FORTUNA:LIGA - preview 21. kola

26.02.2021, 09:06, aktualizováno 28.02.2021, 08:21
Previews
Slavia po euforickém postupu přes Leicester v Evropské lize vyrazí v nejvyšší domácí soutěži na Slovácko. To vyhrálo poslední tři ligové zápasy a může se přiblížit druhé Spartě, jejíž zápas byl odložen kvůli koronaviru v týmu. Další pokus Mladé Boleslavi konečně vyhrát a začít stoupat z nebezpečných pozic se bude snažit překazit Karviná. Olomouc hostí na domácí půdě Zlín.
FK Mladá Boleslav - MFK Karviná  (neděle 14:00)
Ani v dohrávce proti Zlínu neukončili fotbalisté Mladé Boleslavi dlouhé čekání na tříbodový zisk. Utrápeným Středočechům tedy nezbývá nic jiného než doufat, že proti Karviné se jim víc zadaří.

Postavení Boleslavi už nelze brát na lehkou váhu. Druhá polovina soutěže je v plném proudu a Středočeši se pořád nemohou vyhrabat ze spodních pater tabulky. Po porážce ve Zlíně čeká mužstvo trenéra Karla Jarolíma na vítězství již déle než tři měsíce.

Přesto Středočeši nadále věří, že příští zápas ukončí jejich prokletí. "Natahování série bez výhry je frustrující, slušnými slovy se to nedá popsat. Samozřejmě do každého utkání jdeme s úsilím černou sérii ukončit vítězstvím. Nejinak tomu bude i doma proti Karviné. Od některých hráčů očekávám víc," prohlásil Jarolím.

Karviná si naopak letos od záchranářských bojů zřejmě uleví. S 25 body na kontě se Slezané drží poblíž poloviny tabulky a náskok na sestupové pásmo mají pořád slušný. Přesto by družina kouče Juraje Jarábka v Boleslavi po třech letech zase ráda naplno bodovala.

Poslední dva vzájemné duely však skončily remízou. "Zápasy s Mladou Boleslaví jsou vždy vyrovnané a to se nakonec odráží i na výsledcích. Očekávám opět vyrovnaný zápas, ale mohli bychom už konečný výsledek překlopit na naši stranu," uvedl Jarábkův asistent Marek Bielan.

Do sestavy Středočechů by se po vypršení disciplinárního trestu měl vrátit záložník Marek Matějovský, na marodce Boleslavi ale nadále zůstávají brankář Petr Mikulec, obránce Aleksej Tatajev, středopolaři Milan Jirásek s Michaelem Hönigem a útočníci Jiří Klíma s Martinem Graiciarem. Nejistý je navíc start pravého beka Radima Řezníka. Karviné by měli scházet pouze záložníci Kristi Qose s Vlasijem Sinjavskijem.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Douděra, Šimek, Křapka, Preisler - Dancák, Takács - Ladra, Matějovský, Zmrhal - Škoda
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bolek - Jursa, Santos, Šindelář, Mazáň - Tavares, Herc, Ostrák, Smrž, Bartošák - Papadopulos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.93 - 3.57 - 4.14
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sigma Olomouc - Fastav Zlín  (neděle 14:00)
Po veselí proti Brnu přivítá Olomouc dalšího moravského protivníka. Na Hanou totiž dorazí Zlín, který se ve svém posledním představení rovněž radoval z výhry. Obě mužstva by ráda bodovala i v neděli.

Byly to nervy, ale přece jen Hanáci dosáhli v posledním kole na vítězství. Brněnskou Zbrojovku porazili brankou až z posledních minut utkání, kterou navíc musel posvětit videorozhodčí. Sigma se tak dál drží ve vyrovnaném středu tabulky a sní o šancích na postup do evropských pohárů.

K udržení nadějí by ale Olomouc potřebovala naplno bodovat častěji. "Do dneška jsme prohráli jen čtyři zápasy, sráží nás ale remízy, kterých jsme nasbírali hodně. V závěrech utkání jsme ztratili body a ty nám teď chybí. Výhra nad Brnem byla pro nás satisfakcí za ztracené body. Pár dobrých výsledků v řadě by nám pomohlo. Je jasné, že remízami tolik bodů nenasbíráme," uvedl kouč Hanáků Radoslav Látal.

Také Zlín má za sebou veledůležitý úspěch, neboť ve středeční dohrávce zdolal Mladou Boleslav a vítězství ochutnal poprvé od konce listopadu minulého roku. "Ševci" se tak alespoň na nějaký čas nemusí trápit záchranářskými starostmi, byť vyhráno pořád nemají.

Před létáním v oblacích ostatně varuje útočník Moravanů Tomáš Poznar. "Byla by chyba, kdybychom se uspokojili. Lehce si odpočineme, nabereme síly a pojedeme do Olomouce. Pokud navážeme na tento výkon, tak se nemusíme ničeho obávat," řekl odhodlaně vytáhlý útočník.

Ševci by měli na Andrův stadion dorazit v plné polní, zato Olomouci schází obránce Jan Štěrba, záložník Jáchym Šíp a útočníci Jakub Yunis s Dominikem Radićem. Po zranění by se naopak do základní jedenáctky Sigmy mohl vrátit David Houska.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Mandous - Látal, Hubník, Beneš, Zmrzlý - Sladký - Hála, Breite, González, Daněk - Chytil
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Fantiš, Simerský, Buchta, Procházka - Hlinka, Janetzký, Conde - Dramé, Poznar, Potočný
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.11 - 3.25 - 3.84
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Slavia Praha  (neděle 16:00)
Po slavném postupu přes Leicester v Evropské lize čeká Slavii důležité klání v domácí soutěži. Sešívaní, kteří si nadále hlídají vedení v tabulce, zavítají do Uherského Hradiště, kde je vyzve v mimořádné fazoně hrající Slovácko.

Kdy už Moravanům dojde dech? Zřejmě většina fotbalových fanoušků doufá, že hned tak ne. Slovácko si totiž brilantní jízdou vysloužilo sympatie i u nestranných pozorovatelů. Skromný celek míří za nejlepším výsledkem v historii klubu a nezdá se, že by jej v tuto chvíli mělo něco zastavit. Sebevědomá družina z Uherského Hradiště naposledy zdolala dokonce silný Jablonec a upevnila si třetí místo v tabulce.

Vzhledem k vysokému postavení neočekává levý bek Moravanů Jan Kalabiška, že by Slavia duel v Uherském Hradišti podcenila. "Je to nejlepší tým v česku a mají i formu, přeci jen postoupit přes Leicester je velká věc. Myslím si, že to trochu prostřídají, ale i tak s jejich šíří kádru to nebude nic snadného, protože tam mají kvalitu. My ale taky máme formu, tak si to rozdáme na férovku a nějak to dopadne," uvedl zkušený fotbalista.

Úspěch v Evropské lize rozjásal celou sešívanou obec. Slávisté předvedli proti anglickému soupeři mimořádně vyspělý výkon a jejich putování po Spojeném království bude pokračovat ve skotském Glasgow proti tamním Rangers. Mezitím se ale Pražané musí zkoncentrovat na tuzemskou soutěž, kterou sice nadále s pohodlným náskokem vedou, avšak především venkovní utkání jim v poslední době nedělají radost.

Naposledy sešívaní ztratili body v Teplicích, v Uherském Hradišti je přitom vyzve mnohem silnější protivník. "Každý zápas je pro nás důležitý, Leicester už pro nás v tuhle chvíli skončil. Hrajeme třetí zápas za týden. Jedeme na Slovácko, kde je to vždy těžké. Slovácko teď hraje výborně. My jsme tam naposledy prohráli zaslouženě 0:2. Uděláme vše pro to, abychom to zvládli," prohlásil trenér Slavie Jindřich Trpišovský.

Lodivod Pražanů připomněl rok starý výlet do úrodných Vněkarpatských sníženin, který se celku z Edenu nevyvedl. Výjimka však potvrzuje pravidlo, jinak to totiž Slavia na Slovácko umí. Například první vzájemné střetnutí v probíhající sezoně zvládli sešívaní hladce 3:0 ve svůj prospěch.

V neděli se Trpišovský bude muset obejít bez zraněného stopera Davida Hovorky, záložníka Petra Ševčíka a útočníka Júsufa Hilála, nejisté jsou navíc starty pravého beka Alexandra Baha, středopolařů Tomáše Holeše s Ondřejem Lingrem a forvarda Micka van Burena. Slovácku zase kvůli trestu za červenou kartu nepomůže křídelník Jan Navrátil, zdravotní trable pak limitujjí záložníka Michala Tomiče.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nemrava - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Kalabiška - Havlík, Daníček - Petržela, Sadílek, Jurečka - Kliment
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Masopust, Kúdela, Deli, Bořil - Hromada, Provod - Sima, Stanciu, Olayinka - Kuchta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.59 - 3.67 - 1.82
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SFC Opava - FK Jablonec  (sobota 14:00)
Hodně dlouho se fotbalisté Opavy načekali na vítězství, povedlo se jim to až minulý týden. O další body se poperou s Jabloncem, který naopak v posledních týdnech strádá a propadá se tabulkou.

Po velmi dlouhých více než čtyřech měsících se Slezané dočkali vítězství. Minulý víkend se jim zadařilo v Českých Budějovicích, kde ve vyrovnaném klání rozhodl v samotném závěru Březina. V součtu s předcházející bezbrankovou remízou s Příbramí tak žluto-modří už dvakrát v řadě udrželi čisté konto.

Když Jablonec 24. ledna zdolal Příbram, měl za sebou sérii devíti zápasů bez porážky, pouze s jednou remízou. Jenže poté se všechno i vinou náročnějšího losu začalo kazit. Radovi svěřenci odjeli s prázdnou z Edenu i Vítkovic, doma pak jen remizovali s Mladou Boleslaví a ve středeční dohrávce jednoznačně podlehli Slovácku.

Bezprostředně po postupu do nejvyšší soutěže se Opavanům ve vzájemných střetech dařilo a v první sezoně získali čtyři body, jenže poslední tři zápasy ovládl Jablonec. V září se mu zadařilo poměrem 4:1, po Didibově vlastenci se prosadili Hübschman, Schranz a Považanec. Mezitím vstřelil kontaktní branku Pikul.

Domácí trápí četné absence, vedle vykartovaných Helešice s Čvančarou je mimo hru desítka zraněných hráčů. Hosté přijedou bez potrestaného Jovoviće a zdravotně indisponovaných Smejkala s Kratochvílem, v ohrožení je navíc i start Pilaře a Štěpánka.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Březina, Kulhánek, Didiba - Mondek, Hellebrand, Nešický, Tiéhi, Kania - Smola, Dedič
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Holík, Martinec, Zelený, Krob - Považanec - Pleštil, Schranz, Kubista, Podaný - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.92 - 3.48 - 2.01
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bohemians Praha 1905 - Dynamo České Budějovice  (sobota 16:00)
Zatímco vstup do jara byl v podání českobudějovických fotbalistů vskutku skvostný, jeho pokračování už tak zářné není. Nyní zavítají na hřiště Bohemians, kteří se mohou přiblížit středu tabulky.

Klokani od konce ledna drželi čtyřzápasovou šňůru bez porážky, během které dokázali zdolat i Spartu. O tu ale přišli minulý týden, kdy s prázdnou odjeli ze Štruncových sadů. Na Kayambovu branku mohl z penalty odpovědět Jindřišek, jenže selhal a namísto něj přidali další branky domácích Bucha s Beauguelem. Pulkrabova trefa v závěru jen korigovala skóre.

Dynamo po zimní přestávce vlétlo do fotbalové soutěže jako uragán a třikrát v řadě zvítězilo, pak ovšem začalo klopýtat. Z posledních čtyř zápasů sice vybojovalo pět bodů, z toho ovšem byly dvě bezbrankové remízy. A právě ofenziva tým nejvíce trápí, neboť jeden gól za čtyři zápasy není nejlepší vizitkou. Toto trápení minulý týden vedlo dokonce k porážce od Opavy.

V posledních několika letech platí ve vzájemných střetech pořekadlo "můj dům, můj hrad". Ve třech ligových i jednom pohárovém zápase vždy zvítězil domácí tým o jeden gól, v listopadové dohrávce pátého kola to byli Jihočeši poměrem 2:1. Výhru jim zařídili Čolić s Meszárosem, na druhé straně kontroval Hůlka.

Vršovičtí nemohou pro zápas počítat s vykartovaným Ljovinem a zraněnými Pokorným a Valešem. Otazník visí nad startem Puškáče s Vackem, stejně jako hostujících Ledeckého s Ekpaiem.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Dostál, Krch, Hůlka, Vondra - Vaníček, Květ, Jindřišek, Hronek - Necid, Pulkrab
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Drobný - Čolič, Talověrov, Králik, Skovajsa - Čavoš, Javorek - Mészáros, Alvir, Mršič - Brandner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.05 - 3.31 - 3.96
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - FK Teplice  (sobota 16:00)
Na konci podzimu to mohlo vypadat, že se Baník zvedá a byl na dostřel evropským pohárům, vstup do jara se mu ovšem opět nepovedl a v tabulce je až hluboko v poli. Nyní jej čeká relativně snadná záležitost, utrápené o záchranu bojující Teplice.

Slezanům se z osmičky jarních utkání povedlo naplno bodovat jen ve dvou, a to proti Severočechům z Liberce a Jablonce. Zpytovat svědomí mohou zejména kvůli porážkám od bezprostředních tabulkových konkurentů. Postupně totiž nestačili na Plzeň, České Budějovice a naposledy i Pardubice, na jejichž hřišti prohráli 3:2. Po trefách Jeřábka a Čiháka snižoval Tetour, nicméně v závěru Stronati dokázal jen znovu dostat tým do kontaktu po brance Hufa.

Skláři na jaře dokonce ještě neochutnali příchuť vítězství. Ze šesti pokusů totiž získali jen dva body, když na domácí půdě remizovali s Karvinou a minulý víkend překvapivě i se Slavií, když na Oscarovu trefu zvládl odpovědět Mareš. Takto cenný skalp ovšem ztrácí svůj lesk, pokud vezmeme v potaz předchozí domácí nezdary třeba s Pardubicemi nebo debakl od Jablonce.

Co může Teplicím dodat sebedůvěru, to je nedávná bilance vzájemných střetů. Z posledních tří totiž získaly sedm bodů, v prvním utkání této sezony uspěly 2:1. Žitným nabyté vedení sice lehce ztratily kvůli Azevedovi, nicméně Fillův vlastenec jim poté přihrál tři body.

Luboš Kozel nemůže pro utkání počítat se zraněnými Budinským, Fleišmanem, Azevedem, Kuzmanovićem a Kukučkou, na straně žluto-modrých nepustí do hry Řezníčka a Droehnleho disciplinární trest, Shejbala s Knapíkem zase zranění. V ohrožení je navíc i start Heidenreicha a Vukadinoviće.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Fillo, Pokorný, Stronati, Ndefe - Buchta, Jánoš, Tetour, Kaloč, Holzer - Šašinka
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Čtvrtečka - Vondrášek, Mazuch, Gabriel, Černý - Jukl, Fortelný - Žitný, Trubač, Moulis - Mareš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.78 - 3.56 - 5.04
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Zbrojovka Brno - Viktoria Plzeň  (sobota 18:30)
Plzeňští fotbalisté by se co nejdříve potřebovali dostat na delší vítěznou vlnu, chtějí-li se v příští sezoně účastnit evropských pohárů. Přidat druhou výhru v řadě mohou v sobotu večer v Brně, které zase bojuje o záchranu.

Zbrojovka po slibném vstupu do jarní části, kdy si připsala cenné body proti tabulkovým konkurentům, už zase spíše paběrkuje. Těsné porážky si totiž odvezla z Ďolíčku a Olomouce, jediný bod vybojovala doma proti Zlínu. Poslední utkání na Hané si Jihomoravané rozhodně za rámeček nedají, neboť v utkání byli lepším celkem, přesto obrovskou hrubkou v nastaveném čase inkasovali z protiútoku a prohráli 1:0.

Viktoriáni na jaře přeci jenom působí lepším dojmem než před zimní pauzou. V šesti ligových zápasech získali jedenáct bodů, což ale pořád není nic, čím by měli zahájit stíhací jízdu třeba za třetím místem. Obzvláště vezmeme-li v potaz, že zcela zbytečně ztratili na hřištích o záchranu bojujících Příbrami a Mladé Boleslavi. Minulý víkend si spravili chuť proti Bohemians, které porazili hladce 3:1. O branky se postarali Kayamba, Bucha a Beauguel, v závěru vstřelil čestný gól Pulkrab.

"Zbrojovka bude chtít určitě bodovat, vzhledem ke svému postavení v tabulce. S každým týmem v lize je to ale těžké, ať už je v tabulce nahoře nebo dole. Každý má své zbraně, a to i Brno, viděli jsme několik jejich zápasů. Věřím, že jsme připraveni," říká asistent trenéra Marek Bakoš.

Vzájemná utkání jsou poslední dobou jednoznačně v režii Západočechů. Ti v předchozích osmi kláních pokaždé zvítězili, v pátém kole této sezony poměrem 4:1. Gólově se uvedli Čermák, Kopic, Beauguel, Hořava a na druhé straně Hladík.

Plzeňští pro utkání nemohou počítat s vykartovaným Kalvachem a zraněnými Ba Louou, Kopicem, Hejdou, Hořavou a Kovaříkem, na straně domácích se kvůli dohodě nepředstaví Pernica, zdravotní potíže do hry nepustí Berkovce, Gajiće a Kryštůfka. V ohrožení je navíc i start Fouska, Flodera a Reitera.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Šustr - Moravec, Dreksa, Šural - Štepanovský, Bariš, Sedlák, Vaněk, Záhumenský - Růsek, Hladík
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Havel, Kaša, Brabec, Limberský - Čermák, Bucha, Šulc - Kayamba, Beauguel, Falta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.50 - 4.49 - 1.46
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slovan Liberec - FK Pardubice  (pátek 18:00)
Málokdo by si asi před sezonou tipnul, že zápas mezi pohárovým účastníkem a nováčkem bude přímou bitvou o pozice. Avšak stalo se to realitou a Liberec bude hájit páté místo před dotírajícími Pardubicemi.

Slovan se aktuálně pyšní sérií pěti soutěžních klání bez porážky. V lize dokázal vyrabovat Plzeň a supět proti Zlínu, v poháru zdolal Žižkov. Mezitím přišly ještě nerozhodné výsledky s Českými Budějovicemi a Karvinou, každopádně pozitivní je pro Severočechy i to, že během této šňůry inkasovali jen dvakrát.

Rozjetí jsou i Východočeši. Ti z předchozích čtyř utkání vybojovali tři těsná vítězství, s prázdnou odjížděli pouze z pražského Edenu. A koho tedy dokázali porazit? Nejprve Příbram a Teplice, minulý týden dokonce i Baník. Proti tomu je v první půli poslal do vedení premiérovým ligovým gólem Jeřábek, po brance Čiháka snižoval Tetour. Po Hufově trefě dokázal vstřelit kontaktní gól Stronati, 3:2 už ale zůstalo konečným výsledkem.,

"Čeká nás těžký soupeř, který je zkušený, vyspělý a s ambicemi hrát poháry. Bude to dobrý zápas z obou stran, my i oni se snažíme o fotbalovost. Nemyslím si, že Liberec by nás měl nějak výrazně přehrávat, a proto by se utkání mohlo líbit," slibuje si atraktivní podívanou stoper Toml.

Pardubicím se překvapivě více zadařilo i v první vzájemném střetu. Ve svém vršovickém azylu vedli už o pauze díky přesným ranám Tomla s Pfeiferem, tříbodový zisk po pauze pečetil z penalty Hlavatý.

Domácí nemohou vinou disciplinárního trestu počítat s Koscelníkem, zdravotní trable do hry nepustí Matouška s Tijanim. V ohrožení je navíc i start Nguyena, hostům by naopak měl chybět jen Čihák.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Knobloch - Fukala, Jugas, Chaluš, Mikula - Pešek, Karafiát, Mara, Sadílek, Mosquera - Rondič
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Boháč - Prosek, Šejvl, Toml, Surzyn - Jeřábek - Cadu, Tischler, Hlavatý, Kostka - Černý
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.73 - 3.54 - 5.54
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha20164058:1252
2.Sparta Praha20142443:2444
3.1. FC Slovácko20124439:1840
4.FK Jablonec20113635:2536
5.Slovan Liberec2096528:1833
6.Viktoria Plzeň2094737:2631
7.FK Pardubice2094720:2431
8.Sigma Olomouc2079429:2330
9.Baník Ostrava2085725:2029
10.Dynamo České Budějovice2078524:2429
11.MFK Karviná2067724:3125
12.Bohemians Praha 19052065922:2623
13.Fastav Zlín20641020:2922
14.FK Teplice20531219:4118
15.Zbrojovka Brno20351216:3414
16.FK Mladá Boleslav20271122:3613
17.1. FK Příbram20261216:4012
18.SFC Opava20261213:3912
Zbývající zápasy
09.03. 18:00Sparta Praha - 1. FK Příbram

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (628)

Přidat komentář
PlackaSKS

Bohužel po Leicesteru čekám ztrátu na slovacku a i bod by byl super. Ale za ten včerejší druhej poločas to rozhodně stojí. Sevilla byl jeste lepší zážitek, ale i tak prostě super.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kepy_FCB

Baník - Teplice 4:0

Liberec - Pardubice 2:1

Opava - Peltonec 1:1

Bohemka - Budějky 2:2

Brno - Plzeň 1:3

Slovácko - Slavia 2:0 (výpomoc)

Bolka - Karviná 2:1

Olomouc - Zlín 1:0

Reagovat
kecipep

co jim dáme na oplátku za takovou výpomoc?

Reagovat
Puskas

Klíčenky.

Reagovat
Blasphemer

Milana Petrželu.

Reagovat
Kepy_FCB

Tvrdík se s Mynářem nějak dohodne, to se neboj

Reagovat
JarousFCB

Kdo ty góly dá? Taky si myslím, že to nějak ukopeme, ale čekám max 2:1

Reagovat
Kepy_FCB

Kdo? Neschopnost Kučery přeci ...

Reagovat
JarousFCB

Kučera>Kozel

Reagovat
HorajzmAmmann

Zajíc, Stronati penalta, Fillo, vlastní

Reagovat
ratusek

öd Zajíce se to bude muset odrazit z malého vápna a ještě aby na to radši ani nehrabal umyslně, nebo by to šlo ještě vedle.

Reagovat
braveheart

Tak aspoň si trefil toho Stronatiho, Zajíc mohl dát dneska 3 a těch 4:0 by to bylo.

Reagovat
HorajzmAmmann

hm...

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
HorajzmAmmann

úplně v pohodě... taky čekám 3:0 nebo 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, nevím...Já čekám spíš další trápení a to, že budeme rádi i za výhru o gól. Rád se nechám překvapit.

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
FCB1922

Reagovat
KingMaster13

Proč bychom měli pomáhat Slovácku? Pokud nás porazí tak sami vlastním přičiněním

Reagovat
Coutinho10

btw. toto kolo proti sobe...tak to na tebe musim neco vymyslet, ale moc mi to posledni kola nejde

Reagovat
braveheart

4:0.. to se bude zápas hrát 4x90 minut?

Reagovat
ondrasch77

OT: Jeřábek z Jablonce do Kazachstánu (Aktobe)...

3M, měl jsi pravdu , moc se u nás nechytl...

Reagovat
Fabregas@ole

Vyfoukl mu fleka Zelený, který je na hostování. Je to rozumné jej pouštět, nebo se počítá s Jardou, že u vás bude působit dále? (další věc je, jestli by tam i ten Kubista nezahrál lépe, než Jeřábek)

Reagovat
ondrasch77

Nevím, jak to bude se Zeleným. Má docela fazónu, tak bych se nedivil, kdyby si ho Slavie v létě stáhla, otázka zda bude chtít on (asi se mu nechce vysedávat na lávce).

Kubista je na stoperu hroznej, už ho tam zkoušeli různí trenéři a je to děs. Pro něj na stopera hovoří akorát jeho výška, jinak je to ofenzivní hráč. To už radši, ať to tam dokope Hübschmann...

Reagovat
bobis21

Pokud jsem Kopeckého správně pochopil tak zítra opět bez Azeveda i Fleišmana. Takže asi Sor v základu. Fillo odčiní podzimní zápas v Teplicích a zařídí výhru

Dnes by se naopak hodila remíza, tak snad to vyjde

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
kecipep

Miluju demagog.cz Některým se jinak pomoci nedá. Jinak Prima CNN je ostuda CNN

Reagovat
ratusek

jo demagog.cz

Reagovat
kecipep

tak přidej nějaký svůj názor

Reagovat
ratusek

s primou CNN souhlas, s demagogem ne. Stačí se mi podívat, že tam funguje Cemper

Reagovat
Kepy_FCB

už byl nejednou vyvrácen

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

já nikdy nepochopím proč lidi věří zprávám nebo zprávám o zprávách a nenajdou si radši ten originální pramen, v tomhle případě to nařízení na webu vlády/MZ, aby si přečetli jak to je doopravdy a nemuseli se spoléhat na ostatní

Reagovat
ondrasch77

Liberec - Pardubice 2:1

Opava - Jablonec 1:2

Bohemians - Budějovice 0:0

Ostrava - Teplice 1:0

Brno - Plzeň 0:2

Mladá Boleslav - Karviná 1:2

Olomouc - Zlín 1:0

Slovácko - Slavia 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Kozel ven!

Reagovat
ratusek

už at je fotbal, protože mi je z té politické reprezentace nablití

doufám, že Pardubice potrápí a možná i vyhrají

Reagovat
Kaspar

Babis zase vytahnul, ze ten clovek co mel prijit neprisel, neskutecny

Reagovat
ratusek

jsem tady napsal jen tuz jednu větičku, nechci to tady zase zasírat. jen mě sere, že budeme přivázaní na řetězu 1km dlouhém a za březen se nestane vůbec nic. A dál nepíšu. Jsem akorát nasranej a může mě nějakej policista něco říkat venku když nebudu mít venku respirátor

Reagovat
Kaspar

ok mlcim ale jestli se zacne neco dal pridavat, tak ja za to nemuzu

Reagovat
ratusek

Reagovat
iamek

"Já jsem mluvil s nim jenom po telefoně a takže jsem nevim a říkám mně to nevadilo, stejně bych musel dát do toho"

Andrej Babiš, předseda vlády, Poslanecká sněmovna - Praha 2021

Reagovat
ratusek

tvl půlkoně

Reagovat
Imos

Hezký start, dvě chyby Pardubic a hnedka dva goly, to dneska bude urvanej zápas

Reagovat
ratusek

Sadílek perfektní

Reagovat
mistr129

Reagovat
Coutinho10

Karafiat ve fante, dobrej start

Reagovat
monty25

Závidím tomu, kdo má Karafiáta a Sadílka ve Fantasy...

Reagovat
Fabregas@ole

Sice nemám Sadilka, mám Karafiáta a jako bonus mám chycenou penaltu Knoblocha

Reagovat
monty25

Jestli Knobloch udrží nulu, tak ho k těm dvěma můžu přidat. Původně jsem ho tam měl, protože byl levnej, ale nakonec jsem to sestavil tak, že mi zbyly peníze na Staňka. Tak snad toho nebudu litovat...

Reagovat
martin1

Já mám jediného Rabušice, který nemá gól ani asistenci a navíc střídal brzy

Reagovat
Imos

Zas cením Pardubky, že se trenér neposral a hnedka tři stáhnul a to jdou na 3-5-2 ne? To bude ještě hezkej fotbal Konečně

Reagovat
ratusek

chtělo by to snížit do konce poločasu a ve druhém by se děly věci. takhle to bude nuda

Reagovat
Imos

tady to máš

Reagovat
Imos

ok, tohle jsem nečekal

Reagovat
mistr129

Reagovat
ratusek

Reagovat
HorajzmAmmann

Byl tak sám, protože byl v ofsajdu. Tím se ta samota vysvětluje

Reagovat
Greny

Škoda že mi fantasy vydrží vždy prvních pár kol než zapomenu postavit tým...

Reagovat
Greny

Reagovat
Greny

Ten poločas Pardubic to je bída zmar a utrpení... Ale to se tak někdy sejde... Zbrojovce třeba v 90% zapasu

Reagovat
ratusek

achjo, mohlo to být ještě zajimavé, takhle to bude nuda

Reagovat
Greny

Nejdřív jsem si myslel že ho při té dorazce znovu faulovali... Ale asi ne

Reagovat
HorajzmAmmann

Knobloch chycená penalta

Reagovat
Imos

Čekal jsem fakt hrozný zápas a zatím moc milé překvapení

Reagovat
Imos

Sadílek Pešek

Reagovat
Kily

fuj, asi druhý nejhorší výkon sezony

Reagovat
HorajzmAmmann

Hoftych

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi někdo vysvětlit, jaktože preview kola nejlepší ligy na světě, v hrací den, chybí na titulní straně Eurofotbalu?

Reagovat
smazaný uživatel

Zastínil ho postup nejlepšího týmu nejlepší ligy na světě. Já sám jsem si kvůli tomu třeba vůbec neuvědomil, že se dneska hraje, za což se stydím.

Reagovat
Greny

Nápodobně

Reagovat
Gelu28

protože nej liga je to jen podle některých našich pablbů některých na EF...co nemají slušné chování Není za co

Reagovat
Imos

Ten Huf je taky solidně urvaný

Reagovat
Imos

Imad hattrick, pojď kluku!

Reagovat
Imos

Faško s Nečasem ty zahozený tutovky

Reagovat
Imos

Boháč dost solidní výběhy

Reagovat
Imos

Nečekaný výsledek, po posledních zápasech jsem měl celkem obavy z Pardubic, takže velká spokojenost a parádní výkon, kdy jsme to uhráli s přehledem tohle by nás mohlo trochu uklidnit Pardubice po střídání taky solidní, druhý poločas dost nahoru dolu, atraktivní, na českou ligu dost fotbalových momentů a Sáďa dva góly škoda, že nevyšel ten bůrec, šance na to byly

Reagovat
ACSeRw!n

Liberec pujde klasicky do EL. Tohle byl pro ne hodne dulezitej zapas.

Reagovat
ratusek

Dneska všechny zápasy velmi zajimavé

Opava by mohla využít slabší formy Jablonce, Brno by mohlo vyhrát a my snad porazíme zoufalce z Teplic. Jeslti ne, tak doufám, že ještě dnes Kozel rezignuje

Reagovat
fcb+mufc

Jestli to fakt dneska zamrdáme tak at už fakt Kozel táhne do piče.!Může ho zaměstnat Vízek v Kozlovně.Vydávat žrádlo přes okno svede.Duklák k duklákovi,Kozel do Kozlovny.

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
braveheart

Spíš se dnes bojím, že si Jablonec namaže Opavu na chleba. Ale bod by byl fajn.

Reagovat
Cumel

Tři body by dneska fakt byly potřeba, ale nějak už chybí víra po posledních zápasech

Reagovat
soukup

akorát proti Plzni to je bez Pernici a ten bude v obraně dost chybět

Reagovat
ratusek

ajo sakra. tak to bude masakr

Reagovat
soukup

ale věřím, že třeba někdo zavře oči, kopne bodlem a dá životní gól nebo se povede standardka a ukopeme to třeba na 1:1

Reagovat
ratusek

hlavně, aby zase nebyl VAR, ten vám není nakloněn

Reagovat
Cumel

Aby si to spíš neschovávali ti kouzelníci z VARu na zápas v Příbrami a pak máme doma Teplice. Tam teprve nám budou moct pustit žilou hodně bolavě

Reagovat
soukup

já se záchranou nepočítám, to si pohlídají, takže naopak chci, aby to bylo maximálně okaté a byl z toho skandál

Reagovat
Cumel

Skandál?? Tak to v boji o záchranu nečekej, viz. Jihlava - Karviná, Flinta - Příbram. Boj o život nikoho nezajímá Kdyby ale dvakrát výrazně VAR ublížil Slavii (aniž bych jí to přál) a promluvil do boje o titul, to by byla jinačí kauza

Reagovat
ratusek

Reagovat
mistr129

VAR dvakrát v posledních dvou venkovních zápasech ublížil Slavii a skandál z toho nebyl

Reagovat
Cumel

Dobře, nevyjádřil jsem se přesně. Myslel jsem to tak, źe kdyby měl VAR nařídit nesmyslnou penaltu v tom posledním zápase v Teplicích, která by vás obrala i o ten bod, byl by to daleko větší humbuk, než když Zbrojovce odvolali gól proti Zlínu, aniž by řešili předchozí faul ve vápně na Pachlopníka.

Reagovat
mistr129

To souhlasím, i když zase platí to, že v případě Zbrojovky by z toho bylo větší haló než v případě třeba Pardubic nebo Boleslavi. Zkrátka čím větší fanouškovská základna, tím větší budou mít ty výroky sudích ohlas. Stejně tak se více řeší, když sudí Slavii nebo Spartě pomůže, než kdyby to bylo ve prospěch Karviné.

A zároveň v případě Brna je taky ten faktor, že video sice často zasáhlo, nicméně ve většině případů jako naposledy v Olomouci to bylo oprávněné.

Reagovat
ratusek

tak to právěže ve většině vůbec. Stačí se podívat na ten isport nebo kde to bylo, jak tam ty zákroky rozebírá ten týpek

Reagovat
mistr129

Soudím co jsem postřehl, mně třeba nepřišel ani ten faul proti Zlínu jako zářez, ale měla se předtím kopat penalta no..

Reagovat
Cumel

Olomouc za sebe neřeším, chyba obrany a gól, bohužel, Sigma dala. Jestli tam Gonzalez nějak ovlivnil hru je sporný, do toho se úplně nechci pouštět. Spíš ten Zlín mi leží v žaludku a trochu i nepísknutý faul ve vápně na Filu proti Liberci. Zápas mohl být jiný, ale taky nemusel. Prostě ten kabaret proti Zlínu byl vyloženě zářez

Reagovat
Cumel

A máš pravdu v té síle fanouškovké základny, aspoň se o tom mluví, i když se to nijak neřeší.

Když jsem ale psal o větším humbuku v případě nějakýho okatýho poškození Slavie nebo i Sparty v boji o titul, myslel jsem tím i to, že vám někteří novináři fandí a chtěli by poškození řešit, poukazovali by na to. To platí i o Tvrdílovu twitteru, nenechal by to jen tak.

Bartoněk sice už předtím odmítl VAR platit, ale to je vše. Ticho po pěšině

Reagovat
soukup

však Olomouc nikdo neřeší. Nestěžoval si klub, hráči ani tady to v diskuzích nikdo nehrotil

Reagovat
Kepy_FCB

Jo jasně teď když se rozkládá stat po stamilardách a nic, určitě bude někdo řešit korupci ve sportu

Reagovat
Cumel

Sorry, nedošlo mi, že sportovní novináři mimo sesmolení článku do ranního Sportu běžně řeší dojebané výběrové řízení nebo podezřele získanou soutěž na dodávku testů. Určitě jim v tom pomáhají i lidi z FAČR a LFA. Moje chyba.

Reagovat
Kepy_FCB

vubec nechapes

Reagovat
Cumel

Myslím, že ty spíš nutně potřebuješ jakoukoli debatu otočit na politiku, nic víc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

OT. Jstte tu někdo OSVČ? Podával jste daňové přiznání někdy osobně na podatelně? Musí se to dávat do nějaké zvláštní nadepsané obálky nebo tak něco? Nebo prostě stačí jim tam hodit ty papíry?

Reagovat
ratusek

dělal jsem přiznání na daň z nemovitosti, normálně ten formulář podepsanej jsem hodil do té schránky bez obálky

Reagovat
Sosi

Jak se chlubi, ze ma nemovitost

Reagovat
Losinho

Jak se chlubí, že nemá obálku.

Reagovat
Selänne

Jak se chlubí.

Reagovat
ratusek

díky, cením

Reagovat
Selänne

Jsme tu pro tebe.

Reagovat
cubinho

Jak se chlubí, že platí daně.

Reagovat
PlackaSKS

udělej si kopii, dones to tam, kopii ti orazítkuje, abys měl potvrzení o podání. žádná obálka, jen sešité přiznání.

Reagovat
fabec1222

Reagovat
Sosi

V Simpsonech o tom je cely dil...

Reagovat
Salfovic

tím bych se ale moc neinspiroval.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska snad 3 body po dobrém výkonu

Reagovat
ratusek

no nic, díval jsem se na 25 minut City - WHU a pustím si radši tu Opavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už tu jednou bylo! Pohádkový příběh Abdallaha Simy si postupně získává světové renomé, když se už podruhé od začátku prosince stal nejvyhledávanějším fotbalistou na světě.

Poté, co krásným gólem dokonal vypadnutí Leicesteru, se o devatenáctiletý objev začal opět zajímat téměř každý. Výsledkem budiž první místo mezi nejvyhledávanějšími hráči na webu Transfermarkt.

Až za útočníkem Slavie se nachází klenot Arsenalu Bukayo Saka, hvězdný Lionel Messi, Erling Haaland či Cristiano Ronaldo, kteří tvoří první pětici.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ratusek

jasně a bude to nejdražší hráč planety

Reagovat
smazaný uživatel

To nikdo netvrdí, ale je nejvyhledávanějším na transfu

Reagovat
HorajzmAmmann

a co je na tom vlastně divného?

Reagovat
smazaný uživatel

Mně na tom není divného nic, ale je to určitě překvapivé pro mě.

Reagovat
Bakary3

Vubec nic, je to preci normalni u hrace z nasi ligy.

Takových uz bylo, vid?

Reagovat
HorajzmAmmann

Vzhledem k tomu, že dal asi 20 branek za 15 zápasů a dal branku proti liškám ve vyřazovací fázi EL mi nepřijde noc divné, že ho lidí hledají na internetu...

Reagovat
Bakary3

Tak jasne, ze k tomu vedly nejaky okolnosti, ale aby byl hrac naseho klubu nejvyhledavanejsim na transfermarktu, to prpste moc obvykly neni.

Je to proste pecka.

Takže ten tvůj postoj "no a, normalka" je trosku vtipnej.

Reagovat
HorajzmAmmann

není obyvklé aby hráč v naší lize byl takhle dobrej... a že ho vyhledávají lidi mi prostě příjde přirozený. Lidi vždycky hledají to co neznají.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že Hložek neměl šanci se v EL ukázat.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda.. V té Spartě se ukáže příští rok

Reagovat
Kiwi-21

No myslím si že Sima má teď větší cenu jak Hložek

Hložek je sice o něco málo mladší ale Sima ukázal produktivitu ve velkých zápasech jako derby kdy je Hložek neviditelný a nebo EL kde Hložek bohužel moc šancí se ukázat neměl a i když si jsem jistý že by na výkony Simy neměl tak by získal alespoň cenné zkušenosti co by ho posunuly dopředu

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už bylo v minulosti někde vysvětlovaný tím, že transfermarkt má velkou spoustu "jazykovejch" mutací (dohromady asi 22) a málokdo kouká jako asi většina Čechů na com, kde je tak Sima nejvyhledávanější. Ale je pravda, že tentokrát se Sima docela prosadil i na britskym transfermakrtu, kde je za včerejšek po Leicesteru taky druhej nejvyhledávanějí, na francouzskym (asi i díky původu) je čtvrtej a třeba i na polskym (kde kupodivu docela českou ligu sledujou) je po dvou polácích hned třetí. Pak už je asi jen na americkym osmej, ale ve zbytku zemí se do top desítky nejprohlíženějších nedostal (třeba v Německu, Švýcarsku, Rakousku, Turecku, Portugalsku, Rusku, Indii, ani třeba v Jižní Africe).

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za doplnění...

I tak, je to úspěch ne? Kdo na tom takto kdy byl?

Kolik i u nás lidi je fanoušek Messiho, Ronalda apod...

A druhý na britským? Mega úspěch -(i když jen ve vyhledávání).

Slavia udělala prostě neskutečnou reklamu na "český fotbal"

Reagovat
Kepy_FCB

ale příliš slušné

Reagovat
ratusek

Reagovat
ratusek

Tak zatím nic moc, ale na minimálně bod Opava má

Reagovat
ratusek

Pěkná akce

Reagovat
HorajzmAmmann

Plánička - Fillo, Zio, Svozil, Ndefe - Gattuso,Tetour - Buchta, Šašinka, Holzer - Zajíc

spolupráce ze Slovácka znovu obnovena Jeden z nich se dneska na 99% (znovu opakuji 99% není 100%) trefí.

4:0

Reagovat
Banikovec7

Holzer 4 asistence

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
bobis21

Přál bych mu to

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
didosh

Reagovat
doshcz

Reagovat
bobis21

Oh shit, here we go again... víš že takové vyjádření máme zakázané!

Jinak sestava slušná

Reagovat
FCB1922

Reagovat
FCB1922

Díky konečně taky za pozitivní reakce, ať už to dopadne bůh ví jak. Je toho jak šafránu

Reagovat
JarousFCB

Moc důvodů na pozitivní reakce nemáme.

Reagovat
FCB1922

Fandí se Jarouši Baníku, ne výsledkům. A hlavně to stálé fňukání je ostudné.

Reagovat
JarousFCB

Mě zase sralo vaše fňukání na Páníka, když jsme ty výsledky měli. Po všech těch sračkách, druhých ligách apod. mi stačil i klidný střed tabulky. My hráli o poháry a byli i ve finále toho domácího. Místo trochy pokory jsem poslouchal vaše fňukání, jak Pánik ty naše nadprůměrné fotbalisty dusí, jak mají mnohem na víc, že na výsledky nemá vůbec vliv apod. A teď se po více než roce pod vaším vysněným trenérem nemůžu vyjádřit? Nemusíš mi vykládat kdy a jak fandit ... To že jsem Baníku vždy fandil bez ohledu na výsledky, nemusím nikomu kdo mě zná dokazovat.

Reagovat
FCB1922

A zase Panik. No budiž. Tobě stačilo zamrznutí, my chtěli změnu. Ta nastala.

Holt se jede dál, snad již bez hledání třídního nepřítele.

Reagovat
Kepy_FCB

Ano vyčítáš mu a přitom u Boba si předváděl nesrovnatelné ale srát na to už!

Viděls to video k 70 letům Hvězdy? https://youtu.be/5etyC6cz4xc

Reagovat
Kiwi-21

Reagovat
ratusek

Buchta jinak jsem čekal Jurošku na beku a Ndefeho na křídle místo Holzera. Doufám, že uvidíme Sora a Sanneha místo Holziho ve druhém poločase

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice vyhrají

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Plánička

Reagovat
Salfovic

1:1

Reagovat
Salfovic

Proč já to kurva nevsadil.

Reagovat
braveheart

Bo na 99% 4:0. Sorry Horajzme

Reagovat
Stannis Baratheon

No jo, pech. Někdy holt i to 1% vyjde.

Reagovat
hodjohn

chtěl bych mít tvůj optimismus

Reagovat
Banikovec7

Nešický

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

proč na to ten dement hrabal?

Reagovat
smazaný uživatel

a teď ještě takovej kopštros.

Reagovat
veikko

To je neuvěřitelný hňup.

Reagovat
djiros

Ale nikde neukázali že to byl 100% offside...

Reagovat
Banikovec7

Neukázali, ale když si to zastavíš tak je to podle mě jasné.

Reagovat
djiros

Nezastavoval jsem, takže může být, ale stoper Jablonce na pětce je taky hodně nízko... Na výsměch je za mě víc Nesickeho stadardka...

Reagovat
djiros

Reagovat
doshcz

Reagovat
doshcz

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

Kozel, neKozel. Dneska tři body a pohledný fotbal

Reagovat
Mirek na tenisu

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře. Tak jen tři body(z penalty).

Reagovat
HorajzmAmmann

Zajíc... tohle prostě musí dávat.

Reagovat
ratusek

to je zase kamera jak z mobilu. zlatý SD na ČT

Reagovat
Banikovec7

na ten fotbal to stačí

Reagovat
doshcz

Reagovat
ratusek

ale to zase jo

Reagovat
Mirek na tenisu

Co chceš přes streaming? Lepší než přenosy z ligy florbalu, líného míče nebo dohráno s moudry Vymětalíkové...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Na rádiu čas teď chlapík říkal, že hračka Pan Brambůrek už se nebude jmenovat Pan Brambůrek, ale jen Brambůrek. Výrobce trvá na genderové neutralitě. Svět se, pánové, v prdel obrací.

Reagovat
Bakary3

To jsem četl, no... hracka, ktera se takhle pry jmenuje od r. 1952.

V ty americe uz maj ty mozky vymyty dobre.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Mirek na tenisu

Piráti mají podobné kokotiny v programu...neboj dočkáš se i u nás.

Reagovat
Losinho

hrozný.. když si vzpomenu, že ještě tak 5 let zpátky jsem chtěl žít v Americe teď to bude na nějakým pomyslným seznamu hodně nízko

Reagovat
ratusek

Tak Amerika, navíc když tam ted prezidentuje ta černá aktivistka (Biden je jen loutka). Prostě humus, co se s tou zemí stalo a nejhorší je, že na to výrobci, tvůrci her, filmů atd přistupují. místo aby řekli, že ne a vysrali se na těch pár křiklounů

Reagovat
Bakary3

Je otazka, jestli je to jen par kriklounu

Reagovat
ratusek

hele je, ale dostávají nejvíc prostoru. Mlčící většině je to jedno, a nic neříká, bohužel ale oposlední dobou se objeví i náznaky odporu. Například ohledně dabování černochů pozue černochama, už se ozvalo pár lidí, že by tu práci měl dělat nejlepší, ne ten kvůli barvě kůže. O zkreslování historie a hraní například Caesara černochem , o tom radši ani nepíšu. Je mi na zvracení

Reagovat
Bakary3

Jo, to je pravda.

Hrozne se jich dotyka, ze cernocha dabuje bilej, coz je vec, ktera by me absolitne nenapadla resit, jde o hlas, ne vzhled.

Ale ze pak uprednostni černocha ve filmu, serialu... a hraje tam slechtice v dobe, kdy sbiral bavlnu, to jim prijde v poradku.

Kdyz nekde psali "lide, kteri menstruuji" a Rowlingova napsala "prpste zeny, nevidim důvod pro jine oznaceni", tak ji ustekali, ze je nesnasenliva a diskriminujici jina pohlavi...

A je fakt, ze tech kriklounu se vsichni boji, tak jim radsi ustoupi.

Je to cely komicky, docela jsem zvedavej, jestli to další generace jeste dokáží videt jako treba my, nebo uz budou tak zmasirovany, ze jim tohle přijde normalni.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u nás skoro všechny černochy dabuje Bohdan Tůma. Na jeho místě bych začal chodit denně do solárka. A to nemluvím o tom, že se jednou může začít řešit jeho dabing alzáka...

Reagovat
Bakary3

Reagovat
bobis21

Spíš tihle odpůrci jsou pár křiklounů. Většině je úplně jedno jak se jmenuje nějaká brambora pro děti, protože to prostě je úplně jedno.

Reagovat
braveheart

Reagovat
Bakary3

Asi taky...

U tehle veci, ktery jsou vlastně docela banalni a nedulezity, asi neexistuje nejaka tvrda opozice, spis se tomu vysmejes, ale prat se za to nebudes.

Zatimco ti na druhy strane to maji jako napln zivota to kolikrát vypada..

Reagovat
mistr129

Reagovat
Stannis Baratheon

Ale tady přece vůbec nejde o žádnou bramboru, ale o princip, který pro to uplatňují.

Reagovat
smazaný uživatel

Například třeba Warner Bros jsou ještě normální. Ke strým filmům, kde se vyskytuje rasismus, sexismus atd. jen napíšou, že to je prostě tak, jak to bylo v té době natočeno a že by byla neúcta to měnit.

Reagovat
ratusek

fakt? tak to je dobře

Reagovat
Salfovic

Zajímalo by mě, kolik lidí na světě neví co jsou. Je jich alespoň procento ?

Reagovat
Stannis Baratheon

Procento? Sotva promile.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Cumel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ať se prostě podívají mezi nohy a zjistí to, na tom není nic těžkého.

Reagovat
smazaný uživatel

A co tlusťoši (pardon - prostorově výraznější lidé), kteří si tam nevidí přes pupek?

Reagovat
Cumel

Četl jsem, ale strop je vyjádření firmy Hasbro. Prý v Brambůrkově světě je místo pro všechny.

To se jistě líbí uživateli mandelinka bramborová

Reagovat
Bakary3

Jo, vsichni se pry musi cítit vitani

Reagovat
Cumel

Tady ten na silu mírný a vstřícný postoj vůči všem a všemu je katastrofa

Reagovat
ratusek

Asi jako ta gender mánie. Na idnesu byl článek o firmě, která jde do konkurzu nebo insolvence a prohlášení vedení bylo o tom, že "vytvořili jsme tým plný diverzity, ale ani to nestačilo". ted si sakra nevzpomenu na jméno a anemůžu to ani najít. Oni neskládají tým podle kvalit, ale podle genderu, kůže, vyznání atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle naše civilizace jako taková dojede. Místo ekologie, udržitelného rozvoje, budoucnosti, se řeší takové blbosti jako rasismus, x pohlaví, ženy vs muži. A bude to horší a horší.

Je to jenom o tom, čemu se věnuje pozornost.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Ne tak úplně. Ten produkt (značka?) se bude jmenovat už jen Potato Head. Ty postavičky pořád budou Mr a Mrs Potato Head.

Reagovat
Paprika

Holzer na Kozla asi neco vi, jinak nechapu co ho porad drzi v zakladu Svozil je pri braneni neskutecne tezkopadny celkove jsme dost v kreci a hodne by Nam pomohla nejaka hladka vyhra, treba 3:0

Reagovat
braveheart

Holzer je takový malý Hanousek..

Reagovat
Mirek na tenisu

Hra Baníku se nemůže líbit snad nikomu. Tragicke Teplice jsou fotbslovejsi

Reagovat
bobis21

Reagovat
Gelu28

Kozle tohle je happyend doslova.....žádná mezihra ..jen kolem půlky....neumíš je naučit hrát aktivně do vápna ? komediante

Reagovat
Mirek na tenisu

KozloMajzna.

Reagovat
Paprika

Uz vcera jsem vedel ze po zapase budu nasrany! Ale ze budu totalne zoufaly uz pred koncem polocasu to je fakt tragedie...

Reagovat
Greny

Svozil tam někomu nadává že se valí? Zrovna on?

Jinak Baník fakt špatnej.. Kučera by tam mohl zustat

Reagovat
Banikovec7

Slušný druholigový zápas

Reagovat
doshcz

Reagovat
hodjohn

Reagovat
bobis21

Zatím jen 2x netrefená brána z malého vápna. Tak ještě třeba jednou a pak už by to tam mohlo spadnout

Reagovat
braveheart

4:0

Reagovat
iamek

Tohle je strašný

Reagovat
smazaný uživatel

Zajíc dolů, Pokorný do hry. Stronati na hrot.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Dotaz na baníkovce - jak hraje Ndefe? Nekoukám, tak jsem zvědavej jestli se chytil když je v základu.

Reagovat
bobis21

Fleišman je zraněný, takže moc dalších možností do sestavy není. Zatím není špatný, nechybuje a je aktivní. Ale jako všichni ostatní u nás tomu chybí nějaká produktivita nebo kreativita dopředu.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Se divím, u nás se tlačil dopředu hodně,.. ale tak snad to bude lepší

Reagovat
dtaire

Běhá mu to dobře. V tragickém Baníku ale stačí málo

Reagovat
hodjohn

hraje balóny vesměs jen dozadu...žádná hitparáda

Reagovat
lichna.

Za me to bude skvělá náhrada za Fleismana.

Reagovat
ratusek

Asi si tu druhou půli nechám ujít. Život je vzácný

Reagovat
centos

Já si český fotbal pustil po delší době, a ... ty brďo.

Reagovat
Banikovec7

Dva praví beci na levé straně

Reagovat
smazaný uživatel

Už by měl Baník začít dávat góly, jestli to chce stihnout na 4:0...

Reagovat
Kepy_FCB

to už nebude ale jeden tam spadnout musí, není možné aby Kučera vezl z Baníku bod

Reagovat
Sztanda

Sor rychlý jako prase, alespoň někdo. A teda chápu v čem je potenciál toho hráče protože jinak v mezihre nic moc.

Reagovat
Mirek na tenisu

Reaktivní zrychlení zdá se že ani balón mu nepřekáží. Nový Forest

Reagovat
Sztanda

Jako “černý Žůrek” jo?

Reagovat
Greny

Možná kdyby postavili toho Sora do útoku a jen to kopali za obranu tak to bude lepší než to co hraji

Reagovat
Kepy_FCB

To Kozla nenapadne?!?§

Reagovat
Mirek na tenisu

Penalta? to si dělá kozy.

Reagovat
Kepy_FCB

naznačuje to že nám chce pomoc za každou cenui...

Reagovat
monty25

Ginzel Kdyby nebylo video, tak to fakt pískne.

Reagovat
Mirek na tenisu

Ztrapnil se. No. Nic překvapivého. Čeští sudí to je elita. Když už může Vojkovský dělat 4. sudího to je dno. Kdo bude dneska mávat auty chlapi? Pepa je ještě střízlivý...

Reagovat
pingla

co je na Vojkovském špatného?

Reagovat
bobis21

I když to bylo mimo záběr tak bylo jasné že se srazili 2 naši fakt nevím kam rozhodčí čuměl

Reagovat
ratusek

To je fakt kokot, že to chtěl písknout

Reagovat
Salfovic

Strašný. Vidí na zemi Baníkovce a hned píská penaltu

Reagovat
Banikovec7

klobouk dolů kluci

Reagovat
monty25

Góóól!!!

Reagovat
Mirek na tenisu

Reagovat
ACSeRw!n

tak kdo misto Kozla ? M. Hasek ? nebo navrat krale (Panik) ?

Reagovat
iamek

Nedávno jsem v Ostravě potkal Jilka

Reagovat
ACSeRw!n

toho si tam nedokazu nejak vubec predstavit

Reagovat
Salfovic

Ten už je podezřele dlouho volnej.

Reagovat
fabec1222

Tak furt má smlouvu ve Spartě ne? Penízky choděj, tak proč pracovat.

Reagovat
ratusek

myslím, že tam bylo nějaké odstupné a dohoda o ukončení smlouvy. Takže smlouvu nemá. Nicméně Jílka nechci, to je z bláta do louže

Reagovat
slonzacky_lenoch

Říkál jsem si dneska, že hodím sázku na výhru Baníku a aspoň tři góly v zápase. Sakra dobře že jsem to neudělal

Reagovat
AjaxFans

Taky jsem chtěl,ale pak jsem zjistil,že u Tipacu už mám prázdno

Reagovat
bobis21

Zase 1. střela... se šťastnějším týmem jsme letos nehráli (když sečtu oba zápasy)

Reagovat
doshcz

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši, děkujem!

Reagovat
Sztanda

To je peklo

Reagovat
ratusek

tvl a dost, seru na to. my ty posraný Tepláky neporazíme ani jednou za sezonu. tímto jsme je zachránili. Doufám, že Kozel má už sms at nechodí ani do kabiny a balí si kufry a jede s

Teplicema a ti ho vyhodí v Praze

Reagovat
smazaný uživatel

Bude další odvolaný trenér po tomto kole? A kdo místo Kozla

Reagovat
bobis21

Nebude

Reagovat
kecipep

jako domácí prohru s Teplicemi by neměl přežít žádný trenér

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kepy_FCB

Očekávám omluvy od těch co se zastávali docenta Kozlomajzny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Omluvy internetovym lopatam

Reagovat
Stannis Baratheon

Teď už to 4:0 nebude.

Ale to vím na 100%, ne jen na 99.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Banikovec7

Top zakončení Zajíc

Reagovat
monty25

Čtvrtečka a Vondrášek

Reagovat
smazaný uživatel

Zája klasik

Reagovat
andrew96

Zajíc is the new Železník.

Reagovat
Paprika

Tak jo, poprve, ale musim: Kozel VEN!

Reagovat
braveheart

Kozlova past

Reagovat
Kepy_FCB

propast

Reagovat
Sztanda

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvetsi sance baniku? Srazka dvou nasich hracu ve vapne teplic a nasledne malem chybne odpiskana penalta

Reagovat
Han střelil první

Kozel čau, měj se co nejdál od Ostravy, ty pičo.

Reagovat
doshcz

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Bakary3

Reagovat
pingla

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
lichna.

Reagovat
Alan_Shearer

Dostanes od nacku facky!

Reagovat
Gelu28

Anti trenér kučera udělá body....svět se posral definitivně

Reagovat
Kepy_FCB

mi mrdne tvl a to jsem tu nedávno psal že Kozel je o dost lepší než anti

Reagovat
Han střelil první

Tak tys už napsal blbostí...

Reagovat
ACSeRw!n

tohle bylo dokonce z toho lepsiho soudku

Reagovat
Kepy_FCB

ale tahle sere

Reagovat
ratusek

doufám, že se sám zbičuješ za takovou myšlenku

Reagovat
smazaný uživatel

Kučera potvrzuje, že na to má

Reagovat
martin1

Ba Loua už alespoň na střídačce a jsem zvědav na velmi ofenzivní střed Čermák - Bucha - Šulc.

Reagovat
naheCZ

Brno bez Dreksy i Pernici, v základu Záhumenský. To si z toho uděláte trhací kalendář...

Reagovat
slonzacky_lenoch

Toho Záhumenskeho jsem nepochopil, proč o něj Brno mělo zájem. Hrál mizerně už u nás..

Reagovat
monty25

Tak teď už bude penalta.

Reagovat
pingla

za tohle penalta

Reagovat
Wyrda

Na holzera se v lrosinci pisklo to stejne. Proste tohle faul je.

Reagovat
kecipep

Jasná penalta, úplně zbytečný faul

Reagovat
andrew96

Naprostá stupidita.

Reagovat
ratusek

Zio je prostě lídr

Reagovat
doshcz

to je dement ten Macej

Reagovat
bobis21

Ještě jeden

Jinak rozhodčí už 2 špatně posouzené penaltové situace, oni tu ligu fakt pískají slepci

Reagovat
Stannis Baratheon

Jaké 2 situace?

Reagovat
bobis21

No nejdřív písknul penaltu když se srazili 2 hráči stejného týmu (po zásahu VAR odvoláno) a pak naopak nepísknul penaltu a musel ho VAR opravovat podruhé.

Reagovat
Stannis Baratheon

Jo takhle to myslíš. Už jsem se lekl že kritizuješ rozhodnutí po shlédnutí u VARu.

Reagovat
bobis21

Právě myslím rozhodčího na hřišti, který by bez VAR byl za naprostého šaška (což je i teď, ale aspoň to bylo napraveno)

Reagovat
Greny

Pískání ještě jednu dneska potřebuju výhru Baníku

Reagovat
Greny

Piskej

Reagovat
Salfovic

Tak už si ji Ginzel vymodlil.

Reagovat
Kepy_FCB

ten obránce Teplic je vůl , musel čekat že pískne sebemenší záminku

no jestli tohle vyrovnání udrží Kozla tak je to průser

Reagovat
Wyrda

Koho misto nej? nechat Kopeckeho?

Reagovat
Greny

Hašek

Reagovat
Han střelil první

Klidně bych nechal do konce sezóny Kopeckého s tím, že o jeho budoucnosti rozhodnout výsledky s týmem.

Reagovat
bobis21

Volní jsou ze známějších Hapal a Jílek ...

Reagovat
HorajzmAmmann

ne a možná...

Reagovat
bobis21

No Hapal se prý s Brabcem zná, takže by mě jako příští trenér nepřekvapil.

Reagovat
Kiwi-21

Werber

Reagovat
doshcz

ten Ginzel vubec netuší

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ginzel by měl zůstat u toho finančního poradenství, tohle mu fakt nejde

Reagovat
Kaspar

jakoze aby dal radil Berbrovi aby si na penize porad oznacoval moje?

Reagovat
Banikovec7

13 střel, to jsme předtím neměli, už si to sedá

Reagovat
soukup

Pernica nemůže hrát, ke všem absencím přibyli ještě i Dreksa nemocný, Reiter nemocný, Vaněk zraněný. V brance až třetí golman. Záhumenský na beku. Tohle je jasná výhra Plzně v hendykepu.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

odbornik

Reagovat
Pospovič

Jestli má Kozel nějakou sebezáchovu, měl by okamžitě odejít. Včera bylo pozdě...

Reagovat
Gelu28

jenže omo předně tohle nemá....hlavně aby měl výplatu a klid....který mu brabec štedře dává

Reagovat
Gelu28

oprava : to on....

Reagovat
Pospovič

Brabec ho vyhodí, bohužel zbytečně až po sezóně... hrůza toto, zlatej Pulpit

Reagovat
dinss

Brno by mi v lize chybělo ale Srbská určitě ne.

Reagovat
naheCZ

Brabec

Reagovat
dinss

Brabec je fakt hromada hnoje.

Reagovat
Selänne

Škoda Brábo.

Reagovat
Salfovic

Hraje v lize větší lopata než je Brabec ?

Reagovat
Greny

Na druhé straně Zahumensky

Reagovat
soukup

a adeptů máme v kádru víc

Reagovat
Losinho

Repre stoper

Reagovat
Greny

Brabec co chces víc sakra... To se dava

Reagovat
dinss

Největší šanci Zbrojovky udělá Brabec.

Reagovat
Greny

Chtěl se nám odvděčit za to že u nás mohl rok hrat

Reagovat
dinss

Tak to nechápu proč dělá chybu každej zápas. Asi se chce odvděčit za to, že proti nim může hrát.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
naheCZ

Čermák se toho teda se žlutou kartou moc nebál

Reagovat
Greny

Tak to je snad červená ne?

Reagovat
Gelu28

Koukám že v Brně píská Orel...to zase bude nějaká nečekáná situace v druhé půlce

Reagovat
Greny

Za mě už měl být Čermák venku....

Reagovat
Gelu28

No dyt on ještě něco vymyslí ....

Reagovat
Salfovic

Teď Brabec překvapil, že ho nezatáhl za dres

Reagovat
soukup

když si i Hladík troufne dát ti jesle a ještě se mu to povede, to už je na zamyšlení

Reagovat
smazaný uživatel

"Už tančí Záhumenský."

Reagovat
naheCZ

Přichystal

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřichystal.

Reagovat
Greny

Sundej Zahumenskyho než dostane redku...

Jinak Štěpánovský by mohl Limbovi zavarit

Reagovat
slonzacky_lenoch

Vždycky jsem říkal že je to máslo

Reagovat
soukup

hele to záleží na úhlu pohledu...

Když ho vystřídáš, tak to pomůže v tomto zápase, ale zase, když dostane redku, bude mít stopku a je jistota, že nenastoupí příště. A protože už prohráváme, tak říkám nechat a redku

Reagovat
ratusek

a je po zápase

Reagovat
soukup

s touto obranou je i 68 minut s nulou vzadu úspěch. Ti borci na sebe regulérně zbyli, úmyslně by nikdo takto obranu nepostavil

Reagovat
ratusek

Reagovat
Greny

Dej Surala na hrot... Je to stejné náš nejlepší útočník (výběrem místa)

Reagovat
soukup

takhle dobře Šustr snad ještě nezachytal (a bohužel teda už ani nezachytá)

Reagovat
Greny

Příště bude chytat zas

Reagovat
soukup

no právě

Reagovat
Greny

No a asi je to dobre na jaře žádnou chybu za mě neudělal... Možná s Libercem jeden gól ale jinak za nic co dostal nemohl na jare

Reagovat
Liquid

Reagovat
db18

Tak jako Brbaec neodbrání...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu ten vysmech Baniku, vsak kvalitou kadru je to na stred tabulky

Reagovat
HorajzmAmmann

Takže Pánik je génius?

Reagovat
lichna.

Reagovat
HorajzmAmmann

i když vlastně proč ne

Reagovat
JarousFCB

Asi věděl, že na žádné trojúhelníky to není, tak válčil... A své výsledky to mělo. Jinak za mě těch našich hráčů, schopných zahrát v rámci ligy nadprůměrně, fakt není tolik. IMHO Lašty, Zio, Flaška, Fillo, Jánoš a sem tam Azevedo. Jinak průměr i podprůměr

Reagovat
HorajzmAmmann

Ja bych tam dal i Tetoura - to už je 7 hráčů a to je slušná kostra týmu.

Samozřejmě tu válku jsem Páníčkovi nevyčítal, rychle nahoru bez nějaké velké kombinace - soupeř se nestačil zformovat atp výsledky to mělo.

Kozel hrál naopak někdy až moc kombinačně, místo centru přidržoval u praporku nebo ve středu hřiště nebyl nikdo, kdo byl dal překvapivou přihrávku a překvapil beton soupeře.

Ten herní styl chtěl Kozel změnit tolik, že potřeboval daleko více času. Ale to je jenom můj názor a nikomu ho necpu. Třeba by Kozel Baník neposunul asi za dalších 3 sezony. Ale to snad ví víc Bakary, Kepy a další experti na Baník. Já jsem hovno, já se v tom nevyznám...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě odvolání překvapilo, čekal jsem, že minimálně sezónu dokončí. Sám bych mu dal ještě i další podzim. Třeba by to šlo nahoru, třeba ne. Stejně tak není zárukou neúspěchu, když se vedení rozhodne pro Hapala nebo Jílka nebo nevím koho. Každé angažmá je jiné, stačí se podívat třeba na Moyese.

Reagovat
HorajzmAmmann

Nebo Ole.. ten v United konci už 2 sezóny. Pořád nahoru dolů. Nakonec to asi vypadá, že to zvednul. Ale kolik času on dostal že jo...

Reagovat
smazaný uživatel

No, letos tam mají taky výkyvy, plus vypadli z ligy mistrů.

Ale myslím, že se dá trochu předvídat. Vezmi si, že změna hry je u některých trenérů vidět téměř okamžitě. U těch dlouhodobě úspěšných je ze startu vidět minimálně nějaký řád, některé zápasy super, pak nějaká prohra, ale s časem začnou převažovat ty lepší zápasy. A pokud se zvládnou přestupy a kabina, tak máš Slavii (s nadsázkou).

Já tam nebyl, třeba mohl být sám Kozel víc náročný na hráče. Myslím si, že ho měli do konce sezóny nechat, jak by si poradil třeba teď se Slávií a nebo v poháru na Spartě. Tam by to bylo krásné srovnání oproti loňskému roku.

Reagovat
Losinho

Génius ne, ale mlátil z toho týmu maximum a to ne jen krátkodobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko další tři body!

Reagovat
AjaxFans

Hopelijk

Reagovat
slonzacky_lenoch

Doufám, že dneska v Bolce aspoň bod.

Reagovat
braveheart

3

Reagovat
slonzacky_lenoch

Mám pocit že to nebude lehký zápas, Bolka už potřebuje vyhrát.

Reagovat
ratusek

tvl když už ste teda umístěním v pohodě, tak dofuám, že ty body budou tři a uděláte něco prospěšného a usadíte Bolku dole. Opovažte se prohrát

Reagovat
slonzacky_lenoch

Už by měl být v pohodě ten Estonec a asi i Qose tak snad to pude.

Reagovat
Slavia10

Lidi??? Mám na vás prosím otázku, asi hlavně Slávisti, ale může odpovědět kdokoliv. Nevíte někdo, co je pravdou na tom, že Hořejš je od mala velký Slávista a že údajně už několikrát říkal nebo naznačoval, že klidně bude odmítat nabídky a počká si ještě klidně pár sezon na to, až bude moct po Jindrovi Slavii převzít?

Reagovat
PISTOLERO

Tak dneska Slovácko snad za 3 body

Reagovat
ratusek

Reagovat
remeslnik

Přál bych jim to, ale mám obavu, že v kolonce proher zůstane Slávce i po dnešku nula.

Reagovat
Kaspar

Hradni derby.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

No jo vlastně, on dnes o výsledku rozhodne zmrd Mynář. Takže záleží na tom, jestli se víc bojí o 1. místo Slavie nebo 3. místo Slovácka.

Reagovat
Liquid

půjde pravá ruka Mynáře proti levé ruce Mynáře a klasicky z toho vzejde oboustranně přijatelný kříž

Reagovat
ratusek

Reagovat
slonzacky_lenoch

Bolek - Jursa, Santos, Šindy, Mazáň - Smrž,Herc - Čmelík, Tavares, Bartošák - Papa

Reagovat
Salfovic

Ta Karviná to tedy kurví

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka jde za záchranou na pohodu. Sestupová trojka je asi jasná, leda by Příbram začala zase čarovat a dostala pod sebe Teplice.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Skleepy

Karviná úplně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani Bolku neporazí

Reagovat
slonzacky_lenoch

To je výkon na grc doufám že je tam Jarábek řádně zjebe

Reagovat
Coutinho10

Deli v zakladu

Sestava: Kolář – Bah, Deli, Zima, Bořil – Dorley, Provod – Sima, Stanciu, Olayinka – Kuchta

Lavička: Kovář, Kúdela, Hromada, Traoré, Masopust, Kačaraba, Lingr

Reagovat
Liquid

aspoň na tu lavičku mohl vzít hráče z béčka, toho mladýho pitomce co to zajebal s Brnem od tý doby úplně odstavil

Reagovat
mistr129

Jurásek je ve Vlašimi

Reagovat
Liquid

adekvátní trest za to že sobčil proti Brnu

Reagovat
Coutinho10

tim me hodne nastval..to mel byt gol a bylo by po nich

Reagovat
Liquid

Reagovat
Coutinho10

zahrajou si az ve stredu v mol cupu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Hodně ofenzivní střed zálohy.

Reagovat
Coutinho10

tak musime toho vyuzit no

Reagovat
smazaný uživatel

Kliment ani na lavičce

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ratusek

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě Olomouc jasný gol

Reagovat
braveheart

Zmrhal gól, Potočný gól.. Zázraky se dějí, takže Slovácko dneska vyhraje.

Reagovat
John Obi Mikel

Spíš my vyhrajem. V Hradišti jsme naposledy vyhráli v roce 2018.

Reagovat
Salfovic

To je tedy doba

Reagovat
Spalovač šancí

Minulá dekáda

Reagovat
AjaxFans

Zázraky se dějí.Psv vede Snad dnes budu alespoň s jedním výsledkem spokojený

Reagovat
kecipep

Tvl, zápas jara, člověk se těší a on ten Jovovič svým kriminálním zákrokem snad Klimentovi něco udělal Bez jeho repre výkonů jsme o hodně slabší, na hrotu nehroťák Jurečka, no uvidíme. K tomu když přičtu, že Navrátil dostal nesmyslně stop 2 zápasy za červenou kvůli podklouznutí v Příbrami, naráz ten úzky kádr je znát. Z lavičky si příliš nepomůžeme

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad aspoň bodík bez Honzy, musíme co nejdýl udržet stav 0-0

Reagovat
czechfant

Vyhraješ snad poprve od žáků a pořádne se tam raduje jen Douděra

Reagovat
AjaxFans

O kom mluvíš?Neříkal nějaké takové slova Sňozík?

Reagovat
czechfant

O Boleslavi, ale je asi pravda, že Snozik taky neco takovyho rikal :)

Reagovat
ACSeRw!n

dobre Potocny udelal, ze zmizel z toho bordelu

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
naheCZ

Kolář

Reagovat
Coutinho10

Kolar ceka na co ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobřeee Kolář

Reagovat
Neon

To Kolář musí dělat schválně, aby byl neprodejný a mohl zůstat s mladou, ne?

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Salfovic

Tvrdíková má ještě večerku ?

Reagovat
JackBlack

Je neuvěřitelný co dostáváme za goly...

Reagovat
salm0n

Nejlepší golman v lize

Reagovat
Greny

Pěkně Slovácko

Reagovat
ACSeRw!n

proc nestavi toho Cecilia ? moc zapasu Slovacka sem nevidel, ale mel pekny momenty

Reagovat
AjaxFans

Asi není v plné kondici po zranění

Reagovat
Fernando_Torres

Kdyby poslední zápasy chytal někdo z pole, tak se vůbec nic nestane, Kolář fakt nechytí ale vůbec nic...

Reagovat
ACSeRw!n

ale umi nohama

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
John Obi Mikel

Ten dřevák nás krom LM bude stát i titul

Reagovat
JackBlack

Těch chyb už tuhle sezonu bylo dost

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ho prodáte

Reagovat
pingla

30 minut a Slavie sotva jedna šance... Slovácko zatím super

Reagovat
mistr129

Bylo hovno vidět, ale řekl bych penalta

Reagovat
JackBlack

jasná

Reagovat
naheCZ

Pískej to!

Reagovat
mistr129

To tam nemají nějaký záběr zpoza brány?

Reagovat
smazaný uživatel

Lol že penalta výsměch

Reagovat
Stannis Baratheon

Ale no tak. Však ani Jurečka neprostestoval, protože moc to moc dobře věděl.

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaal Nicoooo to jsme potrebovali

Reagovat
mistr129

To si dělá prdel, po zemi doprostřed

Reagovat
Coutinho10

s prehledem

Reagovat
naheCZ

No, tak tak teda

Reagovat
John Obi Mikel

Jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Zas Pražáci musí držet spolu

Reagovat
andrew96

Jurečka smolař. Ale to jako Proske vyhodnotil na základě šíleného záběru?

Reagovat
John Obi Mikel

Vždyť to bylo jasně vidět.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Bylo to vidět. Jen nechápu, že nemají lepší záběry.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mistr129

Vidět to bylo, ale z toho trhanýho záběru mě rozbolely oči víc než z dnešního výkonu. Bych čekal, že takhle to vypadá u těch streamovaných zápasů, ne že na televizní nemají zadní pohled

Reagovat
andrew96

Upřímně, kdyby Proske řekl "jděte do prdele, z toho vidím hovno, hrajeme dál", bylo by to zcela pochopitelné.

Reagovat
mistr129

Jak říkáš, stoprocentně průkazný to nebylo, takže by mu asi pak nikdo nemohl vyčíst, kdyby to pustil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

No jasně....dost pravděpodobně. Ale za průkazný záběr bych to teda neoznačil.

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tady. Slávka už vidí že ji mizí titul, tak začínají penalty.. 3. Zápas 3.penalta..

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
mistr129

0 proti Pardubicím + 0 proti Teplicím + 1 proti Slovácku = 3?

Reagovat
Skleepy

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvetli, kde jsi v poslednich 3 zapasech videl, ze by Slavia mela penaltu, nebo uznej, ze meles hovna a omluv se.

Nebo mel hovna dal a jen potvrd, ze jsi zaujatej blb

Reagovat
Liquid

ale no tak.....dnes proti Leicesteru písknutá úplně stejná ruka, chyba hráče Slovácka, že tam šel takto neobratně

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

KAAAAAAAAADLEEEEC GOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
martin1

Slovácko

Reagovat
smazaný uživatel

hehe

Reagovat
John Obi Mikel

Střídej gólmana o půli

Reagovat
mistr129

Reagovat
Coutinho10

ikdyz tady trochu Sima zaspal, ale i tak tam nekdo na zadni mel bejt

Reagovat
Greny

Kolář se na to vysral aby se s Kadlecem nesrazil ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tam dal akorát tu nohu

Reagovat
Fernando_Torres

Řekl někdo Kolářovi, že jako golman může občas používat i ruce?

Reagovat
kecipep

proberou to o poločase

Reagovat
PISTOLERO

Super a udržet

Reagovat
smazaný uživatel

tohle Slovácko potřebovalo

Reagovat
smazaný uživatel

Vi Kolar, ze to muze chytat i rukama? Co to tam delal? Sel tam kolenem jak kdyby si to chtel zpracovat nohou. Prodejte uz toho poustaka.

Reagovat
smazaný uživatel

mega vtipné, jak tam kolem sebe jenom kopl a ani to nezkoušel nějakou haluzí vykrýt

Reagovat
montaigne33

Šílené- komické Že by se (jakožto ZEŤÁK) stal nekritizovatelným/ nedotknutelným?

Reagovat
kecipep

Koláři, Heča tě stále čeká na lajně

Reagovat
Greny

Kolář od doby co začal chodit s mladou od Tvrdíka chytá v lize na Kozacika... hlavně se nezaspinit

Reagovat
montaigne33

100% souhlas- občas připomíná Hrušku...

Reagovat
naheCZ

Reagovat
ratusek

Reagovat
ACSeRw!n

nekdo to tady prorokoval, ze pujde dolu

Reagovat
Euphael

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
montaigne33

To, jak chytal/ nechytal Tvrdíkův zeťák a bránili/ nebránili slávisté při rohu/ brance na 2:1 je kuriozní... Slávisté mohou být unavení po čtvrtku, očekával bych více změn v sestavě...

Reagovat
montaigne33

Domnívám se, že je Kolář přeceňovaný brankář/ má velké sebevědomí- chtělo by to možná víc pokory...

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, on by mel hledat nejakou miru rizika. Ale ma tak prehnany sebevedomi, ze tu miru nehleda neustale to s rizikrm prehani.

Ale tyhle dva goly nepadly kvuli neodhadnuti rizika. Ty padly, a to se mu stava taky casto, kvuli jeho laxnosti a bohorovnosti

Reagovat
montaigne33

Reagovat
mistr129

Kuchta během pěti vteřin 3x udělal to nejhorší co mohl

Reagovat
Coutinho10

proc Kuchta nevystreli...omg jde sam na branu

Reagovat
JackBlack

Střílej tyvole

Reagovat
Alan_Shearer

No, 5 bodu na Slavii by uz nebylo nerealny stahnout ... velke diky panu Brabcovi do Ostravy

Reagovat
ACSeRw!n

nebyt tym v karantene, tak bych tomu mozna veril.. byli sme v laufu, ted vubec nevime kdy a kdo se vubec vrati

Reagovat
$$CaptainKokotko

Snad budete ok. Je to hnus.

Reagovat
Alan_Shearer

Kdy se vrati Hlozan?

Reagovat
ACSeRw!n

rikalo se zacatek brezna, ale kdo vi jak to bude

Reagovat
Alan_Shearer

Tak nic no posrany Slovacko

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky stream pls?

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko by v anglické lize muselo hrát o titul s City

Reagovat
John Obi Mikel

Wtf co to je za střídání?

Reagovat
Mass

To čumíš co?

Reagovat
John Obi Mikel

Lingra jsem chtěl, ale Kačarabu jsem nečekal.

Reagovat
naheCZ

Kačaraba

Reagovat
Coutinho10

Kacaraba....asi si Trpis chce obhajit Zimu

Reagovat
oli9

Až teď sem přijel domů, proč není Kliment?

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaké zranění, je možné že si něco odnesl z toho střetu s Jovovicem

Reagovat
Euphael

Tomu Slovacku to nejde neprat...9 odchovancu v zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ho sestřelil

Reagovat
naheCZ

Reagovat
mistr129

Sima dneska zachytal líp než Kolář

Reagovat
montaigne33

Přesně tak... Sima 1parádní zákrok... Kolář zatím nic...

Reagovat
ACSeRw!n

Masopls v tomhle je dobrej

Reagovat
Coutinho10

Maso misto golu trefi Simu ach jo

Reagovat
Greny

Masopust what a save by Sima

Reagovat
JackBlack

Nicoooooo

Reagovat
mistr129

Nicoooo

Reagovat
naheCZ

Paráda Stanciu

Reagovat
Coutinho10

konecne Nico gol z primaku

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, tak snad aspoň bodik urvem

Reagovat
John Obi Mikel

Stančů

Reagovat
mistr129

Ale faul teda naprosto hloupej

Reagovat
ACSeRw!n

tohle byl bohuzel na 90% jasnej gol, idealni pozice

Reagovat
Liquid

váš Trávník by trefil 85.řadu....

Reagovat
ACSeRw!n

samozrejme ty procenta sou v pripade ty krysy Stanciua u Travnika by to bylo tak 5%

Reagovat
Liquid

u vás to ale trefoval Nico skoro pokaždý, u nás tuším z přímáku teprve 2.gól, pamatuji jen ten na Baníku z těžkýho úhlu

Reagovat
Mass

No konečně si Stanciu zasloužil výplatu

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle nevypadalo jak z české ligy

Reagovat
Euphael

Pokud slavia neprohraje celou sezonu, dostane zlatou ligovou trofej? Uz nekdy byl neporazeny mistr?

Reagovat
mistr129

Sparta cca před 10 lety

Reagovat
John Obi Mikel

Byl. 2010

Reagovat
Mass

Sparta tu sezonu zajímavě ukopala, až 7. nejlepší útok, 14 remíz, 0 proher a titul. Docela hodně zápasů 1:0 nebo 0:0, lahoda.

Reagovat
John Obi Mikel

Jeden Pekhart a byla druhá.

Reagovat
Firkraag

LOL, na tohle jsem už zapomněl

Reagovat
Mass

Reagovat
Mass

Kluci, máte lepší paměť než já, sem nepochopil co si tim myslel.

Reagovat
Firkraag

Mrkni na odkaz

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Olej s tou televizou

Reagovat
Euphael

Reagovat
C-M@ster

Za to je podle pravidel žlutá, nebo je to jen v zahraničí?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
C-M@ster

Nesmíš na rozhodčího gestem ukazovat symbol VAR pod hrozbou žluté karty.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak to je

Reagovat
mistr129

Tak když není kapitán, tak má mít správně žlutou už jen za to, že s rozhodčím mluví

Reagovat
smazaný uživatel

Borci to snad nemyslite vazne, ze byste za tohle chteli zluty.

Reagovat
C-M@ster

To není o tom, že chci. Ale podle pravidel za to karta podle mě je. Minimálně v pohárech.

Reagovat
mistr129

Nechci, jen odpovídám, že správně by sice teoreticky měla být, ale to by 21 z 22 hráčů mělo kartu v 15. minutě, kdyby se pravidla takhle striktně dodržovala

Reagovat
Greny

Hej ono to tak asi je .. Suarez dokonce myslím dostal žlutou za to že stál za rozhodčím a koukal na to taky

Reagovat
John Obi Mikel

To vím, ale tohle slyším prvně.

Reagovat
C-M@ster

Já ale nevím, jestli to platí i u nás.

A hlavně se mi to pravidlo strašně blbě googlí

Reagovat
C-M@ster

A vztahuje se to i na naši ligu?

Asi jo, ne?

Reagovat
mistr129

To by určitě mělo

Reagovat
Mass

Reagovat
Mass

To by ve Španělsku bylo parádní pravidlo. Ta jejich neustálá snaha debatovat s rozhodčím je otravná.

Reagovat
Greny

Petržela dostal teda žlutou za mnohem menší si stěžovani k sudimu

Reagovat
thewall

To nebyla televize, ale hodně velký balón. Jakože hrál míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš hodně hranatý balón.

Reagovat
smazaný uživatel

Hooodně hranatý a hoodně velký

Reagovat
thewall

To jo, ale stejně mě nenapadlo, že by ukazoval TV. Opakovačka taky ukázala, že trefil míč (přesto to byl jasný faul).

Reagovat
smazaný uživatel

Mě teda hned hodně moc napadlo že ukazoval TV.

Reagovat
thewall

Olej to je velmi emotivní člověk a proto i gesta odpovídající velikosti

Reagovat
Mass

Určitě ukazoval míč

Reagovat
Greny

Ale tak tu zeď by mohl odkrokovat na obou stranách stejně... Ne jednu tak ják má a druhou o metr a půl dopredu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Paráda

Reagovat
mistr129

JOOOOO

Reagovat
John Obi Mikel

Lingrrrr

Reagovat
Coutinho10

Joooooo woooooooow otocit na Slovacku Lingr

Reagovat
smazaný uživatel

Chtel jsem do tebe jebat, ze nas zesmesnujes a delas si prdel ze vyhrajeme se Slovackem, ale pak jsem zjistil, ze jsi Slavista... takze

Reagovat
Coutinho10

j fakt jsem necekal 3 body po tom, co jsem videl pred stridanim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to tak dopadne, tak ideální výsledek. Slovácko super,sympatickej výkon, povzbuzující pro ně, byť budou asi dost nasraní... pro nás tři body, nic víc není potřeba momentálně v lize. .. jo a ještě se ukázalo že: Kolář - vyprat! Stanciu - omlouvám se za kritiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Olej super.. opět zapojil mozek a zkratovalo mu to, takže z velkýho vápna zájezd do autu. Ale bojuje, já vím..

Reagovat
Euphael

Ctvrty tym ligy nebo mistr ligy.... dobre vybral Lingr

Reagovat
Liquid

Reagovat
C-M@ster

Hrozná škoda, no... gratulace Slavii

Reagovat
Mass

Slovácko jedinej klub v lize, co nepostavil proti Slavii autobus. Nejlepší fotbal, co sem zatím tady viděl. Svědíkovi přeju evropskej pohár, za svůj sympatickej fotbal by si ho zasloužili. I když dneska budou naštvaný, tak hráli fakt dobře, když dostaneš gól přímo ze standartky a po smolný penaltě, tak už s tim moc nenaděláš. A Stanciu konečně dnes dokázal, proč je nejlíp placenej hráč v lize, Kolář naopak pokračuje v tý sérii "jarních" slabých výkonu.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mistr129

Reagovat
AjaxFans

Radši prohrát tak,než 1*0 Prostě jste kvalitou někde jinde.Snad tím naše forma nekončí

Reagovat
kecipep

Reagovat
Losinho

Reagovat
Liquid

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele