FORTUNA:LIGA - preview 27. kola

05.04.2019, 08:34, aktualizováno 08.04.2019, 08:57
Previews
Sedmadvacáté kolo české nejvyšší soutěže se dohraje na Spartě. Svěřenci Zdeňka Ščasného zde přivítají trápící se Zlín, proti němuž hodlají napravit předchozí nezdar s Mladou Boleslaví...
Sparta Praha - Fastav Zlín  (pondělí 18:00)
Sparta v minulém kole poprvé na jaře zaváhala, proti Zlínu tak má co napravovat. Hostům se po zimní pauze vůbec nedaří a rádi by letenské překvapili, budou to ale mít hodně složité.

Po famózním vstupu do druhé poloviny ročníku si Sparta brousila zuby na druhé místo. Světlé vyhlídky ale výrazným způsobem narušila prohra v Mladé Boleslavi v minulém kole. Zaváhání letenských ihned využila druhá Plzeň a odskočila na rozdíl osmi bodů. Pražané tak uvízli v zemi nikoho, neboť na čtvrtý Jablonec drželi před víkendem vcelku pohodlný šestibodový náskok.

Kromě ligy se však Sparta soustředí ještě na MOL Cup, v němž v úterý postoupila do semifinále. "Zvládli jsme to a je to důležité i směrem k zápasu se Zlínem. Zase jsme si ověřili, že tenhle tým má vnitřní sílu a kvalitu. Teď ještě cítíme únavu, někteří kluci mají v nohách 120 minut, ale hrajeme až v pondělí, takže budeme fyzicky stoprocentní a musíme to zvládnout," uvedl záložník Michal Sáček.

Zlínu se na jaře tradičně nedaří, což naposledy dokázal doma proti Olomouci, které podlehl 0:2. Ševci tak vypadli z elitní šestky a pod vedením kouče Romana Pivarníka kazí dobře rozehranou sezónu. Nyní navíc cestují na neoblíbený stadion, jelikož na pražské Letné získali od roku 2002 jediný bod. Ani tato statistika nedává Moravanům mnoho nadějí na zlepšení momentální bídy.

Těžkou šichtu čeká na Spartě i Pivarník. "Sparta je mužstvo, které nastartovalo opět určitou proměnu. Zatím se jim to daří, tedy až na poslední prohru v Mladé Boleslavi. Všechny předcházející jarní zápasy zvládli vítězně, tudíž víme, že nás na Spartě nečeká nic jednoduchého. Mají silné mužstvo a domácí prostředí může být pro Spartu výhoda. Doma jsou o hodně silnější, než v zápasech venku, kde to mají hodně těžké. My budeme potřebovat výkon na hranici možností. Musíme být se Spartou hodně aktivní, dobře bránit a využít šance k přechodu do rychlého protiútoku," řekl slovenský trenér.

Domácím v minulém zápase chybělo trio Filip Panák, Bořek Dočkal a Tal Ben Chaim a je otázkou, zda některý z nich zasáhne do pondělního mače. Hostům by měl ještě jedno utkání scházet útočník Tomáš Poznar, jenž si odpykává disciplinární trest.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.34 - 5.45 - 10.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - MFK Karviná  (neděle 15:30)
Dva celky s hodně odlišným průběhem jara na sebe narazí v neděli na Andrově stadionu. Domácí Olomouc je v posledních šesti zápasech nejlepším celkem ligy a jarními výkony se vyšvihla do středu tabulky, zato Karviná si jediné jarní vítězství připsala před týdnem.

Sigma nevstoupila ani do jarní části sezóny nejlépe, neboť hned na úvod podlehla na domácím hřišti Jablonci, poté se však probrala. V šesti zápasech si připsala pět vítězství a čtyři čistá konta, jedinou ztrátou byla nešťastná porážka na Letné po dvou sparťanských penaltách. Před týdnem uspěli Hanáci ve Zlíně, a to zásluhou premiérového gólu Yunise, v nastavení ještě pečetil Lalković. Kaňkou na aktuální reputaci týmu je středeční porážka a tím pádem konec v domácím poháru, neboť si modrobílí do Ďolíčku přijeli pouze pro prohru 1:0. Olomouc v posledních pěti letech s Karvinou nikdy neprohrála, na druhou stranu v žádném z těchto utkání nevyhrál domácí celek. V tomto časovém období sehrály nedělní soupeři pět utkání, v nichž padlo třiadvacet gólů, což divákům slibuje zajímavou podívanou. Ofenzivní oporou domácích je Martin Nešpor, který se prosadil v probíhajícím ročníku již sedmkrát.

"Mají to postavené na jednoduché a agresivní hře, na tom, aby každý hráč odvedl na hřišti maximum. Z tohoto pohledu nás čeká jednoznačně další těžký zápas. Fotbalově si ale myslím, že tady máme hráče, kteří by měli převýšit soupeře. Pak jde o to, abychom se jim minimálně vyrovnali hlavně v tom základním nastavení a nasazení," říká dlouholetý olomoucký trenér Václav Jílek.

Karviná ve středu na Slavii nasadila převážně náhradníky a podle toho také utkání dopadlo. Slezané si z Vršovic odvezli pětigólový debakl, duel byl navíc provázen kontroverzemi v podobě chování slávistických fanoušků vůči trenéru Strakovi. To vše zkazilo radost z předchozího důležitého vítězství s Ostravou, na němž se brankami podíleli Budínský a Galuška. Jednalo se o první velký úspěch karvinských fotbalistů na jaře, neboť do té doby získali pouhé dva body za remízy s Opavou a Teplicemi. Útočná síla zelenobílých přitom špatná není, nejlepší kanonýr Wágner nastřádal už osm branek, dalších šest přidal Budínský.

Hosté jsou přesvědčeni, že se středeční příděl nebude opakovat. "Jsem si jistý, že zápas v Olomouci bude úplně o něčem jiném než úterní pohárové utkání na Slavii. Pro mě je priorita číslo jedna zachránit ligu. V Olomouci bychom rádi navázali na minulou domácí výhru nad Baníkem, při které kluci do puntíku plnili pokyny," tvrdí nedávno jmenovaný kouč František Straka.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Sladký, Štěrba, Jemelka, Vepřek - Falta, Plšek, Kalvach, Lalkovič - Dvořák - Nešpor
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Čolič, Dreksa, Rundič, Záhumenský - Smrž, Budínský - Guba, Lingr, Ba Loua - Wágner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.74 - 3.76 - 5.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha 1905 - FK Mladá Boleslav  (neděle 15:30)
Hodně dlouho trvala série bez vítězství Bohemians, nyní to však vypadá, že se již dostali zpět do formy. Teď je ovšem čeká další rozjetý soupeř, na jaře skvěle šlapající Mladá Boleslav, která bojuje o účast ve skupině o titul.

Deset zápasů. Takovou dobu nedokázali svěřenci Martina Haška získat tři body v nejvyšší soutěži. Do jara také nevstoupili ideálně, po prvních dvou porážkách se ale už rozjeli. V posledních šesti zápasech třikrát vyhráli a jednou remizovali, to vše s čistým kontem, prohráli pouze se Slavií a v Plzni. Mezi tato vítězství se počítá i vyřazení Olomouce z domácího poháru, které pro Klokany znamená historickou účast v semifinále. To vše zní skvěle, výsledky v Ďolíčku už tak skvělé nejsou. Na ligovou výhru domácích se tam čeká již dvanáct utkání, s deseti body jsou Bohemians nejhorším celkem ligy. Poslední ligovou branku na svém hřišti vstřelili na konci listopadu proti Příbrami.

Ve prospěch domácích hraje absence vykartovaného nejlepšího ligového kanonýra Komličenka. Věřím, že absence Komličenka by pro nás mohla být výhoda. On je hráčem, který se dostane do šance a promění ji. Někdy se do ní ani dostat nemusí, ale gól padne stejně. Je to zabiják. Pokud hrajeme s mužstvem, které ve svém kádru takového hráče má, ale pak ve vzájemném utkání chybí, tak to určitě nevnímám negativně," říká trenér Martin Hašek.

Hosté z Mladé Boleslavi ještě na jaře jako jediný tým neprohráli, naposledy překvapivě uspěli v domácím střetnutí se Spartou. Skóre otevřel krátce po přestávce Komličenko, následně z penalty srovnával Kanga, ovšem v závěru vystřelil modrobílým tři body Matějovský. Hráčům z města automobilky se navíc na Bohemku daří, z posledních pěti ligových utkání vytěžili deset bodů, k tomu přidali i dva roky starý postup v poháru. Zmíněná absence Komličenka pro ně však může být velkým problémem, neboť ruský ostrostřelec se postaral téměř o polovinu gólů svého celku. Druhý nejlepší střelec Boleslavi, Tomáš Přikryl, vstřelil pět branek, což není ani čtvrtina těch Komličenkových.

Bojovný výkon očekává lavička hostí. Čeká nás nesmírně náročná bitva o každý metr hřiště a uspějeme jen tehdy, když navážeme na výkon z druhého poločasu vítězného střetnutí se Spartou," tvrdí lodivod Jozef Weber.

Kromě zmíněného Rusa bude jeho svěřencům chybět další vykartované duo Hájek, Takács, domácí se musí obejít bez zraněného Švece.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Hůlka, Krch, Pokorný - Dostál, Ljovin, Jindřišek, Bartek - Reiter, Puškáč, Vaníček
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Křapka, Tatajev, Jugas, Túlio - Bucha, Hubínek - Přikryl, Matějovský, Fulnek - Ladra
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.33 - 3.28 - 3.43
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slovan Liberec - FK Jablonec  (neděle 15:30)
Liberec i Jablonec mají na jaře velmi podobné výsledky a nyní je čeká důležitý zápas. Slovan bojuje s několika dalšími týmy o postup do skupiny o titul, hosté zase potřebují bodovat, aby si zvýšili naděje na účast v evropských pohárech.

Domácí zažili týden plný naprosto odlišných zápasů. Nejprve po parádním výkonu překvapivě odvezli remízu z Edenu, aby ve středu nezvládli prodloužení pohárového čtvrtfinále v Ostravě, přestože od začátku zásluhou Sýkory vedli. V derby proti Jablonci pro Liberec hovoří bilance vzájemných duelů - doma se svým rivalem prohrál jen jedinkrát ve čtyřiadvaceti střetnutích. Tato jablonecká výhra je již více než čtyři roky stará a je také posledním tříbodovým ziskem hostí v podještědském derby.

Slovan je spolu s Bohemians díky osmi nerozhodným výsledkům remízovým králem ligy, na ofenzivní polovině nejvíce spoléhá na pětigólového Potočného a vykartovaného Kozáka, jenž přišel v zimě a stihl již čtyři branky.

Zsolt Hornyák očekává vyrovnané utkání. "Jsem si vědom toho, že jde o lokální derby, které určitě nemá favorita. Jablonec je kvalitní mužstvo, hraje dobrý ofenzivní fotbal, což by nám mohlo vyhovovat. Očekávám kvalitní fotbal. Nebudeme si nic nalhávat, (vykartovaný) Libor Kozák je jedním z lídrů mužstva. Hlavně na hrotu je velmi klíčovým hráčem. Ale Petar Musa dostane šanci a věřím, že ho adekvátně nahradí. Typologicky jsou hodně podobní. I tak věřím hlavně v dobrý kolektivní výkon," říká slovenský trenér.

Jablonec měl na přelomu února a března slabší období, když doma pouze remizoval s Opavou a prohrál v Boleslavi i Plzni, nyní se ale už nejspíš zase rozjel, o čemž svědčí i týden stará jednoznačná výhra proti Příbrami. Postupně se při ní prosadili Jovović, Trávník z penalty a po pauze i Doležal. Dva hráči zelenobílých si mohou v případě startu připsat jubilea. Pro Jovoviće může jít o padesátý ligový start, gólman Hrubý jich má o stovku více. Jablonci bude ze zdravotních důvodů chybět trojlístek Janković, Štěpánek a dlouhodobě absentující Lischka.

Atmosféru a důležitost utkání pochopitelně vnímají i hosté. "Je to derby, oba týmy se na to těší, ještě když je to jubilejní 50. derby. Já věřím, že to bude dobrý fotbal. Působil jsem na obou stranách, mám v Liberci spoustu známých, máme spolu dobré vztahy. Vždy se těším na návrat tam, kde jsem působil. Kozák je kvalitní hráč, ale tak to ve fotbale je, že karty přicházejí. Nám minule s Příbramí chyběl Hovorka. Liberci přijdou jiní hráči, kteří teď třeba tolik nehráli, a rázem je to méně čitelné. Liberec má možnosti tam postavit jiné hráče," tvrdí jablonecký kouč Petr Rada.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Fukala, Kačaraba, Karafiát, Hybš - Breite, Oscar - Malinský, Potočný, Pešek - Musa
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holeš, Hovorka, Břečka, Sobol - Hübschman - Jovovič, Trávník, Považanec, Vatajelu - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.99 - 3.12 - 2.71
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - FK Teplice  (neděle 15:30)
Absolutně z formy jsou na jaře fotbalisté Ostravy a o dříve poměrně klidnou pozici v elitní šestce se budou muset prát. Jedním ze šesti aspirantů na pouhá dvě místa jsou i Teplice, ty po dvou domácích úspěších ztrácejí na Slezany jen čtyři body.

Jediným výsledkově povedeným zápasem Baníku po zimní přestávce je únorové vítězství s Libercem, to také ale bylo poslední radostí. Od té doby dokázali Ostravané pouze remizovat s Mladou Boleslaví, jinak čtyřikrát prohráli, a to se soupeři, s nimiž to bolí obzvlášť. Šlo totiž o tři z největších rivalů Spartu, Slavii a Karvinou, ve Vítkovicích přišla i porážka od tabulkového konkurenta ze Zlína. Reputaci si Páníkovi svěřenci napravili alespoň trochu ve středu, kdy z poháru po prodloužení zásluhou branek Baroše a Šašinky vyřadili Liberec, zřejmě oblíbeného soupeře.

Baník zvládl s Teplicemi první vzájemný duel této sezóny, kdybychom však chtěli najít další jeho vítězství, museli bychom pátrat až do listopadu 2012. Situaci mu neusnadňují ani četné absence. Ze zdravotních důvodů chybí obránci Šindelář a Pazdera, karetní trest vyřadil ze hry Šašinku a středopolaře Hrubého.

Domácí budou stoprocentně chtít navázat na úspěch z MOL Cupu. "Věřím, že nám vydrží nasazení, co jsme ukázali s Libercem. Jen takovým způsobem můžeme ta utkání vyhrávat. Teplice na jaře hrají výborně. Udělaly šňůru bodů, jsou nepříjemné. Proti Spartě v poháru ukázaly, že si to umí rozdat s kýmkoliv. Rozdíly mezi mužstvy jsou minimální, záleží na přístupu a oddanosti hráčů," je přesvědčen trenér Bohumil Páník.

Vývoj teplického jara je opačný než v případě Baníku. Na úvod přišly dvě porážky následované remízou v Karviné, poté však Skláři využili četnějších domácích zápasů a získali devět bodů ve čtyřech zápasech. Velké odhodlání ukázali i v úterním pohárovém střetnutí se Spartou. Kvůli Plavšićově brance prohrávali, v nastavení ale Jeřábek vyrovnal a gólový účet prodloužení otevřel Hošek. Sparta ale ještě zvládla srovnat a byla úspěšnější i v penaltách. Teplice spoléhají především na rozjetého křídelníka Horu, který v pěti předchozích zápasech vstřelil pět branek. Chybět naopak bude vykartovaný Shejbal a zranění Moulis s Krobem.

O úspěchu svého družstva nepochybuje ani Alois Hyčka. "Jedeme tam urvat body, Baník má v nohách také těžký pohárový zápas a v lize se trápí. Jaro nemají super, nám se daří, takže snad na to navážeme, dotáhneme se na ně a situaci jim zkomplikujeme. My jsme sice v poháru nepostoupili, ale zápas se Spartou se nám povedl, takže hlavy dole nemáme. Navíc jsme zjistili, že jsme kondičně velmi dobře připravení, takže v tomhle snad budeme mít navrch," říká teplický bek.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Mešaninov, Procházka, Stronati, Fleišman - Fillo, Jirásek, Jánoš, Kuzmanovič - Diop, Baroš
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Jeřábek, Čmovš, Hyčka - Hora, Ljevakovič, Kučera, Žitný - Trubač - Jindráček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.87 - 3.68 - 4.52
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
1. FC Slovácko - Viktoria Plzeň  (neděle 18:00)
Jedna z posledních šancí na postup do elitní desítky čeká na fotbalisty Slovácka. Ti se v poslední době potýkají se ztrátou formy a zbytečné ztráty tak musí vykompenzovat proti druhé Plzni, jež se po dvou porážkách vrátila na vítěznou vlnu.

O Slovácku se chvílemi tiše mluvilo i jako o nenápadném aspirantovi na první šestku, od konce února ale jsou jeho starosti spíše existenční. Čtyřgólový příděl v Edenu jako by Jihomoravany vykolejil a celek z Uherského Hradiště od té doby nedokázali zvítězit. Naposledy si pro porážku přijeli na sever Čech, konkrétně do Teplic. Bilance s Plzní je pro domácí navíc přímo katastrofální, jejich poslední ligové vítězství je téměř třináct let staré. K dobru je možné přičíst jen úspěšné prodloužení a postup v poháru před rokem a půl. Nadějí Jihomoravanů je alespoň téměř kompletní kádr, neboť chybět bude pouze Janošek.

O tom se rozpovídal i asistent trenéra Svědíka Michal Šmarda. "Až na Janoška, který nebude hrát po dohodě klubů, máme k dispozici kompletní kádr a zvažujeme několik herních variant. Ve všech ale budeme muset vycházet z precizní defenzivy a z brejkových situací, které ovšem budeme muset proměňovat. Jinak nemůžeme pomýšlet na to, abychom s úřadujícím mistrem bodovali," řekl.

Po úspěchu Plzně v zápase se Slavií to vypadalo s útokem na obhajobu titulu ještě nadějně, před reprezentační přestávkou se ale tyto úvahy přesunuly spíše do teoretické roviny. Přišel totiž čtyřbrankový debakl na Spartě následovaný další porážkou v Teplicích. Ani poslední vítězství nad Bohemians nebylo přesvědčivé. Viktoriáni promrhali dvougólový náskok, který jim dal Beauguel, a až v závěru rozhodl Chorý. Modročervení budou kromě dlouhodobě zraněného Krmenčíka postrádat také Koláře, nejistý je i start Beauguela.

Velkou důležitost duelu přičítá i Pavel Vrba. "My jsme v situaci, kdy každá další ztráta je hodně bolestivá. Víme, že pokud Slavii chceme dohnat, ztrácet nemůžeme. Slovácko hraje o záchranu, chce se dostat z té poslední šestky. Bude to zápas, kdy obě mužstva potřebují získat body, a o to to může být zajímavější. Slovácko každý zápas doma hraje velice urputně a chce získávat body," tvrdí úspěšný plzeňský lodivod.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Juroška, Hofmann, Kadlec, Reinberk - Daníček - Navrátil, Sadílek, Havlík, Kalabiška - Zajíc
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Hubník, Pernica, Limberský - Procházka, Hrošovský - Petržela, Čermák, Kovařík - Chorý
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.74 - 3.26 - 2.22
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Dukla Praha - Slavia Praha  (sobota 19:00)
Vedoucí tým ligy Slavia v minulém kole pouze remizovala a tento nezdar chce odčinit na půdě poslední Dukly. Ani armádnímu klubu se naposledy nevedlo. Oba týmy tak mají co napravovat.

Domácí se na pražské derby nenaladili zrovna nejlépe. V minulém kole totiž nechaly body v Opavě, navíc se propadli zpět na poslední místo, jelikož Karviná si poradila s rivalem z Ostravy. Trenérovi Romanu Skuhravému tak zhořkl návrat do města, kde v minulosti působil. Týden poté již ale přemýšlí nad tím, jak překvapit vedoucí celek ligy a pomoci Dukle v těžkém boji o udržení.

Na těžký zápas se samozřejmě připravovali také hráči "Myslím si, že dlouhodobě hrají hezký, účelný fotbal a tam, kde jsou, se nedostali náhodou. Musíme hrát extrémně dobře," prohlásil Jakub Podaný, jenž se vrací po trestu za žluté karty podobně jako Uroš Djuranović, jenž minule pykal za obdržení červené karty. Do utkání naopak zcela jistě nezasáhne kapitán Dukly Branislav Milošević, který vyfasoval od disciplinární komise jednozápasový trest za nasimulovanou penaltu proti Karviné.

Ani hostům se o minulém víkendu nezadařilo. Sešívaní v domovském Edenu nečekaně klopýtli a s libereckým Slovanem remizovali 1:1. Zaváhání slávistů využila druhá Plzeň, která stáhla náskok hlavního konkurenta v boji o titul na sedm bodů. Svěřenci trenéra Jindřicha Trpišovského tak stále mají komfortní náskok, avšak zaváhání proti Liberci jistě chtějí na Julisce odčinit. Už jen proto, aby se co nejlépe připravili na čtvrteční historické čtvrtfinále Evropské ligy proti anglické Chelsea.

Na Duklu se tak Slavia důkladně připravovala. "Očekáváme povedený výkon a zisk tří bodů. Soupeř hraje v trochu atypickém rozestavení, ale stěžejní stejně bude, jak do zápasu vstoupíme my a naše hra. Dukla je tým ve spodní části tabulky, hraje o holý život. Vždy je v zápase co ztratit, oni by byli určitě spokojeni i s bodem," uvedl asistent hlavního trenéra Jaroslav Köstl.

Sešívaným schází dlouhodobý marodi Jakub Hromada a Stanislav Tecl. Poranění třísel zase stále trápí zimní posilu Petra Ševčíka. Fit je naopak Peter Olayinka, který se na Julisku jistě těší, neboť v minulosti reprezentoval barvy Dukly. Nigerijský fotbalista byl společně s Miroslavem Stochem a Vladimírem Coufalem úspěšným střelcem v podzimním vzájemném střetnutí, které Slavia ovládla v poměru 4:1.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Hruška - Bezpalec, Raspopović, Ostojić - Hadaščok, Hanousek, Tetour, Doumbia, Podaný - González, Djuranović
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Frydrych, Kúdela, Ngadeu-Ngadjui, Bořil - Král, Hušbauer - Masopust, Traoré, Zmrhal - Olayinka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 14.00 - 7.04 - 1.23
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
1. FK Příbram - SFC Opava  (pátek 18:00)
Souboj ligových nováčků načne program dalšího kola. Domácí Příbrami se na v poslední době nedaří a vážně jí hrozí, že se zaplete do bojů o záchranu. Ani Opavě se na jaře doposud příliš nevedlo, avšak naposledy přemohla Duklu a další cenné body chce vybojovat i u Litavky.

Doposud bídné jaro fotbalistů Příbrami nevylepšil ani výkon v posledním kole na hřišti Jablonce. Obrana Středočechů zase pro jedno uspořádala den otevřených dveří, dokázala, proč je suverénně nejhorší defenzívou v soutěži a ze severu Čech se vracela po prohře 0:3 s prázdnou. Premiéra novému kouči Romanu Nádvorníkovi tak nevyšla podle představ a se svými svěřenci zůstává na nelichotivém čtrnáctém místě.

Naopak Opavanům se předchozí utkání po delší době vyvedlo a proti Dukle si připsali první tříbodový zisk po zimní pauze. Slezané poskočili na jedenácté místo a jejich vyhlídky na záchranu jsou rázem mnohem růžovější. Celou sezónu, proti Dukle nevyjímaje, táhne SFC skvělými výkony čtyřicátník Pavel Zavadil. Veterán v žlutomodrém dresu je téměř dokonalým vzorem fotbalové vytrvalosti pro své spoluhráče. Nyní se Zavadil vrací do Příbrami, kde v roce 2003 působil.

Zkušený záložník by na trávníku neměl chybět, Opavě však určitě budou citelně scházet vykartovaní Jan Žídek s Tomášem Smolou. "Tomáš byl hodně platný. Vždyť dal už svou osmou branku, ale budeme ho muset nějak nahradit. Jsem rád, že už nastoupil Mates Hrabina. Málokdo si to uvědomuje, ale dostal se do velké formy a byl jedním z našich stěžejních hráčů. Teď se vrátil a věřím, že se bude lepšit zápas od zápasu,” nastínil po výhře nad Duklou kouč SFC Ivan Kopecký své plány na další zápas.

Ani domácí nepůjdou do zápasu v kompletním složení. Dlouhodobě chybí útočník a bijec Miroslav Slepička, který se zotavuje se zlomeniny nohy. Zdravotní trable v poslední době trápí též Jana Rezka, jenž laboruje s bolavým kolenem. Rekonvalescenci zase absolvuje náhradní brankář Marek Boháč.

Oba nováčci se v probíhajícím ročníku poprvé střetli na konci října. Pro Slezany šlo o první domácí zápas v Opavě poté, co předešlá utkání museli odehrát kvůli rekonstrukci stadionu v Brně. Premiéra jim však vyšla na jedničku, neboť Příbram rozstříleli pěti brankami. Středočeši tak mají SFC rozhodně co vracet.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kočí - Nový, Kodr, Chaluš, Jablonský - Hlúpik, Soldát, Tregler, Voltr - Matoušek, Fantiš
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Hrabina, Simerský, Svozil, Helebrand - Zavadil, Schaffartzik - Jurečka, Janetzký, Zapalač - Juřena
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.49 - 3.46 - 2.99
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha26212364:1965
2.Viktoria Plzeň26184439:2558
3.Sparta Praha26155645:2350
4.FK Jablonec26135847:2444
5.Baník Ostrava26116932:2939
6.FK Mladá Boleslav26107946:4037
7.Fastav Zlín261131231:3336
8.Slovan Liberec2698927:2335
9.FK Teplice261051130:3535
10.Sigma Olomouc261041230:3734
11.SFC Opava26861236:4030
12.1. FC Slovácko26931427:4030
13.Bohemians Praha 190526681225:3526
14.1. FK Příbram26751429:5926
15.MFK Karviná26551630:4820
16.Dukla Praha26541721:4919

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (783)

Přidat komentář
PlackaSKS

Příbram - Opava 2:1

Dukla Praha - Slavia Praha 1:3

Sigma Olomouc - MFK Karviná 1:1

Bohemians Praha 1905 - FK Mladá Boleslav 0:2

Slovan Liberec - FK Jablonec 1:1

Baník Ostrava - FK Teplic 0:1

1. FC Slovácko - Viktoria Plzeň 0:3

Sparta Praha - Fastav Zlín 1:0

Reagovat
Puskas

Máš tam překlep.

Reagovat
PlackaSKS

Tech tam po neděli bude víc..

Reagovat
Puskas

To je možné, ale mi jde o ten jeden ve 3. řádku od konce, ve 3. znaku od konce.

Reagovat
PlackaSKS

Tak nějak jsem tušil, který se ti bude líbit nejméně. Zvažoval jsem jestli 0 nebo 1..

Reagovat
Puskas

V takovém případě je nejlepší napsat 2.

Reagovat
PlackaSKS

Když vy hrajete.. Hrozně.

Reagovat
Puskas

Vím, vím, ale ukopeme to. Tak jako na podzim.

Reagovat
Kang & Kodos

Myslel to chybějící E u Teplic

Reagovat
Greny

Reagovat
PlackaSKS

Kurva to není třetí znak!

Reagovat
Salfovic

Plzeň a tři góly

Reagovat
PlackaSKS

Třeba se minule rozstrileli

Reagovat
Salfovic

Spíš vystříleli.

Reagovat
Mirek na tenisu

Baník Teplice vykulčí. O tom nepochybuji.

Reagovat
Andis

Prosímtě a sázíš to taky?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím vždy gól, dva mimo

Reagovat
PlackaSKS

no baník už si mě natírá na chleba ale příště už jen 1/0/2, přesný výsledek jsem netrefil snad nikdy...

Reagovat
lichna.

Pokud chceme zůstat v TOP6, případně ubojovat to 5.místo, tak musíme vyhrát. Protože v Plzni a Jablonci se body budou získávat těžko. Pokud zahrajeme s nasazením, jako ve středu proti Liberci, tak se o nás nebojím. Pokud to bude jako proti Karviné, tak dostaneme čočku..

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ne TOP09

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Charvat mluvi hezky. Snad si to pusti i mistni sdruzeni mladych komunistu aby je presla ta touha po zakazovani, udavani a zavirani. Ale je to asi naivni predstava...

Reagovat
smazaný uživatel

On tam dobře mluví, že je směšné to škatulkování, že ty lidé hned musí být nějaké lopaty a mají zkurvené životy... A lidově, že fotbal není divadlo, že tyto pokřiky tu byly, jsou a budou, leč se to někomu nemusí líbit atd. atd...Na to, že je žurnál, mluví opravdu zajímavě

Reagovat
Puskas

Tak plno lidí určitě vítá možnost se vyřvat a má to jako hlavní náplň svého života, dav to pak v nich ještě více rozpumpuje, třeba to vědomí vlastní důležitosti, že jsou součástí většího celku a že právě oni jsou ta pravá Sparta, Slávia atd.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zas moudro dne, mít náplň života se vyřvat...

Je to blbej chorál starej x let a najednou je každý pohoršen a už se dělají skoro osobnostní profily lidí, že jak je možné si dovolit zazpívat si...

Reagovat
Puskas

Je fuk, jak je ten chorál starý, děláš, jako by lidem začal vadit až od neděle. Je plno těch, kterým se nelíbil už dávno, jen se ta kauza teď více rozmázla a vyjádřilo se k ní více lidí. To Tvé zas působí dojmem, jako by měli být lidi zticha a nesměli to kritizovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Kritizovat si mohou, co chtějí, ale je směšné, že se to začíná řešit najednou teď... Z komára se dělá zbytečný velbloud.

Reagovat
Puskas

Pozdě, ale přece.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pyroman

Reagovat
Mirek na tenisu

Liga se 12 účastníky a zápasů jako je Příbram - Opava budeme ušetřeni. Tím se omlouvám fanouškům obou klubů ale taková je realita. Když jsem viděl bombastickou upoutávku na tohle El clasico na ČT sport představa nadšením zapařeného Vláška u mikrofonu a přemoudrého Němce Josefa mě docela vyděsila

Reagovat
Puskas

Němec mi právě přijde jako jeden z mála v pohodě.

Reagovat
Mirek na tenisu

Strašný plácal. Jeho špičička už je legendární. Je otravný svým nadšeným hodnocením akcí nebo radami, jak by to udělal kdysi on, pravda kdyby to uměl když si vzpomenu na jeho chaotickou hru s jedinou přednosti ostrým startem na míč...

Reagovat
lichna.

Já si ten fotbal třeba s radostí pustím.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mne je to třeba šlágr kola díky sázce, která jede už od začátku sezony. Dnes je dle mého rozhodující zápas, takže si po dlouhé době pustím něco jiného než FCB.

Reagovat
Mirek na tenisu

Masochisto

Reagovat
Puskas

Abys ho v průběhu s nechutí nevypínal.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

naše liga je nej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

Nikdo tě nenutí na to čumět.

Reagovat
Salfovic

Ještě to tak. Stačí že je člověk nucen za to platit.

Reagovat
sosna

Pravda. Taky nám to hýbe rodinným rozpočtem.

Reagovat
Pablos

Reagovat
lichna.

Reagovat
Pride

Reagovat
Rarášek

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
gunner123

Reagovat
F.Torres

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Infi

Reagovat
Salfovic

Kapříci si rybník sami nikdy neupustí, zbytečné tohle řešit. Spíš čekám, že tu ligu ještě rozšíří, aby bylo víc zápasů

Reagovat
Mirek na tenisu

Přeji dobrou zábavu při špílech Budějovice-Karviná nebo Ústí nad Labem-Pŕibram jako bonus doporučuji Varnsdorf-Vlašim.

Reagovat
smazaný uživatel

nefňukej

Reagovat
ZB 07

Mně třeba tento zápas přijde zajímavej. Oba týmy jsou pro ligu zpestřením a mrzí mě, že to večer neuvidím.

Reagovat
Mirek na tenisu

Já si při nabídce fotbalu na všech kanálech co mám už vybírám. Kdysi jsem koukal na všechno neb byl 1-2 špíly za týden. Teď jsem byl v pondělí zvědavý na úroveň druhé ligy a pustil si Ústí-Budějky. To byla hrůza! Většina těch kluků měla problém zpracovat balon, kličku uměl málokdo, zmar...a to hrál první s tuším pátým v tabulce. Stadion byl vhodný tak na celostátní spartakiádu.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to ani 5 let, co by eliminace 13.-16. účastníka znamenala ligu třeba bez Slavie, Baníku (a při sestupu 12. týmu) i Liberce a Teplic. Tak bacha na to, z toho se pak snadno stane střelba do vlastní nohy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

Ale z tenisu bys měl bejt na takovej fotbal i natěšenej. Mrd ho na jednu stranu... mrd ho zpět na druhou polovinu... a takhle furt dokola, než se nějaká ,,akce" chytí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Sobota 15:00 a zapas typu Pribram-Dukla je pohlazeni po dusi, Mirku. Neber nam tahle umelecka dila

Reagovat
smazaný uživatel

furt je to ale prvni liga a ty hraci neco malo umej.. doporucuju se zajit obcas podivat na nizsi souteze nebo nekam do zahranici

Reagovat
Firkraag

A zrovna to byl tak 3x lepší fotbal než Teplice-Sparta

Reagovat
bobis21

Vidím že dneska v TV šlágr kola

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
božský John

Banik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za tři týdny brate snad naviděnou !

Reagovat
božský John

Doufam!

Reagovat
Salfovic

Slavie-Bohemka je jasná, takže je akorát otázkou, kde se odehraje druhý zápas.

Reagovat
Coutinho10

nebo Slavia - Baník by taky nebylo špatný

Reagovat
lichna.

Míčky už se dostávají do varu..

Reagovat
Coutinho10

jsem zvědavej, kdo bude losovat

Reagovat
božský John

Jestli jsou ve VARu, tak jasna Bohemka doma a penalta pro Slavii

Reagovat
Kang & Kodos

Vždyť vás to musí nudit

Reagovat
Coutinho10

nene nenudí já mám losy hrát...ať už to je Mol Cup nebo EL

Reagovat
Kang & Kodos

Mě by to nebavilo, kdybych věděl, že se bude hrát doma s nejlehčím. Slavie-Bohemka za barák

Reagovat
Coutinho10

já si myslim, že klidně to může bejt proti Baníku....ten by možná mohl bejt snadší

ne teď vážně...před tím byla výhoda, že to bylo rozdělený na nasazené a nenasazené, takže ta šance na dobrý los byla větší, takže teď už to je loterie, ale i tak tam je celkem dost lákavých variant, tak uvidíme, co nám to přinese

Reagovat
PlackaSKS

snadší je dobrý slovo

Reagovat
Coutinho10

to je moje zkratka

Reagovat
PlackaSKS

a já myslel, že by byli jak hratelnější, tak opálenější

Reagovat
KingMaster13

Tak si bezďák no

Reagovat
Kang & Kodos

V Ostravě takhle prosázeli všichni, a stejně nějak žijou dál.

Reagovat
KingMaster13

Ve stanu nějakou dobu a pak si to můžeš vyhrát zpátky A doufám, že si tě namažu na chleba ve fantě, Zdendo nebo spíš Stramo

Reagovat
Kang & Kodos

Hrajem spolu? To kdybych věděl, tak tam hodim víc sešívek

Reagovat
KingMaster13

Já tam hodil schválně Kangu, protože jsem věděl, že ho tam dáš

Reagovat
Kang & Kodos

Tak toho musí dát každej, kdo tomu rozumí

Reagovat
KingMaster13

No jo tak nějaká ta penaltička by tam bejt mohla

Reagovat
Pablos

*já rád losy hřát

Reagovat
PlackaSKS

baník doma by byl ted asi nejslabší soupeř... nějak ale tušim spartu na letný

Reagovat
Coutinho10

j Baník doma by se mi asi taky zamlouval, ale nemůže to jít do nekonečna + už se ruší nasazené x nenasazené, ale vzhledem k tomu, že nám všichni předhazují Bohemku, tak bych se nedivil, kdyby opravdu vyšla a tak by ji přivolali

Reagovat
PlackaSKS

já bych od nich sice nečekal tak odevzdanej výkon jako posledně, ale zase byli v Edenu asi to nejhorší co přijelo krom béčka karviný no.. každopádně doma baník nebo bohemka by bylo super. sparta na letný trošku za trest

Reagovat
Coutinho10

j chtělo by to využít tý slabší formy Baníku...asi by to nebylo 4:0, ale i tak bych věřil víc než proti kousavý Bohemce

Reagovat
lichna.

Dostanete nás doma a Sparta doma dostane Bohemku, aby bylo reálné finále S.

Reagovat
PlackaSKS

skoro

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Shevchenko

přání: Baník-Bohemka, Sparta-Slavia

tip: Slavia-Bohemka, Sparta-Baník

Reagovat
Coutinho10

Yeeeeeeeeeees Slavia doma

Reagovat
Coutinho10

omg rudoši

Reagovat
PlackaSKS

měl sem podobný reakce. nahřáli jen jeden míček, idioti

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Shevchenko

kundy slavisticke aspon mate rudochy.

Reagovat
Coutinho10

ještě si stěžuj

Reagovat
Shevchenko

No už jsem spokojeny.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Coutinho10

ještě aby ne a pak, že mi nahříváme míčky

Reagovat
Shevchenko

No jen aby to nezapadlo, 10. domácí zápas z posledních 11.

Reagovat
Coutinho10

to uz je historie

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Joooooo sme ve finale!!!!!

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

píči

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
PlackaSKS

už se ti vyplatí koupit permici do Edenu

Reagovat
Kang & Kodos

O ničem. Beztak vám zavřou sektory

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Shevchenko

yeeeeeeeeeeeees

Reagovat
lichna.

YES! Teď ještě prosím doma!

Reagovat
Wyrda

Bohemka Yes!

Reagovat
Wyrda

Kurva jo doma!

Reagovat
doshcz

derby sem chtěl, ale doma

Reagovat
Coutinho10

během pár týdnů bude 3x u nás

Reagovat
doshcz

právě no

Reagovat
Coutinho10

to je solidní masakr ale...něco jako playoff série v hokeji

Reagovat
doshcz

bude to zajímavý doufám že na ten pohár pošlou VAR

Reagovat
Coutinho10

j chtělo by to ...už si ani nepamatuju, jestli v loňském finále s Jablonecem byl, ale asi jo, tak by měli, protože jinak tam tutově bude zase něco mimo, jako za starých časů

Reagovat
Greny

A jedno bez tribuny sever

Reagovat
Coutinho10

i to je bohuzel mozny

Reagovat
KingMaster13

Tak půjdeme na jih no

Reagovat
FCSL

Slavia zase nejlehčí los

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
F.Torres

Reagovat
icka

Reagovat
Euphael

Reagovat
pingla

finále Slavia - Baník by mohlo být super

Reagovat
Banikovec7

Co to je za los ale, borec to roztoci, pocka az se to zastavi a pak do toho 2 minuty hledi a zkouma ktery vybrat

Reagovat
Coutinho10

aby vás procpal do finále

Reagovat
Banikovec7

No nejvic viditelne to bylo u vas u nas aspon odklonil hlavu.

Reagovat
Coutinho10

tim to nezachrání

Reagovat
smazaný uživatel

První runda a Slavie doma, to se musí posichrovat ! Akorát sem byl nervní, aby sme nešli vzápětí na porážku my

Reagovat
Shevchenko

Joooooo

Reagovat
Puskas

To by šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Greny

Se špatně nahřáli míčky?

Reagovat
PlackaSKS

Se počítalo s Teplicema

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to losování Slavie, kdy se zamíchalo míčkama, frajer pak koukal do té misky, ruku nad míčkama a čekala čekal, než vylosuje Slavii doma...No ty vole...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Shevchenko

Žádné překvapení, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Čeče, já těm konspirancím moc nevěřil, resp. mi to bylo volné, že Tvrdík furt doma, ale po dnešku...A ještě, když přičteš smutný xicht Bílka, který řekl, že derby by si přál raději o kolo pozdějš...Tak ty vole...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přece by si nevylosovali derby

Reagovat
KingMaster13

Blbouni ale nahřáli jen jeden míček

Reagovat
mrtvej ofsajd

že bude hrát slavia doma byla jasný předem...vyšší vliv

jen to chtělo Baník nebo Bohemku. Bude to náročnej program

Zkurvená nadstavba

Reagovat
smazaný uživatel

blbečku

Reagovat
Blasphemer

Dobrej los. Finálová dvojice bude asi nejzajímavější za posledních pár let, ať už tam z těch čtyř postoupí kdokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

takže ted teoreticky stačí rubnout bohemku a poháry jsou v příští sezoně jisté, ne?

Reagovat
Puskas

Problém je, že to samé si říkají klokani.

Reagovat
smazaný uživatel

říkat si to můžou, rozhoduje se na hřišti(a v hledišti)

Reagovat
Puskas

No, neříkej "hop", dokud nepřeskočíš, jak by právě klokani řekli. S tou naší formou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

Ne.

Reagovat
lichna.

Nejsou, už neplatí, že poražený finalista přebírá místenku po vítězi poháru..

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
bobis21

Pokud nevyhrajem finále tak to myslím půjde na dalšího v lize (což nám teda taky může pomoct k pohárům, ale jistota to není)

Reagovat
Coutinho10

tak

Reagovat
Shevchenko

Jak to je, když jsme remizovali s Bolkou u nich 2:2 a doma 1:1, tak máme lepší vzájemné zápasy, nebo by v tom případě rozhodovalo celkové skóre?

Reagovat
Salfovic

Stejné vzájemné zápasy, v lize to pohárové pravidlo o gólech venku neplatí.

Reagovat
Coutinho10

Na konci sezony bude k určení pořadí použito následujícího klíče:

1. vzájemná bilance

2. brankový rozdíl

3. počet vstřelených branek

https://s5.sir.sportradar.com/chance/cs/1/season/54789

Reagovat
Posledni Kovboj

Los byl jasnej. Derby se vzdycky dobre prodava, a jelikoz na svazu vedi, ze Sparta je schopna klidne to zmrdat i doma s Bohemkou, neni na co cekat

Reagovat
Kepy_FCB

S Teplicema se to zase plánova ně vypustí

Reagovat
Pablos

co to je za plán, nesnažit se udržet si to 5. místo např. ?

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Greny

Už za hodinu Příbram - Opava bez VARu a s Královcem

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Se divím, že se Královec nehodil marod.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

To je stejně vtipný, že to furt dokola cpou na první tři týmy (který jsou od sebe momentálně 7-8 bodů) místo aby podchytili tyhle záchranářský zápasy. Taková Dukla dostane od Slavie rychtu s videem i bez něj, proč to tam proboha je? Nebo mohl bejt VAR na Baníku s Teplicema, kde jde o top 6. Ale ne, místo toho bude na Slovácko-Plzeň. Komedianti

Reagovat
Greny

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mistr129

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Euphael

Reagovat
raduinho

Reagovat
Hokaido

To je prostě skandální.

Reagovat
smazaný uživatel

Jarda Jagr

Reagovat
Coutinho10

na O2 je v multidimenzi i kamera primo na nej

Reagovat
Losinho

Tak to počkej až si na střídačce bude kontrolovat suspík

Reagovat
Coutinho10

jinak jsem zvedavej na nas duel...docela jsem u par hracu vahal, tak uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

projedu to stejne. Z dnesniho zapasu mam Matouska co je u vseho a je nejaktivnejsi a stejne nema nic

Reagovat
Coutinho10

j ja mel velky dilema Matousek x Fantis, ale nakonec i vzhledem k rozestaveni, kde se psalo, ze Fantis bude vejs, tak jsem ho dal a zatim dobra volba

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Za chvíli to začne. PŘÍBRAM - OPAVA. To bude pokoukáníčko

Reagovat
mickey mouse

pouze pro gurmány

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

hledám vhodnou vhs, abych si to i nahrál na pozdější časy

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Coutinho10

Matoušek si to zase vodí ....tak snad na to naváže i v příští sezoně

Reagovat
Greny

Nemyslim si

Reagovat
Greny

Upřesním to ještě.. nemyslím si že na to naváže ve Slavii

Reagovat
Coutinho10

j toho se taky trochu obavam, proto jsem psal snad, ale verim, ze i on pujde nahoru i u nas a zvykne si na nas herni styl, kdyz konecne absolvuje celou pripravu

Reagovat
FCSL

Vodí no, ale řešení dost mizerný. 3x do vápna, z toho 1 špatná střela a 2x nepřesná přihrávka. Ale herně o parník nejlepší, o tom žádná

Reagovat
Greny

OT : Isport: titulek o barazi

Dynamo vede 4:0 stav utkání 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Už to je 4:0

Reagovat
Greny

zřejmě přišla dámská

Reagovat
Greny

Smska* Pica

Reagovat
mistr129

Šeredně to podcenili

Reagovat
Greny

Ofsajd

Reagovat
Coutinho10

misto toho 1:0

Reagovat
Greny

A to je to proč volám že by měl být VAR všude nebo nikde... Takhle rozhodčí chybné zmaril gólovou šanci...

Reagovat
Coutinho10

j jako souhlasim...tak snad casem to vyjde

Reagovat
Kepy_FCB

Opava už bez clavinu ?

Reagovat
Pablos

už jim to prej za to nestojí

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou nějaký zvadlý no

Reagovat
Kepy_FCB

Kingue top jméno

Reagovat
smazaný uživatel

Mingazov gola hlavou, to nevymyslis

Reagovat
KingMaster13

U nás taky nějakej ten gol hlavou dal

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze proti Boleslavi

Reagovat
KingMaster13

Bohemce myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Nekdy na konci ligy to bylo

Reagovat
KingMaster13

jj asi 26. kolo

Reagovat
Greny

OT: ta expreska s Chimbondem .... pak ať se nedivím že se jim smeji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
mickey mouse

postranní je kokot

Reagovat
Losinho

Dobrej zářez

Reagovat
Greny

Ten pomezní tam je úplně na hovno

Reagovat
Coutinho10

tak na zarezy 1:1

Reagovat
Shevchenko

Rozhodčí zařízl Starku

Reagovat
Shevchenko

Fantiš tam má to baníkovské srdíčko

Reagovat
Kepy_FCB

Super mač

Reagovat
Coutinho10

tam to padá

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tobě to vynuluje Fantiše

Reagovat
Coutinho10

velká škoda toho smolnýho golu no

Reagovat
Coutinho10

a ja az ted zjistil, ze ho ma zapsanej Kingue

Reagovat
smazaný uživatel

právě to jsem myslel

Reagovat
Greny

Těm je i jedno do jaké branky to pálí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Pěkné to Helebrant uklidil

Reagovat
Kepy_FCB

Opoku opravdová opora Opavy

Reagovat
lichna.

Pak že to bude nudný zápas. Miluju tuhle ligu.

Reagovat
Salfovic

Taková gólová přestřelka

Reagovat
Kepy_FCB

Matoušek se má ještě hodně co učit a zlepšovat

Reagovat
smazaný uživatel

To ano, ale stejně je jasně nejlepší hráč jeho typu v lize.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
lichna.

Zelenka teď dvakrát nazval Matouška Janouškem. To jako vážně?

Reagovat
Greny

Se mu nechtelo říkat celé jeho jméno tak to zkrátil no

Reagovat
smazaný uživatel

Jako moc pěkný zápas

Reagovat
Coutinho10

Kočí top zákrok ...to si zaslouží nějaký bonusový body

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Švenger má prostě v kariéře smulu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
salm0n

Matoušek To je běžec, ne fotbalista

Reagovat
Salfovic

Připomíná mi Petrželu, rychlej, dobré vedení míče, ale většinu akcí posere.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, jen těch akcí má daleko víc a je tak i daleko produktivnější. Hlavně je mu teprve 20, je to jeho první sezóna v první lize a většinu proseděl. Takže má spoustu času na finální fázi zapracovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty poslední šance se divím, že se k nim vůbec dostal. On už se někdy od 60. hlásil o střídání a bylo na něm vidět že už má dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí, rychlostních typů je v našem fotbalu málo a taky jsou potřeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou super zápas. Příbram zasloužená výhra.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

celkem škoda, že kromě Slávky večer se dnes nic odpoledne nehraje...klidně něco z tý neděle mohli přesunout na dnešek

Reagovat
Banikovec7

Slo by jedine Slovacko - Plzen a to si vybralo O2 do hlavniho prenosu, takze to asi taky muselo byt v nedeli.

Reagovat
Coutinho10

nebo Olomouc - Karviná ne ? My jsme taky hráli v úterý a hrajem v sobotu....to zase neni tak krátká doba

když vezmu ty, co hráli pohár ve středu, tak ok, ale zrovna Karviná si myslim dnes mohla hrát

Reagovat
Banikovec7

No a co Olomouc?

Reagovat
Coutinho10

jo vlastně...ta hrála na Bohemce tak nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Bex5

Reagovat
lichna.

Jsem zvědav, kdo to posere...

Reagovat
Kang & Kodos

ABY TI NIKDO NEPŘIJEL NA SRAZ!!!!!!!!!!!§§§

Reagovat
didosh

Reagovat
Bex5

Dal bych ti něco za trest vypít.

Líh ... na.

Reagovat
Coutinho10

tak asi očekávaná

Sestava: Kolář – Coufal, Kúdela, Ngadeu, Bořil – Král, Souček – Masopust, Hušbauer, Stoch – Škoda

Náhradníci: Kovář, Olayinka, van Buren, Deli, Ševčík, Frydrych, Traoré

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych nechal Bořila sedět, protože ten akorát dostane 8 žlutou a na derby bude Zelený

Ngadea nahradíme

Reagovat
Coutinho10

j to je vlastně pravda no ...tak snad si to pohlídá

Reagovat
Kang & Kodos

No Ngadeua se sedmi žlutejma jsem v sestavě fakt nečekal, kurva A co je se Zmrhalem? Jednou si dám to kopyto do sestavy, a on neni ani na lavičce.

Reagovat
Coutinho10

naštve

Trenér Jindřich Trpišovský se kromě dlouhodobě zraněných Jakuba Hromady a Stanislava Tecla nemůže pro venkovní utkání s Duklou spolehnout na služby Jaromíra Zmrhala, kterého na poslední chvíli ze hry vyřadily lehké zdravotní potíže.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Coutinho pořešil

Reagovat
Coutinho10

Deli by si pripadne taky poradil

Reagovat
Greny

takze do derby bez trojice : Kral, Boril, Ngadeu ?

Reagovat
Coutinho10

jsou zkušený a navíc to taktizování neni úplně záruka úspěchu...i Sparta na to třeba před minulým derby dojela, jestli si dobře vzpomínám, tak šetřili hráče a stejně ten zápas prohráli a my naopak riskovali a vyhráli, takže každý 3 body maj stejnou hodnotu do tabulky

Reagovat
Kang & Kodos

Legendární šetření Kangy Rupli jsme bez něj ve Zlíně, pak se v derby stejně vyžlutil, a po dvouzápasový pauze dostal redku na Slovácku, tak stál další dva zápasy

Reagovat
Coutinho10

tak a my naopak Hušbyho nešetřili a byl z toho nások

Reagovat
andrew96

Legenda praví, že Pennerovi z toho znovu narostl mullet.

Reagovat
KingMaster13

Jako upřímně my jsme v pozici, že ani jeden by nebyla ztráta Možná Král ale máme za všechny náhrady

Reagovat
smazaný uživatel

Bořil by byl ztráta

Reagovat
KingMaster13

Bořil je vždy o derby zralej na redku teda

Reagovat
fabec1222

Stream na Slavii?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fabec1222

Reagovat
didosh

Reagovat
Kaspar

bude fanta pokracovat i v nadstavbe?

Reagovat
Coutinho10

ja myslim ze jo, ale pouze tech 5 kol...ta baraz tam nebude

Reagovat
Coutinho10

Maaaaaasoooooooooooooo wow Škodak super pas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skodak prihravka jak od Xabiho Alonsa

Reagovat
Coutinho10

naprosto dokonala

Reagovat
smazaný uživatel

I jeho nejvetsi hater Ozzy ho musi pochvalit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kaspar

nadhera, ale uz jsem byl nasrany ze to zadrbali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

woooooooow to je laaahuuuudka Joga Bonito Oleeee

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný gól

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole, to jsou komici Bezmozek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Chyba Bezpalce samozřejmě, ale Rada taky dobrej komik

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Nemel moc co delat.

Reagovat
Losinho

Podklouznutí smolný, ale pak jak nešel ani do zákroku.. ale jako je to jedno

Reagovat
smazaný uživatel

PEPA

Reagovat
Coutinho10

Jooooooohohooooooooooooooo destrukce

Reagovat
smazaný uživatel

Krasa s nadherou zatim

Reagovat
Kaspar

ale jinak Skuhravy zachrani Opavu tim ze po jeho odchodu prestanou hrat ten naivni hura fotbal a zaroven jako bonus vezme o patro niz Duklu

Reagovat
Coutinho10

a ted ten naivni hura fotbal hraje s Duklou

Reagovat
Blasphemer

kéž by

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skuhravý je kašpar

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho
Reagovat
Blasphemer

Dukla

Reagovat
mistr129
Reagovat
Coutinho10

Hanousek jak prase a ani karta

Reagovat
smazaný uživatel

Ted je to hurá fotbal z obou stran

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak chutná karma, doufám, že Skuhravý spadne přímo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bosko

na zacatku byl trapnej pokus o vtip jednoho primitiva a misto, aby se za tu traparnu stydeli, tak to jeste rozmazou aby to hovno vic smrdelo

Reagovat
Hiko

Reagovat
smazaný uživatel

Eeeeh

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
mistr129

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo, poločas kvalitní, dá se na to koukat. Prvních cca. deset minut byla Dukla s námi vyrovnaná ne-li lepší, pak to ale zlomil gól a potom to do třetího gólu byla prostě šikana. Všechny tři góly luxusní, ale vyzdvihl bych přihrávku Milana Škody, ta byla top a od něj trochu nečekaná. Potom se už hra zase zklidnila, ale hrajeme to v pohodě a v tomhle mači už se snad ničeho nebojím.

Reagovat
KingMaster13

Dukla nám to ale hrozně usnadňuje, nehrají žádný beton a proti takovým týmům je prostě radost hrát

Reagovat
smazaný uživatel

A jsem rád, že dal góla Stoch. Na jaře se dodneška v lize netrefil, tak snad ho to zas nastartuje.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

Loool to byla akce pres brevinko Husby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Husba 2 goly, Škoda 2 asistence

Reagovat
Coutinho10

Jako by Hušby ten gol ani nechtel, jak se podival na pomezniho a jenom rozhodil rukama a rekl: tak jo ok, gol beru

Reagovat
ondrasch77

Tak ono to vypadalo z první, že byl v ofsajdu...

Reagovat
Coutinho10

j jako možná jo, ale stejnak to bylo takový neobvyklý, že jakoby vůbec nevěřil, že to bude platit

Reagovat
ondrasch77

Dokonce si myslím, že v ofsajdu byl minimálně tělem, ale nestudoval jsem to.... A jak ho "dobíhali " obránci, tak to přišlo asi i jemu samotnému...

Reagovat
Coutinho10

kouknu pak na pozápasový studio, kde to rozeberou, ale ofsajd určitě nebyl podle toho, co ukázali během zápasu

Reagovat
Coutinho10

tak Ševčík po delsi dobe...jsem na nej zvedavej

Reagovat
Coutinho10

Bóřa bez karty

Reagovat
smazaný uživatel

Duranovič

Reagovat
Greny

Škoda byl nadšeněj když stridal

Reagovat
Coutinho10

Kolar na blizsi

Reagovat
Greny

Kolář

Reagovat
Losinho

Frydrych šup pátej

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář Ale dneska zachytal jinak docela dobře

Reagovat
Miguel19

Pěkně stáhl Bořila s čistým kontem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda a Podaný jsou kamarádi, ne? Pokud dobře pamatuju

Reagovat
Coutinho10

prej pohladil Krale video

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

VAR

Reagovat
Coutinho10

Holenda

Reagovat
Kaspar

proc se ten rozhodci nejde podivat rovnou ? to mu pokazdy reknou hele neco tam asi bylo ale kdyztak se podivej jestli chces, ja tu na to koukam a nevim?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, ale kdyby sel rovnou, tak se usetri spousta casu

Reagovat
Bosko

Chapu, ze ho nechce vyhodit aniz by to videl, ale zabery byly tak jasny, ze mu mohli po jednom zaberu rict at se na to jde rovnou podivat. Nevim co tam tak trvalo

Reagovat
fabec1222

wtf co tam dělaj

Reagovat
Losinho

Holenda > Vémola

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Klasická holendovice, TKO v druhým poločase

Reagovat
Losinho

Doručeno

Reagovat
Greny

Když jsme u toho je někde stream na Vemolu?

Reagovat
Losinho

Twitch.tv/8_no_mercy_6

Reagovat
fabec1222

Holenda životní sezona

Reagovat
smazaný uživatel

Ten komoušskej stoleček s monitorem je hodně smutnej...

Reagovat
Firkraag

Hele, nemá to bejt penalta, i když je hra přerušená?

Reagovat
Coutinho10

taky se celkem divim, ale ti komentatori to nejak obhajili, tak uvidime ve studiu nebo az se to bude rozebirat v nejakym dohrano plus nebo tikitaka

Reagovat
Firkraag

komentátoři jsou mentálové, těm se Limberský vystaví sám do ofsajdu při penaltě...

Reagovat
PlackaSKS

neměla. to by ho musel trefit až po rozehrání.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
F.Torres

a ono ještě nebylo písknuto, že může rozehrát? Kdyby ano, tak by musel zahrát penaltu

Reagovat
PlackaSKS

písknutí není rozehrání, ale pouze pokyn k rozehrání. k rozehrání dojde až při dotyku s míčem a k tomu zřejmě ještě nedošlo.

Reagovat
F.Torres

před pár lety jsem koukal tuším AC-Barcelona. Před rozehráním rohu stáhnul tuším Nesta nějakýho hráče a byla nařízena penalta.

Reagovat
PlackaSKS

to jsem neviděl, ale pokud se roh ještě nerozehrál, tak to podle mě penalta být neměla. když není míč ve hře, tak je to prostě "jen" červená. takže za mě to tady bylo naprosto správně.

Reagovat
F.Torres

třeba se změnila mezitím nějak pravidla, přeci jen už to je x let, co Nesta není aktivní, ale přišla mi to právě podobná situace. Každopádně dnešní řešení je logičtější

Reagovat
PlackaSKS

jen škoda, že to nestihl později. hušby si mohl ten třetí dát

Reagovat
KingMaster13

Tak Barceloně se tenkrát pískalo všechno viz Busquets kterýmu hráč Interu poklepal na rameno a dostal za to redku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Firkraag

Taky jsem to právě viděl, tuším někde v Německu, buď Kahn, nebo Lehmann v přerušený hře do někoho vrazili ve vápně, míč byl dokonce na opačný straně hřiště a byla to penalta.

Reagovat
KingMaster13

No penaltu už jsme docela dlouho nekopali

Reagovat
Losinho

Šetříme to na Spartu, která si je netakticky už vybrala

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Losinho

Souček

Reagovat
Losinho

Souček

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
smazaný uživatel

Souček

Reagovat
Coutinho10

Buuuuraaaaaa Soucis

Reagovat
KingMaster13

Yaya

Reagovat
fabec1222

Souček > Souček

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaspar

prezije Skuhravy?

Reagovat
KingMaster13

Hrozně easy výhra

Reagovat
smazaný uživatel

To teda.

Reagovat
Coutinho10

to jsem se po tech 10 minutach celkem obaval, ze to tak lehky nebude

Reagovat
KingMaster13

Hlavně nikdo se nevykartoval, což je taky paráda Je vidět, že kluci jsou zkušený

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Bůro už tady v lize dlouho nebylo, tak jsem za něj rád.

Reagovat
KingMaster13

Zase je pravda, že nám tam spadlo fakt všechno, škoda že s Libercem nebyla takováhle produktivita.

Reagovat
Coutinho10

a bez vykartovani

Reagovat
smazaný uživatel

Španěl prodal zápas Muradovovi

Reagovat
smazaný uživatel

Snad dneska potvrdí Baník zápas s Libercem, trochu mě straší ty absence, jen 16 hráčů z áčka je k dispozici a to dva z nich jsou Mešaninov s Kubíkem...Úzký kádr je prostě chybou a příští sezónu to musí být jiné...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě jednou, Baník potažmo Brabec nemá bezednou pokladnici. Až bude velký sponzor, budou velcí hráči.

Teď bych jen bral mladé hráče z Moravy a Slezska

Reagovat
smazaný uživatel

A já tu píšu o velkých hráčích? Jen nechápu hostování Celby a některé další věci...Nevím proč máš pořád utkvělou představu, že bych chtěl v týmu Stocha, Kangu, Dočkala nebo Tetteha, to jsou u mě velcí hráči. Že se to v zimě podcenilo je prostě fakt a s neschopností Páníka zapojit mladé hráče, více mladých hráčů do přípravy v zimě je z toho potom tenhle problém...Konkurence je zdravá, to ať si Jankulovski zapamatuje.

Reagovat
Banikovec7

Jenze v dnesni dobe ti nikdo neproda pod 10 mega ani nevelkeho hrace.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je třeba ty celkem dobré hráče co máme nasmlouvané nedávat na hostovačky všude možně , koukat můžeme i do druhé ligy, slovenské ligy, to je o tom skautingu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
HorajzmAmmann

pičo, tady má zase každý růžové brýle...

Reagovat
didosh

hlavně tam není kvalita...za každou cenu musíme posílit!

Reagovat
Wyrda

Proč nebude hrát Hrubý a Šindelář? Naštěstí Jirásek zahrál hlavně v druhé půlce s Janosem fakt dobře tkaze by to tak vadit nemělo

Reagovat
Wyrda

Ok karty a zranění už vím... Takže sestava je více méně jasná

Lasty - Fillo, Prochy, Zio, Fleisman - Holzer, Janos, Jirásek, Granec - Bary, Kuzma

Reagovat
smazaný uživatel

Jo karty a zranění, pořád Jiráskovi a Procházkovi zrovna nevěřím...Ale ve středu to bylo od obou hráčů dobré, tak snad v tom budou pokračovat...Bude to možná klíčové.

Reagovat
Banikovec7

Baros je pry taky zraneny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten snad ne, klidně ať nehraje v Plzni a připravuje se na derby a pohár s Bohemkou, ale dnes ho nutně potřebujeme...

Reagovat
Wyrda

No ty vole to snad ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Fillo na beku není podle mě dobrý nápad. To už spíš Holzer, nebo Granec.

Reagovat
Wyrda

Proti Libe vyloženě nepropadl

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zápas jsem neviděl, ale proti Karviné hořel jak papír.

Reagovat
Wyrda

Tak Karviná byl provar skoro od všech. Tu bych nehodnotil.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

Že dostanou šanci Bolf, Mooc, Lehnert, atp... je špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě špatné nebylo, ale ta šance...Bolfík mohl dostat aspoň 10 minut, zvlášť za toho stavu, dostal 10 vteřin...Kluci z juniorky proseděli celý zápas, ani se nešli rozcvičit, prostě je tam Páník vzal, aby neměl na lávce čtyři hráče...Proto doufám, že ať to bude pod jakýmkoliv trenérem v létě, tak do přípravy půjde v áčku mnohem více hráčů než jen nějakých 18, 19 do pole, ale takových 23 - 25, minimálně pět kluků z juniorky nebo dorostu, ať si zvykají na tempo, tím, že bude hrát béčko konečně dospělou soutěž, tak budou mít vytížení prakticky pořád a třeba si někdo z nich řekne o větší šanci do první ligy v přípravě, já budu jenom rád...Včera to bylo spíš propagační, jsem rád aspoň za Granece, ukazuje, že když bude hrát pravidelně a sbírat ty zkušenosti, že bude platný a velmi dobrý, tak snad aspoň v tomhle to Bob pochopil...

To, že je áčko moc úzké prostě pravda je, opakuju, že růžové brýle nemám, ale že se to trochu podcenilo a někteří hráči nemuseli odcházet na hostování, tak za tím si stojím, protože konkurence je prostě zdravá věc, tak doufám, že bude to v létě vypadat jinak...Když se to udělá šikovně, tak si nemyslím, že bysme museli být v mínusu více než 10 mega, když si vezmu potenciální příchody a odchody, je to jen o skautingu a šikovnosti, ti hráči jsou a o všechny se prostě "S" a Plzeň zajímat nebude...Omlouvám se, jestli jsem tě tím nějak naštval, jen jsem napsal svůj názor...Občas i kritika není špatná si myslím, když je konstruktivní, tak určitě...

Reagovat
Puskas

Ale prémie za výhru Bolf dostane:).

Reagovat
smazaný uživatel

To jo , ale přál bych mu, aby se mohl ukázat před domácími fans, třeba jednou povedenou akcí nebo tak...Mohl tam jít místo Kuby na těch cca 5 minut 100%.

Reagovat
Puskas

Toto jsem přesně čekal, že půjde dříve než on.

Reagovat
lichna.

Kdyby je na tu lavičku nevzal, tak by se jebalo, že má prázdnou lavičku a že raději měl ty mladé vzít, aby aspoň okusili atmosféru.

Jediné, co bych mu vyčet, že Bolfa neposlal už v 80. minutě místo znaveného Holzera. Jinak souhlas s tím, že tam nedal ani Mooce, Buchtu ani Lenherta.

Reagovat
REPLIKATOR

Kozák se za 7 zápasů dokázal vykartovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
ondrasch77

A to mohl v minulém kole vyfasovat rovnou redku...

Reagovat
KingMaster13

Nic proti němu ani Liberci ale hraje jak dobytek Už se nedivím, že proti němu byla v Itálii taková štvanice

Reagovat
smazaný uživatel

Štvanice? Kde jsi takový info vzal?

Reagovat
KingMaster13

vždyť o tom mluvil v bezfrází, jelikož musel odejít i z Itálie protože rozhodčí už na něj byli vysazený

Reagovat
smazaný uživatel

Bez frází? Máš odkaz?

Reagovat
KingMaster13
Reagovat
smazaný uživatel

Takže proto ho poslali domů?

Reagovat
smazaný uživatel

Oni ho poslali domů? Máš odkaz?

Reagovat
db18

https://www.sport.cz/fotbal/synot-liga/clanek/1091104-nekteri-kluci-i-kdybych-jim-rekl-cokoli-se-stejne-zaridi-podle-sebe-zlobi-se-hubnik.html?fbclid=IwAR2J9ZXycn_jlPWL2ojIxmQY0o3CS0DNHTDIX0I0SGUbGnSP7mrNqZL4teA#hp-sez

Hubník Sice by se to mělo primárně prát v kabině, ale u nás už se to v kabině asi vyřešit nedá, tak snad si pár hráčů sáhne do svědomí aspoň teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

V příštích kolech včetně tohoto se ukáže, jestli měl na výsledky Slovácka větší vliv Svědík, nebo los. Protože i Kordula byl na začátku roku docela úspěšný.

Reagovat
vanGomm

Bilance posledních 16 zápasů Liberec Jablonec 10 - 5 - 1 pro domácí.A průměrná návštěvnost na těchto zápasech je v Liberci 5 513 diváků na zápas.V Jablonci na toto derby (17 zápasů) chodí v průměru 4 709 na zápas a 7 - 5 - 5 pro Jablonec.

Reagovat
FCSL

https://twitter.com/FCSlovanLiberec/status/1114832946433859585

Škoda že nemáme tak pěkný výsledky jako máme dresy, ty se celkem daří v poslední době Dneska to chce neprohru, stejně jako neprohru Plzně, at se na nás Slovácko moc nedotáhne. Jinak výhra nás zase až moc posune k tomu 6. místu, takže taky nic moc. I když by se to mohlo pustit až ke konci. Poslední kolo v Karviný bude ideální. Tipuju remízku

Reagovat
KingMaster13

Škoda, že jste nezůstali u bílých. Ty se mi líbily daleko více než ty modré

Reagovat
FCSL

Ty budou asi venkovní no, aspon se to psalo na začátku jara, že to tak bude

Reagovat
KingMaster13

To je škoda, osobně bych je prohodil. K vám sedí jako primární ta bílá a ta modrá na venkovní

Reagovat
FCSL

https://pbs.twimg.com/media/D3jOS7XWAAAw0cG.jpg:large

Griezmann místo Peška, to jsem zvědavej...

Reagovat
HorajzmAmmann

Bolf, Lehnert, Mooc, Buchta na lavičce

Reagovat
HorajzmAmmann

jinak super, že Kuzmanovič hraje konečně tam, kde má hrát a dostal šanci Granečný

Laštůvka - Fillo, Procházka, Stronati, Fleišman - Holzer, Jirásek, Jánoš, Granečný - Kuzmanovič, Diop

Baroš, Šindelář, Ondra Šašinka, Pazder, Hrubý zranění nebo vykartovaní...

Reagovat
Banikovec7

Myslím, že Bob by tam stejně radši poslal Budínského než někoho z nich.

Reagovat
HorajzmAmmann

už to vidím,

65 minuta, Baník : Teplice 0:1 a na plac jde Mesaninov místo Kuzmanoviče

Reagovat
HorajzmAmmann

ještě tam je vlastně Ibrahimovič

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně, Teplice na tom nejsou o moc lépe...Dnes to bude o základních jedenáctkách, kterou mají oba týmy stále celkem kvalitní, absence některých hráčů je na obou stranách, u nás mě nejvíc štve Baroš...Snad se aspoň do derby vyléčí...Jinak tam pošleme asi Mešaninova, J. Šašinku a Bolfa místo Holzera na nějakých 15 minut.

Reagovat
HorajzmAmmann

sorry, ale Baroš je poslední zápasy nejvíc v prdeli.

Reagovat
Banikovec7

Posledni dobou nic moc, ale ve stredu hral hodne dobre.

Reagovat
ondrasch77

Milane, hrál jsi rukou? Ne...

Reagovat
Banikovec7

Nojo, se splet, se stane.

Reagovat
smazaný uživatel

Granecny prihraval a Kuzma gol

Reagovat
smazaný uživatel

Musa v základu

Reagovat
Losinho

Reagovat
ondrasch77

Nemáte někdo stream na Liberec - Jablonec?

Reagovat
didosh

OT:stream na Baníček,prosím....

Reagovat
bobis21

Za chvíli bude "Kuzmanovic nejlepší střelec Baníku" fakt platit

Reagovat
HorajzmAmmann

Kuzmanovič

srdíčko

Reagovat
HorajzmAmmann

to jsou kreténi a já už si v duchu řikal, kdy naposledy vedl Baník o dva goly

Reagovat
ondrasch77

už zas...

Reagovat
HorajzmAmmann

střelnice

Reagovat
HorajzmAmmann

zase se ukazuje, že chodec má prostě o parník nejlepší centry v kádru

Reagovat
bobis21

Chodec je Jirásek?

Reagovat
HorajzmAmmann

spíš to není moc sprinter, no...

Reagovat
centos

Reagovat
Coutinho10

to je servis

Reagovat
Posledni Kovboj

<3

Reagovat
HorajzmAmmann

výborný Diop, výborný Kuzmanovič, výborný Fillo

+ tradičně Fleišman a Jánoš

Reagovat
lichna.

A Granec taky fantastický. Oproti druhému kraji kde je Holzer, to je jak nebe a dudy. A Fillo jakoby se znovu narodil.

Reagovat
HorajzmAmmann

ještě bych chtěl pochválit Jiráska. 2. gol vybojoval balonc ve středu hřiště a 3. gol super centr plus když kope rohy on jsou z toho závary

Reagovat
Puskas

Reagovat
Puskas

Ta spolupráce těch dvou vepředu nádhera.

Reagovat
KingMaster13

Baník dal 3 goly za poločas

Reagovat
HorajzmAmmann

Teplice jsou marný, konečně Baník zase začal jezdit a napadat už na půlce soupeře. Teplice ztrácí balony a Baník má prostor vytvořit si nějakou šanci...

Reagovat
KingMaster13

A o tom to celé je, mi přišlo že vám na tom jaře ta bojovnost chybí. Určitě by jste nám v Edenu s tou bojovností udělali mnohem větší problémy.

Reagovat
HorajzmAmmann

je to o hlavě mysleli si, že to půjde po tom podzimu samo. Hovno - nešlo.

snad to tak bude pokračovat. Kvalita tam nikdy až tak moc nebude, ale máme v kádru "válečníky" Kuzmu, Jánoše, Fleiščmana, Filla, Diopa... když všichni žerou trávu, soupeř potom moc neví, která bije a nemá moc místa. Jako dneska Teplice

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Han střelil první

Jirásek nejlepší na placu.

Reagovat
Posledni Kovboj

Chodi Pesek okolo

Reagovat
Losinho

Nguyen OP

Reagovat
Posledni Kovboj

asi MOTM ne? Posral jen to vyrazeni Jovovicovi pod nohy, jinak asi nic.

Reagovat
Losinho

Hlavně není moc koho jinýho hroznej zápas

Reagovat
db18

Hruška - Řezník, Hubník, Brabec, Limberský - Hrošovský, Procházka - Kopic, Čermák, Kayamba - Chorý

střídačka: Kozáčik, Hejda, Hořava, Kovařík, Bakoš, Havel, Pernica

Reagovat
Blasphemer

výborná... takže čekám, že budeme hrát totální hovno

Reagovat
db18

Dá tam Hořavu za Čermáka a Procházka se pak po pár minutách ukopne z 30 metrů, takže Vrba pro příště Hořavu vrátí do základu.

Reagovat
Posledni Kovboj

Mara

Reagovat
Han střelil první

On tam ty mlaďochy nedá

Reagovat
bobis21

Posledních 15 minut jen čekám kdy tam konečně někoho nich dá... vidím to tak že v nastavení přijde mešaninov s Šašinkou

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
bobis21

tak pozor, kuba si zahrál 3 vteřiny

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Losinho

Musa teda nulovej

Reagovat
HorajzmAmmann

kurva, střídej !!!

Reagovat
HorajzmAmmann

Takže Bolf si proti úplně nejtrapnějšímu týmu co u nás letos hrál zahrál neuvěřitelných 5 vteřin

zkušenosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Kadlec dohrál.

Reagovat
Kang & Kodos

Měl to přes nohu?

Reagovat
Blasphemer

tohle jestli nebude penalta....

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

A viděl jsem to, kurva, z prvního záběru. Nevím, co tam dělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to řeší přes VAR?

Reagovat
db18

Pískl jí - a šel to zkontrolovat, nebo nepískl a upozornili ho?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepískl jí, šel jí zkontrolovat až na pokyn VAR.

Reagovat
db18

Ok, stejně se ale divím, že se musel jít kouknout.

Reagovat
smazaný uživatel

Chovanec je naštěstí marod.

Reagovat
Salfovic

Nepískl.

Reagovat
Losinho

Nepískl

Reagovat
Losinho

Na co čeká?

Reagovat
Kang & Kodos

Kang & Kodos05.04.2019 17:18#

To je stejně vtipný, že to furt dokola cpou na první tři týmy (který jsou od sebe momentálně 7-8 bodů) místo aby podchytili tyhle záchranářský zápasy. Taková Dukla dostane od Slavie rychtu s videem i bez něj, proč to tam proboha je? Nebo mohl bejt VAR na Baníku s Teplicema, kde jde o top 6. Ale ne, místo toho bude na Slovácko-Plzeň. Komedianti

Jsem to říkal. Úplně zbytečně

Reagovat
Salfovic

Chtěl si, aby Plzeň zařízli

Reagovat
smazaný uživatel

To hovado se ještě diví

Reagovat
Coutinho10

Havlik dement kdy se to ti obranci odnauci

Reagovat
smazaný uživatel

Měl to na ruce ten golman

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná penaltička.

Reagovat
ZB 07

Naprosto zaslouženě, Slovácko hraje hrozně

Reagovat
db18

Akorát teď hrajem hrozně my...

Reagovat
Blasphemer

je to naprosto příšerný na obě strany

Reagovat
Salfovic

Máte nahráno, tak kam se hnát

Reagovat
Losinho

teď už se nic nestane

Reagovat
Pablos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Losinho

Trmal na penalty ale slušnej

Reagovat
Kang & Kodos

Jedinej kdo vychytal Kangu. A Rističe

Reagovat
smazaný uživatel

Havlík

Reagovat
db18

On si snad myslí, že to bylo za ten skluz nebo co...

Reagovat
Coutinho10

nejhorsi je, ze vubec netusi, ze ho drzel za dres

Reagovat
$$CaptainKokotko

Kdy jsme hráli naposledy s VARem? Havlík

Reagovat
Kang & Kodos

Já tam teda nic neviděl

Reagovat
Salfovic

Vždyť Diviš nejdřív kopl Kopice, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Pískat tohle jako penaltu, tak je to v prdeli to už by se muselo pískat naprosto všechno.

Reagovat
Blasphemer

Plzeň může

Reagovat
Pablos

ten Kayamba tam posílá hodně kvalitní centry

Reagovat
Salfovic

Stejně ale pak dostane čočku, že má mizernou produktivitu

Reagovat
smazaný uživatel

Biabiany efekt.

Reagovat
Coutinho10

Kalabiska ale asponbzacali hrat

Reagovat
Salfovic

Plzeň dala ve druhých poločasech pouze o gól více než Slovácko

Reagovat
Blasphemer

ale zase jich určitě víc dostala

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen prestala hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nekoukal jsem se ze zacatku druhy pule a Slovacko chtelo penaltu. Byla?

Reagovat
smazaný uživatel

Respektive. Mela byt?

Reagovat
Blasphemer

Teď chtěli druhou.

Reagovat
smazaný uživatel

A mela byt?

Reagovat
Blasphemer

klasická skrumáž při rohu, já tam nic podezřelýho neviděl

Reagovat
KingMaster13

Plzeň může a Morava ne

Reagovat
Losinho

Nejspíš ne

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole, ten kalendář při střídání

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
oli9

Ale větší zmrd a plačka nez ta sketa Chorý v lize nehraje... hrozně nesympaticky zmrd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Frýdek.

Reagovat
oli9

jo ten je hned za ním ..ale opravdu Chorý ho nejspíš předběhnul v tom jaká je to svině

Reagovat
lichna.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kolotočář Procházka

Reagovat
AjaxFans

To je v číči, bod by byl zlatý

Reagovat
Pablos

ještě 5 min božského fotbalu

Reagovat
Salfovic

Kopic mêl dostat ŽK za to, že zdržoval své střídání lovením holubů.

Reagovat
Blasphemer

výborně vyřešený přečíslení zatáhnutím míče k praporku

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná nula vzadu.

Reagovat
Blasphemer

a tři body k tomu. Na zbytek sere pes.

Reagovat
oli9

Temný rytíř povstal chcat ma fotbal

Reagovat
JessePinkman

Ještě, že tak Dynamo Dneska to nebylo fotbalový, ani trochu, lidi spíš přišli jen proto, že se potom hrál hokej, kokoti. Kéž by tu ten hokej zanikl. Ale jinak vydřený body. Penalta ani netuším, jestli opravdu byla, ale Táborák proměnil, takže jedině dobře. Další tři body jsou super, jen tak dál Dynámko.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Kaspar

spis fotbal je tady roky ta nejvetsi ostuda, vypada to ze posledni dve sezony se to uz dalo dohromady, ale jinak ten tym byl jen odpad slozeny z fetek a alkoholiku, o vedeni nemluve, narozdil od dynama, hokej a volejbal se tu dela na urovni

Reagovat
JessePinkman

Hokej je na úrovni, to se mi ani nezdá. Akorát tahaj z lidí peníze. Volejbal ok, to beru.

Reagovat
Greny

OT : už jsme v Brně i rasisti.. hráč romské národnosti si stěžuje že na něj řvalo Lakatoš je cikán...

Reagovat
smazaný uživatel

jde jeste pres Tipsport koukat na ligu ? kdyz se neco malo vsadi, nebo kde koukate, kdyz nemate O2?

Reagovat
Greny

Tipsport bude vsadit min 5 Kč nebo mít myslím kilo na účte

Reagovat
db18

Koukám přes tipsport, a to i když teď mám O2tv Sportpack.

Reagovat
Kaspar

Musím se podívat na video. Rozhodčí si ale penaltu určitě obhájí jako vždycky v zápasech Plzně. O tom se nemá cenu dál bavit,“ vyjádřil se Havlík k momentu, po němž hlavní arbitr Emanuel Marek na popud VAR ukázal na penaltový puntík.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
andrew96

Pokračování oblíbeného cyklu Slzy Moravy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Sestava Nejlepší možná, když Chipciu hrát nemůže

Reagovat
kilobyte

To je docela smutný, když v nejlepší možný sestavě je obrana Zahustel, Štetina, Costa, Hanousek.

Reagovat
Kang & Kodos

Je no Ale Uroš je na tom ještě hůř a u Plechatýho těžko říct.

Reagovat
kilobyte

A Tetteh má 3. Naštěstí Kanga je teď v klidu, takže nenasadil i Váchu.

Reagovat
Kang & Kodos

Teď mi teda došlo, že nepostradatelnej Frýdek má vlastně 7 žlutejch, tak ho Ščasný šetří na derby.

Reagovat
Coutinho10

ale Kangu riskujete

Reagovat
Coutinho10

tak ne...myslel jsem, že tam má nějakou hrozbu

Reagovat
mistr129

To by ho už musel šetřit pěkně dlouho, za 12 karet by měl tři zápasy

Reagovat
Coutinho10

to uz si asi pohlida, ale nevim presne, jak to je s nastavbou, jestli se to tam anuluje nebo kdyby dostal jeste 2 zluty, tak by ho to mohlo potrestat tam a skoda, ze se to nescita s poharem, protoze by mel uz 11

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

Dneska sestava docela dle mého gusta, takže čekám, ze budem hrát příšerně. super, ze hraje Drchal základ místo bohužel bez formy hrajícího Tetteha. Hašek v základu Karlsson a Hložek na stranách. zbytek dejme tomu, i když ta obrana moc jistě nevypadá.

Reagovat
andrew96

Obranu neřeš, stejně ji nemá kdo ohrozit.

Reagovat
didosh

Má někdo stream na Spartu?

Reagovat
ACSMan

Už má někdo info co je s bořkem?

Reagovat
smazaný uživatel

Zdendovo pověstné obléhání, které se klasicky po chvilce změní v nákopy. A pak, že jenom Trpišák má svůj rukopis.

Reagovat
ratusek

Reagovat
ratusek

ten Karlson je jako Plavšič

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
Hokaido

Ne.

Reagovat
ratusek

dyt je stejně zoufalej.

Reagovat
Hokaido

Ne.

Reagovat
Kang & Kodos

Střed zálohy je bez Frýdka a dva levely vejš. Nic proti Frýdkovi, na Slavii ho asi bude potřeba, ale proti slabším týmům doma je tam zbytečnej.

Reagovat
ratusek

no místo Frýdka přebírá místo největšího dřeváka Hanousek. Hlavně když se snaží někoho technicky obejít

Reagovat
Kang & Kodos

Tak to o něm ví všichni. Hanousek je čistě jenom běžec. Svoje si odkope, ale kdybysme chtěli hrát o titul, tak je to asi málo

Reagovat
ratusek

jako jo musí se mu nechat, že to fakt bere vážně a lítá nahoru/dolu

Reagovat
Posledni Kovboj

beres to vazne?

Reagovat
ratusek

Reagovat
Hokaido

To si nemyslím. Hašek tam pobíhá úplně k ničemu.

Reagovat
Kang & Kodos

Je to dost vtipný, ale o šest trenérů později, miliardě v prdeli a po protočení cca 80 hráčů jsme tam, kde jsme byli někdy ve chvíli, kdy na Spartě končil Lavička a Ščasný v tom úspěšně pokračoval. Házená, obehrávání z jedný strany na druhou, občas nějakej rychlejší pas (často teda úplně mimo), vysoký procento držení míče, ale jinak alibismus, skoro žádná myšlenka a čekání na to, až se někdo urve a dá gól. Oproti poslednímu roku a půl je to sice posun, ale že by se na to dalo koukat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Raylan

Tvl vždyť ten Zahustel už ani není rychlej

Reagovat
ratusek

nerjlepší bylo jak při zlínském rohu nechal zkušeně balon do autu a přitom se mu rozbíhala půlka týmu do brejku

Reagovat
Raylan

Jo u toho jsem chytal rapla

Reagovat
Kaspar

nemuzes pokazit zalozeni protiutoku, kdyz ho nezalozis

Reagovat
ratusek

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal zatim 2/10

Reagovat
Coutinho10

zatim to otoceni v nasem duelu nevypada uplne jiste

Reagovat
smazaný uživatel

ted bys to uz nenapsals, co? jako ja takhle epicky prohravam furt a asi slitnu, mam serii asi sedmi proher v rade, neskutecny

Reagovat
Coutinho10

j, az ten 2. gol to rozlousknul , protoze do te doby to bylo dost vyrovnany jinak aither i nani92 zrejme taky ztrati body, takze zatim te to nemusi mrzet, ale pro priste uz budes muset zabrat no po podzimmi casti to vypadalo, ze ses v klidnym stredu tabulky, ale najednou je to vsechno otevreny, tak jsem na to zvedavej, jak to dopadne

Reagovat
smazaný uživatel

jak pises, jinak samozrejme gratulace, koukam, ze ti ty 3 bodiky pomuzou No, snad si zchladim zahu zitra na LM, treba vyhraju na neaktivitu soupere

Reagovat
Coutinho10

j dik j chtel jsem urvat alespon to 3. misto, ale to jsem zrejme podelal ve vzajemnym duelu s Kangem, takze takto budu chtit skoncit nejhur 4., ale to 3. nevzdavam, tak uvidime

jinak na LM se taky tesim + koukam, ze tam jsou i nejaky novy ceny (pro 7 nejlepsich podepsanej dres narodaku)

Reagovat
Posledni Kovboj

To je takova mrdka nekoukatelna, ne fotbal

Reagovat
Kang & Kodos

Možná jsem si to akorát vsugeroval, ale mám pocit, že Zahustelovi snad ani nechtěj nahrávat

Reagovat
kilobyte

Taky to tam vidím.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Hokaido

Pod Ščasným to prostě dlouhodobě nepůjde. Sere mě, že ho vyhodime zase někdy na podzim, až bude šance na titul v prdeli.

Reagovat
Mates_Matesović

Ideál by byl ho v létě vyměnit za Haška/Jílka, ale to se samozřejmě nestane no.

Reagovat
Hokaido

Já bych bral Hejkala, než nám ho vyfoukne Plzeň. Spartu zná a takticky je úplně jinej level oproti Zdendovi.

Reagovat
mistr129

Co to je za ozvučení? Horst mluví jak robot

Reagovat
Posledni Kovboj

*jak kokot

Reagovat
andrew96

Hmm, to ozvučení dělá bordel i tady.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
F.Torres

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ratusek

on dostane žlutou za tohle

Reagovat
Kang & Kodos

Podle plánu. 12. bude proti Slavii, to máš do 30. kola volno, a na nadstavbu s čistym štítem

Reagovat
ratusek

počkej, myslíš, že Kanga na tohle přišel sám? Spíš mu to někdo poradil

Reagovat
pingla

jak typicke zrovna pro neho

Reagovat
doshcz

Zelinka ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Ze Sparty jde strach jak z krecka Drchal v utoku po dlouhe dobe v lize v zakladni sestave

Reagovat
Posledni Kovboj

Hlozek ty vole, diky bohu za nej

Reagovat
doshcz

Reagovat
Kang & Kodos

A Karlsson konečně pěkná akce

Reagovat
ratusek

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
lichna.

Ale nechápu, tolik prostoru nedostaneš snad ani v divizi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek není člověk.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Haha Jude Slavie, tak zas čekám nějak srdceryvnej příspěvek od Kasíka, že je to v řešení Ale Hložek

Reagovat
Riviera Kid

Hložek dá gól a kotel na to reaguje "Jude Slavie"

Ty vole, proč?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
didosh

demence

Reagovat
Posledni Kovboj

strasna demence

Reagovat
kilobyte

Aspoň že je vypískali.

Reagovat
lichna.

Fandí celá Letná: Jude Slavie Jude Slavie.. Ty vole, já fandit klubu, co má takový kotel, tak se asi na to vyseru.

Reagovat
Coutinho10

ale cumim, ze ostatni na to piskaj

Reagovat
Raylan

Aspon něco

Reagovat
Coutinho10

j to je pozitivni, ze aspon nekteri na to maji jiny nazor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Neříkám, že Smrt Spartě je něco lepšího ale tenhle pokřik je neuvěřitelně stupidní

Reagovat
lichna.

Mě hlavně překvapilo, že k tomu vybízí celý stadion.

Reagovat
KingMaster13

Mě spíš zarazila ta reakce ostatních fanoušků. V Minulosti se k nim ty tribuny rádi přidávali

Reagovat
didosh

Přijde mi to divné když mají v kádru zida

Reagovat
KingMaster13

No jo no, inteligence moc nepobrali

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
didosh

Úplně jim to zkurvilo atmosféru

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

To je v pořádku, to je taková tradice, oni zase řvou smrt spartě, to si nevybereš...jo a na moravě zase pražské kurvy

Reagovat
Mex88

To jo, ale řveš to na zápase se Spartou, ne když hrajeme s Příbramí atd...

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

ale vždyť je to jen takové ,,škádlení,,

Reagovat
KingMaster13

škádlení je Cirkus Eden, seshitci, jak jste rudý tak jste blbý, Sparta buzerantů parta. Jako ještě beru pokřiky jebat Spartu, jebat SKS apod. Nicméně Jude mi přijde hodně přes čáru a Smrt docela taky. Těch 2 pokřiků by se oba tábory mohly vyvarovat

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

máš pravdu, souhlasím

Reagovat
KingMaster13

Tohle se mi třeba s Baníkem, my na ně Jebat Ostravu, oni na nás Jebat SKS a nebo pražský kurvy, zasmějeme se tomu a oba kotle si pak jedou svůj support

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

jj, na vás taky řvou pražskÉ kurvy ?

Reagovat
KingMaster13

Jo to máme stejný akorát my na to máme imunitu Když to někdo začne tak my spustíme Pražský kurvy to jsme my A tím ty protivníky tak utřem že už to neřvou, protože vidí, že z toho máme prdel

Reagovat
Trapný diskutér

baníci sou v pohodě.. největší buráctví bylo vždycky v olomouci, tam se řve "české kurvy" i na blbej liberec

Reagovat
KingMaster13

Jako jo Baník nás nikdy vysloveně neurážel a my jim to opláceli S nima je to taková ta rivalita jak by měla bejt

Reagovat
PBLead

Reagovat
Mex88

Hele já jsem v pohodě, mě to přijde jen ultra mimo, když polovinu zápasu v zápase se Zlínem řveš Jude Slavie, to určitě ti hráči ocení :-D.

Jinak jsem zvědavý co si tihle "fans" nachystají na Straku, to bude taky něco výživného, aby zastínili ty naše debily...

Reagovat
KingMaster13

Hlavně ale nám Straka nic neudělal a byla taková reakce Co teprve na Spartě, kterou fakt doslova zradil

Reagovat
Coutinho10

ale ne kazdej zapas...jenom prilezitostne vy to skoro mate jako jeden z hlavnich choralu

Reagovat
KingMaster13

Tak my máme taky vysloveně pár chorálů na Spartu Nicméně to Smrt Spartě většinou řveme jen při derby a taky na děkovačce před derby viz Dukla

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

no, tak si toho nech prosím tě

Reagovat
Coutinho10

no prave, ale oni to jedou snad v kazdym zapase, co vidim

Reagovat
Posledni Kovboj

ano, je tradice mit na Letny kotel plnej imbecilu, to se shodneme

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

v kotlích jsou imbecilové všude stejní

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole, Rakovan vyběhne a pak se zastaví, vůbec se nezměnil

Reagovat
KingMaster13

Hroznej golman

Reagovat
Kang & Kodos

Hlavně tam nechal díru, že by se tam vešel celej Tetteh

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Takovej haškovskej rozštěp

Reagovat
andrew96

Kdyby pokračoval, tak tam bude stejně pozdě, Tetteh mu udělá kličku a jde na párek tak jako tak. Rozhodně bych se mu za tohle nesmál, byť trochu vtipně vypadalo, že ten gól nakonec zapadl ke vzdálenější tyči.

Zatím jsem u něj ve Zlíně nějaký kiks nezaregistroval, takový průměr. Což je smutné hlavně s ohledem na Dostála, který se za poslední 3 sezóny výrazně zlepšil, ale letos měl těch chyb až příliš.

Reagovat
smazaný uživatel

Bránění Zlína při obou gólech tragédie

Reagovat
Zaschrona

Ty vole, zavřete těm dementům celej kotel pro derby. Když neumí fandit jako normální lidi, nemají tam co dělat.

Reagovat
kilobyte

Takže prázdný Eden?

Reagovat
Zaschrona

Stačilo by bez kotlů, ale možná by to bylo pro efekt lepší i tak.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ten Hložek mě sere, smrad

Reagovat
KingMaster13

Něco pro Tvrdíka, v létě ho koupíme

Reagovat
doshcz

určitě už ho máte na tabuli

Reagovat
KingMaster13

Vyměníme za Pokornýho ať Sparta hraje s obranou Hanousek- Radakovič, Pokorný, Zahustel

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Tetteh potřeboval ten gól jak sůl

Reagovat
doshcz

ten Zahustel bude dobra posila pro Vachovo becko

Reagovat
didosh

Reagovat
Wambasen

Naštěstí se už nedá prakticky sestoupit, však co v tom týmu vůbec funguje?

Reagovat
Posledni Kovboj

voba stejne, hraj dal

Reagovat
david_villa7

Tohle byl na Hložka jasný faul, na půlce by to pískal okamžitě, ale ve vápně jsou tak posraní že ten faul nepísknou ani přes video...

Reagovat
Raylan

Souhlas, tohle je strašná zmrdovina

Reagovat
smazaný uživatel

No to teda rozhodně nebyl faul

Reagovat
david_villa7

Hložek ve výskoku a frajer, který vůbec nemá zájem hrát míč mu podebere těžiště ještě s vytrčenou rukou. To je dokonce potencionálně likvidační faul.

Reagovat
doshcz

pěkně ho uštval

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To je mentalita, místo aby upaloval na bránu, tak jen čeká až do něj trochu drbne, aby mohl spadnout.

Reagovat
Posledni Kovboj

specificke ceske prostredi ✓

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

Reagovat
kilobyte

Prý fyzicky náročná a méně prostoru. Jakýkoliv hráč po odchodu na západ: " Tady je to úplně jiné než v české lize. Na všechno máte míň času. Navíc v 60. minutě už jsem nemohl."

Reagovat
doshcz

přesně

Reagovat
Blasphemer

"A TRÉNUJOU TAM!"

Reagovat
exse

Před deseti lety určitě, teď už to neplatí.

Reagovat
db18

Darida, Kadeřábek...

Reagovat
kilobyte

Teď je to: "Trenér si na mě zasedl."

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Zaschrona

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele