FORTUNA:LIGA - preview 5. kola

25.09.2020, 08:29, aktualizováno 27.09.2020, 09:06
Previews
Sparta ještě neztratila ani bod a svou stoprocentní bilanci nyní hodlá potvrdit také v Příbrami. Plzeň je velkým favoritem souboje s Brnem, Pardubice hostí Liberec a Jablonec změří síly s Opavou...
FK Jablonec - SFC Opava  (neděle 15:30)
První ligová prohra a vypadnutí z evropských pohárů k tomu. Takový byl minulý týden v podání Jablonce, který chce toto své počínání napravit. Šanci na to má solidní, doma totiž přivítá Opavu.

Zelenobílí za sebou mají výsledkově poměrně zdařilý start ligové sezóny, když doma porazili Pardubice i Baník a přivezli i bod ze Slovácka. Prohráli až v pondělní dohrávce v Mladé Boleslavi, kde po mdlém výkonu neuspěli poměrem 2:0. Předtím ještě hned dvakrát neudrželi vedení v Dunajské Stredě a po prodloužení se s porážkou 5:3 rozloučili s předkoly.

"Do zápasu jdeme s tím, že ho chceme vyhrát. Nepovedl se nám výsledkově zápas v Mladé Boleslavi, kde jsme prohráli 2:0, takže teď se budeme snažit to napravit. Čeká nás těžké utkání, protože Opava hrála dobře v Plzni a prohrála až v závěru, také uhrála remízu v Příbrami. Venku je Opava nepříjemná, mají tam šikovné hráče, to je umocněné Zavadilem, který řídí hru. Věřím tomu, že se hráči nabudí a zápas zvítězíme. Jedeme pak na Spartu a chtěli bychom se udržet v tabulce v popředí," říká trenér Petr Rada.

Slezané navazují na bídný závěr minulého ročníku, během něhož vyhráli jen jednou z deseti zápasů. Nyní na tříbodový zisk stále čekají, ačkoliv po úvodních porážkách od Plzně a Karviné už nyní alespoň sbírají remízy. A to jak z venkovního zápasu v Příbrami, tak z následného domácího proti Českým Budějovicím.

Bilance vzájemných střetů od návratu Opavy do ligy není nikterak jednoznačná. Ze čtyř utkání jednou zvítězili žluto-modří, jednou se soupeři rozešli smírně a dvakrát uspěl Jablonec. Mezi tyto případy se řadí i poslední předvánoční utkání, v němž po gólech Doležala a Pleštila Severočeši zvítězili 1:2.

Domácí nemohou počítat s početnou skvadrou zraněných důležitých hráčů, mimo hru jsou Kratochvíl, Chramosta, Hrubý a Krob. Hosté přijedou bez Hnaníčka, Rychlého a Schaffartzika.  
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
V. Hrubý - Holík, Martinec, Kubista, Podaný - Ladra, Hübschman, Považanec, Zelený - Schranz, Čvančara
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Didiba, Žídek, Večerka - Mondek, Texl, Zavadil, Holík, Helešic - Juřena, Dordič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.45 - 4.56 - 7.67
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - Zbrojovka Brno  (neděle 15:30)
Plzeň zase dává kupu branek a najíždí na vítěznou vlnu. Před klíčovým duelem v Evropské lize přivítají Západočeši brněnskou Zbrojovku, což by pro domácí mělo být snadné sousto. Hostům se totiž start do ročníku moc nepovedl a uzavírají celý ligový peloton.

Zdá se, že z udělené facky po vypadnutí z předkola Ligy mistrů a debaklu od Liberce ve 2. kole domácí soutěže se Plzeň oklepala a konečně se probrala. Sebevědomí si Viktoria jistě posílila před týdnem, kdy i díky trefě čerstvé posily do útoku Zdeňka Ondráška nakonec jasně vyzrála nad Bohemians. Lepší produktivitu potvrdili Západočeši i ve 3. předkole Evropské ligy, v němž třemi brankami uspěli před dánským Sönderjyske.

Před branami skupinové fáze evropských pohárů čeká Viktorii ještě jeden protivník, a sice izraelská Beer Ševa. Ještě předtím však Plzeň musí doma pokořit brněnskou Zbrojovku. "Nechci přeskakovat, určitě by to nebylo OK. Hrajeme doma velmi podstatný ligový zápas. Moje nastavení je takové, že se budu věnovat Brnu určitě na sto procent, aby hráči byli top připraveni. Musíme vyhrát," vyhlásil jasně kouč Západočechů Adrián Guľa.

Pro ofenzivně laděnou Viktorii by pokoření soupeře z Moravy neměl být problém. Zbrojovka totiž od úvodního kola hoří v obraně. Může za to i rozsáhlá marodka, nicméně jedenáct obdržených branek za čtyři zápasy je prostě tristní bilance. Není proto divu, že nováček nejvyšší soutěže spadl na poslední místo v tabulce.

Zbrojovka však během týdne na výpadky v defenzivě zareagovala angažováním srbského stopera Zorana Gajiće, jenž má z českým prostředím zkušenosti z Bohemians či Zlína. Navrch se Flinta poohlédla i po nějaké kořisti do útoku a na kraj zálohy přivedla Rudolfa Reitera, který bude v brněnské městské části Královo Pole hostovat z ostravského Baníku.

I přes zmíněné investice do kádru dorazí Brňané do Štruncových sadů jako jasní outsideři. "Nechci říkat, že nemáme co ztratit, protože nemáme zatím moc bodů a situace nám velí poprat se o každý. Plzeň je samozřejmě jasný favorit, ale nehodláme to domácím nijak usnadnit," uvedl lodivod Zbrojovky Miloslav Machálek.

Pavel Dreksa, Jakub Šural, Lukáš Kryštůfek, Juraj Kotula a Jan Moravec. To je aktuální výčet absentujících obránců hostů. K nim je třeba připočíst ještě brankáře Martina Šustra a záložníka Damiána Bariše, kteří kvůli zranění taktéž nebudou hrát. Marodka Plzně je oproti Moravanům chudá. Chybět budou pouze levý bek Matěj Hybš se středopolařem Markem Alvirem.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Pernica, Brabec, Kovařík - Bucha, Kalvach, Čermák - Ba Loua, Beauguel, Kopic (Kayamba)
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Floder - Štepanovský, Hlavica, Gajič, Šumbera - Čermák, Vaněk, Sedlák, Pachlopník - Přichystal, Růsek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.13 - 9.41 - 22.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Pardubice - Slovan Liberec  (neděle 15:30)
Velmi dobrou bilanci si ve svém azylu v Ďolíčku drží fotbalisté Pardubic. Ty teď čeká další těžká prověrka - v pátém kole narazí už na třetího účastníka letošních předkol evropských pohárů, tentokráte Liberec.

Východočeši doma nejprve zdolali Teplice, aby následně obrali o body i pražskou Slavii. Obě utkání měla jeden společný jmenovatel, do vedení vždy pardubické hráče dostal Tischler, který je také nejlepším střelcem týmu. Co na tom, že mimo své hřiště červenobílí ještě nebodovali, čtyři body jim daly do nadcházejících kol potřebný klid.

"Los nám určil v prvních kolech za soupeře týmy, které obvykle bojují o pohárová umístění. Ale pro nás jako nováčka bude každý zápas těžký. Rozbor hry soupeře děláme vždy dva dny před výkopem a tam si říkáme, co a jak budeme chtít hrát, a jak se v zápase prezentovat... Například hledáme řešení jak eliminovat soupeřovy silné stránky, jak by ho šlo přehrát, případně i jak potrestat jeho chyby," říká pardubický Martin Toml.

Liberečtí mají na kontě jen o trojici bodů výš, avšak přesto se drží v popředí tabulky, konkrétně na pátém místě. Po úvodní porážce v Olomouci se tam vyšplhali díky úspěchům s Plzní a Českými Budějovicemi, pro ně jen škoda poslední domácí remízy v Karviné. Pro muže z Podještědí je zároveň utkání poslední generálkou před klíčovým zápase proti APOELu o postup do základní skupiny Evropské ligy. Do čtvrtého předkola postoupili ve čtvrtek vítězstvím 0:2 nad FCSB.

Do utkání, které je pro týmy prvním vzájemným soutěžním střetem, půjdou oba prakticky v plné sestavě - jen domácím bude chybět po červené kartě Prosek.
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Boháč - Surzyn, Šejvl, Toml, Čelůstka - Jeřábek - Cadu, Hlavatý, Tischler, Ewerton - Petráň
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Fukala, Kačaraba, Tijani, Mikula - Chaluš, Mara - Matoušek, Beran, Mosquera - Rabušic
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.39 - 3.41 - 2.21
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FK Příbram - Sparta Praha  (neděle 18:00)
Sparta v minulém kole zvládla další zrádný test a nadále se vyhřívá na čele soutěže. Dle papírových předpokladů by své postavení měla udržet i po 5. kole, v němž vycestuje nedaleko za hranice Prahy do Příbrami, která doposud nasbírala jediný bod.

Aktuální forma Příbrami je poměrně neznámou. Mužstvo z hornického města neodehrálo dlouhých 14 dní soutěžní zápas, neboť značná část kádru "dosáhla" promoření koronavirem. V úvodních třech ligových vystoupeních to nicméně od Středočechů žádná hitparáda nebyla, když dvakrát prohráli a jen jednou vybojovali bod v utkání s Opavou.

Kouče Příbrami Pavla Horvátha dosavadní zisk moc neuspokojuje. "Je to další domácí zápas, a jelikož zatím máme jenom jeden bod, určitě si nemůžeme vybírat soupeře. Musíme respektovat, že Sparta hraje dobře, ale budeme se prát o další body do tabulky, prohlásil někdejší špílmachr plzeňské Viktorie, který část kariéry strávil také v dresu Sparty.

Letenští jsou opravdu ráži. Po čtyřech kolech se nadále pyšní stoprocentní bilancí a drží první místo v tabulce. Na druhou stranu by Pražané měli vzít vážně v potaz ponaučení z posledních dvou střetnutí, jelikož proti Karviné i Zlínu inkasovali jako první a především proti Zlínu museli skóre pracně otáčet. Útok Sparty jistě pracuje dobře, ovšem obrana má stále na čem pracovat.

Optimismus nicméně na Letné převažuje. "Nálada je výborná. Vrátili se nám i kluci, kteří měli covid-19, takže se nám to vrací do normálu. Jsme rádi a zodpovědně se připravujeme na dalšího soupeře. Nevíme podrobnosti, jak přesně covid-19 Příbram zasáhl. Myslím, že budou hrát jednoduchý fotbal s poctivou defenzivou a spoléhat na rychlé brejky plus standardní situace. Soupeř je velmi nepříjemný, nesmíme vůbec nic podcenit. Nesmíme si myslet, že vše půjde samo. Musíme jít do zápasu s pokorou a předvést stoprocentní týmový výkon," řekl asistent hlavního kouče Letenských Michal Šmarda.

Do Příbrami s kádrem Sparty neodcestují zranění stopeři Lukáš Štetina s Filipem Panákem a stále se zotavujícím Dávidem Hanckem. Chybět bude též útočník Matěj Pulkrab, start křídelníka Andrease Vindheima je zase nejistý. Příbrami dle informací schází jen záložník Filip Zorvan, místo něhož se v sestavě může ukázat čerstvá posila Zdeněk Folprecht.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Melichar - Nový, Tregler, Kingue, Cmiljanovič - Hájek, Soldát - Antwi, Pilík, Vávra - Rezek
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Heča - Plechatý, Čelůstka, Lischka - Ladislav Krejčí I, Sáček, Ladislav Krejčí II, Dočkal, Hanousek - Juliš, Hložek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 17.20 - 8.56 - 1.16
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
MFK Karviná - FK Mladá Boleslav  (sobota 16:30)
První vítězství a zároveň první body si minulý týden připsali fotbalisté Mladé Boleslavi. Šanci na rozšíření svého bodového konta mají v sobotu odpoledne v Karviné, která je zatím o dvě remízy úspěšnější.

Slezané ze čtyř ligových zápasů nezvládli jediný, když nechali na svém hřišti otočit Spartu. Jinak remizovali s Ostravou, porazili Opavu a minulý víkend přivezli velmi cennou remízu z Liberce. Tam sice dlouho po gólu Mosquery prohrávali, avšak v nastavení díky Santosovi srovnali na konečných 1:1.

"Boleslav má dobrý tým, vynikající fotbalisty. V posledních dvou zápasech změnili rozestavení, hráli na tři obránce a myslím, že to nemají důvod měnit. V Plzni vycházeli z dobré defenzivy a spoléhali na chytré kontry. Duel s Jabloncem zvládli vítězně za tři body," říká trenér Juraj Jarábek.

Středočeši na úvod vyhořeli na hřišti Bohemians a z této krize se dlouho nemohli dostat, když podlehli i Zlínu a Plzni. Až v pondělní dohrávce se chytili, Jablonec po solidním výkonu zdolali 2:0, přičemž se prosadili Zahustel a Mašek.

Bilance vzájemných zápasů v české nejvyšší soutěži je vzácně vyrovnaná - každý z týmů zvítězil dvakrát, čtyři utkání skončila remízou. Takové bylo i poslední červnové utkání v Karviné, kde domácí dvakrát vedli díky Lingrovi a Ba Louovi, za hosty ale dokázali srovnat Jiří Klíma a Mašek.

Zatímco domácí by měli být v plné síle, Mladá Boleslav se musí obejít bez zmiňovaného útočníka Klímy a léčících se Matějovského s Pechem.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bolek - Ndefe, Santos, Šindelář, Bartošák - Mangabeira - Ostrák, Herc, Qose, Mikuš - Papadopulos
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Mikulec - Jakub Klíma, Tatajev, Křapka - Zahustel, Túlio, Budínský, Mazáň - Fulnek, Drchal, D. Mašek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.24 - 3.57 - 3.17
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Teplice - Baník Ostrava  (sobota 16:30)
Ostravský Baník před týdnem konečně zabral a poprvé v sezoně vydoloval tři body. Nabytý zisk hodlá vylepšit v Teplicích, které kromě rozsáhlé marodky řeší ztrátu formy, neboť kromě prvního kola toho doposud moc nepředvedly.

Zdá se, že Teplice v úvodu sezony rychle najely do starých kolejí, které po křivé dráze vedou neznámo kam. Skláři se už delší dobu potýkají s opakovanými výpadky formy, přičemž převažují spíše horší výsledky nad těmi lepšími. První kolo ligového ročníku přitom vzbudilo naději, když svěřenci kouče Stanislava Hejkala uspěli v Příbrami. Následné prohry s Pardubicemi, Slováckem a Slavií nicméně vrátili Severočechy zpět na zem.

Podle Hejkala byla současné mizérie započata ve druhém utkání sezony. "Příčinu vidím jednoznačně v nezvládnutém zápase s Pardubicemi. Po Příbrami jsme byli hodně nahoře a kluci to asi měli postavené tak, že to na hřišti nováčka, který navíc hraje v azylu, půjde samo. Nezvládli jsme to a vše se otočilo proti nám," uvedl v posledních měsících hojně kritizovaný lodivod.

Své si nedávno vyslechl také trenér Baníku Luboš Kozel. Jeho ostravské angažmá nezapočalo zrovna růžově a ani po jarním hájení nevykazovali Slezané pod jeho vedením viditelný progres. Seance v uplynulém kole s Pardubicemi ovšem naznačila, že nad Vítkovicemi by se přece jen mohlo blýskat na lepší časy. Po prvním tříbodovém zisku v ročníku totiž Ostravané vystoupali ze spodních pater tabulky do jejího středu.

Hráči Baníku se po důležitém úspěchu dostali do dobrého rozmaru "Nálada je pozitivní potom, co jsme zvládli utkání s Pardubicemi. Bylo to potřeba. Musíme jet se stejnou bojovou náladou do Teplic, protože na to musíme navázat a nesmí to být jen ojedinělý výkon a výsledek. Měli jsme i zátěžový herní trénink v týdnu a mělo to velmi dobré parametry. Je to o tom, abychom to dokázali přenést na hřiště do utkání a znovu potvrdit." prohlásil Kozel.

Zatímco pravý bek Slezanů Jan Juroška již vyléčil své zranění, jeho kolega z obrany Patrizio Stronati nadále absentuje. Hostům zase schází kvůli disciplinárnímu trestu stoper David Heidenreich a z důvodu zranění další zadáci Jevgenij Nazarov s Janem Shejbalem a útočníci Jakub Řezníček s Matyášem Kozákem. Kapitána Sklářů Jakuba Mareše zase trápí svalové zranění a o jeho startu se teprve rozhodne.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Paradin, Mareček, Vondrášek - Černý, Kučera, Trubač, Žitný, Vukadinovič - Mareš, Moulis
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Fillo, Pokorný, Svozil, Fleišman - Jánoš, Tetour - De Azevedo, Kuzmanovič, Holzer - Zajíc
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.72 - 3.25 - 2.71
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Fastav Zlín - Sigma Olomouc  (sobota 16:30)
Překvapivě vysoko se v tabulce po čtyřech kolech nalézají Zlín i Olomouc. A právě tyto dva celky na sebe narazí v rámci pátého kola FORTUNA:LIGY, do nějž ševci vstupují z osmé pozice a Hanáci dokonce ze čtvrté.

Žluto-modří jsou zatím padesátiprocentní na domácí i venkovní půdě. Na zlínské Letné nejprve prohráli derby se Slováckem, aby tam následně porazili dalšího nedalekého soupeře z Brna. Mimo své hřiště uspěli v Mladé Boleslavi, minulý víkend však na Spartě ztratili vedení (a navíc i Jawa) a prohráli 3:1.

Sparťané jsou rovněž katem Olomouce, v tomto případě však jediným. Hanáci jinak dokázali zdolat doma Liberec i Bohemians, minulou neděli pak zvládli přestřelku v Brně, kde zvítězili 2:4. Dvakrát sice po trefách Přichystala a Růska prohrávali, díky trefám Greššáka, Falty, Zifčáka a vlastenci Černína ovšem dokázali otočit.

"Zlín je těžký soupeř. Podal dobrý výkon i na Spartě. Jestli se nezlepšíme, tak ve Zlíně neuspějeme. Musíme se zlepšit ve všech řadách, ve všech směrech. Poté můžeme teprve uvažovat o bodech," říká trenér Radoslav Látal.

V poslední době platí ve vzájemných zápasech pořekadlo "můj dům, můj hrad", čtyřikrát v řadě totiž zvítězil domácí tým. Pokud se ale podíváme dále do minulosti, nejsou zlínské vyhlídky tak růžové - ševci totiž uspěli jen ve dvou z předchozích čtrnácti duelů.

Zlín se musí obejít bez disciplinárně potrestaného Jawa a zraněných Vraštila s Vyhnalem, Sigma přijede bez Kerbra, Beneše, Štěrby, Daňka a Yunise.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Simerský, Buchta, Procházka - Fantiš, Conde, Jiráček, Čanturišvili - Janetzký, Poznar, Dramé
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Mandous - Hála, Hubník, Jemelka, Zmrzlý - Greššák - Zahradníček, Breite, Houska, González - Nešpor
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.21 - 3.42 - 3.37
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - 1. FC Slovácko  (sobota 19:00)
Slavia si před klíčovým dvojzápasem v evropských pohárech dopřeje ligové intermezzo, v němž vyzve Slovácko. Zatímco domácí střídají zápas za zápasem, Moravané před týdnem výjimečně nehráli. O to více se však budou těšit na návrat na trávníky a hodlají Pražany zaskočit.

Sešívaná ekipa si v těchto týdnech dopřává náročný program. Vedle tradičních povinností v tuzemské soutěži bojují Pražané o postup do skupinové fáze Ligy mistrů. A nemají to příliš snadné. Dánský Midtjylland se jeví jako velice zdárný soupeř, což ukázal úterní první zápas, jenž skončil bezbrankovou remízou. Před odvetou, která se odehraje příští týden, tedy zůstávají šance obou mužstev v podstatě rovnocenné.

V české bublině Slavia tolik přímých konkurent nemá. Až na Plzeň či Spartu se s kvalitou sešívaných nemůže nikdo měřit. Občas se však některý slabší celek může vytáhnout, jak ukázaly Pardubice, které Pražany nečekaně obraly o body. To byla také jediná ztráta Slavie v průběhu nedávno rozběhlého ročníku. Jinak ale družina kouče Jindřicha Trpišovského snadno kosí jednoho protivníka za druhým a drží se na dostřel nadále stoprocentní Spartě.

I kvůli nabitému kalendáři chystá Trpišovský několik změn v sestavě. "Určitě nějaké změny budou, ať už s ohledem na odvetu, která nás čeká, nebo také s přihlédnutím k únavě a zdravotnímu stavu. Pořád ještě některé hráče nemůžeme po reprezentačním srazu dostat do tempa, které bychom chtěli mít. Věřím, že hráči budou mít velkou motivaci se ukázat a předvést," prozradil úspěšný stratég.

Naopak Slovácko si na únavu stěžovat nemůže, neboť před týdnem neodehráli utkání s Příbramí kvůli rozsáhlému výskytu koronaviru v kádru středočeského soupeře. Moravanům však mohla pauza paradoxně uškodit, jelikož do sezony vstoupili brilantně. Cenná jsou hlavně dvě venkovní vítězství ve Zlíně a Teplicích. Když k nim pak připočteme remízu se silným Jabloncem, vyjde nám, že mančaft z Uherského Hradiště doposud nasbíral solidních sedm bodů.

Podle stopera Stanislava Hofmanna by se Moravané kvůli případnému úspěchu proti Slavii měli inspirovat Midtjyllandem. "Je to mezi jejich dvojzápasem o Ligu mistrů, takže taky toho mají asi dost jak v nohách, tak i v hlavách, ale pořád mají tak široký kádr, že to bude rozhodně těžký zápas. Musíme se na ně dobře připravit, viděli jsme jejich utkání v Lize mistrů proti dánskému Midtjyllandu, kde nám trošku ukázali, jak na to, tak uvidíme," řekla stálice obrany Slovácka.

Svěřenci trenéra Martina Svědíka využili pauzu mimo jiné k doléčení zdravotních komplikací, mimo hru tak zůstávají jen dlouhodobě absentující krajní obránce Josef Divíšek a útočník Václav Jurečka. Na straně domácích si zase dost možná odpočine lehce pochroumaný pravý bek Vladimír Coufal.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Holeš, Kúdela, Karafiát, Provod - Takács, Traoré - Malinský, Stanciu, Lingr - Musa
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nemrava - Reinberk, Kadlec, Hofmann, Divíšek - Havlík, Daníček - Petržela, Sadílek, Navrátil - Cicilia
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.45 - 4.55 - 7.64
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dynamo České Budějovice - Bohemians Praha 1905  (pátek 18:00)
Bohemians po úvodní výhře strádají a propadají se tabulkou. Šanci na první bodový zisk po dvou kolech mají v pátek, neboť zavítají na hřiště ještě hůře postavených Českých Budějovic. Domácí jsou nicméně odhodláni udělat vše pro první výhru.

V předešlém kole se Jihočechům konečně poštěstilo udržet čisté konto, nicméně k víc než bodu za bezbrankovou remízu jejich snaha nevedla. Budějovice tak nadále čekají na první výhru v sezoně a s bídným dvoubodovým ziskem celkově sídlí až na šestnáctém místě v tabulce.

Trenér Dynama David Horejš doufá, že v pátek se konečně se svými svěřenci zaraduje. "Remíza z Opavy pro nás bude mít cenu jedině v případě, když to dokážeme doma potvrdit s Bohemkou za tři body. Moc bychom si přáli, abychom získali první domácí vítězství v sezoně. Víme, že Bohemka hraje velice dobře. To mužstvo je vyvážené, týmově působí velmi dobře. Ale jsem přesvědčen, že to zvládneme," uvedl.

"Klokani" zahájili ligový ročník velice nadějně, když nejprve rozstříleli Mladou Boleslav a ani remíza v Brně nebyla k zahození. Jenže následně přišla ztráta v Olomouci a naprázdno vyšli Pražané také před týdnem proti Plzni. V Budějovicích tedy mají také co napravovat.

I za remízu by hosté byli zřejmě rádi. "Čeká nás v pátek hodně těžké utkání. Dynamo po dvou domácích porážkách a dvou remízách venku bude chtít rozhodně vyhrát. Asi i cítí, že Bohemka je pro ně soupeř k poražení. My tam pojedeme ale s odhodláním bodovat a věřím, že se nám to podaří," sdělil asistent hostujícího trenéra Erich Brabec.

Domácím nadále schází zranění stoper Lukáš Havel se záložníkem Pavlem Šulcem, o nasazení útočníku Davida Ledeckého a Micka van Burena se zase spekuluje. "Klokanům" dlouhodobě chybí brankář Roman Valeš a prozatím také křídelník Jan Vodháněl.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Drobný - Kladrubský, Králik, Talověrov, Novák - Brandner, Čavoš, Javorek, Havelka, Mršič - Matějka
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Hůlka, Jindřišek, Bederka - Dostál, Ljovin, Vacek, Bartek - Hronek, Puškáč, Vaníček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.24 - 3.49 - 3.22
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Sparta Praha440015:412
2.Slavia Praha431015:210
3.Viktoria Plzeň430110:79
4.Sigma Olomouc43018:59
5.Slovan Liberec42117:37
6.1. FC Slovácko32105:27
7.FK Jablonec42114:37
8.Fastav Zlín42028:76
9.Baník Ostrava41215:45
10.MFK Karviná41215:75
11.Bohemians Praha 190541125:74
12.FK Pardubice41123:64
13.FK Teplice41035:103
14.FK Mladá Boleslav41034:93
15.SFC Opava40223:62
16.Dynamo České Budějovice40222:102
17.1. FK Příbram30122:71
18.Zbrojovka Brno40134:111

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (676)

Přidat komentář
slonzacky_lenoch

Budějovice - Bohemians 3:3

Karviná - Boleslav 2:0

Teplice - Baník 0:1 (Azevedo )

Zlín - Sigma 1:2

Slavia - Slovácko 1:0

Jablonec - Opava 1:0

Plzeň - Brno 3:1

Pardubice - Liberec 2:2

Příbram - Sparta 1:6

Reagovat
smazaný uživatel

*Azevedo

Reagovat
slonzacky_lenoch

Já věřím že se chytne... Občas jak dostane hráč nějaký impuls tak najede

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on už je a navždy pro pravé baníkovské fanoušky za to všechno bude Samozřejmě, když tu ještě je, tak ať si řekne opět svým výkonem o angažmá někdě v Turecku, bude z toho profitovat jak on, tak Baník v tom daném zápase.

Reagovat
SuperBanikovec

Jestli neprodlouží smlouvu, tak půjde zadarmo v zimě.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě proto jsem napsal, že v tom daném zápase/zápasech z toho bude profitovat Baník, ale nijak víc...Modlím se, ať ta komedie skončí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

pro dost lidí a myslím že to je většina bude spíš

Reagovat
smazaný uživatel

dělal problémy, tak ho Baník odstavil. Teď maká, tak dostal šanci. Samozřejmě při dalším průseru ať klidně hned letí. Nějaké nikdy neodpustitelné fanouškovské spory jsou podle mě zbytečné.

Reagovat
HorajzmAmmann

osobně mi nějak nevadí, já do toho moc nevidím stejně jako drtivá většina fans, takže já mu můžu mít za zlé maximálně ten vydupaný přestup,ale nemám. Holt si chtěl vydupat přestup z Ostravy do Paříže. A co jako? Však kdo by si vybral Ostravu místo Paříže? A je úplně jedno, že to byla 2. liga. Po x letech trápení v Baníku si mohl zkusit něco jiného.

Jestli tam jsou další spory s fans nebo klubem do toho už nevidím. Já jsem rád, že tady je. Když nemá formu je jen na trenérovi, aby poznal, že bude platnější na lavičce než v základu. Btw kdo z kádru tu formu má stabilně? Kromě Jirky Fleišmana, Zia a Jánoše asi nikdo.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Holt se choval ve 28 letech jako uražená náctiletá bývalka, s agentem na klub tlačili, aby ho pustil do Paříže.

Já bych si jako bílý, česky a průměrně anglicky hovořící člověk nepoznamenaný francouzštinou, ateista, rozhodně vybral raději Ostravu než Paříž (ale to sem snad nepatří ).

Z pohledu fanouška FCB nebo majitele vůbec není jedno, že to byla druhá liga (objem peněz za hostovačku), to jako fanoušek taky musíš uznat.

Něco jiného si zkusit klidně mohl, ale ten odchod mohl být na úrovni, po domluvě a vzájemné shodě.

Já po tomhle jeho chování doufám, že ho prodáme tak, abychom na tom i něco trhli. Při zmínce jeho jména si kromě euforického gólu na Sigmě vzpomenu zároveň i na to trucování. Řadil bych ho v oblíbenosti na úroveň Holzera (i s podobnou křivkou "oblíbenosti").

Reagovat
lichna.

Kdyby ti nasypali tolik, co měl v Paříži, tak budeš mít sbalene kufry dřív, než by dokončili nabídku. Navíc pro hráče jako Azevedo, je ta kultura a všechno mnohem bližší.

Ja ho nějak zvlášť v oblibě nemam. A ani nechci aby za nej klub daval premrstene částky kdyz on s oblibou zahraje par zápasu a pak začne chybovat a vymizí. Ze je to ale naše aktuální nejlepsi křídlo, to.je věc druhá.

Reagovat
smazaný uživatel

Co mu tam jako měli sypat? Jestli je to hostování, tak bral pořád stejně, akorát mu na plat přispívala možná Paříž

Reagovat
bobis21

I na hostování může mít vyšší plat

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš že Tijany měl na jaře ve Slavii stejný plat jako v Jihlavě?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik mu v druhé francouzské lize nasypali, že ho nenechali skoro zahrát?

K tomu druhému - skoro souhlasím, ale jak psal Honza - ať ta komedie skončí a jde.

Reagovat
lichna.

Nevím kolik má teď. Ale řekl bych, ze mel tak 4 krát více. A asi to bylo pořád v pohode, kdyz si ho dovolili nestavet.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíš kolik má, ale měl 4krát více...

Reagovat
lichna.

To slovo bych jsi asi přehlédl co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, vidím ho tam, ale smysl věty to přece nemění, ne? Že nevíš kolik má teď, ale odhaduješ, že měl 4x více.

Reagovat
lichna.

Nevím, to je pravda. Ale na základě toho, co prosakovalo a co se cca ví, tak mám určitý odhad, kolik by mohl mít. A jelikož nejsme M City tak si nemyslím, že by odhad byl daleko od pravdy, protože variabilita platů nebude tak velká.

Tím pádem si dovolím říct, že měl cca 4krát více.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně mě to rozesmálo (že to vlastně zhruba tipuješ, ale dovolíš si říct zrovna tu čtyřku)

Reagovat
lichna.

Tak jestli je to troj,čtyř nebo petinasobek je celkem jedno. A v tomhle jsem si už jisty.

Princip byl úplně jinde ze jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pride

Reagovat
smazaný uživatel

Více tam nemáš?

Reagovat
HorajzmAmmann

já chápu fans, že ho tady nechtějí, ale pořád je to služebně nejstarší hráč Baníku a já mu jsem za jeho služby Baníku vděčný. Kope tady snad 7 sezonu, udělal toho pro Baník dost... Holt mentalita těch zahraničních hráčů bude vždycky někde jinde a já mu do hlavy nevidím takže nebudu soudit proč si ten přestup chtěl vydupat. Brazílie je chudá země, třeba posílá prachy rodině domů (nadsázka) a v Paříži mu někdo nasypal ranec, těžko říct... pokud neznám detaily toho hostování určitě mu nebudu nadávat.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Reagovat
braveheart

Reagovat
smazaný uživatel

Já mu nenadávám, jen ho tady s takovou mentalitou nechci. Nejdříve si vydupe přestup, chová se jak malá holka a teď už si zase plácá na znak na dresu. Jen kvůli tomu, že je tady sedm let a je Brazilec, se z něj neposeru (neříkám, že ty jo, jen píšu jak to vidím já, já vděčnost projevuju za profesionální chování nebo oddanost klubu).

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
veikko

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Pride

Reagovat
Han střelil první

Nemluv za všechny baníkovské fanoušky, díky.

Reagovat
PlackaSKS

Takze kdyz by nekomu nevadil, neni pravý banikovsky fanousek?

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě mi vadí, no. Takoví hráči pro ty co žijí jen povrchním životem budou možná za hvězdy, ale pravdou je, že co se týče toxické atmosféry v kabině jim naopak ubližují...Carlose jsem měl rád do léta 2018, i když jsem o jeho extemporech slyšel legendy, ale pořád jsem to velkoryse přehlížel. Od toho, jak odešel do Paříže...Nevadilo mi, že chtěl odejít, naopak, měl nejvyšší čas, ale to jak ten přestup dětinsky řešil, jak obešel Baník, kde strávil předchozích 54 měsíců...Jsem si asi naivně říkal, že mladý kluk co je v kulturním prostředí střední Evropy již od 19 let by mohl změnit myšlení z myšlení kluka z brazilské vesnice na "normálního Evropana", ale omyl...Následně tam prakticky rok leštil lavičku, přijde s x kily nadváhy, Baník mu dá i přes to šanci a pak čteš názor některých hráčů z kabiny, čteš informaci od nesmírně přesného informátora o jak nekřesťanskou částku si měl říct Baníku v případné nové smlouvě, o jaký podpisový bonus...Tohle je jedna velká komedie a já doufám, že Baník bude od ledna stavět mančaft na úplně jiných principech, i když to třeba nebude aspoň že začátku vypadat tak "cool". Praví fanoušci, tedy ti co mají známosti z klubu, co nežijí Baníkem jen na povrchu.

Reagovat
PlackaSKS

že ty ho nemáš rád jsem pochopil už dřív a je mi to v zásadě jedno, stejně jako je mi úplně jedno proč. nechápu ale, proč by pravý fanoušek měl být někdo kdo má "známosti z klubu" nebo by neměl mít rád jakéhokoli hráče. to s tím nemá absolutně nic společného. ne/oblíbenost hráčů nebo kohokoli dalšího je čistě subjektivní věc.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to můj názor, tak mi ho nechej a díky. Za oblíbenost si může jen on sám, já ho rád měl.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
braveheart

Já ho mám teď ve FM za hvězdu, stáhnul jsem ho z Paříže a dal mi 12 gólů #trochuodlechceni

Reagovat
braveheart

teda ne mě, ale za Baník

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Banikovec7

Ta poslední věta

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem to přehnal možná, ale...Zase je tu někdo, kdo rozděluje fanoušky. To mě fakt nebaví. Tak se Azeveda zastávejte, mě je to fuk, já o něm píšu radši naposledy.

Reagovat
lichna.

Ty nechápeš hlavně to, ze ti nikdo nazor na Azeveda nebere. A je to treba i pochopitelne. Ale to zobecnovani kdo je jaky fanoušek, podle toho jak se dívá na Azeveda, to je prostě nesmysl. Určitě se totiž najdou i spatni fanoušci, kteří ale Azeveda nechtějí. Fanoušky nerozdeluje hrac nebo trener. Fanoušky rozděluje to, když někdo neni schopny přijmout pohled tech druhých.

Reagovat
smazaný uživatel

Radši si dám tady pauzu, jsem dost nepochopený a nervy si fakt dělat nepotřebuju. Čau a díky.

Reagovat
lichna.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
andrew96

Nechtěl bych být tvým mužem.

Reagovat
Han střelil první

Divím se, že na to máš nervy.

Reagovat
Banikovec7

Já ale o Azevedovi nic nepíšu, názor na něj ti neberu a naprosto ho chápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušky tady svým tvrzením rozdelujes ty. Mě Azevedo nevadí = vandrák? Díky

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
lichna.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Amen.

Reagovat
smazaný uživatel

Nacku ! Slovanofile !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kozel ven!

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Liquid

a návrat Kučery !

Reagovat
John Obi Mikel

Korytáře, nebo jak se jmenoval.

Reagovat
ondrasch77

Frňka

Reagovat
smazaný uživatel

Kde mam tu slibovanou fotku, pane Sedivy?

Reagovat
ondrasch77

https://twitter.com/ondrasch77/status/1309531314090110976

Takhle ti to stačí? Máš to tam i datumem

Reagovat
smazaný uživatel

No to je dnesni foto. Ja myslel tu co jsi sliboval 14 dni zpet kdy ses utekl schovat

Reagovat
ondrasch77

To datum máš na tom poutači, ty hlavo..., kdyby to bylo focené dneska, tak tam ten banner už asi nebude, když je tam datum 14 dní zpátky... bože ty jsi blbec

Reagovat
smazaný uživatel

A ty poutače v Polsku se sundávají s úderem počátku akce, nebo "až" v noci po akci? V ČR totiž občas potkáš poutače týden i déle po akci (nebo dokud si tu plochu nezaplatí jiná firma, s konáním jiné akce). Do téhle vaší hádky nešlo nevstoupit, třeba se něco bezvýznamného o těch poutačích dozvím.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne.

Reagovat
ondrasch77

Vzhledem k tomu, že se v městě pořádá tento víkend daleko větší akce než ta před 14 dny, tak předpokládám, že to vyměnili hned po akci

http://www.targibielskie.pl/

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska takhle hezky v Polsku určitě nikde nebylo

Reagovat
Pride

Schovat? No, myslím, že před tebou se nikdo neutekl schovat, podle té fotky, kde vypadáš jak Petr Svěcený před 15 lety. I s tím retro účesem

Reagovat
smazaný uživatel

Adame pls.

Reagovat
Pride

No, netrefil ses

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Kepy_FCB

Kučeru do Slávie a povinně!

Reagovat
Liquid

Franta Kučera už tam byl a vyhrál titul

Reagovat
Kepy_FCB

Teplice-Baník 0:2 Tijani 2x

Budějovice - Bohemians 2:1

Karviná - Boleslav 1:1

Zlín - Olomouc 1:0

Slavia - Slovácko 2:0

Peltonec - Opava 1:0

Plzeň - Brno 5:0

Pardubice - Liberec 2:2

Příbram - Sparta 1:3

Reagovat
Shevchenko

Jestli tam je nějaký progres, tak se o víkendu musí vyhrát, nebo alespoň neporhrát s kvalitním výkonem. Doba hájení už pomalu končí. Chce to výsledky. Teplice jsou ale marné, věřím že to vyjde 1:3 Azevedo, Zajíc, Potočný

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 (Kuzma) a spousta zahozených šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
veikko

Tak hlavně Teplicím bude chybět Nazarov a Heidenreich, takže budou hrát prakticky bez stoperů. Pro nic jiného než výhru tam jet Baník nemůže.

Reagovat
GrimeBaller98

Odlozeno?

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní zápas odložen

Reagovat
Euphael

max 3 kola a liga se pozastavi...

Reagovat
Fabregas@ole

OT: Sice se dneska nehraje, každopádně fantasy nastavit do 18 hod.

Reagovat
ondrasch77
Reagovat
Greny

Vole Rada je génius ... Ten má mít twitter

Reagovat
meno

Jenže Twitter není na teletextu...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kepy_FCB

co to je za strašné dresy? tam je víc reklam než na dresech Pardubic a Brna dohromady

Reagovat
Salfovic

Nechtěl bys jít někdy natočit váš trénink ?

Reagovat
Firkraag

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko 3 body

Reagovat
Kepy_FCB

zlínská Letná z tohoto pohledu nevypadá vůbec zle

Reagovat
pingla

přitom je to celé zrezivělé a na spadnutí

Reagovat
Kiko12

Pazdera ve Zlíně

Reagovat
lichna.

Panik ho asi miluje.

Reagovat
ACSeRw!n

manicka.. lepsi, nez svazak

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Salfovic

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

bigbíťák

Reagovat
Salfovic

Ten vyplesklej výraz, asi se poprvé dozvěděl, že bude komentovat fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Salfovic

Né že bych se chtěl toho magora zastávat, ale na odložení toho zápasu měli zájem právě Budějovice.

Reagovat
exse

Sraz Budějovických matematiků. Mají pravdu, ty nařízení jsou nesmyslná, hrát by se mělo všude bez diváků.

Reagovat
ratusek

Prymula chce omezit potkávání osob, takže RIP víkendovým fotbálkům at jde do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš jako amatérské soutěže?

Reagovat
ratusek

To i víkendové čutání mezi pár nadšenci

Reagovat
smazaný uživatel

Nás se naštěstí více než 10 schází jen na Vánoce

Reagovat
ZB 07

Je odvážnej takhle před volbama

Reagovat
ratusek

Vůdce to zarazí, ale v neděli po volbách to vyhlásí

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak jestli Teplicím bude chybět David Heidenreichi, Jevgenij Nazarov, Jan Shejbal, Jakub Řezníček a Jakub Mareš tak by byla škoda nevyhrát.

Reagovat
veikko

No to teda. To budou hrát s Grigarem a 10 záložníky, ne?

Reagovat
HorajzmAmmann

vezmou nějaký futsalisty a zpěváky z okolí...

Reagovat
veikko

Reagovat
Greny

To jste v prdeli.. pokud bude v obraně tvrdit muziku sehranej Kabat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
veikko

Nebál bych se, Špalek bude dřevo.

Reagovat
ratusek

No bude ostuda tam nevyhrát. Pokud se tak nwstane, tak se zase zvýší tlak. Pokud vyhrajeme, tak se to trochu uklidní

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nebude hrát Mareš?

Reagovat
smazaný uživatel

přece pro evropský celek , kterej každej rok bude s Kozlíkem hrát Evropu by to nebyl problém i tak

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Banikovec7

Heidenreich hraje

Reagovat
braveheart

Zdroj?

Reagovat
Banikovec7

https://twitter.com/JirkaBA tento týpek to psal, ale tweet už je smazaný, tak to asi není pravda.

Reagovat
veikko

Na oficiálních stránkách F:L je napsáno, že má trest na jeden zápas, takže opravdu na 99,9 % nebude hrát.

Reagovat
Banikovec7

Jo, tenhle borec psal, že vyšlo odvolání a bude hrát. Ale jak říkám, už to smazal.

Reagovat
braveheart

Četl jsem nějaký teplický deník, kde vyšel dneska článek kde Hejkal nadával, že ho neomilostnili, proto se ptám.

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra nás čeká dvojboj s Příbramí a podle všeho to vypadá, že spíš půjde Příbrami jen o čest.

Údajně za jejich áčko bude muset nastoupit řada hráčů z béčka, které bude hrát proti našemu béčku za které nastoupí pravděpodobně i hráči z áčka.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud přečkáme první naši půli tak je to cajk

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych si teda představovat první poločas jako v Brně.

Reagovat
Banikovec7

Tak Heidenreich fakt hraje

Reagovat
HorajzmAmmann

sorry, ale rozhodovat o zrušení ČK hodinu před zápasem je fakt píčovina. Měli na to celý týden dementi zkurvený! Měli to zrušit hned a ne to udělat takhle. Kokoti... se připravuješ na nějaký stopery, udělám podle toho sestavu a najednou zjistíš že je všechno jinak...

Reagovat
Banikovec7

Oficiálně to zatím nikde není, ale tipuju, že se odvolali, tím pádem může hrát a bude to řešit nějaká komise, která mu nejspíš ten trest potvrdí, takže si to odsedí až příště.

Reagovat
HorajzmAmmann

je to ofiko na stránkách Teplic

Reagovat
Banikovec7

David Heidenreich může v dnešním zápase nastoupit! Odvolací komise rozhodla per rollam o pozastavení zákazu závodní činnosti do projednání případu touto komisí!

Jo, takže je to jak jsem psal. Před nějakou dobou to tak tuším dělala i Sigma nebo někdo.

Reagovat
veikko

Je to komedie, ale Teplice bychom měli porážet i kdyby byli v plné sestavě. Řezníček je pro ně větší ztráta.

Reagovat
HorajzmAmmann

Říkám, nejde mi o Baník. Klidně ať hraje... Ale nelíbí se mi to.

Reagovat
braveheart

Jasně, je to komedie, ale je to spravedlivé.. přece se pak nebudem vymlouvat na to, že jsme neuspěli bo nastoupil nějaký mladík... i když Kozel..

Reagovat
HorajzmAmmann

to samozřejmě neberu jako výmluvu. Porazit by je Baník měl at hraje nebo ne.

Ale ať se nerozhoduje u kulatého stolu kdo proti komu bude hrát. Dá se to do budoucna krásně zneužít...

Reagovat
bobis21

Je správně že hraje, když kartu mít neměl. Ale mělo to být rozhodnuto už o několik dní zpátky, ne dnes...

Reagovat
veikko

Reagovat
Banikovec7

Tak on na 99% ten trest dostane, jen si ho odsedí jindy.

Reagovat
PlackaSKS

No on hlavne tu stopku mit bude, jen na dalsi zapas.. takže bude nesprávně chybet tak jako tak

Reagovat
bobis21

Tak existuje i možnost že nebude stát vůbec ne? Nejspíš to teda dopadne tak jak říkáš, ale šance tu je.

Reagovat
Banikovec7

Jestli se neměnily pravidla, tak nejspíš ne.

Reagovat
PlackaSKS

ani nevim jestli je to teoreticky možný. právo odvolat se máš i když neni šance, abys to vyhrál. a to je nejspíš tenhle případ.

Reagovat
Kepy_FCB

Nějakej Heidenreich hraje to je pohroma a alibi pro Kozla

Reagovat
HorajzmAmmann

nejde mi o Baník. Tohle je komedie.

Reagovat
PlackaSKS

Tohle není poprvé.

Reagovat
HorajzmAmmann

Fakt? Tak to pak jo... Ale někdo by měl tohle změnit.

Reagovat
PlackaSKS

Jo, tak nejak jsem to myslel stejne jako kdyz dostanes cervenou ktera je nesmysl, tak ti maji stopku zrušit a ne jen dát nizsi trest.. tam je tolik veci na zmenu

Reagovat
Kepy_FCB

ok, ale Teplice jsou furt zařezávány tak je nechme

Reagovat
braveheart

Nerepoval včera Kučera někde?

Reagovat
HorajzmAmmann

tahle varianta dresů je hezká

Reagovat
bobis21

Fillo už si mohl zvyknout že nehraje za Teplice

Reagovat
braveheart

evidentně za ně dneska hraje

Reagovat
Kepy_FCB

no zatím je to fakt Kozlovna, málem vlastenec, za půlku se moc nedostanem, slabota

Reagovat
braveheart

Spíš taková klasická venkovní holomajzna posledních let, na trenérovi nezáleží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

je mi zle z toho jak Laštůvka protahuje ty výkopy

to nám stačí proti béčku Teplic bod

Reagovat
Mirek na tenisu

Laštuvka je na to expert. A ještě jak se vždycky zlomí po výkopu v kolenou Největší sráč v lize na zdržování je ale Hruška. Bez konkurence.

Reagovat
HorajzmAmmann

šílenost Pokud Teplice povedou 1:0 tak naprosto zaslouženě.

Reagovat
Kepy_FCB

tak tohle se nepíská fakt jen v Teplicích....

Reagovat
bobis21

Fakt nevím takové hraniční. Možná to byl míč. Ale klasicky Fillo dozadu hoří...

Reagovat
Mirek na tenisu

Neblbni. Vzal ho přes nohy, míč byl už v háji. U videa Rejžek. To je velekapacita co v neděli zařízla na Letné Zlín.

Reagovat
bobis21

Z jednoho záběru to vypadalo že kopnul do míče právě Fillo. Ale že bych tam viděl nějaký jasný záběr, to bych netvrdil...

Reagovat
Skleepy

Reagovat
Shevchenko

To je příšernost ale fakt by se odpovědní lidi měli zamyslet.

Reagovat
HorajzmAmmann

jede vám o2?

Reagovat
Shevchenko

Podle všeho nejelo chvíli asi nikomu.

Reagovat
braveheart

O2 asi taky fandí Baníku, abych se nemusel víc rozčilovat, tak se sekl přenos

Reagovat
Kepy_FCB

a máme z toho ragby, maras

Reagovat
Salfovic

Česká fotbalová gólparáda

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
ZB 07

Zoufale přepínám mezi zápasy, ale otřesný to je všude dneska. Snad aspoň ta Slavia to večer napraví.

Reagovat
braveheart

Slavia se s Příbrami většinou trápí a navíc se bude šetřit, nečekám tam nějaký super fotbal, bude to opatrné

Reagovat
John Obi Mikel

Hrajeme se Slováckem, s Příbramí jsme už hrali.

Reagovat
braveheart

Slávku moc nesleduji, žena je fanynka a říkala dneska něco o Příbrami

Reagovat
John Obi Mikel

Příbram má Spartu

Reagovat
braveheart

Reagovat
Zephyr

Katastrofální úroveň všude

Reagovat
andrew96

Zlín celkem slušný řekl bych.

Reagovat
Coutinho10

jsem zvedavej, jak moc to protocime,zachvilku se dozvime

Reagovat
John Obi Mikel

Dal bych tam Malínského, pokud je zdravej.

Reagovat
Coutinho10

jako asi idealni prilezitost no

Reagovat
Coutinho10

je tam

Reagovat
John Obi Mikel

rozehraje se a v Dánsku rozhodne.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel jsem neměl možnost vidět Třinec - Jihlava, to musel být pěkný fotbal

Reagovat
ZB 07

Se divím, kde se to ve vás bere. Já byl osobně na zápase Jihlava - Líšeň a to byla teda hrozná marnost z obou stran

Reagovat
ACSeRw!n

to je jak koukat na divizi, sileny

Reagovat
smazaný uživatel

Aktivních prvních pět minut posléze velké lejno. Střel - 0. Hlavička Kuzmanoviče se nedá počítat jako střela, jen letmý pozdrav brankáři. Otřesné.

Reagovat
HorajzmAmmann

škoda, že se dá střídat jenom 5x

Reagovat
braveheart

v corona době by mohlo přijít rovnou pravidlo střídat celé týmy.. áčko bych poslal pěšky domů a poslal tam béčko horší to už být nemůže

Reagovat
Kepy_FCB

tak za tenhle poločas jednoznačně Kozel ven! odpuštěná penalta, neschopnost na půli domácích byť jen udržet míč, domácí béčko více příležitostí i kvalitnější hra

Reagovat
bobis21

Poločasy všude FDF

Reagovat
lichna.

Silenost. Jedna střela a to ještě hodně na hraně, ze tomu říkáme střela...

Reagovat
Banikovec7

Prymulo zasáhni a ukonči tu šílenost.

Reagovat
HorajzmAmmann

jako že by nám do Baníku koupil Housku?

Reagovat
Banikovec7

Ať ukončí celou ligu

Reagovat
HorajzmAmmann

to ne, za týden proti SKS, stačí se nechat vyloučit a výhra je v kapse.

Reagovat
Kepy_FCB

že máme na píču trenéra bys potrestal všechny kluby a fandy

Reagovat
Banikovec7

Jo, na ostatní teď hrající je radost pohledět.

Reagovat
Salfovic

Tak se na ten fotbal vyser.

Reagovat
Mirek na tenisu

Pokud faul jaký spěchal Filo nevidí Julínek, který od toho stojí 5 metrů, nevidí ho ani slepec Rejžek u videa a Julínek se ani nejde podívat na monitor, aby to měl sichr....pak je něco s českým VAR špatně. Není to první případ. Dneska na Brigtonu pískl pentli proti Man Utd. Vypadala na 100%. VAR ale raději poslal sudího k monitoru a asi 10krát mu zákrok Pogby pustil. Oba se pak shodli, že Pogba nefauloval i když po česku "kontakt tam byl".

Reagovat
bobis21

V Brightonu to bylo posouzeno správně. Tady nejspíš taky.

Reagovat
Mirek na tenisu

Nejspíš? Tak 10krát jsem to neviděl pravda. Třeba máš pravdu...

Reagovat
Salfovic

Dávat za vzor VAR v Anglii

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mirek na tenisu

...tak že bych dal za příklad VAR v Estonsku?

Reagovat
braveheart

Potočný

Reagovat
smazaný uživatel

Ceska poloprofesionální liga opet v plne krase 3x polocas 0:0, v 60' jeden gol Na tohle muze chodit jen nemocný clovek

Reagovat
John Obi Mikel

Zdravím, ve 30. jsem musel odjet a teď jsem z5. Jak vypadala hra, když jsem tu nebyl?

Reagovat
smazaný uživatel

Banik To je ten tym, ktery mel hrat o poháry?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kepy_FCB

Fillo ty hovado

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Shevchenko

Azevedo spasitel to se cukrouš posere

Reagovat
Alan_Shearer

No, jeste ze Banik toho Azeveda ma ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tref míč

Reagovat
John Obi Mikel

Grigar

Reagovat
bobis21

Dostane žlutou a pak ještě řve na asistenta... Má štěstí že 2 žluté najednou rozhodčí většinou nedávají

Reagovat
John Obi Mikel

Nechápu hráče, co po ŽK ještě křičej na sudí.

Nedostal takhle ČK Akinfejev v LM?

Reagovat
Coutinho10

tak to se tesim..v zakladu Malina,Kuchta i Lingr

SESTAVA: Kolář - Karafiát, Kúdela, Zima, Oscar - Malinský, Traoré, Takács, Lingr - Kuchta, Musa

NÁHRANÍCI: Kovář - Coufal, Stanciu, Tecl, Sima, Provod, Masopust

Reagovat
smazaný uživatel

Co to kurva To bude zajímavý, no.

Reagovat
John Obi Mikel

No tak to je masakr.

Reagovat
smazaný uživatel

Kuchta největší odpad ligy

Reagovat
Gelu28

přesně tak odpadkový koš má na hlavě navíc

Reagovat
smazaný uživatel

A teda ten Sima na lavičce (útočník z béčka, pro ty, co neví)

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

snad dostane sanci na par minut

Reagovat
John Obi Mikel

To bychom museli vést o 3-4 góly, jinak myslím, že tam nepůjde.

Reagovat
Coutinho10

jako minuly rok s Bohemkou pred odvetou playoff o LM

Reagovat
Pablos

Sima, Zima ...Kolář, Kovář... ještě koupit Buchtu ke Kuchtovi

Reagovat
John Obi Mikel

Teď jen kterého Buchtu.

Reagovat
smazaný uživatel

A k Teclovi Texla

Reagovat
Pablos

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Simu a Zimu od sebe snad rozeznáš

Reagovat
Pablos

Tak o to ale nešlo že jo

Reagovat
Liquid

To máš nějaký pomotaný ne? Oscar rozhodně není krajní bek, Takács je stoper a ne záložník, Lingr je taky stoper a ne křídlo. Nenos tu roušku tak často

Reagovat
John Obi Mikel

Lingr fakt není stoper.

Reagovat
John Obi Mikel

A tuhle grafiku dala Slavie na FB, tak uvidíme. Docela bych tomu i věřil.

Reagovat
PlackaSKS

ty vole

Reagovat
Coutinho10

az na toho Lingra si to celkem trefil, ale je to opravdu tak, jak jsem to sem zkopiroval https://www.slavia.cz/clanek.asp?id=ONLINE-Od-19-00-se-Slovackem-na-hrotu-Kuchta-s-Musou-17813

Reagovat
Mass

Takács hrál v Bolce vždycky na DZ, Oscar hrál v příprvě na levym beku, je to levák.

Reagovat
Coutinho10

jo to jo, ale jenom ze toto nebylo uplne az tak mimo, protoze i na stoperu u nas hral, ale jinak samozrejme blizsi mu je DZ...Oscara si uz tolik nepamatuju na beku

Reagovat
Mass

Pomotaný to máš jen ty

Reagovat
ACSeRw!n

Slovacko vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Ruce uříznout

Reagovat
John Obi Mikel

Nick

Reagovat
braveheart

Kde je ten Potočný? Nešel pěšky do Libe?

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOLLLLLLLLLL

Reagovat
bobis21

Fillo fakt hraje proti nám, už mohl mít druhý

Reagovat
Kepy_FCB

dobře znemožněná obrana Kozlovny

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z nejlépe placenych hracu v tymu - představují vam Filla Bahnik opět v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

BAN

Reagovat
Kepy_FCB

Teplice má rád , je to vidět

Reagovat
Gelu28

Kozel okamžitě ven a ukončit smlouvy Potočnému a Lalkovičovu

Reagovat
smazaný uživatel

Kozla tam nechte.

Reagovat
HorajzmAmmann

Pánik aspoň vyhrával proti těm slabším pravidelně. A fungovala obrana. Tohle je teda šílenost.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
bobis21

S Teplicemi minulý rok prohra a remíza.

Reagovat
HorajzmAmmann

hmm... a předtím třeba výhra/výhra

Reagovat
bobis21

Ano, předtím byla taky ještě doba kdy mu to fungovalo. Já jen tady mám pocit že většina úplně zapomněla jak vypadal celý rok 2019 podle těch komentů

Reagovat
Shevchenko

A jak vypadal? Až na nadstavbu úplně v klidu narozdíl od letoška.

Reagovat
bobis21

Jen si přiklášluješ vzomínky. I před nadstavbou tam byly série 1 bod z 5 zápasů. Celkově jsme na jaře 2019 měli o několik bodů méně než na jaře 2020. Ale nenechte se rozhodit fakty, já vím že ty tady nikdo nence

Reagovat
HorajzmAmmann

nezdá se mi, že by Pánik vyhrál za 15 zápsů asi 2 .. nechce se mi ta statistika Kozla ani počítat

Reagovat
bobis21

Máš pravdu, vyhrál 2 zápasy ze 14

Reagovat
HorajzmAmmann

jediný vyloženě špatný období Pánika, Nehledě na ten los a stav hráčů. Kozel zatím nemá nic pozitivního, sorry

Reagovat
bobis21

Los měl na jaře právě Kozel ještě horší než Pánik. Prostě jste se rozhodli kritizovat za každou cenu, tak si to užijte. Já budu radši fandit Baníku

Reagovat
HorajzmAmmann

já tady nikoho nekritizuju, jen říkám, že měl Pánik lepší výsledky, což prostě měl...

Reagovat
bobis21

Za jaro je měl horší a na podzim je zatím odehráno 5 kol

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
bobis21

Čemu se směješ? Chceš snad tvrdit že je 13 (počet bodů na jaře 2019) více než 16 (počet bodů ja jaře 2020 - a to tam bylo ještě o zápas méně)? Neboj, až půjdeš do školy tak budete brát počítání do 20, tak se to třeba taky naučíš.

Reagovat
Mirek na tenisu

A tobě se jako ten fotbal pod Kozlem líbí?

Reagovat
bobis21

To zase tvrdím kde? Měli jsme pod ním asi 5 dobrých zápasů. To ale neznamená že ho budu vyhazovat jak tady někteří předvádějí. Budu radši když dostane trenér čas. Klopp v první sezoně v Liverpoolu 8., ale dostal čas ...

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Stannis Baratheon

Jsi k smíchu

Reagovat
braveheart

Taky fandím, ale tohle je Baník? Nevadí mi, když prohrajou, ale Karviná, Budějky, druhý poločas Jabka, dneska proti B-týmu marných Teplic a žádný, absolutně žádný výkon

Reagovat
Shevchenko

Jenže ta prohra byla doma kdy jsme je jednoznačně přehrávali a pak přišla šňůra několika suverénních výher doma. Dneska to je hrůza.

Reagovat
bobis21

Dneska je to hrůza z obou stran. My jen udělali o jednu chybu vzadu víc.

Reagovat
Shevchenko

To nás ale vůbec neomlouvá.

Reagovat
lichna.

Venku nevyhrával. Ale tu remízu aspon často ukopal no.

Kazdopadne dneska je to zase sílenost.

Reagovat
HorajzmAmmann

venku toho vyhrál teda dost.

Reagovat
lichna.

Později už myslim ne. Tam byl vicemene každý venkovní zapas tragedie. Ale ty body občas uhrál a navíc od něj nikdo pěknou hru stavenou na odchovancich nečekal.

Reagovat
HorajzmAmmann

je fakt, že to beru asi za tu sezonu 17/18 kdy vyhrál venku asi 6x a byl jeden z nejlepších venku....

Reagovat
HorajzmAmmann

za sezonu 18/19

Reagovat
lichna.

Jj tam to bylo ještě fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Nemrava

Reinberk Hofmann Kadlec Kalabiška

Daníček Havlík

Petržela Sadílek Navrátil

Cicilia

Aspoň bod

Reagovat
smazaný uživatel

Danicek, Petržela, Kadlec a Kalabiska budou v 60' na vystridani Takove tempo nevydrží, ani kdyby byli celou noc v kryokomore

Reagovat
smazaný uživatel

ještě, že je 5 střídání, ale zrovna Daníček mít problém fajt nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Danicek ne, ten je na tom fyzicky dobre, ale ten zbytek + Cicilia hotovo. Behat bez balonu a ve vysokem tempu. V 65' max. jsou odvareni.

Reagovat
John Obi Mikel

Ten hlasatel v Teplicích

Reagovat
Gelu28

stejne blbec už léta letoucí tam

Reagovat
Pablos

a co řekl ?

Reagovat
John Obi Mikel

Nic, rozesmál mě spíš styl, jakým to říká.

Reagovat
Pablos

aha, tak z toho nic mít nebudu ...na zápas jsem nekoukal

Reagovat
Mirek na tenisu

Hlasatel je boží! Teplicééé! Tepliceéé! je to legenda. Asi jako na Bazalech slepý Dalínek Suchánek. Nastupuje Miroslav Matušovič, ostravský Salgado

Reagovat
fabec1222

TE PLI CE!!! TE PLI CE!!!! Furt to tam je?

Reagovat
Greny

A já si myslel že Bartoněk dělá fotbal blbě... Dělá ale aspoň ho to nestojí to co Brabce a výsledky cena vs výkony jsou dost podobný možná jsme na tom o trošku lip

Reagovat
Kepy_FCB

Jo Brabce je mi moc líto ale zase když chodí kolem Kozla po špičkách a nejspíš se mu ještě klaní za to že vůbec u něj podepsal...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Čekám, kdy Trpišovi dojde, že Oscar na beku je fakt nesmysl. Tecl nicméně na lávce, takže ho bohužel ve středu začne od první minuty

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Liquid

Reagovat
PlackaSKS

o oscarovi na beku se mluvilo už v přípravě... nevidim to nutně jako špatnej nápad

Reagovat
Mass

Trpiš řikal, že je to dobrá varianta do zápasů, kde bude potřeba víc tvořit a ne tolik bránit. Oscar hrál takhle v přípravě. Ale snad máš lepší info.

Reagovat
smazaný uživatel

Bahnik je takova pracka na penize Takovy chudsi United. Hraci si tam vydelaji dost, a pritom na to nemaji výkonnost

Reagovat
Gelu28

to je fakt ...Lalkovič a Potočný ven

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mirek na tenisu

Proč Potočný? Dneska se za tu chvilku aspoň dostal do šance. Gól dát umí i když mu to zrovna teď nepadá. Obrana bez Stronatého bída. První gól za Fleišmanem, druhý Fila

Reagovat
Greny

OT: Prostějov - Táborsko kluci si tam asi nic nedaruji

Reagovat
smazaný uživatel

Ale darují. Rány na rypák.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kepy_FCB

Kozlostandartka

Reagovat
Zark

fakt zlatý Pánik ještě

Reagovat
Greny

Nejlepší u nás ... No co kdyztak půjdou s náma do FNL

Reagovat
Liquid

Reagovat
ratusek

Dost se toho začínám bát, naštěstí jw tam těch zoufalců víc

Reagovat
John Obi Mikel

Teplice

Dneska kvalitní výkon a to jim chyběl Řezníček.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo místo Kozla? Jilek?

Reagovat
Gelu28

Pavel Vrba.....jednou říkal že se do Baníku vrátí

Reagovat
Salfovic

Ten toho říkal.

Reagovat
John Obi Mikel

Hašek. A první posilou bude synátor.

Reagovat
Greny

Reagovat
Firkraag

Reagovat
JeséRodriguez

Kdyby to tak vážně bylo, tak záloha Tetour - Jánoš - Hašek by byla zajímavá

Reagovat
ACSeRw!n

tohle uz zachrani jenom Franz

Reagovat
John Obi Mikel

Ten má srdíčko v Karviné, toho v Baníku neuvidíme

Reagovat
Greny

Pulpit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mirek na tenisu

Korytář.

Reagovat
bobis21

Nikdo. Zůstává. Není důvod.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni duvod, jo? Tak to jo

Reagovat
Zark

jako fakt vytáhněte si tu hlavu z prdele už někteří

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DieFohlenBMG

Je vidět, že to v Teplicích stojí na Kučerovi

Reagovat
monty25

Reagovat
veikko

Jak se jednu dobu říkalo (a byla to pravda), že Páník už nás nemá kam posunout, tak Kozel nás bohužel může posunout ještě hlouběji do prdele. Tohle by měl být jeho poslední zápas na lavičce.

Reagovat
Kepy_FCB

Pan Páník dostal z toho týmu maximum, byl to frajer.

Reagovat
Mirek na tenisu

Reagovat
Shevchenko

Pamatuju jak trevor nadával na Pánika že ať přijde kdokoli tak horší už to být prý nemůže, a to jsme byli na pátém místě.

Reagovat
veikko

To, že nás Bob už neměl kam výše posunout, byla pravda, ačkoliv udělal pro Baník hodně. Jenže s Kozlem to byl bohužel pořádný krok vedle. Samozřejmě někdo bude argumentovat tím, že minulou sezónu neměl hráče pro svůj styl a teď je teprvé páte kolo, blablabla, pořád dokola. Jenže velkého trenéra dělá taky to, být schopný přizpůsobit svůj styl týmu a vytáhnout z nich maximum.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Baaníček nezklamal. Beztak už to není ani trenérem. jediný, kdo tam dává momentálně góly, je vyčichlý a nechtěný Azevedo. To je smutný příběh

Reagovat
braveheart

Dneska se to spíš od něho ''odrazilo''

Reagovat
smazaný uživatel

Jako tohle... Kozel by měl vrátit plat za celou dobu co kurví Baník.

Reagovat
John Obi Mikel

Švancara a žížaly.

Reagovat
smazaný uživatel

Košťata (sparťani), to fakt jste tak na dně, že musíte psát do diskuzí jako fans Slavie?

Jako chápu že mate mindrák. Jste tragédi, LM jste hráli naposled za Eurotelu, stadion je kůlna, hráče máte zoufalý, nikoho nezajímáte, ale opravdu se musíte vydávat za fans Slavie? Vy jste odpad společnosti.

Reagovat
ACSeRw!n

prosimte, tohle delaj oba tabory od ty doby, co se tady zaved interweb, ty si ted asi vylez z jeskyne

Reagovat
smazaný uživatel

Na tebe jsem myslel když jsem to psal... Čekal jsem že mě hned utřeš.

Ne, to je prostě proti dementům... Já se stydím za svini Tvrdíka, za dementy jako je Sheldon (naštěstí ho přejel vlak), ale Hažmuku alias Brabence nemůžu vystát.

Reagovat
Trapný diskutér

brabenec že by byl hažmuka? to bych teda neřekl, spíš bych to tipl na nějakou aktivní legendu typu ryška, janýr..mmch ty tam máš jaký falešný jméno ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, tam to jen čtu a stydím se za Andráše (nyní Frei). A Komárek alias Slezak, to je taky ubožák.

Reagovat
Trapný diskutér

tak jasně, andráš je strašnej kkt

Reagovat
Alan_Shearer

Ti beci Slavie, wtf

Reagovat
martin1

Dnes je to super, buď Slavia ztratí nebo budu mít body do Fantasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tu svini Prymulu by měli zastřelit ráno na Staromáku za potlesku 200.000 lidí. Zrůda zkurvená.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Lingr dobrej start vybojovana standartka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to super začátek

Reagovat
John Obi Mikel

Gooooooool.

Reagovat
smazaný uživatel

to si děláš piču

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo, měl mu dát i červenou.

Reagovat
Coutinho10

Kudela na penaltu ale dal

Reagovat
smazaný uživatel

Kudy proti svým.

Reagovat
DieFohlenBMG

Kudy na penaltu, to zavání zesměšněním soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

Celý týden připravuješ taktiku a v 1 minutě je to v hajzlu

Reagovat
iHawX

jestli měli nějakou taktiku na míru, tak ta šla asi do koše hned po zveřejnění sestavy

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda, pěkná akce.

Reagovat
Coutinho10

Malina + Kuchta hezky...skoda, ze Malina nedostal tu prihravku o chvilku driv

Reagovat
smazaný uživatel

Cha cha Kuchto to ti přeju

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně ho to mrzí a ani 250k základ mu to nenahradí. Tragéde.

Reagovat
DieFohlenBMG

on ten gól dá jednoznačně, neboj se

Reagovat
kecipep

Prý dejte jim bůra. Demence lvl Plzeň

Reagovat
John Obi Mikel

Goooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Kudy gólostroj!

Reagovat
John Obi Mikel

Nepotřebujem útočníka, máme Kúdelu!

Reagovat
smazaný uživatel

Tempo!

Reagovat
Coutinho10

Kudela wow

Reagovat
DieFohlenBMG

Kúdela, ty seš hovado

Reagovat
smazaný uživatel

Kudela si to mohl odpustit proti bývalému klubu

Reagovat
smazaný uživatel

1. FC Čurácko na totalnim výletě 4 hodiny tam, a ted muzou jet zase ctyri hodiny zpet

Reagovat
smazaný uživatel

Bude bouračka, pojedou 8 hodin!

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne jejich.

Reagovat
smazaný uživatel

Umíš nějaký tým vůbec chválit? Nebo jen na všechny nadáváš? Hrozně negativní člověk

Reagovat
smazaný uživatel

Ja budu chvalit, az si to nekdo zaslouží. Treba Frankfurt vcera. Top.

Reagovat
kecipep

kdo tě pustil k počítači? Tlacháš pod každým článkem úplné nesmysli. Než dospěješ, založ si radši blog.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysli

Reagovat
Spalovač šancí

V Edenu skvělá atmosféra. Úplně mi to připomíná tu pohodičku v hledišti v Řebíčkově éře.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň se připravíte na to jaké to bude až Číňani utáhnou kohoutky

Reagovat
John Obi Mikel

S tím se počítá, důležitější je najít někoho, kdo je zase povolí.

Reagovat
smazaný uživatel

To vezme Prymula. Na rouškách vydělá.

Reagovat
Salfovic

Zase jsi byl ve vipce ?

Reagovat
Spalovač šancí

Do vipky nelezu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kalabiška wtf. Tohle bylo klidně na redku.

Reagovat
kecipep

ne, nebylo.

Reagovat
Coutinho10

Oskar hraje mic a faul

Reagovat
smazaný uživatel

Franěk na sebe prostě potřebuje stáhnout pozornost.

Reagovat
John Obi Mikel

Žádný faul

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pičo, zkurvená plzeň!

Reagovat
kecipep

Slávisti hrozní nafoukanci. Jasný faul dle opakovačky.

Reagovat
John Obi Mikel

Se nemůžeš divit, váš brankář nám zrakví nejlepšího střelce minulé sezóny a pak sudí pískne takovýto faul.

Reagovat
kecipep

pusť si opakovačku, vzal mu i nohu, to snad není ani předmětem debaty

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl rozhodčí vás drží a ty ani nedržíš hubu.

Reagovat
kecipep

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Houštěcký, to je největší jouda

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně. Zmrdi rozhodčí řežou Slávii a on je jouda.

Reagovat
smazaný uživatel

Minule v UH neustále plakal a frustrovaný z prohry nadával asi všem hráčům. Vedle Trpišáka vypádá jak bláznivý tělocvikář.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty demente, Nemrava měl dostat červenou a do držky. S buranama se nemá hrát, vy ubožáci.

Reagovat
bobis21

To je ten co u nás viděl boha?

Reagovat
John Obi Mikel

Jo to je on. A se Sevillou byl ve studiu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

snad Musa bude ok

Reagovat
Komix

Petržela totální potrat. Koneckonců v týmu Slovácka je potrat každej druhej...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PISTOLERO

Tak doufám že ti potrati vám trošku pokopou ty vaše nafoukance

Reagovat
smazaný uživatel

Koho bys chtěl pokopat?

Reagovat
PISTOLERO

Tak třeba malinu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to já taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí Kuchtu

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
John Obi Mikel

Sakra. Jsme v pasti.

Reagovat
smazaný uživatel

VAR? Jen pomoc Spartě a Plzni.

Nemrava jasná červená.

Reagovat
PISTOLERO

ty seš komik

Reagovat
martin1

*tragikomik

Reagovat
smazaný uživatel

To taky.

Ale vytočit se můžu.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty potrat.

Reagovat
PISTOLERO

Tak to jsme asi rodina

Reagovat
smazaný uživatel

Brácho!

Ne, prostě mě to sere. Stejně je Slavie sekne... Ale vytočit se můžu, ne?

Reagovat
NataženýTříslo

Jak může být potrat, když je evidentně živej?

Reagovat
smazaný uživatel

Se podívej na KrejMl.

Reagovat
smazaný uživatel

Však tam šli oba stejně, otevři oči.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale my jsme Slavie!

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale jenom jeden z nich hrál míč.

Reagovat
kecipep

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf? Vždyť Musa odehral míč asi o vteřinu dřív než tam Nemrava dojel...

Reagovat
smazaný uživatel

ty ses nejakej vylizanej cigan ne? IQ na to sedi

Reagovat
smazaný uživatel

Jakýho cigána si vylízal?

Reagovat
smazaný uživatel

tvoji matku spinavou ciganku ktera neumi nic..pica jedna tlusta ..dobra nula tvoje matka pozdravuj ji

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Jo že jsi prcal svoji matku. Tak to jooo.

Reagovat
kecipep

Ty debaty se Slávisty bývaly lepší, když ještě hráli na Strahově a 90 % dnešních fans úspěchu ani nevědělo, kde to je.

Reagovat
montaigne33

Ale také znám SLÁVISTY věrné 50let svému klubu... Kdo chce, ať fandí kdy chce a komu chce...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo - taky mám dojem, že někdy v roce 2007 se tady povídalo líp.

Reagovat
Salfovic

Tihlecti fanoušci úspěchu

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej první poločas. Hlavně žádný kiksy v obraně a bude to cajk.

Reagovat
John Obi Mikel

To měl mávnout rovnou. Akorát zkazil Lingrovi radost.

Reagovat
John Obi Mikel

Uf uf uf

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, to byl dobry pinball

Reagovat
John Obi Mikel

To jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemrava hodně pokouřil hlavního i VAR. Jasná červená. Zmrd.

Reagovat
kecipep

nejsi ty slávista?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty koště, vykuř Mynáře a drž hubu.

Reagovat
kecipep

ty jsi jouda. My v Praze Mynáře nekouříme. Až dostaneš rozum, určitě napiš

Reagovat
smazaný uživatel

Táhni joudu.

Reagovat
smazaný uživatel

A pak táhni i ty joudo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Podle stylu vyjadřování a politických názorů jasnej Pavel Novotný.

Reagovat
martin1

To je tutovka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, protože mi vadí že koště z buraniva zrání útočníka číslo jedna, tak jsem starosta Řeporyjí. A dva buzeranti si tu přitakávaj.

Reagovat
John Obi Mikel

Víš co, slávista , antibabiš , časté používání nadávek a vulgarit , a používání slova koště .

Konspirační teorie to není špatná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Máme tu branku dobře postavenou.

Reagovat
John Obi Mikel

Jžš Kuchto

Reagovat
DieFohlenBMG

to je vůl, Kolísek mohl mít áčko

Reagovat
DieFohlenBMG

jak už Kuchtovi ani nepřihrávaj

Reagovat
REPLIKATOR

Kúdela > Tecl

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar moc pěkně

Reagovat
montaigne33

Je talentovaný Už ve Slovanu byl výborný

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda, hezká akce.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Reinberk je hrozný

Reagovat
montaigne33

Uvidíme, co vymyslí Trpiš na Dány- ale Kúdela a Oscar by měli/mohli dostat šanci...

Reagovat
John Obi Mikel

Oscara maximálně do zálohy.

Reagovat
John Obi Mikel

Pěkná střela Provoda.

Reagovat
John Obi Mikel

Sima

Reagovat
Coutinho10

Sima hladovej

Reagovat
John Obi Mikel

Masopust

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tecl je naprostej zoufalec, to není možný.

Reagovat
JackBlack

Doufám, že ten West Ham koupí toho Masopusta...

Reagovat
smazaný uživatel

a Tecla Jihalava..ale co, stejně bude hrát v Dánsku , i když už je nahovno i v tom pressingu..

Reagovat
iHawX

krásnej gól

Reagovat
pingla

čuráček černý

Reagovat
smazaný uživatel

když by byl bílej, tak napíšeš "čuráček bilý?

Reagovat
pingla

klidně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Provod Korunoval svůj výborný dnešní výkon.

Reagovat
Coutinho10

Provod

Reagovat
kecipep

VAR to neodvolá, když to bylo nasimulováno? Asi nemá kompetenci že?

Reagovat
John Obi Mikel

Nn, přímáky nemůže.

Reagovat
kecipep

Tak to je shit. Respektive nelogická věc, gólu předchází přímák, který neměl být ... snad se mouchy časem vychytají.

Reagovat
Firkraag

Ale zrušit gól kvůli neexistujícímu faulu na půlce třeba lze

Reagovat
John Obi Mikel

Jj. Ale už na tuhle výjimku nadáváme 2 roky a nic se neděje.

Reagovat
kecipep

Reagovat
smazaný uživatel

Jak neměl být tvl Vždyť ho tam pácnul do krku.

Reagovat
smazaný uživatel

Provod roste před očima

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kecipep

Slovácko letos žádný inkasovaný gól ze hry

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé že dnes když Příbram hraje se Spartou, stále má nakažené hráče už musí hrát s tím co má, ale minulý týden to nešlo když hráli na Slovácku, tahle liga je fakt total žumpa

Reagovat
Liquid

to si viděl i tím, že dle chovancovi prosparťanské komise bylo vše v zápase se Zlínem v pořádku, včetně předčasného 2 metrového vběhu Trváníka při exekuci penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

S tou penaltou máš pravdu, ale asi si ani nedokážeme představit, co by se tam dělo, kdyby jí nechal opakovat po tom, co jí gólman vyrazil....

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně je to tak snad u každý penalty...

Reagovat
Liquid

to máš velkou pravdu, ale když už tu lajnu začli více hlídat i u gólmanů tak i tento nešvar by měli vymýtit, čekám rovněž větší aplikace důsledného hlídání gólmanů při tom když míč chytí do rukou - mají na to 6 !!!! sekund aby uvedli míč do hry, sám to kolikrát počítám a sudí to nesmyslně neřeší, a je to tak každý druhý zápas kdy gólman takto zdržuje a porušuje pravidla fotbalu

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Selänne

Reagovat
Salfovic

Já pořád nedokážu pochopit, jak to mohli odložit ČB se třemi pozitivními, když jim ani hygiena nenařídila karanténu. Prostě jako tradičně: FAČR a LFA = JEDEN VELKEJ BORDEL

Reagovat
smazaný uživatel

protokol před sezónou zněl jasně, pokud mít tým aspoň 7 negativních a zdravých hráčů tak to mají doplnit o juniory a zápas odehrát, což Příbram určitě minulé kolo měla a s těma Budějkama je to ještě víc k smíchu když měli jen 3 pozitivní!

Reagovat
ZB 07

No doufám, že to v Plzni odehrajeme se ctí. Možná bych byl radši, kdybychom předvedli líbivej fotbal a prohráli 5:2, než to tam jet ubetonovat na 2:0. Aspoň, ať je na co koukat.

Reagovat
Greny

9:5 a budu spokojenej

Reagovat
martin1

Doufám, že to Gula trochu protočí a že to nebyly jen prázdné fráze. Třeba na Čermákovi je vidět, že by potřeboval pošetřit.

Reagovat
Blasphemer

Bucha, Pernica, Kayamba by mohli naskočit od začátku.

Reagovat
martin1

Reagovat
Liquid

v Plzni by dnes mohl zazpívat kanárek

Reagovat
Kepy_FCB

https://www.youtube.com/channel/UCSsvUPzU2TctBXZNW8NOteQ/videos

Výborný kanál pro milovníky fotbalové historie v grafické podobě

Reagovat
OTASi

Reagovat
Gelu28

OT: Sokolov at ten fotbal raději úplně rozpustí...akorát si dělají ostudu v ČFL

Reagovat
JessePinkman

Hustě.. 5 zápasů, 0 bodů, skóre 0:21

Reagovat
vanGomm

Bude článek od komise,že Slavia neměla kopat penaltu?

Reagovat
Kaspar

OT: Treti zavod po sobe a zase se po startu rozsekaj a hned SC, jeste chybi cervena vlajka

Reagovat
fabec1222

No akorát že dál to nejspíš bude klasická Sochi nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tento okruh je nejhorší v celém kalendáři F1

Reagovat
fabec1222

Letos jo, jinak je ještě horší Singapur, a před lety ještě Valencia

Reagovat
FCSL

Dneska bych pošetřil křídla a zkusil 3-5-2. Hlavně žádný blbosti jako minule s Chalušem v záloze, to nevim co Hoftych zkouší, to radši zkusit Cancolu a Chaluš at jde normálně na stopera

Nguyen - Chaluš, Kacharaba, Tijani - Fukala, Beran, Mara, Cancola, Mikula - Rabušic, Matoušek

Reagovat
FCSL

Ty kráso, tak Hoftych se s tím taky nemazal. 7 změn, včetně stoperský dvojice. Jsem zvědavej na Cancolu, nejsem zvědavej na Rondiče, to mohl hrát radši Barac.. Dneska zase ztratíme

https://pbs.twimg.com/media/Ei6lx4iXcAEs8Vu?format=jpg&name=4096x4096

Reagovat
oli9

Prymulo ty kurvo

Reagovat
Salfovic

Gula Vrbovatí až to hezký není

Reagovat
martin1

Reagovat
Salfovic

Proč do prdele nepošetří Čermáka nebo Kalvacha ?

Reagovat
martin1

Taky jsem čekal, že Čermák bude dnes sedět, ale očekávám, že odehraje poločas nebo max. 60 minut. Ale jinak 6 změn je v pohodě.

Reagovat
Pablos

Tak Čermák na nic víc než na ligu proti těm nejslabším týmům formu nemá. Tak si jí tím třeba zvedne.

Reagovat
ZB 07

To bude ranec

Reagovat
smazaný uživatel

Brno do druhé ligy

Reagovat
Liquid

Reagovat
oli9

Vždyť ten tým nijak neposílal. Naivita si myslet že to na ligu bude stačit.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
16Dave

Ten Kayamba je šašek, jak může vůbec hrát ligu, a ještě za Plzen ?!

Reagovat
andrew96

Štepanovský co vymýšlel, proč nepálil hned...

Reagovat
Greny

co mel Rusek udělat aby nehra? Jít na pivo? Kundy

Reagovat
montaigne33

Komentátor O2sport: Tady se mávat nemuselo, podle mého názoru... (zřejmě si neuvědomil, kde právě Zbrojovka hraje )

Reagovat
montaigne33

Je na 99,9 % hotovo...

Reagovat
Banikovec7

Ty Pardubice jsou zajímavé, jednou hrajou jak tým z krajského přeboru a jindy dokážou hrát vyrovnaně se Slavií nebo přejet Liberec.

Reagovat
Greny

Video v Plzni nemáme? Ten poslední primak tam byl šlapák dle mě jak hovado...jak to prodlužoval ten hráč Brna

Reagovat
smazaný uživatel

Hoftych je strašnej blbec...

Reagovat
Liquid

Prečo? V předkolech EL už letos uhrál více než Sparta při posledních 3 účastech a v lize na první 3 místa nemá a to EL si prostě stejně uhraje a je jedno jestli to bude 4.nebo 5.místo...Hoftych je král

Reagovat
smazaný uživatel

To proto, že má kvalitní hráče. Blbé je, že je staví mimo posty. Ten tým má na to hrát EL i na jaře, takto se o něj bojím už v dalším předkole.

Reagovat
FCSL

Tak ve tvým světě je i Matoušek kvalitní hráč, ale to jak hraje není postem, ale tím, že to kvalitní hráč není

Reagovat
smazaný uživatel

Na kraji zálohy fakt ne. Horší ale je, že je pro Hoftycha Mara famózní špílmachr přes kterého musí jít každá akce, přitom je to klasický defenzivní štít bez techniky a střed pole tak prakticky neexistuje.

Reagovat
FCSL

Na kraji zálohy by mohl využít svou jedinou přednost, rychlost, ale když mu překáží balon, tak je to těžký no

Reagovat
smazaný uživatel

Možná by rychlost lépe využil na postu, ze kterého dal 16 ligových gólů. Jenže tam musí hrát Beran, protože by ve středu pole zavazel hvězdnému špílmachrovi Marovi....

Ale hlavně že máte obětního beránka.

Reagovat
FCSL

Tak zrovna Beran je další hráč, kterej by momentálně ani neměl bejt v základu při svý formě. Sleduj občas zápasy a ne jen věk hráčů a národnost a podle toho si dělat oblíbence

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Je komické, jak si domýšlíte co chcete aby jste si dokázali svou pravdu

Nejde o to, jestli má být Beran nebo Matoušek v základu, jde o to, že má Liberec obrovský problém ve středu pole a chybí mu kvalitní kreativní záložník. Pokud má Liberec lepšího, tak ok, ale proč teda nehraje?

Reagovat
smazaný uživatel

já se o nějakém Matouškovi vůbec ani zemínil a má kritika mířila především na nesprávné úkoly pro Maru, který nejen že kazí rozehrávku, ale zároveň jeho defenzivní kvalita chybí v obraně. Ale tihle zoufalci stejně musí celou diskuzi převrátit k nenávistným útokům na jiné hráč. Co je to proboha za lidi Jako co motivuje člověka psát k úplně nesouvisejícím tématům ostrou kritiku na jiné hráče?

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem to samé už jsem říkal po druhém předkole, kdy Matoušek vůbec nehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a už mimochodem i v minulé sezoně ještě s Balucou. Hoftych opakuje pořád stejné chyby a Liberec ztrácí spousty bodů. Ale ne, určitě za to může Beran a Matoušek

Reagovat
mistr129

Reagovat
Alan_Shearer

2:0 proti Pardubicim

Reagovat
HorajzmAmmann

těším se 31.10 Baník vs Slovan.

To může skončit 3:0 nebo i 0:3

Reagovat
Bruny

Dá se to někde sledovat? Podle livka to má běžet na o2, ale nikde to není.. Předem díky za info.

Reagovat
Banikovec7

Je, akorát to píše, že tam jsou Budějovice

Reagovat
Bruny

Super, díky!

Reagovat
inferno08

Co je vlastně s Hybšem?? Není ani na lávce.. zraněný ale není ne??

Reagovat
smazaný uživatel

Beaguel ubránil víc akcí Plzně, než stopeři Brna.

Reagovat
FCSL

To je tak, když chceš hrát poháry a máš asi 10 slušných hráčů Bylo jasný, že na tu úzkost kádru dojedem. Rondič patří do 2. ligy, Matoušek do Příbrami a ostatní jsou taky mimo. Beran je oproti konci minulý sezony poloviční. Rambo a Mara dolů, tak to jsme tenhle zápas evidentně odevzdali... Mít bod ze dvojzápasu Karviná a Pardubice je těžká klauniáda. Jsem zvědavej na čtvrtek

Reagovat
montaigne33

Zápas s FCSB byl náročný zejména psychicky- a fyzická únava se stresem násobí... Věřím, že se Matoušek během ročníku zvedne... Mladíček Beran může zatím jen zaskakovat- nikoliv být oporou...

Reagovat
FCSL

Hraje 7 novejch hráčů. To není o únavě, ale nekvalitě

Reagovat
ZB 07

Ty vole

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Tvl fakt doufám, že Plíseň shnije a zkrachuje, to je tak trapná tlačenka, že to fakt není možný. Jako jasný, že my jsme ultratrapní a prohráli bychom tak jako tak, ale o to je to trapnější, že i tak to má potřebu to rozhodčí Plzni jistit.

Reagovat
montaigne33

Přepínám mezi přenosy- ale to, co chvílemi vidím, odpovídá tvému popisu...

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Každý pád Plzeňáka = faul. Naopak nám se nepísklo několik naprosto jasných faulů a např. ten MEGAšlapák ve vápně, to muselo být trapně i hráčům Plzně, jako kdysi, když přestali hrát po jasném faulu Petrželi a přitom rozhodčí nepískl No a ta penalta, Kopic, na kterého vůbec neletěl balón se přimotal do pohybu našeho couvajícího obránce, který mu šlápl na kopačku = dle VAR hrubé pochybení, že rozhodčí nepískl penaltu a ten šašek to po shlédnutí na obrazovce posvětí Jako na body dnes asi nemáme, i kdyby rozhodčí tlačil nás, takže mě to až tak neštve, spíš se směju. Smutné je, že jsem docela dlouho Plzni přál, ale po těch letech prasáren už jí snad můžou fandit fakt jen lidi z Plzně, u kterých chápu, že jim to nevadí.

Reagovat
Firkraag

V Evropě budou zas strašně překvapení, že se proti nim může fouknout penalta. A to ještě v nastavení.

Reagovat
vinetou

Koukám, že už se narativ trochu změnil od zápasu s těma Dánama.

Minule to bylo "v Evropě jim takovou penaltu nikdo nepískne" a teď už je to zas "V Evropě budou zas strašně překvapení, že se proti nim může fouknout penalta"

Reagovat
montaigne33

absolutní souhlas... Aby se jim to nevymstilo už ve čtvrtek...

Reagovat
Firkraag

to je klasika, jsou to neuveritelni zmrdi

Reagovat
lampas

Nejubožejší klub ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Říká fanoušek Sparty

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
montaigne33

Očekával jsem horší výkon Slovanu- a nakonec remízku... Třeba se ještě podaří vyrovnat... Ale podstatný bude zápas s Apoelem= TO MUSÍME ZVLÁDNOUT!!!

Reagovat
smazaný uživatel

HANOUSEK na STOPEROVI no jenom přečkat tu naši poslední dobou pověstnou první půli a zpátky tam kam patříme na špici ligy

Reagovat
ZB 07

Nikdy nepochopím, jak se Vávra dostal zpátky do ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to lepší?

Reagovat
ZB 07

u nás tímto způsobem nezakončil jedinou akci.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Raylan

4-1-4-1. Při těch zraněních stoperu se to dalo čekat.

Reagovat
KnoxXx

biely balet

Reagovat
Neon

Luxusní protiútok.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

GOOOOOOOOOOOOOL JULDAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
ACSeRw!n

Lada

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta gól z rychlého brejku. Co Kotal se Spartou ještě dokáže udělat?

Reagovat
vinetou

Už tam není Tetteh kterej by to zajebal.

Reagovat
smazaný uživatel

ať už je HANCKO a štětina fit

Reagovat
Selänne

Plechatý

Ach jo, snad se přivede stoper, protože s Plechatým ani Lischkou poháry prostě hrát nemůžeme.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím proč toho petráška nepřivedou sice ano polská liga, ale je parádní a souhlas EL a LIGU hrát s 3 kvalitníma stoperama HANCKO štětina čelůstka je blbost

Reagovat
Selänne

Tomáš má smlouvu do roku 2023, takže pokud by ho Rakow měl pustit, pod milion eur rozhodně nepůjdou. Pak je zase otázka, zda Sparta chce utratit tak velkou částku za stopera pro nejbližší půlrok. Taky bych ho tady rád viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zase opět opakuji hrajeme EL. Takže kvalitu to chce a ta levná není.

Reagovat
KnoxXx

obrana ako emental

Reagovat
BaggioRoberto

Dejte Nitu do branky, Heča tam byl jako namalovanej. Buď vyběhnu nebo ne, něco mezi je vždycky průser.

Reagovat
smazaný uživatel

Píšu to pořád, Plechatý je extrémně preceňovaný hráč, který na Spartu ani náhodou nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

to ani psát se nemusí stačí si pustit jak hrál jablonec proti tomu albánskemu nebo co to bylo celku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pořád se najde dost lidí, kteří ho považují tak kvalitního hráče s velkým potenciálem. Což není.

Reagovat
smazaný uživatel

*za

Reagovat
smazaný uživatel

tak já beru, že peněz zřejmě není na rozdávání , ale přeci jen už víme, že EL hrát budeme a za mě Hanousek Lischka a Plechatý na Spartu nemají max na nějaké Jabka. Teď už je pozdě přivést za ně 3 hráče tak snad aspoň ten petrášek

Reagovat
Raylan

Souhlas. Spousta lidi si to myslí kvůli ty jedny zimní přípravě. Od ty doby neukazal nic, proč by měl byt víc než průměrnej ligovej stoper.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v příbrami se pracuje jinak SECURITY pivo v ruce a pije

Reagovat
ACSeRw!n

letos se Pribram pod Horvim v pohode zachrani

Reagovat
smazaný uživatel

Návrat syna Láďa krejčůůůůůůůůůůůůů

Reagovat
ACSeRw!n

Lada 1+1

Reagovat
smazaný uživatel

1 +1 + 2 (ofsajdy). Přece ho neošidíme o jeho neslavnější statistiku?

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

........

Reagovat
KnoxXx

Ladik

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

LÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁDÍK

Reagovat
Neon

Tak jestli je to jen něco na šití, tak to je pohoda, za týden už by hrát mohl.

Reagovat
ACSeRw!n

Heca bida.. to at ta da radsi toho cobola

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Radši Rumuna

Reagovat
ACSeRw!n

tak jasny, ale ten je asi odepsanej

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

nevím no, za mě je výbornej

Reagovat
Imos

Slovan naprostá trága, především v nasazení čekal bych, že když už dá šanci lavičce, tak budou bojovat o místo, místo toho je Cancola v prdeli, Matoušek je fakt hroznej od začátku a o zbytku ani není třeba mluvit, Pardubice nás přehráli jak kombinačně tak běhavě, kdy si nás vodil i Pavel Černý :) Jugas ať jde za rok do Zlína a drží hubu, Matoušek tak pro spodních šest týmů

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram v kombinaci před Spartou. Hrají aktivně, tvrdě... Nám to těžce nevyhovuje Snad to pro nás bude důvod se na to zaměřit. Jinak si nás takhle bude podávat v lize každý.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

máš recht, a co teprve EL

Reagovat
smazaný uživatel

V EL se našim týmům podle mě často daří proto, že se tam tak těsně a tvrdě obvykle nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

goooooooooooooooooool zmrdečeeeeeeeeeeeek

Reagovat
C-M@ster

OT:

Vávra u Agraela na streamu

https://www.twitch.tv/agraelus

30k lidí

Reagovat
C-M@ster

Už skoro 50k.

Reagovat
Alan_Shearer

To fakt kouka tolik lidi na nekoho, kdo streamuje hry? Cim je Agraelus zajimavy? Slysim o nem poprvy, tohle cely je nejak mimo me

Reagovat
C-M@ster

Dan Vávra je autor původní mafie a kingdom come deliverance.

Hral jednu misi nove mafie, rika veci ze zakulisi z tech starejch, u kterejch byl a tak.

Vybrali 600k na charitu zatim.

Kolik lidi kouka na lidi, jak hrajou fotbal btw?

Reagovat
Alan_Shearer

Ja vim, kdo je Vavra. Zajimalo me, kdo je ten Agrelus, tak proto se ptam. A twitch slouzi k tomu, ze lidi streamujou hry a vybiraj penize? Co se tyce srovnavani sledovani fotbalu a pocitacovych her, o tom diskutovat fakt nechci

Reagovat
C-M@ster

Co sledování vesnickýho fotbalu live btw?

Jinak Agraelus je nejúspěšnější českej streamer, mívá tam obvykle kolem 8-10k? Nevím, já ho zas tak nesleduju.

Když vyšla mafia, měl přes 20 a teď s Vávrou 50.

Twitch slouží k streamování her a vytváření diváckých komunit v podstatě,

Reagovat
smazaný uživatel

Ať už jdou do prdele s tím "huhuhu" na černé hráče. Zeb má 2 zápasy metadon a fandění zas nemá žádnou úroveň.

Reagovat
smazaný uživatel

*Megafon

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele