FORTUNA:LIGA - preview 23. kola

28.02.2020, 08:38, aktualizováno 01.03.2020, 08:32
Previews
Slavia míří za obhajobou mistrovského titulu a další překážku se pokusí odstranit na půdě Slovácka. Bohemians Praha 1905 by se ještě rádi poprali o desátou příčku, k čemuž potřebují porazit Karvinou...
1. FC Slovácko - Slavia Praha  (neděle 14:30)
Slovácko po startu jara rychle přišlo o výsostné postavení v nejlepší šestici a má co zlepšovat. V neděli ale na ně čeká obtížný test, neboť na domácí půdě přivítají lídra tabulky a obhájce titulu Slavii. Také sešívaní však vstoupili do jara pozvolně.

Vstup do jarní části ročníku si na Slovácku jistě představovali lépe, musí se však smířit s realitou. Podle ní má celek z Uherského Hradiště na svém kontě po dvou duelech jediný bod a celkem rychle tak vypadl ze skupiny o titul. Pro Moravany ale není nic ztraceno. Střed tabulky je totiž nesmírně vyrovnaný a případný skalp Slavie může Slovácko katapultovat z devátého místa zase výš.

Právě v to doufá stoper Moravanů Michal Kadlec. "Slavia vede ligu, ale hned první kolo na půdě Bohemians Praha jsme viděli, že jsou k poražení. Došlo tam v zimě k určitým změnám v kádru a ono vždycky chvilku trvá, než si to sedne. Na podzim nás v Edenu přehráli a zaslouženě zvítězili, ale doma si to můžeme rozdat s každým, což jsme dokázali například v podzimním zápase s Plzní," sdělil někdejší reprezentant.

Sešívaní přes zimu značně omladili kádr, zároveň přišli o několik opor, což bylo v derby s Bohemians znát. Následně si Pražané spravili chuť proti Opavě, stále ale jejich hra postrádá dokonalost. Pro paniku však v Edenu není místo. Slavia nadále pohodlně sídlí na první pozici s dostatečným náskokem a jen naprostý kolaps by ji připravil o ligové prvenství.

Pražané si zdatně vedou i bez zraněného lídra obrany Davida Hovorky, jenž tak bude chybět i na Slovácku. Vedle Hovorky visí otazník také nad startem Ladislava Takácse. Ani marodka Moravanů není moc početná, mimo hru je pouze záložník Jan Kalabiška.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Juroška, Hofmann, Kadlec, Divíšek - Havlík, Daníček - Petržela, Kliment, Navrátil - Zajíc
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Kúdela, Tijani, Bořil - Oscar - Masopust, Ševčík, Stanciu, Provod - Tecl
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.26 - 4.01 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bohemians Praha 1905 - MFK Karviná  (neděle 17:00)
Karviná se povedeným vstupem do jara dostala na dostřel týmům mimo barážové pozice a jedním z nich je Bohemka. Vzájemný zápas tyto dva celky svede dohromady, vzhledem k předchozím vzájemný zápasům v Ďolíčku ale mohou být Klokani trochu optimističtější.

Bohemians na úvod jara výrazně zaskočili vršovického rivala Slavii, kterou po trefě Vodháněla porazili 1:0. Na tento úspěch však nenavázali, neboť v Liberci byl Nečasův gól proti třem domácím málo. Pro Klokany je však obrovský rozdíl mezi zápasy doma a venku. Na svém hřišti totiž získali 21 z 23 bodů, inkasovali jen sedm gólů a především pouze jedinkrát prohráli.

Karvinští na jaře nejenže získali plný počet bodů, ale navíc ani nepoznali, jak hořké je inkasování gólů. Zlínu a Teplicím nasázeli v součtu pět branek a ukázali tak, že znovu baráž hrát nechtějí. Jenže oba tyto zápasy byly na hřišti Slezanů, kteří nyní budou muset ukázat, že přes zimu zlepšili i své venkovní výkony. V posledních pěti zápasech na hřištích soupeřů totiž nezískali ani bod, nevstřelili žádný gól a hned patnáct jich inkasovali.

Luděk Klusáček má před silou soupeře respekt. "Karviné vyšel vstup do jarní části soutěže, zvládla dva složité zápasy proti týmům, které jsou v tabulce okolo ní. Ziskem šesti bodů si hodně pomohla. Předpokládám, že přijedou po takovém povzbuzení se sebevědomím," varuje.

Bohemka bude postrádat vykartovaného Hronka a zraněné Pokorného s Vackem, v ohrožení je i start dalších pěti hráčů - Krcha, Podaného, Pulkraba, Ugwua a Vodháněla. Hosté nenasadí zdravotně indisponované Čonku, Santose, Stropka a Guba.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Köstl, Bederka, Šmíd - Bartek, Jindřišek, Hůlka, Schumacher - Vaníček, Puškáč, Nečas
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bolek - Ndefe, Šindelář, Rundič, Moravec - Smrž, Qose, Janečka - Ba Loua, Lingr, Taiwo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.15 - 3.17 - 4.09
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Teplice - Slovan Liberec  (sobota 14:30)
Krajně nepovedený vstup do jarní část za sebou mají fotbalisté Teplice, naopak jejich soupeř z Liberce může být spokojený. Získal totiž zatím maximální počet šesti bodů a je reálně ve hře o evropské poháry.

Sklářům se během dvou jarních kol velmi rychle vzdálila kýžená elitní desítka. Na tu ztráceli po podzimu pouhé dva body, na úvod jara však prohráli právě s desátou Olomoucí 1:3, stejný počet branek inkasovali i minulý týden v Karviné, kde navíc ani neskórovali. V součtu se závěrem podzimu tak vyhráli jediné z posledních jedenácti soutěžních utkání a pozice hlavního trenéra Stanislava Hejkala se zdá býti v ohrožení.

Naopak Pavel Hoftych se o své místo bát alespoň momentálně nemusí. V prvním jarním kole totiž zásluhou dvou Malinského tref šokovali Letnou a na sever Čech vezli všechny tři body, stejný počet uhráli i při vítězství 3:1 nad Bohemkou. Na té se podílel zejména Jan Kuchta, který vybojoval penaltu a později sám dva góly vstřelil. Jednalo se mimochodem o jeho první trefy v tomto ročníku FORTUNA:LIGY.

Žluto-modří navíc nemohou z disciplinárních důvodů počítat se dvěma důležitými hráči. Mareček si odbyde trest za červenou kartu, nejlepší střelec Jakub Mareš stojí kvůli osmi žlutým. Za postranní čarou je doplní zranění Kodeš a Vyhnal. Zdravotní potíže nepustí do hry ani libereckého Nešického, v ohrožení je i start Kačarabův. Debut v dresu Slovanu si naopak může odbýt čerstvá posila Martin Zeman.

Jediný jarní střelec Teplic Tomáš Vondrášek věří, že jeho tým už bude konečně bodovat. "Víme o Liberci, o jeho síle; má rychlé hráče, obrovsky rychlý přechod do útoku. Věřím, že tohle nějakým způsobem dokážeme eliminovat. My se v přípravě přesvědčili, že fotbal hrát umíme. Nevím, kam se to zatoulalo. Musíme to oživit. Hlavně musíme začít od první minuty, ne až když prohráváme."
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Čmovš, Shejbal, Hyčka - Moulis, Kučera, Ljevakovič, P. Mareš - Trubač (Žitný) - Řezníček
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Mikula, Chaluš, Karafiát, Hybš - Alibekov, Mara - Malinský, Baluta, Pešek - Kuchta
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SFC Opava - Sigma Olomouc  (sobota 14:30)
Slezané se v prvních dvou kolech utkali s dvěma nejlepšími týmy ligy a dvě prohry tak nebyly překvapením. Právě naopak, SFC si v obou kláních vedl dost statečně a Plzeň i Slavii v určitých pasážích značně potrápil. Nadějný herní projev může vlít Opavě energii do žil, která je v těžkém boji o záchranu tolik potřebná.

Fáze "přípravy" nicméně Slezanům skončila a v sobotu neberou nic jiného než výhru. "Sigma si dvěma výhrami určitě zvedla sebevědomí. Na její zápas se Spartou se ještě jednou podívám. Musíme hrát svou hru a každopádně už je potřeba stoprocentně bodovat," prohlásil brankář Opavy Vilém Fendrich.

Podobně hovořil po posledním zápase na Slavii také Fendrichův nadřízený, kouč Jiří Balcárek. "Počítáme s tím, že pro nás liga začíná od pondělí. Sigmu jsem viděl v Teplicích a nečeká nás nic lehkého. Chceme hrát nátlakový fotbal, kdy nám pomáhají diváci. Věřím, že to v sobotu zvládneme," uvedl.

Mnoho škarohlídů po různých peripetiích v zimě těšilo na olomoucký pád. Opak je však zatím pravdou. Hanáci vkročili do jara správnou nohou a mohou se pyšnit plným bodovým ziskem. Zatímco v prvním kole uspěli na těžkém terénu v Teplicích, před týdnem zaznamenali ještě pozoruhodnější skalp a zdolali trápící se, leč stále silnou Spartu.

Na zmíněné úspěchy chce Sigma navázat také v Opavě. "Po výhrách nad Teplicemi a Spartou jde z týmu cítit větší sebevědomí a pohoda. Opava sice dvakrát prohrála, ale hrála proti těžkým soupeřům, a nutno říct, že nepodala špatné výkony. Navíc mají nového trenéra Balcárka, takže nás čeká velice těžký zápas," uvedl asistent hlavního trenéra Jiří Neček.

Hostům vedle zraněných borců Víta Beneše, Martina Nešpora a Milana Reichla nepomůže ani záložník Lukáš Greššák, jenž si odpyká trest za čtyři žluté karty v ročníku. Do hry by se naopak mohl vrátit útočník Lukáš Juliš, který proti Spartě nehrál kvůli dohodě o hostování. V kádru Slezanů limituje zdravotní stav obránce Martina Suse.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Hrabina, Rychlý, Hnaníček, Žídek - Zavadil, Řezníček - Dordić, Texl, Zapalač - Železník
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Mandous - Sladký, Štěrba, Jemelka, Vepřek - Breite - Hála, Houska, Chytil, Falta - Juliš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.04 - 3.20 - 2.61
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - Viktoria Plzeň  (sobota 14:30)
Šlágr kola se odehraje na jablonecké Střelnici. Domácí si v sezóně zatím vedou výborně a dosavadní třetí místo je pro zeleno-bíle rozhodně uspokojivým výsledkem. V Jablonci však jistě trochu pošilhávají i po ohrožení druhé Plzně. A právě plzeňská Viktoria se v sobotním podvečeru ukáže na severu Čech.

Jablonec dělily po zimní pauze od Plzně tři body, avšak po úvodních dvou jarních kolech se tento odstup lehce navýšil. Zvětšení bodové mezery zapříčinilo klopýtnutí Severočechů v pondělí, kdy remizovali v Ostravě. Pro hosty však šlo spíš o zisk než o ztrátu, neboť proti Baníku tahali většinu času za kratší konec. Nepříjemností bylo nicméně přísné vyloučení levého beka Jana Kroba, jenž si tak v sobotu nezahraje.

Kouč domácích Petr Rada pochopitelně nečeká lehkou bitvu. "Plzeň bude chtít hrát na vítězství, což jim velí každé utkání. Musíme se na to dobře připravit. Bude to pro nás určitě těžké, ale to je každé utkání. Já nepodceňuji žádného soupeře, ať je ze spodku tabulky nebo nahoře. Věřím, že bude na Střelnici dobře připravené hřiště a z obou stran to bude kvalitní fotbal," doufá lodivod Jablonce.

Viktoria byla v prvních dvou jarních střetnutích stoprocentní. Hodně tomu pomohl také snadný los, neboť Západočeši hráli proti dvěma nejhorším celkům soutěže. V Opavě se zpočátku hledali, nakonec však vyhráli hladce 3:0. Ještě snadnější průběh měl zápas s Příbramí, kterou Plzeň především díky famóznímu výkonu Pavla Buchy, jenž nastřílel hattrick, sfoukla po výsledku 4:0. Nový kouč Adrian Guľa tak drží svůj celek pohodlně na druhé pozici v tabulce.

Bude s Viktorii dařit i do třetice? "Věřím, že budeme dostatečně ambiciózní, abychom dosáhli toho, po čem toužíme. Jablonec má silné stránky, důležité bude je eliminovat jak z pohledu zkušeností týmu a hráčských individualit, tak z pohledu týmovosti, nasazení a touhy prosadit se v naší vzájemné konfrontaci," prohlásil Guľa.

Hosté by v sobotu měli počítat se třemi ztrátami. Se zraněními laborují levý bek Adam Hloušek a středopolaři Marko Alvir s Ubongem Ekpaiem. Domácím vedle již zmíněného Kroba nepomůžou záložníci Vladimir Jovović s Milošem Kratochvílem a útočník Jan Matoušek.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holík, Jugas, Plechatý, Sýkora - Hübschman - Pleštil, Kubista, Považanec, Pilík - Doležal
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Hejda, Brabec, Limberský - Bucha, Kalvach, Hořava - Kopic, Beaguel, Kovařík
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.14 - 3.43 - 2.41
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
1. FK Příbram - FK Mladá Boleslav  (sobota 14:30)
Oba středočeské týmy za sebou mají prachbídný úvod do jarní části FORTUNA:LIGY. Příbram je kvůli dvěma porážkám nadále poslední a přišla o trenéra, Mladé Boleslavi jediný bod v boji o evropské poháry také příliš nepomůže.

Muži od Litavky měli, nutno podotknout, těžký los, když zamířili na půdu druhého a třetího týmu tabulky. V Jablonci i Plzni prohráli shodně 4:0 a prodloužili tak hned několik svých bídných sérií. Šest porážek a patnáct utkání bez vítězství v řadě, žádný bod z venkovních zápasů. Aby toho nebylo málo, v těch domácích Příbram skórovala od začátku září jen jednou při porážce se Slováckem. To všechno byly důvody k odvolání Romana Nádvorníka z pozice trenéra.

Mladoboleslavští v zimní přestávce ztratili oba hlavní útočníky Komličenka s Mešanovićem, jejich ambice se tak museli trochu uskromnit. Cíl v podobě umístění v elitní šestce je však se současnými výsledky v nedohlednu. Hráči z města automobily na jaře jednoznačně prohráli v Českých Budějovicích a doma bez branek remizovali se Slováckem. V součtu s koncem podzimu tak čtyřikrát v řadě nedokázali zvítězit a propadli se až na osmé místo tabulky.

Domácí nadále nemohou počítat se zraněnými Kinguem, Pazderou a Yilmazem, hostům budou chybět Matějovský, Mašek, Pech a Wiesner.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kočí - Nový, Šimek, Kleščík, Cmiljanovič - Tregler - Škoda, Zorvan, Rezek, Polidar - Jindráček
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Jakub Klíma, Tatajev, Pudil, Zelený - Douděra, Budínský, Hubínek, Janošek, Ladra - Wágner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.97 - 3.65 - 2.42
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sparta Praha - Fastav Zlín  (sobota 17:00)
Dva z pěti týmů, které ještě na jaře nezískaly ani bod, se utkají na závěr sobotního programu nejvyšší české soutěže. Zatímco u Zlína se to ještě dá pochopit, pražská Sparta si takový začátek nepředstavovala ani v těch nejčernějších snech.

Letenští ve dvou zápasech nedokázali skórovat a nejprve tak podlehli doma Liberci, což odnesl trenér Václav Jílek. Pod jeho jmenovcem Kotalem se ale týmu nevedlo v Olomouci lépe a i odtamtud se sparťané vraceli s porážkou. Rychle tak dali zapomenout na relativně vydařený závěr podzimu, kdy devětkrát v řadě neprohráli, a jejich pošilhávání po druhém je pryč. Naopak se musí na západním břehu Vltavy ještě strachovat, aby se vůbec podívali do evropských pohárů.

Ani ševci neměli na programu žádná přetěžká utkání. Nejprve nezvládli možná klíčový souboj o třinácté míst s Karvinou, odkud odjížděli s porážkou 2:0, v domácí pětigólové přestřelce zase nestačili na nováčka z Českých Budějovic. Při pohledu na venkovní bilanci musí Jánu Kameníkovi přibýt další vrásky na čele. Zlín totiž naposledy zvítězil v Opavě v polovině srpna, od té doby získal v sedmi zápasech dva body a vstřelil čtyři branky.

Sparta postrádá řadu hráčů na čele s Kayou a Nitou, v ohrožení jsou i starty Krejčího, Trávníka a Kozáka. Hosté nastoupí bez Vraštila a možná i Poznara, Ikauniekse a Martíneze.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Heča - Vindheim, Hancko, Mandjeck, Hanousek (Frýdek) - Karlsson, Dočkal, Kanga, Sáček, Plavšič - Hložek
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Simerský, Buchta, Cedidla - Matejov, Fantiš, Hlinka, Jiráček, Čanturišvili - Džafič, Janetzký
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.23 - 6.37 - 16.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dynamo České Budějovice - Baník Ostrava  (pátek 18:00)
Velmi zajímavý duel vykopne další kolo české nejvyšší soutěže. Na budějovickém Střeleckém ostrově totiž proti sobě nastoupí čtvrtý a pátý tým tabulky. O chlup lépe je na tom domácí Dynamo, které coby nováček nepřestává udivovat. Hostující Baník ovšem hodlá impozantní šňůru Jihočechů přibrzdit.

Jen čtyři dny po pondělní seanci s Jabloncem doma ve Vítkovicích vycestuje Baník do dalekých jižních Čech. V pondělí Slezané sahali po cenné výhře a soupeře z Podještědí značnou část utkání přehrávali. Zápas nicméně na svou stranu nakonec nepřevrhli a s Jabloncem pouze remizovali. Přesto Ostravané ve vyrovnané tabulce drží umístění v první šestce.

Zároveň si však Baník v pondělním klání přivodil nepříjemnosti, když přišel o záložníky Adama Jánoše a Roberta Hrubého. Oba hráče limituje vrtkavý zdravotní stav. "Kromě nich si nikdo další na nic nestěžoval. Věřím, že tři dny mezi zápasy je dostatečná doba na to, abychom byli připraveni. Jsem rád, že kádr je vyrovnaný, že je kam sáhnout, a není to jen o dvanácti hráčích,” odmítl starosti ohledně složení sestavy trenér Slezanů Luboš Kozel.

Budějovice sídlí jen příčku nad Baníkem, kam se vyhouply po snovém vstupu do jarní fáze sezóny. Dynamo si nejprve pohrálo s Mladou Boleslaví, kterou na zpáteční cestu domů vyprovodilo třemi brankami. Před týdnem odehráli Jihočeši atraktivní klání ve Zlíně, kde měli i poněkud štěstí. Hosté totiž nebyli na Moravě lepším celkem, opět ale školili v koncovce a urvali cennou výhru v poměru 3:2 v jejich prospěch.

Kozel proto varuje před sílou soupeře. "Budějovice jsou doma silné, ale bude to o tom, abychom podali výkon, jakého jsme schopni. Určitě nejsme bez šancí. Každé mužstvo má své přednosti i nedostatky, a pak je to o tom jednom utkání, jestli se dokážete prosadit svými zbraněmi, nebo soupeř bude silnější,” dodal nový lodivod Ostravanů.

Baník bude vedle Jánoše a Hrubého postrádat dlouhodobě absentující duo Milanů Lalkoviče s Barošem. Dynamo se aktuálně musí obejít bez pomoci obránců Jiřího Kladrubského a Romana Poloma.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Drobný - Čolić. Sivok, L. Havel, Novák - Čavoš, Havelka - Brandner, Javorek, Mršić - Schranz
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Fillo, Pokorný, Stronati, Fleišman - Jirásek, Kaloč - De Azevedo, Kuzmanović. Potočný - O. Šašinka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.57 - 3.22 - 3.08
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha22183147:557
2.Viktoria Plzeň22135442:1944
3.FK Jablonec22116540:2839
4.Dynamo České Budějovice22113839:3536
5.Baník Ostrava22105732:2435
6.Sparta Praha2296739:2933
7.Slovan Liberec22103938:3133
8.FK Mladá Boleslav22103939:3533
9.1. FC Slovácko2296728:2733
10.Sigma Olomouc22710529:2631
11.Bohemians Praha 190522651122:3523
12.FK Teplice2258919:3523
13.Fastav Zlín22631318:3521
14.MFK Karviná22471118:3019
15.SFC Opava2235149:3614
16.1. FK Příbram22341515:4413

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (753)

Přidat komentář
kecipep

Tak tady jasná neprohra Baníku, Budějovice budou mít bídné jaro, samozřejmě ne jako Zlín.

Reagovat
Kiwi-21

Nástup měli zatím dobrý,já za sebe naopak hádám výhru 2:1

Reagovat
Puskas

Doufám, že takhle nevěřícně bude Horejš hledět, až se po závěrečném hvizdu budeme radovat ze tří bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Hruby uz je v poradku a odjel s tymem na zapas. V zakladu nebude ale v prubehu zapasu by se na hriste dostat mohl. 1:3

Reagovat
mistr129

Ta tabulka se mi líbí docela, snad už jen prohodit Opavu s Příbramí a Karvinou s Teplicemi/Zlínem

Reagovat
Losinho

Reagovat
Stamby

Reagovat
smazaný uživatel

dolů teplice a příbram, to by byla paráda!

Reagovat
kecipep

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Euphael

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
skat

3:2 pro Budějky...

Reagovat
skat

OT: https://twitter.com/Daegu_freak/status/1232832767781634048?s=19 jsem na to zvědav. Z jihokorejců se tu snad prosadil jen ten Pardubický Park. Parkje asi každý třetí Korejec.

Reagovat
smazaný uživatel

Lee Hyung-sang je baníkovskou legendou

Reagovat
eleven11
Reagovat
ratusek

Velmi těžké, chce to bodík. Snad to klapne

Reagovat
smazaný uživatel

Páník ven!

Reagovat
Puskas

V takové zimě zůstane doma. Leda že by ho manželka poslala se psem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Bakary3

tvoje stálost názorů je obdivuhodná

Reagovat
smazaný uživatel

Borci, kdy ty prevka děláte? Hrubý s nimi odjel. Je to naštěstí "jen" astma. Jinak ano, těžký zápas, ale hrajeme dobře, nemáme se čeho bát. Hodně napoví první gól.

Reagovat
andrew96

Preview bylo vydáno včera ještě před zveřejněním Hrubého stavu. Ostatně v původním preview na fcb figuroval Hrubý mezi absentujícími.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo. Ta vaše obsece vše napsat rychle a neoverit si fakta

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika no. Dukezitejsi je byt aktivni v diskuzi...

Reagovat
mistr129

Baník o tom informoval až včera večer, ČTK má Hrubého mezi absentujícími a jestliže i v previewu na vašem webu byl taky mezi chybějícími nebo nebylo žádné info, kde si to jako měl ověřit?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne je to uplne jedno, dela se z toho jak kdyby barcelone chybel nebo nechybel messi

Reagovat
smazaný uživatel

Zadni jini fans tu nejsou takovi dementi jako tihle

Reagovat
honza.kvapill

Ano, EF opet ukazalo svou "zaujatost" vuci Baniku. Jakoby to ve skutecnosti nebylo jedno, vsem je jasne, ze v tom nebyl spatny umysl. Teda vsem ne, ale vetsine

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Defenzivní přístup velí nedělat preview.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo dělat preview až po zápase

Reagovat
John Obi Mikel

Zavolat Hrubému

Reagovat
John Obi Mikel

Případně to jistí Vlasta Plamínek

Reagovat
andrew96

Vůbec, jen existuje jistý režim, jisté podmínky a jisté limity. Ale očividně do toho vidíš víc.

Reagovat
KoryVCF

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Jihočeský venkov doma body neztrácí. Dnes by mohl. Klidně věřím i v naší výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra Plzně, prohra Slávie a začínající stres v Sinobo aréně.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nedala Opava ani 10 golů...strašná bída

Reagovat
ratusek

No jo,.toho jswm si nevšiml

Reagovat
Banikovec7

0:2, Šašinka, Potočný.

Reagovat
lichna.

Reagovat
Banikovec7

Střelce do příště vyladím.

Reagovat
Salfovic

Asi se budu dívat, tak 3:2.

Reagovat
Stamby

BARVY A TABULKA!

Je to všechno zorganizovaný komplot!

Ve skupině o sestup jsou výhradně kluby, které mají ve znaku žlutou nebo zelenou.

Prostřední skupina patří výhradně klubům majících ve znaku modrou a bílou

Pro účast v elitní skupině je kvalifikační podmínkou červená barva ve znaku

Pro Jablonec platí zvláštní pravidla a Dynamo je výjimka potvrzující pravidlo.

Reagovat
Neon

Reagovat
Salfovic

Zajímavé je, že žluto-zelenej je koronavirus. Náhoda ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

Takže z principu půjde dolů Zlín, když jako jediný nemá ve znaku bílou?

Reagovat
Stamby

Jasně, Zlín trhá partu. Nahoru půjdou Pardubice a rozdaj si to o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo brno

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
mistr129

Když jsme u těch barev, docela mě nedávno zaskočilo, jak málo týmů má v ČR červenobílou kombinaci. Jsem si říkal, že to není nic tak nepravděpodobnýho, že kromě Barcy fandím napříč sporty červenobílým, ale je jich fakt málo.

Ve F:L jen Slavia, v hokeji teda kromě Dynama ještě Třinec a Olomouc (zčásti HK), v basketu jen Pce. Pro porovnání, ve fotbale je modrobílých pět, hokej taky pět a basket čtyři

Reagovat
Stannis Baratheon

To jsem v hokeji čekal víc modrobílých

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba žlutomodrá je víc častá než červenobílá, což bych ani normálně netipoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Překvapivě to celkem sedí, hlavně ta prostřední skupina.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
bourbon

kolik juniorů Kozel zapracoval do áčka? mimo teda Kaloče se mi zdá, že posledně nebyl ani jeden ani na lavičce. to není výtka, ale myslel jsem, že minuty už sbírat budou.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapracoval další dva, Drozda a Buchtu. Postupem času se to bude zlepšovat.

Reagovat
mistr129

Dneska dost možná nastoupí Šašinka, Pokorný, Kaloč, to je solidní porce mladých.

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokorný hrával i předtím, ale už v přípravě si Kozel prověřil Drozda a Buchtu (oba obstáli), takže ti dva budou minuty sbírat taky.

Reagovat
Greny

Pokornymu je tak 24 uz

Reagovat
mistr129

Jj, víc jsem byl překvapen, že Jánoš je stejný ročník jako Jirásek

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím pouze v přípravě, ale na druhou stranu chápu, že je tam nechtěl do nerozhodnutých zápasů proti Slovácku a Jablonci strkat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tam taky sněžilo, tak nejspíš plichta.... Co je s tím Lalkovičem - z toho fakt asi už nic nebude....?

Reagovat
bourbon

absentující duo Milanů to mě poser

Reagovat
Puskas

Milán hraje bez diváků, Baník hraje bez Milanů, teda některých.

Reagovat
Shevchenko

A bude se hrát vůbec?

Reagovat
Kaspar

jo, tady byl snih jen vecer, ted uz je vsechno pryc

Reagovat
smazaný uživatel

Co?

Reagovat
Shevchenko

Nevím, říkal mi známý že hrozí že se nebude hrát že tam napadlo nejvíc sněhu v Česku Ale psal to ráno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu je sucho a normální počasí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, kvůli koronaviru zruší všechny akce, na které by mohli přijít lidi. Takže hrát se bude jen v Příbrami.

Reagovat
doshcz

už bysme mohli vyhrát ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že ne

Reagovat
Salfovic

Proč je tenhle článek takhle zapadlej

Reagovat
Kepy_FCB

Budějky-Baník 3:1

Dnes tušim prohru po dobrém výkonu díky neproměňování šancí

FK Teplice - Slovan Liberec 0:1 další zářez dom.

29.02. 14:30 SFC Opava - Sigma Olomouc 1:0

29.02. 14:30 FK Peltonec - Viktoria Plzeň 1:1

29.02. 14:30 1. FK Příbram - Ml. Boleslav 2:1

29.02. 17:00 Sparta Praha - Fastav Zlín 2:0

01.03. 14:30 1. FC Slovácko - Slavia Praha 2:1

01.03. 17:00 Bohemians 1905 - MFK Karviná 0:1

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak ty seš dobře mimo, ale to není noc nového.

Reagovat
Kepy_FCB

kuš žide kšááá kšáá

Reagovat
honza.kvapill

Takova reakce je za me na ban. Proc se vubec nebanuji lidi co mluvi o tom, at zidi shori atd.?

Reagovat
mistr129

on není antisemita, on je jen debil

Reagovat
honza.kvapill

Asi to tak bude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

A co vyresis banem? Udelas z kokota slusneho cloveka? Skoda ze nedostal Hitler ban v Reichtagu, mohlo to dopadnout jinak

Reagovat
Kepy_FCB

Ban za slangové: slávisto nevšímej si mě???

Reagovat
Stannis Baratheon

Vím kde bydlíš

Reagovat
Kepy_FCB

cenim

Reagovat
ratusek

Potok tvl

Reagovat
honza.kvapill

Dyjan obdobne

Reagovat
doocetung

Stream prosím

Reagovat
pingla

ČT Sport

Reagovat
db18
Reagovat
doocetung

Děkuji chytrolíni, ale potřebuju do zahraničí, jinak bych se neptal

Reagovat
doocetung

Děkuji a promin kokote

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
ratusek

tak jsme toho sněhuláka už rozchytali

Reagovat
smazaný uživatel

To ta ČT vybírá schválně Budějovice, aby to měl jihočech Vlášek blízko?

Reagovat
Rothbard

Fillo nabrán na vidle

Reagovat
lichna.

Červená!!!!

Reagovat
ratusek

tvl, hrajeme famozně. Budějky absolutně netuší, ale zase nedáváme tutovky během čtvrt hodiny 3 golovky a nic.

Reagovat
lichna.

Azevedo, Holzer Nevěřím že to říkám, ale zatím hraje výborně.

Reagovat
ratusek

Sivok komediant

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se ten Pánikův fotbal líbil mnohem víc.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
mistr129

vždyť ve dvou jejich zápasech dali teď dva góly, magor Páník s nima měl průměr 1,5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
honza.kvapill

Je tam malo nakopu dopredu na nahodu. To mi taky chybi.

Reagovat
Han střelil první

Zatím hrajeme slušně. Jirásek je super!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajete hodně dobře a dokonce i bez Jánoše s Hrubým přehráváte Budějky ve středu.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, Drobný

Reagovat
iamek

Nadhera zatím

Reagovat
HorajzmAmmann

Sasinka je výborný. ... to hostování mu hrozne pomohlo.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
lichna.

Neskutečně.. Sebevědomí, síla v soubojích.

Reagovat
HorajzmAmmann

Hlavně ta síla v tech soubojích. Uplne jiný hráč. ...

Reagovat
iamek

Reagovat
Puskas

Reagovat
lichna.

Šašinka

Reagovat
Rothbard

Drobný Obrana Budějek

Reagovat
iamek

Gooool. Danek parádní dneska

Reagovat
HorajzmAmmann

Kozel kromě Sasinky zvednul neskutecne i Holzera.

Reagovat
djiros

Tak zvedlo ho hostování nebo Kozel?

Reagovat
ratusek

Šašinku hostování, Holzera Kozel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
djiros

To tam právě není ale jinak herně výborný

Reagovat
bobis21

Já u něj celou dobu říkal že mu prostě nesedí ten fotbal "kopni do toho a utíkej", že musí hrát víc technicky

Reagovat
ratusek

sněhulák nezklamal

jinak Holzer luxusní. uplně jiný hráč. Budějky naprosto jalové, vůbec nic neměly. to musíme dneska dát!!!

Reagovat
smazaný uživatel

gol roku ale i takovy plati

Reagovat
lichna.

Takhle se Fleisman zpátky do základu dlouho nedostane...

Reagovat
smazaný uživatel

"Odneste to hovno"

Reagovat
mistr129

Reagovat
iamek

*uklidte

Reagovat
smazaný uživatel

Podruhé

Reagovat
Dru Zeree

Reagovat
Paprika

Kdyby radeji fandil... picus

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ratusek

uplně čumím, nepoznávám nás

Budějky totální hovno, ale pochybuju, že takhle žalostně budou hrát celej zápas. Musíme přidat druhej a bude klid

Reagovat
HorajzmAmmann

Potocnej

Reagovat
bobis21

Výkon zatím opět skvělý, škoda že tam toho nespadlo víc, příležitosti byly. Problém je že Budějovice jsou hrozně nebezpečné vždy když se dostanou k šestnáctce, takže to proměňování šancí bude potřeba zlepšit. Zatím se docela trápí Kuzma, klidně bych ho stáhl (i když gól má )

Reagovat
lichna.

Zase proti jabkam byl nejlepši nebo jeden z nejlepších. Já osobně bych zatím nesundaval nikoho. Fakt se mi to líbí.

Reagovat
ratusek

akorát Potok nic moc, snad se do toho během pár zápasů dostane

Reagovat
bobis21

Nemyslel jsem hned v poločase. Ale nedivil bych se kdyby byl první střídání.

Reagovat
FruFru

Reagovat
Kepy_FCB

zatím dost dobrý snad to vydrží

Reagovat
smazaný uživatel

Ty doufej, at ti nevyjde tip

Reagovat
Kepy_FCB

to už je jistý , 3 góly dát nemůžou

Reagovat
lichna.

Další zraněný...

Reagovat
Paprika

Kurva dalsi zraneni... se nam to zacina rozpadat

Reagovat
bobis21

Jirásek jako zatažený tvůrce a Hrubý jako podhrot je pro oba ideální. Snad to nebude nic vážného u Kuzmy

Reagovat
smazaný uživatel

Holzer výbornej. Proč nehrával? Stejně tak střed Baníku docela překvapuje.

Reagovat
doocetung

Protoze hral hovno.. myslim ze hlavne mu pod kozlem sedi ten levy bek, na kridle by tak dobry nebyk

Reagovat
smazaný uživatel

Po návratu ze se Sparty dřel a hrál v záloze moc dobře, ale jen pár zápasů, pak ho asi přestal bavit fotbal pod Pánikem a ještě na to i sral, nedařilo se mu. Prostě všechno špatné dohromady

A můj názor je, že bránit neuměl nikdy - uvidíme, jak se mu bude dařit dále. Fleišman si zřejmě jen tak nezahraje

Reagovat
Wyrda

V poharu cekam Jirku. Ale neni na skodu ze si noveho leveho beka vytvorime z vlastnich a rad a jeste z hrace ktery byl pul roku pred tim uplne k nicemu. Navic na Jirkovi jde viswt ze je o rok starsi zase. Rozhodne nema takovou formu jako minuly rok.

Reagovat
Puskas

On už v předchozích letech měl ve zvyku stahovat se dovnitř hřiště a svého chlapa nechat volně u lajny, stál třeba i 5 m od něj. Pak to vždy nějak zvládl ubránit. Jenže jak ztrácí dynamiku, jde to čím dál hůř.

Reagovat
Wyrda

Jo toho jsem si taky všiml Na druhou stranu, když to srovnám s hráči co hráli na beku před ním... Proste prori Susovi, Bredovi, Huckovi, Grancovi nebo Helesicovi to byla zmena jak svina

Reagovat
Puskas

Měl lví podíl na záchraně. A i pak byl prakticky náš nejlepší hráč.

Reagovat
Wyrda

Reagovat
doocetung

No tak helešic ani poradnou sanci a duveru nikdy nedostal a hucko byl podle me dulezity clanek pri postupu ale na prvni ligu to nebylo no

Reagovat
smazaný uživatel

Sus byl v té druhé lize taky přínosem.

Reagovat
Wyrda

V druhé jo, v první už ne...Ale to více tehdejším hráčů. Není náhoda že Sus, Stána i Mondek nakonec kopou první ligu za Opavu a ne za někoho lepšího.

Reagovat
Wyrda

Kecy. V druhé lize toho nahrál celkem dost. V přípravách ty šance taky dostal, ale evidentně nemá zatím kvalitu na to aby se prosadil na levém kraji přes Fleismana, Holzera a Granečného. Kdyby na to měl tak v kádru je. Přeju at se prosadí, není první ani poslední kdo to dokáže až v pozdějším věku. Potočný se prosadil v Teplákách až taky v pozdějším věku. Hučko tehdy přišel protože se zranil Granec. Na první ligu se s ním nepočítalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas i s tím poklesem formy. Ale ještě se nám bude hodit i tak. Potočný má myslím 7 žlutých, takže je možné, že brzy půjde Fleišman na beka a Holzer do zálohy. Nebo Holzer zůstane a do zálohy Reiter?

Reagovat
Wyrda

Ale o tom přece kvalitní mančaft je že máš na jednu pozici víc variant a žádná není špatná. Navíc do kabiny si myslím že to je pořád frajer. Btw Fleiška má po včerejšku taky 6 žlutých.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak konečně vím, kdo tu žlutou z lavičky dostal.

Jo, je to o tom, ale já jsem na to nebyl u nás několik let zvyklý Tak jak mi ty karetní tresty předtím vadily, tak teď se mi to občas i líbí, příště si zahraje místo Pokorného Svozil, za Potočného až dostane tu osmou za řeči půjde taky někdo další, v ohrožení jsou Hrubý, Jánoš, Azevedo...

Reagovat
Wyrda

Mi vadi furt ale aspon posledni dva roky tam mame koho dat a nemusi to byt nutne pomalu dorostenec....je treba si to uzit. Doufam ze se taky nekoho podari strelit za nejake lepsi penize do zahranici..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

skluz na stojnou nohu a ta piča Vlášek že prej čistý

Reagovat
smazaný uživatel

Šulcík Buďejovice pěkně rozhýbal

Reagovat
smazaný uživatel

Šulc

Reagovat
Kepy_FCB

a jéje zase bude pyro

Reagovat
ratusek

tak teď zase hrajeme hovno my. ale bylo jasné, že Budějky nebudou hrát tužku celej zápas

Reagovat
db18

Šulc Zatim ho Zio docela podceňuje. (nebo přehnaně doufá v sudího)

Reagovat
ratusek

tak to dojetí byl jasnej faul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Budějky jedou na krev.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej bojovnej výkon

Reagovat
Rothbard

Selhávají v koncovce.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš chachaři dobře brání.

Reagovat
ratusek

hlavně se moc nevrací, ale my toho neumíme využít

Reagovat
Kepy_FCB

Holzer se zbláznil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

pískej konec

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíte, že je budějovický Havel uražený, když vidí své jméno na prdelích hráčů Baníku?

Reagovat
db18

www.pravdaozru-de.cz

Reagovat
Kepy_FCB

jenže tam je ha-vel

Reagovat
Salfovic

Já si říkal, že by Havel na prdeli neprošel.

Reagovat
lichna.

Ten Kaloč má některé věci výborné..

Reagovat
ratusek

tvl kam teď vystoupil Fillo?

Reagovat
lichna.

Ty vole Pokorný takhle nechá Sivoka...

Reagovat
bobis21

Tak teď jsme měli fakt štěstí

Reagovat
Rothbard

Co víc chtěl

Reagovat
Greny

Remíza by tomu zápasu slusela

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kepy_FCB

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. První poločas minimálně 0:2, druhý 1:0, když hodnotím podle výkonů.

Reagovat
smazaný uživatel

Smola supersub.

Reagovat
Kepy_FCB

Smoláááááááááááááá

Reagovat
ratusek

naprosto v suchým triku. Budějky

Reagovat
lichna.

Paráda

Reagovat
Greny

Kdyby měl Škola koule tak to zatáhne k praporku a tam to podrží

Reagovat
Greny

Smola*

Reagovat
smazaný uživatel

Drobný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

3 týmy z první šestky, z toho 2 venku a 7 bodů. K tomu jsme Jablonec měli taky porazit. Kde jsou ti posměváčci? Kozel je změnil k nepoznání

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem druhý poločas a klobouk dolů před oběma týmy. Zítra Spartu takhle hrát rozhodně neočekávám. My jestli tu první šestku dáme, tak budeme rádi. Ten rádoby profesorský fotbal bez náboje už dneska šanci prostě nemá.

Jestli Zlín bude hrát dost hrozně na to, abychom ho porazili, tak snad ani nemá cenu na to koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, oba týmy dnes dovře bojovaly.

Reagovat
bobis21

Obávám se že zlín bude právě hrát tak hrozně, že je porazíte. A proti nám očekávám váš jediný dobrý výkon jara

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Super výsledek, v první půli i výkon. Za mne nejlepší Šašinka, moc se mi líbil.

Reagovat
bobis21

Kaloč, Holzer a Jirásek taky skvělí

Reagovat
bobis21

samozřejmě Lašty, ten dneska zachytal

Reagovat
Puskas

Určitě, v tom středu to šlapalo perfektně. Uvidíme, koho postaví za Pokorného.

Reagovat
bobis21

To je snad jasné ne? Šance pro Svozila

Reagovat
Puskas

To je otázka, víš jak, dva levonozí stopeři...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne ve Spartě

Reagovat
lichna.

Je fantastický..

Reagovat
žrout

Naprosto skvělý, škoda, že mu tu jeho parádní akci Drobný vychytal. Už bych mu přál, aby se gólově prosadil, zasloužil by si to a ještě víc by ho to mohlo nakopnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Šašinka luxus, ještě si více hlídat ty ofsajdy, ale i tak byl nejlepší.

Reagovat
žrout

Baník měl velmi těžký los na začátek a nečekal jsem takový bodový zisk. Paradoxem je, že mohli mít dokonce plný počet, kdyby gólově vyjádřili svou převahu proti Jablonci. Škoda, mohli být už před Jabkama, ale pokud budou takhle pokračovat, myslím, že 3 místo není vůbec nereálné. Hlavně je potřeba začít víc proměňovat šance a aby se jim vyhýbala zranění, protože jich je dost.

A rozhodně bych na 3. fleku viděl mnohem raději Baník než Jabka.

Celkově ale na jaře mají těžký los, protože hrají jenom proti 2 týmům z poslední skupiny o záchranu (2x po sobě venku Příbram a Zlín).

Reagovat
smazaný uživatel

Díky. A souhlasím se vším. I když na Slovácku to bylo i trochu šťěstí.

Reagovat
Wyrda

A s jabkama to stesti nebylo vubec viz. Hruby a Janos. To je fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Kuzma nebude mít nic vážného.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska prima den, 3 body na pude tezkeho soupere, hra pod Kozlem jde nahoru, nejakemu dedkovi jsem ukradl salu a pred stadakem prevratil popelnici

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se jdi zabít potrate.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý poločas byly nervy, hlavně po tom, jak jsem viděl co dokázaly Budějovice dělat při standardních situacích se Spartou. Budějovice sympatický styl fotbalu (to válení se už méně, ale to dělají asi všichni). Šašinka, Drobný super, Kaloč taky pěkně zastoupil Jánoše.

Super 3 body, tam se moc vyhrávat nebude.

Teď ze 7 zápasů jen 2 "lehčí" zápasy (venku Příbram - uvidíme, co udělá Jarda..., venku Zlín - uvidíme, co udělá nový rozhodčí). A doma MB, Plzeň, Slavia, venku Sigma a Liberec Byl bych spokojen i za 11 bodů, ale věřím, že Kozel nás připraví jako to dělal do teď a překvapíme.

Reagovat
ratusek

MB je venku komická. los máme celkově těžký, ale hůř než osmí snad nebudeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Bahník Otrava

Reagovat
smazaný uživatel

A co teprve Baník Ostrava

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska převálcujeme Zlín 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
rufus

Optimisto.

Reagovat
db18

Reagovat
Greny

OT : týden do začátku FNL a ve Zbrojovce mám tři zdravé obránce z toho Šural se na dva zápasy beztak hned vyzluti

Už chápu proč v přípravě v jednom zápase nasadil jen jednoho obrance

Reagovat
smazaný uživatel

Už jen týden a konečně začne ta opravdová nejlepší liga na světě.

Reagovat
ratusek

Hrát na obranu je přežitek

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, dnes za béčko Drchal a hlavně Panák.

Reagovat
Greny

a kde je izraelec? Nebo Vácha? Že by nějaký návrat krále večer?

Reagovat
smazaný uživatel

Ben Chaim teprve začal trénovat. U Váchy si myslím, že je zraněný, ale je zajímavé, že hraje za béčko Krejčí.

Reagovat
Greny

Krejčí minulé nehrál v lize skrz nemoc ne? Tak to bude proto... Každopádně koukal jsem je tam i Karabec tak jsem čekal že třeba na lávku vytáhne Ben Chaima nevěděl jsem že je po zraneni

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale zas kvůli týdenní nemoci není podle mě důvod dávat hráče na rozehrání do béčka.

Reagovat
Greny

Tak pokud třeba netrenoval půl týdne před zápasem s Olomoucí a třeba půl týdne před zápasem se Zlínem tak je lepší ať jde hrát za béčko než dva týdny nehrát vůbec to je úplně normální praxe stejně by byl nejspíš na lavce

Reagovat
Greny

A kde je ten Hušek?

Reagovat
smazaný uživatel

Hušek a Vácha nakonec nastoupili na 2 poločas.

Reagovat
Rarášek

Snad v áčku vedle Lischky .. A Mandjeck na DZ, to by bych pro dnešek asi spokojenej .

Reagovat
Baronne

Mandjeck

Reagovat
Rarášek

Geniální úmyslně vypouštět půlku věty, aby si vypadal vtipně a přitom si akorát za kreténa.

Reagovat
skat

Prosím autory perexu, aby už konečně pochopili, že zápas Teplic s Libercem, nebo Jabloncem není severočeské derby!! To je jako by zápas sparty s Kladnem byl středočeské derby... ostatně o zápase MB - Příbram taky nikdo neříká, že jde o středočeské derby, ačkoliv jsou oba ve středočeském kraji.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
run

Reagovat
smazaný uživatel

My míváme podle novinářů "moravské derby" Baník-Olomouc, přestože je Baník slezský klub (a říkali to už i před změnou stadionu).

A dodatek pro blbce: Že musíme hrát domácí zápasy ve vyhnanství na stadionu Vítkovic, který je na Moravě, víme, to ale nemění nic na historii, původu, ani sídle FCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Salfovic

A co to je? A ten termín středočeské derby se taky používá.

Reagovat
skat

Je to normální ligový zápas, jako když by hrála Jihlava třeba s Příbramí.

Reagovat
Salfovic

To se nevylučuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to vyzvednout práci Petra Rady v Jablonci. Od jeho posledního nástupu v roce 2017 ten tým neuvěřitelně šlape :)

Reagovat
Blasphemer

https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/koronavirus-karantena-tvrdik-test-cina-mlynar_2002291121_ada

Snad si stihl nakoupit aspoň zásobu těstovin a chalupářského guláše.

Reagovat
Greny

on odletí do Číny...

Reagovat
Losinho

Proč ne?

Reagovat
Greny

Nevím no přijde mi to zbytecne, když jste tak samostatný klub a nemusíte se na Číňany spoléhat tam v tomto období jezdit... Příští týden je derby ne? To tam nebude osobně? Většinou na takových zápasech ten nejvyšší představitel klubu nechybí plus tam bývají vzácní hostí, partneři klubu atd ne?

Reagovat
Losinho

Asi nepatří k těm, co vykupujou regály jak magoři no. Na derby bych ho čekal (vždycky myslím byl), ale kdyby to nebylo tak důležitý, tak tam asi neletí.

Nesmí se zapomínat na to, že Slavie je jen jedna z jeho aktivit.

Reagovat
Salfovic
Reagovat
Luc-Luc

proc ne ? co to je za blbou otazku ? navic v 21. stoleti, kdy neni problem udelat meeting i s videem pres internet, to mi hlava nebere....

Reagovat
Losinho

Konzervy máš nakoupený?

Reagovat
Luc-Luc

ty mas dneska zjevne den hloupych otazek

Reagovat
smazaný uživatel

Nejen dnes Pokud se někdo podiví, že se Tvrdík "zbytečně" díky karanténě připraví o živé sledování pro něj zajímavého zápasu, tak je asi automaticky nakupovač konzerv

Jinak tady u nás lidi vykoupili z armyshopu už i plynové masky. Za chvíli budou na řadě ty potápěčské

Reagovat
Losinho

Tak asi měl něco důležitějšího, než sledování derby. Z Číny na něj beztak asi nikdo z majitelů nepřiletí, že jo..

Reagovat
FCSL

Teplice - Liberec odloženo

Reagovat
skat

to je tak, když máš vyhřívaný trávník, ale nemáš na to, abys ho zapnul..... trubky to jsou... Hejkal chce chodit na tréninky o týden déle....

Reagovat
FCSL

Je to škoda no, docela jsem nám věřil Tekhle s nima určitě budem hrát až se chytnou a klasicky vytečem. Navíc ty stopky se jim určo přenesou do dalšího zápasu a proti nám pak budou moct hrát že? Výborný

Reagovat
skat

Jo bylo by zajímavé, kdyby se ty stopky přenášely do náhradního termínu a v ostatních zápasech by mohli hrát i ti, co ten trest mají. A naopak v náhradním termínu by mohli hrát ti, co se vykartují v přechozím ligovém zápase

Reagovat
smazaný uživatel

dávalo by to smysl

Reagovat
andrew96

Chce tréninky, ale nechce severočeské derby.

Reagovat
skat

hezká narážka... ale už jsem se k tomu vyjadřoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta střední záloha, to je nádhera. Snad to bude fungovat, bude držet zdraví a tohle složení vydrží

Reagovat
PavlíčeQ

Hrubý - Holík, Jugas, Plechatý, Sýkora - Pleštil, Kubista, Hübschman, Považanec, Pilík - Doležal

Pleštil po druhý v kariéře v základu, tak snad se ukáže Naopak u Pilíka jsem doufal, že ho po tom výkonu v Ostravě posadí, to byl fakt náš nejslabší článek v sestavě A Matoušek konečně připraven alespoň na lavičce

Každopádně dneska hlavně neprohrát, jinak je o 2. místu definitivně rozhodnuto.

Reagovat
Coutinho10

Matoušek

Reagovat
djwenca

chtěl bych vidět konečně od začátku Hamalainena

Reagovat
Blasphemer

Havel a Hořava out

Reagovat
db18

Hořava je nemocný/zraněný ale.

Havel asi aby se rozehrál pro příští zápas, kdy bude vykartovaný Limba.

Reagovat
Coutinho10

nekomentuje Pribram - Boleslav jeden z CT reporteru ?

Reagovat
Kaspar

ty se asi nemas moc rad, kdyz koukas na takovy zapas

Reagovat
Coutinho10

na ten se podivam na mobilu...ta Pribram me hodne zajima, jestli se chyti, protoze Bolka je tragicka a celkem jim to preju...v pondeli byl Rezek v Tiki-Taka, tak jsem na ne zvedavej, jestli se chytej a dostanou se z posledniho mista a nebo budou tak tragicky, ze i Boleslav to zvladne

Reagovat
Kaspar

pribram, ktera nema nic, proti tymu, ktery prisel o zalohu a utok, to bude krasa

Reagovat
Coutinho10

zacatek nebyl spatnej, ale jde to trochu dolu

Reagovat
Coutinho10

jinak Jablonec mam pres notes na tv pres hdmi, takze i to sleduju

Reagovat
smazaný uživatel

ve finale mozna lepsi nez Jablonec-Plzeň kdyz vidim ten teren tam

Reagovat
Coutinho10

nebo mozna z Novasportu, kazdopadne u tech streamovych prenosu jsem ho jeste neslysel

Reagovat
pingla

mate nekdo stream/y na zapas/y?

Reagovat
žrout

Hraje 3. s 2. a v Jabkách poloprázdné tribuny doufám, že tam ta Peltou dotovaná bublina postupně splaskne, dojdou prachy budou hrát max. střed tabulky. Naprosto nefotbalové prostředí. Zároveň je ale potřeba, aby se zvedly tradiční fotbalové bašty podobným stylem, jakým teď jde Baník, Pak by se na tu ligu dalo celkem dobře dívat.

Reagovat
db18

Napadl sníh, lidi vyrazili na běžky.

Reagovat
czechfant

No na jaře koukám poprvé na Plzeň a nic moc. Co se týče rozehrávky tak jedinej Limberskej je schopnej udělat něco překvapivýho nebo aspoň přenese míč, címž to trochu zrychlí a otevře...

Reagovat
db18

wtf, tohle je faul?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to jako teď pisknul? Hubschman fauluje Kalvacha a on piskne faul obráceně?

Reagovat
smazaný uživatel

Krásné Čermák

Reagovat
martin1

Čermák

Reagovat
db18

Tak to byla lahůdka ♥

Reagovat
žrout

Čermák lahůdka příkladná demonstrace mezi ním a Hořavou.

Reagovat
žrout

demonstrace rozdílu mezi ním a Hořavou

Reagovat
smazaný uživatel

Nejen ten gól. Hlavně je aktivní, chodí si pro balóny, dává je od nohy. Na to že teď byl zranenej, tak hraje parádně

Reagovat
db18

Reagovat
žrout

Už v U21 ukázal, jak skvělý dokáže být podhrot. Od té bouračky před EURO se jeho kariéra tak nějak zadrhává a pořád nenaplňuje naplno svůj potenciál. Snad se mu budou už vyhýbat zranění a pod Guľou to naplno rozbalí na jeho fotbal se strašně dobře dívá (kreativita, přímočarost, kopací technika a práce s míčem i solidní zrychlení a rychlost).

Reagovat
Frank Lampard 8

Jemelka

Reagovat
sosna

Konečně zahájil ten bojkot.

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
czechfant

Koukám Pilař ani na lávce. Zajímavé...

Reagovat
smazaný uživatel

asi mu Látal sdělil, že je zraněný

Reagovat
Salfovic

Tak na tom terénu by ve zdraví nepřežil ani deset minut.

Reagovat
pingla

božola

Reagovat
žrout

A opět geniální Čermák

Reagovat
martin1

Tak na to se pěkně kouká

Reagovat
smazaný uživatel

Nadherna prihravka patickou, to bylo genialni.

Reagovat
db18

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Salfovic

Kokos na sněhu.

Ale luxusní zadovka

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka času, kdy bude repre záloha Kalvach-Bucha-Čermák

Reagovat
czechfant

By musel Souček ukončit karieru :D

Reagovat
smazaný uživatel

Souček si to rozdá s Králem o pozici číslo 5 ve středu hřiště (1. náhradní volba pro všechny pozice pochopitelně Darida).

Reagovat
czechfant

5 je stoper

Reagovat
smazaný uživatel

Číslo 5 bylo myšleno pořadí hráčů do středu zálohy. 1.-3. bude výše vypsaná, 4. Darida, 5. Souček/Král

Reagovat
Mass

Žádná pozice č.5 ve středu hříště neni.

Reagovat
Kaspar

az karieru ukonci, Soucek, Kral, Jankto

Reagovat
smazaný uživatel

Souček si to rozdá s Králem o pozici číslo 5 ve středu hřiště (1. náhradní volba pro všechny pozice pochopitelně Darida). A Jankto začne vynikat na křídle a už tam zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

protože Dočkal, Pavelka či Hušbauer mají nominaci předplacenou

Reagovat
smazaný uživatel

Pro repre je jich skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak budou pochopitelně hrát až finální turnaje, kvaldu at si odkopou Součkové, Králové a Dočkalové.

Reagovat
smazaný uživatel

Dockal tam nema co delat..

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Pěkně nám to Sýkora zachránil

Reagovat
smazaný uživatel

Moc dobre vi, kdo ho vychoval.

Reagovat
GreatWhite

To je super, Opava asi největší zoufalci, kteří proti nám letos hráli, a to přesto, že hrají doma, totální dominance a po směšných chybách od těchhle žebráků dostaneme tolik gólů, kolik normální dají za 5 zápasů.

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
martin1

Opava

Reagovat
smazaný uživatel

Prodané.

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
forma

Pfff super vstup do druhý půle !!! JEDÉÉM ! Sýkora skvělej dneska !

Reagovat
RickNash

kde koukáte na jabka?

Reagovat
forma

Fortuna

Reagovat
czechfant

o2 tv sport

Reagovat
smazaný uživatel

Oddělení ovoce a zeleniny, čtvrtý regál.

Reagovat
žrout

Reagovat
ratusek

Sigma no jo Opava je těžší soupeř než Sparta

Reagovat
GreatWhite

My prostě na tyhle betony absolutně neumíme hrát.

Reagovat
db18

Teď to měl být faul jablonečáka na Havla, ne?

Reagovat
forma

To je hovado ten rozhodčí.

Reagovat
db18

kdyby aspoň držel metr...

Reagovat
doshcz

ta žlutá wtf

Reagovat
naheCZ

To jako dostal žlutou za to, že běžel?

Reagovat
doshcz

jo, na koupalištích se to nesmí

Reagovat
czechfant

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
FCSL

Ještě klika, že má Bolka tolik bodů, jinak jsou úplně příšerný

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ať Jeblonec nevyhraje

Reagovat
GreatWhite

Tak v Opavě asi opravdu koupený zápas, ale nikoliv přes Sigmu, ale rozhodčího. Komedie.

Reagovat
db18

Sýkoru vzal míč přes nos, nebo tam bylo i něco jinýho? (každopádně nic příjemnýho)

Reagovat
db18

Hubník

Reagovat
db18

To je střídání jak za Vrby... a smrdí to průserem.

Reagovat
smazaný uživatel

Hubschman už by měl vážně ukončit kariéru.

Reagovat
czechfant

Steně ty rozhovory jsou takový vtipný leckdy :D

"Chtěli jste víc zapojit křídla?"

"No, brzkej gol nam pomohl a měli jsme další šance..."

Reagovat
smazaný uživatel

Si popletli nácvikové papírky a měli jiné otázky, nebo odpovědi, nebo oboje

Reagovat
czechfant

:D Mně to ale přijde docela často, že ty odpovědi moc nesedí. Hlavně v těch rozhovorech přímo po zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší jsou ty holky, které ani nevědí, co je ofsadj a zpovídají tam trenéry, kde se stala chyba...

Reagovat
czechfant

Si myslím, že to jsou jen předsudky. Třeba Doležalová mi nepřijde že fotbalu nerozumi, nebo to aspon nedava najevo :D

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si můžou dovolit tam pouštět tu hnusnou hymnu, když už jsou hráči nastoupení?Pak to tam musej polsouchat a v týhle zimě tam tři minuty stát, než to tam hlediště dobručí??

Reagovat
PBLead

Takže 19 minut pryč a sparťani křičí zas vyjebané "bojujte za Spartu".

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych to jako hráč slyšel, tak bych se na to okamžitě vyjebal

Reagovat
PBLead

Přesně, i mě to na stadionu / u TV docela rozhodí, a to to ani není mířeno na mě. Srovnej to třeba s hokejovým ( ) "Hoši, bojovat!", to je proti tomu úplně pohádkový pokřik.

Reagovat
Salfovic

Ti hráči to vidí stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Sparta uz mohla tyct 2:4.. Zatim nejlepsi Tetteh.. Jakoze nejhorsi

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Zkušeně Orel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Zkušeně VAR

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoze zluta? chapu ze to Poznar hodil bokem ale..

Reagovat
smazaný uživatel

Oujeeee

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak tohle je redka ne?

Reagovat
eLJay.91

VAR

Reagovat
Coutinho10

no nekeceeeeej on dal sparte redcu u nich doma

Reagovat
PBLead

VAR rozhodčí Orel Mandjeck

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu komplikace

Reagovat
smazaný uživatel

...a do hry jde Kalamity Stetina, dalsi komplikace

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole ten Zlín je taky zoufalej.

Reagovat
forma

Sparta jede

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt ostuda rozhodčích, na tohle si brát VAR. To viděl i Sparťan, že je to redka

Reagovat
Jackmaker1989

totálna ostuda. Jednoznačná ČK, prišlo mi to, že alibisticky dal ŽK a však VAR ma opraví.

Reagovat
PBLead

Tak jako Mandjeck tam sejmul zezadu hráče Zlína asi v 10. minutě nebo tak, to jsem čekal jasnou žlutou a rozhodčí, že jen domluva.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak řvali černá svině, to se hezky hodilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Čekám ještě ban za rasismus

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Juu Štetina

Reagovat
Coutinho10

stetina....show pokracuje

Reagovat
czechfant

Štětina na place a šance Zlínu stoupají :D

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tetteh Že ho už dávno nekopli do prdele.

Reagovat
ACSMan

Tetteh klinický

Reagovat
mxyzptllk

on má na lavičce Lischku, a stejně tam dá Štetinu...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci 2 levonohý stopery, proto asi

Reagovat
smazaný uživatel

Nechce*

Reagovat
eLJay.91

Tetteh

Reagovat
Raylan

Tetteh muže mít potenciál jakej chce

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si stejne myslim ze i tak ten Zlín Sparta porazi.. Jsou horsi i proti 10

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
czechfant

Tohle už bylo proti Sigmě. Ty spartani jsou uplne posrany že to pokazej a radši zaseknuo. Neuveritelny :D

Reagovat
Jackmaker1989

Utratte toho kokota Tetteha, to neni možné.

Reagovat
Selänne

Tenhle zápas si expert Rarášek musí užívat do sytosti.

Reagovat
smazaný uživatel

cernej Messi sam na golmana a takhle to zajebe. To si za ramecek expert Rarasek neda

Reagovat
smazaný uživatel

Má podobnou práci jako Prchal. Musí nějakým způsobem obhájit, že mají nejlepší kádr v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Sacek dominuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jiracek dal Kangovi zcela vedome housle, to je zapas

Reagovat
smazaný uživatel

What a time to be alive.

Reagovat
PBLead

Ba ne, ve skutečnosti "the end is near"

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Fantiš a Štetina si spletli sport ne? Takoví řízci

Reagovat
Coutinho10

Stetina paradicka pro divaky

Reagovat
REPLIKATOR

nejlepší hráč ligy!

Reagovat
smazaný uživatel

Sáček -_- Štětina je jen nejlepší obránce

Reagovat
smazaný uživatel

Fever of the flava compilation incoming

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Opava a Jablonec 2800 diváků, Příbram 1200

Reagovat
REPLIKATOR

Snad to Zlín uhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda mač

Reagovat
smazaný uživatel

Pice ze Zlina co to je tohle

Reagovat
Coutinho10

lol stetina

Reagovat
Jackmaker1989

Štetina

Reagovat
smazaný uživatel

Co to ted proboha Zlin predvedl???

Reagovat
naheCZ

Obrana Zlína

Reagovat
mistr129

Reagovat
Neon

Reagovat
REPLIKATOR

Lemplové ze Zlína, takhle nebráníme ani v okresním přeboru

Reagovat
RickNash

bože to je zápas lopat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PBLead

Karlsson proč jej Jílek nestavěl?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tohle je šílenost

Reagovat
Coutinho10

sparta ma stesti, ze zlin je jeste tragictejsi

Reagovat
Rarášek

Tetteh♥

David Moberg Karlsson♥

EAZY PEAZY LEMON SQUEZY

Reagovat
Neon

A Frýdek předfinální pas. To je mač

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kamenik to je trener na urovni Zaka a Hridela.

Reagovat
Stannis Baratheon

Štětina za tohle ale musí dostat červenou...

Reagovat
Riviera Kid

Nebyla tam náhodou Tettehova ruka?

Reagovat
chavi.27

hlavně že hnil půl roku na lavičce, nejlepší hráč sparty na jaře

Reagovat
chavi.27

* na tribuně...

Reagovat
REPLIKATOR

Obrana Zlína ustupuje půl hřiště před osamoceným Kangou

Reagovat
Jackmaker1989

Ty vole ale ten Kanga je suverénne najlepší, jedine Hložek mu konkuruje. Ten hráč keby bol v Plzni alebo Slavii, tak je Sparta snáď 10.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby byl u nas, tak jsme 10. my..

Reagovat
Jackmaker1989

Všimol som si, že máš voči nemu averziu. Ja si myslím, že by vás fakt mal kam posunúť. I keď teraz na jar to vyzerá dobre u vás. Nevidel som zápasy, ale ako vyzerá hra pod Gulou? Lebo dali ste kopec gólov.

Reagovat
Mass

Ani podle mě to neni nijak extra hráč, hraje dost netýmově, je laxní dozadu.

Reagovat
KingMaster13

Ono se s ním musí umět pracovat a v Plzni kde nejsou tolik na ty individuality a cizince by hrozilo že by to mohlo pokazit kabinu. Ve Spartě kde to nefunguje už tak tak je to jedno ale tam ne. U nás ještě dejme tomu věřím že by si ho Jindra zkrotil

Reagovat
Jackmaker1989

Ja verím, že v Slavii by bol skvelý.

Reagovat
KingMaster13

Ve Slávii asi jo. Nicméně střed zálohy už máme nabušenej Škoda že nehraje spíš křídlo tam by se hodil víc někdo.

Reagovat
Jackmaker1989

Myslím si, že náhradu za Součka nebudete mať tak skoro. Bodaj by som sa mýlil.

Reagovat
Spalovač šancí

Součka

Reagovat
KingMaster13

To by stejně Kanga nemohl dělat protože je tvořivej směrem do předu a je blbost ho zabíjet na DM Na DM máme Takacse a Oscara. Takacs je takovej trochu horší Souček a Oscar je úplně jinej typ co by té hře měl dodat úplně jiné prvky a mohlo by to tomu stylu pomoci zase trochu jinak

Reagovat
Mass

A hrál by místo Ševčíka nebo Stanciu? To asi těžko. Navíc ještě s Oscarem a Hellebrantem tam už není místo.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ať jde ten Zlín do prdele, co to teď předvádí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nenapada me, z ceho by Zlin mohl dat gola.

Reagovat
smazaný uživatel

Z penalty by to mohlo vyjit.

Reagovat
REPLIKATOR

z hovna

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
RickNash

jseš věštec očividně

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

uz je tam

Reagovat
chavi.27

a je tam

Reagovat
Strojmír

Reagovat
Neon

Reagovat
KingMaster13

Ještě jednou to napiš

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Z hovna ne... Krásná akce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

At uz to dopadne jakkoliv, tak se spartani muzou alibisticky uklidnovat tim jak se semkli proti Zlinu.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
czechfant

Dostane se normální člověk k Tracab statistikám z Fortuna ligy? Zajímají mě hlavně naběhané metry ve sprintu a max rychlost

Reagovat
smazaný uživatel

Proc jsou hraci Zlina tak daleko od sebe? Nez prejde prihravka, tak uz jsou spartani vsichni stazeni.. To je fakt katastrofa.

Reagovat
žrout

Zlín je naprosto mrtvý mužstvo. To je masakr, co předvádějí proti Spartě v rozkladu hrající v 10 Souboj kriplů alive

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooool zcela zaslouzene.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Poznygól solí

Reagovat
naheCZ

Heča

Reagovat
Coutinho10

jak to tam Poznar procpal hezky

Reagovat
KingMaster13

Poznar He scores when he wants

Reagovat
aither

Heča

Reagovat
REPLIKATOR

Poznar gól Heča

Reagovat
smazaný uživatel

Save by Heča. Not. Asi vzpominky ze Slovacka jak se to Zlinu poustelo.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ta přihrávka

Reagovat
smazaný uživatel

Obrance.

Reagovat
smazaný uživatel

Nize.

Reagovat
czechfant

Jako já Sparte nefandim, ale prislo mi ze ofsajd. Co jsem prehledl?:D

Reagovat
smazaný uživatel

Obrance.

Reagovat
czechfant

:D Ne pustil jsem si to znova a nejak jsem se nesrovnal s tim uhlem pod kterym to bylo snimane. Gol naprosto ok

Reagovat
smazaný uživatel

Prehledl jsi, ze nebyl.

Reagovat
PBLead

Heča naprostý průměrák

Reagovat
RickNash

on Heča ten nákop ze třiceti metrů fakt minul

veselohra, jen houšť!

Reagovat
Salfovic

Tak Poznar je známej rychlík.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kanga je ale dneska výbornej.

Reagovat
ACSMan

Jak může Tetteh ještě hrát

Reagovat
Jackmaker1989

Absolútne nepochopiteľné.

Reagovat
REPLIKATOR

Ten Carlsberg, nebo jak se jmenuje, je docela dobrý. Do Liberce bych ho bral.

Reagovat
djwenca

a Jílek ho celý podzim posílal hrát za béčko

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Vyhodte toho Gruzínce, to je hrozná škodná.

Reagovat
AnthonyR

Se člověk kolikrát diví, co všechno může hrát v Čechách ligu

Reagovat
djwenca

náhodou Čanturišvili není špatnej fotbalista

Reagovat
smazaný uživatel

jak machruje, že si pamatuje, jak se to píše

Reagovat
mistr129

Heča

Reagovat
czechfant

Tetteh má naběháno ze všech Sparťánů nejmín. Peknej výkon na hrotaka :D

Reagovat
Jackmaker1989

Tak skúsim. Neumim si predstavit, ze by jeste nekdy Tetteh dal gola.

Reagovat
smazaný uživatel

TO jsou neuveritelny curaci

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
PBLead

UŽ SI TO SEDÁ!

Reagovat
chavi.27

Matejov má dobrou minutku... místo toho aby to tam poslal za háčky na 1-2 tak to posral na 2-1...

Reagovat
pingla

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOO

To je boží!

Reagovat
eLJay.91

spartička

Reagovat
mistr129

Reagovat
cubinho

Matějov!

Reagovat
Coutinho10

looooool

Reagovat
Greny

Kanga dvě asistence během minutky

Reagovat
Neon

Štětina z hrdiny opět za kokota.

Reagovat
Jackmaker1989

Stetina

Reagovat
Salfovic

Pomalej stream, a já si říkal, proč se tu tak slaví gól sparty.

Reagovat
aither

Reagovat
pingla

komentátoři na O2 jak jsou ubrečení, že spartička to nedává

Reagovat
Greny

Komentuje Homolka?

Reagovat
pingla

myslím že jo spolu s Pilným. Když sparta dala gól, tak řval jak u Nagana, ale při srovnání Zlína spíš kňučel

Reagovat
Greny

Tak to je on.... Nám zde hraje jukebox tak vidím jen obraz

Reagovat
RickNash
Reagovat
chavi.27

Štětina...

Reagovat
smazaný uživatel

Stetina to je fakt hovadak

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodci byl dneska cinklej jako krava. Naprosto vsechno otoceno ve prospech Sparty, i tu rudou by nedal, kdyby tam nebyl VAR. Sparta se evidentne snazi potahat v zakulisi..

Reagovat
Jackmaker1989

Kamo, ty si neskutočne jebnuty.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť má pravdu, některé výroky ve prospěch Sparty byly fakt humus.A nebýt VAR, Mandjeck, který měl dostat žlutou už na začátku za ten prasáckej faul zezadu by v pohodě dohrál

Reagovat
czechfant

Mně spíš naštval ten roh asi 15-10 mninut před koncem. Faul tam byl asi dvě vteřiny před zahráním a Orlik si zkušene pockal az se to rozehraje a pak ho pískne :D

Reagovat
martin1

Tak prý Kanga hráč zápasu

Reagovat
djwenca

a ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Super zapas.. Matejov z nuly hrdina, Stetina z hrdiny po minute zase za totalni nemehlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Zlínu ty dva body budou k chybět k záchraně. Takhle připosranej tým jsem ještě neviděl. Zdržujou, když ví, že Sparta je totálně v prdeli psychicky a stačí na ni trochu víc zatlačit.

Reagovat
db18

Teď je to jasné... v zájmu všech by Slavia měla zítřejší zápas vypustit.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne v zajmu zajimavosti ligy.

Reagovat
KingMaster13

A pak v derby dát bůra

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už je prostě prokletí ala Benfica. Celou sezonu to samý, soupeř dá gól naprosto ale naprosto ze všeho dneska všichni dřeli, nechali tam všechno, ale bohužel, něco je prostě proti. Zlín ani netuší, jak ty góly dal

Reagovat
czechfant

Kdyby dali gola ze všeho tak jich dali taj 7 :D

Reagovat
smazaný uživatel

No vy chudinky.

Reagovat
NataženýTříslo

Kolik měla gólovek Sparta? Zlín jich měl minimálně stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

ivoshit pls

Reagovat
stas87

Je to on, že? On si na každý nový nick dá rovnaké obľúbené tímy. Sparta, Juventus a Panathinaikos.

Reagovat
smazaný uživatel

A k tomu rovnake ubrecene prispevky.

Reagovat
Stannis Baratheon

Sparta je vlastně nejlepší, jem vyšší síly jí nepřejí.

Reagovat
Losinho

Zlín měl vést ještě před vyloučením o dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten první, to věděl Poznar moc dobře a ten druhej byl výstavní.To, že ty góly padly po hrubkách brankáře a obránce, to už je tradice, to je neustále to samý.Sparta byla naprosto strašidelná a ubohá.Hrát doma se Zlínem na brejky je ostuda.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Stannis Baratheon

Dnes se mašina opět rozjede k plné rychlosti a srazí vše, co se jí postaví do cesty.

Slovácko - Slavia 0:3

Reagovat
Bex5

Hmmmm. Skromnost 0/10.

Reagovat
PlackaSKS

nemáte někdo ten gif se štětinou když si kopl míč do hlavy?

Reagovat
Kaspar
Reagovat
PlackaSKS

děkuju

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Euphael

ten ocas musi byt i na EF... nevi nekdo jakou ma prezdivku?

Reagovat
smazaný uživatel

Rarášek

Reagovat
Euphael

Rarasek je v cajku, dobry kluk.

Reagovat
Coutinho10

Oscar

Sestava: Ondřej Kolář – Vladimír Coufal, Ondřej Kúdela, Mohamed Tijani, Tomáš Holeš – David Zima – Lukáš Provod, Nicolae Stanciu, Oscar Dorley, Peter Olayinka – Petar Musa

Lavička: Přemysl Kovář, Stanislav Tecl, Patrik Hellebrand, Michal Frydrych, Ibrahim Traoré, Lukáš Masopust, Júsuf Hilál

Reagovat
Kaspar

pokud Stanciu zase nebude cely zapas u nasich obrancu, tak by to mohlo nejak vypadat

Reagovat
mistr129

Holeš a Coufal na beku

Reagovat
martin1

Výhra Slovácka

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta sestava se mi ale vůbec nelíbí, hlavně absence Bořila, Coufala a Šévy bude hodně znát.Ještě, že Jindru nenapadlo dát do brány Kováře

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak Cuf hraje, ale proč vlevo??

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole hraje a hraje napravo. Trosku se uklidni.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na Béřu s Ševu výborná sestava.

Reagovat
KingMaster13

No uvidíme, moc se mi to nepozdává Dneska budu spokojen asi i s remízou, když vyhrají tak to budu brát jako nadstavbu.

Reagovat
AjaxFans
Reagovat
dinss

Holeš v prvních pěti minutách - faul na Petrželu, vymíchání od Petrželky a housky.

Reagovat
smazaný uživatel

Boze ten Kadlec, takovy jednoduchy tupelo..

Reagovat
Sosi

To byl bohuzel vzdycky

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak

Reagovat
dinss

Miláááááánek

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
db18

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

je tam

Reagovat
smazaný uživatel

Trosku me sere jak vlazne ke kazdymu jarnimu zapasu pristupujeme. Hrozne jde videt ze vime o tom nasem naskoku.. Snad to nedopadne tak, ze z toho bude jeste komedie a fakt boj o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevidím se, dohrávat pul sezony sezonu... Ale ještě 2 zaváhání a když vidím jak Plzeň jede tak to ještě bude zajímavý

Reagovat
Coutinho10

toto zase zacina

Reagovat
Kocour Klapuška

Provod prisernej

Reagovat
OranžováKarkulka

Tijani po ty golovy strele uspesne skocil rukou, ne? nakonec to teda jen ztecoval, ale slavisti z nej mohli mit druhyho Deliho driv nez se cekalo

Reagovat
Losinho

To je něco strašnýho co na jaře předvádíme.

Reagovat
dinss

Reagovat
Kocour Klapuška

V tom Slovácku jsou všichni nějak z papíru nebo proč se tam furt valí?

Reagovat
dinss

Reagovat
Coutinho10

nejvtipnejsi Kadlec...kdyz on srazi Oscara, tak ma kecy a kdyz do nej narazi Musa, tak ma taky kecy

Reagovat
Salfovic

Musa jako za to naremplování Kadlece dávno po odehrání nedostal kartu

Reagovat
smazaný uživatel

Z te opakovacky mi to prislo, ze je uz za carou

Reagovat
naheCZ

Těžko říct, jestli celým objemem...

Reagovat
smazaný uživatel

vsak jo, byl to jen muj dojem..ten zaber nebyl dobrej...skoda, ze u nas nefunguje goal line technologie

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká goal line, tady není ani pitomej VAR, bejt tu, tak je to gól, i kdyby to ti dva šašci za mikrofonem stokrát popřeli

Reagovat
pingla

co to meleš, samozřejmě, že je tam VAR... na každý vás zápas totiž jezdí VAR, což je smutné

Reagovat
Salfovic

Na každý ne.

Reagovat
pingla

který ligový zápas Slavie nebyl pod dohledem VAR?

Reagovat
smazaný uživatel

To je klasika. Míč v letu a záběr spíše zepředu. To nahrává optickému klamu, že míč je za čarou.

Já bych řekl, že nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tpč ten olayinka jen fauluje nadává a rozhazuje rukama

Reagovat
dinss

Strašná mánička.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
naheCZ

Ten Provod je fakt marnej

Reagovat
JackBlack

Olayinku by měl vystřídat nebo ho ten rozhodčí za chvíli vyndá, zatim hrozná bída a taky nechápu proč nemají alespon nějakou kameru na úrovni brankový čáry...

Reagovat
Kocour Klapuška

Strana Holes Provod neexistuje

Reagovat
smazaný uživatel

Ukazuje se krasne ze nekteri, napr. hlavne Olej se na podzim akorat krasne vezli.. Ale rozhodne to na nich nemuze stat proboha.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Trpiš neustále z Provoda uchcává, přitom je to naprosto průměrnej hráč. Holeše poslat zpátky do Jablek.

Reagovat
smazaný uživatel

Holeš je klasický příklad toho, jak Slávka vykoupí to nejlepší od řekněme nadpruměrných týmů naší ligy a následně je zabije... Dlouho nehral a když dostane šanci, tak na levý straně, kde jsem ho v životě hrát nevidě.

Reagovat
doshcz

Reagovat
mrtvej ofsajd

Nejhorší poločas Slavie v téhle sezóně!

Reagovat
smazaný uživatel

Holeš je na ručník.To ale není tím, že hraje vlevo, on hraje stejně mizerně i vpravo.Ve vápně nám chybí vysocí hráči, Vzadu kvalita.Slavia už takový válec jako na podzim nebude a musíme se s tím smířit.Asi se dalo čekat, že to nebude ono,ale sakra co to hrajeme, ty nákopy dopředu, proč???

Reagovat
Pride

Proč ten Provod dostává tolik šancí? Vždyť je k hovnu.

Reagovat
montaigne33

Oblíbenec Trpiše?

Reagovat
bobis21

Za to zbytečné dohrávání po odehrání míče si prohrávat zaslouží. Je na jaře ve Slavii vůbec někdo kdo má formu?

Reagovat
AjaxFans

Budeš dnes sledovat proti AZ?

Reagovat
Coutinho10

Maso a Teclik...pojdte borci, hlavne Masa potrebuju do fanty

Reagovat
Pride

No.. Tecl a Masopust, škoda, že tak brzo.. Slovácku to moc přeju.

Reagovat
naheCZ

Tecl

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta, tak je tam VAR, to nechápu, že ten gól-negól neprozkoumali a hrálo se vesele dál

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Tecl nebyl otocenej na nasi branu, curak, tak netrefi Trmala do nohy.. On je hrozne vylizanej opravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš to, jak Stanciu narazil do Hofmana?

Reagovat
dinss

Reagovat
exse

Už ho banujte. Ze začátku to bylo vtipný, ale teď už to jen otravuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz je Tecl sam pred golmanem tak by to nemelo byt brano jako golova sance..

Reagovat
Pride

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nechápu, proč nehraje Hellebrant. Ten by něco vymyslel. Provod špatnej, Stanciu jalovej a Oskar strašné zklamání. V Liberci skvělý a tady o něm člověk skoro neví.

Reagovat
Coutinho10

Oscar skvele na Nica...skoda zakonceni

Reagovat
Coutinho10

Yusuf no nevim tak treba prekvapi

Reagovat
smazaný uživatel

Trpis si z toho vylozene dela picu..

Reagovat
montaigne33

Asi tak nějak

Reagovat
Kocour Klapuška

Totální ofenzíva

Reagovat
montaigne33

Změny v kádru SKS byly až příliš radikální- oproti podzimu je Slavia pomalá, nedůrazná, nesehraná= špatně kombinuje... Domnívám se, že takový Hušbauer by se dnes hodil.

Reagovat
AjaxFans

Nechtěls po mě tu vlajku?NEbo kdo to kua byl?

Reagovat
montaigne33

Vlajku prodáváš? Za kolik? Nedávno v Amsteru jsem si chtěl vlajku koupit- tu, co jsem měl dřív, jsem daroval synovi kamarádky Johanneke- Sévovi= 15letému fandovi/ HOLANĎANOVI z Leidenu.

Reagovat
AjaxFans

Nevím, nějak by jsme se domluvili.Kdosi ji po mě chtěl a už se neozval Napiš mi do sz email

Reagovat
Kocour Klapuška

Výkon hroznej, ale Oscar se mi ve druhy půli líbí

Reagovat
montaigne33

Může se stát, že proti současné bezkrevné Slavii se chytí/ nastartuje Sparta.

Reagovat
Bex5

To by nebylo uplne spatny

Reagovat
Coutinho10

to je nahovno ty nakopy

Reagovat
naheCZ

Zajíc

Reagovat
Kaspar

ty bily kapuce by si mohli fanousci sundat, by si to mohl Olej s Oscarem spatne vylozit

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Spejbl

Zdálo se mi to nebo sem fakt viděl půlku kotle v ku-klux-klan pláštěnkách?

Reagovat
montaigne33

Nekoukatelná hra SKS...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Schick gól proti Leverkusenu, zatím první poločas...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
exse

Hraje neskutečně dneska.

Reagovat
Raylan

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Kocour Klapuška

Klasika.. Debilove se srazej, ale je to faul Musy..

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia projede titul a Peková začne opět fandit Plzni.

Reagovat
KingMaster13

Alespoň něco pozitivního

Reagovat
RadekVonCZE

Pravda

Reagovat
naheCZ

Kolář Zabránil ostudě a nedostali jsme gól od Zahustela.

Reagovat
Fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

oh wait...

Reagovat
AjaxFans

Nekecáš náhodou?

Reagovat
smazaný uživatel

Tos dojebal.

Reagovat
smazaný uživatel

On to dojebal

Reagovat
Black Jagir

Zakřikl jsi to

Reagovat
Strojmír

Reagovat
naheCZ

...

Reagovat
Spejbl

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak se zapomíná, že Zahustel byl před přestupem do Sparty docela snajpr.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
db18

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Reagovat
dinss

Lord je zpět!

Reagovat
Spejbl

Zahu top

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kixi Syhimour

Super víkend

Reagovat
Coutinho10

jo, ted se to bohuzel seslo dost blbe a nejsem uplne presvedcenej, ze v dalsich zapasech to bude lepsi

Reagovat
AjaxFans

Psv x Feyenoord remíz,tak to večer neprojebat s AZ a bude to fajn víkend

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, hlavně pro fanouška Live...ty máš dost:))

Reagovat
smazaný uživatel

Zahustel posouvá Slovácko před Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

ukazka toho v jake spirale hoven se Sparta toci.. Jeji nejhorsi hrac podzimu tahne Slovacko aby slo pred Spartu.

Reagovat
KingMaster13

Ty vole dostat gol od Zahustela No doufám že se ta liga kvůli viru co nejdříve ukončí

Reagovat
kilobyte

Tvrdík už kvůli tomu pořádá zájezdy do Číny.

Reagovat
KingMaster13

Už alespoň začínám tu jeho návštěvu chápat

Reagovat
montaigne33

Reagovat
Pyroman

AHU AHU, JEDINĚ ZAHU! Vždycky jsem mu věřil, jeho hra hlavou je famózní.

Reagovat
kecipep

Reagovat
Modi6

Pomalu hrozí, že nás v kvalifikaci o poháru bude reprezentovat Slovácko To snad proboha ne!!!!

Reagovat
ronaldik

Větší ostudu než Sparta, Jablonec nebo Boleslav rozhodně neudělají.

Reagovat
Salfovic

Dostat gól od Neználka

Reagovat
montaigne33

Ostudný výkon Slavie- takhle se Spartou i s Plzní prohrají...

Reagovat
smazaný uživatel

Se Spartou fakt ne

Reagovat
montaigne33

Bídná Sparta s utrápenou Slavií= to bude DERBY...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako dnešní El Clasico

Reagovat
smazaný uživatel

Kmenovej hráč poslal Spartu na 7. místo

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Juliš se o to snažil včera Taky mají Havelku v Budějovicích nebo Plechatého v Jablonci

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
RadekVonCZE

Jestli Gula náhodou ale fakt náhodou teď vyhraje ligu, tak mu postaví na náměstí v Plzni sochu

Reagovat
Bex5

Byl bych prvni se lzici v ruce na piedestal

Reagovat
dinss

Těch šest změn sis udělal v sestavě sám Jindro.

Reagovat
smazaný uživatel

Celé jaro někam spěcháme, nakopáváme balony místo toho, abychom si to dávali na jeden dotek a soupeře uběhali...Stereotyp na pravé straně, 6, 7 přihrávek, centry chodí už do zorganizované obrany...no nevím.Když jsem psal, že mám za jara obavy, tak jsem to tu od "největších" slávistů všech dob Placky SKS a Losinha slíznul, co na to oba dva "odborníci" teď?

Reagovat
exse

To se jen tak nevidí, napsat v první větě, že je potřeba více kombinace a hned ve druhé, že je vše překombinované.

Reagovat
smazaný uživatel

No asi to nechápeš, to je pak těžký.Kdybys ten zápas viděl, tak bys věděl, o čem píšu

Reagovat
Komix

Reagovat
Black Jagir

Že na něj vůbec reaguješ

Reagovat
smazaný uživatel

Další blb, asi taky nechápeš, že mluvím o kombinaci ves tředu pole.jestli tě baví holomajzna s nákopy, mě rozhodně ne,

Reagovat
montaigne33

Včera se mi líbil Sýkora. Přestavba kádru je jedna věc a "znefunkčnění"= 2porážky ze 3zápasů po špatných výkonech - věc druhá... Dnes nevyšla Trpišovi střídání- nic...

Reagovat
Losinho

Pořád totéž. Že jsi čurák.

Reagovat
PlackaSKS

asi jak píše losinho, seš pořád stejnej debil

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik bylo dneska naběháno km?

to je směroplatný

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš co běhali ty kilomery už tam nejsou nebo dneska nehráli.

Reagovat
boryland

Výborně Slovácko......Milane dikes......

Reagovat
Banikovec7

Karvina herne hodne slusna, pokud takto budou pokracovat, tak by se meli vyhnout i barazi.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Byl to takovy fotbal o ho*ne... ale bodik asi spravedlivy

Reagovat
Banikovec7

MI to v některých pasážích nepřišlo špatné od Karviné, ale šancí moc nebylo no.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Každopádně díky Bohu za Bolka....

Reagovat
Euphael

Reagovat
dinss

Karviná si zaslouží záchranu. Momentálně na padáka jasně Opava Příbram a teď i Tepláky.

Reagovat
smazaný uživatel

Kez by Teplice.. Ty to potrebujou jako sul, za tu letargii..

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
andrew96

Vukadin klasik, ten má levou jen na opírání.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele