FORTUNA:LIGA - preview 21. kola

14.02.2020, 08:13, aktualizováno 17.02.2020, 08:41
Previews
Úvodní jarní kolo FORTUNA:LIGY uzavře střetnutí mezi Jabloncem a Příbramí. Domácí mají o motivaci postaráno, neboť na podzim s aktuálně posledním celkem ligy vysoko prohráli...
FK Jablonec - 1. FK Příbram  (pondělí 18:00)
Malé "El Clásico" mezi fotbalovými bossy Miroslavem Peltou a Jaroslavem Starkou uzavře první jarní kolo. Peltův Jablonec myslí po povedeném podzimu vysoko a proti Starkově Příbrami doufá ve vítězný návrat na trávníky. Hosté však přes zimu značně rekonstruovali mužstvo a hodlají za každou cenu uhájit prvoligovou příslušnost.

Domácí se před Vánocemi dokázali vyšvihnout na skvělé třetí místo, které udrží minimálně ještě jeden týden. Nejbližší konkurenti Sparta a Mladá Boleslav totiž v prvním ostrém jarním testu selhali a vysmáté Severočechy vůbec neohrozili. Jablonec tak má možnost si své postavení pojistit a náskok na týmy za sebou ještě navýšit.

Historie vzájemných střetnutí s Příbramí je velice pestrá. Ligoví fanoušci mají jistě stále v živé paměti kontroverzní remízu z před čtyř let, díky níž se Středočeši na poslední chvíli zachránili v nejvyšší soutěži. V posledních letech jsou k vidění buď gólové přestřelky nebo debakly jedné ze stran. Trenér Jablonce Petr Rada pak nerad vzpomíná na podzimní prohru o čtyři branky, která se zrodila na hřišti soupeře. "Ještě nás ten zápas u nich trochu straší. Byl to asi nejhorší zápas za mou trenérskou kariéru. Od první do poslední minuty to tam bylo špatné. Chci věřit tomu, že to byla jen výjimka a nebude se to opakovat," doufá zkušený lodivod.

Jarní část ročníku pak Rada touží nastartovat vítězně. "Určitě nám vše nepůjde podle přání hned od příchodu na hřiště, bude to chtít trpělivost jak od hráčů, tak od lidí. Rozhodně nečekám lehký zápas, jak by se mohlo zdát podle postavení v tabulce. Příbram bude nebezpečná, udělala spoustu nových hráčů z venku. Některé přípravné zápasy odehráli velmi dobře. Ale my potřebujeme ten první zápas odmakat a vyhrát," uvedl.

Příbram po zpackaném podzimu pořádně provětrala kabinu, v níž našlo zázemí několik nových zaměstnanců. Poslednímu celku soutěže mají k vytoužené záchraně pomoci obránci Lukáš Pazdera s Peterem Kleščíkem, turečtí záložníci Aydin Yilmaz s Erdi Şehitem a útočníci Jakub Šašinka s Martinem Jindráčkem.

Velkou bolístkou Středočechů v první půlce sezóny byly výsledky z venkovních zápasů, což hodlá kouč Roman Nádvorník vylepšit. "Máme velmi náročný los, jelikož jedeme do Jablonce a Plzně. Hráči, kteří přišli, a se kterými počítáme do základní sestavy, nejsou zatížení minulostí, proto by to mělo být v pořádku. Mohu prozradit, že v základní sestavě bude 4 až 5 nových fotbalistů," sdělil někdejší lodivod Karviné.

Jeden z nových hráčů Yilmaz se však v přípravě zranil a Středočechům minimálně v úvodu jara nepomůže. Domácí si zase musí poradit bez Jana Matouška, kterého taktéž stíhají zdravotní patálie.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holík, Jugas, Plechatý, Krob - Jovović, Kubista, Hübschman, Považanec, Sýkora - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.37 - 5.35 - 8.72
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SFC Opava - Viktoria Plzeň  (neděle 14:30)
Jako druhý tým tabulky vstupuje do jara plzeňská Viktoria, která stále ještě nenápadně pošilhává po titulu. K tomu bude potřebovat nejen zaváhání Slavie, ale zejména svou výtečnou formu. Na vítěznou vlnu se může naladit hned v prvním jarním kole, kdy ji čeká utrápená Opava.

Slezané od třetího kola zvítězili jednou jedinkrát, do zimní přestávky navíc vstupovali po dvou porážkách. Ještě děsivější však je fakt, že za celý podzim v žádném utkání nevstřelili více než jednu branku. To se jim povedlo alespoň v generálce, kdy si s druholigovým Třincem poradili 3:2 po trefách Zapalače, Jursy a nové posily Železníka.

Žlutomodří spoléhají na to, že by soupeř nemusel být pod novým lodivodem sehraný. "Plzeň má nového trenéra a hráči potřebují určitý čas k tomu, aby se s jeho prací sžili. Nicméně Viktorka má velkou individuální kvalitu, a to je její výhoda," uvědomuje si trenér Jiří Balcárek.

Přátelská utkání Viktoriánů byla nadmíru vydařená - červenomodří zvítězili v šesti ze sedmi případů, zbylý zápas skončil remízou. Takovouto psychickou vzpruhu potřebovali, neboť v závěru první části sezóny zvítězili jen dvakrát v sedmi zápasech a navíc je v průběhu zimní přestávky opustil suverénně nejlepší střelec týmu Michael Krmenčík.

Adrián Guľa se soustředí zejména na to, jak se bude prezentovat jeho tým. "Pro mě je podstatné podívat se na způsob hry soupeře, ale o mnoho důležitější je, jak budou fungovat naše věci. Pozornost nesměřuje jen k soupeři, ale hlavně na nás," říká kouč Západočechů.

Opavští se musí obejít bez zraněného dua Helešic - Sus, zdravotní problémy nepustí na trávník ani hostujícího Ekpaie a v ohrožení jsou i starty Alvira, Čermáka a Limberského.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Hrabina, Rychlý, Hnaníček, Žídek - Souček, Zavadil - Dordič, Texl, Zapalač - Železník
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Hejda, Brabec, Limberský - Bucha, Kalvach, Čermák - Kayamba (Kopic), Beauguel, Kovařík
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.99 - 4.00 - 1.64
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bohemians Praha 1905 - Slavia Praha  (neděle 17:00)
Zápasem řadícím se mezi ty nejatraktivnější vstoupí hráči Bohemky do jarní fáze FORTUNA:LIGY. Přivítají totiž jen pár stovek metrů vzdáleného soupeře, pražskou Slavii, která v zimě výrazně omladila.

I přes nepříliš vydařený podzim a až třinácté místo v tabulce se v Ďolíčku rozhodli do kádru příliš nezasahovat a na přestupovém trhu nehýřili aktivitou. V přípravě se "Klokani" utkali s poměrně atraktivními soupeři a vedlo se jim obstojně - například v generálce otočili nepříznivý stav a udolali Mladou Boleslav.

"Pokud odejdou z týmu hráči, kteří naši ligu převyšují, tak musí chybět. Je jen otázka, jak tým na jejich absenci zareaguje a jakým způsobem dokáže trenér hráče nahradit. To nikdy nejde říct předem. Nicméně nikdo z nás se derby nebojí, ale přistupujeme k němu s respektem," tvrdí stoper Lukáš Hůlka.

Sešívaní za sebou mají exodus výrazných postav, když do zahraničí odešli Škoda, Hušbauer i Souček. Náhradami za tuto trojici by měli být navrátilci z hostování Musa a Oscar, ze Slovácka navíc přišel Hellebrand. Kromě toho slávisté posílili i na postu stopera, kde konkurenci zvýší talentovaní Zima a Tijani.

Do zimní přestávky v Edenu vstupovali jako jediný v lize neporažený tým, na což by rádi navázali. V přípravě se jim ale tolik nedařilo a v šesti zápasech si připsali jen dvě vítězství. Uklidňující může být alespoň fakt, že jedno z nich přišlo v generálce proti švédskému Hammarby. Brankami se o výhru 4:2 postarali Stanciu, Masopust, Bořil a Coufal.

Cíl je v červenobílé části Vršovic jasný, a sice rychle si zajistit status mistra. "Titul chceme za každou cenu, ale dojít k němu bude samozřejmě těžší. O nějaké hráče jsme přišli, ale věřím, že nové kluky zapracujeme a budeme předvádět stejné výkony jako doposud. K titulu chceme dojít co nejrychleji," říká gólman Ondřej Kolář.

Bohemians nemohou pro vstup do jara počítat se zraněnými Pokorným, Krchem a Vackem, v ohrožení je i start Podaného a Ugwua. Hosté dorazí bez dlouhodobě indisponovaného Hovorky, zdravotní potíže trápí i Stanciua, Traorého a Zimu. Kvůli disciplinárnímu trestu nemůže naskočit ani Oscar.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Köstl, Hůlka, Šmíd - Vaníček, Hronek, Jindřišek, Rada, Podaný - Puškáč (Keita), Pulkrab
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Kúdela, Frydrych, Bořil - Červ - Masopust, Ševčík, Traoré, Olayinka - Tecl
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.72 - 4.76 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
1. FC Slovácko - Baník Ostrava  (sobota 14:30)
Natěšení fanoušci ostravského Baníku zamíří jako vždy v hojném počtu do Uherského Hradiště, kde se jejich milovaný celek střetne s domácím Slováckem. Pro oba týmy půjde o ostrý start po zimní pauze, neboť vzájemně zápasí o lukrativní pozice. Hosté navíc v prvním soutěžním klání představí nového trenéra, který ale hned musí řešit početnou marodku.

Kouč Martin Svědík odvádí v Uherském Hradišti zdařilou práci. Již vloni mužstvo z Moravy poměrně bez potíží zachránil v nejvyšší soutěži a letos se pustil do ještě odvážnější partie. Slovácko patřilo na podzim vedle nováčka z Českých Budějovic k největším překvapením soutěže a nakonec přezimovalo na skvělém šestém místě.

V bílém dresu vynikal zejména útočník Ondřej Šašinka, ten se však po hostování vrátil do mateřské Ostravy. V sobotu se tak může ukázat na stadionu, na němž se mu ještě nedávno tak dařilo, jenže tentokrát se představí jako soupeř v barvách Baníku. Slovácko tak musí hledat nového snajpra. O pozici hlavního střelce Moravanů budou pravděpodobně zápasit Tomáš Zajíc s nově příchozím Janem Klimentem. Vedle zmíněného Šašinky opustil Uherské Hradiště také záložník Patrik Hellebrand, jenž už svůj talent rozvíjí ve Slavii.

I tak chce Svědíkova družina nadále kousat, což si uvědomuje i nový kouč Baníku Luboš Kozel, jenž přípravu Slovácka sledoval. "Ukazovali to, co na podzim v lize, tedy velice dobře takticky organizovanou defenzívu, kdy se jim tam soupeři dostávali těžko. Mají už dneska i zkušený tým, jsou delší dobu pohromadě, už nějakou dobu tenhle styl hry uplatňují a jsou v něm silní. Taky mají posty zdvojené a jsou nepříjemní komukoli. Vidím je jako velice kvalitní a zkušený tým, který bude sahat letos po pohárech,” uvedl.

Bývalý ligový fotbalista nahradil na lavičce Slezanů přes zimu odvolaného Bohumila Páníka a od jeho příchodu si fanoušci velké věci. Především by měl Kozel v jejich očích přispět vylepšení herního stylu a zapojování mladých hráčů do kádru. V zimní pauze nicméně souhra Baníku často skřípala a ani výsledky zatím chcacharům mnoho úsměvu na tvářích nevykouzlily. Kozla tak čeká ještě spousta práce, aby dosáhl požadovaného stavu.

Také Baník se ocitl v hledáčku soupeře že Slovácka, jenž se na prvního jarního soupeře připravil. "U týmu se vyměnil trenér a s ním přišlo i jiné herní pojetí než za trenéra Páníka. My ale půjdeme do tohoto zápasu stejně, jako jsme šli do každého podzimního, a půjdeme tak také do každého jarního. Chceme vždy vyhrát. Celé jaro půjdeme zápas od zápasu a nenecháme se svazovat žádnými propočty," řekl lodivod Moravanů Svědík, který v minulosti vedl taky Slezany.

Zatímco domácí půjdou do zápasu až na zraněného Jana Kalabišku v plné síle, hosté budou postrádat hned pětici fotbalistů. Karetní tresty si totiž z podzimu přenesli obránci Patrizio Stronati s Jiřím Fleišmanem a záložníci Adam Jánoš s Milanem Jiráskem. Zdravotní trable navíc nadále limitují kapitána Milana Baroše.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Divíšek - Havlík, Daníček - Petržela, Kliment, Navrátil - Zajíc
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Fillo, J. Pokorný, Svozil, Holzer - Hrubý, Kaloč - Reiter, Kuzmanović, Potočný - O. Šašinka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.02 - 3.38 - 4.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - Sigma Olomouc  (sobota 14:30)
V sobotu se po delší době vrátí prvoligový fotbal také na teplická Stínadla. Tamní skláři narazí na souseda v tabulce z Olomouce. Na obou stranách byl přes zimu víceméně klid a trenéři se tak snažili zejména odstranit dosud nedořešené nedostatky.

Zatímco mnozí nakupovali jako o závod, v Teplicích byl klid. Jedinou novou tváří v A týmu se přes zimu stal ostřílený záložník Lukáš Mareček. Jinak se skláři uvedli zejména roztržkou se stoperem Michalem Jeřábkem, který se po neshodách s vedením klubu připravuje v rezervě. O novém začátku se tak na Stínadlech moc nemluví a Severočeši budou na jaře rádi, pokud se vyhnou komplikovanému boji o záchranu.

Těsně před prvním zápasem se hráči Teplic připravovali v Blšanech, neboť jejich domácí hřiště nebylo v nejlepší kondici. Kouč Stanislav Hejkal pak musí vyřešit složení základní jedenáctky, neboť se zraněním v posledním týdnu laborovali záložník Tomáš Kučera či útočníci Jakub Řezníček s Pavlem Vyhnalem. "V hlavě něco mám, Sigmu jsem sledoval, jak při zápasech v Turecku, tak její výkon v generálce s Karvinou. Musím říct, že to je velmi silné kombinační mužstvo a k zápasu vzhlížím s velkou pokorou," řekl.

S hledáním posil se nepředřeli ani v Olomouci. Až na poslední chvíli se Hanou přestěhoval útočník Lukáš Juliš na hostování z pražské Sparty. Jinak Sigma počítala spíš ztráty a podobně jako Teplice se rozkmotřila s jedním z hráčů. Václav Pilař byl ale nakonec vzán na milost a minimálně do května by měl na Andrově stadionu setrvat.

V Olomouci i přes prožité rozepře věří, že mohou pošilhávat po pohárové Evropě. "Myslím si, že můžeme říct, že Sigma Olomouc má mužstvo, které se může pohybovat mezi sedmým a desátým místem v tabulce, to znamená ve skupině o Evropu. Ta hrana, kdy můžeme atakovat šesté místo nebo být místo od pádu do poslední skupiny je velmi tenká. Škoda těch několika zápasů, které jsme prohráli v posledních minutách. Mohli jsme útočit na šestou příčku," zhodnotil sportovní manažer Ladislav Minář.

V Teplicích bude Hanákům scházet útočník Martin Nešpor, jehož by ale měl zastoupit již zmiňovaný Juliš. Domácí si musí nějak poradit bez Jevgenije Nazarova, který ještě na podzim zkompletoval zápis čtyř žlutých karet a z toho důvodu první jarní kolo vynechá.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Knapík, Čmovš, Shejbal - Vondrášek, Trubač, Mareček, P. Mareš - Žitný - Řezníček, J. Mareš
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Mandous - Sladký, Beneš, Jemelka, Vepřek - Greššák - Pilař, Houska, Chytil, Falta - Juliš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.48 - 3.25 - 3.18
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
MFK Karviná - Fastav Zlín  (sobota 14:30)
Deseti zápasy bez výhry v řadě zakončili karvinští fotbalisté podzimní část, do té jarní by rádi vkročili mnohem lépe. Příležitost k tomu mají vskutku vynikající, zlínské výsledky venku patří mezi ty nejhorší v lize.

Na stranu druhou ani Karviná nemůže na základě dosavadních domácích výsledků oplývat sebevědomím. Jako jediná totiž na svém hřišti ještě nevyhrála, na kontě má jen pět remíz. Na závěrečnou fázi sezóny se však Slezané výrazně posílili - do zadních řad dorazil stoper Martin Šindelář z Baníku Ostrava, záložní řadu se pokusí pozvednout Albánec Qose a ofenzivu nigerijský šutér Taiwo.

Trenér Juraj Jarábek fanoušky dopředu upozorňuje, že o pohledném fotbale si mohou nechat jen zdát. "První čtyři kola, z kterých hned třikrát hrajeme doma, můžou napovědět. Všechno podřídíme zisku bodů, ty jsou priorita. Nepůjde asi o žádnou krásu, ale na tu se fotbal nehraje," říká v listopadu jmenovaný kouč.

Ševci naopak budou na konec podzimu vzpomínat v dobrém. Třemi domácími vítězstvími v řadě utekli do klidnějších vod tabulky a přestože to na soupeřových hřištích skřípe, mohou zatím na jihu Moravy zůstávat v klidu. Pozvednout mužstvo by měly zejména dvě zimní akvizice, ex-opavský stoper Simerský a španělský kreativec Pedro Martínez.

Zlínská zimní příprava rozhodně nepatřila mezi ty lehké, o čemž hovořil i Marek Hlinka "Konečně přichází liga. Příprava byla pro mě dost dlouhá a hlavně náročná. Strašně moc se běhalo. Myslím, že jsme měli dobrou přípravu. Liga je už za dveřmi a my se na ni těšíme," tvrdí slovenský středopolař.

Domácí nemohou pro tento zápas počítat se zraněnými Kouřilem a Gubou, hostům zase nepomůžou indisponovaní Vraštil s Poznarem. U nových posil Ikauniekse a Martíneze je start nejistý.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bolek - Ndefe, Šindelář, Rundič, Čonka - Hanousek, Bukata - Ba Loua, Taiwo, Lingr - Petráň
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Azackij, Buchta, Cedidla - Jiráček, Hlinka, Fantiš, Matejov - Janetzký, Džafič, Jawo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.26 - 3.22 - 3.68
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - Slovan Liberec  (sobota 17:00)
Fotbalistům pražské Sparty se nevyvedla podzimní část ligy a příliš ani zimní příprava, odrazit se k lepším zítřkům a třeba i předkolu Ligy mistrů se mohou hned v prvním jarním kole. Čelí v něm Liberci, proti němuž doma již osmkrát v řadě vyhráli.

Letenské v zimní přestávce poznamenala jedna velká kauza týkající se Martina Haška, který byl nakonec přeřazen do B-týmu a svým spoluhráčům tak ve zbytku sezón pravděpodobně nepomůže. Pozitivními dojmy nenabudily příznivce ani výsledky na soustředění v Marbelle, kam si sparťané dojeli jen pro tři porážky. Spíše než od tohoto se bude chtít Jílkova družina odrazit od podařenějšího závěru podzimu. Fanoušci na Letné totiž byli svědky deseti bodů v posledních čtyřech domácích zápasech, v nichž navíc rudí nastříleli šestnáct branek.

"Jak vím ze své zkušenosti, příprava někdy může být úplně hrozná a pak se to nakopne prvním kolem. Jdeme do jarní části optimisticky. V Liberci jsme na podzim prohráli po těžkém boji. Teď chceme vyhrát, první utkání je vždy takové určující," nedělá si z posledních výsledků těžkou hlavu asistent trenéra Michal Horňák.

Slovan zakončil první část sezóny přesně v tom duchu, v němž se celá nesla. V listopadu a v prosinci si připsal tři výhry a stejný počet porážek - zatímco jednou byl schopen nadělit Zlínu pět branek, jindy si přivezl čtyři góly z Plzně nebo porážku z Olomouce. Stejně jako Sparta se v přípravě i Liberec utkal se třemi zahraničními soupeři, přičemž jediné vítězství si připsal nad ukrajinskou Desnou.

Co se týče nových příchodů, v dresu Sparty se žádný takový nekonal - za posilu se snad dá považovat jen konečně uzdravený Bořek Dočkal, jehož úkolem bude v produktivitě doplňovat nejlepšího střelce mužstva i ligy Kangu. Severočeši si vyměnili dva hráče se Slavií, když za Oscara přišel Hromada a místo Musy Rondić. Kromě toho ještě ztratili Potočného na úkor Baníku.

Kromě dlouhodobě zraněných je u domácích v ohrožení start Kozáka, hosté ještě nevědí, jak na tom bude náhradník Alibekov.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Heča - Vindheim, Hancko, Lischka, Frýdek - Dočkal, Trávník, Krejčí, Kanga, Hložek - Tetteh
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Fukala, Mikula, Chaluš, Hybš - Breite, Mara - Malinský, Baluta, Pešek - Kuchta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.57 - 4.20 - 6.62
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Dynamo České Budějovice - FK Mladá Boleslav  (pátek 18:00)
Nováček z Českých Budějovic má spolu s Mladou Boleslaví tu čest obstarat výkop jarní fáze české nejvyšší soutěže. Už první zápas po zimní pauze nabídne důležitý souboj ze středu tabulky, kde mnoho týmů válčí o co nejlepší pozici do nadstavby.

Nervózní bitva o pohárovou Evropu začíná hned zkraje jarního programu na Střeleckém ostrově. Domácí Dynamo se přitom do onoho boje přimotalo tak trochu nevědomky, když jeho hlavním cílem pro sezónu byla zprvu záchrana. Za tou se Jihočeši opravdu rozjeli, jenže následně byli k nezastavení a vystoupali až na současné osmé místo. A když už jsou tak vysoko, proč nepomýšlet ještě výš.

Trenér Budějovic David Horejš pak zcela jasně představil, co by umístění v jednotlivých patrech pro jeho tým znamenalo. "Kdyby se nám podařilo uhrát první šestku, je to splněný sen. Kdyby se nám podařilo skončit do 10. místa, tak si myslím, že by to byl krásný počin pro nováčka. A záchrana je pro nás povinnost, protože si tady chceme tu ligu udržet," řekl strůjce velkolepé jízdy nováčka.

Ještě ambiciózněji smýšlí Mladá Boleslav. Středočeši se v popředí ligového pelotonu pohybují téměř každý rok a již několikrát v létě odehráli soutěžní klání se soupeři za hranicemi republiky. Na staré úspěchy by družina kouče Jozefa Webera ráda navázala i letos, byť se musí vyrovnat ze ztrátami opor. Nové angažmá si totiž našli útočníci Nikolaj Komličenko s Murisem Mešanovićem, hostování skončilo záložníkovi Pavlu Buchovi a jeho kolega ze středu pole Marek Matějovský si pro zranění na jaře nezahraje.

Před zápasem na jihu Čech sídlí Boleslav na páté pozici a v následujících měsících hodlá vybojované pozice uhájit. "Někteří hráči se prodali, někteří se neočekávaně zranili. Nejsme nerealisté, abychom si to neuměli vyhodnotit, ale určitě na cílech nebudeme ubírat. Na co to bude stačit, se ukáže. Ale že bychom zbaběle ustupovali, to ne," uvedl někdejší lodivod Bohemians 1905 či Karviné.

Diváci přímo na stadionu či u televizních obrazovek by si jistě přáli opakování gólových hodů, které se pořádalo při prvním vzájemném měření sil ve středních Čechách na konci srpna. Tehdy šlo Dynamo nečekaně do dvoubrankového trháku, avšak ještě do přestávky se rozstřílel Komličenko, jenž nakonec čtyřmi přesnými zásahy zařídil tři body Mladé Boleslavi.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Drobný - Čolić, L. Havel, Sivok, Novák - Havelka, Čavoš - Brandner, Javorek, Mršić - Schranz
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Křapka, Jakub Klíma, Tatajev, Pudil - Ladra, Hönig, Hubínek, Budínský, Fulnek - Wágner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.22 - 3.62 - 3.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha20173045:454
2.Viktoria Plzeň20115435:1938
3.FK Jablonec20105535:2735
4.Sparta Praha2096539:2633
5.FK Mladá Boleslav20102839:3232
6.1. FC Slovácko2095628:2632
7.Baník Ostrava2094730:2331
8.Dynamo České Budějovice2093833:3330
9.Slovan Liberec2083933:3027
10.Sigma Olomouc20510525:2525
11.FK Teplice2058718:2923
12.Fastav Zlín20631116:3021
13.Bohemians Praha 190520551020:3220
14.SFC Opava2035129:3114
15.MFK Karviná20271113:3013
16.1. FK Příbram20341315:3613

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (861)

Přidat komentář
Blasphemer

konečně

Reagovat
frankiefcb

si mě předstih hajzle

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze vic lidi

Reagovat
lichna.

Palcohonic pls

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lístek na zítřek máš koupený? Ještě seženeš u stadionu !

Reagovat
rufus

Ty jedeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná. Má být i hezky a teplo. Snad... Tedy

Reagovat
rufus

Čas je na výjezd výbornej. Ale psal si, že už je pomalu omezuješ..

Reagovat
smazaný uživatel

No, psal. Ale mám volný víkend, tak toho využiji.

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Víš co..Rovnou nakoupím nějaká místní vína a snad i slivovici na doma, když se zadaří :-) A trefně jsi poznamenal, že čas zápasu je skvostný. Když se naskytla možnost...

Reagovat
rufus

V půl třetí v sobotu na výjezdu na druhý straně republiky, co víc za čas chtít, no. Jasný, prostě výjezd v klidu, proč to nevyužít na nákup dobrýho pití. Mě štve, že na Slovácku jsme často hráli v neděli večer nebo podobně pitomej čas.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.facebook.com/chachari/videos/788252648362429/

Proč myslíš, že všichni spěchají na výjezd?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se ti dva sekuritaci srazi

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tam jsou srandovní jedinci, kteří to leckdy nezvládají. Asi jako místní "elitářská" úderka

Snad jutro bedzie zabawa !

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, bozkov ve sleve

Reagovat
smazaný uživatel

A plzně !!

Reagovat
rufus

Fuj.

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Lemond Laws

Kurva ty sáně

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Strašně krátká pauza, ještě bych 2-3 týdny počkal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem vlastně jdu dát nenhle povinnej palec

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

bejt to na IG, tak ses milionar

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

Nejlepší liga na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

Ban

Reagovat
lichna.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
mistr129

Reagovat
Losinho

Reagovat
fabec1222

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
bourbon

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
ZB 07

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Mada

Reagovat
pingla

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doshcz

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

neví, co je dobrý

Reagovat
Pride

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bex5

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

Reagovat
Losinho

A hnedka Budějky před Bolku

Reagovat
Puskas

po remíze těžko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Džeko55

Možná je to troufalý, ale počítám s tím, že Bolku dáme. DYNAMO

Reagovat
smazaný uživatel

Páník ven!

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pride

Reagovat
Kepy_FCB

15.02. 14:30 1. FC Slovácko - Baník Ostrava 0:0

15.02. 14:30 FK Teplice - Sigma Olomouc 1:0

15.02. 14:30 MFK Karviná - Fastav Zlín 2:1

15.02. 17:00 Sparta Praha - Slovan Liberec 1:2

16.02. 14:30 SFC Opava - Viktoria Plzeň 1:1

16.02. 17:00 Bohemians Praha 1905 - Slavia Praha 0:1

17.02. 18:00 FK Peltonec - 1. FK Příbram 3:1

Budějky-Bolka 2:1

Reagovat
Kepy_FCB

Nechybí v pravděpodobné sestavě Granečný?

Reagovat
skat

Za prové, tam je krátce, takže do základu, zatím, asi ne. A za druhé je tam na hostovačku od vás, tak nejspíš proti baníku nesmí nastoupit....

Reagovat
Wyrda

Hrajou proti Bolce, ne Baniku. Trener o nej stal takze to ze je tam chvili nemusi nic znamenat

Reagovat
Losinho

Očividně ne

Reagovat
KoryVCF

OT: J.Zelený do Boule na hostovačku bez opce

Reagovat
mistr129

Kde píšou? Jinak radši bych nechal hostovat Holeše

Reagovat
Losinho

IG slavistickez

Reagovat
mistr129

Reagovat
mistr129
Reagovat
smazaný uživatel

Legenda Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny
Reagovat
KapitanCrow

Kristi Qose do Karviné!

Reagovat
Puskas

Byl už v lize nějaký hráč na Q?

Reagovat
Greny

v lize nevím v mladeznickych repre Quasten

Reagovat
Puskas

Kvašňák nebo Kvasnica, který za nás hrával v 70. letech, se nepočítají...

Reagovat
Losinho

Qět

Reagovat
ratusek

Reagovat
fabec1222

Reagovat
TheAdy

Reagovat
skat

Quarafiát

Reagovat
skat

a Qoltr

Reagovat
diskoschlampe

Sry ale takhle to nefunguje

Reagovat
Nadržený šimpanz

Queen Damková

Reagovat
žrout

AyonQ

Reagovat
ACSeRw!n

Karvina asi v poho zachrana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tyqev.. ale na zadech ma napsano Limbersky.

Reagovat
JessePinkman

Už se těším dneska na stadion.

Snad to bude za tři body. Dynamo!

Reagovat
Banikovec7

Dnes remiza, zitra vse vyhry hoste a v nedeli vyhry domaci.

Reagovat
kecipep

Tak Vincoura ze Slavie máme na přestup, výborně.

Reagovat
KoryVCF

Nevíš jestli tam není pro Slavii zpětný odkup ? díky

Reagovat
kecipep

Slávka by měla mít předkupní právo. Pokud se Svědík k tomu bude vyjadřovat, tak to jistě nezapomene zmínit

Reagovat
Losinho

Počítá s ním Svědík do užšího kádru?

Reagovat
kecipep

Momentálně je to náš 3.-4. stoper.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Nase hlavy otacej se k brance.. Jedna klicka, je tu SANCE!

Reagovat
skat

pro soupeře...... To je jak: " Hráli jsme na Kladně, já na bráchu, brácha na mě. Lidi řvali! Rána - gó!!!!! Prohráli jsme 5:0 ! "

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
JeséRodriguez

TOP!

Reagovat
db18

Tak mi ta fanta tohle kolo vychází tak levná, že jsem zvědavý, kolik hráčů nenastoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš míň, než 89,7?

Reagovat
db18

Nakonec jsem to ještě překopal. První varianta stála 88 teď mam 95

Reagovat
smazaný uživatel

Já když to překopu, tak mě to stojí 85,1 Jinak kapitána mám pořád za 6 mil.

Reagovat
Kaspar

oni jen vymazali hrace co tu nejsou a na prvni mista dali jiny, ale nechali jim stary ceny

Reagovat
db18

Lepší než EA, která teď do FUT přidala Kubu Horu... do Slavie.

Reagovat
Banikovec7

Sazka dala J. Šašinku, který snad ani nenastoupí, do Příbrami, ale O. nechali furt ve Slovácku.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas je stejný ne? Třeba to uznají

Reagovat
Banikovec7

Tak já ho tam neplánoval dát, jen mi přijde zajímavé, že si toho za celou zimu nevšimli a druhého tam dali hned.

Reagovat
db18

Tam váhám ještě mezi Doležalem (12 něco) a Bogym (6 mil)

Reagovat
smazaný uživatel

Já mezi Zahustelem 6,1 a Bogym 6 Docela by mi pomohlo, kdybych věděl, jestli Zahustel bude hrát

Reagovat
db18

Prý zatím zaostává.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jenom přemýšlím, jestli bude kapitán Ondra Zahustel (aby to mělo nějaký náboj)

Reagovat
Kaspar

s tim nepocitam, Svedik ho sice v poslednim rozhovoru chvalil za pristup, ale zaroven rekl, ze ma jeste hodne co dohanet

Reagovat
smazaný uživatel

ok, dík.

Reagovat
Coutinho10

taky mě to celkem překvapilo, ale nevadí

Reagovat
KingMaster13

To bejvá vždycky ty první 2 kola než se vykrystalizují sestavy

Reagovat
oli9

budějky na podzim slušná forma ke konci, uvidíme co po pauze

Reagovat
NataženýTříslo

Neprohra CB vsazená, jde se na to...

Reagovat
Coutinho10

Jarda Zelený už na lavičce Bolky...tak to je rychlost

https://pbs.twimg.com/media/EQv62b8XUAEcR-U?format=jpg&name=large

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad dnes nějaký pěkný oku lahodící fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Bez šance.

Reagovat
smazaný uživatel

0:0 a bez střely na branku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Janošek v základu, Zelený na lavičce. To byl fofr

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Penner, to byl fotbalista.

Reagovat
John Obi Mikel

Tenkrát na Západě

Reagovat
stas87

Co od toho cakat? Piatocnu nudu a 0-0? Pripadne na koho sa ma clovek z toho zapasu tesit?

Reagovat
db18

Na Šulce, jestli na něj přijde řada, Dynamo souhlasilo s nějakou minutáží, takže při tomhle skore by ho tam pustit měli, ztratit už snad nic nemůžou.

Reagovat
FruFru

To byl gól

Reagovat
naheCZ

Lepší první gól jara padnout nemohl

Reagovat
stas87

Kvalitne odbranene od MB. Nechat si dat gol po autu, ked este vo vapne mali prevahu hracov ale vysrali sa na volny priestor pred vapnom.

Reagovat
Coutinho10

what Havelka

Reagovat
JessePinkman

To je hráč, to je tým. Dynamo

Reagovat
Coutinho10

zahráli jste hodně luxusně a celkem bych vás viděl i rád v pohárech, ale otázka, jestli vám skončí nějací zkušenější hráči, tak aby to nemělo dopad na ten tým, ale jako radost vás sledovat...o to víc si cením, že jsme vás v posledním kole v roce 2019 celkem jednoznačně porazili

Reagovat
JessePinkman

Nevěřil jsem jim, ale Sivok s Drobným to hodně změnili. Čekal jsem, že to budou takový ty hvězdy, který na to budou srát, ale fakt to změnili. Skvělý, fakt si to užívám. I když jsem byl včera hodně pod parou, jak jsem se na to těšil.

Reagovat
Coutinho10

jojo...jako Drobny je super a to, ze tak dlouho byl v BL ukazuje, ze i pres tak vysoky vek to je porad super brankar a Sivoka teda za ty kecy, co proti Slavii drive mel, tak toho nemusim, ale jako taky vam dost pomohl a je hezky, ze s vama ma vysoke cile a mysli na budoucnost

Reagovat
FruFru

Reagovat
pingla

Bolka za prvních 20 minut je úplně mimo, hlavně Wágner

Reagovat
Hokaido

Wow, nádhernej gol.

Reagovat
NataženýTříslo

Klasická Czaplárovka?

Reagovat
NataženýTříslo

nikoliv

Reagovat
Salfovic

Reagovat
NataženýTříslo

Snad jsem ti nezkazil páteční pohodu.

Reagovat
naheCZ

To bránění rohů od Bolky

Reagovat
oli9

ví bolka že už je to liga a není to přátelák ?

Reagovat
pingla

Dynamo > Sparta

Reagovat
FruFru

Dejte jim bůra

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Boleslav druhou polovinu setu zvládne líp

Reagovat
Salfovic

Budějovice to s tou záchranou myslí celkem vážně.

Reagovat
Stamby
Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný fotbal. Budějovice lepší. Janošek se mi nelíbí, asi ho tam ještě neměl dávat.

Hlavně ze standardek Budějky hrozí.

Reagovat
smazaný uživatel

A pozor na Hapalovu past.

Reagovat
Rothbard

Wágner

Reagovat
Kaspar

celou dobu hlavu do zapichlou do zeme a pak se divi ze to kopne mimo

Reagovat
Rothbard

První dvě slova a poslední slovo tvé věty vystihují Wágnera dnes na trávníku nejpřesněji: Celou dobu mimo.

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav tuhle sezónu venku neumí.

Reagovat
Selänne

To je až nedůstojný pro Bolku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle byl boží trest za ty ošklivé oranžové dresy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten závěr

Reagovat
smazaný uživatel

Matějovský a Konličenko dnes Boleslavi chyběli. Budínský, Janošek ani Wágner dnes neodehráli dobré utkání.

Reagovat
PISTOLERO

1. Slavia

2. Jablonec

3. Plzeň

4. Slovácko

5. ČB

6. Sparta

7. Bolka

8. Liberec

9. Teplice

10. Baník

11. Olomouc

12. Bohemka

13. Zlín

14. Příbram

15. Opava

16. Karviná

Za barák

Reagovat
smazaný uživatel

To beru

Reagovat
smazaný uživatel

byla by sranda, kdyby Budějky šly do pohárů, ale Sparta ne

Reagovat
Losinho

Reagovat
pingla

snová tabulka

Reagovat
oli9

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Lastuvka - Fillo,Pokorny,Svozil,Jidas - Kaloc,Prochazka,Hruby - Potocny,Smola,Buchta

tip: 1:2 Hruby,Smola

Reagovat
bobis21

Procházka

Reagovat
Banikovec7

Prochazka

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti na to mam rict.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bex5

Z patecniho prevka,

raz mi praskne cevka,

budu tahat nohu,

hubou spadnu do hub.

Preview, preview,

ani v Bolce neviju,

ze az vyjde dalsi,

chytnou 3 pod Malsi.

Jsem jak devka prevka,

stydne mi polevka,

pani krici: "Snez to!"

a ja ctu dal presto.

Place chlap z E-Efka.

ze roste mu nalevka,

bude z nej ted Nezmar,

tohle fakt uz je zmar.

Reagovat
oli9

Raději ses měl jít vystát. Bylo by to uzitecnejsi

Reagovat
Bex5

O tom zadna

Ty kdyby ses vratil do mamy a nechal se premr*at, taky by to nebyl krok vedle.

Reagovat
oli9

Samozřejmě jsem myslel vysrat.. No ale s tebou by to byla debata na urovni

Reagovat
Bex5

Ty jsi chudak

Reagovat
oli9

Vidím že si tady sklidil celkem úspěch s tím tvým prujmem

Reagovat
Bex5

No to se stava

Reagovat
smazaný uživatel

Nic moc.

Reagovat
Kepy_FCB

až ti vyprchají ty psychotropní látky bude ti trapno

Reagovat
smazaný uživatel

basnickar byl lepší

Reagovat
Infi

nechci být zlý, ale poslední řádek naprosto vystihuje mé pocity z celé "básničky"

Reagovat
Bex5

No jo no, ne vzdycky je to v topu

Reagovat
Infi

pravda, aspoň je se od čeho odrážet

Reagovat
oli9

Dneska 2:0

Reagovat
Kepy_FCB

Tak dnes už nám to pan Kozel utajit nedokáže...

Zvědav jsem ale i na soupeřovy hráče třeba Klimenta a škoda že Zahustitel asi nenastoupí.

Čekám též rekordní počet hostí.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, tobě ten trenér nedá spát. To bude taky asi sranda číst.

No, rekordní počet bude, ale když vidím, co a hlavně v jakém stavu přistoupilo v Olomouci... Vandraci, v jakém stavu...

Reagovat
Kepy_FCB

Pan Kozel si bude muset můj respekt vybudovat, ne jak spousta z vás si z něj okamžitě sedla na prdel. Vítal jsem ho ale mi nestačí jen pochválit zázemí, fanoušky a ukázat na Straku. Příprava pod ním budí rozpaky nejen výsledky a výkony. Mile rád si za čas nasypu popel na hlavu za nedůvěru vůči němu. On ale není nějaká záruka kvality aby si zasloužil bezmezné hájení. Uvidíme, dnešek už napoví.

Reagovat
smazaný uživatel

Příprava pod ním budí optimismus především změnou herního stylu "nakopni a bojuj" na kombinační styl po zemi a zařazením mladých, kteří nejsou horší, než někteří, co s áčkem jezdili do teď.

- Výsledky po tak razantní změně stylu nejde stavět jinam, než na vedlejší kolej.

- Předvedená hra mohla být o něco lepší, ale své tam mohla hrát i ta únava (týmy, které byly taky unavené si k tomu neordinovaly tu změnu z kopané na fotbal) a prostě smůla. Takže předvedenou hru bych začal hodnotit až hráči nebudou mít těžké nohy z nabírání fyzičky a budou mít zažitý ten nový styl, čili pár dalších týdnů to zabere.

- Že není záruka kvality? Proč ho chtěli v Plzni a Slavii? Nejvíce bych u něj vyzdvihl, že je hlavně záruka modernějšího fotbalu a práce s mladými, z které chceme těžit v budoucnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, dnešek vážně nic nenapovi. To je ve hvězdách.

Pokud čekáš hned výsledek, či výsledky, budiž. Takže čekám, že v případě proher tu budeš vyzdvihovat Panika a jebat Kozla . Škoda.

Reagovat
Kepy_FCB

To si piš!

Reagovat
Puskas

Nenapoví už jen proto, že budou 4 hráči stát. Nelze po 1 ostrém zápase dělat závěry, počkejme, jak se to během jara usadí a vstřebá se to během letní přípravy.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešek ještě nenapoví. První zápas, pár hráčů chybí a je to proti neoblíbenému Slovácku.

Reagovat
smazaný uživatel

Říká člověk co tu každý kolo rozjížděl hejty na Panika

Reagovat
smazaný uživatel

Ňuňu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy bych nevěřil, že to řeknu, ale neskutečně se těším

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska povinny 3 body a Costa rozmrda tu simulantskou kundu...Malinsky, ty jsi hovado!

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že bude hrát Costa?

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby tam mel jit na 2 minuty s tímhle cílem .. ale asi spis nenastoupi no, očekávám obranu Frýdek, Lischka, Hancko, Vindheim.. bohužel.. spis me sere ze asi nebude hrat Sáček.

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak dobrý ten Vindheim? Sáček byl v té obraně jeden z těch lepších a to je to záložník.

Reagovat
smazaný uživatel

Vindheim neni tak dobry podle me, spis Jilek je takovej kokot ... ja bych Vindheima hral klidne na kridle.. ale do zakladu to podle me neni..

Reagovat
lichna.

Dneska by byl bod zlatý, ale hlavně doufám, že třeba Kaloč nebo i Buchta ukážou, že mají na ligu a budou moci být plnohodnotnými členy týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jazda?

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva, doufám že to dnes bude stát za to! Nepotřebuji 3 body, stačí mi pohledný fotbal a pořádne nasazení mladých! Už ať je 14:30!

Reagovat
Greny

OT : se s tím v přípravě Machálek moc nesere .. hrajem s Podbrezovou v sestavě jeden klasickej obrance

Reagovat
ratusek

kdo se vrací nevěří golmanovi

Reagovat
Greny

6:3 asi to bude styl : čím víc gólů dáme tím víc bodů mame

Reagovat
Cumel

Asi něco ve stylu, když je bída vzadu, nasolíme útok Ale mám z té obrany celkem strach

Reagovat
Kepy_FCB

https://1url.cz/gz1Jw

Jude i klokan??

Reagovat
FCSL

Dneska asi dostanem no Co Potočný s Musou, ale největší ztráta bude Kacharaba. Snad to odehrajem se ctí a potrápíme je

Reagovat
Pyroman

Co je s Kacharabou? Zranění?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je vždycky základ v prvním kole nesázet na Spartu. Tak uvidíme, jestli si to dokážou prohrát, nebo si to líp dokáže prohrát Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Je super, že na rozjezd máme lehčího soupeře. Očekávám, že Baník bude neškodný. Tip: 3:0.

Reagovat
lichna.

Laštůvka-PokornýProcházka,Svozil,Fillo-Kaloč,Hrubý,Holzer-Potočný,Šašinka, Azevedo.

No, Pokorného bych na beku nečekal, jsem na něj hodně zvědav. A lavička taky zajímavá..

Budinský,Buchta,Drozd,Kuzmanovič, Reiter - trošku škoda, že stejně jako na podzim nešlo vzít někoho dalšího z mladých na lavičku, ale je pravda, že dneska hralo i béčko.

Reagovat
doocetung

Neni to spis fillo,pokorny,svozil,holzer-prochazka,kaloc-azevedo,hruby,potocny ?

Reagovat
bobis21

Taky myslím že je to spíš Procházka na DM

Reagovat
lichna.

Dle grafiky na tw to tak nevypadalo. Uvidíme.

Reagovat
Puskas

Nějaký link na Baník, prosím.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Puskas

Nějaký, kde se nemusím přihlašovat.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Puskas

díky

Reagovat
Salfovic

Na jakém webu jsi to našel ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Salfovic

Díky.

Reagovat
Stannis Baratheon

Už je to tady: Kvose

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak ČanturAšvili

Reagovat
Blasphemer

Lukáš Juliš, nejlepší střelec EURO 2020.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Kang & Kodos

JULIŠ, JULIŠ, JULIŠ!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Po jaké době se Julda trefil?

Reagovat
Kang & Kodos

Chceš si brát do huby předního kanonýra ČFL?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim v lize.

Reagovat
Greny

Po cca 40 minutách

Reagovat
db18

Reagovat
Salfovic

Ty vole, jak může nechat Svědík Zahustela na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím hrozná holomajzna...

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
bobis21

Na půlce takový zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

Praveze uplne v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať se na mě pan Reinberk nezlobí, ale uspěchal to.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten komentator na O2

.. Picus.

Reagovat
Kiwi-21

Nádherný gól Smrže až na obrovskou šanci Zlína jinak naprosto zasloužené vedení Zlín má opravdu problém přelézt půlku ale brejky můžou mít nebezpečné

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vypadá u vás hra? Má to cenu na vás přepínat?

Reagovat
Kiwi-21

Tak já se dívám z TV taky jsem v cizině tak na zápase nejsem

Opticky docela slušně na 1.zápas Zlín měl pak ještě 1 velkou šanci ale Karviná pak 2 slušné šance taky

Gól byl opravdu výstavní

Zlín ale solidně brání a Karviná má problém na větší šance a je to spíše dobývání a chybí více zakončení ale třeba rohy 11:0 ukazuje dost a Zlín má nebezpečné brejky ale na polovině Karviné téměř vůbec nejsou ale když už tak to smrdí

Stejně jak Karviná mohla vést 3:0 tak to mohlo být 1:2 přesto že týmy hrají i docela opatrně, snad přidáme další góly ať je klid na 1.kolo na jaře víc než dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

2 šance, ale jinak si to fakt normálně dopředu nedáme

Reagovat
pingla

co ten super talent Lalkovič? Kope za béčko?

Reagovat
bobis21

Jako vždy zraněný.

Reagovat
Greny

Nechápu jak toho "krypla" mohl Baník vzit

Reagovat
pingla

minulý týden hrál proti Slavičínu, tak jestli je schopný se zrakvit týden před začátkem jara

Reagovat
Wyrda

Vzali ho na rok a sam brabec rekl zeto bylo proto ze byl zadara prodlouzit smlouvu mu nehodlaji

Reagovat
Kang & Kodos

Dvě místa na lávce prázdný. Jestli se dva frajeři nezrakvili na rozcvičce, tak to je dost zvláštní způsob, jak dodávat mladejm sebedůvěru

Reagovat
bobis21

Dnes hrálo béčko. Asi lepší hrát než sedět v UH.

Reagovat
Kang & Kodos

Přátelák no. To bych si radši sedl v lize na lavičku a možná si i zahrál, než hrál pouťák s Třincem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Jenže by si nezahráli...

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
djiros

Reagovat
smazaný uživatel

Prý hrálo i béčko. Nicméně kdyby to udělal Pánik, tak se tu spustí hotová protipánikovská bouře.

Reagovat
bobis21

Nezapomeňte pak zase říkat, že do nás slávisti nijak nerýpou

Priority slávistů: 1. Baník, 2. naběhané kilometry, 3. slavia

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
bobis21

A ne? Proč máte potřebu psát takové hovna?

Reagovat
smazaný uživatel

Zase tam hledáš něco, co tam není.

Hraje Baník, koukám na něj, tak řeším Baník.

Naopak ty si musíš do Slavie rýpnout i když je na programu až zítra ("naběhané kilometry").

Reagovat
bobis21

A co má s baníkem společného ta tvoje hovadina s Pánikem? Proč máš potřebu něco takového psát?

Reagovat
smazaný uživatel

Netrénoval Pánik Baník? Nebyl tady skoro půl roku vyhazován? Není ve fotbale časté srovnávat předchozího a současného trenéra?

Reagovat
bobis21

A kde je to srovnání? Žádné v tom komentáři nevidím. Na čem je založené tvé tvrzení že by se spustila nějaká bouře kdyby to Pánik udělal? Proč máš potřebu takhle zbytečně provokovat?

Reagovat
Losinho

Nemusí to mít na ničem založený, je to diskuze, tak píše svůj subjektivní názor.

Reagovat
bobis21

Představ si že by tady lidi psali půl roku v kuse několikrát týdně "dementní slavisti si zase stěžují na trpisovskeho", myslíš že by ti to nebylo otravné po tom půlroce? A obhajovat to tím, že to nemusíš mít na ničem založené přesně ukazuje to, s čím já mám problém. Něco jste si vymysleli a teď s tím dokola provokujete, absolutně nechápu proč.

Reagovat
Losinho

Já teda myslím, že tu za absenci mladejch na lavičce byl kritizovanej několikrát, ale hledat se mi to upřímně vůbec nechce, takže si to třeba pamatuju blbě.

Reagovat
bobis21

Bylo to jednou po zápase na Bohemce. V ten víkend béčko ani U19 zápasy nehráli, takže mohli být kluci k dispozici. Dnes ale hrálo béčko i U19 zápasy a bohužel jsou to pořád ročníky ve kterých máme málo lidí díky vyhlášené práci s mládeží pod Šafarčíkem a Petrou. Normálnímu člověku by to stačilo takto vysvětlit, vy ale musíte hned začít provokovat...

Reagovat
Kiwi-21

Nechce se mi taky hledat ale určitě to bylo vícekrát

Reagovat
Losinho

Taky myslím, že to nebylo jen jednou, ale budiž. My?

Reagovat
Kiwi-21

My?

Teď nevím k čemu to píšeš a nebo že bych u něčeho napsal my a nebo ses překlik tak nevím co u My? Odpověďet

Reagovat
smazaný uživatel

Je to stejně otravné jako půl roku dokola číst "stará kurva" a "profesor Šikana".

Reagovat
bobis21

Což psalo kolik lidí? 1 nebo 2?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik lidí tady píše o "Antipánik"?

Reagovat
bobis21

No rozhodně víc než 2. A i kdyby to byli jen 2, tak je to těžko nějak obhajuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Je směšné se furt o to opírat

Reagovat
Greny

A proč by vás nemohli těšit když zde máte pravidelně pod každým příspěvkem zastanou diskuzi jen Banikem

Reagovat
Greny

Řešit

Reagovat
bobis21

Já neřeším to že o Baníku píše, jde mi o to že do nás zbytečně rýpe s jeho vymyšlenými hovadinami, se kterými tady provokují už půl roku

Reagovat
Greny

Já to ale třeba chápu... Bez se tema dvouma klukama co by asi jelo s ackem a zeptej se jich zda by raději hráli přípravu nebo šli na lávku za áčko s tím že možná dostanou pět minut... Odpověď bude dle mě jasna

Reagovat
bobis21

Jenže by asi těch 5 minut nedostali, proto je trenér nevzal. Kdyby je chtěl nasadit, tak je vezme, nemyslíš? A já nemám problém s tím že si někdo myslí že by to pro hráče bylo lepší, to je věc názoru. Co mě štve je ta zbytečná provokace a výmysly o fanoušcích Baníku. Jde mi o jeho chování, ne názory.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně za béčko hrálo 7 chlapů nad 25...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale co se dá dělat...

Reagovat
Losinho

wtf

Reagovat
Kang & Kodos

aha

Reagovat
bobis21

Z áčka hráli 4 vykartovani. Takový Foltyn je v béčku normálně, takže nevím co se snažíš říct...

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsi pořád tak naštvaný? Nemusíme být pořád jak zfanatizovaní...Prostě tohle je asi první věc se kterou od Kozla ne úplně souhlasím, určitě tam mohli ti dva mladí být, ať nasají atmosféru. Z áčka hráli v béčku Stronati, Fleišman, Jirásek a Jany + stabilní opory béčka Velner, Foltyn a Lokša, takže vymlouvat se na to, že nikdo z mladých nebyl áčku k dispozici moc nejde, navíc áčko musí mít vždy přednost. No co, už to nevrátíme, ale svůj názor si říkat budu. Teď jsem šťastný z tří bodů

Reagovat
bobis21

Kdes přišel na to že jsem naštvaný? Jen říkám že někteří z těch hráčů nad 25 jsou normálně hráči béčka, takže to není tak že by tam hráči z áčka zabrali místo. Já nikde neříkám že nemáš mít svůj názor. Ani že je špatný. Jen vysvětluji proč nebyli na lávce v áčku... Prostě v těch ročnících máme málo hráčů a dnes mělo zápas béčko i U19... Nikde jsem ani neřekl že s tím souhlasím nebo že se mi to líbí... Nemusíš hned psán něco o "zfanatizování"

Reagovat
smazaný uživatel

Víc bych to neřešil, já jen konstatoval fakt, to samé U-19, hráli, áčko však má mít přednost. Jak jsem psal výše, už to nevrátíme, ale já jebal za neúplné nominace i Páníka, takže jestli mám být fér, tak nemůžu být z toho happy u Kozla. Objektivita

Reagovat
bobis21

Tak já taky nikde neřekl že se mi líbí nekompletní střídačka. Jen to dnes chápu a pokud trenér věděl že je nechce nasadit, tak je nechal radši odehrát zápas s Třincem. To přeci není nic s naštvaností a fanatismem...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já to nemyslel jen na tebe Jen mi občas ty reakce na fanoušky jiných týmů, kteří kritizují Kozla či Baník připadají od nás už až moc fanatické obecně...

Názor může mít každý, oni to mohou vidět jinak, z nadhledu, což je občas taky fajn. Trollové jsou jiná věc, ale tak ty neřeším a už tady snad všechny takové znám, takže vím co od nich čekat. Už se spíš zasměju

Dnes s výtkami na 16 místo 18 hráčů s nimi prostě souhlasím a přijde mi to taky trochu zvláštní, ať vnímám argumenty, že hrálo béčko, devatenáctka, sedmnáctka přípravu. Určitě to ale neznamená, že bych Kozlovi nevěřil nebo něco, je to jedna věc. Pořád ho jednoznačně vnímám jako skvělého trenéra, který umí pracovat s hráči a má schopnosti na to, aby Baník naučil hrát atraktivní fotbal a hrál s námi poháry.

Reagovat
bobis21

Opět - mě vůbec nešlo o tu část s počtem hráčů na střídačce, reagoval jsem na ten zbytečně provokativní dovětek "kdyby to udělal Pánik...", což už je prostě po půl roce těch sraček otravné.

K tematu - jestli jsem pochopil Kozla v rozhovoru správně, počítalo se s tím, že bude na lávce ještě Smola, který už měl být k dispozici, takže pokud se ukázalo třeba na poslední chvíli že nebude, tak už je fakt blbost tahat někoho kdo se už připravuje na jiný zápas 150 kilometrů jinde...

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád by Smola byl hráč č.17 Jinak, chápu, ale my jsme tady rok tapetovali s věcmi okolo Páníka, takže tyto dozvuky se dají čekat...

Reagovat
Kiwi-21

Beru vaše argumenty proč nebylo 18 hráčů

Ale teď se zeptám a neber to jako provokaci ale normální otázku

Kdyby to udělal Pánik myslíš že ty a nebo ostatní to budou také omlouvat? Že jemu by to nedávaly sežrat a nepíšu zrovna u tebe a používaly to jako důvod Pánikovy nadávat?

Neber to ty nebo kdokoliv jako provokaci jenom mě zajímá zda by jste opravdu měřili stejným metrem a zastaly se ho v tomhle konkrétním případě stejně jako Kozla

Reagovat
bobis21

O Pánikovi nikdo rok neřekl jediné negativní slovo. Pak ho po příšerném jaru většina fanoušků i vedení podržela. Opravdu mi přijde mimo dělat že jsme se k němu chovali nějak špatně. Někteří jako Kepy nadávají i na výhry, ale toho zase nikdo nebere vážně...

Reagovat
Kiwi-21

Je to možný ono ale i ve svém okolí jsem znal Banikovce co o něm mluvily podobně jako trevor a cukroušek

Je pravda že na další konkrétní případy které bych mohl jmenovat si nevzpomínám ale ti 2 jdou tady nejvíce vidět tak to dělá dojem že je vás více

Jinak ani proti nim nic nemám aby to tak nevyznělo

Reagovat
bobis21

Když se podívaš jen na dnešek, tak se od sparťanů tady na ef dozvíš, že "Jílek je trenérský potrat" a že z jeho strany je "všechno naprosto kolosálně na píču" - ale vidíš že by se někdo kvůli tomu jak se ke svému trenérovi chovají do nich neustále několik měsíců v kuse navážel? Ne. Přitom i sparťani pak jdou a říkají že my si pořád stěžujeme a sami předvádějí tohle. Prostě se tady vytvořila móda říkat že fanoušci baníku prý pořád vyhazují trenéry, tak to prostě musí být pravda Když to trvá půl roku, tak už mě to fakt sere ...

Reagovat
Kiwi-21

Jasný to ti rozumím a že vyhazujete pořád trenéry je blbost

Ale situaci okolo Pánika a Jilka bych nesrovnaval zatímco za Pánika jste byly nejvýše za 10 let + finále poháru - píšu čistě vysledkově ne herně a další věci okolo

Tak Sparta je z Jílkem na tom hůře než ze Stramacionim a jde pořád dolů

Což je čistě vysledkově velký rozdíl

Mně na jednu stranu bylo Pánika líto na druhou stranu chápu že odešel

Líto mi ho bylo kvůli tomu že ať měl jakékoliv chyby tak vás dostal opět nahoru a ty nadávky Banikovců byly na něj jak by z týmem 2.roky za sebou sestoupil a nikdo ho nedovolal a až takové chování si rozhodně nezasloužil, posunul Baník tam kde byl tehdy u Baníku a hlavně u Pánika strop s není trenér který by to zvednul ať herně nebo vysledkově na další úroveň

Tak když vezmeš čistě výsledky není se co divit že se na Spartu nadává

Ale mám si tvé odpověďi vysvětlit tak že kdyby Pánik neměl 18 hráčů tak by to většina chápala stejně jako u Kozla?

Pokud ano tak je to v pořádku a nebudu se v tom pitvat a i kdyby ne tak mě to spíše zajímá, ne abych tu vyvolával debaty ale čistě z mé zajímavosti

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Ty priority, to je přesně ono. Baník pro slávisty, priorita číslo 1

Reagovat
smazaný uživatel

Trefa, potopeno

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem myslel, že tady žádný Slávista nepřispěchá s Pánikem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Tak za béčko mohli hrát dorostenci ne?

Reagovat
bobis21

U19 dnes hrála taky.

Reagovat
Salfovic

Si to máte lépe naplánovat, kokoti.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
bobis21

My si nestěžujeme...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, abyste vy byli spokojeni

Reagovat
smazaný uživatel

Cekal sem nejaky super vtipek. Zklamani.

Reagovat
Puskas

ponořit se do útočných snah...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem žádná Sibyla, takže vám to slíbit nemůžu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Tetteh se v produktivitě Sparťanských útočníků právě propadl na poslední místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to má být? Olomouc i Juliš měla být na jaře tragická, kdo se na to má spolehnout, sakra?:)

Reagovat
smazaný uživatel

No ještě bych nekřičel, když takhle naposledy vstoupila Olomouc do podzimu, nakonec spadla

Reagovat
Greny
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
žrout

Paráda snad mu začne ten vůl na lavičce dávat víc příležitostí

Reagovat
djiros

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Coutinho10

luxusni

Reagovat
Spalovač šancí

Jak Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Chytil hraje výborně. Ten v Sigmě taky dlouho nezůstane.

Reagovat
bobis21

Góly šetříme před kotel, tak to má být

Je vidět že fotbal už není jen o nákopech, takže si není moc na co stěžovat

Reagovat
smazaný uživatel

Nekoukatelný fotbal zatím, převažuje spíš válečnictví, než kombinační hra. Každý tým měl 1 náznak šance. Slovácko je o chlup lepší a kdyby nebyl Dvořák dřevák tak vedou. Baník tam měl akorát individuální akci Holzera. Největší pozitivum pro hosty je tak slušný výkon Svozila.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta hra spíš připomíná ricochet, ale po svačině Slovácko rozjede koncert

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Mirek na tenisu

Baník je od začátku fotbalovejsi. To musí vidět i slepý. Hradiště je zoufalé.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, Banik byl herně uplně jinde

Reagovat
bobis21

Nádhera Trmal neměl šanci na to dosáhnout, dokonale trefné

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Pekny centr

Reagovat
3M

To se na to vy čuráci vyserte úplně a na to oraniště zasázejte brambory

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mirek na tenisu

Hradiště zatím tragické. Vypadají jako by v zimě moc neběhali ale hráli jenom na dvě branky. Trenér měsíce...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Schicky goool

Reagovat
Raylan

+ asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

Kde se dá vidět ten gól?

Reagovat
F.Torres

livesport

Reagovat
Pablos

Dík, já kokot si nemohl vzpomenout a dával adresu livescore

Reagovat
Rothbard

Vydra taky

Reagovat
vinetou
Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fabec1222

Tak jsem si rozjel tu novou soutěž na tipáči, a hned v 1. kole jsem dla Slovácko, tak to bychom měli, a můžu se věnovat zas jiným věcem...

Reagovat
Mirek na tenisu

A máme tady světlice. Da idemo Balkán

Reagovat
czechfant

Ten závěr Zelinka zkušeně hlídá. Tohle je takový to jednoduchý připískávání o kterém se sice psát nebude ale zápas to ovlivní :D

Reagovat
czechfant

Jinak teda Slovácko hrálo bídu. Baník byl hlavně ve druhé půlce lepší. Nebo spíš míň špatnej :D

Reagovat
bobis21

Reagovat
Pablos

Jak se chtěl na konci pochlubit, že si na vteřinku odskočil k fotbalu z ČT déčka.

Reagovat
Ross Geller

Heča - Vindheim, Hancko, Lischka, Frýdek (c) - Dočkal, Trávník, Krejčí, Kanga, Hložek - Tetteh

Nejlepší hráč podzimu Michal Sáček pouze na lavičce. Spolu s ním tam jsou: Bičík, Hanousek, Mandjeck, Plavšič, Karlsson, Kozák

Reagovat
Kiwi-21

Zvláštní sestava ale Frýdek (C) je opravdu úlet

Reagovat
Rothbard

Jistota jako Sparta bez LM.

Reagovat
Ross Geller

Po výchovné facce se Frýdek kapitánské pásky vzdal a vrátil ji Bořkovi.

Reagovat
czechfant

Mě to vždycky pobaví :D

Reagovat
Salfovic

Tak tuhle zálohu uběhá i Amfora.

Reagovat
Bex5

Reagovat
Puskas

Super. Nečekaný výhra v každém směru - neoblíbený soupeř, čtyři hráči stáli, nový kouč, hráli jsme venku.

Reagovat
bobis21

To s neoblíbeným soupeřem jsme zlomili už na podzim, takže už to snad platit nebude. V posledních sezónách nás ale ničili no

Reagovat
3M

Olomouc ve sračkách a my ještě víc

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje Dočkal a komentuje Homolka. To bude nářez

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Stannis Baratheon

Už při příchodu hráčů na hrací plochu se odbavil, takže začátek budou spíš takové postorgasmické pocity a pak to rozjede ještě ve větším měřítku.

Reagovat
ACSeRw!n

nekdo link na ty nase kopyta ?

Reagovat
bobis21

Vidím že jdete do jara s velkým sebevědomím

Reagovat
Pablos

Někdo Link na mobil?

Reagovat
ratusek

Kanga stojí o metr v piči už při nástupu

Reagovat
ratusek

Z hlediště "černá svině" a hned záběr na Maru. Rasisti O2

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Kaspar

Frydek porad stejny curak

Reagovat
OnderCZ

Frýdku, Frýdku, ty seš opravdu vylízanec, achjo.

Reagovat
KoryVCF

Ten ubrečenej výraz Frýdka

Reagovat
žrout

Vindheim nejlepší pravý bek ligy, ne jak "kopyto Coufal"

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou přihrávky

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ten Frýdek víc leží než hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neviditelný, ale jasný zákrok

Reagovat
czechfant

Frýdek zatím jen na zemi :D

Reagovat
Coutinho10

to je hroznej komik

Reagovat
exse

Holy fuck, ta Sparta je zatím strašně marná.

Reagovat
czechfant

Ten Kuchta je tragickej snad všude. Nechápu, že vzdycky sezene ligove angazma..

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
žrout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
ManUnited

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
3M

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Reagovat
AjaxFans

U nás nebyl špatný

Reagovat
czechfant

v ajaxu?:D

Reagovat
AjaxFans

Co by tam dělal

Reagovat
czechfant

nevím co je "u nás" když máš v loginu jen Ajax :D

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Losinho

To musí bejt krásnej fotbal

Reagovat
czechfant

Sice jim to odskakuje, ale v porovnání s odpoledním zápasem Slovácko-Ostrava to vypadá, že tady hrajou aspon o body :D

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Hromada měl jít ven Tvl Liberec je prostě strašně nepřijemný soupeř pro každého, každý souboj smrdí bezohledností a prasárnou

Reagovat
exse

Reagovat
czechfant

Frýdek leží víc jak pacienti z LDN :D

Reagovat
ManUnited

Tvl dej tam místo Kuchty toho Rondice, nechápu jak Kuchta mohl dostat profesionální smlouvu

Reagovat
žrout

Ty vole ten Frýdek to je komik

Hromada dementní zákrok hodný právě Frýdka

Reagovat
JeséRodriguez

to bylo tzv. "na Štětinu"

Reagovat
czechfant

Liberec hraje tvrdě o tom žádná. Hromada podle mě ale spíš uklouzl než, že by tohle chtěl..

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Tvrdě se hraje v Anglii, Liberec pouze klasicky prasí... Skluz oběma nohama na hráče zezadu při přebírání míče, vědomé kopání soupeře přes kotníky, skok s loktem do obličeje, atd...

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Přesně, přeháněj to těžce čuráci

Reagovat
czechfant

No až na ten skluz, když Hromada uklouzl to dělají oba týmy :D

Reagovat
exse

Přesně.

Reagovat
Greny

Ufnukanej, brečící Frýdek to mi celou zimu chybělo..

Jinak ten Lavi v útoku Liberce je tak tragickéj že i stoperi Sparty proti němu vypadají famozne

Reagovat
ManUnited

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Frýďas hroznej zmetek.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Bohužel, je to tak, jsem sparťan, ale jeho taky nesnáším

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt těžkej zmrd.

Reagovat
smazaný uživatel

Pešek: "Věděli jsme, že Sparta bude hrát doma."

Reagovat
czechfant

Tomu klukovi nic neujde :D

Reagovat
Greny

Reagovat
žrout

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ronaldik

Reagovat
Coutinho10

tak to si pak pustim jeste jednou

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Bex5

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Jak na to přišli? Sparta to chtěla uchovat jako tajemství až do úvodního hvizdu.

Reagovat
shitcool

Reagovat
exse
Reagovat
Salfovic

To tetování

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To bude Malina ne?

Reagovat
ratusek

Jestli to je Malinský, tak si ten skluz zasloužil

Reagovat
smazaný uživatel

Frýdek má štěstí, že nedostal na začátku žlutou za ten zakoplej balon. Už mohl být venku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta byla jasná..Necháou, proč ji nedostal

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem čekal, že ji dostane.

Reagovat
czechfant

Kdyby se vyhlašoval nejvíc nesympatický hráč ligy, tak Frýdek nevyhraje, protože ho na galavečer nepozvou :D

Reagovat
Y.N.W.A

Ja myslim, ze by ho prave pozvali a ze by to i vyhral

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga kope skvěle standardky, dává z nich góly, přijde král flusačů Bořík a nemá šanci.Přitom to Dočkal kope všechno blbě.

Reagovat
Neon

Pořád lepší, než Martin Pirlo Frýdek

Reagovat
czechfant

Reagovat
czechfant

Bože, on toho Kuchtu nevystřídal...

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Pešek má zatím prej peška

Reagovat
czechfant

"Rezerní stulpnu neměli" profi klub :D

Reagovat
Kuchta

Sparta naprosto neškodná, Liberec lepší

Reagovat
pingla

rondic zatim hodne zajimavy

Reagovat
czechfant

Od té doby, co hraje Liberec v 11, už nevypadý ta sparťanská obrana tak pevně :D

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kde v Praze do disco clubu bez fetek a s dobrou dobrou hudbou, kde zahrají vse? Diky za tipy.

Reagovat
TheMally11

Error 404 not found

Reagovat
PBLead

Jak se nikdo Sáčkovi o tu pásku nehlásil, tak si ji nechal pro sebe.

Reagovat
ratusek

Expert Jílek sundá oba tvůrce hry, tvl

Reagovat
Blasphemer

dement

Reagovat
žrout

Rozumí tomu chlapec

Reagovat
PBLead

Reagovat
pingla

malináááááá a ta oslava

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jako nechci rohum davat nejakou vyssi vahu nez opravdu maji.. Ale je to proste standartka, ktera kdyz se dobre kopne i na nejvetsiho debila, tak muze rozhodnout zapas.. Fakt nechapu proc to ve Sparte kope z leva levak a jeste Frydek.. To mi proste uplne staci na to, abych si rekl ze je Jilek totalne vylizanej.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaal Maaaaaalinaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

A Baluta krásný pas.

Reagovat
Coutinho10

taky super

Reagovat
Blasphemer

Lischka ale na Štetinu.

Reagovat
Ross Geller

Po 2 měsících kouknu na soutěžní zápas Sparty a pořád stejná tragédie...

Reagovat
czechfant

Za co dostal žlutou? Jsem viděl teda horší oslavy :D

Reagovat
ratusek

Malinskej je takovej odpad, doufám, že ho někdo sejme

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe taky odpade

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

"Možná se dalo odcouvat čelem dopredu"

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsme tam chteli jit za 300. Jeste, ze jsme v hospodě to radsi propili Kde v Praze na diskoteku lide?

Reagovat
smazaný uživatel

kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Tvuj fotr

Reagovat
smazaný uživatel

Malinský

Reagovat
Salfovic

Za co dostal kartu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Slavil před kotlem.

Reagovat
czechfant

To bylo od kotle celkem daleko

Reagovat
žrout

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pak nevim.

Reagovat
Sir Ravealot

Provokoval Sparťany. Nejdřív že neslyší a pak je hecoval

Reagovat
shitcool

Reagovat
Kiwi-21

NJ obrana Sparty má nejlepší inviduality v obraně v lize

Ten gól jako z mnoha dalších mi ukazuje něco jiného

Ale musím uznat kolikrát jsem přísný na Hložka že mě tak neuchvátil tak musím říct že od doby co hraje na podhrotu je opravdu výborný

Věděl jsem že je to jeho post ale že je to až takový rozdíl, zbytečně ho ve Spartě zabíjí na křídle

Reagovat
žrout

Přesně tak, je ho v té žumpě škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Malinský klasika

Reagovat
ratusek

Vlastík by je vycepoval , ne jak Jílek, který absolutně netuší, co dělá

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Trávník je tam úplně k hovnu.

Reagovat
ratusek

Toho tam Jílek nechá, ale Kangu s Dočkalem sundá. Prostě odborník no

Reagovat
smazaný uživatel

Pockej on sundal oba??

Reagovat
ratusek

jo Kangu v 62. a Dočkala v 72. pak zase může brečet, že mu na hřišti chyběla v poslední třetině zápasu kreativita

Reagovat
smazaný uživatel

To je bůh

Reagovat
PBLead

Tak on snad v každém zápase je úplně neviditelný. Fakt nechápu, že má u Jílka tak silnou pozici.

Reagovat
exse

Jílek je strašnej komik. Sundat Dočkala s Kangou a nechat tam týpka, kterej je úplně k hovnu a zároveň má nejhorší fyzičku z celého týmu.

Reagovat
Kiwi-21

Malinský by měl žít v dojmu že každý zápas nastupuje pouze proti Spartě

Hrát ve všech zápasech tak jak umí hrát proti ní tak je dávno v cizině a naše top křídlo

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pico

Reagovat
smazaný uživatel

Tetteh je bůh

Reagovat
Rothbard

Co udělal Tetteh?

Reagovat
Selänne

Tetteh

Reagovat
Selänne

Prodejte to dřevo někam druhý turecký, ať je klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Prohrát s Libercem doma po devíti nebo kolika letech s Kuchtou na hrotu to chceš

Reagovat
smazaný uživatel

Opět sparťanská marnost.. Krása

Reagovat
smazaný uživatel

Malinský

Reagovat
smazaný uživatel

Tooomáááš------Malinskýýýýýý

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole kam teď běžel ten Lischka?

Reagovat
smazaný uživatel

do brány pro míč

Reagovat
andrew96

"běžel"

Reagovat
smazaný uživatel

MALINSKÝ SOLÍÍÍÍ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Jílek ven, paráda navíc za to sundat Kangu s Dočkalem, to si zaslouží vyrazit hned po zápasu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak oni neodehráli o moc lepší zápas než Trávník, ale oba dokážou z hovna něco vymyslet. Trávník na druhou stranu je alibista.

Reagovat
Losinho

Dočkal by podle mě víc minut nezvládl.

Reagovat
ratusek

To ano, ale aby předtím ještě sundal i Kangu a tím přišel o oba tvůrce hry nebo kdo uní střelit z dálky, to je na odebrání licence. Jílek opakovaně dokazuje, že neumí vůbec trénovat a v Olomouci to byla náhoda

Reagovat
Losinho

Jj, za toho Kangu bych mu dal pěstí bejt sparťan.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty tu sracku o te nahode propagujes i jinde jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale slušná fyzička

Reagovat
smazaný uživatel

Jílek na plac a chci slyšet kecy o Lize mistrů a druhým fleku:))

Reagovat
smazaný uživatel

ten Lischka je neuvěřitelné baroko, další stoper jak vínko

Reagovat
Mirek na tenisu

Lischka a baroko. To sedí jak dekl na perdel.

Reagovat
Salfovic

Co to tam řvou, Jílek ven ?

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

"90 A tribuny spustily hromové Jílek ven!"

Chudák pan génius Křetinský, ti trenéři mu to tak kazí.

Reagovat
fabec1222

Horší, než já v FM za Spartu je už jenom Sparta skutečná

Reagovat
czechfant

Reagovat
Stannis Baratheon

Malina do repre!

Reagovat
czechfant

No na to, že Liberec hrál půlku zápasu s Kuchtou(podle mě tedy v 10) tak slušný :D

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek by měl utéct, dokud je čas. Nebo Sparta pokazí další talent.

Reagovat
ratusek

proč se ho Sobišek nezeptá na to proč sundal oba tvůrce hry a co od toho čekal. ti novináři se radši nezeptají na něco, co by mohlo vyvolat kontroverzi

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal je jasnej, nezvládne celý zápas, logicky.Ale ten kanga, pokud neměl zdravotní problémy, tak to byl prokaučink jak prase, zaplaťpánbůh:))

Reagovat
Martas30

I kdyby do Sparty přišel Messi, tak se z něho stane totální kopyto jako většina týmu, tam nefunguje opravdu nic

Reagovat
John Obi Mikel

Ščasný si dává na nahlas telefon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
shitcool

Reagovat
lichna.

Reagovat
TheMally11

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme banda sráčů. Vůbec nic si nezasloužíme. Je to banda baletek. Bojovník žádnej...

Liberec udělal to, co na nás vždycky stačí: Srdnatý výkon a nechybovat při brejcích.

Kde je to, co Jílek s nima piluje? Vždyť je to pořád na náhodu. Jediné co mě napadá, že na tréniku to pilují v tempu odborářské ligy, takže když pak proti nim hraje někdo normální, tak se to prostě rozpadne.

Ale fakt mě to vůbec nepřekvapilo Ani nenar*lo To už marnost.

Reagovat
smazaný uživatel

::biggrin:

Reagovat
smazaný uživatel

No to je ale překvapení Kdy koupí Sparta Malinského?

Reagovat
smazaný uživatel

No to je ale překvapení Kdy koupí Sparta Malinského?

Reagovat
smazaný uživatel

Siegel:Stažení Kangy bylo pozitivní:))Souhlas, většina národa má radost.)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pro Hložka určitě. Ten je na kraji strašně utopenej.

Reagovat
žrout

Ty sparťanské legendy jsou strašně omezený, neuvěřitelné

Reagovat
Salfovic

Siegel Heil.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Kuchta

Se Spartou bude na jaře ještě sranda Těšim se, co si o tom přečtu ve Sportu

Reagovat
smazaný uživatel

Analýzu experta Vacka.

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec vyhrál navzdory tvému výkonu.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Bod na 8. místo. S tak drahým kádrem.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni zapas jara, musi si to sednout.

Reagovat
montaigne33

FL ročník 19/20 Malinský vs. Sparta 4:0

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Psal jsem tady, že jaro na Spartě bude krušné a že totálně prokaučovala další sezónní přestávku, kdy se nezbavila rušivých elementů a přeplacených průměráku a zároveň nepřivedla potřebnou kvalitu... Přesto jsem si myslel, že budou ztrácet hlavně venku a doma prohrajou max. jen s Plzní To vypadá, že to bude ještě větší sranda Ale jako vážně, být takhle průměrný s, na české poměry, "astronomickým" rozpočtem, to je vážně nepochopitelná neschopnost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal "sprinty" nad 20 km v hodině.. ."no moc jich tam není" Sprinty jsou až nad 30km v hodině.

Reagovat
czechfant

si myslím, že už nad 25 se to jako sprint dá určitě brát. Ale na druhou stranu se mi líbí, že ukazujou i ty nad 20.

Reagovat
smazaný uživatel

25 se ukazuje většinou, to je asi nejzajímavější. Ale těch 20 už je fakt strašně málo. To je měřítko u vytrvalostních běžců, né u fotbalistů. Tohle dají někteří běžci i při půlmaratonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Odchodem Jílka se nic nevyřeší.Tam je jen jeden průser-a to je fotbalový analfabet Křetínský.Dokud bude jejím majitelem, který tam kecá úplně do všeho, nikdy se to nezlepší.protože jen debil může jmenovat sportovním ředitelem Rosického, ta funkce je zcela klíčová a nemůže jí dělat kdejakej jouda bez vzdělání a schopností.To, že hrál fotbal není žádná kvalifikace.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takze sportovni usek cimz mam na mysli skauting hracu,filozofie tymu atd ma delat podle tebe nejaky inzenyr ktery nehral fotbal ale hlavni ze je ing.? ty si dobry mental..hral si nekdy fotbal vubec nebo si ten tlustej kurburt od pc

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ty pitomče, manažer může být fotbalista, ale musí to být manager, musí mít k tomu předpoklady, jako ke všemu.A k tomu by měl mít i potřebnou kvalifikaci a vzdělání.

Reagovat
Mirek na tenisu

Hledání stoperů Sparty pokračuje. Hancko je spíše krajní obránce. Dynamický, rychlý trochu zbrklý. Chybí mu klid a přehled. Ten má sice Lischka ale jeho pohyb není na úrovni klubu jako je Sparta. On zařadí v 1. minutě dvojku a na tu jede celý špíl. Při druhém gólu Malínského se vracel jak v zápase odborářské interligy.

Reagovat
JeséRodriguez

Já teda musím říct, že Hancko se mi jako jeden z mála v tom zápase líbil. Na to, že hrál přes nohu, z čehož pramenilo, že párkrát nákopem odevzdal balón zadarmo, to tam za Lischku a jednou i Heču solidně hasil. Škoda toho Kayi, že je zraněnej. Docela by mě zajímalo, jak by to s ním a Hanckem vypadalo. Ale teď už si taky myslím, že musí jít pryč. Ani nejde o to, kolik bere, ale prostě se nedá stavět na hráči, kterej je tak často na marodce.

Reagovat
smazaný uživatel

V tabulce rentability (náklady/výnosy ohledně A týmu), patří týmu AC Sparta Praha už dlouho bezpečně 16. místo v lize.

Je to věc Jílka nebo Hřebíka?

Reagovat
twerp

Ani jednoho. Za hospodaření firmy A. C. Sparta Praha a.s. odpovídá generální ředitel Čupr. Pak samozřejmě představenstvo a nejnižším článkem je Rosický. Jílek a Hřebík jsou trenéři, ti se o finance nestarají, respektive neměli by.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Spartě si dělají z lidí prdel ne? Mohl by se vyjádřit i maskot Rosický.

Reagovat
Kepy_FCB

Dnes Trnava-Slovan domácích bylo hafo už na tréninku včetně pyra. Hosté prý mají mobilizaci jaká nemá obdoby. Měl by to být zajímavej mač proto prosím o funkční odkaz na sledování.

Reagovat
ZB 07

jsem na to zvědavej, jenom od nás jede víc lidí než na některý výjezdy v druhý lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdy zapas z ligy ide na huste.tv...

Reagovat
Kepy_FCB

díkes

Reagovat
smazaný uživatel

To je placene, ne?

Reagovat
Blasphemer

swag Tomáš Hořava

Reagovat
KingMaster13

Jaromír Zmrhal poprvé od svého přesunu do italské Brescie figuruje v základní sestavě zápasu Serie A! Navíc hned na hřišti Juventusu.

Trhej Jaroušku Ronaldo raději ani nehraje, protože hráči takového kalibru ještě nečelil

Reagovat
Coutinho10

tak to si jdu pustit

Reagovat
KingMaster13

Pak mi hoď report jak hrál

Reagovat
Coutinho10

jj zatim nic moc no...Brescia se jenom brání a jenom jednou s k němu odrazil míč, na který nestihnul zareagovat

Reagovat
F.Torres

Matějů také v základu, snad se oba chytí

Reagovat
Salfovic

Tak Matějů narozdíl od Zmrhala hraje většinu sezony v základu.

Reagovat
F.Torres

poslední zápasy vynechával, nicméně nevím zda z důvodu karet a nebo drobných zranění a nebo z důvodu nekvality. ¨Po očku ho sleduji, ale ne nijak zvlášť. To samé platí u Baráka, Jankta.

Reagovat
Salfovic

Z posledních pěti zápasů odehrál tři v zs.

Reagovat
Blasphemer

Matějů už se chytil.

Reagovat
F.Torres

poslední zápasy ale vynechával

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Prince Jaromír na AM, před ním v útoku Balotelli. What a time to be alive.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zapomnel, ze zije.

Reagovat
smazaný uživatel

Viktoria Plisna lostni!

Reagovat
smazaný uživatel

Hruza. Kayamba, Beaguel, Horava ven.

Reagovat
Blasphemer

Celá ta ofenzivní trojice stojí za píču. Choras a Kopic musí jít co nejdřív do hry. Hořava klasik, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Klidne Mihalik, ale jak pises, ten utok naprosto jalovej.

Reagovat
smazaný uživatel

Strašný no

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň, hraje hnusnej, pomalej profesorskej fotbal, milion přihrávek vzadu...než si na ten Gulův styl zvyknou, bude tam novej trenér

Reagovat
MikeHavenaar

Pokud bude takhle hrat Opava zbytek jara, myslim ze se nemusi bat sestupu. Od Opavy sympaticka prvni pule

Reagovat
Salfovic

Celkem by mě zajímalo, jestli by rozhodčí pískl penaltu, kdyby Bogel nedal gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvuli cemu? Nedival jsem se moc pozorne.

Reagovat
Blasphemer

Držel ho tam všema deseti.

Reagovat
Salfovic

Obránce ho tam objímal jak buzerant.

Reagovat
smazaný uživatel

Krasnej protiutok

Reagovat
havrys99

Krásný brejk

Reagovat
smazaný uživatel

Já věděl, že to bude ideální kapitán do Fanty :)

Reagovat
Coutinho10

tak Musa opravdu v zakladu

Sestava: Ondřej Kolář – Vladimír Coufal, Michal Frydrych, Ondřej Kúdela, Jan Bořil – Petr Ševčík, Lukáš Provod – Lukáš Masopust, Ibrahim Traoré, Peter Olayinka – Petar Musa

Lavička: Přemysl Kovář, Tomáš Holeš, Mohamed Tijani, David Zima, Nicolae Stanciu, Stanislav Tecl, Patrik Hellebrand

Reagovat
smazaný uživatel

Provod CM?

Reagovat
smazaný uživatel

Na twitteru píšou, že je na DM. Hrál to někdy?

Reagovat
Coutinho10

mam pocit, ze v priprave se tam objevil v nejakym zapase

Reagovat
Coutinho10

cekal bych spis, ze budou hrat obracene s Ibrou, tak uvidime, ale takhle to je napsane i na twitteru

https://twitter.com/slaviaofficial/status/1229057724312379394?s=19

Reagovat
mistr129

Ibry na DM bych se docela děsil

Reagovat
Coutinho10

je fakt, ze kdyz tam byl Soucek, tak clovek mohl bejt celkem v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

Přece nenasadí Hellebranda. Jsme v Česku.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Spalovač šancí

A co je špatné na Provodovi?

Reagovat
Salfovic

Původ.

Reagovat
smazaný uživatel

To, že hrál nevyzkoušený úplně mimo svůj post.

Reagovat
smazaný uživatel

Musa může být ten hroťák, kterýho potřebujete. Pokud ne, tak koupit Hložka.

Reagovat
Salfovic

To by bylo Křetínského mistrovské vytrolení

Reagovat
Coutinho10

ja jako verim, ze je ten spravny pro nas, ale neveril jsem tomu, ze mu Trpis da sanci hned od zacatku....myslel jsem si nebo spis byl presvedcenej, ze si tam bude tlacit Teclika

Reagovat
mistr129

Reagovat
FCSL

Yusuf k nám pls

Reagovat
Coutinho10

to me taky prekvapilo, ze ho nedal ani na lavicku...zrovna na Bohemku, pokud by se to dobre vyvijelo, tak ho tam mohl dat jako zolika, ale zatim nepredvedl toho tolik, takze to bude mit tezky, ale jeste nejakou sanci by asi dostat na jare mel nez vam ho dame

Reagovat
Kiwi-21

Něco mi říká že ten bude tak v prdeli že by ani vám nepomohl

Beztak ani ta tréninková morálka nebude stát za moc když na poslední chvíli stáhli Musu a nedostává od té doby šance

A pokud se u Yusufa nepletu tak Musa bude 1,2 oblíbenec Tecl a před Yusufem možná i upřednostňí i Olianku a Masopusta

Reagovat
mistr129

Musa

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kravo, jasnej faul. Co to piska za curaka?

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
FruFru

rozhodčí komentátoři

Reagovat
Sosi

OT Neejvyssi cas, aby se Kladno poroucelo z extraligy

Reagovat
smazaný uživatel

a pak ji uzavřít, ať je Jarin spokojenej

Reagovat
Neon

Reagovat
TheMally11

Reagovat
TheMally11

a Jaroušek do důchodu

Reagovat
Venny

Nemáte někdo prosím tucha kde by se dal sehnat stream na slavii? Jsem v zahraničí a nějak mi tu nejede stream na tipáči

Reagovat
Coutinho10

hezky Musa, dobre zkusil

Reagovat
naheCZ

To jsou záběry ale faul jsem tam teda neviděl.

Reagovat
Blasphemer

Tak v takových záběrech bych ho nenašel, i kdyby byl stoprocentní. By mě zajímalo, jestli oni mají nějaké lepší k dispozici, protože jestli ne, tak to můžou rovnou zrušit.

Reagovat
smazaný uživatel

To se z těch záběrů ani nedivím

Reagovat
Coutinho10

ani videt neslo

Reagovat
smazaný uživatel

Sedim na pive, tak nevim, jestli se mi to nezda, ale neni Bohemka lepsi?

Reagovat
smazaný uživatel

Možná si raději sedni na židličku. Ani jeden z nich nemá herní převahu.

Reagovat
smazaný uživatel

Spis bych uz nemel pit

Reagovat
naheCZ

Traoré super střely

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nechapu, co vidi na tom Provodovi. Naprosto nepouzitelnej hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

nerozumis fotbalu no

Reagovat
Coutinho10

slusna bramboracka

Reagovat
smazaný uživatel

Zna nekdo duvod, proc na Bohemku nejdou koupit lístky na ticketportalu? Dival jsem se dneska a sli koupit jen pro cleny fanklubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdepak je Placka SKS s Losinhem, co mi tu nadávali, když jsem psal, že mám z jara obavy, že ty odchody se na Slavii podepíšou?připadá to někomu, že dnes hraje Slavia?Nákopy jak za Šilhavýho, doufal jsem, že takhle už Slavia hrát nikdy nebude.

Reagovat
Stannis Baratheon

Chybí ti Milan, co?

Reagovat
smazaný uživatel

No to asi těžko, ten na podzim skoro nehrál a taky nechyběl.Mě tam chybí Souček a Hušby.

Reagovat
SpecialOne

Prodávají jen fanklubu a až když zbyde tak na pokladnách. Informací,zda lístky ještě jsou dávají v den zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky moc, chlape

Reagovat
TheMally11

protože jebat Bohemians!

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Fotbal na blití. Asi to bude chtít Stancia nebo Hellebranda, vepředu je to zatím dost bez myšlenky, hlavně Provod je na pěst.

Reagovat
smazaný uživatel

Provod je omyl, Trpiš má asi jinej názor, ale i on se může mýlit

Reagovat
Sztanda

V té holomajzně ukázal trochu fotbalovisti akorát Ševčík, své momenty měl možná Maso a Musa má dobrý pohyb, je tam kde má být, myslím že do Slavie zapadne. Hodně slabý je Traoré (on byl teď nějak trochu zraněný že?) a Frydrych tam párkrát vcelku zásadně zaváhal...jinak průměr, šeď a boj...

Reagovat
smazaný uživatel

Především při té šanci Pulkraba, tam Frydrych vyloženě selhal a maso se kvůli němu málem zrakvil

Reagovat
mrtvej ofsajd

První zápas po přestavbě týmu a ještě na Bohemce, kde to je většinou vždycky boj...V druhý půli Musa gol

Reagovat
Salfovic

Hele, taxikář.

Reagovat
Coutinho10

tyvole tohle neni karta ?

Reagovat
Greny

co mel ten Pulkrab jako ted delal? vzdyt jen stal

Reagovat
Greny

Puskac

Reagovat
smazaný uživatel

Pulkrab

Reagovat
Coutinho10

Nico, pojd tomu dat myslenku

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
Greny

Stridani Kolar

Reagovat
naheCZ

Frydrych

Reagovat
smazaný uživatel

Frydrych

Reagovat
Coutinho10

Frydrych

Reagovat
smazaný uživatel

Jste se tu sesli

Reagovat
Coutinho10

hezky nacasovany

Reagovat
smazaný uživatel

Stoprocentně

Reagovat
Greny

jako namazal .. ale furt tam toho jednoho mohli trefit a Kolar tomu teda taky nepridal

Reagovat
Coutinho10

on ho asi nevidel, ale tohle nejde davat pres celou sirku

Reagovat
smazaný uživatel

On tohle delal i v ChampionsLeague, oproti jinejm nasim stoperum je Michal strasne slabej v rozehravce

Reagovat
Puskas

Chápu to dobře, že po tom 7milionovém dědictví dostali tento týden klokani další dáreček?

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by ho dostavali? První kolo, odesli klíče, a Bohemka si to uhrava sama. Rozdil by byl, kdyby bylo kolo ke konci zakl. casti a Slavia by tam dala dorostence

Reagovat
Puskas

Myslím toho Frydrycha, vůbec mě nenapadlo nějaké vypouštění.

Reagovat
Coutinho10

jojo, vypada to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Frydrych

Reagovat
Blasphemer

už se to sype

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně hele.. jde o hovno víceméně, první kolo apod.. ale ukazuje se, že když odejdou lídři, tak ne vždy to stačí jednoduše přehodit na ty co zbyli.. Součka, Škodu a Hušbyho těžko nahradí v roli lídra Olayinka, kterej umí jenom běhat a jinak je totálně v lese.

Reagovat
Kiwi-21

Olainka mi přišel solidní při té bídě, ale nechápu že nastahli raději Provoda ten je dnes opravdu špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Lol. Samozrejme, ze to nejde Prave proto to udělali ted, kdyz maji titul v kapse Maji pul rok na to se zapracovat. Lepsi, nez meaic a pul v létě

Reagovat
smazaný uživatel

Proto pisu ze jde o hovno vicemene. Borce. Snad se z te pulsezony vykrystalizujou novi lidri..

Reagovat
smazaný uživatel

meli by. Je to taky jejich plán.

Reagovat
smazaný uživatel

Olayinka umí jen běhat aha

Reagovat
martin1

Vodháněl Už se to sype

Reagovat
Greny

ruka? cervena?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna cervena tohle.

Reagovat
Greny

tak oblicej to teda nebyl ani nahodou

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nekrýt si ho rukou, tak to do obličeje schytá Nevim, jestli se to pravidlo nějak měnilo, že si ho může krýt

Reagovat
Greny

ale vzdyt to je uplne jedno v teto situaci ... kdy muze davat hrac gola...

Reagovat
smazaný uživatel

Co je jedno? Jestli to Kolář schytá do obličeje nebo do ruky před ním?

Reagovat
Greny

vzdyt tou rukou zmaril jasne golovou prilezitost

Reagovat
smazaný uživatel

Takže se tím snažíš říct, že by mu míč proletěl hlavou?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky by mě zajímalo, jestli se to má pískat jako ruka nebo ne, když ji měl zřejmě před obličejem. Už jsem ty změny v pravidlech ohledně ruky přestal sledovat.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

LOOOOL jdete s tim videem do pici. TOhle fakt nema obdoby.

Reagovat
Raylan

Reagovat
Greny

vyhodnotil to naprosto spravne jen si spletli ruku s oblicejem .. kloboucek

Reagovat
Blasphemer

Tlačenka začala.

Reagovat
hrundy

Reagovat
Greny

jeste rekni ze to byl fakt oblicej

Reagovat
hrundy

ne, obličej to skutečně nebyl.

Reagovat
Blasphemer

byl to ksicht

Reagovat
Banikovec7

Na videu jasně vidět, jak se ruka po dotyku s míčem dost pohne a on řekne obličej.

Reagovat
pingla

lízlo mu to levou ruku žejo?

Reagovat
smazaný uživatel

Vypada to tak, ale prece jenom na to ze skakal ji mel docela prirozene

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Greny

doufam ze si LuftJarda na twitteru postezuje na sudi

Reagovat
smazaný uživatel

Vodhanel v lete k nam.

Reagovat
Sztanda

Ještě může i teď v zimě, čekám že si ho vyzvednou po zápase z kabiny a rovnou odvezou

Reagovat
Firkraag

chcípni

Reagovat
smazaný uživatel

Vodhanel by me zavcasu odejit. Idealni cas. Ma na to fotbalove i mentalne

Reagovat
TheMally11

však jde do tej MLS

Reagovat
Coutinho10

Musoooo

Reagovat
Greny

jeste by mohl toto uznat

Reagovat
hrundy

Reagovat
smazaný uživatel

Užij si to, debílku.

Reagovat
Sosi

Jidra je cim dal vyzranejsi, to nedopadne dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohl by nekdo naklicovat oblicej Kolare na jeho obe ruce? Myslim, ze by z toho byla docela hitovka.

Reagovat
martin1

Škoda ...

Reagovat
Greny

co to tam mlel ted o ofsajdu ze zapojeni toho hrace znamenalo ofsajd? .. vzdyt to byl ten co zakoncoval uz poprve

Reagovat
smazaný uživatel

RIP sen o neporazitelnosti

Gratulace klokanovi

Reagovat
martin1

Super

Reagovat
Coutinho10

unbeaten v haji

Reagovat
Neon

Remízový král Chovanec může slavit. Jen nevím, jestli Sparta nedrží ze sezony 09/10 i rekord v remízách za sezonu

Reagovat
KingMaster13

To mě hrozně sere a ještě zrovna Bohemka

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby hrál Tijani, tak se tohle nestane.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen vypada pod Gulou silne. Bude sranda, kdyz Slavii vyfouknou skoro jistej titul kvuli tomu, ze nedokazou privest poradny posily, kdyz uz rozprodaj kadr.

Je do nebe volajici, ze Slavia se svym rozpoctem neni schopna uz 2. prestupovy okono v rade privest kvalitniho utocnika.

Reagovat
Sosi

Tolik bodu v zivote nestahnou...

Reagovat
mayday

Je to hodně moc nepravděpodobný. Ale když Plzeň pojede a bude to nějak ukopávat a Slavia v dohledné době dvakrát třikrát nevyhraje, což se taky může stát, tak náskok nemusí být až tak bezpečnej a furt budou zabývat nějaký kola + nástavba.

Je to silně nepravděpodobný, ale nereálný to není si myslím.

Reagovat
hrundy

Zrovna Musa byl dneska jedinej hráč co vypadal slušně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ong, neni sance na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Rekl bych, ze Musa je jeden z tech kvalitnejsich v lize. Ale Tecl a Yusuf jsou mimo, chtelo by to jeste aspon jednoho, takze i tak nak souhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ma Slavia ambice byt "elitni muzstvo stredni/vychodni Evropy", jak pravi Tvrdik, tak je Musa proste malo. Jako dvojka do utoku ok, ale nemuze byt hlavni utocnik. Zatim na to nema.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím ne, asi chtějí zjistit, jestli za půl roku sehrávání v týmu na to mít bude

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by na to neměl?Co tam asi měl dělat, když mu tam neprošel jedinej pořádnej balon?Tam nebyl nikdo schopen přesně nahrát, přesně nacentrovat...z toho, co tam bylo se Musa choval dobře, škoda tý tyčky.Jít to o pět cm doprava, tak se o Musovi ppsalo v superlativech.Ten zápas byl od začátku posranej a zaslouženě jsme prohráli.Napoví příští týden doma.V Liberci dal 7 gólů za podzim, takže na to asi má

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia se svyma ambicema potrebuje utocnika kvalit Komlichenka, takze nekoho ze zahranici...

Musa predvedl pouze dobrej pul rok, ma potencial, muze byt dobrej, ale musi to dokazat dlouhodobe.

Reagovat
Uwe háže buly

Nemusíš tu jeho jméno přepisovat přepisovat do angličtiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak.V lete uz snad nekdo takovej prijde, Musa musi do te doby stacit no. Treba se ale rozehraje uvidime.. i tak ale k nemu bude potreba kvalitni partak

Reagovat
Uwe háže buly

Proč by na to Musa neměl? na Žižkově se mu dařilo, šel výš, do Liberce, tam se taky prosazoval, tak logicky mu dali přednost, než aby kupovali nějakýho drahýho Komličenka, který povahově a pohybově uplně někde jinde.. Pravda je, že takový útočníky by měli mít teď dva.

Reagovat
eleven11

Reagovat
exse

Týpek by chtěl ve Slavii Lewandowskiho. Musa je už teď top útočník ligy a bude dál jen růst. Navíc hra Slavie na útočníkovi vůbec nestojí, takže není jediný důvod přivádět někoho jinýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden unbeaten konec, jeste Liverpool

Reagovat
Coutinho10

hele jdi

Reagovat
smazaný uživatel

Pujdu, dam si ještě jedno, at to zaokrouhlim na pet a pujdu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně to můžeš zaokrouhlit i na 7, ať ti to připomene lepší časy

Reagovat
smazaný uživatel

Tim se budu dneska drzet, kdyz je zitra volno Bez problemu by tohle slo zarámovat na hlasku mesice

Reagovat
dinss

Trpiš

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen vysvetlil proc nehrali rychlej fotbal, ne proc prohrali.. Nevim co dinss resi.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky

Reagovat
dinss

Já na tom nic nevidím ale přijde mi to hrozně vtipný se za to vymluvit a zároveň jako vlastně né.

Reagovat
KingMaster13

Dle mě to zhodnotil střízlivě Terén nepomohl, přesto jsme to měli urvat i tak

Reagovat
smazaný uživatel

Odpovídal na otázku, proč Slavia nehrála tak rychlý fotbal. Nevím co jiného na to měl říct

Reagovat
smazaný uživatel

Na otázku, proč nehráli dneska tak rychle, jak je jejich zvykem. Odpověděl, že je únor, takže je hřiště rozbité a suché Zároveň se ale snažil říct, že to není výmluva, jen odpověď, proč Slavia nehrála tak rychle

Reagovat
smazaný uživatel

Diky hosi

Reagovat
smazaný uživatel

Reaguješ na debila.

Reagovat
Sosi

To by se za Haska nestalo, aby byl na Bohemce suchy travnik...

Reagovat
smazaný uživatel

Provod, Traoré, Frydrych..to je síla...No jednou to přijít muselo. Jindra má o čem přemýšlet.

Reagovat
montaigne33

SKS musí změnit sestavu- hru- skoro vše...

Reagovat
smazaný uživatel

Sestavu, moc nám tam toho nezbylo.Tohle bude chvíli trvat, než se to sehraje.Nemohl hrát Takács, Oscar, Stanciu od začátku, tak to bylo těžký slepit.

Reagovat
Kiwi-21

Jak se uzdraví Stanciu tak šlo vidět že pomůže, Oscar vykartovaný, Takács na 6 bude v lize dobrý až se uzdraví

Tak třeba ve středu zálohy Takács - Ševčík - Stanciu a nebo Oscar vzadu tak ta hra bude zase vypadat jinak

Reagovat
Firkraag

Oscar, když hrál za Liberec, tak nás drtil sám. Ten bude pro Slavii dost dobrej.

Reagovat
TheMally11

město

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

To rozprodali tak se teď nesměj divit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
montaigne33

Celkově špatný výkon SKS na příšerném terénu proti urputnému soupeři... Chybí Souček i Hušbauer... Nejistá obrana s rozhodující chybou v rozehrávce... Problémy Slavie v kombinaci(nekvalita hřiště). Marnost některých hráčů... ale Musa má určitě potenciál.

Reagovat
Liquid

tu loženku by hráč do evropských pohárů měl proměnit a ne že to dá koníčkem, bohužel hra byla od nás nekvalitní, jako by hráli na 0:0 a pořádně nápor udělala Slavia až začla prohrávat, do té doby jedna velká 0, naopak Bohemka měla ještě 2 tutovky, nejvíce zklamal Frydrych, takto zkušený hráč udělal chybu amatéra, ztratit se ten náskok nedá, doma se možná úplně všechno nevyhraje, ale ten půl rok k dobru na utvoření sestavy na podzim se bude hodit

Reagovat
Salfovic

Díky nadstavbě se ten náskok ztratit dá, ale to by ten dotahující tým musel všechno válcovat, což určitě nebude případ Plzně.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska by ještě mohla překvapit příbram a budu spoko

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou strašní kokoti Nechápu, jak mohlo projít, aby hráli Jablonec v zeleném proti Příbrami v zeleném

Reagovat
Kaspar

vzdyt Pribram ma sedy dresy

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Greny

Necha to Pelta Starkovi?

Reagovat
ratusek

Ty vole jak mohl písknout offside?

Reagovat
exse

Ty pičo ten offside

Reagovat
svaca

Nemáte někdo stream? Díky

Reagovat
svaca

Super, dík

Reagovat
doshcz

Šádek

Reagovat
smazaný uživatel

Tady toto je zapas, na ktery bych nesel ani zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Kpci Příbramský zmar Takova demence, ktera by mela hned zitra byt uz dneska na Nove v Borci na konec

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska uz, ne zitra

Reagovat
ZB 07

Kočí

Reagovat
Kaspar

Hruby taky zrovna nezari ma nejaky kiks v podstate kazdy zapas celou sezonu, ale Hanus stejne sanci nedostane

Reagovat
SuperBanikovec

To je snad prodané, Příbram hraje jak tým ze středu třetí ligy.

Reagovat
doshcz

se podívej na jejich tým

Reagovat
Infi

Jílek venku prý během zítřka nejpozději.

Reagovat
smazaný uživatel

tak kdo se bude vyhazovat v létě?

Reagovat
Greny

Madl i isport píšou že by to vzal asi trenér becka Kotal

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla zajímavá volba, ale by se nic nezměnilo.

Reagovat
Kiwi-21

Tvl to jako fakt?

Není to už podruhé a nebo po 3 co jste měli tragicky podzim a přesto jste dávali trenérům důvěru aby jste po 1-2 jarních kolech trenéra vyhodily?

Ščasný, Strama a teď Jílek? wtf

Jako chápu ani že ani jeden v té Spartě neměl být ale přijde mi kravina abych po blbém podzimu dal trenérovi důvěru a pak ho vyhodil po 2.kolech

Sorry ale to je pak už poněkolikáté co jde příprava do ztracena, měli jste kouče vyhodit na podzim a dát šanci novému trenérovi

Kdysy se všichni smáli cirkus Eden ale cirkus Letná ho poslední dobou hravě zastínila

Reagovat
Infi

nezapomínej na vyhození Hapala a jinak já mám do fanouška Sparty daleko, jen jsem dostal nějaké info, tak mě napadlo se podělit

Reagovat
Kiwi-21

jj ten jsem to i slyšel v jednom Podcastu

taky nejsem její fanoušek ale tohle je šilený

Reagovat
smazaný uživatel

Sýkora klasicky výbornej. Už dlouho jsem ho neviděl zahrát špatně. Ale stejně ve Slávii šanci nedostane, byť by se jí hodil hned na několi postů.

Reagovat
Riviera Kid

Doležal

Reagovat
SuperBanikovec

Fairplay, nechtěl Příbram zesměšnit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele