FORTUNA:LIGA - preview 30. kola

14.06.2020, 09:55, aktualizováno 14.06.2020, 09:55
Previews
Všech osm zápasů posledního kola základní části se hraje ve stejný čas. V sázce je ještě jedno místo v elitní šestce, o které usilují tři kluby. Šestý Baník Ostrava hraje v Liberci, sedmé České Budějovice v Opavě a osmé Slovácko doma se Spartou. Rozhodnuto není ani o 10. místě, které znamená možnost bojovat o Evropu. Jedenáctá Olomouc však potřebuje porazit Plzeň a ještě doufat, že Karviná porazí Mladou Boleslav...
1. FC Slovácko - Sparta Praha  (neděle 17:00)
Fotbalisté Slovácka hostí v rámci 30. kola FORTUNA:LIGY pražskou Spartu. Celek z Letné už má postup do skupiny o titul jistý a v Uherském Hradišti tak může nastoupit s klidnou hlavou, Moravané ještě teoretickou šanci na nejlepší šestku mají, ale musejí doufat v pomoc jiných týmů.

Slovácko v minulém ligovém utkání nestačilo na domácí půdě na Bohemians, se kterými prohrálo 1:2. Na trefy Pulkraba a Květa sice reagoval Daníček, jenže kvůli Petrželově vyloučení to měli domácí těžké. Slovácko tak vypadlo z elitní šestice na osmou příčku a v případě výhry nad Spartou musí doufat ve ztráty Baníku a Budějovic. "Na poslední kolo se Spartou se těším hodně, jen škoda, že nás nepožene plný stadion, jako tomu vždy bývalo. Musíme dohrát základní část a pak se uvidí. Já hlavně děkuju všem fanouškům, kteří nás podporují i v této situaci a doufám, že je už brzy budeme moci přivítat na stadionu," uvedl před zápasem se Spartou manažer Slovácka Veliče Šumulikoski.

Sparta se po blamáži s Plzní dostala do formy a vyhrála už čtyřikrát v řadě. Naposledy v Praze v Generali Česká pojišťovna Aréně porazila Opavu 2:0, o vítězství se postarali Libor Kozák a Martin Frýdek. Nutno však podotknout, že všichni poražení soupeři byli ze spodní poloviny tabulky. Pražané se díky svých úspěchům posunuli z deváté příčky na čtvrtou jen dva body za třetí Jablonec. "Věděli jsme, že to v tom týmu je, akorát chvíli trvalo, než si všechno sedlo a my začali dávat góly. V tomto náročném programu musíme hráče rotovat, ještě když máme tak široký kádr. Myslím si, že nějaké změny budou i nyní. Chceme dát šanci co nejvíce hráčům, aby nám ukázali, co v nich je a třeba nás někdo i přesvědčí, že patří do základní jedenáctky," uvedl Michal Šmarda, asistent trenéra.

V posledním vzájemném utkání Slovácko na Letné vyhrálo 2:0, osud klání rozhodli už v první půlhodině Kalabiška s Daníčkem.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Porcal - Juroška, Daníček, Kadlec, Reinberk - Sadílek, Havlík - Kalabiška, Dvořák, Navrátil - Zajíc.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Vindheim, Štetina, Costa, Hanousek - Hložek, Kanga, Trávník, Karabec, Karlsson - Kozák.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.82 - 3.54 - 2.01
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slavia Praha - Fastav Zlín  (neděle 17:00)
Slávisté v rámci posledního kola základní časti FORTUNA:LIGY přivítají na stadionu v pražském Edenu Fastav Zlín. Sešívaní do utkání vstoupí s pohodlným šestibodovým náskokem na prvním místě, Zlínu je na třinácté příčce a skupina o záchranu už jej nemine.

Slavia v minulém kole sahala po třech bodech na hřišti Baníku. Pražany poslal do vedení zkraje zápasu rumunský záložník Nicolae Stanciu, zanedlouho však vyrovnal Svozil. Závěr klání však nabídl spoustu zajímavých momentů. Nejprve šel Baník do deseti po druhé žluté pro Jiráska, poté Masopust poslal hosty do vedení. Posléze však dostal druhou žlutou i Tecl a Baník poté v 97. minutě srovnal na konečných 2:2. "Bude to náročný zápas, se Zlínem jsou to vždycky přetahované, je to houževnatý soupeř. Spousta jejich hráčů si v minulém kole odpočinula, navíc mají hodně disciplinovaný herní styl. Vždycky u nás hrají dobře, musíme se s tím nějak vypořádat," líčil kouč Slavie Jindřich Trpišovský.

Zlín v posledním utkání nestačil na rozjetou Plzeň a na její půdě ji podlehl 0:3. Ševcům dýchá na záda čtrnáctá Karviná, která ztrácí pouhé dva body a její příčka by zlínské poslala do baráže o záchranu. Fastavu bude chybět proti Slavii zkušený kapitán Marek Hlinka, kterého bude obtížné nahradit. "Nechali jsme Plzni příliš mnoho prostoru, díky čemuž nás poté potrestali. To si musíme proti Slavii více pohlídat. Moje čtvrtá žlutá byla určitě zbytečná. Nemůžu si dovolit, abych zůstal jeden na jednoho s rychlým Kayambou. Snažil jsem se ho nefaulovat, ale zavadil jsem mu o nohy, takže ta karta určitě mrzí," řekl Hlinka.

Poslední vzájemný zápas Slavie se Zlínem vyhráli Pražané na Moravě 1:0, jedinou trefu zápasu obstaral dnes v Německu hrající Josef Hušbauer v 70. minutě.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Zima, Kúdela, Bořil - Ševčík, Traore - Hellebrand, Stanciu, Provod - Musa.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Matejov, Bačo, Simerský, Azatsky - Džafič, Conde, Janetzký, Bartošák - Nečas, Jawo.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.14 - 8.47 - 22.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - Viktoria Plzeň  (neděle 17:00)
Olomouc čeká bezpochyby hodně náročný úkol. Po minulé výhře oživila své naděje na postup do první desítky průběžného pořadí, musí však bezpodmínečně zvítězit v nynějším případě a doufat v zaváhání Mladé Boleslavi. Čeká jí přitom soupeř, který je pořádně rozjetý a nemíní slevovat ze svých současných trendů. Plzeň je na Moravě pasována do role favorita.

Domácím se po koronavirové přestávce nedobře dařilo. Na úvod sice uhráli poměrně cenný bod z půdy Slovácka, jenže pak na řadu přišly hned tři porážky od Příbrami, Českých Budějovic a Ostravy. Až uplynulé kolo jim přineslo kýžený úspěch. Vyhráli na hřišti Mladé Boleslavi, se kterou právě na závěr základní části na dálku bojují o klíčové desáté místo.

Svěřenci trenéra Radoslava Látala po opravdu delší době předvedli slušný výkon, za který si ve finále tříbodový výsledek asi zasloužili. "Už jsme tu výhru vážně nutně potřebovali," hodnotil olomoucký stratég. "Věřím, že nám zápas ze středu Čech zvedne náladu a sebevědomí právě před duelem s Plzní. Ta hraje výborně, dává spoustu gólů," mínil.

Celkem ztrácí Sigma tři body na Bohemians a Mladou Boleslav, lepší vzájemné zápasy však má pouze se Středočechy, které tak může v tabulce ještě předskočit v případě shodného počtu bodů. Jinak se jí budou týkat v nadstavbě pouze boje o záchranu. Přímý sestup Sigmě rozhodně nehrozí, i náskok na nelichotivé barážové příčky má určitě více než dostačující.

Mohlo by se tak vlastně stát, že pakliže by se do první desítky nevešla, v závěrečné fázi tohoto ročníku by prakticky hrála hlavně jen o udržení současné jedenácté pozice. "Čeká nás proti Plzni opravdu spoustu práce. Ve všech dosavadních utkáních byla vždy dominantní v držení míče," varoval Látal. "Je potřeba se na tenhle duel kvalitně připravit," dodal.

Viktoria má vážně úctyhodnou formu, v uplynulých devíti ligových střetnutích hned osmkrát zvítězila, remizovala pouze na půdě vedoucí Slavie. A protože Pražené naposledy zaváhali, uhráli jen bod v Ostravě, a naopak Západočeši porazili Zlín, ztenčil se náskok mezi prvním a druhým místem na rozdíl šesti bodů. O titulu tak pořád není matematicky rozhodnuto.

Hosté i nadále mohou snít o tom, že se jim Slavii podaří ještě přeskočit. "Olomouc před pár dny konečně vyhrála. Já si myslím, že nás čeká kvalitní soupeř s kvalitními hráči," uvedl plzeňský asistent trenéra Marián Zimen. "Myslím, že to bude zajímavé měření sil pro oba týmy. Je cítit, že náš mančaft má kvalitu. Pracuje soudržně, věří si," pochvaloval si.

V olomoucké sestavě se jistojistě neobjeví Václav Pilař, otazník pak visí nad starty Lukáše Greššáka a Víta Beneše. Plzeň se bude muset obejít nově bez vykartovaného Tomáše Chorého, zranění jsou jinak Ubong Ekpai i Marko Alvir. "Tenhle náročný program je specifický. Ale po kondiční stránce opravdu všechno zvládáme," ujišťoval Zimen.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Mandous - Sladký, Beneš, Jemelka, Vepřek - González, Houska, Breite, Falta - Chytil - Juliš
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Havel, Hejda, Brabec, Limberský - Bucha, Kalvach, Čermák - Kayamba, Beauguel, Kopic
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.29 - 4.32 - 1.54
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slovan Liberec - Baník Ostrava  (neděle 17:00)
Základní část české nejvyšší soutěže dospěla do svého závěrečného kola a mezi nejlepší šestkou je potřeba obsadit poslední volné místo. Domácí Liberec i přes minulou překvapivou porážku v Příbrami (1:2) proklouzl do nadstavbové skupiny o titul, momentálně je pátý s šestačtyřiceti body. Na šesté pozici se prozatím nachází ostravský Baník, jenž doposud vybojoval o dva body méně než jeho nedělní protivník.

Hosté si zajistí jistotu do elitní šestky jen v případě, že na stadionu U Nisy zvítězí a tím by navíc svého severočeského rivala předskočili. Nicméně za nimi je to pěkně našlapané, českobudějovické Dynamo za nimi zaostává o pouhý bod a osmé Slovácko o body dva. "Víme, jak se věci mají. Pro nás je samozřejmě nejlepší scénář v Liberci vyhrát, zajistit si páté místo a tím i dobrou výchozí pozici pro závěrečnou část,” řekl kouč Baníku Luboš Kozel.

Jeho svěřenci se po čtyřech ligových duelech bez výhry chytli na půdě olomoucké Sigmy (3:2), naposledy po divokém průběhu remizovali s vedoucí pražskou Slavií 2:2. Vyrovnávací trefu zařídil v sedmé minutě nastavení kapitán Patrizio Stronati po rohovém kopu. "Pro hráče to je samozřejmě povzbuzení sebedůvěry a chceme to potvrdit i v Liberci. Ten ale podává velmi dobré výkony, které si zaslouží naši pozornost," dodal Kozel pro klubové stránky.

Ten znovu bude muset udělat nucené změny v základní jedenáctce, kvůli karetnímu trestu totiž budou chybět Jirásek, Jánoš a Fleišman, jistotu startu navíc nemají ani De Azevedo s Pokorným. Naopak k dispozici by už měl být útočník Ondřej Šašinka. Domácí po koronavirové přestávce vyhráli třikrát za sebou, pak ale jen remizovali s Mladou Boleslaví (2:2) a minule bez vykartované stoperské dvojice Karafiát - Kacharaba selhali v Příbrami.

"Zápas to byl těžký, věděli jsme, co nás tady čeká. Připravovali jsme se, ale nezvládli jsme to. Od začátku na nás vstoupili agresivně. Sice jsme s tím počítali, ale nepřizpůsobili jsme se tomu včas," prohlásil trochu zklamaně záložník Jakub Pešek. Liberec bude kvůli zranění opět postrádat Chaluše, Hybše i Fukalu. Ostrava má svému soupeři rozhodně co vracet, jelikož v podzimním vzájemném utkání s ním prohrála před vlastními fanoušky v poměru 1:2.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Koscelník, Kačaraba, Mara, Mikula - Alibekov, Hromada - Malinský, Baluta, Pešek - Kuchta
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Fillo, Svozil, Procházka, Stronati, Holzer - Reiter, Hrubý, Kuzmanovič, Potočný - Šašinka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.10 - 3.43 - 3.65
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
MFK Karviná - FK Mladá Boleslav  (neděle 17:00)
Mladá Boleslav po dlouhé přestávce způsobené pandemií koronaviru stále čeká na jakoukoli výhru. V uplynulých pěti kolech urvala jen dva body a bude mít co dělat, aby udržela své postavení v první desítce, a mohla tak usilovat ještě o evropské poháry. Proti Karviné potřebuje splnit jediný cíl, a to v dalekém Moravskoslezském kraji neprohrát.

Středočeši si naposledy situaci opravdu notně zkomplikovali. Před vlastními fanoušky totiž padli s Olomoucí, která se na ně dotáhla na rozdíl pouhých tří bodů a navíc získala výhodu lepších vzájemných zápasů. Pokud by tedy Sigma v souběžně hraném klání skolila Plzeň a svěřenci trenéra Jozefa Webera neuspěli v Karviné, mohlo by dojít ke střídání stráží.

Ani jednou mladoboleslavští fotbalisté neudrželi po restartu čisté konto, celkově už sedmkrát v řadě, pokud do statistik zahrneme i čtvrtfinále MOL Cupu. "Nic jiného nám nezbývá, musíme pokračovat dál a pokusit se sami celý tenhle stav zlomit," říkal brankář Jan Stejskal. "Máme všechno ve vlastních rukou. Jsme v krizi, je zkrátka potřeba se semknout."

Venku nepůsobí Weberův tým nikterak vábně, zvítězil na cizích stadionech ze čtrnácti možností pouze dvakrát, hned osmkrát prohrál. Na podzim doma Karvinou skolil nejtěsnějším možným způsobem. "Teď se ukáže, jestli tu máme pravé mužstvo," burcoval Stejskal. "Chceme aspoň bodovat. Nechceme se vůbec ohlížet, jak dopadne duel v Olomouci."

Marek Matějovský, David Pech a Tomáš Wiesner stále rehabilitují po svých zraněních a v Karviné se na plac nepodívají, úplně se pak neví, jestli se v hostující sestavě objeví Aleksej Tatajev. "Musíme se soustředit pouze sami na sebe. Nechceme na nikoho spoléhat. Čekám vážně bojovné utkání, protože soupeř je v ještě horší pozici než my," zakončil Stejskal.

Ani domácí si nemohou vesele hvízdat. Také oni po květnovém obnovení nejvyšší soutěže neprožili pocit vítězství, i oni, stejně jako jejich protivník, získali jen dvě plichty. Přitom před pandemií byli v hodně, hodně solidní formě. "Mladá Boleslav k nám asi nepřijde v optimální pohodě, ani my si ale určitě nemůžeme vyskakovat," uvedl karvinský kouč Juraj Jarábek.

Karviná ztrácí na bezpečnou třináctou příčku dva body, dvanácté Teplice jsou jí vzdáleny na rozdíl tří. Zezadu se navíc nepříjemně tlačí Příbram i Opava. Právě mezi těmito jmenovanými celky se zřejmě bude rozhodovat v otázce záchrany. "Potřebujeme vyhrát, abychom měli co nejvýhodnější postavení v nadstavbě," vyzýval kabinu Jarábek.

Karviná bude postrádat zdravotně indisponovaného Michala Petráně, není navíc jisté, jestli do hry budou moci zasáhnout Vojtěch Smrž, Kristi Qose, Adriel D'Avila Ba Loua, Marek Janečka a Jan Moravec. "Tohle střetnutí nám může pomoci odrazit se k lepším zítřkům. Chtěli bychom získat nějaký náskok. Všichni moc dobře víme, o co hrajeme," dodal Jarábek.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bolek - Ndefe, Šindelář, Rundič, Čonka - Hanousek, Guba - Vukadinovič, Lingr, Taiwo - Tijani
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Stejskal - Křapka, Pudil, Mazuch, Zelený - Hubínek, Janošek - Ladra, Budínský, Mašek - Jiř. Klíma
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.06 - 3.42 - 3.81
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Teplice - 1. FK Příbram  (neděle 17:00)
Teplice se po přestávce vynucené epidemií koronaviru utápějí v hluboké krizi, po úvodním vítězství nad Libercem (2:0) momentálně nevyhráli pětkrát za sebou a navíc vybojovali jediný bod s poslední Opavou (2:2). V tabulce se nacházejí na dvanáctém místě s osmadvaceti body a před čtrnáctou barážovou pozicí Karviné jsou jen o body tři. Nyní se pokusí nastartovat proti znovuzrozené Příbrami, která po dlouhé době opustila poslední místo české ligy.

Domácí výběr může mít radost pouze ze střelecké formy útočníka Jakuba Řezníčka, jenž v předchozích šesti duelech skóroval hned čtyřikrát. Severočeši naposledy zažili velkou bitvu v Českých Budějovicích, kde od 36. minuty dohrávali bez vyloučeného Matěje Radosty. I přesto se krátce po změně stran dostali do vedení právě zásluhou Řezníčka, jenomže tlaku mírného favorita nakonec neodolali a podlehli mu po výsledku 1:3.

"V Budějovicích jsme byli aktivní, plní nadšení i elánu. Tudy by měla vést cesta. Náš soupeř bude psychicky nahoře. Pokud ale udržíme výkonnost z posledních dvou střetnutí, tak body získáme,” snaží se najít pozitiva teplický trenér Stanislav Hejkal. Jeho slova potvrzuje také záložník Lukáš Mareček. "Musíme teď vyhrát. Hned by se nám šlo do skupiny o udržení v lepší náladě. Všem hráčům by to zvedlo psychiku, sebevědomí.”

Středočeskému celku delší pauza evidentně prospěla. Příliš se mu nepovedl jen duel ve Zlíně (0:1), ovšem jinak srdnatě vzdoroval ostravskému Baníku (0:0) i pražské Slavii (0:1) a k tomu dokázal překvapivě vyhrát v Olomouci (2:1). Ve středu se postaral o další senzaci, když díky dvěma premiérovým ligovým trefám Martina Nového porazil Liberec taktéž 2:1 a po několika měsících opustil poslední příčku, s jednadvaceti body je patnáctý o bod před Opavou.

"Měl jsem chuť na hattrick,” prohlásil s úsměvem šestadvacetiletý Nový, jenž očekává náročný souboj. "V Teplicích to bude další těžké utkání, ale doufáme, že tam uspějeme. V naší situaci musíme jít zápas od zápasu a pokaždé se snažit vyhrát." Hejkal postrádá Hyčku, Knapíka, Shejbala a Vyhnala, karetní trest budou odpykávat Kodeš, Vondrášek i již zmiňovaný Radosta. Příbramský stratég Pavel Horváth nenasadí turecké duo Sehit - Yilmaz, kvůli osmi žlutým kartám se nepodívá na trávník Tregler a jistotu startu nemá ani Rezek.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Nazarov, Čmovš, Mareček - Černý, Kučera, Žitný, Moulis - Trubač - J. Mareš, Řezníček
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Melichar - Kvída, Kingue, Dramé, Cmiljanovič - Soldát, Rezek - Antwi, Zorvan, Nový - Polidar
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.30 - 3.40 - 3.19
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bohemians Praha 1905 - FK Jablonec  (neděle 17:00)
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Bartek, Köstl, Hůlka, Schumacher - Jindřišek, Levin - Květ, Hronek, Vodháněl - Pulkrab
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holík, Jeřábek, Plechatý, Krob - Hübschman - Pleštil, Kratochvíl, Považanec, Sýkora - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.95 - 3.20 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SFC Opava - Dynamo České Budějovice  (neděle 17:00)
Opava se v závěrečném kole pokusí vrátit alespoň na patnáctou barážovou pozici, o kterou přišla ve středu po senzační výhře Příbrami nad Libercem. V dosavadním průběhu získala dvacet bodů a za středočeským konkurentem zaostává o jediný bod, v české nejvyšší soutěži momentálně nevyhrála už šestkrát v řadě. Jednoduchý úkol ji ale nečeká, protože nedělní protivník z Českých Budějovic živí šanci na nejlepší šestku.

Slezský klub se po minulé porážce se Spartou (0:2) rozhodl k razantnímu kroku a odvolal dosavadního kouče Jiřího Balcárka, kterého nahradilo trenérské duo Radoslav Kováč - Alois Skácel. "Na premiéru se moc těšíme, věřím, že to dobře dopadne. Klukům musíme dodat sebevědomí, hlavní je, aby věřili tomu, že to můžeme dokázat," snaží se zvednout sebevědomí svých hráčů čtyřicetiletý Kováč, který má za sebou hvězdnou hráčskou kariéru.

Ten dokonce okusil věhlasnou Premier League v dresu West Hamu, mimo to působil v ruském Spartaku Moskva nebo ve švýcarské Basileji. Českobudějovický nováček si vede nad očekávání dobře a místo předpokládaných záchranářských bojů usiluje o evropské poháry. V tuto chvíli třikrát za sebou neprohrál, po úspěchu s Olomoucí (2:0) a bezbrankové remíze v Karviné naposledy otočil vývoj s Teplicemi a zvítězil po výsledku 3:1.

Jihočeský klub je nyní sedmý se třiačtyřiceti body o bod za šestou Ostravou. Pokud dokáže v Opavě vyhrát a naopak Baník nevyhraje v Liberci, může se těšit na prestižní skupinu o titul. "Asi nikdo nepočítal s tím, že kolo před koncem základní části budeme moci přemýšlet o skupině o titul. Myslím, že pro klub je to obrovský úspěch. Uděláme vše pro to, abychom uspěli," prohlásil s odhodláním v hlase lodivod Dynama David Horejš.

Tomu bude scházet zraněný Dedič, na trávník se možná nepodívají ani Rychlý se Šromem. Opavští nemohou využít služeb Ledeckého, mimo hru zřejmě bude i Havelka. České Budějovice mají svému nedělnímu rivalovi rozhodně co oplácet, protože na podzim mu před vlastními fanoušky podlehli nejtěsnějším poměrem 0:1. Domácí se určitě pokusí zlepšit v ofenzivní fázi, s pouhými čtrnácti vstřelenými góly totiž disponují nejhorším útokem v lize.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Hrabina, Hnaníček, Žídek, Helešic - Souček, Zavadil - Mondek, Texl, Dordič - Železník
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Drobný - Čolič, Talověrov, Sivok, Kladrubský - Čavoš, Kulhánek - Brandner, Šulc, Mészáros - Schranz
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.00 - 3.43 - 2.39
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha29216257:1069
2.Viktoria Plzeň29196459:2263
3.FK Jablonec29147846:3849
4.Sparta Praha29138853:3547
5.Slovan Liberec291441150:3846
6.Baník Ostrava29128942:3444
7.Dynamo České Budějovice291341246:4343
8.1. FC Slovácko29119935:3342
9.FK Mladá Boleslav291161246:5039
10.Bohemians Praha 1905291161235:4139
11.Sigma Olomouc29812936:3636
12.FK Teplice296101325:4928
13.Fastav Zlín29761625:4627
14.MFK Karviná295101421:3725
15.1. FK Příbram29561819:5021
16.SFC Opava29481714:4720

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (488)

Přidat komentář
Kepy_FCB

Dnes vůbec fakt nevím jakej si přát výsledek mého klubu Tou nadstavbou to fakt neskutečně dojebali

Tipuji že Libe po pohárec hpůjde a dnes bude chtít vyhrát u Baníku mám tucha že to vypustí

Reagovat
HorajzmAmmann

vždycky vyhrát!!! VŽDYCKY!!!!

Nebudeme přece podoprovat nějaký zkurvený kalkulace, protože někdo vymyslel tuhle nadstavbovou blbost.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Já chci taky prohrát a ať hrají mladí, nemáme co ztratit

Reagovat
skat

Bolka kalkulovala a v klidu si pro předkola loni došla. My jsme chtěli být v prestižní skupině, tak jsme jim udělali kompars

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme tu jdeš?

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
ACSeRw!n

uvedomujes si, ze prave tim, ze budete hrat normalne na vitezstvi, ten system naopak podporujete ?

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Pablos

Nejdřív mi to nepřišlo, tak hrozný, zastával jsem názor, že i když je někdo 6 tak to má dokazovat, že tam je oprávněně v té skupině a hrát tak, aby bojoval prostě být např. 5. Ale postupem času (možná i vlivem píčování na nadstavbu u ostatních diskutujících zde) mi to začíná vážně vadit a je to fakt na hovno vymyšlené.

Reagovat
HorajzmAmmann

V praxi se bohužel ukázalo, že nadstavba atraktivitu snižuje. (hlavní důvod vidím v tom, že na konci ligy bude rozhodnuto o titulu, pohárech a o něco budou hrát třeba 3 týmy z 6. Další problém je ten, že když ten tým chytneš v poháru + nadstavbě tak si zahraješ třeba se Spartou 4x za sezonu = neatraktivní !)

Reagovat
Pablos

Tak takhle jako celek mi to něják nevadí, že je nadstavba. Ale taky nejsem přímý fanoušek nějákého klubu, jen mám své sympatie. Spíš ten systém no. Ale tím samozřejmě nechci tvrdit, že nemáš pravdu... je to pak divný jak minulý rok např. taky byla furt Slavia- Sparta... plus když už je rozhodnuto. Ale teď např. rozhodnuto není a bude to docela napínavé bych řekl.

Reagovat
andrew96

K tomu prvnímu bodu: zatím se odehrál jeden ročník, z něhož nelze dělat obecné závěry. Navíc bych neřekl, že by loni nadstavba trpěla nedostatkem atraktivity. Letos může být atraktivní potenciál ještě vyšší.

Reagovat
Wyrda

Mě přijde jako problém, že o ty zajímavé místa bojují pořád ty stejné kluby. Pokud Baník i Libe budou v té top 6 tak to bude úplně stejné jako minulý ročník a atraktivita moc velká nebude...

Reagovat
Pablos

to mi nijak nevadí

Reagovat
žrout

To tak je více méně v každé lize a spíš by bylo divné, kdyby to bylo každý rok jinak.

Reagovat
icemike

Však díky nadstavbě může být ještě Plzeň první a banik třetí. To nezní zle

Reagovat
Pablos

Já nemyslel nadstavbu jako takovou... dál to tady pak i píšu. Ale to s tím 6.místem, že je plonkový.

Reagovat
mayday

Jako skupina o titul a o záchranu, dejme tomu. Přibudou zápasy týmů, kde o něco jde a každej zápas je důležitej. I když teď bez diváků to ztrácí na významu.

Ale aby o poháry hrál tým, kterej skončí desátej, tak to tam nemá co dělat.

Reagovat
Pablos

No tohle konkrétně jsem myslel. Resp. aby 6.konečné místo bylo na tom hůř než jakékoliv pod ním, je fakt kokotina.

Reagovat
Y.N.W.A

Jj, je to kravina odporujici logice soutěžení...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už minulý týden jsem čekal vypuštění a myslel jsem si, že prohra by mi nevadila. Ale po úvodním písknutí jsem si body přál, za ten závěr v podání těch ubožáků tím tuplem!

A dnes bych výhru bral, sice by to i po výhře bylo dost těžké, stáhnout na týmy před námi 3 body (pokud Sparta vyhraje), ale pokud prohrajeme a zůstaneme v první šestce (ostatní se tam asi taky nepohrnou), tak je prakticky po sezoně a začínáme přípravu.

Reagovat
žrout

Pokud byste to měli pustit dneska, proč jste teda hráli minule jako hovada na steroidech? Si vybíráte podle sympatií, proti komu hrát naplno a komu to pustit?

Reagovat
ratusek

Přesně tak

Reagovat
Banikovec7

Ty vole proc by to meli vypoustet? Vsak pokud prohrajem a Slovacko nebo CB nevyhrajou, tak mame po sezone a muzem jet na dovolenou.

Reagovat
Kepy_FCB

kde bereš jistotu že si to majitel a hráči nepřejí

Reagovat
Banikovec7

Tak dovolená byla nadsázka. Co by z toho kdo měl, hrát 5 zápasů s minimální šancí se někam dostat. A nedá se ani vydělat na vstupném.

Reagovat
lichna.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ta pravděpodobná sestava se mi celkem líbí (místo Hrubého akorát Kaloč). Liberec bude mít problémy hrát do zatažené obrany, hrát s nima otevřený fotbal a chytat Peška s Malinským bude sebevražda.

Hrát jako se SKS 1. poločas a bude to dobré

Reagovat
veikko

Pokud tam Hrubý bude, tak nemáme šanci. Ten střed zálohy by pořádal Den otevřených dveří. Tři stopeři jsou sice fajn, ale taky tam musí být někdo před nima, kdo není líný zapnout dozadu, když je třeba.

Reagovat
HorajzmAmmann

Právě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Ta nadstavba je hrozná picovina. Jinak ale Slovácko to solidně jebe od té doby co se liga zase rozjela..

Reagovat
Pokahontas

Nadstavba jako taková je dobrá ,dementní je tenhle konkrétní,idiotský model s prostřední skupinou o Evropu ,převzatý z Holandska.

Kvůli údajné ,,atraktivitě" popírat sportovního ducha soutěže a brutálně znehodnocovat výsledky ze základní části,to je hovadina na entou.

(obdobnou hovadinou je po základní části body dělit na půl,i to se někde praktikuje,aspoňže tohoto jsme ušetřeni).

Prostřední skupina nechť hraje mezi sebou o umístění,žádnou šanci na poháry nezaslouží.

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Souhlas se vsim, nadstavbu nechat ale vyresit prostredni skupinu. Hrat jen o umisteni je blbost to je kazdemu jedno jestli skonci 7. nebo 10. Spis bych videl variantu ze skupina o titul bude az po 8 misto a o udrzeni od 9 mista, ale tam zas bude korupce od tymu ktere uz jsou jiste zachranene nebo nemaji sanci dohnat ztratu. Tak treba tomu vitezi prostredni skupiny to ztizit tak tu cestu do poharu, ze s tim tymem ze skupiny o titul hraje 2x venku a v pripade rovneho skore ve dvojzapase jde dal ten vrchni tym, zadne prodlouzeni ani penalty, ten tym z prostredni skupiny proste musi byt lepsi na souperove hristi ve dvojzapase a ne tam betonivat a uhaluzit to. Pak uz nikoho nenapadne premyslet ze je lepsi skoncit 7.

Reagovat
Kepy_FCB

Liberec - Baník 2:0

Slovácko - Sparta 0:2

Slavia - Zlín 2:0

Olomouc - Plzeň. 0:2

Karviná - Ml.Boleslav 1:1

Teplice - Příbram 0:1

Bohemians - Jablonec 1:0

Opava - Č.Budějovice 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

5 zápasů si trefil a u toho Sparty dokonce i přesný výsledek, neni špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemians - Jablonec 1:1

Karviná - Mladá Boleslav 1:0

Liberec - Ostrava 2:1

Opava - České Budějovice 2:2

Olomouc - Plzeň 0:2

Slavia - Zlín 4:0

Slovácko - Sparta 0:1

Teplice - Příbram 3:2

Reagovat
Pablos

Slovácko - Sparta 1:4

Slavia - Zlín 1:0

Olomouc - Plzeň 1:3

Liberec - Baník 2:1

Karviná - Boleslav 2:2

Teplice - Příbram 1:0

Bohemka - Jablonec 1:2

Opava - Budějovice 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Drozdik mel pred par dny narozky, tak snad uz konecne dostane par minut na hristi jako darek. V zakladu, jak by si mnozi naivne prali to nebude, ale v prubehu hry jo. Jinak ta nase sestava v preview je hrozny paskvil, takhle to urcite nebude... Jedeme si pro vyhru a ucast v top6 at jeste jednou muzeme potrapit a obrat zida

Reagovat
smazaný uživatel

Btw Janos ma stop za 4 zlute a je na fotce proc? Abysme ho videli dnes aspon takhle?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ctu to jako knihu...

Reagovat
smazaný uživatel

Drozďí v základu, já tomu naivně věřím. Jinak dnes nejsem v žádném stresu, ať se ukážou, dnes chci vidět fotbal. Možná, že my, Jablonec, Liberec a spol. postoupíme stejně max. tak do peache, protože UEFA přemýšlí o tom, že začnou poháry až od 3. předkola

Reagovat
smazaný uživatel

Droždí* (Drozd)

Reagovat
Pablos

a já myslel, že je to jeho přezdívka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

jo už to chápu ...já jsem vůl

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec - Baník 2:0

Slovácko - Sparta 1:0

Slavia - Zlín 1:0

Olomouc - Plzeň. 0:1

Karviná - Ml.Boleslav 2:2

Teplice - Příbram 1:1

Bohemians - Jablonec 1:0

Opava - Č.Budějovice 0:2

Reagovat
exse

Ten Hlavatý se dobře rozjel. Plzeňáci, myslíte že v létě dostane reálnou šanci, nebo ho klasicky pošlete do Bolky?

Reagovat
smazaný uživatel

Konkurence v Plzni je na jeho postu vysoká. Asi by mu neuškodila hostovačka jinde v první lize.

Reagovat
exse

Jsem úplně zapomněl, že se jim vrací i Janošek. Ten jejich střed zálohy bude neskutečně nabušenej.

Reagovat
žrout

Já jsem za to fakt rád, protože už minimálně rok až dva zpátky jsem si říkal, že je to skvělý fotbalista se super individuálními dovednostmi a nedostává moc šance jen kvůli svým fyzickým parametrům. Ideální asi hostování ve FL ať už Pardubky po postup, nebo nějaký tým v první polovině (nedivil bych se třeba Jabkám).

Má předpoklady pro evropský fotbal, ideálně někde ve Španělsku/Portugalsku, kde to není tolik o fyzických soubojích. Jsem zvědavý, jak se bude prosazovat v další sezoně ve FL. Mohl by to být pro něho zlomový rok (pokud to není už tento).

Reagovat
Blasphemer

Tak zase v Sokolově neměl absolutně žádná čísla, i když nevím, jak na tom byl herně. Teď se pěkně rozjel i statisticky, dává góly a sbírá asistence, ale stejně si myslím, že rovnou k Áčku nepůjde. Nejspíš se zkusí ještě nějaké hostování v 1. lize a tam se uvidí, jak mu to půjde.

Reagovat
db18

Ideální by asi bylo, kdyby to vzal jak Hrošovský a prostě zůstal ještě v Pardubkách i pro první ligu.

Reagovat
exse

Zase už je ale poměrně starej, pokud nezůstane v Plzni, tak by měl hostovat alespoň v týmu co hraje nahoře. Nám nebo Jablonci by se takovej hráč docela hodil.

Reagovat
db18

Hlavně ale aby hrál... Zase by si musel zvykat na nové prostředí... takhle by mohl v zimě zpátky do Plzně, jako tehdy Hrošo (předpokládám, že jestli budem v pohárech, tak Buchu dýl neudržíme, už teď se o něj zajímá Galatasaray...)

Reagovat
Blasphemer

Kalvach, Káčer, Bucha, Janošek, Čermák, Herc (+možná Hořava a Diáz, i když o tom dost pochybuji). Ti všichni se budou cpát do zálohy na další rok. Pro Hlavatého tam fakt místo nevidím a lavčka/B tým mu rozhodně nic nedá.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
raduinho

Baník shoří a půjde do pekel.

Reagovat
smazaný uživatel

Dá se říct, že Baník jako hornický klub z pekla (nebo kousek od něj) vzešel

Reagovat
smazaný uživatel

Upozornění pro debily, slávisty a turboplastika: Kozel je u týmu teprve od ledna, tj. ani ne půl roku, měl s týmem jen zimní přípravu a pak byla liga zastavena 9.března, rozjela se 26.května, tj. dva a půl měsíce. Proto na Kozla nenadáváme, Pánik měl po takové době na naší lavičce taky klid.

Takže ať si Kozel zatím zkouší co chce, dává tam klidně staré a zjišťuje, jestli s nimi počítat i na další sezonu, ať hrajeme klidně s osmi stopery, my to zvládneme, vadit to bude jen vám

Reagovat
smazaný uživatel

Clovece, nezlob se

Reagovat
Pablos

Reagovat
mistr129

Cením, že na rozdíl od jiných výslovně říkáš, že slavisti nejsou debilové

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Někteří ne.

Reagovat
Pablos

Reagovat
jackinho10

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Losinho

Reagovat
žrout

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
andrew96

Pro ostatní celkem Sophiina volba mezi debilem a TurboPlastikem.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Liquid

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HorajzmAmmann

tak jsem debil, ale jako sorry, dávat v 80. minutě za stavu 2:0 do hry Smolu aby Kozel zjistil, zda s ním může nebo nemůže počítat je podle mého hloupost. Že to není Ibrahimovič víme všichni. Stejně jako dát do základu Jiráska i s Hrubým dohormady. Prostě to nefunguje a pokud se má Baník někam posunout ani to fungovat nebude. Pokud má půl roku na zkoušení udělal by daleko líp, kdyby teď hrál Kaloč s Drozdem a Baník třeba skončil 10.

Ale uvědmote si jednu věc - že tady napíšeme, že se nám nelíbí střídání nebo základní 11 NENÍ JEBÁNÍ DO KOZLA!

Fotbal sleduju x let a vždycky, pod každým trenérem jsem před zápasem zhodnotil základ a po zápase jak kdo zahrál atp. Nechápu, proč to teď fans Baníku berou osobně že někdo hejtuje přímo Kozla Kozlovi samořejmě fandím a v Baníku jsem ho chtěl snad jako 1. volbu (vzhledem k tomu, že Koubka jsem chtěl pouze z nostalgie). Kozlovi věřím, že až si bude moct ukázat na pár hráčů a ty mu přivedeme bude hrát o dost hezčí a kvalitnější fotbal. Že já osobně jako fanoušek bych udělal pár věcí jinak není jebání do Kozla.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas ani nezacal a uz jebes do Kozla. Navic kdyz moc dobre vis, ze tohle jaro je jen zkouska a priprava na dalsi sezonu

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom prvním odstavci jsem chtěl napsat, že nemusíš jebat do Kozla a dát mu čas, ale ok, v druhém jsi mi ten text rozmluvil

Ty teda říkáš, že (asi kromě věcí co se ti líbí) Kozel dělá hlouposti a věci co nefungují, já říkám, že zkouší a dávám mu čas.

A k tomu poslednímu, klidně hodnoť, já jsem reagoval na ty kecy "Kozel hraje na tři stopery, za tohle by Pánik dávno dostal čočku!" a "Hraje Fillo, to už jsou ti mladí co je Pánik nestavěl". Pokud vynechám troly, kteří to píšou kvůli smajlům, tak to píšou ještě i lidi, kteří Baník vidí třikrát za rok a myslí to bohužel vážně

Reagovat
smazaný uživatel

#Tvrdejadro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska budeme podle všeho šetřit hráče na středeční pohár, takže jsem na sestavu a výkon zvědavý.

Reagovat
FCSL

Tak ono bejt 7. a jít možná na tuhle Bohemku taky není úplně výhra... Navíc my hrajem ve středu pohár a po Příbrami máme pár pokopaných a nejistých hráčů jako Malina, Baluta nebo Kuchta.. Nevim jestli je budem riskovat a půjdem v plný palbě. Vidim to na remízu dneska

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavé pravděpodobné sestavy. Jsem zvědavej, jestli Karabec nebo Hellebrand nastoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes to bohužel zase neuvidím

Takže se dopředu omlouvám, jestli to zase nevyjde, poslední zápasy, které jsem neviděl totiž dopadly celkem špatně (Baník, Slovácko 1. poločas, Bohemka).

Dal bych: Kolář - Coufal, Kúdela, Zima, Bořil - Holeš/Takács, Ševčík - Masopust, Stanciu, Provod - Musa (na lavičce podle mě bude do útoku Toula)

Asi bych neexperimentoval a Masopusta ani Frydrycha na hrot nedával

Reagovat
John Obi Mikel

Mně přijde, že skoro vždy když se vytáhne nějaká zajímavost tohoto typu (nějaká zajímavá série apod.) tak v nejbližším zápase skončí.

Reagovat
Stamby

Liberec - Baník 2:0

Slovácko - Sparta 1:2

Slavia - Zlín 7:0

Olomouc - Plzeň. 1:3

Karviná - Ml.Boleslav 0:0

Teplice - Příbram 0:1

Bohemians - Jablonec 1:0

Opava - Č.Budějovice 1:0

Reagovat
Inter Fan

Zdar borci :), chcel by som sa spytat je mozne niekde pozriet relaciu TIKI-TAKA okram o2tv? su niekde na torentoch? Mate paradnu relaciu a chel by som ich pozriet. diky.

Reagovat
Kixi Syhimour

Na Youtube tam část snad vždycky hodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Dřív dávali třeba 15-20 minut z dílu, teď už ty videa jsou po minutě nebo dvou.

Reagovat
Coutinho10

dřív jsem našel pár dílů na torrentech, ale třeba 2-3 a to ty hodně staré, takže bohužel si myslim, že to nikde jinde než na O2TV nenajdeš...max. nějaké útržky na YT

Reagovat
DieFohlenBMG

Je to na Spotify jako podcast

Reagovat
Inter Fan

diky moc

Reagovat
lampas

Ve středu nám vezme UEFA dvě místa v EL a všechno o co se hraje bude v háji

Reagovat
Mirek na tenisu

Asi tak. Dneska už jsou poháry stejně na houno. Pokud se nedostaneš přímo do skupiny LM nebo EL plácáš se předkoly s Hafnarfjordury, Karabachy, Skanderbeu a podobnými křováky, aby pak vypadl s litevským velkoklubem Siualiali....Je to jenom čárka do statistik. Jo, jsme Baník, který hrál kdysi semfinále PVP a čtvrtfinále PMEZ a do pohárů patříme.

Reagovat
Pablos

OT: Jsem si poslal na účet u Tipsportu blbý 400,- , ať se aspoň mrknu na zápasy dneska. A 2 hod. od transakce a furt mi je nepřipsaly.

Tak volám na callcentrum a frajerka mi řekne, že to reklamuju, že co jí volám, ať si jim napíšu ...tak jí říkám, no tak to asi takhle nefunguje, že mě utnete, ale budete to řešit né? Já mám potvrzení, že jsou u peníze už dávno u Vás na účtě... a pak bla bla bla a řekne mi nakonec, že tam žádnou transakci nemají... nashle. Tak říkám, že ale já jí mám potvrzenou už dávno, že už je to u nich na účtu, že jim to přepošlu a ať mi zopakuje svoje jméno, že se mi nelíbí její přístup... a ona mi položila telefon

Tak jsem volal znova a dovolal se k jiné... a to naštěstí řešila a nakonec mi bylo oznámeno nějaké bla bla bla, že to není jejich vina, ale vina banky, ale že mi peníze dnes příjdou.

A tak jsem ze zvědavosti koukl na ty všeobecné podmínky a tvl. oni vlastně za nic, ale opravdu absolutně za nic nenesou odpovědnost Jak tohle vůbec může být legální

Jinak sorry za sloh.... máte taky někdo podobnou zkušenost ?

Reagovat
Coutinho10

já to měl teda vždy během pár vteřin připsáno, tak jedině, jestli si nevybral nějakou komplikovanější možnost převodu....nejlepší a nejrychlejší je vždy přes kartu alespoň z mojí zkušenosti

Reagovat
monty25

Já zase používám ten expresní převod, to je taky připsáno hned. Standardní bankovní převod trvá 1-3 prac. dny.

Reagovat
Pablos

to jsem využil právě, ten expresní převod.

Reagovat
Pablos

Taky mi říkala, že nejlepší to je přes kartu. Já volil z účtu převodem uvnitř banky, což vždycky mám do minuty hotovo. Ale teď prostě né. A jinak mi řekla, že to je tím, že prý nemají informaci od banky o jménu toho účtu ze kterého jsem posílal. Což je mi divné, protože to posílám vždy z jediného svého účtu... a mají ho tam tak zaregistrovaný, či v historii se dá přece dohledat, že ten účet je furt stejný. Nevím co si o tom mám myslet no.

Reagovat
Coutinho10

j divný, že ty údaje tam nemají nějak ověřené, jestli si to používal už dříve touto metodou přes ten samí účet....takže možná nějaká drobná chybka těžko říct, ale když budeš využít to přes tu kartu, tak bys měl mít jistotu, že nebude žádná komplikace

Reagovat
Pablos

Schválně jsem jim ještě napsal email s kódem na reklamaci, co byl napsán, když jsem čekal. Tak uvidím, těm holkám v tom call centru něják vůbec nedůvěřuji

Reagovat
Coutinho10

nedivim se

Reagovat
Pablos

Pro příště kartou no Ale jak říkám, dělám to takhle furt a nikdy žádnej problém. Snad to bude oká, to jejich neneseme za nic zodpovědnost mě trošku děsí.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Pablos

tak připsáno do dvou minut poslání toho emailu

Reagovat
Coutinho10

tak aspoň že tak

Reagovat
Pablos

Už jsem i přišel na to kde byla ta chyba.... věděli, že stejnak vsadím špatně, tak už si to rovnou chtěli nechat a né mě s tím zdržovat

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
stas87

Cez kartu pripisu hned peniaze, ak zvolis bankovny prevod, tak to urobi az po vikende. Takze ak mas nejake peniaze na karte, obratom ich posli z karty a to ti pripisu ihned. Inak cakas do zajtra.

Reagovat
Pablos

no to není pravda, je tam rychlá online platba... to není normální bankovní převod, ten opravdu může trvat. Navíc nejde o to, že by platba neproběhla ještě, ale přímo mám email s aktuálním stavem, že jsou mé peníze připsané na jejich účtě.

Reagovat
Pablos

*účtu ...píšu jak prase

Reagovat
db18

Reagovat
stas87

Od doby, co su na ceskom trhu jen tipsport, chance, fortuna a sazka, stavkovanie prestalo mat zmysel. U live stavok to islo kompletne do prdele, reakci na vyvoj kurzov u takeho basketbalu je neuveritelne pomala. Ale Babis je spokojny, ma svoj register stavkujucich.

Reagovat
PavlíčeQ

Ještě tu je třeba maxitip (otázka ještě jak dlouho), u nich to je teprve komedie, čas od času jsem si u nich vsadil, ale evidentně se asi chystají končit, vrcholem je tento bod:

9.3.4 - v době corona krize může trvat výběr až 60 dní

Reagovat
Losinho

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
stas87

Tak to uz je vylozene divocina, nie?

Reagovat
Pablos

jo to už jsem tu někde četl. Snad u Nobody a ten snad čekal ještě víc než 60dní a furt nic.

Reagovat
PavlíčeQ

Jo já když se o jejich problémech dozvěděl, tak jsem obratem dal výběr zůstatku co jsem tam měl. To bylo někdy začátkem května a taky furt čekám Naštěstí jde jen o pár tisíc, ale i tak hnus co si někdo dovolí

Reagovat
Pablos

já bych pár tisíc nebagatelizoval ...peníze to jsou prostě, částka je nepodstatná. A je to teda drsný...

Reagovat
PavlíčeQ

Jasně, myslel jsem to tak, že to není problém, kvůli kterýmu bych nespal. Určitě ale nejsem nějaká charita, abych jim ty peníze jen tak nechal.

Reagovat
Pablos

jasný no

Reagovat
Nadržený šimpanz

Neposlal si to na nějakej jinej učet, pak je otravoval a buzeroval a je to nebavilo, tak ze soucitu ti je tam připsali???

Reagovat
Pablos

jj to je jejich styl dávat zadarmo něco

Reagovat
Coutinho10

tak toto se povedlo

@NeoNovinar

Jedním ze zápasů, kde dnes nebude video, je zápas Plzně. Což je zhruba asi stejná náhoda, jako když jsme ve školní jídelně měli ve čtvrtek kolínka a v pátek zapečený těstoviny...

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

při formě obou týmů z poslední doby bych fakt neřek, že tohle je zápas, který by mohlo rozhodovat video

Reagovat
Coutinho10

no Olomouc není úplně tragická doma proti Plzni...z posledních 3 domácích zápasů proti nim prohrálli jenom jednou a to o gól a navíc třeba je ta výhra na Bolce nakopne a vlastně mají ještě šanci se před Bolku do prostřední skupiny dostat, takže z obou pohledů oba týmy hrají o hodně, ale jako samozřejmě forma mluví pro Plzeň...o tom žádná no

Reagovat
Pablos

je to vtipný

Reagovat
Coutinho10

s tím jídlem jsem si taky vzpomněl na jeden dobrý příklad, kdy v jedné kantýně, kterou jsem před pár lety navštěvoval měli jeden den guláš a druhý den gulášovou polívku

Reagovat
Pablos

přesně Globus a ta jejich restaurace ....gulášovka, dršťkovka a je jedno v jakém pořadí... vždycky to tak bylo, jeden den to druhý den to

Reagovat
Coutinho10

jj

Reagovat
Kaspar

zrovna Olomouc taky neni kristalove cisty klub v posledni rade ta jejich pohadka o neustalem hledani novyho majitele/invenstora, pritom nikoho nehladaji, takhle jdou naklady na mesto a to jim vyhovuje

Reagovat
Coutinho10

to máš pravdu no

Reagovat
smazaný uživatel

Video by mělo být všude.

Takhle se bude buď nadávat, že je video pořád na Spartě, Plzni, Slavii, a když tam nebude, tak si zanadávají že na zápase Sparty, Plzně nebo Slavie video chybí.

Reagovat
Coutinho10

mám pocit, že od příští sezony by to už tak mělo být, tak aspoň v tomto směru tyto spekulace zmizí, ale jako ne vždycky je video záruka férovosti no

Reagovat
monty25

Já to přirovnávám k tomu, jako by na extralize byl videorozhodčí jenom na polovině stadionů... Je vůbec nějaká jiná země, kde mají video jenom na polovině zápasů?

Reagovat
pingla

celou dobu je to šaškárna, Sparta, Plzeň a Slávie jsou neustále zvýhodňovány před ostatními kluby, což je špatně

Reagovat
Salfovic

Nefňukající strašák má nový účet ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
STR

Na co dneska koukat jako nezaujaty divák?

Reagovat
Greny

Teplice - Příbram

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

jen pro otrlé

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
RuneSKS

Na Slavii ne

Reagovat
Salfovic

Náhodou dobrej fór

Reagovat
monty25

Už jsem myslel, že se vracejí k tomuhle...

https://cdn.xsd.cz/original/f8540df9cef53bca9a2207f06f1aeb16.png

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tohle vymyslel

Reagovat
Pablos

Designoval jim to Martin Zeman

Reagovat
Kepy_FCB

Poborský

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a růžové dresy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo aha 20. března , už jsem si říkal, že proč by to dělali teď

Reagovat
Liquid

Bohemians - Jablonec 2:1

Karviná - Mladá Boleslav 1:1

Liberec - Ostrava 3:0

Opava - České Budějovice 1:2

Olomouc - Plzeň 1:3

Slavia - Zlín 3:0

Slovácko - Sparta 2:0

Teplice - Příbram 0:0

Reagovat
PlackaSKS

Dneska čekám klidnou výhru. Kolář-Coufal, Kudela, zima, boril-maso, stanciu, Holeš, Traoré, provod-musa

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Pro dobro vsech slavistu doufam, ze tam dneska Musa nasype nejaky goly, at nemusime do konce ligy sledovat tu parodii na utocnika.

Co to placam, stejne bude Teclik v prvnim kole nadstavby v zakladu...

Reagovat
Losinho

však běhá

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsem na tabulku střelců slovenské ligy a pěknej hnus..... Slováka by tam člověk prakticky nenašel. A v základu Slovanu snad jen brankáře. Se už nedivím, že ty slováci jsou nalezlí tady na webu, mít takovou soutěž, tak taky raději sleduji něco jiného.¨

To je taková bída po fotbalistech na Slovensku?

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, trošku vedlejší otázka k tématu:

Jak koukáte, Slováci, po 30 letech na rozpad?

Reagovat
Grahf

či po 5, 10, alebo 100 rokoch, furt to bude pičovina. Na papieri sme sice rozdelení, ale prakticky sme si stále blízky. Každý má niekoho v rodine z druhej strany, o známych a priateloch ani nehovorím.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsme. Já, rodina, nejbližší přátelé, kolegové v práci, co vím naštěstí žádné známé na Slovensku nemají a většina z nich si spíš za těch necelých 30 let přiživila jistou averzi a tak to má být.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Ubohost.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tebe a ty tvé kamarády bych chtěl poznat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
C-M@ster

Já si doplním ještě jednu otázku.

Sloučení lig tu, tuším, chtěl málokdo.

Ale co byste říkali na sloučení pohárů? Na Odráškovku celkem sere pes a lidi nechodí, ale kdyby se sloučila se slovenským a udělal se z toho Československý pohár, mně by se to celkem líbilo. Ligy by zůstaly separátně.

Jak to udělat potom s postupy do EL neřešte, to je to nejmenší..

Případně mě napadlo, že by fungovala Ondrášovka a vedle ní Československý, ale to mi příjde jako sranec.

Reagovat
mistr129

Ten pohár by mi ani nevadil společný (klidně i s Maďary nebo Rakušáky), hlavně bych ale natrvalo udělal československý superpohár

Reagovat
Salfovic

Ten skončil pěkným fiaskem.

Reagovat
Pablos

sorry není to úplně k věci, jen mě zaujalo, že sis zvykl používat zrovna za mě jeden znejhusnějších názvů poháru I když teda pohár České pošty byl teda taky zrůdnost

Reagovat
C-M@ster

Ani mi nedošlo, že je to teď MOL Cup, nicméně Ondrášovka vidím nejčastějc užívaný, každej hned ví, o co jde.

Reagovat
Pablos

jj každej hned ví, to je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ten Československý pohár by byl fajn, ale od jaké fáze by to bylo sloučené, posledních 32 týmů na každé straně?

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží, jestli by to UEFA povolila. A mohlo by to být klidně i s Polskem, Rakouskem, Maďarskem. Řekněme, že by byly 4 státy, takže by z každýho postoupilo 16 týmů do tý sloučený fáze.

A těžko říct, jak by se dělaly postupy do EL, kdyby třeba dva český týmy vypadly v semifinále. Daly by si třeba ještě play-off o postup?

Rozhodně by to ale něco takovýho chtělo, i kdyby jen ten superpohár. Zimní Tipsport liga s dvěma slovenskýma a dvěma polskýma týmama je málo

Reagovat
C-M@ster

Možná spíš 16 na každé.

Ale nevím, jestli by nutně musel hrát v tom kole českej vs slovenskej nebo jak to udělat, nemám to promyšlený, spíš mě napadla ta idea.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby v tom šestnáctifinále hrál vždycky českej proti slovenskýmu, tak by tam zbyly dva nebo tři slovenský týmy

Reagovat
Pyroman

Blbost. Kouzlo poháru je v tom, že se ho alespoň v těch úvodních kolech účastní týmy z pralesních lig, a už vidím to nadšení, až se budou muset hrabat do nějaké řiti x set kilometrů daleko. Nemluvě o tom, že postupy do EL fakt nejsou to nejmenší, vyřešit to ke spokojenosti obou asociací by byla záležitost na 30 let jednání a 3 občanský války.

Reagovat
C-M@ster

Nižší úroveň by byla stejná, akorát bych to spojil tam kde je normálně osmifinále (16 klubů) a většinou tam nejsou slabší kluby (letos Chlumec), tak tam třeba 16 a 16.

Co se týče EL, tak pokud by byl vítěz třeba Slovan Bratislava, EL by se posunulo v ligové tabulce, jak kdyby vyhrál tým umístěnej na LM postu... Čili nic komplikovanýho.

Jak říkám, viděl bych v tom zatraktivnění soutěže, nicméně nevýhoda by bylo, kdyby třeba hrála Plzeň s Košicema, to už by bylo na letadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

A navíc by finále nemuselo být někde v Boleslavi, ale po roce by se střídala Praha a Bratislava a bylo by to fér.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo brněnský kompromis

Reagovat
Kiwi-21

Nevěřím že by se nějaký slovenský klub dostal do semifinále a do čtvrtfinále max 2 takže finále v Bratislavě by nemělo smysl a samotný pohár mě taky neláká

Jediná šance jak tu někdo píše že by se nešlo z poháru do EL ale z ligy tím pádem Slováci více nahecovani a české kluby by na to kašlaly

Do toho nezapomínat že je to kravina už jen z toho pohledu že má být 3., soutěž pro vítěze pohárů něco jako PVP kdysy takže byzo nepovolily

Reagovat
smazaný uživatel

se nedivim, že tam na fotbal nechoděj, když tam běhaj samí jugoši nebo černoši, kteří stejně budou "za chvíli" pryč a těžko budou tvrdit, že celek život chtěli hrát za Zlaté Moravce nebo Medzilaborce

Reagovat
Coutinho10

Sestava: Ondřej Kolář – Vladimír Coufal, Ondřej Kúdela, David Zima, Jan Bořil – Petr Ševčík, Tomáš Holeš – Lukáš Masopust, Nicolae Stanciu, Lukáš Provod – Petar Musa

Lavička: Přemysl Kovář, Mohamed Tijani, Patrik Hellebrand, Oscar Dorley, Ladislav Takács, Michal Frydrych, Ibrahim Traoré

Reagovat
Kaspar

Hellebrand nebo Oscar mohli misto Masopusta, tomu to nejde a vypada i ze toho ma uz dost a potrebuje odpocinout

Reagovat
Coutinho10

Hellebrand hral minule s Banikem, takze toho jsem neocekaval opet v zakladu a ten Oscar je divnej no...ten nejak nedostava vubec sanci

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě Oscar byl stim koronavirem ze po pauze nebyl ze zacatku vubec videt ani na fotkach zraneni nehlasily

Reagovat
Coutinho10

ja mel za to, ze to byl Cerv, kdo ho mel

Reagovat
Kiwi-21

Jj už někdo psal že Červ ale taky myslím že Oscar

Reagovat
martin1

Sigma pěkná sestava, je super, že taky mají v týdnu pohár.

Reagovat
martin1

pouze 3 hráči z minulé sestavy

Reagovat
HorajzmAmmann

sestava zajímavá - Kaloč, Buchta + Drozd lavička Akorát Svozila bych radši viděl místo Pokorného v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda toho Standy, až Musa opět vyhoří, není tam náhrada.

Reagovat
mxyzptllk

Sparta super sestava - Drchal i Karabec v základu

Bohužel Frýdek na křídle, ale asi je to spíš kvůli odpočinku Karlssona.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Svět je v prdeli, fanoušek Brna se tu raduje nad sestavou sparty...

Reagovat
mxyzptllk

Je to tak, bohužel.

Mám to tak už odmala, žádný logický vysvětlení pro to není, ale Brno samozřejmě vyhrává.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš sdílet?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavej na Dočkala, zatím se mi po zranění vůbec nelíbi.

Reagovat
Hokaido

Škoda, že zase nechytá Nita.

Reagovat
lichna.

Ale jinak 4 hráči pod 21 let. To je skvělé...

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Hokaido

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemians - Jablonec 4:0

Karviná - Mladá Boleslav 2:0

Liberec - Ostrava 1:2

Opava - České Budějovice 3:1

Olomouc - Plzeň 1:6

Slavia - Zlín 1:2

Slovácko - Sparta 4:3

Teplice - Příbram 3:4

Reagovat
Zephyr

Teplice ani Opava 3 góly určitě nesesmolí To by musely být kapříci a vlastňáky...

Reagovat
smazaný uživatel

Já to chtěl hlavně nějak rozepsat na to, aby padl další rekord v gólech, líp mi to nevyšlo.

Reagovat
Zephyr

Bylo by to super Tepláky se do toho ale dneska pořádně obuly

Reagovat
smazaný uživatel

netrefil sese

Reagovat
žrout

Který debil vlastně vymyslel, že se budou poslední 2 kola hrát všechny zápasy ve stejném čase? bych chtěl vidět minimálně 3 zápasy, co mě zajímají (SKS, FCVP, ACS)

Reagovat
žrout

+ ještě Baník

Reagovat
Kepy_FCB

pokud je nadstavba tak je to šaškárna, jinak ne

Reagovat
smazaný uživatel

Korupčníci

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl Pánik a jeho 5 obránců vs náš útok

Reagovat
Kepy_FCB

tvl proč ještě nepustili hosty?

Reagovat
Mirek na tenisu

Duo zabijáků Vlášek - Pěšír za co nás fotbalové fanoušky ČT trestá?

Reagovat
Pablos

Ale ty si stěžuješ furt, nonstop Jinak za mě Pešír je úplně v pohodě a Vlášek mi nevadí... a stejnak koukám na Spartu

Reagovat
KnoxXx

Costa ako kol v plote

Reagovat
Bex5

Link na Viktorku pls?

Reagovat
fabec1222

Ondřej Laštůvka

Reagovat
Alan_Shearer

Z Malinaka se stal na nasi ligu fakt epesni hrac

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Poznar už prasí.

Reagovat
KnoxXx

Krejci

Reagovat
Mirek na tenisu

Reagovat
Mirek na tenisu

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Fantě mi zmizela sestava, stalo se to taky někomu?

Reagovat
smazaný uživatel

tak už ji nahodili, asi nějaký fail

Reagovat
Kixi Syhimour

Bohemka

Reagovat
PavlíčeQ

Plukovníkova tragikomedie pokračuje

Reagovat
Coutinho10

tak na Bohemce vam to dlouhodobe moc nejde ne, tam se tezko hraje no

Reagovat
PavlíčeQ

Zas tak hroznou bilanci tam nemáme.

Reagovat
Coutinho10

z poslednich 4 zapasu mate 3 prohry https://ibb.co/k3vLjb2 a ted to muze byt 4 prohry z 5 zapasu...to neni uplne idealni ale predtim jste to tam zvladali, to jo, ale poslednich 5 let nic moc

Reagovat
PavlíčeQ

Jo já to bral dlouhodobě. Navíc to vždycky byly těsný zápasy.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kepy_FCB

Prymule měl zase tiskovku?

Reagovat
Bex5

Prosim link na Viktorku nema nekdo?

Reagovat
Selänne

Sáček s Costou zatím na ručník.

Reagovat
KnoxXx

*cela obrana je slusny cednik

Reagovat
iamek

Hanousek taky tragedie.

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal katastrofa. Sparta hraje v deseti.

Reagovat
KnoxXx

Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Další tragéd. Ti nejzkušenější zároveň nejhorší.

Reagovat
doshcz

bez rozehrávky Hancka nebo Kangy nepřelezeme ani půlku

Reagovat
Selänne

V první řádě není žádnej pohyb od zálohy ani beků. Klasicky připosraná hra, kde se každej schovává za hráče.

Reagovat
Selänne

Sáček

Reagovat
Mates_Matesović

Já úplně čekal, že sejme toho Hanouska a Slovácko půjde do brejku.

Reagovat
Pyroman

Taky jsem to tam viděl.

Reagovat
Selänne

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Pyroman

Sáček Geniální řešení situace.

Reagovat
KnoxXx

s touto obrannou stvoricou nedat pred nich Kangu je skoro na kriminal (a este dat pred Hanouska Frydka )

Reagovat
John Obi Mikel

Penalta

Reagovat
smazaný uživatel

mohla bejt, že?

Reagovat
KnoxXx

Kotal by mal okamzite striedat (Costa/Mandjeck)

Reagovat
Selänne

To bychom si fakt pomohli no. Stáhnout Krejčího na stopera a na jeho místo poslat Kangu.

Reagovat
doshcz

Reagovat
KnoxXx

by bol strasny priechodak (ja som nepisal, ze ma hrat stopera Mandjeck, aj ked by som prilis neveril, ze tam Kotal posunie Krejciho); Kanga tam musi ist namiesto nuloveho Dockala

Reagovat
Nuno čomes

Vidim po restartu 3. zápas Baníku a pořád stejný humus.. To je Kozel tak slabý?

Reagovat
Selänne

Ten jejich kádr je slabý.

Reagovat
fabec1222

Ta jejich obrana je opravdová tragédie

Reagovat
Banikovec7

to je právě to jediné co nás drží nahoře

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
bobis21

Obrana je právě mezi nejlepšími, zbytek má problémy.

Reagovat
RadekVonCZE

Nene, jen preferují nohejbal

Reagovat
iamek

Budujeme nový Banik s mladyma.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to zebraci.

Reagovat
db18

Jak to vypadá v Teplicích? Pinc fakt hraje CM?

Reagovat
Komix

Kúdela ne...

Reagovat
Alan_Shearer

Uz jsme meli vest aspon 2:0

Reagovat
Banikovec7

aspoň

Reagovat
monty25

Taky vám furt padá stream na Tipsportu?

Reagovat
martin1

Taky, jsem se lekl, že je to jen u mě.

Reagovat
Pablos

jj... pak tam začlo píčovat hrozně lidí a od té doby to zase šlapalo Nicméně, jestli jsou všude možně třeba bouřky, tak mám i pochopení.

Reagovat
monty25

Řezníček gól a futsalista Černý asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje? Jde třeba vidět, že má lepší techniku díky futsal?

Reagovat
monty25

Zatím neměl moc šancí to předvést, hraje teprve druhý zápas v základu. Ale snaží se.

Reagovat
smazaný uživatel

je vlastne pravda, ze v soucasnych teplicich ani moc nejde takove kvality ukazat. kazdopadne zajimave, myslel jsem , ze je starsi, tak to by mohl mit jeste nejakou karieru

a teda reznicek je zvire. on a beauguel momentalne nejsilnejsi utocnici v lize. to jsem mu po te belgii ani uz moc neveril

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole na to se fakt nedá koukat, to je neskutečná zoufalost v tom útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí Tecl, jak psal Sheldon.

Reagovat
Banikovec7

Šašinka

Reagovat
čolo

Reagovat
RadekVonCZE

Šašinka

Reagovat
Mirek na tenisu

Dneska neexistoval. To je zajímavé. V Olmutz byl k neudržení.

Reagovat
monty25

Teplice Teď se hlavně nechytnout do pasti...

Reagovat
bobis21

Zatím to hrajem trochu jak Slavia minule, přihrávky daleko od brány a nic z toho. Jediný kdo se snaží vyvézt dopředu je snad Kuzma.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak za ty přihrávky si zasloužíme tři body - počítá se to tak, ne?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Bořil

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Kixi Syhimour

Jak hraje Slavie?

Reagovat
Coutinho10

zatim to neni uplne ono, zaver polocasu byl lepsi

Reagovat
Kixi Syhimour

Díky

Reagovat
db18

Slovácko - Sparta fauly 3:8

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho 9 Costa

Reagovat
Hokaido

Tipoval bych, že Costa má tak 4.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem zvědavý, co Kotal vymyslí do druhé půle. Zdá se, že na mladé pušky je to přeci jen trochu moc.

Reagovat
Poll Hamm

Ba loua konečně. Jinak Bolka nejslabsi tym co sem za posledni dobu u nas viděl mělo to být 3:0 a to ještě bolce fandím

Reagovat
ondrasch77

Ty vole, co mi chceme pohledávat ve skupině o titul?

https://www.livesport.cz/zapas/Ac8jgUmc/#statistiky-zapasu;0

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
monty25

Bohemka konečně postaví pořádnýho brankáře a vy na něj ani nevystřelíte.

Reagovat
ondrasch77

Doufal jsem, že bude chytat Díra Valeš a že si tam něco hodí

Reagovat
monty25

Chápu. On teď chytá většinu zápasů, nevím proč.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Dřeváci. Nasadit Frydrycha a Takacse a nakopavat do vápna.

Reagovat
ratusek

kurva to ty Budějky nemůžou zabrat? nebo my dostat gol?

Reagovat
Banikovec7

Dostat gól nic nemění, máme lepší vzájemné se Slováckem i ČB.

Reagovat
smazaný uživatel

A horší s Libercem i s Jabloncem, na který bychom kvůli tomu museli nahrát pět bodů za šest kol, takže bych tu skupinu o titul bez diváků klidně pojmul jako přípravu a vyhlásil to i veřejně.

Teď mě to vzhledem kvůli našemu budování ani tolik nesere, ale postrádá smysl (musím si to tady taky napsat, "dlouho" to tu nebylo), aby je účast ve skupině o titul prakticky vyřadila ze hry o poháry, zatímco kdyby se vysrali na poslední kola, měly by větší šanci.

Reagovat
John Obi Mikel

Martin Dostál

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím nejlepší fotbal se hraje v Teplicích. Snad Příbram zabere a odveze aspoň bod.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Kdo se dívá na stream přes Fortunu tež se vam to tak ku*evsky laguje?

Reagovat
martin1

Na Tipsportu taky ...

Reagovat
Ross Geller

Ja koukám přes Chance a seká se to neskutečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Když mám puštěných všech 8 zápasů současně, tak jo, musel jsem 2 vypnout.

Reagovat
Pablos

Reagovat
slonzacky_lenoch

Reagovat
db18

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
ZB 07

Reagovat
lichna.

Zatím nic moc. Hrubý zase na houbách. Možná by měl sledovat Balutu, jak vypadá kreativní hráč..

Reagovat
Losinho

Slavia zase tragická?

Reagovat
John Obi Mikel

Zlín 5 obránců, hra do plných, měli jsme 3 šance, nedali jsme nic. Musa nulovej, Škoda chybí.

Reagovat
Ross Geller

Tak Drchal už je asi odepsanej... Kotal říkal, že ho příští sezónu pošlou někam na hostování.

Reagovat
mxyzptllk

Kdy to říkal?

Reagovat
Ross Geller

Před 2 dny, že řešili jeho hostování. A tím, že mu vůbec nedává šanci a dnes ho hned po 1. poločase stáhnul, je jasné, že na to hostování půjde.

https://www.sport.cz/fotbal/ceska-1-liga/clanek/1458664-mozna-prijde-i-drchal-sparta-vpluje-mezi-dva-kameny-tam-kde-ctyrikrat-nevyhrala.html

Reagovat
PBLead

pochopení textu - 0.. Třeba na hostovačku půjde, ale Kotal vůbec neřešil budoucnost, ale popisoval tuhle sezónu...

Reagovat
smazaný uživatel

je to Ross, cos čekal

Reagovat
RadekVonCZE

Tipuju domu do Budějovic

Reagovat
John Obi Mikel

Taky myslím (jako Švancara), že jsme měli mít penaltu. Nicméně s naší formou bychom ji nedali.

Reagovat
Stannis Baratheon

Zatím tragédie. Ale penalta byla jasná.

Reagovat
C-M@ster

Jaká? Kdy?

Reagovat
Stannis Baratheon

Slavia. Poznar si míč sklepl rukou.

Reagovat
C-M@ster

Viděl jsem už.

Nepískal bych.

Reagovat
Stannis Baratheon

Byla by přísná, ale být měla.

Reagovat
Losinho

Jasná -> přísná

Reagovat
Stannis Baratheon

Podle pravidel být měla, ale zahrál s ní v situaci, která zas tak moc neovlivnila a nebyla by moc citlivá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Kúdela

Reagovat
Strojmír

To bude v nadstavbě pěknej průšvih

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to Zlín dotáhne, tak je Pánik frajer, během 4 dnů 2x obrat Slavii.

Reagovat
ondrasch77

Černák regulerní gól..., jakej ofsajd?

Reagovat
Firkraag

taky si říkám..wtf.. video tam neni, jo?

Reagovat
Firkraag

neni, blba otazka

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ondrasch77

Jeřábek (myslím, že on byl jakoby v ofsajdu), tak nebyl aktivní směrem k bráně, ba naopak...

Reagovat
Firkraag

předpokladam, ze pritom centru, pri strele nikdo neprekazel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Musa zteclovatěl...

Reagovat
andrew96

Simerský zase zbačovatěl...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Stannis Baratheon

očividně má levou jen na opírání... ligový fotbalista a nemůže to zkusit z vápna druhou nohou..

Reagovat
Stannis Baratheon

Muso máš levačku!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak od cizího.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Alan_Shearer

Jezisi to je fakt pech, do pici

Reagovat
FCSL

Tvl dobře je bijem Úplně vidim jak nám tam ty tragédi jebnou haluz ze standartky

Reagovat
RadekVonCZE

Klasika

Reagovat
doshcz

Reagovat
honza.kvapill

No jestli vyhrajem tak to bude dost nezaslouzene, drtite nas fest.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to ten jouda s dlouhým jménem na Slavii píská?

Reagovat
Mirek na tenisu

Alexandru Bordeleanu

Reagovat
Banikovec7

To jsou výsledky

Reagovat
monty25

Trubač

Reagovat
Nuno čomes

Baník má velká jména, kvalita žádná. Takový sběr pokémonů.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dost hráčů je za zenitem, skládá se nový tým.

Reagovat
Hokaido

wtf

Reagovat
Selänne

Však neměl platit, ne?

Reagovat
Hokaido

Imo jasný ofsajd. Nechápu už nic.

Reagovat
doshcz

tu prvni situaci asi vubec neresili no jinak jasnej ofsajd

Reagovat
Pyroman

Kadlec tam měl nohu přímo na hranici vápna, Vindheim byl podle mě na ní. Ruku do ohně bych za to teda nedal, ale jako jasnej ofsajd mi to určitě nepřišlo.

Reagovat
Neon

Jestli to byl offiside při přihrávce od Kangy, tak milimetrový a rozhodnout by to mohla leda certifikovaná offsidová čára.

Reagovat
JessePinkman

Pěkně teď sudí pohřbil Dynamo. Chudák Kladrubský, aspoň tam ty mrdky opavský pěkně vypíčoval.

Reagovat
PavlíčeQ

Však ho jasně stáhl za ruku, emoce vůči tribuně naprosto zbytečný.

Reagovat
JessePinkman

Mně se to jako jasný nezdálo, ale každýho věc. Naopak, emoce vůči mrdkám na tribuně jsou naprosto oprávněný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jesse, ty už v tom zase jedeš?!

Reagovat
C-M@ster

Jasnej ofsajd.

Reagovat
Alan_Shearer

Ikdyby nas Banik nahodou porazil, tak musim rict, ze jsou jeste marnejsi nez jsem cekal

Reagovat
smazaný uživatel

Haha, chyběl nám pro nás nejdůležitější hráč. Bez baluty kterej není ani váš, jste poloviční. Takže stfu

Reagovat
Ross Geller

Gooool Vindheim

Reagovat
kecipep

Co tam zkoumaji, vsak byl Vindheim pri te prvni prihravce v ofsidu

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Mirek na tenisu

VAR měl rozmazaný monitor

Reagovat
ratusek

my fakt budem v šestce a jelikož hrajem co hrajem, tak budeme šestí a konec sezony. super no aspon obereme zase Slavii

Reagovat
honza.kvapill

Ten nas mancaft je...ja nevim, jsme nemastni neslani. A pritom podle jmen fakt nejsme nezdarci...ale hrajeme tak :D

Reagovat
Banikovec7

Hlavně máme asi nejpomalejší tým v Evropě, neskutečný rozdíl v tomto oproti Liberci.

Reagovat
honza.kvapill

Je to nejake bez emoci :D i pro me, ten stred tabulky je nuda, ale mel bych byt asi vdecny po tech nervech v poslednich letech

Reagovat
Bakary3

To bude rvacka kriplu

Reagovat
ratusek

ale myslím, že už to u nás urvete ovšem byla by sranda kdyby ne, bylo by to o 4 před zápasem s Plzní

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyžtak podstrčte před zápasem Houšteckému bibli, ta by to měla jistit.

Reagovat
Bakary3

No, momentalne jsou pro Slavii vsichni tezkej souper..

Asi by mela dat Jablonec a po tom, co jsem dneska videl, tak Banik, ale tam bude zas hec.

Ikdyz pri vsi ucte k Baniku, jestli takovyho soupere ppdruhy neudela, tak je to trapny.

Ale Liberec teda dobrej, pesek, malinsky a kuchta tam litaj jak utrzeny he retezu, aspon ze baluta a hromada nebudou hrat, baluta top top...

Vzadu si to odehrajou spolehlive... neprijemnej souper.

Reagovat
FCSL

Tak s touhle hrou by byla problém i ta prostřední skupina

Reagovat
ratusek

tak v té prostřední skupině kromě Bolky, která je ještě víc v prdeli než my, umíme na všechny

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Slavka ten titul asi fakt ztratí, to bude kopec ostudy Krásně se ukazuje, že Slavie má jen atletické mužstvo, ale když musí probíjet obranu ve dvou blocích tak jsou nulový, hráči mají nulovou tehhniku a nejsou schopni vystřelit pecku z dálky.

Reagovat
ratusek

zoufale chybí Souček i Hušbauer

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen doufám, že v létě nepřivedou jako nového trenéra Stramu. Protože jemu se nedá nefandit, zatímco Slavii se nedá fandit. Tak schizofrenní situace by asi byla řešitelná jedině sebevraždou.

Reagovat
Han střelil první

Luuuuboš Kozel!!!

Reagovat
Kepy_FCB

Učedník válka!!!!

Reagovat
naheCZ

Konečně

Reagovat
Coutinho10

konecne

Reagovat
Selänne

Tetteh

Reagovat
JeséRodriguez

koukal jsem až od druhý půle, jak hrál Drchal?

Reagovat
Selänne

U balonu asi třikrat za celej poločas, takže ve výsledku není co hodnotit. Ale roční hostování někde v Liberci nebo Boleslavi by mu dalo strašně moc.

Reagovat
JeséRodriguez

Díky. Drchala bych viděl v áčku rád, ale to hostování by asi dávalo větší smysl.

Reagovat
Ross Geller

Gooooooooool Kangaaaaaa

Reagovat
Banikovec7

Hrubý se poprvé v zápase rozběhne a sejme ho sudí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KnoxXx

Milan Ivana prezil

Reagovat
andrew96

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Pyroman

Nejlepší střelec ligy, čau ahoj.

Reagovat
RadekVonCZE

Rozhodčí vs Baník 2:0

Reagovat
Losinho

Každopádně Stanciu nás k tomu titulu táhne slušně. Jinak na jaře není moc koho chválit.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ještě Kúdela byl solidní.

Reagovat
Losinho

Bořil taky, ale u obou spíš standard.

Reagovat
Mass

Oni by tak měli hrát pořád. Coufal, Ševčík, Provod hrajou pod svoje možnosti. Oscar v béčku nechápu.

Reagovat
žrout

Oscar v béčku nebo jenom na lávce je naprostý výsměch, když tam můžou hrát celé zápasy kopyta jako Provod.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Trpiš jde betonovat

Reagovat
Bakary3

Trapas...

Reagovat
fabec1222

Pešíř hodně nezaujatej proti Hoftychovi

Reagovat
Losinho

Proč brát juniora, když máš na hrot Frydrycha.

Reagovat
Mass

Reagovat
John Obi Mikel

Junior prý stejně zraněnej.

Reagovat
Dr. Admess

Ten Trávník je na fetu?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jak moc v prdeli jsme, když náš nejlepší útočník je Frydrych.

Reagovat
smazaný uživatel

V rámci útočníků v lize je Frydrych top 5 (spolu s Tettehem, Kozákem, Doležalem a Chorým), mně je spíš divný, že ho Trpiš víc nevyužívá a staví místo něj neproduktivní dřeváky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
montaigne33

Pokud SKS vybojuje titul- měla by (musí) posilovat... plus dát šanci hráčům z hostovaček... Provod se stal Trpišovského oblíbencem (občas předvede slušné zrychlení atd.), ale s podobnými hráči by se Slavia jen těžko kvalifikovala do LM...

Reagovat
Banikovec7

Táborský v brance Budějovic

Reagovat
smazaný uživatel

Reiter

Reagovat
fabec1222

Droždí hned málem gol

Reagovat
GreatWhite

Sudí to Plzni dnes hlídá zkušeně.

Reagovat
db18

Reagovat
JessePinkman

Táboráček v kase.

Reagovat
Mirek na tenisu

Může skončit. Je to Pelé!

Reagovat
monty25

Zrovna když Teplice dávají tolik gólů, tak se mi to seká.

Reagovat
FCSL

Sparta nakonec v pohodě 3.

Reagovat
smazaný uživatel

Zeman už na hřišti nemá co dělat, měl tam dát radsi berana..

Reagovat
FCSL

S Bolkou a Jabloncem hrál Zeman dobře. Beran je ještě dost slaboučkej v soubojích, ale jinak bude dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

no teda s jabloncem mi prisel nic moc. ale spis mi slo o celkovou tu naturu, ze ma tam srovnatelneho 19 leteho kluka a posle tam na poslednich 10 minut veterana, ktery stejne neprinasi nejake zklidneni atd..

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
RadekVonCZE

Malinskému by měli říct, že nahrávka taky existuje....

Reagovat
mickey mouse

Železník ultra kopyto

Reagovat
JessePinkman

to byl dal i hráč z okresu

Reagovat
Selänne

Železník jde sám na Taborskýho a mine bránu o dva metry.

Reagovat
JessePinkman

To jsem nežral tohle. To udělal snad schválně.

Reagovat
Selänne

Něco takového se nestává ani v okrese...

Reagovat
JessePinkman

No tohle je na rozvázání smlouvy. Tohle nemůže bejt profesionální fotbalista.

Reagovat
ratusek

tvl to jsem zvědavej až bude video, to musím vidět

Reagovat
Mirek na tenisu

Železník je už delší dobu úrovní na divizi.

Reagovat
lampas

Baník je opravdu bídnej, nechtěl jsem tomu věřit. Souboj o 4. místo bude válka kriplů, která nakonec bude k ničemu, protože nám UEFA sebere místa v EL. Každopádně pořád Slovan v aktuální situaci řadím o promile nejvýš.

Reagovat
honza.kvapill

Proc sebere?

Reagovat
ratusek

chtějí zrušit třetí předkolo nebo co, tady někdo psal. teda vlastně začít až od třetího předkola

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak snad je to jen kec

Reagovat
exse

UEFA nám sebere místa?

Reagovat
iamek

Reagovat
FCSL

2 body z 9 možných To nás bude stát poháry. V nadstavbě už se to bude sbírat hodně těžko

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

6-21 fauly na Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Prasili to hodně no, ale dlouho jim to fungovalo...

Reagovat
JessePinkman

Krásný 7. místo Dynamčo.

Reagovat
žrout

Slavia hraje neskutečnou sračku. Za tohle si titul vůbec nezaslouží a co tam dneska předváděl Provod a někteří další, z toho bolely oči. A Trpiš nemá koule ho ani vyndat další kolo na Baníku je už skoro jasné, že to budou zase -2 body minimálně

Reagovat
Mirek na tenisu

Navíc ten souboj Buřila s Fantišem před gólem byl tuze ale tuze podezřelý.

Reagovat
Bakary3

Tohle bych daval do ucebnic jako ukazkovou hru telem rameno na rameno.

Reagovat
žrout

V čem přesně byl podezřelý?

Reagovat
Stannis Baratheon

Jo, je to jasný, protože Baník teď hraje skvěle.

Reagovat
žrout

To není o tom, že by hrál skvěle, ale o tom, jak málo stačí na současnou Slavii, aby byla v prdeli - jak Baníku, tak Zlínu stačilo běhat a betonovat. Kdyby to Kolář nezachránil skvělým zákrokem (narozdíl od výkonu na Baníku), náskok by už byl jenom 4 body. Stejný průběh bude za týden ve Vítkovicích a se znalostí posledních dvou výkonů lze předpokládta, že to bude opět podobný průběh zápasu, nemyslíš?

Reagovat
Mirek na tenisu

Baník má aspoň kvalitní soupeře i když možnost hrát o poháry je nulová. Ve druhé skupině by o ně hráli ale zase proti vocasům jako jsou Boleslav nebo Budějovice. Nakonec poháry UEFA jsou v původní podobě stejně ohrožené.

Reagovat
smazaný uživatel

Cg Baníku, akorát teď budeme za otloukánky s takovou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele