FORTUNA:LIGA - preview 5. kola

09.08.2019, 08:37, aktualizováno 11.08.2019, 08:40
Previews
Viktoria Plzeň nedává góly a změnit to potřebuje dnes odpoledne, kdy hraje doma se Slováckem. Od Jablonce se očekává výhra nad Opavou, nedělní program pak bude zakončen v Mladé Boleslavi, kam přijede Sparta...
Viktoria Plzeň - 1. FC Slovácko  (neděle 16:30)
Zatímco v nejvyšší soutěži Plzeň stále vcelku válí, v Evropě se její stroj zadrhl a hrozí jí konec již v předkole Evropské ligy. Aby západočeši zvládli odvetu s Antverpami, měli by se naladit výhrou proti Slovácku. Hosté již však jednou v sezóně ukázali, že umí hrát proti každému soupeři.

Po nadějném úvodu se plzeňské Viktorii přestalo za poslední týden dařit. Západočeši totiž v posledních třech soutěžních kláních nezvítězili a dokonce nevstřelili ani gól. Nejprve Plzeň schytala těžký debakl v předkole Ligy mistrů od Olympiakosu. Následně v tuzemské soutěži pouze remizovala s Bohemians a v Evropské lize, kde se Západočeši dostali po vypadnutí z Champions League, ostudně podlehli v Belgii Antverpám.

V ligové tabulce zůstává Viktoria druhá, proti Slovácku by již ale měla zabrat. Moravanům se již ale podařilo jednoho favorita zaskočit, a sice pražskou Spartu. "Výhra Slovácka na Spartě byla překvapením kola, které asi vůbec nikdo nečekal. O to víc nás to musí nechávat v pozoru. Slovácko má zajímavé brejkové hráče, umí na to hrát. Z výsledku na Spartě máme obrovský respekt, Slovácko ukázalo, že je soupeř, který se umí na silné mančafty vytáhnout," připomněl trenér Plzně Pavel Vrba.

Na mimořádný úspěch na Spartě ale Slovácko nedokázalo navázat doma proti Českým Budějovicím ani v Jablonci, kde svěřenci kouče Martina Svědíka schytali šestibrankový debakl. Modrobílí tak zabrali až v krajském derby proti Zlínu, které ovládli a po výhře 1:0 zvýšili svůj zisk na šest bodů. Moravané před začátkem kola sídlili na devátém místě a toto umístění by jistě rádi uhájili i v Plzni.

Na zápas ve Štruncových sadech se těší Milan Petržela, jenž se letos v létě vrátil na Moravu právě z Plzně, kde dlouhou dobu působil. Je dost možné, že si zahraje proti svému velkému kamarádovi Davidu Limberskému. "Párkrát jsme proti sobě hráli na tréninku, takže nějaká zkušenost tam je, ale uvidíme, jak to bude vypadat při zápase. Určitě oba uděláme pro ten svůj mančaft maximum," svěřil se zkušený záložník.

Domácím se postupně vyprazdňuje marodka obránců, na které zůstává pouze Roman Hubník. Zranění jsou však také záložníci Aleš Čermák s Ubongem Ekpaiem a útočník Jean-David Beauguel. Hostům chybí pravý bek Jan Juroška se stoperem Domagojem Franićem a útočníkem Pavlem Dvořákem.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Hejda, Brabec, Limberský - Kalvach, Hrošovský - Kayamba, Janošek, Kopic - Krmenčík
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Divíšek - Daníček - Petržela, Havlík, Navrátil - Šašinka, Zajíc
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.43 - 4.74 - 8.41
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - SFC Opava  (neděle 16:30)
Herně se sice hráčům Jablonce start do nové sezóny nevydařil, navíc vypadli z Evropské ligy, v tabulce ligové soutěže si ale vedou velmi dobře. Po čtyřech kolech okupují třetí místo, nyní však doma přivítají Opavu, na kterou se jim loni nedařilo.

Doma totiž Severočeši pouze remizovali, když dvakrát neudrželi vedení, do Slezska si dojeli dokonce pro porážku. Pro jablonecké hráče je v letošní sezóně velkým rozdílem, zda hrají na svém stadionu či ne. Mimo své hřiště prohráli v Jerevanu, na Spartě a minulý týden jen remizovali v Českých Budějovicích, na Střelnici však zvládli obě ligová utkání a v předkole EL proti Pjuniku remizovali, to vše bez obdržené branky a se skóre 8:0.

Jejich ligová série domácích vítězství tak činí již osm zápasů, nyní však tým s nejlepším útokem v soutěži čeká náročný duel i vzhledem k četným absencím. K dispozici nejsou Vojtěch Kubista, Pleštil, Curikov a Štěpánek, ohrožen je i start důležitých hráčů Holíka a Hübschmana. Na druhé straně za postranní čarou zůstanou nejspíše jen Knejzlík, Manzia a Svozil.

Opavané vstoupili do podzimní části na výbornou, nejmenším možným rozdílem dokázali udolat dva konkurenty v bojích o záchranu, České Budějovice i Příbram. Poté však přišli soupeři z kategorie náročnějších a Slezanům se nepodařilo najít recept na Mladou Boleslav, ani na Baník.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Jugas, Plechatý, Břečka, Krob - Jovovič, Považanec, Pilík, Sýkora - Matoušek - Doležal
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Hrabina, Simerský, Svozil, Žídek - Zavadil, Jursa - Mondek, Jurečka, Zapalač - Dedič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.48 - 4.53 - 7.67
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - Sparta Praha  (neděle 19:00)
Oba dva týmy ve čtvrtek odehrály své duely třetího předkola evropské ligy, oba dva remizovaly, přesto v jejich táborech vládne úplně jiná nálada. Řeč je o Spartě a Mladé Boleslavi, jejichž vzájemný duel může určit, kdo bude v tabulce na třetím místě.

Středočeši odehráli zatím jen tři ligová utkání. Důvodem je jejich zpožděný přílet z Kazachstánu, kvůli němuž byl odložen duel v Teplicích. Přesto se i v konkurenci týmů s pěti duely drží v horní polovině tabulky díky svým šesti bodům za domácí vítězství proti Karviné a Opavě. Porážka přišla jediná, zato hodně krutá. Modrobílí nezvládli úvod v Ďolíčku a odvezli si porážku 3:0.

Dobře naladěni mohou být po čtvrtečním zápase na půdě FCSB - bezbranková remíza jim totiž dává slušné šance do odvety. Vzhledem k odvetě i nedělnímu zápasu jim může dodat sebevědomí jejich domácí bilance, na svém hřišti totiž prohrála jediný z posledních sedmnácti zápasů. Navíc ani netrpí četnými absencemi, mimo hru musí zůstat jen zraněný Wiesner.

Letenští do evropských pohárů vstoupili až před třemi dny. Proti Trabzonu zásluhou branek Kangy a Costy vedli, avšak v závěrečné desetiminutovce dvakrát inkasovali a v Turecku budou muset skórovat. Mimochodem, všech posledních osm branek za rudé nastříleli afričtí hráči. Jednu má na svědomí Tetteh, dvě Costa a pět Kanga, který navíc na zbylé tři asistoval.

Sparťanům se v poslední době ve městě automobilky příliš nedaří, proti kdysi oblíbenému soupeři tam prohráli dvě ze tří předchozích utkání. Na jaře strhli vítězství na stranu domácích Komličenko a Matějovský, za hosty neskóroval nikdo jiný než Kanga. Stále se však nevyprazdňuje marodka hostů, na níž mimo jiné jsou Vindheim, Frýdek nebo Dočkal.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Křapka, Takács, Pudil, Túlio - Ladra, Hubínek, Matějovský, Bucha - Komličenko, Mešanovič
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Sáček, Štetina, Costa, Hanousek - Krejčí - Trávník, Kanga, Hašek, Plavšič - Kozák
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.94 - 3.38 - 2.57
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - Bohemians Praha 1905  (sobota 15:00)
Baník Ostrava stále pod vedením Bohumila Pánika přivítá ve Vítkovicích pražské Bohemians a bude usilovat o první bodový zisk na domácí půdě. Také hostům ale půjde o ukončení černé série, neboť venku v nové sezóně ještě nebodovali.

Ač se to mnohým fanouškům Baníku nelíbí, i v pátém kole povede Slezany jako trenér Bohumil Páník. Zkušený lodivod je pod tlakem víceméně soustavně od jara a v zákulisí se čím dál hlasitěji mluví o jeho odchodu. Páník ale naposledy opět trochu posílil svou pozici po úspěšném slezském derby v Opavě. Po důležité výhře poskočili Ostravané na dělené páté místo. I přes nepříliš atraktivní výkony na hřišti se tak Baníku bodově celkem daří.

Před sobotou upozorňuje Pánik na rozestavení Bohemians se třemi obránci. "Je to bojovné mužstvo, které má tři čtyři individuality. Nikdy se nevzdává, neustále bojuje, tlačí se do hry, v tom je obrovsky nepříjemné. Po remíze s Plzní tady nepřijedou tak, že by se nás báli. My je respektujeme a já věřím, že oni respektují nás," uvedl rodák z Přílep.

Speciální zápas čeká křídelníka Baníku Rudolfa Reitera, jenž ještě na jaře oblékal dres soupeře. "Bohemians jsou obrovsky poctivé mužstvo, které je neuvěřitelně organizované. Tam není jediný člověk, který by něco vypustil nebo se na něco vykašlal. Útočí i brání opravdu v deseti lidech. Bude jen na nás, abychom našli nějakou skulinku a vstřelili gól."

Pražští Klokani si za čtyři dosavadní utkání připsali stejný počet bodů za vítězství nad Mladou Boleslaví a remízu s Plzní. Bohemians tak zatím prožívají diametrálně odlišný ročník nežli ten předchozí. Zatímco loni se celku z Vršovic doma nedařilo a body sbíral zejména venku, letos je Ďolíček vcelku pevným hradem a venku mají Pražané za sebou dva nezdary v Jablonci a Příbrami.

Domácí trápí poměrně rozsáhlá marodka. Od začátku sezóny absentuje brankář Jan Laštůvka, který už se alespoň vrátil do tréninku. Z obránců jsou mimo hru Lukáš Pazdera a Patrizio Stronati a se zraněním laboruje také záložník Milan Lalković, ten ale podobně jako Laštůvka začal také trénovat. Na straně Bohemians není situace o moc lepší. Schází gólman Patrik Le Giang a trio obránců Martin Dostál, Daniel Krch a Jan Vondra.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Budínský - Fillo, Procházka, Šindelář, Fleišman - Reiter, Jánoš, Jirásek, Azevedo - Kuzmanović, Smola
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Hůlka, Köstl, Pokorný - Bartek, Vacek, Jindřišek, Podaný - Hronek, Keita, Vodháňel
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.00 - 3.31 - 4.48
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - MFK Karviná  (sobota 17:00)
Sigma doposud posbírala šest bodů a po těžkém losu se chce chytnout na vítěznou vlnu. Karviná si s podobně náročným úvodem neporadila tak dobře jako soupeř, ukázala však, že je nepříjemným protivníkem. Domácí tak budou mít co dělat, aby zvítězili.

Na Andrově stadionu si vstup do sezóny zatím budou pochvalovat. Sigma ztratila pouze v utkáních proti dvěma největším favoritům na titul, Plzni a Slavii. Na hřišti sešívaných navíc mohli Hanáci získat i bod, to by ovšem nesměli v závěru zahodit penaltu. Doma však stihla Olomouc položit základy odolné tvrze, na které si vylámal zuby Zlín. V posledním kole se Sigmě dokonce povedlo vyloupit Liberec, a tak má po čtyřech kolech na svém kontě šest bodů.

V Olomouci dobře vědí, že sobotního soupeře i přes tabulkové postavení není radno podcenit. "Celý týden se snažíme připravit hráče na to, že tohoto soupeře nemůžeme podcenit. Utkání bude hodně o soubojích a důrazu. Jestli chceme potvrdit body z Liberce, musíme se s tím vyrovnat a podat na hřišti stoprocentní výkon. Karviná má momentálně jen bod, ale určitě víme, že nehraje vůbec špatně," uvedl kouč Hanáků Radoslav Látal.

Na poslední Látalově větě je mnoho pravdy. Karviná v úvodních kolech opravdu předvedla sympatické výkony, jenže i kvůli náročnému losu, který ji nadělil postupně Mladou Boleslav, Ostravu, Plzeň a Slavii, vydolovala pouhý bod. Ten Slezané uhráli v posledním kole proti obhájci titulu, kdy tak konečně i bodově vyjádřili, jaká síla v nich dřímá.

Naposledy se Karviná představila v Olomouci v dubnu, kdy domácí zvítězili 3:2. Tentokrát chtějí hosté uhrát příznivější výsledek. "Do Olomouce jedeme každopádně bodovat, ale musíme se vyvarovat individuálních chyb, které jsme tam v dubnu udělali. Radek Látal je pragmatický trenér a nula vzadu je pro něj priorita. Dokazují to poslední tři zápasy Olomouce - vítězství 1:0 se Zlínem, prohra 0:1 na Slavii a vítězství 1:0 v Liberci. Když se domácím vyrovnáme v agresivitě a tvrdosti, tak máme šanci na úspěch," řekl trenér Slezanů František Straka.

Do zápasu nezasáhne zraněný levý bek Sigmy Michal Vepřek. Do tréninku se po absenci vrátil brankář Miloš Buchta a záložník Tomáš Zahradníček. Start Lukáše Greššáka, který se před týdnem zranil v Liberci, zůstává nejistý. Hostům schází obránci Martin Kouřil s Pavlem Dreksou, záložník Jan Moravec a útočník Dávid Guba.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Reichl - Sladký, Beneš, Jemelka, Kerbr - Zmrzlý - Pilař, Houska, Plšek, Falta - Yunis
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Hrdlička - Ndefe, Stropek, Rundić, Čonka - Lingr, Hanousek - Putyera, Janečka, Galuška - Petráň
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 3.59 - 5.16
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FK Příbram - Dynamo České Budějovice  (sobota 17:00)
Zejména herně velmi dobrý start předvedl nováček z Českých Budějovic a po čtyřech kolech disponuje pěti body. Nyní míří na půdu celku od Litavky, Příbram získala o bod méně a bude chtít uhájit domácí neporazitelnost.

Středočeši na svém stadionu získali všechny čtyři body, a to za remízu s Teplicemi a vydřené vítězství nad Bohemians. Naopak venku prohráli jak v Opavě, tak na Spartě, kde před týdnem soupeř skóroval ze dvou penalt a jednoho rohu, naopak příbramský Zeman penaltu neproměnil.

Zelenobílým se proti jejich sobotnímu soupeři daří, dokázali proti němu vyhrát všech sedm posledních duelů, včetně dvou v poháru a dvou ve FNL. Komplikací může být ale absence Voltra kvůli zbytečné červené kartě v závěru minulého zápasu, ten tak za postranní čarou doplní zraněné duo Kingue, Květ.

Hosté dorazí do Příbrami povzbuzeni sérií tří zápasů bez porážky. O to více je může mrzet úvodní domácí prohra s velkým konkurentem z Opavy. Poté totiž uspěli v jediném venkovním duelu na Slovácku a doma dokázali dvakrát remizovat s účastníky předkol evropských pohárů - Spartou i Jabloncem.

Příjemným překvapením jsou zejména dosavadní výkony Lukáše Provoda, který jednu branku sám vstřelil a na další dvě nahrál. Jihočeská lavička navíc může být spokojená ohledně zdravotního stavu hráčů, je totiž reálné, že nebude absentovat žádný budějovický hráč.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Boháč - Tregler, Kodr, Šimek, Cmiljanovič - Alvir, Rezek, Soldát, Hájek, Zeman - Polidar
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Staněk - Čolič, Havel, Novák, Kladrubský - Havelka, Javorek - Schranz, Provod, Mršič - Ledecký
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.34 - 3.52 - 3.18
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - Slovan Liberec  (sobota 19:30)
Trest od fotbalové asociace v podobě uzavřeného stadionu si Slavia odpyká v rámci pátého kola proti neoblíbenému soupeři z Liberce. Proti němu dokázala uspět jen dvakrát z předchozích sedmi pokusů, čtyři z těchto duelů skončily remízou.

Vstup do sezóny rozhodně není od sešívaných bůhvíjak přesvědčivý. Sice dokázali nadělit pět branek Teplicím, ale vítězství ve Zlíně ani doma s Olomoucí se nerodila vůbec snadno. Ztráta však přišla až minulý týden, kdy i vinou Součkovi neproměněné penalty a van Burenových spálených šancí bez branek remizovali. V tabulce ale i tak drží první pozici při stejném bodovém zisku s Plzní.

Sestava červenobílých pro toto utkání je velkou neznámou. Stoperskou dvojici by vzhledem k Hovorkovým zdravotním problémům měli tvořit Kúdela a Frydrych, oba dva dosud stoprocentně vytížení krajní beci by také uvítali odpočinek. Debut v základní sestavě by si ve středu zálohy mohl odbýt Stanciu a na hrotu Júsuf.

Jak budou slávisté vnímat fakt, že se hraje bez diváků? "Bude to možná podobné jako přípravné zápasy. I když na přípravné zápasy Slavie chodí spousta lidí, takže si to v podstatě ani neumím představit. Bude náročné zápas prožívat. Bude bez lidí, kvůli kterým se to hraje. Ať to dopadne jakkoliv, je to trest pro nás všechny - trenéry, hráče, diváky, kteří sem chodí každý zápas," říká trenér Jindřich Trpišovský.

Pokud jsme start Slavie hodnotili jako rozporuplný, tak ten liberecký byl přímo strašný. Na úvod sice dokázali hráči Slovanu uspět v Ostravě a s Plzní sehrát vyrovnaný duel, v němž trochu smolně padli, avšak následné porážky ve Zlíně a doma proti Olomouci si rozhodně za rámeček nedají.

Jejich hlavním ofenzivním tahounem je dosud Roman Potočný, který vstřelil dva góly, což je polovina všech, které Severočeši dali. Ze dvou zbývajících střelců jim navíc bude chybět Musa, který nebude stejně jako Kuchta hrát na základě dohody klubů. Zranění zase do hry nepustí Fukalu.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Kúdela, Frydrych, Bořil - Souček - Masopust, Hušbauer, Král, Ševčík - Van Buren
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Mikula, Kačaraba, Karafiát, Hybš - Breite, Oscar - Malinský, Mara, Pešek - Potočný
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.32 - 5.39 - 11.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fastav Zlín - FK Teplice  (pátek 18:00)
Pouhé tři body zatím vybojovali hráči Zlína a proti Teplicím musí zabrat, jinak si ještě více znepříjemní start nového ročníku. Severočechům se ale venku daří, všechny body posbírali na hřištích soupeře.

Úvod sezóny nevychází Ševcům podle plánu. Vedení klubu i fanoušci si od předešlých čtyř zápasů představovali zcela jistě víc, než jediné vítězství a tři prohry. Alarmující jsou zejména výkony na hřištích soupeřů. Zlín zklamal v Olomouci a minulý víkend také během derby na hřišti nedalekého Slovácka. V obou kláních předvedli Moravané nezáživný výkon, a tak není divu, že kotví na předposledním místě tabulky.

Tentokrát se však Zlín představí doma, kde nejprve pořádně potrápil obhájce titulu Slavii a porazil Liberec. "Čeká nás hodně nevyzpytatelný soupeř. Moc nevím, co od něho čekat. Hrajeme ale doma, takže samozřejmě chceme vyhrát," řekl odhodlaně univerzál Zlína Josef Hnaníček. Ten byl na Slovácku střídán již v poločase a je tedy otázkou, jestli jej trenér Josef Csaplár opět nasadí do základní sestavy.

Teplice měly k pátečnímu duelu dlouho přípravu. Jejich utkání v minulém kole s Mladou Boleslaví se totiž kvůli problémům soupeře při letu z Kazachstánu, kde Boleslav uspěla v odvetě předkola Evropské ligy, neodehrálo. Skláři tak mohli delší čas bilancovat dosavadní průběh v ročníku, v němž získali čtyři body, a zároveň se více zaměřit na silné a slabé stránky Zlína.

Severočeši zůstávají venku neporažení a po remíze v Příbrami a výhře v Ostravě by tuto bilanci rádi prodloužili i na východě Moravy. "Ve Zlíně nás nečeká nic jednoduchého. Má tři body, bude potřebovat domácí zápas zvládnout. My jedeme ven potřetí ze čtyř zápasů. Potřebujeme něco urvat, protože nás pak čeká Plzeň a jedeme do Olomouce. Vzhledem k losu musíme sbírat body všude," uvedl teplický stoper Michal Jeřábek.

Domácím bude kromě dlouhodobě zraněného obránce Lukáše Vraštila nadále scházet také útočník Lukáš Železník. Na straně hostů je nejistý start Aloise Hyčky. Utkání se jistě nebude týkat Pavla Vyhnala, jenž v Teplicích hostuje právě ze Zlína.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Hlinka, Buchta, Azackij - Matejov, Mašek, Podio, Jiráček, Čanturišvili - Fantiš, Poznar
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Jeřábek, Shejbal, P. Mareš - Žitný, Ljevaković, Kučera, Moulis - Hora, J. Mareš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.89 - 3.62 - 4.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha43107:110
2.Viktoria Plzeň43108:410
3.FK Jablonec42119:37
4.Sparta Praha42117:47
5.FK Mladá Boleslav32015:46
 Baník Ostrava42025:46
7.Sigma Olomouc42023:46
8.SFC Opava42023:66
9.1. FC Slovácko42023:86
10.Dynamo České Budějovice41215:45
11.Bohemians Praha 190541125:54
12.1. FK Příbram41124:74
13.FK Teplice31113:64
14.Slovan Liberec41034:63
15.Fastav Zlín41032:43
16.MFK Karviná40133:61

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1411)

Přidat komentář
ratusek

Teplice bod a Pepík ven

Reagovat
Kepy_FCB

https://1url.cz/5MgFD

Zlatá 90. léta

Reagovat
dinss

Cheb byl prý docela pevnost. Škoda, že teď hrajou kraj...

Reagovat
Puskas

V 80. letech tam chodili hrát borci místo vojny, pak v 90. vojenské kluby padly, ale oni jeden čas hráli dost dobře, mohli si dovolit koupiti Nečase., což byl nějaký plejer.

Reagovat
Kepy_FCB

Nečese kupoval podnikatel Komanický který měl s Chebem velké plány ale naopak položil základy krachu

Reagovat
Puskas

Vidíš, to jméno jsem úplně zapomněl.

Reagovat
sosna

" teď budeme mýt tyče "

Reagovat
smazaný uživatel

mýt tyče

Reagovat
Puskas

Čistota - půl zdraví.

Reagovat
sosna

Čistá rasa, čisté tyče.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Ale taky ohleduplnost - nechtěli je mlátit špinavými tyčemi, to se cení.

Reagovat
ronaldik

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Blbej autocorrect!

Reagovat
smazaný uživatel

slavia intellectuals

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
taws

Reagovat
Blasphemer

To byl určitě jeden z těch mála asociálů, co bere desítku měsíčně.

Reagovat
Losinho

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Selänne

Reagovat
kilobyte

Reagovat
božský John

Cemu se smejes? Vsak je chvalyhodny, ze je umyli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Baník-Bohemka 2:1

Zlín-Teplice 1:0

Olomouc-Karviná 3:2

Příbram-Budějky 1:1

Bolka-Sparta 2:3

Slavia-Liberec 2:1

Plzeň-Slovácko 2:2

Peltonec-Opava 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

0:0

1:0

0:0

0:1

0:0

1:0

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Drastik skoncil. Nemate zac, kurvy.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle jsem zvědav.

Začlenění mladých do Áčka je u nás celekm velký problém, tak snad to Slon nějak pořeší a ještě zlepší komunikaci a vše kolem ohledně akademie.

I když to znamená, že jeho angažování na lávce prvního mužstva touto akcí dost možná padá.

https://www.fcb.cz/clanek.asp?id=Radek-Sloncik-sportovnim-reditelem-Akademie-FCB-8278

Reagovat
Puskas

Jinak Slona byla obrovská škoda, jeden z největších talentů, jen ta nešťastná opakovaná zranění kolena.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně typ tohoto hráče nám chybí dost zoufale...I když.. V současném herním pojetí našeho dinosauřího fotbalu by byl stejně v prdeli

Reagovat
Puskas
Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, měl jít do Soči, kde snad odehrál i přípravu, pak se vrátil a místo, aby trénoval s námi, Páník ho poslal bůh ví proč trénovat s Vítkovicemi + individuál...

No, hrozně mu přeju, aby byl spokojený. Není to žádný vytříbený technik, ale za Baník vždy bojoval, bude mi docela chybět.

Reagovat
HorajzmAmmann

hlavně to je stoper a na stoperu hrál naposledy před zraněním. Měl zůstat místo Pokorného / Procházky

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kluk dokázal zahrát všude, hlavně, že může bojovat za FCB, neškatulkovat jako stopera...Ale dobrý, my s ním ještě prodloužili smlouvu...Snad se Arťom vrátí ještě silnější

Reagovat
HorajzmAmmann

na kraji obrany hrál hrozně s do zálohy ho prostě použít nemůžeš. Jako stoper přišel a i parametry má na stopera nejlepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál hrozně...Tak není to žádnej Cafú, tam nastupoval, když nebylo na výběr. Naopak sem so ho oblíbil proto, že i když nastoupil na jakékoliv pozici (brankář, stoper, bek, záložník), tak vždy bojoval co nejlépe za FCB.

Raději mít v týmu jeho, než černé kukačky a uprchlíky jako Azeveda či havířovského jidáše...

Reagovat
lichna.

Jako třetí stoper by klidně mohl být.. Taky ho mám rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejen jako stoper. Univerzál jako víno a bojovník, i tyhle kluky v týmu potřebuješ

Reagovat
lichna.

Jasně, ale jak už tu někdo psal. Na PO a DZ to nebylo ono..

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo, ale snažil se na rozdíl od hráčů, co je to jejich primární post..

Ale to už je jedno, snad se vrátí silnější a prosadí se, Baník s ním očividně počítá, když se mu prodloužila smlouva.

Reagovat
lichna.

Tak občas se snažil i Vašenda.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžeš porovnávat Vašendu s Arťomem. Tank je oproti němu Ronaldinho.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
lichna.

O tom žádná.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Banikovec7

Treti fakt ne.

Reagovat
lichna.

Beru to do budoucna. A v některých zápasech by horší než Procházka nebyl.

Reagovat
Banikovec7

To ja si jsem skoro jist ze byl. A do budoucna snad budem stavet na jinych (lepsich) hracich nez je Artom.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten Azackij třeba marně nevypadá...Na to jak jsem ho buzeroval, tak v tom Kutaisi se evidentně zvednul, místo Šindeláře a možná i místo Zia do budoucna proč ne...Jestli tedy nemá Zlín příliš nízkou opci. Mešaninov je zastaralý typ stopera, pouze bořič, na průměr stačí, na nadprůměr jestli ho chceme někdy hrát tak ne, jinak že je to super týpek a bojovník o tom žádná.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Puskas

Reagovat
Banikovec7

s tím Azackim se teda nejsem tak jistý, ale neviděl jsem ho v tom Zlíně, tak nemůžu hodnotit jestli se zlepšil.

Reagovat
Mirek na tenisu

Po zemi nepřesný, ve vzduchu silný. První půli měl hroznou ale pak se rozehrál. Není to pro Baník hráč do základu. Podivný předkloněný běh, připomíná mi Andreje Kvašňáka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Přitom v přípravě před myslím lonskou sezonou jak zkoušel hrát i beka, tak tam vypadal, že na tom technický není až tak zle..

Reagovat
Banikovec7

To ses po působení Šašinky v Baníku nenaučil brát přípravu s rezervou?

Reagovat
lichna.

Tak ale já nehodnotím góly apod. Spíše technické schopnosti hráče.. Vedení míče apod. Samozřejmě, pořád je to příprava, ale v tomhle by zase tolik být rozdíl neměl.

Reagovat
Banikovec7

Tak tam se mu povedla ta jedna akce a byl z toho gol ne? A vsichni si mysleli, ze to bude predvadet pravidelne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Skvělá pozice pro něj..

Reagovat
3M

dneska to píská Ginzel, jasná 1

Reagovat
monty25

A sakra. Loni na Dukle jsem byl osobně, takže vím, co je zač. Ale pak zase Teplicím doma proti Opavě odpustil penaltu, to mě dost překvapilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Bosák a Zelí. Takže typicky Zelí, a jeho kecy jak by jablka už dávno vedla

Reagovat
smazaný uživatel

Včera, když hrála Sparta, byl Bosák i s tím expertem (Pešír to byl?) celkem poslouchatelnej.

Reagovat
Mirek na tenisu

Pešír je plácal...

Reagovat
Mirek na tenisu

S Bosákem včera na Letné komentoval Erik Brabec. Úplně v pohodě. Až na tu repliku s Matějovským.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jak je na tom Hovorka? Bude hrát znovu Frydrych?

Reagovat
doshcz

doufám že se vrátěj nějací zraněný protože ve čtvrtek půlka týmu sotva pletla nohama.. na hrotu bych rád viděl Hložka a místo něj na kraji švéda.. nebo zkusit Juliše protože horší než ty dvě vysoký jelita co se předháněj v kopyťáctví bejt nemůže..

Reagovat
mistr129

Já bych teda spíš doufal, že se vrátí nějací zdraví, ale proti gustu...

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.bohemians.cz/clanek/21410/v-sobotu-se-klokani-predstavi-v-ostrave

"Ostrava se opírá o vysoké útočníky a praktikuje jednoduchý styl fotbalu: "Schéma jejich hry je poměrně jednoduché. Hrají rychle nahoru dlouhý míč, kde si ho najde hráč, který je schopný takové balony uhrávat. Pak už to dohrávají na individuální kvalitu jednotlivých hráčů nebo silou vůle. Ve hře je také vysoká míra bojovnosti a nasazení. "

Hm

Reagovat
smazaný uživatel

mi to skoro přijde jako přes kopírák co Bob mluvil o bohemce až na ty dlouhány. Tam to vyměnil za slovo bojovnost

Reagovat
Spalovač šancí

Máte jednoznačně rozpoznatelný herní systém

Reagovat
fabec1222

a už se úřaduje

Reagovat
Kaspar

to nebyl ofsajd

Reagovat
monty25

Jestli měli jenom tenhle záběr, tak se na VAR můžou rovnou vysrat.

Reagovat
smazaný uživatel

ale bacha..mají certifikovanou ofsajd lajnu

Reagovat
monty25

Tu jsem v naší lize ještě neviděl a Svoboda je proti ní.

Reagovat
Kaspar

asi ma Malik dobry lidi na rozhodci

Reagovat
djiros

Ať jdou do hajzlu. Fotbal pro fanoušky

Reagovat
FCSL
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Mirek na tenisu

Poznar v ofsajdu nebyl. Podle toho otřesného záběru ČT byl v ofsajdu hráč vedle lajny (asi Fantiš). Bosák se zelenkou melou nesmysly. Jinak úroveň přenosu, kamery, nesmyslné replay po banálních faulech....úroveň zápasu je ale ještě horší

Reagovat
smazaný uživatel

Železník chce znovu asi okusit SLávii

Reagovat
smazaný uživatel

Pepo krásnej pupíček, a tělíčko

Reagovat
Stannis Baratheon

Kdop?

Reagovat
smazaný uživatel

Csaplár si tam vyhrnul tu sportovní košilu, a byl krásný pohled na jeho vyrysovane bříško

Reagovat
Stannis Baratheon

A pohonils?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
Mirek na tenisu

Csaplár má slušnou cíchu. Na to že je mu sotva padesát (?)...

Reagovat
El-Pistolero-68

56, no.

Reagovat
ratusek

Jihlava

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Zlín vyhrál zaslouženě, asi jim ještě upřeli regulérní gól. Teplice toho zase moc nepředvedly.

Reagovat
smazaný uživatel

Standa Klobásaaaaaaa

Varnsdorf , je poznat, že je to blízko Teplicím.

Reagovat
ratusek

V září to budete mít na los velmi těžké. Srpen ještě musí být za plný počet bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Se Standou porazíme všechny , snad Brno dneska ztratí.

Mimochodem, ty chodíš na Jihlavu?

Reagovat
Stannis Baratheon

Remíza by byla ideální, Ústí bude letos taky kousat a celkově očekávám vyrovnanou a širokou špici.

Reagovat
ratusek

No Ústí zatím nic moc, dostat 4 ve Vyšehradu, ale zase už hráli s Brnem i Jihlavou. teď budou mít ten los lehčí. Spíš se bojím Hradce a pak Pardubic

Reagovat
Stannis Baratheon

Bát se můžeš, že vám sebereme body, ale ne postup. Nemáme kde hrát.

Reagovat
Stannis Baratheon

Sorry, ty fandíš Baníku.

V tom případě se nemusíš bát, že bychom vás porazili v baráži.

Reagovat
ratusek

Semtam, loni jsem nebyl vůbec. Chtěl jsem jet na Karvinou, ale ještě že jsem nejel. stačí že sem zvracel u přenosu

Reagovat
Mirek na tenisu

Který negramota psal preview na Baník - Bohemka? Prý mnohým fanouškům se nelíbí, že je Páník ještě trenérem... To má spočítané? Mnohým je od mnoho, tedy zřejmě větší část...o čemž silně pochybuju. Podle mě Páník má Baníku pořád co dát a rošády s trenéry jsou na houby. Doufám, že Brabec a Pando mají rozum. A jinak "rodák s Přílep" se píše z...

Reagovat
smazaný uživatel

Trenér Baníku díl 1922.

Reagovat
smazaný uživatel

On je ale srandovní, s ním bude taky bžunda.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to bral podle zdejších komentářů. Tady ho 90% Baníkovců vyhazuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, že ne. Tady má celkem slušnou obhajobu. Ale realni fanoušci podporující Baník na zápasech, ti vědí, co je pro FCB správné

Reagovat
db18

"mnohým" znamená hodně, nikoli většině...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

ne nemá Baníku co dát... není to asi na skandování "Pánik ven" a určitě se mu sluší poděkovat za odvedenou práci v Baníku, ale dál už prostě ne.

Nastal čas na změnu...

Reagovat
Stannis Baratheon

Já si teda pod "mnohým" představím spíš něco jako některým, části z nich... a ne většině.

Reagovat
smazaný uživatel

Boba nechceme VEN z Baníčku jenom z áčka kdyby šel trénovat B tým nebránil bych se taky má už věk. Ale stejnak těch trenéru taky není moc k dispozici

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska doufám už se "Superposilou"

Kolář - Holeš, Kúdela, Frydrych, Bořil - Souček, Traoré - Baluta, Stanciu, Van Buren - Tecl

Reagovat
John Obi Mikel

Kolář - Coufal, Kúdela, Frydrych, Bořil - Souček, Ševčík - Masopust, Stanciu, Olayinka - Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda.)).Co by tam ten nervově labilní lempl dělal?To nepatří vůbec na hřiště.Jwe ostuda, že za tu hlavičku Jemelkovi nedostal redku.Mick dnes hattrick, jednou to přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakou hlavičku Jemelkovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

https://twitter.com/j_plechaty/status/1159537734341599233

Zkusim se zeptat nejpovolanějších na celým internetu: pohoršila by vás taková fotka u hráče vašeho týmu po podobným zápase?

Reagovat
Kaspar

co je na tom, zapas skoncil, tak muzou vypnout, taky jsou to jen lidi

Reagovat
Kaspar

ale na druhou stranu, ten vysmaty Hasek v rozhovoru me sral

Reagovat
Kang & Kodos

Hašek je ten typ člověka, kterej bude mít stejnej výraz, i když mu vyvraždí rodinu a znásilní psa. Stejně se tváří, i když překopne prázdnou bránu. Ale no bože, tak se Trávník vytlemenej bavil s Novákem. Všichni ví hovno, o čem se bavili, ale musí bejt jasný, že to má Trávník v píči. Jinak by se nesmál.

Reagovat
Kaspar

v pici mit nemusi, pisknul se konec a najednou to z nej proste spadlo vse

Reagovat
smazaný uživatel

Nepohoršila.

Reagovat
db18

Je to Novák, ne nějaká fotbalová star, takže bych to bral... horší by byl ten rozhovor Haška nebo fotky z dopingu...

Reagovat
KingMaster13

Zase Hašek jak psal Kang bude vytlemenej i když mu znásilní manželku

Reagovat
Kang & Kodos

*psa

Ale tyhle lidi jsou fakt na ránu. Já se chytám za hlavu, jak to mohl přestřelit a on se culí jak měsíček na hnoji

Reagovat
Losinho

a ty kecy, že pohoda, že to zahazujou i v PL, to bych ho asi zabil.. že Trávník prohodí pár slov s Novákem by mi nevadilo

Reagovat
Spalovač šancí

Na druhou stranu ale taky říkal, že nic není ztraceno a v Turecku to bude otevřené. Což je dobrý přístup

Reagovat
KingMaster13

Mě ne. Jako chápu, že to působí blbě když ten zápas nedopadl pro Spartu úplně nejlépe ale s Novákem se znají léta a kdo ví co si řekli Třeba se smál jeho bránění

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Je to jenom sport. Sam to znam u sebe. Pri zapase neznam bratra, nesnasim krivdu, zajedu kdyz musim, jdu i pres zraneni. Ale jakmile je konec, tak naprostej respekt a kamaradstvi se souperem.

Reagovat
Raylan

Počkej, o to tady ale úplně nejde ne? Že po zápase pokecá s Novákem, je podle mě každému jedno, ale řeší se to, že je po takhle dojebaným zápase vysmátej jak lečo. Nebo tak jsem to alespoň pochopil

Reagovat
HorajzmAmmann

https://www.youtube.com/watch?v=0BLTcKys0GE

tady někde se řešilo něco podobnýho, ne?

Reagovat
ZB 07

Legendární

Reagovat
El-Pistolero-68

Tenis, vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem treba typ "smutnyho saska". Navenek to muze pusobit uplne jinak, nez to muze citit uvnitr. Po zapase mi to nijak nevadi. Horsi by bylo, kdyby mel podobnej pristup v zapase a to nema.

Reagovat
Stannis Baratheon

Jedna fotka, a znamená to,že je vysmátej? Prostě mu Novák něco řekl, on se usmál, někdo to vystřihl, udělal z toho fotku a hurá, senzace je na světě, máme čemu nadávat.

Reagovat
taws

No nevim...ten Hašek byl uz nějakou dobu po zápase a bylo vidět že do toho dal všechno, tam to je v pohodě. Ale ten Trávník, kdy zkurvil každej dotyk s balónem, si bezprostředně po zápase ještě na hřišti domlouvá celej vysmatej, kam půjdou večer na kávičku...to by mě fakt nasralo. Od nej bych po takovým bídným výkonu před kamerama čekal aspoň nějakou reflexi.

Reagovat
Raylan

No, asi je to povaha toho hráče. Ja třeba když jsem dělal vrcholově sport, ne fotbal, tak si nepamatuju, že by mi po prohře bylo takhle do smíchu,, zvlášť když je to takhle domrdanej zapas. Ale nevim no, asi mě to nepohoršuje, vypovídá to něco o tom hráči a asi bych chtěl u našich hŕačů vidět jiný reakce. Víc mě ale serou ty selfíčka z šatny, jak tam někdo píše.

Reagovat
HorajzmAmmann

já to měl i po každým domrdaným treninku, takže jsem byl vlastně nonstop smutnej jakej jsem dřevák...

Reagovat
Zephyr

Tohle snad nemůže nikomu doopravdy vadit, ne? Co je na tom, že se po zápase potká třeba s bývalým spoluhráčem? I kdyby můj tým dostal nařezáno 0:7, tak je mi fuk, že si hráč po zápase pokecá s kámošem. Pokavaď ten zápas neprodal, tak ať si dělá, co chce

Reagovat
HorajzmAmmann

ono to je možná i lepší. Babrat se v tom a bejt z toho v píči někomu taky moc nepomůže... někdo to holt musí mít trošku na párku aby šel druhý den trošku pozitivní na trénink....

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby trávník podal výkon aspoň jako krejčí tak beru, ale byl tam snad do příchodu kozáka nejhorší hráč na place

Reagovat
Blasphemer

Po podobným zápase asi ne. Sice projebali nadějnej výsledek, ale furt byli většinu zápasu lepší a nakonec ani neprohráli.

Kdyby v podobně důležitým zápase hráli hovno a dostali bůra, tak by mě podobnej výtlem jako fanouška už asi nasral.

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží jakého. Trávník hrál trapně a šíleně, udělal faul před prvním gólem a pak se tam směje jak debílek.

Reagovat
smazaný uživatel

ne, je po zapase

Reagovat
Shevchenko

Ne, to že se člověk usměje neznamená že není totálně nasrany třeba. U mě se to děje taky občas.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec, pokud "neslavil" s protihráči Navíc Novák že jo, znaj se tak prohodili pár slov. Je to soupeř, ne nepřítel, navíc jen 90 minut + nastavení

Reagovat
ondrasch77

Ber to tak, že Tráva s Novákem jsou bývalí spoluhráči z FKJ, tak si asi měli co říct...

Nicméně by mě to sralo asi taky...

Reagovat
Luc-Luc

Sigma jasna 1 dnes

Reagovat
Figi

Nebyl.bych si tak.jistej. myslim.ze karvina.tam neco.uhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ostudu

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak co? Stáhne si Gablonz v zimě Čvančaru?

Reagovat
ondrasch77

Asi bude záležet na tom, koho si stáhne v zimě z Jablonce Slavie...

Jinak zatím dáváme gólů dost....., vlastně nejvíc v lize

Reagovat
djwenca

Jak nakonec ten Oskar z Liberce? Přestoupil někam?

Reagovat
Han střelil první

K Vodafonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Pablos

Reagovat
Firkraag

Reagovat
andrew96

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
FCSL

Otazka času, než si ho koupí Slavie

Reagovat
HorajzmAmmann

sestava

Budínský - Fillo, Procházka, Šindelář, Fleišman - Reiter, Jánoš, Hrubý, Azevedo - Kuzmanovič, Smola

Reagovat
HorajzmAmmann

Bohemians

Valeš - Hůlka, Kostl, Pokorný - Bartek, Vacek, Jindříšek, Podaný - Hronek, Keita, Vodháněl

Reagovat
smazaný uživatel

#SmolaPico

Dalo se to čekat. Očekávám střídání Kuzmy za černé dítě Panika.

Reagovat
HorajzmAmmann

měl hrát Diop od začátku

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby byl golovy, proč ne.

Tak to je to ovšem v nejlepším pořádku.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak Kuzma je tam poslední zápasy úplně k hovnu...

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, když myslíš...

Reagovat
HorajzmAmmann

z tribuny se na ty výkony blbě kouká, taky si to někdy pusť v TV jako vandrák

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, já se s tebou ani nějak nechci hádat.

Mám radost, kdo dnes nastoupí v útoku a samozřejmě, když to Kuzmovi nepůjde, tak ať příště hraje někdo jiný.

Ale útok Smola - kukačka vyzní vážně strasidelne. Tam už by chyběl Strnad, Ebus či Šenkeřík...

Reagovat
HorajzmAmmann

nekoukej na jména, ale na výkony... Taky vidím, že má potenciál větší Kuzma, ale taky vím že se teď trápí jako kráva...

Reagovat
HorajzmAmmann

ale vzhledem k tomu, že ho tady dneska hejtuju se proti Bohemce trefí minimálně 2x a jednou to bude šibenice z 35 metrů, takže uvidíme...

Reagovat
smazaný uživatel

Vyloženě se trápil proti Opavě. Ale že by byl marný oproti Diopovi, to si fakt nemyslím.

Nehledě na to, že je sehranejsi se Smolikem.

To je jedno, ty už zas rozjizdis nějakou analýzu, na to moc zas nejsem.

Zlaté tribuny oproti tomu

Jen mne překvapilo, že hraje Hrubas místo Jirase. Ale tak snad Panik ví, co dělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Se Smolou zatím dobre.

Reagovat
HorajzmAmmann

Souhlas

Reagovat
HorajzmAmmann

Debile !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zas sem měl pravdu...

Reagovat
čolo

Reagovat
Han střelil první

ale jako já bych Kuzmu po Opavě posadil. Jinak po dlouhé době na domácích zápase, tak asi budu muset jezdit dom na víkend častěji.

Reagovat
smazaný uživatel

Jezdi!

Reagovat
Han střelil první

Takže to vlastně není Bobem, ale mou účastí. Tak už ho nech

Reagovat
lichna.

Nevyšlo. Pánik jakoby se začal řídit našima radama

Reagovat
FCSL

Dneska dostanem tak trojku. 3b po 5 kolech, pak venku Karviná a doma Sparta Už by to chtělo posadit Karafiáta, kterej je od zájmu Slavie úplně v hajzlu a padaj přes něj goly. Nguyen by si mohl vzpomenout na poslední zápas tam a konečně něco chytit. Se Zsoltem bych nám věřil víc. Ted obrana nedrží, navíc depka ze špatných výsledků a tragickýho startu

Nguyen - Mikula, Kacharaba, Mara, Hybš - Breite, Oscar - Malinský, Alibekov, Pešek - Potočný

Reagovat
smazaný uživatel

jak se tak koukám na sestavy Ostranvy a Bohemky mám pocit, že tohle bude přímý souboj o sestup.

Reagovat
HorajzmAmmann

na to, že jste měli v základní části loni asi 10 bodů víc si moc vyskakuješ...

Reagovat
JeséRodriguez

že na to vůbec reaguješ

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady se to hodí. Zatím co v případě Sparty mám téměř vždy pravdu, u Bohemky se většinou pletu.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
mistr129

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Shevchenko

Zajímavé, to jsi vymýšlel dlouho?

Reagovat
HorajzmAmmann

De Azevééédo...

zakažte mu komentovat, kurva !!!

Reagovat
Kang & Kodos

Jindříšek, nádstavby...

Reagovat
Kaspar

konecne zase on

Reagovat
Dan Gubić

Krásny tip na Zlín, vďaka redakcia, aj keď hra veru hezká nebola. Ale bojovali.

Příbram má solídny mančaft? Hodil som to do kalkulátora a proti Budejoviciam vychádza jednička na 92 percent. Olomouc tutovka to ani neštudujem, mala by to byť klasická látalovina. 1:0 dokonca možno až 2:0.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Bohemka

Reagovat
doshcz

Hronek úplně sem viděl jak to narve nad bránu fanta

Reagovat
Kang & Kodos

Fleišman si dal pěknej výklus

Reagovat
HorajzmAmmann

Fillo, Kuzma

Jinak jdu blejt...

Reagovat
smazaný uživatel

Panik ven!

Reagovat
Dan Gubić

Chvílu to vypadalo že Ostrava stratí doma dva zápasy po sebe. Ale Baník sa už rozbehol. Kto vsadil po 0:1 na otočku, môže chladiť šampanské.

Reagovat
HorajzmAmmann

Vysoka nic?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To nepřešlo čáru, ne?

Reagovat
patas92

Taky nevím kudy mohli Taky tam měl někdo ruku

Reagovat
doshcz

tak ta ruka byla asi až potom "golu"

Reagovat
doshcz

ty vole tak to bych nechtěl řešit

Reagovat
smetos

Velkotovarnik evidentne letos nejvic posiloval na poli rozhodcich

Reagovat
bobis21

Zatím jsme nepřesnými rozhodnutími rozhodčích více bodů ztratili než získali, takže by měl chcit peníze zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Gól ani náhodou.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tohle nebyl gol ty vole jak tohle muze uznat nechapu...

Reagovat
doshcz

Reagovat
HorajzmAmmann

Ale jako tohle musi Sindelar promenit ihned ty vole...

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný gól, paráda!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doshcz

stejně hustý že už máme třetí rok jakž takž VAR ale nemáme GLT

Reagovat
HorajzmAmmann

Kokoti... ostuda

Reagovat
Kang & Kodos

Tak když to využiješ párkrát do roka...akorát teď se to sešlo tak, že přišli dva sporný momenty pár dní po sobě. A v Liberci to posoudili dobře i tak.

Reagovat
Bohemak12

Zelinka by mohl uznat zase nejakej gol , at muzu jit ven

Reagovat
doshcz

už se těším na Haška po zápase

Reagovat
Dan Gubić

Liberec je bez remízy. Po dobrom štarte 3 krát tesne prehral, hráči už majú v hlavách krédo Hoftycha že prvoradá je elementárna disciplína smerom dozadu. Slávia jeden gól alebo menej sa javí ako rozumný tip. Na X2 je tiež parádny kurz.

Reagovat
bobis21

Na Smolu to penalta možná i byla, ale může si za to sám, když je vyhlášený stimulant...

Reagovat
HorajzmAmmann

Za ten darovany gol

Reagovat
HanzBP

Nebyl bych si tak jistý Z toho jednoho záběru nejde určit absolutně nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nemůžu si pomoct, od dob Magery jsme takového útočníka neměli. Tah na bránu, sklepava balony pro spoluhráče. A spolupráce s Kuzmou se začíná konečně pomalu rozjíždět i u nás.

A propo Fillo, smáli se tu cukrousovi, ale frajer na beku, kde ten post bez keců přijal a jak dobře maká pro FCB.

By se meli někteří cukrousovi pomalu omlouvat za vysmechy ohledně Filla...

Reagovat
HorajzmAmmann

má výborné náběhy na centru, umí si najít prostor... A Fillo dneska hraje výborně

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
bobis21

Vole "stimulant" mobil asi ještě neslyšel o simulantech

Reagovat
Banikovec7

Jestli to gol nebyl, tak me to stve, ale Bohemka teda naprosto silena, takovy vykon jsem dlouho nevidel.

Reagovat
HorajzmAmmann

A Banik se tlaci oproti ostatnim zapasum vic do pokutoveho uzemi a jsou z toho slusne zavary. Neni to az takova tragedie...

Reagovat
bobis21

Těžko říct, je nějaká šance na lepší záběr?

Reagovat
bobis21

teď teda i z toho normálního záběru - Valeš měl ten míč za sebou a moc před čárou neležel - to bude o centimetrech asi ...

Reagovat
Banikovec7

Netusim, jsem na stadione a prislo mi ze to spis tahal z branky, ale moc dobre jsem to nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale až po inkasovane vyrovnavajici brance. Jinak byli klidně i dost možná lepší.

Reagovat
Banikovec7

No mozna vic drzeli mic, ale krome golu nebyli u vapna a od golu na 2:1 to je jak tym z preboru.

Reagovat
smazaný uživatel

No, neříkám, že zas hráli jak Barcelona

Ale byli všude dřív, skvělý presink atd.

Po té krasne vedoucí brance odešli a Baník hraje na jistotu.

Reagovat
Banikovec7

gól roku

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to vyhraje za měsíc srpen

Reagovat
JarousFCB

...jaký svět ještě neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, Mexiku v 86 v zápase Anglie - Argentina. Sindy jak Maradona

Reagovat
iamek

Podle mě to gól byl, ale je ostuda, ze tam nemaji kameru někde na lajne.

Reagovat
HorajzmAmmann

Nebyl

Reagovat
HanzBP

To ještě máš nějaké soukromé záběry, že si jsi tak jistý?

Reagovat
Bohemak12

Jj , točil to z tribuny na telefon ty soukromej záběre

Reagovat
Banikovec7

Taky se ted divam na ten zaber a z neho to podle me nikdo nemuze vubec posoudit, pomezni mel nejlepsi vyhled tak snad rozhodl spravne.

Reagovat
bobis21

Nejhorší je, že se nejspíš nikdy ani nedozvíme jestli byl nebo ne, protože tam záběr prostě neexistuje...

Reagovat
Banikovec7

Mi prijde jeste horsi, ze s postavenim kamer v lize bychom se to nedovedeli ani kdyby tu byl VAR.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
exse

To sice neexistuje, ale z toho původního záběru je na 99% jasný, že to gól nebyl.

Reagovat
HorajzmAmmann

souhlasím no

Reagovat
iamek

Tak asi nebyl. Zastavil jsem to a vypadalo to, ze nebyl.

Reagovat
bobis21

No zas tak jasné to právě není, jak píši výš - Valeš měl míč za sebou a ležel těsně u čáry, takže to muselo být těsné, jen nevíme těsně na kterou stranu to bylo...

Reagovat
exse

Když si to zastavíš, tak je vidět, že ležel před čárou a balón zastavil rukou kterou máchl vedle sebe. Podle mě není šance, že by ten míč byl celým objemem.

Reagovat
bobis21

Rukou právě máchl za sebe, to je ten problém...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse
Reagovat
bobis21

Vždyť tady je vidět přesně to co říkám...

Reagovat
exse

Jako že tady má ruku za sebou jo??

Reagovat
bobis21

ano, vedle sebe ji mít nemůže, tam je Šindelář

Reagovat
čolo

Přesně tak.

Reagovat
Kang & Kodos

Máchl za sebe, možný to je. Ale z těch záběrů nejde poslat absolutně nic

Reagovat
Banikovec7

jediny kdo mel sanci to videt je pomezni.

Reagovat
smazaný uživatel

Že máchl za sebe je jasné z té exseho fotky. Ale jestli gól byl nebo nebyl, to poznat nejde.

Reagovat
iamek

Děkujeme za názor.

Reagovat
HorajzmAmmann

prosím

Reagovat
HorajzmAmmann

Azevedo

A dneska vyborny I Hruby

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, dnes to kukačce jde. Ale ještě má co napravovat po tom svém vytrucovanem útěku...

Reagovat
frankiefcb

To nepochybně, ale dneska on, Smola a Kutná skvělí. a to chválím dva hráče, které nemám rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak naprosto souhlas, nejsem zas pokrytec

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
lichna.

Kutná Hora fantastická

Reagovat
frankiefcb

pojebaný mobil

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Banik=Plzen. Rulicky do rucky a to koukate, to koukate

Reagovat
bobis21

zapomněl sis vzít prášky?

Reagovat
smazaný uživatel

Joo a Mr. Zelinka s pomeznim svedomi a smysl pro fairplay

Reagovat
smazaný uživatel

Když Opava place... Tady už chybí jen ten knucejici brnak..

Reagovat
smazaný uživatel

Joo stat se to naopak tak tady spamajute jak nemyti je mi jedno kdo vyhraje ale at si to zaslouzi a at nejsem tak kriticky tak za prvni gol musim dat paradu krasna kombinace a jeste lepsi zakonceni NK

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě vedeme, Kuzma pičo!

Reagovat
smazaný uživatel

A jde to i bez kotroverzi co? Pocit hned lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny branky regulérní, v pohodě.

Reagovat
iamek

Nebo si je popletl

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tam plácá za nesmysly?

Reagovat
Banikovec7

Sindelar a Fillo

Reagovat
iamek

To je idiot

Reagovat
HanzBP

Jak tam může takhle jít

Reagovat
HorajzmAmmann

Curaci

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak to zas pro změnu Fillo zkušene zajebal. Tak nic, no

Reagovat
HorajzmAmmann

Hlavne to zamrdal ten typek na lajne jak prohral souboj s Bohemakem...

Reagovat
lichna.

Šindelář, bohužel.

Reagovat
iamek

Wow nadhera

Reagovat
Banikovec7

Něma

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
smazaný uživatel

Krása!

Reagovat
Losinho

FDF

Reagovat
iamek

Nemá tam Opava ještě něco na prodej za par supu?

Reagovat
HorajzmAmmann

Miluju Opavu

6 branek z 9

Reagovat
Kepy_FCB

King Smola!!! 3 body doma

Reagovat
smazaný uživatel

A Cheb veze výhru v divizi z Plzně k tomu!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Opavenko a ještě k tomu zadaco !

Kuzma + #SmolaPico!, to je koncert

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň a Slavie jsou jinde, ale třetí místo je hratelné

Reagovat
HorajzmAmmann

Neni...

Reagovat
smazaný uživatel

za týden na Spartě se ukáže jak na tom reálně jste

Reagovat
Losinho

Mohli byste Spartu trochu prohnat

Reagovat
HorajzmAmmann

tak náš útok dal zatím o 5 branek víc než Kozák - Tetteh no, nemít Kangu jsou zatím asi v píči

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi chytre srovnani. Kdyz hrajete na dva utocniky a Sparta na jednoho.

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
Losinho

Toho zabijou Turci

Reagovat
exse

Souhlas, hratelné je. Sice ne pro Baník, ale třeba pro Spartu určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Smola do repre , Schick a pak je to našlapaný, Doležal,Krmenčík,Necid,Smola

Reagovat
HorajzmAmmann

Azevedo si z nich uz dela prdel...

Reagovat
Kang & Kodos

Diop

Reagovat
HorajzmAmmann

Do pici Diop

Reagovat
Banikovec7

Chudak, ho pak zjebal Fillo a po zapase ani neslavil a stal tam sam bokem.

Reagovat
Kang & Kodos

https://www.livesport.cz/zapas/6JUbRnSq/#prehled-zapasu

Béčko za tři body A nehrál Lischka, tak snad ho konečně zkusí Jílek

Reagovat
PlackaSKS

já někde četl, že má vážné zdravotní problémy?

Reagovat
Losinho

A on je schopnej hrát?

Reagovat
Kang & Kodos

Snad jo

Reagovat
martin1

Reagovat
Raylan

Nevíte někdo co je s Lischkou? Čekal jsem, že bude dneska hrát za béčko, takže buď mimo nebo že by hrál zítra v Bolce, ale to se mi moc nezdá.

Reagovat
Stannis Baratheon

Ta sestava Karviné teď nevypadá vůbec špatně. Ještě na lavici Ba Loua.

Reagovat
ZB 07

Budějky i Karviná solidní výjezdy

Reagovat
Stannis Baratheon

Alvir hraje hodně dobře.

Ale potřebuju gol Budějky sakra, mám že oba dají branku.

Reagovat
smazaný uživatel

Dát gól v derby a vyhrát je nádherný pocit, řekl opavský Smola

11.11.2018 17:56

Cukroušek11.11.2018 18:51#

Umri ty curaku

Banikovec711.11.2018 18:57#

Asi budes muset najit i konecne reseni smolovske otazky.

trevorFCB11.11.2018 19:20#

Kdyz te tam Artom dorval, měl ti rovnou zlomit hnatu ty kurvo vypicena. Nebo ti mel Zio natáhnout...

Dnes

trevorFCB10.08.2019 16:36#

Díky Opavenko a ještě k tomu zadaco !

Kuzma + #SmolaPico!, to je koncert

trevorFCB10.08.2019 14:16#

#SmolaPico

Dalo se to čekat. Očekávám střídání Kuzmy za černé dítě Panika

Kepy_FCB10.08.2019 16:33#

King Smola!!! 3 body doma

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluji, to se dalo čekat, že to někdo vytáhne.

Je teď nás a hraje výborně, v pohodě ňuňánku

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby vás letos Opava nezachraňovala, tak máte problémy se sestupem

Reagovat
Stannis Baratheon

Tomu se říká investigativní žurnalistika Dobrá práce.

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, slavista. To se tyhle kadrovaci posudky z minulosti dali cekat.

Tvrdik je vozi zadarmo nebo na to taky dostava penize z cinskeho politbyra?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak porazíte Bohemku, která považuje každou výhru jako svátek a už se vidíte na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Lzi, lzi a lzi. koukam, ze Tvrdik vozi cely balicek tehle metod.

Reagovat
smazaný uživatel

Mistři vesmíru!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ondrasch77

klasika

Reagovat
mistr129

Holeš a Masopust na křídlech, Hovorka s Frydrychem na stoperu, Stanciu v základu... já jsem spokojen, jen kdybychom hráli s útočníkem

Reagovat
smazaný uživatel

Ta sestava mi vyrazila dech. Doufám ale, že Trpiš ví, co dělá, jako v pohárových zápasech, kde taky dával různé překvapivé sestavy. Každopádně jsem hodně zvědavý. Tu dvojici Stanciu-Hušby vedle sebe jsem tak nějak čekal, ale ta křídla… Je fajn, že si Holeš konečně zahraje, i když teda na jiné pozici

Reagovat
smazaný uživatel

A Teclík pořád ani na lavici To asi půjdeme na Kelty s Burenem. Ševčík taky není, zajímavé…

Reagovat
mistr129

A Baluta taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

Podle livesportu je Hovorka zraněný a hraje stopera

Reagovat
FCSL

Bez Oscara

Reagovat
Greny

Oscar + 3 body pro Slavii za 30 a dva hrace?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Hmm, Oscar ani na lavce. By mě zajímalo, jestli v tom Slavia nemá ruce.

Reagovat
smazaný uživatel

Nema jit do City?

Reagovat
fantomas

No ted už asi těžko že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, ty chytraku.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
FCSL

Normálně trénoval... Určitě nehraje proto, že se jedná. Pěkná píčovina, to jim to rovnou můžem nechat. 3 body ze 4 zápasů a přistoupíme na to, aby nehrál

Reagovat
FCSL

Karviná Sigma v 2. půlce tragická

Reagovat
Banikovec7

Sigma si o to srovnani hodne koledovala

Reagovat
Stannis Baratheon

Míša Petráň

Achjo, s ním bychom teď byli uplně někde jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

A co Pfeifer a Hlavaty?

Reagovat
Stannis Baratheon

Pro nás to jsou super hráli, ale nato aby hráli o titul ve nejvyšší soutěži...nevim nevim, ale samozřejmě třeba se raketově zvednou,což se občas u někoho stane a nebo s lepšíma spoluhráčema půjdou jejich výkony nahoru.

Reagovat
Euphael

je dobry, klidne takovych 7 golu muze dat

Reagovat
fantomas

Oscar musí bejt výsledkem jednání se Slavií. Ale proč na lávce neni Ševčík třeba?

Reagovat
smazaný uživatel

Aby mohl přesvědčovat Oscara?

Reagovat
smazaný uživatel

Protiucet?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Má dáti, dal

Reagovat
PlackaSKS

odehrál jeden super zápas proti teplicím, jinak to žádnej zázrak nebyl... nedivil bych se, kdyby šel na hostovačku do liberce za oscara

Reagovat
fantomas

Reagovat
PlackaSKS

na jeho pozici hraje hušby, stanciu, proti těžším soupeřům tam trpiš rád dává traoreho... ono to trochu dává i smysl. kdyby potvrzoval formu z teplic, tak by to byl hroznej nesmysl. v tom zápase byl úžasný. jinak ale průměr. minule třeba úplně k ničemu

Reagovat
fantomas

Byl by to nehoráznej luxus mít jeho i Matouška na hostování. Speciálně když Ševčík tomu týmu dodává na takový poziční variabilitě. Napravo si s Coufalem porozumí a jako konkurenci ke Stanciuovi/Hušbauerovi ho teda moc nevnímám, spíš by je měl doplňovat (namísto Traorého).

Reagovat
PlackaSKS

taky neřikám, že bych to tak udělal. jen bych se tomu prostě vůbec nedivil.. třeba je jen zraněný. ale jako konkurenci ke stanciuovi ho vnímam určitě. i když bych ho klidně narval i na kraj, zatimco stancia ne.

Reagovat
fantomas

Takže si nemyslíš, že by se Ševčík dobře doplňoval se Stanciuem? Podle mě teda určitě. Ševčík RCM, Stanciu LAM. Spíš je pak problém kam narvat Hušbauera, i když tam bych si osobně troufl jít proti proudu a označit ho za postradatelnýho. Svý momenty má, ale přijde mi, že jich ubývá.

Reagovat
fantomas

*LC(A)M

Reagovat
PlackaSKS

pff, nevim. fakt nevim jestli by se doplnovali nebo si spíš překáželi. daleko víc bych ve středu u stancia viděl součka a krále. oba by to za něj odbránili a hlavně odběhali. obzvlášt když by na křídle byl masopust a ideálně ve formě hrající olayinka. to by podle mě nicovi dalo daleko víc prostoru a možností se předvést co umí než spolupráce se ševčíkem. hušby je pro ligu super, některý zápasy vyhrál sám, ale téměř vždy proti slabším soupeřům.. sice ho mam rád, ale taky bych ho pomalu odepsal

Reagovat
fantomas

Já bych to asi skládal zhruba takhle:

Souček - Ševčík (dovnitř vtočený RM), Stanciu, Král (Hušbauer), nevimkdo - útočník.

Reagovat
PlackaSKS

nevimkdo byl byl maso, ted je to jediný naše schopný křídlo a z toho co tam máme tak bohužel jako útočník van buren. stanciu + útočník s timhle pohybem je prostě super kombinace. ještě by ten útočník měl být schopný dát gol no, ale třeba se rozstřílí nebo začne hrát tecl. a jo, taky bych tam dal napravo ševčíka. taky sem nepsal, že určitě odchází nebo bych ho tam sám poslal. jen bych si to ted tipnul. pokud je fakt zájem o oscara, tak to karl podojí...

Reagovat
fantomas

Oscara bych moc nechápal. Pokud do někoho výrazně investovat tak právě do nevimkoho, anebo komplexního útočníka.

Reagovat
PlackaSKS

a stopera.. taky z toho nejsem nadšený. oscara ale nemam skoro vůbec nasledovanýho, jen se ze všech stran valí jak je to super hráč... pokud přijde, tak snad je no

Reagovat
fantomas

Jako Oscar by byl skvělá typologická alternativa za Součka. Podstatně pohyblivější, interception machine, zároveň ale i konstruktivní. Teoreticky by to i spolu mohli zavřít proti top soupeřum v LM, kdyby vyšla. Ale... stále mi to přijde jako luxus, když máme takový mezery v depthu jinde.

Reagovat
PlackaSKS

pokud by to byla vážně tak dobrá alternativa za součka, který téměř jistě v zimě odejde, tak ten nákup do budoucna dává smysl.. ty další posty jsou ted určitě potřeba víc, ale pokud ted není možnost (z jakehokoli důvodu) ted někoho dostatečně kvalitního sehnat...

Reagovat
PlackaSKS

ještě jsem teda hodně zvědavej na holeše..

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se upřímně divil.

Reagovat
FCSL

Sotva, Trpiš na něj nedá dopustit a ani on by už sem nechtěl. Ale můžete nám poslat Balutu, když mu nedáte čuchnout ani ted, když hraje na křídle Holeš radši

Reagovat
PlackaSKS

balutu bych tam vidět chtěl no.. ale ten zmizí když neni ani na lavičce. konečně měl dobrou přípravu, zamakal na fyzičce a trpiš ho prostě odstřelil. celkem mě mrzí, že nedostal ještě šanci. ok, minulou sezonu jich měl spoustu a byl hrozný, ale když na sobě zapracoval, měl ještě jednu dostat v týhle sezoně.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

A jak víš, že na sobě zapracoval?Zřejmě je to nějaký potížista, on by ho jen tak neodstřelil.nechápu, co kdo od něj čeká za zázraky?"Loni byl naprosto příšernej a nevěřím, že se za měsíc zlepšil tak,aby byl platným hráčem.V přípravě se pozná akorát hovno

Reagovat
PlackaSKS

jako jo, příprava může znamenat hovno a v tréninku ho narozdíl od trpiše denně nevidim. ale reálně jsou přípravný zápasy právě od toho, aby se hráči ukázali a to on zvládl. a na fyzičce zapracoval. najal si vlastního kouče než začala příprava a i trpiš řikal, že je na tom daleko líp... třeba je tam něco dalšího, proč ne.. ale podle toho co bylo vidět i ven měl nejlepší formu od doby co přišel. nezbývá než trpišovi věřit, v naprostý většině případů ukázal, že má pravdu, tak snad i ted. i tak mě to ale trochu mrzí

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký pádný důvod určitě Trpišovský má.Kdyby na to Baluta měl a v tréninku ostatní převyšoval technikou a nasazením, tak věřím, že hraje.Já nechápu, kde se ve většině slávistů vzal ten pocit, že je Baluta nějaký spasitel:)Je to jen nafouklá bublina na diskuzích, stejně, jako to bylo v případě Matouška.větší zklamání, než byl vyhajpovaný Matoušek jsem loni nezažil:)

Reagovat
PlackaSKS

Spasitel jistě ne, ale tu šanci si prostě zaslouží. A dnes za b hral skvěle..

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Zas ty tvoje nakupy z hladoveho okna jako van Kessel do Baniku a podobne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Reagovat
Kang & Kodos

to byste byli fakt kreténi

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
HorajzmAmmann

berem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

kazdopadne Král zase na lavicce, ten si proste letos nezahraje a prodat ho nechteji

Reagovat
fantomas

Minule byl v základu.

Reagovat
FCSL

Však až budou hrát poháry, tak si zahraje dost. Ve středu maj holt těžkej přetlak no

Reagovat
Greny

furt ho mohli hrat na stoperovi.. nevim .. jako hral jeden zapas v zakladu ... to snad radeji mohl do toho Ruska

Reagovat
smazaný uživatel

minule byl v zakladu a celkem na to sral

Reagovat
smazaný uživatel

Začátek sezony ho nezastihl ve formě, ale stejně vždycky aspoň střídal. A letos si určitě zahraje dost a dost.

Reagovat
FCSL

Jako toho Oscara nechápu, přitom on by tam dneska seděl a mohli bychom je v tom středu hřiště dost slušně přeběhat Nejběhavější střed v lize proti Hušbauerovi a Stanciuovi, to mohla bejt naše výhoda. No nic, jdem na 4. prohru v řadě

Reagovat
Kang & Kodos

To můžou Olayinku a hlavně Balutu už pomalu poslat do prdele, když se zkouší na křídle už i Holeš.

Reagovat
Kang & Kodos

https://www.livesport.cz/zapas/GtQTtjPC/#prehled-zapasu

Suchý s Koubkem se teda uvedli velkolepě...

Reagovat
Greny

Reagovat
RadekVonCZE

Neměl tam chodit, agent se chtěl jen nasosat Kolář no

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
FCSL

Hlavně Suchej no

Reagovat
smazaný uživatel

Morávek je zase zraněnej Suchý pohoda stačila repre. V basileji mu to tam těžko mohlo tolik hořet.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ještě, že tam ten Coufal ještě nešel

Reagovat
Stannis Baratheon

Né vše co končí na burg je Augsburg.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

ajajaj

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
ZB 07

Fanoušci Slovanu Škoda, že se tam nedostali všichni.

Reagovat
smazaný uživatel

pi.... čoo Mikula

Reagovat
mistr129

rovnou bych jim dal mikrofony

Reagovat
Banikovec7

Bez karty

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Slovan hraje nějak čistě žádná prasárna

Reagovat
Coutinho10

nejdriv nepisknuta penalta po faulu na Masa a ted Soucek mel dostat zlutou...

Reagovat
OTASi

Hodně rudá žlutá a nic

Reagovat
mistr129

zase prr

Reagovat
OTASi

Šel tam podrážkou jak prase, ikdyž už míč nemohl mít.. minimálně žlutá bez debaty

Reagovat
mistr129

no vždyť úplně jasná žlutá

Reagovat
fantomas

Teda jestli to pude takhle dál, tak Součka v zimě určitě nestřelíme.

Reagovat
smazaný uživatel

za tohle dá, ale žlutou když mu ani nedal loket do obličeje

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nguyen je parádní, škoda že ten přestup nevyšel.

Reagovat
Coutinho10

skoda, ze to Holes nezvedl jako kdyz nam dal za Jablonec gol

Reagovat
Kang & Kodos

Ty liberecký pasy na 40 metrů úplně do prdele jsou kouzelný

Reagovat
OTASi

A teď Hybš žlutá

Reagovat
FCSL

Tvl nebyl to vedle Tvrdíka Karl? Záběr jsem stihl jen tak tak, ale přišlo mi to tak. Navíc ani nevim jak pořádně vypadá Asi jednaj o Oscarovi no

Reagovat
Kang & Kodos

Přišlo mi že jo. Tolík zmrdství na jednom záběru

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Co to tam ten Liberečák zkoušel?

Reagovat
mistr129

Ale roztáhnout ruce nezapomněl

Reagovat
mistr129

Reagovat
Coutinho10

Goooooooooaaaaaaaal konecne

Reagovat
Coutinho10

Soucek bozsky

Reagovat
FCSL

Nešický za Oscara nás stojí zápas no, gratulace vedení Ted Stanciu 2:0

Reagovat
lampas

Reagovat
Coutinho10

a Maso ve fante

Reagovat
djiros

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nešický je taky dobrej debílek.

Reagovat
Kang & Kodos

Co říkal?

Reagovat
mistr129

Nešický docela debil

Reagovat
Coutinho10

nesicky

Reagovat
HorajzmAmmann

Nešický ty jsi sympaták ty krávo...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Aha, tak podle Rajnocha je vedení Slavie ne úplně zasloužený

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

To jeho hodnocení hodně objektivní no

Reagovat
FCSL

Čistá zoufalost, bez Oscara si ani nedáme přihrávku dopředu, nikdo nepotáhne balon... Bez něj budem hrát fakt o záchranu

Reagovat
Kang & Kodos

Když vidim ty liberecký zmrdečky, tak se vyloženě těšim za 14 dní na zápas. To zas bude peklo

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

proč toho Nguyena prostě slavie nekoupí

Reagovat
Greny

Penalta se nepíská?ruce tam měl jasna

Reagovat
mistr129

Reagovat
exse

Souček je tak chráněnej, že i kdyby zlomil nohu rozhodčímu, tak ten se mu ještě omluví, že mu zavázel.

Reagovat
smazaný uživatel

:*

Reagovat
montaigne33

Jasná ne, ale k posouzení VARem určitě- nebo dnes není?

Reagovat
Coutinho10

Mikula padal driv, ale chtelo by se temto situacim vyvarovat...

Reagovat
mistr129

Reagovat
mistr129

Souček zkušeně A Mikula tam dělal vrtulník nebo co?

Reagovat
montaigne33

Souček nebezpečně... Kdo ví, jak by to bylo posouzeno v boji o LM?

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
lampas

To je střídání Malinský je takový podještědský Robinho, toho tam měl nechat.

Reagovat
Kang & Kodos

podještědský Robinho To by si měl nechat Malinský zarámovat

Reagovat
andrew96

Malinho

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Posledni Kovboj

Robinho po obrne

Reagovat
montaigne33

Souček předvedl ve vápně "podivný" zákrok- možná to mohl VAR zkoumat...Král rozhýbe hru...

Reagovat
naheCZ

A ty víš, že to nezkoumali?

Reagovat
Greny

Pokud by to zkoumali tak musel pískat penaltu

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Samozřejmě že zkoumali, vždyť i zastavil Kolářovu rozehrávku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
montaigne33

Nevím... Souček by měl hrát ve vápně rozhodně opatrněji/ v pohárech třeba proti Celtiku by to mohl být problém... Jinak Nguyen a Mara by byli pro SKS posilou...

Reagovat
RadekVonCZE

A to ten jejich debilní skauting nezná jinačí lokality než náš Liberec a Jablonec?

Reagovat
montaigne33

Výborný skauting má LIb. a Jabl. Kdo ho dělá v SKS netuším a nějaký super nečekaný nákup z venku si nevybavím...

Reagovat
PlackaSKS

michael...

Reagovat
montaigne33

To se povedlo! ale smlouva se měla sepsat líp...

Reagovat
PlackaSKS

mno.. tak tenkrát nikdo netušil jak to bude vypadat.. ani jak bude hrát za velmi dobrej přestup se dá považovat i deli, který byl jen v béčku sparty.. jinak už bych asi musel na hodně povedenej přestup koukat výrazně dál, jako třeba tavares je toho málo no, obzvlášt na ty možnosti

Reagovat
RadekVonCZE

Vy máte takových prachů, hlavně teď za EL jaro, titul, pohár a nedkokážete si najmout pořádný skauty? To je myslím, co Slavii schází nejvíc.

Reagovat
PlackaSKS

Ani nevím kdo má tohle na starosti

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Coutinho10

zase z toho neni gol na 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

měli zacit jednat s Nguynem a treba by taky nehral :D

Reagovat
Coutinho10

tak by to pochytal zase jinej jejich brankar

Reagovat
Kang & Kodos

Hušbauer

Reagovat
ZB 07

Červená, jasná

Reagovat
Greny

Husbauer klidně červená

Reagovat
exse

VAR nic? Hráč se žlutou kartou udělá takhle jasný nesportovní chování a on to ani nepřezkoumá?

Reagovat
mistr129

VAR žlutý nezkoumá

Reagovat
exse

Ani když může být druhá?

Reagovat
mistr129

Ne, jen přímou červenou. Aby zkoumal jen některý žlutý, to by bylo trochu unfair. Každopádně je to tam prapodivný, on může jít tuším zkoumat, jestli nešlo o červenou, a na základě toho dát žlutou.

Reagovat
naheCZ

To úplně nemůže ne? Takhle může akorát červenou změnit na žlutou, pokud se nepletu.

Reagovat
mistr129

https://www.youtube.com/watch?v=lx2dTHcvx_s

Já si to taky myslel, ale tady jsem poprvý viděl žlutou a od té doby několikrát.

Reagovat
Banikovec7

Ono to muze byt v kazde federaci jinak, kdyz jsem sledoval Copa America, tak tam to taky resili casto jinak nez u nas.

Reagovat
mistr129

Mám za to, že jsem to viděl i u nás, ale je dost možný, že si to pletu

Reagovat
exse

Ok, smysl to dává. Stejně tady jsem si chtěl jen ponadávat, to zakopnutí viděli všichni, jen to prostě nechtěl řešit.

Reagovat
mistr129

Jsem taky pro ať se za to dávají karty, ale moc často se to neděje na všech úrovních

Reagovat
Banikovec7

Nemuze, jedine kdyby dal cervenou a zjistil, ze nepravem.

Reagovat
naheCZ

Ne ne, musí to být čistá červená karta...

Reagovat
Greny

Kdyby pískal Ardeleanu tak by musel vyloučit za toto Messiho... Si to zduvodni tím že to bylo jen za žlutou a tudíž VAR nemohl zasáhnout že jo

Reagovat
Coutinho10

karta Potocny nic ?

Reagovat
Kang & Kodos

Posledních asi 10 minut by měli pouštět v Guantanámu.

Reagovat
fantomas

Hovorku žeru. Ta technika, rozehrávka, agresivní vystupování z linie a přerušování přihrávek.

Reagovat
mistr129

taky, už od prvního zápasu se mi líbí.

Reagovat
PlackaSKS

zatim mě mile překvapil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

hodne se zvednul oproti zacatku

Reagovat
Spalovač šancí

horší to bude, až budou proti němu hrát trošku schopnější borci

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
montaigne33

Tak to zazdil...

Reagovat
Coutinho10

Hovorka Husba

Reagovat
FCSL

Hroznej zápas, tragédie od obou. Nebejt toho kreténa Nešickýho, tak jsme tam beztak ukopali další remízu. 4. prohra v řadě, ani by mě nepřekvapilo, kdyby tam Ludva kromě Oscara nechal i Hoftycha

Reagovat
Euphael

Hoftych mi prisel pomerne v klidu behem rozhovoru na fakt, ze jste v prdeli.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorka je parádní no

Reagovat
Coutinho10

Mick hezky az na ten nevstreleny gol...

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
montaigne33

MvB výborný, ale ta koncovka... i když třeba akce/přihrávka na Hušbauera top.. Branky dá asi až v boji o LM

Reagovat
smazaný uživatel

Tak čekat on Micka golovou smršť je nesmysl.On není hrot, nemá to v sobě, on tam hraje jen z nouze protože Tecl je skleněnej, Škoda je v prdeli a Nezmar je neschopnej bulík, který umí přivést maximálně někoho z Liberce.Nechápu, na co tam ten vocas vůbec je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Jedná blbost vedle druhý, gratuluju.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo?tak mi to oprav.Tecl..Škoda..Nezmar..nepochybuju, že Mick brzyx zabiják bude, předpoklady má, je to jen o hlavě.

Reagovat
Losinho

Buren je hrot, na křídle může hrát opravdu jen jako žolík. Když na něm nastoupil od začátku, tak to byla hrůza.

Tecl měl první výraznější zranění až teď, není to chronickej ležák typu Rosický, Kozák nebo Morávek.

Nezmar není neschopnej bulík, svojí práci zvládá dobře, stejně jako v Liberci. Leda by měl prostě líp sestavit skauting, jestli se opravdu nerozhodl zaměřit na hráče hlavně z ČR.

A Škoda není v prdeli, normálně se na něm podepisuje věk, na to táhnout tým samozřejmě nemá (už rok a půl), ale do kabiny a do některejch zápasů může bejt platnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci se hádat, ale to je podle mně pokrytectví, hlavně poslední 2 odstavce.

Reagovat
Losinho

Tak by bylo lepší našeho kluka z plakátu poslat do nějaký Příbrami nebo něčeho? U Škody teď není dobrý řešení.

Reagovat
Kepy_FCB

v Alkmaaru spadla část střechy tribuny...

Reagovat
Euphael

Reagovat
Spalovač šancí

Hlavně že dostali licenci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

tak ufff zase tesne 1:0, ale je to tam

Reagovat
PlackaSKS

1:0, ale tentokrát tak nějak sedí, že v suchym triku. po dlouhý době jsem na konci neměl špatnej pocit, že se může něco stát

Reagovat
Losinho

Nesedí proboha 3:0 mělo bejt, těch šancí bylo mraky

Reagovat
PlackaSKS

přečti si to ještě jednou

Reagovat
Losinho

Reagovat
Banikovec7

Nevím jestli jsem něco nepřehlédl, ale kde byla ta spousta šancí co Nguyen vychytal, o čemž mluvil i Trpiš? Co jsem viděl a teď i zpětně procházím onlajny, tak většina věcí byly nějaké střely z dálky, které si troufám tvrdit by měl chytit každý ligový golman a pořádné tutovky byly asi dvě až z brejků v posledních minutách kdy slávisti většinou netrefovali branku.

Reagovat
Losinho

Hlavně ke konci ty další dva góly fakt padnout měli. Van Buren, Hušbauer, Olayinka a Král tam měli slušný šance.

Reagovat
JeséRodriguez

...ale měli tam pak v poslední půhodince řadu špatně vyřešených přečíslení, ze kterých nějakej gól padnout asi měl.

Reagovat
Coutinho10

jo, jako je fakt, ze s Olomouci nebo ve Zline jsem se bal vic

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia je letos fenomenalni. S tou produktivitou urcite postoupi do LM

Reagovat
montaigne33

Nguyena by měla SKS koupit a Maru bych zvažoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny a vysázet si je na zahrádku.

Reagovat
montaigne33

Nguyen je borec! a univerzál/ stoper se hodí

Reagovat
PlackaSKS

nguyena bych koupil čistě proto, aby nehrál proti nám.. když ho tam vidim, tak ztrácim naději

Reagovat
ratusek

Dneska Bolka-Sparta. To se těším. Snad Bolka trefila zpátky a zase si to zbaběle neodloží

Reagovat
JeséRodriguez

Nita - Sáček (Vindheim), Kaya, Lischka, Hancko - Krejčí - Karlsson, Hašek, Kanga, Graiciar - Hložek

Reagovat
KingMaster13

Včera hodně důležitá výhra Před prázdným hledištěm a po "blbé" remíze v Karviné, fanoušci na ostří nože a neoblíbený Liberec. Ta výhra vše uklidnila a srovnala. Kdybychom opět ztratili tak by se ta nálada zhoršila a nemuselo by to být dobré. Hezky se to teď uklidnilo, navíc kluci předvedli skvělý výkon směrem dozadu. Jinak Hovorka Od začátku sezony na něj jen nadávám ale když hrál včera s Frydrychem tak perfektní. Jen tak dál. Holeše dát na křídlo taky byl brilantní tah.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Proc od zacatku sezony nadavas? Ja bych ho mel s Kolarem jako nej hrace teda.

Reagovat
KingMaster13

Jako nesedí mi fotbalově. Ze začátku mi nepřišel nic extra. Teď ten poslední zápas byl ale super, pokud bude takhle pokračovat tak se mu rád omluvím

Reagovat
KingMaster13

Jinak jak řekl Trpiš. To prázdné hlediště víc uškodilo Liberci než nám, včera nebojovali tolik jako jindy

Reagovat
Kaspar

nejak ocekavam pyro hned pri dalsim domacim zapase

Reagovat
KingMaster13

Derby s Bohemkou Je to trochu větší zápas než ostatní v lize takže možná se to bohužel čekat dá

Reagovat
Kaspar

k tomu ty prestupy ted, koupit vse co se trefi do mice, zacina mi to pripominat Jarolima

Reagovat
KingMaster13

Za Jarolíma to bylo bez systému a kupovali se kopyta. Teď to má alespoň smysl jaké hráče sem vodí. Nicméně jestli Oscar je náhrada za Součka do budoucna tak mi přijde zbytečné ho kupovat teď ale až v zimě, až fakt tu ten Souček nebude.

Reagovat
Kaspar

mame do zalohy jeste Matouska se Sykorou, nove Stanciu, uzdravuje se Hromada, uz ted neni misto v sestave ani pro Krale ktery byk minulou sezonu skvely a do toho se koupi jeste Oscar

Reagovat
KingMaster13

Hromada nejspíš přestoupí po sezoně a Sýkora se už taky nejspíš nevrátí.

Reagovat
Kaspar

se obavam ze se nevrati ani Matousek a pujde rovnou ven, kdyz se na jeho misto koupil Stanciu

Reagovat
KingMaster13

On Matoušek ani moc nepasuje do naší hry. Takže pokud přijde dobrá nabídka tak bych ho prodal prostě Jemu to může jedině pomoci a my alespoň něco vyděláme kdyžtak. Takovej Schick případ no

Reagovat
Kaspar

koupit mladyho talenta a pak ho ani nechtit v tymu, to je taky ten styl kupovani, tak hlavne at ho nema konkurence

Reagovat
KingMaster13

Matoušek byl takovej Tvrdíkův nákup aby ukázal své megalomanství. To nemělo hlavu ani patu.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kaspar

pritom je dobry, vydrzi tam litat cely zapas a to Trpis chce, ale sanci nedostane, kdezto Sparta Hlozovi veri a jak si ho postupne vybrusuji

Reagovat
Losinho

Hložek tam je taky po Kangovi druhej nejlepší, a to v podstatě od prvního zápasu. Matoušek sice dal gól Kodani, ale jinak to byla bída.

Reagovat
Kang & Kodos

Taky měl zápasy, kdy toho moc nepředvedl. Akorát to nikomu nevadilo, protože zaprvý je to pochopitelný, zadruhý až na pár výjimek nikdo nehraje stabilně dobře, a hlavně všichni ví, jakej je to talent a že dva tři ne úplně dobrý zápasy za sebou toho tolik nemění. Matoušek prostě přišel, aby si Tvrdík pohonil ego.

Reagovat
Losinho

Jj, ale tak já neřeším důvody Matouškova příchodu. Spíš chci říct, že Matoušek tu šanci prostě nechytil, byť je to těžký a pochopitelný a do budoucna to u něj nemusí moc znamenat. Ale jak jsem psal, v Jablonci se mu povedl zápas s Bohemkou, a zbytek?

Reagovat
Kaspar

ale takhle z toho mladyho hrace nic nedostanes, se mu neco nepovede a hned to poslat pryc, jak pak ma hrat v klidu kdyz vi ze jakmile neco zkazi tak konci

Reagovat
Kaspar

Sparta ta Hlozka podrzi i kdyz nevycniva kazdy zapas a tim roste

Reagovat
Losinho

Úplně jiná situace

Reagovat
KingMaster13

A Hložek nějakej zápas posral? Matoušek měl zápasy kdy to byla fakt bída, to Hložek vždy alespoň ten průměr zahrál

Reagovat
Losinho

Povedl se mu zatím jeden zápas z 6 v Jablonci? To nevím kam "rovnou ven" by měl jít teda.

Reagovat
Losinho

To by ho taky mohl koupit někdo jinej.

Reagovat
Spalovač šancí

V zimě by mohl být mnohem dražší. Anebo nemusel by být už vůbec. Jestliže chce mít Slavia trošku ambice, tak holt musí dělat i takové kroky, za které to bude v diskuzích od fandů jiných týmů schytávat.

U stoperů se vysmívali, jací jsou Nezmar s Tvrdíkem amatéři, že dopředu nezajistili náhradu za Deliho a MNN. Teď zase kritizují, že kupují dopředu náhradu, která zatím není potřeba.

Reagovat
martin1

Za Béčko Slavie dnes Zelený, Olayinka, Baluta a Tecl. Snad to nebudou mít jen pro domácí zápasy a zápasy v Praze a za 2 týdny budou v Domažlicích.

Reagovat
KingMaster13

Docela drahý posily pro bego Tecl se rozehraje a věřím že půjde do základu ale ti ostatní to budou mít horší

Reagovat
Coutinho10

ted jsem na to zrovna koukal

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ale vypadá to dneska s Admirou na gólové hody

Reagovat
mistr129

Béčko snad s drazší sestavou než áčko

Reagovat
mistr129
Reagovat
Kang & Kodos

200 mega proti Admiře. Zlatej Vácha

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se do Bolky těším jen kvůli početnému výjezdu a kvalitní atmosféře, jinak cítím ve vzduchu spíš průser.

Reagovat
Raylan

Taky mám takový pocit

Reagovat
Pablos

1:3 Sparta ...buď v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

Mešanovič dneska hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JeséRodriguez

To spíš vidím na předhánění se s Kozákem, kdo zazdí víc šancí

Reagovat
smazaný uživatel

To uvidíme o derby

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LFC & STEVEN 8

Reagovat
ACSMan

Wtf

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
FCSL

Dneska by to i Vrba mohl trochu protočit ne? 2 dny volna, ve čtvrtek pomalu klíčovej zápas sezony..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je to Vrba

Reagovat
Kaspar

Vrbovo rotace, takze nastoupi Kozacik

Reagovat
Pablos

určitě protočí.... ale panenky, až bude ve 20min. Slovácko vést 1:0

Reagovat
Pablos

tak na minuty mi to úplně nevyšlo no

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
martin1

7 změn v sestavě

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je to a co udělal s Vrbou ?

Reagovat
Blasphemer

Dneska to bude stát tak za hovno, že je to určitě naposledy, co to takhle protočí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

tak to je v hajzlu ...ze 3 jejich hracu mi hraje jenom 1

Reagovat
Blasphemer

Já trefil ze dvou jednoho. A Kazi proti mě jednoho ze čtyř a Krmelce má s páskou dokonce.

Reagovat
Coutinho10

j tak to ti hraje slusne do karet ja potrebuju otocit duel s Vyrazencem a tohle je celkem velka komplikace, takze budu muset doufat v golove predstaveni kapitana Dolezala

Reagovat
Blasphemer

Tušil jsem nějakou zradu, no.

Reagovat
martin1

Já se právě Plzni radši vyhnul a dobře jsem udělal

Reagovat
Coutinho10

to jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zkusene

Reagovat
KingMaster13

do píči Krmelec s páskou

Reagovat
Zark

Reagovat
djiros

Kopis s páskou. No co, snad dneska vše bez branek

Reagovat
Spalovač šancí

Můžeš jásat, alespoň Plzni se to povedlo

Reagovat
PavlíčeQ

Hrubý - Holík, Jugas, Plechatý, Krob - Hübschman, Považanec - Jovovič, Matoušek, Sýkora - Doležal

Sestava dobrá, tak snad to bude za 3 body.

Reagovat
Blasphemer

Ty píčo, Vrba zarotoval.

Reagovat
db18

Akorát to předem vzdal, když postavil do základu Chorého a Hořavu.

Reagovat
Han střelil první

To fandění v Plzni jde fakt z kopce. Strašně málo lidí na super termín.

Reagovat
Zark

Co je s limberskym?

Reagovat
Zark

aha vrba setri...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty O2 komentátoři jsou fakt manťáci. To, že někdo nemá 190 cm (Řezník) neznamená, že je subtilní

Reagovat
Kang & Kodos

Daníček když se ligovej hráč pokusí o lob...

Reagovat
Han střelil první

Daníčkovo zakončení do propagačního videa ligy, prosím.

Reagovat
andrew96

Šašinka se taky skácí při každé blbosti.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Mihálik mi přijde trochu dřevěnej..

Reagovat
smazaný uživatel

Šašinka

Reagovat
Rarášek

Šašinka

Reagovat
Han střelil první

Ten lepší Šašinka

Reagovat
lichna.

Rozhodně.

Reagovat
Han střelil první

Ne, no.

Reagovat
lichna.

Jako že Kuba je lepší jo? Pls..

Reagovat
Han střelil první

Je mnohem lepší v soubojích a přijde mi i gólovější. U něj mi vadilo hlavně to, že byl po půlhodině mrtvý.

Reagovat
lichna.

Vždyť v loňské sezoně už ty souboje ani nevyhrával, protože skočil vteřinu potom, co ho přeletěl balón. Mezihra nulová, technika žádná.. Navíc už má nějaký věk.

Oproti tomu Ondra pořád v rozvoji, za mě bojovnější, technicky nadanější. Využiješ ho i při presování. Samozřejmě, měl by zapracovat na tom, aby neodpadával z těch soubojů, případně i na technické kvalitě. Ale narozdíl od Kuby, u něj si myslím, že je realné, aby z něho byl minimálně průměrný ligový útočník.

Reagovat
Han střelil první

Já jsem u Ondry neviděl nikdy žádnou přidanou hodnotu. Jenom je rychlejší, ale ani technicky mi nepřijde lepší než brácha a na ligu soubojově vůbec nemá.

Reagovat
lichna.

Tak vzhledem k tomu, že nesouhlasím ani s jednou větou, tak to nemá asi smysl dal řešit..

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Selänne

Šašinka

Reagovat
KingMaster13

Zlatan Šašinkovič

Reagovat
HorajzmAmmann

to je ten druhý...

Reagovat
KingMaster13

No oni jsou oba Zlatanové

Reagovat
lampas

To je brácha.

Reagovat
smazaný uživatel

Šašinka A chyťte se tu za nos.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Šašinka gól ty vole

Reagovat
Kang & Kodos

Zasmál bych se, ale nás sestřelil Daníček

Reagovat
KingMaster13

you made my day

Reagovat
Selänne

Šašinka

Reagovat
KingMaster13

Zlatan

Reagovat
Rarášek

YAS, ŠAŠINKA JAKEJ FRAJER

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Já mu vždycky věřil

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Mimalu

gooooooooooool

Reagovat
KingMaster13

Kdyby Slovácko hrálo ligu jen proti 3 týmům tak vyhraje ligu ty vole

Reagovat
KingMaster13

TOP 3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Ondra

Reagovat
Kang & Kodos

Pernica Si tam rovnou mohl vzít židli a otevřít lahváče

Reagovat
lampas

Ten Pernica má asi naloženou dvojku o poločase

Reagovat
Rarášek

Kalvach je fantastickej hráč ..

Reagovat
Banikovec7

Co jsem zatim Ondru na Slovacku videl tak super jen tak dal a pristi sezonu doma do zakladu.

Reagovat
Kang & Kodos

Trvalo to osm let, ale konečně došlo na naše slova. Už se vrací tam, kam patří

Reagovat
KingMaster13

A u vás už si to konečně sedlo

Reagovat
Losinho

A kozák se chytne

Reagovat
Selänne

Ale Matyáš

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu, proč třeba ho Sparta nezkusí při té bídě.

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledkově se Slováckem se Plzeň vrátila na úroveň Sparty

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kang & Kodos

Deniska

Reagovat
KingMaster13

Pěkná prcinka

Reagovat
lichna.

Ale ten rozhovor.. Jsem měl pocit že už je deset minut po konci zápasu.

Reagovat
Kang & Kodos

Jakej rozhovor?

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
lichna.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
monty25

Reagovat
fantomas

Ohlušující ticho po tom poločasovym hvizdu. Fakt strašně mrtvolný.

Reagovat
Shevchenko

Slovácko celkem slušná sestava

Reagovat
Trapný diskutér

šašinka si řekl o repre nominaci, snad se tam potká se smolou.

Reagovat
Kaspar

hrozdy traged ten Chory

Reagovat
Dru Zeree

Milan dobrý sólo

Reagovat
Banikovec7

Hrubý

Reagovat
Zark

ten lucifer v brance plzne bez sance

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Začínám se zápasu se Slováckem obávat

Reagovat
fabec1222

Vrba chodí hrát s Hruškou automaty, nebo proč ho tam furt staví?

Reagovat
Kang & Kodos

Jsme říkali, že to je těžkej soupeř.

Reagovat
smazaný uživatel

Hruška mi přijde nejpřeceňovanějším brankařem ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

To je Kolář

Reagovat
smazaný uživatel

Jako věčně hejtovaný Kolář

Reagovat
lampas

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Hokaido

Vždyť ho má každý za tragéda.

Reagovat
C-M@ster

Předsezónní Sport dal slávistickejm gólmanům nejvyšší známku.

Naopak hattrick je dal trochu níž.

Reagovat
smazaný uživatel

A proto na něj každej blije

Reagovat
db18

Dneska za nic nemohl. A teda nevím, že by ho někdo vynášel do nebes, jen má neskutečný reflexy na čáře.

Reagovat
Losinho

RIP in piece Plzeň

Reagovat
Ross Geller

Sestava Sparty:

Nita - Sáček, Štetina, Costa, Hancko - Karlsson, Trávník, Krejčí, Kanga, Plavšič - Kozák

Reagovat
Kang & Kodos

Mandjeck na lavičce

Reagovat
C-M@ster

Snad ho během sezóny uvidíme s kapitánskou páskou

Reagovat
Hokaido

Ono to dává smysl.

1.) Asi to trochu zmírní tu jeho kauzu a budeme vypadat lépe, kdyby se to šetřilo.

2.) Pořád je asi náš nejlepší DM, i když jsem ho teď dlouho neviděl hrát.

3.) Určitě se ho budeme chtít zbavit do konce srpna a když bude na lavičce nebo dokonce hrát, tak je daleko vyšší šance, že ho někdo vezme.

Reagovat
smazaný uživatel

Resuscitace Mandjecka ♥ jinak vidět zase Štětinu je taky paráda, hlavně že Uroš s Kayou dostali každý jednu šanci...

Reagovat
bunnovv

Chorý už se choval jak kokot v Olomouci a v Plzni to jenom potvrzuje....

Reagovat
Kaspar

uz by tomu Chorymu mohl ve vyskoku nekdo loktem zlomit rypak

Reagovat
db18

Reagovat
fantomas
Reagovat
Selänne

Zatím je super. Jenom se bude muset naučit přenášet hru na větší vzdálenost, pak se klidně může zkusit i v repre.

Reagovat
fantomas

Od toho tam je Hrošovský ne?

Reagovat
Selänne

Ještě 4 dny ale.

Reagovat
fantomas

Jasně no já nevim, jak ho plánujou nahradit, toho Herce pořádně neznám, ale willi píše, že vypadal línej a bez chuti v přípravě, takže se asi Kalvach fakt musí proměnit v Supermana, aby to šlo.

Reagovat
db18

Kalvach + Janošek se o to podělí.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kde jsou ty mrdky plzensky?

Reagovat
Kang & Kodos

Trénovat Plzeň někdo jinej než Vrba, tak už na něj Šádek startuje tank

Reagovat
Kepy_FCB

Berbr to ještě otočí...

Reagovat
C-M@ster

Ten přesedlal na Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas knucis?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hellebranda tam nekdy dej..

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Komličenko už je na cestě do Ruska?

Reagovat
smazaný uživatel

Ať stále vítězí Viktória....

Reagovat
Kaspar

skoda ze tam dneska neni Sobisek

Reagovat
Zark

chramosta

Reagovat
Zark

a zase takovej pracurak tvle

Reagovat
smazaný uživatel

Chramosta zabiják

Reagovat
Zark

jako nedat tri tutofky..... ten ma urcite vsazeno

Reagovat
smazaný uživatel

Jak netrefil bránu asi o 2 metry z malého vápna

Reagovat
Hokaido

Absolutně nechápu, že do tý stoperský dvojice nesáhne. Zatím mi Jílek přijde v pohodě, ale s tímhle mě teda strašně sere.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ať do ní sáhne Lampard.

Reagovat
Kaspar

prohravat 0:2 a rvat remizu nechceme

Reagovat
Kepy_FCB

fanousci uspechu

Reagovat
montaigne33

Současná PLZ si pravděpodobně (na 99%) v EL letos nezahraje... A v lize bude bojovat o "šestku"...

Reagovat
smazaný uživatel

Karma je zdarma.

- Pavel Vrba (2019)

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem z Plzně jen posledních 20 minut a musím říct, že Slovácko odvážně a zkušeně. Jako na Spartě

Nechápu pískání fanoušků Plzně, ale co už...

Reagovat
Zark

chceme rozhovor denisy s vrbou

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Done!

Reagovat
Zark

doufal jsem ze ji posle k plotne nebo tak

Reagovat
KingMaster13

5. kolo a jdeme do trháku

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec čeká

Reagovat
KingMaster13

Až ve 12. kole Do té doby budeme mít náskok 10 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Slovácko

Reagovat
KingMaster13

No..... s nima máme konfrontaci za chvíli to je pravda

Reagovat
Orlandiiik

Vrba

Reagovat
smazaný uživatel

to je hovado

Reagovat
Kaspar

strasny srab, pred kazdou kritikou hned utece krkovicka

Reagovat
C-M@ster

Tak když tomu Deniska nerozumí, co jí má říkat...

Reagovat
monty25

Vždyť se ho zeptala úplně správně na ty změny v sestavě. Když dá do základu kopyto Chorýho a Hořavu, co měl formu naposledy předloni, tak se nemůže divit. Stačilo normálně odpovědět něco v tom smyslu, že chce rozložit síly před odvetou s Antverpami, ale někteří hráči nepodali odpovídající výkon. Deniska ale tu jeho ironii zvládla s úsměvem. Být tam Štěpán, tak se poperou...

Reagovat
Puskas

Reagovat
Kang & Kodos

Mně i Vrba přišel celkem v pohodě. Dokud nevzal čáru...

Reagovat
Jackmaker1989

čo sa stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

nic Vrba je porad arogant..

Reagovat
monty25
Reagovat
kilobyte

Ale ta ženská je docela mrcha. Kdyby se ho ptala s kamenou tváří a nebo aspoň s malým úsměvem, ale ona má hubu od ucha k uchu.

Reagovat
martin1

To byl teda krásný zápas ...

Reagovat
Jackmaker1989

Chlapi, zaujíma ma názor viacerých. Môže to byť zaujímavá diskusia. Vyzerá, že Slavia sa odchodom Deliho a Michaela dosť oslabila, resp. zatiaľ nie je taká suverénna, Plzeň doplatí na vekovú obmenu, odchod Hroššovského a zatiaľ neformu Krmelca. Sparta sa bude musieť vschopiť, reálne má solídnu šancu na 2. miesto.

Čo myslíte vy? Ja si myslím, že ak Kanga udrží formu tak 1. Slavia, 2. Sparta a Plzeň možno bude rada za 3. miesto.

Reagovat
C-M@ster

Já myslím, že Sparta bude nejlíp třetí.

Reagovat
Kang & Kodos

Záleží na tom, jak moc bude Brabec sypat rozhodčím

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
C-M@ster

Jen počkej na příští kolo.

Reagovat
Losinho

Jestli Kanga udrží formu, tak možná Sparta neudrží Kangu.

Reagovat
KingMaster13

Sparta dojede na ty kopyta v obraně

Reagovat
kilobyte

Ne, my dojedeme na netýmovost Kangy.

Reagovat
KingMaster13

Však je skvělej ten je v zimě v Bundeslize

Reagovat
kilobyte

Vždyť jediný co umí je tvořit hru, střílet góly a nahrávat na ně.

Reagovat
PlackaSKS

v modernim fotbale úplně zbytečný, poslal bych ho do béčka

Reagovat
kilobyte

Přesně, měli by ho vyhnat do Plzně. Ať můžeme jet na titul.

Reagovat
PlackaSKS

ty vole, do plzně ne. to pak nebude stát titul jenom vás

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Selänne

Kay už se naštěstí odstavil, teď to bude jen lepší.

Reagovat
martin1

U spousty týmů jsou velké otazníky. Snad jen Slavia je na tom relativně dobře.

Reagovat
FCSL

Počkal bych na čtvrtek. Jestli Plzen vypadne, tak pak v lize budou vyhrávat a můžou potrápit i Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta bude šťastná za třetí místo. Jinak první vidím Slavii a druhou Plzeň. Dneska stačí, aby Boleslav vyhrála a bude se tam tlačit taky

Reagovat
ratusek

Nita – Sáček, Štetina, Costa (C), Hancko – Moberg Karlsson, Trávník, L. Krejčí, Kanga, Plavšić – Kozák.

Libore pod mi

Reagovat
KnoxXx

ziadna nova variacia s Hanckom na CB?

Reagovat
Zark

a pritom na stoperovi je to najlepsi obrance vesmiru

Reagovat
smazaný uživatel

Budou rotovat s Costou

Reagovat
Losinho

vedle Štetiny

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ratusek

Děkuji O2 za analýzu sázkařských příležitostí Plzeň-Slovácko před zápasem Bolka-Sparta

Reagovat
Kang & Kodos

Trefili se aspoň?

Reagovat
ratusek

Moc ne

Reagovat
kilobyte

Švancara chtěl dávat barák na Slovácké.

Reagovat
Ross Geller

Při nástupu jdou s hráči Boleslavi malé děti ve sparťanských dresech. To tito malí sparťané také cestovali z Prahy do Mladé Boleslavi, nebo jenom někde v Bolce odchytli děti a dali jim sparťanské dresy?

Reagovat
Kepy_FCB

vole dyť tohle je skoro na všech zápasech

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
pospec7

mladez Bolky - ti ve spartanskych dresech si vytahli cernyho Petra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Líbí se mi, jak Boleslav vyladila sponzora s barvou dresů, ale u golmana se na to vysrali a jebli tam normálně ten bílej čtverec

Reagovat
fabec1222

Co ta Líšeň? Už se domlouvaj se Zbrojovkou na příští rok, že by jim nechali stadion na 1. ligu?

Reagovat
kilobyte

Ten komentátor. Protože byl u naší rozehrávky Sáček moc vysoko, tak už mluvil o třech stoperech.

Reagovat
Dru Zeree

Kozák

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole, ještě že to byl ofsajd

Reagovat
ratusek

Reagovat
naheCZ

Kozák zase

Reagovat
Rarášek

Kozák.

Reagovat
Hokaido

No to si dělá prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák se zahrívá

Reagovat
SpartaOvenka

Ale do Kozáka kola se to počítat může ne?

Reagovat
Raylan

Bych ho z tyhle soutěže vyřadil, aby měli ostatní taky šanci.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
pospec7

vyborne

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jak mu je nasadil po tom zapískání

Reagovat
Raylan

Bože stetina jak ty můžeš hrát ligovej fotbal.

Reagovat
Ross Geller

Já furt nechápu, jak Štetina může hrát základ.

Reagovat
ratusek

základ? ten nemá ani na průměr ligy

Reagovat
Kang & Kodos

To je debil

Reagovat
pospec7

vyhod toho Stetinu

Reagovat
Jackmaker1989

Štetina, ty si kus kokota, choď sa odjebať do 10. afganskej ligy.

Reagovat
ratusek

Štětina tvl

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To je klasik ten Štetináč

Reagovat
naheCZ

On to jako neviděl?

Reagovat
fabec1222

Franěk docela špekáček, to uběhá 90 minut?

Reagovat
Rarášek

Kozák a Štetina

Reagovat
Losinho

Jak je na tom Vindheim? Neměl vynechat 2-3 kola?

Reagovat
Rarášek

Měl být 3 týdny no, ale už údajně trénuje .. Tak snad brzo, ať může Sáček zase do středu.

Reagovat
fabec1222

Tak jakýho dalšího stopera Sparta koupí?

Reagovat
smazaný uživatel

Karafiáta

Reagovat
El-Pistolero-68

Ma na lavicce Kayu a furt hraje dreveny Stetinac.

Reagovat
Selänne

Reagovat
El-Pistolero-68

Stetina neskutecne kopyto.

Reagovat
Dru Zeree

olééééééé

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No moc jsem Mešanovi nevěřil

Reagovat
Hokaido

To fakt není normální tohle, nemůže toho kripla přece pořád stavět.

Reagovat
Losinho

Muris

Reagovat
Orlandiiik

vyndej už toho Stetinu dopíči, však je tragickej

Reagovat
smazaný uživatel

MEŠANOVIČ DUSÍ

Reagovat
smazaný uživatel

Vžyť Štetina padal a míč měl náhodou pod rukou. Pentle asi podle pravidel jasná, ale že by tohle byl důvod proč tu na něj nadávat?

Reagovat
Kang & Kodos

Zkurvil rozehrávku a ještě svojí neobratností zařídil penaltu. Neni to úplně na pochvalu.

Reagovat
Raylan

Vždyť hraje jak mentál stabilně, tohle je jen třešnička.

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám, že je oporou, ale nadávejte mu za něco co posere a ne zatohle To už je mánie

Reagovat
Raylan

Wtf? Je to jeho chyba, jeho nešikovnost. Nemá ve Spartě co dělat a po zahustelovi je to další adept, kterymu se budou smát vlastní fanoušci na stadionu.

Reagovat
El-Pistolero-68

Vzdyt tohle posral kolosalne, to uz vic neslo. Nejdriv namaze souperi, pak za nim bezi a vymamlasi to tak, ze je z toho pencle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji

Reagovat
Raylan

Až na to ze ten by byl rad aby hrál Stetina co nejdéle, takže tomu palci bych moc nevěřil.

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak Radakovič je horší.

Reagovat
KingMaster13

To je ta mentální sparťanská obrana o které jsem mluvil Štětina dobrej fotbalista

Reagovat
KingMaster13

Muris kat Sparty

Reagovat
Raylan

Stetina dolu o půlce, Kaya do hry kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Štětina je fakt obří pička

Reagovat
smazaný uživatel

hovado ten Kozak

Reagovat
Han střelil první

Haha debílci

Reagovat
Posledni Kovboj

za 20 minut Stetina:

- zavinena penalta

- prebrousil Mesanovicovi ledviny

- ...

a to se vyplati

Reagovat
Dru Zeree

Kozák je prase

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Konečně Kozák zaskóroval.

Reagovat
Selänne

Holek/Kadlec

Kaya

Radakovič

Štětina

Co sezona, to naprostej tragéd na stoperu. Strašná škoda, že se nedotáhl Čelůstka, popř. že se o něj nepokusíme znovu.

Reagovat
Ross Geller

A za pár měsíců Lischka - Panák

Reagovat
Selänne

Panák bude minimálně rok a půl bez fotbalu.

Lischka je evidentně Jílkem nechtěnej.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Selänne

Aha, ty reaguješ na tu první část

Ba dumn tss

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
smazaný uživatel

Ten by k vám nešel. To je slávista

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě tam chybí Hovorka, který hraje dobře ve Slávii

Reagovat
pospec7

tvl ten Kozák to už není možný

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák už seká hlavy

Reagovat
fabec1222

Kozák

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kozák do píči

Reagovat
Selänne

Pal už do píči

Reagovat
Rarášek

Ne, tyvole.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak mi tam vlevo u lajny ten ulítaný Hanousek chybí.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Marv

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ale na tribuně samý rudý dresy, to je jak kdyby hráli doma.

Reagovat
andrew96

Plavšić neumí ani simulovat.

Reagovat
Orlandiiik

Hancko !

Reagovat
Orlandiiik

a centr !

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Já už se lekl, že dal góla Kozák.

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
PBLead

já taky

Reagovat
andrew96
Reagovat
Ross Geller

Gooooooooooooooooooooool Dááááááááááááááávid Hanckooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

HANCKO KOUŘÍ!

Reagovat
ratusek

Hancko po pár minutách, Kozák snad po pár hodinách (ikdyž už teď to má přes 10 hodin)

Reagovat
Rarášek

DMK a Hancko . Stačí tam poslat ty správný kluky, žejo ..

Reagovat
PBLead

Jako super, ale stejně nechápu, proč z té naprosto tragické obrany je vyměněn jediný jakžtakž normálně hrající Hanousek a příšerňáci jako Štětina, Costa, Radakovič furt maj místo jistý.

Reagovat
smazaný uživatel

Radakovič a jeho jisté místo

Reagovat
PBLead

Tak neboj, až Jílka přestane současná stoperská dvojka bavit, Radakovič se vrátí na scénu. Ostatně snad sis nemyslel, že naznačuju, že Sparta hraje ve 12 se 3 stopery?

Reagovat
Kang & Kodos

Costa ještě dejme tomu, ale za Štětinu by měl Jílek jít do Prahy pěšky. Jestli tohle nebyl jeho poslední start v základu, tak už nevim

Reagovat
PBLead

Pro mě je prostě největší záhadou, proč se nepřivedl nějaký nový stoper. Dyť společně s pravým bekem to je naše dlouhodobá slabina. Už v zimě přivést Hanouska bylo víceméně zbytečný. To samé by plusmínus odehrál jeden z dvojice Civic / Vatajelu. Hořel pravý bek a stopeři hráli příšerně. Aspoň že přivedli toho Vindheima (plus Sáček vypadá docela překvapivě v pohodě na RB, což je asi ve srovnání se Zahustelem jednoduchý). Doufal jsem, že ten Hancko je hlavně stoper, protože tam by se nám fakt někdo hodil.

Reagovat
Kang & Kodos

Však přišel Lischka, ale ten zas bude ready bůhvíkdy. Já absolutně nechápu to, čim si vysloužil Štetina post prvního stopera, kolem kterýho se točí všichni ostatní. Je pomalej, neobratnej, je to dřevák a na svojí kulturistickou postavu i celkem měkkej.

Reagovat
PBLead

Jo, sorry vlastně. přišli Lischka a Panák. Jenže oba po zranění, přičemž Panák se bude ještě půl roku léčit. OK, to jsou fakt nákupy na nic...

Reagovat
Kang & Kodos

Vlastně taková buzerantská verze Stronatiho, kdybych to měl zkrátit

Reagovat
Posledni Kovboj

ten by to aspon pomlatil, kdyz nic jinyho.

Reagovat
Selänne

Takový štěňátko na steroidech.

Reagovat
naheCZ

Si zapomněl žlutou kartu vzít sebou ne?

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Marv

Máte někdo link na Spartu?

Reagovat
Marv

Diky

Reagovat
smazaný uživatel

o2tv nejde? Někdo tu říkal, že to je do konce prázdnin zadarmo. Já nevím, páč to mám zaplacený.

Reagovat
Jackmaker1989

Kde je Kolmičenko? Prestup?

Reagovat
smazaný uživatel

Je na tribuně a fandí

Reagovat
smazaný uživatel

Na tribuně odpočívá na odvetu EL.

Reagovat
Losinho

Šetří ho proti slabším

Reagovat
Posledni Kovboj

zmrde

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Firkraag

Reagovat
pospec7

pěkná akce Bolky

Reagovat
smazaný uživatel

kurva potrebuju aby se trefil Wagner ale i tak gol Sparte potesi

Reagovat
Coutinho10

nepotrebujes...je rozhodnuto

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo ale v horajzove lize ztracim na soupere 3 body, jemu z tohodle zapasu uz nikdo nehraje, mne Wagner, tak potrebuju aspoín acko nebo proste neco

Reagovat
Coutinho10

ok ale Wagner zatim totalne neviditelnej, ale uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

Wagner na hrad, ztracel sem 3b a on mi nahral hned 4 vyhral mi to asi bonus za +5 rohu

Reagovat
Coutinho10

tomu rikam stesti to moje je jedine to, ze to vypada, ze vsichni konkurenti s 12 bodama prohrali, takze nikdo toho nevyuzil

Reagovat
smazaný uživatel

wau, seknul sem lidra a duchovniho otce nasi ligy snad te to udrzi na prvnim fleku

Reagovat
Coutinho10

diky vypada to, ze bych porad o skore mel bejt 1., ale je to velka skoda, protoze jsem jim mohl odskocit

dalsi kolo mam opet PavliceQa, takze to chce jit zase na viteznou serii

Reagovat
Dru Zeree

Mešíííí

Reagovat
naheCZ

Krásná akce

Reagovat
andrew96

Nádherná akce.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Muriiis

Reagovat
Coutinho10

Meeeeeeeessa

Reagovat
Rarášek

Matějovský ...

Reagovat
smazaný uživatel

Bucha parádně při té rozehrávce

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Matějovský

Reagovat
ratusek

Matějovský

Mešanovič snad největší palič ligy už 2 goly

Reagovat
KingMaster13

Má slávistické srdce Jak to proti Spartě mohlo dopadnout

Reagovat
Rarášek

Prej největší palič.

Reagovat
smazaný uživatel

ale měl dát dva další.

Reagovat
Posledni Kovboj

toho z trunu uz davno sesadil Libor

Reagovat
ratusek

No Kozák je zoufalej, ale když to řeknu, tak jen chvíli. Muris své paličství dokazuje dlouho

Reagovat
Posledni Kovboj

kozak je takovej jednosezonni zazrak FDF

Reagovat
andrew96

Největší palič je na hřišti a není to Mešanović.

Reagovat
smazaný uživatel

na Kozáka nemá no...

Reagovat
Ross Geller

Tvle ty rozehrávky Štetiny, to je vždy odevzdání míče soupeři.

Reagovat
naheCZ

Franěk má vsazeno na poločas bez karty ne?

Reagovat
smazaný uživatel

už měl dát minimálně tři

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný jakou má Kozák smůlu/deku.

Reagovat
smazaný uživatel

a to se dnes ještě bude červenat

Reagovat
ratusek

Štětina zas někde v piči

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Orlandiiik

néasi, někde v lese a Muris sám

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodčí se normálně zbláznil. Tam už měly byt minimálně 4 žlutý. Pak se můžeme divit, proč je v lize víc faulů jak nahrávek.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochop, že si zapomněl karty.

Reagovat
smazaný uživatel

tím se to dá uspokojivě vysvětlit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

A na lávce kromě Tetteha nikdo, kdo umí dát gól

Reagovat
smazaný uživatel

Na to přece máme Kangu

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta tam má celé 2 ofenzivní hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Karlson a Kanga?

Reagovat
smazaný uživatel

Na lávce.

Reagovat
smazaný uživatel

Koho?

Reagovat
Miguel19

Jakože Tetteh to umí?

Reagovat
KingMaster13

Když se mu chce tak nějaký gol občas dá

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš když zakopne

Reagovat
KingMaster13

Mě u něj přijde, že se mu nechce makat. Jinak by byl fajn

Reagovat
Kang & Kodos

Právě jsme nalezli dno. Asi na půl minuty s útočnou dvojicí Kozák-Štetina. Nemůže bejt nic horšího, to by se musela přestat točit Země

Reagovat
ratusek

Plavšič tradičně přešlapovačka, míč podél lajny a když ho obránce neodzbrojí, tak se otočí a vrátí to zpátky

Reagovat
Losinho

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal zábavnej. Sice prohráváme, ale bavím se dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl to jsou otázky reportéra

Reagovat
Raylan

Tohle proste nejde, to se nikdy nikam neposune. Prvotní mělo bejt vyřešení problémů vzadu, hlavně problém stoperů, a ne přivést dva mladý, zraněný kluky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z opakovačky je vidět, že Štetina tu ruku hrál vědomě. Takže beru zpět.

Reagovat
Rarášek

HT: Zcela očekavaně Štetina a Kozák naprosto příšerný. Hancko hodně rozlítanej a často nechavá velký mezery vzadu. Trávník se trochu vzchopil, ale pořád je to málo. DMK musí taky přidat.

Hrozně se mi líbí Srki, ten je v nový sezóně ve výborný formě, mít tam útočníka ..

Reagovat
Raylan

Tak to mě teda Plavsic nijak netankuje. Občas dá centr když má čas, ale to jen díky nějaký pěkný prunikovce od Kangy, jinak ze by přes někoho přešel nebo se sám dostal do šance, to vůbec.

Reagovat
ratusek

Srki? ty máš asi hodně malý nároky

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Hokaido

Srki je zatím takovej novej Konaté. Musí strašně přidat. Potenciál ale určitě má.

Reagovat
Rarášek

Timmy

Reagovat
Noke

krásná individuální akce třech lidí. Švanci

Reagovat
smazaný uživatel

tak stane se

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Kang & Kodos

Si dělá prdel ne?

Reagovat
PBLead

Tak já asi fakt nerozumím fotbalu, ale proč že šel Karlson dolů?

Reagovat
smazaný uživatel

Karlssson je takový trochu lepší Ben Chaim

Reagovat
ratusek

On sundá Karlssona dobrovolně si pod sebou podřezává větev

Reagovat
KingMaster13

Už tomu chybí jen to aby nasadil Juliše až se uzdraví

Reagovat
ratusek

Stačí, že bude hrát zase Frýdek místo Krejčího

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Rarášek

Geniální tah.

Rád tam Haška vidím, chybí tý záloze .. Ale za DMK? Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

To je šílenost stáhnout 1 z nejlepších fotbalistů co máte v týmu

Reagovat
Rarášek

+ To zase posune Trávníka napravo a celej jeho dnešní progres zase půjde doprdele .

Reagovat
KingMaster13

Právě

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už tam má Sparta jen jednoho hráče do útoku, Kangu

Reagovat
Zark

Kozak dela vse proto aby se vratil domu do opavy

Reagovat
KingMaster13

Alespoň by měl Džeky druhé Vánoce

Reagovat
Raylan

Tak DMK očividně Jílkovi dost nesedí. Super, takže celou sezónu odehrají Hloža s Plavsicem sami.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
KingMaster13

Ten Jílek toho Karlsona chce regulérně vyštípat Kdyžtak do SKS ho bereme. Může hrát napravo a do leva se přesune Masopust či Ševčík

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych ho ale nechal někde hostovat.

Reagovat
KingMaster13

Do Liberce, tam nám rozehrávají hráče

Reagovat
Hokaido

OK. Jílek ven.

Reagovat
KingMaster13

Třeba bude brzo volnej Vrba

Reagovat
Losinho

Jak to zas schytal karlsson

Reagovat
KingMaster13

Je to hrozně divný mě přišel jako jeden z těch lepších. Tvrdíku pokud to čteš tak ho přiveď. Nasereme je a ještě získáme dobrý křídlo

Reagovat
PBLead

Tak vám by se nějaké křídlo hodilo. Navíc DMK je levák a vám zrovna odešel princ Jaromír. No rozhodně by byl lepší než zas někdo z Liberce.

Reagovat
KingMaster13

Byl by to solidní upgrade

Reagovat
Raylan

Je to tak, i kdyby hrál hovno, tak je to jeden ze dvou fotbalistů na trávníku, kterej má alespoň nejakej finální proodukt.

Reagovat
KingMaster13

Právě, on by byl i u nás skoro nejlepší křídlo. Je to cizinec takže by mu asi nedělalo problém přestoupit k nám.

Reagovat
Losinho

A na podzim ho nechat ve Spartě rozehrát?

Reagovat
KingMaster13

On by možná se i vešel do sestavy. Však to levé křídlo je u nás teď tragédie

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
montaigne33

Vrba si zřejmě pomalu začíná uvědomovat- že současný kádr není ten nejsilnější, kt v PlZ trénoval...

Reagovat
Dru Zeree

ten Wágner tam toho moc nenaběhá teda

Reagovat
Jackmaker1989

Šteitna

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí našel karty.

Reagovat
smazaný uživatel

Si je zapomněl v kabině a o poločase vzal

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kdy mu to přestanou konečně žrát tomu Plavšičovi..

Reagovat
andrew96

Reagovat
Kaspar

DMK koupit a Sparte prachy + Jugas

Reagovat
smazaný uživatel

Jugase ne. To spíš Kuchtu, když mají tolik zraněných útočníků.

Reagovat
Kaspar

ty bys nechtel videt Jugas - Stetina?

Reagovat
smazaný uživatel

Jugas je moc dobrej na ně. Nechci posilovat rivala.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

To bychom jim dali dobrýho stopera Hromadu bych jim dal nebo Sýkoru

Reagovat
Kaspar

v Jablonci to teda vubec neukazuje

Reagovat
KingMaster13

Je pravda, že mu to nejde. Možná po tom zranění už tak dobrej nebude. Vím ale, že Trpišovi se do stylu moc nehodí. Protože fotbalově to je prostě kopyto.

Reagovat
Miguel19

Plavšič je hroznej tragéd tvl..

Reagovat
ratusek

Reagovat
Orlandiiik

Asi takhle Plavsic no, absolutně mimo

Reagovat
Jackmaker1989

Kozaaaaaaaaaaaaaaak

Reagovat
smazaný uživatel

je mi ho uz rekulerne lito

Reagovat
KingMaster13

Mě ne

Reagovat
Losinho

Reagovat
REPLIKATOR

Neměl co lozit do Sparty = žádná lítost

Reagovat
Heisenberg

F

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Raylan

Dej na hrot Hanouska, horší to nebude.

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
pospec7

Je tohle mozny?

Reagovat
db18

Kozák na pána.

Reagovat
Selänne

On to dělá schválně, to není možný.

Reagovat
REPLIKATOR

Kozák

Reagovat
andrew96

to nepřestane bavit

Reagovat
ratusek

Reagovat
ratusek

Tvl ten at si to jde hodit, ten se z toho nevzpamatuje nikdy

Reagovat
Rarášek

To už snad ani neni vtipný, pošlete ho domů ..

A Štetina chvíli předtím??? Na co tam čekal na kraji vápna???

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák je magor

Reagovat
HorajzmAmmann

Kozák do repre

Reagovat
smazaný uživatel

Lord Kozák

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jílek

Reagovat
KingMaster13

Nejde mu hrot? Zkusil bych ho dát na beka Škodovi to pomohlo

Reagovat
ratusek

tzv na Krauta

Reagovat
Raylan

Ok, Jílek ven.

Reagovat
Miguel19

Jílek chce padáka?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
lichna.

Kozáka kola získává jednoznačně Kozák.

A Kanga

Reagovat
PavlíčeQ

Kozák kola je jednoznačně Chramosta, toho nepřekoná nic.

Reagovat
lichna.

Neviděl jsem. Mrknu pak. Protože jestli to bude lepší než Kozák, tak se už teď těším

Reagovat
smazaný uživatel

Z malého vápna netrefil bránu o 2 metry

Reagovat
andrew96

Reagovat
Rarášek

CO TOMU JÍLKOVI MRDÁ DNESKA??????

Reagovat
KingMaster13

Ten Jílek to rozjebe

Reagovat
Jackmaker1989

Jilek ty si fakt kokot Tak toto je moc

Reagovat
pingla

Chybí Zahustel a Hložek (ten proč nehraje?)

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek nemocnej.

Reagovat
HorajzmAmmann

Zlatej Smola ty vole...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Kozák a Jílek

Reagovat
Orlandiiik

WTFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga dolů? wtf

Reagovat
Selänne

Evidentně ho šetří na odvetu v poháru...ale ví on sám, že Sparta prohrává?

Reagovat
JeséRodriguez

To bylo 2:2 ne 2:1

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Selänne

Hm, ne.

Reagovat
JeséRodriguez
Reagovat
Selänne

Hm, tak jo.

Reagovat
fabec1222

Kanga , tak to bychom měli, koho místo něj?

Reagovat
naheCZ

Bojujte za Spartu

Reagovat
andrew96

Bojujte za Spartu

Reagovat
C-M@ster

Tahle liga baví

Reagovat
Dru Zeree

Konečně Wágner do píči, ten chlap běhá 3x3 metry

Reagovat
Gareth Bale 11

Jílek. To je střídání.

Reagovat
smazaný uživatel

Jílek vzdává tvořivost a bude se nakopávat.

Reagovat
ratusek

Takže příští týden Sparta bez trenéra, a jako trenér bude jmenován Zdeněk Ščasný. Který bude působit u týmu, dokud nenajdou náhradu, ale zůstane to ve finále do konce sezony

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
pingla

Reagovat
Losinho

Zdeněk bude externí odborník s jediným úkolem - najít trenéra. A on ho najde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Liquid

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No tak bez Kangy gól nedaj, to je snad jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

jo je

Reagovat
Hokaido

Si dělá prdel, čůrák jeden dementní? Štetinu a Kozáka nesundá ani po těhlech x špatnejch výkonech v řadě a teď předvede tohle... Vyjebanec vyjebanej.

Reagovat
smazaný uživatel

Trávníka taky nesundá nikdy a to hraje slušnou bídu

Reagovat
lichna.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
PBLead

Tyvole, že on ten Jílek je skrytý Slávista? WTF? Jako ok, jsem schopen pochopit, že Ten Karlsson nehrál tak jak chce od křídla. Ale dopiči - stáhnout Kangu? Jediného fotbalistu na hřišti? OK no. Aspoň má teda Jílek koule, ale dělá podle mě píčovinu.

Reagovat
HorajzmAmmann

sundej i Costu, to je poslední hráč, který může dát gola...

Reagovat
KingMaster13

Spíš Hancka. Costa když tam nemá někoho kdo mu to posadí na kebuli tak nic nevymyslí. Mohl by tam někoho ale přejet za redku

Reagovat
dondinho

Jílkovi už asi přijde zbytečný mít na place aspoň jednoho hráče co umí hrát fotbal...

Reagovat
Kaspar

'Snad si Rosa nevsimne ze vedle nej sedi Komli

Reagovat
KingMaster13

Jílek mi připadá, že už to dnes odpískal a zkusí to urvat v tom Turecku. Pokud to tam pro něj nedopadne, tak i když se říká že čas dostane tak bude 1 nohou venku

Reagovat
smazaný uživatel

Tetteh a ty jeho prihravky ty maj oči

Reagovat
HanzBP

Co to mají sparťani za hrozný chorál jak tam houkají? Úplně to trhá uši.

Reagovat
Kepy_FCB

Hnus a navic to ukradli slovanistum

Reagovat
HanzBP

Jo já už to snad slyšel i u Brna. Zní to hrozně teple.

Reagovat
Banikovec7

V Karvine se to ozyvalo i z naseho kotle

Reagovat
Kepy_FCB

Spis divošsky

Reagovat
oli9

jj slovan a brno..houkaji jako opice

Reagovat
Kang & Kodos

To je neskutečná zoufalost. Co od tohodle do píči čeká?

Reagovat
ratusek

Dostane ultimátum ohledně počtu bodů z následujících zápasů. A ikdyž ho splní, tak ultimátum znamená, že v něj moc důvěru nemají. Takže ho odvolají časem a na hřiště se vrátí Frýdek, Hanousek, Zahustel, Radakovič a karavana pojede dál

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak já už nevím, jak se piskaj ty ruce.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pospec7

Kdyz je kopyto a trefi sam sebe, tak ne. To da rozum. Prece

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
ratusek

á Mešanovič, už jsem se lekl, že se změnil

Reagovat
KingMaster13

Dřevák

Reagovat
Raylan

Sáček jediný světlý bod dnešního zápasu. a Hancko bude taky dobrej, ale radši bych ho viděl na stoperu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pískej konec ligy.

Reagovat
Selänne

Bucha je fakt parádní hráč, co by za něj Plzeň dneska dala.

Reagovat
smazaný uživatel

Bucha na to jakej je to cucak, tak ma skvelej prehled

Reagovat
KingMaster13

Tak nedostal se do našeho áčka náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

pripadne mi, ze vzdycky zvoli spravny reseni, a to i pod tlakem.

Reagovat
KingMaster13

Je výbornej až je mi to líto. Nejvíc mě mrzí, že u nás nechtěl na hostování, šel do Plzně a tam se na hostování stejně dostal Teď bychom měli parádního hráče za Krále do středu a nemuseli kupovat Oscara

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Hašek zabíl

Reagovat
Jackmaker1989

Proste, ti tragédi horia každý zápas v obrane a on tam toho Kayu nedá a nedá toho Hanczka na stopera a Hanouska na lavu obranu. Proste striedaním Kangu to zabil.

Reagovat
smazaný uživatel

kde je Hancko vic vyhranejsi? na beku nebo je to spis stoper?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Kanga dnes naposledy

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hm, ten dřevák Klíma to přišel sabotovat.

Reagovat
ratusek

měli ho nechat v Jihlavě

Reagovat
Frank Lampard 8

To je jinej Klíma

Reagovat
Raylan

Tetteh at je marnej jak chce, tak je o deset parníku před kozakem

Reagovat
pospec7

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Liquid

Reagovat
pospec7

Comeback is real

Reagovat
pospec7

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Goooool

Reagovat
Rarášek

TAKHLE VOLE HRAJE ÚTOČNÍK, TO ČUMÍŠ KOZÁKU, CO????

Reagovat
Selänne

Aspoň ta hlava mu funguje, když nohy má křivý.

Reagovat
ratusek

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

to je zapas

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Heisenberg

Leo

Reagovat
smazaný uživatel

KDO TO ŘÍKAL? KDO TO ŘÍKAL? JÁ TO ŘÍKAL

Reagovat
Dave LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Murisi do píči joo

Reagovat
C-M@ster

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
fabec1222

hehe

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

MEŠANOVIČ MRDÁÁÁ

Reagovat
SpartaOvenka

Chtěl jsem napsat, že Muris dá tak do 5 minut stejně zase gól,..

Reagovat
Miguel19

Co to šmarjá přivedli za další slovenské hovno?

Reagovat
fabec1222

Mešanovič příští kolo už za Spartu?

Reagovat
HorajzmAmmann

Kurva

Reagovat
KingMaster13

Stačili 2 hráči po rozehrávce. To je směšný. Ještě hattrick si nechají dát od tohohle paliče Rozpusťte to

Reagovat
naheCZ

Bucha, Mešanovič paráda

Reagovat
Rarášek

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas baví

Bucha opět výborně

Reagovat
Hokaido

Ježiš to jsou čůráci.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
ratusek

Komličenko má v piči, čumí do mobilu místo toho aby se radoval.

Jinak Hancko zase rozlítanej uplně. Muris 3 fíky, ten se vystřílel na půlroku

Reagovat
HorajzmAmmann

ten už má v píči...

Reagovat
ratusek

však jo, já tomu odpočinku před odvetou, která se hraje doma, nevěřím

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

... po tom přestupu

Reagovat
Kang & Kodos

Rosa dvě místa od něj. Snad ho do konce zápasu podepíše

Reagovat
Kepy_FCB

Rosickej ten výraz k nezaplaceni

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že si držíme Škodu, přivedeme Yusufa, který dal loni 5 branek sotva a máme věčně zraněného Tecla. Ale Murise pustíme Vedení

Reagovat
ratusek

tvl dyt Muris je uplně stejnej palič jako ti sotatní co tam máte, akorát ted dal hattrick. To dal onehdy i Diop a jak je marnej

Reagovat
KingMaster13

Navíc Sparta má tak příšernou obranu, že to není měřítko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

To Pavel Kuka taky byl palič a kolik gólů dal. Jinak v té sezóně 16/17 jsme titul vyhráli díky jeho gólům, nebýt jeho, tak ten titul tehdy zdaleka nemáme.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
KingMaster13

A jako ty vole, že dá hattrick týhle obraně Sparty není měřítko. Vždyť jim loni dal Suk 5 golů z úplně stejné situace.

Reagovat
Gareth Bale 11

Ale akce teda parádni od MB, krásně je rozebrali.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Štětina tam šel šlapákem a Matějovský to chtěl odkopnout omg.

Reagovat
smazaný uživatel

taky myslím

Reagovat
andrew96

Reagovat
ratusek

Jasná penalta

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

Štětina odehrál míč, a Matějovský ho sejmul

Reagovat
andrew96

Štetina ho odehrál šlapákem.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

no to je sporný, oba tam šli šlapákem stejně. Hlavně je to škoda z pohledu, že by to šel kopak Kozák a rovnou by se oběsil na břevnu

Reagovat
frankiefcb

Tak to ani omylem kámo. Matějovský tam slapakem nešel.

Reagovat
andrew96

Matějovský tam žádným šlapákem nešel, chtěl to odkopnout zespodu nártem.

Reagovat
Riviera Kid

Ten slapak od matejovskeho byl kde?

Reagovat
frankiefcb

Šlapák ti něco říká. Podrážka napřed?

Reagovat
KingMaster13

Ten Bucha mě sere Fakt 1 z mála hráčů kterýmu prospělo hostování

Reagovat
Riviera Kid

Stetina slapak, co se vůbec řeší?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Gareth Bale 11

tak tak

Reagovat
frankiefcb

Úplně jasný, by si měli komentátoři nastudovat pravidla

Reagovat
KingMaster13

To Sparťanské TV nevysvětlíš

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
dondinho

Asi by to chtělo z taktiky "aby dal konečně Kozák góla" najet na osvédčenou "hlavně neinkasovat"

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně by šel penaltu kopat Kozák.

Reagovat
Miguel19

Penalta.

Reagovat
havrys99

penalta

Reagovat
HorajzmAmmann

Kozák na penaltu a neproměnit... pls

Reagovat
ratusek

Reagovat
Raylan

Půjde Kozak?

Reagovat
Jackmaker1989

Aj tak penaltu Sparta nedá :D Kozak prosím

Reagovat
REPLIKATOR

Šlapák!

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ten komentátor je neuvěřitelně ubrečenej.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Však je to Sparťan.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

to všichni na O2

Reagovat
andrew96

Experti z O2.

Reagovat
Mates_Matesović

Jděte do píči

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Gareth Bale 11

Vsak to byl jasnej slapak, co to tam mele ten komentator?!

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem, že bude penalta

Reagovat
KingMaster13

Přerušit zápas ať vypadnou z tempa

Reagovat
havrys99

pošlete ho domů

Reagovat
smazaný uživatel

No toto?

Reagovat
Jackmaker1989

Ty picoooooooooooooooooooo

Reagovat
pospec7

neverim

Reagovat
Raylan

Nene

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák dal gól? Teď už jsem viděl všechno

Reagovat
lichna.

Dostat gól od Kozáka. To je na rozpuštění..

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

PREPISTE DEJINY!!!!!!

Reagovat
Rarášek

CO TO KURVA

Reagovat
Rarášek

Štetina asistence a Kozák gól, to jsme v prdeli prostě .

Reagovat
smazaný uživatel

KozááááááK

Reagovat
db18

Z koho si budem dělat prdel teď?

Reagovat
andrew96

Štetina zůstává.

Reagovat
db18

díky za zažehnání depresí.

Reagovat
Kang & Kodos

Vždycky jsem ti věřil!!!

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
fabec1222

Kozák jasná zlatá kopačka

Reagovat
naheCZ

Si nechají dát gól od Kozáka

Reagovat
Selänne

No nic, jdu naložit na nejlepšího střelce letošního ročníku.

Reagovat
Gareth Bale 11

Seda.

Reagovat
ratusek

Ty vole néééééééééééééééé

Reagovat
SpartaOvenka

Štětina přihrává, Kozák skóruje

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
ACSMan

Štětina pravý bek

Reagovat
El-Pistolero-68

Není to Štětina, do píči už...

Reagovat
ACSMan

Vím ale Štetitna zní prostě divně

Reagovat
smazaný uživatel

Taky špatně.

Reagovat
ACSMan

Proště má hrát Liška a Hanzko a je to.

Reagovat
Kang & Kodos

Správnou výslovnost si musí zasloužit

Reagovat
REPLIKATOR

Mamlasi z Boleslavi

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

KOZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁK VY KURVYYYYYY

Reagovat
CzechLukas

4:3

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

KOZÁK POSÍLÁ BOLESLAV DOMŮ!!!

Reagovat
Stannis Baratheon

lol

Reagovat
C-M@ster

811 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Plavšič skáče do bazénu

Reagovat
andrew96

Plavšić je tak nechutná mrdka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on s těmi 25 kg...

Reagovat
andrew96

To ho vůbec neomlouvá.

Reagovat
Blasphemer

Kozák gól a Štetina áčko? Jakou sračku mi to hodili do pití?

Reagovat
Azazelo RD

Extázi od bezfrazi.cz.

Reagovat
Pablos

Reagovat
ratusek

Takacs se Šedou

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak na příští týden se snad vystřílel jak Tetteh tak Kozák

Reagovat
Gareth Bale 11

Ten Plavsic je takova kurva, to je hrozny jak furt skace. A furt mu to budou zrat proste.

Reagovat
Petr325

Kde je kurs na 4:3 (95. Mešanovič) ?

Reagovat
Komix

skoro

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím, že jsem se tohoto momentu dožil

Reagovat
smazaný uživatel

Ten volej Haška

Reagovat
KingMaster13

Štětina áčko? Takže základ do konce podzimu

Reagovat
Rarášek

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Plavšič

Reagovat
havrys99

wooooow to je mač

Reagovat
smazaný uživatel

Budínský střídání roku

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

celej kotel tleskal Matějkovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

nebe peklo raj

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas roku

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooool!

Tohle je lepší, než kdyby Sparta prohrála 5:0

Reagovat
SIRBRANIKE

povolit, utiahnut

Reagovat
Coutinho10

loooooool

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

ZAPÁAS BOHŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ

Reagovat
fabec1222

, dej tam Mandjecka

Reagovat
aither

Reagovat
Komix

joooooo

Reagovat
andrew96

umírám

Reagovat
smazaný uživatel

Neplatí, to nebyl Mešanovič

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
KingMaster13

Já se normálně do Bolky zamiloval Jožkaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Reagovat
Jackmaker1989

Hanczko dnes 2-3 jeho góly.

Reagovat
pospec7

Dobrej zápas

Reagovat
Zark

Nevi nekdo kolik zavinil golu ten Hancko??

Reagovat
naheCZ

Reagovat
HorajzmAmmann

neskutečný... Díky, MB

Reagovat
smazaný uživatel

Hancko 1+1

Reagovat
Euphael

hancko

Reagovat
smazaný uživatel

HANCKO - HRDINA I ZLOČINEC

Reagovat
PBLead

Reagovat
Gareth Bale 11

Vsichni drzi radu a Costa metr za vsema.

Reagovat
PBLead

Hancko sice dal gól, ale podle mě za ním jdou tak 3 góly.

Reagovat
El-Pistolero-68

3?

Reagovat
Selänne

Hancko to posral, ale kam proboha běžel Trávník?

Reagovat
smazaný uživatel

Joooooooo!!!!! Je to taaaam!!!!!

Reagovat
kilobyte

Zase zápas kola. Ale rozhodčí pěkná bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní zápas Pochvala pro oba týmy

Reagovat
REPLIKATOR

Sparta

Reagovat
Liquid

Reagovat
Jackmaker1989

Chlapi, bez ohľadu na to kto dnes vyhral, skvelá reklama na futbal. Ako fanúšik Sparty som sa bavil mimoriadne. A to ešte dal gol Kozak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

No tak já bych byl nasraný

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
kilobyte

Oba týmy se zkušeně vytavily a vystřílely do odvety v předkole.

Reagovat
KingMaster13

Na druhou stranu obranu mohou jedině zlepšit

Reagovat
kilobyte

Uzdraví se Zahustel a zraní Sáček, pak místo Costy nastoupí Radakovič a něco vymyslí.

Reagovat
Zark

jj

Reagovat
smazaný uživatel

ZÁPAS ROKU, ale komentátoři teda nejhorší, co jsem kdy slyšel.

Reagovat
PlackaSKS

ti vůbec nevědí co se na hřišti děje...

Reagovat
andrew96

Remíza by sice byla ideál, ale tohle za to stálo.

Reagovat
PBLead

Komentátoři

Reagovat
smazaný uživatel

Mač sezóny

Reagovat
KingMaster13

Tohle bude zápas roku, neskutečný a díky moc Bolce. Ten tým mě hrozně baví, sympaticky to mají poskládaný. Poprvé v životě jim fakt přeju

Reagovat
OTASi

oni už víckrát se jevili dobře, a pak přišel zlom a zas hráli kulový..jinak ale zatím souhlasím..uvidíme po 10 kolech

Reagovat
Han střelil první

Pod Minářem to byl nejodpornější klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď ještě vyklepnout ty druhé rumuny v EL.

Reagovat
KingMaster13

To by byla paráda. Ten Guimares by dali už. Teď pokud dají FCSB tak budou mít skvělou sezonu. Minimálně do podzimu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ratusek

Já vůbec. doufám že se Steuou vyletí

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga je morální vítěz zápasu

Reagovat
OTASi

náhodou, dalo se na ten fotbal dívat..lepší než když to je 1:0 po hrozným fotbalu..sice sparta bez bodu, ale co se ofenzivy týče, tak se zvedá...s obranou to bude horší no

Reagovat
Kang & Kodos

Ale hovno zvedá, to akorát má Boleslav obranu na naší úrovni

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
dondinho

Rosa, zamkni jim autobus a domů všichni klusem včetně Jílka

Reagovat
Selänne

Zamknout autobus a poslat ho z kopce.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byl mač!

Reagovat
OTASi

aktuální zpráva: sparťanský fórum nevydrželo nápor a je nedostupný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OTASi

jen mě mrzí ten Kozákův gol, to znamená že má místo v repre jistý

Reagovat
Euphael

Kdyz jsem na zacatku sezony rikal, ze MB bude dobra a takovy Liberec pujde do hoven.... a je to tu

Reagovat
FCSL

Naštěstí jsou v lize ještě větší hovna jak my

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
db18

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

A teď přijde nátěr v Trabzonu a Jílek bude odvolaný, tak kdo po něm? Návrat Zdendy Ščasnýho jako krizovýho manažera?

Reagovat
dondinho

Mně furt přijde Jílek jako taková horší verze Víti Lavičky...

Reagovat
Kang & Kodos

To by furt nebylo špatný

Reagovat
OTASi

Lavička byl poslední schopnej trenér. Pod ním ten fotbal měl hlavu a patu, nebylo to jednou dobrý a jednou špatný, teda krom posledního jara..nároky byly jinde než teď, sice pod ním Sparta nepřešla přes Malmö do LM, pak ale hrála celkem dobře v EL, nepovedl se posl.zápas proti YBB u nich na umělce, byť "jen" výsledkově. Sp byla lepší a Švýcaři dali víceméně náhodnej gól z rohu na konci. Co by za to dneska na Spartě dali, když to vypadá, že třetí rok po sobě budou bez pohárů

Reagovat
Kang & Kodos

Teď vede v Polsku po čtyřech kolech ligu. A to měl teda hodně těžkej los

Reagovat
OTASi

Tvl to mě úplně uniklo že tam trénuje neříkám že neměl mouchy, ale když si vemu v jakejch je teď sparta sračkách..to byl zlatej trenér.. v tý době měl vlastně dva špílmachry, Dočkala a Matějovskýho..jakej lixis oproti dnešku, když nemaj ani jednoho (Kanga je možná tak poloviční).. říkám si, jak by to vypadalo, kdyby Víťovi dali budget jako maj trenéři teď, kdyby ten tehdejší tým mohl jen doplnit tam, kde je tlačila bota..

Reagovat
Liquid

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele