FORTUNA:LIGA - preview 32. kola: Sparta chce trestat ztrátu Jablonce

14.05.2021, 08:18, aktualizováno 16.05.2021, 09:03
Previews
Jablonec včera překvapivě padl v Příbrami a nabídl velkou možnost Spartě, ta si do Mladé Boleslavi jede pojistit druhou příčku. Slavia by svou sérii bez porážky měla natáhnout proti Karviné, Plzeň poměří síly s Pardubicemi, Teplice potřebují porazit České Budějovice...
FK Teplice - Dynamo České Budějovice  (neděle 15:00)
Teplice hazardují se svou prvoligovou příslušností a v neděli odpoledne potřebují zabrat. Doma hostí České Budějovice a vedle soupeře se budou muset vypořádat s mizernou formou.

Žluto-modří se z tříbodového zisku radovali naposledy na začátku března. Od té doby si napříč devíti koly další výhru nepřipsali. "My se chceme soustředit hlavně sami na sebe, nebereme ohledy v jaké situaci je soupeř, prostě potřebujeme nutně tři body," prohlásil asistent hlavního trenéra Teplic Josef Dvorník.

Domácím situaci hodně zkomplikovala sobotní výhra Příbrami nad Jabloncem, po níž mají na sestupové pozice k dobru už jenom dva body.

Budějovicím to na jaře taktéž dlouho nešlo, poslední dva zápasy ale Jihočeši zvládli úspěšně. "Jsme rádi, že jsme přerušili negativní sérii a dvakrát za sebou vyhráli. Navíc jsme ani v jednom případě neinkasovali, což nás těší o to víc," uvedl kouč Dynama David Horejš, jenž se kvůli neuspokojivým výsledkům dostal pod tlak. Nyní už ale na Střeleckém ostrově panuje veselejší nálada.

Teplicím se trochu zredukoval seznam absentérů, na marodce každopádně dál setrvávají brankář Jan Čtvrtečka, obránce Ruben Droehnle, záložníci Patrik Žitný s Tomášem Kučerou a Admirem Ljevakovićem a útočník Jakub Řezníček. Budějovice postrádají forvarda Davida Ledeckého, start záložníka Matěje Valenty je rovněž v ohrožení.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Mazuch, Knapík, Černý - Kodad, Mareček, Fortelný, Jukl, Moulis - Mareš
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Vorel - Čolić, Havel, Králik, Novák - Brandner, Javorek, Čavoš, Havelka, Mršić - Alvir
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.90 - 3.65 - 4.17
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Pardubice - Viktoria Plzeň  (neděle 15:00)
Ve hře o dvě místenky do evropských pohárů je teoreticky stále pětice celků. Dva z nich se střetnou v neděli odpoledne v Ďolíčku. Plzeň, která k nim má opravdu blízko, se tam střetne s Pardubicemi.

Pro ně už je tato vidina skutečně velmi vzdálená a jen v rovině teorie. Pokud by se jim ale podařilo v tomto utkání uspět, nejlépe o tři góly, stala by se podstatně reálnější. Na páté místo Plzně by dvě kola před koncem rázem ztrácely tři body. Tak či tak mohou litovat dvou květnových ztrát. Doma proti Karviné dokázali uhrát pouze remízu, před týdnem pak po trefách Alvira a Čoliće prohráli v Českých Budějovicích 2:0.

Ovšem špatnou formou se prezentuje i Plzeň. Ta v tomto měsíci odehrála už tři zápasy, z nichž vytěžila pouhý bod. Vedle domácí remízy s Příbrami si dojela pro porážky na hřiště obou pražských "S", přestože minulý víkend na Spartě po Brabcově trefě vedla. Po přestávce ale na konečných 3:1 otočili Hložek, Hancko a Karabec.

V prvním vzájemném střetu od začátku vše hrálo do karet Viktorce, která od třicáté minuty hrála přesilovku. Prosadit se dokázala až v závěru, kdy o tříbodovém zisku rozhodli Havel a Bucha.

Vinou dohody klubů nemůže v nadcházejícím utkání nastoupit Hlavatý, který tak za postranní čarou doplní zraněné Boháče a Petráně. V ohrožení je i start Letáčka, stejně jako na druhé straně Kovaříka. Kdo se v plzeňském dresu rozhodně nepředstaví, to jsou Bucha, Beauguel, Kopic, Limberský, Matějka a Míka.
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Hrnčíř - Surzyn, Šejvl, Toml, Čelůstka - Jeřábek - Kostka, Tischler, Ewerton, Cadu - Černý
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Kaša, Hejda, Brabec - Havel, Káčer, Čermák, Kalvach, Falta - Mihálik, Ondrášek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.00 - 4.21 - 1.57
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Mladá Boleslav - Sparta Praha  (neděle 17:00)
Sparta se po vítězství nad Plzní vrátila díky lepšímu skóre na druhé místo, to ale pořád nemá jisté. V Mladé Boleslavi se navíc Letenských v poslední době moc nedaří, nyní však ve městě škodovek potřebují uspět.

Trvalo to poněkud déle, než se asi čekalo, nakonec ale Boleslav pod trenérem Karlem Jarolímem učinila vzestup tabulkou, díky němuž se Středočeši bezpečně udrží v nejvyšší soutěži. Jarolímova družina zvládla v posledních dvou kolech nevyzpytatelnou výpravu na Moravu, když nejprve ukořistila tři body v Uherském Hradišti a posléze ubránila také brněnskou Zbrojovku.

S trochou přehánění se tak Středočeši nemusí ve zbývajících třech duelech tolik snažit. "Chtěli jsme ligu pro Boleslav zachránit co nejdříve, ne o ní bojovat do posledního kola. To se nám povedlo, zbývající tři zápasy můžeme odehrát bez stresu a s klidnou hlavou. O to více se na střetnutí se Spartou těšíme," prohlásil Jarolím.

Sparťané naopak ještě musí bojovat. Ve středeční důležité dohrávce proti Viktorii Plzeň si sice na své konto připsali důležité vítězství, ovšem druhé místo stále nemají v kapse. Stejně bodů jako Letenští má totiž také Jablonec. V Boleslavi se ale Pražanům moc nedaří. Poslední dvě utkání v automobilovém městě skončila porážkou hostujícího mančaftu.

Kouč Sparty Pavel Vrba si dobře uvědomuje, v jaké situaci se jeho mužstvo nachází. "Domácí mají motivaci, budou bojovat. Samozřejmě tabulku vidíme, ale jsou před námi ještě tři zápasy. Musíme koukat hlavně na sebe, abychom udělali co nejvíce bodů," sdělil bývalý trenér Plzně či české reprezentace.

Na straně Letenských se v neděli nepředstaví hned několik marodů. Jmenovitě jde o obránce Dominika Plechatého s Andreasem Vindheimem a Lukášem Štetinou a záložníky Ladislava Krejčího staršího i jeho mladšího jmenovce. Nejisté jsou také starty křídelníků Matěje Polidara a rebelujícího Srdjana Plavšiće.

V Boleslavi hostuje právě ze Sparty útočník Václav Drchal, jenž se tak kvůli dohodě klubů proti svému zaměstnavateli nepředstaví. Na marodce Severočechů pak figurují brankář Jakub Diviš, záložníci Laco Takács, Milan Jirásek, Dominik Mašek, Tomáš Ladra a David Pech a forvard Martin Graiciar.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Jakub Klíma, Řezník, Šimek - Douděra, Matějovský, Dancák, Budínský, Zmrhal - Jiří Klíma, Škoda
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Wiesner, Čelůstka, Hancko, Hanousek - Karlsson, Pavelka, Sáček, Dočkal, Hložek - Juliš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.25 - 4.33 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slavia Praha - MFK Karviná  (neděle 19:30)
Už jen tři zápasy dělí Slavii od toho, aby jako druhý tým v historii české ligy prošla ligovou sezonou bez porážky. Nyní ji čeká poměrně snadný úkol - čelí Karviné, která hraje už jen o umístění ve středu tabulky.

Sešívaní se před týdnem poměrně natrápili. Zamířili na hřiště Olomouce, kde se během první půle zranil Stanciu a hlavně i vážně Provod, navíc se jim dlouho nedařilo skórovat. Až zhruba čtvrt hodiny před koncem o tříbodovém zisku rozhodl jediným gólem Kuchta. Slávisti tak v posledních čtyřech soutěžních čtyřikrát zvítězili s celkovým skóre 12:1.

Slezané se po povedené první části dubna propadli k horším výsledkům. Na vítězství už čekají čtyři zápasy, za tu dobu získali jen jeden bod na hřišti Pardubic. Minulý víkend doma nestačili na Slovácko, o jehož výhře 0:2 rozhodli brankami Daníček a Petržela. Jozef Weber doufá, že tentokráte to bude lepší výkon. "Věřím, že budeme daleko koncentrovanější. Zároveň věřím, že se všichni těší. Přeci jen hrát na Slavii je zážitek," říká kouč Karviné, který má před soupeřem respekt. "Všichni viděli, jak tam dopadla třeba Plzeň, dvakrát porazili i Spartu. Hráči přesně vědí, co mají hrát, protože realizační tým si pro svůj způsob hry vybírá typologicky vhodné hráče - rychlé a sprintery. Na ně se opravdu těžko připravuje. Ostatně to během jara poznaly i týmy v Evropě."

Karviná od postupu do ligy získala proti Slavii jediný bod, v Edenu se jí zatím nepovedlo ani to. Poslední tři střety ve Vršovicích skončili celkovým skóre 11:0, přičemž ten úplně nejaktuálnější z prosince 2019 pak 2:0. V lednu v Karviné padaly branky až ve druhé půli, za hosty se prosadili Sima, Kuchta a Olayinka, za domácí pouze Qose.

Slavia se vedle Provoda musí obejít i bez dlouhodobě zraněného Hovorky, v ohrožení je i start Deliho, Stanciua a Traorého. Na straně hostí visí otazník nad Ostrákem a Neumanem.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Masopust, Kúdela, Zima, Bořil - Hromada - Van Buren, Ševčík, Lingr, Olayinka - Kuchta
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Ciupa - Mikuš, Santos, Šindelář, Mazáň - Qose, Mangabeira - Čmelík, Herc, Bartošák - Papadopulos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.18 - 7.71 - 16.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SFC Opava - Sigma Olomouc  (sobota 15:00)
Opava po minulém kole stoprocentně ví, že příští ročník stráví ve druhé lize, na vyšší úrovni se ale ještě chce předvést. Třeba proti Olomouci, která hodlá v posledních zápasech sázet především na vlastní talenty.

Oficiálně se sice sestup Opavy potvrdil teprve před týdnem, ovšem o pádu SFC bylo de facto jasno již nějaký pátek. Teď už se tak Slezané mohou snažit jen o to, aby se s nejvyšší soutěží rozloučili jakž takž se ctí. "Uděláme vše pro to, abychom našim fanouškům udělali radost. Máme tři kola do konce, které chceme odehrát na co nejvyšší úrovni a pokusit se urvat co nejvíce bodů," vzkázal před sobotním duelem trenér Opavy Radoslav Kováč.

Olomouc už rovněž nemá moc o co bojovat. Po konci sezony se navíc rozloučí s trenérem Radoslavem Látalem, tudíž se Sigma může zaměřit na dravé mládí. "Dva hráče máme v karetním ohrožení a máme i nějaká zranění. Některé starší hráče necháme odpočívat. Šanci tedy dostanou hráči ze širšího kádru a mladí hráči, kterým chceme dát příležitost. Zápas by pro ně měl být povzbuzující a motivující. Doufám, že si ze zápasu vezmou ten správný drive a do budoucna jim to pomůže," prozradil plány pro výlet do Opavy Látalův asistent Jiří Neček.

Vedle vykartovaného stopera Florenta Poulola a zraněných záložníků Lukáše Greššáka s Tomášem Zahradníčkem a rovněž indisponovaného útočníka Jakuba Yunise se ve Slezsku nepředstaví ani další středopolař David Houska, jenž Olomouc po sezoně opustí, přičemž Sigma mu chce pro příští domácí duel nachystat rozlučku.

Opava bude postrádat obránce Josse Didibu s Janem Žídkem, záložníky Christa Tiéhiho s Bartoszem Pikulem a Lukášem Holíkem a útočníka Tomáše Čvančaru. Zatímco Didiba si podobně jako olomoucký Poulolo odpyká disciplinární trest za osm obdržených žlutých karet v ročníku, zbývající hráči figurují na marodce.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Digaňa - Hrabina, Hnaníček, Kulhánek, Helešic - Mondek, Hellebrand, Večerka, Nešický, Kania - Dedič
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Mandous - Radek Látal, Hubník, Beneš, Zmrzlý - Breite - González, Chytil, Daněk, Hála - Nešpor
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.40 - 3.58 - 2.13
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
1. FK Příbram - FK Jablonec  (sobota 17:00)
Jeden bojuje o záchranu, druhý o účast v Lize mistrů. Zápas Příbrami s Jabloncem nabídne souboj, v němž ani jeden tým rozhodně nemůže nic vypustit. Severočeši po tomto kole navíc mohou mít jistotu alespoň třetí příčky, hosté zase sestupu.

Středočeši v posledních týdnech docela zabrali a z předchozích osmi utkání prohráli jen třikrát. Na hřištích Karviné a Zlína dokázali bodovat naplno, další tři zápasy skončily remízou včetně toho týden starého v Plzni. Po trefách Pilíka a Nového sice Viktoriáni dokázali zásluhou Beauguela, Brabce a Ondráška otočit, avšak v šesté minutě nastavení rozhodl o konečné remíze 3:3 Zorvan.

Ovšem výtečnou formou se pyšní i svěřenci Petra Rady. Ti na přemožitele v ligové soutěži čekají už jedenáct zápasu, poslední čtyři navíc vyhráli s celkovým skóre 12:2. Minulý týden proti Teplicím se zaskvěl hattrickem Doležal, čtvrtý zásah přidal Kubista. Za "Skláře" jediným gólem kontroval Jukl.

První vzájemné utkání této sezony bylo velmi dramatické. Nový sice poslal muže od Litavky do vedení, nicméně na konečných 2:1 otočil bleskově Kratochvíl. V posledních čtyřech soutěžních střetech se tak pokaždé radoval domácí tým.

Příbramští pro nadcházející utkání nemohou počítat se zraněnými Cmiljanovićem, Lalkovičem, Laňkou a Treglerem, na straně druhé chybí Haitl a možná i Holík se Schranzem.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Šiman - Nový, O. Kingue, S. Kingue, Mezera - Pilík, Soldát, Rezek, Zorvan, Vávra - Lubega
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Štěpánek, Kubista, Zelený, Krob - Hübschman - Pleštil, Považanec, Kratochvíl, Jovovič - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.84 - 4.46 - 1.49
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Baník Ostrava - Fastav Zlín  (sobota 17:00)
Zlín se trápí už příliš dlouho na to, aby vedení klubu jen nečinně přihlíželo. Do utkání v Ostravě proto "Ševce" povede nový kormidelník. Uspěje hned při své premiéře na horké vítkovické půdě?

Neschopnost doma porazit poslední Opavu byla tou poslední kapkou, po níž se vedení Zlína odhodlalo k vyhazovu trenéra Bohumila Páníka. Tomu se tedy návrat na Letnou nepovedl tak jako jeho první anabáze na lavičce "Ševců". Při ní Páník dovedl Moravany mimo jiné k zisku národního poháru a s mužstvem se převážně pohyboval v horní polovině tabulce. Druhá epizoda zkušeného kouče u řeky Dřevnice se naopak nesla ve znamení strachu z možného sestupu.

Záchranu Fastav pořád nemá matematicky zaručenou, vzhledem k formě Teplic a Brna se ale o sestupu mluví pouze v divokých teoriích. Nový kouč Jan Jelínek se tak může s kádrem poměrně v klidu seznámit ještě před letní pauzou. "Pro sebe to beru jako obrovskou zkušenost podívat se z druhé strany do velkého fotbalu. V dané situaci to vnímám jako záskok, výpomoc a týmovou spolupráci," uvedl donedávna lodivod zlínského B-týmu.

Baník si změnou na trenérském postu prošel již před nějakým časem a Ondřej Smetana nakonec dostal důvěru i pro nadcházející ročník. Stále začínajícímu kouči bude nově jako asistent pomáhat někdejší vynikající reprezentační záložník Tomáš Galásek. Obměněný trenérský štáb bude mít za úkol prolomit stagnaci, v níž se klub zhruba poslední dva roky víceméně nachází.

Probíhající sezonu zakončí Ostravané zřejmě v první polovině tabulky, ovšem evropské poháry jim opět uniknou. Přesto Baník doufá, že se po dvouzápasovém půstu zase dočká vítězství. "Chceme, aby ten zápas byl o nás a našem způsobu hry, budeme chtít zvítězit. Trenéra Jelínka znám z béčka, kde se prezentoval moderním, náročným fotbalem, počítám, že tyhle prvky bude chtít přenést také do hry áčka," prohlásil Smetana.

Domácí budou postrádat zraněného beka Jana Jurošku a též vykartovaného stopera Jaroslava Svozila. Na druhé straně si karetní trest musí odpykat záložník Jakub Janetzký, nastoupit nebude moct ani křídelník Roman Potočný, jenž ve Zlíně hostuje právě z Baníku. Guinejský středopolař Cheick Conde zase pořád čeká na nové pracovní povolení.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Fillo, Stronati, Pokorný, Fleišman - Fillo, Jánoš, Tetour, Kaloč, Ndefe - Zajíc
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Simerský, Buchta, Matejov - Fantiš, Vraštil, Hlinka, Janošek, Dramé - Poznar
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.70 - 3.89 - 5.18
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Bohemians Praha 1905  (sobota 19:30)
Už v tomto kole si Slovácko může zajistit účast v evropských pohárech pro příští sezonu. Potřebuje k tomu ale ztrátu Plzně a hlavně své vítězství, které by si muselo připsat proti rozjetým "Klokanům".

Mužům z Uherského Hradiště se v poslední době nedaří. Z posledních šesti utkání hned čtyřikrát prohráli, kvůli čemuž se z boje o Ligu mistrů stal boj o poháry samotné. Uspět dokázali jen proti Brnu a minulý víkend na hřišti Karviné, kde o vítězství 2:0 rozhodli v úvodu Daníček a v závěru Petržela.

Naopak "Klokani" se stejně jako minulé jaro prezentují zlepšenou formou a na přemožitele čekají už jedenáct po sobě jdoucích utkání. Minulé kolo si doma docela hravě poradili s jiným z pohárových aspirantů v podobě Liberce, proti němuž ve druhé půli udeřili Pulkrab, Necid a Hronek.

Slovácko si na soupeře z Ďolíčku dlouho nemohlo přijít, konkrétně sedmkrát v řadě, to se však změnilo v lednovém utkání. Ve Vršovicích o konečném výsledku 3:1 rozhodli Kalabiška a dvěma góly Kliment, po pauze snižoval Puškáč.

Domácím budou chybět zranění Kalabiška, Reinberk a Srubek, na straně hostí zdravotní potíže do hry nepustí Bartka, Hůlku, Pokorného, Ugwua a Valeše, žluté karty pak Necida. V ohrožení jsou navíc i starty Jindřiška, Schumachera a Vaníčka.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nemrava - Šimko, Hofmann, Kadlec, Divíšek - Havlík, Daníček - Petržela, Sadílek, Navrátil - Kliment
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Bačkovský - Bederka, Köstl, Krch - Dostál, Květ, Hronek, Ljovin, Vondra - Puškáč, Pulkrab
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.79 - 3.68 - 4.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slovan Liberec - Zbrojovka Brno  (pátek 20:00)
Souboj dvou týmů, které stále mají o co hrát, bude k vidění v páteční předehrávce dvaatřicátého kola FORTUNA:LIGY. Liberec se s Plzní pere o evropské poháry, Zbrojovka zase s Teplicemi a Příbramí o záchranu.

Slovan má v posledních dvou měsících rozpačitou formu, která jej od účasti v předkolech Konferenční ligy oddálila. Z osmi předchozích utkání totiž uspěl pouze dvakrát, hned čtyřikrát odcházel ze zápasu s prázdnou. Stalo se tak i naposledy v Ďolíčku, kde domácím Klokanům po bezbrankové první půli podlehl po trefách Pulkraba, Necida a Hronka 3:0.

Nedávná forma Jihomoravanů ovšem taky nevypadá, že by se prali o všechno. Na jaře totiž naplno bodovali pouze dvakrát, k tomu uhráli několik remíz a spoustu utkání prohráli. Včetně jednoho z těch záchranářský minulý víkend, doma proti Mladé Boleslavi po dvou trefách Drchala a jedné Douděrově prohrávali dokonce o tři góly, Pernica s Přichystalem ve zbytku zápasu dokázali jen snížit.

Vzájemná bilance z poslední doby hraje ve prospěch mužů z Podještědí, kteří vyhráli poslední čtyři soutěžní zápasy včetně toho lednového v rámci tohoto ročníku. Na Srbské se v první půli prosadili Mosquera s Rabušicem, po pauze na konečných 0:3 pečetil Pešek.

"Nevnímáme to tak, že bychom Liberci měli co vracet za lednový domácí zápas. Víme, že soupeř bojuje o poháry a bude nás chtít porazit, my mu to budeme chtít znepříjemnit. Dokud máme byť jen minimální šanci na záchranu, budeme o ni bojovat a rozhodně ji nechceme zahodit nějakým zbabělým výkonem," říká Richard Dostálek.

Domácím by měl chybět pouze Karafiát kvůli karetnímu trestu, Brno se z disciplinárních důvodů musí obejít bez Sedláka, Dreksy a Pachlopníka, zdravotní potíže pak do hry nepustí trio Šural, Vaněk, Kryštůfek.

"Vesměs se jedná o aspiranty základní sestavy, částečně to vyřeší návrat Čermáka s Růskem, kteří si trest odpykali. Vždycky opakuji, že podobné absence jsou šance pro další hráče, aby zabojovali o místo a dobrým výkonem už jej nepustili. Pro hráče by to měla být motivace navíc," dodal kouč Zbrojovky.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Knobloch - Koscelník, Jugas, Chaluš, Mikula - Pešek, Sadílek, Mara, Faško, Mosquera - Rabušic
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Štepanovský, Hlavica, Pernica, Moravec - Reiter, Čermák, Texl, Přichystal, Fousek - Růsek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.61 - 4.17 - 5.54
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha31256081:1781
2.Sparta Praha31205669:3765
3.FK Jablonec31205657:3165
4.1. FC Slovácko31175954:3256
5.Viktoria Plzeň31157953:4152
6.Slovan Liberec31148942:2950
7.FK Pardubice311371137:4146
8.Baník Ostrava311291043:3145
9.Bohemians Praha 1905311012937:3142
10.Sigma Olomouc319121036:3539
11.Dynamo České Budějovice319111132:4238
12.MFK Karviná318101333:4734
13.FK Mladá Boleslav31891439:4833
14.Fastav Zlín31871628:4431
15.FK Teplice31681730:6226
16.Zbrojovka Brno314101727:4922
17.1. FK Příbram31491823:6221
18.SFC Opava31382020:6217

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (786)

Přidat komentář
lampas

Není pravda, že už po tomhle kole mohou vyhasnout naše naděje, pořád může Plzeň prohrát poslední dvě kola i finále poháru (za předpokladu, že porazí Pardubice), ale to je jen detail. Naše naděje podle mě vyhasly na Bohemians, po tom co jsme tam předvedli, nemáme na poháry nárok (a podle mě ani Plzeň, dle jejich celosezonních výkonů).

Reagovat
db18
Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
lichna.

To by byla hodně velká změna oproti nastoupené české cestě.

Reagovat
kecipep

což potvrzuje fakt, že prostě nejsou prachy.

Reagovat
Blasphemer

Tohle nás teda finančně určitě nespasí.

Reagovat
db18

Reagovat
r.mrazik

jakto? nebudete muset platit za prestupy hracu,kdyz budete od rusaka dostavat hrace na hostovani

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kecipep

Kdyby to nebylo pro ten menší klub výhodné, tak tato spojení nebudou vznikat. Spásné to asi nebude, ale je to cesta ...

Reagovat
Blasphemer

Nevim, myslím si, že to bude výhodné z spíš hlediska mládeže a jejího rozvoje než nějak finančně.

Reagovat
db18

Nebo nebude vůbec, proto Šádek váhá, jestli to nezkoušet sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Cesta do průměru...

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň musí mít hodně prachů, když byla před pár lety v LM, ne?

Reagovat
mario23

To vůbec, to projebali... Podle mě se hodně zvedli odměny hráčům, vylepšili stadion, kupovali hráče. Jinak by na nic z toho neměli.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Spíš co vede Chelsea k tomu, že si myslí že Plzeň je nejlepší volba? Však mohou mít farmy v o dost lepších ligách, třeba i v Anglii.

Reagovat
db18

Petr Čech

Reagovat
KingMaster13

Jako asi jo, že zrovna českou ligu a zrovna Plzeň mě jiný důvod nenapadá

Reagovat
lampas

Česká liga vůbec není špatná pro rozehrání mladých kluků podle mě. Není to tady dávačka, takže se krásně pro větší kluby ukáže, kdo na co má.

Reagovat
KingMaster13

Jasně neříkám že je špatná ale když máš možnosti jako Chelsea tak není lepší si udělat farmu třeba v Champu popřípadě Ligue 1?

Reagovat
PISTOLERO

Nejsem teda žádny odborník co se týká Chelsea, ale řekl bych že takových "farem" mají hned několik.

Reagovat
KingMaster13

Já vím teda jen o Vittese a o něm už to asi neplatí ne?

Reagovat
stas87

Pred casom aj Mallorca, ci to plati aj teraz, to neviem.

Reagovat
Greny

Hele česká liga je fyzicky hodně náročná .. rozhodně více než třeba Nizozemsko a Belgie... A pro hráče to může být pro ten přesun do muzu super ... Uvidíme bylo by to zajímavé a Plzni by to dost pomohlo

Reagovat
KingMaster13

Jako s tím naprosto souhlasím Jen mě to překvapuje, protože v silách Chelsea je udělat si já nevím například z Angers, Reims nebo třeba Cagliari. A přeci jen v takových ligách máš třeba 20 těžkých zápasů. V ČR jich máš tak 6 ačkoli asi počítají že Plzeň bude hrát Evropu

Reagovat
mario23

Tak česká liga nemá špatnou úroveň, navíc očekávají, že Plzeň bude hrát každý rok poháry.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jim nikdo neřekl, že se už Plzeň vrací, kam patří.

Reagovat
smazaný uživatel

Čechova práce ?

Reagovat
Blasphemer

Vím o tom hovno, ale řekl bych, že jestli to někdo u nich protlačil, tak to musel být jedině on.

Reagovat
Blasphemer

Počítám s tím, že v praxi, pokud k tomu vůbec dojde, to bude vypadat asi tak, že jednou za čas půjdou naši nejlepší mladí na měsíční stáž do londýnské akademie. A možná nám taky jednou za rok pošlou na hostování nějakého osmnáctiletého Jugoše, kterého si koupili do juniorky a teď neví co s ním.

Nějaký zázraky a druhej Vittese Arnhem od toho fakt nečekám.

Reagovat
db18

Reagovat
Aldeano

Reagovat
oli9

Reagovat
OTASi

Reagovat
ACSeRw!n

tohle bych nikdy nechtel, aby se stalo ve Sparte.. rozehravat mlady hrace nejakymu top klubu..

Reagovat
PISTOLERO

Je to pod úroveň. Nicméně pro provinční klub to může být zajímavé.

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
db18

Reagovat
rufus

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
smazaný uživatel

přesně to teď Sparta dělá pro Slavii

Reagovat
C-M@ster

to není ironie?

Reagovat
Losinho

Mladý kluci se tu naučí chlastat

Reagovat
Kepy_FCB

nejspíš mají nebo plánují takovou spolupráci s mnoha kluby ale autor tvítu si chce užít chvilku slávy

Reagovat
Salfovic

Čech půjde k Šádkovi do učení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

tak uz konecne vime, o cem to pred par tydny mluvili a nechteli zachazet do detailu kazdopadne pro nas fotbal super reklama

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Šádek z toho prý nadšený není...

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda pochopil že Chelsea a Křetínský jsou dva různé scénáře.

Na jednu stranu to z na udělá zajistenej klub kolem 5.mista s bojem o poháry každou sezónu. Bez šance na titul. Vždy za Spartou. Nadruhou stranu, dokud bude Slavia čínská, tak se k titulu taky nemáme šanci dostat, proto to dost pragmaticky smysl dává.

Reagovat
Pablos

a scénář s Křetínským je jakej ? Nemám vůbec šajn.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Corabeu

To mu došlo brzy.O tom tady kazdej ví od začátku sezóny.

Reagovat
Liquid

každej ale ne, Švancara co by člen elektorátu vedení Zbrojovky ve studiu na O2 ještě na konci září říkal, že tým má kvalitu, že se to po pár kolech ukáže, globálně vzato s druholigovým kádrem by 1.liga hrát nešla, nicméně Pardubice v podstatě bez posil ukazují, že i to lze

Reagovat
slonzacky_lenoch

Čekám že týmy jako Karviná, Zlín nebo ČB si ještě rozeberou ty co mají nějakou budoucnost...

Reagovat
Slavia10

Takže 3 a 4 místo u nás je Konfederační liga a jen vítězství v poháru je cesta do EL ? Popřípadě 3 místo EL a 4 a 5 místo Konfederačni liga, když Mistr vyhraje double?

Reagovat
mistr129

Ano, ale obecně vzato může pohár vyhrát i druhý, aby platila varianta 2

Reagovat
Coutinho10

presne tak

Reagovat
Nadržený šimpanz

OT:Četli jste nové Bez Frází Luďka Mikloška??? Zajímalo by mně, co bylo tehdy za zmrdy v realizačním týmu EURA 96. Vůbec si nevzpomínám na nikoho krom trenérů

Reagovat
Coutinho10

to si pak rad prectu..diky za tip

Reagovat
Salfovic

Poustka

Reagovat
Puskas

Určitě tam byli Dudl nebo Baťa..

Reagovat
fabec1222

OT: Přátelé, kolegové, diskutující.... Rád bych vás po roční odmlce pozval do diskuze k sledování velkolepého pěveckého spektáklu Eurovize 2021. Vím, že u nás tahle soutěž v podstatě nikoho nezajímá, ale kdyby se někdo náhodou našel, tak s Coutinhem10 budeme čekat zde: https://www.eurofotbal.cz/clanky/nemecky-tisk-chce-klinsmanna-31123/

Tak kdo máte zájem, tak se přidejte

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
monty25

Až příští sobotu skončí hokej, tak se asi podívám.

Reagovat
fabec1222

Tohle už je i úterý a čtvrek

Reagovat
Greny

To bude koukat na ordinaci

Reagovat
monty25

Teď je v módě Slunečná.

Reagovat
smazaný uživatel

Obcas jsou tam zajimavi zpevaci i pisnicky, ale bohuzel cele rozhodovani je ciste politicky.

Reagovat
ratusek

Reagovat
naheCZ

Rabušic

Reagovat
monty25

Rabušic Tohle musíš dávat, kor když ti přihrává Pešek.

Reagovat
ratusek

Tady to pouštění akcí a po půl hodině mávnutí offsidu

Reagovat
naheCZ

ale furt to měl normálně dohrát a ne čumět po rozhodčím...

Reagovat
smazaný uživatel

Stepanovsky je nejhorsi ligovej hrac za poslednich 20 let. Navic krajne nesympatickej

Reagovat
Liquid

s Pachlopníkem a Přichystalem jsou pouze tito 3 fotbalisti v Brně

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle ztroskotalo uz v pouziti slova fotbalista ve spojeni se Stepanovskym

Reagovat
Couturel

Aha a já myslel, že i když ti v Brně někdo hodně ublížil, protože na něj kydáš při každé příležitosti, tak se v tom fotbale aspoň trošku orientuješ. Ale to jsem šeredně pletl

Reagovat
Liquid

je to váš nejlepší střelec a to je záložník

Reagovat
Bagr007

Tak to ses hodně ustřelil. Štěpanovský je kopyto co bojuje a jezdí, ale na rozhodně nepatří mezi 3 nejlepší fotbalisty v Brně

Reagovat
Liquid

já tady nepsal nejlepší fotbalisty ale jediné fotbalisty

Reagovat
Bagr007

Pokud označíš Štěpanovského za fotbalistu, tak jich máme v kádru 10

Reagovat
Liquid

dal gól Spartě, uhrál vám bod na Baníku...

Reagovat
Bagr007

Gól Spartě nic neznamenal. Bod proti Baníku je asi jeho jediný přínos. Není technický, nedokáže zpracovat balón, většina pokusů o 1v1 končí katastrofou, když zkouší někoho bránit, tak buď fauluje nebo ho nechá projít. Je fakt, že nic nevypustí a pořád jede na max, ale to většinou nepřinese žádnou nadstavbu. Pokud by to mělo stačit na prohlášení za fotbalistu, tak je na tom liga fakt špatně

Reagovat
Liquid

a teď o vašem vyhajpovaném Dreksovi, o záchranu bojoval s Karvinou, čili o žádného top hráče nešlo, přesto jste ho tu měli jako spásného hráče, teď na jaře, udělal snad v každém zápase fatální chybu kdy kvůli němu Zbrojovka buď inkasovala nebo z toho byla vyložená šance pro soupeře....

Reagovat
Bagr007

Dreksa hodně zpevnil obranu. Už jen tím, že ji začal konečně někdo řídit. Ale to že udělá každý druhý zápas nějaký strašlivý kiks nikdo nepopírá. Nejhorší na tom je, že do příchodu Pernici to byl náš nejlepší obránce. Pokud teda nebyl zraněný.

Reagovat
soukup

na to, jak Zbrojovku sleduješ, tak víš docela piču

Reagovat
Liquid

ČT zase vybrala nejméně záživný zápas kola, to je fakt umění, Bohemka-Jabko, pak zase antifotbal Bohemky s Baníkem a teď také břečka plná nepřesností

Reagovat
Kaspar

Oni si ani vybirat nemuzou, nic krome ty patecni predehravky vysilat nesmi

Reagovat
meno

Reagovat
Banikovec7

No ale oni vybiraji co to bude za zapas, maji 4. volbu.

Reagovat
mistr129

Reagovat
ZB 07

Bartoněk Nehrajeme vůbec zle na poměry kádru, ale ukazuje se, jak zoufale nám chybí trenér a tři zkušení borci do základu. Tenhle sestup jde za vedením.

Reagovat
Kaspar

Ma zajem ten klub prodat nebo to uz opadlo?

Reagovat
ZB 07

Těžko říct, byly takový spekulace, ale aktuálně to moc nevypadá.

Reagovat
naheCZ

A teď to mávne hned

Reagovat
monty25

Rabušic je sice dřevák, ale to ho tam Hoftych nemohl nechat aspoň do 60. minuty?

Reagovat
martin1

Přesně, ale nakonec je to rozdíl jen 1 bod

Reagovat
Kaspar

Co ma Reiter na zadech ze tam ma porad takovy hrb? ta gps podprda tohle nedela

Reagovat
naheCZ

Reagovat
salm0n

Tak to je humus

Reagovat
KnoxXx

toto neustale tlacenie Liberca

Reagovat
monty25

Ten Lerch se posral, ne?

Reagovat
Greny

To bez do pici už ať jsme ve FNL

Reagovat
naheCZ

Spravedlnost

Reagovat
ZB 07

VAR

Reagovat
monty25

Co tam dneska sedí za umělce?

Reagovat
ZB 07

Hrubeš a Flimmel. Distanc tak na 10 zápasů za tohle.

Reagovat
Greny

Od koho? Od toho Portugal a co to řídí ze své země po Skypu?

Reagovat
monty25

Navrhuji zavřít je na doživotí.

Reagovat
ZB 07

minimálně

Reagovat
Liquid

ne, žádná odpískaná penalta proti Brnu není špatná

Reagovat
fcb+mufc

Reagovat
salm0n

Třeba upozorňoval, ale když je Lerch podplacená m*dka, tak je to jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Zase zářez Brna

Reagovat
smazaný uživatel

To Bartonkovo neplaceni VARu se hrube nevyvedlo pokolikate letos vrazda Brna v primym prenosu

Reagovat
Greny

Několikrát nás rizli už předtím....

Reagovat
smazaný uživatel

jo, ale to tak v prumeru zapadalo, kolikrat vidis pofiderni pouziti videa i u zapasu outsidera proti velkymu klubu a zarizne i ten vetsi klub...Ale tohle? todle je material pro konspiratory, viz dneska

Reagovat
Greny

Od Lercha je toto na stopku do konce sezony dementa u Varu taky a ještě bych jim dal do drzky

Reagovat
Salfovic

Vždyť už zbývají jen dvě kola.

Reagovat
czechfant

Dokážu pochopit, že to Lerch blbě viděl. Ale Hrubeš u videa se posral ne?

Reagovat
Kostomlat

To sou nějaký nový pravidla, že se toto píská?

Reagovat
Greny

Ne to jsou jen zmrdi Lerch a spol

Reagovat
naheCZ

skvělá střela

Reagovat
REPLIKATOR

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
monty25

Pešek asistence Mosqueru jsem ve Fantasy taky měl, ale samozřejmě jsem ho vyndal, protože nebyl v základu.

Reagovat
martin1

Po zveřejnění sestavy jsem taky Mosqueru vyndal a místo něj dal právě Peška a navíc jsem místo Juliše a Hancka dal Koscelníka s Rabušicem,

Reagovat
monty25

Já dal Ševčíka místo Mosquery, tak uvidíme. Ten Koscelník byl lákavej, když hrál dneska vepředu, ale v obraně jsem vsadil na Baník. A taky jsem rád, že jsem se vyhnul tomu Faškovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Stepanovsky takovej volejbal pri zpracovani a takovej tupej vyraz u toho

Reagovat
Didier Drogba

Bartoněk by mohl konečně chcípnout, tohle je jeho sestup. Nechat hrát ligu takovej kádr může jen totální hipisáckej šulin Bartoněk

Reagovat
Šukézní Dušan

Kill all hippies

Reagovat
REPLIKATOR

Pešek pěkný sólo

Reagovat
smazaný uživatel

To je zapas

Reagovat
ZB 07

Reagovat
REPLIKATOR

To jsou ale pyče

Reagovat
monty25

Liberec Takže ztráta pro oba

Reagovat
Greny

https://mobile.twitter.com/lachpresak/status/1393288129742786560

Kdyby se chtěl někdo pokochat penaltu jste jednou

Reagovat
Salfovic

Liberec zkušeně

Reagovat
db18

Mara Ví, že by jinak připravil svého budoucího zaměstnavatele o poháry...

Reagovat
REPLIKATOR

Žebrácký Brno ani neporazíme, takže si žádnou Evropu nezasloužíme

Reagovat
Liquid

tragický zápas od obou týmů od samotnýho začátku

Reagovat
KingMaster13

No tak Hoftych ven, Horejš dovnitř

Reagovat
lampas

Plzeň může být rada, že jsme se soustavně o poháry připravili sami.... Každopádně doufám, že Bílek aspoň využije koeficientu a uhraje základní skupinu. U nás se musí se začít opět od začátku, asi bych se ani nebránil výměně trenéra, měl sice omezenější možnosti, ale o fiasku na jaře ve výsledku stejně rozhodlo posazení Nguyena a to za trenérem jde.

Reagovat
martin1

Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Máte chuť přidat svůj názor na zahraniční vlastnictví v českém fotbale? Zde máte možnost!: https://www.survio.com/survey/d/I3B6X3H1T6C3L9J5F

Reagovat
mistr129

Ohledně té penalty včera, koukám na to až teď.. co s ní má být za problém, něco se stalo ještě předtím? Já tam jinak vidím to, že Zbrojovák zahrál balón, ale pak trefil Liberečáka, což se dneska normálně píská

Reagovat
soukup

jako jo, ale ten balón trefil o hodně před Liberečákem. Kde bude ta hranice, kdy se po odkopnutí míče nesmíš nikoho dotknout? Vteřina? Pět? Deset?

Reagovat
Greny

A co když řeknu že hrál balon a hráč Liberce si něj po odehrání míče nabehnul

Reagovat
monty25

A budeš mít pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
mistr129

koukal jsem jen na ten příspěvek cos posílal ty a měl jsem za to, že Liberečák byl v držení míče a když si balon předkopnul tak došlo k zákroku. Už jsem to videl celé a připojuji se ke všem ostatním nechápajícím jak to mohl písknout

Reagovat
andrew96

Jestli bylo Lerchovo rozhodnutí v souladu se současným trendem, tak je aktuální metr dost zvrácený. Reiter nešel do souboje podrážkou napřed, místo toho ustřelil míč špičkou a pak se jeho nárt střetl s holení Fukaly. Což lze interpretovat i tak, že Fukalova noha vrazila do Reiterovy a ne naopak (jak píše Greny). Při takovém relativně bezpečném skluzu bych jako hlavní kritérium ideálně viděl to, jestli bránící hráč odehrál nejprve míč či nikoliv.

Pokud by se z Lerchova verdiktu měl stát precedens, tak se můžeme rozloučit se skluzy jako takovými. Doufám, že šlo "jen" o individuální pochybení (či zásah vůči revoltujícímu Brnu) a ne něco, co se dnes normálně píská.

Reagovat
db18

Zbrojovák zahrál balon, pak nohu stahoval, a Liberečák ho narval...

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
mistr129

A jinak, vysvětlení, že Plavšićovi ve Spartě už takhle velký plat nemůžou dát, protože je po Italovi nedávají, bere docela za své, když víc bere Krejčí i Kozák

https://twitter.com/michaelded79/status/1393472321235607552/photo/1

Reagovat
Selänne

Protože co napíše deník Sport je samozřejmě pravda.

Reagovat
Losinho

Mají dobrý zdroje. Každopádně s Plavšičem je to snad každýmu jasný - ten plat mu dát můžou, ale nechtějí. A je to jejich právo.

Reagovat
Kaspar

A kde je to pravidlo, ze trener ma mit nejvic?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u nich Sparta musela dát vyšší platy, protože třeba Čelůstka a Pavelka přišli z Turecka

Reagovat
Blasphemer

Předpokládám, že ke Kozákovi by se teď zachovali asi stejně, kdyby měl teď prodlužovat.

Reagovat
PavlíčeQ

Pelta musel mít tenhle týden fakt těžkou hlavu. Pustit to Starkovi a dát tak Příbrami ještě naději na záchranu nebo se na ně vysrat a pokusit se ještě o 2. místo, přičemž 3. místo může být pro Jablonec ve výsledku výhodnější

Reagovat
Greny

V čem je třetí místo výhodnější? Nechapu

Reagovat
Blasphemer

Nejspíš jistá EL.

Reagovat
Kaspar

kdyz pohar vyhraje Slavia, tak mas v podstate jistou skupinu

Reagovat
PavlíčeQ

Pokud pohár vyhraje Slavia (plus jsem někde četl United EL?), tak jde 3. tým do 4. předkola EL, takže jistá minimálně skupina KL.

Reagovat
Wambasen

Jo, tak to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vítěz EL půjde do skupin LM nebo EL i z ligy, tak se náš vítěz poháru posune. Takže v podstatě stačí, když Villarreal bude do 6. místa v lize.

Reagovat
Wambasen

Jenže Villarreal je aktuálně sedmý a to je čeká doma Sevilla a venku Real Madrid.

Reagovat
Kaspar

co si dneska vybrat? v Opave uz ani jednomu o nic nejde, Ostrava ani Zlinu taky, v Pribrami clovek nevi jak se domluvili,Slovacku dosel dech a Bohemka asi nevi ze je za tyden konec a hraje jako posledni kola jak o zivot

Reagovat
braveheart

Slovácko s Bohemkou bude zajímavý zápas.

Reagovat
ratusek

Jednoznačně Příbram

Ale pokud zi jde o kvalitu, tak Slovácko Klokan

Reagovat
Kaspar

Ten Jablonec, bude si chtit pojistit 3.misto a i kdyby jo, souhlasil by s tim Rada, ktery si na cestnosti zaklada?

Reagovat
meno

Opaváci, jak hraje Hellebrand? Koukám teď na zápas se Sigmou a ještě jsem ho neviděl u míče.

Reagovat
db18

Jako obvykle.

Reagovat
smazaný uživatel

Evropa volá!! Podme dneska vyhrát a na 99,9% si zajistit poháry!!! Slovácko do toho!!!!

Reagovat
PISTOLERO

100% už stačí jen 1bod ze 3 zápasů.

Reagovat
HorajzmAmmann

Laštůvka - Ndefe, Pokorný, Zio, Fleišman - Kaloč, Tetour - Sor, Kuzmanovič, Buchta - Zajíc

lavička Budínský, Fillo, Sanneh, Holzer, Azevedo, Šašinka, Šmiga

i přesto, že ostatní tam chtějí 5 mladých v základu já jsem spokojený

Reagovat
HorajzmAmmann

a Zajíc dneska 2 branky a snad trošku utichnou ty spekulace, že musíme zase kupovat hroťáka.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Papa vám byl málo

Reagovat
bobis21

Zajímavý hrot v lize stejně není a nemyslím si že ti že Slovenska o kterých se spekuluje byli nějaký posun, takže ať klidně nikdo nechodí.

Reagovat
HorajzmAmmann

Právě proto..

Reagovat
ratusek

O kom se spekuluje?

Reagovat
db18

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
lichna.

Bylo by fajn se ale podívat, proti jakým týmům se trefuje..

Dokud to nebude předvádět i proti lepším týmům, tak nám to je celkem k ničemu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak on zrovna letos třeba proti Spartě, Plzni, SKS moc nehrál... Je vidět, že ty branky dávat umí. Kromě Hufa je to nejlepší střelec nepočítám hráče top3.

Lepšího prostě neseženeme. A za Slovácko se trefoval i proti Spartě, Lbc nebo Plzni.. jenom potřebuje hrát

Reagovat
lichna.

Mi prostě pořád prijde jako dobrý hráč do dvou útočníků ale nevím, jestli se hodí do hry na jednoho hrotaka.

Reagovat
HorajzmAmmann

btw rychlostní souboje Sor vs Procházka

Reagovat
mario23

Co ten Conde, vrátí se někdy ? Poslední zprávu o něm jsem našel 2 měsíce starou, při tom ho chtěla Sparta i Slavie

Reagovat
meno

Olomouc

Reagovat
HorajzmAmmann

OT: Někde diskuze pro hokej?

Naši celkem válec. Líbí se mi Špaček, Zadina, Hronek ... tým vypadá fakt slušně i bez nějakých extra hvězd. Nejsem fanoušek Pešána, ale trenér to je asi slušný.

Reagovat
djiros

Bez hvězd, ale když mrkneš na sestavy ostatních spolufavoritů, tak letos může vyhrát kdokoliv. Snad nám to vydrží co nejdéle.

Reagovat
HorajzmAmmann

Právě taky jsem na to koukal. Třeba soupiska USA tam neznámá vůbec nikoho. Kanada to stejné...

Proč hvězdy vůbec nejedou? Covid?

Reagovat
djiros

Vypadá to na to. Všichni asi toho mají plnou prdel. Navíc jít do další bubliny se nikomu extra chtít nebude. Uvidíme jak budou doplňovat soupisky po 1. kolo play-off NHL.

Reagovat
thewall

Tuším, že tam měli po dobu základní části přísnou izolaci/bublinu, takže se těší na rodiny, přátele a normální život. Plus MS je významnově až třetí turnaj po Světovém poháru a OH.

Reagovat
Kepy_FCB

Bude tam Jagr?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude, pustí tam prý jen domácí fanoušky. Jágr by musel zůstat za plotem.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude někde diskuze k MS? Za chvíli už má být nominace.

Reagovat
martin1

Reagovat
Fakt

OT: Už je někde diskuze k hokeji?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že v Příbrami všichni zúčastnění ví, kudy běží zajíc.

Reagovat
HorajzmAmmann

Zlín zatím řádně mimo...

Reagovat
Kaspar

Jablonec ma zase zakazano vystrelit?

Reagovat
lichna.

To jsem ještě neviděl. Útočná akce Baniku, Kuzma klicka na brankáře, zakopnul ale pokračoval ve hře ve slibně sanci. Rozhodčí hned odpiskal penaltu a ted ji na základě Varu zrušil a tím pádem Banik připravil i o tu útočnou akci...

Reagovat
HorajzmAmmann

Osobně bych to pískal jako penaltu, protože byl útočník u balónu dříve než brankář a ten ho nesestrelil jenom protože Kuzma uhnul... Takhle se ani nedivím, že to vždycky přihrávají na penaltu...tady to je jenom o tom jak se zachová útočník ...

Reagovat
HorajzmAmmann

Nebo penalta asi úplně ne, pokud se ho nedotkne, ale tak to aspoň nechám dohrát no...

Reagovat
Puskas

Písknout, je-li přesvědčen. Opak je alibismem.

Reagovat
db18

Měl to ale nechat dohrát, gólman ležel na zemi a Kuzma balon v klidu doběhl...

Reagovat
db18

Reagovat
HorajzmAmmann

Tady bych řekl, že rozhodčí dement...

Reagovat
bobis21

V Liberci nám sebere gól protože pískne penaltu, teď nám přeruší akci a pak nemáme penaltu Ale hlavně bych ocenil Kuzmu že ani nepřemýšlel o tom že by padal

Reagovat
Skalda29

Tak to teď rozhodčí na Baníku uspěchal... asi už viděl padat Kuzmanoviče.... spíš mi přišlo, že to byl ofsajd když mu to přihrával

Reagovat
andrew96

Sudí mají toto kolo nějaký karneval?

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak teda brejk 3 na 1 a nedal branku je taky umění... penalta nepenalta

Reagovat
Banikovec7

Pak se nema simulovat, kdyz ustoji faul, ale penaltu nepiskne

Reagovat
db18

Vždyť vám jí písknul...

Reagovat
db18

Větší chyba je, že to nenechal dohrát...

Reagovat
Banikovec7

No to je, ale podle me uz ji teda mel nechat, ikdyz to vypada divne.

Reagovat
HorajzmAmmann

Místo 3:0 ...

Reagovat
andrew96

Pedrito Bob až zpětně zjistí, že tam takového hráče měl.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

Sor 2. poločas slušný...

Reagovat
lichna.

Ale ten první mel fakt bidny. Zase je to (možná) ještě mladý kluk.

Reagovat
HorajzmAmmann

Právě proto to píšu. ....

Reagovat
ratusek

Sor určitě jo, narozdíl od Sanneha, který vypadá na 30

Reagovat
HorajzmAmmann

Beztak mu bude okolo 30

Reagovat
bobis21

Sor kromě té rychlosti má i techniku slušnou a je schopný si v pohodě projít 1 na 1. Jen to řešení situaci ve vápně musí zlepšit, protože ve finále zadrbal všechny šance co měl.

Reagovat
Pablos

Koukám jen na výsledky... a co tam Baník vyvádí ?

Reagovat
HorajzmAmmann

Mohlo to být tak 6:3 už....

Reagovat
ratusek

Csaplár no

Reagovat
Pablos

Reagovat
HorajzmAmmann

Kaloč

Buchta za 700 minut asi 8+2

Reagovat
frankiefcb

Je to náš poklad

Reagovat
bobis21

Zase 1+1, toho asi neudržíme ale je to radost sledovat

Reagovat
ratusek

Postavit na něm hru do rotace s Tetourem. At si každý nechá zajít chut. Ještě Drozdík, Šmiga, Sor se taky jeví dobře

Reagovat
bobis21

Já bych si samozřejmě přál aby se to na něm stavělo, ale nechci si dělat moc velké naděje...

Reagovat
bobis21

Oprava: 1+2

Reagovat
ratusek

Reagovat
Losinho

Novej pokemon

Reagovat
bobis21

Nedivil bych se Trpišovi by mohl pasovat. Snad vás aspoň pořádně natáhneme

Reagovat
Losinho

Uvidí se jakej bude pohyb v kádru no

Reagovat
bobis21

Já to teda moc nesleduji, ale četl jsem o odchodu Simy a Olayinky + dlouho chybí Provod, takže zrovna křídlo nějaké budete potrebavat skoro určitě ne?

Reagovat
Losinho

Uvidí se, jestli opravdu odejdou. Má přijít minimálně ten Plavšič.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jablonec

Reagovat
PISTOLERO

Pěkně Příbram

Reagovat
dave30

Jablonec již zahájil taktický boj o 3. místo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jabka

Reagovat
Pyroman

Jablonec Letos jsme to ale opravdu, ale opravdu nečekali.

Reagovat
jackinho10

Ty vole, Banik jede na pohary

Reagovat
Kaspar

Jestli Pribram vyhraje, tak Radu na tiskovce klepne, az se ho kazdy reporter zepta na domluveny zapas

Reagovat
fabec1222

"Šokující" výhra Příbrami?

Reagovat
Salfovic

A já kokot na to zapomněl vsadit

Reagovat
meno

Jakkoliv vypadá zápas Příbram - Jablonec blbě, tak Edrisa asi bude fakt dobrej hráč.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Mě se z celého kádru tam líbí též fest. Asi jediný hráč s budoucností tam ..

Reagovat
HorajzmAmmann

Buchta klidni se trošku.

Btw Zajíc za 2

Reagovat
OTASi

Kdepak, ta Příbram sestupovat nebude!

Reagovat
FCSL

Valachovič pěkně zapracoval na deffenzivě. Ještě že to vemeno Horvátha nevykopli dřív

Reagovat
db18

Jo, to jsme viděli v minulém kole.

Reagovat
Salfovic

Starkov - Peltov Když ji miluješ, tak není co řešit

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Jak Pilař dokázala schválně zahodit 100 % šanci Jablonce. Tomu by měl Starka dát nějaký prachy navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední zápas sezóny Teplice - Příbram bude skvost.

Reagovat
Aik29

Taky se všichni těšíme

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jako Tepličák bych se netěšil.

Reagovat
Aik29

Je to trochu nebezpečné, to jo. Ale aspoň bude prdel :D

Reagovat
ratusek

Navíc nepůjde záhadně stream

Reagovat
smazaný uživatel

A je to v Teplicích, takže to žádní diváci neuvidí

Reagovat
smazaný uživatel

SLOVÁCKOOOO!

Reagovat
smazaný uživatel

typico jedem na poháry

Reagovat
smazaný uživatel

Havlík!!! Top gol

Reagovat
smazaný uživatel

Pica úplně zbytečný gól

Reagovat
smazaný uživatel

Snad už letos ty Teplice konečně sestoupí. Nudnější a zbytečnější tým v lize dlouhodobě není.

Reagovat
Djibril6

Když jsem včera prováhal výhru Příbrami, tak dneska se musí zkusit výhra Budějic. Nominován “řezník z ČFL” vše svádí k tomu zkusit dvojku.

Reagovat
adam77

Kolík bere Dočkal za měsíc? Má někdo placene isport premium?Tam to psali Deli pry bere 2,7 milionů měsíčně

Reagovat
braveheart

Prý 1400000-1600000

Reagovat
adam77

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli jsou tohle posily pro plzen, gratulki slavii k dalšímu titulu... https://objektivus.cz/sport/kdo-v-lete-posili-viktorii-plzen/kocab/15/05/2021/

Reagovat
exse

Ostrák a Vodháněl by pro Plzeň byly naprosto top.

Reagovat
db18

Reagovat
Selänne

Otázka je, jak na tom Vodháněl vůbec bude. V jednu chvíli vypadal fakt parádně, ale za rok neodehrál skoro nic.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Ostrák určitě z Německa zpátky nepůjde. Byl by sám proti sobě.

Reagovat
exse

Ale půjde, vždyť už se o tom někde psalo, že preferuje přestup a dává to smysl. Mít tak 20% šanci hrát základ v týmu druhé bundesligy a nebo mít třeba 70% šanci hrát základ v týmu top6 naší ligy, to je vcelku jednoduchá volba.

Reagovat
db18

+ ještě ten Brazilec z Karviné.

Reagovat
Losinho

Toho jsem chtěl k nám

Reagovat
db18

Vy jdete asi po Solilovi.

Reagovat
Losinho

Podle Trpišova seznamu? taky mě to napadlo

Reagovat
monty25

Kterej? Tam jsou tři Brazilci.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Santos

Reagovat
slonzacky_lenoch

Jo a už jsou čtyři Santos,Tavares,Mangabeira a Pereira

Reagovat
monty25

Dokonce Jako mně se dřív Karviná moc nelíbila (hlavně kvůli té baráži s Jihlavou), ale teď máte celkem zajímavý tým a hlavně sympaťáka Papadopulose. Kdyby aspoň takový tým měly Teplice.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Ona z drtivé většiny je to Jarabkova práce, vůbec skauting u nás dlouhodobě funguje na slušné úrovni.

Reagovat
Coutinho10

v minulym kole sme vyrovnali rekord Barcelony, dnes ho muzeme prekonat a dorovnat rekord Liverpoolu

http://www.rsssf.com/miscellaneous/unbeaten.html#leag

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole a oni nebudou hrát EL, ale nějakou konfederačni ligu?

To jsem ani nevěděl, to bude něco jako Intertoto Cup, takže klub víc poděla, než vydělá... Výhodou je, že si zajedu na výlet, ale větší kluby budou sledovat až vítěze

Reagovat
Neon

*konferenční

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za opravu

Reagovat
Banikovec7

Ne, bude za to stejně peněz jako bylo za EL a k tomu slabší soupeři, takže právě naopak větší šance vydělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to někde popsáno?

Reagovat
exse

Reagovat
smazaný uživatel

Podle isportu je to o polovinu méně, ale nikde jinde o tom nepíšou

Reagovat
Wambasen

Jenže předkola jsou rozdělena na mistrovskou a nemistrovskou část, takže pro české týmy začínající v konfederační lize nebude o moc lehčí se dostat do její skupinové fáze než aktuálně do skupinové fáze EL. Např. zatímco v mistrovské části uvidíme v posledním předkole třeba dvojutkání HJK-Flora, tak v nemistrovské části budou zápasy na úrovni PAOK-Brøndby.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, nebude to legrace postoupit do KL. Když jsi nenasazený, tak při troše štěstí ve 4. předkole vyhmátneš Molde, BATE, Partizan, ale hrozí také AS Řím, Tottenham, Anderlecht.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Ty's děd vševěd a víš prd Je to přesně naopak a o tý lize se mluví už minmálně rok

Reagovat
smazaný uživatel

Však ano, ale první ročník nyní

Reagovat
Rochlitz

Náhodou Intertoto bylo fajn ;-) k nám do Liberce přijelo 2 x Schalke s plnou západní tribunou. A všeobecně jsme hráli se západními kluby ... Nantes, Santander, 2x Roda JC, Shamrock...

Reagovat
martin1

Staněk - Havel, Kaša, Hejda, Falta - Bucha, Kalvach, Čermák - Ba Loua, Ondrášek, Šulc

Reagovat
smazaný uživatel

Masakr, že takový kádr nehraje v top 3.

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Ondrášek a Ba Loula nemají na ligu?

Reagovat
Salfovic

Ba Loula

Reagovat
andrew96

Reagovat
ratusek

Něco tam holt nefunguje už delší dobu. Týmová chemie

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
dinss

Brabec není ani v nominaci?

Reagovat
martin1

Údajně zraněn, ale kdo ví

Reagovat
smazaný uživatel

Po domluvě s Šilhavým ho šetří, aby byl dostatečně fit na Euro.

Reagovat
dinss

Nemáte někdo nějaký stream? Nefunguje mi O2...

Reagovat
meno

Koukám na tipáči a jede to v cajku

Reagovat
Selänne

Ondrášek Jako mám ho rád, ale měl by si najít nějakýho psychologa. Jeho herní úpadek je fakt šílenej.

Reagovat
dinss

Nechápu proč teď Ondrášek nestřílel..

Reagovat
jackinho10

Nechapu proc Plzen brala Ondraska, ten borec neumi ani prihrat

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Protože dal gól Anglii

Reagovat
djiros

Nemá absolutně co nabídnout. Měli by se jej urychleně zbavit. Hráč pro spodní polovinu tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Přicházel s hodně velkou slávou.

Reagovat
monty25

Mareš

Reagovat
dinss

Už aby tahle sezona skončila...

Reagovat
martin1

Reagovat
Skleepy

Reagovat
Salfovic

Bílek ven.

Reagovat
Liquid

Guľa to tam rozesral takovým způsobem, že bude trvat měsíce než se to urovná

Reagovat
Selänne

Bílek masterclass

Reagovat
Liquid

Pardubitchky

Reagovat
Skleepy

Kaša

Reagovat
boryland

Bílek fakt ne pane Šádek...............

Reagovat
meno

340. pro Pardubice v pohárech

Reagovat
djiros

Kaša redka. Plzeň si za letošní rok nic lepšího jak pátý flek nezaslouží.

Reagovat
meno

Nebudou ani pátí.

Reagovat
djiros

Nemusí, nikde to netvrdím.

Reagovat
Losinho

Kdo místo Bílka?

Reagovat
Selänne

Gulu

Reagovat
dtaire

Kaša do Rangers

Reagovat
thewall

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdo místo Bílka?

Reagovat
Salfovic

Toto se líbí uživateli Kemara Roofe

Reagovat
db18

Impuls který nepřišel...

Reagovat
Selänne

Impuls přijde v létě

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba ještě přijde, momentálně je bez práce.

Reagovat
Salfovic
Reagovat
dinss

To se tam mohl nechat na ty čtyři zápasy Gula...

Reagovat
db18

Což jsem říkal hned...

Reagovat
hawk

ještě ho nestačili naladit

Reagovat
smazaný uživatel

Kaša, sběratel karet.

Reagovat
smazaný uživatel

Bílek už to dává dokupy.

Reagovat
smazaný uživatel

Pátá kolona Sparty.

Reagovat
Liquid

takže regulérně Pardubice a bohužel i Baník ve hře o konferenční ligu, v Ostravě si budou nakonec rvát vlasy, že Kozla nevyrazili o kolo dřív

Reagovat
Kily

my budeme prvním klubem na světě, který bude v jednu chvíli řešit tři stadiony - jeden stavíme, jeden máme pronajatý na ligu a další budeme potřebovat na poháry

Reagovat
Liquid

ale klobouk dolů před vámi, přitom "druholigový" kádr, asi si najdu ty zdejší předsezónní tipy, kde vás 3/4 uživatelů z EF pasovali na jasného sestupujícího

Reagovat
Banikovec7

Mě zajímá jen to, co si o tom myslel nejrespektovanější uživatel EF.

Reagovat
Liquid

to je dobře že se ptáš, na sestup jsem tipoval Brno a Pardubice jsem věřil, že se zachrání, ale v horní polovině tabulky jsem je neviděl

Reagovat
Kily

já čekal, že se sestupu vyhneme, nelíbilo se mi jenom to, že i přes několik indicií před sezonou nakonec nepřišel gólový útočník, kterého jsme nakonec stejně nepotřebovali

Reagovat
Stannis Baratheon

Přišel Langedijk

Reagovat
hawk

vždyť okamžitě zapadl

Reagovat
mistr129

Reagovat
hawk

Reagovat
db18

(pustil bych vás do Plzně)

Reagovat
Banikovec7

Mohlo by se nám podařit příští kolo vyhrát v Plzni a pak v posledním kole bitka čtyř týmů o poháry.

Reagovat
monty25

Góóóóóól!!! Moulis to snad takhle ani trefit nechtěl.

Reagovat
Kixi Syhimour

OT:

Plíšková slušné...

Reagovat
Neon

Reagovat
Greny

přiletěl Hrdlicka

Reagovat
Salfovic

Prostě má ráda ptáky.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl sem na to finále dívat tak to přepnu a tam už závěrečný ceremoniál, tak se podívám na livesport a smál sem se tak 5 minut

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
ratusek

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

kunda jedna , nehorázná ostuda..... Doufám že Hrdlička na isntáči plácal píčoviny aspon a postnul pár fotek z procházky

Reagovat
boryland

ta hrála s raketou bez výpletu....neé?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
thewall

Tak jsem spočítal, že Plíšková uhrála jen 13 míčků!! V 1.setu 4 míčky a ve druhém 9 míčků.

Plus Swiateková uhrála 5 ze svých 6 podání čistou hrou.

Být organizátorem turnaje, tak Plíškovou už nikdy nechci vidět. Normálně jim naplivala do tváře.

Reagovat
Salfovic

Už se někdy v historii stalo, aby ve finále premier turnaje dostala nějaká tenistka dva kanáry ?

Reagovat
thewall

Ani nevím, ale u ženských bych se nedivil, pokud by to už některá zvládla ...

Reagovat
ratusek

četl jsem, že diváci pískali. Ani se nedivím

Reagovat
Infi

Reagovat
Radek Voltr

Plzeň je tak vhajzlu, že jim nepomůže už ani vítěz Kirin Cupu, tam je to jízda do tunelu

Reagovat
Oli99

Že to zrovna říká jeden z nejhorších útočníků v historii ligy

Reagovat
Radek Voltr

To je blbost, znám desítky horších. Jednoho vidíme i v dnešním zápase.

Reagovat
Stannis Baratheon

Myslíš ten ročník, kdy jsme vyhráli díky pořadí v abecedě?

Reagovat
Fakt

Doufám, že ma Bílek ve smlouvě 3 měsíční zkušební dobu.

Reagovat
monty25

Góóóóóóól!!! Mareček první gól v sezoně v pravou chvíli.

Reagovat
Aik29

Reagovat
C-M@ster

Symbolicky Zbrojovku posílá do dvojky odchovanec Mareček

Reagovat
Liquid

tak by mohl něco ještě přidat Hyčka

Reagovat
dinss

To je na pokuty... Jestli Zbrojovka dostala mega a půl, tak jim musí dát tak deset mega.

Reagovat
Banikovec7

Pája

Reagovat
boryland

hotovo vymalovano plzen

Reagovat
Salfovic

Ta Plzeň dostane na prdel i v Opavě

Reagovat
mistr129

Ještě jeden, at je lepší vzájemný zapas

Reagovat
oli9

Tak to vypadá že Slovácko si ten čtvrtý flek uhraje s prstem v řiti

Reagovat
PalibrkUros

má někdo kvalitní streamy na českou ligu? Nejlépe na spartu... Jsem v zahraničí a klasicky nemohu najít nic inteligentního

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo a nadšení z Bílka jako v daný moment nejlepší možné volby pro Plzeň je pryč

Reagovat
oli9

geniální tah Rosického

Reagovat
oli9

jinak z kobry který chtěl máknout před eurem a být na očích se stal slepíš který by se hodil tak do druhé ligy

Reagovat
slonzacky_lenoch

Příští rok hostovačka v Karviné

Reagovat
smazaný uživatel

Netopýr slepýš pyl ...

Reagovat
Jolly Roger

Pýr, babyka, Babica.

Reagovat
oli9

Reagovat
Mönchengladbach

Plzeň čeká osud Teplic.

Reagovat
Kaspar

Myslis ze budou taky bojovat proti korupci v cesky lize?

Reagovat
monty25

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
hawk

Reagovat
db18

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

*Blšan

Reagovat
Didier Drogba

No konečně, rok trvající (no kdyby jen rok ...) vegetativní stav konečně skončí a Teplice nás odpojily od přístrojů

Reagovat
slonzacky_lenoch

Reagovat
ratusek

Reagovat
Liquid

Reagovat
Kaspar

Reagovat
db18

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Selänne

Kdo je nejhorším plzeňským hráčem za posledních? A proč je to zrovna Mihálik?

Reagovat
KoryVCF

Fenomenální zakončení

Reagovat
Selänne

*100 let

Reagovat
Jolly Roger

Omlouvám se panu Gul'ovi. Proti Bílkovi to byl pan trenér. Od Vrbovy prvníéry mi vždy byla Plzeň sympatická. S Bílkem to Šádek podělal.

Reagovat
smazaný uživatel

deBílek ven!!!

Reagovat
slonzacky_lenoch

Tepláky Pardubky

Reagovat
monty25

3 body

Reagovat
srandamač

Reagovat
slonzacky_lenoch

Koukám že Vukadin se chytl. Vzhledem k tomu, že u nás hrál na úrovni "horší divize" je to progres.

Reagovat
Selänne

Až do dna. Bílek na hrad

Reagovat
ratusek

3:0. Už Bílka vyhodili?

Reagovat
smazaný uživatel

Hybs neuveritelnej vykon

Reagovat
mario23

Co provedl ?

Reagovat
Selänne

Nic

Reagovat
smazaný uživatel

Pusť si 2. a 3. gól... Nejde popsat.

Reagovat
smazaný uživatel

Daroval Pardubkam dva goly. A to sel na hriste v polocase.

Reagovat
thewall

Hlavně přístup v souboji před gólem na 2:0 byl na pohlavek.

Reagovat
db18

No, nic... stejně jako Falta a asi Hejda při dalších gólech...

Reagovat
Liquid

tehlec gól může být nakonec klíčový, Pardubice tak mají lepší vzájemnou bilanci s Plzní a to s aktuálně záporným skóre

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Hybš hodně na pána výkon. To jsem ještě neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Za trest mu zase dají hlavu do svěráku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ho zastřelí.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost. Vždyť by se netrefili.

Reagovat
thewall

Jako náhradník stihnul za poločas odsunout Kašu z pozice MOTM

Reagovat
stas87

Tak v októbri Míša de Bílek zoberie čemodan a poletí späť do Kazachstanu. Jeden nemenovaný expert tu písal čosi o tom, že si od neho sľubuje zlepšenie defenzívy. Že za Guľu to stalo za hovno..jeb dva zápasy a šesť fikov.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nejmenovany expert taky psal, ze se uvidi na zacatku nove sezony, az bude mit k dispozici prestavku. Ten kdo rozjebal defenzivu totiz neni Bilek, ale plesatej cobol.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako za tohle Bílek opravdu nemůže.

Reagovat
Fakt

Ale útočit nas odnaučil okamžitě

Reagovat
smazaný uživatel

Odnaucil? My jsme neco do utoku umeli?

Reagovat
Fakt

Tak většinou jsme soupeře přestříleli a vytvořili aspoň nějaký šance. Pod Bilkem ve dvou zápasech nebylo vůbec nic.

Reagovat
stas87

Tak aby si ho v siedmom kole nevyhadzoval, až zistíš že sa to výrazne neposunulo. Guľa mal mraky chýb, už desať rokov hra len jeden štýl futbalu a titulov či úspechov nesbiera. Ale vážne to ma zachrániť Míša de Bílek?

Reagovat
smazaný uživatel

Je mozne, ze ho vyhazovat budu. Ale rozhodne to nezmeni muj nazor na Gulu.

Reagovat
mario23

Fakt zlatej Gula. Ten se teď musí smát.

Reagovat
thewall

Ten už se ještě nepřestal svíjet smíchy ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, protoze to vubec neni Guluv tym tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

Čtyři poslední zápasy a 14 inkasovaných gólů, jen u jednoho z nich byl Limberský. Tady je vidět jak celá Plzeň ve skutečnosti stojí na Limbovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nita na Koláře.

Reagovat
Ross Geller

Ta kamera je v Boleslavi je nějak nízko, to se bude špatně koukat.

Reagovat
Neon

Překoná Bílek Jarolíma v nejhorší serii po nástupu na lavičku?

Reagovat
Jolly Roger

Bílek bude hrobařem plzeňské éry. Za Gul'y to byl alespoň hezký, ofenzivní fotbal.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
boryland

......v Plzni je něco špatně.....nejsou prachy,tým nefunguje,angažování beton trenera,šádek tam zved fotbal a vypadá to že ho i pohřbí.....tam už něco muselo bejt s Paclíkem,mam obavy že začne rozprodavání kádru......a budou hrát 8 místo.....no

Reagovat
KingMaster13

Jakože ho Šádek otrávil?

Reagovat
boryland

to snad ne....

Reagovat
Neon

Škoda, že nejsou ve fotbale druhé asistence, tenhle gol udělal Hložek.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

goooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
ACSeRw!n

se stestim, ale dal to

Reagovat
Selänne

Kristovanoho

Reagovat
ratusek

Tvl co tam Hancko dělal?

Reagovat
Neon

Doufal ,že to Škoda nezpracuje.

Reagovat
Greny

Wiesner si říká o šanci na Euro... A jakej nápad by byl zkusit Hájka z Nizozemska?

Reagovat
mario23

Jen nesmí hrát v obraně. :D

Reagovat
Selänne

Liga je jeho momentální strop.

Reagovat
smazaný uživatel

To se v tom Holandsku tak zlepsil?

Reagovat
Greny

Může být horší než Brabec nebo Čelůstka?

Reagovat
smazaný uživatel

No pred odchodem byl na urovni soucasneho Brabce zhruba.

Reagovat
Greny

No vidíš tak to může jet ... Ten je na úrovni a ještě zranenej

Reagovat
mario23

Jestli v létě nekoupí Rosický stopera, bude to v prdeli pořád.

Reagovat
smazaný uživatel

Se divim že Hanousek Hancka nepodrazil.

Reagovat
Liquid

neuvěřitelný, že hraje i pod Vrbou

Reagovat
Selänne

Nemá koho tam dát

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem přemýšlej co odepsat...a napadlo mě jen hrát v 10 nebo tak něco.

Reagovat
Liquid

i sekuriťák by tam zahrál líp

Reagovat
mario23

Neuvěřitelný, že šel vůbec do Sparty.

Reagovat
Ross Geller

Ta obrana s Vitíkem je šílená, už 2x běželi boleslavští hráči sami na Nitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Skalaq má problém s brzdama... Mentál.

Reagovat
Neon

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

Matejovsky

Reagovat
ACSeRw!n

stoperi tancuji a cumi

Reagovat
smazaný uživatel

Mára

Reagovat
aither

Reagovat
Greny

Zde jsme viděli proč Bořek nemůže jet na Euro... Pozdě tam byl a ještě kužel

Reagovat
Komix

Matejovsky je to sulin, ale v noze to porad ma

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dnes PRINC JAROMÍR!

Reagovat
mario23

Potřebujeme 3 ze 4 obranů nový, jenže tolik jich určitě nepřijde, takže v LM dostanem hroznou bídu,

Reagovat
Banikovec7

Vždyt mu bránil ve výhledu obránce a ne Škoda

Reagovat
ACSeRw!n

coze ?

Reagovat
Banikovec7

co cože, však v době střely stál mezi Nitou a míčem sparťan, kolem Škody to proletělo až potom

Reagovat
ACSeRw!n

no a co ? prostel branil ve vyhledu, mas jedno, kdy to okolo proletelo

Reagovat
Banikovec7

No to jsem napsal blbě, to je jasné, že to je jedno, ale prostě v době střely mu rozhodně neclonil, to dělal ten blokující hráč.

Reagovat
Greny

A mam záběr kde je vidět že Nita Zrovna přes něj neviděl?

Reagovat
Selänne

A máš záběr, že přes něj Nita viděl?

Reagovat
Greny

Ne ale hlavně jsem neměl záběr kde je Škoda v ofsajdu

Reagovat
Greny

Co tam řeší? Stejně by neviděl přes Spartana

Reagovat
ACSeRw!n

sudi

Reagovat
Neon

Reagovat
thewall

Regulérní gól

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ACSMan

Tak tohle upřímně nechápu

Reagovat
Selänne

Vražda na fotbal, ale podle pravidel asi správně

Reagovat
Komix

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt mu ten hrac Bolky ve vyhledu nebranil.

Reagovat
jackinho10

braneni brankari ty vole je od neho 10 metru

Reagovat
Greny

A stojí za bekem Sparty

Reagovat
mario23

Ježiš, to zase bude haterů... Podle mě jasnej gol.

Reagovat
Greny

Podle všech

Reagovat
ZB 07

VAR Fakt to radši zrušte než tohle.

Reagovat
Greny

Toto kolo je fakt masakr co s deje

Reagovat
Spalovač šancí

Z toho posledního záběru to vypadalo, že střela škrtla sparťana, takže nevím, zda offside.

Reagovat
Greny

Já čekám už jen až neuznáme gol za to že při autu měl borec nohu nahoře nebo to hodil o metr jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Jako i ofsajd záběr fantastickej.

Reagovat
Liquid

přesně, posuzoval ofsajd najednou hlavní, doteď vždy od videa a ještě ze záběru od půlky místo z lajny vždyť je to do očí bijící, jak se ten VAR ohýbá účelově

Reagovat
Liquid

no jasně, říkejte si co chcete, takový gól by Spartě nevzali....notičky jsou jasný stejně jako loni ve finále poháru žumpa liga

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Ross Geller

Matějovský je v 39 letech lepší jak kapitán repre Dočkal. O obraně Sparty raději nemluvím...

Reagovat
ACSMan

https://streamable.com/symo8w

jako tohle je dobrej záběr

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
Selänne

To je jak záznam ze silvestrovský starý gardy

Reagovat
Greny

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

proc tomu Hanouskovi Hlozek prihrava a radsi to nevezme ve vapne na sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Si z něj chtějí dělat prdel. Asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ukazovali vubec nekde ofsajd?

Reagovat
ACSMan

jj Křéťa na tribuně

Reagovat
smazaný uživatel

Krula ho viděl.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Vitík musí pryč, jinak z něj bude leda pěknej Lischák...

Reagovat
Komix

Vrba

Reagovat
Selänne

Vitík jednou bude stoper pro repre, ale učit se to musí někde na hostování.

Reagovat
Komix

Zmrhal do repre btw

Reagovat
Liquid

Reagovat
Ross Geller

Těžko se mi to říká, ale Vitík musí jít o poločase dolů, to je šílený ta obrana s ním.

Reagovat
ACSMan

Je to smutný kolik věcí jde přes něj bohužel

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Jako na tom me nejvic zaujalo - "The following media includes potentially sensitive content. "

Jako really?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nevědí, že to vidíme týden co týden už 10 let.

Reagovat
Neon

Asi to dokáže číst myšlenky lidí na fotce.

Reagovat
Greny

MM8 jak to odkrokoval tu zeď a měl pravdu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ginzel by se mel vysrat na fotbal a zustat u toho financniho poradenstvi. Ten retard absolutne nema cit pro hru.

Reagovat
mario23

Vitík s Plechatým musí jít hostovat, s těma nemůžeme hrát v Evropě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zkuste Asii.

Reagovat
meno

My jim nikoho nepošleme

Reagovat
smazaný uživatel

Pho Bo - Buncha, Bun Bo Nam Bo, Pad Thai - Pho Ga, Nem Zan, Kung Pao, Nigiri - Maki, Temaki, Wakame

Reagovat
meno

A trénuje je Nevtipný

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal má zkušenost s Čínou.

Reagovat
PhilipS

Hložek na Euro je doufám jasnej.

Reagovat
Liquid

nebrat, pojede Zmrhal

Reagovat
smazaný uživatel

Pojedou spolu chlapci. A Ševčík je snad už taky jasnej.

Reagovat
ACSeRw!n

a Frydek taky

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí ml. se neuzdraví?

Reagovat
ACSeRw!n

asi ne no

Reagovat
Remt

Frydek nesmi chybet, takove techniky s brilantní kopací technikou nemůžem nechat doma

Reagovat
smazaný uživatel

Útočník číslo 2

Reagovat
Komix

bestie zmrhal

Reagovat
Ross Geller

Co to tam ta Sparta předvádí? Jako k čemu je, že porazíme Plzne, když pak rupneme s Boleslaví....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když je Boleslav lepší než Plzeň, tak je to logický, ne?

Reagovat
Ross Geller

Plzeň je na 5. místě a Boleslav na 12. místě.

Reagovat
smazaný uživatel

A Boleslav v zimě přivedla asi 10 hráčů co mají na TOP 5 v lize...

Reagovat
Neon

Ta celá obrana prochlastala včerejší noc, ne?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Počkat, Sáček na to teď jako nemohl dosáhnout? Nebo mu Nita řval? Nebo co nebo co, nechápu.

Reagovat
Jackmaker1989

To je normálne na grc

Reagovat
ACSMan

nedomluva

Reagovat
ACSMan

Ginsel Howard Webb sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Ta penalta je kde jako?

Reagovat
smazaný uživatel

V igelitce na benzínce.

Reagovat
Neon

Asi mu šlápl na nohu ten za ním, ale na sto pro jsem to neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ja se na to schvalne dival, ale on se ho ani nedotknul.

Reagovat
Neon

Fakt? tak to ať jdou rozhodčí někam.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, kopnul do něj ten hráč co doběhnul zezadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nekopnul. Schvalne si to pretoc a podivej se na to znova. Vypadalo to tak, ale nedotknul se ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť se na to právě dívám, Viděl jsem to 10x. Ten vracející se hráč ho lehce vezme přes párky.

Reagovat
ACSeRw!n

to neni dulezity.. antispartani tady maji vzdy pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

To prece neni pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Nech mě!

Reagovat
mistr129

Viděl jsi ten záběr zezadu? Vždyť tam je vidět, že je Zmrhal kus od něj

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, byl kus od něj, nestíhal ho dokrokovat, tak ho vzal nohou přes párky.

Reagovat
ratusek

Aspon ten fotbal nenudí

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jako pro nestranného fanouška na koukání super.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako VAR se na tohle ani nepodiva? Vzdyt se ho ani nedotknul.

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta za tohle, opravdu?

Reagovat
Liquid

Reagovat
Pablos

3:3 tak co se to tam jede za bomby už se těším na dohráno

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Penaltička To máme dneska ošetřený

Reagovat
ACSeRw!n

jo kurva ! jeste jednu penaltu a snad to bude stacit

Reagovat
Jackmaker1989

To je nejaká dohodnutá exibícia?

Reagovat
Stannis Baratheon

Co teď pískl? Však ten obránce si ho vůbec nevšímal a on si do něj naběhl...

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Ten druhej hráč co doběhnul zezadu se ho lehce dotknul nohama.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedotknul.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Dotknul

Reagovat
ACSMan

Fauloval Priesler.

Reagovat
Liquid

Wiesner se sám umotá a sudí v 1.sekundě pecka a bez kontroly, žádný záběr neukázal, že by hráč Bolky fauloval....fakt blamáž

Reagovat
montaigne33

úkol zněl jasně, Bolka neprojde/ neboduje...

Reagovat
Neon

Co by za takové skore dala dneska Plíšková.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
meno

Jestli tohle Sparta nedotlačí k výhře, tak Jabka kontumačně do LM.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
thewall

Ginzel je muž bez zábran.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Juliš pokaždý, když nepromění šanci, tak se chytne za hlavu a přestane sledovat hru, hroznej zlozvyk.

Reagovat
ACSeRw!n

strasnej traged.. snad prijde ten Krmelec

Reagovat
smazaný uživatel

Ten to bohužel dělá taky.

Reagovat
mario23

Reagovat
ACSeRw!n

a koho chces na hrot ? snad ne Schranze ?

Reagovat
mario23

Toho taky ne. Někoho z ciziny, protože nikdo jinej se mi moc nelíbí.

Reagovat
ACSeRw!n

klasicka odpoved nekoho z ciziny.. to by chtel kazdy.. ale sehnat utocnika asi nebude tak lehky

Reagovat
ACSMan

Bonyho

Reagovat
mario23

Od toho snad máme skauting ne ?

Reagovat
mario23

btw útok bych neřešil tolik, jako obranu. Dal bych šanci Drchalovi klidně s Julišem, ale víc nás tlačí bota v obraně a záloze.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by to pikantní.

Reagovat
ACSMan

Celkově je to s ním teď jako hrát v 10

Reagovat
smazaný uživatel

Bořek Messi

Reagovat
ratusek

Tak do tří minut 4:4

Reagovat
PavlíčeQ
Reagovat
ratusek

ale pichnu má dobrou

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

to není ta na videu, že ne

Reagovat
8lampard8

Kdyby ji bylo o deset let min a me o deset let vic a ja byl na starsi zensky, tak do ni jdu

Reagovat
Komix

Reagovat
Remt

Co to je?

Reagovat
kilobyte

To vážně propagují byt tím, že tam není úchyl?

Reagovat
Jolly Roger

Hanousek je blb.

Reagovat
ratusek

na co si Řezník hraje tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslavskej srdcař

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Faul Doudery?

Jako ty pico, co za svini tohle piska? Neuznanej regulerni gol, naprosto vymyslena penalta, vsechny zakroky pro Spartany.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jolly Roger

Reagovat
Selänne

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Liquid

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
slonzacky_lenoch

To si dělá Weber s tou sestavou srandu ne?

Reagovat
Greny

Co je na tom špatně? 4-3-3 v brance ten francouz

Reagovat
slonzacky_lenoch

Qose a Siňavskij sedí, v brance Neumann, který nechytal snad půl roku a Ostrák není ani v nominaci

Reagovat
monty25

Tak teď aspoň vidím, že máte fakt čtyři Brazilce. By mě zajímalo, jestli už někdo v české lize měl tolik Brazilců v základu. Podle mě ne.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Určitě ne. Nevím jak Most kdysi dávno

Reagovat
monty25

Most měl hodně různých národností, ale Brazilce jenom jednoho.

https://www.fortunaliga.cz/klub/28-fk-siad-most

Reagovat
slonzacky_lenoch

Reagovat
Mass

Ty slovenský týmy sou teď takový Mosty, berou každýho cizince, co jim předhodí agenti.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Tak většina co přišla ze sk k nám hraje nebo hrálo slušně. Qose, Janečka, Tavares,...

Reagovat
ACSeRw!n

Toleski

Reagovat
slonzacky_lenoch

Dobrá kariéra

Reagovat
smazaný uživatel

Zase otočenej roh pro Boleslav. Rozhodčí nás řeže jak žito.

Reagovat
Mass

Ty seš fakt nemocnej troll, vždyť byl od vás zaplacenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav vyrovná v nastavení

Reagovat
smazaný uživatel

Ted ten ofsajd byl kde???

Reagovat
ACSMan

S Hanckem tam někdo stál na brankové čáře

Reagovat
smazaný uživatel

Tvle po tom dnešním výkonu v Ďolíčku bych se tu být tebou vůbec neobjevuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se tu neobjevuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem fanoušek Vrby, ne Plzně.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Jackmaker1989

Už si si vzdal dnes prášky? Lebo to nevyzerá.

Reagovat
Jackmaker1989

*vzal

Reagovat
Dru Zeree

Slavia nasadila sestavu jak kdyby hrála v LM , asi padne hodně golů

Reagovat
monty25

Kuchta hattrick, ať mi zachrání Fantasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co Plzenaci?? Frnak na zem, ono celkem hrozi, že letos bez pohárů

Toutoo prohrou darovala EL Slovácku a s Libercem si zahrají o KP

Reagovat
kilobyte

Slovácko do EL nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba se probojuji do skupiny.

Reagovat
kilobyte

To asi těžko, když jdou do předkola KL. Před Jablonec už se nemůžou dostat.

Reagovat
smazaný uživatel

I 4. Jde?

Aha jsem myslel že to je ještě předkolo EL.

Reagovat
kilobyte

Letos jde do EL jen jeden tým a příští sezónu už ani jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jolly Roger

Bílek do Sparty!

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool ale jak to?

Reagovat
iamek

Řezník solidně nezvládá dneska

Reagovat
ACSMan

Gol Polidar asistence Ginsel

Reagovat
Jolly Roger

Měl by pískat se zlatým číslem.

Reagovat
montaigne33

děs běs

Reagovat
smazaný uživatel

Ginzela dnes v Boleslavi zabíjí

Reagovat
smazaný uživatel

pěknej fíček Boleslaváci se mají věnovat hře, ne rozhodčímu.

Reagovat
kilobyte

Takový trest by měl přijít po každém píčováním.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak za starych casu, vsechny fauly otoceny, neuznanej regulerni gol, zcela vymyslena penalta. Doufam, ze si ta svine uz nikdy nezapiska.

Reagovat
meno

Reagovat
Jackmaker1989

Jak za vašej krátkej (našťastie) éry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas Sparta zaplatila

Reagovat
iamek

Reagovat
lampas

Od tý doby co zavřeli Berbra mi tohle v lize chybělo

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Selänne

Takže typickej zápas Plzně za starých časů?

Reagovat
doshcz

Reagovat
montaigne33

Reagovat
Skleepy

Reagovat
Mass

Chceš říct za starých dobrých časů, kdy se takhle pískalo pro Plzeň?

Reagovat
Petr325

Reagovat
clinger

Spastě se nikdy od cinklých devadesátek pomáhat nepřestalo. loni suchej záchod ve finále poháru. teď na jaře hodně diskutabilních penalt. furt stejný

Reagovat
Selänne

Jo jo, Nezmar by mohl vyprávět.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Jackmaker1989

Rezniku, chcipni kokote!!! Papa.

Reagovat
iamek

Malinsky dneska slusna zoufalost

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
ACSeRw!n

Malinsky

Reagovat
iamek

Wow jaky gól

Reagovat
ACSMan

Ten Minchev by minule ani nedal do tý prázdný kdyby mu to ten Karabec dal.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Skleepy

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej fíček

Reagovat
ratusek

gol kola

Reagovat
smazaný uživatel

krásný gól takže vítězný gól dal Ginzel

Reagovat
montaigne33

Reagovat
Komix

Budínský

Reagovat
ratusek

Tak ještě gem a jdeme na další set

Reagovat
lada.sp

Reagovat
Remt

Jak to bylo s tím gólem Polidara? Byl piskany faul? Nasledne dění rozhodci divil jak Sparta rychle rozehrála. Bylo rozehrano po odpískání? Bylo vše skrz toto ok? Offsajd asi nebyl, to bylo vidět tusim ze záběrů.

Vím že toto bylo řešeno např při rychlém rozehrání rohu LFC proti Barce, ale tam šlo o roh a ne přímý kop že hry

Reagovat
Skleepy

Tam spíš jedinej spornej moment bylo místo rozehrání tý standardky, nic jinýho.

Reagovat
kilobyte

Rozehráli kousek od místa přestupku, jinak nic hrozného. Kdyby místo řvaní hráli, tak to možná ubrání.

Reagovat
Remt

a tak počkej, asi se pletu, já jen - když se rozehrává někde blízko brány standartka, tak nejdriv rozhodci piskne do pistalky, hrac si postavi mic, postavi se zed, rozhodci piskne a rozehrava se, nebo ne? U rohu - se taky rozehrava po pisknuti pistalky, jen aut se hazi bez pistalky, bylo zde pisknuto jakoze se rozehrava?:D asi ted rikam uplnou sracku:D standartka uprostred hriste se asi na pistalku nerozehrava, sorry:D jen mi to cely prislo dost rychly, ze az rozhodci byl prekvapeny z toho :D

Reagovat
smazaný uživatel

pokud sudí nedá najevo, že se bude rozehrávat až na hvizd, tak se rozehrává kdykoliv je toho někdo schopen (z okolí místa přestupku)

Reagovat
kilobyte

Na píšťalku se rozehrává jen, když to rozhodčí ukáže. Většinou až kolem vápna, kdy rozhodčí řeší místo rozehrání a zeď a nebo karty. Jinak může tým rozehrát kdykoliv. Roh se může taky rozehrát bez píšťalky.

Reagovat
Remt

Na fb jsem někde četl v komentářích že rozhodčí ukazoval na píšťalku, nebo to není pravda?:D

Reagovat
smazaný uživatel

tvl prostě se na to podívej a vyser se na fb

Reagovat
kilobyte

To tam psal Řezník, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Umí psát?

Reagovat
Mass

Jako že tenhle zápas je mi uplně buřt a rozhodně nefandim Bolce, ale dneska jí ten plešanej žalud dobře zaříznul

Reagovat
ratusek

Tak Bolka je tým o hovně s Jodou na lavičce. takže v pořádku

Reagovat
Mass

To jo, sranda jak oni nebrání, dostali bůra a to ještě Hložek tam měl dvě obří šance.

Reagovat
montaigne33

VAR- neVAR, dál si páni rozhodčí dělají, co chtějí...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mario23

Jožka dostane nálož.

Reagovat
montaigne33

S podobně "sympatickým"- přejícím rozhodčím se ACS v evrop. pohárech nepotká... a pak se v Evropě nevyhrává- nepostupuje- neboduje... Herně byla Bolka lepší, ale "nešlo to"...

Reagovat
Skleepy

Tak to jsme viděli letos v EL, kde nás řezali jak hovado.

Reagovat
montaigne33

Ano- např. doma s Lille vás poškodil rozhodčí.../ podobně jako dnes řezal Bolku... Proto by bylo optimální, kdyby v CZlize rozhodčí silným klubům- s pohár. ambicemi- nic nedarovali (spíš naopak). Dnes "borec" pískal jak legendární Pavlín Jirků... )

Reagovat
kilobyte

Za to Bolka potkává jen takové rozhodčí a proto v Evropě nepřeleze přes prvního soupeře. A je jedno z jaké díry přijede.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Petr325

Reagovat
Gelu28

Kozel ve studiu před fotbalem večerním...to je hroznej drmola

Reagovat
mistr129

Sima

Reagovat
Mervin

Ty vole, tohle nepískejte. Takový dive...

Reagovat
monty25

Kuchta To je zas kolo ve Fantasy.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Neumann

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes liga fakt baví.

Reagovat
Mass

Proto normálně kope penaty Kedel a ne Kuchta.

Reagovat
smazaný uživatel

Tentokrát ho nechali, aby si pojistil pozici nejlepšího střelce

Reagovat
mistr129

Holeš

Reagovat
Mass

Takovej lidl Souček

Reagovat
PhilipS

Btw. co Kolář nasadil helmu, tak je ve skvělý formě. Za mě jednička pro repre.

Reagovat
Mass

Řekl bych že omezil ty svoje bláznivý výběhy ale zase čapne všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Mass

Střídání: Hráč č. 99 za hráče č. 2

Reagovat
meno

Jinak ta penalta... Když kopu, tak to narvu plnou silou bodlem a je z toho gól. Tyhle pomalý umístěný jsou strašná hovadina. Kromě panenky.

Reagovat
PhilipS

Co je s Masopustem?

Reagovat
smazaný uživatel

už byl

Reagovat
smazaný uživatel

Přejeme vám to.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Čmelík pííííčo je tam!

Reagovat
ACSMan

Z kryptobarona kat slavie

Reagovat
jackinho10

Kluci dneska asi nalozili na remizu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele