FORTUNA:LIGA - preview 23. kola

01.03.2019, 10:19, aktualizováno 03.03.2019, 08:15
Previews
Slavia si to v malém pražském derby rozdá s Bohemians a v Ďolíčku bude i kvůli četným absencím na straně Klokanů velkým favoritem. Přímým soubojem o místo v prostřední skupině o Evropu bude bitva Teplic a Opavy. Oba zápasy se hrají od 15 hodin...
Bohemians Praha 1905 - Slavia Praha  (neděle 15:00)
Zdá se, že fotbalisté pražské Slavie se bez problému vzpamatovali z nepříjemné porážky v Plzni a naladili se zpět na vítěznou vlnu. Po velmi dlouhé době se povedlo uspět i Bohemians, jejich rivalovi z Vršovic. oba soupeři se teď utkají v malém pražském derby v Ďolíčku.

Klokani po deseti zápasech v řadě bez výhry konečně uspěli a minulý týden si odvezli tři body ze Zlína. Skóre otevřel v první půli stoper Krch, v nastavení navyšoval skóre Vacek. Hrůzostrašná domácí bilance však stále trvá a jediná výhra v Ďolíčku přišla hned v prvním kole proti Slovácku, od té doby Haškovi svěřenci získali pouze šest remíz, zbylé čtyři zápasy prohráli. Příliš se zelenobílým nedaří ani na rivala. Přestože téměř vždy jde o bojovné a vyrovnané zápasy, poslední výhra Bohemky se datuje k podzimu 2014. Z předchozích čtyř střetnutí byla třikrát úspěšnější Slavia a jednou zápas skončil bez branek. Za domácí nemůžou kvůli dohodě klubů nastoupit Slavii patřící Pokorný a pětigólový nejlepší střelec Jusuf, kvůli zdravotním potížím jsou mimo hru i Juliš, Švec a Šmíd.

"Potkáme se s nejtěžším možným soupeřem v rámci ligy. Aktuálně i vedou tabulku. Nedávno postoupili po výborném výkonu v Evropské lize s Genkem. Je pro nás skvělou příležitostí se proti rivalovi vytáhnout a poměřit se takovým týmem," říká trenér Bohemians Martin Hašek.

Sešívaní v posledních dvou utkáních zvítězili a vstřelili čtyři branky v každém z nich. Nejprve uspěli v Genku a postoupili do osmifinále Evropské ligy, v pondělí zase smetli v lize Slovácko. Na tomto výsledku se brankami přičinili Masopust, Hušbauer a Souček, jeden gól byl vlastní. Slavia kromě celkové tabulky vévodí i té venkovní, přičemž mimo své hřiště prohrála pouze v Ostravě a Plzni. Kromě druhé nejpevnější defenzivy spoléhá trenér Trpišovský i na suverénně nejlepší ofenzivu v lize, o kterou se starají především jedenáctigólový Stoch a sedmibrankový Souček. Dalších pět hráčů vstřelilo minimálně čtyři góly. Slavia má k dispozici relativně velké množství hráčů - mimo hru zůstávají jen dlouhodobí absentéři Tecl s Hromadou, vykartovaný Kúdela a nejistý je i start Ševčíka.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Dostál, Hůlka, Krch, Bartek - Reiter, F. Hašek, Ljovin, Vacek, Záviška - Vaníček
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Ngadeu, Deli, Bořil - Souček, Král - Masopust, Hušbauer, Stoch - Škoda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.47 - 4.15 - 1.53
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Teplice - SFC Opava  (neděle 15:00)
Na teplických Stínadlech se proti sobě postaví dva sousedé v tabulce. Jak desátí Skláři, tak i jedenáctá Opava stále čekají na jaře na výhru. Nyní již potřebují uspět i proto, že se na ně v tabulce tlačí další mužstva.

Tepličtí zahájili jarní část sezóny nadějným výkonem na Slavii, a přestože v tomto zápase neurvali body, dávalo jejich představení naději, že jsou na zbytek ročníku dobře připraveni. Následující dvě klání ale přinesla studenou sprchu. Nejprve Teplice doma podlehly Mladé Boleslavi, přičemž soupeři moc práce nenadělaly. V minulém kole vybojovali Severočeši bod v Karviné, ovšem i ve Slezsku působili neslaným a nemastným dojmem.

Před Teplice se dostala Mladá Boleslav i Slovácko, a pokud se Skláři nechtějí propadnout ještě hlouběji, musí s Opavou minimálně remizovat. "Chceme zápas zvládnout i proto, že nás pak čekají dva těžké duely, ve kterých bude hodně těžké bodovat," připomněl asistent trenéra Pavel Drsek skutečnost, že v dalších dvou kolech se Severočeši utkají s Jabloncem a Plzní. Oba týmy se pohybují v horní polovině tabulky.

Ani Slezané po zimě příliš neválí. Ve třech střetnutích vybojovali dvě remízy a naposledy na domácím hřišti padli s Plzní. Nováček soutěže držel před začátkem kola jedenácté místo jen o bod za Teplicemi. Musí si však hlídat záda, neboť níže postaveným týmům se začalo na jaře dařit.

Také pro SFC bude duel na Stínadlech důležitý a podle toho se na něj v Opavě důkladně připravují. "Teplice mají zkušený tým, rychlostně dobře vybavený. Ať už se jedná o Horu, Trubače nebo Žitného. Těží z podpory krajních beků, na to si musíme dát pozor. Opomenout nesmíme ani standardní situace v podání Kroba," ukázal své znalosti o Teplicích kouč Slezanů Ivan Kopecký.

Hosté by jistě rádi navázali na podzimní vzájemné měření sil, po kterém brala tři body Opava. Výhru 2:0 tehdy zařídili svými brankami Tomášové Smola a Jursa.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.94 - 3.73 - 4.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Dukla Praha - Sigma Olomouc  (sobota 15:00)
Pražská Dukla stále zůstává na dně tabulky a začíná jí zvonit hrana. V dalším utkání přivítá na domácím hřišti Olomouc, jež je také v dolní polovině ligy, ovšem na jaře se zvedá.

Dukla se do úzkostlivé situace dostává každým kolem. Pražané vstupovali do jarní části sezóny z posledního místa a na svém postavení za úvodní tři zápasy nic nezměnili. Do karet jim nehrál ani los, který jim do cesty přidělil silnou Ostravu a Spartu. Proti Baníku ještě celek z Julisky dokázal bodovat, Letenským už ale podlehl. Chuť si svěřenci trenéra Romana Skuhravého chtěli spravit na hřišti Liberce, ovšem po bídném výkonu odjížděli zpět do hlavního města zaslouženě s prázdnou.

Proti Olomouci již tak potřebuje Dukla bodovat, nejlépe i zvítězit. Lehkou práci ale domácí hráči nečekají. "Olomouc bude těžkým soupeřem, protože i v minulých sezonách jsme viděli, že jsou fotbalové mužstvo. Fotbalovost jim teď moc nejde, takže přizpůsobili a zjednodušili hru, dali důraz na agresivitu a najednou sbírají body, na jaře už jich udělali 6, což jim můžeme leda závidět. Přijedou ve velmi dobrém rozpoložení a nemají co ztratit. Čeká nás velmi těžký zápas," uvedl záložník Pražanů Róbert Kovaľ.

Ani s Hanáky to po podzimu nevypadalo bůhvíjak růžově. Po povedeném návratu mezi elitu v minulém ročníku se Sigma v první polovině probíhající sezóny trápila, kvůli čemuž bojuje o záchranu. Únor ale Olomouci vyšel výborně. Na úvod sice vyšla naprázdno s Jabloncem, ovšem následně družina kouče Václava Jílka zabrala a porazila Bohemians i Příbram.

Záložník Jakub Plšek věří, že jeho mužstvo čekají světlé zítřky. "Věříme, že je to odrazový můstek. Teď jedeme na Duklu, což je další soupeř ze spodku tabulky, a potřebujeme bodovat naplno. Jsme rádi, že to vypadá, že se z toho dostáváme, ale je to pomíjivé. Můžeme rychle spadnout na hubu, když se nám zápas na Dukle nepodaří. Nesmíme to dopustit," řekl.

Útoku Sigmy mohou pomoci absence v obraně Dukly. Na jaře ještě neodehrál ani jeden zápas bývalý reprezentační stoper Slovenska Ján Ďurica. Kvůli trestu za žluté karty navíc nebude hrát další obránce Ivan Ostojić a kvůli stejnému prohřešku bude chybět domácí záložník Daniel Souček.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Kozma, Raspopović, Bezpalec - Hanousek, Krunert - Milošević, González, Kovaľ - Tetour, Podaný
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Sladký, Beneš, Jemelka, Vepřek - Kalvach, Houska - Zahradníček, Plšek, Falta - Nešpor
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.25 - 3.40 - 2.37
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
1. FK Příbram - MFK Karviná  (sobota 15:00)
Karviná získala ve třech jarních zápasech jen dva body a nyní ji čeká utkání v Příbrami, která na tom není o moc lépe. Ačkoliv tyto dva celky dělí pouhá dvě místa, rozdíl mezi nimi je šestibodový.

Domácí mužstvo od Litavky vstoupilo do jara debaklem v Liberci, který napravilo o týden později proti Zlínu. Minulý víkend ale v přímém souboji o dvanáctou příčku nestačilo na Olomouc a prohrálo 2:0. Pro Příbram hraje fakt, že domácí vyhráli všechny tři dosavadní souboje těchto dvou družstev, a to minimálně o dvě branky. Na svém hřišti navíc získala téměř tři čtvrtiny bodů. Diváci můžou očekávat atraktivní fotbal plný velkého množství branek, neboť se střetávají dvě nejhorší obrany, ta příbramská inkasovala jedenapadesátkrát, karvinská obdržela o deset gólů méně. Středočeši se nemohou spoléhat na rekonvalescentující duo Boháč, Slepička, nejistý je navíc start Soldáta a nejlepšího střelce Fantiše.

Důležitost nadcházejícího střetnutí si pochopitelně uvědomují. "Vzhledem k postavení Karviné je ten zápas samozřejmě svým způsobem důležitý. Budeme se na něj chtít líp připravit, ale určitě to pro nás bude těžké utkání. My jsme Karvinou v určitých zápasech viděli, ale nechci moc odhalovat. Jejich mužstvo prošlo poměrně velkou obměnou a možná, že nás může něčím překvapit. Ale z toho, co jsme viděli, budeme věřit v sebe a naši hru," říká asistent trenéra Csaplára Bohumil Pilný.

Hosté ze Slezska bodovali v obou jarních domácích zápasech, v obou případech se však jednalo jen o remízu. Nejprve ji Wágner vystřelil proti Opavě, minulý týden i proti Teplicím a se sedmi góly je nejlepším kanonýrem Karviné. Hrnčárovi svěřenci nejsou obecně ve vůbec dobré formě, neboť z posledních třinácti kol vytěžili pouze jedno vítězství, mimo své hřiště vyhrála naposledy v srpnu. Obejít se hosté musí bez zotavujících se Dreksy, Puchela a Letiće, jinak by však měli mít kompletní kádr.

Soupeře rozhodně nepodcení ani hostující družstvo. "Budu se opakovat, česká liga nemá lehkých soupeřů a zápasů. Bude to těžký a náročný zápas. Příbram má bezpochyby kvalitu a sílu. My si potřebujeme do utkání přenést pozitivní věci z minulého domácího utkání a být dobře připravení. Věřím, že budeme zvyšovat kvalitu pozitivních aspektů z utkání proti Teplicím," tvrdí kouč Norbert Hrnčár.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kočí - Nový, Chaluš, Tregler, Antwi - Kingue, Jablonský - Rezek, Matoušek, Mingazov - Květ
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Čolič, Krivák, Rundič, Djordjevič - Bukata, Smrž - Ba Loua, Budínský, Galuška - Wágner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.04 - 3.45 - 4.09
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
1. FC Slovácko - FK Mladá Boleslav  (sobota 15:00)
Jedno místo a pouhé dva body dělí deváté Slovácko a osmou Mladou Boleslav. Ani jednomu týmu se nepovedl začátek sezóny, už na konci podzimu se ale začaly zvedat a nyní už jsou reálně ve hře o postup do skupiny o titul.

Tým z Uherského Hradiště vstoupil do jarní části dvěma výhrami, když nejprve po Dostálově vlastňáku zdolal rivala ze Zlína a následně díky dvěma proměněným penaltám porazil i Karvinou. Studená sprcha ovšem přišla v pondělí v podobě debaklu 0:4 na Slavii. Se soupeřem z Mladé Boleslavi se díky pohárovým losům střetává často, z předchozích osmnácti zápasů však dokázal vyhrát jenom jednou. Nyní má Slovácko perfektní především domácí formu, když na svém stadionu zvládlo tři utkání v řadě. Zajímavé také je, že jako jediný tým v lize ještě neremizovalo. Absentovat možná budou Harba a Krejčí, k dispozici však jsou všichni další důležití hráči včetně nejlepšího kanonýra Daníčka.

Podle asistenta trenéra Svědíka se jeho celek dokázal vzpamatovat z porážky v Edenu. "Důkladně jsme si rozebrali pondělní zápas na Slavii. Ale naší výhodou je, že liga má spád a nemusíme se v tom moc babrat. Jestli dojde k nějakým změnám v sestavě, o tom napoví i zdravotní stav, někteří hráči jsou lehce zranění či nemocní. Čeká nás velmi silný tým, který je ofenzivně laděn, na poslední chvíli byl vhodně doplněn. Vpředu hodně úřaduje střelec Komličenko, ale bylo by chybou, kdybychom se soustřeďovali jen na něj. Boleslav má velmi dobrý přechod do útoku, silné strany, takže naše obrana musí být precizní a bezchybná, abychom se doma zase mohli radovat z bodů," říká Michal Šmarda.

Mladá Boleslav patří se sedmi body mezi nejúspěšnější jarní celky. Nejprve zásluhou Komličenkovi penalty remizovala v Plzni, tentýž hráč se spolu s Křapkou prosadil při výhře v Teplicích. Minulý týden hráči z města automobilky zvítězili proti Jablonci díky Přikrylovu gólu v nastavení. Právě tento křídelník si může připsat dvoustý start v české lize. Mladá Boleslav je týmem, v jehož zápasech padá po středočeských kolezích z Příbrami nejvíce gólů. Ze čtyřiceti vstřelených se jich o rovnou polovinu postaral nejlepší kanonýr soutěže Komličenko. Nyní ji budou chybět vykartovaný Matějovský a zraněný Mareš.

Hosté očekávají fyzicky náročné utkání. "Slovácko je vždycky nepříjemný soupeř, hlavně, když hrají doma. Vždycky jsou důrazní, nepříjemní, agresivní. Jejich kádr je teď hodně kvalitní. Přišel tam i nový trenér, který zná některé kluky odsud. Myslím si, že to bude opravdu těžký zápas, minimálně stejně těžký jako s Jabloncem," tvrdí záložník Michal Hubínek.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Juroška, Hofmann, Kadlec, Divíšek - Daníček - Navrátil, Havlík, Janošek, Kalabiška - Diviš
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Křapka, Hájek, Šušnjar, Fulnek - Hubínek, Takács - Přikryl, Tatajev, Ladra - Komličenko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.06 - 3.50 - 3.93
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Plzeň - FK Jablonec  (sobota 15:00)
Plzeň bude mít další šanci na přiblížení se vedoucí Slavii. Doma ve Štruncových sadech přivítá silný Jablonec, kterému se ale po zimní pauze zatím příliš nedaří.

Svěřenci trenéra Pavla Vrby mají za sebou poměrně povedený ligový únor. Hned zkraje sice ztratili dva body v Mladé Boleslavi, ovšem následně zvládli klíčový duel proti vedoucí pražské Slavii. Tyto body potvrdila Plzeň i v minulém kole na hřišti nepříjemné Opavy. Slezané za podpory skvělého publika sice favoritovi nic nedarovali, ale hosté si nakonec zpět na západ Čech odvezli tři body.

Viktorii tak může mrzet jen nepovedené vystoupení v Evropské lize, se kterou se rozloučili již v prvním kole play-off, v němž nestačili na chorvatské Dinamo Zábřeh. Na druhou stranu se Plzeň nyní může soustředit pouze na ligu. Navíc se zlepšují problémy se zraněními. "Pernica i Brabec zvládli zápas v Opavě dobře, tak uvidíme, kdo nakonec bude hrát. Navíc se už uzdravují marodi, například Jan Kopic se zapojuje do tréninku. Ten přetlak bude za chvilku větší a jsem zvědavý, jak to bude vypadat," řekl před zápasem Vrba.

V dresu Západočechů čeká specifický zápas stopera Luďka Pernicu, středopolaře Jana Kopice a levého beka či záložníka Jana Kovaříka. Tito borci totiž v minulosti oblékali dres mužstva ze severních Čech. "Jablonec je houževnatý a běhavý tým. Hraje poctivý fotbal a potřebuje sbírat body, stejně jako my. Doma ale budeme chtít potvrdit, že se nám zde dlouhodobě daří," uvedl Kovařík.

Jablonci se letos podobně jako Plzni daří a drží se v užší špičce ligy, která bojuje o evropské poháry. Se vstupem do jara však nemohou být na Střelnici zcela spokojeni. Severočechům sice vyšel vstup v Olomouci, následně ale ztratili body doma proti nováčkovi z Opavy a nevedlo se jim ani v Mladé Boleslavi, které podlehli brankou ze samotného závěru utkání.

Hosté přitom v Boleslavi předvedli slušný výkon, ovšem doplatili na neproměňování šancí. "Tady to na vítězství stoprocentně bylo. Od asi 15. minuty jsme dominovali. Byli jsme lepší v kombinaci i v pohybu a měli jsme tam tři až čtyři stoprocentní šance. Ty nedáme a sami dostaneme v 93. minutě gól. To mi hlava nebere," nechápal záložník Vojtěch Kubista. Šanci na nápravu tak bude mít Jablonec v Plzni.

Severočeši budou postrádat dlouhodobě zraněné obránce Davida Štěpánka a Nikolu Jankoviče. Představit by se naopak mohla nejnovější akvizice, záložník Tomáš Pilík. Na straně Viktorie zase nadále chybí kanonýr Michael Krmenčík.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Havel, Brabec, Hubník, Limberský - Procházka, Hrošovský - Kayamba, Hořava, Kovařík - Beauguel
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holeš, Hovorka, Břečka, Sobol - Kubista - Jovović, Trávník, Považanec, Vatajelu - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.92 - 3.60 - 4.42
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - Sparta Praha  (sobota 17:00)
Rozjetá Sparta zatím neztratila na jaře ani bod a stoprocentní bilanci chce zachovat i po duelu v Liberci. Domácí Slovan ale hraje taktéž slušně, především pak před vlastními fanoušky.

Sparťanské návštěvy stadionu U Nisy nabídly v minulosti nezapomenutelné scény. Tak například hned poslední výlet letenských pod Ještěd pamatuje mnoho diváků, neboť ve vyhecovaném duelu viděli tři červené karty a vyrovnání domácích v devíti hráčích. V sezóně 2016/17 zase přišel zkrat kapitána Pražanů Bořka Dočkala, který trefil Radima Breiteho loktem a vyfasoval červenou kartu. Uvedené příklady jen dokumentují frustraci Sparty, která v Liberci nezvítězila dlouhých sedm let.

Hosté tak mají velkou motivaci nepříznivou sérii ukončit. Formu na to rozhodně mají, jako jediný tým zvítězili ve všech třech dosavadních jarních střetnutích. Sparta postupně skolila Bohemians, Duklu a naposledy ve vypjatém duelu i ostravský Baník. Letenští se tak vyškrábali na třetí místo a k udržení této pozice má pomoci již výše zmíněný Dočkal, který se do Sparty vrátil po dvou letech strávených v Číně a USA.

Další dobrou zprávou pro trenéra Zdeňka Ščasného je návrat křídelníka Tala Ben Haima do tréninkového procesu. Izraelský fotbalista léčil zranění, které si přivodil v létě. Mimo hru naopak zůstává zimní posila, univerzál Filip Panák. Stoper Lukáš Štetina zase viděl proti Baníku červenou kartu a v Liberci kvůli disciplinárnímu trestu nenastoupí.

Také Slovan má po zimní pauze slušnou formu, zejména pak na domácí půdě. Dobré výsledky katapultovaly Středočechy na šestou příčku. Ve výborném světle se zatím jeví útočník Libor Kozák, jenž k Nise přišel v lednu. Útočnou fázi by měl zlepšit také Jan Sýkora, který se do Liberce vrátil jako hostující hráč ze Slavie.

Sýkora věří, že se jeho mužstvu zápas proti Pražanům vyvede. "Sparta přijede s velkým očekáváním. Na jaře zatím neprohrála. To my máme ale taky. Víme, že se tu Spartě špatně hraje. Liberec ženou fanoušci, bývá to tu hodně soubojové. Na zápas se moc těším a věřím, že to zvládneme," uvedl. Do sestavy Slovanu by se měl vrátit obránce Karafiát, který v minulém kole nehrál kvůli trestu za žluté karty.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Koscelník, Kačaraba, Karafiát, Hybš - Breite, Oscar - Potočný, Sýkora, Pešek - Kozák
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Zahustel, Plechatý, Costa, Hanousek - Sáček, Frýdek - Karlsson, Dočkal, Plavšić - Drchal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.22 - 3.12 - 2.54
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - Fastav Zlín  (pátek 18:00)
Předehrávku 23. kola FORTUNA:LIGY obstará souboj dvou celků, které ještě nedávno spolu bojovaly o pozice, nyní už je však dělí osm bodů. Zlínu se totiž na jaře nedaří a dokonce už opustil elitní šestku, která bude hrát o titul. Navíc Baník není jeho nejoblíbenější soupeř.

Baník z posledních čtyř vzájemných zápasů bral deset bodů, navíc je v lepší formě i aktuálně. Na jaře po remíze na Dukle porazil Liberec, aby po sympatické první hodině hry zkazil závěr proti Spartě v deseti a prohrál. Předpokládat se od tohoto zápasu dá nízký počet gólů, neboť vítkovický stadion je spolu s Ďolíčkem tím, kde padá nejméně branek. Trenér Páník, pro nějž to jako pro bývalého lodivoda Zlína bude pikantní zápas, může počítat se všemi svými hráči včetně tria střelců Kuzmanović, Diop, Baroš, kteří nastřádali v této sezóně už osmnáct tref.

Právě Bohumil Páník promluvil o tom, co se dá od zlínských hráčů očekávat. "Zlín prodělal mnoho změn včetně té trenérské. Poslední zápas už vzadu místo trojky hráli zónu ve čtyřech, takže nějaká změna už tam proběhla. Ale jakým způsobem budou hrát u nás, to bude záležet pouze na nich. Musíme být nachystaní na všechno a zvládnout zápas podle svých plánů," říká dvaašedesátiletý kormidelník.

Ševci v historii zvítězili v ligovém utkání na půdě Baníku pouze jednou, a to před deseti lety. Poslední střetnutí měli také nadějně rozehrané, ovšem dvoubrankové vedení neudrželi a remizovali. Aktuálně jsou v největším útlumu ze všech týmů v soutěži, neboť prohráli už šest utkání v řadě s celkovým skóre 3:14. O tuto šňůru se z poloviny přičinil Michal Bílek, který v zimě odešel do Kazachstánu, a nový kouč Roman Pivarník. Komplikací je navíc pro hostující mužstvo nejistý start Gajiće a především překvapivého nejgólovějšího hráče žlutomodrých Pavla Vyhnala, jenž se prosadil už pětkrát a má tak o jednu branku více než kolega Tomáš Poznar. Narozeninový dárek by si k sobotnímu třiatřicátému jubileu mohl darovat Jiráček.

Zlínští mají respekt nejen před kvalitou soupeře, ale i před početným a hlasitým publikem. "Čeká nás velmi těžký soupeř v prostředí, které mu vytváří pozici dvanáctého hráče. Baník má nejvíc faulů v soutěži, takže to bude opravdu tvrdý boj," očekává trenér Pivarník.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Pazdera, Stronati, Procházka, Fleišman - Fillo, Jánoš, Hrubý, Holzer - Kuzmanovič, Baroš
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Matejov, Bačo, Buchta, Čanturišvili - Holík, Hlinka, Jiráček, Podio, Džafič - Poznar
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.78 - 3.73 - 5.13
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha22181354:1855
2.Viktoria Plzeň22164234:1752
3.Sparta Praha22125537:2041
4.Baník Ostrava22115630:2038
5.FK Jablonec22114742:2237
6.Slovan Liberec2287724:1931
7.Fastav Zlín22931027:2830
8.FK Mladá Boleslav2285940:3729
9.1. FC Slovácko22901324:3527
10.FK Teplice22751022:3026
11.SFC Opava22741130:3525
12.Sigma Olomouc22741121:3425
13.1. FK Příbram22651127:5123
14.Bohemians Praha 190522571020:2922
15.MFK Karviná22451326:4117
16.Dukla Praha22441418:4016

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1565)

Přidat komentář
Puskas

Dnes 3:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuji utrápenou výhru, což bude určite i jeden z darů pro legendu Rosťu Vojáčka, který v těchto dnech oslavil 70 let... A vlastně i pro Bedřicha, jenž dnes slaví jmeniny !

Reagovat
Puskas

Vojáček 70? Ou, toto letí... Kterého Bedřicha máš na mysli?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Puskas

Pěkně natočené, citlivě. Působí stejně jako v přímém styku- skromně, obyčejně. Bylo by zajímavé, jak by se prosadil dnes - nohama moc neuměl, zato byl hlavičkář světové úrovně, skvělý přehled, četní hry, schopnost řídit obranu, poctivý bojovník.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Zio dnešní doby?

Reagovat
Puskas

To bych neřekl, podle mne mnohem vyrovnanější a taky větší osobnost (do toho může Zio dorůst), ale spíše se zeptej těch, co ho zažili naplno.

Reagovat
smazaný uživatel

I tak díky alespoň za bližší info ohledně Vojáčka !

Reagovat
Puskas

Chtělo ho plno klubů, hlavně z Anglie. Jemu se nepovedl jeden zápas v nároďáku, kdy šel právě v Anglii na posledních cca 25 minut a šly přes něj snad všecky tři góly. Pak měl dlouho pauzu, asi i proto není mistr Evropy. Potom hrál zase stabilně, má 40 zápasů za repre, což je slušné číslo, to se dobře pamatuje. A 1 gól - v tom slavném domluveném utkání se SSSR.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky pěkně ! O tom domluveném zápase se sověty jsem neměl ani ponětí. A co se týče jeho repre statistik, sice přišel o Bělehrad, ale aspoň si to "vynahradil" pak v Římě, kdy se bral bronz po tom nekonečném penaltovém rozstřelu.

Ale co už, aspoň si užil ty zápasy s Bayernem, Gladbachem, postupy přes Magdeburg atd. Myslím si, že měl i tak velmi krásnou kariéru. Více těchto ryzích baníkovců !

Reagovat
Puskas

V těch penaltách by šel na řadu pak on, dělali si z něj srandu, že by ji musel kopat hlavou, aby ji dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

ten má snad jen tu bojovnost a dobře hru hlavou ale nevím zda světové úrovně

Reagovat
Puskas

Tak on se spíše ptal na typ hráče, ne na kvalitu.

Reagovat
Han střelil první

Když už se tu řeší Zio, tak co říkáte na ty jeho výkony v těch třech jarních zápasech? Podle mě by si měl možná na pár zápasů posedět a trochu se vzpamatovat. Mám pocit, že mu po podzimu trochu narostl hřebínek a na fotbal se zase tak extra nesoustředí viz ten jeho dementní Ziokong. Zia trošku znám z jeho mladších let a věřím tomu, že ho ten povedený podzim, repre a všechno hodně rozptýlilo.

Reagovat
lichna.

Na Dukle to byla bída, Liberec až na ten vlastní gól to byl podle mě skvělý výkon. A na Spartě těžko hodnotit, tam byla horší celá obrana. Každopádně, já mu rozhodně věřím, pro mě je to pořád skvělý stoper. Jestli někoho sundat, tak Holzera, který těch matných výkonů má za sebou mnohem více..

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

On spíš na podzim hrál nad hranicí svých možností.

Reagovat
Han střelil první

Taky mám ten pocit.

Reagovat
Puskas

Tehdy mě překvapil, vůbec jsem to nečekal, tak snad na to naváže.

Reagovat
Kepy_FCB

Zatím ještě neposadit

Reagovat
smazaný uživatel

Zlin asi tutovka dneska, ne?

Reagovat
Puskas
Reagovat
lichna.

Rozhodně, dej to za barák.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Blasphemer

Na jaře dycky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
mayday

1.83 na Baník je mírná pastička, každej čeká výhru a tam to tam bude dávat hodně tipérů, ale nedivil bych se, kdyby Zlín bodoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, nevidim duvod, proc by Zlin nemohl vyhrat.

Reagovat
ratusek

Jak jinak.než proti nám že

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Kepy_FCB

Baník - Zlín 2:1

Dukla Praha - Sigma Olomouc 0:1

1. FK Příbram - MFK Karviná 1:2

1. FC Slovácko - FK Mladá Boleslav 2:3

Viktoria Plzeň - Peltonec 3:1

Slovan Liberec - Sparta Praha 2:0

Bohemians Praha 1905 - Slavia Praha 0:4

Teplice - SFC Opava 1:2

Reagovat
3M

Baník - Zlín 1:1

Dukla Praha - Sigma Olomouc 0:2

1. FK Příbram - MFK Karviná 1:1

1. FC Slovácko - FK Mladá Boleslav 1:3

Viktoria Plzeň - Jablonec 1:1

Slovan Liberec - Sparta Praha 1:1

Bohemians Praha 1905 - Slavia Praha 0:3

Teplice - SFC Opava 1:1

Reagovat
db18

Slovácko do konce sezony posílí Hološko.

Reagovat
Greny

a Bohemku po sezoně Le Giang

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz byl v Liberci, tak to byl muj nejoblibenejsi utocnik v lize. Plus jsem si ho pokazde kupoval do FMka.

Reagovat
JessePinkman

V CSM

Reagovat
Greny

U nich mě uz neprekvapi vůbec nic.. když mají na soupisce Salfickýho

Reagovat
db18

FDH!

Reagovat
Kang & Kodos

Řídit klub jako firmu

Reagovat
C-M@ster

V desáté sekundě si to sami posrali...

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes je to jednoduché, chci výhru a hezký fotbal, u nás jsou tyto dvě věci pod Páníkem prakticky nesplnitelné, tak chci aspoň tu výhru...Rád bych viděl tuto sestavu: Laštůvka - Mešaninov, Procházka, Šindelář, Fleišman - Kuzmanovič, Hrubý, Jánoš, Granečný - Baroš, Diop, na lavičce: Budinský, J. Šašinka, O. Šašinka, Bolf, Fillo, Holzer, Stronati. Reálně neočekávám změny v obraně i když by to jak Pazdera, tak i Zio potřebovali, u Zia ale OK, tam věřím, že je schopný se do toho znovu dostat. Diváků by mohl přijít něco lehce pod 10 tisíci, třeba 9178, hodně zajímavý hráč Fastavu je Čanturišvili nebo jak se píše, Poznar bude mít velkou motivaci...Myslím, že to skončí 2:0 a prosadí se opět Baroš.

Reagovat
lichna.

Pazderu nesundá. Naposled hrál jeden z lepších zápasů a nesundal ho ani po těch špatných. Stronatiho bych rozhodně nesundával, proti Liberci byl až na vlastňák výborný, na Spartě haprovala obrana jako celek. On se do toho zase dostane..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě se zdá stále stejně průměrný, když vidím, jak hraje třeba Coufal a pak se podívám na to, jakou kvalitu tam máme my, tak se mi chce brečet...Stronati nemůže řešit všechno hlavou, má i nohy...

Reagovat
Han střelil první

No ale ty nohy mu spíše překáží, což je pro dnešní fotbal velký špatný.

Reagovat
lichna.

Snad nebudeš srovnávat krajního obránce Coufala a stopera Stronatiho..

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, proč bych to dělal. Srovnávám pravého obránce Coufala (našeho odchovance se kterým jsme zacházeli jako s kokotem) s pravým obráncem současného Baníku Pazderou...Myslím, že je to z toho textu jasně poznat, podle toho "stále stejně průměrný". U Stronatiho jsem řešil to, že raději všechno řeší hlavou, přitom ty nohy úplně "levé" nemá, dokázal to párkrát i z pozice krajního obránce...Jaro mu tak nevychází i když s Libercem špatný nebyl, takový vlastní gól, jaký si dal, ale taky musíme brát jako velkou chybu, ztratil orientaci v prostoru, jinak by to Laštůvka měl.

Reagovat
lichna.

Jo taaak. Tak to se omlouvám. Jsem to blbě pochopil.

Jinak samozřejmě souhlasím, mezi hrou Coufala a Pazdery je strašný rozdíl. Coufal je moderní typ obránce, Pazdera naopak takový ten old school. Bohužel Old school se špatnými centry.

Reagovat
smazaný uživatel

Není za co se omlouvat, mohl jsem to lépe napsat. Jinak si to přesně vystihnul, to, proč se mi Pazdera nelíbí...Víš, myslím si, že klidně by tam mohl hrát Mešaninov, protože horší by to nebylo, víme, že Meš nemá úplně techniku, ale zdá se mi rychlejší než LP, bojovnější a v neposlední řadě, o devět let mladší, tedy perspektivnější, navíc s Mešaninovem v sestavě bysme mohli i během zápasu přepínat třeba k sestavě 3-5-2, měli bysme takový ten plán B, Mešaninov, Stronati/ Šindelář, Procházka - Granečný nebo Holzer by se přesunuli na pravou stranu a hráli by halfbeky, což by měli zvládnout, Kuzmanovič, Hrubý, Jánoš, Fleišman (halfbek na levé straně) - Baroš, Diop...Nezdá se mi to úplně jako špatná věc, teoreticky...Ale jo, reálně očekávám, že tam Pazderu nasadí, dozadu toho zatím na jaře až tak moc nepokazil a Páník asi bude sázet i na to, že je odchovanec Zlína, takže bude mít velkou motivaci.

Reagovat
mayday

Kolik lidí tady z té sestavy jsou chachaři, Ostravaci, Slezané původem?

Asi Laštůvka, Granečný, Baroš, 2x Šašinka, Bolf, Holzer, Stronati? Nebo ještě někdo dál?

Reagovat
smazaný uživatel

Laštůvka - Karviná

Mešaninov - Petrohrad (RUS)

Procházka - Plzeň

Šindelář - Olomouc

Fleišman - Most

Kuzmanovič - Bělehrad (SRB)

Hrubý - Praha

Jánoš - Praha

Granečný - Ostrava

Baroš - Vigantice/Praha

Diop - Kunda (ne vážně ) (SEN)

Lavička:

Budinský - Bánská Bystrica (SVK)

J. + O. Šašinka - Staříč nebo Sviadnov, prostě díry u Frýdku-Místku

Fillo - Plzeň

Holzer - Havířov

Bolf - Rožnov pod Radhoštěm

Stronati - Hlučín

Celkově osm odchovanců z osmnácti (podle mě) nominovaných na zápas, dva jsou z Valašska, ze zlínského kraje (taky území Baníku), tedy z Moravy, Laštůvka je ze Slezska, Granečný z Ostravy-Radvanic, slezské části Ostravy, pokud jsou Šašinkové ze Staříče, tak jsou z Moravy, Sviadnov je město, které má jak moravskou, tak i slezskou část, Havířov a Hlučín jsou ve Slezsku. Snad to takhle bude stačit pro přehled , samozřejmě to všechno přesně není, ale snad aspoň přibližně jo...S počtem odchovanců v týmu jsem osobně celkem spokojený, snad budou přibývat další i další.

Reagovat
Losinho

Diop

Reagovat
smazaný uživatel

Touré Kunda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mayday

Díky za přehled. Hodně slušný

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
andrew96

3:3 (Pazdera, Holzer, Diop - Hlinka, Poznar, Jakubov)

Reagovat
Kepy_FCB

pomsty...

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

to by se zapsalo teda do análu fotbalu takovýhle zápas

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

4:3 (Pazdera, Holzer, Diop, Pánik (90+6 z penalty) - Hlinka, Poznár, Jakubov)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na zítra mám po x letech pocit, že to u nás Sparte urve a podobným způsobem jak my na Letný, na podzim 2011. Každá série jednou končí.

Reagovat
smazaný uživatel

Další hodně důležitý souboj pro obě mužstva. Baník si může upevnit pozici v top6, Zlín naopak potřebuje zastavit propad v tabulce. Bude to hodně vyrovnaný zápas a doufám ve vítězství domácích. Nicméně bych se nedivil výsledku 0:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Laštůvka - Fleišman, Šindelář, Stronati, Pazdera - Jánoš, Hrubý - Holzer, Kuzmanovič, Fillo - Baroš

Na stopera bych vrátil Šindeláře, protože je to bojovník, který se naučil organizovat obranu a má i přirozený respekt.

Střed zálohy je trochu risk, takže když půjde Hrubý dopředu, tak se musí Kuzmanovič stáhnout. Stejně sce může střídat s Barošem na hrotu, když půjde Milan hlouběji.

Rozestavení bych změnil, jelikož při 4-4-2 nejsme schopni žádné kombinace. Takhle by si to ta ofenzivní pětice mohla ťuknout s podporou krajních beků. Vím, že teď Kuzma nebo Diop stejně hrajou podhrot, ale křídla by hrála výš a Kuzma by víc tvořil s Hrubým. Možná bych přehodil Holzera s Fillem ať to mají proti noze.

V průběhu hry bych rád viděl Bolfa a Diopa. V tomhle systému by mi seděl i Kaloč místo Hrubého, ale co se dá dělat.

Reagovat
bobis21

Čím víc vzadu Hrubý je, tím víc mi přijde zabitý, takže bych to spíš poskládal 4-1-4-1

Laštůvka - Fleišman, Stronati, Prochy/Šindelář, Mešaninov - Jánoš - Holzer, Hrubý, Kuzma, Fillo - Baroš (Diop)

Reagovat
lichna.

Holzer a Fillo v současné formě a máme zabité oba kraje.. Jako na Spartě..

Reagovat
bobis21

myslím si že kdyby měli blíž k sobě dvojici Hrubý-Kuzma a mohli s nimi kombinovat, narazit si, atd. tak by i jejich výkon šel nahoru. Samozřejmě bych se nebránil tomu že by hrál Granec pokud by měl formu (což na podzim neměl, nevím jak teď) nebo Kuzma na kraji a Fillo uprostřed (což by podle mě fungovat mohlo).

Reagovat
lichna.

Jo, Kuzma na kraji a FIllo uprostřed by mi přišlo jako zajímavá varianta.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu co se s nima stalo. V prvních zápasech hráli skvěle, hlavně Holzer.

Reagovat
db18

Reagovat
lichna.

Holzer musel. Jinak by ho ultraska nenechala v klidu zpracovat ani jeden míč. Pak už takový tlak na něj nebyl, tak se podle mě začaly ty výkony i zhoršovat.

Fillo to má střídavě, toho bych sundal max na jeden zápas jen z principu ať ví, že musí pořád makat.

Reagovat
smazaný uživatel

Já asi nedokážu docenit tu tzv černou práci, jak moc běhá a maká atd. Ale od Filla jsem tak nějak čekal, že by mohl/měl něco vymýšlet směrem dopředu. A to, se mi zdá, mu moc nejde. Když má přihrát, tak místo toho vymýšlí blbiny, viz na Spartě před 3. golem. To byla hrubka ze které mě může trefit i při amatérském fotbalu na hřišti za barákem.

Reagovat
Han střelil první

Fillo ale brutálně odedře každý zápas, v tom ho fakt oceňuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm...…………………..

Já to vidím jasně - naše SLAVIA rozdrtí Bohemku rozdílem třídy!!! Amatéři ze SPARTY prohrají v Liberci a berbrovská Plzeň bude ráda za remízu s Jabloncem, když BERBREM najatý rozhodčí pomůže...………

Ostatní zápasy mě nezajímají!!!

Reagovat
Kang & Kodos

To je REALITA!

Reagovat
Neon

pravý Erik tady ale myslím byl chvíli pod svým jménem, tohle nebude on.

Reagovat
ondrasch77

Celkem rychle jsme ho vyignorovali, tohle bude podobný případ

Reagovat
smazaný uživatel

O co se snažíte???

Klidně na mě (na pravdu) nereagujte, mně je to jedno. Já si budu psát, co budu sám chtít...................

Reagovat
ondrasch77

Spíš o co jde tobě? S provokací a hejtama tady moc neuspěješ

Reagovat
smazaný uživatel

Proč na mě reagujete pane ONDRASCH77???

Nereagujte na mě prosím, pokud máte problém. Já jsem pro zdravou diskuzi, ale to co zde nejen Vy předvádíte, to není dkisuze.............

P.S. SLAVIA do toho!!!

Reagovat
ondrasch77

tak ty jseš jasnej...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Han střelil první

Nebyl to Oblomov?

Reagovat
mayday

Winkelman/Konečný?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, je to realita!!!

Reagovat
20DollarsInMyPocket

..............

Reagovat
3M

tvl snad nebudeš prudit už i tady

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Už vím.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, co tím myslíte pane 3M???

Já si budu psát co chci, kdy chci a kam chci a podobná individua jako Vy mi v tom nezabrání. Asi jste zatrpklý sparťan nebo berbrovec, ale mě opravdu nemáte šanci rozházet...………..

Reagovat
Han střelil první

Tady se tyká, cype.

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně si tykejte, když chcete, ale bez urážek. Já jsem slušně vychován a podle toho se chovám. Snad jste ještě mlád a jednou dospějete................

Pouze mladý věk Váše chování může omluvit!!!

Reagovat
Posledni Kovboj

curaku.

Reagovat
Kang & Kodos

*vy čuráku

Reagovat
3M

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Jen si mě zde klidně dál napadejte a urážejte. Vaše vulgarita a oplzlost zjevně nezná mezí............

Reagovat
Han střelil první

za tečku.

Reagovat
didosh

Reagovat
taws

Doufám že dneska Pánik ukáže, že má koule a konečně už posadí Filla.

Reagovat
Puskas

To už ukazoval Simeone a dostal trest.

Reagovat
Kepy_FCB

To říkal ale ukazoval něco jiného...

Reagovat
taws

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
lichna.

Těžko říct, spíše bych čekal, že posadí Holzera, který by si to zasloužil možná i více, jelikož dobrý výkon nebo aspoň účast u gólů od něj nepamatuju.

Reagovat
taws

Holzer je taky dost z formy ale u něj je aspoň vidět nějaká snaha a zájem. U Filla vůbec neexistuje něco takovýho že by se vracel vypomáhat dozadu, je úplně linej na krok a ještě se vzteká na ostatní..když mu to třeba Pazdera dává do prostoru a on stojí a čeká že to dostane přímo na nohu.

Reagovat
lichna.

Souhlas že jebe do Pazdery, ale on mu to fakt dává kolikrát naprosto debilně..

Ale s tím vrácením nesouhlasím. Velký rozdíl je v tom, že Fillo kolikrát musí zavírat prostory i za Pazderu, naopak chyby Holzera při bránění nejsou dle mě tolik vidět díky lepší práci Fleišmana.

Já Filla celkem dost sleduju i tím že hraje u lajny a nepříjde mi, že by to flákal.

Reagovat
Puskas

Též mi vůbec to nepřijde.

Reagovat
Banikovec7

Taky moc nechápu kritiku Filla za bojovnost, čekal jsem od něj mnohem víc po fotbalové stránce, to je pro mě celkem zklamání, ale bojovnost se mu vytýkat nedá, někdy to až přehání a jsou z toho zbytečné karty.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, bojovnost tam je, jen by to chtělo lepší souhru a řešení situací se spoluhráči. Snad dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Čím více lidí, včetně mě, si to přeje, tím víc mám strach, že Fillo zase (hovno) bude. I když po Spartě Bob Filla celkem otevřeně kritizoval. Mám pocit, že to bylo poprvé, co jmenoval konkrétního hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

*zase hrát (hovno) bude.

Reagovat
taws

Tak snad ted to už to přijde. To je jeho problém, že pořád staví stejnou sestavu i když ten fotbalista hraje hovno...a pak nemá v zápasech sehranou žádnou alternativu. Pak se nejde divit že přijde jaro a mají bídný výsledky, protože nejde uhrát s neměnnou sestavou celou sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

Tady v těch situacích si raději vždy řeknu, že trenér tomu určitě rozumí víc, než my :)

TeĎ třeba nerozumím moc tomu, proč nehraje víc Kuzmanovič. Já bych ho nechal hrát všechny zápasy 90 min. On by přece zvládl i zálohu.

Reagovat
Banikovec7

Tak s Libercem se mu vůbec nedařilo a Diop zahrál líp, tak není divu, že hrál na Spartě v základu. Střídání na Dukle se moc nepovedlo, ale asi tam chtěl dát Šašinku do tlaku a nechtěl sundávat Baroše.

Reagovat
smazaný uživatel

Filas by si měl jít sednout holzer taky z formy no dneska jsem zvědav zlínosu se taky moc nedaří. Ale od nového roku Baníkos mírně pokulhavá uvidíme tipuji 1:0 Jánoš

Reagovat
kilobyte

OT: V posledních třech ročnících skončila Sparta vždy na prvním místě v domácích zápasech.

Kdyby měl Křetinský koule, tak se plácne přes kapsu a postaví každému klubu v první lize vlastní Letnou.

Reagovat
Greny

Jak se vám daří ve Zlíně?

Reagovat
andrew96

Reagovat
kilobyte

V těch třech sezónách je to: neúčast, 1 výhra a 1 remíza. A letos bohužel prohra.

A to je jenom název. Teď jsi představ ty kdyby se i přestavěl stadion.

Reagovat
andrew96

No fuj, kanceláře si nechte v Praze.

Ale o rekonstrukci stadionu uvažuje nové vedení na zlínské radnici. Ale nevím teda, takový zimák se na plánech opravuje už od prvního titulu (2004).

Reagovat
Kang & Kodos

Kdyby existoval Eurohokej.cz, tak by to byl nemilosrdnej souboj s Malšovickou arenou

Reagovat
andrew96

Na související články by ale Hradec vyhrál. Ve Zlíně se o tom začne mluvit kolem voleb, po velkolepých plánech se zjistí, že nejsou peníze, a zas je na chvíli klid. Kdežto Malšovice tu jsou v celkem pravidelných intervalech.

Reagovat
ratusek

Dneska trápení. Snad vyhrajeme

Reagovat
Greny

Uvažuju o tom že vsadím na Zlín... Když vidím kolik lidí dnes dává na Baník a věří jim.. tak to nemůže jinak dopadnou

Reagovat
smazaný uživatel

Pane GRENY, souboj dvou průměrných týmů může skončit - jakkoliv.

Reagovat
PP

výhra Zlína je nesmysl.. to by museli dát gol, což Zlín neumí.

Přinejlepším remiza 0:0, jinak tip 2:0 pro Baník..

Reagovat
bobis21

Já myslím že to není úplně tak, že lidi věří Baníku, ale spíše nevěří Zlínu, jelikož si většina ani nepamatuje kdy naposledy získali nějaký bod (v listopadu s Opavou...)

Reagovat
ZB 07

navíc na Baník už jsem vsadil já, to nemůžou vyhrát už jen z principu.

Reagovat
lichna.

Reagovat
PP

tak s takovou podporou Zlína jsem nepočítal..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Takže to bude remíza, protože já mám Zlín.

Reagovat
Puskas

Láďo Vízku?

Reagovat
Coutinho10

může...remízou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Jasná remíza. Zlín neumí dávat goly

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes vam Fillo ukaze jak moc dobry fotbalista porad jeste je.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že ukáže

Reagovat
lichna.

Reagovat
lichna.

Pro tebe doufám, že nezůstane na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Musím uznat, že po prvním poločase mu zatím není co vytknout.

Reagovat
Salfovic

Sice budu za totálního Plhu, ale co se dá dělat.

Co když z baráže postoupí druholigista s nevyhovujícím stadionem ??? V lize zůstane ten vyřazený prvoligista, v baráži vyřazený prvoligista který skončil nejvýše v play-out a nebo postoupí Brno ??? Dík.

Reagovat
Losinho

Že by si Celtic konečně zahrál kvalitní soutěž?

Reagovat
Greny

Já to ještě zamotam víc... Baráž se bude hrát pod hlavičkou Fortuna ligy nebo FNL?

Pokud pod první variantou tak by druholigista, co má nevyhovující stadion do ní bez vyjímky neměl právo zasáhnout ne? A pak by se automaticky udržel tým z první ligy nebo by hrál třeba proti čtvrtému celku z FNL?

Reagovat
smazaný uživatel

Kluby, který nemůžou do ligy, nemůžou ani do baráže, ne? Takže pokud by např. Varnsdorf skončil 3. a Brno 4., tak by do baráže šlo Brno.

Reagovat
Wyrda

Ne, kluby do baráže musí. To jestli získají nebo nezískají licenci se rozhodne až po skončení baráže

Reagovat
ratusek

No a pak se teda zachrání prvoligista?

Reagovat
Wyrda

Přečti si komentář níže. Je tam odkaz i na ofiko stránky ligy

Reagovat
Wyrda

Je to tak, že pokud se vítěz kvalifikačního utkání vzdá práva na účast v dalším ročníku Fortuna ligy, získá právo na účast poražené mužstvo, které se umístilo nejvýše dle tohoto klíče: 1. 14 místo I ligy , 2. 2místo II ligy, 3. 3 místo II ligy, 4.15. místo I ligy.

https://www.fortunaliga.cz/text/122-herni-model-ligy

Reagovat
Wyrda

Je to prostě udělané tak, aby ten kdo skončí v lize 15. měl co nejmenší šanci se udržet

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

super

Reagovat
Greny

OT : Sakala na MS ve skoku ve větrné loterii po prvním kole na 6. místě.. konec

Reagovat
mistr129

chudák Zajc, toho to semlelo slušně. A taky nechápu Kobajašiho

Reagovat
Greny

Já bych to ukončil po prvním kole...

Reagovat
mistr129

Mě to náhodou baví, snad budou skákat

Reagovat
Greny

Jako jo je to zajímavé... Ale zase takhle mohl být na hezkým šestým místě... Za 14 dní si nikdo nevzpomene v jakých to byla podmínkách...

Reagovat
Han střelil první

Je to docela na hovno závod.

Reagovat
Greny

A je 29 v cili

Reagovat
Han střelil první

To byl příšerný závod. Kdyby to nebylo MS, tak by se to odložilo nebo zrušilo. Nakopat jury do prdele za tohle.

Reagovat
mistr129

Kdyby byl na bedně, tak jo, ale podle mě mu da víc to, že si mohl zkusit skok pod nějakým tlakem.

Jinak stupně vítězů nejlepší byl ten nasranej trenér Poláků po Stochove druhým kole

Reagovat
Puskas

Polští komentátoři úplně hotoví, celou poslední desítku.

Reagovat
Han střelil první

Hezky jeli.

Reagovat
Greny

Největší prdel je že v té fabecove tipovacce jsem chytil první tři závodníky.. sice jiný pořadí ale haluz hezká

Reagovat
lichna.

Kuzma místo Filla a Mesch místo zraněného Janoše.

No ok, ale já osobně bych spíše sundal Holzera.

Reagovat
Wyrda

Jánoš bude hodně chybět, třeba Artjom příjemně překvapí

Reagovat
Greny

Holzer hrál ve Zlíně bude mít motivaci navíc... Jinak za Zlín chytá Rakovan

Reagovat
smazaný uživatel

Rocni hostovani... to bude mit motivaci asi jako Poznar - 0.

Reagovat
ondrasch77

Co je Jánošovi? Na jak dlouho to má?

Reagovat
ratusek

Bude.to těžké. Trápení ale.doufám.se.šťastným koncem

Reagovat
Han střelil první

Baník: Laštůvka - Pazdera, Procházka, Stronati, Fleišman - Kuzma, Hrubý, Arťom ( Exodus), Holzer - Baroš, Diop

Zlín: Dostál - Holík, Buchta, Hlinka, Bačo, Bartošák - Gruzínec, Jiráček, Podio, Džafič - Poznar.

No, trochu mě mrzí, že Zio nesedí, protože by to podle mě fakt potřeboval. Jinak sestava asi v pohodě, i když do tohoto zápasu klidně mohl nastoupit Jirásek, i když všechny minulý týden nasral. U Zlína je pozitivum, že ta sestava je úplně šílená, protože ve středu hřiště v podstatě není nikdo, kdo umí útočit a Hlinka na stoperovi je taky zajímavý. Další pozitivum je určitě to, že jejich o level nejlepší útočník není ani na lavičce.

Reagovat
Han střelil první

V brance Zlína je Rakovan, sorry.

Reagovat
andrew96

Ta záloha je podobně nekreativní celou sezónu. Bílek to dobře poskládal s Bartošákem a Matejovem jako wingbacky. Nicméně toto rozestavení si jde vyloženě pro 0:0.

Reagovat
ratusek

OT: dočetl dem dneska.toho Rezka a celkem o ničem. Hlavně to obhajování toho chlastání a zpěvu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To už je kumšt obhajovat naprostou píčovinu jako trhání obleků

Reagovat
ratusek

Přesně

Reagovat
Spalovač šancí

OT: Dnes se u skoků na lyží ukázalo, jak je ten systém odpočtů a připočtů úplně mimo. Když už chtějí dělat korekce, měli by je dávat nikoliv za nájezdové okno, ale za nájezdovou rychlost.

Reagovat
Han střelil první

To je blbost, nájezdovou rychlost ovlivňuje sám závodník svými schopnostmi a fyzickými proporci. Dneska se ten závod měl hlavně zrušit, ale z toho byli posraní, protože MS.

Reagovat
Uwe háže buly

Nájezdovou rychlost hlavně taky ovlivňuje vybavení a servis.

Reagovat
oli9

tohle jsou sporty na kkt kde se přičítá , odečítá.... známkuje např v krasobruslení atd já bych je nechal skákat všechny stejně ....

Reagovat
Losinho

ať skočí prostě všichni najednou a nazdar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Dneska 3:4 , 2 červené a 3 penalty

Reagovat
Greny

OT : V Pardubicích dostanou od Lubiny hráči strašnej ceres.... prohlásí jak chtějí hrát na 0:0 a Sýkora dá v 11. Vteřině branku

Reagovat
smazaný uživatel

A ja vsadil 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Mesaninov je hrozny simulant...mel by dostat cocku od Boba

Reagovat
ratusek

Zatím velká bída čekám kdy dostaneme gol

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ale no tak, přece doma neprohrajete s jarním Zlínem a Pivarníkem k tomu To by bylo na odhlášení se ze soutěže.

Reagovat
ratusek

Jak to tak xypadá tak jinak než 0:0 dopadnout nemůže, s tragédama ze Zlína tvl

Reagovat
ratusek

Tak ne. Od tragédů sme.dostali gol a prohrajem

Reagovat
ZB 07

Hrozně divnej pocit vidět přenos z Ostravy na ČT v HD kvalitě...

Reagovat
ratusek

kde jsou jistoty

Reagovat
Spalovač šancí

Mně to přijde spíš jako holomajzna

Reagovat
Kang & Kodos

Ale fotbal je tak na 144p

Reagovat
Salfovic

Letos jsem viděl Zlín maximálně 3,4x, ale co to, že Poznar se Železníkem nenavázali na svou někdejší úspěšnou souhru, která je katapultovala do Plzně a Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Hm.............................

BANÍK zatím moc nehraje. Zlín je lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
ratusek

Pičo lempl Poznar zařídí gol. Kurva hrajte. Je to k zblití

Reagovat
Coutinho10

Zlin

Reagovat
andrew96

Pozny si povodil Procházku, ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm..............................

BANÍK je slabý. Zlín jej přehrává rozdílem třídy a zápas si zatím vyloženě vychutnává............

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě zlín neměli jsme zatím nic ten meschaninov by si nekopl ani v divizi diop a kuzmy se snaží nemají s kým ale

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu co se z toho Baniku dela, ale na to jak to v lete vypadalo ze maji dobrej kadr a parkrat vyhrali se silnejsima tymama, je z nich ted totalne podprumernej ligovej tym.. hruza. Jeste ze maji nahrano z podzimu. Navrat krale my ass.

Reagovat
ratusek

Ty seš dobrej kokot, podprůměrnej tým tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Toš.. dejme tomu více méně průměrnej.

Reagovat
ratusek

Nedělám z nás top tym, ale.nadprůměr lehký ano. Však jsme čtvrtí. Co bys řekl o zbytku? A to tady někdo.chtěl ligu rizšířit

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak průměr ligy je karviná apod. určitě ne extra třída, ale lehký nadprůměr stopro

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře vole tak sem si trošku rýpl no, asi ste to potřebovali protože teď ty vemena ze Zlína tlačíte. Hodně zdaru.

Reagovat
Kang & Kodos

kde by bez tebe byli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak Bob není fakt trenér na Jaro jak tu někdo psal přes podzim ať vyhodí Pánika tak měl asi pravdu. Nevím proč nehraje šindy třeba prochy hraje hovn

Reagovat
ratusek

Ono hrát 4-4-2 se dlouhodobě nedá. Taky bych mu za služby poděkoval, ale pokud idrží šestku tak bych ho.nechal. ono kádr mu neposílili tak co má dělat

Reagovat
smazaný uživatel

beru beru tak uvidíme přes léto posily a odchody čekám. Taky to jde těžko když Fillo je za předpoklady jaké měl. Jenom říkám šindy přes pdozim výbornej proto se divím, že hraje prochy

Reagovat
taws

Pozny to ale udělal parádně...a my tam musíme mít diopa

Reagovat
smazaný uživatel

To je taková tragédie dneska, že jsem rád, že jsem na tu chatu odjel už dneska a nemusím to trpět na tribuně.

Reagovat
iamek

Odporný výkon a výkon Mesaninova je jeden z nejhorších co jsem snad viděl. Naprostá šílenost.

Reagovat
iamek

Gooooool. Vždy jsem věřil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Reagovat
didosh

Reagovat
ratusek

A máte to kurvy. Návrat Krále

Reagovat
smazaný uživatel

Ten spolukomentator to komentuje nekde ze Sibire, nebo co je to s tim zvukem?

Reagovat
Coutinho10

a ja se mezi Barosem a Diopem ve fante rozhodl pro Diopa

Reagovat
smazaný uživatel

já tam lupl oba

Reagovat
smazaný uživatel

Podio

Reagovat
ZB 07

Baroooooš ve fanlize

Reagovat
Blasphemer

Akorát nevim, jestli mi projde i ta asistence Mešaninova. Zatím tam není.

Reagovat
Coutinho10

musi vyjit...taky ho mam

Reagovat
Blasphemer

No, ono to vypadalo, že to ještě líznul hlavou někdo ze Zlína. Minule mi taky neprošla asistence někoho z Jablonce, už nevím koho, kterej přihrál na gól, ale otřelo se to obránci soupeře o nohu, a i když by i bez té teče nejspíš prošla na skórujícího hráče, tak se to stejně nepočítalo.

Reagovat
Coutinho10

je to i na livesportu, takze by to melo bejt uznany i ve fante

Reagovat
Kang & Kodos

Snad ne

Reagovat
Blasphemer

Nejsem si jistej tou páskou u Škody. Původně jsem jí chtěl taky dát Rusákovi jako ty... takže čekám, že to nakonec rozhodne.

Reagovat
Kang & Kodos

U Škody těžko říct, jestli bude vůbec hrát. Riskovat jsem to fakt nechtěl

Reagovat
Blasphemer

A už je tam.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

A pojďme!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Baryyy Pyčoooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Baroš.

Reagovat
Spalovač šancí

Zkušeně Bary

Reagovat
smazaný uživatel

Ten střed bude hořet...Hrubý chodí moc dopředu a Artom je pak přečíslený

Reagovat
ratusek

Důsledek nesmyslu 4-4-2. Ale nějak nám to vychází. Akorát dneska netěžíme vůbec z výhody co plyne z toho systému

Reagovat
smazaný uživatel

to je škodyy kurwa

Reagovat
ratusek

Baroš ze záklonu, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Hm...........................

BANÍK šťastně vyrovnal, ale jinak je dnes velmi slabý. Myslím, že bude rád za bod............

Reagovat
smazaný uživatel

no nevím od toho golu na 1:1 určujeme tempo hry my

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kuzmanovic parádní je

Reagovat
smazaný uživatel

To zase není VAR nebo co TVL

Reagovat
iamek

Není.

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt směšné TVL k čemu to je VAR když u něho může být jenom 6 lídí zaučených to je fakt něco

Reagovat
HorajzmAmmann

Poznar redka a penalta, sorry jako

Reagovat
iamek

Bez debat.

Reagovat
Kang & Kodos

Poznar ven

Reagovat
andrew96

Poznar už mohl být ve sprše.

Reagovat
REPLIKATOR

Poznar video

Reagovat
ratusek

Zkurvenej Poznar. Absence videa.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tohle by mel videt rozhodci I bez videa

Reagovat
ratusek

Jo pomezní čuměl někam do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

no nevím houf hráčů sudí se díval na balon spíše by to měl vidět čárovej v tomhle tom případě

Reagovat
taws

Tak schválně jestli na poznyho bude taky takovej hejt, jak na baryho proti Židům

Reagovat
icka

Doufam, ze ten zakerak Poznar dostane dotatecne stopku.

Reagovat
smazaný uživatel

Až to uvidí o přestávce Bary, tak pak něco uvidíme

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
REPLIKATOR

Jelikož měl jít Poznar ven, tak určitě dá teď rozhodující gól

Reagovat
smazaný uživatel

Kuzmanovic ho tam dneska dá parádní je

Reagovat
smazaný uživatel

tohle to sudí viděl WOW, ale poznara ne

Reagovat
taws

Alr proč když se dnes hraje jedinej zápas navíc vzájemný týmů z první šestky, tak nemají to zkurveny video

Reagovat
smazaný uživatel

ono na něm umí 6 lidí jenom a pochybuji, že se jim chce v pátek přes celou čr

Reagovat
taws

No to je super Jožko chovanec to vede úžasně

Reagovat
Blasphemer

Úplně vidím, jak jim Poznar ještě dá gól. Štetina deja vu.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

psal jsem to dřív

Reagovat
ratusek

Nemáme ani jeden centr dopředu, co to je za taktiku tvl

Reagovat
HorajzmAmmann

Sileny vykon

Reagovat
ratusek

Taktika šílená. Centry z obrany na náš utok trpaslíků a Zlín v pohodě brání

Reagovat
Kang & Kodos

Snad tu prasárnu od Poznara budou ubrečený debílci řešit celej tejden, jako ty saně Štetiny. Kór když měla bejt ještě penalta

Reagovat
lichna.

Však se Štětina skoro neřešil. Na poměry Sportu a dalších.

Reagovat
Kang & Kodos

Nevim no. Nejmíň to snad vytahovali samotný baníkovci

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

To Vládík vole

Reagovat
Han střelil první

Tak dodatečně by něco dostat asi měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se to stalo Spartě, taky byste brečeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zbytecnej gol toho Baniku.. achjo.. Naprosto nesmyslnej faul na Hrubyho od Podia a z toho gol.

Reagovat
lichna.

Neříkal jsi náhodou, že nám teď většinou fandis?

Reagovat
ratusek

Ne vsadil na Zlín a my jsme podprůměrný tým dle něj

Reagovat
KingMaster13

Tak zase nechce skončit na ulici Tomu by jste vy hoši z Ostravska mohli rozumět

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Sparte jsem vam treba fandil..

Reagovat
Coutinho10

Poznar

Reagovat
Kaspar

neskutecny

Reagovat
Coutinho10

trefil jsem ho timhle tim

Reagovat
Kaspar

mu ten redaktor mel rict: no ano a teto casti tela se rika loket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

to by cumel

Reagovat
Puskas

Reagovat
Riviera Kid

Není mu vůbec nic!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Poznar

Reagovat
smazaný uživatel

Poznar

Reagovat
HorajzmAmmann

Delas si prdel Poznare?

Reagovat
smazaný uživatel

Poznar aspoň potvrdil, že Arťom je simulant. Co zápas, to teatrální pád

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
taws

Tak to jdi do pici poznare

Reagovat
ratusek

Poznare ty pičo radši drž hubu. Doufám že od Zia dostaneš taky svalem

Reagovat
Losinho

Voba stejně

Reagovat
ratusek

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

A to si ho někteří od vás chtěli nechat

Reagovat
ratusek

Tak to byli slabomyslní jedinci

Reagovat
taws

Tak oproti diopovi je to pořád pan fotbalista

Reagovat
KingMaster13

No nevím V Plzni se mu smáli na tréninku

Reagovat
taws

Tak se podívej co zas dnes diop předvádí..po každým jeho dotyku s míčem jde Zlín do brejků..a ty jeho souboje jsou fakt komicky

Reagovat
KingMaster13

Ale jo to souhlasím, oba jsou víceméně k smíchu

Reagovat
taws

Tojo, ale poznar aspoň zařídil gól

Reagovat
ratusek

Diop je dnes.šílenej. každej míč se od něj odrazí

Reagovat
lichna.

Reagovat
Han střelil první

Tak od Plzeňáků bych ani jiné než dětinské chování nečekal.

Reagovat
lichna.

Reagovat
lichna.

Baroš Diop a Kuzma dobrý. Plus Fleisman. Jinak otřesné. Ten střed n fakt hoří. Hlinka naopak za Zlín výborný.

Reagovat
ratusek

4 záložníci jsou málo, dlouhodobě to,nemůže fungovat. Zvlášť když nemáme druhý pořádný DM

Reagovat
Wyrda

Proto škoda že se ten Hlinka nevrátil k nám

Reagovat
smazaný uživatel

Hm............................

Průměrný zápas. Ale aspoň se hraje fair a ne jako v zápasech berbrovské Plzně a Sparty. Uvidíme, jestli v tomto kole Berbr a Chovanec uhrají svým klubům nějaké body...............

Reagovat
Riviera Kid

Co je to tady zase za trotla?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

On je tu někde BERBR pane RIVIERA KID - mimochodem krásné české jméno.

Ani Berbr letos titul Plzni neuhraje!!!

P.S. SLAVIA do toho!!!

Reagovat
Losinho

Jarda Tvrdík poznal, že budoucnost neleží na Twitteru

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Jarda…

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Reagovat
Salfovic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Normálka... Winkelmann z Idnesu, trpí silnou schizofrenií

Reagovat
smazaný uživatel

Se dneska zaregistroval a kazí nám tu pověst slušných a RESPEKTOVANÝCH slávistů

Reagovat
ondrasch77

To je vždycky radost, mít takového dementa ve vlastních řadách... My měli Filipa12, to bylo taky něco

Reagovat
Losinho

Typek byl co? Sparťan?

Reagovat
ondrasch77

Asi..., ale už si to moc nevybavuju

Reagovat
Losinho

To byly zlatý časy

Reagovat
ondrasch77

Je fakt, že blbců tady poslední rok-dva přibývá neskutečným tempem...

Dúležitá je dominantní ignorace a oni to posléze vzdají

Uvidíme, jak naše nová "celebrita" Topinka", to je troll, jak má bejt

Reagovat
Puskas

spálí se

Reagovat
ondrasch77

Snad rychle

Reagovat
Blasphemer

Filip byl skvělej. Ten mě alespoň bavil.

Reagovat
ondrasch77

Doufám, že budeš mít stejnou radost s podobným individuem, pokud se bude hlásit k Plzni

Reagovat
Blasphemer

Však máme fromika.

Reagovat
ondrasch77

Neznám

Reagovat
didosh

Reagovat
Riviera Kid

Nejlepší slávista co já pamatuju byl určitě Ozzy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady byl Ozzy ?

Reagovat
Civers

Jojo..ale pak ho Kovboj vypnul před Edenem..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten stejnej Ozzy, největší ***** slávistického fóra (jako Ozzy2) a slávistických novin (Kde je jako Gillian) ?

Reagovat
Riviera Kid

Teď jsem si to znovu po letech pročetl. Nevíš kde se pak řešilo to jeho neprijiti?

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel nevím. Taky by mě to zajímalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten dostává větší čočku než Owny a zároveň větší čočku než u Slávistů.

Reagovat
Blasphemer

"Tomáši, spousta fanoušků nejspíš čekala, že zaseknete a uděláte kličku...."

To jo, ty vole. Určitě sem čekal, jak Poznar zkusí kličku, aby si u toho pokusu zlomil nohu... a nejspíš i nohu nejbližšího obránce

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

To jenom dokazuje jak málo tomu redaktoři čt rozumí, čekat kličku od Poznara...

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vlajka, kterou jsem vyhraval ze skříně taka neúcta

Reagovat
smazaný uživatel

Vojáček

Reagovat
Han střelil první

No tak tohle je fakt špatné. Bohužel se potvrzují má slova (což se často neděje), že měl hrát Jirásek. Zlín ve středu hřiště jenom boří a daří se mu to, protože Hrubý je moc vepředu a Arťom moc zatažený. V takovém zápase proti takové taktice prostě musí hrát vedle sebe. Jinak Procházka je naprosto šílený a už teď vyrovnal všechny Šindelářovy minely z podzimu (čímž se zase nepotvrzují má slova, že měl sedět Zio). Holzer docela solidní centr při gólu, ale tam to trochu zazdil Rakovan, jinak nic. Pazdera nechává vzadu moc prostoru a vlastně všechno nebezpečné od Zlína přišlo z jeho strany, to je asi dané tím, že před ním hraje Kuzma.

Reagovat
smazaný uživatel

Pane HAN STŘELIL PRVNÍ, vy zde slušně perlíte. ZLÍN jenom boří, a proto má více střel???

BANÍK je dnes slabší, a proto nezvítězí. Ale je mi to jedno, Baník ani Zlín mi nevadí, pro naši SLAVII nejsou konkurencí..............

Reagovat
smazaný uživatel

BAN

Reagovat
KingMaster13

Já nevím proč ale začínáš mi tím stylem psaní celkem připomínat jistého uživatele který tu řádil tak 3 roky zpátky a kvůli kterému jsem si musel založit anti účet abych vyrušil ta jeho kouzla, stejně to bylo marné. Oblomove, nejsi to doufám ty, že ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím o čem to mluvíte pane KINGMASTER13.........

Já jsem fanoušek SLAVIE a nikdy dříve jsem na eurofotbal nechodil. Pouze zde projevuji přízeň naší SLAVII, tak to prosím respektujte. Děkuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovouhle přízeň nepotřebujem.

Reagovat
ondrasch77

Tohle není Oblomov...., bojím se, že Winkelmann

Reagovat
KingMaster13

jen aby ale snad ne, Oblomov nám nosil smůlu

Reagovat
ratusek

Sudí výborně za zdržování. To čumím

Reagovat
Han střelil první

To už byla snad čtvrtá chyba toho pomezního, ne?

Reagovat
Kang & Kodos

Rakovan

Reagovat
KingMaster13

To bylo vždycky hrozný kopyto. Díky němu jsme málem tenkrát sletěli

Reagovat
ratusek

To je vidět jak tam jsou samí alibisti, nic dopředu, jen co nejblíž k sobě. Dneska fakt tragédie

Reagovat
ratusek

Pániku střídej sakra

Reagovat
Ondiis

Onlajny: "Rozhodčí Julínek pokračuje v karetním přestavení, Tomáš Poznar u pokutového území Baníku došlápl na nohu Podia po Argentincově odehrání míče."

Člověk by tomu snad i věřil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna zluta a on ani nepiskne faul. To je silenost co predvadi ten rozhodci

Reagovat
ratusek

Jojo tvl

Reagovat
smazaný uživatel

huraaaa

Reagovat
ratusek

Jeden tragéd dolu, další.doufám na řadě

Reagovat
HorajzmAmmann

Artom a Holzer na juniorku... Fillo, Granec nebo Jirasek na plac !

Reagovat
taws

A diop tak na divizi..nechápu proč toho Jiráska tak přehlíží

Reagovat
Greny

Jirasek minule vyklusaval ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze vam prohral minulej zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Jirásek si minulý kolo vyloženě řekl o základ no.

Reagovat
Blasphemer

Ten byl na Spartě k nepřehlídnutí, no.

Reagovat
kiciN

Reagovat
HorajzmAmmann

Ten co.mel byt uz hodinu v satne

Reagovat
Blasphemer

Režie ČT. Dají tam opakovačku nějaký mrdky a gól pak nevidí nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Tak kdo mohl čekat, že se Poznar urve z dálky

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, když má balon Poznar tak to málokdo vyhodnotí jako šanci. Vidíme to u režie ČT i jeho bývalých spoluhráčů.

Reagovat
ondrasch77

Poznygól 1+1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

POZNYGOOOOOOOOOOL

Reagovat
ratusek

Piča Poznar co neměl být ani na hřišti a Zlín po 6 zápasech necháme vyhrát do piče

Reagovat
smazaný uživatel

Hm...........................

Zlín střílí gól na 1:2, co dodat??? BANÍK dnes opravdu nehraje dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Opravuji. Podpruměrnej tým, kterej Baroš dotáhl svou osobností do top 5.

Reagovat
Blasphemer

A jinak teda Poznar. Steně jako na Spartě, gól dal týpek, co měl bejt už namydlenej a učesanej.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni mu vubec nic!

Reagovat
bobis21

hráč co má být venku nám dá gól, to prostě dnešní zápas vystihuje dokonale

Reagovat
smazaný uživatel

Pozny si maže chachary na chleba. Hlavně že Diop a pologramotní bratři Šašinkové.

Reagovat
smazaný uživatel

Se Šašinkama Baník vyhrával.

Reagovat
Posledni Kovboj

*navzdory Sasinkum

Reagovat
smazaný uživatel

No zdá se to dost paradoxní, s hvězdným a neustále chváleným Barošem se Baníku vůbec nedaří, ale s navzdory Šašinkům se vyhrává. Hmm...

Reagovat
smazaný uživatel

No proste haluz a nahoda vole. Kdyz postavis Sasinku a Barose vedle sebe obleceny v dresu s balonem u nohy, to je jakoby Bary dosel na trenink SK Bohumin B v ramci nejake propagacni akce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo náhoda, to tady slyším nějak často

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pologramotni? To jich docela veris...

Reagovat
Spalovač šancí

Poznar to dnes dobře trollí

Reagovat
smazaný uživatel

Jako topinka47?

Reagovat
smazaný uživatel

Dost slabý pokus o vtip....................

P.S. SLAVIA do toho!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

tech 47 je iq nebo rok narozeni?

Reagovat
Losinho

Velikost juniora. V milimetrech.

Reagovat
Blasphemer

délka péra

Reagovat
smazaný uživatel

A vy jste opravdu Poslední Kovboj??? Poslední v iq nebo v čem???

Mně nevadí, že si zde ze mě děláte legraci. Chápu že nadvláda naší SLAVIE dráždí jak berbovce z Plzně tak sparťany. Ovšem forma naší SLAVIE mi dělá radost, takže mě těžko můžete rozhodit........

Reagovat
Posledni Kovboj

Ptal jsem se prvni, to se slusi, odpovidat na otazku otazkou? Kurvadrat.

Reagovat
PlackaSKS

ale no tak, pane Toust, uklidníme se

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju, že tak za 2-3 dny už bude ban.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

součet obou dvou

Reagovat
Kang & Kodos

Pane MUMLOCH!........................

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Dneska ho poprvý od začátku jarní části nemám ve fantasy. Takže očekávaně.

Reagovat
ondrasch77

To si děláš prdel, že ho cpeš každý kolo do fanty

Reagovat
Blasphemer

Minulý kolo 10 bodů. A ze začátku stál 6 mega, potom 7.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Hype pomalu končí

Reagovat
Kang & Kodos

ten je řeže slušně. Zkurvil jsi zápas pičo!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle byla jasna zluta..

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
iamek

Měla být. Hrubý jen korunuje svojí formu.

Reagovat
Kang & Kodos

Ale jo, live mi to tak nepřišlo. Ale Baroš už je z něj solidně na prášky

Reagovat
FCSL

Zítra sejmout Spartu a ještě budem ve hře

Reagovat
Stannis Baratheon

Přál bych vám to.

Reagovat
smazaný uživatel

Podio je vtipný

Reagovat
iamek

Baroš

Reagovat
oli9

baníkovská hovada už hážou ...a ten cikán baroš co se vzteká

Reagovat
Blasphemer

Tohle je prostě typickej pralesní zápas.

Reagovat
REPLIKATOR

Baroš

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš

Reagovat
bobis21

neskutečný simulant

Reagovat
smazaný uživatel

To co dělal ten Podioo

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase kultůra za tisíc v té Ostravě. Slezskej folklor, kurvy a piva lítají.

Reagovat
smazaný uživatel

rajec je vlastně pivo žil jsem v omylu

Reagovat
oli9

to tam přiletělo jako druhé

Reagovat
smazaný uživatel

je možné já z tribuny jsem viděl jenom pet láhev

Reagovat
oli9

tak hod na něj potom mobil at víme žes to byl ty

Reagovat
smazaný uživatel

ale i tak aby tu mluvil rejžožrout jak se chováme když rejžožrouti házeli proti plzni sklo

Reagovat
bobis21

přiletěla jedna flaška, před týdnem toho v praze po našich hráčích lítalo mnohem víc

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo, taky Spartě nikdy nefandila žádná pražská inteligence.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Šindelář na plac, jde se bránit #FDF

Reagovat
bobis21

jde hrát střed zálohy, kde máme momentálně 0 hráčů

Reagovat
Losinho

To tam může jít kdokoliv místo něj proboha.

Reagovat
bobis21

jediný kromě něj kdo má ve středu něco odehrané je Jirásek, který minule hrál špatně

Reagovat
oli9

Baroš uplně stejná herečka, tak at se aspon příště nevzteká ublíženec

Reagovat
Kang & Kodos

Ne že by to Vlastík měl lehký, ale Čanturišvili už proběhl snad ve třech verzích

Reagovat
smazaný uživatel

Banicek uplakany panenky

Reagovat
smazaný uživatel

Hm.........................

HRUBÝ po hrubém zákroku vyloučen. BANÍK je definitivně v koncích...........

Reagovat
smazaný uživatel

Podio pass

Reagovat
Losinho

A po týdnu tu máme opět samostatné nájezdy na bránu Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Typičo tak laxní zakončení může vymyslet jenom nějaká špina ze srebrenice.

Reagovat
smazaný uživatel

No nic jdem se po zápase zbořit. I přes prohry Baníček nejlepší u nás

Reagovat
smazaný uživatel

epesní balónek

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Salfovic

Epesní pumlíč s výbornými parametry

Reagovat
REPLIKATOR

Tady vidím velký špatný...

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Bosak se uz pomalu stehuje na SeznamTV a CT komentatori to je tragedie. Ne, ze vysilaji tragicke tymy, ale tragedie to komentuje...nezbyva, nez z CT skoncit...

Reagovat
C-M@ster

Mně se líbí, že na rozdíl od O2 nemám pocit, že by komentátor fandil v dresu jednoho z týmů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To sice ano, a to mi zase nevadi...radsi at fandi, nez kdyz poslouchas 90minut naprosty hovna, prereky a nesmysly. Na kazdeho cloveka to muze pusobit jinak, urcite ti tvuj pohled a pocit neberu

Reagovat
smazaný uživatel

hovna jsou prave na o2

Reagovat
smazaný uživatel

Ja o2 nemam a porad mi to cpete do huby. Ja se bavim o Bosakovi na SeznamTV

Reagovat
smazaný uživatel

reagujes na cloveka, ktery mluvil o o2, pise se tady o 1ize, kterou vysila jen o2 nebo ct, jak mam poznat, ze mluvis o necem uplne jinem...

Reagovat
smazaný uživatel

U Mastera jsem to prehledl, jsem myslel, ze reaguje na muj seznam a ted koukam, te on to s o2 zacal...takze sorry...

Reagovat
smazaný uživatel

Na O2 mi to přijde o dost horší

Reagovat
smazaný uživatel

to uz ani vtipne neni

Reagovat
Losinho

Vždyť jsi teď psal, že O2 nemáš tyvole.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak nemam ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Co neni vtipne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem se ptal na popoře O2 (přes FB) jestli je možný vypnout jenom komentátory a nechat tam jen ruch ze hřiště. Neodpověděli mi...

Reagovat
smazaný uživatel

jde to aspoň na webu máž to nastavení teďkom ti to neřeknu, ale jde to slyšet jenom tribuny

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

To je skoro jako ty.

Reagovat
C-M@ster

Taky nejsu komentátor.

Reagovat
smazaný uživatel

ef stačí

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě jde o to nejmíň. Mně spíš vadí jaký jsou to antifotbalisti a vemena od pohledu. Třeba takový Štěpánovy, nebo toho druhýho postiha, sestřihy ze záznamu, ať už LM nebo EL, tam je doprdele každý druhý jméno špatně.. černoši s bělochama, malí s velkýma, protihráči.. plete si všechno a za tohle mu někdo platí a pouští to do éteru. Psycho.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je ale trochu na straně Baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A to je z nich Vlastík ještě nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tam pracujes?

Reagovat
Salfovic

Já bych s ČT skončil rád, bohužel to nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Diky za opravu.. samozrejme s kym s cim S...nevim, zda mobil a nebo moje blbost. Vymlouvat se nechci, ale na mobilu me chyby neprekvapuji

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska ten Vlášek docela šel. Občas sice mluvil jinak než Česky, ale chyb tam bylo minimalne o pulku min nez v utkani Sparta-Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Chyb okay...ale ta jeho neznalost o fotbalu, ruzna prirovnani a hodnoceni...ten fotbal nikdy nehral

Reagovat
smazaný uživatel

to vubec neni pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Furt lepší jak Štěpánovy manželky

Reagovat
Losinho

Nadávali jste na Liquida, tak tady máte pořádnou těžkou váhu, č*ráci

Reagovat
Kang & Kodos

Kdo proboha nadával jednomu z nejrespektovanějších uživatelů?

Reagovat
Posledni Kovboj

ja treba furt

Reagovat
Coutinho10

luxusni leva

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva Baníček i Havířov prohra to je zase den

Reagovat
Spalovač šancí

Hydrant to zkušeně ustál

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se mi to, nebo se Baníku s Barošem moc nedaří?

Reagovat
bobis21

Hronek bez karty jo? To bylo vidět z vesmíru

Reagovat
bobis21

neměla být reakce ...

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš kdyby šel do pořádnýho týmu tak mohl ještě klidně něco vyhrát. Otravovat se s takovýma dementama a jezdit na trenály z Prahy opravdu nemá zapotřebí.

Reagovat
smazaný uživatel

No v Liberci to taky nebyla žádná sláva.

Reagovat
smazaný uživatel

To není o moc lepší tým než FCB.

Reagovat
Losinho

Tak na lepší tým nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Spartu jo.

Reagovat
Kang & Kodos

Nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jasně, on už to sám neutáhne, ale je na něm vidět v některých šancích a situacích že je jinde.. kdyby se mohl soustředit jenom na hru ve vápně a okolo, tak je špica.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník je na 4. místě i přes tyhle prohry, kdy Baroš nastupuje. Takže ti hráči kolem něj něco umět musí. Dokonce porazili Slávii pokud dobře pamatuju.

Reagovat
bobis21

rozdíl v bodech s Barym a bez něj je minimálně, navíc on odehrál téměř všechny zápasy se silnými soupeři. Nevymýšlej si tady hovadiny

Reagovat
smazaný uživatel

S Plzní nehrál a se Slávií byl vyloučen hned na začátku. Takže nevím, koho považuješ za těžké soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsi mě donutil to spočítat. S Barošem má Ostrava 1,18 bodů za zápas. Bez něj 2,08. To je obrovský rozdíl. Prohra s Plzní 1:0 to navíc byla jediná porážka Ostravy bez Baroše v sestavě. Proti šesti prohrám s Barošem. Statistiky vyznívají strašně jednoznačně.

Reagovat
smazaný uživatel

To musí být super tip pro sázkaře, protože se vsadím, že s Barošem budou naopak vyšší kurzy.

Reagovat
smazaný uživatel

*vyšší kurzy na soupeře.

Reagovat
ondrasch77

a co na to Kepy a Cukrouš?

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle statisky jsou nesmyslne a zavadejici. Se podivej proti kterym souperum Baros hral a proti kterym ne... Takze hazet prohry Baniku na Barose je uplne ta sama hloupost jako hazet neuspechy ARG na Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, nebudu se opakovat. Tady je naprosto jasné, že je to Barošem.

Reagovat
bobis21

Akorát jsi to spočítal špatně... S Barym je to asi 1.55 a bez asi 1.75

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi tam ale započítal i zápasy se Slávií, Bohemkou a Slávií, kde Baroš odehrál malou část zápasu a k výhře nijak nepomohl. Spíš naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

*a Příbramí.

Reagovat
bobis21

Jo tak ty to bereš takhle - zápasy kde nastoupil a vyhráli jsme mu nezapocitas, protože se ti to nehodí

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli mu fakt chceš dávat za zásluhy zápasy, kde odehrál pár minut ve kterých se nerozhodovalo, tak to už je šílenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tři zápasy:

Slávie, červená pro Baroše ve 14. minutě za stavu 0:0

Bohemians - střídán ve 40. minutě Ondřejem Šašinkou za stavu 0:0, Šašinka nakonec rozhodl jediným gólem.

S Příbramí nastoupil v 74. minutě za stavu 1:0 pro Baník, pak dal ještě gól Stáňa na závěr.

To fakt nejde počítat Barošovi.

Reagovat
Losinho

A že třeba proti nám Baníku fakt pomohl

Reagovat
smazaný uživatel

I kdybych mu teda připočetl 3 body za příbram kde odehrál 17 minut na závěr, a bod za Bohemku a Slávii, kde to byla remíza za jeho odehranou pasáž na hřišti, tak je to v průměru 1,28 bodů. Ale už je to dost zavádějící.

Reagovat
Posledni Kovboj

cetto?

Reagovat
smazaný uživatel

neurážej

Reagovat
smazaný uživatel

Neblazni, je mu 37let...vsak hral 40minut a pak uz byl videt jen u fauluuuu...

Reagovat
smazaný uživatel

ten hronek mu za chvíli šáhne i na péro a sudí se přidá než aby zapískl

Reagovat
Coutinho10

Jiracek wow

Reagovat
REPLIKATOR

Když nastoupí Jiráček, dostanete na fráček

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes výbornej

Reagovat
smazaný uživatel

do repre

Reagovat
Losinho

Bránění Fleišmana

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Zlin ma skvely zakonceni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*Džafič.

Reagovat
Spalovač šancí

Dnes Zlín hodně dobrý, ale ta koncovka

Reagovat
ondrasch77

Upřímně řečeno, trochu jsem to čekal..., chtěl jsem dávat neprohru Baníku a naštěstí jsem se na to vysral...

Viděl jsem pouze druhou půlku, ale Zlín mi přišel fotbalovější...., v tý holomajzně

Reagovat
kecipep

Rozhočí dneska poskok Fleišmana a Baryho

Jinak nikdy jsem neslyšel rozumnější mluvu od hráče v pozápasovém rozhovoru jako dnes od Poznara, klobouk dolu.

Reagovat
bobis21

jaký poskok vždyť nás řezal jak mohl

Reagovat
kecipep

Nesouhlasím Dneska mohl Bary i Fleišman dostat 2 žluté a nemohli by říct ani popel. Už za Řepky mě sralo, jak si tady s ligou vytírá zadek a teď to dělá Bary.

Reagovat
bobis21

stejně tak měl mít 100% červenou Poznar a mohli ji mít Podio s Bačem. Navíc nepísknutá penalta. Náš výkon dobrý nebyl, ale z remízového zápasu udělal výhru zlína rozhodčí

Reagovat
kecipep

Reagovat
3M

jak hrali ty mrdky z Vítkovic?

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín výborně

Reagovat
smazaný uživatel

JIRÁČEK HRÁČ ZÁPASU

Reagovat
Posledni Kovboj

*SEZONY

Reagovat
Azazelo RD

Dejte mu zlatý míč! Když ho mohl mít Modrič, tak Jiráček taky.

Reagovat
Posledni Kovboj

tech 600 milionu nebere jen tak za nic zejo

Reagovat
Chlupatá máma

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako Jiráček včera nehrál Modrič od července/srpna

Reagovat
Puskas

Hrubý kapitán ve fantě...

Reagovat
Coutinho10

tomu rikam trefa ..ale porad nad Montym vedes -1 vs -2

Reagovat
Puskas

Dával celou baníkovskou obranu... Původně jsem měl kapitána Dočkala a místo Tetteha Wágnera, tak uvidíme.

Reagovat
Coutinho10

j, ale to by ti mohlo hrát do karet, protože obrana je celkem důležitá, když se trefí čistý konto, takže tam to můžeš nahnat

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Hm...........................

Gratuluji Zlínu. Jak jsem předpověděl, BANÍK dnes nevyhrál..............

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tečky znamenají, že tam máme něco doplnit? Nebo proč jich je tam tolik?

Reagovat
Neon

Toho si nevšímej, to je nový člen hvězdné pěchoty Eurofotbalu, snad ho to přestane brzo bavit a zmizne.

Reagovat
Salfovic

Před x lety řádila nějaká topinka na idnes, a jen tak ji to neomrzelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik tam má teček, tolikrát je debilem.

Reagovat
smazaný uživatel

Stream na Zbrojovku asi nebude, co?

Reagovat
sosna

Z posledních 5ti zápasů na Dukle jsme čtyřikrát nedali gól, až naposled tam nasypal hattrick Řezníček. Od Nešpora něco takového nelze očekávat, tipuju bitvu o jednom gólu.

Reagovat
smazaný uživatel

Brno

Reagovat
Greny

Podle mě jasnej ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho, co je na onlajnech, mi to taky tak přijde.

Reagovat
kecipep

taky si myslím

Reagovat
ratusek

bude vtipný po těch kecech kdyby tam prohráli. ale myslím, že to otočí. Chrudim je zoufalá

Reagovat
Greny

Chrudim a rozhodčí.. ten nepíská skluz zezadu... Za další ostřejší nedá kartu...ale pak musí rozdávat karty před rozehráním standartky klasický na každé straně jednu

Reagovat
db18

Pačinda základ... možná na hrotu.

Reagovat
Blasphemer

Paráda.

Reagovat
Salfovic

Tys ho někdy viděl hrát ?

Reagovat
Blasphemer

Někdy jo.

Reagovat
Salfovic

Jo, v soutěžním zápase? A tu minutu v Opavě ti tedy neuznám

Reagovat
Blasphemer

S vyprdelenýma kurvama v bazénu. Tam ukázal, že je to rozenej hráč.

Reagovat
Losinho

klasický průniky do šestnáctky

Reagovat
Blasphemer

btw. jak to víš?

Reagovat
ratusek

tak že by to i Vrba chtěl trochu protočit? ale spíš bych řekl, že jiná křídla jsou nemocná

Reagovat
Blasphemer

Křídla ne. Chorý je vykartovaný a Beuguel je nejspíš pořád zraněný. Ale u Vrby bych v takové situaci čekal na hrotu spíš Bakoše než Pačindu.

Reagovat
db18

Další možností je, že se objeví na podhrotu.

Reagovat
Blasphemer

Čermák je furt v píči z nějakých těch jeho problémů? Už bych ho viděl rád hrát.

Reagovat
KingMaster13

Chorý je vykartovaný? Do pí*i

Reagovat
db18

https://pbs.twimg.com/media/D0o2fkTWoAA9Mvg.jpg:large

Myslím, že vždycky tam je hráč ze základu.

Jinak Chorý je vykartovaný a Beauguel zraněný, takže varianty na hrot jsou Bakoš, Kepl, Pačinda.

Reagovat
Blasphemer

A jo, to jsem viděl taky. Ale nevim, jestli z toho dělat takový závěry.

Jinak o těch absencích vím, a i když šel Pavel v dávání důvěry novým hráčům v poslední době dost do sebe, tak pořád čekám spíš Bakoše. Ale pokud bude Pačinda, tak budu jedině rád.

Reagovat
Blasphemer

Tak nakonec lavička.

Reagovat
Sosi

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
db18

Reagovat
Greny

Ten Houdek je Pica... Gól z ofsajdu nejspíš.. teď vyhodí Přichystala a ti tam faulujou bez karty zezadu

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten, co pískal Sparta - Baník?

Reagovat
Greny

Jo teď borec skluzem zrání Šumbery už má žlutou a on uklidňuje Eismanna že to na druhou neni pritom to byl jeho tak třetí faul v druhé půlce

Reagovat
ratusek

tak nakonec ste to otočili

Reagovat
Greny

Ještě není konec

Reagovat
Greny

Ti čůraci zdržují celej zápas i proti desíti a on jim nastaví 4 minuty

Reagovat
smazaný uživatel

Však právě proto…

Reagovat
Greny

Proto bych jim nenastavil nic celej poločas mohli hrát proti desíti a nevyužili tohp

Reagovat
ZB 07

Fotbal otřesnej, výjezd parádní Teď dát Žižkov a vzhůru do Budějek pro 3 body

Reagovat
Kaspar

Skoda je porad v Brne?

Reagovat
Neon

Ne pořád, už zase.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Greny

Pískej konec v Chrudimi

Reagovat
smazaný uživatel

Brno

Reagovat
Losinho

levou zadní

Reagovat
ACSPARTAPRAHA
Reagovat
Blasphemer

Zase Hořava. Se poseru už.

Reagovat
Blasphemer

Kozí muž je zraněný nebo dostal volno?

Reagovat
FCSL

Sýkora snad nebude v základu ještě, rád bych viděl tu středovou trojku poprvé spolu a Oscara na AM. Breite - Mara je dost dobrá dvojka na tenhle zápas. Ve středu je musíme přejet pohybem, kor když tam maj Dočkala. Proto bych klidně zkusil na pravém křídle Sýkoru nebo Malinskýho místo Potočnýho, ale to asi od začátku nehrozí. Věřim, že zase neprohrajem

Nguyen - Koscelník, Karafiát, Kacharaba, Hybš - Breite, Mara - Potočný, Oscar, Pešek - Kozák

Reagovat
Stannis Baratheon

Kočí - Nový, Chaluš, Kingue, Jablonská - Květ, Tregler - Mingazov, Matoušek, Antwi - Fantiš

na lavičce ještě Keita, Kodr, Egonek, v kádru ještě hajlující Katidis, Rezek, Slepička...

ať si říká kdo chce co chce, ten tým je zajímavý a já jím přeju záchranu.

Reagovat
mrtvej ofsajd

hrajou dobře, v první půli mohli dát klidně tři goly. Matoušek nejlepší hráč na hrišti (druhej Květ)

Reagovat
Trapný diskutér

to "jablonská" je narážka na jeho zženštilou hudební produkci?

Reagovat
Trapný diskutér

to stannis

Reagovat
Stannis Baratheon

Původně to byl překlep, ale přesně z tohoto důvodu jsem se to nakonec rozhodl neopravovat.

Reagovat
Blasphemer

A: Krmncik Kdy když už trenuje

B: minimálně až Jaro .

A:Kdy přísně

B: Bude hrát bugael

Jako vím, že na klubovej faceebook píšou jenom dementi, ale tenhle autistickej thread jsem sem musel postnout.

Reagovat
db18

Reagovat
mistr129

Asi jako když se na slávistickým ptal týpek, kdy budou vstupenky na zápas s Gengem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes pravděpodobně Plechatý, Kanga a možná i změna v útoku.

Reagovat
Sosi

Chory furt simuluje?

Reagovat
forma

Někdo stream Plzeň - JBC ?

Reagovat
Jackmaker1989
Reagovat
smazaný uživatel

Ty plzenaci maj vydrz "na na nana na na na Viktoria" 6 minut v kuse.

Reagovat
exse

Matoušek

Reagovat
Dru Zeree

Matoušek luxusně

Reagovat
lichna.

Procházka pěkný gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Prej Limberský

Reagovat
Coutinho10

Hruby tohle musi ven

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Sosi

Na livesportu dobri manici, borec z O2 rekne, ze gol dal Limba, tak napisou Limba. Bores se opravi a opravi se i livesport...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Matousek kapitan ve fante

Reagovat
Losinho

Hrubý

Matoušek

Reagovat
Dru Zeree

Hrubý je dobrá díra

Reagovat
Kang & Kodos

Hořava

Reagovat
dinss

Hořava si pro jistotu ničí konkurenci.

Reagovat
andrew96

Hruška se učí od Kozáčika.

Reagovat
smazaný uživatel

Prej, Jablonci se nedaří přenést míc do útoku.

10 sekund poté - Doležal tyčka

To je vždy se vším, i u mne. Něco řeknete a hned poténto přestane platit.

Reagovat
Sosi

Ja vzdy sahnu na mobil, zjistim ze nikdo nepsal a nevolal, pote ho za knu a v tu chvili neco prijde.

Reagovat
Sosi

*zamknu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Hořava fakt tragickej.. proč nehraje Čermák kurva?

Reagovat
andrew96

Olmík

Reagovat
Hokaido

Jako když ti dá gol Kalvach, tak si fakt nezasloužíš zůstat v první lize.

Reagovat
icka

Reagovat
dinss

Reagovat
Luc-Luc

Sigma moc hezky

Reagovat
smazaný uživatel

Tu znělku jsem tam měl jenom já, nebo to O2 nezvládlo?

Reagovat
lichna.

Taky tak.

Reagovat
Luc-Luc

Vypada to, ze Jilek chyta druhy dech, hrajeme jednoduse a az na jednu sanci Dukly dobre vzadu, neni to ke koukani, ale ucel to plni zatim dobre...

Reagovat
lichna.

Jinak doporučuji se podívat na to co nedal Fantiš.

Reagovat
mrtvej ofsajd

golman tu přihrávku čekal...kdyby Fantiš trefil bránu tak to měl.

Reagovat
Riviera Kid

Kdo kdy tvrdil, že je Limbersky pomalý hráč?

Reagovat
Hokaido

Nejspíš nějaký Smíchovský strážník.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
FCSL

Nguyen - Mikula, Kacharaba, Karafiát, Hybš - Breite, Oscar - Potočný, Sýkora, Pešek - Kozák

Sparta s Plechatým, Hložkem a Drchalem Ale snad na to doplatěj

Reagovat
NataženýTříslo

Kdy jindy je zkoušet, než když umístěním mohou už jen překvapit.

Reagovat
Stannis Baratheon

Na Plechatém je vidět nezkušenost, která je zrovna u stopera důležitá a dost hoří,tam je vaše.

Reagovat
Euphael

daji se nekde najit streamy mimo o2?

Reagovat
Kang & Kodos

Až na absenci Kangy v pořádku. U Plechytýho teda nebylo na výběr, protože chybí i Uroš, ale posazení Tetteha je fajn. Na jaře zatim moc nepředvedl a Drchal si proti Baníku řekl o základ

Reagovat
Hokaido

Pokud Tettéh nezlepší přístup, tak bude mít velký problémy. Přitom talent je to jako kráva.

Reagovat
smazaný uživatel

Plechatý, Hložek, Drchal. Taková Sparta s mladejma by mohla být i jednou sympatická. Kazí to už jen Frýdek.

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec - Sparta bude zajímavý zápas, musím říct, že Sparta sympatická sestava s mladíky jako Drchal, Hložek, Plechatý nebo Sáček, prostě už většinová česká sestava

I ten Liberec na pohled nemá tak špatný tým.

Reagovat
Losinho

Hovorka dobrej výtlem

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

Tataev...to je zolik

Reagovat
smazaný uživatel

Střídání na jedničku

Reagovat
Coutinho10

to se povedlo no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dru Zeree

Egonek

Reagovat
Coutinho10

Bolka v 10ti gol

Reagovat
forma

Tak mi prohráváme 1:0 - běží 80 minuta a on Rada zvažuje jestli tam pošle Hubschmana nebo Pilíka ... mě je zase zle ....

Reagovat
Luc-Luc

Zahradnicek dneska super

Reagovat
forma

Hele Chramosta ... v 90 minutě

Reagovat
Luc-Luc

Kalvach

Reagovat
NataženýTříslo

Ta Plzeň je mimořádně na pěst :D To není možný ten poměr úsilí/štěstí.

Tak alespoň bude sranda až do konce.

Reagovat
forma

dík Rado - další prokaučovanej zápas

Reagovat
Greny

Csaplar dá tam útočníka za beka za stavu 1:1 a ten mu rozhidne

Reagovat
Kang & Kodos

Kdyby útočníka. On tam dal Voltra

Reagovat
forma

Reagovat
lichna.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
djiros

Za středního záložníka ale tak tragický zápas, že ho mohl rozhodnout Voltr

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko škoda, herně jasně lepší po celý zápas. Výborný Janošek

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, to mělo být za 3 body, Navrc co zase spálil Hološko mohl taky nakonci rozhodnout. Nicméně alespoň nebudeme tak blízko osudnému 6. fleku

Reagovat
Ross Geller

Chtělo by to Liberec. Vyklepnout jako koberec. Góla zase může slavit. Ten náš švédský David. Nebo třeba fíka z otočky. Mohl by tam trefit Dočky. A podobný kousek Drchal. Jak na bránu s Ostravou prchal. Chlapi bojovat jak se patří. A přivézt výhru za tři. Pojďme hoši Spartičkaaa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ross Geller

Co kroutíš očima? Je to lepší než ty songy od Pokáče.

Reagovat
smazaný uživatel

To možná jo…

Reagovat
Coutinho10

Rada z Dukly ve fante

Reagovat
Losinho

tak to bys sis zasloužil bůra

Reagovat
Losinho

*

Reagovat
Coutinho10

4 staci = - 3 body

Reagovat
db18

Reagovat
twerp

Někdo stream na Spartu?

Reagovat
twerp

Reagovat
ACSMan

Taky vam to na o2 sport ještě neběží?

Reagovat
Mates_Matesović

Čuráci

Reagovat
ACSMan

Hlavně že 9000 reklam tyvole tak co to je

Reagovat
naheCZ

Pořád dokola reklamy...

Reagovat
naheCZ

Už to jede

Reagovat
JessePinkman

To jsou normálně umrdanci.

Reagovat
Zark

...co to maj v liberci za pojebanou kameru?

Reagovat
Losinho

Jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Typico oni to zapnou v 10 minute po peti blokach reklam na vyjebanou fortunu... Next evel of stupid.

Reagovat
Zark

mrdky

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo v to Multidimenzi 2 jako statistiky na jinym kanalu, ale tim se jich nezastavam, mohli to treba napsat.

Reagovat
Losinho

Jak hned dělal že nic, debil

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jasně no

Reagovat
Zark

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

To bylo nechtěný

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to spis neohrabane nez jasna ruka.. okey

Reagovat
Kang & Kodos

No ruka to byla, teď jestli se měla pískat...

Reagovat
PlackaSKS

měla no

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

to víš že jo ty sešívko

Reagovat
PlackaSKS

mně je upřímně úplně jedno, že jí nepískl, ale rukou nechtěně plácnul do míče, který pak letěl směrem od útočníka. jasná ruka, potažmo penalta. rumune

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

jasně židáku

Reagovat
PlackaSKS

aspon si to konečně uznal, i když se pořád chováš jako kokot

Reagovat
Skleepy

Nauč se pravidla.

Reagovat
Coutinho10

bejt to na druhy strane, tak penalta jasna

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

I bez videa

Reagovat
exse

Kolikátá neodpískaná ruka ve vápně Sparty letos? Tak 6.?

Reagovat
smazaný uživatel

To víc.

Reagovat
Neon

Tak šlo to předtím odrazem od jeho zadku, tak by to mělo být cajk, ne? Že když si hráč sám nastřelí ruku, tak se nepíská.

Reagovat
Kang & Kodos

"Prdelí, vole"

Reagovat
NataženýTříslo

Nový level nechtěné ruky :D. Kde tohle skončí...

Reagovat
NataženýTříslo

Hráči budou zkoušet co všechno jsou schopní rozhodčí neodpískat z důvodu nechtěné ruky.

Už to vidím:

1) Obránce se pokusí dát míč pod dres, aby ho odnesl z vápna a nechtěně se dotkne míče rukou - nechtěná ruka.

2) Stoper roztáhne ruce a začne se točit na brankové čáře při standardce. Exekutor mu nastřelí ruku - nechtěná, obránce se pokoušel vzlétnout.

3) Útočník v nadějné pozici střílí na protější tyč, kam se vztyčenou rukou skáče obránce a míč vystrnadí na roh - nechtěná ruka, obránce se hlásil o střídání.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jo no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JeséRodriguez

je to blbý pravidlo, ale v podstatě by to mělo být v pořádku

Reagovat
Blasphemer

Chovanec

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

BIG BOSS

Reagovat
Losinho

šílenost.. snad v létě půjde, ještě by mohla hrát Sparta další sezónu o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Pico ti kameramani u toho praporku.. asi necekali levaka ja se poseru

Reagovat
smazaný uživatel

Na co tam do pici to video je kdyz stejne zalezi jakej tym tu ruku udela..

Reagovat
Neon

Za porušení pravidla se nepovažuje, jestliže např.

...hráč nechtěně bez svého zavinění upadne, např. po souboji o míč, a v pádu se nechtěně dotkne míče rukou nebo upadne na míč, nebo

hráč se po pádu na zem snaží ihned vstát, přitom se rukou opře o zem a míč se zastaví o jeho ruku, nebo...

Reagovat
Kang & Kodos

Pojebte se

Reagovat
Zark

Reagovat
Zark

nebo když hraje sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Míč se nezastavil o jeho ruku, ten vocas do ní plácnul jak ve volejbale.

Reagovat
Neon

Tak sorry, že tam není doslova napsáno, že za porušení pravidel se nepovažuje to, když hráč při pádu zahraje míč prdelí a při snaze se zvednout se o míč, který má mimo svůj zorný úhel omylem otře rukou.

Reagovat
Losinho

Přesně tak. Není.

Reagovat
PlackaSKS

otře

Reagovat
smazaný uživatel

Jo podle pravidel je to fakt obhajitelny.. ted nemluvim jen o tomto pripadu ale o vsech takovych.. podle me by se mela ruka piskat primarne pokud jde o nesikovnost toho hrace. Nechapu koho napadlo ze kdyz si ligovej hrac sam najebe balon do ruky tak ze to ruka neni..

Reagovat
JeséRodriguez

tohle bych obecně nepískal nejen včera, to je dost krutý. Ale to nastřelení si vlastní ruky je prostě dementní.

Reagovat
Kang & Kodos

Frýdek dneska fenomenální ten má snad kopačky šejdrem

Reagovat
Jackmaker1989

Aj tak by Kanga mal hrať...to jeho ignorovanie nie je dobré.

Reagovat
John Obi Mikel

Myslím, že rozhodčí naprosto správně. V pravidlech jsem našel, že rukou může zahrát pouze gólman, nebo branící hráč Sparty a to pouze ve vlastním vápně.

Reagovat
Jackmaker1989

Kde je Radakovič?

Reagovat
Losinho

Potočný

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Potočný sparťanské srdce nezapře

Reagovat
smazaný uživatel

Potreboval by aby to bylo 30 metru od brany a dobre fouklo.. takhle to mel tezky

Reagovat
smazaný uživatel

Homolka

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne vyvrcholil.

Reagovat
Coutinho10

Potok

Reagovat
Sosi

Dnes by tam mohl Liberec ty sparťany pozabíjet...

Reagovat
smazaný uživatel

Plechaty

Reagovat
Losinho

teď zase zoufalej

Reagovat
smazaný uživatel

Chapu ze hraje Drchal a Hlozek.. ale Plechaty uz je tam fakt na silu.

Reagovat
Losinho

Tak oni tam nikoho nemají

Reagovat
smazaný uživatel

Kováč už nemá registračku?

Reagovat
Losinho

byl by tam nejlepší

Reagovat
Sosi

Zaregistroval uz nekdo na hristi megahvezdu Dockala?

Reagovat
smazaný uživatel

Ma nejvic naklusany.. a naflusany.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No na O2 z něho dělají pomalu Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle nich celej tym Liberce brani Dockala aby se nedostal do hry.. pritom je Dockal jenom lina svine.

Reagovat
chavi.27

Dočkal za 25 minut u miče 1x, Karlson 0x.... Kanga tomu hodne chybi...

Reagovat
OnderCZ

Nechápu to. I Dočkalovi by to prospělo, kdyby Kanga hrál taky. Jak já toho Ščasnýho nemám rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby hrál Kanga, tak se Sparta nedostane k míči vůbec. Problém je to, že má Liberec ve středu pole velkou fyzickou převahu. Hrát další hráč co nepracuje pro tým, tak si Letenští nekopnou vůbec.

Reagovat
Losinho

No místo Dočkala by to bylo OK

Reagovat
OnderCZ

No nevím. Za to teď je to vyloženě nádhera.

Reagovat
chavi.27

dyt to dostane kazdou akci sacek nebo frydek, daj to zpatky zase na beky, jsou pomaly jak sneci, prace s micem jeste horsi, nevymyslej dopredu ani hovno....

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, tohle mě nebaví. Můžu sem znovu vypisovat výsledky a statistiky... ze kterých jasně vyplývá, jak je Kanga příšerný a naopak na svělém Sáčkovi ve skutečnosti hra Sparty stojí. Ale k čemu by to bylo. Stejně si pořád budete mlít svoje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
andrew96

Počkej, až to na 2 metrech rozdá Sáčkovi. Pak uslyšíš referát o spasitelovi.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Nita

Reagovat
smazaný uživatel

Sýkora hraje skvěle. Najednou mi ten Liberecký tým přijde strašně kvalitní

Reagovat
smazaný uživatel

"Karafiat to nemyslel vubec spatne" ..jakoze kopnout standartku z vapna na branu pres zed? To je genialni opravdu.

Reagovat
Posledni Kovboj

to je tak strasne tupa banda honibrku co komentuje zapasy, ach jo

Reagovat
OnderCZ

Spartě kromě dalších věcí absolutně chybí nějaká spojka mezi obranou a celou záložní/útočnou řadou. O to víc zvláštní je, že v kádru takového hráče má, ale on už druhý zápas sedí na lavičce.

Reagovat
Raylan

Achjo, Plechatý chyba za chybou...

Reagovat
Coutinho10

zakopnuti na tribunu = skvela prace nohou

Reagovat
smazaný uživatel

Oni to porovnavaji se sebou..

Reagovat
smazaný uživatel

O2 vyloženě září dneska

Reagovat
Losinho

Každej není Kolář

Reagovat
smazaný uživatel

Costa letec

Reagovat
Kang & Kodos

Kozák

Reagovat
Ross Geller

Kozák červená za oplácení! Ronaldo takhle červenou vyfasoval.

Reagovat
smazaný uživatel

A bylo to k smichu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Kozák nějakej namachrovanej

Reagovat
smazaný uživatel

Na toho vaseho krypla uz nekdo musel vystartovat.

Reagovat
Blasphemer

Costa by měl dostávat kopačky do hlavy každej zápas.

Reagovat
Zark

to říká zkurwený spartan?

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

si myslí, že když byl chvíli v Laziu, že si může vyskakovat píčus

Reagovat
smazaný uživatel

jak si vubec nejlepsi strelec EL a borec se startama z PL muze dovolit vyjet na Costu, takovou personu svetovyho fotbalu

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo z těch ostatních na hřišti byl v Laziu a AV?

Reagovat
Zark

on mu rval na sparťánka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Nejde o to, kde kdo byl, ale jak se chová, víš

Reagovat
Losinho

Stejně jako Costa a často Dočkal

Reagovat
smazaný uživatel

Svatá pravda,Frýdek s Costou v Laziu nebyli a chovaj se taky jak čuráci.Takže souhlas s tebou

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

jděte už všichni slávisti do prdele připravte se na zítřek, v dolíčku vás nečeká nic lehkýho

Reagovat
smazaný uživatel

To my víme,ovšem to nijak nesouvisí s Kozákem.

Reagovat
Kang & Kodos

Frýdek s Costou si s Laziem vytřeli prdel

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

no vydíš, na to jsem zapoměl

Reagovat
Losinho

RIP čeština

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o to,kdo si s kým vytřel prdel,ale jak se chová.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

to bylo dobrý

Reagovat
Kang & Kodos

No mně Kozák s jeho etudou ve stylu lehni-zvedni-běž-strč-lehni stačil

Reagovat
smazaný uživatel

To poslední lehnutí,bylo hodě ubohý.

Reagovat
smazaný uživatel

*hodně

Reagovat
PlackaSKS

první lehnutí bylo celkem jasný, dostal naloženo, druhý bylo naprosto směšný. na druhou stranu costův skok taky...

Reagovat
Hokaido

Je super, mám rád tyhle typy hráčů.

Reagovat
dinss

Costa je snad největší mrdka ze Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

Frýdek?

Reagovat
Coutinho10

oba

Reagovat
dinss

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
oli9

Reagovat
Losinho

Ještě Kanga

Reagovat
Ross Geller

Ščasný?

Reagovat
OnderCZ

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

To píše kár, co fandí týmu s lžimberským

Reagovat
Posledni Kovboj

Dobry, Kacaraba umira, kontumace 3:0 pro Liberec, at uz se na to nemusim divat

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal na míči. NOVINKA

Reagovat
Ross Geller

Ten Plechatý to je děs, kupí jednu chybu za chybou.

Reagovat
Jackmaker1989

Plechaty out a ešte musí ísť aj Kanga do hry.

Reagovat
Kuchta

Sparta hraje strašnou sra*ku Myslím, že Slavie s Plzní můžou být ještě pár sezon v klidu, tahle Sparta o titul jen tak hrát nebude...

Reagovat
oli9

divizní hráč Frýdek

Reagovat
Jackmaker1989

Kde je Radakovič vie niekto?

Reagovat
Heisenberg

Rozehrávka mezi stoperem a brankáři na top úrovni

Reagovat
Sosi

Nezabil ho Baroš, zabije ho Kozák

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Losinho

Reagovat
dinss

Reagovat
lichna.

Reagovat
Liquid

Reagovat
OnderCZ

Stejně nechápu ten patvar, že je nějaký hráč "na míči" a ne "u míče" nebo "s míčem". Když se člověk do toho zaposlouchá, tak to fakt trhá uši. Vím, že je to módně převzaté z angličtiny, ale mně se to prostě nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to moderní a používané

Reagovat
OnderCZ

To já vím, že je to používané. Slyším to pořád. Jen je to prostě blbost.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Losinho

Na pumlíči

Reagovat
Firkraag

Reagovat
smazaný uživatel

tak v české lize je hodně často hráč doslova na míči, protože je to kopyto a šlápne si na něj

Reagovat
Spalovač šancí

Nebo napadat nahoře. To dává smysl snad jedině, kdyby se hrálo na nakloněné rovině.

Reagovat
Jackmaker1989

Lidove receno "zadrbali"?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím. Jestli Sparta nevyhraje utkani s Mikulou na stoperu, tak ...

Reagovat
exse

Zrovna Mikula je na stoperu lepší než na beku.

Reagovat
smazaný uživatel

Mikula mi přijde jako dobrý bek a špatny stoper

Reagovat
kiciN

Tak jsem si rikal jak minule Sparta hrala hezky fotbal ze kouknu i dnes, a to je totalni hnus

Reagovat
OnderCZ

Ono to minule taky nebylo zase tak hezké.

Reagovat
kiciN

Nevim no, umeli si nahrat, obejit hrace, vytvorit neco... Ted tech 45 minut nic nez jen odpad.

Reagovat
OnderCZ

Souhlasím, že to určitě bylo lepší než dneska. To jako jo. Ale, pořád mi k tomu dost chybí, abych to mohl nazvat hezkým fotbalem. Jsem rád, že se třikrát za sebou vyhrálo, ale bude to chtít ještě hodně práce. A nevím, zda to zrovna bude pod Ščasným.

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
Zark

v minulem zapase liberce tam nekomu nevysla rabona a dnes se snazi vsichni o zidanovky.. wtf

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kde běhá ten sparťanskej balzám na duši?

Reagovat
Kang & Kodos

Paráda. Plechatý psychicky v hajzlu, celej tým neschopnej dát pár přihrávek za sebou, Dočkal drží prostor 30 metrů od centra dění. Nepamatuju si, že bysme někdy byli v lize tak moc pod tlakem. Hlavně že minule se po lehce nadprůměrnym výkonu všichni bili do prsou, že takhle má hrát Sparta.

Reagovat
Zark

a liberec prekvapive pohledny kombinacni fotbal

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Souhlas, Sparta si s tím presováním neví rady

Reagovat
Riviera Kid

Překvapivě? Však letos hrajou právě pěkně.

Reagovat
Zark

mel jsem zrejme smolik na zapasy lbc....

Reagovat
Riviera Kid

Ale počkej až si to sedne.

Reagovat
Ross Geller

*Až si sedne na lavičku jiný trenér.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

a kdo jako, kterej?

Reagovat
Ross Geller

Třeba Víťa Lavička.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

s ním už máme zkušenosti s tímhle ,,hodným strejdou,,

Reagovat
Ross Geller

Ano vyhrál se Spartou double.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

podle mě to není to trenér pro spartu

Reagovat
smazaný uživatel

Za uvozovky.

Reagovat
Jackmaker1989

Do tohto zápasu kde proste je dopredu jasné, že to bude bitka a nervozita dal Drchala, Hložka a Plechatého, no neviem neviem. Toto sú presne zápasy pre Kangu (ak mu neprepne).

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto logicka vec.. a trener co se celej zivot stara jen o fotbal to nevidi.. humus

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal mimo hru, Sáček se schovává a když to rozehrává Frýdek, tak je to tragédie jako vždycky..

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec! Ve druhý půlce to už musí urvat.

Reagovat
exse

Náš výkon zatím super, takhle dominantní jsme nebyli ani proti Příbrami. Takže je jasný, že prohrajem 0:1.

Reagovat
Zark

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Z hovna jste zase poskládali slušnej manšaft

Reagovat
exse

Taky v tom máme roky praxe.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Sosi

Chtelo by to sundat Dockala, vubec nedrzi prostor...

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga na plac.

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo radši ne…

Reagovat
Hokaido

Kdyby zahrál Kanga jako dneska Dočkal, tak jde o poločase dolů.

Plechatý je strašně nervozni, akorát ani nemáme nikoho, kdo by ho mohl vystřídat.

Reagovat
PlackaSKS

nevim jestli by ho ščasný stáhnul, ale určitě by pak na isportu nepsali, že to je duše týmu

a plechatý je dneska hrozný.. docela se divim co tam předvádí, ale nervozitou to podle mě neni. docela si dovoluje dopředu

Reagovat
Hokaido

Já myslím, že by ho stáhnul. Udělal to na jaře už dvakrát (v 59. a 64. minutě) a v obou zápasech byl náš nejlepší hráč na hřišti. Ještě ho pak natřel v médiích. Kdyby zahrál jako dneska Rocky, tak by šel určitě už o poločase.

Reagovat
PlackaSKS

ono ne jen dočkal. vlastně celá záloha až na sáčka neni vůbec vidět+drchal, protože se v útoku nehraje. dobře, ještě frýdek tam měl svoje momenty, ale rozhodně ne pozitivní. divim se, že ščasný o poločase nic nezměnil až na dlouhou rozehrávku

Reagovat
Losinho

Bořek Balboa

Reagovat
PlackaSKS

bořek zůstal, bořek rozhodl no

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal perfektně dodržuje trenérovy pokyny.

Reagovat
Sosi

Ty zijes?

Reagovat
Kepy_FCB

Návrat krále

Reagovat
FCSL

Kozák naprosto dokonalej Vždycky jsem si myslel, že je to trochu dřevák, i podle výšky, ale udivuje mě technikou a 1. dotykem Zalepí neskutečný míče, trochu něco jako Giroud, ten je v tomhle taky strašně šikovnej a elegantní. Jinak jsme lepší, snad to ukopem

Reagovat
smazaný uživatel

Snad mu zdravi vydrzi a pujde v lete do Plzne, Slavie nebo Sparty..mohl by nejakej ceskej typ dost potahnout v Evrope

Reagovat
dinss

Zadarmo k nám.. to je jasný. Kdyby něco stál tak jde k vám.

Reagovat
smazaný uživatel

klidne, jarda to nejak udela

Reagovat
smazaný uživatel

Ok tak do Sparty ne

Reagovat
Ross Geller

Snad ne, hroznej simulant, furt leží na zemi.

Reagovat
Sosi

At je ve Sparte prdel, mohl by se Plechaty psychicky odstrelit jak Radakovic...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

On tam toho Kangu nedal

Reagovat
Liquid

VAR to je blamáž co ? Sparťani můžou hrát rukama Volume 3 - Frýdek, Plechatý, Costa, proti Spartě se to nepískne

Reagovat
Sosi

Stejne to nechapu, vzdyt ze zacatku jeste Stramovi za zady Scasny vykladal, jak je Kanga super a vsechny problemy prameni z toho, ze trener s nim neumi pracovat, je se na nej musi jinak, ze kdyz to trener zvladne, bude to rozdilovy hrac... Pak jde trenovat a je uplne v riti

Reagovat
twerp

To nechápe nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

"Plechaty...teda pardon to je Karafiat na druhe strane".. hosi to neeeee to nende uz toto snad ani

Reagovat
Sosi

Kdyz mohl dat gol Limba...

Reagovat
smazaný uživatel

No jde o ty komentatory.. balon navadi Karafia, stoper v bilym dresu Liberce a on rekne Plechaty

Reagovat
dinss

Dočky vzádu..taky ho Zdenda v 70. stáhne?

Reagovat
Losinho

To bylo úplně jasný

Reagovat
Ross Geller

GOoooooooooooooooooooooooooool Nhaimonesu Costaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

goooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Orgasmus na O2

Reagovat
smazaný uživatel

Dořek Bočkal MOTM

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

A kdo? Kostík vy mrtky

Reagovat
dinss

Dobře ty mrtko!!!!

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Losinho

Kdybyste radši šetřili síly na příští týden, ku*va.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo ok. Pokud bude takhle Sparta vyhravat.. nesympaticka, gol ze standartky, trosku pripiskavani rozhodcim.. proste stara dobra zelezna kurva... aspon bude mit liga dalsi naboj..

Reagovat
Ross Geller

Ale jo ok. Pokud bude Sparty vyhrávat a zdejší uživatelé budou brečet tak jako ty, tak budu spokojený.

Reagovat
OnderCZ

Taky si říkám. Sparta nikdy dokonalá herně nebyla. Ale vyhrávala. Skoro pořád. Nicméně tenhle styl výher je pořád ještě takový dost punkový, to nemůže jít donekonečna.

Reagovat
Neon

Když může Plzeň poslední tři sezony, tak proč ne Sparta?

Reagovat
OnderCZ

A tak může, jen si říkám, že to nervově asi nezvládnu já při tom sledování.

Reagovat
Losinho

Ta jedna sezóna pod Lavičkou byla super i herně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
chavi.27

Karlson hral jo?

Reagovat
Ross Geller

Ano.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Podle O2 Sparta kontroluje hru

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Musa

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Ruka č.2, furt to budou zkoušet

Reagovat
Losinho

Drchal hrál?

Reagovat
Ross Geller

Ano.

Reagovat
Ross Geller

9 546 platících diváků v Liberci.

Reagovat
lichna.

Taky jsi to mohl zarymovat.

Reagovat
Ross Geller

9 546 platících diváků v Liberci,

sparťanští fotbalisté jsou dnes výherci.

Trenér Liberce už myšlenkama stojí v šatně na koberci,

a připravuje se na dezerci.

Reagovat
lichna.

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
BaggioRoberto

Jestli má VAR fungovat takhle, že domácí příznivci zavolají ruka jakmile se hraje ve vápně a rozhodčí se jde podívat na video, tak to můžou rovnou zrušit. To je ostuda rozhodčích tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

Ruky to byly, on se nikam divat nesel, trvalo to cely max. 10 vterin.. ano, presne tak by to fungovat melo.

Reagovat
BaggioRoberto

Ruky to byly??? Vždyť tam hráč např. zahrál nohou, diváci zakřičeli ruka a on se šel podívat. Dement jsi ty. Až bude ruka tak ať se podívat jde, ale že nepozná nohu od ruky to už je moc.

Reagovat
smazaný uživatel

A kam se šel podívat? Nedotýkal se balon při těch situacích ruky hráče sparty?

Reagovat
smazaný uživatel

100% penalta

Reagovat
Sosi

Piskalo se i mensi drzeni

Reagovat
Coutinho10

jestli ani tohle nefoukne, tak uz nevim

Reagovat
Posledni Kovboj

Zahustel

Reagovat
Kang & Kodos

Jako Zahustel je samozřejmě čurák. Ale proč ho při standartce bránil zrovna on?

Reagovat
Losinho

Zahustel

Reagovat
smazaný uživatel

3x VAR a mohla byt penalta proti Sparte a nakonec ani jedna ..ted komentator resi ze Kozak mozna vubec nemusel mit mic.. a co potom penalta proti Bohemce na Letne kdy balon letel do potoka?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle uz musel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ross Geller

Kokot Zahustel

Reagovat
BaggioRoberto

Fakt zrušte VAR, každou situaci ve vápně a blízkém okolí bude konzultovat na zavolání diváků. To může rovnou pískat dron.

Reagovat
Posledni Kovboj

drz pycu

Reagovat
smazaný uživatel

Demente

Reagovat
lichna.

Nejlepší útočník!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Balon letí 10m od kozáka a zahustel na něm vysí

Reagovat
Ross Geller

Nitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Neon

Zahustel

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

NITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Luc-Luc

nevim, proc to nevidel hned, takovy jasny drzeni

Reagovat
Posledni Kovboj

NITAAAAAAAAA

Reagovat
Coutinho10

Kozak ne

Reagovat
AjaxFans

Byla pentla?Sekl se mi stream

Reagovat
Posledni Kovboj

byla jasna

Reagovat
Coutinho10

jo

Reagovat
Losinho

Nita hodně dobře

Reagovat
naheCZ

Kozák

Reagovat
Neon

Zahustel by měl dělat Nitovi minimálně týden otroka.

Reagovat
Jackmaker1989

Chlapi, môžete hovoriť čo chcete ale Nita je najlepší golman Sparty po ére Jardy Blažka. O parník

Reagovat
Ross Geller

Vaclík i Dúbravka byli lepší.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

těžko říct, ale taky byli kvalitní

Reagovat
Jackmaker1989

Vaclík v lige podľa mňa taký suverénny nebol a Dúbravka mal za toho 0,5 roka pár kiksov. U Nitu si spomínam na 1 tuším

Reagovat
Euphael

Dubravka urcite ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jeden z nich nebyl lepší. Dúbravka měl tragickej začátek a něco chytat začal až v průběhu soutěže. Vaclík byl opora, ale žádný světový zákroky taky nehazel.

Reagovat
Han střelil první

Milan Švenger

Reagovat
Kang & Kodos

Na stejnym levelu s Vaclíkem

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
kiciN

Reagovat
dinss

Vaclik byl mnohem lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt nebyl.

Reagovat
Kang & Kodos

Těžko porovnávat. Oba dva jsou super. Vaclík tady byl v lepším období. Oba dva ale mají/měli stabilně vysokou výkonnost s minimem kiksů. U Nity bych to možná ocenil o to víc, když uvážim, že nejlepší stoper v jeho obraně je někdo, kdo byl za Vaclíka rozlítanej levej bek

Reagovat
dinss

Když si vezmeš, ze je Nita v nejlepším fotbalovým věku X Vaclik, který přišel ze Žižkova a rovnou začal chytat v docela mladým věku. Vaclik je lepší ať teď nebo v jeho angažmá ve Spartě.

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
Spalovač šancí

Byl Čech

Reagovat
dinss

Nejlepší gólman co kdy byl v novodobé historii naší ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

To je teda trochu smutný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jinak to mohlo dopadnout, kdyz mam Kozaka vsazenyho..

Reagovat
Zark

taky....

Reagovat
Zark

kurz 4 se nedal nehrat

Reagovat
forma

kdyby jste znali Kozáka tak moc dobře víte že dá.

Reagovat
REPLIKATOR

Úplně bylo jasný, kam ji kopne

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Tvl to byla dost dobře kopnutá penalta, Nita

Reagovat
smazaný uživatel

Nooo rozbeh mel jak curak jen co je pravda

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

vždyť to říkám, že je to čůrák

Reagovat
smazaný uživatel

To ted nemuzu rozporovat

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně se radoval jak čurák,že je penalta ještě než na ni šel.To má za to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

další kapitola do bezfrazi???

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Nita - nejlepší gólman v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo

Reagovat
Euphael

Švengr?

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
sosna

Reagovat
PBLead

Reagovat
dinss

Reagovat
salm0n

Spravedlnost

Reagovat
exse

Nita jak pán, to se musí nechat.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je Nitovo salto?

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Žold.

Reagovat
FCSL

Nejdřív Auba dneska a ted další Jsem si fakt vybral týmy na fandění, mě dostanou do hrobu

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
FCSL

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Coutinho10

to je kombo

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Infi

Reagovat
Euphael

Reagovat
Neon

To byl taky výživný zápas od rozhodčího, pentle z ofsajdu, Rose kolíkama do golmana jen za žlutou a i ta pencle Arsenalu neměla být.

Reagovat
kiciN

Silenej zapas, Spurs, Arsenal i rozhodci totalni shit.

Reagovat
Spalovač šancí

A když už byla, tak se měla opakovat kvůli předčasnému vyběhnutí Vertonghena, který následně díky tomu zablokoval dorážku. Rozhodčím se to opravdu moc nepovedlo.

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
FCSL

Jinak jak se mi Kozál líbí herně, tak dneska posral zápas. Nejdřív neuhlíádá Costu a pak nedá penaltu. Měl by to napravit a podepsat dlouhodobou smlouvu jako omluvenku

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec neda penaltu a hned za uspech Sparty muze Dockal...

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Sosi

Protoze svym bezchybnym a briliantnim vykonem pozvedl tym

Reagovat
smazaný uživatel

Jak spravne vyhodnoceno?

Reagovat
smazaný uživatel

Takze z nastaveni se odehraje 1 minuta a piskne konec.

Reagovat
Petr325

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Nita tam skáče po hlavě pod nohy, ten bude po dnešku domlácenej ........

Reagovat
Neon

Nita zkušeně zdržuje

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

To dělá každý mančaft za týhle situace

Reagovat
Posledni Kovboj

vi co dela

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Léky doktora Dočkala

Reagovat
smazaný uživatel

Ti dva kluci jsou fakt tristní.Nebejt Bořka,Nita tu penaltu nechytil.

Reagovat
smazaný uživatel

jonk

Reagovat
smazaný uživatel

Jono*

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Ross Geller

Spartaaaaa

Reagovat
Posledni Kovboj

Ten kripl na O2 nad tm Dockalem proste bude masturbovat az do konce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta i Plzeň zase štěstí velký jako kráva. To snad už není možný

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Nastavoval 7 minut místo pěti ...a pak že nám připískáva

Reagovat
smazaný uživatel

Ale z těch 7 se tři minuty nehrálo. Ještě to ukončil dřív

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

ale hovno

Reagovat
Sosi

Nebudu rikat, ze jsem si to o polocase myslel ze to tak dopadne... Zapas neprohrala penalta, ale prohospodareny prvni polocas bez golu...

Reagovat
salm0n

Tahle Sparta se dala porazit

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se nekopala Penalta v 11´minutě? Osobně bych takový penalty nepísknul, ale teď je to nastavený jinak. Pokud jsou penalty za ruce, kdy míč letí mimo vápno a možná se otře o hráčovu ruku v poté co do něj strčil protihráč, tak tohle byla 1000% ruka na penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se podívej, jak jsou tyhle situace popsány v pravidlech..

Reagovat
smazaný uživatel

No, v poslední době Spartě nebylo písknuto několik druhů ruk, takže pravidla se dají ohýbat.

Musí být přesnější pravidla. Já osobně bych nepískal jako penaltu jakoukoliv ruku, která nepřekazila slibně se rozvíjející akci, zabránila brance nebo byla vyloženě úmyslná. Ruka je součástí těla.

Reagovat
smazaný uživatel

No kdybychom chtěli dodržovat pravidla při pokutových kopech, což se v lize neděje, tak by se Kozákova penalta měla opakovat pro vběhnutí hráče soupeře do vápna před kopnutím do penalty.

Reagovat
andrew96

To vbíhání rozhodčí snad vůbec nesledují.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám na výkon Dočkala... A to je jako co? On spí se Ščasným, nebo proč nehraje mnohem lepší Kanga?

Reagovat
Pride

Však měl áčko

Reagovat
Pride

Kanga už je podle mě odstřelenej. Rosa sice říkal něco jiného, ale Ščasný tam od teď bude stavět Dočkala za každých okolností a oni dva spolu moc hrát nemůžou.

Reagovat
dinss

To byla jenom výmluva. Sparta si teď ty tři zápasy (Bohemka,Banik, Liberec) uhrala se štěstím. Doufám, že je vyprášíme.

Reagovat
Euphael

OT: Sukirsa gol za Zizkov. Neni to ten frajer, co se v Budejkach sbalil a odjel do piči, protoze mu jeho hrdost nedovoli hrat druhou ligu?

Reagovat
FCSL

Je no Taky prej po návratu k nám dostal takovej céres, že hned radši šel do toho Žižkova A 2. fík

Reagovat
dinss

Nechápu proč to ČT nedává v bedně...

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

OT: Ostuda ve Slovenské Tipsport Lize.

Rozhodčí neznali pravidla pro počet nasazení hráčů do prodloužení. Kanadský trenér Glen Hanlon jim musel donést pravidla.. celou situaci rozsekl až šéf ligy Richard Lintner. [K]

to neee

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Greny

četl jsem dobrá komedie

Reagovat
db18

Reagovat
Euphael

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Žižkov

Reagovat
Coutinho10

v Ďolíčku to nikdy neni lehký, ale je potřeba vyhrát

Sestava: Kolář - Coufal, Ngadeu, Deli, Bořil - Král, Souček - Masopust, Hušbauer, Stoch - Škoda

Náhradníci: Kovář - Zmrhal, Olayinka, van Buren, Baluta, Frydrych, Traoré

Reagovat
KingMaster13

Docela mě mrzí Olayinka, že vypadl ze sestavy přitom hraje skvěle. Jinak ale nečekal jsem, že Alex se takhle nacpe do základu Jestli to půjde takhle dál, tak budeme hledat za chvíli náhradu nejen za Součka

Reagovat
Coutinho10

za Alexe jsem hodně rád....po přestupu se říkalo, že dopadne jak Matoušel bla bla bla a je vidět, že když ten hráč mákne a ukáže, co v něm je, tak se může dostat do základu i na tak přehuštěný pozici a Olayinka doufám půjde do základu ve čtvrtek...tam by mohl platit

Reagovat
KingMaster13

Je pravda, že on má techniku a mohl by na Španěly lehce platit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Olayinka ve čtvrtek určitě, ale v záloze. V útoku by neměl být

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná sestava. Jen bych dal odpočívat Škodu, obzvlášť když nás ve čtvrtek čeká Sevilla. I když třeba bude hrát Olayinka

Bohemka doma dlouho nevyhrála, tak snad vyhraje až někdy příště.

Reagovat
Coutinho10

Olayinka půjde ve čtvrtek...to měl bejt typologicky vhodnější zápas pro něj, aby víc pomohl týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Stále myslím, že na hrotu nemá, co dělat

Reagovat
KingMaster13

Proti Seville se bude spíš hodit Buren. Dneska to bude víceméně válka na malým prostoru, dnes Škoďák může více rozhodnout, protože počítám že rozhodne nějaký centr, či standartka. Na Seville budeme muset podnikat rychlý brejky a tam se moc nehodí

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Burena ve čtvrtek klidně

Reagovat
Kaspar

aspon ze se chytnul masopust, na druhy strane stoch a konecne se muze vyndat Jarda

Reagovat
Coutinho10

za Masopusta jsem rád, protože to ze začátku moc nevypadalo a Zmrhala může třeba použít ve čtvrtek, aby to trochu protočil

Reagovat
Kaspar

jeste misto Husbyho bych zkusil Balutu mozna

Reagovat
Coutinho10

minule byl jako střídající super...podle mě ho tam bude pouštět postupně a i dnes jako žolík může být hodně platnej

Reagovat
KingMaster13

Hlavně doufám, že už si to srovnal v hlavě, protože jako fotbalista je jinak dobrej

Reagovat
Coutinho10

j já myslim že jo...před tím se choval hrozně arogantně, byl frustrovanej, když střídal...minule vypadal líp a věřim, že půjde nahoru

Reagovat
KingMaster13

A je dost i individualista, musí ego hodit za hlavu. Tady prostě nebude mít statistiky jak v Rumunsku. Naše liga je mnohem víc uzavřenější

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kaspar

hlavne to musi byt vyhra, nejlip skoda a stoch gol hokaido ma na me 11 bodu, ale zase mu hraje uz jen Hora

Reagovat
Coutinho10

taky mam Stocha a Škodu, tak bych jejich nějaký body taky uvítal

Reagovat
KingMaster13

Já zase spoléhám na naší obranu

Reagovat
Coutinho10

tam mám Deliho, kterej nebyl tak drahej...tak uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Stoch tedy zase na kraji, ale na Klokana by se měl Hušbauer hodit, takže dobrá.

Přičemž z lavice to mohou osvěžit van Buren, Olayinka, Baluta… prostě síla.

Reagovat
KingMaster13

Já upřímně se o Hušbauera dnes trochu bojím. Klokani hodně běhají a to on nemá rád a pokud se na něj dnes fakt zaměří, tak by to mohla být naše slabina.

Reagovat
Coutinho10

na papíře to vypadá nadějně...chce to pokračovat dál a navázat na poslední zápasy

Reagovat
KingMaster13

Dneska čekám válku, jako již tradičně proti Bohemce od doby co je trénuje Hašek. Spousta běhání, málo fotbalovosti, zápas o jednom maximálně dvou golech. Hlavně Slávisti pokoru, všude čtu(FB, twitter, instagram) jak je smáznem ale já čekám těsnou výhru a dost ubojovaný zápas

Reagovat
Kaspar

tak na soc. sitich je 99.9% dementu

Reagovat
KingMaster13

To je ale zase před zápasem silný kecy a pak budou čumět a nadávat když se vyhraje 1:0 Přitom ty zápasy s Bohemkou takhle dopadají pravidelně tam prostě víc jak 2 goly nepadnou

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ManUnited

Nezmar ve Slovanu razil pravidlo, že hráč na hostování proti Slovanu normálně hrál, to na to změnil názor nebo to má přikázaný z vyšších pozic?

Reagovat
Greny

Oni si to ve Slavii mění jak se jim to hodi, pamatuju jak ve Slavii se chválili že nechávají hráče hrát i proti svému klubu... A najednou ne

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
mistr129

podle mě jsou ty "pravidla" pořád stejný

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To bylo paradoxně v době, kdy jsme hráli o zachranu

Reagovat
KingMaster13

Tyhle kecy jsme měli v období kdy jsme hráli o záchranu a tohle pravidlo měli někde. Teď když jsme nahoře tak vedení holt prozřelo že jinak to nepůjde

Reagovat
Coutinho10

tam bylo jedno...jestli nam daj gol

Reagovat
KingMaster13

tam bylo jedno, jestli přijdeme o pár bodů a vypadali jsme cool Teď bohužel už jde o moc

Reagovat
Coutinho10

j prave

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

To je kvůli tomu aby mohl Jarda napsat story na Twitter.

Reagovat
Komix

Ve Slavii to bylo nastavený tak, že pokud si ten druhej tým hráče zaplatí, tak hrát může. Pokud mu plat stále hradí Slavia, tak proti ní nehraje.

Reagovat
mistr129

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
vaala

Má někdo stream na Slavii prosím?

Reagovat
KingMaster13

Ten sektor hostů je v tom Ďolíčku fakt tak na hovno To derby má fanouškovskej potenciál jak kráva a takhle to vypadá prostě na houby hrozně

Reagovat
exse

Král.

Reagovat
KingMaster13

Co ten komentátor mele? Pokorný nehraje...jesus

Reagovat
smazaný uživatel

Hm............................

Naše SLAVIA je od začátku jasně lepším týmem............

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Komix

Masopust pls

Reagovat
Stannis Baratheon

Ten Bořil je fakt tragéd, největší slabina Slavie.

Reagovat
smazaný uživatel

Vaníček hezky pěkně

Reagovat
KingMaster13

ty vole foukni penaltu a klokani se poserou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Riviera Kid

Odvolá gól a pecka pro Slavii.

Reagovat
Stannis Baratheon

Prej kouč Královec

Reagovat
Kaspar

tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Masopust

Reagovat
lichna.

Jardo hoď sem nějaký Tweet.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole, kdyby radši nedali gól

Reagovat
smazaný uživatel

KO-ME-DIE celej VAR

Reagovat
smazaný uživatel

to jako ted kdyz by Kralovec nasel na videu nejakej prestupek pred faulem Bohemky, tak by ta penalta taky nemela platit, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

V 90. minutě se půjde podívat na video, najde faul z první minuty a dáme si dalších 90

Reagovat
KingMaster13

pičo to bude fireeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Coutinho10

loooooooool VAR

Reagovat
Harakan

Solidní komedie

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Blasphemer

Jardo, hoď sem statustiku, jak vás nejvíc řežou. Kokote.

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
KingMaster13

Po zápase tu bude slušnej roast

Reagovat
KingMaster13

Jinak to ses nic nenaučil? Tvrdík je politik a ti si dělají statistiky a průzkumy tak jak se jim to hodí, si udělejte taky svojí statistiku

Reagovat
dinss

Vyprcanec.

Reagovat
andrew96

Jo no, toto byl zářez no.

Reagovat
doshcz

když už dá Bohemka jednou za uherák gol tak tohle zas

Reagovat
Salfovic

Ten VAR nám byl čert dlužnej

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Jako obejmutí jasný, ale za ten srandovní pád to prostě pískat neměl.

Reagovat
Salfovic

Bohužel tohle je současný trend

Reagovat
C-M@ster

Však ještě k tomu zařval jak tur, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

tzv na Krmenčíka

Reagovat
C-M@ster

To Míša nedělá

Reagovat
KingMaster13

Tohle je jasný znamení, Bohemka nemá dávat goly

Reagovat
KingMaster13

Proč Yaya?

Reagovat
KingMaster13

dobře Yaya

Reagovat
Coutinho10

jistotka

Reagovat
KingMaster13

Já nevím ale já slyšel z kabiny, že pentle kope nejhůř z týmu tak se bojím

Reagovat
Coutinho10

zatim 2 ze 2 ok, takze neni duvod mu neverit

Reagovat
KingMaster13

No zatím ne ale taky to dává protože ho v lize nikdo nezná Až ho trochu okoukají bude to mít těžší

Reagovat
Coutinho10

ma vyhodu no

Reagovat
Greny

Ať jdou s tím videem fakt do prdele..

Reagovat
Stannis Baratheon

Jo no! Smrt spravedlnosti!

Reagovat
mistr129

Reagovat
Coutinho10

Gooooooaaaaaaaaaaaaaal Suuuuuuuuuuuuuuk

Reagovat
hrundy

Z toho nemám ani radost... tohle je hnusný

Reagovat
KingMaster13

Faul to asi byl ale hodně necitlivě písknuto. Já bych jim to nechal, naše píčovina že jsme dostali takovej gol

Reagovat
hrundy

Mě to právě tolik ani jako faul nepřišlo, jako obejmul ho, ale cejtim dotek tak si lehnu na zem... no nelíbí se mi to.

Reagovat
KingMaster13

mě taky ne, tohle bych nechal ale obejmutí tam bylo. Je ale jasný, že ustát to mohl. Měli to nechat 1:0 pro Bohemku, my bychom to otočili Takhle bude zbytečný zlo po zápase

Reagovat
hrundy

Přesně tak

Reagovat
vaala

Tomu říkám otočit zápas..

Reagovat
kecipep

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Královec mužem zápasu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
iamek

Ty vole . Jarda jede

Reagovat
kecipep

Tvl obejmutí a následný skok Masopusta

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Riviera Kid

Jako je to vtipný, ale asi správně vyřešeno, ne?

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Salfovic

Já bych takové sračky nepískal, ale dle současného trendu v pořádku.

Reagovat
Greny

Za mě ne... A pokud je toto penalta.. tak by mel po zbytek zápasu zkoumat každou standartní situaci jestli si někdo nepomáhá rukama a pískat to

Reagovat
smazaný uživatel

no dyt pri tom penaltovym zakroku URCITE nejakej Slavista tahal za dres nebo jinak si pred rozehranim toho rohu pomahal..to by melo tu penaltu vynegovat, neverim, ze to byl jen jeden jedinej "faul" pri tom rohu

Reagovat
FC Porto FC

Asi je rozdíl mezi pomáhání rukama a objímánín oběma rukama a následným pádem

Reagovat
Greny

Ne ... Faul jako faul

Reagovat
FC Porto FC

ne, každý sáhnutí neni faul

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Chramosta by nesouhlasil.

Reagovat
naheCZ

Vyřešeno samozřejmě správně. To že taková situace dřív nebo později přijde bylo jasné a očekávaná je i tahle reakce na to.

Reagovat
Coutinho10

stalo se to i v holansky lize

Reagovat
exse

Jako chápu, že je to skrze ten gól sere, ale vyřešeno správně a penalta jasná, uplně stejná jako včera.

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
mistr129

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Skleepy

Reagovat
Mirek na tenisu

Reagovat
Liquid

jo ale chyba Královce může Bohemku psychicky natolik poznamenat, že klidně to může zapříčinit jejich sestup, dají gól jasnýmu lídrovi a prohrávají

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Greny

Jako ale toť co se děje s videem tak fakt nejsou penalty... A pokud ano tak ať zkoumají každou standartní situaci .. kde vždycky někdo bude někoho držet případně objímat

Reagovat
KingMaster13

tohle se mi taky nelíbilo, za chvíli budou pentle i za uprdnutí

Reagovat
PavlíčeQ

Pokud si uprdne Slavia tak jo. Ostatní se můžou třeba i posrat a penalta nebude

Reagovat
KingMaster13

No hele vy taky nejste extra řezáni, jelikož jste furt silnější pes ale jo no

Reagovat
PavlíčeQ

Že bychom byli vyloženě řezáni, to ne, ale od doby co je video, tak snad nebyla jediná situace, kdy by video rozhodlo v náš prospěch

Reagovat
KingMaster13

Ve vašich zápasech se hlavně moc nepoužívá ani ne?

Reagovat
PavlíčeQ

No ale když už bylo, tak vždycky proti nám

Reagovat
KingMaster13

Musíte se to naučit My jsme byli první tým kterému neuznalo video gol, od té doby progres

Reagovat
Coutinho10

protoze jste v tech zapasech nebyli ten silnejsi pes az budete silnejsi pes, tak budete mit video ve vic zapasech

Reagovat
PavlíčeQ

Jebu silnějšího psa, já chci spravedlnost

Reagovat
Coutinho10

snad se to video podari dostat co nejdriv na vsechny zapasy, jestli ten Tvrdikuv zamer vyjde a shodnou se na tom i dalsi tymy

Reagovat
Coutinho10

aspon se to ti hraci odnauci...pak nas to hrozne srazi v zapasech EL napr. viz Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nasere, protože od Bohemky nádhernej gól...

Reagovat
Coutinho10

jinak hateri, komu se to nezda, tak stejna situace byla i v holandsky lize nekdy pred rokem, kdy to rozebirali na O2...pripadne pak najdu

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo snad na Feyenoordu, ne?

Reagovat
Coutinho10

j nebo Ajax...nekdo takovy

Reagovat
KingMaster13

Neřeš to, mě už to přijde i vtipný

Reagovat
smazaný uživatel

ale pochop to, ze to je proti duchu te hry. Takhle uzkostlive to pojimat, tak se zkouma kazda standardka

Reagovat
KingMaster13

souhlasím ale co zmůžeme, my fanoušci to ovlivnit nemůžeme

Reagovat
Coutinho10

souhlas, ze to je kruty pro ten tym, kterej misto vedeni celi penalte, ale je to tak pravidlove ok

Reagovat
Tigerinho

Stalo se to i v únoru v Itálii

https://www.youtube.com/watch?v=RtXXFMjdocw od 2:05

Reagovat
Coutinho10

pak kouknu

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle má VAR fungovat!

Kdyby nespadl, tak to bude jak s Genkem, kdy měla být penalta za držení Van Burena.

Reagovat
Orlandiiik

13. penalta pro Slavii ?

Reagovat
Losinho

Myslel jsem, že hrajeme až v 5

Co se tam dělo? Všechno jasný nebo tvrdíkovina?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle dnešního trendu jasná penalta, ale já bych to prostě nepískal. Na druhou stranu aspoň si na to ti hráči budou dávat pozor, protože v Evropě se tohle prostě píská.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Losinho

Dík takže hádám něco jako Škoda proti Teplicím

A Bohemky gól byl OK?

Reagovat
smazaný uživatel

Neco jako vcera Liberec

Reagovat
Losinho

Tak ta byla jasná..

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš jasná..v Bohemce maj na čůrákoviny proti "S" patent

Reagovat
smazaný uživatel

Hm...................................

Ještěže to video máme. Jinak by došlo k dalšímu cílenému poškození naší SLAVIE korupčnickou klikou Berbra a Chovance s komisí rozhodčích. Není divu, že Berbr horuje proti videu...........

Pan TVRDÍK ví co dělá, když video podporuje. Dnes by rozhodčí možná obrali SLAVII o body!!!

Tomáš SOUČEK - nejlepší hráč ligy - proměnil penaltu jako mazák.

P.S. SLAVIA do toho + ANO videu ve fotbale!!!

Reagovat
Stannis Baratheon

Tady je zase ubrečenců. Kdyby nedala Bohemka gol, tak nikdo ani necekne. Penalt byla jasná, tak se pískl, a logicky co následovalo tedy nemohlo platit.

Reagovat
KingMaster13

Už jen čekám až přijde Dolar a Fromik..... to bude sranda

Reagovat
lichna.

Být tu dolar, tak je tu o 35 příspěvků více. A to jen od momentu kdy by rozhodčí ukazoval na sluchátko po moment kdy ukázal na penaltu.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
FC Porto FC

Penalta jasná, tohle objímání obouma rukama když se hráč nemůže hýbat je jasný

Reagovat
Greny

Jako ale proč teda nezkoumaji každou standartku kde se rukama hraje pořád a bude to vždycky utocny faul nebo penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

všechny držení nejsou na penaltu. Ale objímání dvouma rukama je

Reagovat
mistr129

sudímu za koule ale Bohemky je mi líto, tohle si nezasloužili, naopak vzadu dost hoříme

Reagovat
KingMaster13

Nehoříme, Bohemka zahrála fantasticky 1 brejk

Reagovat
mistr129

Už tam byli víckrát nějaký náznaky, ztracený balóny ve středu hřiště a následně vzadu byli jen stopeři.

Reagovat
KingMaster13

to ano ale do nebezpečných situací se Bohemka moc nedostávala. A ten brejk nebyla až taková chyba, jen Stochovi bych vytknul, že neměl sáňkovat

Reagovat
mistr129

Konkrétní chyba ne, ale bráníme v docela málo lidech

Reagovat
KingMaster13

jako hrajeme dost vysoko

Reagovat
Hokaido

Nejvíc mě sere, že být to proti Slavii nebo nám, tak prostě soupeř penaltu kopat nebude. To je pak celej VAR k hovnu.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mistr129

Tak zrovna Liberec včera kopal pětku za podobnou situaci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

silnější pes

VAR spíš zvětší propast mezi určitýma týmama

Reagovat
Salfovic

To už bylo jasné po MS.

Reagovat
Liquid

však o tom tu mluvil rovnou před tím než se to zavádělo nejrespektovanější diskutér

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bex5

Ty woe, my to vcera sice ubranili ... ale tohle??? To je proste vysmech

Reagovat
KingMaster13

co ti na to mohu říct kámo..... ...... taky z toho nejsem odvařenej. Zasloužili jsme si prohrávat.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Bex5

No, uz trochu chladnu. Nas vzajemnej zapas byl odpiskanej dobre. Ale kdyby nekdo chtel, nasel by tam zakroky na 7 penalt. A klidne pred golovou akci.

Reagovat
KingMaster13

Jako už řeší fakt prkotiny

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, v každym zápase je opravdových držení několik, v některých třeba i deset. Krch ho objal a ten Slávista se natlačil seknul sebou bez cizího přičinění.

Reagovat
Losinho

"Krch ho objal"

"bez cizího přičinění"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bex5

Je to oxymoron ... nicmene kdybych chtel, takovejch objimacek si najdu u kazdyho rohu 3 a u kazdy standardky 2.

Jo, letos hrajeme docela tuzku (zapas proti vam nebo LM byly vyjimky), ale tahle komedie je o krok nejdementnejsi, jakou u nas rozhodci predvadeji za rekneme 10 let. A to nepopiram, ze Viktorka mela a stale jeste ma urcitou tlacenku, nikdy jsem to nepodporoval. Tohle ale ne

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Komix

Reagovat
KingMaster13

brečím za to, že kopeme penaltu svět se v prdel obrací

Reagovat
FCSL

Dost nechutný pro Bohemku, ale fér no, penalta byla. Nejhorší na tom je, že to video je jenom někde, takže tady to je sice podle pravidel, ale v jiných zápasech spousta chyb, který ovlivnujou ligu. Kdyby bylo video všude, tak OK

Reagovat
Salfovic

Klidně se vsadím, že takové zàkroky najdeš i v tomhle utkání na opačné straně.

Reagovat
Spalovač šancí

A tak proti Slavii se taky kopou penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, v každym zápase jsou, ale v nich není vůle to písknout a o tom to je.

Reagovat
Losinho

Fryšták hezky

Reagovat
Coutinho10

Stoch

Reagovat
STR

Škoda mohl mít ten zápas úplně jiný náboj...

Reagovat
Blasphemer

Tak co nám asi dnes k videu řekne kapitán a myslitel Milan Škoda?

Reagovat
KingMaster13

Že je video super

Reagovat
Losinho

Poslouchej kapitána, k*ndo

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Stannis Baratheon

Mě vážně překvapuje, kolik zdejších "expertů" zvedne ze židle řádně dodržování pravidel rozhodčím.

Reagovat
Greny

Ale jo pokud je to penalta tak doufám že nařídí dalších 5-7

Reagovat
Harakan

Tak nějak.

Reagovat
Stannis Baratheon

Jako já nevím, koukáš se na fotbal poprvé? Taky nesouhlasím s tím, aby se každý kontakt ve vápně pískal jako faul, ale trend je takový že držení se píská, a když ho objímá oběma rukama a ještě ho shodí (samozřejmě tomu pádu Masopust pomohl, ale Krch ho shodit chtěl, to vidět šlo) tak není o čem a je to penalta.

Reagovat
Greny

Ale takových objímání během zápasu najdeš klidně pet

Reagovat
Stannis Baratheon

Já jsem sadista a chodím topit koťátka, ale ve městě to dělá ještě 5 lidí, takže mě nesuďte.

Reagovat
smazaný uživatel

=5 penalt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Skleepy

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Bořil je tak neuvěřitelně braindead hráč

Reagovat
Losinho

Mám míč - běžím. Vidím lajnu - zastavuju. Vidím protihráče - vémolice

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Líp bych to nenapsal.

Reagovat
meno

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Liquid

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hm.............................

To je breku, to je breku...............

Je vtipné co zde berbrovci a sparťané po včerejších upachtěných výhrách předvádějí. Asi se už těšili, jak rozhodčí naši SLAVII poškodí a video bylo proti. Chachacha.

P.S. SLAVIA do toho!!!

Reagovat
dinss

Aaa...další z těch nově registrovaných pičusů.

Reagovat
Bex5

Tenhle to tu ozivi

Reagovat
smazaný uživatel

Jste zdráv??? Proč mě urážíte pane DINSS alias NIKDO???

jSTE VŮBEC PŘI SMYSLECH???

Reagovat
dinss

Ty musíš být slusnej smažák.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Vaše nenávist a zloba, Vás pane NIKDO již brzy zcela pohltí..................

Reagovat
dinss

Jop, zcela určitě musíš na něčem jet.

Reagovat
Losinho

Škoda, chtělo by to druhej do poločasu

Reagovat
monty25

Elvisovi na Žižkově dneska ten hattrick těsně utekl, ale Kuba Hora by ho mohl dát...

Reagovat
Coutinho10

Miška

Reagovat
Salfovic

Netvrdilo se pořád, że VAR může změnit verdikt, jen když je přerušena hra ?

Reagovat
KingMaster13

A po golu není přerušená hra?

Reagovat
hrundy

Ne

Reagovat
mistr129

Tvrdilo a taky že byla přerušená hra

Reagovat
Salfovic

Ale ne po té situaci řešené VARem.

Reagovat
Losinho

Škoďák

Reagovat
Coutinho10

cirkus Eden ? ...tady mate odpoved

Reagovat
KingMaster13

To mají za to jak vypískali Milana

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
meno

2 góly To je blbý

Reagovat
FCSL

Cuf má lepší levou než Bořil pravou

Reagovat
mistr129

Reagovat
mistr129

Krch dneska zásluha na dvou brankách

Reagovat
smazaný uživatel

Hm................................

Naše SLAVIA narozdíl od Plzně a Sparty nebrání vedení 1:0. ŠKODA vstřelil druhý gól - PARÁDA!!!

Reagovat
Losinho

https://tinyurl.com/y4gssopk

A teď to bude teprve boj..

Reagovat
smazaný uživatel

Milan Škoda!

Reagovat
KingMaster13

Za mě obrovská škoda toho videa, i kdyby jim ten gol uznali, tak ta Bohemka je tak hrozná, že bychom to i tak otočili. Až na 1 brejk nic nepředvedli, brání taky hrozně. To vůbec není Bohemka z podzimu ta nám zavařila daleko víc

Reagovat
Komix

Mně někdy přijde, že se tady snažíš akorát každýmu zavděčit. Obejmul ho, jasná pecka. To, co se stalo pak, je sice smutný, ale pro tu situaci irelevantní.

Reagovat
KingMaster13

TO zase ne, snažím se na to dívat objektivně a jako objal ho ale furt je to jedna z těch penalt, kde prostě bych fakt váhal zda to písknout a za to jak jsme bránili ten brejk Bohemky jsme si ten gol zasloužili dostat. Zase ale Bohemka hraje tak mizerně, že i kdybychom prohrávali tak věřím, že to v pohodě otočíme

Reagovat
Bex5

Ona ta hranice mezi nepsat sracky a snazit se vsem zavdecit je dost tenka ... prispivajicich cocotu tu vidim kolem sebe dost. KM z toho aspon vybocuje.

Reagovat
KingMaster13

Tak ono když na to člověk kouká objektivně tak je hned vlezdoprdelka Raději to než být kokot

Reagovat
Bex5

Reagovat
Kuchta

Reagovat
Losinho

Nám sedí víc tenhle styl Bohemky, než když to řezali ještě za Sňozíka.. na podzim jsme byli myšlenkama jinde, nedařilo se snad nic, a stejně výhra, to by se dřív nestalo ani omylem

Reagovat
KingMaster13

Ale přeci jen na podzim bránila daleko lépe a i víc běhala. Dnes se tam dostáváme celkem snadno mi přijde a směrem dopředu skoro neexistují. Všechny šance jsme jim naservírovali my sami až na ten brejk.

Reagovat
Losinho

Jj, ale bylo to z většiny naším výkonem řekl bych

Reagovat
KingMaster13

Je pravda, že tenkrát jsme měli hrozně zraněných a tým byl hrozně unavenej, bylo to vidět, i tak ale kladli větší odpor Je vidět, že sebevědomí mají na bodu mrazu

Reagovat
Greny

Přesně tak i tak by jste jim naložili... A to by mi to nemělo vadit když vás hrají v hcp

Reagovat
Coutinho10

no ja se tech jejich brejku celkem bal, takze bych urcite nemenil

Reagovat
mistr129

Reagovat
Spalovač šancí

Csaplarovina

Reagovat
mistr129

Penalta jasná, pozoruhodný je, že včera, když se za to samý kopala penalta proti druhýmu "S", se tu žádný shitstorm nerozjel.

Do gólu bych řekl vyrovnaný zápas, pak se Bohemka sesypala, tohle už snad nejde ztratit.

Reagovat
KingMaster13

Tak jde o to, že Bohemka dala gol, takže to naše hatery nasralo 2x tolik a penalta to byla ještě taková na pomezí Dala se písknout i nemusela, to je pak jasný, že to ty lidi bude srát víc

Reagovat
mistr129

Mě nejvíce fascinuje, jak si všichni vyhledávají sebemenší dotek ve vápně, aby na tom mohli prezentovat, že tyhle penalty nemají být A pak taky tradičně diskuze o tom, jestli spadnul sám nebo kvůli tomu zákroku.

Jako stoprocentní ne, ale spíš byla než nebyla.

Reagovat
KingMaster13

Ono jde i o to, že těch penalt jsme už kopali i hrozně moc, což prostě lidi sere samo o sobě

Reagovat
mistr129

Taky jich ale bylo docela dost i proti nám tuším

Reagovat
KingMaster13

No já si teď vybavuju jen Spartu ale mám krátkou paměť

Reagovat
mistr129

Slovácko, Dukla, Sparta, Opava, Boleslav

Reagovat
KingMaster13

A jo ježiš já mám fakt na houby paměť. Třeba na Duklu nebo Slovácko jsem úplně zapomněl

Reagovat
mistr129

Já už nedávno hledal na Livesportu, Boeslav, Spartu a Opavu jsem si pamatoval, tamty ne

Reagovat
Losinho

Takže 13:6 momentálně?

Reagovat
mistr129

13:5, jestli jsem nějakou nepřehlédl

Reagovat
KingMaster13

Takže plus 7 Uděláme statistiku všech týmů ať máme další srovnání

Reagovat
mistr129

Spíš by to chtělo poměr, než absolutní čísla. Kouknu na to a zítra to kdyžtak hodím do shrnutí

Reagovat
KingMaster13

Však ano, poměr nebo i statistiku +/-

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Napište někdo Tvrdíkovi námět na další statistiku, když to má tak rád Já nemám twitter

Reagovat
Fakt

Plzeň +1

Sparta +5

Reagovat
KingMaster13

Je pravda, že jsme vám v Edenu trochu to skore poničili

Reagovat
Greny

Taky bych se ozval ... Bohužel jsem už v ten moment byl na šrot na oslavě a nepamatuji si od půl 6 skoro nic

Reagovat
mistr129

Já nenarážel na nikoho konkrétního, ale ty zápasy měli podobnou sledovanost a jestli se vůbec někdo ozval, tak minimum lidí

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím

Reagovat
dinss

Hmmm, zajímavý je, ze se po podobném zákroku nepiskala pecka pro nás při zápase se sešívkama.

Reagovat
Steve Stifler

Výborně. S takovou vymizí z fotbalu rohy, poněvadž se rovnou může kopat penalta. Bude víc gólů

Reagovat
Skleepy

Anebo si obránci zvyknou a začnou bránit dle pravidel.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka zkušeně na Csaplára (a Královec v tom jede s nimi), v 2. poločase 3:2 v suchým

Reagovat
smazaný uživatel

Pozapasovej rozhovor s Haskem si nenecham ujit..A mohl by jit do tiky taka. ted sem se na to dival znova, pravidlove je to v poradku, ale jestli to ma byt nejakej pokrok, tak ano, je to pokrok, treba to vymyti to posrany tahani za dres...Na MS ten pomer pisknutych penalt ve skupine a pak v play off jasne nazanacoval ( a ta hra taky pak vypadala uplne jinak), ze si obranci davaji vetsi pozor a ve vyrazovackach se pak piskala snad uz jen jedna pecka vs snad 30 po skupinach...Jenze to prinasi novy problemy, nikdo nevi jak kdo to vyvolava, jak uzkostlive podle videa posuzovat, protoze i malybrnknuti stehnem o soupere se da uz vykladat jako faul...To bude beh na dlouhou trat

Reagovat
Banikovec7

Penalta ok, ale už aby to Jarda zařídil na všechny zápasy, protože mi to takhle přijde docela nefér, navíc když je to pořád na zápasech těch stejných týmů.

Reagovat
Komix

to jo. Snad to už příští rok bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mirek na tenisu

Penalta OK? Oko z Kašparovy krávy?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte někdo odkaz na tu Slavii?

Reagovat
Losinho

https://tinyurl.com/y3swb3hj

Za mě lepší než Tipáč

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
doshcz

úplně vidím Součka jak dává za pár týdnů penaltu ve Wembley

Reagovat
Mirek na tenisu

Tak to byla prasárna od Královce! Zrušit nádherný gól jednomu mužstvu a podle videa nařídit penaltu za velmi diskutabilní zákrok, který navíc faulovaný hráč evidentně přifilmoval....tak to je přímo atentát na smysl fotbalu a etiku hry. Nakopat by zasloužil ale také Zelinka, který Královce k takovému rozhodnutí nabonzoval.

Reagovat
Skleepy

Reagovat
Mirek na tenisu

Tak ještě něčím veselým přispěj, než vám v Bohnicích odpojí internet.

Reagovat
Stannis Baratheon

Jasně, řádné dodržování pravidel je atentát na etiku

Reagovat
Mirek na tenisu

Vítej, pravidlový experte!

Reagovat
lichna.
Reagovat
20DollarsInMyPocket

Dobře Tvrdík potrollil

Reagovat
mistr129

včera tam měl taky dobrou odpověď na něco

Reagovat
Losinho

Lepší než bych čekal

Reagovat
Coutinho10

ze na ty dementy vubec reaguje...

Reagovat
KingMaster13

Na fb stránky Slávie už prakticky nelezu a twitter raději ani nemám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Jako tohle se mu musí nechat

Reagovat
Han střelil první

Jak kdyby se to nutně muselo týkat té penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty rohy…

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hušbauer ty vole. To je tak všechno neuvěřitelně pomalý.

Reagovat
Coutinho10

mozna jim davame az zbytecne moc prostoru

Reagovat
KingMaster13

mě přijde, že se šetří na Sevillu

Reagovat
Coutinho10

j trochu jo, ale aby nedali nejakou haluz a pak nervy

Reagovat
KingMaster13

Jako stát se to může.

Reagovat
Coutinho10

mohli bysme taky udelat nejaky stridani a ozivit to

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
lichna.

Spíše na nás..

Reagovat
KingMaster13

na vás budeme utahaný jak koťata z tý Sevilly

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ze včerejšího zápasu PlZ-JAB, kdy jsme se do vápna Jablek dostalí velice zřídka:

https://ibb.co/xSF928x

https://ibb.co/12rgjmw

https://ibb.co/WzSJd7Q

https://ibb.co/VJBr2Yt

https://ibb.co/n8v4F7m

Asi je to o vůli něco takovýho písknut, zjaímavý je, že Plzni, který pomáhají rozhodčí něco takovýho nepísknou a Slavii, která jde proti Berbrovbi jo. To přece nedává smysl...

PS: Ano, v každym mzápase je několik takových zákroků a v 99,9 % se nepískají

Reagovat
Salfovic

Zůstal bych u tohoto zápasu a detailně rozebral bránění slávistů ve vlastním vápně, to by bylo penaltiček

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, to je jádro. Na jedný straně se to pískne a na druhý ne.

Reagovat
Kuchta

Tak prosím, najdi mi jednu jedinou srovnatelnou situaci v dnešním zápase ve vápně Slavie Čekám...

Reagovat
mistr129

Tvrdim podplatil video a režisér ty záběry předělává

Reagovat
Losinho

Reagovat
Stannis Baratheon

Jasně, objetí oběma rukama zezadu a snaha hráče shodit (ano, pádu Masopust pomohl) není penalta odkdy?

Jo, ty fandíš Plzni, už mlčím.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako penalta jo, ale zase to nemusíš přibarvovat. Krch se ho rozhodně nesnažil shodit, jen měl na něm ruce. Vždyť ten pád byl úplně komickej.

Reagovat
Salfovic

Na tom jednom obrázku někdo z Jbc podobně objímá Bogela, proč se nepískala penalta ???

Reagovat
Harakan

Reagovat
smazaný uživatel

Mas tady 4 normalni souboje ve vapne, 1 trosicku podezrejsi. Nic jako dnes. Stejne tak tam muzes dat Hubnikuv uder do hlavy Dolezala.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě optikou Slávisty.

Reagovat
smazaný uživatel

U tebe zas optikou Plzeňáka

Reagovat
smazaný uživatel

Já dal jasný argmenty s fotkama, kde je hráč držen víc jak dneska a bez penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

víc jak dneska? Dneska ho držel oběma rukama v medvědím obětí

Reagovat
smazaný uživatel

A pak ses probudil s rukou v nočníku co...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, pak jsem dokoukal zapas a oslavil vitezstvi

Reagovat
Coutinho10

ouuuu Škodak malem na Xabiho Alonsa

Reagovat
Neon

Řekl něco španělsky?

Reagovat
dinss

Dyť ten nemluví ani česky.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hušby stačí ho zjebat a už dává gólasa.

Reagovat
Losinho

Hušbauer

Reagovat
Coutinho10

wohohohouuu Hušbyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Hušbauer…takovej náš Dočkal

Reagovat
KingMaster13

A to máte podruhý za Milana

Reagovat
Kepy_FCB

Frenštát jen čuměl

Reagovat
doshcz

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Bože jak mi ten Bořil pije krev. Ještě s tím jeho dementním výrazem.

Reagovat
mistr129

po odchodu Sýkory nejmíň sympatický hráč v kádru

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Losinho

Třeba se na fotbal vysere a půjde kandidovat za List JS

Reagovat
mistr129

Hlavně aby nepřišel JS za ním a nebyli jsme SK Slavia Jaromíra Soukupa

Reagovat
Frank Lampard 8

Na to snad nemá prachy.

Reagovat
Mirek na tenisu

Búřil? S tím svým buldočím zjevem spíše k Pirátům...

Reagovat
smazaný uživatel

Byl u Soukupa v jednom programu

Reagovat
Banikovec7

V zápase Teplice - Opava jen za druhý poločas snad 4 sporné okamžiky na penaltu, být tam video, tak je výsledek nejspíš úplně jiný.

Reagovat
monty25

Ginzel kompenzuje, jak nás řezal na Dukle...

Reagovat
dinss

Jenže ani jednomu z týmu nesedí v představenstvu ublíženec z Twitteru.

Reagovat
dinss

Bohemka fakt bídná, když jí dá gól Škoda i Husbauer..

Reagovat
Bex5

E-pojisteni liga skoncila loni?

Reagovat
smazaný uživatel

Předloni.

Reagovat
Bex5

Dik. Asi jsem si tu zkratku spatne prelozil.

Reagovat
Losinho

Dobrý, hezky v lážo plážo tempu. Teď na Sevillu

Reagovat
smazaný uživatel

Presink

Reagovat
KingMaster13

Paráda, už máme skoro stejně bodů jako jsme loni měli za 30 kol Jinak venku nás čeká: Dukla, Příbram a Zlín takže tam už to bude v pohodě Za to doma nás čekají docela masakry ještě: Baník, Sparta, Olomouc a Liberec. Takže pokud urveme ty domácí zápasy společně tak věřím, že to zvládneme

Reagovat
djiros

Jo Baník je teď úplný masakr

Reagovat
KingMaster13

na silný umí, oni totiž boří hru takže se jim hraje blbě na slabší týmy Věřím ale že v jejich současný formě prostě bychom měli vyhrát

Reagovat
djiros

S tím co předvedli se Zlínem a navíc bez vykartovaneho Hrubého, který jediný umí v celém mansaftu přihrát, bych byl klidný

Reagovat
KingMaster13

furt ubránit 0:0 mohou, goly se jim dávají blbě

Reagovat
lichna.

Bylo by pro mě velké překvapení, kdybyste nás nerozsekali. Je možné, že to zkusíme úplně zatahnout a věřit v brejky. Nebo se necháme vyloučit a pak bychom mohli vyhrát.

Reagovat
KingMaster13

Já právě se bojím toho, že se zatáhnete a uhrajete si to na 0:0, my jsme hrozně jalový když je proti nám někdo zatáhlej a hraje na 120%

Reagovat
monty25

Měl jsem teda hodně nahnáno, ale nakonec 3 body

Reagovat
KingMaster13

Hašek is on fire

Reagovat
smazaný uživatel

Hašku ty vole, kdyby to bylo obráceně, tak to video vynášíš do nebes. Trošku objektivity

Reagovat
Liquid

až na to, že tvrdil, že VAR byl použit mimo pravidla s ním jinak naprosto souhlasím

Reagovat
Mirek na tenisu

Hašek ale řekl, že přesně nezná pravidla VAR (někdy mi připadá že v tom plavou i rozhodčí). Já s nim souhlasím že Královec se Zelinkou zasáhli necitlivě do děje zápasu. Když už Královec zkoumal video a věděl, že předtím uznal regulérní gól, měl písknout pentli na druhé straně jenom za JASNÝ 1000% faul a ne držení a přifilmovaný pád hráče který neměl míč ani v dosahu. Nejsem fanda Bohemky ale fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to sakra 1000% faul. Buď faul je, nebo není. Teď byl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

Zacal bych tim, ze jako trener a clovek, kterej se fotbalem zivi a vyjadruje se k tematu, by si ty pravidla mohl treba trochu nastudovat, placani nekoho, kdo si o tom zjistil hovno je dost o nicem.

Reagovat
Banikovec7

Neskutečný zápas Teplice - Opava klidně mohlo skončit tak 7:7, ale jak říkám, s videem by asi byl výsledek úplně jiný, plus na konci červená pro Kuchtu.

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Hašek

Reagovat
smazaný uživatel

Vaníček a Král výborný, strašně se těším na U21.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Komix

Reagovat
Coutinho10

to bude válec

Reagovat
lichna.

Jak tam vypadá potenciálně nejsilnější sestava?

Reagovat
smazaný uživatel

Ideálně asi tak:

Trmal

Holík, Plechatý, Král, Granečný

Sadílek, Hellebrand

Hložek, Matoušek, Graiciar

Růsek

Ale vzhledem k tomu, že se někteří ti hráči aktuálně tolik neprosazují, čekám teď něco takového:

Trmal

Holík, Plechatý, Chaluš, Granečný

Sadílek, Král

Hložek, Matoušek, Vaníček

Drchal

Otázka je i to, jestli bude mít Krejčí odvahu vzít Hložka, nebo raděj nasadí Janoška, Buchu či Žitného, což jsou taky super fotbalisté, ale dá se očekávat, že je mnohem mladší Hložek rychle přeroste.

V každém případě to vypadá hodně nadějně. Takovou kvalitu půl roku pred začátkem kvalifikace nepamatuju.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele