FORTUNA:LIGA - preview 3. kola

26.07.2019, 08:48, aktualizováno 29.07.2019, 08:10
Previews
Sparta jede poprvé ven a v dohrávce třetího kola se představí na půdě Českých Budějovic. Nováček naší nejvyšší soutěže je na tom o něco lépe než jeho pondělní soupeř, zásluhou lepšího skóre je o dvě příčky výše...
Dynamo České Budějovice - Sparta Praha  (pondělí 18:00)
Dosud nejtěžší zkouška čeká na benjamínka letošního ročníku FORTUNA:LIGY, České Budějovice. Ty přivítají na domácí půdě pražskou Spartu a trochu překvapivě jdou do zápasů jako lépe postavený tým. Proti Letenským však již osmkrát v řadě prohrály.

Jihočeši vstoupili do sezóny duely proti dvěma účastníkům loňské skupiny o záchranu. Zatímco na Opavu o gól nestačili, ve svém venkovním duelu v Uherském Hradišti si poradili a díky trefám Provoda a Táborského zvítězili. Budějovičtí sice zmiňovaný poslední domácí zápas nezvládli, bilanci mají ale i tak skvostnou. Ještě ve druhé lize na Střeleckém ostrově vyhráli všech šest jarních duelů, tuto sérii ještě natáhli o tři podzimní. Komplikací pro ně můžou být především četné absence kvůli dohodám, do zápasu nenastoupí ze Sparty hostující Havelka, Kulhánek a Mustenadagić.

Sparťané dostali příležitost začít sezónu dvěma domácími utkáními, avšak hned v tom prvním selhali, když po nezdařilém začátku podlehli Slovácku. Druhé kolo proti jinému účastníkovi evropských pohárů už sehráli lépe, Jablonec porazili po trefách Hložka a Kangy. Na venkovní zápasy nemají rudí ze závěru uplynulé sezóny vůbec dobré vzpomínky. Z posledních sedmi na půdě soupeře vyhráli jen jednou, tři ze závěrečných čtyř navíc prohráli. Trenér Jílek navíc nemůže mít ani radost z vyprazdňující se marodky, na níž jsou stále mimo dlouhodobě zraněné i Vindheim, Frýdek nebo Costa.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Staněk - Čolič, Havel, Novák, Kladrubský - Javorek, Čavoš - Schranz, Provod, Mršič - Ledecký
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Sáček, Radakovič, Štetina, Hanousek - Krejčí - Hložek, Kanga, Hašek, Plavšič - Kozák
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.82 - 4.05 - 1.64
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Jablonec - 1. FC Slovácko  (neděle 16:30)
Nedělní utkání na jablonecké Střelnici proti sobě svede dva celky, které doposud získaly tři body. Domácí chtějí navázat na skalp Bohemians, Slovácko zase touží vzpomenout na výhru nad Spartou.

Jablonec má za sebou rozpačitý úvod sezóny. Výhra v prvním kole nad pražskými Bohemians fanoušky určitě potěšila, druhý souboj s mužstvem z hlavního města již ale Severočechům nevyšel. Na hřišti Sparty předvedli svěřenci trenéra Petra Rady matný výkon a zaslouženě prohráli. Ve středu ještě Jablonec odehrál první zápas v předkole Evropské ligy v Arménii proti Pjuniku Jerevan a nečekaně prohrál 1:2. V odvetě tedy bude mít Radova družina co dělat.

Severočechy trápí absence v obraně. Kvůli nedostatku zadáků byl do mužstva dokonce povolán Jiří Váňa, jinak hráč divizního Mšena. Nepříjemná situace se za poslední dny zlepšila, stále však na marodce figurují Vojtěch Kubista, Andrij Curikov a David Štěpánek. Nejistý je start křídelníka Vladimira Jovoviće.

Slovácko má za sebou podobný vstup do ročníku jako Jablonec. Celek z Uherského Hradiště v prvním kole šokoval, když vyloupil pražskou Letnou a obral Spartu o body. Avšak cenný skalp nepotvrdili Moravané v domácím prostředí, kde nečekaně podlehli nováčkovi z Českých Budějovic. Na svém kontě tak zatím mají po jedné výhře a stejném počtu porážek.

Záložník Jan Kalabiška tuší, jakým způsobem by Slovácko mohlo překonat sedmnáctiletou šňůru zápasů v Jablonci bez výhry. "Hrát podobným stylem jako na Spartě. Hrát tu naši klasiku. Být důrazní, draví a kompaktní a hlavně bojovat, bez tohoto nejde. Přesně tak, to chce náš trenér," řekl.

Do sestavy Moravanů by se mohl vrátit zkušený stoper Michal Kadlec, mimo hru jsou naopak Petr Reinberk, Domagoj Franić a útočník Tomáš Zajíc. Šanci tak možná dostane jiný forvard Ondřej Šašinka, který do Uherského Hradiště dorazil na hostování z ostravského Baníku.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holík, Jugas, Břečka, Sýkora - Hübschman - Matoušek, Kratochvíl, Považanec, Acosta - Doležal
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Juroška, Hofmann, Kadlec, Šimko - Daníček - Petržela, Navrátil, Havlík, Kalabiška - Dvořák
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.93 - 3.67 - 4.24
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Mladá Boleslav - SFC Opava  (neděle 16:30)
Mladá Boleslav v minulém kole schytala debakl od Bohemians a reputaci si příliš nevylepšila ani v Evropské lize. Proti Opavě tak potřebuje zabrat, ovšem Slezané vstoupili do nové sezóny výborně.

Středočeši patří do širokého okruhu týmů, které v prvních dvou kolech jednou uspěli a jednou na soupeře nestačili. Výkony Mladé Boleslavi jsou zatím nepřesvědčivé. V prvním zápase porazila Karvinou jen díky sporně nařízené penaltě. O týden později vybuchla družina trenéra Jozefa Webera na hřišti Bohemians, od kterých obdržela třígólový výprask. Kolísavou formu potvrdili Středočeši v předkole Evropské ligy, kde doma jen remizovali s kazašským Ordabasy Šymkent.

Hráči Mladé Boleslavi tak mají před vlastními příznivci co napravovat. "V Ďolíčku nás soupeř předčil v agresivitě a to nesmíme na domácím hřišti dopustit. Tím, že hostíme Opavu doma, bude lepší přepínání z Evropské ligy," řekl Weber. Tomu bude chybět Jakub Klíma a pravděpodobně také útočník Tomáš Wágner, Jan Král a Ewerton.

Hosté z Opavy si na start ligy nemohou stěžovat. Ve dvou odehraných kláních ani jednou neinkasovali a oba zmíněné zápasy vyhráli. Nejprve zaskočili nováčka z Českých Budějovic a následně v domácím prostředí udolali brankou ze závěru Příbram. Slezané jsou tak spolu s Plzní a Slavii jediným mužstvem se stoprocentní bilancí po dvou kolech.

V nastoleném trendu chce Opava samozřejmě pokračovat. "Výsledkově nám to vyšlo, ale ve hře máme pořád, co zlepšovat. Nálada v kabině je výborná, ale jsme nohami na zemi. Všichni si dobře uvědomujeme, že je začátek sezony a víte, jak to ve fotbale chodí," uvedl lodivod Slezanů Ivan Kopecký.

Na marodce Opavy figurují tři hráči. V Boleslavi se nepředstaví Budge Manzia a Petr Zapalač, start Václava Juřeny je nejistý.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Křapka, Takács, Pudil, Túlio - Wiesner, Hubínek, Budínský, Bucha - Komličenko, Mešanović
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Hrabina, Simerský, Svozil, Žídek - Řezníček, Zavadil - Jurečka, Jursa, Mondek - Dedić
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.59 - 4.13 - 6.46
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - Sigma Olomouc  (neděle 19:00)
Dva zápasy, dvě vítězství, skóre 6:1. Taková je bilance pražské Slavie po venkovním vstupu do sezóny, díky níž obhájce titulu vede ligovou tabulku. V cestě za udržením neporazitelnosti jí nyní stojí olomoucká Sigma, která by ráda v Edenu po čtyřech letech znovu vyhrála.

Sešívaní v úvodním podzimním kole nepřesvědčili a po matném výkonu jim vítězství ve Zlíně vystřelil až ve druhé půli Hušbauer. Další výjezd už byl ale mnohem lepší, v Teplicích se kromě Hušbauera a debutujícího Stanciua přidali další tři hráči a zrodilo se jednoznačné vítězství 5:1.

Šňůra soutěžních zápasů bez porážky tak činí již deset utkání, v lize v Edenu Slavia neprohrála už patnáct zápasů, posledním jejím přemožitelem byl před více než jedenácti měsíci Jablonec. Vršovickým se navíc pomalu vyprazdňuje marodka, v ohrožení jsou pouze starty Masopusta a Băluțy.

Jako úspěšný pochopitelně považuje start do nového ročníku i Jindřich Trpišovský. "Měli jsme ze začátku ligy velký respekt. Hráli jsme ve Zlíně, pak v Teplicích, k tomu jsme neměli k dispozici hřiště, kde byly koncerty, navíc reprezentanti přijeli později, byla krátká příprava. Takže jsme rádi, že máme ze dvou venkovních zápasů šest bodů, to je skvělé. Teď to chceme doma potvrdit s Olomoucí," vyzývá trenér Slavie.

Ani Sigma do ligy nevstoupila ideálně, u ní se to ale projevilo i na výsledku. V Plzni sice zásluhou Plškovy penalty vedla, tři góly domácích ale zvrátily výsledek v neprospěch Hanáků. Útěchou tak bylo vítězství v souboji dvou moravských celků proti Zlínu, po hodině hry rozhodl jedinou trefou Falta.

Olomouckým se však vůbec nedaří ve venkovních zápasech, v nichž již pětkrát za sebou prohráli - kromě zmíněné Plzně to vždy bylo o jednu branku. Mezi tyto nezdary se řadí i dubnová porážka na Slavii, kde po Yunisově gólu otočili Olayinka a Van Buren. Hosté nadále nemají k dispozici zraněného gólmana Buchtu, do zápasu možná nezasáhnou ani Zahradníček a Hála.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Kúdela, Hovorka, Bořil - Souček - Ševčík, Hušbauer, Traoré, Zmrhal - Van Buren
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Reichl - Sladký, Beneš, Jemelka, Vepřek - Pilař, Houska, Greššák, Plšek, Falta - Nešpor
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.19 - 7.77 - 16.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - Bohemians Praha 1905  (sobota 17:00)
Až nečekaně snadno získali v minulém kole tři body fotbalisté pražských Bohemians, nyní se na povedený výkon pokusí navázat v Příbrami. Ta sice nemá na začátku sezóny vůbec těžký los, přesto dosud získala jediný bod a svou sbírku chce jistě rozšířit.

Středočeši začali ligu doma proti Teplicím a ačkoliv po poločase Škodovou zásluhou vedli, o body se dělili. O týden později byli méně úspěšní, v Opavě inkasovali v závěru a odjížděli s prázdnou.

Nádvorníkovi svěřenci tak na vítězství čekají v součtu s loňskou nadstavbou již čtyři soutěžní zápasy a pokud se jim nepodaří zvítězit ani v sobotu, budou si muset počkat zřejmě o něco déle, neboť za týden míří na stadion Sparty. Trenérský štáb však bude postrádat zraněné Kingueho, Antwiho, Květa a Nového.

Klokani sice nezvládli první kolo v Jablonci, v zahajovacím domácím poločase však předvedli uragán. Zásluhou branek Vacka, Podaného a Hronka odcházeli do kabin za vedení 3:0, jež také udrželi až do závěrečného hvizdu.

Podíváme-li se na závěr předešlé sezóny, zjistíme, že muži z Ďolíčku prohráli pouhé dva ligové zápasy z předchozích jedenácti, kromě Jablonce to byl jarní domácí debakl právě od Příbrami. Ani hosté zdaleka nepřijedou v plném složení, neboť zdravotní potíže sužují Dostála, Krcha, Le Gianga, Puškáče, Radu a Vondru.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Boháč - Tregler, Kodr, Šimek, Cmiljanovič - Soldát - Alvir, Rezek, Polidar, Zeman - Škoda
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Hůlka, Jindřišek, Šmíd - Bartek, Hronek, Vacek, Podaný - Vodháněl, Keita, Vaníček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.91 - 3.37 - 2.61
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Fastav Zlín - Slovan Liberec  (sobota 17:00)
Zlín stále čeká na první body a proti Liberci by již potřeboval uspět. Slovan zatím v sezóně zvítězil jednou a i druhý výlet na hřiště soupeře chce přetavit ve vítězství.

Od nového trenéra Josefa Csaplára si Ševci slibovali velké věci. Mimo jiné nové, ofenzivnější pojetí hry. S tou se Csaplár překvapivě vytasil v prvním kole proti Slavii, byť na body to proti favoritovi nestačilo. Revanšovat se zlínští chtěli v Olomouci, zde ale po mizerném výkonu zaslouženě padli.

Po dvou kolech tak zůstávají Moravané bez bodu, což chtějí proti Liberci rozhodně změnit. "Rozhodující budou góly. Kdo je dá, vyhraje. My se dokážeme dostat do šancí, ale zatím je neumíme proměnit. Snad to bude v sobotu lepší," uvedl obránce Zlína a někdejší hráč Liberce Lukáš Bartošák, který již ale duely proti Slovanu příliš neprožívá. "Těch pár kluků, co tam zůstalo, pozdravím až po zápase," dodal levonohý fotbalista z Brumova.

Také Severočeši vstoupili do sezóny s novým šéfem lavičky. Pavel Hoftych v minulosti vedl také Zlín, Josef Csaplár zase Liberec. Do pikantního souboje půjde o něco lépe naladěný Hoftych. Ten již totiž se svým mužstvem slavil ligové vítězství, když vyzrál na ostravský Baník. Před týdnem ale Slovan nestačil na Plzeň.

Hráči libereckého A mužstva sehráli před duelem ve Zlíně modelový zápas s béčkem Slovanu. "Důvody byly dva. Za prvé příprava byla hodně krátká a v létě jsme odehráli málo zápasů. Navíc někteří hráči, co jsme s nimi pro začátek sezony nepočítali, mají malou herní praxi. Taky jsme chtěli vidět kluky z béčka při hře, jak se jeví. Z tohoto pohledu to pro nás byl velmi cenný zápas," řekl Hoftych.

Lodivod domácích nevyloučil pro sobotní utkání změny v sestavě. Mimo hru ale zůstane Lukáš Železník, kterého trápí zdravotní trable. Stoper Lukáš Vraštil je mimo hru dlouhodobě. Za hosty se nepředstaví Michal Fukala, jenž se nedávno vrátil z evropského šampionátu hráčů do 19 let, a Tomáš Malinský.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Matejov, Azackij, Buchta, Nečas - Džafić, Hlinka, Jiráček, Čanturišvili - Fantiš, Poznar
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Mikula, Kačaraba, Karafiát, Hybš - Oscar, Breite - Potočný, Mara, Pešek - Musa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.03 - 3.24 - 2.59
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - MFK Karviná  (sobota 19:30)
O třetí výhru ze třech utkání se pokusí Plzeň. Doma před odvetou předkola Ligy mistrů s Olympiakosem Pireus přivítá Karvinou. Domácí budou jasný favorit, neboť Slezané ještě nebodovali.

Viktoria má za sebou povedený vstup do sezóny. Nejprve si ve Štruncových sadech poradila s Olomoucí a následně se Západočechům povedl výlet do Liberce. Stoprocentní zisk šesti bodů mají po dvou kolech vedle Plzně již pouze obhájce titulu Slavia a Opava. Náročný start do ročníku vyplnil ještě úterní zápas ve druhém předkole Ligy mistrů proti Olympiakosu. Viktoria uhrála s řeckým velkoklubem bezbrankovou remízu a v odvetě ještě zabojuje o postup.

Ještě před kláním v Řecku se však Plzeň v lize utká s Karvinou. "První dvě kola Karviná nezvládla, bude hrát o to, aby zde aspoň bodovala. My však budeme hrát svoji hru a doufám, že se nám podaří zvítězit," řekl záložník domácích Lukáš Kalvach. Do sobotního mače nezasáhnou jeho zranění spoluhráči Ubong Ekpai, Tomáš Hořava, Roman Hubník a Radim Řezník. Nejistý je start obránce Jakuba Brabce, který nedohrál zápas proti Olympiakosu.

Karviná se v úvodních kolech předvedla v dobrém světle, na body to však ani jednou nestačilo. Poprvé Slezané prohráli kvůli sporné penaltě v Mladé Boleslavi, následně nestačili v derby na ostravský Baník, byť si v tomto utkání vytvořili moře šanci. MFK tak zůstává spolu se Zlínem nula v kolonce bodů.

Že tuto bilanci Karviná zlomí v Plzni není moc pravděpodobné, neboť Viktoria disponuje velkou silou, se kterou se Slezané jen těžko mohou měřit. "Jedná se určitě o jednoho z nejtěžších soupeřů, který nás v lize čeká. My nemáme co ztratit, naopak můžeme jen získat, protože všichni očekávají hladkou výhru domácích. Těšíme se na krásný stadion, plno lidí a konfrontaci s týmem, který pravidelně hraje evropské poháry," uvedl záložník Marek Hanousek, jenž ve Štruncových sadech v minulosti působil.

Hanousek by se měl do sestavy MFK vrátit po vypršení trestu za červenou kartu. Jinak ale bude hostům kvůli zranění chybět několik hráčů, konkrétně Pavel Dreksa, Ondřej Lingr, Jan Moravec a Adriel Ba Loua. Nad startem Dávida Huby se zase vznáší otazníky.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Havel, Pernica, Hejda, Limberský - Kalvach, Hrošovský - Kayamba, Čermák, Kopic - Krmenčík
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Pastornický - Ndefe, Kouřil, Rundić, Čonka - Hanousek, Janečka - Galuška, Weber, Puchel - Šašinka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.26 - 6.15 - 13.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - FK Teplice  (pátek 18:30)
Ostrava zvládla derby v Karviné a nyní chce zabrat také doma. V úvodu 3. kola přivítá Baník severočeské Teplice. Hosté čekají na první výhru a tři body ze Slezska by jim taktéž přišly vhod.

Podruhé v sezóně se Baník představí doma ve Vítkovicích. První vystoupení před domácím publikem Slezanům moc nevyšlo. Proti Liberci sice vedli, ovšem soupeř dokázal skóre otočit, přičemž vítěznou branku vstřelil Slovan až v samotném závěru. Zklamaní napravila Ostrava ve vítězném derby proti Karviné, nyní chtějí svěřenci trenéra Bohumila Páníka potěšit i vítkovický stadion.

Páník musí vyřešit nepříjemnou situaci, neboť mu chybí dva krajní obránci Martin Fillo a Lukáš Pazdera. "Posty máme většinou zdvojené, a když ta situace nastane, další hráči tu jsou od toho, aby ukázali, že tady jsou oprávněně. Jinak jsem rád, že po derby jsou všichni zdraví. Některé srážky vypadaly strašidelně, ale kromě červené karty by ostatní měli být k dispozici," prozradil kouč Baníku, který může do obrany nasadil Josefa Celbu.

Hosty z Teplic čeká podle prvních výsledků v novém ročníku perný podzim. Remízu z Příbrami lze ještě považovat za cenný skalp, ovšem porážka 1:5 se Slavií ukázala slabiny Sklářů a dala vzpomenout na konec předchozí sezóny, kterou Severočeši zakončili ostudným osmigólovým výpraskem od Mladé Boleslavi.

V Ostravě tak mají Teplice co napravovat. "Něco změnit chceme. Netýká se to jen sestavy, ale možná i rozestavení. Uvidíme, pobavíme se o tom a pak se rozhodneme." řekl asistent trenéra Pavel Drsek. Teplickým budou chybět v minulém kole vyloučeny útočník Jakub Mareš a zranění Manel Royo s Aloisem Hyčkou.

Obě vzájemné klání v loňské sezóně zvládl Baník, který na teplických Stínadlech zvítězil 1:0 a doma si se Severočechy poradil po výsledku 3:1. Pro Slezany to byla vůbec první vítězství nad Skláři od roku 2012.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Budínský - Celba, Procházka, Stronati, Fleišman - Reiter, Jánoš, Jirásek, Granečný - Kuzmanović, Smola
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Jeřábek, Čmovš, Paradin - Ljevaković, Kučera - Žitný, Trubač, Moulis - Vyhnal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.70 - 3.82 - 5.62
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha22006:16
2.Viktoria Plzeň22005:26
3.SFC Opava22002:06
4.Bohemians Praha 190521013:23
5.Dynamo České Budějovice21012:13
6.Slovan Liberec21013:33
 Baník Ostrava21013:33
8.1. FC Slovácko21012:23
 FK Jablonec21012:23
 Sparta Praha21012:23
11.Sigma Olomouc21012:33
12.FK Mladá Boleslav21011:33
13.1. FK Příbram20111:21
14.FK Teplice20112:61
15.MFK Karviná20021:30
16.Fastav Zlín20020:20

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2011)

Přidat komentář
Losinho

U Kluiverta začala zajímavá diskuse a nebylo by špatný dát českou verzi - jakej byl váš první dres vůbec?

Reagovat
lichna.

Já měl Heinze v Baníku.

Reagovat
lichna.

A teď mi došlo že ještě Brazilský dres Rivalda..

Reagovat
andrew96

Matusovič

Reagovat
frankiefcb

Oliver Kahn

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

U mě to asi není těžké poznat

Reagovat
Shevchenko

A jestli teda českou verzi, tak to byl baníkovský z mistrovské sezóny, ale beze jména.

Reagovat
Stannis Baratheon

Ballack?

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
db18

Reagovat
Hyrax

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo (ten tlustý).

Reagovat
smazaný uživatel

A jestli teda českou verzi, tak to byl baníkovský z mistrovské sezóny, ale beze jména. Vlastně i všechny další mám beze jména.

Reagovat
PP

nápodobně

Reagovat
didosh

*ten Brazilec

Reagovat
Stannis Baratheon

Nejsem si jistý, který z nich byl první, ale buď to byl Nedvěd v repre, Beckham v United a nebo Del Piero v Juve ( )

Reagovat
Zark

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Zark

das mi dres?

Reagovat
Stannis Baratheon

Dám.

Reagovat
Zark

tak ho nezapomen pri setkani u Edenu donist

Reagovat
smazaný uživatel

Bary v repre a Beckham v repre.

Reagovat
frankiefcb

Oliver Kahn

Reagovat
Kepy_FCB

klubový: Baník 1998 Nike modrý s červeným šikmým pruhem (nejhezčí v historii) bez jmenovky, předtím byl zájem o chebský ligový a ty jaksi nebyli

repre: Argentina od vietkongů ve stejném roce ale ten dlouho nevydržel , jmenovka Batistuta

Reagovat
smazaný uživatel

Taky s tím pruhem

Reagovat
mistr129

Henry

Reagovat
smazaný uživatel

Taky, ještě v Arsenalu

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Figo - Real

Reagovat
Blasphemer

Zidane za Francii. Samozřejmě originál z vietnamský tržnice.

Reagovat
andrew96

Odkud to každý má se snad nemusíme bavit.

Reagovat
Losinho

tam jsem sehnal Nedvěda repre, číslo 4

Reagovat
Puskas

A s podpisem, ne?

Reagovat
Losinho

To jsem měl slávistickej, Kuku. Ani nevím, jakej z nich byl dřív, ale tenhle mi byl tak po kotníky

A v zakončení jsem se teda choval podobně.

Reagovat
bobis21

Rosický v Dortmundu

Reagovat
VersaceChain

Taky

Reagovat
Puskas

Čekám na valloireho, až napíše di Stéfana.

Reagovat
adalbertus

Reagovat
PP

nebo starého Klapzubu..

Reagovat
Puskas

Podle něho nosí bekovku.

Reagovat
Jolly Roger

Čísla se dávaly až tuším po MS 1958 a jména ještě mnohem později, tak to byly jen dresy oblíbeného klubu.

Reagovat
Puskas

Čisla uvidíš na dresech už v 2. pol. 30 let.

Reagovat
Jolly Roger

Jo. Nějak jsem to domotal.

Reagovat
valloire

že to říkáš zrovna ty

Reagovat
Puskas

Já můžu, já měl prvního Jendu Koška.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

V prípravke sme v tej dobe regulárne dresy nemali, prvý som dostal až v kategórii mladší žiaci a bol to TJ ZSNP Žiar nad Hronom

Reagovat
Fabregas@ole

Sammer - Dortmund 1998

Reagovat
kkkozel

U mě Alan Shearer v repre a Poborský v MUFC..

Reagovat
krisa

TJ Nebory... osmička

Reagovat
krisa

a pak Richard Král

Reagovat
Kixi Syhimour

Nějaký dětský od reprezentace beze jména, ale dobyl spíše nějaký reklamní

Reagovat
Kepy_FCB

Paegas tenkrát rozdával třeba...

Reagovat
Coutinho10

asi Adriano v repre dresu Brazilie

Reagovat
smazaný uživatel

Ten dopadl

Reagovat
smazaný uživatel

to byl bombardak

Reagovat
smazaný uživatel

Predpokladám, že myslíš obrancu Adriana, čo bol kedysi v Barcelone a nie toho útočníka Luiza Adriana, čo pôsobí v Spartaku Moskva? To by bol pomerne vzácny dres, keďže za Kanárikov nastúpil len v štyroch prípravných zápasoch...

Reagovat
Kixi Syhimour

Předpokládám, že myslí Adriana z Interu

Reagovat
smazaný uživatel

A boha na toho som úplne zabudol... Tak to bude asi fakt on.

Reagovat
Coutinho10

jj toho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

presne tak

Reagovat
Nadržený šimpanz

Jedendva roky nej útočník světa

Reagovat
Coutinho10

j, tehdy byl super zabijak...skoda, jak dopadl

Reagovat
smazaný uživatel

Kollera v reprezentaci

Reagovat
HorajzmAmmann

Matusovic.

Koupil jsem ho 1. kolo po mistrovske sezone pred zapasem s Teplicema.

Reagovat
smazaný uživatel

Prozirave.

Reagovat
andrew96

Rozhodoval jsem se mezi Matušovičem a Heinzem a bylo mi řečeno, že Matušovič to jednou dotáhne daleko, kdežto Heinz dlouho nevydrží...

Reagovat
smazaný uživatel

Co bych dělal s dresem?

Reagovat
smazaný uživatel

Baníkovský se Svěrkošem, sezóna 2007/08, bílo - oranžový dres.

Reagovat
smazaný uživatel

Oranzova na nasich dresech

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to máš pravdu, ale Svěrkyho jsem prostě musel mít, bylo mi tehdy jen 14, tak jsem zase ty barvy tak neřešil, v té době se mi vlastně i moc líbil.

Reagovat
FruFru

Mně se líbí doteď

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho doteď mám schované , jako esteticky je to jeden z top dresů co mám, ale Baník je modrobílý, tak mi to teď trochu vadí, ale vzpomínka hezká, každopádně

Reagovat
smazaný uživatel

rozlišovák ve škole v tělocviku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

Reagovat
Kaká10

Reprezentacni dres Barose, Rosicky v Dortmundu a Poborskeho ve Sparte. Vsechny klasicky od vietnamcu poté Henryho v Arsenalu, takovy ten modry zajimavy dres se sponzorem O2 ten byl nejoblibenejsi.. a nejnovejsi prirustek je Schick v AS. Jinak skoda ze vietnamci uz tolik dresu nedelaji, tam se dalo sehnat cokoliv

Reagovat
smazaný uživatel

repre Gascoigne, od tý doby se mu snažim přiblížit aspoň v chlastu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pekný cieľ, držím palce Anglický futbal v tomto smere ponúka veľa vzorov. Chľastať ako Gascoigne či Tony Adams je notorská méta, ktorej sa človek teoreticky môže priblížiť, strop je ale upiť sa úplne na sračky ako to dokázal George Best

Reagovat
sosna

Reagovat
PP

Gazaaaa.. největší sympaťák co kdy nosil dres Anglie..

Reagovat
ondrasch77

za Gazzu

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Andriy

Reagovat
jackinho10

Beckham - cerveny umbro dres united

Reagovat
Diego2

Del Piero

Reagovat
smazaný uživatel

AC Milan bez jmena a pak Mijatovice v Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Hristo Stoichkov - Barcelona

Reagovat
db18

Giovane Élber

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto Baggio, squadra azzurra, 1997

Reagovat
FruFru

Česko - Modrý Baník Ostrava z mistrovské

Ostatní - Cristiano Ronaldo z jeho první sezóny v ManUtd

Reagovat
Greny

Zidane - repre Francie a Nedvěd repre číslo 4

Reagovat
Wyrda

Ballack v repre

Reagovat
Fernando_Torres

Poborský v United, ten fantastickej dres od Umbra se siluetou Old Trafford z Česka samozřejmě Slavia, na zádech snad Ivo Ulich

Reagovat
GreatWhite

Nedvěd za Lazio. 3 dny potom, co jsem ho dostal, přestoupil do Juve.

Reagovat
Baronne

Baroš repre a Dinho v Barce

Reagovat
Kang & Kodos

Nějakej borec z Erzgebirge Aue, protože ten vietnamci na pohraniční tržnici prodávali kvůli Němcům i s trenkama.

Ale za 5 minut jsem si vybrečel Zidana

Reagovat
Bakary3

Nesta 13

Reagovat
ondrasch77

Tlustý Ronaldo Brazílie # 9 - dovezl jsem si z Itálie někdy v 90. letech

Jablonecký # 16, v té době v něm hrával Igor Žofčák , v současnosti kapiták MFK Zemplín Michalovce

Reagovat
ZB 07

Buffon

Reagovat
Logan

Buď van Nistelrooy v realu nebo Inzaghi v Juve, nevím který byl dřív

Reagovat
3M

David Beckham když ještě nebyl tak slavnej

Reagovat
KingMaster13

Shevcenko v dresu Ukrajiny a z českých Slávistický mistrovský dres z roku 2007ale beze jména. Prvního českého hráče mam Barose za repre a jinak Tomáš Soucek

Reagovat
didosh

Dobrý vkus Sheva a Bary

Reagovat
Nadržený šimpanz

Schumacher Ferrari

Reagovat
Hokaido

Hašek v Buffalu.

Reagovat
lichna.

Toho jsem měl taky.

Reagovat
JarousFCB

Obafemi Martins nebo jak se ta CSM hvězda jmenuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Baronne

Reagovat
slovaňáák

Raúl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

Jágr repre dres od vietnamců z tržnice (ještě někdy na konci devadesátek). A fotbalový až o hodně pozdějš, sparťanský dres z roku 2013.

Reagovat
smazaný uživatel

Shevchenko, AC, bylo mi asi 6

Reagovat
Tigerinho

Beckham v Realu.

Reagovat
M0rb1D4S

Crespo - Parma

Reagovat
ondrasch77

Crespo

Reagovat
oli9

dres holandanu z MS98 pak hned na to dres Brazilců tam sem si fixou nebo lihovkou napsal RONALDO 9 ale já v těch dresech hrál fotbal, jezdil na kole chodil ven ..nejlepší oblečení

Reagovat
smazaný uživatel

r.carlos - real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Mehmet Scholl za Bayern.

Reagovat
didosh

Ten jednu dobu taky frcel

Reagovat
FORZAMILAN

Baresi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
mickey mouse

Kaká v AC

Reagovat
LFC & STEVEN 8

Mendieta - Lazio

Reagovat
Posledni Kovboj

Jagr

Reagovat
branik85

Batistuta z Fiorentiny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kubík (repre) a Sforza (Kaiserslautern)

Reagovat
Alan_Shearer

Owen v repre

Reagovat
RickNash

fejkovej ševčenko

Reagovat
Uwe háže buly

Tottiho římský

Reagovat
Uwe háže buly

A originál byl první a poslední Maldini

Reagovat
Radin

Asi Del Piero za Juve s podpisem, nebo černý dres AC s červeným Opel Baggio

Reagovat
havrys99

Henry v rudém domácím dresu 2005, vpředu O2

Reagovat
Banger

Maldini

Reagovat
božský John

Devadesatkovej ajax beze jmena

Reagovat
didosh

Ač jsem nikdy Barce nefandil,tak první byl Maradona v Barcelonskem...jinak mám doma desítky dresů..

Reagovat
icka

Weah AC

Reagovat
Kepy_FCB

Baník-Teplice 4:1 pánikův podzim se tímto rozjede

Příbram - Bohemians 2:2

Zlín - Liberec 2:1

Plzeň - Karviná 2:0

Peltonec - Slovácko 0:2

Boleslav - Opava 0:1

Slavia -Olomouc 3:0

Budějky - Sparta 1:2

Reagovat
Stannis Baratheon

Baník - Teplice 0:0

Zlín - Liberec 1:1

Plzeň - Karviná 3:0

Jablonec - Slovácko 1:1

Příbram - Bohemians 1:1

Boleslav - Opava 2:1

Slavia - Olomouc 3:1

Dynamo - Sparta 0:3

Reagovat
Bohemak12

Baník - Teplice 2:0

Zlín - Liberec 1:1

Plzeň - Karviná 4:0

Jablonec - Slovácko 2:1

Příbram - Bohemians 0:1

Boleslav - Opava 1:1

Slavia - Olomouc 3:0

Dynamo - Sparta 0:2

Reagovat
cubinho

Baník - Teplice 1:0

Zlín - Liberec 2:1

Plzeň - Karviná 3:0

Jablonec - Slovácko 2:0

Příbram - Bohemians 2:1

Boleslav - Opava 2:1

Slavia - Olomouc 2:0

Dynamo - Sparta 0:1

Reagovat
frankiefcb

To bude dneska solidní orchestr. My v rozkladu s mizernou hru proti Treplicím v rozkladu s mizernou hrou.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
lichna.

Super úvodní fotka. No nic, dneska aspoň máme důvod opanovat prevko už od pátku,

Takže, kdo dneska nabízí nějaké služby? Zase Horajzm?

Reagovat
Puskas

A čekám zase hořekování na to, že se tu bavíme o Baníku.

Reagovat
ratusek

Však jsme králové diskuzí

Reagovat
HorajzmAmmann

jebat všechny. At si zvykají nebo udělají eurofotbalbezbaniku.cz

a i tam bych psal...

Reagovat
HorajzmAmmann

Vyhrajeme. To je snad kazdemu jasne...nema cenu se sazet

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je krásně, dneska by to šlo...Snad nám dají Teplice bídu a my budeme mít na velké derby Slezska nového trenéra...Jinak si nás dá SFC k obědu...

Reagovat
frankiefcb

Teplice těžko. Ti jsou tež marné. Tady čekám výhru, ale odneseme to v derby no.

Reagovat
Puskas

Kdepak, tam rozhodne Smola k velké radosti domácích fanoušků.

Reagovat
smazaný uživatel

Smola spadne a Kuzmanovič z penalty

Reagovat
Puskas

A spadne přes Stáňu.

Reagovat
smazaný uživatel

Který se srazí s Mondekem. A Šrom skočí při penaltě na špatnou stranu (do sítě).

Reagovat
Achašveróš

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Raději prohrát teď, než v derby.

Alespoň se dají věci ještě více do pohybu.

Reagovat
lichna.

A myslíš, že prohra s Teplicemi se rovná automaticky konec Pánika?

Aby to nebylo tak, že stejně o všem rozhodne Opava..

Reagovat
smazaný uživatel

Dost by tomu napomohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dost se divím tomu, že se ještě na Pánika neskanduje..

Reagovat
smazaný uživatel

No, na chacharech něco bylo, když si přečteš jejich článek z Karviné... Je vidět už všeobecná nechuť aktivních k těmhlem dvěma klaunům...

Reagovat
smazaný uživatel

No něco jsem postřehl, ale jsem zvědav, jak dlouho bude trvat, než to uslyšíme i z "našeho" stadiónu.. Včera bylo pozdě

Reagovat
smazaný uživatel

Co sem slyšel, tak děkovačka byla fajn, na podporu nechtěných a šikanovaných, co někteří nechtějí o tom slyšet

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem zase já nějak neslyšel, no uvidíme... Fakt bych si přál, moc bych si přál, aby to byl dnes rozlučkový zápas Bohumila Pánika a jeho zordberga na lavičce Baníku..

Reagovat
smazaný uživatel

Víš, ono se zapomíná na jednu věc...Jak nejlepší trenér za x let, co byl v FCB, Vl. Petržela převzal po Páníkovi zdecimované mužstvo Zlína, tak po pár dnech vyhodil i toho jeho onanistu.

Vlasta veděl dost dobře, proč to dělá.

Teď ti dva klauni dělají to, co na závěr angažmá ve Zlíně. A když vezmeš v potaz, že hrajeme i to, co Zlín ke konci jejich působení, tzn. fotbal na náhodu s tím, že alespoň někteří naši hoši za to vezmou + faktor Smola pičo !, tak to nevypadá tak úděsně, alespoň pár minut...

Ať už skončí a táhnou, všem se uleví...

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš mě ale zaráží a trošku mrzí, že to nevidí Jankul na té tribuně.. Nebo nechce vidět?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vidí... Však mu neprodloužil smlouvu... Ale taky je třeba si přiznat, že to jde na jejich hlavu, jak už tu bylo taky několikrát psáno. Měli si s nima rozloučit po konci minulého ročníku...

Ale to by je někdo musel popohnat k tomu.

Nicméně beru už to za výhru, že nejsou slepí a něco se děje...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to má Pánik smlouvu od zápasu k zápasu teď? Jsem počítal s tím, že se mu v tichosti právě prodloužila..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdepak

Reagovat
HorajzmAmmann

takže on je ted v Baníku jako na černo nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

No, možná i jo, kdo ví, je to celé takové tajemné. Nicméně mu smlouva měla skončit ke konci června a nikde nic.

A už za něj hledají náhradu.

Může třeba působit na amatérské bázi, na "domluvu", to už je věc vedení a jeho, jak se domluvili.

Reagovat
HorajzmAmmann

takže vlastně už sám ví, že poletí. Tak to bych se na to vysral rovnou...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud už něco má, tak bych chápal, že na to sere. Pokud nemá nic, měl by se snažit, aby ho vzaly alespoň Teplice. Tam často o nic nejde, hraje se v klidném středu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem mile překvapen a o to více dneska... no však my víme

Reagovat
lichna.

No, zrovna v tom článku tohle bylo celkem kriticky zmíněno...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš vyvolání ex opavského hráče? To je pravda.

Ale když už vytrhuješ to, co se ti hodí, tak napiš i pohled na to, jak to vede Páník atd...

Reagovat
lichna.

Jestli chceš tuhle diskusi vést tímhle stylem, tak to nemám fakt zapotřebí...

Nesnažím se vytrhávat to, co se mi hodí. Ale zmiňoval jsi ten článek, pak jsi zmínil tu podporu Kuzmy. Tak jsem na tohle reagoval. Na názor na Pánika není jak reagovat, protože to co bylo v článku souhlasí s tím, co tu prezentuješ ty.

Reagovat
smazaný uživatel

" Po většinu zápasu se na bojišti odehrává Páníkova válka, které nemá s fotbalem nic společného, čemuž napovídá i fakt, že v utkání padlo celkem 11 žlutých karet a 2 červené. Jestli se chce trenér mužstva, které loňskou sezónu skončilo na pátém místě, prezentovat takovou hru při které jsme horším týmem než Karviná, která se bude strachovat o záchranu, tak je asi na čase skončit. Nakonec jsme tedy protrpěli výhru 2:1 a odvážíme do Ostravy tři body. Při děkovačce pozdravuje kotel i s hráči Sweda, který už bohužel není v A-týmu. "

Pak je tam něco s ovcema. (v tomhle mám svědomí čisté, proti Kuzmovi sem nikdy nic neměl, ba naopak sem ho SFC záviděl ).

Ono na působení hráčů z Opavy u nás je dost různých názorů, já s nimi souhlasím a respektuji je, oni respektují zas můj a zajímavé, nikdy sem s nimi nepřišel do hádky, to jen na okraj...

Nicméně, to už odbočuji od tématu... Nechuť trenérským štábem je velká, ba dokonce bych řekl, že je větší než za Kučery.

Reagovat
lichna.

Však to ale nikde nepopírám. A ten článek jsem četl..

Reagovat
frankiefcb

Nechci se pouštět do toho, co je lepší či horší. Ale Teplice v takové formě nás prostě nemůžou porazit a pokud by se to stalo, tak to každopádně Páník musí ven.

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice potřebují zabrat a když sem viděl, jaké problémy jsme měli s tragickou Karvinou... Ale tak znáš to, jak se připravovali...

Reagovat
frankiefcb

No zrovna ty nákopy možná budou na Teplice platit. Jelikož momentálně to vypadá, ež jsou taky pěkně rozhádaní.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme. Nicméně trénovat tuhle taktiku, to o všem taky vypovídá...Kdyby to bylo jednou, neřeknu, ale...

Reagovat
Lof

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Kruť si očima jak chceš, jak minulý týden, tak i teď mám samozřejmě pravdu.

Páník a jeho vrchní onanista ven z Baníku.

Reagovat
lichna.

Ale to ti nikdo nebere vole, nebuď zase hned jak čertík z krabičky. Ale nedovedu si představit, že bych si přál, ať Banik prohraje, jen proto, aby odešel trenér, kterého nemusím. To ohledně pravdy nebudu radši komentovat.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem čertík z krabičky, naopak jsem nadšený, že společnost cítí nenávist k těm na lavičce a že to snad nebude dlouho trvat a zbavíme se jich

Reagovat
lichna.

No ok, já si budu přát, aby Baník všechno vyhrál. A jestli nás bude trenovat Bob, David, nějaký Čobol nebo Luboš, tak mi to je celkem jedno, pokud budou výsledky..

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to já bych rád, kromě výsledku viděl i předvedenou hru a ne aby mi krvácely oči při každém zápase.. Nechápu, jak tohle může vůbec někdo napsat....

Reagovat
lichna.

Jasně vyhraju ligu mistrů ale budu si stěžovat na hru..

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

Abys vyhrál ligu mistrů, tak musíš mít i tu hru.. Ale pěkně se snažíš tuhle diskuzi přesunout do jiné dimenze...

Reagovat
Puskas

Chelsea pod di Matteem je toho důkazem.

Reagovat
icka

Reagovat
lichna.

Ale já kurva nikde nepíšu, že bych nechtěl pěknou hru. Jediné, co jsem tím chtěl napsat, že si nebudu přát prohru Baníku jen proto aby odešel trenér. A pokud budeme pořád vyhrávat, tak mi je jedno, kdo to trénuje, protože to bude znamenat dobré výsledky.. Pokud ale body sbírat nebudeme a zároveň nepůjde vidět progres, tak pak samozřejmě Panik ven...

Reagovat
Puskas

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten progres právě není vidět, ikdyž se body sbíraly, nebo tobě nevadí Pánikuv výtvor v loňské sezóně a třeba to, že neumí reagovat na vývoj hry? Vždyť já se za tu naší předvedenou hru normálně stydím, ikdyž sbíráme body.. Třeba minulé kolo v Karviné, tam zase zafungovalo to "Bobovo štěstíčko" protože kdyby místo tyčky dal Lingr gól, tak to má stejný vývoj jako s Libercem.. A tým, který chce zopakovat loňskou sezónu (podle vyjádření Jankula) se přece nemůže s Karvinou strachovat o výsledek do posledních minut..

Reagovat
lichna.

Ano a myslím si že pokud tohle bude pokračovat, tak Pánik skončí. Jedině, kdybychom se zase drželi kolem 4.-5. místa, pak by asi i přes špatné výkony podle mě vedení trenéra podrželo.

Já souhlasím, že ani v téhle sezoně nejde progres vidět a pravděpodobně to odneseme i co se týče výsledků. Na druhé straně chápu, že vedení zatím čeká.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Plzeň vyhodila Pivarníka oficiálně kvůli nepěkném hernímu stylu v době, kdy byl tým na 1. fleku. Stejně vyhodil Šafarčík Svědíka z 5. fleku, který byl malým zázrakem, možná spíše velkým, opět kvůli (oficiálně) nepěkné hře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

No, já to nepsal ani jako důkaz, jako spíše příklad poněkud pochybného uvažování.

Reagovat
GreatWhite

Ostatně takto byl Pivarník vyhozen i z Olomouce že 4. místa, které tehdy bylo také malým zázrakem a nedlouho poté přišly naše sestupy.

Reagovat
Puskas

Reagovat
Riviera Kid

Vy jste fakt komedianti. Furt jen chcete prohrávat, ať vyhodí trenéra. Mancaft na hovno a chtěli byste hrát o titul.

Reagovat
frankiefcb

Mančaft právě momentálně na hovno není, ale pokud trenér učí hráče především nakopávat míče a zabíjet jejich krativitu, tka je to prostě špatně. Se podívej na naše zápasy, furt jenom nakopáváme. Ok někdy nám to přinese výsledek, ale naše hra za jaro ztratila jakoukoli kreativitu.

Reagovat
lichna.

Nesouhlasím s Trevem v tomhle. Ale tohle jsou prostě komentáře na facku.. Nejde tady vůbec o to, že by někdo chtěl hrát o titul. A Trevor a jiní to tu už napsali stokrát...

Reagovat
Puskas

Nepamatuji, že by tu někdo psal o útoku na titul.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Riviera Kid

Já to chápu, hra na picu a tak. Vím, že nechcete hrát o titul. Jen se mně prostě líbí, jak se tu opakuje to, že chcete prohrávat, aby přišel nový trenér. Ten přijde, všichni nadšení a za půl roku zase prohra, aby se vyměnil trenér.

Reagovat
lichna.

To se podle mě neopakuje. Píše to tady teď snad jen Trevor. A třeba u Kučery jsme si předtím přáli odvolaní ale touhy po prohrách jsem tu podle mě nezaznamenal.

Je bohužel pravda, že ten tým není tak špatný aby nebyl schopný hrát lepší fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu si to nepřeje jen Trevor.. Přeje si to většina fanoušků, kteří se chtějí fotbalem svého týmu bavit a negrcat do kelímku od piva a bát se do 95. minuty jestli se nám podaří uhaluzit body...

Reagovat
lichna.

Přečti si můj příspěvek ještě jednou. To že si něco přeje nebo nepřeje Trevor jsem vůbec nepsal..

Reagovat
HorajzmAmmann

jsi tu týden, že jsi tak překvapený z trevora?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to kecáš?

Reagovat
smazaný uživatel

Je z Brna, berte na nej ohledy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo aha, to vysvětluje všechno, díky za osvětu

Reagovat
Zark

a ty si z prahy ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Z Modřan !

Reagovat
Zark

tak to ovsem meni situaci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Riviera Kid

Nejsu z Brna, šuline.

Reagovat
JarousFCB

Ty jsi z Orlové a stejně se ti smějí...

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis milionove chvilkare?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Jediný, kdo tu píše, že chce prohrát, je trevor. A o titulu tady nikdy nikdo nepsal.

Reagovat
HorajzmAmmann

5-7 je titul, kurva?

Reagovat
smazaný uživatel

Přiznám se, že Opavu nesleduju, ale fakt je to někdo, koho bychom se měli bát? Jen mě zajímá....až případně porazíme, třeba s hnusnou hrou, Teplice a pak Opavu...co bys řek potom...pořád Páník ven?

Musím říct, že mě taky BP pěkně sere, ale přát si prohru kvůli odvolání trenéra, to přece jen nedokážu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, stále Páník ven... I navzdoru příznivému losu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ve dvě hnusné a náhodné výhry a odvolání Boba věřím

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ideál....ale to by bylo k Bobovi hodně kruté

Reagovat
smazaný uživatel

OH SHIT HERE WE GO AGAIN

Reagovat
smazaný uživatel

Když SFC hraje stejné nic jako my

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš, minulý rok sme měli fazonu a stejně si nás dali. Co teprve teď.

Ale jo, když už na to dojde a Opava nám zase pomůže, tak proč ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Utrápená, ubráněná výhra 2:0 a strašně škaredý fotbal.

Reagovat
ratusek

1:1, což se zoufalýma Teplicema se bude rovnat prohře a Páníka vyrazí

Reagovat
okorec

Nakoniec 0:1, čo sa tiež rovná prohře... Tak to máš vlastne za jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Panik ma pry dve varianty jak nahradil srdcare Filla, tak zkusim tipnout ktere.

Budin - Celba,Zio,Prochy,Flasticka - Reiter,Janos,Jirasek,Granecny- Smola,Kuzma

Budin - Zio,Sindelar,Prochy - Reiter,Janos,Jirasek,Diop,Granec - Smola,Kuzma

U prvni je fajn, ze by konecne dostal Celba sanci ukazat se. U te druhe by mohl BP naplnit svuj nejvetsi fetis uz od prvni minuty - Diop na osmicce.

Teplice jsou tragicke a vsem pro smich, takze dnes s nima tutove ztratime body... 1:1

Reagovat
lichna.

Ta druhá varianta by mě zajímala, pokud by místo Dippa byl Hrubý nebo Kaloč. Akorát se mi nechce věřit, že by dal Fleišmana dolů.

Reagovat
frankiefcb

Snad dostane šanci Celba. Do rizika s 3-5-2 bych nešel. Nedejbože s Damem na osmičce

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim to tak 80/20 pro tu prvni variantu s Celbou... No a pak tu je jeste jeden adept, ale to by Panika vynesli lidi v zubech uz behem prvni pule.

Reagovat
lichna.

To bych se přidal.

Reagovat
smazaný uživatel

Kuzma prý hrál i něco na beku, abychom se nedivili, kdyby jeho dušení pokračovalo

Reagovat
frankiefcb

Spíše, ež by zkusil najít novou pozici pro Dameho

Reagovat
smazaný uživatel

Sikana...

Reagovat
HorajzmAmmann

Hral tam I Zio

Reagovat
smazaný uživatel

V Liberci a velmi dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Smaž to !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Pazdera ?

Reagovat
smazaný uživatel

Lajkuješ věci na obranu Páníka a pak nevíš, že páníkovic oblíbenec je dlouhodobě out. Ale tak hlavně, že je potřeba se vyjadřovat k věcem, o které nikdo nemá ani tucha.

Reagovat
smazaný uživatel

V klidu kamaráde, proto se ptám, co s ním je. Kdybych to věděl, tak se neptám.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem v klidu, spíš poukazuji na to, že někteří musí ohledně naší situace komentovat vše, i když vědí prd

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak si odjebal rameno, což je pro nás možná i dobře, bude mu končit smlouva a Fillo s Celbou jsou lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Teď tady skočila expreska, že Everton představil plány na nový stadion pro více než 50 tisíc diváků a chce ho mít hotov do roku 2023. Hned mi vyskočil například hradecký stadion - čím tohle je? Finance? Neschopné úřady?

Reagovat
Puskas

Jiný kraj, jiný mrav.

Reagovat
bobis21

Pokud ho staví klub nebo soukromý investor, tak je to asi jednodušší proces než financování z veřejných zdrojů (věcné dohady o penězích a pak přijdou další volby...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže základem je, že si Everton jako klub může dovolit sám si postavit stadion, zatímco FC Hradec Králové ne?

Reagovat
bobis21

Roli to podle mě určitě hraje, ale zase tak moc jsem se o to nezajímal...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, jak se do toho zapojí veřejné peníze, dotace, resp. veřejný sektor vůbec, tak se z toho stane administrativní brutalita, ve které se prakticky vždy navíc udělají nějaké chyby, které to celé ještě hodně zbrzdí. Anglický fotbal asi určitě nebude viset na státu nebo městech, které u nás často stadiony vlastni a do klubu sypou prachy a nebudou na to dostávat dotace. V Česku by to kluby samy neufinancovaly, možná až na výjimky.

Reagovat
smazaný uživatel

Když si vezmu, že v Hradci do toho mají jít snad 2mld. z veřejných zdrojů, tak bych vraždil Přitom v tom městě je nejspíš víc fanoušků městské knihovny, než fotbalu. Představa, že ty peníze dají do knihovny, tak tam mají kaplického podmořský svět. I s knihama.

Reagovat
adalbertus

Třetí kolo nejvyšší české soutěže odstartuje ve Vítkovicích, kde Ostrava přivítá Teplice.

tohle mohl napsat jenom vůl nebo provokatér

Reagovat
andrew96

Reagovat
adalbertus

Ostrava je široká pojem

Reagovat
mistr129

Když se napíše na Letné, v Edenu nebo v Ďolíčku, tak to je taky provokace?

Reagovat
smazaný uživatel

A pises snad, ze v Dolicku nekoho privita Praha?

Reagovat
Kepy_FCB

Vršovice

Reagovat
mistr129

Na Letné přivítá Zlín Teplice

Na Srbské přivítá Brno Teplice

Reagovat
smazaný uživatel

Na to sem se neptal

Reagovat
C-M@ster

Tak "Praha" se neříká, protože je v lize několik pražskejch týmů.

Ostrava je v lize jedna.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Puskas

Takže až tam bude jeden, tak se bude říkat "Praha hostila Jablonec"? Hraje se v Ostravě a hraje tam Baník. Fanoušci taky neskandují "Ostrava" (krom jednoho minipopěvku), nýbrž "Baník". Je to takové necitlivé, trošku i přehlíživé. Ale kdo nechce, ten to nepochopí.

Reagovat
sosna

A kdo chce, tak se nad takovou blbost prostě povznese.

Reagovat
Puskas

Často ten, kdo k tomu nemá až takový vztah. Jasně, je to relativně maličkost, ale taky jsem raději, když mi někdo říká jménem a ne příjmením.

Reagovat
sosna

A že nemáš nick Ferenc? Hele taky všude čtu, že hraje Olomouc a né Sigma, ale žíly mi to netrhá (a vztahem to nebude). Trochu nadhledu proboha...

Reagovat
Puskas

Tak zní mi to odcizeně, proto. Maďaři používají nejprve příjmení, pak až jméno.

Reagovat
sosna

Hmm, zase jsem o něco chytřejší. Pak nemáte být králové diskuzí, když jste schopní se tady hádat kvůli takovým pičovinám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lof

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Však je to pravda

Reagovat
adalbertus

je no, a co takhle "... v Ostravě, kde Baník přivítá Teplice"

Reagovat
andrew96

A nebo tak, jak to je.

Reagovat
Losinho

Však je to naprosto správně.

Reagovat
Puskas

To ale není zeměpisný referát.

Reagovat
adalbertus

Baník odehrává své domácí zápasy u svého městského rivala, brrr, dnešné době je všechno možné

Reagovat
iamek

Reagovat
Shevchenko

Není, Ostrava prostě není žádný fotbalový klub.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Je to ve jméně toho klubu. FC Baník OSTRAVA

Reagovat
HorajzmAmmann

a píše se snad Praha hraje proti Ostravě?

Reagovat
smazaný uživatel

viz reakce na Shevchenka

Reagovat
Shevchenko

No nepovídej, stejně jako má ve jméně klubu město Sparta, Slavia, Bayern, Ajax, Šachtar nebo Legia. Nikdo neřekne že dneska hraje Mnichov, Amsterdam, Doněck nebo Varšava.

Reagovat
mistr129

A na druhou stranu třeba Dortmund nebo Madrid se používá úplně běžně

Reagovat
Puskas

Bo je třeba i Gladbach, obě jsou na stejné úrovni. Kdežto řekneš-li u nás Baník, tak si těžko někdo vybaví Sokolov, možná jen Sokolovští.

Reagovat
bobis21

myslím že v článku bys úplně klidně našel větu typu "První zápas kola se odehraje v Mnichově, kam přijede XYZ"

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže v Ostravě je jen jeden klub, co může přivítat Teplice. V Praze jsou tři, proto se píše Slavia/Sparta/Bohemians. Nemuselo by to tam být, každý ví, že ve Vítkovicích hraje Baník. Ale chyba to není.

Reagovat
Shevchenko

Ne, není to jediný klub Viz třeba ty Vítkovice, nebo Slovan Ostrava, nejstarší klub v Ostravě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný klub, co může přivítat Teplice. Vítkovice asi těžko přivítaj Teplice, když jsou ve FNL.

Reagovat
Puskas

Ne každý baníkovec je Ostravák. Baník je zavedená značka, u Zlína, Jihlavy, Liberce či Teplic je běžné uvádět název týmu podle města, protože to tak mají a málokdo dosadí případný přívlastek, ale jen omezenci píšou zatvrzele Ostrava u Baníku.

Reagovat
mistr129

Z jakého důvodu je Baník zavedenější název než Slovan?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejslavnější Baník je ten z Ostravy. Nejslavnější Slovan je ten z Blavy...

Reagovat
Puskas

Z důvodu toho, že Baník sbíral tituly a skalpy věhlasný evr. celků v době, kdy jediný Slovan byl ten z Bratislavy a kdy o libereckém fotbalu nikdo pořádně nevěděl.

Reagovat
stas87

Liberec je sracka, ten klub zacal poriadne existovat v 90. rokoch a historicky nesaha Slovanu po clenky. Aj ked teraz sa im mozu smiat za Sutjesku aj Feronikeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikrát jsi na EF viděl v nadpisu Sigmu a ne Olomouc?

Reagovat
Puskas

V poslední době 2x.

Reagovat
smazaný uživatel

Správně, není to fotbalový klub. Jen komedianti, co se dostali do ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně se tak jmenuje stadion, takže to je asi myšlené takhle.

Reagovat
run

Jestli se potvrdí ta předpokládaná sestava TP, tak je Hejkal úplně marnej. Trubač hraje bídu a chybí tam jedinej světlej moment se Slávií a to Nazarov. Jsem zvědav. Tip 1:1

Reagovat
bobis21

OT (i když ne tak velké): na eshopu fcb jsou letošní dresy jen bílé a modré, neví někdo jestli jsou v prodejně v Ostravě i ty, ve kterých se hrálo v pondělí, nebo jste ten sortiment stejný?

Reagovat
smazaný uživatel

v Karolíně černé ještě nebyly, na stadiónu už ano. Na eshopu se objeví během dneška.

Reagovat
bobis21

Díky za info

Reagovat
HorajzmAmmann

Ja bych chtel dneska videt sestavu:

Budinsky - Celba, Sindelar, Stronati, Fleisman - Janos, Jirasek - Kuzmanovic, Hruby, Granecny - Smola

Bohuzel vim, ze to je nerealne.

Ale 3:0 stejne. Hlavne se nesmime posrat az dame 1. branku

Reagovat
HorajzmAmmann

Nebo

Jirasek , Janos - Reiter, Kuzmanovic, Granecny - Smola

Reagovat
HorajzmAmmann

Sparta hraje v pondělí a ani zmínka o zápase

Buzny musí v Praze v pátek asi pracovat. Zato sociálka z Ostravy si krásně může užívat volný eurofotbal. Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Vládci diskuzí se nám neříká pro nic za nic..

Reagovat
sosna

Tak se vám neříká, tak si říkáte sami.

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Puskas

V rámci reakce-hecu na některé výkřiky, které žehrají na naši častou frekvenci zde.

Reagovat
lichna.

Reagovat
ratusek

Troubo

Reagovat
sosna

Reagovat
db18

To je jedno, stejně jsme všichni kreténi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší

#FreimannováÚtočíKreténi

Reagovat
frankiefcb

z té už je dobrá legenda

Reagovat
db18

Jestli to ustojí, na rozdíl od Eriky.

Reagovat
Civers

Jo ta to vzdala po tom propalu s Netflixem

Reagovat
db18

Jo, jo... ty jsou v hrozné bublině.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Já většinou četl spíš plevel diskuzí. A ten zbytek psali baníkovci

Reagovat
Banikovec7

Přesně, ostatní to tu zaplevelujou, jen baníkovci píšou hodnotné příspěvky.

Reagovat
Radin

Spíš nejotravnější v Cz sekci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
mistr129

ale někdy mi tu fakt připomínáte Turky a Albánce na facebooku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes je dáme 5:0 a jdeme o skóre na první místo aspoň na jeden večer Sestava: Budinský - Holzer, Šindelář, Stronati, Granečný - Reiter, Jánoš, Jirásek, Azevedo - Diop, Smola. Diváků 6756.

Reagovat
smazaný uživatel

Solidně fetuješ... S Pánikovskou nakopávanou hrou, dát 5 gólu, to snad nemůžeš myslet ani ve srandě.. Upachtěná výhra 2:1 a budeme rádi.. Ikdyž já dnes body oželím, za křeslo Pánika..

Reagovat
smazaný uživatel

Já už si z vašeho hejtu na Boba dělám prdel. Já byl proti němu už od listopadu, když jsem to psal na chachary, ale i na oficiál, tak jsem byl za čuráka, tak si to teď vyžerte a ano, až do konce podzimu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi byl zase ten první a jediný kdo byl proti co? Většina lidí co znám, tak byla Pánikovi vděčná za záchranu, ale zároveň žádali změnu, protože na tu hru se nedalo minulou sezónu dívat, ikdyž se body získavaly.. Ale tak ty jsi tvůrce té nenávísti..

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl jsem jediný, ale bylo nás málo. Většina vylezla až nebyly výsledky Jako vždycky.

Reagovat
lichna.

Tyhlety kecy typu já to věděl první, já vám to říkal apod..

Reagovat
HorajzmAmmann

hlavně 1. to říkal už trevor, který ho tady nechtěl vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Já nepsal, že jsem to psal první

Reagovat
HorajzmAmmann

no jo, to je fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jsem od října takže ani nemůžu vědět, kdo co psal v březnu, víš jak. Tady jsem to myslím napsal v listopadu, stoprocentně jsem to psal na FB jak oficiálu Baníku, tak i chacharů a tam jsem byl nazván čurákem, že nemám žádnou úctu k někomu, kdo nás zachránil a bojujeme s ním o poháry a hra je až na druhém místě od lidí typu všechno vím, všechno znám, hlavně jsem chuligán...Nic proti nim, mám i v rodině švagra takového, ale někdy, když něco napíše "normál", tak aspoň nějakou úctu k názoru a je jedno, jestli mu je 60, 40, 26 nebo 18

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsem ti nadával do čuráků ohledně Pánika???

Reagovat
smazaný uživatel

A nechápu, kde jsi přišel na to že jsem chuligán? Myslíš, že kdybych byl chuligán, tak že mám permici na Ačko?

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, ale na mě tak působíš, jak tam ti, nevím jak jsi na FB, proto jsem napsal "podobní", což nejsou jenom chuligáni samozřejmě, ale celkově i normálové, kteří mají tu svou pravdu a pak... Možná méně arogance, více tolerance...Psal jsem ti delší reakci dole.

Reagovat
smazaný uživatel

Na fb stránce FCB si mě nemohl vidět nic komentovat, fb celkově využívám málo, ale nespojuj si mě opravdu s chuligány.. To že mám nějaké informace z klubu, to mám díky pár lidem, ale ne kvůli tomu, že jsem chuligán.

Reagovat
smazaný uživatel

OK, promiň.

Reagovat
Puskas
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A přitom, co by za to někteří dali, kdyby byli nazýváni "chuligán".

Reagovat
lichna.

Samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě...Již před tím zápasem v Jablonci mi jeden známý ze Zlína, jenž se angažuje v tamním klubu mi psal, že Páník s námi jedná a na to konto mi popsal poměry v klubu za posledních půl roku.

Měl pravdu, se vším, neb v bleděmodrém je to teď i u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak možná mi nemusí podobní jako Rany nadávat do čuráků, když jsem něco takového napsal v listopadu, každý má totiž právo na svůj názor, i když je normál a ne chuligán O to mi jde.

Reagovat
lichna.

Pokud ti někde nadával do čuráků, tak to jsem neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

A neviděl to ani sám HonzaBanik, protože nikde jsem mu do čuráků ohledně vyhazovu Pánika nepsal..

Reagovat
smazaný uživatel

On ne, "podobní", já ani nevím jak na FB je.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na FB málokde najdeš smysluplnou, nebo slušnou diskuzi, ten nemůžeš brát vážně. Tam se chodí jen provokovat a nadávat, něco jako tady dolar a liqid.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý má právo na svůj názor, nic víc, nic míň, mé motto a fakt není potřeba nadávat, když někdo jde proti proudu, což není jen můj příklad, ale obecně. Ze stránek jako fotbal a vše kolem něj, Žongl a některých fans stránek FCB si dělám vyloženě srandu, ale na chacharech a na oficiálu FCB jsem to asi čekal jiné Neříkám, že tomu je tak vždy, ale...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak od FB toho moc nečekám. Rozumněji se dá psát tady, tady už většinou vím co od koho čekat a na koho nemá smysl reagovat, kdežto na FB je strašně moc lidí, strašně hodně bezvýznamných komentářů, nesmyslů a nadávek. Je článek o času začátku prodeje a lidi jsou schopni ptát se pod článkem kdy se začíná prodávat, často se dívají jen na obrázek a občas přečtou nadpis

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt, no

Reagovat
lichna.

Osobně bych dával přístup na FB podle IQ, protože to co se tam někdy objeví...

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsem ti psal, že jsi čurák, že chceš vyhodit Pánika v listopadu? To by mě ukrutně zajímalo..

Reagovat
smazaný uživatel

Já ani nevím, jak se na FB jmenuješ a tady tě registruju poslední měsíc, takže jsem psal "podobní" prostě všechno znám, všechno vím, Svozil přijde, atd., takže sorry, ale tak na mě působíš.

Já bych se hodil do pohody a podporoval mužstvo, Páník je na nic, to všichni víme, ale tady nic nevyřešíme...Já mimo jiné psal na fanousci@fcb i mail, kde jsem je žádal, ať s Páníkem něco udělají, už třikrát A oni ani neodpověděli, tak co...Dělám si z toho už prdel prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když nevíš, tak mě nespojuj s něčím, co není pravda. Já na FB stránkach nic nekomentuju, to že tady dám občas nějaké info co mám od zdrojů z klubu, znamená že jsem chuligán? To je teda něco.. Tak to abych šel vrátit permici na Ačko a šel si stoupnout do toho kotle aspoň ne? Nevím jestli to funguje, ale myslím, že když si mě zablokuješ tak neuvidíš mé příspěvky? Tudiž se vyhneš všem těm mým chuligánským informacím z klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, chytáš se slova, princip je jasný...

Reagovat
lichna.

A cos čekal? Že ti odepíšou - Ano, na základě Vašeho e-mailu pana Pánika odvolaváme?

Reagovat
smazaný uživatel

To víš že jo , ale nějakou reakci, že to někde bere vážně bych čekal.

Reagovat
Banikovec7

Tak hlavne ten mail, pokud ho vubec teda nekdo cte, resi asi nekdo, kdo se stara o chod stadionu behem zapasu a ne Jankul s Belakem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Lorenc a má to přeposílat dál.

Reagovat
lichna.

Sorry, ale tohle není zrovna věc, kde by jim mělo nějak zvlášť záležet na názoru nějakého fanouška.

Spíše si myslím, že se nad takovými meily akorát pobaví.. Já osobně bych se taky pobavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak díky za názor, já si myslím něco jiného, mě zpětná vazba strašně zajímá a fanoušci jsou ve fotbale nesmírně důležití. "Nějaký fanoušek" taky fanoušek.

Reagovat
lichna.

Jenže Baník není nějaký vidlácký klub nebo FB stránka kde máš 100 sledujících.. Nejde prostě odpovídat na maily všem, co tam na něco napíšou apod.

Pořád jsme jenom fanoušci. Můžeme si myslet co chceme, ale nikdo z nás nemá větší kompetence než ti lidi, kteří o tomhle rozhodují. Myslet si, že někdo bude řešit mail, ve kterém jim napíšeš svůj názor na Pánika, je strašně naivní...

Reagovat
HorajzmAmmann

těch emailů budou mít stovky... kdybych měl v práci odpovídat nad každou podobnou píčovinou tak nedělám nic jinýho...

Reagovat
smazaný uživatel

Nad píčovinou s tím, aby na zápase s Duklou byl povolený vstup se svým vlastním pitím, kvůli tropům mi odpověděl Lorenc do 15 minut

Jinak je přeci možnost automatických odpovědí, např. "Ano, vaši zprávu jsme zaznamenali", to stačí napsat, zkopírovat, jednou za týden si nad tím udělat čas a poslat to těm, kteří něco napsali, aby ten dotyčný věděl, že to k něčemu je...Sorry, tak jsem strašně naivní, ale já jako kuchař pracuju s lidmi už x let a vždycky se jim snažím vyhovět i za cenu mého vlastního času...

Reagovat
HorajzmAmmann

ale psát email ohledně komfortu s fanouškama a pak psát email ohledně toho jakou mají mít sestavu, at něco udělají s trenérem a podobné to je přece hrozný rozdíl...

Reagovat
smazaný uživatel

To neříkám, že není rozdíl, ale sami psali před rokem, když to zakládali, že tam můžeme posílat otázky i ohledně sportovního chodu klubu a na posily a tak mi dokázali aspoň neurčitě odpovědět a toho si vážím...Mě třeba zajímalo, jen, jestli má nebo nemá prodlouženou smlouvu. Jako jak to zjistím jinak, mám se vkrást do jeho kanceláře? Promiň, ale mě jde spíš o tu podstatu, jestli si myslíš, že jsem napsal doslovně, ať ho vyhodí, tak to fakt ne, ale když mi napsali délku smluv u některých hráčů a ne u trenéra, tak z toho happy fakt nejsem...

Reagovat
smazaný uživatel

Vaříš v Ostravě?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, ale budu teď od srpna měnit práci, z hotelu do jídelny, ale vypadá dobře a plat ne o moc horší, jen v týdnu, takže bude více času na výjezdy a občas budu kamarádovi vypomáhat s rauty, hlavně přes léto.

Reagovat
lichna.

A můžeš zveřejnit kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hotel radši ne , promiň, nemá moc dobrou pověst, ale tím, že jsem tu několikrát psal o jedné lokalitě jako o hnusu Ovy, tak to nebude tak těžké uhádnout, bo právě v něm se nachází. Pracovat budu na ZŠ Gen. Píky ve Vítkách.

Reagovat
lichna.

A není to z hotelu na Základku trochu sešup?

Aspoň co si teda pamatuju, tak na základce ta strava byla všelijaká..

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si pamatuju, ale líbí se mi ta jejich snaha vařit trochu jinak než je na základkách zvykat. Může to být výzva a hlavně tam budu jako zástupce šéfkuchaře, takže takové povýšení z pozice čistého kuchaře, navíc v tom hotelu kde teď jsem to není žádná sláva z gastronomického pohledu, jídla jsou obyčejná...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hodně štěstí, jak jsi vzpomenu jak jsme se na ZŠ na ty jídla tvářili my, tak by mě to jako kuchaře vůbec nebavilo. A pak při cestě z práce ještě vidět to jídlo co jsi vařil rozházené všude po cestě a na zdech zastávky... Ale já to nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem chodil na obědy na ZŠ až v 9. třídě, ale jen fakt málo, děsně mi to nechutnalo Pak jsem v prváku na učňáku měl praxi na ZŠ. Jinak jasně, děcka jsou děcka, ale někdy i ti dospělí, když mohu posoudit hlavně z těch rautů a z IKEA, kde jsem byl v kontaktu s nimi pořád, tak nejsou o nic lepší

Reagovat
smazaný uživatel

gen Píky je na Fifejdach ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Já upřímně ani nevím ,. trochu se mi do sebe pletou ty názvy městských částí Ostravy, jako neostravákovi, a MHD nevyužívám, dal jsem to do mapy a navedlo mě to tam. Když se na to dívám teď, tak Gen. Píky 2975 je Moravská Ostrava a Přívoz podle mapy aspoň, Fifejdy mi něco říkají, ale nevím... Stoprocentně poznám Muglinov, Přívoz, Zábřeh a Porubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tedy ten Přívoz u hlavního nádraží, jestli je to tedy Přívoz, což doufám, že tak vedle nejsem

Reagovat
smazaný uživatel

jo Přívoz je u hlaváku...a tam bych teda moc nechtěl :) Mor. Ostrava a Přívoz je oficiální název centra a okolí. No a Fifejdy jsou vlastně okraj této části. Je to v podstatě jednou velké sídliště a škola je přímo uprostřed. Odkud jseš, jestli mohu vědět? Dycky mě tak nějak překvapí, že Baníku fandí i neostraváci :)

Reagovat
smazaný uživatel

Dík za vysvětlení

Jsem z Valašska, z Horní Bečvy, vlastně 10 minut cesty od Vigantic, Baroš k nám chodil na diskotéku, jak byl ještě v Baníku jako mladík, aspoň tedy sestry a nejen ony říkaly. Nejlepší kamarád ze ZŠ je synovec Reného Bolfa, v 6. třídě, když přišly děcka z Prostřední Bečvy, kde mají školu jen do 5. třídy, tak jeden z nich byl i současný pravý bek Slovácka Honza Juroška, od 7. třídy ale už byl v Ostravě na internátu, kvůli fotbalu. Ve 20 po nadstavbě, kdy jsem jezdil na školu do Frenštátu, tak jsem šel s rodiči do Ovy, oni prodali barák, bo už neměli sílu to utáhnout, mají byt u Visty na Jihu, stále ještě v Zábřehu, tedy snad. Já tam byl s nimi půlrok a potom jsem odešel do Frýdlantu n. Ostravicí, ale jezdím hodně i do Bohumína za přítelkyní, do Ostravy do práce, začal jsem v IKEA, pak hotel a teď ta jídelna. Tak snad takhle stačí

Reagovat
smazaný uživatel

To je těžké na to odepsat. Nemůžou přece písemně zveřejnit, že hledají náhradu, ani že jsou spokojeni, když třeba nejsou.

Reagovat
HorajzmAmmann

na druhou stranu, já jsem napsal Vrtovi, at koupí jednoho hráče a on mi odpověděl, že si o něm zjistí víc...

kunda mi ho stejně nekoupila

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
smazaný uživatel

Na borce z benzínky by to určitě nemělo A co se týče toho mailu, tak jde spíš o to, že pokud neuvidí žádnou kritiku, tak si budou myslet, že jsme s ním v pohodě...Teď se to rozjelo celkem hezky úplně všude, ale stejně si myslím, že je pozdě a sezóna je kvůli tomu poznamenaná...Měl být odejít nejpozději po konci sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ta sestava to je přání, nebo odhad Bobova smýšlení? Kuzma za trest na lávku?

Reagovat
smazaný uživatel

Kombinace a opravdu se mi Kuzma zdá v mezihře slabší než Diop aspoň na začátku sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nedokážu ocenit tu tzv černou práci Diopa. Mně se hlavně zdá strašně marný v koncovce...na rozdíl od Kuzmy. útok Diop + Smola....já nevim, ale tam bych teda moc fotbalové krásy nečekal. Tak snad to tam aspoň dotlaší tělm nebo dorazí

Reagovat
HorajzmAmmann

zrovna Kuzma toho v Baníku za poslední dobu zahodil daleko více než Diop. A to asi 100x větší šance.

Reagovat
Banikovec7

nejsem jediny kdo nechape tu hysterii kolem Kuzmy a jeho stridani?

Reagovat
HorajzmAmmann

já hlavně nechápu tu histerii kolem Diopa Z toho kluka se dělá totální žebrák a přitom to vůbec není pravda. Navíc je to celkem sympaták a fakt se mi nelíbí jak ho každý hejtuje. Není to žádný Ronaldninho, ale svoje si prostě uhraje. Jenom jsou jeho chyby vidět daleko víc a když něco udělá dobře tak se o tom moc nemluví no... Troufnul bych si říct, že třeba Hrubý hrál za poslední půl rok větší sračku než Diop

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hrubý šel strašně dolů herně co? Myslíš že to je stylem hry Baníku? Jsem ho potkal v Karolíně s rodinkou a nevypadal nějak spokojeně..

Reagovat
smazaný uživatel

Hruby šel strašně dolů, bohužel. Já proti Diopovi nic nemám....možná to vidím povrchněji, ale u útočníka vnímám hlavně to, kolik dá golů, případně přihrávek. A v tom se mi zdá Diop prostě slabý.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak Diop loni 8 branek, kdyby si kopnul třeba 4 penalty je na 12 a už by byl skoro nejlepší střelec ligy Vzhledem k tomu co běhá v útoku v Teplicích nebo Liberci je Diop i statisticky nadprůměr. Na lavičku ho prostě beru...

Reagovat
smazaný uživatel

Já si ho (Diopa) pamatuju hlavně ze situací, kdy nepromění šanci....a nebo případně hraje dost prasácky. Těch 8 golů nezní tak hrozně....i když má třeba 10 zápasů, kdy ani ťuk. Tak snad zrovna dneska mu to tam padne.

Mám stejně pocit, že těch hráčů šlo výkonnostně dolů více, bohužel, včetně Fleišmana, nad kterým jsem celkem slintal, po jeho prvních zápasech.

Reagovat
HorajzmAmmann

já jsem hlavně zastánce hry na 4-2-3-1 a myslím, že by Hrubému daleko víc sedělo, kdyby s ním hrál ve středu zálohy Jánoš společně s Jiráskem. Nevyčítám mu nic, ale je potřeba si říct, že kromě zápasu se Spartou kdy Baník vyhrál 3:2 si nepamatuju, kdy zahrál opravdu dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

4-2-3-1 je topka no, já třeba proklínám Pánika, proč v loňské sezóně tuším snad ani jedinkrát nezkusil dát na 10tku místo z formy hrajícího Hrubého Filouse.. Vždyť právě přece odtamtud dával za Tepláky fíky.. Jasně, krajních hráču nebylo dost, ale jeden zápas kdy by to postavil Granec - Fillo - Holzer by se určitě našel a dodnes mě to sere...

Reagovat
HorajzmAmmann

ty vole, další kdo si myslí, že hrál Fillo v Teplicích ve středu zálohy...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
HorajzmAmmann

drtivou většinu zápasůhrál na kraji. v době kdy dal za Teplice 8 branek s ním hrál v záloze Ljevakovič, Breite a Vachoušek

kdo z nich asi hrál na kraji?

Reagovat
smazaný uživatel

V sezóně kdy z Teplic odešel, dal na podzim 5 branek za 15 zápasů, ano hrál v některých i na kraji, ale hrál i uprostřed, protože v záloze byl Rezek, Hora, ano i Vachoušek atd, ale hrával i na 10tce a prostě mohl se tam aspoň zkusit, když Hrubý byl z formy

Reagovat
HorajzmAmmann

v sezoně kdy odcházel do Baníku ve středu určitě nehrál. V drtivé vtšině zápasů tam hrál Král,Kučera a Rezek jako podhrot

Reagovat
smazaný uživatel

Ten odkaz co jsem ti dával nahoru - https://www.livesport.cz/zapas/fL8naMHH/#sestavy;1

je z posledního zápasu za Teplice, před odchodem k nám kámo

Reagovat
HorajzmAmmann

Rezek fakt nehrál na křídle. Hejtujete transfermarkt a pak sem hodíte odkaz na livesport

Reagovat
HorajzmAmmann

i když teda tento zápas ti asi dám za pravdu, našel jsem si to na oficiálních stránkách Teplic a Fillo tam je taky vedený ve středu. Zápas předtím taky... pak už ale hrál křídlo...

Reagovat
smazaný uživatel

No jako rotoval mezi křídlem a středem, proto mě to štve no..

Reagovat
HorajzmAmmann

ale souhlasím s tím, že se tam zkusit mohl. To nepopírám...

Reagovat
lichna.

Kolotoč

Reagovat
HorajzmAmmann

ten i nás moc nefunguje no... maximálně když přijede Slavia, to bude kolotoč

Reagovat
Banikovec7

Me vetsinou vytaci, kdyz hraje v zakladu a ke konci uz kaziva kazdy balon. Ale takhle to vidim jako idelani variantu, ze zacina Kuzma a v druhem polocase jde Diop misto nej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsi

Reagovat
lichna.

Nejsi. Třeba proti Karviné byl jeden z nejhorších a zase nestřídal.

Podle mě je to spíše o divném střídání Pánika, než že by se rozjížděla nějaká šikana proti Kuzmovi. Ale to je samozřejmě jen můj názor neříkám že to tak je.

Reagovat
smazaný uživatel

Da gol a strida ani ne po hodine.

Nejde mu to a musi si to vytrpet az do konce...

Reagovat
lichna.

Tak uvidíme dnes. Doufám teda že ho vysřídá po hodině..

Reagovat
smazaný uživatel

Když mu to jde, střídá ho po hodině, když ne, nechá ho schválně vydusti viz. Karviná.

Reagovat
smazaný uživatel

*vydusit

Reagovat
lichna.

Tak určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak určitě. Tady mám znova pravdu podpřenou o fakta, někteří mi to mohou i potvrdit

Reagovat
lichna.

A soudíme tedy dle dvou zápasů jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby jen z posledních dvou zápasů...

Reagovat
lichna.

No, pak celkem nechápu, že na jaře se nic takového neozývalo. Každpádně tuhle debatu o tom co je a není šikana už jsme vedli, takže to asi nemá moc smysl dál rozebírat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ozývalo, pravda, jen ne v takové míře. Teď už to vše začíná kulminovat, když čím dál více veřejnost ví o těch věcech, co se dějí...

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme se ozývali jen na tribuně slovy: "Proč střídá Kuzmanoviče, když Holzer ani Hrubý nehrají nic", případně "Kuzmanovič ještě s Jánošem jediní běhají a on ho střídá".

Reagovat
lichna.

Jj jasně. Ale tak ono pokud je to občas, tak se to dá vidět i u jiných trenérů, že někdy sundají hráče, i když by si střídání zasloužil úplně jiný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted sem projel zapasy z jara a udelal mu to pokazde co dal gol...

Reagovat
lichna.

Dukla (gól - střídal v 79.), Liberec (bez gólu, střídal v 67.), Zlín (bez gólu, střídal v 79.), Bolka (bez gólu, stříal 61.), Karviná (bez gólu, do konce), Teplice (dva góly, střídal 94), Plzeň (bez gólu, střídal 88), Opava (bez gólu 86), Jablonec (bez gólu 81.)

Nadstavbu rozepisovat už nebudu. Každopádně střídal tam taky kolem 60. minuty, ačkoliv góla nedal. Tzn, opravdu si nemyslím, že by tohle platilo..

Reagovat
Banikovec7

Tak to že dá gól neznamená, že nebude střídat, Smola taky dal gól a jinak nic moc, tak šel on.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Zephyr

Manžel Royo

Reagovat
Kaspar

dneska ve Vitkach zase hraje ta hostujici naplava bez domaciho stadionu?

Reagovat
db18

Juniorka vlastně hraje kde?

Reagovat
HorajzmAmmann

myslíš B tým? T

Reagovat
HorajzmAmmann

to netuším, ale na Bazalech určitě ne

Reagovat
smazaný uživatel

v září se dočkáme

Reagovat
Banikovec7

V Markvartovicich.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že se návratu na Bazaly brzo dočkáte, ta atmosféra by byla neskutečná.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše ne, bude z toho tréninkové centrum a nevím, jestli na to dokonce nebyly dotace z EU a podmínka, že to bude tedy pro mladé a ne pro A tým. To možná upřesní další.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to budou mladí půjčovat Ačku na zápasy. Jsme v Česku, ne?

Reagovat
lichna.

Nádhera

Reagovat
HorajzmAmmann

hele mi se to ale fakt líbí, ale mohli teda rovnou tu tribunu postavit i do těch stran dokola hodit na ochozy střechu plus aby se prohnalo tornádo Vítkovicema a bylo by to úplně dokonalý

Reagovat
lichna.

Však mi taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš, kdybys s námi šel po Liberci, tak bys viděl na vlastní oči...

Reagovat
HorajzmAmmann

tornádo?

Reagovat
Puskas

Tornádo Lou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nové Bazaly..Tornádo ať ti dělá Cukrouš na výjezdě, do toho mne zas netahejte, nemusím s vámi vše sdílet

Reagovat
Mirek na tenisu

Pokud bude hrát Baník první ligu pak už navždy, pro střední a starší generace dnešních fanoušků, na Estadio Vítek Municipal. Možná mlaďoši a děcka co dneska chodí na ligu s tatíky by se mohli dočkat vlastního baníkovského stadionu. Trochu scifi...Kdyby Baník někdy náhodou spadl třeba do 3. ligy nebo níž, což nepředpokládám, může hrát mistráky kdekoliv. Třeba i na Bazalech, na Hlubině, v Polance či v jakékoliv místní perdeli.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
ratusek

400 komentů u pátečního preview.

Králové diskuzí

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí napsat Holzera do základu, výhru Baníku 5:0, označit týpka za chuligána, poslat e-mail o Páníkovi a hned máš 93 reakcí

Reagovat
smazaný uživatel

Proč zrovna 93?

Reagovat
smazaný uživatel

Počítal jsem to zhruba a sám jsem ročník 93 a to číslo se mi tedy líbí

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to tak nebude pod každým preview, ještě bych musel přejít do PL sekce

Reagovat
ratusek

páteční preview nelákají, ani páteční souhrny. Jakmile ale hrajeme my tak je tu hned frmol

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě, aby se ta aktivita přesunula inna tribuny a do našeho sektoru.

Reagovat
Kang & Kodos

Po načtení diskuze mi notebook začal skandovat "jebat Opavu" a stránka se zbarvila do modrobíla.

Reagovat
Bohemak12

Mě notebook hned ukradl šálu a zmlátil rodinu

Reagovat
Bohemak12

*Mně

Reagovat
andrew96

Mně ukradl dům.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně vsadil barák na Baník, od zítřka bydlím na ulici.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
didosh

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
mistr129

Reagovat
Mirek na tenisu

Reagovat
exse

Reagovat
lichna.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
ratusek

a sedačky to přežily?

Reagovat
Bohemak12

Za co mě máš ? Doma sedím na base od piva .

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Bex5

Reagovat
Hyrax

Reagovat
didosh

Reagovat
hyper01

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
Puskas

Za chvíli se Ti z něj začne kouřit, pyro je pyro.

Reagovat
didosh

Reagovat
didosh

Reagovat
adam77

Můžete hlasovat pro českou ligu do FIFA 20 https://www.fifplay.com/fifa-20-leagues-vote/

Reagovat
smazaný uživatel

Jde tam někde hlasovat i pro Juventus?

Reagovat
FruFru

To je ta každoroční anketa, která stejně nic neznamená?

Reagovat
smazaný uživatel

Těžká volba, ale dal jsem Maledivy.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych tu ligu ukončil, když jsme teď na prvním místě

Reagovat
monty25
Reagovat
Džeko55

Je vtipný, že z 10 gólů nej gólů sezóny je jeden co dala Slavie ženy, jeden byl proti Slavii, jeden proti Jablonci a jeden proti ČR U17....vládneme

Reagovat
monty25

Hlavně by mě nenapadlo, že v takovým výběru bude gól, co jsem viděl naživo...

Reagovat
Džeko55

Tak snad to vyhraje, to by bylo ještě lepší

Reagovat
Hokaido

https://www.eurofotbal.cz/clanky/velky-zajem-o-norskeho-utocnika-28037/#forum

Kdyby se ještě chtěl někdo pobavit o Tour de France, tak tady.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ze by dneska konečně první hezký výsledek?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ten italský a anglický klub? Tam mi to nedochází.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lof

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

https://www.efotbal.cz/clanek-200789-Kde-se-spise-drzi-pri-zdi-aneb-4-nejhure-placeni-treneri-domaci-prvoligove-mapy.html

Bůhví, co je na tom pravdy, ale Svědík by v tom případě mohl bejt docela dostupnej

Reagovat
Mirek na tenisu

Já bych v tom horku uběhl tak max. 10 metrů. Vůbec jim to dneska na Vítek Stadium nezávidím. Baník by měl Teplice roznést ale tyhle jasné špíly bývají ošidné. Teplice se už několik let sunou směrem ke druhé lize. Klidně by mohly spadnout. Mě by nechyběli. Mají v kádru pár hrozných nekopů, na obrovský stadion chodí hrstka diváků. Kokot hlasatel snad ještě pamatuje našeho slepého Dalíka Suchánka. Jeho Teplice! Teplice! ke kterému se přidá vždy cca dvacet zoufalců...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě Tepláky nějak extra netahnou..

Reagovat
smazaný uživatel

Já spíš vnímám Teplice jako tradiční prvoligový tým. Rozhodně spíš než třeba Slovácko (když už budu u těch menších měst).

Reagovat
smazaný uživatel

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2019-20/366530/sachy-s-odchovanci-baniku-kdo-nahradi-vykartovaneho-filla.html

Jsem zvědavý čím nás dneska překvapí... Teď by se hodila akce z Okresního přeboru, Panikovi nalít do chladiče vodu, ale není zima no..

Reagovat
monty25

Skládám sestavu do Fantasy a mám dotaz na slávisty: Je nějaká šance, že bude Stanciu v základu?

Reagovat
Mirek na tenisu

Stanciu! Metelescu blescu!

Reagovat
Losinho

Je, ale nespoléhal bych na to.

Reagovat
pytlerLFC

Já si myslim že naprosto minimální

Reagovat
ZB 07

Já ho tam dal. Proti Sigmě se může prosadit i jako střídající zase.

Reagovat
monty25

Já mám právě dvě varianty sestav, se Stanciem a bez něj. Ještě bych potřeboval vědět, jaký bude složení obrany Plzně...

Reagovat
ratusek

Řezník,Hejda,Pernica,Limba

Ale nevím, jak je na tom Řízek

Reagovat
monty25

A taky jak jsou na tom Hejda a Brabec...

Reagovat
ratusek

Tak kvůli zranění střídal Brabec, Hejda by měl být v pohodě.

Reagovat
monty25

Vrba něco říkal, že s Brabcem to není nic vážného. Otázka je, jestli Hejda může odehrát celý zápas...

Reagovat
djiros

Hejda je podle všeho na tom dobře. Pochybuji, že by byl jinak v úterý na lavičce. S Brabcem těžko říct, kdo právě z těchto dvou nastoupí. Na pravo to vidím jasně na Havla.

Reagovat
ratusek

případně na stopera může Hloušek/Limba? Ale to by oba dva utavil před odvetou. a neměl by kdo pořádně brousit levou lajnu

Reagovat
djiros

Hlavně mu stačí tři beci, tak nechápu, proč řeší celou čtveřici.

Reagovat
monty25

To sice jo, ale chci se vejít do 100 mega.

Reagovat
djiros

Neskladej to z jednoho týmu a ještě si budeš gratulovat

Reagovat
monty25

Obranu vždycky skládám z jednoho týmu a v téhle sezoně zatím dvě nuly (pravda, v 1. kole mi za Slavii nehrál Král). Problém je u mě většinou v útoku...

Reagovat
djiros

Já letos obranu ještě netrefil. Za to v útoku to naštěstí klape. Ale dneska věřím Baníku minimálně na 0:0. Což podle sestavy ani jinak dopadnout nemůže. Takže Ostrava v obraně především kvůli cenám.

Reagovat
Kang & Kodos

Ty ceny jsou tak směšný, že 100 mega dáš, i kdybys nechtěl

Reagovat
Losinho

Hloušek jí moc nebrousil ani v úterý

Reagovat
ratusek

dopředu jo, ale tím to tak končilo

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že ano, ale spíš tam bude Hušbauer.

Reagovat
Coutinho10

myslim, ze ne, protoze Trpis s nim nebyl uplne spokojeny, ale nekdy v 55. az 60. minute se dostane na plac

Reagovat
db18

Ze zálohy Slavie jedině Princ Jaromír.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Tak jako správná socka jsem si pořídil to O2TV za 1Kč. A běda jestli mi tu korunu nevrátí

Reagovat
Losinho

Druhá výplata

Reagovat
ratusek

Reagovat
ratusek

Budinský

Celba,Stronati,Procházka,Flaška

Reiter,Jánoš,Jirásek,Granec

Bary,Diop

Nevím, co si myslet

Reagovat
db18

wow, Celba jinak Budinský už hydranta do branky nepustí?

Reagovat
db18

a wtf? Opaváci jenom na lavičce...

Reagovat
smazaný uživatel

A ty se divis? Já ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna, když jsem dal do fanty Smolu Já na to mám fakt čuch...

Reagovat
ratusek

Smola půjde z lavičky a dá 2 fíky

Reagovat
db18

Já tam mam Kuzmu.

Reagovat
HorajzmAmmann

však to jetě můžeš změnit ne? :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Haha, dík Změnil jsem Smolu na Vyhnala, tak snad jsem neudělal chybu

Reagovat
HorajzmAmmann

udělal...

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, já dneska Baníku vůbec nevěřím, když jsem uviděl ty sestavy

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Neudělal...

Reagovat
db18

A jo vlastně... ale musel bych vzít levnějšího hráče a z nich se mi pozdává jen Ledecký, ale proti Spartě ho tam dávat nebudu... takže čekám, že ho tam pustí aspoň z lavičky.

Reagovat
smazaný uživatel

Zraneni ho zatim nepusti ani na lavicku

Reagovat
db18

Aha, tak to jsem musel blbě koukat, jsem měl za to, že posledně právě na lavičce byl.

Reagovat
smazaný uživatel

V Karviné byl taky na tribuně - rameno.

Reagovat
smazaný uživatel

No co... " "

Reagovat
HorajzmAmmann

je to ok, konečně se Pánik nebojí udělat nějakou změnu. A Kuzma se Smolou potažmo Holzer ví, že nemají nic jistého. Kromě Jánoše a Stronatiho se musí bát momentálně každý základu, Což je super změna oproti minulé sezoně...

Reagovat
ratusek

navíc je dobré, že Kuzma se Smolou půjdou do unavené obrany. Až to bude 0:1 tak bude lítat jeden centr za druhým

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

Tak už to je 0.1

Reagovat
smazaný uživatel

po vítězné sestavě sundá opavské bratry a proti stožárum nasadí malé hráče.

Ty vole, to je psycho.

Ale jo, těším se, bude zábava...

Reagovat
HorajzmAmmann

ten Shejbal by měl problémy i s Krautem...

Reagovat
smazaný uživatel

Panik už se ani neobtezoval vysvětlovat, proč sundal Kuzmu s Diopem..

Reagovat
smazaný uživatel

Se Smolou..

Reagovat
Losinho

a proti těm 190cm hovadům by to měl Smola těžší než normálně

Reagovat
db18

Reagovat
Kepy_FCB

4:1 to nebude jak jsem tipoval

Reagovat
SuperBanikovec

Pokaždé když hráli spolu Bary a Diop tak to stálo za hovno, ale uvidíme. Každopádně za Celbu, přeju mu to jak sviňa, snad nezklame.

Reagovat
ratusek

jsem sice zvědavej, jak trpaslíci uskáčou ty stopery s naším stylem fotbalu "nakopnout to dopředu", ale budiž. necháme se překvapit

Reagovat
SuperBanikovec

Budeme hrát po zemi přece!

Reagovat
monty25

Zase stopeři Jeřábek-Shejbal a Nazarov jenom na střídačce. Jediná výhoda je, že Kuba Hora dneska není kapitánem (protože je v základu Ljeva, jehož je zástupcem) a jeden blbec na Twitteru kvůli tomu nebude zase brečet...

https://twitter.com/FK_Teplice/status/1154777161598939137

Reagovat
ratusek

No vypadá to jako válku kriplů dnes. Nic jiného než 0:0 nečekám

Reagovat
monty25

Jako by trenéři obou týmů soutěžili o to, kdo postaví víc WTF sestavu...

Reagovat
HorajzmAmmann

Jestli neporazíme Teplice s Moulisem, Vyhnalem, Shejbalem a Jeřábkem v základu tak ho narvu cukrousovi do prdele a dám to na internet ...

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
monty25

To je slovo do pranice!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak te trevor pusti pred sebe...

Reagovat
Pride

Reagovat
smazaný uživatel

Mě do tohohle netahejte, to je Vaše zábava, já jdu raději zas za zenskyma, tam nehrozí žádnej Švéd

Reagovat
smazaný uživatel

My uz si nekourime pera?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ten pohled bezmocneho Panika s vrchním onanistou Someberkem na lavici, to je krása!

Reagovat
Kang & Kodos

hmmm

Reagovat
Losinho

Oh boi

Reagovat
smazaný uživatel

link?

Reagovat
smazaný uživatel

Chudáku

Reagovat
smazaný uživatel

Tu fotku si tam strč taky

Reagovat
Posledni Kovboj

cus

Reagovat
smazaný uživatel

RIP

Reagovat
Kepy_FCB

Karoch je dnes stylovej Mafioso

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to nemůže být 2:2 Sice to bude strašná hra, ale obrany budou dělat chyby

Že jsem radši do fanty nedal Vyhnala místo Smoly

Reagovat
Kepy_FCB

tak Bob tu sestavu losuje

Reagovat
Miguel19

Nevim!

Reagovat
smazaný uživatel

Nedělej Drahoše

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám,že nemáš sestavu

Reagovat
Miguel19

Mám. Přišel jsem domu včas, abych ještě vyměnil Kuzmanoviče..

Reagovat
HorajzmAmmann

na Bazalech určitě ne... a nikdo tam není

Reagovat
Kang & Kodos

10k na Bazalech

Reagovat
monty25

Vlasto, na Bazalech ne.

Reagovat
db18

Návštěva bude na Bazalech atakovat 9 tisíc. Jsem zvědavý, kolik fanoušků teda zbylo ještě na to, aby se podívali na zápas.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Transparent

Panik raus!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak že už bychom viděli odstřel hodného strýčka v přímém přenosu?

Reagovat
smazaný uživatel

"Baroš zatlačil na Páníka, protože mu přijela rodina, tak ať hraje"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Kouzelník Žito!

Reagovat
HorajzmAmmann

kurva...

Reagovat
iamek

Celba

Reagovat
monty25

Góóól!!! Takhle by to šlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ratusek

Schejbal si je maže na chleba

Reagovat
smazaný uživatel

A do prdele...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Granečný

Reagovat
HorajzmAmmann

to jsou dřeváci to bych ...

Reagovat
smazaný uživatel

Co jste čekali Bobíček má odpracováno výhrou nad Karvinou teďkom může opět nastupovat daneček Diop základ

Reagovat
HorajzmAmmann

tak fajn, 10 minut a mám chut pustit si Ordinaci...

Reagovat
smazaný uživatel

Kotel má celkem trpělivost.. Zatím hodně slabý piskot mimo kotel

Reagovat
iamek

Celba

Reagovat
HorajzmAmmann

konečně Reiter

Reagovat
smazaný uživatel

Ta kamera

Reagovat
db18

Shejbal zkušeně

Reagovat
ratusek

Tvl nevím jestl nemám jít dělat něco smysluplného

Reagovat
smazaný uživatel

Taky o tom uvažuji

Reagovat
Kepy_FCB

Granečný je uplně k hovnu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

konečně někdo si to už uvědomil, a ne ti co ho obhajují rychlej je o tom žádná, ale fotbalově děs a hrůza

Reagovat
ratusek

Stopeři klasika neumí rozehrát tak nakopávají dopředu, ale vepředu máme trpaslíky. Ten Páník je hlava, to mě poser

Reagovat
Kepy_FCB

nakopávaj protože jinak by tam ten balon vůbec nedostali

Reagovat
FC Porto FC

Proč to ten Baník furt nakopava jak banda dřeváku?

Reagovat
HorajzmAmmann

vždyť sis sám odpověděl...

Reagovat
djiros

Střed zálohy a jakákoli přechodová fáze neexistuje. Tím pádem se to nakopáva na Diopa s Barošem. To nevymyslíš. A Jiraskovy rohy to je taky něco...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyz tohle trénovali včera, tak se není čemu divit...

Reagovat
iamek

Pico střídal Celbu. Takového trageda jsem dlouho neviděl. Zlatý Sasinkovic.

Reagovat
iamek

*stridej

Reagovat
Kepy_FCB

jj to jsou ti odchovanci které Páník ignoruje...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No, když už nad tím přemýšleji i komentátoři, tak na tom něco bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Do útoku je dobrej, vzadu již špatný. Nevadí.

Reagovat
lichna.

Vždyť je dobrý..

Reagovat
smazaný uživatel

Snad dostane ještě šanci a nezavrhneme ho jen kvůli tomu, že jsou všichni bez formy a pod Bobem se hraje takový fotbal, jaký úspěšně zabije jakoukoliv fotbalovost i v Messim. Když mohl "hrát" minimálně půl sezony marný Holzer, Celba musí dostat taky šanci.

Reagovat
HorajzmAmmann

tam prostě chybí jeden člověk v záloze. Diop a Baroš v vápně, Jánoš dole a mezi útokem a Jánošem je 30 metrů a nikomu nejde nahrát...

Reagovat
iamek

Reiter zatím parádní. Ale je sám.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reiter výborný, konečně...

Reagovat
HorajzmAmmann

tohle je penalta...

Reagovat
HorajzmAmmann

ta nic..

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý chaos. Panik je king

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Brečíš, že jste prohráli i proti tomu chaosu? Nedivím se ti.

Reagovat
Euphael

S ohledem na datum meho prispevku a termin zapase, na ktery zjevne narazis, mi to nejak nevychazi. Moc rozumu si nepobral co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já nevím jak dlouho už kvůli tomu pláčeš.

Reagovat
icka

Reagovat
HorajzmAmmann

ta levá strana je úplně v píči... střídej to !

Reagovat
djiros

Tolik stridani nemáte hráči už to taky sabotuji? Letos vás vidím prvně a posun oproti jaru veškerý žádný...

Reagovat
ratusek

jedinej Reiter hraje, protože Mareš je zoufalej. Do druhé půlky to Teplice vymění, takže i Reiter se ztratí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Diopa zachránil sudí před trapasem

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda no, pískal ještě pred přihrávkou.

Reagovat
ratusek

Kurva mají pokyny nechávat radši výhody a nepískat hned a ta piča to pískne hned. Sice by to Diop nedal, ale co

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš s Diopem mi zatím přijdou herně lepší než Kuzma se Smolou. Ale nedavaji góly. Granečný neviditelnej.

Reagovat
db18

Protože kdyby dali gól, tak je Páník stáhne.

Reagovat
monty25

Reagovat
monty25

Jsem chtěl napsat, že Fleišman je trochu rapl...

Reagovat
Kaspar

Flaska uz by se mohl jit lecit, cim starsi tim vic neunasi ze uz nestiha

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak gól bych řekl chyba gólmana. Tohle by Grigar nebo Lastůvka chytil

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
djiros

Z malého vápna? Pokud tě vyloženě netrefí, tak horko těžko. Spíše bránění jak v divizi...

Reagovat
smazaný uživatel

Kouknu se na to ještě jednou a možná ti dám za pravdu.

Reagovat
Wyrda

Tam to pojebal Fleisman na keve straně a pak to slo uz z kopce

Reagovat
ratusek

Já na to nemám nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Granečný půjde o půli dolů

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo taky ne

Reagovat
cubinho

Ty centry,to je katastrofa

Reagovat
Kepy_FCB

Granečný klička do autu kterou mu nemávnou ale stejně to kopne až do Polska

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Celba směr dopředu vážně není špatný. To se musí nechat. Jen je blbý, že je obránce, tak se ještě naučit bránit.

Reagovat
HorajzmAmmann

pravá strana je dopředu fajn...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo. Ta spolupráce se mi vážně moc líbí. Jen tam nemá kdo bránit

Takže odjebavani Pepika není moc na místě, zvlášť, když je to jeho první zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jde o to jestli je to zasluha dobré prace Reitera nebo špatné prace Mareše.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ví, toho jejich neznám, jak je dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Je to spíš ofenzivní záložník. Hrál za Boleslav. Jinak nechlubil bych se, ze ho neznám, když už si připsal start za repre Áčko.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak repre trénoval i Straka, tam je možné vše, to už neřeším vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snaží se, ale centry mu teda moc nejdou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty centry nejdou celému týmu tak už rok a půl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
bobis21

Wingback do 3-5-2 ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to by šlo. A zbavíme se draheho Pazdery.

Jako začátek měl vážně strašný, vše šlo přes něj, pak se oklepal (asi nervozita) a jak psal horajzm, ta spolupráce s RR je vážně dobrá.

Akorát je jedno velké ALE.. Ale kdo bude bránit?

Reagovat
HorajzmAmmann

to nepotřebujeme...musíme vyhrát

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Málo kovu jsi dnes našel spino karvinska, že places?

Reagovat
Euphael

Reagovat
icka

Reagovat
djiros

Jankula mi je líto, když vidí, co běhá na "jeho" levé straně.

Reagovat
Dru Zeree

Brabec stokrát lepší spolukomentátor než Zelí nebo Karoch

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je lepší Zelenka, ale Brabec dneska dobrej výkon.

Reagovat
exse

Reagovat
Kepy_FCB

jako jsem už pro odchod Boba ale za ty chujoviny co tam předvádí trenér nemůže...

Reagovat
HorajzmAmmann

ale může, to rozestavení je k zblití... je tam díra jako prase, nemáme mezihru a za to může jenom Pánik

Reagovat
SuperBanikovec

Ve středu ani noha

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ho proboha pořád obhajujete? Vždyť ta hra je právě kvůli Panikovi a jeho stylu hry tak hrozná.. Žádná mezihra.. Nakopy stoperu na útočníky a náhodné odrazy.. Žádná kombinace..

Reagovat
Kepy_FCB

Brzy skončí a pak budeš čumět že je to furt stejný...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějakou dobu bude trvat, než to po něm tu katastrofu někdo napraví..

Reagovat
fantomas

Haha, Reiter pěkně od podlahy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co říkal?

Reagovat
smazaný uživatel

Čumime

Reagovat
Banikovec7

Ty centry, to je silenost pritom Teplice uplne marne, ostuda pokud dnes nevyhrajem.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší hráč podle mě Ljevakovič. Jeho absence minulé kolo byla hlavním důvodem tak vysoké porážky.

Reagovat
djiros

Má to výrazně ulehčeno neexistující zálohou Baníku. Proti lepším týmům nestíhá a z toho pak ty jeho karty.

Reagovat
C-M@ster

Baník do baráže nechci, Brabec je druhej Starka

Reagovat
Kepy_FCB

sluníčko bylo na sluníčku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Reagovat
smazaný uživatel

V té baráži, jak jste dali gól z ofsajdu (pokud si dobře pamatuju) ?

Reagovat
C-M@ster

V té baráži, kde byly obě utkání řízený tendenčně, Berka měl slíbeno půl mega, Ardeleánu byl povýšenej a mimo jiné se na lajně ukázali kluci jako Myška a řezník Vaňkát

Reagovat
Kepy_FCB

jen půl mega

Reagovat
C-M@ster

Tak mi to bylo řečeno a za zápas je to dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to asi nedostal, za tu pomoc Brnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hiko

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses takovy zmrd ze ti tady neni rovno

Reagovat
doocetung

ten granečný to je prostě katastrofa, technika 0.. on na křídle ani v záloze hrát nemůže.. předfinální a finální řešení katastrofa už by ho mohli začít zkoušet na beku nebo nejlépe na wingbeku protože jinde než na beku prostě nemá budoucnost (bůhví jestli tam )

Reagovat
Kepy_FCB

všim sis že ani nedokáže vést míč a zvednout oči ani na zlomek vteřiny, hraje na náhodu, prodat dokud má nějakou hodnotu

Reagovat
smazaný uživatel

Prý výborný zápas a Teplice odvážné dopředu podle komentátorů.

Já měl teda co dělat, abych neusnul. Teplice naprosto trapné a pro Baník bude ostuda, jestli tohle nevyhraje.

Reagovat
HorajzmAmmann

vole Karoch jaký brýle...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pride

Reagovat
Coutinho10

kdyz jsem to vecer dokoukaval, tak jsem se musel smat

Reagovat
Banikovec7

Azevedo na plac...

Reagovat
3M

Zatím hrajem hovno krom prvních 15 minut, naštěstí Baník jen nakopává. Mareš musí ven a dát tam Paradina. Rozhodčí jede 10% pro domácí hlavně co se týče faulů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak mě pobavil Vlášek a jeho Rychlá Rota Rudolf Reiter

Reagovat
Stannis Baratheon

Michal Kohút A ještě jeden.

Škoda že jsem dnes nemohl jet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kepy_FCB

Azevedo a já věřil že ten gol dáme

Reagovat
smazaný uživatel

Radši Holzera nebo Granečného?

Reagovat
Kepy_FCB

Holziho

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba se na něj ještě dostane.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Azevedo

Reagovat
db18

Azevedo

Reagovat
3M

Tvl vymyšlenej faul

Reagovat
Kepy_FCB

za ten přímák styď se

Reagovat
smazaný uživatel

Smolova škola

Reagovat
ratusek

Teplice jsou naprosto marný, ale my toho neumíme využít

Reagovat
Kepy_FCB

Flaška legrační když se zlobí

Reagovat
ratusek

Jasná penalta, co řešíme tvl

Reagovat
Kepy_FCB

2 zapas doma 2 penalta

a jasná naprosto

Reagovat
fantomas

Penalta, bez diskuze.

Reagovat
Liquid

nezvětšil objem těla, měl jí u těla, toto se už nepíská přesně jak říkal Hora ve studiu

Reagovat
fantomas

Ale jistěže píská, dyť šel tou rukou vyloženě naproti balonu.

Reagovat
Liquid

to šel ramenem a tím hrát může, rukou proti míči šel jedině Thierry Henry, jako takto je to v tý šedý zóně, pískat se rozhodně nemusela, sudí si obhájí oboje

Reagovat
fantomas

Stále nesouhlasim. Moc jasnějších ruk jsem osobně neviděl.

Reagovat
Liquid

jasnějších, všechny ty co jsou od 45° do 150° od těla zejména ve výskocích

Reagovat
db18

Další penalta "na Smolu"

Reagovat
monty25

Jeřábek Kdyby nešel rukou směrem k míči, tak penalta není...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak on to asi chtel zahrat hrudi, ale stejne strasne lacina

Reagovat
Kang & Kodos

On zajebe takovou smeč...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná ruka.

Reagovat
3M

Sráči tvl

Reagovat
ratusek

pičo on se ani nedívá na golmana a mrdne to tam vypínám, na to nemám nervy

Reagovat
Kepy_FCB

do píííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííčyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
monty25

Baroš Grigar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Baroš kaspar. Rozběh metr a cumi do země

Reagovat
ratusek

Reagovat
ratusek

S tím minirozběhem bylo naprosto jasné kam to půjde a Grigar zkušeně

Reagovat
Kepy_FCB

ale Smola okamžitý přínos

Reagovat
3M

Legenda!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pico, to je krásný dneska

Ale #SmolaPico!

Reagovat
Euphael

Reagovat
Losinho

#rivalita

Reagovat
lichna.

Nechápu velebení Smoly, ale ty už jsi s tím taky otravný,

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

já na to nemám...

Reagovat
FC Porto FC

Achjo

Reagovat
smazaný uživatel

ty kratke rozbehy to je nejvetsi picovina, brankarovi to strasne usnadnuje nacasovani

Reagovat
lampas

Nepamatuji si, kdy Baroš proměnil penaltu

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

No penalty nám moc nejdou. Už nedal Fleišman, Hrubý, Baroš. A ještě další dva, teď si nevzpomenu. Ale pět penalt v řadě jsme nedali.

Reagovat
smazaný uživatel

Baros(Bolka),Fillo(Brno),Flaska(Plzen),Hruby(Liberec),Baros(Teplice)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chyba trenéra no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Oba si vybrali stranu předem. Stejnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co, půjde po zápase?

Reagovat
smazaný uživatel

Všiml sis, že je dnes nějak už rezignovany? Že by se vyhrála další válka nad zlém a menšina by měla pravdu?

Reagovat
smazaný uživatel

Pevně v to doufám, no vypadá dost nervózně.. A při penalte byl snad v šatně schovaný..

Reagovat
Euphael

Reagovat
Han střelil první

Ty vole, ještěže jsem zhulený.

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
ratusek

jinak to ani nejde. Jsem kurevsky nasranej a celej víkend v prdeli. kdyby aspon Teplice něco hrály, ale oni nehrají vůbec nic a jen čekaj. Ale at vyhrajou, Páník aspon potáhne. Příště v Opavě taky nic, takže kdyžtak poletí až příští týden- Po 4 zápasech 3 body, paráda

Reagovat
Han střelil první

Tak celý víkend v prdeli zase ne. Zítra čundr = tvrdý chlast, lehké drogy, hodně lásky a myšlenky daleko od fotbalu

Reagovat
Kepy_FCB

celej víkend v prdeli bude a až v neděli večer

Reagovat
sosna

Reagovat
SuperBanikovec

Taková hra by mě poslala do schizy, že si přímo ze mně už Pánik s celým mančaftem dělá prdel.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Pride

Smola je pro Baník naprosto super posila. A Bary je legenda, mám ho strašně rád, ale v tuto sezónu je jasnej 4. útočník. Zatím hrůza a ta penalta katastrofální.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukáš na ten zápas, kromě zakončení dnes na 1.

Reagovat
discarda

v rusku

Reagovat
Pride

Smola a Kuzma jsou prostě lepší. Smola jen co přišel tak to šlo poznat.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jednou u míče

Reagovat
smazaný uživatel

a vidíš to

Reagovat
Pride

A hned udělal penaltu to je frajer co?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se mi jednou povedlo, v 89. na hřiště, v 92. faulovany na penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

diop byl teda urcite lepsi a platnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Puskas

Reagovat
lichna.

Reagovat
C-M@ster

Baroš se v Klubu ligových kanonýrů mohl dotáhnout na 23. místo

Reagovat
Kepy_FCB

jo to nás sere nejvíc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak měnim muže zápasu. Grigar dnes výbornej.

Reagovat
smazaný uživatel

presne jak rika brabec s temi vybehy pri penalte proc to pravidlo menili, kdyz se stejne nic nezmenilo a rozhodci vse toleruje..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Tvl když mají v utoku věž a ted Kuzmu tak nenakopávají, když tam nebyli tak to byl jeden nákop za druhým.

Reagovat
Kang & Kodos

Nechápu, jak můžou Teplice ještě vést.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl proč Kodeš

Reagovat
db18

A Soungole hnije v juniorce...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Však je to zoufalec

Reagovat
db18

Minimálně o úroveň nad ostatníma juniorama...

Reagovat
3M

Ten už u nás není

Reagovat
db18

Aha, a kam šel? (že se o tom vůbec nikde nepsalo a kromě minulého utkání odehrál i všechno za Bčko v přípravě)

Reagovat
3M

Vůbec netuším

Reagovat
smazaný uživatel

Grigar

Reagovat
HorajzmAmmann

Grigar muž zápasu, bohužel...

Reagovat
Kepy_FCB

no snad ty 3 body hostům pomohou k záchraně

Reagovat
Kaspar

koho ted myslis? tady jsou hostujici oba

Reagovat
Han střelil první

Mé dosavadní poznatky ze zápasu: Půl hodiny jsem si myslel, že Kučera je Nivaldo a Fleišman je zralý na lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je vidět ze jsi v předchozím příspěvku nekecal.

Reagovat
Blasphemer

Pokaždý když Kučera nahraje novej track, tak o něco ztmavne, se mi zdá.

Reagovat
Kepy_FCB

pískejte už publikum kua

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to nechápu.. Ale už jsem si aspoň zakřičel Panik ven..

Reagovat
Han střelil první

Hmm, tak snad za to dostaneš medaili.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo alespoň zlatou Fidorku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když se tobě tohle líbí, mi teda ne.. Ale lidé mají různé úchylky

Reagovat
smazaný uživatel

Hele Smola Toho jsem dlouho neviděl.

Reagovat
dextroza_m

Jedním slovem: "KATASTROFA!"

Reagovat
dantetomas

co to je za Brazilca ten Kucera?

Reagovat
smazaný uživatel

jsem myslel, ze je to jeste ten nivaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Sektory už! "Panik ven!" znělo stadionem

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

ten jindracek to je zoufalost, stridal pred 5 minutami, milion metru prostoru 1 vs 1, nikdo se nevraci, jde proti unavene obrane a on to zastavi a navede mic primo do protihrace

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to je hrac pro FNL, v Teplicich jim akorat pomaha, protoze maji malo utocniku.

Reagovat
ratusek

Tvl dyt to je naprostá zoufalost a prý jsme posílili ale je pravda, že dementi nakopávali v první půli bez věží a teď, když tam jsou, tak ani jeden centr. Prostě debilní taktika

Reagovat
Kepy_FCB

jestli po dnesku boba nevyhodí přestávám věřit že současné vedení někdy vybuduje ambiciozní klub

Reagovat
smazaný uživatel

12:2 na rohy.

Reagovat
monty25

Žitný

Reagovat
John Obi Mikel

Co na tom Kuzmanovičovi vidíte? Diop dnes lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimte

Reagovat
Kang & Kodos

"Oba dva do stejnýho míče"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi slang

Reagovat
Puskas

Reagovat
Kepy_FCB

kotel absotutně mimo ti jim snad jestě poděkují

Reagovat
smazaný uživatel

Kotel po zápase spustil "Panik ven"

Reagovat
monty25

Zlatý 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že ještě 1-2 kola Pánik dostane. Poté ho odvolají a očekávám příchod trenéra Šmejkala.

Reagovat
Blasphemer

Pulpit comeback

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
3M

Toho arogantního blba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

"Já su spokojenej"

Reagovat
djiros

Pokud to bylo herně nejlepší z těch tří kol, tak to musely být skvosty

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší je, že má pravdu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
SuperBanikovec

Kdo to řekl?

Reagovat
smazaný uživatel

Páník

Reagovat
db18

Nene

Reagovat
SuperBanikovec

Baník předvedl svůj nejlepší výkon, protože Teplice hrály totální sračku a on je spokojen. To neeee....

Reagovat
smazaný uživatel

Byl spokojený, protože měli penaltu a brejkové šance Že nedailo gól prostě byla smůla no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jsem četl, že říkal, že pokud by penaltu dali, tak rozhodnou v závěru

Reagovat
PlackaSKS

viděl sem posledních 15 minut, takže moc nevim jak to vypadalo, ale neporazit doma teplice je celkem smutný... ale tak nějak to odpovídá těm "posilám" co baník přivedl. místo snahy posunout to výš, je to taková udržovačka lonský sezony, která končila z jejich pohledu mizerně. chyba.

Reagovat
Liquid

Reagovat
ratusek

přitom ti tady někteří budou tvrdit, že jsme posílili výborně. Nicméně i tak si myslím, že můžeme hrát s jiným trenérem o dost lépe a ne takovou sračku a prohrát doma s Teplicema

Reagovat
PlackaSKS

Já taky ne pochybuju, že to půjde pak nahoru. Jen ne na loňské umístění

Reagovat
smazaný uživatel

Ono upřímně, v té "kvalitě" týmů od 4. místa dolů může být, minimálně po podzimu, 4. i Opava, když bude hrát jako my pod Svědíkem, doma na 1:0, venku občas dostanou i bůra, ale ty body sbírat budou...Třeba to bude jinak, ale Jablonec ve sračkách, Boleslav taky, my v obrovských, Liberec bez útočníka...Parádní to bude liga.

Reagovat
PlackaSKS

Za pět kol už bude opava ztrácet, ale Boleslav i Jablonec se zvednou výrazně.. Je teprve začátek ligy, musí se sehrát a vypadnout z pohárů

Reagovat
smazaný uživatel

To bych úplně neřekl, podle mě jak Boleslav, tak Jablonec přeceňujete.

Reagovat
Kang & Kodos

Oba týmy jsou slabší než loni. Jablonci odešla půlka sestavy, Boleslavi stopeři a Přikryl, což byl v tý záplavě nevýraznejch hráčů jedinej rozdílovej (když nepočítám Rusáka). Ale v konkurenci osatních to na 4-5. místo stačit bude. Hodně nahoře by podle mě mohlo bejt Slovácko, tam by mohl Svědík udělat podobný zázraky jako tenkrát s Baníkem. A Kopecký v Opavě taky dělá hodně dobrou práci, ale s tim kádrem by byl obrovskej úspěch už jenom 10. místo

Reagovat
sosna

Slovácko dojede na to, že nemají poradnyho útočníka podle mě. Už s Budejovicema měli problém trefit zařízení. Jinak souhlasim, že Jabko a Bolka se po těch změnách zvednou, pac Doležal s Komlicenkem ty góly prostě dají.

Reagovat
smazaný uživatel

A co si myslíš o vás? Co Tandir? Bude posilou?

Reagovat
sosna

Těžko říct, nikdy sem ho neviděl pořádně hrát... Osobně věřím nejvíc Yunisovi, bohužel po redce v prvním kole a Nesporove rozhodující brance minulej týden asi přišel o post jedničky. Latal sice tvrdí, že můžou hrávat i spolu vepředu, ale moc tomu nedavam. Každopádně zbytek týmu šlape a všechno se bude odvíjet od produktivity utoku, tak uvidime.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad se vám bude dařit, Látalovi věřím

Reagovat
smazaný uživatel

V sobotu hraje v tvém kraji Béčko FCB, jenž zahajuje sezónu v MSFL, půjdeš se podívat?

Reagovat
ratusek

až v říjnu do Rosic a na jaře do Velkého Mežiříčí pojedu. oboje bych chtěl, jaká bude situace nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

A ženské budou hrát v Čáslavi!

Reagovat
ratusek

Čáslav mám myslím 3 hodiny

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byla tragikomedie No, jsem zvědavý...

Reagovat
adam77

Rozhovor po zápase s trenérem Baníku -Redaktor fanoušci řvali Pánik ven . Pánik já jsem se svým mužstvem spokojeny vytvářeli jsme si šance a byli jsme nebezpečnější takový je fotbal jednou vám fotbal dá jednou vezme to říkal

Reagovat
db18

Reagovat
Liquid

není nad to když je trenér spokojen po prohře, takto byl i Hadamczik na MS když jsme prohráli se Slovákama a hráli hovno

Reagovat
SuperBanikovec

To už je čistý trolling..

Reagovat
Nadržený šimpanz

Páník mi přijde uplně mimo v poslední době. Velká škoda, že v létě nepřišel Látal

Reagovat
Puskas

On neřekl, že je spokojen s výsledkem, ale s týmem a jeho výkonem, to se nevylučuje ani po prohře.

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela asi zapomněl v kanclu prášky a Bob je teď našel.

Reagovat
smazaný uživatel

Milanek zase nedal pencli?

Reagovat
Lof

Smola Baroš Baník

Teplice

Reagovat
Andis

Evergree českých klubů a hráčů, totální nekopství s neschopností předfinální a finální fáze. Jednoduše řečeno ty kopyta neumí proměnit šance

Reagovat
Kaspar

Lisen momentalni jednicka v Brne

Reagovat
monty25

Nejen v Brně, momentálně vedou celou FNL.

Reagovat
Kaspar

treba by je Zbrojovka nechla hrat na Srbsky kdyz by to udrzeli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Losinho

Postaví jim Lužánky

Reagovat
smazaný uživatel

Už ne

Reagovat
C-M@ster

Líšeň postup

Reagovat
smazaný uživatel

Opava sympatické výhry , vyhrát takto titul by bylo nejvíc. Odchod blázna Skuhravého jim prospěl.

Reagovat
C-M@ster

Chtěl jsem napsat komentář, ale pak jsem si ho rozmyslel, abych tu nezasíral diskuzi jak Baníkovci.

Jen bych chtěl vzkázat všem Kepym a ratuskům ať si nastudují, co se právě teď děje v Rusku.

Já bych nechtěl žít ve státě, kde aby vás zastrašili od účasti na demonstraci za svobodné volby, vtrhnou v noci do bytu vaší 80 leté babičce na razii, jestli tam nenajdou zbraně nebo drogy...

Tady je celý vlákno na twitteru (jsou v něm i videa) https://twitter.com/Fbeyeee/status/1154826385401233408

Reagovat
smazaný uživatel

Céčko, na co si s těmi narážkami na Baník hraješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš debil.

Reagovat
Kaspar

koukat na Zlin nebo Pribram Pribram uz potrebuje zabrat tak tam citim nejakou prasarnu a nechci o to prijit, ale taky chci videt Csapiho

Reagovat
monty25

Atraktivnější je určitě Zlín. Mám Poznara ve Fantasy, protože potřetí za sebou už snad Csaplár nemůže vyjít gólově naprázdno...

Reagovat
Kaspar

asi jo, 8 minut koukani na pribram a to se neda tento "fotbal"

Reagovat
smazaný uživatel

no ve Zlíně to zatím není o moc lepší

Reagovat
Kaspar

Pribram dokonce gol

Reagovat
monty25

Hlavně tam vypadl signál.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem si zas vybral zápas..

Reagovat
smazaný uživatel

Poznar

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

"Žán David Baguel" Tak teď už jsem od O2 slyšel všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Já to automaticky přepínám do původního znění, už na ty idioty nemám náladu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pavel Hochtief nebo Hoftých taky baví.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

tak jsem si to pustil zpětně a to je přesně ten týpek, jak neumí intonovat ...to mě nepřekvapuje, ale znělo to luxusně

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín fans dnes bojkot?

Reagovat
Hokaido

Krásnej gol.

Reagovat
Remt

Na čem sledujete Bohemku? chtěl jsem se mrknout na O2, ale hrozný, každých 5 vteřin zásek, nevím jestli je to mým připojením nebo maj tak na hovno kvalitu přenosu jako skoro pokaždý

Reagovat
smazaný uživatel

problem je v tobe

Reagovat
Remt

Asi ano, máme tak pošahanej internet, že kdykoliv kdy prší přestane skoro jít, to není normální ne?

Ale nedá mi to abych si nepostěžoval na Outúčko, na ceskatelevize.cz se mi málo kdy něco sekne na O2 téměř vždy, to už nebude náhoda + ve spojení s žalostnými komentátory

Reagovat
smazaný uživatel

to je samozrejme normalni, extremne vysoky teploty, extremne nizky teploty, povetrnostni podminky, hustej dest, snih.. vsechno ti negativne muze inet ovlivnit, je to ruzne preprodavany, takze i pokud tvuj poskytovatel primo nevysila inet vzduchem pres radia, tak ho muzou od nekoho nakupovat, kdo to pres radia ma a pak se to projevi u tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že ti rozumím https://prnt.sc/oksw8h

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se mi dělo taky, tak jsem přepnul na Příbram .)

Reagovat
smazaný uživatel

dubstep verze komentáře gut

Reagovat
smazaný uživatel

Už opraveno

Reagovat
Remt

tak tohle se mi tedy na O2 nedělo zas nikdy Mě se jen neustále dokola točí kolečko, musím dávat refresh + klasický záseky několika vteřinový. To ten přenos radši vypnu protože co zásek, to mě píchne u srdce, protože se naseru

Reagovat
smazaný uživatel

Už mi to jede, ale kdyby ty ses nudil, tak ti dám hádanku. Kdo je kdo? https://prnt.sc/oksxo2

Reagovat
C-M@ster

A když stáhneš kvalitu obrazu?

Reagovat
Pride

Příbram udržet!!!

Reagovat
andrew96

Až na Matejova hodně slušný výkon. Obzvlášť Čanturišvili hraje výborně.

Reagovat
andrew96

Malinský konečně trefil centr a hned gól...

Reagovat
iamek

Příbram - Bohemka překvapivě kvalitní fotbal. Akorát Vacek vypadá jak divizní hráč.

Reagovat
OranžováKarkulka

zas minule hrál fakt dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Mikula jak nechápal, za co dostal žlutou

Reagovat
exse

Ty pičo, tak tohle bylo snad ještě horší než Smola. Místo jasnýho faulu na Mikulu má Zlín šanci, dá 2 tyčky a Mikula dostane žlutou za simulování. Sice hrajem hrozný hovno, takže si na to stěžovat nemůžem, ale 2 takovýhle zářezy za 3 kola je dost.

Reagovat
andrew96

Poznar věděl, kde je pravda, neboj.

Reagovat
Losinho

Stěžovat si nemůžem, ale postěžujem si

Reagovat
exse

Řekl slávista. Já to myslel tak, že si nemůžu stěžovat, že bychom kvůli tomu prohráli, ale na to, že to byla velká chyba rozhodčího, a ne jediná, si stěžovat můžu.

Reagovat
exse

Ok beru zpět, už si můžu stěžovat i na výsledek, jasná penalta na Malinskýho.

Reagovat
andrew96

Aha

Reagovat
exse

A ne snad?

Reagovat
andrew96

Hodil tam sebou jak Poznar. Jinak tam nebyl dobrý záběr, ale nasimuloval to slušně.

Reagovat
exse

Ok no, uznám ti to jen proto, že si nesledoval pozorně opakovačky. Ze začátku jsem si taky říkal, že to nejspíš jen zkoušel, ale z opakovačky to bylo jasný, Matějov tam chtěl hrát levačkou balón a normálně ho sestřelil.

Reagovat
andrew96

Mrkl jsem na to ještě jednou a asi to šlo písknout, beru zpět.

Reagovat
Losinho

Reagovat
OranžováKarkulka

zase Voltr ja se poseru

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Góltr!

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
fabec1222

Polák už ukončil kariéru, nebo přestoupil z Prostějova jinam? Či je zraněný?

Reagovat
Greny

Zranen

Reagovat
andrew96

Poznar je špína.

Reagovat
monty25

Havel a Čermák nejsou vůbec v nominaci, takže mám zase dva hráče za nulu.

Reagovat
smazaný uživatel

V klidu, já vsadil ve velkém na Plzeň, sice jsem trefil Pištu a Jánoška, ale sedí mi Hejda, Kovařík a Kalvach, takže to bude zase bída .)

Reagovat
monty25

Nad Hejdou jsem taky váhal, ale nevěděl jsem, jestli bude hrát on nebo Brabec. Tak jsem tam dal "na jistotu" Havla a on hraje Řezník.

Reagovat
Greny

Z Plzně Limba, Kopic, Krmelec

Reagovat
monty25

Ty mám taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Kalvach a Čermák

Reagovat
PavlíčeQ

Mně hráli zatím 4 hráči a všichni za nula

Reagovat
Coutinho10

já Čermáka taky

Reagovat
exse

Hmm sestava Plzně vypadá směrem dopředu hoodně nadupaně, 4+ gólů za kurz 4 je dobrá value.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten střed Karviný vypadá dobře. Dnes jim věřím, že bodují

Reagovat
C-M@ster

5:0 - Krmelec hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

No, 5:0 bych i věřil, ale že by dal Krmenčík hattrick? No, nevím. Myslím, že bude rád i za jeden. Potřebuje tu střeleckou mizérii protrhnout.

Reagovat
C-M@ster

Já mu přeju, aby to protrhl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Ještě dva!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se rýsuje nějaké ukázkové zakřiknutí.

Reagovat
C-M@ster

Ještě jeden!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

snad to dá mám ho ve fantasy po včerejším provaru baníku body potřebuju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

ZKURVYSYN VAŇKÁT, celý to trio rozhodčích jsou špíny.

Jiří Adam potřetí ze tří zápasů videorozhodčí Plzně.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě zaujalo, jak včera říkali zajímavost, že Franěk ze 3 kol pískal 3x páteční zápas

Reagovat
mistr129

Třeba se vždy v pátek vyleje, tak aby neměli na svazu zase ostudu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte, kolik je kurz na vyloučení hostujícího hráče?

Reagovat
smazaný uživatel

dej penci teďkom byla za 2,50 EZ

Reagovat
smazaný uživatel

No pěkně na prd terén vinou počasí kayamba běží, a míč se posouvá tak o 1cm

Reagovat
smazaný uživatel

KRMELEC kapitán ve FANTASY YESSSSSS

Reagovat
Coutinho10

já mu s páskou bohužel věřil pouze v 1. kole ...dnes jsem ho neměl vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Kayamba je super fotbalista, ale je vidět, jak mu dělá problémy vyšší kvalita soupeře. Není na to vůbec zvyklý.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak to může bejt dneska v klidu

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Bex5

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl to ofsajd?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl. Krmenčík nabíhal z hlouby.

Reagovat
Bex5

Hloubi? Sam si nejsem jistej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem si to našel a pravdu máš ty

Reagovat
C-M@ster

Ne, Kayamba byl víc u lajny než Krmelec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Krmenčík gól

Reagovat
Dru Zeree

To byla taková tutovka, že by to proměnil i Kozák

Reagovat
smazaný uživatel

kozákovy by se to po tom jeho kohoutovy sjelo, a trefil by škorpíka nad bránu

Reagovat
C-M@ster

Krmenčík se ostříhal, aby ty hlavičky líp lítaly do brány a hned to je znát

Reagovat
smazaný uživatel

mu to i více sluší pamatuji si jak měl vlasy na ježka, a vypadal jak nějakej teplouš z pompej baru

Reagovat
smazaný uživatel

A Mešanovič?

Reagovat
Dru Zeree

Meši spíš ne

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, tolik šancí zase mít nebudou

Reagovat
Miguel19

Ve fantě Havel, Kovařík a Chorý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dru Zeree

Pavel je prostě konzerva no

Reagovat
smazaný uživatel

já tam naštěstí dal davida dávalo to i logiku

Reagovat
smazaný uživatel

Buď v klidu....já zatím jen odečítal a mám pro jistotu Havla a Čermáka aspoň ten Krmelec se povedl...

Reagovat
monty25

Taky tak, ale na Fortyho by to mohlo stačit...

Reagovat
smazaný uživatel

Kouřil

Reagovat
smazaný uživatel

Galuška fauloval omylem, ale muze byt rad za zlutou.

Reagovat
Dru Zeree

Limba

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl co vidí císař Franz na tom Galuškovi?

Reagovat
C-M@ster

Galuška je dobrej kluk.

Reagovat
smazaný uživatel

To co bylo za grafiku?

Reagovat
smazaný uživatel

To Brabcovo kopání do autu v každé trošku těžší situaci, to je něco hrozného

Reagovat
monty25

Limberský RIP Fantasy

Reagovat
smazaný uživatel

Krmenčík gol penalta 1500 Kč doma ještě ať plzeň vyhraje a 3k EZ

Reagovat
smazaný uživatel

Zase Limba pencle fantasy v piči to zase budu mít 0b do tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Přesně takhle, využívat brejky a ztráty míče domácích na polovině Plzně.

Jinak Petráň při tom penaltovym zakroku vzadu Ten terén je fakt těžký

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle snad ani nešlo nedat Kayamba

Reagovat
Kang & Kodos

Kokot Krmenčík jak ho vyřval

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Super spoluhráč. Dělal, jak kdyby mu nenahrál do prázdný kasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Mihálik tzv. Na Heskeyho.

Reagovat
Fabregas@ole

Tvl, Limba nedostal za takový kaple ani žlutou?

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň zařadila dvojku

Reagovat
Miguel19

Nádhera

Reagovat
pingla

Krmelec

Reagovat
smazaný uživatel

Krmelec hattrick do fanty pomeee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

ten komentář Robert Seldon je taky krása. TO beztak psal on

Reagovat
smazaný uživatel

takze Zdenda in?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

slohovky na ZŠ mají vyšší úroveň

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo,Misa.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Plzeň snad ztratí jindy.

Reagovat
smazaný uživatel

Kubíkův centr, klasik

Reagovat
smazaný uživatel

Čonka

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďme si pro bod.. už by bylo vhodné po těch minulých zápasech

Reagovat
monty25

Obrana Plzně, to byl kauf.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě neodehráli zápas s nulou

Reagovat
C-M@ster

Co teď v předkole LM

Reagovat
smazaný uživatel

v lize

Reagovat
HorajzmAmmann

Šašinka Áčko - Iniesta kundy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak byly 2 nebo 3 minuty?

Reagovat
Kang & Kodos

92:20

Reagovat
smazaný uživatel

To je dost, na to, že se nastavovaly 2 minuty.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle O2 se nastavovaly 3

Reagovat
smazaný uživatel

Podle tabule pomezniho na stadaku se nastavovaly 2.

Reagovat
martin1

I v zápisu jsou 2.

Reagovat
Coutinho10

btw. zatím hodně zajímavej duel mezi náma.... 4:5 dobrý skóre

Reagovat
martin1

Zajímavý bude až do konce. Zítra jen trio Kúdela, Kolář, Matoušek, z čehož máme 2 stejně. Snad se zítra Ševčík s Burenem(nebo snad Doležal) nezblázní a v pondělí budou nějaké body, nebo spíš trochu víc bodů ...

Reagovat
Coutinho10

j, trochu jsem podcenil tu Spartu, ze tam mam pouze Kozaka (ty navic taky) a pak jenom brankare, coz je malo...mel jsem tam dat aspon toho Kangu misto Kopice nebo idealne misto Cermaka

Takto se bude hrat az do konce a vzhledem k tomu, ze nemas Micka a ja Kangu, tak mozna rozhodnou i kapitani, takze si musim dnes vytvorit co nejvetsi naskok, aby si ho zitra uz nedohnal

Reagovat
Coutinho10

tak takhle nejak jsem si to predstavoval sice paska se uplne nepovedla, protoze Mick ma jenom acko, ape hlavns u toho Jablonce vzhledem k vysledku jsem z toho asi mohl ziskat jeste vic, ale i tak dobry....jinak skoda, ze to neni jeste dopocitany, ald pokud se ti neutrhne Kanga, tak by to pro me melo dobre dopadnout

Reagovat
martin1

Nevypadá to pro mě dobře. Snad hlavně Kanga, Hložek a Plavšič trochu(hodně) zabodují, jinak je to bez šance.

Reagovat
Coutinho10

tak nakonec to vypada, ze jsem ten luxusni naskok uhajil...jeste ze tak u tohohle vitezstvi jsem se v zaveru celkem zapotil, protoze to tam porad smrdelo, ze ten Kanga tam jeste neco vymysli, ale nastesti uz pak ne....jinak teda ale dobrej napinavej duel

Reagovat
smazaný uživatel

O2 se neshodlo, komentátoři řekli 2, grafika 3

Reagovat
Greny

Nastavoval 2 tu trojku tam dali beztak kvůli tomu že šel v 90. Na plac Hloušek a ten má trojku ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Vrbovo matoucí střídání

Reagovat
Kang & Kodos

Mindgames. Karvinský viděli trojku, chystali se na nápor v poslední minutě...a hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mirek na tenisu

Mladý sudí se klepal aby Karviná náhodou nevyrovnala. Určitě chtěl původně nastavit jenom 1 minutu, ale pak se rozhodl pro 2. Řekl si, ještě si někdo lehne, nějaký aut, Hruška bude klasicky před výkopem dlouze překládat balon z drnu na drn, upraví si stulpny, vysmrká přes prst a bude rukama vyhánět už odběhlé hráče ještě dál Účastní CL zdržuje doma s poslední Karvinou

Reagovat
Poll Hamm

*Prozatím poslední Karvinou

Reagovat
monty25

Franz nějak nasranej

Reagovat
smazaný uživatel

Kopic po zapase poresi matro a hned bude lip

Reagovat
smazaný uživatel

OT

Poradíte mi prosím nějaký film? Mysteriózní nejraději, děkuji.

Reagovat
Kepy_FCB

Mothman propecies

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mého ČSFD profilu ti z mysteriózních poradim: Pes Baskervillský (1983) s tím, že to je spíš krimi; Mlhu (1980) a Věc(1982) s tím, že jsou to spíše horory.

Jinak z filmů ti doporučím filmy Ed Wood a Nesmiřitelní.

Reagovat
John Obi Mikel

Akumulátor 1

Reagovat
Fabregas@ole

The Prestige

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Kapřík

Fantastický.

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem dokoukal, skvělý

Reagovat
icka

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak jsem taky projel čsfd, víceméně všechno od Finchera (mysteriózní je zejména Seven, The Game, Zodiac, ..). Pak je super Villeneuve, od něj filmy jako Prisoners, Sicario, Arrival. A nakonec taková indie hipsteřina Coherence, sice ta celá pointa příběhu je dost ujetá, ale mně se to líbilo

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji Vám moc za typy!

Reagovat
Bex5

Za me Constantine, jestli je to mysteriozni ... muj tip.

Reagovat
HorajzmAmmann

https://www.csfd.cz/film/45608-osudovy-dotek/komentare/

jeden z nejlepších filmů co jsem viděl...

Reagovat
HorajzmAmmann

a jako fanoušek Jima musím doporučit Číslo 23

Reagovat
Kapřík

Tiché místo není špatné.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář - Coufal, Kúdela, Hovorka, Bořil - Souček, Traoré - Ševčík, Stanciu, Zmrhal - van Buren

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsi načal vlákno o sestavě ty

Já bych akorát vyměnil Traorého a Krále, aby si taky trochu Alex zahrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jenom doufám, že bude hrát Stanciu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, minule bylo vidět, že si s nikým ještě moc nerozumí.

Reagovat
Losinho

Reagovat
John Obi Mikel

Kolář - Holeš, Kúdela, Hovorka, Bořil - Souček, Hušbauer - Ševčík, Stanciu, Zmrhal - Van Buren

Reagovat
RuneSKS

Hušby za Stancia, dokud mu to pálí..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako pálí, nedělal bych vědu z toho, že se minulý zápas "ukopl". Jinak Stanciu mi teda přišel za tu půlhodinu o dost aktivnější, pořád se nabízel, vyzýval spoluhráče, hra se po jeho příchodu na hřiště dost zvedla směrem dopředu. Hušbauer je jiný typ fotbalisty, spíš takový "dirigent", proto by mohl nastoupit pod Stanciem vedle Součka, ale nevím, jestli by to odbránil, jestli by to nebyl průchoďák. Ale je dost možný, že Hušbauer dnes nastoupí v základu a Stanciu dostane zase tu půlhodinku no...

Reagovat
RuneSKS

Taky těžko říct jestli je na tom fyzicky líp než Pepa.. ikdyž to asi zase nebude tak těžký

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Buďme rádi, ze maji formu všichni 3 (i se Ševčíkem)

Reagovat
mistr129

Rád bych viděl Holeše a dva z trojice Hušbauer, Baluta, Olayinka.

Reagovat
NataženýTříslo

Stanciu nesmí nastoupit. Je to jediný způsob, jak mě může lobpoi stáhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

moc mi to nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Žižkov - Sokolov 1:1

Žižkov dohrává v devíti, Sokolov v deseti Co se tam dělo?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha tak Žižkov dal v 93. na 2:1

Reagovat
monty25

Sakra, to mě mrzí, že jsem dneska nemohl jít. To musel bejt mač!

Reagovat
martin1

To musel být zajímavý zápas. Nic tomu nechybělo. 3 ČK, penalta, gol v nastavení, ...

Reagovat
C-M@ster

Pískal Orel...

Reagovat
PavlíčeQ

Dneska bych to rád viděl nějak takhle:

Hrubý - Holík, Jugas, Plechatý, Krob - Hübschman, Považanec - Acosta, Matoušek, Sýkora - Chramosta (Doležal)

Ale bohužel jak znám Radu, tak to postaví kromě gólmana stejně jako v Arménii pěkně s Kráťou v základu. Nicméně by bylo fajn dneska po těch 2 prohrách vyhrát a navnadit se na tu čtvrteční odvetu.

Reagovat
Kaspar

Rada beztak tuhle sezonu uz poleti, povedla se mu jedna sezona v zivote (ta minula) a uz je zase zpatky ve svym prumeru

Reagovat
smazaný uživatel

Hloupost. V Jablonci se mu daří poslední dva roky, ani ve Spartě si nevedl tak špatně jako jeho nástupci, předtím dokázal zachránit myslim Jihlavu a s Teplicema v roce 07/08 dokonce bojoval o titul.

Reagovat
Kaspar

nez sel do Sparty na tech par mesicu tak to byl ten typicky cesky trener, kteryho klub behem sezony vyhodi a hned skoci do jinyho, nekde uz byl i nekolikrat, ale od tech par mesicu ve sparte se z nej zacala delat neco vic, pritom je to obycejny prumerny trener

Reagovat
Kang & Kodos

Protože než přišel do Sparty, tak to byl trenér, kterýho všude vyhodili, nikde moc úspěšnej nebyl, a do toho ještě zkurvil nejlehčí kvalifikační skupinu, kterou jsme kdy měli. Ale na Spartě to šlo (kór v porovnání s tim, co přišlo po něm), a v Jablonci překvapil asi každýho. Udělal skupinu EL a skoro každýho hráče ze základu posunul tak, že po něm sáhla Sparta nebo Slavie. Přitom v Jablonci to s penězma už dávno neni tak růžový, jako za "galacticos"

Reagovat
Kaspar

v Jablonci je to s penezma blby od teto sezony, proto ted rozpustili tam..... ja to myslel jen tak, ze nechapu tu auru skvelyho trenera co se kolem nej objevila, kdyz se mu ted na konci kariery poprvy neco povedlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Hrubý - Holík, Jugas, Břečka, Sýkora - Hübschman, Považanec - Matoušek, Kratochvíl, Acosta - Doležal

Kráťa ❤

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Plejmejkr Kráťa

Reagovat
Coutinho10

Dolezaaal skoda, ze jsem ho nedal jako kapitana

Reagovat
martin1

Reagovat
martin1

a holík má A ... super

Reagovat
Coutinho10

tak to jsem hned ani nevedel...wow to je zacatek

Reagovat
Han střelil první

Ta Opava

Reagovat
Coutinho10

hodne vtipnej ten gol, jak mu to ten rozhodci hodil, pak centr, hlava a gol

Reagovat
Kang & Kodos

Pak že nemůže zasáhnout do hry. Druhá asistence jak víno

Reagovat
djiros

Mešanovič jinak prvním trenérem bude Weber

Reagovat
Coutinho10

krasne to zakroutil

Reagovat
djiros

Je levák?

Reagovat
Coutinho10

myslim ze ne prave ....umi obema

Reagovat
Coutinho10

Murisko....to byla levacka

Reagovat
FCSL

Weber ale dobrá reakce V 32. minutě dvojitý střídání a za 3 minuty gol. Každej by asi čekal na poločas

Reagovat
Coutinho10

nebal se toho

Reagovat
Liquid

Reagovat
Losinho

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec zoufale potřebuje kvalitního středního záložníka

Reagovat
Hokaido

Jablonec od golu teda totálně marnej. Ti sami nevědí, jak můžou být vůbec ve vedení.

S tímhle nemají ve čtvrtek šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna proti nám se musí to seshité kopyto takhle ukopnout.

Reagovat
mario23

Jablonec hrozný, obrana mimo, střed taky. Neví někdo, kdy se jim uzdraví nějakej hráč, kterej by tomu pomohl?

Reagovat
kecipep

Hlavně nechápu tlačenku od rozhodčích

Reagovat
smazaný uživatel

sýkora musí hrát ve středu pole. Lepšího hráče tam nemají.

Reagovat
db18

Kratochvíl

Reagovat
dinss

Na křídle snad nehrál ani v dorostu a v Jablonci ho tam serou pořád.

Reagovat
exse

Jasně ty vole, proti Slovácku a Opavě dělaj machry, ale jakmile přijede 8. tým uzbekistanské ligy, tak se hned poserou.

Reagovat
smazaný uživatel

tak oni se posrali i proti Slovácku, jen to Slovácko nedokázalo využít.

Reagovat
smazaný uživatel

ANKETA: Koho misto Panika? Tech jmen se objevilo docela dost, tak si pojdme dat mensi pruzkum i tady.

Pivarnik -

Somberg -

Svedik -

Sevela -

Galasek -

Sloncik -

Holoubek -

Kozel -

Pokracovani Panika -

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

, , ale pokud zítra neodvolaji strýčka s onanistou, tak to budeme trpět i v derby...

Reagovat
smazaný uživatel

Jen aby se tam ta vyjebana kunda Somberg nechtel udrzet zuby nechty jako tehdy ve Zlejne... Nastesti pro ne ho Petrzela po tydnu prokouknul a vyhodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Vlasta Petržela je formát a má cuch na zkurvene lidi, které nechce mít. Škoda, že si od něj nenechali poradit

Reagovat
Han střelil první

Škoda, že Vlasta není v pořádku, protože jinak jsme teď nemuseli nic takového řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

To souhlasím

Snad se má dobře, už tak rok o něm nemám žádné informace, jen to, že u Prahy v Kácove měl koupit barák.

Reagovat
Han střelil první

Taky nemám žádné info, ale přeji mu hlavně pohodu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Hele možná půl roku nikdo - ať to vezme na půl roku sám Jankulovski spolus Víťou Baránkem (možná i ten Slončík) Prostě nějaký chachar a ať se hledá trenér. Nebo to bude fungovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Celý víkend se na Baníku řešilo, kdo to vezme. Usilovně se na tom pracuje.

Rozhodne zítřek, pokud ti dva nebudou odvoláni, tak do derby půjdeme s nima. Ale to už morálka bude na bodu mrazu a Opava si nás dá k brzké večeři.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli zustanou tak to muzem zase vsadit baraky na nepromenenou penaltu...

Jinak do derby zbyva 5 dni a zatim se nekona zadna medialni a policejni hysterie, to by mohla byt vetsi zabawa nez posledne

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, mi to nějak netrápí. Ale pochybuji, že by to nechali volné.

Mě se to stejně netýká, jsem stále otraven z velkých, megalomanskych výjezdu...

Já raději už menší destinace, ne - li exotiky. Bé tým začíná, ženské mají zajímavá místa, to mě láká více

Reagovat
Han střelil první

přesně. Malé výjezdy jsou super. Já jsem třeba hrozně rád, že jsou Budějky zpátky v lize. Retro výjezd byl luxus.

Reagovat
smazaný uživatel

No, přesně! A pak ty města v MSFL atd. Jak sem starší, tak ty tisicove výjezdy v lize už beru jako zlo, nebaví mě..

A třeba naše ženské budou hrát v nějaké echt vesnici s Čáslavi, ne přímo ve městě

Reagovat
HorajzmAmmann

dneska hrála dobře... ale určitě si nás nepodá. Neprohrajeme. Ale už bez sázek...

Reagovat
smazaný uživatel

A propo, některými vyzdvihovany Svedik...

Jankul ne, ten má dost práce s něčím jiným, Baránek do toho nechce jít.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak naprosto jednoznačně

https://cz4.staticac.cz/foto/compressor/7/f/7fab84712b0d4b4f95e425be8582f746.jpg

ať to stojí co to stojí !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to vyslo, tak bych snad i ten patok zacal chlastat.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
exse

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vidím to na Svědíka a sestup.

Reagovat
HorajzmAmmann

jednoznačně

možná nebo (ale spíš ne)

Ale fakt netuším, zajímavý mi příjde i Kopecký.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Nebo PULPIT

Reagovat
smazaný uživatel

Pulpit ♡♡♡

Ale neni volnej.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

, , ,

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

konecne domaci zapas sice na Jihu, ale nevadi

Sestava: Kolář – Coufal, Kúdela, Hovorka, Bořil – Souček – Ševčík, Hušbauer, Traoré, Zmrhal – van Buren

Náhradníci: Kovář, Holeš, Stanciu, Olayinka, Škoda, Júsuf, Král

Reagovat
smazaný uživatel

Trpiš zapomněl heslo k počítači, tak nemůže měnit sestavu

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, nevíte co je s Băluțou? Jinak sestava dobrá.

Reagovat
Coutinho10

podle me mu moc neveri od zacatku

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ani na lavičce… Měl by dostat šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak prý po operaci zubů začal trénovat až v týdnu a trenér radši dá na lavici připravenější borce.

Reagovat
Coutinho10

jo vlastne...to uz jsem nekde slysel...pravda

Reagovat
PlackaSKS

byl zranšný a spolu s masem ještě hrát radši nebudou

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda už je zdráv.

Reagovat
Coutinho10

aspon se dostal i na hriste

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

6 zápasů = 24 golů

Reagovat
smazaný uživatel

25 :) Kolik je rekord kola?

Reagovat
smazaný uživatel

2 zápasy = 11 gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že fanoušek defenzívy se na to ani nemůžu dívat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Kanár Svědík hype

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl já to za stavu 3:0 přepnu

Reagovat
pingla

já taky kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Boha

Reagovat
Kang & Kodos

Slovácko

My

Reagovat
PISTOLERO

Nechápu jak nás takový nekopové mohli vyškolit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Teplice

My

Reagovat
Kang & Kodos

Podle týhle logiky dáte Slavii kanára

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvtipnější na tom je, že jste hráli i se Slováckem i s Jabloncem

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě nejlepší liga na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Tohle je snad rekord, kdy hrajes jak ponocnej a stejne vyhrajes 6:0. Chudaci moravaci, takovou rychtu si nezaslouzili. Jinak ve ctvrtek na beku krob a sykora kridlo, snad

Reagovat
Kang & Kodos

Nějak nechápu, proč furt zůstává Král na lavičce. Kurva, takovej talent a hraje místo něj Traore

Reagovat
smazaný uživatel

Ta minulá sezóna kdy hrál poprvé anglické týdny a pak byl ještě s reprezentací mu prý dala pořádně zabrat a pořád je to na něm ještě znát. Traoré ale není o moc horší.

Reagovat
Kang & Kodos

To mi neříkej, že Král je z toho v hajzlu a Souček si kope vesele dál

Reagovat
PlackaSKS

souček zvládá hrát denně, to je magor.. a hlavně je teda úplně jinde než ostatní, musí hrát i kdyby měl jednu nohu

Reagovat
smazaný uživatel

Souček je v tomhle už zkušenější a tak.

Reagovat
exse

Reagovat
PhilipS

Traore hraje výborně a taky si zahraje dost až odejde Souček. Je tam prostě strašnej přetlak no

Reagovat
mistr129

Zrovna střed zálohy je nabitej dost, a to je ještě v prdeli Baluta a pořád není ve hře Stanciu, k tomu Ševčík alternuje na křídle.

Reagovat
Losinho

Hlavní důvod je ten, že podle Trpiše se Traoré ze všech nejlíp vypořádal s tou krátkou přípravou.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela mě baví ten Stanciu na lavičce Když ve Spartě hrál i vedle Kangy

Reagovat
smazaný uživatel

A taky jak to vypadalo. Nejhorší Sparta v historii.

Reagovat
RadekVonCZE

Boha může mi někdo říct, jak talent Král a posila, která dala gól sedí na lávce?

Reagovat
Kang & Kodos

Se zkříženýma nohama

Reagovat
Selänne

lol wat

Reagovat
Venny

Jakej volej

Reagovat
Venny

Jakej volej

Reagovat
exse

Co to bylo ty pičo

Reagovat
Kaspar

Sigma krasny dresy

Reagovat
smazaný uživatel

Nešpor, to je fakt taková tupá kunda.. běží rovno a vrazí hlavou do obránce.. o m g

Reagovat
FCSL
Reagovat
mistr129

Reagovat
monty25

Pěknej kotrmelec

Reagovat
RadekVonCZE

Ten kotrmelec

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo byl ten slávista, kterého Plšek nadskočil?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, myslim Coufal.

Reagovat
montaigne33

Brankář Kolář- je oblíbenec Trpišovského- vždy těžil z kvalit. obrany SKS, ale docela často působí nejistě a chybuje... a navíc teď je obrana bez věží- takže přibudou problémy při roh. kopech atd.

Reagovat
Kang & Kodos

Sladký takhle krásně přejde dva hráče a pak nacentruje do prázdnýho vápna

Reagovat
Stannis Baratheon

Kdy už sakra Slavia nastoupí v těch dresech v barvách spřáteleného klubu?

Reagovat
smazaný uživatel

Žeby proti někomu s podobnou barvou jako jsou naše první dresy?

Reagovat
Stannis Baratheon

Dnes by to klidně šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Falta je strašně špatnej, snad se jim co nejdříve uzdraví Zahradníček.

Reagovat
sosna

Reagovat
Kang & Kodos

Kolář má dneska vyloženě svůj den.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Od nějaké 20. minuty už to taková sláva není, je to jenom o gól, obrana děsně nejistá a Kolář dnes zase vypadá jak druholigista. Do zimy se buď musí chytit Markovič, nebo v zimě koupit posilu.

Jinak Coufal krásný gól a Buren hraje moc dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Vantruba je odepsanej?

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem četl od nějakých fanoušků, tak prý ano. Zrovna já bych ho ale neodepisoval.

Reagovat
Losinho

"Kolář nepřesvědčivým odkopem nabídl balon Olomouckým. Míč se dostal až k Pilařovi, který však nedokázal prostřelit slávistické stopery."

Něco, co prostě nemůže chybět v žádným onlajnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář je chyba a tuto sezonu nás to může mrzet, že je jednička právě on.

Reagovat
Blasphemer

Na druhou stranu z toho (zase) nedostal gól. Na to, kolik těch komickejch minel dělá, jich hodně málo nakonec skončí v jeho bráně.

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

Což ale snad nikdy není jeho zásluha. A možná je to paradoxně škoda, protože jinak už by tady třeba nebyl.

Reagovat
Kang & Kodos

Ringo

Reagovat
mistr129

Na stadionu je, ale na fotbal nekouká

Reagovat
Kang & Kodos

No byl otočenej zády

Reagovat
andrew96

Vzal dráhu?

Reagovat
Kapřík

No, Traore sice nehraje špatně, ale jak tam vlítne Král, je ten rozdíl dost vidět.

Reagovat
mistr129

Každej hraje jinak, že jo. Traorého žeru díky těm jeho nohám, on je má snad všude.

Reagovat
Kapřík

To je jasný, je šikovnej. Ale spíš jde o to, kdo z tý nařachaný zálohy bude zatím v základu. A nemůžu si pomoct, Krále je na lavičku škoda.

Reagovat
mistr129

Ono přeci jen teď se hraje jeden zápas týdně, až bude pestřejší program, zahrajou si určitě oba dva dost.

Reagovat
dave30

Myslím, že ho (Krále) trenér potřebuje trochu postavit na zem. Co jsem slyšel (a bylo to přímo z jejich kabiny), tak Alexovi narostl nosánek trochu nahoru.

Reagovat
Kapřík

Aha. Já si říkal, co za tím bude. Fyzicky zase tak špatně nevypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě česko

Reagovat
El-Pistolero-68

To znamena co?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Falta ted.. muzou jit dva na dva a on to tahne k praporku.. na Sigmu dobry..

Reagovat
exse

Ten kluk má sice rychlost a jakš takš techniku, ale fotbalové myšlení a řešení situací level -9000, to je fakt něco hroznýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Mel tam dneska par "WTF" momentu no.. jakoze v negativnim slova smyslu

Reagovat
sosna

Tak určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Látal.. sympoš

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole my vedeme o gol a on tam snad da Olayinku.. borce kterej dokaze vyrobit nejvic brejku pro soupere v historii ligy..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Bořil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo na hrot?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo je to dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

To by se ti líbilo

Reagovat
PhilipS

Mick opět výbornej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kapřík

Reagovat
monty25

Stanciu, dej góla!

Reagovat
smazaný uživatel

ŠKODA

Reagovat
mistr129

On to nezakroutil jak pánbůh do vinglu???

Reagovat
Kang & Kodos

U nás by to dal

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia ho zničila.

Reagovat
iamek

Fans slušne vymazano

Reagovat
mistr129

To už je jako Zmrhalovy centry, ani se nad tím nerozčiluju

Reagovat
C-M@ster

PYRO NENÍ ZLOČIN!

Reagovat
smazaný uživatel

Samo o sobě ne, ale v rukou těch individuí na tribunách se zločinem velmi rychle stává.

Reagovat
monty25
Reagovat
didosh

Reagovat
Kang & Kodos

Simulant

Reagovat
smazaný uživatel

Stanciu Za tohle je tu hvězda. Když takhle padal náctiletej 40 kilo vážící Chramosta, byl za to pranýřovaný a je dodnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Jemelka

Reagovat
mistr129

Jemelka Proske

Reagovat
monty25

Jasná, jako když Olomouc hrála v Plzni...

Reagovat
Kapřík

Jemelka to dal na Řepku.

Reagovat
C-M@ster

Jasná 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná pencle není o čem

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta no.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz nedate gola dementi.. proti takove spatne Sigme.. prokauc jak krava.

Reagovat
mistr129

no to podle mě ně, tam Bořil stál

Reagovat
mistr129

jsem zvědav

Reagovat
HorajzmAmmann

kopl do něj...

Reagovat
HorajzmAmmann

no i když...

Reagovat
smazaný uživatel

On tam nestal, strcil tam nohu pred jeho nohu.

Reagovat
mistr129

Mně přišlo, že už došlápnul a pak do něj teprve kopnul, ale asi se dala

Reagovat
Coutinho10

tenhle typ zakroku uz se tu nekolikrat resil at uz v nas prospech (pamatuju jednou na Sykoru asi v predlonske sezone) nebo ted v neprospech ci v zapase Plzen s Olomouci, pokud se nepletu, tak za tohle se vzdy penalty piskaji, takze penalta to byla, ikdyz jsou na ni ruzny nazory, protoze ten obrance nejde faulovat utocnika, ale da mu nohu do jeho naprahu, ale i tak to je zmareni sance, takze penalta...nastesti nas to nemusi tolik mrzet

Reagovat
Kang & Kodos

Jasná, podobnou pískl nedávno proti Plzni

Reagovat
Coutinho10

tam to bylo evidentnejsi, ale souhlas...za tohle se penalty kopou

Reagovat
Stannis Baratheon

Vždyť ho nakopnul, to bylo zezadu jasně vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Faul jasný, ale nebyl Yunis v ofsajdu?

Reagovat
smazaný uživatel

ne odrazilo se to od hráče sávie

Reagovat
exse

Yunis sice v offsidu, ale zlobit se nebudem.

Reagovat
smazaný uživatel

odrazilo se to od hráče slávie tudíz o ofcajku nemůže být řeč

Reagovat
exse

Takhle offside uplně nefunguje.

Reagovat
Euphael

on je dost pomaly...staci se podivat na oblibene kluby a je zrejme, ze musi brat invalidni duchod jak je retardovany...

Reagovat
smazaný uživatel

no zrovna o těch klubech máš co mluvit. Ať už je září, a tihle trolové jsou v družině

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pica slavia, kurva sigma.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím no, asi jo. Obráceně by se tu ale na nás nadávalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že tak.

Reagovat
monty25

Houska mi asi posral duel ve Fantasy, protože Hovorka bude mít čistý konto.

Reagovat
Kang & Kodos

To je neštěstí

Reagovat
monty25

Minule mi to posral gól Součka v nastavení. Ale ještě počkám na součet...

Reagovat
Coutinho10

celkem nechapu, proc to nemaj jeste secteny...vzdy to meli hned po zapase, ale z moji strany celkem slusny body..jenom skoda, ze jsem pasku nedal Dolezalovi....Mick ma aspon acko

Reagovat
monty25

To mi povídej, já na to čekám od závěrečného hvizdu. Nakonec mi to vychází tak, že bych měl o bod vyhrát, protože Slavia měla jenom 3 rohy. Ale radši si ještě počkám, protože minule mi ten součet taky úplně přesně nevyšel...

Reagovat
Coutinho10

jj

Reagovat
Coutinho10

tak si počítal správně ...gratuluju konečně k výhře

Reagovat
monty25

Díky. Já jsem si vybral smůlu minule, ale Fortyho se pořád drží...

Reagovat
Coutinho10

nz jenom nam dava naskok

Reagovat
2Forty2

Přesně tak. Konečně to někdo pochopil.

Reagovat
C-M@ster

To je piča

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář se raduje jak kdyby to chytil zatímco dělal stojku

Reagovat
Stannis Baratheon

A to měl jako brečet ty vole?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty chudaku

Reagovat
Euphael

Reagovat
mistr129

PRAVDA SE UKÁZALA VY ZRŮDY!!!

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
martin1

Reagovat
Kang & Kodos

kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Ted bych chtel videt Vrbu v obyvaku

Reagovat
smazaný uživatel

To je snad po 10 letech, co proti nam nékdo nedal penaltu

Reagovat
Jakubisko

To zas nee, jen z hlavy pamatuju Lafata jednou v derby nastrelil brevno a jednou nedala Plzen (tusim Horvath). Aspon 5 let to ale bude. :D

Reagovat
smazaný uživatel

Ajo, Horváth. Ale i tak je to dlouho.

Reagovat
John Obi Mikel

To nebyl ofsajd?????

Reagovat
Skleepy

https://twitter.com/rafuk92/status/1155566126841155586?s=21

Ne. Borec se vracel zpoza brankové čáry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Housko ty ses takova lopata. Hrajes uz celej rok velky hovno a ani kopat penalty neumis

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo, v suchým triku. Ještě něco k rozhodčímu: 1. nastavení mělo být tak o 1-2 minuty delší; 2. Možná bych pískal penaltu, když Jemelka strčil do Škody na zemi. Proč do něj strká? Když to porovnám s penaltou Civić-Kuchta na konci minulého podzimu, tak myslím, že i za toto mohla být.

Reagovat
PISTOLERO

Dneska jedeme pro 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vždycky Jen to někdy soupeř nepochopí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

neee

Reagovat
JessePinkman

Uhrát bod by bylo super, ale hlavně nedostat nějakýho buráše. Škoda, že nemůžou hrát Kulhánek s Havelkou. Jinak už se těším na lidi, co přijdou, jen kvůli tomu, že to je Sparta a ještě si vemou nejlépe její merch nějakej.

Reagovat
ratusek

a po 20 minutách dojde občerstvení jako tehdy s Brnem a už nikdy nepřijdou

čekám, že je potrápíte a minimálně bod ukořistíte

Reagovat
Posledni Kovboj

Ja jsem si na ferovku rikal, proc by Sparta mel dostat bura, ze tak spatne na tom nejsme.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Za Hradec dnes "supertalent" Frýdek a mladý Soukeník, proti nim Dukla.

Reagovat
salm0n

,,Ondřej Zahustel není k dispozici kvůli lehkým potížím s kolenem."

Prostě byl odstaven a to se mi líbí

Reagovat
Kang & Kodos

Ale zajímalo by mě, co zas je s Vindheimem. Z tří tejdnů už je zase měsíc. Beru, že nemusí mít natrénováno, ale aspoň na lavičce by bejt mohl, kdyby náhodou

Reagovat
Raylan

Těžko říct no, po Slovácku říkal Jílek, že bude ještě dva týdny v individuálním režimu, než se vůbec připojí k týmu. Podle toho bych čekal zapas tak za dva, tři týdny.

Reagovat
smazaný uživatel

V Budějkách vyprodáno 6000.

Reagovat
Ross Geller

Nita - Sáček, Štetina, Costa, Hanousek - Hložek, Hašek, Krejčí, Kanga, Plavšič - Kozák (c)

Reagovat
doshcz

kdyby mi někdo před rokem řekl že za nás bude hrát celkem pravidelně Hašek, tak bych ho asi dobře vysmál

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba dneska začne proměňovat. Zásobovače tam má.

Reagovat
3M

Link na spartu? O2 mi v ty bouřce nešlape

Reagovat
okorec

pripájam sa k tejto prosbe a vopred dakujem

Reagovat
m.sali
Reagovat
okorec

sú to síce pšonci, ale nevadí ;)

Reagovat
3M

Díky ale nejede

Reagovat
m.sali

bohužel mně jo už sem viděl tu hrůzu a přemejšlim o vypnutí

Reagovat
3M

už mi jede TV tal se taly směju

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Horst taky dvojka ..........jojo, takovýho teď mít

Reagovat
smazaný uživatel

Homolka

Reagovat
Raylan

Vždycky mi dokáže ty zapasy úplně zkurvit.

Reagovat
djiros

Costa

Reagovat
doshcz

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

ty krááááávo

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Pro koho byla ta minuta ticha hoši? Byl jsem zrovna v kuchyni....

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouholetý funkcionář klubu - legenda. Jména mi bohužel vypadávají...

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Čí, jejich?

Reagovat
Riviera Kid

Nějaký Budeojovicak. Jméno jsem nezaslechl. 94 let by měl.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Jo, díky

Reagovat
ratusek

Schranz tvl. zavěsím k tyči a je to, tyhle nájezdy na golmana kdy to trefí do něj, typickej českej kopáč

No divím se, že tu hlavu trefil teď Sparta klasicky

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaal Dinamo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Ty píčo, to je výsměch

Reagovat
Posledni Kovboj

tim spis ze kdo daval ten gol

Reagovat
smazaný uživatel

tem kretenum se snad ani neda rikat obrana, ale spis obrna

Reagovat
Ross Geller

Já nechápu, proč Sparta konečně nekoupí nějaké kvalitní obránce? Vždyť to je rok co rok tragédie ta obrana.

Reagovat
smazaný uživatel

Schranz z psance hrdina během 2 minut

Reagovat
djiros

A Hanousek tam ten míč nechal propadnout proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta Costa šílenej...

Reagovat
smazaný uživatel

Co by ta liga byla bez Sparty My fakt bavíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Štětina a Hanousek při tom golu, klasičtí sněhuláci

Reagovat
Raylan

Kurva tvl. Rosův provar ta obrana..

Reagovat
Hokaido

Čůráci. Jestli Costu do 5 minut nevystřídá, tak ať jde taky do piče. Fakt vymrdanci vymrdaný. Jdu koukat na Prostřeno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Proč vždycky Costa uteče od hráče, kterého má bránit, a stoupne si na brankovou čáru? Tak Sparta dostává spousty gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

Hey ho lets go

Reagovat
smazaný uživatel

No, však Budějovicim chyběj jen 3 hráči, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

A Kanga zpět ve svém standardu, z arogance ztratí míč a teatrálně spadne Už brečím nad evropou

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

coze? vzdyt vyvazel mic a nemel komu prihrat, protoze plavsic vybihal ve sgtejny moment, proto chvili drzel mic, aby si mohl nabehnout,a pak se mu to snazil prihrat

mohl udelat bud tohle nebo ten mic odkopnout nazdarbuh, takze toto reseni bylo urcite lepsi, protoze mic stejne neztratil v nebezpecnem prostorua a jejich akci pozdrzel soubojem.

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš si srandu?? Tohle bylo jednoznačně nejhorší řešení, které mohl udělat. Mohl to kamkoliv nakopnout a nechat obranu zformovat, takhle šel míč hned zpátky. A ještě pak simuluje místo toho, aby se do obrany vrátil . Prostě hvězda...

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc Plavšic a další jsou samozřejmě daleko rychlejší než obráncí Buďějovic, takže kdyby to prostě nakopl do prostoru tak z toho klidně mohla být tutovka. Ale tohle jsou základy. Ty ale Kanga a jeho fanoušci nechápou.

Reagovat
smazaný uživatel

jo tohle je presne to smysleni, proc se cesky fotbal neposouva. vsak co, ze ma hrac more prostoru, radsi at odkopne mic do prdele a ano on je hvezda a kdo jiny nez on by mel ukazovat sebevedomi nez nejlepsi hrac tymu?

jake simulovani, noramalni souboj na hrane faulu, hned se pak zvedl a sel branit.

a coze? jakoze by plavsic by od sveho vapna dobehl rychleji drive k mici nekde na pulce nez obranci budejic, kteri na te pulce stali??

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud má hráč spoustu prostoru a míč ztratí, tak je to prostě lempl a nemá v české lize co dělat. A je fuk jak dlouho o něm budete křičet jaká je to megahvězda a nejlepší hráč týmu.

Český fotbal se neposouvá, protože udělat tohle český talent, tak má po kariéře, zatím co u techle megahvězd se omlouvá vše.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud aspon trochu rozumis fotbalu, tak musis videt, ze je to jasne nejlepsi hrac na hristi, takze pls. kdyby hral dnes aspon z poloviny nejaky cesky talent jako on, tak mu odpustim (a asi i kazdy trener) i dve zavinene penalty a ne jen to, ze ztrati mic 40 metru od brany, a pak jeste zbrdzi protiutok, ze ktereho stejne nic neni

Reagovat
Posledni Kovboj

jen btw, bavis se s urbisem, je ti to jasny?

Reagovat
smazaný uživatel

pamatuješ si, jak jsi mě nadával do debilů, když jsem si dovolil zkritizovat Zahustela?

Reagovat
Posledni Kovboj

do debilu ti nadavam porad, takze ne, najdi mi link

Reagovat
Posledni Kovboj

ok, takze sis zase nasral do drzky, cajk

Reagovat
Riviera Kid

Tak minule zahrajete dobře, tak na vás dám a zase hrajete sracku. To je hrozný.

Reagovat
ratusek

Tak Budějovice nováček doma, navíc proti Spartě. To bude pro ně životní výkon, stejně jako proti Slavii i Plzni. Další zápas hned rupnou

Reagovat
ratusek

Kozák klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle bylo v souboji... Ubral bych smajlíky na jeden

Reagovat
smazaný uživatel

kozak do repre

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Libore, ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

ja si nedokazu predstavit ze by kozak dal nekdy gola

Reagovat
Hokaido

Co chce víc kurva.

Reagovat
djiros

A Kozák pokračuje ve festivalu zahozených šancí

Reagovat
david_villa7

Tak sparta po sto letech udrží v lize nulu, tak samozřejmě vyndá stopera a dá tam Costu, kterej rozehraje tenhle koncert

Reagovat
Posledni Kovboj

To je fakt ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Když nám všechno tak dlouho trvá... Budějky musí mít pocit, že jsou zase v druhé lize.

Reagovat
smazaný uživatel

My vůbec nemáme zálohu. Hašek snad ještě nebyl u míče.

Reagovat
Raylan

Hašek umí jen běhat, nechápu co na něm Jílek vidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Zářivý úsměv

Reagovat
Kang & Kodos

Costu střídat, to je neskutečný

Reagovat
ratusek

Já nadávám při rozehrávce na naše stopery a koukám, že Sparta to má stejné

Reagovat
Posledni Kovboj

Banik is the new Sparta. Ale beze srandy, kdyz jsem na vas koukal tohle kolo, prislo mi, ze hru mate rozmrdanou uplne stejne jako my.

Reagovat
ratusek

absolutně nemá kdo tvořit. Vy aspon máte Kangu, který má záblesky geniality. My nemáme nikoho. Snažil se o to Jánoš, ale ten má jiné ukoly.

Reagovat
ratusek

Hrubý taky bída. Uplně zaspali v přestupáku, ale zase ono, kde toho tvůrce hry vzít. Ale od toho tam je Jankul a bohužel nic. i proto hrajeme ten trapnej pomalej fotbal o ničem

Reagovat
3M

Hašek ten hrb

Reagovat
3M

A i křivý nohy

Reagovat
pytlerLFC

Ten hrb mají všichni na těch dresech, už jsem přemejšlel co to je a nepřišel jsem na to

Reagovat
doshcz

náš nejlepší obránce je Sáček, to asi vypovídá o všem..

Reagovat
Posledni Kovboj

mozna by mohl na stoperu zacit hrat Nita, to uz fakt horsi nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Hasek ten at prosim nestrili

Reagovat
Posledni Kovboj

Hasek ma mit zakazano strilet, to se vi uz od jara do pici

Reagovat
Hokaido

https://streamable.com/shida

Po tomhle to bude zkoušet minimálně rok, než mu dojde, že i slepá veverka občas najde oříšek.

Reagovat
mistr129

Kanga do vajec spoluhráčovi

Reagovat
smazaný uživatel

tu strelu kangy zblokoval kozak nebo se mi to zdalo?

Reagovat
mistr129

malej Liborek

Reagovat
db18

Kozák je fakt zabiják...

Reagovat
Ross Geller

U Kozáka to už není smůla, ale prostě je to kopyto.

Reagovat
doshcz

já bych mu už nenahrál

Reagovat
ratusek

Reagovat
db18

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
TheAdy

Reagovat
ratusek

Kozák klasik

Reagovat
Raylan

Tvl dej na ten hrot Hložka, tohle nejde prostě.

Reagovat
Hokaido

Jako být tam Lafata, tak už 2:1 vedeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Být tam Kvašnák, tak už vedeme 6:0.

Reagovat
Ross Geller

Být tam Cristiano Ronaldo, tak už vedeme 12:0.

Reagovat
smazaný uživatel

9:0, pak by ho sebrali za znásilnění.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák out, jinak to gola nedáte.

Reagovat
smazaný uživatel

ten komentator, ktery pri jakemkoli centru do vapna prepne na jakysi cringe hlas, pusobi strasne na silu a smesne

Reagovat
mayday

To tvoje cringe je na sílu

Reagovat
Hokaido

Útočnej faul? Já bych teda penaltu písknul. Jako nebyla, ale stejně bych jí písknul.

Reagovat
david_villa7

Však se tam Mršič rozmáchl loktama jako idiot, to klidně mohla být penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně komentář, že to Sáček s agresivitou přehnal - tj. naběhl si moc prudce do facky

Reagovat
david_villa7

Jojo, komentátory na O2 celkem vytěsňuju, ty v životě nehráli fotbal ani na tělocviku

Reagovat
Blasphemer

Sice sem neviděl ani minutu, ale... Sparta

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Vy uvidíte zejtra

Reagovat
mistr129

Reagovat
Blasphemer

Prohrát v Pireu a v Budějovicích... to je skoro na stejným levelu, no.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

No tak vidíš to, že tam projedete, sám to píšeš

Reagovat
Blasphemer

Já zatím vidím akorát Spartu, jak teče v Budějicích.

Reagovat
Blasphemer

2:0

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

já se budu smát zejtra káre

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
doshcz

Minulej zápas sem neviděl ale ten Krejčí mi příjde docela solidní. Třeba se zbavíme Frýďase

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Haha, Plavšič

Reagovat
ratusek

Kanga už se na ty zoufalce v obraně nemůže dívat. on si to nemá s kým dát no Nejlepší bylo jak Hanouska nenapadlo jít si pro míč a furt stál

Reagovat
smazaný uživatel

kozohnup se furt vali po zemi

Reagovat
db18

Krejčí v ofsajdu...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To nejde poznat, nemůžou uznat gól.

Reagovat
doshcz

Krejčí v ofsajdu

Reagovat
doshcz

tak možná ne

Reagovat
Greny

Jasnej ofsajd ani nemusí řešit zda míč přešel caru

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď teda nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

jasnej ofcajk, a gol to taky mi přijde stejnak nebyl

Reagovat
pytlerLFC

Zůstal tam Provod dole, offside ani náhodou, ale jestli mají jen tyhle záběry tak z těch to fakt nejde poznat jestli byl gól nebo ne

Reagovat
smazaný uživatel

Kde to ten brankář chytal? Metr za čarou?

Reagovat
Stannis Baratheon

Buď objektivní

Reagovat
smazaný uživatel

jestli tam nema jiny zaber, tak to nemuze uznat..

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Žádnej záber průkaznej.

Reagovat
mistr129

Kde má být ten ofsajd?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Greny

Při zakončení Hložka je Krejčí v ofsajdu a brání Stankovi

Reagovat
mistr129

Jo tak, já čuměl při tý hlavičce pořád

Reagovat
smazaný uživatel

VAR 3 minuty a nikdo neví co se řeší

Reagovat
Banikovec7

Krejčí bránil golmanovi v ofsajdu ne?

Reagovat
exse

Taky si říkám, ikdyž v moment střely už byl spíše za ním. Teoreticky se to dalo brát i jako faul.

Reagovat
Banikovec7

A taky se to tak i bralo podle signalizace sudího nakonec.

Reagovat
Riviera Kid

A zase. Co mu teď do toho sluchátka hodinu říká? Proč se nejde podívat hned?

Reagovat
smazaný uživatel

stejnak je blbost z toho co má za prostředky nemůže uznat zda přešel míč čáru. Takže gol je nelegulérní

Reagovat
smazaný uživatel

legulerni

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

lekulérní

Reagovat
Posledni Kovboj

nelegulérní nelegulérní nelegulérní nelegulérní nelegulérní nelegulérní nelegulérní nelegulérní nelegulérní nelegulérní nelegulérní nelegulérní nelegulérní nelegulérní nelegulérní nelegulérní nelegulérní nelegulérní nelegulérní nelegulérní nelegulérní nelegulérní nelegulérní nelegulérní nelegulérní nelegulérní nelegulérní nelegulérní nelegulérní nelegulérní nelegulérní nelegulérní nelegulérní nelegulérní nelegulérní nelegulérní nelegulérní nelegulérní nelegulérní nelegulérní

Reagovat
djiros

Provod ten ofsajd vyrušil svojí laxností. Gol ale určit nejde, takže nadále 1:0, nazdar.

Reagovat
Firkraag

Jestli to nedostane ten hráč pokutu, tak jsou treneri idioti

Reagovat
ratusek

Tvl to se řeší 5 minut, a po 5 minutách si ho zavolají. ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Raylan

Krejčí v offsidu nebyl.

Reagovat
Hokaido

Easy gol, Hložeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkk

Reagovat
Kixi Syhimour

"Hráči týmu Sparta Praha jsou nyní pěkně naštvaní, protože jim nebyl uznán gól po přezkoumání videorozhodčím."

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Jasnej gól, nevím, co řešej

Reagovat
Riviera Kid

Pokud nemají goal line, tak to nemůže uznat.

Reagovat
ratusek

dyt golman měl nárt za lajnou a bral to holení, nic jasnějšího není

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se dívám toho krejčího tam tahá za dres, že mu ho máem rozerval za mě jasná pence. Gol nemůže uznat pač nemůže říct zda přešel nebo ne

Reagovat
20DollarsInMyPocket

A Homolka ztratil hlas...

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho mám už 15 min. vypnutýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď musí nastavit tak 10 minut.

Reagovat
ratusek

Ty vole jasnej gol a on ho neuzná

Reagovat
Banikovec7

Jasné bránění gólmana a komentátoři si toho za 10 minut nevšimnou

Reagovat
hrundy

Presne tak a dokonce u toho byl v ofsajdu.

Reagovat
Greny

Tak nakonec pískal faul Krejčího na Staňka bych řekl...

Reagovat
Banikovec7

Jinak by byl roh ne?

Reagovat
Kang & Kodos

Do píči, jak to mohl neuznat?

Reagovat
PhilipS

video nebylo průkazný. Správný rozhodnutí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kang & Kodos

Za lajnou byl, leda by ho Krejčí fauloval

Reagovat
Hokaido

Krejčí byl faulovaný, pokud máš O2, tak si to pusť.

Reagovat
Hokaido

Jinak podle selskýho rozumu všichni ví, že za lajnou byl, ale žádnej průkaznej záběr možná fakt není.

Reagovat
Euphael

Reagovat
ratusek

V čem nebylo průkazný? Dyt to bylo zcela jasnej gol

Reagovat
Wambasen

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl jsem, ale

Reagovat
db18

Faul Krejčího na Staňka, přičemž Krejčí byl navíc v ofsajdu, takže by stačil jakýkoli dotek... a nebo balon nepřešel čáru... můžeš si vybrat.

Reagovat
Hokaido

Faul Krejčího? Wtf, podívej se na to znovu.

Reagovat
db18

Je v ofsajdu, takže je to stejně jedno, stačí prostě že ovlivnil gólmana (a to je vidět, že ho svým pohybem poslal k zemi)

Reagovat
Hokaido

Wut? A že jo předtím obránce drží takovou dobu za dres je jako irelevantní?

Reagovat
db18

Je to vzájemné... buď mohl gól neuznat, nebo nařídit penaltu, ale uznat gól ne.

Reagovat
Hokaido

Jak vzájemné? Vždyť ho Krejčí vůbec nedrží a naopak sám má dres staženej, že mu skoro lezou bradavky.

Reagovat
smazaný uživatel

když v čr se žije 100 let za opicema a není goal line technology tak těžko.

Reagovat
Riviera Kid

Neblazni.

Reagovat
smazaný uživatel

Kopal od brány, takže faul.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

To je buzerant, aby chcípnul do rána

Reagovat
smazaný uživatel

Gol nevím, ale měl pískat pencli toho krejčího tam viditelně držel za dres

Reagovat
Firkraag

Má někdo záběr na to, jestli to opravdu byl gol?

Reagovat
mistr129

to nakonec asi ani neposuzoval, vypadalo to na faul

Reagovat
exse

Ani VAR ho nemá.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nějaké screenshoty celé situace?

Reagovat
Hokaido

https://ibb.co/XtRsf68

Tady třeba. Koukám od začátku, Adriana slušnejch 25.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
3M

Reagovat
Raylan

Tvl vždyť z toho posledního záběru to museli vidět kurva

Reagovat
david_villa7

Je to neprokazatelný, takže správně neuznaný, ale z těch záběrů bylo vidět, že Staněk měl ruce natažený dopředu a rukavice na lajně a míč ho trefil někam do bicepsu, takže gól to možná fakt byl.

Reagovat
smazaný uživatel

No ty pico.. jasnej gol a on PODLE VIDEA neuzna.. cesky fotbal v plne krase

Reagovat
HorajzmAmmann

jasnej teda určitě nebyl

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

a proto Sparta teče ,to je jasné

Reagovat
discarda

Takže jako máme VAR ale nemáme goal line technologii ?? super

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

ne ,ta bude až za rok nejdřív

Reagovat
smazaný uživatel

v roce 2050 se dočkáme spolu s prvním spojem vlakovým z čr do německa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

šedá zona. Kokotek Svoboda ti to vysvětlí

Reagovat
smazaný uživatel

To byl brejk teda

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

To nebyl žádnej faul na toho provoda, simulant zasranej

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta.

Reagovat
Firkraag

Už bych to neuznal jen proto, že z metr trefí ležícího golmana

Reagovat
Kixi Syhimour

oni pořád nemají goal line technology?

Reagovat
mistr129

Reagovat
Steve Stifler

dejte jim ten titul rovnou, tohle nemá smysl

Reagovat
Posledni Kovboj

vim, ze se ptam uplne naivne, ale nemaj nahodou tenhe rok DO PICE mit ty idioti goal-line technologii?

Reagovat
Kixi Syhimour

bláhoví

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze se to tykalo Offside-čáry, jinak je pravda, že je video k smíchu.

Reagovat
Posledni Kovboj

jo, mas pravdu...ach jo

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Zahustel se přestěhoval na druhou stranu?

Reagovat
db18

Hanousek

Reagovat
Posledni Kovboj

v kabine mu doufam daj deku

Reagovat
Rarášek

Prej solidní levej bek .

Reagovat
Banikovec7

Jinak teda nechápu proč u nás v lize není aspoň nějaká kamera na čáře, když už nemáme goal line. Z takového záběru nejde nic poznat ikdyby to gól byl.

Reagovat
mistr129

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
exse

Přesně, že není goal line technology chápu, to musí stát víc než samotnej VAR, ale dát kameru na lajnu by nestálo nic.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
TheAdy

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
Riviera Kid

Haha, to je závěr.

Reagovat
Posledni Kovboj

bezte uz do pici kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
Greny

Sparta jde na Csaplara

Reagovat
smazaný uživatel

Taktiky jejich trenérů nefungujou, tak používaj cizí

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To dostane Kladrubák od Sivoka políček, uličník jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Liquid

Reagovat
mario23

Hanousek je sračka, která ve Spartě nemá co dělat. Má jediný štěstí, že má Sparta celou obranu k hovnu, jinak by dávno letěl.

Reagovat
mayday

To není fotbalista, to je akorát atlet.

Reagovat
smazaný uživatel

Není nad sranda nastavení

Reagovat
Kixi Syhimour

No, do hajzlu

Reagovat
Kixi Syhimour

To není ani tak výsměch na Spartu (jsem nezaujatý ), ale na celou situaci

Reagovat
Andis

To je hotovo ta Sparta

Reagovat
Steve Stifler

Ukončete to v poločase, výsledek stejně všichni už ví dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ty tady pláčeš, místo abys ocenil, že se konečně kopou penalty proti Plzni, Slavii i Spartě?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Neslavení gólu

Reagovat
mario23

Já žil v domnění, že goal line technology měli dřív, než VAR.

Reagovat
mistr129

Dali ji na protiúčet

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz se nemůžu dockat toho Trabzonu

Reagovat
Coutinho10

kde je ten Chovanec ?

Reagovat
Kang & Kodos

Prvních 15 minut úplná katastrofa, pak se to celkem dalo do kupy. Ale k čemu je 8 rohů za poločas, když 90% centrů je na hovno, a zbytek zajebe Kozák, kterej už musí regulérně trollit. A posledních 10 minut škoda slov. Na posranýho i hajzl spadne

Reagovat
spider_8

To je boží

Reagovat
HorajzmAmmann

takhle se kopou pecky

Reagovat
smazaný uživatel

to každej nezkusí

Reagovat
Posledni Kovboj

mimochodem, o moc lip se penalta kopnout neda

Reagovat
smazaný uživatel

team chile nesouhlasi

Reagovat
Liquid

Nikšič proti Slovanu

Reagovat
Posledni Kovboj

drz hubu

Reagovat
Liquid

Baví tě to tu být nejhloupější hlava ?

Reagovat
Posledni Kovboj

nejlhoupejsi hlava, ale nejchytrejsi prdel

Reagovat
Firkraag

Hele a tohle byl jako faul,??

Reagovat
Posledni Kovboj

ale ani ne, ale Ubrousek tam po nem hmata jak orangutan, tak proste spadnul no, nedivim se mu ani trochu

Reagovat
smazaný uživatel

tak když atlet hanousek z toho dokáže udělat penclu pač ho tam osahává tak se nedivím.

Reagovat
smazaný uživatel

Sáh na něj (navíc úplně zbytečně) a to se přece nesmí

Reagovat
Firkraag

Jen ať si to vyžerou, kreténi, škoda, že ten centr neletěl 40m nad a nefauloval Zahustel.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl, že ano. Něco jako Dostál na Bohemce.

Reagovat
Posledni Kovboj

csaplarova past, vy debilci

Reagovat
Raylan

Faul na golmana, to jo vy mrdky. Tak to už měl pískat faul na Krejčího jako první. Komedie.

Reagovat
doshcz

penalta hodně mazácká

Reagovat
Hokaido

Jako jestli je tohle penalta, tak co je kurva při tom neuznaným golu ten faul na Krejčího? Ještě jsem si to pustil a on ho obránce takových dobrých 5 vteřin drží za dres, ale to ten čůrák nepískne.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Posledni Kovboj

protoze Krejci nespad ¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
doshcz

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ale jo

Reagovat
C-M@ster

Nepískal bych ani jedno, ale ještě jsem si to teda nepouštěl znova.

Pentla proti Spartě mi přišla celkem přísná

Reagovat
JeséRodriguez

taky ani jedno, ale pak se někdo pořád diví, že ty hráči padaj

Reagovat
Kixi Syhimour

To je fakt vtipné. K čemu je jako to video dobré, když nejsou průkazné ty záběry? Absence goal line technology je zcela mimo a loni snad ni neměli offside čáru, ne?

Reagovat
hrundy

Ofsajd cara porad neni.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

já to mrdám, du do hospody

Reagovat
El-Pistolero-68

PICI, to byl gol na takovych 90 %. Goal line technology zbytecna, co? Hlavne ze je VAR.

Reagovat
Euphael

nebrec

Reagovat
El-Pistolero-68

Zalez.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je vidět kvalita Hanouska. Nic víc než dřevěný kopyto. Umí jen běhat, jinak je úplně k hovnu.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

to je ale 99% hracu v kapr lize

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
ratusek

Borec sám zakopne, ale debil Hanousek na něm má ruce a oni písknou penaltu. Zápasy Sparty baví.

Reagovat
Banikovec7

Kladrubský pojď do Baníku takhle se to kope.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že je mu 33 no

Reagovat
HorajzmAmmann

bude kopat jenom penalty, no...

Reagovat
ratusek

s našim chodeckým fotbalem může hrát ještě ve 45 letech

Reagovat
mistr129

Rozhodčí podělává Spartu, já se toho dožil

Reagovat
smazaný uživatel

sparta se podělává sama už 5 let po sobě

Reagovat
smazaný uživatel

Tato Sparta prostě baví

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Už pošlou domu toho Kozáka?

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Euphael

Reagovat
Firkraag

Nemůžou najít odkaz...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
ratusek

Rozhodčí řežou Spartu i s videem, paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ty dementi nemaj tzv. Boží oko (Goal Line Technologie), takhle je video k ničemu. Jasně by se ukázalo, že to gól není a nemuseli bychom se hádat.

Reagovat
smazaný uživatel

Dvakrát za sezónu. Že se na to Sparta vymlouvá je její problém.

Reagovat
Raylan

Zkus se oprostit od toho, že fandíš Slavii. Goal line by ukázala, že to gol byl. Ho to trefilo do ruky úplně za čárou

Reagovat
C-M@ster

Ty musíš mít v hlavně kompjůtr teda

Reagovat
smazaný uživatel

Byla ta penalta Budějic?

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi strašně líto Hložka nebo Krejčího, kteří opět odvádí výborné výkony.

Reagovat
mistr129

v největší gólovce první nakouří z metru gólmana, a i když to možná gól byl, tak druhý ho zfauluje. 10/10 oba

Reagovat
Raylan

Prej zfauluje

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby ho nahouřil přes celé hřiště, to by byl teprve frajer Z metru musí vychytat golman každého.

Reagovat
smazaný uživatel

co to kurva je?

Reagovat
exse

Krejčí dobrej výkon? Opět?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
NataženýTříslo

Tohle je důvod, proč jsem se rozhodl dávat sparťany a plzeňáky do fanty :D, můžu mít radost i z toho, když vyhrajou. I přes to, že mi to asi fantu podělá a ticket též, dívat se na to mi vše vynahradí.

Sparta nejlepší zápasy! Minulou sezónu Slovácko, nyní ČB. Příští sezonu bych to viděl na Brno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Brno už bylo ten rok, jak spadli. To byl taky top zápas.

Reagovat
kilobyte

Snad se nevrátí, těch se fakt bojím.

Reagovat
Posledni Kovboj

Horst Siegl jeste ze to zhodnoti takovej expert, bez toho bych vubec nevedel, co se deje kurva

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
exse

Jinak ačkoliv to Spartě samozřejmě přeju, tak musím říct, že pokud pískl pentli Budějkám, tak měl i Spartě za faul na Krejčího. Ale vadit mi to rozhodně nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

kundo

Reagovat
db18

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor na Csaplara

Reagovat
nani92

v prípade zostupu Sparty Praha sme ochotní ju zobrať do našej Slovenskej ligy

Reagovat
kilobyte

Sorry, ale to radši tu druhou ligu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
nani92

chápem, že sa bojíte, že by ste ani tú nedali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Hokaido

Zase na Slovensku by byla větší šance, že budeme první.

Reagovat
kilobyte

Radši boj o udržení v druhé než první na Slovensku.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Ranoth

Oni by vyhorali aj vtej nasej sranda lige

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Do záznamu, nejsem nějaký velký kritik Kangy, naopak. Je to kvalitní fotbalista. Ale musí se držet taktiky a musí se umět správě rozhodovat a dál na sobě pracovat. To, jak při jakékoliv jeho kritice naběhne banda fanatiků kteří o něm křičí jak všechno řeší dokonale, jak je to nejlepší hráč a jak převyšuje všechny hráče o parník, opravdu nepomáhá Spartě ani jemu samotnému.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pri tom rohu to mohl pisknout a nemusel, faul tak na 50%, pac takovejch souboju pri rozich je mraky..

ale ten faul hanouska fakt prastil do voci, kdyby to bylo v chumlu a nemiril tam balon tak asi ne, ale jinak spravne odpiskany

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Držení míče

Reagovat
Firkraag

Dostane Costa červenou?

Reagovat
Coutinho10

kazdopadne se mi libi, ze se rozhodci uz neboji piskat penalty proti Plzni, Sparte a i nam, coz nebylo uplne zvykem...ted mame 3. kolo a proti kazdymu se uz penalta kopala

Reagovat
Fakt

Proti nám dokonce už 2

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt, že jo

Reagovat
Coutinho10

zajimala by me statistika, kolik se jich proti tem top tymum kopalo v minulych sezonach, ale vypada to...ze letos to bude suverene nejvic

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
david_villa7
Reagovat
smazaný uživatel

Aby to nebyl další trenér Sparty. Tolik možností už nezbývá

Reagovat
david_villa7

To říkám

Reagovat
David4

Nechápu co tu řešíte , prostě jim Jílek řekl že to dneska zahrajeme na Csaplárovu past , nic víc

Reagovat
Miguel19

Wow, slušně trefeno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Pěknej

Reagovat
Raylan

Kakuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

Gólman zůstal v kabině?

Reagovat
smazaný uživatel

Koláč by to chytil

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář

Reagovat
smazaný uživatel

No, u něj nikdy nevíš.

Reagovat
smazaný uživatel

tezko chytatelny, bomba z prvni, melo to rotaci a hned u velkyho vapna?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale šlo to doprostřed a stál kousek od toho

Reagovat
discarda

byla tam teč

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga chudák ale , že musí takovéhle nekopy tahat sám

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby mu tam Hložek nenatáhl tři hráče

Reagovat
smazaný uživatel

tak samozřejmě hložka tam neberu

Reagovat
ratusek

Kanga

golman sněhulák

Reagovat
doshcz

Kanga

Reagovat
smazaný uživatel

Gooool. Dali jsme gól Budějovicím

Reagovat
db18

Kanga

Reagovat
Kang & Kodos

Dr. Dočkal a arch. Kanga

Reagovat
Blasphemer

docent Kanga

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale rána výstavní

Reagovat
Zephyr

Tohle musí brankář chytat

Reagovat
ratusek

byla tam nakonec teč, to golmana omlouvá

Reagovat
Firkraag

Neměl by ránu doprostřed golman chytit?

Reagovat
HorajzmAmmann

teč

Reagovat
C-M@ster

Ne.

Reagovat
Posledni Kovboj

Ted dulezitej moment. Krejci se stahnul az k Nitovi a spolu s Kangou byli schopny rozehrat. Poprvy za zapas do hajzlu.

Reagovat
ratusek

Kanga je prostě borec, na něm má být postavená hra. Dozadu tomu moc nedá, ale to Jílek musí přizpůsobit jednoznačně ten systém jemu

Reagovat
JeséRodriguez

To je o parník nejlepší hráč Sparty prostě, za ním je o velkej kus Hložek a pak Krejčí. Kozák a Tetteh úplně k hovnu.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hložek super, talent jak kráva.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl co dělali?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Schranz

Reagovat
ratusek

čekal jsem to 10 metrů nad tribunu, takže nakonec dobrý

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To nebyl Schranz, jak si to ťuknul o Hanouska?

Reagovat
ratusek

ajo, já myslel, že narážíš na tu střelu

Reagovat
Riviera Kid

Já jsem snad v naší lize neviděl bezchybně záchrany brejk.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsi neviděl před 4-5 lety žádný zápas Plzně.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak stačilo kdyby si pustil zápas Slovácka 2 týdny zpátky...

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

jak zahraješ záchraný brejk

Reagovat
PavlíčeQ

Včera Pilík s Chramostou vyřešili dva na jednoho až do gólu

Reagovat
Hokaido

Kanga s Hložkem nedávno a ještě myslím Drchal proti Ově.

Reagovat
NataženýTříslo

Ten pocit, když má druholigovej mančaft kvalitnější stadion než půlka prvoligovejch uskupení.

Reagovat
Posledni Kovboj

ok, ted jsem zjistil, ze hraje Tetteh

Reagovat
ratusek

Tetteh je naprostej fail, a prý lepší než Bony

Reagovat
smazaný uživatel

Jednak bych je přestal srovnávat a dále ani Bony nezářil hned.

Reagovat
ratusek

tak Bonyho začátky si nepamatuju. Ale Tetteh nemá naprosto nic, ničím nevyniká. Maximálně v zahazování šancí a nulovou schopnost do kombinace

Reagovat
Blasphemer

třetí černej v rudým dresu na hrišti, kdo se v tom už má vyznat

Reagovat
twerp

Nevíte, jak pustit přes NTB ČT sport, abych se mohl dívat na Spartu?

Reagovat
smazaný uživatel

nijak

Reagovat
h8_sfatto

čekal jsem, že historie se dnes přepíše spíše negativně pro Spartu, když už se mají lámat statistiky, bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Když nemáte útočníka, dejte tam dva. Nebo tři, ono je to stejně jedno

Reagovat
C-M@ster

Ty Budějovice hrajou mazácky.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty lokty

Reagovat
Hokaido

Kanga je prostě výbornej. Mít jeho mentalitu alespoň další tři naši hráči, tak bojujeme o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

trololo

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Hokaido

Myslím to tak, že chce neustále balon, nebojí se hrát a jako jeden z mála vypadá, že ho sere, když prohráváme. Zbytek vypadá, že to má úplně u prdele.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
JeséRodriguez

žádnej alibista

Reagovat
Miguel19

Ten Tetteh je hrozný hovno

Reagovat
Miguel19

A Kozák hned za ním

To jsou polena, to není možný...

Reagovat
exse

Brutálně je melou. Takže je jasný, že Sparta otočí na 2:3.

Reagovat
Raylan

Těžko

Reagovat
HorajzmAmmann

Budějovice hrajou fakt dobře

Reagovat
C-M@ster

Já nevím, jestli je to Spartou, ale připadá mi, že hrát takto Jabka a Bolka v pohárech, tak oba týmy vyhrály.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten šulda s knírkem něco pro Spartu vymyslí, nemám strach.

Reagovat
ratusek

Javorek 6. faul a on ještě nemá žlutou

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží na tom, jak brutální.

Reagovat
Raylan

Hloupost.

Reagovat
ratusek

ale houby, už po třetím faulu to rozhodčí vždy sečte

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem sudí, ale myslim, že takhle to nefunguje.

Reagovat
smazaný uživatel

tady ty lidový slovesnosti z okresu

Reagovat
ratusek

Slavia intelectuals

Reagovat
Kang & Kodos

Tak nemusí to bejt po třetím, ale když jim udělá 7 nebo 8...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Dynamo mě překvapuje, hrajou pěknej fotbal. Takový rychlý přímočarý, žádný zbytečný prcání.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kang & Kodos

Jílek to tim 4-4-2 úplně zkurvil. Nechápu, jak tohle vymrdaný rozestavení může někdo na Spartě zkoušet. Tečeme o gól a Budějice jsou v tlaku. Neskutečná ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tím Haškem to bylo 4-4-1

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Hokaido

Ten Javorek má snad 10 faulů a kartu mu ten píčus nedá. Kdyby to bylo opačně, tak ji Kanga dostane klasicky po třetím faulu.

Reagovat
Raylan

To je normálka, tady se karty dávaj až za 5 faul a proto ta liga vypadá, jak vypadá.

Reagovat
ratusek

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším na standartky v derby.

Reagovat
Kang & Kodos

Kozák

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To už je i na mě moc.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

To byl Kozák?

Reagovat
mayday

Kozáka odvezte někam za město a zastřelte a zahrabte do země... Neskutečnej komik.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
HorajzmAmmann

já se z toho Kozáka pochčiju

Reagovat
Raylan

Tak i podle komentátorů se žluté karty dávají jen za ostrý zákroky.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Le Gunner

Kozák mohl mít už tak čtyři góly ne? Neuvěřitelné.

Reagovat
Raylan

Tohle bylo těžký na gol, ale on si u toho málem zlomil nohu

Reagovat
Hokaido

Taky by mě zajímalo, co komu zase udělal Karlsson...

Reagovat
kilobyte

Tak první zápas vypadal, že na to sere.

Reagovat
Posledni Kovboj

narozdil od koho?

Reagovat
kilobyte

Třeba Hložek a Plavšic vypadali o dost lépe. Ale pokuď na tréninku nevypadá zle, tak by šanci dostat měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tak vidím rychlost Kozáka tak až ho pošlou domů, měl by si vzít radši tágo.

Reagovat
lichna.

Ja si myslím, že mít stejný servis jako Kozák třeba Poznar, tak aspoň jeden gól dal.. Neskutečné, jak velký to je dřevák.

Reagovat
doshcz

stejně by to Tetteh nedal

Reagovat
smazaný uživatel

traged

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Costa klasik.

Reagovat
Steve Stifler

Hezky Costo. To že to ta vymrdaná píča neumí pískat, není tvoje chyba. Pěknej souboj

Reagovat
exse

Jinak ten Provod parádní. Hned bych ho bral k nám.

Reagovat
Bex5

Nevidel jsem zapas ... jak hraje?

Reagovat
Kang & Kodos

Costa 3 vteřiny před skluzem jsem věděl, co se stane

Reagovat
smazaný uživatel

Costa tohle se mi treba libi.. aspon bojuje.. skoda ze by to Tetteh zase zarmdal

Reagovat
didosh

Reagovat
doshcz

Reagovat
doshcz

nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

gooool. Tetteh (VAR nebude?)

Reagovat
ratusek

Bolestínek dal gol ale aspon se mohl jít radovat ke kotli

Kanga opět luxusně

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ledecký

Reagovat
ratusek

dement no, kopne do čelenky

Reagovat
Zephyr

Zas úplně dementní rozhodčí... O půl minuty dříve se odehraje stejný souboj na druhé straně a nepískne nic. Další kontakt pak pochopitelně pískne pro Spartu a je z toho gól

Reagovat
HorajzmAmmann

kopnout do toho Baroš tak má redku

Reagovat
ratusek

a komentuje to ta piča Vymětalíková a další retardi

Reagovat
Euphael

To je extremni píča ty vole

Reagovat
mistr129

Mohl ji rovnou dát i Kangovi za to tleskání

Reagovat
ratusek

Táborský

Reagovat
smazaný uživatel

Smola > Kozák

Poznár > Kozák

Šašinka J. = Kozák

Reagovat
ratusek

Neurážej Kubu

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
doshcz

Jílku tady nejsi v Olomouci. Na střídačce máš nějaký hráče.

Reagovat
NataženýTříslo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bex5

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Liquid

Reagovat
ratusek

Javorek ani po volejbale nedostane kartu. Ten musel Hrubešovi něco slíbit po zápase

Reagovat
Hokaido

Jako tohle je prostě nepochopitelný.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Javorek nemá ještě kartu?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Homolko, pochčij se, ty uřvanej kokote.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď Kozák skvěle

Reagovat
exse

Nemá Provod druhou??

Reagovat
Kang & Kodos

MInuta do konce a Plavšič běží přes celou šířku hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle standartky na kratko v posledni vterine do pici

Reagovat
Riviera Kid

nepochopím.

Reagovat
smazaný uživatel

K čemu jsou ty "podprdy" do nosí hráči na sobě?

Reagovat
ratusek

myslím, že to snímá tep a celkově srdeční činnost.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
Raylan

Plus je v tom ještě GPS, a bere to rychlost, vzdálenost atd.

Reagovat
ratusek

Reagovat
NataženýTříslo

Rovnaj páteř?

Reagovat
doshcz

jak tady někdo psal.. dělá jim to hrby, nic víc, nová móda

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak jim to ale se zraněními nepomohlo.

Reagovat
Liquid

pronáší tím pyro

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele