FORTUNA:LIGA - preview 6. kola

16.08.2019, 08:44, aktualizováno 18.08.2019, 09:10
Previews
Plzeň ve čtvrtek konečně skórovala, přesto zažila zklamání a v sezoně se bude koncentrovat především na domácí ligu, v jejím dalším kole jede do Teplic. Sparta hostí Ostravu, Karviná přivítá Liberec a Jablonec si to rozdá s Mladou Boleslaví...
Sparta Praha - Baník Ostrava  (neděle 15:00)
Otřesená Sparta se bude snažit oklepat z vypadnutí z Evropské ligy. V neděli ji však čeká těžký soupeř, do Prahy totiž přijede velký rival ze Slezska - ostravský Baník. Hosté zase touží potvrdit nadějný vstup do ligy a trenér Páník chce posílit svou pozici na trenérské sesli.

Bitvy mezi Spartou a Baníkem pravidelně nabízí ostrou vřavu na hřišti i v hledišti. V předešlé sezóně uspořádaly oba celky i díky nadstavbě hned tři taková setkání, z toho dvě na Letné. Všechna dopadla lépe pro Pražany, kteří na podzim vyloupili Ostravu po výsledku 0:1 a na jaře dvakrát uspěli na domácí půdě 3:2 a 3:0. Loňský ročník je však fuč a při současném rozpoložení obou mančaftů je dost možné, že Slezané ukončí černou sérii.

Začneme u Sparty. Ta má za sebou černý týden v domácí soutěži i Evropské lize. V Evropě bojovali letenští v předkole proti tureckému Trabzonsporu, avšak neuspěli, neboť nejprve v Praze remizovali 2:2 a odveta v Turecku skončila výhrou domácích 2:1. Klání v Evropské lize proložili Pražané návštěvou Mladé Boleslavi v rámci české ligy. Ani zde se jim nezadařilo, po šíleném průběhu se z výhry 4:3 radovala Boleslav.

Sen o Evropě se tak Spartě rozplynul a v lize je Sparta až sedmá, neboť v pěti utkáních zvítězila jen dvakrát. "Nesmíme dovolit, aby to s námi teď zamávalo, jdeme nějakou cestou a ta musí pokračovat. Musíme se přepnout na ligu, která je stejně důležitá. Chceme v ní uspět a musíme se hned zkoncentrovat na těžký zápas s Ostravou. Je potřeba se dobře připravit, musíme ho zvládnout," řekl univerzál Michal Sáček.

Jeden z faktorů, který ovlivňuje výkony letenských, je abnormálně rozsáhlá marodka. Z obránců marodí Ondřej Zahustel, David Lischka, Filip Panák a Andreas Vindheim, ze záložníků nejsou k dispozici Bořek Dočkal s Martinem Frýdkem a Tal Ben Chaimem a chybí také útočníci Václav Drchal, Matěj Pulkrab a Václav Kadlec. Dohromady by tito hráči téměř složili kompletní jedenáctku, jenže v současnosti tráví víc času s lékaři než spoluhráči.

Rozhozenou Spartu tedy přijede v neděli prověřit Baník, jenž doposud nasbíral o dva body víc, tedy devět, a sídlí na čtvrtém místě. Není to přitom tak dávno, co příznivci ostravského klubu přímo na stadionu volali po odvolání trenéra Bohumila Páníka. Nespokojencům vadil (a mnoha z nich stále vadí) především neatraktivní hra. Na kritiku ale Páník odpověděl tím nejlepším možným způsobem - po blamáži s Teplicemi zdolali Slezané v derby Opavu a před týdnem si poradili s Bohemians.

Otázka odvolání zkušeného lodivoda se tak alespoň na čas odložila a Páník povede Ostravany i do utkání na Letné. "Sparta má obrovsky široký kádr, teď současně i velký počet zraněných hráčů, a nikdy nevíte, kdo se jim vrátí a naskočí do sestavy. Respektujeme její sílu. Pořád je to Sparta, nesmírně silný a kvalitní celek," uvedl někdejší kouč Zlína.

Marodka Baníku není tak rozsáhlá jako Sparty, navíc po zraněních jsou znovu k dispozici brankář Jan Laštůvka a záložník Milan Lalkovič. Zranění tak zůstávají pouze obránci Patrizio Stronati s Lukášem Pazderou.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Niţă - Sáček, Kaya, Štetina, Hancko - Krejčí, Hašek - Trávník, Kanga, Hložek - Kozák
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Budínský - Fillo, Procházka, Šindelář, Fleišman - Reiter, Jánoš, Hrubý, De Azevedo - Kuzmanović, Smola
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.62 - 4.11 - 5.99
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
MFK Karviná - Slovan Liberec  (neděle 17:00)
Souboj dvou celků z chvostu tabulky bude k vidění na stadionu v Karviné. Domácí mají po pěti kolech na kontě body pouze za dvě remízy, hosté z Liberce na tom však nejsou o moc lépe - jediným úspěchem je vítězství z prvního kola.

Karvinským v úvodních pěti kolech los příliš nepřál. V prvních třech zápasech se to také projevilo, když všechna tato utkání prohráli, byť jen o jediný gól. Doma proti Slavii už ale uhájili bezbrankovou remízu, na níž navázali bodem z Olomouce. Ten zařídil vyrovnávacím gólem v závěru Petráň.

Právě Michal Petráň je nejlepším střelcem svého celku, jeho dvě trefy tvoří hned polovinu všech týmových. Třetím zásahem by udělal zajisté radost trenéru Františku Strakovi, který odkoučuje jubilejní 150. zápas v české nejvyšší soutěži. Postrádat bude jen zraněné duo Dreksa, Moravec.

Zápasy Slovanu skončily ve všech pěti případech rozdílem jednoho gólu, hráči z Podještědí však byli šťastnějšími jen jednou, v prvním zápase proti Ostravě. Od té doby čtyřikrát prohráli, naposledy před prázdnými tribunami v Edenu po zásahu Masopusta.

Ačkoliv v posledním vzájemném duelu slavili vítězství Slezané, jsou pro Liberec po svém návratu do ligy oblíbeným soupeřem. Ten v předchozích pěti ligových zápasech získal jedenáct bodů, k tomu přidal i výhru v pohárovém prodloužení.

Miroslav Holeňák doufá, že jeho mužstvo konečně zabere a zvítězí. "Čeká nás určitě velice nepříjemný soupeř, který se před nás bude chtít dostat. Domácí hrají hodně bojovným stylem hry, nebude nás tam čekat nic jednoduchého. Věřím, že jsme poctivě připravení. Nechceme prohrát pátý zápas po sobě a jsme odhodlaní to konečně prolomit a začít zase vyhrávat," burcuje asistent trenéra Hoftycha, jemuž bude chybět pouze indisponovaný Fukala.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Hrdlička - Ndefe, Kouřil, Rundič, Čonka - Hanousek, Lingr - Vukadinovič, Janečka, Putyera - Petráň
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Mikula, Kačaraba, Karafiát, Hybš - Breite, Oscar - Malinský, Mara, Potočný - Musa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.34 - 3.17 - 2.44
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Jablonec - FK Mladá Boleslav  (neděle 17:00)
Jablonec a Mladou Boleslav spojuje hned několik faktů. Obě mužstva zkoušeli štěstí v Evropě, neprošli však přes předkola, a do nové sezóny domácí soutěže vstoupili úspěšně. V neděli se utkají proti sobě na jablonecké Střelnici.

Severočeši se před začátkem kola mohli pyšnit nejlepším útokem ligy. Hned šesti z jedenácti branek docílili proti Slovácko a celkově deset zásahů připsali zelenobílí na domácí Střelnici. Především díky domácím výsledkům se Jablonec vyšvihl na druhé místo v tabulce, přestože herně to od svěřenců Petra Rady není vždy bez chyby, cože je vidět především u venkovních zápasů. Důležité jsou však výsledky a ty Severočeši mají.

Mladou Boleslav přivítá Jablonec zase doma a bude chtít využít zklamání Středočechů z vyřazení v předkole Evropské ligy. "Zažívají asi to, co jsme zažili my s Pjunikem (vyřazení ve 2. předkole EL), když jsme byli zklamaní. Mladá Boleslav má natolik zkušené hráče, že se z toho oklepou, a fotbalový život běží dál. Mají nějaké cíle, takže tady budou chtít navázat na šňůru, kterou mají v lize," uvedl Rada.

Hosté nebyli ve čtvrtek daleko od postupu přes rumunské FCSB, nicméně vaz jim zlomila červená karta pro Antonína Křapku a vítězná trefa Rumunů v samotném závěru. Stejně jako v minulých letech tak Boleslavi unikla účast ve skupině Evropské ligy a bude se soustředit pouze na českou nejvyšší soutěž. V ní se Středočechům zatím daří, posbírali totiž devět bodů, což jim stačí na páté místo, a to ještě odehráli o jeden mač méně než většina konkurentů.

Před týdnem předvedli hráči Boleslavi heroický výkon, když porazili 4:3 Spartu. "Byla to skvělá podívaná, takové představení jsem už dlouho neviděl. Jsem rád, že jsme to zvládli, už jsem se smiřoval s remízou, ale štěstí dneska stálo při nás. Byl to nádherný zápas nejenom pro Boleslav," řekl těsně po zápase trenér Středočechů Jozef Weber.

Jablonci stále chybí zranění David Štěpánek s Andrijem Curikovem a Vojtěchem Kubistou. Ze záložníků figurují na marodce Dominik Pleštil a start Miloše Kratochvíla je nejistý. Totéž platí na druhé straně o Nikolaji Komličenkovi, který vyhledává přestup z Boleslavi. zranění nepustí do hry dvojici Středočechů, konkrétně Jana Krále a Tomáše Wiesnera.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holík, Jugas, Plechatý, Krob - Jovović, Hübschman, Považanec, Sýkora - Matoušek, Doležal
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Křapka, Takács, Pudil, Túlio - Fulnek, Hubínek, Matějovský, Bucha - Wágner, Mešanović
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.87 - 3.79 - 4.38
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Teplice - Viktoria Plzeň  (neděle 19:00)
Po čtyřech zápasech bez vítězství se plzeňským fotbalistům konečně poštěstilo a porazili doma v Evropské lize Antverpy, vzhledem k výsledku dvojzápasu ale důvod k oslavám nebyl. V dobré pozici nejsou zatím ani domácí Teplice, které sice mají zápas k dobru, ale umístění na barážových příčkách není to, co čekali.

Severočeši zatím dokázali zvítězit jen v Ostravě, jejich situace ale není tak černá, jak by mohlo podle tabulky vypadat. Před svými diváky hráli zatím jen jednou, když schytali debakl od Slavie, další zamýšlené utkání proti Mladé Boleslavi totiž bylo odloženo.

Na druhou stranu v součtu se závěrem minulé sezóny Skláři vyhráli jen jedno jediné z posledních jedenácti soutěžních utkání. Tato série začala po dvou vítězství v řadě, z nichž jedno bylo právě proti Plzni a brankami jej zařídili Hora a Moulis.

Viktoriáni do sezóny vstoupili dvěma výhrami, poté však začali evropské poháry a s nimi trápení. Domácí remíza s Olympiakosem a následné těsné vítězství s Karvinou ještě byly přijatelné výsledky, jeden bod z dalších dvou ligových zápasů a následné vypadnutí z Ligy mistrů i Evropské ligy už ne.

Plzeňští se trápí především venku, v posledních třech utkáních mimo svůj stadion neskórovali a dokázali jen jednou remizovat. Trenéru Vrbovi navíc bude chybět hned čtveřice hráčů, kromě Čechů Hubníka s Čermákem to jsou i zahraniční hráči Ekpai a Beauguel. K tomu do Genku zamířil Patrik Hrošovský. Na druhé straně absentuje jen Hyčka.

"Myslím, že zápas s Antverpami nám ukázal, že jsme velmi silní. Je třeba na to navázat a věřím, že se nám to povede už další ligový zápas. Věřím i v to, že jsme v kabině psychicky dostatečně silní, že se dokážeme na Teplice připravit," burcuje asistent Marek Bakoš.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Jeřábek, Shejbal, P. Mareš - Ljevakovič, Kodeš - Žitný, Hora, Moulis - J. Mareš
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Hejda, Brabec, Hloušek - Hrošovský, Kalvach - Kayamba, Hořava, Kopic - Krmenčík
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.39 - 3.54 - 1.94
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SFC Opava - Fastav Zlín  (sobota 17:00)
Se shodným počtem šesti bodů se na hranici první desítky pohybují po pěti kolech oba aktéři sobotního klání v Opavě. Domácí jsou i přes dobrý start až na jedenáctém místě, avšak o skóre lepší Zlín mohou ve vzájemném zápase předskočit.

Slezané vstoupili do ligy na jedničku a porazili dva předpokládané konkurenty v boji o udržení. Poté ale přišli tři těžší soupeři a z těchto zápasů tři porážky. Ta poslední v Jablonci byla ze všech nejkrutější. Domácí sice nijak neexcelovali, ale Sýkorova a Matouškova trefa převážili jedinou Zavadilovu. Předcházející nezdar z Ostravou však byl prvním domácím od dubnového proti Spartě, mezitím Opava vyhrála čtyři po sobě jdoucí zápasy na svém stadionu, shodou okolností všechny o gól.

"Mohli jsme bodovat jak proti Baníku, tak v Jablonci. Ale chybělo nám i to štěstí, které jsme v úvodních dvou kolech měli," vysvětluje Dominik Simerský náhlý propad na vlnu porážek.

Ševci zakončili uplynulou sezónu šesti po sobě jdoucími venkovními porážkami a začátkem nové tuto sérii protáhli na osm zápasů, když se jim nezadařilo v dalších moravských městech, Olomouci a v Uherském Hradišti. Doma však předvedli třikrát solidní výkon, díky čemuž v tabulce disponují šesti body. Tři z nich získali minulý víkend proti Teplicím až v samotném závěru, jedinou brankou totiž utkání rozhodl v osmaosmdesáté minutě Janetzký.

Právě na něj čeká utkání proti bývalému zaměstnavateli. "Bude to pro mě speciální zápas. V Opavě jsem doma. Těším se na to a věřím, že nastoupím. Záleží jenom na trenérovi, zda mi dá šanci a postaví mě. Já jsem připravený, a pokud nastoupím, odvedu maximum pro Zlín," slibuje Janetzký.

Ve vzájemných zápasech se v poslední době mnohem více daří Moravanům. Ti nejenže vyhráli obě střetnutí v minulém ročníku, ale předtím zvládli i duely ve finále MOL Cupu a druhé lize, bez ztráty kytičky tak prošli již čtyřmi utkáními v řadě. Domácím navíc bude chybět za červenou kartu potrestaný Jurečka a zranění Manzia s Knejzlíkem, hosté se musí obejít bez Vraštila a možná i Matejova a Čanturišviliho.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Hrabina, Simerský, Svozil, Žídek - Schaffartzik, Zavadil - Mondek, Jursa, Zapalač - Dedič
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Hlinka, Buchta, Azackij - Mašek, Jiráček, Podio, Janetzký, Bartošák - Džafič, Poznar
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.43 - 3.43 - 3.11
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FC Slovácko - 1. FK Příbram  (sobota 17:00)
Kat favoritů Slovácko rozjelo sezónu slušně a doma chce proti Příbrami potvrdit překvapivý zisk z Plzně. Soupeře má k tomu ideálního, protože Středočeši v novém sezónu venku ještě nebodovali. Moravané se ale na svém stadionu již jednou spálili.

Slovácko zahájilo sezónu výtečně a nebýt zbytečných ztrát, působilo by v tabulce ještě výš. Celek z Uherského Hradiště ztratil body doma s Českými Budějovicemi a po debaklu také v Jablonci, exceloval ovšem v krajském derby ve Zlíně a především vyloupil hřiště dvou aspirantů na titul - Sparty a Plzně. Moravané tak místo očekávaného boje o záchranu mají našlápnuto k výbornému ročníku a možnému nakouknutí do Evropské ligy.

Kromě favoritů se ale Slovácko musí naučit porážet sobě rovnocenné soupeře. Proti Budějovicím to mužstvu kouče Martina Svědíka nevyšlo, další ztráty proti Příbrami se již Moravané chtějí vyvarovat. "V naší lize může prohrát každý s každým, ale nemůže to vypadat tak, jako náš zápas s Budějkama. Tam jsme si mysleli, že je lehce přehrajeme, dáme tři góly a jdeme domů. Tak to nefunguje. Budeme muset o hodně víc běhat, bojovat, být víc agresivní. Bez toho to nejde. Doufám, že si to každý dá do hlavy a bude to v sobotu vidět," upozornil lídr obrany Stanislav Hofmann.

Zatímco Slovácko drží v tabulce šestou příčku, Příbram je se sedmi body osmá, což také není zrovna špatný start. Všechny body posbírali Středočeši v domácích prostředí, a to po remíze s Teplicemi a výhrách nad Bohemians a naposledy budějovickým Dynamem. Venku to družině trenéra Romana Nádvorníka zatím skřípe, neboť neuspěla v Opavě ani na Spartě. Pokud se však začne Příbram zlepšovat i na výjezdech, může udělat důležitý krok směrem k hlavnímu sezónnímu cíli, tedy záchraně.

Domácím budou chybět zranění Jan Juroška s Pavlem Dvořákem a nepravděpodobný je též start Domagoje Franiće. Na marodce hostů figurují Olivier Kingue, Martin Nový a Roman Květ.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Reinberk, Hofmann, Šimko, Kadlec - Daníček, Havlík - Petržela, Šašinka, Navrátil - Zajíc
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Boháč - Tregler, Kodr, Šimek, Antwi - Alvir, Rezek, Soldát, Zeman - Polidar - Škoda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.56 - 4.13 - 6.34
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha 1905 - Sigma Olomouc  (sobota 19:30)
Bohemians zatím doma šlapou, venku je to však jejich v podání bída, tudíž sídlí v dolní polovině tabulky. Proto potřebují v dalším domácím utkání porazit Olomouc, aby se odlepili k lepším zítřkům. Sigma již ale venku odehrála zajímavá utkání a rozhodně nepodcení ani vršovický mančaft.

Zatímco loni se Bohemians ve svém Ďolíčku trápili, letos je to od nich úplně jiná písnička. Zatímco ve druhém kole vypráskali Klokani Mladou Boleslav, dva týdny nazpět uhráli velice cennou remízu s úřadujícím vicemistrem Viktorií Plzeň. Ruku v ruce se zlepšenou domácí bilancí však poklesla výkonnost Pražanů venku. Vršovičtí prohráli v Jablonci, Příbrami i Ostravě a se čtyřmi body jsou až na třináctém místě.

Naštěstí pro Bohemians se další zápas zase hraje v Ďolíčku, kde přijede nová, ale stále nebezpečná Olomouc. "Budou více agresivnější a běhavější, než tomu bylo na jaře. Za trenéra Jílka chtěli hrát hlavně fotbal a byli takticky výborně připraveni. S novým trenérem trochu změnili styl hry a hrají jednodušší fotbal. Olomouc je nepříjemná a čeká nás s nimi o něco těžší zápas, než tomu bylo v předchozích vzájemných střetnutích. V lize už dnes nenajdeme slabého soupeře. Každé utkání je strašně vyrovnané a těžký je každý zápas." řekl stoper Lukáš Pokorný, jenž u Klokanů hostuje ze sousední Slavie.

Tím novým lodivodem Sigmy, o kterém Pokorný mluví, je Radoslav Látal. Bývalý reprezentant převzal Hanáky v létě a jeho rukopis je na mužstvu znát. Látal už zaujal v Plzni a na Slavii, ale ani v jednom případě nedokázala Olomouc zvítězit. Povedlo se jí to však doma se Zlínem a v Liberci. V posledním kole však zbytečně ztratila body s poslední Karvinou, což chce za každou cenu napravit v Praze.

"Poslední utkání Bohemky jsme studovali. Musím říct, že například s Plzní nebo Mladou Boleslaví odehráli velice kvalitní utkání, ve kterých navíc nedostali branku. Jsou na tom velmi dobře po kondiční stránce. Mají ve svých řadách rychlostně vybavené hráče, celkově jsou nepříjemní, chodí do presinku. Je potřeba se na ně připravit především po té rychlostní a soubojové stránce. Navíc budou hrát v domácím prostředí, ve kterém jsou opravdu silní. V sobotu nás tedy nebude čekat lehký soupeř," uvedl Látal.

Zatímco domácím schází pouze pravý bek Martin Dostál, hosté se nadále musí obejít bez zkušeného brankáře Miloše Buchty. V Ďolíčku se nepředstaví ani obránci Martin Sladký s Michalem Vepřkem a záložník Tomáš Zahradníček.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Hůlka, Köstl, Pokorný - Bartek, Vacek, Jindřišek, Podaný - Hronek, Keita, Vodháněl
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Reichl - Šterba, Beneš, Jemelka, Kerbr - Greššák - Pilař, Houska, Plšek, Falta - Yunis
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.32 - 3.19 - 3.56
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Dynamo České Budějovice - Slavia Praha  (pátek 18:00)
Nováček nejvyšší české soutěže, České Budějovice, bude generálkou fotbalistů Slavie před úvodním zápasem play-off Ligy mistrů v Kluži. Zdaleka ale nepůjde jen o přípravu na úterní utkání, tři body totiž sešívaným mohou pojistit náskok na čele tabulky.

Jihočeši se po postupu z FNL prezentují sympaticky, výsledky ale už tak zářivé nejsou. Všech svých pět bodů získali na soupeřích z vyšších pater tabulky, proti svým předpokládaným konkurentům Opavě a Příbrami prohráli bez vstřelené branky. Před týdnem u Litavky o vítězství domácích rozhodli góly Alvira a Škody.

Komplikací pro trenéra Hořejše může být absence možná nejlepšího dosavadního hráče Provoda, jehož start je v ohrožení. Doposud zaznamenal gól a dvě asistence, což z něj činí nejproduktivnějšího hráče svého mužstva.

David Hořejš příznivcům slibuje atraktivní utkání. "Myslím, že takovéhle zápasy, jako byla Sparta a teď Slavia, je to, proč jsme hlavně tu ligu chtěli hrát. Zase vyprodaný stadion. Víme, že nás čeká asi nejlepší tým české ligy, mají ohromnou sílu, což potvrzovali i v minulé sezoně v evropských pohárech. Ale my svou kůži nechceme prodat lacino. Způsob hry měnit nebudeme. Určitě budeme chtít být aktivní, nebudeme se soupeře bát a chtít zalézt," říká budějovický trenér.

Červenobílí zvládli úvodních pět ligových kol pouze s jednou kaňkou, kterou byla remíza v Karviné. Zbylé čtyři zápasy dokázali vyhrát, byť třikrát pouze výsledkem 1:0. Naposledy se tak stalo v sobotu před prázdnými tribunami proti Liberci, přičemž rozhodujícím se stal gól Masopusta krátce před odchodem do šaten.

Jen stěží vzpomínají fanoušci vršovického celku na vítězství v Českých Budějovicích. Čtyřikrát v řadě se jim ničeho takového nepoštěstilo, poslední tříbodový zápas sehrála Slavia na Střeleckém ostrově před dlouhými desíti lety. Lavička hostí se navíc pyšní téměř prázdnou marodkou, na níž by měl být jen Hromada.

"Hodně běhají, jsou nepříjemní v soubojích. Snaží se vysoko napadat, hrát kombinačně, ve všech utkáních mají dost šancí. Je tam spousta hráčů, které jsem v minulosti trénoval. Tím, že vyhráli druhou ligu, si věří a snaží se to přenést do ligy. V letní přípravě nás porazili 2:0, určitě nesmíme nic podcenit," připomíná trenér Trpišovský porážku v přátelském utkání.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Staněk - Čolič, Havel, Novák, Kladrubský - Čavoš, Javorek - Schranz, Provod, Mršič - Ledecký
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Hovorka, Frydrych, Bořil - Souček - Holeš, Hušbauer, Stanciu, Masopust - Van Buren
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.91 - 5.14 - 1.38
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha54108:113
2.FK Jablonec531111:410
3.Viktoria Plzeň53118:610
4.Baník Ostrava53029:69
5.FK Mladá Boleslav43019:79
6.1. FC Slovácko53025:89
7.Sparta Praha521210:87
8.1. FK Příbram52126:77
9.Sigma Olomouc52124:57
10.Fastav Zlín52033:46
11.SFC Opava52034:86
12.Dynamo České Budějovice51225:65
13.Bohemians Praha 190551137:94
14.FK Teplice41123:74
15.Slovan Liberec51044:73
16.MFK Karviná50234:72

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1354)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Slavia má dobrý káder, len na tom hrote by som namiesto nemohúceho Van Burena, ktorému kryje chrbát Yusuf Hilál radšej videl niekoho efektívnejšieho. Hoci aj Škodu, ktorý napriek relatívne vyššiemu veku v minulosti opakovane dokázal, že vie streliť gól a podľa mňa by nebol márny ani teraz. Tecla v tejto sezóne nevídavam ani lavičke, hoci zdravotne by už mal byť v poriadku. Počíta sa s ním v Slavii ešte vôbec?

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravotně ještě nebyl v pořádku, prý mu nějak otékalo koleno a pak musel dohánět kondici. Dneska už možná aspoň na lavičce bude. Samozřejmě že se s ním ve Slavii počítá. To bude náš útočník číslo jedna!

Reagovat
smazaný uživatel

Od začátku sezóny se na něj těším.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teclík v neděli sestřelil za B-tým Admiru, dnes už by do zápasu zasáhnout mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, vždy je to o triedu lepší forward než Hilál

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš toho Škodu, kgerý dal loni pět gólů?Ne, díky.Buren je naprosto skvělej v bojovnosti, napadání rozehrávky obrany a brankářů.Zlepšil zpracování, kombinaci a góly přijdou.Tedy pravý opak Škody.Hilál..tam těžko říct, když nexostane šanci a Tecl je věčně zraněnej a bude .u asi trvat déle, než se chytí.Admira není žádné měřítko.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby sme boli presný, tak okrem tých piatich z hry premenil v lige aj dve penalty a strelil aj dva góly Genku v EL čo je v sumáre 9 gólov za sezónu + 8 prihrávok ak počítam aj pohár... Myslím, toho Škodu, ktorý bol predtým počas štyroch sezón najlepším strelcom mužstva a gólovo Slaviu ťahal. Definitívne ho odpísať po jedne vlažnejšej sezóne je podľa mňa predčasné...

Reagovat
mayday

Na hrotu má Slavia jednoznačně největší slabinu a z těch možností, co tam jsou, bych i já volil Škodu, minimálně na ty slabší soupeře.

Reagovat
alegre

Slavia vyhraje 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Budejky - Slavia 0:3

Stanču 1+2

Reagovat
db18

LuftJarda přenáší tlak z hráčů na sebe

https://twitter.com/JaroslavTvrdik/status/1162248274964672514

Reagovat
Kang & Kodos

To už ví, že od Rumunů dostanou bídu?

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že myslí Spartu a Plzeň.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Od Dynama dneska.

Reagovat
Blasphemer

Tak až na tu předposlední větu s ním ale souhlasím.

Reagovat
ratusek

tou poslední větou se zase totálně zahrabal

Reagovat
Kang & Kodos

Na "good job" neni nic hroznýho

Reagovat
ratusek

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
db18

Co si odhlasoval, to má... ale má pravdu, že Svoboda je neschopný.

Reagovat
Blasphemer

Že hlasoval přesně obráceně, a teď je generál po bitvě, je věc druhá, no.

Reagovat
Kang & Kodos

Jenže dávat to do souvislosti je píčovina. Nám brzkej začátek ligy v pohárech spíš pomohl (jakože jsme aspoň nedostali rychtu, ale vypadli se ctí) a Plzeň dojela na neproměňování šancí. Plus teda s oběma vymrdal los, protože nic horšího jsme snad dostat ani nemohli.

Reagovat
Puskas

Je to nesmysl, jaký to může mít vliv, když soupeři končili ligu ve stejné době?

Reagovat
KingMaster13

Ta krátká příprava nejvíc uškodila nám. Naštěstí my začínáme až za týden, takže si to do tý doby snad sedne. A to nechci vidět pokud se letos naši borci dostanou na EURO jak to bude s další sezonou

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, vy si na únavu určitě stěžovat můžete. Na druhou stranu, jestli takovej Souček může hrát i proti Teplicím nebo Karviný, tak bych to zas tak nehrotil. Zrovna u něj bych čekal odpočinek

Reagovat
KingMaster13

Jenomže Souček je magor. Ten dokáže odehrát zápas každej den. Ostatní už to nedávaj tak jako on. Navíc Trpiš aby do nich dostal tu top fyzičku a zároveň je neumordoval tak by potřeboval tak o 14 dní delší přípravu.

Reagovat
mistr129

O Součka s Coufalem se nebojím, ale k nim je potřeba ještě devět lidí.

Reagovat
KingMaster13

Coufal by hrál i bez nohou, o něj se taky člověk nebojí ale třeba Král se zatím kvůli té krátké pauze furt hledá

Reagovat
Blasphemer

Tak vzhledem k tomu, že po víc lidech na stadionech, byl hlavní argument Svobody právě to, že kluby budou líp připravený na Evropu, se to do souvislosti dát klidně může. Když je to potom úplně obráceně.

Reagovat
Kang & Kodos

My jsme připravený byli. My jsme za sebou měli čtyři zápasy v lize, oni nic. A v Praze to bylo fakt znát. Že jsme idioti a necháme si dát dva kousky v posledních 10 minutách, za to Svoboda nemůže. Stejně jako za to, že v Plzni všichni zapomněli, jak dát gól. Jasně že je jednoduchý to hodit na novej formát, stejně jako někdo bude psát hovna o tom že "bysme měli pohlédnout pravdě do očí a přiznat si, že na evropský fotbal nestačíme". Já bych v tom žádný spojitosti nehledal, holt se to tak blbě sešlo, každá země má čas od času blbej ročník.

Reagovat
KingMaster13

Podívej na Dánsko. Tam už je jen Kodaň. Za náma Kypru skončí Apollon a bude jim pokračovat jen Apoel. Jako je to sice blbý a uteče nám Nizozemsko a Rakousko ale tu 13. příčku bychom hypoteticky i udržet mohli

Reagovat
Blasphemer

Ono ani nezáleží moc na tom, kolik zápasů jsme odehráli navíc, ale na tom, o kolik měli hráči kratší volno než bylo obvyklé.

Reagovat
KingMaster13

Vám a Spartě to ještě tak neuškodilo protože jste měli méně reprezentantů ale nejvíc se to dojebalo nám a je to i zatím vidět na začátku sezony. Takovej Král se z tý sezony vzpamatovává do teď Naši měli brutálně krátký volno a pak nastoupí Trpišovi do tý jeho kentus přípravy, to muselo bejt pro ně hrozný Nicméně škoda no ale měli jsme taky roky kdy jsme měli v pohárech třeba 1 tým a pak to nakonec dobře dopadlo

Reagovat
Kang & Kodos

Furt máme narozdíl od hromady ostatních lig volno i v zimě a nefungujeme tady 11 měsíců v kuse bez pauzy

Reagovat
KingMaster13

Možná by bylo lepší kdyby se zkrátila zima, ačkoli chodit na fotbal třeba už koncem ledna by se mi fakt nechtělo

Reagovat
Blasphemer

V zimě se ale předkola nehrajou.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
exse

Reagovat
Liquid

s Plzní los zas tak nevymrdal, mohla dostat Spartak Moskva třeba, Antwerpy jsou v pohárech snad po delší době, kádr mají slušný, ale Plzeň tak 3 roky dozpátku by je zničila

Reagovat
andrew96

Reagovat
Liquid

Reagovat
exse

Vůbec nechápu tu spojitost nádstavby s vypadnutím těch týmů. Jestli něco tak naopak novej systém pomohl v tom, že všichni šli do předkol rozehraní. Za to vyhoření nemůže žádnej problém na úrovni ligy / českýho fotbalu, ale individuální problémy těch týmů. Sparta - ten celej klub je jeden velkej vtip, tam se nic jinýho ani čekat nedalo. Jablonec - výprodej. Bolka - síla soupeře, trochu smůly. Plzeň - individuální selhání hráčů.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Spalovač šancí

Liga klidně může začínat dříve kvůli rozehranosti, ale nemusí kvůli nadstavbě končit tak pozdě, aby byl čas na přípravu.

Reagovat
mickey mouse

Snad jediná věc ve které s ním souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to bude složité, ale cokoliv jiného než výhra bude zklamání. Budějky jsou zatím nepředvídatelný tým. Umí zahrát výborně i dost špatně. Oberou Spartu a Jablonec, aby pak prohrály s Příbramí.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář - Holeš, Kúdela, Frydrych, Bořil - Souček, Traoré - Baluta, Stanciu, Ševčík - Jusuf

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář - Coufal, Kúdela, Hovorka, Zelený - Souček, Ševčík - Olayinka, Stanciu, Masopust - Tecl

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Tecl ještě není ready, tak Van Buren.

Reagovat
PlackaSKS

Zelený byl snad nejhorší na hřišti i když hrál za béčko..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dvě chyby.

Reagovat
PlackaSKS

Tak to bych se hodně divil.. Obrana by podle mě měla zůstat stejná, kluz se blíží. A Balutu hádám zas na tribuně max.. Ale zkusit jusufa odzacatku by se mi libilo

Reagovat
smazaný uživatel

Coufal by si měl odpočinout buď teď, nebo po Kluži. Totéž Bořil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak co znamená na tribuně max?

Ono je něco horšího než tribuna?

Reagovat
PlackaSKS

Vyšel s ním článek v rumunstine kde mluví o hostování...

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
PlackaSKS

teda asi, moje rumunština neni nejsilnější a google překladač ji taky nezvládá extra dobře

Reagovat
KoryVCF

Baluta je podle mě odepsanej, nevim co taxikářovi provedl..

Reagovat
Losinho

prosim prosim prosim

Reagovat
John Obi Mikel

Kolář - Coufal, Kúdela, Hovorka, Bořil - Souček, Král - Olayinka, Hušbauer, Masopust - Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Bavi me komentare vsude mozne, podle kterych bysme meli na Letne jasne vyhrat jak kdyby sme hrali jako Real v 58

Remiza by byla fajn. Po prohre by se mohli dat treneri do pohybu

Reagovat
Puskas

Ale proč ne? Vypadli z poháru, prohráli v Boleslavi, nebudou na tom psychicky dobře. Jistě můžou se otřepat, resp. měli by, jsou to profíci, nebo se o to více můžou snažit to napravit, ale raději bych byl za první variantu.

Reagovat
alegre

Sparta bude citit unavu a "deku" za to vyrazeni, ktere nemuselo byt. Myslim si, ze nema vnitrni silu prekonat vsechny problemy. Jest li Slavia vyhraje dnes v Budejovicich, zvysi se odstup na devet bodu a to je po sesti kolech vic nez dost. A vubec neni dulezite to co rika Jilek.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti na nás vlítnou a pak bude na pěšácích, zda se jim zas bude chtít do války jak na bojovém poli u Kresčaku...Známe taktiky od Páníka s onanistou

Snad má Baník u pojišťovny nějak pořešeno, že hráč může být zraněn ve válce.

Spíš sem docela překvapen, že Sparta přistoupila na ty pičoviny, co si začal vymýšlet jejich nový bezpečák ohledně lístků...Ale tak budiž, v neděli uvidí holt sami, zda to vše bylo moudré rozhodnutí.

Smola Pičo !

Reagovat
Puskas

Tak třeba zaprší jako u Kresčaku a my si počkáme na jejich individuální nekompaktní útoky, které v pohodě odrazíme, a sami udeříme.

Reagovat
smazaný uživatel

No...

Reagovat
smazaný uživatel

Sam sem zvedav, jak to bude vypadat se stovkami Chacharu mimo sektor hostu... Bedzie zabawa

Reagovat
rufus

Nebál bych se moc toho, že na vás vlítneme..

A co se vám nelíbí, že jste dostali míň lístků než dřív?

Reagovat
smazaný uživatel

To druhé...Hele ono je to i obhajitelné, na to nemůžu říct ani popel.

Spíš jde o to, jakou formou to bylo uděláno.-..Bylo nám slíbeno 1400, ale nově příchozí bezpečák, co u vás vystřídal nějakého Fialu najednou zamítl více lístků než 1029 ohledně bezpečnosti...

A obhajují to zkratem nějakého sedláka z Plzně.

Škoda, myslím si, že zrovna ač je rivalita, Sparta s Baníkem si ohledně počtu vstupenek neházely klacky pod nohy a vždy vyšly oboustranně vstříc.

Takhle holt budeme všude, aspoň bude sranda mezi normálama, když na to dojde a příjde.

Reagovat
rufus

A vážně vás bude 1400? Nebylo na nadstavbu plný jen horní patro?

Každopádně mě se nelíbí, když někomu ubíráme lístky do sektoru, to je jasný. Spíš mě teď jen zajímá, jestli je vůbec využijete.

Jen ať je vás co nejvíc v sektoru a mimo něj nelezte. Ono má být stejně víceméně vyprodáno, takže toho vedle moc asi neseženete.

Reagovat
lichna.

K té poslední větě - to si moc nemyslím..

Reagovat
smazaný uživatel

No, nadstavba nikoho netáhla a bylo nás kolem litru. Proto jebat nadstavbu. Však i vás bylo méně než obvykle.

Jinak nám ale Sparta nikdy nedělala problém s počtem lístků.

Teď by se to asi využilo, nějakým zázrakem jsem třetí, neděle super termín, najednou si zas kde kdo vzpomněl, že hraje FCB (což dokomunteju fakt, jakou rychlostí byly vyprodány lístky v předprodeji).

Ale jinak nejde jen o nás..Počkej, až budete mít derby. Tohle má platit i na židy atd...

No, brečet kvůli tomu nehodlám, ono váš dům, váš hrad. Jen je škoda (jo, toho lituji), že po letech bezproblémového jednání nějaký bývalý chorý mozek z PČR, jenž je u vás zaměstnán rozhodl takto...

Tak holt, v neděli se uvidí, jaký to byl tedy nápad.

Reagovat
rufus

Nám dávala minimální výši vstupenek jen Plzeň a jednou to udělal i žid právě.

Jestli tam v sektoru vyhrazují další volná místa vedle plotu, tak je to blbost. Nevím, co tam máme za člověka, ale jestli je to někdo z PČR, tak se tím dost vysvětluje.

Reagovat
rufus

Z toho si obrázek moc neudělám..

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, já jen, abys byl v obraze, kdo to vůbec je.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak koupě lístků probíhá přes ticketportál, tam je místa dost, co sem tak četl.

Ale stejně to podle mého dopadne tak, že ti, co budou mimo, tak je stejně dají do našeho sektoru...

Jen je toto vše otravné a spíš to odpozuje fanouška jít na fotbal, než že by tě to lákalo.

Reagovat
lichna.

Treve, ty nakonec jedeš? Opava tě nakousla i na masovější výjezdy?

Reagovat
smazaný uživatel

Když už to tu musíš řešit, tak spíše jen povinnost, protože je to v mém městě. Jinak bych samozřejmě nešel.

Reagovat
lichna.

Nevěděl jsem, že je to tajné. Ale ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Tajné ne, ale zbytečné řešit ano.

Reagovat
lichna.

Reagovat
rufus

"jedeš".. pro něj je to fakt výjezd

Reagovat
C-M@ster

Vyhrajete

Reagovat
smazaný uživatel

Zase te neco zatlacilo v tvoji zdegenerovane sede kure mozkove?

Reagovat
C-M@ster

Proti sparte vam i budu fandit.

Remiza by byla ideal, ale cekam 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Nefandi.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
taws

Reagovat
C-M@ster

Bojíš se, že by se z nás stali nejlepší kámoši?

Dva hrášky v jednom lusku?

Zaplétali bychom si spolu copánky...

Pak bychom se chytili za ruce a skočili spolu z okna.

Reagovat
Losinho

přál bych to Páníkovi

Reagovat
ratusek

To jsem si myslel i minule a prohráli sme proti deseti. Za bod budu v neděli rád

Reagovat
Losinho

Remíza, pak Sparta rupne v Liberci a Zdenda se vrátí na scénu.

Reagovat
ratusek

zahradní trpaslíci je rozmetou

Reagovat
Liquid

nejprve jako krizový manažer a po žních zmíní, že by věděl o trenérovi, který by to mohl převzít

Reagovat
lichna.

Souhlas, remíza by byla zlatá..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
3M

snad bude na Plzni deka po vyřazení z poháru a alespoň bod urveme

Reagovat
smazaný uživatel

Sice menší, ale OT:

Z pohledu koeficientu pro nás bude hodně důležitá příští sezóna, kdy se škrtá 7,3 bodů (ČF Sparty v EL). Letos máme 1 bod, pokud Slavia postoupí, budou 2. Víc jak na 3 se letos asi nedostanem

Reagovat
Losinho

Obligátních 0:1 a tři spálený tutovky Burena?

Reagovat
KingMaster13

Dneska to vidím spíš na 1:2. Budějky nějakej gol dají ale zároveň si myslím že se nám proti nim bude lépe útočit

Reagovat
ratusek

Dáš na to barák?

Reagovat
KingMaster13

Dnes raději ne, to dám raději v úterý na Kluž

Reagovat
JessePinkman

Bodík by byl skvělej. Dynamo Budweis

Reagovat
Hokaido

V neděli zase z Pardubic stejným vlakem jako Chachaři, to bude adrenalin.

Reagovat
smazaný uživatel

Nas special v Pardubicich nestoji, ale zkusil si no.

Reagovat
Hokaido

Jedete všichni speciálem?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, už z Jablunkova.

Reagovat
smazaný uživatel

Však sparťani psali, že jsme všichni v Praze, tak jak je to možné

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nechysta promenadu po vlakove souprave v symbolech, tak hlavne nechapu co by na tom melo byt adrenalinoveho...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně bude všude přefízlováno. Výjezd na Spartu je po Opavě nejnebezpečnější pro nás...Tak jaképak bu bu bu ...

Reagovat
Hokaido

To jsem rád. Jel jsem takhle na zápas s váma zatím jen jednou, ale ve vlaku vás teda bylo pořád dost.

Reagovat
Pablos

Dneska očekávám akci kulový blesk...

Vrba - > SPARTA

Jílek - > MB

Weber - > PLZEŇ

Je to info od insiderky Máni... navíc říkala, že je to to... to směroplatný.

Reagovat
KingMaster13

Je to pitomost aby se to stalo ale když nad tím přemýšlím tak všichni ti trenéři by mi do těch týmů pasovali. Nejvíc asi teda Weber do Plzně, tam by to byl jackpot. Nejtěžší by to určitě měl Vrba, protože srovnat ten kádr ve Spartě není jednoduché ale kdo jiný by tam udělal pořádek než on. A Jílek si myslím, že je stavěnej pro ty týmy jako je Bolka úplně na míru.

Reagovat
Pablos

Tak já spíš narážím na to, že většina chce vždycky vyhodit trenéry, když se nedaří dostat do pohárů. Tak by byla fajn takováhle rošáda, kde by ti trenéři líp pasovali snad i. Jinak je to celý blbost vím o tom.

Reagovat
KingMaster13

Jako ale je pravda, že by tam ti trenéři pasovali lépe O tom žádná až na Vrbu ale ten potřebuje novou motivaci zase

Reagovat
Kang & Kodos

Vrba by po třech tiskovkách na Spartě pobodal všechny sportovní novináře v ČR.

Reagovat
db18

Hlavně by měl doložku ve smlouvě, že Křetínský rozpustí Deník Sport...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
db18

Reagovat
ratusek

Weber jackpot? Nevím. Na to jaký má kádr a ambice letos je to bída. Vrba do Sparty nehrozí, ale aspon by byli spokojení ti, co volají po českém srdíčku

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký má kádr? Průměrného brankáře - průměrnou obranu - průměrné křídla, takový asi Zase z nich nedělejte kandidáty na titul.

Reagovat
ratusek

Však já nedělám. Spíš se tomu směju. Prý černý kůň soutěže, ted si užili i diváky a příští zápas obligátních 1500

Reagovat
smazaný uživatel

Tak černý kůň soutěže musel napsat někdo, kdo nerozumí fotbalu, že jsou takoví i v redakci EF to je smutné, ale co no...Jak jsem psal už mnohokrát, ten kádr není vyrovnaný, navíc ve středu zálohy jim skvěle hraje borec, který se v zimě na 99,9% vrátí z hostování do Plzně. Matějovský je důchodce a je to s jeho zdravím a fyzičkou jak u Baroše, Budinský byl zvyklý z Karviné na úplně jiný styl, bude se tam prosazovat těžko, Hubínek je velmi dobrý a má potenciál, Wágner byl z Karviné taky zvyklý na něco jiného a ukazuje se, že lepší než Smolič opravdu není a Mešanovič je tak na úrovni Kuzmanoviče, takže dobrý, ale nikoliv výborný útočník, Komličenko je určitě nadstandardní útočník, na českou ligu top, ale otázkou je jestli ještě neodejde a případně i jeho motivace, kdyby v Bolce zůstal. Takács a Pudil nejsou stopeři, prostě to není jejich primární pozice a často se to i ukazuje, Šeda je takový šedý průměr ligy, no, něco chytí, ale mě nikdy nezaujal, křídelní hráče mají průměrné, ten Tulio možná někdy by mohl být na nějaké dobré úrovni, možná...Celkově na top 6 asi ano, na top 3 ani zdaleka, my jsme prostě slabá třináctka, která má některé zajímavé fotbalisty, ale komplexně je to prostě průměr a to už i od Jablonce. Jo, Sparta je schopna všeho a třeba po podzimu někoho na "bednu" pustí, ale to na věci nic nemění.

Reagovat
KingMaster13

No počkej liga ještě neskončila

Reagovat
ratusek

Komli pryč, vše stojí na Matějovském, stejně jako ve Spartě na Kangovi. Zbytek jak píše kolega je průměr ligy

Reagovat
Losinho

I zbytek mi přijde nadprůměr na ligu teda. Ať už Mešanovič s Wágnerem, Bucha, Ladra a další kluci. Pudil si svoje určitě odehraje, i v Anglii hrál stopera myslím, bude dobrej.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

Mešanovič je palič první třídy a nic na tom nemění 3 fíky jedné z nejhorších obran ligy, Wagner je věčný talent (ale je pravda, že sem ho chtěl k nám), Bucha a Ladra dejme tomu. Půlka sestavy je nadprůměr, ale to máme i my, Jabka a další polovina ligy. Bolka ničím nevyčnívá, stejně jako polovina ligy.

Reagovat
KingMaster13

No ale pak tu máme post trenéra a zatímco vás a Jablonec trénují konzervy tak je trénuje mladý progresivní trenér. A to je taky pak znát. Pod Bobem by jste v životě Spartě nedali 4 goly.

Reagovat
ratusek

No mě zrovna Jožka moc zatím nepřesvědčil, ani bych ho k nám nechtěl.

Je pravda, že pod Bobem my 4 goly nedáme nikomu akorát ted naposledy byly asi nějaké skvrny na slunci A ještě minulou sezonu Olomouci, jinak ne

Reagovat
KingMaster13

Mě Jožka zase jo. Udělal z Boleslavi sympatický tým

Reagovat
ratusek

my se shodneme skoro ve všem, ale tohle si posral. Bolka a sympatický tým?

Reagovat
KingMaster13

Pod Jožkou docela i jo. A to mě vždy srali ale opravdu jim teď v lize docela fandím

Reagovat
Losinho

Je, ale pořád těch 10-12 gólů za sezónu dá a totéž Wágner, kterej má slušný čísla dlouhodobě, kolik útočníků to může říct? Nedělám z nich tým na titul, ale 4.-6. místo by uhrát měli. Webera mám rád, ale nic navíc zatím s tím týmem nepředvedl, narozdíl třeba od Rady v Jablonci.

Reagovat
ratusek

jo v té lepší polovině ligy by být měli, to uznávám

Reagovat
KingMaster13

Navíc Bucha je výbornej, líbí se mi i Ladra. Ten tým má na to skončit 4. a třeba prohnat i 3. Spartu

Reagovat
andrew96

Reagovat
KingMaster13

Minimálně tou ofenzívou jsou furt dost velký postrach. Obrana sice děs ale mají na to ty týmy přestřílet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny
Reagovat
Kang & Kodos

Nic jinýho se čekat nedalo, půl roku dostane určitě, i kdyby se dělo cokoliv

Reagovat
KingMaster13

Herně vás zvedl a srovnal Kangu takže oproti Zdendovi posun. Škoda jen, že to kurví střídáním a volbou sestav.

Reagovat
Kang & Kodos

No jestli Kangu v Boleslavi zase neodrovnal. Střídání má šílený, ale ten tým je rozbitej i díky neustálýmu točení trenérů. Každej půlrok připrava pod někým jiným, každej sází na jiný hráče, chce hrát jinak... Do toho furt chybí nějaká stabilní kostra. A když už dostal Jílek šanci, tak ať se ukáže.

Reagovat
KingMaster13

Zase na jeho obhajobu třeba v obraně ty možnosti nemá. Tam ať dá kohokoli tak to stejně bude hořet, protože tam máte sice přetlak ale kopyto vedle kopyta. Hrozně mi to připomíná naší pozici hroťáka Jinak chyby nějaké dělá ale věřím, že on by fakt mohl být ten pravý co to pozvedne ale jak píše dole Greny. Teď budete mít těžkej los a pokud neuhraje dost bodů tak si myslím, že Křéťa se s ním srát nebude aby jste nebyli po podzimu třeba 8.

Reagovat
Greny

to si nemyslim .. ted z 6 zapasu udela 6 bodu a konci (doma : Banik, Sigma, Slavia, venku : Liberec, Zlín, Plzen)

Reagovat
Losinho

krásnej los

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ten venkovní los, fuj.

Reagovat
KingMaster13

To je dobrá prasárna. Ono i ty domácí zápasy. Olomouc jsme měli v Edenu a není to s nima prdel. Baník co se na ně nahecuje a derby s náma to ani nemluvím

Reagovat
Losinho

Olomouc je na Spartě vždycky zoufalá ne? To je jak Jablonec.

Reagovat
KingMaster13

Jablonec tam vyhrál naposled někde v roce 2006. Olomouc tam bodovat dokázala. Pamatuju si i, že v roce 2013 tam vyhráli. Pak párkrát sestoupili takže ta konfrontace nebyla furt ale nemají zase tak špatná čísla. Jablonec to tam projel skoro vždy

Reagovat
Losinho

Pelta proti Spartě nepůjde, Olomouc se tam spíš vždycky podělá mi přijde. Uvidíme co s Látalem, ale tak Sparta je momentálně schopná ztratit s kýmkoliv.

Reagovat
KingMaster13

Krom Příbrami a těhle špatňochů z chvostu budou mít problémy s každým ale stejně tak podle mě budou topit favoritům viz Trabzonspor.

Reagovat
Losinho

Na nás se hecnou určitě, v Plzni se na to vyprcaj. Klasika

Reagovat
KingMaster13

Tak my jsme derby, kdyby se na nás měla Sparta vyprcat tak by bylo něco blbě Naopak díky tomu z nás mohou dostat jen to nejlepší

Reagovat
Losinho

Spíš myslím ty domácí X výkony jak Sparty, tak Plzně. Nebudou stíhat od začátku a dopadne to jak v nadstavbě.

Reagovat
KingMaster13

Je to jednoduchý, jako loni se musíme soustředit na sebe a na nikoho nekoukat. Loni se nám to vyplatilo Letos ten tým je zkušenější a věřím mu víc, že v klíčových momentech by to nepustil

Reagovat
Losinho

Nedivím se mu, když musí čumět na Olayinku, loni Zmrhala a teď dokonce beka Holeše, jak se tam promenádujou místo něj.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tohle byla jen otázka času, no.

Reagovat
Greny

a je to tady a tech hráčů bude víc :) to je jen prvni vlastovka

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Už se nám to rozpadá?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Losinho

už začínáme bejt v prdeli?

Reagovat
ratusek

Reagovat
KingMaster13

Tak ale ostatní ty šance dostávají. Jeho nemá Trpiš vysloveně rád, takže ten si tu bohužel nekopne.

Reagovat
Blasphemer

UŽ SE TO SYPE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
krisa

někde se to sype, jinde si to sedá..

Reagovat
ratusek

Reagovat
Losinho

Reagovat
KingMaster13

Bože

Reagovat
HorajzmAmmann

do pár let se vrátí tam kam patří...

Reagovat
Coutinho10

at jde...mame lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Balutu dnes asi neuvidíme, na instagram dával 2h zpátky obrázek z auta z K. Varů a v navigaci měl Cheb.

Reagovat
Losinho

To bylo jasný že do Budějic sám netrefí

Reagovat
PlackaSKS

třeba se jen ztratil

Reagovat
KingMaster13

Tak to bere obklikou no Si chtěl udělat výlet

Reagovat
Kang & Kodos

"Ten debil nás vzal do jinýho Újezda!"

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
KingMaster13

Okay na ten střed zálohy jsem hodně zvědavej Zelený Ale zklamal mě stoperama. Frydrych byl výbornej a potřebujeme typologicky jiné stopery a ne 2 stejný. Kúdelovi a Hovorkovi to vedle sebe vždy skřípalo

Reagovat
ratusek

šetří Frýďu na Kluž. Hušba hraje, protože na předkolo LM je šnek, tak aby držel hubu, že dostane minuty

Reagovat
KingMaster13

Tak snad no ale Frýďa by to zvládnul Hušbu chápu, taky proti tomu nic nemám. V Kluži ať hraje buď Traore nebo Král

Reagovat
smazaný uživatel

Frydrych ale minule přohrál třikrát soupeři z čehož bylo nebezpečí. To se Hovorkovi a Kúdelovi nestává. Jsem rád, že se vrací do sestavy Olayinka, teď když střídal, tak to oživil a chtěl bych ho vidět i proti Kluži.

Reagovat
KingMaster13

Přesně je to technickej hráč a ten zápas by mohl být jeho

Reagovat
ratusek

Už se těším, až Yusuf bude ve 30.minutě vyfluslej

Reagovat
smazaný uživatel

Jusuf a Zelený dostali šanci

Reagovat
PlackaSKS

jen u toho zelenýho z toho mam strach béřa ani na lavičce, ale prej preventivní opatření, tak snad mu fakt nic neni

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám ze Zeleného strach vždycky. Moc jsem si ho zatím neoblíbil.

Reagovat
PlackaSKS

vůbec se mi tam nelíbí no.. radši bych tam posunul holeše než dával zelenýmu ještě šanci. hrozně nejistý dozadu a dopředu kazí ale tak třeba mile překvapí

Reagovat
smazaný uživatel

Ale šanci by podle mě dostat měl.

Reagovat
PlackaSKS

jo, asi jo. a jestli chtějí nechat v klidu bořila, tak kdy jindy

Reagovat
KingMaster13

Ten kluk je dobrej, zvládne to

Reagovat
smazaný uživatel

fotbalista jako kráva

Reagovat
KingMaster13

Já to jeho podceňování nechápu. On by samozřejmě byl platnější kdyby hrál častěji ale zase takovej průser to od něj nikdy nebyl když hrál

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Rozhodně bych neřekl, že nějak zklamal a dal mu šanci. On je obzvlášť dopředu fakt super.

Reagovat
KingMaster13

Bohužel ale pro něj Bořil je lepší a to je celé.

Reagovat
PlackaSKS

já se divim, že mu tak věříte potom co u nás zatim předvádí... ale jako zrovna budějovice by zvládnout měl, jinak nemá co dělat v lize

Reagovat
KingMaster13

Tak já si pamatuju, že třeba utkání se Zenitem zvládl naprosto s přehledem a to mě ujistilo že na to má

Reagovat
PlackaSKS

tam si ho vůbec nevybavuju... klasicky si pamatuju spíš když něco posral

Reagovat
KingMaster13

Já si pamatuju i jeho dobré zápasy. Pokud nehořel se Zenitem tak logicky na to má Neříkám že má na to hrát proti Seville ale takovou střední třídu evropských pohárů dá

Reagovat
PlackaSKS

hmm, až to dneska posere, tak ti to připomenu ne, je dobře, že si bořil odpočine. obzvlášt pokud má nějaký problémy. ale holeše bych tam viděl radši. ten vypadal hodně dobře

Reagovat
KingMaster13

Holešovi by ta levá strana nemusela sednout. A věřím že to dá úplně v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

No tak nakonec to od něj bylo dobré jenom dopředu. Možná bych ho zkoušel spíš na křídle, protože dozadu je z našich beků nejhorší.

Reagovat
PlackaSKS

tak dnes dozadu nebylo moc co dělat a stejně vytvořil šanci pro budějovice no... ale jak řikáš, dopředu to bylo zajímavý a levák na křídlo nám chybí... proč ne

Reagovat
Losinho

Yusuf dáme tipovačku, v kolikátý minutě dostane křeče?

Reagovat
John Obi Mikel

Tip 14., přání vůbec.

Reagovat
KingMaster13

41. ale dotluče poločas a snad zařídí gol nebo asistenci

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To je takovej náš Tetteh. Tipuju, že jazyk na vestě bude mít už kolem 30. minuty

Reagovat
KingMaster13

A Yusuf dle mě bude rád když zvládne fyzicky poločas

Reagovat
Coutinho10

jsem na to zvedavej

Reagovat
Kaspar

OT: nemate naky doporuceny pripravek na ucpany odpad? po zvonu to odtyka uz sice znatelne lip ale porad to neni ono, tak neco zkusit nez prijde na radu instalater?

Reagovat
Losinho

Zkus to prostřelit dalším nábojem

Reagovat
PlackaSKS

krtek

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Jako v hajzlu ? Pokkud treba vana/umyvadlo atd tak louh a varici vodu ale bacha na to

Reagovat
C-M@ster

krtek

Reagovat
vitalislavia

Jak píše Placka, krtek to jistí, pozor na oči...

Reagovat
Riviera Kid

Krtek

Reagovat
mayday

Prohnat pérem. Ideálně na to ale dva lidi.

Reagovat
ondrasch77

OT - Vaněk končí v Rusku... Že by zpátky do Plzně, když odchází Hrošovský?

Reagovat
smazaný uživatel

Kokeš

Reagovat
KingMaster13

A Jánošek by to odsral Už vidím ten scénář

Reagovat
ratusek

a co vy? Ikdyž vy máte Hubschmana. Nemohli by hrát spolu? Nepamatuji si přesně jestli Vaněk umí tvořit hru

Reagovat
ondrasch77

Vaněk je hlavně zlatokop, půjde tam, kde mu zaplatí nejvíc...

K nám určitě ne, možná zůstane někde jinde v Rusku, napsal jsem to blbě, končí v Ufě.

Reagovat
Blasphemer

Byl dobrej, ale už bych ho nechtěl. Máme tady kopu mladších hráčů s potenciálem. Za problémovýho debílka bych je fakt měnit nechtěl... ale bylo by to takové plzeňské, no.

Reagovat
db18

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Losinho

tutovka

Reagovat
Greny

a co takovej Banik jim by se stredak furt docela hodil ne?

Reagovat
HorajzmAmmann

to by ale musel hrát P(B)ánik 4-2-3-1

na 4-4-2 stačí to co máme, at hraje Jánoš a Hrubý

Reagovat
ondrasch77

Nevím, zda by chtěli platit tohle hovado, Jánoš je lepší...

Reagovat
fabec1222

Příbram

Reagovat
Miguel19

Olayinka kurz 6?

Sice je to megakopyto, ale zkusím si ho...

Reagovat
Coutinho10

zajimavy kurz..mozna zkusim, jestli stihnu...jeste musim nastavit fantu

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

bohuzel jsem ho nestihl..mam ho jenom ve fante

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Pablos

ČT pal s tím golfem do píče

Reagovat
smazaný uživatel

Však měli v programu až od 17:40.

Reagovat
Pablos

TV mi ukazovala, že 17:03... tak proto to.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
John Obi Mikel

Čapku, Čapku, Kolář teď sice chytá líp než dřív, ale říkat mu jistota? No nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi myslel jisté místo v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Doma

Reagovat
Banikovec7

A U19 taky slušně

Reagovat
lichna.

Navrat Krále!

Reagovat
JackBlack

Zase ten Karoch jako by ho včera nebylo dost alespon uslyšíme nějaký kvalitní informace a komentáře

Reagovat
smazaný uživatel

A já jsem myslel, že se šetří na víkendový šlágr.

Reagovat
Greny

jak zafrajeril a rozpojil ty bryle

Reagovat
JackBlack

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak na facebooku se jede v komentářích klasika, po Matouškovi na podzim a Burenovi na jaře se teď volá po Balutovi

Reagovat
Losinho

Nedivím se

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hlavně u Jílka nechápu, že si to chválí. Nebýt Nity, tak dostanou bůra.

Reagovat
Kang & Kodos

Nikdo jinej to za něj neudělá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

to jeste nezacalo a co tam skandovali ? kdo ze je hovado?

Reagovat
andrew96

Trpiš nějak kyne ne?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Olej je čím dál tím víc dřevěnější

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

uskocil mu mic, ale on neco vymysli

Reagovat
andrew96

Nějaký dřevoryt třeba.

Reagovat
Coutinho10

posloucham ?

Reagovat
andrew96

Se ukopl no, jak Aduriz.

Reagovat
Coutinho10

Maso omg

Reagovat
smazaný uživatel

Měl střílet.

Reagovat
Coutinho10

nechapu, ze to nezkusil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Stanciu fauloval už tak potřetí, ne?

Reagovat
exse

Kdo to dneska spolukomentuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec.

Reagovat
mistr129

NEDAL KARTU? Za zakoplý balón? UŽ NÁS ŘEŽOU!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Šádek

Reagovat
Greny

Staněk sklapl betony

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitní rozklek

Reagovat
Coutinho10

Kudela

Reagovat
smazaný uživatel

Kúdela

Reagovat
C-M@ster

Cu Dela

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

Kůdela

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/JaroslavTvrdik/status/1162248274964672514?s=19 ten tvrdik je takový zmrd az to boli. Idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz to tu bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, sorry

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Yusuf se mi zatím líbí, už jen zklidnit tu koncovku.

Reagovat
mistr129

zrovna jsem to chtěl napsat, i Olayinka hraje slušně.

Reagovat
ratusek

o tý koncovce píšete u všech utočníků

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

...v lize.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

chtelo by to uz prolomit

Reagovat
KingMaster13

Ale jo Yusuf přínos má Je to takovej neproduktivní Škoda (z jeho nejlepších let)

Reagovat
mistr129

neproduktivní Škoda z nejlepších let je Škoda

Reagovat
KingMaster13

Vždyť Škodovi tam padlo skoro vše do čeho kopnul tu dobu

Reagovat
mistr129

Myslel jsem právě současnýho (nebo teda loňskýho) Škodu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

11 střel po dvaceti minutách

Reagovat
Banikovec7

Tak když Stanciu střílí jen co přeleze polovinu, tak se to nasbírá.

Reagovat
smazaný uživatel

A když z jedné akce uděláme 3 střely (2 zblokované)

Reagovat
naheCZ

11 střel za 22 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Jarda Černý

Reagovat
Coutinho10

Stanciu top balon

Reagovat
smazaný uživatel

Já z toho Koláře vyrostu, ale nakonec to zvládl.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jo, hlavně ho rozchytejte, matláci

Reagovat
smazaný uživatel

Už se stalo.

Reagovat
Greny

Staněk má strasne divnej styl chytani

Reagovat
JackBlack

Podle mě ten míč hodně pálí, když to letělo na Staňka tak mu vždy vypadl

Reagovat
FCSL

Stanciu Ve hře snad 2x víc míčů jak ve Spartě, dobře to rozdává

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje víc dole než ve Spartě. Tam šlo vše přes Kangu.

Reagovat
smazaný uživatel

Za to neustálé a nekonečné "jedna na jedna", bych Pešírovi vyliskal.

Reagovat
djiros

Brabcovi

Reagovat
smazaný uživatel

Pešír?

Reagovat
Riviera Kid

To je Erich.

Reagovat
Losinho

Erich Pešír?

Reagovat
smazaný uživatel

Dynamo si hraje na Chelsea s těmi ofsajdy?

Reagovat
Coutinho10

Olayinka dobra strela...netrefit ho do hlavy, tak je gol...

Reagovat
smazaný uživatel

navíc trefil do hlavy Havla

Reagovat
Kang & Kodos

Slavie asi 40 střel, ale tak 37 z nich úplně o hovně

Reagovat
smazaný uživatel

Připomíná mi to sezónu 17/18

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluji Kluži k postupu do LM, nemáme žádnou šanci... Český fotbal je na úplným dnu..

Reagovat
exse

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Fanoušek Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Je to realita. Ty hráči jsou úplně zlomený, je na nich úplná deka. Potřebujeme 90 střel na 1 gól, co chceš dělat v LM, když nejsme ani schopný dát naprosto průměrným týmům 2 góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

1:1 a 0:0 stačí

Reagovat
smazaný uživatel

0:0 a 1:0 taky

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel tohle obdobi jim patri, takze postup. Jak Plzen by nedokazala postoupit pres Valletu, tak Slavii to holt lepi. Ale skrz toho Tvrdika jim to nepreju. Snad da Lacina hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stanciu

Reagovat
Kang & Kodos

Ten to tam sází jak Kanga první půlrok na Spartě

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Hovorka

Reagovat
db18

To od Cufa nebyla ruka?

Reagovat
fabec1222

Přihrávka měla oči

Reagovat
smazaný uživatel

Taky by mohl Stanciu někdy trefit branku

Reagovat
Blasphemer

nebo taky ne

Reagovat
RadekVonCZE

Ten Stanciu se fakt ztratil v Arábii

Reagovat
Coutinho10

Nico uz to tref ...Maso alibista

Reagovat
andrew96

Slavia je před vápnem šíleně dřevěná

Reagovat
KingMaster13

Nikdo si nevěří viz Masopust

Reagovat
smazaný uživatel

krom Teplic, každý zápas Slavie je o infarkt, divím se že ještě nepřišli žádné pokuty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Masopust Alibista posranej

Reagovat
JackBlack

Masopust na úrovni penalty a pošle to 15metrů za vápno na Pepu...

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne vidim jak jim v tom dvojazapase všechno vyjde Kazdy odraz pujde ke slavistovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ty tady zkoušíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic, jen nesnasim Slavii skrz Tvrdika, co vyvadi na twitteru. Tot vse. Namyslenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Stanciu trefil branku. A Staněk

Reagovat
mistr129

Stanciu na bránu, spokojení?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Ale jo

Reagovat
smazaný uživatel

zas nad

Reagovat
Miguel19

Vepředu má Slavia teda solidní polena.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Trpiš jim zakázal střílet na bránu?

Reagovat
Blasphemer

jenom Stanciuovi

Reagovat
KingMaster13

Ten tlak je bezzubej, bez zápalu. Ty hráče to nebaví nebo co?

Reagovat
Kang & Kodos

Jako podle čísel je Slavie hrozně mele, ale jejich plán ve stylu "když nefungujou střely z dálky, zkusíme víc střel z dálky" je top. To je prostě čekání na to, jestli se jednou zadaří

Reagovat
KingMaster13

Já čekám, že to tam jednou padne ale je to hrozný prostě. Naštěstí obrana hraje dobře takže by to mohlo stačit ale je to shit

Reagovat
Blasphemer

ratusek 16.08.2019 18:49#

Hušba se zase ukopne a bude za boha, opět

Reagovat
Kang & Kodos

Snad jo. Radši on než Stanciu

Reagovat
Kang & Kodos

Piče

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
lichna.

Reagovat
ondrasch77

Škoda, že trefil víko, měl jsem jako kápo

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Letos to bude liga postižených.. Ten nejmenší krypl vyhraje ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Zas jim ta jedna spadne. Nebo pisknout pentli. To je spis pravděpodobnejsi.

Reagovat
FCSL

Tak od tak 10. minuty to je solidní beton od Budějek, do toho se hraje blbě. Ale jestli tak budou pokračovat, tak jim to tam časem padne i z tý dálky

Reagovat
smazaný uživatel

19 střel, nebezpečných 0

Reagovat
ratusek

Hušba se zase ukopne a bude za boha, opět

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
KingMaster13

Za boha ne ale zařvu si ne že ne

Reagovat
Coutinho10

21 strel za polocas...to je strela kazdy 2 minuty a nic

Reagovat
KingMaster13

Protože ty střely jsou hrozný. Chce to občas i nějakej povedenej centr apod.

Reagovat
Coutinho10

ja vim no, ale tonje fakt sileny, kdyz to takhle vidis v tech statistikach ...to se snad musi prolomit co nejdrive a ne jako v Karviny 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

nebo nahrat a vytvorit sanci... ale na to Slavia absolutne rezignovala

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu být pozitivní, Stanciu střílí úplně mimo, Yusuf vypadá jak Tetteh, Olayinka špatný, Hušbauer-Masopust taky zrovna nezáří, brejky Budějovic nebezpečné, zatím obrana zvládá. Střely 21:1, ale že by musel gólman vytasit nějaký "extratřída zákrok" to se říct nedá.

Hrajme dál a dejme sakra už góla.

Reagovat
smazaný uživatel

Dejme tam toho Burena fakt.. I když hodně spaluje, tak aspoň se dostane do opravdové šance a je nejlepší, možná letos dokonce jediný fotbalista v týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Do zavřené obrany bych Burena nedával.

Reagovat
Euphael

Škodu dneska zkusi?

Reagovat
smazaný uživatel

Letos nebude Plzen kralem, ale uvidite, ze nejvic vysledku 1:0 bude mit Slavia.

Reagovat
smazaný uživatel

zatim to tak vypada... s takovym tymem je to ostuda... snad jeste horsi nez vykony Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Zaregistrovat se jen pro to, aby si tady psal příspěvky namířené proti Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, vcera jsem psal i proti Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to pak jo.

Reagovat
Kang & Kodos

proti všem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia opet tragicka - je to jako pres kopirak mimo zapas v Teplicich... ano prevahu maji obrovskou... strel taky hodne... ale kolik golovych sanci? snad ani jednu

a to je problem vubec vsech prednich tymu... coz se ukazalo letos v poharech - nikdo z nich nema kvalitu v utocne fazi! a mnozi ani nemaji kvalitni utocniky

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty pozice, že kterých střílí nejsou úplně z prdele, ale to samotný provedení

Reagovat
smazaný uživatel

oni predvedli naprosto nulovou kvalitu ve finalni a predfinalni fazi a u tech strel predvedli akorat nekvaitu

strely se daji vypilovat i ve druhym polocase.... ale ta chybejici kvalita v utocne fazi bude dlouhodonejsi problem - Slavia ma velky stesti... ze ma jistou alespon EL... protoze jinak by letela ted z poharu taky

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt je to pravda... ze Slavii chybi kvalita ve finalni a predfinalni utocne fazi... nebo kolik jsi mistre napocital golovek... co si Slavia vytvorila?

Reagovat
mistr129

Směju se tý poslední větě, jestli tak to pospojované trojtečkami jde nazvat.

Reagovat
John Obi Mikel

To je střel jak na 3 zápasy Plzně, ale prd z toho.

Reagovat
Euphael

Budejovice beztak jedou na krev. Kluci chcou ukazat kvalitu, aby se Sivok laskave rozhodl.

Reagovat
ondrasch77

To nakonec dopadne, že jim bude Sivi zahřívat lávku

Reagovat
Euphael

Doufam ze jsi pripraveny na prvni prohru ve fante a nebudes to brat spatne

Reagovat
ondrasch77

Chvíli mi trvalo než jsem našel, co máš na mysli...

Prohry beru s nadhledem, ale vůbec nemůžeš vědět, co mám v týmu...

Reagovat
Kang & Kodos

"Nakopávač Stanciu"

King Karoch

Reagovat
smazaný uživatel

Budějovice zatím sympatický výkon.

K sešívaným se nebudu vyjadřovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ví Karoch o tý užovce, co má na krku?

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Stanciu

Reagovat
lichna.

Wooow! Krásný.

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal wooooww Nicooooooooo

Reagovat
Coutinho10

a ja ho vyndal z fanty, abych nemel 3 nase zalozniky

Reagovat
db18

Stancio

Reagovat
C-M@ster

Furt maká až má propocený triko

Reagovat
naheCZ

Stačí hráčům ukázat Zmrhala a hned je tam gól

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Touch of gold

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stanciu trefil branku

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

STANCIU SOLÍ

Reagovat
mistr129

Ale tohle mě sere, naprosto zbytečný zákroky a dával bych za to kartu

Reagovat
lichna.

No já nevím, ale zdálky ta kresba Zmrhala nic moc. Chápu, že to není Bart Simpson, ale i tak.

Reagovat
doocetung

6x přestřelit můžeš, po sedmé už ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
djiros

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Losinho

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář Kúdela

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Erich celej vystříkanej z Koláře. To je jasný, že pak musel udělat minelu.

Reagovat
Remt

Zas a znova. Přiveďte brankáře, kterej nedělá takovýhle chyby v rozehrávce

Reagovat
FCSL

Já se hlavně divim Trpišovi, že to po něm až tak chce, když vidí, kolik z toho dělá chyb. Jinak ted se po tom nejvíc omlouval Stanciu, myslim, že to od Koláře chtěl a taky nevěděl, kolik hráčů má vedle sebe. Příliš na riziko, tohle dělal i u nás

Reagovat
Hokaido

Taková žabka tvl, to musí chytat.

Reagovat
smazaný uživatel

Prepinam na Pliskovou, tady je to klasická 1:0 fulltimeovka. Gol hned po puli, zvlast takový, jestli padne druhy gol, sezeru posranou metlu. Nashle zítra. Ba ne. Zítra se hraje nejlepší liga sveta.

Reagovat
smazaný uživatel

Otevírám šampaňské, už sem nic psát nebudeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Uzivej si tohle obdobi a nekaz si to hadkama. Uz ho mozns v zivote nikdy nezazijes.

Reagovat
Kang & Kodos

přesně tak, dokonce tři zápasy. Hlavně Bohemka-Sigma slibuje extrémní zážitek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

jak jsi to věděl?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrou chut

Reagovat
Remt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hovorka

Reagovat
Coutinho10

Hovorka to nadherne roztahl, ale Cufe

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorka

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Co chtěj víc, šulíni

Reagovat
smazaný uživatel

Vlášek nepovolená reklama?

Reagovat
smazaný uživatel

Zelený

Reagovat
smazaný uživatel

Yusuf ještě může

Reagovat
lichna.

Schranz

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, Ivo Táborský. Doufal jsem, že ho tam dnes nedají

Reagovat
smazaný uživatel

nesmrtelný Táborský

Reagovat
John Obi Mikel

Poborský není moc oblíbený

Reagovat
Coutinho10

Joooooooo Peeeeeeeteeeeeer co jsem rikal hateri

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem zkritizival o pulce Stancia-> gol, olayinku-> gol, pred chvili Zeleneho-> od te doby famozni.

Reagovat
mistr129

Na Koláře jsi to ještě nezkoušel?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě by zařídil góla

Reagovat
Coutinho10

to bylo hlavne na andrewa a pocketa

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Já Oleje bráním a teď jsem ho chtěl jenom vybičovat k lepšímu výkonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

tak to cenim

Reagovat
smazaný uživatel

Zkritizuj všechny v nominaci repre pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Olayinka

Reagovat
smazaný uživatel

Olayinka gol, neverim

Reagovat
smazaný uživatel

OLEJ IS ON FIRE

Reagovat
smazaný uživatel

Vlasek ze Stanciu se narodil 90km od Kluze, ze to neni uplne za rohem.. ja bych teda rekl ze v Rumunsku je to dost blizko..

Reagovat
Spalovač šancí

Je to cca 3 hodiny cesty ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako na kole?

Reagovat
Spalovač šancí

Autem

Reagovat
smazaný uživatel

Máte tady toho Helešiče.

Reagovat
HorajzmAmmann

no konečně Helešic

Reagovat
smazaný uživatel

Sport 1 koupil tureckou ligu Zrovna vysílaj Galatasaray. Oni už nemají portugalskou?

Reagovat
smazaný uživatel

Tu mají myslim taky

Reagovat
John Obi Mikel

Už se těším.

Reagovat
PhilipS

Btw. ta stoperská dvojce Hovorka, Kudela je zatím dost bezchybná ne? Všechny zápasy, co jsem viděl tak byli skvěli v soubojích a super rozehrávka

Reagovat
smazaný uživatel

Hraji s velkym prehledem, mam strach aby se to neposralo proti Kluzi

Reagovat
smazaný uživatel

Se Zlínem je Poznar+Fantiš školili a s Teplicema taky udělali ze všech akcí drama. Od té doby zatím drží. Ale s Frydrychem mi to přijde lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda Baníku Ivo Táborský

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi je odpornej, jelikož tenkrát jsem taky samozřejmě chtěl, aby jste ten titul získali raději vy než Sparta.

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Boze ten Schranz je curak

Reagovat
Coutinho10

schranz bez karty ?

Reagovat
smazaný uživatel

Opačně už by se tu spustil lynč.

Reagovat
Coutinho10

to nepochybuju

Reagovat
Jackmaker1989

Borci, jeden zaujímavý fakt a to rozhodne nie je náhoda. Hovorka, z ktorého sa robil tragéd na Sparte a od nadštandardného stopera mal ďaleko, je krátko po odchode zo Sparty zase výborný hráč. V čom proste toto je, že jednoducho v tej Sparte sú tí hráči v prdeli? A tých prípadov je strašne moc

Reagovat
PlackaSKS

že ve spartě byl po dlouhodobym zranění a pak se to prostě vezlo. v jablonci, kde měl klid, se zase vyhrál a ted v tom pokračuje. na tom neni nic až tak divnýho

Reagovat
smazaný uživatel

MILAN ŠKODA

Reagovat
Coutinho10

Milaaaaaaaaaaaaaan Skooooooda gooool a legenda je zpet

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Takže Škoda starter proti Kluži

Reagovat
smazaný uživatel

Škodu šetřit na ligu, potřebuje dát tu stovku.

Reagovat
doshcz

Král si vydupává přestup nebo jak?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Zraněnej/nemocnej.

Reagovat
doshcz

jen aby

Reagovat
Coutinho10

setrime na Kluz

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, prostě záloha našlapaná a Traoré/Hušba zatím lepší

Reagovat
smazaný uživatel

A zraněnej.

Reagovat
Coutinho10

... a hrat stejne muze jenom 11 hracu

Reagovat
smazaný uživatel

Pepo!

Reagovat
Coutinho10

Husbaaaa ty vole....fanta place, skoda

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To vypadá, že Oleji ten gól pomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

večeře

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
fabec1222

Škoda 100

Reagovat
RadekVonCZE

Škoda is on fire!

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Škoďák

Reagovat
Coutinho10

Milaaaaaan Škoooda to je šampion

Reagovat
Coutinho10

5-6 hlavickaru nasich

Reagovat
mistr129

Koloději, Škoďák jsem zase popíchl já <3 abych si taky přihrál polívčičku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

VAR

Reagovat
smazaný uživatel

Tam není faul

Reagovat
smazaný uživatel

to je zase komedie

Reagovat
mistr129

Jako za lajnou asi byl, ale vždyť se od té doby ještě dvě minuty hrálo

Reagovat
smazaný uživatel

To si děláte legraci? Vždyť je to o dvě akce předtím

Reagovat
djiros

A hra byla přerušena? Vše správně. Gól nic neřeší.

Reagovat
smazaný uživatel

A bude se zkoumat i 5 minut zpátky od posledního přerušení?

Reagovat
djiros

U nás jsou schopni rozhodčí to do 5 minut zapomenout. Ale pokud by následoval gól jako v tomto případě, tak by se to mělo zkoumat vždy.

Reagovat
Stannis Baratheon

Twl neremcej a pamatuj na pecku naBihemce

Reagovat
mistr129

Reagovat
naheCZ

Já jsem myslel, že mají zkoumat jen tu útočnou akci a ne celej úsek od posledního přerušení...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

příště se bude hrát bez přerušení celej poločas a gól v nastavení se neuzná, protože ve čtyřicátý sedmý byl na půlce out.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

to bylo celkem necitlivy...Škoda si ho zaslouzil

Reagovat
John Obi Mikel

O to nejde, jde o to, že měl platit.

Reagovat
Coutinho10

jako pravidlove to je bohuzel ok..hra nebyla prerusena, ale stve me to kvuli Milanovi...dat ho nekdo jinej, tak to tolik nehrotim, ale Škoda ho dal krasne, ferove v souboji a neplati kvuli blbymu kousku mice za carou, jestli vubec

Reagovat
PlackaSKS

neplatí, protože míč opustil hrací plochu a mělo se odkopávat od brány.. jo, pro škodu nic moc, pro fanoušky taky na hovno... ale jestli milimetr nebo dva metry je jedno když se to dá posoudit... přesně od toho var prostě je

Reagovat
Coutinho10

j jako jo no ....nedá se nic dělat...pravidla jsou pravidla a je potřeba je respektovat

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
mistr129

A ještě jednou:

Reagovat
RadekVonCZE

VAR

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Šádek

Reagovat
smazaný uživatel

Pro koho si přiletí "vrtulníkem" jako tenkrát pro Poznara?

Reagovat
Blasphemer

Jedinej gól Slavie, za kterej bych měl kvůli Coufalovi aspoň nějaký ve fantasy, neuznají.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

30 strel -> kazda 10. strela je gol..to je efektivita

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
PlackaSKS

dokud jich bude 30, tak vše v pořádku

Reagovat
Coutinho10

ve středu bych se s podobnou situací nezlobil, pokud z toho budou taky 3 góly

Reagovat
PlackaSKS

v úterý a to jich bude snad 40

Reagovat
Coutinho10

*teda v úterý

Reagovat
PlackaSKS

pozdě

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Hilál se mi popravdě vůbec nelíbil, Jelikož mi přišel, že je línej na krok, Třeba při souboji 1 na 1 s ležícím Novákem stejně nevyhraje.

Reagovat
Greny

OT : Dukla - Zbrojovka na ČT ... Šural zase v zakladu .. to bude neco

Reagovat
db18

Ale podle komentátora za vás hraje i Piroch, takže dobrý. 10 na 12

Reagovat
Greny

Nemec nas spolukomentoval i v tydnu a rika : Pachlopnik mlady hrac, nejspise se Zbrojovkou trenuje a trener o nem vi...nic vic o nem nevim...

Pachlopnik pulroku v acku uz a kdyby se nezranil na konci minule sezony tak je jednoznacne v zakladni sestave

Reagovat
smazaný uživatel

zatim hroznej vykon, pulka toho kadru ma presne na to co hraje---II. liga je jejich strop

Reagovat
Kaspar

Gonzaleze by si mohl vytahnout treba takovy Liberec

Reagovat
Losinho

Takže za rok do Slavie říkáš..

Reagovat
exse

Stará dobrá Dukla, krásně se na to dívá, ale zakončení je pro ně sprostý slovo. Každopádně Doumbia parádní, má tam takový Kangovský záblesky.

Reagovat
Greny

Prichystal na hriste... dobrovolne do desíti

Reagovat
pingla

ale Dulka hraje fakt dobře, Brno špatné moc

Reagovat
Greny

Brno hraje to na co momentalne mame

Reagovat
pingla

A to jsem čekal, že druhá liga bude pro Vás letos formalita...

Reagovat
Greny

vubec... momentalne nas jedinej kreativni zaloznik je pri zraneni Pachlopnika, Krska ktery hraje dnes svuj paty profesionalni zapas, Stepanovský od zacatku sezony mimo, a stavění Ruska do stredu zalohy ho taky zabiji, ale Sustra chapu moc jinych moznosti nema, kdyz mu Pozar nikoho neprivedl, ale toho taky nevinim , protoze majitel je kokot ...

Reagovat
pingla

Ten Krška mi přijde takový nijaký, nevýrazný, nemůžu si pomoct... Lord Štěpanovský se u vás nějak rozstřílel, přitom mi přišlo, že je schopný hrát leda tak MSFL ale tak v přípravě jste si to docela dávali...

Reagovat
naheCZ

Kdyby tam byl alespoň někdo, kdo umí dát centr. Bartolemeu vždy trefí prvního hráče, Sukup to dá vždy do prostoru, kde nikdo není, o Šumberovi jsem prakticky nevěděl. Jedinej Eismann snese z těch krajních hráčů alespoň nějaké měřítko. Vrchol zoufalství samozřejmě Šural, který se dostane do výborné pozice, ale tou zpětnou přihrávkou pošle Duklu do protiútoku...Štěpanovsky a Pachopolník chybí no..

Reagovat
smazaný uživatel

Takže postup nebude?

Reagovat
db18

Šury

Reagovat
smazaný uživatel

je jasny komu to venoval..a nemuzu si pomoct, je Pepikovi strasne podobnej

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Zbrojovka bejt druhý ve městě, i když jsou jedinej profiklub, to už je extrémní zoufalství

Reagovat
Liquid

tak hlavně, že nic nebránilo expertům z EF prohlásit, že jde o JEDNOZNAČNÝHO favorita 2.ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, příští týden Líšni ukážeme, kam patří.

Reagovat
Mirek na tenisu

Šustr s Magerou na Špilberk!

Reagovat
Ligter

možný jen v jediném vtipu, ve kterým se dá bydlet

Reagovat
C-M@ster

Ještě vzala Líšni nejlepšího hráče a strčila jim Zikla, kterej nedal prázdnou před koncem, aby ten rozestup nebyl takovej.

Reagovat
monty25

Viktorka Žižkov Po tomhle kole nejhůř 5. místo, už si ani nepamatuju, kdy byla Viktorka takhle vysoko. Škoda, že na Dukle nebyla remíza, mohlo to být ještě lepší...

Reagovat
eleven11

Viktorka Žižkov je tu!

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Můžou vůbec postoupit?

Reagovat
monty25

Tři měsíce zpátky jsme se zázračně zachránili ve FNL a ty už bys nás pasoval na postup? Popravdě nevím. Jsem rád, že se stadion povedlo uzpůsobit aspoň na 2. ligu a když bude tuhle sezonu hrát Viktorka v horní polovině tabulky, tak budu naprosto spokojen.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen jestli s váma mám počítat jako se soupeřema

Reagovat
Kang & Kodos

Štípek šel slušně doprdele, kdysi dávno to vypadalo, že by se mohl chytnout v Plzni a nakonec to dopracoval do Sokolova.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kaspar

naslapnuto mel dobre, ale kdyz si pak vyhuli palici, tak se tezko dostane dal

Reagovat
Euphael

huli?

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Duklicka

Reagovat
Liquid

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
monty25

Naopak navrátilec Egonek teď válí za Domažlice...

https://www.livesport.cz/zapas/MgNVTulr/#prehled-zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Má to blízko domů

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť tam šel už před několika týdny.

Reagovat
djwenca

Balutovi se ani nedivím, že je nespokojen, nepochopitelně nedostane absolutně žádnou šanci https://www.efotbal.cz/clanek-201203-Baluta-chce-ve-Slavii-vice-casu-na-hristi-Pujdu-za-vedenim-tohle-si-nezaslouzim-rekl-rumunskemu-deni.html

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavneze prohrali v priprave v Bystrci co trenovala tyden :)

Reagovat
Greny

OT : Koubek

Reagovat
smazaný uživatel

Cooo?

Reagovat
Coutinho10

https://streamja.com/LdWL , ale mel to tezky z blizka reagovat

Reagovat
Greny

Pak ještě další dva góly chytal divne, za pulroku bude :

Agent Koubka : pulroku v Německu stačilo a Koubek se vrací do české ligy

Reagovat
Coutinho10

j pak kouknu na sestrih z toho zapasu, ale trochu jsem se toho bal, ze v ty BL to bude pro nej daleko horsi

Reagovat
Coutinho10

tak jsem videl rozsirenej sestrih a jako sice dostal bura a hlavne ten 3. gol, to byla hrubka, ale jinak je fakt, ze asi 2 goly mel kousek od nohy nebo ruky, ale jinak v tom 1. polocase tam minimalne 3 dobry strely dobre vyrazil, takze tam to jeste az na ten 1. smolnej gol slo, ale jinak je potreba rict, ze tech strel fakt bylo silene dost a neslo to vsechno pochytat a jenom skoda ty jedny velky chyby

Reagovat
andrew96

Hrůza zápas v jeho podání.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nic proti tobě, reaguju na Koubka

Reagovat
smazaný uživatel

Čau spartani, fakt je na zítra vyprodáno!? Teď koukám na ticket portal a lístky už tam nejsou

Reagovat
Coutinho10

Petrzela wow to si zaslouzilo gol

Reagovat
andrew96

Petržela je skvělý.

Reagovat
Blasphemer

Milan

Reagovat
F.Torres

Slovacko si asi v klidu pohlida stred tabulky. Nerupnout s CB tak zatim super bodove

Reagovat
oli9

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Železník zatím vypadá jako spolehlivý koncový hráč. Ještě jsem neviděl, že by přes něj akce pokračovala

Reagovat
salm0n

Zavadil - skvělý vzor pro mládež

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FruFru

Teď by to chtělo Mirka, aby ti vysvětlil, že ti starší hráči takový prostě jsou.

Reagovat
Mirek na tenisu

Zavadil si tohle nemá dovolit. Bylo to trapné. Jak někde v Ekvádoru. Kdyby ho hráči, i hostů, nedrželi, snad by Rejžkovi jednu fláknul. Na druhou stranu co to hovado pískalo...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou nezvladajka ti Opaváci

Reagovat
Wambasen

Tak něco takového, co se dělo v Opavě, jsem už dlouho neviděl

Reagovat
montaigne33

SKS včera potvrdila zlepšení a jak věřím, mohla by zvládnout boj o LM... Druhá věc je, že další nadprůměrné týmy ligy (a také nadprůměrné týmy v rámci středoevr. prostoru) budou rok bez mezinárod. klubové konfrontace... Proto si říkám, zda by středoevrop. asociace (CZ, POL, SK, RAK, HU, SL, CR a třeba i Dánska) neměly spojit síly a obnovit (v moderní podobě) STŘEDOEVROPSKÝ POHÁR= jako určitý pohár alternativní... Kluby, kt by nepostoupily do skupin. fáze soutěží UEFA, by se mohly zapojit do STŘEDOEVROP. POHÁRU... Každoročně většina středoevrop. kvalifikantů nepostupuje a ztrácí možnost růstu v těžkých zápasech... Jsem přesvědčen, že utkání např. SPARTA:HAJDUK. AUSTRIA:PLZEŇ atd.by měly větší hodnotu než třeba zápas JABLONEC:PYUNIK ap. a bez komplikovaného cestování... Přednost by měly samozřejmě soutěže UEFA, ale např. 4skupiny po 4týmech by se zaplnily... Domnívám se, že by si soutěž našla i velkorysé sponzory a mohla uspět sportovně i ekonomicky... Vím, je to na 99% UTOPIE

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě by to nikdo nebral vážně, stejné jako mnohé "velké" týmy EL

Reagovat
montaigne33

Kdyby nový STŘEDOEVR. POHÁR zaštítily významné firmy z regionu (ŠKODA AD.) a kluby měly zisk za vyhraný zápas třeba 3,5 mil. Kč a za remízu 1 mil., tak by vzrostla i prestiž Ale kdo by to chtěl "odpracovat" (Berbrové určitě ne...). Obávám se, že se i v budoucnu středoevropské kluby budou dostávat do zákl. skupin soutěží UEFA v počtu nižším než bychom si přáli... (a ta konfrontace následně chybí...) Možná podobný pohár vznikne- až si VELKOKLUBY prosadí SUPERLIGU...)

Reagovat
Losinho

Leda v létě jako nějakej přátelskej turnaj, to by bylo fajn.

Reagovat
didosh

Reagovat
Mirek na tenisu

Pokud budou pískat ligu takové gumy jako sudí Rejžek dneska v Opavě, pak to půjde do kopru všechno. Viděl jsem posledních 20 minut, ale co ten zmetek stačil napáchat... To hovado snad každý druhý zákrok posoudilo nepřesně nebo opačně nebo vůbec. Ten chlap neměl vůbec cit pro hru zvanou fotbal. Nejsou snad lidi?

Reagovat
smazaný uživatel

Byla na něm znát nezkušenost, ale nechápu, co měl tak strašného napáchat? Jediný opravdu kontroverzní moment bylo udělení/neudělení karty Poznarovi.

Reagovat
iamek

Reagovat
martin1

Tak Látal ml. už dokonce v základu

Reagovat
HorajzmAmmann

ten Keita to je hroznej dřevák...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Bohemka se konečně trefila

Reagovat
andrew96

Fryšták

Reagovat
ratusek

Jílek má v piči

Reagovat
Coutinho10

jako kdyby vedl ligu a vyradil Trabzon

Reagovat
ratusek

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Losinho

Reagovat
Luc-Luc

tvl Yunis s Nesporem, to je zhmotneny zoufalstvi

Reagovat
smazaný uživatel

Oba mám ve fantasy

Reagovat
Luc-Luc

Falta

Reagovat
ratusek

Tvl kdyby ti komentátoři radši drželi hubu tohle si O2 platí

Reagovat
smazaný uživatel

To je úroveň Karocha a někdy i horší

Reagovat
ratusek

Reagovat
Luc-Luc

podle me hodne prisna, ale Plsa to kopl paradne

Reagovat
Coutinho10

Podany to tam zacal nenak sypat z tech primaku

Reagovat
smazaný uživatel

Kam se hrabe Stanciu zatím.

Reagovat
Coutinho10

j, tjn...bude to muset zpresnit, ale aspon, ze se trefil vcera ze hry

Reagovat
smazaný uživatel

Ta byla moc pěkná, škoda, že předtím 6x ohrozil diváky.

Reagovat
Coutinho10

tjn bylo na nem hodne videt, jak ten gol chce dat a az moc to tlacil na silu a to bylo pak videt, kdyz letelo vzdy nahoru

Reagovat
Losinho

Šiškovu už dal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podaný

Reagovat
Losinho

Podaný nádhera

Reagovat
exse

Nicolae Podaný

Reagovat
Dru Zeree

Krásný gol

Reagovat
ratusek

Tak kolik zápasů ještě dostane Hašek? Ikdyž po tom gole se zvedli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ukázkové zakřiknutí

Reagovat
ratusek

myslím, že byl chvilku od odvolání, ale oni ho hráči zachránili

Reagovat
Posledni Kovboj

tedka maj stejne bodu jako my no

Reagovat
Losinho

Tak to je na vyhazov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
KingMaster13

To není poprvý co jsi ho takhle zachránil

Reagovat
ratusek

no jo, můžu za to já

Reagovat
KingMaster13

Ale tak mě se ten Hašek z nějakého důvodu v té Bohemce líbí. Zase to tam nevede nějak špatně. Pod ním na prodeji hráčů vydělala Bohemka víc než kdy předtím a s ním nespadnou takže ať je tam třeba do smrti

Reagovat
ratusek

Tak jako jo. Mě jen sere těma kecama okolo. Že stojí Reiter 100mega, že je špatnej trávník, že moc prší atd

Reagovat
KingMaster13

Tak je to trochu brečínek a na lepší tým nemá ale v tý Bohemce ať si je

Reagovat
smazaný uživatel

Klokan

Reagovat
ratusek

spíš Sigma

Reagovat
Luc-Luc

nemuseli by tak okate ti sasci fandit Bohemce

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Coutinho10

8, 9 rohu muzete prezit, ale 10. uz ne

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Coutinho10

Jindrisek dostal slusne nalozeno

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš při tom jeho faulu?

Reagovat
Coutinho10

pak byl nezpevnenej, protoze to necekal, ale nakonec je vpoho....ten zacatek uz presne nevim, co tomu predchazelo

Reagovat
Losinho

To hrozně vyschízovali komentátoři, mně to nijak hrozný teda nepřišlo

Reagovat
Coutinho10

ani ne...nemyslim si, kdyz jsem to videl, jak Jindrisek chce odehrat ten mic, Hasek mu tleska, ze je u mice a on v momente,kdy ten mic kontroloval, tak do nej nabehl ten protihrac a tak to vubec necekal a pak i z opakovacky bylo videt, ze mu liznul trochu koleno...celkem jsem se bal, aby to pro nej neskoncil ten zapas, protoze v tech prvnich vterinach to nevypadalo dobre a on neni typ hrace, co by simulovat, takze snadnje vpohode

Reagovat
Coutinho10

wooooooooow Boheeeeeeeemka

Reagovat
smazaný uživatel

ke konci sem jim to uz fakt pral, konecne zacli davat goly i mimo trening

Reagovat
Coutinho10

taky...super obrat

Reagovat
smazaný uživatel

To je zápas

Reagovat
Losinho

Bohemka

Reagovat
smazaný uživatel

To je kurva obrat dobre jim tak Olmiku

Reagovat
Luc-Luc

Tandir

Reagovat
ratusek

ve čtvrtek Ewerton, dneska Tandir. At žijí posily z SVK

Reagovat
monty25

Zrovna Bartek, kterýho má Puskas ve Fantasy. Snad se mu zítra nezblázní Hrubý s Vukadinovičem...

Reagovat
martin1

zb07 tam má z Bohemky duo Podaný + Bartek

Reagovat
Puskas

Stačil by jeden, stačil by Hrubý:). A štve mě ten Bořil chtěl jsem tam původně dát ještě jednoho ze Slovácka.

Reagovat
monty25

To mě může nakonec mrzet, že jsem to skládal narychlo v mobilu a nevešel jsem se do 100 mega. Na druhou stranu se málokdy stane, aby mi všichni hráči bodovali...

Reagovat
Puskas

Hned jak jsme viděl tu slováckou obranu, zalitoval jsem, že jsem to taky nedal. Už jme mohli být prakticky nastejno. Bartek mi asi napotřetí konečně vyšel, vloni byl celkem produktivní, Petrželu jsem si nechával tak na osmé kolo, že by mohl něco dát, předběhl mě...

Reagovat
Posledni Kovboj

Bohemka

Reagovat
smazaný uživatel

Homolka

Reagovat
smazaný uživatel

*jestli to je, myslim, že jo

Reagovat
Luc-Luc

kokoti fakt, zase s bohemkou

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už tu jednou bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Odpornej výkon. Bohemka zaslouženě. Látale půjdeš brzo do hajzlu, protože na tu hru se nedá koukat. Útočníci jak kdyby tam nebyli a korunovaci dáš tomu,když na pravýho beka nasadíš svého skřetího synáčka,co nemá ani na druhou ligu.

Reagovat
ratusek

čekal jsem, že budete černý kůň soutěže a zatím dost velká bída. Jsem zvědavej, jak dlouho bude mít vedení trpělivost

Reagovat
Firkraag

Lidi, co ta penalta proti nám, to přece nemohla bej.. může to někdo nestrannej posoudit? opakovačku jsem ještě neviděl

Reagovat
Losinho

Já bych to nepísknul.

Reagovat
PlackaSKS

To nebyl faul

Reagovat
Firkraag

Tak teĎ jsem to viděl... no balon nehral a nechal mu tam nohu no... vypadalo to trochu debilně.

Reagovat
PlackaSKS

podivej se na ten záběr zprava... u toho prvního sem si řikal, že tam divně seknul nohou a klidně bych to písknul, u toho zprava to ale vypadalo, že ho skoro netrefil, pokud vůbec... je mi v zásadě jedno jak ten zápas dopadl, ale tohle bych prostě nepískal. teda takhle, tohle bych s varem nepískal, jinak asi ano

Reagovat
smazaný uživatel

nejrespektovanejsi uzivatel ef, ktery je zaroven silne neobjektivni vuci sigme rikal, ze byla, takze byla

Reagovat
PlackaSKS

"já bych to nepísknul" je, že byla?

Reagovat
Losinho

Já jsem proti Sigmě?

Reagovat
PlackaSKS

ale respektovanýho uživatele tam vynecháš, vid .. pche. pardon, popravdě sem si tě podle "L" spletl s liquidem...

Reagovat
Losinho

Reagovat
PlackaSKS

já vim, stydim se

Reagovat
smazaný uživatel

Liquid18.08.2019 02:30#

já bych jí taky pískl, přišlo mi to jako úmyslný bránění ve hře

takze jasna penalta,na tom se snad ted musis shodnout

Reagovat
PlackaSKS

jj, jak píšu výš

Reagovat
smazaný uživatel

Budin - Fillo,Prochy,Sindelar,Flasticka - Reiter,Janos,Hruby,Cigan - Smola,Kuzma

Bude to boj, pardon valka, ale myt tyce jako SKS v 94 urcite nebudem.

Roztahani Chachari po celem stadionu, to bude zajimave. Snad to tomu fizlovi a dalsim otevre oci...a hokaidopustovi doda dalsi davku adrenalinu.

1:3

Reagovat
rufus

Kde byli ti Chachari na celem stadionu?

Reagovat
Kang & Kodos

Dneska musí bejt bezpodmínečně tři body, jinak už by se Jílek mohl dostat pod tlak. Kór s tim losem, co teď máme

Reagovat
PlackaSKS

Dneska musí nastoupit duo radakovic - stetina!!

Reagovat
Losinho

Zahustel, Radakovič, Štetina, Hanousek

Reagovat
PlackaSKS

this is my sen

Reagovat
ratusek

Snad bude remíza

Reagovat
martin1

Procházka dnes za Béčko. Tak snad v Teplicích bude Janošek v základu. Jinak za Spartu šel i Lischka.

Reagovat
Blasphemer

Nebo Hořava a na AM Čermák.

Reagovat
martin1

Nestraš

Reagovat
Orlandiiik

wtf proč zase Lischka za béčko ?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozehrává se tam, stejně jako Juliš.

Reagovat
smazaný uživatel

dava se mu cas po ty operaci

Reagovat
smazaný uživatel

Už teď slušná fronta na lístky.

Musím pochválit, minimum najebanych, snad to nebyl jen malý ostrůvek chacharu...

Reagovat
Euphael

Jsi v praze? Tak to se na tebe prijdu podivat

Reagovat
smazaný uživatel

Pojed :-*

Reagovat
FCSL

Niţă - Sáček, Radakovič, Hancko, Hanousek - Mandjeck, Hašek - Plavšič, Trávník Hložek - Kozák

Obrana Mandjeck Bez Kangy

Reagovat
FCSL

Neprohra Baníku za barák

Reagovat
KingMaster13

To se Jílek posral ne? S tímhle ten Baník nemůžou porazit ani za nic

Reagovat
HorajzmAmmann

Takze 3:0 v polocase, diky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neon

Zahuštěný střed, ostré kraje, centry a dlouhé nákopy na Kozáka. Třeba to vyjde

Reagovat
FCSL

Nasrat Kangu tomu ještě chybělo Ale na Mandjecka se docela těšim, nepřišel mi nějak špatnej, třeba se chytne

Reagovat
smazaný uživatel

Nasrat Kangu? Jak nasrat? Tim, ze ho vystrida a on se chova jak pica? Kazdy trener, ktery nechce, aby hrac prerostl klub, by ho posadil. Dementa bych preradil na mesic do béčka, a pak ho vyrazil. Jenze tohle Sparta nikdy neudela. Lip pro soupeře. Svancaru na neho

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, chova se jako pica, ale soucasne je to hrac, kterej nas momentalne drzi nad vodou. Trener musi mit individualni pristup ke kazdymu. Pokud neni dostatecne kvalitni psycholog, tak by na to mel mit lidi.

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentne to na nej nepomaha. Takze sahl k tomuto kroku.

Reagovat
Losinho

Tak k němu měl sáhnout hned další zápas a ne ho ještě poslat do "zápasu podzimu" v Trabzonu.

Reagovat
PlackaSKS

čůrák nečůrák, je to klíčovej hráč...a jak sám píšeš, byl to zápas podzimu

Reagovat
Losinho

Ale nevěřím, že má tohle nějakou extra souvislost s tím střídáním v Boleslavi.

Reagovat
PlackaSKS

kdo ví.. já jen doufám, že bude hrát co nejmín

Reagovat
smazaný uživatel

Costa a Kanga jsou kde?

Aspoň že vyhodil Tetteha

Reagovat
Ross Geller

Costa zraněný a Kanga na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na Mandjeka jsem fakt zvědavý. Myslím, že mu tím dávají určitou šanci se ukázat, a když nic, tak půjde a nebude moct ani muknout. Ale určitě by bylo dobře, kdyby se chytil. Kromě překvapení Krejčího pořádné DM nemáme.

Jinak ty Jílkovy nápady v sestavě se mi naopak líbí. Je vidět, že má koule zkoušet. Ostatně dosavadní výsledky žádnou pevnou a jasnou sestavu neukázaly.

Kanga podle mě sedí za potulku, kterou se prezentovat v Turecku. Já fakt trnu, když si hraje s míčem a za ním už jsou je stopeři. On má mít jasnej zákaz hrát níž než poslední DM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

skvělá sestava

Reagovat
smazaný uživatel

sestava to mu asi poradily ty stromy v lese

Reagovat
KingMaster13

Jako mám z Jílka trochu pocit že tou sestavou jakoby už rezignoval

Reagovat
Selänne

Jílek se definitivně zbláznil.

Reagovat
Raylan

Reagovat
smazaný uživatel

To zas bude rosambo tvl. Vidi ale nekdo krome spartanu a banikovcu v tomto zápase az takový naboj? Ja treba ne. Banik zvlast na Sparte dlouhodobe nic nezmůže a hraje vzdy druhe housle. Dneska to zas bude easy. 2:0 FT. Jestli chce Banik hrat standardne, a proti top spuperum, musi Panik odejit a nahradit ho ztraceny syn Svedik

Reagovat
HorajzmAmmann

2 sezony zpatky tam skoro 2x vyhral...

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro. Z 11 zapasu dvakrát vyhra. A to jednou po prodloužení. Nic koc statistika na slagr.

Reagovat
mistr129

Teď moc žádnej náboj nevidím, ale před sestupem Baníku to byli hodně zajímavý zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Rok 2004 nejlepsi. Taky od te doby to ma naboj.

Reagovat
lichna.

Nemá to náboj? Hlavně ze se skoro při každém zápase něco řešilo ať už to byl Frýdek Baroš Štětina. Bylo to vždy dost vyhrocené. Nevím jak pro Sparťany ale třeba pro me jsou to zápasy sezony. Slezské derby je super, ale více si přeju porazit Spartu.

Reagovat
Losinho

Vyhrocený to je, že Baník sportovně často nestíhal je věc druhá. Něco jako derby, když jsme byli v prdeli.

Reagovat
Jackmaker1989

Borci, dodnes som si Jílka zastával ale bez ohľadu na dnešný výsledok ten človek musí okamžite odísť, jedine že by trpel nejakou schyzofréniou.

Posadiť Kangu, tak to je vrchol všetkého čo doteraz spravil. Posadiť Krejčiho (ak je zdravý), tak to je tiež moc.

Konečne tá hrá vyzerala a ja v zápasoch keď sa prehrávalo sa vďaka zálohe dokázal ten súper prehrať a aspoň vyrovnať. Ale tento kokot namiesto toho aby konečne dal obranu dokopy vymení na komplet zálohu v strede.

JILEK VEN!

Reagovat
smazaný uživatel

Tim, ze posadil Kangu udelal nejlepší vec ve Sparte, od te doby, co prisel Lafata.

Reagovat
chavi.27

duvod?

Reagovat
Jackmaker1989

Tak mi prosím daj na to vysvetlenie a budem čakať silné argumenty.

Reagovat
smazaný uživatel

Duvody jsou. Treba ten, ze si udelal timto tahem poradek v kabine. Ukazal, ze se nikdo nebude chovat jak pica. Ferguson by to udelal taky. A taky proto tam mel poradek. Dalsi duvod je ten, ze na to ma pravo. Kanga neplni dozadu taktické pokyny. Muze posadit kohokoliv. I Ronalda, kdyby tam byl.

Reagovat
Jackmaker1989

Kámo, hej ak neplní úkoly, mali ho predať. Ale zmena Kangu je obrovská, nemal ešte ani kartu, má neuveriteľné štatistiky a je o parník najlepší hráč.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Zadny hrac nemuze byt vetsi nez klub. Pokud jo, bude sedet.

Reagovat
Ross Geller

Jasně, budeme furt dokola vyhazovat trenéry....

Reagovat
Jackmaker1989

Kámo, ja nie som za to, toho Kangu by som ešte ako tak pochopil, ale toho Krejčiho? Ako vysvetlíš Mandjecka? Toto je neuveriteľné diletanstvo.

Reagovat
chavi.27

tak to bude na Sparte ultimatni hnus... chudaci lidi co si koupili listky...

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, ale vážně - jak to víš takhle dopředu? Já se na to třeba těším hodně.

Reagovat
Hokaido

To je píča tvl, jak může posadit našeho o level nejlepšího hráče. Čůrák jeden.

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
Ross Geller

Jak? Třeba proto, že je Kanga unavený a potřebuje i čas na regeneraci?

Reagovat
Hokaido

Jj, to bude určitě tím.

Reagovat
didosh

Nějaký funkční stream na Baník?

Reagovat
C-M@ster

o2tv.cz

Reagovat
Banikovec7

Skoda, ze jsme bez Stronatiho, to zavani tim, ze se Kozak dostane k 7 hlavickam a pak nas nezachrani ani to, ze to je Kozak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Přesně, šest jich nedá, ale sedmou už jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu, jak muzete tady hejtovat Jilka, ze posadil Kangu KAZDA hvezda, i Ronaldo, i chuj Mandzukic se naučili makat pro tym. Nikdy by po vystřídani tohle neudělali. A to jsou jinaci hráči. Jilek udelal dobre. A jestli Kanga bude delat bordel, dal bych mu pokutu, vyplatil ze smlouvy a poslal Svancarovi do Tiki Taka.

Reagovat
Jackmaker1989

Co to meleš ty vole? Tak prečo ho potom postavil na Trabzonu?

Reagovat
smazaný uživatel

Postavil, protože to bylo existencni utkani.

Reagovat
Jackmaker1989

Áno, nato čo píšeš:

1. Existenční utkání, to znamená, že je najlepší a musel hrať aby v tom zápase mali šancu.

2. Toto nie je? Konečne môžu držať krok s Plzňou, ktorá je v kríze, tak posadím Kangu aby sa zase nevyhral zápas a strata narastala, výborne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ja netvrdím, ze neni nejlepsi. Ja tvrdim, ze to neni jen o výkonu, ale taky morálce a charakteru. Kdyz ho necha delat bordel, nepodavat ruku spoluhracum, trenerovi atd., tak si nadela nejen problemy sam, protože bude neudrzitelny, ale nadela problémy i v kabine, protože spoluhraci zacnou byt nasrani nejen na Kangu, ale i na Jilka, ze ho tak chrání a necha ho delat co chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože do Trabzonu ty pokyny dodržoval a bylo to dobrý. V Turecku si chodil kde se mu zachtělo a při vystřídání udělal dokonalou hysterku. Není pan nedotknutelný a ve fotbale to nemůže být nikdo. A je to škoda, že je takový, protože na hřišti to většinou opravdu znatelně pozvedne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jackmaker1989

Bavíme sa o Trabzone doma alebo vonku? Moja otázka je jasná: Prečo ho postavil vonku ak s ním nie je spokojný. Samozrejme súhlasím, že tie jeho reakcie nie sú ok. Včera to isté spravil Aguero. Začne ho dávať Pepek na lavičku?

Reagovat
smazaný uživatel

Pep dava Aguera na lavku. Toci kazdeho v ofenzive krome Sterlinga. Jenze Aguero to spolkne. Kanga ne. Postavil ho, protože je kvalitní. V tom zapase se ale opet choval jak zmrd. Druhy zapas po sobe po Boleslavi.

Reagovat
Jackmaker1989

Videl si včera čo spravil Aguero ako to "spolkl"?

Reagovat
smazaný uživatel

Udelal to poprvé.

Reagovat
Riviera Kid

Copak on letos nemaka a nehraje pro tým? Nejlepší hráč ligy o dva parníky.

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
exse

Reagovat
mistr129

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

proc si sem chodil ?

Reagovat
smazaný uživatel

A proč jako ne? Je to zakazane? Zeptej se spis proc prsi? Proc po lete je podzim. A proč je vecer tma

Reagovat
Selänne

pár reakcí dostal, mise splněna

Reagovat
smazaný uživatel

Ty incestaku, napis neco k tématu, zatím jen trollis. Lituju tvoji matku, ze te porodila, mela te radsi plivnout na zem ty inceste.

Reagovat
Blasphemer

umřy

Reagovat
smazaný uživatel

Dik

Reagovat
Blasphemer

Sparta

Reagovat
andrew96

Já raději počkám, ale pravda, vypadá to na další zábavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopím ale nikdy, jak mohli Kangu koupit. Neznali snad jeho charakter? Koupili ho jak v FM na blind? Chtel bych znat toho dementa, co tento prestup vymyslel. Totalni nekompetentnost. No nic, zapas ukaze. Za me Sparta v pohode vyhra.

Reagovat
smazaný uživatel

Být v pořádku Dočkal, tak je Kanga asi taky jinde - buď herně, nebo na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale neni

Reagovat
EAG le grand amour

Reagovat
didosh

Taky si myslím...A spolu s obranou největší problém rudých zmrdu

Reagovat
Selänne

Založ si novej účet, tenhle už je profláklej.

Reagovat
smazaný uživatel

Napisu pravdu a napises tohle. Tak napis neco k tématu.

Reagovat
Selänne

2/10

Reagovat
smazaný uživatel

Trotlle

Reagovat
Posledni Kovboj

max

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Prosiiim stream

Reagovat
smazaný uživatel

Zko

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry za to "Zko", posílal jsem z mobilu a nějak to nedopadlo. Ale byla to celkem nuda, taková plácaná, každému týmu se povedly 3,4 fotbalové akce, Budínskému ten zápas vůbec nesedl a my jsme ty jeho chyby vepředu taky neodčinili.

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga Mandjeck

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je zas dementu. Clovek napise neco proti kangovi a hned se tubsletnou trollove. Pardon, ze jsem vam napsal neco na milácka.

Reagovat
Kang & Kodos

V pohodě, stejně ti to tady za chvíli skončí

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a co?

Reagovat
Hokaido

Chcipni, dík

Reagovat
smazaný uživatel

Oblíbený klub Sparta Fakt na tom stadionu je iq prumer 50 A proc nejsi na stadionu ty fando

Reagovat
Hokaido

Čekám na pivo, ty kreténe.

Reagovat
John Obi Mikel

Oblíbené kluby žádné Kámo ty asi budeš obyčejný troll Sparťanský stadion je velky pro všechny Sparťany v republice A jak víš, že tam není?

Reagovat
Blasphemer

umřy

Reagovat
smazaný uživatel

Diky

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Raylan

Jedinej dement jsi tu ty.

Reagovat
PlackaSKS

neměl si ještě včera nebo předevčírem nick od g?

Reagovat
Rarášek

Na takový sestavy nemám spolehlivý srdce, tyvole ..

Reagovat
John Obi Mikel

Ale hraje Mandjeck.

Reagovat
Rarášek

Taky on, Hložek a Sáček jsou jediný pozitivní na tý sestavě

Reagovat
Losinho

ten by mohl bejt dobrej

Reagovat
John Obi Mikel

Mandjeck

Reagovat
Kang & Kodos

Co už, aspoň se Trávník bude moct ukázat, což vedle Kangy nebo dokonce na křídle fakt nešlo. Mandjeck mě sere víc, ale Krejčí dost možná potřeboval odfrknout

Reagovat
exse

Podle sestav to dneska na Letné bude opět krásná válka kryplů. Bohužel se bojím, že ten Jílkův náhodný generátor jmen bude dneska na Pánikův totální fotbal bez jediného DZ platit.

Reagovat
Banikovec7

Janos je co presne?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
exse

Shit moje chyba. Bral jsem to podle livesportu a nedošlo mi, že Fillo už hraje jen beka.

Reagovat
exse

V tom případě měním svůj tip na 3:3.

Reagovat
John Obi Mikel

Budeme řešit ve studiu hotel

Reagovat
Riviera Kid

řešili to asi tři minuty a ten hotel chce stavět majitel Sparty, která hraje. Tak co?

Reagovat
Dru Zeree

Reagovat
smazaný uživatel

Na livesportu mají tu sestava poněkud špatně, ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mistr129

Náhodný generátor jmen

Reagovat
Dru Zeree

Venca jede bomby

Reagovat
lichna.

Bez Zia se toho trochu bojím. Jak už tu někdo psal, těch centrů by Kozák dneska mohl vyhrát dost..

Reagovat
C-M@ster

Kanga už přestupuje?

Reagovat
dantetomas

Nejaky stream na Spartu? alebo niekto, kto by mi spravil ucet, kedze nemam ceske cislo ani cesky bankovni ucet?

Reagovat
dantetomas

ucet na O2tv

Reagovat
John Obi Mikel

Kanga se prý nehodí do dnešní taktiky

Reagovat
lichna.

Reportér pěkně mokré sako.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Nekdy snad dospějete tady. Prat nekomu smrt viz hokaido a blasphemer. Supr. Karma je zdarma, nebojte jen ukazete jak hloupi jsou fanoušci fotbalu. Treba v tenisu je vyspelejsi kultura.

Reagovat
Puskas
Reagovat
smazaný uživatel

1993. Vhozeni delobuchu z kotle slavie do kotle hostu 2019

Reagovat
Puskas

A co to má s tím společné? Magoři jsou na tenise, na basketu, na hokeji. U fotbalu coby nejsledovanějšího sportu je jich zákonitě více.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Řekněte B

Řekněte A

Řekněte N

Reagovat
kilobyte

eurotenis.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyztak tenisportal.cz mas tady dokonce reklamu, ma to stejny majitel

Reagovat
kilobyte

Tak táhni a už se nevracej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi agresivní clovek se smutnym zivotem

Reagovat
kilobyte

Reagovat
smazaný uživatel

to zrusili idnes, nebo proc se tu ted mnozi tito retardi??

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, jsem retard. Ale prat nekomu smrt je ok. Dobre. Pak to nema ve svete vypadat jak to vypada, kdyz jsou tu lide jako vy.

Reagovat
smazaný uživatel

link pls

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
John Obi Mikel

Takže Sport a vše kolem něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Raylan

Snad to alespoň odmakaj na 100%, dneska se musí vyhrát.

Reagovat
John Obi Mikel

Kanga na lavici? Uz se to sype!

Reagovat
Losinho

Radakovičovo vystoupení už to začíná

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek - Fleišman budou zajímavé souboje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem Homolka Se slovy "V televizi je Sparta proti Baníku" jsem opustil rodinnou oslavu

Reagovat
Puskas

Ludvo, tos neviděl, Radakovič, Hancko, Hanousek, Sparta má obranu, ta by ubránila Real Madrid.

Reagovat
Euphael

Rodiny co maji rodinne oslavy v nedeli jsou divne.

Reagovat
Ross Geller

Gol Martin Hašek

Reagovat
Losinho

Reagovat
Neon

Hašek se trefil, není možná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Potupa pro Baník .

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je gólman?

Reagovat
Losinho

Reagovat
lichna.

Šindelář a jeho nesmyslné výběhy vol.5

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tohle měl gólman mít. To nešlo ani přímo k tyči.

Reagovat
EAG le grand amour

To se dalo chytit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Firkraag

Dalo, ale dal to trochu překvapivě na bližší tyč.

Reagovat
EAG le grand amour

To rozhodně, ale kdyby měl správné postavení, tak to má.

Reagovat
Firkraag

Asi jo, ale prostě jsem čekal obstřel placírou na zadní, dostal by mě taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Ty buzny ani neukážou to choreo Jdu na metallicu, snad to dobře dopadne a vyhrajem

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme někdy Smolu vyhrát hlavu? Nebo jít aspoň do vyskoku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sledoval jsi Baník letos poprvé?

Reagovat
smazaný uživatel

člověče ne. Proti bohemce pár soubojů vyhrál, dokonce se několikrát i odlepil od země.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš, proti Teplicím a v Karviné ty nákopy sbíral taky.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

tak čím to bude?že by ti vysmívaní stopeři sparty byli o tolik lepší?Anebo to byla jen Smolova připosranost?

Reagovat
smazaný uživatel

No stopeři Sparty jsou určitě lepší než stopeři Karviné a Teplic. Smola není sprinter nebo technik, je to bijec do vápna, na nákopy. Tady to nevyšlo celému týmu (takže i Smolovi), nejvíce Budínskému. Proto mi ta otázka jestli ho někdy uvidíme vyhrát hlavu přijde mimo

Reagovat
frankiefcb

přesně. A to se radim k těm, co mají na Smolu přísné oko.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli je to bijec do vápna na nákopy, tak by mohl vyhrát hlavu i na půlce, to si trochu protiřečí..a o tom, že by to měl být snad sprinter nebo technik, nepadlo ani slovo, člověče.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepadlo o tom slovo, ale chtěl jsem to napsat Je tam od hlav jak říkáš, které jinak dost vyhrává, jen mu to v tomto zápase moc nevycházelo (stejně jako celému týmu), takže hanit jen jeho je nespravedlivé

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu, byl to špatný výkon od celého týmu, Smola ale bude vždycky vyčnívat(pro mě opavskou minulostí, výškou, nemotorností).

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, to už je trochu lepší

Reagovat
lichna.

Já vím, že jsem v tomhle dost zaujatý, ale zrovna proti té Karviné až na gól těch míčů moc nezískal..

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaké určitě ano, ale neměl jsem o hře takový přehled jako ve Vítkách, seděl jsem dost nízko. Nevykašlal se ani na ty jasně ztracené míče a ten tlak na obránce vytvářel, dal gól. Za mě spokojenost. Mám ho raději než flákače Holzera a nechápu jakou dostal od našich sodu za tu nafilmovanou penaltu a už se nezmínilo, že v tom zápase neprohrál ani jednu hlavičku. Když nebude filmovat, bude to ještě lepší, ale i takhle ho beru. Oproti Kubovi je tam rozdíl dvou soutěží.

Reagovat
lichna.

Jo tohle je pravda. Já ho jen osobně nemám rád, ani mi není blízký jeho styl hry. Pokud ale dává góly, tak to dovedu nějak přežít.

Jen proti Spartě se ukázalo, že když stopeři chtějí, tak ho umí vymazat. Ale samozřejmě, tam neměl skoro žádné míče ve vápně.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Baník je prostě přínosem. Lepší to být může, ale špatné to není. Jsem rád, že máme jeho, přišel zdarma, zatímco Wagnera bychom myslím museli kupovat a v této sezoně zatím lepší není

Reagovat
Neon

Dobrej knockout na bradu

Reagovat
Ross Geller

Fotbal je kontaktní sport.

Reagovat
Dru Zeree

Budínský se mi zdá trochu připosraný

Reagovat
smazaný uživatel

Přál bych si, aby se Trávník rozehrál. Jeho možnosti jsou určitě výš, ale vedle Kangy to má holt těžké. Místo na svém postu je obvykle utopený na křídle. Tak co dneska?

Reagovat
smazaný uživatel

Madjack zatim kraluje

Reagovat
Bruny

Reagovat
Ross Geller

To je debil ten Kozák, zbytečná žlutá.

Reagovat
smazaný uživatel

sudi

Reagovat
smazaný uživatel

"Je čas na nějaká hodnocení, ale Mandjeck zatím hraje velmi dobře. A s Hanckem přišla do středu obrany jistota."

Reagovat
Dru Zeree

A je po zápase

Reagovat
Selänne

Červená jak vyšitá.

Reagovat
smazaný uživatel

Čekali jsme do 30. minuty. Konečně nějaký emoce

Reagovat
Selänne

To jsou alibisti tpč

Reagovat
Neon

Dneska tak dvě, tři červené?

Reagovat
smazaný uživatel

Stream na sport a všude kolem něj A teď do mě vy Kellnerové

Reagovat
JackBlack

Přátelské atmosféra ne Letný

Reagovat
Nuno čomes

Boha to je zase přehlídka simulantu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Baník tímhle stylem nemůže dohrát v 11. A už vůbec ne, když je sudím Ginzel.

Reagovat
Zark

Reagovat
naheCZ

Fleišman

Reagovat
Dru Zeree

proč neběžel dál?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Wyrda

Proč fleiska nepokracoval?

Reagovat
monty25

Kozák je klasik.

Reagovat
pospec7

Kozák tzv na Kozáka

Reagovat
naheCZ

Klasik Kozák

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Homolka orgasmus. A to ani nehraje doktor Dočkal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

To snad ani není možný tohle.

Reagovat
Kaspar

co ma porad Nita s tim gestem na oci?

Reagovat
Ross Geller

Gol Martin Hašek

Reagovat
smazaný uživatel

Budínský

Reagovat
Rarášek

Hašek jakej střelec .

Reagovat
Neon

Střídejte toho brankáře

Reagovat
smazaný uživatel

Gólman

Reagovat
naheCZ

Budinský

Reagovat
smazaný uživatel

Hašéééék. Ale Budínský je na ručník

Reagovat
Nuno čomes

KOpyto

Reagovat
Dru Zeree

dobrý zoufalce ten Budínský

Reagovat
Frank Lampard 8

Uroš asistence

Reagovat
Wyrda

Buda

Reagovat
smazaný uživatel

ten golman dobrej klaun, oba goly jeho

Reagovat
PBLead

Hašek : Budinský - 2:0

Reagovat
Posledni Kovboj

Vetsi bizar nez dva goly Haskem se taky jen tak nevidi.

Reagovat
Selänne

Hašek 2

Goat 1

Libore, začni si hledat novej klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Smola půjde o půli dolů

Reagovat
h8_sfatto

takže nákupy ve Spartě nebyly potřeba, stačilo jen odstavit Costu

Reagovat
Losinho

Kangu

Reagovat
Zark

sparta hraje dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Ve kterém vesmíru?

Reagovat
Ross Geller

Jak je to možné, vždyť všichni tady psali, že Jílek zvolil špatnou sestavu.

Reagovat
Zark

jsou tu sami jantari

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Ne, nehraje ..

Reagovat
Zark

tak kdyz jsi to napsal ty, tak to znamena akurat potvrzeni mych slov

Reagovat
smazaný uživatel

Vzadu bych tak optimistický nebyl. Ale jinak je fakt, že na to koukám výjimečně v klidu a s optimismem.

Reagovat
Zark

Reagovat
Losinho

Zlatej hydrant

Reagovat
smazaný uživatel

Plavsic ty vole.. zase bez prihravky

Reagovat
monty25

Škoda, Poznar, Petržela a Hašek dva góly. Zajímavý kolo.

Reagovat
monty25

Beru zpět, Škodovi ten druhej vlastně neuznali.

Reagovat
smazaný uživatel

Plavšic je strašná hérečka.

Reagovat
jackinho10

Vsak on ma tak 50kg, pri kazdem kontaktu lezi na zemi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady na ten faul vyloženě čekal a bylo mu dopřáno

Reagovat
lichna.

Šindelář a Budinský dneska podrželi no... Škoda, jinak je to na šance relativně vyrovnané.

Reagovat
smazaný uživatel

Budinsky srdcem Spartan

Reagovat
Firkraag

*odpadkovým košem

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Smola se sem zatoulal z divize?

Reagovat
jackinho10

A potom ze v evrope je to takova tragedie, kdyz misto, aby hrali fotbal, tak porad jen lezi na zemi a ti rozhodci tomu taky strasne pridavaji, kazdy kontakt je faul

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho bolí oči. Náhrávky na pár metrů opravdu složitá věc. Budínský Smola, ten chuj, nevyhraje jediný hlavičkový souboj. Sparta přišla k vedení, jak slepý k houslím. Kozák - jak tento "fotbalista" mohl hrát v Itálii a Anglii, nechápu

Reagovat
pingla

Tak co místní odborníci, chybí Kanga a Krejčí?

Reagovat
Neon

Chybí mi tam DMK místo Plavšiče

Reagovat
JackBlack

sice sparta vede 2:0, ale není to zásluhou jejího výkonu, ale tragickou hrou Baníku

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak trochu pravdu má. Nicméně hrajeme dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Snad bude taky tak blbej a tu sestavu podrží

Reagovat
Dru Zeree

Hrát Baník s brankářem tak je to 0:0. Sparta z ničeho 2 goly

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby golman neudelal dve chyby, tak je to krasnejch 0:0 s jednou spalenou sanci Kozaka

Reagovat
Selänne

Kanga chybí hodně. Kolik tam bylo kombinačních akcí? Jedná, dvě? Do fotbalu to má daleko.

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Jackmaker1989

Áno, je úplne jedno, že to je 2:0. Pretože to mohlo byť 2:2 a Kanga na 10tke spolu s aktuálnym výkonom Mandjecka by to mohlo posunúť ešte o level vyššie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kliiiid bro. Ty už jseš zaseklej kolovrátek. Však on se Kanga vrátí, neboj.

Reagovat
Lenochod

Reagovat
exse

O Krejčím nikdo nemluvil a Kanga samozřejmě chybí. To že jste dali 2 góly z půl šance neznamená, že hrajete dobře.

Reagovat
pingla

já spartě vážně nefandím

Reagovat
chavi.27

nekoukej jenom na vysledek ale i na hru... dyt je to tragedie dopredu

Reagovat
Zark

Krejči vubec nechybi

Reagovat
Kang & Kodos

Hancko docela dobrý, Uroš čistá kalamita. Ještě že máme Budinskýho. Oba góly mohl mít, i když zase bych ten druhej gól neházel jenom na něj. Jestli to Kuzmanovič udělal schválně, těžko řict. Ale zase se Mandjeck nemusel válet dvě minuty po tom, co dostal klasickýho facáka. Celkově žádná sláva, Baník dopředu nebezpečnej, ty dva góly jsou víceméně darovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

sparta hraje podobnou sracku jako celou sezonu,ale na podobny soupere to doma staci,kdyby se hrálo venku tak nemá šanci

Reagovat
kilobyte

Loni dostal za podobný zákrok redku po videu a dneska se na to nešel ani podívat.

Reagovat
kilobyte

*Kanga

Reagovat
Neon

jen ta rána Mandjeckovi byla myslím do ohryzku a dost silná, tak to mohlo i bolet.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník má dneska spíš smůlu. Brankář je nepodržel, v útoku taky chyběl kousek štěstí. Každopádně to rozhodnuté není.

Překvapení zápasu je Mandjeck.

Reagovat
smazaný uživatel

Banik se pomalu ale jiste zacina radit po bok Teplic a Pribrami, jako naproto zbytecnej nudnej klub. Az skonci Baros a ubyde jeste par divaku tak to bude uplnej konec.

Reagovat
lichna.

Reagovat
Euphael

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jste byli vy pár let zpátky? Zbytečný klub?

Reagovat
kilobyte

Není to tak dávno, co jste od jednoho zbytečného klubu dostali 7 gólů.

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Jeezis to je srandy kopec tak snad za dva roky bude taky na urovni dnesni Slavie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Kdybys nejmenoval Baník a Baroše, tak by to sedělo na Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

baník hraje hrozně posraně a budínský jinak pulka tymu z ligy by dnes na sparte brada minimálně bod, doufám že Csaplárova past bude jinak baník nemá šanci s takovým výkonem

Reagovat
Hokaido

Mandjeck teda topovej, příště bych klidně zkusit toho Krejčího na stoperu.

Reagovat
Rarášek

Jednou nezachytil navěh, ale jinak super. Hraje na svým postu ve správným systému .. a voala.

Reagovat
exse

Ale jo, dneska to štěstíčko Spartě přeju. Oddálí se Jílkův konec a ten snad příště proti nám nasadí stejnou sestavu.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Takže sme se dva roky trápili s Frýdkem na DM a takovýho hráča jako je Mandjeck posíláme po hostovačkách

Reagovat
smazaný uživatel

Rozehrál se nám tam dobře, chlapec

Reagovat
frankiefcb

Škoda, dneska to Viktorovi opravdu nevychází. Nicméně v minulých zápasech nás neskutečně podržel. Takže z něho nedělejte totálního šmátláka. Prostě zápas blbec no.

Reagovat
Han střelil první

Hlavně se těším, jak za brankářovy chyby bude zase moct Bob

Reagovat
frankiefcb

Bob to má snad spočítané tak i tak .

Reagovat
smazaný uživatel

Co by byla písnička bez refrénu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

tak kdyz ho sikanuje

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, ale s tím výkonem dopředu by stejně více jak bod nebyl.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jeste ze nehraje Kanga to by byl pruser... skoda, mohlo tam neco spadnout. Budinsky klaun dneska...

Reagovat
Han střelil první
Reagovat
John Obi Mikel

Njn, Mandjeck skvělej, říkam to tu už od léta, ze na APN byl parádní a Sparta by ho měla zkusit.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
John Obi Mikel

Chcete-lu být k Viktorovi krutí, můžete ho klidně označit za nejlepšího hráče Sparty v dnešním zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Csaplarova past

Reagovat
smazaný uživatel

První střídání čekám Kozák -> Tetteh.

Reagovat
smazaný uživatel

Pak Plavšič -> DMK

Nakonec Trávník -> Kanga

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam dělá ten Smola?

Reagovat
Dru Zeree

Baník a jeho auty

Reagovat
Posledni Kovboj

Plavsic uz ho vylej

Reagovat
hrundy

Hrubý to je výkon ligovýho fotbalisty

Reagovat
Losinho

Jak to ten pomezní přes Budinskýho a půlku hřiště mohl vidět?

Reagovat
smazaný uživatel

Smola venku, Baníl vyrovná.

Reagovat
Losinho

To by musela Sparta stáhnout Budinskýho.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Jánoš To by clovek blil... Prasi jak muze a vsemu se hrozne divi

Reagovat
smazaný uživatel

Však půlka z toho fauly nebyly

Reagovat
Banikovec7

ne ze by to bylo duvodem vysledku, ale prijde mi, ze kdykoliv se k sobe priblizi 2 hraci, tak piska faul pro Spartu

Reagovat
monty25
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Squinty

Střídej

Reagovat
smazaný uživatel

No, nemá to dneska náboj. Snad už jen, kdyby přišel Baroš...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Druhý poločas úplné hovno...

Reagovat
Radin

Strašnej fotbal. Hložek celkem o ničem

Reagovat
Neon

Baník šetří síly na poslední desetiminutovku

Reagovat
Ross Geller

Sáček kapitán

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

pískej konec

Reagovat
Losinho

Kozák má hotovo

Reagovat
EAG le grand amour

Hrozná plácaná teda ale...

Reagovat
naheCZ

Tak stihne Baroš červenou?

Reagovat
Ross Geller

Hancko dnes výborný výkon. Konečně pořádný stoper.

Reagovat
Selänne

Teď ještě koupit někoho k němu.

Reagovat
Neon

Přemluvit Jílka, aby vzal do Ačka Lischku

Reagovat
Selänne

Ten musí bejt psychicky úplně v prdeli.

Reagovat
Euphael

A nedohání jen manko kondiční?

Reagovat
Rarášek

Ano.

Reagovat
JeséRodriguez

+ Kaya a zkusit tam Krejčího

Reagovat
Losinho

A pak místo něj, až se vrátí do Itálie

Reagovat
Selänne

To budeme řešit po jeho odchodu a vypadnutí ze 3. předkola EL.

Reagovat
Squinty

Je na něj ta opce? Někde jsem četl, že 6mega

Reagovat
smazaný uživatel

4

Reagovat
DieFohlenBMG

Údajně 5-7

Reagovat
Rarášek

Konečně levej bek*

Reagovat
smazaný uživatel

jemu tusim viac sedi ta pozicia stopera

Reagovat
Neon

Tetteh chce být kozákem kola?

Reagovat
naheCZ

Asi chce

Reagovat
Selänne

Super, takže DMK odepsanej.

Reagovat
Raylan

Reagovat
smazaný uživatel

Dneka bych ho tam dal spíš místo Hložka než Plavšiče.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vypadá to vtipně..nevyužití DMK,Kaya a Kanga

Reagovat
PlackaSKS

a vyhráli... se nabízí v tom pokračovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To by Lafi dával pinckem Kozák - Trávník zatím solidný kombo špatnejch posil

Reagovat
Losinho

Zoufalost teda, od Jablonce s Bolkou mám větší očekávání

Reagovat
Dru Zeree

Budínský vysmátej

Reagovat
smazaný uživatel

spartanske srdicko no

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
HorajzmAmmann

Sracka z nasi strany.... a pri kazdem padu Spartana faul,.to bych taky No nic, porazime Slovacko

Reagovat
exse

Musím říct, že jak byl Sáček ve středu hřiště vždycky mizernej, tak ten bek mu hodně sedí a je čím dál lepší. Nedivil bych se, kdyby z něho byl Kadeřábek 2.0.

Reagovat
Bruny

Ve středu hřiště nebyl mizerný. Čas od času právě předvedl moc pěkné průniky. Očividně však svých předností může mnohem lépe využívat na kraji, kde k tomu má víc prostoru. Jeho dynamika je vážně něco.

Reagovat
exse

Mizerný možná ne, ale rozhodně to nebylo na levelu, kterej by na té pozici Sparta potřebovala. Ale jinak naprosto souhlasím, na kraji vynikají jeho přednosti a stejně tak se tam trochu schovají jeho slabší stránky.

Reagovat
smazaný uživatel

dyt to byla v zaloze bida.. furt se schovaval za hrace

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Radin

Nita -Sáček- Mandjeck - Hancko - posila - Hložek- Hašek- Krejčí- DMK- Kanga posila. Jinak posily děs..

Reagovat
montaigne33

K vítězství SPA zásadně pomohly chyby brankáře Baníku v 1.pol. /// Kozák špatný. Útok Baníku mizerný. Naopak Mandjeck předvedl nadprůměrný výkon. Celkově Baník zklamal. Součtem= průměrné utkání, které by pravděpodobně zahraničního nezaujatého diváka nenadchlo. Dobrá atmosféra- ale 14000 diváků na lig. šlágr? To je málo...

Reagovat
exse

Nguyen zákrok roku.

Reagovat
Euphael

Kdo to střílel?

Reagovat
exse

Hanousek.

Reagovat
exse

Strašná škoda, že jsme toho Karafiáta nestřelili seshitům. Mara ho zaslouženě vytlačil ze stopera a ve středu hřiště je hroznej.

Reagovat
Euphael

Dneska bude cervena

Reagovat
Losinho

Reagovat
Coutinho10

Matousek stridanej pred 60. minutou...sance proti PavliceQovi roste

Reagovat
Coutinho10

tak a je to v haji

Reagovat
PavlíčeQ

Krásně jsi to zakřikl Jsem byl v zahraničí a před páteční předehrávkou jsem neměl možnost vyměnit Holeše za Zelenýho, takže jsem to udělal trochu dramatický, ale jablonecký bůh mi to zachránil docela last minute když jsem pak o víkendu sledoval ten průběh a já měl v neděli ještě někde 7 hráčů v akci, tak jsem si říkal, že tu ztrátu na tebe určitě smažu, ale nakonec to bylo zase těsný jako 2 týdny zpět, aspoň jsem ti to krásně oplatil

Reagovat
Coutinho10

j jako jo...já asi trochu dojel na to, že jsem to skládal na poslední chvilku v pátek a kdybych si nechal 3 naše záložníky (včetně Nica), kterýho jsem vyhodil, tak to bylo moje, ale taky stačilo, aby Hušba neměl smůlu v zakončení nebo kdyby Kanga aspoň nastoupil a 4 body by s páskou měl ...takže si mi to vrátil kompletně za ten 1. náš vzájemnej duel, kdy štěstí bylo na mojí straně

Reagovat
FCSL

Tupec Oscar

Reagovat
ratusek

Adámková zase řádila? nebo oprávněně vyloučen

Reagovat
exse

Řádí neskutečně, dneska má úspěšnost tak 20% správných rozhodnutí.

Reagovat
exse

Tupec FCSL

Reagovat
Losinho

Se nechce unavit před přestupem

Reagovat
Kang & Kodos

Jen ať si za tejden odfrkne

Reagovat
Selänne

Reagovat
Ross Geller
Reagovat
kilobyte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem slavista a chodím jsem jen občas , šle vždy když tu čtu diskuzi o česky lize tak mi je do smíchu, naprosto mě děsí ta neskutečné nesoudnost fanoušků, především Sparty. Tolik kritiky na Slavií a její hru a to především od fandů , tohohle týmu který se prezentuje naprosto katastrofálním herním projevem , za posily utrácí naprosto srovnatelný částky jako slavia, v Evropě absolutně nula, venkovní zápasy v česky lize , skoro pokaždé horší tým , proto mě naprosto nazdvihava ze židle místní skupina Sparťanských Dana , kteří jdou totálně nesoudni.

Reagovat
7kaka7

jestli někdo kritizuje hru Sparty, tak především fanoušci Sparty

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně že ses zaregistroval Vítej

Reagovat
kilobyte

Hrajete blbě no.

Reagovat
ratusek

Jihlava Varnsdorf v piči, poslední, bez výhry, minulej zápas osmička, obdrželi celkem 5 golů, ale přijede Jihlava a hned vyhrajou a navíc s čistým štítem

Reagovat
monty25

Ve FNL může každý porazit každého. Aspoň to bude mít za týden na Viktorce grády...

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Varnsdorfu je to specifický, tam prohraje kde kdo.

Reagovat
ratusek

proto měli průměr obdržených golů 3 na zápas. a do dnes nevyhráli. Prostě tyhle ztracený body vás můžou stát opět 1.místo

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli příště nedáme Líšeň, tak to už bude složitější. V září máme Hradec i Brno.

Reagovat
monty25

Franz Za to, že tam nedal Vukadinoviče...

Reagovat
ratusek

Adámková jede

Reagovat
monty25

Koukám na livesport, že tam rozjela mariáš.

Reagovat
ratusek

ale podle onlajnů tentokrát asi správně vyloučila Maru. ale kdo ví.

Reagovat
Han střelil první

Naprosto správně.

Reagovat
eLJay.91

Stream na Plzeň?

Reagovat
ZB 07

2 červené

Reagovat
naheCZ

Tak další zápas se Spartou no

Reagovat
ZB 07

Reagovat
exse

Si říkám proč nás ta blbka tak řeže a my vlastně hrajem se Spartou. Nezbývá než doufat, že Jílek zase vylosuje sestavu bez Kangy, což by mělo vynulovat absenci Oscara s Marou.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kang & Kodos

Určitě to nemá nic společnýho s tim, že máte nejdementnější kádr v lize s trenérem, kterej nemá jinou taktiku než všechny pokopat

Reagovat
exse

V obou věcech bohužel souhlasím. Ale to že si Oscar červenou nezasloužil je fakt, pro Maru byla přísná, ale tam si ji asi obhájí. Mimo to ale nadělala strašně chyb, většinou proti nám.

Reagovat
Kang & Kodos

Jestli bude hrát Kozák s Plavšičem, tak to můžete klidně nastoupit v devíti

Reagovat
exse

No a když Jílek vylosuje i Trávníka, tak budeme mít šanci i na 3 body.

Reagovat
Han střelil první

Pro Maru byla jednoznačná.

Reagovat
Euphael

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Kang & Kodos

Kapitán Brabec

Reagovat
FCSL

2 výhry, z toho jedna na Baníku, kterej nedal vymyšlenou penaltu a my v nastavení gol, dneska po 2 redkách Ale strašně duležitá výhra. Se Spartou bez středu zálohy asi rupnem, ale pak už máme trochu normální los, hlavně domácí zápasy půjdou, tak to snad začnem sbírat.. Ty venkovní zápasy jsou prostě peklo, to je jak nějaká prdel liga, kde se píská pro domácí týmy

Reagovat
Kaspar

stejny Hoftych jak za Bohemky, beton a beton, tvrde do tela, fotbalovost nula a treba tam jednou neco nejak spadne

Reagovat
FCSL

Zsolt chtěl hrát s timhle kádrem pěknej fotbal, chvíli ho i hrál, ale výsledky to stejně nepřineslo. Holt když nemáš kreativního záložníka a pořádnýho útočníka, tak je to složitý. Naopak máme kvalitní deffenzivu a výbornýho golmana, takže se vlastně do toho i celkem hodí Navíc jsme v pozici, kdy moc na krásu hrát nemůžeme a musíme to urvat

Reagovat
monty25

Žitný

Reagovat
Coutinho10

žito

Reagovat
smazaný uživatel

Nema cenu tu cokoliv psat. Jen se tu urazi a sikanuje

Reagovat
Blasphemer

běž do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi bezcitny clovek. Lituju, ze chodíme po stejne planete.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Vítej na internetu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

klyyyyd

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po tomhle příspěvku už si tady moc nepodiskutuješ.

Reagovat
havrys99

to je náááádheraaaa

Reagovat
Kang & Kodos

Kurva, to bylo dokonalý

Reagovat
ratusek

Ty vole

Reagovat
ZB 07

Ty voleeee

Reagovat
Coutinho10

hm jasny

Reagovat
monty25

Těch přímáků kolem vápna má Plzeň prostě moc, tohle je výsledek...

Reagovat
Sosi

Tak Kalvach nebo Janošek ty blbečku?

Reagovat
Riviera Kid

to líp kopnout nešlo.

Reagovat
Blasphemer

Kalvaaaach

Reagovat
Han střelil první

Možná je to tím hulením, ale ta střela mi přišla docela pomalá a moožná to Grigar mohl mít.

Reagovat
monty25

Nebyla to bůhvíjaká rána, ale přesně umístěná.

Reagovat
Riviera Kid

To bude asi tím hulenim.

Reagovat
db18

Skvěle umístěna a navíc ten balon nepříjemně rychle padal (na to jak to jinak byla střela bez razance)

Reagovat
Kang & Kodos

Ta rozehra Shejbala je top. Každej dlouhej balon tak o 30 metrů vede

Reagovat
Han střelil první

Přezdívá se Alešovi Leška?

Reagovat
ZB 07

"Střelecké trápení v Gambrinus lize" <3

Reagovat
db18

Kalvach nádherně.

Reagovat
smazaný uživatel

Kalvach gól roku

Reagovat
Han střelil první

Co to ten Shejbal udělal??

Reagovat
Kaspar

ten Krmencik hrozny, to vypada na stejny pripad jako Duris, provahana nejlepsi chvili na prestup, pak forma v prdeli ted jeste ta akce, Kayamba po vezme po lajne pres cely hriste, da to Krmelovi, ten to posere, jen stoji a cumi na Kayambu aby se vratil, misto aby zabral zpet on

Reagovat
Blasphemer

Dneska je hroznej, no.

Reagovat
Kaspar

mi tak prijde od prvniho zapasu

Reagovat
Blasphemer

První zápasy aspoň makal pro tým. Ale přijde mi, že se to postupně vytratilo.

Reagovat
Kaspar

Boza ma neco vaznyho nebo zase zacina okruh jeho bebicek?

Reagovat
Blasphemer

Dneska už je ready. Doteď měl nějaký bebíčko, no.

Reagovat
kilobyte

To za něj hrála jeho stará.

Reagovat
Kaspar

ani bych se nedivil kdyby to pristi tyden sel Franta hecnout do Teplic

Reagovat
monty25

Jako že by proběhla trenérská výměna s Karvinou?

Reagovat
Kaspar

ne, jen Franta, oblibeny tam je z minulosti

Reagovat
Blasphemer

Za tohle chtějí kluci z O2 penaltu?

Reagovat
Han střelil první

Jindráček místo aby šel dál, tak si jde zakopnout o Hlouška kokot

Reagovat
Kang & Kodos

Teplice se hodně snaží směrem dopředu, ale když vidim ten jejich ansámbl, tak můžou bejt v Plzni v klidu

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
monty25

Teplice dneska nejlepší výkon v sezoně. Byla by škoda nebodovat...

Reagovat
Han střelil první

Hrají docela dobře.

Reagovat
monty25

Daleko líp než na Baníku, kde se povedlo prvních 15 minut a pak už to bylo jenom ubráněný. Ostatní zápasy ani nestály za řeč...

Reagovat
KingMaster13

Tohle kolo je teda docela nuda Krom závěru v Opavě nic moc co by stálo za zmínku

Reagovat
Kang & Kodos

Bohemka taky fajn

Reagovat
KingMaster13

A jo pravda ale ten zápas mi byl tak u prdele že si na to za měsíc nevzpomenu Kdyby to bylo alespoň proti nějakému top týmu

Reagovat
Kang & Kodos

Kremnčík je fakt v hajzlu. Nasranej úplně na všechno

Reagovat
ratusek

sem to chtěl napsat. ten se z toho už nedostane a bude dostávat šance za zásluhy a to je cesta do pekel pro Plzeň.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak každej má občas slabší období, ale jestli se nechytne, tak by mohl mít problém. Doteď tam byl jenom Chorý, to je úplnej tragéd. Ale už je ready Bonduel, takže má konečně trochu konkurenci

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Blasphemer

Chorý sice není žádnej kanonýr, ale za těch pár minut odvedl pro tým víc práce než on za celej zápas. A o Beauguelovi ani nemluvím.

Reagovat
Han střelil první

Jak si můžou dovolit nechat Vyhnala na lavičce...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Blasphemer

Sundej toho Krmenčíka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Kuuuuuba Hora

Reagovat
Han střelil první

Tak to byl gólík jako prase

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Teplice gól

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaal no konecne Teplice

Reagovat
KingMaster13

A úder od Hory který říká neměli jste se mě zbavovat

Reagovat
andrew96

Ty kráso.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Selänne

Reagovat
Kang & Kodos

Hloušek zase někde na houbách To je posila.

Reagovat
Blasphemer

Nejhorší posila ever.

Reagovat
KingMaster13

Konečně se začal Slávii vyplácet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hloušek dobrej tragéd, dopředu nula nula nic a dozadu taky žádná hitparáda.

Reagovat
KingMaster13

Tady je vidět kvalita polský ligy když tam byl za hvězdu

Reagovat
stas87

Reagovat
Blasphemer

Limberský bude i ve čtyřiceti lepší než tenhle kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

kalvach pernambucano

Reagovat
ZB 07

No tak letos to bude snadný titul pro Slavii...

Reagovat
KingMaster13

Což je špatný protože Číňan uvidí že se liga dá vyhrát i s vyprodaným kádrem

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kang & Kodos

Zatim je nejvíc ohrožuje vybrakovanej Jablonec a Slovácko

Reagovat
Han střelil první

Vrba ven? Jinak tito komentátoři mi přijdou docela v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

od koho beres ?

Reagovat
KingMaster13

S tímhle kádrem neudělal poháry a začíná nabírat nebezpečnou ztrátu na SKS. Navíc Šádek ho moc nemusí (prý). Takže to vypadá, že pokud to takhle dopadne tak by mohl jít

Reagovat
smazaný uživatel

no spis reaguju na ty komentatory.. ja Radotinskyho vylozene nesnasim

Reagovat
Han střelil první

Já nevím, dneska se mi líbili.

Reagovat
Sosi

Radotinsky je nejvetsi blb ze vsech

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
dinss

Vrba ven?

Reagovat
KingMaster13

Jako asi by si zasloužil sbalit kufry

Reagovat
Han střelil první

2:1 a těším se na rozhovor. To abych si nachystal papu

Reagovat
monty25

Doufám, že si ho Deniska vychutná.

Reagovat
Coutinho10

to vypadalo, ze odesel do satny

Reagovat
monty25

Jak Plzeň dostala gól, tak začala hrát úplně jinak...

Reagovat
Han střelil první

Proč ten Grigar sletěl přes toho Mihálíka?

Reagovat
KingMaster13

Tak za tohle by to Vrba neměl vydržet

Reagovat
Kang & Kodos

Jako taky si říkám, že už to musí mít nahnutý

Reagovat
KingMaster13

Jako je to krom Trpišáka nejkvalitnější trenér v ČR ale za to co poslední rok předvádí tak by si to asi zasloužil. Potřebuje novou motivaci. Docela by se mi líbil v Baníku.... to by byla challenge

Reagovat
frankiefcb

Jsem pro. Výměna. Bob do Plzně a Vrbič do Baníku.

Reagovat
exse

Proč jako?

Reagovat
KingMaster13

Ztráta 5 bodů na nás, vypadnutí z Evropy a nekoukatelnej fotbal. To je docela blbý

Reagovat
dinss

Reagovat
exse

Vyhazovat nejlepšího trenéra v historii klubu za to, že po pár kolech ztrácí 5 bodů na titul proti týmu, kterej má 3x větší rozpočet? Vypadnutí z Evropy byla blbá shoda náhod a nekoukatelnej fotbal rozhodně nehrají, je to sice nevyrovnané, ale naopak tam letos měli dost zápasů/úseků, kde hráli na úrovní Plzně z nejlepších let. Vyhodit Vrbu by byla naprostá demence, tím spíše, když neexistuje dostupnej trenér, který by ho kvalitativně nahradil.

Reagovat
KingMaster13

Jako úspěšný je ale Plzeň má stejné ambice jako my, ačkoli mají menší rozpočet. Vrba už na mě nepůsobí jako Vrba co tam byl při prvním angažmá. A nevyhrát v Teplicích je na prd. Vrba je tam asi už 3 roky a ten fotbal by měl trochu vypadat. A náhrada? Klidně třeba Jožka Weber, Víťa Lavička, možná i Svědík

Reagovat
exse

Plzeň rozhodně nemá stejné ambice jako vy. O titul můžou hrát, ale rozhodně to není tak, že by vše mimo titul bylo nesplnění plánu. Šádek s Paclíkem jsou realisti a je jim jasné, že prostě v lize, kde jsou 2 týmy co mají násobně lepší finanční podmínky, nemůžou mít každou sezónu titul. Cíl pro tuhle sezónu by měl být jasný, udělat alespoň druhé místo a připravit tým, kterej má za sebou jistou generační obměnu, na další sezónu, tak aby udělali skupinu pohárů. Což je pořád lehce dosažitelné, takže není důvod měnit osvědčeného trenéra.

Reagovat
KingMaster13

No jako s tímhle si neumím představit, že Plzeň to 2. místo udělá. Poslední rok dostal Vrba výprasky který nikdy předtím nedostal a navíc mi přijde že už ho to ani samotnýho nebaví a chtěl by změnu. No uvidíme

Reagovat
Losinho

Ne, jako cíl vyhlásili zisk titulu a myslím i účast ve skupině evropských pohárů.

Reagovat
Coutinho10

2 golovky Plzne...ufff

Reagovat
monty25

Bod dobrej

Reagovat
Coutinho10

aspon tak

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tohle by měl Mihálik dávat, ale nezlobím se

Reagovat
KingMaster13

6. kolo a na Plzeň máme 5 bodů a na Spartu 6 Nádhera..... 20 times here we go

Reagovat
ratusek

vás to přestane bavit vyhrávat titul tak lehce rok co rok dojedete pak na ten syndrom ligy s jedním silným týmem, který bude mít v Evropě problémy

Reagovat
KingMaster13

No zatím teda určitě ne. Musíme trochu tu Spartu stáhnout. Jinak je pravda že mě ligy s 1 silným top týmem moc nebaví ale ona se Plzeň další roky vyšvihne ale teď potřebují změnu prostě už.

Reagovat
Trapný diskutér

neblázni, plzeň už se nikdy nikam nevyšvihne, tam je hotovo..

Reagovat
KingMaster13

Furt mají solidní tým. S mladým progresivním trenérem furt mohou. Musí jen pečlivě vybrat a ne žádného Zdendu nebo DUML, či Chovanec a podobný dinosaury.

Reagovat
Trapný diskutér

tohle už nezachrání ani ten holanďan, co ho chtěla kdysi sparta.. protože teď už dva, tři roky vybíraj jenom vodpad z popelnic - mihalíci, choří, pačindi.. a konečně se to začíná projevovat.. občas se povede nějakej kalvach, ale ten po čase stejně upadne do srajd.. a nůžky se budou rozevírat.

Reagovat
KingMaster13

Tak Kalvach, Jánošek, Šulc, Bucha.... mají na čem stavět. Pokud tam přijde dobrý trenér tak rozhodně ještě mají šanci se udržet. Ačkoli máš pravdu, že občas těm jejich nákupům taky nerozumím

Reagovat
Trapný diskutér

Tak Bucha by měl co nejdřív vysmahnout někam ven, to je českej Lo Celso!

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Losinho

Zatím jsme lehce nevyhráli ani jeden a letos ještě zbývá 29 kol s tím, že jako jediní budeme hrát i poháry.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

Sice možná budete ztrácet o trochu víc jak loni, ale to Plzeň dělá už teď a my než se dáme trochu dokupy (jestli vůbec), tak už bude hotovo. To byste se fakt museli totálně rozložit zevnitř

Reagovat
ratusek

Ale kdo by vás měl ohrozit? Psal jsem, že si to můžete prohrát sami.

Pozitivum vidím v tom, že před nadstavbou bude opět hotovo, takže smysl nadstavby opět k ničemu

Reagovat
Losinho

No tak já reaguju hlavně na to "lehký vyhrávání titulu rok co rok" za dva roky a dva tituly o 10 bodů + bych to bral, teď je to extrémně předčasný

Reagovat
ratusek

Možný to je. ALe Plzeň dostihlo to braní odpadlíků na náhodu a Sparta se bude ještě 2 roky vzpamatovávat

Reagovat
Losinho

Sparta od další sezóny klidně o titul hrát může, na sehrání mají času dost. Ale asi to bude těžký, když prvním slušným stoperem bude Hancko, na jehož opci pak v létě nebudou mít

Reagovat
ratusek

Kdo ví, jestli by tam chtěl zůstat, až zjistí do jakýho bordelu to vlezl. Nevím jak je to s tou opcí, jestli on to musí přijmout

Reagovat
Losinho

Tak domluvit by se museli, ale to by byla formalita. Nevím kolik přesně je ta opce, ale přes 100 mega za obránce myslím si Sparta nedá (jakože spíš čtu cca o 130).

Reagovat
Coutinho10

ale jeste je brzo...oni se budou oproti nam moct soustredit jenom na ligu, ale zacatek je povzbudivej i smerem k utery

Reagovat
KingMaster13

Tak hlavně oni nepřehrají ani Teplice, což je tým co letos bude tak 12. a bude rád Navíc věřím že si pojedeme to svoje. Jinak samozřejmě vše si uvědomuju ale tohle je spíš taková provokace tzv na uživatele jako Rarášek co před startem ligy zahlásí že Sparta si jede suveréně pro titul

Reagovat
Coutinho10

jojo jasny chapu ...kazdopadne klidne to mohli v zaveru zase hodit na svoji stranu, ale nastesti nedali

Reagovat
KingMaster13

Ono ačkoli se to zdá šílené tak by jim možná změna trenéra pomohla

Reagovat
ratusek

Však si tam suverénně jedou, akorát v prvním kole se na to vysrali

Reagovat
Sosi

Kdo do Plzne... Svedik?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele