FORTUNA:LIGA - preview 26. kola: Slavia v derby hostí Spartu

09.04.2021, 08:35, aktualizováno 11.04.2021, 09:35
Previews
Šlágrem 26. kola FORTUNA:LIGY je bezpochyby pražské derby mezi Slavií a Spartou. Letenský celek svého úhlavního rivala neporazil od března 2016. České Budějovice chtějí konečně zvítězit proti Brnu, zatímco Teplice se podruhé během týdne střetnou s Mladou Boleslaví...
Dynamo České Budějovice - Zbrojovka Brno  (neděle 14:00)
Dva z týmů s aktuálně nepříliš dobrou formou se utkají v neděli odpoledne v Českých Budějovicích. Tamní Dynamo to tolik mrzet nemusí, neboť se nachází ve středu tabulky, nicméně Zbrojovka by opravdu potřebovala zvítězit, chce-li se zachránit.

Jihočeši předvedli skvostný vstup do jarní fáze, když z pěti utkání vytěžili hned třináct bodů. Jenže vítězství nad Ostravou začátkem února bylo na dlouhou dobu poslední, od té doby osmkrát v řadě nevyhráli a jen třikrát remizovali. Během této hrůzné série navíc vstřelili pouhé tři branky. Jednu z nich minulý víkend v Plzni, kde Novák srovnal po Kalvachově trefě. Po přestávce ale o vítězství domácích rozhodl Falta.

Zbrojovka na tříbodový zisk čeká dokonce ještě o týden delší dobu, na druhou stranu získala od inkriminované výhry alespoň o remízu více. Většina jich byla s celky ze druhé poloviny tabulky, ta poslední před týdnem však proti lídrovi pelotonu z Edenu. Na záchranu aktuálně muži z jihu Moravy ztrácí čtyři body.

Ve vzájemných zápasech se během posledních let střetla tato mužstva třikrát. Ve FNL dokázal každý z celků uspět jednou, Dynamo pak přidalo vítězství i v prosincovém klání desátého kola. Tehdy po dvou Brandnerových trefách snížil Růsek, avšak výsledek v závěru pečetil Čavoš.

Domácí celek se musí obejít bez zraněného Ledeckého, na straně hostí zdravotní potíže do hry nepustí Šurala, Vaňka a Kryštůfka. V ohrožení je i start Sedláka.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Vorel - Čolič, Talověrov, Králik, Novák - Čavoš, Havelka - Brandner, Javorek, Mršič - Diop
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Hlavica, Dreksa, Pernica - Moravec, Pachlopník, Čermák, Texl, Záhumenský - Hladík, Růsek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.18 - 3.35 - 3.52
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - FK Mladá Boleslav  (neděle 16:00)
Bitva dvou celků bilancujících těsně nad sestupovou propastí. Takový je prostřední bod nedělního programu FORTUNA:LIGY. Teplice i Mladá Boleslav se přitom v nedávných letech pohybovaly v opačných patrech tabulky.

Tato dvě mužstva se ve středu střetla v rámci čtvrtfinále MOL Cupu. Dvě Moulisovy trefy oproti jedné Takácsově přinesly Teplicím vítězství 2:1. Žluto-modří přitom uspěli i v prvním ligovém utkání této sezony.

V lize však za sebou "Skláři" mají zisk pouhého jednoho bodu ve třech posledních kláních. Zejména to minulé si za rámeček opravdu nedají. Na pražské Letné totiž i přes trefy Jukla a Žitného schytali sedmigólový debakl, už druhý v této sezoně.

Středočeši se na papíře v dlouhodobé soutěži prezentují docela obstojnou formou. Z předchozích pěti duelů vytěžili osm bodů, když podlehli pouze pražské Slavii. Avšak to, že před týdnem jen bez branek remizovali doma s poslední Příbramí, to si asi za rámeček nedají.

Domácí se musí obejít bez vykartovaného Jukla, zranění zase nepustí do hry Heidenreicha, Němečka, Radostu a Shejbala. U početné řady hráčů je pak start nejistý. Hosté dorazí bez zdravotně indisponovaných Diviše, Maška, Tatajeva a Graiciara.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Čtvrtečka - Hyčka, Gabriel, Knapík, Droehnle - Trubač, Mareček - Kodad, Žitný, Moulis - Vukadinovič
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Řezník, Křapka, Takács, Preisler - Matějovský, Dancák - Malínský, Ladra, Zmrhal - Škoda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.47 - 3.48 - 2.14
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - Sparta Praha  (neděle 18:30)
Ačkoliv v tabulce může čtrnáctibodový rozdíl mezi pražskými "S" vypadat hrozivě, v reálu se třeba přihodí i zajímavý souboj o titul. Letenští totiž na čtvrtfinalistu EL mají dvě utkání k dobru. Pokud zvládnou je i 298. derby, bude rázem soky dělit jen pět bodů.

Sešívaní za sebou mají první utkání čtvrtfinále Evropské ligy proti Arsenalu. Nešlo o bůhvíjak pohlednou podívanou, nicméně výsledek znějící 1:1 dává do domácí odvety solidní naději. Dlouho bezbrankový zápas odšpuntoval v šestaosmdesáté minutě po úniku Pépé, nicméně ve čtvrté nastavení se hrdinou pražského celku stal Tomáš Holeš.

V lize naopak červenobílí po čtyřech po sobě jdoucích výhrách poprvé ztratili. Minulou neděli totiž vyrazili do Brna, kde však už v osmnácté minutě zaváhala obrana a nevyznamenal se ani náhradní brankář Vágner, jehož zákrok znamenal po zásahu VAR červenou kartu. Velmi dlouhé oslabení tentokráte Slavia nezvládla vítězně, utkání skončilo bezgólovou remízou.

"Je skvělé hrát velké zápasy. Možná je dobře, že to jde tak rychle za sebou. Pro některou skupinu hráčů by byla lepší určitá pauza a odpočinek, na druhou stranu není nic hezčího než hrát tahle utkání. Hrát v jednom týdnu derby a dvakrát s Arsenalem je úžasné, chybí tomu jen fanoušci," komentuje náročný program svého mužstva kouč Jindřich Trpišovský.

Do dobré formy se pod Pavlem Vrbou rozehrála i Sparta. Ta z posledních osmi soutěžních zápasů jen jednou remizovala, jinak vše vyhrála. Kromě dvou utkání navíc pokaždé nastřílela alespoň tři branky. Podstatně více jich dokonce bylo před týdnem při vítězství 7:2 s Teplicemi, na kterém se hattrickem podílel Ladislav Krejčí mladší. Další trefy přidali Hložek, Polidar a Wiesner, zbylá byla vlastní.

Ve středu si pak ještě Letenští připsali na konto postup do semifinále MOL Cupu. Při vítězství 4:1 nad Jabloncem opět zazářil Krejčí, tentokráte dvěma góly. Jednu přidal i jeho starší jmenovec, čtvrtou pak Karlsson.

"Narazíme na soupeře, který nějakou dobu dominuje v české lize. Chtěli bychom samozřejmě tuto dominanci přerušit a samozřejmě to nebude hned. V každém zápase se Slavií ale chceme dokazovat, že máme také kvalitu, a budeme na ně chtít navázat v Evropě," říká Pavel Vrba.

"Jsem rád, že se nám tak daří, a doufám, že to potvrdíme i v neděli. I když nás samozřejmě čeká favorit, momentálně nejlepší mužstvo v české lize. Musíme udělat všechno pro to, abychom mu roli trošku znesnadnili a udělali dobrý výsledek, a doufám, že ho uděláme," dodal někdejší mistr ligy s Plzní.

Slavia aktuálně drží jednu z historicky nejdelších sérií bez porážky v derby. Tato aktuálně čítá dvanáct zápasů, poslední nezdar se datuje do března 2016. Šest mačů včetně jednoho pohárového skončilo pro červenobílé barvy vítězně, stejný počet pak remízou.

V prosinci v rámci desátého kola zvítězili Vršovičtí v chrámu svého arcirivala vcelku jednoznačně, přestože za bezgólového stavu čelili Julišově penaltě. Konečný výsledek zněl 3:0, přičemž dvakrát se v první půli prosadil Sima a po pauze vítězství pečetil Lingr.

Sešívaní pochopitelně nemohou počítat s minule vykartovaným Vágnerem a delší čas zdravotně indisponovanými Hovorkou a Traorém. Chybí i na koronavirus pozitivně testovaný Deli a možná i další stoper Kúdela.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Bah, Holeš, Zima, Bořil - Hromada - Sima, Stanciu, Provod, Olayinka - Kuchta
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Sáček, Vitík, Čelůstka, Polidar - Wiesner, Pavelka, Ladislav Krejčí II, Dočkal, Plavšič - Hložek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.19 - 3.58 - 3.45
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
MFK Karviná - Viktoria Plzeň  (sobota 14:00)
Po bídném konci podzimu se na jaře Plzeň rozjela k podstatně lepším výkonům. Zejména od druhé poloviny února se jí daří a napříč soutěžemi si připsala šest vítězství v řadě. Sedmé může v sobotu přidat v Karviné.

Slezané se minulý týden dočkali tříbodového zisku po téměř dvou měsících. Šestkrát za sebou nedokázali na svého soupeře vyhrát, až v neděli se jim povedlo přivézt plný počet bodů ze Zlína. Do vedení se tam dostali díky Hercovi, ještě před přestávkou srovnal Procházka. O vítězství 2:1 rozhodl ze sporně nařízené penalty Papadopulos.

Viktoriáni naposledy ztratili v Mladé Boleslavi, kde remizovali. Od té doby zvládli na jedničku čtyři ligové i dva pohárové zápasy. Před týdnem díky zásahům Kalvacha a Falty uspěli proti Českým Budějovicím, jimž trefa Nováka nestačila. Ve středu pak z MOL Cupu vyřadili Liberec, o postupu rozhodl v závěru Mihálik.

Dlouhodobě je ve vzájemných střetnutích jednoznačně úspěšnější Plzeň, která Karvinou po postupu do ligy zdolala sedmkrát v řadě. Jenže tomu se tak nestalo v posledních dvou případech. Nejprve přišla remíza, v prosinci v Doosan Aréně pak dokonce vítězství hostí, o němž rozhodl Papadopulos.

Obě mužstva jsou gólově tažena svými hrotovými útočníky. Na straně zelených je nejlepším střelcem sedmibrankový Papadopulos, západočeský Beauguel má na kontě dokonce o dva zářezy více.

Domácí celek pro utkání nemůže počítat s vykartovaným Smržem, v ohrožení jsou pak i start Jursy a Neumana. Červeno-modří se musí obejít bez zdravotně indisponovaného Kayamby, otazník visí nad Buchou a Kopicem.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Ciupa - Mikuš, Santos, Šindelář, Mazáň - Mangabeira - Čmelík, Herc, Ostrák, Bartošák - Papadopulos
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Havel, Kaša, Brabec, Limberský - Šulc, Kalvach, Čermák - Ba Loua, Beauguel, Falta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.24 - 4.17 - 1.56
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Jablonec - Fastav Zlín  (sobota 14:00)
Jablonec po reprepauze spadl na čtvrtou pozici a rozloučil se s MOL Cupem. V sobotu se ale Severočeši konečně představí na domácí Střelnici, kde si opět hodlají snadno poradit se Zlínem.

Zápasy s Jabloncem představují pro "Ševce" absolvování nutného zla. Moravané nezvítězili v žádném z posledních 13 vzájemných střetnutí a párkrát dostali i nepěkně naloženo. Také nyní by byl jakýkoliv bodový zisk spíše překvapením. Hosté by ale navzdory nepříznivým předpokladům přece jen měli na severu Čech zabrat, neboť po reprezentační přestávce zahájili ligový program domácí prohrou s Karvinou.

Obránce Zlína Václav Procházka nezakrývá, že hosté budou na Střelnici spíše vyčkávat. "Asi budeme vycházet z dobré defenzivy a spoléhat na nějaké protiútoky. Očekávám, že Jablonec si vytvoří územní převahu, bude nás chtít přehrát. My budeme v jiné pozici než proti Karviné, snad soupeře překvapíme," věří zkušený zadák.

Ani Severočeši nezahájili duben bůhvíjak slavně. Nejprve v rámci 25. kola jen remizovali na hřišti Bohemians a poté se jim nepovedlo ani čtvrtfinále národního poháru, v němž prohráli 4:1 na hřišti Sparty. V ligové tabulce navíc Jablonec přenechal třetí místo Slovácku.

V sobotu se zeleno-bílí pokusí vrátit do pohody proti oblíbenému soupeři ze Zlína. Ten navíc bude v Jablonci postrádat středopolaře Marka Hlinku s Vachtangem Čanturišvilim, kteří si kvůli čtyřem obdrženým žlutým kartám v sezoně musí odpykat disciplinární trest.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Podaný, Kubista, Zelený, Krob - Pleštil, Považanec, Kratochvíl, Jovović - Schranz - Doležal
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Fantiš, Buchta, Simerský, Procházka - Janetzký, Martínez, Janošek - Dramé, Poznar, Potočný
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.63 - 3.87 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - Sigma Olomouc  (sobota 14:00)
Olomouc nezvládla zápasy doma, štěstí tak Hanáci tentokrát zkusí na hřišti protivníka. Sigma se vydá na hřiště poslední Příbrami, kde však již dlouho nezvítězila. O motivaci tedy mají hosté postaráno.

Středočeši se dál krčí na dně tabulky a zatím se nezdá, že by pro ně změna trenéra představovala výraznou vzpruhu. V minulém kole sice Příbram uhrála poměrně nečekaný bod v Mladé Boleslavi, za remízu ale vděčila především nepřesné mušce soupeře, který spálil řadu šancí a dokonce zahodil penaltu. Nic zkrátka nenasvědčuje tomu, že by hornický celek neměl spadnout do druhé ligy.

Zkušený záložník Tomáš Pilík nicméně nadále věří v záchranu. "Pořád si říkáme, že je potřeba udělat nějakou šňůru tří, čtyř zápasů, abychom dostali mančafty nad námi pod tlak a mohli jsme o ligu ještě zabojovat. Doufám, že se nám to povede a následující zápas doma s Olomoucí snad už zvládneme za tři body," prohlásil prošedivělý fotbalista.

Sigmu sice existenční starosti netíží, ovšem ani v Olomouci nemohou být s výsledky z poslední doby spokojeni. Hanáci odehráli poslední dvě utkání na domácí půdě, jenže ani jednou nebrali plný bodový zisk. S Pardubicemi prohráli svěřenci trenéra Radoslava Látala gólem z úplného závěru, proti Slovácku zase Sigma zahazovala příležitosti a pouze remizovala.

V Příbrami se navíc Olomouci dlouhodobě nedaří, Hanáci u Litavky vyhráli naposledy před osmi lety. "Jedeme do Příbrami, která delší čas nevyhrála. Svádí to k podcenění, ale to nemůžeme dovolit, zvláště když se nám proti Příbrami nedaří. Se Sigmou jsem Příbram ještě neporazil. Čeká nás neoblíbený soupeř a bude jen na nás, jak se s tím vypořádáme," uvedl Látal, jenž bude postrádat Vepřeka, Greššáka, Zahradníčka, Daňka a zřejmě také Nešpora.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Šiman - Nový, Kvída, O. Kingue, Cmiljanović - Tregler, Rezek - Pilík, Zorvan, Antwi - Voltr
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Mandous - Radek Látal, Hubník, Beneš, Zmrzlý - González, Houska, Breite, Chytil, Hála - Yunis
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.94 - 3.40 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - SFC Opava  (sobota 16:00)
Opava stále živí naději na udržení se v nejvyšší soutěži. Pokud ji chce udržet, měla by pokud možno vítězit v každém nejbližším zápase. To platí i o těžkém testu v podobě slezského derby s ostravským Baníkem.

Podzimní souboj přinesl navzdory absenci diváků poměrně velké uspokojení. Tvrdé souboje, kontroverzní momenty a nesmírně dramatický závěr. Víc už snad fanoušci ani nemohli žádat a jistě by si přáli, kdyby se podobná řežba odehrála v sobotu také ve Vítkovicích.

Baník zvítězil ve třech z posledních čtyř duelů s regionálním rivalem a i nyní bude favoritem. Ostravané sice neprožívají zcela ideální sezonu a už dokonce vyměnili trenéra, pořád si ale počínají lépe než fotbalisté Opavy.

Současný kouč Baníku Ondřej Smetana nicméně varuje před případným podceněním soka. "Opava produkuje podle mě docela hezký fotbal, ale sráží ji produktivita i individuální chyby v její šestnáctce. Přijede tým, který je nebezpečný a který má pořád šanci se zachránit. Na to se musíme připravit, nic nepodceňujeme. Pracujeme celý týden na tom, abychom to utkání zvládli," uvedl osmatřicetiletý lodivod.

Jeho opavský protějšek Radoslav Kováč prohlásil, že jeho svěřenci půjdou do utkání maximálně nažhaveni. Pro nás i vzhledem k našemu postavení je to brutálně důležité utkání a bylo by skvělé ho zvládnout. Máme své starosti. Větším favoritem je Baník, ale jedeme tam se vztyčenou hlavou a budeme se rvát o každý metr," řekl bývalý reprezentant.

Domácím bude kvůli disciplinárnímu trestu nadále scházet pravý bek Martin Fillo, nejistý je pak start křídelníka Dyjana Carlose de Azeveda. Opava zase přijede do Ostravy bez zraněných Jiřího Kulhánka, Bartosze Pikula a Lukáše Kanii.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Juroška, Svozil, Stronati, Fleišman - Ndefe, Kuzmanović, Jánoš, Tetour, Holzer - Zajíc
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Digaňa - Hrabina, Schaffartzik, Žídek, Helešic - Mondek, Tiéhi, Nešický, Řezníček, Holík - Smola
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.51 - 4.14 - 7.28
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Slovan Liberec  (sobota 18:30)
Důležitá bitva v boji o pohárovou Evropu se odehraje v Uherském Hradišti. Tamní Slovácko se vyšvihlo na třetí příčku a tu hodlá udržet i proti Liberci, jenž v tabulce sídlí o dvě pozice níže.

Očekávalo se, jak nákaza koronavirem zacloumá s fantastickou formou Slovácka. Zdá se však, že nijak výrazně. Poté, co opustili karanténu, odehráli Moravané tři zápasy, v nichž získali solidních sedm bodů. Díky tomu se družina přísného kouče Martina Svědíka dostala v tabulce na třetí místo.

Přesto hráči Slovácka pořád dokola zdůrazňují, že zůstávají nohama na zemi. "Samozřejmě vnímáme, že jsme v tabulce vysoko, ale nějak to v šatně neřešíme, že bychom z toho měli hlavy v oblacích. Prostě se soustředíme na každé další utkání, ale ten pohled na tabulku je příjemný a vždy mi u toho problikne hlavou, jak velká je škoda, že s námi u toho nemůžou být diváci," uvedl křídelník Milan Petržela.

Jednoho ze soupeřů Moravanů v honu za evropskými poháry představuje také Liberec. Poslední zápasy ale Slovanu tolik nevyšly a Severočeši nabrali na své rivaly manko. Ve středu se navíc družina Pavla Hoftycha rozloučila také s MOL Cupem, když kvůli inkasované brance z posledních minut podlehla ve čtvrtfinále Plzni.

Na Slovácku chce Liberec poslední neúspěchy odčinit. "Pojedeme tam s tím, že chceme získat tři body. Moc času na přípravu nám nezbývá. Zítra máme takový regenerační trénink, v pátek je již předzápasový a hned po něm vyrážíme na Slovácko. Je to teď velmi rychlé a musíme se soustředit už na sobotu, abychom zde tři body vybojovali," řekl po středečním mači Jan Matoušek, jenž se po vleklém zranění konečně vrátil do hry.

Severočeši naopak budou v Uherském Hradišti postrádat Jana Mikulu, jenž si odpyká trest za čtyři žluté karty v ročníku. Ze stejného důvodu si zase na domácí straně nezahraje útočník Jan Kliment.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nemrava - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Divíšek - L. Sadílek, Polášek - Petržela, Kohút, Kalabiška - Jurečka
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Knobloch - Koscelník, Chaluš, Jugas, Fukala - Pešek, Karafiát, Mara, M. Sadílek, Mosquera - Rabušic
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.37 - 3.16 - 3.27
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Pardubice - Bohemians Praha 1905  (pátek 18:15)
Těžko říct, čím si Bohemians opět vysloužili privilegium v podobě výkopu celého kola nejvyšší soutěže. "Klokani" každopádně odehrají druhé utkání v řadě již v pátek a znovu v Ďolíčku. Tentokrát však jako hosté, neboť role domácího mužstva připadne Pardubicím.

Všichni fanoušci ofenzivního fotbalu doufají, že páteční předehrávka tentokrát nabídne lepší podívanou než minulý týden, kdy Bohemka doslova válčila s Jabloncem. Proti Pardubicím už Pražané myslí na tři body. "Rozhodně je pro nás výhodou, že se hraje na hřišti, kde jsme v pátek hráli a ve středu na něm trénujeme. To rozhodně nezastírám. Chceme zápas zvládnout vítězně," prohlásil asistent hlavního trenéra Erich Brabec.

Ani Východočeši nepředvedli v minulém kole bůhvíjaký útočný koncert. Přesto díky pozdnímu gólu Brazilce Ewertona, který se v Česku prosadil ve své kariéře vůbec poprvé, zvítězili v Olomouci a poskočili v tabulce na sedmé místo. "Celá sezona se vyvíjí nad plán, ale v tohle mužstvo jsme věřili. Je poskládané z hráčů, kteří chtějí pracovat, bojují, mají srdíčko," hlásil spokojeně trenér Pardubic Jaroslav Novotný.

Východočeši nadále postrádají dalšího hráče z Brazílie Cadua, jenž si po nevybíravém zákroku v utkání proti Opavě odpykává disciplinární trest. Na marodce setrvávají gólman Boháč s útočníkem Petráněm. Bohemians schází zranění brankář Valeš a forvard Ugwu, nejisté jsou pak starty obránců Hůlky s Pokorným, záložníků Vacka s Novákem a útočníka Pulkraba.
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Letáček - Surzyn, Čihák, Toml, Čelůstka - Hlavatý, Tischler - Huf, Kostka, Ewerton - Černý
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Dostál, Köstl, Bederka, Vondra - Hronek, Jindřišek, Květ, Vaníček - Necid, Puškáč
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.42 - 3.15 - 2.31
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha25205070:1565
2.Sparta Praha23163454:2651
3.1. FC Slovácko24145545:2347
4.FK Jablonec24144640:2746
5.Slovan Liberec25127637:2243
6.Viktoria Plzeň23124741:2740
7.FK Pardubice24105924:3135
8.Baník Ostrava2597933:2534
9.Sigma Olomouc25810730:2634
10.Dynamo České Budějovice25710827:3331
11.Bohemians Praha 19052579926:2830
12.Fastav Zlín24851125:3129
13.MFK Karviná25781027:3829
14.FK Teplice25651427:5323
15.FK Mladá Boleslav25491229:4221
16.Zbrojovka Brno25381419:3917
17.SFC Opava25361616:4915
18.1. FK Příbram25281517:5214

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (973)

Přidat komentář
AC Sparta Praha good

1:0 (Huf)

Reagovat
smazaný uživatel

Ďolíček patří Pardubicim.

Reagovat
John Obi Mikel

Bitva o Ďolíček

Reagovat
kecipep

Dle kurzu větší favorit Bohemka?

Reagovat
Fabregas@ole

Pavel Černý 20 zápasů - 0 gólů. V čem tkví jeho kouzlo a proč je stále nasazován do základní 11?

Reagovat
kecipep

Stáhne, podrží balon. Co jsem se díval na některé zápasy, tak na takového starého špekáčka nehraje vůbec špatně. V přeboru je to přesně ten starý mazák, který v mládí kopal divizi

Reagovat
andrew96

Ve hře je dost platný.

Reagovat
dejvikker

Reagovat
Fabregas@ole

OK. Mě ta jeho bilance přiměla si myslet, že hraje pouze za zásluhy.

Reagovat
Rakoid

Svou úlohu plní fakt dost dobře, pro mě velké překvapení, že i v lize je takhle platnej.

Reagovat
mistr129

Reagovat
bourbon

hraje, protože příští sezónu přes tu vanu neoblíkne dres

Reagovat
LFC182

dnes krásných 0:0

Reagovat
Kaspar

to je bohemacky nebo pardubicky smetak?

Reagovat
Losinho

OT k agentovi: https://youtu.be/K_vpJtAw8xQ

Kouzelný

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
ratusek

Tak dnes stejná lahůdka jako minulý týden?

Reagovat
bourbon

no abys ještě nebyl nepříjemně překvapený

Reagovat
ratusek

Horší než minulý pátek to snad ani nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel další zápas z řady, kde o nic nejde.

Reagovat
Pablos

to je na tom to nejhrůzostrašnější... o nic nejde prakticky, stejnak to budou hrát na 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ta prostřední skupina se vytvořila hodně rychle. Slabé týmy jsou relativně daleko a ty silné si už dávno hrají svoje. Letos ten ročník moc atraktivní není.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to stáhnout ligu na 10 týmů a ty nejslabší a nejsilnější vyhodit

Reagovat
Kaspar
Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Salfovic

ti fotbalisté jsou prostě dementi, to fakt nemá obdoby.

Reagovat
Kaspar

tady je to jeste od zacaku, jsem o tom nevedel, on uz mu jeden hodil a ten odmitnul, tak proto pak to nasrany hozeni druhyho https://twitter.com/i/status/1380264447944622090

Reagovat
meno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
OTASi

Reagovat
Coutinho10

tak to ho uz ospravedlnuje

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Axelrose

Škoda, už to vypadalo, že upadne a začne simulovat. Ale asi mu došlo, že to není protihráč.

Reagovat
Coutinho10

mohl dostat ten podavac cervenou

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Je vybitej a musí ze hry.

Reagovat
John Obi Mikel

Vždyť neměl nabito.

Reagovat
db18

Reagovat
Kaspar

Cesky zatim skvele proti Svycarksm Sice nas ted tlaci, ale zed zatim drzi

Reagovat
monty25

Strašná škoda, že se to nepovedlo udržet. Všechny standardky holky uskákaly, ale pak přišla taková zbytečná penalta... 1:0 by bylo super, 1:1 je nic moc, ale pořád máme šanci. Holt musíme ve Švýcarsku dát gól.

Reagovat
Kaspar

na to jaky je svycarsko favorit, tak jsme hrali vice nez dobre, podle toho jak to bylo prezentovany, tak jsem cekal ze svycarky holky prejedou

Reagovat
monty25
Reagovat
Kaspar

tak uz kaslu na odborniky

Reagovat
ratusek

Od pondělí oficiálně chlastačky, ale v rouškách tvl

Reagovat
monty25

Puškáč dobrej kup do Fantasy

Reagovat
Coutinho10

taky mam

Reagovat
ondrasch77

Jsem váhal mezi ním a Ondráškem....

Reagovat
monty25

Já měl poslední volné místo v sestavě a potřeboval jsem útočníka do 7,5 mega.

Reagovat
ondrasch77

Měl jsem to úplně stejně

Tak teď doufám, že se Ondrášek taky prosadí...

Reagovat
monty25

Hm, po půli šel dolů.

Reagovat
Rothbard

18:15 Češky vyhrály nad Švýcarskem

Úvodní zápas play off kvalifikace o postup na mistrovství Evropy fotbalistek - Chomutov:

ČR - Švýcarsko 1:1 (0:0)

Reagovat
smazaný uživatel

Asi je pro ně remíza takové to vítězství. Nebo vyhrály nějak morálně.

Reagovat
Kily

Prosek

Reagovat
John Obi Mikel

Ty Pardubice jsou taky kungfu-mančaft. To je už druhá za kop do hlavy tak za poslední 2 měsíce.

Reagovat
monty25

Prosek by se mohl dát na karate...

Reagovat
pingla

Schumacher na odchodnou dostane kopačkou do obličeje

Reagovat
dejvikker

To dostal za to, ze v Pardubicích odehrál jeden pripravnej zápas a utekl do Jihlavy

Reagovat
ratusek

tak a je po zápase tvl

Reagovat
John Obi Mikel

Vůbec. Pardubky tam pošlou Páju Černého a ten dá hattrick.

Reagovat
ratusek

0:2, to už nemá smysl sledovat

Reagovat
Kepy_FCB

Kůň to klokanovi pustil za možnost mít kde krát

Reagovat
John Obi Mikel

Necid s Koskem

Reagovat
Kepy_FCB

Derby bez diváků není derby

Baník musí vyhrát o 3 a více : 0 s prstem v nose

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu OT. Už ve středu má být losování semifinále Mol cupu. Jsem docela dost zvědav, jak se bude řešit jeho průběh, pokud by Slavie zvládla postoupit proti Arsenalu. Protože Slavie by najednou neměla jedinej volnej termín až do 12. 5., kdy už má být úředně už dokonce finále Mol cupu. Oficiálním hracím dnem semifinále je středa 28. dubna 2021,což je první reálnej termín čtvrtfinále pro Slavii, pokud by příští týden z EL vypadla..

Reagovat
smazaný uživatel

A teď si vem, že by byl ročník s nadstavbou, kde musí být vítěz poháru známý před baráží o Evropu. Takže by to nebylo možné odehrát.

Reagovat
Greny

Letos kdyby měla být nadstavba tak se liga vůbec nedohraje...takhle je to v pohodě docela se mi líbí těch 18 týmu škoda že to zase změní... Příští rok bude hrát teda baráž o Evropu třetí tým klidně s osmým ne,? Když jsme přišli o jedno misto

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Slavia nepostoupí do finále, tak budeme mít jen 4, takže nadstavba bude ještě větší blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, snad ještě o stupeň větší blbost, pokud se nějak zásadněji nezmění formát. Úplně jsem si představil výraz Šádka potom, co příští sezónu desátá Boleslav uhaluzí postup proti s přehledem třetí Plzni po základní části do předkol konferenční ligy.

Reagovat
Salfovic

To bych mu přál, jako každému, kdo tuhle blbost podpořil.

Reagovat
Losinho

Hráli bychom neděle - úterý - čtvrtek, jak to měl jednou Liverpool v minulý sezóně no. Samozřejmě úterní pohár by byl komplet s náhradníkama.

Případně během repre pauzy?

Reagovat
Greny

A tu repre pauzu si vymyslíš? Nebo chceš hrát pohár až v další sezóně?

Reagovat
Losinho

Proto otazník, byl jsem línej koukat kdy je

Reagovat
smazaný uživatel

Pro představu tady jsou termíny Slavie do konce ligy v případě teoretického postupu až do finále EL. Slavii by zbývaly až do konce sezony jen dva termíny uprostřed týdne (v případě postupů v Mol Cupu by v něm měla odehrát ještě 3 zápasy)

11.04. 18:30 Slavia Praha - Sparta Praha

15.04. 21:00 Slavia Praha - Arsenal

18.04. 16:00 Liberec - Slavia Praha

21.04. 19:30 Slavia Praha - Zlín

25.04. 18:30 Bohemians 1905 - Slavia Praha

29.04. - semifinále EL

02.05. 19:30 Slavia Praha - Plzeň

06.05. - semifinále EL

08.05. 17:00 Sigma Olomouc - Slavia Praha

volný termín uprostřed týdne

15.05. 18:00 Slavia Praha - Karviná

volný termín uprostřed týdne

22.05. 17:00 Jablonec - Slavia Praha

26.05. - finále EL

29.05. 18:00 Slavia Praha - České Budějovice

Teoreticky by to nejdřív systémem neděle - úterý - čtvrtek mohli odehrát až před semifinále EL v úterý 27.4., ale to většinou již lítá celý tým na utkání (jestli se nepletu, tak by měli začínat venku), tak se jim asi těžko bude chtít jet do Olomouce. Nevím jestli by se pak už vůbec mohlo odehrát druhé semifinále, když nebudou kompletně odehrány ani čtvrtfinále (měl jsem za to, že kvůli něčemu podobnému vyletěla Líšeň). No jsem dost zvědav, jak se to vymyslí (on to možná vyřeší už Arsenal).

Reagovat
Losinho

Vypadá to šíleně.

Reagovat
Greny

Docela mě mrzi že se nehraje nadstavba... Ukazalo by se jak je to zbytecny

Reagovat
Greny

Jednoduše... 8.5. hrají ligu tak výsledek započítají i do MOL Cupu a když bude remíza tak si kopnou případně prodloužení a penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To by asi podle regulí neprošlo. Ale je fakt, že by Slavia mohla využít toho, že stejně musí do Olomouce a dát si po ligovém zápase třeba hodinu pauzu a odehrát pak zápas Mol Cupu (oba týmy by nasadily hlavně náhradníky, aby to bylo fér).

Reagovat
Greny

Proč by to neprošlo? V krajských pohárech jsem to několikrát už viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Jak Liverpool v minulé sezoně, jeden den hráli pohár a druhý MS klubů, s tím že ten pohár odehrálo komplet B i s trenéry

Reagovat
meno

Áčko JT a Houšťa Béčko Kostík a Řehák?

Reagovat
FCSL

Béčko Slovan Liberec

Reagovat
oli9

Dnes s Libercem snad za 3 body

Reagovat
ACSeRw!n

uz za 3h zacina Slezsky derby a tady neni zadny polsky tapetovani ? to se vsichni vcera tak ztoluenovali ?

Reagovat
Znalec

za správnej spelling toluenu

Reagovat
FCSL

Hybš, Káčer, Ondrášek

Reagovat
Salfovic

Kde se vzal v Plzni Hybš ?

Reagovat
ondrasch77

Bylo, nebylo...

Reagovat
FCSL

Po konci smlouvy u nás jim podepsal, ale byl na operaci s kolenem, takže hodně dlouho chyběl

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavá sestava, Plzeň očividně rezignovala na ligu a soustředí se plně na domácí pohár.

Reagovat
Salfovic

Kurz 7 na výhru Karviné, to se posrali

Reagovat
ondrasch77

Jablonec - Zlín 3:1

Reagovat
monty25

To chtělo vsadit.

Reagovat
ondrasch77

Byl bych radši, kdyby ti naši kokoti jednou dohráli až úplně do konce a ne že se na nastavení vyserou jako už tolikrát

Reagovat
dinss

Přesně jsem to zase čekal, že po jedný akci daj gol..

Reagovat
dinss

Dlouho jsem si říkal, že Brabec neudělal nějakou sračku..no a ono..

Reagovat
Greny

Brabec zas nestiha

Reagovat
smazaný uživatel

Řekněme si to na rovinu, z Plzně už kandidát na titul nikdy nebude, budou hrát nahoře, ale o titulu už nemůže být ani řeč

Reagovat
dinss

Reagovat
Salfovic

Nikdy? Hotovej Nostradamus. Ale dokud bude ve Slavii Trpišovský a Číňané, tak nemá sebemenší šanci.

Reagovat
dinss

Taky se mi líbí tyhle predikce o hovně.

Reagovat
Greny

coz nemusi byt dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Do doby, než skončí jejich agenti Babiš a Zeman. Toho prvního snad vyřeší na podzim voliči, u toho druhého rozhodne příroda.

Reagovat
Euphael

I kdyz tam nebudou, proste se Spartou a Slavii dlouhodobe neudrzi krok.... pokud se banik vzpamatuje a angazuje dobreho trenera tak za par let nebude mit Plzen ani na ne

Reagovat
inferno08

Ještě mi tam chybí, že se vrací tam kam patří!

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím ne, od toho je momentálně dělí 24 bodů v tabulce.

Reagovat
Blasphemer

To je v prdeli. Slavia by s těmi šancemi vedla 0:3 a my tečeme 0:1.

Reagovat
Salfovic

Takže jste na tom podobně jako Arsenal

Reagovat
OTASi

Reagovat
Euphael

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Euphael

Reagovat
martin1

Reagovat
Oli99

Jak hraje zatím Káčer s Hybšem? První půlku jsem neviděl

Reagovat
meno

Káčer je pro vás jako pro nás Kačaraba.

Reagovat
Oli99

Po tom, co jsem viděl druhý poločas, souhlasím

Reagovat
meno

My máme naštěstí Tarase jenom na hostování

Reagovat
Oli99

Reagovat
HorajzmAmmann

Laštůvka - Juroška, Svozil, Stronati, Fleišman - Jánoš, Kaloč - Azevedo, Tetour, Ndefe - Zajíc

4:0

Reagovat
Banikovec7

nebojíš se

Reagovat
monty25

Jovovič ve Fantasy

Reagovat
ondrasch77

taky

Reagovat
Liquid

dotaz, z ničeho nic mi z TV nabídky zmizel kanál O2TVFotbal, stalo se to někomu dalšímu?? O2TVSport je tam nadále ale nyní bez multiplexu

Reagovat
dinss

Migrace zákazníků na nové televizní tarif takže dříve z M na Bronzový balíček, kde tenhle kanál není.

Reagovat
Liquid

díky, jsou to hovada, předloni jsem s nima za stávajících podmínek prodloužil smlouvu, čili toto beru jako porušení smlouvy, protože jsem jí prodloužil s tím, že TV kanály zůstanou stejné po celou dobu platnosti smlouvy

Reagovat
dinss

Tohle mají ošetřené. Vůbec nemáš šanci.

Reagovat
HorajzmAmmann

to jsem si taky myslel, když mi History kanál přesunulo o2 jinam.

Bohužel ty kurvy mají ve smlouvě, že to dělat můžou...

Reagovat
Freedo

Už nechytáš Vetřelce dávnověku na History Channel?

Reagovat
HorajzmAmmann

já tam koukal hlavně na Zastavárny a Dannyho auťáky...

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
meno

Hádej se a smlouvej, daj ti lepší. Já takhle vyhandloval nějakej podpult tarif neomezených dat.

Reagovat
Remt

Jsou v tomto naprostý hovada. Nedají ti vědět.. nic.. Idioti prostě. Teď třeba začne derby a mě to z o2 tv vyhodilo a nechce mě to přihlásit

Reagovat
Salfovic

Co tam zkoumají ?

Reagovat
dinss

Co tam řeší??

Reagovat
Euphael

bud v klidu, jste safe vy kurvy

Reagovat
dinss

Reagovat
dinss

Pět minut řešíme situaci, která je jasná z výkladu pravidel..

Reagovat
Blasphemer

Pišta

Reagovat
Salfovic

Hořava

Reagovat
smazaný uživatel

HAŠA rozhodne

Reagovat
Rohlik se šunkou
Reagovat
Banikovec7

ti prasí ty vole

Reagovat
ratusek

konečně Zajoch

Reagovat
smazaný uživatel

Zajíc se zas ukopnul

Reagovat
monty25

Zajíc Během minuty dva góly, akorát ten první z ofsajdu.

Reagovat
monty25

Začínám litovat, že jsem ho nedal jako kapitána...

Reagovat
Banikovec7

ti obránci Opavy

Reagovat
Rohlik se šunkou

už mají dvě asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Takový střelec najednou

Reagovat
Banikovec7

No už jsem tušil že to nedá jak si to dal daleko kolem gólmana

Reagovat
HorajzmAmmann

2:0 pro Opavu

Reagovat
ratusek

Reagovat
ratusek

Zajoch

akorát kromě zoufalců jako Příbram a Opava to chce dávat goly i lepším týmům

Reagovat
iamek

Nádhera zatím. Nepolevit

Reagovat
Banikovec7

To hřiště je ale zase bídné teda, jsem čekal že během toho měsíce bez zápasu to dají nějak dohromady

Reagovat
Kepy_FCB

Hosté zralí na historický výprask

Reagovat
bobis21

Zajíc zase dnes vypadá jak Ronaldinho Kéž by mu to někdy vydrželo i více zápasů v řadě

Reagovat
HorajzmAmmann

Dneska se mi to nezdá úplně nejlepší. Hodně zbytečných ztrát. Tetour a Azevedo dost zoufalý výkony.

Reagovat
Banikovec7

Je to bída no, ale to hřiště je fakt špatné, tak je lepší čekat na ztráty Opavy

Reagovat
bobis21

Azeveda jsem si na hřišti za poločas všiml jednou. Jestli dnes nedostane Buchta nebo Sor pořádný prostor tak mě to fakt naštvě.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Banikovec7

Dobré mrdky Opava ty vole, další prasečina

Reagovat
HorajzmAmmann

Jako chápu, že tohle může bolet, ale musí se tam Svozil takhle válet?

Reagovat
djiros

Ten Svozil je taková ubrečená kunda

Reagovat
Banikovec7

To sice je, ale co to má společného s tímto zákrokem?

Reagovat
djiros

Že udělal 20 sudů a za chvíli jak laňka, ale on je zmrd a dělá to s železnou pravidelností.

Reagovat
Banikovec7

Já vím že dělá, ale zrovna tady na to měl teda právo

Reagovat
HorajzmAmmann

to nevím teda...

Reagovat
Banikovec7

já jo

Reagovat
lichna.

Reagovat
HorajzmAmmann

i kdyby ti někdo zlomil kotník tak mi příjdou ty sudy vždycky úplně k smíchu...

Reagovat
djiros

Absolutně nedůstojné pro dospělého chlapa. Smutné, že je to schopný někdo obhajovat.

Reagovat
bobis21

Tak tohle zrovna byl dost hnusný zákrok. Holík ho teď teda v herectví překonal

Reagovat
monty25

Holík byl simulant už v Dukle.

Reagovat
ratusek

Reagovat
FCB1922

Nebrec

Reagovat
Banikovec7

Zajíc má poprvé v lize proti sobě obránce kterým uteče

Reagovat
Banikovec7

Neskutečně směšné oba ty góly jak to teď rozebírají

Reagovat
HorajzmAmmann

tak jo pojďme to zpřesnit a ať to skončí debaklem... 5:0 by bylo znovu fajn

Reagovat
HorajzmAmmann

to je Smola nebo Zlatan?

Reagovat
Gelu28

azevedo dnes hrál neuvěřitelnou sračku

Reagovat
HorajzmAmmann

bohužel...

Reagovat
HorajzmAmmann

gol asi nebyl....

Reagovat
Banikovec7

Prý pokud nepřijde prokazatelný záběr, tak gól nebude, spíš naopak ne? Když to na hřišti uznal

Reagovat
bobis21

přesně proto platil. Rozhodčí uznal a z video nebyla jasně prokazatelná chyba, tak nemohli rozhodnutí změnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby byl goal line tak nemusí nic řešit mnohem lepší věc než VAR

Reagovat
Banikovec7

No ono by kolikrát stačilo mít kameru na úrovní čáry, u nás často máme jednu na půlící čáře a z toho pak chtějí dělat VAR

Reagovat
monty25

To teda nevím. Jestli byl, tak o milimetry.

Reagovat
Banikovec7

Jo, z těchto záběru to poznat nejde, rozhodlo že uznal na hřišti

Reagovat
HorajzmAmmann

každopádně Buchta hezká střela

Reagovat
bobis21

No nevím, spíše ne Buchta to každopádně udělal dobře

Reagovat
ratusek

z toho posledního záběru jasný gol

Reagovat
ratusek

Ještě Sor a Sanneh do hry

Reagovat
ratusek

Tak Kuzma a Šašinka

Reagovat
monty25

Tetour teda nic moc, čekal jsem od něj aspoň asistenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemrava - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Kalabiška, Havlík, Sadílek, Petržela, Kohút, Rezek, Jurečka

Zaplať pánbůh že je zpátky Havlík, když má Kliment karty

Reagovat
ratusek

Koukejte vyhrát

Reagovat
Banikovec7

Tenhle zápas si zasloužil skončit 1:0 vlastním gólem a ne aby tam padly 3 góly

Reagovat
HorajzmAmmann

Mohlo to skončit ale klidně i 4:3

Reagovat
Banikovec7

To jo, ale šílená nekvalita na obou stranách

Reagovat
HorajzmAmmann

To ano

Reagovat
HorajzmAmmann

*

Reagovat
bobis21

Tragická obrana Opavy si ty 3 góly zasloužila. Ale my si taky minimálně o jeden říkáme.

Reagovat
ratusek

Fotbal bída, ale my potřebujeme ohrát S+S a on tam dá Holzera, Kuzmu, Pokorného a Šašinku

Reagovat
HorajzmAmmann

Moje nervy... Že já tam ty 3 obránce z Baníku dával. A jako bonus Ndefe kapitán

Reagovat
monty25

Stronati aspoň asistence

Reagovat
HorajzmAmmann

Mimochodem nebyla tam pecka na Buchtu?

Reagovat
smazaný uživatel

SLOVÁCKO!!

Reagovat
ratusek

Reagovat
oli9

Reagovat
ratusek

Pešek jiná barva čísel? Okamžitě vyloučit!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nás neopustilo štěstí, po Olomouci další tyčka

Reagovat
smazaný uživatel

44:53 ukončí poločas

Reagovat
smazaný uživatel

goul

Reagovat
ratusek

Knobloch co na něm furt Hoftych vidí, to tam není nikdo lepší?

Jurečka a Reinberk

Reagovat
oli9

Neblbne vám dnes apka livesport?

Reagovat
smazaný uživatel

jojo..omlouvali se na twitteru

Reagovat
smazaný uživatel

Mají nějaké problémy psali na Twitteru

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

YEEEESSSS

Reagovat
oli9

Super 3 body

Reagovat
PISTOLERO

Tak snad už to Slovácko na 3. flek dotáhne Btw. Proč chytá Knobloch na úkor Nguyena?

Reagovat
meno

Prej se Nguyen s Hoftychem rafli, ale je to jedna paní povídala...

Reagovat
lampas

Hoftych měl mít k němu nějakou blbou poznámku ohledně vietnamských restaurací, pak to nějak začalo rezonovat. Knobloch je tedy sice mizerný brankář, ale v rámci hry co předvádíme by nám byl v bráně k ničemu i Petr Čech.

Reagovat
ratusek

No to nevím, Knobloch pravidelně předvádí minelu na urovni žáka

Reagovat
lampas

To bezesporu, není to ligový brankář, ale celkově hrajeme odporně a Knobloch je jen takový hřebíček do rakve, nikoliv důvod stavu ve kterém jsme.

Reagovat
Salfovic

Ten Nguyen si s tím Koriandrem nedá pokoj.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

poďme Slovácko do Evropy!!!!

Reagovat
ACSeRw!n

cejtim v kostech, ze to dneska po letech vyjde a nebo je to to vcerejsi matro

Reagovat
Fakt

dneska vyhrajete, i když vám to nepřeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Igner Farnsworth

Fujky

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

š

Reagovat
ratusek

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
ZB 07

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to Slavia doma dá a my v úterý dáme Pardubice

Reagovat
Losinho

Plán je jasnej - neprohrát a pošetřit 2-3 hráče. A nebylo by špatný dohrát v jedenácti lidech. Aspoň poločas

Reagovat
Freedo

Je to velký dilema. Nejvíc si potřebuje odpočinout Bořil, ale hrát derby bez něj snad nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Bořil odpočíval s Brnem. Podle mě pošetří třeba Olayinku a ještě někoho, ale jinak to bude nejsilnější sestava. Můžeme si na 99 % zajistit titul, žádný odpočívání.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně to jsem tu před pár dny psal taky a Slávisti mě tam přesvědčovali, jak je v pohodě vypustit derby, protože EL, tak jsem rád, že tu je i opačný názor

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Jsem zvědavý, kdo dnes dostane odpočinek. V sestavě asi čekám Kuchtu, Lingra, Ševčíka, Hromadu a Kačarabu . Je možné, že ani nebude chytat Kolář, který nemá natrénováno, ale ten asi jo.

Výhra by byla dnes vážně potřeba, ale spíš zase čekám remízu. Víc trumfů dnes hraje pro soupeře.

Reagovat
RuneSKS

Čekám Burena, který je za Budějky slušně větral..

Reagovat
John Obi Mikel

Já spíš Simu, který je slušně větral za nás.

Reagovat
smazaný uživatel

jo tenkrát na podzim měl ještě formu

Reagovat
RuneSKS

tak nedivil bych se, kdyby hrali oba a Oli sedel..

Reagovat
Freedo

Buren je žalostnej, co se vrátil z hostovačky. Snad hrát nebude.

Reagovat
Salfovic

Tak nasadit Koláře by bylo bláznovství.

Reagovat
smazaný uživatel

že mi sem dáte link na nějaký pěkný live hned jak ten zápas začne, že jo

Reagovat
Kaspar

http://livetv.sx/enx/allupcomingsports/1/ tady davaj vse a je to bez zpozdeni

Reagovat
OTASi

199 korun měsíčně a máš ligu mistrů, naši ligu i UFC.. to není tak zlý ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Bez UFC to stojí kolik?

Reagovat
Freedo

Reagovat
lampas

UFC je bonus, kdyby jsi nemohl v noci spát.

Reagovat
Znalec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
Losinho

299

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
Kaspar

neni to zly, kdyby to fungovala jak ma a zaroven by pro O2 neznamenala smlouva jen car papiru kde si muzou menit podminky jak chteji bez tvyho vedomi

Reagovat
Znalec

Jak to bylo tenkrát s tou popelnicí?

Reagovat
ACSeRw!n

k obedu neni nic lepsiho, nez si poslechnout mistra sveho remesla Capouna uz byla i "skvadra azura"

Reagovat
PISTOLERO

Dnes to klapne

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes rozhodující zápas o titul. Snad Vrba potvrdí, že je nejlepší trenér v lize. Hložek, že je nejlepší útočník v lize. Krejčí, že je nejlepší hlavičkář v lize. Dočkal, že je nejlepší tvůrce hry v lize. Nita, že je nejlepší brankář v lize. Obrana, že je aspoň průměr v lize. A Sparta, že je nejlepší tým v lize.

Reagovat
exse

Těžko říct co je na tom vtipnějšího.

Reagovat
braveheart

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím jenom s Krejčím a Nitou, ale stejně si myslím, že Sparta vyhraje

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://ibb.co/T8rXZPC To už je co říct, nepamatuju si, že by se kdy fotbal dostal na titulní stránku Respektu možná tak Pelta či Berb, ale nepamatuji si. Navíc bude vevnitř i rozhovor s Gebrem.

Reagovat
HorajzmAmmann

https://www.youtube.com/watch?v=VfRyRZi3pes

ke konci je tam pasáž o odchovancích a Sorovi. Tak možná proto je tam nedává. Velmi zajímavý rozhovor. Smetana

Reagovat
ratusek

Pojdme Brno

Reagovat
ratusek

Že by to vypnuli v Příbrami chápu, ale že to vypnou v Budějovicích?

Reagovat
Greny

Dneska vyhrajeme

Reagovat
Greny

To je zas přenos...

Reagovat
naheCZ

Vypadne to na chvíli a ještě se to nějak podivně seká

Reagovat
ratusek

aspon to není kvalita jak na mobilu, co občas bývá

Reagovat
Greny

Jinak Reiter v Brně nejspíš dohrál...

Reagovat
Cumel

Zas zranění?

Reagovat
Greny

Tentokrát by měl být zdravej... Akorát měl nějakej konflikt s Dostatkem a to vedlo k vyřazení z nominace na Budějovice....co přesně se stalo nevim

Reagovat
Cumel

To smrdí už viditelnou nepohodou. Kritika Pachlopníka v Deníku, teď Reiter

Reagovat
smazaný uživatel

Jaka kritika? Od koho? Jako je fakt ze nejak nezari.

Reagovat
Cumel
Reagovat
Greny

Na druhou stranu to o Pachlopnikovi všichni vi takže to neberu jako nějakou kritiku

Reagovat
Cumel

Máš recht, ale zatím s tím nikdo nešel takhle ven

Reagovat
lichna.

Ten se nakonec rozhada uplne všude.

Reagovat
ZB 07

To je zas fotbálek

Reagovat
ratusek

Lahůdka, krásné nedělní odpoledne

Reagovat
smazaný uživatel

Dela si ze me ten komentator v budejicich uz fakt picu? Celej zapas rika misto Baris BARTIS... Mas to tam napsany ty pico zkurvena. Amaterska. Debilni... Mluvis radoby chytre ale si totalni vemeno co nezna ani hrace prvni ligy. Ostudo. Tahni. Tohle me fakt sere tenhle amaterismus. Jakoby komentatori v Anglii nebyli ani s to si zjistit spravny kurva jmeno.

Reagovat
Cumel

A má asi v oblibě cimbálovku, vyměnil Hravicu za Pavlicu, už několikrát.

Reagovat
Cumel

Hlavicu

Reagovat
ratusek

Reagovat
naheCZ

45 minut, u kterých člověk neustále přemýšlí, proč se na tu hrůzu sakra dívá. A stejně se pak podívá i na těch dalších 45...

Reagovat
ratusek

Reagovat
Salfovic

Zvědavost, jestli to může být ještě horší

Reagovat
ZB 07

Jako super nápad uhrát všechno do konce sezóny na 0:0, ale měl by někdo Dostálkovi naznačit, že pokud nechceme sestoupit, tak by bylo fajn vyhrát aspoň jednou.

Reagovat
Greny

Jestli se dívá Arenberger tak to budou strašný flastry.. amatérské soutěže jsou totiž pořád zakazane

Reagovat
Coutinho10

opravte si uvodni fotku...tomu rikam wow

https://ibb.co/gSHL8MC

Reagovat
Bakary3

Reagovat
wwwx

Maj to nějak nakřivo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Jo konečně. Po tom perfektním tlaku

Reagovat
naheCZ

Skvělá pasáž od Brna, zaslouženej gól

Reagovat
Cumel

Není možná

Reagovat
Greny

Stepanovsky jak se tam vymotal asi sám ještě nevi

Reagovat
ratusek

udržte to!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to neuvidím protože ženská musí chtít jít ven když je hezky.. super paráda.. ona na mě snad já a děti nejsou až za fotbalem.. říkám ne lásko to víš že to nepotřebuji vidět tak snad aspoň vyhrajeme

Reagovat
Kinky7

Gratuluju. Jsme na tom stejne...

Reagovat
smazaný uživatel

Jediná šance že začne pršet

Reagovat
ratusek

máš to špatně vycvičené doma

Reagovat
smazaný uživatel

To se dá ještě nějak cvičit?

Reagovat
slonzacky_lenoch

Lepící pásky

Reagovat
smazaný uživatel

Jako myslíš co vydrží? to abych se zítra ještě mohl vrátit domu

Reagovat
slonzacky_lenoch

Ono je to o mentalitě výhoda je když ma drahá polovička aspoň trochu "místní hrdost". Žena je z Karviné, já Karviné fandím a ona to tady má ráda. Tak to prostě bere tak, že fandím městu ve kterém žiju

Reagovat
smazaný uživatel

Žena je po tchanovi Spartanka.. poslední roky miluju návštěvy u jejich rodičů.. ale na fotbal nekouká.. ma ráda hokej.. Tak prý není Slavie tak je rada PS: taky jsem se narodil v Karviné.. jen žiju celý život v Praze..

Reagovat
Kinky7

Neda ver mi

Reagovat
smazaný uživatel

věřím.. taky to mám vyzkoušený

Reagovat
Znalec

"ženská musí chtít jít ven"

krásně jsi tam zaobalil, že vlastně chceš jít ven ty, protože se bojíš, že vám dá Sparta bídu

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám znalec.. ok tak v 8 večer si tu povíme..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co? Už si přestal brečet do polštáře?

Reagovat
Znalec

2 goly z hovna no... po poločase to mohlo byt klidně 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám ty jsi znalec..

Reagovat
ratusek

Filo tvl jemu to nesedne

Reagovat
dinss

Doufám, že dneska Bolka rupne a Brno se zachrání...

Reagovat
ratusek

vzhledem k tomu, s kým hrajou a kolik Teplicím chybí hráčů by se rovnalo zázraku, pokud tam Boleslav nevyhraje

Reagovat
dinss

Remízka by byla dobrá... Brno má z těch třech jedinou reálnou šanci na záchranu a snad to urvou.

Reagovat
Greny

Když vyhrajeme vše doma tak se možná zachránime... Máme doma Pardubice, Teplice, Bolku a Opavu

A tak trošku počítám že by mohl pomoci Baník a v posledním kole Sparta

Reagovat
naheCZ

Brno těch šancí dostat se před Bolku už mělo spoustu, teď už by to spíš byl zázrak bohužel...

Reagovat
Greny

Hele tam by byla dobrá remizka

Reagovat
Cumel

Zbrojovka má ještě doma Teplice i Boleslav. Tam se bude lámat chleba

Reagovat
dinss

Budem tady držet palce.

Reagovat
Cumel

Reagovat
slonzacky_lenoch

Reagovat
db18

Reagovat
ratusek

Tvl, já dnes některé hráče Brna normálně nepoznávám

Reagovat
naheCZ

Fila

Reagovat
slonzacky_lenoch

Příbram snad už definitivně v druhé, Opavy mi bude líto kvůli fans. Brnu bych tu záchranu fakt přál

Reagovat
naheCZ

To beztak odvolá

Reagovat
ratusek

Tonda

Ale Budějovice totálně zoufalé. Uplně jim poslední zápasy odešla forma.

Reagovat
Greny

Pískej konec...

Jinak co řešili u toho varu? Červenou?

Reagovat
naheCZ

Podle mě tak maximálně to, jestli Fila nefauloval dřív. Na faulu obránce nebylo co zkoumat, to bylo naprosto jasný...

Reagovat
Greny

No právě ale ukazovali tam právě jen tu část kdy Fila byl faulovanej

Reagovat
mistr129

Snad se dneska Bolka vyšvihne, ten sestup Teplic je už docela blízko

Reagovat
ratusek

Nene, radši Bolka. Ideálně dnes křížek

Reagovat
dinss

Reagovat
Greny

Muž zápasu Bartys

Reagovat
dinss

''Rousek'' je tedy pastva pro uši.

Reagovat
ratusek

Rousek, Bartyš, Pavlica

Reagovat
naheCZ

Ten Pavlica...jsem si říkal, jestli to neslyším špatně. A pak jsem teda ještě přemýšlel, jestli myslí Pernicu nebo Hlavicu

Reagovat
dinss

Bartyš je kdo?

Asi nechtěl hledat čísla a tak se rozhodl pro kompromis - Pavlica.

Reagovat
Greny

Damián Bariš = Demjan Bartys

Reagovat
dinss

Reagovat
ratusek

Zahraniční superstar

Reagovat
Didier Drogba

Pavlica znamenalo, že si Hlavica s Pernicou vyměnili míč, ale nechtělo se mu to složitě vysvětlovat

Reagovat
ratusek

Reagovat
remeslnik

Něco jako Hradubice ..

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
dinss

A frajer se asi kouknul na EF, že už se po dvaceti minutách opravil

Reagovat
Kaspar

Prohra s Brnem, za tyden Karvina, ktera po vymene zase hraje dobre, s takovou Horejse fakt odvolaj

Reagovat
dinss

No, Karvinou jsem viděl jenom zápas proti nám a tam to prostě bylo jen naší nemohoucností dát gol.

Reagovat
ratusek

to by byla chyba. koho místo něj? Jílka?

Reagovat
doshcz

proč chyba? za posledních 10 zápasů dali 4 góly, namotivuje je jen proti Spartě jinak hrajou hovno, už bych ho hnal, trenéři se v lize vyhazujou i za mnohem menší hrůzy

Reagovat
Banikovec7

kdo jsi a co jsi udělal s ratuskem?

Reagovat
ratusek

Tak Horejš je zrovna trenér, kterýho bych fakt nevyhazoval

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

Záleží jak velká by v klubu po jeho odvolání byla Panika

Reagovat
fabec1222

Klasický ČB kolečko Tobiáš, Cipro, Kotrba už je definitivně pase?

Reagovat
ratusek

Reagovat
Salfovic

Současné vedení ČB nemá smysl pro humor

Reagovat
lampas

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
veikko

Mi řekněte kde to berou ty komentátory? To jsou snad dobrovolníci, mi neříkejte, že za toto bere plat... Přišlo mi, že ten člověk musí úplně nesnášet fotbal podle toho komentování.

Reagovat
ratusek

tak pár fotbalových slovíček použil dobře

Reagovat
meno

Že jo?! A já jak dement studuju sportovní žurnu, abych poslouchal diletanty, co našli na ulici...

Reagovat
veikko

Reagovat
$$CaptainKokotko

Když za to má pár korun, tak jakou čekáš kvalitu?

Reagovat
meno

Já bych to klidně komentoval za minimální mzdu. Průpravu mám od Záruby s Bosákem.

Reagovat
ACSeRw!n

Hoheneder ukoncil karieru

Reagovat
db18

co bude příště? Konec Hainaulta?

Reagovat
smazaný uživatel

vzpomínáme

Reagovat
smazaný uživatel

To byl ten vysílač kousek od Furth im Waldu?

Reagovat
Banikovec7

Dancák jak vyjel z toho souboje Není to teda zrovna zápas gólmanů zatím

Reagovat
monty25

Tak Šeda to měl určitě mít, ale Čtvrtečka těžko.

Reagovat
Banikovec7

No rána to byla, ale měl to na ruce, určitě se to dalo vyrazit

Reagovat
smazaný uživatel

Zmrhinho uz v beast mode

Reagovat
monty25

To si odběhnu udělat kafe a 1:2.

Reagovat
Ross Geller

Nita - Sáček, Vitík, Čelůstka, Hancko - Wiesner, Pavelka, LK37, Dočkal, Plavšić - Hložek.

Reagovat
smazaný uživatel

Hancko zpátky, to bude hned obrana o 300 % jistější. Na druhé straně Kačaraba, takže pohoda

Reagovat
Coutinho10

zase pretizeny ofiko stranky nebo nevim

ale Kacaraba se Zimou nevim nevim

https://twitter.com/slaviaofficial/status/1381268877401788423?s=19

Reagovat
Neon

Masopust a Kačaraba, snad budou mít klasickej den a ne nějaký zázračný. A kde je Sima, že neni ani na lávce?

Reagovat
Kixi Syhimour

Kvůli zdravotním potížím nemůže do #298derby nastoupit David Hovorka, Ondřej Kúdela, Abdallah Sima, Peter Olayinka a Simon Deli. Po karetním trestu do utkání nezasáhne ani brankář Matyáš Vágner.

Reagovat
monty25

Hm, tak za Simu budu mít nulu a asi žádnou cenu nevyhraju. Ale zároveň to znamená, že Forty prohraje a stáhnu ho na 3 body.

Reagovat
Freedo

Radši bych hrál Holeše na stoperu a Hromadu na DM s osobkou na Dočkala. Ale jednou už se ten Taras musí chytit a taky se nebojí jít do těla.

Reagovat
Coutinho10

Simy je skoda a v Kudelu jsem taky trochu uz doufal a Peter

Kvůli zdravotním potížím nemůže do #298derby nastoupit David Hovorka, Ondřej Kúdela, Abdallah Sima, Peter Olayinka a Simon Deli. Po karetním trestu do utkání nezasáhne ani brankář Matyáš Vágner. #slaspa

Reagovat
John Obi Mikel

Provoda jsem čekal, že bude šetřit. Ten hraje v základu úplně všechno.

Z tý stoperský dvojice mám hrůzu.

Reagovat
Mass

Z Kačarabou mám vždycky strach..

Reagovat
dinss

Je strašidelný, že Jarolím s tímhle týmem hraje o záchranu.

Reagovat
monty25

A je to v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá sestava. Nejlepší hráči setřeni na Arsenal. Ještě bych nechal sedět Nica.

Reagovat
mistr129

A Provoda hlavně

Reagovat
meno

Provod vypadá, že je ještě větší Robocop než Coufal

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mistr129

Ale jinak dobrá, Maso, Kačaraba a Kuchta vzhledem k tomu že ve čtvrtek nehráli byli nutnost, bez Zimy a Bořila by to taky nešlo. Jen ten střed zálohy šel protočit, i když tam krom Ševčíka kvalita moc není, tak mohl naskočit třeba i Beran.

Reagovat
Remt

Ale ideálně v 60. Kuchta dolů aby byl ready na Arsenal. Ten musí hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Sima není na hrotu tak platný, musí hrát křídlo. Kuchta rozhodně do základu.

Reagovat
Remt

Sima je podle me na hrotu bohuzel nulovej.. neudrzi tam mic, radeji se pusti do ctyr protihracu a zadrbe to okamzite

Reagovat
John Obi Mikel

Zase Kuchta ve čtvrtek střídal, takže má sil dost.

Reagovat
Remt

no ale nebude mít ve čtvrtek kdyz derby odjezdi cele na sto procent zejo..

Reagovat
Salfovic

Jako kteří

Reagovat
smazaný uživatel

Sima, Olej, Bah, Kúdela.

Reagovat
Freedo

Akorát Bah, zbytek zraněný.

Reagovat
Greny

Vysvětlí mi někdo proč se odvolají na stopku pro Simu na derby a pak ho nemají v nominaci? Zraněnéj?

Reagovat
Kixi Syhimour

Kvůli zdravotním potížím nemůže do #298derby nastoupit David Hovorka, Ondřej Kúdela, Abdallah Sima, Peter Olayinka a Simon Deli. Po karetním trestu do utkání nezasáhne ani brankář Matyáš Vágner.

Reagovat
ACSeRw!n

spravedlnost existuje

Reagovat
kilobyte

Doufali že odvolání nevyjde a budou mít výmluvu.

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mönchengladbach

Teplice jsou strašidelné. Nechápu, jak hráč jako Kučera může pořád ještě hrát v nejvyšší lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Kucera je tam ten z tech lepsich ne? Ac to rikam nerad protoze mi prca Lindu...

Reagovat
Mönchengladbach

Mně jí prcá taky!

Reagovat
Mönchengladbach

*ji

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že nás bude mnohem víc!!! Spojme se...

Reagovat
Stannis Baratheon

koho?

Reagovat
Mönchengladbach
Reagovat
meno

TK27 dělá kontent

Reagovat
Freedo

Reagovat
Wyrda

neboj za 8 kol už hrát nebude

Reagovat
dinss

Co to má Horst s hlavou?

Reagovat
Freedo

Dostal přes hubu.

Reagovat
Vsadim gule

? Od koho?

Reagovat
Kocour Klapuška
Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Neon

"že je taky smáznete" 3:2 je smáznutí?

Reagovat
jackinho10

Reagovat
ACSeRw!n

blby a blbejsi

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kocour Klapuška

To bylo vecer videt

Reagovat
KnoxXx

Horst musel dostat dobry laket do hlavy

Reagovat
John Obi Mikel

Krejčí měl trénink?

Reagovat
inferno08

Asi se byl projet na kole a narazil na hranice okresu...

Reagovat
doshcz

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Sem si vzpomněl na Truman show

Reagovat
Salfovic

Dostanou na prdel od Sparty a potom unavení i od Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Staenly10

Někdo stream na derby?

Reagovat
Neon

Taková obligátní otázka: Jede vám outůčko?

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
mistr129

ne

Reagovat
Skleepy

ne, akorát mě samovolně odhlásilo

Reagovat
Neon

Už jsem se dostal skrz to odhlášení a i spuštění streamu. Asi ale nebudu pokoušet přepínání komentářů

Reagovat
aither

ne

Reagovat
naheCZ

Jede...musíš zapnout dostatečně dopředu

Reagovat
Mass

Twl to je jak motor nějakýho starýho auta

Reagovat
Greny

Jede zkušené jsem to nechal zaple už od Zbrojovky

Reagovat
JackBlack

Důležitý je pořádně rozkopat hřiště, aby to měl Arsenal těžší

Reagovat
Greny

Je zde nějaký odvážlivec co půjde do toho ženského komentáře?

Kdyžtak mě pak dej vědět Monty jak jim to slo

Reagovat
Ross Geller

Funguje vám Chance nebo Tipsport? Mně to píše, že z technických důvodu se nelze přihlásit.

Reagovat
icka

Tak tohle mela byt jasna zluta pro Borila. Idiot.

Reagovat
r.mrazik

Aneb v prvních 5 minutách ho přepal, kartu tak brzy nedostaneš

Reagovat
8lampard8

Reagovat
KnoxXx

Boril

Reagovat
r.mrazik

První minuta a Bořil už měl dostat kartu

Reagovat
ratusek

Mrdka Bořil už úřaduje

Reagovat
Greny

Boril zas prasi... Kartička nebude?

Reagovat
Staenly10

Někdo link na derby?

Reagovat
mistr129

Hložek na hrotu, Kolář se aspoň rozchytá

Reagovat
Remt

Ještě někoho odhlásilo O2 tv a už se mu nejde přihlásit? případně kde to ještě jinde sledujete? Nějaký stream?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
pospec7

Na treti prihlaseni uz mi to jelo

Reagovat
Remt

mám zapamatované přihl údaje na pc a na mobilu. Na mobilu se přihlásím napoprvé. Na pc mi to dělá jak kdyby moje údaje byly špatné a nepřihlásí mě to. To jsou fakt čuráci neschopní to O2

Reagovat
Witcher
Reagovat
KnoxXx

Hlozka sa ten "Tecl" drzi a drzi

Reagovat
Mirek na tenisu

Vynikající Kolář? Spíš nezmění nebo spíš málo času Hložka.

Reagovat
Mirek na tenisu

...neumění.

Reagovat
ACSeRw!n

cinani zatim nevedi, kde jim hlava stoji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Tak druhá loženka. Ještě jednu spálit a pak dá Slavia gol z hovna

Reagovat
mistr129

Nejdřív ještě penalta pro Spartu

Reagovat
ratusek

a pak pohodových 3:0

Reagovat
Coutinho10

pasivni, takhle to asi nepujde....

Reagovat
Greny

Slavia zatím vůbec nestiha

Reagovat
ACSeRw!n

reklama no racism dobry pokrytci

Reagovat
ratusek

To je všude vždy

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi.

Reagovat
smazaný uživatel

Kacharaba je hroznej spastik.

Reagovat
Mass

Všechny tři střely Sparty šly z prostoru Kačaraby. Taktika je jasná.

Reagovat
mistr129

Už jsem myslel, že Krejčí dneska na vyloučeni zralej nebude

Reagovat
John Obi Mikel

Bořil - Krejčí 1:1

Reagovat
mistr129

Bořila jsem díky o2 nestihl, co udělal? Každopádně jak velkej člověk musí být dement, aby dělal saně u soupeřova vápna proti hraci, co je zády k bráně

Reagovat
John Obi Mikel

V první minutě udělal Harryho Kanea.

Reagovat
Remt

teď jsem si to vrátil. Sparťan šel jasně do výskoku po míči. Bořil tvrdě do těla, nijak se hlavičkovýho souboje neúčastnil. Jak říkáš - tak trochu na Kanea. Za mě jasná karta, tohle se musí trestat.

Reagovat
ratusek

Nemusí, protože Bořil. A pak se divíme, že není nikdy vyloučenej

Reagovat
Remt

Je fakt že Bořil těch karet dostává zbytečně málo na to jak hraje. Ale nejde o to že konkrétně ted to byl Bořil. Toto jsou fakt nebezpečný zákroky a měly by se tvrdě trestat.

Reagovat
dinss

Reagovat
icka

Reagovat
Spalovač šancí

Jenže i kdyby tu kartu dostal, tak by vyloučený mockrát nebyl. Jakmile totiž kartu dostane, tak ubere na intenzitě zákroků. Se divím, že si toho nevšimnou ani místní, kteří toho mají tolik nakoukáno.

Reagovat
Greny

Hned v první minutě tam poslal stoličku Wiessnerovi

Reagovat
wwwx

U autové čáry ve středu hřiště si počkal až Wiesner vyskočí na hlavu a naběh do něj. Vzal mu nohy a Wiesner padal na tlamu.

Reagovat
Remt

byl to Sáček

Reagovat
Coutinho10

karta nic ?

Reagovat
ratusek

ne. Bořil se taky nekartuje

Reagovat
icka

Reagovat
KnoxXx

Krejci si nasiel toho spravneho

Reagovat
Alan_Shearer

Sparta lepsi, pan trener Vrba dnes nastartuje pad bolseviku a pristi sezonu s prehledem dokraci pro titul.

Reagovat
Remt

Zas takhle hrr bych to neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar hodne posranej.

Reagovat
JackBlack

O poločase bych dal Baha místo Oscara

Reagovat
mistr129

To je prostě čurák totální, nemám slov

Reagovat
smazaný uživatel

Je. Ale červenou mu tady ten posera dneska nedá.

Reagovat
Mass

No sem zvědavej jestli bude prasit dál..

Reagovat
off-olda

Reagovat
John Obi Mikel

Já jen doufám, že ho nenapadne dohrát Koláře.

Reagovat
icka

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Banikovec7

Tihle dva by se mohli vzájemně prasit celý zápas

Reagovat
ratusek

Krejčí dobře na Bořila Bořil ať ochutná medicínku.

Reagovat
clinger

Reagovat
dinss

tzv. rvačka zmrdů

Reagovat
ratusek

On mu to Bořil taky vrátí za žlutou a pak jde jen o to, kterej se nechá vyžlutit

Reagovat
icka

Reagovat
jackinho10

Reagovat
JackBlack

To si myslim, že je jistotka červený pro Krejčího nevydrží 70 dalších minut bez žlutý

Reagovat
smazaný uživatel

Neda mu dve.

Reagovat
KnoxXx

Hancko

Reagovat
John Obi Mikel

Ta pravá strana (Maso-Kačaraba) je hrozná.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

To je snad naschval aby mela Sparta sanci.

Reagovat
ratusek

Tak třetí loženka, ted ještě spálená penalta a pak z ničeho Slavia no a ještě další dva, takže 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Jeziskotky a kdo vam za to muze.

Reagovat
mistr129

A první da zaručeně maso

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Masopuste co to bylo ta hlavicka.. ty ses posral...

Reagovat
dinss

To je zase fotbal. Jedna lepší akce na deset minut sraček...

Reagovat
JackBlack

Co to bylo za hlavičku od Masopusta

Reagovat
smazaný uživatel

Tzv potratovka

Reagovat
naheCZ

Maso

Reagovat
KnoxXx

hodinova priprava na strelu

Reagovat
JackBlack

Maso naznačuje dvě vteřiny a pak to do něj narve

Reagovat
Riviera Kid

Poslouchá tu někdo ty ženský?

Reagovat
Remt

? kde to je? jsem na klasický o2tv na mobilu

Reagovat
Riviera Kid

O2 fotbal v multidimenzi. To nevím jak na mobilu funguje.

Reagovat
Riviera Kid

sorry, nevsimnul jsem si komentu další reakce.

Reagovat
Remt

hezky, už se mi to povedlo, nějaká mařka tam klábosí

Reagovat
r.mrazik

Ne...Schickova byla šílená už v tiki taka...za tam je kvůli zjevu a bráchovi

Reagovat
Remt

Kdy byla v Tiky taka? Tedkom nekdy?

Reagovat
KnoxXx

naposledy

Reagovat
r.mrazik

Jo jo. Ted naposled.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne. Tu druhou nenechala absolutne domluvit. Typicka protekcni pipka.

Reagovat
Neon

jo, to byl děs

Reagovat
Sir Ravealot

Vydržel jsem to asi 5 minut nikdy bych neřekl, že mi budou chybět komentátoři z o2

Reagovat
Remt

stejný

Reagovat
Riviera Kid

Já to poslouchám celý poločas. ale jako na druhou půlku to prepnu na chlapy. I když taky nejsou žádný zázrak.

Reagovat
Freedo

Já to přepnul jen z legrace a zrovna jedna z nich říkala, že helma by měla být povinná výbava brankářů, tak jsem to po 10 sekundách hodill zpět.

Reagovat
MadMrJacky

Poslouchá někdo ten dámský komentář?

Reagovat
monty25

Já bych si ho pustil, ale O2 nemám a na streamech asi není. Tak mám stream bez komentáře.

Reagovat
Remt

Která je ta která je tam jako "hlavní"? Ta má příjemný hlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, po tom co byly v tikitaka a ukazaly ze o fotbale vi hovno akorat se pohybujou blizko fotbalu a sou svecenyho kamosky. imho by to meli komentovat baby ktery tomu fakt rozumi.. fotbalistky, byvaly fotbalistky, trenerky... Takhle to musi byt typickej paskvil "ve svete to delaji ale my to udelame po svym a na picu" a omluvime to tim ze se snazime jit s dobou.

Reagovat
r.mrazik

Za jedna byla ok. Schickova byla mimo.

O2 to takhle zabije.

Měli dát tu druhou normálně k chlapovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta jedna by asi sla, snazila se venovat tem hernim vecem, ale druha ju nenechala absolutne nikdy nic dorict do konce.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Remt

no už jsem to přepnul zpět stačilo

Reagovat
monty25

Tak ta Klára Janáčková je komentátorka, akorát se specializuje na tenis. Kristýna Schicková tam tak trochu dělá Jirku Štěpána. Ale jinak si myslím, že Kristýna je chytrá ženská, aspoň co jsem měl možnost ji vidět naživo (na jednom castingu) a číst s ní rozhovory.

Reagovat
Remt

a tak to zas pozor, na zápas komentovaný Schickovou bych se nepodíval asi už ale na casting, ve kterém hraje, to je jiná.

Reagovat
monty25

Ona byla v porotě.

Reagovat
smazaný uživatel

Casting s porotou jsem jeste nevidel. Je to czech, couch nebo lesbian casting?

Reagovat
monty25

Miss Czech Republic

Reagovat
smazaný uživatel

Jaaaj

Reagovat
Remt

Taky vás vždycky tak pobaví když na konci ta holka dostane růžičku? Mě jo Prostě necháš se vym*dat jak malá coura a dostaneš za to růžičku a čau

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole co.. ja asi konec jeste nevidel.. jakoze jak se louci

Reagovat
Remt

protoze to vzdycky vypinas hned po cumshotu ty hovado

Reagovat
smazaný uživatel

Tal vole...

Reagovat
Remt

Me naopak zajimaji ty lidsky osudy tam, jak je holky vypravi a i to jak se s nimi rozlouci, mam dusi romantika, mrd zasadne preklikavam

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
GuyFox

Reagovat
Remt

a co porotcovala? Co to bylo za casting? Ani nevím čím se vlastně živí.

Reagovat
smazaný uživatel

No blba uplne nebude, ale nechape zakladni veci ze nemusi hned rikat vsechno co ju napadne a i ostatni maji nejakou vahu a cenu.

Reagovat
Remt

Hochu ale to by mi znělo docela fajn. Tuhle hlavní, ta mi zní dobře, neklábosí kraviny většinou. A k ní někoho kdo mluví taky rozumně.

Reagovat
KnoxXx

ani ta druha mi neprisla uplne OK (z toho, co som pochytil v Tiki-taka); snaha by bola (nejaka zakladna priprava apod.), ale vsetko strasne silene, neprirodzene

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak. Total neprirozeny a narychlo nauceny, to musi znit hrozne ted v te rychlosti.

Reagovat
MadMrJacky

Jako s fotbalem to nemá nic moc společného, ale oproti standardnímu komentáři je to zajímavá změna. Zatím stihly dvakrát probrat jak je Čelůstka hezký, má super účes a rád taneční hudbu i když netančí. To takový Dočkal je prý skvělý tanečník, má zlaté nohy, ale pohyb mu už trochu chybí. Provod prý skvěle zpívá a s Masopustem je legrace.

No jako o fotbale jako takovém se tam člověk moc nedoví, ale to už se mi dlouho nestalo ani u Radotínského, Vláška nebo Bosáka..

Reagovat
r.mrazik

Takže z toho udělali slepicarnu?

No nevím, jestli to je dobrý přístup a ukáže, že ženský patří na fotbal

Reagovat
monty25

Vždyť to je standardní komentář jako u Jirky Štěpána.

Reagovat
r.mrazik

Prdlacku. Už celá ta prezentace z toho udělala slepicarnu. Od focení na tiki taka se svancarou, po tahle témata.

Místo aby to vzal člověk vážně, tak...no nic. O2 teda tomu moc nepomohla.

Reagovat
ACSeRw!n

uz tam hroti porno s hracema

Reagovat
kilobyte

Co říkaly?

Reagovat
ACSeRw!n

ze je skoda, ze treba cely tym nenafoti fotky nahore bez

Reagovat
kilobyte

Kdyby radši ony nafotily fotky nahoře bez.

Reagovat
Alan_Shearer

Je to naprosto sileny, to se nemuze libit ani zenskym. Ocenej to maximalne uchylaci.

Reagovat
Neon

Tohle je naprosto medvědí služba nějaké dženderové vyváženosti. Kdyby vypsali výběrko pro komentátorku na plný úvazek, bylo by to lepší, než tohle jednorázové honění za senzací.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

Presne. Budeme svetovi. Svetove trapni.

Reagovat
Sir Ravealot

Reagovat
oli9

Reagovat
kilobyte

To snad nemůže poslouchat nikdo. Na chvíli jsem to zapnul a to se nedá.

Reagovat
Igner Farnsworth

Mít tam k sobě ta co tomu rozumí podobného partaka tak by se to dalo v pohode, ale schickova ví o fotbale prostě hovno a podle toho to taky vypadá.

Reagovat
dinss

Kolář zatím na čáře ok ale nedal přesnější dlouhej balon.

Reagovat
KnoxXx

takze taky jeho standardny vykon

Reagovat
Harley111

škoda neproměněných šancí v desáté minutě to mohlo být v klidu 0-3 , sešívaný jak jsem říkal se budou šetřit na čtvrtek a je to hodně vidět , tady z toho zápasu by byla škoda neurvat tři body

Reagovat
JackBlack

Bez křídel to je bída... a na lavičce není nikdo kdo by tam měl jít místo LIngra nebo Oscara... maximálně Bah

Reagovat
smazaný uživatel

Provos dneska vsechny reseni zle.

Reagovat
Coutinho10

Provod ta prihravka

Reagovat
smazaný uživatel

Uz tam mel dneska dve takovy wtf

Reagovat
Coutinho10

moc na silu od nej

Reagovat
Igner Farnsworth

Úplně každej zápas to dělá, jen v části hřiště kde to není tak vidět, ta chvála na nej je totální hype, neříkám že je špatnej ale určitě není materiál pro lepší půlku pl jak se z.nej dělá

Reagovat
Rothbard

Provod chtěl naběhat kilometry.

Reagovat
Kaspar

Celustka ztratil gumicku

Reagovat
wwwx

Měla barvu barvičku...

Reagovat
Mass

To bude teď risk chodit do soubojů bez ochrany

Reagovat
Salfovic

Snad nenabourá Kuchtu.

Reagovat
Greny

Má ji na zapesti

Reagovat
smazaný uživatel

Ať se Čelůstka ostříhá, na tyhlety Bejly je žalostnej pohled.

Reagovat
Greny

Ten Bořil tu kartu nedostane

Reagovat
mistr129

Tak oba mají s Krejcim o kartu méně než měli mít, takže nic pozoruhodného

Reagovat
Coutinho10

Houšťa

Reagovat
Mass

samotka

Reagovat
Salfovic

Co to tam ten dobytek Houštecký plival?

Reagovat
Mass

matro od Dočkala

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bago. Siberia beztak. Prase.

Reagovat
Salfovic

Já si říkal, že se jim tam zabydlel nějakej bezďák.

Reagovat
John Obi Mikel

Holeeeeeeeeeeeeeeeš

Reagovat
naheCZ

Holeeeeeeeeeeeš

Reagovat
dinss

A v bytovce zase bude kraválu...

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

dneska jsme u rodičů na vysočině v RD

Reagovat
dinss

Sám Holeš starší?

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
dinss

Hradec v oblíbených nic?

Reagovat
monty25

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kixi Syhimour

Sám Holeš

Reagovat
Coutinho10

Holeeeeeeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
mistr129

Holeš > Hložek

Reagovat
ratusek

Nic jiného jsem ani nečekal. Sparta lepší a Slavia z hovna

Reagovat
clinger

hrozný viď.pro takovýho sparťana jako ty

Reagovat
ratusek

já nejsem sparťan trubko. ale radši oni než vy

Reagovat
clinger

no fandíš jim jak o život.nebo spíše komplex ze Slávie jak kráva viď.ten otočenej roh byl staršnej zločin

Reagovat
dinss

Asi to moc nechápeš.

Reagovat
ratusek

Reagovat
dinss

Taky to tak mám ale dneska to Pájovi prostě nepřeju.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
John Obi Mikel

EFEKTIVITA

Reagovat
oli9

Reagovat
JackBlack

už je tam už je tam už je tam

Reagovat
ACSeRw!n

prvni strela a hned gol, klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Holeš do West Hamu.

Těším na Krejčího prasení po půli. <3

Reagovat
Harley111

to jsou žebráci celej poločas hrajou tužku , pak jednou vystřelí a dají gol

Reagovat
smazaný uživatel

Tlacili ste nas prvnich15 minut ty drndo. Amateri posrani. Jindra si vas maze na chleba. Again.

Reagovat
Harley111

ještě není konec , v klidu otočíme

Reagovat
John Obi Mikel

Efektivita

Reagovat
clinger

Reagovat
oli9

žebrák je tam jedině ta mrdka Krejčí který dneska nedohraje

Reagovat
dinss

Žebráci jste vy, že si s těma šancemi neumíte poradit lépe.. Sorry jako.

Reagovat
meno

A Nica nemohl nic!

Reagovat
JackBlack

dobrá levandule

Reagovat
monty25

To zas bude u Holešů řev.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodující kvalita golmanů. A tím ani nemyslím, že by Kolář tu střelu chytil, ale to, že by v první řadě nezakopl ten míč do autu ale rozehrál kreativně.

Reagovat
John Obi Mikel

Zrovna Kolář ty míče do autu kope docela pravidelně.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale z trošku vyšších pozic, kam Nita ani nechodí.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Salfovic

Ale kreativně.

Reagovat
kilobyte

Proti Arsenalu poslal hned na začátku zápasu 2 přihrávky do autu a to ani nebyl pod tlakem.

Reagovat
7kaka7

To stejný by si mohl říct naopak, když Kolář vyrazil Dočkalovu střelu před sebe a akorát z toho následně byl jenom závar a nepadl gól

Reagovat
iHawX

Tommy Holes

Reagovat
Rothbard

Heča by tady za to zakopnutí míče do autu dostal sodu. Pěkná asistence od Nity.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo protože aut 30 metrů od brány je jistej gól.

Reagovat
Greny

Pěkné to ale Holeš trefil

Reagovat
Remt

v podstatě nechytatelně

Reagovat
Freedo

Na to, že to bylo slabší nohou, dost libový.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky Čelůstka měl být u Holeše mnohem rycheji.

Reagovat
mistr129

A taky měl Hložek dat tu šanci že jo

Reagovat
off-olda

Hložek ti vojel mámu a dělá ti po večerech tátu?

Reagovat
mistr129

Ne, jen mi vadí jak z nej spousta lidí dělá nejlepšího útočníka v lize, který musí jet na euro. V kontrastu s Čelůstkou, který je solidní stoper, pozvedl obranu repre i Sparty, ale ze všech stran dostává porad bídu

Reagovat
Selänne

Bídů dostává poslední měsíc a půl, protože jeho forma je špatná. Hložek se vrátil po pěti měsících, potřebuje se dostat do pohody. A je přeci logické, že máme jiné nároky na 18-letého dacana než na Čelůstku, který hraje v nejlepších letech a má nějaký zkušenosti.

Reagovat
mistr129

Určitě souhlasím, zároveň si ale nemyslím, že by mělo zustat bez jakékoliv kritiky, když útočník během 100 minut hry tento týden spali 5 teclovských šancí.

A jak říkáš o těch narokach, problém je, když se pak kvalita hráčů měří podle očekávání. To, že Hložek hraje na 18letého kluka dlouhodobě výborně ještě neznamená, že jeho aktuální kvalita je já úrovni Krmenčíka nebo Vydry, ačkoliv potenciál je určitě podstatně vyšší.

Totéž pak platí i opačně, Stanciu třeba na podzim hrál výrazně hůře, než se od něho čeká, porad to byl ale v lize jeden z nejlepších ofenzivního zalozniků

Reagovat
mistr129

A abych střelil i do vlastních rad, podobné to bylo s hodnocením Zimy jako nejlepšího stopera ligy

Reagovat
dinss

a taky se vůbec nemuselo hrát

Reagovat
mistr129

Kdyby vyhověli žádosti Slavie a odložili to, nemuseli teď prohravat

Reagovat
John Obi Mikel

Herně nic moc, Kačaraba s Masopustem dost hoří, Oskar jim taky dozadu moc nepomohl, Lingr zatím není vidět.

Holeš krásná střela. Takhle se bojuje o Euro.

Reagovat
Coutinho10

Maso aspon bojuje, ale Kacaraba mi prijde v nekterych momentech i bez bojovnosti...Holes luxusni tyden

Reagovat
John Obi Mikel

Masopust má dnes přístup na 1 , ale Plavšič s Hanckem tam docela dost prochází.

Nevím, jak velkou roli v tom má bránění Oscara.

Reagovat
Freedo

Oscar dolů a Šéva na plac pls.

Reagovat
dondinho

takhle pitomě si zkazit dobře odehraný poločas...za tyhle přihrávky v presu do gólmana bych je mlátil pravítkem...být Vrbou

Reagovat
Igner Farnsworth

Zatím pohodička tréninkový tempo

Reagovat
oli9

Kolik Bahrajn platí skavce za toho Yusufa?

Reagovat
Slavia10

Ja bych třeba pro něj chtěl více času. Mě přijde lepší než Buren i Tecl m

Reagovat
Mass

Zadarmo nafta do klubovýho autobusu

Reagovat
Igner Farnsworth

Plat stancia co sem slyšel

Reagovat
Coutinho10

zatim nejsme uplne lepsi...chce to vic zabrat, ale jinak dulezity gol do satny

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Co to znamená ,,nejsme úplně lepší,,? Se nestyď napsat tak jak to je, že jste horší

Reagovat
jackinho10

Slavia vede 1:0, jak muze byt horsi? Fotbal uz se nehraje na goly?

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

A ty jsi nějakej chytrej

Reagovat
jackinho10

jswm

Reagovat
oli9

Tak jako napsal hovadinu no.. Sparta má vic ze hry

Reagovat
clinger

pro vás je to zápas roku.připravujete se na něj snad měsíc.Hložka jste radši ani nepustili na repre.podívej se co odehrál takovej Provod nebo Bořil za poslední měsíc

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

No jsme lepší, s tím nic nenaděláš

Reagovat
smazaný uživatel

Jste nejvíc nejlepší. Dostanete na konci sezony fidorky.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Tak si dělej z toho prdel, sám jsi to přece viděl a nic na tom nemění to, že jste dali pěknej gól

Reagovat
smazaný uživatel

Byli jste lepsi 15 minut. A trochu ted kdyz vedeme.

Reagovat
Mass

I z těch opakovaček je vidět, že všechny šance Sparty šly přes Kačarabu. Co z toho, že máš nejlepší % soubojů v lize, když v rozhodujícím momentu nikoho nebráníš. Hovorka a Deli sou skleněný. M. Tijani taky skleněný. Tohle považuju za jedinou větší chybu Trpiše.

Reagovat
John Obi Mikel

V Liberci ho všichni chválili, cely podzim jsem poslouchal, že jsme ho měli vzít místo Karafiáta. Nepovažuji to úplně za chybu ho vyzkoušet. Navíc jsme rychle vzali Deliho.

Reagovat
oli9

Tak chce se to dívat dál než do Liberce možná že by stačilo i jinam než do Liberce

Reagovat
Bruny

Poprvé v životě budu fandit Arsenalu, Slávka už mě fakt se.e

Reagovat
monty25

Tak místo jednoho rivala budeš fandit druhému, to si moc nepomůžeš.

Reagovat
Bruny

Stejně budu nakonec držet palce Slavii, do tý doby stejně vychladnu. Aspoň má Sparta v ČR soupeře, který ji nutí se zlepšovat. Byla by nuda vyhrávat tituly jen tak.

Reagovat
Mirek na tenisu

Sparta hraje bez útoku. Hložek je tam sám, podpora mizerná. Výborně hráli Plavšič, Dočkal, Hancko, Pavelka, místy Krejčí. Jinak průměr. Čelůstku bych ostříhal dohola. Místo hry se věnuje

pletení copu. Vůl. Wiiesner neexistoval, toho by měl Krkovička vyměnit. Nitovi bych ten gól až tak nezazlíval. Slávka házela aut ale sparťani špatně bránili hráče i prostor.

Reagovat
Rothbard

Bude se v druhém poločase červenat? Pokud ano, tipy kdo půjde z placu dříve do sprch?

Reagovat
dinss

Vůbec bych se nedivil, kdyby to nebyl ani jeden ze zmrdů.

Reagovat
mistr129

Možná to bude Bořil

Reagovat
Greny

Kuchta

Reagovat
oli9

Krejčí vždyť to je tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

Nam staci bod. Pojdme ty dementy dokopat.

Jinak jestli Sparta chce byt nekdy lepsi nez Slavie, tezko muze mit Plavsice v zakladu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten zenskej komentar na o2 to je neco tvl, neskutecna traparna

Reagovat
Rothbard

Nána1: Hovoří se o tom, že Yusuf vypadá skvěle na tréninku!

Nána2: A nejen na tréninku, nejen na tréninku.

To je celkem dno sportovního komentování v ČR, ne?

Reagovat
Remt

Poslouchat kteryho hrace na place by dany komentator ojel me pravda uplne nezajima, to neni to co bych od komentare ocekaval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Tak Nána2 by si dala hnědou klobásku

Reagovat
smazaný uživatel

strasne pičky

Reagovat
smazaný uživatel

Jakon nechci mit nejaky stredoveky nazory ale ta Schickova uz rekla asi o 7 typkach ze by je vlastne vymrdala kdyby byla svobodna. Vcetne Svancary, Olayinky.. je to asi zpatecnickej pohled ale me by tohle od moji dost sralo.

Reagovat
Rothbard

Asi má dobré charakter. Rozdala by se pro každého.

Reagovat
Remt

to neni zpatecnicky, ja bych ji dal na retez hned jak by prisla domu za tohle bejt jeji chlap. Zas by na rok nevytáhla paty z domu za takovou ostudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

To já bych jí vycházel picoviny s hadrama před dveře a ať si jde spát třeba ke Svancarovi

Reagovat
Rothbard

Reklama na Clavin. Tak to sedí.

Reagovat
JackBlack

World of tanks se z toho stává

Reagovat
Neon

Čtyři z tanku a pes obranář.

Reagovat
KnoxXx

som to prepol a hned komentar na Stancia

Reagovat
Desmond Glazebrook

Na chvíli jsem si pustil dámský "komentář". Ty slepice se nedaj poslouchat.

Mám taky ségru, ale když jsme si s bráchou čutali s merunou tak aspoň měla minimum poznámek a nedělala chytrou jako tyhle dvě.

Reagovat
smazaný uživatel

to je takovy ten pripad, kdy tvuj jediny lidsky kapital je hezke telo a oblicej. nekde to furt staci

Reagovat
smazaný uživatel

snad gunners tu slavku uz konecne sundaj tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ženské za mikrofonem Schickova ségra klasická nána

Reagovat
off-olda

Bořil

Reagovat
M0rb1D4S

Ty vole. Člověk si zapne zápas s tím ženským komentářem a ony tam řeší Kačarabův instagram a ženskou

Reagovat
smazaný uživatel

Schickove prinos no. Rikat koho by ojela a proklikavat insta a hlasit followery. Deep as fuck.

Reagovat
naheCZ

Kuchta

Reagovat
Remt

ty vole proc si to nenavedl spis na stred

Reagovat
dinss

Kuchta tyvole?

Reagovat
KnoxXx

Kuchta

Reagovat
ACSeRw!n

Kuchta genius

Reagovat
John Obi Mikel

Kuchta

Reagovat
mistr129

Tak když chce střílet sám, tak at se aspoň nevyzene do nulového úhlu

Reagovat
KingMaster13

Tohle udělal jednou Buren v Karviné, to jsem málem prokopl televizi

Reagovat
mistr129

To jsem asi radši vytesnil z paměti

Reagovat
smazaný uživatel

Buren to dela furt

Reagovat
off-olda

Kuchta

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nebylo moc svetovy Kuchto... 2 vs 1 a vyjedes skoro k praporku.

Reagovat
Greny

Kuchta udělal úplně to nejhorší co mohl udelal... Ještě běžel pomalé někam k praporku

Reagovat
John Obi Mikel

Nepřeháněj. Teclik by vymyslel větší blbost.

Reagovat
7kaka7

Stala se z toho klasická fyzická kopaná, která Slavii vyhovuje samozřejmě daleko víc.

Reagovat
dinss

Proč myslíš?

Reagovat
REPLIKATOR

Holeš životní týden

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rothbard

Funkční stream, odkaz na derby? Ten twitch už mi nejde.

Reagovat
Hejnak

Reagovat
Hejnak

Reagovat
forma

Reagovat
JackBlack

Taky se vám začlo O2 sekat nebo to je jen můj net?

Reagovat
naheCZ

U mě bez problémů

Reagovat
Remt

já jedu na mobilu bez seknutí od začátku. Na pc se prostě nepřihlásim, šulíni fakt.

Reagovat
manyfyk

K tomu mi někdy pomáhá se přihlásit na jiném prohlížeči, třeba Edge

Reagovat
Remt

Díky, pomohlo, není to nijak extra kvalita na tom pc, lepší mi zapnout nejde ale na Edge už to frčí:-)

Reagovat
JackBlack

já to mám na TV, mají asi nově aplikaci jsem zjistil a doteďka to běželo suprově

Reagovat
mistr129

To už nějaký čas je, mně teda ta aplikace vůbec nevyhovuje

Reagovat
JackBlack

no jako Netflx nebo ostatní to není ale jelo to dobře, v notebooku se mi to nechce načíst ted, tak jsem to pustil na mobilu

Reagovat
off-olda

Za tohle žlutá Tak to jo.

Reagovat
ACSeRw!n

dobra simulace a on mu da jeste zlutou

Reagovat
Greny

Za toto bych normálně piskl faul před vápnem a Kuchtovou dál žlutou za simulování

Reagovat
manyfyk

Štěstí pro Kuchtu, že to bylo ještě mimo vápno... WTF

Reagovat
mistr129

Tecl

Reagovat
j_mrazik

Já myslel, že to je ten zpěvák z Chinaski a on je to Standa Tecl!

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Mass

Je to hezkej kluk a ještě jednou za půl roku dá gól

Reagovat
Mass

Třeba teď

Reagovat
7kaka7

Chce to Kangu, střed je absolutně mrtvej...

Reagovat
Rothbard

Oh, wait...

Reagovat
ACSeRw!n

slavie zacla behat, obsadila Dockala a my sme klasicky v hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

Leičestr

Reagovat
smazaný uživatel

Typico ja si jdu pro popcorn a najednou Tecl. To je dobrej trolling.

Reagovat
Rothbard

Máte taky pocit, že zápas se už jen "dohrává"? Místo toho, aby Sparta jako prohrávající celek stupňovala tlak a hnala se dopředu i za cenu otevřené obrany tak je to nic moc holomajzna snažit se to nějak dohrát a třeba nějakého náhoďáka dáme? A tím jak nyní dělají jeden faul za druhým...no nevím, nevím.

Reagovat
RickNash

jo, ale vono to je dost i tím, že ten sudí píská každou hovadinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc nechapu ze se ted soustredi jen na dohravani souboju a rvani na rozhodciho.. ale klido pido muzou pokracovat... Podle me proste nevi co hrat a mame je v hrsti.

Reagovat
naheCZ

Mě dost přijde, že Spartě vůbec nevyšli střídání a teď to tak vypadá no. Ale dobře pro nás

Reagovat
REPLIKATOR

Přesně taková ruka, když se při zvedání ze země dotkne balon ruky, by se neměla pískat

Reagovat
smazaný uživatel

Ladicek jak se rozciluje

Reagovat
ratusek

Druhej poločas už zase nuda

Reagovat
Remt

To je prdel že Kudela dostane trest za urážku ale Sparťani celou druhou půli nadavaji rozhodcimu jak sviňa, vše se dá odezírat z úst a pohoda

Reagovat
manyfyk

Stanley!

Reagovat
Rothbard

Teeeeeeeeeeeecl

Reagovat
mistr129

Standaaaa

Reagovat
Salfovic

Reagovat
dinss

Tecl

Reagovat
JackBlack

Standa Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Vytahnout Krejciho ml na hrot protoze umi dat gol... Hmm, to komentuje trener z okresu z roku 1995?

Reagovat
Mass

Teeclinho!

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaal Teeeeeeecliiiiiiiiiik

Reagovat
Riviera Kid

Tecl Sparta dno.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
John Obi Mikel

Tecl

Reagovat
KnoxXx

toto je najvacsie ponizenie Sparty

Reagovat
mistr129

Už jsem ho chtěl natřít že zas hraje zády k bráně

Reagovat
Greny

Dostat gol od Tecla

Reagovat
Remt

Teclik, jeho upřímná radost

Reagovat
off-olda

Když nám dá gól někdo tak zbytečnej, jako je Tecl, tak je to na pokutu.

Reagovat
naheCZ

Vždy jsem ti věřil Stando

Reagovat
smazaný uživatel

Super, na Arsenal s Teclem..

Reagovat
REPLIKATOR

GOOOOOOOOOL.

Očekávaná střela přes dva obránce

Reagovat
smazaný uživatel

Chtějí hrát o titul a přitom jim dá gól i Tecl...

Reagovat
meno

Nemůžu se ubránit dojmu, že sudí dneska píská, když nemusí a vice versa. Taky, že nám o milimetr víc přeje... Každopádně Standův gól moc hezký <3

Reagovat
smazaný uživatel

TYPICO vam dal gola Tecl, kterej byl branenej DVEMA vasema hracema??!!!! Vy ste zebraci.

Tecl se vykoupil.

Sacek do Premier League asap prosim

Reagovat
smazaný uživatel

Lord Stanislav se vrací na scénu

Reagovat
ACSeRw!n

nebejt to tecovany, tak to Nita ma.. skoda.. tak titul az pristi sezonu

Reagovat
Euphael

vy titul nebudete mit minimalne 10 let...tady kraluje slavia

Reagovat
exse

Už jsem se lekl že to fakt takhle trefil Tecl, ale ona to samozřejmě byla teč Vitíka, svět je zpět v normálu.

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
montaigne33

Ne, byla to nečekaně zdařilá akce a zakončení Tecla... Myslím, že dnešní brankou překvapil i sebe a celé své příbuzenstvo!

Reagovat
Neon

Chudáci sousedi jeho rodiny.

Reagovat
mistr129

Reagovat
montaigne33

Dočkal ukázal (ve srovnání se zálohou SKS), že by už nikdy neměl reprezentovat- pomalý, vzteklý atd.

Reagovat
oli9

Vrbovo srdíčko už je rudé jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje Krejci ml.? Ten co je lepsi nez Soucek kterej se Spartou pravidelne vyjebaval?

Reagovat
smazaný uživatel

"Takova Kurva pico" jo uz ho vidim

Reagovat
ACSeRw!n

furt je mladej.. dostal rychlou zlutou, coz ho hodne ovlivnilo a svezl se s vykonem tymu.. kde byl Soucek v jeho veku ?

Reagovat
smazaný uživatel

V Havl brode tocil sodovku.

Reagovat
ACSeRw!n

budes si muset nakou dobu pockat, kdo udela lepsi karieru, ja sazim na Krejciho

Reagovat
Riviera Kid

Počkej to jako myslíš vážně nebo jen trolis?

Reagovat
Remt

Hele tady bych se zastal Krejciho, s ním musí hlavně pracovat co se týče hlavy. Jeho chování na hřišti se mi moc nelíbí ale je to prostě vítězný typ vždy chce vyhrát a udělá pro to vše a je to velmi velmi nadstandardní hráč na naši ligu už ve svém věku

Reagovat
ACSeRw!n

umeni je to rozpoznat

Reagovat
smazaný uživatel

Takovych novych Nedvedu Smiceru apod uz bylo a hovno.

Reagovat
oli9

Sparta zpátky na zemi

Reagovat
Euphael

Reagovat
Rothbard

Zpátky? Však je tam minimálně pět let

Reagovat
r.mrazik

Ten rozhodčí je teda šílený, co všechno píská...každý kontakt

Reagovat
Mass

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
ACSeRw!n

dneska hruza

Reagovat
mistr129

Mně teda přijde super, prakticky jsem si ho nevšiml. Možná odpustil par žlutých oboustranně

Reagovat
r.mrazik

Vždyť jakýkoli kontakt a Číňan spadne, tak hned píská

Reagovat
Riviera Kid

Píská špatně na obě strany.

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
Pyroman

Tyvole vždyť pískl zas 40+ faulů, toho se těžko nevšímá. Spíš naopak rozdal na obou stranách několik karet, co vůbec nemusely být.

Reagovat
Selänne

To je jasný, že se ti tohle jako Slávistovi bude líbit.

Reagovat
mistr129

Chyby udělal, ale neexhiboval nesmyslama, udržel to v klidu..

Reagovat
Mass

Tak to je nesmysl, Slavie taky dost fauluje, hodně právě takových těch menších faulů, který by se třeba ve Skotsku nepískaly.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na obe strany

Reagovat
Mirek na tenisu

Franěk už jenom dožívá.

Reagovat
JackBlack

Pošetřili jsme síly, 2:0 ... paráda

Reagovat
KingMaster13

Ty vole jestli to udržíme tak Tecl bude mít 6. titul. How is that possible?

Reagovat
Riviera Kid

Nemám rád tenhle typ rozhodčích, co píská každou píčovinu.

Reagovat
smazaný uživatel

V úterý jdeme na 2 místo

Reagovat
Neon

Horší než ten fotbal byly ty čtyři momenty, kdy jsem přepnul ze zvědavosti na ten druhý komentář a slyšel, co tam plodí Schickova sestra. "První derby a první prohra, ale vše zlé je k něčemu dobré..."

Reagovat
emanuel habasko

?

Reagovat
Pepe1911

Stejně bych ji šukal

Reagovat
Mass

Nesměla by ale komentovat tvůj výkon

Reagovat
Remt

To jo, kdyby se mi nepostavil a ona řekla Všechno zle je k něčemu dobre, tak bych jí asi pridusil polstarem slepici:D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

z čehož by se ti následně postavil

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
Remt

Ano u téhle myšlenky jsem jsem taky zvedl obočí:D

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Bosko

To je ten zenskej pristup, kterej je ve sportu akorat smesnej

Pripomnelo mi to, jak Jagr rikal, ze mu pred nejakym zapasem na MS volala mama a rikala mu, ze i kdyz prohrajou, tak pro ni jsou stejne vitezove.

Jagr rikal neco ve smyslu "Tak jsem ji to polozil, tyhle reci at si necha pro babicku"

Reagovat
Mass

Reagovat
rufus

Jo, přepnul jsem to tam jednou a když řekly, že je Zima rychlej a chtěly by ho vidět běžet proti gepardovi, tak jsem to okamžitě vzdal.

Reagovat
Neon

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
ratusek

Počkej, fakt?

Reagovat
rufus

Jo, vážně.

Kdybys to snad chtěl hledat, bylo to tuším někdy po 65. minutě.

Reagovat
Dayman
Reagovat
rufus

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
GuyFox

Tak prej Bah má nový byt na Žižkově

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně je super vědět jak spí její děcko

Reagovat
GuyFox

Ale já to vlastně kvituju.. Ty klasický komentátoři mi stejně nic zajímavýho a jovýho neřeknou. Tohle je aspoň sranda a vím, že Traoré všem obouchal káry v podzemkách

Reagovat
dinss

Těším se na rozhovor

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba uz chyta naladicku?

Reagovat
dondinho

Vrbo, máš ještě hodně práce...první půle dobrá ale ten gól do šatny vás totálně rozes....

Reagovat
Euphael

Tesim se na rozhovor s Vrbou, uz je videt z toho zabery z lavicky, ze je v dobrem rozmaru

Reagovat
Igner Farnsworth

Jestli má někdo pravo na lorda tak je to jediné tecl

Reagovat
smazaný uživatel

Co se divi ten downik?

Reagovat
dinss

Krejčí s Krejčím. Ublížený píče

Reagovat
Bosko

Sparta nabuzena angazovanim kdysi uspesnyho trenera.

Slavia unavena, s obranou decimovanou zranenima.

Cekal jsem, co z toho bude, Sparta pro me byla mirny favorit.

Ale nakonec Slavia ukazala Spartě, kde je jeji misto.

Ponizeni je o to vetsi, ze jim dal gola Tecl

Reagovat
Salfovic

Nemá tam bejt od prasení mladej Krejčí ?

Reagovat
Mass

Láďík nezvládá, mohli by ho vzít do Rangers

Reagovat
mistr129

Řehák

Reagovat
Mirek na tenisu

Ten má druhé Vánoce. Trenkař.

Reagovat
smazaný uživatel

Sázkaři! Dávejte na Slavii ve čtvrtek tutovka postup jak Arsenal hraje s posledním je čirá tragédie.

Reagovat
Mirek na tenisu

Problém Slavie může být golman a obrana. Arsenal má kvalitu v protiútoku, otazníky vzadu. Já raději netipuju a nechám se překvapit. Snad mile.

Reagovat
naheCZ

Zase mají Suka na telefonu?

Reagovat
Mirek na tenisu

Ten Houštecký to je dobrý psychopat. Odkud ten chlap spadl. On někdy hrál fotbal nebo je jako Trpišovský bývalý číšník?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele imho asi lepsi asistent pro nas nez Barankove, Kovacove, Smardove a podobny picenky.

Reagovat
Mirek na tenisu

To nevím. Výborný fotbalista neznamená ještě výborný trenér. To máš pravdu. Otázka je, jak by tenhle Houštecký působil třeba v Teplicích nebo Opavě. Když není kvalita kádru, můžeš být hecíř jaký chceš. V Edenu je teď chytráků jako sraček. Všichni se objímají a plácají si. Horší bude až vyschne ropovod s jüany

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vsak on se proste hodi Jindrovy do tymu, buhvi proc... Treba to ani dobrej trener neni. Pochybuju ze ma ambice vest sam nejakej tym v lize... Proste u nas ma svoje misto a evidentne je tam spravne, at uz je to jakejkoliv duvoe

Reagovat
Mirek na tenisu

Fan klub Zdeňka Houšteckého

Reagovat
Selänne

Žalostnej druhej poločas. Nejvíc mě sere, že nejzkušenější hráči se zachovali jako naprostý sračky. Takhle rezignovanej, smutnej a zdechlej výkon jsem fakt nečekal. Do prvního gólu vyrovnanej zápas, možná trošku lepší z naší strany, ale klasicky gól z naprostého nic nás zase srazil do sraček. Bleju.

Reagovat
Remt

Zbytečně se zkušení hráči nechali vyhecovat..

Reagovat
j_mrazik

Co?

Slávia měla být ta utahanější a vy jste ji měli přejet. Sparta vypadala, jak kdyby včera hráli LM i s prodloužením.

Reagovat
Remt

Já nejsu spartan vole:D jen mi přišlo ze se Sparta mohla porvat aspoň o remizu ale to že se nechali vyhecovat nejzkušenější hráči Sparty a začali tam prasit a nadávat jim moc nepomohlo

Reagovat
j_mrazik

Já chápu vyhecování jako že přidají na intenzitě a začnou makat. Ne to, že Bořek začne víc plivat a Krejčí bude mít ještě víc ublíženej výraz než normálně.

Reagovat
Remt

Presne tak, od toho to jsou zkuseni hraci aby to zkliknili a "zaveleli k obratu", ne ze se tam budou chovat víc detinsky jak dvacetiletý ucha..

Reagovat
Mirek na tenisu

Když šel dolů Plavšič tak umřeli....

Reagovat
smazaný uživatel

Plavsic je totalne zbytecnej hrac. Pohyb ok ale ty vole.. efektivita jak ja kdyz se divam z gauce.

Reagovat
Mirek na tenisu

Myslíš? No brát ti tvůj názor nebudu.

Reagovat
Remt

no ale je to tak. Ten pohyb má dobrej ale

Reagovat
Rothbard

Zápas by se dal hodnotit asi tak, že výkon Sparty byl zklamáním, tím spíš, že měla proti sobě unaveného soupeře z EL. Nevyhasíná taky trenérská hvězda jménem Pavel Vrba?

Reagovat
dinss

Dočkal jako kapitán jde příkladem a radši hned zdrhne do šatny? Škoda, že se to víc nepokopalo. Čekal bych trošku větší rvačku kriplů ale Bořil s Krejčím dneska celkem v klidu.

Reagovat
John Obi Mikel

Bořil se na začátku vyřádil a pak už snad jen 1-2 fauly na zápas.

Reagovat
KingMaster13

Ty vole tak tohle je luxusní Kačaraba v obraně, Tecl v útoku a i tak to stačí celkem v suchým triku na výhru 2:0

Reagovat
Greny

Ale zároveň nestačí na Brno

Reagovat
KingMaster13

Není třeba porážet Brno tam se tituly nevyhrávaj

Reagovat
monty25

Tipoval jsem remízu, ale Slavia i přes nabitý program ukázala, kdo je v naší lize nejlepší. Tak teď ještě vyřadit ten Arsenal...

Reagovat
Bosko

Spartani uz se tak od 60.minuty akorat vztekali, vcetne Vrby. To maj pak tezky, kdyz jsou tak labilni.

Reagovat
ratusek

První poločas byli lepší, pak dostanou gol z hovna a druhej poločas jste si zkušeně pohlídali a dokonce dal gol ten nekopa, i když s tečí Vitíka.

Sparta místo toho aby navázala na první poločas, tak se totálně sesypala. Takhle z ní zase ten velký tým nebude ještě dlouho

Reagovat
Bosko

Prave, v prvnim polocase hrali dobre, fakt byli nebezpecni a ten gol je uplne oddelal. Necekal jsem, ze budou az takhle labilni

Reagovat
smazaný uživatel

No smal jsem se Teplicim, ze dostali gola od Zmrhala, ale dostat gol od Tecla..

Reagovat
monty25

No, Zmrhal už dal góla jinačím mančaftům (Zenit, Bordeaux). Tecl teda taky kdysi Neapoli...

Reagovat
Greny

Nedával i na City?

Reagovat
monty25

Máš pravdu.

Reagovat
ratusek

On to dal s přispěním Vitíka

Reagovat
Mirek na tenisu

Sáčka...Vitík už jenom statoval.

Reagovat
Mass

První poločas lepší Sparta, ale ty její šance nebyly až tak ložený. Druhej poločas jasně lepší Slavia. zasloužená výhra

Jen ten Masopust s Kačarabou, to je dozadu velká slabina.

Reagovat
Mirek na tenisu

Pro Spartu která byla lepší v první půli kruté ale nakonec spravedlivé. Po přestávce Sparta neexistovala. Nehrála ji záloha, mátožný Krejčí ml.,neviditelný Hložek, alibistický Karlson, Krkovička tomu dal ránu když poslal ze hřiště Plavšiče. Nejlepšího hráče Sparty. Slávia měla ve druhé půli dominanci jako prase. Každý hráč byl o třídu lepší než sparťan. Ještě k Fraňkovi. Nepřesný a úzkostlivý. Měl kliku, že hráči toho nezneužili. Co dál? Sparta má příliš mnoho průměrných nebo moc mladých hráčů. Obměna kádru bude trvat několik let.

Reagovat
Igner Farnsworth

Tentokrát jsem se nenechal rozhodit mediální propagandou a zápas mne ničím nepřekvapil, sparta je pořád bez sebevědomí, marnej Hlozek. kvalitní fotbalista avšak nevyrovnaný dítě Krejčí druhej, plavsic k ničemu pokud chceš dát gola.

Jediný kdo mne tam překvapil byl mladej vitik, na jeho progres jsem dost zvědavý.

Slavia v tréninkovém tempu pohodová výhra, tam není ani co hodnotit prostě pohodička. A teď přejet arsenal

Reagovat
Mass

80% jde na stranu Kačaraby a Kozel řekne , že to je náhoda

Reagovat
smazaný uživatel

Asi proto moc neuspel v Baniku no. Taktika neni.

Reagovat
Mass

Tam Plavčić s Hložkem zkoušeli na Kačarabu s Masopustem takový basketbalový "pick-n-rolly", což je podle mě fakt dobrej nápad, Plavčiće pak musí bránit Kačaraba a Hložka Masopust a on to tam nevidí

Reagovat
DieFohlenBMG

Vrba si moc nevyskakuje

Reagovat
DieFohlenBMG

Na slanou.

Reagovat
bartes

hlavní rozdíl vidím v taktické připravenosti. Trpiš si Vrbu doslova vychutnal. Vrba je sice dobrý trenér, asi druhý nejlepší za Trpišem, ale pořád si jede to svoje. A pokud je nějaký problém ve hře, tak na to neumí reagovat. Tady byl obrovský rozdíl ve 2.poločasu. Sparta byla ze začátku lepší, Slávka dala se štěstím gól na konci poločasu. Trpiš si uvědomil chyby a místo toho, aby Slávia ve 2. poločasu zalezla, tak Spartu vůbec nepustila k balónu a komplet ji vymazala.

A na to nedokázali reagovat ani hráči, ani Vrba, aby to nějak oživil.

A Dočkal, místo toho, aby si hráče srovnal na hřišti, tak byl první, kdo se zbytečně hádal s rozhodčím.

Reagovat
Selänne

To je strášná sračka tohle.

Reagovat
bartes

to je názor hodný ynteligenta

Reagovat
Selänne

Někdy je lepší nepsat nic, než psát tyhle rozumy. Ale pokusím se tedy reagovat lidsky.

Trpiš si rozhodně Vrbu nevychutnal. Naopak to byl Vrba, kterému taktika vyšla od první minuty. Bohužel z toho Sparta nic nevydolovala, jinak bys tady naopak psal oslavný chorály právě na něj. Spartu srazil gól z ničeho - stejně jako v posledních x zápasech proti Slavii nebo Plzni.

Druhý poločas se zase ukázalo, že bez pohybu to nejde. Slavia se logicky zatáhla a hrála si co potřebovala. Sparta naopak musel hrát něco, co sama neumí a nemá na momentálně ani typologii hráčů. Aspoň tedy zatím ne.

Další věc, asi ta nejpodstatnější, z naší strany prostě nebyl pohyb. Každý se bál převzít si balon, tak se radši schovávali za hráče, a když už balon dostali, tak se zachovali naprosto alibisticky - koukam na tebe Sáčku. Proto to taky Vrba řešil střídáním, ale to už bylo pozdě - Slavia v tu dobu byla na koni.

Slavia je momentálně v laufu a naprostý psychický pohodě. Když navíc vstřelí gól naprosto z ničeho a ještě k tomu v poslední minutě první půle, logicky je to posune ještě výš a nás zase do kolen.

Reagovat
sir alex f

taktika mu vyšla od první ale tak do 30 minuty, pak už se hrálo na jednu stranu

Reagovat
Selänne

Pak se hra vyrovnala, rozhodně se nehrálo na jednu stranu.

Reagovat
sir alex f

jsem jenom fanoušek nezaujatým okem bych to viděl asi jinak

Reagovat
Kiwi-21

Sáček je alibista dlouhodobě a nemá v kvalitním týmu co hraje poháry nic dělat nanejvýš střídat v případě nouze

Hložek i když je to přísný po dlouhém zranění tak proti kvalitním týmům a obzvlášt Slavii neviditelný

Reagovat
bartes

asi jsem viděl jiný zápas, ale v mých očích se Sparta v druhém poločasu prakticky nedostala přes půlku. V době, kdy měla tlačit. A proto si cením Trpiše, který dokázal změnou taktiky vymazat Spartu a Vrba na to vůbec nedokázal reagovat. Z toho taky padl ten druhý gól. Po neustálém, místy drtivém tlaku Slávie. Žádný náhodný brejk.

Reagovat
PH8

Vždyť selanne je místní šašek, to je opravdu zbytečné se jeho názory nějak zabyvat Trpis změnil taktiku dobře, protože tento tým a možnosti reakcí na zápas zná jako vlastní boty. Pro Vrbu je těžké na to nějak reagovat takže Sparta už pak neměla šanci.

Reagovat
Selänne

Reagovat
Mass

Tak to většinou sračka je, když tu místní odborník začne opravovat trenéry z taktiky (samozřejmě až po zápase) a navíc o pěkný střele napíše že byla se štěstím. Proč ta střela byla se štěstím? Holeš neumí střílet a teď to náhodně trefil, nebo proč?

Reagovat
bartes

napsal jsem, že dali gól se štěstím, o střele nebyla vůbec řeč. Tzn. po průběhu, kdy Sparta byla o něco málo lepší, Slávia neměla do té doby žádnou střelu na bránu a Holeš to trefil parádně v poslední minutě prvního poločasu....tady fakt někteří nedokážou pochopit jednoduchý text

Reagovat
smazaný uživatel

Sveceny pousti zaznamy z zenskyho komentu a hned tam pusti krpu ze Tecl dal hattrick Boleslavi misto Budejic.. O2 jede

Reagovat
Unique

OT: Kdo se chystá na Diablo 2 Resurrected?

Reagovat
ACSeRw!n

D2 me zrovna minulo, ale zkusim to

Reagovat
Unique

Reagovat
ACSeRw!n

ja hral jednicku a pak az trojku, coz byl hroznej shit vsichni okolo me rikaj, ze sem prisel o to nejlpsi, tak si to dam po letech s lepsi grafikou a aspon to pro me bude novy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele