FORTUNA:LIGA - preview 26. kola

29.03.2019, 08:38, aktualizováno 31.03.2019, 09:11
Previews
Slavia včera ztratila s Libercem a Plzeň tak má možnost vrátit se do hry o titul, v případě triumfu nad Bohemians bude na první místo ztrácet sedm bodů. Jasného favorita má i druhý nedělní duel, v němž Jablonec přivítá Příbram...
FK Jablonec - 1. FK Příbram  (neděle 15:00)
Čtvrtý Jablonec potřebuje v boji o pohárovou Evropu každý bod. Totéž platí o záchranu hrající Příbram, kterou na Střelnici povede do utkání nový trenér.

Ačkoliv druhá polovina sezóny zatím neprobíhá dle představ Severočechů, stále se jablonecký klub drží na čtvrtém místě v tabulce zaručující účast v Evropské lize. Pokud si však svěřenci kouče Petra Rady chtějí toto postavení udržet, měli by zabrat, neboť zdola je hladově pozoruje hned několik ambiciózních celků.

Rada varuje před vzpruhou, kterou soupeři dala změna trenéra. "Příbram je soupeř, který tady vždycky odehrál dobré utkání. Teď jim přišel nový trenér, bude to pro hráče nový impulz a čeká nás těžké utkání. Tyhle zápasy jsou zrádné, takže jsme opatrní. Musíme být hodně obezřetní a přistoupit k tomu jako k zápasům proti špičce ligy. Neděláme rozdíly na dobrý nebo špatný týmy. Příbram je kvalitní tým, který dává dost gólů, i když jich hodně dostává. Musíme se na to koncentrovat a jít do zápasu s pokorou, abychom ho zvládli," prohlásil zkušený harcovník.

Slova lodivoda Jablonce jsou pravdivá, u Litavky došlo v minulých dnech k proměně na pozici hlavního kouče. Josef Csaplár na lavičce Středočechů rozhodně zanechal silný dojem, přesto se vedení klubu nakonec rozhodlo do bojů o záchranu angažovat nové jméno. Roman Nádvorník vstupoval do sezóny jako trenér Karviné, nyní se pokusí udržet Příbram v první lize a vylepšit současné čtrnácté místo.

Nová tvář v barvách Středočechů chce bodovat již při své premiéře. "Některé hráče ze zdejšího kádru jsem znal, některé dokonce už trénoval a některé jsem chtěl přivést do svých bývalých angažmá. Všechno jsme teď směřovali k zápasu v Jablonci, kde bychom chtěli bodovat. Víme, že se nám nedařilo ve venkovních zápasech a chtěli bychom to na severu Čech prolomit a domácí překvapit," uvedl Nádvorník.

Na první letošní vzájemné měření sil Příbram rozhodně nevzpomíná ráda. U Litavky prohrávala v poločase 2:0, což by dle Csaplárova učení neměl být problém. Stratégova pověstná past však osudově selhala a místo obrátky ve skóre přidal Jablonec po změně stran další čtyři góly. Středočeši tak odházeli ze hřiště po šestigólovém debaklu.

Domácím bude kromě tradičního tria zraněných David Lischka, Nikola Janković a David Štěpánek chybět další obránce David Hovorka, jenž nemůže hrát kvůli trestu za čtyři žluté karty v sezóně. Hosté dlouhodobě postrádají útočníka Miroslava Slepičku, do sestavy by se naopak po stopce za červenou kartu měl vrátit Emanuel Antwi.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.30 - 6.32 - 9.96
více informací
Viktoria Plzeň - Bohemians Praha 1905  (neděle 17:30)
Plzeň v posledních dvou kolech ztratila kontakt s prvním místem a další zaváhání si nemůže dovolit. Na domácím hřišti přivítá pražské Bohemians, kterým se též příliš nevede, avšak poslední dvě utkání se jim celkem vyvedla.

Co napravovat má po reprezentační pauze plzeňská Viktoria. V předešlých dvou ligových kolech totiž vyšla dvakrát naprázdno. Nejprve utržila vysoký debakl na Spartě a následně si s ní poradily též severočeské Teplice. Obhájce titulu tak ztratil kontakt s první Slavií, na kterou nyní ztrácí devět bodů. Pokud Západočeši nadále pomýšlejí na obhajobu titulu, musí se vyvarovat dalších zbytečných ztrát a zároveň doufat, že sešívaní klopýtnou.

O ničem jiném než o zisku tří bodů nepřemýšlí kouč Plzně Pavel Vrba. "Čeká nás soupeř, který velice dobře brání, je nepříjemný v brejkových a standardních situacích. Ale my po těch dvou venkovních porážkách musíme doma vyhrát a musíme dál hrát o to, abychom se umístili co nejvýš," uvedl bývalý lodivod českého národního týmu.

Viktoria bude v neděli jasným favoritem, neboť jejímu soupeři z Prahy se v sezóně příliš nedaří a bojuje o holé přežití v nejvyšší soutěži. Bohemians se trápí především na domácím trávníku, kde zvítězili jen v prvním kole nad Slováckem. Ani na hřištích soupeře to není bůhvíjaká hitparáda. Přesto se klokani mohou odpíchnout od výhry v Karviné a následné domácí remízy s Opavou, Po těchto výsledcích se vršovický celek na třinácté místo a hlavně dostal nový impulz.

Trenér Bohemians Martin Hašek již tradičně řeší potíže s marodkou. "Máme vykartovaného Šmída, Vacka i Bartka. Navíc Šmíd s Vackem dostali nakopáno. Drobné problémy s kotníkem měl Vodháněl a Nečas s tříslem. Na jaře ovšem disponujeme širším kádrem. Je snazší pro nás takové problémy řešit. Na podzim jsme si museli půjčovat hráče z juniorského a dorosteneckého týmu, abychom mohli obsadit místa na lavičce. I v neděli budeme některé hráče muset poslat na tribunu," prozradil.

Ani Západočeši nepůjdou do duelu kompletní. Dlouhodobě chybí útočník Michael Krmenčík. Zranění pak v minulých týdnech trápila i obránce Lukáše Hejdu s Radimem Řezníkem a záložníka Daniela Koláře. Po disciplinárním trestu naopak může nastoupit Jan Kovařík. Na utkání proti svému mateřskému klubu se jistě těší plzeňský bek Milan Havel.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Havel, Brabec, Hubník, Limberský - Procházka, Hrošovský - Kayamba, Čermák, Pačinda - Chorý
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Hůlka, Krch, Pokorný - Dostál, Jindřišek, Levin, Schumacher - Reiter, Yusuf, Vaníček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.33 - 5.30 - 11.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SFC Opava - Dukla Praha  (sobota 15:00)
Opava na jaře stále čeká na tříbodový zisk a toto čekání hodlá za každou cenu ukončit doma proti Dukle. Hosté však také potřebují body jako sůl a věří, že k dalšímu úspěchu jim pomůže znalost trenéra, jenž koučoval i Slezany.

Co naplat, že Opavané na jaře skórovali v pěti utkáních ze šesti. Výhru jim to nepřineslo ani jednou. Nováček soutěže tak stále těží především z povedeného podzimu, po přestávce se však ne a ne rozjet. Slezané mají štěstí, že na dvanácté pozici mají stále slušný náskok na poslední dva týmy tabulky, ale i tak jim bezprostředně hrozí, že prvoligovou příslušnost bude muset hájit v baráži.

I proto Opava ani během minulého týdne nelenila a chtěla se na dobrou vlnu naladit v přípravném mači proti brněnské Zbrojovce, ta však zvítězila 3:1. "Chtěli jsme zápas zvládnout lépe. Nehráli jsme dobře takticky. Nemělo to jiskru, nechci se vymlouvat, ale měli jsme za sebou náročný kondiční týden," objasnil záložník Pavel Zavadil.

Čtyřicetiletý kapitán i tak věří, že se svými spoluhráči dosáhne proti Dukle konečně tří bodů. "Uvědomujeme si důležitost tohoto zápasu, je pro nás klíčový. Připravujeme se na něj, abychom ho stoprocentně zvládli. Potřebujeme tři body, aby se nám lépe dýchalo," burcoval Zavadil, jenž se na hřiště stoprocentně nepotká s kolegou Tomášem Jursou, který si odpyká disciplinární trest kvůli žlutým kartám.

Jedním z mála týmů, které se v ligovém pořadí nachází níže než Slezané, je právě Dukla. Celek z Julisky už si na ostudné postavení během sezóny zvykl, neboť se na chvostu pohybuje od samého začátku. K lepším zítřkům zatím tým nedovedl ani kouč Roman Skuhravý. V posledním kole před reprezentační pauzou se však Pražanům povedlo poskočit na předposlední místo, když v důležitém klání porazili Karvinou, která Duklu vystřídala na poslední příčce.

Na tento výsledek chce Dukla navázat i venku. "V Opavě určitě chceme zlepšit výkon a potvrdit vítězstvím tři body z domácího zápasu s Karvinou. Na Opavu mám nádherné vzpomínky, ale my tam teď zvítězíme. Mám v Opavě hodně přátel, ale teď jsem trenér Dukly. A to nám velí tam zvítězit," řekl Skuhravý, jenž před příchodem do Prahy působil právě ve slezském klubu. Na hřiště nebude moci poslat suspendované duo hráčů Jakub Podaný a Uroš Djuranović.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Šrom - Schaffartzik, Simerský, Svozil, Žídek - Zavadil, Řezníček - Stáňa, Janetzký, Zapalač - Smola
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Hruška - Raspopović, Ostojić, Souček - Hadaščok Hanousek, Holík, Doumbia, Milošević - González, Holenda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.71 - 4.11 - 5.06
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - Sparta Praha  (sobota 15:00)
Zlepšené výsledky vrátily Mladou Boleslav do bojů o pohárovou Evropu. Dalším soupeřem Středočechů je pražská Sparta, nejlepší tým ligy na jaře, jejíž fanoušci se také po delší době opět mohou radovat z dobrých výkonů.

Že by se v Mladé Boleslavi konečně začalo blýskat na lepší časy? Sice to trvalo déle, než vedení středočeského klubu plánovalo, avšak jarní výkony napovídají, že by se modrobílí mohli po nepovedených měsících vrátit do bojů o pohárovou Evropu. Svěřenci Jozefa Webera totiž konečně předvádí atraktivní fotbal, který navíc slaví výsledky. Boleslav se tak z ligového průměru drápe vzhůru, před začátkem tohoto kola držela slibnou sedmou pozici, jen dva body za postupem do skupiny o titul.

Sebevědomí Středočechům rozhodně nechybí i před sobotním zápasem. "Sparta má samozřejmě hodně kvalitní tým, je vidět, že postupem času se sehrávají. My se musíme koukat na sebe, makat, odjezdit to a co nejvíce to Spartě znepříjemnit. Pro nás by to mělo být jednodušší v tom smyslu, že od nás se nic velkého nečeká. Můžeme do zápasu vstoupit uvolněněji a s čistou hlavou," řekl brankář Jan Šeda.

Jestliže se v Boleslavi mohou po šesti jarních kolech plácat po ramenou, na Spartě mohou přímo skákat do vzduchu. Vzhledem ke svým ambicím a renomé byli fanoušci letenských v ještě větší skepsi a na minimálně poslední dva roky by nejraději zapomněli. Nyní je ale všechno jinak. Pražané jsou nezastavitelný válec, který kosí jednoho soupeře za druhým. Tak jako za časů staré dobré železné Sparty.

Šest duelů, šest výher, zisk osmnácti bodů. To je bilance zlepšené formy letenských, která je jednoznačně nejlepší mezi všemi týmy napříč soutěží. Pražany tyto výsledky katapultovaly na třetí místo, a byť je sen o mistrovském titulu již pravděpodobně ztracen, stále může Sparta dosáhnout na druhé místo, neboť na Plzeň ztrácí pouze pět bodů.

Kouč Zdeněk Ščasný si je ale vědom, že v Mladé Boleslavi může série jeho družiny snadno skončit. "Boleslavi se daří, na jaře neprohrála jediné utkání. Je to nepříjemný soupeř, hodně jim pomohlo zimní posílení, dali se dohromady. Ale pokud chceme pomýšlet na udržení naší série, musíme se připravit tak, abychom vyhráli. Musíme si dát pozor na Komličenka, Matějovského, Mešanoviče. Spíš než na jednotlivce je ale potřeba se přichystat na celý tým Boleslavi, působí teď hodně kompaktně," uvedl zkušený harcovník.

Na straně domácích bude kvůli trestu za žluté karty chybět záložník a bývalý Sparťan Tomáš Přikryl. Hrát nebude ani Tomáš Wiesner, jenž je u Středočechů na hostování právě ze Sparty. Připraven by naopak měl být jiný někdejší hráč letenského klubu a současný kapitán Boleslavi Marek Matějovský. Hosté nadále postrádají zimní posilu Filipa Panáka. Otazník visí nad startem špílmachra Bořka Dočkala, jenž kvůli zranění vynechal reprezentační povinnosti. Pomalu se do tréninkového procesu vrací křídelník Tal Ben Chaim.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Křapka, Jugas, Hájek, Fulnek - Hubínek, Takács - Ewerton, Matějovský, Ladra - Komličenko
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Chipciu, Štetina, Costa, Hanousek - Sáček, Frýdek - Karlsson, Kanga, Hložek - Tetteh
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.93 - 3.66 - 2.01
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Fastav Zlín - Sigma Olomouc  (sobota 15:00)
Zlín po dvou výhrách naposledy zklamal v Liberci a opět se dostal do jarní letargie, ze které by rád unikl doma proti Olomouci. Sigmě se však naopak po zimní přestávce daří a ve vzestupu chce pokračovat i nadále.

Ševci se - jako již tradičně - po zimě probouzejí pomalejším tempem a zatím nedokáží navázat na výkony, které předváděli v první polovině sezóny. Celou situaci hodně ovlivnil zimní nečekaný odchod trenéra Michala Bílka k reprezentaci Kazachstánu. Jeho nástupce Roman Pivarník stále hledá optimální formu. Tým se pod jeho vedením prezentuje neatraktivním stylem fotbalu, za který získává z řad fanoušků ostrou kritiku.

V sobotu bude chtít Pivarník využít toho, že u soupeře již působil a některé hráče zná. "Sigma je mužstvo, které je složeno z hráčů kolem ročníku 1992. Jsou to hráči, kteří v mužském fotbale začínali pode mnou a už se dostali do střední generace. V zimní pauze se zaměřili více na obranou práci a paradoxně měli méně ze hry než soupeř, ale dokázali zápasy dotáhnout do vítězného konce. Na jaře si připsali čtyři vítězství za sebou, která je dostala do klidnějšího středu tabulky. Takže soupeř velmi kvalitní a silný. Mají sílu na míči a my budeme muset opět podat maximální výkon," uvedl slovenský lodivod.

Na Hané se se vstupem do jara popasovali přece jen lépe. Olomouc přitom měla po podzimu co napravovat, neboť se během pauzy nacházela nebezpečně blízko zóně sestupu. V únoru a březnu se však situace razantním způsobem otočila. Sigma v šesti utkáních zvítězila hned čtyřikrát a poskočila až na současné desáté místo. Na sobotního protivníka ze Zlína pak Hanáci ztrácí pět bodů.

V další bodový zisk doufají hosté i na hřišti nepříliš vzdáleného soupeře "Během reprezentační pauzy jsme se snažili nepolevit. Makali jsme dál, abychom byli připraveni a Zlín v sobotu porazili. Bude to těžké. Hrajeme venku, ale půjdeme do toho naplno," sdělil obránce Václav Jemelka.

Kouč Václav Jílek se bude muset vypořádat se dvěma citelnými absencemi. V posledním zápase na hřišti Sparty se nesmyslně nechal vyloučit útočník Václav Nešpor, který si tak na zlínské Letné nezahraje podobně jako záložník Jakub Plšek, jenž v Praze viděl čtvrtou žlutou kartu v sezóně. Na listině zraněných hráčů pak zůstává Martin Hála.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Holík, P. Buchta, Hlinka, Bačo, Bartošák - Džafić, Podio, Jiráček, Čanturišvili - Poznar
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
M. Buchta - Sladký, Beneš, Jemelka, Vepřek - Houska, Kalvach - Zahradníček, Plšek, Texl - Yunis
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.18 - 3.30 - 3.81
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Teplice - 1. FC Slovácko  (sobota 15:00)
Bitva o lepší postavení ve středu tabulky se odehraje na teplických Stínadlech. Domácí skláři se po skalpu mistrovské Plzně postaví Slovácku, kterému se v jarní polovině soutěže daří.

Poněkud rozporuplně zatím probíhá jarní část sezóny na severu Čech. Tamní Teplice střídají světlé okamžiky s těmi temnějšími, což se odráží i do postavení v tabulce, kde sklářům patří devátá příčka. Naposledy se však družina trenéra Stanislava Hejkala vyšvihla, když na Stínadlech přemohla obhájce mistrovského titulu z Plzně.

Na tento úspěch by Severočeši rádi navázali, jsou si však vědomi síly soupeře. "Slovácko se po tom, co tam přišel trenér Svědík, prezentuje odlišným fotbalem než před tím. Je těžké se k nim dostat, jsou konsolidovaní, chtějí hrát rychle nahoru, brzo jdou do zakončení. Musíme si dávat pozor na přechodovou fázi," vysvětlil asistent hlavního trenéra Pavel Drsek.

Slovácko na sobotního soka ztrácí jen dva body, za které vděčí především zlepšené formě po zimní přestávce. Lodivod Moravanů Martin Svědík sází na rychlý přechod do útoku, který u mužstva z Uherského Hradiště vykrystalizoval do pohledného fotbalu. Navíc se svým stylem slaví i výsledky. Slovácko na jaře prohrálo jen jednou a dělá vše pro to, aby se bez potíží zachránilo.

Moravané vědí, že na severu Čech je čeká velice důležitý zápas. "Chceme být do desátého místa. Teplice jsou hned nad námi, takže budeme chtít určitě získat tři body. Po Plzni budou určitě v dobrém rozpoložení, akorát ta reprezentační pauza to mohla přerušit, což je dobré pro nás. Doufám, že se na ně dobře připravíme," řekl brankář Matouš Trmal.

Do sestavy sklářů by se měli vrátit záložníci Tomáš Kučera s Admirem Ljevakovićem, kterým vypršely disciplinární tresty. Také Slovácku se po jednozápasové absenci vrací středopolař Dominik Janošek. Útočník hostů Haris Harba si naopak na svůj premiérový start v dresu Moravanů bude muset počkat, jelikož jej stále trápí zdravotní trable.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Jeřábek, Shejbal, Krob - Kučera, Ljevaković - Žitný, Hora, Moulis - Jindráček
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Juroška, Hofmann, Kadlec, Reinberk - Janošek, Daníček - Navrátil, Sadílek, Kalabiška - Zajíc
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.58 - 3.43 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - Slovan Liberec  (sobota 17:30)
Slavia se vyhřívá s pohodlným náskokem na čele tabulky a další krok k titulu může udělat proti Liberci. Slovan hraje ve středu tabulky a účast v Evropské ligy a v Edenu může jen překvapit.

Hodně náročný program mají hráči Slavie. Kromě ligové scény stále soupeří v Evropské lize, kde po heroickém vyřazení španělské Sevilly narazí ve čtvrtfinále na slavnou Chelsea. Mnoho hráčů si pak během uplynulých dní splnilo reprezentační povinnosti. Největší část českého národního týmu totiž obléká právě sešívaný dres a takový Miroslav Stoch zase odjel reprezentovat své rodné Slovensko.

Nyní se ale všichni musí opět koncentrovat na ligovou soutěž, kterou mají Pražané výborně rozjetou. I přes kvantum zápasů si Slavia na jaře počíná suverénně a tabulce vévodí s devítibodovým náskokem na druhou Plzeň. Sešívaní po zimní pauze zakopli pouze jednou právě na hřišti Viktorie, jinak ale kosí jednoho soupeře za druhým a po jednoroční odmlce kráčí za ziskem dalšího titulu.

Sami Pražané však dobře vědí, že je ještě spousta času na oslavy. "Je příjemné mít nějaký náskok, ale uvidíme v dubnu. Myslím, že nás čeká asi osm nebo devět zápasů během 29 dnů. Pak je před námi ještě nadstavba. Kdyby se hrálo 30 kol, je to jiné," řekl lodivod Slavie Jindřich Trpišovský.

Na duel proti Liberci se jistě těší mnoho domácích hráčů, kteří v minulosti působili právě na severu Čech. Jsou jimi brankář Ondřej Kolář, obránci Vladimír Coufal s Ondřejem Kúdelou či záložník Petr Ševčík. Do výčtu je třeba připočíst též sportovního manažera Jana Nezmara a kouče Trpišovského.

Slovan se stabilně pohybuje ve středu tabulky, před začátkem kola okupoval osmé místo. Severočeši pod trenérem Zsoltem Hornyákem snaží prezentovat útočným fotbalem, často však k vlastní smůle trpí kvůli neproměňování šancí. Neblahou statistiku vstřelených branek měla v zimě vyřešit posila do útoku Libor Kozák. Ten opravdu zlepšil efektivitu Liberce, ovšem příspěvek od jeho spoluhráčů nadále chybí.

Také Severočechy nečeká v nejbližších dnech selanka, jelikož se kromě ligy představí ve čtvrtfinále českého poháru na hřišti ostravského Baníku. "Čeká nás blok tří kvalitních zápasů. Po Slavii a Ostravě máme ještě derby s Jabloncem. Chtěl bych naplno bodovat, takže uděláme všechno pro to, abychom už na Slavii dobře odstartovali," uvedl Hornyák, jenž bude v Praze postrádat záložníka Jana Sýkoru, který v Liberci hostuje právě ze Slavie.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Kúdela, Ngadeu-Ngadjui, Bořil - Hušbauer, Král - Olayinka, Baluta, Stoch - Škoda
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Mikula, Vuklišević, Karafiát, Hybš - Breite, Mara - Potočný, Oscar, Pešek - Kozák
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.41 - 4.87 - 8.67
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
MFK Karviná - Baník Ostrava  (pátek 18:00)
Pikantní duel odstartuje další kolo české nejvyšší soutěže. Domácí Karviná bojuje o holé přežití a impulz chce najít v derby proti ostravskému Baníku. Hosté se sice nacházejí v horní polovině tabulky, v poslední době se jim však nedaří, proto se též potřebují chytit.

Slezsko čeká bitva dvou klubů, jejichž vzájemný vztah prošel v posledních letech turbulentním vývojem. Od vzájemné podpory a přátelství přes podivné vměšování činitelů do záležitostí konkurenta až po současnou rivalitu a někdy až nenávist, která nabrala na obrátkách především v loňské sezóně, kdy MFK i Baník hrály o záchranu v nejvyšší soutěži.

Podobně nepříjemné starosti řeší letos jen Karviná, jež bojuje o holé přežití od samotného začátku soutěže. V posledním týmu tabulky se prostřídali již tři trenéři. Po odvolaném Romanu Nádvorníkovi a jeho nástupci Norbertu Hrnčárovi převzal poněkud nevděčnou roli František Straka, známý specialista na záchranu. Premiéra však "Franzovi" nevyšla, neboť jeho svěřenci v důležitém zápase před reprezentační pauzou podlehli Dukle, byť velký podíl na vítězství Pražanů měl výkon sudího Julínka, který několikrát hrubě chyboval v neprospěch Karviné.

Straka se chystá na své první slezské derby. "Především se těším na naše fanoušky, kteří by měli být naším hnacím motorem do závěrečných zápasů. Potřebujeme opravdu každý bod, abychom zachránili ligu. Doufám, že se nám to společnými silami podaří. Derby je vždycky svátek, je o emocích a pocitech, na které se nezapomíná. Ať v té bouřlivé atmosféře vyhraje ten lepší, doufám, že to budeme my," uvedl bývalý reprezentační obránce.

Ostravané v současnosti zažívají mnohem příjemnější chvíle než před rokem, kdy Baník opravdu nebyl daleko od opětovného pádu do druhé nejvyšší soutěže. Prekérní situaci ale klub zvládl a v letošní sezóně hraje na úplně jiném konci tabulky. Na jaře se však Ostrava stále nemůže rozjet a pomalu ztrácí slušné postavení. Svěřenci kouče Bohumila Pánika se během prvních kol po zimní pauze propadli ze třetí na pátou pozici, a pokud nezačnou znova vyhrávat, čeká je pád ještě o několik příček níž.

Ze hřiště soupeře by tak hosté potřebovali odvézt všechny body, v což doufá i brankář Jan Laštůvka, rodák z Karviné. "Já to až takhle neberu. Je to další zápas o tři důležité body, které potřebujeme my i domácí. Karvinou čeká domácí premiéra pod novým trenérem, hraje o záchranu, musíme být připraveni a nachystaní, že do toho půjdou po hlavě," řekl zkušený gólman.

Oba kluby se v první lize doposud potkali třikrát, přičemž Karviná na svého rivala ani jednou nevyzrála. Na druhou stranu dovolila Baníku jen jedno vítězství, a to hned v prvním měření sil v ostravských Vítkovicích. Následující dvě klání skončila remízou. To poslední na podzim výsledkem 1:1, když se nejprve trefil karvinský Guba, na jehož branku odpověděl obránce Baníku Fleišman.

Domácím bude chybět vykartovaný obránce Benjamin Čolić, po dlouhém zranění nelze předpokládat start zkušeného stopera Pavla Dreksy. Hosté by naopak měli přijet v kompletním složení. Tvrdé jádro fanoušků Baníku však zápas na stadionu neuvidí, neboť protestuje proti nízkému počtu vstupenek vydaných pro hostující příznivce. Sektor Ostravy však nezůstane prázdný, neboť v něm budou fandit ženy s dětmi, zatímco mužská část fanklubu zůstane před stadionem.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Djordjević, Krivák, Rundić, Záhumenský - Bukata, Smrž - Galuška, Budínský, Ba Loua - Wágner
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Pazdera, Procházka, Stronati, Fleišman - Kuzmanović, Jánoš, Hrubý, Holzer - Baroš, Diop
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.83 - 3.38 - 2.67
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha25211363:1864
2.Viktoria Plzeň25174436:2355
3.Sparta Praha25155544:2150
4.FK Jablonec25125844:2441
5.Baník Ostrava25116832:2739
6.Fastav Zlín251131131:3136
7.FK Mladá Boleslav2597944:3934
8.Slovan Liberec2597926:2234
9.FK Teplice25951128:3532
10.Sigma Olomouc25941228:3731
11.1. FC Slovácko25931327:3830
12.SFC Opava25761234:4027
13.Bohemians Praha 190525681123:3226
14.1. FK Příbram25751329:5626
15.Dukla Praha25541621:4719
16.MFK Karviná25451628:4817

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (858)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Z toho dneska budou bolet oci ale verim v utrapenou vyhru Baniku, tip 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

"Slezsko čeká bitva dvou klubů, jejichž vzájemný vztah prošel v posledních letech turbulentním vývojem. Od vzájemné podpory a přátelství přes podivné vměšování činitelů do záležitostí konkurenta až po současnou rivalitu a někdy až nenávist, která nabrala na obrátkách především v loňské sezóně, kdy MFK i Baník hrály o záchranu v nejvyšší soutěži. "

Jebat tu zkurvenou Karvinou

Reagovat
KingMaster13

Myslíš si, že je dost pravděpodobné, že jim to pustíte? Už se tu vyrojili nějaké teorie, tak by mě to jen zajímalo, protože kurs 3 na Karvinou by mohl bejt luxusní třeba za 2 kilča

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáme jim teď co pouštět. Z Baníku půjde čistota. Pokud se budou držet domácí cigosi, tak jen díky Franzovi.

Já nám věřím. Je čas jim naložit na cestu zpět do zapomnění, odkud se ten umělý projekt vyhrabal.

Reagovat
KingMaster13

Jj ale poslední dobou se vedou tady teorie, že je budete chtít zachránit, nevím co je na tom pravdy. Mě osobně se to taky zdá teda divné, jak říkáš nemáte jim co pouštět

Reagovat
smazaný uživatel

Kde "tady"?

Reagovat
ratusek

Tak jak jsme je zachránili loni tak jim dle mě pomůžeme i dneska

Reagovat
smazaný uživatel

O výhru si přijdeme leda jen svou blbosti a že oni budou nahecovani. Fakt zde nehrozí žádný kamarád byznys zvláště po minulých eskapadach.

I. Když to skončí remízou...

Reagovat
Losinho

Děláš jako by Baníku (Páníkovi, x hráčům) o nic nešlo

Reagovat
Puskas

Však taky nejde, keine Stress.

Reagovat
KingMaster13

Tady ne EF

Reagovat
smazaný uživatel

Tady na Ef...

Reagovat
KingMaster13

jj Nevím už přesně články ale mám pocit, že preview a souhrny to byli

Reagovat
Banikovec7

To jsem psal akorát já, a spíš tak, že se toho bojím, ne že bych o tom někde slyšel nebo tak.

Reagovat
KingMaster13

bylo vás víc, mám dojem, že i Ratusek něco psal a ještě někdo mám dojem

Reagovat
ratusek

loni sem byl neskutečně nasranej že sme je zachránili a oni nám navíc nedali ani hráče a jelikož my po přestupovém období a výkonech do první skupiny asi nechceme, tak mi z tího vychází, že jim to zas necháme

Navíc jak se ted kompenzují zářezy, tak budeme dohrávat v 9 a budou proti nám dvě pecky

Reagovat
KingMaster13

Hele ale momentálně ten prostředek je asi lepší Jelikož ta skupina nahoře se roztrhala, Sparta utekla, Jablonec taky uteče. Takže buď přes Mol cup a nebo přes to 7. místo

Reagovat
ratusek

Tak mě osobně jsou poháry ukradený, radši bxch zápasy proti těm 5 nejlepším

Reagovat
KingMaster13

Tak zase dostali by jste nějakej cash za to Ale chápu, ono je možný taky, že Liberci s Bolkou se do top 6 chtít nebude a nějak zařídí aby jste se tam udrželi

Reagovat
andrew96

Kde se krom Dukla-Karviná ještě kompenzovalo?

Reagovat
PP

je nějaké město tam nahoře na severu Moravy, které vám Baníkovcům nevadí? Nebo fotbalově všechny?

Reagovat
lichna.

Frýdek Místek třeba a jinak nemyslím si, že bychom měli něco proti Třinci, Hlučínu.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
frankiefcb

Hlučín, Frýdek-Místek, Třinec

Reagovat
Puskas

Není to Slezsko?

Reagovat
JarousFCB

aaaa tento daleký sever nebyl by to spíše východ Moravy, kdybych pominul existenci Slezska? Co mají všichni a tím severem, když i ta Praha je severněji, než tyto města?

Reagovat
Puskas

Jestli to není tím, že leží u severních hranic...

Reagovat
JarousFCB

...a proč ne východních hranic?

Reagovat
Puskas

Tam jsou třeba Klobúky.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Co mi vyprávěl jeden slezsky patriot, tak označení severní Morava začalo prosazovat až komunisté, když se dostali k moci. Prý kvůli tomu, aby si slezane nedělali nárok na autonomii. Ale co je pravdy na tom, to netuším.

Ale je pravda, že snad všude krom Slezska je bohužel zazity pojem "severní Morava" a je jedno, zda se jedná o Těšín, Jeseníky či Šumperk.

Reagovat
JarousFCB

...to jsou věci. Fakt by mě zajímalo, kde to má počátek, když to není ani sever ani Morava. Chápu, že někdo nedával pozor na vlastivědě a pomíjí existenci Slezska, ale to kurva neviděl ani kompas?

Reagovat
Kepy_FCB

Když komanči zřídili Severomoravský kraj tak se nelze divit

Reagovat
JarousFCB

aha... tam asi bude jádro pudla... díky.

Reagovat
Puskas

Stejně tak kraje v ČR byly zřízeny kvůli omezení vlivu Moravy a Slezska.

Reagovat
mistr129

ale já teda o severní Moravě slyším málokdy, u nás většina říká normálně Slezsko

Reagovat
frankiefcb

no říká se Severní Morava a Slezsko.

Reagovat
smazaný uživatel

Severní Morava je okolí Olomouce. Okolí Ostravy je Slezsko. Slezsko není Morava.

Reagovat
mistr129

Jak píše PetrJ, jako severní Moravu vnímám Hanou nebo Jeseníky, ale určitě ne třeba Třinec nebo Opavu

Reagovat
JarousFCB

Bacha že i Jeseníky jsou z půlky Slezské... ostatně i samotný Jeseník je slezské město.

Reagovat
mistr129

Mě hlavně při pohledu na mapu zarazili nějaké moravské části úplně na severu Slezska, to je co?

Reagovat
frankiefcb

Moravské enklávy, třeba Osoblaha

Reagovat
mistr129

Reagovat
JarousFCB

já o tom vím docela prd ... jen o nich vím ... nějaké jsou myslím i okolo Bruntálu

Reagovat
JarousFCB

tak nejsou nevím, proč jsem měl ten pocit

Reagovat
Puskas

Za Bruntálí je Moravský a Slezský Kočov, mezi nimi je hranice mezi oběma zeměmi.

Reagovat
frankiefcb

severní Morava haná , to je spíše střední Morava. Jako že Olomouc je severní mOrava, no nevím nevím. Nad tím jsem nikdy teda takto neuvažoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Střední Morava je podle mě mezi Brnem a Olomoucem.

Reagovat
smazaný uživatel

olomouc centrum stredni moravy

Reagovat
smazaný uživatel

tak taky je trinec uplne nekde jinde nez opava...

Reagovat
mistr129

No právě proto jsem je jmenoval

Reagovat
andrew96

Dle mě se začal název Severní Morava prosazovat pro Moravskoslezský kraj.

Reagovat
smazaný uživatel

co ma praha spolecneho s moravou?

Reagovat
JarousFCB

Republiku... jinak si tam pokládám kompas... máš něco i k piontě?

Reagovat
smazaný uživatel

pointa je, ze pokud se bavis o severni MORAVE, tak se jaksi vubec nemusis zaobyvat prahou, ale pouze moravou

Reagovat
JarousFCB

To je pointa tvé otázky... Na tu jsem se asi neptal

Reagovat
frankiefcb

v tak v rámci Moravy je to sever. Tady je docela irelevantní jestli je Praha jižněji nebo severněji no.

Reagovat
JarousFCB

já si pod tím pojmem vždy představil Šumpersko... toto je v mém světě východ Moravy, ale ten asi Morava nemá Jinak to s tou Prahou jsem plácl fakt navíc

Reagovat
frankiefcb

Tak já Moravskou Ostravu, že jo A Nový Jičín všechny ty dědiny okolo. Řekněme Lašsko. i když to také spadá z části do Slezska.

Reagovat
Banger

Havířov

Reagovat
JarousFCB

města na severu Moravy máme u prdele. Vždyť tam je jen Šumperk ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ona by nevadila ani Karvina. Tam jde o ty kostata, kteri jedni jebali Banik uvnitr a pak ti druzi, ze si pousteli hubu na spacir vuci FCB, aniz by ten jejich umely projekt vůbec někdy a něco dokázal..

Jinak snad keine stress

Reagovat
smazaný uživatel

Orlova!

Reagovat
lichna.

Oni mají fotbalový klub?

Reagovat
Kang & Kodos

– člen širšího kádru (pozice brankářské trojky) tehdy TŘETILIGOVÉ Slávie Orlové a (tréninkové) působení v tehdy TŘETILIGOVÉM A-Týmu ( sezony 2013/2014 a jarní část sezony 2014/2015 ) + 2 odehrané zápasy v brance tehdy třetiligového A mužstva Slávie Orlové

Reagovat
lichna.

Jsem na něj zapomněl.

Reagovat
KingMaster13

Oni se jmenujou Slávia? Tak to ať spadnou, ještě doufám, že nemají stejné logo jako Karlovy Vary, to už by teprve byla urážka nejstaršího českého týmu

Reagovat
KingMaster13

To jsou fakt jejich dresy na tom obrázku?

Reagovat
lichna.

Minimálně v minulosti je takové fakt myslím měli. A tohle je z roku 2018, takže asi i teď.

http://www.fkslaviaorlovalutyne.cz/makeimage.php?src=files/images/galery/1528023750_0X3LOrS8/001.jpg&type=29&time=1553866020

Reagovat
KingMaster13

Fuuuuuuuuuuu, tak to ať jdou do hajzlu Oni i Vary za to logo. Nemám nic kdyby měli v názvu Slávia, kdo by ho tam taky nechtěl mít? Existuje i třeba Slavia Sofia apod. Na východě existuje řada klubů co mají stejný název. Každý klub by ale měl mít svojí identitu a fakt nemám rád, když se kouknu na jejich dresy, které jsou skoro jako naše akorát bez sponzorů nebo na logo Varů, kde akorát místo Praha je Karlovy Vary Klidně ať mají červenobílé barvy apod ale ať nás prostě nekopírují

Reagovat
lichna.

Já myslím že oni ty dresy někdy od někoho ze Slávie snad dostali, podle mě to byla kopírka na základě dobrých vztahů. Ale to už bych kecal, jen si něco takového matně pamatuju.

Reagovat
KingMaster13

To je možný ale i tak je to hnus, že mají stejný dresy Mě by fakt nevadilo že se jmenují Slavia a jsou taky červenobílí ale to, že ty dresy jsou skoro stejný to tak bije do očí Karlovy Vary zase mají skoro na chlup stejné logo. Bychom se měli inspirovat u Bohemky, která s tou Kaprovou zatočila

Reagovat
ondrasch77

Ty Karlovy Vary jsou děsný , Nejdřív vykradli nás , pak Vás

Bohemians 1905 s Bohemians Praha nijak moc nezatočila... Obě jsou levé, ta "skutečná" hraje nějaký pražský přebor, Pelta to tenkrát pořešil nějakým finančním vyrovnáním a B1905 se od té doby může směle vydávat za pokračovatele tradice Klokanů...

Reagovat
KingMaster13

Aha, takhle Jinak Vary prostě nemám slov

Reagovat
Puskas

Podobný trochu na Haška.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Cosik tu je, ale na jake urovni netusim...

Reagovat
frankiefcb

a ještě k tomu Slávie

Reagovat
JarousFCB

Nedávno hráli MSFL, ale myslím, že pak začínali od okresu :D btw. Jedině Baník (Rychvald)

Reagovat
PP

Já jen ze zvědavosti, jestli jste jak dílo od Jiráska - Proti všem..

A samozřejmě - nejste ani tak sev. Morava, jako Slezsko..

Reagovat
Banger

Dneska upřímně věřím ve výhru. Ale do začátku zápasu se budu muset dostatečně posilnit, abych měl vůbec náladu to dokoukat. To bude parádní kopaná.

Reagovat
lichna.

Dneska to může dopadnout asi jakkoliv. Neberu faktor derby, pro mě to není výjimečný zápas a jediné derby je s Opavou. Spíše nevím co čekat od Franze.

Každopádně už se těším, jak bude vypadat sektor z chacharek a chacharčat.

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
KingMaster13

Posila z Arsenalu na to jde vymyslet takových joků

Reagovat
Kang & Kodos

Ale fakt je ten, že Rosa musí o jeho kvalitách vědět jako nikdo jinej. Podle mě ho vídal častěji než Wengera

Reagovat
KingMaster13

Ale jo zase respekt, že ho ukecal Ten týpek si určitě úplně v klidu mohl najít angažmá někde v Anglii. Teď jde o to, proč ho tak často musel vídat, aby se z vás nestala stejná nemocnice jako Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

wtf to Sparta dělá placený články?

Reagovat
Kang & Kodos

Musíš se tam registrovat. Vlastně celej ten web je strašnej. A na youtube plno z těch videí vůbec nejde. Asi by to bylo moc jednoduchý

Reagovat
smazaný uživatel

Takže na jeho triko jde ta spousta zraněných hráču v Arsenalu? Pupeční šňura je mocné a velmi nebezpečné pojítko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Ten web je otřesný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

no když se zaregistruješ tak už to docela ujde, ale jinak je to na poprvé děsně komplikovaný.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
rufus

Neskutečný hnus nám z toho udělali..

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Kixi Syhimour

Jak Windows 8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

To jsou věci, které si netroufám hodnotit. Na jednu stranu věřím, že je to profík, na druhou stranu to, že pracoval v Arsenalu, který měl vždy největší hráčský lazaret v Anglii, mi nepřijde jako zrovna uklidňující. Jinak docela by mě zajímalo, jestli jsme tuhle pozici už měli před 1.5 rokem, když přišel Strama a těch jeho milion asistentů/členů realizačního týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska me budou nejvic zajimat ti udajni sponzori a partneri co zazracne naplnili podstatnou cast stadionu. Beztak to budou nejaci cigosi co cast utrzenych penez za sber kovu poslali na ucet toho zkurveneho klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Zachranme Karvinou

Jinak s těma dětmi v kotli supr nápad predejde to rozbrojum mezi fans a ještě to bude mít pozitivní odezvu v médiích.

Reagovat
krisa

pokud ty děti nebudou baníkpičovat

Reagovat
M0rb1D4S

Místo aby pustili místa pro lidi, kteří by fandili, tak tam budou sedět na prdeli ti, které to stejně vůbec nezajímá. Tohle nepochopím.

Reagovat
smazaný uživatel

https://m.facebook.com/karvina.oficialni.stranka.mesta/photos/a.196251130420150/2350775708301004/?type=3

http://www.fortunaliga.cz/trener/2019/krizove-statistiky/2683-frantisek-straka#tab

Tohle je opravdu zajímavá soutěž od města Karviné, kdy neví samotnou správnou odpověď i admin stránky...Podle komentáře ze 23. hodiny...Jinak 14 lístků v soutěži je dost masakr...No jo, no, sponzorské lístky , jinak Baník to musí dnes ukopat...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co můžeš čekat od těch košťat?

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to jen opravdu pobavilo

Reagovat
smazaný uživatel

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2351881331523775&id=196237217088208

Tak prý 9 zápasů jako hlavní proti Baníku...To je ale zase chyba stránky fortunaliga.cz, hlavní a asistent je něco jiného a nevím, proč by se to mělo počítat do statistiky odtrénovaných zápasů dohromady...Takže v tomhle ohledu jsem ze sebe udělal kokota já Ale já to uznám, v klidu, o lístky pro mě mi nešlo, spíš se jim vysmát .

S tím, že je Karviná k smíchu se 14 sponzorskými lístky od města na tom se nic nemění...Prostě je, a nerozdávaly se vstupenky zadarmo jen v této soutěži...To všichni víme...

Reagovat
smazaný uživatel

Tu jejich 5% kapacitu si obhaji, za to je nemůže nikdo ani jebat. Jde ale o ty okolnosti, trapné výmluvy a pak koneckonců zjistíš, že ty lístky pro sponzory udávají zadara všude po firmách a školách ve městě a jeho okolí.

A to nemluvím o těch vlcacich, co ojebavaji a dělají podrazy na FCB, o čemž se aspoň díky bohu mluví již i veřejne, takže nejde o nějaký výmysl...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si o tom myslím psal již minulý rok, já moc nevěřil...Takže za odhad .

Reagovat
smazaný uživatel

Diky svym dobrym informacim se trevor malokdy zmyli.

Reagovat
Puskas

To je fuk, hlavně ať mu jubileum pokazíme, což není nic proti němu.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo, jen, že se vysmívám někomu a nezjistím si o tom úplná fakta...Nejsem někdo, kdo by neuznal chybu. Vyhrajeme

Reagovat
Puskas

Takž admin odpověděl nesprávně a lístek nezískal.

Reagovat
Blasphemer

Baníku tu skupinu o titul přeju a Karviné naopak sestup. Ale zase bych byl rád, kdyby Franz neodešel jako úplnej nýmand a taky tam něco předvedl. Plichta by dnes byla fajn.

Reagovat
KingMaster13

Ta nepomůže ani jednomu. Buď ať vyhraje Karviná nebo Baník ať se to trochu rozlouskne

Reagovat
Liquid

rád bych upozornil, že se již nejedná o slezské derby, nýbrž moravsko-slezské, Baník hraje trvale na Moravě (což je škoda) a Karviná trvale ve slezsku

Reagovat
frankiefcb

jak si správně řekl hraje, ale sídlo má ve Slezsku.

Reagovat
lichna.

On si stejně pojede svou.

Reagovat
Banger

že vůbec na toho šaška ještě reagujete

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Ta vaše nenávist se Zlínem (viz. Nedávno uveřejněné hecovaci video) , ta se vlastně datuje od kdy? Jak jste udělali druzbu se Slovackem (Puchovem, Jastrzebie atd.?)

Reagovat
sosna

Netuším o čem píšeš. Tohle jde úplně mimo mě.

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
andrew96

Ta rivalita je ale v tom případě jen ze strany Sigmy snad.

Reagovat
sosna

Mladé Sigmy.

Reagovat
lichna.

Já reagoval na frankieho, takže se mu okamžitě omluv!

Reagovat
Banger

promiň, Frankie

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
lichna.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
krisa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vado, vlákno, kde se rozjížděla slušná sranda bylo celé smazané Kde budeme brát materiál na hlášku roku?

Reagovat
lichna.

O co jde?

Reagovat
Blasphemer

Sdílejte než to... tak nic, no.

Reagovat
smazaný uživatel

OT : jinak auto s lidma, jenž se znají díky EF projelo nedávno kousek tu Itálie, Slovinska, Chorvatska atd... Ještě že tu jsou někteří uživatelé normální (a pouze jen 2x z FCB)

https://www.supporters.cz/clanek/balkan-trip-2019-vecni-derbi-hnk-rijeka-osijek/8760.html

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Klobouk dolu pred tvymy schopnostmi, ses borec. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
noustres

Věřím v "nabuzený" fotbal a nervydrásající vývoj. 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

se budes vecer divat na Bundesligu?

Reagovat
smazaný uživatel

Troška statistiky pro rejpaly a další pochybovače o slávistických penaltách. Z tohoto rozboru vyplývá hloupost argumentací typu "14 penalt dokazuje, že Slavia je rozhodčími zvýhodňována" či "Slavia má z penalt zdaleka největší prospěch".

https://www.slavistickenoviny.cz/clanek/12393-Penalty-ctenarsky-clanek-uzivatele-Rozumbrada

Vím, že je to slávistická stránka, ale na článku mi nic vadného nepřijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě by také bylo zajímavé vidět, kolik penalt nařídili až po zhlédnutí videa, to by totiž taky ukázalo, že nám rozhodčí úplně nepřipískávají.

Reagovat
Hokaido

To jako vážně? Co to je za slátaninu?

Z pohledu spravedlnosti lze navrhnout, že v případě dostatečného množství zápasů by měl být poměr penalt pro a proti zhruba podobný poměru gólů ze hry (tedy bez penalt).

Reagovat
smazaný uživatel

A ne? Tým co dává víc gólů = vytvoří si víc nebezpečných situací = tedy i ve vápně = z toho může pramenit penalta.

Tým, který dostává hodně gólů = má obranu, která soupeři dovolí vytvořit si hodně šancí = z toho může vzniknout faul ve vápně = následuje penalta.

Reagovat
ratusek

Ale s Plzní to tehdy takhle nefungovalo, zajimavé

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Z mého pohledu to tak fungovalo vždycky. Říkal jsem to, i když se to týkalo Plzně.

Reagovat
KingMaster13

Já jsem taky Plzeň nehejtil nikdy za tohle

Reagovat
mistr129

S Plzní to fungovalo dost podobně. Akorát v tý době sudí Plzeň připravili o dost penalt za držení, které neviděli, naopak jich pár kopali po simulacích, proto to vzbuzovalo větší "odpor" než současné slávistické penalty

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Z pohledu spravedlnosti lze navrhnout, že v případě dostatečného množství zápasů by měl být poměr penalt pro a proti zhruba podobný poměru gólů ze hry (tedy bez penalt).

Reagovat
Losinho

Z pohledu spravedlnosti lze navrhnout, že v případě dostatečného množství zápasů by měl být poměr penalt pro a proti zhruba podobný poměru gólů ze hry (tedy bez penalt).

Reagovat
Kang & Kodos

Z pohledu spravedlnosti lze navrhnout, že v případě dostatečného množství zápasů by měl být poměr penalt pro a proti zhruba podobný poměru gólů ze hry (tedy bez penalt).

Reagovat
andrew96

*

Reagovat
božský John

OT: Je tu nejakej eurofotbal boy, co se chysta o vikendu na valasskou rally?

Reagovat
Kang & Kodos

Je to na severní Moravě nebo ve Slezsku?

Reagovat
božský John

Co jsem koukal na mapy, tak nekde mezi Filipinama a Taiwanem

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
PBLead

Docela bych i na to kouknul, i když ani Baník, ani Karvinou nesleduju a jsou mi naprosto ukradený. Ale ten Franz, ten mě láká. No doufám, že Franz nařídí tataráček a pošle svůj tým za vítězstvím

Reagovat
smazaný uživatel

Změňte obrázek prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Proc, kdyz se jedna o dnesni zapas Karvina - Banik? Chces tam radsi Barose?

Reagovat
Mirek na tenisu

Ženy a děti místo rowdies z kotle Baníku? Chtěl bych to sbiraniko vidět

Reagovat
Puskas

V rámci genderu tam může dnes kdokoli.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes další Baníkovci z EF sraz a jde se před stadion. Paráda oproti některým, kteří si sem jen chodí kompenzovat svoji frustraci

Reagovat
Greny

sestava baniku ? nejlepe s rozestavenim

Reagovat
HorajzmAmmann

Lašty - Procházka, Stronati, Šindelář - Fillo, Jánoš, Hrubý, Fleišman - Kuzmanovič - Šašinka, Diop

?

Reagovat
Greny

právě mě to nejak nesedi do rozestaveni .. a nevim koho z trojice Kuzmanovic, Sasinka, Diop do fanty

Reagovat
HorajzmAmmann

určitě na 3 stopery no... a pokud hraješ proti horajzmammann tak tam dej Šašinku

Reagovat
Banikovec7

Proti tomu hraju já a Šašinku tam mám, ale Ondru. Nečekal jsem, že může být po tom minulém představení v základu Jakub.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak ho tam nechej

Reagovat
Banikovec7

V našem podání je to spíš na 5 obránců a Kuzma s Diopem na křídlech.

Reagovat
ratusek

Kurva Bobe, ty chceš aby tě yrazili? Radši rezignuj, ta sestava je otřesná. No pokud hraje Kuzma střed tak aspon něco, ale ten Jakub jš snad vtip

Reagovat
KingMaster13

vy to tý Karviný fakt pustíte

Reagovat
ratusek

Já už vidím jak budeme hrát střed a proti Opavě se Slováckem to bude 0 bodů, takže slončíme někde devátí celkově

Reagovat
KingMaster13

Slovácko ani Opava tam nebudou si myslím Viděl bych to na Zlín, vás, Teplice a Sigmu

Reagovat
Greny

OT : Jarda si tam zatim jezdi jak zamlada

Reagovat
Banikovec7

Jede tak 7km/h, ale stejně si s nima dělá co chce.

Reagovat
Salfovic

Jeho bruslení ve středním pásmu je fakt brutus, rybník jak vyšitej

Reagovat
Greny

jako ale ono to staci.. ja se divim ze se treba za Motor neoblikl jeste Prospal, Dvorak a Michalek

Reagovat
Salfovic

Takovej Ručínský se Strakou by snad byli pořád nejrychlejší

Reagovat
Greny

za Pardubice muze chytat Salfický

Reagovat
Kaspar

hlavne at uz Chomutov s Pardbicema konecne vypadne

Reagovat
Coutinho10

cumim jako blazen...v tech predeslych zapasech playoff o postup do baraze mi neprisel tolik troufalej na puku, ale dneska jede famozne

Reagovat
KingMaster13

Taky ten Chomutov je úplně zdevastovanej. Psychicky i fyzicky, většina týmu má co jsem slyšel salmonelozu, takže museli postavit na konci play out juniory. Fakt tu situaci Chomutovu vůbec nezávidím

Reagovat
Greny

zase na ně ale muzou vlitnout jak kdyby zrali jen syrové maso

Reagovat
KingMaster13

Můžou je leda posrat Jinak má vůbec Jágr splněný limit zápasů aby mohl hrát baráž? V základní části jsem to dost sledoval a nikdy jsem si pořádně nevšiml, že by hrál

Reagovat
Banikovec7

Hrál za Kladno celou sezónu, takže žádný limit splňovat nemusel.

Reagovat
Greny

nemusí mít splnenej limit ..

Reagovat
KingMaster13

Nemusí? Já myslel, že to musí každej hráč. Tak to potom pardon

Reagovat
Greny

musí to mít treba Plekanec, protoze mel stridavé starty do Komety a nastupoval .. ale Jarda nemusi

Reagovat
KingMaster13

Aha, takhle

Reagovat
Greny

jsou tam nejaké dve vyjimky .. jedna ze pokud byl myslim pred 1. 5. 2018 a nenastoupil jinde tak je mit nemusi a to samé pokud byl jeste do nejakého data v prosinci na soupisce a jinde nehral tak taky muze hrat...

mimochodem Pardubice maji na soupisce i Salfickýho

Reagovat
KingMaster13

cože? Ok, no ale ten už je tak špatnej, že by jim sotva pomohl

Reagovat
Greny

jo maji Kacetla a Kloučka .. pak dva juniory a Salfickyho

Reagovat
KingMaster13

Ty kráso Salfickýho pamatuju že chytal 8 let zpátky v Litoměřicích a už tehdy nebyl nic extra

Reagovat
Greny

tak je to asi jen nejaka pojistka .. kdyby nahodou se oba brankari zranili a juniori se z toho posrali

Reagovat
KingMaster13

Jako asi jo, ty zkušenosti by asi hrály roli. Ale je to fakt vtipná představa

Reagovat
Banikovec7

No kdo ví jak to bylo, když říkal, že neví jak to složí a najednou všichni hrajou.

Reagovat
Greny

Reagovat
Salfovic

Pěkně je vosrali

Reagovat
KingMaster13

To ano ale nevíš v jakém jsou zdravotním stavu. Slavia taky v Bordeaux nastoupila v normální sestavě a přitom půlka sestavy měla střevní potíže, taky pak ten výkon pak vypadal

Reagovat
Banikovec7

No tak pokud to je pravda tak jo, ale taky je možné, že to bylo jen divadlo.

Reagovat
KingMaster13

Fakt nebylo, znám lidi co mají blízké vztahy s vedením a i oni sami z toho fakt byli zoufalý, že nemají s kým pořádně hrát. Je možný, že se jejich zdravotní stav zlepšil ale i tak je vidět, že ten Chomutov prostě není 100% fyzicky ok.

Reagovat
Greny

v tom pripade mam par dotazu :

1) uz jim plati?

2) budou hrat ELH nebo prodaji licenci

3) prej Ruzicka nakonec couvl a do Komety nejde

Reagovat
KingMaster13

Nevím vše ale na něco ti snad odpovím

1. Zlepšilo se to ale není to furt dobrý. Říká se, že Veverka ten klub prodá. Zájem má o koupi mimo jiné prý i Křetínský

2. Záleží jestli to převezme jiný majitel, teď jednají o prodeji. Kdyby spadli tak je nikdo asi nekoupí a budou se plácat ve WSM lize. Když se udrží tak věřím, že extraligu hrát budou. Oni by to uplácali asi i s Veverkou a nějakou tou dotací od města ale měli by nízkej rozpočet

3. Růža zůstane 100%. Jediné co by ho mohlo ohrozit kdyby CV koupil Křéťa

Reagovat
Kang & Kodos

Proč by se Křetinský pletl do hokeje? A ještě ke všemu kupoval zrovna takovou prdel jako Chomutov?

Reagovat
KingMaster13

Tak třeba jen jako koníček.... co já vím Do hlavy mu nevidím. Nicméně na 98% to nedopadne, protože jeho požadavky jsou Růžička pryč (protože je Slávista) a 99% podíl na akciích, což Veverka ani náhodou nechce.

Reagovat
KingMaster13

Jinak Chomutov není taková prdel. Mají jednu z nejmodernějších arén, jednu z nejlepších akademií a mají dobrý předpoklad aby se z nich stal velkoklub v SZ Čechách. Tohle vše je s kvalitním majitelem reálným. Otázka je jestli by o něj lidi v Chomutově stáli, když vidí jak řídí Spartu

Reagovat
Salfovic

Tak jistou logiku to má. Ve fotbale se ujal týmu na špici, aby ho dostal do hoven. No a teď to zkusí obráceně a koupí tým v hovnech.

Reagovat
KingMaster13

Možná to je lepší taktika. Stačí aby trochu investoval a udělal z nich alespoň stabilní klub uprostřed ligy a budou ho tam milovat

Reagovat
Kang & Kodos

No je fakt, že miliardu v tom neutopí, ani kdyby to vlastnil 100 let

Reagovat
KingMaster13

Tam ani po něm lidi nebudou chtít tituly, takže zaplatit 3-4 hvězdy co to potáhnou a stačí

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
Kang & Kodos

Jako koníčky má koníčky (díky mladý Kellnerový) a Spartu. A skupování novin a elektráren. Jakou maj v Chomutově akademii, je jemu osobně asi u prdele, když ho hokej nezajímá.

Reagovat
KingMaster13

Co ty víš? Třeba na to kouká a hokejovou Spartu mu nechtějí prodat Jako já být boháč tak koupím taky nějaký hokejový klub jen tak z prdele

Reagovat
Greny

byt miliardar tak si koupim hokejovou Spartu a vyhlasim jediny cil : do roka derby se Slavii

Reagovat
KingMaster13

Já bych spíš koupil nějakou prdel a zkusil jí dostat co nejvejš ale nějakou rozumnou Třeba bych zkusil do EL dostat Havířov nebo Vsetín nebo něco takovýho Sparta se ničí sama za živa, ta nepotřebuje pomoc

Reagovat
Greny

dík zajimave

Reagovat
KingMaster13

Veverkovi prostě došly prachy, v tom je zakopanej pes. Už to i mohl dávno prodat ale nechce se vzdát alespoň částečného podílu v tom klubu, což je u většiny jednání zakopanej pes

Reagovat
KingMaster13

Jinak jak jsem čekal, Motor je labilní a bude v téhle baráži jen sparring partnerem Takže snad Chomutov porazí buď Kladno nebo Pardubky

Reagovat
Greny

Chomutov snad spadne letos.. pak se jeste nejak zbavit Bolky

Reagovat
KingMaster13

Chomutov mám rád a má i celkem dobrej tým, toho by byla škoda aby spadnul. To spíš ať jdou do hajzlu Varu a Boleslav souhlas, to je tým úplně k hovnu

Reagovat
Greny

Me by Boleslav nevadila nebyt toho jejich brutalniho podrazu... vsak jak vysilala ČT ten Kometa : FILM tak to tam bylo zrovna vystrizene

Reagovat
KingMaster13

Já o tom vím ale oni jsou to celkově svině. V baráži vždy když hráli proti UL nebo Chomutovu tak dělali hrozný podrazy

Reagovat
Greny

https://www.youtube.com/watch?v=ljT8mPy7lFo nejlepsi bylo jak to Šindel vysvetloval...

Reagovat
KingMaster13

Šindel to byla neuvěřitelná špína Nejdřív toto, pak sám šel do UL kde dělal sviňárny a nakonec podrazil Litoměřice a zaprovdal se Třebíči

Reagovat
smazaný uživatel

Chomutov ne, Bolka za ty prasarny s listkama jeste v druhe lize at klidne sleti

Reagovat
KingMaster13

Yes, dobře Chomutov vydřeli to Příští zápasy se jim snad uleví a půjde to nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

Karvina umi zahrozit jedine z kraju hriste a Bobo postavi tohle?!

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kaspar

tak jak tento cisty zapas dopadne? pusti to banik karviny za tu tehdejsi nenapadnou zachranu s rozhodcima v poslednim kole nebo uz je banik s karvinou vyrovnany ?

Reagovat
lichna.

Kuba Šasinka, který je ideální na 30 minut je v základu. Ondra Šašinka s Granecnym kteří ukazovali že mají formu, tak jsou na lavičce. Baryho chápu, tam jde o zranění. No každopádně, po tomhle nečekám nic.

Reagovat
Mirek na tenisu

Hranol Sasinka je bomber Jen si počkejme!

Reagovat
HorajzmAmmann

Ten pocit kdyz I z holek udelas lepsi kotel nez drtiva vetsina tymu v lize

Reagovat
KingMaster13

Poprvé v životě bych chtěl být ve vašem kotli Tam bych si snad nějakou vybral

Reagovat
HorajzmAmmann

#loveckasezona

Reagovat
KingMaster13

Ale neboj se, byl bych slušný, dokonce i fandit Baníku bych jí nechal dál

Reagovat
Losinho

Hmm.. ne

Reagovat
HorajzmAmmann

#pocetnejsi

Reagovat
HorajzmAmmann

Straka

Reagovat
Salfovic

Už jsem se bál, že má infarkt.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak hlavne ze mezi chacharama je uplne zbytecne mezera jak krava

Reagovat
andrew96

Fillo Tohle vidět od prvoligového hráče...

Reagovat
smazaný uživatel

Laštůvka

Reagovat
Kang & Kodos

Fillo

Reagovat
Losinho

Hydrant pěkně

Reagovat
Mirek na tenisu

Co to je za troubu co sekunduje Bosákovi? Žvaní strašné blbosti

Reagovat
Blasphemer

blšanská legenda Tomáš Pešír

Reagovat
Mirek na tenisu

Panbuh s námi a zlý pryč!

Reagovat
smazaný uživatel

*Slavisticka..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Baník může hrát jakkoliv příšerně, ale díky Laštůvkovi a jeho permanentnímu jebání všech okolo je radost ho sledovat.

Reagovat
lichna.

Zatím je to úplně na hovno. Šašinka pokračuje v tom, co předváděl minule..

Reagovat
HorajzmAmmann

Sasinka hraje?

Reagovat
Mirek na tenisu

Baník zatím velmi velmi nečitelný.

Reagovat
Blasphemer

Adam Galásek

Reagovat
Greny

to vypada na klasicke jaro Boba Panika ...

Reagovat
lichna.

Kurva stridej tu Godzillu..

Reagovat
andrew96

Housle...druhý

Reagovat
HorajzmAmmann

Ten Guba vypada oproti Sasinkovi jako Ibrahimovic

Reagovat
KingMaster13

Holky se nezdaj, docela jsou slyšet

Reagovat
Blasphemer

Týpci z Karviný vypadají proti hráčům Baníku normálně jako doceladobrý fotbalisti.

Reagovat
Losinho

Fillo v lese

Reagovat
FCSL

Fillo ve 33 letech wingback

Reagovat
Kang & Kodos

Vypadá to stejně dobře jak Limberský na stoperu

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
FCSL

Ono mu ani to křídlo tolik nesedí, ale ted to ještě vylepšili no

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bylo za faul?

Reagovat
HorajzmAmmann

Ja si snad zapnu Ordinaci

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Greny

nejaky pyro bude od Banikovcu ?

Reagovat
KingMaster13

Holky něco vytasí

Reagovat
Greny

nejaké dymovnice pres tribunu prehodit

Reagovat
HorajzmAmmann

Moznosti jak pronest pyro maji dost

Reagovat
KingMaster13

Je pravda, že jim se líp zastrkává

Reagovat
Greny

aby to pak ale zapalili kdyz to bude vlhký

Reagovat
KingMaster13

Ještě by mohly do půli těla

Reagovat
fabec1222

splněno

Reagovat
Greny

aby to pak ale zapalili kdyz to bude vlhký

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Salfovic

Stačí to schovat u harantů. Ty prohledávat nemůžou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Zatím naprosto podle předpokladů...ať už je konec sezóny.

Reagovat
JarousFCB

hrajeme hrozně, ale pohled na tabulku mě vždy uklidní...

Reagovat
Salfovic

Tý jo, Šumský ještě žije.

Reagovat
lichna.

Obecně hrajeme hovno. Ale to co předvádí Šašinka, to je normálně Mordor. Jinak krom Fleismana a Lastyho katastrofa.

Reagovat
Coutinho10

to by mi mohlo hrát do karet v našem souboji ve fantě

Reagovat
Greny

ten Rundič se ted rozciloval proc? to chtel aby toho spoluhrace rozhodci vyhodil ?

Reagovat
KingMaster13

Pumlíč

Reagovat
Greny

Pumlííč

Reagovat
Banikovec7

To snad dělají schválně

Reagovat
HorajzmAmmann

Takhle zajebat protiutok Diope tohle je hrozny....

Reagovat
Greny

a Fillo ted takovej slapak na balon

Reagovat
Greny

Zde se nadava na Šašinku .. ale dnes je tam na stridani mnohem vic hracu

Reagovat
JarousFCB

Hrůza a děs...já si tou tabulkou snad přelepím televizi.

Reagovat
Greny

teletext

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Chápu, že jako fanoušek Zbrojovky znáš kdejaký fígl. Na Srbskou jen s novinama ne?

Reagovat
Han střelil první

Ten Pešír je ještě horší než ten zápas.

Reagovat
lichna.

Přemýšlím, že si místo toho pustím 2girls 1 cup. Větší hovno už stejně neuvidím.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ondrasch77

To je nějaký péčko?

Reagovat
PlackaSKS

Klasicky dokument. Rychlý spád, intenzivní děj. Doporučuji sledovat i s celou rodinou

Reagovat
ondrasch77

tak dík za radu, nicméně to radši nejdřív skonzultuju ještě s ČSFD

Reagovat
PlackaSKS

Sakra... Tak pak ti doporučím jen na na lačno

Reagovat
ondrasch77

na ČSFD se to jmenuje Hladové kurvy.... a po prvním přečteném komentáři je mi úplně jasný, že to nedám ani na lačno..., ale dík, jseš kámoš

Reagovat
Salfovic

Myslíš tenhle komentář: kdo na tohle v roce 2007 nebalil holky, jakoby nezil.

Reagovat
ondrasch77

Přesněéé..., to je von

Dokonce jsem koukal, že ve fanklubu tohohle filmu jsou dva lidi a jeden z nich je nějaká holka z Prahy

Reagovat
PlackaSKS

znám lidi, kteří zvládli třeba 10 vteřin a pak se jim dělalo špatně jen z hudby, která to klasické dílo provází... tak špatně na tom nejsem, ale těžko se hledá něco nechutnějšího

Reagovat
ondrasch77

Pro to dílko museli vybírat herečky, které jsou podobnou diagnózou postiženy, jinak si nedovedu vysvětlit, že to někdo dovedl zahrát

Reagovat
PlackaSKS

takže už si to viděl? tak nějak to patří do všeobecnýho vzdělání... ale jako ty holky musely bejt strašně sjetý, že tohle daly

Reagovat
ondrasch77

Neviděl..., stačily komentáře Kuska a Luca Skywalkera a měl jsem poměrně jasno

https://www.csfd.cz/film/336033-hungry-bitches/komentare/

Reagovat
Losinho

jde se stahovat, beztak už nevim na co s mladou koukat

Reagovat
PlackaSKS

to je krátky, neni třeba stahovat.. jestli se jí to bude líbit, je čas hledat jinou

Reagovat
Losinho

už jsem se s tím obeznámil.. hlásí se někdo dobrovolně na rozbor elektronickou tužkou?

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
lichna.

Lepší

Reagovat
ondrasch77

Už mám nastudováno, díky

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
Banikovec7

Respekt ČT, že se vrátila k projektu Můj fotbal a ukazuje nám krásu vesnického fotbalu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ofenzivni kvalita Baniku

Pesir

Reagovat
JarousFCB

Já chci zpátky Poznara

Reagovat
lichna.

Kde jsou ti mamlasove co říkali, že bez Baryho hrajeme lépe?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Vždyť držíte remízu

Reagovat
JarousFCB

...a remíza v prdeli.

Reagovat
iamek

Díky Karviné, ze nedala lístky

Reagovat
Banikovec7

Takový zápas si ani nezaslouží, aby tam byla nějaká atmosféra.

Reagovat
FCSL

No Baník strašně špatnej dneska Každopádně na nás se v poháru zase hecnou a s Barym v základu nás vyřaděj, to je tutovka

Reagovat
lichna.

Šetříme ho na vás.

Reagovat
smazaný uživatel

A čím vás překvapíme? Vždyť vy běháte

Reagovat
ratusek

Grc mít na podzim méně bodů tak snad sestoupíme

Reagovat
smazaný uživatel

To poustite jako vždycky, ne

Reagovat
Kang & Kodos

Nejdřív koukám 45 minut na tohle a po přepnutí na Sport mě přivítá hymna sledge hokejistů. Lepší přivítání po repre pauze bejt snad ani nemohlo

Reagovat
Kaspar

porad lepsi nez ta jejich pisnicka o Jagrovi

Reagovat
andrew96

Podle výsledku hraje v každé lajně nějaký Šašinka.

Reagovat
Losinho

stejný

Reagovat
JarousFCB

I Straka do mě bude jebat s Karvinou na severu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se jmenuje ten moderátor ve studiu? Neznám.

Reagovat
Greny

Kubásek

Reagovat
smazaný uživatel

Na MS vypadal jinak, ne? Nebo jsem tatar?

Reagovat
bruchy

Ty bláho, i v tělocviku sedmáků na ZŠ je k vidění lepší fotbal než ten, co hraje Baník

Reagovat
Shevchenko

Ty dresy jsou fakt parádní ten výkon je fakt odporný

Reagovat
HorajzmAmmann

Necumte po kozach, kreteni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Jestli opravdu existuje Páník efekt, tak Baníček vítěz poháru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

Svlíkačka

Reagovat
Greny

no bez Baroše to bylo lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole, to je hnus

Reagovat
Radar

Keine stress

Reagovat
Dru Zeree

Tak sakra nejdřív odehraju balon a pak se jdu kouknout na ty kozy

Reagovat
smazaný uživatel

Mám Baryho rád, ale jiný hráč by za tohle dávno měl žlutou

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
FCSL

Laštůvka jak je mrdal

Reagovat
smazaný uživatel

skvělý

Reagovat
Kang & Kodos

Nedivim se ale

Reagovat
andrew96

Mentál. Tohle určitě pomůže no.

Reagovat
lichna.

Jeden z mála, komu to není jedno a proto je mentál.

Reagovat
ondrasch77

Málem si roztrhal trencle, jak byl v transu...

Reagovat
andrew96

Jojo, to jsem napsal.

Reagovat
lichna.

A co jsi napsal? Že je mental protože je mrdal. Co tam má dělat když se jako jeden z mála snaží?

Reagovat
andrew96

Rozhodně jsem nenapsal, že je mentál, protože mu to není jedno.

Ono seřvat obranu není na škodu, ale Laštůvka to dělá zápas co zápas, navíc dost ostře. Tak silná kritika nemůže být hráčům příjemná a nijak jim nepomůže. Lze je seřvat i s menší intenzitou.

Reagovat
lichna.

Ale těm hráčům to nemá být příjemné.. Navíc je to otázka pár sekund. Nevidím na to nic špatného..

Reagovat
andrew96

Já vím, že nemá, ale zase by je to nemělo deptat. Taky nevidím nic špatného na zařvání, ale co je moc to je moc.

Reagovat
lichna.

Tak bohužel. U Lastyho je to dané tím, že mu fakt jde strašně moc o ten výsledek. Dělá první poslední a pak vidí jak to mají někteří na parku a jednoduché pokyny nejsou schopni dodržet. Na druhou stranu si myslím že za 5 minut už o tom on ani ti hráči neví. Neni to jak kdysi Blažek běhal za jednotlivci a ty pucoval osobně jako např. Pamice.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Losinho

Laštůvka

Reagovat
Salfovic

Bejt obráncem Baníku, tak se bojím o ohryzek.

Reagovat
Banikovec7

Kdybych neviděl naše výkony v posledním půl roce, tak bych si fakt myslel, že jsme jim to pustili.

Reagovat
lichna.

Mě to spíše děsí po tom, co to s Bolkou vypadalo, že jsme se vzpamatovali..

Reagovat
ZB 07

Karviná

Reagovat
lichna.

Běžte do piče... Tohle je naprostá fraška.. Po tomhle už se bohužel nedá jinak a Pánik ven..

Reagovat
ondrasch77

Hlavně musíte zůstat v top 6, ideálně se Zlínem, nechci tam žádné Boleslavi a Liberce na které neumíme

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Laštůvka…

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Zoufalci. Nechat to těm zmrdům Boba okamžitě vyrazit

Reagovat
JarousFCB

No nic... Bohuš ven, Radek dovnitř

Reagovat
JarousFCB

...a nemluvím o své prdeli.

Reagovat
ratusek

Důsledek toho že se neposílilo. Co jako Jankul čekal?

Reagovat
Greny

na léto čeká

Reagovat
JarousFCB

Asi že budou ti stejní hráči hrát stejně.

Reagovat
Dru Zeree

O top 3 se nedá hrát s úsporným režimem no

Reagovat
Banikovec7

Taky otázka jak to je s penězi, tady si každý myslí, že nás vlastní číňani asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Evropa volá

Reagovat
Kang & Kodos

Fleišman s Jánošem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hosi uz jsou ocividne davno v Embargu hnus , chce se mi z toho zapasu grcat

Reagovat
smazaný uživatel

DREKSA HRÁČ UTKÁNÍ

Reagovat
JarousFCB

a co že se to hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Stopera

Reagovat
JarousFCB

... a neměl by takový týpek mít koho stopovat, aby mohl být hráč utkání?

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, jak Šašinka může hrát první ligu? Jaké má ten hráč přednosti?

Reagovat
Banikovec7

Když ji může hrát jeho bratr, tak může každý.

Reagovat
smazaný uživatel

Kterej?

Reagovat
JarousFCB

Dokáže mě vytočit tak, že se směju...

Reagovat
SpartaOvenka

Už jsem myslel, že jde Franz dělat gesto Simeoneho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Ty vole Baník to fakt Karviný pustil Škoda, že jsem nevsadil

Reagovat
smazaný uživatel

Karviná zaslouženě

Reagovat
Puskas

To byl děs...

Reagovat
PBLead

Franz

Reagovat
CHONG

Baník Franz

Reagovat
Coutinho10

fanousci Karviny uz vyvolavaj Franze

Reagovat
lichna.

Reagovat
Coutinho10

v našem duelu koukám, že máme stejnýho kápoše a i pár dalších hráčů, takže obrovská výhoda pro mě, že tam máš ještě 4 hráče z Baníku

Reagovat
Salfovic

Komentátor vyhlíží Straku a ten si to vesele od něj štráduje přes hřiště

Reagovat
vanGomm

Je slezské derby Karviná-Ostrava v Česku,nebo v ČR?

Reagovat
smazaný uživatel

Česko = ČR.

Není zač.

A jenom tak čistě subjektivně, já bych napsal v Česku, protože už mě trochu sere, když většina lidí píše u všech zemí jednoslovné názvy, jenom u nás to musí být čr nebo Česká republika. Bylo by mi mnohem sympatičtější, kdby se konečně vžil normální název Česko (v angličtině Czechia).

Reagovat
CHONG

Sparťani, kdyby Franz tehdy neudělal tu pičovinu se sešívkama, myslíte, že by se někdy do Sparty jako hlavní trenér vrátil a chtěli byste ho?

Reagovat
ratusek

ty vole dyt je to naprostej zoufalec a pominu li nějaký momentální výsměch Sparty typu že tam zoufalec už jeden trénuje, tak to snad nemůžeš tu otázku myslet vážně.

Reagovat
KingMaster13

No ale tenkrát vedl se Spartou ligu asi o 12 bodů a titul by udělal. Takže zrovna třeba mu to sparťanské prostředí sedí, protože Sparta je jediný klub kde vypadal jako trenér. Jo a možná ještě v Plzni je za boha

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zoufalec je poslední trenér pod kterým Sparta hrála skupinu LM

Reagovat
Salfovic

A jak

Reagovat
lampas

Postoupila do skupiny LM. LM hrála ještě rok poté.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, hrala ji dalsi rok, protoze postoupila do LM primo a hlavne kvuli Franzovi, protoze Hrebik ten 9. bodovej naskok jeste dokazal ztratit a malem o titul prisel.

Reagovat
KingMaster13

Hřebík byl geniální, ten to tam vždy dokázal tak krásně rozjebat

Reagovat
smazaný uživatel

A taky odehrát nejlepší sezonu v evropských pohárech v novodobý historii.

Reagovat
KingMaster13

Ano ale pak pamatuju 2 nebo 3 sezony kdy ztratil titul. Plus jedna sezona kdy o něj málem přišel Je pravda, že to byl dobrej trenér na poháry, takže takovej Ancelotti

Reagovat
andrew96

Reagovat
Salfovic

To je taková urban legend. Sparta tehdy získala titul už nějakých 5-6 kol před koncem. Až potom šli od porážky k porážce.

Reagovat
KingMaster13

No taky úplně ne, třeba v Příbrami si pamatuju, že dostali naloženo, pak rupli v Bolce. A měli i hrozně moc štěstí třeba proti Baníku a Liberci, kteří na Letný mohli vyhrát úplně v klidu. Nicméně i tak Sparta mohla být v klidu, protože co u nás předváděl Csaplár to byla šílenost

Reagovat
smazaný uživatel

To není samozřejmě pravda.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
KingMaster13

Franze vykopli po tom nářezu v Lyonu 5:0 ne? A další sezonu ještě LM hráli a tam je porazil Thun

Reagovat
Salfovic

Skončil po konci podzimu.

Reagovat
KingMaster13

Já mám dojem, že po Lyonu ale je možný, že si to blbě pamatuju Ono beztak poslední kolo LM je defakto konec podzimu. Pamatuju si ale, že Hřebík pak tenkrát na jaře se Spartou předváděl šílenosti a nebýt toho, že nás tenkrát trénoval Csaplár tak jsme je i mohli ještě dohnat

Reagovat
smazaný uživatel

Moc nechápu ten smích ohledně Thunu. Tenkrát to byl švýcarskej vicemistr, kterej v předkole vyřadil Dynamo Kyjev a Malmo. Tenkrát Thun 2x smolně prohrál proti Arsenalu a jednou proti Ajaxu, kdy pokaždý přišel o remízu v poslední minutě zápasu. A tehdejší sparťanskej tým byl vyčpělej a plnej průměráků, proto to zase takový překvapení z odstupem času fakt není.

Reagovat
KingMaster13

Jako je pravda, že v období 2005-2011 cca měla Sparta dost slabej kádr, kterej si myslím, že by porazil i ten dnešní výběr. Liga v tu dobu byla hrozně na ústupu. A je i pravda, že já na ten Thun koukám z dnešního pohledu, kdy jsou slabý. Nicméně povedla se jim furt 1 sezona, nikdy o titul ve Švýcarsku jinak nehráli. Takže jako taky super hráči to nebyli. Rozhodně to není ale taková ostuda jako třeba Žilina.

Reagovat
Mata

kdyybych si měl vybrat mezi Stramou a Franzem, tak asi Franz

Reagovat
ratusek

Jinak Jihlava asi definitivně rezignovala na nějakou snahu o to postoupit, takže pokud to Dynamo extra neposere, tak to má jisté

Reagovat
Kepy_FCB

Kucerova práce se začíná projevovat

Reagovat
FCSL

Dneska bych se na to docela vyprdnul a šetřil se na Baník a Jablonec. Velká škoda absencí. Kacharaba hodně chybí, kvůli kartám Mara, což by byl zápas pro něj a i ten Sýkora, když Mara nebude, by se hodil. Kozák 3 žlutý, úplně mi je jasný, že se vykartuje. Na stopera teda asi Mikula, i když bych dal šanci Vuklimu. Jinak budem nehorázně hořet ve vzduchu. Coufal, Kúdela, Ngadeu, Souček, Škodal... U nás jedině Kozák a i ten prohrál klíčový souboje u proher se Spartou a v Olomouci. Tipuju v pohodě 2:0 pro Slavii

Nguyen - Koscelník, Mikula, Karafiát, Hybš - Breite, Oscar - Potočný, Nešický, Pešek - Kozák

Reagovat
KingMaster13

Jako nezlobil bych se kdyby jste se raději soustředili ve středu na pohár a na další ligový zápasy Samozřejmě poháry vám přeju, přál bych vám i tu top 6 ale to by bylo pro vás asi kontraproduktivní.

Reagovat
PlackaSKS

Mikula na stoperu? To by bylo ideální..

Reagovat
KingMaster13

Zase zařídí gol a dostane redku

Reagovat
PlackaSKS

Snad ne moc brzy, proti deseti nám to nejde

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
lampas

Kozáka bych vůbec nenasazoval pro jistotu.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kaspar

Chysta Opava nejaky privitani pro Skuhravyho?

Reagovat
smazaný uživatel

Dal bych dnes plnou sestavu, nešetřit nikoho.

Kolář - Coufal, Deli, Ngadeu, Bořil - Souček, Král - Masopust, Stoch, Zmrhal - Milan Škoda

Reagovat
Kang & Kodos

V Boleslavi jsme loni vyhráli i se Stramaccionim. Biabiany tam vypadal jako nejlepší hráč ligy, Plavšič zazdil tři nájezdy na golmana, Rosa dal málem gól hlavou.

Reagovat
Kiwi-21

Tak zrovna MB se nedá ani sázet ti nezahraji 2 zapady stejně natož se dívat co bylo před rokem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

cením

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

dneska nebude gulbisova hadanka?

Reagovat
Kang & Kodos

Když vidim tu sestavu, tak nejspíš šel po jejím zjištění pobodat Ščasnýho

Reagovat
Neon

Zahustel zazářil v juniorce, tak je dneska v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zahustel hral v MB.. ten prece zna prostredi mezi panelakama, tak ho tam dame

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

Bude mít Skuhravý spešl přivítáná? Co Opaváci?

Reagovat
Kang & Kodos

Když se nemůžeš rozhodnout, koho z trojice Frýdek, Sáček, Hašek postavit, tak tam narveš všechny. Jsem zvědavej, kdo z nich je takovej chudák a bude muset běhat na křídle. Zahustela radši bez komentáře, snad ho tam rovnou po zápase necháme

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja si myslim, ze to je proto, ze Chipciu odehral za repre oba zapasy a Hlozek za juniorsky repre. Takze potrebujou nejakej oddech.

Reagovat
Kang & Kodos

U Hložka mě to napadlo taky, ale on už měl na poslední zápas U17 volno, takže poslední zápas hrál před tejdnem. A i kdyby, furt tam mohl jít Plavšič. Chipciu je snad dost zkušenej na to, aby jednou za čas zvládl dva zápasy v týdnu.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Greny

Hele budeš rád za Sacks nebo Haška na kraji obrany....

Taky by to mohlo být 3-5-2 s trojkou Zahustel, Stetina, Costa

Reagovat
Greny

Kraji zálohy*

Reagovat
KingMaster13

Já si nemůžu pomoct ale je to sestava hrozně na boření. Tohle nasadit proti nám tak ten zápas je hrozná bramboračka, protože to by bylo boření jak svině

Reagovat
Mates_Matesović

No nevim, ale po tom, jak uvidim Zahustela bránit se já půjdu zbořit určitě.

Reagovat
KingMaster13

Jedno je krásný, že sice hru boříte ale stejně ty goly vám v tom derby snad nějak dáme, ta obrana je prostě šílenost Akorát budeme muset využívat šance, protože kvůli tý vaší destruktivní záloze si toho moc nevytvoříme. Takže jako na podzim 2 standartky

Reagovat
Greny

Na druhou stranu Bolka taky vždy doma hrála dost na hraně tvrdosti nebo za ni

Reagovat
KingMaster13

To spíš Liberec. Bolka hraje na svoje možnosti docela ofenzivně, i proto jí ty týmy z čela pravidelně poráží, protože nehraje žádný zanďour. To Liberec je během jedné sezony doma schopný pokosit Slávii, Spartu, Plzeň i Jablonec. Někdy i venku.

Reagovat
PBLead

Reagovat
PBLead

Tak čekám, že na kraji asi vyběhne Sáček, což osobně moc nechápu, protože napravo mohl hrát od začátku Chipciu a nebo zleva Hložek a Moberg Carsson by se posunul doprava. Sáček je hráč spíš do středu, na kraj zálohy se mi nezdá, to už by bylo lepší jej dát na kraj obrany za Zahustela (kterého moc v sestavě nechápu, ale ok, asi je oblíbenej v u trenéra). Jinak za mě palec nahoru za Haška, který mi v posledním zápase přišel, že hru dost oživil. Dneska se něj budu speciálně koukat, jestli si to dokáže udržet.

Reagovat
Kaspar

jak koukam na fantu, tak kazdy kdo nebude diky baniku v minusu je vitezem

Reagovat
db18

Hubínek pravý bek, Fulnek levý kraj

Reagovat
Benedict

někdo stream na spartu? popř. O2????

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych rad.. ten na YT je strasnej

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

V Boleslavi domácí prostředí

Reagovat
KingMaster13

Upřímně byla by ostuda kdyby ne

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Jo, jasně ale udivilo mě, kolik je tam sparťtanů

Reagovat
KingMaster13

Boleslav má kotel o 15 lidech. I kdyby vás tam dojelo 50 tak musíte mít domácí prostředí. A aby vás nedojelo 50 z Prahy by ostuda byla. Neřeknu v Liberci tam je větší staďák a přidávají se ke kotli lidi na tribunách ale v Bolce se skoro nefandí

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Já vím, ale ta tribuna naproti hlavní a i část za brankou je skoro celá rudá

Reagovat
KingMaster13

Tak my když tam jezdíme tak to máme taky dost podobný Jinak jen jsem s tebou slovíčkařil. V Boleslavi si udělá domácí prostředí skoro každej Ale mít plnou skoro celou protilehlou.... jo to už je umění

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Ty kráso ten Smola se docela rozstřílel Tak můžeme typovat kdo ho koupí..... Příbram, Slovácko, Sigma?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud bych mel napsat typ tymu, kterej ho koupi, tak bych rekl, ze nekdo, kdo na nej ma penize a potrebuje utocnika.

Reagovat
KingMaster13

útočníka potřebuje 3/4 týmů ligy

Reagovat
Hokaido

Reagovat
mistr129

Liberec?

Reagovat
KingMaster13

Jako Liberec podobné typy kupuje, takže možná to není vůbec špatný typ

Reagovat
Kaspar

bylo tam neco pripraveny pro Skuhravyho?

Reagovat
Greny

Ideální do Jablonce místo Doležala.. i herně jsou si podobni

Reagovat
Salfovic

To i takovej Hora, desátej gól v sezoně

Reagovat
KingMaster13

Přeci jen ale ten Smola z tý Opavy bude levnej a Opava ho bude chtít zpeněžit. Za Horu by si už museli zájemci připlatit a navíc z Teplic už to taky není moc kam posunout než z Opavy

Reagovat
Greny

Hora má nějaký nabídky z Polska psali v týdnu ne?

Reagovat
KingMaster13

To nevím asi ano Nedivil bych se tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, třicetiletého bijce zpeněžíš neskutečným způsobem

Reagovat
ZB 07

Těch Sparťanů tam je

Reagovat
Kaspar

jude slavie burani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Frýdek to byla taková debilita, že bych ho za to klidně vyhodil...

Reagovat
salm0n

Ale když dal loktrem Tettehovi, tak to bylo bez karty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Kurva Benji

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Hašek další tutovka

Reagovat
samson192

stream na spartu?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
20DollarsInMyPocket

Boleslavští gólmani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

WTF kurva? Už vidím, jak nám dá Boleslav góla z prvního útoku.

Reagovat
Salfovic

Šeda

Reagovat
PBLead

Tak kurva už, trefte tu bránu.

Reagovat
KingMaster13

Šeda

Reagovat
Kang & Kodos

to jděte do prdele už

A za "tutovici"

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Brazliec tam Kdo to je?

Reagovat
Salfovic

To je Frýdek.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
salm0n

nedávno jsem hrál CSM za Vlašim a byl tam... ale moc dobrej nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Štetina Umírá?

Reagovat
db18

A Rarášek právě vymaloval obývák...

Reagovat
KingMaster13

v jeho dobro budeme doufat, že to použil alespoň pro přítelkyni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Losinho

Sáček

Reagovat
salm0n

Kluk z Hustopečí

Reagovat
smazaný uživatel

Muris na plac

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
ZB 07

Dobrej poločas od Sparty. Herní progres je naprosto evidentní, podle mě to dneska zase urvou.

Reagovat
Kang & Kodos

Celkem dobrý. Až na tu koncovku

Reagovat
C-M@ster

Co ta červená pro Opavu?

Oprávněná, nebo něco jak penalta pro Duklu když hrála s Karvinou?

Reagovat
mickey mouse

bohužel oprávněná

Reagovat
C-M@ster

I tak jste to zvládli.

Chtěl bych, aby se zachránila Opava i Karviná a dolů šla Dukla s Příbramí... ideálně místo Brna

Reagovat
Mirek na tenisu

Boleslav-Sparta...zatím hrozná holomajzna. Moře nepřesností a hlavně nedostatků ve zpracování míče a řešení herních situací, filmování a vše dovršené nepřesným sudím Nenadálem.

Reagovat
Stannis Baratheon

Jako neskutečná poklana před panem Hejkalem, to co zvládá (skvělá a atraktivní hra i výsledky) a přitom mu to rozprodali a má jeden z nejslabších kádrů v lize..

Reagovat
Mirek na tenisu

Vypadá to, že příští sobotu bude hrát Baník doma s Teplákama o šestý flek. No nažďár!

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak snad to Tepláky urvou.

Reagovat
andrew96

V úvodu jara nebyla atraktivní hra ani výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

Hašek si určitě zaslouží hrát. Ale rozhodně né místo Hložka na křídle.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Yunis už od teď v základu. Ale nějak tomu nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Trmal je dneska otřesný

Reagovat
smazaný uživatel

Matejovsky hezky potahnul mic a rozjel tu akci

Reagovat
db18

Akci rozjel patičkou Bucha.

Reagovat
KingMaster13

Alespoň vidíte, že v něm něco je. Kdyby byl průměrnej tak by se nedostal do áčka

Reagovat
db18

V pohodě mohl začít hrát u nás... tak snad to teď někomu otevřelo oči.

Reagovat
KingMaster13

Ta Boleslav mu upřímně svědčí, já být váma tak ho tam nechám možná i další sezonu. U vás Vrba stejně moc nerotuje

Reagovat
db18

Já bych ho okamžitě vyměnil za Hořavu s Ekpaiem...

Reagovat
KingMaster13

Nevím no, vy ale hrajete i takovej promiň že to tak řeknu chcíplej fotbal. Není tam moc pohybu atd, ta Boleslav je dravá, hladová. Fakt mu to tam svědčí. Celkově v Bolce se postavil tým, kterej když to v létě nepojebou tak může příští rok nám dvěma a Spartě s Jabloncem hezky konkurovat

Reagovat
db18

Jo, proto bychom si ty lepší a mladší hráče měli nechávat a ne je posílat jinam... takhle s naší hrou nic nesvedem...

Reagovat
KingMaster13

Jako jo, alespoň ten střed nějak prokysličit. Na kraj Kayamba, snad se probere Kopi, snad vám to nějak půjde

Reagovat
smazaný uživatel

ten taky hezky, ale ja potreboval zminit prave Marka, kteryho jsem potreboval nakopnout vzhledem k me Fante

Reagovat
db18

Komlink

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Pěkná akce od Bolky.

Reagovat
Losinho

Rusák

Reagovat
smazaný uživatel

Stáhni už toho Tetteha.

Reagovat
smazaný uživatel

zase je uplne mimo

Reagovat
FCSL

Bucha to luxusně rozjel patou

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Ty pičo, to je střídání zase

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je prostě důvod, proč nemůžeme momentálně konkurovat Plzni ani Slavii. Místo toho, aby to bylo po půli 2-0 pro Spartu, tak zase nesmyslně prohráváme.

Reagovat
KingMaster13

Obrana+Zdenda no...... Jinak mentalitou, týmovým pojetím apod jste nás ale dost dohnali.

Reagovat
KingMaster13

Bojujte za Spartu To jsou fakt paka, místo toho aby byli rádi, že se vyhrabali z nejhorších sraček, hrají fotbal kterým mohou konkurovat i nám. Prohrávají kvůli smůle ale mohou za to hráči, že na to serou

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Frýdek, to není možný, desítka v repre, kapitán ve Spartě... kam ten českej fotbal spěje

Reagovat
PBLead

btw. sparťani (ale asi nejen vy), jak vnímáte pokřik "bojujte za Spartu!"? Mně tenhle pokřik neskutečně irituje. Přijde, jak by se jím naznačovalo, že hráčům je to u prdele, což třeba dneska není ten případ. Hrajem docela dobře, jen to zakončení stojí za hovno. Kdyby to bylo doma 0:3 pro nějaký šupáky, tak to chápu, ale zatím je to 0:1 venku proti Bolce, tak proč se skanduje zrovna toto?

Reagovat
KingMaster13

Nejsem váš fanoušek ale mám z toho stejný pocit. Teď si to máte naopak užívat. Nejste už k smíchu, máte celkem optimistickou budoucnost a že se poprvé na jaře možná ztratí.... tak bože. Ani my nevyhrajeme všechno Bolka je silná

Reagovat
C-M@ster

Btw víte, že když máte Tipáč + Smartphone + Smart TV, tak se můžete dívat normálně na té televizi na fullscreenu na ty přenosy? Kvalita sice není úplně top, ale dá se to.

Onehdá jsem to tu řešil kvůli hokeji (tam jsou ty přenosy kvalitnější), ale nikdo mi tu neporadil, tak jsem si to zjistil jinde. Kdyby to někoho zajímalo, tak dejte vědět.

Reagovat
Kaspar

to rval Zdenda ?

Reagovat
ZB 07

Opavaaa

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Losinho

Nastřelená

Reagovat
smazaný uživatel

Tetteh na jaře strašný

Reagovat
Petr325

Reagovat
PBLead

Bohužel, na podzim mi přišel platný i v zápasech, kdy nedal góla. Letos má už několik hluchých zápasů, kdy prostě není vidět, nemá moc náběhů a když se dostane do střely, tak z toho nic není. Bohužel je to stále hráč, u kterého se na ty góly nelze spolehnout. V současnosti bych tam podle formy radši viděl na hrotu Drchala nebo Hložka.

Reagovat
salm0n

Jasná

Reagovat
FCSL

Kolář - Coufal, Kúdela, Deli, Bořil - Traoré, Král - Masopust, Stoch, Zmrhal - Škoda

Nguyen - Fukala, Kacharaba, Karafiát, Hybš - Breite, Oscar - Malinský, Potočný, Pešek - Kozák

Fukala debut Kacharaba

Reagovat
FCSL

Traoré - Souček teda

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Jestli pískne penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Prej rameno... Každopádně úplně stejná, jako Frýdek doma proti Dukle.

Reagovat
smazaný uživatel

A Dukla nakonec penaltu nekopala, zatímco Sparta teď jo. SPARTA MŮŽE!

Reagovat
PBLead

to pencka by se šikla , jinak dost hraniční.

Reagovat
KingMaster13

Já bych prostě pískal všechny ruce, ať s tím není takovýhle sraní. Jako bohužel byla nešťastná ale měl jí od těla, měl by to fouknout

Reagovat
Noke

Prej rameno

Reagovat
db18

Frýdek tam to rameno má... holt Bolka nemá v týmu mutanty...

Reagovat
smazaný uživatel

oboje penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Frýdka platí kvóty pro postižený.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

KANGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Losinho

Výsměch

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To by byl shitstorm zas, kdyby se tohle písklo Slavii Penalta spíš jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mam vsazeny na Spartu, takze jasna ruka! ✋

Reagovat
PBLead

Reagovat
Petr325

Chjo...nejsme schopni tam ani nějakýho ušmudlanýho dostrkat...Ruka to byla, ale penalta je taková sporná no...

Reagovat
Kang & Kodos

No těsný to bylo. Ale asi jo. Karma za to, že ten ruskej parchant vepředu ještě hraje

Reagovat
KingMaster13

Byla, sice smolná ale jasná. Já upřímně bych foukal všechny ruce ať se není o čem dohadovat

Reagovat
db18

Když ten parchant je karma za Frýdka...

Reagovat
Kang & Kodos

Tim jsme taky nejvíc trestaný my

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Presne ten typ penalty, ktery by se opacne nikdy nepiskl.

Reagovat
Mirek na tenisu

Zahustel hlavičkoval z metru do ruky hráče Boleslavi, který byl ve výskoku a logicky neměl ruce u těla. Pokud je tohle v pravidlech jako penalta tak raději ten fotbal zrušme.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
C-M@ster

YouTube přenos Sparty asi nemáte, co?

Reagovat
KingMaster13

Kanga alespoň mám fantu

Reagovat
Mirek na tenisu

Nenadál ::biggrin: to je tragédie za co se dá zapískat penalta. A ještě s videem...:

Reagovat
smazaný uživatel

nekdo stream??

Reagovat
Petr325

Drchal! Konečně!

Reagovat
PBLead

No Tetteha měl stáhnout jako prvního, nechápu, že hrál skoro 80 minut. Dneska bohužel dost slabý.

Reagovat
Luc-Luc

Sparticka opet penalta ? to je prekvapeni

Reagovat
Petr325

Weber to sako jak zahodil

Reagovat
San Iker

Stream někdo prosím??

Reagovat
Kang & Kodos

Weber

Reagovat
smazaný uživatel

Weber

Reagovat
salm0n

Weber Asi si nevzal prášek

Reagovat
smazaný uživatel

MM8

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Rarášek skáče radostí MM8

Reagovat
db18

Rarášek slaví nebo ne?

Reagovat
PlackaSKS

to mě taky napadlo.. podle mě to střídá. chvilka radosti s chvilkou smutku

Reagovat
Luc-Luc

Bolka super spravedlnost

Reagovat
FCSL

Over @ 2,05

Reagovat
smazaný uživatel

FRÝDEK

Reagovat
smazaný uživatel

Hej on je fakt jako kapitan..

Reagovat
Losinho

Matějovský

Reagovat
smazaný uživatel

No kazdopadne Sparticka spatny..

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Frýdek

Reagovat
KingMaster13

Nita a jeho rozehrávka To už je poněkolikátý dneska

Reagovat
db18

Hanousek s Nitou

Reagovat
ZB 07

Matějovský je výbornej na ty roky.

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Zahustelovy centry obloukem smerem na na vlastni branu

Reagovat
Luc-Luc

Sigmicka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, tahle prohra jde totálně zase za Zdenálem. Co už, Rosa je spokojenej a jede se dál.

Reagovat
KingMaster13

Nemůžete vyhrát vše, teď jste měli nějak 10 zápasů vítěznou sérii, to se vám nedařilo ani v mistrovských sezonách. Bolka navíc dneska předvedla neskutečnej výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Mělo to bejt 2/3-0 po poločase a mohlo bejt hotovo. Problém je, že v se z nejakýho důvodu pořád v základu objevuje trojice Zahustel - Frýdek - Tetteh. Pokud se nebude koukat na formu / kvalitu hráče, pořád se budeme točit v kruhu.

Přitom paradoxně jeden z nejlepších zápasů na jaře. Ale tohle jd prostě za tím rádoby trenérem, kterej se na tý lavičce zmůže maximálně na hlavu v dlaních.

Reagovat
KingMaster13

Jo s tím souhlas a i tak jste v pohodě mohli vyhrát tohle se občas stane. Je ale pravda, že se Zdendou na lávce těžko říct jestli ten titul někdy urvete

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ale prd, Zdenda si postěžuje, že hráči neproměňují šance a karavana jede dál

Reagovat
smazaný uživatel

Napis jakou bys dal ty sestavu a v cem presne tahle prohra jde za trenerem? Obracenou logikou by si tady mel slavit ty jarni obraty a zminovat, ze v tech zapasech dobre takticky stridal (Bohemka) nebo to byly pohodovy vyhry kde vybiral sestavu taky on...Zadny chvalozpevy sem tu necetl..Mlady vam tam dava, vyhravate a vy furt nesmyslne nekoho hejtujete

Reagovat
smazaný uživatel

Spartaaaa, spartaaaa....dari se?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

ale no tak...

Reagovat
KingMaster13

kliiiiiid

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

podle tvejch oblíbenejch jdeš celkem na jistotu...

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby jo, tak si tam dam Francii ci Anglii.

Reagovat
KingMaster13

Pokud ta Boleslav skončí 6. tak naprosto ideální za ty výkony si zaslouží být v top 6 ale zároveň je bezpečně daleko od pohárů

Reagovat
robbik

"Musíme si dát pozor na Komličenka, Matějovského, Mešanoviče." no.. skoro se povedlo

Reagovat
KingMaster13

štěstí pro ně, že Mešanovič nehrál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Kolář- Coufal, Kúdela, Deli, Bořil- Souček, Traore- Zmrhal, Stoch, Masopust- Škoda

No začíná proces usazení Hušbauera na lávku. V EL už nehraje vůbec a pomalu přestává i v lize. Zase ale z toho Traoreho mám trošku obavu. Jinak snad ok, uvidíme

Reagovat
PlackaSKS

traore mi tam dnes přijde zbytečný, radši bych tma viděl krále. zase musim uznat, že vyjma dvou zápasu-se spartou a pak hned ten po ní, hraje prostě uprostřed skvěle, takže at si král odpočine. ale jinak asi nejsilnější možná. pokud je michael vykartovaný/zraněný a tam jestli michael nebo deli je v zásadě jedno

Reagovat
KingMaster13

Já raději Deliho, protože vše řeší konstruktivně. Míša je takovej neohrabanej obr, co to občas hasí prostě přidržením apod. Jinak Traore mi přijde jako hráč co moc dobře nehraje když jsme favorit, což se bojím že by dnes mohlo škodit. Uvidíme, snad to zvládneme, Liberce se docela bojím

Reagovat
PlackaSKS

mně zase přišlo, že traore měl problém s těžšími zápasy.. a michael se rozjel, už to právě neni jen neohrabanej obr, má neskutečnou formu. samozřejmě deli je daleko elegantnější, to je jasný. na kozáka bych ale radši viděl michaela. a přesně tak, z liberce mam vždy trochu strach. vlastně stejný styl jako preferujeme my... snad to převáží ta hráčská kvalita na naší straně i po repre pauze

Reagovat
KingMaster13

No jako hořel v zápasech kde jsme byli favorit ale zároveň hráli s tím těžším týmem z ligy, což tahle definice na Liberec sedí jak prdel na hrnec. Budu věřit, že to kluci zvládnou. Když totiž porazí Liberec tak pak nás krom Sparty už do konce základní části nemá pořádně kdo obrat o body

Reagovat
PlackaSKS

tak favorit jsme jako první v tabulce asi vždy uvidíme no. sparta mě dneska trošku uklidnila, že to s tim zlepšením nemyslí až tak vážně. ale libe je prostě vždy nejistý. můžeme vyhrát 10:0 nebo 0:4 prohrát...

Reagovat
KingMaster13

To zase ne, já se děsím toho že jim nedáme gol. Oni sami víc jak gol nedají.Víš co to jediné nám furt nejde. Dobývání obran. Očekávám stejný zápas jak s Teplicema

Reagovat
PlackaSKS

hmm.. já zase naivně čekám zápas nahoru dolu. asi akorát nesleduju liberec, co?

Reagovat
KingMaster13

zase nejde o nich říct, že hrají beton ale mají průměr 1 gol na zápas, což prostě neslibuje zrovna brankostroj

Reagovat
PlackaSKS

nezní to bůh ví jak... no uvidíme za chvíli. ideální by byly dva rychly goly a pak v klidu zvyšovat každejch 10 minut spíš se bojim trápení jako po každé repre pauze

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
salami

po domácím zápase se Sevillou bych se neodvážil tohle napsat, když to byl dle mýho nejlepší hráč zápasu

Reagovat
PlackaSKS

taky jsem psal, že měl problém proti spartě a zápase poté, od té doby ne...

Reagovat
smazaný uživatel

taky by občas mohl hrát Baluta

Reagovat
PlackaSKS

no, kdyby byl náskok 20b, tak proč ne

Reagovat
PavlíčeQ

Balutu bych bral v létě do Jablonce Ve Slavii to je evidentně bez šance.

Reagovat
smazaný uživatel

To bychom vas moc posilili

Reagovat
Losinho

Bude hrát v týdnu pohár proti Karviný.

Reagovat
FCSL

Máme dost běhavej střed a celkově styl, takže jsem čekal, že Hušby nebude

Reagovat
KingMaster13

Jako to asi je rozumný tah. ale s tím Traorem nevím nevím

Reagovat
Losinho

Hušbauer asi kvůli problémům v soukromí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
quan

Mate tu nekdo link na Slavii prosim?

Reagovat
smazaný uživatel

Neni to ten pan z toho clanku?

Reagovat
db18

Penalta!

Reagovat
ZB 07

Slovan super start Dneska neprohrajou.

Reagovat
FCSL

Kozák klasika 6 a půl zápasu, 4 žlutý a stopka. Hroznej prasič

Reagovat
PavlíčeQ

Škoda, že si ten trest odsedí v poháru

Reagovat
FCSL

Se to vztahuje i na pohár? No tak to jsou ještě větší debilové než jsem si myslel

Reagovat
PavlíčeQ

Vždycky se dal trest za karty odsedět v poháru ne? Pokud se mýlím, tak mě někdo opraví

Reagovat
Greny

Teď nevím zda za žlutý nebo za červenou

Reagovat
Salfovic

Trest za 4 žluté se smí odsedět jen v lize.

Reagovat
PavlíčeQ

Tak super, díky za upřesnění

Reagovat
Losinho

Hlavně dneska měl dostat ty žlutý tak 3 čekal jsem, že ho Zsolt sundá

Reagovat
smazaný uživatel

Takový nic moc, ale čekal jsem to. Traoré prostě není konstruktivní. Liberec hraje dobře. Po repre pauze je to vždy takový.

Reagovat
KingMaster13

Jako Liberec hraje velmi dobře, my celkem od 25. minuty taky. Zatím se na to dobře dívá. Traoré bohužel to co jsem čekal, proti těmhle týmům, kde dobýváme tak prostě hrát nemůže. Jinak šance byly, není to špatný ale chce to je více zavřít a trochu větší tlak.

Reagovat
smazaný uživatel

Traoré se mi líbí vysunutější

Reagovat
KingMaster13

na AM? Tam je to právě snad ještě horší Mě se celkově líbil jen v EL, kde hrajeme stylem, že můžeme jen překvapit

Reagovat
smazaný uživatel

Právě v EL na AM se mi líbí víc než v lize na CM/DM

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim na pomery nasi ligy vybornej zapas ve vysokym tempu

Reagovat
smazaný uživatel

Vyrovnany to je, Liberec hodne dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Krasa, nadherny prenaseni hry

Reagovat
smazaný uživatel

Beeeeeeeeeřa

Reagovat
KingMaster13

jooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Bořil první gól proti jinému týmu než Příbrami

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to ještě těžký

Reagovat
smazaný uživatel

Ajetovhaji

Reagovat
smazaný uživatel

Video znasobuje radost

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsme kapela, abychom furt vyhrávali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Zapínejte, bude drama!

https://sport.ceskatelevize.cz/zive-vysilani/#live

Reagovat
db18

Reagovat
C-M@ster

Booooooo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska snad Plzeň ztratí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Jednou ztratíte s Libercem a už jste posraní...

Reagovat
KingMaster13

Doma neztratí určitě, navíc s Bohemkou Krásných 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že Bohemka se vyhecuje akorát proti nám a Spartě

Reagovat
KingMaster13

Jako jo Plzeň má teď do konce základní části lehkej los, proto je důležitý si je furt držet od těla.

Reagovat
Salfovic

Tak zrovna doma proti Plzni jede Bohemka taky vždycky na maximum.

Reagovat
Blasphemer

Jako jestli ztratíme s Bohemkou, která je i na svoje poměry brutálně oslabená, tak už bych si začal myslet, že se v kabině děje něco fakt nepěknýho.

Reagovat
Losinho

Spíš se Plzeň po delší době rozstřílí

Reagovat
KingMaster13

Ty dají gol na 1:0 a budou hrát tak na 20% zbytek zápasu

Reagovat
Ferguson6

Čo majú všetci Češi s tým hraním na dvoch útočníkov?

Reagovat
Blasphemer

Národ si to přeje.

Reagovat
smazaný uživatel

co to sakra???

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, proc musi delat ostudu Ortelu a Czexitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Odpovídá to obojímu. Dokonce bych řekl, že to naprosto vystihuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
wyqinac

Naprosto

Reagovat
db18

nevim proč se ta Viktorka všude sere...

Reagovat
smazaný uživatel

Ortel i Czexit jsou ostuda sami o sobě

Reagovat
smazaný uživatel

*samy

Reagovat
Kang & Kodos

wtf?????

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Vi nekdo duvod, proc neni povolavan Sadilek, ktery i dnes hraje zaklad v PSV, co je TOP v holandsku? Misto toho mame v repre napr Vydru, ktery sedi, Zmrhal ze Slavie, Jankto co sedi apod?

Mam SportArenu, takzeze jsem dnes na Sadilka zvedavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Zmrhal je jiný post, ne? Jediný LZ v nominaci.

Ale ostatní souhlas. Obecně vůbec nerozumím tomu, proč nemůžeme do nominace vzít 2-3 hráče ve věku 17-21, jen aby sbírali zkušenosti a výrazněji zlepšovali.

Konkrétně ze jmen Drchal, Sadílek, Matoušek, Hložek, Sáček...

Reagovat
Kaspar

Sacek zrovna nevim, on sice nic nezkazi, ale taky tam neni nic navic, clovek si ho za zapas skoro ani nevsimne, ze by na sebe necim uporoznil

Reagovat
Kaspar

ale rozhodne lepsi Sacek nez Frydek, to zase jo

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to nechapu. K cemu je tam takovej Frydek, kdyz stejne celej sraz jenom prosedi na lavici.

Reagovat
Erialdur

Hůř! On se dostal i do hry. S desítkou na zádech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, ze je jiny post, to jsem uvedl vazne spatny priklad, ale Sadilek by nemel momentalne v repre chybet.

Drchal? Sacek? Neblazni...Hlozek a Matousek je na zvazeni.

Reagovat
smazaný uživatel

Schick jako jediný útočník při absenci Krmenčíka...

Navíc Schick hrál oba zápasy nachlazenej. To tam místo Škody nebo Vydry prostě Drchal mohl být.

Sáček místo Frýdka jednoznačně. To muselo stát hodně peněz, aby takovej tragéd hrál a ještě s #10.

Sadílek místo nehrajícího Daridy, Hložek místo nehrajícího tragickýho Jankta.

Místo Kalase klidně kužel.

Reagovat
smazaný uživatel

A neříkám že mají hrát, ale Frýdek, Darida, Jankto a Vydra rozhodně hrát nemají.

Doplnění: místo Vydry Matoušek.

Reagovat
smazaný uživatel

Drchal ? Co nehraje ani ve Spartě.

Sáček? Stejně špatný jako Frýdek.

Ani nápad. Hložek i Matoušek ještě nemají repre-úroveň.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, ale Drchal nehraje protože je Ščasný kokot. V repre je jen jeden útočník, takže Drchal logická volba.

Jankto je hroznej, navíc vlevo je jen Zmrhal. Opět Hložek jasná volba.

Vydra je horší než hroznej. Matoušek místo něj.

Barák zraněnej, Darida nehraje nebo zraněnej, Sáček a Sadílek místo nich.

A že nemají repre úroveň? Vydra s Jankten nebo Škoda ji snad mají? Ne. Tak ať tam to stejný raději předvedou 16-20letý hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Hložkovi se povedl 1 zápas ze 6, horší bilance než Zmrhal. Matoušek ve Slavii nic moc nepředvedl. Sáček proti Boleslavi podle nazoru meho kamarada Spartana nejhorsi na hristi a ani mne nikdy nezaujal. Navic Drchal v U21 ukazuje, ze lepsi hrot nez on je i Ondřej Šašinka.

Reagovat
smazaný uživatel

To je možný. Ale v tý repre není nikdo lepší. Tak proč tam brát 25-27 letý nemehla, když máme stejně špatný o 8 let mladší.

Reagovat
Losinho

Drchal, Matoušek, Sáček..

Reagovat
smazaný uživatel

Asi protože máme na výběr hromadu hráčů, kteří jsou v týmu, hrajícím o titul. Česko no, co na to říct.

Reagovat
smazaný uživatel

A nejlepší je, že nebyl ani mezi náhradníky. Ale Frýdek apod. na stejný post tam prostě být musí.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak prave. I kdyby mezi nahradniky. Urcite nema chybet ve vyberu.

Reagovat
Baronne

Probírala se někde ta nová prezidentka na Slovensku?

Reagovat
smazaný uživatel

tady jeste ne

Reagovat
KingMaster13

Koukám, že ta Chelsea dělá vše proto aby toho Sarriho vyrazili ještě před zápasem s náma

Reagovat
smazaný uživatel

To bude dalsi trener, ktereho vyprovodime

Reagovat
KingMaster13

Jen aby ho nevyhodili ještě před náma, musí zůstat. On je to jediné co nám může pomoct tu Chelsea vyřadit, jinak jsme bez šance

Reagovat
Blasphemer

kéž by šel do píče už po dnešním zápase

Reagovat
KingMaster13

ať se nechá vyřadit náma a pak ať si jde

Reagovat
Blasphemer

Řezník, Hořava, Kovařík alespoň že hraje ten Brabec

Reagovat
Taiger

Vedle

Reagovat
Kaspar

jak vidim toho Matouska v Pribrami, tak me docela mrzi, ze sme mu nedali vetsi sanci, pritom kdyz se podivam na Spartu kde je Hlozek s Drchalem... Kolar - Boril, Kudela, Deli, Coufal, - Kral, Soucek - Matousek, Stoch, Baluta - Skoda

Reagovat
smazaný uživatel

No zatím na to u nás vážně neměl. Až se vrátí z hostování, tak už na to třeba mít bude. A aspoň, že na tom hostování hraje, to třeba tebou zmiňovaný Drchal ve Spartě takřka nehraje.

Reagovat
PlackaSKS

sparta tam nikoho lepšího než hložka nemá. u nás je tam lepší nez matoušek olayinka, zmrhal nebo třeba i van buren...a toho balutu v základu tam ted budu brát spíš jako vtip

Reagovat
havrys99

JDB

Reagovat
smazaný uživatel

Bude pláč Haška na video ?

Reagovat
Firkraag

Bude příliš pokropenej trávník

Reagovat
smazaný uživatel

Nefouká vítr?

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka!

Reagovat
smazaný uživatel

To je doba tvl, proč se nešel podívat rovnou

Reagovat
Riviera Kid

Já ale furt nechápu co tak dlouho vždycky řeší. Tak buďto mu řekne že vše ok a nebo ať se jde podívat. Takhle mu pět minut něco říká a pak se stejně jde podívat.

Reagovat
doshcz

čeká kolik kdo nabídne

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, na co tam dve hodiny koukaji. Jasna penalta asi po 5 vterinach prvni zaznamu.

Reagovat
Coutinho10

taky nechapu

Reagovat
Salfovic

Vždyť jí měl u těla, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
Salfovic

Hlavně nechápu, proč padal.

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

co jim tak dlouho trva

Reagovat
Coutinho10

omg Jindrisek takovej zkusenej hrac netrefi branu

Reagovat
doshcz

nechápu jaký musej mít třeba Reiter nebo Puskac sebevedomi a cil neco ve fotbale udelat kdyz se jako ofenzivni hraci na tu penaltu nehrnou, by se tam o to meli "poprat"

Reagovat
Coutinho10

no nevim, ale jeste nez byla penalta potvrzena, tak tam Hasek k sobe volal nejaky hrace a myslim si, ze mozna i on nakazal, at ji kopne ten nejzkusenejsi, protoze driv ji Jindrisek kopal pravidelne a daval, takze bych to takto videl....ale zkusenost neni vse

Reagovat
Losinho

Jeden z top cz fotbalistů nedal penaltu?

Reagovat
smazaný uživatel

To snad neni mozny ty vole. Mam na tiketu, ze dame vic jak 2,5 golu a od stavu 2:0 co dokazeme nedat

Reagovat
Firkraag

Já myslim teda, že se bát opravdu nemusíš

Reagovat
smazaný uživatel

Ez

Reagovat
Coutinho10

tak pod Yusufe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reiter

Reagovat
Coutinho10

mala domu a Hulka potrestal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Ty vole co ten Jindříšek blázní?

Reagovat
Coutinho10

dvojnasobna radost, kdyz to mohl odcinit tu penaltu

Reagovat
KingMaster13

Alespoň ti vyšel Liverpool Tam jsi to potřeboval víc, alespoň jste se udrželi ve hře. Už tam nemáte vysloveně těžký zápas a můžete provokovat alespoň City

Reagovat
Coutinho10

jo to jo možná i ten gol na 2:1 mě odradil vsadit proti Plzni, protože jsem se nestihnul překoncentrovat na sázení ale jako lehkej los úplně nevím, když si vzpomenu, kdy naposledy LFC hrál o titul, tak to zadrhnutí přišlo právě doma proti Chelsea, který o nic nešlo, a to tam hrál životní zápas Kalas ještě a pak přišlo podklouznutí Gerrarda a bylo po titulu ...takže tady to bude taky hodně zajímavý, že to je v tom víkendu mezi tím, co se bude hrát ta EL, takže oba týmy, jak Chelsea, tak Slavia bude mít ten program podobně náročný , každopádně jestli City mají ztratit, tak si myslim, že musí teď v těch 3 kolech, kdy maj Palace, kterej je dokázal už zaskočit nebo proti Tottenhamu (tam ale až tolik nevěřim) a nebo proti vám v derby...tam by se United mohli hecnout

Reagovat
KingMaster13

United potřebují top 4 takže určitě proti nim pojedou naplno, uvidíme. Důležité je, že jste na dostřel A psychicky jim nedáte vydechnout, to je teď hrozně důležitý.

Reagovat
Coutinho10

ale taky to muze ovlivnit LM, kde jsou oba a MC maj jeste FA Cup, takze zapasu bude jeste dost, ale jo...sance porad je

Reagovat
KingMaster13

A o to šlo

Reagovat
Coutinho10

Jooooooooooooooooo Jindrisek odcinil a Yusuuf famozne

Reagovat
smazaný uživatel

no parada!

Reagovat
Kang & Kodos

ne ty vole, nemůžou nám utéct. Musí nám nechávat naději

Reagovat
Kaspar

pojd Bohemko, chci ironicky Chrchel na tiskovce

Reagovat
C-M@ster

2:0 v poločase, jo?

Reagovat
Coutinho10

aaaaah Ljovin

Reagovat
smazaný uživatel

Správnej čas naložit na Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
Coutinho10

stihnuls ? jaky byl kurz...ja bohuzel jsem se k tomu neodhodlal

Reagovat
KingMaster13

Jsi měl, mohl jsi mít alespoň cash, já som zarobil zase na Karviný v pátek

Reagovat
Coutinho10

j ja bych to normalne dal,ale nejdriv Bohemka mela hodne sanci a rikal jsem si, ze je brzo, ze ten kurz nebude tak velky a pak do toho, kdy se to herne otocilo, tak ten gol padl pomerne rychle, takze bych asi nestihnul to takhle rychle dat..velka skoda

Reagovat
KingMaster13

Mě dokonce asi na minutu dokonce livesport ukazoval, že Bohemka dala na 2:3 tak jsem se tomu neskutečně tlemil Jsem na ten zápas nekoukal, místo toho jsem se koukal na formuli 1

Reagovat
Coutinho10

livesport si jede svoje

Reagovat
KingMaster13

Jo no

Reagovat
smazaný uživatel

Já akorát zapínal tipsport. Kdybych to nepsal, tak bych to možná i stihnul. Ale spíš ne, protože i stream na O2 je posunutej. Škoda no, ale tohle bylo úplně jasný.

Reagovat
KingMaster13

Ne asi

Reagovat
Coutinho10

j prave..to me taky trochu odrazovalo, ze to je ten stream pozadu...velka skoda

Reagovat
djiros

Ale dát tam Pacindu místo Kayamby je na presdrzku...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosimte..

Reagovat
djiros

Rozved to...

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt to bylo skvely stridani. Rozhybal to, nabizel se, mel velkou sanci - tyc. Kayamba je navic zoufale neproduktivni. Se podivej kolik ma asistenci nebo golu za celou sezonu. Na kridlo je to strasne malo.

Reagovat
djiros

Fajn, ale Kayamba by splnil to samé. Pohyb, nabídka. To snad nepopres. Ano není tolik v koncovce jako jiní hráči, ale jak píšeš, Pacinda taky jenom tyč. Není to hate na Pacindu jako spíše na Vrbu a jeho nasazování hráčů na křídla.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasim. Pacinda je prave spis utocnik, ostry kridlo, podhrotak, proste hrac do zakonceni. A to jsme za stavu 2:2 potrebovali. Kayamba je spis hracicka. Ja ho nehejtuju, ale mel serii zapasu v zakladu a ma z toho jednu prihravku z prvni zapasu. To je zalostny. Kdyz se kouknes, ze to podoby mel v Opave, tak ten tah naprosto chapu. A Kopic si sanci v zakladu zaslouzil, kdyz to byl v poslednich letech jeden z nejlepsich nasich hracu a ted proste stal kvuli zraneni. Nam se nedarilo, tak to Vrbic zkusil takhle.

Me spis zarazilo, jak strasne spatnej Brabec je. Na tohohle hrace bych opci urcite nevyuzil.

Reagovat
KingMaster13

Jsem vám to říkal, že ten Brabec je šílenej. Nicméně jako nějakej back up by jste si ho pořídit mohli

Reagovat
doshcz

když si vemeš že to pár let zpátky vypadalo že Brabec a Pokorný by spolu mohli dělat duo v repre a dnes je vidíš proti sobě v ligáči

Reagovat
KingMaster13

No oni šli ale fakt strašně dolů. Brabec nemá pomalu ani na průměrný tým ligy. Pokorný uvidíme ale taky už mu moc nevěřím. Prostě šílenost. V repre bude muset na stoperu hrát duo Souček a Král, jinak nevim

Reagovat
djiros

Kopice nerozporuju, to je v Plzni za mě křídlo číslo jedna. Kayamba za mě měl dostat pravou stranu, ale produktivní. Ale to jde na jaře říct o celé Plzni,. Místo toho dostává prostor Kovařík a sem tam Petržela Ekpai je podle všeho už odepsany.

Brabec slaboucky, ale ještě bych ho neodepsal na základě dneška, i když penalta co udělal byla katastrofální.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Kovarik je tam proste kvuli centrum. A sundej ho, kdyz mame na hrotu Bigla nebo Choryho. A to jeste zahrava vsechny primaky a rohy. Ma u nas ted takovou roli jako mival kdysi Beckham.

Reagovat
db18

Akorát nevim, kdy naposledy dal centr...

Reagovat
Blasphemer

Lítá mu to dvacet metrů vysoko a než to spadne, tak uběhne tejden.

Reagovat
Greny

A co sundat Limbu když chcete Kovaříka?

Reagovat
Blasphemer

Brabec hrůza, no. Na druhou stranu je po dvou zápasech na soudy docela brzo podle mě. A místo Hubníka někoho prostě sehnat musíme.

Hájek už je nejspíš odepsanej a skleněnej Hejda s Pernicou, kterej zatím taky úplně nepřesvědčil, mi jako dostatečný řešení na další sezónu nepřijdou.

Reagovat
db18

Takže kritizuješ vlastně co?

Reagovat
KingMaster13

Tohle musel každej tušit kein stress

Reagovat
Coutinho10

tak to je pech

Reagovat
Coutinho10

ty vole tam strci Yusufa obema rukama a nic

Reagovat
PlackaSKS

ale vodil si je tam neskutečně. hubník ho nezvládal ani ve vzduchu, natožpak na zemi. konečně jsem ho viděl chvíli hrat a super

Reagovat
Coutinho10

dnes se mi taky hodne libil

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
doshcz

jak mu jako nedá kartu za to strčení wtf?

Reagovat
Coutinho10

co kartu...ani faul nepisknul a out pro Plzen

Reagovat
doshcz

Řezník tam kolem sebe řve na všecky jak kkt tak se ho asi bojej no

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to moc nepochopil. Nejen, ze to nebyl faul ani zluta, ale jeste Reznik picoval. Jestli tam nebylo neco mimo zaber kamer.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Levin asi nebude moc oblíbenej, co? Zajebat to na Spartě, zajebat to v Plzni...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele