FORTUNA:LIGA - preview 31. kola: Sparta nesmí zaváhat s Baníkem

07.05.2021, 08:47, aktualizováno 09.05.2021, 08:23
Previews
Sparta se potřebuje přiblížit Jablonci na druhém místě a proto bezpodmínečně musí doma porazit ostravský Baník. Jinak už by to bylo s jejími šancemi na předkolo Ligy mistrů velmi špatné. Slovácko bude chtít využít zaváhání Plzně a odskočit jí na čtvrtém místě. Moravanům, kteří hrají v Karviné ale v poslední době trochu došel dech. Mistři ze Slavie hrají v Olomouci a v posledních čtyřech kolech budou chtít dotáhnout sezonu bez porážky až do konce. České Budějovice hostí doma Pardubice.
Dynamo České Budějovice - FK Pardubice  (neděle 15:00)
Příjemné překvapení letošního ročníku FORTUNA:LIGY se střetne se štikou toho loňského v podobě Českých Budějovic. Východočeši jsou stále ještě teoreticky ve hře o poháry, kterým se takto mohou přiblížit.

Dynamo minulý víkend zvítězilo díky Čolićově trefě v Příbrami a ukončilo tak svou dvanáctizápasovou sérii bez soutěžního vítězství. Vstup do jara přitom v jeho podání vypadal slušně, nicméně pak se zaseklo zejména v ofenzivě. Hned osmkrát z posledních třinácti utkání totiž vyšlo gólově naprázdno, vinou čehož vypadlo z první desítky tabulky.

Naopak Východočechům se nadále nesmírně daří a aktuálně mají možná nejlepší formu z celého ročníku. Pětkrát v řadě totiž už nenašli přemožitele, přičemž v této šňůře hráli i s takovými soupeři jako Slovácko či Sparta. Před týdnem v Karviné po Qoseho penaltě otočili Černý s Caduem, avšak na konečných 2:2 vyrovnal Bartošák.

Jihočeši nemohou počítat s vykartovaným Králikem a zraněnými Ledeckým a Skovajsou, na straně hostí zdravotní trable do hry nepustí Boháče, Petráně a možná ani Pfeifera.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Vorel - Čolič, Havel, Talověrov, Novák - Brandner, Čavoš, Valenta, Havelka, Mršič - Alvir
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Letáček - Cadu, Čihák, Toml, Čelůstka - Jeřábek - Tischler, Solil, Hlavatý, Ewerton - Černý
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.47 - 3.34 - 2.94
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
MFK Karviná - 1. FC Slovácko  (neděle 15:00)
Slovácko se celou sezonu statečně pere na předních příčkách tabulky, v posledních zápasech mu ovšem ujíždí vlak. Jestliže Moravané chtějí uhlídat stále vynikající umístění, měli by zvítězit v Karviné, které po nedávném návratu staronového kouče rovněž trochu dochází šťáva.

Po nadějném úvodu se Jozefu Weberovi přestalo v Karviné dařit a nyní se svými svěřenci čeká tři kola na vítězství. Poslední remíza s Pardubicemi už ale přinesla od Slezanů zlepšený výkon. "Ano, řada individuálních výkonů byla proti Pardubicím lepší. Ale teď nás čeká obrovské překvapení této sezóny. Doufám, že hráči všem ukážou, že umí hrát fotbal," řekl Weber.

Ono překvapení sezony však v poslední době spíš skomírá a v boji o pohárovou Evropu nepříjemně ztrácí. "Musíme tam jet pro vítězství, urvat tři body a zůstat v tabulce tam kde jsme. Musíme to zase nakopnout, dostat to na tu vlnu, na které jsme se vezli pár zápasů zpátky. Musíme dokázat, že i v takových situacích umíme bodovat," prohlásil před výletem do Karviné odhodlaně kapitán Slovácka Vlastimil Daníček.

Zatímco na straně Moravanů se vedle zraněných beků Jana Kalabišky s Petrem Reinberkem nepředstaví také vykartovaní středopolaři Marek Havlík s Michalem Kohútem, domácí budou postrádat zdravotně indisponované záložníky Tomáše Ostráka a Vojtěcha Smrže. Nejistá je také účast náhradního brankáře Slezanů Vladimíra Neumana.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Ciupa - Mikuš, Šindelář, Santos, Mazáň - Qose, Mangabeira - Čmelík, Herc, Bartošák - Papadopulos
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nemrava - Šimko, Hofmann, Kadlec, Divíšek - Sadílek, Daníček - Petržela, Jurečka, Navrátil - Kliment
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.07 - 3.59 - 1.94
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sigma Olomouc - Slavia Praha  (neděle 17:00)
Slávisté za sebou mají úspěšný týden, když rozdílem třídy zdolali Plzeň i Spartu. Prodloužit neporazitelnost mohou v Olomouci, která je v poslední době jejich oblíbeným soupeřem.

Sešívaní zvítězili v šesti z posledních sedmi utkání, to zbylé skončilo nerozhodně. Poslední vzpomínka je velmi čerstvá, na konci dubna totiž v poháru na Andrově stadionu vyhráli 3:0. Tehdy se prosadili Kuchta, Stanciu a Ševčík, díky čemuž navázali na solidní výkon v lednovém zápase patnáctého kola.

Hanáci navíc v současnosti nejsou zrovna v optimálním rozpoložení a po sezoně se od jejich mužstva bude poroučet trenér Radoslav Látal. Kromě nezdaru se Slavií podlehli i Jablonci a Baníku, předtím dvakrát remizovali a na tříbodový zisk čekají už téměř měsíc. Doma se jim pak naposledy zadařilo v únoru.

"Utkání to bude dá se říct uvolněnější, jelikož Slavia už titul získala a my se pohybujeme ve středu tabulky. To ale neznamená, že nebudeme chtít zvítězit. Přijede Slavia, a to je motivace pro každé mužstvo. Budeme chtít předvést dobrý výkon," tvrdí kouč Látal. "Uvažujeme o změně stylu hry, protože je možné, že do hry pustíme některé mladíky, kteří s námi začali trénovat, a které si přejeme na hřišti vidět," dodal.

To v případě Slavie je to jiná písnička. Ta se po debaklu od Arsenalu postavila na nohy a po ubojovaných výhrách a remíze s Bohemians poslední tři zápasy zvládla na jedničku. Ligový zápas s Plzní a pohárové střety se Sigmou a Spartou vyhrála, a to s celkovým skóre 11:1! Na Letné při výhře 3:0 ve středu pálili dvakrát Kuchta a jednou Holeš.

"Je to prostě ligový zápas. Máme sezonu nějak rozehranou, takže je důležité v tom pokračovat. Situace se změnila, máme jistotu titulu, dostali jsme se do finále poháru a příští týden po dlouhé době nehrajeme v týdnu. Máme možnost dokázat další unikátní věci, projít ligou bez porážky, a tohle bude důležitý krok. Motivace je velká, což jsme ukazovali ve všech zápasech," ujišťuje trenér Jindřich Trpišovský.

Olomoučtí budou pro utkání postrádat zraněné Greššáka s Yunisem, otazník visí i nad Hubníkem a Zahradníčkem. Na straně hostí bude mimo hru Hovorka, v ohrožení jsou i starty Hromady, Tecla a Simy.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Mandous - Radek Látal, Poulolo, Beneš, Zmrzlý - Sladký - Hála, Breite, Houska, Daněk - Chytil
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Bah, Zima, Deli, Oscar - Traoré - Van Buren, Ševčík, Provod, Olayinka - Kuchta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.94 - 4.53 - 1.48
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sparta Praha - Baník Ostrava  (neděle 19:30)
Sparta schytala ve středu tvrdý direkt v poháru a co napravovat má také v nejvyšší soutěži. Na Letnou však přijede namotivovaný rival z Ostravy, který během posledních měsíců pookřál. Zlepšených výkonů tak chce Baník využít a na Letné konečně po letech zvítězit.

Pražané se v poslední době dostali pod nepříjemný tlak. Ve středu rozhodně nepotěšili své příznivce, když už tradičně nestačili na nenáviděnou Slavii, od níž v semifinále MOL Cupu tentokrát obdrželi dokonce tři branky. Ani v lize Letenští moc nepřesvědčují. V minulém kole například pouze remizovali v Liberci a vzhledem k vynikající formě Jablonce budou mít co dělat, aby ještě uzmuli druhé místo v tabulce.

Kouč Sparty Pavel Vrba po neúspěchu v národním poháru přiznal chmury. "Před čtrnácti dny jsme si mysleli, že jsme na tom lépe. Bohužel liga i pohár se vyvinuly tak, jak se vyvinuly. My se musíme z tohoto zápasu co nejrychleji oklepat a víme, že nás v neděli čeká těžké utkání s Baníkem. Musíme udělat všechno pro to, abychom v neděli vyhráli s Baníkem a pak se můžeme bavit o tom, jaká je situace v lize. Z poháru jsme vypadli, postoupilo lepší mužstvo. V lize už moc možností nemáme. My musíme vyhrávat a doufám, že se nám to v neděli podaří," uvedl.

Baník už má pohárovou anabázi několik týdnů za sebou, neboť v osmifinále ztroskotal právě na Spartě. Jinak si ale Slezané mohou působení pod trenérem Ondřejem Smetanou veskrze pochvalovat. Aktuálně drží Ostravané sérii šesti ligových mačů bez porážky, díky níž se etablovali v horní polovině tabulky. Evropské poháry už Baníku zřejmě uniknou, nicméně po odvolání Smetanova předchůdce Luboše Kozla se modro-bílí rozhodně zvedli.

A také na Letné si Slezané budou věřit na bodový zisk. "Tím, že Sparta vypadla z poháru, se soustředí už plně jen na ligu, a tím důležitější pro ni to utkání je. Ale my chceme uspět a prezentovat Baník, tak jak se patří, odmakat a odbojovat celých devadesát minut. Sparta je papírový favorit, to jsme ale byli proti Brnu my taky, proto chceme ukázat, že poslední ligový zápas byl výjimka, která nám nevyšla," sdělil Smetanův asistent Jan Baránek.

Poslední ligová výhra Baníku na půdě Sparty je nicméně hodně vousatá a datuje se do roku 2014. Také obecně se Ostravanům proti rivalovi z Prahy nedaří, z posledních deseti vzájemných měření sil zvítězili pouze jednou. První duel v probíhající sezoně, který se odehrál na východě republiky, skončil bezbrankovou remízou.

Na domácí straně se kvůli zranění nepředstaví na trávníku obránci Lukáš Štetina s Dominikem Plechatým a Andreasem Vindheimem, oba Ladislavové Krejčí ze středu pole a útočník Libor Kozák. Otazník navíc visí nad starty záložníků Bořka Dočkala s Filipem Součkem. Hostům schází absentující pravý bek Jan Juroška se špílmachrem Pepem Menou, nezahraje si ani univerzál z kraje hřiště Gigli Ndefe, jenž si musí odpykat disciplinární trest za čtyři žluté karty v sezoně.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Wiesner, Vitík, Čelůstka, Hancko - Karlsson, Pavelka, Karabec, Hložek, Plavšić - Juliš
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Sanneh, Pokorný, Stronati, Fleišman - De Azevedo, Jánoš, Tetour, Kaloč, Holzer - Zajíc
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.52 - 4.39 - 6.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fastav Zlín - SFC Opava  (sobota 15:00)
Opavu před sestupem zřejmě uchrání už pouze zázrak. Naděje Slezanů může definitivně utnout Zlín, který ještě záchranu nemá jistou. "Ševci" by proto vítězství jistě uvítali.

Po debaklu od Pardubic se Zlínu povedlo v Teplicích udržet čisté konto, remíza nicméně čím dál naštvanější fanoušky neuspokojila. "Všichni cítíme, že je naší povinností uspět, vyhrát. Proti Opavě to ale bude velice těžké, protože soupeř umí vstřelit góly. Viděli jsme jeho zápasy, umí se v koncovce prosadit. I když více branek dostávají, celkově je nepříjemný," řekl před sobotním duelem kouč Moravanů Bohumil Páník.

Pokud domácí skutečně zvítězí, bude se Opava již stoprocentně pakovat do druhé ligy. Přestože se Slezané se sestupem už smiřují, rozhodli se ještě před koncem sezony provést změny ve vedení klubu. V roli výkonného ředitele skončil Jaroslav Rovňan, na pozici sportovního manažera již zase nebude působit Pavel Zavadil. "Vedení klubu by ovšem rádo využilo jeho dlouholetých zkušeností v jiné pozici," uvedl klub v prohlášení.

Hostům ve Zlíně nepomohou zranění obránci Jan Žídek s Davidem Březinou, záložníci Christ Tiéhi s Adamem Nešickým a Bartoszem Pikulem a útočné duo Tomášů Čvančary se Smolou. Kvůli trestu za čtyři žluté karty se na hřišti svého někdejšího zaměstnavatele nepředstaví také ofenzivně laděný Lukáš Holík. Ševci postrádají zraněné záložníky Marka Hlinku s Vachtangem Čanturišvilim i v Africe stále zatoulaného Cheicka Condeho.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Simerský, Buchta, Matejov - Jawo, Janetzký, Janošek - Dramé, Poznar, Potočný
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Digaňa - Harazim, Didiba, Kulhánek, Hrabina - Mondek, Hellebrand, Večerka, Holík, Helešic - Dedič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.64 - 3.97 - 5.58
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - 1. FK Příbram  (sobota 17:00)
Fotbalisté Plzně se po debaklu od Slavie chtějí naladit zpět na vítěznou vlnu. Šanci na to mají jedinečnou, neboť potkají předposlední tým tabulky Příbram. Ta však rovněž potřebuje zvítězit, jestli chce udržet naději na záchranu mezi elitou.

Viktoriáni si minulý víkend dojeli do Edenu pro výprask. Po trefách Holeše, vlastní Kašy a van Burena snížil Káčer, pak ale na konečných 5:1 navýšili Bah se Stanciuem. Západočechům tak skončila série čtrnácti soutěžních zápasů bez porážky, během které dokonce jedenáctkrát vyhráli. Doma čekají na přemožitele od začátku února.

Středočeši v poslední době bodují jen venku. Z předchozích tří utkání na hřišti soupeře vytěžili sedm bodů a navíc neinkasovali ani jeden gól, v závěru dubna uspěli v Karviné 0:1 díky Edrisově brzké trefě. V první květnový den se jim ovšem nezadařilo, to zase po dvaceti minutách poslal jihočeské Dynamo do rozhodujícího trháku Čolić, Pilík pak z penalty pohrdnul šancí na vyrovnání.

Modro-červení budou pro tento zápas postrádat vykartovaného Mihálika a zraněného Buchu, v ohrožení je pak i start Kayamby s Kovaříkem. Na straně hostí není k dispozici potrestaný Kvída, zdravotně indisponovaný Rezek a možná i Cmiljanović, Lalković, Laňka.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Havel, Hejda, Brabec, Limberský - Káčer, Kalvach, Šulc - Ba Loua, Beauguel, Kopic
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Šiman - Nový, O. Kingue, S. Kingue, Mezera - Pilík, Obdržal, Tregler, Zorvan, Antwi - Lubega
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.15 - 8.57 - 19.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Zbrojovka Brno - FK Mladá Boleslav  (sobota 17:00)
Souboj dvou týmů namočených v záchranářské bitvě bude k vidění v sobotu v Brně. Domácí tým tam přivítá Mladou Boleslav, které může vítězství v tomto utkání už definitivně zajistit prvoligovou příslušnost pro příští sezonu.

Zbrojovka v poslední době nesbírá dobré výsledky a záchrana se jí vzdaluje. Ve čtyřech předchozích zápasech nedokázala zvítězit a získala pouhé dva body, po prohrách s Pardubicemi a remizovala proti Teplicím a minule v Ostravě. Tam po Buchtově střele prohrávali, avšak na konečných 1:1 srovnal v závěru Štepanovský.

Mladoboleslavští po dvou závěrečných dubnových nezdarech zabrali a překvapivě si přivezli z Uherského Hradiště tři body. O těch rozhodl ve čtyřiadvacáté minutě Drchal. Aktuálně tak mají Středočeši na první sestupovou příčku drženou právě Brnem náskok osmi bodů. Pokud tedy v sobotu uspějí, nemusí se pro zbývající kola strachovat.

Na straně domácích budou mimo hru vykartovaní Čermák s Růskem, zdravotní potíže zase do hry nepustí Šurala, Vaňka a Kryštůfka. Hosté se mují obejít bez potrestaného Matějovského a indisponovaných Diviše, Graiciara, Maška, Jiráska a Pecha.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Bariš, Dreksa, Pernica, Moravec - Štepanovský, Pachlopník, Sedlák, Texl, Fousek - Hladík
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Řezník, Šimek, Jakub Klíma - Douděra, Budínský, Ladra, Dancák, Zmrhal - Drchal, Škoda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.00 - 3.55 - 2.33
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bohemians Praha 1905 - Slovan Liberec  (sobota 19:30)
Liberec v minulém kole odmítl posun na pátou příčku v tabulce a pohárová Evropa mu nadále uniká. Na hřišti Bohemians by proto Slovan měl zabrat, v kultovním Ďolíčku ale tři body dlouho neslavil.

Zatímco během podzimu remizovali "Klokani" pouze dvakrát, v kalendářním roce 2021 kráčí od jedné plichty ke druhé. Ze sedmnácti zápasů si Bohemians dělili se svým protivníkem body hned v deseti případech, díky čemuž ohrožují doposud suverénní Olomouc na pozici remízového krále.

Se šňůrou plicht je spojena rovněž pozoruhodná série utkání bez porážky. Celek z Vršovic nepoznal přemožitele již déle než dva měsíce, což na jednu stranu znamená pravidelný sběr bodů, na stranu druhou však Klokani několikrát nepřemohli slabší soupeře či bezprostřední konkurenty z tabulky. Například v posledním kole Pražané pouze remizovali s již téměř jistě sestupující Opavou.

Liberec během minulého víkendu rovněž uhrál bod, který měl však hořkosladkou příchuť. Slovan sice oškubal silnou Spartu, jenže vzhledem k průběhu utkání doufal v lepší zisk. Severočeši totiž nad Letenskými vedli o dvě branky, během krátké ztráty koncentrace ale dovolili sparťanům smazání náskoku. Svěřenci Pavla Hoftycha tak v tabulce nepřeskočili Plzeň a setrvávají na šestém místě.

A na posun tabulkou to nevypadá ani v Ďolíčku. Ve vzájemných zápasech totiž zřídkakdy vítězí hosté. Naposledy se takový kousek povedl Liberci před pěti lety. Jinak jsou k vidění především vítězství domácích či u Klokanů oblíbené remízy. Dělbou bodů ostatně skončilo poslední měření sil, které se odehrálo letos u Nisy.

Na marodce Bohemians figurují brankář Roman Valeš, obránci Lukáš Hůlka a jeho jmenovec Pokorný, záložník David Bartek a útočník Michael Ugwu. Kvůli trestu za čtyři žluté karty bude absentovat také středopolař Kamil Vacek, v ohrožení jsou navíc starty stopera Daniela Köstla, krajního beka Tilla Schumachera, záložníka Josefa Jindřiška a křídelníka Antonína Vaníčka. Liberec bude postrádat pouze středopolaře Michala Sadílka, který si podobně jako Vacek na druhé straně musí odpykat disciplinární trest.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Bederka, Krch, Vondra - Dostál, Hronek, Květ, Ljovin, Novák - Necid, Puškáč
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Knobloch - Koscelník, Jugas, Chaluš, Mikula - Mara, Karafiát - Pešek, Faško, Mosquera - Rondić
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.38 - 3.19 - 2.31
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Jablonec - FK Teplice  (pátek 18:00)
Teplické trápení nemá konce a nezdá se, že by vysvobození bylo někde na dohled. V pátek totiž "Skláři" cestují do neoblíbeného Jablonce, který se navíc dostal do velké pohody a drží druhé místo.

Když Tomáš Kučera vstřelil v listopadu roku 2016 Jablonci gól, asi nečekal, že jeho trefa bude pro Teplice na dlouhou dobu poslední vítěznou ve vzájemných duelech. Skláři ale od té doby skutečně v dalších střetnutích proti Jablonci ani jednou nezvítězili, naopak zeleno-bílí se ze tří bodů radovali vždy z posledních šesti případů. A nic nenasvědčuje tomu, že by se nedávná historie neměla opakovat.

Tepličtí si jsou ostatně své role outsidera vědomi. "Do Jablonce jedeme s tím, že nejsme favorité a můžeme jen získat. Budeme chtít předvést dobrý výkon v defenzivě a čekat na svou šanci. V ofenzivní části se do toho nemůžeme tolik dostat, ale věřím, že to prolomíme," sdělil kouč Sklářů Radim Kučera.

Jablonec v posledním vzájemném měření sil rozstřílel Teplice pěti brankami, trenér zeleno-bílých Petr Rada nicméně očekává, že se páteční zápas odehraje v jiném duchu. "Do čeho jsme tam kopli, z toho byl gól. Bude to teď pro nás o hodně těžší," myslí si zkušený harcovník.

Zatímco na straně domácích trápí zdravotní potíže pouze pravé beky Libora Holíka s Patrikem Haitlem, na marodce Sklářů figurují brankáři Jan Čtvrtečka s Luďkem Němečkem, obránci David Heidenreich s Janem Shejbalem, záložníci Kučera s Patrikem Žitným a útočník Jakub Řezníček. Kvůli trestu za žluté karty si nezahrají ani středopolař Ladislav Kodad s forvardem Jakubem Marešem, ze stejného důvodu bude absentovat také jablonecký tvůrce hry Miloš Kratochvíl.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Štěpánek, Kubista, Zelený, Krob - Pleštil, Považanec, Hübschman, Jovović - Schranz - Doležal
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Mazuch, Knapík, Černý - Radosta, Mareček, Fortelný, Jukl, Moulis - Vukadinović
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.39 - 4.89 - 8.66
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha30246080:1778
2.FK Jablonec30195653:3062
3.Sparta Praha29185663:3559
4.1. FC Slovácko30165952:3253
5.Viktoria Plzeň29156849:3551
6.Slovan Liberec30148842:2650
7.FK Pardubice301371037:3946
8.Baník Ostrava30129942:2845
9.Bohemians Praha 190530912934:3139
10.Sigma Olomouc30912936:3439
11.Dynamo České Budějovice308111130:4235
12.MFK Karviná308101233:4534
13.FK Mladá Boleslav30791436:4630
14.Fastav Zlín30861627:4330
15.FK Teplice30681629:5826
16.Zbrojovka Brno304101625:4622
17.1. FK Příbram30481820:5920
18.SFC Opava30372019:6116

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (620)

Přidat komentář
Kaspar

Ze by v patek konecne nebyla holomajzna

Reagovat
smazaný uživatel

Baník porazí Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
ZB 07

Snad je Jablonec přejede.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky doufám, jen si nejsem jistý, že tam Brno ještě přiletí.

Reagovat
ZB 07

Máme doma Boleslav a pak Opavu, pokud z toho bude 6 bodů, tak ještě šance žije. Ale moc tomu nevěřím popravdě

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel Teplice mají vcelku příjemnější los. Teď sice Jablonec, ale potom tři týmy, které nejspíš už o nic nebudou hrát. Pokud má Brno ještě vykřesat naději, musí to udělat v tomhle kole.

Reagovat
ZB 07

jednoznačně. Pokud neporazíme Boleslav, tak definitivně padáme.

Reagovat
smazaný uživatel

To je snad jasný, není možný, aby Doležal a Schranz v super formě nezesměšnili Teplice s Kučerou

Reagovat
Losinho

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
bobis21

Ondra Kukučka si utrhl zkřížený vaz v koleni to je v prdeli, ještě než nastoupí do ligy takové zranění...

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dobou je těchto zranění víc a víc. U tak mladého kluka to je obrovský problém. Jako když se to stane jednou, tak to často je ještě ok, jak se to opakuje je to obrovský problém.

Reagovat
Banikovec7

Nevim, jestli je to stejne koleno, ale hraval s ortezou na jednom koleni, tak jestli se to opakuje, tak je to hodne spatne.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě na tu ortézu jsem si vzpomněl, ale popravdě nevím z jakého důvodu s ní hrál.

Reagovat
bobis21

Nějaké zranění kolena měl už v lednu

Reagovat
ratusek

a sakra.on už to jednou měl ne? to je konečná pro vrcholový sport

Reagovat
Banikovec7

Jestli myslíš to co měl někdy tuto sezónu, tak to bylo jen něco menšího a za pár týdnů byl zpět.

Reagovat
ratusek

myslím s kolenem, že už jednou marodil jak píšeš výše. každopádně škoda sakra

Reagovat
Banikovec7

No prý s tou ortézou hrává už od žáků, tak těžko říct co s tím měl a jestli to je vůbec stejná noha. Jinak škoda to je určitě, u něj jsem věřil, že to konečně bude nějaký náš talent, který se pořádně prosadí a nepropije nebo jinak nepromrhá svůj talent. Tak snad to zvládne a příští jaro se zapojí zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.extra.cz/mezi-fanousky-baniku-to-vre-hrac-muhammed-sanneh-sleduje-obhajce-teroristu-a-islamske-fanatiky-7cb17

Zajímavé..., ale koneckonců ať si každý sleduje koho chce. Větší hrozba pro Baník je, že si plno lidí myslí, že je to dobrý fotbalista. A dostává prostor na úkor lepších, co vydrží víc jak poločas ...

Reagovat
Banikovec7

Tak zrejme si to mysli i Smetana. Ale to je docela jedno, pokud je pravda, ze o teto veci klub vi a resi to, tak at to vyresi oni, ale tahat to do bulvaru

Reagovat
smazaný uživatel

Smetana si nemyslí nic, ten akorát plní pokyny shora aby mohl zůstat jako hlavní trenér i příští sezonu...

Reagovat
Banikovec7

Toho se taky bojim, ale pointa prispevku byla trochu jinde...

Reagovat
braveheart

Kdopak to tam asi poslal.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo, kdo má vždycky pravdu!

Reagovat
Kaspar

Reagovat
Banikovec7

Tak to je samozřejmě všem jasné, ale absolutně to nemůžu pochopit.

Reagovat
PlackaSKS

Ono je naprosto v pořádku takové lidi nechápat.

Reagovat
braveheart

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
lichna.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
John Obi Mikel

Přece by na svůj tým nevyvíjel mediální tlaky. To si to spíš přečetli tady.

Reagovat
Losinho

byly tu i těžší tipovačky

Reagovat
Wyrda

Reagovat
Blasphemer

Asi nějaká ubohá práskačská mrdka.

Reagovat
PlackaSKS

někdo se životem pouze na internetu a za bránou, komu posledního gramotnýho kamaráda ukradl discord

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Kaspar

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
doshcz

:prostacek:

Reagovat
Losinho

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Uživatel Thomas Greiss souhlasí.

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
ratusek

na ukor kterých lepších proboha?

Reagovat
smazaný uživatel

Fillo,Juroška,Ndefe.

Reagovat
Stannis Baratheon

Fillo

Reagovat
John Obi Mikel

Juroška

Reagovat
ratusek

Ndefe je univerzál na jiné posty, Juroška je zase zraněn a Fillo už dosluhuje

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě dosluhuje mozek.

Reagovat
ratusek

Reagovat
John Obi Mikel

Budeš přeřazen mezi internetové ostudy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam už je dávno.

Reagovat
ratusek

Bude mi ctí

Reagovat
Losinho

Vítej v bandě, vole. Jarmulku ale nedostaneš

Reagovat
ratusek

Počkej, takže půjdu taky do pece?

Reagovat
KingMaster13

Ber to z lepší stránky nebude ti zima A projedeš se vláčkem

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc to je do Osvětimi kousek.

Reagovat
ratusek

Reagovat
ratusek

Reagovat
Losinho

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Losinho

A jestli do stejný jako já, tak si vem respirátor

Reagovat
Kaspar

Reagovat
bobis21

Ndefe u nás zatím vždy lepší v záloze, Juroška zraněný ...

Reagovat
HorajzmAmmann

Fillo Juroska Ndefe

Každopádně Sanneh mi na svůj věk špatný nepřijde no, ač to teda není můj nejoblíbenější fotbalista zatím...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No jeden z těch lidí byl i pan trenér Kozel, když už jsme u toho

Reagovat
Losinho

To bylo hned jasný, že tohle radši zůstane odignorováno

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co s takovým výstřelem totálně mimo... Ale snad jsi už spokojený.

Reagovat
Losinho

Fuuu tak přece jen ses k tomu dotlačil

Reagovat
smazaný uživatel

Proto pod ním má 0 minut v lize a sotva se dostal na lavičku ty experte

Reagovat
smazaný uživatel

1.Je podepsaný pod jeho příchodem

2.Hráč z estonské ligy asi nenaskočí hned do základu, chce to nějakou aklimatizaci

3.Kozlovi šlo o krk, určitě měl čas něco zkoušet

#expert #vizionar

Reagovat
smazaný uživatel

1. Lež.

2. Může být

3. O krk mu šlo možná tak poslední 2 zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Přivedli by ho i tak, ale Kozel s tím souhlasil. Navíc už po prvních lednových zápasech přišlo vystřízlivění po té výsledkové sérii z podzimu, takže po prohlášeních z Baníku, že chce hrát o Evropu, pod tlakem na Bazalech byl.

Reagovat
PlackaSKS

Oceňuju, že z tebe (narozdíl od některých) nemluví rasismus, ale jen neznalost a nepochopení fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

To beru jako pochvalu bo kdybych znal a chápal fotbal jako ty ...

Reagovat
PlackaSKS

To bys na tom byl pořád stejně, taky o tom vím hovno... Ty žide (to bylo pro Michala)

Reagovat
KingMaster13

A člověk tě chtěl pochválit že už nepodněcuješ šikanu

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kaspar

Reagovat
smazaný uživatel

Víš.

Reagovat
ratusek

ty se nudíš, že tady zase rozpoutáváš hádku?

Reagovat
PlackaSKS

Mám těžký a smutný život, tohle je má jediná šance jak ho naplnit.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Jsem to zaznamenal jen tady take jakepak vreni

Reagovat
smazaný uživatel

Mrdka pojebaná zase někomu ničí život neříkám, že to tam poslal on, ale snažil se hodně aby zaujal pozornost. Jen na základě nějakých domněnek a pomluv rozpoutá peklo. Ten zkurvysyn se měl narodit před 120 lety, to by si to užil s NSDAP a její propagandou.

Reagovat
BaggioRoberto

Tak tohle Sparta v současné formě nedá Baník, Plzeň, Bolka, Bohemka. Jabka ztratí jenom se Slavií a to jim bude stačit. Ještě jsem neslyšel vysvětlení proč v zápase v jablonci, kdy by nám stačil bod slovutný trenér Vrba na konci nehlídal zkušeně remízu a nechal obránce lítat na druhé straně hřiště abychom soupeři nabídli gól.

Reagovat
John Obi Mikel

Je to Jablonec, ti to ještě nějak stihnou zkazit.

Reagovat
Kepy_FCB

Nechci aby peltuv Klub skoncil 2. snad vam to pustime

Reagovat
Salfovic

Tehdy ještě Sparta hrála o titul

Reagovat
BaggioRoberto

Nehrála. Prohrála se Slavií i podruhé a ztráta byla obrovská. Ale ne oni prostě vůbec neví co se okolo děje.

Reagovat
Banikovec7

https://twitter.com/modousticPR/status/1390667642504056841 Vyjádření Sannehovy agentury k tomu co se tu řešilo

Reagovat
doshcz

všichni jsme Sanneh

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Kaspar

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
PlackaSKS

pro ty prostší, stojící za tim směšnym článkem, bys to mohl přeložit.

Reagovat
Banikovec7

Říká, že souhlasí s článkem v plném znění.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
doshcz

Reagovat
lichna.

Reagovat
Kaspar

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Wambasen

Reagovat
ratusek

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Losinho

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Tak naše super schopnost je lidi odsuzovat na základě nesmyslů. Myslím, že každý z nás sleduje na sociálních sítích kde co. Btw. už sem viděl na tolika výjezdech zdvižené pravice a podobně a včem je to horší nebo lepší?

Reagovat
PlackaSKS

myslim si, že je neporovnatelný někoho sledovat na sociální síti a sám produkovat něco jako hajlování... tady mi otázka v čem je to horší nebo lepší prostě přijde zcestná a odpověd jednoznačná.

Reagovat
smazaný uživatel

Já chtěl spíš poukázat na to, že tohle sem viděl několikrát v Baníkovském kotli a předpokládám, že ti samý lidi teď odsuzují Sanneha.

Reagovat
PlackaSKS

tomu naprosto rozumim, jen se mi nelíbila ta formulace na konci, která působila jakoby to bylo na stejné úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal sem to totálně debilně, pak sem si to četl znovu a ani já sem nepochopil, co sem chtěl říct.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
bobis21

Na twitteru sleduji úřad vlády, snad to tady nikdo nebude chápat jako mou podporu Babiše

Reagovat
Wambasen

Já zas sleduju na twitteru Tvrdíka.

Reagovat
braveheart

Já sleduju celou tu vládní sebranku a Tvrdíka k tomu..

Reagovat
John Obi Mikel

Babiš

Reagovat
HorajzmAmmann

taky sleduju venku pěkný holky a to ještě neznamená, že s nima spím...

Reagovat
braveheart

Reagovat
Blasphemer

ALE CHTĚL BYS

Reagovat
HorajzmAmmann

tak mám doma akvárko...

Reagovat
smazaný uživatel

To je logické

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
lichna.

Reagovat
Han střelil první

Nechápu.

Reagovat
Kepy_FCB

hroznej blábol

Reagovat
HorajzmAmmann

Zrovna od tebe cením, díky...

Reagovat
Kaspar

Reagovat
Losinho

Já na fb Okamuru, ke snídani je to super

Reagovat
braveheart

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam v pratelich třeba Bartoše z Pirátů.

Reagovat
lichna.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

Že je pořád baví ty oddělené nástupy a náhradníci na tribuně se slintákem tvl

Reagovat
ratusek

To bylo rychlé

Reagovat
Rothbard

Teplice

Reagovat
jackinho10

V Jablonci neni VAR? To mozna byl ofsajd

Reagovat
John Obi Mikel

VAR je teď myslím na každém zápase.

Reagovat
ratusek

Hanuš

Reagovat
monty25

Ty vole, co chcete víc?

Reagovat
Bruny

Reagovat
andrew96

Reagovat
Zephyr

krásné májové počasí

Reagovat
monty25

Schranz kapitán ve Fantasy

Reagovat
Puskas

Já se rozhodoval mezi ním a Doležalem, dal jsem jeho...

Reagovat
monty25

Reagovat
Coutinho10

jeste, ze jsem se rozhodl nedavat kapitana v tomto zapase, jinak bych ho dal asi taky

Reagovat
Desmond Glazebrook

FK Gablonz dostal povolení na 601 fandů, což ovšem zaskočilo vedení a teď rychle sháněli dalších 499.

Reagovat
John Obi Mikel

Vukadine.

Reagovat
John Obi Mikel

Doležal

Reagovat
ratusek

Tak to byla luxusní akce

Jinak super fotbal ve stylu "kdo se vrací, nevěří golmanovi"

Teplice neproměňují, Jablonec ano

Reagovat
monty25

Ach jo, kdybych měl aspoň toho Doležala ve Fantasy...

Reagovat
Kaspar

se vytriskame navzajem a ty vyhrajes protoze nemas odecet

Reagovat
monty25

Jo, to by mohla být moje výhoda. Ještě jsem na poslední chvíli přemýšlel, že bych dal Doležala místo Schranze (0,2 mega jsem na to měl), ale pak jsem si řek, že třeba bude nějaká penalta a ty kope Schranz. No, teď už je to jedno.

Reagovat
PrebihatResslovku

Považanec, přístupuj, přístupuj, neboj se, to není práce! Vracíme se, nestínujeme! To nejsou taneční.

Reagovat
ZB 07

Teplice hrají překvapivě dobře Štěstí, že jsou to takový kopyta v zakončení.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
monty25

To není možný tohle.

Reagovat
John Obi Mikel

Jablonec

Reagovat
monty25

Konečně gól, ale asi už pozdě.

Reagovat
John Obi Mikel

Hanuš

Reagovat
mistr129

Doležal ještě vyhraje nejlepšího střelce

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože mu pošlou Kuchtu na víkend domů?

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Karoch: "No co k tomu říct no."

Reagovat
John Obi Mikel

Doležal

Reagovat
Rothbard

Nejlepší útočník v lize.

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Ten Doležal je tam školí.

Reagovat
braveheart

Agonie Opavy prodloužena do zítřka.

Reagovat
smazaný uživatel

200 lidí na stadionu, respirátory, rozestupy, testy...

A dalších 200 v jednom davu za plotem, protože nechtějí na nesmyslný test.

Tahle vláda fakt nedokáže udělat dobře vůbec nic.

Reagovat
braveheart

Reagovat
Kepy_FCB

Ale v Peltonci za plotem 200 fakt zdaleka nehrozi

Reagovat
smazaný uživatel

Není tam Kaufland nebo tak něco? Že šli jen kolem...

Ale to na významu nic nemění.

Reagovat
božský John

Drz picu demente

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Při rovnosti bodů rozhoduje vzájemnej dvojzápas, nebo se u nás v lize posuzuje skóre?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzájemný zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Jo dobrý, já si říkal, proč dneska při zápase Jablonce tak řešili to skóre pořád, když měl Jablonec lepší dvojzápas a ony se vlastně nepočítaj góly venku jako v evropských pohárech.

Reagovat
Coutinho10

tady to je dobře do detailu rozepsané

Pravidla pro určení pořadí v případě shodného počtu bodů více družstev:

1) vyšší počet bodů;

2) vyšší počet bodů získaný ve vzájemných utkáních;

3) brankový rozdíl ze vzájemných utkání;

4) vyšší počet vstřelených branek ve vzájemných utkáních;

5) vyšší brankový rozdíl ze všech odehraných utkání;

6) vyšší počet vstřelených branek ve všech utkáních;

7) vyšší umístění v soutěži Fair – play;

8) los.

https://www.fortunaliga.cz/text/122-herni-model-ligy

Reagovat
thewall

ad 1) Pokud určuji pořadí více družstev, které mají shodný počet bodů, jak může nastat situace, že bude mít někdo z nich vyšší počet bodů?

Pomůže mi někdo pochopit možnost uplatnění tohoto bodu?

Reagovat
AnthonyR

Menší OT: "Podle rozhovoru pro finský deník Helsingin Sanomat se kapitán finské repre, obránce Tim Sparv po konci smlouvy v řeckém AEK Larissa rozhodl přestěhovat se svojí partnerkou Jitkou do Prahy." Smlouva mu končí teď v létě, možná zakotví v český lize. Třeba jen na rok

Reagovat
smazaný uživatel

co by dělal v tak rasistickém městě

Reagovat
smazaný uživatel

To Kamaru povezou rovnou na hřbitov a Oleg tam zase bude mít řeč.

Reagovat
smazaný uživatel

A to v Edenu chystají Oktagon nebo co?

Plavšič, Sparv, Oleg, jako host Kamara (ten bude mít první zápas s aligátorem nebi anakondou).

Reagovat
Greny

S Kobrou

Reagovat
smazaný uživatel

Ta čeká na druhý kolo, kdyby to aligátor vzdal ze strachu z rasismu.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
meno

Do Liberce je to z Prahy kousek, Mara má jít prej pryč, je zdarma, s platem si taky moc vyskakovat nemůže... Kárle jednej

Reagovat
smazaný uživatel

Počká až mu ho pošle Tvrdík na hostování.

Reagovat
lampas

My snad uděláme Gebreho, takže ten už by byl zbytečně navíc.

Reagovat
meno

Vždyť je to DZ ne?

Reagovat
lampas

Zmátlo mě, jak o něm psali, že je obránce. Hodil by se, ale s platem by si asi vyskakoval Nic pro Karla, bůh ví jestli podepíše aspoň toho Gebreho.

Reagovat
meno

Nikdy nehrál víc než nizozemskou, je mu 34, ani ne 10 zápasů v pohárech. Jasně kapitán Finska, ale to není měřítko Podle mě nebude chtít plat vyšší než, co mají třeba hráči v současným Baníku. Gebre má vyděláno, tak co nedáte jemu, to může jít do Sparva

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by na Spartu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik nevydělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná tak Bohemka, nebo Pardubice, případně že by dojížděl z Prahy do Bolky. Je to hráč za Zenitem, toho SS ani Plzeň chtít nebudou.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Dukla, Žižkov nebo Vyšehrad.

Reagovat
Kaspar

Pokud Slavia vyhraje pohar, tak to treti misto zase nebude tak spatny

Reagovat
smazaný uživatel

Paradoxně možná lepší než druhý, pro Jablonec určitě

Reagovat
Kaspar

Tak zase lepsi aby treti misto mela Spata a mela jistou skupinu poharu a neco tam uhraje, nez Jablonec, ktery stejne bude mit nejspis po sezone vyprodej. Vzhledem k tomu jaky prestupak bude ve Sparte, kdyz Vrba a Rosa maji rozdilny nazory na vedeni tymu. Takhle by se ten tym sehral, nez zacnou skupiny a mel tam sanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Z pohledu koeficientu je podle mě lepší, aby měl jistou skupinu Jablonec, protože Sparta je schopná se aspoň do EL dostat přes předkola. Jablonec bude vždycky nenasazenej a bude to mít těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

A proto loni koupili Královce ve finále MOL cupu. Vědí že jsou tragédi. Ale Vrba to snad změní.

Reagovat
Kaspar

pristi kolo hraje Jablonec v Pribrami a tam se muze stat cokoliv treba bude jeste rvacka o to treti misto

Reagovat
smazaný uživatel

A pak pohár vyhraje Plzeň.

Reagovat
Kaspar

bud se bude hrat fer nebo jim pustime pohar

Reagovat
smazaný uživatel

Dostanou zase bůra a bude.

Reagovat
Kaspar

Vrbovi na ty predkola verim, on tohle umi, ale ted je v pozici, ze nema svuj tym, teprve po sezone si ho zacne tvorit, tak aby to vyslo

Reagovat
John Obi Mikel

Kdy se Sparta naposledy někam dostala přes předkola. 2016/2017

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy Jablonec?

Reagovat
smazaný uživatel

S Novákem?

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kaspar

Zlin

Reagovat
Nieuwendyk

Teď jsem dokoukal LUFC vs Slepice a na tohle se fakt dívat nedá. Ale přeju, aby se Slezský FC zachránil, páč Radoslav je best tréňa ever

Reagovat
Kaspar

je to hrozny kontrast to prepnout na ten zapas a rict si, tvl za tohle platim

Reagovat
16Dave

Otřesnej fotbal, na to se nedá dívat..

Reagovat
Znalec

Všechny 4 novodobé tituly mají se Slavií jenom Bořil, Van Buren a Tecl

Reagovat
meno

Bořil je super, Tecl je nedoceněnej a Buren je v pohodě spolehlivej náhradník Nou šejm vole!

Reagovat
KingMaster13

A Přemek

Reagovat
meno

Ten nemá 16/17

Reagovat
John Obi Mikel

Ale v mužstvu byl. Akorát nehrál.

Reagovat
meno

Nemá start, nemá titul.

Reagovat
KingMaster13

Taky ho tenkrát proti tomu Brnu symbolicky mohli vystřídat na poslední minutu

Reagovat
KingMaster13

Přišel 1.1. 2017 takže by ho měl mít ne? I když nejsem si jist jestli něco odchytal teda ten půlrok

Reagovat
John Obi Mikel

Neodchytal.

Reagovat
ratusek

Tecl nedoceněnej?

Reagovat
meno

Jo. Je hrozně hejtovanej a nedostává tolik chvály, kolik si zaslouží. Jasně, občas něco zazdí, ale jeho přínost týmu a ve finále i efektivita je vysoká. Má průměr 0,4 bodu na zápas, stejný nebo lepší má jenom 26 dalších hráčů a pokud budu počítat frajery, co mají 150 zápasů+, tak je lepší jenom Dočkal s 0,5 bodu na zápas, pak už je Tecl a dalších 7 hráčů, co mají 0,4. Z tý TOP9 má třetí nejvyšší úspěšnost střelby (Bakoš, Chramosta lepší), 3. nejvyšší počet příhrávek do gólové pozice (Dočkal, Kopic) a má na sebe 3. nejvyšší počet faulů (Kopic, Ďolík).

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal nelze počítat, ten je dobrej tak pro Teplice.

Reagovat
mistr129

Reagovat
ratusek

Jestli vám tohle stačí na utočníka, ze kterého jste dělali hodně ldouhou dobu jedničku, tak se nedivím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi výsledky ke spokojenisti stačí...

Reagovat
smazaný uživatel

*spokojenosti

Reagovat
meno

Protože fotbal je hra o jednom člověku

Reagovat
iHawX

Koukám na HK-Dukla a tam těch 10% kapacity počítají z tý starý zavřený tribuny ne? Kdyť ta malinká co tma maj za bránou je skoro plná

Reagovat
iHawX

Teď jsem si všiml, že tam je ještě jedna prázdná tribuna, ale i tak mi to připadá přes kapacitu

Reagovat
ratusek

Zlín chce fakt sestoupit?

Reagovat
John Obi Mikel

Tradiční zlínské jaro + tradiční Pánikovo jaro = letošní zlínské jaro

Reagovat
ratusek

to já vím. škoda že to Brno tak dokurvilo, mohl padat ještě Zlín takhle je Zlín relativně v klidu, náskok mají velký

Reagovat
slonzacky_lenoch

OT: Ostrák prý po konci hostování v Karviné do Plzně

Reagovat
smazaný uživatel

To je MSFL nebo co? Ubožáci.

Reagovat
John Obi Mikel

Poznar první gól od ledna.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Smola kdyby chcípnul tak to snad oslaví spoluhráči i jeho rodina.

Reagovat
Kaspar

co udelal?

Reagovat
smazaný uživatel

Běželi 2 na 1 a tak dlouho čekal s přihrávkou, až to byl ofsajd.

Reagovat
meno

Tak to není tak hrozný, já myslel, že tu žlutou dostal za nějakou úplnou hovadinu

Reagovat
smazaný uživatel

No to dostal a měla být červená. Mimo hru vzal míč a trefil hráče na zemi do hlavy.

Ale u toho přečíslení měl fakt čas přihrát a zkušeně počkal asi 5 vteřin na ofsajd a pak to poslal...

Reagovat
meno

Tak ten hod si pak musím pustit Takovej blbec

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když ho matka kojila rumem...

Reagovat
meno

Co udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív ten ofsajd, pak míč hodil soupeři do hlavy a pak ještě jeden ofsajd. Ale naprosto nesmyslný všechno. On by fakt měl být utracenej, to není možný.

Reagovat
Puskas

Smolný den.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to je Turboplastik, ne? Smolo ty jsi potrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Podme Brno!! Ještě je naděje!

Reagovat
monty25

OT: Kuba Hora dnes v polské lize

https://twitter.com/CANALPLUS_SPORT/status/1391027887642394629

Škoda, že jeho tým ale nejspíš sestoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky, Hruška. Příbram jede nějakej covidprogram pro bordely?

Reagovat
smazaný uživatel

Do pici vole Zbrojovka . Dreksa nemuze drzet ligovou obranu.

Reagovat
monty25

Drchal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sestoupíte, bohužel, za rok. Ale zase derby s Ústím...

Reagovat
monty25

Na derby s Ústím ti seru.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepůjdeš? Bude to vrchol sezony, souboj o 6. místo...

Reagovat
monty25

Já nejsem z Teplicka, ani z Ústecka.

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky nejsem z LA a chodím na Kings... Co to je za výmluvu?

Reagovat
monty25

Tak to jsi šťastnej člověk.

Reagovat
smazaný uživatel

No rok a půl ne. Ale od října snad zase ano.

Reagovat
John Obi Mikel

Boleslav

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec + Hruška Zlodědku, i Hložan bude lepší stoper než ta pička Brabec.

Reagovat
smazaný uživatel

Sedlák pičo velka prdel

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou zas výsledky

Reagovat
monty25

Plzeň to prodala nebo co?

Reagovat
John Obi Mikel

To těžko, když hrají o poháry.

Reagovat
monty25

No to teda hrajou, když doma s předposledním tečou 0:2. Snad to aspoň vyrovnají...

Reagovat
fabec1222

Spoléhaj na MOL Cup, do LM už se stejně nedostanou

Reagovat
Salfovic

Ti nezvládnou ani předkola Konfederační ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

I tu konferenčí by posrali.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen Hruška.

Reagovat
Miguel19

Pičo vyhoďte toho slovenskýho rádoby trenéra..

Reagovat
Salfovic

CaliGula

Reagovat
smazaný uživatel

GuardiGula

Reagovat
smazaný uživatel

Hruška čerpá od Starky covidprogram 2 na bordel pro starou.

Reagovat
Salfovic

V Plzni se jede: Chceme Příbram v lize ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reiter nevyhraje jedinej souboj ta nula.

Reagovat
smazaný uživatel

Podry by tam tu Plzen dal, protoze chce konecne vyhrat.

Reagovat
monty25

Ladra další nula ve Fantasy

Reagovat
DieFohlenBMG

Moje fanta tenhle víkend

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kolik tiketů zkurví Plzeň?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Starky ne.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Reagovat
Hagi79

Kdo by to vsadil za kurz 1,15?

Reagovat
smazaný uživatel

98 % expertů

Reagovat
ratusek

tvl, jedná se o tzv "na vylepšení kurzu" nebo "na přilepšenou"

Reagovat
Losinho

Tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

Je fajn, že Zaorálek prosadil tu kulturu a tahle divadelní show nás dnes může pobavit.

Reagovat
fabec1222

Tak tady jsem výhru Příbrami fakt nečekal, to ještě může být zajímavé teda

Reagovat
ratusek

každej čekal, že jim to pustí Jablonec, ale ona už jim to pustí Plzeň

Reagovat
Mönchengladbach

Starka fakt Jablonci nedá víc než UEFA za předkola LM a EL.

Reagovat
ratusek

Samozřejmě nejde jen o prachy že. ale o staré přátelství a třeba jim ještě dluží na oplátku

Reagovat
fabec1222

Tak Jabka by to mohli pustit v případě, že Sparta ztratí, pak na ní budou mít náskok 3 body, jinak se jim asi pouštět moc chtít nebude

Reagovat
ratusek

Jo to je mi jasné, oni jim to nepustí. Navíc teď. Ale mít to druhé místo jisté, tak by se děly opět věci

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze brnensky fans nejdou lip slyset, zni to jako zajimavy perly

Reagovat
smazaný uživatel

"Bartonku ty pico, tahni!"

Reagovat
John Obi Mikel

Boleslav

Reagovat
monty25

Reagovat
ratusek

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Liquid

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ratusek

Tak Brno definitivní padák. škoda, že zrovna na ukor posrané Bolky

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitou se s bolkou vubec nemuzou rovnat.. spis Teplicim.

Reagovat
ratusek

jenže Bolka je hnusnej a nefunkční klub

Reagovat
smazaný uživatel

Oproti Brnu je to vzorna firma.

Reagovat
Bruny

Příbram by mohla ještě v příštím kole zaskočit Jablonec a pak bych jim to udržení i přál.

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi kluku z Brna i z Opavy lito, ale to proste na ligu neni ani nahodou. Musi to pro ne byt smutny, tohle asi nikdo nechce zazit, ale v takovym slozeni to na ligu opravdu neni. Je mi jich lito hlavne kvuli tomu jak jim nakladaji lidi. Oni ale proste hraji, na co maji... Tohle jde za majitelem, vedenim..

Reagovat
Bruny

Mně je zase líto, že jsou Teplice aktuálně totálně nejnudnější tým z ligy. Sestup jim vyloženě nepřeju, protože to mám blízko a docela často tam chodívám (minimálně na Spartičku vždycky), ale na jejich fotbal se fakt už nedá koukat. Takové zázemí a finance a hrajou tohle... fakt otřes.

Reagovat
Kaspar

Lito ani jednoho tymu, Opava mela spadnout uz minulou sezonu, ale vymyslela jak se zachranit a Brno si postup neuhralo a tak oba zaslouzene padaji.

Reagovat
monty25

V Plzni už se jede "Gula ven".

Reagovat
Salfovic

Tak dřív to nešlo.

Reagovat
monty25

Beauguel aspoň gól do šatny.

Reagovat
h8_sfatto

ale jinak jsou horší než Opava dneska...pustí fanoušky a Gula slyší, co si zaslouží

Reagovat
ratusek

V Plzni gol +5 ale nastavení jen +3

Reagovat
Bruny

It´s Gula Time!

Reagovat
Salfovic

Tak v nastavení se VARovalo, ale těžko to trvalo dvě minuty.

Reagovat
lampas

Gól minutu po konci nastavení, tradiční plzeňská prasárna

Reagovat
ratusek

kdyby jen minutu

Reagovat
h8_sfatto

kurs 25 na Příbram, tady maj vsazeno snad všichni na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

A zase naopak, kdyby měla Příbram šanci, tak pískne konec o pár vteřin dřív

Reagovat
Salfovic

Tak gól padl v čase 49:50 A to ani nevím, proč nastavoval tři minuty.

Reagovat
monty25

Prý kvůli ošetřování Limberského.

Reagovat
h8_sfatto

Reagovat
Salfovic

To mi možná uniklo, ale měl jsem pocit, že hned odkulhal.

Reagovat
Banikovec7

Taky že jo, vůbec ošetřovaný nebyl a hned sám odešel.

Reagovat
monty25

Já to zapnul, když už nebyl na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram Plzeň Gula

Reagovat
ratusek

Brno ideální vstup do poločasu

Reagovat
monty25

Drchal Aspoň jedna dobrá trefa ve Fantasy

Reagovat
Bruny

Boleslav je skvělá. Ještě, že nesestoupila, je vážně radost se na ní dívat. Už se nemůžu dočkat příští sezóny.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Bruny

Werner by to dal.

Reagovat
h8_sfatto

pomlouvanej kobra to tahá sám jak Nedvěd proti Ghaně, Ondrášek

Reagovat
Salfovic

A Hruška chytá jak tehdy Čech

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Ghaně hrál hovno. Tahal to proti Italům. Ale už předtím po zápase s USA se Nedvěd s Poborákem domluvili a úplně přestali nahrávat Rosickému, který zazářil proti USA.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechce se mi verit ze je Fila nejvetsi talent brnenske akademie... Mozna spis synacek nejakyho regionalniho byznysmena?

Reagovat
Pablos

Viděl jsem ho párkrát v druhé lize a vypadal slibně

Reagovat
monty25

Že zrovna Brabec

Reagovat
Salfovic

V Brně takový drama, a tady o tom ani čárka

Reagovat
mario23

Brabec je hrozně špatnej, jak může dělat v Plzni kapitána ?

Reagovat
Salfovic

Sabotáž.

Reagovat
Bruny

S naším vedením bych se nedivil, kdyby se v létě hlásil na Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

I s Hořavou, Ďurišem a Krmenčíkem.

Reagovat
Salfovic

Vyhodit si rameno při držení protihráče za dres

Reagovat
John Obi Mikel

Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salm0n

Golman

Reagovat
smazaný uživatel

Kobra s Brabcem se hlásí pro nominaci na Euro.

Reagovat
mario23

Reagovat
smazaný uživatel

Hruško běž do hajzlu.

Reagovat
monty25

Hruška

Reagovat
Spalovač šancí

Hruška super

Reagovat
Oli99

Hruško ty vole

Reagovat
mario23

Jako chudák Gula, když tam má takový kopyta, jako je Hruška a Brabec.

Reagovat
lampas

Nádher. Příbram paráda. Teď to musíme potvrdit na Bohemce a jsme zpátky ve hře o poháry, bude to ale těžký.

Reagovat
John Obi Mikel

Bohemka není lehký soupeř. Dozadu hrajou hodně dobře

Reagovat
Selänne

Posrat Plzni poháry dvakrát v jedné sezoně? To se asi taky každýmu nepovede, co?

Reagovat
Spalovač šancí

Hruškovi se to povedlo 3x

Reagovat
Selänne

Teď mi to právě došlo. Tak dokonce třikrát.

Reagovat
martin1

Reagovat
db18

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Tak víc zápasů snad ank nechytal, ne?

Reagovat
KingMaster13

Jako teď už fakt není o čem. Po tomhle se musí Guly zbavit a zkusit to zachránit nějakým novým motivátorem, kterej by jim mohl vyhrát ten pohár alespoň. S Gulou to finále je jasné už dopředu

Reagovat
meno

Straka!

Reagovat
KingMaster13

Tak ale to by bylo vskutku velmi pikantní finále Mol cupu

Reagovat
John Obi Mikel

Příbram

Reagovat
SpecialOne

To nastavení v první půli bylo delší, kvůli VAR k situaci, kdy měl Kalvach někoho přišlápnout mimo hru.

Reagovat
Salfovic

Ale dvě minuty ?

Reagovat
SpecialOne

Do toho rohu v podle mě obhajitelné, jestli ho nechat rozehrát nebo písknout, to už je sporné, vždycky bude někdo naštvaný...

Reagovat
monty25

Jo, Edrisa tam něco reklamoval, ale kamera to nezachytila.

Reagovat
martin1

To byl děs, snad aspoň Bohemka neprohraje.

Reagovat
Oli99

Ja nevím, spíš než Gula Viktorku sráží ten bermudský trojúhelník Brabec - Kaša - Hruška. Teď je ale otázka, jestli to nechce před finále poháru a posledními zápasy v lize nový impuls...

Reagovat
John Obi Mikel

A kdo tam ten trojúhelník staví?

Reagovat
mario23

A koho tam má jako dát?

Reagovat
Oli99

Reagovat
John Obi Mikel

Zrovna Hrušku tam tvrdohlavě cpal celý podzim.

Reagovat
db18

Nikoho, vypadalo by to líp.

Reagovat
Oli99

A koho jiného? Hejdu, který by ukázal asi to samé, nebo Hranáče, který nemá žádný ligový zkušenosti? To že pustili Pernicu, je věc druhá...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechytal Hruška taky někdy za Příbram? Staněk je o 2 třídy lepší, tak proč dnes nechytal? Byl zraněný? To někdo po mě chce, abych uvěřil, že se nenechal Hruška koupit? My Brno do ligy nepatříme a po dalším kole bude hotovo, ale snad se nezachrání Příbram. U nich je zase v posledních kolech, vždy vidět stín Jardy.

Reagovat
Remt

Chybí jim pořád dost bodů, nepovede se jim to a spadnou letos podle mě. Zaplať pánbůh.

Reagovat
smazaný uživatel

Staněk měl lehčí zranění po zápase se Slavii, vůbec nebyl dneska v nominaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Hruska namachrovany mamvpicista, ten uz projebal Plzni tolik penez, ze by to nesplatili ani vnuci jeho vnoucat

Reagovat
Jan Horáček

Je kritizován Hruška, jasně, ale na druhou stranu, v postavení, v jakém byl před třetím gólem, je spousta gólmanů. Je to rozšířený zlozvyk, vylézat zbytečně z brány. A ten druhý gól - to šlo přesně k tyči, i tady měl Hruška trochu smůlu. Tak bych se ho dnes trochu zastal.

Reagovat
PlackaSKS

u toho třetího golu stál mimo, protože se po odkopu pomalinku vracel zpátky. kdyby trošku popoběhl, jeho postavení by bylo v pořádku.

Reagovat
db18

Reagovat
montaigne33

Očekával jsem body= věřil, že Slovan zabere a zabojuje o poháry...

Reagovat
John Obi Mikel

Liberec Necid

Reagovat
db18

Kobra konečně lepší výkon.

A Brabec snad v létě cestou na Letnou ještě v Příbrami stihne vyhodit Hrušku...

Reagovat
lampas

Souboj o poháry bitvou krplů, by bylo nejlepší nechat naše místo Slovákům, a Slovan i Plzeň ať jdou do hajzlu. Dneska výsledek neodpovídá průběhu, ale je to soustavná kumulace naprosté impotenci v útoku a nesmyslných chyb v obraně, kde máme mít rozdílovou kvalitu. No nic no, udělala se skupina na podzim, lepší jak třikrát po sobě vypadnout v předkolech. Pro Plzeň paradoxně bude nakonec blbý, že když udělají předkola, nevyhodí Gulu, takže se v těch sračkách potahají dál.

Reagovat
Bohemak12

Z posledních 16 ligových zápasů pouze 1 prohra . A to nám pořád chybí hromada hráčů . Klusáček

Reagovat
John Obi Mikel

Klusáček asi bude opak Pánika. A místo slušného podzimu má naopak slušné jaro.

Reagovat
smazaný uživatel

Kokot.

Reagovat
Bohemak12

Taky mě to napadlo . Vloni na jaře jsme taky hráli dobrý fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Příští rok Bohemka snad do Evropy

Reagovat
mario23

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Musím přiznat, že málo co v životě mě naučilo takový pokoře a životnímu nadhledu jako to, být v posledních dvou letech fanouškem Plzně.

Reagovat
oli9

Čekám že dneska to pomrda i Slovácko ať je to kompletni

Reagovat
slonzacky_lenoch

Dnes čekám zajímavý fotbal nám o nic nejde tak uvidíme

Reagovat
HorajzmAmmann

Dneska čekám, že vyhrajeme. Pak čekám, že vyhrajeme i v Plzni. A nakonec se díky ztrátám soupeřů vyhoupneme na 5. místo

Takže vlastně nebudu tak daleko od pravdy. #vpodatatepaty

Reagovat
dtaire

Bylo by to hezké, ale ani nevím, jestli už někdy Vrba proti Baníku prohrál. Remíza je podle mě maximum

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Paprika

Klasicky cekame ze by jsme neco mohli uhrat… kdyz si vezmu jak to v takove situaci vypadalo v poslednich zapasech, tak opet cekam zmar a zesranost jiz v olomouci…sparta Nam neda cuchnout a vysledek bude mit v rokou jenom Lasty…

Reagovat
HorajzmAmmann

Posledních zápasech? Myslíš třeba v poháru?

Reagovat
Banikovec7

Tak v te dobe byla Sparta rozjeta, tak nikdo nic necekal. Souhlasim s kolegou, ze vzdy kdyz to vypada, ze je na tom Sparta spatne a my dobre, tak mame vysoke ocekavani a daji nam bidu, prikladem treba lonsky pohar. Tak snas to dnes bude jine.

Reagovat
HorajzmAmmann

V lednu jsem čekal výhru a taky to 2:0 mohlo klidně být. Nebo pod Kučerou ten dvojzápas. Kdyby se nevyloučil Granecný tak by Baník udělal postup a minimálně remízu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Naopak mi teda přijde že Spartu dokážeme potrapit v drtivé většině případů. Samozřejmě jsou výjimky jako pohár 5:0 nebo ty zápasy na Letné v roce 2019.

Ale od roku cca 2013 bylo hrozně moc zápasů, kdy moc nechybělo a je úplně jedno jak na tom Sparta byla.

Reagovat
Banikovec7

Tak ja mluvil prave o tech venkovnich, doma to je vzdy vyrovnane no.

Reagovat
Paprika

Taky mluvim jen o venkovnich zapasech…

Horakzm: to je porad nejake kdyby ( kdyby sance, kdyby nebyla cervena…)

Ja bych si desne moc pral aby jsme neco uhrali, ale proste nejak tomu neverim a naopak mam obavy z toho ze Nam nalozi…

Reagovat
Paprika

A tu redku nebo penaltu cekam i dnes, jelikoz na letne proste nezvladame…

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska čekám nakloněnou rovinu hodně do ruda. Když se podíváš a spočítáš o co Spartě jde... No nic, aspoň za plotem si to užijeme.

Reagovat
John Obi Mikel

Podobné zápasy bez tlaku (za rozhodnutého titulu) mám celkem rád. Doufám, že Trpiš dá šanci hráčům z širšího kádru.

Vágner - Samek, Kačaraba, Zima, Oskar - Lingr, Traoré, Beran, Višinský - Kuchta/Tecl, Jusuf

Reagovat
PlackaSKS

Beran hrál myslím za béčko

Reagovat
John Obi Mikel

Už to vidim. I Vágner se Samkem a Višinským. Takže asi dneska hrát nebudou.

Reagovat
meno

Kačaraba pls ne. Sice se dost zlepšil, ale nemá na nás.

Reagovat
Losinho

Půjdou na tu sezónu bez prohry.

Reagovat
MikeHavenaar

Plzen vyhodila Gulu, muzem slavit

Reagovat
Kaspar

Tise podekujte do Pribrami

Reagovat
Greny

Záleží kdo dojde... Aby nebylo hur

Reagovat
Kaspar

co je ted volny tak Lavicka, Bilek, Holoubek?

Reagovat
ratusek

Daníček

Reagovat
Coutinho10

Deli bohuzel nejaky zraneni

Sestava: Kolář – Bah, Kúdela, Zima, Oscar – Holeš, Provod – van Buren, Stanciu, Lingr – Kuchta

Lavička: Kovář, Olayinka, Tecl, Sima, Hromada, Júsuf, Kačaraba

Ze zdravotních důvodů do zápasu nezasáhnou David Hovorka, Simon Deli a Ibrahim Traoré. Trenéři pro dnešní utkání dali volno Janu Bořilovi, Lukáši Masopustovi a Petru Ševčíkovi.

Reagovat
naheCZ

Sima se snad už konečně podívá na hřiště

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
John Obi Mikel

Deli byl vždycky skleněný.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
John Obi Mikel

Podle Denisy ale jenom nachlazení.

Reagovat
Coutinho10

tak jeste ze tak

Reagovat
Kaspar

Aspon nebude Hovorka u doktora cekat sam

Reagovat
Kaspar

Cekal jsem nejaky protoceni a ono hovno

Reagovat
John Obi Mikel

Já taky. Minimálně jiného gólmana.

Reagovat
Coutinho10

3 hraci maji volno

Reagovat
Mervin

Petržela

Reagovat
lampas

Slovácku gratuluji, teď už to asi mají poháry jisté, stačí jim tři body ze tří zápasů. Kdyby v létě nerozprodali kádr, tak bych jim věřil, že by to mohli v Evropě provětrat.

Reagovat
Coutinho10

Mick na pozici stopera pohlidal

Reagovat
naheCZ

Provod to nevypadá moc dobře

Reagovat
John Obi Mikel

Aspoň to nejsou nosítka.

Reagovat
naheCZ

Každopádně tady ty nezaviněné zranění bývají vždy nejhorší....snad to nebude tento případ

Reagovat
John Obi Mikel

Tenhle záběr zase nebyl moc optimistický.

Reagovat
Losinho

Hovorka tehdy taky chtěl odejít po svejch..

Reagovat
HorajzmAmmann

bohužel to nic neznamená...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Provod

Reagovat
Coutinho10

tak na EURO je jeden volnej flek

Reagovat
Coutinho10

takze volny misto pro Dockala

Reagovat
lampas

Ten tam pojede i tak. Spíš pro Pavelku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mirek na tenisu

Pavelka je nekopa. Kopie Martina Haška v minulosti. Neúnavný běžec, pes obranář, ale na deset metrů nepřihraje balón.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Kuchta

Reagovat
John Obi Mikel

Hubník se mu omlouval (resp. si s ním plácl), takže počítám, že tam něco bylo.

Reagovat
John Obi Mikel

Jinak by to byla dokonalá simulace -> I soupeř si myslí, že tě fauloval.

Reagovat
Mass

No ale každej souboj hrozně přifilmuje, to je děsný, taková komedie.

Reagovat
John Obi Mikel

A teď si představ, že tam s ním bude od léta Plavšič.

Reagovat
naheCZ

Tak ten má problém ustát jakejkoliv souboj no...což právě nechápu, proč má prej Trpišovský o něj velký zájem...

Reagovat
John Obi Mikel

Poulolo

Reagovat
Coutinho10

Kuchta skutecne

Reagovat
Coutinho10

* zkusene

Reagovat
Spalovač šancí

Oboje je správně

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase penalta ty vole.

Reagovat
naheCZ

Není

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl být ani přímák.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Tak nic.

Reagovat
Coutinho10

auuu Nico...neprijemne dostal

Reagovat
John Obi Mikel

Hromada

Reagovat
smazaný uživatel

Panik ende

Reagovat
John Obi Mikel

První poločas žádná sláva. I když tam náznaky byly a gól z nich dát šel. Ať už únik Kuchty, když ho fauloval Pulolo, nebo Oskarova přihrávka na Burena. O nic nejde, takže mne mnohem víc štve zranění Provoda, mého velkého oblíbence. Má to vypracovaný, nikdo od něj před sezónou nečekal, má za sebou skvělý rok, před sebou EURO a přestup do ciziny. Tohle nevypadá dobře

Reagovat
naheCZ

Sima

Reagovat
Coutinho10

Abdallahe, pojd se pripomenout

Reagovat
John Obi Mikel

Oskarův aut

Reagovat
John Obi Mikel

Kuchtaaaaaaa

Reagovat
naheCZ

Kuchta perfektní hlavička

Reagovat
iHawX

"ty vole, ze standartky, do píči vole"

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
DieFohlenBMG

byli velmi naštvaní

Reagovat
Coutinho10

dobre Kuchtic

Reagovat
DieFohlenBMG

Pan Střelec

Reagovat
HorajzmAmmann

Baník Ostrava

Laštůvka - Fillo, Pokorný, Stronati, Fleišman - De Azevedo, Jánoš, Tetour, Kaloč, Buchta - Šašnka

1:2

Reagovat
John Obi Mikel

Výhra na Letné po 7 letech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Co to je za faul a dokonce kartu

Reagovat
naheCZ

Tecl klasik

Reagovat
iHawX

Reagovat
Coutinho10

rikal jsem si to sami

Reagovat
John Obi Mikel

Stando

Reagovat
Mass

Tecl už mi přijde jako by ty góly ani dávat nechtěl

Reagovat
John Obi Mikel

Bude dávat pouze hattricky a góly Spartě.

Reagovat
Mass

Za gól Spartě všechno odpuštěno

Reagovat
John Obi Mikel

Aspoň, že dal gól Kuchta. Dneska na něm bylo trochu vidět, že by chtěl toho krále střelců a dost akcí zakončoval sám. Ale jednou to vyšlo.

Reagovat
Igner Farnsworth

Nico Stanciu dýchá Kuchtovi na paty.

Reagovat
Igner Farnsworth

Mohlo by se to někam zapisovat a na konci

Reagovat
Igner Farnsworth

Sezony by se člověk i celkem zasmál

Reagovat
John Obi Mikel

Je pravda, že ve středu proti nám Vitík dost hořel. Ale že by byl Čelůstka nějak lepší, to bych si nebyl tak jistý.

Reagovat
mistr129

Tak to já si jistý jsem, Čelůstka je vysmívanej mnohem víc než si zaslouží, naopak Vitík žádný terno a o Evropu s ním v současné době hrát nemůžou

Reagovat
Coutinho10

a hlavne Plavsice maji mimo sestavu

Reagovat
Mass

Krysy utíkají z potápějící se lodi jako první

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Alan_Shearer

Prej ma do Sparty prijit Casper Hojer z Aarhusu?

Reagovat
monty25

Hojer, metelesku blesku

Reagovat
veikko

To už v Rychlých šípech nebylo, že Jindra po válce emigroval do Dánska.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Neon

Reagovat
mrtvej ofsajd

* poté co zbouchnul Haha-bimbi, utíká do Dánska vést modrý život.

Reagovat
Puskas

Po cca 90 letech další Hojer?

Reagovat
Bruny

Hlavně ať se ten Karlsson už krotí, jinak nám ho (taky) ukradne Slavie.

Reagovat
John Obi Mikel

Letos Plavšič, za rok Karlsson.

Reagovat
jsemdement

Letos Plavsic - skonci tragicky a za rok uz bude Karlsson prestupovat ven .

Reagovat
montaigne33

Karlsson je výborný hráč- Trpiš by ho navíc naučil bránit

Reagovat
Mirek na tenisu

Gól jde hlavně za Fleišmanem. Vypustil Karlsona a vyklusaval tam jak lufťák. Hraje si na Marcela, kombinace jak v Realu, ale v obranné fázi často hoří.

Reagovat
Riviera Kid

Ti Sparťani jsou strašní solisti.

Reagovat
Liquid

sudí jasně tlačí Spartu, Baník měl kopat penaltu kdy Sáček jednoznačně fauloval a VAR nic, fakt to zrušte

Reagovat
mrtvej ofsajd

Mně to teda taky přišlo jako faul.

Reagovat
Liquid

nebylo o čem, bez balonu ho převálcoval, ale zadání znělo jasně, Sparta za každou cenu musí zvítězit, mít oba hráči obráceně dresy tak to sudí pískne, to je jasný

Reagovat
montaigne33

Asi máš pravdu... VAR se občas "ohýbá" u nás podobně jako v zahraničí (viz věhlasná PL).

Reagovat
Mirek na tenisu

Asi máš pravdu. Divné rozhodnutí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

No to je vůl...

Reagovat
Liquid

snad si viděl rozbor ve studiu, kde i velký sparťan Siegl mluvil o penaltě

Reagovat
r.mrazik

Siegl plácá kraviny dlouhodobě...je mi úplně jedno co říká

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
John Obi Mikel

Podle mne asi penalta.

Zajímavý je, že podle komentátorů správně posouzeno a studio to zase vidí jako penaltu.

Reagovat
Liquid

Siegl má pravdu, Kaloč si kryje čistě míč, načež ho Sáček převálcuje, tady vůbec není o čem, 100% penalta a tupec sudí pískne faul Kaločovi a VAR mu to posvětí, jsme svědky korupce v přímém přenosu a to hned od několika lidí

Reagovat
jsemdement

ne

Reagovat
Paprika

Taky mi to prislo divne.., ale co ta penalta by nic neresila, opet se hraje na jednu branu… tohle je fakt maras co opet predvadime ( nekterym se ocividne nechce) Flaska a Fillous musi byt v pristi sezone jiz nahradnici, jinak se nemame moznost posunout… ale kdyz na to vlastne koukam, tak nahradnik by mel byt kazdy druhy

Reagovat
Liquid

to nikdy nevíš, spartě ten gol taky pomohl, ale jinak souhlas, to jak si počínáte na posledních 25 metrech je strašný, neustálá překombinace a když náhodou přijde střela tak zrovna když je hráč obsazený

Reagovat
Paprika

Souhlas! Buchta paradne, moc mu to preju… tak ted uvidime co s Nami ten gol z niceho udela

Reagovat
mistr129

VAR už s tím nemohl nic udělat, protože Sparta hned rozehrála a rozhodčí to pustil.

Reagovat
Liquid

VAR měl hned sudího zastavit

Reagovat
John Obi Mikel

Lerch měl nechat pauzu na zkoumání

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť tam jasně podkopnul Sparťana

Reagovat
Bosko

DMK roste pro Slavii. Kdy mu konci smlouva?

Reagovat
Fakt

Ten banik je totálně tragickej, nevím jak chtějí dát ty 2 góly.

Reagovat
monty25

Tak jeden už dali.

Reagovat
Neon

asi nějak takhle

Reagovat
John Obi Mikel

Buchta

Berem

Reagovat
smazaný uživatel

Pry budoucnost Baniku

...jo jasne.

Reagovat
Rarášek

DOČKALE TY KURVO ČÍNSKÁ TÁHNI UŽ DO PÍČI

Reagovat
Nieuwendyk

Ještě jej kritizuj pls

Reagovat
bobis21

Buchtič ty vole brzdi, nebo nám tě někdo v létě vykoupí

Reagovat
John Obi Mikel

Od léta duo Buchta-Kuchta

Reagovat
smazaný uživatel

tam už chybí jenom Cuchta

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
smazaný uživatel

tak v tom případě jedině Stefan Puchta

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Liquid

je to vývojové stadium Bucha -> Buchta -> Kuchta

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Super roh vy kokoti

Reagovat
dtaire

Svozil

Reagovat
Kaspar

Je to genius

Reagovat
monty25

Z tohohle vykouzlit roh, to je fakt umění.

Reagovat
John Obi Mikel

Baník tpč

Reagovat
John Obi Mikel

Stopeři.

Reagovat
monty25

Rarášek ho vyhecoval.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

skvělý blok Stronatiho

Reagovat
Baronne

Stronati do repre

Reagovat
ratusek

Tvl dvojka dementů. To není ani v okrese

Reagovat
smazaný uživatel

Banik je strasne malej klub. Takova Opava s vetsim rozpoctem.

Reagovat
bobis21

Ještě že pracuji z domu, po takovém gólu bych se nemohl ukázat v práci mezi sparťany

Reagovat
John Obi Mikel

Sor

Reagovat
montaigne33

Úžasný moment!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sor

Reagovat
Paprika

Tohle udelat v 1.B tride tak nemuzu tyden na pivo…kurva to neni normalni

Reagovat
Igner Farnsworth

Chyběla jen ta znelka z pat a mat

Reagovat
smazaný uživatel

Bořek kvalitně 1 na 1

Reagovat
Paprika

Sor ale tak hlavne ze Smetanu na treninku nepresvedcil… ty voe co tam vleze tak udela alespon neco… to jsou slepi nebo ma Smetana noticky?

Reagovat
montaigne33

Je skvělý!!! Líbil by se mi ve Slovanu... ale napadá mě, že už ho (možná) začíná sledovat tým Trpišáka...

Reagovat
John Obi Mikel

Já je moc nesleduju, ale zaujal mne proti Slavii a tohle se mu taky povedlo. On jinak moc nehraje, tak nevim. Je hodně rychlý.

Reagovat
montaigne33

a (zdá se) disponuje skvělou technikou! Je průšvih, že se(pravděpodobně vážně) zranil hráč sezony Provod(obávám se, že na EURO nepojede... = velké oslabení repre...). Bohužel, zoufalec Čelůstka je sice pomalý, nefotbalový a neobratný- ale zdravý...

Reagovat
montaigne33

SOR se jeví jako potenciální STAR Kolem Čelůstky a spol. se prohnal jako TGV kolem lokálky...

Reagovat
Rarášek

Proč Baník nebrání?

Reagovat
John Obi Mikel

Nehraje Sanneh.

Reagovat
Rarášek

Jak toho Hložka odcouvali, no ty vole, to je na pokutu

Reagovat
John Obi Mikel

Ten Dočkalův byl horší.

Reagovat
Rarášek

To svým zúůsobem beru, tak se prostě nedohodli, jednou za milion zapasu se ti to stane .. Ale to jakym stylem nechali Hložkovi prostě celý hriště až na penaltovej puntik a nechat ho tam vystřelit, to je fakt neskutečný

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
montaigne33

Šílené ne-bránění...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

protože to je baník, ne braník

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
bobis21

Nechce se jim. Kromě Smetany tam nikomu o nic nejde.

Reagovat
Rarášek

Však tohle je ale normálně na pokuty, nebo já nevím. Vždyť tohle je hrozná komedie ..

Reagovat
John Obi Mikel

Tak snad hrajou o pozici v týmu, o základ (ať už letos, nebo příští rok).

Reagovat
bobis21

A opravdu? Všichni nejlepší hráči (Stronati, Jánoš, Tetour, ...) to mají jisté bez ohledu na to jak dopadne těch pár kol kde o nic nejde. Proto by se teď měli zkoušet ti mladí, ne nasazovat stoleté od kterých jasně víme co čekat a není co zkoušet ...

Reagovat
ratusek

jsem celkem znechucen

Reagovat
Puskas

Někteří prodloužili, vědí, že nijak velké posilování nebude, tak pokládají za jisté, že místo v sestavě mít budou.

Reagovat
bobis21

a místo aby se zkoušela "konkurence", utvrdíme je v jejich jistotě teplého místečka v sestavě.

Reagovat
John Obi Mikel

Tyhle nemyslim. Myslim Pokorného, Zajíce, (Filla, Fleišmana), Kaloče, Kuzmu Kuzmiče, nebo Šašinku.

A Stronati hraje o nominaci na EURO či přestup do lepšího.

S poslední větou souhlas. Je asi jedno, jestli skončíte 7. nebo 10.. Ideální příležitost je tam aspoň jako střídající poslat.

Reagovat
Paprika

Dlouhodobe se nemohu zbavit dojmu, ze chlapci maji smlouvy a jsou vysmati…

Reagovat
montaigne33

Obrana Baníku= parta zoufalců...

Reagovat
John Obi Mikel

1. gól Fleišmana, 2. Stronatiho a tady se taky moc nepředvedli.

Reagovat
montaigne33

Když vidím mizernou obranu Baníku nebo ACS- tak si uvědomuju, jaký poklad ( "odložený" v Peltonci) má SKS v hráči Zeleném... To je STOPER PRO REPRE

Reagovat
Nieuwendyk

Adam na Pána, Bořík 1+1

Reagovat
smazaný uživatel

Svozil bez dopice za tu zlutou gumo

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=BPIctmixno4

Dneska v Ušáku Ljevakovič.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele