FORTUNA:LIGA - preview 24. kola

08.03.2019, 08:41, aktualizováno 11.03.2019, 08:08
Previews
Olomouc vyhrála tři zápasy v řadě, aniž by inkasovala a svou sérii hodlá natáhnout i proti Liberci. Sigma má stále šanci na elitní šestku, v případě dalšího triumfu se její manko na Zlín smrskne na pět bodů...
Sigma Olomouc - Slovan Liberec  (pondělí 18:00)
Dohrávku kola obstará duel na Andrově stadionu v Olomouci. Tamní Sigma se může v případě výhry dotáhnout na svého soka z Liberce. Hosté ale budou chtít napravit nešťastnou ztrátu bodů z minulého kola proti Spartě.

Že by trápení Sigmy v právě probíhající sezóně vzalo za své? Po čtyřech jarních utkáních se zdá, že ano. Hanáci v nich totiž vydolovali devět bodů z dvanácti možných. Na úvod sice ztratili s Jabloncem, ovšem poté Olomouc postupně zdolala Bohemians, Příbram a naposledy jednoznačně Duklu. Pokud by svěřenci trenéra Václava Jílka porazili také Liberec, dotáhli by se v tabulce právě na severočeského soka, jenž aktuálně okupuje osmou pozici.

Sami hráči si oddechli, že se vyhrabali z nepříjemné situace. "Jsme rádi, že jsme se dostali ze sestupového pásma. Musíme pokračovat ve zlepšených výkonech. Pokud vyhrajeme, dotáhneme se v tabulce na Liberec," uvedl záložník Tomáš Zahradníček, který na Dukle vstřelil úvodní gól zápasu a výraznou měrou přispěl k celkovému vítězství. Domácím bude chybět pravý obránce Martin Sladký, jenž si odpyká disciplinární trest za čtyři žluté karty v sezóně.

Také Slovan zahájil druhou polovinu ročníku nadějně, avšak v posledním kole narazil, když u Nisy podlehl Spartě. Domácí přitom především v prvním poločase předvedli nadějný výkon, ovšem již po několikáté doplatili na bídnou koncovku. Liberec se tak trochu zadrhl v honbě za pohárovou Evropou, pokud se však parta kolem útočníka Libora Kozáka brzo oklepe, stále může být černým koněm jara.

Na Hané chtějí Severočeši urvat tři body. "Rychle, během jednoho dne, jsme zanalyzovali zápas se Spartou, protože hodně bolel ten výsledek a bylo potřeba dodat hráčům sebevědomí. Poctivě se připravujeme na Olomouc a chceme se fanouškům revanšovat dobrým výsledkem a dobrou hrou. Cílem je napravit výsledek se Spartou a naplno v Olomouci bodovat," řekl kouč Slovanu Zsolt Hornyák.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Zahradníček, Beneš, Jemelka, Vepřek - Texl, Houska, Kalvach, Plšek, Texl - Nešpor
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Koscelník, Mikula, Karafiát, Hybš - Breite, Oscar - Potočný, Sýkora, Pešek - Kozák
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.74 - 3.12 - 2.96
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slavia Praha - Baník Ostrava  (neděle 17:30)
Jediným zápasem v nedělním programu 24. kola FORTUNA:LIGY je střetnutí mezi vedoucí Slavií a pátým Baníkem. Zatímco domácí mají možnost vybudovat si na čele tabulky již šestibodový náskok, Ostravané se chtějí vrátit před Jablonec na čtvrtou pozici.

Fotbalisté Slavie jsou na zápas bezesporu dobře naladěni, neboť ve čtvrtečním utkání Evropské ligy v Seville uhráli cennou remízu. Před týdnem si Sešívaní poradili s rivalem z Vršovic, když se o úvodní kontroverzní branku postaral z penalty Souček, později navyšovali vedení Škoda a Hušbauer, díky čemuž se slávisté dočkali prvního ligového venkovního vítězství venku v tomto kalendářním roce.

Doma je to jiná písnička. V Edenu Trpišovského svěřenci vyhráli již devět utkání v řadě, navíc se pyšní nejlepší ligovou ofenzivou a nyní i defenzivou. Vzhledem k blížící se odvetě v evropských pohárech můžeme očekávat velkou rotaci červenobílých, na hřiště se tak možná nedostane nejlepší střelec Stoch ani jeho nejbližší pronásledovatel Souček. Obejít se Slavia musí bez dlouhodobě zraněných Hromady a Tecla, aktuálně je na marodce i Petr Ševčík.

Hosté z Ostravy na jaře strádají a dvakrát v řadě prohráli. Porážka na Spartě byla velkou ranou v boji o třetí místo, následná prohra s trápícím se Zlínem navíc přiblížila Baník k vypadnutí z elitní šestky. Vyrovnávací trefu ve Vítkovicích zařídil Milan Baroš, v druhé půli ale Poznar vstřelil vítěznou branku, červenou kartu navíc viděl Hrubý, takže o zápas ve svém bývalém působišti přijde. Trojice Diop, Laštůvka a Jirásek bude mít proti Slavii speciální motivaci, neboť tito hráči v družstvu soupeře dříve působili. Kromě toho poslední jmenovaný může naskočit do jubilejního stého zápasu v nejvyšší české soutěži. Slezané mají poměrně prázdnou marodku, ze zdravotních důvodů by mohl chybět pouze Adam Jánoš.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Kúdela, Ngadeu, Zelený - Souček - Masopust, Hušbauer, Baluta, Olayinka - Škoda
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Pazdera, Procházka, Stronati, Fleišman - Fillo, Jánoš, Kuzmanovič, Holzer - Baroš, Diop
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.34 - 5.31 - 10.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
MFK Karviná - Bohemians Praha 1905  (sobota 15:00)
V sobotním programu 24. kola FORTUNA:LIGY se střetnou dva celky, které v současné době okupují barážové pozice, přesto je dělí pět bodů. Domácí Karviná se chce na hosty z Vršovic dotáhnout, k tomu ale musí poprvé po třech měsících vyhrát.

Naposledy se totiž Slezané radovali z vítězství na začátku prosince, když překvapivě zdolali Jablonec. Od té doby dvakrát doma remizovali a třikrát venku prohráli, naposledy v Příbrami, kde se povedenou trefou prezentoval Guba a Středočeši rozhodli o svých třech bodech až v samotném závěru. Karvinští budou spoléhat na nejlepšího střelce Wágnera se sedmi brankami, postrádat naopak budou zotavující se Letiće a Puchela.

Domácí alespoň může uklidňovat, že momentálně drží třízápasovou sérii bez prohry na svém stadionu. To si uvědomuje i Norbert Hrnčár. "Fanoušci umí svým povzbuzováním hráčům pomoct. V sobotu budeme jejich podporu potřebovat ještě víc. Věřím, že lidé přijdou a dotlačí nás k vítězství," říká slovenský trenér.

Klokani se před dvěma týdny po velmi dlouhé době dočkali vítězství, když zvítězili ve Zlíně, minulý týden se ovšem vrátili na vlnu ztrát proti Slavii. Z velké části to bylo způsobeno i kuriózním momentem, když sudí Pavel Královec odvolal Puškáčovu branku a místo ní nařídil penaltu pro rivala z Edenu. Bohemians se pravděpodobně nadále musí obejít bez pětigólového nejlepšího kanonýra Yusufa, kromě něho budou chybět i zranění Juliš, Puškáč a Švec a vykartovaný Krch.

"Derby se Slavií bylo emotivně náročné. V pondělí měli hráči volno. Sešli jsme se až v úterý. Cítil jsem potřebu se k tomu všemu vyjádřit, co se stalo u videa. Zhodnotil jsem utkání i po herní stránce. Trénink pak proběhl ve velmi dobré atmosféře. Hráči měli skvělý pohyb. Takto i naše tréninky pokračovaly. Jsme moc rádi, že pracujeme v takové atmosféře," tvrdí lodivod hostí Martin Hašek.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Čolič, Krivák, Dreksa, Djordjevič - Bukata, Smrž - Ba Loua, Budínský, Guba - Wágner
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Dostál, Hůlka, Bederka - F. Hašek, Ljovin, Vacek, Bartek - Reiter, Vodháněl, Vaníček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.49 - 3.19 - 3.23
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Mladá Boleslav - 1. FK Příbram  (sobota 15:00)
Sobota ve FORTUNA:LIZE přinese i souboj středočeských týmů, jež v tabulce dělí čtyři body i čtyři místa. Mladá Boleslav na jaře ještě neprohrála a drží pozici v horní polovině tabulky, hosté od Litavky také ukazují oproti podzimu zlepšenou formu.

Boleslavští před týdnem vyjeli do Uherského Hradiště, kde za ně patnáct minut před koncem srovnával Přikryl. Ten vystřelil svému celku body ve dvou po sobě jdoucích zápasech, jelikož předtím rozhodl v nastavení domácí utkání s Jabloncem. Modrobílí sice na podzim proti svému soupeři prohráli jednoznačně 3:0, na domácím stadionu ovšem ve 12 vzájemných střetnutích ještě neprohráli. Jako tradičně se budou spoléhat na nejlepšího ligového kanonýra Komličenka, seznam absentérů také není příliš široký. Chybět bude potrestaný Tatajev a léčící se Mareš.

Pikatním bude tento zápas pro Jakuba Jugase, který v minulosti oblékal dres Příbrami. "Na mé působení v Příbrami vzpomínám jen v tom nejlepším a to z několika důvodů. Příbram mi umožnila vstoupit do "velkého” fotbalu. Působil jsem tam dva roky a získal mnoho zkušeností, jenž mi pomohly rozvíjet nadále mou kariéru a z kterých těžím i nyní. V mém fotbalovém životě hrála Příbram jednu z hlavních rolí, protože jen díky ní jsem mohl později posunout svou kariéru vzhůru, a to ve Zlíně a poté Slavii. Chtěl bych poděkovat všem lidem v klubu, kteří se mě chovali vždy slušně a ve všem mi pomáhali. Rád se do Příbrami vracím, nyní již z pozice soupeře, ale často si vzpomenu, kde jsem hrál poprvé ligu. Za to Příbrami děkuji a přeji mnoho úspěchů," říká šestadvacetiletý stoper.

Pro Příbram je v jarní části sezóny obrovský rozdílem to, zda hrají na svém stadionu či nikoliv. U Litavky jsou totiž prozatím stoprocentní, na cizích hřištích ovšem ještě nebodovali a celkově jsou druhým nejhorším ligovým celkem venku. Před týdnem si v dramatickém utkání poradili Csaplárovi svěřenci 2:1 s Karvinou. Hned v úvodu je poslal do vedení Matoušek, v závěru rozhodl Voltr. Inkasovaný gól byl už dvaapadesátým v této sezóně, což z příbramské činí nejhorší defenzivu v soutěži. Nyní nemohou počítat s poměrně širokou řadou důležitých hráčů. Ze zdravotních důvodů chybí Rezek, Boháč a Slepička, trest za čtyři žluté karty navíc má Chaluš.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Křapka, Hájek, Jugas, Fulnek - Takács, Hubínek - Přikryl, Matějovský, Ladra - Komličenko
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kočí - Nový, Kodr, Tregler, Antwi - Mingazov, Kingue, Květ, Jablonský - Matoušek - Fantiš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.58 - 4.48 - 5.79
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fastav Zlín - Dukla Praha  (sobota 15:00)
Zlín v minulém kole po dlouhé době vyhrál a body z venku chce potvrdit proti Dukle. Nebude to však jednoduchá práce. Hosté jsou sice v tabulce poslední, avšak na ševce dlouhodobě umí zahrát.

Domácí jsou do zápasu povzbuzeni výhrou nad ostravským Baníkem. Pro Fastav to byl vůbec první tříbodový zisk na jaře a zároveň vůbec první body od konce listopadu. Zlín se tak vrátil do elitní šestice, ve které se jinak pohybuje téměř celou sezónu.

Duel v Ostravě byl hodně vypjatý a takový útočník Tomáš Poznar, jenž se nakonec stal strůjcem vítězství, byl rád, že za ostrý zákrok na domácího Mešaninova neviděl červenou kartu. Jeho prohřešku si ale všimla disciplinární komise a Poznarovi udělila zákaz startu ve dvou utkáních. Toto rozhodnutí ale nenabylo právní moci, tudíž proti Dukle může ještě vytáhlý útočník hrát.

Trenér Zlína Roman Pivarník upozorňuje na kombinační hru sobotního soupeře. "Začíná to už rozehrávkou od brankáře, nahoru jdou postupným útokem. My musíme být v tomto zápase velmi pozorní, protože jejich síla je v kombinačním fotbale a rotaci hráčů. Hrají v rozestavení 3-4-3, je ovšem možné, že to rozestavení změní. My musíme být připravení na více variant tak, abychom dokázali jejich sílu eliminovat. Chceme navázat na zápas na Baníku a podat znovu poctivý výkon s tím, že si chceme vytvořit dostatek šancí ke skórování, které musíme proměnit," řekl někdejší lodivod Plzně či Brna.

Dukla na rozdíl od ševců zažila v minulém kole doslova výsledkový horor. Pražané se sice proti Olomouci prezentovali jedním z lepších výkonů, ovšem Hanáci byli velice efektivní a celku z Dejvic nadělili čtyři branky. Mužstvo z Julisky tak po zimě nadále čeká na výhru a zůstává na poslední pozici, která na konci ročníku znamená sestup.

Zajímavý duel čeká záložníka Dukly Lukáše Holíka, jenž s velkým fotbalem začínal právě ve Zlíně. "Těším se hrozně moc. Očekávám, že uspějeme. Minule se nám ten zápas taky docela povedl a myslím, že tam na výhru jednoznačně máme," věří Holík.

Pražané se mohou odpíchnout od statistiky vzájemných utkání. Dukla se se Zlínem v první lize doposud utkala sedmkrát a ve čtyřech případech se radovala z výhry. Naopak ševci nezvítězili ani jednou.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Matejov, Bačo, Buchta, Bartošák - Džafić, Podio, Hlinka, Jiráček, Čanturišvili - Poznar
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Kozma, Ďurica, Ostojić - Milošević, Kovaľ, Krunert, Souček - Tetour, González, Podaný
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.64 - 4.03 - 5.91
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SFC Opava - 1. FC Slovácko  (sobota 15:00)
První výhru v jarní části chce vybojovat Opava, která se propadá tabulkou. Na městském stadionu věří v pomoc fanoušků. Jejím soupeřem bude Slovácko, jemuž se naopak daří a touží po úspěchu i ve Slezsku.

Opava se po zimní pauze probouzí zatím dost pomalu a kazí si dobře rozjetou nováčkovskou sezónu. Po podzimu se SFC držel ve středu tabulky. Stačila však čtyři jarní utkání, v nichž Slezané uhráli jen dva body, a rázem se propadli do skupiny o udržení na současné třinácté místo. Naposledy družina trenéra Iva Kopeckého selhala v Teplicích, kde sice předvedla ve druhém poločase slušný výkon, ovšem po prospaném úvodu se domů vracela s prázdnou.

Opavané ale věří, že se jejich situace obrátí. "Nedokážu si vysvětlit, proč jsme tak mizerně hráli. Musíme si uvědomit, že nás zdobí a zdobila týmovost. A ne, že budeme hrát na vyžádání. Teplice jsme si vyříkali, teď chceme porazit Slovácko. Stále ještě máme na dosah účast ve střední skupině," řekl kapitán Slezanů Jan Žídek.

To na Slovácku si na průběh jara zatím nemohou příliš stěžovat. Moravané padli pouze na hřišti vedoucí Slavie, naopak uspěli v derby se Zlínem, doma s Karvinou a naposledy remizovali s Mladou Boleslaví. Jeden z adeptů na sestup se tak proměnil v černého koně prostřední skupiny, která bojuje o Evropskou ligu.

Přestože jede Slovácko do Opavy v pozici lépe postaveného týmu, jeho hráči pokorně varují před nebezpečným soupeřem. "Čeká nás velmi těžké utkání, které je pro oba týmy velmi důležité. Opava v jarní části soutěže ještě nevyhrála, ale je velmi nebezpečná, když v každém zápase dokázala skórovat. Dvě branky dali teď v Teplicích a i v Jablonci se dokázali prosadit dvakrát," sdělil útočník Tomáš Zajíc.

Na první vzájemný duel v letošní sezóně má příjemnější vzpomínky Opava, která zvítězila v Uherském Hradišti 0:2. Pro Slezany šlo o vůbec první tříbodový zisk z venkovního hřiště od návratu do první ligy.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Šrom Helebrand, Simerský, Svozil, Žídek - Zavadil, Řezníček - Jurečka, Janetzký, Zapalač - Smola
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Juroška, Hofmann, Kadlec, Divíšek - Janošek, Daníček - Navrátil, Havlík, Kalabiška - Zajíc
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.48 - 3.34 - 3.11
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sparta Praha - Viktoria Plzeň  (sobota 17:30)
Šlágr kola se odehraje v sobotu v podvečer na pražské Letné. Domácí Sparta začala jaro ve velkém stylu a výbornou výsledkovou formu chce potvrdit proti rivalovi z Plzně. Očekává se ale tuhá bitva, jelikož hosté bojují o obhajobu mistrovského titulu.

Asi jen největší optimisté z řad sparťanských fanoušků by před měsícem tvrdili, že jejich oblíbené mužstvo bude ve zbytku sezóny válcovat své soupeře. Přesto se však po únoru zdá, že stará dobrá železná Sparta získává zpět svou sílu. Letenští po čtyřech kolech jarní části ročníku jako jediný tým soutěže získali plný počet bodů a rychle se na třetím místě odpoutali od nejbližších pronásledovatelů, především Ostravy a Jablonce.

Po podzimu přitom v tak dobré výsledky věřil málokdo. Sparta se před zimou trápila herně i výsledkově a okupovala až pátou pozici. Zimní příprava se ale kouči Zdeňku Ščasnému a spol. celkem vyvedla a v ostrých zápasech na ni Letenští úspěšně navazují. Dobře se jeví Švéd David Moberg Karlsson, jenž Pražany posílil v zimě. Rudý dres po dvouleté pauze obléká i Bořek Dočkal, který zatím zasáhl do dvou zápasů.

Právě příchod Dočkala je hodně diskutovaným tématem, neboť se reprezentační záložník ihned usadil v základní sestavě, ze které naopak vypadl zlobivý Guélor Kanga. Dočkal však tvrdí, že s Kangou nemá žádný problém. "Ještě jsme neměli možnost spolu nastoupit v zápase, ale řekl bych, že si vyhovíme. S každým dobrým fotbalistou se hraje dobře," uvedl kapitán Sparty a českého národního týmu.

Duely mezi letenským klubem a Plzní patřily v nedávných letech k ozdobám české nejvyšší soutěže. Oba týmy v posledním desetiletí pravidelně soupeřily o mistrovský titul, a tak jejich zápasy přinesly mnoho příběhů, které ovlivnily nejen právě probíhající sezónu. Například levý obránce Západočechů David Limberský asi nikdy nebude kvůli svému chování oblíbencem sparťanských ultras.

To však asi Limberského a jeho spoluhráče tolik netrápí. Minimálně v posledních dvou ročnících se navíc Pražané z boje o titul stáhli a navrch má Viktoria, úřadující obhájce mistrovské trofeje. O další vítězství v lize usiluje Plzeň i letos, byť musí dotahovat ztrátu na vedoucí Slavii. Aktuálně jsou Západočeši tři body zpět za sešívanými.

Viktoria sice letos slevila z ofenzivního koncertu posledních let, avšak její pojetí fotbalu je nadále účelné. V posledních dvou zápasech vybojovala Plzeň dvě výhry vždy po výsledku 1:0. Předtím navíc zdolala v klíčovém duelu Slavii a jedinou ztrátu si připsala hned v prvním únorovém kole v Mladé Boleslavi. Trenér Pavel Vrba tak může být na jaře zklamaný pouze z Evropské ligy, kterou jeho svěřenci opustili již v prvním kole play-off.

Kapitán Plzně Roman Hubník očekává vyrovnaný duel, který mohou rozhodnout maličkosti. "Standardka, jedna chyba, jeden gól... Je potřeba dobře bránit, a když se dostaneme do šance, tak ji musíme využít. Samozřejmě své sehraje i náhoda a štěstí. Ale šanci uspět máme, jedině když k zápasu přistoupíme zodpovědně a podáme týmový výkon," řekl někdejší reprezentační obránce.

Hostům nadále chybí trio zraněných hráčů - útočník Michael Krmenčík, obránce Lukáš Hejda a záložník Daniel Kolář. Po uzdravení naopak vyhlíží start Jan Kopic a Tomáš Chorý se zase vrací po disciplinárním trestu. Ze stejného důvodu se do sestavy Sparty může vrátit stoper Lukáš Štetina. Mimo hru zůstává další obránce Filip Panák, naopak křídelník Tal Ben Haim začal po dlouhé době alespoň trénovat.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Zahustel, Štetina, Costa, Hanousek - Sáček, Frýdek - Karlsson, Dočkal, Chipciu - Drchal
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Havel, Pernica, Hubník, Limberský - Procházka, Hrošovský - Kayamba, Hořava, Kovařík - Chorý
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.28 - 3.29 - 3.54
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - FK Teplice  (pátek 18:00)
Hráči Jablonce neměli v posledních třech kolech příznivý los, což se to projevilo na výsledcích a postavení v tabulce, kde se propadli na páté místo. Nyní na Střelnici přivítají hosty z Teplic, kteří se chtějí znovu přiblížit první šestce.

Zelenobílí si na úvod podzimu připsali ubojované vítězství v Olomouci, po domácí plichtě s Opavou ovšem přišli dvě venkovní prohry 0:1, a to v Mladé Boleslavi a v Plzni. I s koncem podzimu vyhrál Jablonec jediné z posledních šesti utkání, na druhou stranu ze sedmi po sobě jdoucích domácích zápasů prohrál také jen jednou. Na svém stadionu navíc šestkrát v řadě s Teplicemi neprohrál, třikrát zvítězil a stejný počet vzájemných střetnutí skončil remízami. Domácí fanoušci neuvidí v akci ze zdravotních důvodů Lischku, Štěpánka a Jankoviće, v ohrožení je i start Kratochvíla. K dispozici však budou další důležití hráči včetně nejlepšího kanonýra Doležala.

Pro Petra Radu bude toto utkání obzvláště pikantní, neboť hned čtyřikrát působil na lavičce Teplic. "Určitě chceme doma vyhrát, nic jiného nám nevelí. Dva venkovní zápasy nám po gólové stránce nevyšly podle představ, nechceme tu šňůru protahovat. Musíme teď pracovat dál a proměňovat šance. Hráči vědí, že je potřeba to na hřišti zlomit, i třeba nějakou šťastnou brankou. Jsme všichni po zdravotní stránce kompletní, tedy kromě dlouhodobých zranění," říká zkušený trenér.

Teplice si před týdnem připsaly první jarní vítězství. Po porážkách se Slavií a Boleslaví a remíze v Karviné dokázaly přehrát v pětigólovém zápase Opavu, když se dvakrát trefil nejlepší osmigólový kanonýr Hora, třetí branku přidal Kuchta. Skláři neoplývají ani bůhvíjakou venkovní formou, z posledních čtyř zápasů zvládli jen ten na Spartě a prohráli dokonce na Julisce. Teplice bude trápit absence klíčových hráčů, chybí vykartovaní Hora, Vondrášek i Ljevaković.

Četné ztráty na soupisce dělají vrásky i Stanislavu Hejkalovi. "V Jablonci se vždy hraje těžce, i kdybychom byli v plné síle. Ale nedá se nic dělat, před zápasem s Opavou jsme si řekli, že ho musíme zvládnout, i kdyby nás to mělo stát karty. Vyhráli jsme, jsme vykartovaní a jedeme dál. Musíme si pomoct z vlastních řad. Místo Ljevakoviče dostane šanci Soungole, který na ni čeká dlouho, a uvidíme, jak si s tím poradí. Vypadla nám také celá pravá strana, kde dostane šanci v obraně nejspíš Hyčka a v záloze máme několik variant," říká teplický lodivod.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holeš, Hovorka, Břečka, Sobol - Kubista - Acosta, Trávník, Považanec, Vatajelu - Doležal
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Hyčka, Jeřábek, Shejbal, Krob - Kuchta, Soungole, Kučera, Moulis - Jindráček, Žitný
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.37 - 5.45 - 8.62
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha23191357:1858
2.Viktoria Plzeň23174235:1755
3.Sparta Praha23135538:2044
4.Baník Ostrava23115731:2238
5.FK Jablonec23114842:2337
6.Fastav Zlín231031029:2933
7.Slovan Liberec2387824:2031
8.FK Mladá Boleslav2386941:3830
9.FK Teplice23851025:3229
10.Sigma Olomouc23841125:3428
11.1. FC Slovácko23911325:3628
12.1. FK Příbram23751129:5226
13.SFC Opava23741232:3825
14.Bohemians Praha 190523571120:3222
15.MFK Karviná23451427:4317
16.Dukla Praha23441518:4416

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1891)

Přidat komentář
Blasphemer

Snad je pravda to, nad čím spekulujou ve Sportu, a nastoupí proti nám opravdu Dočkal s Kangou spolu. To by si je náš střed pole opravdu vychutnal.

Reagovat
Greny

a s nimi Frýdek kterej líta všude a nikde

Reagovat
db18

Reagovat
oli9

Frýdek nechápu co ten tam ještě dělá

Reagovat
Hokaido

Frýdek je tuhle sezonu jeden ze tří našich nejlepších hráčů.

Reagovat
oli9

tak taky tomu ta hra odpovídá, body sice na jaro máte ale na spartu se už nejspíš snížily nároky. Na to jaké máte možnosti. Prostě je průměr a lepší nikdy nebude

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
kilobyte

Takže průměrný hráč je jeden z nejlepších ve třetím týmu ligy? Jasně Frýdek není nic extra, ale průměr určitě není. Sparta má problémy na jiných postech.

Reagovat
oli9

chce to dát pryč sympatie nebo to že je spartan atd... Pokud si myslíš, že je kvalitní a dobrý hráč a má na spartu tak se nedivím, že je sparta tam kde je...víc lepších hráčů nedostalo ve spartě ani čuchnout

Reagovat
kilobyte

Frýdka nemám rád, ale není to největší slabina Sparty. Navíc na DM je tam už jenom Vácha.

Reagovat
mayday

Asi máš pravdu, paradoxně je to dost smutný, protože to není fotbalista.

Reagovat
didosh

Váš střed?Tam je dobrý akorát Hrošovský...

Reagovat
db18

S Procházkou.

Reagovat
Blasphemer

Dyť na ty dva by stačil i sám.

Reagovat
didosh

Viděl jsem včera

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Blasphemer

Pěkný kurva pěkný, naštěstí sem neviděl ani minutu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vytesat do skaly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
Blasphemer

Tak sem za kokota, no a co.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic noveho.

Reagovat
Blasphemer

Tak alespoň vím, jak se tady pořád musíš cejtit.

Reagovat
smazaný uživatel

Moje prognozy v drtive vetsine vychazeji.

Reagovat
Blasphemer

V tvojí hlavě nejspíš jo, ale tak to nejsi zase jedinej.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Reagovat
andrew96

Doslova lahůdka.

Reagovat
Uwe háže buly

sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Jude raus !

Reagovat
didosh

Reagovat
lichna.

Cokoliv jiného než výhra Slavie v zápase s námi by bylo asi velké překvapení. Mít formu z podzimu, tak bych nám věřil, takhle jen doufám. Jsem hodně zvědav, jestli zůstane konzerva uzavřená a Holzer na svém místě nebo dostane šanci brejkový Granečný. Já osobně bych hrál 4-5-1 s Granečným vlevo, Kuzmou vpravo a středem Fillo, Janoš, Meschaninov. Je to sice dost destruktivní, ale bez zpevněného středu pole podle mě nemáme proti Slávistické záloze v jakémkoliv složení šanci..

Reagovat
lichna.

Tou konzervou nenazývám Pánika, ale obecně ten systém stálé sestavy a neměnění hráčů..

Reagovat
frankiefcb

Snad bude Jánoš zdravý.

Reagovat
lichna.

Taky doufám.

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
didosh

Pro mne asi nejdůleitější hráč,lidi nevidí co on za zápas udělá černé práce...

Reagovat
Puskas

Já to říkám celou dobu, i když na podzim jsem připustil, že Fleišman hrál prim.

Reagovat
PlackaSKS

já bych to tak jasně neviděl, včerejší zápas nás stál hodně sil a ten střed souček-král se nejspíš měnit nebude, jen místo traoreho bude hušby. ta pohyblivost asi nebude taková, bohužel. a to kdo ví jak na tom budou coufal nebo stoch.. vůbec bych se nedivil třeba remíze

Reagovat
Greny

Coufal hrat podle me bude kdyz neni pro odvetu

Reagovat
PlackaSKS

jasně, že bude hrát. ale jak na tom bude fyzicky..

Reagovat
Greny

odpočne si podle me zase Bořil a zahraje si bud ten kdo nastoupi ve ctvrtek (Zelený x Frydrych)

Reagovat
PlackaSKS

tak ona je taky varianta na sevillu s kúdelou vpravo nebo delim vlevo. a konkrétně ten deli na levym beku můze bejt hodně zajímavej...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si že je to dobrý nápad, ale ještě jsem to neviděl...

Reagovat
PlackaSKS

podle mě je to lepší než pomalý frydrych nebo špatně bránící zelený.. v lize klidně, ale na sevillu ani jeden z nich nemá

Reagovat
didosh

Tak ho kurwa pošlete zpět do Ostravy!!!

Reagovat
PlackaSKS

Na ligu jako univerzální náhradník stačí ale tipuju, že se za půl roku vrátí

Reagovat
mistr129

Taky by to mohlo být takový pohyblivý. Když bude zase ucpaný střed Souček, Král a Ibra, tak by na kraji mohl hrát buď Maso nebo Zmrhal, přičemž bude Kúdela nebo Deli vypomáhat a Souček se stahovat mezi stopery..

Reagovat
PlackaSKS

I to by šla

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, zda Páník udělá další drastické změny v sestavě a nasadí Jánoše na šestku. A hlavně, zda bude připravený Holzer !

Reagovat
lichna.

No ten Holzer by mě opravdu nasral.. Ale čekám ho tam.

Reagovat
smazaný uživatel

A počkej, pokud bude hrát Jirásek...

Reagovat
lichna.

Holzer a Jirásek v sestavě a já asi přejdu na tvou stranu..

Reagovat
smazaný uživatel

Jako počítám s tím, že Jirásek bude hrát, teď už jen je otázkou, zda od začátku nebo třeba během hry bude střídat..Třeba Kuzmu, ty střídání se totiž moc nemění...I když ono nejen střídání

Ale nedivil bych se, kdyby nastoupil Šindy. Teď jen, zda místo Zia nebo Prochyho. Ale to je nejlepší nechat na trenérovi.

Reagovat
lichna.

Já osobně bych ho minimálně teď dal místo Procházky.

Reagovat
smazaný uživatel

Anebo Šindyho či Prochyho vytáhne na defenzivního záložníka s tím, aby měl vůbec koho během hry střídat?

Pak ti tam zbývá jen Arťom.

Reagovat
Blasphemer

Divím se, že tam Procházku ještě nezkusil. Baníku by tam byl dle mýho daleko prospěšnější než na stoperu.

Reagovat
didosh

Reagovat
db18

Reagovat
Banikovec7

Pokud nebude Jánoš, tak určitě. Klidně i vedle něj.

Reagovat
Puskas

Na stoperu neměnný stav, do zálohy - pokud nebude "fitovej" Jánoš - Šindelář. A protože stojí Hrubý, dá tam i Jiráska.

Reagovat
smazaný uživatel

To bude zábava

Reagovat
Puskas

Jen aby to nebyli slávisti, kdo se přitom bude smát...

Ale mám tip - 0:1. Jednak proti těmto týmům dokážeme zahrát lépe, když nemusíme tvořit, což neumíme, jednak slávisti fakt můžou mít v hlavě tu Sevillu.

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně, nemám šajna, jak to v neděli dopadne... Počítám s čímkoli, ale Slavie má velmi široký kádr, kde má na každej post minimálně dva výborné frajery a jejich trenér se nebojí točit, střídat a dávat šanci hráčům.

U nás tedy čekám, že budeme hrát "páníkovinu" a nedej bože, když budeme muset něco na hřišti tvořit.

Proto se spíše těším na zábavu na sektoru, kdy by konečně mohli chybět ti vymrdaní vandráci, co nám dělali ostudu na Dukle a zvláště na Spartě.

Reagovat
Puskas

To určitě mají, většina z lávky by u nás mohla hrát základ, přesto jsme to už jednou dokázali a nejen my.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zápas se v Ostravě vyhrál, neb se celý tým semkl za to vtipné vyloučení Baryho a Lašty jen potvrdil, jak výborným gólmanem je.

Jsak říkám, čekám, že budeme hrát na brejky a čím déle budeme držet stav 0:0, tím se logicky bude zvyšovat šance, že tam něco urvem.

Pokud SKS dá brzo branku, tak to bude teprve zábava.

Reagovat
didosh

Co ten Jánoš,trénoval v týdnu naplno?

Reagovat
Puskas

Nevím, doufám ale, že nastoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

spíše bych ho dal místo prochyho. Přes podzim duo Zio šindy fungovalo doteď nechápu proč se něco měnilo. Prochy je parádní stoper, ale věk nezastavíš sem tam dost vynechává.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty poslyš, teď sem jen v rychlosti projel nějaké diskuze a toto teda pobavilo..Blbý je, že on má asi i pravdu...

"Já zase předpokládám, že vychází ze zápasů. Jak se komu daří a je platný. Z toho plyne, že je spokojený s Holzerem, Hrubým, Fillem, Stronati a Pazderou. Dle mého momentálně hráči bez formy. Navíc jestli zahravani rohů na krátko v tréninku jde, tak to potom jo. A centry do prvního chlapa, jestli vychází i v tréninku, tak je vše v pořádku. "

Reagovat
lichna.

Nevím, co tímhle chceš říci.

Reagovat
smazaný uživatel

Že si furt točí své hráče a nedává čuchnout jiným. Že jsme snad jediný tým v lize, co vyzkoušel do hry nejméně hráčů.

A pokud mu stačí jejich nedostatky, tak je tedy vše v pořádku.

Reagovat
lichna.

Tak ono na podzim to fungovalo.. Jako já bych do toho už taky sáhnul více, ale na druhou stranu chápu, že jsou trenéři, kteří si stojí za těmi svými hráči a tím jim ukazujou důvěru..

Vem si Vrbu, kolikrát nasadil hráče, kterého dlouhodobě fans nechtěli vidět v základu.. Podle mě v tomhle jsou s Pánikem hodně podobní (vybraný počet hráčů, ve které má důvěru).

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, spojitost s Vrbou, to bych tady s tebou souhlasil. Akorát Vrba měl (má) výsledky.

No, to je jedno. Jen sem rád, že drtivá většina lidí konečně vidí to, co říkám už asi rok?

A že jsem samozřejmě rád za umístění, ale taky je vidět, že leckdy při nás stálo štěstí atd., že současná doba nám nastavuje zrcadlo, co je náš limit na všech pozicích. Plus třeba takový jidáš Holzer, který se snažil jen na začátku, aby se zavděčil a teď to má na párku...

Reagovat
lichna.

Tak na druhou stranu, tys před začátkem sezony říkal, jak ho budeme ještě na podzim odvolávat a místo toho jsme měli nejlepší výsledky za 10 let.. Takže tady to úplně nesedí.

Reagovat
smazaný uživatel

To nepopírám, všechno se sešlo viz. příspěvek výše.

Reagovat
Kepy_FCB

Rok Před rokem ještě Páník u nás ani nebyl tvl

Reagovat
db18

Ty 4 dny hrají hrozně velký rozdíl.

Reagovat
Kepy_FCB

Ale Jaro měl Páník fantastickou jízdu za už téměř nemoznou záchranou.

Ono Trevorkovi nevyšla sázka na Kučeru, sere ho to, tak se tu snaží zase něco vykonstruovat ...

Reagovat
db18

smazaný uživatel 27.02.2018 18:51#

Každopádně, nejsem si jist, že by nám Pánik pomohl. Nějak mám pocit, že on by se hodil spíše do těch týmů, kde jsou mladí kluci, dravci, které on si povede.

smazaný uživatel 28.02.2018 09:32#

Koubek. Ten by byl ideální. Baník v současném chaosu potřebuje do kabiny autoritu, chlapa, co si bude stát za svým, srovná kabinu a nebude podléhat vnějším vlivům.

Těch teď bohužel moc není.

A Páník je prostě takový strejda, co umí sice trénovat mládežníky či okresní kluby...Ale pochybuji, že by zvládl naší kabinu plnou velkých individualit.

A pak tu máš ten jeho herní styl. Pochybuji, že by Baníku dal nějakou herní tvář.

----

Blbec, tvrdil, že už to píše rok, ale přitom to psal už před rokem a týdnem k tomu!

Reagovat
Kepy_FCB

Jo takže jsme se nezachránili a po podzimu skončili 3. v 2.lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Nech to být. To nemá smysl. Ale děkuji ti!

Reagovat
Kepy_FCB

Viz níže

Reagovat
Kepy_FCB

Trenéři v Česku mají krátkou životnost takže když někoho hned na začátku zkritizuji tak je jesne drive ci pozdeji budu mít pravdu.

A mužů psat: Já to říkal

Reagovat
smazaný uživatel

Spis sis chtel zase hloupe kopnout do trevora a udelal z tebe blba clovek co se ani o Banik tolik nezajima...

Reagovat
Kepy_FCB

Ale neboj, až vystrizlivis uvidíš to jinak...

Reagovat
didosh

Hej Kepe,proč se porád chováš jak kunda?Proc porad vtiras?

Reagovat
Kepy_FCB

To je tajný

Reagovat
smazaný uživatel

A to se zase dostávám k tomu, že i když ti kluci nemusí mít zatím nějak bůh ví jakou kvalitu, tak ti Kaločové atd. by se teď hodili, než aby seděli na lavičce Vítkovic.

A to nemluvím o Denisovi atd...

Reagovat
didosh

Jenom ne Jirásek Ten hráč nemá ani na Chrudim... Já ho prostě nemusím...

Reagovat
HorajzmAmmann

Po tech vykonech bych se nebal posadit Holzera s Fillem a dal do zakladu Bolfa s Granecnym... parkrat snad utecou

Reagovat
lichna.

Tak zase máme na lavičce Pánika, Bolfa tam asi nikdo nemůžeme čekat.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak sestava je snad jasna, jen pisu koho bych tam narval ja

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Za sestavu odpovídá Páník, takže on je konzerva, není to nic za co by se měl stydět, s jeho věkem je to pochopitelné, Rada je třeba taky trochu konzerva, jen má víc ofenzivní styl a má lepší typy pro ofenzivní fotbal, Páník zase vyznává bojovnost a svůj systém 4-4-2, který pro ty hráče, které máme prostě není ideální, ještě, když většina z nich nemá ideální formu, se 4-5-1 souhlasím, jen bych dal Kuzmu do středu, poslední šanci bych dal Jiráskovi místo Mešaninova, Jánoš je jistota, jestli je zdravý, Fillo doprava, Granec vlevo, na hrot Diopa, Baroše pošetřit, my nesmíme prohrát s Boleslaví a on má 3 ŽK a styl Slavie mu nebude zrovna vyhovovat, i bod by byl celkem zázrak, Slavia je dost jinde, ale míč je kulatý...

Jinak čekám jasnou výhru Jablonce, Teplicím budou chybět v mých očích jejich tři nejlepší hráči, Vondrášek, Hora (oba 4 ŽK), Ljevakovič (8 ŽK), další jarní výhru Sparty, neprohru Bohemky, přestřelku v Boleslavi se šťastným koncem pro Boleslav, neprohru Olomouce, překvapení ve Zlíně a výhru Dukly a remízu v Opavě. Tak uvidíme

Reagovat
KingMaster13

Kámo my jsme úplně vyšťavený po Seville a máme na regeneraci jen 2 dny. Jako jasně ten kádr je kvalitní dost ale stejně, když prostě nasadíme bego tak to bude sakra skřípat. A my proti vám vyhrát musíme prostě. Tohle kolo se ta sezona může zlomit. Coufal je bojovník ale na regeneraci má 2 dny, na levo teda Zelený by šel. Nasadil bych Ngadea ať si odpočine Deli nebo Kudela. Problém je ve středu hřiště. Ok, nehrál Hušbauer takže bude hrát on asi, možná bych nasadil i Balutu ať se ukáže. Král a Souček by si potřebovali asi vydechnout. Do útoku asi Škoďáka nebo Burena a Olayinku bych nasadil. No bude to těžký s váma. Nejvíc se bojím remízy 0:0, že to zavřete prostě.

Reagovat
Wyrda

Tak takhle nějak to očekávám. Vzhledem k tomu, že od vás kdokoliv ze širšího kádru byl u nás v základu, tak si otevřenou partii rozdat nemůžeme. Když k tomu připočítáme aktuální formu a nejistý start Jánoše, tak se prostě nedá čekat nic jiného než postavíme autobus a budeme hrát na brejky.

Reagovat
KingMaster13

Já to chápu ale bojím se toho, body si dovolit ztratit nemůžeme

Reagovat
Losinho

Souček to zvládne v pohodě, k němu Hušbauer a klidně ten Baluta. Škoda v útoku jasnej, na křídla Olayinka a kdokoliv. Obrana možná s Frydrychem, když bude muset hrát i ve čtvrtek.

Ale bude to těžký, kurzy vůbec neodpovídaj.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PlackaSKS

nemyslim si, že by frydrych nutně musel hrát ve čtvrtek

Reagovat
Wyrda

Já to vidím nějak takto: Lášty - Pazdera, Prochy, Zio, Flaiška - Fillo, Jánoš (snad), Kuzma, Šindy, Granec - Baroš nebo Diop

Reagovat
andrew96

Fillo na středu by mohl být zajímavý tah. A Pánik je konzerva, ale nemusí to být nutně ke škodě.

Reagovat
Puskas

Osobně mi tam sedí víc než na kraji.

Reagovat
smazaný uživatel

otázka je jak to vůbec postaví slávie když ji čeká otevřená odveta. Bod by byl krásný. Ale při posledních našich zápasech no bude to zajímavé. Snad jenom aby nerozhodl hráč kterej měl bejt už venku

Reagovat
Banikovec7

Prohodil bych Kuzmu s Fillem, hrával tam občas i v Opavě a je podle mě více schopen vypomoct obraně než Fillo. Mešaninova jsem doufal, že už na hřišti neuvidím, ale asi není moc jiných možností, navíc prý Jánoš není vůbec jistý že bude hrát.

Reagovat
lichna.

A nebo, jak se tu píše. Stopeři Šindelář Stronati, DZ Procházka. Janoš, případně Procházka Mešaninov. A před nima Granec, Kuzma, Fillo. A vepředu Bary nebo Dame.

Reagovat
Banikovec7

Já bych teda furt radši Holzera než Granečného, ale i tak jaks to napsal ty se mi to líbí.

Reagovat
lichna.

A viděl jsi ho v jakémkoliv zápase na jaře?

Reagovat
Banikovec7

Viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Praveze se Zlinem mi prislo, ze Pazdera hori vic nez obvykle bo tam nema Filla...

Reagovat
smazaný uživatel

S rozestavenim souhlas, ale ten Granecny... nevim,nevim.Vidim ho ve vsech sestavach, ale po tom vsem co sem o nem slysel si nemyslim, ze by nam mohl nejak vyrazne vytrhnout trn z paty. Zvalst kdyz to neni zadny Pele nebo Maradona... Kdybch si mohl jen tak z fleku tipnout, tak to bude stejna bida jako spartan Holzer. Takze bych to poskladal malinko jinak.

Lasty-Pazdera,Sindy,Zio,Flaska-Prochy,Janos-Diop,Fillo,Kuzma-Baros

Reagovat
lichna.

Tak já to beru jen z toho co jsem viděl na jaře. A Granecny to vždy oživil a vypadal mnohem lépe než Holzer.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadal lépe dokud nedostal míč. Já bych z něj udělal Forresta č.2 a dával ho jen do útoku. Problém je, že nemáme žádného Lukeše nebo Slončíka, který by mu ty balóny tak pěkně dával.

Reagovat
lichna.

No nevím. Mi právě přišel dobrý i s tím balónem. Rozhodně lépe než Holzer.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodne odvaznej tip Eurofotbalu..

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

To uz nema daleko k tipu 102..

Reagovat
lichna.

Hodně na riziko..

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ja bych byl schopnej asi i tohle prohrat. Nevim jak, ale urcite bych prohral.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
božský John

Tak jako my jsme docela v prdeli posledni zapasy, ale proti Teplicim se to musi protrhnout a snad jim sundame boty

Reagovat
Blasphemer

Na druhou stranu, tohle Jablonec umí perfektně. Klepnout třeba Slavii a Plzeň a pak prohrát s nějakýma mrdkama, kterým by měli dát bůra.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejde o to, ze nemuzou prohrat, ale k cemu je dobrej takovejhle tip, to fakt nechapu.

Reagovat
3M

Mrdku měla radši tvoje matka polknout

Reagovat
Blasphemer

Ta tvoje polyká, to ti můžu dosvědčit.

Reagovat
3M

To ti gratuluju jezdit na šedesátce

Reagovat
Kang & Kodos

Holky, se kterýma se stýká, by mohly být naše babičky!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
Blasphemer

Jezdí hlavně vona.

Reagovat
3M

Reagovat
ZB 07

Reagovat
db18

Reagovat
Liquid

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Skleepy

Fak, už se to tu řešilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Harakan

Ten kurz na Teplice je šílenej..

Reagovat
mayday

Za pajcku zkusím.

Reagovat
smazaný uživatel

na Teplice? A co teprve Banik

Reagovat
smazaný uživatel

na baník dám live daj gol a pak dám cash out EZ

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Blasphemer

dvacku pro prdel sem zkusil

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden na jednoho s Martinem Haškem. Konečně něco dobrého od O2 když nechá mluvit jenom hosta

https://www.youtube.com/watch?v=fRJS6ewXJLA

Reagovat
Bohemak12

Akorát jsem to sem chtěl dát . Dobrý rozhovor

Reagovat
Wyrda

Jj Hašek by se mi líbil v Baníku až skončí Pánik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

To snad ne..

Reagovat
Wyrda

Ja vim ze je Sparťan a taky vím že se to nestane. Spíš se mi líbí jeho práce s mužstvem i kdzy tedka nemá výsledky.

Reagovat
Kepy_FCB

Mě taky. Jako uklízečka

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
icka

Reagovat
HorajzmAmmann

Martin uz je ve Sparte a Filip by se neprosadil...

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
iamek

Reagovat
Wyrda

Prý Jusuf je zase inteligentní, takže Tetteh je debil :D

Reagovat
smazaný uživatel

tomu se vůbec nedivím oni muslimové jsou určitě chytřejší ve většině než banánovci

Reagovat
Wyrda

to si nemyslím, ale na Tettehovi to jde vidět vždycky

Reagovat
sosna

Reagovat
Puskas

Líbí se mi, že mluví otevřeně a bez obalu, jen má často problém s vyjadřováním, což je škoda.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Banikovec7

Škoda, že mají Teplice tolik vykartovaných, docela jsem jim dnes věřil, než jsem to zjistil.

Reagovat
Kepy_FCB

Peltonec - Teplice 2:2

09.03. 15:00 MFK Karviná - Bohemians Praha 1905 1:0

09.03. 15:00 FK Mladá Boleslav - 1. FK Příbram 3:0

09.03. 15:00 Fastav Zlín - Dukla Praha 2:0

09.03. 15:00 SFC Opava - 1. FC Slovácko 1:0

09.03. 17:30 Sparta Praha - Viktoria Plzeň 0:2

11.03. 18:00 Sigma Olomouc - Slovan Liberec 1:1

Slavia - Baník 2:1 Domácí po historickém úspěchu v Seville budou střízlivět a budou hodně potřebovat pomoc rozhodčích a videa.

Reagovat
smazaný uživatel

by mě už porazilo kdyby potřetí za sebou rozhodl někdo kdo měl bejt už dávno venku

Reagovat
Liquid

Takže Bořil dá góla ?

Reagovat
Mass

Bořil ve svojí kariéře ještě nedostal červenou kartu.

Reagovat
Skleepy

Tip EuroFotbal.cz: 10

Ty kráso to je hodně odvážný...

Reagovat
Liquid

Jablonec - Teplice 1:0

Karviná - Bohemians 2:1

Mladá Boleslav - Příbram 3:2

Zlín - Dukla 0:0

Opava - Slovácko 0:0

Sparta - Plzeň 0:0

Slavia - Baník Ostrava 6:0

Olomouc - Liberec 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář - Frydrych, Kúdela, Ngadeu, Bořil - Souček, Hušbauer - Stoch, Baluta, Zmrhal - Milan Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

možná ještě místo Zmrhala van Buren

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně

Reagovat
F.Torres

dal bych Zeleného místo Bořila. Křídla si musí odpočnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak skoro jsme to trefili

Reagovat
Greny

Docela dilema :) koukat na Jablonec nebo se podivat na Liberec se Spartou

Reagovat
ZB 07

Myslíš, že bude domluvená remíza tam?

Reagovat
Greny

no rozhodl jsem se ze kouknu na fotbal a hokej zapnu az v prodlouzeni

Reagovat
ZB 07

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Infi

Reagovat
Blasphemer

Střelnice opět praská ve švech, koukám.

Reagovat
Greny

Reagovat
ZB 07

To je pažit

Reagovat
ZB 07

Žitný krásně

Reagovat
db18

Proč ty přímáky nekope TK27?

Reagovat
Blasphemer

nějaký rohlíky na hlavu by to chtělo kurva

Reagovat
smazaný uživatel

on nehraje za vyjebanou spartu

Reagovat
db18

ale jebe toho Berbra a samozřejmě Peltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vytrollit a poplivat, čum jak budou polykat

Reagovat
pingla

řehtačka nikde, atmosféra úplně o ničem

Reagovat
Greny

Grigar timto tempem nedochyta polocas.. uz bych mu dal zlutou

Reagovat
Kaspar

OT: Litvajz a Liberec zatim skvele

Reagovat
C-M@ster

Jsi mě předběhl

Snad to vydrží

Reagovat
C-M@ster

Tak to moc dlouho nevydrželo. Sparta srovnává

Reagovat
Kaspar

co si budeme povidat, Litvinov je taky tragicky celou sezonu tak nevim co by bylo lepsi, jestli videt Spartu v play out nebo jak vyleti v predkole

Reagovat
Greny

Tipsport spadl ... radeji

Reagovat
Coutinho10

no jo já koukal pro změnu na Jágra

Reagovat
C-M@ster

Já nechci prudit s hokejem, ale HC Sparta za současné konstalace v Play outu... ale zbývají ještě dvě třetiny, snad jim to Liberec nepustí na plichtu a Litvajz obere Vítka

Reagovat
Hokaido

Neblazni, dneska je to dohodla remíza.

Reagovat
C-M@ster

Jako psalo se to, ale chci věřit tomu, že je šance, že Sraltička vysmahne.

Reagovat
C-M@ster

Tak výsledky nakonec úplně obráceně

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Kang & Kodos

Vždyť vy z Brna nic jinýho neděláte, než že tady otravujete s hokejem

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Kepy_FCB

gratuluji, pořádně oslavte!

Reagovat
C-M@ster

Neznám ho, ale působí na mě jako typickej fanoušek Baníku

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Shevchenko

Nikdo tady o hokeji nepíše jen vy 3 ale tak kdo jiný taky že.

Reagovat
ZB 07

Já jenom výjimečně Jinak se zaměřuju na Zbrojovku, ale poslední dobou tu nikoho moc nezajímá.

Reagovat
mistr129

Já si radši teda přečtu o Zbrojovce než Kometě

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Já bych rád i něco o Líšni když tam za rok bude to derby

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Liquid

Reagovat
C-M@ster

Tak ono je to zajímavý.

U nás je něco podobnýho jak u vás s tím "hlavním rivalem".

Vy se léta snažíte tvrdit, jak je to Slavia, ale výhry Plzně vás serou daleko víc stejně jako přestup Brabce k sešívanejm by bolel míň než za Šádkem. No a u nás v hokeji je to samý v bledě modrým. Spousta lidí se ti bude snažit namluvit, jak je hlavní rival Sparta, nicméně od nákupu ELH byly nejnahecovanější bitvy s Boleslaví, se Slavii a teď v posledních letech lidem nedá spát Hradec. Viz anketa: https://i.imgur.com/Goor1F2.png

Reagovat
Shevchenko

Proč Boleslav zrovna?

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
C-M@ster

Od času 2:46

Reagovat
Hokaido

S tou Plzni jsi úplně mimo.

Na sérii s Kometou už se těším. Letos dostanete přes picu.

Reagovat
C-M@ster

Podle mě nejsem.

Podle mě je pro srdce Sparťanů větším bolákem posledních let Plzeň, jen to nechtějí přiznat. Nejvíc to bylo vidět, když byla Slavia kolem desátýho fleku a Sparťanům se horko-těžko dalo předstírat, že derby nemají na salámu a že by radši pukli se Slavii než s Plzní.

Ale říkám, v Brně je to stejný, tam ti budou dokola říkat, že je Sparta největší rival, byť si nevzpomenu snad na žádnej nějak extra vyhecovanej zápas s něma... a to sme je i párkrát smázli v Play off.

Nebo si porovnej Hušbauer --> Slavia s Brabec --> Plzeň.

Jinak Kometa přes piču nedostává. V play off to bude zas válec.

Reagovat
Hokaido

Tak to fakt není. I zápas s Baníkem je rivalitou úplně jinde. Plzeň nás sere, ale srovnávat se to fakt nedá.

Mimochodem když byla Slavia v největších sračkách, tak málem shořel Eden, po zápase jsme naběhli na hřiště, securitka nás vyhnala, tak na hřiště naběhli Slávisti. Tenkrát to mohlo skončit hodně špatně. Na to se zápasy s Plzní vůbec nechytají.

Reagovat
KingMaster13

Kámo, vůbec Plzeň nás sere ale věř mi, že každá strana by přála titul jí, než my Spartě nebo Sparta nám Na tvojí obranu zase, něco na tom je. Třeba mi přijde, že my nesnášíme Spartu daleko víc, než ona nás

Reagovat
doshcz

já třeba přeju titul radši vám než Plzni, fuck Plzeň ale zas nejsem pražák takže to asi beru trochu jinak

Reagovat
KingMaster13

To chápu zase, fanoušci co to tolik nehrotí tu rivalitu tak věřím, že přejí titul spíš nám. Ti co to hrotí tak by nám titul asi nepřáli nikdy

Reagovat
kilobyte

Já to nehrotím a titul přeji Spartě.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Tim Brabcem tu teorii ale fakt dost podkopáváte.

Reagovat
Hokaido

Já třeba vůbec nevím, co se s ním děje. Je pravda, že kromě EF už vůbec nesleduju žádný český sportovní zprávy a vyhýbám se všem diskuzím na sociáních sítích.

Reagovat
db18

To bude ono... Brabec je pro plno lidí (co se jinak vyjadřují dost rozumně) najednou největším zrádcem a Hušbauer tolik nevadil (i když, toho jste jim hodili přímo vy, což asi taky hrálo roli) a Limbu vzal čas.... prostě jako by byl nepřítelem číslo 1 v celé lize.

Reagovat
Kang & Kodos

Ten první mu naložil!

Jinak máš pocit, že kdyby šel Brabec do Slavie, tak by ty reakce nebyly ještě horší?

Reagovat
Hokaido

Tak to mi nepřijde nějak hrozný. Asi nikdo nepopírá, že jste náš rival a zrovna Brába ze sebe vždycky dělal obrovskýho Sparťana. A tu část fanoušků, která propukne v hurónský smích pokaždé, když napíše „Plíseň“, snad nemůže nikdo brát vážně.

Osobně je mi Brabec celkem volnej, ani ve svý nejlepší formě nebyl bůhvíjak úžasnej stoper a nemám rád návraty hráčů ze zahraničí, protože málokdy se dostanou alespoň na úroveň, při který odcházeli.

Reagovat
db18

Zatím jseš první, kdo připustil, že jsme (byť soutěžní) rivalové.

Reagovat
smazaný uživatel

Soutěžní rivalové samozejme jste, většina se tu vysmívá jen nesmyslu, že jste větší rival než Slavie. A osobně mi přijde i jako nesmysl, že je Bolka pro Kometu větší rival než Sparta.

Reagovat
db18

Já nemyslím dneska, ale kdykoli se objeví "souboj rivalů" tak se většina může posrat.

(a myslím jen to "souboj rivalů" a ne "odvěkých rivalů" dle O2 nebo "české clasico")

Reagovat
smazaný uživatel

Tak české EL clasico zní opravdu směšně že jo a hlavně to nedává žádný smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak souboj rivalů mi jako pojmenování nijak nevadí.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, ale nikdy to nepriznaji.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
andrew96

Kometu už nemá rád snad nikdo.

Reagovat
Losinho

"přestup Brabce k sešívanejm by bolel míň než za Šádkem"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Tak Vitky i přes to jak to měli skvělé rozjeté, tak pouze předkolo se Spartou. Jestli tohle nedají, tak to bude sezóna totálně na hovno.

Reagovat
Shevchenko

A případné ČF s Třincem, ty vole tohle prostě musí.

Reagovat
andrew96

To radši padnout se Spartou než sledovat, jak to Bartošák prodá.

Reagovat
Liquid

a ještě Bartošák do KHL

Reagovat
smazaný uživatel

strašně slabé jsou ty vítkovice stejnak to nevyhrajou už je to tak jedno jestli vypadnou se spartou nebo s třincem. Ten tým na to nemá.

Reagovat
Banikovec7

Radeji vypadnout hned nez s Trincem

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Frýdku ve fotbalovém klubu máte ve vedení zas nějakou "kapacitu" jsem slyšel...

Reagovat
Shevchenko

Přiznám se, že jsem to po sestupu přestal sledovat (přestal jsem psát onlajny), ten klub šel za vedení Slováků strašně dolů a teď je z něho průměr MSFL. A přitom stadion i mládež jsou tady výborné.

Ani nevím jestli tam je nějaký nový investor nebo ne, nebo jestli to pořád patří Slovákům, prý se už několik týdnů čeká na tiskovku s vedením. Hráči se vlastně až na Literáka mění co půl roku, no A tým je momentálně úplně v háji.

Reagovat
Greny

mam kupu hracu z Jablonce ve fante a jeste mozna i na tiketu ten si nemuzu ani zkontrolovat pac tipsport radeji spadl nez aby lidi sazeli

Reagovat
Salfovic

Vida, tak chyba není v mém PC.

Reagovat
Greny

to se zacatkem extraligy shodili ... pracuji pry na rychlem obnoveni stranek .. uz hodinu ... skonci zapasy a pojede to jak nikda.. a pak si vyslechnou ceres .. nebudou stihat davat bany

Reagovat
ZB 07

To je otřesnej fotbal.

Reagovat
Hokaido

Hlinka tvl To mě poser

Reagovat
db18

Píče, jsem si říkal, že s tím tipem EF musí Tepláky vyhrát a nestihnu si během poločasu vsadit.

Reagovat
db18

Jo, ono to stejně kvůli hokeji nefunguje...

Reagovat
Kang & Kodos

Přitom tam nic nejde podle plánu...

Reagovat
Coutinho10

ha Teplice ...škoda, že jsem to nakonec nezkusil

Reagovat
Greny

Ten Hruby je zralej na lavicku hruza v poslednich zapasech

Reagovat
db18

Hanuš na plac!

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Salfovic

A to už jsem měl mít kurva vsazeno, pojebanej tipsport

Hrubý dvakrát za sebou stejnej gól.

Reagovat
Shevchenko

Gool Teplice Hrubý

Reagovat
Greny

Prej pro zapas dobre : ted ty teplice uz vubec nevylezou z vlastniho vapna

Reagovat
Greny

Sobol jsem čekal že to zakopne az za stadion

Reagovat
Coutinho10

Vata ve fante

Reagovat
PlackaSKS

kapitán

Reagovat
Coutinho10

hezky + i dalšího střelce Sobola mám

Reagovat
PlackaSKS

Taky tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
ondrasch77

Já taky , akorát vítězíš Dolim Nečekal jsem, že by nám Teplice mohly dát góla, bohužel Hrubý

Reagovat
Coutinho10

j aspoň tak ten Doležal pro mě jinak možná škoda, že jsem mu nedal pásku, protože jsem nad ním trochu uvažoval, ale nakonec ji dal Milanovi...tak uvidíme, kde se trefí líp, ale nemělo by to výrazně nikoho bolet, protože ty hráče máme oba

za gól Teplic jsem rád, že jsem udržel aspoň nějaký náskok, protože bejt to čistý konto, tak bys mi skoro toho Doležala smazal ale i tak to bude ještě hodně zajímavý

Reagovat
Coutinho10

tak zejtra se nám to rozlouskne ...zatím 54:45 pro mě, takže nadějná výchozí pozice, ale pořád tam máš Koláře a Hušbyho, takže úplně v klidu bejt nemůžu já budu spolíhat na Stocha a Škoďáka, kterýho máš sice taky, ale já s páskou, takže ten bude hrát za mě

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Coutinho10

tak měla by to být výhra 75:67, takže páska pro Škoďáka mě zachránila tobě vyšel jak Kolář, tak i Hušba a v momentě, kdy Stoch zahodil penaltu, tak jsem se začal trochu obávat , ale nakonec to vyšlo, ale dobrej napínavej duel

Reagovat
ondrasch77

moc se mi teď nedaří, třikrát po sobě jsem prohrál, kdybych (i když to sám nesnáším) hrál s "kýmkoliv jiným" z naší skupiny, tak jsem vítěz....

Skládám to poslední dobou jak píča, nemám čas to rozmyslet, před chvíli jsem přijel z Münchenu...

Reagovat
Coutinho10

j já tuhle smůlu měl na začátku sezony....to bylo strašně frustrující , ale neboj...příště to už prolomíš

Reagovat
ondrasch77

Lichnovi se taky moc nedaří..., tak snad jo...

Reagovat
lichna.

Nevychází mi tahy v obraně no. Teď Jablonec, minule Baník..

Jinak to celkem i trefuju, ale ta obrana mě sundává.

Reagovat
ondrasch77

Já letos ještě nevyhrál... Naposled v prosinci...

Reagovat
Puskas

Taky ho mám, Pavliceq proti mně al skoro celý Jablonec, a jelikož máme stejné útočníky, musí mi to nahnat Zlín.

Reagovat
Coutinho10

j PavliceQ to zkoušel i na mě minulý kolo skoro s celým týmem Jablonce, ale to naštěstí hráli v Plzni, takže easy win pro mě ...jinak ten jeho náskok na tebe sice vypadá hrozivě, ale ještě ti hraje plno hráčů, takže se to dá otočit, ale jak píšeš, tak budeš potřebovat tu výhru Zlína s čistým kontem

Reagovat
Puskas

Až jsem se lekl,když jsem viděl to skóre:). Mám tam šest hráčů, každý musí udělat aspoň 8 bodů. Uf...

Reagovat
Coutinho10

jednoduchý

Reagovat
ondrasch77

KOukal jsem, PavlíčeQ docela fičák, nechápu, jak mu naši nadělali tolik bodů...

Ve Zlíně čekám překvápko, Dukla minimálně zremizuje...

Poznygól má stopku, ne?

Reagovat
Puskas

Má, ale protože nebyl vyloučen v zápase, vejde v platnost později. Dal jsem na ně v domnění, že budou nabuzeni. Podio nějakou tu nahrávku, Bartošák je dost aktivní a jednoho fíka dá. A Fillo si vzpomene na podzimní 2 branky Slávce:).

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
andrew96

Překvápko by to až tak velké nebylo vzhledem k tomu, že Dukla je snad nejméně oblíbený soupeř Zlína.

Reagovat
Shevchenko

Ty vole komu to tam projelo mezi nohama?

Reagovat
HorajzmAmmann

2 000 nebo 200 diváků?

Reagovat
Salfovic

Ten Vatajelu je snad nejuřvanější kretén, co jsem kdy viděl, respektive slyšel

Reagovat
db18

Reagovat
3M

Teď jak řvala ta rumunská kurva

Reagovat
HorajzmAmmann

Vatajeu dobrá herečka

Reagovat
Greny

asi červená

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Já se divím, proč je tu Kratochvíl tak často chválen. Tohle že je prvoligovej fotbalista

Reagovat
Greny

pockej on rozhodne .. on ma docela dobrej vyber mista ...

Reagovat
Salfovic

Tak jen druhá asistence.

Reagovat
smazaný uživatel

Na pdzim byl dobrej. Na jaře je dobrej od nás jen Vatajelu asi

Reagovat
forma

Reagovat
HorajzmAmmann

Homerun

Reagovat
Salfovic

Tak mi Tipsport ušetřil kilčo

Reagovat
Greny

uz dostavaji na foru brutalni sadu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Vatajelu dobře česky, na to jak je tu dlouho .. :)

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
C-M@ster

Ať nepíšu jen o hokeju, Znojmo 6:1

Reagovat
ondrasch77

To ale vypadá taky jako hokej

Reagovat
Puskas

Mirek na tenisu by s Tebou nesouhlasil.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Puskas

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

,,potřebovali by Řepku,,

Reagovat
Puskas

To je jeden místní uživatel přece.

Reagovat
BVB Kunc1k

Neví nahodou někdo co je s Kadlecem??? Hrál chvili proti Bohemce a od té dobry sem o neslysel a není ani mezi zraněnými

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední čtyři zápasy odehrál celé.

Reagovat
Komix

Myslí Václava Kadlece.

Reagovat
BVB Kunc1k

Přesně tak,myslim Václava Kadlece. Nevíte někdo něco??

Reagovat
Greny

no prvni zapas sel z lavicky a pak asi tribuna ...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha sorry, na toho už jsem úplně zapomněl…

Reagovat
smazaný uživatel

nic s nim neni, je normalne v kadru, ale konkurence je velka

Reagovat
db18

"V Mladé Boleslavi jsme remizovali a s Dinamem Záhřeb jsme v prvním poločase nehráli dobře, prohrávali jsme 0:1. Pak nastoupil Hořava a od té doby jsou naše výsledky víceméně pozitivní, takže není důvod do toho zasahovat,“ vysvětlil Vrba.

Debilní iSport musí taky zveřejnit všechno... natěšenost ze 100 spadla na minus deset.

Reagovat
andrew96

Taky už máte svého štístka.

Reagovat
db18

Hlavně ale ty vole Hořava proti DInamu hrál od začátku, místo Procházky - a právě proto to stálo totálně za hovno. Pak jen Vrba napravil svou chybu a Prochyho tam poslal, to by bylo jedno za koho, stejně by to té záloze pomohlo...

...ale Vrba řekne, že tam sundal Čermáka, dal tam Hořavu a najednou to šlo.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

OT : pro sazejici : ač to píšu nerad zkusil bych zitra Zbrojovka - Zizkov cistou dvojecku za 7 kurz

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
Greny

no Žižkov docela slusne posili, prvni zapas doma prejeli Prostejov .. nas prvni zapas v Chrudimi mě nepresvedcil a do zapasu jdeme se stoperskou dvojici : Krejčí - někdo (nejspis Šural, a ten by v prvni rade mel shodit svaly)

Reagovat
monty25

Máš pravdu, že výkon s Prostějovem byl parádní (hlavně první půlhodina), ale náš klíčový hráč Batioja si v tom zápase zlomil kotník a další střední záložník Frizoni si pro změnu zlomil nohu už předtím na tréninku. Takže to teď bude mít Viktorka o dost těžší. Nicméně doufám, že tam Elvis zase něco foukne, to je teď můj největší oblíbenec ve Viktorce.

Reagovat
eleven11

Reagovat
Azazelo RD

Dík za tip, ty kundo.

Reagovat
Kang & Kodos

Nechcete si s Blashphemerem otevřít sázkovku?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ten Matěj Hanousek je už fotbalovější nebo je to pořád spíš atlet než fotbalista? Protože co si ho pamatuju z Dukly, U21 nebo z Jablonce, tak mi přišlo, že mu balon dost překáží..

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád je to spíš atlet, ale za poslední rok udělal slušnej progres, takže se na něj dá dívat i v situacích, kdy je zrovna u míče. Jestli má někde pořád velký mezery, tak je to útočná fáze, ať už při centrování, nebo při hře jeden na jednoho. Ve výsledku ho ale v základu vidím radši než Civice, kterej mi bohužel dost připomíná Vatu. Jedinou pořádnou předností jsou centry.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík za info, právě proto se divím proč vystrnadil Civiče.

Reagovat
Kang & Kodos

Na jaře má stejnou produktivitu jako Kayamba

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
kilobyte

To si jako vážně stěžuje na to, že po nich FAČR chtěl, aby zápas s Brazílií byl v Edenu?

Reagovat
Greny

Tak to Berbr zůstane ještě dlouho.. Jarda nevydrží rok nenapsal něco na rozhodčí nebo FAČR nebo Berbra

Reagovat
kilobyte

Tak mohl by psát tady pod anonymním účtem. Třeba topinka nebo něco takového.

Reagovat
dest1l

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Coutinho10

škoda, že to je useklý ten závěr ....ale jinak klasika, co většinou víme

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý rozhovor

Reagovat
oli9

Dnes Slovácko za 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, dnes to bude asi zajímavá sestava.

Reagovat
Hokaido

? Kanga s Dockalem teda? Nebo dokonce 352?

Reagovat
PBLead

Tyvole, 352 bych se ani nedivil, kdyby zas zdendál vytáhl tenhle mokrý sen křetínského a zase (nepřekvapivě) bychom kvůli tomu promrdali zápas. Ale hlavně, že tím soupeře v 1. půli zaskočíme, než se v 2. půli přizpůsobí a my dojedeme na totální nezažitost tohohle systému.

Reagovat
Greny

Tipl bych si :

Nita - Zahustel, Radakovic, Costa, Hanousek - Chipciu, Kanga, Frýdek, Dočkal, Karlsson - Tetteh

Reagovat
rufus

Kdybys tady tu sestavu radši napsal..

Reagovat
Losinho

Reagovat
kilobyte

Musíš počkat až se Sčasnýmu usadí kávová sedlina.

Reagovat
db18

Reagovat
PBLead

skoro čtyři hodiny, už by to mohl leaknout.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: V zápase Senica vs Slovan v základu dohromady 2 Slováci.

Reagovat
Greny

A brankář Žiliny si teď malém hodil míč při výhozu do vlastní branky

Reagovat
rufus

A navíc oba golmani, to je vtipný.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kilobyte

V bráně Senici byl Argentinec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Ještě mají dva na lavičce.

Reagovat
Kang & Kodos

Hlavně za Senici hrajou jenom 4 hráči z Evropy. Neni náhodou nějakej limit na hráče mimo EU?

Reagovat
kilobyte

Slovensko už je Asie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Greny

Poznar v základu?

Reagovat
andrew96

Rakovan - Holík, Buchta, Hlinka, Bačo, Bartošák - Čanturišvili, Jiráček, Podio, Džafić - Poznar.

Hlinka asi spíš v záloze, ale stejně zase očekávám hroznou kopanou.

Reagovat
Pablos

Dneska jasná výhra Sparty ...o tom snad není ani pochyb. Možná, ještě remíza, když se jim bude jó nedařit.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Pablos

Je to trošku schválně takhle napsaný, ale jinak si fakt myslím, že Sparta dneska neprohraje.

Reagovat
vaala

čím hůř sparta hraje, tím víc bodů má.. to je jak s mobilními tarify..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Tahle Sparta se dá porazit

Reagovat
Pablos

zatím mi to vychází

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě není konec …ale jo, tohle jsem nečekal.

Reagovat
Pablos

Opava, Bohemians ...tam to lítá koukám

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo stream na Slovácko?

Reagovat
Dru Zeree

V Bolce zatím řezničina

Reagovat
doshcz

Reagovat
kecipep

Tvl za tohle červená? Prostě odkopával balon zespoda a naproti se potkal s opavákem, žlutá a jedeme dál

Reagovat
kecipep

a teď si raději vymyslí faul Kadlece, než aby písknul jasnou penlatu. Dneska brečím jako klokan. Ale proč je sudí dnes takový řezník v zápase o ničem?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to sudí solidně řeže

Reagovat
doshcz

Antwi Rusák

Reagovat
Dru Zeree

Si nemůžu pomoci, ale ten Komličenko je hrozný simulant, třikrát sebou bouchl ve vápně a napotřetí mu to už pískl

Reagovat
doshcz

jojo, penalta za letmý dotyk břichem

Reagovat
Dru Zeree

Jako pochopím, když by mu lehce brnknul o patu, to člověk v běhu spadne hnedka, ale tohle

Reagovat
Greny

Kdyby aspoň dál tu penaltu

Reagovat
Blasphemer

Prokletí pokračuje... minulý kolo naloženo na gól Kozáka - neproměněná penalta; tohle kolo naloženo na Komličenka a zas.

Reagovat
Losinho

Tam bylo asi 1,8 ne?

Reagovat
oli9

Tak v Opavě je po zápase, no nevím za toto červenou...

Reagovat
Blasphemer

Stáňa musel bejt v ofsajdu, ne? Ani za gólmanem nebyl... navíc takhle ukrást spoluhráčovi gól.

Reagovat
Banikovec7

Nebyl, spíš jsem myslel že Janetzký předtím, ale taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je ten VAR do háje?? Slovácko mělo kopat už minule penaltu a teď po ruce domácího hráče taky!

Tak buď Var všude nebo nikde! Neregulérní liga!

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde ti, že kdyby nebylo nikde, byla by regulérnější?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň by všem měřili stejným metrem, když liga nemá na to aby bylo video všude tak ať to necpou jen na 3 zápasy

Reagovat
Hokaido

Eh... Jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Když se opraví jenom nějaké chyby, je to méně regulérní než když se neopraví žádná?

Reagovat
Hokaido

Jop. Všichni by měli mít stejný podmínky. A taky je blbost, aby o tom, ve kterých zápasech bude VAR, rozhodovala společnost vlastněná zetěm majitele Sparty.

A vem si, že v posledním kole bude hrát třeba Příbram s Karvinou o to, kdo půjde do baráže. Bez VARu, samozřejmě. Mít video na třech zápasech v kole je fakt úžasnej nápad.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale případné chyby v zápase Karviná-Příbram by nenapravilo, kdyby VAR nebyl nikde. Napraví aspoň chyby v zápase Sparty, Slavie a Plzně.

A tohle není konečný stav, samozřejmě je snaha použití videa rozšířit. Jarda Tvrdík už jedná

Reagovat
Losinho

Víc chyb = regulérnější liga?

A neměl by třeba všechny zápasy pískat jeden rozhodčí? A neměly by se hrát ve stejnej čas i den? Ať jsou ty podmínky teda stejný, co když někomu bude pršet?

Reagovat
Hokaido

Ok, tak si vezmi, čistě teoreticky, situaci, kdy hrajeme poslední kolo s váma o titul. My doma třeba se Slováckem a vy třeba s Karvinou, to je jedno. Přišlo by ti normální, kdyby se Kellner rozhodnul, že video bude jen na vašem zápase?

Taková možnost existuje a to je prostě úplně nepřípustný v roce 2019.

Reagovat
Losinho

Neexistuje, protože v nadstavbě bude všude.

A video nezvýhodňuje jeden tým. Platí pro oba.

Reagovat
kilobyte

A video je výhoda nebo nevýhoda?

Reagovat
mistr129

Bylo by to divný, ale ne regulérnější

Reagovat
kilobyte

Ještě bych zrušil rozhodčí, protože každý píská jinak. Pak to teprve bude regulérní.

Reagovat
Banikovec7

Pískal faul Kadlece při té hlavičce předtím ne? Takže penalta asi ne, navíc když mu to takto někdo zblízka kopne do ruky, se taky myslím nepíská.

Reagovat
Shevchenko

Ať jde Karviná do hajzlu s takovými výkony

Reagovat
doshcz

taky že jde

Reagovat
Dru Zeree

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
icka

Reagovat
Banikovec7

Doufám, že jim Baník neplánuje pomoct za 3 týdny

Reagovat
FCSL

Hadaščok

Reagovat
smazaný uživatel

Slovacko zatim pomerne sympatickej projev v desiti, jen me tam vytaci Kadlec jak tam po vsech i po spoluhracich furt rve

Reagovat
smazaný uživatel

..a obligatni Diky, Rusaku nesmi chybet

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
C-M@ster

Ani Csaplárova past z toho nebude

Reagovat
REPLIKATOR

Karviná + Dukla sestup pls

Reagovat
ZB 07

Reagovat
doshcz

tak a Bohemka se vystřílela na tři zápasy dopředu

Reagovat
Sir Ravealot

Fuu teď jsme utekli Csaplárovi z lopaty

Reagovat
Coutinho10

Bohemka slusnej valec

Reagovat
REPLIKATOR

VAR je nastartoval

Reagovat
Kaspar

asi po tech kontrolach konecne dostali zdravy maso tak jim to slape

Reagovat
ZB 07

V Bolce solidní fotbal, škoda, že jsou takový kopyta v zakončení.

Reagovat
doshcz

já měl radši tu podzimní Bolku s průměrem 15 gólů na zápas

Reagovat
ZB 07

Druhej poločas je otřesnej, dokonce i Komlichenko ztrácí formu.

Reagovat
kilobyte

Kdo by to byl na podzim řekl, že zápas Boleslavi s Příbramí by mohl skončit 0:0.

Reagovat
Pride

S takovou půjde Karviná dolů přímo. To je fakt škoda.

Reagovat
HorajzmAmmann

Krivak a Komlichenko kapitan ve fantasy

Reagovat
FCSL

Bolka hraje jako když nechce vyhrát, hroznej výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Sadilek si to pekne nasel zaslouzene

Reagovat
Greny

Jednou potřebuju aby Bolka vyhrala kvůli tiketu a ti dřevácích hrajou celej zápas proti desíti nedají penaltu deset rohu a skončí to beztak 0:0

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Banikovec7

Opava

Reagovat
doshcz

Slovacko pekne

Reagovat
smazaný uživatel

hezky pekne Slovacko, zas hezka akce

Reagovat
REPLIKATOR

Opava

Reagovat
smazaný uživatel

JAAAARDAAA DIIVIISS!!

Reagovat
HorajzmAmmann

Opava

Reagovat
FCSL

Nita - Chipciu, Štetina, Costa, Hanousek - Sáček, Frýdek - Dočkal, Kanga, Hložek - Tetteh

Za Plzen Pačinda základ

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, doufal jsem, ze bude hrat Plechaty

Reagovat
Hokaido

Jako ne že se Štetinou a Costou byste neměli šanci...

Reagovat
kilobyte

Nebo se bojí, že Štetina udělá z Chorýho chorýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sanci asi jo, ale s Plechatym by to bylo tutovy.

Reagovat
kilobyte

To bychom měli dva zápasy po sobě stejnou stoperskou dvojici. To by Zdenda nedovolil.

Reagovat
smazaný uživatel

Pacinda

Reagovat
smazaný uživatel

Hokaido, rufus a dolar mohou potvrdit, že sestavu jsem věděl správně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
rufus

Reagovat
Banikovec7

Jak to na něj vylil

Reagovat
Greny

Ten Ladra je dement za to bych ho normálně vystřídal toto nedat

Reagovat
Pyroman

Karlsson lavička, Štětina základ, Sáček křídlo. Neskutečný, Stramův generátor náhodnejch sestav pořád funguje evidentně.

Reagovat
smazaný uživatel

Sacek zadny kridlo nehraje..

Reagovat
Pyroman

Podle rozestavení na tw jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim co je tw, ale napravo bude Dockal.

Reagovat
Pyroman

Twitter. Dočkal je tam napsanej na středu, Sáček na kraji. Ono to je celkem jedno, Dočkal na křídle taky není velká výhra.

Reagovat
PBLead

Nita - Chipciu, Štetina, Costa, Hanousek - Sáček, Frýdek - Dočkal, Kanga, Hložek - Tetteh

Tzn. Dočkal bude spíš na křídle. Sáček jako doposud bude hrát klasické CM.

Reagovat
smazaný uživatel

Svedik neskutecne...cervena karta zaloznika...tak vystrida obrance za utocnika a hraje 3-4-2 a nakonec dali dve branky a otocka..to se mi libi, takove uvazovani

Reagovat
smazaný uživatel

Dík že si to zakrikl příště radši po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

S vysledkem to nema nic moc spolecneho. Libi se mi, ze "ma koule"

Reagovat
doshcz

chtel bych videt Svedika jak by se mu darilo v tymu kterej ma i nejakej rozpocet, zajimavej trener

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite ano, nepamatuji, ze by nekde zklamal

Reagovat
oli9

škoda že 3 body asi nebudou ale i tak je to Pan trenér

Reagovat
smazaný uživatel

Presne

Reagovat
oli9

90% trenérů by stáhlo jediného útočníka..dalo tam obránce a spoléhalo na to že co nejdýl udrží stav kdy se prohrává o jeden gol a nějakou náhodou by se z rohu vyrovnalo.....a reálně by to dopadlo asi tak 3:0 pro opavu

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosty souhlas..minimalne zaloznika aby mel 4beka...ale urcite jak rikas, mnoho by stahlo utocnika

Reagovat
Banikovec7

Ta Opava to je nejusimulovanější mužstvo ligy Co centr do vápna, to tam někdo skáče.

Reagovat
Greny

Konečně gól Bolka hlavně at vyhrají

Reagovat
oli9

na spartě se dnes bude také červenat

Reagovat
Coutinho10

Muris pojistka pro Bolku

Reagovat
Pride

Co to udělal ten Djuranovic? Někdy mi přijde, že být ligový fotbalista nemusí být zase tak těžké.

Reagovat
Coutinho10

Dukla mohla ještě vyhrát...šel sám a místo toho penalta pro Zlín

Reagovat
Coutinho10

Djuranovic fakt drevo

Reagovat
Banikovec7

Dukla v 95. nájezd na golmana a v 96. Zlín penalta

Reagovat
ZB 07

Fastaaaaav Dukla dolů už konečně

Reagovat
Kixi Syhimour

Dukla

Reagovat
smazaný uživatel

Mešanovič!

Reagovat
HorajzmAmmann

Diky Dukla

Reagovat
bobis21

a to ho jako security nevyhodila ze stadionu? K čemu tam teda jsou?

Reagovat
smazaný uživatel

Poznygól parádně, Dukla ať jde do druhý ligy. A Karviná mě docela zklamala, tam jsem nečekal, že to bude tak špatný. Tyhle dva týmy už se ode dna neodpoutaj, je to jenom o tom, kterej z nich si zahraje baráž. A Karviná s Duklou jsou schopný v baráži i prohrát

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraje baraz nahodou 14. tym?

Reagovat
smazaný uživatel

14. i 15.

Reagovat
Ross Geller

Joo. Sparťani se nebojí. Neuhnou v žádném souboji. Vyběhnou z kabiny ze dveří. Podají ruku soupeři. A pak s tím naším eS na triku. Provedou jasnou taktiku: Hoši nakopat jim zadky. A poslat domů zpátky. Ať vidí plzeňská partička. Co dokáže plná Letná a Spartička.

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak spatny.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

tak snaha se cení

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je mi Sparta proti srsti, tak sem zvedavej a celkem se tesim na to, jak dokaze Borek ve velkym zapase spolupracovat s Kangou. A jestli to bude fungovat obracene, jak se bude Kanga chovat...

Reagovat
oli9

Bořek odpadne fyzicky v 50. minutě

Reagovat
ACSMan

Jak se Kuba Brabec musí teď cítit? Asi jako syn feťák co jde ke svým rodičům domů, kde vyrůstal, za účelem je vykrást.

Reagovat
TrueCommunist

Wtf

Reagovat
Ross Geller

No hlavně místo sezení na lavičce v Turecku si vybral sezení na lavičce v Plzni. To si moc v kariéře nepolepšil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co je tohle za přirovnání?

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Hlozek 16let, to je takovy talent, ze hraje kazdy zapas zaklad?

Reagovat
smazaný uživatel

Je.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo

Reagovat
Ross Geller

Ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Man. City se vetsinou nezajima o drevaky

Reagovat
smazaný uživatel

Ok...ale akademie je akademie...mame golmana v MU a taky z nej nemusi nic byt

Reagovat
PlackaSKS

win win zápas. budto sparta plzen obere a můžeme zvýšit náskok nebo prohraje sparta, což je vždy dobrý pocit. samozřejmě ideální remíza, ale nějak jí dnes nevěřim.

Reagovat
KingMaster13

Remíza by byla ideální

Reagovat
Berbatov9

Pletu se nebo jsi tu vyblil na podzim na chlup stejnej příspěvek?

Reagovat
PlackaSKS

no... vůbec bych se nedivil ale dost piju, takže si nepamatuju ani co bylo včera večer...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Poznar to hezky prifilmoval, penalta v 95. minute za nic

Reagovat
off-olda

Stream?

Reagovat
off-olda

Dík, už mám.

Reagovat
Stannis Baratheon

odkaz plz

Reagovat
off-olda
Reagovat
Stannis Baratheon

díkes

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, někdo stream nebo acestream na spartu?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Neon

youtube, orindz

Reagovat
Posledni Kovboj

Stetina = jistota zabavy

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň vyhraje 2-0

Reagovat
doshcz

*1-0

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=RDqAgc8_vxU

Youtube stream nejlepší kvalita na ytb

Reagovat
shitcool

pecka, díky

Reagovat
justcall

Reagovat
Posledni Kovboj

Zda se mi to nebo se Kanga mota na hrotu?

Reagovat
Sosi

Pelcaku zblaznil ses???

Reagovat
Ross Geller

Řezník se v noci nevyspal, že si hned na začátku ustlal na trávníku?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlozek uplne zbytecne takhle zrakvi hrace

Reagovat
Stannis Baratheon

Vrah Hložek

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tetteh Bebí.

Reagovat
Posledni Kovboj

Dobry, Tetteh uz umira, vsechno pri starym

Reagovat
Neon

To zas bude souboj kriplů

Reagovat
andrew96

Tak ale jestli se Tetteh zraní i při takové banalitě...

Reagovat
mistr129

Jooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doshcz

ADAM A KANGA BEST BROS EVER

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooool Hložeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek

Reagovat
Ross Geller

Gooooooooooooooooool Adam Hložeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek

Reagovat
Stannis Baratheon

Ty vole, komentátor se odbavil

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

:DDDDDDDDDD

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne Hlozek. A dobre nam tak. Nechapu proc tam dal Reznika, kdyz Havel hral celou dobu dobre.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

protoze Vrba veri ve velkejch zapasech svejm starejm znamejm, to sis jeste nestih vsimnout?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To spartanstvi je z tech komentatoru citit na sto honu

Reagovat
smazaný uživatel

zaslouženě plzeň ani neměla balon

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to dopadá když si já vsadím

Reagovat
smazaný uživatel

tvl Hlozek, to je pribeh Plzen byla ale v deseti v ten moment ne?

Reagovat
Neon

Řezník tam byl, Hložek si na něm ustlal po té hlavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

uz to vidim

Reagovat
smazaný uživatel

tak Reznik tam byl, ale kdo vi jak ho to limitovalo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hovno, to zraneni nehralo zadnou roli. Proste je Reznik traged.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
exse

Reagovat
off-olda

V 16 letech dát gól Plzni. To prostě chceš.

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek je génius, zranit protihráče a pak díky tomu dát gól

Reagovat
smazaný uživatel

Ted jasna zluta pro Kangu!

Reagovat
bobis21

Limberského faul byl teda mnohem jasnější než to co písknul na druhé straně ...

Reagovat
smazaný uživatel

To urcite

Reagovat
Neon

Reagovat
Posledni Kovboj

Dotkl uz se Chory balonu?

Reagovat
doshcz

rukou

Reagovat
exse

Zrovna teď s ním i dribloval.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

po dlouhý době se na to dá dívat

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga uz mel bejt venku..

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se nemas cemu smat. Prvni jeho faul byl umyslny zastaveni protiutoku. To je autmaticka zluta karta.

Reagovat
off-olda

Tak výmluva by byla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Za dve zlute a ta stejne jeste padne

Reagovat
smazaný uživatel

to spíše lžimberský

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu pískání na Limbu, ale proč pískaj i na Hrušku?

Reagovat
smazaný uživatel

Chorý je strašnej sráč

Reagovat
smazaný uživatel

vysokej je , ale je to takvoej dino koller bez techniky

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hovno. Techniku ma lespi jak Koller. Jediny co mu chybi ke Kollerovi je tvrdost a zkusenosti. Zatim je to spis takovej srac v soubojich. Coz je skoda s jeho postavou.

Reagovat
smazaný uživatel

techniku lepší než dino

Reagovat
smazaný uživatel

koller měl techniku úpe jinde

Reagovat
icka

Reagovat
Posledni Kovboj

Kanga nedohraje

Reagovat
smazaný uživatel

Protože ho vystřídá Karlsson

Reagovat
andrew96

Kanga Jeho karty fakt chyběly.

Reagovat
smazaný uživatel

za chvíli hraje sparta se slávii musí se co nejrychleji vykartovat. Na ramose

Reagovat
Greny

ted ten zaber na Vrbu .. nechtel bych byt o prestavce v kabine

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Taky je otázka co jim naordinoval. Proč nepresujou obránce, když se obecně ví, že má Sparta problémy s rozehravkou od stoperů?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Protože ti důchodci by to neuhrali.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj Chory, Kovarik, Kayamba, Pacinda, Hroso a Prochazka (to jest hrci kteri by meli presovat), jsou vylozene duchodci.

Reagovat
smazaný uživatel

Chipciu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ščasný neskutečnej ubrečenec

Reagovat
smazaný uživatel

krásný transparent sparty. Proti tomu aby z letné vznikl nákupák

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně přísnej offside, spíš nebyl

Reagovat
Greny

proč ten Pačinda neprihral?

Reagovat
smazaný uživatel

Mel prihrat hned, CHory tam byl uplne sam..

Reagovat
Greny

však jo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty komentátoři jsouu teda hrozný koukám poprvé na o2 a ona je snad platí sparta ne?

Reagovat
Greny

to je takova klasika .. plus Dočkal

Reagovat
bobis21

dneska se mi teda zatím nic takového nezdá

Reagovat
Greny

tak pokud to sleduje poprve tak mu to prijit muze ..

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Homolka je hroznej píčus.

Reagovat
smazaný uživatel

vypni si je a poslouchej pouze ochozy. Co taky čekat od amatéru z prahy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Messy<3

Snad Kangu Zdenda včas vystřídá, než stihne zase někoho zprasit.

Reagovat
doshcz

nejlepsi na hristi

Reagovat
Messy<3

To vůbec nerozporuju, jen tu redku je schopnej bez problému dostat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Pačinda

Reagovat
mistr129

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

jasná, není o čem....

Reagovat
andrew96

Jako sorry, ale to je normálně O2 Sparta TV.

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
smazaný uživatel

to si vypni komentátory a poslouchej jenom zvuk tribun

Reagovat
andrew96

Zase myslím na děti.

Reagovat
C-M@ster

Pokaždé. Naprostí čuráci. Ten s nakřáplejším hlasem má podle mě na sobě dres Dočkala.

Reagovat
dondinho

Reagovat
lichna.

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Banikovec7

Spíš Dočkal TV.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Pačinda

Reagovat
ZB 07

Pačinda retard

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

KANGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna...

Reagovat
Ross Geller

Jak vznikla ta penalta? Já se byl vysrat, tak jsem to prošvihl.

Reagovat
Neon

Odražený míč po rohu, Pačinda se nechal předskočit Sáčkem.

Reagovat
Ross Geller

Díky.

Reagovat
lichna.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Greny

ted zrejme slavi i na Slavii

Reagovat
bobis21

opakovat, Hruška nebyl na čáře

Reagovat
smazaný uživatel

Tak víme co Kanga bude dělat po zápase po té oslavě

Reagovat
KingMaster13

Jasná ale teda O2 tv se mi začíná hnusit víc a víc fotbalovej Barrandov

Reagovat
Greny

ten Homolka komentuje snad vsechno a vsechno jak pičus

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
KingMaster13

Jo ale z tý Sparty tam všichni stříkají Neříkám, že hrají špatně ale ještě začátkem ledna se Zdenda lynčoval

Reagovat
smazaný uživatel

me treba vyhovuje uz od ES komentovani skoku

Reagovat
andrew96

Přitom na Eurosportu jsem ho měl hodně rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vypni si je radím to všem

Reagovat
KingMaster13

udělám to ale sere mě to Já docela rád poslouchám komentátory, klidně i Vlastu s Kozohorským, Karochem aspol ale na komentování mi vadí 1 věc a to vystříkanost z jednoho klubu

Reagovat
smazaný uživatel

no to je to mě třeba takovej karoch aspoň pobavil jakej kokot to je. Komentátoři O2 jsou kokoti navíc beze srandy

Reagovat
KingMaster13

Asi tak, na ČT to jsou kokoti ale alespoň vtipný kokoti Vždyť když Vlasta začne rozebírat co dělají manželky fotbalistů, to je prostě geniální A já mám i rád takovýhle píčovinky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to nedela vlasta ale stepan...

Reagovat
smazaný uživatel

*vyprcanci

Reagovat
Greny

a jak to mam udelat?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

snad uz je nenapadne nekdy Kangu posadit, dneska je neskutecnej

Reagovat
aither

Tu vystříkanost komentátorů o2 z Dočkala fakt nedávám

Reagovat
smazaný uživatel

To se fakt neda. Borek jen dostane balon do nohy a oni uz strikaji..

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Dočkal dneska podle nich už zařídil dva góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Já tohle taky už nedávám

Reagovat
smazaný uživatel

vypněte si je

Reagovat
Banikovec7

Mi přijde, že jim snad Dočkal před zápasem navlíkal i dresy a vázal kopačky.

Reagovat
smazaný uživatel

to spíš oni mu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

česká intergalaktická stár z daleké soustavy USAČÍNA

Reagovat
smazaný uživatel

Misto aby prihral na Choryho a byl za hrdinu, tak udelal penaltu

Reagovat
doshcz

trochu se bojim jak budem branit az polevime v tom tlaku, coz pride brzo

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Až teď Plzeň nalezla na jejich obránce

Reagovat
Neon

Dostal Pačinda žlutou? Nebo už neplatí penalta=žlutá? Asi lepší, kdyby ne, na žlutou to zas nebylo, jen měl smůlu, že to bylo ve vápně.

Reagovat
frankiefcb

Cože penalta=žlutá to jsi vzal kde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

uz vidim jak se z Kangy zas stane za chvili psanec az dostane druhou zlutou

Reagovat
Messy<3

Reagovat
PlackaSKS

pačinda je genius první dobrý zápas sparty a klasika od plzně, která nás sice přejela rozdílem třídy, ale jinak hraje ligovej průměr..

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeňská éra byla zajímavá, ale spěje ke konci

Reagovat
PlackaSKS

nevadilo by to

Reagovat
smazaný uživatel

Ale taky jak dlouho už se to říká.

Reagovat
PlackaSKS

a k tomu i celkem dobře doplnili kádr no... asi to nebude tak horký

Reagovat
nani92

hráči zo slovenskej ligy sa vždy vypaltia

Reagovat
ZB 07

Co to je za kretény? Házet pyro mezi normály?

Reagovat
Ross Geller

No jo zase dementní plzensti fans...

Reagovat
davios

Hele mám možná blbý dotaz, ale jak to, že Štětina hraje, když v minulém kole dostal červenou, za dvě žluté není žádná stopka? Jen za přímou červenou?

Reagovat
smazaný uživatel

minule ji nedostal

Reagovat
mistr129

V minulým kole červenou nedostal

Reagovat
nani92

minule kolo Stetina nehral

Reagovat
pingla

jsi ožratý? však minule v Liberci nehrál

Reagovat
davios

Aha já koukal na sofascore a tam se mi ukázaly jen odehrané zápasy a jako poslední měl zápas s Baníkem, tak mi nedošlo, že mezi tím bylo ještě jedno kolo...

Reagovat
doshcz

kkti to hazej mezi deti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

snad se nikomu nic nestalo, jako kdyz Slavia hrala v Plzni tam to odnesl malej kluk popaleninou

Reagovat
smazaný uživatel

co to tam ty kmeny zkousej

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

za to co tam ty dementi ted předvádej bych je regulérně zavíral

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
mistr129

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
doshcz

Reagovat
icka

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Boze to jsou ukrutny curaci

Reagovat
nani92

SKURVENA PLZEN

Reagovat
andrew96

Plzeň intellectuals.

Reagovat
Greny

ShowMan : Jak to mam vypnout ?

Reagovat
smazaný uživatel

máš to vedle zvuku bez komentáře jak máš kvalitu vybíráš tam to máš

Reagovat
Greny

jo uz to vidim :) dík

Reagovat
smazaný uživatel

Toto se na nasem stadionu nedeje

Reagovat
smazaný uživatel

jj slavisti to delaji jen na vyjezdech...hovada jsou vsude. Jen Dukla ma slusne fanousky, myslim tim vsechny 3

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na duklu chodi par fanousku

Reagovat
bobis21

beztak chtějí kontumaci, protože se bojí že to skončí hůř než těch 3:0 každopádně škoda že policie ty kretény co to hážou mezi lidi nechytne ...

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
doshcz

Tetteh je proste smesnej hrac

Reagovat
PhilipS

?

Reagovat
doshcz

jeho pohyb a ty bolestny grimasy sou strasne zabavny proste

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hm, od Vrby docela prokauč. Asi neviděl zápas Sparty s Libercem minulý kolo.

Reagovat
Greny

Jestli se rika ze Chorý je ubrecenej .. tak nevim co je Tetteh

Reagovat
ACSMan

To jsou buzny ta Plzeň

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Homolko, už drž hubu. To se nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nepomáhej plzni

Reagovat
smazaný uživatel

Hlozek ma na 16 let nakop jako prase

Reagovat
Pablos

taky jsem čuměl, že jí docela pustil na jeho věk

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Limberský nic? Video nic?

Reagovat
doshcz

Limberskej už mohl mit taky dve zluty tak nebrecte

Reagovat
smazaný uživatel

ten už tak 4

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Tvl Limberský mrdka jedna a bez žlutý

Reagovat
bobis21

tohle bylo klidně i na červenou. Nechápu že to hovado ještě nemá kartu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek do repre. Lepší křídlo fakt nemáme.

Reagovat
smazaný uživatel

zase klid

Reagovat
smazaný uživatel

Masopust? Zmrhal?

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Další návrhy prosím

Reagovat
doshcz

Reagovat
Blasphemer

Egon Vůch

Reagovat
Hokaido

Sory, moc Slavii nesleduji.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
icka

Reagovat
exse

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ve Spartě nemáte?

Reagovat
david_villa7

Reagovat
HorajzmAmmann

Proc ne... pokud to bude predvadet az do konce sezony...

Reagovat
HorajzmAmmann

Ale nejdriv at tahne lvicata

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel tam s ním hraje dalších 10 hráčů

Reagovat
doshcz

Trmal, Drchal, Král, Sadílek..já vidím nadějný kluky

Reagovat
smazaný uživatel

Matoušek, Janošek, Žitný, Drchal... teď je jich tam skutečně dost..

Reagovat
doshcz

a Plechatý to bude jistit zezadu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale proč ne... Chaluše vedle něj a mohlo by to fungovat. Zvlášť když před nimi budou Král se Sadílkem.

Reagovat
Venny

Černý bude taky ještě patřit do U21

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude. Teď by ještě patřil, ale od startu nové kvalifikace už ne.

Reagovat
Venny

Bude. Nová kvalifikace začíná 6. září, on má narozeniny 17. října

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom ale nezáleží. Nemůžou hrát starší hráči než ročníku 98

Reagovat
Venny

Aha, já myslel, že to je podle narozenin, tak to sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Abych nezapoměl na Vaníčka, poslední zápasy podává vynijající výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

skvelej je

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
bobis21

Chtěl jsem oponovat, že 16 je fakt málo na repre, ale nemohl jsem přijít na návrh, koho na křídlo vzít místo něj... Radši tohle než tam cpát Jankta a divit se že tam hraje hůř než uprostřed...

Reagovat
smazaný uživatel

Klidne do repre. Jediny co me na nem sere je, ze vypada brutalne namachrovane.

Reagovat
mistr129

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Sosi

Kdo jiny by mel uspesne zvladnout Csaplarovu past nez Vrba...

Reagovat
off-olda

Csaplár?

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co třeba Csaplár?

Reagovat
C-M@ster

Ten z ní má právě strach.

Reagovat
smazaný uživatel

největší borec

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Parádní poločas, k ničemu jsme je nepustili

Reagovat
elChe

Sparta dobrý, příští sezónu půjde mezi oblíbené týmy....ale jenom vedlejší zatím...

Reagovat
smazaný uživatel

Prijde mi, ze jsme na Spartu naprosto nepripraveny. Druhej polocas uz bude urcite lepsi a jeste otocime. Ale tohle se nesmi stavat.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Pačinda - hned bych se Vrby zeptal, jestli to od něj byl dobrý tah ho nasadit.

Reagovat
smazaný uživatel

Strašlivý výkon Plzně a ještě strašlivější Vrba. Nasazení nerozehraného Řezníka zrovna proti Spartě bych čekal tak možná od trenéra žáčků, tah s Pačindou byl taky "zlatý"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Sparta lepší ve všem a zaslouženě vede 2:0. Frýdek měl jednoznačně dostat žlutou za šlapák a Limberský nejspíš za ten zákrok taky. Sice to mrzí, ale aspoň nedostáváme góly z vycucaný nebo nasimulovaný penalty jako se Slavií.

Reagovat
stas87

a Limberský nejspíš za ten zákrok taky.

Ty si fakt strateny pripad. Za co ine by sa mala dat zlta ked nie za to, co urobil Limbersky?

Reagovat
smazaný uživatel

Co udelal?

Reagovat
smazaný uživatel

Pustil jsem si to znova a je fakt, že ho vzal zezadu dost, takže minimálně žlutá jo. Blbý je, že se za takovej zákrok žlutá dává tak v třetině případů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Limberský mohl už bejt taky klidně venku.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga klasicky maže hejtry Ale Plzeň je doslova na ručník

Reagovat
Sosi

Takze pristi kolo bude sedet

Reagovat
Ross Geller

Je někde možnost pustit si ten penaltový zákrok? Mě chytlo zrovna sraní, tak jsem to neviděl. Zkoušel jsem na isport.cz, ale tam to patří k placenému obsahu.

Reagovat
C-M@ster

Na tom youtube se to dá normálně přetočit zpátky: https://youtu.be/RDqAgc8_vxU

A změň si nickname

Reagovat
Ross Geller

Velké díky!

Reagovat
$$CaptainKokotko

Normální lidi serou a dívají se na fotbal zároveň.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

I ti na stadionu?

Reagovat
doshcz

ti nejvíc, třeba v kotli Plzně

Reagovat
Sir Ravealot

Tam si každej nosí svůj květináč

Reagovat
andrew96

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Nuno čomes

Co ten Vrba? Postavim staré psy, které každý fyzicky přejede. Na titul to není ani nahodou.

Reagovat
ZB 07

Plzeň otřesná, podle mě ještě tak dva dostanou.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Hokaido

Strasne se to ve mě pere. Na jednu stranu jsem rád, že hrajeme takhle. Na druhou mě prostě Ščasný strašně mrda.

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek snad do U21

Reagovat
smazaný uživatel

V nominaci U19 není. Ale taky ještě může jít do U17

Reagovat
Posledni Kovboj

chipsju

Reagovat
FCSL

Chipsy

Reagovat
rufus

Hložek naprosto vynikající.

Reagovat
Neon

Těžko může Plzeň tahat míč po levé straně, když ho nemá vůbec na kopačkách.

Reagovat
Stannis Baratheon

Cítím ve vzduchu obrat

Reagovat
smazaný uživatel

Kovárna

Reagovat
doshcz

to je vůl

Reagovat
smazaný uživatel

Tetteh

Reagovat
Greny

takovej námaz a Tetteh

Reagovat
salm0n

Tetteh Kdyby to aspoň pak přihrál Kangovi

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
smazaný uživatel

Prochazka dneska prisernej. A to i bez tohohle kiksu.

Reagovat
david_villa7

Sáček hraje výborně dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Pane Homolko, když to řeknete na O2 TV, nemusíte to opakovat tady v diskuzi.

Reagovat
doshcz

vsadim se o cokoliv ze na druhy strane by to nezastavil

Reagovat
Neon

A Hruška si toho míče nevšiml?

Reagovat
Greny

a co by s nim mel delat?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Chorý nemá ani na Podbrezovu jak si ho namazal costa

Reagovat
Posledni Kovboj

Costik <3

Reagovat
shitcool

Ten komentátor vidí hodně rudě teda, to se skoro nedá poslouchat

Reagovat
Neon

Spíš nejde říct nic pozitivního o hře Plzně.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tetteh

Reagovat
Greny

jak malem brecel a pak za pulvterinky v pohode

Reagovat
Greny

Tetteh

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Tetteh to je plačka.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

....,,Hubník a jeho lokýtek,, ...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Vrba Nechce vystřídat Pačindu, aby nepriznal chybu.

Reagovat
doshcz

no když si vzpomenu co sem dělal já v 16...

Reagovat
ZB 07

Tohle se dává

Reagovat
Posledni Kovboj

Horava misto Kayamby

Reagovat
Greny

Pačinda na kraj

Reagovat
Posledni Kovboj

no tomu rozumim, ale Pacinda je ten co mel jit dolu

Reagovat
Greny

to mozna ano, ale treba komentatori si ale mysli ze ted budou hrat na ctyri stredaky

Reagovat
Posledni Kovboj

ty dva strejdomrdy se snazim vytesnovat, co mi sily stacej

Reagovat
C-M@ster

Málem dal gól

Reagovat
Posledni Kovboj

k

Reagovat
Greny

komentator si mysli .. ja si myslim ze Pačinda umí hrát i zkraje

Reagovat
smazaný uživatel

Hořava rovnou měl dát gól.

Reagovat
Pinturicchio

Sparta , udržet, přidat.

Reagovat
dondinho

Hložek se toho teda nebojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tetteh/Kanga dolu, Karlsson/Drchal nahoru

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty to komentujou, jak kdyby hrál naroďák

Reagovat
Greny

vsak hrajou Rumuni

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
forma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

to není vyprodáno ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

tak hlasil 16 000 kolik je kapacita?

Reagovat
smazaný uživatel

nevim kolik je presna kapacita, ale je vyprodano

Reagovat
smazaný uživatel

Chory je chory

Reagovat
smazaný uživatel

kmeny hucej na Kangu

Reagovat
smazaný uživatel

DEJTE JIM BURA

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

demolice

Reagovat
doshcz

Sacek hodne zaslouzene

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Neon

Teď je dobře uspali. A Sáček krásně.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Sáááááááááááááááčeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek

Reagovat
smazaný uživatel

Sackovi to preju, skoda ze se nam ho nepodarilo koupit, kdyz na nej Sparta srala.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Je výbornej.

Reagovat
Ross Geller

Goooooooooooooooool Michal Sáčeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak snad si aspoň vychutnaj Vrbu v pozápasovým rozhovoru. Ale Sobišek se ho bude určitě bát.

Reagovat
doshcz

kéž by mu dal Vrba pěstí

Reagovat
dondinho

Bača si tam mumlá do ovaru už od 10.minuty :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Hanousek lítá sem tam, je všude

Reagovat
smazaný uživatel

jak sem ho strasne hejtoval po prestupu, tak musim rict, ze mi slusne zavira zatim hubu

Reagovat
JeséRodriguez

mě taky, dneska byl skvělej

Reagovat
FC Porto FC

Proč všichni psali jak Hanousek je nepochopitelnejnl kauf a že je nekopa a jen běžec . Dneska vidím že ty jeho neúnavný sprinty bohatě stačí

Reagovat
forma

To říkali lidi co ho viděli hrát jednou za JBC.

Reagovat
Berbatov9

Vetral to neunavne jen co je pravda, dozadu dobry ale jak ma neco tvorit a nedejboze pod tlakem tak z toho byl vzdycky trefenej prvni protihrac ... je to strasne zvlastni hrac porad u me prevlada nazor ze tohle neni posila a hrac hodnej zakladni sestavy sparty ale na druhou stranu jak rikas piluje toPrahy nahoru dolu a svoje si odbranil, lepsi nez Civic rozhodne

Reagovat
Ross Geller

Drchal si nezahraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle Sparta se nám líbí Plzeň přijela na Matejskou

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne

Reagovat
Greny

nemá druhou ?

Reagovat
Greny

tak ne.. nevim proč myslel jsem si ze dostal v prvni pulce tam za to rozcilovani

Reagovat
smazaný uživatel

uz neunasej

Reagovat
C-M@ster

Půl minuty předtím tam bylo to samý ze strany Sparty, akorát se to neodpískalo.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Sáček mi dlouhodobě přijde jako nejpodceňovanější hráč ve Spartě.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
off-olda

Kokůtek Chorý

Reagovat
Greny

jsem zvedavej kdo ten debakl odsere z Plzne : tipuju ze Kayamba a Hruška ..

Reagovat
smazaný uživatel

Hruska tezko. Odnese to Pacinda a Chory.

Reagovat
ZB 07

Slušný pyro

Reagovat
smazaný uživatel

žádný píčoviny s házením na hřiště, super

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Nejmladší střelec v historii ligy

Reagovat
Kaspar

Vrba na Sobiska po prvni otazce https://youtu.be/50jEUeZRQ0Q?t=71

Reagovat
smazaný uživatel

Boze to jsou curaci. Zlejte to vodou, zmlatte to tam obuskama. Boze jak ja nenavidim takovyhle debily.

Reagovat
mistr129

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Fakt

Reagovat
Greny

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Hokaido

Co se vlastně stalo?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
frankiefcb

Delobuchy jsou zlo. Ale ať si to vyhlédnou po zápase, když už. Tak je to zbytečně vyhrocené zase to schytaji ti co se na tom nepodíleli.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas bohužel kdyby tohle udělali tak jsou všichni od cajtů za žalářem při zákonech co máme .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
valloire

byl jsi tam?

Reagovat
off-olda

Ten plzeňský zoufalec...

Reagovat
Greny

má pisknout konec

Reagovat
doshcz

Pechanec to nevzdává, time out pro Plzen

Reagovat
salm0n

božeee už to dohrajte... bylo něco na hříšti?

Reagovat
HorajzmAmmann

Nezvládají no...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Fanoušci úspěchu...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hrajte do prdele.

Reagovat
Ross Geller

Těm co házely ty dělobuchy, tak zakázat doživotně vstup na fotbalové stadiony.

Reagovat
Ross Geller

*házeli

Reagovat
bobis21

on je ale problém v tom, že ty kretény téměř nikdy nechytí ...

Reagovat
Ross Geller

Šak na stadionu jsou kamery. Tak to nějak musí jít né? Proč v Anglii si tohle nikdo nedovolí?

Reagovat
bobis21

kamery sice jsou, ale k čemu ti je že víš jak vypadá, když nemáš jméno ani nic podobného? Jedině každého teď v sektoru vyfotit a vzít údaje, bez toho podle mě nedohledáš.

Reagovat
kilobyte

Tak mohli by si na ně počkat na dalším zápase s fotkami.

Reagovat
bobis21

nápad pěkný, ale myslím že by od PČR přišel argument ve stylu "na to nemáme kapacity" ...

Reagovat
frankiefcb

Nedělej si iluze policajti vědí moc dobře kdo je kdo. Stačil výjezd předminuly rok na Znojmo. Kdy jsme museli jít kordonem policajtů a každého zvlášť si nás nataceli plus si natáčeli občánků. Opozornuji že to bylo před zápasem

Reagovat
smazaný uživatel

Zase ta Anglie.

Reagovat
Sosi

Jak by to bylo s Hlozkovym golem v pripade kontumace?

Reagovat
smazaný uživatel

Kontumujte to.

Reagovat
Greny

mohl by mam oba gol

Reagovat
Greny

ok vyklidit sektor .. ale proč se to nedela pravidelne?

Reagovat
HorajzmAmmann

Vyklidit sektor chacharu, kdy je 1/3 u těch masivních výjezdu do Prahy pod vlivem je sebevražda

Reagovat
Greny

ono je prdel ze se to deje na Sparte, kdyz jejich fans delaji problemy pri kazdym vyjezdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

No hlavně mi docela poslední dobou sekame latinu. Plus tlak našich ultras na prohibici dělá svoje. Očekávám že na Slavii to bude cajk

Reagovat
HorajzmAmmann

Já si dlouho nepamatuju nějakou píčovinu od nás...

Reagovat
frankiefcb

Naposledy snad s opavou???

Reagovat
HorajzmAmmann

V Opavě jsem ani jednou nebyl a doma si nic nepamatuju. Možná Slovácko venku...?

Reagovat
mistr129

Nevím co konkrétně se tam dělo, ale podle mě není moc běžný házet dělobuchy do vedlejšího sektoru

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Fans plzně se opět ukazují

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Vyklidit sektor tak na ty zmrdy

Reagovat
Blasphemer

Co se děje? Serte písmena pls.

Reagovat
doshcz

posílaj vás na bus

Reagovat
Blasphemer

A proč? Je to alespoň adekvátní nebo vymejšlí píčoviny?

Reagovat
doshcz

zraněný fans ve vašim kotly

Reagovat
doshcz

a nebo mezi normál fans no

Reagovat
bobis21

tak pokud tím jak házeli pyro na okolní sektory někoho zranili, je to oprávněné ...

Reagovat
Blasphemer

Nevim no, mě se Spartou doma přistál dělobuch pod koulema a kelímek chcanek nad hlavou a nikdo jejich sektor nevyklízel.

Reagovat
doshcz

ale ty nejsi clovek, ty jsi diskuter

Reagovat
Blasphemer

Příště si vezmu rozlišovák, aby věděli že jsem vážený člen komunity EF a tohle si nemůžou dovoli

Reagovat
bobis21

v tom případě je ale problém že tehdy nebyl, ne že dnes je ...

Reagovat
forma

Reagovat
mistr129

To tam leze typek po plotě a policajti o něm neví nebo co?

Reagovat
KingMaster13

Tak tohle jsem ještě nikde neviděl Aby je poslali domů a to zápasy se Spartou občas byli podobně vyhrocený

Reagovat
Greny

jako je to divný řešení ... bude prdel az se to nekdy stane ve dvacate minute

Reagovat
KingMaster13

Já si to hlavně neumím představit třeba při derby, tohle udělat Sparťanům tak jsou to jatka a naši by to asi takhle v klidu taky nevzali

Reagovat
smazaný uživatel

o jako můžou udělat vymlátit je nemůžou pač cajti nemůžou udělat nic

Reagovat
frankiefcb

A proč by je mlátili doprdele

Reagovat
smazaný uživatel

Jak proc? Protoze jsou to curaci co mohli zranit normaly?

Reagovat
frankiefcb

Ti co to házeli mezi normální lidi jsou na kriminál. To nerozporuji, ale policie tu doprdele není od toho aby někoho mlátila nedejboze dav, kdy 90 procent za to nemůže. Protože ti curaci jsou totiž většinou ti největší hrdinové co se pak někde schovají.

Reagovat
Coutinho10

taky asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Na Slovensku se to děje běžně třeba

Reagovat
kilobyte

Kde jsou ty kurvy plzeňský?

Reagovat
KingMaster13

v tramvaji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

přesněji v buse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

ten sudí je hroznej idiot, jsou tam těžkooděnci, dělobuchy dávno odházený, nehrozí nebezpečí a takto zdržují ostatní fanoušky, kteří nastihnou vlaky, busy....

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Ross Geller

Ale sudí s tím nic neudělá, tohle nařídila Policie.

Reagovat
bobis21

neřeš, je to jen Liquid ...

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Reagovat
Mass

Vždyť právě vlak stihnou, když jdou domů dřív.

Reagovat
Liquid

myslím třeba ty Sparťany a neutrály co tam jsou třeba někde od Šumperka, Velkýho Meziříčí, Znojma....

Reagovat
Mass

Měl bys mít starost o ty lidi, na který hodili ty dělobuchy místo toho, jestli přijdou ty dva sparťani ze Šumperka pozdě na vlak.

Reagovat
Liquid

Takto pozdě to je o stihnutí posledního spoje třebas přes celou republiku, kotel Plzně byl "obehnaný plotem", čím nebezpečno to bylo pro hráče na ploše a pro pohled na hru pro ostatní sektory ?? Že se najednou nemohlo hrát ?

Reagovat
Mass

Protože házeli dělobuchy do ostatních sektorů (i na děti). Chápeš to nebo seš retardovanej?

Reagovat
Liquid

Dělobuchy byly už odházený, nebo jim pořadatelé povolili 20 kousků ?

Reagovat
valloire

tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych to ukoncil a dohral to treba za mesic.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasim s tim co dělali někteří jedinci z řad fanoušků Plzně, ale pevně doufam, že při stejnym řádění fanoušků Sparty kdekoliv, jim udělají to stejný.

Reagovat
KingMaster13

Poprvé snad s tebou souhlasím, jezdím na ně pravidelně do Teplic a tam vždy dělají hroznej bordel a docela i normální lidi na tribuně mezi Tepličákama

Reagovat
smazaný uživatel

na koho jezdíš do Teplic?

Reagovat
KingMaster13

na Spartu Já tam jezdím docela často i na slabší týmy, když se to nekreje se zápasy SKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Natvrdo, ty plzeňští hovada, co házejí to pyro na tribunu děti, jsou rádi, že je vytlaci do busu. To je na basu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nebudem si nic nalhavat, protoze to same u nas delala Slavie i Sparta..

Reagovat
Liquid

A není chyba ve sparťanských pořadatelích, kteří jim ty dělobuchy povolí ??

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo jim nic nedovolil. To že si je strčej až do tenkýho střeva pořadatel neovlivní.

Reagovat
Sosi

Tak demence je i to dat detsky sektor vedle hostu

Reagovat
forma

Reagovat
valloire

rodiny s dětma to je nejvíc

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom nejvíc? Zraněná 6tileta holka je ok?

Reagovat
valloire

Ne, neni, ale vy jste světlice házeli taky a taky u nás byli děti.

Reagovat
icka

Reagovat
valloire

čemu se tlemíš? byls tam snad

Reagovat
dest1l

mozna ty hrubce

Reagovat
C-M@ster

Nojo, děti nepříjdou

Reagovat
PlackaSKS

vidláci přijeli do velkoměsta no. na někoho je to zkrátka moc

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ze ja si pamatuju pred dvema tejdnama, jak na nas hazeli vase hovada piva a snazili se i prohodit svetlici.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
PlackaSKS

tam zase lidi z velkoměsta nezvládli čerstvej vzduch

Reagovat
forma

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
valloire

Reagovat
Pride

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Reagovat
Greny

ja teda zrovna zde cetl ze v Plzni jste delali neco podobneho

Reagovat
PlackaSKS

tyhle podlidi najdeš všude. to nic neměni na tom, že se můžu dneska vysmát jedný vesnici než zejtra dostaneme na prdel od jiný

Reagovat
mistr129

Reagovat
valloire

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Kontumačně 3:0 a je vyřešeno

Reagovat
smazaný uživatel

Nedostatečná pořadateslká služba, kontumačně 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Limberský už šel s fans spolu do autobusu

Reagovat
smazaný uživatel

Lžimberský šel řídit ten autobus proto 9 hráčů

Reagovat
Ross Geller

Pískání na Lžimberského

Reagovat
smazaný uživatel

Duo Kanga - Dočkal kvalitní výkon od Sparty..

Reagovat
smazaný uživatel

kovařík chtěl stihnout autobus

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim, tohle byl faul?

Reagovat
bobis21

dokonce bych řekl že dva fauly (ten Kovaříkův byl ten menší z nich podle mě)

Reagovat
Greny

jo i zlutej ale pro Kangu

Reagovat
hawk

Tak hlavní problém byl ten, že ty dělobuchy házeli mezi běžný fanoušky. I ty největší hovada ze Sparty nebo Baníku to hází na hřiště a ne do jinejch sektorů. Holt hovada bez ohledu jestli jsou to Plzeňáci nebo Sparťani zvlášť jestli je pravda i to, že snad někoho zranili. Doživotní zákaz a klidně zavřít pokud je chytnou.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

přesně, je to tak

Reagovat
PlackaSKS

plzenáci to takhle házeli už v Edenu a slávisti v plzni... navíc teda nasrat na doživotní zákaz, normálně vězení

Reagovat
smazaný uživatel

tady žijeme v ČR nezapomeň na to nedostanou nic

Reagovat
PlackaSKS

já neřikám, že něco dostanou, ale podle mě by měli

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

jestli je házeli mezi lidi, tak určitě paragraf

Reagovat
bobis21

tak ono se za "mezi lidi" počítá i když to udělají normálně ve svém sektoru, současné zákony tak bohužel napsány jsou ...

Reagovat
PlackaSKS

jenže se na to zase všichni vyserou. vždyt to u nás neni poprvé a nikdy z toho nic nebylo

Reagovat
hawk

vždyť to jsem psal

Reagovat
PlackaSKS

já to taky myslel jako souhlas. jen vidim striktně tu poslední část, kde vězení má být jisté

Reagovat
hawk

souhlas

Reagovat
frankiefcb

Veřejné práce. Vězení jsou přeplněné a pokud je to první provinění tak podle mě hodiny veřejných prací anebo domácího vězení jsou prospěšnější.

Reagovat
PlackaSKS

domácí vězení by pro mě byl skoro sen, to ne.. ale ty veřejný práce...

Reagovat
Blasphemer

Co to meleš, tyvole. Sparta na podzim u nás a Slavia teď na jaře, dělali přesně to o čem mluvíš.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga nebyl vybučený

Reagovat
Greny

Neslapl Kanga Kovarikovi na nohu ?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Paprika

Komentatori jsou na

Reagovat
smazaný uživatel

Na vypnutí

Reagovat
smazaný uživatel

Měli je taky vyklidit jak sektor hostí

Reagovat
Paprika

Komentatori jsoj na nikdo mi nevymluvi ze si ho potaji nehoni pod stolem kdyz sel Kanga stridat...

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste ze jsem je vypnul

Reagovat
Greny

dneska pyro do vedlejsiho sektoru ... vcera odpadkovej kos na rozhodciho

Reagovat
smazaný uživatel

to už je teda něco když štětina školí hráče

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Hruška

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Messy<3

Karlsson je jinde

Reagovat
Greny

ofsajd

Reagovat
Neon

DMK

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne je dorazili.. a ten Karlson vypada nadejne

Reagovat
Greny

tak ne myslel jsem ze tam stál Kadlec

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Moc nerozumím tomu, proč to tak trvalo, tohle rozhodnutí by mělo VAR zvládnout za pár vteřin.

Reagovat
kilobyte

Takhle to dopadá, když chcete jít s klackem proti tanku a ten klacek si zapomenete doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sosi

Faktor Dočkal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Tak jo no Plzeň má v Praze s pražskými S letos bilanci 2 prohry a skore 0:8

Reagovat
PlackaSKS

a dvě červený myslim

Reagovat
Blasphemer

To je kurva smutný. Vůbec nechápu, že doma jsme si obě S (relativně) povodili a venku je taková tragédie.

Reagovat
KingMaster13

Taky netuším, dokážete vyhrát v Moskvě, hráli jste dobře v Madridu. Doma jste nás oba přehráli a v Praze taková bída A kdybych do toho zatáhl ještě Jablonec tak máte venku s prvními 4 mimo vás skore 0:11

Reagovat
Blasphemer

Jo, Jablonec jsem taky zrovna neviděl, ale výsledek mluví za vše... Fakt nevím čím to je... nic lepšího než že to mužstvo je psychických labilní mě nenapadá. Strop výkonnosti maj vysoko a kádr rozhodně není špatnej, ale holt to nejsou v těch důležitých momentech unést. Což dřív nebyl problém, takže fakt nevím kde se stala chyba.

Reagovat
Blasphemer

Ty vole, to je chyb... píšu z mobilu, tak děkuju za pochopení.

Reagovat
KingMaster13

V pohodě, já taky často píšu z mobilu a vím co to je za zlo

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus si vypnout automaticke opravovani slov

Reagovat
Blasphemer

To právě nechci, protože bych těch chyb dělal ještě víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
frankiefcb

přesně

Reagovat
KingMaster13

Ono je to super výhodné, že to opravuje gramatické chyby a tvary slov, za což jsem rád, protože než bych z telefonu vyťukal 1 příspěvek to by byla doba. Na houby je, že to opravuje sprostá slova a nějaká slova to nepochopí a přepíše mi to na slovo jiného významu a pak se s tím peru než to přesvědčím že to chci nechat to slovo

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem mel drive na starsim telefonu, ze mi to ta slova jenom nabizelo a ne automaticky prepisovalo. To bylo asi uplne nejlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

A zas tolik jich tam nemáš

Reagovat
KingMaster13

Jako jo no, už prostě nejste psychicky tak silní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen dostala pekne na prdel

Reagovat
TrueCommunist

Karlson vyýbornej

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Pulkrab>Drchal

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

Vrba se fakt oholil, ostříhal a upravil

Reagovat
Mass

No ale k těm svým pyro dementům se alibisticky odmítl vyjádřit.

Reagovat
kilobyte

Ale docela to zvládl. Čekal jsem že si bude stěžovat na nadávání atd.

Reagovat
PlackaSKS

at by řekl cokoli, bylo by to špatně. takže jeho rozhodnutí to nekomentovat je naprosto správný

Reagovat
Mass

Kdyby to odsoudil a řekl, že takový lidi na fotbale nechce, tak by to bylo špatně?

Reagovat
PlackaSKS

no pro mě ne, pro tebe ne, pro normální fanoušky ne.. ale ti dementi by si to vzali osobně a to jsou právě ti co chodí na zápasy plzně...

Reagovat
Mass

Třeba by přišlo víc těch "normálních" fanoušků, kdyby se nemuseli bát, že na ně někdo hodí dělobuch.

Reagovat
PlackaSKS

to je dost možný, ale nesouvisí to s tim co sem psal.

Reagovat
HorajzmAmmann

to je snad logický, že je nechce... prostě zbytečná otázka ve stylu jak se cítíte po dnešní prohře na kterou je zbytečné reagovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

presne tohle sem si taky rikal

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
db18

Reagovat
Skleepy

Tahle Sparta se dala porazit.

Reagovat
kilobyte

Reagovat
smazaný uživatel

Teď porazit Baník a bude náskok šest bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ostuda.. Co to předvedli.. to je dno..

Reagovat
Blasphemer

Heh, teď mi píše kámoš ze Sparty, co tam byl live, že ten zásah vůbec nechápe, protože v Plzni dělali minimálně dvakrát větší bordel.

Tak nevim, co si mám myslet, no.

Reagovat
Mass

Jestli tvůj kamarád taky háže petardy na děti, to se máš čim chlubit.

Reagovat
Blasphemer

No, to si myslím že úplně nedělá, nebo ho alespoň za takovýho kokota nemám, ale posoudit to asi může, když byl na obou zápasech.

Reagovat
valloire

Reagovat
Liquid

já od TV sem to tak taky vnímal, nic hroznýho to nebylo a už vůbec ne na to aby se kvůli tomu přerušil zápas, kde na plochu snad nepřistálo vůbec nic

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak to už snad něco hodit na hřiště než mezi normály

Reagovat
rufus

Hodili par svetlic mimo sektor mezi normaly, litaly i nejaky piva. Jasne, to je proste picovina. Hlavne to pak opakovali, coz byla ta nejvetsi blbost. Nenapadlo by me, ze je za tohle vykopnou. Myslel sem, ze si tam jen fizlove stoupnou do sektoru k plotu a bude klid.

Reagovat
Blasphemer

Takže klasika, no. Čímž to tady nechci obhajovat ale kdyby se kvůli tomu měl pokaždý přerušovat zápas, tak se to děje dvakrát za kolo.

Reagovat
rufus

Ja bych za tohle sektor stopro nevyklizel. Najit ty kreteny, co to hazeli a vyhazet je. A nebo to resit tema fizlama v sektoru, kdyz uz.

Reagovat
Blasphemer

Tak bohužel u nás fízlové v sektoru bejt nemůžou, že jo. Takže se čeká, až nastane průser a teprve pak to můžou jít řešit.

Reagovat
Liquid

Reagovat
db18

Jo... Navic ty lidi ani neutikali, tak fakt nwmohlo byt slozity je sebrat rovnou...

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
valloire

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
db18

Par piv je ale trefilo, coz asi odstartovalo ten zasah... Ty co prisli od tribin se taky chovali jak hovada... Policajti co cekali pred sektorem byli v klidu...

Reagovat
herold

A nechají na sebe od dementů házet piva.

Reagovat
Skleepy

Spartansti fanousci jsou zraneni po zasahu pyrotechnikou.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby někdo měl zájem o O2 tv, tak doporučuju vyzkoušet následující - normálně si stačí zaplatit ten nejnižší balíček za dvě kila. nechat proběhnout jednu max dvě platby a pak se z placení odhlásit. A pokud dopadnete jako já, tak vám to dál poběží, ale už se nic z účtu strhávat nebude :D běží mi to takhle už cca od října a zatím mi to nikdo nestopnul :D

tak doufám, že se nikdo neprobere po přečtení tohohle komentáře

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uvidime.

Reagovat
smazaný uživatel

Pockej, az ti prijde nedoplatek za x mesicu a exekuce operatori,.mhd, urady nic ohlasovat nemusi dle zakonu v cr..tak davej bacha

Reagovat
wyqinac

To me přesně napadlo taky :D asi ale záleží na tom jestli máš smlouvu

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite ano...ale oni ti to nauctuji pres IP adresu..hned vi, co jsi zac

Reagovat
wyqinac

no tak samozrejme, ze te muzou najit, ale tam je otazka, jestli ma podepsanou smlouvu, protoze pokud ne, nemuzou po nem nic vymahat, maji mu to odstrihnout a tecka

Reagovat
Kepy_FCB

Jejich bordel ne? Mají to stopnout

Reagovat
smazaný uživatel

Jejich bordel, ale tvoje povinnost (platit, kdyz neco vyuzivas)

Reagovat
Banikovec7

Takže když se třeba odhlásíš, pak už se nedíváš, ale oni to nestopnou, tak je pořád tvá povinnost to platit? (Když třeba necháš v mobilu nainstalovanou aplikaci, kde jsi k tomu účtu přihlášen.)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to pak aktivne nevyuzivas snad ne?...ale on to aktivne vyuziva a vse se vyhodnocuje v technickem zarizeni...a jeste si mysli,.ze zdarma, ale treba za rok nebo dva, se bude divit takovych pripadu uz bylo, co si myslelo a pak jednoho dne zatuka exekutor...oni nikomu a nic oznamovat nemusi a cekaji na uroky, exekuci a pak z toho je pekna darda

Reagovat
Banikovec7

No tak aktivně ne, ale třeba tu aplikaci někdy omylem otevřeš a 2 sekundy to pojede, takže bys za to měl platit jo? Uvádějí i na webu, že ten balíček můžeš kdykoliv v nastavení účtu zrušit, takže když to tak uděláš, tak už je to podle mě jejich problém.

Reagovat
brusel1

To iste skylink,mesiac zdarma,ale potom si dáš nový email a pozeráš znova

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Greny

Já jedu pořád na té verzi zdarma na unor

Reagovat
db18

ta mne už nejde

Reagovat
smazaný uživatel

taky mi to pořád funguje

Reagovat
FruFru

Ono to furt jede . Dík

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Coutinho10

s tim bych si radši nezahrával, ale GL

Reagovat
mistr129

Reagovat
Banikovec7

Když přímo v profilu ukončíš odběr toho balíčku, tak to už je jejich problém, že to běží pořád dál ne? Pak můžeš říct, žes to ani nevěděl, že to běží dál.

Reagovat
Coutinho10

no nevim, jak presne to tam je nastaveny, ale podle me to oni urcite uvidej, ze to aktivne vyuziva dal, takze aby mu pak neprisel nejaky vetsi nedoplatek vcetne nejakyho postihu, proto bych radsi zkontroloval nejaky podminky vyuziti a pripadne placeni, jestli u ty sluzby neco podobnyho je, proto si myslim, ze to budou mit nejak fikane osetreny

Reagovat
smazaný uživatel

takhle to pouziva pomerne dost lidi co vim a zatim nikomu nic neprislo..

Reagovat
Coutinho10

j je to zvlastni, ale treba po roce od 1. platby se klidne muzou ozvat, protoze veskery udaje od toho cloveka maj, ale jak rikam, tak nevim, co je presne v podminkach ty sluzby, takze muzu jenom spekulovat, ale bude zajimavy to sledovat dal, jestli to bude prochazet

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně je podoj

Reagovat
smazaný uživatel

Bude na youtube nekde stream Slavia-Banik?? Za pripadne info diky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kepy_FCB

snad to neodloží

Reagovat
smazaný uživatel

Diky

Reagovat
Kepy_FCB

Dnes je venku počasí že bych ani slávistu ven nevyhnal Fakt lituju lidi co tam jedou...

Reagovat
ZB 07

Varnsdorf bod od baráže Ti jedou neskutečně letos...

Reagovat
Greny

Jdeš dnes? Já o tom uvažuju ale to počasí není nejlepší

Reagovat
ZB 07

Jdu, ale je teda odporně. To bude strašná holomajzna, ani se tam netěším moc

Reagovat
Greny

Já to asi jebu.. musel bych ve 4 vlakem.. doma nejdřív v 22:00.. plus to počasí ráno vstávat.. nevím no

Reagovat
ZB 07

No promysli to, zase Žižkov je jeden z mála zajímavejch týmů, co sem přijede, navíc máme formu docela. Aspoň výsledkovou teda

Reagovat
Greny

Jako kdyby aspoň někdo od nás jel.. tak se dá pořešit auto a už můžem jet v 5 a doma jsem taky dřív ale nikomu se nechce spíš.. je většina známých ještě na plech po včerejší akci.. nechápou že se musíš jít ráno vyprostit

Reagovat
ZB 07

správně mají všichni chlastat v pátek, v sobotu bejt na plech a v neděli na Zbrojovku

Reagovat
Greny

Zapíjelo se dítě

Reagovat
ZB 07

tak to jo

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmmm, můžu mít otázku kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Když na ně koukám, co to mají za skore? By fanoušek defenzivního fotbalu plesal

Reagovat
ZB 07

Hrozní betonáři, u nás to zavřeli v 11 lidech a fakt je skoro nemožný jim dát gól

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes by byl fajn narozeninový dárek pro mě, kdyby Baník v Edenu něco uhrál, tak budu věřit, v noci se mi zdálo o tom, jak dostává Pazdera zlatý míč a Páníka angažoval na lavičku Real Madrid, to musí být nějaké znamení

Reagovat
Kepy_FCB

Vše nej!

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kang & Kodos

Spíš dobrej model

Reagovat
HorajzmAmmann

Pazdera, zlaty mic, Panik, Real Madrid v jedne vete...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak taky vse nej chachare, at jsou 3 body. Dneska staci I 1

Reagovat
smazaný uživatel

Dík moc, přesně, i bod by byl skvělý

Reagovat
Blasphemer

Ty vole, a to sem si zrovna dneska říkal, že nikomu se nemůžou zdát takový píčoviny jako mně.

Reagovat
HorajzmAmmann

Mi se nedavno zdalo, ze jsem se vychrapal s Arianou Grande a pak s ni sel na Matejskou kazdou noc se do toho snu chci vratit, ale nic...

Reagovat
Posledni Kovboj

ja vam zavidim kluci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Tak to vše nejlepší ale body dnes prostě musí zůstat v Edenu

Reagovat
smazaný uživatel

Díky , jsem realista, i bod bych bral všemi deseti...Každopádně ať to dopadne jakkoliv, tak pokud Slavia nevyhraje titul, tak budu hodně zklamaný za vás, zasloužíte si ho, váš fotbal mě baví ve všech směrech. Plzeň si to nezaslouží, v celé sezóně se jim povedlo optimálně tak 5 zápasů a to beru v potaz i evropské poháry, jinak hrají profesorsky a mají i kopu štěstí, jejich hra venku proti silnějším se mi vůbec nelíbí. Hodně teoretickou šanci na titul by si při vaší dnešní ztrátě mohla udržet i Sparta, jo, 11 nebo 12 bodů je stále moc, ale s vámi budou hrát ještě dvakrát i když nejspíš doma, tak je to třeba brát v potaz a nějaké další body můžete ještě ztratit, jejich záloha mě včera opravdu hodně zaujala, nevím, jestli je to opakovatelné, jestli to bylo špatným nastavením Plzně na zápas, ale úplně klidný bych z nich asi nebyl i když i předtím měli v sezóně tři, čtyři záchvěvy velké kvality, ale teď mi přijdou odolnější a mají i odpovídající kvalitu na lavičce.

Reagovat
KingMaster13

Díky moc Plzeňská hra je sice taková nic moc ale moc bodů ztrácet nebudou. Sparty se taky trochu začínám bát jak je rozjetá. Dnes to potřebujeme urvat, protože pak nás čeká ještě právě Sparta a Liberec se teď docela taky rozjel a prostě vy teď máte krizi, takže je třeba toho využít ačkoli vím, že po té Seville to bude těžký

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak Liberec máte trochu pojištěný, tím, že nebude hrát Musa a hlavně Sýkora, venku fakt zrovna dobří nejsou i když jo, nepříjemný soupeř to bude určitě, navíc po repre pauze, kdy budete mít spoustu hráčů pryč na repre srazech. Myslím, že jste pořád komplexnější tým než Sparta i co se týče současné formy, ale zcela reálně můžete hrát 1/4 finále EL a to má hrací dny mezi vaším zápasem se Spartou, myslím, to by byla komplikace i když příjemná...Plzeň bude vyhrávat, jsem si tím skoro jistý, zápasy proti papírově slabším umí zvládat i venku na 1:0, ale prostě mě většinou jejich fotbal nebaví, někteří jejich hráči mi připadají, že to mají na párku, že se jim nemůže nic stát, nebaví mě ani přístup Vrby, není to ten fotbal co Plzeň proslavil, potřebují změnu, impuls do nové sezóny, jinak se to nezlepší, naopak...My dnes můžeme jen překvapit...

Reagovat
C-M@ster

Vše nejlepší. Snad odvezete 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky , to by bylo hezké, hezký dárek, ale i kdyby se to povedlo, tak titul budu přát SKS, tuto sezónu hrají stabilně dobrý fotbal, vy spíše profesorský, zápasy venku proti konkurenci zrovna nezvládáte, těžce nezvládáte...Nemyslím si, že by se měla Plzeň nějak propadat tabulkou výrazně v dalších letech, ale potřebujete nějaké výraznější změny i třeba za cenu jedné průměrnější sezóny...Tenhle váš fotbal nemá moc perspektivu, samozřejmě, aspoň pořád hrajete fotbal, my hrajeme kopanou z 80. let, od října prakticky neustále, tak sorry, že vás kritizuje fanoušek "potrefené husy".

Reagovat
Puskas

Tak to jsi triumfnul kámoše, jemuž se kdysi zdálo, jak ze stodoly vytahoval kolo s komisařem Clouseauem.

Reagovat
andrew96

Pokud by začal ignorovat hysterického Filla a jeho záchvaty vzteku, tak by se z Pazdery možná stal český Garrincha.

Reagovat
Coutinho10

tak jsem na to dnes zvědavej, ale bude to možná ještě důležitější zápas, než by se původně čekalo, protože tu je obrovská šance odskočit na 6 bodů před Plzeň (+lepší vzájemné zápasy), takže i Trpišák to správně burcuje https://twitter.com/slaviaofficial/status/1104061574430552064 a věřim tomu, že stejně jako se Slováckem nás nějaká případná rotace nerozhodí a ti hráči opět potvrdí svoji kvalitu a tento těžký zápas zvládnou....počasí sice je a bude hnus (to Trpišák netrefil) , ale jde o hodně důležité body, tak se těšim a věřim, že se to zvládne a půjdeme na Sevillu znova v dobrým rozpoložení

Reagovat
HorajzmAmmann

Dneska nam vubec neverim. Dostaneme debakl at bude hrat kdo bude hrat... musime vyhrat az za tyden...

Reagovat
db18

Podle mne uhaluzíte bod, ať jsme ještě za větší kriply, že jsme to včera tak hrubě nezvládli.

Reagovat
Blasphemer

Přesně. Kdybychom včera vyhráli, tak nepochybuju že je Slavie přejede... ale takhle to určitě jako naschvál Baník nějak uhaluzí.

Reagovat
Blasphemer

Remízka snad bude.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Já se toho zápasu docela obávám, i vzhledem k tomu, co se stalo na podzim

Reagovat
HorajzmAmmann

jakože dvojzápas se Slováckem 0 bodů a se Slavií 4 body?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jakože z pohledu Slavie, kdy jsme prohráli s oslabeným Baníkem.

Reagovat
HorajzmAmmann

jenže to se prostě nestane. 2x za sebou to už nemůžeme uhaluzit, zvlášť, když nám vůbec nefunguje obrana ..

Reagovat
Losinho

podle mě to teda bude o dost vyrovnanější, než např. naznačují kurzy

Reagovat
STR

Jdete někdo na zbrojovku? Jsem v Brně novej a celkem bych se šel podívat i když prý hrají strašně.

Reagovat
ZB 07

Celkem jsme se zvedli přes zimu, v kabině je dobrá atmosféra, Žižkov je taky rozjetej, podle mě to bude zajímavý. Škoda, že je venku tak hnusně...

Reagovat
STR

No koukám na to z okna, aby se to ještě do 6 neodložilo. Jinak fotbal to bude i kvůli tomu terénu nejspíš hrozný.

Reagovat
ZB 07

Klidně ať to je hroznej fotbal, dneska tam jdu fakt jen kvůli 3 bodům

Reagovat
smazaný uživatel

Žižkov rozjetej

Přejeli doma nulovej Prostějov, kde je to rozjetí?

Reagovat
Greny

Ty jo dneska ne, ale na příští domácí pojedu, tak bychom zajít mohli

Reagovat
STR

Reagovat
iamek

To video toho dělobuchu jak tam bouchlo . Ty vole řezat do palice málo.

Reagovat
smazaný uživatel

jako hnus , ale tam ten fanda tak dělej pojď ty zmrde tak pojď

Reagovat
HorajzmAmmann

ovšem nejlepší je ten vymrdanec z Plzně, který vidí, že tam jsou u někoho zachránáři, normálové utíkají do prdele a on to tam hodí podruhý ... tak to mi hlava nebere

Reagovat
smazaný uživatel

Toho čůráka co to hodil by bylo potřeba třískat do palice tak dlouho dokud by nechcípl.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre ji ti sundalo no.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hnus, bohužel to vlastně podpořil i náš kotel, takže vztah ostatní vs kotel opět rozesraný.

Reagovat
PlackaSKS

já pořád nechápu proč to podporovali...

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna věc je, že na protest proti vyklizení odešli - i když mi to přijde úplně mimo, jelikož snad základ má být chránit vlastní fanoušky. Ale co mi příjde naprosto šílený, tak to, že každému, kdo nechtěl odejít vyhrožovali nakládačkou. A jako bonus tahle skupinka jako jediná v sektoru nakonec snad zůstala. Pak se nemůžeme divit, že máme doma malej kotlík a všichni chodí na protilehlou

Reagovat
PlackaSKS

podle toho jak to popisuješ vlastně nechápu, že tam ještě někdo chodí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak někdo se vždy najde, každopádně zas v porovnání - celkový počet fans / kotel, jsou ty počty směšné že jo. Máme nejvíc fanoušků v republice a kotel doma malinkej a ještě k tomu až na výjimky není ani plnej. To mluví za vše a je to škoda. Ale bohužel to dotyčným asi vyhovuje.

Reagovat
PlackaSKS

ono ani u nás to neni ideální. čim víc se daří, tim větší kokoti tam chodí... ale to co píšeš ty mi přijde až neuvěřitelný. obzvlášt na místě kde čekáš přesný opak...

Reagovat
db18

za to, že na protest taky odešli (za to mlácení už ne...)

Ten zásah byl přestřelený.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak píšu, ten protest ještě dokážu částečně i pochopit (ale v rámci něj měli jít na vás za stadionem ), ale vyhrožovat vlastním fans, to je neskutečný. A ještě ta skupinka, co vyhrožovala, tam nakonec sama zůstala. Ale je to jejich boj, já a většina ostatních jsme šťastní na protilehlé a to i přes to, že nás fandit baví. Ostatně si nemyslím, že je v lize mimo kotel větší zastoupení pravidelných výjezdníku než u nás. A důvod je snad jasný a po včerejšku se to zase bude navyšovat.

Reagovat
PlackaSKS

tohle už snad nemůže obhajovat ani ten největší kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

souhlas, já jsem největší kokot a jsem razantně proti tomu.

Reagovat
andrew96

To snad ani nejde. Spíš je úsměvné, jak se někteří víc zastavují nad zákrokem PČR než házením pyra.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
db18

Taky to pyro nikdo neobhajuje, narozdíl od toho zákroku PČR, které se naopak obhajuje neuposlechnutou výzvou... jasně že nebyla uposlechnuta, když žádná nepřišla...

Reagovat
smazaný uživatel

"Policie ČR: Muž, který včera na fotbalovém zápase Sparta x Plzeň ze sektoru hostí hodil mezi diváky pyrotechniku a zranil tím jednu ženu, byl zadržen. Kriminalisté s ním zahájili trestní stíhání pro trestný čin těžké ublížení na zdraví ve stádiu pokusu, za což mu hrozí až 10 let ve vězení."

Bych mu to pral!

Reagovat
centos

Rozhodně, špíně. A zveřejnit identitu.

Reagovat
Blasphemer

Pičo, ta sedla. To vypadá fakt hnusně.

Jinak teda teď čtu, že chlápka obvinili z ublížení na zdraví ve stádiu pokusu. Nejsem právník, ale takhle formulovaný mi to přijde, že tím pádem nakonec k ublížení nedošlo? Z toho videa to tak právě moc nevypadá, že by se jí nic nestalo.

Reagovat
Neon

To stadium pokusu je asi mezistupeń mezi těžkým ublížením na zdraví a ublížením na zdraví https://business.center.cz/business/pravo/zakony/trestni-zakonik/cast2h1d2.aspx

Reagovat
Azazelo RD

To není mezistupeň, ale pokus těžkého ublížení na zdraví je závažnější trestný čin a nevylučuje to, že došlo k ublížení na zdraví.

Reagovat
Azazelo RD

Nedošlo k těžkému ublížení.

Reagovat
frankiefcb

hrozná prasárna. Já jsem pro pyro, ale dělobuchy opravdu ne. zvláště v rukou debila.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Greny

OT: v poslední době fanoušci řádí.. včera v Plzni .. předtím hokeje Plzeň, Mountfield a nejlepší byl stejně Vsetín a dnes v Anglii

https://mobile.twitter.com/kianmalhi11/status/1104716654603366402?s=21

Reagovat
Blasphemer

to by se v Anglii nestalo

Reagovat
Greny

Jenže rozdíl je v tom že on se na tribunu už nedostane a půjde asi sedet

Reagovat
db18

Tomu ze včera hrozí 10 let...

Reagovat
Blasphemer

A u nás si myslíš, že by sedět nešel?

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Puskas

na tribunu ne

Reagovat
C-M@ster

"Kluci, nezavírejte mě, já se dneska ženil. Pusťte mě, já vám koupím pivo, mám ještě pětikilo," žadonil před policisty. Ti ho nakonec omylem pustili. Jaksi jim nedošlo, že fyzicky napadl člověka a může jít do vazby.

https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/fotbalovy-serial-to-bylo-kdyz.A130808_103500_fotbal_rou

Reagovat
Kepy_FCB

Legenda

Tak sudí kolikrát napresdrzku jsou.

Reagovat
C-M@ster

Jsou. Byl někde v této sezóně na lajně Vaňkát?

Reagovat
Kepy_FCB

Nvm

Reagovat
smazaný uživatel

coz je samozrejme totalne nesmyslnne prestrelenej trest

Reagovat
Losinho

klasicky voba stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Voba stejně, bouchej dál.

Reagovat
db18

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo to je zas pocasi navteva bude stat za prd hadam

Reagovat
Kepy_FCB

Naši hráči dnes v černém ❤❤❤

Reagovat
db18

Tak se včera prý poprali i sparťani mezi sebou.

Reagovat
Kepy_FCB

Už zase? Ono spíše bude zajímavé až když se mezi sebou nepoperou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas
Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli je to ono, ale nade mnou na protilehlý se rvali nějací lidé, piva lítaly na nás Zajímalo by mě proč, protože se jich tam zapojilo docela dost.

Reagovat
HorajzmAmmann

Laštůvka - Pazdera, Procházka, Stronati, Fleišman - Fillo, Jánoš, Šindelář, Granečný - Diop, Baroš

Reagovat
HorajzmAmmann

lavička - Budínský, Kuzmanovič, Holzer, Jirásek, Šašinka, Šašinka, Mešaninov

ofenzivní střed hřiště Tak středa to bude dneska rozdávat Baroš no

Reagovat
Puskas

Jediný obránce na lávce?

Reagovat
HorajzmAmmann

Holzer

Reagovat
Puskas

no, dobře

Reagovat
Banikovec7

Na co, když jich je asi 7 v základu

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Fillo by si ale taky už zasloužil posadit.

Reagovat
HorajzmAmmann

však seděl

Reagovat
Puskas

dneska dá fíka

Reagovat
smazaný uživatel

2

Reagovat
smazaný uživatel

Minule seděl

Reagovat
bobis21

Z našeho kreativního středu budou soupeři tak v šoku, že nebudou vědět co dělat. Jasné 3 body

Reagovat
HorajzmAmmann

vždycky když nasadíme podobnou píčovinu, tak máme 3 body.

pamatuju si zápas se Slovanem střed hřiště Šichor, Droppa, Hable a Baník vyhrál 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

se dají do kolečka jak při RUGBY

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Granecny v sestavě místo Holzera A střed pole Janoš Šindelář. No tak to bude velmi tvůrci. Ale pochopitelné.

Reagovat
db18

Jánoš náhodou dokáže skvěle tvořit, když k tomu dostane příležitost.

Reagovat
lichna.

No zatím to moc neukazuje. Jeho nahrávky jsou často do země nikoho. Ale tak on to vynahrazuje těmi def povinnostmi

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavne ma skvelou strelu ze stredni vzdalenosti. Snad se dnes k tomu dostane.:)

Reagovat
HorajzmAmmann

přesně Ať střílí co to jde... škoda, že tam není Kuzma... tomu se proti Sks vždycky povede nějaká střela

Reagovat
smazaný uživatel

Misto Granecneho mohl dnes hrat uplne v klidu. Ale co si lidi vybreceli... Sranda bude az predvede jeste vetsi hovno nez Holzer.

Reagovat
HorajzmAmmann

Místo Diopa a Fillo uprostřed

Reagovat
lichna.

Tak to je možné. Ale jeho nasazení je dle mě celkem logickou variantou. Hráč na brejky. Navíc na jaře to z jeho strany pri těch střídáních nevypadalo tak špatně.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Banikovec7

Myslíš, že Bohuš čte eurofotbal jo?

Reagovat
smazaný uživatel

granec je vymletý v realném životě. Ale on je dosti oblíbenej v kabině tak se nedivím. Ale co střídal tak hrál ještě větší hovno to souhlasím

Reagovat
Puskas

Myslíš, že to jde? Proti Zlínu to byla z Holzerovy strany katastrofa.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nevím mě ten granec přijde naprosto bez techniky tu holzer aspoň má. Bohužel granec je hrozně oblíbený v šatně to mám i potvrzené. Mě přijde, že on je jenom rychlej, ale tak když si dává krabku na den tak to chápu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Diop bude dneska hodně zatažený. Ale radši bych tam viděl třeba Filla nebo Kuzmanoviče no... tak uvidíme jak to bude vypadat

Reagovat
smazaný uživatel

Diopek tam zase udělá koloběžku, že ani neví jak a dá to na baryho

Reagovat
smazaný uživatel

právě dobrá sestava holzer nic moc nehrál poslední zápasy. I když granec no nevím. šindy a jánoš paráda nebo jsi tam chtěl vyklusávajícího jiráska

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.slavia.cz/foto/sestava_ostrava_fb.png

Baluta Kraje obrany tedy Zelený a Frydrych, který bude mít proti Baníku určitě motivaci navíc.

Reagovat
HorajzmAmmann

kurva Stoch, doufal jsem, že ho posadí

Reagovat
db18

Buď rád že sedí Král.

Reagovat
smazaný uživatel

U něj by mě ještě zajímalo, jestli bude uprostřed on, nebo Baluta - ten druhý z nich pak bude napravo. Baluta tam u nás ještě nehrál, ale umět by ten post měl.

Reagovat
PlackaSKS

z toho mam celkem strach.. zelený a frydrych.. a na balutu jsem zvědavý co předvede. ale tipuju, že bude po dvaceti minutách zralý na střídání

Reagovat
jackinho10

Sestava super, cekal jsem, ze posadi Stocha, ale myslim, ze je jen dobre, ze bude hrat a myslim, ze ti tri ofenzivni zaloznici se budou hodne tocit.. posazeni Coufala mi zavani tim, aby si to mezi sebou rozdali Frydrych se Zelenym o to, kdo z nich bude hrat proti seville

Reagovat
PlackaSKS

přesně to mě u frydrycha a zelenýho napadlo taky

Reagovat
smazaný uživatel

Ja spis myslim, ze se Frydrych dneska rozehrava a Boril odpociva

Reagovat
Greny

Me by zajímalo co udělal van Buren Trpisovi

Reagovat
PlackaSKS

prostě když hrál základ, tak byl poloviční. on je super do unavené obrany...

Reagovat
smazaný uživatel

To mě taky, kor když v přípravě patřil k nejlepším hráčům.

Reagovat
Kepy_FCB

-co nás tak " malo"

Reagovat
HorajzmAmmann

Plno lidi je jeste venku...

Reagovat
Losinho

Diop

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna penalta

Reagovat
Stannis Baratheon

Však ani Diop se nedivil a moc dobře to věděl.... dotyk tam byl až během toho skoku.... trochu objektivity prosím...

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Nr.Nobody je všechno možný, jen ne objektivní

Reagovat
Riviera Kid

Co to tam zase melou? Vždyť se ho ani nedotkl.

Reagovat
Stannis Baratheon

ke kontaktu došlo během skoku, i Diop to moc dobře věděl ani neprotestoval

Reagovat
salm0n

Na druhý straně by ji písknul

Reagovat
HorajzmAmmann

Diop 1. u mice... sorry jako, ale penalta

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
smazaný uživatel

penalta nic???

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
andrew96

Žeprý penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

To uz nemysli snad ani jako vtip, ne? Jako nejen, ze jim piskaj 2 penalty kazdej zapas, tak jeste takhle jasnou nepisknou ani po videu?

Reagovat
Losinho

Včera nebylo na co brečet, tak to zkoušíš dneska?

Reagovat
Liquid

ale notak, vždyť Diop skočil sám

Reagovat
db18

Pražské video...

Reagovat
Kepy_FCB

Sudí hrajou divadlo

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Ke kontaktu nedošlo

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta spíš ne, ale žlutá mi přijde zbytečná.

Reagovat
Posledni Kovboj

To je tezky, Diop se kacel uz predtim, nez tam Kolar vubec dojel, ale Kolar ho tuknul, Diop tam byl prvni a Kolar se mice ani nedotk. Piskat se asi mohla.

Reagovat
andrew96

Za mě ne právě kvůli tomu, že se kácel ještě před kontaktem s Kolářem.

Reagovat
smazaný uživatel

Návštěva ale teda ostudná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak Baník Slavii asi netáhne a ta rivalita není taková jakou má Baník se Spartou navíc faktor počasí... ale více lidí jsem tedy čekal také

Reagovat
taws

Penalta jasná...ale diop je vůl, že padal už před tím než ho trefil. Ale nepochopitelný, že se na to rozhodčí ani nešel podívat

Reagovat
Posledni Kovboj

Prave, kdyby Diop byl trochu vychcanejsi, tak ji udela 100%

Reagovat
taws

na druhou stranu, kolar jde toho jak kretén bez šance hrát míč, to by měla být penalta automaticky. Takhle je jasný, že tě sejme, chceš aspon uhnout aby tě netrefil plnou silu do kotníku a máš žlutou za simulaci...

Reagovat
Mada

Reagovat
Banikovec7

Nemůže se na to jít podívat, když rozhodne že nebyla, museli by mu od VARu říct, že udělal nejspíš chybu.

Reagovat
frankiefcb

To je furt dokola, rozhodčí se jde podívat jen v případě, že mu rozhodčí od videa rekne, že to má jít přeskoumat

Reagovat
taws

tak jestli tohle není ukázková situace na přezkum, tak pak už teda nevím, k čemu u toho videa teda sedí

Reagovat
frankiefcb

Jenže video prezkoumavalo

Reagovat
Liquid

Reagovat
Stannis Baratheon

I sám Diop moc dobře věděl že to faul nebyl a ani neprotestoval, jen se spíš jen tak culil aby se neřeklo že nevěřil své vlastní simulaci... Diopa se Kolář sice lehce doskl, ale ke kontaktu došlo až v skoku v ve fázi, kdy už byl Diop v pozici kterou nemohl ustát.

Reagovat
Banikovec7

Škoda jak to zkoušel zase

Reagovat
Kepy_FCB

Ty vykřičníky na dresech ja fakt hnus

Reagovat
Losinho

přitom jinak dresy moc pěkný

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Liquid

Reagovat
Blasphemer

Jasná penalta na Škodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a Baníku došli obránci na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda

Reagovat
HorajzmAmmann

No jo, zaslouzene... tlaci nas jak prase

Reagovat
bobis21

aby ne, když nehrajeme v 11

Reagovat
Kepy_FCB

A je po zápase

Reagovat
Losinho

Škoďák

Reagovat
exse

Nebyl náhodou Frydrych v offsidu?

Reagovat
taws

vypadalo to podivně no

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl

Reagovat
Blasphemer

asi spíš ne https://ctrlv.cz/g6Al

Reagovat
exse

Reagovat
db18

Nechtěli by radši ukázat i záběr ze strany než milion záběrů zezadu?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem se obaval o ofsajd

Reagovat
db18

Mne by spíš zajímalo, kdo tam zaspal..

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl ofsajd nakonec

Reagovat
db18

Fillo zaspal...

Reagovat
smazaný uživatel

Oleeeee, oleeeee...co je baniiiiiik.....ten nevi, ktera bijeeee !!!!!!

Reagovat
HorajzmAmmann

Ty vole Bary, ze mas tohle zapotrebi...

Reagovat
Losinho

Baroš

Reagovat
Banikovec7

Vztekat se kvůli neodpískané ruce, co si to dovolil...

Reagovat
Greny

Vždyť to ruka byla

Reagovat
Liquid

Reagovat
Greny

Jinak byl u toho gólů ofsajd? Mě přišlo že tam někdo stal

Reagovat
Banikovec7

Podle mě určitě ne.

Reagovat
Greny

Já to viděl jen live pak jsem si šel nachystat jidlo

Reagovat
HorajzmAmmann

Super, vidim uplny hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry nedelni trenink

Reagovat
Kepy_FCB

Tvl v těch pohárech nás zas vypraskaj nějaký koňomrdi

Reagovat
smazaný uživatel

V jakych poharech?

Reagovat
Kepy_FCB

Letos budou uvidíš, liga se vypouští ale z cupu tam půjdem

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak v klidu, nic mimo cesky pohar, hrat nebudete

Reagovat
smazaný uživatel

Kouř

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia prostě hraje v současnosti nejlepší fotbal a ten titul bude zasloužený. Herně nemají konkurenci. Snad ve čtvrtek postoupí a pak v dalším kole hezky pod Vesuv.

Reagovat
smazaný uživatel

urcite, letos nemame konkurenci

Reagovat
Losinho

A proto povedeme o 3-6 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste nemas konec sezony...hrajeme i cesky pohar, EL..25zapasu a pouze 3 porazky, to je luxus

Reagovat
Stannis Baratheon

ale herně je to opravdu uplně jinde než Plzeň nebo Sparta

Reagovat
Losinho

Dlouhodobě určitě jo.. ale "nemáme konkurenci" si představuju něco jako náskok Juve nebo PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouhodobe urcite ne prave loni i herne dominovala Plzen...

Reagovat
Losinho

Dlouhodobě v téhle sezóně.. byly měsíce, kdy to líp jelo Spartě nebo Plzni

Reagovat
Stannis Baratheon
Reagovat
Puskas

Není to náhodou Mešaninov?

Reagovat
Kepy_FCB

Mešchaninov je správně

Reagovat
Puskas

On to vyslovuje Meščaninov.

Reagovat
andrew96

Meshchaninov bude počeštěně spíš přece jen Meščaninov, ale nevím jistě.

Reagovat
Puskas

sch je podle mne š, i na našich stránkách je se š.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Ale tam je shch.

Reagovat
Losinho

Být tam Vlasta Vlášek, tak je z něj za chvíli Mešanovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale chyb naseká míň

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta... Podle toho posledního záběru jasná simulace. Jinak fakt nevím. Se neshodneme ani s videem. Jako kdyby ji písknul, tak bych se nedivil.

A u gólu tam nebyl Frydrych v ofsajdu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl, uz byla opakovacka

Reagovat
smazaný uživatel

Stoch už by si měl dát pozor na ty ztráty

Reagovat
Greny

Proč teď Nenadál nedal Součkovi a Diopovi druhou žlutou?

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jim je dát!

Reagovat
Greny

Jako vážně ... Kolikrat se to vzdy přeruší a dá každýmu po karte

Reagovat
Banikovec7

No za takovou věc, kde se dohromady nic nestalo, tak asi nikdy, ale dát klidně mohl.

Reagovat
Losinho

já bych si 10 na 10 klidně dal

Reagovat
KingMaster13

Měl vyloučit jen Součka, alespoň by si odpočinul a my bychom Baníku to vrátili i s úroky

Reagovat
Greny

Ten Mesaninov je taková holka pro všechno ne?

Reagovat
HorajzmAmmann

Kdyby Jakub Sasinka hral jak Baros dneska to by byl lync

Reagovat
Kepy_FCB

fandi tam kua a nepiš furt

Reagovat
HorajzmAmmann

Jsem po operaci doma

Reagovat
lichna.

Až bude mít Kuba Šašinka odkopano tolik co Bary, tak se taky bude posuzovat jinak.

Reagovat
Banikovec7

Naší nevýhodou je, že tak 9 hráčům z 11 překáží míč u nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

budte radi, ze hrajem v ppdstate na pul plynu a tim to od nas neni taky zadna hitparada...hrajem tak, ze vedem a staci nam to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fakt

To je hrozná nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak každej nedostane čtyřku.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Fakt

někdo dostane i sedmičku.

Reagovat
Blasphemer

Nebo sedmičku... to se taky v Edenu občas povede.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Kepy_FCB

Nejsou tam kmeny ze z Plzně no

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to prepni na zaznam Plzne se Spartou a uzivej si

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ze si spletou Frydrycha a Zelenyho se da pochopit, ale Frydrycha a Fleišmana to je na konec s komentovanim

Reagovat
HorajzmAmmann

Sks na pul plynu a Banik v pici... hrozny zapas dej tam Kuzmanovice misto Barose

Reagovat
smazaný uživatel

Presne, vidim to uplne stejne

Reagovat
frankiefcb

qq

Reagovat
Losinho

Škoda že jen 1:0, je to na jednu bránu. Aby to nemrzelo..

Reagovat
Banikovec7

Hodně se nám nevyplácí to zimní neposílení, dívat se na Mešaninova už druhý zápas po sobě, to fakt nejde.

Reagovat
Greny

Ty Pico my vedeme 2:0

Reagovat
Greny

3 ty vole valec

Reagovat
Wyrda

Už 3:0 :D

Reagovat
C-M@ster

4!

Reagovat
Greny

Dejte nám soupere

Reagovat
smazaný uživatel

Příští kolo ho máte a koukejte ho porazit!

Reagovat
smazaný uživatel

Brno

Reagovat
Puskas

Ten rozdíl je velký. Až moc.

Reagovat
Greny

Ta Slavie ten gól dala když byl Baník v 9?

Reagovat
Blasphemer

jo

Reagovat
Greny

budu provokovat... Jardovo fair play v akci

Reagovat
Blasphemer

tak teď nevim, možná 10... Procházka asi kecal

Reagovat
Stannis Baratheon

a jako co mají asi tak dělat?

Reagovat
Greny

já jen narážím na Tvrdíka.. to není nic proti hráčům Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Provokace mimo no.

Reagovat
Banikovec7

V 10, ale přišel Mešaninov, takže spíš 9,5.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Ne, Prochy to chtel zdramatizovat.

Reagovat
bobis21

už v 10, Arťom nastoupil těsně před gólem

Reagovat
smazaný uživatel

Prej: stalo se Vam nekdy, ze se zranili 2hraci za 3minuty?

Prochazka: nestalo, jen co si pamatuji, tak 1 hrac

Ten nemuze mit ani zakladku, takove jelitko jeste, aby se munnestalo, ze se zranil 1 hrac

Reagovat
Puskas

On se ptal na 2 hráče z obrany, Procházka odpověděl normálně, že 1 jo, ale 2 ne...

Reagovat
Stannis Baratheon

zkus se nad tím zamyslet ještě jednou

Reagovat
Puskas

Jde Ti o ty minuty? Pak jo.

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

To pochytil od komentátorů, když slyší "srazili se tam hned 2 hráči"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

to je žraso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prochymu je to tak u prdel si myslím

Reagovat
mistr129

Reagovat
Puskas

Nenapadlo vás domluvit se s hráči Slávie, aby vás nechali dostřídat?

Po této otázce rehabilituji Kozohorského.

Reagovat
Han střelil první

Coze?

Reagovat
db18

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

sakra, ten poločasovej si asi budu muset ještě pustit

Reagovat
Puskas

Ty mi nevěříš? Taky bych nevěřil, horší otázku jsem ještě neslyšel.

Reagovat
PlackaSKS

věřim, ale chci to vidět na vlastní oči

Reagovat
Coutinho10

tak to se těšim na záznam

Reagovat
Wyrda

Naše hra naprosto marná. Hrubá i přes svou budou formu chybí. Granec se mu líbí, ale Baryho ani Dameho nejde moc vidět. Slavka si po tom gólů hraje co potřebuje. Dát jí gól bude hodně složitý. Asi bych to viděl na Kuzmu místo Baryho nebo Dameho

Reagovat
Puskas

Michaela Hrubá, ta skokanka? A komu se líbí Granec?

Reagovat
Banikovec7

Škoda toho, že už máme jednoho vystřídaného a kdo ví jak to bude s Fleišmane, klidně bych vyměnil celý útok a dal tam Kuzmu a třeba J. Šašinku. Toho už jsem vidět nechtěl, ale horší než dnešní Bary to fakt nebude.

Reagovat
Wyrda

Fleiska nehraje špatně ale přijde mi že ta hlava ho prostě limituje. Je to škoda. Na druhou stranu to že ty dva vepředu nejde tolik vidět je důsledek absence playmakera ve středu hřiště. My tam dneska žádného Husbauera nemáme a Janos ikdyz se snaží tak to není ono.

Reagovat
Wyrda

*Hrubý *bidnou *mi

Reagovat
bobis21

tak ono útočníky není vidět i proto, že k nim nic pořádného nepřijde... Hrubý určitě chybí

Reagovat
Han střelil první

Jde videt, ze se Slavia zcela soustredila na Sevillu. Dneska by to slo. BP!

Reagovat
HorajzmAmmann

Baník se soustředí na stodolní dneska...

Reagovat
ratusek

Reagovat
PlackaSKS

je to o gol, může to ještě dopadnout jakkoli, ale zatim hrozná nuda. my chodíme i tak tam bylo docela dost šancí, to může ještě mrzet. baník se ani pořádně nesnaží, baroš odříznutej a vypadá, že ho to ani nebaví.. kdyby nehrála Slavia, tak bych to asi přepnul. jinak penalta za mě nebyla, diop skočil ještě před kontaktem, offside frydrycha taky ne, takže aspon tohle v pořádku.

Reagovat
Liquid

hrozně slaboučkej ten Baník, na půl plynu a stejně nám vůbec nestačí, Stoch a Olayinka si na tom pravým křídle robí z baníkovců prdel, co mě navíc překvapuje, tak že support Baníku není vůbec slyšet

Reagovat
Han střelil první

Musi jit slyset.

Reagovat
PlackaSKS

no.. neni

Reagovat
Han střelil první

Beru si to osobne

Reagovat
PlackaSKS

v pět před Edenem? já neviděl ani jeden záběr na váš kotel, ale podle zvuku tam v podstatě neni

Reagovat
Han střelil první

Ja chodim jedine pred Sinobo v krku me boli docela dost, ale mozna jsem kricel sam, kdo vi. Gratuluji k vyhre.

Reagovat
PlackaSKS

dík, příště už mi nebude vadit když vyhrajete k tomu zvuku jsem to vysvětloval níž

Reagovat
Banikovec7

Nevím jestli jsi na stadioně nebo u TV, ale já slyším teda dost, samozřejmě ne tolik jak domácí, ale slyšet jdou.

Reagovat
PlackaSKS

u tv a přijde mi to hrozně potichu. ale je pravda, že i ts je mín slyšet než obvykle. asi to chtěl režisér trošku komornější rozhodně jsem to nemyslel tak, že baníkovci tam sedí a čumí, spíš jako stížnost na zvuk

Reagovat
Banikovec7

To souhlas

Reagovat
exse

Jinak ta penalta teda ani náhodou. Kontakt tam byl, jen díky tomu že Diop padal dávno sám, kdyby běžel dál, tak se ho Kolář ani nedotkne.

Reagovat
Greny

Jasne že nebyla

Ale kontakt tam byl... A už se piskli penalty kde byl taky jen kontakt

Reagovat
ratusek

naopak by penalta byla

Reagovat
Kepy_FCB

https://1url.cz/0MRtV

hrozně se nechají někteří fans pořizovat

Reagovat
Kepy_FCB

*ponižovat

Reagovat
C-M@ster

Tak v Polsku to tak vypadá skoro všude, ne?

Reagovat
Kepy_FCB

To asi ne, to by nedávali na kibicovske stránky jako kuriozitu

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
db18

Brno 4:0

Reagovat
Losinho

Reagovat
Cumel

Vcera byli v Tabarinu a jeste jsou nafrceni ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak penalta ani omylem. A to fandím Spartě. Diop simulant...

Reagovat
Stannis Baratheon

Po tomto zpomaleném a přiblíženém záběru co měli ve studiu už si snad ani nikdo nemůže myslet že to měla být penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Nr.Nobody ano

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Greny

Kdo to vlastně dnes komentuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Radotínský

Reagovat
Stannis Baratheon

Frydrych vážně tragédie, bojím se aby nakonec absence Coufala ve čtvrtek nebyla rozhodující.

Reagovat
Banikovec7

Jasnější než u Diopa, ale v době kontaktu s Laštůvkou už ležel.

Reagovat
PlackaSKS

tohle je to samý jako u diopa

Reagovat
Riviera Kid

To ani omylem.

Reagovat
PlackaSKS

byl na zemi ještě před kontaktem, za mě to penalta nebyla

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Puskas

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
ratusek

komedianti

Reagovat
ratusek

Pencle? co se divím

Reagovat
Losinho

Jasná no, i Laštůvka to hned věděl

Reagovat
exse

Uplně stejná jak předtím, jestli to pískne, tak se Tvrdík musí na protest upálit.

Reagovat
Posledni Kovboj

Diope divej se

Reagovat
bobis21

podle mě teda úplně stejná "penalta" jako to na začátku ... takže ne

Reagovat
smazaný uživatel

tak se podivek znovu

Reagovat
smazaný uživatel

Sel rukama, pencle by mela byt

Reagovat
Banikovec7

Hydrant

Reagovat
KingMaster13

Ty vole vždyť je to skoro to samý co na Diopa OMG

Reagovat
smazaný uživatel

Neblazni...Lasty sel do hrace bez mice rukama...

Reagovat
KingMaster13

No jo ale přesto se svalil dřív než se ho dotknul

Reagovat
PlackaSKS

jediný co, tak neskákal, ale byl rozhozenej z předchozího souboje.

Reagovat
smazaný uživatel

To asi jo, ale takhle ten golman v tomto prostoru jit nemuze

Reagovat
Greny

Jenže on má pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Stejný jako u Diopa, docela hnus.

Reagovat
Puskas

Reagovat
lichna.

Hydraaaaaant. Zmrdi.. V jednom zápase dvakrát stejná situace a jednou penalta a jednou simulace. To bez do piče.

Reagovat
Banikovec7

Jestli něco z těch dvou byla penalta, tak spíš tohle, ale taky bych nepískal, ležel dávno předtím.

Reagovat
Wyrda

Skvělé Lastuvka!

Reagovat
ratusek

Zkurvencům se penalta pískne. To je už fakt komedie aspon, že to nedal. ale je to k zblití

Reagovat
HorajzmAmmann

Penalta byla, stejne jako.u Diopa

Reagovat
C-M@ster

Sleduju na United, ale přišel jsem se jenom zasmát, že Slavia zas kopala penaltu.

Byla aspoň?

Reagovat
Greny

No padal dřív než došlo ke kontaktům

Reagovat
HorajzmAmmann

Ano

Reagovat
ratusek

Uplně stejná jako u Diopa, ale tu nepískl. Slavii ano. víc není potřeba psát

Reagovat
KingMaster13

Buď je měl obě fouknout a nebo nefouknout no, tohle rozhodnutí je na pi*u

Reagovat
ratusek

každopádně my jsme dnes zoufalí, jako poslední zápasy. takže nás porazíte i na hodně podřazeným stupni, když máte v hlavě Sevillu.a pod Bobem se začíná kývat židle

Reagovat
KingMaster13

Ještě neříkej hop, furt je to o gol a teď budete na koni Doufám, že se zvednete jinak. Tu top 6 vám přeju

Reagovat
exse

Nope.

Reagovat
Firkraag

Ani omylem, čirá simulace.

Reagovat
andrew96

Kdybys radši zůstal u United.

Reagovat
bobis21

kontakt tam byl, ale až tak v polovině pádu

Reagovat
Greny

To ale i u Diopa tam kontakt byl

Reagovat
bobis21

však podle mě nebyla penalta ani jedno

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
C-M@ster

Už jsem si to pustil na YT, ten Diop vypadal vtipně.

Ale nepískal bych pentlu ani za to druhý

Reagovat
Greny

Vždyť padal dřív než došlo ke kontaktu... Dvojí metrik?

Reagovat
Stannis Baratheon

Dobře že to nedal, být neměla.

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta jasná. Laštůvka fakt zmrd zákeřnej. Takovej idiot neměl nikdy nosit dres Slávie.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teda především teda stačilo nehrábnout rukama neměla být. Vadí mi, že vědí že Slávie hraje poháry a stejně tam jde tak, že může hráče zranit, i když to mohl zahrát úplně čistě.

Reagovat
smazaný uživatel

Píšu jak Limba. Prostě kdyby tam nedal ruce, tak žlutá pro Olayinku. Ale on si neodpustí možnost ho sestřelit.

Reagovat
Riviera Kid

Za mě u Diopa sporná situace. Já bych nepiskal, ale chápu rozhořčení. Ale tady tahle byla jasná.

Reagovat
Firkraag

Jako to už si ten zkurvenej Královec dělá prdel, ne ?

Reagovat
ratusek

Reagovat
andrew96

No nevím, trochu jiný kontakt než u Diopa, akorát zde Olayinka padal dopředu neúmyslně. Hodně sporné, za mě spíš ne.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
exse

Vysvětli mi prosimtě jak jde padat dopředu neúmyslně?

Reagovat
Losinho

Že ztratíš rovnováhu? Spadl by i kdyby na něj Laštůvka nešel.

Reagovat
exse

Nemyslím si, že by ztratil rovnováhu, prostě si to klasicky předkopl daleko a zkusil spadnout.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ty dva tvoje prispevky nemaji logiku, nevidis, jak si protirecis?

Reagovat
exse

Tak ještě jednou pro ty, kteří mají problém chápat složitější věty: PADAL SÁM A ÚMYSLNĚ.

Reagovat
Mada

Tak se podívej znovu.

Reagovat
Losinho

Mně přijde, že prostě tu "kličku" ve sprintu nezvládl a natáhnul by si tam tak jako tak. Ale pro Laštůvku blbý, gólman těžko bude jen stát a čumět.

Reagovat
andrew96

Asi tak, že ztratil rovnováhu.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi tak hloupy? Ze by ho podseknul tema rukama?

Reagovat
db18

Pražské video...

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

To joje,v Plzni se fouka pravidelne radai bez videa...to by ubylo bodu

Reagovat
Mada

Chceš v demenci dohnat dolara?

Reagovat
db18

Stejná situace jak v prvním poločase, jedno foukne, druhé ne... dvojí metr.

Reagovat
smazaný uživatel

V prvním ho netrefil, ve druhym ano. To mi přijde jako 2 situace

Reagovat
db18

Kontakt tam byl v obou případech.

Reagovat
Losinho

Šáh na mě, to nemá, to je faul

Reagovat
db18

Podle mne to nebyl faul ani v jednom případě...

Reagovat
Mada

Takže snažíš. Pokračuj, máš dobře našlápnuto.

Reagovat
db18

jen pak musím včas zastavit, abych nedopadl jako ty.

Reagovat
Mada

Nic moc, přidej...

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
Losinho

Jasná

Reagovat
Blasphemer

jako všechny

Reagovat
Losinho

Tomu věř

Reagovat
Greny

Schválně najdi čas ve hře cca 59:08 byl tam dlouhého aut Fleismana a Slávista tam měl v souboji ruce na Šindelářovi .. jsem přes mobilní bil nechce se mu to hledat

Reagovat
KingMaster13

Nejhorší je, že nám tyhle penalty škodí, za prvé jsou pak ohromné kecy po zápase, za druhé když jí nedáme jako teď tak se soupeř dostane do psychologický výhody a i když jí ten tým promění, tak z toho nemají takovou radost jako z normálního golu Jako jsem pro pískání penalt ale ty poslední 2 zápasy to je šílenost

Reagovat
smazaný uživatel

Mě vytáčí, že to pískaj. Ten tým to nepotřebuje. A teď prostě kdyby nebyl Hydrant úplnen debil, tak tam necpe ruce a Olayinka má žlutou.

Reagovat
KingMaster13

Mě to taky vytáčí, protože nám to spíš škodí ty pencle. Na Bohemce jsme hráli do penalty skvěle a pak jsme do golu na 2:0 měli těžkej útrum

Reagovat
Greny

Čas ve hře 59:08 Šindelář je vul že stal jinak musel písknout penaltu ruce tam byli

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
bobis21

vyklidit sever by bylo top

Reagovat
Puskas

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí dneska libový. Dva stejné zákroky posoudit dvakrát diametrálně jinak. Hnůj.

Reagovat
Mada

Reagovat
HorajzmAmmann

Kontumace

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, že měli nedávno doma podmínku, tak si celkem TS koleduje.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekna sebereflexe: "Slavia pycka zeme ceske"

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

Reagovat
Firkraag

No dle slávistického posuzování ano.

Reagovat
Losinho

Já teda vidím velkej rozdíl mezi tímhle a držením Masopusta nebo Kozáka.

Reagovat
Greny

Tak si to pusť zpětně čas vidíš ... Je to možná v blbej čas vyfocené.. ale je tam jasně vidět jak si ho i pritahne

Reagovat
Losinho

Koukám na tipáči

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

No stejná situace jak před týdnem...

Reagovat
smazaný uživatel

To jaksi ne.

Reagovat
Mada

Reagovat
Spalovač šancí

Jasná. Nechápu, jak to Baníku mohlo projít

Reagovat
Banikovec7

Souček sejme Diopa a sudí ukáže výhodu pro Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Juhuuuuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

Frydrych 2 asistence

Reagovat
KingMaster13

Yes je tam A fakt škoda tý penalty, mohlo to být v cajku, takhle se akorát povedou zase debaty

Reagovat
KingMaster13

Yes je tam A fakt škoda tý penalty, mohlo to být v cajku, takhle se akorát povedou zase debaty

Reagovat
HorajzmAmmann

Co tam zkoumaji? Jasny gol...

Reagovat
Puskas

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Banikovec7

Asi si stejně jako já nevšimli Filla tam vzadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez debat musi platit

Reagovat
bobis21

offside určitě nebyl, dokonce bych řekl že za ním byli 2 obránci

Reagovat
smazaný uživatel

Urazeny Baros

Reagovat
Losinho

potěší

Reagovat
Kepy_FCB

Psychicky nasraný

Reagovat
smazaný uživatel

Spis ze stridani se rozbrecel...pritom jsem ho videl uprimne 2x na zemito, jinak nic

Reagovat
db18

ACAB? Že by se tam něco dělo?

Reagovat
Banikovec7

Ne, je to součást jednoho pokřiku.

Reagovat
Kepy_FCB

TRACAB

Reagovat
Banikovec7

Přání na závěrečných 10 minut: červená pro Mešaninova, ať není vykartovaný na jeden, ale na dva zápasy.

Reagovat
HorajzmAmmann

To je sileny vykon... 15:0 na strely

Proberte se kurva

Reagovat
Banikovec7

Podle mě měla být jako střela započítána ta hlavička z rohu v prvním poločase, okradli nás Hned by to vypadalo jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite.

Reagovat
smazaný uživatel

Páník skvěle připravil hráče na včerejší zápas

Reagovat
C-M@ster

Já su moc rád za toho Spikyho na YouTube, člověk si to může pustit zpětně, může si zpomalit co potřebuje, je to dobrý. Jsem zvědavej, kdy si na něj došlápnou a vybanujou ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Olayinka se dost zhorsil. Pamatuju jak prisel, tak byl uplne jinde.

Reagovat
Losinho

Ty rohy, to je tragédie

Reagovat
smazaný uživatel

http://imgworld.cz/RcuNeRdxGA.jpeg

Penalta a druhá žlutá pro Frydrycha?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Stejná jak před týdnem s prominutím

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ten zákrok je úplně jinej, ale penaltu bych pískal.

Reagovat
Greny

A není to jedno jestli tě drží vteřinu nebo dvě? Buď je to faul nebo ne..

A já si myslím že není... Ale pokud se nastavil od jara takovej metr jakej je tak je to faul a druhá žlutá..

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám že to nebylo na penaltu. Ale že to bylo jiný. Jako teď Diop držel Součka...

Reagovat
Spalovač šancí

Stejná nebyla. Minulý týden to bylo ve východních Vršovicích, dnes v západních Strašnicích

Reagovat
Losinho

Je to totéž, co udělal teď při gólu Diop na Součka a nepískal bych to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, a prave ta penalta pred tydnem byla mega smesna. To rikam jako fanda Slavie, za me z takovych situaci penalty Ne.

Reagovat
Greny

Ale já s Tebou souhlasím .. pro mě taky ne.. ale pokud se takové pískají pro Slavii, Spartu, Zlín kdy tam kontakt je tak je i toto penalta bohužel a Baník tím poškodili... Chce to stejnej metr

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Losinho

Určitě

Reagovat
Greny

Tj ten zákrok kdy mě nahoře psali že tj jiné držení než na Bohemce

Reagovat
smazaný uživatel

Jako je jinej. Krch tam držel Masopusta několik vteřin. Tady to skoro nešlo zastavit, jak krátce tam ta ruka byla. Ale byla tam a byl bych raději, kdyby se tak vůbec nebránilo. Pak se v Evropě divíme.

Reagovat
Losinho

Reagovat
C-M@ster

V zahraničí se brání podobně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Frydrych dnes hodne dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Banik cim dal horsi.. Panik effect.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíte, že už je Tvrdík s výkonama rozhodčích spokojenej?

Reagovat
Losinho

To nevim, ale s výkonama Plzně určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nepochybně, ale to je jiný téma.

Reagovat
smazaný uživatel

fór!

Reagovat
Fakt

Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Pro to bude zapas pravdy pristi tyden v CB...hooodne dulezite utkani v soivislosti, koho ma HK doma

Reagovat
smazaný uživatel

Banik slouzi jako kuzel na treninku

Reagovat
Kepy_FCB

Za času bývalých majitelů bych řekl že zase nedostávají výplaty ale nyní...

Reagovat
bobis21

prostě deka ... nedaří se a to pak má vliv i na psychiku hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim, toto je ostudny vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Frydrych hráč utkání

Reagovat
smazaný uživatel

Frydrych 1+2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Frydrych 1+2

Reagovat
Losinho

To je v prdeli

Reagovat
Posledni Kovboj

dejte ho na hrotaka ty vole 1+3

Reagovat
Losinho

Ale byl dozadu zoufalej prostě

Takhle nějak si představuju Lafatu na beku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Paprika

1+3!

Reagovat
Paprika

Michale diky ze jsi alespon neslavil...

Reagovat
smazaný uživatel

Frydrych je docela slušňák

Reagovat
lichna.

Doufám, že nám ho v létě pustíte..

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že ne. Jako dvojka za Coufalem je výborná volba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Frydrych 1+3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje cigan? Ma nervy?

Reagovat
bobis21

myslím že ani v jednom týmu žádný není ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to vis ze ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten uz jel dom urazeny v 70min, ze slavie to ma kusek...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Dobrý, nejsme jediní retardi...

Reagovat
Losinho

Frydrych omg

Reagovat
Pablos

to nevymyslíš

Reagovat
Puskas

A zrovna když se nemůže, resp. nechce radovat.

Reagovat
Losinho

pěkný od něj, i po těch letech.. Hušbauer s Váchou se mají co učit

Reagovat
lichna.

Tak já pevně věřím, že se brzy vrátí. Nemůže ho bavit pořád sedět na lavičce, když u nás by měl jistý základ.. Otázka je, kdy ho pustíte..

Reagovat
Losinho

Dokud mu tahle role nebude vadit, tak asi zůstane..

Reagovat
smazaný uživatel

Za "x" let se muze vratit..urcite nedostane u vas, kolik ma ted...a kazdy potrebuje predevsim prachy

Reagovat
PlackaSKS

x let.. ono je mu už kolem třiceti, ne? moc času vracet se fakt nemá

Reagovat
Losinho

Smlouvu má ještě dva a půl roku no.

Reagovat
PlackaSKS

a asi dost luxusní oproti tomu co dostane jinde

Reagovat
smazaný uživatel

29..tak kdyz se tam muze plazit a valet i 37mi lety Baros

Reagovat
PlackaSKS

tak zase kvalit baroše fakt nedosahuje

Reagovat
smazaný uživatel

Nechces srovnavat, doufam, utocnika a obrance. Tyhle kecy nesnasim

Reagovat
PlackaSKS

srovnávám kvality hráče. objektivně prostě můžu říct, že baroš byl lepší hráč než frydrych. a je úplně jedno na který pozici kterej z nich hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak urcite byl, kdyz hraval v liverpoolu a dalsich zahranicnich stacich.

Reagovat
PlackaSKS

a proto dávat ho jako příklad hráče co vydržel do 37.. to prostě nezvládne zdaleka každý. rozhodně ne na týhle úrovni. zase je pravda, že frýďa už asi moc rychlosti neztratí

Reagovat
PlackaSKS

jestli by u vás měl jistý základ.. na stoperu už nehrál ani nepamatuju a na beku by ho taky pazdera nemusel pustit...

Reagovat
lichna.

Pazdera je naprosto průměrný obránce. Frydrych by ho ze sestavy dostal úplně v pohodě.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Puskas

Reagovat
PlackaSKS

podle mě ho trošku přecenujete...

Reagovat
lichna.

Nemyslím si, navíc, kdyby se vrátil na stopera, tak by byl zase ještě o level výše podle mě..

Reagovat
PlackaSKS

ten stoper je pro mě velká neznámá, u nás tam neodehrál za poslední roky asi ani jeden zápas a dávala se přednost i stažení hráče z dm na stopera než tam nasadit frydrycha. já věřim, že na ligu s přehledem má, jen si nejsem jistý, že zrovna pro vás by byl taková posila. má velký problémy s rychlostí a všechno hasí takovými hloupými fauly i když to neni třeba. sice dává důležitý goly, ale to u obránce neni až tak zásadní pro nás je jako backup nenahraditelný, ale jestli by pro vás byl tak velká posila do základní sestavy... řekl bych, že brzy uvidíme, ale má smlouvu ještě na dva a půl roku a předpokládám, že za velmi slušný peníze, takže spíš až tak za rok a půl

Reagovat
lichna.

Tak já osobně bych ho chtěl, i kdyby měl být na tom stejně jako Pazdera. A to si myslím, že by byl lepší.

Je to prostě pravý chachar a jako takového bych ho bral zpátky hned.

Reagovat
PlackaSKS

jo, z tohohle pohledu to naprosto chápu navíc on je prostě sympaťák...

Reagovat
Puskas

Působí hodně skromně.

Reagovat
Losinho

Něco tam odehrál, dobré to nebylo. Ale na stoperu se špatně zaskakuje.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
wyqinac

tak ono asi taky dost zalezi za jakych okolnosti odchazis.. Kdyz Husbauera fans vypiskaj a palili jeho dresy vs. kdyz ostravsky fans vyvolavaji frydrychovo jmeno.. Trosku rozdil v pristupu fans, pak se asi nedivim ani pristupu hrace

Reagovat
smazaný uživatel

Frydrych do Realu.

Reagovat
quan

Neni Frydrych levak? Poslete ho tam ve ctvrtek misto Borila

Reagovat
Spalovač šancí

Ne, oba jsou praváci

Reagovat
smazaný uživatel

Frydrych mi dneska prisel dvakrat fotbalovejsi nez Boril celou sezonu, to je celkem ostuda pro kohokoliv ne tak radoby repre beka.. Fyzicky jsou na tom oba stejne dobre si myslim..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

za a) frydrych nehrál na svojí slabší straně a za b) dneska hrál proti asi nejslabšímu týmu co do Edenu přijel za celou sezonu... navíc je frydrych daleko pomalejší. já ho mam rád, jako backup super, ale bořil je jasně lepší

Reagovat
wyqinac

Frydrych bude hrat ve ctvrtek napravo, nemuze snad hrat na obou stranach

Reagovat
Puskas

Měl by výhodu v tom, že by věděl, kam si chce naběhnout, tak by si to tam přihrál.

Reagovat
HorajzmAmmann

Uz jsme mrtvy... ty posledni dva goly jsou od vas dost hnusny

Reagovat
smazaný uživatel

Bud rad, ze nebylo 7 nebo 8

Reagovat
KingMaster13

Promiň ale dnes jste byli fakt hrozně špatný Do předu skoro nic jste nepředvedli

Reagovat
HorajzmAmmann

naposledy takhle Baník hrál v MB pod Kučerou snad... hrůůůza

Reagovat
KingMaster13

Jako v Ostravě jste nás porazili díky obrovskému zápalu, bojovnosti a ježděním po prdeli. To jsem u vás dnes prostě neviděl, až to pro mě byl šok. Kvalitu máte ale ta bojovnost a zápal vám dnes sakra chyběl

Reagovat
Banikovec7

No kvalitu právě nemáme, což jsme vynahrazovali tou bojovností, formou většiny hráčů a taky často štěstím. Ale teď na jaře nemáme nic z toho a taky to tak vypadá.

Reagovat
HorajzmAmmann

právě že tu kvalitu nemáme. Fakt dobře hrál Baník snad jenom v Olomouci... ale mi to nevadilo, kvalitně s 4-4-2 a "všechno na Baroše" nikdy hrát nebudeme...

... jenže teď to i přestává fungovat výsledkově...

Reagovat
smazaný uživatel

taky myslím. Ale zase teď bude míň keců na penaltu

Reagovat
Losinho

Zrovna dneska mělo být víc

Reagovat
Puskas

Nemohoucnost. To už není náhoda, další zápas jedna velká bída.

Reagovat
Pablos

jak náhoda ? Paníkovo jaro ...to už je jistota, né náhoda

Reagovat
ratusek

Reagovat
Spalovač šancí

Vítězství na hřišti, v hledišti i u VARu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Hodně důležité vítězství Bylo potřeba, ještě nás čeká Liberec a Sparta ale člověk má hned lepší pocit. V obměněné sestavě jsme na půl plynu vysloveně přejeli Baník, takže paráda. Baníku přeju jen to nejlepší do konce sezony a fakt škoda té pecky, i bez ní bychom dnes Baník přejeli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Však ta penalta nijak nepomohla ...

Reagovat
KingMaster13

Nepomohla, to je pravda. Takže jí nemuseli fouknout a byli bychom za hrdiny co přejeli Baník na půl plynu

Reagovat
Spalovač šancí

Takhle je to lepší. Aspoň si bude spousta lidí namlouvat, že je to díky tlačence

Reagovat
Coutinho10

tak penaltu jsme stejně sportovně zahodili, takže neni potřeba se tim trápit

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Tak fotbal celkově nic moc, ale čekal jsem to, trávník musel být dost podmáčený, dost změněná sestava, ale můžeme být rádi, že baník nepředvedl takřka nic, ale výsledek přesto super.

Je výborný, že ve Slavii dává gól téměř každý. Tak snad to zvládneme i ve čtvrtek proti Seville

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nedotýká se

Reagovat
Luc-Luc

dneska budu spokojeny i s bodem, Liberec ma velmi kvalitni tym, bude to tezky zapas...

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

...škoda, že my se k tomu kvůli sobotě připojit nemůžem.

Reagovat
Kang & Kodos

"Já nejsem tvůj fotr, ani strejda, takhle se ty šmejde se mnou nebav!!!!Zejtra buď v edenu před Fan shopem, v 17:00 a tam to konečně skončí.Ty to potřebuješ jako sůl. Já tě upozorňuju, že já tam budu, protože musím po práci stejně na nákup do Tesca, všechno tam natočím na kameru a běda ti, jestli tam ty ubožáku nebudeš!!!!!Roznesu ten záznam tady a ty tu budeš za blbce."

První reakce Tvrdíka směrem ke Křetinskýmu

Reagovat
PlackaSKS

geniální. jen at to kluci na twitteru rozjedou ve velkym.

jen teda mě baví jak se všichni navzájem obvinují ze spolupráce. všichni vědí jaký je to čůrák a stejně s tim nikdo nic nedělá..

Reagovat
Greny

troufnu si tvrdit ze to jak je to ted vyhovuje jak Slavii tak Sparte..

Reagovat
PlackaSKS

to je klidně možný, ale je to až trapný. berbr je očividně prase, který v takovýhle funkci nemá co dělat a už vůbec mu neměli nechat takový vliv. smutný no a to i když z toho třeba Slavia profituje

Reagovat
Greny

tak jako logicky ... Berbr to schytava z kazde strany a oba kluby si muzou jet v klidku svou zakulisni politiku a do novin muzou v klidu poustet jakej je to curak..

ale vem si kdyby tam ten clovek nebyl .. tak tam bude nekdo jinej a mozna jeste horsi.. nebo to bude clovek kterej bude ze Sparty nebo Slavie.. a pak vsechny prusery budou na ten klub ze tam maji svy lidi atd... a stejne si to bude ridit Berbr jak bude chtit i kdyz treba jednou skonci dokud tam bude mit své lidi a ze jich tam ted ma dost

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam jako řekl proti Spartě?

Reagovat
C-M@ster

Že má Plzeň a Sparta s Berbrem nějakou zákulisní domluvu

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak vážný na takový prohlášení? Ještě když ani tu schůzku nepopřou, jenom nějaký fráze. Tvrdík to řekl jasně a konkrétně, tak ať taky řeknou jak to je podle nich, ne jenom "nemá pravdu a Slavia spolupracuje s Berbrem"…

Reagovat
Greny

co řekl konkretniho Tvrdík ?

Reagovat
Greny

no rekl neco o nejake dohode ... jaka dohoda? v čem ? proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Že když nebude tvítovat, Berbr do roka a do dne odejde

Reagovat
Greny

očividně spatna informace kdyz uz rok je pryc

Reagovat
Coutinho10

OT: dobrá zpráva pro Schicka

Ranieri: "Dzeko and Schick need to play together. Patrik is very good, very fast, technically strong. In Porto he came on and showed real hunger. If he really gets going, which he is close to doing, the fans will fall in love with him."

https://twitter.com/ASRomaEN/status/1104741501089796099

Reagovat
KingMaster13

Tak teď se jen modlit, že Řím bude hrát atraktivní útočnej fotbal, kde bude padat hodně golů. Trochu se bojím aby Ranieri nehrál na brejky dost

Reagovat
Coutinho10

uvidíme, ale hlavní je aby hrál, což by podle toho vyjádření mělo platit a teď už bude jenom na Schickovi, aby tu důvěru Ranierovi splatil góly

Reagovat
KingMaster13

Furt ale lepší než ta sračka co hrál Eusebio na milion přihrávek kolem vápna a nic z toho, pak ztratili míč soupeř je vykoupal a tekli a takhle furt dokola Snad se prosadí.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
lichna.

Drchal dneska hattrick za juncle Sparty..

Reagovat
lichna.

Tak 4.

Reagovat
Greny

a Plavsic cervena

Reagovat
KingMaster13

Ten bude za 2 roky v Baníku

Reagovat
Coutinho10

ani bych nedivil

Reagovat
FCSL

Nguyen - Koscelník, Mikula, Karafiát, Hybš - Breite, Oscar - Potočný, Sýkora, Pešek - Kozák

Bez překvapení. Hlavně neprohrát, at se na nás nedotáhnou. Kozák @4 jako střelec nešel nedat, tak snad napraví Spartu a zavěsí

Reagovat
diskoschlampe

Už tam měl jednu loženku, to bude zas jak se Spartou.

Reagovat
Greny

Chvátal jeste hraje v ceske lize jo

Reagovat
FCSL

Pěkně hrajem Ale už by to chtělo gol

Reagovat
exse

Už zase začíná být pomalu jasný, že prohrajem 1:0.

Reagovat
exse

A je to tady, první standardka soupeře a gól.

Reagovat
FCSL

To mrdám tvl 15 minut je nepustíme za půlku a pak dostanem z rohu

Reagovat
diskoschlampe

Kozák neproměněný 2 velký šance, neubráněnej Beneš...

Reagovat
andrew96

Nita zničil Kozáka.

Reagovat
FCSL

Sýkora neviditelnej, to fakt není ta kreativní 10, kterou jsme hledali

Reagovat
Chlupatá máma

Sýkora je trochu fotbalovější Frýdek. On nikdy žádný OMko nebyl a ani nebude.

Reagovat
diskoschlampe

Kurva vole Breite to má vždycky tak nalitý a sejme pokaždý prvního hráče...

Reagovat
FCSL

Nakonec nedáme ani tu desítku

Reagovat
Luc-Luc

krasa Nespor Zahradnicek

Reagovat
Frank Lampard 8

Sigma

Reagovat
ManUnited

Malinskej vyplejtvany střídání ten frajer neudělal jedinou věc dobře

Reagovat
FCSL

Celá lavička je na hovno do offenzivy. To je tak, když za 2 měsíce nejsme schopný dovýst náhradu za Ševčíka. Hlavně že to bylo na 99%

Reagovat
ManUnited

Na 99% hráč na úrovni reprezentace já jsem za Sýkoru narozdíl od vás rád ale byl zraněnej a radši bych ho viděl na křídle místo Potoka

Reagovat
Luc-Luc

privest Benese byl majstrstyk

Reagovat
Vlkoslav

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Coutinho10

Buchta na Buffona

Reagovat
Vlkoslav

co ten buchta omg

Reagovat
Luc-Luc

to budou jeste nervy

Reagovat
Coutinho10

ze by Kozak vyVARoval dalsi penaltu ?

Reagovat
mistr129

Za mě penalta

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Greny

Lehký kontakty rukou či přidržení podle var pískají a toto ne?

Reagovat
mistr129

"lehký" ale jo, tohle byla z těch opakovaček jasná, i když to nejdřív vypadalo na Kozákův faul

Reagovat
Luc-Luc

Sigma

Reagovat
exse

Dneska parádní Oscar, jinak ostatní individuálně bída. Celkově náš letošní klasickej zápas, rozhodně jsme nebyly horší, ale máme 0 bodů. Na druhou stranu to moc nebolí, cíl je udržet skupinu o play off, což bychom měli i s touhle smůlou dokázat.

Příště snad Oscar na AM a Mara vedle Breiteho.

Reagovat
ManUnited

Po tom volám už od odchodu Ševčíka, bohužel podle Zsolta je to moc defenzivní. Jinak Sýkoru bych nezatracoval, chtěl bych ho vidět na křídle místo Potočnýho kterej je na tenhle post pomalej bohužel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele