evropě nikdo nedá.

Reagovat
montaigne33

U top týmů snad, ale Kluž není rychlostně ani technicky na nejvyšší úrovni... Rozhodne Trpiš Horváth s pupkem zvládal i LM, nemyslím si, že byl rychlejší...

Reagovat
Selänne

Při vší úctě, Hušbauer fakt není Horváth. Horváth měl tohle myšlení ještě o stupeň výš.

Není, no. To samé se ale dá říct i o Kodani a Kyjevu, kde měl Hušbauer problémy.

Reagovat
montaigne33

Dlouhodobé statistiky nemám k ruce... a Kyjev, to byl divný dvojzápas, kde rozhodčí SKS poškodili... V odvetě chyboval Bořil, brankář neměl svůj den, většina hráčů odehrála průměr a podprůměr.

Reagovat
Selänne

Reagovat
RadekVonCZE

V Edenu snad pomůže domácí prostředí

Reagovat
HorajzmAmmann

Škoda taky super, Slavia je fakt neskutečná... moc hezky se na ně kouká a ten titul Míšovi fakt přeju. Teď ať si ještě zahraje skupinu LM

Reagovat
John Obi Mikel

Děkujem. Hodně štěstí i vám (kromě zápasů se Slávií).

Reagovat
Losinho

Snad bude hrát Frydrych i ve středu

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Překvapilo mě jak snadno jsme Bohemku porazili. Pamatuju si loni na podzim, když jsme hráli v plné palbě a měli jsme hrozné problémy je porazit 1:0. Neskutečný ty jo

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

pred chvilkou jsem to dokoukal a taky jsem necekal tak velkou vyhru s tolikama zmenama

Reagovat
DieFohlenBMG

Automatismy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kang & Kodos

Jeden z nejhorších zápasů roku. Je fajn, že jedni z mála fotbalistů Liberce se nechali vykartovat, ale tim míň to bude o fotbale. Snad to dopadne jak na jaře, haluz ze standartky, nějak to ukopat a rychle pryč

Reagovat
lichna.

Ty vole, po těch výrocích Hoftycha tam podle mě teď žerou tataráky i fanoušci..

Reagovat
KingMaster13

Prostě pravej drsnej sever no

Reagovat
FCSL

Taky si to dělaj hlavně sami. Hoftych upozorní na to, že nás 3x v 6 kolech poškodili sudí, což potvrdila komise a celá diskuze od spartanů, jak brečí, jak budem hrát tvrdě a jak se na ně vždycky vyhecujem a Plzni to pouštíme Možná by bylo lepší místo už předzápasovýho brečení vymyslet, jak nás kombinačně přehrát, což se třeba Plzni daří. Nepamatuju si, kdy nás tu herně přehráli. Jenže za to může naše agresivní hra.. A to už nemaj Ščasnýho, to byl největší plačka

Reagovat
smazaný uživatel

Pche, Jílek je jinej level než Ščasný.

Reagovat
andrew96

Mikula vs. Plavšić, na to bych se vážně těšil.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Chudák Mikula, to zas bude jakejkoliv kontakt faul.

Reagovat
andrew96

On možná stačí jeden jediný kontakt a žádný Plavšić nebude.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Losinho

Čekám zas komedii od rozhodčích, akorát vůbec netuším na kterou stranu

Reagovat
John Obi Mikel

Liberec doma proti pražským S už je klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

Výjezdy do Liberce mám rád. Fotbal tam sice stojí za prd ( a kde ne?) ale fandění díky dobré akustice je tam na vysoké úrovni. Těším se i dnes, snad nás bude hodně.

Reagovat
rufus

Do Liberce jsou asi nejlepší.

Obecně severně od Prahy mě to baví asi nejvíc - ještě Jablonec, Teplice a Boleslav. A super je i Olomouc.

Reagovat
smazaný uživatel

Sever má něco do sebe, s tím souhlasím. Baví mě i Plzeň a celkově zápasy, kde je slušný sektor pro hosty a ideálně pod střechou. V Jablonci se chodí konečně vedle té klece, v Liberci by se to mohlo začít praktikovat taky. Olomouc je asi nejlepší moravský výjezd. Naopak jsem nesnášel výjezd do Jihlavy a do Brna a docela mi letos nevadí, že nebudu mít čas vyrazit do Zlína, tam jev sektoru strašně moc vandráků..

Reagovat
rufus

Plzeň mě bavila v době, kdy tam nechtěl jezdit každej.. Stará Plzeň na původním stadionu měla něco do sebe, i když na fotbal nebylo pořádně vidět. Podobnej byl Hradec nebo Bazaly, ale sektory pro hosty tam moc fotbalový prostě nebyly. Nikdy jsem nebyl na fotbale v Brně nebo v tom Zlíně, ale předpokládám, že tam bude stejná sorta lidí jako na Slovácku a to byl vážně naprosto šílenej sektor. Velká část lidí tam křičí "mrdáte ovce" a přitom se na ně podíváš a z pusy jim čouhá sláma..

Reagovat
smazaný uživatel

A teď si vem, že nás sektor ve Zlíně vypadá ještě víc "vidlácky" než na Slovácku.

Reagovat
rufus

To snad už ani nejde.

Reagovat
Euphael

byl jsi u nas?

Reagovat
smazaný uživatel

No teď mi vlastně došlo, že u vás ještě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Není o co stát.

Vidlaci kolem na tribunach kompenzujici svou malost a jako třešnička na dortu, ziletkovy drát na sektoru...

Reagovat
Euphael

Reagovat
Kaspar

co blejes vole ? takovy prostredi by ti prece jako nackovi co posila lidi do spalovny melo vyhovovat

Reagovat
smazaný uživatel

A stejně tu stále ses i s se svýma bratrama..

Reagovat
rufus

Ty je máš fakt rád..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten sektor je vážně nechutný, tam si připadás jak v kriminále (samo, že tam je osobní zast za to, jak se k nám chovají, ale to už bych se opakoval).

Tam je jediné plus to, že je tam střecha a ta ti pomůže v supportu.

Co se týče těch vidlaku z vedlejších sektoru, o tom by mohli povypravet i jiní aktivní fanoušci, co tam byli na výjezdu mimo Baník.

Tam je hrozně nízká kultura na tribunach. Vsak zajeď si sám a uvidíš.

Reagovat
rufus

Žiletkový drát rozhodně velkej hnus. Podle tebe nejhorší hostující sektor v lize?

Jsem díkybohu v životě v Karviný nebyl, nevím jestli tam chci jezdit na fotbal..

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší...

Zas abych byl spravedlivý, nebýt tam ten ziletkovy drát a být tam normální lidé, tak musím sebekriticky uznat, že jak je to malý stadion a k tomu nízko posazena střecha, tak by to nemuselo být strašne. Pro milovníky cestování vlakem do dálky za svým klubem, to by byly další plusove body.

K tomu přes ulici výborný pivovar Ovečka se svým specialem. Ale pak tam narazis na ty burany, pote když vidíš, jak je sektor "vybaven", tak si říkáš, abys byl co nejdříve pryč

Reagovat
rufus

Tak to ve výsledku není zase tak hrozný.

Sektorů, kde si připadáš jako ve vězení je v lize víc. A burany potkáš taky kdekoliv, akorát někde se jich holt líhne víc.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím souhlas. Jak říkám, já mám na ně averzi vůči tomu, jak se chovají vůči nám.

Hecni to a jed tam, jak říkám, poznáš sám.

Reagovat
rufus

Nemám zatím kromě Karviný ani Opavu. Mě to tam prostě nějak neláká. U vás jsem ve Vítkovicích taky ještě nebyl, jen Bazaly.

A kdybych já měl posuzovat kluby podle toho, kde nás nemají rádi a jak se k nám chovají.. Tvl, Spartu kromě Žižkova snad každej nesnáší.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to asi jo

Nicméně já už se těším na "jaře" do Budejic. To je jinej wunderbar!

Reagovat
rufus

Budějky skvělý, mám to tam hrozně rád. Bohužel nám letos vyšly na pondělí, to mě dost nasralo. Tak snad se v lize udrží.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz si odmyslis ty ziletky tak to tam zas tak hrozne neni. Dobra akustika, blizko hriste... Plus minus to same jako v Teplicich, Liberci nebo na Slovacku. Nejhorsi je za me zrovna ten Zlin spolu s Bohemkou a Boleslavi.

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav? Když pominu securitku, tak sektor stejný jak v Kacku

Reagovat
rufus

Mám rád takový ty menší stadiony s dobrou akustikou. Akorát mi do toho moc nesedí ty Teplice.. z jedný strany díra, sektor spíš dlouhá nudle.. tam se fandí dobře jedině, když je sektor úplně plnej, jinak to tam z téhle stránky za nic nestojí.

Bohemka je špína, v Boleslavi jedině vedle sektoru. Tam jsou navíc vždy ještě ultra nadržený fízlové, tam vážně do sektoru ne.

Reagovat
Han střelil první

Aspoň ten stadión mají solidní. Já byl ještě na starém na poháru a to byla lambáda.

Reagovat
Kepy_FCB

Mi se libili vase vyjezdy na Bazaky kokem prelomu tisicileti. Pocty nic moc ale zato tam byli jen nejtvrdsi z nejtvrdsich

Reagovat
Kepy_FCB

*Bazaly kolem

Reagovat
mario23

Co to včera ty fanoušci Slavie vyváděli ? Při děkovačce fanoušci vypískali hráče a uráželi hráče černé pleti.

Reagovat
FruFru

Z toho co jsem pochopil tak TS vypískala děkovačku, protože byli domluvení, že nebude. Druhý bod, oni myslim neuráželi hráče černé pleti, ale tvrdé jádro, které bylo v černém, tuším.

Reagovat
Kepy_FCB

Lanzhot-Banik v tv

Reagovat
Han střelil první

Pojeď radši.

Reagovat
Kepy_FCB

Daleko a ted nemoznost vzit si dovolenou. Ale priznavam ze tam me to opravdu tahne..

Reagovat
Han střelil první

Já se hrozně těším. Lokalita podle mého gusta.

Reagovat
Han střelil první

Žižkov do ligy

Reagovat
rufus

Žižkov a Dukla zpátky.

Reagovat
Han střelil první

Na Duklu sere pes, ale výjezd na Žižkov bych si dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Žižkov Tolik bodů měli loni snad někdy ve 20. kole.

Reagovat
fabec1222

Švenger efekt

Reagovat
Kang & Kodos

Jako že se tam teď šermujou čurákama?

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Příště hrajou v Líšni, ta je snad zbrzdí.

Reagovat
monty25

Schválně jsem se podíval a bylo to v 17. kole (prvním jarním). Věřil jsem, že tahle sezona bude úplně jiná než ta minulá a Viktorka příjemně překvapí. Někdo by to hned viděl na boj o postup, ale za mě bude super horní polovina tabulky. Každopádně ten tým má sílu a trenér Hašek ví, co chce hrát. To se vůbec nedá srovnat s minulou sezonou, kdy se na ten fotbal pod Mikolandou nebo Sazimou ve většině případů nedalo koukat...

BTW: Vypadá to, že moje oblíbené týmy si tak trochu prohodily role. Viktorka teď vypadá v pohodě a Teplice na boj o záchranu. Já prostě nemůžu mít jednu sezonu klid.

Reagovat
Han střelil první

Hašek to hodně zvedl.

Reagovat
monty25

Neměl tenkrát vůbec odcházet (sám nevím, co za tím bylo). Každopádně se vrátil za minutu dvanáct a zachránil na Žižkově profesionální fotbal.

Reagovat
monty25

Reagovat
monty25

Jsem se jenom díval na KingMasterovy oblíbené kluby...

Reagovat
KingMaster13

Koukni na moje kluby a něco mi o tom povídej. Momentálně je víceméně v pohodě možná tak Slavia a Dortmund

Reagovat
Kepy_FCB

https://1url.cz/mMS98

Spartani predelali v Liberci grafac

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná práce.

Reagovat
Kepy_FCB

https://1url.cz/ZMSPz

https://1url.cz/PMSPK

Nove grafiti fans v Chebu

Reagovat
Posledni Kovboj

to druhy je pekny

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

hezky

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Doufám, že se to dneska v Liberci bude zas řezat, tak jako vždycky

Reagovat
Losinho

chceme vidět krev

Reagovat
diskoschlampe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
Greny

OT: nevím zda to zde někdo psal ale včera v MSFL za Dolní Benešov nastoupil na cca 20 minut Jan Baránek, že by chtěl ještě zkusit postupně nějaký návrat?

Reagovat
Blasphemer

Tomu bych ti strašně přál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Kang & Kodos

tu sezonu před Eurem byl on a a Brabec skvělý. Nechápu, jak mohl vzít Vrba místo někoho z nich Kadlece

Reagovat
Selänne

Stejně jako dal přednost Skalákovi a Lafatovi před Schickem a Černým. Ale toho Baránka chápu, protože v Evropě hořel jako papír.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HorajzmAmmann

vrátil si i Vengřínek s kterým to vypadalo opravdu špatně.

#chacharanezlomite

Reagovat
HorajzmAmmann

a vůbec byl to opavdu on? Protože Benešov má na soupisce Aleše Baránka.

Reagovat
Blasphemer

https://www.msfl.cz/hrac/jan-baranek

Vypadá to, že je to fakt on.

Reagovat
HorajzmAmmann

on tam podle wiki dělal asistenta, tak si asi řekl, že to zkusí taky

Reagovat
FCSL

https://www.livesport.cz/zapas/8jDTiFxM/#prehled-zapasu

Necid fík Dobrá dálnice + golman Ale to obtočení pěkný

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Bránění toho blonďáka taky geniální

Reagovat
Greny

druhej nejlepší střelec ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Nizozemska liga je jenom o trosku lepsi MLS. Liga k smichu.

Reagovat
Nuno čomes

Tvl strela doprostřed. Penalta doprostřed. Tragédie. Tu ligu nemůže brát nikdo vážně.

Reagovat
FCSL

1000. pro dnešní výhru Slovanu

Reagovat
HorajzmAmmann

jdu se na Vás dneska koukout a další výhru Sparty už nepřežiju, takže minimálně remízka

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Liquid

a bez červené karty

Reagovat
Pablos

nemožný

Reagovat
FCSL

Komli v základu Ten nakonec neodejde

Reagovat
Pablos

Třebu mu řekli, že vše je hotovo, jen jak se dostanou do 4.předkola může jít. Teď chudák musí min. rok čekat.

Reagovat
Liquid

https://www.livesport.cz/zapas/QJBCeU58/#prehled-zapasu

tak hlavně, že vydali článek, že mají kvalitnější celek než většina týmů v MSFL

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Pablos

vypadá na ní tak o 6let starší než Drchal

Reagovat
Kang & Kodos

Zklamalo mě, že Hlozek má celkem aktuální fotku. Někdy ze sedmý třídy

Reagovat
Pablos

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
andrew96

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty plzeňský posily zatím nic moc, Mihálik a Hloušek jsou tragický, Janošek se zatím hledá, Herc nula minut. Místo Mihálika si klidně mohli nechat Buchu. Ale Kalvach je super, ani bych se nedivil, kdyby byl teď povolán do repre.

Reagovat
Kaspar

i ten Brabec zatim spis zklamani, porad stejny plasan

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Mně přijde Brabec dobrej. Na ligu super, v Evropě se ale projevujou jeho limity.

Reagovat
Kaspar

na ligu jo no, ale to je pro Plzen malo, do Evropy spatny, ve Sparte byl taky dobry a za hranicema pohorel

Reagovat
Nuno čomes

Celkem mimo no. Ten vysoký blondak zatím nic. Zbytečně. Ale to tak je, jak Beres jen hostovacky ze sranda lig.

Reagovat
Mates_Matesović

Někdo stream na Plzeň?

Reagovat
Neon
Reagovat
20DollarsInMyPocket

Svozil je ten vyhajpovanej stoper, kterýho chtěla půlka ligy, nebo si ho s někým pletu?

Reagovat
andrew96

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ou, polibek smrti

Reagovat
Han střelil první

Janošek nehraje, Wágner ani na lavičce a fanta pláče. Jestli budu mít 0 bodů i po 7. kole, tak je to #Hanven

Reagovat
doshcz

Šrom

Reagovat
Kang & Kodos

Šrom

Reagovat
Nuno čomes

Co udělal ?

Reagovat
Kang & Kodos

Dneska úplně stačí to, že nastoupil

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Mirek na tenisu

Chytil asi 3 tutovky, ale pak vyběhl za vápno kde byl rychleji Kovařík, který ho přehodil- 2:0. Špatný odhad Šroma. Tak Neuer to není, že

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Pablos

gól už visí ve vzduchu... Chorý na place

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka

Reagovat
Kang & Kodos

Nejlepší forma v lize

Reagovat
doshcz

Šrom musí bejt nejhorší brankář v lize. Možná i ve FNL.

Reagovat
Kang & Kodos

Ve vesmíru. Šílený vemeno. Ale Plzeň i tak hraje dobře

Reagovat
doshcz

to hraje no, Čermák hodně chyběl

Reagovat
andrew96

Ale Opava jim to dost usnadňuje, jsou naprosto marní.

Reagovat
smazaný uživatel

"Šrom je daleko lepší než Pavlenka, ten chytá jen proto, aby se rychle prodal"

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi tvrdil ty, nebo někdo jinej?

Reagovat
HorajzmAmmann

určitě nikdo netrvdil, že je Šrom lepší... vytahujete to tady z kontextu. Tenkrát to mělo svůj význam.

Reagovat
Kaspar

Srom tam jde a nakonec se uhne kontaktu Zima

Reagovat
Kang & Kodos

Opava útočí na pátou nulu v řadě a za tejden má doma Slavii.

Reagovat
Nuno čomes

Hrozny tym úplně. Stačí se podívat na lavičku. Nejsou peníze nejsou lidi.

Reagovat
Mirek na tenisu

Opava je tragická. Mondek je hráč na malou kopanou. Všichni ho předběhnou...

Reagovat
HorajzmAmmann

Komli výborně A ten míč se tam kutálel tak půl hodiny, to asi mohl chytnout

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka

Reagovat
Papra

zapas nesleduju, vypada to s krmelcem a kayambou vazne? Jinak Mam z Plzne ve fante presne tyhle 2 a jeste krmelec kapitan

Reagovat
Mirek na tenisu

Kayamba tipuju to od pohledu na prdlou achilovku. To je konec sezony 19-20.

Reagovat
FCSL

Bolka Liga hrozně vyrovnaná, kéž by se dneska vyhrálo, hned by to bylo na dostřel všechno

Reagovat
djiros

Staněk

Reagovat
djiros

Obrana ČB to je výsměch. Komlichenko přišel k 2 gólům jak slepý k houslim.

Reagovat
Euphael

Ten druhy gol MB

Poslete je rovnou do druhe ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Čermák Plzni strašně chyběl. Jednoznačně klíčový hráč.

Reagovat
HorajzmAmmann

obrany v MB

Reagovat
doshcz

v tomhle kole to dost padá, Kozák dá Liberci bůra

Reagovat
Mirek na tenisu

Rozhodčí Proske v MB 45. m. odpískal faul na Fulenka, který nebyl - 1:2, 47. m. na půlce neodpískal faul na Budějovičáka, ale hned po odrazu míče na Komličenka - 2:2. Samozřejmě šílené bránění ČB, chyba golmana, to se nesmí stát, ale ti sudí jsou opravdu slabinou ligy. Rejžek, Proske, Franěk....to je dno.

Reagovat
Pablos

ten druhej gól Budějovic... taková Brazílie

Reagovat
Kang & Kodos

Sivok si právě řekl o dvojnásobnej plat

Reagovat
Pablos

bavíme se určitě oba o těch nůžkách ?

Reagovat
Kang & Kodos

Jo tohle. Já myslel ten Boleslavi. Ale nůžky perfektní.

Reagovat
Pablos

tam by ta Brazílie byla vtipnější ...to je pravda

Reagovat
Firkraag

Kulhánek mistr... tohle je Kozák kola, smí-li se to.

Reagovat
C-M@ster

Kopice s repre fazónou

Reagovat
doshcz

rusák

Reagovat
HorajzmAmmann

Ať už přestoupí ty vole..

Reagovat
Pablos

Reagovat
Mirek na tenisu

Komligol hattrick!

Reagovat
FCSL

Jestli udělá Slavia LM, tak by ho mohli koupit

Reagovat
KingMaster13

Trpiš ho nechce, už ho trénoval u vás a nesedli si spolu moc

Reagovat
doshcz

ty vole

Reagovat
Pablos

Dejte jim bůra, dejte jim bůůůůra

Reagovat
KingMaster13

No výborně takže tý Opavě zase dají gol všichni kromě Krmenčíka Já tu fantu mrdám.....

Reagovat
Pablos

však už dávno nehraje

Reagovat
KingMaster13

No právě Jedinej nastoupil a nedá gol

Reagovat
Losinho

Komličenko 4, ale Chorý je větší vzácnost

Reagovat
FCSL

Nguyen - Fukala, Kačaraba, Mikula, Hybš - Breite, Alibekov - Malinský, Potočný, Pešek - Kuchta

Nita - Sáček, Radaković, Hancko, Hanousek - Krejčí, Hašek - Plavšič, Trávník, Hložek - Tetteh

Kanga ani lavice My i bez Karafiáta a Chaluše Alibekov

Reagovat
KingMaster13

Super takže ho Jílek narovnal, udělal z něj na 5 zápasů mega hvězdu a pak ho nakonec odstřelil

Reagovat
Neon

Kanga, Mandjeck out kvůli zdraví. Sáček kapitán.

Reagovat
smazaný uživatel

prý zdravotní problémy, stejně jako Mandjeck... snad nic vážného a snad je opravdu zraněný/nemocný a nechystá se jeho odchod...

Reagovat
Kang & Kodos

Prej zdravotní důvody, stejně jako Mandjeck. No jsem zvědavej...

Reagovat
doshcz

beztak se na tréningu poprali

Reagovat
C-M@ster

Jde do Trabzo

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga

Reagovat
ratusek

Tak že by Kanga konečná? Na zoufalce Radakoviče se těším a vlastně totéž platí i o Plavšičovi, Tettehovi i Trávníkovi

Reagovat
GuyFox

Snad bude Alibekov lepší než proti Olomouci.. tam občas nevěděl, která bije. A co je vůbec s Karafiátem, že není ani na lávce.

Reagovat
FCSL

Nevim, kde jsme najednou nabrali tolik absencí. Karafiát, Chaluš, Nešický... Střed hřiště totálně rozbitej, to jsem fakt zvědav. 3 stopeři mimo, tam Mikulovi moc nevěřim, navíc Fukala po zranění. A Alibekov uvidíme no, aspon se ukáže, jestli na to má nebo ne

Reagovat
GuyFox

To každopádně

Mám z toho docela strach.. tohle kolo padají hrozný nadílky.

Reagovat
Hokaido

Kanga nasranej a odstrelenej, přesně jak jsem psal po tom střídání v Bolce. Fakt bravo, pane Jilku. Největší fail Sparty za posledních snad deset let.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani tak né kvůli Kangovi, byť hejtovat trenéra že si dovolil takticky střídat hráče je komické samo o sobě, ale kvůli tomu největšímu failu za 10 let

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

uplna Sibyla

Reagovat
Hokaido

Tak když tady někdo věří tomu, že Kanga nemůže hrát, tak to je pak těžký.

Reagovat
Kang & Kodos

Ty jsi hrozně hysterickej poslední dobou

Reagovat
Hokaido

Asi trochu jo, to naše vedení mě totiž začíná fakt strašně srát.

Reagovat
Rarášek

Trochu .

Reagovat
smazaný uživatel

Takze Banikovcum se vysmivas a pak sam mlzis a naoko to hrajes, ze mas nejaky inside info?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ho šetří na MOLcup

Reagovat
smazaný uživatel

Komlicenko nazorne ukazal Wagnerovi, kde je jeho misto...

Reagovat
smazaný uživatel

To je dost nefér, Wágner měl k sobě Mešanoviče.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Zark

podle me to ukazal i cele lize

Reagovat
andrew96

Kovařík vynikající.

Reagovat
Kang & Kodos

Mešanovič Kundička simuantská

Reagovat
Kang & Kodos

Okay, tak jsem čurák

Reagovat
smazaný uživatel

prej zdravotni problemy.. to jim fakt nikdo nezere.. Kanga ma smlouvu do konce sezony, takze ho budou chtit nejpozdeji v zime prodat

Reagovat
smazaný uživatel

To budou takovy bodovy hody ve Fante, ze se mi to ani nechce s mym Beaugelem a obranou Bolky nechce otevirat

Reagovat
KingMaster13

Nápodobně

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň jsem se dostal nad 0 a jediné štěstí,že tady KingMaster13 je velmi kolegiální a nenechá mě samotného na dně

Reagovat
KingMaster13

Tak si asi zbalíme kufry a půjdeme do druhý ligy kde jim ukážeme

Reagovat
Coutinho10

i ta 2. liga je celkem nabusena...radeji priste zaberte

Reagovat
Coutinho10

ta ofenziva ti teda moc nevysla koukam, pokud se ti neutrhne Hasek

ja nastesti spravnou volbou kapitana pravdepodobne rozhodl a dulezitym vitezstvi, ktery nutne potrebuju po tech 2 prohrach

Reagovat
smazaný uživatel

vyšel mi akorát Hejda...stačilo dát Komliho a měl bych to v kapse hlavně,že v nic neřešící 50/50 mám 101 bodů a 5.místo

Reagovat
Coutinho10

jojo v tech 50/50 tokenovkach jsem casto byl taky v top 10, kde ti to je celkem k nicemu, ale tady to je tezsi, protoze to asi nikdo necekal...ja bych jinak dal taky a rovnou s paskou, ale nemohl jsem dat ani Mesanovice, ktery minule taky nehral, takze tezky

Reagovat
M0rb1D4S

Takže v sobotu a neděli v každém zápase aspoň jeden tým vstřelil 4 branky. Tak který to bude dneska večer?

Reagovat
FCSL

Tak my asi ne, to máme na celou sezonu

Reagovat
Losinho

Klidně si to vystřílejte dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

Komličenko new Džeko

Reagovat
Pablos

to si rovnou mohl napsat jen Komlidžeko

Reagovat
Zark

i vzhledove celkem

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle kolo nemůže skončit jinak než výhrou Sparty nebo Liberce 4:0/4:1.

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
joshua

Kanga ani v týdnu netrénoval, ale tady maj zase všichni dementi jasno

Reagovat
Pablos

a nejlépe ještě s větou... ,,Já jsem to říkal... "

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
C-M@ster

Já slyšel, že si oddělal profilovku, kde byl ve sparťanským.

Reagovat
doshcz

co zas Vrba?

Reagovat
Pablos

Stoperská dvojce Sparty nebudí moc respekt ...to jsem na to zvědav teda

Reagovat
ratusek

Pěkná návštěva

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole, když vidim toho Hoftycha, tak si snad nasadim chrániče i tady u monitoru.

Reagovat
ratusek

Radakovič klasika

Reagovat
smazaný uživatel

mel jit ven, prase

Reagovat
Kang & Kodos

Uroš Proč zrovna on

Reagovat
Losinho

Radakovič to je plejer

Reagovat
Coutinho10

muze bejt rad za zlutou

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hancko S Radakovičem mu to bude sedět.

Reagovat
Pablos

Hancko

Reagovat
Dru Zeree

Hancko dobrý kopýtko

Reagovat
naheCZ

Hancko Ale Potočný to pěkně zkazil

Reagovat
Losinho

Potočný taky super

Reagovat
Pablos

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Však je to sparťan, proti Spartě snad ještě nezahral

Reagovat
Kaspar

ten opakovany primak proti Bicikovi myslim ze to bylo

Reagovat
REPLIKATOR

Potočný

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta Praha sampiooon..

Reagovat
Pablos

to zas vypadá na zápas... nákopů a odkopů snad se to zvedne.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli chces dneska videt fotbal, tak si to prepni na jinej zapas

Reagovat
Pablos

tak v tomhle utkání se to ani nijak nečekalo ...ale jsem duší optimista, tak jsem tak trošku doufal, že jo

Reagovat
ratusek

Plavšič klasik. má 30 kilo ale jde do souboje

Reagovat
Posledni Kovboj

Hrajeme ale solidni mrdku, jen co je pravda

Reagovat
mario23

Neskutečný, Kanga prostě chybí. Tohle chceme jako hrát?

Reagovat
Dru Zeree

Ale tak i když chybí Kanga tak tam musí mít nějaké návyky ne snad

Reagovat
Posledni Kovboj

No prave. Tim vynika dlouhodobe Plzen, ted uz i Slavyje. My mame leda hovno a co nevymysli Kanga, to neni.

Reagovat
Neon

Jeden návyk měli - všechno na Kangu.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Losinho

Ten Plavšič je tak hrozně k hovnu

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
PBLead

Reagovat
Neon

teď to jen potvrdil

Reagovat
ratusek

to tady píšu furt, že by měl problém v jakémkoliv týmu u nás. Zoufalec

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Dobrej zájezd

Reagovat
Sztanda

To je špíl

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Vopičáci

Reagovat
mario23

Trávník konstruktivne rozehrává zpátky na obránce, no to je k blití.

Reagovat
Kang & Kodos

A pak při nejjednodušší možný přihrávce posere zpracování a místo centru zrakví Kuchtu.

Reagovat
andrew96

Za to bych ho ale pochválil, Kuchtu evidentně v mládí málo lískali, tak se mu pár výchovných bolestí hodí.

Reagovat
PBLead

to jsem taky nepochopil dálnice jak kráva a on si předkopne míč někam do prdele k liberečákovi...

Reagovat
kiciN

Je hrozne mimo...

Reagovat
Losinho

To byl panečku centr od Trávníka ale aspoň u toho přejel protihráče

Reagovat
Sztanda

Hanousek

A to ho tady frajeři srovnávají se Zahustelem, neříkám že je to pan fotbalista a ideální bek pro Spartu, ale jako jeden z mála sparťanských obránců snese v každém zápase ligové měřítko a nevyrobí pokaždé dvě minely

Reagovat
Kang & Kodos

Což je ale zároveň smutný

Reagovat
mario23

Je to typickej prumerak stejně, jako celá Sparta, takže vlastně pravda.

Reagovat
PBLead

Nekoukám na to od začátku, ale měl tam asi 10 minut zpátky takovou fajn akci, kdy proběhl od půlky až někam před vápno. Tak by to mělo ale vypadat častěji.

Reagovat
AndR

Ale jo, on běhat umí.

Jen za Spartu většinou hráli i fotbalisti

Reagovat
PBLead

běžel s míčem na noze... většinou lidi, co zde diskutují, i sledují zápas

Reagovat
andrew96

Ten střed Sparty je celkem směšný.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No dobrej hnus zatím.

Reagovat
Kang & Kodos

Plašič

Reagovat
mario23

Už zas upadá do stejný bídy, do který spadnul, než ho vyhodili ze základu.

Reagovat
Losinho

Kuchta

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kačaraba je hroznej vocas. Už měl bejt venku.

Reagovat
andrew96

Nemůže dohrát.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Rozhodčí si počká, při dalším faulu ho vyndá.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kiciN

Reagovat
andrew96

Kuchta ten snad ještě nezpracoval balón.

Reagovat
REPLIKATOR

Kačaraba idiot

Reagovat
Neon

DMK by to dal.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To je okres normálně.

Reagovat
Neon

Libereckým asi minule byly dvě červené málo

Reagovat
Dru Zeree

Jílek ven

Reagovat
smazaný uživatel

Kacaraba uz mel byt venku, Radakovic taky, na co je ten VAR?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
PBLead

Reagovat
salm0n

Radakovič

Reagovat
kiciN

Radakovic

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě Radakovič génius

Reagovat
ratusek

Uroš je prostě klasik. Tragéd všech tragédů, ale on ho tam každe jtrenér bude cpát

Reagovat
Bruny

Vždycky se totiž věří tomu, že už těch shitů udělal tolik, že si vybral na dva roky dopředu a ono nic..

Reagovat
AndR

Pan trenér tomu věří, my fanoušci máme od Subotice dávno jasno

Reagovat
Bruny

To máme no. Kdyby aspoň nebyl Uroš takový sympaťák.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Pablos

Největší otázka se nabízí, stihne se ,,Bojujte za Spartu" ještě v prvním poločase ?

Reagovat
Posledni Kovboj

vymrdanci

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooooooooooooooool. Nita

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hancko.. Here we go again

Reagovat
Zark

Hancko otresny vykon zatim

Reagovat
PBLead

Jasná redka

Reagovat
Liquid

nesouhlasím, daleko a na stejný úrovni dole byl sparťan, žlutá je správně

Reagovat
Riviera Kid

Jasná ruda.

Reagovat
db18

Měl jsem vsazeno "1. gól Sparta", takže fanoušci Slovanu... nemáte zač.

Reagovat
REPLIKATOR

Děkujeme

Reagovat
Zark

Reagovat
C-M@ster

Vsaď titul Slavia

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

To nemá cenu na nás je kurz tak 1,0005 to není atraktivní

Reagovat
db18

To je jedno, za týden budu zas potřebovat něco, aby mohl sledovat ligu na tipáči.

Reagovat
KingMaster13

Tak vsaď barák na Baník jako já Však ono tě to přejde

Reagovat
db18

Ten jsem vsadil už minulý rok.

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Ty píčo, my je od 20. minuty celkem držíme, i když jsme teda taky nic moc nevymysleli, a pak se ke konci takhle rozsypeme

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Fun fact: Liberec dal gól

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kang & Kodos

Uroš samozřejmě nezklamal. 5 metrů od něj nikdo, mohl udělat asi 10 různejch věcí, ale on se rozhodl nahrát Malinskýmu na gól. Příště už musí jít Kaya, to neni jinak možný

Reagovat
KingMaster13

Já se spíš divím vašemu vedení že nedokážou koupit někoho pořádnýho. Od dob Řepky jste snad krom Brabce neměli pořádnýho stopera. A to je sezonu co sezonu. Ti tragédi co to tam kurví tak zůstanou a jako bonus k nim se koupí další tragéd

Reagovat
Kang & Kodos

Brabec se jim nezdál dost dobrej no. Ale nedělám si iluze, že u nás by nebyl teď tragickej i on.

Reagovat
KingMaster13

Spíš jsem to myslel tak, že když byl u vás tak byl dobrej. Teď je dost možný že by to u vás sral taky. Za to obdiv Plzni že ho dokázali vyléčit po těch tragických výkonech co předváděl celou dobu v zahraničí

Reagovat
Losinho

Štetina

Reagovat
Kang & Kodos

Já bych je postavil všechny, třeba by to pomohlo

Reagovat
Losinho

Reagovat
KingMaster13

2 brankáře a 9 stoperů. Pojď mi baby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Selänne

Reagovat
Tigerinho

Druhej zápas za sebou asistence.

Reagovat
smazaný uživatel

"Nita nečekal střelu na přední tyč"... a kam ji čekal? Na rohový praporek a nutně to chtěl chytat?

Reagovat
kilobyte

Už se na to taky vysral.

Reagovat
Liquid

král Uroš, s Hohenederem by to byla vysněná stoperská dvojice

Reagovat
oli9

Kanga a Mandjeck jsou zranění nebo zas to je nějaký Jílkův tah ?

Reagovat
Liquid

a Kacharaba musí o půli dolů

Reagovat
Miguel19

Kde zase vytáhli toho Hancka? Proč se sem furt musí tahat ty slovenská kopyta tvl. Však i naši dorostenci mají větší kvalitu..

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak ty redky mohly být tři?

Reagovat
andrew96

Jen Radaković a Kačaraba.

Reagovat
Kang & Kodos

Zase nás řežou. Oboje by nám pomohlo

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Nechápu, že Kačaraba nedostal 2. žlutou kartu

Reagovat
Losinho

Kačaraba i Hancko za mě červená

Reagovat
PlackaSKS

hancko nebyl poslední. spíš radakovič nazačátku a kačarabova druhá byla jasná

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Holoubek ve studiu dobrej

Reagovat
PBLead

no tak každý bude vypadat dobře vedle expertů jako Horst Siegl, který ti řekne na otázku, v čem se má sparta zlepšit, že má dát góla. OK, díky, to bych neřekl.

Reagovat
Sztanda

Už sem mu naložil níž a nechci aby to vypadalo že jsem nějak zaujatý, ale nejvíc mě pobavil když komentovali ten gól a říkal že Malinskemu tam nikdo nenabihal, pak tam byl ten záznam ze kterého bylo vidět že tam jsou další tři hráči Slovanu ve vápně, ale stejně řekl že tam nikdo nebyl, Svěcený uznale pokýval nad expertizou a Holoubek začal mrkat ale radši mlčel

#o2expert

Reagovat
PBLead

ale jo, nakládat mu nemusíme, byli tam i horší.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nita slušný gól

Reagovat
REPLIKATOR

Kurz 3,20 že padne červená karta

Reagovat
smazaný uživatel

BARÁKY!

Reagovat
Dru Zeree

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Zadarmo

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že ji Julínek má?

Reagovat
KingMaster13

Šance vyhrát si barák zpátky

Reagovat
Sztanda

Horst zkušeně opravil správnou informací Svěceného o žlutých kartách

Reagovat
kilobyte

Tak nějak si ten plat experta zasloužit musí. A třeba je placený za slovo.

Reagovat
FCSL

Tarasovi jebe dneska? Jedinej k dispozici stoper a chce jít ven? Do všeho jde do skluzu. Mikula samozřejmě taky vocas, tomu zas dělá problém i zpracování míče, vždycky mu to uskočí a pak musí faulovat. Nevěřim, že uhrajem 0 vzadu. Jinak Fukala luxusní A líbí se mi i Alibekov

Reagovat
andrew96

Fukala výborný.

Reagovat
Losinho

koupíme

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Co Nguyen vyvádí? To už je třetí podobný vyboxovani, když ani nebyl tolik pod tlakem.

Reagovat
andrew96

Centry jsou celkem jeho slabina.

Reagovat
Kang & Kodos

Nguyen mi ale nepřijde dneska zrovna jistej. Furt do toho tak debilně plácá

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To je mariáš

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Penalta?

Reagovat
PBLead

Reagovat
Kang & Kodos

Dva metry před vápnem ty vole

Reagovat
C-M@ster

Tohle mu nemůže říct do sluchátka?

Reagovat
Coutinho10

to musi i videt zive a ne koukat, kam se hrac dokutali

Reagovat
Coutinho10

lol hrozna tlacenka

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Ta česká liga je fakt otřesná V anglii se hraje silový fotbal ale zdaleka se tak neprasí tak jako u nás

Reagovat
KingMaster13

taky nesmíš koukat na zápasy Liberce, tam je to vždy válka

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Greny

To může pískat primak?

Reagovat
Riviera Kid

A co má pískat?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Malinský

Reagovat
andrew96

Jak chtěl Julínek zamaskovat pochybení, tak balón postavil co nejblíže vápnu.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
PBLead

jj, přičemž to mělo být tak o metr dál

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kang & Kodos

Jinak zápas kola asi máte vyřešenej co?

Reagovat
andrew96

Budu hlasovat pro rozdvojení rubriky na Zápas Sparty a Zápas kola.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Losinho

Reagovat
Liquid

Reagovat
Dru Zeree

tpč to je mač

Reagovat
doshcz

OT: v Serii A ani jeden čech v základu, super

Reagovat
Kang & Kodos

Malinský Už jenom za to skákání bych mu dal kartu

Reagovat
doshcz

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
PBLead

Reagovat
mistr129

Reagovat
havrys99

vůbec, tohle nemůže bejt penalta

Reagovat
REPLIKATOR

Malinský

Reagovat
Neon

Debil kopne Hanouska a chce penaltu.

Reagovat
salm0n

To jsou šašci

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta nebude a Malinsky půjde ven za protesty..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na to seru

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Divná penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

In your face!!!

Reagovat
Liquid

Reagovat
Hokaido

Ty jo, z prvního pohledu mi to přišlo jako docela jasná penalta a nakonec byl faulovanej Hanousek. Video.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Losinho

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ratusek

Malinský totální piča, on mu šlápne na nohu a chová se jako dement

Reagovat
havrys99

k smíchu liga

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Penalta to neeee Julinek

Reagovat
smazaný uživatel

Podle pravidel by měl jít Malinský ven.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ratusek

on pískne penaltu, VAR komedie

Reagovat
smazaný uživatel

Do píííči

Reagovat
PBLead

???????????????????????????????????????????????????????????????

Reagovat
Dru Zeree

to mi ho vyndej

Reagovat
C-M@ster

To je šou

Reagovat
Hokaido

CO?

Reagovat
Neon

Reagovat
naheCZ

Penalta

Reagovat
doshcz

taky hustý, Ginzl minule proti nám dvě velký chyby a dneska ho tam máme zase schovanýho u videa s tou penaltou si dělaj prdel ne

Reagovat
REPLIKATOR

Cožeeeeee

Reagovat
PBLead

NA CO JE TEN DEBILNÍ VAR?

Reagovat
mistr129

wtf the fuck?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Rip in piece VAR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salm0n

Reagovat
smazaný uživatel

odborníci z O2 se můžou jít pojebat

Reagovat
Wambasen

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
KingMaster13

Stejně Liberci šlo jen o to aby rozhodčí zdržel se zkoumáním a přerušil jim tlak

Reagovat
Coutinho10

penalty penalty

Reagovat
db18

Od kdy slaví Potočný branky proti Spartě?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Já ho nepoznávám

Reagovat
Coutinho10

to vypadalo, ze to nechtel dat...kdyz to kopl nizko doprostred

Reagovat
Liquid

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllll !!!

Reagovat
goodbay

Za tohle penalta, vždyt Malinský měl spíš dostat žlutou za simulování, omg...co tohle je???

Reagovat
PaulinhoTheGunner

To je fakt idiot ten Malinský Fauloval Hanouska, komediant jeden a jeste se tak vztekat... Dnes fakt sama bezohlednost, bezcharakternost a zadna hrdost... A to, ze mu to rozhodci sezral a jeste u videa...to je proste silenost. Ceska liga = nejvetsi zumpa

Reagovat
KingMaster13

Beztak mu jí pískl kvůli těm gestům

Reagovat
ratusek

zrušte to video. komedianti

Reagovat
Kang & Kodos

Tohle nemůže bejt penalta v žádnym vesmíru. Prostě kde to tam viděl

Reagovat
Dru Zeree

Asi to vyhodnotil tak, že mu zabránil v běhu no

Reagovat
ratusek

ty voledyt ta Malinského noha uplně vybočila jen aby podkopl Hanouska

Reagovat
Dru Zeree

Však já vím, ale proti Plzni a Slavii se tohle pískalo, i když jejich hráči aktivně nefaulovali, prostě se tam postavili. Nevím, no já bych to nepískl. Ale Sparta i tak musí hrát úplně jinak tvl

Reagovat
Riviera Kid

Z prvního záběru jsem taky myslel že jasná. Tak třeba zase nemají k dispozici všechny záběry.

Reagovat
ratusek

Tak může Hoftych do médií zase bečet, tentokrát že jim sudí nesprávně pomohl.

Reagovat
exse

Konečně taky chyba rozhodčího v náš prospěch.

Reagovat
smazaný uživatel

prislo mi, ze tam rozhodci nemel k dispozici jedinej zaber, z kteryho bylo videt, ze fauloval liberecak jako prvni ? bez VAR by to pustil.. dalsi provar a nechapu, jak porad nekdo muze u nas video obhajovat, dyt to je groteska

Reagovat
Riviera Kid

Začalo to jako okres a nakonec je to krásná typická F:L

Reagovat
REPLIKATOR

Další pokus zdiskreditovat video

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Tohle byl teda taky luxusní Trávníkův "faul"

Reagovat
KingMaster13

To si děláte prdel ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Za co penalta?

Reagovat
rufus

K čemu je to zpíčený video? Jasnej faul na Hanouska a oni z toho vymyslí penaltu.

Mrdat to zkurvený video, zrušte to už kurva.

Reagovat
Firkraag

Vy držte huby, ano?

Reagovat
KingMaster13

Být Hanouskem tak si na Malinskýho po zápase počkám a strčím mu hlavu do mísy

Reagovat
BaggioRoberto

Zrušte ten VAR. Naprostej výsměch. Faul na obránce a penalta. A neni to jen u nás, jenom dneska špatně posouzeno několik situací špatně posouzených v Anglii, Itálii.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Ale vubec, jen at ty prasarny a lidska neschopbost jdou diky VARU videt... Cim driv vymizi lidsky faktor z rozhodovani uplne, tim lip.

Reagovat
Greny

To budu asi se poprvé zastávat Sparty ale tohle ne

Reagovat
KingMaster13

Jako tohle byl luxusní zářez

Reagovat
Greny

Jenže to je práce svazu...který nominuje rozhodci jak .. to co jsem viděl v Brně v pátek me stačilo vymrdanci ti bylo šílené na obě strany

Reagovat
KingMaster13

Je to práce svazu samozřejmě Spíš ale nechápu že dělají takováhle rozhodnutí i když tam je video, to už není vtipný

Reagovat
Losinho

Někdo by radši měl poslat doktora za Chovancem

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Coutinho10

tahle liga je fakt vyjimecna...nejdriv chtel pisknout penaltu pro Spartu, kdyz kontakt byl nejaky 2 metry mimo vapno a nechtel pisknout penaltu pro Liberec, ale stejne ji po videu piskl...to nevymyslis

Reagovat
smazaný uživatel

počkej,jak to po zápase "vyhodnotí" a koho dostane v dalším kole za odměnu na pískání

Reagovat
Coutinho10

tesim se i na pozapasovy rozhovor s videorozhodcim

Reagovat
smazaný uživatel

když oni to umí vždycky tak pěkně zdůvodnit pak budeš souhlasně přikyvovat hlavou

Reagovat
Coutinho10

jojo...ty jejich fraze jsou nejlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

A navíc ta penalta, kterou pískl nebyl faul.

Reagovat
ratusek

Hložek nádhera

Reagovat
Losinho

Hložek

Reagovat
Dru Zeree

Postavení Nguena

Reagovat
Neon

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
andrew96

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hložek nemá na repre

Reagovat
Zark

kdo to tenkrat tady tak zatvrzele tvrdil ?

Reagovat
Zark

Hložka je ve sparte škoda

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Firkraag

Já myslím, že ne. Je přece lepší se nejdříve trochu vyhrát v průměrném klubu a pak jít teprve výše

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt. U vás by se nedostal ani na lavičku

Reagovat
Firkraag

Zas brzdi, jo

Reagovat
Firkraag

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Nguyen

Reagovat
Hokaido

Božek ♥

Ale Koriandr to teda mohl chytat.

Reagovat
doshcz

chudák Adam, vyrůstat v týhle žumpa lize a ještě bejt v 17ti náš největší tahoun

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hm, to se ale dalo chytat.

Reagovat
REPLIKATOR

*mělo chytat

Reagovat
smazaný uživatel

nám by to chytil určitě...

Reagovat
naheCZ

Proti nám by to v pohodě chytil...

Reagovat
doshcz

Reagovat
Dru Zeree

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

vyrazil rovnou do protiútoku

Reagovat
andrew96

Do zubů.

Reagovat
KingMaster13

Ježiš chce abychom ho koupili už

Reagovat
Greny

jak jste dopadli hovada,?

Reagovat
naheCZ

V ten pátek? Já jsem pak měl už akorát jedno pivo. Oni jeli do nějakýho klubu a to se mi moc nechtělo...

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Jako Nguyen dneska nic moc ale Hložek hezky

Reagovat
smazaný uživatel

prej ma VAR k dispoizici vsechny zabery.. tak mu asi schvalne neukazali ten, kde byl videt, ze to mel pisknout obracene... bylo mu videt pres rameno, na co tam cumi

Reagovat
mario23

Já si říkal, že koukana nejakej divnej záběr.

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

Tetteh

Reagovat
Losinho

Nguyen teď super

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta v pokusech o stabilní stoperskou dvojici postavila dva nejlabilnější stopery v lize.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tetteh dobrá sviňucha.

Reagovat
Kang & Kodos

Jestli má Pepa Chovanec ještě v sobě zbytky páteře a cti, tak zejtra na Julínka vypustí pár zfetovanejch negrů s kleštěma a letlampou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proto nehrají Kanga, Mandjeck a Costa? Odpočívají?

Reagovat
Kang & Kodos

Pičo, dej tam Karlssona

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Neon

Je tam, kokote.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš ho tam, kundo

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Už ho tam dal, vysranče.

Reagovat
Losinho

Teď na něj svede ten gól a už ho neuvidíš, čuráku.

Reagovat
KingMaster13

Už ti ho tam poslal ty mrtko

Reagovat
Coutinho10

jak odpiskl utocny faul az v momente, kdy Sparta nemohla hrat

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Luxusne sehrany, peknej gol

Reagovat
mistr129

Tetteh vypadá, že má infarkt a mozkovou příhodu dohromady

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ve dvou hráčích ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Nita opět jako by tam nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se měl pokusit zastavit přihrávku. Zkušenosti no...

Reagovat
smazaný uživatel

.. tak on tezko mohl jit z brany ven a otevrit predni tyc.. Malinsky tam z Radakovice udelal stojan na destniky.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, že to byla spíš chyba Radakoviče.

Reagovat
Losinho

jednoznačně, pro gólmana je tohle hrozně blbý

Reagovat
Losinho

Musa <3

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Coutinho10

Muuusaaaaaa luxusne.....to je borec

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ted toho stopera (Radakovic?) Malinsky pohybove totalne vysukal do ucha.

Reagovat
Kang & Kodos

Uroš zkušeně hlídal přední tyč

Reagovat
mistr129

Nejdřív hlídal prostřední tyč, pak se teprve přesunul zkušeně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doshcz

Radakovič

Reagovat
Posledni Kovboj

to uz jste se fakt ale posrali, curaci

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
naheCZ

Nita si teď zkušeně hlídal přední tyč

Reagovat
Dru Zeree

Jílek se rozbrečí

Reagovat
smazaný uživatel

To je mladší dorost ta obrana?

Reagovat
Posledni Kovboj

Kolik stoji najemnej vrah?

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle najdeš někoho zadarmo Sparta má fanoušky všude.

Reagovat
Posledni Kovboj

Uros je hodnej kluk, ale co je moc, to je moc

Reagovat
Losinho

Frýdek?

Reagovat
Posledni Kovboj

ten ho jen zrani

Reagovat
doshcz

Uroš

Reagovat
Mönchengladbach

S Radakovićem na stoperu by kaprligu vyhrál tak možná Manchester City.

Reagovat
smazaný uživatel

S nim na stoperu by se to Radakovicovi totalne sesypalo.. on potrebuje aby 11 lidi fungovalo , ne 10 + 1 retard

Reagovat
KingMaster13

Od Liberce si nechat dál 3 goly To jsou fakt mentálové

Reagovat
smazaný uživatel

A to ještě pod Hoftychem

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kepy_FCB

Jilek na hrad

Reagovat
smazaný uživatel

z FB Sparty: "Mě baví, že máme kapitána Dočkala (marod), zástupce kapitána Frýďase (marod), zástupce zástupce kapitána Costa (marod), zástupce zástupce zástupce kapitána Kozák na lavičce "

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Co to furt boxuje šulín.

Reagovat
andrew96

Proti vám by to v pohodě chytil.

Reagovat
Firkraag

Dneska asi příliš velká vlhkost vzduchu

Reagovat
Losinho

Podle mě si to zatím moc nesedá.

Reagovat
Posledni Kovboj

nn, uz si to sedlo, ted to lezi

Reagovat
smazaný uživatel

Po 7 kolech Slavia 9 bodu pred Spartou ehm...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Počkej, Jílek ti to vysvětlí.

Reagovat
smazaný uživatel

3 ziskala Slavia se stestim, Sparta o 6 smolne prisla a navic ma hodne zranenych.. neco v tomto smyslu ?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Matematicky to vychází

Reagovat
Losinho

Žádnej tým není odskočenej

Reagovat
Coutinho10

a nebo: Je teprve zacatek...jeste se hraje o hodne bodu

Reagovat
C-M@ster

Sparta 5 bodů na sestup

Reagovat
Losinho

teď jí řežou a v baráži jim to budou vracet

Reagovat
C-M@ster

Vypadá to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

to by byla jediná dvojice kdybych musel přát Zbrojovce postup

Reagovat
KingMaster13

Sparta by šla na Duklu Dukla by je poslala dolů a stala by se novým králem Prahy na levém břehu Vltavy

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Sztanda

Jak vysoko bude mít po tomhle zápase Nezmar na svoji tabuli Malinskeho?

Reagovat
smazaný uživatel

To snad zase ne..

Reagovat
Sztanda

Jako vůbec ho nepotřebujou, ale přesně ten typ do Trpišova fotbalu založeném na fyzickém fondu a nasazení. Ale měli by jít po mnohem větší fotbalové kvalitě, o tom žádná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

No.... po 10. kole by klidně Jílek na lavici Sparty nemusel být vzhledem k tomu losu

Reagovat
smazaný uživatel

Zděnda už si dává atletickou abecedu.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Další kolo přijdou sprinty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Raz dva tři aaaa dva dva tři... A stará z kuchyně: "Zdenku že se na to už konečně nevysereš"

Reagovat
Mönchengladbach

Kolik baráků na červenou kartu @3,20 tady padlo?

Reagovat
FCSL

Alibekov jak si je tam povodil tou zasekávačkou To jsem viděl naposled u Rybalky Parádní věc, je šikovnej, skvělej výkon

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Opci asi na něj nemáte, co?

Reagovat
FCSL

Těžko no, ale třeba to dopadne jak s Kacharabou

Reagovat
GuyFox

Tak dneska me teda přesvědčil o opaku než jsem puvodne říkal :)

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Potok, jak to zastavil, to maji hosi asi secviceny

Reagovat
Neon

To mají nacvičené z kalča, nahrávka na ty tři panáky vepředu a zakončení.

Reagovat
smazaný uživatel

ten parakotoul Potocnyho by odpovidal

Reagovat
smazaný uživatel

Taky sem si říkal že nacvičená věc.. akorát na trenálu to vyšlo bez offsidu. Skoro geniální signál.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Musa

Reagovat
smazaný uživatel

8 minut komedie navic? Díky

Reagovat
Wambasen

To jsou zápasy, které prostě v nějaké premier league neuvidíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože tohle je nejlepší liga na světě

Reagovat
C-M@ster

Takhle se má správně nastavovat.

Reagovat
REPLIKATOR

Takhle slabou Spartu nepamatuju...

Reagovat
smazaný uživatel

To říkáš už několik let...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky je Sparta rok od roku slabší

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Liquid

Reagovat
Losinho

povinný tři body

Reagovat
KingMaster13

Já spíš cením Stramacioniho co tenkrát u vás nedokázal vyhrát proti 9

Reagovat
mistr129

Plzeň + Sparta = Slavia + Budějky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Dneska by Kamilu Janštovi nestačili mámy na zášmyky.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
lichna.

Reagovat
Jackmaker1989

Hosi, ako fanda Sparty, fakt myslim ze tak ako sa bavi na ukor sparty posledne 3 roky, tak to je parada. Skoda ze aspon tu EL neuhrala ked kurvi ligu.

Btw. Pre pisalkov co tvrdia ze bez Kangu je to lepsie. Tu to mate..

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
doshcz

Hašek bude z těch dvou gólů proti Baníku žít zase celou sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Jílek tam sedí jak Stephen Hawking..

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, ten už je po kremaci.

Reagovat
REPLIKATOR

Jílek?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No co, bude nová Sparta, nové posily, dlouho to tu nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně zase bez systému... A to Jílek něco na začátku budoval: "Už máme tu obranou fázi, teď musíme přidat tu útočnou." Ach jo.

Reagovat
Raylan

To říkal po přípravě ne? Tak hlavně, ze stoperi co odehráli celou přípravu si teď ani nečuchnou

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hm, DMK dohrál.

Reagovat
Coutinho10

Sparta nema ani 50% dostupnych bodu..to je masakr

Reagovat
Losinho

Kdo místo Jílka?

Reagovat
db18

Chovanec

Reagovat
REPLIKATOR

Ščasný

Reagovat
Neon

Kotal.

Reagovat
Liquid

po Hapalovi a Jílkovi další olomoučák - Palička

Reagovat
KingMaster13

Jílek raději utekl

Reagovat
Losinho

Rozhovor s Malinským a Hanouskem by mohl bejt společnej

Reagovat
Neon

By ho Hanousek zabil, za to, co teď Malinský řekl.

Reagovat
Skleepy

Reagovat
KingMaster13

Za to co řekl tak by si na něj někde počkat mohl

Reagovat
Losinho

Teď mě to právě mrzí o to víc

Reagovat
Neon

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Jackmaker1989

Čo povedal?

Reagovat
salm0n

Já myslel, že hloupější fotbalista než Limba není

Reagovat
Kang & Kodos

Těch je

Reagovat
C-M@ster

Má narozeniny, dal 2 góly + zisk pentle proti Spartě... a nějakej Hanousek mu to chce zkazit.

Reagovat
Raylan

Ty vole, ještě ze jsem to neviděl. Hrál někdo alespoň dobře?

Reagovat
Selänne

Sáček byl parádní, Hložek byl ve 2. poločase taky skvělej a Hašek by taky snesl slušný měřítko. Zbytek by měl táhnout do Prahy pěšky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele